View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri (II)
Pages :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
attiilla
25.Ağustos.2006, 04:18
Pantelic gelmesin ama Kiesling harika olur..
Agent_Zero
25.Ağustos.2006, 04:24
gudjohnsen ideal oyuncudur
nart_susruko
25.Ağustos.2006, 05:29
ne zaman gelecek bu capon harikası..
:icon_razz:
attiilla
25.Ağustos.2006, 07:52
Yoksa İnamotoyu geri dönmesi için ikna mı etmye çalışıyorlar :zuhaha
Emurafu
25.Ağustos.2006, 17:09
Cok sabırsızsınız kalli varken yararsız adam gelmez.....
iceberg987
25.Ağustos.2006, 17:22
ergün gazi antep spora gidiyor
forvet hala yok sezon kapanmak uzere kone yi alacaz diyorlar adam ispanyada oynamak istiyorum demiş crespo yaşlı bence brezilyadan 20 21 yaşında genc bi yıldız getir işi çöz ucuz a da kapatırsın super olur
galatasarayımız için hayırlı olsun herşey
Emurafu
25.Ağustos.2006, 17:45
Cimbom'dan 3 bomba atağı!
İşte G.Saray yönetiminin sır gibi saklanan transfer planı.
G.SARAY’IN transfer politikasında sürpriz gelişme. 3 Eylül’de sona erecek olan transfer dönemi öncesinde hummalı bir çalışma içinde olan ve forvete takviye yapmak için uğraş veren Cimbom’un 1 oyuncu değil 3 futbolcu alacağı öğrenildi. İşte Aslan’ın transferde yaşadığı gelişmelerin özeti...
Necati Ateş’in gözden çıkarılmasının ardından uzun süredir forvete takviye yapılması planlanıyordu. Bu konuda Kone’den olumsuz yanıt alınmasının ardından en güçlü isim olarak Le Mans’ta forma giyen Brezilyalı golcü Grafite ön plana çıktı. Oyuncuyla yapılan görüşmeler sonunda prensipte “Evet” yanıtı alındı. Ancak kulübü Le Mans, Grafite’yi göndermeye pek yanaşmadı. Transfer görüşmelerini yürüten Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin İstanbul’a döndü ve Florya’da zirve gerçekleşti. Avrupa’dan dönen Sezgin, teknik direktör Kalli, yöneticiler Adnan Polat ve Haldun Üstünel’in de katıldığı toplantıda transfer raporunu sundu.
‘HER AN BİTEBİLİR’
YÖNETİCİ Haldun Üstünel’in yeniden Avrupa’ya çıkıp ilk etapta Grafite’nin işini bitirmesi bekleniyor. 31 Ağustos’a kadar transferi bitirip UEFA’ya verilecek listeye yeni isimleri de eklemek isteyen yönetim, kaleye de bir yabancı düşünüyor. Son Bursa maçında Orkun’un yaptığı basit hatalar sonrasında ileride sakata gelmek istemeyen G.Saray, kalesini de şimdiden sağlama almayı düşünüyor. Yöneticiler 3 futbolcu transferini herkesten gizli tutarken bir diğer oyuncunun da forvete düşünüldüğü belirtiliyor. Daha önce görüştüğü oyuncuların basında yer alması nedeniyle sıkıntı yaşayan yönetim bu nedenle, temasta olduğu futbolcuların adını sır gibi saklıyor. G.Saray’ın bu hafta içinde forvet konusunu çözümlemesi ve diğer 2 ismin de en kısa sürede bitirilmesi planlanıyor. İnce eleyip sık dokuyan yönetim G.Saraylılar’ı sevindirecek gelişmelere bir an önce imza atmak için uğraş veriyor.
Kaynak:Hürhaberden aldim
Okumak bile güzel:D:D
Kaleci transferi bugünkü mactaki performansada baglı ama haber ne kadar dogru..
Grafiteyi bu gece rüyamda gördüm Galatasaray forması ile oynuyordu..Şaka degil gercek söylüyorum:):)
iceberg987
25.Ağustos.2006, 17:50
grafite zaten işi bitmişti kone den haber bekliyorlardı kone olmazsa o oyuncu zaten gelmeyi kabul etmiş diye cok onceden haberler cıkmıstı kale bence emin ellerde diye düşünüyorum gerek yok kaleci transferine her kaleci hata yapabilir
bu sene galatasarayın transferleri gercekten nokta transferler ama bakarsanız yedek oyuncu yok oynatacak forvet te eksik 3 oyuncudan fazla transfer gerekir bence
Emurafu
25.Ağustos.2006, 17:52
İyide kaleci trnasferi olması için kontejan bosalması lazım...Kallide caruscayı göndermiyor hatta bugnkü macta ilkonbirde olabilir..
2 forvet gelecek sanırım..
Grafiteyi cok istiyorum.Rüyamada girdi.
iceberg987
25.Ağustos.2006, 18:10
grafite nin geçmişine attıgı gol sayısına bile bakmadım tek ozelligi brezilyalı daha iyi bi transfer de olabilir bence carrusca da gitmemeli adam cok teknik bir oyuncu gecen sene liverpoll macında 2 hareketle gozume girmişti yeterince denenmedigi icin kendini gosteremiyor sadece antreman lara gore futbolcu degerelendirilemez
yerli bir forvet te olabilir gokhan unal bence iyi transfer olur ama onuda kayseri spor satmıyor
Emurafu
25.Ağustos.2006, 18:21
Kalli caruscayı zaten as takımda oynattı bugün ilk onbirde sanırım:)
İki kontejan bos suan forvete 2 tane gelir olay biter..Grafite inanılmaz yıpratıcı Adamda hersey var..Sadece öyle cok hızlı degıl ama cok teknık falan..Bu zamana kadar baska takımlara neden gitmedi hemen söylim 2003 yılında brezilyada en yetenekli forvet secildi ve daha sonra adamın yan capraz bagları koptu en fazla 2 yılda kendine gelebildi sonra le mans sahip cıktı onu trnasfer etti..Ogan tarhan her programlarında bu oyuncudan övgü le bahseder..
spider3784
25.Ağustos.2006, 18:21
Hayırlıysa 1 forvet alalımda 3 taneye gerek yok.:)
Aşk-ı Şehir
25.Ağustos.2006, 18:53
Ertan'a katılıyorum... Bu arada Carrusca'nın dönüşü muhteşem olabilir...
douramss
25.Ağustos.2006, 20:01
Transfer doneminin bitmesine 1 hafta civari bisey kaldi...Bana kalirsa bu saatten sonra hic bir kulup elindeki yildiz forvetinin gitmesine izin vermez,cunku yerini doldurmalari kolay olmaz...Bende Inamoto korkusu yeniden hortladi:)
iceberg987
25.Ağustos.2006, 21:25
Transfer doneminin bitmesine 1 hafta civari bisey kaldi...Bana kalirsa bu saatten sonra hic bir kulup elindeki yildiz forvetinin gitmesine izin vermez,cunku yerini doldurmalari kolay olmaz...Bende Inamoto korkusu yeniden hortladi:)
bencde yaw bu inamoto gibi bişey olmasında alt yapıdan cıkarsınlar gerekirse
allah bizi inamoto gibilerinden korusun :zuhaha:zuhaha
Emurafu
25.Ağustos.2006, 22:12
Arkadaslar postiga suanda hiç bir macta oynamadı ve üstelik forma numarası verilmedi...Baskanıda istedigi yere gidebilir dedi..Bence postiga aldık bekletiyoruz çünkü basın anlastıgımızz yazmısdı bir anda haberler kesildi...Bence 2 forveti bekliyortlar ayrıca Uefa kupası macındaki neticeyide bekliyor olabilirler...
Arkadaslar Bu sadece benim tahminim büyük ihtimal Bu hafta içi uefa macından sonra persembe veya cuma günü bombarlar patlar çünkü 31 agustosda 2. listeler verilecek..5 gün kaldı..Yönetimde acıklama yapti diger turda sahada diye:)
Postiga-Grafite ikilisi bunlar cok iş yapar:):)Begenmiyoruz demeyin gecen sene hep inamotoya dua ediyorduk:):)
O yüzden Önümüzdeki hafta sonuna kadar bekliyelim..Kalli varkende inamoto,Lukunku faciası zor:)
aix2
25.Ağustos.2006, 22:34
Bence UEFA sonucuna göre transfer yapmak saçma biz oyuncuyu sadece UEFA için mi alacağız :s oyuncu alınacaksa heralanda güçlü olmak için alınır.
BlackEagle19o3
25.Ağustos.2006, 22:36
Evet uefa sonucuna göre transfer yapmak ne alaka?Gs'nin turu geçme oranı zaten %99:)5 gün kaldı öyle büyük bir yıldız beklemiyorum.Lincoln'ü gölgede bırakabilcek biri gelmez bu saatten sonra...En büyük adaylar Grafite,Postiga,Asamoah bence...:)
Emurafu
25.Ağustos.2006, 22:42
Uefadan elenirsek mesela 2 yabancı gelmez elersek 2 yabancı gelir:)
Parada önemli bosuna borca ne gerek var:)
Önümüzdeki 5 gün içinde trnasfer bitmek zorunda koprinica macından sonra bombalar patlar..Postiga ve Grafite ikilisi alıcak bence..
Ayrıca postiga daha cok tanınıyor lincoln nü belki gölgede bırakır ama Bize göre türkiyede bırakmaz..İlla isim istiyorsak postiga isim olarka iyi transfer olur lincoln le iyi anlasır..
Portekiz ligi basladı postiga kadroya alınmıyor..Baska takımada gitmedi sizce ilginç degilmi..Alınan forvet cok iş yapacak Bu bakımdan rahat olun..Kalli illaki istedigi tibi coktan söylemiştir..
Asamoah olurmu bilemem Almanya ligini takip etmedim Ama kalli asamoah istememiş...Kesinlikle bir uzun bir kısa adam lazım..Buna en yatkın grafite ve postiga..
Üstelik bu iki oyuncu Lincoln ile iyi uyum saglar..Diller bakımından.
Lincoln nün en cok istedigi oyuncuda Grafite:):)
Bize beklemek kaldı........
El Comandante
25.Ağustos.2006, 22:45
1 yabanci forvet,1 tanede yabanci kaleci alsak yeter.Forvette Ümit,Özgürcan,Hakan var.
Ayrica görüyoruz ki kalede sorun yasayacagiz.Mutlaka tecrübeli,iyi bir kaleci almamiz gerekiyor.
Aşk-ı Şehir
25.Ağustos.2006, 22:50
Önümüzdeki 5 gün içinde trnasfer bitmek zorunda koprinica macından sonra bombalar patlar..Postiga ve Grafite ikilisi alıcak bence..
Ayrıca postiga daha cok tanınıyor lincoln nü belki gölgede bırakır ama Bize göre türkiyede bırakmaz..İlla isim istiyorsak postiga isim olarka iyi transfer olur lincoln le iyi anlasır..
Portekiz ligi basladı postiga kadroya alınmıyor..Baska takımada gitmedi sizce ilginç degilmi..Alınan forvet cok iş yapacak Bu bakımdan rahat olun..Kalli illaki istedigi tibi coktan söylemiştir..
Asamoah olurmu bilemem Almanya ligini takip etmedim Ama kalli asamoah istememiş...Kesinlikle bir uzun bir kısa adam lazım..Buna en yatkın grafite ve postiga..
sana 2 yazındada katılıyorum abi Postiga'nın gelmesini ise çok istiyorum:)
Emurafu
25.Ağustos.2006, 22:50
Baran bugünkü macta aykutta oynasın bakalım..2 forvet gelebilir.Carusca gitmiyecek kaldı gitse olurdu.
YusufT
25.Ağustos.2006, 22:52
Bekleyelim. Carrusca bügün öyle bir patlama yapacakki, herkes onu konusacak. Kaleci alinabilir. Forvete bir tane Uzun boylu forvet iyi olur. toplari yere indirir sonrada Serkan/Ümit/Özgürcan yada Hakan Sükür tamalar
erdemzorer10
25.Ağustos.2006, 22:59
bence en rahat alabilecegimz oyuncu helder postiga dır..
ayrıca Emrah abinin dedigi gibi postiga lincolnü Türkiye de gölgede bırakmaz ama avrupada postiga daha tanınmış bir oyuncu
-zamanında totthenam a rekor bir ücretle tranfer olmuştu..
-jose mourinho nun onun hakkında açıklamaları vardı..en yetenekli en begendigim oyunculardan biri diye..
grafitenin klübünün sıkıntı çıkarabilecegini de hesaba katarsak postiga transferi içlerinde en kolayı olur bence...tabi bu benim fikrim..bilmedigimz çok şey olabilr
Emurafu
25.Ağustos.2006, 23:01
Son 5 gün basında sallamalar artabilir artık basın için son sans...
erdemzorer10
25.Ağustos.2006, 23:04
Son 5 gün basında sallamalar artabilir artık basın için son sans...
:D:D:D hakikatten öyle son 5 gün yazabildikleri kadar isim yazacaklar sonra içlerinden birini dogru tahmin edebilrseler direk manşet yapacaklar :
Türkiye şu şu oyuncunun Gs ye transferini ilk bizden ögrendi diye
batuhanry
25.Ağustos.2006, 23:06
Arkadaslar postiga suanda hiç bir macta oynamadı ve üstelik forma numarası verilmedi...Baskanıda istedigi yere gidebilir dedi..Bence postiga aldık bekletiyoruz çünkü basın anlastıgımızz yazmısdı bir anda haberler kesildi...Bence 2 forveti bekliyortlar ayrıca Uefa kupası macındaki neticeyide bekliyor olabilirler...
Arkadaslar Bu sadece benim tahminim büyük ihtimal Bu hafta içi uefa macından sonra persembe veya cuma günü bombarlar patlar çünkü 31 agustosda 2. listeler verilecek..5 gün kaldı..Yönetimde acıklama yapti diger turda sahada diye:)
Postiga-Grafite ikilisi bunlar cok iş yapar:):)Begenmiyoruz demeyin gecen sene hep inamotoya dua ediyorduk:):)
O yüzden Önümüzdeki hafta sonuna kadar bekliyelim..Kalli varkende inamoto,Lukunku faciası zor:)
Kesinlikle katılıyorum.Postigfa cepte olabilir.Bekletiliodur 2.forvet için.Bu 2. forvette inş. Grafite olur.Başkan da onu gözden çıkardığına göre bnce bu iş bitmişdir.Arkalarına bide Lincoln hayal bile edemiyorum:):)
IcedEarth
25.Ağustos.2006, 23:06
Ben Aykut'a güvenilmesinden yanayım. Yıllardır 2. kaleciydi. Tam Mondragon gitti, 1. kaleci olacakken ve olabilecek kabiliyete sahipken, Orkun'u getirdiler. Sesini bile çıkarmadı. Ondan çok daha sonra gelen Fevzi ise ortalığı yıktı. Ayrıca, Aykut, Volkan Demirel'den çok daha yetenekliyken, Volkan şu anda ondan daha ileri duruma geçti. Oysa Aykut oynasa, Volkan'dan çok daha iyi bir kaleci olduğunu kanıtlayacak. Her neyse, kısaca yabancı kaleci İSTEMİYORUM. Forvete gelirsek, mutlaka en az 1 tane forvet ihtiyacı var. Ümit formsuz, Necati kadro dışı, Özgürcan tecrübesiz. Tek formda forvetimiz Hakan Şükür, o da artık gidici. Mutlaka bir forvet alınacaktır. Buraya alınabilecek isimler çok var. Ama bu isimleri yöneticiler göremiyor. Gündemdekiler arasından Helder Postiga'yı tercih ederim.
Emurafu
25.Ağustos.2006, 23:12
Postiga tek gelirse gelmesin:) Hiç iş yapmaz...
IcedEarth
25.Ağustos.2006, 23:15
Niye yapmasın yahu? Yanında Kral var. ;;)
erdemzorer10
25.Ağustos.2006, 23:16
postiga iyi oyuncu hakanla iyi anlaşır bence..ama grafite-postiga nın birlikte gelmesine de kimse hayır demez
GeNç KaRTaL
25.Ağustos.2006, 23:26
Bence biraz grçekçi olun.Transferin bitmesine 1 hafta kalmış siz hala 2 yabancı forvetten bahsediyorsunuz.
Cok sabırsızsınız kalli varken yararsız adam gelmez.....
Sabırsız mı? Lig başlayalı 3 hafta oldu millet hala bekliyor.Bu mu sabırsızlık.
Emrah abi kusura bakma ama bazen çok saçmalıyorsun.
Emurafu
25.Ağustos.2006, 23:26
Semsicim Sizde trnasfer cok beklediniz hepiniz sinan engine güvendiniz bende kalliye güveniyorum bos adam gelmez diyorum...
Transfer döneminin bitmesine 10 gün falan var ama Galatasaray için bitmsine 5 gün var çünkü 31 agustoda son liste verilecek alınacak forvet diger turda sahada olacak dedıler..İnamo,Lukunku böyle adamlar gelmez..Gelen cok iş yapacak oturmaya gelmiyecek:)
Sanki bizim 2 forvet getirme gücümüz yok buluruz higuaın gibi birini birde Formda olan birini alırız olay biter yedek forvet bulmakta ne var yedekleri hemen satarlar yönetim yararlı forvet peşinde..Yabancı almak peşinde degıller sadece.
Sonuc olarak iki takımın transfer politikası farklı.....
Önümüzdeki hafta sonuna kadar bekliyecem ve sonra bende kızmaya baslıyacam....Kimse sacmalamıyor..Düsündüklerimi yazıyorum..
GeNç KaRTaL
25.Ağustos.2006, 23:40
Pekü sana bir şey soracağım.Millete çok sabırsızsınız diyorsun.Kaç aydır forvet transferi bekliyorsunuz? Bayağı oldu.Lig başladı hala millet transfer bekliyor.Sabırsızsınız demek çok saçma.
Şimdi Poliyannacılık oynamanın manası yok.Yok yönetim birisini bitirdi ikincini bitirecek o zaman toptan açıklayacak.Böyle bir saçmalık olabilir mi? Lig başladı alacağınız adam(lar) daha gelecek takıma alışacak.Mantıklı mı sence bir transferi bekletmek şu durumda.Lafın özü Gs yönetimi bu saatten sonra öyle ahım şahım bir forvet getiremez.Şurada kalmış 1 hafta.Forvet alınacak takımda satacağı adamın yerini doldurması gerekecek.Haa Postiga demişsin.Oynatılmıyor demişsin.Ona lafım yok gelebilir.Ama gelebileceksede neden bu kadar bekletiliyor.
Emurafu
25.Ağustos.2006, 23:47
İki takımın trasnfer politikası farklı siz stoper transferi için 1 ay beklediniz hemde daha sezon bası idi kim geldi diatta e ne oldu yedek..Yönetim istese 2 tane yedek olan forveti bulup getirir olay biter:)Ama yönetim iş yapacak adam arıyor sonucta necati gibi bir yıldızı gönderdi..Benim için isimde önemli degil..Yıldız istemiyorum Sadece golleri ile bizi sırtlasın..
Evet bizde cok bekledik haklısın...Benim sabırsızsınız dememdeki etken su herkez ınamoto gibi adam gelir diyenler olmaya bende diyorumki iş yapacak adam gelicek diyorum oturmaya adam gelmiyecek diyorum..Sonucta bu işde uzman kalli var diyorum..Bu Çünkü sabırsız olanlar Korkmaya basladı bende onlara moral verdim anladın neyse semsı tartısma uzamasın:):)
ThersoN
25.Ağustos.2006, 23:57
çok az zamanımız kaldı.. umarım kötü bir transfer olmaz..
attiilla
25.Ağustos.2006, 23:57
Arkadaşlar bırakın şu tatsız tartışmayı..Ne Postiga Ne Grafite gelsin Nilmar görün bakalım yanınada tahminim büyük ihtimalle Kiesling alınacak ve transfer kapanacak..
uAburak89
26.Ağustos.2006, 00:51
Fresco devreye girmiş, Akşam gazetesi haberine göre.. Doğruysa, transferi unutun.. Fresco, Inamoto'yu bile alamaz.. :D
BlackEagle19o3
26.Ağustos.2006, 01:21
Arkadaşlar bırakın şu tatsız tartışmayı..Ne Postiga Ne Grafite gelsin Nilmar görün bakalım yanınada tahminim büyük ihtimalle Kiesling alınacak ve transfer kapanacak..
Nilmar ve Kiessling beraber alınırsa rüya gibi bişey olur.2 çok yetenekli,genç golcü....
transatlantik
26.Ağustos.2006, 02:54
postiga gelmesın adam gibş biri gelsin portolular dua edıyo postiga dan kurtulmak icin
Emurafu
26.Ağustos.2006, 02:55
O gelmesin bu gelmesin baya oyuncu kücümsemeye basladık bence...
Lukunku,inamoto,Bratu eskiden bunlara dua ediyorduk
Baya aç gözlü olduk..
spider3784
26.Ağustos.2006, 03:02
Fresco devreye girmiş, Akşam gazetesi haberine göre.. Doğruysa, transferi unutun.. Fresco, Inamoto'yu bile alamaz.. :D
:zuhaha
Transferimizi sanki tam 31 Ağustos'ta açıklayacak gibime geliyor.Ben hala Kone'nin geleceğini düşünüyorum.:(
batuhanry
26.Ağustos.2006, 03:04
Kone bitti be abi:(
Alves bitmedi ama:)
Emurafu
26.Ağustos.2006, 03:06
Alvez yine kadroda yok..........
Heerenveen bugün Ajax’a karsi oynadi ve 4-1 kaybetti.Heerenveen’in golünü 18 yasindaki Sirp oyuncu Sulejmani atmis.
Alvez bu mactada oynamadı Kulübten kesin ayrılacakta acaba hangi takım..Önce sunu söylim ingiltere gitme olasılıgı yok calısma izini verilmiyor...
transatlantik
26.Ağustos.2006, 03:08
O gelmesin bu gelmesin baya oyuncu kücümsemeye basladık bence...
Lukunku,inamoto,Bratu eskiden bunlara dua ediyorduk
Baya aç gözlü olduk..
transfer gecikti diye de tırıska ffutbolcular ister ıolduk gs icin en iyisini istiyecem tabi porto nun istemedigini biz napalım
goosfraba
26.Ağustos.2006, 03:09
Jose Mourinho Postiga için;
''O dünya da gördüğüm en aptal forvet'' demişti..
Ama Galatasaray'a yararlı olabilecek bir forvet...
BlackEagle19o3
26.Ağustos.2006, 03:09
Heerenveen bugün Ajax’a karsi oynadi ve 4-1 kaybetti.Heerenveen’in golünü 18 yasindaki Sirp oyuncu Sulejmani atmis.
Alvez bu mactada oynamadı Kulübten kesin ayrılacakta acaba hangi takım..Önce sunu söylim ingiltere gitme olasılıgı yok calısma izini verilmiyor...
Zorla Galatasaray'A getircen adamı:pBence izin çıkar.İngiltere'ye gider...
Emurafu
26.Ağustos.2006, 03:11
Zorla Galatasaray'A getircen adamı:pBence izin çıkar.İngiltere'ye gider...
Valla Hollandadan psv ilgileniyormus galiba..İngiltere olayı zor Kurallara göre izin cıkmıyor ama özel izin alınırmı bilemem psvli Alex bile zar zor gitti hatırlatırım:)
BlackEagle19o3
26.Ağustos.2006, 03:11
transfer gecikti diye de tırıska ffutbolcular ister ıolduk gs icin en iyisini istiyecem tabi porto nun istemedigini biz napalım
Porto'nun istemediği adam Türkiye Liginde gol kralı olur;;)
Emurafu
26.Ağustos.2006, 03:14
Porto'nun istemediği adam Türkiye Liginde gol kralı olur;;)Haklısın. Yaına Grafite gibi bir adamda gelirse sahane olur dillerde aynı:)
Oyuncu begenmez olduk valla çok açgözlüyüz..
Postiga(Kulüb tarafından istenmiyor neden olmasın)
Grafite(Bonservis için ugrasılıyor)
??????(Ummadıgımız cok yararlı bir forvet)
transatlantik
26.Ağustos.2006, 03:15
Porto'nun istemediği adam Türkiye Liginde gol kralı olur
sen bi portolularla forumda konus istersen veya dunya futboluna ilgini artır;;) mehmet yıldız ı tercih ederim
BlackEagle19o3
26.Ağustos.2006, 03:22
sen bi portolularla forumda konus istersen veya dunya futboluna ilgini artır;;) mehmet yıldız ı tercih ederim
Portekizcem iyi değildir:)Avrupa futbolunu ise çok yakından takip ederim.Postiga çok iyi bir golcü Türkiye için;)
batuhanry
26.Ağustos.2006, 03:23
Alves i bekliyelim gelcek o :zuhaha
transatlantik
26.Ağustos.2006, 03:26
Portekizcem iyi değildir:)Avrupa futbolunu ise çok yakından takip ederim.Postiga çok iyi bir golcü Türkiye için;)
portekizliler ingilizce biliyohttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon7.gifneyse demek istedigim bize daha iyisi lazım
BlackEagle19o3
26.Ağustos.2006, 03:32
portekizliler ingilizce biliyohttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon7.gifneyse demek istedigim bize daha iyisi lazım
Bence sen yine de dua et Postiga gelmesi için.Bu saatten sonra daha iyisini bulmak biraz zor;)
transatlantik
26.Ağustos.2006, 03:35
Bence sen yine de dua et Postiga gelmesi için.Bu saatten sonra daha iyisini bulmak biraz zor;)
avrupada bircok takım hala transfer yapıyo ve yapacak.bu saatten sonra zor falan degıl bırcok ornegı var bunun.sen paradan haber ver...
Agent_Zero
26.Ağustos.2006, 03:40
baptista baptista baptista iyi şeyler düşünelim
transatlantik
26.Ağustos.2006, 03:42
baptista gelse sevincten aglarım zaten.zor da olsa umutsuz yasanmaz
Aşk-ı Şehir
26.Ağustos.2006, 03:44
Baptista halâ bir takıma transfer olmadı neden olmasın???
Emurafu
26.Ağustos.2006, 04:06
Alındıktan sonra gudjonsende alınır çünkü listete parayı getir al....
jarosik_61
26.Ağustos.2006, 04:10
bu galatasaray neden şu santa cruz u almadı ya hem boylu poslu hem teknik keşke alsaydı.gs alvesi biraz zor alır adama 20 milyon euro fiyat biçtiler alamaz bence.gs için en iyi transfer fatih tekke olur
ThersoN
26.Ağustos.2006, 04:12
en fazla bir tane forvet alınacaktır bence
aix2
26.Ağustos.2006, 04:14
Alves cidden ayrılmak istiyorsa ve ingiltere dışında ciddi bir teklif yoksa alabiliriz. Gelmesini isterim ama gelmesede sorun değil o olmasada yararlı bir forvet gelecektir.
transatlantik
26.Ağustos.2006, 06:05
adnan polat acıklama yaptı transfer yapmasak da olur dedi gecmiş olsun cumlemize...
GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2006, 06:08
http://www.sporx.com/images/1/29/710_B_adnanpolat037.jpg
"Birkaç oyuncuyla temastayız"
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat maç öncesinde yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü ancak gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinin kesin olmadığını söyledi.
Transfer için peşinden koştukları ciddi kariyerli genç santrforlar olduğunu, ancak bu oyuncuların Türkiye Ligi'ni cazip görmedikleri için gelmek istemediklerini ifade eden Polat, ''10 milyon Avro'dan aşağı hiçbir kulüp konuşmuyor. Futbolcuların da aldıkları rakamlar yüksek. Galatasaray'ın şu anki ekonomik gerçekleriyle örtüşmüyor. Ekonomik gerçeklerimizle örtüşen birkaç oyuncuyla temastayız. Olup olmayacakları da kesin değil. Oluşturmaya çalışıyoruz, fakat dediğim gibi bazı gerçekleri göz ardı edemeyiz. İnşallah olur diyorum. Olmazsa da çok büyük kayıp değil. Takımımız mücadelesiyle bizi tatmin etmeye başladı. Santrfor alma duyumunun o mevkideki arkadaşları da motive ettiğini görüyoruz'' şeklinde konuştu.
Polat, genç futbolcuları Arda'nın gece hayatıyla ilgili olarak da ''Arda ile gerekli görüşmeler yapıldı. İnşallah tekrar edilmeyecek'' dedi.
26.08.2007
Kaynak : AA
douramss
26.Ağustos.2006, 06:10
adnan polat acıklama yaptı transfer yapmasak da olur dedi gecmiş olsun cumlemize...
Suzuki bile gelemeyecek demek...Guya 1 kesin 2 belkiydi...Dogruysa yaziklar olsun diyorum....
BlackEagle19o3
26.Ağustos.2006, 06:54
Transfer kesin yapılcak bence.Ama bu 2 değil 1 olcak.Herkesin beklediği kadar da büyük bir yıldız olmayacak kişisel görüşüm;)
TürkuAz
26.Ağustos.2006, 06:56
Bu noktadan sonra kaliteli bir forvet transferi olacağını sanmıyorum..
Daihatsu, El Arabi, Honda gibileri getirebilirler ancak..
Lincoln10
26.Ağustos.2006, 07:00
nerde yönetim işi bilir diyenler?bugün hucüm adına lincoln olmasa hiç birşey olmayacak bu takımda.hakan şükür bugün sayamadım kaç gol kaçırdı.ümitte aynı şekilde.eğer bu takıma forvet alınmazsa şimdiden geçmiş olsun
douramss
26.Ağustos.2006, 07:04
Forvet alinmaz ise eger....Adama sorarlar madem alamayacaktin neden Necatiyle Kabzeye yol verdin diye...Forrvet alinmazsa Lincolne de Ardaya da digerlerine de yazik olur...
Maksic
26.Ağustos.2006, 07:06
madem transferi yapamıyorsunuz Necati'yi geri getirin
BlackEagle19o3
26.Ağustos.2006, 07:07
Emurafu gelip şimdi 2 forvet alıncak der:p
Emurafu
26.Ağustos.2006, 07:18
Emurafu kadar kafana taş düssün:D:D
Eger forvet gelmesse yazık lincoln nün emegine yazık...Adam yırtınıyor becerisizlikler gol atamıyor:)
BlackEagle19o3
26.Ağustos.2006, 07:21
Emurafu kadar kafana taş düssün:D:D
Eger forvet gelmesse yazık lincoln nün emegine yazık...Adam yırtınıyor becerisizlikler gol atamıyor:)
Şaka yaptım yahu:p
Bence forvet alınır ama senin beklediğin gibi 2 tane olması zor;)
Emurafu
26.Ağustos.2006, 08:00
Forvet bence de alınır....Çünkü necati geri dönmüyecek dediler.Gelecek hafta sonuna kadar bekliyecem ondan soran bende kızmaya baslıyacam..Çünkü liste için 5 gün kaldı..Ayrıca kallli sürekli forvet istiyor.
Roberto Baggio
26.Ağustos.2006, 08:02
karamsarlığa düştüm bakalım forvet gelicek mi of of..
Emurafu
26.Ağustos.2006, 08:04
"Transfer için yoğun çalışıyoruz"
Galatasaray, Turkcell Süper Lig’in 3. Haftası kapanış mücadelesinde Ankaragücü’nü 1-0 yendi.
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, yabancı transferi için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.
Transferde son tarihin 3 Eylül olduğunu belirten Sezgin, ’’Bir veya iki oyuncu transferimiz olabilir. Çalışmalarımızı gerçekten çok yoğun sürdürüyoruz ve yetiştirmeye çalışıyoruz. Görüşmeleri yoğunlaştırdığımız 2 oyuncu var’’ ifadelerini kullandı.
Bir Avrupa kupası maçında forma giymiş olan herhangi bir oyuncunun Galatasaray’a transferi halinde Avrupa kupası maçlarında forma giyemeyeceğinin hatırlatılması ve ilgilendikleri futbolcuların böyle bir durumunun olup olmadığını sorulması üzerine ise Sezgin, ’’İlgilendiğimiz oyunculardan birisi bu durumda’’ diyerek sözlerini tamamladı.
UEFA Kupası ön eleme turunun rövanşında Hırvat ekip Slaven Koprivnica ile yapacakları karşılaşmayla ilgili olarak, ’’Bu maçın bizim için önemi büyük. Taraftarımızla buluşacağız. Ali Sami Yen’i doldurmalarını bekliyoruz’’ dedi.
27.08.2007
Kaynak : AA
Transferi yürüten Adnan sezgin........Hatta 2 kişi ible olabilir demiş..Dedikleir hep celişkili..
İlgilendigimiz bir oyuncu avrupada oynayamıyormus acaba morientesmi....Cünkü sadece deprecen macında oynadı..
batuhanry
26.Ağustos.2006, 08:14
egr morıentes se hiç gelmesin daha ii
douramss
26.Ağustos.2006, 08:23
Morientes veya degil bence onemi yok....Avrupada oynayamayacaksa gelmememsi daha hayirli olur...
nart_susruko
26.Ağustos.2006, 08:35
ne temascı bi klüp olduk yahu..
herkesle temastayız.
ThersoN
26.Ağustos.2006, 09:21
eger forvet alınmazsa lincoln bu kulupte bir seneden fazla durmaz kanımca.
galatASIRay
26.Ağustos.2006, 10:40
podolski;) dimi Batu :D
nart_susruko
26.Ağustos.2006, 11:06
eger forvet alınmazsa lincoln bu kulupte bir seneden fazla durmaz kanımca.
sebep ?
"ben pas atıyorum onlar kaçırıyor" diyip takımdan ayrılmak mı isteyecek ?
:icon_biggrin:
Atakan38
26.Ağustos.2006, 15:41
AnLaşıLdı
Ali Lukunku
Crishtian
Radu NıcuLescu
Yada
Bratu FaLan GeLcek Yada Bu Tarz Bı Adam
N Forvetmiş Be Bı Tane Adam BuLamadık
Artık Hıc Merak Etmıorum BekLemıorum
Kım GeLırse GeLsın
Bu Dakkadan Sonra İii Bi Adam GeLirmı Orasıda ŞüpheLi
Emurafu
26.Ağustos.2006, 18:17
Forvet gelmesse lincoln emegine yazık...Fark atacagımız mac forvetlerin beceriksizligi yüzünden 1-0 bitti....
Fisher King
26.Ağustos.2006, 18:57
Andre Lima Hertha'ya geliyor ( hemde 3,5 M € bonservis bedeli ile..!!!!) 4 yıllık kontratı kabul ettiği söyleniyor....Pantelic'in de takımdan ayrılma ihtimali varmış ama ada'dan istiyorlarmış adamı...Bu arada eleman 29 yaşındaymış ama tipine baksan 22-23 gösteriyor taş çatlasa...
transatlantik
26.Ağustos.2006, 18:57
bizde hata hakandan gol bekliyoruz...
Emurafu
26.Ağustos.2006, 19:08
AnLaşıLdı
Ali Lukunku
Crishtian
Radu NıcuLescu
Yada
Bratu FaLan GeLcek Yada Bu Tarz Bı Adam
N Forvetmiş Be Bı Tane Adam BuLamadık
Artık Hıc Merak Etmıorum BekLemıorum
Kım GeLırse GeLsın
Bu Dakkadan Sonra İii Bi Adam GeLirmı Orasıda ŞüpheLi
Arkadasım yönetim istese gider avrupada yedek olan iki forveti alır getirir..Onların asıl amacları gelen forvetin bizi sırtlaması oturmaya gelmıyecek yani..İstedikten sonra lukunku gibi adamlar hemen alınır anladınmı..İş yapacak adam arıyorar..İyi forvetler kalmadı haklısın..Listedede olan adamlar var her an hersey olabilir..Kalli varken Beceriksiz forvet gelmez hatta kalli hiç istemez...Aslında mehmet yıldız ile necati falan takas edilemezmi...
Gitsinler Balili alsınlar yemin ederim dünkü macta 2 gol atmısdı...
erdemzorer10
26.Ağustos.2006, 19:23
Jose Mourinho Postiga için;
''O dünya da gördüğüm en aptal forvet'' demişti..
Ama Galatasaray'a yararlı olabilecek bir forvet...
benim bildigim kadarıyla da Jose Mourinho onun için
dünya da gördügüm en yetenekli oyunculardan biri ama kendine dikkat etmiyor falan ..bu tür bir laf kullanmıştı...
Postigayı da begenmiyorsak vay halimize...bratuları petreleri nede çabuk unuttuk
Emurafu
26.Ağustos.2006, 19:26
Arkadaslar balili alsalar süper olur ama siz onuda begenmezsiniz..Dünkü macta balili olsa o savunmanın arkasına sarkıp 2 gol rahat atardı..Balili hızlı adam hiç olmassa ben onu isterim..
erdemzorer10
26.Ağustos.2006, 19:32
Arkadaslar balili alsalar süper olur ama siz onuda begenmezsiniz..Dünkü macta balili olsa o savunmanın arkasına sarkıp 2 gol rahat atardı..Balili hızlı adam hiç olmassa ben onu isterim..
katılıyorum...al baliliyi oynat bir sene baktın kötü oynuyo direk ver bi anadolu klübüne...Türkiye de baliliye talip olmayacak az klüp var...
transfer uzadıkça uzuyor uzadıkça uzuyor...Selman abi nerelerdesin...keşke bize bikaç isim versen de bizde neyin ne oldugun bilsek :confused:
fenerbahce_1907
26.Ağustos.2006, 19:32
Avrupa'da başarı hedefleyen bir takıma Balili yakışmaz bence.Türkiye'de belki iyi oynar ama Avrupa'da cok zayıf kalır.
Postiga piyasaya ilk cıktıgında cok büyük yetenek olacak diyorlardı ama kendini hiç geliştiremedi futbolunda bişey ekleyemedi ve son yıllarda aşırı formsuz bence Postiga'da Gs'nin aradıgı adam değil.
Kiessling,Pantelic,Nilmar bu üçünden biri alınırsa cok fayda saglarlar.
transatlantik
26.Ağustos.2006, 19:35
Avrupa'da başarı hedefleyen bir takıma Balili yakışmaz bence.Türkiye'de belki iyi oynar ama Avrupa'da cok zayıf kalır.
Postiga piyasaya ilk cıktıgında cok büyük yetenek olacak diyorlardı ama kendini hiç geliştiremedi futbolunda bişey ekleyemedi ve son yıllarda aşırı formsuz bence Postiga'da Gs'nin aradıgı adam değil.
Kiessling,Pantelic,Nilmar bu üçünden biri alınırsa cok fayda saglarlar.
kesinlikle katiliyorum bazi arkadaslar gs nin hedeflerinin farkinda degil...
erdemzorer10
26.Ağustos.2006, 19:38
arkadasım..ben Gs aşıgı olmasam bu renklere gönül vermesem , Mersin ultrAslan okul temsilcisi olmazdım... ;)
baliliyi alırsın ligde kullanırsın..avrupa içinde daha üst düzey bir oyuncu alırsın...
uefayı aldıgımz sene kadromuzda bulunan marcio sence çok üst düzey bir oyuncumuydu ???? ama ligde baya iş görüyordu...;)
ne demek istedigimi anlamadan yorum yapmayın lütfen :)
fenerbahce_1907
26.Ağustos.2006, 19:39
Nilmar su anda boşta hemen alınmalı bence.Yanına bir forvet daha gelebilir Kiesslin ya da Pantelic farketmez.Nilmar iyileşene kadar bu oyuncular Hakan'la beraber oynar,Nilmar iyileştiği zaman Nilmar-Kiessling ya da Nilmar-Pantelic cok süper ikili olur her türlü arkalarında zaten Lincoln gibi bir adam var cok gol atar bu takım.Ama bir forvet almassa Gs bence Avrupa'da başarı hayal olur.Gs forvetleri gol atamıyor her mac Lincoln sut atıp mac alamaz acil forvet lazım yani.
erdemzorer10
26.Ağustos.2006, 19:44
adnan polat yaptıgı açıklamada forvetin gelip gelmeyecegi kesin degil dedi..
adnan sezgin ise ugrasıyoruz ,sıkıntılar var ama ALACAGIZ dedi...
bizimde kafamız karıştı artık ne olacak bilemiyoruz...
nilmar çok uzun bir sakatlık geçirdigi için akibeti belli degil..bu yüzden yönetim böyle bir riske girmeyebilr ..
transatlantik
26.Ağustos.2006, 19:46
arkadasım..ben Gs aşıgı olmasam bu renklere gönül vermesem , Mersin ultrAslan okul temsilcisi olmazdım... ;)
baliliyi alırsın ligde kullanırsın..avrupa içinde daha üst düzey bir oyuncu alırsın...
uefayı aldıgımz sene kadromuzda bulunan marcio sence çok üst düzey bir oyuncumuydu ???? ama ligde baya iş görüyordu...;)
ne demek istedigimi anlamadan yorum yapmayın lütfen :)
baliliyi alirsin ligde kullanirsin..avrupa icinde daha ust duzey bir oyuncu alirsin ...bunu onceden soyliceksin bide diyosun ki ne dedigmi anlamadan yorum yapmayin acikca anlatirsan ona gore yorum yapariz hatayi kendinde ara...neyse hayirlisi olsun
erdemzorer10
26.Ağustos.2006, 19:49
baliliyi alirsin ligde kullanirsin..avrupa icinde daha ust duzey bir oyuncu alirsin ...bunu onceden soyliceksin bide diyosun ki ne dedigmi anlamadan yorum yapmayin acikca anlatirsan ona gore yorum yapariz hatayi kendinde ara...neyse hayirlisi olsun
tamam renkdaşım hata bende olsun ;)
kiessling i çok duyuyordum ama tam tanımıyordum..demin bir araştırayım
dedim uzun boylu bir forvetmiş...bence bize gereken hızlı,dribbling yapabilen,sprinter bir oyuncu...yani serkan çalık tarzında ama daha bitirici bir oyuncu gerekli bence...
transatlantik
26.Ağustos.2006, 19:52
anlayisin icin tesekkurler bence bizim ihtiyacimiz olan adam kone gibi biri senin dediklerine de uyuyo...
erdemzorer10
26.Ağustos.2006, 20:01
anlayisin icin tesekkurler bence bizim ihtiyacimiz olan adam kone gibi biri senin dediklerine de uyuyo...
evt dostum..herşeyi yapan bir oyuncuydu..çok iyi olurdu gelseydi çook.. :(
neyse senin dedigin gibi hayırlısı olsun ..umarım gelecek forvet iyi işler yapar ve bizleri mutlu eder :)
BlackEagle19o3
26.Ağustos.2006, 20:05
Balili mi?Ne işi var onun Gs'de yahu.Bize yakışır diyorsanız sizin bileceğiniz iş.Gs taraftarının umudu iyice azaldı bence.Kone,Alves,Morintes derken Balili'ye duacı olmuşsunuz;)
erdemzorer10
26.Ağustos.2006, 20:07
Balili mi?Ne işi var onun Gs'de yahu.Bize yakışır diyorsanız sizin bileceğiniz iş.Gs taraftarının umudu iyice azaldı bence.Kone,Alves,Morintes derken Balili'ye duacı olmuşsunuz;)
arkadasım baliliye duacı oldugumz falan yok..ama lig için iyi bir alternatif olur..;) bunu demek istemiştim ;)
Aşk-ı Şehir
26.Ağustos.2006, 20:34
Sezgin: 2 Oyuncuyla Görüşüyoruz
Kaynak: LigTV
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, yabancı transferi için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi
Transferde son tarihin 3 Eylül olduğunu belirten Sezgin, Bir veya iki oyuncu transferimiz olabilir. Çalışmalarımızı gerçekten çok yoğun sürdürüyoruz ve yetiştirmeye çalışıyoruz. Görüşmeleri yoğunlaştırdığımız 2 oyuncu var, ifadelerini kullandı.
Bir Avrupa kupası maçında forma giymiş olan herhangi bir oyuncunun Galatasaray´a transferi halinde Avrupa kupası maçlarında forma giyemeyeceğinin hatırlatılması ve ilgilendikleri futbolcuların böyle bir durumunun olup olmadığını sorulması üzerine ise Sezgin, ,İlgilendiğimiz oyunculardan birisi bu durumda, diyerek sözlerini tamamladı.
UEFA Kupası ön eleme turunun rövanşında Hırvat ekip Slaven Koprivnica ile yapacakları karşılaşmayla ilgili olarak, ,Bu maçın bizim için önemi büyük. Taraftarımızla buluşacağız. Ali Sami Yen´i doldurmalarını bekliyoruz, dedi
Kim bu Avrupa'da maçlarda oynamış oyuncu acaba?:p
ThersoN
26.Ağustos.2006, 20:40
sebep ?
"ben pas atıyorum onlar kaçırıyor" diyip takımdan ayrılmak mı isteyecek ?
:icon_biggrin:
Forvet gelmesse lincoln emegine yazık...Fark atacagımız mac forvetlerin beceriksizligi yüzünden 1-0 bitti....
bence bu en iyi cevap :D
kendini düşün mesela sen harikalar yaratıyorsun ama takım içinde görevin olan gol attırmayı gerçekleştiremiyorsun.isyan etmez misin? bi süre sonra :D
neden Fb'de Alex bana şunu alın ya da Kezman illaki Zigiç diyor ya da neden Lincoln Grafite'yi istiyor.Daha iyi performans için ..:)
transatlantik
26.Ağustos.2006, 21:05
bu arada bi ara gundemimizde olan szetela roma ya bedavaya gitti gecmis olsun...
uAsamet91
26.Ağustos.2006, 21:19
Sezgin: 2 Oyuncuyla Görüşüyoruz
Kaynak: LigTV
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, yabancı transferi için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi
Transferde son tarihin 3 Eylül olduğunu belirten Sezgin, Bir veya iki oyuncu transferimiz olabilir. Çalışmalarımızı gerçekten çok yoğun sürdürüyoruz ve yetiştirmeye çalışıyoruz. Görüşmeleri yoğunlaştırdığımız 2 oyuncu var, ifadelerini kullandı.
Bir Avrupa kupası maçında forma giymiş olan herhangi bir oyuncunun Galatasaray´a transferi halinde Avrupa kupası maçlarında forma giyemeyeceğinin hatırlatılması ve ilgilendikleri futbolcuların böyle bir durumunun olup olmadığını sorulması üzerine ise Sezgin, ,İlgilendiğimiz oyunculardan birisi bu durumda, diyerek sözlerini tamamladı.
UEFA Kupası ön eleme turunun rövanşında Hırvat ekip Slaven Koprivnica ile yapacakları karşılaşmayla ilgili olarak, ,Bu maçın bizim için önemi büyük. Taraftarımızla buluşacağız. Ali Sami Yen´i doldurmalarını bekliyoruz, dedi
Kim bu Avrupa'da maçlarda oynamış oyuncu acaba?:p
Morientes olabilir...
fenerbahce_1907
26.Ağustos.2006, 21:25
Mori olmaz daha dün Valencia macında oynadı...
BlackEagle19o3
26.Ağustos.2006, 21:36
Morintes değildir %99...Öyle büyük bir yıldız geleceğini sanmıyorum;)
Emurafu
26.Ağustos.2006, 21:49
Biz hepsinin farkındayız..Balili türkiyede iş yapar ama yanına grafite gibi bir adamda alırsan gercekten cok is yaparlar..Hiç forvet almaktansa balili gelsin ben onu kast ettim..Mehmet yıldızda olur ama zor onlar vermezler..Holokoda iyi olur..
Atakan38
26.Ağustos.2006, 22:11
Arkadasım yönetim istese gider avrupada yedek olan iki forveti alır getirir..Onların asıl amacları gelen forvetin bizi sırtlaması oturmaya gelmıyecek yani..İstedikten sonra lukunku gibi adamlar hemen alınır anladınmı..İş yapacak adam arıyorar..İyi forvetler kalmadı haklısın..Listedede olan adamlar var her an hersey olabilir..Kalli varken Beceriksiz forvet gelmez hatta kalli hiç istemez...Aslında mehmet yıldız ile necati falan takas edilemezmi...
Gitsinler Balili alsınlar yemin ederim dünkü macta 2 gol atmısdı...
İş Yapacak Adam Kım Var
Postiqa
Grafıte
NıLmar
PanteLiç
Ama GaLatasaray'ın BunLarı Alacağını Sanmıorum Bı AçıkLama Yok Bı İpucuda Yok BunLar Hakkında Hatta Doru Düzqün İlqiLenecekLerını BıLe Sanmıorum
O Yuzden Artık BoLe Dusunuorum
(istese gider avrupada yedek olan iki forveti alır getirir die)
Artık Çoğu Gs'Li Bunu Dusunuo
Ama İnşaLLah YanıLtır Bizi Yonetım İii Bi Adam AlsınLarda UtandırsınLar Bizi
Emurafu
26.Ağustos.2006, 22:18
Herkez iyi adam istiyor..Yönetimde iyi adam bakıyor aldıktan sonra güney amerikada bulursun yedek iki adam alır getirirsin..Haftasonuna kadar bekliyecem sonra bede kızıcam..Türkiyeden neden adam almıyorlar en azından holosko falan var...Önemli iş yapması isim deigl benim için,..
Aşk-ı Şehir
26.Ağustos.2006, 22:31
Sinan Kaloğlu'nu alsınlar :p
Holosko iş yapar yönetim iyi oyuncu alacak gibi gözüküyor bakalım ne olacak bu kocaman bir soru işareti?
aix2
26.Ağustos.2006, 22:36
Yıldız peşine düşmeseler şimdi tepki çekmezlerdi adamda şimdi takımdaki yerini alırdı :) merakla bekliyorum kim gelecek kim gidecek.
Emurafu
26.Ağustos.2006, 22:39
Bne sürpriz bekliyorum.imdilik iyi günler.
transatlantik
26.Ağustos.2006, 23:16
en iyisi g.amerika dan genc ve kaliteli adam veya adamlar getirsinlir bkz.(cska moscow) jo gibi vagner love gibi...
tupolew
26.Ağustos.2006, 23:22
Takip edenler bilir gündem olduğundan beri burada yöneticilere güvenilip sabır gösterilmesi yönünde telkinlerde bulunduk..maalesef yönetim bu konuda sınıfta kalmıştır..mesele iyi oyuncu gelir gelmez değil ama yapılan açıklamalar hep çelişkilerle dolu bir hal aldı...transfer bir süreç işidir,temsalrı yaptık,şartları daha iyi hale getirmeye çalışıp detayları görüşüyoruz,tercihte bulunacağız falan deniyordu...ama görüyoruz ki ortada böyle bir durum yokmuş..sanırım yaşananları yöneticilerin uyutma taktiği olarak nitelendiren arkadaşalr haklı çıktılar..diyecek söz yok...bu saatten sonra iyi adam da gelebilr(ki inşallah olur) ama bu yorumu haksız çıkarmaz..tek iyimser ihtimal gerçekten uzun süredir temas edilen futbolcularla ilgili pürüzleri çözme ve koşulları esnetme adına taktiksel maksatlı açıklamalr yapıldığına inanmak olabilir..Anlamadığım bir konu da Kalli'nin bu konuda neden yönlendirici olmadğı..Balililer,Holoskolar gündem olacaksa adı duyulmamış faydalı olabilecek elli tane adamı Feldkamp en azından önerebilir diye düşünüyorum..
(iyimser yazdık olmadı bari biraz kulak çekelim belki şapka tersine döner...inşallah...)
BlackEagle19o3
26.Ağustos.2006, 23:24
en iyisi g.amerika dan genc ve kaliteli adam veya adamlar getirsinlir bkz.(cska moscow) jo gibi vagner love gibi...
Ya da Bobo:0:Belki de Hıguian:p
Atakan38
26.Ağustos.2006, 23:27
Sinan Kaloğlu'nu alsınlar :p
Holosko iş yapar yönetim iyi oyuncu alacak gibi gözüküyor bakalım ne olacak bu kocaman bir soru işareti?
VaLLa Sinan KaloğLu Hiç Fena Olmaz
Adamı bjk'den gonderdıkLerı zmn şaşırmıştım bu adam qonderıLırmı die
bence gayet ii oyuncu
bıde ceyhunda fena oLmaz ama artık ceyhuna ıhtıyacımız yok
uAburak89
26.Ağustos.2006, 23:29
Sinan, Balili hatta Holosko..
Naptığınız gençler yav, bu formayı taşımak o kadar kolay mı ?
Hiç kimse gelmesin daha iyi..
Emurafu
26.Ağustos.2006, 23:40
Adnan sezgin, Haldun ustunel yurtdisinda (gun pazartesi)
Bence bir futbolcu ile dönecekler,sezgin daha yeni geldi nediye ertesi gün yeniden hemde haldunu da yanına alıp yurtdışına çıksın ki?
Hemde son 4 gün:)
transatlantik
26.Ağustos.2006, 23:42
transfer kesin demekki hadi hayirlisi...
Emurafu
26.Ağustos.2006, 23:46
Bu arada Alvesin takim arkadasi kaleci vandenbussche Alvesi takimda görmek istemediklerini açikladi.
Gerekçe olarak takimi 2 kere habersiz bir sekilde yüz üstü biraktigini gösterdi.
İngiltereye gidemiyor..Heereenven elden cıkarmaya calısacak:)
BlackEagle19o3
26.Ağustos.2006, 23:49
Bu arada Alvesin takim arkadasi kaleci vandenbussche Alvesi takimda görmek istemediklerini açikladi.
Gerekçe olarak takimi 2 kere habersiz bir sekilde yüz üstü biraktigini gösterdi.
İngiltereye gidemiyor..Heereenven elden cıkarmaya calısacak:)
Alves Galatasaray'da o zaman:p
transatlantik
26.Ağustos.2006, 23:52
Alves Galatasaray'da o zaman:p
dalga gecme len:icon_biggrin:
Emurafu
26.Ağustos.2006, 23:58
Arkadaslar son dönemde Bazı arkadaslarsürekli dalga gecmeye basladı..Dikkat edersiniz sevinirim...
BlackEagle19o3
27.Ağustos.2006, 00:03
dalga gecme len:icon_biggrin:
Yok öyle bir anlatıyor ki bize de öyle demek düşüyor:icon_biggrin:
Bazılar da yine adminlik taslamaya başladı.Bence o kişiler de kendilerine dikkat etsin...
Emurafu
27.Ağustos.2006, 00:11
Arkadasım ben haberi koydum..Olasılıklarıda söyledim anladın.Neden sürekLİ dalga geciliyor anlamıyorum..Lütfen rica ediyorum mesajlarınıza dikkat edin..Yada mesaj yazmayın:):) LÜTFEN...
TürkuAz
27.Ağustos.2006, 00:13
Hiçbirşey beklemiyorum artık..
Emurafu
27.Ağustos.2006, 00:23
"Transfer bu hafta içinde bitecek...''
Adnan Sezgin Radyospor'da Oğuz Dizer'le Çeşitlemeler programına katılarak,
Galatasaray taraftarının yüreğine su serpecek açıklamalarda bulundu.Yılan hikayesine dönen transfer haberlerinin bu hafta içinde biteceğini söyledi.
Galatasaray takımı çok iyi yolda.Oynadığımız bütün resmi maçları kazandık.Takımın %70'i değişti ama uyum sürecini beklediğimizden daha çabuk atlattık.Dün oynadığımız futbol çok iyiydi.Hakan ve Ümit'le ilgili çıkan dedikodular bizi etkilemez.Transfer çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde sürüyor büyük olasılıkla bu hafta içerisinde bitiricez.Perşembe günü taraftarımızla buluşucaz bu nedenle çok mutluyuz.D-Smart'ın teklifini daha duymadım ama kulüplere faydalı olcaksa neden olmasın.
uAburak89
27.Ağustos.2006, 00:25
Geçen haftada, buna benzer demeçler verdiler.. Bu hafta bitiyor, 2 güne geliyor.. Umudum azaldı açıkçası..
TürkuAz
27.Ağustos.2006, 00:26
İyide transfer sezonunun bitmesine zaten 7 gün var.Bu hafta bitmezse ne zaman bitecek ?
Agent_Zero
27.Ağustos.2006, 00:34
transfer sezonunun bitip de transfer haberlerinin bitmediği bir ülke basınına sahibiz 10 gün sonra devre arası için de isimler geçer
Emurafu
27.Ağustos.2006, 00:34
Bu hafta bitmek zorunda Galatasaray için transferin son günü 31 Agustos:):)
Son listeler verilcek..Bence uefa macından sonra isimler acıklanır..Adnan sezgin sürekli 1 degıl 2 de alabiliriz diyor...1 kişi hazırmı acaba çünkü alacaz diyor..
TürkuAz
27.Ağustos.2006, 00:37
Bunlar göz boyama işlemleri bence.Kanmamak lazım herşeye..
murty54
27.Ağustos.2006, 00:44
Emrah abi transfer dönemi 3 eylülde bitiyor diye biliyorum ben
edit:pardon yanlış anlamışım
Atakan38
27.Ağustos.2006, 01:16
Bundan Sonra Bı Karar AlsaLarda 25 Ağustosta Bitse :p BzmkıLerde Yaydıkca Yayıo Son 2 Gun Son 10 Dk. Die
Bu Kdr Kımın İçin Uğraşmış OlcakLar Onu Merak Edıorum
Yoksa NıLmarmı Postiqamı Die Merak Etmiorum
gezenti
27.Ağustos.2006, 01:26
Sinan, Balili hatta Holosko..
Naptığınız gençler yav, bu formayı taşımak o kadar kolay mı ?
Hiç kimse gelmesin daha iyi..
Nİye Sinan Beşiktaş formasını taşıdığına göre Galatasarayın formasınıda taşıyabilir...
fmsmyrna
27.Ağustos.2006, 01:29
İyide transfer sezonunun bitmesine zaten 7 gün var.Bu hafta bitmezse ne zaman bitecek ?
Aynısını ben söyleyecektim transfer zaten bitiyor son haftadayız
transatlantik
27.Ağustos.2006, 01:35
Nİye Sinan Beşiktaş formasını taşıdığına göre Galatasarayın formasınıda taşıyabilir...
besiktasin formasini da tasiyamadi sinan...
gezenti
27.Ağustos.2006, 02:19
O Sinandan kaynaklanan bir şey değil sistemden kaynaklanan bir şey.Sinan yanlış hatırlamıyorsam sol kanatta oynatıldı bjkde ama Sinanın yeri forvet....
transatlantik
27.Ağustos.2006, 02:23
nolursa olsun sinan buyuk takim oyuncusu degil...
attiilla
27.Ağustos.2006, 02:33
Alvesde kimmiş Kiesling-Pantelic den biri Nilmar-Suazo ikilisinden biriis gelecek..
Adnan Sezgin alacakları bir oyuncunun Avrupa Kupasından forma giymiş olduğunu,diğerinin ise bu durumda olmadığını söyledi..Bence Bu NİLMAR...
goosfraba
27.Ağustos.2006, 02:36
Alvesde kimmiş Kiesling-Pantelic den biri Nilmar-Suazo ikilisinden biriis gelecek..
Bu kadar emin olma ....(::)
attiilla
27.Ağustos.2006, 02:41
Bu kadar emin olma ....(::)
Eminim çünkü eğer alamzlarsa sözlerini tutmamış olacaklar..(Bir Galatasaraylı sözünü tutar :zuhaha)
goosfraba
27.Ağustos.2006, 02:44
Bırak onlar almazlarsa sözlerini tutmamış olsunlar, gelmezse sen rezil olacaksın seni düşündüğüm için diyorum;)
attiilla
27.Ağustos.2006, 02:48
Bırak onlar almazlarsa sözlerini tutmamış olsunlar, gelmezse sen rezil olacaksın seni düşündüğüm için diyorum;)
3 Eylülde görüşelim arkadaşım seninle..
uAburak89
27.Ağustos.2006, 02:49
Benim gözümde Beşiktaş'la Galatasaray'ın bir olduğunu nerden biliyorsun ? Aynı kefeye koymak mantık dışı..
(Beşiktaşlılar yanlış anlamasın..)
BlackEagle19o3
27.Ağustos.2006, 02:50
Nilmar ve Suazo kesinlikle gelmeyecek.İstediğin zaman da görüşebiliriz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Benim gözümde Beşiktaş'la Galatasaray'ın bir olduğunu nerden biliyorsun ? Aynı kefeye koymak mantık dışı..
(Beşiktaşlılar yanlış anlamasın..)
Benim gözümde de Galatasaray Beşiktaşla bir olamaz zaten...
(Galatasaraylılar da yanlış anlamasın)
Ayrıca Sinan Kaloğlu,Balili,Holosko,Mehmet Yıldız falan büyük takım oyuncusu değil arkadaşlar...
goosfraba
27.Ağustos.2006, 03:01
Tamam görüşürüz ama benim herhangi bir iddiam yok gelir gelmez diye ben sadece emin olma dedim;)
ThersoN
27.Ağustos.2006, 03:04
1)yönetim necatiyi takas kozu olarak kullanmak istiyoruz dedi
2)necati hertha berlin ile konuşuyor denildi
3)Gs pantelic ile görüşüyor denildi
muhtemel düşünce : para+necati=panteliç
uAburak89
27.Ağustos.2006, 03:10
Fazıl bey, Nonda ismini söledi.. Ne kadar doğrudur bilmiyorum, herhangi bir iddiam yok gelir falan diye.. :D
Aşk-ı Şehir
27.Ağustos.2006, 03:12
Nonda? Bizim bildiğimiz Nonda...30 yaşında o yahu ve bana göre Hakan Şükür ondan iyi futbolcu Nonda gelcekse kimse gelmesin...
GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2006, 03:13
Shabani Nonda?
uAburak89
27.Ağustos.2006, 03:15
Evet Shabani Nonda..
GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2006, 03:21
O adama karşı eskiden beri bir sempatim vardır.Gelsin işte ne güzel.Hemde siyahi.:D
fmsmyrna
27.Ağustos.2006, 03:22
Fazıl abi yeni isimler türetiyor. :icon_razz:
Mirza
27.Ağustos.2006, 03:25
Mesaj Kontrol Zamanı ( Bir Süre Kilitli )
douramss
27.Ağustos.2006, 04:53
Nonda gelirsa Galatasarayliligimi bir sure askiya alirim....:)
batuhanry
27.Ağustos.2006, 04:55
Ne nondası ya kim dedi:ss
uAburak89
27.Ağustos.2006, 04:56
Hiç bir şahıs Galatasaraydan büyük değildir, oyuncu isimlerine takılarak Galatasaraylılık askıya alınmamalı..
Nonda ismini veren, Fazıl Ünverdi.. ultrAslan forumunda gördüm, ne kadar doğrudur bilmiyorum..
Roberto Baggio
27.Ağustos.2006, 04:58
tekrar tekrar söylüyorum fazıl ünverdiye inanılmaz...
transatlantik
27.Ağustos.2006, 05:17
kimseye inanilmaz transfer konusunda yonetim aciklama yapmadan...
attiilla
27.Ağustos.2006, 05:42
Nilmar boşta o gelecek..
goosfraba
27.Ağustos.2006, 05:47
Nilmar boşta o gelecek..
Tamam birisi gelecek ama sen neden bu isimler konusunda eminsin?
Futbolcuyla mı görüştün veya yönetimden tanıdığın vs vs mi var?
transatlantik
27.Ağustos.2006, 05:50
simdi de shabani nonda ile kesin olarak ilgileniyoruz diyolar haydaaaa...
Agent_Zero
27.Ağustos.2006, 06:04
arkadaşlar nonda konusunda en azından şu anda kone kadar mesafe katedildi kulübüyle de anlaşılmış 3 milyon euro bonservis yıllık 2 milyon eurodan 3 senelik mukavele önerildiği iddiaları havada uçuşuyor hadi hayırlısı
Emurafu
27.Ağustos.2006, 06:04
Fazıl abi ile dalga gecenler vardı şimdi bütün haberler Nonda haberini geciyor...
Kanal 24’te az önce büyük ihtimalle Nonda transferi bitti.Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel transferi bitirmek için şu sıralar Roma’da çalışıyorlar haberini geçti.Hatta şu sıralar Nonda’yı tartışıyorlar.
Ligtv..Nonda ile anlastıgımızı söyledi..
Kişisel düsüncem:Bu saatten sonra nondagelirse coksevinirim birdeyanında bitforvet daha gelirsesüper olur nonda gecen sene premier ligde 7 gol attı:)hem siyahi:)hızda var
Nonda trnasfer iyi olur:) sanırımbiraz aç gözlü olduk:D:D
Aşk-ı Şehir
27.Ağustos.2006, 06:09
ne biliyim abi ben o kadar sevinmem sanki çünkü ne isimler geçti 30 yaşında(?) bir oyuncuyu almak ne kadar mantıklı tartışılır umarım gelir ve beni utandırır...
warcass
27.Ağustos.2006, 06:10
bir takıma 2 tane saban fazla
şaka bir yana bu saatten sonra kim gelirse gelsin şaşırmayacagız alves i begenmeyen arkadaşlara sadece futbol bilgilerini sorgulamalarını öneririm o tipte bir adam türkiye ligi defanslarını delik deşik ederdi gönlüm hala ondan yana ama olmzsa grafite olsun bari hayırlısı...
Emurafu
27.Ağustos.2006, 06:11
ne biliyim abi ben o kadar sevinmem sanki çünkü ne isimler geçti 30 yaşında(?) bir oyuncuyu almak ne kadar mantıklı tartışılır umarım gelir ve beni utandırır...Ne yapalım mustafa:)
Ama lukunku faciası olmaz tabi gelirse:)Hızlı süratli ve yıpratıcı..
AneLKa_90
27.Ağustos.2006, 06:11
Nonda'yı alırsanız çok faydasını görürsünüz bence :)
transatlantik
27.Ağustos.2006, 06:13
ah bide genc olsaydi...yanina kalite biri daha lazim ama...
anilton
27.Ağustos.2006, 06:16
Shabani Nonda iş yapar G.Saray'ın şuanki sisteminde...
tosunpasa
27.Ağustos.2006, 06:21
bir takıma 2 tane saban fazla
şaka bir yana bu saatten sonra kim gelirse gelsin şaşırmayacagız alves i begenmeyen arkadaşlara sadece futbol bilgilerini sorgulamalarını öneririm o tipte bir adam türkiye ligi defanslarını delik deşik ederdi gönlüm hala ondan yana ama olmzsa grafite olsun bari hayırlısı...
Hacı yardın beni ya :D :D
Makaveli15
27.Ağustos.2006, 06:26
shabani nonda baya ii bi futbolcuydu sakatlanmadan önce...baya büük bi sakatlık geçirdi youtube de fln var ztn baya da seviliodu monacoda izliebilirsiniz sakatlığı gerçekten kötü sakatlık...ben şahsen sevinirim gelirse nonda ii bi oyuncuydu zamanında lincolnle de eski günlerine dönebilir en azından türkiye de gol krallıına oynar die düşünüyorum.avrupa için yeterlimidir diilmidir daa saaya çkmadan bilemeiz ama 2.bi forvet de gelir die düşünüorum...bu arada ilk mesajım selamlar herkese...
Agent_Zero
27.Ağustos.2006, 06:29
öncelikle aleykumselam sana da kardeş
2.forvetin mehmet yıldız olduğu onun için de hayrettinin trabzonla anlaşmasının beklendiği söyleniyor.hayrettin trabzona gidince yüksek bonservis vermek istemeyen Galatasaray orhan ak + 1 milyon euro önermiş sivas başkanı mecnun odyakmaz da kabul etmiş.tek pürüz hayrettin onun da perşembeye kadar trabzona imza atacağı söyleniyor hadi hayırlısı
Emurafu
27.Ağustos.2006, 06:31
2000/05 yillari arasinda Monaco’da 116 macta 57 gol atinca dikkatleri cekmisti Kongolu Nonda. Ardindan Romaya transfer olmustu ve geldigi ilk senesinde sadece 16 macta forma sansi verilmis kendisi de 4 gol atabilmisti. Gectigimiz yil Blackburn Roversta 22 macta 7 gol atsada ben daha ölmedim dedi. Spalletti kamp kadrosuna onu da aldi. Performansi cok iyi deniliyor su siralar, zira 2 gün önce bayer leverkusenle oynanan ve 2-2 biten macta 1 golü o atmisti. Gelecek yil icin 23 numarali forma kendisine tahsis edilmis. Vucinic ise Montelladan arta kalan 9 numarayi kapmis. Bu 2 forvet disinda Totti, Cagliariden 2 hafta önce alinan Mauro Esposito ve ne idügü belirsiz Keivan Zarineh’te Romada gol koklayacaklar arasinda. Rieti’de gecen yil 21 macta 4 gol atmis bu Zarineh. Neden alindigi merak etmeyen yoktur. Honda cbr 1000 ne alaka diyecek olursaniz Paolo Zappavigna’yi hatirlatirim. Kendisi bir zamanlar boys roma’nin lideri olup pratica di mare’de asiri hiza kurban gidenler arasina girmisti 2 sene evvel. Romadaki santa maria klisesine italyanin tüm ultras gruplari katilmisti buna Irriducibili, satilik Cassano ve kaptan Totti de dahil.
NONDA gelirmi bilemem amagelirse cok iş yapar hele dün olsaydı 2 golü vardı..Güclü yapısı var yıpratıcı.
Roma ile son hazılık macında gol attı:)
Lionel Andres Messi
27.Ağustos.2006, 06:32
öncelikle aleykumselam sana da kardeş
2.forvetin mehmet yıldız olduğu onun için de hayrettinin trabzonla anlaşmasının beklendiği söyleniyor.hayrettin trabzona gidince yüksek bonservis vermek istemeyen Galatasaray orhan ak + 1 milyon euro önermiş sivas başkanı mecnun odyakmaz da kabul etmiş.tek pürüz hayrettin onun da perşembeye kadar trabzona imza atacağı söyleniyor hadi hayırlısı
ister inanın ister inanmayı mehmet yıldız gökhan ünal dan daha iyi kendini çok geliştirdi onun gelmesine çok sevinirim.
transatlantik
27.Ağustos.2006, 06:33
nonda bana da is yapar gibi geliyo ama 2.cristian vakasi da olabilir:confused:
Agent_Zero
27.Ağustos.2006, 06:35
ister inanın ister inanmayı mehmet yıldız gökhan ünal dan daha iyi kendini çok geliştirdi onun gelmesine çok sevinirim.
gokhan unaldan daha farklı yeteneklere sahip gokhan bitirici mehmet topa basıp oyundan rakibini düşürücü.nonda lı bir forvet hattında kilit adam olur inşallah gelir
transatlantik
27.Ağustos.2006, 06:38
yasli olmasi kotu ama premier ligde kritik goller atti...
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 06:39
nonda ile ilgili fikrimi ona ödenecek paradan sonra söyleyecegim..çünkü 30 yaşında bir oyuncu ve çok yüksek bir fiyat almaması gerekir..
Roberto Baggio
27.Ağustos.2006, 06:40
nonda iş yapar ....
Emurafu
27.Ağustos.2006, 06:41
uA dan alıntı 34 yasındaki bir abimiz acıklama yaptı....
Cok iyi bir Oyuncu oldugunu söylüyorlar.
Ve Galatasaray alirsa iyi transfer yapar diyorlar.
Roma taraftari arkadasima sordum.
SU an tam olarak hazir dedi, ve kendisi sakatliktan tam kurtulmus ve cok iyi duruma gelmis.
Insallah aliriz , derim ben artik.
Bunca kisiden ok alinca icim rahatladi dogrusu.
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 06:42
Emrah abi umarım denilen gibidir..ve bize yararlı olur...
ama grafite olsa daha iyi olurdu gibime geliyor..
Aşk-ı Şehir
27.Ağustos.2006, 06:43
http://www.youtube.com/watch?v=5JW--CUaltk
işte Nonda'dan şovlar ve ayağının kırıldığı an!!
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 06:47
paylaşım için sagol Mustafa :) nonda böyle oynasın canımı alsın :)
ayagının kırılma anı çok kötüymüş off :(
Emurafu
27.Ağustos.2006, 06:51
Fazıl ÜNVERDİ:Beyler Nonda işi oldukça ciddiymiş... Bitmek üzere diyorlar. Şu anda Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin, Roma’da oyuncuyla görüşüyor ve büyük ihtimalle anlaşmışlar.
Fazıl abinin Galatasaray hakkında söyledigi bütün hersey her zaman dogru cıktı..KoskacaUa bıle ona inanıyor:)
Nonda suan formda imiş romada bütün hazırlık maclarında oynamıs hemde 9 numarayı almıs..
Aşk-ı Şehir
27.Ağustos.2006, 06:56
sanki videoyu izleyince ikna oldum gibi ama:p
bu ölçü olmamalı çünkü2-3 yıl önceki görüntüleri...
Bu arada transfer ciddi gibi...
umutaker
27.Ağustos.2006, 06:58
aslında nilmar transferi daha iyi olur yaşada bakmak lazım
AneLKa_90
27.Ağustos.2006, 06:59
Dediğim gibi alırsanız çok iyi transfer yapmış olursunuz ;)
Uzaktan şutları çok iyi,kafa toplarında da çok etkili.Her iki ayağınıda kullanabiliyor... 35 maçta 25 golle 2002/2003 sezonunun Golden Boot sahibi...
Lincoln10
27.Ağustos.2006, 06:59
önceki sayfalarda 3 milyon euro bonservis bedeli gördüm.işallah doğru değildir.30 yaşında sakatlıktan çıkmış bir oyuncuya bu para çok değil mi?ayrıca nondanın çokta başarılı olucağını düşünmüyorum.işallah başarılı olur ama beklenen (benim beklediğim) oyuncu bu değildi.genç ve yıldız statüsünde bir oyuncuydu.
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 07:00
nilmarın sakatlıgından sonraki durumunun ne olacagı bilinmiyor..o yüzden yönetim bu riske girmiyor olabilir..ama inan bende çok isterdim nilmarı..
Emurafu
27.Ağustos.2006, 07:01
Ligue 1 : 57 Mac 31 Gol
Premier Legaue : 26 Mac 7 Gol
Serie A : 16 Mac 4 Gol
Bu 3 Ligde oynamis olmak cok önemli bir tecrübedir. Insallah geldigi takdirde Lincoln ile uyum saglar ve gollerini siralar.
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 07:03
umarım sakatlıgını üzerinden atmış olur..romada bu yıl önemli kozlardan biri olabilirmiş anlatılanlara göre..nese umarum hayırlı olur..
Emurafu
27.Ağustos.2006, 07:07
Arkadaslar Nonda sakat degıl.........
Adam bütün hazırlık maclarında oynadı hatta son leverkusen macında gol attı..cok formda imiş..Hatta bu sezon 9 numarayı almıs...
Agent_Zero
27.Ağustos.2006, 07:07
Nonda iyi bir santrfor göreceksiniz çok faydası dokunacak bizim takıma ayrıca 3 milyon euro bu oyuncu için ideal paradır yönetim son dakikada olsa bombasını patlatmıştır kanımca
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 07:13
umarım dediginiz gibi olur ve camiamıza yararlı olur nonda transferi :)
siyahi olması ayrı bi güzellik tabi :) ileri hattında oynayan siyahi hücum oyuncuları Türkiye de her zaman baş tacı yapılır :)
uAburak89
27.Ağustos.2006, 07:14
Galatasaray'ın iki yöneticisi şu anda Şabani NONDA ile görüşüyorlar. Büyük ihtimalle anlaşma sağlandı ve Galatasaray'ın yeni golcüsü çok büyük ihtimalle ;
ŞABANİ NONDA...
İnternetspor, kaynak ne kadar sağlam bilemiyorum..
Agent_Zero
27.Ağustos.2006, 07:18
Selim benezranın haberi gayet sağlam
Emurafu
27.Ağustos.2006, 07:21
Nonda Hayvan gibi adam:D
Adamda ne fizik var:)
Ayrıca selim benezrada saglamdır...
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 07:22
imza atmadan inanmak istemiyorum..kone transferinde yaşanan olaylar ortada..
şöyle bir gerçek varki koneden grafiteden alvesden sonra nondanın gelmesi beni biraz hayal kırıklıgına ugrattı..
ama çok formda oldugu söyleniyor..umarım nonda iyi işler yaparda yüzümüzü güldürür..
Roberto Baggio
27.Ağustos.2006, 07:22
formunu yakalarsa tutamayız bu adamı...
Agent_Zero
27.Ağustos.2006, 07:23
bırak da rakiplerimiz düşünsün onu :D
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 07:23
şuana kdr Gs lisi Fb lisi Bjk lısı Nonda hakkında hep olumlu şeyler yazdı..umarım ben yanılırım ve nonda benim yüzümü kara çıkarır..
ama nedense bu transferle ilgili içimde bi kırıklık var..:(:(
Emurafu
27.Ağustos.2006, 07:24
5gün önce mi Son hazırlık macında gol atmıs youtube de videsou varmıs arıyorum....
douramss
27.Ağustos.2006, 07:38
ama nedense bu transferle ilgili içimde bi kırıklık var..:(:(
Icinde kiriklik olan tek sen degilsin...:) :(
Bi de aklimi kurcalayan bi dusunce var...Transfer sezonunun basindan beri Morientesten Baptista ya,Kone den Alvese bir cok yildiz oyuncu ismi ortaya atildi...Hic biri alinamadi...Hatirlarsaniz bir donem Kone mi daha iyi Alves mi gelsin Baptista is yapar mi gibi konulari konusuyorduk...Simdiyse kim gelirse gelsin biri gelsin demeye basladik...Yonetimin bir oyununa gelmekte degilizdir umarim...Zira o kadar yildiz ismi bize umut dagitti,simdi ise Nonda (Nonda yi kesinlikle kucumsemiyorum) ve ayari oyunculara duaci olduk....:icon_confused:
BlackEagle19o3
27.Ağustos.2006, 08:02
Nonda çok iyi oyuncu.Çok faydalı olur size.Eğer alınabilirse şimdiden hayırlı olsun...;)
Emurafu
27.Ağustos.2006, 08:04
İnsallah alınır:):) Hayvan gibi adam:)
TürkuAz
27.Ağustos.2006, 08:09
Nonda iyi bir santrafor benziyor.Hayırlı olur..
ibo
27.Ağustos.2006, 08:19
Kone,Alvez,Grafite derken kaldık Nonda'ya. En azından Nonda'yı bari alsınlar cuma günü gidip adı duyulmamış bir adam geleceğine Nonda bari gelsin...
Emurafu
27.Ağustos.2006, 08:29
Bu arada Bne iki forvet bekliyorum..Öyle tahmin ediyorum:)
LaigLeNoiR
27.Ağustos.2006, 10:05
Emrah 2 değil G.Saray şu anda, 1 tane bile alması çok zor parasal durumdan dolayı.Alırsa da maddi sınırlarını çok zorlayacak.
fenerbahce_1907
27.Ağustos.2006, 10:07
Nonda bence hayal kırıklıgı olur.İyi adam falan değil bence.Eskiden iyiydi artık Nonda devri bitti cok gereksiz olur.
LaigLeNoiR
27.Ağustos.2006, 10:24
Shabani Nonda,çok değişik tarzı olan bir oyuncu, PASCAL NOUMA'ya benzetiyorum ben.
Bir resim ekleyesim geldi nedense :)
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/42379000/jpg/_42379648_nonda416.jpg
uAburak89
27.Ağustos.2006, 14:01
Lincoln'ün gelmesiyle artan beklentiler, Kone ile ciddi bir şekilde ilgilenilmesi ile tavan yapmıştı.. Şu anda herkesin içinde bir burukluk var..
Nonda transferi gerçekleşek gibi gözüküyor, isim olarak pek büyük bir transfer olmasa da hakkında iyi yada kötü konuşmak için en az 3 maç izlemek gerekli..
Ayrıca fizik avantajını kullanabilirse, iş yapar diye düşünüyorum..
cgdsshn
27.Ağustos.2006, 16:58
Nonda'nın Avrupa kariyeri:
1995-1998 Zurich 75 maç 36 gol
1998-2000 Rennes 62 maç 31 gol
2000-2005 Monaco 116 maç 57 gol
2005-2006 Roma 16 maç 4 gol
2006-2007 Blackburn Rovers 26 maç 7 gol
TOPLAM 295 maç 135 gol
Gol ortalaması %46 bence fena değil. Ancak Galatasaray'ın istediği tarzda bir oyuncu olup olmadığı konusunda şüphelerim var. Benim şüphem Nonda'nın ismine veya kariyerine değil, oyun tarzına. Nonda çok güçlü, hava toplarında etkili, sırtı kaleye dönük olarak başarıyla oynayabilen bir pivot santrafor. Tıpkı Hakan Şükür ve Ümit Karan gibi. Bence Galatasaray'ın ihtiyacı olan hızlı, bitirici, top taşıyabilen ve asist özelliği olan bir forvetdi. (FM dilinde ST değil FC almalıydı Galatasaray). Hani 21-22 yaşlarında olsa yaşlanan Hakan'ın yerine düşünülüyor diycem ama kendisi 30 yaşında. Umarım Nonda gelecekse bile son yabancı haklarını da bir hızlı forvetten yana kullanırlar.
Revolution
27.Ağustos.2006, 17:08
Nonda'yı pek tanımıyorum ama Kalli neden Serkan Çalık'ı forvette oynatmıyor merak ediyorum..Hazırlık maçlarında çok iyi performans gösterdi..
attiilla
27.Ağustos.2006, 17:30
Nonda alınacaksa Nilmara kensinlikle ihityaç var Nilmar iyileşene kadarda tek forvet oynar Nonda..
lincoln1979
27.Ağustos.2006, 17:50
arkadaslar sımdı bu nondanın yası kaç arka sayfalarda 30 gordum ama ...
attiilla
27.Ağustos.2006, 17:52
30 Yaşına işte yanına 22lik Nilmar coşarız valla..
lincoln1979
27.Ağustos.2006, 17:54
hani sponsorlar genc ve unlu ıstıyodu.bu arada ntv de adnan polat haberı dogrulamıs
Atakan38
27.Ağustos.2006, 18:15
Nonda Eskıden Severdim Kendısını Cokta İiydi Her Zmn Dıkkat Cekerdi
Ama Son 3-4 YıLdır Yasıomu Onu BıLe BıLmıodum
Su Anda En GucLu Aday O Gorunuo N Kdr YararLı Olur Orası Soru İşareti
Ayrıca YıLLık 2-3 MıL. € Gıbı Bı Para VerıLecekse Bonservissiz BıLe VerseLer Alınmasını İstemem.
Yaşıda 30 Ben Sıcak Bakmam Bu Transfere
Ben Onun Yerıne
NıLmar
Postiqa
PanteLiç___ÜçLüsünden Birini Tercih Edrm
Emurafu
27.Ağustos.2006, 18:27
Nonda en büyük 3 ligdede oynamıs ve rahat goller atmıs biri..Büyük tecrübesi var..
Bu sezon bası roma ile bütün hazırlık maclarında oynadı hatta gecende leverkusene güzel bir gol attı..
Romada oturan türkler söyle diyor:Suan kendisi cok formda imiş üstelik baya hazırmıs...Gelirse cok iş yapar..Ayrıca yönetimin acıklaması var Lincolnnü gölgede bırakıcak oyuncu alacaz demedik diyorlar onlar hep basının uydurmasımış..Ben eger nonda gelir 1 forvet daha bekliyorum..
İnsallah gelir.Fizigi cok iyi inaılmaz yıpratıcı..Tam hayvan gibi:D:D
Hugo
27.Ağustos.2006, 18:30
Nonda iyi forvet.
Nilmar madem bu kadar boşta neden almıyoruz yahu :)
Sakatsa da iyileşir elbet :p
fenerbahce_1907
27.Ağustos.2006, 18:31
Abarttınız ya.Nonda yani öyle bütük bir futbolcu değil cok gereksiz olcak bence gelirse.Kone,Alves,Grafite,Kiessling derken gelen oyuncu Nonda.Bence bu bir transfer başarısızlıgı dır.Bi faydası olmaz diyorum ben.
uAburak89
27.Ağustos.2006, 18:33
Benim kafam acaip karışık, umutlu bakmaya çalışıyorum ama önümüzde çok kötü örnekler var..
Lukunku, Deivid vs vs..
Transfer gerçekleşirse sevinirmiyim bilmiyorum ama, gerçekleşmezse üzülmeyeceğim kesin..
douramss
27.Ağustos.2006, 18:34
Nonda eger bos kaleye gol atmayi becerebiliyorsa bi dakika durmadan gelsin...:)..Bu ozelligiyle bile is yapar....
Emurafu
27.Ağustos.2006, 18:36
Abarttınız ya.Nonda yani öyle bütük bir futbolcu değil cok gereksiz olcak bence gelirse.Kone,Alves,Grafite,Kiessling derken gelen oyuncu Nonda.Bence bu bir transfer başarısızlıgı dır.Bi faydası olmaz diyorum ben.
sana göre basarısız olur o senin düsüncen saygılıyım:)
Suanki sistemde nonda inanılmaz oynar:)Ankaragücü macı ve nondayı hayal ettim rahat 2 gol atardı:)
Adama romada bu yıl 9 numara verdiler yani kadroda roma düsünüyordu:)Nitekim maclardada oynadı inanılmaz tecrübesi var:)
Romada oturana türklerin yorumunuda yazdım yukarda..Suanki sartlarda iyi transfer olur bence lukunku faciası olmaz..İnsallah yanılmam:):)
Belki para sıkıntısı var ama ne bilimi sanki 1 forvet daha gelecekmiş gibime geliyor oda mesela alvez gibi isimler olabilir tahminim sadece:)
neondh
27.Ağustos.2006, 18:40
arkadaslar nondayı deividle lukunkuıyla falan kıyaslayamzsınız.deivid portekız de oynadı sadece lukunku belcika da oynadı.nonda fransa italya ingiltere de oynamıs bir oyuncu.nonda kesınlıkle bunlardan kat kat ustun bır oyuncu burası ayrı.süratli guclu bitiriciligi de var.hani o frans liginde bilinin drogba tarzı gomis tarzı bi adamdır nonda.bir zamanlar jardel takımdan gonderılecegı zaman nonda takası olabılır dıye gazetelerde cıkıyordu.gercekten cok sevınmıstım olur diye ama olmadı.nonda gercekten iyi bir oyuncu.ama problem olan sey sakatlıgı.son sezonlarda sakatlıktan dolayı ortada yok.ama duzelmıssse kapasıtesını tam anlamıyla yansıtırsa bence cok cok yararlı olur.kapasıtesını tam yansıtabılen bı nonda su anda ulkemızdekı en iyi forvet olur.nondayı bilmeyen arkadaslar kotu bir oyuncu zannedıo galıba nondayı.sorun sakatlık.sakatlıgı gecmısse cok iyi transfer olacaktır dusuncesındeyım.
anilton
27.Ağustos.2006, 18:42
G.Saray ve Beşiktaş takasa gidiyor...
Transfer sezonunun bitimine bir hafta kala Turkcell Süper Lig'de büyük bomba...
Devler arasında sürpriz gelişme. Kartal’ın Antep ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada kadroya girmeyi beklerken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından tribüne gönderilen Burak Yılmaz “Eğer ben bu takımda oynayamayacaksam, sadece idmanlara çıkacaksam gitmek istiyorum” demesi G.Saray’ı harekete geçirdi.
Teknik direktör Kalli’nin gözden çıkardığı Necati Ateş’i satmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim Beşiktaş’a sürpriz bir teklif yaptı: Al Necati’yi ver Burak Yılmaz’ı. Cimbom, teklifini siyah-beyazlı kulübe sundu ve yanıt beklemeye başladı.
Beşiktaş da kararı teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a bıraktı. Geçtiğimiz hafta Arjantinli golcü Higuain’i renklerine bağlayan Kartal buna rağmen Necati Ateş’e sıcak bakıyor
Burak Aslan'ı istiyor
G.Saray’ın Burak konusunda harekete geçmesine neden olan gelişmeler ise G.Antep maçı sonrasında yaşandı. Sağlam’dan görev bekleyen Burak’ın bir anda tribüne gönderilmesine çok üzüldüğü ve menajerini arayarak “Bana kulüp bul. Burada şans bulamıyorum. Yeni transferler de yapıldı. Şimdi oynamam daha zor. Beşiktaş’tan ayrılmak istiyorum” demesiyle oldu.
Durumdan haberdar olan Genel Menajer Sinan Engin’in de Burak’a “Sabırlı olmalısın. Genç bir futbolcusun ve çalışarak formayı kazanabilirsin. Biz senden çok şeyler bekliyoruz” diye sakinleştirdi.
Tüm bunlara rağmen hafta içinde G.Saray’la Beşiktaş arasında bu büyük takasın gerçekleşme ihtimali var. İki futbolcu açısından da sorun yok. 2 büyük kulüp anlaşırsa transfer bitecek.
Vatan
Not=Vatan gazetesi spor müdürü İbrahim Seten,Mario Berk'in çocukluk arkadaşı.Bu zamana kadar yaptığı haberlerin % 90'a yakını doğru çıkmıştır...
Emurafu
27.Ağustos.2006, 18:43
Nonda iddiası!
Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray’da bu kez Shabani Nonda ismi ortaya atıldı.
Bir çok futbolcuyla görüşen ancak henüz hiçbir futbolcuyla anlaşamayan sarı kırmızılı kulübün şimdi de Nonda ile ilgilendiği iddia edildi. PSV’nin genç forveti Arouna Kone’yi transfer etmek isteyen ancak uzun süre devam görüşmelerde Fildişi Sahilli oyuncuyu ikna etmeyi başaramamıştı. Bu gelişmenin ardından Fransız ekibi Le Mans’da forma giyen Brezilyalı golcüsü Grafite’ye yönelen Galatasaray bu transfer de henüz bir gelişme kaydedemedi. Sarı kırmızılı kulüple bir çok oyuncunun ismi geçerken bu kez İtalya Serie A takımlarından AS Roma’da forma giyen Kongolu futbolcu Shabani Nonda’nın adı ortaya atıldı.
Özellikle Monaco formasıyla yıldızı parlayan ve Galatasaray’ın daha öncede transfer gündemine gelen 30 yaşındaki forvet oyuncusu geçtiğimiz sezon kiralık olarak Blacburn Rovers’da gorma giyen 26 maçta 7 gol atan siyahi futbolcu fiziğe dayalı futboluyla dikkat çekiyor.
Kongolu golcünün kulübü Roma ile sözleşmesi 2008’de sona eriyor. İtalyan ekibi gözden çıkardığı futbolcusu için 2 ay önce 2 milyon Avro fiyat biçmişti.
Kaynak: DHA
Neodh arkadasımın dedigi gibi 3 büyük ligde oynamıs..Cok tecrübeli uyuum sorunu olmaz..Ayrıca Türkiye liginde forvetler güclü ise gol atmakta zorlanmıyor nonda ise cok gücli bir yapısı var özellikle fizigi ile ön plana cıkan bir futbolcu gelirse iş yapar gelmessede üzülmem:):)
Burak yılmazı biz istemiyoruz:(:(Bence yalan haber gecende ibrahim akın- necati takası cıkmısdı..Ayrıca burak yılmaz kallinin sistemine uymuyor.Sanırımda kosmayan bir futbolcu..Kalli bu adamı istemez..
douramss
27.Ağustos.2006, 18:46
Acikcasi Burak Yilmaz i Nondaya tercih ederim ben...Hem daha genc hem de kontenjani doldurmaz...Bu gidisle Necati de elde kalacak...:(
uAburak89
27.Ağustos.2006, 18:46
Necati Burak Yılmaz'dan bir gömlek üstündür, ayrıca Serkan ve Özgürcan şans bulamazken böyle bir transfer mantık dışı olur..
Emurafu
27.Ağustos.2006, 18:48
Ya arkadaslar yapmayın Burak yılmaz gelirse suanki sistemde zor oynar..Kalli kosmayan adam istemiyor burak ise kosmayan biri..Kalli bence istemez
Ayrıca nonda ve burak yapıları farklı nonda santrafor yıpratıcı burak daha cok sag kanat..
neondh
27.Ağustos.2006, 18:49
yalan haberdir.necatiye karsılık sadece burak ı alacak kadar aciz degildir yonetım.necat>>burak+ibrahim akın
matematık bılenler bılır >> cok cok buyuk demektır:)
anilton
27.Ağustos.2006, 18:50
Burak Yılmaz'ı çok severim ama bir Beşiktaş'lı olarak Necati'ye de hayır diyemem.Keşke gerçekleşse... :)
Emurafu
27.Ağustos.2006, 18:54
Valla Kalli bu adamı istemez.......Sag kanatta sabri cok calısan bir futbolcu hadi geldi diyelim yine yedek olacak ilk onbir zor..
Kalli zaten arda ve hasanı adam etmeye calısıyor kosmadıkları için ardayı neler yapmısdı..Son macta yedek kulübesinde ardayı gördünüzmü dili dısarda idi..Kosmayan adama forma yok diyor kalli...
bigX
27.Ağustos.2006, 18:55
arkadaslar az daha sabir, surda Cuma gününe kadar 3 gün kaldi...
Umarim hersey hayirli bi sekilde bitecek
Emurafu
27.Ağustos.2006, 18:57
Arkadaslar Yönetim necatiyi kesinlikle türkiye liginde bir takıma vermek istemiyor nedeni...Necati mesela besıktasa gitti orda yıldızlasdı sonra bunun sucunu kim cekecek o yüzden gözden uzak bir yere göndermek istiyorlar.. yalan haber uzatmaya gerek yok..
Necati kulüb içindeki olaylardan dolayı gitti..Performansla ilgisi yok..
Herta necatiyi istiyor yönetimde pantelici istiyor olursa takas burda olur:)
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 19:09
arkadaşlar kim gelirse gelsin şöyle bir gerçek varki..bütün Galatasaray lıların içinde bir kırıklık var...
şayet kone premier lige gitmek istemeseydi ankaragücü maçında sahadaydı.
neyse bi yerde yönetimi de anlamak lazım..
yanlız şunu söyliyeyim yapılacak forvet transferi kesinlikle sponsor tarafından yapılmayacaktır...
adnan polat açıklama yaptı ve dediki alınacak oyuncu klübün kaynaklarıyla alınacaktır...
nonda gelecek gibi görünüyor..aslında kötü bir oyuncu degil ..daha önce kone alves grafite haberleri çıkmamış olsa nonda transferi beni çok heycanlandırırdı...
ama sorun koneyle başlayıp nondayla bitirmek..;)
neyse yinede yönetime bunlar için dahi teşekkür ediyorum..umarım Galatasarayımıza hayırlı olacaktır..
onur1990
27.Ağustos.2006, 19:13
nonda transferi baya iyi olur necatiyi versek nondayı alsak bi de üstüne azcık para koysak ben buna daha çok sevinirim
yalcintheft
27.Ağustos.2006, 19:15
Burak transferi pek de mantikli olmaz gibime geliyor yurt ici olcaksa Mehmet Yildiz tam istedigimiz tipte bir adamdir..Necati de sanki affedilcek gibime geliyor yoksa Necati kalitesinde bir oyuncu coktan satilmisti bile..Bole olmasa bile belki de ben istedigim icin bana ole gelio olabilir.. :)
erdemzorer10
nonda transferi baya iyi olur necatiyi versek nondayı alsak bi de üstüne azcık para koysak ben buna daha çok sevinirim
necatiyle nonda farklı tipte santraforlar ama asla ve asla necatiyi nondaya degişmem..
bence her halukarda necati daha iyi bir oyuncudur..herşeyden önce nonda Gs ye gelirse son transferini yapmış olacak..ama necatinin önünde daha uzun yıllar futbol oynama kendini daha da geliştirme fırsatı var..
Aşk-ı Şehir
Necati ve Beşiktaş sanmıyorum...Necati biraz akıllı olup ilk senesinde 25 gol attım diye havalanmasaydı şimdi çok farklı yerlerdeydi...Necati'yi de Beşiktaş'a satacaklarını sanmıyorum..
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 19:16
Burak transferi pek de mantikli olmaz gibime geliyor yurt ici olcaksa Mehmet Yildiz tam istedigimiz tipte bir adamdir..Necati de sanki affedilcek gibime geliyor yoksa Necati kalitesinde bir oyuncu coktan satilmisti bile..Bole olmasa bile belki de ben istedigim icin bana ole gelio olabilir.. :)
Necatinin geri gelmesini en çok isteyenlerden biriyim ama necati yaptıgı açıklamada geri dönmesinin söz konusu olmadıgını söyledi..
Emurafu
27.Ağustos.2006, 19:17
Nondanın 5 veya 6 gün Önce Leverkusene karsı attıgı gol:)
Ayrıca asistte yapan o...
http://www.youtube.com/watch?v=RO5evVfJJqo&mode=related&search= (http://www.youtube.com/watch?v=RO5evVfJJqo&mode=related&search)
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 19:20
Emrah abi bu arada nondanın bonservisi için Romayla 1 milyon euro karşılıgında anlaştıgımızı duydum..eger fiyat buysa çok iyi olur ..
yalcintheft
27.Ağustos.2006, 19:23
Necatinin geri gelmesini en çok isteyenlerden biriyim ama necati yaptıgı açıklamada geri dönmesinin söz konusu olmadıgını söyledi..
Buna gercekten de uzuldum Necati gibi bir oyuncunun ayrilisi buyuk bir kayip..Nonda'nin oynadagi ligler kalitesi tartisilmaz ama Necati'nin yerine dusunuldugu icin onunla es degerde bile olsa (ki suphelerim var) bizim icin kayip cunku takimin gelismesi icin gelen oyuncunun Necati ile ayni duzeyde degil onun uzerinde bir yetenek olmasi gerekir diye dusunuyorum..
Emurafu
27.Ağustos.2006, 19:27
Nonda öyle Fazla parada istemez bence:)Kulüb acısındanda iyi transfer olur gelirse:)
nerazzuri
27.Ağustos.2006, 19:43
Nonda tipik bi afrikalı. Çok hızlı son vuruşları harika. Lincoln sonunda gol attırabileceği bi adam buldu :). Transfer biterse taraftar Nonda'ya ? işreti ile bakar ama buna değer Nonda kaliteli bi oyuncu
ekolata
27.Ağustos.2006, 19:54
yönetim 3 eylüle kadar 2 futbolcu alabiliriz dedi. Beklemekden başka yapıcağımız birşey yok.
Emurafu
27.Ağustos.2006, 20:02
2 milyon euro'ya satış listesinde imiş Nonda..Cnn Turk.
Bence bu transfer bitti..Üstelik Cnn türkiyenin en saglam haber kaynagı..Nonda kendiside az para ister Kulüb acısından baya güzel transfer zararda olmaz::.
nerazzuri
27.Ağustos.2006, 20:02
2 milyon euro'ya satış listesinde imiş Nonda..Cnn Turk.
Bence bu transfer bitti..Üstelik Cnn türkiyenin en saglam haber kaynagı..Nonda kendiside az para ister Kulüb acısından baya güzel transfer zararda olmaz::.
Bak buna daha çok sevinirsin :D
"Nilmar'ı bedava getirelim"
Galatasaray'ın bir ara gündemine gelen ancak yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçilen Nilmar, yönetime bedava önerildi. Menajer Erdal Akgündüz'ün sarı-kırmızılı yöneticilere, "Bu futbolcuyu isterseniz bonservis bedeli ödemeden getirebiliriz" dediği öğrenildi.
YEDEKTE DURUYOR
Akgündüz, Brezilyalı golcünün yıllık 2 milyon euro istediğini de kaydetti. Yönetim bu teklife bir yanıt vermezken, yedekte tuttuğu vurgulandı. Nilmar'ın daha önce Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığı, ancak fikrinin değişebileceği belirtildi.
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 20:06
nilmarı isteriz :):) peki kaynak ne acaba ?
hatta nilmar - nonda birlikte gelirse daha iyi olur..:)
nerazzuri
27.Ağustos.2006, 20:08
nilmarı isteriz :):) peki kaynak ne acaba ?
hatta nilmar - nonda birlikte gelirse daha iyi olur..:)
Webaslan.com
Emurafu
27.Ağustos.2006, 20:08
Nılmar için zaten gizli girişim varmıs..Ama oyuncu gelirmi????
Nondayı cok ekonomik fiyata alıcaz dedigim gibi ben 1 forvet daha bekliyorum:)
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 20:09
umarım dogrudur .. nilmar Türkiye de şov yapar..heleki arkasında lincoln varken ;)
nerazzuri
27.Ağustos.2006, 20:09
Nılmar için zaten gizli girişim varmıs..Ama oyuncu gelirmi????
Nondayı cok ekonomik fiyata alıcaz dedigim gibi ben 1 forvet daha bekliyorum:)
Nilmar boşta. Ve sadece 1 teklif varmış oda düşük bi teklif sıcak bakmıomuş Nilmar. Gs bastırırsa rahat rahat alır :)
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 20:11
koneye teklif ettigimiz yıllık paranın yarısına nilmarı ikna ederiz bence..ayrıca Gs vizyonu olan bir klüp bu yüzden bizi bir sıçrama noktası olarak da kullanabilir..burda çok iyi işler yaparsa avrupanın söz sahibi ekiplerine transferi açısından ;)
Emurafu
27.Ağustos.2006, 20:12
CNN TÜRK:Roma 1,5 Mİlyon euro istemiş bizimkiler 1 de ısrarcı olmuşlar ve Romadan da ok gelmiş ama daha kesinleşen bişey yokmuş denildi...
Cok ucuza bence cok yararlı olacak bir forvet alıyoruz...Bana göre piyango..
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 20:14
bu kdr ucuz olacagını tahmin etmiyodum..eger fiyat buysa gerçekten Emrah abinin de dedigi gibi piyango olur..
Aşk-ı Şehir
27.Ağustos.2006, 20:14
1,5 milyon € ise razıyım hemen gelsin :) Yanınada bi Nilmar iyi gider :p
neondh
27.Ağustos.2006, 20:15
emrah yonetımın nimarla ilgilendıgını nerden bılıosun girişim var demıssın ole bıse varsa alablırırız bu adamı yonetım teklif yaparsa gelır bu adamaa
Emurafu
27.Ağustos.2006, 20:16
Arkadaslar nonda birde isim bence..Avrupada biliniyor.Bence sevinelim..İnsallah gelir:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
emrah yonetımın nimarla ilgilendıgını nerden bılıosun girişim var demıssın ole bıse varsa alablırırız bu adamı yonetım teklif yaparsa gelır bu adamaa
Renkdas basında cıkmısdı..Ama nilmar gelmyedebilir.Bence 1 forvet daha gelir:)
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 20:17
vikipedi de Gs de oldugu geçiyo ama vikipedi bu inanmak ne kdr dogru :D
neyse Cnn dedigine göre bu iş ciddi..
lincoln transferinin bittigini herkesten önce duyuran taraftı Cnn ;)
Emurafu
27.Ağustos.2006, 20:22
Fazıl ÜNVERDİ demiş ki ;
Nonda’yla her konuda anlaşmışlar. Oyuncunun menajerini hepiniz yakından tanırsınız. Ribery’i elimizden koparıp Marsilya’ya satan Bruno Heiderschied... Roma’yla bonservis için pazarlıktalar. Nonda’ya Birleşik Arap Emirlikleri’nden yıllık 2,4 milyon euro vermişler, ancak o Galatasaray’a gelmek istediğini söylemiş.
sevdim bu adamı bizim büyük takım oldugumuzu biliyormus.. malum sampiyonlar liginde oynadı bize karsı hiç tereddüt etmeden ben Galatasaraya gidicem demiş hemde baya vermişler ona:):)
Hugo
27.Ağustos.2006, 20:24
Bence gelsin. Yanına bir adam daha gelsin olur :)
Emurafu
27.Ağustos.2006, 20:26
Kendisi bile demiş ben Galatasaraya gidicem diye daha ne olsun...2.4 para vermişler onu bile kabul etmemiş..
Monaco dayken bize karsı oynamısdı..Etkilendi tabi..:D:D
neondh
27.Ağustos.2006, 20:29
nonda kalıtelı oyuncu sakatlıgı gecmısse cok yararlı olur.monaco zamanında beri hayranıyım ben bu adamın.istedıgımız guclu yırtıcı forvet nonda ve olcak galıba.transfer yapmayı o kadar ozlemısız kı nonda yı begenmıoruz
Emurafu
27.Ağustos.2006, 20:32
Roma kabul etmiş..Nonda dünden razımış..AZ kaldı:)
Bu bence baslagıc :)
ogcj_me
27.Ağustos.2006, 20:33
Galatasaray alacaksa yedek forvet almalı
Ümit Karanın performansı düzelirse Nonda bile yedek kalır
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 20:33
nonda oldu diyelim..bir boşluk kalıyor kontenjanda ..??
nilmar konusunda bir bilgisi olan yani gerçekten yönetimin bir girişimi varmı bu konuda
??
Atakan38
27.Ağustos.2006, 20:35
NiLmar
Postiqa
PanteLiç___Nonda BunLar Kdr Guwen Vermıor Bana Bı TurLu.Ama İnşaLLah YanıLtır Bizide PatLama Yapar(GeLırse Tabi :))
Ben Daa Genc Bı Forvet Alınmasını İsterim.NıLamr veya Postiqa İlk TercihLerim Olur
yalcintheft
27.Ağustos.2006, 20:37
arkadaslar bu gelecek 2. oyuncu kesinlikle forvet olcak dimi baska bir mevki olabilir mi acaba mesela sag bek ugur cok iyi oyuncu ama alternatif yok sabri de baris da oranin oyuncusu değil
douramss
27.Ağustos.2006, 20:38
Nilmar bostaysa ve sicak bakiyorsa Turkiyeye gelmye ve kulubun imkanlari transfere olanak veriyorsa Nonda filan direk ikinci plana atilmali...Oncelik Nilmar a verilmeli bence...
Emurafu
27.Ağustos.2006, 20:42
NiLmar
Postiqa
PanteLiç___Nonda BunLar Kdr Guwen Vermıor Bana Bı TurLu.Ama İnşaLLah YanıLtır Bizide PatLama Yapar(GeLırse Tabi :))
Ben Daa Genc Bı Forvet Alınmasını İsterim.NıLamr veya Postiqa İlk TercihLerim OlurNonda bütün büyük liglerde oynamıs üstelik hiç sıkıntı cekmemiş..
Postiga portekiz dısına 2 defa cıkmıs ikisinde hiç bir varlık gösterememiş
Postigadan fazla para isteniyor hem dünkü macta positga oynadı topu direkten döndü..ilkonbirde oynadı.
Anlamıyorsunuz sanırım piyango vurdu!!! bize cok ucuza iyi bir golcü alıyoz toplam maliyeti 2,5 anca olur
neondh
27.Ağustos.2006, 20:44
nonda postigadan ve pantelicden daha ıyı oyuncu kesılıkle
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 20:45
yıllık 1.5 milyon euro verecegimz söyleniyor..
Lionel Andres Messi
27.Ağustos.2006, 20:49
ya arkadaşlar süper transfer olur bu adam ayak,kafa heryeriyle gol atıyor.çok ta hızlı.30 yaşında yaşlı sayılmaz sheringham ın 41-42 yaşında futbol oynadığı dönemde hiç yaşlı sayılmaz.hem de ucuz sakat falan değil.tam bizim aradığımız oyuncu.:yildiz:
Emurafu
27.Ağustos.2006, 20:51
Sudan ucuz oyuncu hala elestiriyoruz...Dikkat edin Türkiyede afrika asıllı oyuncular genelde hep iş yapmısdır..Türkiyede forvet için güc önemli..teknik cok işe yaramıyor..
bence 1 forvet daha gelecek:)Nonda ile baslangıc olur:9
Sedece biraz mantıklı düsünün suanki sartlarda resmen piyango..uA bile bu trnasfere karsı degil hepsi övgü ile bahsediyor:)Çünkü orda herkez neyin ne oldugunu biliyor..
Postiga defteri kapandı hemen acıklık getirim:2 lig macında oynadı braga karsısında sonradan girdi,Son lig macında ilk onbirde oynadı,forması 23:):)
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 20:53
Nonda 30 yaşında 3 yıl tam kapasite oynasın bize yeter..çünkü gerilerden özgürcanlar cem sultanlar geliyor..;)
heleki nilmarda gelirse tam olur diye düşünüyorum
batuhanry
27.Ağustos.2006, 21:14
Nilmar la ilgilendiklerini bilsem buna olur dicem de:uzgun:
transatlantik
27.Ağustos.2006, 21:20
nonda nin yanina forvet sart,nonda eski gunlerini az olsun yakalarsa super olur...adam kalcasiyla bile gol atiyodu yaf:icon_biggrin:
uAsamet91
27.Ağustos.2006, 21:26
Nonda'yı alırsak ağlarım...
Aşk-ı Şehir
27.Ağustos.2006, 21:30
nonda nin yanina forvet sart,nonda eski gunlerini az olsun yakalarsa super olur...adam kalcasiyla bile gol atiyodu yaf:icon_biggrin:
kalçaya felan gerek yok bulduğunu atsın yeter :D
cgdsshn
27.Ağustos.2006, 21:41
Nilmar la ilgilendiklerini bilsem buna olur dicem de:uzgun:
Nilmarı alabiler veya alamazlar onu bilemem ama kesinlikle ilgilenmeleri gerekiyor. Henüz 23 yaşında ve 2005, 2006, 2007 sezonlarında Brezilya lig kadrosuna seçilmiş bir oyuncu hele ki aradığınız meki de oynuyorsa bütün şartları zorlamak lazım. Bu şartlarda Nilmar'ı alacak takımın ileride kar edeceğini tahmin etmek için futbol uzmanı olmaya gerek yok.
erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 21:45
Nilmarı alabiler veya alamazlar onu bilemem ama kesinlikle ilgilenmeleri gerekiyor. Henüz 23 yaşında ve 2005, 2006, 2007 sezonlarında Brezilya lig kadrosuna seçilmiş bir oyuncu hele ki aradığınız meki de oynuyorsa bütün şartları zorlamak lazım. Bu şartlarda Nilmar'ı alacak takımın ileride kar edeceğini tahmin etmek için futbol uzmanı olmaya gerek yok.
dediklerine katılıyorum lakin şöyle bir durum var :
nilmarın geçirdigi sakatlık bir futbolcunun yaşayabilecegi en şanssız sakatlıklardan biriydi...
bu yüzden nilmarın bu sakatlıktan sonraki durumunu kestirmek biraz zor olabilir..;)
şuan boşta olması çok büyük bir avantaj olsa da belirttgim sakatlık problemi biraz can sıkıyor..
ama tabikide bende isterim nilmar gibi bir oyuncuyu orası ayrı :)
BlackEagle19o3
27.Ağustos.2006, 21:48
Necati-Burak takası hiç de fena olmaz:)
Ayrıca Burak sağ kanat değildir forvettir.Bir de Burak koşmuyor diyenleri gördüm.Burak'ın en iyi yaptığı şey koşmak.Yalnız çok top kaybeder,çok gol kaçırır...
C h A o S
27.Ağustos.2006, 21:51
3 gün içinde transfer yapamazsak avrupada başarı hayal olur.Hakan'la olucak iş değil bu.Nilmar,nonda,ALİ,Veli... alınıcaksa alınsın artık forvet.O kadar süre bekledik 3 gün daha bekleriz.Yeter ki adam gibi bi forvet alalım.Lincoln'ün attığı ara paslar boşa gitmesin. o pasları değerlendircek son vuruşları iyi olan bi forvet almalıyız.
Emurafu
27.Ağustos.2006, 21:54
Necati-Burak takası hiç de fena olmaz:)
Ayrıca Burak sağ kanat değildir forvettir.Bir de Burak koşmuyor diyenleri gördüm.Burak'ın en iyi yaptığı şey koşmak.Yalnız çok top kaybeder,çok gol kaçırır...
Suanki sistemde zor:)
Bende söyle dedim burak kosmuyor galiba kosuyorsa bir + kazandı:)
Ama haber yalan yönetim necatiyi türkiyede bir takıma vermek istemiyor eger yıldızı parlarsa mesela bunun sucunu kim cekecek almanyaya gidecek büyük ihitmal:)
transatlantik
27.Ağustos.2006, 21:59
adnan sezgin 1 oyuncu daha alacagiz demis oyleyse bu transfere ok derim ben...
YusufT
27.Ağustos.2006, 22:13
Nonda gelirse iyi olur cünkü ucuz. yaninada Nilmar. bu is olur. ben Cesar Delgadonun gelmesini isterim, 2 M euro civari fiyati.
transatlantik
27.Ağustos.2006, 22:18
Nonda gelirse iyi olur cünkü ucuz. yaninada Nilmar. bu is olur. ben Cesar Delgadonun gelmesini isterim, 2 M euro civari fiyati.
nonda nin cok ucuz olacagini sanmiyorum...
Emurafu
27.Ağustos.2006, 22:26
Vittek ismide geciyor 2. forvet için:)
nonda nin cok ucuz olacagini sanmiyorum...
sen haberleri takip etmedinmi 2 sayfa geriden gelerek okuyunca sudan ucuz oldugunu anlarsın..
1-Nonda 2 ye Listeye konulmus kaynak:CNN
2- Araplardan nondaya 2.4 teklif gelmiş ama nonda ben Galatasaraya gitmek istiyorum demiş kaynak:Fazıl abi
3-Romada 2 listeye koymus onlar 1.5 istemiş biz 1 vermisiz roma tamam demiş Kaynak:Cnn
Arka sayfada bir cok haber var:)
neondh
27.Ağustos.2006, 22:31
vittek iyi oyuncudur o da isteıdgım bır oyuncu.nerde gecıyor?
YusufT
27.Ağustos.2006, 22:32
Vittek cok süper
Emurafu
27.Ağustos.2006, 22:32
Kolpa turkspor da:D:D
neondh
27.Ağustos.2006, 22:34
o zaman ınanmamak lazm
transatlantik
27.Ağustos.2006, 22:37
Vittek ismide geciyor 2. forvet için:)
sen haberleri takip etmedinmi 2 sayfa geriden gelerek okuyunca sudan ucuz oldugunu anlarsın..
1-Nonda 2 ye Listeye konulmus kaynak:CNN
2- Araplardan nondaya 2.4 teklif gelmiş ama nonda ben Galatasaraya gitmek istiyorum demiş kaynak:Fazıl abi
3-Romada 2 listeye koymus onlar 1.5 istemiş biz 1 vermisiz roma tamam demiş Kaynak:Cnn
Arka sayfada bir cok haber var:)
2milyon euro bonservis yillik 2m den uc sene anlasma etti 8 milyon euro...sudan ucuz gercekten