Log in

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15

PesimiSTyLa
06.Ağustos.2007, 22:34
Benim anlamadığım Xabi Alonso haberleri ilk kez bugün çıkmadı. Bir aydır var neredeyse ve en sonunda da yalanlandı. Belli ki Xabi Alonso için girişimler yapıldı ve sonuç alınamadı. Yönetimden daha dürüstçe bir açıklama beklerdim bu konuda, yalanlamak yerine, "Alamadık." demelerini beklerdim Nihat açıklamasındaki gibi.

Xabi Alonso rüyası da bitmiş oldu böylece, bir bakıma rahatladık bu açıklamayla, çünkü kafamızda şüphe vardı. Bu şüphelerin giderilmesi açısından iyi oldu ama bu kadar geç olmamalıydı.

Colsa yalanlanmamış bir tek ismi geçenler arasından, bir de Riera. Bence Colsa'yı alacağız, bu saatten sonra da artık çok kaliteli bir isim alamayız.

Katılıyorum ;) Bu isim 1 aydır gündemde. Yalanlamıyorsun, şimdi yalanlıyorsun. Bence de girişimler oldu, Xabi reddetti yada anlasamadılar; böyle bir yola basvuruldu.

Memedov
06.Ağustos.2007, 22:45
Elalem ne derse desin xabi xabi xabiiiii. :D

Xabi olmadıysa, Gattuso'yu getirir Aziz başkan ne olacak sıkmayın güzel canınızı.:p

Sekopej
06.Ağustos.2007, 22:58
Xabi ilk gündeme geldiğinde Aurelio'nun yerini doldurmaz dendi, şimdi alınmayacağı açıklanınca da işler değişti. Fenerbahçe taraftarı değil de başkaları rahatladı sanırım bu açıklama ile...

Partizan'ı transfer olmadan da geçeriz, 1 önlibero kesin alınacak, Aragones'in en çok verim alabileceği bir oyuncu gelsin, belki bekldiğimiz yıldz Maldonado da giderse gelir.:p

fmsmyrna
07.Ağustos.2007, 00:42
Colsa'yı hiç izlemedim belki iyi bir performans gösterir ya da gelecek kişi.28-29 yaşında tanınmadık oyuncu almak dezavantaj da olabilir.Maldonado'da bunu yaşadık.

Revolution
07.Ağustos.2007, 01:21
Gattuso gelirse Selçuk ondan formayı alır. :D Gattuso sadece Milan'da oynar bence. :) Yararlı bir ön libero alacaktır Fenerbahçe sıkmayın canınızı. ;)

KaF KeF
07.Ağustos.2007, 01:26
Bir tek Colsa Yalanlanmadı..:/

BeeTLeJuiCe
07.Ağustos.2007, 01:29
En sonunda Maldonado'ya kalıcaz :D
Gelecek yabancı 30'un üstünde olmasa bari bir kaç sene oynatıp pazarlayabileceğiimz kapasitede bir oyuncu olsun.

Varonil
07.Ağustos.2007, 01:51
Colsa için bir girişim olduğunu sanmıyorum.Gelirse hayal kırıklığı olacaktır.Yönetim böyle bir hata yapmaz.Daha önceden de düşündüğüm gibi
gelecek oyuncunun basında adı geçmemiş bir isim olabileceğini düşünüyorum.

anilton
07.Ağustos.2007, 02:02
Bundan sonra F.Bahçe'nin hiç bir yalanlamasına inanmam.Bu zamana kadar tonlarca haber çıktı Alonso ile ilgili,yalanlama gelmedi,oysaki sadece bir kez haberi çıkan futbolculara bile anında yalanlama geliyordu.Çıkıp biz Alonso'yu çok istiyorduk ama alamadık demek bu kadar utanç verici bir şey mi?

BeeTLeJuiCe
07.Ağustos.2007, 02:11
Belki RC3 'teki gibidir:D İlgilenmiyoruz diyerek basını başka isimlerin üzerine çekmek istiyorlardır. :p Yarın Colsa haberleri çıkar yalanlanmadı diye :)

Dün Gazete Bayi'nin önünden geçiyorum Fotospor maşallah :D Saviola'ya Fener, Morientes'e Galatasaray forması giydirmiş. :D Yahu bzim forvete ihtiyacımız yokki :D Adını göremediğim bir gazete ise Fenerde Eto'o sevdası bitmiyor diye başlık atmmış :)

Sekopej
07.Ağustos.2007, 02:14
Senna, Maniche ve Alonso yalanlandı. Utanç verici bir durum yok, Nihat'ta nasıl açıkladılarsa burada da açıklayabilirlerdi, demek ki ciddi bir teklif olmadı. İlgilendiler fakat en baştan kabul edilmedi ve resmi bir teklif de yapmadı Fenerbahçe. Resmi teklif yapmayınca da bunu açıklamaya da gerek yok. Nihat'a resmi teklif yapıldı, reddedildi ve açıklandı.

Son dönemlerde hiç bir orta saha oyuncusunu yalanlamıyorlardı hedef belirlememek için. Basın sürekli haberler yaparken onlar işlerini yapıyordu sanırım ve bugün yalanlamalar geldi. Muhtemelen oyuncu ile anlaşıldı ve ufak prüzler kaldı. Bugün maç olduğu için açıklanmaz ama yarın da açıklanacağını sanmıyorum. Selçukla da Partizan'ı geçebiliriz.

Varonil
07.Ağustos.2007, 02:20
Carlos ile 1 yıl daha

F.Bahçe yönetimi, R.Carlos'un sözleşmesini bir yıl daha uzatacak. Geçen sezonun başında Brezilyalı yıldızla 2+1 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Bu sezonun sonunda normal mukavele sona erecek. Yönetim, artı 1 yıllık opsiyonu kullanmaktan yana... Bununla ilgili resmi imzaların ise önümüzdeki eylül ayında Şampiyonlar Ligi grup maçları başlamadan önce atılması bekleniyor.

BORCUMU ÖDEYECEĞİM

Yönetimin düşüncesine Carlos'un da sıcak baktığı bildirildi. Sambacının, "Kariyerimde ilk kez böyle ciddi sakatlık geçirdim. Takıma yeterince katkı yapamadım. Bu yüzden kendimi Fenerbahçe'ye borçlu hissediyorum. Bir yıl daha oynamam, benim bu borcu ödemem için fırsat olacak" dediği öğrenildi. Carlos daha önce futbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe'ye antrenör olarak hizmet etmek istediğini de dile getirmişti.

06.08.2008
Kaynak : Sabah

scar face
07.Ağustos.2007, 02:25
Bende kulüpten uğrastık ama alamadık diye yazmalarını beklerdim...
Büyük ihtimalle Colsa gelecek kapalı kutu Maldonadodan ne farkı var acaba???

ForsakeN
07.Ağustos.2007, 03:13
Yav bu Fofana hep Fenerbahçe'de deniyor.Bari onu oynatalım önliberoda.Geleceğin Patrick Viera sı deniyordu.Yönetim Fofana hakkında da bi açıklama yapsa

Wesley Sneijder
07.Ağustos.2007, 04:43
Fofana yalanlanmadı değil mi?

a.arıcı-11
07.Ağustos.2007, 05:12
Fofana yalanlanmadı değil mi?

Yalanlandı diye hatırlıyorum ama tam net bir cevap veremiyeceğim.

Azizi Yıldırm Divan Kurulu toplantısında parayı verdiğiniz zaman istediğiniz oyuncuyu alırsınız demişti bence Liverpool Xabi Alonso için 20 Milyonları bulan bonservis bedeli istedi ve anlaşmazlık oluştu.

Umarım basında adı geçmeyen fakat iyi tanıdığımız birisi gelir o bölge için.

scar face
07.Ağustos.2007, 07:11
Fofana galiba yalanlanmıstı.Bir cırpıda 90ana yakın futbolcu yalanlama listesinde var diye hatırlıyorum...

Nocna Mora
07.Ağustos.2007, 08:10
Ben Galatasaray'lıyım ancak bu maçta da görüldü ki Fenerbahçe oyun kurarken devamlı Carlos'u kullandı. Ön Libero'ya oyunu kurabilecek İniesta tarzı bir oyuncu lazım bu isim kim olur bilemem ancak gerçekten bir ön libero lazım...

eGowiCh
07.Ağustos.2007, 09:04
Çift yönlü bir oyuncuya ihtiyacı var Fenerbahçe'nin, hem defansif hem ofansif, tabii ki defansif yönünün daha ağır basması gerekiyor. Oyun kurarken, pas yaparken sırıtmayan, hücumda da ara ara etkin olacak, defansta işini mükemmel yapabilecek birine ihtiyacımız olduğu bu maçta da görüldü. Selçuk ile bu iş bırakın Avrupa'yı, Türkiye'de bile yürümez diye düşünüyorum. Appiah olsa aslında ilaç olur. Umarım basında ismi geçmeyen ama beklentilerimizi karşılayabilecek bir isim transfer edilir.

Revolution
07.Ağustos.2007, 17:31
Çift yönlü bir oyuncuya ihtiyacı var Fenerbahçe'nin, hem defansif hem ofansif, tabii ki defansif yönünün daha ağır basması gerekiyor. Oyun kurarken, pas yaparken sırıtmayan, hücumda da ara ara etkin olacak, defansta işini mükemmel yapabilecek birine ihtiyacımız olduğu bu maçta da görüldü. Selçuk ile bu iş bırakın Avrupa'yı, Türkiye'de bile yürümez diye düşünüyorum. Appiah olsa aslında ilaç olur. Umarım basında ismi geçmeyen ama beklentilerimizi karşılayabilecek bir isim transfer edilir.

Davids gelebilir Fenerbahçe'ye..Kaliteli ve tecrübeli bir ön libero.Solda da oynar,ön libero oynar.Hücumu da iyidir.Bence Fenerbahçe Davids'i getirebilir.

fmsmyrna
07.Ağustos.2007, 18:53
Davids gibi bir ismi almayız.

Kanarya'nın yeni gözdesi Juventus'un orta saha oyuncusu Tiago olduğu iddia edildi.
Sarı-Lacivertli yönetimin rotayı İtalya’ya çevirdiği ve Juventus’un Portekizli orta saha oyuncusu Tiago’yu yeniden gündemine aldığı iddia edildi.

Braga, Benfica, Chelsea ve Lyon forması da giyen Tiago Juventus’a transfer olmadan önce de Fenerbahçe yönetiminin transfer listesinde yer alan bir futbolcuydu. Juventus, yeniden Serie A’ya çıktığı anda transfer ettiği ilk futbolculardan biri olan Tiago, Siyah-Beyazlı kulübün Sevilla’dan Danimarkalı yıldız Christian Poulsen’i transfer etmesinin ardından forma şansını kaybetti. Juventus’un satış listesine koyduğu 27 yaşındaki yıldız futbolcuya, Fenerbahçe’nin yanı sıra Atletico Madrid ve eski kulübü Benfica da talip.

BONSERVİSİ EL YAKIYOR
Juventus’un Lyon’dan 13 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek aldığı Portekizli futbolcuyu satmak için 8 milyon euro istemesi A.Madrid ve Benfica’nın boyunu aşıyor. Juventus’a transfer olmadan önce üç sezonda da top koşturduğu takımlarda lig şampiyonluğu yaşama başarısı gösteren Tiago ilk önce Chelsea’de ardından da iki sezon üst üste Lyon’da şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Akşam

Ranieri göndermek istediğini söylemişti ama Emirates Cup'ta da görev vermişti.Bu mevkiye kimi alırsak alalım defansif yönden zayıf görünme ihtimali yüksek bence.Uğur ve Kazım ortaya yeteri kadar yardımı yapamıyorlar kanat oynamayı sevdikleri için.Aynı şekilde Alex'te özveriyle oynayıp koşuyor falan ama bunlar onun bilmediği şeyler top kapmak vs. bu sebeple Alex'te ofansta da verim alamıyoruz.

Emre'nin 11 oynaması gerekir bence Uğur yerine olabilir.

a.arıcı-11
07.Ağustos.2007, 19:26
8 Milyon verip Tiago'yu alacaksak hiç durmayalım kanımca.Tam aradığımız adam değil ama Emre ile iyi bir ikili oluşturur.

eGowiCh
08.Ağustos.2007, 00:27
PSGteam.net sitesinin haberine göre Kezman resmen PSG'de!

Officiel : Kezman prêté au PSG
Après de nombreux jours de négociations, le PSG a trouvé ce jeudi un accord avec Fenerbahçe sur la base d’un prêt avec option d’achat de 4 M€ en cas de maintien, il sera présenter dans les prochains jours après avoir passé sa visite médicale traditionnelle. Une bonne nouvelle pour le PSG à 48h de la reprise.

Çevirisi şu şekilde:
Resmi : Kezman PSG'ye kiralandı.
Günlerdir süren görüşmeler sonucunda PSG, Fenerbahçe ile anlaşma sağladı. Anlaşmaya göre Kezman 4 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla PSG'ye kiralandı. İlerleyen günlerde Kezman sağlık kontrollerinden geçecek ve PSG için imzayı atacak.

Hayırlı olsun.

goosfraba
08.Ağustos.2007, 00:29
Kezman'ın gitmesi iyi oldu. Zaten 1 sene sonra 4 mn euro karşılığında bonservisi PSG'ye verilecek. Ön libero Partizan maçından önce alınır umarım ama aceleye de gerek yok gibi.

Mirza
08.Ağustos.2007, 00:44
Davids gelebilir Fenerbahçe'ye..Kaliteli ve tecrübeli bir ön libero.Solda da oynar,ön libero oynar.Hücumu da iyidir.Bence Fenerbahçe Davids'i getirebilir.

Davids önemli bir sakatlık geçirmiş geçen gün okumuştum. Gerçekten de yaşına bakarak yorum yapılmaması gereken bir futbolcu, Carlos gibi. Yaşının üstünde performans sergiliyor. Önemli bir sakatlığı yoksa gelmesini isterim Davids'in Fenerbahçeye hem parasal açıdan da bizi hiç zorlamaz.

Rsa
08.Ağustos.2007, 00:59
Fenerbahçe'nin bir süredir elinden çıkarmak istediği Sırp santrfor Mateja Kezman Fransa'nın PSG takımına kiralandı.

LİG TV'nin Haberine göre, Fenerbahçe, futbolcusunu satın alma opsiyonlu olarak Fransız ekibe 1 yıllığına kiralarken, PSG gelecek sezon Mateja Kezman'ı satın almak isterse bonservis bedeli olarak 4 Milyon Euro ödeyecek.

Yabancı kontenjanında böylelikle 1 futbolculuk yer açılan Fenerbahçe'nin transfer çalışmalarına hız vermesi ve önümüzdeki günlerde yabancı bir orta saha oyuncusu ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

MARATON.COM.TR

a.arıcı-11
08.Ağustos.2007, 00:59
Kiralık olarak vermeye pek yanaşmıyordu külüp o yüzden haber doğru değil gibi.

Herhangi bir resmi açıklama yok şimidilik.Umarım bonservisiyle vermişizdir.

barahir
08.Ağustos.2007, 01:01
Eğer haber doğruysa her an bi transfer açıklanabilir..

goosfraba
08.Ağustos.2007, 01:01
Lig Tv'de son dakika haberi olarak verildi bu haber Lig Tv Fenerbahçe Muhabiri tarafından. O yüzden doğrudur bence.

eGowiCh
08.Ağustos.2007, 01:08
Mateja Kezman PSG'de!

Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı ve MTK kadrosuna almadığı Mateja Kezman sonunda kendine kulüp bulabildi. Sırp futbolcunun Paris Saint Germain'e 1 yıllığına kiralandığı öğrenildi.
Transferde opsiyon hakkı PSG'de bulunurken eğer Fransız kulüp Kezman'ı transfer etmek isterse 4 milyon Avro ödeyecek. Fakat bu transfer hakkında her iki kulüpten henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bu haber Fransızların önde gelen gazetesi L'Equipe ve France Football'un internet sitelerinde de yer aldı.

Lig TV

a.arıcı-11
08.Ağustos.2007, 01:22
Ve Kezman PSG'de!
Fenerbahçemizin Sırp futbolcusu Mateja Kezman artık Fransa'da top koşturacak

Fenerbahçemizin, Sırp golcüsü Mateja Kezman'ı Fransız ekibi Paris Saint Germain'e (PSG) kiraladığı bildirildi. Fransızların saygın gazetelerinden L'Equipe'in İnternet sitesinde yer alan haberde, PSG'nin uzun süredir renklerine bağlamak istediği Fenerbahçemizin Sırp golcüsü Mateja Kezman'ı sonunda kiralık olarak transfer ettiği duyuruldu. Gazete, takımımızın Kezman'ı PSG'ye satış opsiyonu Fransız ekibinde olmak üzere 1 yıllığına kiraladığını aktardı.
Haberde ayrıca, PSG'nin Kezman'ı transfer etmesi halinde bir yıl sonunda Fenerbahçemize 4 milyon euro ödemek zorunda olacağı ve yapılacak olası sözleşmenin de 2011 yılına kadar geçerli olacağı belirtildi.

Kaynak: İHA

Bu da fenerbahce.com'un haberi ama yinede anlaşmanın detayları için resmi açıklamayı beklemek zorundayız.

fmsmyrna
08.Ağustos.2007, 01:26
Güzel bir haber satarkende 4m euro ya satacaz.

goosfraba
08.Ağustos.2007, 01:29
Bazı internet sitelerinde futbolcumuz Mateja Kezman'ın Paris Saint Germain'e verildiğine dair haberler yer almaktadır. Kulübümüz ile Paris Saint Germain arasında süren görüşmelerde, kulübümüzün yaptığı teklife karşılık henüz bir geri dönüş olmamıştır. Dolayısıyla anlaşma sağlandığı ve Kezman'ın gönderildiği şeklindeki bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Sekopej
08.Ağustos.2007, 01:33
Fenerbahçe kiralık vermek istemiyor. Ucuza da vermek istemiyor. Bu nedenle halen sonuçlanmadı transfer. Bakalım PSG ne yanıt verecek?

Nocna Mora
08.Ağustos.2007, 01:35
Kezman'ın gitmesi çok iyi oldu şimdi ön liberoyu da aldı mı Fenerbahçe çok daha güçlü olacaktır..

Onurap
08.Ağustos.2007, 01:38
kezmanın kiralık gönderileceğini düşünmüyorum ya bonservisiyle verilir yada kalır..

a.arıcı-11
08.Ağustos.2007, 01:48
düşündüğüm gibi oldu Aziz Yıldırım Kezman'ı hayatta kiralamaz.En az 5-6 milyon € satmaya çalışıyor.

Revolution
08.Ağustos.2007, 03:48
Fenerbahçe yalanlamayı adet edindi.:) Bugün son gün akşama kadar açıklanırsa açıklanır 1 futbolcu.Yoksa CL'de oynayan bir oyuncu alsa da yararlanamayacak F.Bahçe.

TR.CaPTaiN
08.Ağustos.2007, 06:45
Fenerbahçe gidip ŞL'de forma giymiş bir oyuncuyu almaz zaten. Hedef sadece Türkiye ise Selçuk ve Maldonado ikilisi ile yola devam edilir. Hedefin sadece Türkiye olmadığını da başkan yıllardır söylüyor.

Kezman'ı kiralık göndermek hele ki satın alma opsiyonu ile göndermek saçmalık olur. Kiralık gönderilecekse bile 4 m € veya benzeri opsiyonlarla gönderilmemesi gerekir. Kezman patlama yaparsa kiradan döndüğünde daha iyi bir fiyata satılabilir.

-----

Transfer ertelendi!..

Fenerbahçe´de MTK Budapeşte karşısında alınan farklı galibiyetten sonra gözler üçüncü ön eleme turundaki Partizan maçına çevrildi... Sarı - Lacivertliler‚ UEFA´ya listelerin verilmesinin son gününde de transfer yapmazken‚ Teknik Direktör Aragones´in isteği ile bu kararı verdikleri öğrenildi.

İspanyol teknik adamın Şampiyonlar Ligi´nde gruplara kalınması halinde 31 Ağustos´a kadar süreleri olduğunu hatırlattığı ve "Alacağımız oyuncuyu ona göre belirleriz. Kaliteli bir futbolcu isterim; sıradan değil" dediği belirtildi.

Görüşmelerin sürdürüldüğü futbolcular Xabi Alonso ve Senna´dan olumlu yanıt alamayan Fenerbahçe Yönetiminin yeni isimlere yöneldiği iddia edildi. İtalyan Basını Juventuslu Tiago´nun sarı lacivertlilerin listesinde olduğunu ileri sürdü.

Fenerbahçe´nin 5 - 0´lık MTK Budapeşte galibiyeti‚ Macaristan´da hayal kırıklığı yarattı. Spor basını maça geniş yer ayırırken‚ Nemzetisport‚"Bu kadarı da şok. Mucize‚ sihir beklerken büyük utanç" diye yazdı. İnfo Radyosu ise "Türkler Budapeşte´yi Fethetti" ifadesini kullandı.

İspanyol Basınında da Fenerbahçe övülürken Marca gazetesi "Luis´in Fenerbahçe´si Macaristan´ın şampiyonunu küçük düşürüyor" AS Gazetesi "Semih´in büyük gecesinde Fenerbahçe gol yağdırıyor" El Mundo Deportivo Gazetesi‚ "Luis´in Fenerbahçe´si turu sorunsuz geçiyor" Sport Gazetesi de "Aragones´in Fenerbahçe´si MTK´yı kamçılıyor" başlıklarını kullandı.

LigTV

----

Çok mantıklı.

tunciz
08.Ağustos.2007, 06:54
Fenerbahçe'nin yaramaz çocuğu Mateja Kezman PSG'li oluyor! Fenerbahçe Spor Kulübü Mateja Kezman'ı satış opsiyonlu 1 seneliğine Fransız ekibine kiraladı. Fransızların ünlü gazetesi L'Equipe'nin haberine göre PSG Haziran 2009'da 4 milyon avro vererek Mateja Kezman'ı kadrosuna katabilecek. Kezman'ın önümüzdeki sezon PSG ile olası yapacağı anlaşma ise 2011 yılına kadar geçerli olacak.

Kaynak: Sporx

Mirza
08.Ağustos.2007, 06:59
Fenerbahçe diyor Edirne haber ajansları diyor yok yok Kars. Ne iştir bizlerinde kafası karıştı.

fmsmyrna
08.Ağustos.2007, 07:27
Aziz Yıldırım kailteli transfer isterim diyor da.Zaman geçtikçe kaliteli oyuncu bulmakta o kadar zorlaşıyor.

eGowiCh
08.Ağustos.2007, 09:04
Partizan'a karşı olur da sürpriz bir şekilde elenme ihtimaline karşı da transfer bekletiliyor olabilir. Futbol bu, sürprizler olabilir. Bu yüzden bence transferde beklenmeli, her ne kadar zaman geçse ve kaliteli oyuncu bulma şansımız azalsa da alınacak isim kaliteli olmalı ve bir ön kontrat yapılıp ŞL'ye katılma hakkı elde edildiğinde imzalar atılmalı diye düşünüyorum.

a.arıcı-11
08.Ağustos.2007, 23:10
Kezman belirsizliği sürüyor

Kezman Paris St Germain'e gidecek mi, yoksa kalacak mı? Fenerbahçe'nin gündemindeki bir numaralı soru bu şimdi. Fransız kulübünün teklifini sunduğu, Kezman'ın da gitmek istediği, ancak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın istediği ödemenin yapılmaması nedeniyle rest çektiği belirtildi.

