Sayfa 355 / 483 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon
10,621 ile 10,650 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mahkeme galatasarayli galiba.

Adnan Polat: Ben niye yargılandım bilmiyorum. Ama yüce Türk adaleti gerekeni yaptı.

Adnan Polat: Ben burada yalnız olmadığımı gördüm Galatasaray taraftarı ve ultrAslan beni yalnız bırakmadı. Herkese teşekkür ediyorum

Adnan Polat, mahkeme çıkışında açıklama yaparken taraftarlar "Bülent Tulun istifa" diye bağırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Fenerbahçe'nin kayıp 1 milyon dolar davasına müdahillik başvurusunun sebebini bilen var mı acaba?
    Eğer Fenerbahçe müdahil olsaydı mahkeme esnasında şu durumlara müdahale ederdi.

1- Konun araştırılması ve incelenmesi için talepte bulunma (Mahkeme iddianame ve sevk maddeleri ile bağlı değil sadece olayla bağlı)
    2- Adnan Polat'ın sorgusunu sırasında izleyici sıralarından müdahale edildi, ifade değişikliği oldu bu duruma itiraz .
    3- Bülent Tulun ifade verirken makbuzu görmedim dedi, daha sonra Avukatları uyardı gördüm dedi çelişkiye itiraz.
    4- Galatasaray denetçisi tanık olarak kabul edildi. Adam 2007'de işe başlamış 2006 yılındaki makbuz ile tanıklık yapıyor. Bu duruma itiraz.

Sonuç olarak ilk celsede dava bitirildi aksi halde bu kadar tutarsızlığa müdahil olmak için baskı olacak bu iş uzayacaktı. Ortaçağ'da göstermelik mahkemeler kurulur kararlar anında verilirdi ya bir an aklım oralara gitti (:

Türkiye'nin mevcut durumuna bakıyorum da kimseye kızmıyorum, hayatımda yaptığım en büyük aptallık durumu bu noktalara getirenlere çanak tutmaktı. Aptallık ve ötesi.

Edit: Ayrıca eklemeyi unuttum. Gazete küpürlerinin dekontlardan daha önemli olduğunu bu kararla beraber hukuki olarak tescil edilmiş oldu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beklenildiği gibi birşey çıkmadı.Galatasaray adını bu çirkin olaylara çekmeye çalıştılar ama nafile.Yemezler...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    1- Konun araştırılması ve incelenmesi için talepte bulunma (Mahkeme iddianame ve sevk maddeleri ile bağlı değil sadece olayla bağlı)
    2- Adnan Polat'ın sorgusunu sırasında izleyici sıralarından müdahale edildi, ifade değişikliği oldu bu duruma itiraz .
    3- Bülent Tulun ifade verirken makbuzu görmedim dedi, daha sonra Avukatları uyardı gördüm dedi çelişkiye itiraz.
    4- Galatasaray denetçisi tanık olarak kabul edildi. Adam 2007'de işe başlamış 2006 yılındaki makbuz ile tanıklık yapıyor. Bu duruma itiraz.
    Bu tür şeylerle savunulup beraat ediliyorsa , her şeye cevap veren Aziz Yıldırım hala tutuklu kalması işlerin ne kadar zıt işlediğini gösteriyor.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@balde_mir_07

Ben soruyu konuyla ilgili bilgisizliğimden sormuştum. Yazdıkların olsun başka yerlerden okuduklarım olsun bir Galatasaraylı olarak pek tatmin olmadığımı söylemeliyim (1 milyon doların aklanması konusunda). goosfraba ve di canio'nun da haklı çıktığını görüyorum, dava öncesi o kadar aradım tek ntvspor'da bulabildim, şimdi bütün sitelerde var aklanma haberi.

Adnan Polat'ın savunması ve diğer tanıkların ifadelerini ve varsa sunulan belgeleri görme (okuma) şansımız olursa ancak değişebilir düşüncem. Şu an için dediğim gibi henüz tatmin olmadım sonuçtan.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Adnan Polat görevini kötüye kullanmamış mahkemeden çıkan karara göre. Kayıp paranın akıbeti nedir peki? Ne olmuş o para? Kayıp makbuz bulunmuş mu? Adnan Polat görevini kötüye kullanmaktan yargılandığı davadan beraat etti diye kayıp para önemsiz mi?

Zamanla mahkemede yaşananlar yansır sanırım çeşitli ortamlara, görürüz umarım neler olduğunu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Walter Sakana

Burada çoğu şeye değinmek, daha açık konuşmak, daha bilgilendirici olmak isterim ama burası bir forum ve kuralları var. Her şeyi konuşamıyoruz. Bu sebeple Olayları birbirine bağlamadan çoğu bilgi havada asılı kalıyor. Burası Türkiye ve her ne kadar kör taklidi yapıp görmezden gelsek de güçlünün adaleti hakim. Sen tatmin olsan ne ? olmasan ne ? Karar verildi bir kere, O karara boyun eğmek zorundasın. Güçlünün adaletinin işlediği yerde kural budur. Bu dava gibi buhar olan bir dava daha vardı adında Fener kelimesi geçen. Kararlar ne kimseyi tatmin etti ne de her şeyi açıkladı. Ne yazık ki herkes buna boyun eğmek zorunda kaldı.

@Di canio

Eğer araştırılan 1 milyon'un nerede olduğu olsaydı bulunurdu. Şansına küs bunun cevabını hiç bir zaman bilemeyeceksin.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yanlış mı anladım bilmiyorum ama anladığım kadarıyla Adnan Polat temiz ama paranın nereye gittiği henüz belli değil . doğru mudur ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe'de kayıp 1 milyon olsaydı, neler neler denirdi bilemiyorum.

Şaşırdım mı? Elbette hayır, mahkeme olacak diye hiç haber yapmayıp, sonra beraat etti diye çarşaf çarşaf yazanlara bakınca bile görüyorum durumu.

En azından araştırsaydın yahu ama yok, Fenerbahçe'yi araştırmakla meşguller nasılsa.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tarla alınmış o parayla tarla

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    O tarla muhabbetinin geçtiği tüm maçlardan Fenerbahçe'nin aklandığını biliyor muydun ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fenerbahçe'de kayıp 1 milyon olsaydı, neler neler denirdi bilemiyorum.

Şaşırdım mı? Elbette hayır, mahkeme olacak diye hiç haber yapmayıp, sonra beraat etti diye çarşaf çarşaf yazanlara bakınca bile görüyorum durumu.

En azından araştırsaydın yahu ama yok, Fenerbahçe'yi araştırmakla meşguller nasılsa.
    GS'nin mali kayıtların da 'teşvik için kullanılmıştır' ibaresi olmadığı için araştırmaya bile gerek duymamışlar demek ki.

Bu işin üstüne gidilse olacakları tahmin etmek de zor değil. 'Adnan Polat görevini kötüye kullanmış , 1 M doları zimmetine geçirmiş' vs vs.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

onları savcı bile unuttu. tabi bilmezsin bunu. laf olsun torba dolsun.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Mahkeme başkanı:Ekleyeceğiniz Başka bi şey var mı?
    Adnan Polatfenerbahçe avukatı Abdullah Kaya'ya dönerek): Saat kaç?

kayıp 1 milyon nerde harbiden yaa

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    O tarla muhabbetinin geçtiği tüm maçlardan Fenerbahçe'nin aklandığını biliyor muydun ?
    Bir şey demedim zaten tarla alınmış olabilir o parayla ya da araba Bana ilginç gelen şey usulsüzlüklerin ve meçhul olayların tavan yaptığı bir kulübün taraftarlarının burada gelip usulsüzlükten ve meçhul şeylerden bahsetmesi İnsan önce bir kendine bakmalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Polat yaptığı savunmasında dernekler kanununa göre o dönemde imza yetkisinin sadece başkan'da olduğunu ve kendisi başkan olmadığı için bu davada yargılanmasının usül olarak doğru olmadığını vurguladı.

"O dönemde kulübün çok sayıda mali sorunu ve para girdisi çıktısı vardı. UEFA ile sorunlar vardı. Böyle bir paranın çıktığını ben görmedim, imza da etmedim" diyen Polat, 5 sayfalık savunmasını hakime verdi.

Adnan Polat'ın ifadesi sonrasında tanık olarak Kulübün eski sportif direktörü Bülent Tulun, Polat'ın şoförü Mustafa Kabasakal tanık olarak dinlendi.

Bülent Tulun ifadesinde şunları söyledi:

"Benim Galatasaray Kulübü'ndeki görevim 2006 yılı Mayıs ayında sona ermişti. Görevimden ayrıldıktan sonra Galatasay Kulübü'ne kişisel kırgınlığım nedeniyle Adnan Polat'a mektup yazmıştım. Ancak kulüpten bir para çıktığına dair benim bir bilgim ve duyumum yok. Ayıca Rigobert Song o dönem ve her dönem Galatasaray ile ilgili para konularında hep soran çıkarmıştır. Ekonomik açıdan sorunlu bir oyuncu olduğunu herkese göstermiştir. Daha sonra bu paranın Song'a gönderildiğini ben de duydum.

İddianameye göre Adnan Polat'ın şoförü olarak görev yapan Mustafa Kabasakal'ın para taşıma işini yaptığı yönündeki durum sonrası mahkemede yer alan Kabasakal ise şunları söyledi.

"Ben Sayın Adnan Polat'ın makam şoförlüğünü yapıyorum. Hiçbir zaman Adnan Polat'ın kendi şirketi ve Galatasaray Kulübü ile ilgili işlerinde para taşıma görevini yapmadım. Böyle bir durum içerisinde yer almadım."

Daha sonra Adnan Polat'ın avukatları da bu durumundan dernekler kanununa göre sadece başkanların sorumlu tutulabileceğini vurguladılar. Hakim... yapılan savunmaların ardından Adnan Polat'a beraat kararı verdi.
    Basına yansıyan ifadeler bunlar. Adnan Polat'ın 5 sayfalık savunmasında neler var bilmiyoruz.

Bu ifadelere göre o dönemki başkanımızın da ifadesinin alınması gerekirdi. Ancak o dönemki başkanımız rahmetli Özhan Canaydın olduğundan bu mümkün değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir şey demedim zaten tarla alınmış olabilir o parayla ya da araba Bana ilginç gelen şey usulsüzlüklerin ve meçhul olayların tavan yaptığı bir kulübün taraftarlarının burada gelip usulsüzlükten ve meçhul şeylerden bahsetmesi İnsan önce bir kendine bakmalı.
    Meçhul olayları bilmem usulsüzlüğün olmadığı kanıtlandı mahkemede oradan buradan duyduklarından gaza gelmeyi bırakıp takip edersen öğrenirdin.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@ MeMo

O tarla muhabbetinin geçtiği tüm maçlardan Fenerbahçe aklandı diyorsun, ona bakarsan Adnan Polat da kayıp 1 milyon dolar davasından aklandı. Farkı var mı kardeşim?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Meçhul olayları bilmem usulsüzlüğün olmadığı kanıtlandı mahkemede oradan buradan duyduklarından gaza gelmeyi bırakıp takip edersen öğrenirdin.
    Bir şekilde usulüne uydurulan şey de usulsüzlük olarak adlandırılmıyor.Siz değil miydiniz mahkemeye inanmayan güvenmeyen

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bana ilginç gelen şey usulsüzlüklerin ve meçhul olayların tavan yaptığı bir kulübün taraftarlarının burada gelip usulsüzlükten ve meçhul şeylerden bahsetmesi İnsan önce bir kendine bakmalı.
    sonuçta ben bir usulsüzlük yapmadım suçlu kimse cezasını çeksin tek isteğim bu ahmet mehmet umrumda değil ama ortada böyle saçma bir sonuç varken konuşmakta en doğal hakkımız

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    sonuçta ben bir usulsüzlük yapmadım suçlu kimse cezasını çeksin tek isteğim bu ahmet mehmet umrumda değil ama ortada böyle saçma bir sonuç varken konuşmakta en doğal hakkımız
    Konuşmak en doğal hakkınız tabi ki ama sanki kendi takımı bu durumlardan çok daha beter değilmiş şikeyle uzaktan yakından alakası yokmuş gibi konuşuyor bazıları sorun orada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    @ MeMo

O tarla muhabbetinin geçtiği tüm maçlardan Fenerbahçe aklandı diyorsun, ona bakarsan Adnan Polat da kayıp 1 milyon dolar davasından aklandı. Farkı var mı kardeşim?
    Ben Adnan Polat veya Galatasaray'la ilgili bir şey demedim ki zaten. Tarlayla aklınca laf sokmaya çalışan arkadaşa cevap verdim. Kayıp 1 milyon davası zaten uydurma, boş bir davaydı bir şey çıkmayacağı belliydi buraya da yazdım.

Bir şekilde usulüne uydurulan şey de usulsüzlük olarak adlandırılmıyor.Siz değil miydiniz mahkemeye inanmayan güvenmeyen
    Ee hani gerçekleri konuşuyorduk ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bahsedilen konuyu ya anlamamışsın ya da saptırmak için herşeyi yapmışsın Burak.

Galatasaray'ın dünyayı yenmesi, 6-0 da 6-0 falan, açıklamıyor bu davaya basının ilgisizliğini. Soru basit; Fenerbahçe ile ilgili haberler çok rağbet görüyor da, Galatasaray'la ilgili haberler görmüyor mu? Milyonlarca taraftarı olan bir kulübün eski başkanıyla ilgili bir dava ilgi görmez mi? Fenerbahçeli yöneticiler sipariş haberler yaptırıyormuş ya, medya üzerinde etkisi olan sadece onlar mı sanıyorsunuz?

Fenerli medya denir ama Fatih Terim'le ilgili basında olumsuz haber çıkar mı? Bir bakıverin. Çıkarsa neler oluyor, geçmişten bunları da sorgulayıverin. Takılmış birilerince Fenerli sıfatı medyaya ama özellikle son 1 senede medya tarafından Fenerbahçe ile ilgili yapılan yıpratma ve karalama çalışmaları gözardı ediliyor.
    Bazı şeylere bağlı kalma ile kendini değiştirmeden önce dünyayı değiştirme çabasından bahsediyorum. Kişisel efsane, hayali seyirci, benmerkezci ve olabildiğince savunma mekanizmalarını kullanıldığı modtan çıkılması lazım.

Galatasaray'ın bu mevzusunu genel olarak takıldığım tüm haber sitelerinde gördüm. Galatasaray taraftarının bulunduğu sitelerde de konuşuluyor. Televizyonla aynı odada olmasam bile Adnan Polat ve kayıp 1 milyon dolarda görevi kötüye kullanma vs. diye giden haber spikerlerinin sesleri kulağıma çalındı. Beraat çıktı ve bunun duyurulması ile beraber kulağıma çalınmaya devam ediyor.

Yok illa bütün davalar şike davası ayarında duyurulması lazım. Bütün transferler Emenike nedeniyle şike kapsamına alınması lazım. Bütün telefon konuşmalarındaki sözler suç unsurudur. Ee, doğan çocuğumuzun adını da Fenerbahçe koyalım mı?

Yoksa kim inkar edebilir Galatasaray'ın geçmişte şike yapmadığını, basının çok tarafsız haber yaptığını.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bazı şeylere bağlı kalma ile kendini değiştirmeden önce dünyayı değiştirme çabasından bahsediyorum. Kişisel efsane, hayali seyirci, benmerkezci ve olabildiğince savunma mekanizmalarını kullanıldığı modtan çıkılması lazım.

Galatasaray'ın bu mevzusunu genel olarak takıldığım tüm haber sitelerinde gördüm. Galatasaray taraftarının bulunduğu sitelerde de konuşuluyor. Televizyonla aynı odada olmasam bile Adnan Polat ve kayıp 1 milyon dolarda görevi kötüye kullanma vs. diye giden haber spikerlerinin sesleri kulağıma çalındı. Beraat çıktı ve bunun duyurulması ile beraber kulağıma çalınmaya devam ediyor.

Yok illa bütün davalar şike davası ayarında duyurulması lazım. Bütün transferler Emenike nedeniyle şike kapsamına alınması lazım. Bütün telefon konuşmalarındaki sözler suç unsurudur. Ee, doğan çocuğumuzun adını da Fenerbahçe koyalım mı?

Yoksa kim inkar edebilir Galatasaray'ın geçmişte şike yapmadığını, basının çok taraflı haber yaptığını.
    Sorum basitti, süslü laflara gerek yoktu. Galatasaray eski başkanının Galatasaray'ın kayıp parasıyla ilgili mahkemeye çıkmasına değinilmemesi ilginç olan. Abartılsın demiyorum Fenerbahçe ile ilgili çıkan haberler gibi. Benim beklentim her haberin Fenerbahçe gibi verilmesi değil, o yanlış olan zaten.

Ben nedense genel haber sitelerinde, kanallarında görmedim bu haberi. Denk gelmemişsem demek ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sorum basitti, süslü laflara gerek yoktu. Galatasaray eski başkanının Galatasaray'ın kayıp parasıyla ilgili mahkemeye çıkmasına değinilmemesi ilginç olan. Abartılsın demiyorum Fenerbahçe ile ilgili çıkan haberler gibi. Benim beklentim her haberin Fenerbahçe gibi verilmesi değil, o yanlış olan zaten.

Ben nedense genel haber sitelerinde, kanallarında görmedim bu haberi. Denk gelmemişsem demek ki.
    Denk gelemediğin için değil kendini somut yaşantılara kapattığın için göremiyorsun. Tabi kendini somut yaşantıya kapatma, görmek istemiyorumun diğer adıdır. Tüh, yine askaüdesmlikü konuştum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Denk gelemediğin için değil kendini somut yaşantılara kapattığın için göremiyorsun. Tabi kendini somut yaşantıya kapatma, görmek istemiyorumun diğer adıdır. Tüh, yine askaüdesmlikü konuştum.
    Önyargılısın sanırım hakkımda. Kendimi birşeye kapattığım yok. İlkokullu atışmasına döndürmeye de niyetim yok.

Nesil
    2006

Bizi gazete küpürleri ile mahkum etmeye çalışanlar, gazete küpürleri ile kurtuluyorlar, ey gözünü sevdiğim adalet.

Türkçe Olimpiyatlarında dün boy gösteren birisinin zaten ceza alması beklenemezdi.
    Last edited by Universal : 06.Haziran.2012 at 17:53

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Önyargılısın sanırım hakkımda. Kendimi birşeye kapattığım yok. İlkokullu atışmasına döndürmeye de niyetim yok.
    Medya da yer alıp almaması benim konuya bakış açımda bir araçtır. Dikkat edersen medyada yayınlanmış mı yoksa yayınlanmamış mı sorusundan ziyade olanı konuşmaktan yanayım. Her durumda oooo peti peti suçlu budur denmiyor mu?

Lig takımlarının çoğu Fenerbahçe'ye bilenir ama suçlu lig takımlarıdır.
    Voleybol'da suçlu Voleybol Federasyonudur.
    Basketbolda suçlu Basketbol Federasyonudur.
    CEV suçludur.
    Uefa, Fifa suçludur.
    Futbol Federasyonu suçludur.
    Soruşturma olur; yasama yürütme, yargı suçludur.
    Medya suçludur.
    Spor programları suçludur.
    Aydınlar, yazarlar suçludur.
    Hatta daha ceza gelmeden cezanın suçlusu da Şenes Erzik'tir.

Bu kadar cephenin muhattabı Fenerbahçe'ye yapılanlar bir oyundur.

Şimdi dünyanın işi gücü yok Fenerbahçe ile mi uğraşacak. Bu ülke en büyük iki sorunu olan eğitimi ve terörü çözmek için bile bu kadar kenetlenmemiş ama Fenerbahçe'yi bitirmek için bütün dünya kenetleniyor. Bu kendini hangi mevkilerde, makamlarda, üst seviyelerde görme yaklaşımıdır.

Bir iki noktada ya da yüzdeli çoğunlukla bir yerler suçlu olabilir. Sıkıntı her olana bu şekilde bakmaktır. Bana sağlıklı bir düşünce yapısı gelmiyor. Bunun tersini düşünen varsa da bana izah etmesini rica ediyorum.

Şimdi bu yaklaşımın tarafındasın ve ben önyargılı yaklaşmış oluyorum. Dikkat edersen yine karşı taraf, ben, suçlu çıktı.

Nesil
    2006

Medya da yer alıp almaması benim konuya bakış açımda bir araçtır. Dikkat edersen medyada yayınlanmış mı yoksa yayınlanmamış mı sorusundan ziyade olanı konuşmaktan yanayım. Her durumda oooo peti peti suçlu budur denmiyor mu?

Lig takımlarının çoğu Fenerbahçe'ye bilenir ama suçlu lig takımlarıdır.
    Voleybol'da suçlu Voleybol Federasyonudur.
    Basketbolda suçlu Basketbol Federasyonudur.
    CEV suçludur.
    Uefa, Fifa suçludur.
    Futbol Federasyonu suçludur.
    Soruşturma olur; yasama yürütme, yargı suçludur.
    Medya suçludur.
    Spor programları suçludur.
    Aydınlar, yazarlar suçludur.
    Hatta daha ceza gelmeden cezanın suçlusu da Şenes Erzik'tir.

Bu kadar cephenin muhattabı Fenerbahçe'ye yapılanlar bir oyundur.

Şimdi dünyanın işi gücü yok Fenerbahçe ile mi uğraşacak. Bu ülke en büyük iki sorunu olan eğitimi ve terörü çözmek için bile bu kadar kenetlenmemiş ama Fenerbahçe'yi bitirmek için bütün dünya kenetleniyor. Bu kendini hangi mevkilerde, makamlarda, üst seviyelerde görme yaklaşımıdır.

Bir iki noktada ya da yüzdeli çoğunlukla bir yerler suçlu olabilir. Sıkıntı her olana bu şekilde bakmaktır. Bana sağlıklı bir düşünce yapısı gelmiyor. Bunun tersini düşünen varsa da bana izah etmesini rica ediyorum.

Şimdi bu yaklaşımın tarafındasın ve ben önyargılı yaklaşmış oluyorum. Dikkat edersen yine karşı taraf, ben, suçlu çıktı.
    Türkiye'de 25 milyon Fenerbahçe'li var diyoruz hadi olsun olsun 15-20 milyon bir kişi bile aksini düşünmezken bütün rakiplerimiz nasıl olurda bizi tek kalemde suçlarlar?

Bütün medya Fenerbahçe'nin üstüne yürürken her gün UEFA Fenerbahçe sayesinde bizi men edecek derken neden rakipler için yazmazlar.

Her gün Aziz Yıldırım manşet iken bu gün hiç kimsenin A.Polat'tan bahsetmemesi nedir?

Savcı, Trabzon teşvik vermiştir derken herkes kupa Trabzon'un hakkı Fener'in değil derken bu kadar insan nerde?

Kusura bakmayın Tamamen Fetullah Gülen ve AKP'nin sahip olduğu medya, insanlar, onların uşakları bizim üstümüze yürürken rakiplerimizde bunlar sayesinde aldığı güç ile durmadan açıklama yaparken burada ki diğer kişilere çenesini kapatmak düşer...

Çünkü Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyet'dir...

Çünkü Atatürk Fenerbahçe'dir...

He buna da mı karşısınız 10 yıl önce herkes Atatürk bizim takımımızı tutuyor derken bu gün herkes Atatürk Fenerbahçe'yi tutuyor diyor...

He yıllar önce Marsilya'nın elinden şampiyonlar ligi alınınca PSG o rakibimizin hakkı biz gitmeyiz demişti... CEV'de neden GS gitti, onların bunu diyecek kadar yürekleri yok mu?

Boşuna çabalamayın tamamen siyasete batmış, AKP'ye tek kelime laf söyleyenlerin içireyi atıldığı, tamamen Tayyip'in yönettiği bu memlekette mahkelemerin olduğu bir düzende, ki bunların yazdığım içnide bu mesaj saniyesinde uçurulacak, umarım uçurulmaz da burada kalır. (sanmasamda) hiç çenezini ve elinizi yormayın bu komplolara biz kanmıyoruz yok sizin hoşunuza gidiyorsa tartışmaya devam edin...

Nesil
    2006

Hakim: 1 milyon doları nerede?

Adnan Polat: O dönem ki türkce olimpiyatlarina yardim ettim, ibadet gizli yapilir!

Hakim: Sanığın beraatine..

Mesaj Yetkileri