Sayfa 22 / 28 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Uefa Avrupa Ligi

K Grubu - 2.Maç

Tamam G.Saray'lı olabilirim ama valla oyunculara maçı satın demedim. Kendi kalemize 2 gol atmamız sadece bir tesadüf (oyunculara o kadar dedik çaktırmayın diye)

Ama Ignashevich'in golünü görmenizi isterdim. Adam bildiğin kafayı çaktı gelen ortaya, rakip kaleye vurur gibi :S

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Cardozo nun positioning özelliği 10 , agression 12 yani ne kadar zıplama , kafa özellikleri olsada topun geldiği yere gitmediği sürece alamaz
    O dediğin doğru da, birebir adamla zıpladığında da alamıyor. bak bu maçta 14 kafa topundan 6'sını alabilmiş mesela. 1.93 boy, zıplama 18, kafa 19. sanırım senin dediğin gibi, positioning+aggression falanda önemli olabilir, bilmiyorum.
    Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 03:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Cardozoyu Bende Çözebilmiş Değilim Adamın Kaçırdığı Goller İnsanı Delirtiyor Hocam
    Newcastle Bristol Maçları İyide West ve Chelsea Maçlarında Günümüzde Değilmişiz Cardozoyu Bence Yedekten Sok Hocam Daha İyi Olur Heral.
    Valencianın Kabusu Sanırım Sen Olacaksın 2 Maçtır Adamları Yeniyorsun Hocam Ama Gs'ye Maçı Resmen Satmışın Olmamış Sen Hull'dan Ekmek Yiyosun Senin Gs İle Alakan Yok Hatta Fark Bile At Hocam Gs'ye Şöyle 7-8 Falan Rekoru Kır
    Sezona Mehter Gibi Başlamışız Hadi Allah Sonunu Hayır Etsin Hocam

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Cardozoyu Bende Çözebilmiş Değilim Adamın Kaçırdığı Goller İnsanı Delirtiyor Hocam
    Newcastle Bristol Maçları İyide West ve Chelsea Maçlarında Günümüzde Değilmişiz Cardozoyu Bence Yedekten Sok Hocam Daha İyi Olur Heral.
    Valencianın Kabusu Sanırım Sen Olacaksın 2 Maçtır Adamları Yeniyorsun Hocam Ama Gs'ye Maçı Resmen Satmışın Olmamış Sen Hull'dan Ekmek Yiyosun Senin Gs İle Alakan Yok Hatta Fark Bile At Hocam Gs'ye Şöyle 7-8 Falan Rekoru Kır
    Aslında beni uyarmışlardı Cardozo için de şu Fm2010 çıkmadan içimde kalmasın dedim aldım. Neyse 18 milyon saydık, sokağa da atamayız artık bir şekilde faydalanacaz

West maçında tam aksine günümüzdeydik, ama rakip yenilgisiz bir takımdı sanırım fm yenilmezlik serileri devam etsin istedi yoksa perişan ettik adamları tek kale maçtı. Chelsea maçıysa benim hatam, korkak oynattım takımı.

GS maçını hiç sorma rezil olduk, madem maçı satıyonuz bari çaktırmadan yapın değil mi o kadar da uyardık. :P
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

abi ben çözdum cardozoyu tek fw ya da cıft fw 2 sını de oynar.. mutlaka long shots u sık sık yapıorum tum frıkık ve penaltıları ona verıyorum... target man yapıyorum... kornerlerde onu on dırege koyuyorum,kornerı kullanana on dırege atmasını soyluyorum.. her korner cok tehlıkelı pozısyon oluyor (frıkık ve penaltıları harıka kullanıyor her kornerde de bı sekılde topa vuruyor frıkık ve penaltıların hepsını mutlaka cardozoya wermemız lazım cunku cardozo oyundan kopabılen bır oyuncu, oyunda mumkun oldugunca aktıf olabılmesı gerekiyor,bu sekılde macta sureklı etkın harıka bır forvet bence,oyundakı en ıyı forvetlerden biri
    samimi soyluyorum aldıgım her takımda gol kralı oldu bir de mutlaka mactan once cardozoya ustunde baskı olmadıgını soyleyın, o basıt gollerın kacırmasının sebebı uzerınde fazla baskı hıssetmesı ve konsantre olamaması,dedıgım gıbı mactan kopabılıyor dedıgım team talk ı yapın bakın bakalım kacırıo mu

neyse umarım yardımcı olabılmısım abim

karıyer sunumu harıka durum da ıyı gozukuyo bol sans dılerım abim

Sen İşi Çözmüşün Hocam Vay Be Neymiş Bu Cardoza

Sen İşi Çözmüşün Hocam Vay Be Neymiş Bu Cardoza
    yok abi est. ya baya fm 2009 oynadım bı de cardozo bıldıgın adamım hem ucuz her takıma da gelıyo cıdden aldıgım her takımda gol kralı oldu ama 9.1 den bahsedıorum 9.3 de denemedım daha

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by bnmv View Post
    abi ben çözdum cardozoyu tek fw ya da cıft fw 2 sını de oynar.. mutlaka long shots u sık sık yapıorum tum frıkık ve penaltıları ona verıyorum... target man yapıyorum... kornerlerde onu on dırege koyuyorum,kornerı kullanana on dırege atmasını soyluyorum.. her korner cok tehlıkelı pozısyon oluyor (frıkık ve penaltıları harıka kullanıyor her kornerde de bı sekılde topa vuruyor frıkık ve penaltıların hepsını mutlaka cardozoya wermemız lazım cunku cardozo oyundan kopabılen bır oyuncu, oyunda mumkun oldugunca aktıf olabılmesı gerekiyor,bu sekılde macta sureklı etkın harıka bır forvet bence,oyundakı en ıyı forvetlerden biri
    samimi soyluyorum aldıgım her takımda gol kralı oldu bir de mutlaka mactan once cardozoya ustunde baskı olmadıgını soyleyın, o basıt gollerın kacırmasının sebebı uzerınde fazla baskı hıssetmesı ve konsantre olamaması,dedıgım gıbı mactan kopabılıyor dedıgım team talk ı yapın bakın bakalım kacırıo mu

neyse umarım yardımcı olabılmısım abim

karıyer sunumu harıka durum da ıyı gozukuyo bol sans dılerım abim
    Aslında çokta şikayetçi değilim, fena oynamıyor. ama profiline bakınca insan çok daha fazla şeyler bekliyor ondan doğal olarak

Frikikleri onla Vukcevic'e verdim, penaltılar zaten Cardozo'nun. Kornerleri ise klasik 6 pas taktiği yaptırıyorum dediğin gibi oynatmasını bilirsen çok faydalı olur belli, 27 yaşındaki adama "baskı yok" demek bana saçma gelse de deneyeceğim dediğini Bide takımda Milevskyi'de var ya acaba diyorum ondan mı, ikiside aşağı yukarı aynı tarz oyuncu olduklarından.

Yorumun ve şans dileğin içinde teşekkür ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bnmv View Post
    yok abi est. ya baya fm 2009 oynadım bı de cardozo bıldıgın adamım hem ucuz her takıma da gelıyo cıdden aldıgım her takımda gol kralı oldu ama 9.1 den bahsedıorum 9.3 de denemedım daha
    he o zaman daha iyi, benimki de 9.0.1
    Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 04:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    Aslında çokta şikayetçi değilim, fena oynamıyor. ama profiline bakınca insan çok daha fazla şeyler bekliyor ondan doğal olarak

Frikikleri onla Vukcevic'e verdim, penaltılar zaten Cardozo'nun. Kornerleri ise klasik 6 pas taktiği yaptırıyorum dediğin gibi oynatmasını bilirsen çok faydalı olur belli, 27 yaşındaki adama "baskı yok" demek bana saçma gelse de deneyeceğim dediğini Bide takımda Milevskyi'de var ya acaba diyorum ondan mı, ikiside aşağı yukarı aynı tarz oyuncu olduklarından.

abi can cıkar huy cıkmaz

sonucları paylasırsan sevınırım

ne demek abım ıns yardımcı olabılmısımdır takıpcınım bol sans
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

he o zaman daha iyi, benimki de 9.0.1
    abi valla bn adebayorla yan yana oynattım bu sekılde oynadı,trezeguetle oynadı..aynı tıp oyuncu olayından olmayabılır bılmıyorum dene sonucu mrk edıorum
    Last edited by bnmv : 26.Eylül.2009 at 04:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Premier Lig

7.Hafta

Eski gözağrım 3-4-1-2...özlemişim taktiğimi

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Faubert Koşularıyla Anlaşılan Rakibi Bir Hayli Yormuş. Tymoschukta Yaşı Kelama Ermesine Rağmen Performansından Bişey Kaybetmiyor Kilit Adamlar İkisi Bu Arada Milevski Her Maç Atıyor Maşşallah Allah Nazardan Saklasın

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Faubert Koşularıyla Anlaşılan Rakibi Bir Hayli Yormuş. Tymoschukta Yaşı Kelama Ermesine Rağmen Performansından Bişey Kaybetmiyor Kilit Adamlar İkisi Bu Arada Milevski Her Maç Atıyor Maşşallah Allah Nazardan Saklasın
    Faubert tam bir istikrar abidesi. geçen sezon ara transferde aldığımdan bu yana tek bir kötü maçı yok (tahtaya vur ) Tymoschuk'u nettin öyle hemen dur hele adam daha 31 yaşında yaw Tymo kemale erdiyse Giggs neye ermiş oluyor

He Milevskyi dedin mi dur. O gözbebeğim benim Fm2009 devri kapanıyor ben daha ideal forvetimi yeni buldum Yaw adamda herşey var maşallah. Boy desen var, hız desen var, teknik, bitiricilik, mücadelecilik hepsi üst düzeyde. Komple forvet işte budur.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Faubert dedin sakatlandı adam 2 hafta yok. tahtaya vur dedik demi
    Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 04:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi taktiğimin 3. versiyonu çıktı bir ara çevrimiçi olursan söylede yollayam amc ye biraz özellik ekledim

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

çevrimiçiyim ki zaten
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ya arkadaş 20 oyuncu milli takımlara gitti yarısı sakat döndü pff..
    milveskyi 1 ay yok
    Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 04:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Oooof O Kadar Milli Oyuncunun Olmasıda Sıkıntı Yav Fauberte Üzüldüm Yav Ama Çabuk Toplar O Kendini Tam Profesyonel Kendine Bakar O Maşşallah Diyelimde Çabukcak Dönsün Sahalara
    Aboovvv Milevskidemi Sakat Desene Cardozonun Eline Düştük

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Oooof O Kadar Milli Oyuncunun Olmasıda Sıkıntı Yav Fauberte Üzüldüm Yav Ama Çabuk Toplar O Kendini Tam Profesyonel Kendine Bakar O Maşşallah Diyelimde Çabukcak Dönsün Sahalara
    Aboovvv Milevskidemi Sakat Desene Cardozonun Eline Düştük
    12 gün ara vardı milli maçlardan dolayı, Faubert'i yetiştirdik. maşallah benim doktorlar süper yaw
    ama milevskyi yok hemde maça bak

Man City - Hull

Man City 7 maç 6 galibiyet 1 beraberlik - attığı 16, yediği 3 - lider
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    dur moralim yerine geldi. onlarda da Zhirkov, Hamsik, Keirrison sakatmış
    Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 05:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Premier Lig

8.Hafta

3-0'dan sonra Haygary kardeşimin "birbakalım v3" taktiğine geçerek toparlandık ve 2 gol bulduk ancak Cardozo'nun her atağımızı baltalaması sonucu, lider karşısında elimizden bu kadar geldi.
    Buluştuğu her topu kaybetti, hava toplarında gene etkisizdi. Atak yaparken onun kaybettiği toplardan ataklar yedik hep. Profiliyle ne kadar zıt bir performanstır anlamadım. Güçlü kuvvetli bir oyuncu, ancak bi tane top tutamıyor ayağında. Milevskyi de sakat olunca elimiz mahkum kaldı.

Puan Durumu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Süper Doktorlarımız

İşte oyuncularımızın beklenenden çabuk iyileşmesini sağlayan, takımın gizli kahramanları 2 süper doktorumuz. Son olarak sahalardan 1 ay uzak kalacak denilen Milevskyi'yi 2 haftada iyileştirdiler.

Aynı zamanda Brezilya ve İngiltere milli takımlarının doktorluğunu da yapıyorlar.

Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 06:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Hücum Anlamında Vasatı Aşamamışsın Ama Değişikliklerle Tam Teşhis Olduğunu Gösteriyor Sorun Belli Çözümüde Çok İyi Olmuş Ama Yetmemiş Hocam

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Cardozo yu iyi kullananlar var ama ben hiç kullanamayanlardanım Man city zaten normal yenilgi , adamlar utd den iyi oynuyor . Sakatlıklar kötü olmuş umarım döndüklerinde formlarını kaybetmiş olmazlar
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Hücum Anlamında Vasatı Aşamamışsın Ama Değişikliklerle Tam Teşhis Olduğunu Gösteriyor Sorun Belli Çözümüde Çok İyi Olmuş Ama Yetmemiş Hocam
    Açıkçası çok yanlış bir taktikle çıktım o maça. İlk yarı dağıldık zaten. Ataklarımız ise hepsi 2.yarıda. Taktik yanlıştan dönünce maçın ikinci yarısı onların yarı sahasında geçti ama iş işten geçmişti. dediğim gibi Cardozo gününde olsa yada Milevskyi olsaydı puan çıkartırdık bu maçtan.
    Sonradan oyuna giren 3 oyuncumdan ikisi golleri atarken, diğeri de o 2 golünde asistini yaptı, buda güzel bir ayrıntıydı bizim için.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Cardozo yu iyi kullananlar var ama ben hiç kullanamayanlardanım Man city zaten normal yenilgi , adamlar utd den iyi oynuyor . Sakatlıklar kötü olmuş umarım döndüklerinde formlarını kaybetmiş olmazlar
    Cardozo konusunda beni uyarmıştın zaten ama dediğim gibi fm2010 çıkmadan içimde kalmasın diye aldım. belli olmaz belki açılır, doğru kullanmayı öğrenirsek.

man city bence de normal bir yenilgi, zaten çok formdalar. Sakatlıklar konusuna gelince, aslında geniş bir kadrom var ancak sakatlanan oyuncular hep kilit isimler olunca sıkıntı oluyor. Mesela orta sahadan oyuncu sakatlansa onun alternatifi var ama Milevskyi gibi bir oyuncunun yerini doldurmak pek kolay olmuyor.
    Last edited by Walter Sakana : 26.Eylül.2009 at 21:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Uefa Avrupa Ligi

K Grubu - 3.Maç

300 metreden yediğimiz golle yenik duruma düştük ancak yüksek pas yüzdesi ve topa sahip olma oranlarıyla rakibin başını dönderip, rakip kaleyi de bombardımana tutarak galibiyete uzandık.

Premier Lig

9.Hafta

Dişli rakibimiz karşısında rahat bir oyunla gelen net galibiyet.
    Sakatlıktan çıkan Milevskyi'nin dönüşü muhteşem oldu.

Puan Durumu

Ayın Genç Oyuncusu Ödülü - Ekim

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Az önce benficayı aldım cardozoyu denemek için 1-2 maç yaptım 5.5 i geçemedim.İşi ustalarına bırakmak lazım. Ramires 65 pas maşallah. Defanslar bekler 50 şer pas bravo vallaha şöyle bir taktik yapmak lazım

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Birkaç oyuncu hakkında fikrinizi almak istiyorum.

1- Marouane Fellaini (Everton) : Takımından ayrılmak istiyor.

İlk sezon 3.64 top çalma, %80 pas yüzdesi, 7 gol ve 2 asist (40 maç)
    İkinci sezon 5.82 top çalma, %79 pas yüzdesi, 5 gol ve 2 asist (34 maç)

almaya değer mi takımda Tymoschuk, Ramires, Banega varken?

2- Yada Fellaini mi, bu mu? : gelecek vadeden bir oyuncu, Fellaini'yi almayıp daha sonra bunu mu kadroya katsam?

2- Regen : Bu oyuncu listemde, birsürü takım istiyor ve teklif yapmaya başladılar. Hızı ve çevikliği zayıf olduğu için tereddütlüyüm. Çünkü asıl mevkisi sağ kanat.

3- Türk regen : Bu çocuk adam olur mu?
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Fellaini'yi hemen kap abi regen pahalıya malolur.Norveçli regenin yaşı daha genç hızı 14-15lere çıkar bence.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Az önce yedekler takımı Man City ile maç yapmış ona bakıyordum.
    Man City'nin reserves takımındaki adamlara bakın:
    Kasper Schmeichel, Stephen Ireland, Shaun Wright-Phillips, Valon Behrami, Jo, Ched Evans, Maor Bozaglo
    al bu takımı premier ligde ilk 5'e oynat direk
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Wrigth Phillips'i direk kap aralarından abi.Booth'a ondan iyi örnek olacak kimse yok,EPL'nin en iyi fiziği bence onda .

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Fellaini'yi hemen kap abi regen pahalıya malolur.Norveçli regenin yaşı daha genç hızı 14-15lere çıkar bence.
    1- Fellaini'yi kaparım kapmasına da, aynı tarz oyuncu olarak Tymoschuk, Ramires, Petre, Kompany var. Hangi birini oynatacam İşte bu yüzden kararsız kaldım. Gerçi unuttuğum bir ayrıntı var, 5.5 milyon transfer bütçem kalmış Fellaini'yi ancak takat+para karşılığı belki alabiliriz.
    Alacaksam hemen almam lazım, çünkü listeye konulursa Arsenal, Man City falan atlar hemen.

Sen almıştın onu yanlış hatırlamıyorsam. Performansı nasıl?

2- Norveçlinin hızının o kadar yükseleceğini sanmıyorum en fazla 12 falan olur gibime geliyor. 2 milyona alınır gibi.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

norveçlinin Oynadığı bölgede hız fazla önemli olmuyor eğer kanatta oynatmazsan.Bknz. Riquelme

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Wright-Phillips zor. 7.5m değeri var ve As takımda da oynuyor. Daha önce almaya çalıştım as takımda kadroya giremediği zamanlarda, gelmemişti.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Talking

Az önce yedekler takımı Man City ile maç yapmış ona bakıyordum.
    Man City'nin reserves takımındaki adamlara bakın:
    Kasper Schmeichel, Stephen Ireland, Shaun Wright-Phillips, Valon Behrami, Jo, Ched Evans, Maor Bozaglo
    al bu takımı premier ligde ilk 5'e oynat direk
    Hocam bunlar benim beşiktaşta ilk on bir oyuncumdu

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Fellaini deli oynuyor abi .Almaya çok uğraştım 22 milyon avroya evet dedilerde adam gelmedi.Fizik teknik ne ararsan var .Taksitle 7.5 ver bakalım ne oluyo abi .

Sayfa 22 / 28 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon

Mesaj Yetkileri