Tahminim Juan Mata..
Tahminim Juan Mata..
Balotelli ?
O zaman Oğuz'un dediği gibi Mata diyorum![]()
Matias fernandes![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Mata doğru tahmin.ama daha gelmedi, teklif yaptım istediğinden fazla para verdim. başka takımlar devreye girmezse gelecek gibi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arsenal karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapadım deplasmanda. Siz olsanız ikinci yarı savunmaya mı çekilirsiniz, aynı şekilde devam mı edersiniz?
Last edited by Walter Sakana : 30.Eylül.2009 at 02:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Savunma yapınca daha çok gol atıyorlar ama kadron sağlam savunma yap bence.
Premier Lig
19.Hafta
16 maçtır her maçta gol atan, 16 maçtır yenilmeyen, ligin en çok gol atan, 4 maçtır kalesinde gol görmeyen son 2 sezonun şampiyonunu 60.000 seyircisi önünde devirdik ! Hemde Sakho'suz, Milevskyi'siz, Faubert'siz, Dobias'sız, Bridge'siz. Helal olsun takımıma...
Helal olsun abime beee![]()
FA Cup - 3.Tur Maçı
Arkadaşlarımızın taktiklerini denemeye devam ediyoruz
Bu seferki taktiğimiz Rais arkadaşımızdan
Maça tamamen yedek ve genç ağırlıklı bir kadroyla çıktık
Gelenek devam ediyor, her galibiyet = en az 1 sakat
Rais arkadaşım msn de göremedim burdan yazıyorum yorumu. Taktikte özellikle Amc'deki oyuncu çok etkili, 2.forvet gibi baya pozisyona giriyor. Kanat oyuncuları da çok etkin. MC'ler için biraz ayar gerek, rakip ataklarda çok geriye gömülüyorlar, rakip ortadan rahat geliyor. Ayrıca atağa pek katılmıyorlar. Savunma dörtlüsü ise gayet sağlam, beklerin ayarları çok iyi. Forvetteki oyuncu gol attı ama oda Mc'ler gibi geri planda kalıyor.
Özetle takım atağa çıktığında rakip kaleye etkili gidiyor, Forvet arkasındaki üçlü tüm atakları sürükleyen oyuncular. Mc'lerin daha etkili olması sağlanırsa rakip zor pozisyon bulur.
SON GELİŞMELER
Disiplinden Taviz Yok
Genç Yıldızlarımız Şimdiden Paylaşılamıyor - Adriano ve Lorenzo Marin
Önemli Ayrıntılar
Premier Lig
20.Hafta
Beklenmedik bir puan kaybı
Premier Lig
21.Hafta
Chelsea bizi yenmeye hasret
Premier Lig
22.Hafta
Muhteşem Maçtı
Yapma be kaptan
FA Cup
4.Tur Maçı
Şutlar karavana - elendik
Disiplinden Taviz Yok Dedik
Kasamıza 2 milyon euro takviye
Ara Transfer - Son Gün
Leicester'in genç kaptanını kadromuza kattık
Premier Lig - Ocak Ayı Ödülleri
Yeni Transferimiz Mattock Ödülüyle Geldi
ARA TRANSFERLERİMİZ
Dünyadan Önemli Transferler.
Premier Lig
23.Hafta
14 Maçlık Yenilmezlik Serimiz Sona Erdi
Puan Durumu
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maalesef, Squad Harmony %70'ten %55'e düştü şuanda. Transfer dönemlerini bu yüzden sevmiyorumNeyse ki bu sefer hasarsız atlattık transfer dönemini.
Sol kanadı Bridge ile güçlendirmiştik, şimdi de Mattock ile iyice sağlama aldık. Mattock çok iyi, çok şeyler bekliyorum.
Last edited by Walter Sakana : 01.Ekim.2009 at 00:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abicim takımda bir huzursuzluk oluşmuş umarım en kısa zamanda düzeltirsin, Mattock çok faydalı olacaktır..Herşeyi çok iyi değil ancak zayıf özelliği de yok gibi.
Real Madrid'in sattığı oyuncuyu geri transfer etme huyu liste başı olmuş.
Benim Venitucci'nin'de listeye girmesi ben sevindirdi..![]()
Son zamanda büyük bir düsüs var. En kısa zamanda toparlanman dileğiyle..
TariboWest
Maçlar Ne iyi ne kötü orta karar olmuş.
Mata güzel transfer ama kendisini pek belli edememiş galiba
Tymoschuk 70 pas yapmış . yOK Artık demek istiyorum .!
Lig enaz 6.lıkla bitecek gibi hadi hayırlısı
Aynen dediğin gibi, kötü değil ama daha iyisi olabilirdi. Özellikle Blackburn ve Newcastle maçlarını kazanmamız gerekiyordu. Liverpool maçına üzülmüyorum normal sonuç denebilir.
Mata gayet iyi hocam, henüz biraz kondisyon eksiği var ama driplingleri, pasları çok iyi. Topsuz koşuları süper. Ratingler yanıltır. Ama tabi dediğin gibi henüz tam kapasitesinde değil.
Tymoschuk'a istediğini diyebilirsinwalla bende böyle bi orta saha görmedim daha. izlemek büyük zevk. daha önce dediğim gibi 100 milyona bile satmam.
ligi 6.bitirirsek bizim için başarısızlık olacak bu saatten sonra. zaten geçen sezonu 6. bitirmiştik, çıtayı yükseltmemiz lazım. en kötü 4.lük benim takımdan beklentim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Premier Lig
24.Hafta
Vukcevic'in Resitali !
Last edited by Walter Sakana : 01.Ekim.2009 at 01:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Saivet 22 hava topunun 18 ini almış yok artıkprofili istesem saivet ne hala gelmiş görelim
![]()
Bende diyorum özelliklere baktım 22 hava topu 18 i almış okudum saivet diye şaşırdım nasıl oluyor bu dedim![]()
Premier Lig
25.Hafta
Bu yenilgi hiç hesapta yoktu, kötü günümüzde yakalandık
Premier Lig
26.Hafta
Bir takım 4 günde bu kadar mı değişir. Mükemmel oynadık.
Vukcevic'e bile savunma yaptırıyoruz ya...helal olsun
Puan Durumu
Şanslı bir haftaydı, Liverpool, Arsenal, Chelsea yenildi, Man City berabere kaldı
Milli Takımlara 24 Oyuncu Verdik
Wayne Bridge Yeniden Milli Takımda
2008 Ağustos'undan bu yana İngiltere milli takımına çağırılmayan Wayne Bridge, takımımıza transfer olup yeniden kendisini gösterince 3.5 yıl aradan sonra milli formaya tekrar kavuştu.
Uefa Avrupa Ligi
1.Tur - İlk Maç
Ruslar donup kaldılar....ama soğuktan değil
Gigliotti'den 4 asist !
Yeni taktiğimi ilk kez bu maçta denedim. Takım inanılmazdı, ilk 9 şutun 9'u da kaleyi buldu. İlk izlenim çok iyi ancak diğer maçlarda da görmek lazım.
Uefa Avrupa Ligi - Toplu Sonuçlar
FB ile GS maalesef iyi sonuçlar alamadılar, özellikle GS'nin işi çok zor.
Bu turu geçersek Red Star (Kızılyıldız) - Betis eşleşmesinin galibiyle karşılaşacağız, ilk maçtan Kızılyıldız küçükte olsa bir avantaj elde etti.
Kupada daha üst turlara çıkarsak eşleşebileceğimiz en güçlü takımlar Sevilla, Liverpool ve Porto gibi gözüküyor.
Zenit maçının ilk yarı sonunda böyle bir hata mesajı aldım. Takımımın muhteşem performansı sonrası bu hata mesajını alınca ilk başta çılgına döndüm oyun kapanacak diyeAllahtan sorunsuz devam etti.
Süper Forvetimiz İyileşti.
Sezonun ilk yarısında muhteşem bir performans gösteren, gol krallığında iddialı durumda bulunan Ukraynalı yıldız çok şanssız bir sakatlık geçirmiş ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.
Bugüne kadar birçok sakat oyuncumuzu beklenenden önce iyileştiren başarılı doktorlarımız Milevskyi'yi de beklenenden 1 ay önce sahalara döndürdüler. Bu da, sezonun bu en kritik döneminde bizim için oldukça sevindirici bir gelişme oldu. Yıldız oyuncunun tam anlamıyla hazır olabilmesinin en az 2 hafta süreceğini tahmin ediyoruz.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Öyle birşey olsaydı çok yazık olurdu. İlk başta küçük bir şok geçirdim zaten![]()
Last edited by Walter Sakana : 01.Ekim.2009 at 04:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Uefa Avrupa Ligi
1.Tur - Rövanş Maçı
Maç bitse de gitsek havasında geçti
1.Tur Sonuçları
2.Tur Eşleşmeleri
Abi oyunun kazaya gitmemesi güzel olmuş, 5-0'da müthiş bir skor.
Gözün aydın abicim, Milevskiy'siz 5 atan takım bu adamla neler yapar..![]()
Güzel gidiyorsun.maşallah.
abi 1. olamazsan yazıklar olsun![]()
En son yaptığın taktik güzel olmuşTakımda gayet formda ve 2. lik 3.lik için hayli iddalısın. Bir aksilik olmazsa kalan son 7-8 maçın en az 6 sından galibiyet bekliyorum.