1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Genel Soru-Cevap

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Pek gayret gostermeyen oyunculara fazla alismis gozler.
    İyi o zaman daha da düşürün PA'sını ve CA'sını. Krasiç nasıl düşüyorsa Salih o kadar artmalı ki gerçekler yansıtılsın. Ayrıca siz diyorsanız ya hani Burak ve Sow arasında ya da Muslera ile Volkan arasında ufak farklar var diye. Neden hep bu ufak farklarda Gs'li oyuncular önde ? Bunu merak ediyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    İyi o zaman daha da düşürün PA'sını ve CA'sını. Krasiç nasıl düşüyorsa Salih o kadar artmalı ki gerçekler yansıtılsın. Ayrıca siz diyorsanız ya hani Burak ve Sow arasında ya da Muslera ile Volkan arasında ufak farklar var diye. Neden hep bu ufak farklarda Gs'li oyuncular önde ? Bunu merak ediyorum.
    Nasil?

Gecen seneki kadrolara bakarak yaziyorum:

Volkan Muslera'nin onunde.
    Yobo, Ujfalusi'nin onunde.
    Caner, Emre'nin onunde.
    Stoch, Emre'nin kat kat onunde.
    Sow, Elmander/Baros/Necati'nin cok onunde.

Burak gecen sezon 33 gol attiktan sonra, Sow'un 2-3 CA puani onunde olmasi bu kadar buyuk meseleyse senin tedavin yok!

Bak guzel kardesim. Bana laf sokmaya ugrasma. Bu sekilde yalan yanlis yazarak attigin suclar bir degil, iki degil, uc degil. Bir katkida bulunacaksan buyur. Bulunamayacaksan da burasi sana gore degil.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Nasil?

Gecen seneki kadrolara bakarak yaziyorum:

Volkan Muslera'nin onunde.
    Yobo, Ujfalusi'nin onunde.
    Caner, Emre'nin onunde.
    Stoch, Emre'nin kat kat onunde.
    Sow, Elmander/Baros/Necati'nin cok onunde.

Burak gecen sezon 33 gol attiktan sonra, Sow'un 2-3 CA puani onunde olmasi bu kadar buyuk meseleyse senin tedavin yok!

Bak guzel kardesim. Bana laf sokmaya ugrasma. Bu sekilde yalan yanlis yazarak attigin suclar bir degil, iki degil, uc degil. Bir katkida bulunacaksan buyur. Bulunamayacaksan da burasi sana gore degil.
    Bunda sinirlenecek birşey yok sakin olur musun önce. Kimseye ithamda bulunduğum yok. Benimkisi sadece bir sitem. Recep'le Muhammet'in bir farkı yokken hatta Recep gerçek hayatta Muhammetten bile fazla şans bulabiliyorken neden Muhammet -9 diye kızdık. Aynı şekilde Salih'de oynamaya ve göze batmaya başladıkdan sonra sorduk. Ne olacak gelişicek mi diye ? Sen diyorsun ki ligde komple bir düşüş gerçekleşicek bundan dolayı geliştirmeyeceğiz. Soruyorum öyleyse Salih ligdeki oyuncular kötü diye mi bu kadar göze battı yoksa gerçekden belli bir potansiyeli vardıda ondan mı? Önce bunu anlat ki bende sana hak veriyim.

Galatasaraylı oyuncularla ilgili eleştirilerim halen daha geçerli. Burağın geçen sene Sow'dan fazla gol atması keza Musleranın Volkandan az gol yemesi daha iyi yada daha fazla CA hakedeceği anlamına gelmez. Bunu da sen benden daha iyi biliyorsun o yüzden bu bir gerekçe sayılmaz CA konusunda.

Ayrıca bu işi yapıyorsan sabırlı ve eleştiriyi kaldırabilir olman gerekiyor. Yaşından dolayı ve bana diğer konularda yaptığın yardımlardan dolayı sana karşı saygılıyım ve minnettarım ancak beni böyle şeylerle itham etmezsen mutlu olurum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Bunda sinirlenecek birşey yok sakin olur musun önce. Kimseye ithamda bulunduğum yok. Benimkisi sadece bir sitem. Recep'le Muhammet'in bir farkı yokken hatta Recep gerçek hayatta Muhammetten bile fazla şans bulabiliyorken neden Muhammet -9 diye kızdık. Aynı şekilde Salih'de oynamaya ve göze batmaya başladıkdan sonra sorduk. Ne olacak gelişicek mi diye ? Sen diyorsun ki ligde komple bir düşüş gerçekleşicek bundan dolayı geliştirmeyeceğiz. Soruyorum öyleyse Salih ligdeki oyuncular kötü diye mi bu kadar göze battı yoksa gerçekden belli bir potansiyeli vardıda ondan mı? Önce bunu anlat ki bende sana hak veriyim.

Galatasaraylı oyuncularla ilgili eleştirilerim halen daha geçerli. Burağın geçen sene Sow'dan fazla gol atması keza Musleranın Volkandan az gol yemesi daha iyi yada daha fazla CA hakedeceği anlamına gelmez. Bunu da sen benden daha iyi biliyorsun o yüzden bu bir gerekçe sayılmaz CA konusunda.

Ayrıca bu işi yapıyorsan sabırlı ve eleştiriyi kaldırabilir olman gerekiyor. Yaşından dolayı ve bana diğer konularda yaptığın yardımlardan dolayı sana karşı saygılıyım ve minnettarım ancak beni böyle şeylerle itham etmezsen mutlu olurum.
    Elestiriyi kaldiririm. Edepsizligi ise kaldirmaya niyetim yok. Cesitli basliklar altinda surekli suc atarak yazdiklarina simdiye kadar herhangi bir cikis yapmadiysam bu da alttan aldigimi gosterir. Yaptiklarina kayitsiz kaldigimi degil.

Recep ile Muhammed arasinda fark olmadigi dusuncesi size ait. Benim izledigim kadariyla var. Farkin ne oldugunu da anlattim bir kac defa. Barcelona'ya gitti veya su kadar mac oynadi da demedim. Recep'in yeterli olmayan fizigine fazla dayali bir oyun oynadigini soyledim. A2'de veya genc yas gruplarindaki oyunculardan daha cabuk oldugu icin idare ederken, A takim seviyesinde bunu yapamiyor. Fizigini veya oyun bilgisini cok cok gelistirmesi gerekli dedim.

Muhammed icin ise fizige dayali oynamiyor, hatta fiziksel mucadeleden kactigi icin A takimda oynatilmiyor ama oyunu okuma ve takim arkadaslarini oynatma konusunda Recep'ten onde dedim. Bu da Muhammed'i potansiyel olarak bir adim one gecirdi benim icin ve bu nedenle verilen potansiyellere itirazim yok. Belki ikisi de 3 yil sonra 2. lig'de futbol oynayacak bu cocuklar icin bu kadar ustunde durmaya degmez.

Salih ligdeki oyuncular kotu diye goze batmadi. Salih oyun vizyonu iligin genelinden yi oldugu icin goze batti. Fiziksel acidan ligi su anda kaldirabilecek oldugu icin veya her karari cok dogru oldugu icin degil. Muhammed'i izleseydiniz benzer bir vizyonu onda da gorursunuz. Ama Recep'te cok fazla goze carpmayan bir ozellik bu.

Caner Fenerbahce'ye karsi ilk 11'de sol bek olarak sahaya cikip gol attiginda Recep'ten daha gencti. Ondan sonraki sezon Manisa'da banko oynadi ve devre arasinda CSKA'ya transfer oldu. Ne kadar gelisim gosterdigi ortada.

Ama ondan 1.5 yas daha buyuk olan (ikisi surekli oynamaya ayni zamanda baslamisti) Arda ise aldi basini gitti. Cunku birisinde oyunu okuma ve yonetme becerisi vardi, digerinde ise yoktu.

Recep'i izlerken biraz da bu gozle bakmani tavsiye ederim.

Salih'e geri donersek. Yas grubunda su anda ulkenin en iyisi demistim yukarida. Onu farkli yapan ozellikleri de var. Ama hala uzerinde durulmasi, gelistirilmesi gereken genc bir futbolcu, degil mi? Bes tane macini izleyip hemen butun ozelliklerinin yukselmesini istemek, bu konuda olumsuz cevap gelince (ki cevap olumsuz degil cunku ligin ortalamasi 122'den 118'e dusuyorsa CA'sinda degisiklik olmayan oyuncu net 4 puan yukselmis kabul edilir) de soylenmek ne kadar dogru?

Mesaj Yetkileri