Sayfa 10 / 39 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Ardaya sağ bek competent eklenmesi gerekmiyor mu? Uzun süre o mevkiide görev yapmış.
    arda turan hiç sağ bek olurmu yaw ersunun kafası çalışmıyorsa bizimdemi çalışmaması gerekiyor hakan şükür 5-10 maç birisi stoper oynatsa hakana hemen 10 -15 stopermi vereceğiz

yanlış anlama sana karşı yazmıyorum bu yazıyı eskişehirli kardeşim birden ersun aklıma geldi sinirlendim
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post
    hakan şükür 5-10 maç birisi stoper oynatsa hakana hemen 10 -15 stopermi vereceğiz
    O tren kacti. Keske 4 sene once falan onu stoper'e cevirseydi akilli bir teknik direktor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    O tren kacti. Keske 4 sene once falan onu stoper'e cevirseydi akilli bir teknik direktor.
    daha neler üstad yaşlanıyormusun?
    Fikirlerim burada

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by extensor View Post
    arda turan hiç sağ bek olurmu yaw ersunun kafası çalışmıyorsa bizimdemi çalışmaması gerekiyor hakan şükür 5-10 maç birisi stoper oynatsa hakana hemen 10 -15 stopermi vereceğiz

yanlış anlama sana karşı yazmıyorum bu yazıyı eskişehirli kardeşim birden ersun aklıma geldi sinirlendim
    Ben alt yapıdada o mevkide görev yaptığını duymuştum.Demek ki yanlışmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Aydin Yilmaz hakkinda ne dusunuyorsunuz acaba? Bence CA 115 PA ise 155-160 arasi olabilir. Gelecek sene buyuk bi patlama yapmasi yuksek bi olasilik.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bence 160 verilmez.150 verilirse iyidir.aydın malesef 2 sene önceki kaldığı yerden devam etmiyor.

160 verilecekse önceki seride -9 verilmeliydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Zamanında akıllı bir teknik direktör Ertuğrul'dan DM yaratmıştı
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Bazi taraftar sitelerinde guvenilir kisilere gore gelecek sezon Semih Kaya'nin A takima yukseltilicegi konusuluyor. Her ne kadar son 2-3 aydir sakat olsa da ve bu son U-17 EC'de forma giyememis olsa da kendisi hic kuskusuz kendi yas grubunun mevkiisindeki en iyi isim. A takim'da olmasa bile gelecek sezon paf liginin en iyi isimlerinden olucaktir sadece mevkiisi icin degil. Bence A takima cikarilirsa 85-90 civari CA hak eder, PA olarak da -8 almasi bi sakinca olmaz herhalde cunku yasi daha henuz 17 ve bu genc yasta bi defans oyuncusu olarak cok buyuk basari olur.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Bazi taraftar sitelerinde guvenilir kisilere gore gelecek sezon Semih Kaya'nin A takima yukseltilicegi konusuluyor. Her ne kadar son 2-3 aydir sakat olsa da ve bu son U-17 EC'de forma giyememis olsa da kendisi hic kuskusuz kendi yas grubunun mevkiisindeki en iyi isim. A takim'da olmasa bile gelecek sezon paf liginin en iyi isimlerinden olucaktir sadece mevkiisi icin degil. Bence A takima cikarilirsa 85-90 civari CA hak eder, PA olarak da -8 almasi bi sakinca olmaz herhalde cunku yasi daha henuz 17 ve bu genc yasta bi defans oyuncusu olarak cok buyuk basari olur.
    Ozellikleri konusunda pek bir sey yapamayacagim ancak izledigim Emrah'dan CA olarak biraz daha iyi yapmayi dusunuyorum.

Ayrica gelecek sene PAF ligi U19 ligi olarak degisecegi icin zaten bir cok PAF oyuncusunun kendilerine yer bulmasi gerekecek.

3. Lig'de oynamak icin 24 yas sinirlamasi geldigi icin de bu oyuncularin bir kismi 3. Lig'e kiralanacaktir.

Beylerbeyi'nin de 2. Lig'e cikmasi yine bir cok oyuncu icin deneyim kazanma yeri olarak kullanilacagini saniyorum. Ozellikle PAF ligi statusunun degismesi ve Beylerbeyi'nin 2. Lig'e cikmasi bu acidan iyi oldu Galatasaray icin.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Ozellikleri konusunda pek bir sey yapamayacagim ancak izledigim Emrah'dan CA olarak biraz daha iyi yapmayi dusunuyorum.

Ayrica gelecek sene PAF ligi U19 ligi olarak degisecegi icin zaten bir cok PAF oyuncusunun kendilerine yer bulmasi gerekecek.

3. Lig'de oynamak icin 24 yas sinirlamasi geldigi icin de bu oyuncularin bir kismi 3. Lig'e kiralanacaktir.

Beylerbeyi'nin de 2. Lig'e cikmasi yine bir cok oyuncu icin deneyim kazanma yeri olarak kullanilacagini saniyorum. Ozellikle PAF ligi statusunun degismesi ve Beylerbeyi'nin 2. Lig'e cikmasi bu acidan iyi oldu Galatasaray icin.
    Bu statu degisikligi oyuna yansitilicak mi? Sanirim U-20 ve U-18 kaldirip yerine U-19 gecicek? Ya peki bi alt kategori de oyunda olucak mi yoksa sadece U-19 mu? Umraim bi sorun yasanmaz.

Tabi bi cok Paf oyuncusu A takimda yer bulamazsa kiralanicaktir ama Semih daha henuz 17 yasinda olarak yani paf liginde hala 2 sene daha mucadele etme hakkina sahib olarak A takima alinmasi oldukca iyi bi sinyaldir bence ha tabi A takimda olsa da 18'e giremedigi haftalar eminim paf liginde form tutmasi icin oynamaya devam eder zaten.

Peki bi oyuncular icin PA olarak ne dusunuyorsunuz yerli defans oyuncusu icin vericeginiz en yuksek PA hala -7 mi?

Emrah icin CA ne dusunuyorsunuz mesela? Baktim Bursaspor arastirmasinda Coskun, Muhammet Demir'e 83 CA vermis ki bu oyuncu takimda yedekti hatda yanilmiyorsam sadece 1-2 mac oynadi turnuva boyunca. Bu durumda Emre Colak gibi en onemli mac olan son macta tum mac boyunca saha da olan ve baslamadigi maclarda da ikinci yari hep dahil olan bu oyuncuya kac CA verilicek veya sakat olmasaydi takimda ilk onbir oyunucak olan ve buyuk olasilikla Gokhan Tore ve Batuhan Karadeniz ile birlikte takimin en onemli isimlerinden biri olucak olan Cem Sultan'a?

Bu turnuavadan sonra sunu dusunuyorum ki Batuhan Karadeniz'e -9 PA verilcekse Cem Sultan'a da verilmeli ya da Batuhan Karadeniz simdilik -8 PA'ye geri cekilmeli cunku bu oyuncu yasitlarina gore olan ustun fizigi ve bu sene Besiktas A takiminda zaman zaman forma giymis olmasindan baska pek bi artisi yok ve mentalite olarak da cok yanlis yollarda. Bu sartlarda bence su U-17 takiminda -9 PA hakedicek tek oyuncu Gokhan Tore'dir ki kendisi daha henuz 16 yasinda yani bu oyunculardan 1 yas kucuk ki bu yas kategorilerinde 1 yil cok sey degistirebilir. Mesela Batuhan'a 100 CA verilmis bu durumda Gokhan Tore'ye acaba kac CA verilir ki yanilmiyorsan bu oyuncu daha henuz Bayer Leverkusen II icin bile forma giymemistir. Dusunun gecen sene 17 yasinda Koln II'de forma giyen ve Alman gencler liginde gol krali olan Taner Yalcin'a 72 CA verilmisti Alman arastirmacisi tarafindan PA'de -8.

Bu durumda Alman arastirmacilarin genc oyuncularimiza verdikleri CA ve PA'ler ayni zamanda verdikleri ozellikler bence yakindan takip edilmeli ve burada verilen degerlere esit olmali. Almanya'da yetisen bi cok oyuncumuz yurdurumuzda yetisenlerden bi cok acidan onde oluyorlar ozellikle profesyonellik ve mentalite acisindan. Bu durumda Almanya'da gelecek vaad eden oyuncularimizi gelecek acisindan genelde daha parlak oluyorlar.

