Quote Originally Posted by atmaca97 View Post
@Walter Sakana

Verdiğin cevaplar için çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldun. 3. sorumu pek anlatamadım, pres yaptıklarını biliyorum, yani bir kanat oyuncusu oynattığımda "Top Kapma" özelliğinin üstü koyu olmuyor, yani bu rol için "Top Kapma" özelliğinin bir önemi yok. Fakat ben kanat oyuncusu oynatmama rağmen top kapma rolünün pres üzerinde bir etkisi varmıdır demek istemiştim.

Ek olarak eğer cevaplama şansınız varsa şu soruları sormak istiyorum:

1-) Ben oyunda topu rakibe veren, kendi sahasında çok adamla bekleyen, güçlü - kararlı, kontraatak takımı oluşturmak istiyorum. Örneklemek gerekirse; bu dönemin Chelsea-Atletico Madrid ve Borussia Dortmund'u gibi. Buna uygun bir diziliş nasıl olmalı, felsefemiz - akıcılığımız ne olmalı, takım ve oyuncu direktiflerimizde neleri seçmeliyiz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

2-) Gagenpressing yani şok presi oyuna nasıl uyarlarım?


Teşekkürler

Gegen press ve Kontra futbolu ile bende kafayı bozmuş durumdayım, press futbolu için önde konumlanmış çok oyuncu olması gerekir diye düşünüyorum , kontra futbolunda ise 4 lü defans çift önlibero(DLP ve BWM) MR ML AMC(topla haşır neşir olucak yetenekli bir isim) ve Ileride ise top tutabilecek bir oyuncu olsa fena olmaz diye düşünüyorum . Kontra seçilip kanatlara geniş alanda oyna talimati verip , sıkı markaj geriye yaslan ve dikine oyna talimatı verilebilir, tabi bu tamamen teorik sahaya nasıl yansır bilmiyorum bilgisi olan paylaşırsa çok mutlu olurum


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi