Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

38 50.67%
  • Beraberlik

12 16.00%
  • Galatasaray

25 33.33%
Sayfa 8 / 14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 411 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [10.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Keitanın o bardağı masadaki adama götürdüğü pozisyonda, bardak arkadan gelmiş Keita gözünü tutuyor. Sinan Enginde nasıl oluyor falso mu verdi bardağada arkadan gözüne denk geldi diyor. Olay açık. Sudan adama birşey olmaz ya, o kadar yatan oyuncuda birden hoplayıp cin gibi kalkamaz zaten. Bana göre su geldi Keitaya bardak yere çarptı..
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 03:05

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    işte topluca yatıp yatıpta birden kalkanlara ayar oluyorum, Dikkat ederseniz şişe atılsın demedim. Üstelik bu şişe değil küçük pet ağzı açık bardaklar. Şişe öyle kafaya gelseydi Keita şuan yoğun bakımda yada kafasında dikişle dolaşıyor vaziyette olurdu. Kesinlikle atılmamalı ama biz sevinince rahatsız olanlar bu pozisyondaki abartmayıda es geçmemeli. Biz Samiyendeki Petleri gözlemcilere verseydik sabaha kadar maç oynanmazdı. Sen topunu oynayacaksın. O atanlara zaten lafım belli. Tuncay taç çizgisine gelince sağnak yağmur gibi şişe yağdıda kafasına bir kere yatmadı yere. Bu yaptığının sadece basit zaman geçirmeye yönelik bir hareket olduğunu düşünüyorum..
    Küçük pet şişe ama o atılanın ağzı açık değildi su havada değil Keita'ya geldikten sonra saçıldı etrafa neyse uzadı ya Keita'nın o hareketi saçmaydı bence ama hakemin götürmesi lazımdı o pet şişeyi

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kazandık mutluyuz. Hakemmiş oymuş buymuş bırakın bunları Galatasaray kaç kere Fenerbahçe kalesine geldi onları sayın (:

Last edited by Sekopej : 26.Ekim.2010 at 13:44 Reason: ;)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir de hep yazacağım diyorum sürekli unutuyorum, onu da yazayım da içimde kalmasın.

Fenerbahçe ne zaman Galatasaray'ı zorlanmadan rahat yense o sezon başına terslik geliyor. 6-0'lık maçın ardından tarihimizin en kötü sezonlarından birini yaşadık, Daum ile kaybedilen son şampiyonlukta 4-0 biten maç vardı, orada 6-0 biten maça göre çok daha iyi bir oyun vardı, Anelka'nın unutamadığım maçlarından biridir, ama sezon sonunda Denizli maçıyla kaybedilen şampiyonluk yaşadık.

Geçen sene yine Galatasaray'ı 4-1 yendik, sonrasını yazmaya gerek yok, çünkü hatırlamak istemiyorum.

Şimdi hakederek kazandığımız bu maçın ardından da kötü sürprizler yaşamayalım.

NOT: Konu fazla gerilmesin diye gırgıra vuruyorum biraz, yoksa Daum'a güvenim bu konuda yüksek, önceki seneler gibi olmayacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Default Baros 2 ay yok!

Derbinin ilk dakikasında sakatlanan Galatasaray'ın yıldızı Milan Baros'un sağ ayak tarak kemiğinde kırık tespit edildiği ve 2 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Turkcell Süper Lig'de bu akşam oynanan Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmasında Milan Baros, mücadelenin 2. dakikasında sakatlık geçirerek yerini Nonda'ya bırakmıştı.

Çek oyuncunun yapılan kontrollerden sonra sağ ayak tarak kemiğinde kırık olduğu tespit edildi.

Golcü oyuncunun yaklaşık iki ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Normal bir ikili mücadele ve Baros'ta kırık var, 2 ay yok...

Ayrıca Keita'ya muhtemelen ceza gelecektir , ama ben rakibine yumruk atan Baroni ve rakibin ensesini sıkan Gökhan'a ceza gelecek mi merak ediyorum...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Lugano'ya yapılan bariz bir penaltı var bu arada. Bunu da atlamayın arkadaşlar. Hani gs hakem yüzünden kaybetmiş gibi konuşuyorsunuz ya. Kabullenmek gerçekten bazen zor oluyor ama zaten Seko tek tekyazmış bize yapılan hataları da. Ayrıca kaçan onlarca pozisyon var. Sormak istiyorum Gs'nin kaç tane pozisyonu var? Birde diyorsunuz ki fenerbahçe iyi oynamadı. iyi oynamak sadece atak yapmak değildir. Futbol total bir oyundur. 3 tane gol ve kaçan onlarca net pozisyon var. Tribünler uzun bir süre sonra ilk kez bu kadar çirkinleşti sahaya atılan maddeler ve küfürler konusunda. Son 2-3 maçtır yoktu pek.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

EreN bize yapılan hatalar direk skora etki etti ilk gol bariz ofsayt ikinci gol de ise Alex'in müthiş kendini bırakısı ve penaltı ardından gol.

Kimse yanlıs anlamasın ama maç basında bu kadar sertligi bilere uyguladılar , adam attırmak için çok ugrastılar nihayetinde biri atıldı ama ense sıkan , ve diger yumruk atan kişiler oyundaydı.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    EreN bize yapılan hatalar direk skora etki etti ilk gol bariz ofsayt ikinci gol de ise Alex'in müthiş kendini bırakısı ve penaltı ardından gol.

Kimse yanlıs anlamasın ama maç basında bu kadar sertligi bilere uyguladılar , adam attırmak için çok ugrastılar nihayetinde biri atıldı ama ense sıkan , ve diger yumruk atan kişiler oyundaydı.
    Lugano'ya verilmeyen penaltı da skora direk etki. Kazımın temiz 2 geçişi ki hepsi kaleciyle karşı karşıya kalacaktı onlarda skora direkt etki. Alex'in pozisyonu bence penaltı. Düşmeseydi yine goldü o pozisyon alex bu kaçırmaz oralardan. Guiza'nın hatalı 2 ofsaytı var ki ikisinde de kaleciyle karşı karşıya. kafa ile kaçırdığı pozisyon var mesela, lugano'nun direkten dönen ve auta attığı top var. Alex'in köşeye attığı ama leo'nun uzanıp çıkardığı pozisyon var. Yani sadece size olmuş maçı gs haketmiş gibi konuşmanız haliyle burdaki kazanmış fb taraftarını kızdırıyor.

Gökhanın pozisyonu ise elona ya bir tepkiydi. Boş pozisyonda kendisine tekme attı elano. Gökhan yalan söylecek değil ya. Tabi o tekmeye karşılık o şekilde hareket yapmasıda yanlış

Nesil
    2006

Ben bu maçı Fenerabahçe'nin sonuna kadar hak ettiğine inanıyorum. Çünkü; maç başından beri Daum'un taktiksel zaferini izledik. İlk başta press ile başladı, onun dışında top Galatasaray'lı futbolculara geldiği zaman meslektaşları hemen o Galatasaraylı'nın önünü kapattı ve top kontrollerini engellediler. Onun dışında Fenerbahçe'nin girdiği pozisyon sayısı çok fazla idi. Kazım'ın koşarak çok fazla efor sarfetmesi çok gol kaçırmasına sebebiyet verdi.

Zaten her derbiden sonra hakemi tartışıyoruz. Çok kötü bir maç yönetti. Penaltı olan pozisyonda, eğer penaltıyı veriyorsa kırmızı kartı vermek zorudanydı. Ben pozisyonun penaltı olduğuna inanmıyorum ama; penaltı ise kesinlikle kırmızı karttı. Yanlış'dan yanlış doğurdu. Maçda kafası yarılan hakem ilk yarı inanılmaz kararlar verdi. Kazım'ın girdiği bütün ikili mücadelelerde Kazım'ın alehine faul çaldı. Onun dışında ilk attığımız golü nasıl dışarı çıktığına karar verdi anlamıyorum. O pozisyonu görmesi için sıfır noktasında olması gerekirdi. O noktada olsa bile kale ağları ve direktleri onu engelliyor. Onun dışında maç başında Baroni'ye kesinlikle sarı kart göstermesi gerekirdi. Arda'ya yaptığı davranış çok yanlıştı. Felaket kötü bir maç yönetti ama; hak eden kazandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tamam da eren verilmeyen penaltıdan bahsettinde peki Baroni'nin yumrukları , Gökhan'ın ense sıkısı , Emre'nin öldürcü girişleri

Bunlarda tek taraflı mı Allah aşkına

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Tamam da eren verilmeyen penaltıdan bahsettinde peki Baroni'nin yumrukları , Gökhan'ın ense sıkısı , Emre'nin öldürcü girişleri

Bunlarda tek taraflı mı Allah aşkına
    Arda maçtan önce baroni'nin ayağına basıyor? Neden basıyor peki?

Gökhanın ense sıkışı ise tamamen etki tepki, kendisine hakemden uzak bir bölgede tekme atan elanoya. Emrenin öldürücü girişi mi? Nerde öyle girmiş yahu? Tek pozisyon var. Kazım'a yapılan arkadan müdehale var ona bakarsan. Fifa kuralları gereği direkt sarı kart gerektiren. Verilmeyen golümüzde çizgi çekmeyle belli olur mu havadaki top? Hakem tam sıfır çizgisinde değilse tamamen şansa bir karardır. Kimse çıkıp çıkmadığını bilemez o kamera açılarndan. Bunlarda skora etki. Kısas ararsan çok var çok Alican.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 03:24

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EreN View Post

Gökhanın ense sıkışı ise tamamen etki tepki, kendisine hakemden uzak bir bölgede tekme atan elanoya. Emrenin öldürücü girişi mi? Nerde öyle girmiş yahu? Tek pozisyon var. Kazım'a yapılan arkadan müdehale var ona bakarsan. Fifa kuralları gereği direkt sarı kart gerektiren. Verilmeyen golümüzde çizgi çekmeyle belli olur mu havadaki top? Hakem tam sıfır çizgisinde değilse tamamen şansa bir karardır. Kimse çıkıp çıkmadığını bilemez o kamera açılarndan. Bunlarda skora etki. Kısas ararsan çok var çok Alican.
    Lig tv'de video 'yu iyi izle ayagına bastıgı felan yok baslıkta bile ne diye yalan söyledi diyor.

Emre'nin Ayhan a ve Baros'a girdigi pozisyon , Kazım'ın direk ayaga girdigi bir poziyon Gökhan'a kısas ararsa cok buluruz ama

10 senedir kazanamıyoruz bunda hakemlerinde büyük rol oynadıgını düşünüyorum , tabi ki yinede fenerbahçe hakem sayesinde kazandı demiyorum ama , hep aleyhimize oluyor bu olaylar.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 03:28

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Baroni ayağıma bastı diyor sizde öyle kabul ediyorsunuz. Görüntüleri defalarca izledim bu basmayı göremedim. Arda orda yere basıyor. Oda itiyor. Sonrasında Galatasaray taraftarını alkışlamaya gidiyorlar. Arda klonlanmadıysa o esnada basma şansıda yok. Sonra Arda adam ol diyor ve Baroni tokat atıyor. Bilica gelip vuruyor. Baroni beni bıçakladı dese inanacaksınız.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 03:28

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maçtan önce Daum'a iki tercihiniz var,G.Saray'da Baros oynamayacak,oynarsa karşılaşmaya 1-0 önde başlayacaksınız deseler;Daum Baros oynamasın maç 0-0 başlasın derdi...

Baros önde basan,stoperleri rahatsız eden,öne çıkarmayan,top taşıyan,faul alan,her topa hareketlenen,sağa sola sürekli deplase olan bir forvet...

G.Saray'ın en önemli kozunun maçın başında sakatlanması çok büyük bir talihsizlik...

Nonda girdiği anda F.Bahçe maçı alır dedim.Nonda koşmayan,stoperlere basmayan,atılan toplara hareketlenmeyen bir yapıda...

Nitekim Nonda'nın girmesi Lugano ve Bilica'ya rahatlattı.Özellikle Bilica öne çıkmaya başladı.F.Bahçe zaten maça önde basarak başlamıştı arkaya sarkacak Baros'ta çıkınca onlar için tam isabet oldu...

Maça iyi başlamasının meyvesini golle buldu F.Bahçe.Bana göre o pozisyon ofsayt...

İlk yarı G.Saray hiçbirşey yapmadı.İkinci yarı F.Bahçe'nin golüne kadar yine G.Saray ortalıkta yoktu.F.Bahçe ikiyi bulunca G.Saray kıpırdadı.Üstüne H.Balta'nın farkı 1'e indirip Kewell'ın girmesiyle G.Saray canlandı ve tehlikeli gelmeye başladı.Aydın'la da çok önemli bir pozisyondan yararlanamadı.Taa ki Keita'nın acemice yaptığı harekete dek.Bu hareket Keita'nın ne kadar iyi savunulduğunun bir kanıtıydı.Aynı Wolfsburg - Bjk maçında,maç boyu adım atamayan Grafite'nin yaptığı hareket gibi...

Bu dakikadan sonra film koptu zaten.Guiza'nın son noktasıylada kapandı maç.Guiza'nın golü olduğunu söylemiştim ama maç tahminim tutmadı...

M.Topuz,Emre,Cristian,Vederson gibi sert duvar karşısında Arda,Elano,Ayhan neye uğradıklarını şaşırdılar.Keita'nın sadece yardımlaşarak durdurulacağını sezen Daum ona her top geldiğinde Vederson ve Emre'nin yardım etmesini söylemiş ve bunda son derece başarılı oldu...

Elano'nun şuana kadar olan performansı tam bir hayal kırıklığı bende.Lincoln'ün ölüsü ondan daha faydalı olurdu.Elano bu değil,sanki başka birisi geldi Türkiye'ye.Nerde EPL'de ki Elano?

Franco'nun da Sanctis'ten farkı olduğunu düşünmüyorum.Tecrübeli ama sürekli hataya meyilli bir kaleci.Bir maçı diğer maçını tutmuyo.Dün ilk hatayı yaptı gol olmadı,ikinciyi yaptı gole sebebiyet verdi...

Kazım'a ayrı bir parantez açmak istiyorum.İngiltere'de oynarken milli takıma ilk seçildiğinde artık bizimde güçlü,süratli,atletik,fiziğini iyi kullanan,hem dikine oynayabilen hemde sırtı dönük top alabilen,patlayıcı kuvvete sahip bir forvetimiz oldu yorumunu yapmıştım.Brezilya ile oynanan hazırlık maçında forvet oynamıştı.Ondan sonra hem milli takımda hemde F.Bahçe'de kanat oynadı.Bu fizikte bir oyuncu kanada hapsedilmemeli.Ben onu fizik ve stil olarak Anelka'ya benzetiyorum.Kanat oynadığı sürece benim gözümde bir hiç ama forvet oynarsa çok can yakar.Türkiye'nin fizik gücü en yüksek iki stoperini perişan etti dün.Son vuruşlarını düzelttiği ve her maça böyle konsantre olduğu taktirde çok iş yapar...

Son sözüm Rijkaard'da; en iyi Türk önlibero M.Topal'ı ve Barış gibi bir orta saha oyuncusunu bitiriyorsun...

Futbol dışı yaşanan olaylar ise can sıkıcı.Muhtemelen F.Bahçe'ye saha kapatma ya da seyircisiz oynama cezası gelecektir...

Tebrikler F.Bahçe...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Etki-Tepki olayına girersek, herşey etki tepki olur. Keita'nın yumrugu da etki tepkiydi. Gökhan ın el ense cekmesi, baroni nin 1inde tokat, digerinde arkadan kafasına müdahelesi ardaya kartsız kalıyor. Bu adam maçı kart görmeden bitiriyor. Emre ayhana arkadan çift dalıyor kart görmüyor, ayhan alkışladığı için kart görüyor. Alex in penaltısı veriliyor diğer başka pozisyonda Nonda luganoyu geciyor yerde kalıyor kartı görüyor. Alex kendini atmaz; Nonda hiç atmaz. Banaa kalırsa ikiside faul degil ama bi tarafa faulu veriyorsun diğer tarafa vermiyorsun. İyi oynamadıgımızı macı haketmedigimizi zaten söylüyoruz; ama hakemin sonuca etki ettigi de bir gercek. Belki ilk golde ofsaytı verse yada 2. golde penaltıyı calmasa yine yenilirdik orasını bilemeyiz. Vedo nun topunda top cıkmadı diyorsanız daha diyecek birsey bulaıyorum size? Topu geçtim vederson bile cizgi dışında neredeyse ve kimse itiraz bile etmedi.

Bazı arkadaşlarda çıkıp diyor ki Galatasaray zaten kötü oynadı hakemi bahane etmesinler. Daha önce kendilerinin hakemden canı yandığı zamanlarda o arkadaşların da yorumlarını biliyoruz. Çoğumuz birbirimizi burada tanıyoruz. Kimin yorumunun altında inceden neyi ima ettiğini, neler demek istediğini, daha önceki yorumlarını çoğumuz biliyoruz. O yüzden kimse çıkıp demesin hakem konuşulmasın vs diye. komik oluyor çünkü

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Anelka konusunda sana katılıyorum Anıl. Tabi Anelka ile Kazım kıyaslanamaz ama son dönemde Fenerbahçe'de oynayan forvetlere baktığımızda Anelka gibi oynayabilecek tek isim Kazım. Hooijdonk gibi bir forvetiniz yoksa bu sistemde, Anelka gibi bir forvetiniz olmalı. Nobre, Kezman, Güiza, Semih bu isimler golcü olsa da bizim aradığımız tipte değiller. Gerçi Anelka'yı yedek bırakıp Nobre'yi oynatan da Daum'du.

Sezon başından beri böyle bir forvete ihtiyacımız var diyorum. Kazım kafa olarak tam hazır olsa etkili olabilir ama her maçta böyle performans bekleyemeyiz ondan, bu konuda güvenilemez. Ayrıca her maçta çok isabetli şutlar atan Kazım'ın dün tribünleri dövmesi de tek kötü yanıydı.

Kazım'ın sağ kanatta oynaması hem kendisine hem de takıma zarar veriyor. Bakalım Daum ilerleyen maçlarda nasıl kullanacak, Semih ve Güiza bu takıma mutlaka girecektir, özellikle Güiza haftaya 11'deki yerini alacaktır, Kazım yine sağa geçebilir. Umarım Daum diğer maçlara da bu maça önem verdiği gibi önem verir.

Bu arada Fenerbahçe'nin ilk idmanında yine neşeli anlar yaşanmış. Her maçtan sonra maçın adamını seçip kutlama yapılıyordu ama bu sefer 3 kişiyi Daum seçmiş ve yine çok eğlenceli bir kutlama olmuş. Daum ve Koch'un bu tür motivasyon hareketleri gerçekten çok enterasan.

Buradan görüntüleri izleyebilirsiniz;

http://video.ntvmsnbc.com/?117924#v1...38150216006249
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Tebrikler Fenerbahçeye
    Bu Arada Bilica Gitgide Mükemmelleşiyor Lugano İle Birlikte Nondayı Oynatmadı Yahu
    Keita Carlosa Yumruk Atınca İçim Sızladı Yanlız Ne Olursa Olsun Atmamalıydı
    Kadıköy Büyüsü Devam Ediyor Elbet Bir Gün Kırılır Ama Ne Zaman Onu Zaman Gösterecek
    Tekrardan Tebrikler

Nesil
    2006

Hayatta hep şuna inanıyorum. Bir insan başarısız sonuç aldığı zaman veya futbolda olduğu gibi mağlubiyet aldığı zaman hep hataları başkasına bağlar hiçbir zaman kendinde aramaz ve kendisinin her zaman doğru yaptığını ama; bu doğruları başkaları tarafından engellediğini düşünülür. Bende böyleyim her zaman keni yaptığımı doğru gören, tuttuğum takım olan Fenerbahçe yenildiği zaman hep hakeme bağlayan bir kişiyim. Ama sonuçta bir Fenerbahçe'li olarak değilde, bir futbol izleyecisi olarak dünkü maçın tamamen Fenerbahçe'nin hak ederek kazandığını düşünüyorum. Çünkü; taktiksel olarak Galatasray'dan çok üstündü ve bunuda oyuna yansıttı. Fenerbahçe'nin girdiği ve kaçırdığı pozisyonlar gollerden daha çok gözüme geliyor. Onun dışında oynanan futbol, yapılan güzel bir defansif anlayışı. Zaten hakem için söylediklerimi daha önce söyledim, kısaca çok kötü bir hakemdi. Galatasaray'lı arkadaşlar kendileri tarafından haklı, bizde hakemden yakınıyoruz. Çok fazla pozisyonumuzu engelledi. Üstüne golümüzü saymadı. Ama hani bunlar hiçbir zaman değişmez. Fenerbahçe hak ederek kazandığına inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

krALEX...

sabah ki idman

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe hak etmeyerek kazandı demiyoruz zaten , hakemin skorun bu hale gelmesinde cok büyük etkisi var .

Buğra'da demiş Keita yumruk atınca içi sızlamıs peki Baroni yumruk atınca için sızladı mı Bugra

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Fenerbahçe hak etmeyerek kazandı demiyoruz zaten , hakemin skorun bu hale gelmesinde cok büyük etkisi var .

Buğra'da demiş Keita yumruk atınca içi sızlamıs peki Baroni yumruk atınca için sızladı mı Bugra
    Aga Baroninin Yumruğunu Görmedimki
    Dün Biraz Zafer Sarhoşuydum

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Ntv spordaki videolar muhteşem sabahki idman süper geçmiş baya bir güldüm.Maça gelince hala atılan yumrukları verilmeyen penaltıları,faulleri,kartları konuşmak anlamsız ve boş.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BeaT View Post
    Ntv spordaki videolar muhteşem sabahki idman süper geçmiş baya bir güldüm.Maça gelince hala atılan yumrukları verilmeyen penaltıları,faulleri,kartları konuşmak anlamsız ve boş.
    Katılıyorum maç sonu çok güzeldi tribünler. Bizim futbolcular ilk kez bu kadar fazla sevindi, taraftarda aynı şekilde. Birde maç çıkışı hemen sahanın yanındayım, çok güzel görüntüler vardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Neden boş bahadır , burada dogruları gördüklerimizi belirtiyoruz , rakip takımın taraftarlarıda belirtiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Maç günü akşamı belirtildi zaten fazlasıyla şimdi belirtmek boş diyorum iki takımda antrenmanlarına çıkmış Galatasaray Buca maçına Fenerbahçe'de Kayseri maçına hazırlıklarına başlamışken hala bunları konuşmaya devam etmeyelim bitti gitti.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kazım arkadan faul yaptı diyorsunuz ama Gökhan'ın Kazım'ı arkadan müdahaleyle nasıl indirdiğini hatırlamıyorsunuz sanırım
    Kazım Gökhan'a müdahalede bulunmak istemese de Gökhan'a teması bulunuyor.Bilinçli yapılan bir şey değil fakat faul olması gerek...Aynısı Galatasaray-Hamburg maçında yaşanmıştı...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Kazım Gökhan'a müdahalede bulunmak istemese de Gökhan'a teması bulunuyor.Bilinçli yapılan bir şey değil fakat faul olması gerek...Aynısı Galatasaray-Hamburg maçında yaşanmıştı...
    Gökhan'ın arkadan Kazım'a girdiği pozisytondan bahsediyordum orada. Kazım'ın faul diye kesilen pozisyonundan değil. Gökhan'a o pozisyonda sarı çıkmadı mesela. Dediğim gibi aramak istedikten sonra çok pozisyon bulunur, amaç yenilgiye bahene bulmaksa daha çok böyle şey bulunur, yenilgiyi kabul edememekse daha çok bulunur.

Bunu Fenerbahçe kaybettiğinde yapıldığından da biliyorum, kimse kimseyi kandırmasın yani.

Ve artık yazmak da istemiyorum çünkü her maçta, tartışmada olduğu gibi önceki mesajlar okunmuyor ve bir yerden sonra kendimi tekrarlamaya başlıyorum, bu da beni ve forumu takip edenleri rahatsız ediyordur muhtemelen.

Maçı kazandık, üstelik derbiyi kazandık, liderliği sürdürüyoruz farkı açıp, ligin en çok gol atan takımına pozisyon vermemişiz, üzerine bir sürü pozisyondan yararlanamamışız, daha ne olsun? Kayseri maçına kadar bunun keyfini süreceğim. İlk mesajımda da yazdığım gibi, sadece derbiyi düşünüp Kayseri maçından galibiyet alamazsak da bu maçta alınmış 3 puanın tüm önemi gitmiş olacak. Bu nedenle artık Galatasaray maçını geride bırakıp şu anda en önemli maçımız olan Kayserispor maçına konsantre olmalı oyuncular. Taraftar zaten sevinmeye devam edecek haklı olarak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Emre'nin topa müdahelesi.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 03:36

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Emre'nin topa müdahelesi. Bilerek yaptı diyenler utanırlar herhalde.
    Bi kere orda top emrenin önünde ayağına bile değmiyo orda direk Baros'a girdi.

Sayfa 8 / 14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri