Bunda sinirlenecek birşey yok sakin olur musun önce. Kimseye ithamda bulunduğum yok. Benimkisi sadece bir sitem. Recep'le Muhammet'in bir farkı yokken hatta Recep gerçek hayatta Muhammetten bile fazla şans bulabiliyorken neden Muhammet -9 diye kızdık. Aynı şekilde Salih'de oynamaya ve göze batmaya başladıkdan sonra sorduk. Ne olacak gelişicek mi diye ? Sen diyorsun ki ligde komple bir düşüş gerçekleşicek bundan dolayı geliştirmeyeceğiz. Soruyorum öyleyse Salih ligdeki oyuncular kötü diye mi bu kadar göze battı yoksa gerçekden belli bir potansiyeli vardıda ondan mı? Önce bunu anlat ki bende sana hak veriyim.
Galatasaraylı oyuncularla ilgili eleştirilerim halen daha geçerli. Burağın geçen sene Sow'dan fazla gol atması keza Musleranın Volkandan az gol yemesi daha iyi yada daha fazla CA hakedeceği anlamına gelmez. Bunu da sen benden daha iyi biliyorsun o yüzden bu bir gerekçe sayılmaz CA konusunda.
Ayrıca bu işi yapıyorsan sabırlı ve eleştiriyi kaldırabilir olman gerekiyor. Yaşından dolayı ve bana diğer konularda yaptığın yardımlardan dolayı sana karşı saygılıyım ve minnettarım ancak beni böyle şeylerle itham etmezsen mutlu olurum.