Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
Yeri değil aslında ama CraCPoT;
Volkan 157/161
Muslera 154/170

Volkan'ın c.a.'sı 3 puan daha yüksek. Yanlış örnek olmuş düzelteyim. Ayrıca sürekli bir Recep-Muhammed kıyaslaması var, tespitiniz doğru zira araştırma ekibi de ikisine aynı c.a. değerini vermişler: 85. Ama potansiyeli konusunda izlemediğiniz oyuncu hakkında nasıl bu kadar kesin konuşuyorsunuz bu kısımda ben takılıyorum aydınlatın lütfen... Hem Recep kadar oynamadı diyorsunuz, hem p.a.'sı fazla diyorsunuz. Recep kadar izlemediğiniz oyuncunun potansiyeli hakkında bu kadar net yorum yapmak açıkçası farklı şeyler çağrıştırıyor bana
Önceki yorumlar düzgün okunmadığı için böyle sıkıntılar çıkıyor malesef. Volkan ve Muslera örneği tamamen varsayımsal olarak verildi. Cümlenin başında ve sonunda eşşek kadar MESELA yazıyorken konunun buraya gelmesi bana garip geliyor. Bu durum sadece bu konu için geçerli değil birçok konuda aynı sorun var. Recep ve Muhammed örneklerini verirken de iki oyunucunun da hakkında pek bilgi yokken bir araştırmacı -8 pa diğeri -9 pa vermiş, eğer araştırmacılar koordine şekilde bu değerleri girerse aradaki farklar düzelir dedik. Bu şekilde düzeltilmeler yapılmazsa burada tartışmalar bitmiyor sonra. Recep ve Muhammed arasındaki tatışmada Recep'i savunan kişiler bence sonuna kadar haklı ama bunun sebebi Recep'in daha iyi olmasından kaynaklanmıyor tamamen Muhammed'in aslında o kadar iyi olduğunu gösterdiği bir maç yok izlenen, buna karşın Recep'in altyapıda Muhammed'den daha iyi olduğunu herkes biliyor birçok milli takım maçında bunun ispatı var. Asıl Recep kadar oynamamış adamın potansiyeli hakkında nasıl bu kadar bilgi sahibi olunuyor, o zaman hakkında bilgimiz olmayan oyunculara -8, -9 paları dağıtalım. Eğer oyuncu hakkında çıkan haberlere bakacaksak zaten durumun tatışılacak birşeyi kalmamış.