View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri (II)
Pages :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
Emurafu
27.Ağustos.2006, 22:44
G.Saray Nonda’yı bitiriyor
Galatasaray, Roma’nın Kongolu golcüsü Shabani Nonda transferini bitirmeye çalışıyor. İtalya’da bulunan yönetici Haldun Üstünel’le, Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’in 30 yaşındaki futbolcuyla anlaştığı, kulübüyle de bonservis pazarlığı yaptığı öğrenildi.
LİG TV’nin haberine göre görüşmelerin bugün de süreceği, bir pürüz çıkmaması halinde Nonda’nın iki gün içinde İstanbul’a getirileceği belirtildi. nonda, 2000-2001’de Şampiyonlar Ligi’nde oynanan G.Saray-Monaco maçında 1 penaltı yaptırmış, 1 de gol atmıştı. Ancak Galatasaray maçı 3-2 kazanarak Şampiyonlar Ligi’ne ilk kez galibiyetle başlamıştı.
Sarı-Kırmızılı yönetimin santrfor transferini bitirdikten sonra bir de savunma oyuncusu alacağı, bunun için de araştırmanın sürdürüldüğü ifade edildi.
Galatasaray, Uefa kupasında oynayacağı Slaven Koprivnica, maçının hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Feldkamp’ın futbolcularını uyararak "İlk maçı kazandık diye turu garantilediğimizi sanmayın. Bu maça da galibiyet için çıkmalı, rakibi küçümsemeden sonuca gitmeliyiz" dediği öğrenildi.
Kaynak: Lig tv
transatlantik@@@
Kardes arka sayfalardaki haberi okusana alla alla daha nasıl oyuncualıncak:)
Bonservise 2 verdigimizi kim söyledi 1 civarı veriyormusuz..
Biraz mantıklı düsün uA bile bu transfere karsı degıl:)
Ekonomik acıdanda süper trnasfer olur:)
Aşk-ı Şehir
27.Ağustos.2006, 22:46
2 milyondan 3 sene 6 etmezmi yahu :p
kardeş harbiden sudan ucuz sen yorma kafanı...
transatlantik
27.Ağustos.2006, 22:46
G.Saray Nonda’yı bitiriyor
Galatasaray, Roma’nın Kongolu golcüsü Shabani Nonda transferini bitirmeye çalışıyor. İtalya’da bulunan yönetici Haldun Üstünel’le, Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’in 30 yaşındaki futbolcuyla anlaştığı, kulübüyle de bonservis pazarlığı yaptığı öğrenildi.
LİG TV’nin haberine göre görüşmelerin bugün de süreceği, bir pürüz çıkmaması halinde Nonda’nın iki gün içinde İstanbul’a getirileceği belirtildi. nonda, 2000-2001’de Şampiyonlar Ligi’nde oynanan G.Saray-Monaco maçında 1 penaltı yaptırmış, 1 de gol atmıştı. Ancak Galatasaray maçı 3-2 kazanarak Şampiyonlar Ligi’ne ilk kez galibiyetle başlamıştı.
Sarı-Kırmızılı yönetimin santrfor transferini bitirdikten sonra bir de savunma oyuncusu alacağı, bunun için de araştırmanın sürdürüldüğü ifade edildi.
Galatasaray, Uefa kupasında oynayacağı Slaven Koprivnica, maçının hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Feldkamp’ın futbolcularını uyararak "İlk maçı kazandık diye turu garantilediğimizi sanmayın. Bu maça da galibiyet için çıkmalı, rakibi küçümsemeden sonuca gitmeliyiz" dediği öğrenildi.
Kaynak: Lig tv
transatlantik@@@
Kardes arka sayfalardaki haberi okusana alla alla daha nasıl oyuncualıncak:)
Biraz mantıklı düsün uA bile bu transfere karsı degıl:)
Ekonomik acıdanda süper trnasfer olur:)
emrah renktas ben forumda bu transferin en buyuk destekcilerindenim ama sudan ucuz cok hafif bi tabir oldu onu diyorumhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon12.gifbu arada adam bizim icin buyuk para tepmis helal olsun...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2 milyondan 3 sene 6 etmezmi yahu :p
kardeş harbiden sudan ucuz sen yorma kafanı...
yasin daha kucuk bilmiyosun heralde bonservis denen bisey var bu arada ole kafani yorma falan diyosun dikkat et.....
Emurafu
27.Ağustos.2006, 22:49
Kardes yokyaw ekonomik acıdan süoer:)
Üstelik bu trnasferi kulüb kendi yapıyor destek almadan esas trnasferi sponsor yapacakmıs:)
Büyük bir takım için gayet normal bir fiyat:)Daha ucuzu zor:)
transatlantik
27.Ağustos.2006, 22:51
Kardes yokyaw ekonomik acıdan süoer:)
Üstelik bu trnasferi kulüb kendi yapıyor destek almadan esas trnasferi sponsor yapacakmıs:)
Büyük bir takım için gayet normal bir fiyat:)Daha ucuzu zor:)
iste bende esas transferi bekliyorum hadi hayirlisi:icon_biggrin:
uAburak89
27.Ağustos.2006, 22:56
Oyuncu ile anlaştıysak, bu iş bitmiştir.. Konuşulan rakamları rahatlıkla verebiliriz.. Bu akşam açıklanır bu transfer, bir forvet daha gelirse Lincoln gibi isim yapmış tadından yenmez.. (: Kontenjanı doldurmak lazım.. :p
transatlantik
27.Ağustos.2006, 22:59
evet nonda yi destekleyecek ve lincoln le de iyi anlasabilecek kalitede bi oyuncu daha aldik mi super bir yil olur bizim icin...
YusufT
27.Ağustos.2006, 23:00
Rüyamda gördüm. Ak sakalli dede bana Nilmarin veya italyan bir defans oyuncunun gelecegeni söyledi
Aşk-ı Şehir
27.Ağustos.2006, 23:02
evet nonda yi destekleyecek ve lincoln le de iyi anlasabilecek kalitede bi oyuncu daha aldik mi super bir yil olur bizim icin...
merak etme bonservisin ne olduğunu bilecek kadar büyüğüm... Ayrıca düzgün yazarsan anlarız ne demek istediğini...
transatlantik
27.Ağustos.2006, 23:04
merak etme bonservisin ne olduğunu bilecek kadar büyüğüm... Ayrıca düzgün yazarsan anlarız ne demek istediğini...
sevgiler sana...
Aşk-ı Şehir
27.Ağustos.2006, 23:07
yaşın benden büyük galiba saygısızlık etmek istemiyorum renkdaşım sana kırdıysam kusura bakma ama hemfikir olduğumuz bir nokta var Nonda galiba yararlı olacak...
Emurafu
27.Ağustos.2006, 23:08
Türkiyeye gelen bütün afrikalı forvetler basarılı olmusdur:):)
transatlantik
27.Ağustos.2006, 23:09
yaşın benden büyük galiba saygısızlık etmek istemiyorum renkdaşım sana kırdıysam kusura bakma ama hemfikir olduğumuz bir nokta var Nonda galiba yararlı olacak...
ne demek sende benim kusuruma mustafa:)
attiilla
27.Ağustos.2006, 23:13
Nonda Afonso Alvese göre adını duyurmuş ve bize yararlı olabilecek bir forvet..Alınırsa çok yaralı olur.Yanınada niye defans alıyoruzki Bouzid ne yapıyor..NİLMAR gelsin,Dertler Bitsin..
transatlantik
27.Ağustos.2006, 23:19
bu arada baptista icin liverpool devredeymis,sporx.com un haberine gore...
attiilla
27.Ağustos.2006, 23:29
bu arada baptista icin liverpool devredeymis,sporx.com un haberine gore...
asparagus haber kardeş o Liverpoolda dolu orta saha var zaten nasıl inanabiliyorsunuz böyle haberlere..
Aşk-ı Şehir
27.Ağustos.2006, 23:33
Liverpool transfer döneminin başında ilgilendi bir ara ama sonradan vazgeçtiler...
transatlantik
27.Ağustos.2006, 23:33
asparagus haber kardeş o Liverpoolda dolu orta saha var zaten nasıl inanabiliyorsunuz böyle haberlere..
inandigimi da nerden cikardim,sporx e gore dedim dikkat ettiysenhttp://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon12.gif
YusufT
27.Ağustos.2006, 23:35
Baptista genelde forvet oynuyor. bazende ortasahada
Emurafu
27.Ağustos.2006, 23:45
Aslan golcüsünü buldu
Sarı-Kırmızılı yönetim uzun süredir devam ettirdiği forvet arayışını sonuçlandırdı.
Galatasaray golcüsünü buldu... Sarı-Kırmızılı yönetim uzun süredir devam ettirdiği yabancı forvet arayışını nihayet sonuçlandırdı.
Galatasaray'ı yakından takip eden Yazarımız Selim Benezra, sağlam kaynaklara dayanarak aldığı bilgiler doğrultusunda yeni golcünün Kongo asıllı Fransız golcü Shabani Nondo olduğunu belirledi.
Avrupa'da birçok ünlü golcü ile temasa geçen yönetim, 'Lincoln'ü gölgede bırakacak transfer söylemi' ile(Burası basının uydurması öyleacıklama yok:) ) taraftarını heyecanlandırsa da bonservis ücretlerinin yüksek oluşu ve isim yapmış futbolcuların tercihlerini Türkiye'den yana kullanmak istememeleri yüzünden bir türlü beklenen transfer gerçekleşmemişti.
Dün İtalya’ya giden Sarı-Kırmızılı yöneticiler Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, 1 milyon Euro bonservis ücreti önerdikleri Roma ile el sıkışırken, tecrübeli futbolcuyla birlikte İstanbul’a dönmeyi planlıyor.
Kaynak: İnternet haber:):)
batuhanry
27.Ağustos.2006, 23:47
Aslan golcüsünü buldu
Sarı-Kırmızılı yönetim uzun süredir devam ettirdiği forvet arayışını sonuçlandırdı.
Galatasaray golcüsünü buldu... Sarı-Kırmızılı yönetim uzun süredir devam ettirdiği yabancı forvet arayışını nihayet sonuçlandırdı.
Galatasaray'ı yakından takip eden Yazarımız Selim Benezra, sağlam kaynaklara dayanarak aldığı bilgiler doğrultusunda yeni golcünün Kongo asıllı Fransız golcü Shabani Nondo olduğunu belirledi.
Avrupa'da birçok ünlü golcü ile temasa geçen yönetim, 'Lincoln'ü gölgede bırakacak transfer söylemi' ile(Burası basının uydurması öyleacıklama yok:) ) taraftarını heyecanlandırsa da bonservis ücretlerinin yüksek oluşu ve isim yapmış futbolcuların tercihlerini Türkiye'den yana kullanmak istememeleri yüzünden bir türlü beklenen transfer gerçekleşmemişti.
Dün İtalya’ya giden Sarı-Kırmızılı yöneticiler Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, 1 milyon Euro bonservis ücreti önerdikleri Roma ile el sıkışırken, tecrübeli futbolcuyla birlikte İstanbul’a dönmeyi planlıyor.
Nondo kim yaw:zuhaha
Nyse Umarım Adnan Sezgin le gelirler el ele.:d
paco
27.Ağustos.2006, 23:50
Nonda'yi onceden cok begenirdim ama son senelerde pek takip etme sansim olmadi ... Galatasaray'dan baska birde arap takimi talip olmus galiba ... Gerci Hagi'de Mexica takimina transfer olurken son an da Galatasaray'a geldi ... Gecmisi olan kariyerli bir oyuncu ... Fizik gucu eskisi gibiyse bizim ligde is yapar diye dusunuyorum ... Ama kotu de oynarsa cok sasirmam ....
Aşk-ı Şehir
İnşallah artık biri gelecek ve Nonda galiba bize yararlı olacak :)
transatlantik
20.45 te resmi sitede aciklarlar transferi heralde...
Mirza
27.Ağustos.2006, 23:53
Nonda'nın son zamanlardaki performansını bilmiyorum; lakin genel bir değerlendirme yaparsak kaliteli bir forvet. Takıma uyum sağlayabilirse çok iyi işler çıkarır.
transatlantik
27.Ağustos.2006, 23:55
Aslan golcüsünü buldu
emrah ASY.net te nonda transferi balonmus diyolar simdi gordum bi konussana...
YusufT
27.Ağustos.2006, 23:57
karar verin yau :) bir geliyor bir gelmiyor
attiilla
28.Ağustos.2006, 00:06
Nilmar Galatasarayda!..
Kaynak:Atilla Haber :zuhaha
transatlantik
28.Ağustos.2006, 00:08
Nilmar Galatasarayda!..
tam da espri zamani...
fazil unverdi ye gore nonda isi bitti yani is yilan hikayesi...
paco
28.Ağustos.2006, 00:22
20.45 te resmi sitede aciklarlar transferi heralde...
20:45 ile ne alakasi var transferin .. Hele birde Nonda Transferinin ..:confused:
TürkuAz
28.Ağustos.2006, 00:23
Nilmar Galatasarayda!..
Espri yap bence..
Nonda konusunda yeni gelişmeler var mı?
uAburak89
28.Ağustos.2006, 00:25
Lig tv anlaşıldı dedi..
transatlantik
28.Ağustos.2006, 00:27
20:45 ile ne alakasi var transferin .. Hele birde Nonda Transferinin ..:confused:
lincoln transferini 20.45 te aciklamislardi fb ye gonderme yapmak icin buda oyle olabilir...
lincoln1979
28.Ağustos.2006, 00:35
lincoln transferı saat 19.kusurde acklandı hıc unutmam.20.45 le alakası yok
batuhanry
28.Ağustos.2006, 00:37
Lig tv anlaşıldı dedi..
O zamn aksam acıklarlar.:0:
transatlantik
28.Ağustos.2006, 00:37
lincoln transferı saat 19.kusurde acklandı hıc unutmam.20.45 le alakası yok
resmi sitede 20.45 te aciklanmadi mi yaf:confused:oyle degilse pardon o zaman
lincoln1979
28.Ağustos.2006, 00:44
resmi sitede 20.45 te aciklanmadi mi yaf:confused:oyle degilse pardon o zaman
valla resmı sıtede nezaman acılandı bılmıyom ama ozhan canaydın acılısta saat 19kusurlewrınde acıklamıstı.neyse konuya donecek olursak nondayı kendı paramızla alıyomusuz.o zaman sponsorun alcagı oyuncu kım olabilirki.ama nonda eskı formunu yakalarsa cok faydalı olacagı kesın
Aşk-ı Şehir
28.Ağustos.2006, 00:45
Evet Ulucan kardeş tüm söylediklerinde haklısın :)
Emurafu
28.Ağustos.2006, 00:46
Fazıl Ünverdi:Nonda işi bitti gibi beyler. Roma’yla da anlaştılar her konuda. Şu anda Nonda’nın menaceri Bruno Heiderschied’la masadalar. Son detaylar konuşuluyor.
Nonda zaten gelmek istiyor demekki bitti:)
transatlantik
28.Ağustos.2006, 00:47
kim olacak bilinmiyo ama nonda dan cok daha genc ve kaliteli olacagi kesin...
batuhanry
28.Ağustos.2006, 00:50
Ya 2 forvet gelcekmi ki siz sponsorun alcaıı oyuncu kım dıosunuz::0:
attiilla
28.Ağustos.2006, 00:54
NİLMAR...Rüyamda Adnan Polat söyledi..
Aşk-ı Şehir
28.Ağustos.2006, 00:56
Herkes rüya görüyo yahu :) Beyler rüyayla olcak işler değil bunlar Bende rüyamda Milan'a transfer olmuştum:p :)
batuhanry
28.Ağustos.2006, 00:57
Eminmisiniz ya bi forvet daha mı alıncak:S
transatlantik
28.Ağustos.2006, 00:57
Ya 2 forvet gelcekmi ki siz sponsorun alcaıı oyuncu kım dıosunuz::0:
adnan sezgin dedi nonda ile ilgileniyoruz bir oyuncu daha kadromuza katacagiz...ama forvet mi olacak orasi asikar
batuhanry
28.Ağustos.2006, 01:02
Nonda ile ilgilendiğimizi söledimi Sezgin :s
transatlantik
28.Ağustos.2006, 01:05
Nonda ile ilgilendiğimizi söledimi Sezgin :s
evet ama kesin bisey yok dedi...
bgucin
28.Ağustos.2006, 01:15
bence bizim yönetim grafite ya da nilmar dan birini almalı
attiilla
28.Ağustos.2006, 01:17
Arkadaşlar inanırmısınız benim rüyalarım hep çıkar ve rüyamda Nilmarı golleri sıralarken gördüm..Ben ise statta Nilmara tezahürat yapıyordum..
Atakan38
28.Ağustos.2006, 01:19
Ben Basına Bu AraLar Hak Vermeye BaşLadım
Transferde ..... AdLı FutboLcu Gecıo=Henüz Kesın Bı Sey Yok
Bi İpucu Verin=Yok Olmaz Başka TakımLarda SaLdırıo MaLiyetı CoğaLıo
NereLi,Ne İş Yapar=GeLince Tanırsınız
AdamLar Hıc Bı sey Demıokı Basında SaLLıo İice
Baska Bı Adam Daa GeLırse HeLe NıLmar,PanteLiç Gıbı Nonda Transferıne Kımse Bı Sey Demez
BlackEagle19o3
28.Ağustos.2006, 01:26
Arkadaşlar inanırmısınız benim rüyalarım hep çıkar ve rüyamda Nilmarı golleri sıralarken gördüm..Ben ise statta Nilmara tezahürat yapıyordum..
Kardeşim bi mesajında da Nilmar geçmese olmayacak mı?
attiilla
28.Ağustos.2006, 01:34
Kardeşim bi mesajında da Nilmar geçmese olmayacak mı?
Kardeşim mesajım sana batıyor mu?Küfür yok hakaret yok kötü söz,laf yok!..Daha ne karışıyorsun..
Mirza
28.Ağustos.2006, 01:36
Lütfen birbirinize saygılı davranınız arkadaşlar.
BlackEagle19o3
28.Ağustos.2006, 01:42
Kardeşim mesajım sana batıyor mu?Küfür yok hakaret yok kötü söz,laf yok!..Daha ne karışıyorsun..
Batıyor mu falan ağır ol bakalım biraz!100 kere söyledin yeter ama artık.Mesaj kascaksan git başka yerde kas.Burası sonuçta gma gitcek!...
Hugo
28.Ağustos.2006, 01:43
Mesaj kasarsa kasar zaten gma ya gideceğine göre neden bu kadar tepki gösterdiğini anlamadım Keremciğim ;;)
batuhanry
28.Ağustos.2006, 01:44
Evet transferden konuşalım.
Bence bugun 1 isim açıklancak.;)
Beyler Nonda transferi bitmiş. Fazıl Ünverdi açıkladı. 2. bir golcü de yoldaymış. Bugün ya da yarın açıklama bekleyin...
TürkuAz
28.Ağustos.2006, 01:45
Hergün aynı sözler..
Ziya38
28.Ağustos.2006, 01:49
Nonda insallah gelir ve bir forvet yada defans trasnfer yapsak supper olur..
BlackEagle19o3
28.Ağustos.2006, 01:52
Mesaj kasarsa kasar zaten gma ya gideceğine göre neden bu kadar tepki gösterdiğini anlamadım Keremciğim ;;)
Her mesajında yazmak zorunda mısın diye sordum?Arkadaşın verdiği cevap sert oldu.Ama Fb transfer bölümünde bi adam vardı.Her mesajında Fatih Sultan Tekke.Bundan kurtulduk şimdi de Attilla çıktı başımıza.Tamam anladık gelmesini istiyor ama her mesajında aynı şeyi yazıyor.Dikkat edersen görürsün.Sırf görüntü kirliliği...
galatASIRay
28.Ağustos.2006, 01:52
Hergün aynı sözler..
aynen bence de
ThersoN
28.Ağustos.2006, 01:55
nonda saglam adam :)
Emurafu
28.Ağustos.2006, 01:58
Attiila en iyisi sürekli yazmaktansa imzana nilmar gelicek rüyamda gördüm de:D:D
İnsallah 2 forvet gelicek. ozaman cok kolay gol atıcaz.....Her zaman Galatasarayın maclarına üst oynayın.:D:D
nart_susruko
28.Ağustos.2006, 02:38
klübü, futbolcunun kendisi, eşi, çocuklarının eğitimi, menajeri, kapıcı, yıkama yağlamacı, ...
atış serbest, gelmeyince de bahane bol
;)
Lukunku gelecek Lukunku :icon_biggrin:
uAburak89
28.Ağustos.2006, 02:39
Galatasaray'da Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve Yönetici Haldun Üstünel, golcü transferi için Roma'da görüşmelerini sürdürüyor..
Sarı Kırmızılıların hedefindeki isim Shabani Nonda.. Nonda ile her konuda anlaşan Galatasaraylı yöneticilerin, Roma'da bu oyuncunun kulübü ile bonservis pazarlığında olduğu ve bu gece bu transferin netleşeceği öğrenildi..
Nonda eğer kulübü Roma ile Galatasaray bonservis konusunda anlaşırsa, iki gün içinde İstanbul'a gelerek imza atacak..
Emurafu
28.Ağustos.2006, 02:41
Bu adam golleri sıralayınca hepinizle görüsücem kötü oynarsada sizle benle görüsün....Türkiyede afrika kökenli her futbolcu iş yapmısdır..Teknik o kadar önemli degil..Güclü oldugu sürece cok iş yapar 1 milyon euroya iş yapacak adam alıyoruz.Kulüb için piyango ayrıca devamı gelecek:)
transatlantik
28.Ağustos.2006, 02:50
net bir sey soyluyorum bu adam postiga dan falan cok daha iyi...
gezenti
28.Ağustos.2006, 03:10
net bir sey soyluyorum bu adam postiga dan falan cok daha iyi...
Yok artık tamam iyi ama o kadar da değil.Bir kere postiga genç bu çok büyük bir avantaj.Ama şu ikisindende iyi olur.Nonda+Postiga:D:D:D....
Hugo
28.Ağustos.2006, 03:13
Nonda imzayı atsın da sonra görüşme faslını başlatırsınız :p
Bakalım hayırlısı olsun takımımız içn.
Roberto Baggio
28.Ağustos.2006, 03:14
büyük ihtimalle nondayı alıcaz galiba bence yararlı olacak artık baska bi secenek kalmadı...
transatlantik
28.Ağustos.2006, 03:17
Yok artık tamam iyi ama o kadar da değil.Bir kere postiga genç bu çok büyük bir avantaj.Ama şu ikisindende iyi olur.Nonda+Postiga:D:D:D....
nonda cok iyi degil postiga cok kotu onu kastettim...postiga bi ara cikistaydia ama simdi portekizde 2. sinif oyuncu konumunda...
Emurafu
28.Ağustos.2006, 03:22
Bonservisde sorun yok anlasmısız..Roma listeye koymus 2 ye bizde 1 civarı para vermisiz..İnsallah gelecek:)
Postiga ve nonda arasında farklar var postiga bir kere tecrübesiz portekiz dısında her ligde basarısız olmus..Nondaise büyük liglerde oynamıs cok tecrübeli.)
Postiga işi yattı adam 2 lig macında oynadı..haberiniz olsun numarası 23
transatlantik
28.Ağustos.2006, 03:23
bugun aciklasalar da rahatlasak...
Revolution
28.Ağustos.2006, 03:31
Nonda oldu gibi..Biraz da basketbola dönelim.. :)
Beşok resmen Aslan
Galatasaray Cafe Crown, Polonya'nın Prokom Trefl Sopot takımında forma giyen milli basketbolcu Hüseyin Beşok'u transfer etti.
Hüseyin'in transferi, kulübün resmi internet sitesinden duyuruldu. Açıklamada, geçen sezon Polonya şampiyonu olan Prokom Trefl Sopot takımında forma giyen Hüseyin ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
Yurt dışı kariyerine 2001 yılında İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımında başlayan 2.12 metre boyunda ve 32 yaşındaki basketbolcu, Polonya liginde 39 maçta ortalama 18 dakika süre alırken, 9.5 sayı, 5.3 ribaunt, 1.8 asist ve 1 blok ortalamasıyla oynadı.
Kaynak: AA
transatlantik
28.Ağustos.2006, 03:32
o da hayirli olsun o zaman,pek anlamam basketboldan ama...
aix2
28.Ağustos.2006, 04:04
Artık basınımız ortalığı o kadar dağıttı o kadar saçmaladı ki Şeva'yı bile transfer ettirdiler. Üzerinde Galatasaray forması görmeden inanmam :)
g14
28.Ağustos.2006, 04:13
Artık basınımız ortalığı o kadar dağıttı o kadar saçmaladı ki Şeva'yı bile transfer ettirdiler. Üzerinde Galatasaray forması görmeden inanmam :)
Forumdaki arkadaşlar üzerinde Galatasaray forması olan bissürü futbolcu koymuşlardı en başta morientes ve kone
Sen bence üzerinde Galatasaray forması olan oyuncularada inanma
aix2
28.Ağustos.2006, 04:16
Benim demek istediğim o değildi zaten onların üzerine Galatasaray forması yoktu Galatasaray forması üzerinde onların kafaları vardı ;) benim demek istediğim oyuncunun imza atıp forma ile poz vermesi ;)
attiilla
28.Ağustos.2006, 04:17
Evet hatta Konenin resimlerinin birbirlerine yolluoyorlardı :zuhaha
gezenti
28.Ağustos.2006, 04:46
Forumdaki arkadaşlar üzerinde Galatasaray forması olan bissürü futbolcu koymuşlardı en başta morientes ve kone
Sen bence üzerinde Galatasaray forması olan oyuncularada inanma
Saviolayıda unutmayalım arkadaşım lütfen:D:D:D....
batuhanry
28.Ağustos.2006, 05:18
Hala kesın bı gelısme yok :(
Son Hber:Nonda için kritik saatler !..
Galatasaray'da Nonda transferinde son viraja girildi !.. Lig TV Galatasaray Muhabiri Pınar Argun'un haberine göre Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel akşam saatlerinde Roma yönetimi ile masaya oturdu.
Lig TV 19.00 Ana Haber bültenine telefonla bağlanan Pınar Argun, Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Haldun Üstünel'in Nonda transferini bitirmek üzere olduğunu belirterek "Nonda için pazarlıklar sürüyor. Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel şu anda Roma kulübünde pazarlık yapıyor. Bu geceye kadar görüşmelerin sonuçlanması ve transferin kesinlik kazanması bekleniyor." dedi.
(Ligtv.com.tr :?
transatlantik
28.Ağustos.2006, 05:27
bu aksam sonuclanir diyodum ama resmi sitede bi halt yok yenile dur....
Emurafu
28.Ağustos.2006, 05:46
Nonda transfer listesinde 2 milyon euroya konulmus roma ile anlasmısız:) Yani cok sorun yok ufak detay kalmıs...
sitte
28.Ağustos.2006, 06:17
İmzata kadar hiçbir transfere inanmıyorum gelirsede iş yapar sanırım..
WebMaster91
28.Ağustos.2006, 06:37
Bence gelirse iş yapar, Şampiyonlar Ligi'nde bize attığı golü hatırlayın :D..
sitte
28.Ağustos.2006, 06:48
hatırlayamadımmmm:D
TürkuAz
28.Ağustos.2006, 06:53
Alay etmek içinmi geldiniz ?
sitte
28.Ağustos.2006, 07:04
Ne alayı abi hatırladın mı dedi bende hayır dedim nerde alay var ki?
Emurafu
28.Ağustos.2006, 07:04
Zaten bize gelmek istiyormus hem araplar 2.4 vermiş kabul etmemiş ben Galatasaraya gidicem demiş..Bonservisde öyle büyük sorun degıl sadece ufak detay kalmış..Hatta belki bu aralar bitmişdir:):)
erdemzorer10
28.Ağustos.2006, 07:17
agzından bal damlıyor Emrah abi :):):) konuş devam et :)
WebMaster91
28.Ağustos.2006, 07:19
Alay etmek içinmi geldiniz ?
Alay etmiyoruz, bize Roma maçında uzaktan attığı golden bahsediyoruz..
LaigLeNoiR
28.Ağustos.2006, 07:22
Yuh, 30 yaşındaki NONDA için 2 milyon euro sadece bonservisi için verilir mi ?
Bence bu kötü bir transfer olur G.Saray açısından.
erdemzorer10
28.Ağustos.2006, 07:26
Bence bu kötü bir transfer olur G.Saray açısından.
Murat abi karşı karşıya kalınca gol atsında o 2 mlyon helali hoş olsun ...
maçlarda saç baş yolmaktan bıktık..
Emurafu
28.Ağustos.2006, 07:35
Bence bu kötü bir transfer olur G.Saray açısından.Murat 2 vermiyoruz roma 2 den listeye koymus biz 1 veriyoruz onlarda kabul etmısler:):)Ufak detay kalmış..
Suanki sartlarda iyi transferolur hemde ucuza üstelik afrkali oyuncular cok iş yapar...Nonda lincoln le uyum saglarsa baya gol atar:)
Bu arada su yasları bırakın lütfen önemli performans.....İş yapmassa zaten gereken yaplır..
Kovacevic 34 yasında olimpiakosa gitti her hafta gol atıyor bi olsak almayız...
Cok para vermiyoruz 3 den yukarısı zarardır:):)
Kacırdıgımız golleri bir görseniz:( tam rezillik:( ayrıca nonda yanında bir forvet daha gelecek ben bekliyorum....
bigX
28.Ağustos.2006, 07:36
arkadaslar kim ne derse desin, NONDA transferi gerceklesirse yasadik diyebilirim
adamin türkiyede basarili ve kral olmasi icin her yetenege sahip...
ayrica yaninada Nilmar´da olursa, vay babam vay, BONUS...
insallah olur... bu halde bu ikili dagitir
LaigLeNoiR
28.Ağustos.2006, 07:41
Erdemcim öylede, bu oyuncu GS'ye geldi diyelim, 2 sene top oynadı geldi 32-33 yaşına bu oyuncuyu G.Saray ne yapacak ?
2Milyon Euro boşa gidecek, he ayrıca söyleyeyim Nonda'nın oyun tarzı çok farklı.
Genç iken çok etkiliydi, Zürih'te,Monaco'da, Rennes'de özellikle müthiş idi.Roma'ya geldi ve pek varlık gösteremedi,geçen sezonda Blackburn'e kiralandı.Orada da bekleneni veremedi.
Nonda ile ilgili bi kaç bigi vereyim ;
6 Mart 1977 Doğumlu 1.82cm boyunda
1995-98 arası Zürih'de 75 maçta 36 gol atmış.
1998-00 arası Rennes'de 62 maçta 31 gol atmış.
2000-05 arası Monaco'da 116 maçta 57 gol atmış.
2005 de Roma'da 16 maçta 4 gol atmış.
2006-07'de Blackburn'de 26 maçta 7 gol atmış.
Emrah eğer 1 milyon Euro bonservisine veriyorsanız sesim çıkmaz :)
bigX
28.Ağustos.2006, 07:46
arkadaslar, simdi bi alman transfer sitesinde dolasirken, Almanyanin WERDER BREMEN takimi´da Nilmar´in pesinde oldugunu okudum, KLOSE´nin MÜNIH´e transfer olduktan sonra, NILMAR´i Klose yedegi olarak transfer etmek istiyorlarmis.
erdemzorer10
28.Ağustos.2006, 07:49
Erdemcim öylede, bu oyuncu GS'ye geldi diyelim, 2 sene top oynadı geldi 32-33 yaşına bu oyuncuyu G.Saray ne yapacak ?
2Milyon Euro boşa gidecek, he ayrıca söyleyeyim Nonda'nın oyun tarzı çok farklı.
Genç iken çok etkiliydi, Zürih'te,Monaco'da, Rennes'de özellikle müthiş idi.Roma'ya geldi ve pek varlık gösteremedi,geçen sezonda Blackburn'e kiralandı.Orada da bekleneni veremedi.
Emrah eğer 1 milyon Euro bonservisine veriyorsanız sesim çıkmaz :)
Murat abi senide anlıyorum..aslında çok iyi düşüncelerle yapıyorsun bu yorumu..ama Gs nonda için son durak olacaktır..yani Gs buradan para kazanamayacagını bilerek alıyor bu oyuncuyu..
hatırlarsak Hagi de de aynısı olmuştu...
umarım nonda iyi işler yaparda en parasının hakkını verir :)
LaigLeNoiR
28.Ağustos.2006, 07:52
Erdemcim heralde yani, bende istiyorum Nonda iş yapsın.
Beni sakın fanatik algılamayın, bana kalsa her takım başarılı olsun.Ben onu isterim.
Nonda'da eğer gelirse faydalı olur inşallah.
erdemzorer10
28.Ağustos.2006, 07:54
Erdemcim heralde yani, bende istiyorum Nonda iş yapsın.
Beni sakın fanatik algılamayın, bana kalsa her takım başarılı olsun.Ben onu isterim.
Nonda'da eğer gelirse faydalı olur inşallah.
Murat abi buna içten inanıyorum şüphen olmasın lütfen..
keşke alınan bütün yabancılar iş yapsa..sonuçta Türk takımları belli yatırımlar yapıyor..bunların karşılıgını alması gerekiyor...
Emurafu
28.Ağustos.2006, 07:57
Erdem bosver ben muratla msn de hallettim:D:D
İş yapmaz cok iş yapar bunlar icin dahaa erken Beklemek ve izlemek
lazım:):)
erdemzorer10
28.Ağustos.2006, 07:58
Haklısın Emrah abi ;) hele bi imzayı atsında bi maça çıksında öyle konuşalım :)
LaigLeNoiR
28.Ağustos.2006, 07:59
Bu kadar konuştuk ettik, umarım gelir Nonda :)
erdemzorer10
28.Ağustos.2006, 08:00
artık nondada gelmezse......:(:(
neyse belki yönetim yine sürpriz yapar ve başka bi adam alır :D:D
Emurafu
28.Ağustos.2006, 08:03
Bu kadar konuştuk ettik, umarım gelir Nonda :)İnsallah gelir:):)
GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2006, 08:04
Nonda gelmezse ve çok iyi bir forvet alınamazsa olacakları düşünemiyorum.Ama bence olacak bu sefer.Bakın ben olacak dediysem olur.:D
LaigLeNoiR
28.Ağustos.2006, 08:06
Bana kalırsa G.Saray alabilirse GRAFİTE'yi alsın.
erdemzorer10
28.Ağustos.2006, 08:08
bencede öyle ama nonda da fiyatına ve kalitesine baktıgımzda çok cazip duruyor..
Emurafu
28.Ağustos.2006, 08:10
Nonda gelmezse ve çok iyi bir forvet alınamazsa olacakları düşünemiyorum.Ama bence olacak bu sefer.Bakın ben olacak dediysem olur.:DŞemsi yüregime su serptin:zuhaha:zuhaha
Tek forvet degil ben 2 tane bekliyorum çünkü nonda gelirse bayada ucuza gelecek:)Esas trnasfer sponsor ile yapılcak sözleri var ama genc olursa sponsor yardım edecekmiş...
sergioagüero
28.Ağustos.2006, 08:19
Transfer sezonunun bitmesine az kaldı.İnşallah bomba hemen patlar..
Emurafu
28.Ağustos.2006, 08:22
Galatasaray için 31 Agustos:):)
Birazda FM gözü ile bakalım:D:D
http://img161.imageshack.us/img161/4082/nondawl4.jpg
BlackEagle19o3
28.Ağustos.2006, 08:32
Fm için ort. bir oyuncu;)Bu arada bizim Higuain'in profili daha iyi Nonda'dan:n:
LaigLeNoiR
28.Ağustos.2006, 08:32
Heading ve jumping bakımından DE NİGRİS ile neredeyse aynı :)
Bitiriciliği,Penaltı Kullanma becerisi ve Güç'ü de oldukça üst seviyede.
GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2006, 08:48
Valla Fm'ye göre iş yapar Gs'de.Bence özellikleri gayet iyi.
g14
28.Ağustos.2006, 11:08
En iyi özelliği taç kullanmak ve son vuruş iyi adammış yahu paso taç kullanır :D
Atakan38
28.Ağustos.2006, 15:46
Artık Bıttı GozuyLe BakıLıor.Bence Bu Akşam Yada Yarın Gelır
Ama Yanında İii Bı Adam Daa AlmazLarsa Benı Tatmin Etmez Bu Transfer
Sağbek İçinde Ömer Aysan DioLar Bence Onu Alırsak Gereksiz Bi Transfer Yapmıs Oluruz Nyse BakaLım NoLcak
aliihsandikmen
28.Ağustos.2006, 15:54
Santrfor transferini 31 Ağustos'a kadar bitirmeye çalışan sarı - kırmızılılar, B planını belirledi. Yönetim, Roma'lı Nonda'da pürüz çıkarsa Javier Chevanton'ı kadrosuna katmaya çalışacak
Galatasaray'da Uruguaylı Javier Chevanton da listeye girdi. İtalya'nın Roma takımında forma giyen Kongolu Shabani Nonda ile yürütülen pazarlıklara dün de devam eden sarı - kırmızılılar, bu oyuncuya alternatif olarak Sevilla'nın yıldız oyuncusu Chevanton'u belirledi.
Nonda için İtalya'daki çalışmalarını sürdüren yöneticilerin, dizinden ağır bir sakatlık geçiren 30 yaşındaki yıldız oyuncu hakkında geniş kapsamlı sağlık raporu istedikleri bildirildi. Yönetimin, Nonda'da beklenmedik bir pürüz çıkması durumunda Sevilla'da fazla forma şansı bulamayan Chevanton'a teklif götürecekleri öğrenildi.
Feldkamp beklemede
Avrupa'da transfer harekatını birlikte yürüten yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, 31 Ağustos tarihine kadar yeni santrforun işini bitirecekleri ifade edildi.
Yeni yabancıya UEFA Kupası maçlarında forma giydirmek isteyen sarı - kırmızılı idarecilerin, bir an önce transferin sonuçlanmasını bekleyen Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'a müjdeli haberi vermeye çalıştıkları kaydedildi.
Kaynak:Milliyet
Milliyet böyle yazmış bugün ama ben pek inanmadım açıkçası
fenerbahce_1907
28.Ağustos.2006, 16:04
Haber dogruysa ilk hedef Chevanton olmalı bence.
