Log in

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14

RaSenGan
30.Ağustos.2006, 08:41
Servet evine stoperlik neyine :p Gitsin yahu.Bünyem kaldırmıyor bu adamı nerden aldıysak..

erdemzorer10
Servet varıyla yokuyla mücadele ediyo..ama ismael bouzid yedekte bekletiliyo ..yedekte duracak yabancıya ne gerek var ...madem yabancı hakkın sınırlı o zmn sahip oldugun bütün yabancılar ilk11 seviyesinde olmalı ki bu haktan en iyi şekilde yararlanasın..bizde carrusca kadroda yok bouzid müzmin yedek ..

Emurafu
Bu konuda hata yapıldı bence.Bouzid ve Servet yerine daha iyi bir stoper alınabilirdi.Haklısın semsı ama dur bakalım ilerkı maclarda belli olur zaten bu seneden stoper transferi gecti....

erdemzorer10
30.Ağustos.2006, 08:42
ayrıca bouzid milli takımda sag bek oynuyomuş..madem sag bek istiyosun koy bouzidi..

Emurafu
30.Ağustos.2006, 08:45
Kalli’nin mactan sonraki aciklamalari

Nonda seçeneğimi artırdı

Nonda’nın transferinin bitip bitmediğini basın mensuplarına soran Alman teknik adam, ’’Evet’’ yanıtını alınca, ’’Bizim 3 ya da 4 tane iyi santrforumuz oldu demektir’’ ifadesini kulandı. Feldkamp, bugün iki santrforun da gol attığını kaydederek, ’’Rekabet her zaman oyunu üst düzeye getirir. Artık ben seçme şansına sahip olacağım. Nonda’yı biz seçtik. İlk önce onu göreyim. Takımımızı daha ileriye götürmek için neler yapabileceğini göreceğiz’’ şeklinde konuştu.

Savunma yönü güçlü oyuncu istiyorum

İsviçre’deki kamp çalışmalarından bu yana savunmanın sağına oyuncu almayı düşündüğünü dile getiren Karl Heinz Feldkamp, Uğur’un işini iyi yaptığını, ayrıca savunma yönü güçlü bir oyuncu transfer etmeyi istediğini söyledi. Feldkamp, Servet ve Song’dan birisinin sakatlık yaşama ihtimalinin kendisini düşündürdüğünü de belirterek, ’’Servet ve Song gibi çok hareketli, gidip gelebilen, defansif yönü iyi olan bir oyuncu arıyorum. Değişik pozisyonlarda oynayabilecek Linderoth gibi bir oyuncu almayı istiyorum’’ şeklinde konuştu.

Aynen katılıyorum ugur büyük macları kaldıramaz bence cok yönlü adam ihtiyac var:)

erdemzorer10
30.Ağustos.2006, 08:51
Emrah abi o zmn bende kalliye soruyorum Bouzid neden alındı.. ??

o kdr methedildi ama bir yararını göremedik henüz...emre aşıktan farkı ne acaba çok merak ediyorum..

Emurafu
30.Ağustos.2006, 08:55
Artık onuda kalii bilir çünkü resmi maclarda hiç izlemedik....Bouzid icin baska planları olabilir..

erdemzorer10
30.Ağustos.2006, 08:57
evet kallinin bi bildigi vardır demek dışında yapacak bişey yok :) neyse bekleyelim görelim..bouzid boş yere alınmış olamaz ;);)

TürkuAz
30.Ağustos.2006, 09:06
Babamla konuşurken bana sürekli "Kalli boş iş yapmaz.Bir bildiği vardır mutlaka" diyor.Ne de olsa tecrübe konuşuyor.:n:

nart_susruko
30.Ağustos.2006, 09:08
6yı tamamladık +1 olacak mı bakalım..

Emurafu
30.Ağustos.2006, 09:15
+1 bouzid:) hatta carusca...

Transfer acısından diyorsan bence bir oyuncu daha gelecek.......Kalli hatta cok yönlü adam istiyorum demiş..

goosfraba
30.Ağustos.2006, 09:23
Resmi siteden açıklama geldi...

Shabani Nonda Galatasaray'da

AS Roma kulübünde forma giyen Shabani Nonda artık Galatasaraylı. Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nım yeni oyuncusu Shabani Nonda bugün (31 Ağustos Cuma) saat 13:30'da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda kendisini Galatasaraylı yapacak olan imzayı atacak.

Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü

ibo
30.Ağustos.2006, 09:28
Nonda hayırlı olsun kulübümüze. Umarım Biz taraftarları atacağı gollerle coşturmayı başarabilir... :)

bigX
30.Ağustos.2006, 09:35
olamaz ya, Kone Sevilla´ya gitmis...

Illaha Ingiltere´de oynamak isteyen adam Sevilla´ya gitmis...

YusufT
30.Ağustos.2006, 15:33
Nilmar icin Napoli'de devrede.

Hugo
30.Ağustos.2006, 15:52
http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=300963

Nonda'yı aldık. Koné de Premier lig dedi durdu, gitti Sevilla'ya :mad:

Varonil
30.Ağustos.2006, 15:59
Nonda hayırlı olsun GS camiasına...

Atakan38
30.Ağustos.2006, 16:01
Nonda Transferı Benı Tatmin Etmıor Ama BekLeyip Gorıcez YanıLtcak İnşaLLaH Bizi.Yanına Chevanton GeLırse Tmmdır.Ama Oda Zor Bu Dakkadan Sonra YapıLmaz HeraLde Daa Transfr

Adnan Sezgin, Nonda’nın yeni yabancıları olduklarını belirterek, "Roma ve Nonda ile anlaştık. Kendisi ile yarın (bugün) 2 yıllık imza töreni yapacağız. UEFA’ya kadro listesi 1 Eylül’de teslim edilecek. Bir transfer daha yapmaya çalışacağız. Bu olmazsa Nonda son transferimiz olacak" diye konuştu. Sezgin son olarak, "UEFA’da iddialıyız, her maç bizim için önemli. 4 Türk kulübünün de, tur atlaması, ülkemiz adına sevindirici" dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Nonda hayırlı olsun GS camiasına...

SaoLasın...

Hugo
30.Ağustos.2006, 16:02
Chevanton oynadı mı AEK maçında?

aliihsandikmen
30.Ağustos.2006, 16:11
Chevanton oynadı mı AEK maçında?

İlk maç oynamadı. İkinci maç da ertelendi zaten...

Revolution
30.Ağustos.2006, 17:17
Bouzid konusunda Kalli'nin bi bildiği vardır diyosunuz ama Serkan Çalık hazırlık maçlarında çok iyi oynadı ama oynatılmıyor..Dünkü maçta Hakan Şükür ve Ümit Karan'ın son 20 dakikada adım atacak hâli kalmamıştı ama Kalli hala onları oyunda tutuyordu..Barış Özbek'ten başka koşan yoktu dün son 15-20 dakikada..Neden değişiklik yapmıyor Kalli merak ediyorum..Bence Serkan Çalık'a şans verilirse forvette çok iş yapar..(Özellikle de ağır savunması olan takımlara karşı kesinlikle S.Çalık oynatılmalı..)

agoecmen
30.Ağustos.2006, 17:32
bence başka yabancı almazlar forvete. çünkü alınacak yabancı da forvette banko oynar. o zmn hakan ve ümit sürekli yedekte bekler. bi de serrkan var. diyelim yabancıyı yedekte bekletcek o zmn da yedekte 3 tane yabancı olacak.

Nocna Mora
30.Ağustos.2006, 17:37
Transfere gerek yok bundan sonra

tupolew
30.Ağustos.2006, 17:41
Nonda'nın kalitesine ve kariyerine diyecek bir lafımız olamaz..zor liglerde iyi ortalamalar tutturan biri Türkiye liginde iyi işler yapabilir..ama ne olursa olsun 'ya tutarsa' kabilinden yapılmış bir transferdir..A.Sezgin'in sezon öncesi açıklamalarına tezat biçimde sonradan oluşturulan bir alternatiftir ve oldu bittiye getirilmiştir..Başarılı olmasını tüm kalbimle diliyorum...Umudum ve güvenim var ama transfer şekline ve samimi davranılmamış olmasına itirazım var..Tahmin ettiğim gibi Kalli savunma yönü güçlü defansın veya orta sahanın kenarlarında oynarken içeriyi destekleyebilecek joker özellikli birini istiyor( Ümit Davala tarzı)...aslında sene başı kadro analizimde gözardı ettiğim Barış Özbek bu iş için uygun görünüyor ama alternatif her zaman iyidir...Bu arada Servet bu ortamda biraz insafsızca eleştiriliyor..Dün maçta olanlar ne kadar yürekten mücadele ettiğini ve maça devamlı konsantre olmaya çalıştığını görebilrlerdi..lütfen önyargıları bir kenara koyup Servet'e biraz zaman tanıyalım....

Arkadaşlar meraklanmayın Kalli işini bilir...Serkan'a da Bouzid'e de sıra gelecek..şu an yerlerine oynayanlarla alınan neticeler olumlu..Gerets dönemi gibi zırt pırt kadroyu değiştirmez Kalli..oynattığı adama kendini göstermesi için yeterli süreyi verir,sabır gösterir...bu süre sonunda verim alamazssa alternatiflere görev verir ki bu süreçte fiziksel ve mental olarak bu adamları hazırlamış olur..dünkü maçta dikkat ettiyseniz Hakan son dönemlerin en mücadeleci topunu oynadı ve hatırlarsanız Kalli bir gün önce Hakan'ın da ismini sayarak bazı futbolcular daha iyi mücadele etmeli demişti...motivasyon sadece 'hadi aslansın v.s.' diyerek yapılmaz...bu anlamda Kalli akıl oyunlarıyla oynatmadığı kaliteli topçuları geleceğe dönük hazırlayacaktır endişelenmeyin..

Ziya38
30.Ağustos.2006, 18:27
NONDA’NIN bugün 2 yıllık sözleşme imzalaması beklenirken, gece geç saatlerde de 2. bomba patladı. Yönetimin, Sevilla’nın Uruguaylı golcüsü Ernesto Chevanton ile de anlaştığı öğrenildi. Chevanton’un da pazartesi günü İstanbul’da olması bekleniyor. Ancak bir aksilik çıkması durumunda, yabancı bir sağ bek ile transfer kapatılacak.

http://www.stargazete.com/index.asp?haberID=131007 (http://www.stargazete.com/index.asp?haberID=131007)

Hugo
30.Ağustos.2006, 18:30
Allah'ım.. Ağlamak istiyorum:D
Chevanton haberi doğrudur inşallah!.. :p

lincoln1979
30.Ağustos.2006, 18:40
inşallah dogrudur.bakalım gece yarısına kadar bıseyler olcakmı

Aşk-ı Şehir
30.Ağustos.2006, 18:53
Forvet alınır mı? Bence alınmaz ama eğer Chevanton'u getirebilecek durumdalarsa 1 dakika bile durmasınlar getirsinler.Çünkü Chevanton forvet'in dışında forvet arkası,sağ kanat ve sol kanatta oynayabilen bir oyuncu...

lincoln1979
30.Ağustos.2006, 19:26
Nonda Almanya'da,İtalya'da ve Türkiye'de sağlık kontrolünden geçirilmiş,hiçbir sakatlığı yok.Sapasağlam...

Aşk-ı Şehir
30.Ağustos.2006, 19:46
Sıra Chevantonda
Nonda ile bugün sözleşme imzalayacak olan Sarı-Kırmızılılar, Sevilla'nın 27 yaşındaki forvetini de renklerine bağlamak üzere.

Nonda ile bugün sözleşme imzalayacak olan Sarı-Kırmızılılar, Sevilla’nın 27 yaşındaki forvetini de renklerine bağlamak üzere

Santander devrede ama...
Roma'nın Kongolu golcüsü Shabani Nonda ile bugün resmi sözleşme imzalayacak olan Sarı-Kırmızılılar, süper bir forveti daha kadrosuna katmak için olağanüstü hâl ilan etti. Galatasaray Yönetimi, Sevilla’nın 27 yaşındaki forveti Ernesto Javier Chevaanton Espinosa’yı gözüne kestirirken, ispanyol kulübünün idarecileri ile kıran kırana bir pazarlığa girişti. Sevilla Yönetimi ise, ilk etapta Chevanton’u, Racing Santander’e kiralamayı planladıklarını iletti.

Kone’yi aldıkları için...
Bunun üzerine Uruguaylı golcüyle temas kuran Sarı-Kırmızılılar, yıldız futbolcudan olumlu yanıt aldı. PSV’den Galatasaray’ın da istediği Kone’yi transfer eden Sevilla, bu nedenle Chevanton’u göndermeye sıcak bakıyor. ispanyollar, başarılı forveti geçtiğimiz sezon başında Monaco’dan 9 milyon Euro’ya almıştı. Futbol A.½. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transferin bitimine saatler kala, Sevilla Yönetimi’ni ikna etmeye çalışacak.
Yasin CAM

KariyeriSezon Takım Maç Gol
97-01 Danubio 57 49
01-02 Lecce 27 11
02-03 Lecce 30 16
03-04 Lecce 31 19
04-05 Monaco 27 10
05-06 Monaco 23 10
06-07 Sevilla 17 4

Kaynak:Fanatik...

yalcintheft
30.Ağustos.2006, 19:58
arkadaslar bence Nonda cok faydali olcak bu takima..eski gunlerini arayan,kendini yeniden kanitlamaya calisan tecrübeli oyuncular Turkiye'de is yapar..ayrica bundan sonra forvet transferi olcagini tahmin etmiyorum olursa da inanin takimimiz guc kazanmaz aksine kaybeder Hakan Sukur ve Umit Karan tek baslarina yedek kaldiklarinda bile takimda karisiklik cikiyor ikisininin birden kenarda oldugunu dusunemiyorum..su anda yapabilcegimiz en iyi transfer ortalama kalitede ama iyi isler yapacak bir sag bek olur..ornek capone..savunmanin ortasinda da ben sahsen Bouzid'e guveniyorum antrenmanlarda yaptigi bazi hareketlerden sonra agzim acik kaliyo bu hareketleri yapan nasil bir savunma oyuncusu olabilir diye sabretmete fayda var bence..eger o da olmazsa Anil'a da guvenim sonsuz benim tabi biraz guc kazanirsa..

Emurafu
30.Ağustos.2006, 20:08
Chevanton sevillanın uefa listesinde yok...Dün linkte verdim hatta.

uAgirl
30.Ağustos.2006, 20:14
Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldum buraya, bayadir takip ediyordum bu forumu, herneyse insallah Nonda bize Faydali oluurr, Benim tee basindan beri istedigim oyuncu aslinda Morientesdi, cok uzulmustum gelmediginee :icon_sad:
insallah Nonda' nin yanina bir forvet daha aliriz, Benim gonlumden Nilmar geciyoo, ama Chevanton da harika oluur, hadi hayirlisiii :mrgreen:

C h A o S
30.Ağustos.2006, 20:44
Nonda ilk antrenmana çıkmış.Maça yetiştiriyorlar heralde. :p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nonda şu anda imza töreninde.GSTV'de izleyinn.

attiilla
30.Ağustos.2006, 21:14
Evet Nonda 2 yıllığına sözleşme imzaladı..Bence iyi bir transfer yöneticiler elinden geleni yaptı..Bundan sonra transfer olursa defansın sağına bir transfer olur..

lincoln1979
30.Ağustos.2006, 21:19
beyler nonda antremanda sov yapmış. 2 gol 1 de asist yapmıs

bgucin
30.Ağustos.2006, 21:28
Nonda idmanda uçtu

UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında dün Hırvatistan'ın Slaven takımını 2-1 yenerek 1. tura yükselen Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 2 Eylül Pazar günü deplasmanda yapacağı Vestel Manisaspor maçının bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın katılmadığı antrenmanda sarı-kırmızılı oyuncular, antrenör Burak Dilmen yönetiminde çalıştı. Antrenmanda dünkü Slaven maçında oynayan futbolcular koşuyla çalışmayı tamamlarken, diğer oyuncular kısa pas çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı.

SHABANİ NONDA İMZADAN ÖNCE ANTRENMANA KATILDI

Galatasaray'ın yeni transferi Shabani Nonda, takımla çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı kulüple bugün sözleşme imzalayacak Kongolu futbolcu, çift kale maçta 2 gol atıp, bir de asist yaptı. Nonda, antrenman sonrasında taraftarların yanına giderek imza verirken, birlikte fotoğraf da çektirdi. Bu arada Song'un oğlu Ronny, Hasan Şaş ve babasıyla bir süre top

oynayıp, şakalaştı. Sakatlığı bulunan futbolculardan Aydın antrenmana katılmazken, tedavisi devam eden Linderoth ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Sarı-kırmızılı takım, Vestel Manisaspor ile yapacağı karşılaşma için yarın akşam saatlerinde İzmir'e gidecek.

Kaynak: DHANonda idmanda uçtu

UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında dün Hırvatistan'ın Slaven takımını 2-1 yenerek 1. tura yükselen Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de 2 Eylül Pazar günü deplasmanda yapacağı Vestel Manisaspor maçının bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın katılmadığı antrenmanda sarı-kırmızılı oyuncular, antrenör Burak Dilmen yönetiminde çalıştı. Antrenmanda dünkü Slaven maçında oynayan futbolcular koşuyla çalışmayı tamamlarken, diğer oyuncular kısa pas çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı.

SHABANİ NONDA İMZADAN ÖNCE ANTRENMANA KATILDI

Galatasaray'ın yeni transferi Shabani Nonda, takımla çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı kulüple bugün sözleşme imzalayacak Kongolu futbolcu, çift kale maçta 2 gol atıp, bir de asist yaptı. Nonda, antrenman sonrasında taraftarların yanına giderek imza verirken, birlikte fotoğraf da çektirdi. Bu arada Song'un oğlu Ronny, Hasan Şaş ve babasıyla bir süre top

oynayıp, şakalaştı. Sakatlığı bulunan futbolculardan Aydın antrenmana katılmazken, tedavisi devam eden Linderoth ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Sarı-kırmızılı takım, Vestel Manisaspor ile yapacağı karşılaşma için yarın akşam saatlerinde İzmir'e gidecek.

Kaynak: DHA

erdemzorer10
30.Ağustos.2006, 21:28
kalli dünkü açıklamasında savunmaya adam istiyorum dedi...belkide chevanton alınır ayrıyetten Türk bir sag bek alınabilir..ömer aysan gibi..

bgucin
30.Ağustos.2006, 21:31
Ve imzaladı! G.Sarayımız'ın İtalya'nın Roma takımından transfer ettiği Shabani Nonda kendini resmen sarı-kırmızılı takıma bağlayan imzayı attı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde 2 yıllık sözleşmeye imza atan Nonda, Avrupa'nın en önemli kulüplerinden birine geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Kongolu oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü, "Galatasaray'da oynayacak olmamdan dolayı gurur duyuyorum. Avrupa'nın en önemli kulüplerinden birine geldim. G.Sara Ailesi'nin bana gösterdiği özel ilgiden dolayı çok mutluyum, bu transfer biraz uzun sürmüş olabilir. Öncelikle benim G.Saray'a ne kadar çok gelmek istediğimi Roma'ya göstermem gerekti. Roma'da istediğim süreleri alamıyordum, bundan sonra Galatasaray'da neler yapabileceğimi sahada göstereceğim. Türk Futbolu'nu tanıyorum dersem yalan söylemiş olurum. Üç büyükleri biliyorum yalnızca. Türkiye'de şu kadar gol atarım gibi bir iddiam olmaz ama söyleyeceğim tek şey, evet gol atacağım."

"ÜMİT KARAN VE HAKAN ŞÜKÜR'Ü TANIYORUM"

Galatasaray'a gelirken eski takım arkadaşı Tugay ile konuşup konuşmadığı sorusuna Nonda şu cevabı verdi: "Bu transferden önce konuşmadım ama çok eğlenceli bir insan olan Tugay ile daha önce Türkiye ve Galatasaray hakkında konuşmuştuk.

Ümit Karan ve Hakan Şükür'ü tanıyorum, ikisi de çok iyi golcüler. 30 yaşındayım ve futbol hayatımda bir çok şey yaşadım, aramızda iyi bir rekabet olacaktır. Aramızdaki bu rekabet takıma fayda sağlayacaktır."

Kaynak: Webaslan.com

RaSenGan
30.Ağustos.2006, 21:38
Nonda-LinGoln-Arda şampiyonluk kapıda :p

lincoln1979
30.Ağustos.2006, 21:46
Grafite 7,5 milyona Wolfsburga transfer olmus.

Atakan38
30.Ağustos.2006, 21:48
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=101977

İmzayıda Attı Hadi HayırLı UğurLu Olsun Herkese
İnşaLLah Eski GünLerindekı Gıbı Oynar

lincoln1979
30.Ağustos.2006, 21:49
Hakan Şükür'ün Lincoln'ün forma giydiği 3 maçta ortalama 7-8 pozisyona girip 3 gol attığını düşünürsek..Nonda hızıyla ve sert şutlarıyla iş yapacaktır..

lincoln1979
30.Ağustos.2006, 22:29
beyler bırsey duydum ama ne kadar dogrudur bılemem ama carrusca uefaya verılcek lısteye konulmuycakmıs.eger bole bırsey olursa ınsallah olmaz ama o zaman neden gondermedık kı bu adamı

Emurafu
30.Ağustos.2006, 22:32
http://img362.imageshack.us/img362/4569/nondauy4.jpg

Nocna Mora
30.Ağustos.2006, 22:39
Süperbir adama benziyor canlı yayında imza töreninin izledimadamlar resim çekebilmek için kavga ettiler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Antrenmanda 2 gol 1 asist yapmış bravo valla

sitte
30.Ağustos.2006, 22:45
chevanton chevanton diyoruz da o adaamın geçen sene kaç maçta ne yaptığını bileniniz var mı?
ben bilmediğim için soruyorum...

Hugo
30.Ağustos.2006, 22:46
http://www.galatasaray.org/images/home/back_603.jpg

GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 22:52
Nonda'nın gayet sempatik bir tipi var.:)

Emurafu
30.Ağustos.2006, 22:55
Dün Sampiyonlar ligi kura cekiminde gecen sezonun en iyi ortasaha adayları içinde Lincoln de vardı:)

AC Milan dan Seedorf,
Lazio dan Rocchi
Schalke den Lincoln da var.

Seedorf secildi........

Cok guzel duyguydu. O simdi Galatasarayli,

lincoln1979
30.Ağustos.2006, 23:02
ben onları hatırlamıyorum.ben hepsını canlı ızledım.adaylar lampard,gerard,gattuso,seedorf,pirlo vardı seedorf secıldı lıncoln adaylarda yoktu ayrıca rocchide yoktu

YusufT
30.Ağustos.2006, 23:04
Eee Ne olacak. LinGoln'ada bu yakisir

fenerbahce_1907
30.Ağustos.2006, 23:04
Lincoln yoktu adaylar arasında.

goosfraba
30.Ağustos.2006, 23:06
En iyi orta saha arasında Lincoln yoktu 3 İngiliz takımlarından 3'te İtalyan takımlarından saydılar, Lincoln yoktu...

sitte
LinGOLn'e yakışır...

transatlantik
ne lincolnu emrah ruyami gordun yaf:icon_biggrin:

Emurafu
30.Ağustos.2006, 23:07
Mesela 50 aday varmıs ama az puan verıldıgı ıcın elenmıs gittikce 10 kisiye falan düsmüş...

Lincoln falan varmıs..en sonunda en cok oy alanlar kura cekiminde acıklandı sonra Seedorf secıldı...

GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 23:08
Aday adayları içerisinde olabilir ama gösterilen adaylar içinde Lincoln yoktu.

goosfraba
30.Ağustos.2006, 23:10
Hayır Şampiyonlar Ligi grupları seçilirken her bir kategori açıklanıp ödüller verildikten sonra VTR'lerde Lincoln'de görünüyordu, karıştırmış olmayasınız?

Sekopej
30.Ağustos.2006, 23:12
Neyse olmuş bir karışıklık, ben de görmedim çünkü Lincoln'u. Genelde Milanlılar vardı, zaten ödülleri de onlar topladılar.

uAburak89
30.Ağustos.2006, 23:15
Şemsi'nin dediği gibi, Aday değil Aday Adayı olmuştur Lincoln, tv de görünmedi..

Emurafu
30.Ağustos.2006, 23:18
Flas Flas!!!!

Afonso Alves bugün yine sabah idmanina gelmemis, söyelentilere göre menejeriyle baska bi kulüble pazarlik masasindaymis. O kulübün ya Middlesborough, AZ yada Galatasaray olabilcegi söyleniyor

transatlantik
30.Ağustos.2006, 23:19
Flas Flas!!!!

Afonso Alves bugün yine sabah idmanina gelmemis, söyelentilere göre menejeriyle baska bi kulüble pazarlik masasindaymis. O kulübün ya Middlesborough, AZ yada Galatasaray olabilcegi söyleniyor

kaynak verirmisin?

goosfraba
30.Ağustos.2006, 23:21
kaynak verirmisin?

uA'dan Fazıl Ünverdi'dir..

Emurafu
30.Ağustos.2006, 23:22
Kaynak: uA kaynagı ögrenirim az sonra

http://img385.imageshack.us/img385/2636/19az0.jpg (http://imageshack.us)

http://img213.imageshack.us/img213/415/20az2.jpg (http://imageshack.us)

http://img385.imageshack.us/img385/6214/23ea7.jpg (http://imageshack.us)

Sekopej
30.Ağustos.2006, 23:24
Flas Flas!!!!

Kone ayrıldıktan sonra Alves'in PSV'ye gideceğini duymuştum. Eğer PSV istiyorsa orayı tercih eder bence. Tanıdığı ülke ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takım. PSV istemiyorsa ve İngiltere diye tutturmuyorsa AZ ve Middlesbrough yerine Galatasaray'ı seçecektir.

Emurafu
30.Ağustos.2006, 23:26
Serkan psv kovermans aldı ayrıca lazovic yeni forvetleri ve cok formda gitme olasılıgı 0....

İngiltere gitme secenegi hiç yok calısma izini vermiyorlar alex bile zar zor aldı az belki olabilir çünkü kovermans psv ye gitti...

Hereenven kalecisi zaten alvezi istemiyoruz diye acıklama yapmısdı....

Bence uefadaki listeye oyuncu yetıstirmek artık cok zor...

transatlantik
30.Ağustos.2006, 23:26
adnan sezgin bir adam daha alacagiz ama o avrupa kupalarinda mucadele etti uefa maclarinda forma giyemeyecek demisti ben oyle birini bekliyorum o yuzden...

GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 23:27
Psv koevermans'ı aldı.Bu yüzden Psv istemez herhalde.

goosfraba
30.Ağustos.2006, 23:28
Nonda'da hep Bouzid'i geçmiş :)

Emurafu
30.Ağustos.2006, 23:29
Telegraaf’in haberine gore. Alves AZ ile anlasmis. Sadece Heerenveen kulubu 20 mil. bonservisle israrciymis. Suanki durumda Heerenveen kulubu indirime gitmezse almalari imkansizmis.

Hollandada oturan arkadaslar söyle diyor...hollanda basınına göre az nin alma sansı yüzde 75 miş..

Ziya38
30.Ağustos.2006, 23:30
Alves Az ile ilgileniyor bugun Hollanda sitelerinde cikdi!!

GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 23:33
O zaman hiç umutlanmayın Alvez için.

Emurafu
30.Ağustos.2006, 23:33
Heerenveen forumları...

http://sc.heerenveen.org/forum/viewtopic.php?t=2677&start=3870

Cok zor bir trnasfer:(

Hugo
30.Ağustos.2006, 23:36
UEFA'da gruplara girerken bir kez daha liste verilmiyor mu? :eek:

ataman5
30.Ağustos.2006, 23:37
nondaya gs renkleri yakışmış valla umarım hayırlı olur gs liler için..

transatlantik
30.Ağustos.2006, 23:37
uzulmeye gerek yok kone icin 10 m. euro yu gozden cikaran yonetim baska bi oyuncu icin de cikarir eger isterlerse...

Emurafu
30.Ağustos.2006, 23:39
Artık uefaya son liste ocakta verilecek...

uAburak89
30.Ağustos.2006, 23:42
Galatasaray'ın bugün imza attırdığı Kongolu Shabani Nonda için UEFA'nın resmi internet sitesi geniş yer ayırdı.

''Nonda, Galatasaray için Roma'dan ayrıldı'' başlığının kullanıldığı haberde, sarı kırmızılıların Nonda'yı transfer ederek UEFA Kupası için forvet hattını güçlendirdiği belirtildi.

30 yaşındaki golcü futbolcunun Ümit Karan ve Hakan Şükür'e destek sağlayacağı kaydedilirken, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın, Necati Ateş ve Hasan Kabze'yi takımdan göndermesinin ardından sarı kırmızılılarda golcü sıkıntısı yaşandığı ifade edildi.

Nonda'nın Galatasaray ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını yazan internet sitesi, Kongolu futbolcunun, ''Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynayacak olmaktan gurur duyuyorum. Roma'da yeterli zamanı bulamıyordum ve gerçekten Galatasaray'a gelmeyi çok istiyordum'' ifadelerine yer verdi.

Nonda'nın kariyerine de yer veren sitede, golcü futbolcunun Avrupa kariyerine İsviçre'nin FC Zürih takımıyla başladığı, ardından Stade Rennais FC ve AS Monaco takımlarının formasını giydiği kaydedildi.

Monaco'da 115 maçta 56 gol atan Nonda'nın, 2004 yılında Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde final oynadığı ve daha sonra Roma'ya transfer olduğu belirtildi.

transatlantik
30.Ağustos.2006, 23:43
kaliteli ve genc birini aldikmi hem cl ye yatirim olur hemde ilerleyen turlarda oynatiriz...

GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 23:48
transantlantik herhalde UEFA dicektin.

Roberto Baggio
30.Ağustos.2006, 23:49
yine nokta bir transfer nonda aradığımız adamdı..

Emurafu
30.Ağustos.2006, 23:52
''KADROMUZA GÜÇ KATACAK BİR İSİM ALABİLİRİZ''-
Adnan Sezgin, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, kadrolarına güç katacak bir oyuncu alabileceklerini söyledi.

Sezgin, UEFA'nın transfer süresinin yarın sona ereceğini, ancak Türkiye'de bu sürenin 3 Eylül'e kadar devam ettiğini ifade ederek, ''Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Ancak bunun güç bir iş olduğu da malum. Eğer gerçekleşmezse Nonda son olacak. UEFA'ya yetiştiremezsek sadece Türkiye liginde oynayabilmesi için bir oyuncu alabiliriz. Türkiye ligi bizim için çok önemli. Kadromuza güç katacak bir isim alabiliriz. Bu yerli de olabilir'' dedi.

Uefa da liste yarın saat 17 ya kadar sonmus...

transatlantik
30.Ağustos.2006, 23:58
transantlantik herhalde UEFA dicektin.

seneye cl ye yatirim olur dedim kesin gidecez ya:icon_biggrin:

batuhanry
30.Ağustos.2006, 23:58
Bi futbolcu daha gelse genc yetenek off ne super olur be:):)

Roberto Baggio
31.Ağustos.2006, 00:00
bence son dakika bir futbolcu alıcaz...

batuhanry
31.Ağustos.2006, 00:04
Bnce ocaga kalcak ama 1 (isim)daha alırsak taraftar çoşar valla:D

Hugo
31.Ağustos.2006, 00:28
Şimdi bir adam alıp Ocakta listeye ekleyebiliyoruz galiba..
Bakalım listeler verilene kadar bir oyuncu daha alabilecek miyiz..

Bu da Nonda http://img510.imageshack.us/img510/7052/nondawpst6.jpg :D

Ziya38
31.Ağustos.2006, 01:04
Bir Link daha buldum Chevanton ile ilgili

http://www.tuttomercatoweb.com/index.php?action=read&id=73740

Sirius Black
31.Ağustos.2006, 01:12
Boylece takimimizde yeni bir saban oldu. :zuhaha ama komediyi birakalim bir kenara iyi bir forvet.

spider3784
31.Ağustos.2006, 01:15
Şu Cheavanton gelse iyi olur gerçektende ama onun sakatlığı yokmuydu Monacô'dayken falan.

transatlantik
31.Ağustos.2006, 02:13
grafite wolfsburg a gitmis galiba 8 milyon euro ya...

LaOmerta
31.Ağustos.2006, 02:18
Telegraaf’in haberine gore. Alves AZ ile anlasmis. Sadece Heerenveen kulubu 20 mil. bonservisle israrciymis. Suanki durumda Heerenveen kulubu indirime gitmezse almalari imkansizmis.

Hollandada oturan arkadaslar söyle diyor...hollanda basınına göre az nin alma sansı yüzde 75 miş..

Dogru, hollandali arkadasima gore 4saat icinde alvess transferi kesin biter dedi...

uAburak89
31.Ağustos.2006, 02:19
Galatasaray will auch Chevanton
Der türkische Spitzenklub möchte nach der Verpflichtung von Shabani Nonda einen weiteren Angreifer verpflichten

Heute könnte der 26-jährige Stürmer Ernesto Chevanton einen neuen Klub finden. Am Stürmer aus Uruguay vom FC Sevilla hatten zuletzt der FC Schalke 04, der VfL Wolfsburg und US Palermo Interesse gezeigt. Aber in den letzten Stunden hat Galatasaray Istanbul das Gespräch mit dem Angreifer und seinem Besitzer FC Sevilla intensiv gesucht. Für knapp 4 Millionen Euro könnte der Stürmer jetzt noch vor Schliessung des internationalen Transfermarktes in die Türkei wechseln. Sevilla sucht schon seit längerem händeringend einen Abnehmer für seinen Offensivspieler.

http://www.4-4-2.com/haupttribuene/news-detail-ansicht/archive/31/august/2007/article/galatasaray-will-auch-chevanton/

LaOmerta
31.Ağustos.2006, 02:21
Chevanton haberleri cikmaya basladi...

Hugo
31.Ağustos.2006, 02:22
Eee.. Ne yazıyormuş acaba :)

uAburak89
31.Ağustos.2006, 02:28

wolsburg-schalke-palermo ilgilendi ama bunlar yetersiz,biz araya girmişiz 4 milyon euro vermişiz ve öne geçmişiz,bugün transferin bitmesi bekleniyormuş...

Sevilla acil elinden cikarmak istiyormus 4 milyon ile ortaligi alt üst etmisiz.

Çeviriler alıntıdır.. (:

Atakan38
31.Ağustos.2006, 02:28
Der türkische Spitzenklub möchte nach der Verpflichtung von Shabani Nonda einen weiteren Angreifer verpflichten

Heute könnte der 26-jährige Stürmer Ernesto Chevanton einen neuen Klub finden. Am Stürmer aus Uruguay vom FC Sevilla hatten zuletzt der FC Schalke 04, der VfL Wolfsburg und US Palermo Interesse gezeigt. Aber in den letzten Stunden hat Galatasaray Istanbul das Gespräch mit dem Angreifer und seinem Besitzer FC Sevilla intensiv gesucht. Für knapp 4 Millionen Euro könnte der Stürmer jetzt noch vor Schliessung des internationalen Transfermarktes in die Türkei wechseln. Sevilla sucht schon seit längerem händeringend einen Abnehmer für seinen Offensivspieler.

http://www.4-4-2.com/haupttribuene/news-detail-ansicht/archive/31/august/2007/article/galatasaray-will-auch-chevanton/

....Bunun v

LaOmerta
31.Ağustos.2006, 02:29
Beyler Grafiteyi Wolfsburg almis, 7,5m!!

Atakan38
31.Ağustos.2006, 02:29

Bunun Turkce MeaLi Nedirr BeyLer Bırısı Turkceye CevırebıLırmı

WebMaster91
31.Ağustos.2006, 02:30
Chevanton için Galatasaray'ın son birkaç saatte görüşmelerini sıklaştırdığı, 4 milyon Euro'ya alınabileceği gibi şeyler yazıyo (anladığım kadarıyla)..

Hugo
31.Ağustos.2006, 02:30
Burak abi o zaman GS'li olmayan birine çevirttirmek lazım :D

uAburak89
31.Ağustos.2006, 02:33
Burak abi o zaman GS'li olmayan birine çevirttirmek lazım :D

:D :D

Ben kimsenin geleceğine inanmıyorum bu saatten sonra.. Ama son dakika süprizi de güzel olurdu doğrusu..

Şaşırt bizi yönetim.. :p

transatlantik
31.Ağustos.2006, 02:35
hadi adnanlar goreyim sizi getirin cheva yi...

Murat Abbasi
31.Ağustos.2006, 02:44

Gençler heyecanlandırıyorsunuz beni wallahi olmuyor :)

Mealle Galatasarayımızın Nonda'dan sonra bu Chevanton için bastırdığı ve listelerin teslim edilmesine az bir süre kala Sevilla'ya 4m EU'luk teklif yaptığı aynı zamanda oyuncuyla başka kulüplerinde ilgilendiği ve Sevilla'nın daha iyi teklif gelmesi için beklemede olduğu anlatılmış. Umarım doğru anlamışımdır.

erdemzorer10
31.Ağustos.2006, 02:45
arkadaşlar adnan sezgin transferin zor oldugunu fakat ugraştıklarını belirtti...

ayrıca 3 eylüle kdr zamanları oldugunu söyledi ve gerekirse ocaktaki uefa listesine bu oyuncunun isminin verilebilecegini falan söyledi ama transfer yapılırsa sag bek için yapılacagı söyleniyor..

Murat Abbasi
31.Ağustos.2006, 02:47

Bu İtalyan kaynakta da aynı şekilde son saatlerde Galatasarayımızın Chevanton için bastırdığı yazılmış.

Nocna Mora
31.Ağustos.2006, 02:50
daha forvete gerek yok iyi bir sağ bek lazım

Redrum
31.Ağustos.2006, 03:02
beyler ne zamandır gazetelerden uzağım köydeydim ama tv de gs tv yi açtım ve galatasaray formalı zenci bi adam vardı (futbol forması). tercümanı sanırım fransızca konuşuyodu. Bende sonuna yetiştiğim için kim olduğunu öğrenemedim, muhabir en sonunda galatasaray forması altında başarı yakalarsın inşallah falan dedi ve bitti hemen

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 03:02
Ben de diğer forumlardan takip ediyorum..Akşama haber gelebilir falan deniliyor Cheva için..İnş. gelir yaw http://www.gscimbom.com/forum/images/smilies/frown.gif Bu arada sevilla 3 non-europa kuralına göre Kone'yle anlaştıkları için birini göndermek zorundalar o da Cheva olacakmış kesinlikle..

erdemzorer10
31.Ağustos.2006, 03:04
beyler ne zamandır gazetelerden uzağım köydeydim ama tv de gs tv yi açtım ve galatasaray formalı zenci bi adam vardı (futbol forması). tercümanı sanırım fransızca konuşuyodu. Bende sonuna yetiştiğim için kim olduğunu öğrenemedim, muhabir en sonunda galatasaray forması altında başarı yakalarsın inşallah falan dedi ve bitti hemen

Blacburn taraftarının kendisine taktıgı lakapla Shabba

daha dogrusu Shabani Nonda yı izlemişsin ;)

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 03:06
Avrupa için transferin son günü. (Listeler verilecek.)

son dakila haberleri ve resmi transferlerin haberleri buradan takip edilebilir.

Galatasaray - Chevanton ile ilgili haber.

http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=3212 (http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=3212)

Ayrıca inatçı Herenveen ile ilgili bir haber de var aşağıda

Redrum
31.Ağustos.2006, 03:08
Blacburn taraftarının kendisine taktıgı lakapla Shabba

daha dogrusu Shabani Nonda yı izlemişsin ;)

Evet tahminimce oydu:D
Eee madem onu aldık daha cheavanton a falan ne gerek var ki? paramızı boşuna harcamayalım bence..

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 03:16
Uefa'ya verilecek listenin son günü yarınmış. A.Sezgin öyle dedi Lig tv'de.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Monacoyo kura çekimi için giden temsilci kim Galatasaray adına muhtemelen o yüzyüze görüşüyordur

Emurafu
31.Ağustos.2006, 03:30
Önemli Bilgi........

UEFA’nın resmi belgelerinden alıntı:

Deadlines
17.15 The player lists have to be submitted through the national association to
UEFA by the following fixed deadlines:
a) 10 July 2007 (24.00 CET): for all matches in the first qualifying round;
b) 3 August 2007 (24.00 CET): for all matches in the second qualifying
round;
c) 1 September 2007 (24.00 CET): for all matches from the first round.

Arkadaşlar, 1 Eylül 2007 (00.00 CET) demiş olsaydı, dediğiniz gibi bu gece bitiyor olurdu. Ama (24.00 CET) diye belirtmiş. Dolayısıyla liste tesliminin son tarihi yarın gece yarısı.

Zaten adnan sezgin ve özhan canaydın da söyledi liste yarın gece son...

LaOmerta
31.Ağustos.2006, 03:44
Bu guzel haber:P

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 03:51
BURSASPOR:

Vega
Ömer Aysan
Ömer Erdoğan
Egemen
Volkan
Veli
Mustafa
Sumulikoski
Yenal
Sinan
Tum

Az sonraki maçın kadrosu. Ömer Aysan'ın UEFA'ya yetişmesi imkansız...Gözden çıkarılan bir oyuncu, transferine 1 gün kala kadroya alınmaz

TürkuAz
31.Ağustos.2006, 04:02
Ben de yuttum..

Emurafu
31.Ağustos.2006, 04:09
Adamı italya,Almanya,Türkiyede kontrol ettirildi yuh artık kim cıkarıyor bunları kardes uydurdunmu????

senarist güzel seni oskayın yanına verelim:)))

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 04:14
daha ilk mesajında boyle haberler yapıyorsun.ayrıca emrah senıde kutlarım.cok ıyı laf soylemıssın :D

Emurafu
31.Ağustos.2006, 04:16
Arkadas yeni üye olmus ortalıgı karıstırıyor neymiş nonda ameliyat olacak baska iyi senarist hemen oskayın yanında işe gir:)

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 04:30
arkadaslar bu arada son anda ömer aysan kadrodan cıkartılmıs.yanı cıhanın cezalı oldugu bır macta omerın oynamıyo olmasının altında bişeler olabılır.belkı son anda anlasmıs olabılırler.cunku maca 1 saat kala kadroda vardı ve son anda cıkartıldı ne ayak

Emurafu
31.Ağustos.2006, 05:15
Yalnız diğer forumda da konuşuluyor ömer konusu..Ve bi arkadaş özellikle takip ediyormuş Ömer'i..Diyor ki arkadaş Cihan'ın cezalı olduğu bi maçta oynamıyorsa bu işte bi iş vardır diyor..Yani zaten 1saat önceki kadroda varmış ama kaldırılmış kadrodan..Ömer'in hiç bi sakatlığı ve cezası yokmuş..Sakatlığı tamamen geçmişken ve Cihan da yokken oynayabilecek tek oyuncu Ömer fakat oynamıyor..Gerçekten ilginç bi durum..Volkan bekiroğlu yokken eksikleri oluyor o yüzden alsınlar orhan'ı işte versinler Ömer'i olsun bitsin..İnş. anlaşılmıştır diyorum ben..
Çünkü yedek sag bek lazım:)

WebMaster91
31.Ağustos.2006, 05:53
Chevanton bu maçta da yok..İnşallah alırız..

omer-faruk-14
31.Ağustos.2006, 05:58
Chevanton bu maçta da yok..İnşallah alırız..

transfer sezonunun bitmesine 1 saat var da nasıl alacağız?

Lucas Neill
31.Ağustos.2006, 06:03
yarın saat 24 e kadar süremiz var

Agent_Zero
31.Ağustos.2006, 06:25
arkadaşlar sezgin ve üstünel sır gibi saklanan bir isim için ispanyaya gitti.büyük ihtimalle bu isim michel salgado.ispanya deyince akla ilk chevanton geliyor ancak gerek kallinin savunmaya oyuncu istemesi gerek chevantonun ispanyadan ayrılmak istememesi nedeniyle bu transfer yattı.yarın 24.00a kadar olan transfer süresinde real madrid tarafından yeni sezonda düşünülmeyen ispanyol savunmacının istanbula gelme ihtimali var hadi hayırlısı

yalcintheft
31.Ağustos.2006, 06:28
ya salgado gercekten muthis transfer olur..turkiye bi sag bek nasi olurmus onu ogrenir..

douramss
31.Ağustos.2006, 06:35
Salgado 32 yasinda sanirim...Yasi cok onemli degil ancak ben bu transferin gerceklesecegine inanmiyorum...Salgado basariya doymus bir futbolcu...Gelecekse genc bir transfer yapilsin daha hayirli olur...

Emurafu
31.Ağustos.2006, 06:39
Agent zero kaynak ne.......

Arkadaslar kalli sag bek istemiş cok yönlü defansı iyi olan Salgado olabilir
salgado için trnasfer yarın gece son:)

Salgadoya bari burun kıvırmayın ugur avrupa yükünü kaldıramaz:)

İnsallah salgado gelir.....

spider3784
31.Ağustos.2006, 06:42
Benim bildiğim oyuncuyla anlaşırsak yarın da imza attırabiliyoruz.

yunusgs
31.Ağustos.2006, 06:53
Emrah abi forvet alınmayacaksa bence stoper ya da kaleci alınabilir Uğur o yükü kaldırabilecek bir oyuncu bence.

spider3784
31.Ağustos.2006, 06:54
Önümüzde zaman yok artık kim elde kaldıysa o alınır.:)

Varonil
31.Ağustos.2006, 06:56
Emrah abi forvet alınmayacaksa bence stoper ya da kaleci alınabilir Uğur o yükü kaldırabilecek bir oyuncu bence.

Song-Servet ikilisine alternatif olarak Bouzid'te var.Bence stoper almaz GS.

Emurafu
31.Ağustos.2006, 06:59
Kaleci alınmayacak bu kesin:)

Agent Zero kaynak ne????

sitte
31.Ağustos.2006, 07:02
BENCE SEVİLLA KONE'Yİ ALDI CHEVANTON'DA BİZE GELİR HERALDE????
EN AZINDAN KİRALIK SİZCE??

Bide Chevanton kaç maçta ne yaptı geçen sene bileniniz var mı?
Bunu bugün 2.ye sordum:D:D

Emurafu
31.Ağustos.2006, 07:04
Agent zero koydugun haberin kaynagı ..........

sitte
31.Ağustos.2006, 07:05
http://img208.imageshack.us/img208/9008/shabaninondahs7.jpg

yunusgs
31.Ağustos.2006, 07:07
Kaleci gelmezse de Stoper ve forvet mevkisinden biri olsun bence.

Emurafu
31.Ağustos.2006, 07:10
Durun beyler heyecan yapmayın Agent zero dan acıklama bekliyorum...

