Anket Sonuçlarını Görüntüle: 2015-2016 Sezonunu Hangi Takım 2. Tamamlar?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

12 46.15%
  • Fenerbahçe

14 53.85%
1 ile 30 arası toplam 195 sonuç

Konu: Bu Film Olmamış |FB-GS | 2.Sezon |

Hybrid View

[MENTION=297426]Barak[/MENTION] Yine Başlamış Senaryolara Arkadaş Bir Gün de Senaryo Üretme Hakkını Teslim Et Galatasaray'ın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by devilshand View Post
    yav he he
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    @Barak Yine Başlamış Senaryolara Arkadaş Bir Gün de Senaryo Üretme Hakkını Teslim Et Galatasaray'ın
    Bu nedir arkadaş herkes beni gömüyor Bir adamın 1 tane destekçisi olmaz mı yahu
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Bu nedir arkadaş herkes beni gömüyor Bir adamın 1 tane destekçisi olmaz mı yahu
    Böyle dedin beni üzdün Barak kardeş,yerim aytekin hocayı şampiyon BARAK Olacak!

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Böyle dedin beni üzdün Barak kardeş,yerim aytekin hocayı şampiyon BARAK Olacak!
    Şampiyonluk imkansız ama GS'ye çok sağlam darbe vurdum
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Brezilyalı kaleci Alisson Ramses var, komple bir kaleci ve epey genç. Tavsiye ederim. Stopere yine Brezilyalı Jemerson'a bakabilirsin, ayağı düzgün. Brezilyada bir isim daha vereyim, Marlon. Bu arkadaş da stoper. Muhtemelen ileride Brezilyalı milli takımının gerisinde bu 3 arkadaş olur çılgın regenler gelmezse.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Brezilyalı kaleci Alisson Ramses var, komple bir kaleci ve epey genç. Tavsiye ederim. Stopere yine Brezilyalı Jemerson'a bakabilirsin, ayağı düzgün. Brezilyada bir isim daha vereyim, Marlon. Bu arkadaş da stoper. Muhtemelen ileride Brezilyalı milli takımının gerisinde bu 3 arkadaş olur çılgın regenler gelmezse.
    Çok sağol hocam bakıyorum şimdi hemen
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    3 oyuncu da dehşet, şuan kapsamlı bir gözlem yaptırıyorum bir kaç özelliği de olumluysa hemen transfer girişimlerine başlıycam
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Beğenmenize sevindim hocam Bu arada ilginç bir bilgi vereyim, Alisson isimli bir sol bek, bir de sol açık gördüm. ikisi de gayet düzgün topçular. Alisson isminden şaşmayın

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri