View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
goosfraba
30.Ağustos.2007, 03:35
Mahmut Uslu gerçekten komik konuşmuş..:D hazırlık maçlarının kaptanını aldık :D
Emre ye katılıyorum bu seneki transfer politikası çok yanlıştı Fenerbahçe nin
Sadece hazırlık maçlarının değil;
http://cache.daylife.com/imageserve/0e3XenJaLH59l/610x.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/0bJWaoF4xd6DI/340x.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/0fy2dAc96Be9i/610x.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/060r8vF0Jbf1e/610x.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/05o08c1bhx2K9/610x.jpg
Onurap
30.Ağustos.2007, 03:44
josico kapalı kutu bakalım ne yapacak yaş sorunu var ..
ForsakeN
30.Ağustos.2007, 03:54
Geçmiş olsun. Transferler evlere şenlik oldu bu yıl.Yönetim mahvetti takımı açıkçası. Bir inat uğruna Aurelio'yu kaçırdılar,onun yerine anca yedeği olacak bir adamı aldılar. Yazık yazık !
Universal
30.Ağustos.2007, 04:03
Formada baya yakıştı. Sanırım bu formanın en çok yakıştığı isim olacak. Sarı Lacivert ile yüzü iyi uyum sağlamış. Vücududa yapılı zaten.
Cengo
30.Ağustos.2007, 04:17
Aurelio haberlerini ciddiye almıyorum, Fenerbahçe Aurelio'yu geri alarak ona muhtaçmış gibi görünecektir. Aziz Yıldırım klübün itibarının bu kadar düşmesine izin vermez heralde.
Josico'ya gelince, açıkçası kapalı kutu. La Liga tecrübesi önemlidir, ama yıllardır ilk 11'de oynamayan bir oyuncu. FM'de de kesinlikle etkisiz yapılmış. Fenerbahçe'nin o mevkiide yapacağı bir yanlış bütün sezonun yanması anlamına gelir.
İstediğin kadar ciddiye alma.
Haber Gerçek :)
Yalan haber mi yazacağım burada?
knsyr
30.Ağustos.2007, 04:40
bir takımda kaptan olmak kolaymı??? josicoya haksızlık yapılmamalı maldonadoya yapıldığı gibi...adam adında sırf "mal" hecesi var die yorumcular adam daha sahaya çıkmadan yazıyı hazırladılar "mal"donado mantığıyla...lütfen aynı hataya düşmeyin...oyuncunun kalitesini bilmiorm hç bir şekildede savunmuyorm fakat oyununu izlemeden yorum yapılmasına karşıyım çünkü direk 1-0 yenik başlatıosunz adamı..
Universal
30.Ağustos.2007, 04:49
Haşa. :icon_lol:
Keşke Aurelio geri dönse varya param olsa parasını ben verirdim. :)
IcedEarth
30.Ağustos.2007, 04:52
Seninle ilgisi yok üstüne alınma. Bu sayfalar ne yalan haberler gördü. Bana inandırıcı gelmiyor. Nedenini de efendi gibi açıkladım. Anlayana...
Edit: Aurelio'nun geri dönme ihtimali varsa Josico'ya ne gerek vardı?
Revolution
30.Ağustos.2007, 05:01
Haşa. :icon_lol:
Keşke Aurelio geri dönse varya param olsa parasını ben verirdim. :)
Fenerbahçe taraftarını yüz üstü bırakan bir oyuncuyu nasıl istiyorsun Batuhan abi anlamıyorum.Bence Fenerbahçe adını ağzına bile almasın yazık vallahi.
sanalkaos
31.Ağustos.2007, 01:49
Josico çok kötü bir transfer oldu. Fenerbahçe'mizin parasına yazık oldu. Arogones tüm İspanyol'ları başımıza topluyor. Güiza 14.000.000 €uro etmezdi. Josico da öyle kalitesi bir transfer. Boşuna dolacak konteyjanımız.
