View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
scar face
26.Temmuz.2007, 22:02
Kezmanın değeri kadar ki.Lafa bak değerine uygun olmayan miktar:D
Crazycat
26.Temmuz.2007, 22:02
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/fenerbahce100.jpg
Futbolcumuz Mateja Kezman için Fransa'nın Paris Saint Germain takımı tarafından kulübümüze resmi bir teklif yapılmıştır. PSG kulübü Mateja Kezman için futbolcumuzun değerine uygun olmayan bir rakam önermiştir. Bu teklif kulübümüz tarafından kabul edilmemiştir. Ayrıca futbolcumuz gazetelerde iddia edilen rakamları kulübümüzden almamaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü Mateja Kezman'a yıllık 2.5 milyon euro ödemektedir.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
İyi yapmışlar inşallah seneye de kalır boş kaleye atamaz bakalım o zaman isteyen takım kalıcak mı?
TR.CaPTaiN
26.Temmuz.2007, 22:31
FENERBAHÇE BAŞKANI AZİZ YILDIRIM: TRANSFERLERİN HEPSİ BİRER DEĞERDİR
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 2008-2009 sezonu için yaptıkları transfer çalışmalarında 50 milyon Avro'luk bir harcama yaptıklarını belirterek, ''Parayı sokağa atmadık. Alınan verilen hepsi birer değerdir. Fenerbahçe'ye katkı yapacaklardır'' dedi.
Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nın son bölümünde konuşma yapan Aziz Yıldırım, bazı eleştirilere yanıt verdi.
Transferler için yüksek bedeller ödendiği yönündeki eleştirilere verdiği yanıtta Yıldırım, ''50 milyonluk, 60 milyonluk transferler yapıldı deniliyor. Fenerbahçe büyüyor diyoruz. 250 milyon dolar bütçelere geldik. Parayı saklayacak halimiz yok, yetkiyi sizden aldık. 50 milyon Avro harcandı, evet harcadık. Emre'nin 4,5 milyon Avro bonservisine verdik. Güiza'nın bonservisine 14 milyon Avro verdik. Aragones ve ekibine 3,5 milyon Avro veriyoruz. Bunların anlaşmaları 3-4 yıl. Parayı sokağa atmadık. Alınan verilen hepsi birer değerdir, kulübümüze katkı yapacak'' diye konuştu.
-''GİDENİN YERİNİ DOLDURURUZ''-
Mehmet Aurelio'yu takımda tutamadıkları yönündeki eleştirilere de Yıldırım, ''Marko gitti, kıymete bindi. Eskiden bu kadar kıymetli değildi. Gidenin yeri dolmaz diye bir şey yok, biz doldururuz'' dedi.
Gerekirse 1 veya 2 transfer daha yapacaklarını ifade eden Aziz Yıldırım, ''İstediğiniz zaman istediğiniz parayı verebilirseniz transfer yaparsınız. Bizim o gücümüz var'' diye konuştu.
-''KALECİ SORUNUMUZ YOK''-
Başkan Yıldırım, kaleci transferi yapmayacak olmaları nedeniyle yapılan eleştirileri de yanıtladı.
Volkan Babacan'ın güvenilmesi gereken yetenekli bir isim olduğunu ifade eden Yıldırım, Real Madrid'deki Casillas örneğini verip, Babacan'ın yakın zamanda birinci kaleciliğe kadar çıkabileceğini ifade ederek, şöyle konuştu:
''Kaleci sorunumuz yok. Gazetelerin yazdıklarıyla devam edersek bu işleri yapamayız. 20 yaşında kaleci, 1988 doğumlu Volkan Babacan. Ümit Milli Takım'ın kalecisi. Niye korkuyoruz kaleye geçmesinden. Real Madrid'deki Casillas örneği... Barcelona 20 yaşında vatandaşını koydu kaleye, Rüştü gitti oynayamadı. Niye korkuyoruz? Korkmayın. Biz korkmuyoruz, siz niye korkuyorsunuz? Sonra hesabı ben vereceğim, arkadaşlarımız verecek. Gazetelerin yazdıklarına fazla itimat etmeyin.''
Maraton.com.tr
nerazzuri
26.Temmuz.2007, 22:50
Gidenin yeri dolmaz diye bir şey yok, biz doldururuz
bu sözden bir transfer olucağını anlıyoruz. Albelda vs. Xabi (y)
a.arıcı-11
26.Temmuz.2007, 22:55
Başkan yine şovunu yapmış transferide bir iki güne bitirecektir.
fmsmyrna
26.Temmuz.2007, 23:35
Aziz Yıldırım'ın konuşmasını izledim aclemiz yok dedi bence Mtk maçlarından sonra belli olur transfer
Onurap
26.Temmuz.2007, 23:49
Aurelio büyük kayıp hem türk.. xabi alonso tam ön libero sayılmaz bence..Gelirse senna tarzında biri gelmeli..
Sekopej
26.Temmuz.2007, 23:56
Alonso gelsin de ön liberoda Selçuk ve Deniz de oynayabilir sorun değil.:p
Aragones başkana kaleci istemiyorum 2 ay sonra 2. kalecimiz 1. kaleci olacak göreceksiniz gibi bir açıklama yapmış. Babacan'a güveniyor, ülkemiz başarılı bir kaleci daha kazanır umarım.
Lionel Andres Messi
27.Temmuz.2007, 00:28
Aurelio büyük kayıp hem türk.. xabi alonso tam ön libero sayılmaz bence..Gelirse senna tarzında biri gelmeli..
katıorum onur sana zaten xabinin ofansı çok iyi pasları iyi ama defansı kötü bence bu yüzden mascherano nun yedeği olmuştu son zamanlarda gerrard olmadığı zamnlar mr veya mc olarak kullanılmıştı xabi.
xabi gelirse iyi olur ama fb de tam anlamıyla kaliteli bir dm boşluğu doldurulamaz.
Hugo
27.Temmuz.2007, 00:58
Xabi gelirse inanılmaz olur. Ayrıca ününe ün katar fenerbahçe..
efe24
27.Temmuz.2007, 02:35
aragones ne demişti: savunmacı ofansı ögrenemez ama atak oyuncusu savunmayı ögrenir gibi bişey demişti xabi de ögrenir savunmayı gelsin de yeterki gelsin:D
TheTrooper
27.Temmuz.2007, 02:49
Onu rıdvan dilmen demedimi yav:Dherneyse kanal 1 de rafael benitez'in Xabi'yi satmak istemediğini söylüyorlar.Xabi'de sıcak bakmıyormuş.İnşallah doğru değildir.
efe24
27.Temmuz.2007, 03:51
Onu rıdvan dilmen demedimi yav:Dherneyse kanal 1 de rafael benitez'in Xabi'yi satmak istemediğini söylüyorlar.Xabi'de sıcak bakmıyormuş.İnşallah doğru değildir.
öylemiydi ben yanlış hatırlıyo olabilirim pardon
Revolution
27.Temmuz.2007, 04:00
Yabancılardan 2'si gitmeden(Appiah'ı da sayıyorum) transfer yapamaz Fenerbahçe.Appiah'ı da sayarsak 9 yabancısı var çünkü.
Sekopej
27.Temmuz.2007, 04:06
Appiah'ı saymıyoruz, FIFA gerekli izni verdi, Appiah isterse şu anda başka takımla anlaşabilir, Fenerbahçe'de ise yabancı kontenjanını işgal etmiyor, eğer 1 kişilik kontenjan açarsa yeni transfer yapabilir.
Dava sonuçlanana kadar FIFA 2 tarafı boşadı.
goosfraba
27.Temmuz.2007, 04:16
Fenerbahçe'nin Avusturya kampında ayğı kırılan ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Brezilyalı yıldızı Deivid de Souza'ya ülkesinin önde gelen takımlarından biri talip oldu.
Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'nin özellikle Avrupa'daki başarısında büyük pay sahibi olan, ancak Avusturya kampı sırasında şanssız bir şekilde sol ayak fibula kemiği kırılarak 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Deivid De Souza'ya, Brezilya'nın köklü kulüplerinden Flamengo talip oldu. Zico'nun da uzun yıllar forma giydiği Flamengo'nun, gelecek yıl sözleşmesi sona erecek 28 yaşındaki yıldız oyuncunun sakatlığı hakkında Sarı-Lacivertli kulüp yöneticilerinden bilgi istediği ileri sürüldü. Brezilya kulübünün, Fenerbahçe'nin bu yıl transfere izin vermemesi halinde Deivid'i gelecek yıl mutlaka kadrolarına katmak istedikleri iddia edildi.
mynet.com
Cengo
27.Temmuz.2007, 07:24
katıorum onur sana zaten xabinin ofansı çok iyi pasları iyi ama defansı kötü bence bu yüzden mascherano nun yedeği olmuştu son zamanlarda gerrard olmadığı zamnlar mr veya mc olarak kullanılmıştı xabi.
xabi gelirse iyi olur ama fb de tam anlamıyla kaliteli bir dm boşluğu doldurulamaz.
Savunmacı diye bakarsanız Makalele-Toulalan'ın Fransa Milli Takımı'nı uçurması lazımdı, ya da Xavi-Initesta-Deco üçlüsünün gram savunma yapamaması..
Tam tersi daha çok çabuk pas yaparız ve alan daraltırken daha fazla önde basabiliriz, çünkü orta saha Xabi-Emre oldu mu ikisi kısa oyuncu ile çok çabuk alan daraltırsınız, daha iyi savunma yaparsınız (Örn:Emre-Okan-Suat)..
Aurelio kaliteli oyuncuydu ama Xabi gelirse bırak doldurmayı eksik diye bir şey kalmaz, kat kat fazlası olur, Xabi World Class bir DM..
Yabancılardan 2'si gitmeden(Appiah'ı da sayıyorum) transfer yapamaz Fenerbahçe.Appiah'ı da sayarsak 9 yabancısı var çünkü.
Kezman satılacak, ayrıca Maldonado'yu istemiyor Aragones, en kötü sözleşmesi askıya alınır..
Lionel Andres Messi
27.Temmuz.2007, 07:51
Savunmacı diye bakarsanız Makalele-Toulalan'ın Fransa Milli Takımı'nı uçurması lazımdı, ya da Xavi-Initesta-Deco üçlüsünün gram savunma yapamaması..
Tam tersi daha çok çabuk pas yaparız ve alan daraltırken daha fazla önde basabiliriz, çünkü orta saha Xabi-Emre oldu mu ikisi kısa oyuncu ile çok çabuk alan daraltırsınız, daha iyi savunma yaparsınız (Örn:Emre-Okan-Suat)..
Aurelio kaliteli oyuncuydu ama Xabi gelirse bırak doldurmayı eksik diye bir şey kalmaz, kat kat fazlası olur, Xabi World Class bir DM..
Kezman satılacak, ayrıca Maldonado'yu istemiyor Aragones, en kötü sözleşmesi askıya alınır..
ben böyle düşünemedin nedense ilk başta ama fenerde mutlaka deniz ya da selçuğun oynaması gerek o zaman bence.aurelio kadar mücadeleci biri değil onun kadar iyi yer tutamaz ama daha iyi pas atar çok daha iyi şut çeker ara pasları süper.biraz da yavaş bence.world class olmasada marmara class olabilir xabi:Dben yinede gelip oynamadan bişey diyemeceğim cengiz abi.alan daraltabilir o da çok doğru.
senna gelse aurelionu yerine çok iyi olurdu ama bu sennanın xabiden daha iyi biri olduğu anlamına gelmez xabi daha iyi bir futbolcu ama tam teşekküllü bir dm deil bence.
Estranged
27.Temmuz.2007, 09:21
senna ve aurelio 30 yaşlarında.xabi 26 sanırım.o da bir avantaj eğer xabi gelirse ;)
SAİT71
27.Temmuz.2007, 09:27
Bence Selçuk ve Deniz hemen gönderilsin diycem adam yok elimizde :D Bugün baktım bir çok site Alonso'nun Pazartesi günü İstanbul'da olacağını yazmış. En ünlü Yabancı siteler bile yazıyor. Bir iş var arkadaşlar. Hadi hayırlısı
TR.CaPTaiN
27.Temmuz.2007, 09:32
Senna 1976 model, Aurelio 1977 model, Albelda 1977 model, Alonso 1981 model.
Bence Selçuk ve Deniz hemen gönderilsin diycem adam yok elimizde Bugün baktım bir çok site Alonso'nun Pazartesi günü İstanbul'da olacağını yazmış. En ünlü Yabancı siteler bile yazıyor. Bir iş var arkadaşlar. Hadi hayırlısı
Onların da hepsi 1 gazeteyi kaynak gösteriyor.
Benim kafamı asıl kurcalayan kısım ise; haberlerde çıkan Liverpool gibi bir kulübün oyuncu almak için oyuncu satmak zorunda olması mantığı.
Fotomaç'ı zaman kaybetmeden yalanlamayı seven Fenerbahce.org'un bu transferi yalanlamaması girişim olduğunu gösteriyor fakat Xabi Türkiye'ye gelmeye ikna edilebilecek mi ? Bana göre zor..
SAİT71
27.Temmuz.2007, 09:48
Abi Aziz Yıldırım 1-2 transfer yapacağız dediğine göre mutlaka Alonso'yu ikna etmeye çalışıyordur 2. planda da Albelda olabilir alternatif isim olarak. Başkanımız her şeyi yapabilecek kapasiteye sahip birisi..
TR.CaPTaiN
27.Temmuz.2007, 09:58
Beşiktaş'ın Schalke 04 ile oynadığı maçta forma giyen Milli futbolcu Halil Altıntop karşılaşma sonrasında ilginç açıklamalarda bulundu.
Halil, transferiyle ilgili sorulara, ''Ben Schalke'de kalmak istiyorum ama menajerime İspanya ve Türkiye'den teklif geliyor'' dedi. Halil, ısrarlı sorular üzerine kendisini isteyen takımın Fenerbahçe olduğunu da söyledi.
Milli futbolcu, Schalke'de huzurlu olduğunu ve şimdilik ayrılmayı düşünmediğini de sözlerine ekledi.
Maraton.com.tr
a.arıcı-11
27.Temmuz.2007, 17:35
Alonso'nun ikna edilmesi bana göre de zor.Ayrıca Halil ile ilgili teklif Güiza'dan önce yapılmıştır yine.
TR.CaPTaiN
27.Temmuz.2007, 20:07
Bu aralar yalanlama gelebilir Xabi haberlerine. O´Neill Barry'nin ayrılmasına izin vermiyor dolayısıyla Benitez Xabi'nin ayrılmasına izin vermiyor.
a.arıcı-11
27.Temmuz.2007, 21:01
F.BAHÇE’DE Mateja Kezman konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Her ne kadar dünün gündemi başkan Aziz Yıldırım’ın açıklamaları gibi görünse de Sırp oyuncu bu gündemin önüne geçen açıklamalar ve davranışlarda bulundu. Paris Saint Germain’in resmen istediği Kezman öyle sözler kullandı ki bir anlamda faturayı teknik direktör Aragones ve F.Bahçe yönetimine çıkardı. PGS’ye gitmek isteyen ancak önceki gün yapılan görüşmelerden sonuç alınamaması üzerine konuşan Kezman’ın zehir zemberek açıklamaları şöyle:
‘2 ALIRIM AMA YEDEK KALMAM’
“F.BAHÇE’DE 2 sezondur mutluydum. Ara ara haksız eleştiriler alsam da ben işimi yapıyordum. Aragones’in gelişiyle huzurum iyice kaçtı. Avusturya kampında ilk görüşmemizde bana ’yedek oturacaksan bu takımda kal’ dedi. Ben de ’ben yedek kalmam, kendime takım bulurum’dedim. Yollarımızı o dakika ayırdık. Ben Chelsea’de oynarken Mourinho bile beni yedek bırakamadı. Yedek bırakmaya başlayınca Chelsea gibi bir kulüpten ayrıldım. Aragones için de giderim. Gideceğim kulüpte huzur ve mutluluk istiyorum. Paris Saint Germain’de de bunu gördüm. Şimdi beni istemeyenler işi yokuşa sürüyor. Bu durumun bir an önce çözülmesi gerekiyor. 3 milyon Euro almam da 2 milyon Euro alırım ama yedek kalmam.
‘BENİ GÖRMEDEN KARAR VERDİ’
BEN F.Bahçe için elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Hırsım ve mücadelemi taraftar beğeniyor. Ama teknik direktörümüz Aragones beni görmeden kararını hemen verdi. Daha önce de söylediğim gibi Semih yedek kalmayı kabullenebiliyordu ama ben bu durumdan rahatsız oluyordum. Bu şartlarda kalmam zor. ” PSG ile yapılan görüşmelerden sonuç alınamaması Kezman’ı iyice kızdırırken Fransız kulübünün yetkilisinin de Paris’e döndüğü öğrenildi. Kezman’ın PSG’ye gitmek için yönetimden anlayış beklediği ve bir an önce bu konuda kendisine kolaylık sağlanmasını istediği belirtildi.
Vatan
KaF KeF
27.Temmuz.2007, 21:04
Bu haberin yalan olduğunu sanıyorum ..:/
Fernando Gago
27.Temmuz.2007, 21:14
Umarım haber doğrudur Kezman gitmeyi kafasına koymuştur Yönetimde inadından vazgeçer belki
DeNiZ_1903
27.Temmuz.2007, 22:34
Kezman Zenit'e gitti diye biliyorum ..
Crazycat
27.Temmuz.2007, 23:12
İnşallah gider haberin yalan olma olasılığı var ama kezman böyle konuşmayı çok seviyor.Yani doğru da olabilir.
efe24
27.Temmuz.2007, 23:13
Kezman Zenit'e gitti diye biliyorum ..
kaynagın ney ?
DeNiZ_1903
27.Temmuz.2007, 23:48
kaynagın ney ?
Belirli bir kaynak değil dün msn de arkadaşım söylemişti , kaynak bulmadan doğrulamam diyordu bir yarım saat geçti aradan Kezman Zenit'te dedi :confused: Ben de bilmiyorum anlayacağın..
attiilla
28.Temmuz.2007, 00:22
Kezmanı ve Maldonadoyu satıp orta sahaya takviye yapacaklar sanırsam.Maldonadoya çok şaşırdım ben FMde her takımıma alırdım fakat bu kadar sönük çıkacağını tahmin etmedim.Belkide Devidi vakası yaşanır bu sene coşar.
Universal
28.Temmuz.2007, 00:40
Kezmanı ve Maldonadoyu satıp orta sahaya takviye yapacaklar sanırsam.Maldonadoya çok şaşırdım ben FMde her takımıma alırdım fakat bu kadar sönük çıkacağını tahmin etmedim.Belkide Devidi vakası yaşanır bu sene coşar.
Football Manager bir oyundur bu yüzden orayı değerlendirerek konuşmak yanlış olur. Maldonado'da Deivid gibi bir değişim olacağın düşünmüyorum. Deivid, Fenerbahçe tarihinde tek değişen isimdir.
SAİT71
28.Temmuz.2007, 01:45
Arkadaşlar Kezman daha öncede Rusya için Türkiye'den daha iyi UEFA şampiyonu ordan çıktı vs. gibi bizim ligimizi aşağılayan sözler kullanmış diyordu tüm gazeteler. Bence haber doğrudur. Madem satılacak 4.5 Milyon Euro civarı iyi bir bonservis bedeli olur. zarar etmeyiz çünkü 2 yılda oynadığına sayarsak iyi bir para elde ederiz. Emre Belezoğlu bile 4.5 milyon euro ya geldi.. Zaten Kezman'a şu saatten sonra kimse çıkarıp 10 milyon Euro vermez..
BlackEagle19o3
28.Temmuz.2007, 02:05
Kezman'a 4.5 m euro veren de olmaz ama Ruslar da para bol :D2 m euro civarı bir bonservisle yollanır Kezman...
TR.CaPTaiN
28.Temmuz.2007, 02:19
2 m € civarı bonservisle gidecek olsa şimdi Paris'teydi Kerem. Beleş verip üstüne maaş ödeme konusu Maraton kolpası. Öyle bir teklifle masaya bile oturamazlar.
Kezman'ın söylediği iddia edilen sözlere ise inanmıyorum. Bizim basınımız futbolcunun ağzından yazmayı sever.
KaF KeF
28.Temmuz.2007, 02:20
2 m € civarı bonservisle gidecek olsa şimdi Paris'teydi Kerem. Beleş verip üstüne maaş ödeme konusu Maraton kolpası. Öyle bir teklifle masaya bile oturamazlar.
Kezman'ın söylediği iddia edilen sözlere ise inanmıyorum. Bizim basınımız futbolcunun ağzından yazmayı sever.
Noktasından Virgülüne kadar katılıyorum ..
nerazzuri
28.Temmuz.2007, 03:15
star tv ve show tv ' nin son dakika haberlerine göre Mateja Kezman Rus klübü Zenit'e transfer olmuş.
a.arıcı-11
28.Temmuz.2007, 03:52
İnşallah Allah'ım inşallah.İki hafta önce bu admın kalmasını istiyordum ama şimdi nedense kendi içimde bir çelişki yaşıyorum ve gitmesini istiyorum.Belkide önlibero transferinin yabancı kontenjanından dolayı geciktiğini düşündüğümdendir.
KaF KeF
28.Temmuz.2007, 03:54
Kezman'ı satarsak Forvet Alacakmıyız Acaba ?
Revolution
28.Temmuz.2007, 04:11
Kezman idmana katıldı
Fenerbahçe, Macaristan'ın MTK Budapeşte takımı ile oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana ısınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan sarı-lacivertliler, daha sonra taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı.
Antrenmana sakatlıkları devam eden Tümer, Deivid ve Vederson katılmazken, dün akşam antrenmanında salonda çalışan Kezman sabah idmanında yer aldı.
Çift kale maç devam ederken, Kezman, Güiza ve İlhan dönüşümlü olarak kondisyoner Carlos Cascallana ile özel bir çalışma yaptı.
Fenerbahçe, yarın akşam yapacağı tek antrenmanla MTK Budapeşte maçının hazırlıklarına devam edecek.
27.07.2008
Kaynak : AA
Yollanacak olsa bugün idmana katılmazdı kanımca.
Cengo
28.Temmuz.2007, 04:42
Kezman idmana katıldı
Fenerbahçe, Macaristan'ın MTK Budapeşte takımı ile oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana ısınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan sarı-lacivertliler, daha sonra taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı.
Antrenmana sakatlıkları devam eden Tümer, Deivid ve Vederson katılmazken, dün akşam antrenmanında salonda çalışan Kezman sabah idmanında yer aldı.
Çift kale maç devam ederken, Kezman, Güiza ve İlhan dönüşümlü olarak kondisyoner Carlos Cascallana ile özel bir çalışma yaptı.
Fenerbahçe, yarın akşam yapacağı tek antrenmanla MTK Budapeşte maçının hazırlıklarına devam edecek.
27.07.2008
Yollanacak olsa bugün idmana katılmazdı kanımca.
Öyle bir şey olursa tüm ölüsoyuculara yol açılmış olur tabir-i caiz ise..
KaF KeF
28.Temmuz.2007, 06:05
Alonso'da geri sayım başladı
Fenerbahçe'nin günlerdir bitirmek için çalıştığı Xabi Alonso transferinde sona çok yaklaştığı öğrenildi.
İngiltere'nin Liverpool takımında forma giyen İspanyol futbolcunun dün Teknik Direktör Benitez ile yaptığı görüşme sonrası ayrılma kararı aldığı belirtildi. Liverpool kulübünün de Fenerbahçe'nin yaptığı 12 milyon pound teklifi karşılığında bu futbolcuyu satmayı kararlaştırdığı ifade edildi.
Transferin her an açıklanabileceği, İspanyol futbolcunun da önümüzdeki hafta içinde İstanbul'a getirileceği bildirildi.
İngiltere'nin Mirror gazetesi de bu transfer haberine geniş yer verirken, Alonso'nun kalmak istediğini, ancak Fenerbahçe'nin astronomik teklifi üzerine de Benitez'in bu oyuncuyu satmayı kararlaştırdığnı yazdı.
27 yaşındaki Xabi Alonso, orta sahada savunmaya dönük futbol oynuyor ve tekniği ile de dikkat çekiyor. 2004'ten bu yana Liverpool'da yer alan Alonso, 136 macta 12 gol attı. İspanya milli takımının formasını ise 47 kez giyen Alonso, 1 kez de ağları havalandırdı.
Sarı Lacivertli kulübün yabancı kontenjanını boşaltmak için de Kezman'ı göndermek istediği, yıldız oyuncuya PSG'nin yanı sıra, Rus Zenit ve Yunanistan'ın Panathinaikos takımının da talip olduğu öğrenildi.
Yöneticilerin Kezman için 5 milyon Euro bonservis bedeli talep ettikleri bildirildi.
Lig Tv
Raten
28.Temmuz.2007, 12:04
Şu Maldonado'yu gönderip Alonso'yu bir alalım.Daha ne isterim.
a.arıcı-11
28.Temmuz.2007, 16:37
Bu Alonso olayı git gide ciddileşiyor baksanıza iki ayrı gazete 3 aşağı 5 yukarı aynı rakamları veriyor ve Benitez ile Alonso görüşmesinden bahsediyor.
Revolution
28.Temmuz.2007, 18:18
Xabi Alonso,Albelda veya ismi çıkmamış bir ön libero bekletiliyor olabilir..Sadece Kezman veya Maldonado'ya talip çıkmasını bekliyorlar bence.
KaPaLı
28.Temmuz.2007, 18:44
Selçuk kimse beğenmiyo ama sakatlanmadan önce Selçuk Milli takım oyuncusuydu :) Geçen sene başındada Uğur boral'ı beğenmiyoduk ama çok iyi performans sergiledi, eğer selçuk kendini Alex sanmaz normal oyununu oynarsa çok yararlı olur
BeeTLeJuiCe
28.Temmuz.2007, 18:48
Selçukta hep fanteziye kaçıyor ama :D
Bana görede Selçuk iyi oyuncu İstanbulspor'da oynarken B Milli Takımda uzaktan bir golü vardı asla unutmam o golü. Zaten hemen ardında Bize transfer olmuştu yanılmıyorsam. Keza Manu'ya attığı bir gol var uzaktan :D Ama kendini gerçekten çok fazla Alex sanıyo :D Yoksa rahatlıkla ortasahayı götürecek bir oyuncu.
MeMo
28.Temmuz.2007, 18:53
Selçuk sanırım görev adamı olmayı kabullenemiyor :D biraz daha sakin oynayabilse ligin sayılı ön liberolarından olacak.
a.arıcı-11
28.Temmuz.2007, 19:02
4 TEKLİF DE GERİ ÇEVRİLDİ!.. http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/51439_1_080728094516.jpg
F.Bahçe’ye Semih, Kezman, Volkan ve Kazım için toplam 27.8 milyon Euro’luk öneri geldi. Ancak büyük düşünen Şampiyonlar Ligi çeyrek finalisti F.Bahçe, Sunderland’ın Semih, M.City’nin Volkan ve Colin, PSG’nin de Kezman için yaptığı teklifleri elinin tersiyle itti.
F.Bahçe yönetimi, takımı güçlendirmek için ciddi harcamalar yaparak, Emre Belözoğlu ile Daniel Güiza’yı renklerine bağladı. Sarı-lacivertliler, bonservis ücretleri dahil, başkan Aziz Yıldırım’ın da açıkladığı gibi 50 milyon Euro harcadı. Ancak F.Bahçe yönetimi, özellikle geçen sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki başarılı grafiği nedeniyle oyuncularına gelen yüksek rakamlı transfer tekliflerini ise bu sezon daha da ileriye gidebilmek adına geri çeviriyor. S.Donetsk maçını izledikten sonra F.Bahçe’ye resmi başvuruda bulunan İngiliz ekibi Sunderland’a Semih, Manchester City’ye Kazım ve Volkan için ret cevabı verildi. Ayrıca İstanbul’a dek gelip, Kezman’ı resmen isteyen PSG yönetimi de ‘hayır’ yanıtıyla karşılaştı. İşte F.Bahçe yönetimine gelen 4 transfer teklifi ve ret yanıtlarının perde arkası:
‘SEMİH F.BAHÇE’NİN ÖZ EVLADIDIR’
SEMİH ŞENTÜRK: Shakhtar Donetsk maçını izleyen Sunderland’li yetkililer, ertesi gün resmi teklifi vermek için kulübün kapısını çaldı. İngilizler, Semih için 7 milyon Pound yani yaklaşık 10 milyon Euro’luk teklif yaptı. Ancak başkan Aziz Yıldırım “Semih, F.Bahçe’nin evladı. 10 milyon Pound da verseniz bırakmam” diye Sunderland’in teklifini geri çevirdi. Yıldırım böylece, Semih’e gelen teklife ‘hayır’ diyerek, kulübün gücünü ve duruşunu Avrupa’ya gösterdi
‘KAZIM’I HİÇBİR YERE BIRAKMAYIZ’
KAZIM KAZIM: Manchester City’li yetkililer de Shakhtar maçını tribünden izledi. Kazım’ı almak için gelen İngiliz yöneticiler de ertesi gün kulübe geldi. Kazım ve Volkan’ı istediklerini bildirdi. Kazım’a 3 milyon Pound (3.8 Milyon Euro), Volkan’a da 10 milyon Euro bonservis bedeli verebileceklerini söylediler. Ama yönetim, Semih gibi bu 2 oyuncuyu da satmayacaklarını M.City’ye bildirdi
ARSENAL’İ DE VETO ETTİLER
VOLKAN DEMİREL: Manchester City’nin yanı sıra Arsenal’in de gözdesi olan Volkan, Shakhtar maçı öncesi Arsenal’in bir yetkilisiyle görüştü ve “Bu teklif her zaman gelmez. Ama sözleşmem var. Yönetim bırakırsa gelirim” dedi. Fakat F.Bahçe yönetimi İngiliz ekiplerine Volkan için de direkt “Satılık değil” yanıtını verdi
‘KEZMAN’IN DEĞERİ BU DEĞİL’
MATEJA KEZMAN: F.Bahçe’de huzursuz günler yaşayan Sırp yıldız, Güiza’nın gelmesi ve Aragones’in “Yedek oturacaksan kal” sözü üzerine Fransız ekibi PSG’nin 4 milyon Euro’luk teklifini değerlendirdi. Kezman, geçen yıl devre arasında da kendisini isteyen PSG’li yöneticileri İstanbul’a çağırdı. Fransızlar, 'Batman'ı kiralık ya da bedelsiz almak istedi. Kezman ikna edildi ama F.Bahçe kabul etmedi. Sarı-lacivertliler “8.3 milyon Euro’ya aldık. Size ancak 8 milyon Euro’ya veririz” diyence, görüşmeler tıkandı.
Vatan
KaPaLı
28.Temmuz.2007, 20:17
Yaklaşık 1 saattir Liverpool forumlarında Xabi alonso transferi konusundaki yorumları okuyorum (64 sayfa okudum daha 2 sayfam var ) Genel olarak söyledikleri Xabi transferi umuyorumki doğru değildir, Xabi gibi oyuncuyu satıp Gareth barry almalarıyla ilgili güzel (?) düşünceler vs. Şunuda öğrendim Xabi haftalık 90.000 Pound civarında bir maaş alıyomuş buda ayda 360.000 Yılda 4.320.000 Pound yapar. Yani alacaksak yıllık 3,5 - 4 milyon euro arası yıllık ücret ödememiz gerekir. Ayrıca 12milyon £ ücreti az bulanlar var.
fmsmyrna
28.Temmuz.2007, 20:23
Rafa Benitez, İspanyol futbolcu Xabi Alonso'ya F.Bahçe'ye gitmesini istedi
Liverpool Teknik Direktörü Rafa Benitez, Alonso’dan Fenerbahçe’nin transfer teklifini kabul etmesini istedi. Ünlü İngiliz gazetesi Mirror’ın haberine göre Gareth Barry’i kadrosuna katmak için acil olarak nakite ihtiyacı bulunan İspanyol teknik adam, Alonso’ya Fenerbahçe’ye gitmesi yönünde baskı yapmaya başladı.
HEMEN KARARINI VER
MİRROR, Kop’un teknik patronu Rafa Benitez’in Fenerbahçe ile Alonso’nun bonservisi için 12 milyon poundun üzerinde bir fiyata prensipte anlaşma sağlandığını yazdı. Sarı-Lacivertli yöneticilerle el sıkıştıktan sonra Alonso ile görüşen Benitez, İspanya’nın Euro 2008’de Avrupa şampiyonu olmasının ardından tatile çıkan ve Liverpool’un yeni sezon hazırlıklarına önceki gün katılan yıldız futbolcudan geleceği konusunda bir an önce karar vermesini istedi.
PARA MASADA HAZIR
MİRROR, haberinde “Fenerbahçe Alonso’dan gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde takımın öncüsü olmasını istiyor ve İspanyol futbolcuya imza attırmak için masaya parayı da koydu” ifadelerine yer verdi. 26 yaşındaki İspanyol futbolcunun Liverpool’un 18 milyon pound değer biçilen Barry’i transfer etmesi halinde The Reds’te forma şansı kalmıyor. Buna rağmen Alonso, Liverpool’la çıktığı ilk idmanın ardından yaptığı açıklamada Benitez’in kendisine Fenerbahçe’ye transfer olması için yaptığı baskıya karşın Merseyside’da kalmasının önünde hiçbir engel bulunmadığını söyledi.
ARAGONES ÇOK İSTİYOR
LİVERPOOL’un Alonso’yu Fenerbahçe’ye satıp 12 milyon pound civarında bir bonservis bedeli aldığı anda Aston Villa’dan Barry’i kadrosuna katması bekleniyor. Bu yüzden Liverpoollu taraftarlar da Barry gibi bir futbolcuyu takımlarında görecekleri için Alonso’nun satılmasına itiraz etmiyor. Euro 2008’de Güiza ile birlikte İspanya Milli Takımı forması giyen Alonso, Aragones’in Fenerbahçe’de çalışmak istediği futbolcuların başında geliyor.
Akşam
Evet 12m euro yu az buluyorlar 16m euro yu uygun olarak görüyorlar
KaPaLı
28.Temmuz.2007, 20:27
Euro değil Pound.
Zenit ile görüşmedik
Bugün tarihli Fotospor gazetesi kulübümüzün oyuncumuz Kezman ile Zenit'li oyuncu Fatih Tekke'nin takas edileceği yönünde bir haber yayımlamıştır. Bu haber doğru değildir. Fatih Tekke ile ilgilenmemekle beraber oyuncumuz Kezman'ı da böyle bir takasta kullanmak gibi bir düşüncemiz yoktur.
Aynı zamanda Milliyet ve Hürriyet gazeteleri de Zenit'in Kezman'a talip olduğu yönünde haberler yayımlamıştır. Bu haberler de doğru değildir. Kulübümüze oyuncumuz Kezman ile ilgili Zenit'ten gelen herhangi bir resmi teklif yoktur.
Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Resmi teklif yok
Bugün tarihli Sabah, Takvim, Taraf ve Vatan gazetelerinde oyuncularımız Volkan, Semih ve Kazım'a transfer teklifleri geldiği ancak kulübümüzün hiç bir teklifi değerlendirmediği ve hepsini reddettiği yönünde haberler yer almaktadır.
Bu haberler asılsızdır. Adı geçen üç oyuncumuz için kulübümüze gelen resmi bir teklif bulunmamaktadır.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Kanoute haberleri
Bugün tarihli Fotogol Gazetesi'nde Sevilla takımının oyuncusu Kanoute'ye 25 milyon Euro'luk bir teklif yaptığımız yönünde bir haber yer almaktadır. Bu haber asılsızdır. Kulübümüz adı geçen oyuncu ile ilgilenmemektedir. Kendisine teklif yaptığımız da kesinlikle doğru değildir.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Halil'le İlgilenmiyoruz
Bugün tarihli Fotospor Gazetesi'nde yer alan bir haberde Halil Altıntop'un "Fener beni istiyor" şeklinde bir açıklama yaptığı öne sürülmektedir. Bu iddia yalandır. Kulübümüzün kesinlikle Halil Altıntop'la herhangi bir ilgisi ya da kendisini transfer etme gibi bir düşüncesi yoktur. Her futbolcunun kulübümüze transfer ediliyormuş gibi haber yapılması ya da kulübünden memnun olmayan sporcuların kulübümüzün kendisini almak istediği şeklindeki ifadeleri yakışık almamaktadır.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Toptan yalanlama gelmiş yine :)
KaF KeF
28.Temmuz.2007, 21:09
Xabi Yİne Yalanlanmamış..:rolleyes:
WitchKingo5
28.Temmuz.2007, 21:15
Carlos gelirken yalanlamışlardı ama bunu son zamanların en çok konuşulan adamı olmasına rağmen yalanlamıyorlar bakalım ne yapacaklar..
Revolution
28.Temmuz.2007, 22:36
Xabi'yle ciddi ciddi ilgilenildiği buradan belli oluyor.Ama Fenerbahçe'nin Xabi'yi alması için elini cebine baya baya atması gerekiyor.Yoksa çoo..k zor.
hp-fm-gs
28.Temmuz.2007, 22:49
Xabi için paradan fazlası gerekir. Yalanlamamak alınabileceği anlamına gelmiyor bence..
fmsmyrna
28.Temmuz.2007, 23:11
Aziz Yıldırım transfer için para gereklidir demişti ve bizde de bu paranın olduğunu istediğimiz an transfer yapabileceğimizi söyledi.Liverpool'da Arsenal'e satmak istemiyor tek engel Xabi'nin Türkiye'ye gelmeyi hemen kabul etmeyecek olması
KaF KeF
29.Temmuz.2007, 01:16
Yabancı Kaleci Alacağız Demedik
28 Temmuz 2008 Pazartesi
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/fenerbahce100.jpg
Bugün tarihli Fanatik Gazetesi'nde yer alan röportajında eski kalecimiz Serdar Kulbilge kendisine yabancı kaleci alacağımızın söylendiğini iddia ediyor. Serdar Kulbilge'ye kesinlikle böyle bir şey söylenmemiştir. Serdar'ın kulübümüzden çok yüksek bir ücret talep etmesi nedeniyle kendisi ile anlaşma sağlanamamıştır.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
attiilla
29.Temmuz.2007, 01:37
Xabi Alonso Fenerin aradığı oyuncu değil Aurelionun yaptıklarını yapamaz bence
Varonil
29.Temmuz.2007, 03:15
Güiza transferindeki gibi bu kadar süredir bir yalanlama gelmemesi üzerine umutlanıyorum.Bakalım neler olacak önümüzdeki günlerde.Ayrıca Xabi Alonso'nun defansif yönünün kuvvetli olduğunu düşünüyorum.Gelirse her açıdan sağlayacağı katkı çok büyük.
SAİT71
29.Temmuz.2007, 05:58
Abi o değil de bu takımdan kimi gönderecekler yada bu işleri ne zaman yapacaklar. Ligler başlayacak yakında bir an önce halledilmesi gerekiyor. Pazartesi İstanbul'da diyorlardı tık yok daha..
nerazzuri
29.Temmuz.2007, 06:32
dur daha yarım saat var. beklemeyin derim xabi falan gelmez. bence !
TR.CaPTaiN
29.Temmuz.2007, 07:09
Takım savunmasını yapmayı bildikten sonra hamal diye tabir edilen ( Aurelio benzeri) oyuncu şart değil. Tabi ki zor kısım da bura. Takım savunması yapmayı bilmek. Takım savunması yapmayı bilmiyorsanız hamal oyuncuya kesinlikle ihtiyaç var. Aragones'in takım savunmasına ne kadar önem verdiği de ortada.
Haberlerde söylenileni de anlamıyorum. Bir oyuncu görüşme yapmak için neden kendisi İstanbul'a gelsin ki ? Menajerini gönderir veya yöneticiler İngiltere'ye gider orada toplu görüşme olur vs.
Alicanfmfan
29.Temmuz.2007, 20:41
şu Türk takımlarının huylarını anlayamıyorum.Aurelio'ya bi kaç bindolar zam yapılmadı.Guiza'ya dünyanın parası verildi halde Aurelio 'ya birşey yapılmadı ve oda gitti.
Alonso mu Aurelio mu derseniz .Aurelio derim? Neden mi;
Çünkü aurelio defansif ve ofansif(ofansif o kadar olmasada Alex i rahatlatan)bir oyun tarzı vardı hemde Türk'tü yabancı kontejyanını doldurmuyordu.Alonso öyle degil.Tek yönlü bir futbolcu o da kaliteli ama Aurelio kadar Fb'ye yararlı olacagını sanmıyorum.Emreniz var o bölgedede oynayabilir :)
a.arıcı-11
29.Temmuz.2007, 20:43
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones’in takımda istemediği Maldonado’ya, Sakaryaspor’dan sonra Gaziantepspor da talip oldu.
Gaziantepspor Yönetimi, Maldonado için kiralık teklifinde bulunurken, Fenerbahçe Yönetimi bu oyuncuyu bonservisi ile birlikte elinden çıkartmak istiyor. Sarı lacivertli yönetim, Maldonado’yu bonservisi ile elinden çıkartamazsa bu futbolcuyu Sakaryaspor ve Gaziantepspor takımlarından birine kiralayacak. Bu arada G.Antep’in bu transferde daha avantajlı olduğu belirtildi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
MeMo
29.Temmuz.2007, 20:46
şu Türk takımlarının huylarını anlayamıyorum.Aurelio'ya bi kaç bindolar zam yapılmadı.Guiza'ya dünyanın parası verildi halde Aurelio 'ya birşey yapılmadı ve oda gitti.
Çünkü aurelio defansif ve ofansif(ofansif o kadar olmasada Alex i rahatlatan)bir oyun tarzı vardı hemde Türk'tü yabancı kontejyanını doldurmuyordu.Alonso öyle degil.Tek yönlü bir futbolcu o da kaliteli ama Aurelio kadar Fb'ye yararlı olacagını sanmıyorum.Emreniz var o bölgedede oynayabilir :)
Sen resmen kötü bir yön arıyon Fenerbahçe'de Alonso gelince söyleyeceklerinde hazır.Alonso oyunu iki yönlü oynayan biri aynı şekilde Emre'de öyle.Kaptana katılıyorum takım savunması konusunda.
TR.CaPTaiN
29.Temmuz.2007, 21:11
Alonso için devreye Bayern de girmiş.
http://www.4-4-2.com/displaynews/date/2008/05/23/bayern-mit-blitzaktion-fuer-xabi-alonso.html
tunciz
29.Temmuz.2007, 22:09
Aurelio’nun boşluğunu Xabi Alonso’yla doldurmayı planlayan Fenerbahçe’ye Ada’dan müjdeli haber geldi. Riise ve Kewell’ın takımdan ayrılmasıyla orta sahanın solunda sıkıntı yaşayan Liverpool, Aston Villa’dan Gareth Barry’yi transfer etmek için kaynak arayışlarını sürdürüyor. Alonso’nun satışından gelecek parayı bekleyen Ada ekibinin menaceri Benitez’in, öğrencisiyle görüşerek, “Fenerbahçe senin için mükemmel bir teklif yaptı. Bunu kabul etmeni istiyorum” dediği öğrenildi.
kaynak: mynetspor
Sekopej
29.Temmuz.2007, 22:16
Lafı dolaştırma gerçek niyetin neyse onu söyle. Alonso gelecekse ki bu ihtimal Aurelio'nun gidişiyle oldu, ben Aurelio gitti diye kalkıp göbek bile atarım. Böyle bir oyuncuyu Fenerbahçe forması altında göreceğim diye.
Bir kaç bin dolar vermediğimiz için Aurelio gitti evet, eğer gündemi ve gelişmeleri takip etmiyorsan bu konuda yorum yapmak da zorunda değilsin.
Sheriff
29.Temmuz.2007, 22:46
Kezman ve Maldonado MTK maçı kadrosuna alınmamış.. Büyük ihtimalle gidecekler.. Turu geçersek ona göre transfer yapılır büyük olasılıkla..
fmsmyrna
29.Temmuz.2007, 23:59
Evet artık gidecekleri ortada.İki yabancı alırız umarım bir gelirse Xabi bide genç bir forvet
a.arıcı-11
30.Temmuz.2007, 00:39
Bu olay istenmediklerini açıkça gösteriyor zaten.Sonuçta herhangi bir sakatlıkları yok.Umarım kısa zamanda giderlerde bizde takımımıza yakışan futbolcuları alırız.
Aşk-ı Şehir
30.Temmuz.2007, 03:16
Alonso tam bir bomba olur. Ama ben şahsen Alonso'ya nazaran daha defansif bir oyuncu alınmasını isterim. Ayrıca belki önliberoda alınmayabilir. Çünkü internet sitelerinde Appiah haberleri okuyorum. İyileştiği felan yazılıyor. Eğer iyileşirse yılın transferi Appiah olabilir.
Sekopej
30.Temmuz.2007, 03:19
Appiah artık geri dönemez, iyileşse de dönemz.
Aragones Kezman ile görüştüm ve bana takımdan ayrılmak istemediğini söyledi dedi. Maldonado da bu takımın bir oyuncu ve kadromuzda dedi.
Yönetim ile görüşeceğiz ve eksiklikler varsa öyle dolduracağız dedi. 6'sından sonra sanırım bu görüşme olur ve transfer yapılır.
GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2007, 05:02
Aragones antremanlarda 2 side çok çalışıyorlar ben memnunum diye bir sözü var tam olarak böyle bişiydi.Bir yandanda 2 sini kadroya almıyor.Bu çelişki nedendir anlayamadım.
KaF KeF
30.Temmuz.2007, 05:04
Aragones son noktayı koydu!..
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones ile golcü Guiza MTK Budapeşte maçı öncesi medyanın karşısındaydı. Aragones, Kezman'la ilgili sorulara ilginç yanıtlar verirken, MTK Budapeşte maçı içinde rövanş için avantajlı skor almaya çalışacaklarını söyledi. Aragones "Kezman gibi bir futbolcu takımdan gitmek isterse onu tutmak zor olur" açıklamasını yaptı.
AÇIKLAMALARI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN... (http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=42081)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Temmuz.2007, 06:49
Aragones antremanlarda 2 side çok çalışıyorlar ben memnunum diye bir sözü var tam olarak böyle bişiydi.Bir yandanda 2 sini kadroya almıyor.Bu çelişki nedendir anlayamadım.
aragones işte 70 yaşında adam ne dediğini unutuyor herhalde
Revolution
30.Temmuz.2007, 06:51
aragones işte 70 yaşında adam ne dediğini unutuyor herhalde
Hahahah :zuhaha..Aragones çok akıllı adam ne yaptığını biliyordur merak etme ;;)
Ouzy
30.Temmuz.2007, 06:56
Herkesin önünde "Bunlar gitseler iyi olacak" diye bir şey diyemez herhalde. Sonuçta gidip gitmeyecekleri belli değil. Ya takımda kalırlarsa? O zaman yüzüne bakamaz bu futbolcuların.
Revolution
30.Temmuz.2007, 07:06
Herkesin önünde "Bunlar gitseler iyi olacak" diye bir şey diyemez herhalde. Sonuçta gidip gitmeyecekleri belli değil. Ya takımda kalırlarsa? O zaman yüzüne bakamaz bu futbolcuların.
Katılıyorum tamamen..Aragones akıllı adamdır. ;;)
BeeTLeJuiCe
30.Temmuz.2007, 07:51
İnanmadığım için haberi koymadım ama DHA'ya göre Hakan Şükür'ün babası FB'liymiş :D Bizde oynamasını istiyomuş, Emre ikna edecekmiş :D
KaF KeF
30.Temmuz.2007, 07:56
Hakan Şükür F.Bahçe'ye mi?
Galatasaray'dan zorla koparılan Hakan Şükür'ün, Fenerbahçe'ye gitmesi için çalışmalar başlatıldığı öne sürüldü. Baba Sermet Sükür, "Ben de Hakan'ın benim takımım olan Fenerbahçe'de oynamasını istiyorum" dedi.Galatasaray'dan koparılan Hakan Şükür, 1 yıl daha futbol oynamakta kararlı olunca, Fenerbahçe'ye transfer olması gündeme geldi. Fenerbahçe'ye transfer olan eski Galatasaraylı futbolcu Emre Belezoğlu'nun bu transfere aracı olduğunu doğrulayan Baba Sermet Şükür, "Hakan'a Bursaspor'dan ciddi bir teklif var. Ancak benim gönlümde Fenerbahçe'den yana. Hatta kendisine 'Ne olur bir yılda babanın takımında oyna' dedim. Emre'de bunun için çalışma yapıyor. Hakan bu yıl mutlaka bir takıma gidip futbol oynayacak" diye konuştu.
29.07.2008
Kaynak : DHA
:zuhaha
Revolution
30.Temmuz.2007, 07:57
Oha böyle birşey olursa Hakan Galatasaray kulübüne bence adım atamaz.:)Ama olmayacak şey değil.Bu arada evet H.Şükür'ün babası Fenerli.Bunu önceden biliyordum.
Nedvedmania
30.Temmuz.2007, 08:02
Hehehehe :D Hakan asla fenere gitmez neye güvenerek böyle haber çıkarıyorlar anlamıyorum.
BeeTLeJuiCe
30.Temmuz.2007, 08:05
Haber olarak eklemememde var bir neden :) Ortaya söylenti diye ekledim bakılıp geçilecekti :D
Geçiniz efendim almayız Hakan'ı. Gençliğinde olsaydı belki talip olurduk :)
PesimiSTyLa
30.Temmuz.2007, 08:15
:zuhaha hiç güleceğim yoktu
Fernando Gago
30.Temmuz.2007, 08:18
Olacak şey değil Bu transferin gerçekleşmiş olmasını düşünemiyorum bile Fatih Terim haberi gibi yalandır
Memedov
30.Temmuz.2007, 08:23
Fenerbahçeliliğimden şüphe duymaya başladım.
GReeN BeReT
30.Temmuz.2007, 08:24
Allah bilir babası ne demiştir de çarpıtmıştır medya.Yahu anlamıyorum medya nasıl bunu yazabiliyor.Espri bölümünde falan yazıyorlar galiba.
TR.CaPTaiN
30.Temmuz.2007, 08:35
İkisi de kötü, ikisini de göndermek istiyorum derse yönetimin elini kolunu bağlar satışları konusunda. Şu an verilen hava; '' İstediğimiz teklifi verirseniz alırsınız aksi takdirde sözleşmeli oyuncumuzdur bizde devam edecektir'' havası. Pazarlık payını yok etmemek için bu tip açıklamalar mantıklı.
Hakan Şükür zamanında Fenerbahçe'nin açık çekini reddetmiş bir adamdır. Kaldı ki ne Fenerbahçe'nin Hakan'ı alma isteği olabilir ne de Hakan'ın Fenerbahçe'ye gelme isteği.
fmsmyrna
30.Temmuz.2007, 08:42
Böyle birşeyin olması imkan dahilinde değil adam yurtdışında oynayacağım projeler var diyor basın neyin peşinde hala ki ek olarak her iki tarafta böyle birşeyi konuşmaz bile.
KaF KeF
30.Temmuz.2007, 08:43
Haberi yeni gördüm..Haber biraz eski...20 haziran
İlk bomba Fofana!
Fenerbahçe, "Geleceğin Viera'sı" diye anılan Fransa U17 Milli Takımı'nın kaptanı Fofana'ya imza attırarak transferde ilk yabancı bombayı patlattı.
Transfer listesinde dünya yıldızlarını bulunduran Fenerbahçe, ilk yabancı transferini sürpriz bir isimle gerçekleştirdi. Sarı-lacivertliler, Fransa U17 Milli Takımı'nın kaptanı Gueida Fofana'yı renklerine kattı. Sarı-lacivertlilerin siyahi genç yıldız Fofana'yı geçen mayıs ayında Antalya'da yapılan UEFA Avrupa U17 Finalleri'nde
bağladığı, bu ay içinde ise imza attırdığı öğrenildi.
Gueida Fofana imzaladı bile!
Fenerbahçe, "Geleceğin Viera'sı" diye anılan Fransa U17 Milli Takımı'nın kaptanı Fofana'ya imza attırarak transferde ilk yabancı bombayı patlattı
http://www.haberbusiness.com/index.php?go=50716
cagri10
30.Temmuz.2007, 08:50
baya bi önce gazeteLerde yazıyordu imzLadı diye bi kaç gündür gazete aLıoyom artık transfer yerLerinde ismi yazmıyo kesin aLmış mi ki
a.arıcı-11
30.Temmuz.2007, 16:04
Ne Hakan'ı yahu güldürmeyin adamı.:D:D
Fonfan'a olayıda yalandı arkadaşlar.Bildiğiniz gibi Fotomaç yalanda 1 numara.Onlar yapıyordu bu haberi.
nerazzuri
30.Temmuz.2007, 16:10
Hehehehe :D Hakan asla fenere gitmez neye güvenerek böyle haber çıkarıyorlar anlamıyorum.
acaba sen neyine güvenerek bu açıklamayı yapıyorsun ?
scar face
30.Temmuz.2007, 19:22
Hakanı antrenör olarak falan alırız anca:D:D
Maldonado ve Kezmanı da Fotomac satsın zaten palavrada ondan iyileri yok..:D
attiilla
30.Temmuz.2007, 19:44
Guizayla iyi bir ikili olabilirler
GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2007, 21:13
İkisi de kötü, ikisini de göndermek istiyorum derse yönetimin elini kolunu bağlar satışları konusunda. Şu an verilen hava; '' İstediğimiz teklifi verirseniz alırsınız aksi takdirde sözleşmeli oyuncumuzdur bizde devam edecektir'' havası. Pazarlık payını yok etmemek için bu tip açıklamalar mantıklı.
Hakan Şükür zamanında Fenerbahçe'nin açık çekini reddetmiş bir adamdır. Kaldı ki ne Fenerbahçe'nin Hakan'ı alma isteği olabilir ne de Hakan'ın Fenerbahçe'ye gelme isteği.
Bu 2 sini çok antremanlarda çok çalışmasına rağmen kadroya almıyorsan zaten gözden çıkardığının göstergesidir bu.Bu adamlarda aptal değil herhalde.Anlamışlardır istenmediklerini.
Demek istediğimi tam olarak açıklayamadım ben.Madem bu 2 adam bu kadar çok çalışıyorlar,seninde hoşuna gidiyor bu çalışma tempoları neden kadroya almıyorsun.2 sinide kadroda görmek istemiyorum diye açıklama yapmakla eşdeğer bir şey diye düşünüyorum.Neyse ne uzun uzun konuşmaya değecek bir konu değil..
Nedvedmania
30.Temmuz.2007, 22:11
acaba sen neyine güvenerek bu açıklamayı yapıyorsun ?
:D Avrupaya git Galatasaray de sana ilk söyleyecekleri şey Hakan şükür olacaktır(denenmiş ve onaylanmıştır :)). Yani adı Galatasarayla birleşmiş birisi ve Fenerbahçeye gol attıkdan sonra (5-1 lik maçtaki) dalga geçici hareket yaptıkdan sonra Fenerbahçeye gitmez. Hakan Şükür bir Emre Belözoğlu değildir.
Neyse tartışma uzamasın böyle birşey olmaz zaten olursa bu mesajları yüzüme vurursunuz :D
PesimiSTyLa
30.Temmuz.2007, 22:19
Herşeyin özeti ..
TR.CaPTaiN
30.Temmuz.2007, 23:34
Şemsi Şampiyonlar Ligi önelemelerde oynayan oyuncular da transfer olduklarında Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemiyor diye biliyorum. Yani pazar alanını daraltmamak için forma verilmiyor olabilir.
PesimiSTyLa
31.Temmuz.2007, 00:03
-''FENERBAHÇE, BABAMIN TEMENNİSİ''-
Hakan Şükür, babası Sermet Şükür'ün, Fenerbahçe'de oynaması isteğine de değinerek, bunun bir temenniden ibaret olduğunu söyledi.
''Ülkemizin güzide kulüplerinden Fenerbahçe'nin bir taraftarı olan ve kendi temennisi olarak, benim futbola sarı-lacivertli formayla veda etmemi isteyen babamın açıklamaları, kendi dileklerinden ibarettir'' diyen Hakan, şu ifadeleri kullandı:
''Ne Fenerbahçe Kulübü'nden böyle bir teklif gelmiş, ne de sevgili kardeşim Emre Belözoğlu, bu transfere aracılık etmiştir. Daha önce de belirttiğim gibi, Türkiye'de Galatasaray forması dışında başka bir takımın formasını giymem söz konusu değildir.''
30.07.2008
GeNç KaRTaL
31.Temmuz.2007, 01:48
Şemsi Şampiyonlar Ligi önelemelerde oynayan oyuncular da transfer olduklarında Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemiyor diye biliyorum. Yani pazar alanını daraltmamak için forma verilmiyor olabilir.
Evet bak bunu hiç düşünmemiştim.Teşşekür ederim tatmin edici cevabın için.:)
TR.CaPTaiN
31.Temmuz.2007, 08:10
Rica ederim.
Aston Villa resmi sitesinden Barry'nin kalacağı açıklandı. Böylece Liverpool Barry'i alamadığından Xabi'yi satmak istemeyecek.
http://www.avfc.premiumtv.co.uk/page/NewsDetail/0,,10265~1354747,00.html
fmsmyrna
31.Temmuz.2007, 08:45
O zaman Albelda'ya yöneleceğiz anlaşılan Albelda bu arada Valencia ile sözleşmesini uzattı mı acaba?Bilgisi olan var mı?Eğer uzatmamışsa Maldonado gider Kezman kalır bence bu kadroyla devam edilir.
nerazzuri
31.Temmuz.2007, 16:47
Rica ederim.
Aston Villa resmi sitesinden Barry'nin kalacağı açıklandı. Böylece Liverpool Barry'i alamadığından Xabi'yi satmak istemeyecek.
Liverpool'un Keane için 30 m € ödendiği söyleniyor. Xabi halen satmak isteyecektir çünkü Keane'ye verilen 30 m €'yu bir yerden çıkarmak zorundalar 15 m €'sunu xabi'yi satarak çıkarabilirler. ayrıca voronin ve benayoun'da yolcu gibi.
sanki liverpool konusu oldu :D
açıkcası xabi'den çok azda olsa bir umudum var. Bayern'de devredeymiş işimiz iyice zorlaştı. Kop Kop forumlarında Real Madrid'e gideceği konuşuluyordu bir ara ne oldu şimdi bilmiyorum. Ama bazı üyeler Fenerbahçe'ye gelceğinden çok eminler. Sanki transfer olmuş açıklamaya yapıyorlar.
Hayırlısı olsun diyelim en başından beri Albelda gelecek diyorum. hala da diyorum Albelda gelecek.
a.arıcı-11
31.Temmuz.2007, 17:32
Banada sanki Liverpool Xabi satmaya kararlı gibi geliyor ama bize mi gelir yoksa başkasına mı gider orası bilinmez.
Hugo
31.Temmuz.2007, 19:09
Fenerbahçe’de Real Betis’e transfer olan Mehmet Aurelio’nun yerine yapılması gündemde olan yabancı orta saha oyuncusu için yeni aday Jerno Leko.
İtalyan transfer haberi sitesi tuttomercato’nun haberine göre Fenerbahçe’nin orta sahasına yapacağı yabancı futbolcu transferi için yeni aday Monacolu Jerno Leko.
Sitenin haberinde bu futbolcuyu transfer etmek için İngiltere Premier Ligi’nden Aston Villa ve Middlesbrough ve Fulham’ın da yarışın içinde olduğu belirtilirken sarı-lacivetli ekibin yarışa katılan son ekip olduğu iddia edildi.
Hırvat futbolcu Jerno Leko 28 yaşında ve 2006 yılından bu yana Fransız ekip Monaco’da forma giyiyor. Leko orta sahanın her bölgesinde forma giyebilen bir oyuncu.
MARATON.COM.TR
-----
Haberde Jerno Leko yazmışlar.. Adamın adı Jerko leko değil miydi ya?
scar face
31.Temmuz.2007, 20:35
Jerko Leko olması lazımdı ama Hırvat milli takımında 36lık Kovacın yedeği olan bi adamı takımımda görmek istemem.Dmc ye bir adam alındı ama 7 Ağustosa kadar acıklanmayacak bence...
hp-fm-gs
31.Temmuz.2007, 20:57
Xabi Alonso transferini unutun arkadaşlar bence, başka isimlere yöneldi F. Bahçe ve kaliteli bir oyuncu alacak büyük ihtimalle..
Raten
31.Temmuz.2007, 21:03
Umarım kaliteli bir transfere imza atarız.Bir sürpriz yapıp takviye yapmadan bitirmesinler de.
Sekopej
31.Temmuz.2007, 22:28
Maçtan sonra Aragones defansın önüne 1 oyuncu alacağız, başka transferler için de yönetimle oturup görüşmeden bir şey diyemem dedi.
Kuralar yarın çekilecek, çıkacak rakibe göre ki Atletico Madrid çıkmazsa transfer için acele edilmez ve turu geçtikten sonra açıklanabilir. Madrid çıkarsa kısa sürede bir oyuncu ile anlaşılır.
Sheriff
31.Temmuz.2007, 22:35
Rica ederim.
Barry olmazsa başkasını alırlar.. Adamların sol tarafı sıkıntılı.. Xabi gelecektir..
attiilla
31.Temmuz.2007, 22:59
Xabi Alonso gelmez arkadaşlar adam Avrupada olgun çağını yaşıyor Feneri tercih edeceğini sanmam.Umutlanmayın bence çok fazla:)
a.arıcı-11
31.Temmuz.2007, 23:43
Orda Xabi gelecek derken yanlış anlamadıysam Liverpool onu satacak anlamında söylemiştr Sheriff.YAni illa bize gelecek diye bir kaide yok.Ama sol kanat transferi için adam satmak zorundalar ve ellerinde oyuncu bolluğunun en fazla yaşandığı bölge ön libero.
BlackEagle19o3
01.Ağustos.2007, 00:06
Barry olmazsa başkasını alırlar.. Adamların sol tarafı sıkıntılı.. Xabi gelecektir..
Barry'yi sol kanat için istemiyorlardı ki , orta sahanın ortasında oynatacaktı onu Benitez:)Zaten solda Babel oynar, bir sıkıntı falan yok...Ben Xabi'yi bırakacaklarını sanmıyorum.Bıraksalar bile A.Madrid,Bayern,Arsenal falan kapar.Bence Senna hala gündemdedir ve o gelecek.Albelda da olabilir.Bu iki isimden biri gelirse tam olarak ön libero olacakları için isim olara olmasa bile, verecekleri katkı olarka bence Xabi'den daha iyi transfer olurlar.Bu arada Leko , Colsa gibi adamları alırlarsa büyük hayal kırıklığı olur.
scar face
01.Ağustos.2007, 00:50
Mascherano,Lucas,Gerrard gib isimler var orta alanda gecen sezon devre arasında Sissoko gibi bir adamı sattılar.Xabi neden olmasın??
GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2007, 01:05
İlk başta bende Xabi'nin gelmeyeceğini düşünüyordum Fenerbahçe'ye ama şimdi fikrim değişti.Gelebilir eğer büyük bir kulüp kendisi için ciddi bir şekilde ilgilenmezse..
Sheriff
01.Ağustos.2007, 01:14
Hadi ya, sağda kim oynayacak ozaman:D
Arkadaşlar bakın, Liverpool Barry'i almak istiyor bu bir gerçek, Bunun için şu anda ellerinde para edebilecek satılması en muhtemel oyuncu Xabi.. Yani Xabi iyi bir teklif gelmesi durumunda kesinlikle satılacak.. Biz bu adamla transfer görüşmese yapıyormuyuz? Evet, yalanlama gelmediği için bu sonuca da net bir şekilde ulaşabiliyoruz.. Peki ortada bir Aragones bir Güiza bir Roberto Çarlos faktörü varmı? Var.. Arsenal ve Bayern bu adama hayatta 15mil.Euro filan vermez bende bunun garantisini vereyim.. Yani bu sonuçlar doğrultusunda Xabi'nin gelmemesi için bir sebep yok.. Benim teorim budur.. Bence Xabi gelecek..
BlackEagle19o3
01.Ağustos.2007, 01:41
Sağda Gerrard oynar:DOlmadı Benayoun,Pennant gibi isimler de var.Xabi'nin ilk başlarda gelme ihtimalini ''0'' olarak görüyordum.Ancak Fenerbahçe baya uğraşıyor anlaşılan, şu an imkansız değil de zor olarak görüyorum:p
a.arıcı-11
01.Ağustos.2007, 03:15
Arkadaşlar Xabi Alonso Türkiye ye gelmek istemesiydi transfer daha başlamadan biterdi.Yöentim 1 hafta 10 gündür bu transfer için uğraşıyor yani hala açık bir kapı var ki bir yalanlama veya açıklama gelmedi.
Revolution
01.Ağustos.2007, 04:48
Eğer iyi takımlar musallat olmazsa Xabi Fener'e gelebilir ama bence Fener ya İspanyol ya da Brezilyalı bir ön libero alacak.
KaPaLı
01.Ağustos.2007, 18:48
Sağda Gerrard oynar:DOlmadı Benayoun,Pennant gibi isimler de var.Xabi'nin ilk başlarda gelme ihtimalini ''0'' olarak görüyordum.Ancak Fenerbahçe baya uğraşıyor anlaşılan, şu an imkansız değil de zor olarak görüyorum:p
Yossi Benayoun Manchester City'e gitti :)
Maçtan sonra sadece Defansın önüne oyuncu alacağız demişti Aragones. Selçuk geçen maçta iyiydi. Ama tabiki Xabi gelecekse neden olmasın :)
nerazzuri
01.Ağustos.2007, 18:54
abicim selçuk kaldıramaz büyük maçları. maçta mtk vasatın altında oynamasına rağmen çok kötü kontralar yedik.
birde geçen sezon ispanyadaki sevilla maçını hatırlayın selçuğun yüzünden 2 gol yemiştik. canlı bombadır bu adam ne zaman ne yapacağı belli olmaz. o yüzden ön libero lazım bize. ayrıca alex'den aurelio yapmaya çalışıyor dede. alex bu sene fazla dayanmaz.
KaPaLı
01.Ağustos.2007, 19:06
Yaa öyle Serkan Selçuk canlı bomba gibi.. Ama geçenlerdede söylemiştim. Eğer selçuk kendi gibi oynarsa Alex gibi ara pas atmaya çalışmaz. R.Carlos gibi şut atmaya çalışmazsa çok yetenekli oyuncu. Bize geldiğinde milli takımda oynuyodu. Sakatlanmadan öncede milli takım oyuncusuydu. Bu sezonda çok iyi çalışıyo. Bütün maçlarda koşuyo pres yapıyo. Ben tabikide tek bırakılsın demiyorum. Birisi alınsın ama Selçuk 3-4 senedir bu takımda haksızlıkta yapılmasın.
efe24
01.Ağustos.2007, 22:01
selçuk zaragozayla oynadıgmız zaman deli etmişti beni iki gol sebebiydi:D
Sheriff
01.Ağustos.2007, 22:02
Yaa öyle Serkan Selçuk canlı bomba gibi.. Ama geçenlerdede söylemiştim. Eğer selçuk kendi gibi oynarsa Alex gibi ara pas atmaya çalışmaz. R.Carlos gibi şut atmaya çalışmazsa çok yetenekli oyuncu. Bize geldiğinde milli takımda oynuyodu. Sakatlanmadan öncede milli takım oyuncusuydu. Bu sezonda çok iyi çalışıyo. Bütün maçlarda koşuyo pres yapıyo. Ben tabikide tek bırakılsın demiyorum. Birisi alınsın ama Selçuk 3-4 senedir bu takımda haksızlıkta yapılmasın.
İyi oynayan oynar bu zamana kadarda oynamıştı bundan sonrada oynayacağını düşünüyorum.. Selçuk bize ilk geldiğinde de sürekli oynuyordu ama yaptığı hatalar sebebiyet verdiği goller sakatlıklar vs. derken bu hale geldi.. Tabiki bizde isteriz iyi formda bir Selçuğu ama ben artık öyle bir potansiyel malesefki görmüyorum Selçuk'ta..
attiilla
01.Ağustos.2007, 22:51
Arkadşalar boşu boşuna tartışmayın bence Xabi Alonso Fenere gelmesi çok düşük bir ihtimal:)O da belki Fener yıllık 5 milyon euro verirse para için oynayabilir zannediyorum bu çok düşük bir ihtimal.
Hugo
01.Ağustos.2007, 23:35
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, İtalya'nın önde gelen spor gazetesi Corriere dello Sport'a konuştu. Tam sayfa verilen özel röportajda Aragones, Türkiye'de ve Fenerbahçe'de olmaktan duyduğu mutluluğu belirtti.
Fenerbahçe'de şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadığını ve genel izlenimlerinin çok olumlu olduğunu ifade eden İspanyol hoca, "EURO 2008'i kazandıktan sonra beklemeyi düşünmedim. Gidebileceğimi İspanya Futbol Federasyonu yetkililerine bildirdim." dedi. Fenerbahçe gibi dev bir kulüpte olmaktan dolayı mutlu olduğunu da dile getiren Aragones, "Kariyerimde başarı elde ettikten sonra yeni bir görev almak istedim. Mesela Lippi de Dünya Şampiyonu olduktan sonra İtalya Milli Takımını bırakmıştı." dedi.
EURO 2008'de İtalya gibi Dünya Şampiyonu olmuş bir ülkeyi üstelik de uzun bir aradan sonra yenmenin de kendisini çok mutlu ettiğini belirten İspanyol teknik adam, daha sonra Fenerbahçe ile ilgili soruları yanıtladı.
"İtalya Milli Takımı'ndan kimi Fenerbahçe'de görmek istersiniz?" sorusuna "Di Natale" yanıtını veren Aragones, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şu anda takımdan ve yönetimden çok memnunum. Transferde yöneticiler istediğim yönde hareket ettiler. Yine de ısrarla hangi İtalyan oyuncuyu istediğimi soracak olursanız ben Di Natale derim. Yani onu Fenerbahçe'de görmek isterim. Tekniği çok iyi, gol hisleri güçlü, beklenmedik anda rakibin canını yakabiliyor." diye konuştu.
Milan'ın Ronaldinho'yu alarak en iyi transferi yaptığını, Ronaldinho'nun form tuttuğunda takımını başarıya ulaştıracağını belirten Aragones, "Şu anda Fenerbahçe'de çok mutluyum ve tek hedefim Fenerbahçe'yi her kulvarda başarılara taşımak. Ama ileride eğer iyi teklif gelirse kariyerimi Serie A'da tamamlayabilirim." dedi.
Dündar Keşaplı/ Ligtv.com.tr
Universal
02.Ağustos.2007, 02:13
Selçuk Şahin'in hiçbir özelliği yok. Basit bir oyuncu. Her oyuncunun bir özel yeteneğini söyleyebilirsiniz ma; Selçuk için söyleyemessiniz. Yanında eğer kendisi gibi bir oyuncu olursa Selçuk yararlı olur. Çünkü görev adamıdır. Hata yapsa yannda ki isim düzeltebilir. Ama tek kalınca her zaman akıllarda soru işareti bırakıyor. Türkiye Kupası veya Ligde bize yeterde artar bile ama; Avrupa'da bir Barcelona veya Man. Utd. gibi ekipler karşısında fazla bir beklenti olmaz. Fenerbahçe mutlaka bir yabancı daha kadrosuna katacaktır. Bu oyuncuda ön libero olacaktır. O yüzden şuanki sistemimiz ile Selçuk'a kulübe yolu gözüküyor.
UlquioRRa
02.Ağustos.2007, 02:24
Selçuk MTK maçında güzel bir performansa sergiledi ve Aragones'in gözüne girdi. Artık Xabi'yi bırakırlar ki zaten gelme ihtimali düşük. Onun yerine Selçuk'la değişmeli oynayabilecek genç bir oyuncu almalılar, yabancı ve ya yerli hiç farketmez.
TR.CaPTaiN
02.Ağustos.2007, 02:33
Ömer Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen bir takım Selçuk ile yola devam etmez. Selçuk'u kulübeye oturtacak transfer yapar.
ForsakeN
02.Ağustos.2007, 02:35
Volkan
Gökhan - Edu - Lugano - R.Carlos
- X -
Kazım - Alex - Emre
Semih - Guiza
Şuan için X yerine yabancı önlibero alınması yeterli olacaktır kanımca.Onun dışında herhangi bir eksik bölgemiz kalmadı. Ne güzel
fmsmyrna
02.Ağustos.2007, 02:47
Mtk maçından sonra giden yabancılar ve gelen yabancılar belli olur kanımca.Ben 2 transfer bekliyorum
Universal
02.Ağustos.2007, 02:59
Selçuk MTK maçında güzel bir performansa sergiledi ve Aragones'in gözüne girdi. Artık Xabi'yi bırakırlar ki zaten gelme ihtimali düşük. Onun yerine Selçuk'la değişmeli oynayabilecek genç bir oyuncu almalılar, yabancı ve ya yerli hiç farketmez.
Zaten soruda bu, Selçuk'u MTK olsun, Türkiye Ligleri olsun çok iyi performans çizer. Ama güçlü takımlara karşı Selçuk ile ön müdafa yapamayız. Daha tecrübeli ve yetenekli bir yabancı almak zorundayız. Yönetimde bunun farkında. Selçuk iyi bir altarnatf olacaktır.
KaF KeF
02.Ağustos.2007, 03:20
Sol kanada genç bir oyuncu şart bence..
KaPaLı
02.Ağustos.2007, 03:21
Gürhan var orda Aykut. Hazırlık maçlarında R.Carlos'un yerinde bile oynadı, Vederson zaten 1 aya iyileşir.
KaF KeF
02.Ağustos.2007, 03:29
Gürhan Orta Saha'ya dönük olduğu için dedim..Neden bir Gökhan Gönül'de sol kanat'a almayalım ki...
nerazzuri
02.Ağustos.2007, 03:49
Volkan
Gökhan - Edu - Lugano - R.Carlos
- X -
Kazım - Alex - Emre
Semih - Guiza
Şuan için X yerine yabancı önlibero alınması yeterli olacaktır kanımca.Onun dışında herhangi bir eksik bölgemiz kalmadı. Ne güzel
stoper ve sol bek eksiğimiz hala var. bence yabancı kaliteli bir stoper gerekiyor. lugano ve edu sakat veya cezalı olunca çok sorun yaşıyoruz stoper bölgesinde.
Sekopej
02.Ağustos.2007, 03:51
Yok artık yabancı hakkını 3 stoperden yana kullanmak hiç de akılcı değil. Gerektiğinde oynayabilecek Önder, Yasin ve Can var. 1 yabancı stopere gerek yok.
Gürhan sol bekte de oynayabiliyor, Vederson'un sakatlığı olmasa oraya transfere gerek yoktu ama genç bir Türk oyuncu alınabilir, bunu Aziz Yıldırım da söylemişti sanırım.
Revolution
02.Ağustos.2007, 03:53
Bence Fenerbahçe'nin stopere ihtiyacı yok ama illa sol bek diyorsanız bence Alparslan Erdem'i alır Fenerbahçe..
Cengo
02.Ağustos.2007, 06:46
Xabi Alonso gelmez arkadaşlar adam Avrupada olgun çağını yaşıyor Feneri tercih edeceğini sanmam.Umutlanmayın bence çok fazla:)
:icon_wink:
Fenerbahçe ön anlaşma imzaladı.
12M£
İlk transfer hakkı artık Fenerbahçe'de..
barahir
02.Ağustos.2007, 06:55
Kaynak nedir abi?:D heyecanlandım şimdi:D
efe24
02.Ağustos.2007, 06:55
12M£
İlk transfer hakkı artık Fenerbahçe'de.. kaynak belirtebilirmisin böyle bişeyi neye dayanarak veya kime dayanarak sölüyosun sölemende sakınca varmı?
Cengo
02.Ağustos.2007, 07:08
Liverpool forumlarında da okuyabilirsiniz yazdığımı :)
Sattıkları anda bizde olabilir :)
KaF KeF
02.Ağustos.2007, 07:12
Yapma Abi..Heycanlandırma beni..:D
WitchKingo5
02.Ağustos.2007, 07:46
Neden gelmesinki Avrupadaki olgun çağına burda devam eder Afrikada oynamayacakki..
uAsamet91
02.Ağustos.2007, 08:14
12M£
Kaynağı verde bizde bakalim.ne ara transfer olmuş.ne ara 12M€ da anlaşmışlar ?
efe24
02.Ağustos.2007, 08:36
abi açıklasan nolur suikaste kurban gitmezsin heralde:D
Sheriff
02.Ağustos.2007, 09:52
Kaynağı verde bizde bakalim.ne ara transfer olmuş.ne ara 12M€ da anlaşmışlar ?
Liverpool forumları demiş ya..
Wesley Sneijder
02.Ağustos.2007, 16:14
12M£ bonservis bedeliyle geliyor. :)
İlginç olan sadece bir kişinin Fenerbahçe sözcüğünü doğru yazabilmesi. :zuhaha
a.arıcı-11
02.Ağustos.2007, 16:39
Heyecan katsayısını iyice arttırıyorsunuz beyler:D Yarın bu haber Fotomaçta çıkarsa şaşırmayın:zuhaha
Hugo
02.Ağustos.2007, 17:23
Colsa Fener'de
Aurelio'nun boşluğunu doldurmak için bir süredir arayışta olan sarı-lacivertli ekip, Xabi Alonso transferi gerçekleşmeyince, Aragones'in eski öğrencisi Colsa'yı renklerine bağladı
5 MİLYON EURO
F.Bahçe, Güiza'dan sonra kadrosuna bir İspanyol daha katıyor. Real Betis'e giden Aurelio'nun yerine bir süredir ön libero arayışında olan http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
ve öncelikle Xabi Alonso'yu almak isteyen F.Bahçe, bu transferin gerçekleşmemesi üzerine Racing Santander'in orta saha oyuncusu Gonzalo Colsa'yu renklerine bağladı. Dün iki kulüp yöneticileri arasında yapılan görüşmede her konuda anlaşma sağlandı. Buna göre F.Bahçe, İspanyol kulübüne Colsa için 5 milyon euro ödeyecek.
Resmi açıklama geldi mi acaba.. Çok net yazmış Fotomaç..
TR.CaPTaiN
02.Ağustos.2007, 18:45
Fotomaç her zaman çok net yazıyor da bir türlü net yazdıkları gelmiyor. Umarım Colsa haberleri kolpadır.
Sheriff
02.Ağustos.2007, 19:39
Xabi beklerken Colsa gelmesi hayal kırıklığı olur yani biraz :D Yalandır o yalan :n:
hp-fm-gs
02.Ağustos.2007, 19:44
Colsa haberi kesinlikle yalandır yav, başka adam mı kalmadı F. Bahçe için ?
Onurap
02.Ağustos.2007, 19:50
colsa kolpadır inanmayın :D
KaF KeF
02.Ağustos.2007, 20:04
"F.Bahçe 16 verdi, Liverpool 20 istiyor"
Fenerbahçe'nin renklerine bağlamak için uzun süredir uğraştığı Liverpool'un İspanyol yıldızı Xabi Alonso için 16 milyon euroyu gözden çıkardığı, ancak İngiliz ekibinin 20 milyon euro bonservis bedelinde ısrar ettiği iddia ediliyor.İngiliz gazetesi Daily Mail'in İnternet sitesinde yer alan haberde, Fenerbahçe'nin İspanyol orta saha oyuncusu Xabi Alonso için Liverpool'a 13 milyon pound (yaklaşık 16 milyon euro) önerdiği iddia edildi. Haberde, İspanya Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones'in de Daniel Güiza gibi Xabi Alonso'yu da İstanbul'a getirmek istedi belirtildi. Haberde ayrıca, Fenerbahçe'nin bu önerisine karşın Liverpool'un 16 milyon 500 bin paund (yaklaşık 20 milyon
euro) ısrar ettiği aktarıldı.
Xabi Alonso'nun Liverpool'dan ayrılmak istemediği, ancak İngiliz ekibinin Robbie Keane ve Garet Barry transferleri nedeniyle kaynak sağlamak için Alonso'yu satmakta ısrarcı olduğu da haberde yer aldı.
02.08.2008
Kaynak : İHA
fmsmyrna
02.Ağustos.2007, 22:05
Olacak gibi görünüyor mecburen satacaklar artık Pennant'ı da satacaklar sanırım bu şekilde eşitleyecekler durumu.Liverpool forumu zaten komedi olmuş Türk forumuna dönmüş
CeNTeR_TR
03.Ağustos.2007, 02:39
Jerko Leko'da söyleniyor Ön libero için :)
Tabi Senna'da var dedikodularda :p
Şimdi Cengiz Xabi Alanso tamam diyor :)
Bide Colsa çıktı başımıza :zuhaha
Buradan yola çıkarak bu seneki ön Liberomuz Selçuk Şahin (=
Revolution
03.Ağustos.2007, 02:40
Fenerbahçe 20 verirse ok büyük para vermiş olur ve o parayı nereden bulacaklar merak ediyorum.. :) Colsa haberi doğru olabilir.Bu sefer çok net gelmiş.
BeeTLeJuiCe
03.Ağustos.2007, 02:49
20Milyon Euro Güiza'da olduğu gibi taksitlendirilerek verilir. Bu seneki hedefleri, bütçeyi Aziz Başkan açıklamıştı ama haberdede geçtiği gibi 20mn€'nun altına bitirilmeye çalışılıyor. Alacak olursak 16 civarı bir miktara bitirilir.
TR.CaPTaiN
03.Ağustos.2007, 02:54
Fenerbahçe 20 verirse ok büyük para vermiş olur ve o parayı nereden bulacaklar merak ediyorum.. :) Colsa haberi doğru olabilir.Bu sefer çok net gelmiş.
İstediğiniz zaman, istediğiniz kadar parayı verebiliyorsanız, her zaman için transfer yapabilirsiniz. O güç de Fenerbahçe'de var.
Aston Villa resmi sitesinden Barry ile ilgili yeni bir açıklama daha geldi. Daha önce yaptıkları açıklamada Barry'nin gitmeyeceğini söylemişlerdi şimdi daha ılımlı bakıyorlar. Barry'nin Liverpool'a gidişi Xabi'nin Fenerbahçe'ye gelmesini 1 adım daha yaklaştırır olası bir satış durumunda.
http://www.avfc.premiumtv.co.uk/page/NewsDetail/0,,10265~1357014,00.html
Liverpool 3. öneleme turu için liste vereceğinden dolayı yakında her şey belli olur. Asıl merak ettiğim nokta ise; yönetimin söyleyecekleri. Şu noktada ilgilendiğimiz kesin bakalım bu iş olmazsa çıkıp '' ilgilendik fakat alamadık '' mı diyecekler yoksa '' hiç ilgilenmedik '' mi diyecekler.
Colsa'nın yalanlanmaması ise can sıkıcı.
eGowiCh
03.Ağustos.2007, 03:28
Aston Villa resmi sitesinden Barry ile ilgili yeni bir açıklama daha geldi. Daha önce yaptıkları açıklamada Barry'nin gitmeyeceğini söylemişlerdi şimdi daha ılımlı bakıyorlar. Barry'nin Liverpool'a gidişi Xabi'nin Fenerbahçe'ye gelmesini 1 adım daha yaklaştırır olası bir satış durumunda.
http://www.avfc.premiumtv.co.uk/page/NewsDetail/0,,10265~1357014,00.html
Colsa'nın yalanlanmaması ise can sıkıcı.
Az önce Lig TV'de haberlerde izledim, Benitez "Xabi Alonso'yu satacağız." demiş. Haberi tam olarak dinleyemedim, ortasında veya sonunda yetiştim ama Xabi Alonso'nun satılacağı Benitez tarafından söylenmiş, fiyat da verdi yanlış hatırlamıyorsam 16-20 milyon Euro gibi bir şey söyledi. Benitez'in bu açıklamaları üzerine de İngiliz medyası bu bedeli Fenerbahçe'nin rahatlıkla verebileceğini ve transferde Fenerbahçe'nin bir adım önde olduğunu belirtmiş. Barry transferi için kaynak yaratmak istiyormuş Benitez, bunun için de Xabi'yi iyi bir fiyata satacaklarmış. Barry'i kesin alacak Benitez, kafaya koydu, bunun için de bütün imkanları zorlayacak gibi görünüyor.
Benim haberi yanlış aktarma ihtimaline karşı başka bir forumdaki bir kişinin haberle ilgili yazdıklarını alıntı yapıyorum: (Benim söylediklerimi söylemiş, biraz daha detay vermiş, fiyat konusunda yanılmışım)
Lig Tv; Alonso transferi konusunda Fenerbahçe´nin yolu açıldı dedi...Rafa Benitez İngiltere´de City Radyo´ya Xabi´yi kaynak yaratmak için satacaklarını söylemiş..ve Liverpool´un Xabi için istediği ücreti şu anda vermeye en yakın takım Fenerbahçe´ymiş...Xabi´nin satılmasından gelecek 15 milyon euro artı ek kaynakla gerekli yerlere transfer yapacaklarmış
efe24
03.Ağustos.2007, 03:37
artık nolcaksa olsun belli olsun uykularım kaçıyo ön liberomuz kim olacak diye
scar face
03.Ağustos.2007, 04:13
Colsa nedir ya Selcuk daha iyi oynar orda:)
Xabi diyorum baska da bişey demiyorum.Yönetim Colsayı,Xabinin stepnesi olarak bulunduruyor.Bu saatten sonra satılık listesindeki Xabi ya da Colsa gibi bi adam alınabilir zaten...
Bence transfer 7 Ağustos'ta acıklanacak....Yazın bunu bi kenara..
KaPaLı
03.Ağustos.2007, 05:07
Liverpool forumlarını küçümsemeyin. Ordaki adamların çoğu yönetimle içiçe. İnşallah yazılanlar doğrudur. Xabi gelir
Revolution
03.Ağustos.2007, 06:00
7sine kadar geldi geldi gelmedi zor bence artık..Herşey 7sine bağlı.Eğer Liverpool Xabi'nin ismini vermezse o zaman çok büyük kolaylık olacak Fenerbahçe'ye.
fmsmyrna
03.Ağustos.2007, 07:24
Lig tv nin haberini yaptığı olay Liverpool forumunda konuşuldu zaten Radio City'e böyle bir açıklama yapmış Benitez doğruluğu var zaten
TR.CaPTaiN
03.Ağustos.2007, 08:02
Barry'ye Villa'dan izin çıktı
Aston Villa menajeri Martin O'Neill, Liverpool'un 18 milyon poundluk bonservis ücretini ödemesi durumunda, Gareth Barry'nin transferinin gerçekleşeceğini açıkladı.
Daha önce Çarşamba günü akşam üstü 5'e kadar zaman tanıdıklarını ve zamanın dolmasının ardından transferin bu noktadan sonra erdiğini ifade eden Villa, bu fikrinde cayarken bunda Cumartesi sabahı yapılan toplantının etkisi olduğunu belirtildi.
Barry'nin menajeri Alex Black, O'Neill ve kulüp başkanı Randy Lerner bir araya gelirken, Liverpool'un hala bu oyuncuyu transfer etmek istediği ifade edilmiş ve bunun üzerine daha önceden belirlenen bonservis ücretine, oyuncunun satılabileceği kararına varıldı.
Sporx
Addolorato
03.Ağustos.2007, 08:08
Valla Burda Xabi den daha çok gareth barry haberi var :p :D:D valla umarım gelir xabi ligimizin kalitesi yükselir:)
TR.CaPTaiN
03.Ağustos.2007, 08:14
Barry transferi Xabi transferi için kilit rol oynadığından var.
a.arıcı-11
03.Ağustos.2007, 16:42
Barry'nin satışına izin çıkması süper oldu artık iş Xabi'nin iknasında.Başka kulüpte bizim gibi yüksek bir bonservis ücreti vermez kanımca.
nerazzuri
03.Ağustos.2007, 17:03
bide bakıyorsunuz barry'i biz alıyoruz :p Barry'e izin çıktıysa 20 m €'da diretemez Liverpool. yapacağımız 15 m €'luk teklifi çekersek ortada kalırlar :D ve kabul ederler sonrası bizim yönetime, güiza,carlos ve aragones'e kalmış. Yıllık alması gereken maaşı teklif ederiz Xabi'yi beklemeye geçeriz.
Universal
03.Ağustos.2007, 18:17
"Kendime Kulüp Bakıyorum"
Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana sürekli tartışılan problem çocuk Mateja Kezman, ülkesinin basınına yine çok çar***ı açıklamalarda bulundu.
http://www.sporx.com/images/1/29/4644_B_kezman066.jpg
Yıldız futbolcu Sırbistan'da yayın yapan RTS 1 kanalına Teknik Direktör Luis Aragones ile arasında büyük bir sorun olduğunu açıkladı ve bonservis bedelinin yüksek olmasından da bir hayli yakındı. MTK Budapeşte maçının kadrosuna alınmayan ve kendisinden kulüp bulması istenen Sırp golcü, RTS 1'e, "Luis Aragones ile aramda nedenini bilmediğim ve anlamadığım bir sıkıntı oluştu. Aragones beni kadrosunda görmek istemiyor. Bunun nedenini ben de anlamıyorum. Oysa sezon başında her şeyin çok daha iyi ve güzel olacağını hayal etmiştim ama rüyalarım gerçekleşmedi” diye konuştu.
"KULÜP BAKIYORUM"
Türkiye defterini tamamen kapattığını vurgulayan Kezman, "Artık kendime kulüp bakıyorum. Teklifler var ancak bonservisim için istenen 8 milyon euro çok fazla. Yönetim bu fiyatı aşağıya çekmeli. Fransa'dan PSG beni istiyor. İngiltere ve İspanya takımlarından da teklif alıyorum. Bir hafta içerisinde olaylar netleşir" dedi.
Kaynak: Spor X
Fernando Gago
03.Ağustos.2007, 18:38
Güzel haberler birbiri ardına geliyor Önce Benitez "Xabi'yi satacağız" dedi Sonr Aston Villa'dan güzel bir açıklama geldi Şimdi de Kezman :D Bir de Maldonado " gidiyorum" diye bir açıklama yapsa daha ne isterim :)
Revolution
03.Ağustos.2007, 18:43
Bence Kezman'a fazla sevinmemeli F.Bahçe..Kezman çok kaliteli bir futbolcu çok katkısı olur F.Bahçe'ye.Eğer Kezman gider ve yerine kimse alınmazsa forvet Semih-Güiza-İ.Parlak'a kalacak.Semih sakatlandı mı İlhan Parlak mı oynayacak yani?Yeterli olacağını sanmıyorum.Kezman orada tam bir joker olurdu.;;)
Fernando Gago
03.Ağustos.2007, 18:47
Bence Kezman'a fazla sevinmemeli F.Bahçe..Kezman çok kaliteli bir futbolcu çok katkısı olur F.Bahçe'ye.Eğer Kezman gider ve yerine kimse alınmazsa forvet Semih-Güiza-İ.Parlak'a kalacak.Semih sakatlandı mı İlhan Parlak mı oynayacak yani?Yeterli olacağını sanmıyorum.Kezman orada tam bir joker olurdu.;;)
Kezman kesinlikle yedek kalmazdı Sürekli takım içinde sorun çıkaracaktı Zaten bunu kendi açıklamalarında da söylüyor "yedek kalmamak için Mourinho'lu Chelsea'dan bile ayrıldım" diye Kişilik meselesi :)
Aziz Başkan haftalar öncesinden söylemişti zaten bir tane yerli forvet alacağız diye . Guiza Semih İlhan ve yeni transfer ... Bunlara alternatif Deivid Burak ve Kazım var ileri bölgede kesinlikle sıkıntımız yok bnce
Revolution
03.Ağustos.2007, 18:50
Mevlüt'ü alır o zaman Fenerbahçe bence.Galatasaray'la adı geçiyor ama Galatasaray'ın istediği tipte bir forvet değil.Fenerbahçe kaçırmaz bu fırsatı;)
Her026
03.Ağustos.2007, 19:07
İlhan yeterli olur şans verildiği takdirde.Kezmanın kariyeri geçmişte kalmış.Şimdiki performansına bakmak gerek.Hemde yedek kalmayı kaldıracağını sanmıyorum.
nerazzuri
03.Ağustos.2007, 19:12
İleri uçta oynatıcak çok adamımız var merak etme. Deivid Burak Kazım yeri geldi Alex bile oynadı. sıkıntı çekmeyiz orda hiç kafanı yorma sen. Kezman bu takımda hep bir sorundu kalırsada sorun olmaya devam edecek.
Universal
03.Ağustos.2007, 19:20
Kezman geleli iki yıl oldu. Beşiktaş'a İnönüde attığı gol dışında attığı başka bir kritik gol var mı?
Hayır.
Geri kalan goller maç kesinleştikten sonra. Kezman'ın iki yıldır katkısı olmadı bundan sonrada olmaz. Zaten Chelsea böyle bir oyuncuyu gönderiyorsa bir bildikleri vardır.
Kezman yerine, Parlak oynasın daha iyi. Hiç olmassa Türk ve genç bir oyuncu. Kezman zaten atamıyor Parlak'da atamıyaacak. Farkeden bişey yok ama; Parlak tecrübe kazanacak ve bir kaç yıl sonra bu tecrübeyi konuşturacak.
KaF KeF
03.Ağustos.2007, 19:56
Burda Gidecek deyip Kezman'ı neden kötülüyorsunuz ?Yok Chelsea böyle bir oyuncu gönderiyorsa bildikleri varmış..O Zaman biz neden aldık Kezman'ı ?
fmsmyrna
03.Ağustos.2007, 20:35
Chelsea'den gönderilmedi kendi ayrılmak istedi.Ayrıca Chelsea zamanında Mutu,Crespo,Gudjohnsen gibi isimleri göndedi bir bildikleri var herhalde yine.Kezman'ın eski Kezman olmadığı aşikar ancak bu haliyle bile teklif varsa bu kalitesindendir.
Ayrıca Xabi Alonso dün Liverpool'un Rangers'ı 4-0 yendiği maçta bir gol atmış
eGowiCh
03.Ağustos.2007, 20:46
Fransız Paris Saint Germain kulübü, Kezman transferini bitirmek için görüşmeleri hızlandırdı.
Forvet arayışlarını sürdüren PSG, Rennes kulübünden transfer etmek istediği Jimmy Briand ile yapılan temaslardan istediği sonucu alamayınca tekrar Fenerbahçe'nin Sırp forveti Kezman'a yöneldi.
France Footbal da internet sitesinde ''PSG, Kezman için hızlandı'' başlığıyla verdiği haberde gelişmeleri doğrulayarak kulüpler arasında henüz bir anlaşma olmamasına rağmen Fenerbahçe'nin Sırp oyuncu için 3-4 milyon arası bir bonservis bedeli talep ettiğini ve tarafların anlaşmaya yakın olduğunu belirtti.
Fransızlara göre, Paris kulübü bir an önce bu transferi sonuçlandırmak isterken Kezman da PSG'de oynamak için ekonomik fedakarlık yapmaya hazır.
MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/52094_2_080803131724.jpg
UlquioRRa
03.Ağustos.2007, 20:47
Kezman kesinlikle yedek kalmazdı Sürekli takım içinde sorun çıkaracaktı Zaten bunu kendi açıklamalarında da söylüyor "yedek kalmamak için Mourinho'lu Chelsea'dan bile ayrıldım" diye Kişilik meselesi :)
Aziz Başkan haftalar öncesinden söylemişti zaten bir tane yerli forvet alacağız diye . Guiza Semih İlhan ve yeni transfer ... Bunlara alternatif Deivid Burak ve Kazım var ileri bölgede kesinlikle sıkıntımız yok bnce
Kezman geleli iki yıl oldu. Beşiktaş'a İnönüde attığı gol dışında attığı başka bir kritik gol var mı?
Hayır.
Geri kalan goller maç kesinleştikten sonra. Kezman'ın iki yıldır katkısı olmadı bundan sonrada olmaz. Zaten Chelsea böyle bir oyuncuyu gönderiyorsa bir bildikleri vardır.
Kezman yerine, Parlak oynasın daha iyi. Hiç olmassa Türk ve genç bir oyuncu. Kezman zaten atamıyor Parlak'da atamıyaacak. Farkeden bişey yok ama; Parlak tecrübe kazanacak ve bir kaç yıl sonra bu tecrübeyi konuşturacak.
Bir de şu var; Zico tek forvet oynatıyordu ve Kezman tek forvet oyuncusu değil. Aragones çift forvet oynatacak. Kezman'a foröa şansı verseler 1-2 maç kesinlikle Semih-Güiza ikilisinden birini keser. Ama, Aragones ne yazık ki Kezman fırsatını tepti.
JunkChorn
03.Ağustos.2007, 20:57
Bence tepmedi 2 sene boyunca bir adam tek forvette bile bişeyler yapabilir.Yani birebirleri atmanın tek yada çift forvet ile oynamanın alakası yok bunun açıklaması bu değil.
Fenerbahçeliler yada futbol izleyicileri kezman'ı koşmuyor , pas veremiyor diye değil çok rahat pozisyonları harcıyor diye eleştiriyoruz.
Sekopej
03.Ağustos.2007, 21:00
Güiza kesilemeyeceğine göre ve orta sahaya mutlaka bir yabancı alınacağı için Kezman mecburen yedek oturacaktı. Yabancı sayısı sınırsız olsa şimdi elinden çıkarmak için uğraşmazdı Fenerbahçe ne Kezman'ı ne Maldonado'yu. Ama bu şartlarda yeni transfer yapabilmek için mutlaka birileri gönderilmeli.
Takımda kalsa da sırf bu yabancı kontenjanından ötürü Kezman'ın devamlı oynaması zaten çok zor.
Mirza
03.Ağustos.2007, 21:03
Kezman, Semih - Güiza'dan birini kesmeden önce ayakta kalmayı başarması lazım. Ayakta kalamazsa şut atamaz şu atamazsa da gol de atamaz. Adam ayakta duramıyor ki bir top sürsün, şut atsın tehlike yaratsın. Kezman'ın oyun stil'i ayakta kalamama üstüneyse bunu mükemmel bir şekilde gerçekleştiriyor. Fenerbahçede geçireceği kadar zaman geçirdi alacağı paranın fazlasını aldı üstelik haketmedi hiç de bence.
Geçen gün FBTV'de haz. maçını izlerken Burak'a dikkat çektim gerçekten de iyi oyuncu. 18 dışından vurduğu şutların çoğu kaleyi buldu kaleciyi geçmedi. Böyle bir oyuncunun gelmesine sevindim.
fmsmyrna
03.Ağustos.2007, 21:05
Burak bence kanat değilde forvet oynamalı zaten Beşiktaş'ta kanatta başarılı olamamıştı ancak Manisa'da forvet oynadı ve iyi performans gösterdi.
JunkChorn
03.Ağustos.2007, 21:06
O da çok fazla ayakta duramıyor ki Özkan abi..Onun da dengesinde sorun var.
Mirza
03.Ağustos.2007, 21:11
Kezman'dan iyidir yine. Adam top sürüyor, pas veriyor, şut çekiyor. Bek'e gelip top alıyor çıkartıyor. Ben öyle maçlar bilirim ki Kezman ileride 30 dk topsuz kalmıştır orta sahaya gelip top'a dokunmamıştır. Burağın performansı Kezmanınkinden daha iyi. Sadece isimle bir şeyler olmuyor.
Mirza
03.Ağustos.2007, 21:14
Yıldız futbolcu Sırbistan'da yayın yapan RTS 1 kanalına Teknik Direktör Luis Aragones ile arasında büyük bir sorun olduğunu açıkladı ve bonservis bedelinin yüksek olmasından da bir hayli yakındı. MTK Budapeşte maçının kadrosuna alınmayan ve kendisinden kulüp bulması istenen Sırp golcü, RTS 1'e, "Luis Aragones ile aramda nedenini bilmediğim ve anlamadığım bir sıkıntı oluştu. Aragones beni kadrosunda görmek istemiyor. Bunun nedenini ben de anlamıyorum. Oysa sezon başında her şeyin çok daha iyi ve güzel olacağını hayal etmiştim ama rüyalarım gerçekleşmedi” diye konuştu.
"KULÜP BAKIYORUM"
Türkiye defterini tamamen kapattığını vurgulayan Kezman, "Artık kendime kulüp bakıyorum. Teklifler var ancak bonservisim için istenen 8 milyon euro çok fazla. Yönetim bu fiyatı aşağıya çekmeli. Fransa'dan PSG beni istiyor. İngiltere ve İspanya takımlarından da teklif alıyorum. Bir hafta içerisinde olaylar netleşir" dedi.
Kezman'ın ülkesinde gazetelere verdiği demeç.
Addolorato
03.Ağustos.2007, 21:16
http://www.ensonhaber.com/images/news/123855.jpg
Benitez: Alonso'yu Fenerbahçe'ye vermeye hazırız
İngiltere'nin City Radyosu'na konuşan Benitez, "Alonso'yu bir an önce satıp, transfer için kaynak sağlamalıyız" dedi. İngiliz Daily Mail gazetesi ise "Alonso 16 milyon euro'ya Fenerbahçe'ye gidiyor" haberine yer verdi
Kaynak: Fotomaç:zuhaha
Haberin İngilizce Kaynağı Yukarıda İşte İşin Komik olan tarafı haberde xabi alonso fenerbahçeye gitmek istemiyor yazıyo:zuhaha
Mirza
03.Ağustos.2007, 21:17
12M£
Real Betis'e giden Mehmet Aurelio'nun boşluğunu doldurmak amacıyla ön libero bölgesine transfer yapma kararı alan Fenerbahçe'nin listesinde ilk sırada yer alan Xabi Alonso, sarı-lacivertli formayı giymek için Şampiyonlar Ligi'ni şart koştu.
Teknik Direktör Luis Aragones'in teklif götürdüğü Liverpool'da top koşturan İspanyol yıldız, Fenerbahçe'ye seve seve gelebileceğini, ancak Avrupa sahnesinden de inmek istemediğini bildirdi. Alonso kendisini takımında görmek isteyen Aragones'in teklifine, ön eleme maçlarının bitmesinden sonra yanıt verebileceğini ifade ederek, sarı-lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi'ne kalmasının şart olduğunu kaydetti.
Appiah ve Aurelio'nun takımdan ayrılmasından sonra ön libero görevini üstlenecek tecrübeli bir oyuncu isteyen Aragones, vatandaşı ve İspanya Milli Takımı'ndan öğrencisi olan Xabi Alonso'yu, sarı-lacivertli yönetime ilk sırada tavsiye etmişti. Tecrübeli teknik adamın, Alonso'nun şartını kabul ederek beklemeye geçtiği, Ağustos ayı sonunda Şampiyonlar Ligi vizesi almaları halinde bu transferi bitirmek için yeniden düğmeye basacağı vurgulandı.
Kaynak (http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=78109)
Cengiz'in söyledikleriyle de örtüşüyor.
Revolution
03.Ağustos.2007, 21:19
Fotomaç işte ne dersin..Bu arada Özkan abi sana kesinlikle katılıyorum. ;;)
Sekopej
03.Ağustos.2007, 21:21
Kezman çok faydalı olamadı ama ben yine de neden bilmiyorum seviyorum onu. Bu nedenle de nasıl oynarsa oynasın talipleri çıkıyor.
İyiydi, koşuyordu ama ayağına gelen her topu eziyordu. Geçen sene sakatlık yaşadım gücüm yok dedi ama sakat değilken de ayağına top geldiğinde olumlu kullanamıyor. Güiza'yı daha 2 maç izledik ama topu aldığında saklamasını, doğru kullanmasını beceriyor, yıkılmıyor en azından.
Kazım'ı kesmesi çok zor Burak'ın. Ama Kezman gönderildikten sonra forvet alnımasa da Güiza, Semih, Burak ve İlhan bize yetecektir.
eGowiCh
03.Ağustos.2007, 21:23
Kezman'ı ne başkan, ne Aragones ne de taraftar istiyor. Kimsenin sabredecek gücü kalmadı. Appiah geri dönse ona bile sabredilir, kadroda yer verilmesini birçok kişi ister ama Kezman'a çoğu kişi sabredemez. Bence gönderilmesi Fenerbahçe adına en hayırlısı olacak. Hem yıllık maliyeti olan 2.5 milyon Euro'dan (2 yıl için 5 milyon Euro) kurtulunacak, hem de 4-5 milyon Euro bir bonservis bedeli elde edilecek. Toplam 10 milyon Euro gibi bir kar sağlanacak.
Fenerbahçe'nin Aragones'in oyun felsefesine göre çok kaliteli bir ön liberoya ihtiyacı var. Bu da yabancı olacağından kontenjan açılması adına Kezman kesin gönderilecek. Kezman gider gitmez de yeni yabancı ön libero açıklanır. Büyük ihtimalle Maldonado da gönderilir, genç bir forvet veya orta saha oyuncusu alınır diye tahmin ediyorum. İleride büyük paralara satabileceğimiz genç bir forvet veya orta saha (defansif veya ofansif) alınırsa yönetim büyük iş başarır. As takımı da zaman zaman zorlayabilecek, 18-22 yaş arasında bir isim bekliyorum Maldonado gönderilirse. Direkt as takımda oynayabilecek kalitede bir isim alınmamalı, zira 6+2 olduğundan 6 yabancı (Edu, Lugano, R.Carlos, Alex, Güiza, /Ön Libero/) ve 2 yedek (Deivid, /Genç Bir İsim/) olacak. Bu şekilde takımdaki dengeler bozulmaz.
Xabi Alonso çok yerinde bir transfer olur ama epey de maliyetli bir transfer olur. Bunu taraftarın formalara olan ilgisiyle aşabilir Fenerbahçe, fakat esas merak ettiğim nokta, bu transferin neden hala yalanlanmaması? Bugün yine FotoMaç başta olmak üzere birçok gazete Xabi Alonso haberi yapmış ve neredeyse 2 haftadır da bu tarz haberler yapılıyor, ancak birçok isme yalanlama gelmesine rağmen Xabi Alonso'ya bir türlü yalanlama gelmiyor. Aynı şekilde Colsa'ya da yalanlama gelmedi. Benim fikrime göre Xabi Alonso için girişimler sürüyor ve transferin bitirilmesi için büyük çaba sarfediliyor. Eğer Xabi Alonso olmazsa da Colsa yedekte bekletiliyor. İlk hedef Xabi, ancak anlaşma sağlanamazsa Colsa'ya imza attırılacak.
Xabi Alonso transferi için her konuda anlaşılmış da olabilir, ancak bu transferin açıklanması için Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalınması bekleniyor olabilir. MTK'yı geçtik diyelim, sürpriz bir şekilde Partizan'a elenilmesi halinde Xabi Alonso transferinin hiçbir anlamı kalmayacağından benim şahsi fikrim Partizan maçları sonucunda bu transfer açıklanır.
Mirza
03.Ağustos.2007, 21:28
Appiah hakkında hiçbir şey bilmiyorum ben. Appiah'ın sakatlığı düzelmedi mi yahut düzeldi de yönetim mi istemiyor ? Appiah bence çok rahat Aurelio'nun yerini doldurur fazlasını bile yapar.
Revolution
03.Ağustos.2007, 21:30
Yönetim istemiyor..;;) Sakatlığı düzeldi.
Sekopej
03.Ağustos.2007, 21:49
Appiah defteri kapandı, istediği takıma gidebilir şu anda. Ama anlaştıktan sonra Fenerbahçe'den sözleşmesi devam ederken ayrıldığı için bir tazminat ödeyecek. Hiç bir takımla anlaşamasa bile Fenerbahçe'de yabancı kontenjanını işgal etmeyecek.
scar face
03.Ağustos.2007, 22:00
Kezman yıllık 5 trilyonluk bir joker:)ben böyle forvet oyuncusu görmedim seveni de sevmeyeni de.Dripplingle adam geçemiyor,pas veremiyor,eskisi gibi bitirici değil.Sorunlar cıkarıyor cok sorunlu bir adam geldiğinde cok sevinmiştim ama giderse daha cok sevinirim...Onun yerine genc bir forvet alınabilir.Egemenin dediği gibi..
Ama asıl problem dmcde Xabi alınabilecek en iyi adam cok pahalı riskli bir transferde olabilir ama acilen onun alınması gerekli.Sağlam bi Appiah neler yapardı orda:)
knsyr
03.Ağustos.2007, 22:13
bence kezmanı fasla kötülemeyelim sonra allah muhafaza psg'li taraftarlar yazıları görüp kezman transferine karşı çıkabilirler :D
CeNTeR_TR
03.Ağustos.2007, 22:25
Xabi geldiği zaman kadroyu bir düşünün :)
Emre'nin 11 oynaması ile kesilecek 3 oyuncu var
a)Uğur Boral ==> Emre Solda oynamayı hiç sevmiyor
b)Semih ŞenTÜRK ==> Yeniden klubeye giderse hiç iyi olmaz
c)Selçuk Şahin ==> Adam Aragones'in gözdesi
Emre geldiğinde durum böyle olursa DMC geldiği zaman ne olacak
Selçuk çıkacak Dmc gelecek.. Bu sefer Semih bence gidecek ve Emre oynayacak ne olacak geçen seneki sistemle kalacak takımımız ve biz yine saç baş yolacaz :) Onun için transfere hiç gerek yok :) Asıl ihtiyaç bence sol taraf orta sahanın solu ; Uğur Boral ==> 2 maç oynuyorsa 5 maç yatıyor Wederson==> Sakat oyuncudan nasıl verim alacağız Gürhan==> Avrupa da yetersiz kalabilir :) Sol tarafa bir oyuncu alırsak çok güzel olur sağdan Kazım soldan'da iyi bir oyuncu çok fazla gol pozisyonuna gireriz :)
BeeTLeJuiCe
03.Ağustos.2007, 22:31
Avrupada zaten geçen seneki sistemde devam etmemiz şart. Avrupada Çift forvet ile duman oluruz.
Emre ve Gelecek önlibero ortada oynar. 2 Kanat adamı, Alex, Güiza.
Ligde kendi sahamızdaki maçlarada çift forvet çıkarız maç içinde değişikliğe gideriz.
Tahminim Emre, Selçuk, Semih, Uğur bir rotasyon içinde olur. Aynı anda bunlarda en fazla 2'si oynar.
Sekopej
03.Ağustos.2007, 23:08
Geçen sene defansın önünde oynayan oyuncular top yapmakta zorlanıyorlardı ve bu nedenle hücumda sadece Alex'in ayağına bakıyorduk.
Bu sene Emre katıldı ve ben Emre ile Alex'in bir arada oynamasını çok istiyorum. Aragones da zamanla tek forvetli sisteme dönecektir. Geçen sene ile karıştırmayalım, geçen sene takımda bir Emre, bir Güiza yoktu.
Selçuk'tan çok memnun olsa defansın önüne bir oyuncu alacağız demezdi Aragones. Transfer edilecek oyuncu ile Emre orta sahada oynar, önlerinde Alex ve ileride Güiza. Semih yine yedek oturmalı, sonradan girip gollerini atmaya devam eder. Çift forvet oynayabileceğimiz maçlarda da oynar zaten ki bu maçlar da bu sene çok olacaktır ligde. Ama avrupa için Semih'ten Güiza'nın arkasında verim bekleyeceğimize Alex'i oraya koyarak daha iyi olabiliriz.
Yani bu takıma 1 orta saha oyuncusu şart ve mutlaka da biri alınacak zaten. Eğer kontenjan açılırsa genç bir yabancı da alınabilir.
TR.CaPTaiN
03.Ağustos.2007, 23:28
Geçen sene Alex'in oynamadığı maçlarda pozisyon bulmakta zorlanıyorduk. Rakipler Fenerbahçe'yi çözmüştü. Alex'i kitleyerek Fenerbahçe'yi durdurma yoluna gidiyorlardı fakat bu sene Alex'in sönük olduğu dakikalarda meydana çıkacak bir Emre bizi çoğu maçta ipten alabilir.
CeNTeR_TR
03.Ağustos.2007, 23:31
Kontenjan açılacak en azından Kezman için yarın PSG'li yöneticiler gelecekMİŞ (:
malDonado da takımdan giderse baya bi kontenjan açılacak :) Fakat gelcek oyuncunun bir an önce gelmesi lazım sonrasında elimizde patlama imkanı çok yüksek bknz malDonado.!
eGowiCh
03.Ağustos.2007, 23:32
Geçen sene defansın önünde oynayan oyuncular top yapmakta zorlanıyorlardı ve bu nedenle hücumda sadece Alex'in ayağına bakıyorduk.
Bu sene Emre katıldı ve ben Emre ile Alex'in bir arada oynamasını çok istiyorum. Aragones da zamanla tek forvetli sisteme dönecektir. Geçen sene ile karıştırmayalım, geçen sene takımda bir Emre, bir Güiza yoktu.
Aslına bakarsak şöyle bir durum var.
MTK maçında biz tek forvet oynadık. Semih orta sahaya yakındı, Güiza ileride tekti, Semih Güiza'ya destek verdi. Şimdi sorun burada, biz nasıl oynamalıyız? Tek forvet derken geçen yılki gibi tek forvet mi yoksa şimdiki gibi tek forvet mi? Yoksa bildiğimiz çift forvet mi? Semih ile Güiza çift forvet oynarsa (bildiğimiz şekilde, 4-4-2'de) Avrupa maçlarında sıkıntı yaşayabiliriz, ama Türkiye'de fazla sorun yaşamayız. MTK maçındaki gibi oynarsak da ben fazla sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum, ancak geçen yılki gibi Güiza ileride tek başına oynarsa ve Alex MTK maçındaki gibi geriye dönük oynarsa o zaman hücumda hiçbir şey yapamayız.
Geçen yılki tek forvetli sisteme göre bu kadroda hücumda çok etkili olamayız:
4'lü defans - Selçuk - Uğur, Emre, Kazım - Alex - Güiza (Alex'in MTK maçındaki gibi oynayacağını düşünürsek)
Bana göre ligde kolay maçlarda 4'lü defansın önünde yeni alınacak tek ön libero, önlerinde Emre, Alex, Kazım ve ileride de Semih ile Güiza. Yani MTK maçındaki kadrodan Selçuk yerine yabancı ön libero, Uğur yerine Emre oynamalı. Zor maçlarda ise Semih yedek kulübesine çekilip Uğur veya başka bir sol kanat oynayabilir. Ön liberonun önünde Uğur, Emre, Alex, Kazım, ileride de Güiza olabilir.
Semih eğer orta sahaya çok destek verip de hücumda da etkinliğini arttırırsa, yeni mevkiisinde David Villa gibi oynayabilirse eğer bence çok iyi olur ve orta sahada sıkıntı yaşamayız yeni gelecek ön libero ile de.
Emre'ye yer açmak için kadroda Semih'i kesmek anlamsız olur bence, onun yerine defansif anlamda fazla bir şey veremeyen, ofansta da maçta bir iki hareket yapıp etki sağlayamayan istikrarsız Uğur Boral yerine Emre oynamalı. Emre sol açık oynasın demiyorum, Silva gibi serbest rol oynasın, bir solda, bir orta sahada, bir ön liberoda, bir forvet arkasında. MTK maçında da nitekim oyuna girdiğinde gördük ki soldan içeri girip gol attırıyordu az daha. Soldan yapılacak ataklarda R.Carlos yetiyor zaten.
CeNTeR_TR
03.Ağustos.2007, 23:37
Aslında takımdaki en büyük sorun olan kanat sol kanat :) Ve burada Emre oynarsa ideal diyoruz fakat Emre sol kanatda oynamayı sevmediğini söylemişti..Emre'den ziyade forvette kesin olarak ligde Çift forvet oynamalıyız Eğer ligdede çift forvet oynamayacaksak vay anam vay.!
Sekopej
03.Ağustos.2007, 23:37
Elimizde Alex varken neden Semih'ten bir Alex yaratmaya çalışalım ki? Semih'in oynadığı yere Alex geçer, arkalarında Uğur Emre ve Kazım, onların arkasında da alınacak oyuncu.
Ligde zaten böyle oynayalım demiyorum. MTK maçında iyi top çevirdik, topun hakimiydik ama pozisyon zenginliği yoktu çok fazla. Daha bunları konuşmak için erken aslında, hele bir transfer yapılsın, çapa bir oyuncu mu alınacak çift yönlü bir oyuncu mu alınacak görelim. Aragones zaten tek sistemimiz olmayacak dedi, her türlü dizilişe açık olmalıyız.
Memedov
03.Ağustos.2007, 23:40
Kontenjan sorunu ortadan kalkacak galiba, Avrupa'dan gelen futbolcular Türkiye'de AB Statüsünde oynayabilecekmiş. Örnek verecek olursak Guiza AB statüsünde olacak ve Kontenjan sorunu ortadan kalkacak.
Kim Ne derse desin Semih İlk 11 başladığı zaman iş yapamıyor. Adamın dakikaları son dakikalar, Fenerbahçe bir ön libero transfer edecek orta alanda Emre'de olunca haliye Tek forvet oynayacağız Semih'e yine yedek Kulübesi görünecek.
Liverpool Barry'i alıyormuş Büyük ihtimal Xabi gidecek, Fenerbahce'den ŞL garantisi istemiş Gruplara kalırsak bence Xabi İmzayı atar.
Sekopej
03.Ağustos.2007, 23:44
Kontenjan sorunu ortadan kalkacak galiba, Avrupa'dan gelen futbolcular Türkiye'de AB Statüsünde oynayabilecekmiş. Örnek verecek olursak Guiza AB statüsünde olacak ve Kontenjan sorunu ortadan kalkacak.
Bu konuda bir oyuncunun dava açması gerekiyor. Benim ülkemde bu ülkenin oyuncuları Uluslararası sözleşmeler gereği yabancı sayılmıyor, ben neden onların ülkesinde yabancı sayılıyorum, eşitliğe aykırıdır bu diye. Ha dava kabul edilir mi bilmiyorum ama kimse dava açmazsa bir değişiklik olmaz.
eGowiCh
03.Ağustos.2007, 23:44
Elimizde Alex varken neden Semih'ten bir Alex yaratmaya çalışalım ki? Semih'in oynadığı yere Alex geçer, arkalarında Uğur Emre ve Kazım, onların arkasında da alınacak oyuncu.
Ligde zaten böyle oynayalım demiyorum. MTK maçında iyi top çevirdik, topun hakimiydik ama pozisyon zenginliği yoktu çok fazla. Daha bunları konuşmak için erken aslında, hele bir transfer yapılsın, çapa bir oyuncu mu alınacak çift yönlü bir oyuncu mu alınacak görelim. Aragones zaten tek sistemimiz olmayacak dedi, her türlü dizilişe açık olmalıyız.
Alex'in yeni görevi benim hoşuma gitti açıkçası, top dağıtıcı, oyunda daha fazla etkisi olan bir Alex vardı, eskisi gibi görünmeyen bir Alex yoktu. Bence Alex aynı şekilde oynamalı. Şöyle olabilir, Alex'i dediğin gibi Semih'in son maçta oynadığı yere koyup, Alex yerine de Emre'yi koyabiliriz. Emre olmasa eğer Alex o mevkiide hep oynamalı derdim ama Emre MTK maçında Alex'in yaptığı görevi yapabilecek bir oyuncu.
Aslında şöyle de olabilir. MTK maçına göre Emre Alex'in yerine geçsin, Alex de Semih'in yerine. Semih de Uğur'un yerine oynasın, Uğur yedek kalsın, Semih serbest bir rolde oynasın. Bu da olabilir aslında. Uğur'un soldan koşması dışında katkısı yoktu, iyi orta da açamıyor, bence İspanya dizilişine göre şu şekilde de oynayabiliriz: Xavi-Iniesta = Emre-Kazım, Silva=Semih, Villa=Alex, Torres=Güiza. Aslına bakarsak, Alex'i Semih'in yerine oynatmamasının sebebi Aragones'in şu da olabilir, Alex Semih gibi sırtı dönük orada top tutamıyor, bu yüzden belki bunu yapmış olabilir.
CeNTeR_TR
03.Ağustos.2007, 23:46
Serkan dava açılır fakat kabul etme olayına bir sürü takım karşı çıkar :) Çünkü neden büyüklerin parası var alacak biz alamayacağız nasıl TÜRK futbolu gelişecek savunmasını öne çıkarır ve TÜRK futbolu olduğu yerde sayar :)
Universal
03.Ağustos.2007, 23:47
Keşke futbol oniki kişi oynansa, Emre'yi takıma koymamız gerekiyor ama; takımda ki hiç kimse çıkmamalı MTK maçında ki ilkonbir olmalı. Selçuk'u kessek Emre orada oynayamaz. Alex'i Kazım'ı veya Uğur'u kesemeyiz. Geriye Güiza ve Semih kalıyor ama; o zamanda tek forvet olacağız. En iyisi bu tercihi Aragones'e bırakmamız daha sağlıklı olacaktır. Daha yabancı oyuncu alacağımıza göre bu takım çok değişecektir.
CeNTeR_TR
03.Ağustos.2007, 23:49
Batu Aslında gelecek yabancı dmc olacaksa ve kaliteli bir dmc olacak Selçuk yedek kalsın daha iyi derim ben (:
Emre konusunda ise solda oynarım dese mükemmel olur çünkü 2 maç oynayıp 5 maç yatan Uğur'dan kurtulmuş oluruz :) Bir maçda gönüllere taht kurdu fakat bir maça göre bakmamalıyız :)
Memedov
03.Ağustos.2007, 23:50
Bu konuda bir oyuncunun dava açması gerekiyor. Benim ülkemde bu ülkenin oyuncuları Uluslararası sözleşmeler gereği yabancı sayılmıyor, ben neden onların ülkesinde yabancı sayılıyorum, eşitliğe aykırıdır bu diye. Ha dava kabul edilir mi bilmiyorum ama kimse dava açmazsa bir değişiklik olmaz.
Dava açan çıkacaktır büyük bir ihtimal, bunun içinde klubün olaya el atması gerekiyor oyuncuyu ikna etme acısından.
Serkan dava açılır fakat kabul etme olayına bir sürü takım karşı çıkar :) Çünkü neden büyüklerin parası var alacak biz alamayacağız nasıl TÜRK futbolu gelişecek savunmasını öne çıkarır ve TÜRK futbolu olduğu yerde sayar :)
Bence Federasyon Bu olaya sıcak bakacaktır, Nasıl bizim futbolcumuz Avrupada AB statüsünde oynuyorsa Avrupadan Gelen oyuncularda bizim ülkemizde AB statüsünde oynamalı.
Revolution
03.Ağustos.2007, 23:54
Avrupa'dan gelen oyuncu bizde yerli gibi olmamalı..Onlar da şöyle birşey var.Yetiştirdikleri adam yabancıdan iyiyse veya aynıysa yetiştirdikleri oynar ama bizde sürekli yabancılar..:S
Cengo
03.Ağustos.2007, 23:55
Real Betis'e giden Mehmet Aurelio'nun boşluğunu doldurmak amacıyla ön libero bölgesine transfer yapma kararı alan Fenerbahçe'nin listesinde ilk sırada yer alan Xabi Alonso, sarı-lacivertli formayı giymek için Şampiyonlar Ligi'ni şart koştu.
Teknik Direktör Luis Aragones'in teklif götürdüğü Liverpool'da top koşturan İspanyol yıldız, Fenerbahçe'ye seve seve gelebileceğini, ancak Avrupa sahnesinden de inmek istemediğini bildirdi. Alonso kendisini takımında görmek isteyen Aragones'in teklifine, ön eleme maçlarının bitmesinden sonra yanıt verebileceğini ifade ederek, sarı-lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi'ne kalmasının şart olduğunu kaydetti.
Appiah ve Aurelio'nun takımdan ayrılmasından sonra ön libero görevini üstlenecek tecrübeli bir oyuncu isteyen Aragones, vatandaşı ve İspanya Milli Takımı'ndan öğrencisi olan Xabi Alonso'yu, sarı-lacivertli yönetime ilk sırada tavsiye etmişti. Tecrübeli teknik adamın, Alonso'nun şartını kabul ederek beklemeye geçtiği, Ağustos ayı sonunda Şampiyonlar Ligi vizesi almaları halinde bu transferi bitirmek için yeniden düğmeye basacağı vurgulandı.
Kaynak (http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=78109)
Cengiz'in söyledikleriyle de örtüşüyor.
ŞL ligi garantisi değil, 3. eleme turu..
Sekopej
03.Ağustos.2007, 23:55
Bu davayı TFF'ye ya da Türkiye'de bir kuruma açmayacakları için diğer kulüplerin istememeleri pek bir şey değiştirmez. İnsan haklarına aykırı diye Türk oyuncuların avrupada Ab statüsünde oynamaları kararını veren yere dava açılmalı. Gündemde şimdilik böyle bir dava yok, olursa da bunu Güiza ile Fenerbahçe yapabilir ama şimdilik onlar da transferle uğraşıyorlar. Şimdi dava açsan 2 senede ancak sonuçlanır çünkü.
CeNTeR_TR
04.Ağustos.2007, 00:01
Dava açan çıkacaktır büyük bir ihtimal, bunun içinde klubün olaya el atması gerekiyor oyuncuyu ikna etme acısından.
Bence Federasyon Bu olaya sıcak bakacaktır, Nasıl bizim futbolcumuz Avrupada AB statüsünde oynuyorsa Avrupadan Gelen oyuncularda bizim ülkemizde AB statüsünde oynamalı.
Öyle olmalı ama Mehmet yabancı statüsünü bir düşün neler olmuştu o zamanlar :)
Bu davayı TFF'ye ya da Türkiye'de bir kuruma açmayacakları için diğer kulüplerin istememeleri pek bir şey değiştirmez. İnsan haklarına aykırı diye Türk oyuncuların avrupada Ab statüsünde oynamaları kararını veren yere dava açılmalı. Gündemde şimdilik böyle bir dava yok, olursa da bunu Güiza ile Fenerbahçe yapabilir ama şimdilik onlar da transferle uğraşıyorlar. Şimdi dava açsan 2 senede ancak sonuçlanır çünkü.
Ben olayı biraz yabancı sayısının kaldırılmasıyla bağdaşdırdım :) Ondan dolayı itiraz sebebini gündeme getirdim heralde :p
a.arıcı-11
04.Ağustos.2007, 00:11
Nihat'ın davası 2004 yılında açılmıştı ve 2008'in 2.yarısında sonuçlandı.Yani çok uzun bir süre olur.Hem yeteneksiz yerli oyuncu takımda mecburuiyetten oynatılarak kendi takımlarına ve ülke futboluna zarar veriyor.
bence takım 4-1-3-2 oynamalı böylece Emre'yi de Alex'ide Semih'ide rahatlıkla oynatırız.
TR.CaPTaiN
04.Ağustos.2007, 08:40
Sky Sports'un haberine göre Benitez Alonso'yu satmaktan vazgeçtiklerini açıklamış.
Nedvedmania
04.Ağustos.2007, 15:55
Dün gece uyku tutmadı ve radyo dinliyim dedim bir spor kanalına denk geldim. Yayına bir adam bağlandı ve şöyle dedi "Çok ciddi duyumlarımıza göre Xabi Alonso fenere çok yakın"
nerazzuri
04.Ağustos.2007, 17:19
Dün gece uyku tutmadı ve radyo dinliyim dedim bir spor kanalına denk geldim. Yayına bir adam bağlandı ve şöyle dedi "Çok ciddi duyumlarımıza göre Xabi Alonso fenere çok yakın"
sonra bi sessizlik oluştu... herkez bu sihirli cümleyi duyduğuna inanamıyordu. xabi fener'e çok yakındı...
ee sonra noldu o sözü söyleyip kapattımı :D:D
KaF KeF
04.Ağustos.2007, 17:51
F.Bahçe'ye acı haber!..
Liverpoollu yıldız Xabi Alonso’nun F.Bahçe’ye transferiyle ilgili düne kadar İngiliz basınında son derece olumlu haberler yer alıyordu.
Sarı-lacivertli kulübün, İspanyol futbolcuya kavuşmasının an meselesi olduğu ileri sürülüyordu. Ancak F.Bahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, sarı-lacivertli camianın önde gelen bazı isimleriyle yaptığı görüşmelerde bu oyuncu hakkındaki ’acı haberi’ ilettiği öğrenildi
'İKİSİ DE GELMİYOR’
Vatan Gazetesi'nden Ferudun Niğdelioğlu'nun haberine göre camiadan Xabi Alonso ve Senna konusunda kendisine yöneltilen sorulara Aragones’in şöyle yanıt verdiği öğrenildi: "Arkadaşlar, maalesef size acı bir haberim var. Ne Alonso, ne de Senna gelemiyor. Bu oyunculara yönetim çok ciddi rakamlar önerdi. Yine de bu tekliflere rağmen ikisi de, F.Bahçe’ye gelmek istemediklerini bildirdi. Alonso’nun tek sorunu, İngiliz olan eşinden kaynaklanıyor. Eşi Türkiye’ye gelmek istememiş. Bu yüzden tam son hamleyi yapacakken, elimizden kaçırdık. Senna ise benim birçok ısrarlı sözlerime rağmen, son derece ciddi rakamlar da önerilmesine karşın, yapılan teklifi bir türlü kabul etmedi. Ancak siz yine de merak etmeyin. Biz mutlaka F.Bahçe’ye yakışacak, yükünü kaldıracak bir oyuncu alacağız."
TEK ADAY COLSA KALDI
Luis Aragones’in Alonso ve Senna konusunda resmen ’Gelmiyorlar’ demesi, bu 2 oyuncunun hayâlini kuran sarı-lacivertlileri büyük hüsrana uğratacak. Ancak ’Dede’nin ön libero için alternatif isimleri bulunuyor. Aragones’in, bu iki oyuncu olmazsa yedekte tuttuğu Santander’li Colsa’nın transferinin yapılabileceği konuşuluyor.
Bu arada bazı F.Bahçeli taraftarlar ise "Kalırsam, sadece taraftar için kalırım" diyen Appiah’ın geri dönmesini istiyor. Taraftarlar "Başkan yanlış yapıyor. Appiah’ı geri getirsin. Nasıl olsa F.Bahçe’nin futbolcusu. Parasını verip, biraz da ilgi göstersinler. Appiah bu takımda çok iyi işler yapar. Başka oyuncu aramanın anlamı yok. Maddi yükümlülük altına girmesinler ve gelecek oyuncunun uyum sorunu yaşama riskini göze almasınlar" dedikleri öğrenildi.
eGowiCh
04.Ağustos.2007, 21:11
Menajeri Juan Figer ile bir görüşme yapan Şilili futbolcu, "Bonservisimi alarak Avrupa’da bir başka kulübe gitmek istiyorum. Fenerbahçe’de forma şansı bulmam çok zor görünüyor" dedi.
TEKNİK direktör Luis Aragones’in gönderilmesini istediği Claudio Maldonado, yönetimin "kiralık gönderme" planını kabul etmedi. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Arthur Zico ve Alex de Souza’nın isteği üzerine sarı lacivertli takıma transfer olan Şilili oyuncu, menajeri Juan Figer ile görüşmede, "Fenerbahçe’den ayrılmak istiyorum. Bu şartlar altında forma şansı bulmam zor.
İstenmediğim yerde durmam" diye konuştu. İlk etapta Türkiye’den bir başka kulübe kiralık verilmesi kararlaştırılan Maldonado, bu modele sıcak bakmadığını belirterek, "Artık Fenerbahçe defterini kapatmalıyım. Şu aşamada Avrupa’dan bir başka kulübe gidebilirim. Bonservisim ile birlikte ayrılmam daha doğru olur. Aksi takdirde Fenerbahçe ile bağlarımız devam edecek ve sezon sonunda yeni bir sıkıntı yaşamak istemiyorum. Sözleşmemi karşılıklı olarak feshetmeye hazırım" dedi.
Kaynak: Hürriyet
Nedvedmania
04.Ağustos.2007, 22:52
sonra bi sessizlik oluştu... herkez bu sihirli cümleyi duyduğuna inanamıyordu. xabi fener'e çok yakındı...
ee sonra noldu o sözü söyleyip kapattımı :D:D
Bütün konuşmayı buraya yazıcak değilim heralde.Ama çok istiyorsan :) sonra Galatasaya geçti Mehmet topalın Everton konusu açıldı mehmet topalın yaptığı röportajı dinlettiler felan felan diye gitti.
Alonsonun eşi neden gelmek istemiyormuşki yahu ?
eGowiCh
04.Ağustos.2007, 23:20
NTV Spor'da az önce haberleri dinledim. PSG'nin Kezman için yazılı olarak 4 milyon Euro teklif ettiği söylendi ve Fenerbahçe yönetiminden cevap beklendiği belirtildi. Umarım bu bonservis bedeli kabul edilir de Kezman ile yollar ayrılır.
Appiah ile ilgili kulüpten bir açıklama geldi.
Stephen Appiah'ın DHA'ya verdiği röportajı ile ilgili olarak bu futbolcuyla FIFA nezdinde halen süren ihtilaf dolayısıyla aşağıda yazılı sınırlar içerisinde cevap vermeyi kamuoyunu bilgilendirme bakımından gerekli görmekteyiz.
Öncelikle şu konunun net olarak bilinmesi gerekmektedir; Stephen Appiah'ın sözleşmesinin dondurulması hususunda TFF, sözleşmede düzenlenen ödemelerin futbolcuya aynen yapılması ve futbolcunun yazılı onayı alınmak kaydıyla kulübümüz lehine hak tanımıştır. Ancak bu hak Appiah tarafından yazılı onay verilmediğinden kulübümüzce hiçbir zaman kullanılamamıştır.
TFF'nin 6+2 kararı sonrasında Nisan ayı sonuna kadar Appiah kulübümüzün sözleşmeli futbolcusu olarak kalmış bu tarihte FIFA'nın vermiş olduğu karar ile sözleşme ilişkisi sona ermiştir. Söz konusu tarihe kadar Appiah'a bütün ücretleri kulübümüz tarafından eksiksiz olarak ödenmiştir. Appiah, avukatlarının başvurusu üzerine FIFA tarafından serbest bırakılmıştır.
FIFA'nın bu kararına kadar kulübümüz hiçbir zaman futbolcusu ile sözleşmeyi bitirme konusunda bir irade ileri sürmemiştir.
Kulübümüz yetkilileri başta asbaşkanımız Sayın Murat Özaydınlı ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım olmak üzere onlarca kez Appiah'ı ve menajerlerini aramalarına sayısız mesaj bırakmalarına rağmen geriye dönmeyen, cevap vermeyen hep Appiah olmuştur. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla ile kendi sahamızda oynadığımız maç günü Türkiye'ye gelen ve bankada kendisi adına yatırılan parayı çekerek ülkesine dönen Appiah çok sevdiğini söylediği halde Fenerbahçe taraftarı ile birlikte bu tarihi maçı izlememiş, takım arkadaşları ile birlikte olarak takımdaşlık ruhunu paylaşmamış ve Gana milli takımda da yaptığını iddia ettiği moral desteği verme konusunda kulübü için hiçbir çaba sarf etmemiştir. Londra'da oynadığımız Chelsea maçını dahi İngiliz taraftar ile birlikte tribünde izlemeyi tercih eden ve takım
arkadaşları ile telefon yoluyla iletişim kuran Appiah'ın aksine eski futbolcumuz Tuncay bizzat takımın kaldığı otele gelerek eski takım arkadaşları ile yemek yiyerek onlara destek vermiştir. Son dönemde evini boşaltan ve arabasını kulübe teslim eden Appiah bu işlemleri yardımcısı vasıtasıyla yaparken kendisi doğrudan hiçbir kulüp yetkilisi ile görüşme
gereği duymamıştır. Gana milli takımı ile Afrika Kupası'na iştirak ettiğini iddia etmesine rağmen ısrarla Gana Federasyonu'ndan bu konuya ilişkin bir resmi davet yazısı istenmesine karşılık böyle bir davet yazısı da tarafımıza hiçbir zaman sunulamamıştır.
Kulübümüzü ve yönetimimizi her fırsatta karalamak eleştirmek ve taraftarımızla karşı karşıya getirmek düşüncesinin bir yansıması olarak gördüğümüz bu röportajın değerlendirmesini de yukarıdaki açıklamalar ışığında kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
fmsmyrna
04.Ağustos.2007, 23:31
Appiah'ın zaten sahtekar bir oyuncu olduğu belli oluyordu.Anelka'da gitmek istiyordu bunu açık şekilde söyledi ve gitti o ise gitmek için çeşitli oyunlar yaptı.Kezman umarım satılır 4m euro ya.Xabi Alonso içinse bu son haber kötü olmuş
TR.CaPTaiN
05.Ağustos.2007, 00:47
Bizim basınımızda ünlüdür bu tür bahaneler. Bir transfer ile ilgili detaylara ulaşamazlarsa haber yaparlar '' X oyuncunun kuzeni bu transferi istemedi '', '' X oyuncunun halasının kızı İstanbul'a soğuk '' gibisinden..
World Hollow o1
05.Ağustos.2007, 01:00
Havalar sıcak oluyormuş diye gelmiyormuş büyük ihtimal, kışında soğuk olcak diye.. :p
eGowiCh
05.Ağustos.2007, 01:27
Kezman Budapeşte'deki MTK maçının kadrosuna da alınmamış. Büyük ihtimalle bir iki gün içerisinde Kezman PSG ile sözleşme imzalayacak, yönetim de açıklama yapar. Kezman sonunda gidiyor :)
Maldonado'da durum ne, belli değil ama o da gönderilecek gibime geliyor. Hakan Can NTV Spor'da Gaziantespor'un kiralık olarak Maldonado'yu istediğini söyledi, ama son durum hakkında bilgi vermedi.
NTV Spor'da Hakan Can Xabi Alonso için girişimlerin sürdüğünü, Aziz Yıldırım'ın çok sıkı pazarlıklar yaptığını söyledi. "Fenerbahçe istese şimdiye 19 milyon Euro'ya bu transferi bitirebilirdi ama fiyatta pazarlıkların sürüyor, başkan biraz daha ucuza transferi bitirmeyi planlıyor." dedi. Osman Sakallıoğlu da Benitez'in Xabi Alonso'ya Fenerbahçe'ye gitmesini söylediğini belirtti, Arsenal'in de bu transfer için girişim yaptığını, fakat Liverpool'un rakibi Arsenal'e Xabi'yi vermeyip, yurt dışından bir takım olan Fenerbahçe'ye vereceğini söyledi. Xabi Alonso ise İngiltere'de oynamak istediğinden Fenerbahçe'ye sıcak bakmıyormuş, sonuna kadar şansını zorlayacakmış ama artık Liverpool kapısı ona kapandığında Fenerbahçe'ye imza atacakmış.
BeeTLeJuiCe
05.Ağustos.2007, 01:31
Dün Murat'a da söylemiştim. Kezman'ın kesin yollanacağını en büyük adayın PSG olduğunu. Ayrıca Yönetimin Maldonado'nun bir yıllık performansını görmek istemesinden dolayı takımdan yollamak istemiyor. Kiralık olarak en ciddi teklifler ise Antep ve Konya'dan.
Kaynağım ne bir gazete, ne bir internet sitesi. Yönetimde olan birinin çoçuğundan duyduğum birşey.
eGowiCh
05.Ağustos.2007, 01:37
Fenerbahçe ile yollarını ayırması beklenen Mateja Kezman, ülkesinde yer alan bir gazeteye yaptığı açıklamada Paris'e yakın olduğunu belirtti! Şuan için iki kulübün anlaşmasını beklediğini belirten Kezman, bir yada iki gün içerisinde anlaşmaya varılabileceğini söyledi!
Fenerbahçe'de Güiza'nın transferi ile gözden düşen ve Paris Saint Germain ile transfer görüşmeleri bir süredir devam eden Mateja Kezman, gidişi için artık sadece iki kulübün anlaşmasını bekliyor!
-"1-2 GÜNE KADAR BİTECEK"-
Ülkesinde yayın yapan "Sportski Zurnal" gazetesine açıklamalar yapan yıldız futbolcu, 2010 yılına kadar sarı lacivertli ekiple sözleşmesini bulunmasına rağmen, bu sezonu Şükrü Sarçoğlu Stadı'nda değil, Parc des Princes'da geçirmeye hazırlanıyor.
Gazetede yer alan demecinde PSG ile görüşmelerin şuan devam ettiğini belirten Kezman, "Umarım bir yada iki gün içerisinde anlaşmaya varılacak" dedi.
-"PARİS'E YAKINIM"-
Kariyerinde PSV Eindhoven, Chelsea ve Atletico Madrid gibi takımlar yer alan Kezman için Paris Saint German'in 5 milyon euroya ulaşan bir harcama yapılabileceğinin belirtildiği haberde, Kezman son olarak şunları ifade etti;
"Bence anlaşmaya yakınız ve takımlar doğru yoldalar. Paris'e gitmeye yakınım. Ancak şuan için takımlar arasındaki resmi anlaşmayı beklemeliyiz".
(Ajansspor Dış Haberler Servisi)
Revolution
05.Ağustos.2007, 02:07
Maldonado'nun kiralığa yanaşmaması kötü..Benim korkum tutup Galatasaray forvet yokluğundan almasın Kezman'ı..Hasan'la sürekli kavga eder heralde.:zuhaha
efe24
05.Ağustos.2007, 03:44
hatırlarsanız güiza da karısı yüzxünden gelmiyodu ama geldi:D
klasgs
05.Ağustos.2007, 06:41
:n:napalım kezmanı kalsın almayalım
Cengo
05.Ağustos.2007, 09:14
Alonso evli değil :n:
eGowiCh
05.Ağustos.2007, 09:47
Alonso evli değil :n:
Evli olması lazım.
http://www.whoateallthepies.tv/xabi%2Band%2Bnagore.jpg
Mirza
05.Ağustos.2007, 09:55
Biz araştırdık öğrendik fotomaç ekibi olaraktan. Maç vakti tanışmış bayan arkadaşımızla. (:
KaF KeF
05.Ağustos.2007, 19:14
Barry LFC'de gibi, Alonso gidiyor!
Yeni bir gelişme!.. Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un, Gareth Barry konusunda Aston Villa'yla anlaştığı ve Xabi Alonso'nun takımdan ayrılmasının an meselesi olduğu bildiriliyor.
Fenerbahçe'nin renklerine bağlamak için yoğun çaba harcadığı Liverpool'un İspanyol yıldızı Xabi Alonso konusunda yeni bir gelişme daha yaşandı. Liverpool'un Gareth Barry transferi konusunda Aston Villa'yla anlaştığı ve Alonso'nun gidişine yeşil ışık yaktığı bildiriliyor. İngiltere'de yayın yapan Daily Mirror Gazetesi, Liverpool'un Amerikalı sahipleri Tom Hicks ve George Gillet'in Gareth Barry için Aston Villa'ya 18 milyon pound ödemeyi kabul ettiklerini okurlarına aktardı. 27 yaşındaki Barry'nin hafta sonuna kadar Liverpool'la sözleşme imzalayacağı da gazete tarafından iddia edilirken bu transferle birlikte Xabi Alonso'nun da takımdan ayrılmasının kesin olduğu vurgulandı.
Bu arada Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez'in Xabi Alonso'yu takımda tutmak istediğine dair İngiliz basınına yaptığı açıklamaların İspanyol yıldızın bonservis bedelini yükseltmeye ve oyuncuya talip olan Arsenal'le Fenerbahçe arasındaki pazarlığı kızıştırmaya yönelik olduğu belirtiliyor.
05.08.2008
Kaynak : İHA
UlquioRRa
05.Ağustos.2007, 19:29
Alonso'yu Liverpool satsa bile eşi İstanbul'a gitmek istemiyormuş. Eğer ki Fener Xabi'nin eşini ikna edemezse başka takıma gider büyük ihtimal.
Onurap
05.Ağustos.2007, 19:46
Ben arsenalin xabi istediğini sanmıyorum arsenalin yapasına uyan bi transfer olmaz..
nerazzuri
05.Ağustos.2007, 19:48
Xabi evli değil ama kız arkadaşı var bir tane de çocuğu varmış. Kız arkadaşını ikna etmek zor olur. Ama Xabi isterse hertürlü gelir diye düşünüyorum.
Arsenal ciddi şekilde devredeymiş.Ama Benitez'in rakip takıma satacağını sanmıyorum Xabi'yi. Şu an 19 m € ya bitirebiliriz transferi ama daha ucuza kapatmak en mantıklısı 2 hafta sonra gelsin ucuza gelsin. Şu an için 15 m € reddemezler dediğim gibi teklifi çekersek satamayacaklar 15 m € ya evet diyecekler gerisi Xabi'yi ikna etmeye kalacak. 19 M € -15 M € arada 4 m € fark var ve bu Xabi'nin bize gelirse alacağı yıllık para. 4 m € bile bizim için şu an değerli.
Kezman transferi bence bu akşam veya yarın açıklanır. Psg yöneticileri dün gelmiş son rakkamı önermişler. Sanırım bizimkiler kabul etti. Bir iki günede Kezman Psg'de açıklaması yapılır.
Onurap
05.Ağustos.2007, 19:50
"Alonso'yu satmayı düşünmüyoruz"
http://www.sporx.com/images/1/29/3818_B_benitez005.jpg
Fenerbahçe Yönetimi’nin bir süredir peşinden koştuğu Xabi Alonso’ya Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez’den izin çıkmadı.Her fırsatta Alonso’nun gönderilmesini istemediğini belirten, hatta bu konuda yönetime de rapor veren İspanyol çalıştırıcının, sarı-lacivertli kulübün sunduğu astronomik teklife rağmen ikna edilemediği bildirildi.
Alonso’nun Liverpool’un gelecek projeleri içinde önemli bir yer teşkil ettiğinin altını çizen Rafael Benitez, transfer söylentilerinin bir an önce bitmesini arzu ettiğini ve Liverpool olarak bu futbolcuyu hiçbir zaman satmayı düşünmediklerini kaydetti.
İspanya’nın sport gazetesine konuşan tecrübeli çalıştırıcı, Fenerbahçe’nin Alonso ile yakından ilgilendiğini de gizlemedi. Bu futbolcunun halen Liverpool Kulübü’nün bonservisli oyuncusu olduğunu hatırlatan Benitez, aldıkları karara Fenerbahçe’nin saygı göstermesini istedi.
‘Konu kapanmıştır’
Tecrübeli çalıştırıcı, Alonso ile de transferi konusunda bir görüşme yaptığını açıklarken, “Oyuncum da takımdan ayrılmak istemiyor. Gelen iyi tekliflere rağmen futbol hayatını Liverpool’da sürdürme kararını aldı. Bizim için artık Alonso konusu kapanmıştır” ifadelerini kullandı.
Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesi öncesi orta sahaya mutlaka bir takviye yapmayı planlayan sarı-lacivertli yönetimin önce Senna, ardından da alonso girişimleri başarısız olunca yeni arayışlara geçildiği, kalan kısa sürede mutlaka bir ismin takıma katılacağı kaydedildi.
Universal
05.Ağustos.2007, 20:21
Adamın evliliği ile niye bu kadar uğraşıyorsunuz ki? Biz eşini değil kendisini transfer edeceğiz. :) Sonuçta eşi gelmek istemez ise Londra'da veya başka bir şehirde yaşamaya devam eder. :) Bu arada resim konmuş illaha her yanındaki bayan ile evli mi olacak? Belki sadece sevgilisi belkide kuzeni belkide kız kardeşi... Xabi için artık wikide bile Fenerbahçe'de gösteriliyor.
BeeTLeJuiCe
05.Ağustos.2007, 20:25
Olay Xabi'nin kız arkadaşına dönmüş :D
Serkan'ın dediği gibi kız arkadaşı evli değil ama çoçuğu var. :D
Neyse olaya dönecek olursak bizim yönetim bu eşleri ikna etme konusunda usta. Özellikle Alex'te olduğu gibi. Liverpool ile parada anlaşalım gerisi kolay.
eGowiCh
05.Ağustos.2007, 20:30
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_1o_Josico001.jpg
Alonso'nun yerine Josico mu?
Xabi Alonso'nun büyük ihtimalle Liverpool'da kalacağının ortaya çıkmasının ardından F.Bahçe'nin Villarrealli Josico'ya yöneldiği iddia edildi. Mehmet Aurelio'nun Real Betis'e gitmesinin ardından bu futbolcunun yerine oyuncu arayan Fenerbahçe'nin Villarreal'de forma şansı olmadığı söylenen "Josico" lakaplı Jose Jo**uin Moreno Verdu'yu istediği iddia edildi.
Villarreal teknik direktörü Manuel Pellegrini'nin gelecek sezon için kadrosunda düşünmediğini belirtilen 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Josico'nun kendisine kulüp aradığı ve gelen tekliflerin arasında Fenerbahçe'nin de adının geçtiği bildirildi.
İspanyol basını, Villarreal ile 1 yıllık daha kontratı olan Josico'nun gitmek istemesi halinde kulübün transferinde kolaylık sağlayacağını öne sürdü.
Lig TV
Nedvedmania
05.Ağustos.2007, 21:06
Bir mesaj yazdım çocuğa kadar gittiniz ya :n:
Josico bana yaşlı gibi geldi ama ...
UlquioRRa
05.Ağustos.2007, 21:18
Josico'dan başka adam mı kalmamış? Fener'e Manuel Fernandes, Miguel Veloso gibi çalışkan ve genç oyuncu lazım.
Selman Ozturk
05.Ağustos.2007, 21:22
Aziz Yıldırım'ın Josico'yu alarak böyle bir hataya düşeceğini sanmıyorum. Geçtiğimiz sezonki hali içler acısıydI bahsi geçen oyuncunun. Ayrıca Fenerbahçe'nin aradığı stilde bir oyuncu asla değil Josico. Üstelik 33 yaşında. Muhtemelen can sıkıntısına yazılmış bir haberdir.
scar face
05.Ağustos.2007, 21:31
Josico falan gelmez onun yerine Maldonado daha iyidir:D
Kezmanda gitsin artık 5 mn € dana bi kurus kime vermez onun için anası babası bile vermez:D
eGowiCh
05.Ağustos.2007, 21:32
Oliveira Haberi
Bugün tarihli Fotomaç gazetesi manşetinden duyurduğu haberinde kulübümüzün Galatasaray ile gizli bir transfer savaşı içinde olduğunu yazmıştır. Rekabetin nedeni olan Oliveira'nın her iki kulüp tarafından transfer edilmeye çalışıldığının yazıldığı haber tamamen asılsızdır.
Kulübümüzün adı geçen oyuncuyu transfer etmek gibi bir düşüncesi yoktur.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Xabi Alonso ve Colsa'ya hala bir yalanlama gelmedi, hem de ikisinin ismi günlerdir basında geçmesine rağmen.
TR.CaPTaiN
05.Ağustos.2007, 22:23
Alacağımız isim dünya çapında olmayacaksa 29-30 yaşında olması büyük problemdir. Colsa'nın yalanlanmaması insanı endişelendiriyor. Lucas Biglia gibi isimler çok daha yararlı olur.
PesimiSTyLa
05.Ağustos.2007, 22:53
Colsa yı fotomac da yazmıştı :D O gün yalanlanır demiştim hala yalanlanmadı :)
TR.CaPTaiN
05.Ağustos.2007, 22:58
Bir süredir basında futbolcumuz Mateja Kezman'a Paris Saint Germain kulübünden yapılan teklife ilişkin rakamlar yer almaktadır. Kulübümüze önerildiği iddia edilen bonservis bedelleri tamamen uydurmadır. Bu konuda kulübümüz tarafından resmi bir açıklama yapılana dek, basının bu spekülasyonlara ve yalan haberlere son vermesini bekliyor, spor kamuoyuna da resmi açıklama dışındaki haberlere itibar etmemesini önemle hatırlatıyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
eGowiCh
05.Ağustos.2007, 23:13
Kezman için belli ki görüşmeler sürüyor ve bir iki gün içinde konu netlik kazanacakmış gibi görünüyor açıklamaya bakılırsa. 4 milyon Euro doğru değilse, muhtemelen 5-6 milyon Euro civarında bu transfer gerçekleşecek. Kezman'ın gitmesi hem bizim için hem onun için en hayırlısı olacak ve buna da çok az kaldı.
Ön libero olarak Xabi Alonso olmazsa eğer sürpriz bir isim olur umarım (Josico gibi oyuncular hariç). Çok kaliteli ön liberolar var, inşallah Diarra, Cana, Nigel de Jong gibi isimlerden biri getirilir. Xabi belli ki ilk hedef, olmazsa da hiç adını duymadığımız basında bir oyuncu getirilebilir ve umarım ki bu isimi tanıyoruz ve beğeniyoruzdur.
Revolution
05.Ağustos.2007, 23:44
Xabi veya Colsa olacak gibi görünüyor.Ama bence büyük ihtimal Colsa gelir.
Ouzy
06.Ağustos.2007, 00:27
Colsa yı fotomac da yazmıştı :D O gün yalanlanır demiştim hala yalanlanmadı :)
Hangi birine yetişecek yönetim?:)
PesimiSTyLa
06.Ağustos.2007, 00:39
Hangi birine yetişecek yönetim?:)
Yetişmek değil Fenerbahce yalanlamada Türkiye'nin 1 numarası :) Bence de yalanlarlardi.
Onurap
06.Ağustos.2007, 00:42
Xabi nerde Josico nerde.. xabi gelmezse en azından kaliteli bir ön libero almaları gerekir Josico alınırsa saçmalık olur..
Cengo
06.Ağustos.2007, 03:02
Fanatik, Fotomaç haberlerini gelmeyecek diye sunanlara, onların kaynağı neyse bu da o muhtemelen :)
Transfer sezon bitmeden her denilene inanmayın..
---
Arsenal‚ 15:33‚ August 5‚ 2008
Turkish club Fenerbache have reportedly moved ahead of Arsenal in the race to sign Liverpool midfielder Xabi Alonso.
Arsenal boss Arsene Wenger was thought to have set his sights on Alonso after ruling himself out of the race to sign Aston Villa´s Gareth Barry.
Alonso had been set for a move to Juventus this summer but the Old Lady are thought to have backed out after deciding Liverpool were asking for too much for the Spanish international.
Spain´s European Championship winning coach Luis Aragones is now manager of Fenerbache and it is thought the Turkish club have met Liverpool´s asking price.
It is now thought Wenger has already turned his attention to Real Madrid midfielder Ruben de la Red after conceding defeat in his pursuit of both Alonso and Barry.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evli olması lazım.
http://www.whoateallthepies.tv/xabi%2Band%2Bnagore.jpg
Sevgilisi o
KaF KeF
06.Ağustos.2007, 03:40
Yahu bütün ünlü vs .kişiler İstanbul'un harika bir şehir olduğunu söylüyor..Burda hiç mi arkadaşları falan yok yada İstanbul'u ziyaret eden ?
Universal
06.Ağustos.2007, 03:41
Şahıslara fazla takılma istersen, örnek verdim sadece. Benim demek istediğim karı-koca hayatı yaşıyorlarsa eğer, tabii ki sevgilisinin de söz hakkı olur.
İnan bana olmaz. Liselerde sevgilimiz olur ama; hiçbir zaman üniversite tercihi yaparken gideceğimiz şehirleri konuşmayız. Okullar belli olur herkes şehrine gider sevgilier ayrılır yeni sevgili bulunur.
Carlos'da evli değil ama; sevgilisi var. Sevgilisi ile beraber yaşıyordu. Ama hiçbir zaman bu sorun olmadı.
Xabi buraya gelmek istedikten sonra, sevgilisinin fikrini önemsemez ya ondan destek ister, eğer aradığı desteği bulamassa ayrılır ama; bu kadar güzel bir bayandan ayrılmakta zor olur. :p
Ouzy
06.Ağustos.2007, 03:46
İnan bana olmaz. Liselerde sevgilimiz olur ama; hiçbir zaman üniversite tercihi yaparken gideceğimiz şehirleri konuşmayız. Okullar belli olur herkes şehrine gider sevgilier ayrılır yeni sevgili bulunur.
Carlos'da evli değil ama; sevgilisi var. Sevgilisi ile beraber yaşıyordu. Ama hiçbir zaman bu sorun olmadı.
Xabi buraya gelmek istedikten sonra, sevgilisinin fikrini önemsemez ya ondan destek ister, eğer aradığı desteği bulamassa ayrılır ama; bu kadar güzel bir bayandan ayrılmakta zor olur. :p
Lisedeki sevgililikle bu yaşlardaki sevgililik bir mi sence?:) Ayrıca benim dediğim normal bir sevgililik değil. Karı-koca gibi ciddi bir ilişkileri olabilir ama resmi olarak evli olmayabilirler, eğer böyle bir durum varsa eşinin de söz hakkı olur diyorum ben.
Cengo
06.Ağustos.2007, 03:49
Kimse daha Xabi'nin değerini anlamış değil!
Xabi, Gerrard'ın yedeği olabilecek, world class seviyede bir orta saha oyuncusudur, bu yüzden elinde bütçe olmadığı için satmak zorunda Rafa, zaten kulübün sahipleri ile sürekli tartışıyormuş bütçeler yüzünden.
Zaten amaç Ryan Babel yerine gerçek bir sol açık bulabilmek, lige sol bek başlayan Barry aslen bir sol açık ve ön libero da oynayabiliyor, doğal olarak çok yönlü bir oyuncu olduğu için her taraftan faydalanmak istiyorlar kadroyu şişirmeden.
Xabi 26 yaşına giriyor ve aslında en formda dönemine daha gelmedi bile ve şu yaşında inanılmaz bir tekniği ve deneyime sahip.
Mental özellikleri üst seviyede, Rosicky tarzında bir oyuncu ama ondan çok daha iyi.
Aslen oyun kurucu ama orta sahanın ortasında ve önlibero oynayabiliyor.Potansiyel olarak Gerrard'a eşdeğer, gelirse eğer lige gelmiş en bir iki yabancı oyundan biri olacak, hatta en iyi orta saha oyuncusu.
Xabi'nin gelişi Alex ve Brezilyalıların tasfiyesi olur ama arkadaki hareketli ve çok teknik Emre - Xabi önünde Alex olağanüstü olur ve ben hayal edemiyorum olabilecekleri ...
Lisedeki sevgililikle bu yaşlardaki sevgililik bir mi sence?:) Ayrıca benim dediğim normal bir sevgililik değil. Karı-koca gibi ciddi bir ilişkileri olabilir ama resmi olarak evli olmayabilirler, eğer böyle bir durum varsa eşinin de söz hakkı olur diyorum ben.
Ouzy yaptığın bilinçsizce koruma duygusu farkında mısın?
Oliveira konusundan vazgeç o zaman :)
Revolution
06.Ağustos.2007, 03:52
Evlendirme programı'na dönmüş burası yahu..Fenerbahçe'de bence Xabi'de fazla gelişme olmayacak büyük ihtimal Colsa falan gelir.
TR.CaPTaiN
06.Ağustos.2007, 03:53
Alonso Valeranga ile oynanan maçta ilk 11'de çıktı ve az önce gol attı.
Medyada son dönemde çıkan haberlerde iyice kafa karıştırdı. Rafa önce çıktı Barry için paraya ihtiyacımız var Xabi'yi satmalıyız dedi, ardından Aston Villa Barry satılık değil dedi daha sonra Aston Villa Barry için parayı veren düdüğü çalar dedi. Rafa Barry'i alırız Xabi'yi satmayız iyi para veren olursa düşünürüz dedi.
Önümüzde 3 tane soru var. Xabi ayrılacak mı ? Ayrılırsa Rafa Arsenal'e satar mı ? Arsenal'e satmazsa Xabi Türkiye'ye gelmek ister mi ? 3. tur öneleme için 7 Ağustos'ta listeler veriliyor. 2 gün sonra her şey belli olur.
Cengo
06.Ağustos.2007, 03:57
Evlendirme programı'na dönmüş burası yahu..Fenerbahçe'de bence Xabi'de fazla gelişme olmayacak büyük ihtimal Colsa falan gelir.
Biri bunu Oliveira versiyonunu yazsa fanatiklik diye bas bas bağırırsınız :)
Alonso Valeranga ile oynanan maçta ilk 11'de çıktı ve az önce gol attı.
Medyada son dönemde çıkan haberlerde iyice kafa karıştırdı. Rafa önce çıktı Barry için paraya ihtiyacımız var Xabi'yi satmalıyız dedi, ardından Aston Villa Barry satılık değil dedi daha sonra Aston Villa Barry için parayı veren düdüğü çalar dedi. Rafa Barry'i alırız Xabi'yi satmayız iyi para veren olursa düşünürüz dedi.
Önümüzde 3 tane soru var. Xabi ayrılacak mı ? Ayrılırsa Rafa Arsenal'e satar mı ? Arsenal'e satmazsa Xabi Türkiye'ye gelmek ister mi ? 3. tur öneleme için 7 Ağustos'ta listeler veriliyor. 2 gün sonra her şey belli olur.
Rafa Arsenal'e satmayacak, rakiplerini güçlendirmek istemeyeceklerdir, zaten Arsenal de 15M€ teklif etmiş, 16M€'ya Juventus anlaşmışken 9M€ civarına Poulsen'i alabildikleri için vazgeçtiler, daha çok defansif bir önliberoya ihtiyacı vardı Juventus'un, malum İtalya fizikli savunma mantığı..
Muhtemelen bu yüzden Arsenal'i koz kullanıyorlar, fiyat attırma yöntemi olabilir ama yönetim biraz riskli bir strateji uyguluyor sanırım, ben anlaşacaklarını umuyorum.
Kesin olan şu, Barry imzalarsa bu Xabi'nin bonservis bedelinin kullanılması demektir :)
Wesley Sneijder
06.Ağustos.2007, 04:06
Alakası yok, futbol eşleri bunu bilerek evlenirler, beraberlerdir ve işlerine de karışmazlar..
Hayal kurmayın, dürüstçe gelmez, gelmesini istemiyorum deyin :)
Xabi'nin gelmesini o kadar çok istiyorum ki... :)
Revolution
06.Ağustos.2007, 04:07
Fazla emin olma bence dediğinden..Kendi yaptığınızı sizde de olsa yaparsınız diye yansıtma bence..Fenerbahçe'nin Xabi'yi alması için 2 günü var sevgili falan hepsi bahane.Zamanında Ribery falan karısı yüzünden gitmişti.
Cengo
06.Ağustos.2007, 04:11
Fazla emin olma bence dediğinden..Kendi yaptığınızı sizde de olsa yaparsınız diye yansıtma bence..Fenerbahçe'nin Xabi'yi alması için 2 günü var sevgili falan hepsi bahane.Zamanında Ribery falan karısı yüzünden gitmişti.
Ribery karısı yüzünden mi gitmişti, menajerinin ayartması yüzünden mi?
Hem Ribery'i niye karıştırıyorsun şimdi, sağlam bir argüman yoksa kusura bakma ortalığı kızıştırıyorsun, antipati kazanıyorsun sadece, alakasız, manasız cümleler bunlar.
TR.CaPTaiN
06.Ağustos.2007, 04:21
Aragones'in basın toplantısını izleyen var mı ? Alonso sorusuna ilk defa sizden duydum cevabını mı verdi ?
Revolution
06.Ağustos.2007, 04:26
Ne alaka ortalığı kızıştırmamla benim demek istediğim gazetelere kalsa Ribery de karısı yüzünden gitmişti..Sen yanlış anladın beni;;)
Cengo
06.Ağustos.2007, 04:29
Fanatik, Fotomaç ve bilimum türevlerine karşı kaç defa yazdım, karşıyım, yıllardır yüzüne bile bakmam, 122 sayfanın en başına kadar dönersen her yerinde yazdığımı görürsün :)
eGowiCh
06.Ağustos.2007, 04:35
Aragones'in basın toplantısını izleyen var mı ? Alonso sorusuna ilk defa sizden duydum cevabını mı verdi ?
7 Ağustos'ta liste veriliyor, ama illa ki bu tarihe kadar transfer bitecek diye bir kaide yok. Partizan'a karşı Xabi'siz de tur atlanabilir. Esas önemli olan tarih bana göre 12-13 Ağustos. Neden, çünkü Liverpool'un ilk ön eleme maçı bu tarihte, eğer o tarihe kadar transfer gerçekleşmezse o maçta Xabi'nin oynayıp oynamaması bizim için önemli bir durum olacak. Xabi'nin 1 dakika bile süre alması o maçta, transfer ihtimalini bitirecek. Ama oldu da 12-13 Ağustos'a kadar, yani Liverpool'un ön eleme maçına (aynı zamanda bizim Partizan maçına) kadar Xabi Alonso takımında kaldı ve dedikodular, spekülasyonlar devam etti ve o tarihte Xabi maçta forma giymezse gelme ihtimali güçlenecek. Sabırla 12-13 Ağustos'u beklemeliyiz.
Aragones basın toplantısında alaycı bir cevap vermiş, ben canlı izlemedim ama izleyen arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla "İlk defa sizden duyuyorum." demiş. Aragones bu tarz kaçamak ve alaycı cevaplar verebilen birisi, üstü kapalı ve net olmayan bir cevap vermiş, bence çıkmadık candan umut kesilmez. :) "Xabi ile ilgilenmiyoruz." deseydi o zaman anlardım ama böyle kaçamak bir cevap vermesi aksine iddiaları arttırır.
fmsmyrna
06.Ağustos.2007, 06:38
Xabi'yi bugün 11'de başladı hazırlık maçına ama Mascherano olimpiyat takımında sanırım yani 11'de düşünüyor diye birşey söyleyemeyiz.İlk yarı izlediğim kadarıyla çok iyi oynadı ve bir gol attı.Açıkçası ümitlerim azalmakta Xabi konusunda.
MeMo
06.Ağustos.2007, 06:57
7 Ağustos'ta liste veriliyor, ama illa ki bu tarihe kadar transfer bitecek diye bir kaide yok. Partizan'a karşı Xabi'siz de tur atlanabilir. Esas önemli olan tarih bana göre 12-13 Ağustos. Neden, çünkü Liverpool'un ilk ön eleme maçı bu tarihte, eğer o tarihe kadar transfer gerçekleşmezse o maçta Xabi'nin oynayıp oynamaması bizim için önemli bir durum olacak. Xabi'nin 1 dakika bile süre alması o maçta, transfer ihtimalini bitirecek. Ama oldu da 12-13 Ağustos'a kadar, yani Liverpool'un ön eleme maçına (aynı zamanda bizim Partizan maçına) kadar Xabi Alonso takımında kaldı ve dedikodular, spekülasyonlar devam etti ve o tarihte Xabi maçta forma giymezse gelme ihtimali güçlenecek. Sabırla 12-13 Ağustos'u beklemeliyiz.
Aragones basın toplantısında alaycı bir cevap vermiş, ben canlı izlemedim ama izleyen arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla "İlk defa sizden duyuyorum." demiş. Aragones bu tarz kaçamak ve alaycı cevaplar verebilen birisi, üstü kapalı ve net olmayan bir cevap vermiş, bence çıkmadık candan umut kesilmez. :) "Xabi ile ilgilenmiyoruz." deseydi o zaman anlardım ama böyle kaçamak bir cevap vermesi aksine iddiaları arttırır.
Liverpool'da 7 Ağustos'ta liste verecek.Xabi o listede olursa zaten transfer yatar demektir.Bildiğim kadarıyla başka bi takımın listesinde verilen oyuncular diğer bir takımda Avrupa'da forma giyemiyor.Listede verilmezse Alonso büyük ihtimal gelir demektir.Ama çok zor bence.Yanlış biliyor olabilirim bu arada.
fmsmyrna
06.Ağustos.2007, 07:09
Kadroya alınıp alınmaması önemli bizde Kezman'ı bu sebeple kadroya almıyoruz olası bir Şampiyonlar Ligi ekibine transferine karşı.
TR.CaPTaiN
06.Ağustos.2007, 07:22
Maraton'dan 2 tarafa da çekilebilecek bir haber.
...
İngiliz ve İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Alonso'nun, kendisi aracılığıyla sarı-lacivertli takıma gelmeyeceğini bildirdiği yönündeki iddialarla ilgili olarak ise Aragones, ''Siz bu haberleri nereden alıyorsunuz bilmiyorum ama böyle bir şey yok'' dedi.
...
Maraton.com.tr
Cengo
06.Ağustos.2007, 08:32
Kadroya alınıp alınmaması önemli bizde Kezman'ı bu sebeple kadroya almıyoruz olası bir Şampiyonlar Ligi ekibine transferine karşı.
Biz hemen elden çıkarmak istiyoruz, İngilizler son ana kadar Barry'i bekleyecekler, olmazsa Xabi'nin yedekte kalması sorun etmez, o yüzden zaten fiyata oynuyorlar resmen..
eGowiCh
06.Ağustos.2007, 08:54
7 Ağustos'ta verilecek listede Xabi Alonso'nun olup olmaması bir anlam ifade etmez. Önemli olan ön eleme maçında forma giyip giymemesi. Kezman ile Maldonado bizim verdiğimiz listede mevcut, fakat ikisini de oynatmadığımız için gidecekleri takımlarda Avrupa kupalarında mücadele edebilirler. Xabi de Liverpool ile ön eleme maçında oynamadığı sürece Şampiyonlar Ligi'nde bizim formamızla oynayabilir.
Fenerbahce.org'da ise Aragones'in Xabi ile ilgili demeci şu şekilde yazılmış:
Benim ağzımdan böyle bir haber çıkmadı. Alanso ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadım. Bunlar sizlerin enformasyonu. Bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum.
Kesin bir şey söylememiş, ne doğrulama ne de yalanlama var.
Fernando Gago
06.Ağustos.2007, 08:56
Xabi transfer her geçen gün çıkmaza giriyor Başka isimlere ağırlık vermek lazım bana göre ...
Wesley Sneijder
06.Ağustos.2007, 17:01
Yarın ön eleme listeleri verilecek. Yarına kadar biter mi acaba bu transfer?
klasgs
06.Ağustos.2007, 18:29
Xabi transfer her geçen gün çıkmaza giriyor Başka isimlere ağırlık vermek lazım bana göre ... Alonso işi bencede çıkmazda zaten yönetim gizliden başka oyuncularlada ilgileniyordur
TR.CaPTaiN
06.Ağustos.2007, 21:07
Bir süredir basında kulübümüzün Xabi Alonso ile ilgilendiği hatta oyuncunun transferinde sona gelindiği gibi haberler yer almaktadır. Bugün tarihli bir çok gazetede de Alonso'nun transferi için Liverpool kulübü ile bir pazarlık, taktik stratejisi içinde olduğumuz şeklinde haberler yayımlanmıştır.
Bu haberler doğru değildir. Kulübümüzün Xabi Alonso'yu transfer etme gibi bir düşüncesi yoktur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
______
Ayrıca Senna, Maniche ve Saviola'ya da yalanlama geldi.
PesimiSTyLa
06.Ağustos.2007, 21:20
http://www.resimupload.us/out.php?i=53369_i.jpg
Toplu yalanlama yapmış Fenerbahce.
BlackEagle19o3
06.Ağustos.2007, 21:31
Böyle olacağı belliydi.Ben bunu günler öncesinde söylemiştim ama söylediğimiz zamanda hemen muhalefet oluyordu bazıları.Neyse rüya da bitmiş oldu...
Varonil
06.Ağustos.2007, 21:32
Güzel.Hiç olmassa rahatlamış olduk,gelecek ortasaha oyuncusunun da basında adı geçmemiş bir oyuncu olacağı kesinleşti.
demirhanmurat38
06.Ağustos.2007, 21:42
xabi alonso yalanlandığına göre black eagle'ın dediği gibi rüya bitti. sayfalar öncesinde herkes güiza geldi alonso'da gelir yazıyordu ama güiza ile alonso'nun aynı statüde oyuncular olmadığı da belli oldu...
KaPaLı
06.Ağustos.2007, 21:57
Bakıyorumda herkes başlamış yine rüya bitti rüya bitti :)
Luis Aragones Sadece defansın önüne birini alıyoruz demişti. Ve bu gelecek oyuncuda büyük ihtimalle sıradan biri olmayacak çünkü Aurelio gittikten sonra oraya iyi bir oyuncu gelmezse Aziz yıldırım'da eleştiri geleceğini çok iyi biliyo. Takıma ve oynayacağı Şampiyonalara göre bir oyuncu gelecek.
a.arıcı-11
06.Ağustos.2007, 21:57
Neyse sağlık olsun gelseydi süper olacaktı ama gelmedi sonuçta ve buda dünyanın sonu değil bizim paramız var yine kaliteli bir ön libero alabiliriz;;)
TR.CaPTaiN
06.Ağustos.2007, 22:03
La Liga'nın en çok top çalan oyuncusunu almalıyız Güiza ile aynı statüde olması bakımından.
Mirza
06.Ağustos.2007, 22:04
Kadromuzdaki birçok oyuncuda yalanlanmıştı transfer edilmeden önce.
fmsmyrna
06.Ağustos.2007, 22:05
Daha önce kaptanında hatırlattığı gibi
''İstediğiniz zaman istediğiniz parayı verebilirseniz transfer yaparsınız. Bizim o gücümüz var''
eGowiCh
06.Ağustos.2007, 22:26
Benim anlamadığım Xabi Alonso haberleri ilk kez bugün çıkmadı. Bir aydır var neredeyse ve en sonunda da yalanlandı. Belli ki Xabi Alonso için girişimler yapıldı ve sonuç alınamadı. Yönetimden daha dürüstçe bir açıklama beklerdim bu konuda, yalanlamak yerine, "Alamadık." demelerini beklerdim Nihat açıklamasındaki gibi.
Xabi Alonso rüyası da bitmiş oldu böylece, bir bakıma rahatladık bu açıklamayla, çünkü kafamızda şüphe vardı. Bu şüphelerin giderilmesi açısından iyi oldu ama bu kadar geç olmamalıydı.
Colsa yalanlanmamış bir tek ismi geçenler arasından, bir de Riera. Bence Colsa'yı alacağız, bu saatten sonra da artık çok kaliteli bir isim alamayız.