1 ile 30 arası toplam 209 sonuç

Konu: Berkin Elvan Ölümsüzdür

Hybrid View

Nesil
    2006

Bu gün milyonlar yürüdü bir kişini saç teline zarar gelmedi. Sonra durup dururken biber gazı sıkıldı olaylar başladı. Yahu elinize vicdanınıza koyun kim suçlu?

Ben gezi parkındaydım ne bir kişiye taş attım, ne de kin bir düşünceye sahip oldum. Tek derdim ağacı korumaktı. Sonra biz provakatör olduk. Bir ağaç için dimdik duran ben suçlu evinde milyon dolar çıkanlar suçsuz di mi?

Aynen devam edin, zaten herkes hak ettiğini yaşar...

Yahu kime ne laf anlatıyorsam hayatı boyunca evde klavye başında korsan oyun oynamakla geçiren bir gençliğe...

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bu gün milyonlar yürüdü bir kişini saç teline zarar gelmedi. Sonra durup dururken biber gazı sıkıldı olaylar başladı. Yahu elinize vicdanınıza koyun kim suçlu?

Ben gezi parkındaydım ne bir kişiye taş attım, ne de kin bir düşünceye sahip oldum. Tek derdim ağacı korumaktı. Sonra biz provakatör olduk. Bir ağaç için dimdik duran ben suçlu evinde milyon dolar çıkanlar suçsuz di mi?

Aynen devam edin, zaten herkes hak ettiğini yaşar...

Yahu kime ne laf anlatıyorsam hayatı boyunca evde klavye başında korsan oyun oynamakla geçiren bir gençliğe...
    Ya hala ağaç deniyor ya gerçekten çok garip.

Ek olarak Gezi'de insanların nasıl sokağa döktürüldüğündü hatırlıyoruz. Yok tomanın altında kalanlar, yok katliam yapıyorlar, gerçek mermi sıkıyorlar... Yalanlarla millet sokağa döküldü.

Polis müdahaleyi yaparken bir şey yapmayan çekilsin diyecek dimi?

Garip laf sokma durumlarınız gerçekten komik duruyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post

Ek olarak Gezi'de insanların nasıl sokağa döktürüldüğündü hatırlıyoruz. Yok tomanın altında kalanlar, yok katliam yapıyorlar, gerçek mermi sıkıyorlar... Yalanlarla millet sokağa döküldü.

Polis neden müdahale yapıyor onu açıkla önce onu. Saatlerce yüründü bişey yok ne zaman cenaze defnedildi direk müdahele başladı hemde sert bi şekilde. Ama sorsan provakatör olan direnen insanlar dimi pardon özür dilerim.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Polis neden müdahale yapıyor onu açıkla önce onu. Saatlerce yüründü bişey yok ne zaman cenaze defnedildi direk müdahele başladı hemde sert bi şekilde. Ama sorsan provakatör olan direnen insanlar dimi pardon özür dilerim.
    Eğer o grup cenazeden sonra dağılsa, taksime çıkmaya çalışmasa müdahale olur muydu?

Nesil
    2006

Eğer o grup cenazeden sonra dağılsa, taksime çıkmaya çalışmasa müdahale olur muydu?
    Niye çıkmayacak? Camii ile taksim ne kadar yakın bir yer biliyor musun? Eylem yapılmasa bile gidenlerin büyük bölümü taksimden araca binerek evine gitcek.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Niye çıkmayacak? Camii ile taksim ne kadar yakın bir yer biliyor musun? Eylem yapılmasa bile gidenlerin büyük bölümü taksimden araca binerek evine gitcek.
    Her önüne gelen eylem amacıyla Taksim'e mi çıkacak. Bildiğim kadarıyla buna izin vermiyorlar. Ha eğer gerçekten dediğin gibiyse, taksime geçip arabayı binip eve gideceksen ve izin vermemişlerse, evet haklısın sıkıntıdır.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Neden dağılsın ? Neden çıkmasın ? Taşkınlık mı çıkmış saldırı mı olmuş. Müdahale etmesine ne gerek vardı ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006

Şuan Avrupa'da tamamen yasak olan silahlar kullanılıyor. Tabii biz camiide bira içtiğimiz için, kabataşda başörtülü arkadaşımızı dövdüğümüz için hayal görüyoruzdur; ama şuan Fox'da canlı gösterdiler tabii bu da montajdır.

Neyse sen devam et böyle... Öldüğümüz zaman sorgu meleklerine evet bunlar tünel yaptı, baraj kurdu, kaldırım taşı yaptı deriz.

Mesaj Yetkileri