1. Oyuncu boylari icin Besiktas sitesine, gecen sezonki Alexis orneginde oldugu gibi, cok guvenemiyorum ancak farkli kaynaklari da kontrol ederek inceleyecegim. Fabri'nin zayif ayagi konusunda katiliyorum.
2. Asagi yukari ayni dizilisler. Veritabanindaki mevcut dizilis bence Besiktas'in yapay zeka kontrolu altindaki oyununu daha dogru yansitiyor.
3 & 4. Hirvatlarin ve Ispanyollarin tercihini degistirmeyi dogru bulmuyorum. Farkli ulkelerin isimler konusunda farkli uygulamalari var. Bunlara mudahale etmemeyi daha dogru buluyorum.
5 & 6 & 7. Not ettim. Tesekkurler.
8. Basari bilgisini not ettim. Mac basi kismi oyunun kendisinin eklemesi. Bu mac basilarini oyunun otomatik eklemesi yanlis gibi gorunse de, futbolcu sozlesmeleri genelde tam olarak aciklanmiyor. Quaresma'nin sozlesmesinde mac basi yoktur ama ev kirasi vardir, ucak bileti vardir, eksta primler vs. vardir ama aciklanmamistir. Bu mac basi ucretlerinin oyunda otomatik eklenmesi biraz da futbolculara yapilan o ekstra odemeleri yansitmak icin.
9. Not ettim. Yanlis sozlesme maddesi kullanmisiz.
10. Not ettim.
11. Satin alma bedeli ile ilgili bir kaynak var mi?
12. Not ettim.
13. Devre arasi icin yapilan yamada bunlar eklenir. Lisanslari veritabanini yolladiktan sonra cikmisti.
14. Besiktas'in 12 tane Super Lig Sampiyonlugu var.
http://www.tff.org/Resources/Tamsaha...upa2016/#20-21
Super Kupa oncesi TFF'nin yayinladigi dergide takimlarin basarilari 21. sayfanin sag alt kosesinde listelenmis. Ve burada net bir sekilde Besiktas'in Turkiye Ligi sampiyonluk sayisinin 12 oldugu yazilmis.
Besiktas'in +2 sampiyonlugu, takimlarin takacagi yildiz sayisini belirlerken kullaniliyor. Daha once de bir cok defa ayni cevabi vermistim bu konuda. Eger oyunda bir gun bizde ve bir kac baska ulkede kullanilan yildiz sistemi getirilirse, Besiktas'in formasina takacagi yildiz sayisini belirlemek icin sayilan iki Federasyon Kupasi sampiyonlugunun da sayilmasini saglariz. Ancak Turkiye Ligi veya gunumuzdeki adiyla Super Lig sampiyonluklari 1959'dan gunumuze gelen sampiyonluklardir. Oyunda da 1959'dan gunumuze oynanan lig sampiyonasinda kuluplerin kazandigi sampiyonluk sayisi gosterilmektedir.