Biliyorum Alman arastirmacilar Turk oyunculara mumkun oldukca yuksek degerler vermemeye calisiyorlar bakiniz onlari secmis Mesut Ozil icin bile yeni yeni yuksek degerler veriyorlar dusunuyorlar. Nuri Sahin icin Hollanda arastirmacisi israrla -8 PA diyor. Mesela Tunay Torun var Hamburg'de onlar icin cok onemli bi yetenek her firsatda belirtiyorlar ama Alman arastirmacilar daha bu oyuncularin bir cogunu oyuna bile eklememisler. Bu son turnuvada Gokhan Tore ne ise Tunay Torun da karadeniz oyunlarinda o olmustu bu U-17 icin ozellikle ustun fizigi dikkat ceken bi oyuncu onu birak ne Gokhan ne Tunay eklendi solenmesine ragmen. Ceyhun Gulselam A milli oldu Trabzonspor'a transfer oldu o kadar yazdik soledik ama eklenmedi oyuna. Evet su anda onlarinda arastirma ekibi bi degisime ugradi yeni bi baslangic oldu onlar icin de ama genede yakindan takip edilmeliler cunku kotu bi Alman arastirmasi ozellikle Turk-Alman oyunculari acisindan kotu bi Turk DB demektir oyunun bizler acisindan gercekciligini oldurur.

Nesil
    2003

Alman arastirmacilar su anda degisim icerisinde. Gecmiste yapilanlar pek bir ornek olamiyor su an icin maalesef.

Genc oyuncularin CA'lari icin mantikli degismeler de yapildi.

Ozellikle bu yaz doneminde genc oyunculari degerlendirmek icin biraz daha ciddi kriterler belirledik ve bunlara uymaya calisiyoruz.

Su anda hemen hemen butun TSL ve 1. Lig oyuncularinin CA/PA'lari belirlenmis durumda ve analiz etme asamasindayiz.

U19 ligi statusu su anda henuz tam olarak TFF tarafindan yayinlanmadi bildigim kadari ile. Statu yayinlaninca, saglikli bilgi sahibi olunca oyunda bunlarin yansitilmasi icin SI'a bildirilecek.

Ancak daha buyuk oncelik su anda TFF 1. Lig icin getirilen yabanci kurali ve TFF 2. Lig'in yeniden duzenlenecek olmasi cunku bunlardaki degisiklikler kodalama acisindan daha cok zaman alacak degisiklikler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topal ca ve pa ları nasıl olacak bunun hakkında bilgi var mı ?? Ben bariz artış bekliyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

fenerbahçe ile oynadığım dönemde 140 PA lı vederson 22 asistle rekor kırarken 180 PA lı diego tüm sezon 4 asist yapabilmişti.
    ikisinede aynı özeni gösterdim hatta diegonun üstüne titremiştim..

bunu şundan söylüyorum..

aslında kağıt üzerinde yazan PA değil oyuncunun takımda ne kadar bu potansiyelini gösterdiği daha doğrusu gösterebildiğide çok önemli,,

aydın da ardada değişik akımlarla kadromda bulundurduğum oyuncular oldular ama özellikle arda için 2 sezon inatla oynatmama rağmen bir türlü olmadı maçlarda 8-9 gibi puanlarla oynayamadı ...tüm takım 7 hatta kimi 8 ama arda 6 yla oynadı..

üstelik buna bir kerede değil bir kaç defa başıma geldi...

ayrıca bir başka takımla da süper ligde yer alırken ardanın hiç yılın oyuncusu olduğunu ve süper maçlar çıkardığını göremedim..

ben arda içinde aydın için de PA tartışmasına girmeyeceğim..Türkiye ligi için 150 pa ve üstü değer verilen her oyuncu çok önemlli bir oyuncudur benim için

ama eğer yukarıda yazdıklarım sadece benim başıma gelen tesadüfler zinciri değilse....

gerekirse arda da aydın da 150 olsun ama oyuna katılmaları yeni takıma uyumları ve consistennsyleri yani CA larını sahaya yansıtabilme hünerleri biraz daha fazla olsun...

şimdi vederson 140 Pa sıyla senede 22 asist yapıyor ama ondan 40 puan daha fazla PA lı diego onun yarı performansını gösteremiyorsa...demekki önemli olan sadece profillerde ki veya editördeki değerleri değil saha içerisine bu değerleri ne kadar yansıtabildiğidir..

çünkü ben kağıt üzerinde ki değerlere değil...oyuncunun maç içerisindeki yaptıklarını kendime birinci referans olarak alırım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    fenerbahçe ile oynadığım dönemde 140 PA lı vederson 22 asistle rekor kırarken 180 PA lı diego tüm sezon 4 asist yapabilmişti.
    ikisinede aynı özeni gösterdim hatta diegonun üstüne titremiştim..

bunu şundan söylüyorum..

aslında kağıt üzerinde yazan PA değil oyuncunun takımda ne kadar bu potansiyelini gösterdiği daha doğrusu gösterebildiğide çok önemli,,

aydın da ardada değişik akımlarla kadromda bulundurduğum oyuncular oldular ama özellikle arda için 2 sezon inatla oynatmama rağmen bir türlü olmadı maçlarda 8-9 gibi puanlarla oynayamadı ...tüm takım 7 hatta kimi 8 ama arda 6 yla oynadı..

üstelik buna bir kerede değil bir kaç defa başıma geldi...

ayrıca bir başka takımla da süper ligde yer alırken ardanın hiç yılın oyuncusu olduğunu ve süper maçlar çıkardığını göremedim..

ben arda içinde aydın için de PA tartışmasına girmeyeceğim..Türkiye ligi için 150 pa ve üstü değer verilen her oyuncu çok önemlli bir oyuncudur benim için

ama eğer yukarıda yazdıklarım sadece benim başıma gelen tesadüfler zinciri değilse....

gerekirse arda da aydın da 150 olsun ama oyuna katılmaları yeni takıma uyumları ve consistennsyleri yani CA larını sahaya yansıtabilme hünerleri biraz daha fazla olsun...

şimdi vederson 140 Pa sıyla senede 22 asist yapıyor ama ondan 40 puan daha fazla PA lı diego onun yarı performansını gösteremiyorsa...demekki önemli olan sadece profillerde ki veya editördeki değerleri değil saha içerisine bu değerleri ne kadar yansıtabildiğidir..

çünkü ben kağıt üzerinde ki değerlere değil...oyuncunun maç içerisindeki yaptıklarını kendime birinci referans olarak alırım...
    Evet yazdıkların önemli .Yani sadece Pa ya da CA değil özelliklerinin nasıl olduğu ve o özelliklerini yansıtabilecekleri bir taktik lazım. Evet bazen arda dediğin gibi 6 dan fazla alamazken bazı taktiklerde takımın en iyi puanlarını alan avarage ratingde ilk 3e giren hatta bende 170 PA ile (-9) iken Liverpool ve Arsenale gidebilen bir oyuncu olmuştu. Yani ömer abi hep diyor. Arda çok hızlı olmadığı için onu ceza sahasına yakın topla buluşturup bişeyler yapmasını beklemek çok daha doğru olacaktır ve bende bu yüzden onu daha farklı oynatmaya çalışıyorum. Yani iş CA ya da PAda bitmiyor..

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Arda bendede hep 6-7 ile oynuyor.8 ile oynadığı maçlarda fark atmış olduğumuzdan dolayı 8 ile oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda oyunda çok formsuz gerçekten hatta oyunda kallinin sisteminde hep yedek kalıyor senede 20 maçın üstüne çıkamıyor..Pa sı iyi ama xxestergonxx dediği gibi durum..Saldırganlık ve çalışma oranı 10 olması çok düşük..Ardanın son oftaş maçında kaptığı top bile agresif ve work rate nin daha yüksek olduğunun göstergesidir.Fizik olarak çok üst düzey olmaması onu tembel bir oyuncu yapmaz ki..! Arda türkiye liginde yıldız bir oyuncudur bu farkın oyundada belli olması gerekir diye düşünüyorum..

