View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
Fernando Gago
22.Ağustos.2007, 02:52
Ne olursa olsun 20 milyon euro filan astronomik bir rakam hem alacağımız oyuncu 32 yaşında . Gelecek vaadeden bir isim olsa hadi al diyecemde 32 33 yaşına gelmiş bir oyuncu için bu kadar abartmaya gerek yok . Max . 8 10 milyon euro vermeli yönetim
eGowiCh
22.Ağustos.2007, 02:59
NTV'deki 8 milyon euro teklifi doğru olabilir ama bence Villareal'in Senna'yı minimum satacağı fiyat aralığı 14-16 milyon eurodur.Herkes Fenerbahçe'nin bu sene avrupadaki başarıyı tekrarlamak istediğinden bahsediyor.Villareal'in şuanki durumu Fenerbahçe'den daha iyi öncelikle onların ŞL'ne katılması garanti durumda daha sonra kadro olarakta en az Fenerbahçe kadar iyiler Senna ayrıca bu takımda bide kaptan yani Senna'nın Fenerbahçe'yi seçmesi için Luis Aragones faktöründen daha fazla fedakarlık yapması gerekiyor.
Villarreal ya bu yıl Senna'yı satacak ya da sözleşmesini uzatacak, başka çaresi yok. Neden mi?
2011'de sözleşmesi bitiyor bildiğim kadarıyla Senna'nın ve 2009'da FIFA'nın yeni kuralına göre sözleşmesi bitimine 2 yıl kala futbolcunun maaşını ödeyerek transfer edebilir isteyen bir takım. Bu da demek oluyor ki Senna'nın şu anki maaşı 1.8 milyon Euro ise, iki yıllık maaşı 3.6 milyon Euro ödendiğinde Senna FIFA kurallarına göre serbest kalıyor önümüzdeki yıl.
Senna'nın bu yüzden bize satılması onlar için de karlı olacak, tabii Senna sözleşme uzatmaya sıcak bakmazsa. Luis Aragones ile çalışmaktan mutluluk duyacağını söyledi zaten, menajerlerinin de görüşmeleri sürdürdüğünü ve Villarreal onay verirse Fenerbahçe'ye geleceğini belirtti.
aykut_gencfb
22.Ağustos.2007, 03:01
gel kaç paraysan yine gel ya:D
Onurap
22.Ağustos.2007, 03:07
--------------------------------Volkan-------------------------------------
---------------Gökhan----Edu-----lugano----r.carlos---------------------
--------------------------------Senna---------------------------------------
-------------------------Emre-------Alex-----------------------------------
-------------Kazım--------------------------------U.boral------------------
-------------------------------Guiza--------------------------------------------
Fenerbahce harika bi total dominasyon kuralabilir :) Alex yerine appiah olsaydı daha iyi olurdu..Senna 32 yaşında kaça kadar oynar bilemem ama 8-10 mn eurodan fazla verilmemeli...
BlackEagle19o3
22.Ağustos.2007, 03:33
Herkes gibi ben de bu yaştaki bir oyuncunun en fazla 8-10 m euro edeceğini düşünüyorum...;)
EreN
22.Ağustos.2007, 03:51
Herkes gibi ben de bu yaştaki bir oyuncunun en fazla 8-10 m euro edeceğini düşünüyorum...;)
(::)
daha fazlası tamamen gereksiz bence.
TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2007, 04:01
Starspor'a ne kadar güvenilir bilmiyorum ama 17 m $ karşılığında Senna transferinin bittiğini haftaya Perşembe açıklanacağını söylediler. 17 m $ maaş + bonservis.
eGowiCh
22.Ağustos.2007, 04:12
Starspor'a ne kadar güvenilir bilmiyorum ama 17 m $ karşılığında Senna transferinin bittiğini haftaya Perşembe açıklanacağını söylediler. 17 m $ maaş + bonservis.
Starspor'un sağı solu pek belli olmuyor, ne kadar doğru bilinmez ama maaş ve bonservis, yani toplam 17 milyon Dolar mı? Yoksa sadece bonservis mi 17 milyon Dolar?
TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2007, 04:15
Starspor'un sağı solu pek belli olmuyor, ne kadar doğru bilinmez ama maaş ve bonservis, yani toplam 17 milyon Dolar mı? Yoksa sadece bonservis mi 17 milyon Dolar?
Maaş + Bonservis toplam 17 m $. Bence çok iyi anlaşma olur.
eGowiCh
22.Ağustos.2007, 04:20
Maaş + Bonservis. Bence çok iyi anlaşma olur.
Çok iyi anlaşma ne kelime, mükemmel bir anlaşma olur. 17 milyon Dolar = 12 milyon Euro olduğunu düşünürsek, bonservis için tahmin ediyorum ki 8 milyon Euro, Senna'ya ise yıllık 2 milyon Euro ödenir. Alaattin Metin'in yazısına göre Senna Aurelio'nun istediği miktardan çok daha azını istiyormuş.
NTV Spor'daki habere göre "Aragones beni Türkiye'ye çağırıyor." demiş Senna, inşallah bu transferi sonuçlarız. Partizan maçını bekliyor olabilir yönetim, gruplara kalınır kalınmaz bu transfer gerçekleştirilir. Zira gruplara kalınması halinde yüklü bir bedel geliyor Şampiyonlar Ligi'nden, Galatasaray eğer Steau'ya elenir de gruplara kalamazsa 10 milyon Euro civarında bir para alacağız, Galatasaray tur atlayıp gruplara kalırsa 5 milyon Euro civarında bir gelir elde edeceğiz. Herhalde ŞL neticeleri bekleniyor.
bySilver
22.Ağustos.2007, 04:25
Star Tv deki spiker üstüne basa basa söyLedi. 17 M $ oyuncunun her türLü masrafı içinde oyuncu Fenerbahçenin Partizanı eLedikten sonra geLecegi söyLendi. Eger Fener Partizana eLenirse ki bu da bir ihtimaL, transfer yatar.
Fernando Gago
22.Ağustos.2007, 04:29
Nefesleri tuttuk bekliyoruz :p :D
nekop
22.Ağustos.2007, 09:25
İster maaşlı ister maaşsız bu fiyata anlaşılmışsa bence oldukça iyi bir paraya nokta transfer yapmış olur Fenerbahçe...
a.arıcı-11
22.Ağustos.2007, 15:06
Arkadaş bütçemizin 20 m € vermeye müsait olduğunu anlatmaya çalışmış. Senna'ya 13'den yukarı verirsek hala kazık yiyeceğimizi düşünüyor. :)
Duygularıma tercüman olduğun için teşekkürler:)
Starspor'a pek güvenilmiyor arkadaşlar ama herşey dahil:D 17 milyon $ alacaksak çok iyi bir transfer olur.
Onurap
22.Ağustos.2007, 15:42
Yahu aziz yıldırım mı ne açıklama gelmemişmiydi 23 mn euro isteniyor neden bu kadar ucuza düştüler acaba? :) Bakalım doğru çıkacak mı haber..
Revolution
22.Ağustos.2007, 16:39
Eğer 20 milyon€ istiyorlarsa o paraya daha iyi oyuncular alınabilir..Toplamda 15 milyon € civarında olursa makul bir transfer olur.
a.arıcı-11
22.Ağustos.2007, 18:42
Yahu aziz yıldırım mı ne açıklama gelmemişmiydi 23 mn euro isteniyor neden bu kadar ucuza düştüler acaba? :) Bakalım doğru çıkacak mı haber..
Aziz Yıldırımın öyle bir diyalog içerisne girdiği haberleri yalanlandı.
TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2007, 19:23
Dün o haber yalanlandı.
İspanyol Marca gazetesi, Fenerbahçe-Senna-Villarreal üçgeninde gelişen transferle ilgili olarak bugün ilginç bir habere imza attı.
Marca, Senna'nın Fenerbahçe'ye gelmeyi kesinlikle düşünmediğini ancak sarı laciverlilerin teklifini, Villarreal'den alacağı ücreti yükseltmek için koz olarak kullandığını iddia etti.
İspanyol gazetesi haberinde, Senna'nın menajeri Eli Coimbra'nın, ''Senna, Villarreal'de devam etmek istiyor. Ancak kendisinin değerli bir oyuncu olduğunua inanıyor ve bu yüzden kendisi ile yeni bir sözleşme yapılmasını istiyor'' açıklamalarına da yer verdi.
Menajer Coimbra, Fenerbahçe'nin teklifi için ise ''Fenerbahçe, Senna için yıllık 2.5 milyon euro öneriyor. Bu gerçekten büyük para. Türkler güçlü bir takım kurmak istiyor ve Aragones'de Senna'nın neler yapabileceğini biliyor'' ifadelerini kullandı.
Maraton
GodfatheR
22.Ağustos.2007, 20:00
Güiza ile ilgilendiğimizi ilk Starspor söylemişti.Gerçi ben pek güvenmem Starspora aama yinede insan düşünüyor.
a.arıcı-11
22.Ağustos.2007, 20:16
Dün o haber yalanlandı.
İspanyol Marca gazetesi, Fenerbahçe-Senna-Villarreal üçgeninde gelişen transferle ilgili olarak bugün ilginç bir habere imza attı.
Marca, Senna'nın Fenerbahçe'ye gelmeyi kesinlikle düşünmediğini ancak sarı laciverlilerin teklifini, Villarreal'den alacağı ücreti yükseltmek için koz olarak kullandığını iddia etti.
İspanyol gazetesi haberinde, Senna'nın menajeri Eli Coimbra'nın, ''Senna, Villarreal'de devam etmek istiyor. Ancak kendisinin değerli bir oyuncu olduğunua inanıyor ve bu yüzden kendisi ile yeni bir sözleşme yapılmasını istiyor'' açıklamalarına da yer verdi.
Menajer Coimbra, Fenerbahçe'nin teklifi için ise ''Fenerbahçe, Senna için yıllık 2.5 milyon euro öneriyor. Bu gerçekten büyük para. Türkler güçlü bir takım kurmak istiyor ve Aragones'de Senna'nın neler yapabileceğini biliyor'' ifadelerini kullandı.
Maraton
Marca zaten Fotomaç'ın İspanyol versiyonu pek inanmamak lazım.Aurelio Hülle Yoluyla GS'li olacak haberi kadar saçma kanımca.
eGowiCh
22.Ağustos.2007, 22:28
Marca zaten Fotomaç'ın İspanyol versiyonu pek inanmamak lazım.Aurelio Hülle Yoluyla GS'li olacak haberi kadar saçma kanımca.
Marca nerede İspanya'nın FotoMaç versiyonu, aksine İspanya'nın en saygın gazetesi. Aragones ile Güiza'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağını ilk Marca açıklamıştı. Yine Aurelio'nun Betis'le anlaştığını, van der Vaart'ın R.Madrid'e gideceğini söylemişlerdi. FotoMaç gibi atıp tutmuyorlar.
Senna'nın maaşını yükseltmek istediği kesin, gelmiş bu yaşına, artık para kazanmak da istiyor. Menajeri Fenerbahçe'den teklifin geldiğini de söylemiş, bakalım bundan sonrasını bekleyip göreceğiz.
IcedEarth
22.Ağustos.2007, 22:52
Her ülkenin basını yalan haber yapar, boş yere kasmayın kendinizi. Marca güvenli diye kaynak gösterdiğiniz onlarca futbolcu yalan olmuşken Dünya üzerinde hiçbir basına güvenmem ben. Resmi bir ağızdan duymadığım sürece Starspor'a da güvenmiyorum. Süleyman Rodop bu ekibin başında yanılmıyorsam.
KaF KeF
23.Ağustos.2007, 00:30
http://www.fenerbahce.org/fb2008/resimler/clearpixel.gif Anlaşma sağlandı
Gaziantepspor Başkanı Sayın İbrahim Kızıl ile kulüp binamızda Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım arasında yapılan görüşme neticesind, futbolcular Mustafa Cevahir ve Olcan Adın'ın Gaziantepspor Kulübü'ne verilmesi konusunda anlaşma sağlandı. Buna göre bu iki futbolcu bugün tarihi ile resmen Gaziantepspor'un futbolcusu oldular ve futbolcuların bonservis hakları da Gaziantepspor tarafından alınmış oldu. İki futbolcu bu akşam Gaziantep'e gidecek ve arzu edilirse yarınki maçta forma giyebilecekler.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Onurap
23.Ağustos.2007, 00:32
Olcan bonservisiyle verilmiş sanırım fb neden alt yapı kuruyorki? hiç uğraşmasın daha iyi..
GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2007, 00:47
Gaziantep Kemal gibi yeteneği olan bir oyuncuyu kaybetti.Bence diğer 2 sine göre daha iyi bir transferdi Kemal..
Sekopej
23.Ağustos.2007, 01:51
Olcan Lig A'da Karşıyaka'da bile ön plana çıkamadı. Kendini geliştiremedi. Bu nedenle gönderilmesinde bir sorun yok bence.
physicist87
23.Ağustos.2007, 02:06
Kemal'i almak istemediler mi yoksa alamadılar mı o önemli ? Bence kalsın zaten kendi istiyor diye verdik biz kemali bu takımda deniz barış selçuk maldonado oynuyorsa kemal de hayli hayli oynar bence kalsın satmayalım
Sekopej
23.Ağustos.2007, 02:07
Kemal Kocaelispor'a verildi.
physicist87
23.Ağustos.2007, 03:14
Hadi yaa içimde hala bi umut vardı, neyse hayırlı olsun onun için :) gerçekten zor bir dönemden geçiyor olmalı İstanbuldan Gaziantep'e git sonra geri dön Kocaeli'ne Allah yardımcısı olsun gerçekten
TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2007, 03:16
Gaziantep'te kaptanlığa da getirilmişti ayrıca Gaziantep onun öz yuvasıydı. Gaziantep'te daha başarılı olurdu. Hayırlısı olsun onun için de Olcan ve Mustafa için de.
scar face
23.Ağustos.2007, 09:46
Ben,Kemal'in doğup büyüdüğü sehirde oynamasını ve futbolu bırakmasını isterdim ama olmadı ama Antep zaten eski oyuncularını toplayan bi kulüp.
Ondan önemlisi bizim dmc problemimiz ve sol kanata aday olan Riera var.Merakla bekliyorum:(
Ne dmcymis yau:)
Emurafu
23.Ağustos.2007, 16:47
Senna 2011'e kadar sözlesme tazelemiş;)
El mediocentre amb el president Roig, abans de la roda de premsa
Marcos Senna renova el seu contracte per una temporad
L'hispanobrasiler passarà a pertànyer al Villarreal per als pròxims tres anys, prolongant-ho fins al 30 de juny del 2011
Villareal resmi sitesi..
IcedEarth
23.Ağustos.2007, 18:41
Belliydi bence Senna'nın gelmeyeceği. Fenerbahçe acilen başka isimlere yoğunlaşmalı.
LaigLeNoiR
23.Ağustos.2007, 20:42
Senna Villarreal'de kaldı!
FLAŞ! Fenerbahçe'nin transfer önerisi götürdüğü ileri sürülen Marcos Senna, kulübü Villarreal ile sözleşmesini uzatma konusunda anlaşmaya vardı. Villarreal Kulübü Başkanı Fernando Roig, 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Marcos Senna'nın sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığını ve ücretinin artırıldığını duyurdu. Senna'nın sözleşmesinin feshedilmesi durumunda ise normalde 36 milyon Avro olan tazminatın 100 milyon Avrupa'ya dek çıkartıldığı bildirildi.
Villarreal'in, İtalyan Udinese le yaptığı hazırlık maçının ardından basına açıklama yapan Roig, ''Marcos Senna'nın sözleşmesini 1 yıl daha uzatmaya karar verdik. Marcos, hiç kuşku yok ki çok önemli ve Villarreal'in projeleri için gerekli olan bir futbolcu. Sözleşmesini iyileştirdik. Bu durumda herşey çok açık ve hepimiz memnunuz'' dedi.
Senna da, ''Her zaman burada kalamk istediğimi söyledim. Sözleşmemi uzatarak Villarreal'de 1 yıl daha kalmak beni mutlu ediyor. Şu anda tek düşündüğüm Villarreal için çalışıp, büyük bir sezon için iyi şeyler yapmak'' diye konuştu.
23.08.2008
Kaynak : AA
PesimiSTyLa
23.Ağustos.2007, 20:52
Belliydi zaten. Fenerbahce mutlaka alternatif isimler bulunduruyordur, onlara yönelir...
Mirza
23.Ağustos.2007, 20:55
Iki günce Aragones'e evet diye açıklama yaptı şimdi de Villareal ile sözleşme uzatıyor.
Senna değil ASenna...
eGowiCh
23.Ağustos.2007, 20:58
Özkan abinin dediğine katılıyorum, Fenerbahçe'yi sözleşmesini iyileştirmek ve uzatmak için kullandı diyebiliriz. Neyse artık bu saatten sonra çok da iyi bir ön libero almamız imkansız, ayın 23'üne gelmişiz, Xabi Alonso gibi Senna da yalan oldu diyebiliriz. Colsa gelir artık veya başka bir ikinci sınıf ön libero, umudum kalmadı diyebilirim. Vincent Kompany'i alsaydık keşke, HSV satılığa çıkarmıştı, Man City kaptı.
nerazzuri
23.Ağustos.2007, 21:00
Korkuyorum demiştim. Korkutuğum başıma geldi. Sözleşme uzatmak için bizi kullandı helal olsun. Ama alternatifler vardır Perşembe veya Cuma'ya kadar bitecektir transfer.
Alternatiflerimiz azaldı ;
- Emerson
- Tiago
- Colsa
?
Fernando Gago
23.Ağustos.2007, 21:13
İsmi geçen isimler arasında en iyi Tercih Emerson olur . Yada Brezilya liginden süpriz bir isimde alınabilir
eGowiCh
23.Ağustos.2007, 21:20
Emerson alınsa bari, ismi geçenler arasında en iyisi o, takıma da çabuk adapte olur Brezilyalı olduğundan ve takımın defansif yükünü çekebilir. Brezilya liginden sürpriz bir genç isim olursa da harika olur, tabii genç olması ve gelecek vaadetmesi kaydıyla.
LaigLeNoiR
23.Ağustos.2007, 21:32
Bu Tiago Portekiz milli takımındaki mi ?
TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2007, 21:40
Korkuyorum demiştim. Korkutuğum başıma geldi. Sözleşme uzatmak için bizi kullandı helal olsun. Ama alternatifler vardır Perşembe veya Cuma'ya kadar bitecektir transfer.
Alternatiflerimiz azaldı ;
- Emerson
- Tiago
- Colsa
?
Serkan Juventus Tiago için Everton ile kiralık anlaştıklarını fakat Tiago'nun gitmek istememesi nedeniyle transferin yattığını dolayısıyla Tiago'nun Juve'de kalacağını açıklamıştı.
Aziz Başkan Aurelio'nun yerini dolduracağız demişti. Emerson Aurelio'nun yerini sadece kalıp olarak doldurabilir. Piyasası iyice düşmüş, son sene sakatlıklarla boğuşmuş bir adam.
Colsa'yı pek izlemişliğim yoktur fakat bir adam 29-30 yaşına gelene kadar kendini tanıttıramıyorsa orda problem var demektir. Son senelere çıkış yapsa zaten ismi sık sık dillenirdi.
Alınacak oyuncu sırf transfer yaptık demek için alınacaksa hiç gerek yok. Şimdiye kadar tahammül edemediğimiz Maldonado ve ne yapacağı belli olmayan Selçuk ile yola devam edilmesi daha mantıklı.
Fernando Gago
23.Ağustos.2007, 21:43
Emerson'un bize maliyeti de olmaz ama bekleneni verebilir mi o da başka bir soru ... Bence hiç güdemde olmayan bir isim alınacak
Ilhan
23.Ağustos.2007, 21:58
Maldonado da gelmeden evvel Güney Amerika'nın en iyi DM'lerinin arasındaydı. Bence Güney Amerika pazarına yönelmek hata olur. Bana kalırsa Fransa liginden iyi bir Afrikalı alınmalı.
Mirza
23.Ağustos.2007, 22:12
Maldonado hala çok iyi bir DM; ama oyun anlayışı Fenerbahçeye uymuyor. Onu kötü yapan o. Oyun anlayışı Fenerbahçeninkine uygun birisi lazım. Oyunu yavaşlatmayan bir oyuncu yani. Alex oyunu yavaşlatıyor e Maldonado'da öyle 2 oyuncu birden olunca saha'da direk taktik'e etki ediyor. Bu da kötü oluyor. Alex bireysel özellikleriyle bu açığını çok iyi kapatabiliyor, Maldonado garantici adam. Ileriye pas verip hata yapacağına sağ'a sol'a geriye pas veriyor. %100 garanti pas yapıyor. Sağ'a sol'a geriye pas verince oyun yavaşlıyor, bu da Maldonado'ya kötü DM etiketini yapıştırdı. Ben çok ümitliydim Maldonadon ama oyun anlayışı Fenerbahçeye uymuyor.
Colsayı ben de istemem yahu. Adam kaç yaşına gelmiş yeni duyuyoruz. Zaten FM'de de penaltı kaçırmıştı bana karşı. (: Iyi değildir o.
Hiç ummadığımız bir oyuncu gelecek bence, bekleyip göreceğiz...
aykut_gencfb
23.Ağustos.2007, 22:47
maldonado dan önlibero olmaz....çok kısa boyu war çok ağır hiç teknik yok top kapma yok uzaktan şut yok....bunlardan hiçbiri yok....kısa boylu olur çevik olur anlarım iyidir...kısa boylu olur inanılmaz mücadele eder top kapar falan anlarım...kısa boyludur garanti oynar paso ama uzaktan ii şut atar anlarım....abi hiç bişe yok ki bu adamda...niye alındığını alexe sormak gerek
nerazzuri
23.Ağustos.2007, 23:15
Maldonado da gelmeden evvel Güney Amerika'nın en iyi DM'lerinin arasındaydı. Bence Güney Amerika pazarına yönelmek hata olur. Bana kalırsa Fransa liginden iyi bir Afrikalı alınmalı.
Bencede, mesela Bourdeux'daki Alou Diarra olabilir. Senna'nın genç hali. Zenit'in ön liberosu Anatoli Tymoschuk'da olabilir.
IcedEarth
23.Ağustos.2007, 23:52
Alou Diarra Fenerbahçe için biçilmiş kaftan olurdu. Ama yönetimin böyle bir isme yöneleceğini üşünmüyorum. Daha kariyerli birini hedefleyeceklerdir heralde. Oysa Diarra'yı getirseler Aurelio'yu hiç aramazlar.
fmsmyrna
23.Ağustos.2007, 23:53
Artık kim gelirse gelsin pek önemi kalmadı kanımca
GeNç KaRTaL
24.Ağustos.2007, 00:05
Artık Fenerbahçe yönetiminin bir oyuncuyu internet üzerinden yalanlayıp yalanlamaması üzerine stratejiler kurmayın bence.Zira 2 transferde heyecan yaptınız ama sonuç yok.Umut etmeyin,sabredin.Mutlaka birisini alacak Fenerbahçe yönetimi..
erdemzorer10
24.Ağustos.2007, 08:49
Senna Villarreal'de kaldı
Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği İspanyol orta saha oyuncusu Marcos Senna, kulübüyle olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.
http://www.ntvspor.net/Images/34397.jpg
Fenerbahçe'nin transfer önerisi götürdüğü ileri sürülen Marcos Senna, kulübü Villarreal ile sözleşmesini uzatma konusunda anlaşmaya vardı.
Villarreal Kulübü Başkanı Fernando Roig, 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Marcos Senna'nın sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığını ve ücretinin artırıldığını duyurdu. Senna'nın sözleşmesinin feshedilmesi durumunda ise normalde 36 milyon Euro olan tazminatın 100 milyon Euro'ya dek çıkartıldığı bildirildi.
Villarreal'in, İtalyan Udinese le yaptığı hazırlık maçının ardından basına açıklama yapan Roig, ''Marcos Senna'nın sözleşmesini 1 yıl daha uzatmaya karar verdik. Marcos, hiç kuşku yok ki çok önemli ve Villarreal'in projeleri için gerekli olan bir futbolcu. Sözleşmesini iyileştirdik. Bu durumda herşey çok açık ve hepimiz memnunuz'' dedi.
Senna da, ''Her zaman burada kalamk istediğimi söyledim. Sözleşmemi uzatarak Villarreal'de 1 yıl daha kalmak beni mutlu ediyor. Şu anda tek düşündüğüm Villarreal için çalışıp, büyük bir sezon için iyi şeyler yapmak'' diye konuştu
NTVspor
Varonil
24.Ağustos.2007, 19:24
Benim Senna adına pek bir umudum yoktu açıkcası,kulübünde kalacağını tahmin ediyordum.Sözleşmesini de uzatmış zaten.
Bakalım kimi alacağız,merakla bekliyorum.
KaPaLı
25.Ağustos.2007, 02:07
Betisle Fenerbahçe'nin büyüklüğünü anlayamayıp şaklaban bayram tutumlu'nun oyununa gelip gittin. Yolun açık olsun Marco.
PesimiSTyLa
25.Ağustos.2007, 06:24
Bayram Tutumlu Suan Telegole konuşuyor. Telefonla baglandı. Tüm bu yazılanlar yalan diyor.
scar face
25.Ağustos.2007, 07:02
Doğru demesini beklemiyorduk zaten:)
Mirza
25.Ağustos.2007, 15:51
O Bayram Bey'in bi adresmi madresi yok mudur (: topluca bi ziyarete gidelim... :D :D :D
Mirza
25.Ağustos.2007, 16:04
Zaten kendime göre de bi skin bulamadım onun acısını da Bayram Bey'den çıkartırım. (:
GeNç KaRTaL
25.Ağustos.2007, 20:41
Arkadaşlar lütfen daha doğru haberler yapan kaynaklardan haberler eklemeye çalışalım.
Sekopej
25.Ağustos.2007, 21:41
Ne geriye dönmesi yahu, Aurelio artık geri dönüp de Fenerbahçe forması giyemez. Basın yazacak şey bulamıyor, şimdi bu çıktı bakalım daha neler göreceğiz...
efe24
26.Ağustos.2007, 00:21
ya nezaman yapacaklar bu transferi az bi vakit kaldı
eGowiCh
26.Ağustos.2007, 00:23
Partizan maçından alınacak sonuç bekleniyor %90. Tur atlanırsa ön libero alınacak, atlanmazsa alınmayacak diye düşünüyorum.
Universal
26.Ağustos.2007, 02:35
Partizan maçından alınacak sonuç bekleniyor %90. Tur atlanırsa ön libero alınacak, atlanmazsa alınmayacak diye düşünüyorum.
Şuan bir boş hakkımız var mutlaka transfer olur ama; turu geçersek UEFA'dan gelecek para ile yüksek bonservisli transfer yaparız. Ama elenirsek ucuz bir oyuncu ile gediği kapatmaya çalışırlar.
Deli_Ruh
26.Ağustos.2007, 02:36
Mehmet Topuz un fenerbahçe ile anlaştığını şu an tv ler son dk haberi ile verdi, klüpten doğrulama haberi bekleniyor...
fmsmyrna
26.Ağustos.2007, 03:26
Bu eğer gruplara kalırsak iyi oyuncu getiririz mantığı çok yanlış bence sen alırsın oyuncunu kurarsın takımını elersin elenirsin en azından oyuncu elindedir.Uefa'da devam edersin belki gider şampiyon olursun.Bayern Uefa'ya gideceği sene Toni,Klose,Rşbery gibi isimleri aldı.
EreN
26.Ağustos.2007, 03:40
Bu eğer gruplara kalırsak iyi oyuncu getiririz mantığı çok yanlış bence sen alırsın oyuncunu kurarsın takımını elersin elenirsin en azından oyuncu elindedir.Uefa'da devam edersin belki gider şampiyon olursun.Bayern Uefa'ya gideceği sene Toni,Klose,Rşbery gibi isimleri aldı.
Fakat Bayern stad isminden dolayı yaklaşık 600-700 milyon euro para kazandı.. yakın senesinde.
Fernando Gago
26.Ağustos.2007, 03:44
Tutumlu: "Aurelio'nun mutsuzluğu yok"
Fenerbahçe'den Real Betis'e transfer olan Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu, Milli oyuncunun Türkiye'ye geri dönmek gibi bir niyetinin olmadığını ve bu hafta sonu başlayacak olan La Liga'daki ilk maçına Huelva karşısında çıkacağını söyledi.
DHA'nın haberi şöyle devam ediyor: 2 gündür çeşitli basın ve yayın organlarında yer alan Mehmet Aurelio'nun Fenerbahçe'ye dönmek istediği yönündeki haberler üzerine görüşünü aldığımız ve gelişmeleri sorduğumuz Tutumlu, "Aurelio'nun hiç bir mutsuzluğu yok" dedi.
Real Betis'in lisans işlemlerini de hallettiğini belirten Tutumlu, "Aurelio'nun benimle de problemleri var gibi yansıtılıyor. Böyle bir şey yok. O burada gayet mutlu. Hafta sonunda Betis'in evinde oynayacağı Huelva maçına bir aksilik olmazsa çıkıp oynayacak. Tabii ki Fenerbahçe ve İstanbul'u özleyecek ama o bir profesyonel ve işinin geriğini yapacak" şeklinde konuştu.
Tutumlu, Fenerbahçe'nin Aurelio'yu yeniden almak gibi bir düşüncesinin olabileceğini, buna hakları olduğunu da ifade derek, "Ancak bunun yolu bu değil. Böyle bir düşünce varsa bizimle konuşurlar. Basından birileri ortaya asılsız haber atmış. Şu unutulmamalı ki Aurelio artık Betis'in sözleşmeli futbolcusu.
Kaynak : DHA
Hani lisans verilmemişti Fifa'dan ve TFF'de Nasıl oluyor bu ?
eGowiCh
26.Ağustos.2007, 03:47
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_cq_MehmetTopuz006.jpg
Lige kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe'nin 2 önemli ismin transferinde imza aşamasına geldiği öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi Kayserisporlu Mehmet Topuz ve Espanyol'un sol kanat oyuncusu Riera'yı açıklaması an meselesi..
Fenerbahçe'de transfer konusunda hareketli saatler yaşanıyor.. Gaziantepspor yenilgisiyle lige kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de Mehmet Topuz ismi yeniden gündeme geldi. Milli oyuncuyu uzun süredir kadrosuna katmak isteyen yönetim geçtiğimiz gün Kayserispor yönetimine yeni bir teklifte bulundu. Bu arada Mehmet Topuz ile her konuda anlaşan Sarı lacivertliler gelecek cevaba göre yılın transferini kamuoyuna duyuracak.
Öte yandan yurt dışında transfer çalışmalarını sürdüren Sarı lacivertliler Espanyol'da forma giyen İspanyol sol kanat oyuncusu Riera ile her konuda anlaştı. 26 yaşındaki İspanyol oyuncu asistleri ve isabetli ortalarıyla tanınıyor. Riera'nın Kulübü Espanyol ile 2010'a kadar sözleşmesi bulunuyor.
Kaynak: Habertürk
Fernando Gago
26.Ağustos.2007, 03:49
Mehmet Topuz transferin gerçekleşme ihtimali çok çok az İnanmak istemiyorum bu habere sonra hayal kırıklığına uğruyoruz :p :D
efe24
26.Ağustos.2007, 03:50
mehmet topuz haberleri dogrudur inş. ama pek zannetmiyorum
fmsmyrna
26.Ağustos.2007, 03:53
Fakat Bayern stad isminden dolayı yaklaşık 600-700 milyon euro para kazandı.. yakın senesinde.
Elbette Toni,Klose vs. bu tarzda isimler alınsın demiyorum ki şuanda kulübümüzun bu tarz oyuncuları transfer edebileceğini düşünmüyorum.Ancak bence transfer erken bitirilebilindiği kadar erken bitirilmeli.Elemeyi beklemeye gerek yok.
eGowiCh
26.Ağustos.2007, 03:57
Mehmet Topuz haberleri her zamanki gibi yine yalan, bu yıl da satmaz Kayserispor onu. Aurelio üstüne para verse yine geri dönmesini istemem, gündeme bile gelmesin artık.
aykut_gencfb
26.Ağustos.2007, 04:20
mehmet topuzu satmıyorus diye bağırıoyo kayseri yönetimi bunlar yine de yazıo ya kardeşim şu Süleyman Hurma mıydı neydi manegerleri bu adamı meşhur ettinis ya bu kolpa haberler yüzünden o adamı görmek istemioz artık ya
deniz.91
26.Ağustos.2007, 04:53
Mehmet Topuz kalack diyoz hala adamlar yazıp çiziyo bu saatten sonra Topuz satılırmı akıl var mantık var lig başlamış gerçi normaldede satmıyoruz ama anlamıyolar
Onurap
26.Ağustos.2007, 04:53
Fenerbahçe c.ronaldoyu alsa inanırım ama m.topuz imkansız..
:D
EreN
26.Ağustos.2007, 04:59
Fenerbahçe c.ronaldoyu alsa inanırım ama m.topuz imkansız..
:D
Bizi bu haddeye getirenler utansın! :D:D:D
belkide olur bilemeyiz. Sol açık şart zaten.
GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2007, 05:01
Riera için Liverpool'un teklifini reddetmiş Espanyol diye bir yerde okumuştum.Ne kadar doğru bilemem..
Varonil
26.Ağustos.2007, 05:05
Mehmet Topuz haberleri her sene olduğu gibi yalan,yahu bu basın bu kadar mı yüzsüz olur.Süleyman Hurma o kadar afiş bastırdı,bas bas bağırıyor her yerde satmayacağız diye.Satmaz Kayseri M.Topuzu.
JunkChorn
26.Ağustos.2007, 05:13
Satmasın:)
Riera güzel transfer olur aslında..Ayrıca Aurelio gelmeyecek bu kesin
QaaN-07
26.Ağustos.2007, 17:17
Şu saatten itibaren en az 3 transfere ihtiyacımız var
Sol Kanat,Ön Libero ve olursa orta saha..
Mirza
26.Ağustos.2007, 18:39
Bizim transfer politikası muamma. Eğer yeni transferler yapılmazsa bu sezon tüm kulvarlardan umut kesilir. Kadroda çok istikrarsız futbolcu var.
TR.CaPTaiN
26.Ağustos.2007, 20:07
TFF tarafından 22.08.2008 tarihinde kulübümüze tebliğ edilen, FIFA Futbolcu Statüsü Komitesinin Tek Hakimi tarafından 15.08.2008 tarihinde alınan karar ile Mehmet Aurelio'nun Real Betis takımına kayıt edilmesine ilişkin olarak, İspanyol Futbol Federasyonu yetkilendirilmiş ve bu şekilde futbolcu ile kulübümüz arasındaki istihdam ilişkisi sona ermiştir. İstihdam ilişkisinin bu şekilde sonlandırılmasına ilişkin muhtemel tazminat talepleri bilahare karara bağlanacaktır.
Kulübümüz, futbolcumuza geçmiş hizmetleri sebebiyle teşekkür etmiştir. Artık arkaya bakmadan ileriye yürümek gerekmektedir. Yüzyıllık kulübümüz, ayrılan tüm futbolcularının yerini yeni futbolcular ile doldurmuş ve tarihi başarıları yenilenen kadroları ile elde etmiştir. Değişmeyen tek şey, Fenerbahçe Spor Kulübü ve onun yüksek idealleridir. Mevcut kadromuz ile yola devam edilecek, kadro yenilemesi teknik ekibin istekleri doğrultusunda yapılacaktır. 2008-2009 futbol sezonunda mücadele edecek kadromuzun, kulübümüzün yüksek beklentilerini karşılayabileceğinden en ufak bir şüphemiz yoktur. Kadromuz, hedeflenen başarılara ulaşabilecek güç ve tecrübeye sahiptir.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Neron_FB
26.Ağustos.2007, 20:40
2008-2009 futbol sezonunda mücadele edecek kadromuzun, kulübümüzün yüksek beklentilerini karşılayabileceğinden en ufak bir şüphemiz yoktur. Kadromuz, hedeflenen başarılara ulaşabilecek güç ve tecrübeye sahiptir.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Fb Taraftarlarının neredeyse hepsının bu konuda şuphesı ve endışesı var ama yonetımın yok..!! hadi bakalım... Insallah D.Kiev kazası tekrarlanmaz..
MaTRaKaN
26.Ağustos.2007, 20:43
Fenerbahçe kesinlikle ortasahaya birini almalıydı..
fmsmyrna
26.Ağustos.2007, 20:49
Partizan'ı bu kadroyla ve kadrodaki eksiklere rağmen geçebiliriz.Ama gruplar ve Turkcell Süper Lig'de ben bu sezon başarı beklemiyorum.Eğer gruplardan Uefa'ya gidersek iyi bir başarı yakalamış oluruz.
Jesus_FB
iyi de teknik ekip zaten transfer istiyor. Aragones kaç kere dedi zaten
aykut_gencfb
yönetim öle diyecek tabi....ihtiyacı olduğunu alenen beyan etmesi transfer edilmesi düşünülen oyunculun fiyatını yükseltecektir....yönetimde çok iyi biliyor ki kadro yetersiz...
PesimiSTyLa
26.Ağustos.2007, 20:50
Transferi kapattı mı şimdi Fb ? Benim görüşüm 1 DM almazlarsa çok zorlanırlar. 1 oyuncu almaları lazım o bölgeye.
Jesus_FB
26.Ağustos.2007, 20:52
Hele bir şampiyonlar liginden elenelimde ondan sonra alırlar bir gecede 3 kişiyi :mad:
EreN
26.Ağustos.2007, 20:52
İlginç, yönetim yani resmi site Aragones'i yalanladı...
Aragones ne demişti? Transferde sorumluluk yönetimde.. Yönetim ne diyor? İsterlerse alırız.
Ben bu sahneyi hatırladım. Zico adam istemiş yönetim almamıştı ve bu olay sonrasında zico anlatınca öğrenilmişti...
Yönetim yanlış yapıyor.. Fenerbahçe...
GodfatheR
26.Ağustos.2007, 21:07
Olmaz kardeşim olmaz bu kadroyla olmaz.Geçen sene bu takımda direk oynayabilecek sadece 14 kişi vardı ve sayı azdı.Bu sene ise bu sayı 12 ye düştü bence 12 den de az ya neyse.Transfer konusunda ki laitlik ne anlamak mümkün değil.Bu takıma bir ön libero,bir sol açık ve bir forvet lazım.
Semih sakatlandı yok.Kim oynıycak Partizan maçıında Güiza ile beraber.Allah korusun Güiza'ya şimdi bir şey olsa napı caz İlhah Parlak'la sezonun en önemli maçına çıkıcaz.Takımın bencine bakın bizi kim kurtaracak Can Arat'mı Gürhan'mı Yasin'mi,Ali Bilgin'mi sadece gülerim bu yedek kulübesine. Olmaz kardeşim olmaz büyük takımsan takımında en az çok iyi 3 forvet ve direk oynayabilecek 18 kişi olması lazım.Fenerbahçe yönetimi sakın biz kurumsal bir yapı kurduk demesin.Çünkü kurumsal yapıyı kırmuş takımlar.Teknik direktörlerinide alacağı oyuncularıda taaa önceki sezonun ortasından belirliyor.
Jesus_FB
26.Ağustos.2007, 21:09
Yönetimde belliki artk heyecanını yitirmiş yavaş yavaş kan değişikliğine ihtiyaç duyulmaya başlaıcak. Bu sene ki yüksek beklentileri bu kadronun karşılamasına imkan vermiyorum
eGowiCh
26.Ağustos.2007, 21:15
Aragones "Dörtlünün önüne bir futbolcu alacağız." demişti, ancak kulüp de "Kadromuz yeterli, teknik ekip isterse alırız." demiş, aradaki çelişkiye bakar mısınız? Yabancı kontenjanı diye bas bas bağırıyor başkan, fakat şu an 1 tane kontenjan boşken ve o kadar çok mevkiiye adam ihtiyacı varken (kaleci, sol açık, ön libero, sağ bek vs.) transfer yapılmayacak deniliyor. Selçuk sakat zaten, bir uzun sakatlık daha yaşasa ve Maldonado da cezalı olsa, ön liberoda kim oynayacak? Ön libero sorunu yaşandığı kesin ama hala adam alınmayacak deniliyor, bari geleceğe dönük genç bir ön libero alsalar, ama o da olmayacak.
Bu yıl başarısız olursak bence Aragones'in hiçbir suçu olmayacak, çünkü ne yazık ki kadro yetersiz. Geçen yılın kadrosuna bir tek Güiza alındı faydalı olabilecek nitelikte, onun dışında değişiklik yok, hatta kayıp var, yedek kaleci, ön libero gibi önemli mevkiilerde hem de. Bu sezon Allah bize sabır versin.
Memedov
26.Ağustos.2007, 21:19
Aurelio ' dan iyi bir ön libero alacağız demişti Aziz Yıldırım, madem oyuncu alamayacaksın ya da almayacaksın elinde ki oyuncuyu tutmayı bileceksin. Geçen seneye oranla tek takviye Guiza oldu, Aurelio gibi bir oyuncuyu kaybettik bu sene işimiz gerçekten cok zor.
fmsmyrna
26.Ağustos.2007, 21:20
Bir sol açık-ya da bek(ikisi birden olursa daha iyi)
Bir önlibero
Bir forvet
En az 3 oyuncuya kesin ihtiyacımız var.Ek olarak
Kaleci
Orta saha gibi transferlerde yapabiliriz.Ama bizim hiç transfer yapayacağımız söyleniyor.Eğer bu sezon kontenjanda 1 boşluk ile devam edersek Aziz Yıldırım'ın kontenjan lafı etmeye hakkı yoktur bence.Deivid ve Vederson dönünce kadro biraz daha genişeyecek ama yine yeterli değil.Volkan'a allah korusun birşey olursa halimizi düşünemiyorum zaten.
Ilhan
26.Ağustos.2007, 21:21
Fenerbahçe'nin Alex'i MC oynatmak zorunda kalmamak için çift yönlü oynayabilecek bir MC'ye mutlak ihtiyacı olduğu aşikar.
Jesus_FB
26.Ağustos.2007, 21:23
Yahu bu Aziz Yıldırım değilmiydi takımda en az 4 tane forvet olması lazım diyen. Semih sakat geçen maçta dizine tekme yiyen Güiza'da sakatlansa ne olcaktı halimiz ve bunlara rağmen mevcut kadro yeterli deniyor.
İnşallah bir yazım hatası falandır yada başka bir şeydir mutlaka transfere ihtiyaç var en az 2 adam alınması şart
Fietra 10
26.Ağustos.2007, 21:24
Geçen Hafta Fenerbahçe orta saha transferi için geç kaldı dediğimde bazı arkadaşlar lig için değil Şampiyonlar Ligi için orta saha transferi yapılacak henüz geç kalınmadı tarzında bir çıkışta bulunmuştu ama görüldüki bu orta saha Türkiye için bile yeterli değil ..Fazla küçümsememek lazım Türkiye'yi ..
GodfatheR
26.Ağustos.2007, 21:27
Aziz başkan yapmıyacağın şeyleri niye söylüyosun.Hani bu takıma çok kaliteli bir forvet ve avrupada oynayan bir Türk golcü alıcaktın.Bu sezonun tamamen bir hayal kırıklığı olmasından çok korkuyorum.
Onurap
26.Ağustos.2007, 21:39
f.bahçenin biraz dar kadrosu oldu..Geçen sene takımın şl de başarısılı olmasında en önemli olan 2 oyuncu deivid ve aurelio yok yerlerini dolduramadılar..En azından bir dm alınsa yine işler yoluna girebilirdi çok pahalı bi isim olmasında gerek yoktu..
eGowiCh
26.Ağustos.2007, 21:44
Kezman yerine lejyoner bir golcü alacaktı ama almadı. Yerli yedek kaleci almadı. Ön libero almadı.
Benim tahminim, Xabi Alonso ile Senna'ya yoğunlaşıldı, ikisinden de olumlu sonuç alınamayınca transfer iptal edildi. Daha doğrusu iki futbolcu dışında başka isimlere yönetim ağırlık vermedi, nasıl olsa ikisinden birini alırız mantığıyla hareket edip elde sıfır kaldı.
Bizim kadromuz geçen yıl ligde bile şampiyon olamadı, ama kadro güçleneceğine zayıfladı. Rakipler de aksine iyice güçlendi, bakınız Galatasaray Meira, Kewell, Baros, Trabzonspor Ünal, Selçuk, Song gibi isimleri aldı. Ancak bizim kadromuz sadece bir santrafor ile güçlendi. Sen bu takıma dünyanın en iyi santraforunu alsan kaç yazar ona top taşıyacak, orta açacak, defansta işini iyi yapacak adam olmadıktan sonra? Ne bir adam gibi sol açığımız var, ne ön liberomuz, ne yedek kalecimiz. Sağ bek için bile natürel sağ bek yok. Sol bek de öyle, R.Carlos sakatlansa oynayacak adam yok, Vederson var ama o da uzun bir müddet olmayacak.
EreN
26.Ağustos.2007, 21:59
Edu 4 hafta sakat.. buyrun burdan yakın
Onurap
26.Ağustos.2007, 22:00
EDU 1 AY YOK
Fenerbahçe, yarın akşam çıkacağı Partizan maçından önce sakatlardan gelen haberlerle moral bozukluğu yaşıyor.
Durumları kritik olan Edu, Selçuk ve Semih’ten hiçbirinin Partizan maçında sahada olacak durumda olmadıkları ve Fenerbahçe’nin yarın akşam bu oyunculardan mahrum kalacağı öğrenildi.
Edu’nun sakatlığının yaklaşık 4 hafta süreceği, Semih Şentürk’ün hafta sonu oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında görev verilmesi halinde sahada olabileceği, Selçuk’un durumunun ise gelecek hafta verilecek Milli Maç arasında netleşeceği bildirildi.
Fenerbahçe cephesindeki bu gelişmelerin yanı sıra sarı-lacivertli ekibin rakibi Partizan’ın ilk maçtaki eksiklerinin takıma katılmasıyla beraber Aragones’in kafasında soru işaretleri oluştuğu ve takım kurmakta zorlandığı ileri sürüldü.
İspanyol teknik adamın Edu’nun yerine savunmanın göbeğinde Yasin veya Önder’e forma vermesi bekleniyor.
MARATON.COM.TR ÖZEL
eGowiCh
26.Ağustos.2007, 22:07
Defansımız bu yıl epey zaaf vererek başladı sezona, inşallah Yasin veya Önder'den biri üstün bir form yakalar da hem kendisini hem bizi kurtarır.
fthz
26.Ağustos.2007, 22:21
Her işte vardır bir hayır genç isimler belki kendini gösterecektir :)
ZeroG
26.Ağustos.2007, 22:51
Tarihin en iyi Avrupa maçlarını oynatmış teknik direktörünü senin deyiminle yürüye yürüye şampiyon olamadı diye yollarsan, sırf hakkettikleri paraları istedikleri için Aurelio ve Serdar'ı satarsan, Appiah'ı küstürürsen, Fenerbahçe yönetiminin açıkçası futboldan anlamadığını düşünürüm.
Daha önce defalarca Alex'in isteği doğrultusunda oyuncu alındığını, başkanın takımın 11'ini kurduğunu okuduk.Hadi bizim basın kolpa da hangimiz yalandır diye geçiştirebiliyoruz ki bu haberleri?Fenerbahçe yönetimi anlamadığı transfer ve kadro konusuna fazla karışıyor anlaşılan.Yahu tamam iyi yönetimsin de biz stadı genişlettirdin, takıma para kazandırdın, takımı marka yaptın diye iyi yönetimsin dedik.Niye her giden teknik direktörün arkandan başkan işime karıştı sözlerini duyuyoruz?Her lafın teknik ekiple çelişir mi yahu?..
Her sene paramız var yıldız getiririyoruz dediğinde heyecanlanırdık.Getirirdin çünkü.İyi oynar ya da oynamaz o farklı mesele.Ama şimdi sattıklarının yanında aldıklarına sevinemiyorsa taraftar yanlış yapıyorsun demektir.Bence Serdar as kaleci olmaydı.Hem Volkan'ın nerde, ne zaman yapacağı belli olmayan hataları hem de disiplinsiz hareketleri yüzünden.Şimdi Volkan sakatlanırsa ne ya***az?Serdar gibi kaleci satılır mı?Hem de kulübe de sana sorun çıkartmazken...
Aurelio'ya 1 milyon Euro vermeye kıyamadınız mı?Şimdi daha yüksek maliyetlere oyuncu almaya çalışıyorsunuz.Eee takım Şampiyonlar Ligi'ne kalacak mı belli değil ama Aurelio'nun yeri de dolmadı.Appiah'ı bile ararsınız böyle işte...
Siz bu zihniyetle gidin yönetim Aragones size hiç katlanamaz.Size ihtiyacı da yok.Ezeli rakibimize de helal olsun.Taraftar artık sizden birşeyler yapmanızı bekliyor!...
eGowiCh
26.Ağustos.2007, 22:59
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_cq_DeJong001.jpg
Şimdi de Hollandalılar
Fenerbahçe ile ilgili transfer iddiaları bitmek bilmiyor. Fenerbahçe'nin kimi transfer edeceği henüz netlik kazanmazken, bu kez iki Hollandalı'nın ismi gündeme geldi.
Hollanda basını Sarı-Lacivertlilerin Hamburg'un Hollanda Milli Takımı'nda da forma giyen orta saha oyuncusu Nigel De Jong ile Valencia'da oynayan Hedwiges Madura ile ilgilendiğini iddia etti.
Hollanda'nın ciddi gazetelerinden De Telegraaf, Euro 2008 de yıldızı parlayan Nigel De Jong'un, Hamburg Kulübü ile 2 yıllık sözleşmesi bulunmasına rağmen, sözleşmesindeki maddeye göre önümüzdeki yıl 2 milyon Euro'ya serbest kalabileceğini yazdı.
Gazete, bu nedenle Hamburg kulübünün bu futbolcuyu 5-6 milyon euroya Fenerbahçe'ye verebileceğini yazdı. De Telegraaf Valencia'da oynayan 23. yaşında ve 1. 85 boyundaki Maduro'nun 4 milyon euro bonservis bedeli olduğunu belirtti.
Bu iddiaların yanı sıra Fenerbahçe yönetimi bugün resmi bir açıklama yaparak, Aurelio'nun geri dönmesinin söz konusu olmadığını ve transferi Teknik Direktör Aragones'in istekleri doğrultusunda yapacaklarını belirtti.
Bu arada İspanya'nın Marca Gazetesi bugünkü haberinde Aragones'in bir forvet, bir ortasaha ve bir kaleci istemesine rağmen, yönetimin bu isteklerini hala yerine getirmediğini yazdı.
Marca haberinde Xabi Alonso ve Senna'dan olumsuz yanıt alan Fenerbahçe Yönetiminin, Josico için Villareal'e teklif götürdüğünü ileri sürdü.
Öte yandan Partizan maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sakatların iyileşmemesi sıkıntı yarattı. Sarı-Lacivertlilerde Selçuk, Semih ve Edu'nun yarın forma giyemeyeceği belirtilirten, Teknik Direktör Aragones'in Edu'nun yerine Yasin'e görev vereceği ifade edildi.
(LİG TV)
GodfatheR
26.Ağustos.2007, 23:02
De jong Euro 2008 de bence en iyi ön liberolardan biriydi.Alırsak çok kaliteli bir oyuncu almış oluruz.Ama çok geç kaldık çok.
Onurap
26.Ağustos.2007, 23:02
Medya bile seferber oldu transfer için fenerbahçe yapmıyor :zuhaha
Sheriff
26.Ağustos.2007, 23:05
Bu arada Hollandalı demişken şu Engelaar'ı transfer etsek süper olurdu.. Gündemde yok ama çok iyi bir isim olurdu..
LaigLeNoiR
26.Ağustos.2007, 23:06
Fenerbahçeye yedek kaleci lazım.Forvet lazım Semih-Güiza-İlhan var galiba.
Aurelio gitmeseydi bu sene F.Bahçe'nin orta sahası müthiş olacaktı kanımca.
Aurelio
Emre-Alex
ZeroG
26.Ağustos.2007, 23:08
Bu arada Hollandalı demişken şu Engelaar'ı transfer etsek süper olurdu.. Gündemde yok ama çok iyi bir isim olurdu..
Dün Habertürk'teki Futbol Kulübü Programı'nda Mehmet Demirkol Fenerbahçe'nin almaya çalıştığı bir Hollandalı varmış dedi.Aklıma da ilk Engelaar geldi.Gelse gerçekten süper olur ama çok zor...
PesimiSTyLa
26.Ağustos.2007, 23:09
Schalke04 aldı.
Fernando Gago
26.Ağustos.2007, 23:14
Engelaar çoktan Schalke'ye gitti :)
Sheriff
26.Ağustos.2007, 23:17
Hadi ya, tüh kötü olmuş..
Sekopej
26.Ağustos.2007, 23:19
Olur olur sıkıntıya girmeye gerek yok. Şu maç geçsin 5 tane bile transfer yaparız. Boşuna harap etmeyin şimdiden kendinizi.:)
LaigLeNoiR
Çift yönlü bir orta saha denilince aklıma direkt olarak Hollanda'lı olmasıyla da Demy De Zeeuw geliyor :)
GodfatheR
De Jong haberi doğrudur inşallah bence şu anda alınabilecek en iyi oyunculardan biri.
Onurap
26.Ağustos.2007, 23:27
de jong ismi geçenler içinde en iyisi..De zeuw da fena değil fb alkmaar maçlarında takip ettiğim kadarıyla oldukça iyi bir oyuncu..
eGowiCh
26.Ağustos.2007, 23:33
Hamburg bütün önemli adamlarını sattı, maddi sıkıntı çekiyorlar galiba. Van der Vaart ve Kompany'i sattılar, Nigel de Jong'u da bize verseler muhteşem olur, bence tam aradığımız tip futbolcu, ilaç olur.
TR.CaPTaiN
27.Ağustos.2007, 00:42
De Jong nokta transfer olur. Yaşının genç olması da büyük avantaj. Fakat şurda transfer döneminin bitmesine 5 gün kala Hamburg onu satar mı ? Çok zor. Hele ki 5-6 m € karşılığında imkansız.
deniz.91
27.Ağustos.2007, 00:49
De jong Fbnin aradığı isim kanımca
GodfatheR
27.Ağustos.2007, 00:53
5-6 M Euro gibi bir bedelle bu oyuncuyu alırsak çok iyi bir iş çıkarmış oluruz bence.
eGowiCh
27.Ağustos.2007, 01:02
De Jong nokta transfer olur. Yaşının genç olması da büyük avantaj. Fakat şurda transfer döneminin bitmesine 5 gün kala Hamburg onu satar mı ? Çok zor. Hele ki 5-6 m € karşılığında imkansız.
Kompany ile Van der Vaart'tan sonra bir as oyuncularını daha satmazlar diye düşünüyorum. Bu da basının bir uydurması ama keşke olsa, gerçekten çok değerli bir transfer olur.
dakara
27.Ağustos.2007, 01:19
de jongu alırsa helal olsun fener yönetimine hamburga gelince vartı satan takım iyi para karşılığında jonguda satar
a.arıcı-11
27.Ağustos.2007, 01:46
De Jong bize büyükkatkı sağlar ama transfer sezonundan birkaç gün önce satarlarmı o da ayrı muamma.Ayrıcabu adam Hamburgla Avrupa kupası maçına çıktı mı?
EreN
27.Ağustos.2007, 02:33
P. Vieira ismi düştü haberlere ama?
deniz.91
27.Ağustos.2007, 02:45
Patrick Vierayı alırsa 2 yıl oynar en fazla ama süperde oynar.Dünyadaki en iyi önliberolardan biri
physicist87
27.Ağustos.2007, 03:09
Viera gelsin Jong gelsin davids gelsin xabi gelsin biri gelsin artık ama yaaa : ((
C h A o S
27.Ağustos.2007, 04:08
Appiah Juventus'da.Star Spor son dakika haberi olarak verdi.
Fernando Gago
27.Ağustos.2007, 06:21
Juventus sözleşme imzalattığına göre Appiah iyileşmiş yada ufak sorunları kalmıştır Yani yönetim bazı konularda inat yapmasa işi "gurur meselesi"ne çevirmese sağlam bir Appiah bu sene kadromuzda olacaktı veya ii bir paraya satacaktır ahh yönetim ahh
Jesus_FB
27.Ağustos.2007, 06:23
Şu Aziz Yıldırım'ın kibiri öldürecek beni
KaF KeF
27.Ağustos.2007, 06:26
Aynen Yahu..Neden Bu Kadar Kibirli ?
Sekopej
27.Ağustos.2007, 06:52
Appaih sözleşmesi devam ederken bıraktı gitti arkadaşlar, oradan da tazminat gelecektir.
Cengo
27.Ağustos.2007, 06:54
Engelaar Schalke'de ve önlibero değil, fiziğine aldanmayın, defansif iyi değildir.
P. Vieira ismi düştü haberlere ama?
yuh (/o)
fmsmyrna
27.Ağustos.2007, 07:16
Yönetim forma alın ve stadı doldurun diyorda kendine hiç bakmıyor sanırım.Türkiye şartlarına göre çok iyi sayıda forma satılıyor ve pahalı biletlere rağmen stadın büyük bölümü doluyor.Ancak bunlarında bir karşılığı olmalı iyi bir kadro ve en azından Saracaoğlu'nda baskıyı rahat kurabilen bir takım.
KaF KeF
27.Ağustos.2007, 23:45
"Josico F.Bahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak"
İspanyol spor gazetesi Marca, Fenerbahçe'nin, Villarreal'de oynayan orta saha oyuncusu ''Josico lakaplı'' Jose Jo**uin Moreno Verdu ile anlaştığını iddia etti.33 yaşındaki orta saha oyuncusu Josico ile Fenerbahçe'nin bugün 2 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtilirken, transferin gerçekleşmesiyle "Luis, rahat nefes alabilir" denildi. Fenerbahçe, Mehmet Aurelio'nun Real Betis'e gitmesi sonrasında orta sahadaki boşluğunu doldurmak için oyuncu arıyordu. Marca gazetesine göre, teknik direktör Luis Aragones'in göreve geldikten sonra Fenerbahçe yönetiminden bir kaleci, bir orta saha, bir de libero talebinde bulunduğu öne sürülüyor.
Sporx'ten, Josico kimdir, kısaca...
Villarreal'de 2002 yılından beri forma giyen İspanyol oyuncu takımda aynı zamanda ikinci kaptan görevinde. Tam adıyla José Jo**uín Moreno Verdú 33 yaşında ve 1.77 boyunda. Orta sahada çalışkan ve sert görüntüsüyle dikkat çeken İspanyol oyuncunun en büyük özelliği defansif yönünün kuvvetli oluşu. Geçtiğimiz sezon 13 kez Villarreal forması giyen Josico F.Bahçe'nin transfer etmek istediği Senna'ya formayı kaptırmış durumda. Albacete Balompie ekibinde profesyonelliğe başlayan Josica 2002 yılında UD Las Palmas ekibinden kadroya katılmıştı.
27.08.2008
Kaynak : AA
Varonil
27.Ağustos.2007, 23:50
De Zeeuw,De Jong gibi isimleri konuşurken adı geçen isme bak.Senna olmayınca yedeğini mi alacaklar yani.Bu mudur Fenerbahçe'nin alacağı oyuncu.Doğru değildir umarım bu haber,açıkcası daha iyi bir birinin gelmesini beklerim.
TR.CaPTaiN
27.Ağustos.2007, 23:53
3 ay sonra 34 yaşına girecek genç Josico.
Rsa
27.Ağustos.2007, 23:54
Kim bu adam, ilk defa duyuyorum.O kadar beklemenin sonucu hem yaşlı hem de bilinmedik bir adam almak mı?Umarım yalandır..
Fernando Gago
27.Ağustos.2007, 23:56
İspanya Basınına bakarsak Senna Eto'o Fenerbahçe forması giyiyor olacaktı bu haberi doğru olabilmesine ihtimal vermiyorum
Jesus_FB
27.Ağustos.2007, 23:59
Lig tv'de izledim Fenerbahçe muhabiri Fener de jong için uğraşıyor o olmazsa her konuda anlaştıkları josico'ya imza attıracaklarını söyledi
eGowiCh
28.Ağustos.2007, 00:02
Josico: Sadece detaylar kaldı
Villarreal'de forma giyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Josico, Fenerbahçe'ye transferinin çok yakın olduğunu söyledi.
http://www.ntvspor.net/Images/34547.jpg
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Senna'nın kulübünde kalmasının ardından rotasını Jose Jo**uin Moreno Verdu'ya çevirdi.
Fenerbahçe'nin prensipte anlaşma sağladığı Josico lakaplı Jose Jo**uin Moreno Verdu, "Fenerbahçe iyi bir takım ve orada oynamak isterim" dedi.
Josico, Fenerbahçe'ye transferinin "çok yakın" olduğunu, ancak henüz detayların sonuçlanmadığını kaydetti.
Transferin 24 saat içinde netlik kazanacağını ifade eden İspanyol futbolcu, "Sadece Luis Aragones ve Güiza'yı değil, Fenerbahçe'yi geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nden de tanıyorum. Roberto Carlos'u biliyorum. İyi bir takım" şeklinde konuştu.
33 yaşındaki futbolcu ayrıca, Türkiye ve Fenerbahçe hakkında bilgi almak için Villarreal'den takım arkadaşı Nihat Kahveci ile de konuştuğunu belirterek, "elbette ki iyi şeyler söyledi. Kendi ülkesi" yorumunda bulundu.
NTV Spor
Varonil
28.Ağustos.2007, 00:03
De Jong'u bitirebilirler umarım..Kesinlikle çok iyi bir transfer olur,daha yaşı da iyi,çok iyi bir şekilde faydalı olur.
PesimiSTyLa
28.Ağustos.2007, 00:07
Sanırım Josico gelecek. De Jong'u bırakmayabilir Hamburg.
Fernando Gago
28.Ağustos.2007, 00:08
Josico gelecekse hiç transfer yapmayalım bence Selçuk Deniz Maldonado ile idare ederiz . . . Yönetimi sıcak çarptı heralde
Addolorato
28.Ağustos.2007, 00:11
Colsa gelse çok daha iyi..
eGowiCh
28.Ağustos.2007, 00:11
Josico alınacak gibi görünüyor ki bence bu hiç iyi bir transfer olmaz. Belki de yılın en kötü transferi olur, hakkaten anlam veremiyorum, Maldononado'dan ders almadılar herhalde, gidip bir ülkenin U-17'sindeki ön liberoyu alsınlar daha iyi.
TR.CaPTaiN
28.Ağustos.2007, 00:13
Josico için yapılmış bir video. Youtube'a farklı yollardan giren arkadaşlar '' Star Josico '' yazarak ulaşabilirler.
http://www.youtube.com/watch?v=IpKNc2styyI
Top ayağına geldiği zaman doğru pas atması için dua ettiğimiz Selçuk'a razıyım. Yeter ki Josico gelmesin.
Sheriff
28.Ağustos.2007, 00:17
Josico alınacak gibi görünüyor ki bence bu hiç iyi bir transfer olmaz. Belki de yılın en kötü transferi olur, hakkaten anlam veremiyorum, Maldononado'dan ders almadılar herhalde, gidip bir ülkenin U-17'sindeki ön liberoyu alsınlar daha iyi.
Sen ne alınacak gibi duruyor dediysen alamadık, yüzden buda kesin gelmeyecek diyorum :zuhaha
Fernando Gago
28.Ağustos.2007, 00:31
Türkiye'nin tüm spor haber sitelerine düştü bu haber Yöneti bu transfer sezonunda sınıfta kaldı Bu sene Avrupa da başarı hayal olur ancak
Onurap
28.Ağustos.2007, 00:39
vay be sen aurelio gibi adamı hemde türk statüsünde egoların yüzünden kaptır sonra josica nın peşine düş..İlginç.
BlackEagle19o3
28.Ağustos.2007, 00:53
Josico gelirse; Xabi, Senna gibi isimlerin geçti bir transfer döneminde alındığı için komedi olur.Colsa bile daha iyidir...Aslında bu ikisini de alıp paranı çöpe atacağına ya git iyi bir ön libero al ya da Selçuk'a , Maldonado'ay güven;)
GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2007, 00:54
Josico'nun Fm profili.En azından iyi kötü bir fikir vermesi için..
http://www.fmscreenshots.com/images/g44a6eczgl0nyhbixvm3.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)
fmsmyrna
28.Ağustos.2007, 00:58
Lig Tv haber bültenine Marca gazetesinden biri bağlandı Josico ile kayıt dışı konuştuğunda Fenerbahçe'ye gelmek istediği söylemiş.Eğer kulüpler anlaşırsa yarın İstanbul'a gelebilirmiş.
Gelirse rezalet olur kanımca ası alamadık yedeğini alalım.
TR.CaPTaiN
28.Ağustos.2007, 01:00
Kariyer desen yok, son dönemlerde formda desen değil geçen sezon topu topu 857 dakika oynamış. Daha genç şans bulur değerlendirir desen, o hiç değil. Bu adamın neyi bizim yönetimi cezbetti cidden merak ediyorum.
Mirza
28.Ağustos.2007, 01:18
Uydurma bir haberdir arkadaşlar, inanmayın. Marca yazmış bu haberi Ispanya'da. Bu gazete daha önce 15 tane transfer senaryosu yazdı bize 2'i doğru çıktı : Güiza ve Aragones. Bence doğru değil. Dünyaca ünlü yıldız olsa yaşını kapatır ismiyle misal Carlos. Öyle bir oyuncuda değil. Alınan kombinelere yazık, insan onlara üzülür de iyi bir transfer yapar.
dakara
28.Ağustos.2007, 02:44
şaka gibi bu adamı anadolu külüplerinde bile almam ben bu adamı
efe24
28.Ağustos.2007, 02:48
hadi geldi diyelim yıllık en az 3 m.yuro ya oynar:S
fthz
28.Ağustos.2007, 02:50
Carlos gibi biri gelse neyse ama bu Josico 32 yaşında ve pekte parlak bir transfere benzemiyor.
RaSenGan
28.Ağustos.2007, 06:37
Aurelio'nun yerini Josico dolduramaz kesinlikle.Daha iyi bir transfer yapabilirdi Fenerbahçe o bölgeye.
TR.CaPTaiN
28.Ağustos.2007, 06:40
Ntv'de şu anda 2 yıllık anlaşıldığı yazıyor.
Fernando Gago
28.Ağustos.2007, 06:41
Hiç gerek yoktu böyle bir transfere tam anlamıyla "gereksiz" bir iş oldu Kontejyan doldu boşu boşuna
Sekopej
28.Ağustos.2007, 06:43
Aragones Senna'yı istiyordum o bölgeye ama olmadı, bugün de Önder'le doldurmaya çalıştık dedi. Josica'yı sordular, yarın gelecekmiş dediler ve Aragones de hiç haberi yokmuş gibi "Eğer gelecekse iyi bir oyuncu, faydalı olacaktır" dedi.
Ama yönetim hoca isterse diyor, Aragones'in de yarın gelip gelmeyeceğinden haberi yoksa, bu nasıl durumdur diyorum kendi kendime.
Fernando Gago
28.Ağustos.2007, 06:45
*Senna'ı almak istiyoruz
-Yok satmayız Yedeğini verelim ?
* Hmm ... Olur :schaf:
Gordon olayı gibi oldu :p
BeeTLeJuiCe
28.Ağustos.2007, 06:47
Colsa gelseydi keşke. Josico sonbaharınında sonbaharında. Resmi sitede açıklama yok umarım almayız.
Nedvedmania
28.Ağustos.2007, 06:47
Bence bu adam çok iyi bir performans göstericek .
RaSenGan
28.Ağustos.2007, 06:48
Aragones Senna'yı istiyordum o bölgeye ama olmadı, bugün de Önder'le doldurmaya çalıştık dedi. Josica'yı sordular, yarın gelecekmiş dediler ve Aragones de hiç haberi yokmuş gibi "Eğer gelecekse iyi bir oyuncu, faydalı olacaktır" dedi.
Ama yönetim hoca isterse diyor, Aragones'in de yarın gelip gelmeyeceğinden haberi yoksa, bu nasıl durumdur diyorum kendi kendime.
Milan Shevchenko'yu alıyor Ancelotti gazeteden öğreniyor transferi :D Aragones'inde haberi yoktur yarın öğrenir (:
Sekopej
Ben Fenerbahçe yönetiminin bu oyuncuyu tanıdığını bile sanmıyorum. Aragones mutlaka bu ismi vermiştir. Hocanın istediği bir oyuncuysa demek ki faydalanacak. Tabi Maldonado'yu da hoca istemişti o da ayrı konu.:p
TR.CaPTaiN
Bu transfer hakkında söylenecek çok şey var. Resmi olarak açıklansın bakalım.
Rsa
28.Ağustos.2007, 06:50
Josica kesin olarak geldiyse bence yanlış bir transfer olur.Hem yaşlı hem bilinmedik bir oyuncu.Umarım performansıyla beni yanıltır ve yediklerimi yutarım..
Addolorato
28.Ağustos.2007, 06:50
Maldonado çok daha iyi bir futbolcudur josico tamamen gereksiz bir transferdir edgar davids gelse çok daha iyiydi açıkcası
Universal
28.Ağustos.2007, 06:52
10 milyon € geldi, UEFA'dan bu para ile Josico alındı ama; herkesin üstünde kuşku olması doğal çünkü; hiz izlemedik. Josico'nun takıma ısınması uzun sürerse anca ikinci yarı gerçek perforansını görebiliriz.
fmsmyrna
28.Ağustos.2007, 06:54
Xabi ya da Senna'dan birini garanti görüyorlardı herhalde onlar olmayınca da gündemde olmayan gelmesi kolay olan bir oyuncu alındı.
Bİrde bonservis verecek miyiz bu oyuncuya bonservis ödersek iyice saçma olur.
enforcer
28.Ağustos.2007, 07:06
resmi sitede Aragones'in maç yorumları kısmında Josico ile ilgili kısım yok...
Sekopej
28.Ağustos.2007, 07:09
Ya başka bir sürpriz isimle anlaştılar ya da şu maç yorumları tamamlandıktan sonra resmi açıklamayı yapacakları için koymadılar. Ama yarın kura çekiminden sonra da açıklayabilirler arada kaynaması için çünkü gelen Josica olacağı için tepki gelmesi yüksek.
LaigLeNoiR
28.Ağustos.2007, 07:16
Gordon olayını hatırlattı bana gelişi.Umarım sonuda öyle olmaz.
goosfraba
28.Ağustos.2007, 07:19
Yahu Gordon transferi ile Josico transferinin ne alakası var? Nasıl bir benzetmedir bu? Josico tamamen Aragonesin referansları sonucunda alınmış bir futbolcudur. Yoksa yönetim ne diye bilinçsiz iş yapsın. Beşiktaş Gordon'u aldığında sağlık kontrolünden bile geçirmemişti.
EreN
28.Ağustos.2007, 07:45
Josi gelme istemiyorum seni..
Git torunlarınla oyna sen! diyesim geliyor ama
çok acımasız değilim :)
GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2007, 07:57
Josico açıkcası açıkcası gündeme gelen isimlerden sonra heleki yaşı dolayısıyla büyük hayalkırıklığı yaşatacaktır ama çokta ön yargılı olmamak lazım.Aragones istediyse bir bildiği vardır.Göreceğiz nasıl bir performans sergileyeceğini zamanla..
Yahu Gordon transferi ile Josico transferinin ne alakası var? Nasıl bir benzetmedir bu? Josico tamamen Aragonesin referansları sonucunda alınmış bir futbolcudur. Yoksa yönetim ne diye bilinçsiz iş yapsın. Beşiktaş Gordon'u aldığında sağlık kontrolünden bile geçirmemişti.
http://www.haberler.com/besiktas-in-yeni-transferi-gordon-schindelfeld-haberi/
KaF KeF
28.Ağustos.2007, 08:00
Ama Gözünde ki Problemi göremedilier..:)
Jesus_FB
28.Ağustos.2007, 08:01
parayla rezil olmak böyle bir şey olsa gerek :mad:
barahir
28.Ağustos.2007, 08:02
Selçuk ve maldo çok sevinmiştir bu transfere:D
Jesus_FB
28.Ağustos.2007, 08:03
Selçuk ve maldo çok sevinmiştir bu transfere:D
Tabi canım bize yedek aldılar diye uçuyorlardır havaya
goosfraba
28.Ağustos.2007, 08:04
http://www.haberler.com/besiktas-in-...elfeld-haberi/ (http://www.haberler.com/besiktas-in-yeni-transferi-gordon-schindelfeld-haberi/)
Şemsi haberin olması yetmiyor, resim vb. şeylerinde olması lazım. Herkes böyle haber yapar. Peki sağlık kontrolünden geçti bu adam, göz problemine ne diyeceksin, eğer geçseydi sağlık kontrolünde takılırdı zaten :) Her neyse gordon-josico transfer benzetmesine noktayı burada koyalım. İki transferde birbiriyle alakasız zaten.
GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2007, 08:06
İyide nereden biliyorsunuz bu sorunun sonradan oluşmadığını? Ki sağlık kontrolünden geçirilip geçirilmemesinin Gordon transferine benzemesiyle alakası yok bence.Bizde Drpic'i almaktan vazgeçtiğimizde yedeğini aldık.Fenerbahçe'de Senna'yı alamayınca yedeğini alıyor.Burada benzemeyen tek şey oda bir tarafın vazgeçmesi,diğer tarafın alamaması ki oyuncular göz önüne alındığında bu farklılığın olmasıda normal.
Neyse arkadaşlar benzetmiş.Umut abide Gordon sağlık kontrolünden bile geçirilmedi demiş.Yanlışını düzeltmek için eklemiştim haberi.Uzatıpta konu dışına daha fazla kaymayalım..
Resimide ekleyip bu konuya son verelim diyorum.:)
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:oq_l540qE7LY0M:http://image.haber7.com/haber/100410.jpg
http://img.sabah.com.tr/im/2008/02/05/FA0DBC39A692D24093EC2BFFr.jpg
physicist87
28.Ağustos.2007, 08:08
Eğer böle bi trAnsfer yapmışsak, gerçekten ÇOK YAZIK .. !!
Raten
28.Ağustos.2007, 08:18
Sanırım haberin asıl kaynağı Marca gazetesi Lig Tv, Ntv Spor, Anadolu Ajansı, Sporx de haberi yayınladı ancak resmi sitede bununla ilgili ne bir yalanlama ne de açıklama var.Bence de hiç de iyi bir transfer olmaz hatta kötü transfer olur.Maduro'nun ismi geçiyordu o ne oldu acaba.Ayrıca resmi sitede Aragones'in basın toplantısının yazıldığı haberde Aragones'in şöyle dediği yazıyor '' Kadronun yeterli olduğunu düşünüyorum ''.
erdili
28.Ağustos.2007, 08:18
Josico transferi tur sevincime gölge düşürdü :(
boy desen yok
tanıyan desen yok
youtube'da video desen yok
yaş desen çok
ya aurelio öyle bi zamanda bıraktın gittin ki bizi bu kötü transfere de sebeb oldun.
maldonado ayarında bi adam alacaksanız hiç almayın daha ii, keşke bi sol açık alsalardı onun yerine. çok canım sıkıldı ya :(
Ouzy
28.Ağustos.2007, 08:30
Josico'nun FM'deki özelliklerini alabilir miyim?
Addolorato
28.Ağustos.2007, 08:34
Josico'nun Fm profili.En azından iyi kötü bir fikir vermesi için..
http://www.fmscreenshots.com/images/g44a6eczgl0nyhbixvm3.jpg (http://www.fmscreenshots.com/)
Al sana josico
Cengo
28.Ağustos.2007, 10:09
Josico nedir, şaka gibi!!
Raten
28.Ağustos.2007, 10:11
Keşke öyle olsa ama büyük ihtimal gibi duruyor.
Mirza
28.Ağustos.2007, 16:49
Fenerbahçeli arkadaşımın birinin Josico yorumuna çok güldüm yahu. (:
Yazmış ki :
Koskoca Fenerbahçe Cumhuriyetini huzurevine çeviriyorlar.
Harbiden de öyle.. Ne hale getiriyorlar takımımızı yahu. (:
nekop
28.Ağustos.2007, 16:57
Josico mu? Bu transferle Selçuk ilk 11'i garantiledi.
El Barto
28.Ağustos.2007, 16:59
Adı hiç geçmeyen bir adam getirecekleri belliydi zaten. Performans gösterirse ne ala. Ancak bu zamana kadar transferlerde çok yanlış yapmayan FB bu sene bence hatalı transferler yaptı gelenler olsun gidenler olsun.
Ilhan
28.Ağustos.2007, 17:11
İçimde bir his Josico'nun çok başarılı olacağını söylüyor. Zaten başarılı olmazsa 1 yıl oynar, başarılı olursa 2 yıl.
JunkChorn
28.Ağustos.2007, 17:14
Josico bence gelmeyecek.Çünkü önelemede oynadı.Onu alırsak hakkaten ŞL'de oynamayacağı için fiyasko olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İçimde bir his Josico'nun çok başarılı olacağını söylüyor. Zaten başarılı olmazsa 1 yıl oynar, başarılı olursa 2 yıl.
Bana da boş adam değil gibi geliyor.
Fmdeki profile bakıp yorum yapmak bence doğru değil
Ilhan
28.Ağustos.2007, 17:18
Josico bence gelmeyecek.Çünkü önelemede oynadı.Onu alırsak hakkaten ŞL'de oynamayacağı için fiyasko olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bana da boş adam değil gibi geliyor.
Fmdeki profile bakıp yorum yapmak bence doğru değil
FM'deki profiline bakmadım ki. Sadece hissiyatımdan bahsettim. Aragones'le aynı dili konuşuyor en azından.
JunkChorn
28.Ağustos.2007, 17:24
FM'deki profiline bakmadım ki. Sadece hissiyatımdan bahsettim. Aragones'le aynı dili konuşuyor en azından.
Yok abi sana demedim.Yukarıda bir arkadaş fm profili istemiş ona cevaptı:)
enforcer
28.Ağustos.2007, 18:39
josico nerede öneleme oynadı? villarreal öneleme maçı oynamadı ki...
JunkChorn
28.Ağustos.2007, 18:52
Resmi sitede Josico diye arama yaptım ön eleme maçında oynadığı çıktı meğer geçen seneye aitmiş pardon.
Uyardığın için sağol enforcer
enforcer
28.Ağustos.2007, 18:57
sorun değil..
Universal
28.Ağustos.2007, 19:21
Cengiz abi, vakt-i zamanında belirtmiştin, ismini hiç konuşmadığımız bir oyuncu alacağımızı gerçekten öyle oldu. Herşeyeden öte son sahibi olduğumuz için büyük bir dez avantaj.
erdemzorer10
28.Ağustos.2007, 19:26
Josico geçen yıl ciddi bir sakatlık yaşadı ve bu yıl Senna nın ve Edmilson un ardından 3.yedek olarak bekliyordu..
Aragones dün maç sonrası açıklamasında bu konuda yönetime atıfta bulunarak Senna yı istediğini fakat olmadığını belirtti bir kez daha..
Selçuk ilk 11 deki yerini garantiledi böylece..en azından Türk futbolu adına iyi birşey
Nedvedmania
28.Ağustos.2007, 19:31
Bende öyle düşünüyorum.
Dün Starda ŞL programında Sunucu Josico resmen fenerbahçede dedi.
enforcer
28.Ağustos.2007, 20:13
resmi site açıklamayı yaptı... josico fenerde
TR.CaPTaiN
28.Ağustos.2007, 20:17
Utançlarından kapak bile yapamadılar.
6 Ocak 1977 Hellin İspanya doğumlu oyuncu. 2002 yılından bu yana Villarreal'de forma giyiyor.
Villarreal resmi sitesinde Josico (http://www.villarrealcf.es/principal.php?nombreModulo=fichaEmpleado&idmenu=5&idsubmenu=44&idempleado=6&idtemporada=5&idplantilla=1)
06.01.1975
Edit: Herhalde taraftar anlayınca düzelttiler. :]
PesimiSTyLa
28.Ağustos.2007, 20:25
Çok kötü bir transfer. Transfer yaptık demek için yapılan bi transfer...
BlackEagle19o3
28.Ağustos.2007, 20:30
İlk bakıldığında çok kötü bir transfer.Ama oynadıktan sonra daha kesin kararı verebiliriz.Avrupada hedeflerim var diyen bir takıma yakışmadğını söyleyebilirim...
Erci09
28.Ağustos.2007, 20:57
Kulübümüz, Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın ihtiyaçları doğrultusunda önemli bir transfere daha imza attı. Fenerbahçemiz La Liga'nın Villarreal takımında görev alan İspanyol oyuncu José Jo**uín Moreno Verdú (Josico) ile anlaşmaya vardı.
Oyuncu Madrid'den Iberia Havayolları'na ait bir uçakla bugün saat 16.30'da Atatürk Havaalanı'na gelecek.
Josico kimdir?
Josico olarak tanınan José Jo**uín Moreno Verdú, 6 Ocak 1975'te Hellin Albacete'de doğdu. Orta sahada defansa yönelik oynayan Josico, futbola profesyonel olarak Albacete takımında başladı. Üç sezon Albacete forması giyen Josico 97 maça çıkarken 7 de gol kaydetti.
1998-99 sezonunda Las Palmas takımına transfer olan İspanyol futbolcu 4 sezon bu ekibin formasını giydi. Las Palmas formasıyla 129 kez sahaya çıkan Josico 14 kez golle buluştu
2002-03 sezonunun başında Villarreal'e geçen Josico 6 sezondur bu takımda boy gösteriyordu. Villarreal ile 152 maça çıkan tecrübeli futbolcu 5 gole imzasını attı
Çalışkanlığı ve yüksek kondisyonu ile ön plana çıkan Josico, Villarreal'in La Liga ve Avrupa kupalarında yakaladığı başarılarda önemli bir rol oynadı.
Josico, 2003-04 sezonunda Villarreal ile UEFA Kupası'nda yarı final, 2004-05 sezonunda UEFA Kupası'nda çeyrek final, 2005-06 sezonunda da Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynama başarısı gösterdi.
Sekopej
28.Ağustos.2007, 20:59
Aragones'in 3. tercihiymiş. İlki Senna'ydı bunu kendisi de açıkladı, 2. konusunda bir bilgi verilmedi, 3. olarak da Josica ismini vermiş ve Josica takıma katıldı.
Zico geldiğinde de karamsar bir tablo vardı, oynanan ilk maçlardan sonra Zico'ya futbolu bilmiyor bile dendi bu ülkede. O nedenle daha sahaya çıkmadan eleştirilecektir Josica. Şu an için yönetim gerçekten kaliteli bir oyuncu bulamadı ve kısa vadede Josica'yı aldı. Aragones de mutlaka faydalanacaktır ki bu oyuncuyu istedi. O nedenle bekleyip görmekte fayda var, şu anda kimsenin Josica hakkında çok bilgiye sahip olduğunu sanmıyorum.
Bir ara Simao'ydu sanırım bu şekilde yaşlı gelmişti ve bir faydasını göremeden gönderilmişti. Her ne kadar beklentileri isim olarak karşılamasa da daha adam sahaya adımını atmadan acımasız eleştiriler yapmaya da gerek yok. Ama bu sene beklenilen transferler gerçekleşmedi maalesef, umarım Aragones ne yaptığının farkındadır ve zor günler yaşamayız.
uAsamet91
28.Ağustos.2007, 20:59
Allah'ım josico nedir ya...Cl de başarı istyosan josico gibi 3.sınıf hatta futbol hayatının son senesini oynayacak adamı getirmenin anlamı nedir ya.hep aragonesin işleri bu fenerbahceye çok zararı olcak bu adamın.Hadi geçmiş olsun şimdiden.
MeMo
28.Ağustos.2007, 21:02
Allah'ım josico nedir ya...Cl de başarı istyosan josico gibi 3.sınıf hatta futbol hayatının son senesini oynayacak adamı getirmenin anlamı nedir ya.hep aragonesin işleri bu fenerbahceye çok zararı olcak bu adamın.Hadi geçmiş olsun şimdiden.
Sanada fırsat geçti kötülede kötüle merak etme bi DM kaybettik diye bişey olmaz.Artık fanatikliğin bu kadarıda fazla dicem ama alıştık artık eğlenmeye devam et sen yorumlarını dikkate alanda yok.
KaPaLı
28.Ağustos.2007, 21:04
Herkes Josico karşıtı olmuş :) Bende şunu anlamıyorum Aragones dün akşam senna senna senna dedim ama o olmadı Josico geldi mutluyum dedi. Demekki güvendiği isimki oda mutluyum diyebiliyo. Zaten illa 11 olacak diye birşey yok tek pivot oyuncuyla oynayacağımızı söylemişti Aragones orda ya maldonado yada Josico olur. Ben güveniyorum Aragonese.
gtTs26
28.Ağustos.2007, 21:04
Fener'in ön liberodan ziyade adam gibi iş yapacak sağ ve sol açıklara ihtiyacı vardı ama ön libero alındı . Josico sönük bir isim bekleyip göreceğiz.
uAsamet91
28.Ağustos.2007, 21:10
inamoto'nun yaptıgı katkının çeyregini ya***ak kapasitede olmayan bir oyuncu.çok güzel transfer politikasi gercekden .17 milyon euroye 2.kezman'ı al para kalmadi heraLDe josico.fener bu sene çok sönük.
Sekopej
28.Ağustos.2007, 21:13
inamoto'nun yaptıgı katkının çeyregini ya***ak kapasitede olmayan bir oyuncu.çok güzel transfer politikasi gercekden .17 milyon euroye 2.kezman'ı al para kalmadi heraLDe josico.fener bu sene çok sönük.
Tamam eleştir, hepimiz eleştiriyoruz da bilip bilmeden sallama. Fanatiklik yapma, Fenerbahçe kötü transfer yaptı gideyim de bu konuda onlara geçireyim diye aklından geçirme.
Güiza 14 milyona 4 sene taksitle alındı, transferde geç kalındı, burada hata var vebu dönemde de kaliteli oyuncu transfer etmek gerçekten çok zor. Senna'ya 20 milyon verdikten sonra gelirdi bu takıma, sorun parada değil.
TR.CaPTaiN
28.Ağustos.2007, 21:18
Dünya kulübü olma yolunda ilerliyoruz.
Dünya kulübü olma yolunda ilerleyen bir takımın belli bir planı programı olur. Transferi son güne bırakmaz.
Kaliteyi arttırmayacak transfer yapmam.
Transferde kaliteyi Villarreal'in 3. yedeği konumundaki bir oyuncu arttıracaksa hiç kendimizi dünya kulübü olma yolunda ilerleyen takım diye kasmamıza gerek yok.
Gidenin yeri doldurulur. Aurelio'nun yerini dolduracağız
Dolduruldu. Sadece yaş olarak.
Fenerbahçe'nin istediği oyuncuyu alacak gücü vardır.
Villarreal'in 3. yedeğini kim istese alırdı. Fenerbahçe'nin burda diğer takımlardan pek bir farkı yok.
Parayı saklayacak değiliz.
Saklamayalım tabi. Josico gibi oyuncular varken paranın saklanmasının ne manası olabilir ki ?
Yurtdışında oynayan bir Türk çocuğu alacağız.
Transfer dönemi bittikten sonra mı olacak bu transfer ?
2010'a kadar Avrupa'da kupa kaldırmak istiyoruz.
Overmars'ın futbola geri döndüğü haberleri vardı onu takımımıza kazandırırsak, Stam'ı defansa koyarsak, Cafu'yu da sağ beke alırsak neden olmasın ?
Yönetimin yaptığı iyi işlerde nasıl göklere çıkarıyorsak hatalarında da hepsini açıklamakta sakınca yoktur bence.
Sekopej
28.Ağustos.2007, 21:20
Bu sene gerçekten yanlış bir transfer politakası izlendi, beklentilerin çok altında kalınıldı ama bu kadar da acımasız eleştiriyi haketmiyor bence. 1 tane 33 yaşında oyuncu alındı diye huzurevi muamelesi yapmaya da gerek yok.
Ama hatalı oldukları aşikar.
Fernando Gago
28.Ağustos.2007, 21:24
Ağzına sağlık Kaptanım :D Birde şu Roberto Carlos ayarında bir oyuncu alacağız açıklamasını ekleseydin :)
Sekopej
28.Ağustos.2007, 21:26
Ağzına sağlık Kaptanım :D Birde şu Roberto Carlos ayarında bir oyuncu alacağız açıklamasını ekleseydin :)
O zaman olmaz, alın size Carlos yaşında diyerek kendilerini haklı çıkarabilirlerdi.:D
Varonil
28.Ağustos.2007, 21:27
Transfer resmileşti sonunda,bakalım nasıl çıkacak Josico hep birlikte göreceğiz.Josico oynamadan,sahaya çıkmadan pek bir yorum yapmak istemiyorum ama bu transfer hakkında pek bir beklentim yok.Şampiyonlar Ligi gibi büyük bir arenada yüksek başarılar hedeflerken Aragones'in inşallah bu tercihi boş değildir demek istiyorum,zor günler yaşamayız umarım.
Edit:Muhammed abi şu anda hislerime tercüman olmuşsun,bende bunları düşünüyordum açıkcası :)
Fernando Gago
28.Ağustos.2007, 21:28
O zaman olmaz, alın size Carlos yaşında diyerek kendilerini haklı çıkarabilirlerdi.:D
Doğru ya hiç böyle düşünmemiştim :D
Mirza
28.Ağustos.2007, 21:37
Ben de bu transferi eleştirdim; ama bekleyip görmek lazım. Aragones ne yaptığını bilir heralde. Bakalım ...
gerrrard
28.Ağustos.2007, 21:40
Sanada fırsat geçti kötülede kötüle merak etme bi DM kaybettik diye bişey olmaz.Artık fanatikliğin bu kadarıda fazla dicem ama alıştık artık eğlenmeye devam et sen yorumlarını dikkate alanda yok.
Şöyle mi yazalım yani ?
Josico muhteşem bir transfer. Avrupa'yı bile salladı. Dünyanın en iyi tranferlerinden birini yapmış oldu Fenerbahçe. En az 30 Milyon Euro eder bu adam.
GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2007, 21:50
Uzun süredir beklenen önlibero en sonunda resmiyet kazandı.Aurellio'nun gitmesinden sonra yıldız oyuncu transferi beklentisini karşılayamadı açıkcası Fenerbahçe yönetimi.Belki uğraştılar böyle bir oyuncu almak için ama sonuç taraftar için çokta umut verici değil.
Josico'nun 32 yaşında olması ve 5 senedir Villarreal'de oynamış olması ve takımında 2.kaptan rütbesinde olması tecrübeli bir oyuncu olduğunu gösteriyor.Kariyerinde sezonluk oynadığı maçlara baktığımızda genelde yaklaşık 30 maç ortalaması yakaladığını görüyoruz.Geçen sene bu sayı baya düşmüş.Sanırım sakatlığınında etkisi var.Açıkcası dışarından baktığımızda son zamanlardaki Maldonado'yu direk keser görüntüsü vermiyor.Fenerbahçe'nin sezonluk 40-50 maç oynadığınıda göz önünde bulundurursak Maldonado ile rotasyonlu oynayabilir.Tabii birde uyum süreci var..
Lafın özü Fenerbahçe yönetimi bu transferle beklentileri karşılayamadı ama futbol isimlerle oynanmıyor.Performansını seyredip yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır..
KaF KeF
28.Ağustos.2007, 22:01
Fener taraftarının Josico isyanı
http://www.internetspor.com/images/news/9163.jpg
28 Ağustos 2008 Perşembe 14:25
Fenerbahçe'nin Aurelio'nun yerine transfer ettiği Josico taraftarları memnun etmedi. ****.com'da isyan eden taraftarların yorumları:
İNTERNETSPOR ÖZEL- Xabi Alonso, Senna derken dağ fare doğurdu ve Fenerbahçe Villareal'de Senna'nın yedeği olan Josico'yu renklerine bağladı. Yönetim futbolcunun faydalı olacağını iddia ediyor ancak taraftar bu görüşe pek katılmıyor. Fenerbahçeli taraftarların sitesi ****.com'da taraftarların hayal karıklığını dile getirdiği yorumlar giderek artıyor. Yönetime yönelik tepkiler ise çığ gibi büyüyor.
Taraftar yorumlarından bazıları:
Furkan: 33 yaşında Villareal´de yedek kalan oyuncuyu üstelik bonservis bedeli ödeyerek almak çok akıllıca(!) olmuş...
Curas: Hayırlı olsun. Biraz yaşlı gözüken ‚ futbolunu hiç bilmediğim bir isim seyretmeden önce olumsuz düşünmemek lazım ‚ umarım faydalı olur..
Devlet: Hayırlı olsun takımımıza. Büyük önyargılar var ama umarım biran önce hiç biri kalmaz.
Ziya Kılıçkara: Bu sezon da yabancı kontenjanını bir şekilde doldurduk. Ne diyelim hayırlı olsun.
Free Demon: Demek ki yararlı olacağı düşünülmüş‚şu saatten sonra destek olmaktan başka elimizden birşey gelmez. Hoşgeldin Josico!
Greenwel: Senna yemi ile‚ Josico diye bir balik tuttuk. Umarim bizi utandirir.. Artik desteklemekten baska çaremiz yok. Hadi Josico‚ utandir bizleri.
Mos: Bu transferi başka bir takım yapsaydı acaba neler denirdi.. Geçen sezon 13 maç oynamış. 31 yaşında ve yedek.. Takımından gözden çıkarılmış ve biz onu kurtarıcı gibi aldık... Oofff ki offf...Halbuki ne hayallerimiz vardı.
Deli 55: Hocanın isteği büyük ihtimalle ama ben memnun değilim açıkçası... Ön yargı ise ön yargı‚Chelsea gibi takımı yenip şampiyonla ligi kupasını almak istiyorsak bence olmaması gerekirdi‚ bizim isimli oyuncular alıp avrupayı titretmemiz lazım‚ herkes bizden bunu bekliyor.
Aslan Terbiyecileri: Yok yok yok. Yine günü kurtarmak adına laf olsun diye yapılmış bir transfer. (Resmi sitemizde de transfer ile ilgili açıklama var) 33 yaşındaki Senna olmadı Josico gelsin o da olmazsa 33 yaşında bi başkasını alırız. Nasılsa para basıyoruz klüp olarak! Anlıyamıyorum‚ daha doğrusu anlamak istemiyorum. Bu kadar zaman Josico için mi bekledik yani. Bravo alkışlıyorum yönetimi muhteşem bir transfer yaptılar (Sakın yanlış anlaşılmasın alkışlamam beğendiğim için değil tepki olarak )
Bati9: Süper yaaa; Her sene yabancı kontejyanina salla; bu şekilde avrupayla yarisamayiz diye aciklamalar yap; sonra kadroyu Maldonado´larla‚ Josico´larla doldur...
Umitallica: Mideme agrı girdi durduk yerde.. Neden acaba?
Hasan FB: Öncellikle hayırlı olsun‚tabi ki çubukluyu giyince desteğimizi vereceğiz.Yalnızca hepimiz ters köşe olduk bu transfer sezonunda hepimizin beklentileri farklıydı.Özellikle Mehmet Betis´e gittikten daha kaliteli bir isim bekliyorduk.
Mir@y: Sona kalan dona kalır... Madem açıklandı hayırlı olsun demekten başka çare yok..
Fuat Alkan: Emegi gecen herkesi tebrik ediyorum müthis bir transfer oldu ..!! Bu arada Fenerbahce resmi sitesinin girisine niye konmamis Josico ‚cok inanıyorsan bu adama asarsın en ebatlısından resmini ‚boyle kacacak delik arar gibi adamı alt haberlere sokusturmak neyin nesi..
Esquire: evet hocanın bir bildiği var. Senna´yi istiyordum diyor hoca. Peki Senna olmayınca ne yapilir? Onun ayarında bir transfer yapılır. Yönetim ne yaptı‚ onun kalitesinin çok altında bir oyuncu aldi. Avrupa´da herkes adımızı duyacak diyen yönetim en ucuz bileti 66 ytl olan yönetim‚ sürekli yabancı kısıtlamasından şikayet eden yönetim Josico´yu aldı. Google´da adını yaz doğru düzgün kayıt bile yok. Tamam iyi çıkabilir başarılı olabilir ama bu kesinlikle dünya takımı olacak bir takımın alması gereken futbolcu değildir. Genç yaşında olsa bile bir ihtimal alınırdı ama bu yaşta alınması hakkında yorum yapmak imkansız.
Emre Akarçay: Bir de utanmamamışlar imza töreni hazırlamışlar; VE KARŞINIZDA KASABA TAKIMININ DÜNYA YILDIZI VE TAKIMINDA ÖN LİBERONUN 3.İSMİ 34 LÜK JOSİCO YU GURURLA TAKDİM EDERİZ!
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ağustos.2007, 22:05
http://www.internetspor.com/images/news/9163.jpg
28 Ağustos 2008 Perşembe 14:25
Fenerbahçe'nin Aurelio'nun yerine transfer ettiği Josico taraftarları memnun etmedi. ****.com'da isyan eden taraftarların yorumları:
İNTERNETSPOR ÖZEL- Xabi Alonso, Senna derken dağ fare doğurdu ve Fenerbahçe Villareal'de Senna'nın yedeği olan Josico'yu renklerine bağladı. Yönetim futbolcunun faydalı olacağını iddia ediyor ancak taraftar bu görüşe pek katılmıyor. Fenerbahçeli taraftarların sitesi ****.com'da taraftarların hayal karıklığını dile getirdiği yorumlar giderek artıyor. Yönetime yönelik tepkiler ise çığ gibi büyüyor.
Taraftar yorumlarından bazıları:
Furkan: 33 yaşında Villareal´de yedek kalan oyuncuyu üstelik bonservis bedeli ödeyerek almak çok akıllıca(!) olmuş...
Curas: Hayırlı olsun. Biraz yaşlı gözüken ‚ futbolunu hiç bilmediğim bir isim seyretmeden önce olumsuz düşünmemek lazım ‚ umarım faydalı olur..
Devlet: Hayırlı olsun takımımıza. Büyük önyargılar var ama umarım biran önce hiç biri kalmaz.
Ziya Kılıçkara: Bu sezon da yabancı kontenjanını bir şekilde doldurduk. Ne diyelim hayırlı olsun.
Free Demon: Demek ki yararlı olacağı düşünülmüş‚şu saatten sonra destek olmaktan başka elimizden birşey gelmez. Hoşgeldin Josico!
Greenwel: Senna yemi ile‚ Josico diye bir balik tuttuk. Umarim bizi utandirir.. Artik desteklemekten baska çaremiz yok. Hadi Josico‚ utandir bizleri.
Mos: Bu transferi başka bir takım yapsaydı acaba neler denirdi.. Geçen sezon 13 maç oynamış. 31 yaşında ve yedek.. Takımından gözden çıkarılmış ve biz onu kurtarıcı gibi aldık... Oofff ki offf...Halbuki ne hayallerimiz vardı.
Deli 55: Hocanın isteği büyük ihtimalle ama ben memnun değilim açıkçası... Ön yargı ise ön yargı‚Chelsea gibi takımı yenip şampiyonla ligi kupasını almak istiyorsak bence olmaması gerekirdi‚ bizim isimli oyuncular alıp avrupayı titretmemiz lazım‚ herkes bizden bunu bekliyor.
Aslan Terbiyecileri: Yok yok yok. Yine günü kurtarmak adına laf olsun diye yapılmış bir transfer. (Resmi sitemizde de transfer ile ilgili açıklama var) 33 yaşındaki Senna olmadı Josico gelsin o da olmazsa 33 yaşında bi başkasını alırız. Nasılsa para basıyoruz klüp olarak! Anlıyamıyorum‚ daha doğrusu anlamak istemiyorum. Bu kadar zaman Josico için mi bekledik yani. Bravo alkışlıyorum yönetimi muhteşem bir transfer yaptılar (Sakın yanlış anlaşılmasın alkışlamam beğendiğim için değil tepki olarak )
Bati9: Süper yaaa; Her sene yabancı kontejyanina salla; bu şekilde avrupayla yarisamayiz diye aciklamalar yap; sonra kadroyu Maldonado´larla‚ Josico´larla doldur...
Umitallica: Mideme agrı girdi durduk yerde.. Neden acaba?
Hasan FB: Öncellikle hayırlı olsun‚tabi ki çubukluyu giyince desteğimizi vereceğiz.Yalnızca hepimiz ters köşe olduk bu transfer sezonunda hepimizin beklentileri farklıydı.Özellikle Mehmet Betis´e gittikten daha kaliteli bir isim bekliyorduk.
Mir@y: Sona kalan dona kalır... Madem açıklandı hayırlı olsun demekten başka çare yok..
Fuat Alkan: Emegi gecen herkesi tebrik ediyorum müthis bir transfer oldu ..!! Bu arada Fenerbahce resmi sitesinin girisine niye konmamis Josico ‚cok inanıyorsan bu adama asarsın en ebatlısından resmini ‚boyle kacacak delik arar gibi adamı alt haberlere sokusturmak neyin nesi..
Esquire: evet hocanın bir bildiği var. Senna´yi istiyordum diyor hoca. Peki Senna olmayınca ne yapilir? Onun ayarında bir transfer yapılır. Yönetim ne yaptı‚ onun kalitesinin çok altında bir oyuncu aldi. Avrupa´da herkes adımızı duyacak diyen yönetim en ucuz bileti 66 ytl olan yönetim‚ sürekli yabancı kısıtlamasından şikayet eden yönetim Josico´yu aldı. Google´da adını yaz doğru düzgün kayıt bile yok. Tamam iyi çıkabilir başarılı olabilir ama bu kesinlikle dünya takımı olacak bir takımın alması gereken futbolcu değildir. Genç yaşında olsa bile bir ihtimal alınırdı ama bu yaşta alınması hakkında yorum yapmak imkansız.
Emre Akarçay: Bir de utanmamamışlar imza töreni hazırlamışlar; VE KARŞINIZDA KASABA TAKIMININ DÜNYA YILDIZI VE TAKIMINDA ÖN LİBERONUN 3.İSMİ 34 LÜK JOSİCO YU GURURLA TAKDİM EDERİZ!
olayı çok güzel anlatmış Furkan...:icon_biggrin:
PesimiSTyLa
28.Ağustos.2007, 22:06
Uzun süredir beklenen önlibero en sonunda resmiyet kazandı.Aurellio'nun gitmesinden sonra yıldız oyuncu transferi beklentisini karşılayamadı açıkcası Fenerbahçe yönetimi.Belki uğraştılar böyle bir oyuncu almak için ama sonuç taraftar için çokta umut verici değil.
Josico'nun 32 yaşında olması ve 5 senedir Villarreal'de oynamış olması ve takımında 2.kaptan rütbesinde olması tecrübeli bir oyuncu olduğunu gösteriyor.Kariyerinde sezonluk oynadığı maçlara baktığımızda genelde yaklaşık 30 maç ortalaması yakaladığını görüyoruz.Geçen sene bu sayı baya düşmüş.Sanırım sakatlığınında etkisi var.Açıkcası dışarından baktığımızda son zamanlardaki Maldonado'yu direk keser görüntüsü vermiyor.Fenerbahçe'nin sezonluk 40-50 maç oynadığınıda göz önünde bulundurursak Maldonado ile rotasyonlu oynayabilir.Tabii birde uyum süreci var..
Lafın özü Fenerbahçe yönetimi bu transferle beklentileri karşılayamadı ama futbol isimlerle oynanmıyor.Performansını seyredip yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır..
33 yaşında. Ocak 6 da 34 olacak.
Sheriff
28.Ağustos.2007, 22:08
Her şeye rağmen alınmış olmuş bitmiş hayırlı olması dileğiyle.. Doğru bir transfermi? Hayır değil ama artık yapabileceğimiz tek şey faydalı olması için dua etmek :)
Memedov
28.Ağustos.2007, 22:10
Acaba Josico'yu kaç kişi karşılıcak havaalanında çok merak ediyorum. Aurelio'nun yerini dolduracak adama bak, Senna ile kıyaslıyoruz Aurelio'yu yönetim Senna'nın yedeğinin yedeğini alıyor.
Tebrikler.
GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2007, 22:14
Bu arada ne kadar bonservis bedeli ödendi acaba? Resmi açıklamada bundan bahsedilmedi sanırım.
efe24
28.Ağustos.2007, 22:15
tam bi skandal ne beklerken ne geldi
World Hollow o1
28.Ağustos.2007, 22:18
Hayırlı olsun..
İnanıyorum ki Güiza Josiko iyi anlaşır.. kanımca..
Wesley Sneijder
28.Ağustos.2007, 22:23
Transfer Fenerbahçe resmi sitesinde açıklandı, yarın 1'de imza atılacak...
Fernando Gago
28.Ağustos.2007, 22:31
FBTV'de şöyle bir altyazı geçiyor sürekli
Fenerbahçemiz kadrosuna bir yıldız oyuncu daha kattı
Böyle bir transferden sonra bu altyazı hakaret gibi bizleri aptal yerine koyuyorlar heralde
fmsmyrna
28.Ağustos.2007, 22:34
Belkide Aragones'in yardımcılarından biri seneye ayrılacak Josico'yu o göreve geçirebiliriz.
Mirza
28.Ağustos.2007, 22:48
Bir arkadaşımın kuzeni 2 yıl Ispanya'da ikamet etmişti, iş sebebiyle. Fırsat bu fırsat bir ona sorayım dedim Josicoyu. Josico'yu ona sorduğum da çok tecrübeli, tek problemi yaşı olur dedi. Güçlü, isabetli pas yapan, dayanıklı bir futbolcuymuş. Geçen sene sakatlığı nedeniyle oynayamamış. Başka da bilgisi yokmuş. Bu konuşmadan sonra faydalı olacağına inanıyorum, keşke biraz daha genç olsa. Tek problem yaşı.
KaPaLı
28.Ağustos.2007, 22:52
Herkes Josico'ya karşı hala daha. Yaa durun bu adam gelsin şöyle 5-10 maça çıksın sonra herkes eleştiriyo Josico'yu eleştirsin. Deivid - Maldonado çok iyi hatırlıyorum sezon başında yazılanları. o eleştirilen Deivid şampiyonlar ligi ve ligde çok kritik goller atmıştı. Maldonado bu sezona bence çok iyi girdi. Durun bakalım gelsin oynasın görelim. Azıcık sabır
Mirza
28.Ağustos.2007, 22:56
Josico transferinin kötü diye tabir edilmesinin 2 sebebi var :
1. Senna, Xabi gibi kaliteli futbolcuların isimlerinin geçmesi.
2. 33 yaşında olması.
--
Eğer Josico iyi oynarsa bu iki sebebi de ezer geçer. Onun için Şemsi kardeşim gibi artık Josico'nun futbolunu görmeden yorum yapmayacağım bu oyuncuya.
MaTRaKaN
28.Ağustos.2007, 23:07
Yönetim Senna ve xabi transfer dedikodularıyla taraftarları sadece oyaladı.
Josico 33 yaşında ve güzel oynayacağını zannetmiyorum.
Bu transferden en çok mutlu olan Selçuk olmultur heralde ilk 11'i garantiledi :D
Universal
28.Ağustos.2007, 23:19
Oktay Derelioğlu, zamanında Josico ile beraber Las Palmas'da oynamışlar. Oyuncunun çok hırslı olduğunu ve sahada hayalet gibi olup ne zaman ortaya çıkacağı belli olmayan ve bu yüzden de rakibe zorluk yaşatan bir isim olduğunu belirtti.
Sheriff
28.Ağustos.2007, 23:36
Bakalım bekleyip göreceğiz.. Umarım iyi oynar yüzümüzü kara çıkartır..
Jesus_FB
29.Ağustos.2007, 00:07
Biz hiç alışık değiliz transferleri teknik direktörün yapmasına. Ne kadar yönetime kızsakta biraz düşününce belliki Aragones aldırdı bu adamı benim garibime gidense Aziz Yıldırım nasıl he dedi ve bu adamı aldı aklım almıyor
eGowiCh
29.Ağustos.2007, 00:15
Josico transferi tamamen bir fiyasko. Deniz Barış'tan veya Selçuk'tan hatta Maldonado'dan ne fazlası var acaba Josico'nun? Sadece yaş fazlası var.
Maldonado öve öve bitirilememişti geldiğinde, kimisi sabredilmesinden yanaydı, kimisi de gönderilmesinden; madem üst düzey bir ön libero alınmayacaktı, Maldonado'ya sabredilseydi. Şimdi Josico'ya verilecek şans, Maldonado'ya verilse, hem Maldonado geçen yıldan tecrübeli hem de yaşı daha genç, o yüzden Maldonado daha faydalı olabilirdi. Çok gereksiz bir transfer, göz boyamak için yapılan bir transfer ve hatta son 5 yıldaki en kötü transfer bana göre.
İlla transfer yapmak zorunda mısın eğer ideal birini bulamadıysan, onu anlamıyorum. 33 yaşındaki adam için bonservis verdik, bir de yıllık maaş vereceğiz, bu adam hayal kırıklığı yaratırsa ki kontenjan açmak için ilk gönderilecek isim olacağından bir ton gereksiz yere para daha vereceğiz. Bari şimdi transfer yapılmayıp, ocak ayına kadar Avrupa'da oynayabilecek statüde bulunan genç ve geleceğe dönük bir oyuncu bulunup şimdiden transfer çalışmalarına başlansaydı, ama yönetim ne yazık ki doğru işler yapmamaya başladı.
Aragones'in Josico'yu istediğinden şüphe yok, lakin Josico muhtemelen listenin sonlarında yer alıyordur. Son tercih olarak alındığından eminim. Colsa alınsaydı 50 kat daha iyiydi, en azından istikrarlı ve daha genç bir isim.
Koca transfer sezonunda adam gibi bir ön libero bulamıyorsan bu senin sorunundur, hiç kimsenin değil. Senna ile Xabi Alonso'ya yoğunlaşmaktan alternatif isim aranmamış belli ki, keşke Nigel de Jong için şartlar en başından beri zorlansaydı, şimdiye transfer bitirilmişti.
Neyse, sağlık olsun diyelim, inşallah bize maddi yükü fazla olmamıştır bu transferin.
JunkChorn
29.Ağustos.2007, 00:18
Lütfen yahu lütfen!Tabiki de ahım şahım isim değil,yıldız değil!Ancak 2 sefer izledin mi?
Bu kadar fanatik olunmaz..Bi izleyelim iyi transfer değil ona kimsenin lafı yok ama izlemeden de geçmiş olsun denmez ki
GodfatheR
29.Ağustos.2007, 00:22
Helal olsun taraftarımıza böyle bir transfer için bile Yeşilköye kadar gitmişler :D
MaTRaKaN
29.Ağustos.2007, 00:28
Josico'yu Hava alanında karşılayama gelen taraftar sayısı : 8-10 :D:D
Sheriff
29.Ağustos.2007, 00:30
Yahu bir izleyin adamı bakalım belki iyidir:D transfer geldiyse karşılarsın, sonuçta gelmiş:) Hem bu ona bi moral olur gelir gelmez, eğer iyi bir oyuncuysa takıma hemen ısınmasını sağlar..
Bakalım gurbetci futbolcu gelecekmi..
GodfatheR
29.Ağustos.2007, 00:33
Gurbetçi oyuncu sözünden vazgeçildi sanırım :)
TR.CaPTaiN
29.Ağustos.2007, 00:36
Çok gereksiz bir transfer, göz boyamak için yapılan bir transfer ve hatta son 5 yıldaki en kötü transfer bana göre.
İlla transfer yapmak zorunda mısın eğer ideal birini bulamadıysan, onu anlamıyorum.
Kontenjan kontenjan diye ortalığı ayağa kaldırdığımızda birisinin karşımıza çıkıp; '' Yahu kardeşim sen kontenjan kontenjan diyorsun da bu sene 1 yabancı oyuncu hakkını niye kullanmadın ? '' dememesi için yapılmış bir transferdir. Bu transfer kesinlikle göz boyamadır. Tabi ne kadar boyayabilirse..
Josico'yu Hava alanında karşılayama gelen taraftar sayısı : 8-10
Bence çok bile.
Şunu da eklemeyi unutmuştum ekleyeyim. Roberto Carlos gibi dünya futboluna damga vurmuş bir oyuncu bile her ne kadar söyleyemesek de bazı maçlarda çok zorlanıyor. Roberto Carlos gibi bir ismin sol bekte zorlandığı yerde geçen sene topu topu 11-12 maç oynayan, ağır bir sakatlık atlatan Josico gibi birisinin önlibero gibi çok yüksek güç, kondisyon isteyen mevkide özellikle Avrupa maçlarında neler yapabileceğini göreceğiz.
Kezman'ın gidişine şimdi çok üzülüyorum. Hiç yoktan kontenjanı kapatması bile yeterdi.
eXcitinG
29.Ağustos.2007, 00:38
Bir takım için önLibero transferi her zaman zordur. Artık günümüz futboLunda takımın ve sistemin beyni oLan bu mevki için yerinde isimLer transfer etmek hakikaten zor bir haLe geLdi. Bu sistemde oynayan oyuncuLar eğer uzun zamandır aynı takımda oynuyorsa ve oynadığı oyuncuLar da uzun süredir takımda ise çok daha verimLi oLuyor. Bu ister adı duyuLmuş bir isim oLsun ister oLmasın. AureLio örneğinde gibi iLk geLdiğinde herkes tarafından eLeştiriLen ama zaman geçtikçe takımı tanıdıkça o mevkinin hakkını layıkı iLe yerine getiren bir isim haLini aLıverdi. Şu noktada Dünya çapında bir yıLdız geLse dahi Fenerbahçe o mevkide birkaç zaman sıkıntı yaşamaya devam edecektir. Çünkü ne oLursa oLsun o mevkide oynayan bir oyuncu savunmasının huyunu, orta sahada ki arkadaşLarının özeLLikLerini, forvette ki arkadaşLarının ne zaman nereye kaçacağını biLmesi gerekir. Siz sizi yıLLardır taşıyan mevkinin beynini kaybetmişsiniz ve hemen geLecek adamda da bu performansı bekLerseniz Xabi geLse hayaL kırıkLığına uğrarsınız.
Josico nun bu mevkinin adamı oLup oLamayacağını konuşmak yersiz. Oyuncunun kariyeri beLLi, yaptıkLarı beLLi. ViLLareaLde oynadığı zamanda tartışıLmamasının ve iyi bir performans göstermesinin nedeni daha yukarıda bahsettiğim noktaLarLa iLe aLakaLı. Adam artık takımın kimyasını ezberLemiş. Ve zaten kaLiteLi bir isim ise beLLi bir zamanı geçirdikten sonra bunu burda da uyguLamaya başLayacaktır. Ama tabi ki birde yaş oLayı var. Bu aLışma süreci bazen yarım sezon, bazen de bir sezonu buLabiLir. KoLay bir mevki değiL orda oynamak, çıkıp maksimum performansı vermek.
BakaLım hep beraber göreceğiz. NeLer oLacak.
Ilhan
29.Ağustos.2007, 00:40
Josico transferi tamamen bir fiyasko. Deniz Barış'tan veya Selçuk'tan hatta Maldonado'dan ne fazlası var acaba Josico'nun? Sadece yaş fazlası var.
Maldonado öve öve bitirilememişti geldiğinde, kimisi sabredilmesinden yanaydı, kimisi de gönderilmesinden; madem üst düzey bir ön libero alınmayacaktı, Maldonado'ya sabredilseydi. Şimdi Josico'ya verilecek şans, Maldonado'ya verilse, hem Maldonado geçen yıldan tecrübeli hem de yaşı daha genç, o yüzden Maldonado daha faydalı olabilirdi. Çok gereksiz bir transfer, göz boyamak için yapılan bir transfer ve hatta son 5 yıldaki en kötü transfer bana göre.
İlla transfer yapmak zorunda mısın eğer ideal birini bulamadıysan, onu anlamıyorum. 33 yaşındaki adam için bonservis verdik, bir de yıllık maaş vereceğiz, bu adam hayal kırıklığı yaratırsa ki kontenjan açmak için ilk gönderilecek isim olacağından bir ton gereksiz yere para daha vereceğiz. Bari şimdi transfer yapılmayıp, ocak ayına kadar Avrupa'da oynayabilecek statüde bulunan genç ve geleceğe dönük bir oyuncu bulunup şimdiden transfer çalışmalarına başlansaydı, ama yönetim ne yazık ki doğru işler yapmamaya başladı.
Aragones'in Josico'yu istediğinden şüphe yok, lakin Josico muhtemelen listenin sonlarında yer alıyordur. Son tercih olarak alındığından eminim. Colsa alınsaydı 50 kat daha iyiydi, en azından istikrarlı ve daha genç bir isim.
Koca transfer sezonunda adam gibi bir ön libero bulamıyorsan bu senin sorunundur, hiç kimsenin değil. Senna ile Xabi Alonso'ya yoğunlaşmaktan alternatif isim aranmamış belli ki, keşke Nigel de Jong için şartlar en başından beri zorlansaydı, şimdiye transfer bitirilmişti.
Neyse, sağlık olsun diyelim, inşallah bize maddi yükü fazla olmamıştır bu transferin.
Egemenciğim De Jong demişsin ancak adam Felemenkçe konuşuyor ve bu dilden bilen bir tane adam yok Fenerbahçe'de. Uyum süreci daha sıkıntılı olurdu kesinlikle. Josico ve Maldonado oluşturacak bu sene Fenerbahçe'nin DM bölgesini. Zaten 6+2'de mecburen 2 yabancı yedek oturmak zorunda. Maldonado'ya milyon euro'lar verip onu kulübede oturtmak olmaz.
Fenerbahçe'nin yabancıları: Deivid, Alex, Maldonado, Josico, Lugano, Edu, Güiza ve Carlos. Bunlardan mecburen ikisi yedek oturmak zorunda, başka çıkar yolu yok. Yani yedek oturutulamayacak kadar pahalı bir yabancı alınsaydı Fenerbahçe zararlı çıkardı. Bence iyi transfer. Tecrübesi var en azından.
TR.CaPTaiN
29.Ağustos.2007, 01:10
Fenerbahçe'nin Marco Aurelio'nun yerine İspanya La Liga takımı Villarreal'den transfer ettiği Josico İstanbul'a ayak bastı.
Futbolcu sıcağı sıcağına ilk açıklamalarını havaalanında yaptı.
Basın mensupları tarafından karşılanan Josico ilk açıklamasında şöyle konuştu:
"Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok mutluyum. Aragones'e yarıdmcı olmak ve takım için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum.
Tanıdığım kişilerin takımda olması benim için çok önemli. Benim için bir kolaylık olacaktır aynı dili konuşmak. Bunlar benim için avantaj teşkil eden konular.
Fenerbahçe hakkında bilgim var. F.Bahçe'nin hedefleri doğrultusunda çalışacağız.
Türkiye'deki taraftar havasını az çok tahmin edebiliyorum.
Gol attığım zamanlar özellikle yaptığım bir şey yok . Gol attığım zaman spontane gelişecek bir sevinç yaşarım.
Şampiyonlar Ligi'nde oynamak çok büyük bir başarı. Geçen seneki başarı çıtasını daha yukarı çıkarmamız lazım. Geçen sene kazanılamayan Türkiye Ligi şampiyonluğunu kazanarak F.Bahçe'nin hedeflerini gerçekleştireceğiz. Saha içinde savaşmayı seven bir insanım" dedi.
Maraton
EreN
29.Ağustos.2007, 01:19
Burada Josico hakkında futboluna yorum yapanlar acaba kaç kere izlediler onu?
BlackEagle19o3
29.Ağustos.2007, 01:30
Fenerbahçe yönetimi kötü transfer yapmaz zaten, mutlaka izlenmiş ve alınmıştır:confused:Villarreal'de yedek kalan bir oyuncu nasıl ,zleme fırsatımız olcaktı acaba:icon_lol:34 yaşına gelmiş bir oyuncu, iyi olsaydı mutlaka bilen birileri çıkardı.(::)
MaTRaKaN
29.Ağustos.2007, 01:38
Yedek oyuncuyu nasıl izliyebilirdik :)
TR.CaPTaiN
29.Ağustos.2007, 01:40
http://img397.imageshack.us/img397/5173/20080828josico1sn5.jpg (http://imageshack.us)
Volkan Ballı :n:
Jesus_FB
29.Ağustos.2007, 01:41
resim herşeyi özetliyor
barahir
29.Ağustos.2007, 01:42
Nerden çıktı bu adam der gibi bi hali var..
Josico'nun yanındaki polis de koluna girmiş:D
Mirza
29.Ağustos.2007, 01:46
Bana avokado hakkında yorum yapabilir misiniz ? Tatmayanlar yorum yapsın lütfen.
Bir de bilenler avokado yorumunun altına Elma'nın kendince yorumunu da ekleyebilirler mi ?
EreN
29.Ağustos.2007, 01:59
Fenerbahçe yönetimi kötü transfer yapmaz zaten, mutlaka izlenmiş ve alınmıştır:confused:Villarreal'de yedek kalan bir oyuncu nasıl ,zleme fırsatımız olcaktı acaba:icon_lol:34 yaşına gelmiş bir oyuncu, iyi olsaydı mutlaka bilen birileri çıkardı.(::)
Yedek oyuncuyu nasıl izliyebilirdik :)
Bakın arkadaşlar, Josico hakkında yorum yapabilirsiniz, fakat Josico şöyle oynuyor, şöyle oynayacak diye yorum yapabilir misiniz? Benim sorum bu!?
Altta Özk6n abi güzel birşeyler sormuş..
Alıntıya tekrar dikkat ediniz, ve tepkinizi ona göre gösteriniz.. nokta:p
takılıyorum arkadaşlar.. bakmayın bugünlerde stresliyim biraz..
Yanlış anlamayın.
Özellikle blackeagle senle aramız baya bi kötü yahu.. düzeltmemiz gerek :)
BlackEagle19o3
29.Ağustos.2007, 02:16
Özellikle blackeagle senle aramız baya bi kötü yahu.. düzeltmemiz gerek :)
Forumda ister istemez insanları gerilebiliyor, tartışmalar çıkabiliyor.Saygısızlık da yapmak istemiyorum ama olur böyle şeyler:)Büyütülcek bişey de değil benim gözümde:pBenim forumda günboyu tartıştığım ama Msn'de kanka olduğum bir sürü kişi var:)
GeNç KaRTaL
29.Ağustos.2007, 02:17
http://www.sporx.com/images/galeri/29/6643/B_d6f9be15298a83e51c6558cdd80f67fb.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/6643/B_545eda21a537a7608facf820804e24e9.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/6643/B_f64ccf2934a26855bb619f6c4e8ba720.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/6643/B_27d73b0c8513eb81da35a5f95e0e51d3.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/6643/B_c99d134ba068b348250910b01419afe9.jpg
http://www.sporx.com/images/galeri/29/6643/B_0cc161d339cc9360a8774fb14405dbbb.jpg
King_91
29.Ağustos.2007, 02:30
kimler çok iyi diye geldi fos çıktı , kimlerin adı duyulmamıştı neler yaptı . tamam yaşı handikap olabilir fenerbahçe taraftarı büyük oyuncu bekliyordu elbet bir hayal kırıklığı olacaktır ama önemli olan milyon dolarlar verip yıldız oyuncu almak değil sisteme uygun oyuncu almaktır . hiç izlemediğim için kendisi hakkında yorum yapamıycam ama türkiye gibi sabırsız bir ülkeye 33 yaşında gelmek çok riskli . zira ilk senende alışıp takıma iyi oynamak zorundasın olmadı mı ? güle güle . josico da 33 yaşında olduğu için seneyi kimse beklemez diye düşünüyorum .
shamur1
29.Ağustos.2007, 02:40
Yine aynı şeyler konuşulmaya başlamış.. Fenerbahçe'nin transfer ettiği bir futbolcuyu , diğer takımların taraftarları neden bu kadar eleştirir ki ? Josico'nun nasıl bir performans sergileyeceğini biliyormusunuz da eleştirilere başlamışsınız hemen.. belki adam çok iyi bir performans sergileyecek.. sanki bu eleştiren arkadaşların takımlarıda her sene dünya yıldızlarını kadrolarına katıyorlar.. Merak ediyorum bu transferle dalga geçen arkadaşlar söyleyebilirler mi bu adam nasıl oynar, kulubunun formasını kaç kez giymiş, özellikleri nedir.. ?
Örneğin Baros'u Fenerbahçe alsaydı .. Gs'li arkadaşlar derlermiydi acaba '' daha nolsun Euro 2004 gol kralını aldılar helal olsun'' ?? demezlerdi eminim kesin dalga geçecek , eleştirilecek bir şeyler bulurlardı..
Ilhan
29.Ağustos.2007, 02:54
Ki bence Josico tam yerinde bir oyuncu olacak bence. Yedek kalsa sorun olmayacak, iyi bir alternatif olacak en azından. Hem de tecrübeli, oynadığı pozisyon tecrübe isteyen bir pozisyon.
Nedvedmania
29.Ağustos.2007, 02:56
gerçekten çok yaşlıymış :D
Cengo
29.Ağustos.2007, 04:46
Aurelio Betis'ten ayrılmak istiyormuş, kesin bilgi kulaklarımla duydum eski menajerinden, bugün açıklama yaptı adam radyoda.Bugün konuşmuş, huzursuzmuş, mutlu değilim, pişmanım, yanlış yaptım galiba demiş.
Basının kolpası değil, direk eski menajerinin ağzından.
Eski menajeri yakın bir arkadaşıdır aynı zamanda.
IcedEarth
29.Ağustos.2007, 04:56
Aurelio haberlerini ciddiye almıyorum, Fenerbahçe Aurelio'yu geri alarak ona muhtaçmış gibi görünecektir. Aziz Yıldırım klübün itibarının bu kadar düşmesine izin vermez heralde.
Josico'ya gelince, açıkçası kapalı kutu. La Liga tecrübesi önemlidir, ama yıllardır ilk 11'de oynamayan bir oyuncu. FM'de de kesinlikle etkisiz yapılmış. Fenerbahçe'nin o mevkiide yapacağı bir yanlış bütün sezonun yanması anlamına gelir.
goosfraba
29.Ağustos.2007, 05:11
Aurelio haberlerini ciddiye almıyorum, Fenerbahçe Aurelio'yu geri alarak ona muhtaçmış gibi görünecektir. Aziz Yıldırım klübün itibarının bu kadar düşmesine izin vermez heralde.
Josico'ya gelince, açıkçası kapalı kutu. La Liga tecrübesi önemlidir, ama yıllardır ilk 11'de oynamayan bir oyuncu. FM'de de kesinlikle etkisiz yapılmış. Fenerbahçe'nin o mevkiide yapacağı bir yanlış bütün sezonun yanması anlamına gelir.
Ya ezbere konuşuyorsun, ya da yanlış biliyorsun ama söylememde fayda var.
Josico 6 sezonda villarreal'de, sezon başına 25 maç ortalaması ile oynayan bir futbolcu.
nerazzuri
29.Ağustos.2007, 05:16
Evet Josico 6 sezondur sezon başına 25 maç ortalaması ile oynayan bir futbolcu. Villarreal'in altın çağları ! 2003-2004 Uefa kupası çeyrek final , 2004-2005 Uefa kupası yarı final ve 2005-2006 sezonu Şampiyonları Ligi yarı final tecrübeleri olan bir Ön liberodur. Bence yararlı olabilir. Tam bir kapalı kutu izlemeden yorum yapmayacağım.
ZeroG
29.Ağustos.2007, 05:30
Evet Josico 6 sezondur sezon başına 25 maç ortalaması ile oynayan bir futbolcu. Villarreal'in altın çağları ! 2003-2004 Uefa kupası çeyrek final , 2004-2005 Uefa kupası yarı final ve 2005-2006 sezonu Şampiyonları Ligi yarı final tecrübeleri olan bir Ön liberodur. Bence yararlı olabilir. Tam bir kapalı kutu izlemeden yorum yapmayacağım.
Adam geldiğinden beri duyduğum ilk olumlu haber.Ben de bu saatten sonra izleyip karar vermeliyiz diye düşünüyorum...
Fernando Gago
29.Ağustos.2007, 05:34
Bende bugün istatistiklerinde gördüm geçen sene 13 maç oynamış onun haricinde 25 26 maç ortalaması ile oynuyor Bu transfer hayal kırıklığı olsada bi umut yeşerdi içimde bekleyip görelim :)
Revolution
29.Ağustos.2007, 05:42
İzlenmiş midir?Emin misin?Maldonado acaba izlendi mi?Neyse bu konulara girmeyelim..Göreceksiniz Josico çok yararlı olacaktır.Avrupa'da ne kadar olur bilmem de Türkiye Ligi'nde bayağı katkısı olacaktır.
goosfraba
29.Ağustos.2007, 05:48
İzlenmiş midir?Emin misin?Maldonado acaba izlendi mi?Neyse bu konulara girmeyelim..Göreceksiniz Josico çok yararlı olacaktır.Avrupa'da ne kadar olur bilmem de Türkiye Ligi'nde bayağı katkısı olacaktır.
Daum döneminde Maldonado için girişimler olmuştu ama Appiah gelmişti. Yani Daum döneminden beri Maldonado izleniyormuş. Aziz Yıldırım'ın dediği gibi takıma katılan futbolcu uzunca bir süre izleniyor ve öyle takıma dahil ediliyor. Ama Josico'nun evelden beri takip edildiğini sanmıyorum sadece Aragones'in referansları sonucunda alınan bir futbolcudur, bence.
IcedEarth
29.Ağustos.2007, 05:49
Ya ezbere konuşuyorsun, ya da yanlış biliyorsun ama söylememde fayda var.
Josico 6 sezonda villarreal'de, sezon başına 25 maç ortalaması ile oynayan bir futbolcu.
Hatırlatırım, Villarreal sezon başına 40 maçın üstünde maç oynuyor.
Açıkçası ben bu yaz FM'de Villarreal'i alana kadar Josico diye bir oyuncunun varlığını bile bilmiyordum. Daha önceki yıllarda ne yaptı bilmiyorum, ama benim bildiğim son 2 yıldır Josico fazla forma şansı bulamadı, ki bulduysa da iyi değerlendirememiş ki, futbolu ilgiyle takip etmeme rağmen Josico ismini duymadım.
Bir de sizden ricam, direk savunma moduna girmeyin. Kötü birşey yazmadım yukarıda, sadece benim için kapalı kutu olduğunu söyledim, bu Josico'nun kötü futbolcu olduğunu göstermez. FM database'si bile birçok oyuncuyu es geçerken, Göktuğ database'si ne yapsın :zuhaha
Sekopej
29.Ağustos.2007, 05:54
Bugün kura çekiminden sonra yöneticiler bu ismin Aragones ile anlaşmak için görüşmeye gittiklerinde verdiği listede olduğunu söylediler. Listedeki 3. tercihmiş. fenerbahçe yönetiminden elbette izleyen olmamıştır ama Aragones yıllardır orada ve milli takımın da hocası olduğu için, İspanyol Josico'yu yakından tanımadığını söylemek yanlış olur. Mutlaka faydası olacağını düşündüğü için transferini istemiştir.
Bekleyip görelim, hele sahaya bir çıksın da...
goosfraba
29.Ağustos.2007, 05:55
Hatırlatırım, Villarreal sezon başına 40 maçın üstünde maç oynuyor.
Açıkçası ben bu yaz FM'de Villarreal'i alana kadar Josico diye bir oyuncunun varlığını bile bilmiyordum. Daha önceki yıllarda ne yaptı bilmiyorum, ama benim bildiğim son 2 yıldır Josico fazla forma şansı bulamadı, ki bulduysa da iyi değerlendirememiş ki, futbolu ilgiyle takip etmeme rağmen Josico ismini duymadım.
Bir de sizden ricam, direk savunma moduna girmeyin. Kötü birşey yazmadım yukarıda, sadece benim için kapalı kutu olduğunu söyledim, bu Josico'nun kötü futbolcu olduğunu göstermez. FM database'si bile birçok oyuncuyu es geçerken, Göktuğ database'si ne yapsın :zuhaha
Savunma modunda değilim zaten, sadece yanlışını düzeltmek ve diğer insanları doğru bilgilendirmek istedim. Ki zaten Josico'nun geçen sene sakatlığı varmış, ona rağmen 13 maçta oynamış. 2 yıl önce de 20 küsür maça çıkmış bu adam :)
Raten
29.Ağustos.2007, 07:42
Klüpten de resmi açıklama yapıldı transfer bitti zaten bundan sonra tartışmaya gerek yok oynadığı futboluna göre olumlu veya olumsuz bir şekilde eleştiri yaparız.Ancak 33 yaşına gelmiş bir futbolcunun adı duyulmadıysa o oyuncuyu almak ne kadar olumlu izler bırakır taraftar da orası da meçhul.
physicist87
29.Ağustos.2007, 10:30
Ben Josikonun transfer edilmesine yazık olmuş dedim sadece , oyununu eleştirmedim.. yazık olmuş dememin nedeni Aziz Yıldırım'ın güvenilirliğini zedeleyecek bi transferdi sözlerini tutmadı biz artık taraftar olarak dediklerine hep bi şüpheyle bakacağız ki başkana çok güvenirdik..
Futbolcumuza gelirsek adını daha önce duydummm, Şampiyonlar Ligi ya da Uefayı takip eden kişilerin çoğunun da duymuş olması gerekir.. Başkanımız son iki sezondur dikkat edersek hep teknik direktörün isteği doğrultusunda transfer yapıyor maldonadoyu zico ve alex istemişti ve getirtmişleri, bu sene de doğal olarak aragonesin çeşitli mevkilerde çeşitli oyuncuları istediğini biliyoruz guizayı aldılar ki hiç sanmıyorum aragones başa gelmeseydi alınacağını !!Aragones selçuk maldonado deniz gibi isimlerin arasına bi oyuncu daha istedi baktı yönetimin alamayacağını sennayı xabiyi... Yedekte durabilecek , dm mevkinde oynayabilecek oyuncularımıza alternatif bi isim olduğu için alındı bu açıdan bakarsak isabetli gözüküyor hem hoca tanıyor hem arkadaşı falan da var .. Egemenin de dediği doğru beklenip sezonun yarısında bi adam almamız ama dm beklenecek bi mevki değil biri saktlansa biri ceza görse kim oynayacak yedekte kim oturacak?
Sennayı alamadık , alamazsın abii alamazsan sen Tuncayı tutabildin mi aurelioyu tutabildin mi önce onları tutmayı öğren sonra transfer yapmayı öğren !! Bence transfer komitesinin toptan değişmesi gerekiyor biz nasıl gidip feneriumdan forma alıp atkı alıp taraftarlığımızı biliosak onlar da yöneticiliklerini bilecek ! Kezmandan kurtulacaksan zamanında kurtulacaksınnn kardeşimmm zamanındaaaaa ! Sonra yok paraya kiralar yok paraya satarsınnn , vallahi çok sinirliyim tek mutluluğum şampiyonlar ligine kalıp zor bi grupta oynayacak olmamız :)
Bekq
29.Ağustos.2007, 11:05
Ben Josikonun transfer edilmesine yazık olmuş dedim sadece , oyununu eleştirmedim.. yazık olmuş dememin nedeni Aziz Yıldırım'ın güvenilirliğini zedeleyecek bi transferdi sözlerini tutmadı biz artık taraftar olarak dediklerine hep bi şüpheyle bakacağız ki başkana çok güvenirdik..
Futbolcumuza gelirsek adını daha önce duydummm, Şampiyonlar Ligi ya da Uefayı takip eden kişilerin çoğunun da duymuş olması gerekir.. Başkanımız son iki sezondur dikkat edersek hep teknik direktörün isteği doğrultusunda transfer yapıyor maldonadoyu zico ve alex istemişti ve getirtmişleri, bu sene de doğal olarak aragonesin çeşitli mevkilerde çeşitli oyuncuları istediğini biliyoruz guizayı aldılar ki hiç sanmıyorum aragones başa gelmeseydi alınacağını !!Aragones selçuk maldonado deniz gibi isimlerin arasına bi oyuncu daha istedi baktı yönetimin alamayacağını sennayı xabiyi... Yedekte durabilecek , dm mevkinde oynayabilecek oyuncularımıza alternatif bi isim olduğu için alındı bu açıdan bakarsak isabetli gözüküyor hem hoca tanıyor hem arkadaşı falan da var .. Egemenin de dediği doğru beklenip sezonun yarısında bi adam almamız ama dm beklenecek bi mevki değil biri saktlansa biri ceza görse kim oynayacak yedekte kim oturacak?
Sennayı alamadık , alamazsın abii alamazsan sen Tuncayı tutabildin mi aurelioyu tutabildin mi önce onları tutmayı öğren sonra transfer yapmayı öğren !! Bence transfer komitesinin toptan değişmesi gerekiyor biz nasıl gidip feneriumdan forma alıp atkı alıp taraftarlığımızı biliosak onlar da yöneticiliklerini bilecek ! Kezmandan kurtulacaksan zamanında kurtulacaksınnn kardeşimmm zamanındaaaaa ! Sonra yok paraya kiralar yok paraya satarsınnn , vallahi çok sinirliyim tek mutluluğum şampiyonlar ligine kalıp zor bi grupta oynayacak olmamız :)
Bende öyle düşünüyorum.R.Carlos'tan çok daha ünlü bi futbolcu gelicek dedi.Güiza geldi.Senna ve Xabi Alonso gündemdeykende Josiko.Artık transferde Aziz Yıldırım'a güven olmaz.Çoğu kişinin dudaklarını uçuklatacak kadar transfer bütçemiz var ama aldığımız oyunculara bakın.:(
Ayrıca ek olarak bence Aziz Yıldırım Josiko transferini kendi yaptı.
physicist87
29.Ağustos.2007, 11:41
Peki neden kendi yaptı sence?
goosfraba
29.Ağustos.2007, 12:21
Bence Aziz Yıldırım, Aragones'in verdiği talimatlar ve referanslar sonucu gerçekleştirdi bu transferi.
Burak Duran
29.Ağustos.2007, 12:59
adami izlemeim bilmem nasil bir oyuncu ama adam senna nin yedegi ise ve once senna yi alicakken birden yedegine donmek yanlis bir politakadir
Universal
29.Ağustos.2007, 16:42
Josico'nun geçmişine baktım. Oynadığı her kulüpte her yıl 25 küsür maça çıkmış. İspanya'da 38 hafta olduğunu düşünürsek iyi bir sayı. Yani yedek kulübesi oyuncusu değil mutlaka bu takımlarda oynuyor. Zaten 6+2 kuralını düşünürsek yedek kulübesine oturtulmak için alınmış bir oyuncu gözü ile bakıyorum. Josico'nun Fenerbahçe'ye büyük katklırı olacağını düşünmüyorum. Ama; Oktay Derelioğlu'nun dediği gibide çıkarsa Türkiye'de ki en iyi ortasaha oyuncusu olabilir.
Aziz Yıldıırım, her oyuncu alabilecek bütçemiz olduğunu, Dünya Transfer Borsasında olduğumuzu belirtti. Ama gördükkü bu transfer için bu kadar paraya ve şöhere gerek yokmuş. Parayı veren düdüğü çalar heabı alınmış bir oyuncu. Villareal'de zaten bundan sonra bu oyuncuya talip gelmez satalımda oyuncu bizde jübilesini yapmasın hemde üstüne para kazanırız dediği bir isim olmuştur. En çok merak ettiğim bu oyuncuya ne kadar bonservis ödedik. Bari aldığımız isim 26-27 yaşında olsa hiç açımıyacam iki yıl sonra para karşılığında satabilme ihtimalimiz var ama; bu isimde böyle bir ihtimal yok belkide Jubilesini bizde yapacak.
Birde Aragones bu transferi istedi ise bu adamı neden İspanya Milli Takmın'da oynatmamış ki...
Ilhan
29.Ağustos.2007, 16:50
Arkadaşlar halen anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Senna veya yedek kalmayacak kadar pahalı bir ön libero alınsaydı kim yedek kalacaktı? Biri Maldonado olsun diyelim, diğeri kim? Deivid mi? Alex mi? Güiza mı? Carlos mu? Kim yedek kalacaktı? Bence çok yerinde bir transfer. Yeri geldiğinde yedek kalabilecek, hatta Maldonado ile aynı kulübede yedek kalabilecek, ama Avrupa'da tecrübesini sahaya yansıtabilecek bir oyuncu. Çok yerinde bir transfer.
Ben yavaş yavaş Fenerbahçe'nin transfer politikasını anlıyorum gibi. 6+2 sisteminde yedek bırakacağınız yabancıya ödeyeceğiniz zarar tamamen kulübün zararı. Önümüzdeki yıllarda da her kademe yükseltmede bir yabancıdan vazgeçecek Fenerbahçe, yerine çok kaliteli yabancılar almaya gayret ederek. Josico sadece bir geçiş Fenerbahçe için. Aslında alınmaması gereken, ancak alındığında Avrupa maçlarında oynatılıp sahaya tecrübesini yansıtacak bir isim. Fenerbahçe önümüzdeki senelerde Mehmet Topuz veya Gökdeniz gibi kaliteli kanat veya orta saha adamlarını aldığında yaşlanmış veya işe yaramayan yabancılarını gönderecek. Yerine eksik kalmış bölgelere takviyeler yapacak. Böylece alınabilecek en iyi 6 yabancı + en sağlam 5 Türk'ü sahada göreceğiz. Dediğim gibi, Josico sadece bir geçiş. Fenerbahçe'nin geleceğini oluşturmayacak. Gelecek için transfer politikasını da bozmayacak. Sadece bu yılki hedefe ulaşmada bir araç, iyi bir alternatif olacak.
Hiçbir yabancının yedek kalmak istemeyeceği Fenerbahçe'de, Senna veya De Jong'u bu sezon kadroya katmak, tam anlamıyla parayı sokağa atmak olurdu.
gorkemyilmazkarasu
29.Ağustos.2007, 19:11
Gol attığım zamanlar özellikle yaptığım bir şey yok . Gol attığım zaman spontane gelişecek bir sevinç yaşarım.
Maraton
amma saçma soru ya ''golden sonra yaptığın bir sevinç gösterisi hareket var mı? '' forvet adamımı bu sayısızca gol atsın falanda hareket bulsun kendine josiconun kariiyerinde olsun olsunda 15 tane golü olsun yani..
erdemzorer10
29.Ağustos.2007, 19:43
Aragones dahi bu transferden sonra yönetime laf attı..
çok vasat bir oyuncu aldı fenerbahçe..taraftarın tepkisi de daha havaalanında kendisini belli ediyor..
maldonado veya selçuk oynar josico kontenjanı doldurur..
EreN
29.Ağustos.2007, 20:07
Aragones dahi bu transferden sonra yönetime laf attı..
çok vasat bir oyuncu aldı fenerbahçe..taraftarın tepkisi de daha havaalanında kendisini belli ediyor..
maldonado veya selçuk oynar josico kontenjanı doldurur..
Aragones kendisi istemiş.. 5 kilişik bir liste vermiş Josico 3. sıradaymış.
Neron_FB
29.Ağustos.2007, 20:09
Maldonado kadar iyi bi transfere benziyor.. :p inşallah yanılırım..
erdemzorer10
29.Ağustos.2007, 20:10
Aragones kendisi istemiş.. 5 kilişik bir liste vermiş Josico 3. sıradaymış.
röportajını izlediysen verdiği ince mesajı anlamışsındır zaten
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada dünkü bir haber programında fenerbahçe resmi sitesinin Josiconun yaşını 31
olarak belirttiği söylendi..josico ya pek ilgi olmadığından kimse çakmaz sandı herhalde yönetim :D..
aykut_gencfb
29.Ağustos.2007, 23:43
josico ya bonservis bedeli werilmişmi kendi nekadar alacakmış bilen warmı
nerazzuri
29.Ağustos.2007, 23:45
16 - Josico
2 yıllık sözleşmeye imza attı.
Mahmut Uslu transferi kapattığımızı açıkladı.
ve son olarak sn. Uslu ;
- Aldığımız oyuncuya dikkat edin Villareal'in son 2 hazırlık maçında 11 de başladı Şl'ye direk katılan bir takımda son 2 hazırlık maçında banko oynadı ve biz bu takımın kaptanını aldık dedi. :u:
goosfraba
29.Ağustos.2007, 23:50
Josico sağlık kontrolünden geçti
http://www.fenerbahce.org/fb2008/resimler/clearpixel.gif
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-08-29_josico001.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-08-29_josico002.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-08-29_josico003.jpg
PesimiSTyLa
29.Ağustos.2007, 23:50
16 - Josico
2 yıllık sözleşmeye imza attı.
Mahmut Uslu transferi kapattığımızı açıkladı.
ve son olarak sn. Uslu ;
- Aldığımız oyuncuya dikkat edin Villareal'in son 2 hazırlık maçında 11 de başladı Şl'ye direk katılan bir takımda son 2 hazırlık maçında banko oynadı ve biz bu takımın kaptanını aldık dedi. :u:
Böyle bir olay mı olur yahu? :icon_biggrin: Erhan Şentürk de bizim hazırlık maclarının coğunda ilk 11 oynadı; adı üstünde hazırlık macı...
Bu sene Fenerbahce cok yanlış bir transfer politikası izledi bana göre...
erdemzorer10
30.Ağustos.2007, 00:31
Mahmut Uslu gerçekten komik konuşmuş..:D hazırlık maçlarının kaptanını aldık :D
Emre ye katılıyorum bu seneki transfer politikası çok yanlıştı Fenerbahçe nin
TR.CaPTaiN
30.Ağustos.2007, 01:02
Hem Fenerbahçe´ye Şampiyonlar Ligi´nde hem de Türk futboluna önemli katkılar yapacak kariyerli bir arkadaş. Sakatlığı nedeniyle İspanya Milli Takımı´nın son Avrupa Şampiyonası kadrosuna giremedi. Hocamız da kendisine çok güveniyor. Hayırlı olsun.
Laf oyunlarına başvuruyor Sn Mahmut Uslu. Bu adam şimdiye kadar hiç Milli Takım yüzü görememiş. Mahmut Uslu öyle bir hava veriyor ki bu adam şimdiye kadar Milli Takımın vazgeçilmez ismiymiş de Euro2008'de sakatlığı nedeniyle yer alamamış gibi.
Fernando Gago
30.Ağustos.2007, 01:30
Yönetim şaşırmış harbiden laflara bak ya :D Bonservisi ne kadar acaba
goosfraba
30.Ağustos.2007, 03:31
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-08-29_osico3.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-08-29_osico4.jpg