Anket Sonuçlarını Görüntüle: 2015-2016 Sezonunu Hangi Takım 2. Tamamlar?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

12 46.15%
  • Fenerbahçe

14 53.85%
1 ile 30 arası toplam 195 sonuç

Konu: Bu Film Olmamış |FB-GS | 2.Sezon |

Hybrid View

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    @BaGa TaRKaN evet başta biraz karışık geliyor taktik.
    Bitti mi senin sınavlar .
    Bitti Yeni Atamamız Yapıldı ve Şefliğe Adım Attık Hayırlısıyla. Oryantasyon Eğitimlerimiz Devam Ediyor Onu da Halledersem Kafam Rahat Olacak. Ayrıca Geçen Hafta İş Yerindeki Bilgisayarıma Kurdum Oyunu Dosyalarımı Falan Attım Ama Oyunu Orada Çalıştıramadım İlginç Bir Hata Aldım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bitti Yeni Atamamız Yapıldı ve Şefliğe Adım Attık Hayırlısıyla. Oryantasyon Eğitimlerimiz Devam Ediyor Onu da Halledersem Kafam Rahat Olacak. Ayrıca Geçen Hafta İş Yerindeki Bilgisayarıma Kurdum Oyunu Dosyalarımı Falan Attım Ama Oyunu Orada Çalıştıramadım İlginç Bir Hata Aldım
    Nasıl bir hata abi, bu seride çok kişi kurma hatası almış. Ve çözümü de görmedim Allah'tan ben almadım
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Nasıl bir hata abi, bu seride çok kişi kurma hatası almış. Ve çözümü de görmedim Allah'tan ben almadım
    Laptopta Almadım Bu Hatayı Az Önce Açıp Oynadım Ama İş Yerindeki Bilgisayarda;

Sega Software Activation Service Football Manager 2016 Diye Bir Hata Verip Oyun Açılmıyor.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Laptopta Almadım Bu Hatayı Az Önce Açıp Oynadım Ama İş Yerindeki Bilgisayarda;

Sega Software Activation Service Football Manager 2016 Diye Bir Hata Verip Oyun Açılmıyor.
    Şöyle dene abi, evindeki dosyayı bi harici diske kopyala oyunun kurulu olduğu dosyayı, onu laptop'a at, belki bir dosyayı indirmemiştir.
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri