Quote Originally Posted by benbenim View Post
Ömer abi , yanlış hatırlamıyorsam bir yerde muhammed devre arasına kadar birşeyler yapmazsa o da -8'e düşecek demiştin.

Muhammed'i izlemedim bilmiyorum ama Recep bana kalırsa izlediğim kadarıyla kanat forvet tabirine çok uygun. içeri girip şut çekecek.

Ömer abi; senin farklı pa'lardaki gerekçen yanlış anlamadıysam; Muhammed'in mental > Recep'in fizik ...

benim aklıma şu takılıyor; Eğer Muhammed'in mentali -9 potansiyel verecek kadar iyiyse bu sene Beşiktaş'ın kanatlarında sıkıntı oldu o zaman oynardı ya da Fernandes'in olmadığı maçlarda o mentale sahip Muhammed oynardı. Ama Muhammed hiçbirinde oynamadı. ya da mili takımda da Muhammed , Recep'in yedeği durumdaydı en son. şuanda ne durumda bilmiyorum. ben şuanda ikisinin de -9'u haketmediğini düşünüyorum. Hakeden varsa Salih ve Oğuzhan...
Recep-Muhammed kıyaslamasında bu işin içinde olan hocaların -buna milli takım hocaları- düşüncelerinin önemi yok.

Recep'in fazla izlenmediğinden şikayet edilirken, Recep'ten çok daha az sayıda maç oynayan Muhammed için mentali daha yüksek gibi spesifik bir özellik nasıl verilmiş orası da soru işareti.

Bu arada taraftarların kendi oyuncularının özelliklerinin yükselmesini istemesinden şikayet edilmiş. Doğrudur yalnız bu Recep-Muhammed olayındaki hataları ve görmezden gelmeleri söylememize engel mi?

Salih konusunda da en büyük kaygım izlenmeden ezbere bir profil yapılmış olmasıydı. Bucaspor araştırmacısının söyledikleri içimi rahatlattı açıkçası.