Arda bende çok iyi ya.. 2011 yılında Roma'ya sattım orda da harikalar* yaratıyor..
    (*= 35 maç 12 gol 9 asist 6 kez maçın adamı 7.43 ortalama)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    +Hiçbir sezon ortalaması 7.22 dan aşağı inmedi :s
    Last edited by batuhanry : 16.Mayıs.2008 at 16:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

benim dikkatimi çeken arda ilk sezon çok iyi oynamıyor..sonraki sezonlar performansı yükseliyor.. birde AML olarak değilde ML olarak oynattığım zaman daha çok verim aldım gibi..

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Arkadaşlar consistency vb. diyorsunuz ya oyunda nerden bakıyoruz ve anlamları neler özelden veya burdan yazabilir misiniz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer GS ile oynuyorsanız Ardanın iyi yerlere gelme şansı artıyor. Evet kötü oyandığı oluyor ama @batuhanry arkadaşın dediği gibi romalara veya bende olduğu gibi liverpoola falan gidebiliyor. Ama eğer GS değilseniz ve türkiye ligini açmışsanız Arda gerçekto olduğu gibi lige damgasını vurabilen bir oyuncu olamıyor. nedenini anlamadım. (Concistency 12). Daha önce de belirtmiştim. mesela bi mehmet topuz bu haliyle Fmde sizde olmasa bile ligin iyi bir oyuncusu olup diğer takımların dikkatini çekip, iyi takımlara gidebilirken Arda ise sıradan bir oyuncuymuş gibi ve bu FM2008de başka bir takıma transfer olduğunu nereseyse hiç görmedim. bunun bir nedenini ise anlamış değilim..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Konumuz FM'de Arda'nın kötü olduğu değil ama, Arda'yı oyunun geriden kurulmasında bir parça değil de, dar alanda adam geçmede ve kilit pasları atmada bir oyuncu olarak kullanın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Konumuz FM'de Arda'nın kötü olduğu değil ama, Arda'yı oyunun geriden kurulmasında bir parça değil de, dar alanda adam geçmede ve kilit pasları atmada bir oyuncu olarak kullanın.
    Evet dediğin doğru Arda genelde doğru taktikle çok iyi yerlere geliyor ama dediğim gibi eğer siz Ardayla oynamıyorsanız, Arda çok sıradan, Ligde takımının yıldızı olamıyor, milli takıma bile sürekli çağırılamıyor ki sakat olmadığı sürece kesinlikle milli takıma çağrılan bir oyuncu. Bunu değiştirmek lazım bence..

kusura bakmayın hiç bi sayfayı okumadan yazıyorum belki acıklaması vardır bilemiyorum ama önceki oyunlarda 160 üstü p.a. verdiginiz bi oyuncuya neden 135 p.a. verdiniz 91 dogumlu olan bir oyuncu 2 senede gelecegiyle ilgili ne anladınızda bu kadar düşüş verdiniz yaşıtı gibi a takımda oynayıp gol atmadı diyemi bu adamın gelecegi bu kadar düşürüldü???

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kazmavs View Post
    kusura bakmayın hiç bi sayfayı okumadan yazıyorum belki acıklaması vardır bilemiyorum ama önceki oyunlarda 160 üstü p.a. verdiginiz bi oyuncuya neden 135 p.a. verdiniz 91 dogumlu olan bir oyuncu 2 senede gelecegiyle ilgili ne anladınızda bu kadar düşüş verdiniz yaşıtı gibi a takımda oynayıp gol atmadı diyemi bu adamın gelecegi bu kadar düşürüldü???
    Ilk olarak kimsen bahsediyorsunuz?

Tahmin ediyorum ki sorunuz Cem Sultan konusunda.

Potansiyeli -9 (yani 150 ile 180 arasi rassal) verilmisti biz kendi yorumlarimizi katmaya baslamadan once.

Bizim yorumumuz simdilik -8 olarak potansiyele karar verdi (yani 130 ile 160 arasi rassal). Bu konuda uzun uzun yazildi bu yuzden bu degisimin nedenlerine girmeyecegim.

Nesil
    2003

Aydin konusunda biraz yazilmis.

Ilk olarak son 2 sezonun buyuk bir kismini sakat gecirmis Aydin icin potansiyel acisindan bir gelisme yapmamiz hic mantikli olmaz. Gelecek sezon gosterecegi performansa gore tekrar degerlendirilir.

Bosu bosuna birbirinizi kirmayin, uzmeyin karsilikli satasmalarla.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aydin konusunda biraz yazilmis.

Ilk olarak son 2 sezonun buyuk bir kismini sakat gecirmis Aydin icin potansiyel acisindan bir gelisme yapmamiz hic mantikli olmaz. Gelecek sezon gosterecegi performansa gore tekrar degerlendirilir.

Bosu bosuna birbirinizi kirmayin, uzmeyin karsilikli satasmalarla.
    Peki Mehmet Topal ve Arda hakkında ne düşünüyorsun ömer abi? Daha önce yazdın mı bilmiyorum ama görmedim yada gözümden kactı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Peki Mehmet Topal ve Arda hakkında ne düşünüyorsun ömer abi? Daha önce yazdın mı bilmiyorum ama görmedim yada gözümden kactı
    Ikisi de makul oranda gelistirildi.

Ozellikle Topal'in ozellikleri 1'er puan dusuyordu 8.0.2'de bunun nedeni de iki ayagini da iyi kullanabilmesi idi. Bu sorun ortadan kalkmakla beraber, bazi ozelliklerinde gelismeler oldu.

Ayni sekilde Arda icin de bazi gelismeler oldu.

Tam olarak neleri degistirdigimi anlatmam mumkun degil simdilik cunku bir cok sey diger oyuncularla karsilastirmalar yaptiktan sonra yine degisebilir. Degisikliklerin neden oldugunu uzun boylu anlatmak zorunda kalmak yerine, sizlerden biraz sabir etmenizi bekliyorum.

Ancak genel olarak bu yil gelisim gosteren her oyuncuda kucuk veya buyuk degisim oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Lincoln gibi Alex gibi 28-29 hatta 30 yasına gelmis adamların pa degerlerini cok fazla tartismanıza gerek yok.Genel olarak bu yastan sonra fazla bi gelişim beklenmiyecegi gibi zaten 8.0.2de kodlamadan kaynaklanan çabuk yaşlanma skandalı! oyuncuları erken yaşlandırıyor,kısa sürede kullanılmaz hale getiriyor.Sırf 8.0.2den kurtulmak için bir hafta boyunca ugrasıp 8.0.2deki güncellemeleri 8.0.1 datasına aktarmak zorunda hissettim kendimi ümit karanı 33 yasında sariyerde,nihatı 34 yasında mahalle takımlarında görmekten sıkılmıştım çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

slm arkadaslar ben yenıyım neler olup bıttıgını takıp ettım....
    ardanın hareket tercıhlerıne sunlarda eklenebılır dıye dusunuyorum...
    tempoyu belırler...
    yollar içine ilerler....
    seytanlık dener...
    defalarca adam gecmeyı sever...
    kalabalıktan kurtulur...bazıları eklenmıs durumda ama bence hepsı eklenmelı....
    bide omer abi kızacaksın belkı ama ardanın pa aynımı kalıcak?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bide gsnın butcesınde bı artırım yapılacakmı yoksa aynımı kalıcak....
    Last edited by RIDVAN TLM : 19.Mayıs.2008 at 13:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

aydın konusunda maalesef pek ümitli değilim çünkü aydın ın sakatlıkları çok uzun sürüyor, ve kendini bulması bir seneyi buluyor, biraz kendini bulunca da hemen övgüler başlıyor, anladığım kadarıyla aydın önümüzdeki sene tekrar gs kadrosunda düşünülmeye başlandı ancak aydın henüz gs de ilk 11 de oynayacak ilk 11 i zorluyacak düzeyde değil, özellikle, ortasaha daki kalabalık rotasyon (sabri ve barış tarafından tutulmuş olan sağ kanat, arda duruma göre ayhan tarafından tutulmuş sol kanat) içinde aydın oynayabileceği bir takıma kiralanmazsa boş bir sezon daha geçirmiş olacak... son 2 sezonu boş geçirdiği ortada...
    puerta kalbimizde...

Sayfa 10 / 39 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri