Anket Sonuçlarını Görüntüle: 2015-2016 Sezonunu Hangi Takım 2. Tamamlar?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

12 46.15%
  • Fenerbahçe

14 53.85%
1 ile 30 arası toplam 195 sonuç

Konu: Bu Film Olmamış |FB-GS | 2.Sezon |

Hybrid View

İki tarafında yokluğunda hissedeceği oyuncular var ama iki tarafta diğer ki sezona göre daha iyi başlamış bu sezon daha çekişmeli ve iyi olacaktır merakla bekliyorum.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Bu sezon bir önceki sezona göre çok daha çekişmeli geçecektir. Galatasaray'ın Parejo, Fenerbahçe'nin Brandt transferleri çok güzel.

Nani ve Calleri de iyi paralara satılmış. Yerleri dolar mı bilemiyorum.
    Brandt sonradan açıldı ama şuan harika işler yapıyor. İleri de Nani'den çok daha iyi olacağı kesin Adam da Reus potansiyeli var

Quote Originally Posted by Omer9528 View Post
    İki tarafında yokluğunda hissedeceği oyuncular var ama iki tarafta diğer ki sezona göre daha iyi başlamış bu sezon daha çekişmeli ve iyi olacaktır merakla bekliyorum.
    Valla GS geçen seneki GS değil yada olması gerektiği yerde

@MelihTrezeguet

Jemerson defansı efsane toparladı. Dediğin gibi de Brezilya Milli Takımına çağırıldı Diğer önerdiklerini almadığıma pişman oldum ama benim aldıklarımdan da memnunum

Aziz Başkan efsane ekstra bütçe verdi. Zaten vermeliydi. Takımı aldığımda 70 milyo euro yakın maaş bütçesi veriyorduk Şimdi 47-48 civarı
    2 sezondur sattığımız oyuncular aldıklarımızdan daha yüksek

Sizce bu bütçe ile gelecek hamlesi ne yapmalıyım ? GG efsane performan sergiliyor ama yaşı geldi artık. Yedekte Volkan da yeterli değil.

GG'nin 5 maçlık performansı

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Jemerson için çok sevindim, kefil olduk sonuçta. Ben para oldukça Brezilya'dan haber getiririm size hocam

Mesela Josef de Souza'nın yerine güzel elemanlar var elimde. Rodrigo Dourado ve Fernandes Reis.

Sol bek için Zeca var, hemen kapıyor devler.

Sağ bek için Daniel Guedes var, biraz düzdür kendisi. Maliyeti de düşüktür.

Monaco'da takılan ofansif ortasaha Boschilia var, uygun fiyata kapatılırsa dev bir futbolcu kendisi.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Jemerson için çok sevindim, kefil olduk sonuçta. Ben para oldukça Brezilya'dan haber getiririm size hocam

Mesela Josef de Souza'nın yerine güzel elemanlar var elimde. Rodrigo Dourado ve Fernandes Reis.

Sol bek için Zeca var, hemen kapıyor devler.

Sağ bek için Daniel Guedes var, biraz düzdür kendisi. Maliyeti de düşüktür.

Monaco'da takılan ofansif ortasaha Boschilia var, uygun fiyata kapatılırsa dev bir futbolcu kendisi.
    Sol bek ihtiyacımı Gabriel Silva ile fazlasıyla gördüm. Sağ önerine bakıcam diğerlerine de tabi teşekkürler
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri