Sayfa 18 / 18 İlkİlk ... 8161718
511 ile 540 arası toplam 547 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Fenerbahçe tribünlerine yapılmış olması doğru birşey oldugu anlamına gelmiyor sanırım...Ama tabii deivid bayragı sallıyor değil mi? Ama nedense bana öyle gelmiyor pek. Kendi taraftarlarına karşı yapıyor olmasıda olayı geçiştirmez bence. Yapılan büyük bir terbiyesizliktir. Neyse geçmiş gitmiş maç hakkında konuşulacak birşey kalmamış bunuda uzatmayalım ama 5 gün sonrada İbo kafa attı diye video koymayalım....

Nesil
    2006
    Yer
    -

Maçı bile izleyemedim. Ama kazanmışız devid mi ne oda gol atmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

hala kafa atmış diyorsunuz yahu.....

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Olan olmuş biten bitmiş, daha fazla niye uzatılıyo anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

bu hareketi niye savunuyorsunuz anlamis degilim, kafa atmis veya atmamis sonucta orda yapilan bir hareket var.

Nesil
    2007
    Yer
    34

tamda bu konuyu açmayı düşünüyordum hehe
    arkadaşlar bu kupayı kazanırsak öpüp başımıza koyaım
    çünkü karşımızda bizden daha sıkı çalışmış ve en ufak bir şeyi gurur yapıp hırs yapan bir takım var
    takımımızın formu kotu
    her fenerbahçeli gibi bende bu kupanın kazanılmasını diliyorum
    Sahadaki FB li futbolcular bunu anlarsa bjkya tarihi fark bile atarız
    inşallah takımım beni utandırırda kupada iyi performans sergiler
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    tamda bu konuyu açmayı düşünüyordum hehe
    arkadaşlar bu kupayı kazanırsak öpüp başımıza koyaım
    çünkü karşımızda bizden daha sıkı çalışmış ve en ufak bir şeyi gurur yapıp hırs yapan bir takım var
    takımımızın formu kotu
    her fenerbahçeli gibi bende bu kupanın kazanılmasını diliyorum
    Sahadaki FB li futbolcular bunu anlarsa bjkya tarihi fark bile atarız
    inşallah takımım beni utandırırda kupada iyi performans sergiler
    dusuncelerime tercuman oldun

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    gecen sene ılk yarıda kadıkoydekı macta cok net golumuz ofsayt nedenıyle sayılmadı skor 0-0.turkıye kupasındakı ıkıncı mac turk hakemlıgı acısından kara bır leke bunlar sadece gecen sene olanlar bunları unuttuysan hatırlatıyım dedım
    bu sezon hakem hatalari minimuma iner , artik telsiz kulaklik felan kullanacaklar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    iddia liyim evet kazanacagiz,senin düsüncen beni ilgilendirmez, sen transferlerde ne kadar iddialiysan bende okadar iddialiyim.
    Bana görede Beşiktaş 4 atcak.. Fener Sheriff değil sonuçta..
    Ben Söylüyorum Fener Kalesini şuta boğalım.. %90'ı ağlarla buluşacak..

Maç bizim yahu BoBo atıcak kesin 1tane... Sheriff maçını ölçü almayın FB de atak oynayacaktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Fenerbahçe'nin kadrosu daha oturmuş olduğundan kesinlikle favori...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Arkadas bu koydugun sey ne hep bunu koyuyorsunda.Konu ile alakali degil ama..
    Bu soruyu sorarken ciddimiydin

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Bu soruyu sorarken ciddimiydin
    Evet , Bilmiyordum öğrenmiş oldum..

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Çirkef dediğin Kezman sakatlandı numarası yapıyor diye diyorsunuz adam sedyeyle çıktı İbrahim Üzülmez pek centilmen yenilgiyi kabullenin artık!
    Sedye ile çıktı yürüye yürüye yedek klübesine geldi... Hiç de 10dk yerde yatıcak bişeyi yoktu... Gayet normaldi yürürken...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Kezman ayakta olsa zaten bjk kazanırdı vakit kaybı oldu atamadılar tühh bu yüzden ibrahimler tekme tokat dirsek küfür ne kadar iyilik varsa yaptılar ???!?!?! tebrik etmeyi deneyin bence
    O hareketten sonra ne yapacakLardı.Ben kan çıkmadığına dua ediyorum.Bi ara İ.ÜzüLmez saLdıracak sandım hakeme.Cidden ayıp ama bu kadar yüksek tansiyonLu maçta insanLarın sinir sistemini bu kadar da yerinden oynatacak hareket yapıLmaz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    O hareketten sonra ne yapacakLardı.Ben kan çıkmadığına dua ediyorum.Bi ara İ.ÜzüLmez saLdıracak sandım hakeme.Cidden ayıp ama bu kadar yüksek tansiyonLu maçta insanLarın sinir sistemini bu kadar da yerinden oynatacak hareket yapıLmaz.
    Yapılan bu hareketleri haklı görüyorsun ne diyim sana

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yapılan bu hareketleri haklı görüyorsun ne diyim sana

HakLı görmüyorum.Bu adamın bu hareketi yapmasına kim sebep oLdu.Eğer o oyuncu o şekiLde davranmasaydı yaparmıydı öyLe bir hareket.Ne gerek vardı ?? O zaman İbrahimde yapar..VaLLa ben oLsam saLdırırdım İbo iyi biLe dayandı.Neyse bitti işte.2 gün sonra unutuLur gider herşey ama takımLar ve taraftarLar arasında bu yapıLan hareketLerin sonu iLLa biryerden çıkar.Bizim Ligimizde böyLe.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    HakLı görmüyorum.Bu adamın bu hareketi yapmasına kim sebep oLdu.Eğer o oyuncu o şekiLde davranmasaydı yaparmıydı öyLe bir hareket.Ne gerek vardı ?? O zaman İbrahimde yapar..VaLLa ben oLsam saLdırırdım İbo iyi biLe dayandı.Neyse bitti işte.2 gün sonra unutuLur gider herşey ama takımLar ve taraftarLar arasında bu yapıLan hareketLerin sonu iLLa biryerden çıkar.Bizim Ligimizde böyLe.

Tamam o zaman 85 90 dk arası hiç bir futbolcunun sakatlanma hakkı yok yerde yatma hakkı yok diye yasa çıkaralım başka çözümü yok

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Maçta en iyi Deniz oynadı..Gerek top kapma olsun..Gerek verdiği paslar olsun eksiksiz oynadı..kezmanada son golde güzel asist yaptı..maçın en kötüsü ise Hakandı..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İlk yarı çok iyi oynadık üstündük ikinci yarıya Beşiktaş üstün başladı oyuncu değişikliklerine kadar üstün götürdü sonra oyun rolantiye girdi iki takımda gol yemek istemiyordu tempo düştü.İşte bu dakikalarda Deniz güzel bir arapası attı ve kazandık.Ben bugün Deniz-Deivid ikilisini beğendim.Aurelio ve Önder kötü oynadılar bugün.Deniz'i zaten beğenirdim Deivid'i de beğendim.Kezman'ın yaptığı hareket profosyenellik tıpkı Deivid'in Koray'a yaptığı hamlede güzelce faul alması gibi.Deivid gidip koray'a diz atmadı.Ama İbrahim Üzülmez dayanamadı.Eğer forvet alıcaksak Kezman yedek kalır(tabi yıldız olursa)yada Deivid'in yerine sağ kanda geçer.İbrahim Kaş'ın 2.golde hatası yok önü açık olan oyuncuyu kapadı Toraman ağır kaldı.

21. Default

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Dogru diyorsun, Lugano var bir de onu unutmuslar.

Aurelio'nun orada yaptigi cirkeflik degildi, evet, ancak genel olarak su ligteki en cirkef oyuncular arasindadir. Mac sirasinda hakemin dogru kararlarinda bile mimiklerine bak, anlarsin.
    1. si ben cirkefin anlamini öğrensinler dedim, cirkef kim diye sormadim.
    2. si ben Aurelionun ligde yaptigi hareketlerden bahsetmiyorum. Sadece bu mactaki bir pozisyondan bahsediorum, bunun eleştirilmesini saçma ve anlamsiz buluyorum.

22. Default

Quote Originally Posted by tinerER View Post
    1. si ben cirkefin anlamini öğrensinler dedim, cirkef kim diye sormadim.
    Cirkef ; ortami geren, zaman geciren, caktirmadan pislikler yapan, hakemle devamli konusan, rakip oyunculara dalasan oyuncular. Bu 3 oyuncuda da bu ozelikler var degil mi? Yok diyorsan zaten cevap veremem, takil sen.

2. si ben Aurelionun ligde yaptigi hareketlerden bahsetmiyorum. Sadece bu mactaki bir pozisyondan bahsediorum, bunun eleştirilmesini saçma ve anlamsiz buluyorum.
    Aurelio'ya cirkef diyenlere diyecek lafim yok demissin. Bu da genel olarak Aurelio cirkef degildir demektir. Ama CIRKEF.

23. Default

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Cirkef ; ortami geren, zaman geciren, caktirmadan pislikler yapan, hakemle devamli konusan, rakip oyunculara dalasan oyuncular. Bu 3 oyuncuda da bu ozelikler var degil mi? Yok diyorsan zaten cevap veremem, takil sen.

Aurelio'ya cirkef diyenlere diyecek lafim yok demissin. Bu da genel olarak Aurelio cirkef degildir demektir. Ama CIRKEF.
    Bak ben cirkefin kim olduğunu sana sormadiğimi soyledim bunlar cirkef değildir fln demedim ve bu macta oynamamiş bir adami bu işe neden katıyorsun bunu da anlamadim. Aurelionun bu mactaki yaptiği hareketlerin cirkeflikle hic bir alakasi yok diyorum. Aurelio genel olarak çirkeftir ya da değildir demedim. Bu mactaki çirkeflikleri yapan oyuncular 2 ibrahimdir.

Sayfa 18 / 18 İlkİlk ... 8161718

Mesaj Yetkileri