View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri
Pages :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
BeeTLeJuiCe
30.Mayıs.2007, 08:07
Geceleri çok iyi uyudukları için haberleri rüyalarında yazıyo olabilirler :)
Burda bu konuları tartışmaya gerek bile yok 2 haziranda gerekli açıklamaların yapılacağını tahmin ediyorum ve fb taraftarını bu transfer haberlerinden rahatlacaklarını düşünüyorum
ShevAnil
30.Mayıs.2007, 17:50
Fenerbahçenin Kanoute ile 3+1, Yıllık 3.5 milyon €'ya Anlaştığını Söyliyenler var ama Nekadr Doğru Bilemiyorum.
Burak Duran
30.Mayıs.2007, 18:15
fenerin once elindeki yabancilari cikarmasi lazim..yoksa anca 9+1 falan gelmesi lazim
ShevAnil
30.Mayıs.2007, 18:18
Burak abi Önemli Olan Kaç Yabancı Olduğu Değil Federasyona GÖnderilenler Değilmi? Yoksa Fm'demi Bir Yanlışlık var?
Burak Duran
30.Mayıs.2007, 18:21
kontratli oyuncu sayisi onemli olan.. FM de de diyor ya 7 yabanci oyuncun var daha fazla transfer edemezsin hesabi. Ya kiralik gitmesi lazim ya satilmasi yoksa alinamaz
Sheriff
30.Mayıs.2007, 19:36
Burak abi Önemli Olan Kaç Yabancı Olduğu Değil Federasyona GÖnderilenler Değilmi? Yoksa Fm'demi Bir Yanlışlık var?
FM de bir yanlışlık var resmi sözleşmeli oyuncu sayısı 8'i geçemez..
BeeTLeJuiCe
30.Mayıs.2007, 21:12
Sarı-Lacivertli yöneticiler, EURO 2008'den sonra Mehmet Aurelio'nun takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurarak Walter Gargano için harekete geçti.
30.5.2008
Türkiye’ye karşı oynadı
Fenerbahçe’NİN gündemine bir yıldız daha girdi. Mehmet Aurelio’nun ayrılması durumunda hemen ‘B Planı’ devreye sokulacak. Sarı-Lacivertli yöneticilerin Uruguay Milli Takımı’nda forma giyen Walter Alajandro Guevera Gargano’nun transferi için şimdiden harekete geçtiği öğrenildi. Almanya’da Uruguay ile oynadığımız maçta forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, müthiş hırsıyla dikkat çekmişti. Geçtiğimiz sezon Napoli formasıyla Serie A’da toplam 34 maça çıkan Gargano, 2 de gol attı.
Bonservisi 4 milyon Euro
İtalya’ya gitmeden önce Uruguay Ligi’nde Danubio Kulübü ile 3 kez şampiyonluk yaşayan Gargano, bitmek bilmeyen enerjisi ve savaşçı ruhu ile geçtiğimiz sezon İtalya’da otoritelerin büyük beğenisini kazanmıştı. Milli futbolcunun Napoli ile 2012’ye kadar sözleşmesi bulunuyor, bonservis bedelinin ise 4 milyon Euro olduğu söyleniyor. Fenerbahçe yönetiminin bu transferde, Gargano’nun vatandaşı ve milli takımdan kaptanı olan Lugano’yu aracı olarak kullanacağı ifade edildi.
Walter Gargano kimdir?
D.Tarihi: 27.07.1984, Yaş:24
Kilo: 66, Boy: 1.68
Ülkesi: Uruguay
Kulübü: Napoli (2007-2008)
34 maç, 2 gol
Oynadığı takım: Danubio
Milli Takım: 13 maç
Yalçın TÜRK
Kaynak: Fanatik
Jesus_FB
30.Mayıs.2007, 21:28
fenerin once elindeki yabancilari cikarmasi lazim..yoksa anca 9+1 falan gelmesi lazim
Burakcım bizim transferlerimizden korkma bu kadar :p Ne gerekiyorsa yapılır ne kezman kalır ne appiah ne maldonado o yüzden biz rahatız bu konuda sende rahat ol ;)
a.arıcı-11
30.Mayıs.2007, 21:34
Müjdeyi Zico verdi !..
Zico'nun kalmasını isteyen Fenerbahçelilere müjde var !.. Fenerbahçe'de Teknik Direktör Zico'nun durumuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Brezilyalı hoca ülkesinde çıktığı televizyon programında "Son anda bir değişiklik olmazsa, Fenerbahçe'de göreve devam edeceğim" dedi.
Lig TV'nin haberi:
Zico, "Joga Aberto" isimli televizyon programında Brezilya'da bir takım çalıştıracağına ilişkin
haberlerin gerçek olmadığını belirterek, "Brezilya Milli Takımının başına geçmem de söz konusu değil. Fenerbahçe ile sözleşme yenilemek istememin nedeni, Avrupa'da daha iyi yerlere gelebilmek. Görüşmeler olumlu yönde gidiyor. Büyük bir değişiklik olmazsa önümüzdeki sezon yine Fenerbahçe'de olacağım" dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Emre olayi dogru olabilir,uA da bir kisi baya kaynak cok saglam diyordu,ayrica gazetecidir kendisi.Menejeri 31 Agustosa kadar zaman var diyo,bakacaz.
Sakın geçen sene ortalığı karıştıran Fazıl Abi deme:D
Jesus_FB
30.Mayıs.2007, 21:39
Sakın geçen sene ortalığı karıştıran Fazıl Abi deme:D
hahahah o adam efsane oldu yaa bu sene sesi soluğu çıkmıyor nerelerde :D
Burak Duran
30.Mayıs.2007, 21:44
niye korkayim ki anlamadim hele bir yabancilarinizi yollayinda oyle adam alin burda korku degil gerceklerden bahsediyoruz 8 yabanciniz var hala adam almaya calisiyorsunuz 11+1 mi cikacak ne olcak :) gecen sene aldiniz okadar transfer yaptiniz birsey farketmedi :) ayrica fazil abi nin soyledikleri dogru cikiyor en azindan fotomac vslerden kat kat daha iyi
Jesus_FB
30.Mayıs.2007, 21:47
gecen sene aldiniz okadar transfer yaptiniz birsey farketmedi :) ayrica fazil abi nin soyledikleri dogru cikiyor en azindan fotomac vslerden kat kat daha iyi
Evet canım hiç farketmedi cl'de çeyrek final kendi kendine geldi zaten.
Burak Duran
30.Mayıs.2007, 21:49
bana ne sizin ceyrek finalinizden ben lige bakarim :) sl de cikabildiginiz kadar cikin o beni ilgilendirmez ama ligde bizim rakibimizsiniz orda da biz sampiyon olduk :)
Jesus_FB
30.Mayıs.2007, 22:05
bana ne sizin ceyrek finalinizden ben lige bakarim :) sl de cikabildiginiz kadar cikin o beni ilgilendirmez ama ligde bizim rakibimizsiniz orda da biz sampiyon olduk :)
Bunu söyleyen bir galatasaraylı mı? :icon_eek:
a.arıcı-11
30.Mayıs.2007, 22:12
Yıllardır Fener Galatasrayı ne zaman yense veya şampiyon olsa hemen bizim UEFA Kupamız Süper Kupamız var sizin varmı alın sonra konuşun gibi cümleler kuran takımın taraftarından ilginç bir yorum bence.
Ayrıca Fazıl Abinizin Adriano yalanını unutmadık daha;)
El Comandante
30.Mayıs.2007, 22:19
Fazil abi degil bu haberi veren,ama yine de Burak abiye katiliyorum,cogu gazeteciden daha saglam birisi.(=
Burak Duran
30.Mayıs.2007, 22:20
sizin hala kupaniz var mi?? bu sene aldiginiz tek kupa turkiye super kupasi baska ne yaptiniz acaba? Bizim nagmalup alinmiz Uefa kupamiz ve Super kupamiz 4 sene ust uste sampiyonlugumuz 14 tane Turkiye Kupamiz var SLde ceyrek finalimiz var... Bunlara yetisin oyle konusalim yani once korkulcak yaniniz olsun.. Fazil abinin dogru cikan haberlerine bak istersen birde ayrica burda olmayan bir sahis hakkinda konusarak ona cevap hakki dogar buna dikkat edin.. Ayrica burasi Fenerbahce transfer haberleri durduk yere satasarak tartisma cikarmayin cunku yoneticide olsam tartismayi kesmem ve her turlu cevap veririm
a.arıcı-11
30.Mayıs.2007, 22:28
sizin hala kupaniz var mi?? bu sene aldiginiz tek kupa turkiye super kupasi baska ne yaptiniz acaba? Bizim nagmalup alinmiz Uefa kupamiz ve Super kupamiz 4 sene ust uste sampiyonlugumuz 14 tane Turkiye Kupamiz var SLde ceyrek finalimiz var... Bunlara yetisin oyle konusalim yani once korkulcak yaniniz olsun.. Fazil abinin dogru cikan haberlerine bak istersen birde ayrica burda olmayan bir sahis hakkinda konusarak ona cevap hakki dogar buna dikkat edin.. Ayrica burasi Fenerbahce transfer haberleri durduk yere satasarak tartisma cikarmayin cunku yoneticide olsam tartismayi kesmem ve her turlu cevap veririm
Hem diyorsun Avrupada yaptığınız beni ilgilendirmez Fenerbahçe bizim Türkiye'de rakibimiz diyorsun sonrada Bizim UEFA kupamız var alında öyl konuşun diyorsun yani kendinle çelişiyorsun;)
Tartışmayalım bencede gereksiz oluyor.
Evet canımız çekmiştir bir kaç yalanlama koyalımda neşemiz yerine gelsin:D
Kimseye müjde vermedim"
30 Mayıs 2008 Cuma
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-05-30_fotogol.jpg
Bugün Fotogol Gazetesi'nde yayınlanan bir haberde yakın çevreme "2 Yıldızı Bitirdim" diye müjde verdiğim yazılmaktadır.
Kanoute ve Shevchenko isimlerini ön plana çıkartan gazete adı geçen iki oyuncu hakkında sinyal verdiğimi iddia etmektedir.
"Öğrenildi(!)" veya "iddia edildiği(!)" gibi yakın çevreme herhangi bir müjde vermediğim gibi 2 yıldızın transfer işlemlerini bitirmediğimi de spor kamuoyunun bilmesini isterim.
Saygılarımla,
Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bir yalan transfer haberi daha…
30 Mayıs 2008 Cuma
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-05-30_fanatik.jpg
Fanatik Gazetesi'nde Yalçın Türk imzasıyla "Fener'e 2. Uruguaylı" başlığı ile yayınlanan haberde; Uruguay Milli Takımı'nda oynayan Walter Gargano için harekete geçildiğini ve Fenerbahçe yönetiminin oyuncumuz Lugano'yu bu transferde aracı olarak kullanacağını iddia etmiştir.
Transfer ettiğimiz herhangi bir oyuncuyu aracı olarak kullanarak futbolcuya dayalı transfer yapmayı düşünmediğimiz gibi; adı geçen oyuncu ile ilgili herhangi bir çalışma da söz konusu değildir.
Uydurma haberlerle başta "Büyük Fenerbahçe Taraftarı" olmak üzere spor kamuoyunu kandırmak, aldatmak, beklenti içine sokmak ve bu tür uydurma haberleri her gün yenileyerek sadece "günlük" düşünen bazı spor medya organları, asırlık bir spor kulübü olan Fenerbahçe'nin gerekli şartlar oluştuğunda kimleri transfer ettiğini resmi yayın organlarımızdan öğrenecektir.
Spor Kamuoyuna Duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Burak Duran
30.Mayıs.2007, 22:40
avrupa basarin beni su sekilde ilgilendirmez benim yaptiklarimi gelistirmedigin surece benden basarili degilsindir.. neyseeee
Trabzonspor
30.Mayıs.2007, 22:45
fener b hoca olayını cözsün sora transferlerı dusunsun bence o paralara ne teknık adamlar gelır
uAmurat91
30.Mayıs.2007, 23:10
Fener'in yalanlamaları ünlüdür. Kanmayın derim..
enforcer
30.Mayıs.2007, 23:57
Emre haberlerine yalanlama geldi mi?
Fernando Gago
30.Mayıs.2007, 23:58
Emre haberlerine yalanlama geldi mi?
Menajeri yalanladı ...
Deli_Ruh
31.Mayıs.2007, 00:00
2 Haziran saat 14:00 i bekleyin arkadaşlar Aziz Başkan patlatır bombaları :D
a.arıcı-11
31.Mayıs.2007, 00:03
2 Haziran saat 14:00 i bekleyin arkadaşlar Aziz Başkan patlatır bombaları :D
Biz böyle diyoruzda bence Aziz Yıldırım transferle ilgili tek bir cümle etmeyecek orada.Tek olay Zico olur başka bişey beklemiyorum açıkçası.Gider Basketbol takımından falan bahseder.
Deli_Ruh
31.Mayıs.2007, 00:05
yok yok transferden bahseder ama hepsini söylemez 1 kişi söyler veya anlaştık der isim vermez...
Fernando Gago
31.Mayıs.2007, 00:05
Yabancıları gönderemedik bu yüzden Klüp veya Aziz Yıldırım bir açıklama yapmaz bence ...
Deli_Ruh
31.Mayıs.2007, 00:08
Yabancıları gönderemedik bu yüzden Klüp veya Aziz Yıldırım bir açıklama yapmaz bence ...
Zaten 6+5 geliyo :D :icon_lol:
ama yapsınlar artık bi açıklama geçen seneki gibi geç kalınmamalı transferde ön eleme maçımızda var hazır olması lazım tüm takımın
Jesus_FB
31.Mayıs.2007, 01:00
Teknik drektör konusunu açıklığa kavuştursun yeter transferler için daha vakit var
BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2007, 01:01
Zaten 6+5 geliyo :D :icon_lol:
ama yapsınlar artık bi açıklama geçen seneki gibi geç kalınmamalı transferde ön eleme maçımızda var hazır olması lazım tüm takımın
6+5 2013 yılında yürürlüğe giriyor.
http://www.ntvspor.net/Pages/Default.asp
Burda son dakika haberi var.Büyük ihtimalle Emre bizde hayırlı olsun.
uAmurat91
31.Mayıs.2007, 02:16
Fenerbahçe Emre'yi aldı büyük ihtimalle. Başka kaynaklardan duydum bu haberi. Hayırlı olsun..
Yazıklar olsun Emre. Sen de lafını yedin, böyle bir transfer doğruysa..
fmsmyrna
31.Mayıs.2007, 02:19
Çok para veriyoruz açıkçası kaç senedir top oynamayan Emre'ye 3.5 kulübüne 5 milyon euro gelince umarım sakatlanmaz tabi haber doğru çıkarsa
Fenerbahçe suskunluğunu bozdu
Fenerbahçe, transferdeki sessizliğini Emre Belözoğlu ile bozdu. Sarı-lacivertli kulüp, Newcastle United'la iki yıl daha sözleşmesi olan milli futbolcuyla her konuda anlaşma sağladı. Fenerbahçe'nin Emre'nin yanı sıra Villarreal'den Nihat'a da teklif götürdüğü belirtiliyor.
Uzun süredir transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Newcastle United'ta forma şansı bulamayan Emre Belözoğlu ile 3 yıllık anlaşma sağladı.
Emre'nin sarı-lacivertli kulüpten her yıl için 3.5 milyon EURO alacağı öğrenilirken, milli futbolcunun kulübüne ise bonservis bedeli olarak 5 milyon EURO ödeneceği belirtildi.
Emre ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe'nin ayrıca Villarreal'de oynayan Nihat Kahveci'ye teklif götürdüğü ve bu konuda İspanyol kulübü ile pazarlıkların devam ettiği öğrenildi.
http://www.ntvspor.net/Pages/24321.ASP
Jesus_FB
31.Mayıs.2007, 02:23
gerçekmi bu haber acaba
deniz.91
31.Mayıs.2007, 02:25
haber sadece ntvsporda geçiyor ama net konuşmuş adamlar
El Comandante
31.Mayıs.2007, 02:28
Duydugum kadariyla Emre Belözoglu Fenerbahce ile anlasmis,yillik 3.5 m € karsiliginda.
Eger bu haber dogrusa yaziklar olsun...
Burada belirtmistim,haber gercek ...
uAmurat91
31.Mayıs.2007, 02:28
Ama Emre'nin menajeri yalanlamıştı bu transfer haberini. Ayrıca milli takım böylesine kritik bir turnuva öncesi kamptayken, transfer konuşulmaz. Gerçekleşse bile bu zamanda açıklanmaz..
Neyse, eğer doğruysa yolu açık olsun. O da abilerinin izinden gitmiş olur, ne hoş !
anilton
31.Mayıs.2007, 02:29
Ntvspor kolay kolay yalan haber yapmaz.Doğruluğu yüksek bence...
Fernando Gago
31.Mayıs.2007, 02:32
Emre bizim için hata olur bence Türkiye'de kafası rahat olmaz Emre'nin ...
goosfraba
31.Mayıs.2007, 02:33
Emre profesyonel bir oyuncu, tıpkı abileri gibi. bu kadar kafanıza takmaya gerek yok bence bu transferi. hayırlı olsun.
deniz.91
31.Mayıs.2007, 02:35
Emrenin gideceğini hiç beklemezdim neyse hayırlı olsun
PesimiSTyLa
31.Mayıs.2007, 02:36
Habere inanmıyorum, yada inanmak istemiyorum...
Jesus_FB
31.Mayıs.2007, 02:45
Euro 08 bitmeden Emre ile anlaşmak bence imkansız bu haberde ancak şuna ihtimal veriyorum F.Bahçe newcastle ile bonservşiste anlaşmış olabilir henüz Emre ile anlaştıklarını sanmıyorum
Babama güvenmem NTVSpor'a güvendiğim kadar :) Kesinlikle doğru haber.
BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2007, 02:49
Euro 08 bitmeden Emre ile anlaşmak bence imkansız bu haberde ancak şuna ihtimal veriyorum F.Bahçe newcastle ile bonservşiste anlaşmış olabilir henüz Emre ile anlaştıklarını sanmıyorum
Bencede durum böyledir. Çünkü Fatih Terim'in şampiyona bitene kadar transfer olaylarının konuşulması yasak diyordu.
Cyzio
31.Mayıs.2007, 02:49
Kaynak Fanatik veya Fotomaç olsaydı fazla üstünde durmazdım ama kaynak NTV Spor.Bence bu transferi gerçekleştirdi Fener..
Bu işin bu saatten sonra bencesi falan yok, aldı Fenerbahçe Emre'yi. Girin okuyun; http://www.ntvspor.net/Pages/24321.ASP.
Açıkçası kendi açısından Emre'nin yine bir Avrupa kulübünde şansını denemesi daha güzel olurdu. Bir Galatasaraylı olarak Emre Fenerbahçe'ye gittiği için değişik duygular yaşamıyor değilim ama herşeye rağmen Emre'yi Türkiye'de yeniden görmek ve izlemek güzel olacaktır.
Fenerbahçe'nin orta sahanın göbeğinde sorunu vardı sanırsam, bu transferle o da gider. Fenerbahçe adına sevindim, çünkü Avrupa'da temsil edecekler bizi. Hangi takımımız Avrupa kupasında maç yaparsa yapsın onu tutarım. Ayrıca, keşke herkes böyle transfer yapabilse de ligimiz kaliteli olsa.
Bu arada 6+5'in gelmesi de müthiş oldu. Blatter bunu ilk ortaya attığından beridir (baya oldu) bekliyorum. Bir de Platini'nin seçilmeden önce söz verdiği gibi Şampiyonlar Ligi'ne katılan takım sayısı bir ülkeden en fazl 4'ten 3'e çekilse, müthiş olacak.
uAmurat91
31.Mayıs.2007, 02:55
Emre'nin böyle bir karar vereceğine inanmıyorum ben..
Ayrıca çok güvenilen NTVSpor Saviola içinde geçen sene aynı haberi yazmıştı..
Oghuse
31.Mayıs.2007, 02:59
Kanal D ana haber'de son dakika haber geçti..Emre Fenerbahçe'de olarak..
Emre'nin böyle bir karar vereceğine inanmıyorum ben..
Ayrıca çok güvenilen NTVSpor Saviola içinde geçen sene aynı haberi yazmıştı..
Ne zaman yazdı? Ben her gün illâ ki girerim, şimdiye kadar bir yamuklarını görmedim. En fazla ilgileniyor diye yazarlar, gitti diye yazmazlar.
Deli_Ruh
31.Mayıs.2007, 03:01
Kanal D ana haber'de son dakika haber geçti..Emre Fenerbahçe'de olarak..
evet kanal d 5dk önce verdi haberi 3 yıllık imza attı diye...
ewrim_FB
31.Mayıs.2007, 03:02
Doğrudur heralde artık haber bültenlerine düştüğüne göre ama bana yıllık alacağı biraz fazla geldi neyse mutlaka katkısı olacakatır bu arada nihat'la da görüşülüyormuş inşallah gerçekleşir bu transferde.Bide şu kontejanı boşaltsak bombalar patlayacak...:)
anilton
31.Mayıs.2007, 03:02
İki gündür İngiltere’de olan Fenerbahçe’li yöneticiler Newcastle kulübünü her konuda ikna etti.
Newcastle kulü ile 5.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında her konuda anlaşıldı. Emre ile de yıllığı 3.5 milyon Euro 3 senelik anlaşmaya varıldı. Emre ise bu transferi doğrularken bu saat den sonra dönüşü olmayacağını ve Fenerbahçe ile her konuda anlaştığını söyledi.
BU ARADA EMRE'NİN FENERBAHÇE KULÜBÜNE GEÇTİĞİMİZ PAZARTESİ GÜNÜ ÖN PROTOKOL İMZALADIĞI ÖĞRENİLDİ.
GELİŞMELER AN VE AN MARATON.COM.TR'DE OALACAK.....
MARATON.COM.TR/ ÖZEL/ BURAK ÖZKAYA
uAmurat91
31.Mayıs.2007, 03:03
Aynı haber NTV'de yazıyor zaten. Birbirlerinden alıyorlar haberleri.. :D
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2007, 03:11
Ntv kesin olmayan haberi kolay kolay yayınlamaz fakat haberin yayınlandığı dönemin Euro2008 öncesi olması ve menajerinin 1-2 gün önceki yalanlaması beni şüpheye düşürüyor. Bence hala kesin değil.
Emre gelirse Maldonado şutlanır,Mehmet Aurelio daha geride oynar. Ayrıca Alex'in kitlendiği maçlarda Fenerbahçe de kitleniyor. Emre Alex'in kitlendiği dakikalarda liderlik yapabilecek özellikte bir oyuncu.
deniz.91
Hayırlı olsun şaşırdım valla
shamur1
Hayırlı olsun Emre transferi Fenerbahçe'ye ama bu transferinde gerçekleşmesiyle birlikte Fatih Tekke , Gökdeniz vs nicelerinin değeri gözümde 10 kat daha arttı. Ama bu oyuncular çok profesyoneller tabi şaşırmamak lazım bu transfere.
Cyzio
31.Mayıs.2007, 03:12
Uzun süre o takımda oynayıp ve X takımından başka takımda top oynamam diyen oyuncuların ne kadar samimi olduklarını anladım.Son yıllarda bu olaylar baya arttı..
uAmurat91
31.Mayıs.2007, 03:14
Kanal D altyazı geçti, menajeri yalanladı diye. Zaten önceden de yalanlamıştı..
Size diyorum bu transfer gerçek değil..
Deli_Ruh
31.Mayıs.2007, 03:15
Uzun süre o takımda oynayıp ve X takımından başka takımda top oynamam diyen oyuncuların ne kadar samimi olduklarını anladım.Son yıllarda bu olaylar baya arttı..
abicim para bunun adı para geçen sene ümitkaranada beyaz showda fenere gidermisin dediler adam el işaretiyle para dedi adam parasını alıyomu alıyo fenermiş gs imiş kimin umrunda....
uAmurat91
31.Mayıs.2007, 03:16
abicim para bunun adı para geçen sene ümitkaranada beyaz showda fenere gidermisin dediler adam el işaretiyle para dedi adam parasını alıyomu alıyo fenermiş gs imiş kimin umrunda....
Sene başında Fener istedi Ümit'i, hatta G. Saray'dan daha fazla para verdi. Ama o kalmayı tercih etti..
Herşey para değil, bazılar için öyle tabii ama...
Zaten bunlar paraya doymuş insanlar, bir zamandan sonra mutlu olabilecekleri, başarılı olabilecekleri bir takımda oynamak istiyorlar.
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2007, 03:19
Emre'nin menajeri henüz rakamda anlaşamadık demiş. Yani Fenerbahçe Emre'yi istiyor hadi bunu da yalanla Fenerbahce.org :p
shamur1
31.Mayıs.2007, 03:20
startv son dakika !
Emrenin manajerinden Ahmet Bulut'dan yalanlama geldi
" Emre'nin fenerbahçe ile anlaştığı söylentileri tamamen asılsızdır" dendi.
goosfraba
31.Mayıs.2007, 03:20
bir transfer için bu kadar emin konuşmayalım bence. yarın birgün emre açıklarsa, doğrularsa transferi, bu transfer gerçek değil diyenler ortada kalır.
uAmurat91
31.Mayıs.2007, 03:21
bir transfer için bu kadar emin konuşmayalım bence. yarın birgün emre açıklarsa, doğrularsa transferi, bu transfer gerçek değil diyenler ortada kalır.
Emre'nin menajeri söylüyor bu durumu. Ayrıca ben Emre'ye güveniyorum b ukonuda.. :)
Deli_Ruh
31.Mayıs.2007, 03:23
Naz yaptılar iyice eninde sonunda anlaşacaklar işte suyunu çıkardılar :D:D
Bende NTVSpor'a güveniyorum :) Oldu bence transfer, bizim (Galatasaraylıların) üzülmesi için sebep yok, boşverin takmayın kafanıza :)
Jesus_FB
31.Mayıs.2007, 03:23
Emre´nin menajeri Ahmet Bulut Star´da canlı yayındaydı.. Görüşmeler devam ediyor‚ imza yok dedi..
uAsamet91
31.Mayıs.2007, 03:25
Afferin emreye haber gerçekse aLi samiyen 'e nasıl çıkacak bakalım
nerazzuri
31.Mayıs.2007, 03:26
Emre´nin menajeri Ahmet Bulut Star´da canlı yayındaydı.. Görüşmeler devam ediyor‚ imza yok dedi..
Ntv'nin kesin güvendiği bir kaynak olmasa o haberi yayınlamazdı sanırım.
Yada 2 sene öncesi gibi Tümer bombası'nın açıklamştı bu zamanlarda canlı yayında. Emre'nin süprizi kaçmaması için menejerden yalanlama gelebilir. Klüptende gelebilir.
Bana göre bu transfer oldu bitti. 2 haziranda açıklanacak tek transferde bu olabilir.
Diğer transferlerde detaya inilmeyecek bence.
popfun
31.Mayıs.2007, 03:26
Ntv kesin olmayan haberi kolay kolay yayınlamaz fakat haberin yayınlandığı dönemin Euro2008 öncesi olması ve menajerinin 1-2 gün önceki yalanlaması beni şüpheye düşürüyor. Bence hala kesin değil.
Emre gelirse Maldonado şutlanır,Mehmet Aurelio daha geride oynar. Ayrıca Alex'in kitlendiği maçlarda Fenerbahçe de kitleniyor. Emre Alex'in kitlendiği dakikalarda liderlik yapabilecek özellikte bir oyuncu.
evet dediğine katılıyorum kesinlikle çok iyi bir transfer oldu. Ama fenerbahçenin sitesinden herhangi bir açıklama gelmedi.
Sheriff
31.Mayıs.2007, 03:27
Çok sevindim mükemmel bir transfer olacak Emre bizim için..
Deli_Ruh
31.Mayıs.2007, 03:27
evet dediğine katılıyorum kesinlikle çok iyi bir transfer oldu. Ama fenerbahçenin sitesinden herhangi bir açıklama gelmedi.
Yalanlamada gelmedi... :D
uAmurat91
31.Mayıs.2007, 03:28
İş haberlere menajer çıkarmaya geldiyse bu transfer bitmiş demektir. Zaten Ahmet Bulut açık konuşmadı, halen görüşüyoruz dedi..
Tebrikler Emre, hayırlı olsun..
Jesus_FB
31.Mayıs.2007, 03:30
İki gündür İngiltere’de olan Fenerbahçe’li yöneticiler Newcastle kulübünü her konuda ikna etti.
Newcastle kulü ile 5.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında her konuda anlaşıldı. Emre ile de yıllığı 3.5 milyon Euro 3 senelik anlaşmaya varıldı. Emre ise bu transferi doğrularken bu saat den sonra dönüşü olmayacağını ve Fenerbahçe ile her konuda anlaştığını söyledi.
BU ARADA EMRE'NİN FENERBAHÇE KULÜBÜNE GEÇTİĞİMİZ PAZARTESİ GÜNÜ ÖN PROTOKOL İMZALADIĞI ÖĞRENİLDİ.
Fenerbahçe kulübü Nihat Kahveci ile de çok ciddi şekilde ilgileniyor ama Nihat'ın yüksek bonservis bedeli bu transferi zora sokuyor. Feenrbahçe Nihat Kahveci'den henüz vazgeçmiş değil.
GELİŞMELER AN VE AN MARATON.COM.TR'DE OALACAK.....
MARATON.COM.TR/ ÖZEL/ BURAK ÖZKAYA
anilton
31.Mayıs.2007, 03:30
Ekşizözlükten alıntı...
E.Belözoğlu bu formayla fotoyu ne zaman çektirdi bilinmez ama en azından F.Bahçe'ye gidebilitesini artırır...
http://img154.imageshack.us/img154/3741/emrebelezoglugb8.jpg
Aşk-ı Şehir
31.Mayıs.2007, 03:31
NTV'nin de yalan haber verebileceğini göz önünde bulundurun abilerim, arkadaşlarım. Misal geçen sene verilen Morientes Galatasaray'da haberi. Bütün dünyaya kaynak olarak gösterilmişti NTV ve sonrasında haber "fos" çıktı. Ama alındıysa da hayırlı olsun.
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2007, 03:32
Nihat'ın geleceğini zannetmiyorum. Çok iyi form yakaladı İspanya'nın gözde oyuncularından ayrıca bu sezon Villarreal şampiyonlar ligi'nde mücadele edecek. Fenerbahçe her ne kadar dünya kulübü olma yolunda emin adımlarla ilerlese de İspanya'dan Türkiye'ye gelmek 1 basamak düşmek demektir ki Nihat bu hataya düşmez.
BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2007, 03:34
Emre'nin yukardaki Fenerbahçe formalı fotosu yarın gazetelerde Manşet resmi olur :D
Jesus_FB
31.Mayıs.2007, 03:39
Emre'nin yukardaki Fenerbahçe formalı fotosu yarın gazetelerde Manşet resmi olur :D
hahahah dur ben birde üzerine yeni sezon formarı koyayım iki manşet birden olsun :D:D:D
Universal
31.Mayıs.2007, 03:40
Kanal D Haberde bu transferi kesinleşti olarak duyurdu. Bakalım bir kaç güne kokusu çıkar. Aziz Başkan'ın 2 Haziran'da ki konuşmasını merak ediyorum. Ama transferlerden önce bir teknik adamımızı belirlesek.
YusufT
31.Mayıs.2007, 03:40
hayirli olsun, süper transfer..
ama yinede inanmadim :D
El Comandante
31.Mayıs.2007, 03:42
Alt yapindan gelip A takimda cok genc yasta oynayip yildiz olsun.
Üzerine titreyerek o genc yetenegi büyüt,Hagi gibi bir efsaneden ders alsin.
Rakip takim taraftarlari sana KATiL EMRE derken,bizim taraftarlar onu sonuna kadar savunsun ...
Ve sonrasinda inter ile gizliden anlas ve geriye kalan bütün maclarda yat.Ankaragücü macinda saglik icin spor yapmiyoruz desin ...
Ve sonunda en büyük kazigi attin bu taraftara Emre Belözoglu,adiligin adi profesyonellik olmus bu devirde,millet fazla sallamiyor.Ama harbiden ayip ettin Emre,bundan sonra o formaya nasil bakacaksin,nasil Adnan Polatin yüzüne bakacaksin,nasil o futbolcularimizin suratina bakacaksin,nasil Galatasaray taraftarlarina bakacaksin ? Nasil Ali Samiyene geleceksin ?
Yazik harbiden yaziklar olsun sana,fatih akyelin izinden yürü sende ...
Inadina Metin Oktay !
Universal
31.Mayıs.2007, 03:43
Zaten sorun o kimse inanmıyor. Hamdi Alkan bir yüz maskesi ile onuda halleder sahte bir video ile millete inandırırlar. Forma ile Kadıköy'de maça çıkmadan inanmam. :D
Fernando Gago
31.Mayıs.2007, 03:45
Menajer 2 Haziran'a kadar oyalıyor da olabilir Resmi olarak ilk Aziz Yıldırım açıklayacak belki :)
KaPaLı
31.Mayıs.2007, 03:47
5 Milyon euro mâkul fiyat yıllık olarak 3.5 Milyon Euro biraz fazla gibi. Neyse hayırlısı olsun EMRE eğer aldıysak
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2007, 03:51
Fenerbahçe yönetiminin şuan İngiltere'de olduğu, 2 Haziran'da Emre ile resmi imzanın atılacağı kaydedildi.
IHA
anilton
31.Mayıs.2007, 03:53
Kanal 1 televizyonunun Genel yayın yönetmeni Fatih Altaylı bu akşam sunduğu haberlerde Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe kulübü ile anlaştığını söyledi ve habere bir ekleme yaptı.
Aziz Yıldırım’ın 2 Haziranda yapacağı açıklamada Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile anlaşıldığını açıklayacağını iddia etti.
MARATON.COM.TR
Sheriff
31.Mayıs.2007, 03:57
Ntv'nin haberinde Nihat'tan da bahsediyor heyecanlandım bak şimdi :zuhaha
PesimiSTyLa
Fatih Altaylı bize de Van Gaal i getirmişti :D Emre ye hala inanmıyorum, eger doğruysa ayıp etmiş..
Jesus_FB
F.Terim gelirse kombine ve taraftar kartımı iade ederim!
Öncelikle Emre hayırlı olsun. Ama Nihat Türkiye'ye dönmez...
KaPaLı
31.Mayıs.2007, 03:58
Nihat çok ama çok zor ama Emre olabilir.
YusufT
31.Mayıs.2007, 03:58
Yuh :)
F.Terim, Emre hazir simdide Nihatmi :)
Universal
31.Mayıs.2007, 03:59
Emre olma ihtimali yüksekde, Fatih Terim & Nihat haberleri komedidir. :)
Tarık abi senden forma bekliyorum.
Jesus_FB
31.Mayıs.2007, 04:01
Emre olma ihtimali yüksekde, Fatih Terim & Nihat haberleri komedidir. :)
Tarık abi senden forma bekliyorum.
Emre forması mı?
nerazzuri
31.Mayıs.2007, 04:02
Terim gelirse Emre Aşık'ta gelir.
KaPaLı
31.Mayıs.2007, 04:02
Emre'nin üstüne yeni sezon forması Tarık abi :p
Lucas Neill
31.Mayıs.2007, 04:03
Okan Buruk, Arif falan da gelir GS'nin Uefa kadrosunu toplar Fatih Hoca oraya:D
uAmurat91
31.Mayıs.2007, 04:05
Şu noktadan sonra ben herkesin Fener'le anlaşmasını beklerim.. :D
F.Terim gelir mi yav saçmalamasın basın.
Deli_Ruh
31.Mayıs.2007, 04:09
Fifa yı damı satın alsak yaw :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Universal
31.Mayıs.2007, 04:09
Emre forması mı?
Evet. =) Şimdiden yapta, yarın veya pazar günü görelim. Numarada artık 10 numara verirsin. Bu yıl 10 numaramız olmadı. :D
ForsakeN
31.Mayıs.2007, 04:10
Off eğer gerçekleşirse harika biriş çıkarmış olacağız.Bu transfer Carlos'un transferinden bile daha yararlı olacaktır takıma. Tabii bu haberler doğruysa( İnşallah İnşallah :D)
Universal
31.Mayıs.2007, 04:10
Şu noktadan sonra ben herkesin Fener'le anlaşmasını beklerim.. :D
Belli mi olur, Fenerbahçe seni forvet alabilir. :n:
uAmurat91
31.Mayıs.2007, 04:11
Belli mi olur, Fenerbahçe seni forvet alabilir. :n:
Bekliyorum şu anda. Her an teklif maili gelebilir.. :n: :D
YusufT
31.Mayıs.2007, 04:25
yok yok beni alsinlar :)
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2007, 04:25
Newcastle United takımı oyuncusu Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yaptığı haberi, Milli Takım kampına bomba gibi düştü.
Emre Belözoğlu'nun Menajeri Ahmet Bulut, Milli Takım kampında bulunan Emre Belezoğlu'nun bilgisi dahilinde, Fenerbahçe ile görüşmelerin sürdüğünü; maddi konuda bazı küçük pürüzlerin bulunduğunu açıklamıştı.
Bu açıklama üzerine Milli Takım kampında Emre'nin basın mensupları ile görüşmesine izin verilmiyor.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve Yardımcı Antrenör Müfit Erkasap, basın mensuplarının Emre ile görüşmesine karşı çıkarken, Avrupa Şampiyonası öncesi bu tür transfer haberlerinin Milli Takıma yansıtılmaması gerektiği ifade edildi.
Haber7
Jesus_FB
31.Mayıs.2007, 04:26
Evet. =) Şimdiden yapta, yarın veya pazar günü görelim. Numarada artık 10 numara verirsin. Bu yıl 10 numaramız olmadı. :D
Hazırlamak kolay ama ben formaları Fenerium'da satışa çıkmadan inanmam valla
a.arıcı-11
31.Mayıs.2007, 04:26
Açıkçası ben bu transferi hiç ama hiç istemiyorum ama nedeninin futbol anlayışı veya Galatasaraylı olmasıyla alakası yok.Belkide doğrudur haber Emre'yi almış olabiliriz sırf Emre geldi diye takımıma olan sevgide de azalma olmaz ama o gol attığında kalkıpta sevinmem.İsterse Şampiyonlar Ligi Finalinde atsın.
uAmurat91
31.Mayıs.2007, 04:27
Açıkçası ben bu transferi hiç ama hiç istemiyorum ama nedeninin futbol anlayışı veya Galatasaraylı olmasıyla alakası yok.Belkide doğrudur haber Emre'yi almış olabiliriz sırf Emre geldi diye takımıma olan sevgide de azalma olmaz ama o gol attığında kalkıpta sevinmem.İsterse Şampiyonlar Ligi Finalinde atsın.
Başka ne neden olabilirki ? :)
KaF KeF
31.Mayıs.2007, 04:33
Şimdi biz Emre'yi almazsak,Emre'nin Euro 08'de performansı düşük olursa..Basın yer bizi valla..:D
Varonil
31.Mayıs.2007, 04:35
Fatih Terim&Nihat haberleri banada inandırıcı gelmedi pek. :)
Emre transferi doğrumu acaba yav, merak ettim şimdi :)
aykut_gencfb
31.Mayıs.2007, 04:39
kendime yapılmasını istemediim şeyi başkasına yapmak güseldir. . .tuncayı gs formasıyla görmek istemem ama emreyi fener formasıyla görmek isterim. . . hayırlı uğurlu olsun şimdiden. . . faydalı olacağına da inanıyorum
Fenerbahçe'nin transferi açıklamamasının sebebi 2 Haziran'da yeni forvet ile açıklayacak olmaları olabilir.
Addolorato
31.Mayıs.2007, 05:00
Bugün ntvsporda emre fenerle anlaştı diye son dakika haberi çıktı hadi bakalım:D
Trabzonspor
31.Mayıs.2007, 05:06
emre fenere hayrlı olsun lıg cok cekısmelı olcak buda biza y olcak seyir zevk artcak
anilton
31.Mayıs.2007, 05:12
Birde MaratonÖzel yazmışlar.Hey Allah'ım yaaa...:D
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/45980_2_080530212240.jpg
a.arıcı-11
31.Mayıs.2007, 05:16
Eriklerde güzele benziyo(sol alt kşedeki):D:D
Addolorato
31.Mayıs.2007, 05:20
Abi şimdi bu emre harbi harbi fenerlimi oldu? yalanlama yok yani:D
a.arıcı-11
31.Mayıs.2007, 05:25
Abi şimdi bu emre harbi harbi fenerlimi oldu? yalanlama yok yani:D
Eğer anlaştılarsa Fenerbahçenin sözleşmeli fubolcusu oluyo.Fenerli değil.
Trabzonspor
31.Mayıs.2007, 05:26
yok yok yalan degıl emre fenelı olmus bende sasırdım ama gs lıyım gsden baska takımda oynamam dıodu galıba daha once
Onurap
31.Mayıs.2007, 05:31
Helal olsun emreye bizim futbolcuların sadece bu şekilde profesyonellik akıllarına geliyor../resim montaj mı acaba?
a.arıcı-11
31.Mayıs.2007, 05:32
Helal olsun emreye bizim futbolcuların sadece bu şekilde preofesyonellik akıllarına geliyor../resim montaj mı acaba?
Montaj ama kaliteli bir iş gerçeğiyle ayırt etmek son zamanlarda basında çıkan montajlardan daha zor.
fuko5
31.Mayıs.2007, 05:34
tam belli deilmis sadece emreyle anlasmislar kulupler arasinda biraz ucurum varmis onu asagi cekmeye calisiyorlarmis onun icinde her iki tarafin resmi sitelerinde yayinlanmadi
BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2007, 05:36
Birde MaratonÖzel yazmışlar.Hey Allah'ım yaaa...:D
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/45980_2_080530212240.jpg
Hahaha yarına bile kalmadı :D Aynı gün haber yaptılar bu fotodan :D
Onurap
31.Mayıs.2007, 05:44
TERİM SÜPER LİGE'Mİ DÖNÜYOR!..
Kanal 1 televizyonunun Genel yayın yönetmeni Fatih Altaylı bu akşam sunduğu haberlerde Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe kulübü ile anlaştığını söyledi ve habere bir ekleme yaptı.
Aziz Yıldırım’ın 2 Haziranda yapacağı açıklamada Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile anlaşıldığını açıklayacağını iddia etti.
MARATON.COM.TR
GodfatheR
31.Mayıs.2007, 05:49
Resmi ağızdan duymassam inanmam ona bakarsanın Uğur Dündar haberlerde öyle bişey yok dedi.
Nedvedmania
31.Mayıs.2007, 05:50
Terimin bir sözü var.
"Hocası olan bir takıma asla gitmem"
GodfatheR
31.Mayıs.2007, 05:54
Aman başkan Terim'e filan gerek yok.Terim Kadıköy'e FB teknik direktörü olarak çıkarsa valla stad karışır.:)
Basınımız zaten uçmak için fırsat kolluyor. Fenerbahçe çeyrek finale çıktıktan sonra Mourinho'yla beraber Terry geliyordu.:D Emre'yi alınca Fenerbahçe yine uçacaklar bayağı.:D
Açıkçası son birşey söylemek istiyorum, Fatih Terim'in Fenerbahçe'ye gitmeyeceğinden hiç şüphem yok.
GodfatheR
31.Mayıs.2007, 06:05
Yav resim fotoshopmu.Bilen biri vilgilendirsin yav :)
Since-1907
31.Mayıs.2007, 06:11
Photoshop değil resim ..
Dendi fotoshop diye, olması imkânsız gibi birşey yani. Anında resim çektirmez kimse.
Since-1907
31.Mayıs.2007, 06:12
Ama photoshopluk hiç bir belirti göremedim ben ?
BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2007, 06:19
Forma 2004 yılındaki fenerbahçe forması. Hemen çekilmiş bir resimde değil zaten. Eski bir fotoğraf. Ayrıca Photoshopta değil bu resim ;)
shamur1
31.Mayıs.2007, 06:20
kendime yapılmasını istemediim şeyi başkasına yapmak güseldir. . .tuncayı gs formasıyla görmek istemem ama emreyi fener formasıyla görmek isterim. . . hayırlı uğurlu olsun şimdiden. . . faydalı olacağına da inanıyorum
Bu cümlenin aslı şöyledir. Kendine yapılmamasını istediğin şeyi başkasına da yapma. Senin dediğin biraz bencillik gibi durmuş.
anilton
31.Mayıs.2007, 06:23
Arkadaşlar foto yeni değil.Eski bir foto.Bu foto Emre'nin F.Bahçe'ye gittiğini belgelemez,ancak gidebilitesini artırır...
GeNç KaRTaL
31.Mayıs.2007, 06:30
Maraton.com.tr yi açtım baktım Emre Fenerbahçe forması giymiş bu transfer bitti felan deniliyor açıkcası şaşırdım ve transfer resmi olarak bitti sandım.Bu konudaki bütün haberleride okudum tek tek.Resmi olarak bir açıklama,imza falan yok ama bu iş bitmiş gibi bir şey herhalde.Bir aksilik çıkmazsa Fenerbahçe Emre'yi alacaktır.
Emre kaliteli bir oyuncu ve Fenerbahçe'ye yararlı olacaktır diye düşünüyorum.Fenerbahçe orta sahasınada büyük katkıda bulunacaktır.Alex'in yükünü hafifletecektir.Sanırım M.Topuz ve Selçuk olmayınca Emre'ye yöneldi Fenerbahçe yönetimi.İyi bir transfer.Hayırlı olsun..
Ayrıca bu transfer milli takımımız içinde ilerisi için yararlı olacaktır.Daha çok forma şansı bulacak olan Emre Milli takım için daha yararlı olacaktır.
goosfraba
31.Mayıs.2007, 06:34
Teknik direktör Zico ile anlaşma yolları arayan Fenerbahçe bir yandan da santrfor arayışlarını sürdürüyor!..
İspanyol basını, sarı lacivertli kulübün, Mallorca’nın golcüsü Guiza’ya talip olduğunu iddia etti.
La Liga’da bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Daniel Guiza’ya İtalya’nın Roma takımının da ilgilendiği yönünde haberler çıkmıştı. 27 yaşındaki golcünün Mallorca ile 3 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor.
Guiza bu sezon Mallorca’da 37 maçta 27 gol attı.
MARATON.COM.TR / ÖZEL
Since-1907
31.Mayıs.2007, 06:35
Güiza müthiş forvet ama geleceğini sanmıyorum daha doğrusu klübün ilgilendiğini sanmıyorum.
Sheriff
31.Mayıs.2007, 06:41
Maraton.com.tr yi açtım baktım Emre Fenerbahçe forması giymiş bu transfer bitti felan deniliyor açıkcası şaşırdım ve transfer resmi olarak bitti sandım.Bu konudaki bütün haberleride okudum tek tek.Resmi olarak bir açıklama,imza falan yok ama bu iş bitmiş gibi bir şey herhalde.Bir aksilik çıkmazsa Fenerbahçe Emre'yi alacaktır.
Emre kaliteli bir oyuncu ve Fenerbahçe'ye yararlı olacaktır diye düşünüyorum.Fenerbahçe orta sahasınada büyük katkıda bulunacaktır.Alex'in yükünü hafifletecektir.Sanırım M.Topuz ve Selçuk olmayınca Emre'ye yöneldi Fenerbahçe yönetimi.İyi bir transfer.Hayırlı olsun..
Ayrıca bu transfer milli takımımız içinde ilerisi için yararlı olacaktır.Daha çok forma şansı bulacak olan Emre Milli takım için daha yararlı olacaktır.
Onlar da Emre kadar para isterse olacağı buydu, herkes bizi kazıklamaya çalışıyo zaten :zuhaha
anilton
31.Mayıs.2007, 06:42
Fenerbahçe’nin Emre Belözoğlu’ndan sonra ikinci bombası olarak lanse edilen Nihat Kahveci’nin bu transfere sıcak bakmadığı öğrenildi.
Nihat Fenerbahçe’nin kendisine olan ilgisine karşılık olarak: “Fenerbahçe’den bana teklif gelmesinden dolayı gurur duydum ancak şu an için Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum. Çünkü takımımda ve İspanya’da çok mutluyum. Gelecek sezon Villarreal’le beraber Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğim ve hedeflerimiz artık çok büyük” şeklinde konuştuğu öğrenildi.
MARATON.COM.TR
Since-1907
31.Mayıs.2007, 06:43
Nihat haberinin balon olduğu belli zaten.
Sheriff
31.Mayıs.2007, 06:47
Fenerbahçe’nin Emre Belözoğlu’ndan sonra ikinci bombası olarak lanse edilen Nihat Kahveci’nin bu transfere sıcak bakmadığı öğrenildi.
Nihat Fenerbahçe’nin kendisine olan ilgisine karşılık olarak: “Fenerbahçe’den bana teklif gelmesinden dolayı gurur duydum ancak şu an için Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum. Çünkü takımımda ve İspanya’da çok mutluyum. Gelecek sezon Villarreal’le beraber Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğim ve hedeflerimiz artık çok büyük” şeklinde konuştuğu öğrenildi.
MARATON.COM.TR
Açıkcası Nihat'ın Türkiye'ye dönmesini istemem.. Takıma gelse çok çok katkı sağlar ancak, ülkemizi en iyi şekilde temsil eden oyuncunun orada kalması ülkemiz adına daha iyi olacaktır..
GeNç KaRTaL
31.Mayıs.2007, 06:50
Emre forma şansı bulamıyor diye geliyor büyük ihtimalle.Birde önerilen miktarında katkısı vardır.Ama Nihat hem forma şansı buluyor,hemde aldığı parada hatrı sayılır bir miktardır ve orada takımın en iyi oyuncusu.Daha düşük kaliteli liglerdeki oyuncuların oynamak istediği bir ligde yıldız olmuş neden Türkiye'ye gelsin.Bide Emre'de Fener'e gitmez denildi gitti.Tümer'de gitti ama Nihat'ın Beşiktaş'ın alt yapısından yetişmiş olması sebebiyle şu an Fenerbahçe'ye gelmeyeceğini düşünüyorum.Yinede olmaz olmaz dememek lazım..Belki şimdi olmaz ileride olur..
Emurafu
31.Mayıs.2007, 07:06
Nihat İspanya'ya iyice yerleşdi..Ntvspor'da söyledi..Türkiyede futbol oynanmıyor..Üstelik basını elestirdi...Nihat'ın o açıklamalarının dinledik'den sonra Türkiyeye gelecegini sanmıyorum..Rahatı yerinde zaten:)..
Emre transferinde fazla konusmayacam..Daha önce Emre'yi elestirenler ona hakaret edenler şimdi övmeye basladı..Bu arada Emre transferi Fenerbahce'ye hayırlı olsun..Aurellio ile iyi ikili olurlar..Milli takımdan birbirlerini tanıyorlar..Forvet olarak'ta Kanoute gelecektir..O transferde nokta olur;)
FBTV de açıklama gelmiş.
Emre'nin klübüyle anlaştık,
menajerinin cevabını beklemekteyiz diye.
Bu iş oldu bence beyler.
Hayırlısı olsun =)
aykut_gencfb
31.Mayıs.2007, 07:21
Zico bugün imza atabilir !..
Emre transferiyle sessizliğini bozan F.Bahçe'de teknik direktör belirsizliğinin de bugün sona ermesi bekleniyor. Fatih Terim ile anlaşacakları bile öne sürülen yönetimin Zico'ya bugün Brezilya'da imza attıracağı öğrenildi.
Emre Belözoğlu transferinin duyulmasının ardından Fenerbahçe'de Terim'in de göreve geleceği iddia edilmişti. Ancak bu iddianın gerçeğe dönüşmesinin imkansına yakın olduğu ve Fenerbahçe'yi son 2 senede ligde şampiyon yapıp Şampiyonlar Ligi'nde ilk 8'e sokan Zico'nun uzun süren pazarlıkların ardından bugün Brezilya'da imza atacağı belirtildi.
kaynak:ligtv
fenerbahce_1907
31.Mayıs.2007, 07:23
Belözoğlu'nun kulübüyle anlaşıldı
Kulübümüz Newcastle United forması giyen Milli Futbolcu Emre Belözoğlu'nun bonservisi konusunda İngiliz kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Emre Belözoğlu transferi için milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut İle görüşmeler başlatılmıştır.
Spor kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
goosfraba
31.Mayıs.2007, 07:26
http://img229.imageshack.us/img229/9215/emreat1.jpg
Kulübümüz Newcastle United forması giyen Milli Futbolcu Emre Belözoğlu'nun bonservisi konusunda İngiliz kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Emre Belözoğlu transferi için milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut İle görüşmeler başlatılmıştır.
Spor kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
EMRE BELÖZOĞLU KİMDİR?
7 Eylül 1980, İstanbul'da doğdu. Türk futbolunun son senelerde yetiştirdiği en önemli futbolculardandır. Milli Takım oyuncusu ve FA Premier League külubü Newcastle United'da orta sahada forma giyiyordu. Mart 2004'de Emre, Pele tarafından yaşayan en büyük 125 oyuncu arasında gösterildi. 14 Haziran 2005'de Newcastle ile Inter Milan arasında yapılan anlaşmayla Inter Milan'dan Newcastle United'e transferi gerçekleşti.
NisRoc
31.Mayıs.2007, 07:27
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/11967/
hade bakaLım :)
enforcer
31.Mayıs.2007, 07:27
yönetim sağ gösterip sol vurdu yine son haftalarda onlarca oyuncu ismi geçti ama bi anda emre açıklandı...
Lucas Neill
31.Mayıs.2007, 07:35
Emre'nin interden önce Gs'de oynadığını unutmuşlar galiba yazmamışlar:D
Emre'nin interden önce Gs'de oynadığını unutmuşlar galiba yazmamışlar:D
Gs Tuncay'ı alsa,
yazarmı Fenerbahçe'nin eski oyuncusu.
diye ?
PesimiSTyLa
31.Mayıs.2007, 07:38
Sözün bittiği yer. Bravo "KÜÇÜK EMRE"
Lucas Neill
31.Mayıs.2007, 07:40
Gs Tuncay'ı alsa,
yazarmı Fenerbahçe'nin eski oyuncusu.
diye ?
Gs'nin resmi sitesinde Servet'in profiline bakmanı öneririm...
Gs'nin resmi sitesinde Servet'in profiline bakmanı öneririm...
Profilde yazarlar tabi.
Niye yazmasınlarki.
Bizim aldığımız adamın daha profili koyulmamış sitede.
anilton
31.Mayıs.2007, 07:44
Milli takımın göbeği F.Bahçe'nin oldu yani...
M.Aurelio-Emre
UlquioRRa
31.Mayıs.2007, 07:47
2. Tümer vak'ası. Buna da profesyonellik deniyorsa artık.
Sheriff
31.Mayıs.2007, 07:50
2. Tümer vak'ası. Buna da profesyonellik deniyorsa artık.
Bu sözde beni çileden çıkarıyor ya.. Profesyonellik tabi ya ne.. Sen gittin istedinmi adamı, benimle aynı parayı yada bana yakın bir parayı verdinmi, iki takım arasında tercihini bizden yanamı kullandıda profesyonellik olmuyor..
PesimiSTyLa
31.Mayıs.2007, 07:52
Bu profesyonellikten öte bir$ey. Eger ki bi topcu: "TR ye dönmeyi düşünmüyorum, eger dönersem calacagım ilk kapı x takım olur" dedikten sonra y takıma gidiyorsa bu benim gözümde profesyonellik degildir.
tosunpasa
31.Mayıs.2007, 07:53
Emre'nin yararlı olacağı kesin.. İyi transfer.
Sheriff
31.Mayıs.2007, 07:59
Bu profesyonellikten öte bir$ey. Eger ki bi topcu: "TR ye dönmeyi düşünmüyorum, eger dönersem calacagım ilk kapı x takım olur" dedikten sonra y takıma gidiyorsa bu benim gözümde profesyonellik degildir.
O x kapı teklifte bulunmuşmu istemişmi Emre'yi, ki ortada henüz Emre'nin imzaladığı bir anlaşma yok.. Emre görse bu haberleri, yazıklarolsun okadar hizmet ettiğim takımın taraftarı benim hakkımda neler söylüyor, daha imza bile atmadım, oysaki beni isteyen rakip takımın taraftarı kucağını açmış beni bekliyor heycanla demezmi.. Tamam Tuncay GS'ye gitse üzülürüm kızarım ama tutupta onun yaptığına profesyonellik denmez yazıklar olsun ona o şöyle o böyle demem.. Yada banane ne derseniz diyin, biz Emre'yi alırsak alırız keyfimize bakarız..
fmsmyrna
31.Mayıs.2007, 08:00
Sitede de haber olduğuna göre artık hayırlı olsun diyebiliriz.Buda Süper Lig'deki Türk oyuncuların fiyatlarını uçuran kulüplere bir mesaj oldu.Hem Emre için hemde Fenerbahçe için yararlı bir transfer
scar face
31.Mayıs.2007, 08:00
Emre iyi transfer oldu böyle tepkiler normal iyi bir oyuncu aldık:):)
PesimiSTyLa
31.Mayıs.2007, 08:04
Resmi siteden acıklama da geldi Emreyi almıs durumdayız:)
Oha be burak cımbızlamı sectin onu kac sayfa önceden geldi o. Yanıldım, tıpkı yanılan coğu gs taraftarı gibi.
O x kapı teklifte bulunmuşmu istemişmi Emre'yi, ki ortada henüz Emre'nin imzaladığı bir anlaşma yok.. Emre görse bu haberleri, yazıklarolsun okadar hizmet ettiğim takımın taraftarı benim hakkımda neler söylüyor, daha imza bile atmadım, oysaki beni isteyen rakip takımın taraftarı kucağını açmış beni bekliyor heycanla demezmi.. Tamam Tuncay GS'ye gitse üzülürüm kızarım ama tutupta onun yaptığına profesyonellik denmez yazıklar olsun ona o şöyle o böyle demem.. Yada banane ne derseniz diyin, biz Emre'yi alırsak alırız keyfimize bakarız..
Emre: "Mutluyum, geri dönüş yok"
Galatasaray'da yetişen ve sarı kırmızılı takımla büyük zaferlere imza atan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye transferini doğruladı. Lig TV Muhabiri Bahri Havadır'a konuşan Emre, bu transferden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. "Fenerbahçe beni uzun süreden beri istiyordu. Ben de Türkiye'ye dönmeye karar verdim." diyen Emre, artık geri dönüşün olmadığını da sözlerine ekledi.
eMRE çok mutluymuş. Benim gözümde bu profesyonellik degildir bnm görüşüm bu katılmak zorunda degilsin senin görüşün de profesyonellik oldugu o da beni ilgilendirmez.
SAİT71
31.Mayıs.2007, 08:05
Fenerbahçe sadece N.Castle ile anlaştı. Emre ile tam olarak anlaşmış değil, Ufak pürüzler kalmış galiba onuda halledip resmi imzayı atarsak Emre bizimdir. Orta Saha'da bir Türk iyi olur. Gazman ve Appi giderse 2 yıldız daha gelir süper bi kadro olur. Bide Edu'yu iyi bi fiyata satsak :D
Jesus_FB
31.Mayıs.2007, 08:06
Ben hala tereddütlüyüm bu transferden valal içim sizler kadar rahat değil
Lucas Neill
31.Mayıs.2007, 08:08
Ben hala tereddütlüyüm bu transferden valal içim sizler kadar rahat değil
Emre mutluyum geri dönüşü yok falan demiş...Tereddüte gerek yok bence...
fmsmyrna
31.Mayıs.2007, 08:11
Bahri Havadır futbolcularla çok yakım Lig Tv isim veriyor birde haberde doğru olma ihtimali çok yüksek.
Appi iyileşirse baklava oynayabiliriz seneye Aurelio-Appi-Emre-Alex +2 forvet
CheD EvanS
31.Mayıs.2007, 08:11
Son derece yerinde ve mükemmel bir transfer Nedenmi ?
1-)Yabancı kontenjanını yemiyor..
2-)Avrupanın sayılı ortasahalarından..
3-)Maldonado , selçuk,kemal den 10 kat daha iyi futbolcu
4-)Avrupa tecrübesi yüksek seviyede
ee daha ne olsun..
nerazzuri
31.Mayıs.2007, 08:14
Bak Emre işte budur profesyonellik. Emre orda bas bas bağırıyor. Türkiye'ye dönsem İlk takımım Galatasaray'dır diye. Ee bu adam'ın oynamadığını biliyoruz hepimiz. Ee neden almadınız Emre'yi. Emre'de paraya bakar o zaman. Sonuçta PROFESYONEL değilmi geleceğini düşünmek zorunda. ;;)
Jesus_FB
31.Mayıs.2007, 08:19
Benim hala anlamadığım bu adam neden Türkiye'ye dönmek istiyor evlenicek falan diye söylentiler vardı acaba onun için mi
fmsmyrna
31.Mayıs.2007, 08:21
Tıpkı Elvir Balic-Haim Revivo-Servet Çetin-Fatih Akyel gibi buda profesyonelliktir.Fatih Terim'in büyük kızıyla evleneceği yazılıyordu
PesimiSTyLa
31.Mayıs.2007, 08:22
Senin gözünde öyle benim degil serkancım. Bnm görüşüm bu. Eger kndisi dediyse adnan polat a ki hiç sanmıyorum: Tr ye dönecegim , adnan polat da sana ihtiyacımız yok dedikten sonra gidiyorsa fenere bu profesyonelliktir. he smdi diceksiniz demek zorunda mı ee bu emre degil miydi polat benim manevi babam diyen, eger öyle birsey olsaydı derdi. polat da en azından imkanlar dahilinde bi ugras verirdi ki burada anlıyoruz ki dememiş emre...
acıklamasında söylerdi yoksa, ama kendisi cok mutlu oldugunu söylemiş.. hayırlı olsun..
SAİT71
31.Mayıs.2007, 08:32
Fatih Hoca'nın kızı ile evlenecek heralde bununda büyük etkisi var dönmesinde diye düşünüyorum beyler. Fakat bonservisi 7 M Euro edermi orasını tartışmalıyız. 7 M Euro diye duydum..
aykut_gencfb
31.Mayıs.2007, 08:40
iyi oldu bu ya sakatlıklardan korusun ALLAH emreyi
Lucas Neill
31.Mayıs.2007, 08:48
İnşallah transfer milli takımdaki performansını iyi yönde etkiler...
BlackEagle19o3
31.Mayıs.2007, 08:53
Bunun adı profesyonallik falan değil benim gözümde.Ben nasıl Tümer'e kin beslediysem Gs taraftarı da Emre'ye kinlenecektir.Yakışmadı...Diğer bir açıdan önemli bir transfer, önemli bir oyuncu ama;)
Cengo
31.Mayıs.2007, 08:58
MARATON.COM.TR
Öğrenildi???
Nasıl yani?
O kadar cümleyi başkasından detaylı ve tane tane mi öğrenmişler?!?
Valla bravo!
Bravo!!!
SAİT71
31.Mayıs.2007, 08:59
Peki profesyonellik nasıl olmalı. İlla G.Saray'amı gitmeli. Belki istediği ücret çok belki Gs vermiyo o parayı amaFb veriyo. Profesyonel futbolcu her şeyi yapar. Örnek Tuncay Galatasaray'a gitse kızabiliriz ama profesyonellik değil diyemeyiz..
Cengo
31.Mayıs.2007, 09:01
Baliç de kefen giyerim ama Gs forması giymem dedi de ne oldu?
Emre'nin öyle bir demecini hatırlamıyorum ben yok asla fenere gitmem gsden başkasına gitmem gibisinden..sallama bunlar
PesimiSTyLa
31.Mayıs.2007, 09:18
Emre'nin öyle bir demecini hatırlamıyorum ben yok asla fenere gitmem gsden başkasına gitmem gibisinden..sallama bunlar
Emre: Dönersem Galatasaray olur
http://www.kenthaber.com/Resimler/2005/12/28/00088451.jpg
Milli Futbolcu Emre Belözoğlu, Türkiye'ye dönmesi halinde eski takımı Galatasaray'ın formasını giymek istediğini söyledi.
Kültür Üniversitesi'nde gerçekleştirilen bir panelde öğrencilerin sorularını içtenlikle cevaplandıran Milli futbolcu, "Şu anda İngiltere'de oldukça iyi bir futbol hayatım var. En az 3-4 sezon daha Avrupa'da futbol oynamak istiyorum. Döndüğümde ise Galatasaray Kulübü'nde forma giymek isterim. O zaman gelince şartlar konuşulur kulüp beni isterse ben seve seve eski takımımda oynarım" diye konuştu.
Hayatını profesynelce sürdürdüğünü dile getiren Emre, öğrencilerin Fenerbahçe'ye gidip gitmeyeceği şeklindeki sorusunu ise şöyle cevaplandırdı:
"Elimden geldiği kadar profesyonel davranmaya çalışıyorum. Eğer Türkiye'ye dönme kararı veririm ve Galatasaray Kulübü beni istemezse ben o zaman Fenerbahçe'ye gitmeyi düşünürüm. Ama Galatasaray formasını her zaman giymek isterim. Benim ile Galatasaray arasında para konusunda bir sorun olmaz. Ben maddi konulardaki sıkıntıları aşmış durumdayım. Türkiye'ye döndüğümde öncelik Galatasaray'ındır olmazsa diğer teklifleri değerlendiririm. Sezon başında Fenerbahçe bana Türkiye standartlarının üzerinde bir teklif yapmıştı."
Bir öğrencinin tek kelime ile cevap vermesini istediği Galatasaray, Fatih Terim ve Hagi için şunları söyledi:
"Galatasaray, en büyük takımım, Fatih Terim, takımımızın içindeki babamız ve Hagi, gördüğüm en iyi futbolcudur"
KaPaLı
31.Mayıs.2007, 09:23
EMRE Fenerbahçe'yle anlaştı. Hiiiç lafı uzatmayın kulup gidip oyuncuya teklif yapsaydı alsaydı o zaman saçma saçma şeyler söylüyosunuz. Davids kaç yıl Juve'de oynadı ? sonra hangi takıma gitti Davids ? Baliç'in söyledikleri ortada nerde oynadı baliç? sizin yaptığınız sadece çekememek başka birşey değil kimse kusura bakmasın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hayatını profesynelce sürdürdüğünü dile getiren Emre, öğrencilerin Fenerbahçe'ye gidip gitmeyeceği şeklindeki sorusunu ise şöyle cevaplandırdı:
"Elimden geldiği kadar profesyonel davranmaya çalışıyorum. Eğer Türkiye'ye dönme kararı veririm ve Galatasaray Kulübü beni istemezse ben o zaman Fenerbahçe'ye gitmeyi düşünürüm.
ne demiş EMRE ?
Sheriff
31.Mayıs.2007, 09:31
Emre'nin demecinde gayette Fenerbahçe'de oynayabilirim gibi sonuçlar çıkıyor.. Demek ki siz istememişsiniz, bize gelmiş.. Öncelik Galatasaray'ın demiş, ama galatasaray 5milyon euroluk bonservis bedelini ödeyememiş.. Ödeyebilseydi sizdeydi, ödeyemediniz, bizde..
"Elimden geldiği kadar profesyonel davranmaya çalışıyorum. Eğer Türkiye'ye dönme kararı veririm ve Galatasaray Kulübü beni istemezse ben o zaman Fenerbahçe'ye gitmeyi düşünürüm.
olay budur emrecim..
adaşın net bir cevap vermiş.
PesimiSTyLa
31.Mayıs.2007, 09:35
EMRE Fenerbahçe'yle anlaştı. Hiiiç lafı uzatmayın kulup gidip oyuncuya teklif yapsaydı alsaydı o zaman saçma saçma şeyler söylüyosunuz. Davids kaç yıl Juve'de oynadı ? sonra hangi takıma gitti Davids ? Baliç'in söyledikleri ortada nerde oynadı baliç? sizin yaptığınız sadece çekememek başka birşey değil kimse kusura bakmasın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ne demiş EMRE ?
valla sacma konuşan sensin. bak baakalım ne demiş ? calışıyorum??? TR ye dönmeye karar veririm de GS beni istemezse diyor. Aramızda para problemi olmaz diyor. sende cümlenin tamamına bakmadan sadece 1 kelimeye dikkat cekiyorsun. benim daha önceki yorumlarımı okusaydın SADECE KENDİ GÖRÜŞÜM oldugunu görürdün. bu haberi de eren sallama dediği için koydum.
cekememezlik de degil. Onu emre yapan degere bunu yaptığı için ben üzüldüm. bunun adı üzüntü baska birsey degil ! tabi siz böyle birsey yasamadığınız için bilmiyorsunuz bunu. Emre trafik kazasında bir insanına carpıp kaza ile ölümüne sebep oldugunda bazıları bilmem ne emre diye bagırırken biz "emre, emre" diye bagırıyorduk ve o da sevincten stadda aglıyordu.
Neyse uzamasın konu senin görüşün profesyonellik oldugu benim degil. Benim gözümde profesyonellik bu degil, eger buysa yemişim böyle profesyonelligi.
Bize profesyonel adam gerekmez o zaman Metin, Hagi, Kral, Hasan, Büyük Kaptan, .... gibi amatörler lazım. ve küçük emre bunlardan olmayacak eger bu transfer biterse ki %99 bitmiş bir iş artık.
Sheriff
31.Mayıs.2007, 09:48
İyide güzel kardeşim, bu demeçte öncelik GS'de demiş, sen inanıyormusun 5mil.euro verebileceğinize.. Eğer GS bana teklifte bulunmazsa FB'ye gidebilirim demiş.. Siz Emre'ye transfer teklifi yaptınızda sizi reddedip bizimi kabul ettiki bunları söylüyorsun..
Bordo61Mavi
31.Mayıs.2007, 11:39
Emre gelmez zaten sitedike ankette cogunluk istemiyor ;)
a.arıcı-11
31.Mayıs.2007, 14:39
Adam orada açıkça Galatsarayda oynamak isterim demiş ama sadece Galatsarayda oynarım dememiş.HEm sizin başınıza gelmediği için bilemezsiziniz diyorusunda rakiplerine en çok futbolcu veren takım biziz:Revivo,Baliç,Rüştü,ALi Güneş,Mustafa Doğan,Selçuk Yula,Yozgatlı,Nobre,Servet,Fahri Tatan.....
Bu liste uzar gider.BEnde Emre'nin gelmesini istemiyorum ama sen görüşüne ait olmayan delilleri buraya koyarak tartışma çıkarıyorsun.
Fenerbahçe'de Terim sesleri!
http://img.mynet.com/spr2/FatihTerim3.jpg
MYNET SPOR SERVİSİ --ÖZEL--
Fenerbahçe son yılların en büyük bombasını patlatmaya hazırlanıyor... Sarı-Lacivertli kulüp halen teknik direktör sorununu tam olarak çözemezken bu akşam ortaya atılan iddialar spor kamuoyunu derinden sarstı. Sarı-Lacivertli kulübün A Milli Takım'ın teknik direktörü Fatih Terim ile görüştüğü iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Emre Belözoğlu transferinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe'nin tecrübeli teknik hoca ile Avrupa Şampiyonası öncesi prensipte anlaştığı ve şampiyona sonrası adı Avrupa'da birçok kulüple anılan Terim ile resmi sözleşmeyi imzalayacağı iddia edildi. Bilindiği gibi Terim'in adı daha önce Chelsea ve Panathinaikos gibi takımlarla anılıyordu.
Evren ALANLI-Mynet
Fernando Gago
31.Mayıs.2007, 15:47
Emre: "Mutluyum, geri dönüş yok"
Galatasaray'da yetişen ve sarı kırmızılı takımla büyük zaferlere imza atan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye transferini doğruladı.
Lig TV Muhabiri Bahri Havadır'a konuşan Emre, bu transferden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.
"Fenerbahçe beni uzun süreden beri istiyordu. Ben de Türkiye'ye dönmeye karar verdim." diyen Emre, artık geri dönüşün olmadığını da sözlerine ekledi.
GodfatheR
31.Mayıs.2007, 16:44
Türk tankı
*Mükemmel bir fizik *Rüzgâra eşit bir sürat *Üstün top tekniği *Boğa gibi güç İşte Fenerbahçe böyle bir süper yıldızın peşinde.
FUTBOLUYLA BÜYÜLEDİ
Milli Takım'ın yıldızı Mevlüt Erdinç, Finlandiya maçındaki futboluyla büyüledi. Fener'in transfer listesinde olması nedeniyle sarı-lacivertliler onu farklı bir gözle izledi. Güçlü fiziği, sürati ve üstün top tekniğinin yanı sıra sadece kaleyi düşünen mental anlayışa sahip olan Mevlüt, "Ben F.Bahçe'nin aradığı adamım" dedirtti.
'TÜRKİYE'DE OYNARIM'
Transfer edilirse F.Bahçe'ye büyük güç katacak olan 21 yaşındaki forvet, Sochaux'da forma giyiyor. Mevlüt, Fransız ekibinde görev aldığı 37 maçta 13 gol attı. F.Bahçe'nin onun için EURO 2008 sonrası Fransa'ya çıkarma yapacağı belirtiliyor. Avrupa'da talipleri olan Mevlüt, "Türkiye'de oynamaya hazırım" diyor.
MEVLÜT ERDiNÇ KİMDİR?
Doğum tarihi: 25 Şubat 1987
Doğum yeri: Fransa
Boyu: 1.81 m
Kilo: 75 kg
Mevki: Forvet
Kariyeri: 37 maç / 13 gol
Milli Takım: 1 maç
Sözleşme bitiş tarihi: 2009
FOTOMAÇ
Varonil
31.Mayıs.2007, 16:50
Hayırlısı olsun Emre transferi, kesinlikle takımımıza yarar sağlayacağına inanıyorum.
Profesyonellik olayına gelince,Emre verdiği demeçte de Galatasaray kulübü beni istemezse Fenerbahçe'ye gitmeyi düşünürüm demiş.Galatasaray istememiş,teklif gelmemiş ki Fenerbahçe'ye gelmiş.
El Comandante
31.Mayıs.2007, 16:52
Emre Belözoglu olayinda zerre kadar üzülmedim,zaten Inter´e gittiginde bitmisti bizim icin.Gören kulübe yillarca katki yapti da,kaptan oldu da öyle Fenere gecti sanar verilen örneklere bakilirsa.Emre Belözoglu öyle gencken Galatasaraya gelmistir,sonra Avrupaya,ve Fenere dönmüstür.Bize katkisi yoktur,bizim ona katkimiz vardir,onu egitmistik cünkü.
7 yilda 100 mac oynayan adam iste bu Emre.
Istikrarsizlik denilince akla ilk gelen isimlerden...
eXcitinG
31.Mayıs.2007, 17:00
GaLatasaray Lı arkadaşLarın Emre ye bu kadar yükLenmesine anLa veremiyorum. Emre doğma büyüme GaLatasaray Lı birisi değiL, zaten zamanında KLüpten ayrıLırken GaLatasaray a birşey kazandırmamış bir adam, şimdi neden böyLe şeyLere takıLıyorsunuz. Emre doğru oLanı yaptı. Emre zaten gerçek GaLatasaray Lı değiLdi. Ha bunu bir Hakan Şükür yapsa tamam deriz, ama bahsi geçen kişi kim ki yani, ne yani bir oyuncu bir takımda oynadığı diye iLLa sürekLi orda mı oynaması gerekiyor. TümerLer, SergenLer, Okan BurukLar, bunLar geçmişte örnekLeri oLan oyuncuLardı. BöyLe şeyLere takıLmamak gerek.
Emre Fenerbahçe ye hayırLı oLsun.
Fernando Gago
31.Mayıs.2007, 17:02
Sistemimize ""cuk" diye oturdu Emre . . . Hiç hesapta yokken müthiş bir transfere imzasını atan yöneticimlerimze öncelikle teşekkür ediyorum
Şimdi bana göre yapılması gereken bir şekilde Appiah Maldonado Kezman 3lüsünü gönderip en az 1 yabancı forvet ve iyi bir yabancı kaleci alınılmasıdır
El Comandante
31.Mayıs.2007, 17:03
Ayrica zamaninda KATiL EMRE diye bagiran tribünler,bu sefer Emre Belözoglu diye nasil tezahürat edecek,merak ediyorum.
Ligde de fazla oynayacagini sanmiyorum,Lincoln´ün ilk senesi gibi olur Emre.Arada cikar oynar,ama ligi genelde sakat götürür.
Onurap
31.Mayıs.2007, 17:07
Emre herhalde aurelionun yanında ofansif ön libero oynayacak..Alexin sakat olduğu maçlardada 10 numara olacağı için fenerbahce fazla sıkıntı çekmeyecek yeni sezon..
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2007, 17:08
Hoşgeldin Emre. 10 numaralı formaları bekliyoruz.
anil luque
31.Mayıs.2007, 17:08
gercekten yılın bombası oldu bu emre belözoğlu fenerbahce'de.. hayırlısı olsun her ıkı taraf ıcın de ..
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2007, 17:11
http://img68.imageshack.us/img68/8210/emrebelzogluyo1.jpg (http://imageshack.us)
Melekovic
31.Mayıs.2007, 17:22
Fenerbahçeye hayırlı olsun.Doğru mevkiye transfer yaptı.Futbolcu bu eğer bağlılığı derinden değilse her yerde oynayabilir böyle şeylere takılmamak lazım.
Nihat 33-34 yaşından önce Türkiye'ye dönmez ve Beşiktaş'ta oynar bitirir kariyerini.O gerçek bir futbol elçimiz.
Ben Emre'yi eleştireceksem tek yönden eleştiririm o da Avrupa'daki vurdumduymazlıkları ve başarısızlıklarından ötürü.Artık devam edemeyeceğini biliyordu Avrupada ilk gelen cazip yüksek miktarlı teklife balıklama atladı.Fenerbahçe'de Türkiye'ye döndüğü için artık belki uyum sağlayabilir ama yıllık 3.5 milyon euro aldığı için eğer kötü oynaması durumunda ya da takımda bir fark yaratmaması durumunda o bu kadar alırken biz niye bu kadar alıyoruz ikiliklerine yol açabilir.
Emre'nin Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili konu çok ayrı bir konu.Çok ayrı bir gerekçe var.Burdan bahsedemiyorum.Ama burdan bahsedemiyorum diye yanlış anlamayın Fenerbahçe ile alakalı kötü bir konu değil.
Sekopej
31.Mayıs.2007, 17:25
Milli takıma maç yapmadığı için çağrılmamalı diy düşünüyordum ama son maçta o oyununu görünce oynamaması yazık oluyor, oynayacak bir kulübe gitmeli dedim. Dün hiç tv-internete bakma şansım olmadı, sabah resmi siteye girdim, Newcastle ile anlaştık diyordu, şaşırdım. Artık buradan dönüşü yok, hayırlı olsun.
Geçmiş yıllarda da transfer gündeme geldiğinde bize gelmesini istediğim oyunculardandı. Eğer Aurelio satılmazsa Maldonado ve Appiah takımdan gönderilecektir. Orta sahada oyunu 2 yönlü oynayabilecek bir oyuncu, gündemde yokken geliyor ve büyük bir boşluğu dolduracağı kesin. Topuz'a 12 milyon Euro istenirken Emre'ye 5 milyon veriliyorsa durup düşünmek gerekir.
Daha düne kadar Emre'yi yere göğe sığdıramayanlar şimdi çark edip sırf transferden ötürü Emre'yi kötülemesinler lütfen.
Ayrıca Tümer olayında olduğu gibi, ne kadar çok Emre'ye saldırı olursa Fenerbahçe taraftarının onu kabullenmesi de o kadar çabuk olur. Belki Tümer'e o kadar saldırılmasa taraftar kısa zamanda kabullenemeyecekti.
Zamanında Servet'e bağıranlar, Milan maçından sonra onunla dalga geçici videolar hazırlayanlar şimdi Servet Servet diye ortalığı yıkıyorlarsa Emre de faydalı olduktan sonra taraftar onu bağrına basar merak etmeyin.
Bir de uzun zamandır üst üste maç yapmıyor, sanırım kas yapısından dolayı da sık sık sakatlanmaya meyilli bir oyuncu. Bu sorun bir şekilde çözülürse yılın transferi olur. Hem kontenjan doldurmuyor hem de gerçekten faydalı bir oyuncu.
Deli_Ruh
31.Mayıs.2007, 17:25
Emre çok ii oldu aurelio nun yanına ii bi ortasaha lazımdı şimdi 2 si bir uyum sağlarsa çok ii bir ortasaha kurgusu olacak fenerde...
Sekopej
31.Mayıs.2007, 17:26
Kaan abi Kezman da 3.5 Milyon Euro alıyor. Bu sene oyuncular ona laf söylemedilerse artık kimseye söylemezler.:D Para konusunda takım içersinde sorun çıkacağını sanmıyorum.
Deli_Ruh
31.Mayıs.2007, 17:29
Kaan abi Kezman da 3.5 Milyon Euro alıyor. Bu sene oyuncular ona laf söylemedilerse artık kimseye söylemezler.:D Para konusunda takım içersinde sorun çıkacağını sanmıyorum.
niye çıksınki adam oynamasa bile parasını alıyo (örnek:deniz :D) ohhhhhhhhh kebappppp :D
Melekovic
31.Mayıs.2007, 17:35
Abisi bizde şöyle bir durum vardır ; parayı yabancı kazmaya verirsin kimse sesini çıkarmaz, kendi vatandaşın alır çeneler çalışmaya başlar:D:D:D
Bakalım belki eski Emre olarak geri dönüş yapar oynamadan eleştirmemek lazım.Akıllı bir Emre her zaman iş yapar.
tosunpasa
31.Mayıs.2007, 17:39
Ayrica zamaninda KATiL EMRE diye bagiran tribünler,bu sefer Emre Belözoglu diye nasil tezahürat edecek,merak ediyorum.
Ligde de fazla oynayacagini sanmiyorum,Lincoln´ün ilk senesi gibi olur Emre.Arada cikar oynar,ama ligi genelde sakat götürür.
Zamanında Sheva deli etti diye Servet'le dalga geçen, internet sitelerinde Servet'in profilini yapan ve uyruğuna "Maalesef Türk :(" yazan taraftar şimdi aynı Servet'i baş tacı edebiliyorsa Emre'de aynı şekilde baş tacı edilebilir. Sorun yok.. Bakınız bu da başka bir Servet'le dalga geçilen konu, http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=26877&highlight=servet
Ve senin ordaki yorumun Baran,
mükemmel ya hahahahaha gülmekten karnima agrilar girdi :D:D:D:D:D
Çelişmeyin kendinizle lütfen...
El Comandante
31.Mayıs.2007, 17:41
Zamanında Sheva deli etti diye Servet'le dalga geçen, internet sitelerinde Servet'in profilini yapan ve uyruğuna "Maalesef Türk :(" yazan taraftar şimdi aynı Servet'i baş tacı edebiliyorsa Emre'de aynı şekilde baş tacı edilebilir. Sorun yok..
Alakasi yok bununla.Servet Cetinle dalga gecmisligimiz vardir,ama bu iki olay cok farkli.Katil Emre diye bagirirken Fenerbahce tribünleri,Galatasaraylilar onu savunuyordu.Neyse gecmise fazla inmeye gerek yok,hersey apacik ortada.Bunlara ragmen Fenerbahceye gitmek isteyen kendisi,kendi bilecegi is ...
Sekopej
31.Mayıs.2007, 17:42
Zamanında Sheva deli etti diye Servet'le dalga geçen, internet sitelerinde Servet'in profilini yapan ve uyruğuna "Maalesef Türk :(" yazan taraftar şimdi aynı Servet'i baş tacı edebiliyorsa Emre'de aynı şekilde baş tacı edilebilir. Sorun yok..
Bu mesaj üzerine daha da tartışıp konuyu olmadık yerlere getirmeyelim. GEçmiş örnekler de bize her an her şeyin olabileceğini gösterdi.
Emre belki hiçbir şey yapamaz belki de Servet gibi hırsla, azimle çalışır ve kendisinin en iyi performansını sergiler. Bunu oynamadan göremeyiz. Bekleyip görelim, burada da kalbimizi kırmayalım.;;)
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2007, 17:47
Fatih Terim haberinin yalanlanmasını bekliyoruz. Aziz başkan böyle bir hataya düşmez umarım.
Aşk-ı Şehir
31.Mayıs.2007, 17:50
Hayırlı olsun Fenerbahçe ve Emre için. Profesyonellikte böyle şeylerde var saygı göstermek lazım.
Universal
31.Mayıs.2007, 18:09
Ben siteyede inanmıyorum, site bile kendi kendini yalanlıyor. :) Kadıköy'de forma giymedende inanmayacağım.
Emre transfer şahet olmuşsa, Fenerbahçe ortasahaya tam oturacak bir oyuncu aldı. Umarım Maldonado veya Appiah'dan birisi gönderilir. Bu giden yabancı yerinede bir yabancı forvet alınarak transfer tamamlanabilir. Diğer yapılacak transferlerde hem geleceğe dönük hemde yedek kulübesine ağırlıklı yerli oyuncular olabilir.
Emre gitti diye G.Saray'lı arkadaşları haklı görüyorum. Revivo & Baliç gittiğinde de aynısı yaşamıştım. Profesyönel hayat, hala Baliç Fenerbahçe'li olduğunu söylüyor. Emre'de Galatasaray'lı olduğu açık, futbolu bıraktıktan sonrada Galatasaray'lı olduğunu söyleyecektir. Biz futbolseverler bunlara alışmalıyız.
Burak Duran
31.Mayıs.2007, 18:23
Hayirli olsun fb ye.. emrenin adi bizimle gectiginde hic istememistim cunku takima 5 kurus kazandirmadan giden adami istemezdim ve zaten kendi "profesyonelligine" yakisir bir hareketle fbye gitti bu gayet normal bence kizmamak lazim. Ayrica Servet denen kisi kendine oyle bir gelistirdi ki resmen dalga gecenlere cevap verdi katil lafi ile dalga gecmek cok farkli. Servetle zamaninda fb taraftarida dalga gecmistir ki normaldir cunku oynadigi oyun cok kotuydu. Futbol ile sahsa yapilmis katil yakistirmasi ayni kafeye konulamaz bu benim gorusumdur..
DisCo
31.Mayıs.2007, 18:25
Artık bu tarz mesajlara bir son verelim. Gerekli şartlar sağlandıkça herkes heryere gider. Önemli olan Emre Fener'de tutunamazsa Galatasaray'ın onu alıp almayacağıdır ben işin bu kısmındayım.
Ayrıca paramız var istediğimizi alırız gibi yorumlar bu dakikadan sonra silinecektir. Çünkü birisi çıkıp şampiyonluk vs. parayla olmuyor kaç kere gösterdik derse burayı zaptedemeyiz. (::)
YusufT
31.Mayıs.2007, 18:27
Emre'ya tebrikler, türkiyeye dönmek istemis ve döndü. Emre profesyonel bir oyuncu, bunuda kanitladi. Gelecek yil bir tane FB'nin Emre formasini alacagim :)
Fenerbahcenin yaptigi en akilli transfer, hayirli ugurlu olsun.
EMRE'YE Basarilar :)
Burak Duran
31.Mayıs.2007, 18:27
emrenin bir daha donusu yoktur olursa zaten artik profesyonellikte son nokta derim buna
Sekopej
31.Mayıs.2007, 18:28
Tüm taraftarın, stadın katil diye bağırdığını düşünmüyorum. Bağıranların çoğu da Galatasaray maçı sonrası olay çıkaran kafadan olanlardır. Onları da kaale almamak en doğrusu.
Eleştiri elbette yapalım ama bu Emre'nin kararıdır ve saygı duyalım. Saygı sınırlarını aşmadıktan sonra sorun yok.
Yabancı sayısında bir değişim olmazsa Appiah ve Kezman gönderilir, kaliteli bir forvet alınır bir de yedek oturacak orta saha alınır. +2'de Maldonado ve yeni gelecek yabancı olur.
El Comandante
31.Mayıs.2007, 18:33
Benim mesaj neden uctu,anlamadim simdi ...
Emre sözde profesyonelligi uygulayip,para icin Fenerbahceye gitmistir.Zaten Galatasarayli olmadigi,Galatasaraya hic katkisi olmadigi apacik ortadidir,ortada üzülme diye birsey yoktur Galatasaray taraftari acisindan...
Melekovic
31.Mayıs.2007, 18:39
Emre transferi oldu bitti .Hayırlı olsun demek düşer bizede.En iyi oynadığı gibi oynamasını ve faydalı olmasını dilerim Türk futboluna.
Kendisine sürekli katil diye bağırılmışsa eğer ve öyle bağıran bir takıma gitmek istediyse bu kişinin kişisel tercihidir.O kişinin kendisinin düşünmesi bir konu.Yargılama yapılması yanlış olur çünkü kendi vicdan mukayesesi.Biz çok çabuk tüketen bir toplumuz.Dün dediğimizi yarın unuturuz.O zaman hata yapan taraftarların şimdi gönlünü alacağını sanıyorum.
Emre'nin başına gelen ise herkesin başına gelebilirdi.Otoyolda bir araç kişiye çarpıyor çarpa çarpa Emre'nin aracının önüne geliyor o da hiç düşünmeden hastaneye götürüyor fakat olay anı ile ilgili tam bir kanıt olmadığından onun üzerine yerleşiyor.Bizde böyle hastaneyede polisede gitsek haklı olsak bile korka korka gidiyoruz başımıza ne gelecek diye.
Sonra zaten o aileye inanılmaz bağışlarda bulundu.Sürekli onlara baktı,ev aldı.Yapacağının en iyisini yaptı.
Galatasaray'dan gittikten sonra dönmelerini istemediğim 3 oyuncu vardı.Okan Emre ve Hakan.Hepsinin sebepleri birbirine bağlı ama Adnan Polat temizlik operasyonunu yüzüne gözüne bulaştırdığı için kamuoyuna şirin gözükmek açısından tuttu birde heykelini dikmeye kalktı.Bir de belirsiz bir görev teklif etti.Amacı nasıl olsa kabul etmez biz teklif etmiştik olayına girmek.Teklifi kabul ederse ne yapacağını çok merak ediyorum.Atacaksan adam gibi at,istemiyorum dediğini her yere söyle.Gençlerin başından uzaklaştırmak istediğin adamı yok öyle bir şey der gibi gençlerin başına geç diye teklif etme.
Şu an o konu hakkında kulup içinde çok hararetli tartışmalar oluyor.İleride neler olur bilinmez.
Benden hızlı yazarsanız tabi silinen mesajdan alıntı yaparım istemeden.reflekslerim o kadar genç değil:D:D:D
Alicanfmfan
31.Mayıs.2007, 18:45
Fenerbahçe'ye hayırlı olsun :)
Bir kaç noktaya deginmek istiyorum,Emre 'yi Galatasaray'a bir daha gelmesini istemeyen Galatasaray'lılardan biriyim.5 kuruş kazandırmadan gitti .Emre'ye başarılar diliyoruz Fenerbahçe kariyerinde...
Universal
31.Mayıs.2007, 19:31
Emre'nin başına gelen ise herkesin başına gelebilirdi.Otoyolda bir araç kişiye çarpıyor çarpa çarpa Emre'nin aracının önüne geliyor o da hiç düşünmeden hastaneye götürüyor fakat olay anı ile ilgili tam bir kanıt olmadığından onun üzerine yerleşiyor.Bizde böyle hastaneyede polisede gitsek haklı olsak bile korka korka gidiyoruz başımıza ne gelecek diye.
Sonra zaten o aileye inanılmaz bağışlarda bulundu.Sürekli onlara baktı,ev aldı.Yapacağının en iyisini yaptı
Sırf bu nedenle hapis cezası yaşayan insanlarımız var. Zaten Emre yasalara uyup o aileye bakmayı kabul etmiştir. Biz taraftarlar katil dedi diyorsunuz ama, ben bu olayı ilk kez Kaan abiden duyuyorum. Asla böyle birşey demem bu gün benim başımada gelebilir.
Türkiyede 20-25 milyon Fenerbahçe'li var, bütün Fenerliler katil diye bağırmamıştır. Bende tribüne çıkıp Rüştü'ye küfür ettim ama; maç öncesinde tribünün gazına gelip ettim. Şimdi olsa hayatta etmem. Tribünde insanlar değişiyor o yüzden genele vurmamak lazım.
Emre'yi davranışlarından dolayı sevmiyorum. Basına yaptığı el hareketinden sonra daha da çok sevmemeye başladım. Zaten takıma gelmesini istemiyordum ama; her Fenerbahçe'li gibi bağrıma basmak zorundayım. Emre'ye de destek vereceğim. Takıma umarım faydası dokunur.
Burak Duran
31.Mayıs.2007, 19:52
Sırf bu nedenle hapis cezası yaşayan insanlarımız var. Zaten Emre yasalara uyup o aileye bakmayı kabul etmiştir. Biz taraftarlar katil dedi diyorsunuz ama, ben bu olayı ilk kez Kaan abiden duyuyorum. Asla böyle birşey demem bu gün benim başımada gelebilir.
Türkiyede 20-25 milyon Fenerbahçe'li var, bütün Fenerliler katil diye bağırmamıştır. Bende tribüne çıkıp Rüştü'ye küfür ettim ama; maç öncesinde tribünün gazına gelip ettim. Şimdi olsa hayatta etmem. Tribünde insanlar değişiyor o yüzden genele vurmamak lazım.
Emre'yi davranışlarından dolayı sevmiyorum. Basına yaptığı el hareketinden sonra daha da çok sevmemeye başladım. Zaten takıma gelmesini istemiyordum ama; her Fenerbahçe'li gibi bağrıma basmak zorundayım. Emre'ye de destek vereceğim. Takıma umarım faydası dokunur.
Trabzon ve fenerbahce tribunleri bagarmistir valla kanit bulabilsem getiririm.. abi su olaya soyle yok 25 milyon fenerli var diye bakmayin yahu tribunde hep bir agizdan bagarildi simdi sizin kaleci volkana bizde bagardik bilmem ne diye o adamada butun Galatasaraylilar kufur etmedi.. Ama sonucta fenerbahceyi temsil edenler orda emreye katil diye bagardilar. Tabiki gitmek emrenin kisisel tercihidir ben lafi yediririm profesyonelim der gider ona kimse sesini cikaramaz..
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2007, 20:14
Bazı gazetelerde kulübümüzün Milli Takımlar teknik direktörü Sayın Fatih Terim'i transfer edeceğine ilişkin haberler yer almaktadır. Söz konusu haberler kesinlikle doğru değildir. Kulübümüzün Sayın Terim ile herhangi bir görüşmesi ya da transfer çalışması yoktur Avrupa Şampiyonası öncesi ya da sonrası da bu tarz bir görüşme olmayacaktır. Öte yandan Sayın Terim başta olmak üzere teknik heyet ve tüm sporcularımıza Avrupa Şampiyonası'nda yürekten başarılar diliyoruz. Umudumuz Milli takımımızın Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi gururlandıracak sonuçlara imza atmasıdır.
Saygılarımızla
Fenerbahçe Spor Kulübü
Fernando Gago
31.Mayıs.2007, 20:15
Ohh be F.Terim nihayet yalanlandı ...
GodfatheR
31.Mayıs.2007, 20:17
Off çok sevindim vallahi.
ShevAnil
31.Mayıs.2007, 20:18
Teklif Gelse Bile Fatih Terim'in Fenerbahçe'yi Çalıştıracağını Düşünmüyorum.
asatilla
Bomba bir transferle başlamış olmak güzel.İki taraf içinde hayırlı olsun.Emre'nin Aurelio ile iyi bir ikli olacağını düşünüyorum.
SAİT71
aman Allah korusun Fatih Terim gelmesin. Zico 1000 kat daha kaliteli bir hoca... Zico yu elden kaçırmamalıyız ileride çok büyük işler yapcaz onunla..
Ben artık fazla uzatılacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Fenerbahçe fazla parayı verdi ve oda Fenerbahçe'ye gitti. Galatasaraylıların gözünde iyice bitti. Artık habire aynı şeyleri yazmanın lüzumu yok.
Fenerbahçe'ye hayırlı olsun demek düşer bizede...
Lucas Neill
31.Mayıs.2007, 20:22
Zaten Fatih Terim'in önceden bi açıklaması vardı Fenerbahçe'ye gitmem diye...Fenerbahçe de Terim'i istemez zaten...
Aşk-ı Şehir
31.Mayıs.2007, 20:23
Bence Aurelio gidecek. Bunu yönetim de Zico'da biliyor. Bence onun yerine alındı Emre.;;)
anilton
aman Allah korusun Fatih Terim gelmesin. Zico 1000 kat daha kaliteli bir hoca... Zico yu elden kaçırmamalıyız ileride çok büyük işler yapcaz onunla..
F.Terim'in gelmesini istememeni normal karşılıyorum.Ama Zico'nun F.Terim'e yetişebilmesi için 40 fırın ekmek yemesi gerekir...
scar face
Fatih Terim bize gelseydi herhalde soğurdum takımdan...
GodfatheR
31.Mayıs.2007, 20:29
Fatih Terim bize gelseydi herhalde soğurdum takımdan...
Soğumazdın abi soğumazdın biz neler gördük soğumadık bir kişi içinmi soğuyacağız kulübümüzden.
Selman Ozturk
31.Mayıs.2007, 20:35
Fenerbahce Emre'nin kulubu Newcastle ile anlasarak hem politik hem de kritik bir tercih yapmistir. Kisaca nedenlerini ozetleyelim.
Galatasaray bu yili sampiyonlukla kapatti. Muhakkak ki bu tum rakipleri rahatsiz edebilecek bir olay. Basta rahatsiz olanlar ise elbette taraftarlar. Futbolumuzun gercegi olan "Taraftari kulupten ustun tutma" mantalitesi sebebiyle de taraftarlarin uzuntusunu ve rahatsizligini gidermek icin birtakim atilimlar gerceklestirilir. Emre Belozoglu transferi de -benim dusunceme gore - bu atilimlarin ilkidir. Zira Emre transferi Fenerbahce taraftarinin rakip takimin sampiyonlugundan kaynaklanan rahatsizligini bir nebze de olsa giderebilir. Burasi isin politik kismidir.
Gelelim kritik kisma. Fenerbahce Emre'yi transfer ederken ayni zamanda basarili olmasini da dilemistir elbette. Buna binaen de orta sahaya 2. bir yildiz transfer ihtimali zayiflamistir. Nitekim Emre'ye odenen para -bonservisi ve oyuncuya verilen ucretlerin tamami- ayni mevkiye 2. bir yildiz transferine izin vermez. Her ne kadar kabullenmesek de maalesef Turkiye sartlarinda bu boyledir. Hal boyle iken Emre'nin olasi sakatligi yahut herhangi bir sebeple yoksunlugu durumunda Fenerbahce'nin bu mevkisi bos kalacaktir(Appiah ve Maldonado'nun gonderilmesi durumunda).
Yukarida ozetlemeye calistigim gibi bu transfer bir parca politik bir parca da kritiktir. Ama su bir gercek ki sakatliklari nuksetmedikce ve oynama arzusu yerinde oldukca Emre Turkiyenin en kaliteli orta sahalarindan biridir...
King_Theoden
31.Mayıs.2007, 20:37
Arkadaşlar Emre Bölezoğlunun Fenerbahçeye Transferi hayırlı oldun. Kendisi kulubumüzde yetişmiş en değerli oyunculardan biridir ama GS ruhu adına hiçbirşey taşımadığını göstermiştir. Lütfen Şahsın adını GS ile yanyana koyup camiamızın adını lekelemeyelim:D Burda asıl konu bizim yönetimimizin tutumudur Adnan Başkan seçilirken verdiği vaatleri çabuk unuttu biz gene Fenerin gücü altında ezileceğiz bu şimdiden belli Aziz yıldırım bence bize Nondanın Sami Yende attığı golden daha iyi bir gol attı ve büyük başkan olduğunu gösterdi:D
Melekovic
31.Mayıs.2007, 20:38
Zaten Fatih Terim'in gelmesinin bile düşünülmesini komik karşılıyorum.Fenerbahçe Kulubüde böyle düşndüğü için yalanladı.
Bazı durumlar profesyonelliktir kimse bir şey diyemez ama bazı durumlarda profesyonellik ortadan kalkar.Diyelim ki oldu Fatih Terim ne diyecekti durun bu haftasonu bir Galatasaray'ı yeneyim arkadaşlar işim bittikten sonrada Galatasaray Kulubüne gelip oy mu kullanayım diyecekti.
Bu sadece sansasyona doymayan medyanın Emre transfer oldu üzerinede Fatih Terim haberini giydirelim demesinden başka bir şey değil.
Bu konu tartışmaya bile değmez.
Bir yandan da Türk Futboluna öyle ya da böyle damgasını vurmuş bir insan.Küçümsemek yakışmıyor.
Bu arada Serkancım süper yorum yahu:D:D:D
uAmurat91
31.Mayıs.2007, 20:46
Zico'nun Fatih Terim'den iyi olması için en aşağı 10 yıl geçmesi gerekir. Takımı motive edemeyen, doğru zamanda doğru değişikliği yapamayan ve takımı tarafından halen daha gönderilmek istenen bir hocanın, Fatih Terim ile kıyaslanması çok saçmadır..
Profesyonel futbol hayatında Emre'ye başarılar..
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2007, 20:55
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ta forma giyen milli oyuncumuz Emre Belözoğlu'nun, Fenerbahçe ile anlaştığı haberi futbol kamuoyunda bomba etkisi yarattı. Bu gelişmeler üzerine editörümüz Hilmi Sever, Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut'a ulaştı ve bu transfer ile ilgili son gelişmeleri sordu.
Fenerbahçe'nin resmi sitesindende ilan ettiği gibi sarı-lacivertlilerin Newcastle ile anlaştığını söyleyen Ahmet Bulut, henüz bu transferin bitmediğini söyledi. Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü: "Fenerbahçe, Newcastle ile anlaştı ancak bizimle görüşmelere henüz bugün başladılar. Emre profesyonel bir oyuncu ve istediği şartlar yerine gelirse her kulüpte forma giyebilir. Ama dediğim gibi bu transfer bitti diyemeyiz, çünkü Fenerbahçeli yöneticiler ile ilk kez bugün görüştük. Bu transferle ilgili her şey iki üç gün içinde belli olur, daha fazla uzamaz."
Emre'nin, Fenerbahçe forması ile çekilmiş fotoğraflarının gerçekliğini sorduğumuz Ahmet Bulut, bu konuya da açıklık getirdi. Milli oyuncumuzun, sarı-lacivertli forma ile çekilmiş fotoğraflarının dört yıllık bir olay olduğunu söyleyen Bulut şunları söyledi:
"Emre, Inter'de forma giydiği sırada, fanatik Fenerbahçeli arkadaşları, Fenerbahçe forması ile bir fotoğrafını çekmek istemiş, Emre'de samimi olduğu arkadaşlarını kırmamak için bu isteklerini yerine getirmiş, olay bundan ibaret. Bu fotoğrafların bugün gündeme gelmesinin bir anlamı yok" dedi.
Öte yandan Ahmet Bulut, Galatasaray'dan Emre için bir teklif almadıkların ve kulüpten yetkili hiç kimse ile bu transfer hakkında bir görüşme yapmadıklarını belirtti.
Sporx.com
Sanıyorum Aziz Yıldırım FB TV'de kesin anlaşmayı açıklayacak.
GeNç KaRTaL
31.Mayıs.2007, 21:21
Sanırım artık bu tür transferlere alışmamız lazım.Gerçi bu transferler yeni bir şey değil.Geçmişten beri böyle transferler söz konusu.Son zamanlarda iyice arttı.Böyle transferlerde oyuncunun eski takımının taraftarınında tepki vermesi sadece belli bir kesime ait bir davranışta değil.Tümer Fenerbahçe'ye,Rüştü Beşiktaş'a gittiğindede böyle şeyler olmuştu.Hatta şimdikinden daha beter polemikler bile olmuştu.Bence artık alışmamız lazım böyle durumlara.Birde şöyle bir şey var.Koruduğumuz veya eleştirdiğimiz adamlarda bizim babamızın oğlu değiller.Sen ne dersen de,ne düşünürsen düşün o aldığı paraya bakar.Bu işi para kazanmak için yapıyorlar zaten.Bu tür transferlere imza atmayacak çok az oyuncu vardır bence.Bunlarda zaten kulüplerince büyük adam sayılırlar.Onlar kulüplerine aşık isimlerdir..(Totti,Del Piero vb.)
Jesus_FB
31.Mayıs.2007, 21:30
Trabzon ve fenerbahce tribunleri bagarmistir valla kanit bulabilsem getiririm.. abi su olaya soyle yok 25 milyon fenerli var diye bakmayin yahu tribunde hep bir agizdan bagarildi simdi sizin kaleci volkana bizde bagardik bilmem ne diye o adamada butun Galatasaraylilar kufur etmedi.. Ama sonucta fenerbahceyi temsil edenler orda emreye katil diye bagardilar. Tabiki gitmek emrenin kisisel tercihidir ben lafi yediririm profesyonelim der gider ona kimse sesini cikaramaz..
Kanıt bulmanıza falan hiç gerek yok ben o katil diye bağrıldığı maçtaydım hani şu meşhur 6 mayıs'taki maç vardıya o zaman yaşanmıştı maç başlamadan önce sinirlendirmek için kendisine katil diye bağrılmıştı yalanda söyelmeyim o bağaranlar arasında bende vardım. Buna takılmanız normaldir yapılan tezahürat çirkindir ama her FB-GS maçlarında taraftar ve tezehürat açısından güzelliklerin yaşandığını kimse söyleyemez.
Yalnız benim kafama takılan şey şu bu olay tam 7 sene önce yaşandı bu forumda bazı arkdaşların bu olaylarla ilgili mesajları var yaşları 17-18 falan. Yani demek istediğim bu olayların olduğu zamanlar 10-11 yaşlarındaymış o yaştayken bile herşeyin nasıl bu kadar farkındalarmış yapılan tezahüratlar olsun basında çıkan haberler olsun maşallah valla.
PesimiSTyLa
31.Mayıs.2007, 21:38
Bilmek için yasamış olmak gerekmez ki :) ki 11-12 yasında bi kişi de aklı basındadır aynı sekilde macları izleyip, takip edebilir :) Bu forumda da 11-12 yasında arkadaslarımız var takım tutan, onu savunan. onlar şimdi 4-5 sene sonra hatırlamayacak mı ? :)
Jesus_FB
31.Mayıs.2007, 21:40
Aslında haklısın ben kendimi düşünerek yazdım bunları ben 10 yaşımdayken bir tek segam vardı onla oyun oynardık o zaman internet yoktu tabi çıkar dışarda topumuzu oynardık falan. Fenerbahçe maçlarınıda hep takip ederdim maçlarada giderdim ama öyle gittiğim maçlarda aklımda kalan işte ne bilim ne bir olay hayıtlıyorum ne bir küfür falan.
lastchaos
31.Mayıs.2007, 21:45
Luxemburgo Fener’in hedefinde
http://www.fotospor.com/images_content/2008-05/31/ma/c32121.jpg
Edu ve Sant’anna konusunda yönetimle ters düşen Zico’dan Alex başta olmak üzere Brezilyalılar da desteğini çekti!.. Fenerbahçe’de şimdi Vanderlei Luxemburgo sesleri çok şiddetli yükselmeye başladı!..
ALEX, Edu, Deivid ve Maldonado’nun eski hocası olan Luxemburgo, Daum’un Fenerbahçe’den ayrılmasından sonra da gündeme gelmişti... Kariyeri boyunca 23 değişik takımda görev yapan Brezilyalı teknik adam, 2002-2004 yılları arasında Cruzeiro ile Güney Amerika’yı salladı!.. Cruzeiro’da o yıllarda Alex, Edu, Deivid ve Maldonado ile çalışan Luxemburgo bir dönem de Real Madrid’de görev yaptı.. Zico’nun ayrılma ihtimali karşısında sarı-lacivertli yönetimin Palmeiras’ta görev yapan Vanderlei Luxemburgo ile anlaşmaya varması bekleniyor.
Kaynak:Fotospor
Lucas Neill
31.Mayıs.2007, 21:46
Brezilyalı teknik direktör Zico’nun avukatı, sözleşme görüşmeleri için Fenerbahçe kulübüne geldi.
Maraton.com.tr
gerrrard
31.Mayıs.2007, 21:53
Gerrard'ın bir olayını hatırlarım. Mourinho zamanında Jose Mourinho Gerrard için elinden gelen herşeyi yapar. Hatta Gerrard'ın şuanda aldığı paranın tam tamına 4-5 katını teklif ederler. Yani kabul etse Dünya'da belkide en fazla para alan ilk 3 oyuncusuna girecek. Ve Gerrard'ın çok güzel bir sözü vardı. "Ben bu renklere aşığım. Şuanda aklımda Liverpool'dan başka hiçbir takım yoktur. Eğer olurda burada beni istemezlerse, o zaman masaya oturup konuşalım."
Yani fazla takılmamak lazım bu durumlara. Sonuçta Gerrard,Totti,Del Piero gibi adamlar ayrıca kaptan olduklarından renklerine aşıklar. Zaten Emre tam olarak bir Galatasaraylı asla olmadı. Fazla yüklenmemek gerek.
PesimiSTyLa
31.Mayıs.2007, 21:56
Aslında haklısın ben kendimi düşünerek yazdım bunları ben 10 yaşımdayken bir tek segam vardı onla oyun oynardık o zaman internet yoktu tabi çıkar dışarda topumuzu oynardık falan. Fenerbahçe maçlarınıda hep takip ederdim maçlarada giderdim ama öyle gittiğim maçlarda aklımda kalan işte ne bilim ne bir olay hayıtlıyorum ne bir küfür falan.
Zamane cocukları :D
Jesus_FB
31.Mayıs.2007, 21:58
Bu arada Emre Galatasaraya 15 yaşında Zeytinburnuspor'dan gelmiş. Ben onu doğma büğme gs altyapısında yetişen biri sanıyordum
TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2007, 22:16
1995'te Ali Şen başkanlığındaki Fenerbahçe'nin Galatasaray'a atacağı müthiş Emre çalımını Adnan Polat ve Adnan Sezgin önlemişti. 95'teki olaylı transferin ve Galatasaray'ın kazandığı ilk raundun öyküsünü Ligtv.com.tr olarak sizler için derledik:
GALATASARAY ANLAŞTI
Zeytinburnu'nda oynarken henüz 15 yaşında olan ama müthiş yeteneğiyle "Geleceği parlak futbolcular" arasında gösterilen Emre Belözoğlu için ilk adımı Galatasaray atmıştı. Emre'yi 2 sene izleyen Galatasaray Altyapı Antrenörü Bülent Ünder, yöneticilerle konuşur ve transfer için düğmeye basar. Galatasaray bu genç yeteneği o kadar istemektedir ki Emre'nin babası Mehmet Belözoğlu ile yapılan görüşmeye sarı kırmızılı kulübün yöneticilerinden Adnan Polat bile katılır. Mehmet Belözoğlu'na 100 milyon lira kapora ödenir ve el sıkışılır.
FENERBAHÇE KARŞI ATAK YAPTI
Bu futbolcuyu isteyen tek kulüp Galatasaray değildir. Fenerbahçe de Emre'yi istemektedir ama Galatasaray daha hızlı davranmış, genç yıldızın babasını ikna etmiştir. Galatasaray ayrıca Emre'nin kulübü Zeytinburnuspor ile de anlaşmıştır. Ancak Fenerbahçe pes etmez ve Başkan Ali Şen, bu transfer için eski Fenerbahçe yöneticilerinden Selim Soydan'ı görevlendirir.
Fenerbahçe'nin önemli bir kozu vardır: Emre'nin babası Mehmet Belözoğlu, eski Fenerbahçeli yönetici Ali Dinçkök'ün fabrikasında çalışmaktadır. Soydan soluğu Ali Dinçkök'ün yanında alır, odaya Mehmet Belözoğlu da çağrılır. Ama Galatasaray'a söz vermiş olan Mehmet Bey, "Zeytinburnu'nun başkanı Süleyman Karabel ile konuşun" diyerek topu üzerinden atar. Ancak Fenerbahçe'nin Zeytinburnu ile anlaşması zor olmaz, Galatasaray ile 4.5 milyar bonservise anlaşan Zeytinburnu, "İki katını veririz" diyen Fenerbahçe'yi geri çevirmez. Başkan Karabel, bu teklife bayılır ve el sıkışılır.
ADNAN SEZGİN İŞİ BİTİRDİ
Fenerbahçe ustaca bir manevra ile öne geçmiş ve Emre'yi transfer etmek için Galatasaray'ı geride bırakmıştır. Ancak o dönemde Galatasaray'ın Menajeri olan Adnan Sezgin, kendilerine verdiği sözü tutmayıp Fenerbahçe ile anlaşan Zeytinburnu'nu safdışı bırakmanın yolunu bulur. Sezgin'in tek yapması gereken Emre'nin ailesini ikna etmektir. Yönetmelikte "18 yaşından küçük futbolcular anne ve babası izin verdiği takdirde, federasyon harcı ödenip transfer gerçekleştirebilir" diye bir madde vardır. G.Saray, Emre'nin ailesini ikna eder, federasyona 300 milyon yatırılır ve Emre'nin transferi, Zeytinburnu'na hiç para ödenmeden yapılır !.. Zeytinburnu Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmuş, Emre 4.5 milyar yerine 300 milyon lirayla Galatasaray'ın yolunu tutmuştur.
FENERBAHÇE RÖVANŞI 13 YIL SONRA ALDI
Aradan tam 13 koca yıl geçti. Emre bu 13 yılda Galatasaray A Takımı'na yükseldi, Terim ve Hagi'nin gözetiminde kendini çok geliştirdi, UEFA Şampiyonluğu yaşadı... Emre ardından Inter'e gitti, Inter'e giderken kulübüne para kazandırmadığı için Galatasaray'daki bazı kesimlerden tepki gördü... Emre ardından Premier Lig'in yolunu tuttu, Newcastle'a transfer oldu... Ancak Emre Inter'de de Newcastle'da da istikrarı yakalayamadı. Ve 13 yıl önce küçücük bir çocukken Fenerbahçe ile Galatasaray'ın müthiş kapışması sonrası Florya'nın yolunu tutan Emre, 13 yıl sonra tercihini sarı lacivertten yana kullandı.
13 yıl önce Emre çocukluktan gençliğe geçiyordu... Fenerbahçe'ye değil Galatasaray'a gitmesinde Adnan Sezgin'in becerisinin yanı sıra belki kendisinin ve ailesinin de isteği rol oynamıştı. Yani belki de o zamanlar Emre'yi Galatasaray'a yönelten sebeplerin arasında sarı kırmızı renklere duyduğu sevginin de payı vardı.
13 yıl sonra Emre artık futbolunun en olgun çağında... Bu kez daha becerikli davranan taraf Fenerbahçe yönetimi... Ve Emre artık kararlarını kendi verebilecek yaşta, herşeyin ötesinde profesyonel bir futbol yıldızı...
LigTV
nekop
31.Mayıs.2007, 22:24
Emre iyi oyuncu hayırlı olsun Fenerbehçe'ye bu transferle birlikte Appiah yolcu olur herhalde...
Lucas Neill
31.Mayıs.2007, 22:29
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Avrupa'nın en önemli yıldızlarından birini transfer edeceğini daha önce kendisi açıklamıştı.. O günden bu yana bütün medya, Fenerbahçe'nin yeni yabancısının kim olacağını araştırıyor!..
İşte bu noktada MARATON.COM.TR, TRANSFER HABERCİLİĞİNDEKİ FARKINI bir kez daha ortaya koyup sarı lacivertlilerin yeni yabancısını açıklıyor...
SAAT 16.00'DA TÜRKİYE, FENERBAHÇE'NİN YENİ YABANCI FUTBOLCUSUNU MARATON.COM.TR'DEN ÖĞRENECEK!..
MARATON.COM.TR
Onurap
31.Mayıs.2007, 22:33
Kanoute olabilir sheva çok zor..
anilton
31.Mayıs.2007, 22:35
Santa Cruz duyumları var.Eğer doğrıuysa inanılmaz bir transfer olur.Cruz Türkiye'yi sallar.Avrupa'da da inanılmaz faydalı olur...
Sheriff
31.Mayıs.2007, 22:42
Fenerbahce Emre'nin kulubu Newcastle ile anlasarak hem politik hem de kritik bir tercih yapmistir. Kisaca nedenlerini ozetleyelim.
Galatasaray bu yili sampiyonlukla kapatti. Muhakkak ki bu tum rakipleri rahatsiz edebilecek bir olay. Basta rahatsiz olanlar ise elbette taraftarlar. Futbolumuzun gercegi olan "Taraftari kulupten ustun tutma" mantalitesi sebebiyle de taraftarlarin uzuntusunu ve rahatsizligini gidermek icin birtakim atilimlar gerceklestirilir. Emre Belozoglu transferi de -benim dusunceme gore - bu atilimlarin ilkidir. Zira Emre transferi Fenerbahce taraftarinin rakip takimin sampiyonlugundan kaynaklanan rahatsizligini bir nebze de olsa giderebilir. Burasi isin politik kismidir.
Gelelim kritik kisma. Fenerbahce Emre'yi transfer ederken ayni zamanda basarili olmasini da dilemistir elbette. Buna binaen de orta sahaya 2. bir yildiz transfer ihtimali zayiflamistir. Nitekim Emre'ye odenen para -bonservisi ve oyuncuya verilen ucretlerin tamami- ayni mevkiye 2. bir yildiz transferine izin vermez. Her ne kadar kabullenmesek de maalesef Turkiye sartlarinda bu boyledir. Hal boyle iken Emre'nin olasi sakatligi yahut herhangi bir sebeple yoksunlugu durumunda Fenerbahce'nin bu mevkisi bos kalacaktir(Appiah ve Maldonado'nun gonderilmesi durumunda).
Yukarida ozetlemeye calistigim gibi bu transfer bir parca politik bir parca da kritiktir. Ama su bir gercek ki sakatliklari nuksetmedikce ve oynama arzusu yerinde oldukca Emre Turkiyenin en kaliteli orta sahalarindan biridir...
Selmancığım, Api ve Maldonado giderse onlardan boşalacak kontenjandan ve gelecek sıcak paradan transferler yapılabilir..
Trabzonspor
31.Mayıs.2007, 22:45
cruz mükemmel bır oyuncu ıngılterdede gol krallıgında ılk 5 e gırdı galıba alsınlar ya lg kaliteli olsun gs de alsın bırılerını.
bu snee guclu rakıpler olsun karsımızda onları yenıp sampıyon olmak daha zevklı olur
Santa Cruz müthiş transfer olur.
Universal
31.Mayıs.2007, 22:47
Emre yılda 3.5 Milyon € alacak. Bu Fenerbahçe'de maaşı en yüksek olan oyuncu olma özelliğinide taşıyacak. Umarım aldığı parayı hak eden oyun oynayacaktır. Kezman'dan sonra en çok kazanan oyuncumuz olacak.
Fietra 10
31.Mayıs.2007, 22:49
Santa Cruz..Bu sene C.Ronaldo ve Adebayor'un arkasında gol krallıgında 3.sırada yer aldı..18 ya da 19 gol attı..öyle hatırlıyorum..Bana göre Fenerbahçe'nin aradıgı golcü tipine çok uygun..
Onurap
31.Mayıs.2007, 23:03
Santa cruz alırsa çok iyi olur fb.Kanoye ve sheva dan daha fydalı olur..Fb tam aradığı tipte bir golcü..
KaF KeF
31.Mayıs.2007, 23:04
Hemde Daha Yakışıklı..:D
gerrrard
31.Mayıs.2007, 23:07
Santa Cruz..Bu sene C.Ronaldo ve Adebayor'un arkasında gol krallıgında 3.sırada yer aldı..18 ya da 19 gol attı..öyle hatırlıyorum..Bana göre Fenerbahçe'nin aradıgı golcü tipine çok uygun..
3. değil 4. sırada yer aldı. 2. Torres 24 gol 3. Adebayor 24 gol 4. Santa Cruz 19 gol.
anilton
31.Mayıs.2007, 23:18
İŞTE FENERBAHÇE'NİN SÜPER YABANCISI!..
Her sezon flaş transferlerle Türkiye’yi ayağa kaldıran ve dünya medyasının bile gündemine oturan Fenerbahçe’nin bu sezon da çok büyük bir yıldızı kadrosuna katacağını daha önce bizzat Başkan Aziz Yıldırım açıklamıştı.
Günlerdir bu konu üzerindeki araştırmalarını sürdüren MARATON.COM.TR’nin transfer ekibi sonunda bombayı patlattı!..
İşte açıklıyoruz…
Fenerbahçe’nin yeni transferi FREDERIC KANOUTE!..
MARATON.COM.TR ÖZEL NOTU: Bu haber resmen açıklanmasa bile hem Kanoute’ye hem de Fenerbahçe Kulübü’ne yakın ve güçlü kaynaklar tarafından “yüzde 95 bu transfer bitti” şeklinde doğrulanmıştır.
Büyük ihtimalle bu transfer 1-2 gün içinde Fenerbahçe tarafından resmen açıklanacak. Başkan Aziz Yıldırım’ın pazartesi günü Fenerbahçe Televizyonu’nda yapacağı açıklamaların içinde Kanoute’nin transferinin yer alması da bizi hiç şaşırtmayacak.
Fietra 10
31.Mayıs.2007, 23:20
3. değil 4. sırada yer aldı. 2. Torres 24 gol 3. Adebayor 24 gol 4. Santa Cruz 19 gol.
dogrudur atlamışız :)
Sheriff
31.Mayıs.2007, 23:22
Shevchenko gelirse daha iyi olur..
GeNç KaRTaL
31.Mayıs.2007, 23:31
Aziz Yıldırım yapmış olduğu röportajda yıldız bir ismin Fenerbahçe'ye gelmek istediğini ve onlarında bu oyuncuyu alabileceklerini belirtmişti.Tam olarak hatırlamıyorum bu röportaj Sevilla maçlarından sonra mı yapılmıştı ama Fenerbahçe'den etkilenen Kanoute haber yollayan oyuncu olabilir.Hem Brezilya'lı değil hemde Müslüman olması kendisini Fenerbahçe'ye yaklaştırıyor bence.Bakalım Aziz Yıldırımın'ın 2 haziranda açıklayacağı 2 isimden birisi o olabilir.Diğeride büyük ihtimal Emre olur.Fenerbahçe transferde nokta transfer diye tabir ettiğimiz hamleler yapıyor bence..
Trabzonspor
31.Mayıs.2007, 23:42
Emre yılda 3.5 Milyon € alacak. Bu Fenerbahçe'de maaşı en yüksek olan oyuncu olma özelliğinide taşıyacak. Umarım aldığı parayı hak eden oyun oynayacaktır. Kezman'dan sonra en çok kazanan oyuncumuz olacak.
bence alex en cok parayı hakeden adam o takımda emreye 2 milyon euro bıle fazla bence
scar face
01.Haziran.2007, 01:58
Kanoute transferi resmi sitede bi doğrulansın ondan sonra sevincimi yasarım simdilik beklemedeyim:)
Addolorato
01.Haziran.2007, 02:02
kanoute çok kaliteli değil ama fenerbahçede iş yapar
Fernando Gago
01.Haziran.2007, 02:10
Kanoute de bitti rahat olun :)
fenerbahce_1907
01.Haziran.2007, 02:10
kanoute çok kaliteli değil ama fenerbahçede iş yapar
Kaliteli değil mi?:confused:
ShevAnil
01.Haziran.2007, 02:19
Kariyerine Bakarsanız Okadarka Parlak Değil. Yeni Parlıyor, Fenerbahçede iş Yapabilir Geçen Gün Yazmıştım. Sanırım 3+1 yıllık 3.5 mn € civarında mal olacak fener'e.
Addolorato
01.Haziran.2007, 02:20
Yok hayır inat olsun diye değil eğer çok kaliteli olsaydı tottenhamdan yollanmazdı
BeeTLeJuiCe
01.Haziran.2007, 02:24
Kanoute gelirse çok süper olur. Tam istediğimiz tipte bir oyuncu. Gol vuruşları çok iyi, fiziği çok sağlam, o boya posa görede oldukça hızlı, hareketli bir forvet. Üstelik bence en iyi zamanını yaşıyor. Şu anda 30 yaşında ve bir forvet için en verimli döneminde.
Cyzio
01.Haziran.2007, 02:29
Heh, Kanoute'yi de sıradan bir forvet yaptınızya ne diyeyim..
ShevAnil
01.Haziran.2007, 02:31
Benmi Yanlış Biliyorum? 29 yaşına Gelmiş ve Geçen Sene Attığı Gollerle Çıkış Yapan bir Oyuncu Değilmidir Kanoute?? Allah Allah Sanki Kötü bir Forvet Dedik..
Aykan19o3
01.Haziran.2007, 02:35
Kanoute Fener'de iyi iş yapar, güzel forvet.
BeeTLeJuiCe
01.Haziran.2007, 02:37
30 yaşında ve çıkışını 2006 yılında Sevilla'nın Uefa'yı ilk kazandığı yılda yaptı.
28 yaşında yıldızının parlaması onu kötü bir oyuncu yapmaz?
ShevAnil
01.Haziran.2007, 02:38
30 yaşında ve çıkışını 2006 yılında Sevilla'nın Uefa'yı ilk kazandığı yılda yaptı.
Mustafa Abi Anlatamıyorum Galiba Hangi Mesajımda Kanoute Kötü Bir Oyuncu Demişim.
Aksine Fenerbahçe'ye Katkı Sağlıyacağınıda Belirtmişim.?
Onurap
01.Haziran.2007, 02:39
Kanoute iyi transfer sevilla'nın onu bırakmasına şaşırdım ama kerzakov ve konede var onlarda..
Aşk-ı Şehir
01.Haziran.2007, 02:41
Mustafa Abi Anlatamıyorum Galiba Hangi Mesajımda Kanoute Kötü Bir Oyuncu Demişim.
Aksine Fenerbahçe'ye Katkı Sağlıyacağınıda Belirtmişim.?
Sana demiyolar Anılcım galiba. :)
Ortada bir Toni örneği var unutmamak lazım. :) Kanoute dehşet bir transfer olur.
BeeTLeJuiCe
01.Haziran.2007, 02:43
Senin mesajını görmedim Anıl, Peskolik onu kötü bir oyuncu yaptınız diyince bende bilgi olması adına yazayım dedim :) Ortaya yazdım yani :D
Adaş'ın dediği gibi Toni örneğinide vercektimde vazcaydım :)
ibo
01.Haziran.2007, 02:44
Kanoute'de gelirse Fenerbahçe'yi kimse tutamaz...
ShevAnil
01.Haziran.2007, 02:46
ben yanlış anlamışım ozaman :) Alınırsa Katkı Sağlıyacağına Eminim.
Burak Duran
01.Haziran.2007, 03:47
Kanoute çok başarılı bir forvet ve gelirse yarar sağlayacağına kimse ses çıkaramaz bence gerçekten türk futboluna gelen en iyi forvetlerden diyebiliriz (Tanju Metin Oktayları yabana atmak olmaz)
a.arıcı-11
01.Haziran.2007, 03:57
Fotmaç aylardır Kanuote'yi yazıyor onlar bekletmiyorda Maraton.com tutmuş 1 saat sonra yarım saat sonra diyor.Bende herelde yeni hiç yazılmamış birini yazacaklar sandım:D
Bize yararlı olacaktır.UMarım gerçekleşir.
GodfatheR
01.Haziran.2007, 04:00
Valla ben pek inanmadım ama olursa inanılmaz bi transfer yapmış oluruz.Buna yakın 1-2 transfer daha yaparsak seneye bizi kimse tutamaz.
Sekopej
01.Haziran.2007, 04:01
Bir de Kanoute hergün yazılmasına rağmen yalanlama sık olmuyor. Şimdi dönüp bakmıyorum ama aklımda kalan Kanoute ile ilgilenmiyoruz açıklaması pek yok. Mali Genel Kurul da haftaya ertelendi, bu hafta içi tüm transferlerin gerçekleşeceğini düşünüyorum, genel kurulda da Aziz Yıldırım bunlardan bahsederek icraatlarının olumlu yönde olduğunu üyelere aktaracaktır.
Cyzio
01.Haziran.2007, 04:02
Kanoute'nin ilk tercihi Müslüman bir ülkenin takımı olmasından dolayı Fenerbahçe olabilir.Kanoute'nin bu din aşkı uğruna neler yaptığını biliyoruz..
Addolorato
01.Haziran.2007, 04:04
Kanoute'ye kötü oyuncu demedim sadece çok kaliteli değil dedim benim çok kaliteli anlayışım kaka ronaldinho eto'o gibi futbolculardır yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim ayrıca daha önce dediğim gibi kanoute fenere gelirse çok katkı sağlar
TR.CaPTaiN
01.Haziran.2007, 04:07
Kanoute alınıp Maldonado ve Deivid gönderilerek Deivid'in yerine tam manasıyla kanat olan bir isim alındığında seneye bomba gibi başlarız.
Emre boş olan 5 numarayı mı yoksa 10 numarayı mı seçecek merak ediyorum.
GodfatheR
01.Haziran.2007, 04:13
5 numara boş değil Yasin var ama ben 10 numara verileceğini pek zannetmiyorum.
BeeTLeJuiCe
01.Haziran.2007, 04:16
5 numara Yasin'in değilmi?
Bencede Deivid gönderilmeli. Töbe elimizden çıkaramayız bi daha :D
Fernando Gago
01.Haziran.2007, 04:18
Kezman dururken Deivid'i göndermek saçma olur Kezman'ın bize en ufak bi yararı yok ...
Sekopej
01.Haziran.2007, 04:20
Zico kalırsa Deivid de kalır. En mantıklısı Kezman-Appiah-Maldonado ve Deivid arasından 3'ünü gönderip 1 tane kaliteli forvet, 1 tane de sağ kanat alınması. Kalan yabancı ile potansiyeli olan bir transfer +2 kontenjanını oluşturur, mutlu mesut yaşarız.:D
Bir de Alex 10 numarayı giymeyeceğine göre, gelen transfer forvet olursa 9 numarayı giyeceğine göre Emre de 10 numara olabilir. Ya da çok istiyorsa 5 numarayı alır, Yasin 10 numara giyer.:p