Sayfa 164 / 480 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264 ... SonSon
4,891 ile 4,920 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

amauri benim de aklıma geldi ama sezon bası kampında cok ıyı oynamıs Juvenın bırakacagını sanmam..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

BJK Yönetimi bir forma için geri sayım falan yaptırdıysa şimdi harbi gülerim yani. O kadar güzel transfer üzerine bi tane daha yıldız alıp sükse yapacaklar belki ama son 2 gün diyip halen somut haberler çıkmıyorsada üzücü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İllaki düşünülen birşeyler vardır yani , onların da biliyor olması lazım bunca şeyden sonra sırf bir forma için bu kadar tatava yapılmayacağını..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dün Sergen YaLçın NTV de Beşiktaş 2 yabancı ve bir yerLi oyuncu iLe görüşüyor dedi. YerLi Sercan, YabancıLardan birisi Carew dedi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eminim üstüne , hiçbir işe yaramazlar da demiştir =)

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

sahsi gorusum Bobo ve Nihat'in oldugu yerde Sercan'in isi yok , BJK ye havadanda etkili olabilicek guclu bir forvet lazim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    sahsi gorusum Bobo ve Nihat'in oldugu yerde Sercan'in isi yok , BJK ye havadanda etkili olabilicek guclu bir forvet lazim
    Akıllara Carew geliyor işte hal böyle olunca kardeş.. Son vuruşları iyi , top tutabiliyor , hava toplarına zaten diyecek yok , uzun boyuna rağmen fuleli bir oyuncu yani çok seri dripling yapabiliyor.. E kanatlarda Q7 ve Nihat , arkasında da Guti gibi bir isim varken Carew ligi sallar heralde..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yaşını görmemişim abi .. Kardeş yazdım ama kusura kalma =)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Eminim üstüne , hiçbir işe yaramazlar da demiştir =)

Aynen ne Carew ne de Sercan Beşiktaş a katkı sağLamaz dedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sergen Ernst için de pek bir iş yapacağını sanmıyorum demişti ya onun yorumlarını dikkate almamak lazım yani..
    O anca Guti'nin yerinde kendisi ve forvette de Drogba falan olunca Beşiktaş için 'şampiyon olurlar' diyecek..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Artık bu saatten sonra Carew transferi de zor bence. Aston viLLa menajeri istifa etti ve yeni geLen hoca Carew e izin vermeyebiLir. Verse biLe uzun bir süreç geçer. Takıma geLicek, oyuncuLarı tanıyacak, ona göre karar verecekte, sezon ortası oLur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün geceden beri kendimi sadece forma tanıtımına hazırlıyorum demiştim , sanıyorum üzülmeyecem fazla =)
    Hayrettin abi diğer forvetin kim oldugu ya da olabılecegı konusunda Sergen efendi birşey söylemedi mi ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hayır, ya da ben duymamışta oLabiLirim. GeneLde Sergen konuşurken kanaLı değiştirme huyum vardır, fazLa dinLemem onu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte ben de o yüzden sordum Acaba benden sonra birşey dedi mi diye =)
    Bence transfer falan olmayacak yani olursa ne ala ama pek umutlu değilim..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Heyecan yapmayın onu boşverin Robinho yerine kim kesilecek acaba ilk 11'den yabancı olarak ?Onu düşünelim biz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ahmet yine konuştn ya =D

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

çok "sıkıntılı" demiştir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Robinho transferi yatınca uzun bir süre Ahmeti göremeyeceğiz sanırım aramızda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İiiinnşşşaaalllaah yanılırım ama bana da öyle geliyo .. =)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Forma içinmiymiş geri sayım

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Robinho transferi yatınca uzun bir süre Ahmeti göremeyeceğiz sanırım aramızda.
    Ben hep buradayım. Duyum aldım falan da demiyorum zaten dikkat ederseniz kendi fikirlerime göre kesin konuşuyorum dün açıkladım kimse inanmak zorunda değil hislerimle hareket ediyorum diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Diğer yabancı da Robinho'dur.Carew'den daha iyi bir santrafor için uğraşılıyormuş.Olmazsa Carew olabilir deniliyor.Sercan yabancı kontenjanını boşaltmak için isteniyor.Aslında ben de pek sıcak bakmıyordum transferine ama yabancı kontenjanı için kabul edilebilir bir transfer olur diye düşünüyorum.Bahsettiğim bu 3 transfer olursa mükemmel olacak.Ayrıca savunma için de gurbetçi birisi alınabilir deniliyor.O da iyi olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Ben hep buradayım. Duyum aldım falan da demiyorum zaten dikkat ederseniz kendi fikirlerime göre kesin konuşuyorum dün açıkladım kimse inanmak zorunda değil hislerimle hareket ediyorum diye.
    Evet biliyoruz sen buradasın da o lafları söylemeden önce tamamen kendi fikrim, kendi düşüncem diye belirtmen herkesin yararına olur. İnsanlar bu laflara itibar ediyor, umutlanıyor sonra da hayal kırıklığına uğruyor. O kadar emin konuşuyorsun ki eğer bu transfer gerçekleşmezse nasıl aynı rahatlıkla konuşabileceksin merak ediyorum çünkü yaptığın yanlış bir şey. Hislerini söyleyebilir misin evet söylersin ama belirtirsin bu benim görüşüm diye. Robinho'ya hayran biri olarak ben bile o ismi görünce heyecanlanıp bekliyorum Robinho gelecek diye. Kimseyi böyle sükut-u hayal içinde bırakmaya hakkın yok.

Beşiktaş kesinlikle 1 transfer daha yapacak. Robinho olmayacak sanırım Robinho'yu gölgede bırakacak bir oyuncu dediklerine göre. Belki gölgede bırakmaz söylendiği kadar ama Carew ve Trezeguet olabilir bu isimler..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Evet biliyoruz sen buradasın da o lafları söylemeden önce tamamen kendi fikrim, kendi düşüncem diye belirtmen herkesin yararına olur. İnsanlar bu laflara itibar ediyor, umutlanıyor sonra da hayal kırıklığına uğruyor. O kadar emin konuşuyorsun ki eğer bu transfer gerçekleşmezse nasıl aynı rahatlıkla konuşabileceksin merak ediyorum çünkü yaptığın yanlış bir şey. Hislerini söyleyebilir misin evet söylersin ama belirtirsin bu benim görüşüm diye. Robinho'ya hayran biri olarak ben bile o ismi görünce heyecanlanıp bekliyorum Robinho gelecek diye. Kimseyi böyle sükut-u hayal içinde bırakmaya hakkın yok.

Beşiktaş kesinlikle 1 transfer daha yapacak. Robinho olmayacak sanırım Robinho'yu gölgede bırakacak bir oyuncu dediklerine göre. Belki gölgede bırakmaz söylendiği kadar ama Carew ve Trezeguet olabilir bu isimler..
    Arkadaşım lütfen her mesajıma cevap verme artık rica ediyorum Kendi fikrim oldugunu her seferinde belirtiyorum okumak istediğin gibi okuyorsun Bir daha her mesajıma alıntı yapıp cevap vermemeni rica ediyorum ayrıca bu transfer hakkında neden bu kadar agresifsin anlamıyorum ?

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

2-3 hafta oncede soylemistim halada soyluyorum Amauri

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    2-3 hafta oncede soylemistim halada soyluyorum Amauri
    Çok zor abi keşke olsa Robi'den daha çok isterim ama sanmam Juve'nin satacağını düzgün forvet yok ellerinden ondan başka :/

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Tutosport'ta böyle bir haber varr varmı italyancası olan ?

Contro la Costa d'Avorio in campo Cassano, Amauri e Balotelli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır yatma gibi bir durum yok.Robinho Beşiktaşta.
    Arkadaşım lütfen her mesajıma cevap verme artık rica ediyorum Kendi fikrim oldugunu her seferinde belirtiyorum okumak istediğin gibi okuyorsun Bir daha her mesajıma alıntı yapıp cevap vermemeni rica ediyorum ayrıca bu transfer hakkında neden bu kadar agresifsin anlamıyorum ?
    Bu mu her seferinde belirtmen? Sana kaynağını sorduğumda da seni inandırmak gibi bir zorunluluğum yok diyorsun. En sonunda belirtiyorsun düşüncen olduğunu. Seninle herhangi kişisel bir derdim yok. Sadece Beşiktaş forumunun neredeyse herkes tarafından okunduğunu unutuyorsun. İnsanlar sükutu hayale uğruyor sonra. Sadece tavsiyede bulunuyorum. Absürt mesajlar yazmadığın sürece zaten sana cevap yazmam. Neden bu kadar rahatsız olduğunu da anlamıyorum açıkçası. Sana yaptığım herhangi bir saldırı yok. Sana tavsiye vermeni çalışana tepkin bu mudur ? Neyse uzatmayacağım sadece önyargılı olma. Transfer hakkında agresif değilim geçmiş mesajlarıma rastladıysan Beşiktaş'ın ne kadar mükemmel bir politika izlediğini savunduğumu görmüşsündür.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bu mu her seferinde belirtmen? Sana kaynağını sorduğumda da seni inandırmak gibi bir zorunluluğum yok diyorsun. Seninle herhangi kişisel bir derdim yok. Sadece Beşiktaş forumunun neredeyse herkes tarafından okunduğunu unutuyorsun. İnsanlar sükutu hayale uğruyor sonra. Sadece tavsiyede bulunuyorum. Absürt mesajlar yazmadığın sürece zaten sana cevap yazmam. Neden bu kadar rahatsız olduğunu da anlamıyorum açıkçası. Sana yaptığım herhangi bir saldırı yok. Sana tavsiye vermeni çalışana tepkin bu mudur ? Neyse uzatmayacağım sadece önyargılı olma.
    Tamamdır kardeşim nasıl dersen öyle olsun senimi kıracam

Şu koydugum haberi de çevirecek yokmu Amauriyi mi milli takıma çağırmış prandelli ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Amauri ve Balotelli ilk kez milli takıma çağırıldılar onu biliyorum da Cassano'yu çözemedim

edit: Google'dan çevirdiğim kadarıyla Fildişi Sahili maçında milli forma giyeceklerini filan anladım

Mesaj Yetkileri