Paris St Germain'in son olarak uzun vadelerle taksitlendirilmiş şekilde 2. 5 milyon Euro kiralama bedeli önerdiği, sezon sonunda önceliğin kendilerinde olmasını talep ederek, transfer etmeleri durumunda da 4 milyon Euro daha vereceklerini bildirdikleri öğrenildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın ise "Bizde kiralık futbolcu yok. 5 milyon Euro verirseniz Kezman'ı alırsınız, yoksa bu transfer gerçekleşmez" dediği bildirildi. Yıldırım'ın dün gece Kezman ve menajeri ile de biraraya geldiği, "kolaylık sağlayın" isteğini de geri çevirdiği ifade edildi.

Bu arada Betis kulübüne yakınlığı ile bilinen "alfinaldelapalmera.com" isimli internet sitesi FIFA'nın Mehmet Aurelio için Real Betis kulübüne hala lisans vermediğini iddia etti. Sitedeki haberde İspanyol Kulübünün Aurelio'yu bu yüzden UEFA listesine bildiremediğini yazdı.

Lig Tv

Sekopej
08.Ağustos.2007, 23:15
Aurelio zaten geçici lisans verilene kadar oynayamaz. TFF göndermiyor çünkü lisansını.

Kezman da mutlaka gidecek ama tok satıcı gibi davranıp daha çok para kazanmak istiyor Aziz Yıldırım.

Universal
09.Ağustos.2007, 01:22
Yönetim, Kezman'da zarar etmek istemiyor ve bu yüzden ücretini yüksek tutuyor. Bu nedenle satmak zorlaşıyor. Yönetim artık her türlü ücreti kabul edip satması gerekiyor ve boşalan kontejan ilede bir ön libero transferi yapması gerekiyor.

scar face
09.Ağustos.2007, 03:44
Acelemiz yok 31 Ağustosa kadar süre var sanırım PSG 2.ön elemeden baslıyor Uefa kupasına.5 mn € dan asağıya bırakmak istemiyor yönetim doğruyu yağıyoruz bence Kezman gidip 2 oyuncu gelecek bi Türk pasaportlu forvet bi de dmc...Xabi de yalanlandığına göre bu isim Colsa olacaktır.

TR.CaPTaiN
09.Ağustos.2007, 06:41
Fenerbahçe'de Kezman'ın transferi tam bir yılan hikayesine döndü. Geçtiğimiz günlerde Fransız basının ısrarla Kezman'ın Paris Saint Germain'e 1 yıllığına kiralandığını duyurmasına karşın Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden hemen bu haberleri yalanlamış ve Fransız kulüple anlaşma sağlanmadığını açıklamıştı.

Fenerbahçe bu konuda ısrarla direnirken Fransa'dan farklı haberler geliyor. Gelen son haber ise resmi ağızdan. Paris Saint Germain teknik direktörü Paul Le Guen bugün (Cuma) yaptığı basın toplantısında Mateja Kezman transferine de değindi ve Sırp futbolcuyla anlaştıklarını söyledi. Paris Saint Germain'in resmi internet sitesinde de yer alan haberde Paul Le Guen, başkanla görüştüğünü ve bu müjdeyi kendisine verdiğini basına iletti. Fransız teknik adam Kezman'ın çok iyi bir futbolcu olduğuna da değinirken kendisini çok iyi karşılayacaklarını sözlerine ekledi.

Paul Le Guen'in bu açıklamalarından sonra Fenerbahçe Kulübü'nden gelecek resmi açıklama merakla bekleniyor!..

LigTV

a.arıcı-11
09.Ağustos.2007, 06:57
Etik kurallara aykırı olarak Fenerbahçe ile anlaşmadan Kezman ile görüşüp anlaşmışlardır onu söylüyorlardır.Yoksa niye resmi açıklama gelmesin ki???

Cengo
09.Ağustos.2007, 06:57
Sözleşme olmadan önce Fenerbahçe açıklamaz..

scar face
09.Ağustos.2007, 09:21
Harbi yılan hikayesine döndü...Daha ne bekleniyor ki anlamıyorum..

tunciz
09.Ağustos.2007, 09:36
gerçekten gitmeli artık . fenerbahçe klübü de istemiyor taraftarda. yabancı kontenjanı açılıp bi ön libero şart.

Universal
09.Ağustos.2007, 18:00
Senna Israrı Sürüyor

http://www.sporx.com/images/1/29/4875_B_senna001.jpg

Fenerbahçe yönetimi, Kezman´ı isteyen PS Germain´e kolaylık sağlayıp, İspanyol yıldıza önümüzdeki hafta imza attıracak. Sarı-Lacivertliler’in yılan hikayesine dönen transfer krizi sonunda çözülüyor. Yönetim, Teknik Direktör Luis Aragones’in gönderilmesi için onay verdiği Mateja Kezman’a kolaylık sağlayacak. PS Germain, Sırp golcü için 4 milyon EURO bonservis bedelini gözden çıkarmış ancak Kanarya bu teklifi kabul etmemişti. İki tarafın şu günlerde ortak bir noktada buluşacağı söyleniyor. Böylece ön libero için düşünülen İspanyol Marcos Senna’nın da önü açılmış olacak. Fenerbahçeli yöneticilerin Kezman’ı gönderir göndermez, Aragones’in vatandaşına imza attıracakları iddia ediliyor. Bu arada İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden Daily Mail, Real Madrid ve Manchester United’ın Diego Lugano ile ilgilendiğini yazdı. Haberde Fenerbahçe’nin Uruguaylı defans oyuncusunu 25 milyon EURO’ya gözden çıkarabileceği ifade edildi.

Kaynak: Fanatik

Sekopej
09.Ağustos.2007, 18:33
PSG'nin bunu açıklaması iyi oldu, artık Aziz Yıldırım'ın istediği rakamı vereceklerdir mutlaka. Yabancı kontenjanı mutlaka açılmak istense Maldonado'yu göndermek daha basit ve ucuz. Kezman acil gönderilmese de olur. Bu nedenle PSG'den istenilen ücret alınacaktır.

Addolorato
09.Ağustos.2007, 19:15
Bence Kezman sadece 1 yıllığına kiraya verilmeli ve bonservisini alma hakkıda fenerbahçede kalmalı çünkü kezman öyle hemen elden çıkaralımda kurtulalım türünde bir futbolcu değil bence seneye PSG 'de gol kralı olursa çok daha iyi bi fiyata satılabilir ama işin şöyle bir kısmıda var ya beklenen performansı göstermezse? işte o zaman elde kalır valla çok zor fenerin işi

tunciz
09.Ağustos.2007, 19:41
senna futbolunu beğendiyim bi oyuncu. inş. gelir. aurelio nun yerini doldurabilecek tek oyuncu bence.

scar face
09.Ağustos.2007, 21:26
Lugano ve 25 mn € mu :D

a.arıcı-11
09.Ağustos.2007, 23:40
LuganoYa niye 25 Milyon € versinler ki adamı ikna edersin zaten 1 yıllık anlaşması kalmış 1 yıllık maaşını kulübe öder serbest kalır veya bir yıl beklersin hiç para vermezsin.

ForsakeN
10.Ağustos.2007, 00:25
Lugano'nun da acilen sözleşmesinin uzatılması gerekiyor

SAİT71
10.Ağustos.2007, 21:50
yoksa Lugano da bedelsiz olarak uçup gidecek

Onurap
10.Ağustos.2007, 22:22
Bence luganoda sezon sonu bedava gidecek fb pek umursamıyor sözleşme yenilemelerini..

MeMo
10.Ağustos.2007, 22:35
Aurelio'yla anlaşamadık diye Lugano gitmesi mi lazım?Biz Alex'le de sözleşme yeniledik sözleşmesi biterken.Kusura bakmayın ama hayal kuruyosunuz sözleşme yenilemelerini pek umursamıyormuşuz.2 oyuncu gitti diye her sene sözleşmesi bitenler gidecek mi?

a.arıcı-11
10.Ağustos.2007, 23:23
Fenerbahçe ile yaşadığı sorunların ardından Sarı Lacivertli kulüp ile FIFA'lık olan Stephen Appiah, Premier Lig yolunda.

İngiliz News of the World gazetesi bugünkü sayısında, West Ham United'ın Appiah'ı transfer etmek istediğini okuyucularına duyurdu.

Gazeteye göre; Appiah'ı kadrosunda görmek isteyen West Ham menajeri Alan Curbisley, bu transfer için 6 milyon poundu gözden çıkartmış durumda.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT

Bu parayı bize verecekler galiba.Yani Appiah'a yıllık verecek halleri yok ya.

@MeMo;
Profesyonel bir alandan yani futboldan bahsediyoruz.Adamın sözleşmesi bitmiş Man Utd,Juve gibi takımlar almak için sıraya girmiş durumdayken adam neden bizle olan sözleşmesini devam ettirsin ki.O yüzden sözleşmesini erkenden uzatmalı çok gitmek istiyorsa da parayı veren düdüğü çalar demeliyiz.

ForsakeN
11.Ağustos.2007, 00:01
Yeni hedef Tiago Mendes

http://www.sporx.com/images/1/29/9606_B_tiago001.jpg

Juventus’ta forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, İtalyan kulübünde aradığını bulamadı. Sarı lacivertli kulüp 8 milyon Euro’luk fiyatını aşağı çekmek istiyor.

Fenerbahçe Yönetimi ön libero arayışında rotayı Portekizli Tiago Mendes’e çevirdi. Teknik direktör Luis Aragones’in verdiği listede ismi yeralan Senna, Alonso ve Albelda için yapılan görüşmelerden sonuç alamayan sarı lacivertliler, bu kez Portekizli Tiago’ya döndü. 27 yaşındaki milli futbolcu için İtalyan kulübü Juventus ile temasa geçen yönetim, bonservis bedeli konusunda pazarlığa oturdu. Fransa’nın Lyon takımından 13 milyon Euro karşılığında Juventus’a geçen Tiago, İtalyan takımından ayrılma aşamasına geldi.

İstediğini bulamadı

Teknik direktör Ranieri tarafından verilen raporda satışı istenen Portekizli futbolcu için devreye giren Atletico Madrid ile Benfica 8 milyon Euro’luk bonservis bedelini pahalı bularak devreden çıktı. Fenerbahçe Yönetimi ise fiyatı aşağı çekmek için görüşmelerini sürdürüyor.

Şampiyonlar Ligi üçüncü öneleme turu için UEFA’ya listeyi veren sarı lacivertli kulüp, Tiago’nun transferini bitirdiği taktirde hemen oynatamayacak. Juventus’ta 20 maç oynayan Portekizli, uyum sorunu yaşadığı İtalyan kulübünde istediği ortamı bulamadı. Bu yüzden Fenerbahçe’nin teklifine sıcak baktığını bildirdi.

Kaynak : Hürriyet

Addolorato
11.Ağustos.2007, 02:28
Appiah haberi bence yalandır Appiah 'ın en sağlıklı ve iyi olduğu dönemde bile 5 m £ önermişlerdi

Varonil
11.Ağustos.2007, 03:33
Lugano bu takımda en çok beğendiğim oyunculardan,böyle bir oyuncu giderse şahsen çok üzülürüm açıkcası.Mutlaka sözleşme yenilemeliyiz Lugano'yla.

Senna gelirse Aurelio'nun yeri fazlasıyla dolar,Tiago da olabilir.Bu ortasaha transferini en kısa sürede bitirmemiz lazım,bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak.

eGowiCh
11.Ağustos.2007, 09:59
Önümüzdeki yıl Lugano, R.Carlos, Alex, Deivid ve Volkan'ın sözleşmeleri sona eriyor. Bu isimlerden bence en önemlisi Lugano, piyasa değeri en yüksek olan o ve sözleşmesi mutlaka şimdiden yenilenmeli, ikinci olarak ise Volkan'ın sözleşmesi uzatılmalı, bu sene çok iyi bir form gösterirse Avrupa kulüpleri bedelsiz alabilir Volkan'ı. Volkan vefalı bir oyuncu, Avrupa'dan talibi çıkmazsa kulüpte kalır ama ne olur ne olmaz, sözleşmesi uzatılmalı. R.Carlos ile Alex ise yaşları ilerlediğinden sözleşmelerini şimdiden uzatmaya gerek yok. Lugano varken bu iki ismin mukavelesi uzatılırsa yanlış olur.

Onurap
11.Ağustos.2007, 17:16
r.carlosun sözleşemsi uzatılmıştı en son sanırım bir yıl daha..

Revolution
11.Ağustos.2007, 17:27
Önümüzdeki yıl Lugano, R.Carlos, Alex, Deivid ve Volkan'ın sözleşmeleri sona eriyor. Bu isimlerden bence en önemlisi Lugano, piyasa değeri en yüksek olan o ve sözleşmesi mutlaka şimdiden yenilenmeli, ikinci olarak ise Volkan'ın sözleşmesi uzatılmalı, bu sene çok iyi bir form gösterirse Avrupa kulüpleri bedelsiz alabilir Volkan'ı. Volkan vefalı bir oyuncu, Avrupa'dan talibi çıkmazsa kulüpte kalır ama ne olur ne olmaz, sözleşmesi uzatılmalı. R.Carlos ile Alex ise yaşları ilerlediğinden sözleşmelerini şimdiden uzatmaya gerek yok. Lugano varken bu iki ismin mukavelesi uzatılırsa yanlış olur.

Katılmıyorum bence bu isimlerden en önemlileri Alex ve Roberto Carlos..Volkan,Lugano ve Deivid'in alternatifleri bulunabilir.Ama Alex tam bir beyin orta sahada.Carlos için birşey dememe bile gerek yok.

a.arıcı-11
11.Ağustos.2007, 18:00
Tiago Fener'i reddetti!..

İtalyanların ısrarla Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğunu iddia ettiği Juventuslu futbolcu Tiago'nun sarı lacivertli kulüpten gelen teklifi kabul etmediği öğrenildi.

Brezilya basınında çıkan haberlere göre Aragones'in kadrosunda görmek istediği Portekizli futbolcu futbol hayatını İspanya'da sürdürmek istediğini ve bu yüzden Fenerbahçe'den gelen teklifi kabul etmediğini söyledi. İtalyan kulüple 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve teknik direktör Claudio Ranieri tarafından kadroda düşünülmeyen Tiago'nun daha önce ülkesine geri dönmesi gündeme gelmiş fakat Sporting Lizbon ile Juventus anlaşma sağlayamamıştı.
Juventus'ta Danimarkalı Poulsen'in transferinin ardından gözden düşen Tiago Lyon'dan büyük umutlarla tam 13 milyon Avro'ya transfer edilmişti.
(Ligtv.com.tr)

scar face
12.Ağustos.2007, 03:34
Lugano'nun ne iş yaptığı pek fark edilmiyor ama çok kaliteli bir defans oyuncusu Edu ile uyumu harika konsantrasyonları yuksek olduğunda Drogba,Fabiano,Ibrahımovic,Farfan gibi adamlara gol attırmadılar,pozisyon vermediler ama işimiz biraz zor sözlesme yenileme konusunda Juve onu 2 yıldır istiyor insallah sözlesme yenilenir.

ForsakeN
12.Ağustos.2007, 03:55
KanalD az önce Tiago hakkında şunları söyledi:

Fenerbahçe Tiago ile her konuda anlaştı.Tek sorun bonservis.

nerazzuri
12.Ağustos.2007, 04:23
Kanald'ye fazla inanmamak lazım daha önce bir çok transfer haberini açıklamışlardı ama yalan çıktı. Daha sabah Tiago Fener'i reddetti diye bir haber vardı. Kezman veya Mal. göderilip öyle açıklancak transfer.

Cengo
12.Ağustos.2007, 05:09
Aslında alınması gereken oyuncu:

Stéphane Mbia - Rennes (DMC)

http://www.cameroononline.org/News_Pics/sport/can2008/games/mbia.jpg

http://www.smecq.gov.cn/UploadFiles/images/20083199511557.jpg

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44404000/jpg/_44404250_mbia_getty220.jpg

Edit: Baros hareketi Mbia'ya yapmış, kime yaptığına dikkat etmemiştim, şimdi aratırken çıktı, ilginç, ligin en iyi oyuncularından biri..

Revolution
12.Ağustos.2007, 05:12
Bence de Mbia gerçekten çok katkı sağlar..Muhteşem bir oyuncu bence.

Onurap
12.Ağustos.2007, 05:15
Bizde barosu alırsak olası bir derbinin atmosferinde ikisi ne yapar bilemem.. :)Konuya dönersek mbia iyi transfer olabilir..Yalnız fenerbahce biraz daha tecrübeli ve popülarite olmuş birini alacaktır bence..

a.arıcı-11
12.Ağustos.2007, 06:37
Valla bu adamı ilk defa burda sizin sayenizde duyuyorum.Yönetimim ilgilenmeyeceği bir adam.Çoğu kişi tanımıyor ama yönetim geldiğinde herkesin rahatlıkla bir kaç kelime sarfedebilceği birini getirmek isteyecektir.

fmsmyrna
12.Ağustos.2007, 07:30
Ntvspor'da artık yalan kaynak olma yönünde gidiyor.Akşam haberlerinde Senna'dan haber beklendiğini Eto'o içinse sponsor arandığını söylediler.

a.arıcı-11
12.Ağustos.2007, 17:58
Eto'o'da Sıcak Gelişme

Sarı Lacivertli yönetimin, renklerine bağlamak için uzun süre uğraştığı ancak fiyatı yüksek geldiğinden sonuçlandıramadığı Samuel Eto´o olayında dün sürpriz bir gelişme yaşandı.
Sarı Lacivertli yönetimin, renklerine bağlamak için uzun süre uğraştığı ancak fiyatı yüksek geldiğinden sonuçlandıramadığı Samuel Eto’o olayında dün sürpriz bir gelişme yaşandı. Barcelona’da yılda 7.5 milyon Euro ücret alan Eto’o’yu, menacerlerinin fiyatta indirime gitmeye ikna ettikleri öğrenildi. Kulübü Barcelona ile yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kamerunlu yıldızın Fenerbahçe’de oynamak istediği ileri sürüldü.
5 milyon Euro’ya gelecek
Fenerbahçe’ye transfer olması halinde senede 5 milyon Euro’ya imza atacağı öğrenilen yıldız oyuncunun bonservis bedeli için Sarı Lacivertli yöneticilerin Barcelona ile görüşmesi bekleniyor. Eğer bonserviste de anlaşma sağlanırsa Kanarya’nın renklerine bağlanması için Samuel Eto’o’nun önünde hiçbir engel kalmayacak.
mynet.com

Revolution
12.Ağustos.2007, 18:07
Eto'o'nun gelmesi için öncelikle yabancı kontenjanı açılması lazım.Ama Eto'o gelirse Dünya'nın en iyi transferi olur heralde.

a.arıcı-11
12.Ağustos.2007, 18:08
Eto'o'nun gelmesi için öncelikle yabancı kontenjanı açılması lazım.Ama Eto'o gelirse Dünya'nın en iyi transferi olur heralde.
Yöetim Eto'o ile anlaşsında sorun kontenjan olsun;;)

TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2007, 18:12
Güiza'dan sonra forvet alınacağını zannetmiyorum.

Sheriff
12.Ağustos.2007, 18:55
Maldonado Partizan maçı kadrosuna alınmış, sanırım satılmayacak..

deniz.91
12.Ağustos.2007, 19:02
Etoo Baracad kalıyor diye habaer vardı goal.comda hem gb artık forvet almaz kanımca

erdili
12.Ağustos.2007, 19:47
Aragones, semih ve güiza yı beraber oynatma uğraşı içindeyken Fenerbahçe'nin forvet alacağını hiç sanmıyorum. Ayrıca Kezman'ın durumu da belirsiz, sezon başında FB TV'de 6+2'nin ikisini kezman-maldonado olarak belirtmişti Aziz Yıldırım.

a.arıcı-11
12.Ağustos.2007, 21:25
Maldonado Partizan maçı kadrosuna alınmış, sanırım satılmayacak..
Selçuk idmanda sakatlandığından dolayı kadroya girdi.Selçuk oynayamayacak durumda olursa mecbur o oynayacak.

Ayrıca oynasa bile satılır çünkü Maldonado'yu alacak takımın avrupa kupalarında oynayabilecek kapsiteye sahip olabileceğini düşünmüyorum.

eGowiCh
12.Ağustos.2007, 22:05
Eto'o ile ilgilenmiyoruz

Bir süredir basında yer alan Eto'o'yu transfer etmek istediğimize ilişkin iddialar, daha önce de açıkladığımız gibi gerçek dışıdır.

Eto'o'yu Türkiye'de temsil eden Sayın Hasan Çolakoğlu ile Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım bir görüşme yapmış, bu görüşmede de adı geçen oyuncu ile ilgilenmediğimiz Sayın Çolakoğlu'na iletilmiştir.

Spor basınını bu konu ile ilgili daha fazla yalan haber yapmamaya çağırıyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Tiago haberleri
Bugün tarihli pek çok gazetede yer alan Tiago'yu transfer etmek istediğimiz ancak bu futbolcunun kulübümüze red cevabı verdiğine yönelik haberler gerçek dışıdır. Bu oyuncu hiçbir zaman transfer listemizde yer almamıştır. Kendisini transfer etmek amacıyla hiçbir girişimimiz olmamıştır. Hal böyle iken bu futbolcunun kulübümüzün teklifini kabul etmediği şeklindeki haberler mantık dışıdır.

Basında zaman zaman bazı futbolcular ile transfer pazarlıkları yaptığımız iddia edilmektedir. Hemen her gün yeni bir oyuncunun adı kulübümüz ile birlikte anılmaktadır. Transfer etmeye çalıştığımız iddia edilen bu oyuncular daha sonra başka bir kulüple anlaştığında ise sanki Fenerbahçe Spor Kulübü bu transferi gerçekleştirmeyi başaramamış ya da söz konusu oyuncu yapılan teklifi geri çevirmiş gibi gösterilmektedir. Basının kendi yalan haberlerine kılıf uydurmak amacıyla yazdığı bu ifadeler kulübümüzü kamuoyu nezdinde küçük düşürmektedir. Yalan transfer senaryolarının devamı niteliğindeki bu çirkin haberlerde Fenerbahçe Spor Kulübü yapmak istediği bir oyuncu transferini gerçekleştirememiş havası yaratılmaktadır.

Masa başında yalan haber yapmaktan utanmayan, kamuoyunu yanıltmaya çalışan, yaptıkları yalan haberlerin Türk sporuna ve kulüplerimize nasıl zararlar vereceğini hiç düşünmeyen, gazeteci demeye dilimizin varmadığı bu kişilerin artık kulübümüz ile ilgili yalan haberler yapmamalarını, yaptıkları mesleğin onuruna ve saygınlığına uygun davranmalarını tüm spor kamuoyu adına kendilerinden rica ediyoruz.
Taraftarlarımızın da kulübümüz tarafından resmen açıklanmadıkça hiçbir transfer haberine itibar etmemelerini önemle hatırlatıyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Tiago da yalanlandı, elde bir tek Colsa kaldı.

goosfraba
12.Ağustos.2007, 22:16
31 Ağustos'a kadar zaman var denildi. Bu iş Partizan maçından sonra muhakkak halledilir ve kaliteli bir ön libero gelir.

scar face
13.Ağustos.2007, 09:03
Colsa nasıl bi oyuncu acaba yırtıcı bir dmc mi tek ön liberolu sistemde rahatlıkla oynayacak bir oyuncu mu acaba ismini fmden falan duymustum ama Racing maclarında gözüme caprmadı Garay varken onu mu izleyim:D

barahir
13.Ağustos.2007, 09:05
Trt İspanya Ligini verirken izleme fırsatı bulmuştum baya.. Sadece ismi yok aslında bence iyi bi oyuncu.. En azından görev adamı diyebilirim.. Yani açıkçası o gelirse ben üzülmem nie bu geldi die

eGowiCh
13.Ağustos.2007, 09:33
Colsa gelse ben de üzülmem, zira Racing Santander'de bu yıl 35 maç banko oynamış bir oyuncu. 3 maçta da sonradan oyuna girmiş. Yani istikrarlı bir oyuncu, İspanya La Liga gibi zor bir ligde oynadığından tecrübeli diyebiliriz.

Santander gibi bu yıl başarılı olmuş bir takımın ön liberosu bence bize katkı sağlar. İspanyol olması uyum açısından da avantaj. Ben soğuk bakmıyorum Colsa'ya. Tabii ki Xabi Alonso, Senna gibi isimleri ister gönül ama Aragones'in onayı varsa eğer Colsa'da, memnuniyetle karşılarım.

ForsakeN
13.Ağustos.2007, 18:47
2 yılda 75 maça çıkmış Colsa.İstikrar bakımından iyi ama oyuna katkısını bilmiyoruz

nerazzuri
13.Ağustos.2007, 19:41
e 2 yılda 75 maça çıkıyorsa istikrarlıysa hele birde la liga gibi bir ligde bunları yapıyorsa 1.dereceden katkısı vardır bence oyuna.

Revolution
13.Ağustos.2007, 19:43
Colsa gelirse bence Fenerbahçe'de iş yapar.

TR.CaPTaiN
13.Ağustos.2007, 19:46
Colsa, Josico vb. oyuncuların transferi yerine Maldonado'ya şans verilmesi taraftarıyım.

fmsmyrna
13.Ağustos.2007, 19:54
Bende eldeki Maldonado ya da 18-20 yaşlarında tercihen Afrikalı bir önliberoyu Colsa,Josico gibi isimlere tercih ederim.

ForsakeN
13.Ağustos.2007, 20:06
Bir not daha. Colsa da hiç yurt dışında futbol oynamamış.

a.arıcı-11
13.Ağustos.2007, 20:38
Bir not daha. Colsa da hiç yurt dışında futbol oynamamış.
O zaman kesin alıcaz çünkü Aragones ve Güiza'da hiç yurt dışında çalışmamışlardı ve transfer etmiştik.

klasgs
13.Ağustos.2007, 22:09
Colsa sadece görev adamı ekstra bir şey yapan biri değil sadece idare eder sizin aradığınız adam olmadığını düşünüyorum. Ayrıca hala eto'o diyorsunuz mantıklı düşünmek gerek guiza semih hangisini kesip oyundan küstürcekler? birde iyi bir uyum yakalamışlar hem 1 yılda yüksek ücretle alınan guizadan sonra bir daha yüksek paralar verip aynı mevkiye transfer yapılmayacagını düşünüyorum. Olayın şöyle olduğunu düşünüyorum '' guiza olmadan önce doğrudur Fenerbahçe istemiştir ama olmayınca guiza alınmıştır'' bu saatten sonra eto'o falan olmaz fotosporda bir türlü getiremedi şu adamı :)

eGowiCh
14.Ağustos.2007, 00:11
Maldonado yüksek ihtimalle bugünkü maçta oynayacak, eğer bu fırsatı iyi kullanırsa ön libero bile alınmayabilir. Eğer yine eskisi gibi oynayıp istenileni veremezse Colsa'ya da başka bir oyuncuya da razıyım.

TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2007, 01:05
Sırp golcü Mateja Kezman'ı isteyen Paris St Germain kulübü başkanı Charles Villeneuve, sarı lacivertli kulüple her konuda anlaştıklarını ancak Kezman'ın primleri konusunda Fenerbahçe'yle anlaşamadığı için transferin tamamlanamadığını söyledi.

Paris temsilcisinin başkanı Villeneuve, L'Equipe gazetesine yaptığı açıklamada, "Kezman'ın kulübüyle her konuda anlaşmamız var. Ancak futbolcunun Fenerbahçe'yle, primler konusunda küçük bir problemi var. Bizim açımızdan her sorun çözüldü. Kezman'ı almayı umut ediyoruz ancak bu bize bağlı değil" dedi.

L'Equipe gazetesinin iddiasına göre, Fenerbahçe kulübünün 2006 yılında Atletico Madrid'den transfer edilen 29 yaşındaki futbolcuya verdiği 1 Milyon Euro imza atma parasını geri istediği belirtildi.

Sırp golcü ise, Salı günü Le Parisien gazetesine yaptığı açıklamada, "Paris'in başka bir forvet bulması gerektiğini düşünüyorum çünkü Fenerbahçe'yle anlaşmak çok zor. PSG'de oynamayı çok istiyorum ancak 2 yıllık daha kontratım var ve iki kulüp arasında da anlaşma sağlanamıyor" demişti.

Mackolik

Rsa
15.Ağustos.2007, 01:45
Sarı lacivertli yönetimin dünkü maçtan sonra transferi masaya yatırdığı ve iyi bir orta saha oyuncusu almak için harekete geçtiği öğrenildi. Kezman’ın iyi bir paraya satılacağı Maldonado’nun ise bir Anadolu kulübüne kiralanacağı bildirildi.

Lig TV’nin haberine göre bugüne kadar adı geçen Senna, Alonso, Tiago isimlerinden sonra Fenerbahçe’nin bu kez de Real Madrid’in Brezilyalısı Baptista’nın peşinde olduğu iddia edildi.

İspanya’nın AS Gazetesi’nde yer alan haberde İtalyan Roma ile anlaşmasına kesin gözüyle bakılan Baptista’ya Fenerbahçe’nin de talip olduğu ifade edildi.

Öte yandan dün akşam oynanan Partizan maçında oyundan alınırken arkadaşı Burak’ın elini sıkmayan, formasını da yere atan Kazım’a para cezası verilmesi bekleniyor.

İtalyan gazetelerinde yer alan haberlerde ise Fenerbahçe’nin bir başka Brezilyalı Emerson ile ilgilendiği iddia edildi.

MARATON.COM.TR

barahir
15.Ağustos.2007, 01:52
emerson'u anlarım da baptista ne alaka ya:) Hayret bişi..

a.arıcı-11
15.Ağustos.2007, 02:39
Baptista olayını bende çözemedim bildiiğim kadarıyla ofansif orta saha oynayan nir adam ve bizde o mevki için Alex gibi bir adam varken ne gerek. var.Haberin yalan olduğu burdan belli.

hp-fm-gs
15.Ağustos.2007, 02:44
Baptista Sevilla'da iken DMC oynuyordu. Versatil bir oyuncu, orta sahanın heryerinde oynayabiliyor ayrıca forvet özelliği de var. Ama bence aranılan oyuncu değil..

Revolution
15.Ağustos.2007, 02:47
Baptista'yı DMC'ye koyarsan Baptista'yı yok yere kitlersin.Baptista tam bir AMC/FC oyuncusu.

Comrade Alberto
15.Ağustos.2007, 02:50
Arkadaşlar bir fenerli olarak söylüyorum ki eğer Maraton'un Fener'le ilgili haberlerini okuyorsanız boş yere gözünüzü yoruyorsunuz. Hiç biri doğru değil onların.

eGowiCh
15.Ağustos.2007, 06:58
Baptista haberleri doğru diye biliyorum, menajerinin açıklaması var. Açıklama şu şekilde olsa gerek: "R.Madrid ile Roma Baptista için anlaştılar, ama biz Roma ile anlaşamadık. Fenerbahçe de Baptista'yı istiyor ve bize Roma'dan çok daha iyi bir teklif sundular. Kararımızı kısa bir süre içinde vereceğiz."

Baptista alınırsa eğer her bölgede oynayabilecek bir oyuncu. Ön libero, orta saha, forvet arkası, forvet gibi bölgelerde kullanılabilecek tam bir joker. Ben Baptista'nın alınmasından yanayım, çok üst düzey bir futbolcu ve alınırsa geleceğe de yatırım yapılmış olur, neden denilecek olursa, seneye bildiğiniz gibi Alex'in kontratı bitecek ve Alex ülkesine dönecek. Alex yerine Baptista'yı şimdiden kadromuza katarsak onun boşluğunu doldurabiliriz, hem de fazlasıyla. O zaman klasik 4-4-2 oynanabilir, veya 4-1-3-2... Bu kadroyla dörtlü defansın önündeki 1-3-2 şöyle olabilir: Ön Libero-Emre, Baptista, Kazım-Güiza, Semih. Bu yüzden Baptista gelirse seneye ofansif orta saha oyuncusu aramak zorunda kalmayız Alex'in yerine. Maldonado ile Kezman gidip, ön libero ile Baptista alınırsa çok çok iyi olur ama yalnızca Baptista alınıp da ön libero kullanılırsa fazla verim alamayabiliriz Baptista'dan her ne kadar ön libero oynayabiliyor olsa da.

PesimiSTyLa
15.Ağustos.2007, 07:00
Baptista haberleri doğru diye biliyorum, menajerinin açıklaması var. Açıklama şu şekilde olsa gerek: "R.Madrid ile Roma Baptista için anlaştılar, ama biz Roma ile anlaşamadık. Fenerbahçe de Baptista'yı istiyor ve bize Roma'dan çok daha iyi bir teklif sundular. Kararımızı kısa bir süre içinde vereceğiz."

Baptista alınırsa eğer her bölgede oynayabilecek bir oyuncu. Ön libero, orta saha, forvet arkası, forvet gibi bölgelerde kullanılabilecek tam bir joker. Ben Baptista'nın alınmasından yanayım, çok üst düzey bir futbolcu ve alınırsa geleceğe de yatırım yapılmış olur, neden denilecek olursa, seneye bildiğiniz gibi Alex'in kontratı bitecek ve Alex ülkesine dönecek. Alex yerine Baptista'yı şimdiden kadromuza katarsak onun boşluğunu doldurabiliriz, hem de fazlasıyla. O zaman klasik 4-4-2 oynanabilir, veya 4-1-3-2... Bu kadroyla dörtlü defansın önündeki 1-3-2 şöyle olabilir: Ön Libero-Emre, Baptista, Kazım-Güiza, Semih. Bu yüzden Baptista gelirse seneye ofansif orta saha oyuncusu aramak zorunda kalmayız Alex'in yerine. Maldonado ile Kezman gidip, ön libero ile Baptista alınırsa çok çok iyi olur ama yalnızca Baptista alınıp da ön libero kullanılırsa fazla verim alamayabiliriz Baptista'dan her ne kadar ön libero oynayabiliyor olsa da.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=65495

Sirius Black
15.Ağustos.2007, 15:07
http://fotomac.com.tr/fen124.html :zuhaha

a.arıcı-11
15.Ağustos.2007, 17:15
Allah Razı olsun Fotomaçtan onlarda olmasa nerden öğrencez transferlerimizi:D:zuhaha

Yahu bu adamların ar damarı çatlamış yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyecekler.O derecedeler artık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe'nin transfrer listesinde olduğu iddia edilen Villarreal'in başarılı orta saha oyuncxusu Marcos Senna sonunda konuştu.

İspanyol haber ajansı EFE'ye açıklamalarda bulunan 32 yaşındaki oyuncu, ''Hayalim futbolu bırakana kadar Villarreal'de oynamak. Menajerim de kulübümle kontrat yenileme görüşmelerinde son noktaya geldi. Zaten herhangi bir başka kulüpten bana gelen resmi bir teklif de yok'' ifadelerini kullandı.

''Villarreal'deyim ve tamamen takımımın başarısına odaklandım'' diyen Senna, İspanya forması ile EURO 2008'i kazanmasının ardından bir sonraki hedefinin Villarreal'de şampiyonluk yaşamak olduğunu da vurguladı.

Senna'nın bu açıklamaları İspanyol spor gazetesi AS'ın internet sitesinde de geniş yer buldu.

Bugün Tarihli Fotomaç Gazetesi, Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu'nun, Villareal'li oyuncu Senna ile anlaştığımızı söylediğini yazmaktadır.
Bu haber kesinlikle gerçek dışıdır. Sayın Mahmut Uslu'nun böyle bir açıklaması olmamıştır.
Fenerbahçe Spor Kulübü kurumsal yapısı gereği, transferlere ve kulüp ile ilgili tüm konulara dair açıklamalarını resmi yollarla yapmaktadır. Bu bağlamda hiçbir yöneticimiz herhangi bir transferi ya da kulübümüz ile ilgili bir konuyu bu şekilde açıklamaz. Bazı gazetecilerin masa başında ürettikleri senaryolara yöneticilerimizin isimlerini de karıştırmaya başlamalarını kınıyoruz.
Spor kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü

scar face
15.Ağustos.2007, 23:52
Fotomac acayip senaryo yazıyor dizi yapımcılarıdan teklif gelirse sasırmayın :D

a.arıcı-11
16.Ağustos.2007, 01:33
F.Bahçe Kemal'i geri istedi !..

5.5 sezon durduğu Fenerbahçe'de üstüste yaşadığı sakatlıklar yüzünden bir türlü yer edinemeyen ve sezon başı eski takımı Gaziantepspor'a dönen Kemal Aslan kıymete bindi !.. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu futbolcuyu geri istediği ve kendisine olumsuz yanıt veren Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile gerilimli bir konuşma yaşadığı öğrenildi.

Fenerbahçe, daha 1.5 ay önce Gaziantepspor'a dönen Kemal'i geri istedi !.. Sarı lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım'ın Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile konuşarak "Kemal'i bize geri verin" dediği ancak olumsuz cevap aldığı öğrenildi.

Türk futbolunun gelecek vaadeden futbolcularından biriyken 2002-2003 devre arasında Gaziantepspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Kemal Aslan, sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramadı. Bu nedenle bir türlü sarı lacivertli takımda yer edinemeyen Kemal, en verimli çağlarını ya tedavi ya da yedek kulübesinde geçirdi.

KEMAL: "EVET BÖYLE BİR DURUM VAR"
Sezon başında eski takımı Gaziantephspor'a dönen Kemal de Fenerbahçe'nin kendisini geri istediği haberini doğruladı. Kemal "Evet böyle bir durum var ama gerçekleşir mi bilmiyorum" dedi.

(Eyüp Özkan - Gaziantep)

Lig Tv

BlackEagle19o3
16.Ağustos.2007, 01:44
Neden böyle bir şeye gerek duydular acaba?İlginç bir durum:zuhaha

eGowiCh
16.Ağustos.2007, 01:47
Haberin yalan olduğunu düşünüyorum. Kemal'i vermezdik eğer kadromuzda düşünseydik, bu yüzden saçma bir haber gibi geldi bana, ama;

Eğer Kemal'i gerçekten geri istemişsek, bu tamamen bir rezalettir. Nedenleri de çok basit, iki ay önce verdiğin adamı geri isteyeceksen, neden veriyorsun? Kemal'i geri istemek demek, orta alana istediğiniz futbolcuyu alamamak demek değil mi? Madem bu bölgeye istediğini alamayacaktın, neden verdin ve neden geri istiyorsun?

Haberin doğru olup olmadığı ortaya çıkar, kulüp bir yalanlama yapar umarım, çünkü insanın aklına olmadık şeyleri getiriyor.

ZeroG
16.Ağustos.2007, 04:01
Star TV şimdi Son Dakika haberi olarak verdi.Kemalle Olcan'ı geri çağırmışız...

fmsmyrna
16.Ağustos.2007, 04:15
Evet Gaziantep bu güne kadar bonservisleri ödememiş bu sebeple geri çağırmışız.

deniz.91
16.Ağustos.2007, 07:09
Kemali önlibero düşünüyor kanımca fb

eGowiCh
16.Ağustos.2007, 10:02
Senna geliyor!
Daha önce birçok transferi ilk kez sporseverlere duyuran Ajansspor.com, Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Senna transferini de bitirdiği bilgisine ulaştı! Alınan bilgiye göre Senna İspanya'da sarı lacivertli yöneticilerle imzaları attı! Transfer yakında kamuoyuna duyurulacak.

http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62675F61695F636161695161626B64616B61617F8B738569.j pg

Ön libero transferi için günlerdir çaba sarfeden Fenerbahçe'nin, bu konuda mutlu sona ulaştığı öğrenildi. İspanya milli takımı ve Villarreal'de oynadığı futbolla ses getiren Senna, sarı lacivertli olmak üzere.

Ajansspor.com'dan Alper Aslan'ın güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre Fenerbahçe Kulübü Senna transferini tamamladı. Sarı lacivertlilerin en geç pazartesi gününe kadar transferi açıklaması bekleniyor.

Alper Aslan'ın özel haberine göre, Fenerbahçe önce Aragones ardından Guiza ile başlattığı İspanyol harekatında son bombayı da patlattı. Sarı lacivertli ekip Senna ile kesin anlaşmaya vardı.

İddialara göre Fenerbahçeli yetkililer İspanya'da Senna ile imzaları dahi attı ve yıldız futbolcu sağlık kontrolünden de geçirildi.

Senna'nın haftasonunda Türkiye'de olması beklenirken, transferin Fenerbahçe kulübü tarafından da yakında kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

Ajansspor

a.arıcı-11
16.Ağustos.2007, 15:57
Baştan aşağı yalan habere benziyor.50 kere yalanlandı bu transfer hem kulüp tarafından hemde Senna tarafından bu ısrarın anlamı ne?

Fernando Gago
16.Ağustos.2007, 16:17
Senna Villarreal ile yeni sözleşme imzalayacağını söylemiş ( internethaber'in haberine göre ) O yüzden gelmesi çok küçük bir ihtimal Zaten resmi sitede yalanlamıştı ...

Revolution
16.Ağustos.2007, 17:48
http://www.sporx.com/images/1/29/2234_B_aragones018.jpg http://www.sporx.com/images/mail_m.gif
"Maldonado'yu satmayın"

F.Bahçe Teknik Direktörü Luis Aragones yönetimin satış kararı aldığı Claudio Maldonado'nun takımda kalmasını istedi. Sezon başındaki Avusturya kampında Şilili futbolcuyu gözden çıkaran İspanyol çalıştırıcı, hazırlık maçları ve Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda oynanan karşılaşmalar sonrasında fikrini değiştirdi. Maldonado'nun son günlerde gösterdiği performanstan memnun kalan tecrübeli teknik adam, Partizan maçında sonradan oyuna soktuğu Şilili'nin iyi bir profesyonel olduğunu açıkladı.
EN FORMDA OLANI SELÇUK
Satılması gündemde olan Mateja Kezman'ın ayartmaya çalıştığı Maldonado'nun antrenmanlardaki hırsı ve saygılı tavırlarını dikkate alan Aragones, yönetimle yaptığı görüşmede, "Şu aşamada Maldonado'nun satılması doğru olmaz. Elimizde aynı bölgede oynayabilecek üç oyuncumuz var. Selçuk çok formda olduğu için ilk onbire daha yakın. Ancak uzun bir maratona giriyoruz. Deniz Barış ile Maldonado iyi profesyoneller. İkisi de görev adamı. Bu yüzden Maldonado'nun kalmasını istiyorum" dedi.
ALEX'TEN GÖRÜŞ ALDI
Takım kaptanı Alex de Souza'dan da Maldonado için görüş alan İspanyol çalıştırıcı, geçen yıl Deivid de Souza'nın yaşadığı uyum sorununu Şilili oyuncunun da yaşadığını öğrendi. Alex, hocasına Maldonado'nun Güney Amerika'nın en iyi ön liberolarından birisi olduğunu belirterek, "Deivid takımdan gönderilmek üzereyken, patlama yaptı. Geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi'nin en iyi futbolcuları arasına adını yazdırdı. Bu yüzden Maldonado'ya yeterli şansın verilmesi gerektiğini düşünüyorum" yorumunu yaptı.

16.08.2008

Kaynak : Hürriyet

MeMo
16.Ağustos.2007, 18:16
Haberin yalan olduğunu düşünüyorum. Kemal'i vermezdik eğer kadromuzda düşünseydik, bu yüzden saçma bir haber gibi geldi bana, ama;

Eğer Kemal'i gerçekten geri istemişsek, bu tamamen bir rezalettir. Nedenleri de çok basit, iki ay önce verdiğin adamı geri isteyeceksen, neden veriyorsun? Kemal'i geri istemek demek, orta alana istediğiniz futbolcuyu alamamak demek değil mi? Madem bu bölgeye istediğini alamayacaktın, neden verdin ve neden geri istiyorsun?

Haberin doğru olup olmadığı ortaya çıkar, kulüp bir yalanlama yapar umarım, çünkü insanın aklına olmadık şeyleri getiriyor.

Rezalet falan değil Gaziantep parayı vermemiş hala ne kadar oldu.Para sıkıntımız yok diye beleşe mi verelim oyuncuları :confused:

knsyr
16.Ağustos.2007, 20:35
yaLan haber yapmak birinin söyLemedikLerini söyLedi oLarak göstermek suç değiLmi fenerbahçe açıkLama yapmanın ötesine gidip dava açmaLı fotomaça mahmut usLu açıkLadı yazınca hemen girdim fenerin sitesine ortada öLe bişe yoK resmen daLga geçioLar...

Fernando Gago
17.Ağustos.2007, 21:11
Senna sözleşmesini uzatmak istiyormuş Villareal ile orada mutlu olduğunu her defasında söylüyor zaten bu transfer çok çok zor Alabilecek önemli bir isim kalmadı valla yönetim ne yapacak çok merak ediyorum

eGowiCh
17.Ağustos.2007, 22:18
İkinci Partizan maçı bekleniyor olabilir, tur geçilir geçilmez yeni transfer açıklanabilir, o da 28-29 Ağustos'u buluyor.

İkinci bir alternatif olarak ise Kezman'ın takımla ilişiği kesildiği an yeni transfer duyrulabilir, hala Kezman PSG'ye imza atmadı, inşallah bu hafta içinde bu durum da netlik kazanır.

Fransa'nın Paris Saint Germain kulübünün transfer etmek istediği Fenerbahçemizin Sırp futbolcusu Mateja Kezman'ın durumu yarın yapılacak görüşmenin ardından netlik kazanacak. Dün akşam İstanbul'a gelen Kezman'ın menajeri, yarın Başkanımız Aziz Yıldırım ile bir araya gelerek, Kezman'ın transferi konusunda masaya oturacak. Kezman konusunda iki kulübün anlaşma sağladığı, ancak Sırp futbolcu ile Fenerbahçe kulübümüz arasında ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi.

Ufak pürüzlerin, Fenerbahçemizin Kezman'a ödediği bir miktar ücreti geri istemesi nedeniyle çıktığı ifade edildi. Bu arada Kezman'ın da bu paranın bir kısmını vermeye razı olduğu öğrenildi. Anlaşma sağlandığı takdirde Mateja Kezman, ilk yılı kiralık olmak üzere satın alma opsiyonu ile birlikte Paris Saint Germain'e verilecek.

Paris Saint German'in ise Kezman'ı neden satın almadığı, kiralık olarak istediği ise ortaya çıktı. Fransa Futbol Federasyonu'nun, her kulübün bütçesine ve gelirine göre transfer izni verdiği öğrenildi. Fransız kulüp, eğer ilk sene Kezman'ı satın almaya kalkarsa, bütçesini zora sokacak. Bu nedenle Paris Saint Germain, Sırp futbolcuyu ilk yıl için kiralamayı düşünüyor.

Bu arada transferin gerçekleşmesi halinde Kezman'ın PSG'den yıllık 2 milyon Euro alacağı belirtildi.

Kaynak: DHA

scar face
17.Ağustos.2007, 23:00
Kemal haberini burda gördüm insallah doğru değildir...Gaziantepe ve Kemale cok büyük ayıp etmis oluruz.Sanmam yalandır...

Cengo
17.Ağustos.2007, 23:41
Deivid'in düzelmesine 15 gün kalmış, büyük mucize!..

a.arıcı-11
18.Ağustos.2007, 00:02
Deivid'in düzelmesine 15 gün kalmış, büyük mucize!..

Vay be ben onun Kasım ayının sonlarına doğru iyileşmesini bekliyordum.Çok erken oldu bu süreç.

eGowiCh
18.Ağustos.2007, 00:03
Sorun Bonservis Konusu

Dün ve bugün tarihli bazı gazetelerde futbolcularımız Kemal, Olcan ve Mustafa'nın Gaziantepspor'dan geri çağırıldıkları ve çağırılma gerekçelerinin de Gaziantepspor başkanı Sayın İbrahim Kızıl'ın federasyon seçimlerinde Sayın Mahmut Özgener'e destek vermemesi olduğu iddia edilmektedir. Futbolcularımızın geri çağırıldıkları doğrudur ancak bu olayın TFF seçimleri ile en ufak bir ilgisi yoktur olması da beklenemez. Futbolcularımız şu ana dek kendilerinin bonservisi ile ilgili olarak Gaziantepspor'un hiçbir girişimde bulunmaması nedeniyle geri çağırılmışlardır. Bunun dışındaki hiçbir yorum ya da iddia gerçeği yansıtmamaktadır.

Spor kamuoyuna duyurulur

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Sekopej
18.Ağustos.2007, 00:56
Takımda kalacaklarını sanmam. Başka takımlara verilecektir bu oyuncular.

nekop
18.Ağustos.2007, 01:09
Kemal için fazla bir ücret istenmezse biz alsak çok iyi olur ortasahaya arternatifimiz artar.

TR.CaPTaiN
18.Ağustos.2007, 03:04
Kemal çok kaliteli bir oyuncu fakat sakatlık problemi nedeniyle gönderilmesini anlarım yalnız Olcan'ın gönderilmesini anlayamam. Kiralık gönderilir pişer geri gelir fakat genç bir yetenek neden bonservisiyle verilir anlamak mümkün değil.

deniz.91
18.Ağustos.2007, 03:19
Kemali keşke ks alsa fb yine satar heralde

Cengo
18.Ağustos.2007, 08:41
Kemali keşke ks alsa fb yine satar heralde

Evet satılır ama yine aynı bedel istenir, kalsa da oynayamaz, yetenekleri çok köreldi.Ne zaman kurtulacaklar, Kemal'den, Selçuk'tan, Deniz'den acaba? pff

eGowiCh
18.Ağustos.2007, 19:35
Evet satılır ama yine aynı bedel istenir, kalsa da oynayamaz, yetenekleri çok köreldi.Ne zaman kurtulacaklar, Kemal'den, Selçuk'tan, Deniz'den acaba? pff

Takımda adam bırakmadın, Selçuk ile Deniz de gitse takımda ön libero diye bir şey kalmaz. Selçuk ile Deniz kötü futbolcular değil, hele ki Deniz geçen yıl sakatlanmadan önce muhteşem oynuyordu, milli takıma kadar yükselmişti.

Kemal çok kaliteli bir oyuncu fakat sakatlık problemi nedeniyle gönderilmesini anlarım yalnız Olcan'ın gönderilmesini anlayamam. Kiralık gönderilir pişer geri gelir fakat genç bir yetenek neden bonservisiyle verilir anlamak mümkün değil.

Olcan 23 yaşına geldi, kendini gösteremedi bir türlü, bence gönderilmesi normal. Biz gözümüzde büyütüyoruz Olcan'ı belki, 23 yaşına kadar gelip de kendini bir türlü gösteremedikten sonra bence gönderilmesi normal. Karşıyaka'da oynadı geçen yıl, öyle ahım şahım değildi. Arda SüperLig'de, V.Manisaspor'da kendini olağanüstü geliştirip yıldız olurken, Olcan yerinde saydı ve belki daha da geriledi. Satılması bence doğru.

erdili
18.Ağustos.2007, 20:52
selçuk ile deniz küçümsenecek oyuncular değil yahu,
deniz'in beğenmediğim yanı top kontrolü ve topu ayağından çıkarma süresinin uzun oluşu ama onun dışında enerjisi ve süratiyle takımda kalmalı kesinlikle.
selçuk ise deniz'den daha üstün bir oyuncu, fiziği, hava topu hakimiyeti, şutları, pasları, top çalma özelllikleriyle ama nedense hakettiği saygıyı görmeyen bir oyuncu.
önceki senelerde bazı maçlarda orta alanda kritik top kayıpları yaptığı oldu bu da yanlış değerlendirilmesine sebeb oldu. selçuk'un 2,5 sene önce azerbeycan ile yapılan hazırlık maçında sergilediği futbolu unutamam.şanssızlığı talihsiz bir sakatlık yaşaması.
o yüzden iyi bir selçuk ilk 11'de, deniz de yedek klübede iyi bir alternatif olur.

a.arıcı-11
18.Ağustos.2007, 21:03
Ben bu Deniz olayını anlamıyorum.Hangi maçı kahvede syret Fenerbahçe'de en çok küfürü yiyen adam olmuştur hep.Bana sorarsanız Deniz Fenerbahçe formasını giymeyi haketmeyen bir futbolcu.Bence yararından çok zararı var.Zico sirf Deniz'in eşi öldü moral olsun adamı oynatayım diye Appiah'ı sağ kanatta harcadı.Adam yinede iyi oynayabilmek için kendini aşırı zorladı, sakatlandı ve takımını yalnız bırakmama adına sakat sakat oynadı en son da bu hale geldi.

eGowiCh
18.Ağustos.2007, 22:44
Fenerbahçe’nin Real Betis’e transfer olan Mehmet Aurelio’nun yerine yapmak istediği transferde sona yaklaşılıyor.

MARATON.COM.TR’nin edindiği bilgilere göre, Fenerbahçe, Villerreal’de forma giyen 32 yaşındaki Brezilyalı ön libero Marcos Senna için ciddi biçimde girişimlerini sürdürüyor. Transfer sezonunda yavaş yavaş sona yaklaşılırken bir an önce bu konuya netlik kazandırmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi’nin de son günlerde tüm mesaisini Senna için harcadığı öğrenildi.

Bu çalışmalarda ciddi bir yol kat eden sarı-lacivertli ekibin transferde artık son raddeye geldiği ve önümüzdeki birkaç gün içinde Senna’nın Fenerbahçe’ye imza atabileceği de aldığımız haberler arasında. Senna’nın Fenerbahçe’ye maliyeti ise 7 Milyon Euro civarında olacak.

MARATON.COM.TR NOTU: Çok sağlam kaynaklardan aldığımız bilgilere göre Fenerbahçe, transfer konusunda Marcos Senna’yı ön planda tutuyor ve 2–3 gün içinde bu transferi bitirmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyor.

MARATON.COM.TR ÖZEL

ForsakeN
18.Ağustos.2007, 22:45
Zico sirf Deniz'in eşi öldü moral olsun adamı oynatayım diye Appiah'ı sağ kanatta harcadı.

Ne alakası var bunu siz düşünüyorsunuz.. Deniz geçen sene kendi hakkı,emeğiyle ilk11'e girdi.Çok da iyi oynuyordu

Fernando Gago
18.Ağustos.2007, 22:48
Deniz geçen sene oynadığı maçlarda bize en verimli olan oyunculardan biriydi Yaptığı son sorumsuzluk hariç Deniz'in Fenerbahçe forması giymesinde sakınca yok Neden olsun ki :D

eGowiCh
18.Ağustos.2007, 22:49
Ben bu Deniz olayını anlamıyorum.Hangi maçı kahvede syret Fenerbahçe'de en çok küfürü yiyen adam olmuştur hep.Bana sorarsanız Deniz Fenerbahçe formasını giymeyi haketmeyen bir futbolcu.Bence yararından çok zararı var.Zico sirf Deniz'in eşi öldü moral olsun adamı oynatayım diye Appiah'ı sağ kanatta harcadı.Adam yinede iyi oynayabilmek için kendini aşırı zorladı, sakatlandı ve takımını yalnız bırakmama adına sakat sakat oynadı en son da bu hale geldi.

Kahvedeki yorumlara, küfürlere göre mi iyi futbolcu kötü futbolcu olunuyor?

Deniz hakederek formayı giydi, oynadığı maçlara bakarsak hep olumlu sonuçlar alındı. Anderlecht, PSV, Inter, CSKA gibi zorlu maçlarda ön libero olarak sahadaydı ve mükemmel oynadı. Kendini aşırı zorlamaktan sakatlanmadı ayrıca, dışarıda birisiyle kavga edip arabanın camına tekme attığı için cam kırıkları parçaladı bağlarını ve bunu da yönetimden gizlediğinden bir türlü tedavi olamadı.

a.arıcı-11
18.Ağustos.2007, 22:50
Ne alakası var bunu siz uyduruyorsunuz. Deniz geçen sene kendi hakkı,emeğiyle ilk11'e girdi.Çok da iyi oynuyordu

Ben sadace kendi görüşümü belirttim ve haklı olduğum kanaatindeyim.Sende kendini haklı görebilirsin ki zaten normal olanı bu ama anormal olanı uyduruyorsun gibi ağır anlamlara gelebilecek bir kelimeyi bana yöneltmiş olman.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Kahvedeki yorumlara, küfürlere göre mi iyi futbolcu kötü futbolcu olunuyor?

Deniz hakederek formayı giydi, oynadığı maçlara bakarsak hep olumlu sonuçlar alındı. Anderlecht, PSV, Inter, CSKA gibi zorlu maçlarda ön libero olarak sahadaydı ve mükemmel oynadı. Kendini aşırı zorlamaktan sakatlanmadı ayrıca, dışarıda birisiyle kavga edip arabanın camına tekme attığı için cam kırıkları parçaladı bağlarını ve bunu da yönetimden gizlediğinden bir türlü tedavi olamadı.
Yorumuna saygı duyuyorum ama galiba yanlış anlamışsın ben Deniz için değil Appiah için kendin zorlayarak sakatlandığını söyledim.Ki buda yadsınamaz bir gerçek.

ForsakeN
18.Ağustos.2007, 23:04
Peki çok özür dilerim ama o ifadeyi(Zico eşi öldü diye oynatıyor) çoğu taraftar forumlarında gördüm ve artık canımı sıkmaya başladı.Sonuçta profesyonel bir kulüpte adama moral olsun diye forma verilmez.Hakkıyla formasını giyen bir adama bence bu söylenilen büyük haksızlık olur. Tekrar özür diliyorum.Editliyorum

Onurap
18.Ağustos.2007, 23:09
senna gelmeyeceğim demişti ama bakalım neler olucak?Gelirse aurelionun yokluğunu aratmaz hatta fazlasını yapar..

a.arıcı-11
18.Ağustos.2007, 23:10
Peki çok özür dilerim ama o ifadeyi çoğu taraftar forumlarında gördüm ve artık canımı sıkmaya başladı.Sonuçta profesyonel bir kulüpte adama moral olsun diye forma verilmez.Hakkıyla formasını giyen bir adama bence bu söylenilen büyük haksızlık olur. Tekrar özür diliyorum.Editliyorum
Önemli değil hepimiz hata yapabiliyoruz hele de bu sıcaklar başımıza vurunca:p

Benim bu düşüncelerim Deniz daha Gençlerbirliği'nde oynarkende vardı yani onu orda oynarkende beğenmezdim ve transfer ettiğimiz zaman mutsuz olmuştum.Benimki de ağır bir itham olabilir ama sonuçta biz Türkiye'de yaşıyoruz ve her taşın altından bişey çıkarıyoruz.İki olayda üstüste gelince böyle bir düşünce kaçınılmaz oluyor.

ÇİZME'YE GİDECEK!..
18 Ağustos 2008 12:50

Fenerbahçe ile FIFA'lık olan Ganalı oyuncu Stephen Appiah, futbol hayatına İtalya'da devam etmek istediğini söyledi.

Ülkesi Gana'da, Happy FM adlı radyo kanalına konuşan Appiah, ''Fenerbahçe ile artık bir bağım yok. Futbol hayatımı İtalya'da sürdürmek istiyorum'' derken Brescia'ya transfer olacağı yönündeki söylentileri ise yalanladı. Siyahi futbolcu, İtalya'da transfer olabileceği takımları ise Genoa ve Siena olarak açıkladı.

eGowiCh
18.Ağustos.2007, 23:43
Senna için Ajansspor kesin bir dille geliyor haberini yaptı, Aragones ile Güiza için de kesin bir dille haber yapmışlardı ve gerçekleşmişti. Ajansspor bir transfer kesinleşmeden transfer haberi yapmıyor. Senna konusunda bu denli kesin konuşmaları, yönetimin de son bir iki gündür yalanlama yapmaması bu transferin gerçekleşme ihtimalini arttırıyor. Şu an büyük ihtimalle ilk hedef Senna, olmazsa eğer Colsa alınacak. Umarım Senna alınır, eğer ki alınırsa bence Avrupa'ya ve dünyaya damgamızı vururuz, yılın transferlerinden birini gerçekleştiririz.

Sekopej
18.Ağustos.2007, 23:49
Senna yalanlanırken Senna gelmeyecek şeklinde yalanlanmadı. Uslu böyle bir açıklama yapmadı, açıklamalar resmi sitemizden duyurulur gibi bir şekilde yalanlamışlardı.

Ben yine de geleceğini sanmıyorum. Orta halli bir orta saha alırız.

deniz.91
18.Ağustos.2007, 23:53
Sennayı alırsa FB Avrupada tutlmaz kanımca ama takıma Senna gibi oyuncu şart.Ayrıca Aragones Alexi ya forvet arkasında oynatsın yada Emre 11de Alex yedekte dursun Alex oraya yakışmıyor yav:)

eGowiCh
18.Ağustos.2007, 23:56
Sennayı alırsa FB Avrupada tutlmaz kanımca ama takıma Senna gibi oyuncu şart.Ayrıca Aragones Alexi ya forvet arkasında oynatsın yada Emre 11de Alex yedekte dursun Alex oraya yakışmıyor yav:)

Senna gelirse İspanya Milli Takımı gibi oynarız tam anlamıyla, tek ön libero oynayabilecek olan bir Senna ve Alex de eski yerinde oynar. Uğur da yedeğe çekilip Emre alınabilir, o zaman tam ideal kadromuza ulaşırız.

Aragones'in sol kanada da bir futbolcu isteği varmış. Uğur'un performansını görünce sol açık istemekte haklı tabii. Riera ismi geçmişti bir ara, yalanlanmamıştı ama ön libero ile sol açık yabancı olursa kontenjana takılacağından o iş olmaz gibime geliyor.

TR.CaPTaiN
19.Ağustos.2007, 00:03
FLAŞ! KEZMAN PSG'DE

Fenerbahçe ile Paris Saint Germain kulübü arasında günlerdir süren görüşmeler sona erdi ve Kezman artık PSG'li oldu.

Guiza'nın transferi ile birlikte gözden çıkarılan Sırp futbolcunun menajeri ile bugün yapılan görüşmelerin ardından her konuda anlaşma sağlandı ve eşyalarını toplayan Kezman sağlık kontrolünden geçmek üzere yola çıktı. Bu akşam Paris'e geçecek olan Kezman yarın sabah sağlık kontrolüne girecek. Anlaşmanın şartları konusunda resmi bir açıklama yapılmazken, Kezman'ın bu sene kiralık oynayacağı ve bonservisini alma konusunda ilk hakkın Fransız kulubünde olduğu öğrenildi.

Sporx

fmsmyrna
19.Ağustos.2007, 00:07
Bu Kezman haberini bugün Futbol Gündemi'nde Oğuz Tongsir Lequipe'i kaynak göstererek verdi.Hatta Lequipe'e göre yarın akşam antrenmana çıkacakmış inşallah diyelim.

Aynı şekilde Oğuz Tongsir Senna için çalışmaların sürdüğünü ve büyük yol katedildiğini söyledi bende geleceğini düşünmüyorum ama insan heyecanlanmıyor değil.

Onurap
19.Ağustos.2007, 00:08
Gözünüz aydın.. :p

Fernando Gago
19.Ağustos.2007, 00:14
Oley beee Sonundaa !!!!!

KaF KeF
19.Ağustos.2007, 00:40
Ben Üzüldüm ya...

Alicanfmfan
19.Ağustos.2007, 01:47
PSG Kezman'ı almıs..

barahir
19.Ağustos.2007, 01:56
O zaman Senna'yı ya da bi başkasını her an görebiliriz İstanbulda

Rsa
19.Ağustos.2007, 02:08
Kezman için hayırlısı olsun.
Ön libero olarakta umarım Senna gelir, Aurelio'nun yerini doldurabilecek en iyi oyuncu..

ForsakeN
19.Ağustos.2007, 02:09
Eğer kiralık verildiyse kötü, orada beğenmeyip bonservisini almazlar sene sonu büyük ihtimal

eGowiCh
19.Ağustos.2007, 02:26
Ve Kezman gitti...
Fenerbahçe'de forma giyen Sırp oyuncu Mateja Kezman, Fransa'nın Paris Saınt Germain kulübüyle anlaştı. Sırp futbolcu yarın Paris'te sağlık kontrolünden geçtikten sonra yeni kulübüyle resmi sözleşme imzalayacak.

http://www.ntvspor.net/Images/34183.jpg

Mateja Kezman'ın transferi konusunda Fenerbahçe ile PSG kulübü arasında günlerdir süren görüşmeler sonuçlandı ve Kezman Fransız ekibine transfer oldu.

Sırp futbolcunun menajeri ile bir araya gelen Fenerbahçeli yöneticiler, yapılan görüşmelerin ardından her konuda anlaşma sağladı.

Akşam saatlerinde Paris'e gidecek olan Kezman yarın sağlık kontrolünden geçecek.

Kezman'ın bu sezon PSG'de kiralık oynayacağı ve bonservisini alma konusunda ilk hakkın Fransız kulubünde olduğu öğrenildi.

NTV Spor

fmsmyrna
19.Ağustos.2007, 02:33
Şöyle bir foto buldum ama

http://img401.imageshack.us/img401/8025/l2317800822612hz6.jpg (http://imageshack.us)

ForsakeN
19.Ağustos.2007, 02:47
Güzel fotomontaj :) Boyun kısmından anlaşılıyor hafif. Yakışmış forma ama

a.arıcı-11
19.Ağustos.2007, 03:46
İki taraf içinde hayırlı oldu bu transfer.

@eGowich;
Ajansspor kimin adını kesin bir dille verirse o transfer gerçekleşiyor dedin.Fotomaçta kimin adını kesin olarak verirse o transfer gerçekleşmiyor işte şekil 1A;

Senna imzaladı
.

Fenerbahçe yönetiminden büyük bir bomba transfer daha... Sarı-lacivertliler, Villarreal ve İspanya Milli Takımı'nın yıldızı Senna'yı renklerine bağlamayı başardı. Asbaşkan Mahmut Uslu'nun İspanya'da 3 senelik imza attırdığı Marcos Senna hafta içi İstanbul'a gelecek

Fenerbahçe'de yabancı ön libero olarak kimin alınacağı büyük bir merakla beklenirken, sarı-lacivertli yönetim uzun süredir gündemde olan Marcos Senna'yı renklerine bağlamayı başardı. Kulübün asbaşkanı Mahmut Uslu, İspanya Milli Takımı ve Villarreal'in yıldızı Senna'ya 2-1 yıllık sözleşme imzalattı. Sarı-lacivertli ekibin, başarılı futbolcuyu geçtiğimiz günlerde İspanya'da gizlice sağlık kontrolünden geçirdiği ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin Senna transferini resmen duyurmak için Kezman'la yolların ayrılmasını beklediği öğrenildi. Bugün Kezman ile ilgili önemli gelişmelerin olabileceği ve yönetimin, Senna'yı birkaç gün içinde İstanbul'a getireceği belirtiliyor. EURO 2008'deki performansıyla turnuvanın altın 11'ine seçilen Marcos Senna'nın teknik patron Luis Aragones nedeniyle Fenerbahçe yönetimine "Evet" dediği öğrenildi.

Senna İstanbul'da

Sarı-lacivertliler 2+1 yıllığına imza attırdığı süper yıldızı hafta içi Türkiye'ye getiriyor.

MARCO'NUN YERİNE
AURELIO'nun Real Betis'e gitmesinden sonra transferde ne yapacağı merakla beklenen Fenerbahçe bombayı patlattı ve Villarreal'in orta sahadaki dinamosu Marcos Senna ile 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Daha önce İspanyol kulübü ile Senna için el sıkışan sarı-lacivertlilerin, gelmemekte ısrar yıldız futbolcuyu ikna etmeyi başardığı

ve sezon başına 1.8 milyon euro'dan 3 yıllık anlaşmaya vardıkları belirtildi.

LUİS FAKTÖRÜ
MARCOS Senna'nın bu hafta içi İstanbul'a gelip, imza atacağı belirtiliyor. Sarı-lacivertli yönetimin uzun zamandır almaya çalıştığı futbolcunun, Luis Aragones'in devreye girdikten sonra "Evet" dediği dile getiriliyor. Senna daha önceki açıklamalarında "Aragones'in bendeki yeri ayrı. Onun takımında oynamaktan gurur duyarım. Ona hiçbir şekilde hayır deme şansım yok" ifadesini kullanmıştı.

MARCOS SENNA KİMDİR?
Doğum tarihi: 17 Temmuz 1976Doğum yeri: BrezilyaBoy: 1.77Kilo: 68Mevki: Defansif orta sahaKariyeri: 178 maç / 12 golMilli Takım: 16 maç Forma No: 19Sözleşme bitiş tarihi: 30-06-2009
fotomaç

ne olucak şimdi:D:D:zuhaha

fenerbahce_1907
19.Ağustos.2007, 04:13
Kulübümüz ile PSG takımı arasında Mateja Kezman transferi konusunda prensipte anlaşma sağlanmıştır. Mateja Kezman, sağlık kontrolünün ardından PSG takımına resmi imzayı atacaktır.

Spor kamuoyuna duyurulur

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

goosfraba
19.Ağustos.2007, 04:14
Transfer resmiyet kazandı. 1 hafta içerisinde zannediyorum ki iyi bir ön libero gelecek.

eGowiCh
19.Ağustos.2007, 04:28
Kezman'a bugüne kadar verdikleri için teşekkürler. Kendisini çok seviyordum nasıl oynarsa oynasın, bundan sonraki kariyerinde de başarılar diliyorum. Bazı Fenerbahçeli sandıklarımızdan çok daha dürüstçe ve etik bir şekilde takımdan ayrılarak daha da büyük bir saygıyı hakediyor bana göre Batman...

Ön libero için Senna söylentileri fazlalaştı. Sanıyorum ki en geç perşembe günü yeni ön libero açıklanır. Kezman Fransa'ya uçtu ve orada sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak. İmza atılır atılmaz kontenjan boşalacağından yeni ön libero açıklanabilir. Beşiktaş'ın yaşadığı sıkıntıyı yaşamak istemediğinden Fenerbahçe yönetimi imzayı bekleyecek ve devamında transferi açıklayacaktır.

Revolution
19.Ağustos.2007, 04:51
Kezman büyük oyuncuydu.Bence Maldonado gönderilmeliydi ama hayırlı olsun.

Cengo
19.Ağustos.2007, 04:56
Senna falan gelmez, hayal kurmayalım.Sözleşme yenileyecek muhtemelen..

Fernando Gago
19.Ağustos.2007, 04:58
Senna bence de hayal

Revolution
19.Ağustos.2007, 04:59
Colsa gelir büyük ihtimal bence.Ama sanırım yalanlanmıştı.

Fernando Gago
19.Ağustos.2007, 05:07
Colsa gelirse sadece "transfer yapmak" için gelmiş olacak bence Yönetim büyük tepki alır Colsa transferi ile

eGowiCh
19.Ağustos.2007, 05:13
Colsa gelirse sadece "transfer yapmak" için gelmiş olacak bence Yönetim büyük tepki alır Colsa transferi ile

Yönetim bazıları tarafından Güiza transferinden de büyük tepki aldı. Ne yapılsa yaranamıyor, yarın Senna gelse yaşlı adama o kadar para verilir mi polemiği çıkar, benden söylemesi. Colsa gelse yine tepkiler, Güiza geldi bir sürü tepki vardı. O yüzden o tepkilerin bir önemi yok, önemli olan oyuncunun göstereceği performans.

Cengo
19.Ağustos.2007, 05:35
Hiç duyulmayan biri isim çıkacak, her türlü iddiasına varım..

TR.CaPTaiN
19.Ağustos.2007, 05:56
Performans olarak istenileni veremese de hırsıyla (bana göre) formanın hakkını verdi.

Umarım PSG'de kendini bulur ve eski Batman olur. Yolun açık olsun, güle güle Batman.

http://img292.imageshack.us/img292/6804/matejaul3.jpg (http://imageshack.us)

KaF KeF
19.Ağustos.2007, 06:08
Muhammet Abi'ye katılıyorum..İstenileni yapaması bile hırsı,çabası beni çok etklide..Futbol hayatında Başarılar #9 BaTMaN...

Universal
19.Ağustos.2007, 06:42
Hiç duyulmayan biri isim çıkacak, her türlü iddiasına varım..

Kesinlikle. Zaten duyulanlar gelseydi şimdiye kadar açıklarlardı. Çünkü; bu duyulanlarla sadece imza işlemi kalmış olması gerekir. Bir aydan fazladır haberlerde çıkıyor. Umarım gelen gideni aratmaz.

UlquioRRa
19.Ağustos.2007, 06:58
Şöyle bir foto buldum ama

http://img401.imageshack.us/img401/8025/l2317800822612hz6.jpg (http://imageshack.us)

Kezman'ın kolu hep dövmeli.

Fernando Gago
19.Ağustos.2007, 07:11
Yönetim bazıları tarafından Güiza transferinden de büyük tepki aldı. Ne yapılsa yaranamıyor, yarın Senna gelse yaşlı adama o kadar para verilir mi polemiği çıkar, benden söylemesi. Colsa gelse yine tepkiler, Güiza geldi bir sürü tepki vardı. O yüzden o tepkilerin bir önemi yok, önemli olan oyuncunun göstereceği performans.

Colsa müthiş bir performans çıkarırsa tabi ki tepki olmaz Ama bunu kimse bilemez değil mi ? . Taraftar bakar Şampiyonlar Liginde en az yarı final isteyen Takım en önemli mevkisi için aldığı oyuncu Colsa hmm Colsa kim ??!?1?! Sen 1 milyon euro verip Aurelio'yu kadroda tutamıyorsun aldığın oyuncu Colsa :D Colsa'nın Selçuk'dan + yönlerini sayabilir misin Egemen yada Colsa'yı daha önce izledin mi :D Daha önce ismini duydun mu :D

Senna trasferi olsa bir Allah'ın kulu bile çıkıp buna itiraz edemez :) Bunu sende biliyorsun

Geçen sene çeyrek final oynayan Schalke kimleri aldı ? Engelaar Farfan :) daha fazla birşey söylememe gerek yok heralde

KaF KeF
19.Ağustos.2007, 07:17
Gonzalo Colsa
http://www.fmscreenshots.com/images/5at4oc647rq5ppd85uz.png (http://www.fmscreenshots.com/)

Fernando Gago
19.Ağustos.2007, 07:20
Birde elimizden kaçan Aurelio'nun profili koysaydın ya Aykut :D

KaF KeF
19.Ağustos.2007, 07:24
Mehmet Aurelio
http://www.fmscreenshots.com/images/o5r35jes3xh985j7is17.png (http://www.fmscreenshots.com/)

fmsmyrna
19.Ağustos.2007, 07:34
Kezman'ı bende çok severdim taraftarın sevmesindeki en önemli pay onun her maçı Fenerbahçeli gibi oynamasıydı.Her maçta en yüksek performansını göstermeye çalışıyordu.Brezilyalılar gibi değil.

eGowiCh
19.Ağustos.2007, 07:37
Colsa müthiş bir performans çıkarırsa tabi ki tepki olmaz Ama bunu kimse bilemez değil mi ? . Taraftar bakar Şampiyonlar Liginde en az yarı final isteyen Takım en önemli mevkisi için aldığı oyuncu Colsa hmm Colsa kim ??!?1?! Sen 1 milyon euro verip Aurelio'yu kadroda tutamıyorsun aldığın oyuncu Colsa :D Colsa'nın Selçuk'dan + yönlerini sayabilir misin Egemen yada Colsa'yı daha önce izledin mi :D Daha önce ismini duydun mu :D

Senna trasferi olsa bir Allah'ın kulu bile çıkıp buna itiraz edemez :) Bunu sende biliyorsun

Geçen sene çeyrek final oynayan Schalke kimleri aldı ? Engelaar Farfan :) daha fazla birşey söylememe gerek yok heralde

Aurelio olayı konusu 1 milyon Euro verip de kadroda tutma olayı değildi, orada başka durumlar söz konusu. Yönetim taviz vermedi hiç kimseye, bunun mesajını verdi. Sözleşmesi uzatılmıştı, TFF de onaylamıştı ve menajer oyunlarına gelinip de para kaptırılmayacağı herkese gösterildi Aurelio olayında, eğer orada taviz verilseydi bundan sonra yapılacak tüm transferlerde veya sözleşme uzatmalarda herkese bolca para kaptırılırdı.

Colsa'yı daha önce izlemedim ama sen izledin mi de bu denli ağır yorumlar yapıyorsun sadece isme bakarak? Aurelio da Appiah da isimsiz oyunculardı ilk geldiklerinde ama bekleneni fazlasıyla verdiler. İsimli olan Anelka, Kezman ise beklenenin çok altında kaldılar. İsim önemli değil, önemli olan performans.

Senna transferi olsa ben kalıbımı basarım birçok kişi itiraz eder, başta yaşlı denmek üzere. Çünkü Fenerbahçe alıyorsa bir oyuncu yıldız değil, böyle bir kanı var. Güiza geldiğinde yapılan eleştirileri biliyor herkes, adam yerden yere vuruldu, La Liga gol kralı olmadık eleştiriler aldı. La Liga gol kralı dahi beğenilmez, arzulanmazken Senna gelse herhalde "yaşlı" denilecek, bir şeyler denilecek yine, bahaneler bulunur elbet.

Schalke Engelaar, Farfan'ı aldı da biz daha kötülerini mi aldık? Emre Belözoğlu'ndan bahsetmeme gerek yok herhalde, 7 yıllık İtalya ve İngiltere tecrübesine sahip bir futbolcu. Engelaar ile kıyaslanamaz bile. Güiza da La Liga gol kralı, formunun zirvesinde transfer edilen bir isim ve Farfan'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yani onlara sorsak, Schalke taraftarlarına, adamlar bizim transferlerden imreniyorlardır, o derece.

EreN
19.Ağustos.2007, 07:45
Çeviklik kötü mü... eyvah :p

BlackEagle19o3
19.Ağustos.2007, 08:17
Çeviklik, hız, hızlanma olarak berbat durumda oyuna göre.Fm genelde pek yanılmaz, vasat oyuncu gibi görünüyor...

Sheriff
19.Ağustos.2007, 08:18
Adamlar Roberto Calos'a bile yaşlı işe yaramaz neden alındı demiş, Senna'ya mı demeyecek yahu..

Bu arada Batman'i gerçekten sevdik ama ne yazıkki istediğimiz golleri yeterince atamadı.. Yinede bize onu zaman zaman izleme keyfini verdiği için ve hizmetlerinden ötürü teşekkürler Batman diyorum..

eGowiCh
19.Ağustos.2007, 09:11
FM'ye göre adam değerlendirilecekse, ohoo...

Maldonado da FM'ye göre muhteşemdi DMC olarak ama gördük ki alakası yok. :)

goosfraba
19.Ağustos.2007, 11:29
Evet FM'de ki ile alakası yok ve Maldonado çok düz bir oyuncu. Eski takımlarında hiç izleme fırsatım olmadı ama bu oyuncu Brezilya'dan geldi ve orada ki FM araştırmacılarının futbolcuları ne kadar abarttıklarını biliyoruz.

Biz de Valencia gibi yapsak yine Güney Amerika'dan genç ve gelecek vaadeden iyi bir oyuncu getirip ön liberomuza koysak...(banega gibi)

Milan, Arsenal, Real Madrid, Barcelona ve buna benzer isim olmuş marka olmuş takımlar sürekli Güney Amerika'ya gözlemcilerini gönderiyorlar. Eğer bizde marka olmak istiyorsak iyi gözlemciler bulup sürekli araştırması için diğer ülkelere gönderebiliriz. Tabi marka olmak istiyorsak, Aziz Yıldırım'ın da ağzında bu var ama söz ile olmuyor maalesef.

nekop
19.Ağustos.2007, 12:30
Gonzalo Colsa
http://www.fmscreenshots.com/images/5at4oc647rq5ppd85uz.png (http://www.fmscreenshots.com/)

Colsa'yı ben ya Real Madrid ya Barcelona maçında izledim.Profilin aksine hızı 11-12 eder bence o kadar yavaş bir adam degil.

JunkChorn
19.Ağustos.2007, 13:29
Fm'ye bakıp adam almak bence de çok doğru değil ancak;
Herşeye rağmen kim gelse eleştiri alır çünkü Türkiye'de herkes farklı düşüncede..

Fernando Gago
19.Ağustos.2007, 15:10
Aurelio olayı konusu 1 milyon Euro verip de kadroda tutma olayı değildi, orada başka durumlar söz konusu. Yönetim taviz vermedi hiç kimseye, bunun mesajını verdi. Sözleşmesi uzatılmıştı, TFF de onaylamıştı ve menajer oyunlarına gelinip de para kaptırılmayacağı herkese gösterildi Aurelio olayında, eğer orada taviz verilseydi bundan sonra yapılacak tüm transferlerde veya sözleşme uzatmalarda herkese bolca para kaptırılırdı.

Colsa'yı daha önce izlemedim ama sen izledin mi de bu denli ağır yorumlar yapıyorsun sadece isme bakarak? Aurelio da Appiah da isimsiz oyunculardı ilk geldiklerinde ama bekleneni fazlasıyla verdiler. İsimli olan Anelka, Kezman ise beklenenin çok altında kaldılar. İsim önemli değil, önemli olan performans.

Senna transferi olsa ben kalıbımı basarım birçok kişi itiraz eder, başta yaşlı denmek üzere. Çünkü Fenerbahçe alıyorsa bir oyuncu yıldız değil, böyle bir kanı var. Güiza geldiğinde yapılan eleştirileri biliyor herkes, adam yerden yere vuruldu, La Liga gol kralı olmadık eleştiriler aldı. La Liga gol kralı dahi beğenilmez, arzulanmazken Senna gelse herhalde "yaşlı" denilecek, bir şeyler denilecek yine, bahaneler bulunur elbet.

Schalke Engelaar, Farfan'ı aldı da biz daha kötülerini mi aldık? Emre Belözoğlu'ndan bahsetmeme gerek yok herhalde, 7 yıllık İtalya ve İngiltere tecrübesine sahip bir futbolcu. Engelaar ile kıyaslanamaz bile. Güiza da La Liga gol kralı, formunun zirvesinde transfer edilen bir isim ve Farfan'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yani onlara sorsak, Schalke taraftarlarına, adamlar bizim transferlerden imreniyorlardır, o derece.

Aurelio'nun uçup gitmesi tamamen yönetimin hatası ben opsiyon konusunda filan değilim . Avrupa'da kime sorsan artık Aurelio'yu herkes tanıyor Böyle bir oyuncuya yıllık maaş verirken iyi düşünmen lazm komik rakamalarla olmaz bu işler Sonra Aurelio'un yerini doldurmak için çırpınırsın işte böyle

Colsa olayına gelince ben sana ağır ithamlarda bulunmadım sadece Colsa'nın ne kadar sıradan bir oyuncu olduğunu vurguladım ki bunda sonuna kadar haklı olduğumu düşünüyorum . Ne olursa olsun Colsa 29 yaşına gelipte kendini futbol severlere tanıtamamışsa burada sorun var demektir. Tsl'De şampiyon olmak istiyorsan Bu lierolar ilede şampiyon olursun sorun yok Ancak iş avrupaya dönünce çok iyi oyuncular elinde olması lazım ki artık o bölge (dm mc) futbolun en önemli mevkisi haline geldi Oraya Colsa'yı alıpta ŞLde yarı final istiyorsan işin oldukça zordur .

Appiah bize gelirken çok iyi tanınan bir oyuncuydu sen tanımıyorsan bilemeceğim ama ben o yaşıma rağmen gyet iyi tanıyordum Şampiyonlar Liginde Deportivo'ya çektiği şut hala hafızamda :D Vieira Juve'ye gitmeseydi Juve'nin onu satacapı da yoktu ki 8 milyon euroı gibi üst düzey bir transfer gerçekleştirdik

Aurelio tanınmıyıor demişsin Evet Aurelio tanınmıyor ama Aurelio bize geldiğinde kaç yaşındaydı bunu düşünmek lazım . Adam senelrdir 11de oynadı ve 28 29 yaşına geldiğinde artık tüm Avrupa onu tanıyor oldu :) Bugün 29 yaşına gelmiş Colsa'yı İspanya dışına çıktığın anda kim tanır :) Tanınmışlık belki herşey değil bu bir futbolnun kalitesniin göstergesidir

a.arıcı-11
19.Ağustos.2007, 16:30
Appiah bize geldiğinde tanınmıyormuydu? Ben böyle bir şeyi ilk defa duyuyrum açıkçası.Juventus gibi bir takımın kadrosunda olan bir adamı kim tanımaz yahu.Hele ki o kadrosundan(İbrahimoviç,Del Piero,Nedved,Zambrotta,Buffon vs..)sokaktaki çocuğa ha şimdi Man UTD takımının kadrosunu sormuşsun sana takır takır saymış ha o zaman Juventus'u sormuşsun.Aynı şey.

Ayrıca Aurelio bize geldiğinde isim yapmış ünlü biri değildi ama Trabzonda yanılmıyorsam 3 sezon oynamıştı.Yani 3 sezonda kendisini herkes tanıyordu Türkiye'de.Ama Colsa'nın adını ilk defa burda duydum ben hi. tanımıyoruz ne olduğunu bilmiyoruz.İnmidir cinmidir belli değil.Hadi bir scout ekibimiz olsa tamam deriz bu admlar bu işte profesyonel onlar biliyodur ama öyle birşey de yok.

deniz.91
19.Ağustos.2007, 17:02
Kezman yazık oldu kendini bulur umarım orda

KaF KeF
19.Ağustos.2007, 17:17
Kezman duygusal konuştu!

Ve gitti!.. Fenerbahçeli futbolcu Mateja Kezman, Fenerbahçe ile Fransa'nın Paris
Kulübün resmi Saint Germain Kulübü'nün prensip anlaşmasına varması üzerine, sağlık kontrolünden geçmek üzere Fransa'ya gitti. Bugün sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra Fransız kulübüne imza atacak olan Sırp futbolcu, havaalanında duygusal açıklamalar yaptı. Kezman, "Şu an Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Çok iyi bir teklif aldım ve bunu değerlendirmeye gidiyorum. Aziz Yıldırım'ı çok seviyorum. O'na başarılar diliyorum. Burdaki günlerimi unutmayacağım" dedi. PSG'ye kiralanan Kezman, basına konuşurken az kalsın uçağı kaçırıyordu. internet sitesinde yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile Paris Saint Germain kulüpleri arasında Kezman'ın transferi konusunda prensipte anlaşma sağlandığı bildirildi. Açıklamada, Kezman'ın, sağlık kontrolünün ardından Paris Saint Germain Kulübü ile resmi sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi.
Kaynak: AA ve Sabah

GodfatheR
19.Ağustos.2007, 17:36
Bütün gazeteler Senna F.Bahçe'de diye manşet atmış.İnsanı heyecanlandırıyor bu gazeteler canım :)

barahir
19.Ağustos.2007, 17:41
Gazetelere bakarsak Eto'o Fenerbahcedeydi.. Ama dikkatimi şuan bişi çekti

FBTV gazetedeki hiç bi spekülasyonları okumuyodu. Ancak şuan Senna hakkındaki haberi okuyor.. İnsan acaba diyor işte:)

a.arıcı-11
19.Ağustos.2007, 18:19
- Herkes inanılmaz kesin bir dille Senna Fenerbahçe'de diyor.
- 2 gündür yalanlama gelmiyor.
- turksportal.net'in spor haberleri bölümünde bile Senna Fener'de yazıyor.

insan ister istemez heyecanlanıyor.

tosunpasa
19.Ağustos.2007, 19:44
Fenerbahçe.org'da daha önceki Senna ile ilgili haberlere baktımda;

Fenerbahce.org'dan Alıntı;
06 Ağustos 2008 Çarşamba
Bugün tarihli Sabah Gazetesi'nde yer alan 'Senna Yumuşadı' başlıklı haberde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın MTK maçında bir sohbet sırasında Marcos Senna'yı transfer etmek istediğini söylediği yazılmaktadır.

Bu haber kesinlikle gerçek dışıdır. Başkanımız maç sırasında hiç kimse ile böyle bir diyaloğa girmemiştir. Sabah gazetesi haberinde bu sözlerin söylendiğini iddia ettiği 'etrafındakiler'in kim olduklarını açıklamalıdır.

Fenerbahçe Spor Kulübü
Bu birinci haber.. Burada Senna'yla ilgilenmiyoruz denmiyor, başkanımız çevresindekilere böyle birşey söylemedi diyor..

Fenerbahce.org'dan Alıntı;
Fotomaç’ın yalanı
15 Ağustos 2008 Cuma

Bugün Tarihli Fotomaç Gazetesi, Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu'nun, Villareal'li oyuncu Senna ile anlaştığımızı söylediğini yazmaktadır.
Bu haber kesinlikle gerçek dışıdır. Sayın Mahmut Uslu'nun böyle bir açıklaması olmamıştır.
Fenerbahçe Spor Kulübü kurumsal yapısı gereği, transferlere ve kulüp ile ilgili tüm konulara dair açıklamalarını resmi yollarla yapmaktadır. Bu bağlamda hiçbir yöneticimiz herhangi bir transferi ya da kulübümüz ile ilgili bir konuyu bu şekilde açıklamaz. Bazı gazetecilerin masa başında ürettikleri senaryolara yöneticilerimizin isimlerini de karıştırmaya başlamalarını kınıyoruz.

Spor kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Bu da ikinci haber.. Burada yalanlanan ise Mahmut Uslu'nun böyle bir açıklama yapmamış olması.. Yani yine yalanlanan Senna değil :) Umarım bunlar sadece benim kuruntularım değildir ve Senna gerçekten Fenerbahçe'dedir. Muhteşem bir transfer olur. Aurelio'nun çok üstünde bir oyuncu Senna. Bunuda Euro 08'da Altın Karmaya seçilerek gösterdi zaten.

PesimiSTyLa
19.Ağustos.2007, 19:54

Appiah isimsiz miydi ? :icon_eek:

GodfatheR
19.Ağustos.2007, 19:57
Appiah Juventus'da ilk 11 de oynuyodu ta ki Viera gelene kadar.

Cyzio
19.Ağustos.2007, 20:08
Appiah şuan boşta mı yoksa Hala FB oyuncusu mu?

nerazzuri
19.Ağustos.2007, 20:08
Appiah şuan boşta mı yoksa Hala FB oyuncusu mu?
Dün itibariyle sözleşmesi fesh edildi artık serbest bir futbolcu.

eGowiCh
19.Ağustos.2007, 20:49
Appiah bir Senna kadar tanınıyor muydu ilk geldiğinde? Beklentileriniz Senna kadar tanınan bir futbolcunun alınmasıysa, Appiah da Senna kadar tanınmıyordu.

Aurelio Avrupa'da tanınan, kaliteli bir isim demişsin de, neden serbest kaldığında Betis gibi sıradan bir takım kadrosuna kattı o halde, birçok kalburüstü takım alamaz mıydı bonservisi elinde bir oyuncuyu?

Colsa konusuna gelince, bizim tanıyıp tanımamamızın önemi yok, Aragones'in eski bir öğrenci ve onun isteğiyle bu transfer gerçekleşiyorsa, ben Aragones'e sonuna kadar güvendiğimden Colsa'ya da bir şey demem. Sonuçta oyuncular artık bizim başkan veya yöneticiler tarafından seçilmiyor, Aragones'in kontrolünde bu olay. Bırakın da adam çalışmak istediği, daha önceden çalıştığı kişiyi takıma alsın. İzlemeden, hakkında bir şey bilmeden önyargılı davranmak hiç hoş değil. Gelsin, izleyelim ve görelim ki geleceği de kesin değil yani, varsayım üzerine konuşuyoruz.

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final hedefi falan denilmiş, bunlar uçuk hedefler, bir sene çeyrek finale kalındı diye ertesi yıl yarı finale kalınacak diye bir şey yok. En azından grupları geçmek başarı sayılır. Bu yüzden Fernando Gago sen çok büyük düşündüğünden hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalden sonra bir daha katılışlarında aynı başarıyı sağlayamadı. O yüzden yarı final hedefi falan bunlar gereksiz hayaller, öyle kolay mı yarı finale kalmak lak diye? Önce birtakım şeyler oturmalı, istikrar sağlanmalı ve sonrasında da yarı final gibi üstün başarılar gelmeli.

a.arıcı-11
19.Ağustos.2007, 20:57
Senna'nın tercihi Villarreal

İspanya spor basını, Fenerbahçe'nin renklerine bağlamak istediği İspanyol oyuncu Marcos Senna'nın kulübü Villarreal'den ayrılmak istemdiğini iddia etti.

İspanyol spor basını, Villarreal takımında forma giyen ve Fenerbahçe'nin transfer teklifinde bulunduğu iddia edilen Marcos Senna'nın, kulübünden ayrılmak istemediğini yazdı.

''Senna, Fenerbahçe'nin parası yerine Villarreal'i tercih ediyor'' başlığını kullanan İspanyol gazetelerinde, 32 yaşındaki İspanya Milli Takımı oyuncusunun, ''Artık tek bir rüyam var. İspanya ile gelecek Dünya Kupası'nda oynamak ve Villarreal ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak. 6 yıldır İspanya'dayım ve Villarreal'de olmaktan çok mutluyum. Sözleşmem sona erdiğinde kesinlikle, eşim ve çocuklarımla bir ev inşa ettiğim yere, Brezilya'ya döneceğim'' ifadelerine yer verildi.

Bu arada Marca gazetesi, Fenerbahçe'nin Senna için vereceği teklifi yükselteceğini, sezon başına 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme önereceği ve kulübü Villarreal'e de 20 milyon Euro bonservis bedeli teklif edeceğini iddia etti.

Marca, Fenerbahçe'den yeni teklif gelmesi halinde, Senna'nın kararı kulübü Villarreal'e bırakacağını da savundu.

Bazı İspanyol gazeteleri ise sarı-lacivertli kulüp tarafından Senna'ya teklif edilen paranın sezon başına 3.5 milyon Euro olduğunu ileri sürdü

NTVSpor

El Barto
19.Ağustos.2007, 20:58
Bu konuya girince nedense şöyle bir hava seziyorum bir oyuncu Fenerbahçe'de oynuyorsa yada oynuyorken süper bir oyuncu Avrupa'nın en iyi oyuncularından biri olarak falan kabul edilirken bir şekilde Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra sıradan adı sanı duyulmamış bir futbolcuydu zaten falan oluyor. Buda -en azından bana- çok antipatik geliyor.

Senna'yı Villarreal'in bu seneki iyi oyunu ve İspanya'nın Euro 2008'de oynamasından önce kim biliyordu Allah aşkına.

Transfer yapılmayacak bence Fenerbahçe'de yada yapılsa bile gündemde olmayan bir futbolcu gelir diye düşünüyorum.

JunkChorn
19.Ağustos.2007, 21:05
Emre abi katılıyorum sana.
Senna iyi bir oyuncu olsada bu seneki performansından önce Appiah kadar tanınmıyordu.

anilton
19.Ağustos.2007, 21:10
Senna Villarreal'de hep iyi oynuyordu ama İspanya milli takımındaki başarısıyla ününü artırdı.Örneğin Aurelio milli takımımızda forma bulmasaydı tanınmazdı Avrupa'da.Ama F.Bahçe'de ki oyunuyla Aurelio yine Aurelio'ydu.Demek istediğim bir oyuncunun tanınmışlılığı onun göstereceği performansla alakalı değil.Öyle bir şey olsaydı,Beckham şuanda dünyanın en iyi futbolcusuydu...

eGowiCh
19.Ağustos.2007, 21:32
Bu konuya girince nedense şöyle bir hava seziyorum bir oyuncu Fenerbahçe'de oynuyorsa yada oynuyorken süper bir oyuncu Avrupa'nın en iyi oyuncularından biri olarak falan kabul edilirken bir şekilde Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra sıradan adı sanı duyulmamış bir futbolcuydu zaten falan oluyor. Buda -en azından bana- çok antipatik geliyor.

Senna'yı Villarreal'in bu seneki iyi oyunu ve İspanya'nın Euro 2008'de oynamasından önce kim biliyordu Allah aşkına.

Transfer yapılmayacak bence Fenerbahçe'de yada yapılsa bile gündemde olmayan bir futbolcu gelir diye düşünüyorum.

Arkadaşım Appiah Fenerbahçe forması altında ününe ün kattı. 2006 Dünya Kupası sonrası tavan yaptı hem popülarite hem de performans olarak, yani Fenerbahçe'de iken tanınmışlığı da performansı da arttı. Fenerbahçe'ye geldiğinde Appiah çok sükse bir transfer miydi?

Senna'yı kim mi biliyordu EURO 2008'den önce? Yahu Senna 2006 Dünya Kupası'nda da İspanya'nın banko oyuncusuydu, Villarreal'de de yıllardır oynuyor, Villarreal'in Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale kaldığı sene de takımın oyuncusuydu, geçen yıl La Liga 2.'liğinde de takımın oyuncusuydu.

Senna'nın Fenerbahçe'ye transferi için yoğun çaba sarfediliyor belli ki, umarım hem kulübü hem Senna ikna edilir. 20 milyon Euro çok fazla bir para, bence 10-12 milyon Euro'ya indirilirse transfer edilmeli Senna, yıllık ücret de 3.5 milyon Euro olabilir, o sorun olmaz ama bonservis konusunda hassas davranılmalı. Senna Villarreal'de kalmak istiyor ama eğer kulübü ikna edilirse bana göre Senna da gelmek ister Fenerbahçe'ye, burada Villarreal'in tavrı çok önemli.

a.arıcı-11
19.Ağustos.2007, 22:02
Yıldırım'dan Senna açıklaması

Türk ve İspanyol basını Fenerbahçe'nin İspanya Milli Takımının Villarealli yıldızı Senna ile anlaştığını iddia ederken, Başkan Aziz Yıldırım, bu haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Lig TV'nin haberine göre Yıldırım, Futbol Federasyonu Genel kurulunda delegelerin Senna transferiyle ilgili sorularına, "Böyle bir şey yok. Senna için kulübü 24 milyon euro istiyor. Bu yüzden alacağımız isim Senna değil, başka biri" yanıtını verdi. Aziz Yıldırım'ın bu sözlerinin ardından Fenerbahçe'nin alacağı yabancı oyuncunun kim olduğu merakla beklenirken, Milan'ın Brezilyalı yıldızı Emerson'un listedeki ilk isimlerden biri olduğu ileri sürüldü.

Öte yandan Fenerbahçe'nin kaleci arayışlarını da sürdürdüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Boşnak kalecisi Hasagiç'i gündemine aldığı öğrenildi. Sarı-Lacivertlilerin ülkemizde 5 yıldır çeşitli takımlarda oynayan Hasagiç'i, Türk vatandaşı olması halinde hemen transfer edecekleri belirtildi.

Lig TV

El Barto
19.Ağustos.2007, 22:04
Benim anlatmak istediğim çok farklıydı ama neyse. Eğer Senna gelirse Fenerbahçe'ye yapacağı sükse, Appiah geldiğinde yapılan sükseden çok farklı olmaz. Ancak anlatmak istediğin şu Senna gelirde giderse zaten gelirken neydi ki sıradan bir takıma gitti vs. olacak Tuncay, Aurelio ... gibi isimlerde olduğu gibi.

paco
19.Ağustos.2007, 22:57
Ligtvnin haberine göre,Senna için kulübü 28 milyon avro istemiş,Azizi Yıldırım öyle demiş.
28 Milyon Avro, 32 yasindaki bir oyuncu icin hemde, eger bu dogruysa, direk satmak istemiyoruz deseler daha iyi olurdu ...

eGowiCh
19.Ağustos.2007, 23:12
24 milyon Euro + vergiler, serbest kalma maddesi Senna'nın, Villarreal bu bedeli istiyor belli ki. Bunu vermemizin imkanı yok, Senna çok kaliteli bir futbolcu, fakat 32 yaşında birine bu miktar verilmez. Başkan da bunu belirtmiş, belli ki görüşmeler olmuş ve belki de temaslar hala sürüyor.

A n t u ' nun admin'i Senna ile anlaşıldığını iddia etmiş ama ne kadar doğru bilemeyiz.

IcedEarth
19.Ağustos.2007, 23:50
Fenerbahçe'nin Senna gibi bir oyuncuya 28 Milyon Euro vermesi mümkün değil. Forma satışlarından çıkaramayacağı oyuncuyu o yaştayken o fiyata almaz Fenerbahçe.

deniz.91
20.Ağustos.2007, 00:05
FB Emersonu alacak gibi geliyor bana

Revolution
20.Ağustos.2007, 00:12
28 Milyon Euro'ya 3 tane Senna gelir.:) Bence eğer fiyat buysa hemen fikir değiştirilmeli.

eGowiCh
20.Ağustos.2007, 00:26
Kezman PSG ile resmi sözleşmeyi imzaladı. 1 yıllık kiralık sözleşmenin sonunda PSG oyuncuyu satın alma opsiyonuna sahip.

http://s.psg.fr/psg/image/phototheque/g/86/17058.jpg

http://s.psg.fr/psg/image/phototheque/g/86/17057.jpg

http://s.psg.fr/psg/image/phototheque/g/86/17056.jpg

Fernando Gago
20.Ağustos.2007, 00:28
Kiralama bedeli filan da mı alamadık yav bari giderken faydası olsaydı :p :D

Wesley Sneijder
20.Ağustos.2007, 02:23
Bir yıllık maaşından kurtulduk. PSV'deyken iyi bir oyuncuydu ama zamanla çok düştü. PSG'ye yarar mı bilemem...

Jesus_FB
20.Ağustos.2007, 02:24
Belkim PSG'de patlama yapar seneye bizde daha çok para kazanırız

deniz.91
20.Ağustos.2007, 02:30
Belkim PSG'de patlama yapar seneye bizde daha çok para kazanırız

PSGde patlama yaparsa PSG opsiyonu kullanır alır:D

EreN
20.Ağustos.2007, 02:51

Parası :)
Bedavaya verecek halimiz yok.

Universal
20.Ağustos.2007, 03:42

Merak etme onun için iyi para isteriz. Şuan Kezman'a 15 milyon € gibi bir para harcadık(maaşı ve primlerle beraber). Kiralık 4 milyon € gitti. Kaldı 11 milyon € eğer bu paraya satarak ne zarar ne kar ama; daha yüksek paraya giderse kar yaparız. Kezman bu yıl bu paranın üstünde gitmesi için 30 gol atması gerekir ki zaten bu kadar gol atarsa satmayalım Fenerbahçe'de oynatalım. :)

GeNç KaRTaL
20.Ağustos.2007, 03:47
Kiralık 4 milyon € gitti

Eminmisim kiralık 4 milyon Euro'ya gittiğini.PSG'nin bonservis bedeli olarak bunu önerdiği yazılıyordu.Eğer dediğin doğruysa baya karlı bir anlaşmaya imza atmış Fenerbahçe yöneyimi.Aynı doğrultuda PSG yönetimide bir o kadar yanlış..

nerazzuri
20.Ağustos.2007, 03:49
Hayır hayır.

1 m € Kiralık bedeli , sezon sonu bonservisinin tamamını almak isterlerse 4 m € verip alacaklar.

Rsa
20.Ağustos.2007, 03:49
Lig Tv'nin haberine göre Fenerbahçe, Serdar'ın Kocaelispor'a gidişinin ardından alternatifsiz kalan ve gücü zayıflayan "Kale" bölgesine aradığı ismi buldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da oynayan Kenan Hasagiç Fenerbahçe'nin aradığı alternatif isim.

Türkiye'de 5 yılını dolduran kaleci artık Türk statüsünde oynayabiliyor ve yabancı kontenjanını doldurmayacağı için Fenerbahçe'nin kaleci transferi gündemini oluşturuyor.

MARATON.COM.TR

PesimiSTyLa
20.Ağustos.2007, 03:50
Kiralık için 4M € cok büyük bir rakam sanmıyorum gercek oldugunu. Deniz in söyledigi opsiyon olayı da söyledir: "Kira sözlesmesi bittiginde x kadar miktarı getirirse bonservisi alır" gibi bir maddedir opsiyon. Bunu kastetti galiba.

GeNç KaRTaL
20.Ağustos.2007, 03:56
Serkan'ın dediği daha mantıklı.Ayrıca Hasagic 5 sene Türkiye'de futbol oynuyor ama bildiğim kadarıyla Türk olmak için başvuru yaptıktan 5 sene sonra türk statüsüne geçebiliyorsun.

nerazzuri
20.Ağustos.2007, 04:00
Şemsi Hasagic zaten Türk sayılıyor . Bosna'lı ama Türk pasaportu zaten var. Oynadığı takımlarda hep Türk statüsünde oynadı.

Revolution
20.Ağustos.2007, 04:51
Bence Volkan Babacan'a güvenilmeli..Hasagiç iyi bir yedek olur ancak.

deniz.91
20.Ağustos.2007, 05:07
Eğer opsiyon PSGde ve fiyatta şuandan belirlendiyse istediğinz parayı almanız zor

GeNç KaRTaL
20.Ağustos.2007, 07:00
Şemsi Hasagic zaten Türk sayılıyor . Bosna'lı ama Türk pasaportu zaten var. Oynadığı takımlarda hep Türk statüsünde oynadı.

Habere göre yorum yaptım zaten bende Serkan.Türk pasaportu olup olmadığını bilmiyordum.

Türkiye'de 5 yılını dolduran kaleci artık Türk statüsünde oynayabiliyor

uAsamet91
20.Ağustos.2007, 07:44
Hasagic geçen senede fenerbahceyle anıldı.

perpetua
20.Ağustos.2007, 08:27
Serkan'ın dediği daha mantıklı.Ayrıca Hasagic 5 sene Türkiye'de futbol oynuyor ama bildiğim kadarıyla Türk olmak için başvuru yaptıktan 5 sene sonra türk statüsüne geçebiliyorsun.

Yabanci milli takimda oynamadiysan, vatandas oldugun anda Turk statusune gecebiliyorsun.

Yabanci milli takiminda oynadiysan (ki Hasagic Bosna Hersek Milli takiminda oynadi), Turk vatandasligina basvurduktan 5 yil sonra Turk statusunde oynayabiliyorsun.

Yani, 5. yilini doldurunca Turk statusune gecebilmesi icin, Turk vatandasligina 5 yil once basvurmus olmasi gerekli. Bebbe, Nobre ve Aurelio'nun, vatandas olduktan hemen sonra Turk statusune gecmesini saglayan vatandas olduklari zaman bir diger ulkenin milli takiminda forma giymemis olmalari idi.

Cengo
20.Ağustos.2007, 09:11
Hayır hayır.

1 m € Kiralık bedeli , sezon sonu bonservisinin tamamını almak isterlerse 4 m € verip alacaklar.

oo çok güzel, 5 M € istenmişti zaten :icon_biggrin:

nerazzuri
20.Ağustos.2007, 09:16
oo çok güzel, 5 M € istenmişti zaten :icon_biggrin:
Cengiz abi, aslında Psg 5 m € verip bonservisini alacaktı ancak Fransa federasyonundan izin çıkmamış. Klüp bütçesini aştığı için mi neymiş klüp imkanları zorlamasın diye izin vermemişler o yüzden böyle bir yönteme gidildi sanırım.

erdili
20.Ağustos.2007, 10:27
kezman'ın gitmesine çok sevindim. 2.5 milyon€'da yıllık alıyordu toplasan bir düzine gol atamıyordu koca bir sezonda.
ilk geldiği sezon; "Tr liginde 30 gol atarım", ikinci sezonun başında ise" en az 20 gol atarım" diyerek hem bizi hem de kendisini kandırmıştır :D

kezman, drogba ve torres gibi forvetlerin yanında başarılı olamamışken ilginçtir Fener'de hep bir hedef santroforun yanında oynamalı, tek forvet oynayamaz o gibi yanıltıcı yorumların yapılmasına sebeb olmuştur.

Guiza gibi bir santroforu alarak Fenerbahçe çok önemli bir transfer yaptı,
öncelikle Guiza formunun zirvesinde geldi, gerileme sürecindeki bir futbolcuyu tutup da transfer etmediler. bir röportajında kendini kanıtlayıp birgün tekrar ispanya'da büyük bir takımda oynamak istediğini dile getirdi.
Malesef Guiza için, 14 milyon €'luk bir futbolcu değil o paraya daha iyi veya isimli forvetler alınabilirdi gibi yorumlar yapılıyor.
öncelikle Fenerbahçe takım için en faydalı santroforu transfer etmek için hareket ediyor, belli isimlere yöneliyor ve bir pazarlık sürecinden geçiyor. ispanya liginde klüplerin içinde bulunduğu mali krizden dolayı Mallorca Guiza'yı bu fiyata satmak zorunda kaldı. mali durumu iyi olsa hiç satmayıp taraftarın tepkisini çekmek istemeyebilirdi veya bir sezon daha oynatıp önümüzdeki sezon daha yüksek bir bedelle satmayı düşünebilirdi.
Liverpool Robbie Keane'i 20 milyon pound'a transfer ederken takım için en uygun forvet olduğuna kanaat getirerek ve Torres ile uyumlu bir ikili olacağını düşünerek bu transferi gerçekleştiriyor.

ben Guiza'nın küçümsenecek bir forvet olmadığını ve Fenerbahçe'de hakkettiği saygıyı kazanacağını düşünüyorum. ayrıca hızlanması ve sürati de bir santrofor için çok çok iyi, zaten Semih'ten artısı da bence bunlar.

takımdaki en büyük eksiklik Aurelio'nun boşluğunun doldurulamaması. Bence yönetim Bayram Tutumlu'ya rağmen Aurelio'nun takımda kalması için gereken koşulları sağlaması gerekirdi. yoksa Aurelio şampiyonlar liginde oynayacakken tutup da real betis'e gitmez, fenerde bu sezon itibariyle yıllık 2 milyon€ teklif edilmişken. yaşı nedeniyle ispanya'nın büyük takımlarına önümüzdeki sezonlarda transfer olma ihtimalinin çok düşük olmasını da göz önüne alırsak Aurelio'nun ayrılışının tek sebebi yönetime olan kırgınlığıdır ve haklıdır da.

o pozisyon için Emerson'un adı geçiyor, umarım bu transfer gerçekleşir. eğer gelirse forma satışlarında patlama olur; beckham'dan sonra tek geçerim :D

a.arıcı-11
20.Ağustos.2007, 16:30
Stadyumun yanına huzur evi mi açtı belediye?
Yoksa Emersonun ne işi var Fenerbahçe'de.

fmsmyrna
21.Ağustos.2007, 01:22
Gürcan Bilgiç az önce Ntvspor'da Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım'ın İspanya'da olduklarını ve Senna'nın büyük bir ihtimalle geleceğini söyledi.

GodfatheR
21.Ağustos.2007, 01:24
Gürcan Bilgiç'in kaynakları sağlamdır.Ancak ben bu transferin olma şansını çok çok az görüyorum.Çünkü kulübü vermek istemiyor.

Sekopej
21.Ağustos.2007, 01:41
Evet Gürcan Bilgiç yönetime yakın birisi. Zaten Fenerbahçe Senna'yı almayacağız diye yalanlama yapmadı hiç. Aziz Yıldırım da çok para istiyorlar demişti, Villarreal'in istediği parayı azaltacağını sanmıyorum, bu nedenle transfer zor.

a.arıcı-11
21.Ağustos.2007, 01:47
Yönetim Gürcan Bilgiç ile bilgilerini paylaşıyor ama onun medya sızdırmayacağını bilerek paylaşıyor.Bence yanıltmaca yapıyorlar.Basın biraz daha Senna ile uğraşsın alacağamız adamın ismi çıkmasın ve fiyatı artmasın matığı kurulmuş olabilir.

nerazzuri
21.Ağustos.2007, 01:52
Tiago gelecek Tiago ;;)

Fietra 10
21.Ağustos.2007, 02:53
kanımca Fenerahçe bu transferde bayagı bi geç kaldı..

aykut_gencfb
21.Ağustos.2007, 03:51
senna bence zor...süpriz bi isim olabilir yönetime sonuna kadar güweniyorum...geçte kalınmadı bence....bu kadro şampiyonlar ligine öle yada böle kalır zaten...bize grup maçlarından itibaren lazım bu mevkiye transfer....

physicist87
21.Ağustos.2007, 05:58
Ya gelicekse gelsin yeter yahu beklediğimiz , senna senna diyorlar gönlüm alonsodan yana uzun süredir alonso haberi yapılmıyor inşallah o olur :D

nerazzuri
21.Ağustos.2007, 06:55
Ya gelicekse gelsin yeter yahu beklediğimiz , senna senna diyorlar gönlüm alonsodan yana uzun süredir alonso haberi yapılmıyor inşallah o olur :D
Alonso transferinin olması artık imkansız. Liverpool ile ön eleme maçına çıktı Alonso bundan sonra işimize yaramaz.

eGowiCh
21.Ağustos.2007, 07:24
Evet Gürcan Bilgiç yönetime yakın birisi. Zaten Fenerbahçe Senna'yı almayacağız diye yalanlama yapmadı hiç. Aziz Yıldırım da çok para istiyorlar demişti, Villarreal'in istediği parayı azaltacağını sanmıyorum, bu nedenle transfer zor.

Gürcan Bilgiç başkanla kavgalı, yani yakın olması söz konusu bile değil. Aziz Yıldırım yıllar önce azarlamıştı Gürcan Bilgiç'i, araları bozuk, hep başkanı ve yönetimi eleştiriyor zaten G.Bilgiç.

Senna için dedikodular bitmek bilmiyor, yarın da gazetelerde İspanya Milli Takım kampında Güiza Senna'yı ikna etti diye haberler çıkar.

İnşallah Senna'yı alırız, alamazsak da eminim iyi birini getiririz. Aragones'in Riera'yı istediği de yazılıyor ve Riera'dan övgüyle bahsediliyor, hem bir ön libero hem de Riera alınırsa harika olur, Senna ve Riera ikilisi yani, ama olmayabilir, sadece biri de olabilir. Uğur yerine Riera olsa iyi olur ama kontenjana takılıyor, belki seneye alırız Alex'i gönderdikten sonra.

Jesus_FB
21.Ağustos.2007, 07:57
Gürcan Bilgiç başkanla kavgalı, yani yakın olması söz konusu bile değil. Aziz Yıldırım yıllar önce azarlamıştı Gürcan Bilgiç'i, araları bozuk, hep başkanı ve yönetimi eleştiriyor zaten G.Bilgiç.

Senna için dedikodular bitmek bilmiyor, yarın da gazetelerde İspanya Milli Takım kampında Güiza Senna'yı ikna etti diye haberler çıkar.

İnşallah Senna'yı alırız, alamazsak da eminim iyi birini getiririz. Aragones'in Riera'yı istediği de yazılıyor ve Riera'dan övgüyle bahsediliyor, hem bir ön libero hem de Riera alınırsa harika olur, Senna ve Riera ikilisi yani, ama olmayabilir, sadece biri de olabilir. Uğur yerine Riera olsa iyi olur ama kontenjana takılıyor, belki seneye alırız Alex'i gönderdikten sonra.

Gürcan Bilgiç'in başkanla kavgalı olup olmaması hiç bir şeyi dğeiştirmezki. Yani Bilgiç'in kaynağı illa başkan olmak zorunda değil ne demiş adam "Mahmut Uslu ile Ali Yıldırım İspanya'da" demiş. Bizzat gidenlerden bile öğrenmiş olabilir.

Ayrıca Aragones'in Fenere geleceğini de ilk oalrak Gürcan Bilgiç söylemişti.

eGowiCh
21.Ağustos.2007, 08:05
Gürcan Bilgiç'in başkanla kavgalı olup olmaması hiç bir şeyi dğeiştirmezki. Yani Bilgiç'in kaynağı illa başkan olmak zorunda değil ne demiş adam "Mahmut Uslu ile Ali Yıldırım İspanya'da" demiş. Bizzat gidenlerden bile öğrenmiş olabilir.

Ayrıca Aragones'in Fenere geleceğini de ilk oalrak Gürcan Bilgiç söylemişti.

Gürcan Bilgiç devre arasında Kezman İngiltere'ye gidiyor demişti ama doğru çıkmamıştı. Ben pek itibar etmemeye başladım son zamanlarda kendisine, ama yine de takip ederim.

Aragones'in Fenerbahçe'ye geleceğini bildiğim kadarıyla ilk olarak NTV Spor duyurdu. Nihat ile ilgili transfer açıklamamızdan önce duyurmuşlardı, yanılmıyorsam 3-4 Haziran civarıydı, eğer Gürcan Bilgiç de bu tarihlerde veya öncesinden duyurduysa onu bilemem. :)

İnşallah dedikleri doğrudur da Senna alınır. Mahmut Uslu'nun bu transferle ilgilendiğine dair çok dedikodu var. Uslu zaten İspanya'daki tüm görüşmelere gitti bugüne dek, gerek Güiza, gerek Nihat, inşallah alıp gelir Senna'yı.

physicist87
21.Ağustos.2007, 08:08
Alonso transferinin olması artık imkansız. Liverpool ile ön eleme maçına çıktı Alonso bundan sonra işimize yaramaz.

35 yaşında adam değilki nie işimize yaramasın :D Alonso alınsın gerekirse şampiyonlar liginde oynamasın bi adam daha alırız nolmuş yanii seneye oynar ki zaten grup atlarsak oynayabilio diye biliyorum her neysee alıcaksak yani çok büyük paralar vereceksek senna ya da alonso alınsın.. Maldonado gbi bi oyuncu alıcaksak bu kadar beklemeye gerenk yoktu açıkçası ( belki kezman içindir ama.. )

fmsmyrna
21.Ağustos.2007, 08:12
Solbek için Zenit'te 3-4 haftadır izliyordum Radek Sirl alınabilir bence Zhirkov gibi ofansif özelliği de olan bir oyuncu bugün İngiltere maçında gördüm zaten Jankulovski'de oyunda olduğuna göre önde oynuyordur.Çek'miş.Çek olduğunu öğrenince arştırdım 27 yaşındaymış iyi bir oyuncu bana göre.Seneye Carlos'un son senesi olacak.

erdili
21.Ağustos.2007, 08:20
Aziz Yıldırım'ın Gürcan Bilgiç ile kavgalı olmasının sebebi 2000-2001 sezonunda şampiyonluk maçı öncesi Bilgiç'in "Mustafa Denizli Samsun maçı sonrası istifa edecek" haberi idi. Bu haber üzerine futbolcuların maç öncesi morallerinin bozulması Aziz Yıldırım'ın Bilgiç'e duyduğu öfkenin sebebidir. canlı yayında Bilgiç'e "şampiyonluk senin yüzünden gidebilirdi" die fırça atmıştır.
Benim de zayıf bulduğum bir spor yazarıdır, söylediklerini dikkate almam.

Senna için Villareal 32 milyon€ isteyerek oyuncusunu satmayacağını ima etti, uzatmaya gerek yok. Başka bir önlibero alacaklar, hayırlısı..

Cengo
21.Ağustos.2007, 09:03
Gürcan Bilgiç pek kaale alınacak biri değildir, dinlemeden geçerim, kafasına taktığını doğruymuş gibi lanse etmeye bayılır, hatasını hiç kabul etmiyor, kolpa basına ayak uydurma çabasından vazgeçmesi lazımdı.

Solbek için Zenit'te 3-4 haftadır izliyordum Radek Sirl alınabilir bence Zhirkov gibi ofansif özelliği de olan bir oyuncu bugün İngiltere maçında gördüm zaten Jankulovski'de oyunda olduğuna göre önde oynuyordur.Çek'miş.Çek olduğunu öğrenince arştırdım 27 yaşındaymış iyi bir oyuncu bana göre.Seneye Carlos'un son senesi olacak.

Sakatlanmazsa, sorun olmazsa en az 2 sene daha oynar Carlos.

nekop
21.Ağustos.2007, 09:21
Senna'yı alırsa Fenerbahçe rahat 2-3 sene ön libero problemi yaşamaz fakat tutupta 30 küsür yaşındaki Senna'yada 20 milyon eurodan fazlada para verilmez bence piyasada adı geçen rakamın 32 milyon euro civarı olduğunu düşününce bu transfer çok zor gözüküyor.Zira o rakamlara çok rahat Alonso bile getirilebilir.

EreN
21.Ağustos.2007, 10:07
Birilerini alalımda.. ortalama üstü..

Cengo
21.Ağustos.2007, 10:11
Senna'yı alırsa Fenerbahçe rahat 2-3 sene ön libero problemi yaşamaz fakat tutupta 30 küsür yaşındaki Senna'yada 20 milyon eurodan fazlada para verilmez bence piyasada adı geçen rakamın 32 milyon euro civarı olduğunu düşününce bu transfer çok zor gözüküyor.Zira o rakamlara çok rahat Alonso bile getirilebilir.

7-8M€ verilir en fazla o yaştaki oyuncuya, kazıklayacak takım arıyorlar besbelli..

nekop
21.Ağustos.2007, 10:36
7-8M€ verilir en fazla o yaştaki oyuncuya, kazıklayacak takım arıyorlar besbelli..

Villareal'in kadrosundaki en önemli oyunculardan birini 7-8 milyon euroya satacağını sanmıyorum gerçi yedekte Banegamıydı neydi arjantinli bir genç vardı onun Senna'nın yerini tutabilecegini düşünürsek bu transfer minimum 15-16 milyon euroya gelir.(sadece bonservis)

a.arıcı-11
21.Ağustos.2007, 16:06
Bence yönetim sağ gösterip sol vuracak ve hiç adı çıkmamış birini getirecek.Senna'ya yaşı itibariyle taş çatlasa 12-13 milyon € verilir.Bunun üstünde bir para verirsen kazık ymişsin demektir.

King_Theoden
21.Ağustos.2007, 16:18
Senna'nın kalitesi tartışılmaz ama istedikleri para eğer doğru ise muaazzam :D O kadar paraya ne adamlar alınır yanılmıyorsam 32 yaşında ve adamın her yaşı için 1 mn Avro istiyor delirmiş bunlar bence Aziz Yıldırım o adama o parayı verecek kadar da çılgın olamaz. Senna bence hikaye medyayı oyalıyorlar. Başka biri gelecek :D

knsyr
21.Ağustos.2007, 17:44
Villareal'in kadrosundaki en önemli oyunculardan birini 7-8 milyon euroya satacağını sanmıyorum gerçi yedekte Banegamıydı neydi arjantinli bir genç vardı onun Senna'nın yerini tutabilecegini düşünürsek bu transfer minimum 15-16 milyon euroya gelir.(sadece bonservis)

ever banega vaLencia oyuncusu

eGowiCh
21.Ağustos.2007, 18:39
Senna kapıyı kapatmadı
Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Marcos Senna, teknik direktör Luis Aragones ile görüştüğünü belirterek, "Villarreal'de kalmak istiyorum, ancak Luis'e kendisiyle çalışmaktan mutluluk duyacağımı söyledim" açıklamasında bulundu.

http://www.ntvspor.net/Images/34290.jpg

İspanyol spor gazetesi Marca, Villarreal'de forma giyen İspanya Milli Takımı'nın futbolcusu Marcos Senna'nın kendisine transfer teklifi getiren Fenerbahçe'ye "kapıyı kapatmadığını" yazdı.

İspanya'nın, deplasmanda Danimarka ile oynadığı ve 3-0 kazandığı hazırlık maçı sonrasında İspanyol basınına açıklama yapan Senna, önceliğinin Villarrel ile sözleşme yenileyip, devem etmek olduğunu söylese de Fenerbahçe'nin teklifinde son kararın henüz verilmediğini belirtti.

Senna, telefonla konuştuğunu söylediği Fenerbahçe'nin teknik direktörü Luis Aragones için, "Luis bana onunla çalışmamın hoşuma gidip gitmeyeceğini sordu. Ben de benim için bir mutluluk olacağını söyledim. Ama bu aynı zamanda Villarreal'e bağlı" dedi.

Senna, transfer teklifleri ile menajerinin gerekli görüşmeleri yaptığını da kaydetti.

Marca gazetesi, Fenerbahçe'nin Villarreal'e 20 milyon Euro bonservis ücreti teklif etmeye hazırlandığını iddia ediyor.

NTV Spor

KaF KeF
21.Ağustos.2007, 18:39
Bu Haber Doğru Değıl

Dün tarihli pek çok gazetede yer alan bazı haberlerde başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın, Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda delegeler ile yaptığı sohbette, "Senna için kulübü 24 milyon Euro istiyor, bu yüzden alacağımız isim o değil" şeklinde konuştuğu iddia edilmektedir.

Bu haberler doğru değildir. Sayın Başkan'ımızın bu konu ile ilgili kesinlikle bu şekilde bir diyalogu olmamıştır.

Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

GodfatheR
21.Ağustos.2007, 18:41
Senna adım adım geliyor mu ne :)

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2007, 18:44
Buyur burdan yak. Resmen oyuncuyu yalanladığımız yalanlanıyor. Burdan anlaşılıyor ki Senna için girişimler var. Dolayısıyla Senna gelmezse '' İlgilenmedik '' denilmeyecek.

GodfatheR
21.Ağustos.2007, 18:45
Başkan Aurelio'dan daha iyisini getiricez dedi.Colsa Aurelio'dan iyi değil yani Senna transferinin olacağına biraz daha inanamaya başladım.

eGowiCh
21.Ağustos.2007, 18:50
Senna adım adım geliyor hakkaten. :) Benim tahminim, şu an tek pürüz bonservisi, o istenilen seviyeye geldiğinde imzalar atılacak. Senna ile anlaşıldı, Villarreal ile görüşmeler sürüyor diye tahmin ediyorum.

Senna'nın bize geleceğini doğrulayan veya ipucu veren şeyler:
+ 2 Temmuz'da Alaattin Metin'in "Senna gelmek istiyor" yazısı (Yazıyı buradan (http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=122473,10,36) okuyabilirsiniz.)
+ İspanyol basınının konuyla ilgili en son yazdığı olumlu şeyler
+ Senna'nın son açıklamaları
+ Yönetimin herhangi bir yalanlama yapmaması (alenen bir yalanlama yok, Senna ile ilgilenmiyoruz gibisinden)
+ A n t u adminin forumlarda "Senna Fenerbahçe'de, hayırlı olsun" demesi

Senna'nın gelme ihtimali gerçekten yüksek görünüyor. Bu yazılan 32 milyon Euro'lar yalandan ibaret, 32 milyon Euro oyuncunun serbest kalma miktarı, dün NTV Spor haberlerde Fenerbahçe'nin 8 milyon Euro teklif ettiğini söylemiş.

a.arıcı-11
21.Ağustos.2007, 19:22
Eğer 8 milyona alabileceksek yılın transferi olur ama 12-13 milyon € gibi fiyatların üsütüne çıkarsak kazıklanmış oluruz.

eGowiCh
21.Ağustos.2007, 19:45
8-12 milyon Euro arasına bitiririz transferi, daha fazlası verilmez zaten, bütçe belli, Aziz Başkan öyle uçuk rakamlar verip de kazıklanacak biri değil, bütçeye uygun, uzun vadeli bir anlaşma yapılır ve uygun bir fiyata alınır, alınırsa.

Kemal, Olcan ve Mustafa Cevahir İstanbul'a dönmüşler, NTV Spor'da alt yazı geçti, muhtemelen bugün veya yarın antrenmanlara başlarlar veya başka bir takıma gönderilirler.

fmsmyrna
21.Ağustos.2007, 19:58
Kemal ya da Olcan kalabilir sol kanat için alternatif olur.Bir haberde Aragones'in Kemal'in maç kasetlerini izlediği ve takımda kalabileceğini söylüyordu ne kadar doğrudur bilinmez.

PesimiSTyLa
21.Ağustos.2007, 20:00
Villareal'in 8 m € falan satacagını sanmıyorum... 13-14 falan olabilir; ama benim kendi görüşüm bu yaştaki bi oyuncuya 10 dan fazla vermek iyi bir iş olmaz. Şimdi diyeceksiniz: "32 yasındaki adama 10 dan fazla verilmez mi?" diye. Bence verilmez. Eger senna bi R10 falan gibi bir star olsaydı verilir; ancak Senna o kadar star oyuncu degil. 10 veya 10 dan asagı bir fiyata alırsa Fb iyi bir transfer yapmış olur...

Cyzio
21.Ağustos.2007, 20:15
Villareal'in 8 m € falan satacagını sanmıyorum... 13-14 falan olabilir; ama benim kendi görüşüm bu yaştaki bi oyuncuya 10 dan fazla vermek iyi bir iş olmaz. Şimdi diyeceksiniz: "32 yasındaki adama 10 dan fazla verilmez mi?" diye. Bence verilmez. Eger senna bi R10 falan gibi bir star olsaydı verilir; ancak Senna o kadar star oyuncu degil. 10 veya 10 dan asagı bir fiyata alırsa Fb iyi bir transfer yapmış olur...

Dediğin doğru ama para konusunda bazı istisnalar olabilir düşüncesindeyim.Aragones'in İspanya'daki sistemin de Senna çok önemliydi, her tarafa koşuyor her görevi yapıyordu.Kupanın kazanılmasındaki en önemli isimdi bana göre.Çok kaliteli futbolcu ve Aurelio'nun boşluğunu rahat doldurur hatta daha iyi işler yapar, FB'nin aradığı oyuncu..

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2007, 20:16
26-27 yaşında kariyerinin zirvesinde oyuncuları Türkiye'ye getirmek çok zor. Kariyerinin zirvesinde Euro2008'in yıldız karmasına girmiş, La Liga'nın 2. takımının kaptanını almak büyük iş olur. Aziz Yıldırım kulübün finansını hepimizden iyi bilir, zarar etmeyecek şekilde bonservis ödenir. Senna (gelirse) 2-3 yıl oynayacağı futbolla bonservisinden bahsettirmez bile.

deniz.91
21.Ağustos.2007, 20:37
Sennaya 10dan fazla para verirse kazıklanmış olur fb aziz yıldırım en büyük hatası bence aurelioyu 700 bin gibi falan bir rakama kaybedip hem bonservisli adam almak hemde maaşına daha çok ödemek ki senna ile aurelio arasında bir fark yok kanımca

eGowiCh
21.Ağustos.2007, 20:42
Senna gelsin hemen Fenerium'a gider 19 - Senna forması alırım, birçok kişi de bunu yapar, zira Senna EURO 2008'deki futboluyla bütün dünyayı büyüledi. Hem bizim spor yazarlarımızı, hem bizim futbol severlerimizi, hem de yabancı futbol severleri oldukça etkiledi. Senna alınsa tartışmasız Türkiye'de yılın transferi olacağı gibi, Avrupa'nın da en iyi 3 transferinden biri olur.

Luis Aragones faktörüyle Senna ikna edilmiş gibi görünüyor, tek problem Villarreal'i ikna etmek, onlar da bu işe sıcak bakabilirler, zira 32 yaşına gelmiş bir futbolcuyu satmak kar sağlar. Çok astronomik bir rakam olmadıkça, iyi bir bedele alabiliriz Senna'yı.

Senna'nın gelmesi takdirde ön libero sıkıntısı çekmeyiz, 2-3 yıl, kariyerini bizde noktalar Senna ve çok başarılı olur. Nasıl ki Alex 4 yılını doldurup istikrarlı ve sağlam bir görüntü çizip, bonservisinin, maaşının karşılığını verdiyse, Senna da pekala verebilir. Kezman için 8 milyon Euro ödedik de ne oldu, adamdan hiçbir şekilde fayda alamadık. Appiah için de ödediğimiz bedel iyiydi ama kaprisler, sıkıntılar ve diğer şeylerle o da gitti (gerçi tazminat alabiliriz, orası ayrı) ama sonuç olarak istediğimizi tam olarak alamadık. Senna 6 yıldır Villarreal'de istikrarlı bir görüntü çizmiş bir futbolcu, bence bu tarz karakteri düzgün, kaliteli ve istikrarlı oyuncuları takıma kazandırmalıyız, Fenerbahçe'yi kariyeri için bir basamak gören futbolcular çok fazla sıkıntı çıkarıyorlar.

Sennaya 10dan fazla para verirse kazıklanmış olur fb aziz yıldırım en büyük hatası bence aurelioyu 700 bin gibi falan bir rakama kaybedip hem bonservisli adam almak hemde maaşına daha çok ödemek ki senna ile aurelio arasında bir fark yok kanımca

Aurelio konusu sadece para konusu değil, oyuncunun menajeri esas bunda başroldü, yoksa Aurelio ikna edilirdi. Menajeri aklını çeldi, kendisine çok fazla para istedi ve Fenerbahçe de buna pabuç bırakmadı. Eğer Aurelio konusunda taviz verilse, ileride bunun önüne geçilemezdi, her oyuncuda taviz verilirdi.

Senna ile Aurelio arasında dağlar kadar fark var, Senna çok daha kaliteli bir oyuncu, bunu tartışmak bile anlamsız.

Universal
21.Ağustos.2007, 20:45
Senna gelirse multaka forma almamız gerek. Çünkü; yönetim transfere büyük bir para harcamış olacak ve bu paranın karşılığındada biz forma alarak küçük bir yardım yapmış olabiliriz ama; şunu unutmamak gerekiyor Senna'nın son sahibi olacağız.

eGowiCh
21.Ağustos.2007, 20:59
Paris Saint Germain ile anlaşma sağlandı

Daha önce futbolcumuz Mateja Kezman'ın Fransa'nın Paris Saint Germain takımına transferi konusunda sağlanan anlaşma atılan imzalar ile resmiyet kazandı. Mateja Kezman, Fransız kulübünde bir yıl kiralık olarak oynadıktan sonra, önümüzdeki yıl bonservisi kesin olarak bu kulübe verilecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Kulüpten salı günü böyle bir açıklama gelmiş, sitede görmemiştim bunu, forumda da bulamadım, kopyalayayım dedim, benim gibi görmeyenler olmuş olabilir. Kesin olarak bonservisi verileceğine göre, acaba ne kadara anlaşıldı, inşallah iyi bir bedele satmışızdır.

GeNç KaRTaL
21.Ağustos.2007, 20:59
Senna alınabilirse bence çok iyi bir transfer olur.Aurellio'nun yerini doldurur,ondan daha iyi verim verir hatta.Bence 10 dan fazla verilirse kazık yenir mantığı yanlış.Çok astronomik rakamlar verilmedikçe hiç bir zaman kazık yememiş olur Fenerbahçe.Çünkü Senna mutlaka futbol olarak verilen paranın karşılığını verecektir.

Bu arada sanırım Villarreal'in ŞL'de yarı finale çıktığı sezondan sonra Man.Utd Senna ile baya ilgilenmişti.

GodfatheR
21.Ağustos.2007, 21:23
Ronaldinho kıyaslaması yapılmış.Ronaldinho bölgesinin en değerli oyuncularından.Senna'da şuanda bölgesinin en değerli oyuncularından biri.Bir kulübün bütçesi müsaitse verilen 15 M Euro çok çok fazla bir para değildir bana kalırsa.

İki tane forma alıcam birine Güiza yazdırıcaktım.Artık birinede Senna yazdırırız.:)

deniz.91
21.Ağustos.2007, 23:27
Senna ile Aurelio arasında dağlar kadar fark var, Senna çok daha kaliteli bir oyuncu, bunu tartışmak bile anlamsız.
Bence senna 10/10luk oyuncuysa aurelioda 10/9luk bir oyuncuydu

Sekopej
21.Ağustos.2007, 23:41
İşte sen de diyorsun Senna daha iyi diye.:p Hem Aurelio olayı para olayı değil, hiç bir oyuncu Fenerbahçe'den büyük değildir, menajer oyunlarına gelmedi ve kapıyı kapattı Fenerbahçe, bir duruş gösterdi.

Senna gelmez ama gelirse müthiş transfer olur yorumları vardı, şimdi gelme ihtimali doğru çok para veriliyor, yaşlı, işe yaramaz yorumları da gelir her transferde olduğu gibi...

eGowiCh
21.Ağustos.2007, 23:58
Bence senna 10/10luk oyuncuysa aurelioda 10/9luk bir oyuncuydu

Sen diyorsun ki Senna Avrupa'nın en iyi ön liberosu, Aurelio da dünyanın en iyi ön liberolarından birisi, bunu mu diyorsun?

Senna otoriteler tarafından Avrupa'nın en iyi ön liberosu olarak gösteriliyor. Aurelio istikrarlı, kaliteli bir futbolcu, fakat Senna ile kıyaslamak anlamsız. Senna hem daha tecrübeli, hem daha iyi bir futbolcu, Aurelio ise özellikle geçtiğimiz yıl çok iyi bir çıkış yakaladı, Betis'te de kendini kanıtlamalı senin dediğin ayarda olabilmesi için.

erdemzorer10
22.Ağustos.2007, 00:05
Senna iyi futbolcu olabilir ama Senna dan kaç gömlek üstün ön liberolar var..bu kadar fazla abartmamak gerekir bence..

avrupada ön libero ve oyun kurucu kavramının neredeyse tamamen silindiği dönemlerde ligimizde bu bölgelere alınacak oyuncuların bu kadar fazla merak uyandırması da avrupa dan geri olduğumuzun bir başka göstergesi zaten..

Fenerbahçe alırsa hayırlı olmasını dilerim ama Senna ya o kadar fazla para ödeyeceğine çok daha genç bir oyuncu alınabilir..biraz klasik bir laf ama gerçek bu..

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2007, 00:07
Aurelio'nun takımı La Liga'nın küme düşmemeye oynayan Betis, Senna'nın kaptanı olduğu takım ise La Liga ikincisi Villarreal.

Senna iyi futbolcu olabilir ama Senna dan kaç gömlek üstün ön liberolar var..bu kadar fazla abartmamak gerekir bence..

Kimler var ? Maliyetleri ne kadar ? Türkiye'ye gelmeyi düşünürler mi ?

Esasen daha netleşmiş bir transfer yok. Tutup burda bizim Senna'yı savunmamız için pek gerekçe de yok. Zira Euro2008'in altın karmasına girmiş, Fabregas, Xabi Alonso gibi oyuncuları yedek kulübesine itmiş, kariyerinin zirvesindeki bir oyuncu. Hala transferinin çok zor olduğuna inanıyorum ama gelirse 2-3 sene çok üst düzey bir orta saha ile mücadele ederiz.

Senna gelmez ama gelirse müthiş transfer olur yorumları vardı, şimdi gelme ihtimali doğru çok para veriliyor, yaşlı, işe yaramaz yorumları da gelir her transferde olduğu gibi...

Ek olarak; Fenerbahçe'den giden bulunmaz Hint kumaşı oluyor gelen (gelmesi muhtemel) ise abartılmaması gereken sıradan bir oyuncu.

erdemzorer10
22.Ağustos.2007, 00:18
Aurelio'nun takımı La Liga'nın küme düşmemeye oynayan Betis, Senna'nın kaptanı olduğu takım ise La Liga ikincisi Villarreal.

Kimler var ? Maliyetleri ne kadar ? Türkiye'ye gelmeyi düşünürler mi ?

Esasen daha netleşmiş bir transfer yok. Tutup burda bizim Senna'yı savunmamız için pek gerekçe de yok. Zira Euro2008'in altın karmasına girmiş, Fabregas, Xabi Alonso gibi oyuncuları yedek kulübesine itmiş, kariyerinin zirvesindeki bir oyuncu. Hala transferinin çok zor olduğuna inanıyorum ama gelirse 2-3 sene çok üst düzey bir orta saha ile mücadele ederiz.

ben Sennayı kötülemek anlamında söylemedim sadece son transferini yapacak bir oyuncuya bahsedilen düzeylerde bir fiyatın verilmesinin yanlış bir politika olduğunu ve Senna nın iyi bir oyuncu olmasına rağmen çok fazla abartıldığını söyledim..

Senna nın üzerine 1 liste oyuncu çıkarılır ama o oyuncu bana göre iyi olsa da Fenerbahçeliler Senna daha iyi diyeceklerdir..bu yüzden sana yazacağım oyuncuların ne anlamı olacak ?

benim anlatmak istediğim ise Türkiye ye gelen her yabancının "nedendir bilinmez" kalitesi 1 ise 2 -3 olarak lanse ediliyor,gösteriliyor..bunun mantıksızlığıdır..bu konudaki örnekler de bunu kanıtlar niteliktedir..kezman,lincoln vs..

Sekopej
22.Ağustos.2007, 00:21
Ben de hala geleceğini sanmıyorum ama gelirse Fenerbahçe'ye yapacağı katkıyla ŞL'de 1 tur geçmesini sağlasın her sezon zaten verilen parayı fazlasıyla çıkaracaktır. Astronomik olmadıktan sonra (Senna için mesela 20 milyondan fazla) takıma yararlı olacağı düşünülüyorsa her oyuncuya fazla para verilebilir.

LaigLeNoiR
22.Ağustos.2007, 00:27
Senna kim peh :D:D Oyuncu mu be bu adam ? Diyor rakip takım taraftarları içinden burayada kibarca aktarıyorlar anlıyorum.

Ancak şu bir gerçek ki Fenerbahçe'de şu anda bence tek eksik mevkii için en süper olacak oyuncu adayı Senna.

Gelir mi ? Niye gelmesin bence her oyuncu gelebilir.Hele hele Aziz Yıldırım yönetimindeki Fenerbahçe'ye.Aziz bey bir yolunu bulup illaki alacaktır.

Ayrıca Senna gelirse Fenerbahçe'ye bence F.Bahçe form yakaladıktan sonra kolay kolay yenilmez :) Bunu da açık yüreklilikle söyleyeyim.

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2007, 00:28
ben Sennayı kötülemek anlamında söylemedim sadece son transferini yapacak bir oyuncuya bahsedilen düzeylerde bir fiyatın verilmesinin yanlış bir politika olduğunu ve Senna nın iyi bir oyuncu olmasına rağmen çok fazla abartıldığını söyledim..

Senna nın üzerine 1 liste oyuncu çıkarılır ama o oyuncu bana göre iyi olsa da Fenerbahçeliler Senna daha iyi diyeceklerdir..bu yüzden sana yazacağım oyuncuların ne anlamı olacak ?

benim anlatmak istediğim ise Türkiye ye gelen her yabancının "nedendir bilinmez" kalitesi 1 ise 2 -3 olarak lanse ediliyor,gösteriliyor..bunun mantıksızlığıdır..bu konudaki örnekler de bunu kanıtlar niteliktedir..kezman,lincoln vs..

Henüz ortada resmi bir anlaşma yok, resmi bir rakam yok. Bahsedilen rakamlar genelde doğru çıkmıyor. Güiza için 17 m € denildi 14 m € karşılığında taksitli olarak alındığı açıklandı, Emre için 6 m £ denildi, 4.6 m € karşılığında alındığı açıklandı. Para medyanın cebinden çıkmadığı için medya 20 de der 30 da der. Aldanmamak gerekir. Ayrıca kulübün finansını herkesten iyi bilen yöneticiler var. Onlar da parayı sokağa atmıyor.

Senna abartılacak kadar iyi bir oyuncu. Senna üzerine 1 liste oyuncu çıkarırsın '' sence, bence '' olayının pek önemi yok. Önemli olan genel kanıdır.

Euro 2008'in Şampiyon takımında ilk 11'de oynayan, La Liga ikincisinin kaptanı olan bir oyuncu zaten üst düzeydir. Yani zaten zirvededir daha fazla yükseltilemez. Kezman, Lincoln kariyerinin zirvesinde Türkiye'ye gelmedi. Olur da Senna gelirse kariyerinin zirvesinde gelmiş olacak.

eGowiCh
22.Ağustos.2007, 00:29
Ek olarak; Fenerbahçe'den giden bulunmaz Hint kumaşı oluyor gelen (gelmesi muhtemel) ise abartılmaması gereken sıradan bir oyuncu.

Söylediklerine ilave olarak güzel bir atasözü:
Kel ölür, sırma saçlı olur; kör ölür, badem gözlü olur.

Aurelio ve Kezman'ın dışında diğer takımdan ayrılanlar için de geçerli bu, birden Fenerbahçe'den gidince gidenler kıymete bindi. Birçok yerde okuyordum da Kezman için "Güiza Kezman'ı aratır.", "Fenerbahçe Kezman'ın değerini bilemedi.", "PSG'de eski günlerine döner." gibi sözler söyleniyor, Aurelio da birden Senna ayarında bir oyuncu oluverdi. Kemal hakkında da "Geçmişte yaptıkları belli, Ümit Milli Takımın kaptanıydı, eski günlerine döner." sözleri söylenebilir her an. Ha Serdar Kulbilge'nin Türkiye'nin en iyi kalecisi olduğunu da unutmayalım.

erdemzorer10
22.Ağustos.2007, 00:33
Henüz ortada resmi bir anlaşma yok, resmi bir rakam yok. Bahsedilen rakamlar genelde doğru çıkmıyor. Güiza için 17 m € denildi 14 m € karşılığında taksitli olarak alındığı açıklandı, Emre için 6 m £ denildi, 4.6 m € karşılığında alındığı açıklandı. Para medyanın cebinden çıkmadığı için medya 20 de der 30 da der. Aldanmamak gerekir. Ayrıca kulübün finansını herkesten iyi bilen yöneticiler var. Onlar da parayı sokağa atmıyor.

Senna abartılacak kadar iyi bir oyuncu. Senna üzerine 1 liste oyuncu çıkarırsın '' sence, bence '' olayının pek önemi yok. Önemli olan genel kanıdır.

Euro 2008'in Şampiyon takımında ilk 11'de oynayan, La Liga ikincisinin kaptanı olan bir oyuncu zaten üst düzeydir. Yani zaten zirvededir daha fazla yükseltilemez. Kezman, Lincoln kariyerinin zirvesinde Türkiye'ye gelmedi. Olur da Senna gelirse kariyerinin zirvesinde gelmiş olacak.

Senna iyi bir oyuncu ama bu kadar abartmamak gerekir..3. defa aynı şeyi yazıyorum çünkü 3.defadır yanlış anlıyorsun..

Senna Fb ye yarar sağlayabilecek bir oyuncudur fakat (genel de gerçek rakama 2-3 milyon euro yakınlıkta olan ) çıkan rakamlar üzerinden "bence" çok makul bir transfer olmaz..haa Fb yönetimi paramız var harcarız derse orası ayrı..şayet aksi bir sonuç alınırsa gerekli açıklamayı Fb Divan Kurulunda yaparlar..

ben kendi fikirlerimi söylüyorum..

eGowiCh
22.Ağustos.2007, 00:42
Sen parayı değerlendireceğine, oyuncunun kalitesini değerlendirsene, senin cebinden çıkıyor da para bizim mi haberimiz yok?

Paraya mı bağlı makul bir transfer olup olmayacağı, yoksa kalitesine mi? Verilen para mı oynayacak sahada, futbolcu mu?

Bahsedilen rakamlar da yanlış, yok 20 milyon Euro'ymuş, yok 32 milyon Euro'ymuş, bunlar hepsinin basının uydurması. Doğru rakamı dün NTV Spor verdi haberlerde, 8 milyon Euro dedi, o civarlarda bir teklif yapılıyormuş. En fazla 10-12 milyon Euro verilir bonservise, fazlası verilmez.

Finans olarak da durumumuz oldukça iyi, finansı bizden iyi bilenler var işin başında ve ne kadar verilmesi gerekiyorsa verirler ve alırlar. Deniz Barış davası sonuçlandı Yargıtay tarafından ve Gençlerbirliği'ne 2-3 yıl evvel ödediğimiz 1 milyon Euro'yu vekalet ücreti ve mahkeme masraflarıyla birlikte geri alacağız. Keza yine Aurelio ve Appiah davaları sonuçlanacak, oradan gelir elde edilmesi muhtemel.

100. yılında Fenerbahçe'nin toplam harcamasının 55 milyon Euro olduğu da unutulmasın, o kadar para harcandığında kimsenin sesi çıkmadı da Şampiyonlar Ligi'nden muazzam bir para gelip gelirlerin artmasına rağmen ödenen ücretlere neden şimdi herkes sesini çıkarır oldu? Bizim görevimiz değil ücretleri takip etmek, kulübün gelirleri ve giderleri var, bunlar doğrultusunda kongrenin görevlendirdiği bir yönetim kurulu var ve onu denetleyen Divan Kurulu var. Ödenecek ücretlerden endişelenecek kişiler belli.

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2007, 00:42
Senna iyi bir oyuncu ama bu kadar abartmamak gerekir..3. defa aynı şeyi yazıyorum çünkü 3.defadır yanlış anlıyorsun..

Senna Fb ye yarar sağlayabilecek bir oyuncudur fakat (genel de gerçek rakama 2-3 milyon euro yakınlıkta olan ) çıkan rakamlar üzerinden "bence" çok makul bir transfer olmaz..haa Fb yönetimi paramız var harcarız derse orası ayrı..şayet aksi bir sonuç alınırsa gerekli açıklamayı Fb Divan Kurulunda yaparlar..

ben kendi fikirlerimi söylüyorum..

Bence bir oyuncu abartılacak kadar iyi oyuncuysa abartılmasında hiç bir mahsur yoktur.

Aziz Yıldırım parayı saklayacak değiliz demişti. Şampiyonlar Ligi'nde gelecek başarı olası Senna transferinde Senna'ya ödenen parayı kimseye hatırlatmaz. Bir kulüp çok zengin olabilir fakat ortada başarı olmazsa taraftar mutlu olmaz. Futbola yansımayan paranın taraftara ne faydası olabilir ?

erdemzorer10
22.Ağustos.2007, 00:45
Sen parayı değerlendireceğine, oyuncunun kalitesini değerlendirsene, senin cebinden çıkıyor da para bizim mi haberimiz yok?

Paraya mı bağlı makul bir transfer olup olmayacağı, yoksa kalitesine mi? Verilen para mı oynayacak sahada, futbolcu mu?

Bahsedilen rakamlar da yanlış, yok 20 milyon Euro'ymuş, yok 32 milyon Euro'ymuş, bunlar hepsinin basının uydurması. Doğru rakamı dün NTV Spor verdi haberlerde, 8 milyon Euro dedi, o civarlarda bir teklif yapılıyormuş. En fazla 10-12 milyon Euro verilir bonservise, fazlası verilmez.

Finans olarak da durumumuz oldukça iyi, finansı bizden iyi bilenler var işin başında ve ne kadar verilmesi gerekiyorsa verirler ve alırlar. Deniz Barış davası sonuçlandı Yargıtay tarafından ve Gençlerbirliği'ne 2-3 yıl evvel ödediğimiz 1 milyon Euro'yu vekalet ücreti ve mahkeme masraflarıyla birlikte geri alacağız. Keza yine Aurelio ve Appiah davaları sonuçlanacak, oradan gelir elde edilmesi muhtemel.

100. yılında Fenerbahçe'nin toplam harcamasının 55 milyon Euro olduğu da unutulmasın, o kadar para harcandığında kimsenin sesi çıkmadı da Şampiyonlar Ligi'nden muazzam bir para gelip gelirlerin artmasına rağmen ödenen ücretlere neden şimdi herkes sesini çıkarır oldu? Bizim görevimiz değil ücretleri takip etmek, kulübün gelirleri ve giderleri var, bunlar doğrultusunda kongrenin görevlendirdiği bir yönetim kurulu var ve onu denetleyen Divan Kurulu var. Ödenecek ücretlerden endişelenecek kişiler belli.

finans konusunda yorum yapmak istiyorsam bu seni kesinlikle ilgilendirmez çünkü bana ait bir düşüncedir..

son transferini yapacak bir oyuncuya bu kadar para vermek bence akıl karı degildir..

bu benim fikrim katıl yada katılma çok fazla ilgilendirmiyor beni..

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Aziz Yıldırım parayı saklayacak değiliz demişti. Şampiyonlar Ligi'nde gelecek başarı olası Senna transferinde Senna'ya ödenen parayı kimseye hatırlatmaz. Bir kulüp çok zengin olabilir fakat ortada başarı olmazsa taraftar mutlu olmaz. Futbola yansımayan paranın taraftara ne faydası olabilir ?

bu düşüncene katılıyorum ama dediğim gibi 20 milyon eurolardan bahsediliyor şayet öyleyse bence makul degil..

onun dışında dediklerine katılıyorum futbola yansımayan paranın taraftara bir faydası olmaz..

ama sende beni anladın sanırım..ülkemiz şartlarında değerlendirince bana katılacaksın diye düşünüyorum..

eGowiCh
22.Ağustos.2007, 00:54
finans konusunda yorum yapmak istiyorsam bu seni kesinlikle ilgilendirmez çünkü bana ait bir düşüncedir..

son transferini yapacak bir oyuncuya bu kadar para vermek bence akıl karı degildir..

bu benim fikrim katıl yada katılma çok fazla ilgilendirmiyor beni..

8-12 milyon Euro çok mu Senna için? Son transferini yapacak Senna için sence kaç milyon Euro verilmeli, bunu çok merak ediyorum.

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2007, 00:58
bu düşüncene katılıyorum ama dediğim gibi 20 milyon eurolardan bahsediliyor şayet öyleyse bence makul degil..

onun dışında dediklerine katılıyorum futbola yansımayan paranın taraftara bir faydası olmaz..

ama sende beni anladın sanırım..ülkemiz şartlarında değerlendirince bana katılacaksın diye düşünüyorum..

Anlatmak istediğini anladım. Fakat basında yazılan rakamlar abartılı rakamlar. Bizim medyamızın kendisini geliştirmesi gereken çok nokta var. Bizim medyamızın pazarlık payı açısından fiyatı daha düşük yazması gerekirken, daha da abartıyorlar ve Aziz Yıldırım'ın dediği gibi pazarlık payını ortadan kaldırıyorlar. Yani bu rakamlar abartı.

Bence de 10-12 m € arası bir bonservis normaldir. Zira Euro2008 Şampiyonu takımda ilk 11'de oynayan, La Liga'nın ikincisi olan takımın kaptanı olan, iyi reklamı olan oyuncu. ( Ne kadar doğrudur bilinmez ) Fenerbahçe Valencia'dan Aurelio için 7 m € istemişti. Ülkemizde yine görüyoruz Mehmet Topuz için 11 m € geri çeviriliyor. Kaliteli bir ligden kaliteli bir oyuncu almak biraz tuzlu oluyor. Fakat öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde Kezman Sevilla'ya gol attığında kaç kişi çıkıp da bu adam niye yıllık 3 m € alıyor demiştir ki ?

erdemzorer10
22.Ağustos.2007, 01:00
8-12 milyon Euro çok mu Senna için? Son transferini yapacak Senna için sence kaç milyon Euro verilmeli, bunu çok merak ediyorum.

8-10 milyon Euro arası bir fiyat verilmeli bence en fazla..

çıkan rakamlar ise 20 milyonları buluyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Anlatmak istediğini anladım. Fakat basında yazılan rakamlar abartılı rakamlar. Bizim medyamızın kendisini geliştirmesi gereken çok nokta var. Bizim medyamızın pazarlık payı açısından fiyatı daha düşük yazması gerekirken, daha da abartıyorlar ve Aziz Yıldırım'ın dediği gibi pazarlık payını ortadan kaldırıyorlar. Yani bu rakamlar abartı.

Bence de 10-12 m € arası bir bonservis normaldir. Zira Euro2008 Şampiyonu takımda ilk 11'de oynayan, La Liga'nın ikincisi olan takımın kaptanı olan, iyi reklamı olan oyuncu. ( Ne kadar doğrudur bilinmez ) Fenerbahçe Valencia'dan Aurelio için 7 m € istemişti. Ülkemizde yine görüyoruz Mehmet Topuz için 11 m € geri çeviriliyor. Kaliteli bir ligden kaliteli bir oyuncu almak biraz tuzlu oluyor. Fakat öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde Kezman Sevilla'ya gol attığında kaç kişi çıkıp da bu adam niye yıllık 3 m € alıyor demiştir ki ?

benim demek istediğim de neredeyse bu..

ülkemiz şartlarında Senna 10 milyon Euro ya geliyorsa kimse birşey demez zaten..ama çok uçuk rakamlar var söylenen..

ben bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe nin transfer harcamalarına dikkat etmesi gerektiğini savunuyorsam bu benim iyi niyetimi gösterir diye düşünüyorum...

anlayışın için teşekkürler..

a.arıcı-11
22.Ağustos.2007, 02:07
Bu yıılki transfer bütçesini Aziz Yıldırım 40 milyon € olarak açıkladı.Aldığımız oyuncuları altalta yazarsak;
Güiza=14M€(3M€ peşin)
Emre=4.5M€
Burak=Tam bilmemekle beraber 1 ila 1.5M€ olarak tahmin ediyorum
Genel Toplam=20 Milyon €uro ki bu paranın 11 M€'su taksitle.
Yani anlatmak istediğim Senna'ya 20 M€'da versek bu bizi sarsmaz.Zaten 30.000'e yakın kombine satmışız,onbinlerce forma satmışız bizi sarsmaz bu tür olaylar;;)

nerazzuri
22.Ağustos.2007, 02:16
Bu yıılki transfer bütçesini Aziz Yıldırım 40 milyon € olarak açıkladı.Aldığımız oyuncuları altalta yazarsak;
Güiza=14M€(3M€ peşin)
Emre=4.5M€
Yani anlatmak istediğim Senna'ya 20 M€'da versek bu bizi sarsmaz.Zaten 30.000'e yakın kombine satmışız,onbinlerce forma satmışız bizi sarsmaz bu tür olaylar;;)
Ama Senna'ya 20 m € verilmez işte :)

erdemzorer10
22.Ağustos.2007, 02:20
Eğer 8 milyona alabileceksek yılın transferi olur ama 12-13 milyon € gibi fiyatların üsütüne çıkarsak kazıklanmış oluruz.

a.arıcı-11´isimli üyeden Alıntı
Güiza=14M€(3M€ peşin)
Emre=4.5M€
Yani anlatmak istediğim Senna'ya 20 M€'da versek bu bizi sarsmaz.Zaten 30.000'e yakın kombine satmışız,onbinlerce forma satmışız bizi sarsmaz bu tür olaylar.

yorumlarında kendinle çelişmişsin :D

nekop
22.Ağustos.2007, 02:32
NTV'deki 8 milyon euro teklifi doğru olabilir ama bence Villareal'in Senna'yı minimum satacağı fiyat aralığı 14-16 milyon eurodur.Herkes Fenerbahçe'nin bu sene avrupadaki başarıyı tekrarlamak istediğinden bahsediyor.Villareal'in şuanki durumu Fenerbahçe'den daha iyi öncelikle onların ŞL'ne katılması garanti durumda daha sonra kadro olarakta en az Fenerbahçe kadar iyiler Senna ayrıca bu takımda bide kaptan yani Senna'nın Fenerbahçe'yi seçmesi için Luis Aragones faktöründen daha fazla fedakarlık yapması gerekiyor.

nerazzuri
22.Ağustos.2007, 02:33
yorumlarında kendinle çelişmişsin :D
Arkadaş bütçemizin 20 m € vermeye müsait olduğunu anlatmaya çalışmış. Senna'ya 13'den yukarı verirsek hala kazık yiyeceğimizi düşünüyor. :)