View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri (II)
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
Emurafu
13.Ağustos.2007, 16:18
Lig TV Haberi:
Pınar Argun bağlandı.
-Lincolnun sakatlık durumu: Perşembe günü oynaması zor gözüküyor!
-Polat lig tv gs muhabirine `gelme olasiligi gelmeme olasiligindan fazla` yorumunu yapmis.
-Kone için Adnan Polatın Düseldorftan Hollandaya gittiğini söyledi.
Koneyle yemek yemişler.
-Ülkerin sponsorluğunda PSV ile anlaşılmış.PSV bize vermeye kabul etmiş.
Kone Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmıyormuş.İkna etmeye çalışıyolarmış.Dün akşam çok büyük aşama kaydetmişler.
Bugün içinde olayın netleşmesi bekleniyormuş.
Bu gece net bi sonuç çıkacakmış.
spider3784
13.Ağustos.2007, 16:18
Forcimbom ikiside gelirse tartısacak birsey olmaz:D:D
:zuhaha, Forma satışları az olur. Onu seneye alsınlar.:p
batuhanry
13.Ağustos.2007, 16:19
Kone de oynamazsa Persembe Lıncoln de oynamazsa zor gecmes ıns.
BlackEagle19o3
13.Ağustos.2007, 16:19
Forcimbom ikiside gelirse tartısacak birsey olmaz:D:D
O zaman Bayern-Gs uefa finalini kim kazanır diye tartışırız:p
uAburak89
13.Ağustos.2007, 16:20
Lincoln'ün durumu sanıldığından ciddi anlaşılan, yetiştirilmeye çalışıyormuş doktorumuz.. Oynamasa da pek sorun olmaz, Arda da gayet formda.. :)
batuhanry
13.Ağustos.2007, 16:21
doru ya bır dıer yıldızımız Arda yu unuttum takımda o kadar yıldız olunca:p
fenerbahce_1907
O zaman Bayern-Gs uefa finalini kim kazanır diye tartışırız:p
Dur be Kerem daha Reyes'li,Forlan'lı Atletico var:zuhaha
GeNç KaRTaL
Kone daha ikna edilmemiş.;)
Emurafu
13.Ağustos.2007, 16:23
Kuddusi Dün sarı kartını evde unutmuş..Macı canlı izledim resmen delirdim...Lincoln ayagına ne kadar calısdılar pes pese aynı yer vurdular neyse...dagılmasın....Yeni haberleri bekliyoruz..
uAburak89
13.Ağustos.2007, 16:23
Kone, Postiga, Afonso Alves, Grafite.. Bu dört oyuncudan hangi ikisi gelirse gelsin, farketmez.. Yeter ki gelsin.. :p
ForCimbom
13.Ağustos.2007, 16:24
Dur be Kerem daha Reyes'li,Forlan'lı Atletico var:zuhaha
Fenerbahçe de gelir 3.lükle:zuhaha İkisi de gelirse tam süper olur, birbirini tamamlayan iki süper santrofor:yildiz::icon_cool:
BlackEagle19o3
13.Ağustos.2007, 16:24
Kone, Postiga, Afonso Alves, Grafite.. Bu dört oyuncudan hangi ikisi gelirse gelsin, farketmez.. Yeter ki gelsin.. :p
Bence en iyi ikili Grafite ve Postiga olur aralarından:p
g14
13.Ağustos.2007, 16:25
Kone gelmesin istemiyom onu :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tsigalkoyu alsınlar
ulucangs
13.Ağustos.2007, 16:26
Kone daha ikna edilmemiş.;)
nerden biliyosun kaynak ne
fenerbahce_1907
13.Ağustos.2007, 16:26
Fenerbahçe de gelir 3.lükle:zuhaha İkisi de gelirse tam süper olur, birbirini tamamlayan iki süper santrofor:yildiz::icon_cool:
3.lükle değilde Anderlecht'e elenip geliriz biz oraya:zuhahaİkisine paramı yeter yaw Gs naptı bi iş var bunda :p :zuhaha
GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2007, 16:31
Emrah abinin eklediği haberde yazıyor.:D
Bence her ihtimale karşın transferin olmama durumuna kendinizi alıştırın.
ulucangs
13.Ağustos.2007, 16:37
Uzun zamandır Başkan Özhan Canaydın'ın bir yıldız daha transfer edeceğiz sözü gerçek oldu ve Trabzon Spor'dan Rusya'nın Zenith takımına transfer olan milli futbolcu Fatih Tekke'nin transfer işi bitirildi. Galatasaray, Rus takımı Zenith ile 4 milyon dolar bonservis bedeliyle anlaştı. Bordo Mavililer'in eski forveti Fatih Tekke, haftabaşında Sarı Kırmızılılar'a resmi imzayı atacak.
kaynak:www.ultraspor.com (http://www.ultraspor.com/)
inşallah balon haberdir.
RaSenGan
13.Ağustos.2007, 16:37
4'üde gelsin :p :D
spider3784
13.Ağustos.2007, 16:38
Tekke-Kone süper olur.:0:
batuhanry
13.Ağustos.2007, 16:38
ne biçim haber bu ya:S balondur
uAsamet91
13.Ağustos.2007, 16:48
Tekke'de iyi adam ama gelirmi orası karışık..
aix2
13.Ağustos.2007, 16:53
Tekke gelmesin Kone, Alves gibi alınacak adamlar varken Tekke'nin ne işi var.
Emurafu
13.Ağustos.2007, 16:58
tekke gelecekse o kadar kontejan bosuna mı bosaltıldı yalan haber bence....
eGowiCh
13.Ağustos.2007, 17:01
Galatasaray nerden buldu bu kadar parayı, çok büyük borca giriyor, riskli bir iş. Lincoln için bonservis bedelinin yanı sıra çok yüksek maaş verildi, R.Carlos'tan bile fazla maaş ödendi.
Şimdi Kone transferi de en az 8-9 milyon Euro bonservis ve 2-3 milyon Euro maaş dersek, maliyeti epey yüksek olacak.
spider3784
13.Ağustos.2007, 17:02
Kone'ye 20 milyon Euro yazıyordu biryerde toplma maliyeti.:)
Emurafu
13.Ağustos.2007, 17:02
Egemen sponsorlar veriyor.......Kone içinde sponsor yardımı var ülker veriyormus..
aix2
13.Ağustos.2007, 17:03
Carrusca takımda kalıyor ;)
........
Alman çalıştırıcı, transferlerle ilgili bir soru üzerine, ''Ben birini almak istersem başka takımlar da onu almak istiyor. O yüzden transferlerle ilgili konuşmayacağım. Transferler ile ilgili gelişmeler hakkında sayın Adnan Sezgin'den bilgi alın'' dedi. Son günlerde basında gönderileceğine dair haberler çıkan Carrusca'nın Galatasaray'da mukavelesi bulunan bir futbolcu olduğunu belirten Feldkamp, ''Carrusca, her an oynayabilecek özelliğe sahip. Bu konumda olan bir futbolcuyu da antrenmanda çalıştırarak değerlendirmek istiyorum. O da kadrodaki diğer oyuncularla aynı seviyede ve aynı haklara sahip'' şeklinde konuştu.
Bir basın mensubunun, 'Tomas takımdan ayrıldı, alternatif olarak Emre Aşık'ı düşünebilir misiniz' sorusunu Feldkamp, şöyle yanıtladı:''Hep giden futbolcuları konuşuyorsunuz. Bakınız takımda Mehmet, Anıl ve Bouzid gibi iyi oyuncular var. Bu futbolcuların diğerlerinden bir eksiklikleri yok. Bunları konuşalım, gönderilenleri değil. Ama iki sakatımız olursa bu adamlar niye gönderildi diye soru işaretleri oluşabilir. Fakat o sakatların da olmasını bekleyemeyiz, olmasını da bilmemiz mümkün değil. Ayrıca öyle bir ihtiyaç doğarsa, bir forvet oyuncu arayışından vazgeçip, defans oyuncusu arayışına girebiliriz.''
Kaynak: AA
ForCimbom
13.Ağustos.2007, 17:04
Galatasaray nerden buldu bu kadar parayı, çok büyük borca giriyor, riskli bir iş. Lincoln için bonservis bedelinin yanı sıra çok yüksek maaş verildi, R.Carlos'tan bile fazla maaş ödendi.
Şimdi Kone transferi de en az 8-9 milyon Euro bonservis ve 2-3 milyon Euro maaş dersek, maliyeti epey yüksek olacak.
??? Lincoln yıllık 2.2, Carlos 4.2 Milyon Euro alıyor;;)
GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2007, 17:07
Ne sponsormuş bunlarda yav.Takımın transferlerini sponsorlar halletti resmen.
ulucangs
bence yönetim bu kadar güzel oyuncuları neden alıyolar biliyomusunuz.bence 2 nedenı var
1.sanırım bu yıl secımler var secımı tekrar kazanmak için
2.fenerle oynanan macta cıkan olaylardan sonra taraftardan korktugu ıcın.yanı eger basarlı transfer sezonu gecırmeseydık taraftarların tepkisinden korktular.ama bence ıyı oldu
19_SeRDiNÇ_05
??? Lincoln yıllık 2.2, Carlos 4.2 Milyon Euro alıyor;;)
federasyonun yaptığı açıklamada Lincoln ilk sene 6 diğer senelerde de 2.5 Milyon Euro alıcakmış Carlos ise 2 Milyon Euro
douramss
13.Ağustos.2007, 17:09
bence yönetim bu kadar güzel oyuncuları neden alıyolar biliyomusunuz.bence 2 nedenı var
1.sanırım bu yıl secımler var secımı tekrar kazanmak için
2.fenerle oynanan macta cıkan olaylardan sonra taraftardan korktugu ıcın.yanı eger basarlı transfer sezonu gecırmeseydık taraftarların tepkisinden korktular.ama bence ıyı oldu
Ya da kulüp çoktan battı,resmi olarak iflası açıklamadan önce taraftarı sevindiriyorlar...:)
ForCimbom
13.Ağustos.2007, 17:10
Carlos yıllık 4.2 Milyon Euro olmasın.. Ayrıca Lincoln yıllık 2.2 Milyon Euro alacak, federasyondan tanıdık bir kişi söyledi..
Emurafu
13.Ağustos.2007, 17:11
Canaydım trnasfer yapmasa bilesecimi kazanır onu camıada seven cok var..Hiç kongreleri canlı izledinizmi.Adam ilgi fazla..
Galatasaray Sportif AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin Radyospor’da
transferleri ve Galatasaray’daki son durumu açıkladı. Serhat Ulueren’le Son Nokta’ya katılan Sezgin kamuoyundaki spekülasyonlara son verirken takımının ligin ilk maçında aldığı galibiyetten dolayı son derece mutlu olduklarını kaydetti...
Transferler hakkında konuşarak sözlerine başlayan Adnan Sezgin "Kone konusunda anlaşma sağladıklarını, Kone’yle birlikte bir forvet oyuncusu daha alabileceklerini kaydetti.
Sezgin, "Belirli bir aşamaya gelmeden önce kamouyona yanlış bilgi vermek istemiyorum. Ancak transfer yoğun bir şekilde çalışıyoruz." dedi.
