Log in

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri

Pages : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Fernando Gago
01.Haziran.2007, 04:21
Kanoute 12 numarada ısrar etmez umarım "12" bizimdir :D

MK14
01.Haziran.2007, 04:25
Kanoute 12 numarada ısrar etmez umarım "12" bizimdir :D

Bir yabancı sitede 12 numaraları taraftarlarını simgelediği için boş olan takımlar yazıyordu.
Bunların içinde FB'de vardı.
Onun için vermeyebilirler 12 nuamarayı :)

TR.CaPTaiN
01.Haziran.2007, 04:26
Yasin'i unuttum ben. :D Önder'in gitme ihtimaline karşı Kerim de takıma monte edilebilir. Tıpkı Gökhan Gönül gibi sağ bek,sağ açık hatta forvet oynayabiliyor.

Ayrıca Gürhan,Olcan gibi gençlerimizi Zico'nun(kalırsa) yavaş yavaş oynatması gerekir.

goosfraba
01.Haziran.2007, 05:15
arkadaşlar büyük ihtimalle Zico ile yola devam.

Zico’nun avukatının Fenerbahçe Kulübü’ne gittiğini size daha önce duyurmuştuk.

Aldığımız son bilgilere göre bu görüşmede taraflar büyük ölçüde anlaştılar. Zico ile yola devam kararının çok büyük ihtimalle hayata geçeceği ve Aziz Yıldırım’ın pazartesi günü yapacağı açıklamada muhtemelen Zico konusunu da netleştireceği genel haberler arasında.

MARATON.COM.TR

tosunpasa
01.Haziran.2007, 05:20
En doğrusu Zico ile devam etmek.. İstikrar istiyorsak bu gerekiyor. Hatta bana kalırsa Man U. gibi Arsenal gibi uzun vadeli anlaşmalar yapılmalı.. Çünkü bir teknik direktörün 3-5 yılda getireceği başarı çok büyük başarılar olmasa gerek.. Ama Türk futbolunda şuan için bu söylediğim imkansız sanırım (: Zico'nun tek eksiği Olcan ve Gürhan gibi gençleri kullanamaması. Özellikle Olcan'da muhteşem bir gelecek var.. Kullanılırsa iddia ediyorum ki en fazla 2 sezon içerisinde Alex'in yerini çok rahat tutabilecek ve onu aratmayacak bir oyuncu olacaktır..

bjk_melo_151
01.Haziran.2007, 05:35
ben katılmıyorum.Zico'dan genç ama ondan daha iyi hocalar var.Öyle bir hoca gelmeliki aralıksız 10-15 yıl çalışmalı.

gerrrard
01.Haziran.2007, 05:45
Bence Kanoute bir Eto'o kadar var. Kanoute gelirse Fener gerçektende tam anlamıyla coşar.

scar face
01.Haziran.2007, 05:50
Kanoute transferinde yalanlama hiç olmadı sadece Fotogolün bitti iddasına görüşmeler devam etmekte diyebileceğimiz bir deklarasyon yaptı kulüp...Süper bir transfer olacak süper...Deivid daha ne napsın ???:D Sahadakı 2.Alex onu hayatta yollamazlar Kezmanın yerine PSVli Gomes düşünülüyormus...

BeeTLeJuiCe
01.Haziran.2007, 05:54
Kaleci Gomes mi :s

Takımımızın son ihtiyacı olan mevki Kale. Volkan D., Gelecek vaadeden Volkan B. , Mert çok sağlam kaleciler yetiştiriyoruz. Ayrıca Recep'in geri alınması gündemde bunlar olursa hiç gerek yok bence yabancı kaleciye.

Fernando Gago
01.Haziran.2007, 05:56
Bence acilen Kaleyice ihtiyacımız var Volkan çok hatalı goller yiyiyor ve defansı organize edemiyor. Edu'nun kendi kalesine attığı gollerde Volkan'da epey suçluydu

Varonil
01.Haziran.2007, 05:59
Yabancı kaleciye gerek yok bence. Volkan Demirel,Volkan Babacan,Mert Günok gibi iyi kalecilerimiz var ama Avrupada da mücadele edeceğimizi düşünürsek 1 tane yerli kaleci transferi yapabiliriz.

Kanoute gelirse tam anlamıyla nokta transfer olur...

Fernando Gago
01.Haziran.2007, 06:01
Yerli Kaleciler olarak en iyisine sahibiz zaten ama yeterli değil İyi bir kaleci bizi çok daha iyi noktalara taşır ...

Her026
01.Haziran.2007, 06:03
ben katılmıyorum.Zico'dan genç ama ondan daha iyi hocalar var.Öyle bir hoca gelmeliki aralıksız 10-15 yıl çalışmalı.
Bence Zico'dan daha iyisini Fener bulamaz.Şu an Fenerin Avrupada oynayabileceği en iyi oyunu oynatıyor.Birde Türkiyede takımı daha ofansif oynatsa hiç bir eksiği kalmaz.

scar face
01.Haziran.2007, 06:05
Bende yerli kaleciyle devam edilmeli diyorum R.Carlosun önüne iyi bir kanat oyuncusu alınmalı bence..Sağ bekede Gökhanın yedeği olacak bir isim lazım.Kesinlikle Maldonado gitmeli kiraya falan versinler Colo Coloya:)

Alicanfmfan
01.Haziran.2007, 06:26
Bende yerli kaleciyle devam edilmeli diyorum R.Carlosun önüne iyi bir kanat oyuncusu alınmalı bence..Sağ bekede Gökhanın yedeği olacak bir isim lazım.Kesinlikle Maldonado gitmeli kiraya falan versinler Colo Coloya:)

Ben R.Carlos'un bu sezon oynayacagını zannetmiyorum.Çıkan haberler eger dogruysa

Universal
01.Haziran.2007, 07:30
Benmi Yanlış Biliyorum? 29 yaşına Gelmiş ve Geçen Sene Attığı Gollerle Çıkış Yapan bir Oyuncu Değilmidir Kanoute?? Allah Allah Sanki Kötü bir Forvet Dedik..

Hooijdonk'da ilk şampiyonluğunu 34 yaşında Fenerbahçe'de yaşadı. Fenerbahçe'de o yaşa gelmesine rağmen iki yıl oynayarak iyi işler yaptı. Şimdiki takımımızda böyle bir oyuncu olsa bu sezon Avrupa'da Chelsea eler, Türkiye'de de şampiyonluğa ulaşabilirdik. Forvetlerde bana göre yaş o kadar önemli değil.

enforcer
01.Haziran.2007, 08:19
Hooijdonk'da ilk şampiyonluğunu 34 yaşında Fenerbahçe'de yaşadı. Fenerbahçe'de o yaşa gelmesine rağmen iki yıl oynayarak iyi işler yaptı. Şimdiki takımımızda böyle bir oyuncu olsa bu sezon Avrupa'da Chelsea eler, Türkiye'de de şampiyonluğa ulaşabilirdik. Forvetlerde bana göre yaş o kadar önemli değil.

evet önemli olan takıma uyumu ki Kanoute Hooijdonk'tan daha kaliteli eğer tutarsa daha iyi olur(w)

SAİT71
01.Haziran.2007, 10:33
ARKADAŞLAR GELİN HERKES TRANSFERLERİNİ YAZSIN

Mesela diyelim ki ben Fenerbahçe'den şu oyuncuları gönderir şunları alırdım diye.
Ben olsam; Bu takımdan İlk olarak Kezman'ı zarar etmeden satmaya bakardım. Adamın golcülüğü kalmamış. tam bir beleşçi. Orta gelecek ayağınada vuracak gol atacak. Türkiye'de öyle futbol oynanmıyor. Onun için satılmalı. İkinci olarak Deivid'i satardım. Forvet diye alındı ama nerde oynadığı belli değil. Sağ kanatta aksaklık oluyor. Yararından çok zararı var. Attığı goller bizi kurtardı ama daha kaliteli mevkisinin adamını alırsak yine goller atarız Ş.L'de.. Defansa gelince kesinlikle Lugano'yu kadro'da tutardım. Büyük hedeflerim varsa Lugano gibi savaşçı bir stoper kadromda olmalı. Chelsea maçında Drogbanın üstünden kaç tane kafa topu vurdu. :D Edu'ya gelinceee bence Edu'da Fenerbahçe'nin oyuncusu değil. Bazen çok iyi müdafalar yapsa da büyük maçlarda [Şamp. Ligi] çok büyük hatalar yaptı. Zaten Ş.L'de işimi görmeyecek yabancıyı neden kadroda tutayım ki... Türkiye Ligi'nde iyi olabilir ama Ş.L'de kötü bir performans çizdi. Kendi Kalesine Gol atma krallığı olsa ilk sıradaydı :D Vederson; önceleri iyi buluyordum fakat Chelsea maçının 4. dakikasından itibaren bu fikrim değişti. Tecrübeli olmasına rağmen taç çizgisine yüzü dönük oyuncuya direk daldı ve frikik yaptırdı ve orta gol.Bi kaç maçta daha faul yaptı. Adama direk dalıyor. Carlos böyle almıyor topları. Ama vederson u göndermezdim.. Maldonado'yu henüz görmedik bence 1 sezona daha ihtiyacı var. Birde takımdan kaptan Alex'i kesinlikle yollardım dermişim :D

alınacak oyunculara gelince; Alakası yok ama Nzogbia'yı Fb de görsem çok çok mutlu olurdum adam süper oynuyor. Forvete Vagner Love ve Kanoute'yi alırdım. Birisi bücürük birisi kule :D ikisi iyi iş yaparlar. Defansa'da İngiltere liginden bir oyuncu getirmeye çalışırdım. Neden çünkü İngilteredeki defanslar diri, savaşçı. Lugano gibi ayakta kalabilen oyuncular. Ş.L'de işimizi görebilirler. Kendi kalesine değil rakip kaleye kornerden gol atabilirler. Lugano gibi. Kusura bakmayın fazla saçmaladım ama paylaşmayı seviyorum :D

a.arıcı-11
01.Haziran.2007, 14:34
Fener’de Cruz sesleri

MEHMET ÇİFTÇİ
Sarı - lacivertli kulübün Blackburn Rovers’ta forma giyen Paraguaylı golcü ile prensipte anlaştığı, bonservisi için İngiliz kulübüyle pazarlık yaptığı öğrenildi. Santa Cruz bu sezon 19 gole imza attı
Gelecek sezon iyi bir golcü transfer etmek isteyen Fenerbahçe’de Kanoute ve Shevchenko’dan sonra yeni bir isim daha gündeme geldi. Sarı-lacivertli yöneticilerin Blackburn Rovers’ta forma giyen Paraguaylı forvet Roque Santa Cruz’la anlaşma zemini aradıkları öğrenildi.
Geçen yıl Bayern Münih’ten Blackburn’e gelen ve ligde 19 gole imza atarak takımın en skorer ismi olan yıldız golcü için 12 milyon euronun gözden çıkarıldığı öğrenildi. İngiliz kulübüyle daha üç yıl sözleşmesi bulunmasına rağmen golcü oyuncunun yüksek bir bonservis bedeli ile Fenerbahçe’ye gelebileceği bildirildi.
Uzun yıllar Bayern Münih’te top koşturan Cruz, Klose ve Luca Toni gibi futbolcuların takıma gelmesiye gözden düşmüş ve Blackburn’e satılmıştı. Paraguaylı yıldızın Fenerbahçe’ye sıcak baktığı, Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olmanın kendisine cazip geldiği bildirildi.
Sarı-lacivertli kulübün Alex’in de menajerliğini yapan Juan Figer aracılığıyla pazarlıkları sürdürdüğü ve transferin her an gerçekleşebileceği belirtildi.
Kanute bitti iddiası
Bu arada yönetimin Sevilla formasını giyen Malili golcü Frederic Kanoute konusunda büyük mesafe aldığı, kulübüyle bonservisi konusunda anlaştığı ileri sürüldü. Başkan Aziz Yıldırım’ın pazartesi günü FB TV’de yapacağı konuşmada yeni golcünün ismini camiaya açıklayacağı öğrenildi.

Roque Santa Cruz kimdir?
DOĞUM TARİHİ: 16 Ağustos 1981
BOYU: 1.91
ÜLKE: Paraguay
OYNADIĞI TAKIMLAR:
Olimpia (9 maç, 1 gol)
Bayern Münih (155 maç 31 gol)
Blackburn (36 maç 19 gol)
MİLLİ TAKIM KARİYERİ: 57 maç 18 gol

Milliyet
Adamların kesin burda ajanı var 2 sayfa önce kendi aramızda Santa Cruz dedik hemen yazdılar.:D

Since-1907
01.Haziran.2007, 17:24
Santa Cruz u çok seviyorum ama takımın bırakacağını sanmıyorum.

YusufT
01.Haziran.2007, 17:38
Santa Cruz'u getirmek imkansiz suan, Wenger ciddi ciddi düsünuÿor on Arsenal'e.. Ayrica takimdan ayrilmakta istemiyor.

Kanoute cok süper transfer hayirli olsun diyelim..

Since-1907
01.Haziran.2007, 17:38
Santa Cruz'u getirmek imkansiz suan, Wenger ciddi ciddi düsünuÿor on Arsenal'e.. Ayrica takimdan ayrilmakta istemiyor.

Kanoute cok süper transfer hayirli olsun diyelim..

kesin alındımı ki?

mgokalparslan
01.Haziran.2007, 18:00
santa cruz mükemmel bir oyuncu.copa america da takımını nerdeyse tek başına sırtlamıştı.blakcburn onu galiba 5 m euro ya almıştı,şaşırmıştım böyle iyi bir oyuncu böyle bir performans gösterirken nasıl olur da bu fiyata gider diye.bakalım bonservisi ne kadar olacak.umarım fenerbahce santa cruz u alır.

gerrrard
01.Haziran.2007, 18:15
Santa Cruz gerçektende olağanüstü bir oyuncu. Adebayor'un beklenmeyecek patlaması olmasa şuan gol krallığında 3. sırada olacaktı.

Kanoute mi Santa Cruz mu derseniz Cruz'u tek geçerim.

Sheriff
01.Haziran.2007, 18:40
Ben Kanoute'yi tercih ederim.. Hem teknik, hem bitirici, hemde uzun boylu güçlü bir oyuncu.. Anelka'nın birazcık daha ağır versiyonu..

Lionel Andres Messi
01.Haziran.2007, 19:38
Ben Kanoute'yi tercih ederim.. Hem teknik, hem bitirici, hemde uzun boylu güçlü bir oyuncu.. Anelka'nın birazcık daha ağır versiyonu..
cruz o özelliklerin hepsine sahip extradan hızlı daha teknik ve daha genç.

Universal
01.Haziran.2007, 19:41
Emre Belözoğlu hakkında, bir Fenerbahçe Forumlarında yazdığım yorum bugünkü Fanatik gazetesinde yayınlandı. :)

CeNTeR_TR
01.Haziran.2007, 19:45
Emrenin geldiği kesin dimi ?

Yanılmıyorsam menajeri öyle birşey yok diye açıklama yapmıştı..Ayrıca Üstündeki Fenerbahçe formasıda çok önceki bir görüntüymüş olay kesinmi :)

Bu aralar ne internet ne gazete herşeye uzağımda kusura bakmayın :D

GeNç KaRTaL
01.Haziran.2007, 19:53
Turgut abi Fenerbahçe Newcastle ile anlaştı.Şu an Emre ile anlaşmaya çalışıyor menajeri aracılığıyla.Belki çoktan anlaşılmışta olabilir.Büyük oranda bitti gibi bir şey.Aziz Yıldırım 2 Haziran'da açıklar..

CeNTeR_TR
01.Haziran.2007, 19:55
Sağol Şemsicim..Umarım gelirde uzun zaman sonra orta sahamızda bir sol ayaklı oyuncu izleriz :)

Ghonedre
01.Haziran.2007, 19:58
biz sola alışığız alex tümer onlarda sol ayaktı

CeNTeR_TR
01.Haziran.2007, 20:07
Tümer Fenerbahçede kaç maçda 11 oynadıki ?

Oynayacak bir sol ayağı kasdettim ben..Eğer oynamayan oyunculara bakarsan ohohoho ben sana 50 tane topçu sayarrım bizde ismi geçen sol ayaklardan :)

Ilhan
01.Haziran.2007, 20:14
Emre alındığına göre Aurelio eski yerine döner, Maldonado veya Appiah gider tamamen, böylece Kanoute alınır.

Tebrikler Fenerbahçe.

Crazycat
01.Haziran.2007, 20:31
Emre alıncak da ne olucak anlamış değilim adam zaten ha bire sakatlanıyor.Lincoln gibi olmaz inşallah.Hem Emre Alex'in oynadığı mevkide oynamıyor mu?İnşallah gelmez Fenere.Zaten Türkiye'ye dönmeyeceğim demiyor muydu Emre?Esas almamız gereken yerlere transfer yapılmıyor.Nerelere transfer yapılıyor yav.Süper lige ambargo koyması gereken bir takım bence Fenerbahçe.Para var para var nerde para.İleride Kezmanla,Semihe kaldık.Bunları teknik direktör daha lig başlamadan önceden görmeli tesbit etmeli boşu boşuna bir şampiyonluk gitti.Yazık...Tamam onlar bizden daha iyi biliyorlar ki oralara gelmişler ama o kadar para alıyorlar yapçaklarsa doğru düzgün yapsınlar işlerini!

Sheriff
01.Haziran.2007, 20:36
cruz o özelliklerin hepsine sahip extradan hızlı daha teknik ve daha genç.
Santa Cruz, bence Kanoute'den daha teknik olamaz.. Kanoute'yi tercih ederim ama Santa Cruz'a da hayır demem tabiki..

a.arıcı-11
01.Haziran.2007, 22:23
Arkadaşlar Cruz haberi balona benziyo tartışmaya gerek yok.

Selman Ozturk
01.Haziran.2007, 22:29
evet önemli olan takıma uyumu ki Kanoute Hooijdonk'tan daha kaliteli eğer tutarsa daha iyi olur(w)

Evet Kanoute kaliteli bir oyuncu. Fenerbahceye geldigi taktirde de cok iyi maclar cikartabilir. Ancak Hooijdonk'tan kaliteli denilirse orada bir "Dur bakalim" demek isterim. Hooijdonk ve Kanoute'yi karsilastirmaya calisayim:

(20 puan uzerinden)

Hooijdonk - Kanoute

Sut Isabeti : 18 - 16
Hava Hakimiyeti: 17 - 18
Teknik: 19 - 14
Hizli karar verebilme : 16 - 12
Ceviklik : 13 - 15
Pas : 16 - 11
Topla denge : 12 - 15
Pozisyon Alma Yetenegi : 16 - 14

Yukarida saydigim degerler benim tahmini degerlerimdir. Ve bana gore Van Hooijdonk'un futboluna kiyasla Kanoute'den daha kotu bir futbolcu oldugunu soylemek Hooijdonk'a buyuk vefasizlik olur...

KaF KeF
01.Haziran.2007, 22:35
http://www.turkspor.net/rh.asp?path=emre_fb_forma.jpg

Jesus_FB
01.Haziran.2007, 22:39
Vallahi ortak dediklerine hiç katılmıyorum özelliklede Teknikleri konusunda

a.arıcı-11
01.Haziran.2007, 22:44
Teknik olarak Kanoute daha iyi ama bence Hooijdonk daha iyi fubolcuydu.Ayaklarına çok hakimdi.Bunu geçen sene oynana GS maçında da bir daha göstermişti zaten.

Sheriff
01.Haziran.2007, 22:51
Şahsen Selmancığım bende Hooijdonk'un yalnızca topa vuruş, yön veriş ve isabet konusunda üstün olduğunu, dribling, hız, hava hakimiyeti, teknik gibi özelliklerde Kanoute'nin ağır basacağını düşünüyorum..

enforcer
01.Haziran.2007, 22:58
hooijdonk tam anlamıyla santrafor fakat kanoute santraforluğunun yanında zaman zaman orta sahadan top alışları +özellik sağlıyor hem pivot hemde türkiye ligi için hızlı...

fmsmyrna
01.Haziran.2007, 23:08
Şu haberin sonunda Kazım'ın söyledikleri transferi doğruluyor.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=39275

SAİT71
02.Haziran.2007, 00:30
Şu haberin sonunda Kazım'ın söyledikleri transferi doğruluyor.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=39275

Emre'nin transferi Sky Sports, BBC, Fb web sitesinde açıklandı mı diyor :D

a.arıcı-11
02.Haziran.2007, 02:43
İspanyol Boğası Kanarya Oluyor

Fenerbahçe,Emre'den sonra Avrupada top koşturan bir başka Türk futbolcuyu da transfer etmek için kolları sıvadı.Fener yönetimi, İspanya'da bu sezon lig ikincisi olan Villareal'in yıldızı Nihat Kahveci ile anlaştı.Nihat,Fenerbahçeli yöneticilere:
''Ben gelmeye hazırım.Ancak kulübümü ikna etmelisiniz''dedi.Villareal,Nihat için 18 milyon €uro istedi.Fener bu rakamı indirmek için uğraşıyor.
Since-1907
02.Haziran.2007, 02:45
Nihat haberleri muhtemelen yalan dün Menajeri Ahmet Bulut Villareal onu satmak istemior dedi ve Nihat ispanyada kalmak istiyor dedi.

a.arıcı-11
02.Haziran.2007, 02:56
Kanarya Durmuyor

Emre transferiyle ortalığı birbirine katan Fenerbahçe rüzgarı onunla esmeye devam edecek...
Emre Belözoğlu’nun adı yetti. Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları internet sitelerinde birbirine girdi. Başkan Aziz Yıldırım, Emre gibi Nihat’la da her konuda anlaştı. Transferdeki tek engel, İngiliz Kulübü Tottenham.
AP’de flaş gelişme...
Galatasaraylılar ‘ihanet’ diyor; Fenerbahçeliler’in çoğunluğu olumlu karşılarken, bir kısmı da ‘alınmamalıydı’ yorumunu yapıyor. Ancak gerçek olan tek gelişme var: Emre Belözoğlu, artık Fenerbahçe’de ve hem Türkiye hem de Avrupa son 24 saattir bu transferi konuşuyor. Transfer, dünyanın en önemli haber ajanslarından biri olan AP’de bile ‘flaş gelişme’ olarak duyuruldu.
‘Rüştü şimdi nerede?’
Peki, taraftarlar ne düşünüyor? İşte bir kaç örnek... Fenerbahçeliler’in yorumları: “6+2 varsa... Aurelio’nun durumu belirsizse... Her aldığın Gökhan Gönül gibi çıkmayacaksa... Elbette iyi oldu.”, “15 yıldır Fenerli sandığımız Rüştü şimdi nerede? Emre iyi ki alındı”, “Fenerbahçelilik bizim işimiz, futbolcuların değil”. Galatasaraylılar; “Bunu bize yapma...”
Adalılar para bastı!
Emre Belözoğlu’nu Euro 2008’den sonra satmakta kararlı olan Newcastle United’ı ikna etmeyi başaran Fenerbahçe Yönetimi, şimdi bir başka İngiliz Kulübü ile Nihat Kahveci için büyük bir yarış içinde... Başkan Aziz Yıldırım’ın Emre gibi Nihat ile de her konuda anlaştığı, ancak milli futbolcu konusunda Ada ekibinin bir serveti gözden çıkardığı belirtildi.
Kahveci de doğruladı
Villarreal ile 2011 yılı Mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunan Nihat Kahveci de Sarı-Lacivertliler’in teklifini resmen doğruladı: “Evet, Fenerbahçe’den teklif aldım. Bu güzel ve onur verici bir durum...” İş, artık Fenerbahçe ile Tottenham arasında. Çünkü Villarreal, en iyi öneriyi yapacak takıma Nihat’ı satmayı planlıyor.
Mynet

Since-1907
02.Haziran.2007, 02:56
bu haber daha önce buraya koyuldu..

Deli_Ruh
02.Haziran.2007, 02:58
bu sene ofans gücümüz baya can yakacak :D

a.arıcı-11
02.Haziran.2007, 03:07
bu haber daha önce buraya koyuldu..
PArdon dikkat etmemişim.

ogcj_me
02.Haziran.2007, 03:30
Kanoute gelirse Fener'in önündek kimse duramaz
ancak Sheva gibi isimli bir forvet gelecekse tabii ki tercihimiz odur ( Kanoute'den daha az katkı yapsa bile :) )

Since-1907
02.Haziran.2007, 03:33
Kanoute alınması harika olur ama bence yerli ve ya yabancı bir forvet daha gerekiyor ..

KaPaLı
02.Haziran.2007, 04:07
Shevchenko gelip Kezman gidecekse hiç forvet almaya gerek yok. Sheva zaten tek forvet olduğu için chelsea'de başarısız olmadımı? Kanoute - Vagner Love gibi etkili oyuncular lazım bize

Addolorato
02.Haziran.2007, 04:12
Vagner Aşk(love) iyi adam hem hızlı hemde tek forvette etkili isot abinin dediği gibi

Since-1907
02.Haziran.2007, 04:14
Bize Drogba gibi hem sırtı dönük hemde kaleye yönelik bir forvet lazım Bu da Kanoute-Love gibi oyuncularla sağlanabilir Shevayıda isterim ama ben.

Universal
02.Haziran.2007, 04:14
Bize alınacaksa, uzun boylu forvet lazım. Ortalara kafa atacak oyuncu şart. Tek forvetlik sistemde oynuyoruz. Jan Koller'i alın ama; Sheva'yı almayın.

ogcj_me
02.Haziran.2007, 04:19
ya niye herkez kanoute'yi bir başka futbolcuyla karşılaştırma yarışına girmiş durumda :)
fenere gelecek bir forvetin karşılaştırılması gereken tek kişi Mateja Kezman dır çünkü gelecek kişinin ondan iyi bir futbolcu olması gerekir

Deli_Ruh
02.Haziran.2007, 04:19
Zigiç :D 2.02 boyunda aç ortayı bırak çarpsın kafasına:D:D

YusufT
02.Haziran.2007, 04:39
Vagner Love tek forvetli sistemde basarisiz olur, bakiniz Brezilya ve CSKA oynadigi maclara, hep yaninda topu ona indiren birisi oynuyor, mesela CSKA'da Jo, bence vagner cok daha iyi.

Universal
02.Haziran.2007, 05:22
Zigiç :D 2.02 boyunda aç ortayı bırak çarpsın kafasına:D:D

Kezman'ın en sevdiği arkadaşı. Körle yatan şaşı kalkar. İkinci bir Kezman'ı bu takım kaldıramaz. :)

Since-1907
02.Haziran.2007, 05:27
Batuhan abi sana katılıyorum 2.sırp vakasını bu taraftar kaldıramaz :)

fenerbahce_1907
02.Haziran.2007, 07:00
Ntvspor Kanoute Fenerbahce'de diye altyazı geçmiş biraz önce.

LaigLeNoiR
02.Haziran.2007, 07:02
Evet, CNNTÜRK'de şimdi son dakika haberi olarak yayınladı.

BeeTLeJuiCe
02.Haziran.2007, 07:04
Uzun boylu oyuncu lazım diyosunuz Vagner Love diyosunuz :)
Adamın boyu 1.70 yahu :D

SAİT71
02.Haziran.2007, 07:04
Muhtemelen Kanoute ve Emre bizdeler. Kezman ile Maldona'da gidici gibi. Bence Vagner Love alınıp sistem çift forvet olmalı. O zaman düşünsenize Kanoute indirir Love Çakar, Love açar Kanoute takar :D

enforcer
02.Haziran.2007, 07:06
NTVspor boşa yazmaz(::)

KaPaLı
02.Haziran.2007, 07:13
Vay bee Kanoute'yide aldık :) Çok sağol aziz başkan bizi nerden nereye getirdin. Shevchenko 4-5 yıl önce gelecek deseler afedersin kabamızla gülerdik Şimdi taraftar sheva'yı beğenmiyo. Çok sağol aziz yıldırım Takımı getirdiğin yer için

fmsmyrna
02.Haziran.2007, 07:15
Ntvspor önce Kanoute ile anlaşıldı yazdı.Sonra Fatih-Kezman takası için görüşmelere başlandı dedi.İkiside çok iyi olur bizim için

LaigLeNoiR
02.Haziran.2007, 07:16
Evet Emre ve Kanoute'den sonra Tekke'de hayırlı olsun :)

KaPaLı
02.Haziran.2007, 07:19
Yarın saat 14:00 aziz başkan FBTV'de açıklamalar yapacak belki Tekke sabaha biter fenamı :p

BeeTLeJuiCe
02.Haziran.2007, 07:20
Nerde yazıyo bu haberler yahu? :S

ShevAnil
02.Haziran.2007, 07:21
Semih Şentürk Sözleşme Yenilemediyse Takımdan Ayrılmalı Artık Takım Hala Onun Değerini Kavrıyamıyor Demekki..

knsyr
Kanoute bnce fenerin aradığı forvet tamam bir zigic, klose kadar pivot değil fakat çok dengeli bir oyuncu yani hem top süren ve bitirici hemde iyi zıplayıp kafa vuran bir oyuncu tabi bunların hepsini hakkını vererek yapsa şimdi r.madrid'de olması gerekirdi yinede bu stiliyle fenere yararlı olur

fmsmyrna
Aziz Başkan sabaha kadar Msn'de Zenit'lilerle konuşup o transferi de bitirir. :D

enforcer
02.Haziran.2007, 07:24
vay be rüya kadro geliyor:icon_biggrin: ama bana sağ kanat problemli gibi geliyor...

BeeTLeJuiCe
02.Haziran.2007, 07:27
Fatih Tekke - Kezman Takası için görüşmeler başlamış daha diyolar resmiyet yokmuş galiba.

Fatih Tekke gelirse Aziz yıldırım'ın uzun süredir devam eden rüyası gerçekleşecek.

ShevAnil
02.Haziran.2007, 07:29
Fenerbahçe'nin daha önce MARATON.COM.TR'nin sizlere duyurduğu gibi Sevilla'nın Malili golcüsü Frederic Kanoute transferi için Sevilla ile anlaşmaya vardığı iddia edildi..

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yarın bu transferi açıklayabileceği belirtiliyor...

Öte yandan bir diğer haber de Rusya semalarından.. Günlerdir konuşulan takas haberleri gerçek oluyor!.. Fenerbahçe Rusya Premier Lig ekiplerinden Zenit St Petersburg forması giyen Fatih Tekke - Kezman takası için girişimlere başladı!..

KaPaLı
02.Haziran.2007, 07:30
Önder Turacı daha takımdan ayrılıp ayrılmadığı kesin değil. FC. Moscow'da yönetim değişmiş Önder ön protokolu iptal edebilir

enforcer
02.Haziran.2007, 07:32
önder yedek oturmak istemiyor ama gökhan varken forma şansı zor...
anlaşılan bu gece uyku tutmayacak(::)

GodfatheR
02.Haziran.2007, 07:34
İnşallah doğrudur iki haberde doğruysa seneye hem avrupada hem ligde coşarız.

goosfraba
02.Haziran.2007, 07:34
fatih - kezman takası gerçekleşirse 2'li forvet ile oynarız. kanoute hazırlayıcı fatih bitirici olur. geçinip gideriz.

Sekopej
02.Haziran.2007, 07:35
Yarın Zico ile anlaşıldığını, Emre transferini kesin açıklar başkan. Diğerleri sürpriz olur. Artık Deivid'in ayrılacağını sanmıyorum, Kanoute ile birlikte Tekke de gelirse, yasa çıkarsa Tümer de dönecek ve başka transfere gerek kalmıyor.

anilton
02.Haziran.2007, 07:37
fatih - kezman takası gerçekleşirse 2'li forvet ile oynarız. kanoute hazırlayıcı fatih bitirici olur. geçinip gideriz.

Otomatikmen Alex'i orta sahaya çekip takımı 10 kişi bırakıp,o.sahayı yol geçen hanına çevirmek gibi bir şey olur.Emre'de geldi zaten.Alex olduğu sürece çift forvet zor görünüyor...

ShevAnil
02.Haziran.2007, 07:39
Fatih Alınsa Bile Bu Takım Çift Forvet Oynuyamaz..

EreN
02.Haziran.2007, 07:39
ön yargılı davranmamak gerekir, keza emre geldikten sonra alexe topu taşıyacak biri gelmiş oluyor, bu durumda çokta güzel çift forvet oynayabiliriz. emre topu taşıyacak kaçacak alexin pasıyla forvetleri gole sürükleyecek bu kadar basit.

SAİT71
02.Haziran.2007, 07:42
Arkadaşlar orta sahada iki bürücük ve ikiside birbirinden klas Alex ve Emre'yi hayal edebiliyormusunuz ayrıca Aurelio'da tanıyor ikisini. Müthiş müthiş..Bu milli takım içinde iyi olur. Aurelio ve Emre birbirini iyi tanıyorlar..

Ayrıca çift forvet Zico varken zor oynar Fener.. Bizim sistemimize göre transferler yapmalıyız. Defansa da Edu'nun yerine Puyol'u yada Ferdinand'ı getirirsek Ş.L. bizimdir :D

goosfraba
02.Haziran.2007, 07:42
------------Volkan-----------

---Gökhan--Edu--Lugano--RC3

-------------Aurelio

---------????---------Emre

--------------Alex----------------

-----Tekke-------Kanoute

gibi birşey olabilir mesela. milan gibi.

ShevAnil
02.Haziran.2007, 07:43
Aurelio'nun Kaldığı Taktirde = Orta Sahada Emre Belözoğlu - Alex - Aurelio - Deivid veya Kazım..
Emre yi Sol Açıkda Oynatmak Zorunda Kalacak Zico ve Yeterince verimi Sol Kanattan Alamıyacak Bence.

SAİT71
Adminim güzel bir sistem fakat benim anlamadığım bu sistem olursa Deivid, Maldonada ve Appi ne olcak. Emre'nin yanına Appi olmaz mı. Maldonado'yu göndersek..

BeeTLeJuiCe
???'li yere Appiah süper gider aslında. Emre ve Alex'in olduğu orta saha çok zayıf kalır. Orayada fizik gücü yüksek oyuncu süper olur.

goosfraba
02.Haziran.2007, 07:45
Adminim güzel bir sistem fakat benim anlamadığım bu sistem olursa Deivid, Maldonada ve Appi ne olcak. Emre'nin yanına Appi olmaz mı. Maldonado'yu göndersek..

Appiah kendine gelirse, sakatlığı düzelirse o soru işaretlerini kendisi kaldırmış olur :)

KaPaLı
02.Haziran.2007, 07:46

-------------Aurelio ---------Selçuk

---------Emre--------------Alex-------

-----Tekke-------Kanoute

Olursa böyle olur Aurelio tek olursa zaten beklerde çıkıyo zorlanırız Önder olsa sorun olmaz R.C.3 çıkar 3'lü defans gibi kalırlar geride ama Gökhanda gittiği için Edu - Lugano çok zorlanır

Sheriff
02.Haziran.2007, 07:50
o çift forveti çıkarın oraya bi tek kanoute yazın orta sahayıda uğur, emre, aurelio, alex, deivid(kazım) yazın defansada carlos, edu, lugano, gökhan yazın, kaleyede volkan.. kadro budur.. api, maldonado gider, bi kaçta genç Türk oyuncu getiririz..

SAİT71
02.Haziran.2007, 07:53

---Gökhan--Lugano--Edu--RC3

-------------Aurelio -------------

---------Appiah---------Emre

------------------Alex----------------

-----Tekke----------Kanoute-----

YEDEK KADRO

-----------V.Babacan-------------

Önder[gidici]---Yasin-----Can----Vederson

-------------Maldonado -------------

--C.Kazım--Ali Bilgin---Kemal----Boral

---------------Semih[Deivid]---------------

Daha koymadığım Seçluk, Deniz, İlhan gibi yedekler var..

GodfatheR

-------------Aurelio-------------

-------------Emre------------

---Deivid-------Alex------Uğur Boral---

------------Kanoute------------

Seneye kadro budur.

KaPaLı
FB TV 'de Adriano haberi yaptılar brezilya milli takımında oyuna girdi diye acaba Adriano'mu gelecek :p

SAİT71
02.Haziran.2007, 07:57
Ya emre'yi aldık gibi bişeyya artık ardı arkası kesilmez asparagas haberlerin. Arkadaşlar Başkan FB TV'ye çıkcak hava aydınlanınca :D Ondan çıkacak szler en doğrusu. Tabi başkan inandırdı basını yıldız alacağına her sene dünyanın en iyilerini yazıyorlar. Hep başkanın suçu basın ne yapsın :D

knsyr
02.Haziran.2007, 08:05

-------------Emre------------

---Deivid-------Alex------Uğur Boral---

------------Kanoute------------

Seneye kadro budur.

en gerçekçi yaklaşım bu olmuş çünkü bu yıl şampiyonlar liginde yaptıklarından sonra kimse deivid'i yedek kadroya itemez itmeye gücü yetmez sol açık konusunda da uğur ve vederson o bölgeyi zorlar kazım ilk 11de çıkarsa deivid sol açığa geçer bu kadar basit

SAİT71
02.Haziran.2007, 08:13

--Deivid-----Emre----Uğur Boral----

-------- -------Alex-------------

-------------Kanoute------------

KaPaLı
02.Haziran.2007, 08:15
Appiah oynasın diyoruz ama o bölgede oynayan Avrupa'da yetişmiş Ön libero - Ofansif ortasaha oynayan bir TÜRK oyuncuyla fenerbahçe'nin ismi yazılmıştı. Aziz başka onuda alabilir belli olmaz.

SAİT71
02.Haziran.2007, 08:42
Aslında forvete St Etienne'den Gomis alınsa süper olur. Adam 2 gol attı milli takımda geçen. Birisi voleyle attı. Bir ara Fb alacak deniyordu ama..

Bordo61Mavi
02.Haziran.2007, 08:47
Tekke gelmez:D Tr ye donmek istemiyorr

Cengo
02.Haziran.2007, 09:12
Fenerbahçe 08/09:

--------------------------- Kanoute -----------------------------------

Uğur ----------------------- Alex --------------- Deivid -------------

---------------------- Emre ------- Aurelio ---------------------------

Carlos -------- Edu Dracena ---------- Lugano ------- Gökhan G.

------------------------------ Volkan ----------------------------------

nekop
02.Haziran.2007, 10:49
Kanoute yerine daha iyi bir isim alınabilir bence misal Fred kendisi şu aralar hem yedek hemde Zico'ya adeta tapan bir isim Kanoute'den kat kat faydalı olur ve uzun yıllarda takıma fayda saglayabilir.

SAİT71
02.Haziran.2007, 11:07
Fred 25 yaşın da fakat sorun Türkiye'de oynar mı. Gelirse iyi olur ama sanmıyorum geleceğini. Bence en iyisi Kanoute gibi..

Taraftarlar birden Kanaoute üstüne yoğunlaştı acaba sebebi ne. Herkes bir şey uyduruyor ama herkese inanamıyoruz. NTVSPOR dedi diye mi yoksa. Valla ben buradaki arkadaşlardan duyuyorum Ntv spor'un yazdığını. :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"KANOUTE FENERBAHÇE'DE"

http://www.sporx.com/images/1/29/6650_B_kanoute001b.jpg

FLAŞ! Transferde suskunluğunu Emre Belözoğlu transferi ile bozan Fenerbahçe ikinci bombasını patlatarak Türkiye'de deprem etkisi yaratmaya devam ediyor. NTV Spor'un verdiği habere göre Fenerbahçe Malili golcü Frederic Oumar Kanoute ve kulübü Sevilla ile kesin anlaşmaya vardı. Uzun süredir konuşulan bu transferin bittiğinin öne sürülmesi Fenerbahçe taraftarlarını büyük bir coşku içine sokarken, Aziz Yıldırım'ın 14.00'da FB TV'de yapacağı açıklama merakla beklenir bir hal aldı.
Öte yandan Fenerbahçe yönetiminin Zenit'te oynayan Türk futbolcu Fatih Tekke ile Sırp golcü Kezman'ın takası konusunda da Rus ekibi ile resmi olarak görüşmelere başladığı ifade ediliyor.
Aziz Yıldırım'ın FB Televizyonu'na yapacağı açıklamaları an be an canlı olarak Sporx'te bulacaksınız. Aziz Yıldırım'ın konuşmalarını canlı aktaracağız.
Künye:
Tam ad: Frédéric Kanouté
Doğum tarihi: 2 Eylül 1977
Doğum yeri: Sainte-Foy-lès-Lyon, Fransa
Boy: 1.92
Kariyeri - Kulüp - Maç - Gol
1997–2000 Lyon 40 0(9)
2000 West Ham United 08 0(2)
2000–2003 West Ham United 76 (27)
2003–2005 Tottenham Hotspur 60 (14)
2005- Sevilla 83 (37)
Milli Takım
2004– Mali 18 0(8)
Başarıları
2007 Yılın oyuncusu (AFRİKA)
Sevilla
2006 UEFA Kupası
2006 UEFA Super Kupası
2007 UEFA Kupası
2007 Copa del Rey (Kral Kupası)
2007 İspanya Süper Kupası.

02.06.2008

Kaynak : Sporx.com

Varonil
02.Haziran.2007, 15:24
St.Etienne'den Gomis'i alsak süper olurdu aslında. Ama bonservisi çok yüksek. Kanoute transferi kesin olarak bittiyse hayırlı olsun camiamıza.

Appiah'ın artık Fenerbahçe'ye yarar sağlayacağını düşünmüyorum, kafasına bitirmiş Fenerbahçe'yi, en kısa sürede satmamız lazım Appiah'ı.

Maldonado seneye de takımda kalacak gibi ..

goosfraba
02.Haziran.2007, 17:04
Fenerbahçe Yönetimi,transfer çalışmalarını sürdürürken, içeride de bazı sıkıntılar yaşanıyor.
2.6.2008

Yeni sezona çok daha güçlü bir kadroyla girmek isteyen Fenerbahçe Yönetimi, bu nedenle gerek yurt içi gerekse yurt dışında transfer çalışmalarını sürdürürken, içeride de bazı sıkıntılar yaşanıyor. Mehmet Aurelio ile halen yeni sözleşme yapamayan Sarı-Lacivertliler’e bir kötü haber de Diego Lugano’dan geldi. Sezon içinde İtalyan kulüpleri tarafından defalarca izlenen ve özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında sergilediği performansla notunu hayli yükselten Uruguaylı futbolcuya, Juventus’un reddedilmesi güç bir teklif yaptığı öğrenildi. Çizme’ye gitmeye sıcak bakan Lugano’nun bu öneri sonrasında kafasının karıştığı, ancak yönetimle böyle bir konuda masaya oturmaktan kaçındığı bildirildi. Juventus’un kısa süre içinde Fenerbahçe’ye resmi teklifi yapacağı kaydedildi.

fanatik

ShevAnil
02.Haziran.2007, 19:01
La Liga'daki gururumuz Nihat Kahveci, Fenerbahçe'ye transfer olacağı söylentilerine son noktayı koydu!..

İşte Nihat'ın Vatan Gazetesi'ne yaptığı açıklama:

Son günlerde adı F.Bahçe ile anılan İspanya’daki gururumuz Nihat Kahveci, transfer söylentilerine Vatan aracılığıyla noktayı koydu. Milli Takım kampında konuşan tecrübeli oyuncu şunları söyledi:

“Bu dedikodulardan artık sıkıldım. Herkesin şunu bilmesini istiyorum; İspanya’da çok başarılıyım ve mutlu günler geçiriyorum, Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum. Ayrıca 2011 yılına kadar Villarreal’in sözleşmeli oyuncusuyum. Bana F.Bahçe’den herhangi bir transfer teklifi gelmediği gibi, Villarreal’e ulaşmış herhangi bir talep de yok. Zaten bu durumda en ufak bir değişiklik olursa menajerim Murat Kuş kamuoyuna gerekli açıklamayı yapacaktır. Medyadan ricam, kendimize büyük hedefler koyduğumuz 2008 Avrupa Şampiyonası öncesinde bu tip yakıştırmaların artık yapılmaması. Şimdi sadece şampiyonayı düşünmek istiyoruz.”

Kaynak : Vatan

Burak Duran
02.Haziran.2007, 19:14
-----------volkan-----------
gokhan--edu---lugano---carlos

----------aurelio-------------

--------alex----emre-------

kazim------kanoute-----transfer

enforcer
02.Haziran.2007, 19:40
Hakkında Fenerbahçe'den ayrılacağı konusunda haberler çıkan Mateja Kezman, Rus basınına yaptığı açıklamada ayrılık sinyalleri verdi. Rus futbolunun son yıllarda büyük bir gelişim gösterdiğine dikkat çeken Sırp oyuncu, özellikle Rusya Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink'e övgüler yağdırdı. Hollandalı teknik adamın hayatında çalıştığı en iyi teknik direktör olduğunu vurgulayan Kezman, "Rusya'nın başında dünyanın en iyi hocalarından biri var. Onunla PSV'de birlikte çalışma şansı bulmuştum. Oyuncularını çok iyi motive eden bir hoca. Futbolcularını %100 performansla oynatabiliyor. Güney Kore e Avusturalya'da yakaladığı başarıları Rusya'yla da yakalayacaktır" dedi.

Rusya' için iki neden!

Daha önce de hakkında Rusya'ya transfer olacağı yönünde bir çok söylenti çıkan Kezman, bunun gerçekleşmesi halinde Rusya'da futbol oynamaktan büyük mutluluk duyacağını söyledi. Son yıllarda Rus futbolunun büyük bir aşama kaydederek çıkışa geçtiğine değinen Sırp futbolcu, "Herşeyden önce Fenerbahçe ile kontratım devam ediyor. Ama Türkiye'de de kalsam, Rusya'ya ra gitsem benim için fark etmez. Rus futbolu her geçen gün daha da ileri gidiyor. İki ülkede de oynamak benim için mutluluk verir. Rusya'da oynamak için ikinci nedenim, Ortadoks bir ülkede yaşamak ve futbol oynamak benim için çok daha kolay olur" şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.

GodfatheR
02.Haziran.2007, 19:47
Allah aşkına git Kezman.

MK14
02.Haziran.2007, 20:10
Huysuz da olsan, kötü oyuncu da olsan seviyorum seni be! :D
Ama gitmen gerek, üzgünüz.. :)

KaPaLı
02.Haziran.2007, 20:10
saat 14:00 Aziz Yıldırım FB TV'de sezon değerlendirmesi ve Transferler hakkında Canlı yayında konuşacak.

MK14
02.Haziran.2007, 20:18
Eğer Nihat gelirse, Deivid ile takası söz konusu.
Nihat'ın ve Kanout'un geldiğini varsayarsam kadrom şu şekilde olurdu

................Volkan
Gökhan-Lugano-Edu-RC3
...........Maldonado
..........Aurelio-Emre
...............Alex
.........Nihat-Kanouté

LaigLeNoiR
02.Haziran.2007, 20:23
Maldonado oyuncu falan değil.Nesini beğeniyorsunuz bu adamın ?

Selçuk bundan 2 kat daha üstün bir oyuncu.

BeeTLeJuiCe
02.Haziran.2007, 20:26
Kanoute kesin geldiyse Kezman kalsında Deivid'î yollasınlar yaa :D
Murat'a katılıyorum, tamam sabretmek lazımda insan kaliteli bir futbolcu olduğunu, kumaşının iyi olduğunu belli eder yahu. Bu adam genç bir oyuncumuki sabredicez daha buna?

ShevAnil
02.Haziran.2007, 20:26
Nihat Gelmiyecek Bir Çok Kaynakta Röportajı var..

Since-1907
02.Haziran.2007, 20:36
Kanoute kesin geldiyse Kezman kalsında Deivid'î yollasınlar yaa :D
Murat'a katılıyorum, tamam sabretmek lazımda insan kaliteli bir futbolcu olduğunu, kumaşının iyi olduğunu belli eder yahu. Bu adam genç bir oyuncumuki sabredicez daha buna?

Deivid mi?? Adam daha ne yapmalı iyi bi futbolcu olduğunu göstermek için :icon_confused:

asatilla
02.Haziran.2007, 20:55
Biz seni fazla tutmayalım rica ediyorum ilk uçakla git.

KaPaLı
02.Haziran.2007, 21:17
Aziz Yıldırım konuşmaya başladı. Şampiyonlar ligi serüvenini anlatıyo şu anda

uAsamet91
02.Haziran.2007, 21:30
Lütfen kal kezman :p

deniz.91
02.Haziran.2007, 21:31
Türkşyede çok sşteyen var sank:)

ShevAnil
02.Haziran.2007, 21:32
Fener'in Elinde Kaldı :p

BeeTLeJuiCe
02.Haziran.2007, 21:45
Deivid mi?? Adam daha ne yapmalı iyi bi futbolcu olduğunu göstermek için :icon_confused:

Deivid ve iyi futbolcu birbirine çok ters iki şey bence.
Adam oynamıyor oynamıyori geliyor bir gol atıp gözümüze griyor, yaptığı başka birşey yok.

ShevAnil
02.Haziran.2007, 21:46
Aziz Yıldırım Transferlere Değindimi?

NisRoc
02.Haziran.2007, 21:51
Transferlere daha değinmedi.. Yalnız Deniz'in olayı doğruymuş..

KaPaLı
02.Haziran.2007, 21:51
Aziz Yıldırım Transferlere Değindimi?

Şu anda takım hakkında konuşuyo. Doktorların ve R.C.3'ün eleştirilmesi konusunu söyledi. Roberto Carlos'un hırsla oynamak istemesini anlattı. Taraftarı konuşuyolar şu anda. Transferede gelecekler İhsan Topaloğlu sırayla gidiyo sanırım.

Onurap
02.Haziran.2007, 21:52
http://www.sporx.com/futbol/superlig/112726/ konuşmayı buradan takip edebilirsiniz..

GodfatheR
02.Haziran.2007, 22:30
Kanoute'yi yalanladı gibi bişey.Kezman-Tekke takasınıda dalga geçer gibi söyledi.

scar face
02.Haziran.2007, 22:46
Kanoute bence gelecek ne kadar da yalanlarsa yalanlasın cok gördük baskanımızın yalanlamalarını:)Rcarlosu internet sitesinde 10larca yalanladılar...
Deivid'i beğenmiyor olabilirsiniz ama kulüp onu 2006-07 sezounda yollamadıysa simdi asla yollamaz katkıları cok büyük bence kalmalı ve de kalacak.
Verilen 11 lerde Semih yok sizce bu takımda 11 oynamayı hak etmedi mi??

a.arıcı-11
02.Haziran.2007, 22:48
Kanoute'nin adını bile söyleyemedi ne transferi.Bu transferden umudu keselim.

ShevAnil
02.Haziran.2007, 22:51

Katılıyorum Semih Sözleşme Yenilemediyse Ayrılmasını İstiyorum.. Yazık Oluyor Fenerbahçede Kendisine.

NisRoc
02.Haziran.2007, 22:51
nasıl söylemedi ? Kanoute'nin sözleşmesi Başkanın kasasında , bonservisine de 15 milyon dolar vermişiz diye haber yapmışlar. dedi.. Hatta rakam bile weriyorlar, adamlarda bunu okuyarak 15 milyon dolardan başlıyor görüşmelere dedi :) Ayrıca Kanoute'nin transferini yalanlamadı sadece basında cıkan haberleri yalanladı.. ;)

a.arıcı-11
02.Haziran.2007, 22:53
Kanoute bence gelecek ne kadar da yalanlarsa yalanlasın cok gördük baskanımızın yalanlamalarını:)Rcarlosu internet sitesinde 10larca yalanladılar...
Deivid'i beğenmiyor olabilirsiniz ama kulüp onu 2006-07 sezounda yollamadıysa simdi asla yollamaz katkıları cok büyük bence kalmalı ve de kalacak.
Sana göre hakedsiyor olabilir bana görede hak ediyor ama takımı Zico oluşturduğu için tartışmaya gerek bile duymuyoruz.Ama eğer adı Smith olsaydı şimdi forvet için transferi düşünmüyor olurduk.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

nasıl söylemedi ? Kanoute'nin sözleşmesi Başkanın kasasında , bonservisine de 15 milyon dolar vermişiz diye haber yapmışlar. dedi.. Hatta rakam bile weriyorlar, adamlarda bunu okuyarak 15 milyon dolardan başlıyor görüşmelere dedi :) Ayrıca Kanoute'nin transferini yalanlamadı sadece basında cıkan haberleri yalanladı.. ;)
Söylemde demiyorum söyleyemedi.
''Ne Konoto mudur Sevilla'da oynayan topçu'' dedi.Adını bile doğru düzgün bilmiyorsa girişimde bile bulunmamıştır kanımca.

scar face
02.Haziran.2007, 22:56
Zico'nun kalıp kalmadığı belli olmadı henüz...Ben Semihi gözü kapalı takıma koyarım...

a.arıcı-11
02.Haziran.2007, 22:58
Biz sana layık değilizKezman sen en iyisi git:p(kızdan ayırılırken yapılan konuşma gibi oldu:D)

ibo
02.Haziran.2007, 23:04
Emre konusunda açıklama yapmadı mı?

a.arıcı-11
02.Haziran.2007, 23:06
hele şükür transfer konusuna geliyolar.Reklamlardan sonra onu koşacaklarmış

Varonil
02.Haziran.2007, 23:09
Okuldan geldiğim için programın son kısmına yetiştim. Tam da transferlerin konuşulacağı kısma yetişmişim. Şimdi reklam arası var FBTV'de. Birazdan transferi konuşacaklar :)

scar face
02.Haziran.2007, 23:11
Ben izleyemiyorum arkadaslar maalesef hemen aktarırsınız siz zaten:D

Varonil
02.Haziran.2007, 23:14
Gazetelerde çıkan transfer haberlerinde isimleri geçen oyuncuların hepsinin yeraldığı bir klip yapmışlar :D O var FBTV de şimdi. Transferi birazdan konuşacaklar ..

a.arıcı-11
02.Haziran.2007, 23:27
1 ay önce Semih'le kontrat yapmışız.Kasada duruyomuş ayın 9'unda federasyona ileteceğiz.Aurelio için Galatasaray gücü yeterse alsın gibi birşey dedi.
6+2 Kalkmalı dedi.3 santraforla görüşüyoruz ve bunların 2'si basında çıkamadı dedi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Krzman takasta kullanılmayacak,bizim oyuncumuz değerlidir dedi.
Türk ama Türkiyede oynamayan bir santrafor alacağım dedi(Mevlüt galiba)
Nihat gibi kaliteli yerlileri almak istiyoruz.17-18 yaşında yetenekli yabancı getirmek için bu yerlilere ihtiyac var diyor.
Kanouteyle ilgili herhangi bir çalışmamız yok!!!

Fernando Gago
02.Haziran.2007, 23:30
Yurt dışında oynayan bir Türk forvet alınacakmış Ya Mevlüt ya Nihat ...

goosfraba
02.Haziran.2007, 23:31
Mevlüt veya Halil olabilir Türk olupta Türkiye dışında oynayan oyuncu.

a.arıcı-11
02.Haziran.2007, 23:35
Kezman,Maldonado ve Appiah giderse yabancı bir kaleci alabiliriz dedi.Serdar gidici gibi.

40 Milyon €uro'ya Eto'o yu bize hediye ederlerse kabul ederim dedi:zuhaha

Fernando Gago
02.Haziran.2007, 23:36
Gitsinde nereye giderse gitsin ...

a.arıcı-11
02.Haziran.2007, 23:38
Srdar neredeyse 2 milyon istemiş.Yozgatlıyıda o yüzden göndermiş

Varonil
02.Haziran.2007, 23:39
Basında adı çıkmayan 2 forvet kim acaba ya? Beyin fırtınası yapalım biraz, kim olablir bu oyuncular :)

a.arıcı-11
02.Haziran.2007, 23:40
Önder hocadan şikayet ediyormuş.1.2 milyon teklif etmiş Önder de 1.8 milyon istemiş kabul etmemiş.Moskovaya transfer olmuş kesin olarak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Basında adı çıkmayan 2 forvet kim acaba ya? Beyin fırtınası yapalım biraz, kim olablir bu oyuncular :)
Yazılmayan adam kalmadı ki.Hanigisi aklıma gelse bu yazılmıştı diyorum:D
3 oyuncudan birisi basında çıkmış olduğuna göre ve Kanoute olmadığına göre acaba kim.

KaPaLı
02.Haziran.2007, 23:46
PSV - Koevermans , Sevilla - Luis Fabiano , Manchester Utd - Saha , Bayern - Podolski , Newcastle - Martins , CSKA - Jo aklıma bunlar geldi. Bence Aziz Yıldırım ismi yazılmadı diyo ama forvet kalmadı Avrupa'da yazmadıkları :n:

nerazzuri
02.Haziran.2007, 23:49
Obafemi Martins bunlardan bir tanesi olabilir.

İnter'den ayrılırken Fenerbahçe ilgilenmişti kendisiyle , Başkan birde uzun süren çalışmalar sonrası takıma gelir futbolcular demişti. Martins için umutluyum.

Fernando Gago
02.Haziran.2007, 23:50
Kanoute ve Sheva gelmiyor anlaşılan görüşülen isim Vagner Love ....

Selman Ozturk
02.Haziran.2007, 23:51
Sochaux'nin Mevlut'u birakacagini zannetmiyorum. Bu yerli forvet kuvvetle muhtemel Fatih Tekke olacaktir.

BeeTLeJuiCe
02.Haziran.2007, 23:52
Kale: Volkan D., Volkan B. + Yerli yada yabancı kaleci alınacak
Sağ bek: G.Gönül + Yerli bek alınacak.
Sol bek: RC3, Vederson
Stoper: Edu, Lugano, Yasin, Can + Yerli genç stoper alınacak
Kanatlar: Uğur, Deivid, Kazım, Ali
Ortasaha: Emre, Selçuk, Deniz, Aurelio, Alex, Kemal, Gürhan, Maldonado
Forvet: Semih, İlhan, Kezman + Yabancı ve yurt dışından Türk forvet.

Serdar gitti, Önder gitti, Appiah Fifa'lık Durum buymuş :)

KaF KeF
02.Haziran.2007, 23:55
Valla açıklamlar beni pek tatmin etmedi...Ama 1 yabancı forvet kesin..Yerli forvet ise Nihat,F.Tekke,Mevlüt,Halil 4'ünden biri olaracak gibi..

fmsmyrna
02.Haziran.2007, 23:56
Şu isimlerden Kemal ve Ali Bilgin'i de gönderebiliriz.Ayrıca Kezman'ın kalamsı sevindirici bence yedek bile olsa oyuna sonradan girerken rakip takım için olumsuz etki yaratır Kezman'ın oyuna girişi.Yalnız 4 forvetimiz olucak demedimi?Zaten 3 forvetimiz var 1 yabancı ve 1 türk ile 5 oluyor?

KaF KeF
02.Haziran.2007, 23:57
Onlar Kalacak gibi..Aziz Başkan gidecek 2 kişinin ismini verdi sadece...

KaPaLı
03.Haziran.2007, 00:00
Yabancı forvet Diego Forlan olabilir hiç yazlmadı o :n:

BeeTLeJuiCe
03.Haziran.2007, 00:01
Seneye Takımda 5 tane forvet düşünüyolarmış.
Kezman'ın kalmasını istiyor. Eldeki diğer 2 forvet Semih ve ilhan. Yabancı forvet kesin birde yurtdışında oynayan türk forvet dedi olay bu forvetler hakkında.

Fernando Gago
03.Haziran.2007, 00:08
Fenerbahçe mükemmel transfer politikası izliyor Kaleci konusunda hep söylüyorum Fenerbahçe'nin çok iyi bir kaleciye ihtiyacı var yönetimin bunu görmesi iyi olmuş ...

fmsmyrna
03.Haziran.2007, 00:09
Bence yabancı kaleci almamamız hep Türk kalecilerle devam etmemiz gerekiyor.Eğer Serdar gidicekse yerine 20-25 yaş arası bir Türk kaleci alabiliriz.Kupa maçlarında Volkan Babacan'a şans vermeliyiz.Anlaşılan bu sezon forvet hattı güçlü olucak.

BeeTLeJuiCe
03.Haziran.2007, 00:10
Yurt Dışında oynayan Türk oyuncu kim acaba??
Nihat, Halil, Mevlüt, Serhat, Ersen, Fatih Tekke, İsviçre'de oynayan Eren Derdiyok var bide.

asatilla
03.Haziran.2007, 00:11
Aziz Yıldırım açıklamalarından birinde bu yıl şampiyonluğun ka.ırılmasından duyudğu üzüntüyü dile getirdi ve ''bu yıl bazı kişilerin rehavete kapılması nedeniyle puanlar kaybettik bunun nedenlerini biliyoruz bunlarıda halledecez'' dedi.Anlaşılan önümüzdeki sezon oyuncular ve teknik direktör yönetimin disiplinli uygulamalarıyla karşılaşacak.

Zico ile iligili kalıp kalmayacağı konusunda ki soruyada ''görüşümelerimiz sürüyor,ancak geçen sezon bu kadroyla kaçırılan şampiyonluğun kendisini çok üzdüğünü dile getirdi.Anlaşılan zico'ya da baya kızmış.

Transferlere gelince alıncak türk santrofor Mevlüttür büyük ihtimal.

Jesus_FB
Yalnız benim dikkatimi çeken bir şey oldu Kezman için artık ona 2.5 milyon ödeyeceğim dedi. Demekki Kezman ile görüşmeler olmuş.

Zico konusununda hala çözülmemiş olması beni çok rahatsız etti gerçi anlaşma yakın gibilerinden laflar etti ama bitsin artık şu iş

Lucas Neill
Ya Fatih ya da Halil'dir.Nihat gelmeyeceğini söylemişti...

KaPaLı
03.Haziran.2007, 00:12
Sürekli yurt dışında oynayan oyunculardan bahsetti Kaleci - Stoper - Forvet yurt dışında oynayan TÜRK oyunculardan olabilir. Sağ kanat demiyorum çünkü onun için 2. Ligte oynayan 1 oyuncunun adı geçmişti bir ara. Daha genç bir oyuncu, Gökhan Gönül gibi hucum bek özellikleri var. O olmazsa Kerim oynayabilir

Varonil
03.Haziran.2007, 00:12
Emre'nin bonservisi çok abartılmış gazetelerde gerçekten.4.5 Milyon € vermişiz bonservisine halbuki ..

EreN
03.Haziran.2007, 00:16
Emre'nin o fiyata alınması gerçekten bir transfer başarısıdır.

Melekovic
03.Haziran.2007, 00:19
Okuyamadım doğru düzgün.Mustafacımdan kac tane var yahu dikkatim dağıldı :D:D:D 5 milyon diyolardı Mertcim 4.5 muş.Bizim için çok büyük fark ama futbol alemi için değil :D:D:D

Banada Mevlüt olacak gibi geliyor.Sonrada Halil ve Fatih Tekke derim. Nihat kafasındaki kariyer yüzünden ihtimal dışı,Serhat ise Aziz Yıldırım takımı Serhat'ın kurtaracağını bilse yinede almaz.Bazı durumlar olmuştu kulubun haklı olduğu.

fmsmyrna
03.Haziran.2007, 00:22
Zico ile anlaşılmalı ama anlaşırken bir konuşma yapılmalı takım İnter deplasmanına da tek forvet kendi sahasında lig sonuncusuna karşı da tek forvet oynuyor.Bunu düzgün bir dille Zico'ya söylemeliler Zico'da bu tarz konuşmalara karşı tepkili değil gördüğüm kadarıyla.Yönetim kadro konusundada istikrar sağlamaya çalışıyor.Deivid ve Kezman ikilisi gönderilmemişlerdi bu sezon daha iyi işler çıkardılar.Umarım Maldonado daha iyi oynar seneye.Aslında Maldonado yerine sağlam bir Appiah kat kat daha iyi olurdu

GodfatheR
03.Haziran.2007, 00:25
Açıklamalar tatmin ediciydi zaten Aziz Başkan transfer bitmeden isim vermez vermesini beklemiyordum zaten.

enforcer
03.Haziran.2007, 00:29
luis fabiano olabilir transfer edilecek isim çünkü sevilla'nın forveti bizde olsa final oynardık dedi Aziz başkan. ama anlaşılan konuştuğu isimler kanoute'den daha kaliteli, B planında adı geçiyor kanoute'nin

nerazzuri
03.Haziran.2007, 00:34
luis fabiano olabilir transfer edilecek isim çünkü sevilla'nın forveti bizde olsa final oynardık dedi Aziz başkan. ama anlaşılan konuştuğu isimler kanoute'den daha kaliteli, B planında adı geçiyor kanoute'nin

Sanmıyorum Kanoute olduğunu daha adını bile bilmiyor adamın.

anil luque
03.Haziran.2007, 00:34
heyecanlı günler bekliyor fener taraftarını :)

Burak Duran
03.Haziran.2007, 00:56
''EMRE, GERÇEK BİR GALATASARAY TARAFTARI''
Emre Belözoğlu'nun, Fenerbahçe'ye transferinin gündemde olmadığı bir dönemde gerçekleştirilen röportajda, ''Türkiye'de Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti bazen kırıcı noktalara varabiliyor. Ama bakıyoruz İngiltere'de Galatasaraylı Emre, Fenerbahçeli Tuncay'a olabildiğince destek veriyor. Aralarında mükemmel bir dostluk var. Aslında Türkiye'de de oyuncuların yakın arkadaş olduğunu biliyoruz. Taraftarlara örnek olması açısından bu konudan biraz söz eder misin'' denilmesi üzerine Tuncay, ''Emre gerçek bir Galatasaray taraftarı, ben de aynı ölçüde bir Fenerbahçeliyim. Ama İngiltere'de birbirimize sonuna kadar sahip çıkıyoruz. Bugün gelinen noktada taraftarlar arasındaki gerginliğin de olabildiğince alt düzeylere çekildiğini görmekten sevinç duyuyorum. Bu konuda özellikle yöneticilere büyük görevler düşüyor. Rekabet olmalı, ama bu rekabetin kavgasız, gürültüsüz yaşanması gerekiyor'' şeklinde konuştu.

Ligtv

Jesus_FB
03.Haziran.2007, 01:00
Emre Belözoğlu'nun, Fenerbahçe'ye transferinin gündemde olmadığı bir dönemde gerçekleştirilen röportajda, ''Türkiye'de Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti bazen kırıcı noktalara varabiliyor. Ama bakıyoruz İngiltere'de Galatasaraylı Emre, Fenerbahçeli Tuncay'a olabildiğince destek veriyor. Aralarında mükemmel bir dostluk var. Aslında Türkiye'de de oyuncuların yakın arkadaş olduğunu biliyoruz. Taraftarlara örnek olması açısından bu konudan biraz söz eder misin'' denilmesi üzerine Tuncay, ''Emre gerçek bir Galatasaray taraftarı, ben de aynı ölçüde bir Fenerbahçeliyim. Ama İngiltere'de birbirimize sonuna kadar sahip çıkıyoruz. Bugün gelinen noktada taraftarlar arasındaki gerginliğin de olabildiğince alt düzeylere çekildiğini görmekten sevinç duyuyorum. Bu konuda özellikle yöneticilere büyük görevler düşüyor. Rekabet olmalı, ama bu rekabetin kavgasız, gürültüsüz yaşanması gerekiyor'' şeklinde konuştu.

Ligtv

EMRE ARTIK FENERBAHÇEDE OYANAYAN GERÇEK BİR GALATASARAYLI...

Burak Duran
03.Haziran.2007, 01:01
sende durup durup benim yazdigim haberlere yorum yaziyorsun :)

Bordo61Mavi
03.Haziran.2007, 01:02
Kezman kalici heralde, Aziz baskanin aciklamalarina baktimda

Jesus_FB
03.Haziran.2007, 01:03
Sende durup durup beni gaza getiriyosun :D

Burak Duran
03.Haziran.2007, 01:03
ben getirmiyorum valla lig tv yaziyor :)

Jesus_FB
03.Haziran.2007, 01:05
ben getirmiyorum valla lig tv yaziyor :)

Lig tv yazıyor ama Tuncay bu lafları 6 7 ay önceki bir röportajda söylemiş güncel bir durum değil. QTM'ye alet olma Burakcım :)

Burak Duran
03.Haziran.2007, 01:08
demekki 7 ayda adam fenerli olmus:)

NisRoc
03.Haziran.2007, 01:09

Ligtv

Bu haberi buraya koymada ki amaç ne ki $imdi ? :)

Burak Duran
03.Haziran.2007, 01:10
allah allah ne amaci olabilir transferlerle ilgili tartisma konusu degil mi bu?? buda transferle ilgili haber

NisRoc
03.Haziran.2007, 01:12
Transferle ne alakası var onu anlamadım ? Bundan 7-8 ay önce ki Tuncay röportajını alıp buraya koymanla neyi anlatmaya çalışıyorsun yani ? Onu açıkla bize :)

Sekopej
03.Haziran.2007, 01:14
Herşey planlı, o nedenle rahatım. Zico ile anlaşılamasa bile B planı hazır. Şimdi bize sadece beklemek kaldı gelişmeleri.

Emre'nin de resmen geldiğini duymuş olduk, 4 sene Fenerbahçe forması giyecek. İlaç gibi geldi, çok büyük katkısı olacak ve bunu izleyip göreceğiz.

Basında çıkmayan 2 isim kim acaba? Türk yurt dışında oynayan forvet Tekke'dir muhtemelen. Sağ bek, sol bek ve stoper alarak transfer tamamlanacak sanırım.

Bir de hala kaçan şampiyonluk için üzgün olduğunu belirtti. Zico ile de bu nedenle anlaşma gecikti sanırım, yakında onunla da sorunlar çözülür, anlaşma imzalanır.

scar face
03.Haziran.2007, 01:14
Merakla bekliyorum valla forvet oyuncularını yabancıyı bırak yerliyide merak ediyorum:):)

a.arıcı-11
03.Haziran.2007, 01:16
Hem haberin transferle ilgisi yok hemde ropörtaj bu kadar değil.Koyacaksan ya tamamını koyarsın yada hiç koymazsız.Cımbızla laf çekmeyelim içinden.Zira etik olmuyor.

Bence bu takıma bir sol açık gerekli.Çünkü Uğur Boral'da istikrar yok Deivid sola geçince Gökhan-Deivid uyumu bozuluyor ve Gökhan etkili olamıyor.

KaPaLı
03.Haziran.2007, 01:22
Son derece rahatım Yönetime güveniyorum. Aziz Yıldırım'ın konuşmaları bende 2 kat daha fazla güven sağladı yönetime. Artık gelecek olan oyuncuyu bekliyoruz. Mutlaka yüzümüz gülecek geldiğinde çünkü kendinden çok emin Aziz başkan beklemedeyiz.

1.000.000. üye konusu vardı eğer öyle birşey yapabilirse kii bunu yapacak gibi konuşuyor Fenerbahçe kulubu çok büyük yerlerde olur

Burak Duran
03.Haziran.2007, 01:25
roportajin diger taraflari fenerbahce nin transferiyle ilgili mi? bir tek burasi ilgili onun icin burasini koydum asil gerisini koysam sacma olurdu.. bazen gerceklerle yuzlesmek istemiyor olabilirsiniz ama ahanda gercek

Burak Duran
03.Haziran.2007, 01:26
Transferle ne alakası var onu anlamadım ? Bundan 7-8 ay önce ki Tuncay röportajını alıp buraya koymanla neyi anlatmaya çalışıyorsun yani ? Onu açıkla bize :)

lig tv neden koyduysa bende ondan koydum oldu mu??? Emre fenerbahcenin transferi degil mi? bu haber emre ile ilgili degil mi demekki ne oluyor bu haber transferle ilgili oluyor

Sekopej
03.Haziran.2007, 01:29
1 hafta önce Emre'nin Fenerbahçe'ye geleceği gündemde miydi? Hayır. O zaman 6-7 ay önce söylenmiş bir gerçek, şimdi gerçekliğini yitirmiş demektir. Tuncay da dese Emre Galatasaray'lı diye birşey değişmez, Emre artık Fenerbahçe forması için ter dökecek, gerisi boş.

Servet de Galatasaray'a gitti, Fenerbahçe'de olduğundan çok daha başarılı oldu. Emre de eğer sakatlanmazsa şimdiki sistemde çok önemli bir rol alacaktır ve başarılı olacaktır.

Bir de Emre üzerine gidildikçe bizim kabullenmemiz daha çabuk olacak, bu nedenle ben Galatasaray taraftarına teşekkür ediyorum.

Since-1907
03.Haziran.2007, 01:32
Basında çıkmayan 2 isim kim acaba? Türk yurt dışında oynayan forvet Tekke'dir muhtemelen. Sağ bek, sol bek ve stoper alarak transfer tamamlanacak sanırım.

Serkan abi o fatih tekke değil %80-90 Mevlüt'tür.. klüp Fatih Tekkeyi çok yalanladı ayrıca milli takım kadrosuna giremeyen ve artık perfomansında düşüş yaşayan Tekkeyi alacaklarını sanmıorum Mevlüt bence o isim..

Burak Duran
03.Haziran.2007, 01:32
hahaah olay Galatasaray taraftari degil lig tv haberi!!! sizde amma ilgincsiniz yahu. Ayrica Servet hicbir zaman fenerbahceli olmadi ama emre Galatasarayliyim demisti olay bu yani yani farki ortada

Burak Duran
03.Haziran.2007, 01:34
F.Bahçe'nin Turkcell Süper Lig’in gol krallığına ulaşan futbolcusu Semih Şentürk, Emre Belözoğlu’nun sarı-lacivertli takıma transferini ’Çok büyük bir olay’ olarak nitelendirdi. Futbol hayatında bu kadar meziyetli bir futbolcunun gelmediğini belirten Semih, şunları söyledi: "Emre, F.Bahçe’ye transferinin kesinleşmesinden 2 gün önce Milli Takım kampında konuyu bana anlattı. Açıkçası çok şaşırdım, ’Bu iş bitti’ dediğinde inanamadım. 8 yıldır yurt dışındaydı. Yeniden Türkiye’ye döneceğini tahmin etmiyordum. İlk başta benim için çok sürpriz oldu. Ona ’Hayırlısı olsun’ dedim. Ben 9 yıldır F.Bahçe’de oynuyorum. Benim düşünceme göre, F.Bahçe’nin orta sahasına sol ayaklı ve bu kadar meziyetli bir futbolcu bu süre içinde hiç gelmedi. İyi ve yetenekli oyuncular oldu ama hepsi sağ ayaklı oluyordu. Hem koşan, hem pas atan bir sol ayağın gelmesi F.Bahçe’ye çok büyük yarar sağlayacak. Üstelik Emre öne doğru oynuyor. Ben Emre transferini ’Çok iyi bir transfer’ olarak niteliyorum."

"BANA CAMİAYI SORDU"
F.Bahçe'ye geleceği kesinleştikten sonra oturup konuştuk. Bana ’F.Bahçe’de arkadaşlık nasıl, taraftarlar nasıl? Beni nasıl karşılarlar?’ diye sorular sordu. Ben de ona ’Hiç merak etme, F.Bahçeliler seni bağırlarına basar. İçin rahat olsun, çok büyük bir camiaya geliyorsun. G.Saray’la kıyaslanamaz. F.Bahçe’yi bildiğim için bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim’ dedim. F.Bahçe’de çok rahat oynayabileceğini söyledim. G.Saray’da oynadığı dönemde de Emre’nin F.Bahçe’yi tuttuğunu söylerlerdi. Ama bana ’Ben F.Bahçeliyim’ demedi. Yalnız ailesinin fanatik F.Bahçeli olduğunu ve onların da bu transfere çok sevindiğini biliyorum.

"G.SARAYLILAR DA KUTLADI"
Transferin Milli Takım’da duyulmasından sonra açıkçası tüm futbolcular geldi, Emre’yi tebrik etti. Herkes, ’Bu büyük bir transfer’ yorumunu yaptı. G.Saraylı arkadaşlarımız da gelip bunu söyledi. Buradaki F.Bahçeliler olarak da biz ayrıca kendisini kutladık, ’Hoşgeldin’ dedik. Hocamız Fatih Terim de sabah kahvaltıda geldi, ’kutlarım’ dedi. Şu anda konuşulan en büyük transfer bu. F.Bahçe için de, Türk futbolu için de.”

(Ligtv- semih roportajinin emre ile ilgili kismi alinmistir diger kismi transferle ilgili olmadigi icin buraya yazma geregi duymadim ilginize)

Sekopej
03.Haziran.2007, 01:38
hahaah olay Galatasaray taraftari degil lig tv haberi!!! sizde amma ilgincsiniz yahu. Ayrica Servet hicbir zaman fenerbahceli olmadi ama emre Galatasarayliyim demisti olay bu yani yani farki ortada

Burakcım ben sana veya burada çıkan yazılara demedim ki. Eve geldim kanalları gezerken GS TV'de geçen alt yazılara takıldım biraz, onun için yazdım bu yorumu.

Servet Fenerbahçe'li de demedim. Genelde bu şekilde takım değiştirenler başarılı olamaz yorumlarına karşı Servet örneğini verdim. Uzun uzun yazmayınca sorun olmuş demek ki.:)

Sheriff
03.Haziran.2007, 01:39
Başkan güzel şeyler söylemişte, Emre dışında bir isim yok, herkes hala merak ediyor bişeyleri:D

Burak Duran
03.Haziran.2007, 01:39
bir haber koydum herkes bana saldirma cabasina girince direk savunmaya gectim :)

KaPaLı
03.Haziran.2007, 01:41
Ağzından 1 tane isim kaçırmadı 1 dksını bile kaçırmadım yok duyamadık 1 isim ama Gazetelerin yazdığı oyuncuların hiçbiri değil dedi forvet için. Bide sonunda herşeye açıklık getirdik demezlermi yahu ben meraktan ölüyorum kim diye ne açıklığı :D

Jesus_FB
03.Haziran.2007, 01:41
bir haber koydum herkes bana saldirma cabasina girince direk savunmaya gectim :)

Demekki koyduğun haberde bir şeyler varki herkes tepki göstermiş ;)

Burak Duran
03.Haziran.2007, 01:43
haberde birsey yok herseyden nem kapmayi huy edinmissiniz..

Melekovic
03.Haziran.2007, 01:45
Valla şahsi fikrim benim ama aşağıdaki örnekler gibi futbolcular dışındaki futbolcuların bir takımda oynayıp öbür takıma gitmesini garip karşılamıyorum çünkü o sırada sadece profesyonellik gereği göz boyama yapıyolar.

Ama mesela bir Hasan Şaş ya da Arda Fenerbahçe'ye geçse

Fenerbahçe'den Semih ya da benim için Fenerbahçe onu bırakmadıkça o Fenerbahçe'yi bırakmaz karakterdedir; Volkan Galatasaray'a geçse o zaman yazılanları çizilenleri o adam böyle değil miydi şimdi ne oldu denmesini anlarım ama gerisi sadece profesyonellik gereği yapılan teferruat.

Sheriff
03.Haziran.2007, 01:46
haberde birsey yok herseyden nem kapmayi huy edinmissiniz..
Senin koyduğun haber Emre'yi eleştirmeye yönelik, sen bunu çoğunlukla Fenerbahçe taraftarının takip ettiği bir yere koyarsan saldırı, tepki tabiki olur.. Sonuçta Emre artık Fenerbahçeli..

KaPaLı
03.Haziran.2007, 01:49
Niye tartışıyosunuzki Emre Belözoğlu artık Fenerbahçe Futbol Takımı'nın oyuncusu. İstediğiniz kadar şu bu deyin.

Burak Duran
03.Haziran.2007, 01:50
emre yi elestiri nerde var Allah Allah harbi degisiksiniz ya.. orda ne diyor bence once okuma ve analiz etme durumunu bir anlayin. Icerik nedir bu haber ne uzerine burda ne yaziyor? emreye elestiri nerde var? yukarda yazdigimin arkasindayim herseyden nem kapiyorsunuz.. Tuncayin emre ile ilgili soyledigi bir sey daha guzel aciklardim ama burda olmaz. Isteyene msnde aciklarim...

Sheriff
03.Haziran.2007, 01:57
emre yi elestiri nerde var Allah Allah harbi degisiksiniz ya.. orda ne diyor bence once okuma ve analiz etme durumunu bir anlayin. Icerik nedir bu haber ne uzerine burda ne yaziyor? emreye elestiri nerde var? yukarda yazdigimin arkasindayim herseyden nem kapiyorsunuz.. Tuncayin emre ile ilgili soyledigi bir sey daha guzel aciklardim ama burda olmaz. Isteyene msnde aciklarim...
Pardon adaş, Emre transferine yönelik demek istedim.. Sonuçta 1 haftadır burada sürekli bu konu tepki görüyor eleştiri alıyor.. Gınna geldi artık herkese.. Tepki olduysa bu yüzden olmuştur.. Gerek yok böyle şeylere.. Geldi işte oldu bitti bukadar tartışmaya gerek yok.. Bi Emre transferi hepimizi birbirimize katacak değil ya..

Melekovic
03.Haziran.2007, 02:02
Siteye Emre virüsü bulaştı,Norton bile silemiyormuş :D:D:D

Bu arada Fenerbahçe'ye yeni transferler hayırlı olsun.Bence Mevlüt de alınırsa iyi katkı sağlayacaktır fakat mutlaka kalıplı bir yabancı santrafor lazım .Zenith'deki çam yarması bile olur :D:D:D

ShevAnil
03.Haziran.2007, 02:03
Mevlüt'ü Almasınlar Yazık Olacak Çocuğa..

PesimiSTyLa
03.Haziran.2007, 02:03
Burakcım ben sana veya burada çıkan yazılara demedim ki. Eve geldim kanalları gezerken GS TV'de geçen alt yazılara takıldım biraz, onun için yazdım bu yorumu.

Servet Fenerbahçe'li de demedim. Genelde bu şekilde takım değiştirenler başarılı olamaz yorumlarına karşı Servet örneğini verdim. Uzun uzun yazmayınca sorun olmuş demek ki.:)

Oraya sms atanların %90 ı 13-14 yasındaki bebeler :D Arda benim, hayır benim diye kavga eden bile oluyor. Coluk cocuk onlar :)

KaPaLı
03.Haziran.2007, 02:06

Niye yazık olsun ? Fenerbahçe alacağı zamanmı yazık oluyo ?

Mevlütü Sağ kanatta bile oynatabilir Zico çok yönlü ve hızlı olması Sert şutlar atması avantajı

ShevAnil
03.Haziran.2007, 02:08
Nasıl Olsa Oynatmıyacak Fenerbahçe Böyle Sönecek, Kalsın Sochaux'ta Oynasın. Birçok Örneğide Var Bunların

scar face
03.Haziran.2007, 02:15
Emreyi cok mu istiyorsunuz,kaybetmek istemiyormusunuz 5 milyon dolar verin alın sizin olsun herkes rahatlasın yau sanki dünya spor tarihinde ilk kez böyle bir transfer oldu...İlk kez bi ezeli rakipten diğerine transfer oldu.Bir oyuncu nasıl Interde,Newcastleda oynarsa Fifanın onayıyla bir takımdan diğer takıma geçebiliryosa bu oyuncu Fenerbahce Spor Kulübünde de oynayabilir olay budur her yerde Emre Emre bıktım be..

Sheriff
03.Haziran.2007, 02:17
yazık olmaz bir sene pişer daha sonra oynar..

DisCo
03.Haziran.2007, 02:20
Bırakılan Lig tv haberi ile ilgili başka yorum gelmesin. 2 sayfadır yazıyorsunuz hala kendinizi ifade edemiyorsanız bence haberlere takılmayın kendinizi bir gözden geçirin. Herşey amacından sapıyor bunun olmasını istemiyorum. Anlayışınıza güveniyorum.

canavar20
03.Haziran.2007, 02:23
Başkan '' haberlerdeki futbolcular değil '' dedi. Kim kaldı çok merak ediyorum. Rooney çıkmadı. Galiba o. :p

KaPaLı
03.Haziran.2007, 02:24
3 Oyuncudan 2 tanesinin adı çıkmamış Basında. Biz Mevlüt-Fatih falan diyoruz ama Gökhan Ünalı atladık

Melekovic
03.Haziran.2007, 02:28
Disco niye 19.07'de mesaj attı?Acaba Fenerbahçe'ye mi transfer oldu?Konu ile ilgili şok gelişmeler bu akşam lig tv'de sabaha fotomaçta :p :p :p

Burakcım çok doğru diyor.Futbol bu.Hep beraber izleyeceğiz eğleneceğiz tatlı tatlı birbirimize takılacağız ve sonuçta bir takım ipi göğüsleyecek.

Zaten Trabzon sessiz ve derinden gidiyor Stuttgart nasıl 2 sene önce sessiz sessiz sıyrılıverdi Trabzon'da öyle bir şeyler yapacak gibi geliyor:D:D:D

Onurap
03.Haziran.2007, 02:31
Basında çıkmayan isimi kaldı :D

Melekovic
03.Haziran.2007, 02:34
Acaba diyorum basında çıkmayan Zenith'in forveti var Türk futbolcuda Fatih Tekke olursa o zaman profile uyuyor :D:D:D Adama orta yapıp ıskalamak mümkün değil:D:D:D

Deli_Ruh
03.Haziran.2007, 02:55
3 Oyuncudan 2 tanesinin adı çıkmamış Basında. Biz Mevlüt-Fatih falan diyoruz ama Gökhan Ünalı atladık

dışarda oynayan türk oyuncu dedi ama ...

Universal
03.Haziran.2007, 03:08
Aziz Başkanı sonuna kadar izledim.

Appiah ile yollar ayrılacak. Bu doğru bir karar, tedavisinde Appiah gerçek nedeni söylememesi nedeni ile hata yapılmış. Appiah gönderilip ismini bilmediğimiz o üç isimden birisini renklerimize katacağız.

Kezman, takımda kalmasını istiyor ama; maaşında düşüş olacağı söylendi. Umarım Kezman bu düşüşten dolayı performansını düşürmez. :)

Sağ ve sol bek oyuncu arıyorlar. Bu oyuncular genç yaşta olacak. Dışaradan alacağımıza içeriden bulsak daha iyi olurdu. Gençlere şans vermemiz gerekiyor.

Serdar Kulbilge federasyon kuralları nedeni ile gönderilecek. Takımda en az iki paf takımdan yetişmiş oyuncu bulunması gerekiyor. Buda yedek kalecimiz Volkan Babacan & Gürhan'ın olacağı gözüküyor.

Maldonado'ya bir yıl daha sabredecez. Deivid gibi bir çıkış yapacağını sanmıyorum.

En dikkat çekici sözü, Sevilla'nın forvetleri bizde olsa şampiyon olurduk veya bizim defansımız onlarda olsa onlar şampiyon olurdu. Buradan çıkan sonuç Kanute'nin geleceği yönünde. Umarım gelir.

Fernando Gago
03.Haziran.2007, 03:10
Başkan Kanoute transferi ile ilgili çalışma olmadı dedi ...

Universal
03.Haziran.2007, 03:11
Her dediğine inanırsak... Bundan yıllar önce Tümer'i de yalanlamışlardı. Roberto Carlos'uda.

KaF KeF
03.Haziran.2007, 03:13
Başkanın dediği Kanoute olmayabilir..Luis Fabiano neden olmasın?

ShevAnil
03.Haziran.2007, 03:14
Lyon'da Talipmiş Fiyat'ı Bayaa Yüksek Tutacaklardır Fabiano'da Zor.

Universal
03.Haziran.2007, 03:15

Aziz Başkan Luis Fabiano özel bir iligisi var iyi bir tespit yaptın. Yıllar öncede bu oyuncuyu istiyordu. Ama Fabiano bana göre bundan üç-dört sezon önceki performansını gösteremiyor veya ismini duyuramıyor.

fmsmyrna
03.Haziran.2007, 03:19
Emre transferi açıklamayla artık kesinleşti.Seneye Appiah'tan boşalan 4'ü Yasin 5'ide Emre giyer.Forvet Fabiano olabilir diyeceğim ama adam milli takımda banko oynuyor :D.Sağ bek için Orham Şam'ın adı geçiyordu bir ara

Universal
03.Haziran.2007, 03:20
Ankaraspor'lu Hurmacı transferi hakkında bir bilgi verilmedi di mi? Ben belki duymamış olabilirim. Bu transfer umarım gerçekleşir. İyi bir yetenek.

a.arıcı-11
03.Haziran.2007, 03:59
Aziz Yıldırm isim vermedi ama hepimizin içine su serpti.Sol açıkta alırsa tam süper olur.

Universal
03.Haziran.2007, 04:02
Kesinlikle alınmalı, bu sezon hem Carlos hemde Vederson sakatlanınca olanları gördük oyuncu şart.

mgokalparslan
03.Haziran.2007, 04:12
volkan demirel ve semih altyapı dan sayılmıyor mu?

DisCo
03.Haziran.2007, 04:13
Bence Brezilyalı bir golcü getirilecek. Kafam iyice karışık bu aralar Vagner Love demek istemiştim. :n: Baptista ve Renato nerden cıktı.

BeeTLeJuiCe
03.Haziran.2007, 04:16
Volkan Demirel sayılmıyor.

Şu an kadroda olup alt yapıdan sayılan oyuncular: Volkan Babacan, Mert Günok, Can Arat, Gürhan Gürsoy, Semih Şentürk.

18 kişilik kadroda Altyapıdan yetişmiş, 21 yaş altı 2 oyuncunun bulunması zorunlu, yanlış bir aktarım oldu yayında.

Alicanfmfan
03.Haziran.2007, 04:19
Ne emre'ymiş yahu :zuhaha

ForsakeN
03.Haziran.2007, 04:23
Kezman kalacak gibi. Maldonado ve Appiah'ı kesinlikle göndermeliyiz. Şu Maldonado'da ne buluyorlar anlamadım :)

Universal
03.Haziran.2007, 04:27
Maldonado'da bulunanan Alex'in sözleri. Alex ile de Cruzerio takımında yaşadığı şampiyonluktan dolayı kalması isteniliyor. Birde Maldonado'yu üç sezon önce alacekken alamadık ve yerine Appiah geldi.

ewrim_FB
03.Haziran.2007, 04:39
Benim içimden hep Fred ismi geçiyor medyada da çıkmadı yanılmıyorsam...

Addolorato
03.Haziran.2007, 04:39
Maldonado iyi futbolcu yahu o kalsın gidicekse appiah gitsin takıma uğradığı yok:D para çekip gidiyo

Mr.CordiaL
03.Haziran.2007, 04:45
Başkanın sözlerini tamamen izledim. Transfer konusundaki çalışmalar gayet güzel ve yerinde. Zico'yla da bir an önce anlaşma yapılmalı.

Yurt dışından alınacak santrafor %90 Mevlüt olacaktır. Çünkü daha önce hiç Türkiye'de futbol oynamamış gibi söz söylendi sanırım. Çok iyi bir transfer olur. Kanat özelliği de bulunması kadroda daha çok yer bulabilmesine neden olacaktır. Bu da onun için çok büyük bir tecrübe demek olur. İleride kendini geliştirebilirse çok büyük oyuncu olur. Kesinlikle çok iyi olur bu transfer.

Sevilla konusuna gelince o açıklamadan sonra Kaonute'nin alınacağını düşündüm. Ancak onla ilgili bir çalışma olamyınca akla direk Luis Fabiano geliyor. Onun da Türkiye şartlarında iyi bir transfer olacağını düşünüyorum. Diğer 2 futbolcudan biri de Vagner Love bence. Onun da takıma katkısı büyük olur.

Yerli transferler den biri Orhan Şam olabilir. Genç ve yetenekli bir oyuncu. Orta sahaya da Özer'in alınma ihtimali yüksek.

Ah başkan keşke isimleri de açıklasaydın ya. :)

Since-1907
03.Haziran.2007, 04:46
Eğer bulursak genç yerli sağ-sol bek ile stoper de alacağız dedi..

Universal
03.Haziran.2007, 04:48
İsimleri söyleseydi fiyatları artardı. Bu nedenle söylemedi. :)

Since-1907
03.Haziran.2007, 04:51
Hem o yüzden hem de söylemesi uygun olmazdı ..

Mr.CordiaL
03.Haziran.2007, 04:52
İsimleri söyleseydi fiyatları artardı. Bu nedenle söylemedi. :)

İnsanda merak uyandırıyor. :)

knsyr
03.Haziran.2007, 04:59
"yurt dışında oynayan bir türk alacağız, çocukla anlaştık gibi" bunun gibi bi cümle kurdu aziz başkan.yani adaylarımız halil-mevlüt-nihat-fatih-eren derdiyok
dikkat ettiyseniz başkanımız "çocuk" kelimesini kullandı ama genelde yıldız oyunculardan, ön planda olan oyunculardan çocuk die bahsetmez böylece bir genç yeteneği işaret ettiğini görüyoruz.
öyleyse aday sayımız 2 eren ve mevlüt! mevlüt daha fazla istensede türkiyeye döneceğini sanmam(inş. dönerde o gelir) yani herkesin atladığı isim isviçrede yılın en büyük çıkışını yapan oyuncu ödülünü kazanan genç yetenek "eren derdiyok" fenerbahçenin transferi olabilir.

Mr.CordiaL
03.Haziran.2007, 05:02
Arkadaşlar forvet adayları arasına bir oyuncu daha var. Medyada çıkmış olan ve kulübün yalanlamadığı bir isim. Kuranyi olma ihtimali de yüksek ?

tosunpasa
03.Haziran.2007, 05:03
Yayını baştan sona kadar izledim. Sadece beklemek düşüyor bundan sonra (: Ama Türk olup yabancı ülkede oynayan oyuncu yüzde 90 Mevlüt.. Çünkü 3 isimle ilgileniyoruz 2'si basında çıkmadı dendi.. 2 oyuncu basında çıkmadığına göre basında çıkıp Türk olup yabancı ülkede oynayan F.Tekke, Halil, Nihat ve Mevlüt var.. Nihat gelmek istemediğini söylemişti. F.Tekke'nin alınacağını sanmıyorum. Halil ve Mevlüt kalıyor geriye. Ama bence gelecek oyuncu Halil olmayacaktır. O yüzden tek seçenek Mevlüt kalıyor..

BeeTLeJuiCe
03.Haziran.2007, 05:05
Eren Derdiyok 1,90 boyunda ve muhtemelen hava toplarında üstün bir oyuncudur. Böyle birşey varsa Eren'i tercih ederim

Mevlüt ise daha sprinter bir isimve güçlü bir isim, Değişik bir stili var.

Fatih Tekke, Aziz yıldırımın yıllardır rüyası olan bir forvet. Trabzon'dayken bile almaya çalışıyordu.

Halil ve Nihat'ın geleceğini sanmıyorum şahsen.

krALEX1907
03.Haziran.2007, 05:17
Arkadaşlar forvet adayları arasına bir oyuncu daha var. Medyada çıkmış olan ve kulübün yalanlamadığı bir isim. Kuranyi olma ihtimali de yüksek ?

cordial dediğine katılıyorum kuranyı fb nin resmi sitede yalanlanan oyuncular arasında yer almadı ve ben medyada hiç bir kuranyi haberine rastlamadım... olasılığı yüksek =)

knsyr
03.Haziran.2007, 05:19
ereni isviçredeki kuzenim takip ediyor hızlı-kafa toplarnda etkili-bitirici-topsz alanı olan bir st olarak anlattı bna ve 19 yaşında fenerbahçenin aradığı stilde bir oyuncumu değilmi sz karar verin? ve fenerbahçe erenin avrupa vitrinine çıkmasına iyi bir aracı değilmi? alan memnun satan memnun karıştırmayın mevlütü :D:D:D ama mevlütünde hakkını veriyim çok güçlü bir fiziği vr ve teknik bir oyuncu oda gelse laf etmem :D

Since-1907
03.Haziran.2007, 05:19
Ben Mevlüt'ü tercih ederim çok yetenekli bir futbolcu Alex ve Emre ona müthiş paslar çıkarır çok iş yapar Fenerbahçe'de

YusufT
03.Haziran.2007, 05:32
Mevlüt komple forvet, aynen Gomis yada Benzema gibi... Hizli, dribbling yapabilen, fizik gücü yüksek, uzaktan sutlari iyi.. Birazcik Ümit Karan gibi, ama ümit sadece dribbling yapamiyor, o yüzden komple forvet degil.

Eren Derdiyok ise "pivot" forvet. Bide ben Eren'i o kadar hizli olarak görmüyorum, cokta bitirici degil ama hava toplarinda iyi. Fizigi kuvvetli..

Dawid Janczyk olmasin bu yurtdisinda oynayan? Türk asilli bu Dawid, CSKA'da oynuyor...

Ben Mevlütü Lyon'da görmek isterim, Eren ise Palermoya gitsin, Nihatida Valenciaya Villanin yerine koyalim.. Alalim Halili Fenerbahceye :)

Addolorato
03.Haziran.2007, 05:34
Mevlüt kendini geliştirmek istiyosa bence sochaux da kalmalı çünkü fransa liginde daha çok göz önünde olur

MK14
03.Haziran.2007, 05:37
Mevlüt komple forvet, aynen Gomis yada Benzema gibi... Hizli, dribbling yapabilen, fizik gücü yüksek, uzaktan sutlari iyi.. Birazcik Ümit Karan gibi, ama ümit sadece dribbling yapamiyor, o yüzden komple forvet degil.

Eren Derdiyok ise "pivot" forvet. Bide ben Eren'i o kadar hizli olarak görmüyorum, cokta bitirici degil ama hava toplarinda iyi. Fizigi kuvvetli..

Dawid Janczyk olmasin bu yurtdisinda oynayan? Türk asilli bu Dawid, CSKA'da oynuyor...

Ben Mevlütü Lyon'da görmek isterim, Eren ise Palermoya gitsin, Nihatida Valenciaya Villanin yerine koyalim.. Alalim Halili Fenerbahceye :)

Dawid Janczyk Türk asıllı mı ? :S

Since-1907
03.Haziran.2007, 05:40
Polonyalı değil mi Janczyk?

nekop
03.Haziran.2007, 05:52
Ankaraspor'lu Hurmacı transferi hakkında bir bilgi verilmedi di mi? Ben belki duymamış olabilirim. Bu transfer umarım gerçekleşir. İyi bir yetenek.

Özer'i büyük ihtimal Trabzonspor alıcak kendisi zaten Trabzonsporlu tek sorun istenen bonservis ücreti...

kareem1987
03.Haziran.2007, 05:53
appiah'ın istanbul'a geldiği ve gizlice bankada biriken parasını alıp gittiğini öğrendim.yani bu saatten sonra bu adam bu kulüpte yer almaz.
kezman'a gelince o zaten fenerbahçe'yi kafasında bitirmiş.gitmesi gerekir.herkes takas konusunu söylüyor ama onun olacağına da inanmıyorum.
maldonado'ya gelince o bence çok sade bir oyuncu.top alıp top veriyor.skora katkı yapacak yeteneklere sahip değil.onunda gitmesi gerekir.
carlos desek sezonu sakatlıklarla geçirdi.yararlanılamadı ligde.
tabi kim bana katılır kim katılmaz bilemem.

Sheriff
03.Haziran.2007, 05:55
Türk pasaportu yok o adamın.. Türk asıllı olup olmadığını bilmiyorum..

krALEX1907
03.Haziran.2007, 06:00
appiah'ın istanbul'a geldiği ve gizlice bankada biriken parasını alıp gittiğini öğrendim.yani bu saatten sonra bu adam bu kulüpte yer almaz.
kezman'a gelince o zaten fenerbahçe'yi kafasında bitirmiş.gitmesi gerekir.herkes takas konusunu söylüyor ama onun olacağına da inanmıyorum.
maldonado'ya gelince o bence çok sade bir oyuncu.top alıp top veriyor.skora katkı yapacak yeteneklere sahip değil.onunda gitmesi gerekir.
carlos desek sezonu sakatlıklarla geçirdi.yararlanılamadı ligde.
tabi kim bana katılır kim katılmaz bilemem.

Ben sana katılmıyorum arkadaşım... maldonado aslında cok iyi birr oyuncu yarım sezonla adama bu kadar cabuk kötü damgasını vurmamak lazım. bunun en basit örneği deivid ilk sezon kimse tarfında beğenilmeyen deivid bu sezon neler yaptı herkes gördü,ben aynı şekilde maldonadoyada böyle bir şans verileceğini düşünüyorum verilmeside lazım yani.
Kezman konusuna gelince bu günkü aziz yıldırımın acıklamalrından anladımki bu sene kezman bizde.

Universal
03.Haziran.2007, 06:01
Özer'i büyük ihtimal Trabzonspor alıcak kendisi zaten Trabzonsporlu tek sorun istenen bonservis ücreti...

Bugün çoğu oyuncu tuttuğu takım yerine başka takımlarda oynuyor. Bu nedenle Trabzonspor'lu olması pek bir etki yapacağını düşünmüyorum.

nekop
03.Haziran.2007, 06:13
Bugün çoğu oyuncu tuttuğu takım yerine başka takımlarda oynuyor. Bu nedenle Trabzonspor'lu olması pek bir etki yapacağını düşünmüyorum.

İki takımda Türkiye'nin büyük takımları.Özer Fenerbahçe'ye gitse büyük ihtimal 5-6 maç bile oynayamayabilir.Trabzonspor'a gelirse bir aksilik olmazsa rahat 20 maç forma bulur.Bence bu transferde Trabzon daha avantajlı durumda ama yinede çok büyük bir kayıp olmaz çünkü istenilen bonservis bedeli 2 milyon euro falan Özer'inde Türkiye'nin en iyilerinden biri olabilecek yetenege sahip olmadığını düşünüyorum verilen paraya deymez.O paraya çok daha iyi oyuncular alınabilir.

BeeTLeJuiCe
03.Haziran.2007, 06:15
Özer'i alırsak sonu Ali Bilgin gibi olur ama Ali'den iyi olduğu kesindir.

knsyr
03.Haziran.2007, 06:16

arkdşm iyi gzl düşünmüşsün ama atladığın göz ardı ettiğin bir nokta var vadedilene bak oyuncuya bak.maldonada gelirken yönetim çok estetik kıvrak çalımları olan yaratıcı lider vasıflı ve çok pas aldığı zaman skora katkı yapan bir oyuncu diyerekmi getirdi eleştiri yaparken bnu düşün maldonadonun bu olduğunu herkes biliyordu bnu bilmeyen yok.güney amerikada en iyi defansf ortasaha seçildi sebebi? önceden sezen ii pozisyon alıp top kapabilen bir oyuncu olduğu içindir maldonado neden başarılıydı brezilyada? brezilyalı oyuncular daha teknik daha yaratıcıdır defansif ortasaha olsa bile maldonado kısa pası arkadaşına verirdi arkadaşı topu oyuna sokardı ama türkiyede öylemi? top luganoya gidiyor o bi daha maldonadoya dönüyor maldonado eduya veriyor edu maldonadoya dönüyor adamdan topu alıp kardeşim ver şnu maç bitcek birazdan dien yok! emre gelince maldonadonun yıldızı parlicak görürsünz maldonado emreye verdiği an emre topu oyuna sokmayı düşüncek. yazdıklarıma eleştiri getirebilirsinz ama eleştirirken sayıgıyı elden bırakmayın lütfen :)

KaPaLı
03.Haziran.2007, 06:17
Jancyk türk asıllı olduğunu nerden çıkardınız ? Adam Polonyalı

Since-1907
03.Haziran.2007, 06:29
Ali Bilgin transferini en başından beri anlayamadım adamı Antalyaspor'da da beğenmiyordum..

Jesus_FB
03.Haziran.2007, 07:10
İki takımda Türkiye'nin büyük takımları.Özer Fenerbahçe'ye gitse büyük ihtimal 5-6 maç bile oynayamayabilir.Trabzonspor'a gelirse bir aksilik olmazsa rahat 20 maç forma bulur.Bence bu transferde Trabzon daha avantajlı durumda ama yinede çok büyük bir kayıp olmaz çünkü istenilen bonservis bedeli 2 milyon euro falan Özer'inde Türkiye'nin en iyilerinden biri olabilecek yetenege sahip olmadığını düşünüyorum verilen paraya deymez.O paraya çok daha iyi oyuncular alınabilir.

Bayılıyorum sizlerin şu ön yargılarınıza. Zamanında Uğur Boral içinde bir sürü şeyler söylendi buralarda şimdi gördüğünüz gibi milli takımda.

Birde Özer nasıl sizde 20 maç oynayacak Yattara'yı mı kesicek?

scar face
03.Haziran.2007, 07:19
Kuranyi yorumları yapılmıs gecen sene 17 mn € istedi Schalke kulübü bunu resmi internet sitemizde doğrulamıstı bence sürpriz bir forvet gelecek Kanouteden de umudu kestim maalesef.Yerli olarak da Mevlüt süper olur...Finlandiya macında sol beke neler yaptı öyle yau:)

Sheriff
03.Haziran.2007, 07:24
Bayılıyorum sizlerin şu ön yargılarınıza. Zamanında Uğur Boral içinde bir sürü şeyler söylendi buralarda şimdi gördüğünüz gibi milli takımda.

Orta sahanın ortasında da oynayabiliyor Tarıkcığım, belki orada görev alısa oynayabilir..
Bizim kadromuz için iyi bir alternatif olur gelirse eğer..

nekop
03.Haziran.2007, 07:31

Solda oynar yada Yattara sola geçer.Trabzonspor'da bu sezon Barış ve Yattara'dan başka kanat yok sakatlık ceza vs. durumlarda bile çok rahat 20 maç oynar.Fenerbahçe'de kanatlarda Deivid,Uğur,Wederson,Ali Bilgin,Emre Belezoğlu gibi isimler olucak birde yedeklerde altyapıdan oyuncu bulundurması gerekicek Fenerbahçe'nin o isimde Olcan,Gürhan olucak büyük ihtimal.Özer bu takımın neresinden giricek kadroya...

SAİT71
03.Haziran.2007, 07:44
Beyler Kerlon'a ne dersiniz. Adam tam bir cambaz :D

Yerli olacaksa da Nihat, Mevlüt olsun derim..

Halil de iyi topçu ama biz de Semih var onun gibi..

enforcer
03.Haziran.2007, 08:02
kerlon benimde aklıma geldi cruzeiro lu olması ve zico nun sezon başında en beğendiğim brezilyalı demesi insanı umutlandırıyor:)

nekop
03.Haziran.2007, 08:05
Kerlon'u Türkiye'deki kasap defanslar sağ bırakmazlar hele o topu kafasında taşıyarak adam geçerken tekme falan atarlar. :D

SAİT71
03.Haziran.2007, 09:07
Servet üstüne bi çıksa adamın haşatı çıkar zavallı :D ama Kerlon cambaz gibi Servet'i üstüne çıkarmaz. Aradan sıyrılır geçer. Bence alınırsa süper olur.

Bordo61Mavi
03.Haziran.2007, 09:14
Sizin ayman olduktan sonra doğal yani bu dedikleri:D

Fbtv deki spikerlerde Aymani sevmiyomus :D adam kendini gelistirdi ama valla

kareem1987
03.Haziran.2007, 16:12
valla maldonado'nun o defansive midfielder özelliklerini pek göremedik.inşallah bu sezon görebiliriz ama gözlemlediklerim çoğu taraftar memnun değil ondan.tabi bizim dediğimiz olmaz ama oyuncu daha yeni gelmiş dediğin kısmen doğru.balık baştan kokar diye düşünüyorum ben de.sonuçta isteğimiz takımımızın daha başarılı olması

OMANA
03.Haziran.2007, 16:36
Maldonadoya ilk geldiği gün bile karşı çıkmıştımki Fenerbahçe forumunda arkadaşlar haklı olarak daha oynamamış adamı eleştiriyorsun diye bana söylenmişlerdi...aslında haklılar haklı olmasınada Maldonadonun kendisi değil asıl eleştirilecek olan fenerbahçenin transferdeki tercih yanlışlığı..işte buna en büyük eleştirim..

aziz başkan hep bunu yapar...bir sene gözle görülür bir bölgeyi boş bırakır ...o bölgedeki eksiklik bütün sene sırıtır sonra ki senede o bölgeye 3-4 adam transfer eder...

yıllar önce fener metin diyadini oyun kurucu olarak oynatmıştı!!??...eskiler hatırlar...oyun kurucusuzluktan kırılıyorduk...sonraki senelerde o bölgeye ...3-4 tane adam aldı..revivo..cehyun..yusuf..hatta rapaiç (oyun kurucu bolluğunda kanada kaydı) yani bir sene öncenin oyun kurucusuz fenerbahçesi 3-4 tane oyun kurucu transfer etmişti...

geçen yılda aynısı oldu...Fenerbahçenin ihtiyacı olan oyuncu devre arasında çok iyi bir santrafordu...Semih bütün iyi niyetine rağmen yetersiz kalıyor ..kezman ise yokları oynuyordu..Bu takım forvetim yok forvetim yok diye bağırırken gitti maldonadoyu aldı..oynaki o bölgede fenerin oynayabilecek oyuncuları vardı mesela selçuk bal gibi de maldonado kadar belkide daha güzel oynardı

aziz başkan diyorki..."sevillanın forveti bizde olsa final oynardık." o zaman aziz başkan adama derlerki "madem forvetsizlikten elendi fener maldonadoyu getireceğine forvet alsaydınya takıma"

Bu sene forvetteki eksiklik kapatılacak gibi ama ben hala uğur borala alternatif hatta onu kesebilecek kalitede bir sol kanat fenerbahçeye şart diyorum.

Universal
03.Haziran.2007, 19:04
aziz başkan diyorki..."sevillanın forveti bizde olsa final oynardık." o zaman aziz başkan adama derlerki "madem forvetsizlikten elendi fener maldonadoyu getireceğine forvet alsaydınya takıma"

Bu sene forvetteki eksiklik kapatılacak gibi ama ben hala uğur borala alternatif hatta onu kesebilecek kalitede bir sol kanat fenerbahçeye şart diyorum.

Fenerbahçe, Maldonado'yu transfer ederken o mevkide eksiklikler vardı. Deniz Barış, Appiah gibi isimler sakat iken Selçuk'un forum grafiği ümit vermiyordu. Birde üstüne Tümer Metin gidince. Orada ayak uydurabilecek tek isim Kemal kalmıştı. Yönetim bu yüzden Alex'in tavsiyesine uyup Maldonado'yu getirdi.

O dönemde Kezman, İlhan ve Semih yettiği düşünülüp transfer yapılmadı. Zaten iyi forvet bulmak çok zordu çünkü; bütün golcüler Avrupa Kupalarında oynadıkları için Şampiyonlar Liginde forma giyemezdi.

Appiah gittiğine göre bir kontejanımız açıldı. Kezman +2 statüsünün +1 oyuncusu olacak, Maldonado'da öyle gözüktüğü için bu iki isim satılmaz. Bana göre Maldonado & Kezman'a iyi teklif gelmediği sürece sadece bir yabancı alacağız oda forvet olacak.

ShevAnil
03.Haziran.2007, 20:17
Santraforlara İmza Attırdım!

http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46219_1_080603122826.jpg
Futbol kamuoyu, Aziz Yıldırım'ın dün yaptığı açıklama sonrası Fenerbahçe'nin alacağı santrforları merakla beklerken, bu futbolcuların imzayı attığı ortaya çıktı!..

Transferlerin bittiğinin müjdesi, Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı için bugün Ankara'ya giden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından Asbaşkan Şekip Mosturoğlu'na verildi!.. Yıldırım'ın uçaktan inerken Mosturoğlu'na, "Santrforlara imza attırdım" dediği öğrenildi.

Ancak bu santrforların kimler olduğu henüz bilinmiyor.

Aziz Yıldırım FBTV'de dün yaptığı açıklamada, biri yabancı, biri de yurt dışında oynayan Türk olmak üzere 2 santrfor alacaklarını söylemişti.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Sheriff
03.Haziran.2007, 20:21
Çok sevgili araştırmacı basınımız, imza attırılan bu isimleri bulamıyorsa bundan sonra da şok şok şu transfer oldu bu transfer olacak gibi atıp tutmasın artık.. Çünkü kimse inanmaz;)

BeeTLeJuiCe
03.Haziran.2007, 20:21
Hee Aziz Yıldırım uçaktan inerken, Şekip Mosturoğlunu görüyo ona bağırarak SANTRAFORLAR İMZA ATTI diyo, bunuda gazeteciler duyuyo.

Burak Duran
03.Haziran.2007, 20:28
ya harikayiz ya bu basin inanilmaz nasil duymuslar bunlar aziz yildirimin dediklerini bagarmismi :D super super

a.arıcı-11
03.Haziran.2007, 20:32
3 tane yabanxı santrafordan basında adı çıkan bence Adriano.Diğer 2 oyuncudan biride Zigic olabilir.Sanırım bu yıl yazılmadı adı.Hem de Valencia satmak istiyormuş kendisini.
Appiahtan açılan boşluğa santrafor Maldonado'yu da satıp bir tane sol açık almamız gerek şöyle Downing tarzında.

YusufT
03.Haziran.2007, 20:37
Türk pasaportu yok o adamın.. Türk asıllı olup olmadığını bilmiyorum..

Türk asilli, ama pasaportta alinabilir herhalde?

ShevAnil
03.Haziran.2007, 20:39
Türk asilli, ama pasaportta alinabilir herhalde?
Annesi falanmı Türk? Bende ilk Defa Duydum

GeNç KaRTaL
03.Haziran.2007, 20:42
Bence Aziz Yıldırım yanlış yaptı.Basında bir çok yalan yanlış ismin çıkmasından rahatsız diye biliyorum Fenerbahçe yönetiminin.Madem görüştüğün isimlerin adını söylemeyeceksin bari basında adı çıkmayanıda demede daha çok isim çıkıp milletin kafası karışmasın.Buna pek bi anlam veremedim açıkcası.

Transfer politikası hakkında iyi bir transfer politikası sürdürüldüğünü düşünüyorum.Hem 11 i hemde yedek kadroyu güçlendirme adına atılımlar var anlaşılan.Bakalım kimler gelecek..

fmsmyrna
03.Haziran.2007, 21:01
Yalnız dışarda oynayan Türk forvet için başta 'gerekirse' diyor.

Addolorato
03.Haziran.2007, 21:05
fenerbahçenin herşeyden önce yeni bir sağlık ekibine ihtiyacı var

SAİT71
03.Haziran.2007, 21:13
Sol kanada ihtiyaç yok bence ama Charles N'Zogbia'yı alırlarsa hiç fena olmaz :D

Asıl ihtiyaç santrafor ilk orayı kapatalım sonra orta sahanın sağı. Sonra diğer yerler..Sağlık ekibimiz de iyi değil. Az daha Appi'yi öldürüyorlardı. Bence bu tür sakatlıkları tespit edemeyen bir ekip bizim sağlık ekibimiz olcak kapasiteye sahip değil. Tuncay götürdü bizim doktoru futbolcular kırılıyorlar. Deniz, Carlos, Appiah vs .vs Gerçi Carlos Brezilya'da ama..

KaPaLı
03.Haziran.2007, 21:16
Deniz olayını anlattı. Deniz gerçekten kavga etmiş saklamış kulupten.
R.C.3 sakat olduğu halde oynamak istedi diye sakatlağı uzamış.
Appiah sakatlıktan döndükten sonra çalışmalara devam etmemiş.

SAİT71
03.Haziran.2007, 21:19
Zaten Deniz Fenerbahçe'de oynayabilecek kapasitede bir futbolcu değil. Selçuk'ta öyle. Ş.L'de çok gol yedirdiler bizlere. Hele Selçuk'un hatasından Milan maçında yediğimiz golü unutamıyorum nasıl zoruma gitmişti anlatamam :(

Universal
03.Haziran.2007, 21:21
Aziz Yıldırım dün gazetelerin tirajlarını düşürecek hamleyi yaptı. Artık gazeteler isimde yazamıyacağı için trajlar azalacak olan gazetenin yayın müdürüne olacak. Aziz Başkan, gazetelerin düşmanı olabilir. Artık Fenerbahçe şu ismi aldık demediği sürece yazacakları her haber yalan olacaktır. :)

SAİT71
03.Haziran.2007, 21:28
Aziz Yıldırım dün gazetelerin tirajlarını düşürecek hamleyi yaptı. Artık gazeteler isimde yazamıyacağı için trajlar azalacak olan gazetenin yayın müdürüne olacak. Aziz Başkan, gazetelerin düşmanı olabilir. Artık Fenerbahçe şu ismi aldık demediği sürece yazacakları her haber yalan olacaktır. :)

Şuana kadar yazdıkları hangi haber doğruydu ki zaten :D Eto'o, Sheva, Crespo, :D

ShevAnil
03.Haziran.2007, 22:07
İspanyol spor gazetesi Marca, dün Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın yaptığı konuşmayı referans göstererek Sarı Lacivertlilerin, Villarrealli Nihat Kahveci'yi istediğini ve bu oyuncu için 12 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi de gözden çıkarttığı haberini sayfalarına taşıdı.

Marca haberinde ayrıca, Fenerbahçe'nin Sevilla'da oynayan Malili golcü Fredric Kanoute'yi de renklerine bağlamak istediğini, Premier Lig kulüplerinden Tottenham'ın ise Fenerbahçe ile beraber Nihat Kahveci ile ilgilendiğini ifade etti.

İspanyol gazetesi, Nihat'ın ise Villarreal'den ve İspanya'dan ayrılmaya şu aşamada sıcak bakmadığını da belirtti.

MARATON.COM.TR/ÖZEL HABER: KORAY BULUT
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46230_2_080603134239.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe ile hala sözleşme yenilemeyen Teknik Direktör Zico, ülkesinde katıldığı bir televizyon programında Sarı Lacivertlilerden ayrılık sinyali verdi.

Sport TV'de konuşan Zico, ''Fenerbahçe'ye bana kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Bana yaptığı teklif için de teşekkür ediyorum. Ancak başka kulüplerden teklifler aldım ve Avrupa'da çalışmaya devam etmek istiyorum'' ifadelerini kullandı. Zico ayrıca İngiltere'de çalışmak istediğini de sözlerine ekledi.

MARATON.COM.TR'nin daha önce sizlere duyurduğu gibi Zico'nun, Premier Lig kulüplerinden Manchester City ile görüştüğü haberleri de İngiliz basınında bugünlerde sıkça yer alıyor.

MARATON.COM.TR/ÖZEL HABER: KORAY BULUT
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46244_2_080603150853.jpg

tosunpasa
03.Haziran.2007, 23:51
Aziz Yıldırım'ın dün yaptığı konuşmada "Zico kalsada gitsede bizim için fark etmez. Her şey için B planımız hatta C planımız bile vardır." demişti.. O yüzden bencede Zico kalmış gitmiş önemli değil. Ama önemli olan şey o gidiyorsa ondan daha iyisi gelmeli..

KaPaLı
03.Haziran.2007, 23:54
Aziz Yıldırım varsa her zaman 2. plan vardır Fenerbahçe için. Hiçbir zaman olumsuz birşey düşünmedim çünkü Aziz başkana sonuna kadar güveniyorum

Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 00:10
Zico zaten gitsin, bu sene iyi isler yapti ama Chelsea macindaki taktigi ve oyuncu secimi cok kotuydu.

Daha kaliteli teknik adamlar bulur Aziz Yildirim :)

BeeTLeJuiCe
04.Haziran.2007, 00:14
Ama şu var Transfer yapıyoruz ve eğer Zico gidecekse bu yapılan transferleri isteyeceği meçhul, O yüzden Önce Teknik Direktör.

Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 00:16
Zico nun gidecegi yer Manchester City, hergun haberlerini okuyorum ben burda. Ingiliz basini da bosa yazmaz:D

Fernando Gago
04.Haziran.2007, 00:49
Zico'nun gidecek olması kafaları karıştırdı Aziz Başkan iyi bir isim getirir umarım ...

a.arıcı-11
04.Haziran.2007, 00:56
Bugün Zico gitse Aziz Yıldırım yarın birisini getirecek gibi konuştu.Sanki kendiside Zico'ya çok kızmış ve gitmesi taraftarı gibiydi ama.

TR.CaPTaiN
04.Haziran.2007, 00:57
Teşekkürler ve güle güle Zico.