Aytekin hoca Calleriyi ne okutmuşsun be![]()
Aytekin hoca Calleriyi ne okutmuşsun be![]()
Tebrikler güzel bir sezon olmuş.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
iki takımın transferler de müthiş olmuş. Galatasarayın forvetine daha sağlam bir isim beklerdim ama.
[MENTION=297426]Barak[/MENTION]: hocam Jemerson oynadığı 3 avrupa maçında da sarı kart görünce 4. maçta cezalı duruma düşmüş, kötü şans :/
öncelikle abi hoş geldin
daha sonra
[MENTION=297426]Barak[/MENTION] 'ın transferleri çok yerinde buldum ama ahmet çalık ve oğulcan çağlayan yedekten öteye gidemezler diye düşünüyorum defans ve kaleci triosu hem mantık hemde özellik dereceleri bakımından harika transferler
ama sol bek sanki günü kurtarsın gibi olmuş
ayrıca adamda bir kabus bir fobi oluşu ki oturduğum yerde kıs kıs gülmeme sebep oldu adam şl ye yine gidemedi ya la
[MENTION=40794]aytekin79[/MENTION] aytekin abi hazırlık kampını iyi geçirmiş takımı iyi analiz etmiş gidenlerden sonra ama verim alabilir mi bilmem
85 olsun bizim olsun abi
Hüseyin Konuşturmuş Klasını [MENTION=297426]Barak[/MENTION]'a da Tebrik Etmek Düşer Çalış Senin de Olsun
Bu Arada İkinizde Hoşgeldiniz Der Yöneticilik Hayatınızda Başarılar Dilerim Umarım Forumun Canlanmasında Bir Nebze de Olsa Payınız Olur![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İkinizide tebrik ederim FB yine kalamamış ŞL yeAytekin hocam müthiş bir sezon geçirmiş
HaklısınForvetler evet Calleri'den sonra hafif kaldılar
Çok çalıştık sezon öncesiGidenlerden sadece Calleri'yi arayabiliriz zaten diğerleri normal performans sergilediler
Öncelikle teşekkür ederimHep beraber birşeyler yapacağız artık ..
Müthiş bir sezon geçirdik ama çıtayı erkenden bu kadar yükseltmek iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim![]()
steam : aytekin79
Bir şey söylicemBende 30 yaşındaki Nani'yi 26.5 milyon euroya sattım. Ayrıca sattıklarım aldıklarımdan daha fazla, bu da iyi bence.
![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Hoş buldum.![]()
As kadroda tek türk oyuncu ile oynayacaksın galiba. Jemerson'u beğendim. Şl hüsranlarını pek anlamadım. Diğer kariyerlerinde demi gidemedin acaba diye merak ediyorum.
Hoş buldum dostum.
Bu arada hem Aytekin Hocam hem Barak Hocam yeni görevleriniz hayırlı olsun.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
- [MENTION=40794]aytekin79[/MENTION] hocam şampiyonluk için tebrik ederim. Transferlerde çok güzel baya para geliyor galiba ikinize de Parejo ya çok para vermişsin gibi.
- [MENTION=297426]Barak[/MENTION] Barak sen ilk sezonları da hep bana kaptırırdın,sonradan açılıyorsun bu sezon şampiyon olursun büyük ihtimalle. Nani yi iyi fiyata satmışsın
![]()
- Avrupa maçlarınızı beğenmedim,bu sene bir AL Kupası bekliyorum![]()
- Yöneticilik görevlerinizde hayırlı olsun![]()
SÜPER LİG İLK 3 HAFTA MAÇ SONUÇLARI
FENERBAHÇE
AVRUPA LİGİ 1.HAFTA MAÇI
Fernandao'nun müthiş performansı olmasa maç motoru maçı bizden alıp, Moskova'ya verecekti.
Yani rakibin kaleyi bulan ilk 2 şutu naıl gol olur hemde peş peşe
Gözlemlerimiz dünyanın dört bir yanında devam ediyor. Harika oyuncular buldum ama alamıyorum param yok
SÜPER LİG İLK 3 HAFTA MAÇ SONUÇLARI
GALATASARAY
ŞAMPİYONLAR LİGİ 1.HAFTA MAÇI
Bu sezon bir önceki sezona göre çok daha çekişmeli geçecektir. Galatasaray'ın Parejo, Fenerbahçe'nin Brandt transferleri çok güzel.
Nani ve Calleri de iyi paralara satılmış. Yerleri dolar mı bilemiyorum.![]()
İki tarafında yokluğunda hissedeceği oyuncular var ama iki tarafta diğer ki sezona göre daha iyi başlamış bu sezon daha çekişmeli ve iyi olacaktır merakla bekliyorum.
Brandt sonradan açıldı ama şuan harika işler yapıyor. İleri de Nani'den çok daha iyi olacağı kesinAdam da Reus potansiyeli var
Valla GS geçen seneki GS değil yada olması gerektiği yerde
@MelihTrezeguet
Jemerson defansı efsane toparladı. Dediğin gibi de Brezilya Milli Takımına çağırıldıDiğer önerdiklerini almadığıma pişman oldum ama benim aldıklarımdan da memnunum
Aziz Başkan efsane ekstra bütçe verdi. Zaten vermeliydi. Takımı aldığımda 70 milyo euro yakın maaş bütçesi veriyorduk Şimdi 47-48 civarı
2 sezondur sattığımız oyuncular aldıklarımızdan daha yüksek
Sizce bu bütçe ile gelecek hamlesi ne yapmalıyım ? GG efsane performan sergiliyor ama yaşı geldi artık. Yedekte Volkan da yeterli değil.
GG'nin 5 maçlık performansı
Jemerson için çok sevindim, kefil olduk sonuçta. Ben para oldukça Brezilya'dan haber getiririm size hocam
Mesela Josef de Souza'nın yerine güzel elemanlar var elimde. Rodrigo Dourado ve Fernandes Reis.
Sol bek için Zeca var, hemen kapıyor devler.
Sağ bek için Daniel Guedes var, biraz düzdür kendisi. Maliyeti de düşüktür.
Monaco'da takılan ofansif ortasaha Boschilia var, uygun fiyata kapatılırsa dev bir futbolcu kendisi.
[MENTION=1532]BaGa TaRKaN[/MENTION] evet başta biraz karışık geliyor taktik.
Bitti mi senin sınavlar .
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Bitti Yeni Atamamız Yapıldı ve Şefliğe Adım Attık Hayırlısıyla. Oryantasyon Eğitimlerimiz Devam Ediyor Onu da Halledersem Kafam Rahat Olacak. Ayrıca Geçen Hafta İş Yerindeki Bilgisayarıma Kurdum Oyunu Dosyalarımı Falan Attım Ama Oyunu Orada Çalıştıramadım İlginç Bir Hata Aldım
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"