amauri benim de aklıma geldi ama sezon bası kampında cok ıyı oynamıs Juvenın bırakacagını sanmam..
amauri benim de aklıma geldi ama sezon bası kampında cok ıyı oynamıs Juvenın bırakacagını sanmam..
BJK Yönetimi bir forma için geri sayım falan yaptırdıysa şimdi harbi gülerim yani. O kadar güzel transfer üzerine bi tane daha yıldız alıp sükse yapacaklar belki ama son 2 gün diyip halen somut haberler çıkmıyorsada üzücü.
İllaki düşünülen birşeyler vardır yani , onların da biliyor olması lazım bunca şeyden sonra sırf bir forma için bu kadar tatava yapılmayacağını..
Dün Sergen YaLçın NTV de Beşiktaş 2 yabancı ve bir yerLi oyuncu iLe görüşüyor dedi. YerLi Sercan, YabancıLardan birisi Carew dedi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Eminim üstüne , hiçbir işe yaramazlar da demiştir =)
sahsi gorusum Bobo ve Nihat'in oldugu yerde Sercan'in isi yok , BJK ye havadanda etkili olabilicek guclu bir forvet lazim
Akıllara Carew geliyor işte hal böyle olunca kardeş.. Son vuruşları iyi , top tutabiliyor , hava toplarına zaten diyecek yok , uzun boyuna rağmen fuleli bir oyuncu yani çok seri dripling yapabiliyor.. E kanatlarda Q7 ve Nihat , arkasında da Guti gibi bir isim varken Carew ligi sallar heralde..
Yaşını görmemişim abi .. Kardeş yazdım ama kusura kalma =)
Artık bu saatten sonra Carew transferi de zor bence. Aston viLLa menajeri istifa etti ve yeni geLen hoca Carew e izin vermeyebiLir. Verse biLe uzun bir süreç geçer. Takıma geLicek, oyuncuLarı tanıyacak, ona göre karar verecekte, sezon ortası oLur.
Dün geceden beri kendimi sadece forma tanıtımına hazırlıyorum demiştim , sanıyorum üzülmeyecem fazla =)
Hayrettin abi diğer forvetin kim oldugu ya da olabılecegı konusunda Sergen efendi birşey söylemedi mi ?
Hayır, ya da ben duymamışta oLabiLirim. GeneLde Sergen konuşurken kanaLı değiştirme huyum vardır, fazLa dinLemem onu.
İşte ben de o yüzden sordumAcaba benden sonra birşey dedi mi diye =)
Bence transfer falan olmayacak yani olursa ne ala ama pek umutlu değilim..
Heyecan yapmayın onu boşverin Robinho yerine kim kesilecek acaba ilk 11'den yabancı olarak ?Onu düşünelim biz
Ahmet yine konuştn ya =D
Robinho transferi yatınca uzun bir süre Ahmeti göremeyeceğiz sanırım aramızda.
İiiinnşşşaaalllaah yanılırım ama bana da öyle geliyo .. =)
Forma içinmiymiş geri sayım![]()
Diğer yabancı da Robinho'dur.Carew'den daha iyi bir santrafor için uğraşılıyormuş.Olmazsa Carew olabilir deniliyor.Sercan yabancı kontenjanını boşaltmak için isteniyor.Aslında ben de pek sıcak bakmıyordum transferine ama yabancı kontenjanı için kabul edilebilir bir transfer olur diye düşünüyorum.Bahsettiğim bu 3 transfer olursa mükemmel olacak.Ayrıca savunma için de gurbetçi birisi alınabilir deniliyor.O da iyi olur.
So what?
Saike
Evet biliyoruz sen buradasın da o lafları söylemeden önce tamamen kendi fikrim, kendi düşüncem diye belirtmen herkesin yararına olur. İnsanlar bu laflara itibar ediyor, umutlanıyor sonra da hayal kırıklığına uğruyor. O kadar emin konuşuyorsun ki eğer bu transfer gerçekleşmezse nasıl aynı rahatlıkla konuşabileceksin merak ediyorum çünkü yaptığın yanlış bir şey. Hislerini söyleyebilir misin evet söylersin ama belirtirsin bu benim görüşüm diye. Robinho'ya hayran biri olarak ben bile o ismi görünce heyecanlanıp bekliyorum Robinho gelecek diye. Kimseyi böyle sükut-u hayal içinde bırakmaya hakkın yok.
Beşiktaş kesinlikle 1 transfer daha yapacak. Robinho olmayacak sanırım Robinho'yu gölgede bırakacak bir oyuncu dediklerine göre. Belki gölgede bırakmaz söylendiği kadar ama Carew ve Trezeguet olabilir bu isimler..
Arkadaşım lütfen her mesajıma cevap verme artık rica ediyorumKendi fikrim oldugunu her seferinde belirtiyorum okumak istediğin gibi okuyorsun
Bir daha her mesajıma alıntı yapıp cevap vermemeni rica ediyorum ayrıca bu transfer hakkında neden bu kadar agresifsin anlamıyorum ?
![]()
2-3 hafta oncede soylemistim halada soyluyorum Amauri
Tutosport'ta böyle bir haber varr varmı italyancası olan ?
Contro la Costa d'Avorio in campo Cassano, Amauri e Balotelli
Bu mu her seferinde belirtmen? Sana kaynağını sorduğumda da seni inandırmak gibi bir zorunluluğum yok diyorsun. En sonunda belirtiyorsun düşüncen olduğunu. Seninle herhangi kişisel bir derdim yok. Sadece Beşiktaş forumunun neredeyse herkes tarafından okunduğunu unutuyorsun. İnsanlar sükutu hayale uğruyor sonra. Sadece tavsiyede bulunuyorum. Absürt mesajlar yazmadığın sürece zaten sana cevap yazmam. Neden bu kadar rahatsız olduğunu da anlamıyorum açıkçası. Sana yaptığım herhangi bir saldırı yok. Sana tavsiye vermeni çalışana tepkin bu mudur ? Neyse uzatmayacağım sadece önyargılı olma. Transfer hakkında agresif değilim geçmiş mesajlarıma rastladıysan Beşiktaş'ın ne kadar mükemmel bir politika izlediğini savunduğumu görmüşsündür.
Amauri ve Balotelli ilk kez milli takıma çağırıldılar onu biliyorum da Cassano'yu çözemedim
edit: Google'dan çevirdiğim kadarıyla Fildişi Sahili maçında milli forma giyeceklerini filan anladım![]()