Takımdan ayrılan futbolcular hakkında da konuşan Sezgin, "Hasan Kabze ve Tomas gitti. Ancak Orhan Ak ve Necati konusunda bir gelişme yok.. Onların da bir takımla anlaşmasını bekliyoruz" dedi.
Serhat Ulueren’in "Galatasaray’ın bu kadar borcu var. Bu kadar futbolcuları nasıl transfer ediyorsunuz" sorusunu Sezgin şöyle cevaplandırdı; "Büyük denilebilecek para verilen iki kişi var. Bunlar lincoln ve Linderoth’dur. Diğer futbolculara bonservis bedeli ödemedik. Örneğin Barış ve Serkan’ın herhangi bir maliyeti yok. Sadece bu iki futbolcuya ödenen para var. Geçen yıl transfer yapmamıştık. Geçen yıl uyguladığımız mali disiplin sayesinde bu yıl transferlere pay ayırabildik. Bu transferleri de bu şekilde yapıyoruz"
Galatasaray’ın geleceğinin ipotek altında olduğu yorumları doğru mu? sorusuna Sezgin şöyle cevaplandırdı; "Eğer bu açıklamalar doğru olursa transferler yapamamamız lazım. Ancak önemli isimleri aldık ve yine alacağız. Şimdi de bir forvet almaya çalışıyoruz. Bu bir de iki de olabilir. takımdan bir arkadaşımız daha gidebilir. Önümüzdeki günler de kamuoyuna duyururuz." dedi.
Sezonun ilk maçı hakkında da konuşan Adnan Sezgin, "Oynanan futbol bizi mest etti. Ancak taraftarımızın olmaması bizi üzdü. Galibiyetle ve güzel başlangıç yapmamız bizi mutlu etti. Bir diğer önemli nokta ise ilk 11’de çıkan futbolculardan altısının yeni olması ve yeniden yapılanan bir takımın net skorla galip gelmesiydi. İleriki günler için bize çok olumlu mesajlar verdiler. biz takımımıza inanıyoruz. İlk maçta Lincoln’ün sakatlanması biraz bizi üzdü. Ancak bugünkü MR sonuçlarından tam netice alamadık, fakat doktorlar daha iyi olduğunu söyledi. Lincoln’ün Perşembe günü oynayıp oynamayacağı yarın belli olacak. Ancak ümitliyiz" şeklinde konuştu.
radyospor
Sezgin herseyi acıkladı suan bende dinliyorum.........Resmi acıklamayaa az kaldı..
batuhanry
13.Ağustos.2007, 17:21
Transferde sona gelındı bu aksam yada 00.00 da acıklanır bişiler gstv habelerini izliin derim;;)
eGowiCh
Galatasaray'ın flaş transferi
Yöneticiler karda yürüyüp izini belli etmeden ünlü golcünün işini bitirdi.
Ünlü golcü Kone bugün İstanbul'a geliyor.
Galatasaray'da santrafor transferinde sona gelindi. LİG TV'de yayınlanan Maraton programına bağlanan Galatasaray muhabiri Bahri Havadır'ın bildirdiğine göre PSV Eindhovenlı Aruna Kone Türkiye'ye geliyor.
Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in Almanya'nın Düsseldorf kentinden Hollanda'nın Eindhoven kentine geçtikleri öğrenilirken Kone transferinin netleştiği ifade edildi. Golcü futbolcunun Pazartesi gününe kadar yöneticilerle beraber Türkiye'ye geleceği belirtildi.
Heerenveen'li Alves'in de sırada olduğu gelen haberler arasında.
VATAN
bjk4ever
Kone'nin bonservisi 15'ten asagi degildir, eger gelirse tabii.
Ayrica sponsorlarin 15 milyon dolar verecegini zannetmiyorum, Lincoln ve Delgado sadece 5 milyon dolardi, hatirlatmakta fayda var. Asil sorun dedigin gibi GS'nin bu harcanan parayi nasil karsilayacagidir. Forma ve stat gelirleri asla bir Fenerbahce kadar olamaz, ustelik CL de oynamayacaklar. Zaten kulubun 5-10 yillik gelirlerini ipotek altina aldilar, basari gelmezse GS bir daha belini dogrultamaz.
eGowiCh
13.Ağustos.2007, 17:24
Kone'nin bonservisi 15'ten asagi degildir, eger gelirse tabii.
Ayrica sponsorlarin 15 milyon dolar verecegini zannetmiyorum, Lincoln ve Delgado sadece 5 milyon dolardi, hatirlatmakta fayda var. Asil sorun dedigin gibi GS'nin bu harcanan parayi nasil karsilayacagidir. Forma ve stat gelirleri asla bir Fenerbahce kadar olamaz, ustelik CL de oynamayacaklar. Zaten kulubun 5-10 yillik gelirlerini ipotek altina aldilar, basari gelmezse GS bir daha belini dogrultamaz.
Katılıyorum, dediğin gibi büyük risk altında, Seyrantepe için de temel atılamadı henüz, Galatasaray büyük borca giriyor. Sponsor her transferi karşılamaz, ayrıca Lincoln'ün imaj ve isim hakkı da Galatasaray'a ait, onun için de 3.5 milyon Euro ödenmiş, sponsor bunların hepsini karşılayamaz. Stat geliri de 5 maç cezadan dolayı az, ürün gelirleri de öyle dediğin gibi, Galatasaray bu sene ligde şampiyon olamaz, UEFA'da da en az çeyrek finale katılamazsa maddi olarak çöküş yaşar, bir daha toparlayamaz.
Emurafu
13.Ağustos.2007, 17:24
bjkever gelirse avatar takarsın:D
Bjkever bırakta o kadar kafanı yorma takdınız paraya:):)Ödenir merak etmeyin...
Bonservisler sponsor ile veriliyor.....Ayrıca gizli yardımlar var kulübe.
ulucangs
13.Ağustos.2007, 17:25
arkadaslar cok cıddı bır duyum aldım.galatasarayın para kaynagını buldum sanırım.ama ne kadar dogru bılemem.israilli bir banker GS ye maddi destek sağlıyormuş ne kadar doğru bilmem ama bu transferleri 10 milyon euroları duyunca insan doğru olabileceğini düşünmüyor değil...
eGowiCh
13.Ağustos.2007, 17:28
Haydi gel Kone
G.Saray, 10 milyon Euro’ya kulübü PSV ile anlaştığı Fildişili golcünün yolunu gözlüyor. Kone bugün İstanbul’a gelebilir
ASLAN’DA takım dün Çaykur Rize karşısında terlerken yönetim de transfer için Avrupa’da terliyor. Uzun süredir forvet arayan G.Saray yönetimi, PSV’nin golcüsü Kone’de mutlu sona çok yaklaştı. Uzun süredir Düsseldorf’ta olan ve buraya 1 saatlik uzaklıkta bulunan Eindhoven’e geçen yönetici Haldun Üstünel, Hollanda kulübüyle 10 milyon Euro’ya anlaşma sağladı. Ancak geçtiğimiz perşembe Kone’nin “Ben gelmiyorum. Daha büyük kulübe gitmek istiyorum” sözleri üzerine Üstünel yeniden devreye girdi ve cuma günü Kone ile yaklaşık 4 saat süren bir görüşme yaptı. Araya çok önemli isimleri koyan ve hem de ailesiyle görüşen G.Saraylı yönetici Üstünel 23 yaşındaki golcüyü büyük oranda ikna etti. Üstünel, golcü oyuncudan pazara (düne) kadar cevap vermesi konusunda söz aldı. Kone’nin önceki gün oynanan Ajax-PSV maçında da forma giymemesi G.Saray’a transfer ihtimalini güçlendirdi. Bonservis ücretinin 7 milyon Euro’sunu yaşı 23 olduğu için sponsor firma Ülker’in karşılayacağı Kone’nin bugün İstanbul’da olması bekleniyor. Asbaşkan Adnan Polat’ın da bu transferi bitirmek için Almanya’ya oradan da Üstünel’le birlikte Eindhoven’a geçtiği öğrenildi.
KURANYİ’DEN İYİ HABER
FORVETİ de sağlama almak isteyen yönetimin Kone’de olası bir şok yaşaması halinde alternatifi de hazır. Schalke’li Kuranyi’yi de gündeminde tutan Cimbom bu oyuncu konusunda da önemli mesafe kaydetti. Alman kulübü bonservis ücretini 14 milyon Euro’ya kadar indirdi. Ancak G.Saray yönetimi bu fiyatın biraz daha aşağı çekilmesini istiyor. Öncelikle Kone’yi getirmeye çalışan sarı-kırmızılılar, forvet transferini 15 Ağustos’a kadar bitirerek yeni oyuncuyu UEFA Kupası’nda oynatmayı düşünüyor.
VATAN
Emurafu
13.Ağustos.2007, 17:29
O banker olayı bir ara basında cıkmısdı........
İşte G.Saray’ın 2 bombası
G.Saraylıların uzun süredir beklediği müjdeli haber sonunda geldi.. Adnan Polat ve Haldun Üstünel’in bugün ünlü santraforla beraber İstanbul’da olması bekleniyor.
G.Saray’a iki yıldız geliyor
Haldun Üstünel’den ’tamam’ haberini alan Başkan Yardımcısı Adnan Polat maçı bırakıp, PSV’nin Fildişili yıldızı için Hollanda’ya gitti.
Galatasaray transferde son bombayı, PSV’nin yıldız futbolcusu Arouna Kone ile patlattı. Necati ve Hasan Kabze’yi kadro dışı bırakan sarı-kırmızılı takım, aylardır aradığı golcüyü Hollanda’da buldu. Sarı-kırmızılı takımın futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel iki gündür bulunduğu Hollanda’da, PSV Kulübü’nün yöneticileri ile yaptığı transfer pazarlığında uzlaşma sağladı. Üstünel’den ’Tamam, anlaştık’ haberini alan Başkan Yardımcısı Adnan Polat dün akşam maçı beklemeden Hollanda’ya gitti.
PSV Eindhoven’le 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki golcü futbolcuyu Feldkamp’ın istediği, taraflar arasındaki görüşmelerin bir haftadır devam ettiği öğrenildi. PSV Eindhoven’e 2005 yılında transfer olan Aroune Kone, 52 maçta 21 golü bulunuyor. G.Saray’ın Kone’ye yıllık 2 milyon euro ödeyeceği, PSV Eindhoven’e ise bonservis bedeli olarak 5 milyon euro verileceği belirtildi.
Adnan Polat ve Haldun Üstünel’in Almanya’nın Düsseldorf kentinden Hollanda’nın Eindhoven kentine geçtikleri öğrenilirken Kone transferinin netleştiği ifade edildi. Golcü futbolcunun Pazartesi gününe kadar yöneticilerle beraber Türkiye’ye geleceği belirtildi.
kaynak www.spordabugun.com
douramss
13.Ağustos.2007, 17:30
Katılıyorum, dediğin gibi büyük risk altında, Seyrantepe için de temel atılamadı henüz, Galatasaray büyük borca giriyor. Sponsor her transferi karşılamaz, ayrıca Lincoln'ün imaj ve isim hakkı da Galatasaray'a ait, onun için de 3.5 milyon Euro ödenmiş, sponsor bunların hepsini karşılayamaz. Stat geliri de 5 maç cezadan dolayı az, ürün gelirleri de öyle dediğin gibi, Galatasaray bu sene ligde şampiyon olamaz, UEFA'da da en az çeyrek finale katılamazsa maddi olarak çöküş yaşar, bir daha toparlayamaz.
Bu konuyu irdeleyen bazı spor yazarlarını dinledim...Ortak fikirleri şu: Galatasaray taraftarı bilmeli ki bu transferler kulübün tüm sınırlarını zorlamasıyla gerçekleşiyor...Lincoln ü Kone yi Türkiye ye iki günde getirmek mümkün değil...Dış kaynak yani sponsorlerin transferi bitirdiği söyleniyor...Tabi ki bunun bi bedeli olacaktır...
batuhanry
13.Ağustos.2007, 17:31
pazartesı haftaya dimi:)
murty54
13.Ağustos.2007, 17:32
adnan sezgin kone ile birlikte bir golcü daha alacağız demiş radyospora gerçek mi bu yani koneyi aldık mı
Emurafu
13.Ağustos.2007, 17:35
Murat kardes evet aynen dedi.......Bende dinliyorum suan hatta Trabzon macına gectiler:):)Adnan sezgin ipucuları verdi...
batuhanry
13.Ağustos.2007, 17:37
bnde trabzona gectıler dıe kapatmıstım tekrar gs ye gecerlermi acaba:):)
douramss
pazartesı haftaya dimi:)
Dünkü haberlerde bugünü kastediyorlardı...Bugünkü haberleri bilemiyorum ama;)
murty54
işte bu güzel haber ama hala şüphelerim var rahat olamıyorum açıklasalar bir an önce de rahatlasak
Murat Abbasi
13.Ağustos.2007, 17:44
Porto Postiga yerine bize Ernesto Farias'ı kiralasa daha güzel olur :)
1.goldeki ustalık yeter
http://www.youtube.com/watch?v=LVH1GAWhOiw
ForCimbom
13.Ağustos.2007, 17:45
Lincoln gibi bu da İnşallah geç açıklanmaz
Emurafu
13.Ağustos.2007, 17:45
Transferler hakkında konuşarak sözlerine başlayan Adnan Sezgin "Kone konusunda anlaşma sağladıklarını, Kone'yle birlikte bir forvet oyuncusu daha alabileceklerini kaydetti.
Sezgin, "Belirli bir aşamaya gelmeden önce kamouyona yanlış bilgi vermek istemiyorum. Ancak transfer yoğun bir şekilde çalışıyoruz." dedi.
paco
13.Ağustos.2007, 17:49
Bu konuyu irdeleyen bazı spor yazarlarını dinledim...Ortak fikirleri şu: Galatasaray taraftarı bilmeli ki bu transferler kulübün tüm sınırlarını zorlamasıyla gerçekleşiyor...Lincoln ü Kone yi Türkiye ye iki günde getirmek mümkün değil...Dış kaynak yani sponsorlerin transferi bitirdiği söyleniyor...Tabi ki bunun bi bedeli olacaktır...
Tabiki bedeli olacak ... Bedeli "BASARI" ... Biz gecen sene transfere hic para harcamadik inamotolari getirirken herkez dalga geciyordu ... KI bu sadece gecen sene degil ... Bjk fb trasnferde yarisirken biz bakiyorduk ... Iste bunun bedeli bu oldu ...
murty54
13.Ağustos.2007, 17:50
bi de sanırım kone müslümanmış burayı seçmek için bir sebep olabilir bu
Hugo
13.Ağustos.2007, 17:52
Farias'ı kiralığa mı koydular ki..
Adam yeni transfe roldu daha..
Koné bugün geliyor diye bir haber var önceki sayfada doğru mu?
bjk4ever
13.Ağustos.2007, 17:53
bjkever gelirse avatar takarsın:D
Bjkever bırakta o kadar kafanı yorma takdınız paraya:):)Ödenir merak etmeyin...
Bonservisler sponsor ile veriliyor.....Ayrıca gizli yardımlar var kulübe.
Gelirse hepinizden ozur dileyip avatari koyacagimi soyledim zaten, sozumun arkasindayim.
Ama gelmezse sizler hepiniz benden ozur dileyeceksiniz ve avatariniza BJK amblemi koyacaksiniz, yerse tabii....:icon_cool:
Hugo
13.Ağustos.2007, 17:53
Koné müslüman mıymış?
Kim dedi?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gelirse hepinizden ozur dileyip avatari koyacagimi soyledim zaten, sozumun arkasindayim.
Ama gelmezse sizler hepiniz benden ozur dileyeceksiniz ve avatariniza BJK amblemi koyacaksiniz, yerse tabii....:icon_cool:
ne alaka?
BJK - GS olayı yok ki..
Resmini ver senin resmini koyalım. Sorun senle.. :D
murty54
13.Ağustos.2007, 17:56
vikipedi de yazıyo ama italyanca http://it.wikipedia.org/wiki/Arouna_Kon%C3%A9
zaten sanırım dedim.en altta musulmano yazıyor
bjk4ever
13.Ağustos.2007, 17:56
Benim istedigim BJK avatari, o yeterli benim icin. Ben de dedigim gibi Kone avatari koyacagim, yeter ki Kone imzayi atip bayragi opsun.
douramss
13.Ağustos.2007, 17:58
Kone nin dinini bilmiyorum ve beni ilgilendirmiyor ama müslümansa bile bence bu pek etkili olmamıştır...Hollanda Liginde bu durumdan rahatsız olduğunu sanmıyorum....
Hugo
13.Ağustos.2007, 17:58
wiki de ben de gördüm. Günde 5 vakit namaz kılar falan da yazmışlar :D
douramss
13.Ağustos.2007, 18:01
Bunun konuşulcak yanı yok yahu....Adam geldi de dinini tartışıyoruz...:)
bjk4ever
13.Ağustos.2007, 18:04
20 milyon euro gibi bir parayi oderse GS pes derim.
Gecen hafta boyle bir teklif yapmis GS, fakat Kone gitmek istememis. Kone'yi ikna etse bile 20 milyon euro bonservisi nasil odeyecek merak ediyorum.
Volgens het Eindhovens Dagblad was er vanuit Turkije interesse voor Arouna Koné. Galatasaray toonde interesse in de aanvaller uit Ivoorkust, en de Turken waren bereid om de afkoopsom dat vaststaat in het contract van Koné te betalen.
In het contract hebben PSV Eindhoven en Arouna Koné vast laten leggen dat Koné mag vertrekken als er een bod van twintig miljoen wordt uitgebracht op de aanvaller. Koné ziet het echter niet zitten om voor Galatasaray te gaan voetballen.
"Ik kies niet voor het geld, als ik PSV ooit verlaat, is het voor een topclub", aldus Koné over de vermeende interesse van de Turken. Op dit moment is Koné nog herstellende van een malaria-aanval die de aanvaller op opliep tijdens zijn vakantie.
Emurafu
13.Ağustos.2007, 18:07
Radyospor sitesindeki habere bakın..Adnan sezgin ne acıkladı..
Hugo
13.Ağustos.2007, 18:08
Bunun konuşulcak yanı yok yahu....Adam geldi de dinini tartışıyoruz...:)
birşey mi tartışıyoruz sence?
Avatar ne hoş duruyor bu arada Emrah abi..
Ben de bir çalışayım Koné üzerinde :p
murty54
13.Ağustos.2007, 18:11
Emrah abi ultraslan forumlarında neler yazıyor
Emurafu
13.Ağustos.2007, 18:14
Murat uA resmi acıklamayı bekliyor tıpkı linolc olayı gibi...bir yandanda karsılamak için hazırlanıyorlar
Murat Abbasi
13.Ağustos.2007, 18:19
Farias'ı kiralığa mı koydular ki..
Adam yeni transfe roldu daha..
Koné bugün geliyor diye bir haber var önceki sayfada doğru mu?
Hayır arkadaşım keşke öyle bir ihtimal olsa , River'den çok ucuza aldı Porto scoutumuz olsa bu adamı onlardan önce kapardık.
murty54
13.Ağustos.2007, 18:21
http://img514.imageshack.us/img514/2177/koneqz1.jpg
nasıl olmuş kötü oldu ama daha çalışıcam üstünde
inşallah gelir de gerçeğini görürüz
goosfraba
Radyospor sitesindeki habere bakın..Adnan sezgin ne acıkladı..
Emrah bizimle paylaşır mısın, ne açıkladığını...
douramss
birşey mi tartışıyoruz sence?
Tartışmaktan kastım sadece karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak değil..Bu konuya girmek bile gereksiz...Zaten bu başlıkta bi çok gerginlik oldu bu konuyu uzatmaya gerek yok...
CashFl0w
13.Ağustos.2007, 18:22
Taktınız paraya ya para olmasa neden transfer için uğraşsın adamlar..
ForCimbom
13.Ağustos.2007, 18:22
Benim istedigim BJK avatari, o yeterli benim icin. Ben de dedigim gibi Kone avatari koyacagim, yeter ki Kone imzayi atip bayragi opsun.
Hayır, biz BJK'ninkini koyacaksak senin de GS'ninkini koyman lazım, olmaz öyle saçma şey.. Sen Kone'inkini biz de BJK..
Ya İnşallah şu transfer de biter de eksiksiz başlangıç olur sezona...
murty54
13.Ağustos.2007, 18:23
10672196 emrah abi bunu diyor
Galatasaray Sportif AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin Radyospor'da transferleri ve Galatasaray'daki son durumu açıkladı. Serhat Ulueren'le Son Nokta'ya katılan Sezgin kamuoyundaki spekülasyonlara son verirken takımının ligin ilk maçında aldığı galibiyetten dolayı son derece mutlu olduklarını kaydetti...
Transferler hakkında konuşarak sözlerine başlayan Adnan Sezgin "Kone konusunda anlaşma sağladıklarını, Kone'yle birlikte bir forvet oyuncusu daha alabileceklerini kaydetti.
Takımdan ayrılan futbolcular hakkında da konuşan Sezgin, "Hasan Kabze ve Tomas gitti. Ancak Orhan Ak ve Necati konusunda bir gelişme yok.. Onların da bir takımla anlaşmasını bekliyoruz" dedi.
Serhat Ulueren'in "Galatasaray'ın bu kadar borcu var. Bu kadar futbolcuları nasıl transfer ediyorsunuz" sorusunu Sezgin şöyle cevaplandırdı; "Büyük denilebilecek para verilen iki kişi var. Bunlar lincoln ve Linderoth'dur. Diğer futbolculara bonservis bedeli ödemedik. Örneğin Barış ve Serkan'ın herhangi bir maliyeti yok. Sadece bu iki futbolcuya ödenen para var. Geçen yıl transfer yapmamıştık. Geçen yıl uyguladığımız mali disiplin sayesinde bu yıl transferlere pay ayırabildik. Bu transferleri de bu şekilde yapıyoruz"
Galatasaray'ın geleceğinin ipotek altında olduğu yorumları doğru mu? sorusuna Sezgin şöyle cevaplandırdı; "Eğer bu açıklamalar doğru olursa transferler yapamamamız lazım. Ancak önemli isimleri aldık ve yine alacağız. Şimdi de bir forvet almaya çalışıyoruz. Bu bir de iki de olabilir. takımdan bir arkadaşımız daha gidebilir. Önümüzdeki günler de kamuoyuna duyururuz." dedi.
Sezonun ilk maçı hakkında da konuşan Adnan Sezgin, "Oynanan futbol bizi mest etti. Ancak taraftarımızın olmaması bizi üzdü. Galibiyetle ve güzel başlangıç yapmamız bizi mutlu etti. Bir diğer önemli nokta ise ilk 11'de çıkan futbolculardan altısının yeni olması ve yeniden yapılanan bir takımın net skorla galip gelmesiydi. İleriki günler için bize çok olumlu mesajlar verdiler. biz takımımıza inanıyoruz. İlk maçta Lincoln'ün sakatlanması biraz bizi üzdü. Ancak bugünkü MR sonuçlarından tam netice alamadık, fakat doktorlar daha iyi olduğunu söyledi. Lincoln'ün Perşembe günü oynayıp oynamayacağı yarın belli olacak. Ancak ümitliyiz" şeklinde konuştu.
Murat Abbasi
13.Ağustos.2007, 18:23
vikipedi de yazıyo ama italyanca http://it.wikipedia.org/wiki/Arouna_Kon%C3%A9
zaten sanırım dedim.en altta musulmano yazıyor
È musulmano (http://it.wikipedia.org/wiki/Islamismo) praticante e prega cinque volte al giorno.
Bir arkadaşın dediği gibi müslüman bir oyuncu ve 5 vakit namazını kılıyor deniyor, Allah kabul etsin daha da sevdim :) çünkü İstanbul'a uyum sorunu olmaz, bir yanda da herkesin dini kendine, yalnış anlama olmasın.
Fietra 10
13.Ağustos.2007, 18:24
Kone gelirse süper olur gs için..seviniyorum böyle transferler oldukça diğer takımlarda çıtayı yükseltmeye çalışıyor çünkü:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img514.imageshack.us/img514/2177/koneqz1.jpg
nasıl olmuş kötü oldu ama daha çalışıcam üstünde
inşallah gelir de gerçeğini görürüz
KocaKafalar'a benzemiş:zuhaha
murty54
13.Ağustos.2007, 18:27
photoshoptan yapmadığım için songun kafasını kaplamıyodu ondan büyük oldu.inşallah gerçeğini göreceğiz yakın zamanda
Emurafu
13.Ağustos.2007, 18:29
Suan Samet aybaba canlı baglandı....Galatasaraya baskı kurmak cok zordiyor...Dünkü macın yıldızı Ayhan diyor..
batuhanry
13.Ağustos.2007, 18:32
abi habe nerde ya tıklayamıorum sanırım farklı bi kelime var:zuhaha
Emurafu
13.Ağustos.2007, 18:32
Sezgin, "Belirli bir aşamaya gelmeden önce kamouyona yanlış bilgi vermek istemiyorum. Ancak transfer yoğun bir şekilde çalışıyoruz." dedi.Umut buyur:)
bjk4ever
13.Ağustos.2007, 18:33
Hayır, biz BJK'ninkini koyacaksak senin de GS'ninkini koyman lazım, olmaz öyle saçma şey.. Sen Kone'inkini biz de BJK..
Ya İnşallah şu transfer de biter de eksiksiz başlangıç olur sezona...
Siz nasil isterseniz, ben de GS koyarim o zaman.
Emurafu
13.Ağustos.2007, 18:35
hollandada bu hafta sonu baslicak lig
psvnin internet sitesinde yazdigina gore kone hazirmis bu mac icin
ayrica hazirlik maclarinda daoynamis
sitma erken tedavi olursa basit bir hastaliktir iki hafta hastanede yatarsin sonucta 1 ayda biseyin kalmaz
batuhanry
13.Ağustos.2007, 18:41
abi trabzondan bahsediolar:S
ForCimbom
13.Ağustos.2007, 18:42
Program yüklemek gerekiyor, boşuna risk almayalım...
Del Piero_10
13.Ağustos.2007, 18:44
Alırlarsa büyük iş başarmış olurlar.
http://www.youtube.com/watch?v=QXS64MHh_ls
batuhanry
13.Ağustos.2007, 18:44
Program yüklemek gerekiyor, boşuna risk almayalım...
ne için program gerekio?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saat 6.dan sora Ozhan Canaydın varmıs
Hugo
13.Ağustos.2007, 18:52
Radyospor'a canaydın çıkacakmış saat 6'da.. :)
http://www.yayinonline.com/asx/radyoplayer.asp?a=16781884121349375573922204999195 676973132703052128928540885313&sk=2&rd=radyospor&lp=2blank
burdan dinleyebilirsiniz programsız..
ulucangs
13.Ağustos.2007, 18:53
acıklama ihtimalı varmıdır sızce.emrah radyosporun lınkını koysana dınleyelım bizde
murty54
13.Ağustos.2007, 18:57
bence açıklama falan yok olsaydı adnan sezgin de yapabilirdi
Emurafu
13.Ağustos.2007, 18:59
Kone resmen Cimbom'da
Adnan Sezgin, Kone'yle tamamen anlaştıklarını ikinci bir transferin daha yolda olduğunu açıkladı.
http://www.sonsayfa.com//news_detail.php?id=51961
batuhanry
13.Ağustos.2007, 19:00
allahhhh beee
de bu verilmişti daha önceki sayfalarda
ulucangs
13.Ağustos.2007, 19:01
ama hala resmi sitede yok.siteye koysalarda rahatlasak artık be
murty54
13.Ağustos.2007, 19:02
resmi siteyi bekleyin derim
ulucangs
13.Ağustos.2007, 19:10
özhan bısey dedımı
batuhanry
13.Ağustos.2007, 19:13
özhan gelmedı ki programa 6 dan sora demişlerdi ama programı bitirdi adam ya:s
ForCimbom
13.Ağustos.2007, 19:13
Bu haber vardı:s
ulucangs
13.Ağustos.2007, 19:14
adnan polat:Bu gün bir yemek daha yiyecez kendisiyle...Bu transferin olma ihtimali olmama ihtimalinin üzerindedir...Çok büyük bir terslik olmazsa bu akşam olumlu yada olumsuz bir cevap alınacak..
yanı aksamı bekleyelım.adnan ne yapacagını bilir.inşallah ıkna eder.yedırsın bır tane acılı kebab sonra bak bakım gelmıyomu :D
Murat Abbasi
13.Ağustos.2007, 19:15
Canaydın binadaymış yarım saat sonra programa katılabilirmiş
Hugo
Yarım saat içinde programa katılacakmış Canaydın..
eGowiCh
Radyospor'a birazdan Özhan Canaydın çıkacak ve bazı açıklamalar yapacak, taraftarın merak ettiği soruları cevaplayacak.
batuhanry
ewt acıkladı 30 DK sora katılıo programa canaydın
beyler son 4 mesaj aynı anda atılmış Estantanelik :zuhaha
ulucangs
13.Ağustos.2007, 19:20
ya sımdı konusan adam kım ya toşak falan dıyolar baliç falan
Emurafu
13.Ağustos.2007, 19:23
Arkadaslar konu dagılıyor........Dıkkat edelim birsey olursa yazarız..
ForCimbom
13.Ağustos.2007, 19:24
Hadi be Özhan, yap şu açıklamayı...
Ya radyonun linkine basınca program yüklettiriyor???
Emurafu
13.Ağustos.2007, 19:26
arkadaslar lig radyoda vatan gazetesi muhabiri konuk olarak katılıyor ve psv ile Galatasarayın anlaştıgını ve şu sıralarda kone menejeri babası adnan polat ve haldun üstünelin son detayları konuştuklarını açıkladı ve telefon beklediğini ve canlı yayındada telefonunu kapatmadıgını açıkladı
agoecmen
13.Ağustos.2007, 19:28
canaydın ne zaman katılıyor programa ben bekliyorum..
batuhanry
13.Ağustos.2007, 19:29
canaydın ne zaman katılıyor programa ben bekliyorum..
15 dk sora filan ;;)
uAburak89
13.Ağustos.2007, 19:30
Allahım sana geliyorum..! Kone + bir futbolcu daha mı ? Bu bünye kaldırmaz bunu..
ulucangs
13.Ağustos.2007, 19:31
beyler fenerbahcenın formunda adam soyle yazmıs fenerlı adam yanı : almışlar hollandadan arkadaşlar haberi doğruluyor ‚imzayı bile atmış .... bunu koneye soyluyolar.onlarda tartısıyolar.nası gıder falan dıye.herhalde ımzayıda atmıs
agoecmen
13.Ağustos.2007, 19:34
AROUNA KONE AROUNA KONE AROUNA KONE AROUNA KONE
eğer alırsak varya uefada inanılmaz ilerleriz ligi zaten düşünemiyorum bile:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
özhan canaydın binadaymış geliyomuş şimdi...
douramss
13.Ağustos.2007, 19:36
Özhan Canaydın birazdan açıklarsa radyoda çok klas olacak...Pek umudum yok ama yarına kadar beklemeye de hazırım...:)
Emurafu
13.Ağustos.2007, 19:39
arkadaslar lig radyoda vatan gazetesi muhabiri konuk olarak katılıyor ve psv ile Galatasarayın anlaştıgını ve şu sıralarda kone menejeri babası adnan polat ve haldun üstünelin son detayları konuştuklarını açıkladı ve telefon beklediğini ve canlı yayındada telefonunu kapatmadıgını açıkladıPsv oyuncuyu kulübe cagırmıs net sonuc aksama kadar cıkıyormus....
El Comandante
13.Ağustos.2007, 19:40
Kone gelirse muhtesem olur,fevkaladenin fevkinde olur :D Hele birde sag bek gelirse offfff.
Murat Abbasi
13.Ağustos.2007, 19:40
Futbol dışı geyik yapıyorlar resmen Toschak'ı konuşan adam neydi öyle :)
Ben arıycam şimdi net soruları sorucam arkadaşlar çıkarsam.
Emurafu
13.Ağustos.2007, 19:43
PSV Kone’nin menajerini kulübe çağırmış, Kone de kulubü çağrılmış. Son gelişmeler böyleymiş...
Hugo
13.Ağustos.2007, 19:45
Futbol dışı geyik yapıyorlar resmen Toschak'ı konuşan adam neydi öyle :)
Ben arıycam şimdi net soruları sorucam arkadaşlar çıkarsam.
Haydi bakalım. Ararsan haberimiz olsun :)
ulucangs
14.Ağustos.2007, 16:10
selman abi buralarda yokmu ya bi haber alsaydık
erdemzorer10
17.Ağustos.2007, 01:42
gueye ismi umarım gerçek olur..:):)