View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri (II)
Pages :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
alman
14.Ağustos.2006, 04:49
beyler kone gelmese daa iyi olur yıllık 2.8 teklif etmişiz premier ligde oynamak istiorum demiş parasını aksattımız zman bu adam ribery gibi kaçar yıllık 2.8 de kolay kolay ödenmez öle akksattımız zman adam gider kaçar premier lige ondan başka seçeneklere yönelsek daa iyi olur
ForCimbom
14.Ağustos.2006, 04:51
Kone işi yattı, bir daha bu tür bir forveti bulabileceğimizi sanmıyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
beyler kone gelmese daa iyi olur yıllık 2.8 teklif etmişiz premier ligde oynamak istiorum demiş parasını aksattımız zman bu adam ribery gibi kaçar yıllık 2.8 de kolay kolay ödenmez öle akksattımız zman adam gider kaçar premier lige ondan başka seçeneklere yönelsek daa iyi olur
1. Ribery olayında sonra aynı şey tekrarlanırsa bu Galatasaray'ın sonu olur.
2. 14 MN Euro bonservis ödediğimiz adamı sence kaçırırmıyız???
Murat Abbasi
14.Ağustos.2006, 04:53
Postiga (Grafite) ve Alves olsun temiz olsun, hepsi portekizce biliyor Lincoln ile müthiş bir üçlü olur.
alman
14.Ağustos.2006, 05:00
bu saatden sonra iyi bi forwet geliceğini sanmıyorun hiç mi yok biizm takımın scoutları bulsunlar bobo gibi nobre gibi...
erdemzorer10
14.Ağustos.2006, 05:00
beyler kone işi yattı falan bu haberlere inanmayın yaa...adnan polatın ntv ye açıklaması var ayrıca dha ya da açklaması var bu kdr olmaz yaa
gerçek haber yapanlar ntv cnn habertürk gibi kanallardır elli kere söyledik inanmayın şu aptal saptal kanallara ...reyting amaçlı şeyler...ayrıca emrah abi söyledi konenin eşi falan yokmuş
yani sallama haber yapan kanalların dedigi gibi konenin eşinin sorun çkardıgı falan yok :mad:
inanmayn arkadaslar inanmayn sadece sabredin biraz
Emurafu
14.Ağustos.2006, 05:02
Size Araştırma sunuyorum:):)
Beyler Kone evli değil ve babası Hakk’ın rahmetine kavuşmuş.Kesin bilgidir.Basında çıkan haberlerin inandırıcılığı size kalmış artık:?????
Bir dolaplar dönüyor.....Buarada Polatın acıkladıgı 3 forvette güzel hala Yönetim bu saatten sonra transfer yapamaz diyorsunuz...Transfer yapılacak:):):)
Adnan polat bosu bosuna bir futbolcu isimleri vermez.....Alıncada İstedigimiz oyuncuları aldık diyecek..
Emmanuel
14.Ağustos.2006, 05:03
beyler kone işi yattı falan bu haberlere inanmayın yaa...adnan polatın ntv ye açıklaması var ayrıca dha ya da açklaması var bu kdr olmaz yaa
gerçek haber yapanlar ntv cnn habertürk gibi kanallardır elli kere söyledik inanmayın şu aptal saptal kanallara ...reyting amaçlı şeyler...ayrıca emrah abi söyledi konenin eşi falan yokmuş
yani sallama haber yapan kanalların dedigi gibi konenin eşinin sorun çkardıgı falan yok :mad:
inanmayn arkadaslar inanmayn sadece sabredin biraz
Olay budur arkadaşlar sabredecez.. Bişey olursa resmi siteden öğreniriz..
Kone olmazsa alves-Grafite ikilisinden biri bile bizi uçurur
Bekleyecez-görecez
ulucangs
14.Ağustos.2006, 05:05
Size Araştırma sunuyorum:):)
Beyler Kone evli değil ve babası Hakk’ın rahmetine kavuşmuş.Kesin bilgidir.Basında çıkan haberlerin inandırıcılığı size kalmış artık:?????
Bir dolaplar dönüyor.....Buarada Polatın acıkladıgı 3 forvette güzel hala Yönetim bu saatten sonra transfer yapamaz diyorsunuz...Transfer yapılacak:):):)
Adnan polat bosu bosuna bir futbolcu isimleri vermez.....Alıncada İstedigimiz oyuncuları aldık diyecek..
haklısın emrah tam ben yazcaktım sen yazdın hatta bazıları karısı var dıyolar bazılarıda sevgilisi ayrıca bizimkiler yemektelermiş
Murat Abbasi
14.Ağustos.2006, 05:06
Bu arada PSV sitesinde de açıklama var, Kone'Nin bu akşam amatör UNA karşısında oynanacak maça çıkacağı belirtilmiş. Yani hayali yemeğe gitme şansı bile yok .
sandro
14.Ağustos.2006, 05:09
Kone ısrarı sonuç vermedi
Galatasarayımız'ın Kone ısrarı sonuç vermedi. Sarı kırmızılı yönetici Haldun Üstünel'in yaklaşık 10 gündür süren yoğun transfer görüşmeleri Kone'nin inadına takıldı ve Fildişi Sahili Milli Takımı'nın starını İngiltere'de futbol oynama isteğinden caydıramadı.
Galatasarayımız, Kone için kulübü PSV Eindhoven ile kesin olarak anlaştı. Hollanda kulübü 2 yıl sonra bonservisi serbest olacak olan Kone'yi 8 milyon euro'ya Galatasaray'a vermeye ikna oldu. Son 4 gün ise Kone'yi ikna görüşmeleri ile geçti. Yönetici Haldun Üstünel önceleri görüşmeye bile yanaşmayan Kone ile 2 gün boyunca dostça sahbet etti. Galatasaray ve Türkiye'yi anlattı. Kone'de yumuşama belirtileri görüldü. Hatta Üstünel, Kone'nin babası ile görüşmek için Hollanda'nın Eindhoven şehrinden Fransa'nın başkenti Paris'e gitti. Haldun Üstünel, Paris'te yaptığı görüşmede Kone'nin babasını da ikna etti. Ardından eşini ikna çalışmalarına başladı.
Ayrıca PSV Eindhoven kulübü de sorunlu olarak gördüğü Kone'yi elden çıkarmak istiyordu. PSV Eindhovenli yöneticiler de, Kone ve menacerine baskı yaparak, "Biz Galatasaray ile anlaştık siz de anlaşın resti cektiler" Bunun üstüne Galatasaray, Kone'ye 3 artı 2 yıllık toplam 5 yıllık sözleşme ve yılda 2.8 milyon euro önerdi. Kone bu teklif üzerine Galatasaray adına görüşmeleri sürdüren asbaşkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'den bir gün düşünmek için süre istedi. Ve Kone sabaha kadar düşündükten sonra bugün Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in karşısına olumsuz bir tavırla çıktı. Golcü futbolcu, Galatasaraylı yöneticilerin ısrarlı tutumu ve son derece cazip teklifi karşısında ise şu yanıtı verdi:
"Benim Türkiye ve Galatasaray'ı küçüksemek gibi bir düşüncem yok. Ancak siz benim bonservisim için bu kadar yüksek meblağ ödeyince bana 5 yıllık sözleşme öneriyorsunuz. Oysa ben 1 yıl daha PSV Eindhoven'de oynayıp, gelecek yıl İngiltere Premier Ligi takımlarından birine transfer olmayı hedefliyorum. Çünkü gelecek sezon benim PSV ile bir yıllık sözleşmem kalacak ve bu yüzden kulübüm beni daha ucuz bonservisle satmaya mecbur kalacak. Yoksa bir yıl sonra bedava gideceğim."
Kone'nin bu düşüncesi yüzünden bir türlü ikna olmaması görüşmeleri uzattıkça uzattı. Ancak Adnan Polat ve Haldun Üstünel yeni formüller geliştirerek, Kone'yi ikna etme çabalarını sürdürüyorlar fakat bu transferin gerçekleşme şansı her geçen dakika azalıyor.
Kaynak: DHA
ForCimbom
14.Ağustos.2006, 05:12
Ya artık başka transferleri tartışalım, Kone işi bittiğinde konuşuruz onu, şimdi kadro nasıl şekillenecek sizce?
Emurafu
14.Ağustos.2006, 05:12
Arkadaslar eski haberlere dikkat yeni haberlerde cıktı....
For cimbom kadro olaylarını burda konusmayalım konu dagılır gider....Ayrıca kalli bu.
Scocco
14.Ağustos.2006, 05:14
Kone'nin Galatasaray'la anlaşması zor görünüyor. Onların yerine Postiga, Ilian, Grafite ve Alfonso Alves yedekte tutuluyor.
Fisher King
14.Ağustos.2006, 05:19
PuzzleIn parçalarını yerlerine koyduğumuzda bazı noktalar açığa çıkmaya başlıyor.Transferin bu gece kesinleşeceğini öngörüyorum,
1) UEFA maçına yetiştirme ve rakipte psikolojik baskı yaratma taktiği.
2) Kombineler yarın tekrar satışa çıkıyor.
Bekleyip görelim...
erdemzorer10
14.Ağustos.2006, 05:20
beyler kone gelsinde gerisi kolay neyse konu zarar görmesin arkadaşlar ...kone transferi için son bir iki gün daha bekleyince sonucu görecegiz ztn .....
Emurafu
14.Ağustos.2006, 05:28
ALINTI:):)Önemli:::::
Arouna Kone konusunda da benzer gelişmeler yaşanıyor..
9 milyon € bonservis, 3 veya 4 yıllık bir kontrat, PSV'de aldığının iki katı, yaklaşık 3 milyon € yazdım özellikle ilk sayfada. Tüm dünya basını 20 milyon € bonservis, farklı kaynaklar 14 milyon € falan derken, bugün gelen son haberler:
" yılda 2.8 milyon euro önerdi. "
"Kone'yi 8 milyon euro'ya Galatasaray'a vermeye ikna oldu."
Ben hala 9 milyon € ve 3 milyon €'da ısrar ediyorum, bekleyip göreceğiz..
---
Karamsar havanın kaynağını oluşturan, DHA'nın yaptığı haberden bir alıntı daha:
" Haldun Üstünel, Paris'te yaptığı görüşmede Kone'nin babasını da ikna etti. "
He also sends a proportion of his wages to his mother and family in Côte d'Ivoire. Speaking of his success in football, and his support of his family he is quoted as saying: "In Africa the solidarity for your family is very large. My father died when I was nine years old. My mother and my family have spent many years with difficulty. I am glad that I am now able support them."
Mezara girdi herhalde Haldun Üstünel.. Tövbe.. DHA'na sormak lazım
Yine LigTV, Lincoln transferinde gelmiyor şeklinde baya bir olumsuz haber yayınladıktan sonra, gene forumda telaşa neden olmuştur.. Sonra da nasıl bir yayın anlayışıysa, haberler siteden silindi.
Ayrıca Arouna Kone evli değildir. Hollanda'da uzun süre yanlız yaşamıştır, ikna edilmesi bahsi geçen kişi büyük ihtimalle evlenmeyi düşündüğü bir kız arkadaşıdır, ki kendisi özel yaşamını gizlemeyi başaran bir oyuncu..
İşte medyanın hali.. Haberin kaynağı DHA veya LigTV değildi bizim için, onlar olmadı dediğinde bile hala sessizliğimizi korumayı tercih ediyoruz.
Babasıyla görüştük diyorlar, babası öleli 15 sene olmuş..
Karısı diyorlar, adam yıllardır Hollanda'da bekar yaşıyor..
Kişisel görüsüm:):)
Bu site cok güvendigim site uAburak falan link verdim onlarda okudu...Daha önce Lincoln Galatasarayda diye konu actılar hemde 1 hafta öncesinde...Yine Kone Galatasarayda diye konu actılar hemde 2 gün önce...Hberi yapan yine cok güvendigim abi zaten medyanın yalanlarınıda sıraladı.....Bence Kone gelecek..Basını gazına geliyoruz....
sandro
14.Ağustos.2006, 05:29
Beyler Ben artik Kone nin gelmesini supriz olarak goruorum ama Iste alternatifi AFONSO ALVES
http://www.youtube.com/watch?v=OrsE-4BA6ow
erdemzorer10
14.Ağustos.2006, 05:37
ALINTI:):)Önemli:::::
Bu site cok güvendigim site uAburak falan link verdim onlarda okudu...Daha önce Lincoln Galatasarayda diye konu actılar hemde 1 hafta öncesinde...Yine Kone Galatasarayda diye konu actılar hemde 2 gün önce...Hberi yapan yine cok güvendigim abi zaten medyanın yalanlarınıda sıraladı.....Bence Kone gelecek..Basını gazına geliyoruz....
arkadaslar DHA yı gerçek haber yapıyor diye biliyordum ama onlar bile kolpa haber yapmış....neyse burdan şu gerçek çıkıyo kone için şansımz var ...
ayrıca o kdr laf edilen yerden yere vurulan emrah abi çok önemli bilgiler verdi.....
sandro
14.Ağustos.2006, 05:41
Ben Bu Aksam En En Gec Yarin Aksam Artik bi netligew kavusmasini Bekliorum bu transferlerin Hayirlisi olsun !!
ulucangs
14.Ağustos.2006, 06:00
ligtvnin neden yalan haber cıkardıgını sanırım tahmın edebılırım.ama ne kadar dogrudur bilemem.bence bu d-smart olayı varya galatasaray yayın gelırlerını d-smarta verdı dıye olabilir kanımca
lincoln1979
14.Ağustos.2006, 06:32
beyler grafite oynadıgı sochaux maçında sakatlanarak oyundan cıktı.hersey cok kötü gidiyo ya
attiilla
14.Ağustos.2006, 06:56
Valla bende size Nilamarı gösteriyim hızsa hız çalımsa çalım şovsa şov golse gol :D
http://www.youtube.com/watch?v=tD3NRR4IMvo
ibo
14.Ağustos.2006, 07:00
Cimbom'a Kone sürprizi.!
De Telegraaf Gazetesi'nin haberine göre, PSV Eindhoven takımının, genç futbolcusunun Galatasaray'a transferi konusunda önemli bir sorun görmediği belirtilirken, futbolcunun İstanbul'a gelmek istemediği kaydedildi.
Galatasaray'ın, bu futbolcu için PSV'nin iki yıl önce ödediği 10 milyon Avro'yu vermesi halinde, Kone'nin transferine izin verileceği ifade edilirken, Galatasaray'ın da Hollanda takımına bu miktara yakın bir para önerdiği belirtildi.
Ancak, Fildişi Sahili'nden genç futbolcunun İstanbul'a gitmek istemediğini PSV'ye ilettiği, futbolcunun transferinin parasal yönden çok, Kone'nin İstanbul'a gitmek isteyip istememesinde yattığı kaydedildi.
LaOmerta
14.Ağustos.2006, 07:07
Koné: ‘Ik heb geen trek in Turkije’
Geschreven door Daniel Cabot-Kerkdijk op dinsdag, 14 augustus om 22:39
Arouna Koné vertrekt niet naar Turkije. Een delegatie van Galatasaray was dinsdag in Eindhoven om de PSV’er voor meer dan tien miljoen euro te strikken, maar stuitte op het negatieve antwoord van de aanvaller. '); http://m.uk.2mdn.net/viewad/817-grey.gif (http://ad.uk.doubleclick.net/click;h=v8/35ae/0/0/%2a/k;44306;0-0;0;13126996;4252-336/280;0/0/0;;~sscs=%3f)http://ad.uk.doubleclick.net/ad/dqa.voetbalzone.nl/ros_336x280;tile=3;sz=336x280;ord=123456789? (http://ad.uk.doubleclick.net/jump/dqa.voetbalzone.nl/ros_336x280;tile=3;sz=336x280;ord=123456789?) “Ik ga er niet naartoe”, vertelde de Ivoriaan aan het Algemeen Dagblad. “Ik wil bij PSV blijven. Hier speel ik Champions League, ik wil helemaal niet weg. Het zal allemaal wel.”
De Turkse club meldde zich de afgelopen dagen bij PSV met een bod van dertien miljoen euro. De Eindhovenaren namen de Afrikaan twee jaar terug nog voor negen miljoen euro over van Roda JC en gaf hen daarom toestemming om hem te benaderen.
“Galatasaray wilde heel ver gaan’’, bevestigt technisch directeur Stan Valckx. “Ik denk dat wij er met die club wel uit waren gekomen. Maar de speler wil niet, dan houdt het op. Ronald Koeman heeft met hem gesproken en ik ook. Hij wil hier blijven en dat is ook prima, want Koné hoeft helemaal niet weg. Dan is het in principe van de baan.’’
“In Turkije wachten twintig miljoen fans van Galatasaray op Koné”, vertelde Haldun Üstünel, bestuurslid van Galatasaray. “Koné is snel en sterk. Hij is een erg talentvolle speler. Als je de wedstrijden in de Champions League of op het WK met Ivoorkust ziet, dan weet je genoeg. In Turkije is hij zeer populair, ook al omdat hij moslim is. Alle fans willen graag dat hij naar ons komt.’’
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bence kesin yatti transfer.. bu haberde kone ben galatasaraya gitmiyom diyorrrrr...
sandro
14.Ağustos.2006, 07:10
Bence Artik diger isimleri tartismaliyiz!!
erdemzorer10
14.Ağustos.2006, 07:11
Koné: ‘Ik heb geen trek in Turkije’
Geschreven door Daniel Cabot-Kerkdijk op dinsdag, 14 augustus om 22:39
Arouna Koné vertrekt niet naar Turkije. Een delegatie van Galatasaray was dinsdag in Eindhoven om de PSV’er voor meer dan tien miljoen euro te strikken, maar stuitte op het negatieve antwoord van de aanvaller. '); http://m.uk.2mdn.net/viewad/817-grey.gif (http://ad.uk.doubleclick.net/click;h=v8/35ae/0/0/%2a/k;44306;0-0;0;13126996;4252-336/280;0/0/0;;~sscs=%3f)http://ad.uk.doubleclick.net/ad/dqa.voetbalzone.nl/ros_336x280;tile=3;sz=336x280;ord=123456789? (http://ad.uk.doubleclick.net/jump/dqa.voetbalzone.nl/ros_336x280;tile=3;sz=336x280;ord=123456789?) “Ik ga er niet naartoe”, vertelde de Ivoriaan aan het Algemeen Dagblad. “Ik wil bij PSV blijven. Hier speel ik Champions League, ik wil helemaal niet weg. Het zal allemaal wel.”
De Turkse club meldde zich de afgelopen dagen bij PSV met een bod van dertien miljoen euro. De Eindhovenaren namen de Afrikaan twee jaar terug nog voor negen miljoen euro over van Roda JC en gaf hen daarom toestemming om hem te benaderen.
“Galatasaray wilde heel ver gaan’’, bevestigt technisch directeur Stan Valckx. “Ik denk dat wij er met die club wel uit waren gekomen. Maar de speler wil niet, dan houdt het op. Ronald Koeman heeft met hem gesproken en ik ook. Hij wil hier blijven en dat is ook prima, want Koné hoeft helemaal niet weg. Dan is het in principe van de baan.’’
“In Turkije wachten twintig miljoen fans van Galatasaray op Koné”, vertelde Haldun Üstünel, bestuurslid van Galatasaray. “Koné is snel en sterk. Hij is een erg talentvolle speler. Als je de wedstrijden in de Champions League of op het WK met Ivoorkust ziet, dan weet je genoeg. In Turkije is hij zeer populair, ook al omdat hij moslim is. Alle fans willen graag dat hij naar ons komt.’’
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bence kesin yatti transfer.. bu haberde kone ben galatasaraya gitmiyom diyorrrrr...
kaynagın ne derece saglam oldugunu bilmeden bişey demek yanlış olabilir...
bence bekleyip görelim neyin ne olacagını
Murat Abbasi
14.Ağustos.2006, 07:47
Morientes Valencia -Elfsborg şamiyonlar ligi maçında 3.golü attı , artık en azından basın onun ismini anmaz.
uAsamet91
14.Ağustos.2006, 07:56
Evet morientesden artık umudu keselim..İddaa da üst vermiştim golü morientes attı:D üst bitmek üzere maç:)
TürkuAz
14.Ağustos.2006, 08:36
Kone transferi bence bitti bizim için..
UA dragon
14.Ağustos.2006, 08:57
[quote=Emurafu;828116]ALINTI:):)Önemli:::::
Bu site cok güvendigim site uAburak falan link verdim onlarda okudu...Daha önce Lincoln Galatasarayda diye konu actılar hemde 1 hafta öncesinde...Yine Kone Galatasarayda diye konu actılar hemde 2 gün önce...Hberi yapan yine cok güvendigim abi zaten medyanın yalanlarınıda sıraladı.....Bence Kone gelecek..Basını gazına geliyoruz..
tamamen arkanızdayım gerçekler yakında çıkacak
douramss
14.Ağustos.2006, 09:17
Kone transferi bence bitti bizim için..
Olumlu anlamda mi olumsuz anlamda mi:)
cydel
14.Ağustos.2006, 10:15
Adnan Sezgin sefere cikmis ins. eli bos donmez
Atakan38
14.Ağustos.2006, 15:40
Herkes CeLişkiLi AçıkLamaLar SoLuo.Kıme Inancamızıda Şaşırdık
Ama Kone Transferı Olmicak Bence GeLırse Surprız Olur Bu Dakkadan Sonra
Kone Yerıne Bı Adam GeLırse Buyuk HayaL KırıkLığı Yaşarım
HayaLLerım BasLamadan Bıter.
HeraLde 30 Ağustosa Kdr BekLicez Bızde Bu GidişLe
kepo
14.Ağustos.2006, 17:33
Kone gelmez.Çünkü İngiltere Ligi'nde oynamak istiyormuş.Afonso Alves gelir inşallah.
lincoln1979
14.Ağustos.2006, 17:33
ben artık alvesle grafiteyı ıstıyom.bu satten sonra kone gelırse aklı hep dısarda olcak hemen lıg bıtsınde bende ıngıltereye gıdeyım dıycek.bence alvesle grafite gelsın.en azından alves gelsin
GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2006, 18:25
Galataray Avrupa'ya oyuncu satabilen bir kulüp olsaydı o zaman gelme ihtimali daha fazla olurdu.
attiilla
14.Ağustos.2006, 18:27
Arkadaşlar Alvesde iş yok bizim alıp Avrupaya güzel rakama satabileceğimiz birini almamız lazım bence bu Nilmar olmalı..Grafiteyi hiç izlemedim birşey diyemeyeceğim :p
sandro
14.Ağustos.2006, 18:33
Afonso Alves diyorum Baska biresy demiyorum 10 milyon euro mu bonservisi Bence Kesinlikle Aldigi Paranin Hakkini verecek bi Adam Alin Su adami Guldurun Yuzumuzu
cococha
14.Ağustos.2006, 18:33
Arkadaşlar Alvesde iş yok
Nilmar'i begenmeni anlarim ama Alves de is yok demek icin gercekten ya hic seyretmedin; yada aranizda bi husumet var ;)
spider3784
14.Ağustos.2006, 18:39
Şansa bak ya Kone gelmiyormuş. O kadar alışmıştım.:(
Kone'yi alsınlar başka kimseyi almasınlar.
GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2006, 18:41
Arkadaşlar ben demiştim kendinizi bu kadar alıştırmayın bu transfere.Olmazsa kötü duygular yaşayabilirisiniz diye.
Atakan38
14.Ağustos.2006, 18:42
Alves'i coğu kisi ıLk defa bu sene qoL kraLı oLunca tanıdı
bı sezonda parlayıp sonmeyecegını bıLemeyız
NıLmar grafıte postiqa ucLusunden bırını ısterım ben qercı postiqa v nıLmar ısmı qecmıo ama oLsun
attiilla
14.Ağustos.2006, 18:47
Alves'i coğu kisi ıLk defa bu sene qoL kraLı oLunca tanıdı
bı sezonda parlayıp sonmeyecegını bıLemeyız
NıLmar grafıte postiqa ucLusunden bırını ısterım ben qercı postiqa v nıLmar ısmı qecmıo ama oLsun
Ne güzel söyledin..Gollerine baktım yarısından çoğu kaleci hatası diğerlerini Necati bile atar..Bize koşacak,çalım atacak,karşı karşıyada %99 gol atacak adam lazım..Bunun için Nilmar diyorum yahu
spider3784
14.Ağustos.2006, 18:50
Alves gol atıyor. Kone golü kendisi yaratıyor.
erdemzorer10
14.Ağustos.2006, 19:07
beyler alves i begenmeyenler var ama çok dogru top oynayan bi adam kaprisli degil takımı için savaşıyor...ayrıca hakikatten tanıdıgım ve bildigim kadarıyla mütevazı bir futbolcu...dolayısıyla bize yarayabilir..
arkadaslar Adnan Polat açıklama yaptı bir anlaşma olursa bunu ilk resmi sitemizden açıklarız dedi dolayısıyla resmi siteden açıklama gelmeden avatar falan yapmayın bence :):)
Emurafu
14.Ağustos.2006, 19:17
Attila kardes nılmar 3 ay sakat:):)
Takdın sende nilmara bizedegil adnan sezgine söyle:D:D
eXcitinG
14.Ağustos.2006, 20:41
Kone oLayında ki çıkan pürüze bak ya.TransferLer artık ne haL aLdı.Önceden basıyordun kLübüne parayı adamı getiriyordun takıma.Şimdi öyLe değiLki adamı ikna et.Karısını ikna et babasını ikna et çocukLarını ikna et.Bu ne ya :)
Scocco
14.Ağustos.2006, 20:44
Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor..
Turkspor.Net isimli internet sitesinin haberine göre Sarı Kırmızılılar PSV Eindhoven'da forma giyen Arouna Kone ile ilgili ısrarını sürdürdü ve bu oyuncuya teklif ettikleri ücrete son bir zam daha yaparak beklemeye başladı..
Sitenin haberinde Galatasaray'ın Kone konusunda neden bu kadar ısrarcı olduğu ile ilgili olarak ilginç bir iddia ortaya atıldı.. Bu iddiaya göre Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin de transfer listesinde olmasına rağmen ülkesinde yakalandığı hastalığın Kone'nin futbolunu etkileyip etkilemeyeceği ile ilgili soru işaretlerine Sarı Kırmızılı son vermek istiyor.. Yine bu iddiaya göre, Real Madrid'in Sportif Direktörü Mijatovic ile görüşen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, Kone'yi transfer ettikten sonra Galatasaray'da bir yıl oynatıp, hastalığının futboluna engel olmadığının görülmesi ile birlikte İspanyol ekibine yüksek bir bonservis bedeli karşılığında satması konusunda anlaşıldı..
Sarı Kırmızılı kulüp, bu nedenle Kone üstünde ısrarını sürdürürken, bu oyuncuya önerdiği 2,5 milyon euro yıllık ücrete de 500 bin euro zam yaptı ve bu oyuncudan kesin kararını bu akşam açıklaması istendi..
GRAFİTE TAMAM!..
Öte yandan yine Turkspor.Net'in haberine göre Kone'nin transferinin gerçekleşmeme olasılığına karşın Galatasaray'ın, yeni transferlerinden Lincoln'ün, transferi için referans verdiği ve Fransa'nın Le Mans takımında forma giyen Brezilyalı golcü Grafite ile kesin olarak anlaştı..
Kone'ye yapılan teklif sonrası alınacak cevabın olumsuz olması halinde Grafite'nin isminin açıklanacağı ve bu oyuncunun en geç salı günü İstanbul'a getirileceği iddia edildi..
batuhanry
14.Ağustos.2006, 20:49
hadi be Koné gel seni Kral yaparız hele bi gel:D ıns bu bekledıımız son aksam olur
Emurafu
14.Ağustos.2006, 20:50
Kone oLayında ki çıkan pürüze bak ya.TransferLer artık ne haL aLdı.Önceden basıyordun kLübüne parayı adamı getiriyordun takıma.Şimdi öyLe değiLki adamı ikna et.Karısını ikna et babasını ikna et çocukLarını ikna et.Bu ne ya :)Şimdi basın varya öyle yalanları sıraladıki.....
1-Adamın karısı yok
2-Babası öleli 15 sene olmus
Sorun cıkaran Sevgili miş...Sevgilisi İngileterede yasamak istiyormus öyle konusuluyor:)
Basında sanki sülalesini ikna ediyormusuz gibi abarttı:)
Neyse bekliyelilm bana göre biten hiçbirsey yok daha:)Sadece iş zorlastı...
Adnan polat Ntv de konusdu..Biten hiçbirsey yok...Son teklifimi sunmuslar.
Grafite gelse bile cok iyi olur:9
spider3784
14.Ağustos.2006, 21:14
Anasının karnından sevgilsiylemi çıkmış?:mad:
Gelecekse gelsin, adamı bekletmesin.
uAsamet91
14.Ağustos.2006, 21:23
Sevgiliside ayrı bi manyak:D İstanbul'dan güzel bir şehir varmı ya şu dünyada
Emurafu
14.Ağustos.2006, 21:32
Adnan Polat........Ntv Baglandı konusdu.....
Transfer biteceği zaman kendi resmi sitemizde duyuracağız.Kone’nin takımı psv ile kesin anlaşma sağlandı. Kendisine son teklifimizi yaptık cevabını bekliyoruz. B ve C planlarımız var.. Bunlar Alves ve Grafite. Taraftarımızın içi rahat olsun. Güçlü kadromuza katkı yapacak bir golcü transfer edeceğiz kesinlikle
batuhanry
14.Ağustos.2006, 21:36
neyse ya bnce hala bi umut var:)
attiilla
14.Ağustos.2006, 22:01
Ne yapsın ne etsinler alsınlar..Bir gelsin havalimanına görsün hezimeti sonra hayatta gitmez..Gel ve bizim zenci sembolümüz ol Kone ,bırak nazı gel hadi!
Emurafu
14.Ağustos.2006, 22:04
Grafite İzlemenizi Tavsiye ediyorum........Gecenseneki Golleri...
http://www.youtube.com/watch?v=AdkUIzKIcVc
Grafite yanında kim gelirse cok iş yapar...Yan capraz bagları koptugu için baska takımlara gitme fırsatı olmamıs...
aix2
14.Ağustos.2006, 22:07
Bahri Havadır LigTV'ye bağlandı Kone 2.7 M €'luk teklifi reddetmiş ingilterede oynamak istediğini söylemiş ama bizimkiler hala transferi için uğraşıyormuş, Bahri Havadır Grafite ve Alves'in de ikna edilmesinin zor olduğunu, gelme ihtimali en yüksek oyuncunun Grafite olduğunu söyledi.
LigTV'nin açıkladığı rakamlar çok yüksekti bizimkiler Kone'nin kulübüyle 11 M €'ya anlaşılmış Kone'ye yıllık 2.7 M € 5 yıllık sözleşme önermiş.
Hugo
14.Ağustos.2006, 22:13
video güzelmiş.
Koné ve Grafite gelse ne güzel olur.. :)
Omerdinho
14.Ağustos.2006, 22:20
Yanliz Grafite bu sezon yine sakatlandi :)
murty54
14.Ağustos.2006, 22:21
o yüzsüz herifin hala Galatasaray konuşmaya hakkı var mı:mad: ,
önce kone Galatasarayda
sonra kone işi zor
daha sonra kone işi yattı
Atakan38
14.Ağustos.2006, 22:21
Grafıteye bak be ronaLdınho :)
kanaL 1'den fransa lıqını takıp edıodum grafıte v keita qozume carmıstı
keita lyon'a qıttı muhtesem oynuo
grafıtede bıze qeLır ınsaLLah 2 4 v 5. qoLu super
Emurafu
14.Ağustos.2006, 22:23
Grafite dün sakatlandı evet....Ama ciddi sorunu yokmus..En büyük sakatlıgı brezılyada yetenekli forvet gösterilirken yan capraz bagları kopmus..
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 22:38
Kulüp kabul edince ve Kone suskun kalınca herkes Kone işi tamam dedi, daha sonra Kone olmaz dedi. İkna edilirse gelir, edilmezse yapacak bişi yok, sonuçta yönetimde bitmiyor iş..
aix2
14.Ağustos.2006, 22:47
Şuan kaliteli oyuncularla görüşüyorlar, bunlardan birisi olmazsa yine de taraftarı sevindirecek kaliteli bir forvet alacaklardır, yönetim bu sene transfer konusunda iyi işler yaptı transferi kötü bir oyuncuyla kapatacaklarını sanmıyorum.
transatlantik
14.Ağustos.2006, 22:49
beyler maraton.com.tr de cok ilginc bi iddia var bi bakin ben giremiyorum siz girin buraya yazin
Emmanuel
14.Ağustos.2006, 22:53
Kone den cevap bekleniyor
Grafite tamam ..yazmışlar
Omerdinho
14.Ağustos.2006, 22:55
Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor..
***** isimli internet sitesinin haberine göre Sarı Kırmızılılar PSV Eindhoven'da forma giyen Arouna Kone ile ilgili ısrarını sürdürdü ve bu oyuncuya teklif ettikleri ücrete son bir zam daha yaparak beklemeye başladı..
Sitenin haberinde Galatasaray'ın Kone konusunda neden bu kadar ısrarcı olduğu ile ilgili olarak ilginç bir iddia ortaya atıldı.. Bu iddiaya göre Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin de transfer listesinde olmasına rağmen ülkesinde yakalandığı hastalığın Kone'nin futbolunu etkileyip etkilemeyeceği ile ilgili soru işaretlerine Sarı Kırmızılı son vermek istiyor.. Yine bu iddiaya göre, Real Madrid'in Sportif Direktörü Mijatovic ile görüşen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, Kone'yi transfer ettikten sonra Galatasaray'da bir yıl oynatıp, hastalığının futboluna engel olmadığının görülmesi ile birlikte İspanyol ekibine yüksek bir bonservis bedeli karşılığında satması konusunda anlaşıldı..
Sarı Kırmızılı kulüp, bu nedenle Kone üstünde ısrarını sürdürürken, bu oyuncuya önerdiği 2,5 milyon euro yıllık ücrete de 500 bin euro zam yaptı ve bu oyuncudan kesin kararını bu akşam açıklaması istendi..
GRAFİTE TAMAM!..
Öte yandan yine Turkspor.Net'in haberine göre Kone'nin transferinin gerçekleşmeme olasılığına karşın Galatasaray'ın, yeni transferlerinden Lincoln'ün, transferi için referans verdiği ve Fransa'nın Le Mans takımında forma giyen Brezilyalı golcü Grafite ile kesin olarak anlaştı..
Kone'ye yapılan teklif sonrası alınacak cevabın olumsuz olması halinde Grafite'nin isminin açıklanacağı ve bu oyuncunun en geç salı günü İstanbul'a getirileceği iddia edildi..
Sonuc olarak onlarda baska bir siteyi kaynak olarak gösteriyor ;)
batuhanry
14.Ağustos.2006, 22:55
yine aksam oldu ama hala haber yok:(
douramss
14.Ağustos.2006, 23:19
Komplo teorileri tam gaz devam ediyor...Bu haberin doğruluk payı bence sıfırdır...İkinci kısımdan bahsediyorum...Ticarethane değil spor kulübüne transfer yapılıyor...Böyle bir şey ortaya çıkarsa ikisi de işinden kovulur bence ki oldukça saçma bir haber...
eXcitinG
14.Ağustos.2006, 23:20
Son haberin doğruLuk payı var.Bu da GaLatasaray yönetiminin neden bu kadar yüksek ücret verebiLeceğinin göstergesi bence.Ama SevgiLi ikna ediLemezse de yapacak bişey yok :)
Scocco
14.Ağustos.2006, 23:22
Eğer Galatasaray yüksek ücretle bir forvet alırsa deli gibi harcamış olurlar. Umarım bu giden paralar yakında Galatasaray'a maddi yönden bir yük sağlamaz. Bu iş sponsor işiyse sorun yok:D
Emurafu
14.Ağustos.2006, 23:23
Turkspor inanmayın ortalıgı karısıtırıyor.Baksanıza Galatasarayı be hallere sokmuslar..Turkspor celişkili haberler yaptı...İnanmayın onlara..
Yazıklar olsun turkspor böyle bir haberi nasıl yapar..Galatasaray Pilot takım sandılar..Yazıklar olsun..Batuhany o haberi kaldırırsan sevinirim....Bu kadar yalan bir haber olmaz...
eXcitinG
14.Ağustos.2006, 23:25
Ama adnan poLat ın açıkLamaLarında bu transferLerin kesinLikLe sponsor destekLi oLmayacağını tamamen kLübün kendi imkanLarı dahiLinde oLacağını söyLedi.
Emurafu
14.Ağustos.2006, 23:30
Turkspor ne haber yapmısya yazıklar olsun.....Neymıs koneyı alacaz 1sene oynatıp reale verecez..Mijatovic le aramız iyimiş...Sadece Yazıklar olsun...Bu haberi kim yaptı merak ediyorum..
douramss
14.Ağustos.2006, 23:31
Galatasaray böyle bir şey isteyecek olsa bile Real Madird bunu kabul etmez...Burda kardeş kulüp-pilot kulüp bağı bile yok,Real Madrid dğnyanın en büyük kulüplerinden biri...İşi gücü yok Galatasaray ı zengin etmeye mi uğraşacaklar...Galatasaray yönetimini fazla değil ama Ream Madrid yönetimini direk zan altında bırakıyorlar...
eXcitinG
14.Ağustos.2006, 23:32
Ama bakıLdığında bana çok mantıkLı geLdi.Hem Kone den bir sezon yararLanmak var hemde sonunda çok iyi kar etmek.BöyLe bişey oLsa GaLatasaray kLübü için daha iyi oLur.Ondan geLecek para iLe aynı tarz oyuncuLar buLunabiLir nasıL oLsa.
Emurafu
14.Ağustos.2006, 23:35
ZORUNLU ACIKLAMA
15 Ağustos 2007 tarihli Hürriyet Gazetesi'nde Bayram Aydın imzalı ''Florya Teminatı'' başlıklı haber gerçekleri yansıtmamaktadır.
Galatasaray Spor Kulubü ve iştirakleri (Galatasaray Sportif A.Ş. dahil) iddia edildiği gibi yakın zamanda hiçbir bankadan kredi kullanmadığı gibi, bankalardan futbolcu alacakları ve yeni transferler için ek kredi talebinde de bulunmamıştır.
Aksine 1 Ocak 2007'den bu yana bankalara 8.000.000 ABD Doları'nı aşan tutarda ana para ve faiz ödemesi yapılmıştır.
Galatasaray Spor Kulübü Derneği, Tüzüğü gereği Genel Kurul kararı olmadan Florya Metin Oktay Tesisleri'nin herhangi bir kuruluşa teminat olarak gösterilmesi veya ipotek verilmesi mümkün değildir.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Genel Kurul'dan aldığı yetkiler çerçevesinde hareket eder, bu nedenle haberde iddia edildiği gibi Florya Metin Oktay Tesisleri'nin teminat olarak gösterilmesi söz konusu değildir.
Ayrıca haberde iddia edildiği gibi, banka borçları nedeniyle gayrimenkuller üzerine gelmiş yeni bir haciz de bulunmamaktadır.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu göreve geldiği ilk günden bu yana, yıllardır süregelen kemikleşmiş borç yapısını düzeltmek ve banka borçlarını uygun koşullarla yeniden yapılandırmak için her zaman görüşmelere devam etmekte ve bankalarla da uyum içinde çalışmaktadır
Galatasaray Spor Kulübü
Yönetim Kurulu
Medya karalaması devamediyor..Birisi takımın huzurunu bozmak istiyor..Önce arda yemege cagrılmadı haberi cıktı daha sonra resmı sıtedede yemekte olduguna dair resimler cıktı..Karan fenerbahceye haberyolladı cıktı karan yallanladı ayrıca yazanı mahkemeye veriyor..Şimdide bu haber bu ne ya..Adnan polat asılsız haber yapanı camıaya sokmayacagız dedı...
attiilla
14.Ağustos.2006, 23:36
Bence Konenin alınamamasına o kadar üzülmeyelim bu GRAFİTE harikaymış..Hem tam verim alacağımız aman 26 yaşında ama Kone ilk tercihim..
Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 23:37
Bende bugün gazetede okuduğumda şok oldu, Florya gibi bir tesisi nasıl gösterirler diye fakat sonra mantıklı düşününce bizim gazetelerin ne zaman doğru haber yaptığını düşündüm ve sayfayı çevirdim.
douramss
14.Ağustos.2006, 23:37
Ama bakıLdığında bana çok mantıkLı geLdi.Hem Kone den bir sezon yararLanmak var hemde sonunda çok iyi kar etmek.BöyLe bişey oLsa GaLatasaray kLübü için daha iyi oLur.Ondan geLecek para iLe aynı tarz oyuncuLar buLunabiLir nasıL oLsa.
Ondan hiç şüphe yok...Yönetim bu futbolcudan belli bir kar elde edeceğini hesap etmese ne bu teklifi sunar ne de Kone yi listeye alırdı...Muhakkak 3 4 sene sonra yüksek paralarla gönderilmesi gündeme gelecektir...Ancak bir sene sonra Real Madrid in alması,sırf arkadaşlıklarından dolayı yüksek bir para ödenmesi bu çok saçma...Real Madrid,Robin Hood mudur ki kendinden küçük kulüplere yardım etsin...Bu oyuncuyu istiyorsa GS nin verdiğinin iki katını bastırır ve rahatça alır...Ama bu haber Adnan Sezgin-Mijatovic ilişkisine dayandırılmış..Ben Real Madrid kulübünün böyle bir olaya karışacağını sanmıyorum...
Emurafu
14.Ağustos.2006, 23:40
ASLAN, KONE'Yİ İKNA EDEMEDİ!
Galatasaray'ın Kone ısrarı sonuç vermedi. Sarı kırmızılı yönetici Haldun Üstünel'in yaklaşık 10 gündür süren yoğun transfer görüşmeleri Kone'nin inadına takıldı ve yıldız futbolcu İngiltere'de futbol oynama isteğinden caymadı. Adnan Polat ise "Başka planlar var" dedi..
Galatasaray, Kone için kulübü PSV Eindhoven ile kesin olarak anlaştı. Hollanda kulübü 2 yıl sonra bonservisi serbest olacak olan Kone'yi 8 milyon euro'ya Galatasaray'a vermeye ikna oldu. Son 4 gün ise Kone'yi ikna görüşmeleri ile geçti. Yönetici Haldun Üstünel önceleri görüşmeye bile yanaşmayan Kone ile 2 gün boyunca dostça sahbet etti. Galatasaray ve Türkiye'yi anlattı. Kone'de yumuşama belirtileri de görüldü. Hatta Üstünel, Kone'nin babası ile görüşmek için Hollanda'nın Eindhoven şehrinden Fransa'nın başkenti Paris'e gitti. Haldun Üstünel, Paris'te yaptığı görüşmede Kone'nin babasını da ikna etti. Ardından eşini ikna çalışmalarına başladı.
Ayrıca PSV Eindhoven kulübü de sorunlu olarak gördüğü Kone'yi elden çıkarmak istiyordu. PSV Eindhovenli yöneticiler de, Kone ve menajerine baskı yaparak, "Biz Galatasaray ile anlaştık siz de anlaşın resti cektiler".
Bunun üstüne Galatasaray, Kone'ye 3 artı 2 yıllık toplam 5 yıllık sözleşme ve yılda 2.8 milyon euro önerdi. Kone bu teklif üzerine Galatasaray adına görüşmeleri sürdüren asbaşkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'den bir gün düşünmek için süre istedi. Ve Kone sabaha kadar düşündükten sonra Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in karşısına olumsuz bir tavırla çıktı. Golcü futbolcu, Galatasaraylı yöneticilerin ısrarlı tutumu ve son derece cazip teklifi karşısında ise şu yanıtı verdi:
"Benim Türkiye ve Galatasaray'ı küçüksemek gibi bir düşüncem yok. Ancak siz benim bonservisim için bu kadar yüksek meblağ ödeyince bana 5 yıllık sözleşme öneriyorsunuz. Oysa ben 1 yıl daha PSV Eindhoven'de oynayıp, gelecek yıl İngiltere Premier Ligi takımlarından birine transfer olmayı hedefliyorum. Çünkü gelecek sezon benim PSV ile bir yıllık sözleşmem kalacak ve bu yüzden kulübüm beni daha ucuz bonservisle satmaya mecbur kalacak. Yoksa bir yıl sonra bedava gideceğim."
Bu gelişemeler üzerine konuşan Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, forvet hattını güçlendirmek ve en azından bir golcü transfer etmek için girişimlerinin sürdüğünü söyledi.
Polat, transferde son hamlelerini golcü noktasında gerçekleştirerek kadrolarını daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Transfer görüşmeleri için Avrupa'ya gitmeden önce hedefimizde üç oyuncu vardı. Kone, Alves ve Grafiti. Öncelikli hedefimiz Kone idi. Ve önce Kone bonservisli bir oyuncu olduğu için kulübü PSV Eindhoven ile görüştük ve kesin olarak anlaştık. Kone ile görüşmelerimiz de olumlu noktada gitti. Ancak sonuçta oyuncu Galatasaray'a sıcak baktığını fakat kariyerine İngiltere'de devam etmek istediğini söyledi. Biz son teklifimizi yaptık ve yine cevabını bekliyoruz. Kone olmazsa B ve C planlarımız mevcut ve diğer oyuncular ve kulüpleriyle de görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Taraftarlarımız rahat olsun çok güçlü hale gelen kadromuzu daha da güçlendireceğiz ve mutlaka bir golcü transfer edeceğiz" dedi.
Adnan Polat görüştüklerini oyuncuların kariyerli ve Avrupa'da birçok kulübün talip olduğu oyuncular olduğunu vurgulayarak, "Transferde tek sorun para değil. Görüştüğümüz oyuncular İngiltere ve İspanya gibi kulüplerden de teklif alıyorlar. Bu durumda biz ülke olarak transferde dezavantajlı duruma düşüyoruz. Futbolcunun kulübü, menaceri, ailesi ve birçok faktörle uğraşıyoruz" diye konuştu.
Kaynak: Dha
Görüyorsunuz medyanın yalan haberlerini.......Hep çelişkili...
ÖNEMLİ:
1-Haldun üstünel nasıl babasını razı ettii..Sanırım mezarlıga gitti geldi:):)
2-Kone evli degil yıllardır hollandada bekar yasıyor
Gerekli bilgiler için benim 2066.mesajımı okuyun........
batuhanry
14.Ağustos.2006, 23:49
Evli olmayan adamı evli babası vefat etmiş adamı da babası var göstermişler yazık bu medyaya
eXcitinG
14.Ağustos.2006, 23:49
HerhaLde artık bu saatten sonra GaLatasaray yönetimi aLternatif isimLere yöneLecek.Adı geçen Afonso aLves ismi de GaLatasaray ve Türkiye Ligi için bomba oLur.
Emurafu
14.Ağustos.2006, 23:52
CARRUSCA'YA AJAX TALİP İDDİASI!..
http://img122.imageshack.us/img122/7279/carruscacrjn4.jpg (http://imageshack.us)
Galatasaray'a 'geleceğin yıldızı' olarak lanse edilerek transfer edilen fakat ne Gerets ne de Feldkamp'ın gözüne giremeyen Arjantinli Marcelo Carrusca'ya Hollanda'nın dev kulübü Ajax'ın talip olduğu iddia edildi...
BU HABER SADECE DAKKA90.COM'DA!..
Uzun süren görüşmelerin ardından Arjantin'in Boca Juniors kulübüyle fiyat nedeniyle anlaşamayan, yine yüksek maliyeti yüzünden River Plate'e transferi tıkanan Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Marcelo Carrusca'ya Hollanda'nın ünlü kulübü Ajax'ın talip olduğu ileri sürüldü.
Arjantin basınına konuşan Boca Juniors'lu yöneticiler, Galatasaray'la Carrusca'nın bonservisinin yüzde 75'i için 1 milyon 750 bin dolar karşılığında anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Ancak Carrusca kendisine önerdiğimiz ücreti az buldu ve biz de bu transferden vazgeçmek zorunda kaldık. Carrusca, kendisini Ajax'ın da istediğini söylüyor. Onun için bizimle anlaşmaya yanaşmadı" dediler.
Ajax'ın Carrusca konusundaki transfer girişimleri konusunda Galatasaray yönetimi kendilerine herhangi bir teklif gelmediğini belirtirken, görüşmelerin menajerler düzeyinde gerçekleştiği, önümüzdeki günlerde Hollanda kulübünün Sarı-Kırmızılı kulübün kapısını çalabileceği belirtildi.
Dakka90.com Dış Haberler Servisi
Murat Abbasi
15.Ağustos.2006, 00:08
Maraton bile aslı olmayan haber üreten bir web sitesinden haber alıyorsa ve Kone bitti haberini yapan Bahri Havadır bugün yattı diyebiliyorsa, DHA gibi kendini ciddi gören bir haber ajansı aptalca bir yalan üretebiliyorsa Türk medyasının güvenilirliği tartışılır. Sadece futbolda böyle diğer alanları siz düşünün. Hollanda basını da yalan haber üretmiyorsa bizi istemeyen Kone için ısrar edilmemesini istiyorum.Formanın değerini bilmeyecek isimlerle işimiz olmamalı. Bu formayı kimler giydi ki Kone'de nazı çeilecek bir Messi değil yani. Anlaşılan o ki 2 forvet düşüncesi Adnan Polat'ın açıklamalarıyla 1'e düştü, çünkü yönetim Carusca'yı satmayı düşünürken Kalli'nin onda ısrarcı olacağını belirtmesi (ki doğru karar) şartları değiştirdi ama sağ bek Uğur'a teslim edilecekse veya Song sağa çekilip Bouzid'e forma verilecekse 2 forvet olabilir. Aslında Güney Amerika'da çalışmalar yapıp genç yetenekleri takıma katmaları daha faydalı olur, nasılsa Kalli var. Galatasaray yönetimi futbolcu alıp 1 sene sonra satarız anlayışıyla hareket etmemeli, yoksa Ajax gibi kendi halinde oyuncu satan bir takıma döneriz. Bizim istediğimiz ise başarı ve transfer yapılacaksa bu anlayışla yapılmalı. Umarım Postiga (Grafite) ve Alves alınır.
sandro
15.Ağustos.2006, 00:09
Beyler Kone yi Bence Artik Unutalim B ve C planindaki oyuncularda Harika Bence Grafite yi kesin Bagladilar Banko olarak cepte tutuolar cunku Adamin Bonservisi dusuk ve gelmek istio bence simdi Alves icin ugrascaklar ya 2 sini birden getirecekler Yada Grafite tek gelecek Ama kesin gelecek!!
eXcitinG
15.Ağustos.2006, 00:13
Ya ben diyorum.Artık bizim medya yerine Avrupa yı takip edeLim.En azından onLar az ama öz haberLer yapıyorLar bizim için :)
Emurafu
15.Ağustos.2006, 00:13
Beyler Kone yi Bence Artik Unutalim B ve C planindaki oyuncularda Harika Bence Grafite yi kesin Bagladilar Banko olarak cepte tutuolar cunku Adamin Bonservisi dusuk ve gelmek istio bence simdi Alves icin ugrascaklar ya 2 sini birden getirecekler Yada Grafite tek gelecek Ama kesin gelecek!!Le mans baskanı acıklama yaptı.Oyuncumuzu bırakmak istemiyoruz..Onu almak için 8 Milyon Euro vermeleri lazım dedi..O 8 de serbest kalma maddesi..Bakalım bekliyecez..Kone için yapılan bütün haberler celişkili..
Hugo
15.Ağustos.2006, 00:31
8 Milyon iyi para..
Eğer kimse olmazsa Grafite olur.
Murat Abbasi
15.Ağustos.2006, 00:46
Le Mans'ta kariyerini sürdüren 28 yaşındaki bir oyuncu için verilmeyecek bir para çünkü sadece yerel ligde başarılı olmuş, tek tercih olsa daha fazla kasıp Alves'i alırım ki Kone'ye parası yeten yönetimin Alves'e hayli hayli yeter.
aix2
15.Ağustos.2006, 01:01
Carrusca Kallinin gözüne giremedi diye birşey yok, Carrusca takımda kalacak Kalli Carrusca'nın diğer oyuncularla aynı haklara sahip olduğunu Carrusca'yı da kullanmak istediğini söyledi, gazeteler hala gideceğini yazıyor gönderilecek olsaydı Kalli açıkladığı 4 kişilik gönderilecekler listesine Carruscayı da eklerdi.
Emurafu
15.Ağustos.2006, 01:07
Kone,Grafite,Alvez bu 3 lüden bence ikisi gelecek.....Ayrıca kone için hiçbirsey bitmedi:) Gelirse sasırmayın:)
Carusca bu takımda kalacak ama sisteme göre fazlalık bence caruscayı zaman zaman lincoln yerinde oynatabilir...Ama hiç belli olmaz belki sag bek ihityacı olur carusca gider:)
batuhanry
15.Ağustos.2006, 01:12
bnde Koné için halaa ümitliim heran herşey olabilir:D
Atakan38
15.Ağustos.2006, 01:16
Kone Konusu Daa Kapanmadı Her Sey OlabıLıR ;)
Carrusca konusu n kdr dorudur bıLınmez ama ben kaLmasından yanayım
Emurafu
15.Ağustos.2006, 01:19
Carusca bu takımda hiç bir zaman olamıyacak.sürekli tehlikede olacak...Çünkü gitmeye en yakın yabancı o:)
İnsallah form tutarda görürüz..
batuhanry
15.Ağustos.2006, 01:25
form tutsa bıde fızık gücünü arttırsa bnce ii bi kanat oyuncusu olur yeteneklı olduunu düşünüorum (liverpool macında) o yüzden biraz şans verilmeli ama sağbek gelcekse gitsin:zuhaha
YusufT
15.Ağustos.2006, 01:35
Carrusca bence takimda kalmali. dogru düskün oynatmadiki gerets onu. forma sansi verilmeli, böylece oyuncunun degeri artar ve belkide isteyen takimlarda artar. Bu sezon belki Carrusca patlamasi olacak, belkide olmayacak. Fizik acidan gücsüz oyuncu olabilir, ama yinede teknik. Eger Carrusca'yi simdi satarsak ve mesela 3 yil sonra dünya yildizi olursa, ne olur ? tabikide aptallik olur. Mesela Galatasaray Carrusca'yi Ajax'a 1,75M euroya satti. Ajax onu birkac yil sonra en az 3 katina satar.
Sag bekte Ugur'a güvenmeliyiz. 2 tane forvet almak bence iyi olurdu, cünkü Hakan Sükürün ilerliyen yasi ve Ümit Karan kendinde degil, ama Gelecekde cok iyi forvet olacak oyuncularimiz var, Özgürcan, Cafercan, Cagri gibi. bunlarada sans verilmeli. Cafercan gibi olmasin. Cafercana bir türlü sans verilmedi.
Siz ne dersiniz haklimiyim?
spider3784
15.Ağustos.2006, 01:43
Kone gelecek diye düşünüyorum hala ben. Nedense yönetim bize şaka yapıyor gibime geliyor.:p
attiilla
15.Ağustos.2006, 01:52
Bekleyin arkdaşlar Cumaya kadar Cuma günü uçaktan eminim Kone inecek:p
LaOmerta
15.Ağustos.2006, 01:53
.VE LİNCOLN'UN İSTEDİĞİ OLDU.. G.SARAY GRAFİTE İLE KESİN ANLAŞTI
Kone transferinde yaşanan sıkıntı, G.Saray yönetimini oldukça sarstı. Adnan Sezgin, Adnan Polat ve Haldun Üstünel ani bir kararla , G.Saray'ın yeni yıldızı Lincoln'un kefil olduğu vatandaşı Grafite'ye döndü ve kesin anlaşma sağlandı.. GRAFİTE NE ZAMAN İSTANBUL'A GELECEK. TURKSPOR.NET'İN ÖZEL HABERİ...
Galatasaray'ın yeni yıldızı Lincoln'un övgüler yagdırarak, yönetime tavsiye ettiği ve"transfer edilirse artık gol sıkıntımız kalmaz" diyerek kefil olduğu Grafite artık Galatasaraylı.. Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in her konuda anlaştığı Grafite salı günü istanbul'da olacak.. Kone'ye süre veren Grafite ile anlaşan Polat ve Üstünel geri dönüyorlar.. Üstünel Zagreb'e direk giderken, Adnan Polat istanbul'a dönüyor
turkspor.net özel haber
aix2
15.Ağustos.2006, 01:54
Carrusca bence takimda kalmali. dogru düskün oynatmadiki gerets onu. forma sansi verilmeli, böylece oyuncunun degeri artar ve belkide isteyen takimlarda artar. Bu sezon belki Carrusca patlamasi olacak, belkide olmayacak. Fizik acidan gücsüz oyuncu olabilir, ama yinede teknik. Eger Carrusca'yi simdi satarsak ve mesela 3 yil sonra dünya yildizi olursa, ne olur ? tabikide aptallik olur. Mesela Galatasaray Carrusca'yi Ajax'a 1,75M euroya satti. Ajax onu birkac yil sonra en az 3 katina satar.
Sag bekte Ugur'a güvenmeliyiz. 2 tane forvet almak bence iyi olurdu, cünkü Hakan Sükürün ilerliyen yasi ve Ümit Karan kendinde degil, ama Gelecekde cok iyi forvet olacak oyuncularimiz var, Özgürcan, Cafercan, Cagri gibi. bunlarada sans verilmeli. Cafercan gibi olmasin. Cafercana bir türlü sans verilmedi.
Siz ne dersiniz haklimiyim?
Sana katılıyorum Carrusca'ya şans verilmedi yeteri kadar şans verilse kendini ispatlayacaktır ve dediğin gibi Uğur'a güvenmeliyiz Uğur genç ve kaliteli
spider3784
15.Ağustos.2006, 01:57
Grafite de iyidir.:) Kone olmassa o gelsin , yapcak birşey yok.:(
Emurafu
15.Ağustos.2006, 01:58
Turkspor sallıyor inanmayın.Sürekli aynı haberi koymayın...
batuhanry
15.Ağustos.2006, 02:14
bncede beyler biraz sabredin güzel günler göreceğiz:):)
Hugo
15.Ağustos.2006, 02:16
ya bu internet siteleri yazıyor da yazıyor..
yazarları 10 parmak yazıyor herhalde :D
Emurafu
15.Ağustos.2006, 02:29
Turkspor 1 günde 4 haber yaptı hepsi çelişkili....
Limerick
15.Ağustos.2006, 02:37
Ya gazeteler ( Posta ) Morientes diyo ama bilmiyorum.. Kone dediğiniz gibi red cevabı vermiş yöneticelerde önceden anlaştıkları Morientes için İspanya'ya uçmuşlar...
spider3784
15.Ağustos.2006, 02:40
Kone'Nin sevgilisi yumuşamaya başlamış gibi bir haber aldım, başka bir forumdan.
İnş oalcak.Hadi be Kone'nin sevgilisi:S
Hugo
15.Ağustos.2006, 02:53
İşe bak..
Hadi be Koné derken şimdi Hadi be Koné'nin sevgilisi diyoruz.. :)
Emurafu
15.Ağustos.2006, 02:55
Basın abartıyor adam evli degilki.....Sorun cıkaran seviglisi miş..Daha sonra evlenecekler..Koneye yıllık 3,2 falan önermisiz..
Murat Abbasi
15.Ağustos.2006, 03:02
Ya gazeteler ( Posta ) Morientes diyo ama bilmiyorum.. Kone dediğiniz gibi red cevabı vermiş yöneticelerde önceden anlaştıkları Morientes için İspanya'ya uçmuşlar...
Yalan haber :D
Morientes dün kadrodaydı ikinci yarı oyuna girip UEFA'da golünü yazdı.
Adı üstünde Posta gazetesi
Flawless Victory
15.Ağustos.2006, 04:04
Bence artık diğer yayın organlarına bakmayın. Polat, "bir oyuncuyla anlaşırsak ilk olarak resmi sitemizden duyuracağız" demiş. Bu lafın üstüne, şu site bunu, bu site şunu dedi diye yazmayalım. Sonra sevincimiz kursağımızda kalıyor Kone'de olduğu gibi. Bence resmi siteyi takip edelim, kim önce görürse haber versin. :D
Murat Abbasi
15.Ağustos.2006, 04:17
Hollanda basınından taze haber:
‘Afonso Alves kan zijn loopbaan vervolgen in Turkije. De Braziliaanse goalgetter staat in belangstelling van Galatasaray.
Nadat Arouna Koné heeft gezegd niet in Turkije te willen voetballen wil Galatasaray nu dus Alves overnemen van SC Heerenveen, zo meldt Friesch Dagblad.
Galatasaray heeft naar verluid zeventien miljoen euro over om Alves aan te trekken. Heerenveen wilde het bericht niet bevestigen maar ook niet ontkennen.
Özetle Friesch gazetesi KoneN'in Galtasaray'ın teklifini reddetmesinden sonra kulübün Heerenven'e 17 milyon EU'luk teklif yaptığını ve Brezilyalı golcünün Galatasaraya'a katılmaya sıcak baktığını söylüyor. Ayrıca Herenven kulübünün bu haberi doğrulamadığı fakat aynı zamanda yalanlamadığıda söylenmiş.
kaynak:
http://www.v-bal.nl/nieuws/bekijk.php?id=27517
Flawless Victory
15.Ağustos.2006, 04:22
Yuh ne 17 milyon EU'su? :p
ForCimbom
15.Ağustos.2006, 05:15
Şu Kone gelsin Allah'ım, yönetimden bir sürpriz bekliyorum...
Emurafu
15.Ağustos.2006, 05:59
Şu Kone gelsin Allah'ım, yönetimden bir sürpriz bekliyorum...
Valla yönetim elinden eleni yapıyor ........Gelmessede yönetimin sucu olmaz..
uAsamet91
15.Ağustos.2006, 07:08
Beyler...Bordo-Le Mans maçında Grafite takımını galibiyete götüren golü attı..
erdemzorer10
15.Ağustos.2006, 07:34
beyler yönetim gerçekten çok kaliteli isimlerle ilgileniyor..gerçekten bu yıl büyük bir degişim oldu ne mutlu biz Galatasaray lılara :)
grafiteden müthiş goller işte karşınızda :
http://www.youtube.com/watch?v=AdkUIzKIcVc
uAburak89
15.Ağustos.2006, 07:39
Youtube ölçü olmamalı aslında, İnamoto yazdığın zamanda gayet güzel vidolar çıkabiliyor.. :p
erdemzorer10
15.Ağustos.2006, 07:45
burak kardes dogru ölçü olmamalı ama en azından küçük de olsa bi fikir edinebiliyor insan :)
neyse bence kone işi olmazsa alves de grafite de gayet iyi transferler olur.. umarm en kısa sürede forvet transferi sonuçlanır ve bizde ögreniriz artık......
SYLaR
15.Ağustos.2006, 07:51
Millet nasıl yönetimi sever olmuş.Bir iki transfer ile ne güzel göz boyamayı becermiş yönetim.
Unutmayın şu anki yönetim Galatasaray Spor Kulübü tarihinin en başarısız yönetimidir.Yapılan bir iki transfer ile göz boyama işlemine başladılar.Belli ki başarılı da olmuşlar.Herkes yönetim sevdalısı olmuş çıkmış gitmiş.
Ayrıca Alves'i şu an ki bütçeyle falan alamayız.Bunun nasıl farkında olamazsınız.Nasıl hayallere düşmüşsünüz.Alves gelip bizde oynayabilir ama kulübü fazla bonservis bedeli ister.Şimdi Alves'le ilgilenmek yönetimin suçu değil mi?Alamayacağın futbolcunun adını basına duyurmak ne denli bir harekettir.Düpedüz yönetici başarısızlığıdır.
Emurafu
15.Ağustos.2006, 08:01
Kimse yönetimi sevmiyor elbette haklarınıda vermelıyız kone trnasferinde baya ugrasıyorlar.........yani kone gelmesse bu yönetimin sucu degıl...
eGowiCh
15.Ağustos.2006, 08:03
Tomas resmen Rubin Kazan'da
Rus ekibi Rubin Kazan ile 2 yıllık anlaşma yapan Hırvat oyuncu Stjepan Tomas, Galatasaray ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
http://www.ntvspor.net/Images/18119.jpg
Galatasaray, Rusya'nın Rubin Kazan takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalayan Hırvat savunma oyuncusu Stjepan Tomas'ın sözleşmesi karşılıklı olarak fesh etti.
Sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan haberde, Tomas'ın Rubin Kazan'la anlaşmasının ardından sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edildiği duyurulurken, Hırvat futbolcuya Galatasaray'a hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerek, başarılar dileğinde bulunuldu.
NTVSpor
TürkuAz
15.Ağustos.2006, 08:59
Evet transfer bugün kesinleşti..:)
Emurafu
15.Ağustos.2006, 09:26
Bordeaux 1-2 Le mans
Le mans grafitenin attıgı golle macı kazanmasını bildi.....Le mans franssa liginde nagmalup lider..
http://www.muc72.fr/compte-rendu.ph****r=72
Atakan38
15.Ağustos.2006, 15:37
Millet nasıl yönetimi sever olmuş.Bir iki transfer ile ne güzel göz boyamayı becermiş yönetim.
Unutmayın şu anki yönetim Galatasaray Spor Kulübü tarihinin en başarısız yönetimidir.Yapılan bir iki transfer ile göz boyama işlemine başladılar.Belli ki başarılı da olmuşlar.Herkes yönetim sevdalısı olmuş çıkmış gitmiş.
Ayrıca Alves'i şu an ki bütçeyle falan alamayız.Bunun nasıl farkında olamazsınız.Nasıl hayallere düşmüşsünüz.Alves gelip bizde oynayabilir ama kulübü fazla bonservis bedeli ister.Şimdi Alves'le ilgilenmek yönetimin suçu değil mi?Alamayacağın futbolcunun adını basına duyurmak ne denli bir harekettir.Düpedüz yönetici başarısızlığıdır.
vaLLa bızde değişen bı sey yok zihniyet istifa dıoruz haLa
ama bızde sadece hayret nası yaptıLar die ızLıoruz yoksa yonetım aşkı qeLmedı bırden
TransferLer konusunda tebrık edıoruz hayatLarındakı en doru seyı yaptıLar su ana kdr qeLdıkLerınden beri
Kone transferı icınde ayrı bı tşk etmk lazım adamLara cok gayret qosterıp ugrasıoLar
alves'de oLe dunya yıLdızı super bı adam deiL aLınabıLır yanı
bırde su kone'yi qetırıp bıraksaLar yada obur secımLerde aday oLmasaLar super oLacak
nikomedya71
15.Ağustos.2006, 16:33
FanATI (http://forum.donanimhaber.com/m_16726464/mpage_1/key_//tm.htm#)k http://image.donanimhaber.com/image.php/image/s3.gif gazetesinin 16.08.2007 tarihli sayısındaki habere göre; Galatasaray�ın Kone transferi hakkındaki iddialar bitmek bilmiyor... Son olarak PSV Eindhoven, Cim Bom ve Real Madrid arasında müthiş bir anlaşma yapıldığı ileri sürüldü. Fildişili futbolcunun ülkesinde yakalandığı hastalığın futbolunu etkileyip etkilemediğini görmek isteyen İspanyol ekibinin, Sarı-Kırmızılılar�la özel bir protokol imzaladığı bildirildi. Anlaşmaya göre; bir yıl Galatasaray forması giyecek olan golcünün performansında herhangi bir düşme olmaması halinde İspanyol ekibine verileceği kaydedildi. Transferde Real ile işbirliği içinde olan Sarı-Kırmızılılar�ın, bu Oyun (http://forum.donanimhaber.com/m_16726464/mpage_1/key_//tm.htm#)cuya önerdiği yıllık 2.5 milyon Euro�luk teklife de 500 bin Euro zam yaptığı belirtildi.
Kaynak: http://image.donanimhaber.com/image.php/image/s3.gifFanatik http://image.donanimhaber.com/image.php/image/s3.gif
eGowiCh
15.Ağustos.2006, 16:53
Serveti tepti
Cimbom, PSV'li golcüye 2.7 milyon'dan 5 yıllık sözleşme önerdi. Kone yine ikna olmadı.
G.SARAY renklerine bağlamak için her yolu denediği PSV'li Arouna Kone'yi ikna edemedi. Hollanda'ya üs kuran başkan yardımcısı Adnan Polat ve Haldun Üstünel, Fildişili golcü için girişimlerini dün de sürdürdü. Polat'ın Kone'ye yıllık 2.7 milyon euro'dan 5 yıllık sözleşme önerdiği öğrenilirken, golcü oyuncunun bu müthiş teklifi de geri çevirdiği bildirildi. PSV ile bonservis için 11 milyon euro'ya anlaşan G.Saray'ın Kone için gözden çıkardığı rakam 24.5 milyon euro'yu buldu.
İLLE DE 'ADA' DİYOR
PSV'nin bile anlaşması için baskı yaptığı Kone'nin İngiltere'de oynamakta ısrarlı olduğu ve bu yüzden Cimbom'a 'Hayır' yanıtı verdiği bildirildi. Kone'nin "Teklifiniz çok cazip. Ancak 1 yıl daha PSV'de kalıp, seneye İngiltere'ye gitmek istiyorum" dediği belirtildi. Ümitler azalsa da Polat ve Üstünel'in Kone'yi ikna etmek için son bir kez daha görüşecekleri öğrenildi.
FotoMaç
RaSenGan
15.Ağustos.2006, 16:55
İlle de Fotomaç'sa yalan diyor.:D
douramss
15.Ağustos.2006, 16:57
Transfer için ortaya bu kadar kaliteli ismin atılıp henüz kimsenin gelmemesi,''Acaba yönetim kombine satışlarını artırmak için bi pazarlama tekniği mi uyguluyor??'' sorusu aklıma geliyor...Kombine satışlarının düşük olduğunu duymuştum...Bunun nedeni 5 maçlık ceza olabilir...Önceki yıllara geri dönüldü korkarım...Umarım yanılırım....
starfreedom
15.Ağustos.2006, 17:07
Bjk4ever ile iddiaya girenler, avatarlarına Beşiktaş abmlemini koysun mümkünse:)
Bence Fanatik'te çıkan Real Madrid haberi gerçekçi değil, yani Real Madrid bir oyuncuyu transfer etmek için, pilot takım gibi bir uygulama yapmaz.
Hugo
15.Ağustos.2006, 17:42
Yine aynı saçma konuyu açtın ya..
O kone koyacaktı biz neden BJK logosu koyalım?
starfreedom
15.Ağustos.2006, 17:58
Yine aynı saçma konuyu açtın ya..
O kone koyacaktı biz neden BJK logosu koyalım?
Öyle söylenmişti!
Hugo
15.Ağustos.2006, 17:59
Kendisi öyle söylemişti ;;)
cgdsshn
15.Ağustos.2006, 18:00
Arkadaşlar Afonso Alves'in transferi en az Kone'nin transferi kadar zor. Ama alınabilirse muhtemelen bu senenin gol kralı da belli olacak. Bu kadar kesin konuşmamın sebepleri:
1- Heerenveen ve golcüleri: Son 10 yılda Heerenveen golcü seçimlerinde nokta atışlar yaptı önce Ruud Van Nistelrooy daha sonra Huntelaar ve şimdi de son 2 yıldır Afonso Alves. Bence Nistelrooy ve Huntelaar, Alves için önemli verilerdir.
2- Heerenveen Hollanda liginin orta sıra takımlarından birisi olmasına rağmen Huntelaar'ı Ajax'a sattıktan sonra kulüp tarihinin en fazla parasını harcayarak(4.5 Milyon Euro - Lincoln'e ödenle aynı) Alves'i aldı.
3- Alves 5 sezondur Avrupa'da oynuyor. İsveç liginde 3 sezonda oynadığı 87 maçta 59 gol attı ve 3 sezonda da gol kralı olmayı başardı. 2 yıl oynadığı Hollanda Ligindeyse arkadaş iyice coşup 68 maçta 65 gol attı ve 2 sezon da açık ara yine gol kralı olmayı başardı.
Her sezon müthiş gol rakamlarına ulaşan bu adam Türkiye'de de aynı performansı gösterecek diye bir kaide elbette yok; Hollanda liginde bir sezonda 40 gol atmayı başaran Kezman Fenerbahçe'de 10 golü zor buldu. Ancak diğer 2 öreneğinde Nistelrooy ve Huntelaar olduğunu unutmamak lazım.
eXcitinG
15.Ağustos.2006, 18:12
NisteLrooy Man U ya giderken ALex Ferguson bu adam da İngiLtere İspanya neresi oLursa oLsun oynayabiLecek potansiyeL oLduğu için aLmıştı.Kezman ise İngiLtereye gidince herkes aynı performansı orada gösteremeyeceğini aynı şekiLde kayboLup gideceğini biLiyordu.HoLLanda ve BeLçika LigLerinde ki istatistikLeri bence pek değerLendirmemek gerek.Orda futboL biraz farkLı.Afonso ALves kötü adam mı ? Tabi ki değiL ama Türkiye Ligi gibi bir Ligde bir sezonda atacağı goL sayısı en fazL 15-20 arasını geçmez biLe.Ama çok yararLı oLur orasıda ayrı.
GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2006, 18:48
Evet Hollanda ligi ile Tsl'yi karıştırmamak gerekir.Orada daha çok gol atılıyor.
lincoln1979
15.Ağustos.2006, 19:58
Kone hakkında umutsuz haberler bir bir gelse de, aklıma bir şey takıldı arkadaşlar..şimdi bu memlekette duruma göre çok büyük işadamlarının ölümleri borsanın kapanış saatinden sonra açıklandıysa ya da beyin ölümleri bir türlü haftaiçi gerçekleşemediyse, bu transfer de gerçeklemiş olabilir. şöyle ki malum adını telaffuz etmekte zorlandığımız hırvat takımıyla oynananacak maç evveli takımın yakaladığı dört köşeliği bozmamak ve çeşitli spekülasyonlara mahal bırakmamak için nihaî bir anlaşma sağlandıysa bile duyrulmuyor olabilir.Ne de olsa Başımızda kalli gibi bir kurt hoca var dimi..o böyle takımın havasını bozacak şeylere izin vermez gibime geliyor. ben derim ki bu gece 00.00 ya kadar olmassa cumayı bekleyelim. akabinde hâlâ transfer gerçekleşmediyse, o zaman bir bardak soğuk su içelim diyorum..
spider3784
15.Ağustos.2006, 21:44
'VfL Wolfsburg aast op Arouna Koné'
16/8/2007 11:34
Na het mislopen van Afonso Alves lijkt VfL Wolfsburg zijn pijlen te hebben gericht op PSV-spits Arouna Koné.
Wolfsburg brak vorige week de onderhandelingen met SC Heerenveen af, omdat de vraagprijs van vijftien miljoen euro Die Wölfe te gortig was.
Wolfsburg heeft daarom het vizier op andere spitsen gericht. Volgens de Wolfsburger Allgemeine Zeitung is PSV-aanvaller Arouna Koné een interessant alternatief.
De vraag is of de Ivoriaan te porren is voor een overstap naar de Bundesliga, omdat hij met zijn optredens in de Champions League een transfer naar het Premiership wil afdwingen.
Kone'yi Wolsburg istiyor gibi bir haber varmış:( :mad:
lincoln1979
15.Ağustos.2006, 22:00
Arkadaslar Su Anda Aldigim İstihbahrata Gore Kone Turkiyede Uzun Sure Oynamak İstemiyormus.Galatasaray'a Soyledigi sey:"Benim İçin Bu Kadar Bonservis Verdiğinize Göre Benimle Uzun Sureli Bir Anlaşma Yapmak İstiyorsunuz,Ancak ben İngiltere'Ye Gitmek İstiyorum Bu Yuzden Sozleşmemin En Fazla 1 veya 2 Yıl Olmasını İstiyorum".demiş
Yönetim bu durumu düşünüyormuş yada kiralama yöntemine gidicek.
Emurafu
15.Ağustos.2006, 22:22
Bjk4ever ile iddiaya girenler, avatarlarına Beşiktaş abmlemini koysun mümkünse:)
Bence Fanatik'te çıkan Real Madrid haberi gerçekçi değil, yani Real Madrid bir oyuncuyu transfer etmek için, pilot takım gibi bir uygulama yapmaz.
İdaaya giren kendini biliyor..Ayrıca neden koyalım..Kone için hersey bitmedi.Biraz bekliyelim.Galatasaraylı arkadaslar ile msn de konustuk olayı onlara anlattım..Kone için hiçbirsey bitmedi..
spider3784
15.Ağustos.2006, 22:22
Bu adam iki sene için bu kadar bonservis vermek delilik olur.1 sene kiralasınlar, hem hastalığı nasıl etki ediyor onu öğreniriz.
spider3784
15.Ağustos.2006, 22:26
Bjk4ever ile iddiaya girenler, avatarlarına Beşiktaş abmlemini koysun mümkünse
Transfere biz, GSliler "bitti" deyince "daha kesin bir sonuç yok" cevabını alıyorduk. Şimdi siz "Kone işi bitti" deyince, aynı cevabı vermek istiyorum, "daha kesin bir sonuç yok"
batuhanry
15.Ağustos.2006, 22:26
ewet Koné için hiç bisey bitmedi heran hersey olabilir özellikle Cuma:):):)
Atakan38
15.Ağustos.2006, 22:36
Bjk4ever'Le iddaaya qırenLer dusunsun
kone transferı yattı die bi acıkLama qeLmedı daa
her an her sey oLabıLır bekLemek lazım daa
starfreedom
15.Ağustos.2006, 23:11
Transfere biz, GSliler "bitti" deyince "daha kesin bir sonuç yok" cevabını alıyorduk. Şimdi siz "Kone işi bitti" deyince, aynı cevabı vermek istiyorum, "daha kesin bir sonuç yok"
Evet, güzel bir cevap verdin.:icon_smile:
Ancak benim görüşüm bu saatten sonra bir şeylerin olmayacağı. Yani eskiden Jardel, Hagi gibi oyuncular çat diye havaalanına iniyorlardı.
Emurafu
15.Ağustos.2006, 23:16
Arkadaslar bu olmucak demeye gerek yok...Ben msn dearkadaslara olayı anlattım biraz sabredin...İki forvet gelince milletin agzı acık kalacak:D
abdulcabbar
15.Ağustos.2006, 23:36
Emarafu kardes
banada ozelden durumu bir izah etsen?Msn ye giremiyorum ofisteyim ??Umit Karan la alakali soylentilerle alakali bilgin varsa onlarida bildirebilirmisin?
lincoln1979
16.Ağustos.2006, 00:55
transferde son durum nedır arkadalar.neden herkes susmus
batuhanry
16.Ağustos.2006, 01:01
son durum beklemek mactan eger turu kesınleyecek bı skor olursa toplantı beklıoruz olmazsa yarın öğle saatlerınde ama şimdi yapcağımız tek şey tek yürek olup maçımızda Gs yi desteklemek
lincoln1979
16.Ağustos.2006, 02:17
a sky türkte ınteraktıf spor dıye program wardı.bır yorumcu ısmını hatırlamıyoru.GALATASARAY 1 ÇOK ÇOK IYI SAĞ BEK ve 1 SANTRAFOR transferı peşınde dedı.ayrıca sezon başı stutgart necatıye 4 mılyon dolar vermış...klup kabul etmemmış
Santa Cruz'u vaktiyle beğenmeyen çok bilenlere :
Bugün 2.resmi maçında 2.golünü attı Blacburn formasıyla.
Adnan Polat İstanbuldaymış şuan.
Kaynak:Adnan Sezgin Lig Tv'de maç yayını esnasında soruldu.
bence istanbula geldıyse kesın anlaşmıslardır bırılerıyle.aynı lıncolndekı seneryolar donuyo.
Emurafu
16.Ağustos.2006, 05:01
Valla Adnan polat istanbulda mı???
Ben öyle birsey duymadım....
Bu takıma 2 forvet lazım acil...Karanla forvet gitmez...Karan cok kötü...
perpetua
16.Ağustos.2006, 05:18
Valla Adnan polat istanbulda mı???
Ben öyle birsey duymadım....
Adnan Sezgin, mactan once Adnan Polat'in Istanbul'da oldugunu soyledi.
cococha
16.Ağustos.2006, 05:23
Hollandadan haberler kotu; Kone isi yatmis; Alves cok pahali imis.
Baska isimlere bakicaklar herhalde.
ultraslan2091
16.Ağustos.2006, 05:33
dspor kone işi yattı demiş ama yine de inanmamak lazım adnan polat derse yattı veye geldi diye öyle inanırım ben
Emurafu
16.Ağustos.2006, 05:42
Kone defteri kapandı
Forvet oyuncu arayışını sürdüren Galatasaray’da PSV Eindhoven forveti Kone defteri kapandı.
Günlerdir genç futbolcuyu ikna etmeye çalışan sarı kırmızılı yöneticilerin çabaları yeterli olmadı ve bugün Galatasaray’lı yöneticilerle son kez görüşen Kone takımında kalacağını ve gelecek sene de futbol kariyerini İngiltere’de sürdürmek istediğini belirterek, transfer teklifini geri çevirdi. Böylece Galatasaray’da Kone defteri kapanmış oldu.16.08.2007
Kaynak : DHA
Bir yöneticinin agızından duymadan inanmam..Dha daha önce babasını bile diriltti..Adnan polattan acıklama bekliyorum..Ama işimiz zor galiba.
spider3784
16.Ağustos.2006, 05:48
Lincoln'ü kimi alarak gölgede bırakacağız, merak ediyorum şu an.
Eğer 11 milyon euro bonsevis verilip 2 sene oynayıp gitseydi demekten başka kendimi avutacak söz bulamıyorum.:(
Aşk-ı Şehir
16.Ağustos.2006, 05:55
merak etmeyin kardeşlerim yahu ;;)
5 gün gittim geldim hala aynı noktadayız ama olsun ben ümitliyim ;;)
bigX
16.Ağustos.2006, 06:05
iyi aksamlar arkadaslar, almanyadan araniza katiliyorum...
Macdan sonra Gs Tv´de Hollandadan Kone defterinin kesinlikle kapanmis oldugu haberi geldi !
Umarim yanlis haberdir ama durum tam tersini gösteriyo ne yazik ki...
Demin bi arkadasin önerisini okudum ve Nilmar´in videolarina baktim, gercekten cok iyi, fiyati kone ve alves gibilerine karsi baya düsük.
Alves ve Grafite´de zor gibi... neyse hayirlisi:0:
Emurafu
16.Ağustos.2006, 06:27
Bir duyum aldım ama doğrudur diyemem.
Galatasaray Metz kulübü ile aşağıdaki futbolcu için pazarlıkta :
http://img127.imageshack.us/img127/9552/22575fj9.jpg (http://imageshack.us)
BABACAR GUEYE
1986 doğumlu , Senegalli. Geçen sene Fransa ikinci liginde 16 gol atmış
Bu 1,86 boyundaki adam geliyor. İyi transfer deniyor.
Lyon ve besıktasın istedigi bir adammış...Bu futbolcuyu size söyle tanitim carew gibi aynı kafaları hakanın genc hali gibimiş........
Hızlı ve cevik bir futbolcumuş..:):)
Ne kadar dogru ilerde görecez.......
Arkadaslar size bir haber verdim dalga gecmesseniz sevinirim:):)
murty54
16.Ağustos.2006, 06:29
zaten büyük ihtimalle sürpriz bir isim gelecek
Emurafu
16.Ağustos.2006, 06:32
Gueye ben izlemedim izleyen arkadaslar cok iyi trnasfer olur diyor tıpkı ribery gibi parlar diyorlar...Baska izleyen varmı..
ForCimbom
16.Ağustos.2006, 06:37
Gueye ben izlemedim izleyen arkadaslar cok iyi trnasfer olur diyor tıpkı ribery gibi parlar diyorlar...Baska izleyen varmı..
Babacar Gueye ise ben bir iki duyumunu aldım, kendisi Emmanuel Adebayor'un veliahti olrak gösteriliyor, çok süper transfer olur...
Emurafu
16.Ağustos.2006, 06:40
Bonserviisi baya ucuzmuş.....İnsallah aldıgım duyum dogrudur.. herkes cok büyük yıldız olur diyor..
ForCimbom
16.Ağustos.2006, 06:44
Bonserviisi baya ucuzmuş.....İnsallah aldıgım duyum iyidir herkez cok büyük yıldız olur diyor..
Adebayor'un tıpkısının aynısı, kimse meraklanmasın(eğer transfer olacaksa), süper bir oyuncu ama kurtlar devreye girebilir maalesef...
bigX
16.Ağustos.2006, 06:49
youtube´den biseyler bulmaya calisdim, yok gibi...
baska görüntü olan kimsenin bildigi bi kaynak varmi ?
El Comandante
16.Ağustos.2006, 06:56
2003-2004 sezonundan beri Metz`te kendisi.17 yasinda profesyonel olmus kendisi.Ve ayni sezon 23 maca cikip 1 gol atmis.Gecen sezon 35 macta 16 gol atmis.Yani daha 21 yasinda olmasina ragmen cok yetenekli biri oldugunu belli ediyor.Metz ile 112 lig macina cikmis ve 23 gol kaydetmis ama daha 21 yasinda oldugunu unutmamak lazim (:
murty54
16.Ağustos.2006, 07:01
işte Babacar Gueye nin FM özellikleri
http://img115.imageshack.us/img115/8751/babacarlo8.jpg
ForCimbom
16.Ağustos.2006, 07:03
Buradan da görüleceği gibi çok potansiyelli bir oyuncu;;)
Emurafu
16.Ağustos.2006, 07:10
Gueyenin yanında Grafite gelse süper forvet hattı olur........İnsallah böyle genc oyuncu alırız.....
bigX
16.Ağustos.2006, 07:12
abi yönetimin hic bisey söylememesi adamin kafa tasini attiriyor ya, ufff...
murty54
16.Ağustos.2006, 07:13
genç bir forvet alıp yanına da tecrübeli bir forvet alırsak çok iyi olur bence hem şimdiye hem de geleceğe yatırım olur
bigX
16.Ağustos.2006, 07:49
arkadaslar grafite yada alves konusunda bi gelisme varmi ?
Maksic
16.Ağustos.2006, 08:59
gueye ve grafiteyi alırsak çok iyi olur bugün maçta forvette çok sıkıntılarımız vardı ilaç gibi olurlar ikiside gelmeli
Murat Abbasi
16.Ağustos.2006, 11:46
Şu anda forvetsiz oynuyoruz ne Kral ne Ümit bizi bu oyunlarıyla tatmin edemez, bu yüzden acil 2 forvet alınması şart. Servet ve song'un hatalarını görünce defansif anlamda büyük sıkıntıların kapıda olacağını düşünüyorum, çünkü Kalli yönetiminde hücum futbolu oynayacağız kontralarda bu tip hatalar canımızı çok yakabilir ama bugünkü maçın özelliği Linderoth'un olmaması ki Song ve Servet'in ve hatta diğer oyuncuların açıklarını heryere koşmasıyla o kapatıyordu. Alves'in ismi Hollanda'da dahalen bizim takımımızla anılıyor fakat daha önce Barca ve Cheslea'nin ilgilendiği oyuncu için Heerenven'in bonservis indirimi yapacağını düşünmüyorum. Kone defteri (yarın bir açıklama gelmezse) tamamen kapandı gibi bugünde kendisi için Wolfsburg devreye girmiş. Hayırlısı olsun. Umarım Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edecek iyi 2 genç ismi takıma katarlar. Guaye güzel görünüyor :)
Atakan38
16.Ağustos.2006, 15:31
Defans En Zayıf BöLqemiz Servet(Ayıboğan) Varken Çok GoL Yerızz.Shevcenkho'ya 7 Gol Attırmıstı Adam
Ben Adam Fenerdeyken DaLqa Gecıodum Sımdı Bzm Ilk 11 de DeişiLmez Adam.Nyse
Kone'den Umudu Kestık Gıbı Bı Sey
Artık GeLsın Bırısı Kım Olursa Olsun
Hugo
16.Ağustos.2006, 16:29
Senegalli forvet.. Biliyorum Gueye'yi izlemştim.
22 yaşında zannedersem.
Bence iyi forvet. Ama Grafite ile birlişkte gelirse daha iyi olur.
Roberto Baggio
16.Ağustos.2006, 17:16
Carrusca Cim Bom'da kaldı
Galatasaray'da geçen sezon Arjantin'den büyük umutlarla transfer edilen Marcelo Adrian Carrusca'yı geri gönderme planı suya düştü. Sarı - kırmızılı yönetim, Carrusca için bir süre önce resmi transfer teklifi yapan Arjantin'in iki ünlü kulübü Boca Juniors ve River Plate'le yaptığı görüşmelerde anlaşmaya varamadı.
Geçen hafta içinde Arjantin'e giden İdari Menajer Mustafa Turgun, Boca Juniors ve River Plate'in yaptığı teklifleri İstanbul'a dönüşte yönetime iletti. Ancak sarı-kırmızılı idareciler, Carrusca için yapılan teklifleri çok düşük buldu. Futbol şubesi sorumluları bunun üzerine Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'la görüşerek Arjantinli futbolcuya bir şans daha vermesini istediler. Sakatlığı yüzünden İstanbul'da bırakılan Carrusca'nın Galatasaray'da kaldığı belirtildi. Genç sol kanat oyuncusunun Cim-Bom'la 4 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.
17.08.2007
Kaynak : Milliyet
neondh
16.Ağustos.2006, 17:36
aslında arkadaslar soyle bısey aklıma gelıo.touluse yenıldı liverpoola ve sampıyonlar ligine katılamıcak.kadrosu cok iyi uefa da soz sahıbı olabılırler ancak sampıyonlarl lıgınde oynamıcaklar.hanı dıorum belkı elmanderi satmaya yanasabırler gıbı gelıo bana sankı kone de 14 mılyon civarlarına cıkmısssak o paralara elmander alınablır dıye ıcımden gecmıo diil.bu aralar kımse pesınde de diil elmanderin.elmanderle babacar ı alsalar mesela harıka bır forvet hattı olur gıbıme gelıo sanki
Roberto Baggio
16.Ağustos.2006, 17:38
aslında arkadaslar soyle bısey aklıma gelıo.touluse yenıldı liverpoola ve sampıyonlar ligine katılamıcak.kadrosu cok iyi uefa da soz sahıbı olabılırler ancak sampıyonlarl lıgınde oynamıcaklar.hanı dıorum belkı elmanderi satmaya yanasabırler gıbı gelıo bana sankı kone de 14 mılyon civarlarına cıkmısssak o paralara elmander alınablır dıye ıcımden gecmıo diil.bu aralar kımse pesınde de diil elmanderin.elmanderle babacar ı alsalar mesela harıka bır forvet hattı olur gıbıme gelıo sanki
Toulouse Elmander'i satmaz maalesef satılsaydı sezonun daha başında lyon'a giderdi.
Murat Abbasi
16.Ağustos.2006, 17:40
Liver karşısında oynamışsa bizim işimize yaramaz :)
Aşk-ı Şehir
16.Ağustos.2006, 17:40
Zaten Elmander Touluse'un Emana ile birlikte herşeyi ;;)
Ama hala umutluyum hele ki Gueye gelirse süper olur...
Roberto Baggio
16.Ağustos.2006, 17:47
Kalli'nin Carrusca yı takımda tutacağı belliydi bakalım 2 forvet mi gelecek yoksa sağ bek ve forvet olarak mı kullanılcak o 2 kişilik kontenjan
Murat Abbasi
16.Ağustos.2006, 17:56
Kalli'nin Carrusca yı takımda tutacağı belliydi bakalım 2 forvet mi gelecek yoksa sağ bek ve forvet olarak mı kullanılcak o 2 kişilik kontenjan
Bence defansta 2 yabancı +1 de yabancı ön libero varken yabancı bir sağ bek alınmasına gerek yok çünkü Uğur gerçekten Kayseri'de kendine çok iyi bakmış o cılız çocuk gitmiş yerine bir aslan gelmiş ki ben Kalli'nin sonuna kadar üzerinde durmasını istiyorum, Carusca'nın kalmasına sevindim fakat çok çalışıp Kalli ile iyi geçinirse dünyaca ünlü bir yıldız olabilir aksi durumda şimdiden futbolu bıraksın. İsmail Bouzidi pek izleyemedik ama direk oynamayacaksa alınması gereksizdi, özellikle Song'un yaşından dolayı ağırlaştığı ve yanına Servet gibi bir kağnının konduğu takımda süratli ve hava toplarında etkili bir defansoyuncusu alınmalıydı. Hoş bu yetenekteki oyuncular zaten büyük paralrla transfer ediliyor ama dediğim gibi hücum futbolu oynayacağımız için gerideki dörtlünün hatasız oynaması lazım ki Volkan bile inanılmaz hatalar yaptı. Umarım bunlar düzelir.
neondh
16.Ağustos.2006, 17:57
ya bence bize bitane cok iiyi striker gerekıo birde adam gecebilne calım atabılen forvet oyuncusu gerekıo.bunlarda afonso ve babacar olabilir.ben umit ve hakana ınanamıorum ya abı kac senelık futbolcusunuz calım atamıo adamlar mahhalle macında calım atmadınız mı siz hic.bi defa da adam gecın kardesım bu ne yeteneksızlık bu ne kendıne guvensızlık hakan sureklı calısıo falan dıolarda adam daha pas atacak kendıne guvenı saglayamammıs top onlaraa geledıgı zaman ben olayın bıttgını anlıorum valla.direk salak hareket yapcakları bellı oluo.gercı buTürkiyedekı futbol anlayısının sorunu galıba bunlara ceza sahası cıvarında durun baska bıse yapmayın demısler.Allah rızası ıcın bı defa adam gecın ya bole futbol mu oynanır.top forvete kadar gelıo bızımkıler tutamıo hemen gerı donuo top ve kontra oluo.hakana sorsan hala oynıcam der ben ıyıyım der ben anlamıorum bunu delırıorum.kalli geldı hala hakan gıt de kurtulalım kardesim.git baska takımda at 34- golude.necati gibi top surebılen adam gecebılen top tutabılen tek forvetını de gonderıosun bu nasıl anlayıs.adam 1 sene formsuz dıe gonderılır mı ona bakarsanız haakan her sene formsuz.ümit desen gereksız hareketler pesınde paso yere dusuo anlamsız vuruslar yapıo.takımsa forvetlerden sadece necatinin kalması gerekıo hakan umit ve kabze gtmelıydı bızımkıler tam tersını yaptı.harbı ınanamıorum.ben bıktım abı hakandan +umıtten.sahada yeteneksız adam gormek ıstemıorum.tam kalas.sabrı desen sag acık oynadı bıtane adam gecemedı.bı acaip orta yaptı yıne gunu kurtardı.ınsallah sag bek alınmaz yoksa bu sabrı ortada falan oynar cok kotu olur.sag bekte kalsın o.orda oynasın.cok teknıge gerek yok.kosssun dursun.orta sahaya gelırse bızım ıcın daha kotu sabri.calım ataımıo ya.cok yeteneksız adam var bızde.esas sorunumuz bu bızım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya olay cok basit.yonetım tutturdu dunyaca unlu yıldız diye kardesım.kımse bole bıse ıstemedı kendılerı dedı.zamanında alın işte bıtane bitiririci adam bitane de adam gecebılen forvet.olay bıtsın işte.neye kasıosunuz.bız futbolla ılgılenen kısıler bılsın yeter.ama yok bızım cayandın illa ki halkın futbolla en alakasız tabakasının bıle bılmesı gereken bır futbolcu almak ıstıo sırf buyuk baskan desınler diye.al işte adamlar aldı 35 yasında kral dediler bılmem ne dediler noldu.hic bı numara yok.kardesım dunyaca unlu olması onemlı diil.sistem icin gereken ozellıklerı bulundursun yeterli.yapılması gereken sey cok cok basit aslında.ama hala neden ugrasıolar blmıorum.bır suru adam var ya cok mu zor bu iş.bıtırıcı olarak limayı al.hızlı adam gecen forvet dindane olsun.nasıl olsa para ayrılmıs bu iş için bu kadar işte.onemlı olan adamların ozellıklerı baska seye ne hacet.kactane ikili sayabılırım olusturablırım boyle.bu yonetımın acizligi benı delirtecek
Ezikler diye hiç bir takım hakkında bahsedemezsin!
Yönetici
uAsamet91
16.Ağustos.2006, 18:24
Metz'den aldığımız adamlar güzel çıkıyor.ÖRN:Ribery.Bakalım nolucak bu Guaye işi
neondh
16.Ağustos.2006, 18:28
Mondİ De Ordan Geldİ
lincoln1979
16.Ağustos.2006, 19:13
Heerenveen start seizoen zonder Alves
Geschreven door Daniel Cabot-Kerkdijk op vrijdag, 17 augustus om 07:43
De seizoensouverture tussen SC Heerenveen en Willem II is niet aan Afonso Alves besteed. De aanvaller is door de Friese club niet wedstrijdfit bevonden en komt daarom niet voor op het wedstrijdformulier.
De topscorer van vorig seizoen keerde vorige week terug van een ‘verlengde’ vakantie. Volgens Heerenveen moest de Braziliaan ‘de kop op orde krijgen na een emotioneel seizoen’. Zijn afwezigheid werd echter door de media gezien als een manier om op een transfer aan te sturen.
Alves groeide vorig seizoen met 34 doelpunten uit tot topscorer van de Eredivisie en daarmee ook tot international. Hij maakte zelfs deel uit van de selectie voor het toernooi om de Copa América. De afgelopen dagen werden Galatasaray en VfL Wolfsburg aan de spits uit Belo Horizonte gelinkt.
Çevirebilen var mı arkadaşlar yeni haber...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar alvesi kesin olarak klübü satacak..klüp yöneticisi açıklama yaptı alves agustos sonunda aramızda olmayacak diye.
ayrıca heerenven bugun willem 2 takımıyla oynuyor ilk lig maçında..
ALVES YOK
hadi hayırlısı
yalcintheft
16.Ağustos.2006, 19:38
arkadaslar bir mactan sonra bu kadar stres yapmaya gerek yok biraz sabir lazim..Kalli'ye guvenim sonsuz benim..Alves muthis bi transfer olur ama bence bir de cok buyuk bir yildiz olmasa da iyi bir sag bek lazim..Volkan gibi ayagi yere saglam basan top ayagindayken guven veren bir sag bek..takimimiz bu sekilde her bolgesiyle guclu bir ekip olacaktir tabi sakatliklar olmadigi surece..
erdemzorer10
16.Ağustos.2006, 19:42
alves çok büyük oyuncu avrupada oynadıgı 5 sezondada gol kralı olmayı başarmış nadir bulunan bir santrafor..umarım bu transfer gerçekleşir ...
ama bencede bir sag bek gerekli bu takıma..ugura güvenim var ama yeterliligi tartışılır...
transatlantik
16.Ağustos.2006, 19:48
alves cok pahali o paraya degmez bence
yalcintheft
16.Ağustos.2006, 19:56
bence de alves bizim icin oldukca pahali bir oyuncu..zaten transferin uzadikca uzamasi ne kadar pahali oldugunun kaniti..bence ayni isimler uzerine yogunlasmak cok dogru bir transfer politikası degil..dunya uzerinde cok sayida bizim aradigimiz tipte santrafor oldugu dusuncesindeyim..surekli ayni isimlerin adinin gecmesi transferi zora sokuyor..
transatlantik
16.Ağustos.2006, 19:59
pahali olmasinin yanisira kalitesi de tartisilir bence dunya ikinci bir kezman vakasiyla karsi karsiya
erdemzorer10
16.Ağustos.2006, 20:03
pahali olmasinin yanisira kalitesi de tartisilir bence dunya ikinci bir kezman vakasiyla karsi karsiya
avrupada oynadıgı 5 sezondada gol kralı olmayı başarmış brezilya mili takımına kadar yükselmiş bir oyuncudan bahsediyoruz..ben bu oyuncunun kalitesini tartışmam ama senin fikrine de saygım var...
transatlantik
16.Ağustos.2006, 20:09
avrupada oynadıgı 5 sezondada gol kralı olmayı başarmış brezilya mili takımına kadar yükselmiş bir oyuncudan bahsediyoruz..ben bu oyuncunun kalitesini tartışmam ama senin fikrine de saygım var...
kezmanda sirp liginde gol krali oldu ardindan hollandada 3 kez ust uste goil krali oldu ilerde sirp milli takiminin herseyi olacak deniyodu ama simdi gordun bu arada brezilya oyuncularini pazarlamak icin kadroya alio bi iki oynatip birakio oyuncunun kalitesini istatistikler solemez babel gol krali falan olamadi ama ligin en kaliteli oyuncusuydu alvesin attigi golleri izle hepsi frikik ve tek top onun disinda bi ozelligi yok avrupa maclarinda hicbirsey yapamaz o adam bunu hep birlikte gorucez
erdemzorer10
16.Ağustos.2006, 20:16
oyuncunun kalitesini istatistikler solemez
bu fikre tam olarak katılmıyorum..istatistikler %100 olarak belirlemeyebilir ama bence bir oyuncunun istatistikleride önemlidir...
neyse kezman konusunda katılıyorum ama şöyle de bir gerçek varki kezman kendisine verilen şansı çok iyi degerlendiremedi örnegin milli takımda oyuna girer girmez gördügü kırmızı kart..ırkçı söylemleri vs vs vs...
yani kezman alvese göre biraz sorunlu bir futbolcu..
benim görüşüm afonso alves kaliteli bir santrafordur..ha eger ondan daha iyisini alacaklarsa sözüm yok.. ;)
transatlantik
16.Ağustos.2006, 20:19
parasina gore kalitesi tartislir dedim yoksa kiytiriktan biri demedim zaten neyse kim gelirse hayirlisi olsun...
erdemzorer10
16.Ağustos.2006, 20:21
neyse tartışma çıksın istemiyorum...
umarım galatasaray alves-grafite ikilisinden birini baglamayı başarır
transatlantik
16.Ağustos.2006, 20:26
elmander tarz ve kalitesinde birini baglarlar insallah
bigX
16.Ağustos.2006, 20:32
arkadaslar Nilmar´a ne diyorsunuz ?
batuhanry
16.Ağustos.2006, 20:36
sakat dioruz
uAsamet91
16.Ağustos.2006, 20:43
Nilmar Sakat evet
transatlantik
16.Ağustos.2006, 20:45
muzmin sakattir kendisi louis saha gibi
bigX
16.Ağustos.2006, 20:59
adam su icer gibi gol atiyo... ayrica attiklari gollerin baya yetenekli ve teknik seviyesinin oldukca yüksek oldugunu gösteriyo, 1´e 1 pozisyonlarda adam gececek ve bitiriciligi´de var...iste böyle birisi gerek
fiyati´da gayet uygun...
batuhanry
16.Ağustos.2006, 21:07
ab'i adam 3 ay yok hemde problemleri var o yuzden gundemde diil
bigX
16.Ağustos.2006, 21:11
hakklisin, bakalim nolcak... bi cit bile cikmiyo ya yönetimden
yalcintheft
16.Ağustos.2006, 21:11
yaw bana sanki yonetim hedef sasirtiyormus gibi geldi..cikip biz su isimlerle ilgileniyoruz tipi bir aciklama yapilmasini acikcasi pek mantikli bulamadim..sanki surpriz bir transfer olcakmis gibime geliyor..
transatlantik
16.Ağustos.2006, 21:14
evet bencede grafite falan degil de surpriz biri olcak gibi de insallah hos bi surpriz olur
spider3784
16.Ağustos.2006, 21:42
Madem Kone'yi Kone'yi biz alamadık. Niçin PSV-AJAX maçında oynatılmadı, anlamıyorum. Yöneticilerden bir açıklamada yok daha.:(
bigX
16.Ağustos.2006, 21:45
iyice arap sacina döndü bu is yaw
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
psv´nin sitesine´de baktim spider, herhangi bi sakatligi´da yok, varsada yazmamislar...
Atakan38
16.Ağustos.2006, 21:50
VaLLa sıktı artık yaa bu forvet transferı
hıc bı acıkLamada yapmıoLar.qeLsin artık bırısı kım oLursa oLsun
bekLemekten merak etmekten sıkıLdım
qönLüm Grafite'den yana
spider3784
16.Ağustos.2006, 21:55
Bugünkü posta gazetesinde"Salgado tamam, Sırada Kone" diye bir başlık var. Kone'ye yıllık 4m Euro teklif ettiğimizi yazıyor.
erdemzorer10
16.Ağustos.2006, 21:58
arkadaslar yönetim ne dedi ?
-sabırlı olmamız gerektigini söyledi
arkadaslar tahmin ediyorum bir iki gün içinde herşey netlik kazanacaktır..bu yüzden sabretmeliyiz..
gönlüm alves-grafite ikilisinden birinin gelmesinden yana
murty54
16.Ağustos.2006, 22:00
ama bir iki gün diye diye haftalar geçti transfer döneminin bitmesine iki hafta kaldı bu oyuncu ne zaman gelecek takıma uyum sağlayacak sence de geç kalınmadı mı
Aşk-ı Şehir
16.Ağustos.2006, 22:06
Posta geçen gün Morientes haber yolladı demişti Ertan ama1-2 sonra Morientes Valencia forması ile gol attı;;)
lincoln1979
16.Ağustos.2006, 22:18
ardada sakatlandı ya artık tam transfer zamanı herkes sakatlanıyo alın artık yabancı forvetleri
batuhanry
16.Ağustos.2006, 22:19
suna forvetleri diil de forvet desen!
spider3784
16.Ağustos.2006, 22:20
Alacaklar ama Bizim "Alın" dememizle olacak iş değilki:)
lincoln1979
16.Ağustos.2006, 22:54
haber falan yokmu halen ya.polatda geldi zaten.şimdi ne olcak hiç anlamadım.herhangi bir oyncuyla anlaştıgı içinmi geldi yoksa transfer ısı yattıgı içinmi geldı.kafam cok karısdı ya.bi acıklasalarda kurtulsak
Atakan38
16.Ağustos.2006, 23:21
1-2 qun ıcınde beLLi oLur die die haftaLar qectı
p.tesi bırını acıkLasaLar artık
surprız bı adam qeLebıLır
qrafıte kesın qeLse yaa
yalcintheft
16.Ağustos.2006, 23:31
arkadaslar biraz daha sabretmekte fayda var..yonetimi cok da baski altina almamamiz lazim..eger alicaksak kaliteli adam alalim..zamaninda transferin son gunu getirilen petre ve bratu gibi ornekler var onumuzde..
cgdsshn
16.Ağustos.2006, 23:33
Bazı arkadaşların Holanda ligini küçümsediğini görüyorum. Sanki Hollanda ligi basit lig, orada gol kralı olan oyuncu önemli liglerde başarılı olamaz gibi bir izlenim var. Son 20 yılın Hollanda Ligi gol krallarına bir bakın ve durum böyle mi değil mi olduğunun kararını siz verin:
1983-1987 Mario Van Basten
1987-1991 Romario
1991-1993 Dennis Bergamp
1993-1994 Jari Litmanen
1994-1995 Ronaldo
1995-1997 Luc Nilis
1997-1998 Nicos Machlas
1998-2000 Ruud Van Nistelrooy
2000-2001 Mateja Kezman
2001-2002 Pierre Van Hooijdonk
2002-2004 Mateja Kezman
2004-2005 Dirk Kuijt
2005-2006 Huntelaar
2006-2007 Afonso Alves
batuhanry
16.Ağustos.2006, 23:44
ii bi arastirmada alves in gelcegini sanmiyorum
transatlantik
16.Ağustos.2006, 23:45
Bazı arkadaşların Holanda ligini küçümsediğini görüyorum. Sanki Hollanda ligi basit lig, orada gol kralı olan oyuncu önemli liglerde başarılı olamaz gibi bir izlenim var. Son 20 yılın Hollanda Ligi gol krallarına bir bakın ve durum böyle mi değil mi olduğunun kararını siz verin:
1983-1987 Mario Van Basten
1987-1991 Romario
1991-1993 Dennis Bergamp
1993-1994 Jari Litmanen
1994-1995 Ronaldo
1995-1997 Luc Nilis
1997-1998 Nicos Machlas
1998-2000 Ruud Van Nistelrooy
2000-2001 Mateja Kezman
2001-2002 Pierre Van Hooijdonk
2002-2004 Mateja Kezman
2004-2005 Dirk Kuijt
2005-2006 Huntelaar
2006-2007 Afonso Alves
bana istinaden yazdiysan bosa yazmissin ben anlaticagimi orda anlattim
douramss
17.Ağustos.2006, 01:00
Radyosporda dinlediğim kadarıyla Afonso Alves içim Heerenveen kulübü kapıyı 18 milyon Euro dan açacakmış...Ki buna bir de oyuncunun en az 3 4 milyon Euro isteyeceğini hesaba katarsak..3 yıllık imza atsa 20 milyon Euro yu geçer masrafı...Kone den bile masraflı olur....Ayrıca oyuncunun Türkiye ye gelip gelmek istememesi (Kone de gördüğümüz gibi) bonservisti maaştı bu tip maddi konuları bir anda önemsiz hale getirebilir...Oldukça zor görünüyor,keşke olsa....
erdemzorer10
17.Ağustos.2006, 01:04
ama bir iki gün diye diye haftalar geçti transfer döneminin bitmesine iki hafta kaldı bu oyuncu ne zaman gelecek takıma uyum sağlayacak sence de geç kalınmadı mı
tabii geç kalındıgı konusunda haklısın ama elden bişey gelmiyor..
umarım gelecek oyuncu herhangi bir uyum sorunu yaşamayacaktr ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Radyosporda dinlediğim kadarıyla Afonso Alves içim Heerenveen kulübü kapıyı 18 milyon Euro dan açacakmış...Ki buna bir de oyuncunun en az 3 4 milyon Euro isteyeceğini hesaba katarsak..3 yıllık imza atsa 20 milyon Euro yu geçer masrafı...Kone den bile masraflı olur....Ayrıca oyuncunun Türkiye ye gelip gelmek istememesi (Kone de gördüğümüz gibi) bonservisti maaştı bu tip maddi konuları bir anda önemsiz hale getirebilir...Oldukça zor görünüyor,keşke olsa....
alves olmasa bile en azından grafite alınmalı bence..ama dedigin rakamlar gerçekse alves işi zor ..
uAsamet91
17.Ağustos.2006, 02:18
Alves kadrodan çıkarıldı
Gözler şimdi G.Saray'da
Hollanda Ligi'ni geçtiğimiz sezon gol kralı olarak tamamlayan ve G.Saray'ın da transfer listesinde bulunana Heerenveen'in yıldızı Afonso Alves, Hollanda Ligi'nde 2007/2008 sezonunun ilk maçı olan Willem II karşısında oynayamayacak. Alves, teknik direktör Gertjan Verbeek tarafından hazır olmadığı gerekçesiyle karşılaşmanın kadrosundan çıkarıldı. Geçtiğimiz sezon 31 maçta attığı 34 golle ligi gol kralı olarak tamamlayan Alves'in sezonun ilk maçında kadroya alınmaması yıldız futbolcunun takımdan ayrılacağının bir işareti olarak yorumlandı.
Zira, teknik direktör Verbeek'in Willem maçında önce yaptığı, "PSV, Ajax, Feyenoord ve AZ Alkmaar transfere çok para harcadılar. Onlar şampiyonluğa oynuyorlar. Biz de Twente ve Groningen'le birlikte 5. sıra için mücadele veriyoruz. Bu bizim en iyi performansımızdır" şeklindeki açıklaması da Alves'in gidişine yeşil ışık yaktığı şeklinde değerlendiriliyor.Galatasaray, uzun süredir peşinde koştupu Kone'den olumsuz yanıt alınca rotasını Afonso Alves'e çevirmişti.
17.08.2007
Kaynak : İHA
Emurafu
17.Ağustos.2006, 03:09
Alvez kadrodan cıkarılmş.......Hemde sakat degılmıs..
TürkuAz
17.Ağustos.2006, 03:13
Kone'de yoktu kadroda..
Postiga'ya forma numarası verilmemişti..
Hani neredeler?
Murat Abbasi
17.Ağustos.2006, 03:15
Sabah Wilem II kadrosunda olmadığını belirtmiştim arkadaşlar IHA geç kalmış haberci mi olsam ne :D
Emurafu
17.Ağustos.2006, 03:26
Basında kokuları cıkar.....Bu sefer pazar günüde her program aynen söyle der alvez Galatasarayda der:)
erdemzorer10
17.Ağustos.2006, 03:30
Adnan Polatın dedigi gibi gerçek bir haber oldugunda bu önce resmi sitede açıklanacak dolayısıyla..resmi sitede yayınlanmadan inanmanın bi anlamı yok..basın iyice abarttı bu işi
M.Scofield
17.Ağustos.2006, 03:41
Bu forvet transferi olmayacak gibi
batuhanry
17.Ağustos.2006, 03:44
olucak ama biraz beklemek lazim;;)
spider3784
17.Ağustos.2006, 03:47
30 Ağustos'da son olacak. 15 gün daha bekleyecez en fazla.
attiilla
17.Ağustos.2006, 03:48
Bırakın bu Alvesde iş yok..Almasınlar daha iyi 18 milyon euroyu biz sokakta bulmadık...İkinci Jardel vakası yaşanmasın..
Aşk-ı Şehir
17.Ağustos.2006, 03:50
Jardel vakası?? Ne olmuş ki Jardel'e aslanlar gibi oynadı ve gitti bu kadar basit ve Ayrıca 30 küsür gol atmış bir adama iş yok denmemeli;;)18 milyon€ konusunda ise haklısın;;)
spider3784
17.Ağustos.2006, 03:54
Jardel'e biz ayıp ettik. Adamı pafa attık, birşeyler. Çok ziyana girdik ekonomik olarakta. Kone olmadı, Alves. O da olmassa, Grafite diyorum ben.:)
GeNç KaRTaL
17.Ağustos.2006, 04:13
Jardel'ede çok para verilmişti ve kulüp bu yükün altından kalkamayınca göndermişti.Bunu demek istedi herhalde arkadaş.
lincoln1979
17.Ağustos.2006, 04:13
cuma gunu dedıler cumada gectı hala tık yok ya.ben ümidimi yitirdim artık
attiilla
17.Ağustos.2006, 04:35
Jardel'ede çok para verilmişti ve kulüp bu yükün altından kalkamayınca göndermişti.Bunu demek istedi herhalde arkadaş.
evet bunu demek istedim:D 25 milyon dolara alınan adam beleşe gitti..
eGowiCh
17.Ağustos.2006, 06:15
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_qo_AfonsoAlves001.jpg
Afonso Alves'in yolu açıldı mı?
Hollanda Ligi'ni geçtiğimiz sezon gol kralı olarak tamamlayan ve G.Saray'ın da transfer listesinde bulunana Heerenveen'in yıldızı Afonso Alves, Hollanda Ligi'nde 2007/2008 sezonunun ilk maçı olan Willem II karşısında oynayamayacak.
Alves, teknik direktör Gertjan Verbeek tarafından hazır olmadığı gerekçesiyle karşılaşmanın kadrosundan çıkarıldı. Geçtiğimiz sezon 31 maçta attığı 34 golle ligi gol kralı olarak tamamlayan Alves'in sezonun ilk maçında kadroya alınmaması yıldız futbolcunun takımdan ayrılacağının bir işareti olarak yorumlandı.
Zira, teknik direktör Verbeek'in Willem maçında önce yaptığı, "PSV, Ajax, Feyenoord ve AZ Alkmaar transfere çok para harcadılar. Onlar şampiyonluğa oynuyorlar. Biz de Twente ve Groningen'le birlikte 5. sıra için mücadele veriyoruz. Bu bizim en iyi performansımızdır" şeklindeki açıklaması da Alves'in gidişine yeşil ışık yaktığı şeklinde değerlendiriliyor.Galatasaray, uzun süredir peşinde koştupu Kone'den olumsuz yanıt alınca rotasını Afonso Alves'e çevirmişti.
Lig TV
Emurafu
17.Ağustos.2006, 06:38
forvet transferi kesin olacak..Akıl ve mantık var forvet olmadan olurmu???
Son macları gördük...
El Comandante
17.Ağustos.2006, 07:53
Alves transferi hayal.Böyle bir futbolcunun ayrilacagi takdirde ilk olarak Galatasaray`i düsünecegini sanmiyorum.Avrupa`nin dev kulüpleri bu futbolcunun pesinde.Onlardan birini tercih eder Alves eger kulübünden ayrilirsa.
Grafite gelse iyi olur aslinda,burasi tam ona göre.Bize cok katki saglar,hem mantikli bir transfer.
erdemzorer10
17.Ağustos.2006, 08:07
alves konusunda katılmıyorum..parayı bastıran alır alvesi...herenveen akıllı klüp iyi bi fiyat kazanacaktr alvesten ve bence bize çok yakışır alves..
neyse beklemekten başka çare yok..
El Comandante
17.Ağustos.2006, 08:14
alves konusunda katılmıyorum..parayı bastıran alır alvesi...herenveen akıllı klüp iyi bi fiyat kazanacaktr alvesten ve bence bize çok yakışır alves..
neyse beklemekten başka çare yok..
Nasil alacagiz Alves`i yahu! Okadar parayi nasil veriririz biz?Heerenveen Alves`i satilik listesine koydugu an bir sürü dev kulüp onu isteyecek,fiyati iyice artacak.Onu alacak kulübün 23-25 milyon €yu gözden cikarmasi gerekecek.Biz nasil veririz bu parayi!Zaten hala süpheliyim transferlerin kaynagindan :D Gerceklerden bahsedelim burada,avutmayin kendinizi.Olabilecek transferler hakkinda konussak tam süper olur kanimca.
GeNç KaRTaL
17.Ağustos.2006, 08:32
Gerceklerden bahsedelim burada,avutmayin kendinizi.Olabilecek transferler hakkinda konussak tam süper olur kanimca.
Evet o kadar umut bağlıyorsunuz.Olmayınca da kötü oluyorsunuz.
Roberto Baggio
17.Ağustos.2006, 08:33
eğer afonso alves ile sartlarda anlaşırsak ki anlaşma ihtimali yüksek alves büyük bir gol silahı olur aradığımız adam..
fenerbahce_1907
17.Ağustos.2006, 09:14
G.Saray'da devrede
Kone'yi alamayan Galatasaray, Zenit Petersburg'da mutsuz olduğu için ayrılmak isteyen Fatih Tekke için devreye girdi. Bu transferde bir adım önde olan ve imza aşamasına gelen Fenerbahçe ise sarı-kırmızılıların devreye girmesi nedeniyle Fatih Tekke'yi henüz kadrosuna katamadı. Trabzonspor'un da kiralık olarak istediği Fatih Tekke'nin kesin durumu pazartesi
günü belli olacak. Zenit'li forvet, bu üç takımdan biri ile sözleşme imzalayacak
KONE OLMAYINCA...
Bu sezonki süper transferleri herkesten önce duyuran Fotomaç, F.Bahçe'nin Fatih Tekke'nin transferinde imza aşamasına geldiğini de ilk yazan gazete (15 Ağustos) olmuştu. Peki 15 Ağustos'tan bugüne kadar Fatih transferinin perde arkasında neler yaşandı da F.Bahçe, Fatih Tekke'nin alınmasında mutlu sona ulaşamadı? İşte bunları açıklıyoruz: Radyospor'dan Bülent Yüksel'in derin istihbaratına göre; 24.5 milyon euro'yu gözden çıkarmasına rağmen Kone transferini gerçekleştiremeyen G.Saray, Zenit'te mutsuz olan Fatih için devreye girdi.
KURSENKO İLE ZİRVE
G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Zenit Petersburg Başkanı Sergei Kursenko ile bir telefon görüşmesi yaparak randevu istedi. Kursenko'nun G.Saray'ın randevu talebine olumlu cevap vermesinin ardından Adnan Polat ve Haldun Üstünel, Fatih Tekke için perşembe günü apar topar Petersburg'a gitti. Zenit Başkanı Kursenko, milli futbolcu için G.Saray'dan 7.5 milyon euro isteyerek, bu rakamda kesinlikle indirim yapmayacaklarını söyledi. G.Saray, Kone'den çok daha ucuza gelecek Fatih transferi için Zenit'le el sıkışmak üzere.
FENER'LE EL SIKIŞTI
Fatih konusunda G.Saray'a göre bir adım önde olan F.Bahçe, Zenit'le bonservis rakamı konusunda henüz anlaşamadı. Sarı-lacivertliler, ilk görüşmeyi Fatih ile yaparak "Zenit'ten aldığın para ne kadar ise (yıllık 3.5 milyon euro) aynısını vermeye hazırız" diyerek golcü futbolcuyu ikna ettiler. G.Saray ise henüz Fatih ile görüşüp, el sıkışmış değil. Fatih, bir süre önce başkan Sergei Kursenko ile görüşüp, "Takımda beni dışladılar. Maçlarda ne pas alabiliyorum, ne de sahada pas atacak adam bulabiliyorum. Mutsuzum, ayrılmak istiyorum" demişti.
Trabzon kiralık istiyor
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, bordo-mavili taraftarlarla barışmak için Fatih Tekke'yi kiralık olarak yuvaya döndürmek istiyor. Zenit kulübü ile temasa geçen bordomavili takımın yönetimi, "Madem Fatih'ten yeterince yararlanamıyorsunuz ve satmak da istemiyorsunuz, o zaman bir yıllığına bize kiralayın" öneresini yaptı. Zenit cephesinden ise bu teklife şu ana kadar olumlu bir cevap gelmedi.
Alex: Fatih'i Fener'e alın
F.Bahçe'nin kaptanı Alex'in Fatih Tekke'nin alınmasını çok istediği belirtildi. Brezilyalı yıldızın, yöneticilere, "Takımda bir partnerim yok. Trabzonspor'da oynarken Fatih Tekke'ye hayrandım. Eğer Fatih, F.Bahçe formasını giyerse hem benim verimim artar, hem de Fatih takımda yaşanan gol sorununa ilaç olur" dediği öğrenildi.
Pazartesi kader anı
Fatih Tekke'yi isteyen kulüplerden F.Bahçe, golcü futbolcu ile prensipte anlaştı. Galatasaray da Zenit'e 7.5 milyon euro'yu vermeye hazır olduğunu belirtti. Trabzonspor ise eski 'Kral'ını kiralık olarak geri istiyor. Bu transferin pazartesi günü netleşmesi bekleniyor. Fatih Tekke'nin tercihi ise İstanbul. Bu F.Bahçe de olabilir, G.Saray da. Eğer transfer pazartesi günü sonuçlanmazsa, Ocak 2008'deki ara dönemde Fatih Tekke kesin olarak Türkiye'ye dönecek. Çünkü 11 Kasım'da Rusya'da sezon bitiyor.
Fatih Tekke mutsuz
Milli futbolcumuz Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş, gazetemize bu transferle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Fatih Tekke geçtiğimiz ay, beni arayarak mutsuz olduğunu söyledi. Ben de Zenit Başkanı Kursenko'dan randevu aldım. Fatih ile birlikte Kursenko ile görüşerek, futbolcumuzun sorunlarını anlattım. Fatih'in takımda en çok para alan oyuncu olduğu için dışlandığını anlattım. Bu yüzden yararlı olamadığını söyledim.
Başkan Kursenko, Fatih'in bu sorunlarını çözeceğini söyledi. Ama aradan 20-25 gün geçmesine rağmen aynı sorunlar devam ediyor. Fatih Tekke orada çok mutsuz. Petersburg'daki sosyal hayata alışamadı. Yiyeceklerini bile Trabzon'dan gönderiyoruz. Zenit'ten ayrılmak istediği doğru. Bonservisi 7.5 milyon euro. Zenit kulübü, Fatih'i bırakmak istemiyor. Ama Fatih ille de gitmek istiyorum diye bastırırsa kulübü, 7.5 milyon euro'yu veren takıma satabilir."
TürkuAz
17.Ağustos.2006, 09:15
Bir sallamasyon daha..:(
Omerdinho
17.Ağustos.2006, 09:39
Nasil alacagiz Alves`i yahu! Okadar parayi nasil veriririz biz?Heerenveen Alves`i satilik listesine koydugu an bir sürü dev kulüp onu isteyecek,fiyati iyice artacak.Onu alacak kulübün 23-25 milyon €yu gözden cikarmasi gerekecek.Biz nasil veririz bu parayi!Zaten hala süpheliyim transferlerin kaynagindan :D Gerceklerden bahsedelim burada,avutmayin kendinizi.Olabilecek transferler hakkinda konussak tam süper olur kanimca.
Olaya ilk defa bu kadar objektif bakan bir GS'li görüyorum.. takdir ettim seni baran :) ilk defa bu kadar objektif sin.
TürkuAz
17.Ağustos.2006, 09:40
Çünkü bunlar gerçekler Ömer..
Kendimizi kandırmayalım...:)
Omerdinho
17.Ağustos.2006, 09:45
ayni seyleri ben yazdigimda bircok arkadas karsi cikmisti hatta carlos'a dede diyenler oldu :)
neondh
17.Ağustos.2006, 15:06
ayni seyleri ben yazdigimda bircok arkadas karsi cikmisti hatta carlos'a dede diyenler oldu :)
roberto carlos dede zaten bunun konumuzla ne alakası var ki.ben de soyle soleyım carlos hakkında arkasına atılan her topun tehlıke oldugunu soledıgımde senın gıbı bıcok arkadas karsı cıkmıstı hatta benı fanatıklıkle suclamıstınız.butun gollerı sag kanattan yıosunuz.ama hala kendınızı kandırıosunuz.dımı degerlı kardesım once bunun farkına varırsan kendın ıcın daha guzel olacaktır kanısındayım.ıkıncısı GALATASARAY ın forvet trabsferı konusuna gelellim.alves yada baskası iyi bir forvet gelecegınden emin ol.bılıyorum sen de iyi bir forvetın ulkemıze gelcegi icin sevinclisin degil mi.merak etmeyin iyi forvet gelecek en cok mutlu olcak kişi de omerdinho kardeşim olacak.saygılar
Hugo
17.Ağustos.2006, 16:00
Bir yerde paradan konuşuluyor,. Sen de çıkmış Carlos'a da dede demişlerdi diyorsun.. çok alakalı şeyler tabii..
Emurafu
17.Ağustos.2006, 16:25
Tekke ile Galatasaray ilgilenmiyor.......Ama vasın bilerek Tekke ilegalatasaray ilgileniyor yazıyor sonra fenerbahce alınca söuyle diyecekler Galatasarayın elinden aldı diyecekler........Galatasaray Fatih tekkeyi almaz yabancı pesinde inanmayın medya ortalıgı karıstırıyor..
Atakan38
17.Ağustos.2006, 16:55
Ya Medya İşte Her Zmnki Gibi SaLLıo (Fenerden Cimbom'a Transferde Müthiş ÇaLım Yazmak Için)
Fatıh'e O Kdr Para Vermeyiz Ztn Biz
Grafite Yada Postiqa Artık Ikısınden Birini BekLiorum Ben
erdemzorer10
17.Ağustos.2006, 19:12
arkadasım yönetim bu konuda maddi kaynaklarına güvenmese neden o zmn alvesle ilgilensin ??
bir oyuncuyla ne için ilgilenilir ?? almak için degilmi ;)
demekki yönetimin bi bildigi var kaynagını "klüp bütçesi " olarak açıkladıkları çok saglam bi para kaynagı var ellerinde ;)
ayrıca yönetim alamayacagını bilse neden ilgilensin ??
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fatih Tekke konusunda basın birkez daha kalitesizligini göstermiştir...ayakta alkışlıyorum..
Lincoln10
17.Ağustos.2006, 19:35
hangi bütçe arkadaşım.alvesin bize maliyeti 50 trilyonu bulur.Sence biz bu oyuncuyu alabilir miyiz?Yönetim yine kendisinden bekleneni yapıyor.O kadar yapılan transferi berbat etme yolunda ilerliyor.Bu adam bu saatten sonra gelse bide bunun uyum süreci var.Yine son saniyede inamoto tarzı bi oyuncu gelirse şaşırmayın.Geçen senede aynı şeyler olmuştu manicheler emanalar konuşurken son saniyede inamoto faciasıyla karşılaşmıştık.Tekrar aynı şeyler olabilir
erdemzorer10
17.Ağustos.2006, 19:43
hangi bütçe arkadaşım.alvesin bize maliyeti 50 trilyonu bulur.Sence biz bu oyuncuyu alabilir miyiz?Yönetim yine kendisinden bekleneni yapıyor.O kadar yapılan transferi berbat etme yolunda ilerliyor.Bu adam bu saatten sonra gelse bide bunun uyum süreci var.Yine son saniyede inamoto tarzı bi oyuncu gelirse şaşırmayın.Geçen senede aynı şeyler olmuştu manicheler emanalar konuşurken son saniyede inamoto faciasıyla karşılaşmıştık.Tekrar aynı şeyler olabilir
hiçbi yönetim alamayacagını bildigi bi oyuncuyla ilgilenmez dolayısıyla bekleyip görelim..yönetimin bi bildigi vardır..
umarım grafite alves ikilisinden birini almayı başaracagız
Atakan38
17.Ağustos.2006, 19:53
aLves kım ya ne 25 MiL. €'su ne 50 triLyonu ıLk defa bu sene dudyuLdu ısmı abartmayın
o adamı aLmak ıstesek aLırız kone cok daa ii futboLcu
koneye sundugumuz sartLara onu aLırız
ben qrafıte yada postıqa dıorum haLa
erdemzorer10
17.Ağustos.2006, 19:56
aLves kım ya ne 25 MiL. €'su ne 50 triLyonu ıLk defa bu sene dudyuLdu ısmı abartmayın
o adamı aLmak ıstesek aLırız kone cok daa ii futboLcu
koneye sundugumuz sartLara onu aLırız
ben qrafıte yada postıqa dıorum haLa
katılıyorum ...koneye sagladıgımz şartlarla alvesi almak çok zor degil
tupolew
17.Ağustos.2006, 19:58
Alves veya herhangi birine 50 trilyonluk bir bütçe varsa bile bağlamak son derece lüzumsuz olur böyle bir dönemde.Başlıbaşına bir risk olan yabancı transferi için kulübün bu rakamları bulması hiç akla yatkın gelmiyor...bu anlamda Alves konusunu kapatmakta fayda var...tabi gerçekten maliyeti bu ise..yalnız takıldığım husus bu sene transferde izlenen mükemmel politikaya rağmen hala yönetimin önyargılı biçimde eleştirilmesi..bırakalım artık geçmiş hatalarlıyla yargılamayı şu adamları..bak sen bile nickini Lincoln yapmışsın..neden hep olumsuzlukları referans alıyoruz?şurda kısa bir zaman kaldı zaten biraz daha sabır...gerekli eleştirileri transfer tamamlandıktan sonra yaparız eğer gerek kalırsa...tasvip etmediğim tek nokta yöneticilerin çelişkili açıklamalarla taraftarı beklenti içinde bırakmaları..tabi herkes merakla haber beklediğinden basın da bu tutumu körüklüyor ya da belki de strateji olabilir bilemiyorum..ama bence yine de beklenti yaratan açıklamalar yapmaktansa sessiz kalmalarında fayda vardı...
Lincoln10
17.Ağustos.2006, 20:26
Alves veya herhangi birine 50 trilyonluk bir bütçe varsa bile bağlamak son derece lüzumsuz olur böyle bir dönemde.Başlıbaşına bir risk olan yabancı transferi için kulübün bu rakamları bulması hiç akla yatkın gelmiyor...bu anlamda Alves konusunu kapatmakta fayda var...tabi gerçekten maliyeti bu ise..yalnız takıldığım husus bu sene transferde izlenen mükemmel politikaya rağmen hala yönetimin önyargılı biçimde eleştirilmesi..bırakalım artık geçmiş hatalarlıyla yargılamayı şu adamları..bak sen bile nickini Lincoln yapmışsın..neden hep olumsuzlukları referans alıyoruz?şurda kısa bir zaman kaldı zaten biraz daha sabır...gerekli eleştirileri transfer tamamlandıktan sonra yaparız eğer gerek kalırsa...tasvip etmediğim tek nokta yöneticilerin çelişkili açıklamalarla taraftarı beklenti içinde bırakmaları..tabi herkes merakla haber beklediğinden basın da bu tutumu körüklüyor ya da belki de strateji olabilir bilemiyorum..ama bence yine de beklenti yaratan açıklamalar yapmaktansa sessiz kalmalarında fayda vardı...
bende alvesin maliyetinden dolayı alınamayacağını söyledim aynı şeyi söylemişsin yani.ben yönetimin bu sene yaptığı transferleri eleştirmiyorum.fakat hala forvet transferinin yapılmaması lincoln transferini çokta önemli kılmıyor.
önceki mesajlarda bazı arkadalar alves 50 trilyon etmez demiş.klübü 18 milyon euro istemiş alves için.bu oyuncu burdada bedavaya oynamayacak.yani anlayacağınız alves transferi imkansıza yakın bu parayı karşılayamayız.
douramss
17.Ağustos.2006, 21:02
Alvesin maliyeti kınuşuluyor da Alves çıkıp Türkiye de oynamak istemiyorum derse her şey yalan olur...Ben Alvesin de Türkiye ye sıcak bakacağını sanmıyorum...
agoecmen
17.Ağustos.2006, 21:54
arkadaşlar yarınki maçta lincoln ve linderoth oynamıcakmış:(
El Comandante
17.Ağustos.2006, 22:00
Tamam siz Alves`in gelecegine inanin,yönetim ilgilendigi her oyuncuyu alabilirmi sizce?Elimizde son Kone örnegi var.Reddetti iste adam!Okadar da umut baglamistiniz.Ben bunu diyorum,olmayacak transferler hakkinda ümitlenmeyin,sonra siz üzülürsünüz.Alves transferi hayaldan öteye ge-ce-mezzzz!
Gelecekse Grafite gelsin,hem daha mantikli bir transfer olur.Ligde cok gol atar.
Bakiyorum da arkadaslarin dedigi dogruymus,yönetim 2 transferle sizin gözünüzü boyamis.Yok yönetim ilgilendigi oyuncuyu alirmis,yok yönetimin bütcesi saglammis gibi bahaneler...
Scocco
17.Ağustos.2006, 22:08
Biz şimdi ne desek boştur. 12 gün içinde herşey olabilir. O kadar oyuncu gündemde. Belki bunların dışında olacak. O yüzden bekleyeceğiz.
ForCimbom
17.Ağustos.2006, 22:12
Tamam siz Alves`in gelecegine inanin,yönetim ilgilendigi her oyuncuyu alabilirmi sizce?Elimizde son Kone örnegi var.Reddetti iste adam!Okadar da umut baglamistiniz.Ben bunu diyorum,olmayacak transferler hakkinda ümitlenmeyin,sonra siz üzülürsünüz.Alves transferi hayaldan öteye ge-ce-mezzzz!
Gelecekse Grafite gelsin,hem daha mantikli bir transfer olur.Ligde cok gol atar.
Bakiyorum da arkadaslarin dedigi dogruymus,yönetim 2 transferle sizin gözünüzü boyamis.Yok yönetim ilgilendigi oyuncuyu alirmis,yok yönetimin bütcesi saglammis gibi bahaneler...
Çok haklısın, katılıyorum sana, nasıl oldu da bu İnamoto'lardan Christian'lardan sonra bu kadar güveniliyor yönetime, anlamıyorum!!..
Yalnız transfer konusunda sana hak veremiyorum, Grafite geçen sezon ligde 32 maçta 14 gol atmış yanılmıyorsam, ki Fransa Ligi'nin gol ortalaması da bizden daha yüksek. Bu durumda bize faydalı olabileceğini zannetmiyorum...
attiilla
17.Ağustos.2006, 22:28
Maliyeti 10 trilyon bile olsa alınmaması lazım..Galasarayın artık geleceği düşünmesi lazım genç oyuncu alıp dışarıya satarak kar elde etmeliyiz..Afonso Alves gelir paşa paşa golünü atar ya sonra 30una geldiğinde aldığımız paraya satabilir miyiz?hayır..Afonso çok yanlış transfer olur ..İlla hollandada gol kralı olan adam iyi olcak diye bir şart mı var gördük Kezmanı 10 gol attı
tupolew
17.Ağustos.2006, 22:40
bende alvesin maliyetinden dolayı alınamayacağını söyledim aynı şeyi söylemişsin yani.ben yönetimin bu sene yaptığı transferleri eleştirmiyorum.fakat hala forvet transferinin yapılmaması lincoln transferini çokta önemli kılmıyor.
önceki mesajlarda bazı arkadalar alves 50 trilyon etmez demiş.klübü 18 milyon euro istemiş alves için.bu oyuncu burdada bedavaya oynamayacak.yani anlayacağınız alves transferi imkansıza yakın bu parayı karşılayamayız.
Sevgili renktaşım neden önemsiz kılsın?Biraz da bardağın dolu tarafına bakalım..neticede şu an oynayan forvet oyuncularımızdan biri tartışılsa da milli takımın vazgeçilmezi diğeri ise büyük çoğunluğun fikrine göre şu an faal futbol oynayan en iyi golcü Türk futbolcusu ve de milli takıma seçilmeyişi eleştiriliyor...aynı forvet hattıyla 2 resmi maçtan da galibiyetle ayrılmadık mı?Bu demek değil ki forvete ihtiyaç duymuyoruz..hatta bana göre 2 forvet almalıyız kademeli olarak..ben diorum ki güvenip sabırla bekleyelim yeni transferleri ama beklenen biri alınamasa da bu yapılan doğru işleri gögelemeyecektir....Kalli'nin ilk döneminde elimzide forvet olarak henüz rüşdünü ispatlamamış Hakan,17 yaşındaki Mustafa Kocabey ve daha sonra orta alana kaydırılan Erdal keser vardı..bu koşullarda Feldkamp Boliçi gönderip Arif'i ise pafa yolladı...yapılan tüm yorumalrda golcüsü yok GS şamp. olamaz denildi ama golü herkes atar diyen Feldkamp ile aldıımız netice belli..(Arada gelen Gütschow'un katkısını unutmayalım)...yani ben diyorum ki mevcut kadrodaki golcüülere güvenelim daha iyilerini alınması için sabredelim...
erdemzorer10
17.Ağustos.2006, 23:30
sen benim ne demek istedigimi anlamadan konuşuyosun ama boş yere konuşuyosn...
milyonlarca taraftarı olan bir klübün yönetimi almayacagını bile bile basına isim verirmi ??
biraz mantıklı düşünelim...alamayacagını bilse neden ilgileniyorz desin...
çocuk oyuncagı degil bu işler ;)
ha ben alves kesin gelir demiyorum ama yönetim kesin olarak alamayacagını bilse ilgileniyoruz demezdi...
grafitenin bile gelmesi öyle çok kolay bişey degil daha dogrusu transfer başlı başına zor bir olay ..klüple anlaş oyuncuyla anlaş oyuncunun eşi , babası bilmem başka bi akrabası yani öyle çocuk oyuncagı degil bu işler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sevgili renktaşım neden önemsiz kılsın?Biraz da bardağın dolu tarafına bakalım..neticede şu an oynayan forvet oyuncularımızdan biri tartışılsa da milli takımın vazgeçilmezi diğeri ise büyük çoğunluğun fikrine göre şu an faal futbol oynayan en iyi golcü Türk futbolcusu ve de milli takıma seçilmeyişi eleştiriliyor...aynı forvet hattıyla 2 resmi maçtan da galibiyetle ayrılmadık mı?Bu demek değil ki forvete ihtiyaç duymuyoruz..hatta bana göre 2 forvet almalıyız kademeli olarak..ben diorum ki güvenip sabırla bekleyelim yeni transferleri ama beklenen biri alınamasa da bu yapılan doğru işleri gögelemeyecektir....Kalli'nin ilk döneminde elimzide forvet olarak henüz rüşdünü ispatlamamış Hakan,17 yaşındaki Mustafa Kocabey ve daha sonra orta alana kaydırılan Erdal keser vardı..bu koşullarda Feldkamp Boliçi gönderip Arif'i ise pafa yolladı...yapılan tüm yorumalrda golcüsü yok GS şamp. olamaz denildi ama golü herkes atar diyen Feldkamp ile aldıımız netice belli..(Arada gelen Gütschow'un katkısını unutmayalım)...yani ben diyorum ki mevcut kadrodaki golcüülere güvenelim daha iyilerini alınması için sabredelim...
çok dogruk konuşuyorsun...ayrıca madem yönetim alamayacagını biliyor neden basına açıklama yapsın ilgileniyoruz diye ??
milyonlarca taraftarı olan bir klüpten bahsediyorz ..biraz mantıklı düşünsün bazı arkadaşlar..
seninde dedigin gibi sabredip görmeliyiz...
ForCimbom
17.Ağustos.2006, 23:44
sen benim ne demek istedigimi anlamadan konuşuyosun ama boş yere konuşuyosn...
milyonlarca taraftarı olan bir klübün yönetimi almayacagını bile bile basına isim verirmi ??
biraz mantıklı düşünelim...alamayacagını bilse neden ilgileniyorz desin...
çocuk oyuncagı degil bu işler ;)
ha ben alves kesin gelir demiyorum ama yönetim kesin olarak alamayacagını bilse ilgileniyoruz demezdi...
grafitenin bile gelmesi öyle çok kolay bişey degil daha dogrusu transfer başlı başına zor bir olay ..klüple anlaş oyuncuyla anlaş oyuncunun eşi , babası bilmem başka bi akrabası yani öyle çocuk oyuncagı degil bu işler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok dogruk konuşuyorsun...ayrıca madem yönetim alamayacagını biliyor neden basına açıklama yapsın ilgileniyoruz diye ??
milyonlarca taraftarı olan bir klüpten bahsediyorz ..biraz mantıklı düşünsün bazı arkadaşlar..
seninde dedigin gibi sabredip görmeliyiz...
Haklısın, yine getirirler bir İnamoto(kesin demiyorum, dediğinin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum;;))
erdemzorer10
17.Ağustos.2006, 23:53
Haklısın, yine getirirler bir İnamoto(kesin demiyorum, dediğinin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum;;))
arkadasım ben kalkıp da yönetimi övmüyorum geçmişte yaptıkları hatalar ortada ama hiçbi yönetici heleki milyonlarca taraftarı olan bir klübün
yöneticisi kalkıp da alamayacagını bile bile şu şu isimlerle ilgileniyoruz falan demez..demekki bizim bilmedigimiz birşeyler var..
o yüzden bekleyip görelim..
douramss
17.Ağustos.2006, 23:54
Bunu daha once de soylemistim...Kombine satislarini artirmak icin bir pazarlama teknigi olabilir...Ortaya bir cok ismin atilmasi....Tabi bu benim fikrim...Baska turlu aciklayamiyorum....
erdemzorer10
17.Ağustos.2006, 23:57
Bunu daha once de soylemistim...Kombine satislarini artirmak icin bir pazarlama teknigi olabilir...Ortaya bir cok ismin atilmasi....Tabi bu benim fikrim...Baska turlu aciklayamiyorum....
kombine için olsa bile demekki bu transferlerden birinin gerçekleşme ihtimali var..yoksa kombine için bile olsa olmayacak bişeyi basına açıklamazdı yönetim..
çünkü bu şekilde kombineleri kötü anlamda etkilemiş olurlardı..;)
douramss
18.Ağustos.2006, 00:05
3 isim söyledi Adnan Polat...Kone,Alves,Grafite...
Kone defteri kapandı...
Alves çok pahalı görünüyor ayrıca ister mi Türkiye ye gelmek bilinmez
Grafite yi de kulübü bırakmıyormuş...( http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=18.08.2007&Newsid=132928&Categoryid=5 )
uAburak89
18.Ağustos.2006, 00:06
Aşkımız ne transfere, ne bilete, ne yönetimlere, ne de muhalifleredir.. Aşkımız ASLAN armaya & Sarı - Kırmızı renkleredir..!
Bu kadar takılmayın bu transfer işlerine, olursa olur olmazsa da dert değil.. Başarı için gereken, 2000 yılındaki ruhtur..
erdemzorer10
18.Ağustos.2006, 00:09
Aşkımız ne transfere, ne bilete, ne yönetimlere, ne de muhalifleredir.. Aşkımız ASLAN armaya & Sarı - Kırmızı renkleredir..!
Bu kadar takılmayın bu transfer işlerine, olursa olur olmazsa da dert değil.. Başarı için gereken, 2000 yılındaki ruhtur..
+ 1905 .......................
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3 isim söyledi Adnan Polat...Kone,Alves,Grafite...
Kone defteri kapandı...
Alves çok pahalı görünüyor ayrıca ister mi Türkiye ye gelmek bilinmez
Grafite yi de kulübü bırakmıyormuş...( http://www9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=18.08.2007&Newsid=132928&Categoryid=5 )
douramss kardes bilmedigimiz şeyler olabilir..yönetimin içinde neler oldugunu bilemeyiz
Atakan38
18.Ağustos.2006, 00:53
GaLatasaray
Kone
Postiqa
Grafite
Alves
Hepsinide AlabıLecek Bı Klup
Kone'ye 2 YıLLık SozLesme Onersek GeLir
Alves GoL KraLı Oldu Die BeLki ArtisLik Yapıp GeLmeyebiLir
Grafıte v Postiqa'da GeLmıcek AdamLar DeiL
Yonetım Gidipte Dunya YıLdızLarıyLa IlqıLenıLmesi BiLe Basarı SayıLacak AdamLarLa İlqiLenmior
douramss
18.Ağustos.2006, 01:03
douramss kardes bilmedigimiz şeyler olabilir..yönetimin içinde neler oldugunu bilemeyiz
Bunlar sadece Polatın açıkladıkları...Transfer listesinde onlarca futbolcu vardır...Sadece bu 3 isimden birinin transferinin zor olduğunu kastettim...
M.Scofield
18.Ağustos.2006, 01:09
Transfer olmasada olur ama kontenjanıda doldurmak lazım
ForCimbom
18.Ağustos.2006, 01:19
arkadasım ben kalkıp da yönetimi övmüyorum geçmişte yaptıkları hatalar ortada ama hiçbi yönetici heleki milyonlarca taraftarı olan bir klübün
yöneticisi kalkıp da alamayacagını bile bile şu şu isimlerle ilgileniyoruz falan demez..demekki bizim bilmedigimiz birşeyler var..
o yüzden bekleyip görelim..
İnsua'lar Pires'ler Gallardo'lar... Yönetim bunlar hakkında da "ilgileniyoruz" demişti.. Sonuç? Ortada!...
uAburak89
18.Ağustos.2006, 01:21
Pires uçaktaydı en son, Türkiye'ye doğru hareket etmişti..
El Comandante
18.Ağustos.2006, 01:28
Pires uçaktaydı en son, Türkiye'ye doğru hareket etmişti..
Ze Roberto`yu unutmayalim.Zira Türkiye`ye gelmis,son anda vazgecerek Almanya`ya dönmüstü :)
Yönetim her ilgilendigi oyuncuyu alacaksa vay halimize!Yönetim her zaman birkac oyuncuyla ilgilenir ve o futbolcular arasindan bir degerlendirme yaparak birisini transfer etmeye calisir,olmadimi alternatiflere yönelir.Ama bu alternatif isimler hic bitmeez!Her istedigi futbolcuyu da alamaz yönetim!
TürkuAz
18.Ağustos.2006, 01:31
Galatasaray yönetimi gündemdeki isimlerin dışında başka bir santrafor getirecek.Bizde memnun olmayacağız..
Burak üstte güzel açıklamış olayı.2000 yılı kadrosunda dünya standartlarında kaç oyuncu vardı?Transfere bu kadar yüklenmeye gerek yok.
erdemzorer10
18.Ağustos.2006, 01:44
Ze Roberto`yu unutmayalim.Zira Türkiye`ye gelmis,son anda vazgecerek Almanya`ya dönmüstü :)
Yönetim her ilgilendigi oyuncuyu alacaksa vay halimize!Yönetim her zaman birkac oyuncuyla ilgilenir ve o futbolcular arasindan bir degerlendirme yaparak birisini transfer etmeye calisir,olmadimi alternatiflere yönelir.Ama bu alternatif isimler hic bitmeez!Her istedigi futbolcuyu da alamaz yönetim!
ben yönetim her ilgilendigini alacak demdim..ama sen öyle anlamayı başarmışsn..benim dedigim yönetim kesin olarak alamayacagını bilse basına isim vermezdi bi bildigi vardır diyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnsua'lar Pires'ler Gallardo'lar... Yönetim bunlar hakkında da "ilgileniyoruz" demişti.. Sonuç? Ortada!...
her ilgilendigini alacak demedim..ama basına isim verdigine göre bi bildigi vardır dedim..
laflarımı çarpıtarak yazı yazılmamasını rica ediyorum aksi taktirde şikayet edecegim...!!!!
lütfen laflarımı çarpıtıp da istediginiz şekle getirip yorum yazmayın...
benim dedigim yönetim basına açıkladıgına göre bi bildigi vardır..siz ise gelmş her açkladıgımızı alsaydık bilmemne falan diyosunz..
anlayp etmeden cümle kurmayın
ThersoN
18.Ağustos.2006, 02:47
çat diye bi adam getircekler ... hayırlısı olsun çok didiklendi bu forvet konusu inş. adam gibi bi oyuncu getirirler ünlü olması önemli diil
transatlantik
18.Ağustos.2006, 03:32
bu tartısmalardan sora dandık bı herıf getırırlerse ısyan cıkar heralde
bu arada yonetı busene hakkaten dogru ısler yapıo yanı ıkıncı bı pıres vakası olmazzz
Lincoln10
18.Ağustos.2006, 03:33
daha önce olmayan birşey değil.gelmezse şaşırmam.
transatlantik
18.Ağustos.2006, 03:38
daha once oldu ama yonetım bu kendılerıının son sansı oldugunu bılıyo onun ıcın napıp ne edıp bı forvet getırırler o kesın ama ınsallah kalıtelı olur o ayrı
spider3784
18.Ağustos.2006, 03:44
Başka bir forumda Henry'inin veliahtı olarak kabul edilen ve Fransa ikinci ligi Caen'de forma giyen Yoann Goufrann ile ilgileniyormuşuz.
M.Scofield
18.Ağustos.2006, 03:58
Başka bir forumda Henry'inin veliahtı olarak kabul edilen ve Fransa ikinci ligi Caen'de forma giyen Yoann Goufrann ile ilgileniyormuşuz.
sonunda buna benzer bi transfer yapcağimizz kesin lincoln transferi bizi yanıltı aslında bu yönetim hala aynı
spider3784
18.Ağustos.2006, 04:00
Tv 8 dede Grafite'ye çok yaklaştığımızı söyledi.
TürkuAz
18.Ağustos.2006, 04:01
Yönetimin göz boyama kampanyalarına kanmamak lazım aslında.Ama Allah Kerim'dir.Elbet bizim taraftanda eser rüzgar bir gün..:)
douramss
18.Ağustos.2006, 05:54
Bu saatten sonra gelecek adam takıma uyum sağlar mı ne olur orası da meçhul...Lincoln gibi Linderoth gibi erkenden birisini getirselerdi uyum sorunu kolay aşılırdı...Bakalım ne olacak...
transatlantik
18.Ağustos.2006, 06:00
ya kaliteli adam uyum sorunu falan dınlemez her turlu oynar yeter kı yonetım kalıtelı bırını alsın
spider3784
18.Ağustos.2006, 07:32
1 ay geç sağlar en kötüsü. Şimdiki forvetlerla oynamaktan iyidir. Ümit Karan hermaç Liverpool maçındaki gibi oynasa.. oynamazki.
El Comandante
18.Ağustos.2006, 08:02
Gündemimizde olan Grafite bugünkü Le Mans-Lille macinda takimina beraberligi getiren golü atti.Mac 1-1 bitti.
Bence alinacaksa bu adam alinmali.
erdemzorer10
18.Ağustos.2006, 08:05
grafite bir önceki maçtada gol atmıştı..adam iki haftada iki gol birden attı..yönetim grafiteyi getirirse büyük iş yapmş olacak