güzel yazı bir gün fenerbahçelilerin itiraz edeceğini hiç beklemezdim
sitede 3 büyük takımı araştıran 3 araştırmacı var galatasaray araştırmacısı dışında kalan iki araştırmacı fanatiklik içgüdüsüyle yapıyor bu işi (işgüzarlık demiyorum kendilerini tutamıyorlar başka bir gözlükle bakıyorlar diyorum)
mesela bakın şimdi: lugano 144 ca song 141ca edu 141 ca toraman ve gökhan 140 ca servet 130 ca
1. olarak song bu ligin en kaliteli (tartışan futbolun f sinden anlamıyordur) stoperidir
2.ama songun 141 ca lık değeri çok gerçekçidir
3. luganonun 144 lük ca sı abartıdır.bu araştırmacılar zannediyorum oyuncu ca larını verirken ben edu ya 141 verdim sen toramana kaç vereceksin vs diye önceden bir biriyle konuşmuyorlar ve oyunu yapıyorlar gs araştırmacısı son derece profesyonal ve taraftarlık ruhundan uzak olduğu için song a 141 servete 130 veriyor mesela demiyorki ooooo fenerbahçe araştırmacısı luganoya 144 vermiş ayıp ya bende song a 150 veririm o zaman demiyor
ama beşiktaş araştırmacısı bunu yapıyor beşiktaş araştırmacısı diyorki alex 155 ca da lincoln 153 ca da o zaman ricardinhoda 152 ca olması lazım hiç te olamaz ricardinho 152 145 zor olur
keza bakıyor edu 141 ise benim toramanım da gökhanımda 140 olur diyor hiçte olamaz 140 ben 3 büyüklerin her maçını izleyen adamım ve şu an bu stoperler arasında en kötü oynayan oyuncular sırasıyla toraman gökhan edu diye geliyor
130 ca olması gereken toraman ve gökhan 140 oluyor
133 olması gereken edu 141 oluyor 137
olması gereken lugano 144 oluyor
buna keza türkiye liginin en kötü 5 forvetinden biri olan kezmanın ca sı 144 yapılıyor ve bakın bu oyuncu bir yıl ingilterede bir yıl atleticoda bir yıl fenerbahçede berbat oynamış 3 yıldır top oynamayan futbolcuya hala psv de çok iyi oynuyordu deniliyor zidane da 2 sene önce süperstardı insan bazen psikolojik olarak futbolu bırakabiliyor 3 yıldır neden göremiyoruz görmek istemediğimiz için değilmi
bakın nonda nın da fransa liginde 2 sene üst üste gol krallığı var
kezmanında hollanda liginde gol krallıkları var
nonda ayağı kırılmadan önce 20 milyon eurolara alınmak isteniyor ama satılmıyordu
kezman gibi ünlü bir futbolcu idi
ayağı kırıldıktan sonra satıldı alan takım ise yinede roma oldu
yaşı ilerlediği için kendisini eskisi kadar toparlayamadı
kezman gibi
ve romadan gönderildi blackburn e kiralandı
kezman gibi (atletico ya gönderildi)
blackburnde patlama yapamadı
atleticoda başarısız oldu
galatasaraya geldi
fenerbahçeye geldi
gs da ca olarak 130 civarları puan aldı
fb de kezman 144 ca puanıyla oynamaya devam ediyor
bugün yoldan 100 fenerbahçeli çevirin takımında nonda mı olsun istersin kezman mı diye sorun 100 üde nonda der
BÖYLE BİR TARAFTARLIK VARMI YAAAAAAA
aboooo (valderama avatarlı) ve koray adlı araştırmacıların bu işi layıkıyla yapamadıklarını işlerine duygularını karıştırdıklarını düşünüyorum ve buna çok sinir oluyorum
saygılar