Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 457 sonuç

Konu: 3. Geleneksel Football Manager Türkiye Araştırması Eleştiri Başlığı

Full sürüme ne zaman geçiyoruz

Gomez gerçekten çok fazla ofsayta düşüyor.Lig sonunda Gomez Burak'tan 4-5 kere fazla ofsayta düşmüştü ki gerçekte mümkün olmayan bir şey bu. Ayrıca toplara çok geç vuruyor ki sanırsam düşük ilk kontrol yüzünden.Fenerbahçe maçında Gomez ceza sahası çevresinde top ayağındayken Abdoulaye Ba orta sahadan koşup yetişti Gomez topa vurana kadar. Pkm de almıştım sırf o pozisyon için.

3. Default

bakarsan eger 3 tanede resim kodum alaksız olacak ama forumda oyuncu inceleme bölümünü göremedim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BLAZİN1903 View Post
    bakarsan eger 3 tanede resim kodum alaksız olacak ama forumda oyuncu inceleme bölümünü göremedim
    Sadece 3 mac uzerinden degil butun sezon uzerinden bakmak daha dogru olur.

Yazıldı mı bilmiyorum ama GS'deki ismi karışık olan son saniyede transfer edilen bir Alman vardı, orada bir hata yapılmış. Sezon başından itibaren oynayabiliyor. Onu 6 ay ileri çekmek gerekli.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Bafici View Post
    Gomez gerçekten çok fazla ofsayta düşüyor.Lig sonunda Gomez Burak'tan 4-5 kere fazla ofsayta düşmüştü ki gerçekte mümkün olmayan bir şey bu. Ayrıca toplara çok geç vuruyor ki sanırsam düşük ilk kontrol yüzünden.Fenerbahçe maçında Gomez ceza sahası çevresinde top ayağındayken Abdoulaye Ba orta sahadan koşup yetişti Gomez topa vurana kadar. Pkm de almıştım sırf o pozisyon için.
    Muhtemelen Ofsayt Taktigini bozabilecek denemeleri sever PPM'sini kaldirmak gerekli. Ofsayt sayisini arttiran bu PPM. Surekli son savunma oyuncusunun omuz hizasinda oynayan bir oyuncu degil Gomez.

7. Default

o uc resmı ornek olarak kodum sadece sezon geneli oyle

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by BLAZİN1903 View Post
    o uc resmı ornek olarak kodum sadece sezon geneli oyle
    Tamam da tabii sezon icinde dalgalanmalar olacak. Her bir 20 bin kisiye oynadigin mac icin, 40 bin kisiye oynadigin mac oldugu surece ortalama tutar.

Bosingwa neden hala Trabzonda geyiği yapimmi

windows 10'a son gelen büyük güncellemeden ötürü mü bilmiyorum ama oyunlar açılmıyor. sanırım yine nvidia sürücüleri ile uyumsuzluk sorunu var. oyunu test edecektim fakat giremedim :/

Quote Originally Posted by alexalexalex View Post
    windows 10'a son gelen büyük güncellemeden ötürü mü bilmiyorum ama oyunlar açılmıyor. sanırım yine nvidia sürücüleri ile uyumsuzluk sorunu var. oyunu test edecektim fakat giremedim :/
    ben de 10 kullanıyorum fakat böyle bir sorun yaşamadım. Sürüm versiyonun ne yazar mısın ?

Quote Originally Posted by Saul17 View Post
    ben de 10 kullanıyorum fakat böyle bir sorun yaşamadım. Sürüm versiyonun ne yazar mısın ?
    16.1'den sonra bende donmalar başladı. masaüstüne dönüp tekrar oyuna girmek istediğimde siyah ekranda kalıyor ve yanıt vermiyor oyun. windows 10 kullanıcısıyım.

[MENTION=252938]Matteo Ferrari[/MENTION], bende de öyle oldu 2 kez alt+tab yapınca düzeliyor. ayrıca 16.1.1 olmadan önce bende devam a basıp oyunda ilerlerken üst panel donuyordu fakat arka planda oyun devam ediyordu. 1-2 kez başıma geldi, ve 2-3 kez de crash dumps yedim. Şimdi 2 saattir oyundayım ve bunlardan herhangi biri başıma gelmedi çok şükür..

edit : sana yazdım oyuna girdim. 2 dk sonra üst panel dondu....

@Matteo Ferrari, bende de öyle oldu 2 kez alt+tab yapınca düzeliyor. ayrıca 16.1.1 olmadan önce bende devam a basıp oyunda ilerlerken üst panel donuyordu fakat arka planda oyun devam ediyordu. 1-2 kez başıma geldi, ve 2-3 kez de crash dumps yedim. Şimdi 2 saattir oyundayım ve bunlardan herhangi biri başıma gelmedi çok şükür..

Alt+tab la değilde windows tuşuyla dönüyordum ben masaüstüne. Oyun ayarlarından "tam ekran"ı değilde "kenarsız en büyük boyutlu pencere modu"nu seçince düzeldi. Ancak bu seferde oyunda bir yavaşlık söz konusu. Maçları 2B izliyorum burada fark ediliyor yavaşlık.

Daha bir sürü güncelleme gelecek, illa ki düzeltilir diye düşünüyorum. Amin.
    [MENTION=4751]perpetua[/MENTION], Oyunda takılmalar var çok can sıkıcı. Özellikle üst panel, takvimde ilerlerken takılıyor ve arka planda oyun devam ederken ekran kilitleniyor. Oyun aslında devam ediyor fakat biz devam edemiyoruz. Gelecek güncellemelerle düzeltilmesi gereken bir konu bence.
    Last edited by Saul17 : 13.Kasım.2015 at 07:55

Daha bir sürü güncelleme gelecek, illa ki düzeltilir diye düşünüyorum. Amin.
    @perpetua, Oyunda takılmalar var çok can sıkıcı. Özellikle üst panel, takvimde ilerlerken takılıyor ve arka planda oyun devam ederken ekran kilitleniyor. Oyun aslında devam ediyor fakat biz devam edemiyoruz. Gelecek güncellemelerle düzeltilmesi gereken bir konu bence.
    Bunu sigames forumlarında belirttim. Sorunun farkında olduklarını belirttiler ve sundukları çözüm önerisi şimdilik şu : Oyun donduğu zaman Ayarlara girip arayüz menüsünden "Onayladıktan sonra temayı yeniden yükle" gibi bir seçenek olması lazım. Türkçesini tam olarak hatırlamıyorum şu an. O seçeneğe tik atıp onaylarsanız düzelir diyorlar. Gelecek güncellemede düzeltilir.

Ayrıca ayarlara girmenin kısayolu SHIFT+P imiş
    Last edited by Bafici : 13.Kasım.2015 at 13:58 Reason: Dipnot

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Haksız ve yapıcı olmayan eleştiriye girmemek lazım, haklısınız, ancak hakikaten Süper Lig'deki Anadolu takımlarının ilk on bir başlayan oyuncuları için bile bu özellikler bu kadar savsaklanarak giriliyorsa, oturup bir düşünmek lazım. Ben Altınordu taraftarıyım. Şu an takımın değişmez stoper oyuncusu Çağlar Söyüncü, geçen sene kaleci olarak girilmişti. Bu sene ilk 11'e giren ve 7 maç boyunca 90 dakika çatır çatır oynayan Yusuf Acer'in profiline bakıyorsunuz, açıkçası 2-3 özellik dışında hepsinin random verildiğini düşünüyorum. İzmir'e 8 saat uzaklıktaki şehirden sadece lig maçlarını televizyondan takip ederek bu özellikler girilebiliyorsa o zaman ben de girerim. Neden bu arkadaş Altınordu gözlemcisi olmayı benden daha çok hak ediyor?

Lütfen işinizin biraz hakkını verin. Oyuna en çok etki eden kısmı yaratmak sizin ellerinizde. Binlerce insanın emeğini, parasını çöpe atmayın.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Haksız ve yapıcı olmayan eleştiriye girmemek lazım, haklısınız, ancak hakikaten Süper Lig'deki Anadolu takımlarının ilk on bir başlayan oyuncuları için bile bu özellikler bu kadar savsaklanarak giriliyorsa, oturup bir düşünmek lazım. Ben Altınordu taraftarıyım. Şu an takımın değişmez stoper oyuncusu Çağlar Söyüncü, geçen sene kaleci olarak girilmişti. Bu sene ilk 11'e giren ve 7 maç boyunca 90 dakika çatır çatır oynayan Yusuf Acer'in profiline bakıyorsunuz, açıkçası 2-3 özellik dışında hepsinin random verildiğini düşünüyorum. İzmir'e 8 saat uzaklıktaki şehirden sadece lig maçlarını televizyondan takip ederek bu özellikler girilebiliyorsa o zaman ben de girerim. Neden bu arkadaş Altınordu gözlemcisi olmayı benden daha çok hak ediyor?

Lütfen işinizin biraz hakkını verin. Oyuna en çok etki eden kısmı yaratmak sizin ellerinizde. Binlerce insanın emeğini, parasını çöpe atmayın.
    Az sayida olan Altinordu taraftarlarindan birisi olarak acaba neden Altinordu'yu arastirmak icin talip olmadin?

Buna zamanim yok dersen, neden Altinordu icin acilmis arastirma bolumunde (http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=1397) sana gore hangi eksikliklerin/hatalarin oldugunu belirtmiyorsun.

Football Manager arastirmasini yapan arkadaslarin hepsi bu isi gonullu yapiyor. Eger bir takimin arastirmacisi yoksa, ekipteki diger arkadaslar bu acigi kapatmak icin ellerinden geleni yapmaya calisiyor. Ben arastirma ekibindeki herkesin yapabileceginin maksimumunu yaptigini dusunuyorum. Yani ekipteki herkesin isinin hakkini verdigine inaniyorum.

Eksik kaldigimiz sey ise arastirmaya destek olup gelistirmek yerine tribunden elestirme kulturune takilmamiz. Tribunden elestirmek yerine arastirmanin daha iyi olmasini isteyen herkesi sahaya davet ediyorum.

[MENTION=4751]perpetua[/MENTION] Bahsettiğiniz veritabanı yaması ne zaman çıkar acaba?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by CNC123 View Post
    @perpetua Bahsettiğiniz veritabanı yaması ne zaman çıkar acaba?
    Hazirlamaya basladim. Bir sure daha gelecek yorumlari bekleyip ona gore tamamlayacagim.

Milli macin saatine kadar bitirmeyi umuyorum.

Eski oyunların birinde oyunun çıktığı hafta sırasında BAL ve 3.Lig yaması gelmişti Turksportal tarafından. Yine böyle birşey mümkün mü acaba?

Birde data editor kullanarak yaptığım bazı liglerin renk değişimleri oyuna yansımıyor. Sebebi ne olabilir?

Çalışmalarınızda kolay gelsin.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hazirlamaya basladim. Bir sure daha gelecek yorumlari bekleyip ona gore tamamlayacagim.

Milli macin saatine kadar bitirmeyi umuyorum.
    Teşekkürler. Bekliyoruz. Kısaca hatırlatmak gerekirse:
    - Fenerbahçenin şort sponsorluğu eksik,
    - Markovic, Grosskreutz'un cezaları,
    - Umut Bulut'un yeni sözleşmesi,
    - Beşiktaş'ın rekor satışı Demba Ba

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Az sayida olan Altinordu taraftarlarindan birisi olarak acaba neden Altinordu'yu arastirmak icin talip olmadin?

Buna zamanim yok dersen, neden Altinordu icin acilmis arastirma bolumunde (http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=1397) sana gore hangi eksikliklerin/hatalarin oldugunu belirtmiyorsun.

Football Manager arastirmasini yapan arkadaslarin hepsi bu isi gonullu yapiyor. Eger bir takimin arastirmacisi yoksa, ekipteki diger arkadaslar bu acigi kapatmak icin ellerinden geleni yapmaya calisiyor. Ben arastirma ekibindeki herkesin yapabileceginin maksimumunu yaptigini dusunuyorum. Yani ekipteki herkesin isinin hakkini verdigine inaniyorum.

Eksik kaldigimiz sey ise arastirmaya destek olup gelistirmek yerine tribunden elestirme kulturune takilmamiz. Tribunden elestirmek yerine arastirmanin daha iyi olmasini isteyen herkesi sahaya davet ediyorum.
    Ben şu an İzmir'de yaşamıyorum. O nedenle sene boyunca takımın en fazla 4-5 maçını tribünden takip edebiliyorum. Alt yapı maçlarını ise 1 dakika bile izleyemiyorum. Bu nedenle Altınordu gözlemciliğine başvurmam doğru olmaz, çünkü şu an için bu işi hakkıyla yapabilecek koşullara sahip değilim.

Yıllardır araştırma başlıklarına şöyle bir göz gezdiririm. Ancak çok fazla detaylı da okumuyorum çünkü sizin de dediğiniz gibi 3 büyüklerin taraftarlarının birbirleriyle ağız dalaşı şeklinde geçiyor açıkçası. Lakin bu başlığa ne zaman baksam fark ettiğim şey, bir takımının renklerinin yanlış girilmesi gibi bariz hatalar dışında, araştırma ekibinin hiçbir zaman hata yaptığını kabul etmemesi. Genelde bir oyuncu üzerinden yürütülen tartışmalar şöyle geçiyor:

-Birisi oyuncunun özelliklerinin yanlış yansıtıldığını, esasen şöyle olması gerektiğini söylüyor
    -Araştırma ekibi neden öyle olmayacağını söylüyor
    -Eleştiriyi yapan kişi oyuncuyu aynı ligden başka oyuncularla kıyaslıyor
    -Araştırma ekibi, eleştiriyi yapan kişinin kıyasladığı oyuncularla o oyuncunun bazı istatistiki bilgilerini veriyor ve haklılığını ispatlıyor
    -Eleştiren kişinin eleştirisinin dozu biraz düşüyor
    -Araştırma görevlisi son noktayı kendisi koyarak şu tarz('Eleştirdiğiniz şu şu özellikler şu andaki hâliyle doğru, ancak finishing 1 düşürülüp crossing 1 artırılabilir) tamamen alakasız özelliklerde ufak oynamalar yapılabileceğini söylüyor ve tartışma bitiyor.

Lütfen bu dediklerimi suçlama olarak algılamayın. Maalesef piyasada FM'nin rakibi olmadığı için, güzel bir oyun oynamak istiyorsak bu istediğimiz oyunu el birliğiyle hep birlikte yaratacağız. Ancak bu noktada araştırma ekibinin başkanının da, tüm araştırma ekibinin yapabileceğinin maksimumunu yaptığını söylememesi gerekiyor bence. Demek ki yapmamışlar ki daha oyunun tam sürüm versiyonu çıkmadan başlık 10 sayfaya ulaşmış.

PTT 1. Lig'de bir takım yöneten arkadaşlar fark ediyorlar mı bilmiyorum ancak oyuncuların profillerinde çok az değişimler oluyor. Ayrıca, bir önceki yazdığım post'ta, geçen sene Altınordu'da tüm kulvarlarda 33 maça çıkan stoper Yusuf Abdioğlu'nun, FM 2015'te oyuna ofansif orta saha olarak eklendiğini yazmayı unutmuşum. Veya Cafercan Aksu örneği. Bu oyuncunun kariyeri, Galatasaray'dan ayrıldığından beri çok büyük çöküşte. Ancak hiçbir FM serisinde profilinde değişme olmuyor. Hâlâ herhangi bir Spor Toto Süper Lig'i 14. sırada bitiren takımda sırıtmadan oynayacak profil var. Veyahut Onur Demirtaş adlı oyuncu. Bu oyuncunun kariyeri de Adanaspor'dan ayrıldığından beri büyük bir düşüş içerisinde. Oyunda 3 senedir serbest diye hatırlıyorum, bunun 2 senesinden ise kesinlikle eminim. Ancak en az 2 senedir kulüpsüz bu oyuncunun profili hiç değişmeden duruyor. PTT 1. Lig'de gayet de güzel bir şekilde kesici ön libero olarak oynar. Oyuna çok fazla bakma fırsatım olmadı, o nedenle örneklerim böyle. Bir başka örnek Giresunspor'daki Vedat Muriqi. Son derece etkili bir oyuncu. Hava toplarındaki etkisi zaten yadsınamazken, hızı ve tekniği de hiç fena değil. Mücadele gücü üst seviyede. Ancak oyundaki profili çok kötü. Ki geçen sene 32 tane de resmi maç oynamış. Uzun lafın kısası, ne olur tüm yanlışlarınızı örtmeye çalışmayın. Burada yazılan her şeye göre profilleri edit'leyeceksiniz diye bir şey yok, ama hiçbirini de göz önüne almamazlık yapmayın.

Dipnot: Hatalı bulduğum oyuncuların profili için kendi takımlarının başlığı altında yorumlarımı yapacağım. Bu başlık araştırmayı genel olarak eleştirdiğimiz yer olduğu için bu yorumlarım için burayı seçtim.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Ben şu an İzmir'de yaşamıyorum. O nedenle sene boyunca takımın en fazla 4-5 maçını tribünden takip edebiliyorum. Alt yapı maçlarını ise 1 dakika bile izleyemiyorum. Bu nedenle Altınordu gözlemciliğine başvurmam doğru olmaz, çünkü şu an için bu işi hakkıyla yapabilecek koşullara sahip değilim.
    O zaman Altinordu taraftari olarak baska Altinordu taraftarlarini taniyorsunuzdur. Onlarin arasinda FM oynayan, bu is ile ilgilenebilecek birisini de yonlendirebilirsiniz.

Yıllardır araştırma başlıklarına şöyle bir göz gezdiririm. Ancak çok fazla detaylı da okumuyorum çünkü sizin de dediğiniz gibi 3 büyüklerin taraftarlarının birbirleriyle ağız dalaşı şeklinde geçiyor açıkçası. Lakin bu başlığa ne zaman baksam fark ettiğim şey, bir takımının renklerinin yanlış girilmesi gibi bariz hatalar dışında, araştırma ekibinin hiçbir zaman hata yaptığını kabul etmemesi. Genelde bir oyuncu üzerinden yürütülen tartışmalar şöyle geçiyor:

-Birisi oyuncunun özelliklerinin yanlış yansıtıldığını, esasen şöyle olması gerektiğini söylüyor
    -Araştırma ekibi neden öyle olmayacağını söylüyor
    -Eleştiriyi yapan kişi oyuncuyu aynı ligden başka oyuncularla kıyaslıyor
    -Araştırma ekibi, eleştiriyi yapan kişinin kıyasladığı oyuncularla o oyuncunun bazı istatistiki bilgilerini veriyor ve haklılığını ispatlıyor
    -Eleştiren kişinin eleştirisinin dozu biraz düşüyor
    -Araştırma görevlisi son noktayı kendisi koyarak şu tarz('Eleştirdiğiniz şu şu özellikler şu andaki hâliyle doğru, ancak finishing 1 düşürülüp crossing 1 artırılabilir) tamamen alakasız özelliklerde ufak oynamalar yapılabileceğini söylüyor ve tartışma bitiyor.
    Oyuncu ozellikleri subjektiftir. Subjektif bir konuda hata degil, farkli fikir olur. Bunu hatalari kabul etmeme olarak degerlendirmeniz sizin hataniz.
    Farkli bir fikire sahipseniz, bu fikrinizi yazabilmeniz icin arastirma forumlari var.
    Ancak bu demek degil ki farkli fikriniz her zaman kabul gorecek ve hemen duzenleme yapilacak.

Diyelim ki aiz Altinordu arastirmacisi oldunuz ve arastirma doneminde sizin fikirleriniz oyuncu arastirmasina yansidi, oyuncu ozelliklerini belirlediniz.
    Gelen her yorumu, katilmasaniz da, kabul edip yorum yapanin istedigi gibi yeniden duzenlermisiniz?
    Bunu yapacaksaniz size neden ihtiyac var?
    Yorum yapanlarin istediklerinin ortalamasi oyuna yansir, icinde biraz tuz, biraz seker, biraz et, biraz balik, biraz da ekmek kadayifi olan bir corba ortaya cikar. Ancak bunun adi iyi arastirma olmaz.

Lütfen bu dediklerimi suçlama olarak algılamayın. Maalesef piyasada FM'nin rakibi olmadığı için, güzel bir oyun oynamak istiyorsak bu istediğimiz oyunu el birliğiyle hep birlikte yaratacağız. Ancak bu noktada araştırma ekibinin başkanının da, tüm araştırma ekibinin yapabileceğinin maksimumunu yaptığını söylememesi gerekiyor bence. Demek ki yapmamışlar ki daha oyunun tam sürüm versiyonu çıkmadan başlık 10 sayfaya ulaşmış.
    Evet arastirma ekibi yapabileceginin maksimumunu yapiyor. Bu sozumun arkasindayim. Bu sekilde arastirma ekibinin eforunu elestirirseniz de bunu her seferinde yinelerim.

Bizim profesyonel liglerde arastirdigimiz 129 tane takim var. Arastirma ekibinde ise 18 kisi (+1 amator liglerde kulup isim degisimleri, renk degisimleri vs. ile ugrasiyor).

Hollanda liginde 38 takim arastiriliyor. Arastirma ekibi 30 kisi.

Danimarka'da 48 takim. Arastirma ekibi 49 kisi.

Polonya'da 52 takim. Arastirma ekibi 46 kisi.

Romanda'ya 111 takim. Arastirma ekibi 29 kisi.

Ingiltere'yi hic saymiyorum zaten.

Sorun efor degil, is gucunun eksik olmasi. Sizin yaptiginiz gibi iki uc satir elestiri yapip, insanlarin ortadan kaybolmasi. Bir adim otesi de arastirmaci ekibine dahil olup, yapilmasi gereken isi gordukten sonra bu kisilerden bir daha haber alinamamasi.

SI'dan bize cok defa oyunda oynanabilir ligleri 3'ten 2'ye indirmemiz icin telkin geldi. Ancak biz ozellikle kabul etmedik cunku eksikliklere ragmen 2. ligi oyunda yasatmayi tercih ediyoruz. Zira bir kere oyundan cikarsa, bir defa daha geri donusu olmaz. Bir gun FM oynayanlarin kafa yapisi belki degisir umidiyle de yapay solunum ile yasatiyoruz..

Simdiye kadarki bir cok seyi yanlis okudugunuz gibi arastirma elestiri basliginin 10 sayfa olmasini da yanlis okumussunuz.
    Toplamda simdiye kadar 10 sayfa elestiri olmasinin nedeni arastirmada eksikliklerin olmasi degil.
    Aksine, arastirmada eksikliklerin olmasinin nedeni elestirilerin sadece 10 sayfa olmasi.

Dipnot: Hatalı bulduğum oyuncuların profili için kendi takımlarının başlığı altında yorumlarımı yapacağım. Bu başlık araştırmayı genel olarak eleştirdiğimiz yer olduğu için bu yorumlarım için burayı seçtim.
    Tesekkurler.
    Last edited by perpetua : 13.Kasım.2015 at 17:43

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by CNC123 View Post
    Teşekkürler. Bekliyoruz. Kısaca hatırlatmak gerekirse:
    - Fenerbahçenin şort sponsorluğu eksik,
    - Markovic, Grosskreutz'un cezaları,
    - Umut Bulut'un yeni sözleşmesi,
    - Beşiktaş'ın rekor satışı Demba Ba
    Grosskreutz'un durumu zaten oyunun tam surumunde yansidi.

Umut Bulut'un sozlesmesi yeni degil. Zaten sezon baslamadan bu opsiyon TFF'deki sozlesmesine yansimisti ve biz de oyuna yansitmistik. Galatasaray neden daha yeni aciklama ihtiyaci hissetti onu bilmiyorum.

Digerleri tamamdir.

Nesil
    2006
    Yer
    06

[MENTION=4751]perpetua[/MENTION] Oyun içindeki araştırmacılar arasında senin neden ismin yok Ömer abi ?

Ayrıca birşey soracağım. Sabri'nin kontratı ile alakalı bir sorun var sanki oyunda. Şu anda açık değil bakamıyorum fakat sanki sözleşmesi bitiyor 1 sene sonra. (2016) Normalde 2017 e kadar uzamamış mıydı bu ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    @perpetua Oyun içindeki araştırmacılar arasında senin neden ismin yok Ömer abi ?

Ayrıca birşey soracağım. Sabri'nin kontratı ile alakalı bir sorun var sanki oyunda. Şu anda açık değil bakamıyorum fakat sanki sözleşmesi bitiyor 1 sene sonra. (2016) Normalde 2017 e kadar uzamamış mıydı bu ?
    Isim var.
    Evet Sabri'nin sozlesmesinde hata var. Cikacak ufak yama icin duzelttim.

Quote Originally Posted by alexalexalex View Post
    hocam w10 yeni sürüm versiyonu 10586 idi. fm'ye girerken dondu, kendini kilitledi pc. sonra ekran kartı sürücü ile ilgili hata aldım. eski windows.old klasörü sayesinde güncellemeden önceki sürüme dönüş yaptım. sorun yine devam etti. şimdi nvidia driverımı 3 önceki drivera döndürdüm. şuan için bi sorun yok. ama bu w10 yüzünden birgün monitöre kafa atacağım az kaldı. bu kadar bug dolu bi OS olamaz.

Yama tahmini ne zaman gelir acaba ? Yeni kariyer acacagım,yamasız acmak istemiyorum.

Nesil
    2007

Onur Kıvrak'ın maaşı düşük girilmemiş mi? 963.000 Avro alıyor gözüküyor oyunda(yılda). Hatırladığım kadarıyla 2.5 MN Avro idi.

Şimdi araştırdım da doğru hatırlıyormuşum. Oyunda 2016'ya kadarken sözleşmesi gerçekte 2018'e kadar uzatılmıştı.

Trabzonspor, Onur Kıvrak ile 2018'e kadar uzattı - Milliyet Haber

Sayfa 10 / 16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri