PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Pages : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

sandro
13.Ağustos.2006, 05:47
Geldi Gelcek diolar Kesin Geldi Demiolar

uAburak89
13.Ağustos.2006, 05:48
Bu iş burdan yatamaz, yatmamalı.. Kone'yi istiyorum, işte o kadar..! Kafamı bozmasınlar benim, kötü olur.. :p

Emurafu
13.Ağustos.2006, 05:48
Kone ile anlaşmısız işte bildiklerimiz söyledi:):)

Birde kaset yayınladılar:)

Osman tanburacı işte ben böyleadam istiyorum dedi bu kone heryerde geziyor dedi...gelirse bütün sorun cözülür dedi.Forvet dedigin top alacak top verecek..Süreklli yer degitircek diyor Konedede bunlar var diyor:):)Ayrıca osman tanburacı serkan vekone forvette olabilir diyor ikiside hariketli forvet diyor:):)

Adnan sezgin anlastık dedi...Özhan canaydın müjde cok yakındedi:)

Lincoln olayıda böyle yasanmıstı

sandro
13.Ağustos.2006, 05:59
Santra da Geldi Gelecek Derlerse Valla inanmamaya baslicam artik Cok uzadi Eger yonetim aldiysa l;incolndeki gibi bekletiosa bokunu cikardilar Bu bekletme isin Persembe Gunu uefa maci war adamlar neyi beklio anlamadim 24 saat oncede liste vermeleri lazim uefa icin ?

Emurafu
13.Ağustos.2006, 06:03
Bne santra izlemek için tv basına geciyorum:):)

Varonil
13.Ağustos.2006, 06:14
Bugün Adnan Sezgin'in bir radyo kanalına yaptığı açıklamaları dinledim.İlgilendiğimiz forvet basında yer alan isimlerden birisi ancak alternatif olarak basında yer almayan isimleri de hazır tutuyoruz dedi.

Murat Abbasi
13.Ağustos.2006, 06:56
Arkadaşlar bir BJKli olarak bu sene GS nin 3 maçını izledim ve çok iyisiniz.Umarım ülkemize bir Uefa kupası daha getirirsiniz.Feldkamp inanın beklediğimden kat kat daha iyi çıktı.Adam resmen çalışmadığı senelerin acısını çıkarıo.

İyi dileklerin için teşekkürler Mete kardeşim , inşallah Beşiktaş'ta bu zor döneminde Ertuğrul hocayla Şampiyonlar Ligine kalıp iyi bir yere gelir.

Bu arada Santra programını izliyorum fakat kalite olarak yerlerdeler, yine başka bir kahve sohbeti. Açıklayacak yeni birşeyleri zaten yok Kone'Yi tekrarlayacaklar tahminimce.

Emurafu
13.Ağustos.2006, 07:10
Santra Dalga geciyor biz:(:(

Adamlara izilesinler diye söylemiyorlar:(Ogan tarhanı izlicem şimdi:)

douramss
13.Ağustos.2006, 07:12
Santra Dalga geciyor biz:(:(

Adamlara izilesinler diye söylemiyorlar:(Ogan tarhanı izlicem şimdi:)

Onlar sadece Premier Ligden konuscak galiba...

Emurafu
13.Ağustos.2006, 07:17
Biliyorum ogan tarhan düzgün seviyeli yorum yapıyor..Arada bakaarım santraya

RaSenGan
13.Ağustos.2006, 07:19
Bu iş burdan yatamaz, yatmamalı.. Kone'yi istiyorum, işte o kadar..! Kafamı bozmasınlar benim, kötü olur.. :p

:D Yık ortalığı :D

alman
13.Ağustos.2006, 07:23
kone gelmezse bide lincolnü gölgede bırakıcaz dedi yönetim gelmesse gerçekten lincoln de gölgede kalır artık taraftarlar napar ibilemem:P:P

uAburak89
13.Ağustos.2006, 07:27
LİG TV’de sıcak gelişme:

Kone konusunda belli bir aşamaya gelindi,bütün aile fertleriyle görüşüldü,sabah saatlerinde Kone kesin cevabını verecekmiş.

goosfraba
13.Ağustos.2006, 07:32
Bende izledim Lig TV'de, '' Olumlu veya olumsuz bir yanıt gelecek Kone'den ve transfer netlik kazanacak'' dedi..

Emurafu
13.Ağustos.2006, 07:49
Santra dalga gecti ve söylemedi hem lat yazıda gecmiyor daha:):)

erdemzorer10
13.Ağustos.2006, 07:51
beyler adnan sezginin agzından anlaştık açıklamasını duyan varmı ??

bu transferde yatarsa artık bişey demiyorum ya

El Comandante
13.Ağustos.2006, 07:55
Bu sene transfere cok para harcadik ve harcamaya devam ediyoruz.Gercekten merak ediyorum bu kaynak ne?Ya da korkuyorum ilerde basimiz derde girecek diye ...

Emurafu
13.Ağustos.2006, 07:57
Galatasaray'da Arouna Kone'nin transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor!..

PSV Eindhovenli Arouna Kone'nin transferi için Hollanda'da bulunan Galatasaraylı yöneticiler Adnan Polat ve Haldun Üstünel, kulübüyle anlaştıktan sonra golcü oyuncuyla da görüşmelerini şu saatlerde sürdürüyor. Sarı kırmızılı yöneticiler, Kone'yi ikna etmeye çalışırken, bir yandan da PSV'li oyuncunun ailesiyle de temasa geçti.

Kone'nin, Polat ve Üstünel'e cevabını sabah saatlerinde vereceği belirtilirken, bu transferin sonucunun yarın olumlu ya da olumsuz belli olması bekleniyor.

MARATON.COM.TR

uAburak89
13.Ağustos.2006, 07:58
En fazla küme düşeriz ya nolcak.. :D Şaka bir yana, borcu arttıracak şeyler yapmıyorlardır umarım tabii Türkiye sınırları içinde yaşamak istiyorlarsa.. :p

Eray Dengiz
13.Ağustos.2006, 08:01
Arkadaşlar transfer bu saatten sonra yatarsa diye bir olay yok, yöneticiler ellerinden geleni yaptılar artık iş Kone ve ailesinde bitiyor. Adama bir anda gelip tamam derse transfer biter, yok hayır derse alternatiflere kalacak, iş bizden çıktı Kone'ye bakıyor!!

vagabond35
13.Ağustos.2006, 08:05
yani koskoca gs yonetimi bir oyuncuya umit baglamaz arkadslar sonucda bu transfer olmazsa bir kac tanede alternarifi vardir misal yanilmiyorsam portolu postiga

Emurafu
13.Ağustos.2006, 08:06
Grafite-Postiga-Alvez

Murat Abbasi
13.Ağustos.2006, 08:07
Hayır diycekse bilelim ki yöneticilerimiz boşuna yorulmasın çok nazlı bir gelin bu Kone asabım bozulmaya başladı arkadaşlar şimdi bizim yöneticiler Fildişindeki kabile resilerinide mi ikna edecekler...
Keşke ilk Alfonso ve Postiga ile görüşselerdi şimdiye kadar biterdi

GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2006, 08:08
İçimden bir ses Kone gelmeyi reddetcek diyor.

Bu sene transfere cok para harcadik ve harcamaya devam ediyoruz.Gercekten merak ediyorum bu kaynak ne?Ya da korkuyorum ilerde basimiz derde girecek diye ...

Var bir fırıldak Baran.2 sene önce oyunculara maaş ödenemezken,geçen sene parasızlıktan transfer yapılamazken kaynak yaratılamıyorduda bu sezon büyük bir başarı elde etmeden,çok paraya oyuncular satılmadan nasıl kaynak yaratılıyor insanın aklı almıyor.Bir şeyler yaptı bu Gs yönetimi ama ilerde çıkar ortaya.

Murat Abbasi
13.Ağustos.2006, 08:18
Santra'da 20 saniye Kone diyip Galatasaray'a attığı golü gösterdiler o kadar :) Bu kahveci takımı ve benzer spor habercilği yapan programcılar izlenmez.

Emurafu
13.Ağustos.2006, 08:21
Herifler dalga geçer gibi 10 sn.de verdiler haberi bir de utanmadan kona dedi yaa.Hay Allah'ım

Adnan polat falan bence bu kadar naz cekmezdi.....Bence kone gelecek:)

Murat Abbasi
13.Ağustos.2006, 08:27
Herifler dalga geçer gibi 10 sn.de verdiler haberi bir de utanmadan kona dedi yaa.Hay Allah'ım

Adnan polat falan bence bu kadar naz cekmezdi.....Bence kone gelecek:)

Evet Kona dedi Faik tam komedi gerçekten Türk milliteinin kendilerini seyrettiğini sanıyorlar.

Emurafu
13.Ağustos.2006, 08:34
Kazım kanat birde araya girdi besıktasda alcak forvet diyor Hay Allahım ya...Tam kone konusuyorlardı kazım kanat....İçine etti...:D:D

TürkuAz
13.Ağustos.2006, 08:35
Kazım Kanat ve Osman Tanburacı orada başka amaç için duruyorlar.Maksatları milleti eğlendirmek..

fenerbahce_1907
13.Ağustos.2006, 08:37
Kazım Kanat ve Osman Tanburacı orada başka amaç için duruyorlar.Maksatları milleti eğlendirmek..

Osman Tanburacı??:u:

TürkuAz
13.Ağustos.2006, 08:37
Osman Tanburacı??:u:
Osman Tanburacı, Fox'ta aynı işi görenlerden..

Emurafu
13.Ağustos.2006, 08:38
Bugün Konenin sülalesi ile konusmuslar net sonuc yarın cıkıyormus....Kone nin agızından denilecek sözler bekleniyormus.

Osman tanburacı cok güzel sözler ediyor:)

..Şimdilik iyigeceler:)

fenerbahce_1907
13.Ağustos.2006, 08:39
Osman Tanburacı, Fox'ta aynı işi görenlerden..

Evet öyle.Hepsi aynı bunların:mad:

erdemzorer10
13.Ağustos.2006, 08:40
yha nsl bi iş bu yaa...dün herkes hayırlı olsun diyordu şimdi kesin degil durumları var...

neyse Yaa Sabır !!

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sabrediyoruz ......

Murat Abbasi
13.Ağustos.2006, 08:41
Neyse arkadaşlar bugünde müjde yok, ama umutsuzluğa düşmek için sebepte yok, yoksa PSV en büyük silahlarından birisini Süper Kupa maçında boşuna oynatmamazlık etmezdi. Kone gelirse kapımız açık gelmezse kendisi bilir nitekim Galatasaray kişilerin üstündedir ve onlara bağlı kalmaz. Bu oyun sisteminde hangi forvet gelirse gelsin çok gol atacağı zaten belli , hayırlısı Allah'tan.

Emurafu
13.Ağustos.2006, 08:42
Neyse arkadaşlar bugünde müjde yok, ama umutsuzluğa düşmek için sebepte yok, yoksa PSV en büyük silahlarından birisini Süper Kupa maçında boşuna oynatmamazlık etmezdi. Kone gelirse kapımız açık gelmezse kendisi bilir nitekim Galatasaray kişilerin üstündedir ve onlara bağla kalmaz. Bu oyun sisteminde hangi forvet gelirse gelsin çok gol atacağı zaten belli , hayırlısı Allah'tan.Evet dedigin gibi o macta Galatasaray rica etmiş........Zaten psv ıle anlasmısız coktan:)

BlackEagle19o3
13.Ağustos.2006, 08:44
Yani hayır yanıtı gelirse burada Kone'yi kesin olarak Galatasaray'da gören kişiler ne diyecek merak ediyorum.Gelme ihtimali da bana göre yüksek ama;)

limpony
13.Ağustos.2006, 08:45
arkadaslar radıosport ta suleyman rodop var trnfer kesın degıl dıyorlar kone ıçın

ogcj_me
13.Ağustos.2006, 08:48
bonservisi devam ediyorsa zor olabilir ancak PSV nin niyetini bilmiyorum

limpony
13.Ağustos.2006, 08:49
daha kesın bır sey yok suleyman rodop kulagı keskındır bu adamın

Emurafu
13.Ağustos.2006, 08:49
Hedefi ingiltere oynamakmış.

Rodop asla ınanmayın:) emana,Kily falan bizde suan:D:D

Kadir cetincalıya inanırım ben:):)

İyi geceler:)

Murat Abbasi
13.Ağustos.2006, 09:04
Bunlarada malzeme oldu :) Adnan Sezgin çıksın Premier ligden çok iyi forvet alıcaz desin yarın önümüze 20 ismi çeşitli senaryolarla koyarlar. Türkiye'de futbolun bir yere gelmesi için medyanında kendine çeki düzen vermesi ve etik yönden ahlak kurallarına uyması şart ama kimin umrunda. Yarın ola hayrola.

Omerdinho
13.Ağustos.2006, 09:04
Yani hayır yanıtı gelirse burada Kone'yi kesin olarak Galatasaray'da gören kişiler ne diyecek merak ediyorum.Gelme ihtimali da bana göre yüksek ama;)
2 hafta önce Morientes GS'de demisti ayni kisiler, ondan öncede Saviola kesin GS de demislerdi.
Hala cok eminler kendilerinden , transfer kesinlesmeden cok emin konusuyorlar.

UA dragon
13.Ağustos.2006, 09:10
adriano kesin demişlerdi birileri zigiç kesin demişlerdi birileri bilmem anlatabildim mi

fenerbahce_1907
13.Ağustos.2006, 09:12
adriano kesin demişlerdi birileri zigiç kesin demişlerdi birileri bilmem anlatabildim mi

Biz hiç bi zaman kesin demedik direk adamlara formalar giydirmedik sizin gibi.;;)

TürkuAz
13.Ağustos.2006, 09:12
Gereksiz tartışmalar başlamasın yine.

Omerdinho
13.Ağustos.2006, 09:13
Kim dedi yahu adriano ve zigic kesin diye?
ben öyle bir mesaj atildigini görmedim hergün girerim bu transfer konularini takip ederim fakat adriano ve zigic kesin olarak fenerde diyen bir üyeyi görmedim.
Eski konu silinmeseydi mesajlari size gösteriridim :) Kone haberleri ciktiginda da buraya gelip söyledim kesin olarak konusmayin diye. Resmi bir agizdan haber hakkinda bir aciklama gelmedigi sürece kesin olarak konusmak dogru degildir.

fenerbahce_1907
13.Ağustos.2006, 09:15
Kone imzaya geliyor

Cimbom'da Lincoln'ü bile gölgede bırakacak forvet transferi nihayet belli oldu. Sarı-kırmızılı yönetim, PSV Eindhoven'ın Fildişili süper golcüsü Kone ile her konuda anlaştı. Galatasaray'ın birçok Avrupa devinin peşinden koştuğu Arouna Kone'nin işini bitirmesi, dünya futbol dünyasında adeta bomba etkisi yarattı.

ARTIK BİTTİ GİBİ
Galatasaray'ı Kone heyecanı sardı. Yönetici Haldun Üstünel'in hem PSV Eindhoven hem de Kone ile prensip anlaşmasına varmasının ardından pazar akşamı başkan yardımcısı Adnan Polat, Çaykur Rize maçını bile izlemeden bu transfere nokta koymak için Hollanda'ya gitti. Polat'ın bugün PSV Eindhoven ve Kone'nin menajeri ile son detayları
görüşüp transferi gerçekleştireceği belirtildi.

İMZA ÜÇ YILLIK
Polat'ın birkaç gün içinde de Kone ile İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Fildişili 24 yaşındaki Kone'nin detaylı bir sağlık kontrolünden geçtikten sonra Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Adnan Sezgin de dün Radyospor'da "Sona yaklaştık" diyerek işin bittiğini müjdeledi. Galatasaray'ın birçok Avrupa devinin listesindeki Kone ile anlaşması, taraftarını çok heyecanlandırdı.

CANAYDIN: MÜJDE AN MESELESİ
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, müjdeyi verdi. Radyospor'da Bilgin Gökberk'in programına katılan Canaydın "Adnan Sezgin 15 gün evvel 'Öyle bir transfer yapacağız ki Lincoln gölgede kalacak' dedi, bana mal edildi. Adnan Bey "1 değil 2 oyuncu alacağız" demişse öyledir. Müjde çok yakın. 2 gün içinde bir yıldızı getireceğiz. Belki 2 futbolcu gelecek. Belki kapıdan çıkınca iş bitecek" ifadelerini kullandı.

ŞiMDi SIRADA ALVES VAR
BU sezon müthiş transferler yapan Galatasaray, Kone'den sonra Heerenveen'in süper golcüsü Afonso Alves'in de transferini bitirmek için harekete geçti. Geçen sezon 34 maçta 34 gol atarak Hollanda Ligi'nde 'gol kralı' olan 26 yaşındaki Brezilyalı forvet, Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor.

Kaynak:Fotomac

Emurafu
13.Ağustos.2006, 09:19
Sezgin'den transfer müjdesi..

Galatasaray Sportif AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin Radyospor'da transferleri ve Galatasaray'daki son durumu açıkladı. Serhat Ulueren'le Son Nokta'ya katılan Sezgin kamuoyundaki spekülasyonlara son verirken takımının ligin ilk maçında aldığı galibiyetten dolayı son derece mutlu olduklarını kaydetti...

Transferler hakkında konuşarak sözlerine başlayan Adnan Sezgin Kone'nin transferi konusunda önemli bir mesafe kaydettiklerini ve bu oyuncuyla birlikte bir transfer daha yapabileceklerini sözlerine kaydetti.

Sezgin, "Belirli bir aşamaya gelmeden önce kamouyona yanlış bilgi vermek istemiyorum. Ancak transfer yoğun bir şekilde çalışıyoruz." dedi.

Radyospor.......

Fotomacın;Canaydın ve sezgin hakkında yazdıkları dogru hepimizi radyosporda dinledik.......

Adnan Sezgin ilk defa isim telaffuz etti....Canaydında bugün radyosporda belki programdan cıkmadan acıklanırdedı...Hatta hep birlikte dinledik sizle burda...Malum murat kardes oraya baglandı Turksportalıda tanıttı:):)

nekop
13.Ağustos.2006, 09:24
Canaydın banka falanmı soydu daha geçen sene oyunculara para verilemiyordu.

Murat Abbasi
13.Ağustos.2006, 09:26
Kone imzaya geliyor

Cimbom'da Lincoln'ü bile gölgede bırakacak forvet transferi nihayet belli oldu. Sarı-kırmızılı yönetim, PSV Eindhoven'ın Fildişili süper golcüsü Kone ile her konuda anlaştı. Galatasaray'ın birçok Avrupa devinin peşinden koştuğu Arouna Kone'nin işini bitirmesi, dünya futbol dünyasında adeta bomba etkisi yarattı.

ARTIK BİTTİ GİBİ
Galatasaray'ı Kone heyecanı sardı. Yönetici Haldun Üstünel'in hem PSV Eindhoven hem de Kone ile prensip anlaşmasına varmasının ardından pazar akşamı başkan yardımcısı Adnan Polat, Çaykur Rize maçını bile izlemeden bu transfere nokta koymak için Hollanda'ya gitti. Polat'ın bugün PSV Eindhoven ve Kone'nin menajeri ile son detayları
görüşüp transferi gerçekleştireceği belirtildi.

İMZA ÜÇ YILLIK
Polat'ın birkaç gün içinde de Kone ile İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Fildişili 24 yaşındaki Kone'nin detaylı bir sağlık kontrolünden geçtikten sonra Galatasaray'la 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Adnan Sezgin de dün Radyospor'da "Sona yaklaştık" diyerek işin bittiğini müjdeledi. Galatasaray'ın birçok Avrupa devinin listesindeki Kone ile anlaşması, taraftarını çok heyecanlandırdı.

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, müjdeyi verdi. Radyospor'da Bilgin Gökberk'in programına katılan Canaydın "Adnan Sezgin 15 gün evvel 'Öyle bir transfer yapacağız ki Lincoln gölgede kalacak' dedi, bana mal edildi. Adnan Bey "1 değil 2 oyuncu alacağız" demişse öyledir. Müjde çok yakın. 2 gün içinde bir yıldızı getireceğiz. Belki 2 futbolcu gelecek. Belki kapıdan çıkınca iş bitecek" ifadelerini kullandı.

ŞiMDi SIRADA ALVES VAR
BU sezon müthiş transferler yapan Galatasaray, Kone'den sonra Heerenveen'in süper golcüsü Afonso Alves'in de transferini bitirmek için harekete geçti. Geçen sezon 34 maçta 34 gol atarak Hollanda Ligi'nde 'gol kralı' olan 26 yaşındaki Brezilyalı forvet, Galatasaray'a gelmeyi çok istiyor.

Kaynak:Fotomac
Aynı Fotomaç Postiga'yı Cuma günü İstanbul'a ardından Pazar günü Olimpiyata getirmişti ama biz ne yazık ki görememiştik Kone'nin durumu biraz daha farklı olsa da medyanın büyük kısmı tek kaynaktan haberi alıp evire çevire yeni senaryolarla yazıyor ki burayı takip etseler insanların yalan habere karınlarının tok olduğunu görürler. Hatta bir gazete Fenerbahçeyle ilgili bir haberde fotomontajlı resmi gerçekmiş gibi sunmuştu. Lincoln transferinde artık gına gelmişti aynı şeyleri duyup okumaktan 3 gün hiç bir haber sitesinde girmedim TV'deki spor bültenlkerini de izlemedim ardından Lincoln ile sözleşme imzalandığını gördüm sevindim. Diğer türlü stresini çekmenin bile bir anlamı yok :) Gelirlerse seviniriz artık ama her transfer haberinde gidip youtube'dan video, yabancı kaynaklardan haber aramaktan başka değerli işlerimiz var. Bırakın Ronaldinho'yu Galatasaray'a Kaka'yı Fenerbahçe'ye Messi'yi de Beşiktaşa transfer etsinler zavallılar. Düşen tirajlarını bu balonlarla arttırmak niyetinde olsalar da üzerindeki lekeleri unutmayacak birileri elbet vardır.

UA dragon
13.Ağustos.2006, 10:09
gene birkaç gün bekleyeceğiz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kone tamam
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/_kone1408.jpg Galatasaray, gelecek planlarında İstanbul bulunmayan Fildişili golcüye ret edemeyeceği bir teklif yaptı ve işi bitirdi.
14.08.2007

Başrolde Haldun Üstünel var
Sezona 4-0’lık Çaykur Rizespor galibiyetiyle fırtına gibi giren Galatasaray’a bir müjdeli haber de Hollanda’dan geldi. Futbol A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin’in uzun süren temasları sonrasında önemli yol katettiği Arouna Kone transferinde iş artık sadece resmi imzaya kaldı. Eindhoven’da üs kuran yönetici Haldun Üstünel’in, hem PSV Eindhoven Yönetimi hem de Arouna Kone ile prensipte el sıkıştığı vurgulandı.

Adnan Polat da işbaşında
Gelişmeleri dakika dakika İstanbul’a ileten ve transfere son noktayı koymak için önceki gün Başkan Yardımcısı Adnan Polat’ı Hollanda’ya davet eden Üstünel’in, “PSV’den ayrılırsam çok daha büyük bir kulübe giderim” diyen Kone’ye ret edilemeyecek bir teklif yaptığı ve işi bitirdiği kaydedildi. Fildişili golcünün kısa süre içinde Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

Raşit ALTUN
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sıra Grafite`de
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/_grafke2207.jpg L'Equipe yazdı: Ribery'i Galatasaray'a getiren John Bico şimdi Grafite için devrede...
14.08.2007

Önce FANATİK yazdı, sonra...
Galatasaray Yönetimi’nin çok gizli planını ele geçirmiş ve geçtiğimiz hafta sizlere duyurmuştuk: Bir değil iki forvet alınacak... Arouna Kone için artık saatleri sayan Sarı-Kırmızılılar’ın getirmeyi planladığı ikinci ismi de açıklamıştık: Grafite... FANATİK’in haberine, Fransa’nın saygın gazetesi L’Equipe de katıldı. Gazetede dün çıkan haberlere göre Cim Bom-Grafite flörtünde son durum şu:

Adım adım transfer gelişmeleri
Türk ekibi, Grafite için Le Mans’a 2. teklifini de yaptı. Galatasaray; 28 yaşındaki, 1.89 boyundaki Brezilyalı için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Son sözü, Le Mans ile birlikte geçen sezonu 34 maç-12 golle tamamlayan Grafite söyleyecek. Ribery’yi İstanbul’a gitmeye ikna eden John Bico’nun Galatasaray için çalışması da şüphesiz Türkler’in bir avantajı.

Çağrı DAVRAN

aix2
13.Ağustos.2006, 15:33
LigTV yarın sabaha olumlu ya da olumsuz transfer netleşecek dedi bugün NTV'nin 10.15 haberini kaçırmayın belki NTV verebilir haberi.

Cyzio
13.Ağustos.2006, 15:36
Canaydın banka falanmı soydu daha geçen sene oyunculara para verilemiyordu.

Valla ya ama sonradan işin kokusu çıkar ortaya.Bi iş var bunda orası kesin..

Atakan38
13.Ağustos.2006, 16:14
Adnan Sezqin Bundan Önceki SezonLarda Doru Düzqün Transfer Yapmadık
Transfer PoLitikamızı v Bütçemizi Buna Göre AyarLadık Dedi

Şimdide Çatır Çatır Transfer Yapıoruz İnşaLLah Kone'de GeLio
Tekrar Avrupa v Türkiyede Tek Hakim Olcaz(Turk Olarak) Allah'ın İzniyLe

Bi ZmnLar Fakir Ama GuruLu Bi Genc Vardı Olayına Döndü Gs'ninki :)

Kone GeLsin Öbürü Kim Olursa Olsun
Ali Lukunku BıLe GeLebiLir

ulucangs
13.Ağustos.2006, 16:24
beyler bugün olumlu yada olumsuz acıklama gelcekmıs.fazıl abi dedi

eXcitinG
13.Ağustos.2006, 16:29
Bence PSV yönetimi iLe anLaşıLdıysa oyuncu iLe anLaşmada ne oLursa oLsun sağLanırı.Bu saatten sonra bu transferin yatacağını sanmıyorum ben.

Murat Abbasi
13.Ağustos.2006, 16:42
Açıkçası basına yansıdığı gibi naz yapıyorsa PSV veya Premier ligde daimi mutluluklar dilerim , brezilyalı Alves'le yine aynı dili konuşan postiganın alınmasına da daha çok sevinirim, ama iş bu raddeye geldikten sonra Kone'den bende bir çalım beklemiyorum. Hayırlısı artık. Bu arada Ümit Karan'da uykusuzluk sorunları başlamış o yüzden hanımı babasının evine yollayıp tesislerde kalmak istemiş formanın değerini şimdi daha iyi anlar ;)

UA dragon
13.Ağustos.2006, 16:43
ama haberler yanlışsa PSV yle anlaşılmadıysa

Redrum
13.Ağustos.2006, 16:54
Walla ben afonso alves veya postiganın alınmasını daha çok isterdim ama kone kesinlikle gerçekse, kabul.. Dün santra programında konenin birkaç golünü gösterdiler işte galatasaray bunu aldı falan dediler..

ultraslanerdem
13.Ağustos.2006, 17:17
İkilimiz tamam işte.

Kone - Alves.

Kone'yi zaten anlatmaya gerek yok.Alves ise geçen sezon 34 gol ile gol kralı olmuş...

UA dragon
13.Ağustos.2006, 17:19
alves zor gibi hatta imkansız gibi

ultraslanerdem
13.Ağustos.2006, 17:20
Alves'i klübü göndermek istiyor.Kesin ayrılacak bu sezon.İşin enteresan tarafı ise bu adamla hiç bir takım ilgilenmiyor.GS haricinde...

aix2
13.Ağustos.2006, 17:24
Alves bence zor daha doğrusu Kone alınırsa yanında Alves'in alınması zor(imkansız).

UA dragon
13.Ağustos.2006, 17:24
adam 31 maçta 34 gol attı bi ara chelsea filan peşindeydi diye biliyorum

ultraslanerdem
13.Ağustos.2006, 17:27
Alves'le şu anda hiç bir takım ilgilenmiyor ve takımdan göndermek istiyorlar.Sanırım huzursuzluk çıkarmış...

ulucangs
13.Ağustos.2006, 17:27
****da fenerlı arkadas sunu yazmıs ama bu dün aksamkı mesaj : kone şu anda uçaktaymış yarın imza atıcakmış iyi transfer doğrusunu sölemek gerekirse.. bizede lazım ama elimiz kolumuz bağlı anlamak mümkün değil ....

inşallah dogrudur bu haber.birde fenerlı soyluyo ynı.inşallah dogrudur.gel artık kone

UA dragon
13.Ağustos.2006, 17:32
öyleyse çok iyi o adam kaçmaz

ulucangs
13.Ağustos.2006, 17:38
alvesıde alırız inşallah

ultraslanerdem
13.Ağustos.2006, 17:40
KONE transferi kesin zaten.Bunu yöneticilerde doğrulamıştı.Artık UEFA kupasını görmeye başladık..:)

aix2
13.Ağustos.2006, 17:43
Kone'nin bugün cevap vermesi bekleniyormuş eğer olumsuz yanıt alınırsa Afonso Alves'e ve Grafite'ye teklif yapılacakmış.

Murat Abbasi
13.Ağustos.2006, 17:43
PSV ace snubs Galatasaray

PSV Eindhoven striker Arouna Kone has turned down an approach from Turkish giants Galatasaray.

The Istanbul-based club were reportedly prepared to pay 20million euros for the Ivory Coast star - a sum which would have triggered a release clause in his contract.
However, the 23-year-old revealed he had no desire to move to Turkey.
"I do not choose for the money," Kone told the Brabants Dagblad newspaper.
"When I leave PSV, it will be for a spell at a top club."
The striker had already snubbed an offer from Ukrainian outfit Shakhtar Donetsk prior to Galatasaray's approach.
Kone also revealed that his recent bout of malaria, contracted while on holiday in his homeland, had hit him very hard.
"I was fatigued for some days already and had an enormous headache, even while talking," he said.
"In the hospital it became clear that I was struck by malaria. The infection was too serious to recover at home."

yabancı sitelerdede cıkmaya basladı.herhalde oldu bu iş

Bu gazetenin haberine göre Galatasaray PSV'nin Koneyle yaptığı kontrata göre minimum serbest kalma maddesinden yararlanarak Kone'ye teklifte bulunmuş fakat Kone ben parayı seçmedim o yüzden Galatasaray'ı reddettim ve Türkiye'ye gitmiyorum demiş hangi site bu kardeşim?

NTV Spor: Galatasaray bugün Kone'den yanıt vermesini bekliyor, geleblecek olumsuz bir yanıtta Alves veya Grafitte ile anlaşma zemini aranacak.

douramss
13.Ağustos.2006, 17:46
Bu haber bizim gazetelerimizde de yayınlandı...Eğer kaynak sağlamsa Kone transferi kolay olmayacak....İkna etmek için oldukça uğraşmak gerekecektir...

bjk4ever
13.Ağustos.2006, 17:46
KONE transferi kesin zaten.Bunu yöneticilerde doğrulamıştı.Artık UEFA kupasını görmeye başladık..:)

Fener'lilere kiziyorsunuz, fakat siz de cok atmaya basladiniz. Iki oyuncu transfer etmekle alinmiyor UEFA Kupasi maalesef, o kadar iyi transfer ve kaliteli kadroya ragmen FB ceyrek finale bile gelemedi, sizin 2 iyi transfer ve yeni takimla gelmeniz de imkansiz.

Hugo
13.Ağustos.2006, 17:48
Sana ne oluyor anlamadım..

bjk4ever
13.Ağustos.2006, 17:48
Alves'i klübü göndermek istiyor.Kesin ayrılacak bu sezon.İşin enteresan tarafı ise bu adamla hiç bir takım ilgilenmiyor.GS haricinde...

Bunu nereden cikarttin? Heerenveen tam tersine elinde tutmak icin herseyi yapiyor, daha evvelden Valencia, ManUtd, Juventus gibi takimlar teklif yapti, fakat 30 milyon euro isteyip son noktayi koydular. Alves gerci kontratindan dolayi rest cekti ve bu yuzden ayrilabilir, fakat bu durumda bile bircok buyuk kulup devreye gider ve GS'ye sira bile gelmez. Kone transferinden daha zor bu transfer.

ulucangs
13.Ağustos.2006, 17:55
bence koneyı aldık ve formalıte ıcabı işler yapılıyo evraklar falan.neden dıye sorarsanız haldun üstünel transferı bıtırdı ve adnanı cagırdı.adnanda transferı ben bıtırdım demek ıcın gıttı bence yoksa nıye gıtsın bosuna.aynı lincoln olayı gıbı.

ultraslanerdem
13.Ağustos.2006, 17:59
Fener'lilere kiziyorsunuz, fakat siz de cok atmaya basladiniz. Iki oyuncu transfer etmekle alinmiyor UEFA Kupasi maalesef, o kadar iyi transfer ve kaliteli kadroya ragmen FB ceyrek finale bile gelemedi, sizin 2 iyi transfer ve yeni takimla gelmeniz de imkansiz.

O sizin taktik sorununuz.Galatasaray'da bir Avrupa ruhu var.Bunu hala anlayamadınız mı.En kötü yılımızda bile Juventus'u 2-0 yenmiştik.Şimdi bu kadroyla UEFA yolumuz iyice açıldı.

Bunu nereden cikarttin? Heerenveen tam tersine elinde tutmak icin herseyi yapiyor, daha evvelden Valencia, ManUtd, Juventus gibi takimlar teklif yapti, fakat 30 milyon euro isteyip son noktayi koydular. Alves gerci kontratindan dolayi rest cekti ve bu yuzden ayrilabilir, fakat bu durumda bile bircok buyuk kulup devreye gider ve GS'ye sira bile gelmez. Kone transferinden daha zor bu transfer.

Sizin zor dediğiniz transferler bize dokunmaz.BKZ : LİNCOLN ;;)

GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2006, 18:02
Juventus'u da yedek kadrosu varken yenmiştiniz ama.:D

ultraslanerdem
13.Ağustos.2006, 18:03
Şemsi yapma Allah aşkına.Bİr kaç as oyuncusunun yerine yedek vardı diye hepsini yedek yapmayın.Sanki biz izlemedik maçı da çocuk kandırıyosunuz burda...

GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2006, 18:06
Neyse yaa.Şimdi konuyu saptırmayalım Erdem abi.

Konumuz Kone teklifi ret edecek mi? Yoksa kabul mu edecek?

Bana ret edecek gibi geliyor.

Hugo
13.Ağustos.2006, 18:08
Abicim ne var bunda..
Sanki evlenme teklif ediyoruz yahu :n:

Galatasaray - Eveeeet!.. :)

ultraslanerdem
13.Ağustos.2006, 18:09
Bence evet dedi bile.Bir yastıkda kocasınlar :D.

murty54
13.Ağustos.2006, 18:39
aranızda flemenkçe bilen var mı

http://www.voetbalonline.nl/ecNewsitem.asp?ID=55452
(http://www.voetbalonline.nl/ecNewsitem.asp?ID=55452)

http://www.soccernews.nl/news/33074

http://www.voetbal.nl/pages/newsitem.aspx?contentcode=nieuws&id=255066

http://www.voetbal24.nl/?action=nieuws&show=binnenland&id=42941

http://www.voetbalprimeur.nl/?t=news&id=56959&c=1 (http://www.voetbalprimeur.nl/?t=news&id=56959&c=1)

http://www.fcupdate.nl/nieuws/2007/08/14/galatasaray-serieus-in-de-markt-voor-kone/

http://www.soccerplaza.be/nieuws/12999

http://www.vi.nl/vi/show/id=62802/contentid=95802/sc=aabf5b (http://www.vi.nl/vi/show/id=62802/contentid=95802/sc=aabf5b)

uAburak89
13.Ağustos.2006, 18:42
Hazımsızlık sorunu olan arkadaşlar için öncelikle bir tavsiyem olacak, limonlu soda için..

Para konusuna gelince, Galatasaray bir markadır her ne kadar son yıllarda değerini kaybetse de.. Şu ana kadar da çok para harcamadık transfere, sponsor deniliyor, kaynak yaratıldı vs vs.. Transfer bitince elbette açıklanır..

Kone gelir yada gelmez, bir isme bağlı değiliz biz.. Dünyanın sonu değil, gelirse harika olur o ayrı konu.. Biz en azından alabileceğimizi gösterdik bu bile yeter..

Emmanuel
13.Ağustos.2006, 18:44
Hazımsızlık sorunu olan arkadaşlar için öncelikle bir tavsiyem olacak, limonlu soda için..

Para konusuna gelince, Galatasaray bir markadır her ne kadar son yıllarda değerini kaybetse de.. Şu ana kadar da çok para harcamadık transfere, sponsor deniliyor, kaynak yaratıldı vs vs.. Transfer bitince elbette açıklanır..

Kone gelir yada gelmez, bir isme bağlı değiliz biz.. Dünyanın sonu değil, gelirse harika olur o ayrı konu.. Biz en azından alabileceğimizi gösterdik bu bile yeter..

Söylediklerinin altına imzamı atıyorum..
Kone olmazsa bir başkası..

agoecmen
13.Ağustos.2006, 18:44
önceki sayfalara baktımda gs önemli bi başarı kazanamadan bu kadar transfer yapıo diyolar. peki size soruyorum hayatınızda ligden başka bi başarı yakalayamamış olan sizler bu parayı nerden buluyorsunuz...biz yıllardır transfer yapamıyoruz ve o parayı bu sezon harcıyoruz.. siz her sene bi yıldız transfer ettiğiniz halde bu kadar parayı nasıl buluyosunuz..

bjk4ever
13.Ağustos.2006, 18:47
O sizin taktik sorununuz.Galatasaray'da bir Avrupa ruhu var.Bunu hala anlayamadınız mı.En kötü yılımızda bile Juventus'u 2-0 yenmiştik.Şimdi bu kadroyla UEFA yolumuz iyice açıldı.

Sizin zor dediğiniz transferler bize dokunmaz.BKZ : LİNCOLN ;;)

Madem sizde Avrupa ruhu var, Lucescu doneminden beri nerelerdesiniz? Tromso, Sociedad, Bordeaux gibi takimlara karsi neredeydi o ruh? Kendinizi kandirmayin, Lucescu'dan beri BJK ve FB Avrupada GS'den cok daha iyi ve daha fazla puan topladi, zaten su an Avrupa klasmaninda BJK ve FB GS'nin ustunde hakli olarak.

Ayrica Juve baya yedek kadroyla cikmisti:

GALATASARAY: Mondragon, Prates (Hasan Şaş Dk. 45), De Boer (Bülent Korkmaz Dk. 84), Orhan, Hakan Ünsal, Sabri, Petre, Tamas, Ergün, Berkant, Hakan Şükür(Cihan Dk. 90+5)
YEDEKLER: Aykut, Arif, Abdullah, Suat Usta
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
JUVENTUS: Chimenti, Ferrara, Tudor, Iuliano (Appiah Dk. 75), Pessotto, Conte (Camoranesi Dk. 85), Davids, Maresca, Zalayeta, Miccoli, Di Vaio YEDEKLER: Buffon, Montero, Nedved, Birindelli, Trezeguet

As kadrodan sadece Tudor ve Davids var, onun disinda hepsi yedekti. Madem Avrupa ruhu var, ilk macta neden yenemediniz veya o sene gruptan cikamadiniz? Gecin artik bu masallari, hala 7 sene evvel alinan basarilardan bahsediyorsunuz, ustunden neler gecti neler....

Ayrica Lincoln konusu uzamaya basladi. Ricardinho dunya kupasinda oynarken, Alex Copa America'da kaptanlik yaparken Lincoln neredeydi? Milli takimin formasini daha 1 kere bile giyemedi Lincoln. Ayrica Schalke kacan sampiyonlugu Lincoln'e mal etti ve gondermeye karar verdi, yoksa GS'nin alacagi yoktu. Ustelik boyle bir 'superstari' GS ve Zenith takimlarinin disinda kimsenin istememesi de dusundurucu tabii. Sakin yanlis anlamayin, Lincoln elbette Turkiye icin kalburustu, cok kaliteli bir oyuncu, fakat sadece Lincoln ve bir forvetle sampiyonlugun hemen gelecegini veya GS'nin Avrupa'da buyuk basarilar yakalayacagini dusunenler hayal kuruyor, olayi abartiyor. Sadece bunu soylemek istedim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

aranızda flemenkçe bilen var mı

http://www.voetbalonline.nl/ecNewsitem.asp?ID=55452
(http://www.voetbalonline.nl/ecNewsitem.asp?ID=55452)

http://www.soccernews.nl/news/33074

http://www.voetbal.nl/pages/newsitem.aspx?contentcode=nieuws&id=255066

http://www.voetbal24.nl/?action=nieuws&show=binnenland&id=42941

http://www.voetbalprimeur.nl/?t=news&id=56959&c=1 (http://www.voetbalprimeur.nl/?t=news&id=56959&c=1)

http://www.fcupdate.nl/nieuws/2007/08/14/galatasaray-serieus-in-de-markt-voor-kone/

http://www.soccerplaza.be/nieuws/12999

http://www.vi.nl/vi/show/id=62802/contentid=95802/sc=aabf5b (http://www.vi.nl/vi/show/id=62802/contentid=95802/sc=aabf5b)

Cogu sitede ayni haber cikti. PSV 10 milyon euro istiyor, GS'nin teklif ettigi ucret de buna yakinmis. Fakat Kone'nin GS'ye sicak bakmadigi ve sorun yarattigi yaziyor.

attiilla
13.Ağustos.2006, 18:49
Geçen sene Şampiyonlar Ligine ayak bastı parası almadık mı Liverpoolu yendiğimiz içinde cebimize baya para girdi..Geçen senelerden trnasfer yapamyıp kalan paralarda var ee normal yani bu sene coşmamız..

agoecmen
13.Ağustos.2006, 18:52
Madem sizde Avrupa ruhu var, Lucescu doneminden beri nerelerdesiniz? Tromso, Sociedad, Bordeaux gibi takimlara karsi neredeydi o ruh? Kendinizi kandirmayin, Lucescu'dan beri BJK ve FB Avrupada GS'den cok daha iyi ve daha fazla puan topladi, zaten su an Avrupa klasmaninda BJK ve FB GS'nin ustunde hakli olarak.

Ayrica Juve baya yedek kadroyla cikmisti:

GALATASARAY: Mondragon, Prates (Hasan Şaş Dk. 45), De Boer (Bülent Korkmaz Dk. 84), Orhan, Hakan Ünsal, Sabri, Petre, Tamas, Ergün, Berkant, Hakan Şükür(Cihan Dk. 90+5)
YEDEKLER: Aykut, Arif, Abdullah, Suat Usta
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
JUVENTUS: Chimenti, Ferrara, Tudor, Iuliano (Appiah Dk. 75), Pessotto, Conte (Camoranesi Dk. 85), Davids, Maresca, Zalayeta, Miccoli, Di Vaio YEDEKLER: Buffon, Montero, Nedved, Birindelli, Trezeguet

As kadrodan sadece Tudor ve Davids var, onun disinda hepsi yedekti. Madem Avrupa ruhu var, ilk macta neden yenemediniz veya o sene gruptan cikamadiniz? Gecin artik bu masallari, hala 7 sene evvel alinan basarilardan bahsediyorsunuz, ustunden neler gecti neler....

Ayrica Lincoln konusu uzamaya basladi. Ricardinho dunya kupasinda oynarken, Alex Copa America'da kaptanlik yaparken Lincoln neredeydi? Milli takimin formasini daha 1 kere bile giyemedi Lincoln. Ayrica Schalke kacan sampiyonlugu Lincoln'e mal etti ve gondermeye karar verdi, yoksa GS'nin alacagi yoktu. Ustelik boyle bir 'superstari' GS ve Zenith takimlarinin disinda kimsenin istememesi de dusundurucu tabii. Sakin yanlis anlamayin, Lincoln elbette Turkiye icin kalburustu, cok kaliteli bir oyuncu, fakat sadece Lincoln ve bir forvetle sampiyonlugun hemen gelecegini veya GS'nin Avrupa'da buyuk basarilar yakalayacagini dusunenler hayal kuruyor, olayi abartiyor. Sadece bunu soylemek istedim

.

arkadaşım dikkat edersen 2 transfer yapmadık.. 9 tane transfer yaptık. bu 9 transferde çok önemli transferler.. yedek kadromuz bile as kadro gibi..bu yenilenmeyle ve KALLİyle bu başarının bu sene olmasa bile 1-2 sene içinde geleceğine inanıyorum..

ulucangs
13.Ağustos.2006, 18:55
ilk defa hollanda basınında bugun koneyle ılgılı haber cıktı.haydı hayırlısı

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=47011

murty54
13.Ağustos.2006, 18:57
ulucangs ben koneyle ilgili kac tane haber verdim hollanda basınından

uAburak89
13.Ağustos.2006, 18:58
Çok uzadı yav.. Tüm transferleri kara para ile yapıyoruz.. Kaynak: Uyuşturucu, beyaz kadın ticareti vs vs..

Avrupa'da gruplara kalamayız.. Deivid 5 tane Lincoln eder.. Kone ile hiç ilgilenmedik bile, Alves'e sormuşlar Galatasaray'a gidecekmisin diye tanımıyorum öyle bir kulübü demiş..

Hazımsızlık için Limonlu soda.. ;;)

douramss
13.Ağustos.2006, 18:59
Ayrica Lincoln konusu uzamaya basladi. Ricardinho dunya kupasinda oynarken, Alex Copa America'da kaptanlik yaparken Lincoln neredeydi? Milli takimin formasini daha 1 kere bile giyemedi Lincoln. Ayrica Schalke kacan sampiyonlugu Lincoln'e mal etti ve gondermeye karar verdi, yoksa GS'nin alacagi yoktu.

Lincolnle ilgili cevabının kalan kısmı gerçekçi...O yüzden buraya eklemedim...Ama Ricardinho Breziya kulübesinde otururken,Alex Copa Amerika da oynarken Lincoln neredeydi demek kadar saçma biley olamaz....Lincoln de ,Alex ve Ricardinho nun kapısının önünden geçemediği Bundesliga'da Schalke de oynuyordu....Türk Milli takımı bir kıstas alınabilir yerli futbolcular için ama Breziya'da onlarca kaliteli futbolcunun milli takıma giremediğini unutmayalım...

Dediğin gibi nasıl ki bir futbolcuyla UEFA hayalleri gerçekçi olmuyorsa bir futbolcu da şampiyonluğa bedel edilemez...Günah keçisi ilan edilmek ne kadar kolaydır bunu bilmek gerekiyor...Kaçan şampiyonluğu bir futbolcunun üzerine yığmak sence doğru mu,aynı o futbolcunun tek başına UEFA yı getiremeyeceği gibi yanlış....

Atakan38
13.Ağustos.2006, 18:59
İçimi bi karamsarLık kapLadı
kone qeLmicekmiş qibime qeLio son anda vazqeccek qıbı bı hıs var ıcımde

bjk4ever__uzatma bence.
kım n derse desin gaLatasaray turkıyenın en buyuk markasıdır

LincoLn'de oLağanustu bı topcudur
mıLLı takımda oynamadı die kotu futboLcu oLmaz

ümit karanda oynamıo mıLLı takımda kotu futboLcumu

sen qıt bjk'nın transfer boLumune

Hugo
13.Ağustos.2006, 19:00
http://images.teamtalk.com/06/10/190/ArounaKone_168751.jpg Kone: Staying at PSV

PSV ace snubs Galatasaray

PSV Eindhoven striker Arouna Kone has turned down an approach from Turkish giants Galatasaray.

Thee Istanbul-based club were reportedly prepared to pay 20million euros for the Ivory Coast star - a sum which would have triggered a release clause in his contract.
However, the 23-year-old revealed he had no desire to move to Turkey.
"I do not choose for the money," Kone told the Brabants Dagblad newspaper.
"When I leave PSV, it will be for a spell at a top club."
The striker had already snubbed an offer from Ukrainian outfit Shakhtar Donetsk prior to Galatasaray's approach.
Kone also revealed that his recent bout of malaria, contracted while on holiday in his homeland, had hit him very hard.
"I was fatigued for some days already and had an enormous headache, even while talking," he said.
"In the hospital it became clear that I was struck by malaria. The infection was too serious to recover at home.

teamtalk.com

ulucangs
13.Ağustos.2006, 19:01
Çok uzadı yav.. Tüm transferleri kara para ile yapıyoruz.. Kaynak: Uyuşturucu, beyaz kadın ticareti vs vs..

Avrupa'da gruplara kalamayız.. Deivid 5 tane Lincoln eder.. Kone ile hiç ilgilenmedik bile, Alves'e sormuşlar Galatasaray'a gidecekmisin diye tanımıyorum öyle bir kulübü demiş..

dediklerinin hiç birine katılmıyorum.zaten dun ozhan abıyı dınleseydın alırdın cevabını

bjk4ever
13.Ağustos.2006, 19:01
önceki sayfalara baktımda gs önemli bi başarı kazanamadan bu kadar transfer yapıo diyolar. peki size soruyorum hayatınızda ligden başka bi başarı yakalayamamış olan sizler bu parayı nerden buluyorsunuz...biz yıllardır transfer yapamıyoruz ve o parayı bu sezon harcıyoruz.. siz her sene bi yıldız transfer ettiğiniz halde bu kadar parayı nasıl buluyosunuz..

BAhsettigin BJK ise cevap vereyim. BJK asla 9-10 milyon gibi ucuk bonservis paralari odemedi. Kleberson, Ailton, Juanfran, Carew, Ricardinho gibi oyuncularin hepsine 2-3 milyon civari cuzi rakamlar ondendi, Delgado'yu zaten bize Ulker almisti. Bunun yani sira Carew, Ilhan, Nihat, Youla gibi oyunculari baya kar yaparak sattik ve bu sekilde karsilandi. Fakat GS'de durum oyle degil ki. Kulup zaten borc bataginda, bankalardan kredi cekmesi zor, gelirleri ust seviyede degil. Bahsettigimiz paralar 15-20 milyon euro gibi buyuk rakamlar, bunlar kucuk rakamlar degil, bunlari sicak para olarak kulube sokmak kolay degil. GS butcesini asan harcamalari gecmiste zaten 2 defa yapti, bu 200 milyonluk borc bir anda ortaya cikmadi. Ayni hata bir kere daha yapilirsa GS bir daha dogrulamaz.

attiilla
13.Ağustos.2006, 19:02

Emin misin pek?Bütün spor haberleri Koneyi doğruladı

douramss
13.Ağustos.2006, 19:03
İçimi bi karamsarLık kapLadı
kone qeLmicekmiş qibime qeLio son anda vazqeccek qıbı bı hıs var ıcımde

Son saniyede bir sürpriz olmaz...Yani gelecekse vazgeçmez,eğer niyeti varsa..Gelmek istemiyorsa zaten gelmeyecektir....

Fietra 10
13.Ağustos.2006, 19:04
Emin misin pek?Bütün spor haberleri Koneyi doğruladı

yahu Burak'ın yazdıgı yazıyı iyi okuyun...ne demek istemiş iyi anlayın

uAburak89
yahu Burak'ın yazdıgı yazıyı iyi okuyun...ne demek istemiş iyi anlayın

Hay yaşa, anlayan biri çıktı sonunda.. :)

Beyler yazdığımı tersinden okuyun.. :p

douramss
dediklerinin hiç birine katılmıyorum.zaten dun ozhan abıyı dınleseydın alırdın cevabını

Arkadaş ironi yaptı sanırsam...Yanlış anladın...:)

Hugo
13.Ağustos.2006, 19:06
Hay yaşa, anlayan biri çıktı sonunda.. :)

Beyler yazdığımı tersinden okuyun.. :p

Hatta aynaya tutup okuyun :n:

Da Vinci şifresi :p

ulucangs
13.Ağustos.2006, 19:07
Yani gelecekse vazgeçmez,eğer niyeti varsa..Gelmek istemiyorsa zaten gelmeyecektir....

abi işte olay budur uzatmaya gerek yok bekleyıp gorcez

bjk4ever
13.Ağustos.2006, 19:07
Geçen sene Şampiyonlar Ligine ayak bastı parası almadık mı Liverpoolu yendiğimiz içinde cebimize baya para girdi..Geçen senelerden trnasfer yapamyıp kalan paralarda var ee normal yani bu sene coşmamız..

Sen sadece bu seneyi dusunuyorsun ama, uzun vadede ne olacak? Bu oyuncularin mesela yuksek bir maasi var. Avrupa ulkelerine nazaran Turkiyede vergiler inanilmaz yuksek, bir oyuncunun ISpanya yerine Turkiyeyi tercih etmesi icin onun verdigi maasin ustune %50 eklemen gerek, ki GS bu parayi 3-4 sene boyunca odeyecek. Diyelim ki SL'ye giremedi ve sampiyon olamadi, bunun altindan nasil kalkacak? Fatih Terim'de bu hata yapildi, bu borc ortaya cikti, bir daha olursa ne olacak? Herseye ragmen 200 milyon dolar borcu olan bir kulup bu sekilde davranmamali, daha dikkatli olmali. GS buyuk risk aliyor, ters teperse cok kotu olur.
FB'nin en cok takdir ettigim yonu bu. Hersey planli, butceyi asmiyorlar, uzun vadede dusunuyorlar. Istese FB Deivid ve Zico'yu yollayip baskasini alamaz mi? Butcesini zorlayip alir, fakat ilerki yillari da dusunuyorlar, kulubu strukturel olarak saglam kurup gelecege yatirim yapiyorlar.

uAburak89
13.Ağustos.2006, 19:11
bjk4ever, dediklerin doğru risk bu hatta kumar.. Ama bu kumarı oynayanların güvencesi var, Seyrantepe ve Riva.. Mutlaka olumsuz durumları düşünüyorlardır.. Kulübü daha da kötü hale getirirlerse maddi açıdan, Türkiye sınırları içinde ne onlar yaşayabilir ne de aileleri..

ForsakeN
13.Ağustos.2006, 19:13

uaburak89 ,

İkide bir hazımsızlık deyip durma.Cevap yazmayacaktım ama bunu bi kaç kere tekrarlanamam canımı sıktı.

Ben çok da isterim Kone ve Alves'in GS'ye gelmesini.Ne güzelAvrupa'da daha iyi yerlere geliriz. Sen ne hazımsızlığından behsediyorsun.Biz değiliz rakip takımın aldığı adamların yaşına gülen,aldığı paraya laf atan.

Hazımsızlığın ilacını da iyi biliyorsun.Daha önce çok çektin sanırım :)

bjk4ever
13.Ağustos.2006, 19:13
Lincolnle ilgili cevabının kalan kısmı gerçekçi...O yüzden buraya eklemedim...Ama Ricardinho Breziya kulübesinde otururken,Alex Copa Amerika da oynarken Lincoln neredeydi demek kadar saçma biley olamaz....Lincoln de ,Alex ve Ricardinho nun kapısının önünden geçemediği Bundesliga'da Schalke de oynuyordu....Türk Milli takımı bir kıstas alınabilir yerli futbolcular için ama Breziya'da onlarca kaliteli futbolcunun milli takıma giremediğini unutmayalım...

Dediğin gibi nasıl ki bir futbolcuyla UEFA hayalleri gerçekçi olmuyorsa bir futbolcu da şampiyonluğa bedel edilemez...Günah keçisi ilan edilmek ne kadar kolaydır bunu bilmek gerekiyor...Kaçan şampiyonluğu bir futbolcunun üzerine yığmak sence doğru mu,aynı o futbolcunun tek başına UEFA yı getiremeyeceği gibi yanlış....

Alex'e gecen sene Bundesliga'dan 4 teklif yapildi, Rico'nun da kisa da olsa bir Ingiltere ve Fransa macerasi var. Ayrica Schalke de o kadar buyuk bir kulup degil, kadrosunda bircok vasat futbolcu da var, Lincoln'un vasat oldugunu ima etmiyorum fakat bir Bayern'de oynamak gibi degil bu.

Son kismina da katiliyorum zaten. UEFA Kupasi kazanilirsa bunda sadece Lincoln'un payi olmaz, Turkiye ligi kacarsa da tek suclu Lincoln degildir. Lincoln belki ligde 2-3 mac kazandirir, ama UEFA Kupasini tek basina kazandiramaz veya tek basina ceyrek finallere tasiyamaz, Avrupa'da sadece kalitenin yeterli olmadigini cogu kez gorduk.

Ayrica bir arkadas da 1 degil 9 transfer yaptik demis. Hadi Lincoln-Linderoth iyi oyuncular, fakat UEFA'da basariyi Servet ve Baris'la almayi dusunuyorsan daha cok beklersin. Turk milli takiminin tamamina sahip FB'nin Avrupa'da ne yaptigini gorduk, Servet'in de ne hallere dustugunu gorduk. Ben yine bu sene bir takimimizin UEFA'da ceyrek finale veya SL'de 2. tura cikabilecegini sanmiyorum, hayal de kurmuyorum.

eGowiCh
13.Ağustos.2006, 19:15
Sen sadece bu seneyi dusunuyorsun ama, uzun vadede ne olacak? Bu oyuncularin mesela yuksek bir maasi var. Avrupa ulkelerine nazaran Turkiyede vergiler inanilmaz yuksek, bir oyuncunun ISpanya yerine Turkiyeyi tercih etmesi icin onun verdigi maasin ustune %50 eklemen gerek, ki GS bu parayi 3-4 sene boyunca odeyecek. Diyelim ki SL'ye giremedi ve sampiyon olamadi, bunun altindan nasil kalkacak? Fatih Terim'de bu hata yapildi, bu borc ortaya cikti, bir daha olursa ne olacak? Herseye ragmen 200 milyon dolar borcu olan bir kulup bu sekilde davranmamali, daha dikkatli olmali. GS buyuk risk aliyor, ters teperse cok kotu olur.
FB'nin en cok takdir ettigim yonu bu. Hersey planli, butceyi asmiyorlar, uzun vadede dusunuyorlar. Istese FB Deivid ve Zico'yu yollayip baskasini alamaz mi? Butcesini zorlayip alir, fakat ilerki yillari da dusunuyorlar, kulubu strukturel olarak saglam kurup gelecege yatirim yapiyorlar.

Katılıyorum. Yönetici farkı. Galatasaray iyi yönetilmedi yıllardır, iyi yönetilse UEFA standartlarına sahip olamayan bir stadyum yerine birinci sınıf bir stadyumu olurdu, borçları bu kadar fazla olmaz, para getirecek yatırımlara sahip olur ve pazarlamayı iyi yapardı.

Fenerbahçe kurumsal açıdan tüm kulüplerden önde, bu yüzden de ekonomisi çok iyi durumda, yöneticiler sportif açıdan kulübü tam doğru yönetmiyor olabilirler ama kurumsal açıdan kusursuz yönettikleri kesin. BJK'nin Del Bosque'ye 8.5 milyon Euro'luk tazminatı, Galatasaray'ın aldığı ama 1 maç bile oynatmadığı Mpenza gibi birçok oyuncu, kulüplerimizi maddi anlamda çökertmiştir.

Avrupa'daki gibi profesyonel yöneticiler iş başına gelirse kulüplerimiz maddi açıdan kalkınır, giderek büyür ve Avrupa düzeyine gelebilir. Şu an buna en yakın Fenerbahçe, sportif anlamda çok zayıf olmasına rağmen kurumsal anlamda dünya standardında.

Galatasaray sponsorlarla bu işi çözebileceğini zannediyor ama biliyor mu ki sponsorların bu oyuncuların bonservislerini sahip olduğunu? Delgado'nun bonservisini Ülker aldı, olası bir satışta Ülker alacak parayı, Lincoln'ün veya başka bir yabancının bonservisi veya isim hakkı bir firmada da olabilir. Bu tür şeyler doğru değildir, sponsorla yapılan transferler bana göre yanlıştır. Kendi kaynağını yaratamayıp sponsora sığınıyorsan büyük kulüp değilsin demektir. Bugün dünyada R.Madrid, Milan, Chelsea, Liverpool, Barcelona gibi kulüpler kendi kaynaklarını yaratıp, sponsor desteksiz transferlerini hallediyorlar. Barcelona'nın forma reklam geliri bile yok. Televizyon, market, bilet ve kombine gelirlerinin yanı sıra çeşitli sponsorluk anlaşmaları ile büyük bir bütçeye sahipler. Sponsorluk anlaşması yapılır ama bir oyuncunun transferi için sponsordan para tahsil edilmez. Büyük kulüpler kendi kaynaklarını yarattığı gibi, yaptıkları oyuncu satışlarından da inanılmaz gelir elde ediyorlar. Bunun sebebi de kulübün iyi yönetilmesi, doğru yönetilmesi olsa gerek...

ultraslan2091
13.Ağustos.2006, 19:15
parayı düşünen arkadaşlara söylüyorum lincolnü dsmart aldı konenin de sponsoru son çıkan haberlere göre ülkermiş zaten aldığımız dğer oyunculardan sadece linderotha bonservis olarakyüklü bir para ödendi volkan a 1mn euroödendi diğerleri içinhiç para ödenmedi

Memedov
13.Ağustos.2006, 19:18
Galatasaray Kone'yi alsada Avrupa transfer görse yahu :)

Galatasaray sona yaklaştı galiba buradan oyuncuyu kaçırırsa yazık olur.

uAburak89
13.Ağustos.2006, 19:19
uaburak89 ,

İkide bir hazımsızlık deyip durma.Cevap yazmayacaktım ama bunu bi kaç kere tekrarlanamam canımı sıktı.

Ben çok da isterim Kone ve Alves'in GS'ye gelmesini.Ne güzelAvrupa'da daha iyi yerlere geliriz. Sen ne hazımsızlığından behsediyorsun.Biz değiliz rakip takımın aldığı adamların yaşına gülen,aldığı paraya laf atan.

Hazımsızlığın ilacını da iyi biliyorsun.Daha önce çok çektin sanırım :)

Nickim uAburak89, ne yazacağıma ben karar veririm canın çok sıkılıyorsa bu bölüme girmeyebilirsin..

Çok isterim lafın, hiç samimi değil.. Fair-play oyunları oynamanın alemi yok..

Hazımsızlığın ilacını iyi biliyorum, çünkü zamanında 1995-2000 yılları arasında rakip takım taraftarlarının çekemeyeşini gördüm..

Şu anda da aynı durum var, Fenerbahçe'nin en fanatik sitesinde bile Kone gelirse lig tv'yi iade ederim, Kone'nin sitesi yok mu Galatasaray'a gelmesini engellememiz lazım diyenler var..

sandro
13.Ağustos.2006, 19:20
Transfer Heberlerinden Yine Tartismaya Yonetim Yanlislikalrina Gecilimis Transfer Konusalim Yaw Gecmis Transferleri deil olasi transferleri :)

ulucangs
13.Ağustos.2006, 19:23
haber falan yokmu ya

Atakan38
13.Ağustos.2006, 19:23
Ya Bzm YonetıcıLer Bu Harcanan ParaLarın Alınan OyuncuLarın Sonunu Dusunmedenmı Alıo Sanki
Sadece YıLLardır Transfer Yapmıoruz YapaLımda GorsunLer Gerisi KoLay Die Çok Dusuncesız Bı SekıLde Transfer Yapmıo HeraLde.
BunLar Uzun Sure PlanLanmıs DusunuLmus ProjeLer.Raat Olun.Bı Sey Cıkmaz
Ztn Dunyanın En Cok Gayrı MenkuLu Olan TakımLarından Bırıyız.OnLarda DeğerLenbıLır.

Konu Ya Kapancak Yada MsjLar SıLıncek Bosuna Uzatıosunuz
bjk4ever bence sen burda qorusLerını bıLdırme ortaLığı karıstırıosun

bekLeyıp gorıcez kone yı faLan

ibo
13.Ağustos.2006, 19:24
Öncelikle konumuz "Galatasaray Transfer Haberleri" Ama konu daha çok "Galatasaray'ın Transfer Kaynakları" olayına dönmüş. Daha fazla konuyu saptırmadan gerçek tartışmasız gereken mevzuya gelelim isterseniz...

bjk4ever
13.Ağustos.2006, 19:26
Katılıyorum. Yönetici farkı. Galatasaray iyi yönetilmedi yıllardır, iyi yönetilse UEFA standartlarına sahip olamayan bir stadyum yerine birinci sınıf bir stadyumu olurdu, borçları bu kadar fazla olmaz, para getirecek yatırımlara sahip olur ve pazarlamayı iyi yapardı.

Fenerbahçe kurumsal açıdan tüm kulüplerden önde, bu yüzden de ekonomisi çok iyi durumda, yöneticiler sportif açıdan kulübü tam doğru yönetmiyor olabilirler ama kurumsal açıdan kusursuz yönettikleri kesin. BJK'nin Del Bosque'ye 8.5 milyon Euro'luk tazminatı, Galatasaray'ın aldığı ama 1 maç bile oynatmadığı Mpenza gibi birçok oyuncu, kulüplerimizi maddi anlamda çökertmiştir.

Avrupa'daki gibi profesyonel yöneticiler iş başına gelirse kulüplerimiz maddi açıdan kalkınır, giderek büyür ve Avrupa düzeyine gelebilir. Şu an buna en yakın Fenerbahçe, sportif anlamda çok zayıf olmasına rağmen kurumsal anlamda dünya standardında.

Galatasaray sponsorlarla bu işi çözebileceğini zannediyor ama biliyor mu ki sponsorların bu oyuncuların bonservislerini sahip olduğunu? Delgado'nun bonservisini Ülker aldı, olası bir satışta Ülker alacak parayı, Lincoln'ün veya başka bir yabancının bonservisi veya isim hakkı bir firmada da olabilir. Bu tür şeyler doğru değildir, sponsorla yapılan transferler bana göre yanlıştır. Kendi kaynağını yaratamayıp sponsora sığınıyorsan büyük kulüp değilsin demektir. Bugün dünyada R.Madrid, Milan, Chelsea, Liverpool, Barcelona gibi kulüpler kendi kaynaklarını yaratıp, sponsor desteksiz transferlerini hallediyorlar. Barcelona'nın forma reklam geliri bile yok. Televizyon, market, bilet ve kombine gelirlerinin yanı sıra çeşitli sponsorluk anlaşmaları ile büyük bir bütçeye sahipler. Sponsorluk anlaşması yapılır ama bir oyuncunun transferi için sponsordan para tahsil edilmez. Büyük kulüpler kendi kaynaklarını yarattığı gibi, yaptıkları oyuncu satışlarından da inanılmaz gelir elde ediyorlar. Bunun sebebi de kulübün iyi yönetilmesi, doğru yönetilmesi olsa gerek...

Dogru, sponsor hicbir zaman size garanti vermez. Diyelim devre arasinda Lincoln icin teklif yapildi, o zaman Ulker satmaya karar verirse ne olacak? GS tek kurus alamayacak ve ortada kalacak. Ustelik bonservisini onlar odese bile maasini 4 yil boyunca GS odeyecek, ki bu oyuncularin maasi da az birsey degil. GS strukturel olarak duzelmedigi surece, kendi kaynaklarini yaratmadigi surece asla cagdas ve Avrupa'da buyuk olan bir kulup olamaz. Herkes burada oyunculara kanarak sportif basariyi dusunuyor, fakat bu basariyi getiren en onemli unsur ekonomik guc ve bagimsizliktir. Lyon bu gunlere oyuncu olarak degil, Diarralari, Essienleri, Maloudalari satarak geldi. Sevilla bu kontaya Ramosu, Reyesi, Baptistayi satarak ve akilli transfer yaparak geldi. Futbolda basari oyle kaliteli ve pahali futbolcu alip sportif basariyi beklemek kadar kolay degil, cok daha zor ve tecrube, bilgi isteyen bir is.

ForsakeN
13.Ağustos.2006, 19:27
Nickim uAburak89, ne yazacağıma ben karar veririm canın çok sıkılıyorsa bu bölüme girmeyebilirsin..

Çok isterim lafın, hiç samimi değil.. Fair-play oyunları oynamanın alemi yok..

Hazımsızlığın ilacını iyi biliyorum, çünkü zamanında 1995-2000 yılları arasında rakip takım taraftarlarının çekemeyeşini gördüm..

Şu anda da aynı durum var, Fenerbahçe'nin en fanatik sitesinde bile Kone gelirse lig tv'yi iade ederim, Kone'nin sitesi yok mu Galatasaray'a gelmesini engellememiz lazım diyenler var..

Benim samimi olup olmadığımı oradan anlayabiliyorsun ya pes. Benim yakın arkadaşlarım bilir, kulüplerimizin(herhangi bir kulüp) Avrupa'da başarı elde etmelerini ne kadar çok istediğimi.

Tabii senin için rakip takım diplere batsın ,Avrupa'da tel tel dökülsün daha güzel.Kendin gibi sanıyorsun başkalarını.

Ayrıca canımın sıkılması senin suçun.Çünkü rakip takım taraftarlarını tahrik edici mesajlar yazıyorsun.Moderatör arkadaşlar gereğini yapacaktır umarım.

Neyse tartışmayı daha fazla uzatmak istemiyorum.

douramss
13.Ağustos.2006, 19:27
Fenerbahçe yönetimi kurumsal anlamda Türkiye de bir numaradır...Bunu kimsenin tartışmasına gerek yok...Gördüğüm kadarıyla,çevremdeki Fenerbahçeliler, artık kurumsal büyüme değil de sportif başarı bekliyor...Bu başarı da tabii ki Avrupa'da bekleniyor...İşte bu bence Fenerbahçe yönetiminin en zayıf kaldığı nokta...Geçen yaz aylarca Aziz Yıldırım'ın istifasıyla uğraşıldı,transferler Avrupa'dan elenince geldi...Bu bence yönetimin vizyon açısından yetersiz olduğunu kanıtlıyor....Fenerbahçelilerin artık kurumsal büyüme değil de sportif başarı beklediği ortada....

Galatasaray yönetimi zamanında çok büyük hatalar yaptı...Lukunkulara Christianlara ödenen paralar ortada....Bence Galatasaray için dönüm noktası Lucescu nun gönderilip Terim in getirilmesiydi....Burda iddia ediyorum ki Lucescu bu takımın başında kalsaysdı Galatasaray ın marka değeri bu kadar düşmezdi....Profesyonel yönetici fikri oldukça mantıklı....O günleri görebilecek miyiz acaba..

bjk4ever
13.Ağustos.2006, 19:29
Ya Bzm YonetıcıLer Bu Harcanan ParaLarın Alınan OyuncuLarın Sonunu Dusunmedenmı Alıo Sanki
Sadece YıLLardır Transfer Yapmıoruz YapaLımda GorsunLer Gerisi KoLay Die Çok Dusuncesız Bı SekıLde Transfer Yapmıo HeraLde.
BunLar Uzun Sure PlanLanmıs DusunuLmus ProjeLer.Raat Olun.Bı Sey Cıkmaz
Ztn Dunyanın En Cok Gayrı MenkuLu Olan TakımLarından Bırıyız.OnLarda DeğerLenbıLır.

Konu Ya Kapancak Yada MsjLar SıLıncek Bosuna Uzatıosunuz
bjk4ever bence sen burda qorusLerını bıLdırme ortaLığı karıstırıosun

bekLeyıp gorıcez kone yı faLan

Isinize mi gelmedi? Burasi bir forum, ozgur bir ortam. Goruslerimizi mantikli seyler soyleyerek bildiriyoruz, kimseyi kiskirtmiyorum veya provoke etmiyorum. Asil bizim soylemlerimize varsayimlarla cevap verip sinirlenen sizlersiniz.
Ayrica burasi transfer bolumu, oyunculardan cok kaynaklari tartismakta bence buyuk bir sorun yok. Tabii GS'li bir moderator bunu begenmezse hemen silebilir, isine gelmeyebilir. Fakat dun burada bircok gereksiz geyik oldu, bunlara kimse nedense karsi cikmadi. 'Kone gelirse soyle olur boyle olur super olur' gibi mesajlarinda cok sey ifade ettigi soylenemez, en azindan benim yazdigim seyler kadar.

Atakan38
13.Ağustos.2006, 19:30
Öncelikle konumuz "Galatasaray Transfer Haberleri" Ama konu daha çok "Galatasaray'ın Transfer Kaynakları" olayına dönmüş. Daha fazla konuyu saptırmadan gerçek tartışmasız gereken mevzuya gelelim isterseniz...

Doru Dıosun
Burda Buranın DemırbasLarı BeLLı 5-10 Kısı Var Kendı Aramızda Konusoruz Ztn Bı Sorun Yok

Ama BazıLarı Tahrıt Etmeye YoneLık,OrtaLığı Karıstırmaya YoneLık MsjLar Atıo Bu GeneLde Baska Takım Taraftarı Oluo BzmkiLerde Susmuo
Bence BunLarı Gorup YapanLara El Atmanız Lazım

uAburak89
13.Ağustos.2006, 19:30
Benim samimi olup olmadığımı oradan anlayabiliyorsun ya pes. Benim yakın arkadaşlarım bilir, kulüplerimizin(herhangi bir kulüp) Avrupa'da başarı elde etmelerini ne kadar çok istediğimi.

Tabii senin için rakip takım diplere batsın ,Avrupa'da tel tel dökülsün daha güzel.Kendin gibi sanıyorsun başkalarını.

Ayrıca canımın sıkılması senin suçun.Çünkü rakip takım taraftarlarını tahrik edici mesajlar yazıyorsun.Moderatör arkadaşlar gereğini yapacaktır umarım.

Fenerbahçe geçen sene elendiğinde konvoy'a çıktım bende, zil takıp oynadım.. :0:

Gereken bencede yapılmalı, sabahtan beri bakıyorum.. Paranın kaynağı nerden geliyor, nasıl transfer yapabiliniyor.. Size kaldı dimi derdi, tasası ?

Bunun adı kıskançlık, çekememezlik başka bir şey değil.. Eğer birileri ceza alacaksa benden önce milleti tahrik edenlerden başlanılması lazım..

ForsakeN
13.Ağustos.2006, 19:32
Bunun adı kıskançlık, çekememezlik başka bir şey değil..
Mesaj yazmayacağım diyorum sana ama hala laf atıyorsun
Beni Galatasaray'ın aldığı oyuncular ilgilendirmez.İsterse Messi'yi oynatsınlar bonservisini alamadıktan sonra :rolleyes:

uAburak89
13.Ağustos.2006, 19:35
Az önce Kone gelirse mutlu olurum, şimdi beni ilgilendirmez..

Samimi değilsin dediğim zaman suçlu ben olmuştum birde..

Ayrıca, bonservisli Deivid yerine, bonservisi sponsor da olan Kone'yi tercih ederim..

Atakan38
13.Ağustos.2006, 19:35
Isinize mi gelmedi? Burasi bir forum, ozgur bir ortam. Goruslerimizi mantikli seyler soyleyerek bildiriyoruz, kimseyi kiskirtmiyorum veya provoke etmiyorum. Asil bizim soylemlerimize varsayimlarla cevap verip sinirlenen sizlersiniz.
Ayrica burasi transfer bolumu, oyunculardan cok kaynaklari tartismakta bence buyuk bir sorun yok. Tabii GS'li bir moderator bunu begenmezse hemen silebilir, isine gelmeyebilir. Fakat dun burada bircok gereksiz geyik oldu, bunlara kimse nedense karsi cikmadi. 'Kone gelirse soyle olur boyle olur super olur' gibi mesajlarinda cok sey ifade ettigi soylenemez, en azindan benim yazdigim seyler kadar.

Bız En azından transferı Soz konusu olan adam hakkında konusuoruz

ya kaynak farkLı oyuncu transfer etmek farkLı bı yerden buluoLar demekkı parayı gs lı moderator olayı obur takımlı moderatorler ıcınde qecerLı

sen burda bı sey demesen(aLamazsınız,kaynak nerden qeLıo qıbı) burda oLayLar bu haLe qeLmezdı

cgdsshn
13.Ağustos.2006, 19:37
Arkadaşlar Brazilya Milli takımında oynama sayısı çok geçerli bir istaistik değildir. Sebebi ise Brezilya Milli Takımının çoğu grup eleme maçına sadece Brezilya'da oynayan oyuncular arasından seçilmesi. 21 yaşında Almanya'da oynamaya başlayan Lincoln'ün oynadığı Milli Takıma seçilememesi normal(Ronaldinho-Kaka-Diego-Juninho). Zaten Brezilya Milli takımında oynayan bir hücum oyuncusunu bu yaşta Türkiye'ye getirmek de şu anda ne yazık ki mümkün değil. Alex ve Ricardinho oynadıkları bütün milli maçları Brezilya'da futbol oynarken yapmaları tesadüf değil. Ayrıca Alex ve Ricardinho daha önce Avrupa'da oynamış ve kalıcı olamamışken Lincoln 21 yaşından bu yana Bundesliga'da oynamış ve hatta ligin en değerli oyuncusu seçilmeyi başarmış. Schalke'nin büyük bir takım olmadığını savunmak ise görüştür saygı duyarım ancak hali hazırda Almanya'nın en büyük bütçeli 3. takımı olduğunu da hatırlatmak isterim( Bayern ve Bremen'in ardından).

Daha önce Türkiye'ye Avrupa'nın 4 büyük liginin şampiyonluk adaylarından birinin en önemli oyuncusu bu yaşta gelmemişti ve açıkçası ben Lincoln'ün de geleceğine inanmıyordum ancak gerçek şu ki artık Lincoln Galatasaray'da ve bence tartışmak yerine hangi takımı tutarsanız tutun Lincoln'ün futbolunun keyfini çıkartın.

ibo
13.Ağustos.2006, 20:01
Forum kurallarından bir madde;

*Konudan Saparak Kişisel Tartışmalara Giremezsiniz...

Bu maddeye uymayıp konuyu baltalayanlara gerekli cezalar uygulanmıştır.

"Transfer Parası Nereden Geliyor?" diye tartışmanın içine girilirse az önce gördüğümüz gibi sonsuz döngünün içine dahil oluruz. Sonuçta Galatasaray Kulübünün açıklaması "Sponsorlar Aracılığıyla Yapıyoruz." dur. Daha fazla da bilgi verilmemiştir. Bizim burada maddi durumu konuşmamız "Komplo Teorrilerinden" öteye gitmiyor. Konumuz "Transfer Haberleri" yani burada hangi oyuncu takıma gelirse yararlı olur? Futbolcuların + ları ve - leri üzerine konuşmamız gerekirken Gs'liler bir taraftan "Kıskanıyorsunuz." diye taş atıyor. Diğer takım taraftarları "Hayır kıskanmıyoruz." diye ÇOCUKÇA bir tartışma içine girmişsiniz. Bu foruma bu kalitede tartışma YAKIŞMIYOR.

Ayrıca önceki sayfada bir arkadaş "Galatasaraylı Moderatör" diye bana bir şeyler yazmış. Moderatör nedir? Amacından sapan Konuları, Forum Kurallarını İhlal Eden Üyelere KURALLAR çerçevesinde gerekli yaptırımı yapmakla görevli bir insandır. Bu moderatörler seçilirken nelere dikkat edilir? FANATİK olmamasına, Her üyeye eşit mesafede yaklaşabilmesine, Güzel üslup kullanan ve diğer yöneticilik vasıflarını taşıyan insanlara ADMİN'lerimiz tarafında bir yetki verilir. Biz de Admin'lerimizin bizlere vermiş olduğu görevi LAYIKİYLE yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu görevi FANATİKÇE kullananlar zaten görevden alınıyor. Onun için bizler yorum yaparken fanatiklik yapmadna görüşlerimizi belirtiriz ama yaptığımız görevede FANATİKLİĞİ karıştırmayız. Benim Gs'li olmam gs'li arkadaşları AYRI bir kefeye koymam anlamına gelmiyor. Nitekim az önce bir gs li arkadaşa daha ceza verdim.

Sonuç itibariyle bu konu her gün kilitleniyor. Her gün Futbolun amacının bir eğlence olduğunu, Fanatiklik yapıp başkalarının kalbini kırmanın hiç hoş olmadığını, Amacımızın kendi takımımızı değil TÜRK FUTBOLUNU güçlendirmek olması gerektiğini yazıyoruz. Ama nafile. Gene AYNI TAS AYNI HAMAM. Sorununuz nedir bilmiyorum,anlayamıyorum? Buradaki yazılarınızla ne sizin takımınız büyük olur ne de diğer takımlar Küçük olur. Unutmayınki LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ. bırakın fanatikliği hafta sonları alın çekirdeğinizi oturun tv başına oynanan futboldan zevk almaya bakın.

Bundan sonra hala aynı davranışlara devam edip forumun kalitesini düşürenler OKUR GURUBUNA alınacaktır.

ulucangs
13.Ağustos.2006, 20:07
KONE'NİN TRANSFERİ SEZERYANLA..

PSV Eindhovenli Arouna Kone'nin transferi için Hollanda'da bulunan Galatasaraylı yöneticiler Adnan Polat ve Haldun Üstünel, kulübüyle anlaştı. Ve dün Polat ve Üstünel ile birlikte Kone'nin İstanbul'da olması beklendi. Her iki yönetici bugün Kone ile masaya oturdu. İkna çabalarından sonra Kone'de "evet" dedi. Her iki tarafın anlaştığı haberleri Hollanda basınında da yer aldı. Adnan Sezgin ve Başkan Canaydın transferin bittiği işaretlerini verdiler. Sezgin "ikinici bir transfer daha yapacağız" derken, Canaydın " Müjde çok yakın. Belki birazdan kapıdan içeri girerler" diyerek, Kone'nin gelişinin an meselesi olduğunu söyledi.. Hatta Başkan Canaydın da ikinci bir transferden bahsetti. TRANSFER TAMAMEN BİTTİ HAVASI HAKİMKEN, KONE'NİN GELİŞİ BİR GÜN DAHA ERTELENDİ.. PSV İLE ANLAŞILDI.. KONE İKNA EDİLDİ.. PEKİ NEDEN TRANSFER BİR TÜRLÜ GERÇEKLEŞMİYOR.. İŞTE CEVABI.
Adnan Polat ve Haldun Üstünel Kone'nin transferi için iki gündük mekik diplomasisi yapıyorlar. PSV ile anlaşıldı. Kone ikna edildi ancak ikna edilemeyen Kone'nin eşi.. Bugün akşam üzeri Adnan Polat, Haldun Üstünel, Kone ve eşi biraraya geldiler.. 1 haftadır görüşmelerin sürdüğü 24 yaşındaki Kone konusunda maddi açıdan çok ailevi konuların önem taşıdığı belirtildi. Kone’nin ailesi ve çocuğuna yönelik isteklerinin yerine getirilmesi konusundaki sorunların çözülmeye çalışılıyor. Polat ve Üstünel'in Kone'nin eşini ikna çabalarının ne sonuç vereceği bugün sabah saatlerinde belli olacak. Ve Kone öyle ya da böyle.. Sonuçlanacak. Kone transferinde normal doğum gerçekleşmiyor ama iki yönetici sezeryanla da olsa doğumda ısrarlı.. Turkspor.net dahil, internet sitelerinde verilen haberler anlık gelişmeler neticesinde verilmekte. Ancak hesapta olmayan gelişmeler transfer sürecini uzatmakta çözülmesi gereken yeni problemler ortaya çıkmaktı. Kone bir türlü gelemeyince sabırsızlıkla bekleyen taraftarlar, sitelerin yalan haber yazdıkları konusunda endişe duymaktalar.. Oysa Polat ve Üstünel'in üç gündür büyük çaba harcadıkları bir gerçek, görüşmelerde yeşil ışık yaktıkları ortada.. Her şeyden önce böyle bir futbolcuyu G.Saraya kazandırmak için büyük çaba sarfeden iki yöneticiyi kutlamak gerekir.. Önemli olan bu çabayı göstermek böyle olduktan sonra Kone 'de gelir, hatta ikinci yabancı Alves bile olabilir.. Bekleyip göreceğiz

türkspor.net

uAburak89
13.Ağustos.2006, 20:09
Benim Gs'li olmam gs'li arkadaşları AYRI bir kefeye koymam anlamına gelmiyor. Nitekim az önce bir gs li arkadaşa daha ceza verdim.

Doğru söylüyor, kefilim kendisine.. Bizzat bana verdi cezayı.. :D

Emurafu
13.Ağustos.2006, 20:18
KONE'NİN TRANSFERİ SEZERYANLA..

PSV Eindhovenli Arouna Kone'nin transferi için Hollanda'da bulunan Galatasaraylı yöneticiler Adnan Polat ve Haldun Üstünel, kulübüyle anlaştı. Ve dün Polat ve Üstünel ile birlikte Kone'nin İstanbul'da olması beklendi. Her iki yönetici bugün Kone ile masaya oturdu. İkna çabalarından sonra Kone'de "evet" dedi. Her iki tarafın anlaştığı haberleri Hollanda basınında da yer aldı. Adnan Sezgin ve Başkan Canaydın transferin bittiği işaretlerini verdiler. Sezgin "ikinici bir transfer daha yapacağız" derken, Canaydın " Müjde çok yakın. Belki birazdan kapıdan içeri girerler" diyerek, Kone'nin gelişinin an meselesi olduğunu söyledi.. Hatta Başkan Canaydın da ikinci bir transferden bahsetti.

TRANSFER TAMAMEN BİTTİ HAVASI HAKİMKEN, KONE'NİN GELİŞİ BİR GÜN DAHA ERTELENDİ.. PSV İLE ANLAŞILDI.. KONE İKNA EDİLDİ.. PEKİ NEDEN TRANSFER BİR TÜRLÜ GERÇEKLEŞMİYOR.. İŞTE CEVABI.

Adnan Polat ve Haldun Üstünel Kone'nin transferi için iki gündük mekik diplomasisi yapıyorlar. PSV ile anlaşıldı. Kone ikna edildi ancak ikna edilemeyen Kone'nin eşi.. Bugün akşam üzeri Adnan Polat, Haldun Üstünel, Kone ve eşi biraraya geldiler.. 1 haftadır görüşmelerin sürdüğü 24 yaşındaki Kone konusunda maddi açıdan çok ailevi konuların önem taşıdığı belirtildi. Kone’nin ailesi ve çocuğuna yönelik isteklerinin yerine getirilmesi konusundaki sorunların çözülmeye çalışılıyor. Polat ve Üstünel'in Kone'nin eşini ikna çabalarının ne sonuç vereceği bugün sabah saatlerinde belli olacak. Ve Kone öyle ya da böyle.. Sonuçlanacak. Kone transferinde normal doğum gerçekleşmiyor ama iki yönetici sezeryanla da olsa doğumda ısrarlı.. Turkspor.net dahil, internet sitelerinde verilen haberler anlık gelişmeler neticesinde verilmekte. Ancak hesapta olmayan gelişmeler transfer sürecini uzatmakta çözülmesi gereken yeni problemler ortaya çıkmaktı. Kone bir türlü gelemeyince sabırsızlıkla bekleyen taraftarlar, sitelerin yalan haber yazdıkları konusunda endişe duymaktalar.. Oysa Polat ve Üstünel'in üç gündür büyük çaba harcadıkları bir gerçek, görüşmelerde yeşil ışık yaktıkları ortada.. Her şeyden önce böyle bir futbolcuyu G.Saraya kazandırmak için büyük çaba sarfeden iki yöneticiyi kutlamak gerekir.. Önemli olan bu çabayı göstermek böyle olduktan sonra Kone 'de gelir, hatta ikinci yabancı Alves bile olabilir.. Bekleyip göreceğiz

türkspor.net

ibo
13.Ağustos.2006, 20:19
mod arkadasa soyluyorum ama sadece öneri sakın yanlıs anlamayın.benım dusuncem herkes kendı klubünün konusuna mesaj yazsın.yanı bır besıktaslı gelıp galatasaray konusuna yazmasın.aynı taktırde bır galatasaraylıda besıktaslıya veya fenerbahce konusuna mesaj yazmassa daha saglıklı olur kanatindeyim

Forumda öyle bir ayrıştırmaya gitmek hoş olmaz. Sonuçta hepimiz Medeni insanlarız. Herkes istediği yere mesaj yazabilir ama saygı ve sevgi çerçevesinde. İpin ucunu kaçıranlarıda zaten OKUR GURUBUNA dahil ediyoruz. Forum Kurallarını uymadığını düşündüğünüz kişileri nicklerinin altında ki çarpı işaretine tıklayarak bizlere yardımcı olursanız çok daha hızlı müdahale etme imkanımız olur...

Konuyu dağıtmayalım "Galatasaray Transfer Haberleri" ne devam edelim. Ayrıca önerilerinizi Özel Mesaj Yolu ile yapıp konunun dağılmamasına yardımcı olursanız sevinirim...

ulucangs
13.Ağustos.2006, 20:19
Kone tamam
Galatasaray, gelecek planlarında İstanbul bulunmayan Fildişili golcüye ret edemeyeceği bir teklif yaptı ve işi bitirdi.

Başrolde Haldun Üstünel var

Sezona 4-0’lık Çaykur Rizespor galibiyetiyle fırtına gibi giren Galatasaray’a bir müjdeli haber de Hollanda’dan geldi. Futbol A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin’in uzun süren temasları sonrasında önemli yol katettiği Arouna Kone transferinde iş artık sadece resmi imzaya kaldı. Eindhoven’da üs kuran yönetici Haldun Üstünel’in, hem PSV Eindhoven Yönetimi hem de Arouna Kone ile prensipte el sıkıştığı vurgulandı.

Adnan Polat da işbaşında

Gelişmeleri dakika dakika İstanbul’a ileten ve transfere son noktayı koymak için önceki gün Başkan Yardımcısı Adnan Polat’ı Hollanda’ya davet eden Üstünel’in, “PSV’den ayrılırsam çok daha büyük bir kulübe giderim'' diyen Kone’ye ret edilemeyecek bir teklif yaptığı ve işi bitirdiği kaydedildi. Fildişili golcünün kısa süre içinde Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.
Raşit ALTUN

Sıra Grafite`de
L'Equipe yazdı: Ribery'i Galatasaray'a getiren John Bico şimdi Grafite için devrede...
Galatasaray Yönetimi’nin çok gizli planını ele geçirmiş ve geçtiğimiz hafta sizlere duyurmuştuk: Bir değil iki forvet alınacak... Arouna Kone için artık saatleri sayan Sarı-Kırmızılılar’ın getirmeyi planladığı ikinci ismi de açıklamıştık: Grafite... FANATİK’in haberine, Fransa’nın saygın gazetesi L’Equipe de katıldı. Gazetede dün çıkan haberlere göre Cim Bom-Grafite flörtünde son durum şu:

Türk ekibi, Grafite için Le Mans’a 2. teklifini de yaptı. Galatasaray; 28 yaşındaki, 1.89 boyundaki Brezilyalı için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Son sözü, Le Mans ile birlikte geçen sezonu 34 maç-12 golle tamamlayan Grafite söyleyecek. Ribery’yi İstanbul’a gitmeye ikna eden John Bico’nun Galatasaray için çalışması da şüphesiz Türkler’in bir avantajı.
Çağrı DAVRAN/ Fanatik Gazetesi

Not:bu yazı milliyetten kopyala yapıstır yapılmıstır ayrıca sitede 'cimbomu bu gollerle yıktı diye bir baslıkta var kone nin

ayrıca buhaberden biraz önce sayın yöneticimiz mehmet helvacı radyo sporda canlı yayındaydı prüzleri iki yöneticimizin yoğun bir çalışma içinde çözmeye çalıştıkların Kone'yi çok istediklerini söyledi...

Emurafu
13.Ağustos.2006, 20:20
Koneyi Song önermiş.....Galatasaraya Radyosporda trnasfer konusluyor...

uAburak89
13.Ağustos.2006, 20:20
Osman Tanburacı Kone geliyor diyor yav..

Allah'ım sana geliyorum.. :D

ulucangs
13.Ağustos.2006, 20:22
emurafu sana ÖMden mail atmıstın galıba gormedın bakarsan sevınırım.bana ÖMde cvp yazarsan sevınırım.ayrıca transferle ılgılı olmadıgı için sayın mod arkadaslardan özür dilerim bir daha olmaz

Hugo
13.Ağustos.2006, 20:23
Radyospor mesaisi başladı :D

Transfer konuşuyorlar mı?

aix2
13.Ağustos.2006, 20:25
Song, Kone'yi ikna etmeye çalışıyormuş :)

Emurafu
13.Ağustos.2006, 20:26
arkadaslar lig tv de haberde kone son teklife sıcak bakmış bugün ailesiyle görüşür son kararını söylyecekmiş mutlu sona ulaşmak üzere dedi olucak gibi

Arkadaslar birisi telefonla baglandı...Foxa laf sokuyor fox koneyi neden aldı gibi gösteriyor dedi diyor..

ulucangs
13.Ağustos.2006, 20:30
arkadaslar lig tv de haberde kone son teklife sıcak bakmış bugün ailesiyle görüşür son kararını söylyecekmiş mutlu sona ulaşmak üzere dedi olucak gibi

Arkadaslar birisi telefonla baglandı...Foxa laf sokuyor fox koneyi neden aldı gibi gösteriyor dedi diyor..

cok guzel konusuyo valla adam.bu arada emrah ÖMne baksana sana mail attım bana gerı ÖMden cvp verırmısın

ibo
13.Ağustos.2006, 20:31
Lütfen işi GEYİĞE dökmeyin...

ulucangs
13.Ağustos.2006, 20:32
song inşallah ıkna eder koneyı

batuhanry
13.Ağustos.2006, 20:32
Allah Hadi be Song getir su Koneyi

Atakan38
13.Ağustos.2006, 20:33
Bide FutboLcunun Eşini İkna Etme Modası BaşLadı İice Son GunLerde

Türkiye Gibi Ulke'mi BuLcakLar Burda KraLLar Gıbı BakıLır OnLara Ama Bi AnLayabiLseLer

Artık ÇatLadım ÇatLıcam
Dayanamıorum Artık Bır An Once BeLLi Olsa
Ahh Kone Ahh :)

sandro
13.Ağustos.2006, 20:37
Su resmi sitede Kone GalatasaraydaYazisini Bi gorsek Ahhh Ahh (q)(q)

ultraslanerdem
13.Ağustos.2006, 20:39

ŞiMDi SIRADA ALVES VAR

sandro
13.Ağustos.2006, 20:42
abı alves gs ye gelmeyı cok ıstıosa bırakın Nazlı Kone yı de önce Alvesi alin yaa

sandro
13.Ağustos.2006, 20:44
Arkadaslar Ben bide şöyle düşünüorum Bu transferin bu Kadar Gecikmesini Bizimkiler Alves ve Kone yi Ayni Anda İstanbula Getirmeyi planlıo Olabilirler mi ???

ultraslanerdem
13.Ağustos.2006, 20:45
Büyük ihtimal öyle.İkisi birden imza atacaklar...

Çünkü iki yıldız alacağız demişlerdi...

ulucangs
13.Ağustos.2006, 20:46
abı alves gs ye gelmeyı cok ıstıosa bırakın Nazlı Kone yı de önce Alvesi alin yaa

alves bızemi gelmek istiyo.o zaman daha ıyı.koneyı alırsak onuda alabılırız

batuhanry
13.Ağustos.2006, 20:48
yok artik ya olmaz ole sey
alvez icin cok para lazim ya o koneyle onu birlikte beklemek zor bence

ulucangs
13.Ağustos.2006, 20:49
arkadaslar lig tv de haberde kone son teklife sıcak bakmış bugün ailesiyle görüşür son kararını söylyecekmiş mutlu sona ulaşmak üzere dedi olucak gibi .

gerrrard
13.Ağustos.2006, 20:50
Artık kesinleşsinde bizde rahatlayalım.:)

sandro
13.Ağustos.2006, 20:50
Orkun

Sabri Song Servet Volkan

Linderoth

Barıs Arda

Lincoln

Alves Kone

Kesin UEFA yı Alırız AHHh ah :icon_biggrin::icon_biggrin:

uAburak89
13.Ağustos.2006, 20:51
Selman Abi nerelerde yahu.. (:

aix2
13.Ağustos.2006, 20:52
Alves'in gelmek istediğini nerden duydunuz :) adamı Arsnal, Chelsea isterken Alves bize mi gelecek :s Alves ve Kone'yi birlikte getirmek bize 20-25 milyona patlar :s

GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2006, 20:52
yok artik ya olmaz ole sey
alvez icin cok para lazim ya o koneyle onu birlikte beklemek zor bence

Sponsorlar var yaa.Ayrıca kaynak yaratılmış.Neden olmasın?

Emurafu
13.Ağustos.2006, 20:53
Orkun

Sabri Song Servet Volkan

Linderoth

Barıs Arda

Lincoln

Alves Kone

Kesin UEFA yı Alırız AHHh ah :icon_biggrin::icon_biggrin:
Kadro kurmayı bırakalım.Ayrıca yeni sistem o degıl ardaartık lincoln yedegi bunuda bıl........3lü ortasaha ön libero gibi oynuyor cok kosuyor savasıyorlar oyüzden rakibe pozisyon vermiyoruz...Senin dedigin gibi olsa rakibe 5 pozisyon veririz.......Artık milanın sistemi ile oynuyoruz..

ulucangs
13.Ağustos.2006, 20:54
Arkadaslar Ben bide şöyle düşünüorum Bu transferin bu Kadar Gecikmesini Bizimkiler Alves ve Kone yi Ayni Anda İstanbula Getirmeyi planlıo Olabilirler mi ???

belki olabilir.ama eger ben olsaydım soyle yapardım.2sinide kesın almıssam once bırıısnı soylerdım bır gun ardındanda 2cıyı soylerdım.öbür türlü hemen gecer gider sevinç böyle daha manyak olur

sandro
13.Ağustos.2006, 20:54
Mılanın sisteminde Gattuso pirlo war ortda o kalitede oyuncu varmı sence bizde o sistele avrupada cuvallarız

ForCimbom
13.Ağustos.2006, 20:56
Kadro kurmayı bırakalım.Ayrıca yeni sistem o degıl ardaartık lincoln yedegi bunuda bıl........3lü ortasaha ön libero gibi oynuyor cok kosuyor savasıyorlar oyüzden rakibe pozisyon vermiyoruz...Senin dedigin gibi olsa rakibe 5 pozisyon veririz.......Artık milanın sistemi ile oynuyoruz..
Hiç alakası yok, kanat açısından asıl en riskli sistem budur, ama göbekten asla açık vermeyiz, Feldkamp'ın UEFA'da böyle oynayacağını zannetmiyorum...

batuhanry
13.Ağustos.2006, 20:56
milan sistemini ridvan dilmen soledi Ntv De ve suanda turkiyede sadece biz bole oynuomusuz

Emurafu
13.Ağustos.2006, 20:57
Mılanın sisteminde Gattuso pirlo war ortda o kalitede oyuncu varmı sence bizde o sistele avrupada cuvallarızArkadasım şimdi bunu anlatmak uzun.......Sadece tek söz söylüyorum Ardanın oynaması zor..Milanın sistemi ile oynuyorsakk.o tip neyse uzamasın bunlar analiz edildi kanallarda..Arda konusunda seni uyardım..Defansiflei iyi olmayana yer yok..Pazar günü Ananliz programları var izle:)

Kone konusalım:D

sandro
13.Ağustos.2006, 20:59
Zaten Bende Bılıorum Ardanın o sıstemde oynamasını zor oldugunu sadce Kodra Kalitesini göstermek için yazmiştim ama Neyse

Emurafu
13.Ağustos.2006, 21:01
Sistem farklı olabilir.....arda Maclara göre ilk onbirde oynar..

En önemli gelişme artık rakibe cok pozisyon vermiyecek en iyi 5 mac gecsin belli olur..

Bırakalım sunlarıda Koneyi bekliyoruz:D

sandro
13.Ağustos.2006, 21:03
Bu gun acıklansın artık su Kone yaw sklıdık Kone Acıklansın da sonra Alvesı Bekleyelim dimi ama :):):)

ForCimbom
13.Ağustos.2006, 21:08
RadyoSpor'daki emzik meselesini duydunuz mu?:zuhaha:D

sandro
13.Ağustos.2006, 21:11
Yok nedir ???

ulucangs
13.Ağustos.2006, 21:12
neymıs emzık meselesı duymadım ben anlatırmısın

ForCimbom
13.Ağustos.2006, 21:19
Bir yazıyı okudu, emzik falan dediler, sonra Tanburacı da ben senin ağzına başka bir şey veririm, susarsın dedi. Sonra bir sorun çıkmasın diye de ağzına acı biber veririm dedi:zuhaha:D

Kone'den falan bahsetmiyorlar???

aix2
13.Ağustos.2006, 21:24
Kone:Türkiye'de oynamam!

Galatasaray'ın üç haftadır anlaşma zemini aradığı Arouna Kone, Hollanda basınına yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye gitmek istemiyorum" diye konuştu...

Galatasaray'ın Arouna Kone transferi 24 yaşındaki oyuncunun Türkiye'ye gelmek istememesi nedeniyle çıkmaza girdi. Sarı-kırmızılı ekip üç hafta boyunca Fildişili yıldızı ikna etmek için uğraştıysa da, Kone, "Ben kariyerimi Manchester United gibi büyük takımlarda sürdürmek istiyorum" dedi. Brabants Dagblad Gazetesi'ne konuşan Kone, "Para her şey değil. Benim amacım kariyerimde daha iyi bir takıma gitmek" ifadesini kullandı. Arouna Kone daha önce de Mircea Lucescu'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Shakhtar Donetsk'in teklifini de reddetmişti. PSV Eindhoven formasıyla 25 maçta 7 gol atan oyuncunun sıtmanın yanısıra ayrıca kalp hastası olduğu da ortaya çıktı. Kone'nin Roda'dan sonra Ajax'a transferi gündeme geldiği dönemde yapılan sağlık kontrolünde kalbinden rahatsız olduğunun anlaşıldığı ve kırmızı- beyazlı kulübün bu yüzden transferden vazgeçtiği öğrenildi.

PSV ÇOK İSTİYOR
Arouna Kone transferinin çıkmaza girmesinin bir diğer nedeni ise PSV Eindhoven'ın Galatasaray'dan 14 milyon euro bonservis bedeli istemesi. Roda'dan 9 milyon euroya transfer edilen genç futbolcuyu ayrıca PSV Eindhoven Teknik Direktörü Ronald Koeman da bırakmak istemediğini açıkladı.

Kaynak: Sabah
14.08.2007

ulucangs
13.Ağustos.2006, 21:25
beyler vodafonela anlasırsak alvesde gelıyomus

ForCimbom
13.Ağustos.2006, 21:25
Ya SABAH 10 gün geriden gidiyor, eski açıklama bu!..

Emurafu
13.Ağustos.2006, 21:28
Aynı haberleri koymayın bize yeni son dakika haberi lazım.......

Arkadaslar belki kone ile anlastılar 2. forvetide alıp Yurt dısı seferini bitirecekler belki....

ulucangs
13.Ağustos.2006, 21:29
Aynı haberleri koymayın bize yeni son dakika haberi lazım.......

Arkadaslar belki kone ile anlastılar 2. forvetide alı aynı anda imzaatılcak belki....

dedigin bence dogru.sunu soyleyebılırım.kone bizde alvesıde vodafone anlasırsak alcaz

ultraslanerdem
13.Ağustos.2006, 21:40
Emrah ağzından bal damlıyor.:D.

TürkuAz
13.Ağustos.2006, 21:48
İnşallah dedikleriniz doğrudur..:D

ulucangs
13.Ağustos.2006, 21:53
birde tabi su var.1 gün izinistemıs sonra kararını vercekmıs.gece ve gunduz farkını hesap edersek hatta koneyle gece 00 dan sonra yemek yemıslerdı.yanı bu gece ya saat 00.00 da yada ondan 1 kac saat sonra acıklanır olumlu olumsuz
erken karar verırse onu bilemem.ama iyi olur bizde gece yarısına kadar beklemeyız.saka saka gelsınde ben sabahlarım bılgısayarın ustunde :D

batuhanry
13.Ağustos.2006, 21:56
bursa Gs ye 800 bilet vermis
nese konuya donelim hala haber yok tabi.. yarin kesin bisey solenir diorum bn

Atakan38
13.Ağustos.2006, 21:58
Kone'yi Hiç Bi Adama Tercih Etmem.Bence Kone GeLsin Yeter.
Buqün Bide Ümit Karan'ıda Hemen Necati Gibi Harcamaya BasLayanLarı Gordum
Ya Ümit DeiLmi Bu Takımın 2 Sezondur GoL KraLı Ümit Turkıyenın En İi Forvetıdır

Bu AraLar Sorunu OlabıLır.Formsuzdur Her Insanda Olabılır

Kone'nin Yanında Olması Gereken Adam Ya Ümit Karandır Yada Hakan Şükürdür
1 Tane Daamı Alıncak Alınsın Ama Ümit Karan UnutuLmasın
Bu Adama YapmayaLım Bari

Kone Tek BekLediğim Adam

ulucangs
13.Ağustos.2006, 22:02
L'Equipe yazdı: Ribery'i Galatasaray'a getiren John Bico şimdi Grafite için devrede...
14.08.2007

sandro
13.Ağustos.2006, 22:06
beyler vodafonela anlasırsak alvesde gelıyomus

Vodefone ye guvenmeyin juninho yu da o getiriodu Gs-Fb macindaki
Olaylardan dolayi sponsor olmaktan vazgecti!!!

neondh
13.Ağustos.2006, 22:10
milan sistemıyle oynayacagımızı soledıgımde benı hayalparetslıkle suclayanlar olmustu:)
ii bir sistem ancak bence takvıye yapılmalı orta sahaya
ayhanın yerıne daha guclu bır oyuncu oynamalı

batuhanry
13.Ağustos.2006, 22:12
14.08.2007

grafıte de gelirse süper olur ama bakıcaz:uzgun:

murty54
13.Ağustos.2006, 22:13
Fazıl ÜNVERDİ demiş ki ;

Beyler haberler çok da iyi değil... Transferin zora girdiği söyleniyor. Ama kesinleşmiş bir şey yok...

şevkinizi kırmak istemem ama durum bu

ulucangs
13.Ağustos.2006, 22:16
of be ya moralim bozuldu şimdi

eGowiCh
13.Ağustos.2006, 22:16
Bence 2 yabancı forvet bitirilip, ikisi birden açıklanarak şov yapılacak. "Kone ve Postiga Galatasaray'da" gibi bir başlıkla resmi siteden ve televizyondan duyurulabilirler, belki de bunu planlıyorlar.

sandro
13.Ağustos.2006, 22:20
Zannetmem COk uzadi bu is Karsiyaka macina yetisecek diolardi nerelere geldik Bide Getirecegimiz admalar 2 gunde gelecek admalar deil diolar 2 gun olsa iii 3 hafta dir Kone postiga Pauleta icin ugrasiolar birini bile bitiremediler daha inss Bu seneki transfer basarisi lincoln ve linderoth la kalmaz !!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birde Moralinizi Bozmak istemem ama beni Hollanda da yasayan arkadasim war Hollanda Basininda Nasil biziim appiah olayi gibi Schalke bastiriodu fb geri ceviriodu ama appiah gizli gorusuodu Bu olayda da Psv tmm diomus paso kone de ayrilmak istemiorum diomus bizdeki gibi son teklif cazip mis Kone Hayir diyemice teklif vermisler demiolarmis !!!

Emurafu
13.Ağustos.2006, 22:26
Bence 2 yabancı forvet bitirilip, ikisi birden açıklanarak şov yapılacak. "Kone ve Postiga Galatasaray'da" gibi bir başlıkla resmi siteden ve televizyondan duyurulabilirler, belki de bunu planlıyorlar.Aynen katılıyorum.........Bence iki forveti alıp gelecekler.Belkide postiga ile anlastılar oda bekletiliyor....2forveti alıp yurt dısı seferini bitircekler bence..

Hollanda basınında 5 gazeteye baktım hepside Osn Söz kone de diyorlar..

sandro
13.Ağustos.2006, 22:27
Insallah dediginiz gibi olur ama hic inanasim gelmio :S:S

Maksic
13.Ağustos.2006, 22:29
lig tv nin haberine göre dün gece yarısı adnan polat teklif yapmış kone akşama kadar düşünücekmiş

batuhanry
13.Ağustos.2006, 22:31
Gelsn Kone onu kral gibi yaşatirız bunu anlamıo mu:mad:

ulucangs
13.Ağustos.2006, 22:37
lig tv nin haberine göre dün gece yarısı adnan polat teklif yapmış kone akşama kadar düşünücekmiş

işte cevabını bu gece saat 00.00 da civarlarında vermesı gerekır.birde o saatlerde sızce acıklarlar mı.resmi siteye koyarlar mı

Emurafu
13.Ağustos.2006, 22:39
Son dakika..

Kone bu akşam a kadar olumlu yada olumsuz bir cevap vereceğini söylemiş bizim yöneticelere.

Lig radyo : Pınar

ulucangs
13.Ağustos.2006, 22:40
Galatasaray'ın Kone transferi için PSV G.Saray yöneticilerinden daha çok bastırıyor.. Zorla güzellik olmaz derler ama PSV Kone'yi iknaya çılışıyor. PSV ye verileceği iddia edelin REKOR BONSERVİS BEDELİ.. PSV'nin iştahını kabartmış durumda.. İŞTE G.SARAY'IN PSV İLE ANLAŞTIĞI BONSERVİS BEDELİ...
G.Saray Kone için PSV ile tam 14 milyon euro karşılığı anlaştı.. Bu rakamı bir an önce kasalarına atmak isteyen Hollanda kulübünün G.Saray'dan çok Kone'yi ikna etmeye çalıştığı gelen bilgiler arasında

Atakan38
13.Ağustos.2006, 22:45
Haydaa!
Sımdıde Psv Araya Girdi DeniLio :)
İşLer Amma Karısık
Ama Artık Sıktı Buqun Geceye Kdr BeLLi Olur
Yarında OlumLu Yada Olumsuz Bı Haber VerıLır BızLere

ulucangs
13.Ağustos.2006, 22:52
Galatasaray'ın Hırvat futbolcusu Stephan Tomas, Rusya'nın Rubin Kazan takımınyla resmi sözleşmeyi yaptı ve kendisini 3 yıllığına Rubin Kazan'a bağlayacak resmi sözleşmeye imzayı attı.

kazanın resmi sitesindede mevcut

http://www.rubin-kazan.ru/

batuhanry
13.Ağustos.2006, 22:54
akşama kadar haber verirler ya Veee Koné Cimbom'da diıu yada cok urastık olmadı saglık olsun

Emurafu
13.Ağustos.2006, 22:54
Atakan kardes yazıyı iyi oku:)

Psv bize gelsin diye yardım ediyormus:)Çünkü cok iyi para vermısız psv ye anladın:):)

Psv bile bize gelsinde diye ikna ediyor.......Bu adam gelsin 2 sene sonra 30 a satarız:)

Emmanuel
13.Ağustos.2006, 22:59
Kone daha 23-24 yaşında alırsak gerçekten büyük iş başarmış oluruz inşallah EVET der..
Emrah abinin dediği gibi ilerki yıllarda çok paraya satabiliriz...

Emurafu
13.Ağustos.2006, 23:00
Türkiyenin en büyük trnasferi olur:)

Hemde Porto Gibi ilerde satarız:9

Atakan38
13.Ağustos.2006, 23:09
Atakan kardes yazıyı iyi oku:)

Psv bize gelsin diye yardım ediyormus:)Çünkü cok iyi para vermısız psv ye anladın:):)

Psv bile bize gelsinde diye ikna ediyor.......Bu adam gelsin 2 sene sonra 30 a satarız:)

Ben Ztn O AnLamda Araya Girmiş Ddm Emrah ;)
Son YuzyıLın Turkıye Icın En İi TransferLerini Yapmıs Oluruz Kone'de GeLirse

Sirius Black
13.Ağustos.2006, 23:17
Off çok merak ediyorum ne oldu diye? Takip edebileciğimiz güvenilir bir kaynak var mı?

Punter
13.Ağustos.2006, 23:30
Dün doğum günümdü. 28 bitti, 29'a girdim. Futboldan anlamaya başladıgımdan tarihten beri hiç bir takımının yonetiminin bu kadar uzun sure ve bu kadar çok çalısırak transfer için ugrastıgını gormedım.

Yonetim tarihi bir çalışma yaptı ve aynı anda 8 tane cok yerinde tarnsfer yaptı.ilk 11 de 6 adam oynadı ilk hafta. Serkan ve Bouizid yedek bekledı.

Aynı transfer donemınde bu kadar fazla , ünlü, güclu adamı alan baska bi takım yok. Volkan, Linderoth, servet, lincoln, Orkun, barış....

Hala da deli gibi çalısıo yonetim. Benim tahminim bu gece haberlerinde herseyın netleseceği. Ben beklentilerin ötesinde bazı gelişmeler yasanacagını tahmın edıyorum tecrubeme dayanarak.

Sabırla bekleyelım....

batuhanry
13.Ağustos.2006, 23:30
akşamı beklıcez abi mecbur kaynak yok gibi şuan

ulucangs
13.Ağustos.2006, 23:33
Dün doğum günümdü. 28 bitti, 29'a girdim. Futboldan anlamaya başladıgımdan tarihten beri hiç bir takımının yonetiminin bu kadar uzun sure ve bu kadar çok çalısırak transfer için ugrastıgını gormedım.

Yonetim tarihi bir çalışma yaptı ve aynı anda 8 tane cok yerinde tarnsfer yaptı.ilk 11 de 6 adam oynadı ilk hafta. Serkan ve Bouizid yedek bekledı.

Aynı transfer donemınde bu kadar fazla , ünlü, güclu adamı alan baska bi takım yok. Volkan, Linderoth, servet, lincoln, Orkun, barış....

Hala da deli gibi çalısıo yonetim. Benim tahminim bu gece haberlerinde herseyın netleseceği. Ben beklentilerin ötesinde bazı gelişmeler yasanacagını tahmın edıyorum tecrubeme dayanarak.

Sabırla bekleyelım....

beklentılerın ötesınde derken yanı gelmıcekmı sana gore

Hugo
13.Ağustos.2006, 23:35
Yöneticiler Koné'nin ailesiyle görüşüyorlarmış. Yarın kesin cevabını verecekmiş Koné.
Ayrıca A.Polat son aşamaya gelindiğini belirtti.

Emmanuel
13.Ağustos.2006, 23:40
Yöneticiler Koné'nin ailesiyle görüşüyorlarmış. Yarın kesin cevabını verecekmiş Koné.
Ayrıca A.Polat son aşamaya gelindiğini belirtti.

Kaynak nedir??

abdulcabbar
13.Ağustos.2006, 23:40
Yurticinden bir oyuncu ile ilgilendigimiz soyleniyor bilgisi olan var mi?Surekli sag bek alincak diyor ama hic isim yok ortada?

Emmanuel
13.Ağustos.2006, 23:41
Bence Türkiye de Galatasaray a layık tek sağ bek Mehmet Topuz... Ama Kayseri inat ediyo vermiyo..

Emurafu
13.Ağustos.2006, 23:44
Arkadaşlar ntv'de çalışan bir gazeteci konuştu az önce::::Kone işi cidden bitiyormuş yani fenerli medya oyun oynuyormuş dediğimiz gibi.yok gelmek istemiyor diye haber çıkarmıslar. neyse işte Alves değil diğer isim.2 forvet gelmesi kesin gibi bişeymiş.Diğer isim de Grafite.Bonservisi de söylediği gibi yüksek değilmiş.adam hem gitmek istio kulüpten hem de çok genç değil, 28-29 yaşında.Lincoln de baya tavsiye etmiş bu oyuncuyu.Fransız basını da çok ciddi yazmaya başladı zaten Grafite ismini.Milliyetin yazdıı gibi Kone nin alternatifi deil Grafite.Onunla birlikte gelecek kişi.Umarız bir an önce açıklarlar bu 2 transferi.

Son,Kone(Gelirse)Bunlar afrika uluslar kupasına gidecek.....

Yedek defans bouzıd eger cezayir grublara yükseldi ise Bouzidde gidecek...

Hakan baltayı stoper almaya calısıyorlarmıs...Kallinı ıstedıgım adam falan dermıs uzun boylu falan dıyorBunları (Gökmen özdemir )Söyledi..

Emre Asık bence bu takımda kalır..Yönetim göndermek istemiyor...

Hugo
13.Ağustos.2006, 23:45
Kaynak nedir??

Radyospor'dan dinlediğim bunlar..

Adnan Polat aramıştı daha önceden..

uAburak89
13.Ağustos.2006, 23:47
Galatasaray'ın günlerdir süren transfer pazarlıkları ile ilgili ilk açıklama Başkan Yardımcısı Adnan Polat'tan geldi.

Transfer sezonu boyunca ilk defa ilgilendikleri oyuncuların isimlerini açıklayan Polat, NTV'nin sorularını yanıtladı.

Sarı-kırmızılı kulübün listesinde 3 oyuncu bulunduğunu belirten Polat, "PSV'li Kone, Hereenveen'de forma giyen Afonso Alves ve Le Mans'da oynayan Grafite ilgilendiğimiz futbolcular arasında. Amacımız bu üç isimden birisini kadromuza dahil etmek. Şartlar değişirse bu oyunculardan vazgeçme ihtimalimiz de var. Transfer çok zor gerçekleşen bir olay. Kulübü ikna etseniz oyuncu, oyuncuyu ikna etseniz ailesinde problem çıkabiliyor" dedi.

Yurt dışında yönetici Haldun Üstünel ile birlikte transfer çalışmalarını yürüten Polat, Real Madrid'in, Ajax'tan 27 milyon Euro karşılığında Wesley Sneijder'ı ve Feyenoord'tan 14 milyon Euro'ya Royston Drenthe'i almasından sonra, Hollanda'da transfer pazarının yükseldiğini, bu nedenle Kone ve Alves pazarlığında dikkatli davrandıklarını açıkladı.

Polat son günlerde basında çıkan, "Galatasaray bu transferi sponsorlar aracılığı ile yapacak" iddialarının gerçeği yansıtmadığını, takıma alınacak yabancı oyuncunun maliyetinin tamamen kulüp kaynakları ile sağlanacağını belirtirken, "Taraftarımız merak etmesin herhangi bir futbolcu ile anlaşma sağlarsak bunu ilk olarak internet sitemizden duyuracağız, bunun dışında çıkan asılsız haberlere inanmasınlar" diye konuştu.

NTVspor

Emurafu
13.Ağustos.2006, 23:50
Kone ve grafite gelebilirmiş.........Grafite cok iyi gercekten..

Hugo
13.Ağustos.2006, 23:51
İyi oldu bu haber Burak abi..
İnşallah gerçekleşir trasnferler..

ulucangs
13.Ağustos.2006, 23:51
koneyle grafite gelırse cok iyi olur

douramss
13.Ağustos.2006, 23:56
Artık açıcaz resmi siteyi elimiz f5 te bekliyicez...:)

ulucangs
13.Ağustos.2006, 23:59
Su anda Adnan Polat Eindhoven'da Kone ile gorusuyor, Ingiltere'ye gitmek istedigi dogru, Istanbul'a getirip ikna etmek isteniyormus. Şu anda son bir gorusme yapiliyor, ikna edilirse kesin bitecek, bugun-yarin belli olacak. Gazetelerdeki haberler dogruymus kulubunden yana sorun yok.
Parasi konusunda da 5 milyon euro biz veriyoruz cebimizden, 5 milyon euro sponsor.
Ayni anda Adnan Sezgin de Alves ile gorusuyor. Kulubun ana hedefi soylendigi gibi iki forvet almakmis, eger Kone gelmeyi israrla kabul etmez ise Alves i bitireceklermis. Dedigim gibi su anda Sezgin Alves ile gorusuyormus, Polat da Kone ile.
Bir transfer gelismesi de iceriden, .

Atakan38
14.Ağustos.2006, 00:01
Adnan Polat'ın AcıkLaması Benı Tatmin Etmedi

OlumLu Bı Sey SoLememıskı

DedıkLerını Bızde BıLıoduk Ztn

Nyse BekLeyip Gorcez

uAburak89
14.Ağustos.2006, 00:03
Adnan Polat'ın ne demesini bekliyordunuz ? Olmayan şeyi söyleyecek hali yok ki.. Kalkıpta transferin detaylarını mı verecek, biraz sabır yav..

douramss
14.Ağustos.2006, 00:09
İsimleri açık açık söylemesi bile ekstra bişey bence...

Emurafu
14.Ağustos.2006, 00:11
NTV’nin haberinden sonra ben artık bu iş bitti diye görüyorum. Çıkıp takır takır isim açıklıyorlar. Sene başından beri yapmadıkları bir şeydi. Muhtemelen Kone bitti. Bir sağbek ya da ikinci bir forvet almak için çalışılıyor ve bu arada medyaya yem veriliyor. Ben öyle görüyorum...

Hatta istediğimiz oyunculardan birini aldık diyecekler

GS istediği oyuncuyu alır gibi bir mesaj verecekler herkese.

yoksa imkanı yok isim belirtmezler.

douramss
14.Ağustos.2006, 00:20
Hazırlık maçlarını izleyenlere bişey sorucam....

Kalli Arda yı hiç sağ bekte denedi mi??..Ersun Yanal onu sağ bek olarak kullanmıştı...Sağ bek transferiyle ilişkili olduğu için soruyorum....

aix2
14.Ağustos.2006, 00:27
LigTV dün gece Kone kararını sabah verecek dediler bugün öğlen de Kone kararını akşam verecek dediler :s

sandro
14.Ağustos.2006, 00:29
Abi cok nazlandi bu adam Bastirin Alvesi ALin yaa Valla bence Koneden 2 kat daha ii bi forvet Kone nin Top teknigine hizina dicek yok ama Alves Kadar da ii bi bitiriciligi yok ki bizede bitirici adam lazim BEn derim ki Alin ALvesi bu is bitsin!!

uAburak89
14.Ağustos.2006, 00:30
Kone işi yatmış galiba, Lig Tv de öyle söylemişler..

huussii
14.Ağustos.2006, 00:31
http://egazete.fotomac.com.tr/i/remote_logo_501.gif
http://egazete.fotomac.com.tr/i/1_pix_trans.gif
http://www.pasfotomac.com.tr//2007/08/14/im/FBE3D1270BF61E4A837D4C3Db.jpg http://egazete.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://egazete.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif Kone imzaya geliyor
Cimbom'da Lincoln'ü bile gölgede bırakacak forvet transferi nihayet belli oldu. Sarı-kırmızılı yönetim, PSV Eindhoven'ın Fildişili süper golcüsü Kone ile her konuda anlaştı. Galatasaray'ın birçok Avrupa devinin peşinden koştuğu Arouna Kone'nin işini bitirmesi, dünya futbol dünyasında adeta bomba etkisi yarattı
ARTIK BİTTİ GİBİ
Galatasaray'ı Kone heyecanı sardı. Yönetici Haldun Üstünel'in hem PSV Eindhoven hem de Kone ile prensip anlaşmasına varmasının ardından pazar akşamı başkan yardımcısı Adnan Polat, Çaykur Rize maçını bile izlemeden bu transfere nokta koymak için Hollanda'ya gitti. Polat'ın bugün PSV Eindhoven ve Kone'nin menajeri ile son detayları görüşüp transferi gerçekleştireceği belirtildi.

İMZA ÜÇ YILLIK

ŞiMDi SIRADA ALVES VAR

sandro
14.Ağustos.2006, 00:31
Aha belliydi a... Neyse Belki Alvesi Alirlar

uAburak89
14.Ağustos.2006, 00:34
İngiltere'de oynamak istiyorum falan filan.. Bizi istemeyeni biz de istemeyiz.. Haber ne kadar doğru bilmiyorum ama doğruysa bile çok takılmamak lazım.. Hiç kimse Galatasarayımızdan büyük değil..

ForCimbom
14.Ağustos.2006, 00:34
Abi cok nazlandi bu adam Bastirin Alvesi ALin yaa Valla bence Koneden 2 kat daha ii bi forvet Kone nin Top teknigine hizina dicek yok ama Alves Kadar da ii bi bitiriciligi yok ki bizede bitirici adam lazim BEn derim ki Alin ALvesi bu is bitsin!!
Alves çok uçta oynadığı için fırsatçı ve bundan dolayı da çok gol atıyor. Ama Kone geride oynadığı için bu özelliği gözükmüyor. Hatta Kone'nin bitiriciliği düşük değil, bakınız: GS-PSV maçları..

Şimdi bir takımın ileri hattında tek türden 2 oyuncu olursa problem çıkar. Yani bu BJK'deki Sergen-Tümer olayı gibi bir şey. E senin elinde zaten Ümit-Hakan türü iki pivot melezi futbolcun var, alacaksan ya Fast-Striker al ya da ikisini birlikte al.

Şimdi, benim bu dediklerimin yanlış olduğunu düşünen biri var mı??

douramss
14.Ağustos.2006, 00:35
Kone için bu kadar ikna çalışması yapıldıktan sonra elleri boş dönmez gibime geliyor yöneticiler...Lincoln transferinden daha belirsiz bu....Yarın belli olcak neyse ki...

sandro
14.Ağustos.2006, 00:37
Abi inss Hollanda dan Ellerim Bombos sarkisi esliginde donmezler!! Forvetsiz yurumez cunku!!

Punter
14.Ağustos.2006, 00:38
Var, ben dusunuyorum. Umıt Kaana pivot santrofar falan diil...Dunyada da sadece pivot ve fast-striker kavramı yok.

Umıt merkezde oynayan striker, Hakan pivot. Arif fast strikerdı... HAKAN 1 sene sonra bırakcak, sonra deli gibi uzun boylu adam arıycaz.

Hakanlşa alves yan yana da oyanr amuda kalkıp da oynar....

douramss
14.Ağustos.2006, 00:39
Ya forvet alınacak belii iki tane forvet gönderilmiş iki yabancı hakkı var biri belki iki forvet gelir...Bu kesin gözüküyor...Ama Kone tipi bir futbolcu bence bize çok faydalı olur...

Emurafu
14.Ağustos.2006, 00:39
Adnan polat bekliyoruz demiş.......

sandro
14.Ağustos.2006, 00:40
Ins Lincoln deki gibi yonetim bizi sasirtir!!

ForCimbom
Var, ben dusunuyorum. Umıt Kaana pivot santrofar falan diil...Dunyada da sadece pivot ve fast-striker kavramı yok.

Umıt merkezde oynayan striker, Hakan pivot. Arif fast strikerdı... HAKAN 1 sene sonra bırakcak, sonra deli gibi uzun boylu adam arıycaz.

Hakanlşa alves yan yana da oyanr amuda kalkıp da oynar....
Alves Necati'nin bitiriciliği daha yüksek ve daha teknik olan tipi. Yani sen bir nevi Necati-Hakan oynatacaksın. E gördük onları da, kaç maç yenmişiz ikisiyle birlikte??

ulucangs
ya şimdi kesın olarak ne oldu yaw kone yalanmı oldu.o olmassa barı alvesı alsınlar

sandro
14.Ağustos.2006, 00:41
Alves Gelse zaten ohoooo ama nerdeee !!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Alves Necati'nin bitiriciliği daha yüksek ve daha teknik olan tipi. Yani sen bir nevi Necati-Hakan oynatacaksın. E gördük onları da, kaç maç yenmişiz ikisiyle birlikte??
Alvesteki teknik ve bitiricilik Necatide olsa hem hakanla manyak oynarlari hemde gozden dusmezdi

El Comandante
14.Ağustos.2006, 00:43
Kone transferi yatti galiba.Olsun,hayirlisi diyelim.

Mutlaka 1 tane golcü transfer etmeliyiz.Ama kaliteli de olmali.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Hagi döneminde Necati-Hakan beraber oynamislardi ve o zaman Necati cok yararli olmustu takimda.Hakan Sükür de cok iyiydi.Bu ikili baya iyi anlasiyorlardi.

ulucangs
14.Ağustos.2006, 00:44
ARKADASLAR suanda alaves önplandaymış ve bir kaç saat içinde resmi açıklamanın yapılacagı söyleniyor ama size tavsiyem sayın polatın dediği gibi resmi açıklamayı ve Galatasaray .org sitesini takip edin gerisi yalan

bari alvesı alalım zaten en bastan berı benım oyuncum alvesdı

Punter
14.Ağustos.2006, 00:45

Tamam o zaman Alves Necatinin dediğin gibi olan tipiyse bende hakanın 1 santim kısası daha kılolusu ve 28 yaısnda olanıyım....

Okan da Konenın daha kısa ve şişman olanı.

Lincolnde Konein beyaz ve oyun luruxuc olanı.....

Kalli de Bülentin beyaz saclı olanı....

Sen Alves die , baska bia dam seyrettın heralde....

ForCimbom
14.Ağustos.2006, 00:45
Alves Gelse zaten ohoooo ama nerdeee !!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Alvesteki teknik ve bitiricilik Necatide olsa hem hakanla manyak oynarlari hemde gozden dusmezdi
Necati en parlak döneminde en az Alves kadar teknikti, ama o dönemlerde de uyum sorunu vardı, sonuçta forvete gelen topları toplayıp; asiste gole çevirecek bir adam lazım=Fast Striker..

uAburak89
14.Ağustos.2006, 00:46
Bugün açıklama falan gelmez, sanmıyorum.. Alves'i almak Kone'dan daha zor.. Bu şartlar gelebilecek adam Grafite'dir.. En az 20 gol atar bu ligte..

sandro
14.Ağustos.2006, 00:48
ARKADASLAR suanda alaves önplandaymış ve bir kaç saat içinde resmi açıklamanın yapılacagı söyleniyor ama size tavsiyem sayın polatın dediği gibi resmi açıklamayı ve Galatasaray .org sitesini takip edin gerisi yalan

Nerden ogrendin kardes 1 2 saat icinde aciklanacagini ??

ForCimbom
14.Ağustos.2006, 00:48
Tamam o zaman Alves Necatinin dediğin gibi olan tipiyse bende hakanın 1 santim kısası daha kılolusu ve 28 yaısnda olanıyım....

Okan da Konenın daha kısa ve şişman olanı.

Lincolnde Konein beyaz ve oyun luruxuc olanı.....

Kalli de Bülentin beyaz saclı olanı....

Sen Alves die , baska bia dam seyrettın heralde....

Sana veliaht olayından örnek vereyim: şimdi Messi Maradona'nın tipinde, onun veliahti değil mi? Ama Maradona ondan daha teknikti ve fiziksel anlamda daha iyi duruyordu. Anlatabildim mi?

erdemzorer10
14.Ağustos.2006, 00:49
beyler Adnan Polat gerekli açıklamayı yaptı ztn..

ve bu gösteriyorki resmi sitede haber çkmadan önce kesin bitti demiyecegiz...

aynı şey morientes de de olmuştu neyse hayırlısı artık..

sabredelim..

Emurafu
Suanda yatan birsey yok!!!!!!!!!Bekliyoruz..Tek forvet degıl cift forvet gelecek....Dert etmeyin ilgilendiklerimiz hepsi iyi...

ulucangs
beyler bence ınanmayın bu habere reyting amacına yapılmıstır.biraz once adnan polat ne dedı galatasaray sıtesınden veya yonetıcılerden gelen haberı bekleyın baska hıcbıseye ınanmayındemedı.hatırlarsanız lincoln transferındede boyle yapmıstı ligtv.ben hala ınanıyorum gelecegıne

erdemzorer10
14.Ağustos.2006, 00:50

kardes çok güzel konuşuyorsun da kaynak ne acaba ??

ForCimbom
14.Ağustos.2006, 00:51
Kone transferi yatti galiba.Olsun,hayirlisi diyelim.

Mutlaka 1 tane golcü transfer etmeliyiz.Ama kaliteli de olmali.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Hagi döneminde Necati-Hakan beraber oynamislardi ve o zaman Necati cok yararli olmustu takimda.Hakan Sükür de cok iyiydi.Bu ikili baya iyi anlasiyorlardi.

Mesajıma dikkatini çekerim: ".....Necati en parlak döneminde en az Alves kadar teknikti.....".. Ama buna rağmen ligde 3. olmuştuk hatırlarsan;;)

erdemzorer10
14.Ağustos.2006, 00:51
Adnan Polat alacagız dediyse alır..

listedekilerin hepsi süper forvetler..inşallah alacagız yönetime inanıyorum..

agoecmen
14.Ağustos.2006, 00:54
Adnan Polat alacagız dediyse alır..

listedekilerin hepsi süper forvetler..inşallah alacagız yönetime inanıyorum..
sana katılıyorum. şuan listedeki hangi forveti alırsak alalım hepsi gsnin işini görür.. hepsi birbirinde iyi futbolcu..

ulucangs
14.Ağustos.2006, 00:54
kardes çok güzel konuşuyorsun da kaynak ne acaba ??

webaslandan ögrendim forumda böyle yazıyodu bekleyıp görcez

BlackEagle19o3
14.Ağustos.2006, 00:55
Kone de gelmezse bundan sonra Emurafu'nun Allah bir dediğinden başkasına inanmam.Saviola ve Morintes olaylarından sonra yetti bu kadarı...Kesin konuşmayı marifet sanıyor arkadaş.Yok Serhat Ulueren şunu demiş,Gökmen,Fazlı böyle dediyse bu iş biter.Bu transfer yattıktan sonra Emurafu Grafite gelcek diyecek herkes ona inancak.Sonuç yine hala kırıklığı...

Punter
14.Ağustos.2006, 00:55
Mesajıma dikkatini çekerim: ".....Necati en parlak döneminde en az Alves kadar teknikti.....".. Ama buna rağmen ligde 3. olmuştuk hatırlarsan;;)

Ligde ki konumu kıstas alma...3.lukten forvet sorumlu deıl....

Uyuma bak :

Klose - Toni
Hakan- Necati
Nobre-Bobo
Umut-Ersen
Berbatov - Bent
Kuranyi - Halil
Ronaldo - Rau

Butun bunların hocaları bılmıoda senmı bılıosun ? Hakanla Alvesde olur, Hakanla konede olur, Grafifiti Umıtde olur vs vs vsl

fenerbahce_1907
14.Ağustos.2006, 00:57
Kone işi yatıcak bence.

erdemzorer10
14.Ağustos.2006, 00:57
beyler kişisel tartışmayı bırakın transfer tartışalım

benim size önerim şu...en kesin agız olan Adnan Polat gerekli açıklamayı yapmıştır..

bu demek oluyorki birkaç gün bekleyecegiz ve sonucun ne olup olmadıgını görecegiz...

ve Gs yeni forvetine resmi olarak kavuşana kadar size tavsiyem resmi olmayan agızlara inanmayın ;)

ForCimbom
14.Ağustos.2006, 00:58
Ligde ki konumu kıstas alma...3.lukten forvet sorumlu deıl....

Uyuma bak :

Klose - Toni
Hakan- Necati
Nobre-Bobo
Umut-Ersen
Berbatov - Bent
Kuranyi - Halil
Ronaldo - Rau

Butun bunların hocaları bılmıoda senmı bılıosun ? Hakanla Alvesde olur, Hakanla konede olur, Grafifiti Umıtde olur vs vs vsl
Ya lütfen biraz akıllıca yorum yap: bu listedekilerin hiç biri ama hiç biri başarılı olamamış ikili Kuranyi-Halil dersen zaten onlar hep birlikte oynamadı, Ronaldo-Raul'un kaçırmadığı başarı kalmadı, Umut-Ersen(:icon_razz:), Diğerlerinin hepsi yeni zaten, hiçbiri adam gibi maça çıkmadı, ayrıca Klose-Toni diye bir ikili külliyen yanlış, lütfen biraz daha hassas yorum yapalım...

erdemzorer10
14.Ağustos.2006, 00:59
Kone de gelmezse bundan sonra Emurafu'nun Allah bir dediğinden başkasına inanmam.Saviola ve Morintes olaylarından sonra yetti bu kadarı...Kesin konuşmayı marifet sanıyor arkadaş.Yok Serhat Ulueren şunu demiş,Gökmen,Fazlı böyle dediyse bu iş biter.Bu transfer yattıktan sonra Emurafu Grafite gelcek diyecek herkes ona inancak.Sonuç yine hala kırıklığı...

yerden yere vurdugun çocuk 24 saat ne var ne yok araştırıyo...yani aramızda en çok bilgiye o sahip oluyo ve bizimle paylaşıyor...

Emrah abi bu forumda en güvendigim isimlerden biridir...dedikleri ister tutsun ister tutmasın..sonuç olarak araştırıyor ;)

uAburak89
14.Ağustos.2006, 00:59
Milletin derdi Emrah olmuş..

Punter
14.Ağustos.2006, 01:00
Linderothu, Lincolnu, Bozuid, Volkanı, Barısı ve Serkanı,Orkunu herkesen önce soylerken Emrah iyi oluyoda, şimidmi kotu oldu ?

Bırakın beyler!!! İyi niyeti süistimal etmeyin....

Emrahı ne gordum ne a1 kere telde konsurum... Kımsenınde savunulmaya geregı, ihtiyacı yok ama bu kadarda haksızlık olmaz birisne !:mad::mad::mad::mad::mad:

ForCimbom
14.Ağustos.2006, 01:02
Ya taş atacak birisi aramayın, gidin başka yerde tartışın..

Bu takıma Kone süper olacak İnşallah, bu transferin biteceğine inanıyorum...

Punter
14.Ağustos.2006, 01:02
Ya lütfen biraz akıllıca yorum yap: bu listedekilerin hiç biri ama hiç biri başarılı olamamış ikili Kuranyi-Halil dersen zaten onlar hep birlikte oynamadı, Ronaldo-Raul'un kaçırmadığı başarı kalmadı, Umut-Ersen(:icon_razz:), Diğerlerinin hepsi yeni zaten, hiçbiri adam gibi maça çıkmadı, ayrıca Klose-Toni diye bir ikili külliyen yanlış, lütfen biraz daha hassas yorum yapalım...

Allah rızası için, hayatım futbolun ve kısmen topcualrın icinde gecti....hangi tip forvetin yan yana oynaycaıgını senmı ogretcen abna ?

Milli Takkım dunya sampiyonunda 3.olurken olurken İlhan la Hakan yan yana oynaısn diyenler Japonmuydu ??????????

Hele Klose ve Toni yan yana oynamadı demek şaka gibiç......

uAburak89
14.Ağustos.2006, 01:04
Galatasaray'ın Kone transferinde Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın dün gece yarısı son teklifi yaptığı Fildişili golcü "Ben futbol yaşantımı İngiltere'de sürdürmek istiyorum" diye geri çevirdiği öğrenildi.

LİG TV'nin haberine göre Pazar gününden bu yana Hollanda'da bulunan Polat'ın PSV Eindhoven kulübüyle her türlü anlaşmaya varılmasının ardından Kone'ye de rekor bir ücret teklif etti.

Genç futbolcu başını döndüren bu rakama rağmen arkadaşı olan Galatasaray'lı Song'la uzun süre İstanbul ve Galatasaray hakkında bilgi aldı. Song'un "Burada çok mutlu olursun. Mükemmel bir şehir ve harika bir ortam var. Sana her konuda burada destek olurum" sözüne karşılık Kone düşünme için bir gün süre istedi.

Kone bugün uzun süren pazarlıklar sonrasında Polat ve Üstünel'e "Tekliflerinin başdöndürücü ama bir yıl Hollanda'da kalıp, daha sonra futbol yaşantıma İngiltere'de devam etmek istiyorum. Song bana çok iyi şeyler anlattı ama bu teklifinizi kabul etmem mümkün değil" diye karşılık verdi.

Galatasaray'lı yöneticiler Kone'nin bu teklifi karşısında oldukça şaşırdılar. Polat "Gelmesi için herşeyi yaptık, hala da yapmaya devam ediyoruz. Az da olsa şansımız var" dediği öğrenildi.

Bu arada Galatasaray UEFA Kupası'ndaki Slaven Koprivniva maçına hazırlanırken, sol arka adalesinden sakat olan Lincoln'un oynama şansının çok az olduğu ifade edildi. Arda'nında cezalı olması nedeniyle teknik direktör Felkamp'ın " oyun kurucu " görevini kime vereceği merak ediliyor.

Bu arada dünkü antrenmanda sakatlanan Serkan Çalık'ın da durumunun kritik olduğu bildirildi. Rubin Kazan takımının teklifi üzerine Rusya'ya giden Tomas'ın da bir süredir sürdürdüğü görüşmelerin olumlu yönde sonuçlanmak üzere olduğu, imzaların büyük olasılıkla yarın atılacağı öğrenildi.

LİG TV

tupolew
14.Ağustos.2006, 01:05

Hazırlık dönemi kadro analizi ve tahmini yaparken çok yönlülüğü,potansiyeli ve yaşının getirdiği avantajla Necati'yi banko görüyordum...yalnız unutuğum şey Kalli'nin disiplinsiz ve kendini garanti gören yıldız vasıflı futbolculara tahammül göstermeyip takım içi çalışma disiplinini sağlamak adına emsal olmalrı için direk silebileceği idi..bu durum ilk Feldkamp döneminde Arif'te yaşanmıştı..sezonun ilk yarısında ilk 16'ya bile giremeyen Paf takımında çok çalışıp hocanın gözüne girererek formayı kaptı(ilk çıkışını da devre arasında Maradona'lı sevilla ile yaptığımız hazırlık maçında göstermişti) ve 2.dönem takımın yıldızı oldu ki bu çıkış bir sonraki sene ManU maçında zirve yaptı..Kalli her ne kadar sildi görünse de Necati'ye düşen azimle çalışıp sebat ederek yenidne kadroda yer bulabilmeye çabalamaktır..Ne yazık ki mental yapısı pek buna müsait olmayan Necati için GS defterei kapanacak gibi görünüyor..yalnız Hakan_Necati bir arada iyi değillerdi eleştirisine katılmak mümkün değil diğer arkadaşalrın da belirttiği gibi 100.yılın ilk dönemi rüya gibi bir ikili olmuşlardı..

Transferde ihtiyacı iyi analiz etmek lazım..bence öncelikli hedef sağa sola devamlı deplase olan,rakip defansın dengesine bozan,ayağına hakim,kaleye dikine inebilen sprinter tipli biri olmalı..Kısmen Arif tipi diyebiliriz..Bu tanıma Kone uyuyor gibi hatta nispeten bitirci özelliği de olan biri..bence öncelikli tercih olmalı...yanına golü koklayan,beklenmedik anda ekstar goller atabilen(İlk Kalli döneminin Gütschow'u) biri alınabilrse sıkışan maçları çözmede epey etkili olur..yalnız bu transfer için şu an acelecei olunmamalı..normalde Ümit Karan da bu görevi yapabilecek biri gibi görünse de devamlılığı olmadığından direk 11 adamı gibi görünmüyor...Hakan Şükür'de şu an rüyayı yaşıyoruz..çalışma disiplinini ve iştahını takdir etmek lazım..bu formuyla uzunca bir süre takıma faydalı olacaktır...ama doğa kuralları gereği yaşının etkisiyle düşen fizik gücü sonucu tüm sezon takıma faydalı olamayacağını düşünüyorum...Sonuç olarak ilk planda sprinter bir forvetin yanında bir sağbek veya orta alan adamı alınıp Carrusca gönderilir de kontenjan açılırsa sezonun ikinci yarısı için yeni bir golcü oyuncu düşünülmelidir...

ForCimbom
14.Ağustos.2006, 01:06
Allah rızası için, hayatım futbolun ve kısmen topcualrın icinde gecti....hangi tip forvetin yan yana oynaycaıgını senmı ogretcen abna ?

Milli Takkım dunya sampiyonunda 3.olurken olurken İlhan la Hakan yan yana oynaısn diyenler Japonmuydu ??????????

Hele Klose ve Toni yan yana oynamadı demek şaka gibiç......

Ne saçma bir şey söyledin Allah aşkına!.. 28 yaşındasın ve futbolcuların içindesin diye herşeyin en iyisini sen mi bileceksin!!... Dünya Kupas'ındaki istatistiklere ve elediğimiz rakiplere ek olarak İlhan Mansız'ın performansına ve de kısmen oyun stiline bakmanı öneririm!!!

uAsamet91
14.Ağustos.2006, 01:06
Tühh bee o kadar heveslenmiştik...

erdemzorer10
14.Ağustos.2006, 01:07
beyler Adnan Polat NTV ye gerekli açklamayı yapmş ztn..bize sadece beklemek kalıyor

El Comandante

Emrah iyi niyetinden dolayi okadar haber veriyor,foruma bildireyim diyor.Tamam bazi yerlerde hata yapmis olabilir ama onun üstüne gitmekle,onun bir hatasini bulayim da rezil edeyim demekle ancak kendinizi komik duruma düsürürsünüz.Emrah`a biz diyoruz haberleri ver diye,kendisi de ekliyor,bazen kaynaklardan aldigi bilgilere göre emin konusuyor,hata yaptimi da gelip söylüyor.Yani onu tutupta yalanci ilan etmek kötü bir davranis olsa gerek...

Emurafu
Siz varya........Kim dedi Bu forumda saviola kesin diye heeee........

Ayrıca morientes içinm yüzde 99,9 dedim tamam
üstelik kone gelmeyebilir tamam gelebilirde bundan sonra bana laf atanlara direk yöneticiye bildiriyorum.......

Bütün heryer Kone geliyor diyor ben diyince suclu ben oluyorum..........Kone insallah gelir bende ozaman görüsürüm........

Yeter be........Gidin kendi konunuzda konusun.......Biz burda Galatasarylı arkadalsarla konusuyoruz onlar şikayetci degil....Diger takım taraftarları şikayetci.....Bıktım sizden.....Allah Büyük.......

Allahdan dilegim Morientes ve konenin aynı anda gelmesi:):)

Punter
14.Ağustos.2006, 01:09
Ne saçma bir şey söyledin Allah aşkına!.. 28 yaşındasın ve futbolcuların içindesin diye herşeyin en iyisini sen mi bileceksin!!... Dünya Kupas'ındaki istatistiklere ve elediğimiz rakiplere ek olarak İlhan Mansız'ın performansına ve de kısmen oyun stiline bakmanı öneririm!!!

Ben artık senle bu konusmayı kapatıyoeum, senle futbol analyısımzı o kdar farklı ki anlamı yok tartışmanın, lutfen cvp verme de bu gereksiz konsuma gitsin :director:

Eray Dengiz
14.Ağustos.2006, 01:09
hoop arkadaşlar noluyoruz?

emrah sadece burda haberleri yazıp, gelebilir, gelir heralde diye yorum yapıyor. adam kalkıp adnan polata telefon açıp bilgi mi alıyor? madem inanmayacaksınız o zaman girip okumayın bu haberleri..

erdemzorer10
14.Ağustos.2006, 01:10
Emrah abiye sonun kadar katılıyorum başkası diyince bişey demiyosunuz Emrah abi diyince laf atıyosunuz......

Allah büyük........................................

douramss
14.Ağustos.2006, 01:11
Ya Ntv ile Lig Tv açıklamaları çelişmiyor mu??? :?

Emurafu
14.Ağustos.2006, 01:11
Diger takım arkadaslar beni suclayamaz........Varsa bir sorun Galatasaraylı arkadaslar söyleyebilir.......Sonucta onlarahaber veriyorum....Ötekilerine ne oluyor...Neyse herkes dikkat etsin bir anda sinir geldi bana valla....Kötü sözler söyleyebilirim:):)

Ayrıca kone trnasferi yatmadı.........Adnan polat bekliyoruz dedi:):)

erdemzorer10
14.Ağustos.2006, 01:12
sandro kardes bişey oldugumuz falan yok sabredelim..Adnan Polatın açklaması var bu konuda bekleyin lütfen sabredelim arkadaslar

Gs çok büyük en iyisini alacagız .....Allah bu konuda hepimize sabır versin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ya Ntv ile Lig Tv açıklamaları çelişmiyor mu??? :?

Türkiyede dogru haber yapan NTV Cnn ve habertürk gibi büyük resmi kanallardır...digerlerini sallamayın

Adnan Polatın Ntv ye direk açklaması var ....ama lig tv onun agzından veriyormuş gibi haber yapmış..dogrulugu meçhul

ForCimbom
14.Ağustos.2006, 01:14
Hazırlık dönemi kadro analizi ve tahmini yaparken çok yönlülüğü,potansiyeli ve yaşının getirdiği avantajla Necati'yi banko görüyordum...yalnız unutuğum şey Kalli'nin disiplinsiz ve kendini garanti gören yıldız vasıflı futbolculara tahammül göstermeyip takım içi çalışma disiplinini sağlamak adına emsal olmalrı için direk silebileceği idi..bu durum ilk Feldkamp döneminde Arif'te yaşanmıştı..sezonun ilk yarısında ilk 16'ya bile giremeyen Paf takımında çok çalışıp hocanın gözüne girererek formayı kaptı(ilk çıkışını da devre arasında Maradona'lı sevilla ile yaptığımız hazırlık maçında göstermişti) ve 2.dönem takımın yıldızı oldu ki bu çıkış bir sonraki sene ManU maçında zirve yaptı..Kalli her ne kadar sildi görünse de Necati'ye düşen azimle çalışıp sebat ederek yenidne kadroda yer bulabilmeye çabalamaktır..Ne yazık ki mental yapısı pek buna müsait olmayan Necati için GS defterei kapanacak gibi görünüyor..yalnız Hakan_Necati bir arada iyi değillerdi eleştirisine katılmak mümkün değil diğer arkadaşalrın da belirttiği gibi 100.yılın ilk dönemi rüya gibi bir ikili olmuşlardı..

Transferde ihtiyacı iyi analiz etmek lazım..bence öncelikli hedef sağa sola devamlı deplase olan,rakip defansın dengesine bozan,ayağına hakim,kaleye dikine inebilen sprinter tipli biri olmalı..Kısmen Arif tipi diyebiliriz..Bu tanıma Kone uyuyor gibi hatta nispeten bitirci özelliği de olan biri..bence öncelikli tercih olmalı...yanına golü koklayan,beklenmedik anda ekstar goller atabilen(İlk Kalli döneminin Gütschow'u) biri alınabilrse sıkışan maçları çözmede epey etkili olur..yalnız bu transfer için şu an acelecei olunmamalı..normalde Ümit Karan da bu görevi yapabilecek biri gibi görünse de devamlılığı olmadığından direk 11 adamı gibi görünmüyor...Hakan Şükür'de şu an rüyayı yaşıyoruz..çalışma disiplinini ve iştahını takdir etmek lazım..bu formuyla uzunca bir süre takıma faydalı olacaktır...ama doğa kuralları gereği yaşının etkisiyle düşen fizik gücü sonucu tüm sezon takıma faydalı olamayacağını düşünüyorum...Sonuç olarak ilk planda sprinter bir forvetin yanında bir sağbek veya orta alan adamı alınıp Carrusca gönderilir de kontenjan açılırsa sezonun ikinci yarısı için yeni bir golcü oyuncu düşünülmelidir...

Necati-Hakan ikilisi kötü oynamadı demiyorum, zaten Necati formunun zirvesindeydi, Alves-Hakan ikilisi de en az o kadar başarılı olur, fakat bu UEFA Kupası için ne kadar yeterli olabilir sizce??

Ama onların arkasın 2 tane çok sağlam kanat koyarsan ve kanat oyunu oynarsan bilmem, ya da Lincoln ile birlikte oyunu çok iyi toparlayan, liderlik vasıflı, forveti çok iyi besleyen bir MC alınırsa onu da bilmem.. Neticede bu kadro stiliyle ancak ligde başarılı olabilir Alves-Hakan..

agoecmen
14.Ağustos.2006, 01:14
burda turksportal yöneticilerinden bir isteğim var..
lütfen artık taraftarlar kendi bölgelerinde mesaj yazsın. biz burda galatasaraylı arkadaşlar olarak rahat rahat görüşlerimizi yansıtmak istiyoruz fakat diğer arkadaşlar gelip neşemizi kaçırıyor..lütfen artık bişeyler yapın fenerli arkadaşlar fenerbahçenin, bjkli arkadaşlar bjk bölünde msj yazsın... lütfen bana katılan arkadaşlar düşüncelerini belirtsin.. yoksa olmuyor artık böyle

fenerbahce_1907
14.Ağustos.2006, 01:15
Diger takım arkadaslar beni suclayamaz........Varsa bir sorun Galatasaraylı arkadaslar söyleyebilir.......Sonucta onlarahaber veriyorum....Ötekilerine ne oluyor...Neyse herkes dikkat etsin bir anda sinir geldi bana valla....Kötü sözler söyleyebilirim:):)

Ayrıca kone trnasferi yatmadı.........Adnan polat bekliyoruz dedi:):)

Burası yanlıs bence.Burası Gs forumu değil haberi sırf Gs'lilere vermıyorsun burda Fb'li var Bjk'li var Ts'li ve daha bşr cok kulübün taraftarı var burası ne Ultraslan forumu ne Webaslan forumu nede başka bir Gs forumu yani haberleri herkese veriyorsun.Bu yüzden diğer kişilerde suclayabilir bence

Emurafu
14.Ağustos.2006, 01:17
Tamam Suclamaya devam..........Görmezden gelicem..Uzamasın..Ceza almak istemiyorum.

fenerbahce_1907
14.Ağustos.2006, 01:18
Tamam Suclamaya devam..........Görmezden gelicem..Uzamasın..Ceza almak istemiyorum.

Bu son mesajım olcak.Üsteki mesajıma bak seni suclayıcı birşey söylemedim.Burası tüm taraftarlara acık bir forum demek istedim sadece;)

erdemzorer10
14.Ağustos.2006, 01:18
Burası yanlıs bence.Burası Gs forumu değil haberi sırf Gs'lilere vermıyorsun burda Fb'li var Bjk'li var Ts'li ve daha bşr cok kulübün taraftarı var burası ne Ultraslan forumu ne Webaslan forumu nede başka bir Gs forumu yani haberleri herkese veriyorsun.Bu yüzden diğer kişilerde suclayabilir bence

beyler madem öyle güzel yazılar yazın...milleti suçlamak yerine adam gibi herkes fikrini yazsın

bu lafım sana degildi yanlş anlama genel konuştm ;)

agoecmen
14.Ağustos.2006, 01:20
araya girmek gibi olmasın ama artık olmuyor böyle. diğer rakip arkadaşlar mesajları okusun ama cevap yazmasın.. çünkü hep gereksiz tartışma çıkarıyolar.. şöyle rahat rahat konuşamıyoruz yine buna bişeyler uydurcaklar diye.. daha sonra boşuna uyarı alıyoruz tartışma çıkınca...

ulucangs
14.Ağustos.2006, 01:21
ya beyler ne oluyo ya daha adam gelmeden birbirimize gırdık.bide gelırse....
neyse beklemekten baska caremız yok kımse bırbırıne suc atmaın bence bu haber yalan gıbıme gelıyo bakalım

ForCimbom
14.Ağustos.2006, 01:22
Kone rüyası sona mı erdi?

Galatasaray'ın Kone transferinde Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın dün gece yarısı son teklifi yaptığı Fildişili golcü "Ben futbol yaşantımı İngiltere'de sürdürmek istiyorum" diye geri çevirdiği öğrenildi.

LİG TV'nin haberine göre Pazar gününden bu yana Hollanda'da bulunan Polat'ın PSV Eindhoven kulübüyle her türlü anlaşmaya varılmasının ardından Kone'ye de rekor bir ücret teklif etti.
Genç futbolcu başını döndüren bu rakama rağmen arkadaşı olan Galatasaray'lı Song'la uzun süre İstanbul ve Galatasaray hakkında bilgi aldı. Song'un "Burada çok mutlu olursun. Mükemmel bir şehir ve harika bir ortam var. Sana her konuda burada destek olurum" sözüne karşılık Kone düşünme için bir gün süre istedi.
Kone bugün uzun süren pazarlıklar sonrasında Polat ve Üstünel'e "Tekliflerinin başdöndürücü ama bir yıl Hollanda'da kalıp, daha sonra futbol yaşantıma İngiltere'de devam etmek istiyorum. Song bana çok iyi şeyler anlattı ama bu teklifinizi kabul etmem mümkün değil" diye karşılık verdi.
Galatasaray'lı yöneticiler Kone'nin bu teklifi karşısında oldukça şaşırdılar. Polat "Gelmesi için herşeyi yaptık, hala da yapmaya devam ediyoruz. Az da olsa şansımız var" dediği öğrenildi.
Bu arada Galatasaray UEFA Kupası'ndaki Slaven Koprivniva maçına hazırlanırken, sol arka adalesinden sakat olan Lincoln'un oynama şansının çok az olduğu ifade edildi. Arda'nında cezalı olması nedeniyle teknik direktör Felkamp'ın " oyun kurucu " görevini kime vereceği merak ediliyor.
Bu arada dünkü antrenmanda sakatlanan Serkan Çalık'ın da durumunun kritik olduğu bildirildi. Rubin Kazan takımının teklifi üzerine Rusya'ya giden Tomas'ın da bir süredir sürdürdüğü görüşmelerin olumlu yönde sonuçlanmak üzere olduğu, imzaların büyük olasılıkla yarın atılacağı öğrenildi.

Kaynak:LigTV

Bu haber eskiyi yansıtıyor, basın tekrar tekrar aynı haberi yapıyor galiba can sıkıntısından, inanmayın bunlara..

ulucangs
14.Ağustos.2006, 01:24
gstvde bıseler varmı baksanıza orayda bızde malesef uydu yok

erdemzorer10
14.Ağustos.2006, 01:25
Kone rüyası sona mı erdi?

Kaynak:LigTV

Bu haber eskiyi yansıtıyor, basın tekrar tekrar aynı haberi yapıyor galiba can sıkıntısından, inanmayın bunlara..

Galatasaray'da 3 aday
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, uzun süren sessizliğini NTV'ye bozdu. Transfer çalışmalarını Hollanda'da sürdüren Polat, Aruna Kone, Afonso Alves ve Grafite ile ilgilendiklerini, bu üç oyuncudan birisini transfer etmek için çalıştıklarını söyledi.

NTVSPOR
Güncelleme: 16:05 TSİ 14 Ağustos 2007 Salı

Galatasaray'ın günlerdir süren transfer pazarlıkları ile ilgili ilk açıklama Başkan Yardımcısı Adnan Polat'tan geldi.

Transfer sezonu boyunca ilk defa ilgilendikleri oyuncuların isimlerini açıklayan Polat, NTV'nin sorularını yanıtladı.

Sarı-kırmızılı kulübün listesinde 3 oyuncu bulunduğunu belirten Polat, "PSV'li Kone, Hereenveen'de forma giyen Afonso Alves ve Le Mans'da oynayan Grafite ilgilendiğimiz futbolcular arasında. Amacımız bu üç isimden birisini kadromuza dahil etmek. Şartlar değişirse bu oyunculardan vazgeçme ihtimalimiz de var. Transfer çok zor gerçekleşen bir olay. Kulübü ikna etseniz oyuncu, oyuncuyu ikna etseniz ailesinde problem çıkabiliyor" dedi.

Yurt dışında yönetici Haldun Üstünel ile birlikte transfer çalışmalarını yürüten Polat, Real Madrid'in, Ajax'tan 27 milyon Euro karşılığında Wesley Sneijder'ı ve Feyenoord'tan 14 milyon Euro'ya Royston Drenthe'i almasından sonra, Hollanda'da transfer pazarının yükseldiğini, bu nedenle Kone ve Alves pazarlığında dikkatli davrandıklarını açıkladı.

Polat son günlerde basında çıkan, "Galatasaray bu transferi sponsorlar aracılığı ile yapacak" iddialarının gerçeği yansıtmadığını, takıma alınacak yabancı oyuncunun maliyetinin tamamen kulüp kaynakları ile sağlanacağını belirtirken, "Taraftarımız merak etmesin herhangi bir futbolcu ile anlaşma sağlarsak bunu ilk olarak internet sitemizden duyuracağız, bunun dışında çıkan asılsız haberlere inanmasınlar" diye konuştu

beyler lig tv sallama haber yapabiliyor ama ntv adnan polatın agzından yaptı bu röportajı lütfen mantıklı olun lig tv mi ntv mi

lig tv adnan polat böyle böyle dedi diye idda ediyor ntv direk adnan polatın agzıdan veriyor haberi

sandro
14.Ağustos.2006, 01:25
Erdem kardesin de dedigi gibi GS cok buyuk bi kulup en iyisini Aliriz bizi istemeyni bizde istemeyiz daha ne koneler Gelir Bize

Emurafu
14.Ağustos.2006, 01:27
Lincoln içinde Zenit devreye girmişdi.....iyi hatırlayın..

ulucangs
14.Ağustos.2006, 01:28
beyler selman abıden haber falan alamazmıyıya

erdemzorer10
14.Ağustos.2006, 01:28
Erdem kardesin de dedigi gibi GS cok buyuk bi kulup en iyisini Aliriz bizi istemeyni bizde istemeyiz daha ne koneler Gelir Bize

evet kardesim yeterki sabredelim :):)

ibo
14.Ağustos.2006, 01:43
Sayfa 126'da yazdığım yazı :

Sonuç itibariyle bu konu her gün kilitleniyor. Her gün Futbolun amacının bir eğlence olduğunu, Fanatiklik yapıp başkalarının kalbini kırmanın hiç hoş olmadığını, Amacımızın kendi takımımızı değil TÜRK FUTBOLUNU güçlendirmek olması gerektiğini yazıyoruz. Ama nafile. Gene AYNI TAS AYNI HAMAM. Sorununuz nedir bilmiyorum,anlayamıyorum? Buradaki yazılarınızla ne sizin takımınız büyük olur ne de diğer takımlar Küçük olur. Unutmayınki LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ. bırakın fanatikliği hafta sonları alın çekirdeğinizi oturun tv başına oynanan futboldan zevk almaya bakın.

sayfa 137 oldu yine tartışma çıkardıınız. Bende gene cezalarını verdim tartışmaya girenlere. Ama artık işin cılkı çıkmaya başladı. Adam gibi tartışmayı beceremiyorsak, Saygı&Sevgi kurallarını çiğniyorsak LÜTFEN BURAYA YAZ-MA-YA-LIM.!!!

Konunun kilidinide kaldırmıyorum. Şimdi açıcam 2 saat sonra gelip yeniden kilitlemek zorunda kalıcam. En iyisi konu saat 21:00'a kadar kilitli kalsın herkes aklını başına toplayıp YAPTIĞI SAÇMA TARTIŞMALARIN onlara ne kazandırdığını düşünsün.!!! Uyarı alanlarda aynı davranışlara devam ettiklerinde OKUR GURUBUNA dahil olacaklarını bilsinler... Konuyu amacından saptırıp kilitli kalmasına neden olanlarda SEVİYELİ şekilde tartışanların yorum hakkını GASP ettiklerinin farkına varırlar umarım.

Sekopej
14.Ağustos.2006, 03:23
lütfen artık taraftarlar kendi bölgelerinde mesaj yazsın. biz burda galatasaraylı arkadaşlar olarak rahat rahat görüşlerimizi yansıtmak istiyoruz fakat diğer arkadaşlar gelip neşemizi kaçırıyor..lütfen artık bişeyler yapın fenerli arkadaşlar fenerbahçenin, bjkli arkadaşlar bjk bölünde msj yazsın... lütfen bana katılan arkadaşlar düşüncelerini belirtsin.. yoksa olmuyor artık böyle

Bu kesinlikle olmaz. Biz ne taraftar sitesiyiz ne de takımlara ayrı bölümler açan ve sadece kendi taraftarlarının yazdığı forum sitelerinden biriyiz.

Farkımız futbolu bilenlerin yorumlarıyla kaliteli paylaşımlar yapılması. Ama burada olduğu gibi mesajlar devam ederse biz de yeni düzenlemelere gideriz.

Kimse bu konu gs ile alakalı fbliler yazmasın diyemez. Herkes istediği yere yazabilir. Ve milyon kere yazmamıza rağmen hala anlamayan arkadaşlar var. Rahatsız olduğunuz mesaja cevap vermeyin, uyarı butonuyla bildirin gereken yapılacaktır.

Gelip ortalığı karıştırıyor diyene kadar rapor verip bildirseniz o mesaj silinir ve konu kapanır. Ama siz cevap verdiğiniz olay büyüyor. Bu şekilde de bu konu durmadan kilitlenip duruyor.

Son defa yazıyorum, rahatsız olduğunuz bir mesaj varsa uyarı butonuyla bildirin. O mesaja olumlu veya olumsuz cevap verirseniz size de uyarı sistemini uygulayacağız.

Aslında konuyu 1 hafta açmayacaksın ama burada gerçekten haber bekleyen taraftarlar var. Bu konunun kapanmasını sağlayanlar onların hakkını yiyor. Bu konu açılacaksa 1 tane bile olsa gerçek taraftar olan, amacı ortamı germek değil de birşeyler öğrenmek isteyen taraftar nedeniyle açılacaktır. 1 kişinin bile böyle olduğunu düşünmesem konu çoktan GMA'ya gitmişti...

Sekopej
14.Ağustos.2006, 04:36
Saat 21'i geçmiş, konuyu açıyorum, aynı şekilde mesajlar devam ederse bu sefer 1 haftalığına kapanır konu...

huussii
14.Ağustos.2006, 04:41
(GS) Kone Transferi Yattı Galatasaray'ın uzun zamandır renklerine bağlamak istediği PSV Eindhovenlı Aroune Kone'nin ikna edilemediği ve bu transfer girişiminin sonuçsuz kaldığı belirtildi.
http://www.goal.com/images/177_thumb.jpg zoom (http://www.goal.com/UserControls/#) - galleria (http://www.goal.com/tr/MediaImagesGallery.aspx?Id=21811)

DHA'nın haberine göre Galatasaray, Kone için kulübü PSV Eindhoven ile kesin olarak anlaştı. Hollanda kulübü 2 yıl sonra bonservisi serbest olacak olan Kone'yi 8 milyon euro'ya Galatasaray'a vermeye ikna oldu. Son 4 gün ise Kone'yi ikna görüşmeleri ile geçti. Yönetici Haldun Üstünel önceleri görüşmeye bile yanaşmayan Kone ile 2 gün boyunca dostça sahbet etti. Galatasaray ve Türkiye'yi anlattı. Kone'de yumuşama belirtileri görüldü. Hatta Üstünel, Kone'nin babası ile görüşmek için Hollanda'nın Eindhoven şehrinden Fransa'nın başkenti Paris'e gitti. Haldun Üstünel, Paris'te yaptığı görüşmede Kone'nin babasını da ikna etti. Ardından eşini ikna çalışmalarına başladı.
Ayrıca PSV Eindhoven kulübü de sorunlu olarak gördüğü Kone'yi elden çıkarmak istiyordu. PSV Eindhovenli yöneticiler de, Kone ve menacerine baskı yaparak, "Biz Galatasaray ile anlaştık siz de anlaşın resti cektiler" Bunun üstüne Galatasaray, Kone'ye 3 artı 2 yıllık toplam 5 yıllık sözleşme ve yılda 2.8 milyon euro önerdi. Kone bu teklif üzerine Galatasaray adına görüşmeleri sürdüren asbaşkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'den bir gün düşünmek için süre istedi. Ve Kone sabaha kadar düşündükten sonra bugün Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in karşısına olumsuz bir tavırla çıktı. Golcü futbolcu, Galatasaraylı yöneticilerin ısrarlı tutumu ve son derece cazip teklifi karşısında ise şu yanıtı verdi:
"Benim Türkiye ve Galatasaray'ı küçüksemek gibi bir düşüncem yok. Ancak siz benim bonservisim için bu kadar yüksek meblağ ödeyince bana 5 yıllık sözleşme öneriyorsunuz. Oysa ben 1 yıl daha PSV Eindhoven'de oynayıp, gelecek yıl İngiltere Premier Ligi takımlarından birine transfer olmayı hedefliyorum. Çünkü gelecek sezon benim PSV ile bir yıllık sözleşmem kalacak ve bu yüzden kulübüm beni daha ucuz bonservisle satmaya mecbur kalacak. Yoksa bir yıl sonra bedava gideceğim."
Kone'nin bu düşüncesi yüzünden bir türlü ikna olmaması görüşmeleri uzattıkça uzattı. Ancak Adnan Polat ve Haldun Üstünel yeni formüller geliştirerek, Kone'yi ikna etme çabalarını sürdürüyorlar fakat bu transferin gerçekleşme şansı her geçen dakika azalıyor.

Murat Abbasi
14.Ağustos.2006, 04:42

Takımımız ne olursa olsun hepimiz kardeşiz, böyle bir ayrımcılık kesinlikle olmaz.

Emurafu
14.Ağustos.2006, 04:42
Bu arada trnasfer Yatmadı Adnan polat son teklifi sunuyoruz dedi....Ama sansımız az...Ayrıca basındaki haberler hep çelişkili..CNN türk görüsme sürüyor dedi....Lig tv önce tamam dedi.Şimdi Gelmek istemiyo diyor..

Suanda toplantılar varmış...Adnan sezgin bizzat kendisi dedi..

perpetua
14.Ağustos.2006, 04:44
Konuyu kilitleyen arkadaslarimin affina siginarak bir iki sey tekrarlamak istiyorum.

1. BURASI BIRBIRINIZLE SOHBET ETTIGINIZ MSN DEGIL. Burasi birbirinizle sohbet edeceginiz, 5 dakikada bir ne gelisme var diye soracaginiz yer degil. Bu forum'un agdabini henuz ogrenemediyseniz forum kurallarini tekrar tekrar okuyun. Sabahtan beri topu topu iki tane kiytirik haber cikmis ama 240 tane mesaj atilmis. Cogunun icerigi bombos. Dakika dakika takip etmeyi gerektiren bir durum da yok. Bir haber cikar, eklenir forum'a insanlar okur ve cikan haber daha onceki dusuncelerini degistirmisse yorum yapar. Bir baska birisi benzer bir yorumu yapmissa, o yorum tekrarlanmaz.

2. Daha olmamis transferi, olmus gibi lanse edenlere once inanmak sonra da suclamak sizin hatanizdir. Daha once de yazdim, transfer olur, oyuncu gelir sonra tartisirsiniz. Bes dakikada bir su kisi sunu dedi, bu kisi bunu dedi diye mesaj atip bu konuyu aktif tutmanin herhangi bir anlami da yok.
Gercekten birseyler katmak isteyecek kisileri buradan kacirdiginizin farkinda bile degilsiniz.

3. Fikire ve goruse saygi duymayi ogrenmeniz gerekli. Tahrik eden varsa, tahrik olmayin kardesim! Tahrik olmamayi ogretin kendi kendinize.

Son olarak da "Aslan yattigi yerden belli olurmus" atasozumuzu, Aslan yazmis oldugu yerden belli olurmus" olarak biraz dusunun. Forum'u ve bu basligi bu kadar kirletmeye hicbirinizin hakki yok!

ceyhan12
14.Ağustos.2006, 04:45
Taraftarımız rahat olsun"
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Kone'nın transferinin zora girmesi üzerine DHA'ya yaptığı açaklamada, forvet hattını güçlendirmek ve en azından bir golcü transfer etmek için girişimlerini sürdüğünü söyledi.
Polat, transferde son hamlelerini golcü noktasında gerçekleştirerek kadrolarını daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Transfer görüşmeleri için Avrupa'ya gitmeden önce hedefimizde üç oyuncu vardı. Kone, Alves ve Grafiti. Öncelikli hedefimiz Kone idi. Ve önce Kone bonservisli bir oyuncu olduğu için kulübü PSV Eindhoven ile görüştük ve kesin olarak anlaştık. Kone ile görüşmelerimiz de olumlu noktada gitti. Ancak sonuçta oyuncu Galatasaray'a sıcak baktığını fakat kariyerine İngiltere'de devam etmek istediğini söyledi. Biz son teklifimizi yaptık ve yine cevabını bekliyoruz. Kone olmazsa B ve C planlarımız mevcut ve diğer oyuncular ve kulüpleriyle de görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Taraftarlarımız rahat olsun çok güçlü hale gelen kadromuzu daha da güçlendireceğiz ve mutlaka bir golcü transfer edeceğiz" dedi.
Adnan Polat görüştüklerini oyuncuların kariyerli ve Avrupa'da birçok kulübün talip olduğu oyuncular olduğunu vurgulayarak, "Transferde tek sorun para değil. Görüştüğümüz oyuncular İngiltere ve İspanya gibi kulüplerden de teklif alıyorlar. Bu durumda biz ülke olarak transferde dezavantajlı duruma düşüyoruz. Futbolcunun kulübü, menaceri, ailesi ve birçok faktörle uğraşıyoruz" diye konuştu.

14.08.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : DHA