Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
Hayır yatma gibi bir durum yok.Robinho Beşiktaşta.
Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
Arkadaşım lütfen her mesajıma cevap verme artık rica ediyorum Kendi fikrim oldugunu her seferinde belirtiyorum okumak istediğin gibi okuyorsun Bir daha her mesajıma alıntı yapıp cevap vermemeni rica ediyorum ayrıca bu transfer hakkında neden bu kadar agresifsin anlamıyorum ?
Bu mu her seferinde belirtmen? Sana kaynağını sorduğumda da seni inandırmak gibi bir zorunluluğum yok diyorsun. En sonunda belirtiyorsun düşüncen olduğunu. Seninle herhangi kişisel bir derdim yok. Sadece Beşiktaş forumunun neredeyse herkes tarafından okunduğunu unutuyorsun. İnsanlar sükutu hayale uğruyor sonra. Sadece tavsiyede bulunuyorum. Absürt mesajlar yazmadığın sürece zaten sana cevap yazmam. Neden bu kadar rahatsız olduğunu da anlamıyorum açıkçası. Sana yaptığım herhangi bir saldırı yok. Sana tavsiye vermeni çalışana tepkin bu mudur ? Neyse uzatmayacağım sadece önyargılı olma. Transfer hakkında agresif değilim geçmiş mesajlarıma rastladıysan Beşiktaş'ın ne kadar mükemmel bir politika izlediğini savunduğumu görmüşsündür.