Arkadaşlar bu konu eminim onlarca kez açılmıştır 2006 yılında üye olup 2007 ye kadar takıldığım bu foruma artık sadece yılda 1 yada 2 kez girdiğimden araştırmadan konu açayım dedim kusura bakmayon

Bir zamanlar heyacan ile beklediğimiz TURKSPORTAL Türkçeleştirmelri özellikle 2010 yılında artık çımayacak mı hissi uyandırmaya başladı.Açıkça söylemeliyimki artık turksportal ın eski popülartiyesi,artısı felan kalmadı arkadaşlar(belki bir çoğunuz burda beni kötüleyecek ama ben tamamen kendi ve arkadaş çevremde duyduklarımı burda lanse ediyorum). 2010 için 3.yama çıktı halen Türkçeleştirme ile ilgili en ufak bir ilerleme kaydedilmemsinden dolayı Turksportalı kınıyorum.Bence burası artık tamamiyla amacından sapmış yazarlar topluluğuna dönmüş.Logolardında ARGE yazılyor fakat en ufak bir(2005 den beri bir geliştirme göremedim...Burak abiler,iori(yanılmıyosam böyleydi),shevsenkho(bilmiyorum forumda varmı ama sanırım niki bu idi) bunların bir araya gelerek çıkardığı mükemmel yamalar dışında.Bunlarda o zamanlar turksportal ekinine dahil olmayan elemanlardı.
Biliyorum konu eleştiriye açık olmayan yöneticler tarafından kitlenicek ve bana büyük bir ihtimallle ceza puanı mıdır nedir ondan verilecek ama ben yukarda da dediğim gibi sadece gerçekleri yazmaya çalıştım.Umarım eski Turksportal ı yeniden görürüz.

Hepiniz sağlıcakla kalın görüşmek üzere

dipnot:konuyu buraya açmayı uygun gördüm kusura bakmayın