Cengo
31.Ağustos.2007, 01:53
Josico çok kötü bir transfer oldu. Fenerbahçe'mizin parasına yazık oldu. Arogones tüm İspanyol'ları başımıza topluyor. Güiza 14.000.000 €uro etmezdi. Josico da öyle kalitesi bir transfer. Boşuna dolacak konteyjanımız.
Gol kralını ucuza alamazsın ve yeteneği 14 de eder.
Josico için bütün İspanyollar çok üzgün, Edmilson Josico'nun yedeğiymiş, kötü bir oyuncu aldığımızı düşünmüyorum.
Beklentilerimiz yüksekti, bu yüzden hayal kırıklığı oldu.
World class oyuncu bekleniyordu.
Yine de Josico idare edecektir, kapatacaktır orayı.
sanalkaos
31.Ağustos.2007, 01:57
Mahmut Uslu gerçekten komik konuşmuş..:D hazırlık maçlarının kaptanını aldık :D
Mahmut uslunun dedeği çok doğru aslında Josico Villarreal in yıllardır kaptanı 6 yıldır villarrealde oynuyor ve son 10 yılda oynadığı tüm takımların rengi sarı-lacivert.Yani bizim formaya yabancılık çekmicek.
Yönetim şaşırmış harbiden laflara bak ya :D Bonservisi ne kadar acaba
Bonservisinin olduğunu zannetmiyorum.Ancak 250 Bin € dan fazla etmez.
Formada baya yakıştı. Sanırım bu formanın en çok yakıştığı isim olacak. Sarı Lacivert ile yüzü iyi uyum sağlamış. Vücududa yapılı zaten.
Zaten son 10 yıldır oynadığı takımların renkleri sarı-lacivert.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gol kralını ucuza alamazsın ve yeteneği 14 de eder.
Josico için bütün İspanyollar çok üzgün, Edmilson Josico'nun yedeğiymiş, kötü bir oyuncu aldığımızı düşünmüyorum.
Beklentilerimiz yüksekti, bu yüzden hayal kırıklığı oldu.
World class oyuncu bekleniyordu.
Yine de Josico idare edecektir, kapatacaktır orayı.
Ben bir Fenerbahçe'li olarak Josico nun transferini desteklemiyorum.Yedek olarak iyi bir transfer aancak As takımda oynayabileceğini sanmıyorum.Ama herşeyi zaman gösterir. Bu arada Güiza 14 MN € eder. Eder ama Kezman varken etmez.Kezman kötü döneminde bile Ligde 14 gol atmış bir oyuncu.Ayrıca son maçlarındada göz dolduruyordu.Çok hırslanmıştı.Ben Kezman'dan bu yıl patlama bekliyordum.Çok yazık oldu.
GodfatheR
31.Ağustos.2007, 02:05
Ya bırakın bu patlama yapıcak Kezman laflarını artık.3 yıldır bekliyoruz patlıycak diye noldu elimizde patladı.
Cengo
31.Ağustos.2007, 02:07
Mahmut uslunun dedeği çok doğru aslında Josico Villarreal in yıllardır kaptanı 6 yıldır villarrealde oynuyor ve son 10 yılda oynadığı tüm takımların rengi sarı-lacivert.Yani bizim formaya yabancılık çekmicek.
Bonservisinin olduğunu zannetmiyorum.Ancak 250 Bin € dan fazla etmez.
Zaten son 10 yıldır oynadığı takımların renkleri sarı-lacivert.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben bir Fenerbahçe'li olarak Josico nun transferini desteklemiyorum.Yedek olarak iyi bir transfer aancak As takımda oynayabileceğini sanmıyorum.Ama herşeyi zaman gösterir. Bu arada Güiza 14 MN € eder. Eder ama Kezman varken etmez.Kezman kötü döneminde bile Ligde 14 gol atmış bir oyuncu.Ayrıca son maçlarındada göz dolduruyordu.Çok hırslanmıştı.Ben Kezman'dan bu yıl patlama bekliyordum.Çok yazık oldu.
Kezman abuk sabuk konuşmuş, yönetime ve Alex'e laf atmış.
Kezman dönmemesi yararına olur, bir zahmet gittiği yerde kalmayı becersin, geri dönmesin.
Güiza, Kezman ile karşılaştırılamaz ...
Türkiye'nin en iyi ileri ikilisi, en iyi santraforları Fenerbahçe'de, çok memnunum :)
sanalkaos
31.Ağustos.2007, 02:15
Yönetime laf atmış mı gerçekten? Vay Kezmana bak be tipinden belliydi zaten son zamanlarda saç sakal birbirine karışmıştı.Artık Makalele ile iyi bir ikili olurlar :p.
GodfatheR
31.Ağustos.2007, 02:16
Başkan zaten oyuncularla bire bir konuşmazki benim bildiğim.
scar face
31.Ağustos.2007, 08:08
Hani derler ya cok konusandan bi sey bekleme diye Kezman da o.
Konussun dursun Dünyanın en kompleksli adamlarından biri yau....Hollanda da gol kralı oldun,Chelsea de A.Madrid de oynadın da bu kadar da olmaz ki be....
Josico hayal kırıklığı tam bir hayal kırıklığı..Ama biz her zaman olduğu gibi çubuklu formamızı giyen her oyuncuya destek vermisizdir ona da veririz.
goosfraba
31.Ağustos.2007, 08:13
Hani derler ya cok konusandan bi sey bekleme diye Kezman da o.
Konussun dursun Dünyanın en kompleksli adamlarından biri yau....Hollanda da gol kralı oldun,Chelsea de A.Madrid de oynadın da bu kadar da olmaz ki be....
Josico hayal kırıklığı tam bir hayal kırıklığı..Ama biz her zaman olduğu gibi çubuklu formamızı giyen her oyuncuya destek vermisizdir ona da veririz.
Evet, Kezman'a verilen destek gibi. Ama hayal kırıklığı mı, değil mi ? Lig de devre olunca konuşuruz. Eğer hayal kırıklığı ise o zaman öyle diyebiliriz ama daha erken :)
eGowiCh
31.Ağustos.2007, 21:15
Aragones, transferde Xabi Alonso, Senna ve Petit'i istediğini, ancak Josico'nun transferinden de memnun olduğunu kaydetti.
''Josico'nun buraya gelmesinden memnunum'' diyen İspanyol teknik adam, ''Xabi Alonso ve Senna üzerinde isteğimizi belirtmiştik. Porto'dan Petit de vardı, ama onunla temas kuramadık. Onlar olmadı ama Josico'da Villarreal'den tanıdığım çok yetenekli bir oyuncu. Bu takıma yararlı olacağını düşünüyorum'' diye konuştu. Aragones, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinin çok güçlü olduğunu, tüm rakipleri ciddiye aldıklarını sözlerine ekledi.
a.arıcı-11
01.Eylül.2007, 00:15
Josico hakkında yorum yapmak için çok erken adamı göremiz lazım.
PesimiSTyLa
01.Eylül.2007, 00:30
Aragones 1. tercih alonso idi demiş. Fb de siteden yalanlamıştı. Kime inanalım :) Fb resmi siteden yalanlama olayını abartıyor bence... Alonso ile görüşüldüğünü sagır sultan bile biliyordu...
Sheriff
01.Eylül.2007, 00:38
Kezman abuk sabuk konuşmuş, yönetime ve Alex'e laf atmış.
Kezman dönmemesi yararına olur, bir zahmet gittiği yerde kalmayı becersin, geri dönmesin.
Güiza, Kezman ile karşılaştırılamaz ...
Türkiye'nin en iyi ileri ikilisi, en iyi santraforları Fenerbahçe'de, çok memnunum :)
Kesin olarak anlaşılmış zaten.. Sezon sonunda kesin gidiyor..
scar face
01.Eylül.2007, 04:19
Evet, Kezman'a verilen destek gibi. Ama hayal kırıklığı mı, değil mi ? Lig de devre olunca konuşuruz. Eğer hayal kırıklığı ise o zaman öyle diyebiliriz ama daha erken :)
Ben büyük transfer konusunda büyük beklentilerdeyken Josico gibi hazırlık maclarının kaptanının alınmasına tepkiliyim.Yoksa ne oyunculuğuna ne de kişilliğine bişey demedim:)
tabi ki erken daha bekleyip göreceğiz...
GeNç KaRTaL
01.Eylül.2007, 20:53
Aragones 1. tercih alonso idi demiş. Fb de siteden yalanlamıştı. Kime inanalım :) Fb resmi siteden yalanlama olayını abartıyor bence... Alonso ile görüşüldüğünü sagır sultan bile biliyordu...
Resmi sitede Aragones'in o sözleri makaslanmış.
Aragones Josico hakkında ise, "Şimdi ben çok memnunum Josico'dan. 4'lü savunmanın önünde işe yarayacak" diye konuştu.
PesimiSTyLa
01.Eylül.2007, 21:12
Resmi sitede Aragones'in o sözleri makaslanmış.
Yok Şemsi onu demiyorum. Daha önceden sitede xabi ile ilgilenmiyoruz denmişti. Aragones ilgilenildiğini acıkladı. O yüzden site yalanlama işini abartıyor dedim..
GeNç KaRTaL
01.Eylül.2007, 21:26
Yok Şemsi onu demiyorum. Daha önceden sitede xabi ile ilgilenmiyoruz denmişti. Aragones ilgilenildiğini acıkladı. O yüzden site yalanlama işini abartıyor dedim..
Bende zaten abarttıklarını vurgulamak için senden alıntı yaparak söyledim.Dediğin gibi baya abarttılar.O değil millet resmi siteye göre senaryolar oluşturmaya başlamıştı.Sanırım bu tecrübe olmuştur Fenerbahçeli arkadaşlar için.
Jesus_FB
01.Eylül.2007, 22:19
Bıktım bu yönetimin bu saçmalıklarından. Karşılarından çocuk var sanki
erdemzorer10
01.Eylül.2007, 22:26
Yalanlama olayı ne bir çözüm ne de güzel bir davranış..sonuçta kendi taraftarını kandırıyorsun..ilgilendik ama olmadı demek daha erdemlice..
Revolution
01.Eylül.2007, 22:31
Hakan Bilal Kutlualp gittiğinden beri Fenerbahçe'nin transferlerinde bir kalite düşüşü yaşandı..Kaliteli oyuncular gelse bile yarar sağlayamadı.Hooijdonk,Ortega,Alex onun zamanında gelmişti ve adeta damga vurdular..
aykut_gencfb
01.Eylül.2007, 23:13
Hakan Bilal Kutlualp gittiğinden beri Fenerbahçe'nin transferlerinde bir kalite düşüşü yaşandı..Kaliteli oyuncular gelse bile yarar sağlayamadı.Hooijdonk,Ortega,Alex onun zamanında gelmişti ve adeta damga vurdular..
ona ben de katılıyorum...başkanda zaten onun bu başarısından dolayı istifaya zorlamadı mı??? çünkü transferde 1.adamdı kendisi
TR.CaPTaiN
02.Eylül.2007, 03:19
...
Mehmet Aurelio'nun kulübümüzden ayrılmasının ardından yerine yapılacak transfer konusunda da benzer düşünce ile hareket edilmiştir. Xavi Alonso'nun Türkiye'ye gelmek istememesi sebebi ile transferi yapılamamıştır. Senna için ise kulübünün 24 milyon Euro bonservis istemesi sebebi ile transferden vazgeçilmiştir. Josico bu mevkide Sayın Aragones'in tercihi olduğu için transfer edilmiştir. Yani basının gönlüne uygun olsun olmasın bu mevkiye yapılan transfer kulüp tarafından bu konuda yapılan değerlendirmeye uygundur. Kaldı ki Sayın Bilgiç'in önceki yazılarında kaleme aldığı ve şiddetle eleştirdiği TFF'nin 6+2 uygulaması da düşünülürse yapılan transferin maliyeti de göze alındığında bu transferden kulübün beklentileri karşılanmıştır.
...
Fenerbahce.org
Gürcan Bilgiç için yapılan açıklamadan bir kısım. Xabi Alonso Xavi Alonso şeklinde yazılmış. :n:
Jesus_FB
02.Eylül.2007, 03:33
Gürcan Bilgiç'in yazısına bayıldım yazdığı her satıra katılıyorum. Mutlaka herkes okusun
GodfatheR
02.Eylül.2007, 03:37
Gürcan Bilgiç'in yazısına bayıldım yazdığı her satıra katılıyorum. Mutlaka herkes okusun
Bende okudum gerçekten taraftarın içinden gelenleri yazmış.Ayrıca dünden önceki gün Galip Öztürk'ün yazısı müthişti.Aziz Yıldırım'ı R.Madrid başkanı ile karşılaştırmış.Kesinlikle okumanız lazım.
JunkChorn
02.Eylül.2007, 03:41
Bunların internetteki halinin linkleri yok mu arkadaşlar?
Yada hangi gazetede olduklarına dair bir bilgi:)
Gürcan Sporx'de yazıyordu..
GodfatheR
02.Eylül.2007, 03:47
Gürcaan Bilgiç'in yazısı
http://www.sabah.com.tr/bilgic.html
Bu da Galip Öztürk'ün yazısı
http://www.sabah.com.tr/2008/08/31/ozturk.html
Sheriff
02.Eylül.2007, 04:10
Evet okudum bende Gürcan Bilgiç aynen bizim söylemek istediğimiz şeyleri söylemiş..
Sheriff
02.Eylül.2007, 04:26
Verilen cevabıda okudumda, yönetimde haklı sanırım..
physicist87
02.Eylül.2007, 05:54
Yazılara harfiyle katılıyorum bi kaç sayfa öncesinde ben de kendimi tutamamıştım..
scar face
02.Eylül.2007, 06:03
Gürcan Bilgiç'e ve arkadaslara aynenn katılıyorum.
ForsakeN
02.Eylül.2007, 18:52
Uslu rahatlattı
JOSICO'NUN imza töreninde açıklama yapan Asbaşkan Mahmut Uslu, transferi kapattıklarını söyledi. İçim rahatladı. Düşünsenize Fenerbahçe'nin iki yabancı transferine daha hakkı olduğunu. Yeni Kezmanlar'ın takıma katıldığını, yaşları 33 ile 40 arasında ustaların kadroya güç kattığını. Son zamanlarda kendime "Alex'i bu yönetim mi aldı?" diye o kadar sık soruyorum ki... Son yapılan transferlerden sonra Alex'i nasıl seçtiklerine şaşırır hale geldim.
Gürcan Bilgiç
Harika bir yorum daha :).Gürcan Bilgiç taraftarın sesi oldu
erdemzorer10
02.Eylül.2007, 19:02
Uslu rahatlattı
JOSICO'NUN imza töreninde açıklama yapan Asbaşkan Mahmut Uslu, transferi kapattıklarını söyledi. İçim rahatladı. Düşünsenize Fenerbahçe'nin iki yabancı transferine daha hakkı olduğunu. Yeni Kezmanlar'ın takıma katıldığını, yaşları 33 ile 40 arasında ustaların kadroya güç kattığını. Son zamanlarda kendime "Alex'i bu yönetim mi aldı?" diye o kadar sık soruyorum ki... Son yapılan transferlerden sonra Alex'i nasıl seçtiklerine şaşırır hale geldim.
:D:D:D bu kısma çok güldüm ..Gürcan Bilgiç doğruları yazmış gayet objektif..
BeeTLeJuiCe
02.Eylül.2007, 20:27
Gürcan Bilgiç'in son yazılarının her satırına katılıyorum. Çok doğru konuşuyor.
Josico falan ne kadar başarılı olursa olsun yönetim bu sene taraftarın transfer beklentilerini bence karşılayamadı. Fenerbahçe TV'de şunları planlıyoruz transferde dedi ama Sadece Güiza taraftarın beklentisini karşılayabilecek oyuncu.
Bir kere çoğu transfer Aragones gelmeden önce yapılmıştı. Aragones'in önüne hazır bir kadro verdiler ve al bunu oynat dediler. Şu durumda Aragones başarısız olursa bunun sorumlusu Teknik direktör takıma katılmadan transferi yapan yönetimdir.
Kısacası ben bu sene transferlerden ve oluşan kadrodan memnun değilim. Umuyorum Yönetim Aragones'in işine fazla karışmaz ve ŞL dışında Daum sistemine dönmeyiz.
ForsakeN
03.Eylül.2007, 00:20
Dr. Gürkan Kubilay'ın Josico Yorumu
Josico doğru transfer midir?
"Allah Allah" diyordu Villareal koçu Pellegrini; "Senna ile Josico´yu bir arada‚ çift ön libero kullandım ama maç daha 50. dakikada 3-0 oldu!" Bunun üzerine 55´te oyundan alıyordu Josico´yu. Ama 2007- 08 sezonunun 2. haftası idi. Nitekim daha sonraki 3 maçta deplasmandaki Mallorca‚ Santander ve içerdeki Murcia maçlarını yine bu 2´li ile oynuyor ve takım kazanıyordu. 6. haftada Bilbao maçında‚ ilk yarının sonunda oyundan çıkıyor‚ sonra da 11. haftada son 30 dakika oyuna girdiği Atletico Madrid maçına kadar yerini Bruno´ya kaptırıyordu.
Sakatlık pabucunu dama attırdı
12. hafta Sevilla maçı onun için çok önemli idi ama şanssızlık bu kez yakasına yapışıyor‚ uzun bir aradan sonra çıktığı maçın 44. dakikasında ayak kemiğinde çatlak oluyor ve tam 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanıyordu. Nitekim ancak 7 hafta sonra‚ Deportivo maçının son 20 dakikasında oyuna giriyor‚ sonra 22-23 ve 24. haftalarda‚ yani Marcos Senna´nın oynayamadığı haftalarda yine ilk 11´de çıkıyor‚ fakat bu maçlardan sonra bir daha takımın ne ilk 11´de‚ ne de sonradan girerek yüzünü göremiyordu. Çünkü Senna takıma dönmüş ve 2 hafta önce Hammarby´den alınan Uruguay´lı Eguren süper form tutmuştu. Üstelik daha teknik ve öne oynayan bir oyuncu idi. Dahası takım üst üste kazanmaya başlamıştı. Yani Josico´nun pabucu tam anlamıyla dama atılmıştı.
Adamı seyretmeden asanlar var
İşte bu‚ geçen seneki Josico öyküsü idi. İddialı futbol ofisimde‚ bizim çocuklarla birlikte tüm maçlarını izlediğim bu oyuncu hakkında fikirlerimi yazmadan önce‚ bazı şeyleri açıklamamda fayda var.
1- İspanya gibi bir ülkenin Villareal gibi önemli takımından gelen ve her sezon 20´nin üzerinde La Liga´da maç yapmış bir oyuncu hakkında‚ hiç seyretmeden‚ "Senna´nın yedeği"‚ "Kala kala buna mı kaldık?" şeklinde yorumlar yapılmasını doğru bulmuyorum.
2- F.Bahçe yönetiminin bu oyuncuyu alma konusunda‚ Maldonado ile arasında teknik ve taktik fazla bir fark bulunup bulunmadığı konusunda araştırma yapıp yapmadığını merak ediyorum.
3- 34 yaşında olmanın önemli olmadığını düşünmekle birlikte (Josico 33 sene 8 aylıktır şu anda)‚ F.Bahçe kulubünün Şampiyonlar Ligi gibi bir hedefte‚ daha genç ve de sonradan da para kazanılabilecek oyunculara neden yönelmediğini de merak ediyorum. Bu konuda buradan önerdiğim oyuncular hafızalarınızdadır.
En ideali elbette değil ama!
Gelelim Josico hakkındaki frikirlerime: Savunmaya dönük‚ hatta savunmanın içine de gömülerek oynama konusunda başarılı bir oyuncu. Ama‚ teknik direktörü Pellegrini´yi rahatsız eden tarafı‚ topu oyuna sokma konusunda hiç risk almaması‚ yana oynamayı çok sevmesi oldu. Öne oynama işini Senna yapmak zorunda kalıyor‚ ama onun da yetenekleri bir yere kadar gidiyordu. Dolayısı ile Pellegrini‚ dünya futbolunun kaçınılmaz gereklerinden biri olan ´´2 ön liberonun birisi ofansa yatkın ve öne oynama becerisine sahip olmalı" gerçeğinden yola çıkarak‚ ön liberolarından daha teknik olan Senna´yı oyunda tutup defansif ön libero yaparken‚ yanına ofansif orta saha Eguren´i aldı. Böylece‚ sadece defansif orta saha olmak Josico´ya kaybettirdi. İşte Fener´deki sıkıntı da bu olabilir. Bana göre‚ eğer ki 2 ön libero ile oynayacaksanız‚ Maldonado‚ Selçuk ve Deniz 3´lüsünden 2´si ile yapacağınız herhangi bir 2´li kombinasyon‚ Josico´lu bir kombinasyondan savunma yönünde pek aşağıda kalmaz.
Sakın tek ön libero oynatmayın
Yok eğer Josico´dan tek ön libero yaratacaksanız‚ sakın denemeyin! 2006´dan bu yana iyi izlerim bu adamı. 2 sezon önce de ilk 15 hafta yedek soyundu. İlk 11´de çıktığı ve 4 yedikleri Osasuna maçı ve sonrasında hep çift ön libero oynadılar. Dolayısı ile tek ön libero oynatırsanız sıkıntı yaşarsınız. Sonuç; Dr. Gürkan diyor ki: Kimse kötü oyuncu diyemez ama‚ bana Maldonado´dan bir parça daha iyi olsa da büyük farkı olmayan bir oyuncu olarak geliyor.
Onurap
03.Eylül.2007, 00:49
gürkanında beğenmediği adam yok :zuhaha Riera yıda şişirmişti bu kadar..Liverpool sanırım yazsını okudu aldı adamı..
Revolution
03.Eylül.2007, 03:50
Bence Josico'yu görmeden konuşmayalım..
aykut_gencfb
03.Eylül.2007, 07:37
Bence Josico'yu görmeden konuşmayalım..
yaf mesele ii olup olmamasında deil beklentilerimiz boşuna çıktı bu bütçeyle bi dünya starı bekliodukkk yönetim bunu başaramadı
a.arıcı-11
03.Eylül.2007, 19:09
Gürcan Bilgiç'in son yazılarının her satırına katılıyorum. Çok doğru konuşuyor.
Josico falan ne kadar başarılı olursa olsun yönetim bu sene taraftarın transfer beklentilerini bence karşılayamadı. Fenerbahçe TV'de şunları planlıyoruz transferde dedi ama Sadece Güiza taraftarın beklentisini karşılayabilecek oyuncu.
Bir kere çoğu transfer Aragones gelmeden önce yapılmıştı. Aragones'in önüne hazır bir kadro verdiler ve al bunu oynat dediler. Şu durumda Aragones başarısız olursa bunun sorumlusu Teknik direktör takıma katılmadan transferi yapan yönetimdir.
Kısacası ben bu sene transferlerden ve oluşan kadrodan memnun değilim. Umuyorum Yönetim Aragones'in işine fazla karışmaz ve ŞL dışında Daum sistemine dönmeyiz.
Bana sorarsan Güiza'da bekletileri karşılayabilecek bir oyuncu değil.En azından benim beklentilerimim karşılayamıyor.