LaOmerta
31.Ağustos.2006, 07:13
KAYNAK uA Forum

Emurafu
31.Ağustos.2006, 07:13
uA da öyle bir olay yok ben ordayım suan....Agent zero neye göreyazdı kaynak bekliyorum...

yunusgs
31.Ağustos.2006, 07:14
Gerçi defans ligde gol yemedi hem tamamiyle diğişti hak vermek lazım ama bence Stoper ya da forvet olsun.

muytti
31.Ağustos.2006, 07:15
Adam bi güzel sallamış.

LaOmerta
31.Ağustos.2006, 07:16
arkadaşlar sezgin ve üstünel sır gibi saklanan bir isim için ispanyaya gitti.büyük ihtimalle bu isim michel salgado.ispanya deyince akla ilk chevanton geliyor ancak gerek kallinin savunmaya oyuncu istemesi gerek chevantonun ispanyadan ayrılmak istememesi nedeniyle bu transfer yattı.yarın 24.00a kadar olan transfer süresinde real madrid tarafından yeni sezonda düşünülmeyen ispanyol savunmacının istanbula gelme ihtimali var hadi hayırlısı

Bu yaziyi demiyormusun?? Bu yazi ua'dan!

yalcintheft
31.Ağustos.2006, 07:17
arkadaslar Ugur'a guveniyorsak Anil'a da guvenmeliyiz Feldkamp da güveniyor ki Emre'yi takimdan yollayabildi bence stopere gerek yok..ugur isterse dunyanin en buyuk sag beki olsun ama baska bir alternatifi yok..baska mevkideki oyunculari kaydirip ayni verimi alamayiz..Ben son anda yabanci bir sag bek alcagimizi tahmin ediyorum insallah salgado kalitesinde bir adam olur..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar Ugur'a guveniyorsak Anil'a da guvenmeliyiz Feldkamp da güveniyor ki Emre'yi takimdan yollayabildi bence stopere gerek yok..Ugur isterse dunyanin en buyuk sag beki olsun ama baska bir alternatifi yok..baska mevkideki oyunculari kaydirip ayni verimi alamayiz..Ben son anda yabanci bir sag bek alcagimizi tahmin ediyorum..insallah Salgado kalitesinde bir adam olur..

uAburak89
31.Ağustos.2006, 07:18

Bu yazıyı yazan Emrah zaten.. :D

yunusgs
31.Ağustos.2006, 07:20
Bakalım bekleyip gorecegız kım gelecek bakalım?

uAburak89
31.Ağustos.2006, 07:20
Kimse gelmez bence, hele Chevanton falan çok zor..

LaOmerta
31.Ağustos.2006, 07:21
Hehehe Ozaman Agent Zeroda ordan almis:D

Emurafu
31.Ağustos.2006, 07:22

Arkadasım o yazıyı uA da ben koydum degerlendirmek için adım emrah arslantürk

Bu yüzden agent zerodan kaynak bekliyorum..

sitte
31.Ağustos.2006, 07:26
ccChevanton kaç maçta ne yaptı geçen sene bileniniz var mı?
Bunu bugün 3.ye soruyorumm...

Transfer sezonunun başından beri SALGADO'yu isteyen biriyim inşallah gelir ama kimsenin geleceğini zannetmiyorum......

yalcintheft
31.Ağustos.2006, 07:28
Senior clubs1YearsClubApp (Gls)*1997–2001
2001–2004
2004–2006
2006–Danubio F.C. (http://en.wikipedia.org/wiki/Danubio_F.C.)
U.S. Lecce (http://en.wikipedia.org/wiki/U.S._Lecce)
AS Monaco FC (http://en.wikipedia.org/wiki/AS_Monaco_FC)
Sevilla FC (http://en.wikipedia.org/wiki/Sevilla_FC)57 (49)
88 (47)
50 (20)
14 (4) National team22001-Uruguay (http://en.wikipedia.org/wiki/Uruguay_national_football_team)21 (7)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon yaw :icon_biggrin:

uAburak89
31.Ağustos.2006, 07:31
http://www.lequipe.fr/Football/FootballFicheJoueur20000000000000000000019542.html

14 maç, 4 gol..

sitte
31.Ağustos.2006, 07:32
Bu nedir abi ya:D

nart_susruko
31.Ağustos.2006, 07:32
sanırsam bitti..

Emurafu
31.Ağustos.2006, 07:35
Bence kesin bir trnasfer daha olacak ama uefa oynayamaz gibime geliyor...

Agent zero cevap ver.........

yalcintheft
31.Ağustos.2006, 07:36
Senior clubs
Years Club App (Gls)
1997–2001 Danubio F.C. 57 (49)
2001–2004 U.S. Lecce 88 (47)
2004–2006 AS Monaco FC 50 (20)
2006– Sevilla FC 14 (4)
National team
2001- Uruguay 21 ( 7)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yok ya bunda bi is var bu adam bize yaramaz yazamadim bi turlu su 4 golu :icon_biggrin:

WebMaster91
31.Ağustos.2006, 07:43
sanırsam bitti..
Bişey bittiği yok yav :D..Daha 24 saatimiz var transfer için :D..

Agent_Zero
31.Ağustos.2006, 07:43
emrah önce bi emir kipini kaldıralım adam gibi kaynak isteyelim değil mi ayrıca yazımı da direk uaya atmışsın kendi kaynağın gibi bu da güzel

Emurafu
31.Ağustos.2006, 07:46
Agent zero haberinin kaynagını rica edebilirmiyim...Senin yazını degerlendirmek icin koydum onlara sordum kimsenin bilgisi yok......yanlıs anlama:)

Chevanton ile ilgilenen sadece biz kaldık çünkü santander tchiteyi aldı........

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...te/profil.html

Arkadaşlar gözümüz aydın..Chevanton'u Santander'e kiralamak istiyordu Sevilla ama Santander gördüğünüz üzere tchite'yle anlaşmış..Chevanton'u almazlar bence artık..Chevanton inş. yarın bizle anlaşır..Çnk. başka takım kalmadı ciddi ciddi ilgilenen..Bastırın bea yönetim..Bu transferi de yapsınlar zaten süper bitirmiş olcaklar bu dönemi..Haydi yönetim gösterin kendinizi..Yarın bi haber geliyormuş Cheva'yla anlaştık diye..Süper ötesi olur yaw..Artık hiç de uzak bi düşünce değil gibi hadi hayırlısı,sevilladasatmak zorunda yabancı kontejanı dolu...

Roberto Baggio
31.Ağustos.2006, 07:46
hımmm chevanton'a hazır olalım beyler de nonda ne olcak ya nonda iyi forvet...

nart_susruko
31.Ağustos.2006, 07:47
Bişey bittiği yok yav :D..Daha 24 saatimiz var transfer için :D..
kaç 24 saat geçti :icon_biggrin:

hayırlısı..

Emurafu
31.Ağustos.2006, 07:48
Valla 2. forvet gelirse aslında hakan ve karan yıkılır düsündügümde 2. forvet mantıksız geliyor..Hadi hayırlısı ben haberleri size veriyorum sonra emurafu böyle dedi demeyinde kaynakta verdim..

WebMaster91
31.Ağustos.2006, 07:49
hımmm chevanton'a hazır olalım beyler de nonda ne olcak ya nonda iyi forvet...
Nonda-Cheva oynayacak bence..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

kaç 24 saat geçti :icon_biggrin:

hayırlısı..
Bu 24 saat öyle diğerlerine benzemiyo ama :D..

Agent_Zero
31.Ağustos.2006, 07:51
defans oyuncusu gelecek forvet beklemeyin

nart_susruko
31.Ağustos.2006, 07:51
Bu 24 saat öyle diğerlerine benzemiyo ama :D..

yumurta - tavuk

daha ne olsun..

:icon_biggrin:

Emurafu
31.Ağustos.2006, 07:54
Agent zero Cok emin konusuyorsun duyumunmu var mesela yöneticiler yurt dısına gittiler dedin herkez sordum öyle birsey yok sen nerden biliyorsun yardımcı olurmusun:):)

Agent_Zero
31.Ağustos.2006, 07:56
abi kaynak benim güvenmişsin alıntı yapmışsın dahası var mı niye hala kaynağı soruyorsun sen güvenmeye devam et

ThersoN
31.Ağustos.2006, 07:57
Bu kadar transfer yetti :D

Hugo
31.Ağustos.2006, 07:58
abi kaynak benim güvenmişsin alıntı yapmışsın dahası var mı niye hala kaynağı soruyorsun sen güvenmeye devam et

yani sen yazdın haberi öyle mi?!

Emurafu
31.Ağustos.2006, 07:58
abi kaynak benim güvenmişsin alıntı yapmışsın dahası var mı niye hala kaynağı soruyorsun sen güvenmeye devam et Yöneticiler hiçbiryere gitmemiş zaten böyle birsey olsa ajanslar gecerdi.....

Senin haberi arastırmak için sordum....

Bu arada Nondayı nerdeyse beles aldık 1 mılyon euro verdik romaya:):)

nart_susruko
31.Ağustos.2006, 07:59
kendin çal kendin oynaya döndük iyice :icon_biggrin:

TürkuAz
31.Ağustos.2006, 08:03
kendin çal kendin oynaya döndük iyice :icon_biggrin:

Ha şunu anlasaydık bir..

Agent_Zero
31.Ağustos.2006, 08:03
aynen öyle abi kendim çalıyorum kendim oynuyorum.arkadaşlar sabır testi yapmayın yarın transfer olunca üzülürsünüz.neyse herkese iyi geceler umarım yarın transfer olur da biz de mahçup olmayız

sitte
31.Ağustos.2006, 08:06
İnşallah Salgado olur...

Roberto Baggio
31.Ağustos.2006, 08:07
agent zero sende potansiyel var ....

cococha
31.Ağustos.2006, 08:09
Kalli defans istemis; o yuzden forvet beklememek lazim; bir gunde de defans adami bulmak zor olur herhalde...

Emurafu
31.Ağustos.2006, 08:11
aynen öyle abi kendim çalıyorum kendim oynuyorum.arkadaşlar sabır testi yapmayın yarın transfer olunca üzülürsünüz.neyse herkese iyi geceler umarım yarın transfer olur da biz de mahçup olmayızsenden rica ediyorum msn adresimi eklermisin veya özelden kaynagını söylermisin...

Nilmar icin burda dua edenlere bir haberim var..
Napoli almaktan vazgecmis.

http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=3195

Saglık testinden gecememiş mümkünse bizde nilmarı daha konusmayalım testen gecemedi ise vardır bir sorunları..Attila kardes için bu haber..

aliihsandikmen
31.Ağustos.2006, 08:19
Ya bu bizim yönetim o kadar isimle ilgilendi de niye Cesar Delgado'yla ilgilenmedi anlamıyorum. Öyle Alves gibi 20 M$ da istemiyolardı yani...

LaOmerta
31.Ağustos.2006, 08:21
Heerenveen houdt Alves aan contract

Geschreven door Bart Kruyt op vrijdag, 31 augustus om 20:09

Geïnteresseerde clubs kunnen de hoop op Afonso Alves definitief opgegeven. SC Heerenveen laat zojuist op de officiële website van de club weten dat de Braziliaan vandaag niet verkocht zal worden. Met de naderende sluiting van de transfermarkt betekent dit dat de topschutter ten minste tot de winter bij Heerenveen blijft. '); http://m.uk.2mdn.net/viewad/817-grey.gif (http://ad.uk.doubleclick.net/click;h=v8/35bf/0/0/%2a/k;44306;0-0;0;13126996;4252-336/280;0/0/0;;~sscs=%3f)http://ad.uk.doubleclick.net/ad/dqa.voetbalzone.nl/ros_336x280;tile=3;sz=336x280;ord=123456789? (http://ad.uk.doubleclick.net/jump/dqa.voetbalzone.nl/ros_336x280;tile=3;sz=336x280;ord=123456789?) http://81.173.100.43/images/uplimages/pu_alves6_big.jpg

Alves maakte zich de afgelopen weken behoorlijk onmogelijk in het Abe Lenstra Stadion. De spits liet al een aantal trainingen schieten en verscheen ook vandaag niet op de oefensessie. Heerenveen zegt dat Alves vandaag ontbrak omdat er met AZ gesproken werd over een transfer. Beide clubs konden echter geen akkoord bereiken.

Tegenover de camera van RTL7 bevestigde AZ-coach Louis van Gaal de lezing van de Friese club. "Ik had hem er graag bij gehad", vertelde de oefenmeester. "Afonso Alves is een speler die wij al heel lang op ons lijstje hebben staan. In mei was hij echter veel te duur en de vraagprijs is niet omlaag gegaan. Dat is jammer maar de transfer is hierdoor van de baan."

Heerenveen alvesi kesin olarak satmiyormuss, resmi site'de aciklama yapmislar!

nart_susruko
31.Ağustos.2006, 08:23
aynen öyle abi kendim çalıyorum kendim oynuyorum.arkadaşlar sabır testi yapmayın yarın transfer olunca üzülürsünüz.neyse herkese iyi geceler umarım yarın transfer olur da biz de mahçup olmayız
af buyur ben niye üzüleyim transfer olunca ?

:icon_biggrin:

ne bombalar gördü bu başlık.
sonuç ne oldu fısss..

Emurafu
31.Ağustos.2006, 08:24
Arkadaslar günü ve tarihi itabariyle ilginç bir haber...

http://uk.eurosport.yahoo.com/200720...bbit-hole.html

arkadaslar eurosporttan 20 temmuza ait bir makale..haberde ikinci paragrafta acik acik salgadonun galatasaraya transfer olmasindan sonra falan diyor..(Aslında sacma bir haber ama eurosport böyle yazmıs ilignç valla)

The defence, the most maligned department under Fabio Capello, has been the least strengthened; but that does not point to an unchanged line-up. After the departure of Michel Salgado to Galatasaray and Ivan Helguera to Valencia,

2.haber.......

"Chevanton transfer sezononun son saatlerinde kendine külüp arıyo, imzaya en yakın olan taraf Galatasaray transferin durumu bi kaç saat sonra yada yarn netleşicek"

İsiimler belli ama zaman yok:(

RaSenGan
31.Ağustos.2006, 12:35
Yarın akaşam kadar görücez..

Redrum
31.Ağustos.2006, 16:16
Ya zaten bugün gazetede gördüm yönetimden brisi diyodu ki biz 1 yerli yada yabancı transferi daha yapabiliriz sonuçta şubatta bir kadro daha veriliyor bizim için lig de önemli.. dedi

yunusgs
31.Ağustos.2006, 16:21
Valla bugün son değilmi bence birisi gelecek.

Mirza
31.Ağustos.2006, 16:37
Mesaj Kontrol Noktası.

Atakan38
31.Ağustos.2006, 17:03
Buqün Son Günmüş Ama Bence Biri GeLmicek

Yada 3 EyLuLe Kdr Bırı GeLmicek

Chevanton v SaLqado İkiside Çok İii Adam Ikısıde GeLebıLse Keşke :)
Ama 1 Hakkımız Var Frktmz Eger Bu Ikısınden Bırı GeLcekse

Nocna Mora
31.Ağustos.2006, 18:19
SAlgado diyorlar gelirse zaten çok güçleniriz

sitte
31.Ağustos.2006, 18:22
İnşallah Salgado gelir onu bekliyoruzzzz:D....

Emurafu
31.Ağustos.2006, 18:27
Arkadaslar daniel jensen bu adamla gercekten ilgileniyormusuz haberiniz olsun gelirse beni dedi dersiniz:)

Werder yöneticileri ile görüsme varmıs...2 mılyon euro istiyorlarmıs...

muytti
31.Ağustos.2006, 18:43
Arkadaslar daniel jensen bu adamla gercekten ilgileniyormusuz haberiniz olsun gelirse beni dedi dersiniz:)

Werder yöneticileri ile görüsme varmıs...2 mılyon euro istiyorlarmıs...

Nerden biliyorsun?Ayrıca Emrah,şu forumlar arası yazı taşıma alışkanlığınıda bırakırsan iyi olur.;;)

Hugo
31.Ağustos.2006, 18:43
Jensen ha..
Mevkiisi neydi bunun orta sahaydı değil mi?

Atakan38
31.Ağustos.2006, 18:44
Feldkamp'ın ısrarla istediği orta saha oyuncusuna rotasını çeviren Galatasaray'ın, Werder Bremen'de top koşturan Danimarkalı yıldızın peşinde olduğu ortaya çıktı.

Sarı - kırmızılı yöneticilerin, 28 yaşındaki Jensen için Alman kulübüne resmi transfer teklifi yaptıkları ve taraflar arasındaki bonservis pazarlıklarının devam ettiği vurgulandı. Danimarka Milli Takımı'nın da formasını giyen Daniel Jensen, Galatasaray'ın kendisini istediğini doğruladı.

'GALATASARAY'a gelirim
Dört sezondur Werder Bremen forması giyen başarılı futbolcu, kulüplerin maddi konularda anlaşma sağlaması halinde sarı - kırmızılı kulübe imza atacağını açıkladı.

Jensen, "Kulüpler görüşmelere devam ediyorlar. Anlaşma sağlanırsa Galatasaray'a gelirim" ifadelerini kullandı.

Danimarkalı futbolcu, Werder Bremen'de Avrupa Şampiyonlar Ligi ön elemesinde forma giydiği için Galatasaray'a gelmesi durumunda UEFA Kupası'nda oynayamayacak olmasıyla ilgili olarak ise "Benim için büyük bir problem değil. Transferim gerçekleşirse bu sezon sadece Türkiye Ligi'nde oynarım" açıklamasını yaptı.

Kynk:MiLLiyet

İii Adam Ama Bence Daa GuzeL Bırısı BuLunabıLır
Chevanton Bundan İidir

yalcintheft
31.Ağustos.2006, 18:45
dusunmeden versinler o parayi derim..iki yonlu cok saglam bi oyuncu..gelirse buyuk ihtimal tek santrafor oynariz ki bence dogrusu da bu..bu sisteme iki santrafor fazla..zorlu avrupa maclarinda linderoth-jensen-ayhan gibi bi orta saha mukemmel olur dogrusu ;;)

muytti
31.Ağustos.2006, 18:49
+1 olarak Bouzid'i alacağımıza , Jensen'i alsaydık keşke..

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 18:59
jensenı alırsak uefada hıc oynayamıcak.cünku werderle on elemede oynadı malesef

sitte
31.Ağustos.2006, 19:11
iyide jensenin mevkisine linderoth u neden aldık o zaman??

salgado bekliyoruzzz seniiii GS'ye:D:D

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 19:13
FC SEVILLE, Chevanton will remain

Posted 01.09 06.44 by Marco Gori

Ernesto Chevanton's transfer to Benfica has finally failed. The player will finally remain at Seville but without any chances to play, as his extre E.U. place has been taken by former PSV Arouna Koné

Chevanton'un Benfica transferi de yatmış . Sevilla'da kalmasının bir mantığı yok , yerine Kone oynadıktan , kadroya giremedikten sonra .

Emurafu
31.Ağustos.2006, 19:15
Nerden biliyorsun?Ayrıca Emrah,şu forumlar arası yazı taşıma alışkanlığınıda bırakırsan iyi olur.;;)
DHa muhabiri söyledi anladın.....

Jensen kallinin istedigi cok yönlü adam...Gorüsme varmıs ve pazarlık sürüyormus....

Hugo
31.Ağustos.2006, 19:18
gerek yok ki Jensen'e..

bgucin
31.Ağustos.2006, 19:20
bencede gerek yok

Emurafu
31.Ağustos.2006, 19:22
Jensen cok yönlü..

Size göre gerek yok ama kalli biliyorsunuzki defansı iyi olan cok yönlü adam istiyorum demişdi....Yani kallinin istegine göre oluyor..

Galiba cogu kişi kendini 2.forvete kaptırdı bu yüzden bunlara gereksiz diyorlar....

M.Scofield
31.Ağustos.2006, 19:26
Bouzid hepten boşa aldık onun yerine sağ kanat alınablirdi

Hugo
31.Ağustos.2006, 19:26
Her görüşülen oyuncuyu bize savunmak zorunda değilsin değil mi? :D

Bence gereksiz.. Sağ bek oynadığını da hiiç görmedim.

bgucin
31.Ağustos.2006, 19:28
bouzid hem sağ bek hem stoper deil mi?
o zaman ne gerek war jensen e?

Emurafu
31.Ağustos.2006, 19:34
Ertugrul bu oyuncu bizim gereksiz dememizle olmuyor zaten..Sonucta kalli defansı iyi olan cok yönlü adam istiyorum dedi isteyen kalli gerisine o karar versin..

Galiba herkez kendini 2.forvete kaptırmıs ama iyice düsündüm 2.forvet gelirse hakan ve karan yıkılır..Serkan hiç oynayamaz falan filan..

Sag bek kesin lazım çünkü yedek sag bek yok.

Hugo
31.Ağustos.2006, 19:35
evet Kalli istiyorsa almak zorundalar ( Alınabilecek durumda ise)
Bir de birşey merak ediyorum bu takımların uefa listelerine nerden bakabiliriz?

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 19:38
ya beyler bırakın su sag kanat meselesini.gonderdıgım mesajı okumadınız galıba.benficada cekılmıs aradan chevanton için.bunu ıyı degerlendırıp almak lazım aartık bu adamı

sitte
31.Ağustos.2006, 19:40
İnancım sükse yapıp SALGADO'yu ASLAN yapacağımız yönünde.

Emurafu
31.Ağustos.2006, 19:42
Lincoln1979 haberini gördüm ama kendimi hakan ve karan yerine koydum bir forvet daha gelirse bu adamlar yıkılır serkan ve özgürcan hiç oynaymaz:)

Arkadaslar jensen ortasahanın sagında oynuor ama degisik yerlerde denenmis danimarka milli takımında u19 dan beri sag kanatta oynuor ve cok basarılı.

Aslında ortsahada linderoth-Ayhan-Jensen ne iş yaparlar
Sabri her mac beni cileden cıkarıyor,isabetli ortası 0,
Sabri’den kanat olmaz.
Sabri’den bek olmaz.
Sabri’den kenarda hiçbirşey olmaz.
Sabriden en iyi önlibero olur:)

Artık gerisi kalli düsünsün kalli istiyor yönetim almaya calısıyor bir ara besıktasda istemişdi...

douramss
31.Ağustos.2006, 19:48
Jensen stoper olarak oynayabilir mi....Oyleyse faydali bir transfer olur...Henuz penalti disinda gol yemedik belki ama Servet-Song ikilisi (ozellikle Servet) her an patlayabilir gibi...

erdemzorer10
31.Ağustos.2006, 19:51
ben jenseni takımda görmek istemiyorum..jensen geldigi anda sabrinin mehmet topalın mehmet güvenin hatta ardanın ve barışın forma şansı azalacak..

linderoth gibi bi lider varken jensen ??

ama sonuçta bizim dememizle olan bişey degil..kalli ne istiyosa o olcak...umarım bu transfer gerçekleşmez..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Jensen stoper olarak oynayabilir mi....Oyleyse faydali bir transfer olur...Henuz penalti disinda gol yemedik belki ama Servet-Song ikilisi (ozellikle Servet) her an patlayabilir gibi...

jensen orta saha özellikleri olan bir oyuncu..hatta yanlış hatırlamıyorsam

inönüdeki 2-2 biten danimarka Türkiye maçında bir de golü vardı uzaktan..

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 19:53
jensenın gelmesını ısterım fakat uefada oynamayacak olması cok buyuk bır handikaptır.o yuzden o oyuncuyu ıstemıyorum.uefada oynayacak oyuncu beklıyorum.ama bu gecede acıklanmassa jensenın gelmesını beklıcem

Emurafu
31.Ağustos.2006, 19:54
Adnan sezgin her türlü ihtimali söyledi..

Jensenin bir hafta önce sampiyonlar ligi ön elemesinde attıgı gol..

http://www.youtube.com/watch?v=94voB_h1oN4

LaigLeNoiR
31.Ağustos.2006, 19:55
Transfer dönemi bitsede kurtulsak şu haberlerden.

erdemzorer10
31.Ağustos.2006, 19:58
hayır benim anlamadıgım mehmet topal , barış özbek , sabri sarıoğlu gibi oyuncuların varken jenseni ne tür bir ihtiyacı karşılamak için alıyorsun ??

geçen senenin son zamanlarında mehmet topal ilk 11 in degişmezlerinden biri olmuştu ve Türkiye nin gelecekteki en iyi orta sahalarından biri olarak gösteriliyordu..şimdi jensen in gelmesi bu saydıgım isimleri etkilemeyecekmi ?

douramss
31.Ağustos.2006, 19:59

Iste olay budur....Bir isim uzerinde 10 saat tartismadan ikincisi sonra ucunsu filancasi cikiyor...Resmi site yazarsa olur,yazmazsa transfer sezonu bitmistir....

Emurafu
31.Ağustos.2006, 20:08
hayır benim anlamadıgım mehmet topal , barış özbek , sabri sarıoğlu gibi oyuncuların varken jenseni ne tür bir ihtiyacı karşılamak için alıyorsun ??

geçen senenin son zamanlarında mehmet topal ilk 11 in degişmezlerinden biri olmuştu ve Türkiye nin gelecekteki en iyi orta sahalarından biri olarak gösteriliyordu..şimdi jensen in gelmesi bu saydıgım isimleri etkilemeyecekmi ?
İşte onu kalliye sor kalli cok yönlü adam istiyorum dedi aynı linderoth gibi olacak dedi.....

Kalli sanırım ortasahayı daha cok pas yapan yapıcak bu arada sabriden kanat olmaz onu bilin...Ortası 0 adamıda hızı ile geciyor...

erdemzorer10
31.Ağustos.2006, 20:28
Emrah abi sabridan kanat olmaz da adam en azından 90 dakika pres yapıyor..hayır onu geçtim benim serzenişim mehmet topal , barış özbek gibi oyuncuların önünün kesileceginedir.. :(:(

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 20:29
ya hıc gelısme yokmu ya yabancı sıtelerden falan.

Emurafu
31.Ağustos.2006, 20:36
Emrah abi sabridan kanat olmaz da adam en azından 90 dakika pres yapıyor..hayır onu geçtim benim serzenişim mehmet topal , barış özbek gibi oyuncuların önünün kesileceginedir.. :(:(

Sabri ön liberoda ne oynar sürekli kosa pres yapar top kapar eski serkan balcı gibi olur...çizgi adamı olmaz sürekli topları harcıyor..
Cok kritik ortaları atamıyor..

Fazıl ÜNVERDİ:Beyler Chevanton’la görüşüldü doğru ama Kalli kesinlikle defansif yönü güçlü bir orta alan oyuncusu istiyor. O nedenle de Chevanton defteri kapandı. Bremenli Jensen doğru haber. Ancak bir kaç alternatif daha varmış. Fakat isimleri alamadık. Bugün bir gelişme olabilir. Zaten sayılı gün kaldı. Ya da transfer kapanacak.

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 20:49
bazıları nondayı begenmıyordu ama almanyada oturan arkadasın yorumuna bakın :

herkes diyor gs bu sene bayernin uefada tek rakibi olur filan

almanlar öyle diyor http://www.gs1905.org/modules/Forums/images/smiles/icon_smile.gif

biraz fazla göke cikariyorlar galiba bizi

ama lincoln ve nonda transferlerine herkes saskin alman sitelerinde

bizler nondayi begenmeyiz adamlar diyorki gs nasil aldi bu iki oyuncuyu filan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sevilla Chevanton un takımda kalacağını duyurmuş. Kendilerine transfer sezonu boyunca iyi bir teklif gelmediğini belirtmişler...

Goal.com un ingilizcesinde var... Ayrıca Monaco da kiralamak istemiş Cheva yı...

Emurafu
31.Ağustos.2006, 20:51
Nonda monacoda iken sakatlandı ve roma transfer etti.Roma sakat olmasına ragmen transfer etti sonra premier ligde 35 mac oynadı orda gol atmakta zordur 7 gol attı..

Cok ucuza adam aldık resmne piyango..

CeNTeR_TR
31.Ağustos.2006, 20:54

+150000000

Emurafu
31.Ağustos.2006, 20:57
daniel jensen 28 yasina yeni girdi dogum tarihi 25.06.1979,cok sert sutlar,ceken uzakdan bir oyuncu kopenhagende oynuyan niclas jensenin kardesi,danimarka milli oyuncusu suana kadar oynadiyi takimlar,B 93 Kopenhagen ve bu takimin paf takimindan cikma oyuncu,heerenvende oynadi ve real murciada 04/05 den beride werder bremende oynuyor,bu sezon 2 sampiyonlar ligi ön elemesi maci oynadi 1 gol atti 3 lig maci oynadi ve 269 dk. sahada kaldi ve bir alman ligi kupasinda mac oynadi 90 dakika,gecen sezon 23 maca cikti ligde 4 gol atti,6 avrupa sampiyonasi eleme macinda 1 gol atti ve 426 d. sahada kaldi,gecen sezon toplam oynadiyi dakika 2683,bu sezon 6 mac oynadi toplam ve 494 dakika sahada kaldi

Baktıgımız da ilk onbir oyuncusu ilginç

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2006, 21:06
Bremen o zaman neden ilk 11'de oynattığı adamı satsın ki? Zaten onlar için transfer dönemide bitti.Yerine adamda alamazlar.

Emurafu
31.Ağustos.2006, 21:10
Semsi benimde kafama takılan o..

yalcintheft
31.Ağustos.2006, 21:22
madem bremenden bi adam alcaklar fritzle ilgilensinler tam kallinin istedigi oyuncu..onun da sakatlıgı var sanırım..

yunusgs
31.Ağustos.2006, 21:25
Yerine başka birini koyabilirler o yüzden karamsar olmayalım Emrah abi bakalım ne olacak.

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2006, 21:32
Ama Borowski ve Frings sakat.Onlar sakat olmasa olurda.Onlarda sakat olunca transferin ihtimali bayağı düşüyor.

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 21:39
bugun werder bremen yanılmıyosam saat 16.00da lıg maçı var ntvde.eger jensen haberlerı dogruysa bu maçta %100 oynamaması gerekır.cunku gece yarısı son.eger oynarsa bence jensen haberı yalandır veya alamamısızdır.

Emurafu
31.Ağustos.2006, 21:43
Arkadaslar pek yeri degil ama hakan sükürün dogum gününü kutlarım:)

yunusgs
31.Ağustos.2006, 21:46
Ben de kutlarım.

uAburak89
31.Ağustos.2006, 21:48
Jensen falan hikaye..

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 21:51
surda kala kala 9.23dk kaldı.bakalım kım gelıcek.tabı gelecek oyuncu varsa.acaba bızım yonetıcılerden yurt dısında olan varmı.

uAburak89
31.Ağustos.2006, 21:56
Uefa'da oynatabileceğimiz birisi gelmez, bence Ömer Aysan'ı alarak kapatırız transferi..

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 21:57
bu arada dıger forumlarda ocak ayında emre belezoglu gelcek dıyolar jensene gerek yok dıyolar.emre kesın gelcekmı ocakta

uAburak89
31.Ağustos.2006, 21:59
Emre futbolu Galatasaray'da bırakır ama, bu sene geleceğini sanmıyorum..

M.Scofield
31.Ağustos.2006, 22:01
lıncoln varken emreye pek gerek yok

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 22:02
İngiltere Premier Ligi'nde transfer döneminin bitimine saatler kala bir çok transfer yaşandı. İşte son dakika transferleri;

Lassana Diarra > Chelsea'den Arsenal'e
Nolberto Solano > Newcastle'dan West Ham'a
Borja Oubina > Celta Vigo'dan Birmingham'a
Habib Beye > Marsilya'dan Newcastle'a
Henri Camara > Wigan'dan West Ham'a
Gary O'Neil > Portsmouth'tan Middlesbrough'ya
Danny Murphy > Tottenham'dan Fulham'a
Seol Ki-Hyeon > Reading'den Fulham'a
Liam Rosenior > Fulham'dan Reading'e

yanı bızde boyle bır son dakıka transferı yapabılırız.baksanıza kaç oyuncu transfer olmus.inşallah bızde bugun bır transfer yaparız

bgucin
31.Ağustos.2006, 22:03
nonda-serkan ikilisi oynamalı yoksa hakan-karan mı?

transatlantik
31.Ağustos.2006, 22:03
emre yi kim istemez gelse cok iyi olur...

sitte
31.Ağustos.2006, 22:18
emre yi kim istemez gelse cok iyi olur...

mesela ben istemem emreyi

KRALIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.....:yildiz:

:tur::tur::tur::tur::tur::tur::tur::tur::tur::tur: :tur::tur::tur::tur::tur::tur::tur:

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 22:19
içimden bir ses bugun transfer olcak.cunku olmasa transferı kapattık derlerdı.hadı bakalım inşallah gelır.az bır zaman kaldı

transatlantik
31.Ağustos.2006, 22:20
mesela ben istemem emreyi

KRALIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.....:yildiz:

:tur::tur::tur::tur::tur::tur::tur::tur::tur::tur: :tur::tur::tur::tur::tur::tur::tur:

kalli ve yonetim acisindan dedim...

Emurafu
31.Ağustos.2006, 22:23
Bir yabancı transferi daha olur ama UEFA ya yetişmez:(

yunusgs
31.Ağustos.2006, 22:26
Evet keşke Uefaya yetişseydi

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 22:36
chevanton veya avrupada oynamamıs bır oyuncu alsak barı.zaten gruplardan ilk3 cıkıyo ust tura.bızde kolaylıkla cıkarız.zaten gruplardan cıktıktan sonra bir liste daha verılıyo o zaman koyarız lısteye.zaten onemlı olan gruplardan sonrası orası daha zorlu

yunusgs
31.Ağustos.2006, 22:37
İlk 2 takım çıkıyor gruptan.

Emurafu
31.Ağustos.2006, 22:40
Yunus kardes 5 takım içinde grubtan ilk 3 cıkıyor..
1.ler 3.lerle eslesiyor

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 22:55
İlk 2 takım çıkıyor gruptan.

hayır ilk 3 cıkıyo.1ler dıger grubun 3.leri ile 2.lerde clden gelen takımlarla eslesıyolar

yunusgs
31.Ağustos.2006, 23:14
He pardon ben clden gelenlerı hesaba katmamıstım dogru.

Ziya38
31.Ağustos.2006, 23:21
Arkadaslar ilk 11 leri boyle olacak buyuk ihtimalde

Werder BremenTore:
Aufstellung:
1 Tim Wiese
29 Per Mertesacker
13 Dusko Tosic
3 Petri Pasanen
4 Naldo
6 Frank Baumann
10 Diego
7 Jurica Vranjes
20 Daniel Jensen
18 Boubacar Sanogo
23 Hugo Almeida

Bank:
16 Leon Andreasen
34 Martin Harnik
9 Markus Rosenberg
33 Christian Vander
2 Sebastian Boenisch
28 Kevin Schindler
25 Peter Niemeyer
Auswechslung:

Yani Daniel Jensen gelmiyecek sanirim/.

sitte
31.Ağustos.2006, 23:22
Perşembe günü oynanan maçlarda oynamış biri gelse gruplarda veya gruptan eğer üst tura çıkarsak oynayamayacak mı???

lincoln1979
31.Ağustos.2006, 23:31
evet hıc bı zaman oynamıcak

Emurafu
01.Eylül.2006, 00:00
Kalli jensemi ısrarla istemiş oyuncu ile anlasmısız bonservis için görüsme varmıs...

Dj Hanzele
01.Eylül.2006, 00:04
Jenseni unutun şimdiki macta oynuyor cünkü

Ziya38
01.Eylül.2006, 00:05
Jensen suan oynuyormu? Bremen-Frankfurt macinda?

Jensen ile gorusmeler var ise son durum nedir birisi soyluyebilirmi?

lincoln1979
01.Eylül.2006, 00:14
Marsilya, Chevanton’u Elinden Kaçırmış

İtalyan kulüpleri ve Racing Santander’le adı geçen Javier Chevanton’a Fransız kulübünün kiralık sözleşme önerdiği öğrenildi.

Geçen sezon geldiği Sevilla’da Fredi Kanoute, Luis Fabiano ve Alexandr Kerzhakov gibi forvetler arasında forma şansı bulamayan Ernesto Javier Chevanton bu sezon da Sevilla’da kalıyor.

Racing Santander ve Espanyol’dan teklif aldığı iddia edilen 27 yaşındaki forvet oyuncusunun Marsilya tarafından kiralık istendiği ama kulübünün izin vermediği belirtildi.

Sevilla kulübü bu oyuncuyu satmak istemiş ama sadece kiralık teklifler alınca vazgeçmişti.

http://www.goal.com/tr/Articolo.aspx?ContenutoId=401048

YusufT
01.Eylül.2006, 00:14
Jensen bal gibi oynuyor suan

RaSenGan
01.Eylül.2006, 00:15
7 saat .

Murat Abbasi
01.Eylül.2006, 00:26
Beyler UEFA'ya liste verme süresi dolmuş olması lazım ne yazıkki 01 September 00:00 CET ise, bu yüzden alınacak oyuncu kim olursa olsun UEFA'da bir sonraki liste verilene kadar oynayamaz.

Ziya38
01.Eylül.2006, 00:29
Arkadaslar ChevantoN Kadrodan cikarildi! Yedek Takima Yolamislar nedeni chevantonu satamamislar! Biz basdirsak aliriz bu oyuncuyu!

transatlantik
01.Eylül.2006, 00:56
Beyler UEFA'ya liste verme süresi dolmuş olması lazım ne yazıkki 01 September 00:00 CET ise, bu yüzden alınacak oyuncu kim olursa olsun UEFA'da bir sonraki liste verilene kadar oynayamaz.

bu gece yarisinda listeler veriliyo diye biliyorum...

TürkuAz
01.Eylül.2006, 00:59
Hoppala, Jensen nereden çıktı şimdi ?

sitte
01.Eylül.2006, 01:15
Jensen maçta oynadı ve 65'ti sanırım oyundan alındı maç devam ediyor....

uAsamet91
01.Eylül.2006, 02:17

UEFA'nın sitesinden kadrolara baktım.Slaven kadrosu duruyor.Nonda koyulmadıgına göre verilmemiştir.

transatlantik
01.Eylül.2006, 02:21
yeni transferin uefa ya yetismesi bu saatten sonra cok zor onun icin alinacaksa kaliteli bir genc alinmali ki seneye cl de isimizi gorsun...

Emurafu
01.Eylül.2006, 02:55
Arkadaslar bir adamın UEFA da oynaması için illa türkiyeye gelmesi lazım degil mesela sözlesme imzalanır öyle bildirilir oyuncuda daha sonra gelir..Uefa da oynayacak adam almak zor...Jensen zaten uefada oynayamıyor eger alırsak...

transatlantik
01.Eylül.2006, 02:57
imzalanmasi da cok zor bu saatten sonra...zaten adnan sezgin yeni alacagimiz oyuncu avrupada oynayamayacak demisti

lincoln1979
01.Eylül.2006, 03:29
bu arada ömer aysanıda alamadık herhalde bı haber yok.barı onu alsaydık uefa ıcın

WebMaster91
01.Eylül.2006, 03:29
imzalanmasi da cok zor bu saatten sonra...zaten adnan sezgin yeni alacagimiz oyuncu avrupada oynayamayacak demisti
Bu demektir ki 3 Eylül'e kadar zaman var transfer için..

transatlantik
01.Eylül.2006, 03:42
Bu demektir ki 3 Eylül'e kadar zaman var transfer için..

evet onun icin 3 eylul e kadar kaliteli transfer umudumu koruyacagim insallah olur...

lincoln1979
01.Eylül.2006, 04:04
bu arada nonda yarınkı maçın kadrosuna alınmış

transatlantik
01.Eylül.2006, 04:08
bu arada nonda yarınkı maçın kadrosuna alınmış

oo iyi iyi soyle alici gozuyle bi izleriz...

ThersoN
01.Eylül.2006, 04:11
biraz önce tv8 ciddi bir transfer atagı olarak daniel jensen'i verdi (werder bremen)

lincoln1979
01.Eylül.2006, 04:17
ya bence jensen haberı yalan.cunku transfer ihtimalı olsa adam bugun neden oynasınkı lıg maçında

draculaozo
01.Eylül.2006, 04:29
65. dk da çıkmış ama :D:D:D

lincoln1979
01.Eylül.2006, 04:33
ya sunun surasında 3 saattan az bır vakıt kaldı hala haber yok ya

batuhanry
01.Eylül.2006, 05:05
Arkadaşlar transfer beklemeyin uefa için;;)

goosfraba
01.Eylül.2006, 05:08
Kalli ; ''Lig de bizim için çok önemli, onun için Jensen'i mutlaka istiyorum'' demiş...

Fox Tv

sitte
01.Eylül.2006, 05:16
UEFA'yı geçin Sper Lig için en son transfer ne zaman....????

TürkuAz
01.Eylül.2006, 05:21
Transferi kapattık.Artık beklemeyin..

batuhanry
01.Eylül.2006, 05:33
TSL için son gün 3 Eylül;;)
Fox'a da güvenmeın:)

sitte
01.Eylül.2006, 05:48
Bence birisi gelecek o da Salgadoooo

Varonil
01.Eylül.2006, 05:55
FOX mu?:zuhaha

Mehmet Topuz'u Fenerbahçe'ye getirmişlerdi bir ara flaş transfer diye:)

transatlantik
01.Eylül.2006, 06:53
3 eylul e kadar bir transfer yapilir...

Emurafu
01.Eylül.2006, 06:59
Bence Pazartesiye kadar bir oyuncu daha gelecek ayrıca uefa listesi verildi ama illa oyuncunu listeye verılmesı için türkiyeye gelmesi gerekmez imza baska yerde sonra gelir ama bu az ihtimal:)

Bugün Gs tv de idmanı izledim nonda baya iyi tek paslar falanatıyor hariketler yapıyor ayrıca birde yakın mesafeden zor pozsiyonda asırtmalık gol attı...Yarın oynayabilir..

lincoln1979
01.Eylül.2006, 07:29
omer aysanıda alamadık.barı onu uefada oynatabılseydık.bence bu kadro pek fazla iyi deıl uefa ıcın.ama gruplardan cıktıktan sonra ara transfer var.orda oyuncu alırız herhalde

erdemzorer10
01.Eylül.2006, 07:30
ocakta uefa listeleri birkez daha veriliyor..

Emurafu
01.Eylül.2006, 07:34
omer aysanıda alamadık.barı onu uefada oynatabılseydık.bence bu kadro pek fazla iyi deıl uefa ıcın.ama gruplardan cıktıktan sonra ara transfer var.orda oyuncu alırız herhaldealıp almadıgımız daha belli degil belki aldık oyuncu avrupada imzayı attı sonra listeye verdik illa türkiyeye gelmesi gerekmiyor ama bu zor ihtimal..

Liste için son 45 dk:)

Bence son gün bir adam gelicek:)

sitte
01.Eylül.2006, 07:37
Salgado diyorum ve inşallah diyorum.....

Fernando Gago
01.Eylül.2006, 07:44
ocakta uefa listeleri birkez daha veriliyor..

Ama sene başında verilen listeler aynen geçerli ocakta listeler sıfırlanmıyor

erdemzorer10
01.Eylül.2006, 07:44
alınacak adam çok yararlı biri olmayacaksa bu işi ocağa bırakmak daha iyi olabilir..ama Türk alınacaksa Ömer Aysan iyi bir alternatif olabilir..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ama sene başında verilen listeler aynen geçerli ocakta listeler sıfırlanmıyor

evet ama ekleme yapılabiliyor diye biliyorum..

TürkuAz
01.Eylül.2006, 07:46
Transferi kapattık bence.Feldkamp, devre arasına kadar takımı değerlendirecek ve ona göre devre arasında bir transfer yapılacak diye düşünüyorum..

Stoper veya Kaleci transferi bekliyorum diyebilirim..

yalcintheft
01.Eylül.2006, 07:51
arkadaslar su anda ilgilendigimiz tek adam Daniel Jensen ise ben futbolcunun fiyatı ve onumuzde daha 3 gun oldugunu goz onunde bulundurarak transfere bitti gozuyle bakarim tabi kesinlikle dogruysa ilgilendigimiz..bundan sonrasini dusunecek olursak orta sahamiza Jensen de dahil olursa sanirim devre arasi Carrusca yollanip yerine bir sag bek alinir cunku orta sahada 4 tane yabanci hakki kullanmis oluyoruz ki elimizde zaten arda,hasan,ayhan ve baris gibi bu takimda direk oynayabilcek orta saha oyunculari mevcut..belki de bi mucize olur son saniyede UEFA'da da oynatabilcegimiz kaliteli bi yabanci gelir ;;)

TürkuAz
01.Eylül.2006, 07:53
arkadaslar su anda ilgilendigimiz tek adam Daniel Jensen ise ben futbolcunun fiyatı ve onumuzde daha 3 gun oldugunu goz onunde bulundurarak transfere bitti gozuyle bakarim tabi kesinlikle dogruysa ilgilendigimiz..bundan sonrasini dusunecek olursak orta sahamiza Jensen de dahil olursa sanirim devre arasi Carrusca yollanip yerine bir sag bek alinir cunku orta sahada 4 tane yabanci hakki kullanmis oluyoruz ki elimizde zaten arda,hasan,ayhan ve baris gibi bu takimda direk oynayabilcek orta saha oyunculari mevcut..belki de bi mucize olur son saniyede UEFA'da da oynatabilcegimiz kaliteli bi yabanci gelir ;;)

"Kesin gözü" ile bakınca transferi göremiyoruz nedense ?

erdemzorer10
01.Eylül.2006, 07:53
Transferi kapattık bence.Feldkamp, devre arasına kadar takımı değerlendirecek ve ona göre devre arasında bir transfer yapılacak diye düşünüyorum..

katılıyorum..ama stoper transfer edilecekse neden Bouzid alındı ? işte bunu pek anlayabilmiş degilim..madem oynamayacaktı alınmayadabilirdi..

ThersoN
01.Eylül.2006, 07:54

Bence de artık transfer olmayacak, Salgado'nun ise gelmesini istemiyorum zaten, Orkun performansı ile tatmin etmiyor ama oynayarak acılacak kanımca Aykut'a da şans verilmeli, bu iki kaleci bizi ligde götürür ama Uefa için korkutuyor, fakat sezon ortasında kaleci alınması gibi birşey yapılmamalı (çok gerek duyulmuyorsa tabii) ,çünkü sezon ortası gelen kalecinin uyum sorunu çok buyuk oluyor, yani sezon ortası kaleye kim gelirse gelsin,kaleye alışmış orkun ya da aykuttan daha iyi performans veremez anca önümüzdeki sene için güven verir öyle birşey olursa...
Mesela bu örnek tam karşılamaz ama sezon başında gelen Runje ilk yarı yuhalanırken, sezonun ikinci yarısında neredeyse Süper Lig'in en iyi kaleci performansına erişiyordu, bu adamın sezon başında geldigini düşünürsek, sezon ortası bize gelicek kalecinin çok bir faydası olmaz.