Hugo
28.Ağustos.2006, 16:11
Chevanton gelsin. Chievo'da ne goller atardı be :)
fenerbahce_1907
28.Ağustos.2006, 16:23
Chevanton Chievo'da oynamadı ki hiç:zuhaha:zuhaha
Hugo
28.Ağustos.2006, 16:30
Popesku hangi takımda oynamıştı.
Hee Doğru Lecce'di :D
Karıştırmışım :p
fenerbahce_1907
28.Ağustos.2006, 16:37
Bu Nonda'yı inceledim biraz fikrim değişti iyi adammıs:p:zuhaha.Faydalı olur Gs'ye.;;)
Hugo
28.Ağustos.2006, 16:43
Ben de madem millet FM'den bakıyor diye geçirdim GS'ye:D
Tatile çıktım. 28 maçta 16 gol atmış. :)
Bakalım ne olacak transferin sonu..
WebMaster91
28.Ağustos.2006, 16:47
Ben de madem millet FM'den bakıyor diye geçirdim GS'ye:D
Tatile çıktım. 28 maçta 16 gol atmış. :)
Bakalım ne olacak transferin sonu..
Oh ne güzel işte :D..Alalırsa bence de iyi iş yapar bu adam..Hem 1 milyon Euro'da hiçbir şey değil Nonda için..
Nocna Mora
28.Ağustos.2006, 17:33
Nonda'da sona doğru
Tecrübeli futbolcunun teklifimizi kabul ettiği belirtildi
30 yaşındaki golcü futbolcu, Üstünel ve Sezgin’e ‘evet’ dedi. Romalı yetkililerle dün gece yarılarına kadar süren bonservis pazarlığı bugüne ertelendi. İki yöneticinin Adriano ile de görüşeceği belirtildi Galatasaray uzun süredir devam ettirdiği golcü arayışlarında mutlu sona doğru adım adım ilerliyor... Kone, Alves, Baptista, Moriantes, Crespo, Panteliç gibi isimlerin ardından Shabani Nonda’yı da listesine alan Cim Bom’un bu transferde büyük aşama kaydettiği belirtildi. İtalya’da bulunan yönetici Haldun Üstünel ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, 30 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaştı. Ardından, kulübü Romalı yöneticilerle masaya oturdu. Yaklaşık 12 saat süren toplantı bugüne ertelendi. Bonservis bedelinde ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi. İki yöneticinin bu transferi bitirmelerinin ardından İnter’de top koşturan Fenerbahçe’nin de formasını giydirmek istediği Adriano ile de temesa geçeceği öğrenildi. Nonda, 2000-2001 yılında Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Galatasaray-Monaco maçında 1 penaltı yaptırmış ve 1 de gol atmıştı. Ancak Sarı-Kırmızılılar, karşılaşmayı 3-2 kazanarak Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez galibiyetle tanışmıştı. Yıldızı Manoca’da parlayan tecürübeli futbolcu daha sonra transfer olduğu Roma’da istediği performansı yakalayamamış ve Turgay Kerimoğlu’nun forma giydiği Blackburn Rovers’a kiralanmıştı.
Lucas Neill
28.Ağustos.2006, 17:42
Nonda iyi bi santrafor gelirse faydalı olur ama yanında bi tane daha forvet gelirse dahi iyi olur takımımız için.
erdemzorer10
28.Ağustos.2006, 18:10
arkadaslar nonda nın son durumu gayet iyiymiş..yani ben form grafigi açısından düşüşte diye biliyodum ama geçen sene blacburnle iyi bir çıkış yakalamış...
herşeyden önce güçlü fizigi son vuruşlardaki becerisi hava toplarındaki hakimiyeti...bu özellikleriyle çok yarar saglayacagını düşünüyorum..
eger 2.forvet de gelirse yönetim tam sükse yapmış olur..
bu arada nonda monacoda oynarken altın ayakkabı almayı başarmış ;)
bigX
28.Ağustos.2006, 18:32
Adriano biraz zor diye düsünüyorum... Bi kere Inter´deki aldigi parayi gs verecek durumda mi orda süphem var...
Aşk-ı Şehir
28.Ağustos.2006, 18:43
Adriano nereden çıktı yahu hiç öyle bir haber yok!!! Zaten olsa bile gelmez Adriano...
transatlantik
28.Ağustos.2006, 18:45
ya ne uzun suren pazarlikmis ya adamin bonservisi zaten 1-2 m. euro neyin pazarligini yapiyolar bu kadar saat...belki diger alternatifleri de bekliyolardir
Aşk-ı Şehir
28.Ağustos.2006, 18:48
Abi belki transfer bitti ama yarın açıklayabilirler veya yarın tribünde olabilir...
bigX
28.Ağustos.2006, 18:49
bir önceki sayfanin son haberde yaziyo
Aşk-ı Şehir
28.Ağustos.2006, 19:01
Yok yahu gelmez Adriano ortalığı karıştımak için yapılmış bir haber olduğu belli...
lincoln1979
28.Ağustos.2006, 19:08
öncelıkle adnan polatın bır lafı vardı onu hatırlayalım.ilgilendıgımız oyunculardan 1i avrupada maç yapmıs.şimdi nonda avrupada maç yapmadıgı için bızımle uefada oynayabılır.o zaman gelecek oyuncu oynadıgı ıcın bızımle uefada oynayamıycak.yanı sadece nondayla gıtcez.diger transfer yapılsa ne olur yapılmasa ne olur
Emurafu
28.Ağustos.2006, 19:15
Adriano kolpa Türkiyede hiç bir takıma gelmez:):)
Nonda da pürüz cıkması mucize olur zaten:)
lincoln1979
28.Ağustos.2006, 19:19
sıze bır soru sorcam
1.avrupa kuplarında oynamıs bır futbolcu bıze gelırse sadece on elemelerdemı oynamıcak yoks hıcmı oynamıcak
Hugo
28.Ağustos.2006, 19:22
Hiç oyanayamayacak..
Aşk-ı Şehir
28.Ağustos.2006, 19:26
Devre arasından sora oynayamıyomu yahu????
Emurafu
28.Ağustos.2006, 19:26
Hiç oynayamaz:)
İyide öyle gelecegi kesin degil..
Revolution
28.Ağustos.2006, 19:27
Adriano nerden çıktı yahu?Zaten gelmez Adriano..Nonda gerçekten de iyi bir santrafor..Almamız yararımıza olur..
transatlantik
28.Ağustos.2006, 19:38
nonda nin yanina soyle brezilyadan jo gibi bi adam alsak var ya...
lincoln1979
28.Ağustos.2006, 19:45
inşallah avrupada oynamıs oyuncu almayalımda
Emurafu
28.Ağustos.2006, 20:44
Haldun Üstünel "Nonda ile anlaştık.1-2 ufak ayrıntılar var.Bu akşama kadar netleşir" demiş
LigTv
murty54
28.Ağustos.2006, 20:50
acaba kendi ağzından mı söylemiş yoksa muhabir mi söylemiş
Emurafu
28.Ağustos.2006, 20:56
Orasını bilmiyorum.....
transatlantik
28.Ağustos.2006, 20:57
kimin soyledigi onemli degil nonda yuzde 99 bizde,futbolcu gelmek istiyo kulup satmak istiyo e daha ne...
sitte
28.Ağustos.2006, 21:07
Gelsin kapımız açık ucuz ve kuvvetli bir adam...
agoecmen
28.Ağustos.2006, 21:13
nondanın youtubedan gollerini izleyebilirsiniz..
ayrıca nonda monacodayken onu besleyen guily gibi futbolcular vardı. şimdi ise bizde lincoln arda ayhan gibi futbolcular var. nonda bu sene gol krallığını zorlar diyorum....(sadece benim fikrim)
attiilla
28.Ağustos.2006, 21:40
Büyük ihtimalle Nilmar gelecek..
batuhanry
28.Ağustos.2006, 21:41
Oh be bitti 1 tanesi
Emurafu
28.Ağustos.2006, 21:44
Sen bence imzanada nılmar gelecek diye yaz:D:D İnsallah gelir:)
GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2006, 21:44
Bekle gelir..(::)
Hugo
28.Ağustos.2006, 21:45
Bir zamanlar Maxi Lopez'i bekleyen arkadaşlarım vardı (::)
Emurafu
28.Ağustos.2006, 21:48
Bekle gelir..(::)Gelmesine gelirde:)Yönetimin Ona teklif götürdügünü sanmıyorum..
Attila kardes sürekli nilmar adını yazmaktansa avatarını nilmar yap imzana yaz:):)
BlackEagle19o3
28.Ağustos.2006, 21:50
Onu bekleyen kişiler her mesajında aynı şeyi yazmıyordu:0:
Bir zamanlar Saviola,Baptista,Morintes,Kone,Alves bekleyenler de vardı(::)
GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2006, 21:50
Laf banaysa ben zor ihtimal demiştim zaten o transfere.Bakıp görebilirsin dönemin mesajlarına.Ki alabilirdikte orası ayrı bir konu.2 Milyon Dolara Rusyaya gitti.
Arkadaş kendi kafasından Nilmar gelecek,nilmar gelecek diye hep mesaj atıyor.Bende bekle gelir dedim.
agoecmen
28.Ağustos.2006, 21:51
bide nilmar gelirse artık atillanın uyuyup rüya görmesini bekliyecez:D:D
sitte
28.Ağustos.2006, 21:57
Niye gelmesin şanlı bir kulübüz teklif götürelim ve para olsun zaten bize gelmek için kimse düşünmez herşey paraya bakıyor bundan sonra...
Aşk-ı Şehir
28.Ağustos.2006, 21:57
Tartışmaya gerek yok her takım ilgilendiği her oyuncuyu alacak diye bir kaide yok...
GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2006, 22:00
Gelmez diye bir şey mi söyledim.Bir kerede haklı olanın yanında olun ya.Adam kendi kafasından büyük ihtimalle Nilmar gelecek diyor.Kim dedi.Nereden duydun.Kaynak belirt yorum yapalım.Büyük ihtimal yönetimin listesinde bile yoktur.Sizde adama tepki göstereceğinize hemen savunma moduna geçiyorsunuz.Biraz adil olun.
Hugo
28.Ağustos.2006, 22:03
Bekle gelir.. ne demek?
Kinaye yapıyorsunuz sonra demedim diyorsunuz.
Geçen Emir'in yazdıklarının altından da birşeyler çıkartmıştınız zaten!..
Aşk-ı Şehir
28.Ağustos.2006, 22:03
Tamam Şemsi ben ne dedim yahu? Hem onuda savunduğum felan yok..Sen beni yanlış anladın...
ibo
28.Ağustos.2006, 22:09
Bilmiyorum farkında mısınız? Yaptığınız tartışmanının ne kadar SAÇMA olduğunun. Olmayacak şeyden tartışma çıkarıyorsunuz.
Atilla : Çok gereksiz yazmaya başladın. Nilmar'ın gelmesini SEN istiyor olabilirsin ama sadece sen istiyorsun diye her sayfa da "Nilmar gelecek" YAZAMAZSIN.! Nilmar ile ilgilenildiği bile belli değil. Saçmalamayalım Lütfen...
Konunun kilidini kaldırıyorum gene GEREKSİZ TARTIŞMALARA devam edilirse SÖZLÜ uyarı yapmaksızın direk uyarı puanı vereceğim...
Gs Transfer haberlerinde devam edelim. Koyduğumuz haberlere kaynak belirtelim...
Emurafu
28.Ağustos.2006, 22:10
Arkadaslar Lütfen hepimiz dikkat edelim sürekli uyarı alıyoruz en sonunda konu tamamen kilitlenebilir:(
sitte
28.Ağustos.2006, 22:19
Bir sitede okudum Ömer Aysan'la anlaştık kendisi 2-3 gün içinde Galatasaray'a gelecek kaynak isteyenlere gösterebilirim....
Emurafu
28.Ağustos.2006, 22:22
Alternatif acısından olabilir..
Kosanda futbolcu
batuhanry
28.Ağustos.2006, 22:28
Gercekten mı:o
Aşk-ı Şehir
28.Ağustos.2006, 22:29
Bir sitede okudum Ömer Aysan'la anlaştık kendisi 2-3 gün içinde Galatasaray'a gelecek kaynak isteyenlere gösterebilirim....
kardeş kaynak alsam?
sitte
28.Ağustos.2006, 23:11
http://www.spor3.com/haber.php?haber_id=275710
buyur kaynak
Aşk-ı Şehir
28.Ağustos.2006, 23:22
sağolasın...
Kalli istemiş habere göre demekki sağbekte sıkıntı yaşıyor...
Sekopej
28.Ağustos.2006, 23:58
Konu ile alakasız mesaj atmazsanız seviniriz. Buraya uyarı yazılarını boşuna yazmıyoruz herhalde.
asy2007
29.Ağustos.2006, 00:09
Herkese merhaba,
Transfer sezonunun başından beri bu forumu ilgiyle izliyorum; ama herhangi bir bilgi kaynağım olmadığından forumu da boşuna işgal etmemek adına bir cevap yazmamıştım.Ta ki bugün Reuters’te şu haber önüme düşünceye kadar.
15:04 29Aug2007 RTRS-Soccer-Possible transfers before window closes
LONDON, Aug 29 (Reuters) - Following is a brief look at possible transfers in Europe's top leagues before the transfer window closes on Friday:
ENGLAND
England international forwards Jermain Defoe and Shaun Wright-Phillips could swap clubs while Nicolas Anelka could leave Bolton Wanderers for either Manchester United or Manchester City. Defoe has yet to commit himself to a new deal at Tottenham Hotspur while Wright-Phillips has failed to fully establish himself at Chelsea since moving there from Manchester City two years ago.
Manchester United could move for Frenchman Anelka to ease their striking problems, while City would be keen to boost their vibrant new squad.
Chelsea's interest in Barcelona's Brazilian Ronaldinho was still being widely reported even though Barcelona president Joan Laporta says he will not be leaving the Nou Camp.
ITALY
Brazilian striker Adriano has been frozen out at champions Inter Milan but is refusing to go out on loan and has demanded a permanent move.
Inter would rather he went on loan and have had enquiries from Lazio, Parma and West Ham United.
The future of Adriano affects fellow Inter reserve striker Alvaro Recoba, with the club saying he can only leave for Torino if Adriano stays.
Lazio's long quest for a goalkeeper following Angelo Peruzzi's retirement last season could also go to the wire. They have been forced to play 43-year-old coach Marco Ballotta so far after Juan Pablo Carrizo's move from River Plate stalled over Italian citizenship.
Little transfer deadline action is expected at AC Milan, Juventus or AS Roma.
SPAIN
The future of Sevilla's Brazilian right back Daniel Alves remains the leading Spanish transfer saga yet to be concluded.
The 24-year-old did not play in his team's opening league match against Getafe on Saturday and did not travel with the team to Greece for their Champions League qualifier against AEK Athens which was postponed after the death of Antonio Puerta.
Both Chelsea and Real Madrid are still reported to be interested in the wingback, but Sevilla president Jose Maria del Nido has said he will not sell the player for less than 36 million euros ($48.94 million).
Most leading clubs have completed the major activity on the transfer market, but high-profile players such as Villarreal's Juan Roman Riquelme, Valencia's Asier del Horno, Atletico's Peter Luccin and Real Madrid's Julio Baptista are all tipped to be involved in last-minute deals.
There has been speculation about the possible departure of Ronaldinho and Deco from Barcelona. Neither player is likely to depart, but Iceland striker Eidur Gudjohnsen could leave given the prospect of a season on the bench at the Nou Camp.
FRANCE
Olympique Lyon are still hoping to persuade AS Roma to let them have Brazilian midfielder Mancini, although the Italians have said he was not for sale.
Lille have made an offer for Brazilian striker Julio Baptista, who has returned to Real Madrid after one season on loan at Arsenal but plays no part in new Real coach Bernd Schuster's plans.
Paris St Germain have made several offers to promoted Caen in an effort to sign France Under-21 striker Yoan Gouffran and still hope to sign him before the transfer window closes.
PSG coach Paul Le Guen said on Tuesday Pauleta had told him he would stay after all. The former Portugal striker had said a few weeks ago he might leave because he was not playing enough.
Brazilian striker Grafite looks likely to stay at Le Mans after the westerners turned down an offer from Borussia Dortmund.
GERMANY
There are no big deals likely in Germany, unless one or two of the wilder rumours turn out to be true.
Rafael van der Vaart has accepted that his dream move to Valencia is not going to happen, meaning the Dutch international playmaker will stay on at Hamburg SV for the moment.
Former Russian international Dmitry Bulykin joined Bayer Leverkusen on a free transfer this week and there are likely to be similar low-profile deals concluded before the deadline.
((Reporting by Mike Collett, Mark Meadows, Simon Baskett, Patrick Vignal and Kevin Fylan; editing by Justin Palmer, London sports desk; +44 207 542 7933; For the latest Reuters Premier League and international football news see: http://football.uk.reuters.com/))
Transfer sezonu kapanmadan sondakikada kimin kimle anlaşabileceğini, kimlerin halen boşta olduğunu özetleyen bir haber. Türkçe’ye çevirmeye gerek görmedim çünkü isimler ve birlikte anıldıkları kulüplere bakınca anafikir anlaşılıyor. Demem o ki; biz taraftarlar olarak iki yüz sayfa yazmışız, fakat elin Ingilizi üç satırlık haberde bizim ciddi ciddi ilgilendiğimiz üç futblcunun adını kullanmış ve ilgilenen kulüplerden biri olarak bizi anmamış. (Halbuki haberi yazan bir baksa Vikipediaya doğruyu görecek.:)
Yoksa biz bu adamlarla sanal olarak falan mı ilgilendik, yani birileri bizi yedi mi?
Çok önemli değil tabii gerçekleşmemiş bir transferde adımızın geçmesi. Ama yine de insan klübünün adını heryerde görmek istiyor işte.
PS: Bu arada Anelka ManUnited’a giderse hakikatten bomba olur diye düşünüyorum. Adamı mundar ettiler burada.
Hugo
29.Ağustos.2006, 01:34
Bir PS de ben ekleyeyim..
PPS : Burası Galatasaray transfer konusu ;;)
bgucin
29.Ağustos.2006, 02:23
nilmar transferi ile ilgili kesin bi bilgisi olan war mı?
batuhanry
29.Ağustos.2006, 02:36
Malesef kardeşim zaten olsa sölerdik;)
Agent_Zero
29.Ağustos.2006, 02:55
nondanın neyi yararlı diyenlere
1-ceza alanı çizgisinden dahi öldürücü vuruşlar yapabilmesi
2-kafa toplarına Turkcell Süper Lig gibi kanattan gelen topları çıkarma özürlü takımlar cenneti olan bir ligde isabetli çıkıp golu bulabilmesi
3-her iki ayağını da kullanarak sert vurşlar yapabilmesi
4-Turkcell Süper Lig gibi göbekten girdiğinizde sert savunmalarla karşılaşabileceğiniz bir ligde bile yıldırıcı ve yıpratıcı fiziksel özelliklere sahip olabilmesi
5-Avrupa’da engin tecrübesinin bulunması
6-Fransa,İtalya ve İngiltere gibi üst düzey liglerde sürdürdüğü kariyerinde 116 maçta 57 gol gbi yüksek bir yüzde bulabilmesi
iki "sözde" dezavantajı var ,
1-yaşı (ki Galatasarayımızı en az üç sene rahatlıkla taşıyabilmesi gerçeği dışında)
2-ayağının 4 sezon önce kırılmış olması (İstanbul’a adım atar atmaz detaylı bir sağlık kontrolünden geçecek eğer bir sorunu varsa kesinlikle imza atttırılmayacak)
3-devamlılık sorununun olması (unutmayalım ki İtalya ve İngiltere gibi en sert diye tanımlanabilecek iki ligde de ayağının kırılmasından sonraki süreçte bile hiç bir ciddi sakatlık geçirmemiştir)
sonuç habani Nonda Galatasarayımızın aradığı Target santrofordur Avrupa çapında yeteneği ile tanınan önemli bir oyuncudur.Kalli’nin uzman antrenman programıyla ve ona vereceği güvenle gollerini sıralayacak ve taraftarıyla girdiği sıcak diyaloglarla burada onu negatif eleştiren renkdaşların bile gönlünü fethedebilecek kapasitededir.
Nocna Mora
29.Ağustos.2006, 02:59
sağ beke gerek yok barış var orada ya da sabri ya da uğur :)
bgucin
29.Ağustos.2006, 03:07
bencede hiç gerek yok sadece forvete ihtiyacımız war
agoecmen
29.Ağustos.2006, 03:17
bence yedek olarak alınabilir. orda bikaç alternatif olsa bile orda oynayacak barışın sabrinin bouzidin yararlı olacağı mevkiler orası değildir. bence sağbeke TÜRK takviye yapılabilir. ama dani alves gibi kaliteli yabancılarada kapımızz açıktır.:)
Roberto Baggio
29.Ağustos.2006, 04:01
bugün basında chevanton ile ilgilendiğimizi görünce aha işte aradığımız adam dedim 27 yasında olması da cabası sevillada forma sansı zor ne yapıp edip chevanton u almaları lazım nonda ya lafım yok ama 30 yasında olması beni düşündürüyor...
Agent_Zero
29.Ağustos.2006, 04:03
chevanton haberi balon olma ihtimali çok ama çok yüksek bir haber
ThersoN
29.Ağustos.2006, 04:28
bugün basında chevanton ile ilgilendiğimizi görünce aha işte aradığımız adam dedim 27 yasında olması da cabası sevillada forma sansı zor ne yapıp edip chevanton u almaları lazım nonda ya lafım yok ama 30 yasında olması beni düşündürüyor...
3 yaştan bu kadar korkmamak lazım :) hangi forvetimiz o kadar genc ki ya da gencti iş yapanların bakınız. hakan halen daha oynuyor.
batuhanry
29.Ağustos.2006, 04:36
Bize bitirici bi forvet lazım Lincoln ün paslarını gol atsın yeter:zuhaha O da NoNda olabilir güvenin;;)
transatlantik
29.Ağustos.2006, 06:05
anlasıldı transfer cılesı c.tesı ye kadar surecek
murty54
29.Ağustos.2006, 07:37
Nonda da olmuyor
http://www.sporx.com/futbol/superlig/77641/
bgucin
29.Ağustos.2006, 07:38
bende gördüm o haberi inş yalandır
neondh
29.Ağustos.2006, 07:50
beyler nonda GALATASARAYDA
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=32725
attiilla
29.Ağustos.2006, 07:53
Evet işte budur Nonda bize çok katkı sağlayacaktır..
douramss
29.Ağustos.2006, 07:54
Nonda da olmazsa kim olacak merak ediyorum...Hakikaten Nobre filan....:) :(
neondh
29.Ağustos.2006, 07:54
nonda oldu arkadasım.bi trabsfer daha yolda
douramss
29.Ağustos.2006, 07:55
Hangi haber dogru simdi :?
attiilla
29.Ağustos.2006, 07:56
Maraton doğrudur olmazsa da olmasın Nobreyi falan düşünemiyorum bile ıyy....
neondh
29.Ağustos.2006, 07:56
üstte verıdııgm linktekı haber en son haber ve dogru lig tv de de soyledıler
Roberto Baggio
29.Ağustos.2006, 07:57
hımm bakalım 1-2 saat sonra ne olcak....maraton belli olmaz..
bgucin
29.Ağustos.2006, 07:57
maraton neye dayanarak koyuyo haberi galatasaray.org da yok ki öle bi haber
douramss
29.Ağustos.2006, 08:04
maraton neye dayanarak koyuyo haberi galatasaray.org da yok ki öle bi haber
Kone Galatasaray da haberini de resmi site disinda her yerde gormustuk...Haber dogrudur umarim...
bgucin
29.Ağustos.2006, 08:09
inşaallah öledir
fenerbahce_1907
29.Ağustos.2006, 08:11
DHA daha dogrudur maraton genelde yalan haber yapar;;)
baron
29.Ağustos.2006, 09:05
nonda beş para edecek bir forvet değil....
goosfraba
29.Ağustos.2006, 09:26
Galatasaray, forvet transferini sonunda noktaladı. Görüşmeler için İtalya´da bulunan yöneticiler, Roma´nın Kongolu golcüsü Shabani Nonda ile her konuda anlaştılar. Yıldız golcü, bugün Türkiye´ye gelerek kendisini Sarı kırmızılı ekiple sözleşme imzala
Sarı Kırmızılılar, Kongolu golcü için Roma´ya 500 bin euro ödeyecek. Nonda ise Galatasaray´dan yıllık 1,3 milyon euro alacak. Adını Monaco ile duyuran Nonda, daha sonra Roma´da forma giymiş geçen sezonu ise Tugay´ın takımı Blackburn´de kiralık olarak geçirmişti. 29 maçta 7 gol atan Kongolu yıldız, sezon sonunda takımı Roma´ya dönmüştü. Yöneticilerle birlikte İstanbul´a gelecek yıldız futbolcu, sağlık kontrolünden geçirilecek ve kendisini Sarı Kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.
Lig TV
El Barto
29.Ağustos.2006, 09:28
Şaban abi mi gelmiş hayırlı olsun çok beğendiğim bir oyuncudur kendisi Wining elevenden. :p
BlackEagle19o3
29.Ağustos.2006, 09:34
Bence Gs bizden Nobre veya Burak'ı alsa iyi olur:p
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2006, 10:14
Dipteyim, sondayım, Shabani Nondayım :D
Nonda, bakalım neler yapcak, ama sporx.com'da anlaşılamadı yazıyor :)
nart_susruko
29.Ağustos.2006, 12:49
resmi site sabah 8 akşam 5 çalışıyor anlaşılan..
:icon_biggrin:
Hugo
29.Ağustos.2006, 15:48
Dipteyim, sondayım, Shabani Nondayım :D
Nonda, bakalım neler yapcak, ama sporx.com'da anlaşılamadı yazıyor :)
Hehe Güzel olmuş :D
PAZARLIK 2 GÜN SÜRDÜ
Galatasaray, Shabani Nonda için iki gündür sürdürdüğü transfer görüşmelerinde mutlu sona ulaştı. İtalya'da Kongolu golcünün kulübü Roma ile bonservis pazarlığı yapan sarı- kırmızılı yöneticilerin, son pürüzleri de halletikleri ve Nonda ile el sıkıştıkları öğrenildi. Yapılan sıkı pazarlık sonunda, piyasa değeri 4 milyon euro olan Nonda'nın yıllık 1 milyon 300 bin euro alacağı belirtildi.
BUGÜN GETİRİLİYOR
Roma'ya ise bonservis bedeli olarak 500 bin euro ödenecek. Geçtiğimiz sezon, İngiltere Premier Lig takımlarından Balckburn'de kiralık oynayan yıldız futbolcuyu, Galatasaray çalıştırıcısı Feldkamp da son vuruşlardaki etkinliği nedeniyle istemişti. Pazarlığı yürüten Futbol A.Ş. Başkanı Adnan Sezgin ve yönetici Haldun Üstünel'in bugün Nonda'yı İstanbul'a getirmesi bekleniyor.
Fotomaç
Atakan38
29.Ağustos.2006, 16:00
Nonda Aslan oldu
Galatasaray, forvet transferini sonunda noktaladı. Görüşmeler için İtalya'da bulunan yöneticiler, Roma'nın Kongolu golcüsü Shabani Nonda ile her konuda anlaştılar. Yıldız golcü, bugün Türkiye'ye gelerek kendisini Sarı kırmızılı ekiple sözleşme imzalayacak (Liq Tv)
Çoğu Yer AsLan Oldu Diip Duruo
BakaLım Bıttıyse Buqun GeLır HeraLde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bence Gs bizden Nobre veya Burak'ı alsa iyi olur:p
O AdamLarı Verip Ustune Para Verseniz Yıne Istemeyız
Bzm En KotuLerımız OnLardan Çok Daa FaydaLı Olur ;)
Hugo
29.Ağustos.2006, 16:06
Aslında Burak olabilir.. Ama Nobre olmaaaaz:D
Revolution
29.Ağustos.2006, 16:35
Aslında Burak olabilir.. Ama Nobre olmaaaaz:D
Bence tam tersi Nobre olabilir Burak olmaz..Hazır Nobre kadro dışı da kaldı.. :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_5e_Nonda.jpg
Nonda Aslan oldu
Galatasaray, forvet transferini sonunda noktaladı. Görüşmeler için İtalya'da bulunan yöneticiler, Roma'nın Kongolu golcüsü Shabani Nonda ile her konuda anlaştılar. Yıldız golcü, bugün Türkiye'ye gelerek kendisini Sarı kırmızılı ekiple sözleşme imzalayacak.
Lig TV muhabiri Tunç Elibol'un haberine göre, sarı Kırmızılılar, Kongolu golcü için Roma'ya 500 bin euro ödeyecek. Nonda ise Galatasaray'dan yıllık 1,3 milyon euro alacak. Adını Monaco ile duyuran Nonda, daha sonra Roma'da forma giymiş geçen sezonu ise Tugay'ın takımı Blackburn'de kiralık olarak geçirmişti. 29 maçta 7 gol atan Kongolu yıldız, sezon sonunda takımı Roma'ya dönmüştü. Yöneticilerle birlikte İstanbul'a gelecek yıldız futbolcu, sağlık kontrolünden geçirilecek ve kendisini Sarı Kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.
nerazzuri
29.Ağustos.2006, 17:07
Altı yıl sonra nasipmiş
G.SARAY'ın son transferi olacak Nonda, 6 yıl önce de sarı- kırmızılı kulübün kapısından dönmüştü. 2001'de Monaco, Jardel'e karşılık Nonda + Eloi ile birlikte 5 milyon dolar para teklif etmiş ancak iki kulüp anlaşamamıştı. Cimbom, 24 yaşında almadığı Nonda'yı 30 yaşında transfer etmiş olacak.
Hugo
29.Ağustos.2006, 17:22
Eee Jardel varken Nonda'nın yüzüne kim bakar.
Nonda Jardel kadar bitirici ve Beleşçi miydi acaba:D
Sirius Black
29.Ağustos.2006, 17:30
NONDA GALATASARAY'DA
Galatasaray, her konuda anlaşma sağladığı Nonda'yı imza için getiriyor.
30 Ağustos 2007 01:05
Galatasaray, forvet transferini sonunda noktaladı. Görüşmeler için İtalya'da bulunan yöneticiler, Roma'nın Kongolu golcüsü Shabani Nonda ile her konuda anlaştılar. Yıldız golcü, bugün Türkiye'ye gelerek kendisini Sarı kırmızılı ekiple sözleşme imzalayacak.
Lig TV muhabiri Tunç Elibol'un haberine göre, sarı Kırmızılılar, Kongolu golcü için Roma'ya 500 bin euro ödeyecek. Nonda ise Galatasaray'dan yıllık 1,3 milyon euro alacak. Adını Monaco ile duyuran Nonda, daha sonra Roma'da forma giymiş geçen sezonu ise Tugay'ın takımı Blackburn'de kiralık olarak geçirmişti. 29 maçta 7 gol atan Kongolu yıldız, sezon sonunda takımı Roma'ya dönmüştü. Yöneticilerle birlikte İstanbul'a gelecek yıldız futbolcu, sağlık kontrolünden geçirilecek ve kendisini Sarı Kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.
Lig TV
eXcitinG
29.Ağustos.2006, 17:36
GeLe geLe Nonda mı geLdi.Bizim gibi oLdu Gs nin haLide kimLer anıLırken kim geLiyor.BakaLım neLer yapabiLicek.
uAburak89
29.Ağustos.2006, 17:36
500 bin Euro'ya gelcekse, buyursun gelsin.. Bu paraya alınabilecek en iyi adamlardan biridir Nonda.. Ama resmi site yazmadan inanmamak lazım..
Aşk-ı Şehir
29.Ağustos.2006, 17:39
500 bin Euro'ya gelcekse, buyursun gelsin.. Bu paraya alınabilecek en iyi adamlardan biridir Nonda.. Ama resmi site yazmadan inanmamak lazım..
Aynen katılıyorum Burak ilk başta istememiştim ama değişik nedenlerden dolayı gelsin diyorum...
Hugo
29.Ağustos.2006, 17:41
2 forvet dediler.
Diğerini bekliyorum ben..
agoecmen
29.Ağustos.2006, 17:43
bence transferi bugün maça kadar açıklasalar iyi olur. hiç olmassa hakan ve ümit kendilerini göstermek için daha iyi oynardı..
lincoln1979
29.Ağustos.2006, 17:44
liste yarın saat kaça kadar verılıyo.yanı eger 2.transfer olursa gene ya bugun yada yarın acıklanır
bigX
29.Ağustos.2006, 17:47
transfer islemleri en gec yarin saat 24´de bitmis olmasi lazim.
Aşk-ı Şehir
29.Ağustos.2006, 17:48
3 Eylül'de bitiyor transfer dönemi;;)
lincoln1979
29.Ağustos.2006, 17:50
nilmarı ısteyen arkadaslara kotuhaber artık o napoli oyuncusu.
www.transfermarkt.de (http://www.transfermarkt.de/)
Aşk-ı Şehir
29.Ağustos.2006, 17:53
Gelmesini isterdim fakat yönetimin ilgilendiğini bile sanmıyorum...Napoli'de başarılar demek düşer bize...
lincoln1979
29.Ağustos.2006, 17:59
nonda bu fıyata bulabılecegımız cok ıyı bır oyuncu
Nocna Mora
29.Ağustos.2006, 17:59
Nonda bugün mü yarın mı ne sağlık kontrolünden geçecek videosunu koyacak birisi varmı son 2 sezonunun
Aşk-ı Şehir
29.Ağustos.2006, 18:02
Nonda o fiyata yapılacak en iyi transferdir...
lincoln1979
29.Ağustos.2006, 18:06
nondnın herkes sakatlıgından bahsedıyodu.adam ingilterede gecen sene kupalarlan berebar toplam 35 maç yaptı.yanı sakatlıgı atlattıgını gorebılırız.birde ıngıltere gıbı lıgde 8 golde ıyı bır sayı.galatasarayda cok ıs yapacagına ınanıyorum.ama hala ben bır 2.forvet daha ıstıyorum.inşallah uefaya verılcek lısteye yetısır.
douramss
29.Ağustos.2006, 18:15
Nonda nin gelecegi kesin mi ki???..
bigX
29.Ağustos.2006, 18:30
resmi sitede aciklanmadan önce hic bi seye inanmam... beklicez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
belki´de Hava limaninda Lincolndeki gibi sikinti yasanmasin diye haberi gec aciklayacaklar bi ihtimal
transatlantik
29.Ağustos.2006, 18:42
bazı basın organları bugun gelecek dıyo...ama bende formayla canlı yayına cıkıp gs ye geldıgım ıcın cok mutluyum demeden ınanmam...
Atakan38
29.Ağustos.2006, 18:43
Nondaya LincoLn Gıbı KarsıLama YapıLmaz
NiLmara Bak Yaa NapoLiye Gıttı Adam
Gs Yıne Yaptı Yapacağını Kaçırdı Adamı
Nonda'nın Yanında İii Bi Adam Daa GeLırse Super Olur
500 Bin $'sa Kimse Transfere Bı Sey Demez
Varonil
29.Ağustos.2006, 19:40
Nonda Aslan oldu
Kaynak:Lig tv.com.tr
uAsamet91
29.Ağustos.2006, 19:47
Galatasaray Shabani Nonda ile anlaştı..
Sarı Kırmızılılar iki gündür devam eden görüşmelerin ardından piyasa değeri 4 milyon euro olarak belirtilen Kongolu golcü ile her konuda anlaşırken, kulübü Roma'ya ise bonservis bedeli olarak 500 bin euro ödeyecek..
Nonda ise Galatasaray'dan yıllık 1,3 milyon euro alacak..
Geçtiğimiz sezonu İngiltere Premier Ligi'nde Blackburn formasıyla kiralık olarak tamamlayan golcü futbolcu, yarın İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçirilecek ve kendisini Sarı Kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayacak..
6 Mart 1977 Bujumbura, Burundi doğumlu olan, 1.82 boyunda ve 72 kilo ağırlığındaki Shabani Nonda, Kongo Milli Takımı'nın formasını giyiyor. 2000'de Monaco'ya transfer olan Nonda, 2004 Şampiyonlar Ligi finalinde Monaco formasıyla final oynadı. Monaco'da 57 gol kaydeden futbolcu ardından 31 Ağustos 2006'da bir yıllığına kiralık olarak Tugay Kerimoğlu'nun da formasını giydiği Premier League ekibi Blackburn Rovers'a geçti. Nonda Rovers'da bir sezonda 26 maçta 7 gol kaydetti.
1995 - 1998 yılları arasında üç sezon dün gece Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nden elediği Zürih'te oynayan Nonda, İsviçre'de 75 maçta 36 gol kaydetti. 1998 - 2000'de iki sezon da Fransa'nın Rennes takımında forma giyen Kongolu golcü, burada da 62 maçta 31 gol kaydetti.
2002 - 2003 sezonunda kariyerinin en parlak dönemini Monaco'da geçirdi.. Monaco ile geçirdiği muhteşem sezonda 26 lig golü kaydeden futbolcu dizinden sakatlandı ve 2003 - 2004'te sadece 12 maç forma giydi ve 5 gol atabildi..
Nonda'nın Rovers taraftarının taktığı Shabba ve kendisinin favorisi olan ve aynı zamanda ikinci ismi olan Chris takma isimleri bulunuyor.
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
TUNÇ ELİBOL
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2006, 20:04
LİGTV-MARATON 2'lisi Nonda'yı getirdi GS'ye.
Hadi hayırlısı.
bgucin
29.Ağustos.2006, 20:55
nilmar ın napoli ye gittiği kesin mi?
aliihsandikmen
29.Ağustos.2006, 20:58
nilmarı ısteyen arkadaslara kotuhaber artık o napoli oyuncusu.
www.transfermarkt.de (http://www.transfermarkt.de/)
Valla ne bu sitede ne de Napoli'nin sitesinde böyle bişey göremedim. Zaten Nilmar'ın Napoli'e gideceğini de sanmam...
bgucin
29.Ağustos.2006, 21:07
Valla ne bu sitede ne de Napoli'nin sitesinde böyle bişey göremedim. Zaten Nilmar'ın Napoli'e gideceğini de sanmam...
inşaallah dediğin doğrudur ve inşaallah bize gelir
Nocna Mora
29.Ağustos.2006, 21:12
Vazgeçtiler 1 yıllık konrat isttediği için Nilmar'dan ::(
aix2
29.Ağustos.2006, 22:36
Eğer Nonda ciddi ciddi geliyorsa başka yabancı alınmaz onu devre arası kullanırlar.
erdemzorer10
30.Ağustos.2006, 00:06
arkadaşlar bgn lig tv ye Gs yi takip eden muhabirlerden biri baglandı ve klübün nondanın geçirdigi sakatlıgın üzerinde durdugunu ve nondayı istanbula getirerek detaylı bir saglık kontrolünden geçireceklerini söyledi...
bunun dışında nonda ve klübüyle anlaştıgımızı duyurdu...
500 bin euro nonda gibi yeniden çıkış yakalamak isteyen kaliteli bir geçmişi olan oyuncu için çok cüzi bir miktar..umarım yararlı olacaktır..
gezenti
30.Ağustos.2006, 00:17
http://img515.imageshack.us/img515/4161/admin23641wc7.th.jpg (http://img515.imageshack.us/my.php?image=admin23641wc7.jpg)
Aysan " Çıkan haberler asılsız "
Tecrübeli sağ kanat oyuncumuz Ömer Aysan Barış ulusal gazetelerde ağzından çıkmış gibi yazılan haberlerin doğru olmadığını belirtti.
Bugün Fotomaç gazetesinde "Boş mukaveleye imza atarım" şeklinde çıkan haberin kesinlikle yalan olduğunu belirten Aysan " Bursaspor`un mukaveleli oyuncusuyum. Benim ağzımdan çıkmış gibi yazılan haberler tamamen asılsızdır. Ben böyle birşey söylemedim. Bursaspor`da oynamaktan son derece mutluyum. Transfer söz konusu olursa bu tamamen kulübün tasarrufunda olan birşeydir " dedi.
Nocna Mora
30.Ağustos.2006, 00:18
biz zaten sabahtan beri öyle diyoruz :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img515.imageshack.us/img515/4161/admin23641wc7.th.jpg (http://img515.imageshack.us/my.php?image=admin23641wc7.jpg)
Aysan " Çıkan haberler asılsız "
Tecrübeli sağ kanat oyuncumuz Ömer Aysan Barış ulusal gazetelerde ağzından çıkmış gibi yazılan haberlerin doğru olmadığını belirtti.
Bugün Fotomaç gazetesinde "Boş mukaveleye imza atarım" şeklinde çıkan haberin kesinlikle yalan olduğunu belirten Aysan " Bursaspor`un mukaveleli oyuncusuyum. Benim ağzımdan çıkmış gibi yazılan haberler tamamen asılsızdır. Ben böyle birşey söylemedim. Bursaspor`da oynamaktan son derece mutluyum. Transfer söz konusu olursa bu tamamen kulübün tasarrufunda olan birşeydir " dedi.
Ben bunu bir gazetede okumuştum dün haberler asılsız diye
sitte
30.Ağustos.2006, 00:29
ben anlaşıldı diye okumuştum...
Hugo
30.Ağustos.2006, 00:38
Şimdi Nilmar gitmedi mi Napoliye? :D
uAburak89
30.Ağustos.2006, 00:45
Galatasaray'ta forvet transferindeki karmaşa sürüyor..
Maraton.Com.Tr'nin dün gece duyurduğu haberin ardından üç gündür İtalya'da temaslarını sürdüren Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve Yönetici Haldun Üstünel'in Romalı Nonda ile birlikte İstanbul'a gelmeleri bekleniyordu..
Ancak iki yönetici İstanbul'a yalnız geldi.. Havaalanında basın mensuplarına konuşan Adnan Sezgin, "Şu anda kesinleşmiş bir transfer yok.. Görüşmelerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor.. Bazı ufak pürüzler kaldı ve onların giderilmesi için çalışıyoruz" açıklamasını yaptı..
Sezgin'in açıklamasında belirttiği pürüzlerin Nonda'nın sakatlığı ile ilgili olduğu ve bu konunun transferde tek sorun olduğu öğrenildi..
Kaynak: Dansöz Maraton..
murty54
30.Ağustos.2006, 00:46
şaşırmadım
Hugo
30.Ağustos.2006, 00:48
Tek Lincoln'le bizi kandırabileceklerini sanmasınlar!..
bgucin
30.Ağustos.2006, 01:09
sizce yönetim transfer yapabilecek mi?
bence hayır
anilton
30.Ağustos.2006, 01:28
Nonda İstanbul'da!
FLAŞ! Galatasaray'ın prensipte anlaştığı Kongolu futbolcu Shabani Nonda İstanbul'a geldi. Nonda'nın resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor!
Özellikle Monaco formasıyla yıldızı parlayan ve Galatasaray'ın daha öncede transfer gündemine gelen 30 yaşındaki forvet oyuncusu geçtiğimiz sezon kiralık olarak Blacburn Rovers'da gorma giyen 26 maçta 7 gol atan siyahi futbolcu fiziğe dayalı futboluyla dikkat çekiyor. Kongolu golcünün kulübü Roma ile sözleşmesi 2008'de sona eriyordu. İtalyan ekibi gözden çıkardığı futbolcusu için 2 ay önce 2 milyon Avro fiyat biçmişti.
DHA
anilton
30.Ağustos.2006, 01:34
Ve.. Galatasaray, Nonda'yı İstanbul'a getirdi..
Türkiye'nin dün gece geç saatlerde Galatasaraylı olduğunu MARATON.COM.TR'den öğrendiği Nonda İstanbul'da.. Kongolu golcü sabah saatlerinde gizlice getirildiği İstanbul'da sağlık kontrolünden geçirildi..
Golcü futbolcunun bu akşam oynanacak Koprivnica maçında taraftarların önüne çıkartılarak tanıtılacağı öğrenildi..
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
Hugo
30.Ağustos.2006, 01:46
Anaa:zuhaha
Resmi sitede de yazmıyor ki:D
aix2
30.Ağustos.2006, 01:55
Bakalım Nonda ne yapacak(turist olarak gelmediyse) yönetim sadece Galatasaray'lı değil bütün taraftarları heyecanlandıracak transfer yapacağız dedi millet heyecanla bekliyor Nonda ne yapacak :icon_smile: inşAllah faydalı olur.
Del Piero_10
30.Ağustos.2006, 01:58
Eskiden çok gol atan ancak son yıllarda kaybolmuş bir adam Nonda.
Uyum sağlarsa 15 golü bulur.Ancak Ümit Karan'ın yanına hızlı hareketli bir santrafor daha iyi olurdu.
Morientes,Kone gibi futbolculardan sonra Nonda'yı beklemiyordu kimse.
paco
30.Ağustos.2006, 02:00
Hayirli olsun ... umarim faydali olur ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eskiden çok gol atan ancak son yıllarda kaybolmuş bir adam Nonda.
Uyum sağlarsa 15 golü bulur.Ancak Ümit Karan'ın yanına hızlı hareketli bir santrafor daha iyi olurdu.
Morientes,Kone gibi futbolculardan sonra Nonda'yı beklemiyordu kimse.
Nonda yavas yani ... Ayni nonda'dan bahsetmiyoruz heralde ...
Del Piero_10
30.Ağustos.2006, 02:07
Hayirli olsun ... umarim faydali olur ...
Nonda yavas yani ... Ayni nonda'dan bahsetmiyoruz heralde ...
Evet Monaco'daki Nonda'dan bahsetmiyoruz.
Hugo
30.Ağustos.2006, 02:09
Monaco'daki Nondaaa :D
i love you Nonda!..
Blackburn'deki Nonda..
i may love you Nonda :D
lincoln1979
30.Ağustos.2006, 02:24
az once dhada son dakıkaka olarak gectı.istanbula gelmıs
bgucin
30.Ağustos.2006, 02:33
sizce yönetim 1 forvet daha alabilir mi nilmar ı mesala?
ThersoN
30.Ağustos.2006, 02:35
hayırlısı olsun... :)
agoecmen
30.Ağustos.2006, 02:47
atillaya kızıyodunuz şimdi siz nilmar diyip duruyosunuz:D
Nocna Mora
30.Ağustos.2006, 03:14
Nonda Galatasaray'da...
Galatasaray, aradığı golcüyü buldu ve İstanbul'a getirdi. Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre Nonda İstanbul'a geldi.
ANADOLU AJANSI DA HABERİ GEÇTİ
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın, Roma takımının Kongolu oyuncusu Shabani Nondo’yu bugün gizlice İstanbul’a getirttiği öğrenildi.
Kulüp bu konuda herhangi bir açıklamada bulunmazken, Nonda’nın, öğle saatlerinde Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildiği ifade edildi. Bu oyuncuyla ilgili sürpriz açıklamanın, sarı-kırmızılı kulüp yöneticileri tarafından, bu akşamki NK Slaven maçından sonra Ali Sami Yen Stadı’nda yapılması bekleniyor.
uAburak89
30.Ağustos.2006, 03:16
Bu paraya bu adamı almak bir başarıdır, iş yapacağına inanıyorum.. İnanmak istiyorum.. Yanına bir tane de hızlı ve bitirici forvet alınırsa, kimse tutamaz bizi..
Emurafu
30.Ağustos.2006, 03:38
Cok ucuza resmen piyango gibi adam aldık:):)
Arkadaslar nonda bu aksam Stadyumda taraftara göstelilecekmiş...
Roberto Baggio
30.Ağustos.2006, 04:43
nonda hayırlı olsun galatasarayımıza iş yapacağına inanıyorum...
eGowiCh
30.Ağustos.2006, 04:47
Galatasaray Nonda ile imzalıyor
Galatasaray'ın yeni forveti Shabani Nonda oldu. Uzun süren pazarlıkların ardından Roma'nın golcü futbolcusu ile her konuda anlaşma sağlandı ve 30 yaşındaki Kongolu oyuncu istanbul'a geldi.
http://www.ntvspor.net/Images/18864.jpg
Galatasaray yönetimi, camianın uzun süredir beklediği forvet transferinde son noktayı koydu.
Uzun süredir İtalya'da transfer görüşmeleri yapan yöneticilerden Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, Roma kulübünün golcü futbolcusu Shabani Nonda ve İtalyan kulüple her konuda anlaşarak bu transferi gerçekleştirdi. Prensip anlaşmasına varılan Nonda, sarı-kırmızılı kulüple sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.
Galatasaray, sağlık kontrolünden sonra imza atması beklenen golcü için Roma kulübüne yaklaşık 1 milyon Euro, futbolcuya ise yıllık 1.3 milyon Euro ödeyecek.
Sarı-kırmızılı yönetim, Slaven ile oynanacak UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçı öncesi, futbolcuların konsantrasyonu bozulmasın diye resmi açıklama yapmadı. Karşılaşma sonunda yönetimin resmi açıklama yapacağı belirtildi.
2004 Şampiyolar Ligi finalinde Porto'ya karşı Beşiktaşlı Cisse ile birlikte Monaco forması giyen Kongolu futbolcu, 2000-2005 yılları arasında Monaco forması ile 116 maçta 57 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.
2005 yılında büyük ümitlerle Roma'ya transfer olan Nonda, geçirdiği ağır sakatlık sonrasında şans bulduğu 16 maçta sadece 4 gol atabildi.
Geçtiğimiz sezon İngiltere'nin Blackburn Rovers ekibine kiralanan Nonda, fizik gücündeki eksikliğe rağmen 26 maçta 7 gol kaydetti.
1.82 boyundaki Nonda, üstün fizik gücü ve atletik yapısıyla dikkat çekiyor.
NTVSpor
agoecmen
30.Ağustos.2006, 04:48
hayırlı olsun türkiyeye...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
penaltı oldu yaa:(
batuhanry
30.Ağustos.2006, 06:14
transfer bittiyse uzuldum ben tek nonda acaba yeter mi bizim gol sıkıntımıza:uzgun:
Murat Abbasi
30.Ağustos.2006, 06:50
Hayal kırıklığı, çok uğraşmışlar bir de, çekeceğimiz çok bu yönetimden istifa etsinler daha iyi. Yıldız diye yarım bir adam getirdiler, çocuk kandırır gibi.
Ziya38
30.Ağustos.2006, 06:51
Baska transfer olucakmi ustalar? Ben sanmiyorum Bu Sonuncu transferimiz
M.Scofield
30.Ağustos.2006, 06:51
tam bir soru işareti
Berkaiser
30.Ağustos.2006, 07:09
Çok da kötümser olmamak lazım bence.Umarım gol sorunumuzu çözer.
LaOmerta
30.Ağustos.2006, 07:12
kanal 24 muhabiriyle osman şenher yarında büyük ihtimal chevantonla anlaşıcaklar gibilerinden konuştular ama bakalım hayırlısı..
erdemzorer10
30.Ağustos.2006, 07:14
chevanton neden olmasın..aradıgını ne monacoda ne sevillada buldu..kısmetse bizde bulacak istedigini :)
douramss
30.Ağustos.2006, 07:35
Chevanton gelirse adam gibi bir transfer yapmis olurlar....Nonda ise kocaman bi soru isareti...
LaOmerta
30.Ağustos.2006, 07:39
Alves'de gelebilirmis,, Nonda Alves'e esantiyon olacak diyorlar....
Emurafu
30.Ağustos.2006, 07:45
chevanton olabilir çünkü Kone savillada:)
Nondayı elestirmek veya övmek erken emre kardesinde dedigi gibi soru işareti:)
Ama ben ümitliyim:)
LaOmerta
30.Ağustos.2006, 07:49
insallah bir forvet daha alirizzzz...
Emurafu
30.Ağustos.2006, 07:54
Ben demisdim uefa macından sonra trnasfer acıklanır diye:D:D:D
Yarın bir trnasfer daha bekliyorum:)
Adnan sezginde ipucu verdi:)
BlackEagle19o3
30.Ağustos.2006, 08:04
Chevanton gelsin.O Nonda'Dan daha iyi bence:)
TürkuAz
30.Ağustos.2006, 08:06
Javier Ernesto Chevanton yada Afonso Alves ikilisinden biri Lincoln'ü gölgede (!) bırakır..
Emurafu
30.Ağustos.2006, 08:07
Fazıl ÜNVERDİ demiş ki ;
Chevanton kesinlikle doğru. Ancak transferin bitmesine kısa bir süre kaldığı için zor gözüküyormuş. Chevanton dışında birkaç aday daha varmış, ancak isimleri öğrememedik. Ama ben bu dakikadan sonra yeni bir transferi zor görüyorum. Ama belli de olmaz. Yarın akşama kadar beklemekte fayda var diye düşünüyorum arkadaşlar.
osman şehner radyosporda ve kanal24 de açıkladı: GSARAY uruguaylı santroforu büyük ihtimal bitirdi bugün yarın açıklama yapılır dedi
Arkadaslar bir iki haberde benden.....
1-Chevanton Uefa listesinde yok uefa sitesinede bakabilirsiniz....
2-Sevilla Koneyi aldı 12 milyon euroya fiyatı tambilmiyorum..
Galatasaray hersene son dakikalarda oyuncu almısdı..Bence son dakika birileri yine gelecek:)İnamoto hariç:D:D
Gelirmi bilemem insallah gelir.........
Roberto Baggio
30.Ağustos.2006, 08:07
chevanton chevanton chevanton diyorum...
fatih akin
30.Ağustos.2006, 08:09
Arkadaşlar Nonda gelmiş.Resmi sitede yazıyor. Ne yapıcaksak o adamı da.Necati gitti diye çok üzülmemiştik ama Neco yu arıyıcaz anlaşılan:(
gorkemyilmazkarasu
30.Ağustos.2006, 08:09
chevanton yararlı olabilir gerçekten demin fb transfer haberlerinede yeri gelmişken yazdım kezmanda bizde süper oynar lincoln-nonda-kezman gerçekten süper olur alırız diye demiyorum yanlış anlaşılmasın takas konusu gündeme gelmiş tekkeyle onun için yazdım
erdemzorer10
30.Ağustos.2006, 08:10
chevanton gelirse işte o zmn lincoln gölgede kalmış olur..nondayı da yabana atmamak gerekir ;)
neyse nonda transferi resmi siteden açıklandı yarın 13.30 da imzayı atıyor...umarum cheva da kadroya katılır..ve işte o zmn gerçek Gs yi izleriz :)
Roberto Baggio
30.Ağustos.2006, 08:11
Shabani Nonda Galatasaray'da
AS Roma kulübünde forma giyen Shabani Nonda artık Galatasaraylı. Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nım yeni oyuncusu Shabani Nonda bugün (31 Ağustos Cuma) saat 13:30'da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda kendisini Galatasaraylı yapacak olan imzayı atacak.
Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü
Portre:
Shabani Nonda
Pozisyon: Forvet
Ülkesi: Demokratik Kongo Cumhuriyeti
Boy: 1.82
Kilo: 77
Oynağı Takımlar: Vaal Professionals, FC Zürich, Rennes, Monaco, Roma, Blackburn Rovers
Mart 1977 Bujumbura, Burundi doğumlu 1.82 boyunda, 72 kilo olan Shabani Nonda, Kongo Milli Takımı'nın formasını giyiyor. 1995-1998 yılları arasında üç sezon FC Zürich kulübünde forma giyen Nonda İsviçre'de 75 maçta 36 gol kaydetti.
1998-2000 yılları arasında iki sezon, Fransa'da Rennes'de forma giyen Nonda 62 maçta 31 gol kaydetti. 2000'de Monaco'ya transfer olan Nonda, 2004 Şampiyonlar Ligi finalinde Porto'ya karşı forma giydi.
Monaco'da forma giydiği 5 sezonda 116 maçta 57 gol atan Nonda, 2005 yılında Serie A'ya, AS Roma'ya transfer oldu ve 16 maçta 4 gol kaydetti.
2006-2007 sezonunda Premier Lig ekiplerinden Blackburn Rovers'da kiralık olarak forma giyen Shabani Nonda 26 maçta 7 gol attı.
Emurafu
30.Ağustos.2006, 08:11
İşte uefa listesi:)
http://de.uefa.com/competitions/ucl/fixturesresults/round=15104/match=301264/report=lu.html
İnsallah gelir........
erdemzorer10
30.Ağustos.2006, 08:13
olmayacak diye bişey yok :) umarım yönetim chevayı alır ama duyduguma göre bir de savunma oyuncusu alınacagı söyleniyor..tabi ne kdr dogru bilemiyorum ..
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 08:14
Bence transfer sonlanır Nonda ile.Belki devre arasında alınabilir bir oyuncu.Bir isim daha alınırsa süpriz olur gerçekten.
C h A o S
30.Ağustos.2006, 08:16
Lincoln, Nonda'yı çoşturur.Ümit,Nonda ikilisi süper işler çıkarır diye ümit ediyorum...
Chevanton gelirse artık yuh derim:p chevanton gelsin Uefa kupasında görün bizi :) inşallah gelir.
fatih akin
30.Ağustos.2006, 08:16
Bence de bitirir yönetim transferi.Chevanton çok iyi olur gelirse ama bu saatten sonra biraz zor gibi.
Emurafu
30.Ağustos.2006, 08:17
Semsi Bir oyuncu daha gelecek ama uefada oynarmı bilemem çünkü eylülde gelebilir hangi mevki bilemem ama bir oyuncu daha gelcek....Çünkü Adnan sezgin calısıyoruz falan diyor hatta kalec hariç heryere gelebilir dedi.
Bu arada Chevanton santandere kiralanma ihtimalide varmıs.....
erdemzorer10
30.Ağustos.2006, 08:17
nondayla biter bencede ama hayat sürprizlerle dolu..yönetim bizi şaşırtabilir belki :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bgn lig tv de duydugum kadarıyla sag beke alternatif olacak bir oyuncu aranıyomuş..
TürkuAz
30.Ağustos.2006, 08:20
Şu dakikadan sonra yapılacak HER transfer sürpriz olur.
C h A o S
30.Ağustos.2006, 08:23
Nonda'ya Fm'den dolayı bi sempatim var:p Tam formunu yakalarsa Gs'de çok iyi işler çıkaracağına eminim.Hayırlısı olsun.İhtiyacımız vardı forvet transferine.Nonda şu anda alacağımız en iyi alternatif oyuncuydu.Yönetim bu sene transfer yapmayı öğrendi.Darısı ileriki yıllara :p
erdemzorer10
30.Ağustos.2006, 08:23
''SAVUNMA YÖNÜ GÜÇLÜ OYUNCU İSTİYORUM''
İsviçre'deki kamp çalışmalarından bu yana savunmanın sağına oyuncu almayı düşündüğünü dile getiren Karl Heinz Feldkamp, Uğur'un işini iyi yaptığını, ayrıca savunma yönü güçlü bir oyuncu transfer etmeyi istediğini söyledi.
Feldkamp, Servet ve Song'dan birisinin sakatlık yaşama ihtimalinin kendisini düşündürdüğünü de belirterek, ''Servet ve Song gibi çok hareketli, gidip gelebilen, defansif yönü iyi olan bir oyuncu arıyorum. Değişik pozisyonlarda oynayabilecek Linderoth gibi bir oyuncu almayı istiyorum'' şeklinde konuştu
madem savunmaya adam istiyosun İsmael Bouzid i neden aldın ?
Maksic
30.Ağustos.2006, 08:25
Shabani Nonda Galatasaray'da
AS Roma kulübünde forma giyen Shabani Nonda artık Galatasaraylı. Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nım yeni oyuncusu Shabani Nonda bugün (31 Ağustos Cuma) saat 13:30'da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda kendisini Galatasaraylı yapacak olan imzayı atacak.
Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü
Portre:
Shabani Nonda
Pozisyon: Forvet
Ülkesi: Demokratik Kongo Cumhuriyeti
Boy: 1.82
Kilo: 77
Oynağı Takımlar: Vaal Professionals, FC Zürich, Rennes, Monaco, Roma, Blackburn Rovers
Mart 1977 Bujumbura, Burundi doğumlu 1.82 boyunda, 72 kilo olan Shabani Nonda, Kongo Milli Takımı'nın formasını giyiyor. 1995-1998 yılları arasında üç sezon FC Zürich kulübünde forma giyen Nonda İsviçre'de 75 maçta 36 gol kaydetti.
1998-2000 yılları arasında iki sezon, Fransa'da Rennes'de forma giyen Nonda 62 maçta 31 gol kaydetti. 2000'de Monaco'ya transfer olan Nonda, 2004 Şampiyonlar Ligi finalinde Porto'ya karşı forma giydi.
Monaco'da forma giydiği 5 sezonda 116 maçta 57 gol atan Nonda, 2005 yılında Serie A'ya, AS Roma'ya transfer oldu ve 16 maçta 4 gol kaydetti.
2006-2007 sezonunda Premier Lig ekiplerinden Blackburn Rovers'da kiralık olarak forma giyen Shabani Nonda 26 maçta 7 gol attı.
BlackEagle19o3
30.Ağustos.2006, 08:26
Linderoth gibi?Kalli ne yapmaya çalışıyor.Gs'nin bu taktikte başka DM'ye ihtiyacı yok ki;)Dc istiyorsa da Bouzid ve E.Aşık var.Sağ bek istese hadi neyse.Galatasaray'da forvet dışında gelecek her adam gereksiz olur:)
Emurafu
30.Ağustos.2006, 08:27
Şu dakikadan sonra yapılacak HER transfer sürpriz olur.
İnamoto isimi hariç:D:D hiç bir trnasfer süpriz olmaz benim için:)
Herkeze iyi geceler:)
erdemzorer10
30.Ağustos.2006, 08:30
Linderoth gibi?Kalli ne yapmaya çalışıyor.Gs'nin bu taktikte başka DM'ye ihtiyacı yok ki;)Dc istiyorsa da Bouzid ve E.Aşık var.Sağ bek istese hadi neyse.Galatasaray'da forvet dışında gelecek her adam gereksiz olur:)
linderoth gibi derken çok yönlü demek istedi sanırsam ;) çünkü daha önce
linderothu bir maçta sag bek oynattıktan sonra...bu konuyla ilgili sorulan sorulara
" biz linderothu ön libero olarak degil defansif özellikleri olan bir oyuncu olarak transfer ettik demişti" yani kalli sag bek ve stoper de oynayabilecek bir adam istiyor kanımca..buda Bouzid den başkası degil...ayrıca yedek oturdugu yetmiyomuş gibi bide üstüne başka bir yabancı alırsan bouzidden nsl faydalanacaksın :icon_sad:
Emurafu
30.Ağustos.2006, 08:34
Galatasarayda Hala stoper sıkıntısı var ama bu seneden gecti.....
Yedek Sag bek yedek lazım:)Bu kesin bence...
Lincoln yedegi lazım genc biri olabilir alındıktan sonra heryere trnasfer yapılabilir tabi daha iyisinialırsan....
erdemzorer10
30.Ağustos.2006, 08:36
bence bu sistemde carrusca sol da oynayamayacagı için lincoln ün eksikliginde o bölgede güvenilebilir..onun dışında arda da var...
ama sag bek konusuna katılıyorum..ömer aysan transferi gerçekleşirse iyi olur ..ama o transfer yalanlandı diye hatırlıyorum
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 08:39
Bu konuda hata yapıldı bence.Bouzid ve Servet yerine daha iyi bir stoper alınabilirdi.