View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri
Pages :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
goosfraba
19.Mayıs.2007, 23:49
Kendinizin bile inanmadığı haberleri buraya koyup, burayı sohbet alanına çevirmeyin lütfen.
fenerbahce_1907
19.Mayıs.2007, 23:50
Fenerbahçe Yönetimi, peşinde olduğu Vestel Manisasporlu Burak Yılmaz'ın transferini bitirmek üzere!..
Sarı lacivertliler, Beşiktaşlı İbrahim Toraman ile Milano'ya tatile gidecek olan genç golcüye tatil vizesi vermedi! Yönetimin Burak'a her an imza attırabileceği ve bu nedenle genç yıldızdan İstanbul'da kalmasını istediği öğrenilirken, Burak'ın da bu isteği geri çevirmediği ve yurt dışına çıkmadığı belirtildi.
Burak ile anlaşan sarı lacivertli yönetimin, Vestel Manisaspor ile de anlaşma zemini aradığı ve bu transferin her an bitebileceği gelen haberler arasında.
Maraton.Com.tr
NisRoc
20.Mayıs.2007, 00:25
Mesela klube yakın kaynaklardan aldığımız duyumlarıda yazabilirmiyiz ? :p
goosfraba
20.Mayıs.2007, 00:28
Mesela klube yakın kaynaklardan aldığımız duyumlarıda yazabilirmiyiz ? :p
Adı üstünde transfer dedikosudu yapıyoruz burada :) Ama dediğim gibi kendinizin bile inanmadığı haberleri koymayın, yazmayın :)
NisRoc
20.Mayıs.2007, 00:45
Bana gelen duyumlar şöyle;
Yabancı olarak Shevchenko ve Vagner Love, Türklerden Giray ve Burak Yılmaz ile büyük ölçüde anlaşıldığı, Selçuk Inan ile de görüşmelerimiz devam ediyor :)
Saygılar..
Fernando Gago
20.Mayıs.2007, 00:47
Burak Yılmaz'ın gelmesini isterim faydalı olacağını düşünüyorum tabi önce klüp yabancı forvetlere yönelmeli ...
goosfraba
20.Mayıs.2007, 00:52
Bana gelen duyumlar şöyle;
Yabancı olarak Shevchenko ve Vagner Love, Türklerden Giray ve Burak Yılmaz ile büyük ölçüde anlaşıldığı, Selçuk Inan ile de görüşmelerimiz devam ediyor :)
Saygılar..
Güzel duyumlar elbette, ama kimlerden duydun, bu duyumları aldığın insanlar Fenerbahçe kulübünde hangi görevleri üstlenmekte, bunları da yazarsan ona göre konuşabiliriz :) Geçen sene de bir arkadaş aldığım duyumlara göre Adriano 10 no.formaları basılıyormuş dedi bir daha da foruma uğramadı :) Yanlış anlama yine de.
Burak'ın gereksiz olabileceğini düşünüyorum. Alınacaksa da Ali Bilgin yollansın.
NisRoc
20.Mayıs.2007, 01:02
Babamın arkadaşı Kongre üyesi, Sheva ve Love duyumları ondan..
Burak ve Selçuk'ta Şenol Çorlu'dan ;) Ama direk ondan değil tabi ki de,o da bizim burda ki Fenerbahçe Derneği üyesi bi abimizden :)
Giray'ıda bi arkadaşımın kardeşi Oftaş'ın paf takımında oynuyor ordan duydum :) Hatta Orhan Şam'ın da gelebilitesi yüksek..
goosfraba
20.Mayıs.2007, 01:06
Burak ve Selçuk'ta Şenol Çorlu'dan ;) Ama direk ondan değil tabi ki de,o da bizim burda ki Fenerbahçe Derneği üyesi bi abimizden :)
Giray'ıda bi arkadaşımın kardeşi Oftaş'ın paf takımında oynuyor ordan duydum :) Hatta Orhan Şam'ın da gelebilitesi yüksek..
Teşekkür ederim, hepsinin bir doğruluk payı vardır inşallah. Bu transferlerin yapılması içinde birilerinin gönderilmesi gerek, var mı bu doğrultu da bir duyumun ? :D
a.arıcı-11
20.Mayıs.2007, 01:13
Transeferler yapılırken sadece teknik adam ve yöenetim kurulunun haberi oluyo diye biliyorum.
Ama inşallah doğrudur bu haberler zira bu dörtlüyü alsak coşarız.
NisRoc
20.Mayıs.2007, 01:18
Yabancı kontenjanı artabilirmiş ama ne kadar doğru bilemem ben pek ihtimal vermiyorum yani :) Kezman'a yapılan teklifler biraz düşük olduğundan yönetim fazla acele etmiyor. Appiah'ta da düzelme var fakat menejerleri Fenerbahçe'de durmasını istemedikleri için o da yolcu :) Deivid'e PSV'den, Lugano'ya da Juventus'tan ciddi bir şekilde teklifler geldi fakat 2 oyuncumuzda reddetti. Maldonado'da eğer ki daha büyük bir yıldızla anlaşılırsa, gidebilir.. Son olarakta Almanyadan bir kaç oyuncuyla ilgilendiğimizi ekliyim ve sonra susiyim :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transeferler yapılırken sadece teknik adam ve yöenetim kurulunun haberi oluyo diye biliyorum.
Ama inşallah doğrudur bu haberler zira bu dörtlüyü alsak coşarız.
Valla arkadaşım dediğin her ne kadar doğru bile olsa illa birileri sızdırır yani :) şahsen ben sızdırırdım :icon_razz:
Shevcenko isimleri çok ciddileşmeye başladı.Heyecan bastı.Şu transfer sezonundada çok çekecez anlaşılan :zuhaha
NisRoc
20.Mayıs.2007, 02:00
Sorma.. inşallah Adriano ve Ronaldo gibi son anda bi şey çıkmaz :) yoksa bi çok kişi dumur olacak gene :D
KaPaLı
20.Mayıs.2007, 02:02
Ne demiş Aziz Yıldırım
Bir dünya yıldızıyla anlaştım
Bugüne kadar Alex, Ortega, Kezman Roberto Carlos, Hooijdonk gibi çok önemli isimleri kadromuza kattık. Önümüzdeki sezon için sırada öyle biri var ki, geldiğinde yer yerinden oynayacak.
a.arıcı-11
20.Mayıs.2007, 03:13
Evet arkadaşlar haberler sıcak fırından yeni çıktı:D
Fenerbahçe transferler çalışmalarını çok gizli şekilde sürdürürken, sarı lacivertli yönetimin Vestel Manisasporlu Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'la el sıkıştıkları, kulüpleriyle ise anlaşma zemini aradıkları öğrenildi.
Selçuk ile Burak Yılmaz'ı Vestel Manisaspor'dan resmen isteyen Fenerbahçe yönetiminin, 5 milyon euroluk bonservis bedelini yüksek bulduğu ve fiyatı 2. 5 milyon euroya çekmeye çalıştığı iddia edildi.
Fenerbahçelilerin ayrıca Milano'ya tatile gitmeyi planlayan Burak Yılmaz'a "bekle" dedikleri ve genç futbolcunun Antalya'da ailesinin yanında sarı lacivertli yönetimden haber beklediği öğrenildi.
Kaynak:LigTV
Hedefteki isim Mevlüt
Transferde şu ana dek tek bir adım atmayan Fenerbahçemizde temaslar gizliden gizliye sürdürülüyor. 3 kulvarda da mücadele edecek geniş bir kadro oluşturmak isteyen yöneticilerimiz, temaslarını 4 koldan sürdürüyor. Sarı-Lacivertlilerimizin hedefinde olan futbolculardan biri de, Fransa’nın Sochaux takımında forma giyen 21 yaşındaki golcü Mevlüt Erdinç. Almanya’daki Avrupa Şampiyonası Finalleri’nde mücadele edecek olan milli takım aday kadrosuna da çağrılan 1.81 boyundaki oyuncu yakın takibe alındı.
Geleceğin yıldızı
Sochaux forması altında 29 maçta 11 gol atan ve 4 asist yapan Mevlüt, takımının en golcü futbolcusu durumunda. Hareketli yapısı ve hava toplarındaki üstünlüğüyle dikkat çeken milli futbolcu için “Geleceğin yıldızı” nitelemesi yapılıyor. Yöneticilerimiz, daha önce çeşitli kez izlettikleri Mevlüt’ü Avrupa Şampiyonası’nda da takip edecek. Golcü oyuncunun transferindeki en büyük engel ise kulübüyle 2012 yılına kadar sözleşmesinin bulunması. Bu yüzden önce Sochaux’la anlaşılması gerekiyor.
Kaynak: Fanatik
Fırtına öncesi sessizlik!
Şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptırdıktan sonra sessizliğe bürünen Fenerbahçemizde fırtına 9 Haziran’dan sonra kopacak.
Dış transfer bir yana şu ana dek iç transferde de sessiz kalan ve sözleşmesi biten oyuncularımıza dahi imza attırmayan Kanaryamızda bu tarihten sonra bombalar patlatılmaya başlanacak.
Önceki yıllarda yapılan acele transferlerden ağzı yanan yöneticilerimiz, şimdi yoğurdu üfleyerek yiyor. Her sene bomba bir transfere alışan ve bu yıl da aynısını bekleyen taraftarlarımızdan sakin olup beklemelerini isteyen yöneticilerimiz, zamanı gelince gerekenin yapılacağından kimsenin kuşku duymaması gerektiğini dile getirdi. Ve Fenerbahçemizde şimdi gözler 9 Haziran’a çevrildi.
Jesus_FB
20.Mayıs.2007, 03:22
Serdar ayrılacağını açıklamış.
Kötü bir haber oldu bu
Universal
20.Mayıs.2007, 03:23
Semih, Kezman ve İlhan. Bunlarla beraber birde Mevlüt olmaz, onun yerine Maldonado gönderliip çok iyi bir yabancı golcü alınmalı ve bu geri kalan isimler takımda yedek bekletilmeli. Eğer Mevlüt alınacaksa takımızıda ki forvet sıkıntısı devam edecektir. Tek forvet ile oynadığımız sistemde Mevlüt fazla var olamaz.
Serdar kendi geleceği için gidiyor, umarım ezeli rakiplerimize gitmez. Serdar yerine kaleci almaya gerek yok, Mert Günok ve Volkan Babacan yedek kalecilerimzi olsun. Geleceğin taşlarını şimdiden koymak gerek.
Jesus_FB
20.Mayıs.2007, 03:24
Birde yöneticilerden bir isteğim olacak. Bu ve diğer transfer konularının ilk mesajında resmileşen transferler oldukça eklemlerini rica ediyorum.
Sekopej
20.Mayıs.2007, 03:27
Birde yöneticilerden bir isteğim olacak. Bu ve diğer transfer konularının ilk mesajında resmileşen transferler oldukça eklemlerini rica ediyorum.
Aslında tek konu açıp orada tüm takımlarla ilgili kesinleşmiş transferleri yazsak takip emek açısından da çok iyi olur. Bununla ilgilenebilirim diyen arkadaşlar varsa bana ulaşırlarsa bir çaresine bakarız.
a.arıcı-11
20.Mayıs.2007, 03:29
Serdar gerçekten iyi kaleci.Gitmesi kötü olacak ama adın Antalyaspor ve Kocaelispor ile anılıyor.İlk isteğim takımda kalması ama yok ayrılırsa Antalya'ya gesin:)
Onurap
20.Mayıs.2007, 03:33
KANARYA İLK FİREYİ VERDİ!..
Fenebahçe'de Serdar Kulbilge şoku yaşanıyor!.. Sarı lacivertli takımla sözleşmesi sona eren kaleci Serdar, Fenerbahçe defterini kapattığını açıkladı!..
Yönetimle günlerdir süren pazarlıktan sonuç alamayan başarılı kaleci, sarı lacivertli yönetimle anlaşamadı.
MARATON.COM.TR'ye özel açıklamalarda bulunan Serdar, Fenerbahçe defterini kapattığını söyleyerek, "Yönetimin önerdiği rakamla benim istediğim arasında uçurum var. Geleceğimi düşünmek zorundayım. Başka takımlardan teklifler alıyorum. Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Bana her zaman destek çıktılar. Fenerbahçe'de geçirdiğim günler benim için çok güzeldi" dedi.
EMRAH FENER'E Mİ?
Daha önce adı Rus kulüpleriyle anılan kaleci Serdar'ın gelen teklifleri değerlendirdiği öğrenilirken, henüz kararını vermediği gelen haberler arasında.
Serdar Kulbilge'nin Turkcell Süper Ligin yeni takımlarında Eskişehirspor ile görüştüğü öğrenilirken, Fenerbahçe'nin ise Malatyaspor'un genç kalecisi Emrah Tuncel'i renklerine bağlamak için harekete geçtiği iddia edildi.
güle güle... :)
Sekopej
20.Mayıs.2007, 03:35
Yabancı kaleci söylentileri var fakat buna Zico ve yönetim kesinlikle izin vermemeli. Volkan'ı kaybetmek demek yabancı kaleci almak.
Önce Zico'nun durumu netleşsin, transferler de ona göre olacaktır. Gerçi büyük oranda Zico kalacak, bu durumda Appiah gönderilen ilk yabancı olur ve satılırsa Kezman. Yerine 1 forvet ve 1 orta saha yabancı transferi yapılır, yedek kulübesi bu sezon kötüydü.
CHP yeni askerlik yasası için teklif vermiş, muhtemelen meclisten geçecektir ve Tümer takıma geri döner. Ali Bilgin, Kemal, Can, Gürhan artık bu oyunculardan verim alamayız, daha iyi Türk oyuncular alınmalı.
Önder'in de transfer olacağı takımın hocası değişmiş sanırım ve transfer yatmış, takımda kalırsa kulübe için iyi olur.
Sekopej
20.Mayıs.2007, 03:37
Aslında şimdi Trabzon'da bulunan Recep takıma dahil edilecekti eğer Karşıyaka yönetimi aceleci davranmasa ve o zaman kalede hiç sorun kalmayacaktı.
Eğer parada anlaşılamadıysa muhtemelen Ruslar uçuk bir teklif yapmıştır, Rusya'ya gidecektir.
Universal
20.Mayıs.2007, 03:42
CHP yeni askerlik yasası için teklif vermiş, muhtemelen meclisten geçecektir ve Tümer takıma geri döner. Ali Bilgin, Kemal, Can, Gürhan artık bu oyunculardan verim alamayız, daha iyi Türk oyuncular alınmalı.
Mecliste kabul edilmez, X partisinin önerdiği yasayı Z partisi red ediyor, Z'nin önerdiğiide X karşılıklı düello gibi o yüzden kabul edileceğini düşünmüyorum.
Tümer umarım takıma geri döner, çok ateşli bir oyuncu. Takımımıza böyle oyuncular lazım, eğer Tümer ikinci dönemdede bizde olsaydı ligde şampiyon olurduk.
Varonil
20.Mayıs.2007, 03:52
Zico'nun durumu netleşmeli önce,kalcak mı gidecek mi ? Transferlerde büyük ihtimalle ona göre olur. Appiah ve Kezman gider gibi,bunun sonucunda 2 takviye yapmamız lazım ortasaha ve forvete.
Forvete Vagner Love'ı alsak süper olur aslında. Serdar gideceğini açıklamış, bir kaleci takviyesi de lazım oldu.Yedek kulübesine de takviye yapmalıyız.Daha iyi verim alabileceğimiz Türk oyuncular transfer etmeliyiz.
TR.CaPTaiN
20.Mayıs.2007, 04:27
Mevlüt Türkiye'ye gelmek istemediğini açıklamıştı. Bu aralar kendisi Türkiye'de de popüler olduğundan medya ismini kullanıyor. Aziz Yıldırım'ın açıklamasına gelince; '' Roberto Carlos'u gölgede bırakabilecek bir isim '' sözü bile heyecanlandırmaya yetiyor.
Emurafu
20.Mayıs.2007, 04:34
Vay be Burak yılmazı Beşiktas gönderdi..Haberler dogru ise şimdi Fenerbahce alacakmış..Mevlüt bence Fransada oynamaya devam etsin.
uAmurat91
20.Mayıs.2007, 04:40
Fenerbahçe'nin almak istediği Love ve Sheva'nın , Kezman'dan ne farkı var. Tarzları da aynı zaten. Hava toplarında etkili olabilecek futbolcular değiller bunlar bir Kanoute kadar. Bence yanlış politika..
goosfraba
20.Mayıs.2007, 04:51
Fenerbahçe'nin almak istediği Love ve Sheva'nın , Kezman'dan ne farkı var. Tarzları da aynı zaten. Hava toplarında etkili olabilecek futbolcular değiller bunlar bir Kanoute kadar. Bence yanlış politika..
Kezman adı geçen futbolculardan daha güçsüz, bu yüzden verim alamadık.
Universal
20.Mayıs.2007, 04:55
Burak & Selçuk Fenerbahçe'ye transfer olursa sezonun en iyi transferlerinden birisini yapmış oluruz. Takımın istediği kandaki oyuncular. Yerli transfelerini iyi yapmamız gerekiyor. Bize iyi yedekler lazım.
Varonil
20.Mayıs.2007, 04:59
Kesinlikle katılıyorum, bu sene yedek kulübemizdeki oyunculardan 2-3 tanesinden faydalanabildik. Bu da şampiyonluğu kaçırmamızın en büyük etkenlerinden biri oldu. Seneye böyle olmaması gerekyor.
Burak & Selçuk transferleri olursa ikisininde Fenerbahçe için iyi transferler olacağını düşünüyorum ..
a.arıcı-11
20.Mayıs.2007, 05:41
Eğer Selçuk gelirse yabancı ön liberoya gerek kalmaz ve o zaman 20li yaşlarda Alex'e alternatif olabilecek genç bir yabancı alabliriz.
fenerbahce_1907
20.Mayıs.2007, 09:12
Korkunç İvan Fener'e
F.Bahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Lugano ile Juventus ve Atletico Madrid'in ciddi şekilde ilgilenmesi sarı-lacivertli yönetimi harekete geçirdi. Lugano'nun menajeri Juan Figer, gelen teklifleri geçtiğimiz günlerde F.Bahçe yönetimine iletti ve bu futbolcunun çok cazip bonservis bedeliyle
satılabileceğini belirtti. Bunun üzerine sarı-lacivertli yönetim
Lugano'nun astronomik bir fiyata elden çıkarılması ihtimaline karşı, bu oyuncunun yerini doldurmak için bir B planı hazırladı.
Lugano'nun yerine en az onun kadar savaşçı bir isim getirmek isteyen F.Bahçe, ilk olarak İnter'in Kolombiyalı stoperi İvan Cordoba'yı gündemine aldı. Sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki Cordoba'nın, İnter'deki gençleştirme operasyonu nedeniyle takımla yolları ayrılacak. Son derece hırslı ve mücadeleci bir yapıya sahip olan Cordoba, 1.72'lik boyuna rağmen hava toplarında da çok başarılı. Serbest vuruşlarda ileriye çıkan tecrübeli futbolcu, attığı kafa golleriyle de biliniyor.
İvan Ramiro Cordoba kimdir?
Doğum tarihi: 11 Ağustos 1976
Doğum yeri: Kolombiya
Boyu: 1.72
Kilosu: 68
Mevki: Defans
Numarası: 2
Kariyeri: 422 maç / 23 gol
Milli takım: 40 maç / 3 gol
Kaynak:Fotomac
KaPaLı
20.Mayıs.2007, 09:43
keşke alsalar İVAN cordobayı müthiş defans oyuncusu
NisRoc
20.Mayıs.2007, 10:12
Serdar'a Ruslardan ciddi bir teklif var. Önder gibi o da parayı seçebilir ki normaldir yani, Ruslar 2 katı maaş veriyor bize göre.. Yerine yabancı bi kaleci alınabilir..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Sochaux Başkanı Mevlüt'ü kesinlikle satmayacaklarını bildirdi 2-3 hafta önce
a.arıcı-11
20.Mayıs.2007, 16:44
Cordoba heberi yalan gibi duruyor.Lugano'ya Juve çok iyi bir para vermezse Aziz Yıldırm yollamaz,Juve gibi kulüpte çok yüksek meblağlar ödemez kanımca.
nerazzuri
20.Mayıs.2007, 17:39
Zico'nun derdi para
Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı merak konusu olan Arthur Zico konusundaki sıkıntının paradan kaynaklandığı öğrenildi. Sarı lacivertli ekipte göreve geldiği ilk yıl şampiyonluk yaşayan, geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynatıp tarihi bir başarıya imza atan Zico’nun 2008-2009 sezonunda da görevde kalıp kalmayacağı fiyatında sağlanacak uzlaşmaya bağlı. Geçtiğimiz sezon 1 milyon 750 bin Euro alan Zico, yönetimden zam isteyerek yıllık 2.5 milyon Euro talep etti. Bunun üzerine Fenerbahçe Yönetimi’nin, rakamı 2 milyon 250 bin Euro’ya yükselttiği ifade edildi. Öte yandan Fenerbahçe’nin son yönetim kurulu toplantısında, sayıları az da olsa Arthur Zico karşıtı yöneticilerin bulunduğu öğrenildi.
Kariyeri kıyaslanamaz
Bu yöneticilerin, "Zico’yu seviyoruz, bize çok büyük katkıları olmuştur. Ancak kendisi elindeki güçlü kadroyu zaman zaman iyi kullanamadı. Sadece Zico’ya bağlı kalmayalım, diğer alternatifleri de değerlendirelim" şeklinde görüş bildirdiği öğrenildi.
Ancak, başkan Aziz Yıldırım da dahil yönetimdeki büyük çoğunluğun, "Avrupa’da en büyük başarımızı Zico ile yaşadık. Türkiye’de görev yapan hiçbir hoca ile Zico’nun kariyeri kıyaslanamaz" şeklinde görüş belirttikleri ifade edildi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Gündemde Laudrup da var
Fenerbahçemiz’de Teknik Direktör Zico’nun takımın başında kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmazken, yönetimin Brezilyalı hocanın yerine Galatasaray’ın da ilgilendiği Laudrup’a yöneldiği ileri sürüldü. İspanyol basını, Avrupa’nın birçok kulübünden transfer teklifleri alan Laudrup ile Fenerbahçe’nin de yakından ilgilendiğini belirtirken, Danimarkalı hocanın gelecek hafta kesin kararını vereceğini belirtti.
Benfica, Manchester City, Chelsea, CSKA Moskova ve Galatasaray’dan sonra Fenerbahçe’nin de devreye girmesiyle Laudrup’un kafasının karıştığı ifade edilirken, Şampiyonlar Ligi finali için Moskova’ya giden genç teknik adamın burada çeşitli görüşmelerde bulunacağı kaydedildi.
Eriksson ile Scolari de gündemde
Başkan Aziz Yıldırım ile Laudrup’un Moskova’da bir araya gelebileceği de bildirilirken, Fenerbahçe Yönetimi’nin Zico’dan bir hafta süre istediği ve yeni sezonla ilgili kararını en geç pazar günü Brezilyalı hocaya ileteceği öğrenildi.
Laudrup’un dışında Manchester City ile yollarını ayırmaya hazırlanan İsveçli Sven Goran Eriksson ile Portekiz Milli Takım Teknik Direktörü Scolari’nin de gündemde olduğu ileri sürüldü.
Bu arada yönetimin gizliden gizliye kaleci arayışlarına giriştiği de bildirildi. Volkan’ın performansından memnun kalmayan sarı-lacivertlilerin İspanyol Deportivo’da forma giyen Dudu Aouate ile temasa geçtiği belirtildi. 30 yaşındaki İsrailli kaleci ile ilgilenen Fenerbahçe’nin önemli yol aldığı bildirildi.
Kaynak: Milliyet
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oliveira bombası
Sarı-lacivertli kulübün, İspanya'da küme düşen Real Zaragoza'da kiralık olarak oynayan ve 17
gol atan Milan'ın Brezilyalı forvetinin peşinde olduğu bildirildi. Yeni sezonda iyi bir golcü için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de, Milan'ın Brezilyalı forveti Ricardo Oliveira, listenin ilk sırasında. Bu sezon kiralık olarak formasını giydiği Real Zaragoza'nın Mallorca'ya 3- 2 mağlup olarak bir puan farkla küme düştüğü mücadelede iki gol kaydeden Oliveira, ligde 38 maçın 36'sında oynadı ve 17 gol kaydetti. Bu sezon sadece 50 gol atan Zaragoza, dramatik bir şekilde küme düşünce kiralama sözleşmesinde bulunan satın alma opsiyonunu kullanamadı ve Oliveira da Milan'a geri döndü. 2006'da 18 milyon pound artı İsviçreli futbolcu Vogel'in karşılığında Real Betis'ten Milan'a transfer olan Ricardo Oliveira, İtalyan ekibine uyum sağlayamayınca ve kızkardeşi Mario Lourdes fidye için kaçırılınca sezonu sadece üç golle tamamlayabildi. Kırmızı-siyahlılar, bir başka Brezilyalı golcü yıldız Pato'yu transfer edince de, bu sezon Real Zaragoza'da çok iyi bir performans ortaya koyan Oliveira'yı satma kararı aldı. FENER'İ İSTİYOR
Ricardo Oliveira'nın da Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği başarının ardından sarı-lacivertli ekibe gelmeye sıcak baktığı kaydediliyor. 28 yaşındaki futbolcunun, Brezilyalı oyuncuların sayısının fazla olması ve kadroda Roberto Carlos gibi bir yıldızın olması nedeniyle de, Fenerbahçe'ye gelebileceği belirtiliyor.
Professeur
20.Mayıs.2007, 18:07
Oliviera iyi bir golcü.Bize gelirse iş yapar.Milan'dan ayrılacak gibi.Pato,İnzaghi,Gilardinho iyileşirse Ronaldo gibi golcülerin arasında fırsat bulamaz.Zico konusuna gelince Zico'yu şampiyonlar liginde çeyrek final oynattığı için göndermez Aziz başkan.
Since-1907
20.Mayıs.2007, 18:09
Zico yu bırakmazlar.
fmsmyrna
20.Mayıs.2007, 18:52
Kaleci transferine gerek yok Volkan Babacan yavaş yavaş alıştırılmalı.Eğer Kezman kalıp yanına Love yada Sheva gelirse çok iyi ikili oluştururlar.Her zaman uzun oyuncuya gerek yok (bkz. villareal).Maldonado yabancı sayısıs artsada gitmeli Selçuk ve gelmesi muhtemel Selçuk'un önünü kapamaktan başka bir işe yaramaz.Deivid'e geken teklif iyi ise satılabilir.Yerine gerçek bir kanat oyuncusu alınabilir.Burak Yılmaz gelipte forvette oyatılırsa başarılı olabilir.
a.arıcı-11
20.Mayıs.2007, 19:38
Sezon bitimiyle birlikte Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor... Özellikle teknik direktör konusunu henüz netliğe kavuşturamayan Sarı-Lacicevrtli kulüpte Uruguaylı stoper Diego Lugano büyük ölçüde gelecek sezon İtalya'da top koşturacak. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir performans gösteren deneyimli savunmacı için Juventus'tan sonra Çizme'nin dünyaca ünlü devi Milan da kesenin ağzını açtı Juventus'un bu oyuncu ve menaceri Figger ile prensip anlaşmasına varmasına karşın kadrosunu büyük ölçüde yenilemek isteyen Milan'ın da Lugano'ya kanca attığı bildirildi. İtalyan pasaportu taşımasındön ötrü İtalya'da yerli statüsünde forma giyebilmesinden ötürü Milan'ın da bu futbolcuyu kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Fenerbahçe Yönetimi'nin de özellikle sır sık kart görmesi ve takımını kritik sınavlarda yalnız bırakmasından ötürü Lugano'yu en iyi fiyat veren kulübe vermesine kesin gözüyle bakılıyor.
Kaynak:MYNET SPOR SERVİSİ --ÖZEL--
Fernando Gago
20.Mayıs.2007, 19:40
Lugano avrupa maçlarında iyi işler çıkardı ama iyi bonservis bedeli verceklerse satmamız lazım Güney Amerikan buluruz 1 2 isim Lugano TSL maçlarında çok hata yapıyordu ...
uAmurat91
20.Mayıs.2007, 19:41
Oliviera bence çok üst düzey bir santrafor değil, Fener'in aradığı tipte bir adam değil. Gelirse onun da Kezman'dan farkı olacağını düşünmüyorum..
Selçuk İnan bu sayılan isimler arasında F. Bahçe için en faydalı olabilecek futbolcudur bana göre..
a.arıcı-11
20.Mayıs.2007, 19:43
Oliviera artık gazetelerin her sene yazdığı yalan haber malzemesi.Almayacğımızı düşünüyorum.Gereksiz olur zira.
barahir
20.Mayıs.2007, 19:54
Buyrun Bu haberler de benden:) Şu resim herşeyi anlatıyo:)
http://img301.imageshack.us/img301/6223/adszrq8.jpg (http://imageshack.us)
a.arıcı-11
20.Mayıs.2007, 20:02
Bugün tarihli bazı gazetelerde Manisasporlu oyuncu Burak ile birebir görüşme yapıldığı ve kendisinden de transfer konusunda söz alındığı şeklinde iddialar ortaya atılmaktadır. Söz konusu iddialar yalandır. Kulübümüz bu oyuncunun kulübü ile görüşme yürütmektedir ve anlaşma sağlandığı takdirde transferini gerçekleştirecektir. Futbolcunun kendisi ile herhangi bir temasımız kesinlikle yoktur.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
goosfraba
20.Mayıs.2007, 20:33
oliveria haberleri yalan. Aziz'în bahsettiği dünyaca ünlü golcü brezilyalı değil.
Burak'ı büyük ihtimalle alacağız o zaman.
Fernando Gago
20.Mayıs.2007, 20:35
Burak ciddi ciddi Fenerbahçe'ye transfer oluyor iyi valla :)
Wesley Sneijder
20.Mayıs.2007, 20:47
Korkunç İvan Fener'e
Korkunç İvan şu psikopat Rus çarı değil mi yahu? :D
(Bkz: Metal Fırtına 3: Kızıl Kurt) (::)
GeNç KaRTaL
20.Mayıs.2007, 21:11
Burak Fenerbahçe'de kafası rahat oynarsa faydalı olacaktır ama sanırsam yedek olarak alınıyor.Yedekten gelip ne kadar fayda gösterir soru işareti? Bence oynayabileceği bir kulübe gitsin.Misal Trabzon onun için biçilmiş kaftan..
NisRoc
20.Mayıs.2007, 21:17
Bugün tarihli bazı gazetelerde Manisasporlu oyuncu Burak ile birebir görüşme yapıldığı ve kendisinden de transfer konusunda söz alındığı şeklinde iddialar ortaya atılmaktadır. Söz konusu iddialar yalandır. Kulübümüz bu oyuncunun kulübü ile görüşme yürütmektedir ve anlaşma sağlandığı takdirde transferini gerçekleştirecektir. Futbolcunun kendisi ile herhangi bir temasımız kesinlikle yoktur.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Evet Burak Yılmaz Fenerbahçe'mizdedir hayırlı olsun :)
ForsakeN
20.Mayıs.2007, 21:25
Kezman ve Maldonado'dan kesinlikle kurtulmamız gerekiyor.Appiah'dan daha iyi bir oyuncu bulamayız,bulsakta alamayız o mevkii için.Bu yüzden sorunun bir an önce çözülüp takıma kazandırılmalı.
KaPaLı
20.Mayıs.2007, 21:31
Maldonado ne oynadıki bu kadar ön hükümlü oluyoruz? Adam tam geldi sakatlandı sonra kadroya girdi birtürlü uyum sağlayamadı. Geçen sene başında Deivid içinde aynı şeyleri yazdım bekleyelim mutlaka oynayacaktır. Deivid bu sene iyi yerlerde kurtardı bizi. Kezman'ı bende istemiyorum ama adama haksızlık yapmayın, Kezman Oynadığı süre başına en çok gol atan 2. oyuncu. Semih Kezman sayesinde bu kadar çok gol attı. Kezman Stoperleri çok yoran durmadan sağa sola koşan oyuncu. Kezman gidecek Vagner tipinde gelecekse eyvallah ama Kezman gidecek sheva gelecekse ne gerek var Kezman'ı yollamaya
deniz.91
20.Mayıs.2007, 21:37
Burak gereksiz transfer olur bence ilhan parlak falan varken fbye yabancı isim alzım
Sekopej
20.Mayıs.2007, 23:13
Sadece Burak olsa şimdiye kadar anlaşma sağlanırdı ama Fenerbahçe Selçuk'u da almayı düşünüyor sanırım ve bu nedenle Manisa ile pazarlık içersinde. Eğer Selçuk da alınırsa, Selçuk, Selçuk, Aurelio, Deniz varken Maldonado'ya gerek yok.
Yedek kulübesinin yetersiz olması nedeniyle bu sezon çok zorlandık, 13-14 kişi ile geçti koca sezon. Ali Bilgin yerine Burak daha faydalı olacaktır kulübede. Bir de Aurelio'nun durumu var, eğer satılırsa Maldonado takımda kalır muhtemelen.
Yabancı sayısı konusu da netleşmeli, yine 6+2 mi olacak yoksa başka bir sistem mi gelecek belirlenmeli. Bana sormazlar ama sordular diyelim, Appiah, Maldonado, Deivid ve Kezman'ı gönderir, 1 tane takımda direk oynayabilecek forvet ve sağ açık alırım. +2 kontenjanı için de Alex'in yedeği olabilecek birisi ve yine genç bir forvet almayı düşünürüm.
a.arıcı-11
20.Mayıs.2007, 23:25
Bencede Deivid hazır para ediyoken satalım gitsin.Bence gelecek sene bu kadar iyiy oynayamaz.
BeeTLeJuiCe
20.Mayıs.2007, 23:37
Serkan'a katılıyorum. Fenerbahçe Burak ile beraber bir isim daha almaya uğraştığı için henüz resmi olarak aldık diye açıklamadı. Bu isim bencede Selçuk'tur.
Selçuk yada o mevkiye yerli bir isim alınırsa Maldonado'ya hiç gerek yok. Yabancı kontenjanını başka mevkiye kullanabiliriz.
Sene başından beri diyorum Deivid gönderilmeli diye. Teklifte varmış galiba yol ver gitsin. ŞL'de 5 gol atan adam uzaktan süper vruyo diye kakala birine :) Töbe para etmez bi daha.
Kezman %99 gidecek. Yerine alınması gündemde olan Sheva ve Love, Kezman'ın stiline yakın oyuncular artı olarak daha mücadeleciler. Bunları alsak yine aynı oyun planı ile oynayacağız.
Yabancı sayısı konusu da netleşmeli, yine 6+2 mi olacak yoksa başka bir sistem mi gelecek belirlenmeli. Bana sormazlar ama sordular diyelim, Appiah, Maldonado, Deivid ve Kezman'ı gönderir, 1 tane takımda direk oynayabilecek forvet ve sağ açık alırım. +2 kontenjanı için de Alex'in yedeği olabilecek birisi ve yine genç bir forvet almayı düşünürüm.
Serkan'ın bu dediklerinede katılıyorum.
UlquioRRa
20.Mayıs.2007, 23:52
Fener'in bir an önce Deivid'i satması gerek. Daha sonra ellerinde patlayabilir. Bir de Fener Selçuk İnan'la ilgileniyorsa 6 tane o mevkide oynayan oyuncuları olacak. Büyük bir ihtimalle de Maldonado veya Appiah'ı satarlar.
Gomis'ten F.Bahçe'ye kötü haber
St-Etienne kulübü, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu öne sürülen Gomis'i bırakmak istemiyor.
Batefimbi Gomis'e talip olan kulüpler, hüsrana uğrayacak gibi görünüyor. Başta Olympique Marsilya ve Fenerbahçe olmak üzere çok sayıda kulübün peşinde olduğu bilinen golcü futbolcunun durumunu değerlendiren St-Etienne eş başkanı Roland Romeyer, La Prevence gazetesine yaptığı açıklamada, Gomis için, "Bu transfer yapılamaz durumda. Marsilya, üç kamyon dolusu parayla bile gelse gitmeyecek. İngiltere'ye gitmeden önce bir süre daha bizde kalmaya hazır" şeklinde konuştu.
Romeyer, adı Beşiktaşla geçen futbolcuları Pascal Feindouno'yu da kesinlikle göndermeyeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak : DHA
KaF KeF
20.Mayıs.2007, 23:56
Zico'nun istediği para çok fazla yahu...
Universal
21.Mayıs.2007, 02:18
Zico yönetime rest çekti. Bir hafta süre vermiş, teklif gelmediği taktirde Avrupa'ya gidiyor.
Bugün tarihli bazı gazetelerde yer alan Manisasporlu futbolcu Burak'ın kulübümüze transferi ile ilgili haberlerin tarafımızca yapılan yalanlaması bu oyuncuyu transfer ediyormuşuz algılamasına neden olmuştur. Açıklamamızda belirtmek istediğimiz asıl husus Burak'ın transfer edilmek istenmesi halinde görüşmenin futbolcuyla değil kulübüyle yapılacağı şeklindedir. Ancak şu aşamada Manisaspor kulübüyle de bu futbolcunun transferi konusunda her hangi bir görüşme yapılmamıştır.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
BeeTLeJuiCe
21.Mayıs.2007, 02:25
Anlaşılan Manisa ile anlaşılmadı :) Burak'ı alamıyoruz. Trabzon'a gidebilir.
anil luque
21.Mayıs.2007, 02:27
burak fener'e gerekmez bence eto'o falan gelır ya da sheva..
Universal
21.Mayıs.2007, 02:36
Anlaşılan Manisa ile anlaşılmadı :) Burak'ı alamıyoruz. Trabzon'a gidebilir.
Bizim yönetim kendini yalanlıyor. Spor Medyası bu kadar üstünde durduğuna göre Burak'ı alacağız.
a.arıcı-11
21.Mayıs.2007, 02:43
Sanki siteye haberleri ekleyen adam ağzından kaçırmışta onu düzeltmişler gibi.Ama bence Burakla ilgileniyoruz.
QaaN-07
21.Mayıs.2007, 02:55
Burak gelirse kim kesilecek Kazım mı ? Deivid mi ?
Universal
21.Mayıs.2007, 03:00
Burak yedek transferi olacak. Yedeklerimiz zayıf diye alınıyor birde yaşı genç olması büyük avantaj.
NisRoc
21.Mayıs.2007, 16:35
Burak gelirse ne olucak? Yazık olucak :) O da Ali ve Kazım gibi bi sağ kanatta bi sol kanatta oynatıla oynatıla çürüyüp gidecek..
yunusgs
21.Mayıs.2007, 16:51
'1 Hafta İçinde Haber Alamazsam Ayrılacağım'
http://img228.imageshack.us/img228/8229/7212680zico2105bbpo6.jpg (http://imageshack.us)
Fenerbahçe'nin hocası Zico, Brezilya'dan yönetime seslendi: "Ortadaki tek gerçek; yönetim ile şu ana kadarki görüşme sürecimiz pek de olumlu geçmedi." "Ayrılırsam yine Avrupa'da bir takım düşünüyorum. Her şeye rağmen devam etmeyi isterim."
21.5.2008
‘İyi bir sezon geçirdik’
Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, ülkesinde kendi adına düzenlenen ‘Zico Kupası’ öncesi medyanın sorularını yanıtladı. Kanarya’nın hocası, Globo TV’den yayınlanan konuşmasında çarpıcı açıklamalar yaptı: “Yapmak istediğim son şey Flamengo’nun teknik direktörü olmak. Şu anda tatildeyim, Fenerbahçe ile iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki sezon Fenerbahçe’de devam edip etmeyeceğimi ise bilmiyorum...”
‘Brezilya’ya dönmeyeceğim’
“Ancak şu an Brezilya’ya dönmek gibi bir niyetim yok. Bu sezon beni üzen şey 3 kulvarda da mutlu sona ulaşamamamız. Adriano İnter’den ayrılıp Sao Paulo’ya kiralandığında tekrar kendini buldu. Eğer bugün Adriano benim takımımda olsaydı Şampiyonlar Ligi’nde en son noktaya kadar gidebilirdik. Fenerbahçe benimle devam eder ya da bırakır, bu durumu iyi analiz ettim. Ortadaki tek gerçek; şu ana kadarki görüşme sürecimiz pek de olumlu geçmedi...”
‘Başka kulüple görüşmedim’
“Eğer 1 hafta içinde haber alamazsam Fenerbahçe’den ayrılacağım. Ayrılırsam da yine Avrupa’da bir takım çalıştırmayı düşünüyorum. Tüm gelişmelere rağmen Fenerbahçe’de devam etmeyi arzu ediyorum. Herhangi bir takımla da temasta değilim.” Kaptan Alex ise hocalarının takımda kalıp kalmayacağı konusunda bir bilgiye sahip olmadığını ve her şeye rağmen önümüzdeki sezona iyi bir şekilde hazırlanıp daha başarılı olacaklarını vurguladı.
KAYNAK:FANATİK
aykut_gencfb
21.Mayıs.2007, 18:21
başkanın bi bildiği vardır. . .takım için en iisini yapacağına şüphemiz yoq. . .
BeeTLeJuiCe
21.Mayıs.2007, 22:46
"Kimseye rest çekmedim"
F.Bahçe'den ayrılan genç file bekçisi açıklamalarda bulundu
Sözleşmesinin bitmesinin ardından takımımızdan ayrılan kaleci Serdar Kulbilge, sarı-lacivertli kulübe rest çekmediğini, sadece maddi konularda anlaşma sağlayamadığını açıkladı. Serdar, yaptığı açıklamada, geçen hafta, menajeri Erdinç Şehit'in sarı-lacivertli yönetimle görüştüğünü ifade ederek, ''Bu görüşmede maddi konularda anlaşma sağlanamadı. Benim Fenerbahçe Kulübü'ne rest çektiğim şeklindeki haberler doğruyu yansıtmıyor. Maddi anlaşmazlık nedeniyle ayrıldım'' dedi.
Bu görüşmeden sonra menajeri Erdinç Şehit ile yollarını ayırdığını ifade eden kaleci Serdar, dünden itibaren menajer Ahmet Bulut ile anlaştığını ve bundan sonraki transfer görüşmelerini yeni menajeri Bulut'un yapacağını söyledi.
Kaleci Serdar, yurt içi ve yurt dışından bazı kulüplerle görüşmelerin sürdüğünü de sözlerine ekledi.
Kaynak: AA
Scolari iddiası
Fenerbahçe'nin Scolari sevdası bitmek bilmiyor. Daha önce iki kez yaptığı girişimden sonuç alamayan Başkan Aziz Yıldırım, 3. kez Brezilyalı hocanın kapısını çaldı. Ve bu kez, diğer iki girişime göre hedefe ulaşması çok yakın görünüyor. Yıldırım, Scolari’ye ilk olarak, Brezilya Milli Takımı’nı şampiyon yaptığı 2002 Dünya Kupası sonrası teklif yapmıştı. Ancak tecrübeli hoca, o dönemde Fenerbahçe’nin girişimine nazikçe teşekkür edip, Portekiz Milli Takımı’nın başına geçmeyi tercih etmiş, Yıldırım da takımı Daum’a teslim etmişti.
‘Bekleyin’ mesajı vermişti
2006 Dünya Kupası’nda Yıldırım ile Scolari’nin yolları bir kez daha kesişti. Ama bu kez, turnuvadan önce girişimde bulundu Aziz Yıldırım. Önce, “Grup maçları bitsin” yanıtı geldi, sonra “Çeyrek final bitsin.” Ama Fenerbahçe’nin beklemeye tahammülü yoktu ve Zico’ya yöneldi. Ve 2008. Bu kez bir Avrupa Şampiyonası öncesi Scolari’ye gidildi. Brezilyalı hocanın yaklaşımı bu defa çok daha farklı ve sıcaktı: “Fenerbahçe’de çalışmaktan mutluluk duyarım.” Scolari’nin sözlerinden sonra artık camia, bu sevdanın mutlu sonla bitmesini bekliyor.
Turacı bin pişman
Galatasaray’ın da teklif yaptığı başarılı defans oyuncusunun, FK Moskova ile imzaladığı mukavelenin geçersiz olması için büyük çaba harcadığı bildirildi. Başkanı değişen FK Moskova’dan izin isteyen Önder, Fenerbahçe’den sorununu çözmek için bir hafta süre aldı. Tecrübeli futbolcu, imzaladığı sözleşmeyi iptal ettiremezse, Fenerbahçe’nin teklifine rağmen Rusya Ligi’nde forma giymek zorunda kalacak.
Şimdi de Crouch
Fenerbahçe’nin İngiliz Liverpool takımında top koşturan Peter Crouch ile ilgilendiği ileri sürüldü. Liverpool’un satış listesine koyduğu futbolcu için Sarı-Lacivertliler’in devreye girdiği belirtildi. Fenerbahçe, bu oyuncuya daha önce de formasını giydirmek istemiş ancak İngiliz yetkililer satmaya yanaşmamıştı. 27 yaşında, 2 metrelik santrfor için temasların sürdüğü vurgulandı. Premier Lig’in en uzun boylu oyuncusu unvanını taşıyan Crouch 1981 yılında Ada’nın Macclesfield kentinde doğdu. Premier Lig ekiplerinden Aston Villa’ya 5 milyon paundluk bir transfer ücretiyle geldi. Villa’da 37 maçta 6 gol atan Crouch, 2004’te Southampton’a 2 milyon paunda transfer oldu. Southampton’un küme düşünce, 2005’te 7 milyon paunda Liverpool’a transfer olan 2.01’lik forvet, 115 resmi karşılaşmada 31 gol attı.
Kaynak: Akşam
Basında yer alan Fenerbahçe ile ilgili son transfer dedikoduları.
Crouch bence tam bizlik birisi ama anlaşılan futbolcu bence Sheva 2. si olacaksa Love.
KaF KeF
22.Mayıs.2007, 00:14
Allahım İnşAllah Zico Gider...:):D
uAmurat91
22.Mayıs.2007, 00:14
Shevchenko transferi bence çok zor, hatta imkansız. Halen daha Türkiye'yi düşündüğünü düşünmüyorum kendisinin..
Vagner Love'u almak zor olmaz F. Bahçe için, kendisi de kabul eder teklifi zaten..
Ancak anlamadığım nokta şu ; bu oyuncular kafa toplarında Kezman'dan daha etkili değiller veya daha üstün değiller. Bu ısrar nedir anlamıyorum ? Bunların yerine Crouch, Kanoute, Bianchi, Carew daha doğru tercih olabilirler..
goosfraba
22.Mayıs.2007, 00:21
Shevchenko transferi bence çok zor, hatta imkansız.
R. Carlos içinde öyle deniliyordu:icon_cool:
Halen daha Türkiye'yi düşündüğünü düşünmüyorum kendisinin..
Daha önce ne zaman düşündü ki?
Ancak anlamadığım nokta şu ; bu oyuncular kafa toplarında Kezman'dan daha etkili değiller veya daha üstün değiller. Bu ısrar nedir anlamıyorum ?
Kezman da kafa toplarında iyi, ama bir o kadar da güçsüz bir oyuncu. Adı geçen Love ve Sheva'dan daha çok güçsüz bir oyuncu. O yüzden bu oyuncular tercih ediliyor.
uAmurat91
22.Mayıs.2007, 00:23
" Halen daha " derken, şu anda düşünmeyeceğini kastetmiştim.. :)
Allahım İnşAllah Zico Gider...:):D
Gidicek gibi..
İnşallah iyi bi TD gelir...
Wesley Sneijder
22.Mayıs.2007, 01:02
Zico gidecek ve bence Türk bir TD gelecek. Bülent Uygun falan gelirse şaşırmayın.
KaF KeF
22.Mayıs.2007, 01:20
Rıdvan Dilmen gelsin...:p
Onurap
22.Mayıs.2007, 01:36
R. Carlos içinde öyle deniliyordu:icon_cool:
Sheva nın eşi gelmek istemiyor çocuklarının eğitimi için imkansız bu transfer.Sheva birazda kılıbık tabi :icon_biggrin:
a.arıcı-11
22.Mayıs.2007, 02:55
Zico giderse iyi olur çünkü gidip ligden düşen takımlara karşı bile çift ön libero tek forvet oynuyorduk ama bu sistem avrupada başarı getirdiğinden kimse sesini çıkarmıyordu tabi şampiyonluk gidince Aziz Yıldırım'ın tepesi attı.Fatura Zico'ya kesilebilir hemde tazminat falan ödemeyecek olmamız güzel.Bence eğer Zico ile devam etmezsek bizim beklentilerimizi karşılayacak tek adam Laudrup olur.Ben Scolari'ye karşıyım onunla Avrupda bu başarıyı tekrarlayamayız ve bu yıl kazandığımz başarı tesadüf kalır.
Eğer Benfica ile anlaşmadıysa Aziz Yıldırımın Laudrup'u alması zor olmaz kanımca.
Türk Teknik Direktör olmaz arkadaşlar.Bu gün Fatih Terim dışında hiç bir teknik adamımız Dünyaca ün salamamış bir adam o da gelmeyeceğine göre...
Burda anltamak istediğim Roberto Carlos,Alex,Lugano ve daha yeni yıldızlar alırsak bu oyuncular yıldız oyuncu kendisini idare edecek adamında yıldız olmasını ister.
BeeTLeJuiCe
22.Mayıs.2007, 03:11
Teknik Direktör alacaksak bence Rıdvan Dilmen gibi yada onun gibi birisi ile beraber çalışacak Yabancı Teknik Direktör getirmeliyiz.
Varonil
22.Mayıs.2007, 03:15
Scolari yalanları
21 Mayıs 2008 Çarşamba
Bugün tarihli pek çok gazetede kulübümüzün Brezilyalı teknik direktör Scolari ile anlaşma yolunda olduğu yazılmaktadır. Fanatik gazetesi 2002 yılından beri takımımızın başında görmek istediğimizi iddia ettiği Scolari için üçüncü kez girişimde bulunduğumuzu, bunun için de kendisine teklif götürdüğümüzü yazmaktadır. Takvim, Star, Fotogol, Vatan ve Fotospor gibi gazeteler de benzer şekildeki iddiaları bugün sayfalarına taşımışlardır. Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüz adı geçen teknik direktör ile ilgilenmemektedir.
Spor Kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bu demek oluyor ki t.d olarak düşünülen isim Scolari değil. :) Bence Zico kalmalı ,gidecekse de Laudrup vb. gibi başarıya aç bir hoca getirmeliyiz.
batuhanry
22.Mayıs.2007, 03:20
Laudrup'a sulanmayın ya :p
Sekopej
22.Mayıs.2007, 03:25
Zico ile anlaşma sağlanacak olsa haberi yalanlarlarken şu anda bir teknik direktörümüz var, Zico, bu nedenle başka bir teknik direktör söz konusu değildir derlerdi. Zico'nun Brezilya'da yaptığı açıklama da kafa karıştırıcı.
Aziz Yıldırım birşeyi bekliyor ama bakalım hayırlısı...
Onurap
22.Mayıs.2007, 03:31
Yönetim kararsız zico çokta para istiyor..Fb sitesinin sağı solu belli olmuyor :)
Jesus_FB
22.Mayıs.2007, 08:19
Bugün kombine aldım aldık işallah iyi transferler yaparlar :)
Universal
22.Mayıs.2007, 18:30
Tebrikler Tarık Bey. :) Telsim mi?
a.arıcı-11
22.Mayıs.2007, 20:32
Adriano Fener'e gelmek istiyor
Lig bitmeden ülkesine giderek Palmeiras'ın fizyoterapisti Petroni'yle çalışan Roberto Carlos, F.Bahçelileri heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. Carlos, Sao Paulo'da kiralık oynayan Adriano'nun F.Bahçe'ye gelmek istediğini söyledi. Yıldız futbolcuyla görüştüğünü belirten Carlos, "Adriano, İnter'e dönünce yedek kalacağını düşünüyor. Ama o oynamaya ve kendini tekrar kanıtlamaya kararlı. Bu nedenle F.Bahçe'yi istiyor. Benimle ve Alex'le oynamaya hazır. Zaten bir süredir F.Bahçe'yi yakından izliyor" dedi.
İnter'de yaşadığı sorunlar nedeniyle Kasım 2007'de Brezilya'nın Sao Paulo takımına kiralanan Adriano'nun sözleşmesi Haziran 2008'de bitiyor. Eski parlak günlerine dönme sinyalleri veren 26 yaşındaki golcü, önümüzdeki ay Arjantin ve Paraguay ile oynanacak maçlar için Brezilya Milli Takım kadrosuna da çağrıldı. Bu arada, Palmeiras fizyoterapisti Petroni, Carlos'un sakatlığı için "Fiziği çok güçlü. Tedavi süreci olumlu geçiyor. Tamamen iyileştiğinde eski Carlos olarak sahalara dönecek" şeklinde konuştu.
Adriano Kimdir?
Doğum tarihi: 17 Şubat 1982
Doğum yeri: Brezilya
Boy: 1.90 m
Kilo: 88 kg
Mevki: Forvet
Kariyeri: 204 maç / 83 gol
Milli takım: 41 maç / 27 gol
Başarıları:
Flamengo (Rio Şampiyonluğu 2000, 2001),
Brezilya Şampiyonlar Kupası (2001),
İnter (Serie A 2006, 2007),
İtalya Kupası (2005, 2006),
İtalya Süper Kupası (2005, 2006)
Brezilya (Copa America 2004),
Konfederasyon Kupası (2005)
Kişisel başarıları:
2004 Copa America: Gol krallığı,
2004 Konfederasyon Kupası: Altın Top
ÇAĞDAŞ DOĞAN-Fotomaç
Jesus_FB
22.Mayıs.2007, 21:25
Tebrikler Tarık Bey. :) Telsim mi?
evet bundan sonra Telsim K bloktayım beklerim :)
NisRoc
22.Mayıs.2007, 22:07
Zico bu gidişle gönderilecek heralde, istediği para primlerle falan 4-5 milyon Euro'yu buluyor yıllık, ama bakıcaz artık herhangi bir düşüş olursa kalabilir. Altayda oynayan stoper Eren ile ilgileniyormuşuz.
a.arıcı-11
23.Mayıs.2007, 00:54
Zico bu gidişle gönderilecek heralde, istediği para primlerle falan 4-5 milyon Euro'yu buluyor yıllık, ama bakıcaz artık herhangi bir düşüş olursa kalabilir. Altayda oynayan stoper Eren ile ilgileniyormuşuz.
O parayı dünyada anca Capello alıyo.Zici şımardı gibi biraz bakalım ne olacak.
TR.CaPTaiN
23.Mayıs.2007, 01:42
Aurelio, menacerinin "Fenerbahçe'de olmayacak" sözlerinin ardından kararını verdi. İşte kararı;
Aurelio, menacerinin "Önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de olmayacak" sözlerinin aksine, "Ben, burada Aurelio oldum ve kulübümü çok seviyorum" diye konuştu.
Devre arasında İspanya’nın Valencia takımı tarafından ısrarla istenmesine karşın, yönetimin gitmesine izin vermediği ve lig biterken, obsiyonunu kullanarak sözleşmesini uzattığı Mehmet Aurelio, menacerinin 'sözleşme geçersiz Aurelio seneye Fenerbahçe'de olmayacak' sözlerinin aksine takımında kalacağını kaydetti.
HEPSİ FENERBAHÇE SAYESİNDE
Bu noktaya Fenerbahçe sayesinde geldiğini ifade eden Sambacı, “Bunu kimse inkar edemez. Türk vatandaşı oldum, milli takıma seçildim. Bunların hepsi Fenerbahçe sayesinde oldu. Ailemle yıllardır Türkiye’de yaşıyoruz ve çok mutluyuz” dedi.
AKLI MİLLİ TAKIMDA
Kulübüyle sözleşmesinin devam ettiğini vurgulayan Aurelio, şunları söyledi: “Gönlüm hep takımımdan yana oldu ve bundan sonra da öyle olacak. Bir ara menacerim, İspanya’nın Valencia takımıyla görüşmeler yapmıştı ancak bu transfer gerçekleşmedi. Bu konuda fazla birşey söylemek istemiyorum. Şu andaki tek düşüncem, milli takımla Avrupa Şampiyonası Finalleri’nde başarılı olmak. Fenerbahçe olarak iyi bir sezon geçirdik ama sonu iyi bitmedi. Futbolda bunlar olağan şeyler.”
Fanatik
goosfraba
23.Mayıs.2007, 01:56
Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım, V.Manisasporlu Burak ve Selçuk'un transferi konusunda açıklamalarda bulundu.
22.5.2008
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Vestel Manisasporlu futbolcular Selçuk İnan ve Burak Yılmaz’ın transferi konusunda Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile aralarında herhangi bir pazarlık ya da benzeri bir konuşma geçmediğini açıkladı. Başkan Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün internet sitesi aracılıyla yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: "Basınımızda Vestel Manisasporlu Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ile ilgili olarak Trabzonspor Başkanı Sayın Sadri Şener’in beni aradığı ve aramızda yaptığımız görüşmede karşılıklı jestlerin yapıldığı ya da tekliflerin olduğu öne sürülmektedir. Sayın Şener beni aradı ve bu oyuncular ile ilgili olarak düşüncelerimizi sordu. Ben de bu oyuncuların bonservis bedellerinin yüksek olduğunu, o sebeple de herhangi bir girişimde bulunmadığımızı kendisine ilettim. Bunun dışında Sayın Başkan ile aramızda herhangi pazarlık ya da benzeri bir konuşma geçmemiştir."
fanatik
KaF KeF
23.Mayıs.2007, 02:01
iyi iyi..Buna Sevindim..Selçuk'u kesinlikle almalıyız..
mgokalparslan
23.Mayıs.2007, 02:07
arkadaşlar uefa nın resmi sitesinde zico ile chat vardı.az önce bitti.sorulardan biri zico nun kalıp kalmayacağı ile ilgiliydi.büyük olasılıkla ayrılacak.burada verdiği cevap var:
Moderator: Welcome to Talk Football Expert chat!
Moderator: Zico will be joining the chatroom in a few minutes.
Cenko43: Hi Zico. First and foremost, thank you for all that you have accomplished so far with Fenerbahçe? I think the one question on everyone's mind is, will you be staying with us? Please consider to do so, you have done a great job so far!!!
Zico: I think it will be hard for me to stay. Talks so far have not been the best. There are questions about my technical staff and I am a bit sad that the entire situation came up 15 days before the end of my contract. After two seasons there I thought they would have given me a bit more time.
Zico gidiyor.2006 sonrası yaşananlara geri dönüyoruz galiba.Euro 2008 biter biz hala T.D ararız.
Sekopej
23.Mayıs.2007, 02:10
Scolari yalanlamasında ayrılacağına inancım artmıştı. Kendi yaptığı açıklamalar da var. Sorunun sadece para olduğunu düşünmüyorum. Takımda kalacak ve gelecek oyuncuların tercihlerinde de anlaşmazlıklar var sanırım. Aziz Yıldırım Brezilyalı olmayan bir yıldız oyuncu alacağız demişti, Zico Brezilyalı istiyor olabilir.
Sadece para değil sorun kısaca. Bir de ayın 31'inde Mali Kongre var. Aziz Yıldırım'ın orada teknik direktör sorununu ve transferleri açıklığa kavuşturacağı söylentileri var. Bekleyelim bakalım.
a.arıcı-11
23.Mayıs.2007, 02:37
Zico Fenerbahçe daha mecaeraperest olabilmeli felan demiş şu ana NTV sporda konuşuluoyr zaten.Ayrıca;
Bugün tarihli Hürriyet, Yeni Şafak, Fotospor, Fanatik, Fotogol, Posta ve Takvim gazetelerinde kulübümüzün Scolari ile görüştüğü ve kendisini transfer edeceğimize dair haberler yer almaktadır. Söz konusu haberler yalandır. Kulübümüzün Sayın Zico ile görüşmeleri sürmektedir. Bu görüşmeler sonuçlanıncaya kadar da herhangi başka bir teknik direktör arayışımız ya da bu konuda herhangi bir teknik adamla temasımız yoktur. Basınımızın bu konuda her gün sayfalar dolusu yaptığı yalan ve dayanaksız haberlere taraftarlarımızın itibar etmemesini bekliyoruz. Zico ile görüşmeler sonuçlandığında gerekli açıklama yapılacaktır. Ayrıca Takvim Hürriyet ve Fotomaç gazeteleri Laudrup ile de temasımız olduğunu iddia etmektedirler. Fotogol Gazetesi de başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın Şampiyonlar Ligi Final müsabakasını izlemek için gittiği Moskova'da karşılaştığı Laudrup yüzyüze görüştüğünü de öne sürmektedir. Bu haberler de tamamen hayal ürünüdür.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Universal
23.Mayıs.2007, 02:43
evet bundan sonra Telsim K bloktayım beklerim :)
Bende gelecektim babam evde Digitürk var diyince kombine alamadım. :( Ama Şampiyonlar Ligi kombinesi çıkarırlarsa onu alacağım. Olmadı bütün Şampiyonlar Ligi maçlarında Telsimdeyim.
GeNç KaRTaL
23.Mayıs.2007, 02:49
Fenerbahçe yönetimi bence haberleri yalanlama olayına son vermeli.Zamanında R.Carlos'uda yalanladılar sonrada gidip aldılar.Bunun için bir manası olmuyor.Mesela Scoları haberleri yalanlanıyor ama taraftarın aklındaki soru işaretleri halen mevcut.Millet daha önce böyle olmuştu belki bu bir strateji olabilir diyor.
Bence Scolari gelirse takım adına iyi olabilir.Gerçi kulüp tecrübesi yok bildiğim kadarıyla,varsada azdır.Ama Fenerbahçe'deki Brezilya stili olması onun işini kolaylaştıracaktır ve bence Zico'dan daha tecrübeli bir hoca.Ligde Zico'nun düştüğü hataları tekrarlamayacaktır..
Varonil
23.Mayıs.2007, 03:51
Transferleri ve teknik direktör durumunu mutlaka en kısa sürede bitirmeliyiz. 2006 yazında transferde geç kaldığımız için Şampiyonlar Ligi'ni kaçırmıştık. Bu sefer kesinlikle aynısı olmamalı.
badimadi
23.Mayıs.2007, 04:01
Buradaki tüm haberler yalanladı..yani hepsi kolpa..biz görmekten yorulduk ve bıktık onlar yalanlamaktan ve yayınlamaktan bıkmadı
Universal
23.Mayıs.2007, 04:55
Zico, bugün UEFA'nın resmi internet sitesinde katıldığı chatte Fenerbahçe'de kalmamın çok zor olduğunu belirtmiş. Buradan çıkan sonuca göre Fenerbahçe ile yollar ayrılacak ama; Fenerbahçe'ye gelecek isim Scolari olacağı kesin gözü ile bakıyorum. Türkiye ve Avrupa medyasındada durmadan belirtilen bir konu. Scolari gelecekse doğru tercih olur. Ama sonuna kadar Zico ile davam.
Since-1907
23.Mayıs.2007, 04:57
Zico'nun kalması taraftarıyım kesinlikle..Ama eğer olumsuz bir durumda yollar ayrılsa bile gelen kişinin Scolari olacağını sanmıyorum( bende scolarinin gelmesini çok isterim.Ama öncelikle Zico!)
uAmurat91
23.Mayıs.2007, 04:58
Scolari ile ilgilenen başka kulüplerde var, Fenerbahçe için kesin demek yanlış olur..
GeNç KaRTaL
23.Mayıs.2007, 05:23
Yalnız Zico gidip Scolari gelirse şöyle bir problem söz konusu olacak:Scolari zaten takımı fazla tanımıyor.Portekiz milli takımıyla beraber olduğu için transferinin erken olmasıda söz konusu değil.Hatta Portekiz'in final potansiyelinide göz önünde bulundurursak iş iyice gecikebilir.Bu yüzden Fenerbahçe'ye uyum süreci felan derken sezon başı haybeye gidebilir Fenerbahçe'nin.Bu yüzden bence en iyi seçim Zico ile devam etmek.Heyecan aramanın lüzümu yok..
Universal
23.Mayıs.2007, 06:09
Yalnız Zico gidip Scolari gelirse şöyle bir problem söz konusu olacak:Scolari zaten takımı fazla tanımıyor.Portekiz milli takımıyla beraber olduğu için transferinin erken olmasıda söz konusu değil.Hatta Portekiz'in final potansiyelinide göz önünde bulundurursak iş iyice gecikebilir.Bu yüzden Fenerbahçe'ye uyum süreci felan derken sezon başı haybeye gidebilir Fenerbahçe'nin.Bu yüzden bence en iyi seçim Zico ile devam etmek.Heyecan aramanın lüzümu yok..
Bunlar eksileri ama; artılarıda mevcut. Zico'dan daha tecrübeli olduğu kesin. Tecrübesi zaten tartışılmaz. Oyuncu seçimlerinde ve oyuna müdahaleden Zico'dan daha iyidir.
Zico tabii ki ilk seçim olması gerekir. Zico iki yılda çok mesafe kat etti. Oyuncular çok seviyor. Marka olan bir teknik adam kalmasından yanayım. Ama Zico gidecekse Scoları gelmesini isterim.
GodfatheR
23.Mayıs.2007, 06:15
Hala Zico'nun kalacağını düşünenlerdenim.İpler kopma noktasına gelmiş olabilir ama EURO 2008 öncesi Zico'dan daha iyi bir teknik direktör bulmamız zor.Açıkçası konuşulan Laudroup'un da Zico'dan daha iyi olduğunu düşünmüyorum.
Since-1907
23.Mayıs.2007, 06:17
Zico'yla en azından istikrar için devam edilmeli niye beklenildiğini anlamış deilim Zico'da kalmak istiyor ama yönetim.. Bir bildiği vardır umarım..
Universal
23.Mayıs.2007, 06:20
Zico'yla en azından istikrar için devam edilmeli niye beklenildiğini anlamış deilim Zico'da kalmak istiyor ama yönetim.. Bir bildiği vardır umarım..
Ankaraspor maçında Kezman penaltıyı kaçırmasa veya Fenerbahçe son dakika golü yemeseydi o hafta sözleşme imzalanıyordu. Bu yüzden bekletildi. Hala bir iki puan için yönetim karamsar yaklaşıyor.
GodfatheR
23.Mayıs.2007, 06:24
Ankaraspor maçında Kezman penaltıyı kaçırmasa veya Fenerbahçe son dakika golü yemeseydi o hafta sözleşme imzalanıyordu. Bu yüzden bekletildi. Hala bir iki puan için yönetim karamsar yaklaşıyor.
O kadar olduğunu düşünmüyorum Batuhan abi bir penaltı için Zico'nun ipini çekeceklerine inanmıyorum.Vardır başkanın bir bildiği.
Universal
23.Mayıs.2007, 06:25
O kadar olduğunu düşünmüyorum Batuhan abi bir penaltı için Zico'nun ipini çekeceklerine inanmıyorum.Vardır başkanın bir bildiği.
Yönetim ve Zico şözleşme imzalayacaklarını açıklamıştı. Belki orada penaltı kaçmasından dolayı değilde, Zico'nun orada oyunu kontrol edip Kezman'a penaltı attırmasını engeleyemediği için karşı çıkanlar olabilir.
GodfatheR
23.Mayıs.2007, 06:31
Scolari gelicekse tamam gerçi o da çok geç gelir ama Zico ayarında biri gelicekse Zico ile devam edilmeli.Yoksa transfer edicek oyuncu bulamayacağız.Zaten bugün Zico transfer ile ilgili rapor yazdım dedi yani herşey hazır bir imzaya bakar.
Since-1907
23.Mayıs.2007, 06:34
Önce Zico ile anlaşılmalı sonra iç transferler bitirilmeli en son ihtiyaç olan mevkilere takviyeler yapılmalı ama şuan yönetimin ne yaptığını anlamış deilim.
a.arıcı-11
23.Mayıs.2007, 20:51
F.Bahçeliler yeni formanız hazır
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/5/7_213083_11.jpg
Fenerbahçe Yönetimi´nin, gizlice anlaştığı Vagner Love transferini, 1 hafta içinde resmi olarak açıklayacağı iddia edildi.
23.5.2008
Fenerbahçeliler’e müjde... Sarı- Lacivertliler’in CSKA Moskova’nın yıldızı Vagner Love ile Rusya’da gizlice anlaştığı ve kısa süre içinde bu transferi kamuoyuna duyuracağı iddia edildi. Yöneticilerin, prensip anlaşmasına vardıkları Brezilyalı ile ön sözleşme de imzaladıkları, ancak son günlerde çıkan haberler yüzünden transfere resmiyet kazandırmadıkları belirtildi. Love’un gece hayatına düşkün olduğu yazılmış, Real Madridli Robinho ile uygunsuz bir video görüntüsü ortaya çıkmıştı. Fenerbahçe Yönetimi’nin, bu dedikodular üzerine bir süre bekleme kararı aldığı, Sambacı’nın İstanbul’a gelişinin bu nedenle ertelendiği vurgulandı.
Kaynak:Fanatik
Bu resimde yayınlandıktan sonra Vagner Love'yi kesin olarak almıyoruz :D
Since-1907
23.Mayıs.2007, 20:53
daha dün yalanladılar yalan haber bence ..
BeeTLeJuiCe
23.Mayıs.2007, 20:55
Abi İnsan daha iyi resim yaparda inandırıcı olmaya çalışır :)
Bencede kesin almayız bu resimden sonra :D
a.arıcı-11
23.Mayıs.2007, 21:07
Aslında ben olsam Sarı-Beyaz formaya yazardım o daha hoş bence:D
Geçen sene Adriano içinde bu resmi koymuştu Fanatik ve sonu hüsranla bitmişti.
KaPaLı
23.Mayıs.2007, 21:12
Bu forma işini Photoshop pardon Fotomaç daha iyi yapıyo adamlar Feneriumda bile yapıyo formaları aştılar kendilerini :D
19_SeRDiNÇ_05
23.Mayıs.2007, 21:43
Fenerbahçe, Ankaraspor'un genç yıldızı Özer Hurmacı'nın transferi için mavi-beyazlı kulüple anlaşmaya vardı. İHA muhabirinin elde ettiği bilgiye göre, Özer Hurmacı gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek. Sarı-lacivertli kulübün Özer'in transferi için Ankaraspor ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin Ümit Milli Takım'la birlikte Fransa'da bulunan Özer'le anlaşmaya vardığı ve genç futbolcuyla Türkiye'ye dönüşünde sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Özer'in transferi için daha önce Ankaraspor ile Galatasaray anlaşmaya varmış, ancak iki kulüp arasında şartlar oluşmayınca transfer gerçekleşmemişti. 21 yaşındaki başarılı oyuncu orta sahada görev yapıyor.
23.05.2008
Kaynak : İHA
Universal
23.Mayıs.2007, 21:45
Özer Hurmacı transferi için çok iyi oldu. Tabii oynatılırsa yararını fark edeceğiz. Oynamadıkça yapılan bir transferlerin anlamı olmuyor. Hurmacı, Zinédine Zidane ve Edgar Davids'i örnek aldığını belirtti. Umarım onlardanda daha iyi bir oyuncu olabilir.
BeeTLeJuiCe
23.Mayıs.2007, 21:48
Sanki bunu ben daha önce forumda dile getirmiştim :)
Ankarasporlu yöneticilerin %90'lık gibi bir kesminin Fenerbahçe kombinesi bile olduğunu düşünürsek gayet normal bi olay. Galatasaray ile anlaşması gerçekleşmeyince bunun böyle olacağonı biliyordum.
Bakalım yalanlama gelecekmi. Haber gerçekmi.
Universal
23.Mayıs.2007, 21:51
Sanki bunu ben daha önce forumda dile getirmiştim :)
Ankarasporlu yöneticilerin %90'lık gibi bir kesminin Fenerbahçe kombinesi bile olduğunu düşünürsek gayet normal bi olay. Galatasaray ile anlaşması gerçekleşmeyince bunun böyle olacağonı biliyordum.
Bakalım yalanlama gelecekmi. Haber gerçekmi.
Ankaraspor'un başkanı zaten Fenerbahçe'li. Can ve Canan durumda kalmış bir başkan. Bu yüzden Fenerbahçe ile yapılan transfer görüşmeleri daha rahat olacaktır.
Yalan bir haber olsa bile artık yalanlama gelmesin. Yalanlamalardan sıkıldım. :)
Professeur
23.Mayıs.2007, 21:54
Eğer gerçek ise Özer çok kaliteli bir futbolcu bize kesin katkı sağlar.Galatasaray'a gittiği haberi gelince doğrusu üzülmüştüm, bize geliyorsa iyi olur.Ama bizde de ilk 11'e girmesi zor gözüküyor.Özer için yanlış tercih olur.
anilton
23.Mayıs.2007, 22:01
Özer çok iyi transfer oldu,doğruysa.Önlibero,ofansif o.saha,sağ-sol açık,kısaca o.sahanın her yerinde oynar...
Bence direk 11 oynayacak kapasitede bir futbolcu,zaten bunu gösterecektir.Kesinlikle Ali Bilgin falan değil,kimse yanılmasın...
KaPaLı
23.Mayıs.2007, 22:02
Bekliyodum Özer'in alınmasını. Geçen Amerika maçında izledim özer'i müthiş hareketler yaptı. Ankaraspor'un yöneticilerinin çoğu fenerbahçelidir zaten. Öyle diye maçlar kolay geçiyomu hayır. Bizi en çok zorlayan takımdır ankaraspor. Bu seneki maçı hatırlayın 90da 2-2 oldu biz belkide şampiyonluğu kaybettik o maçta
Universal
23.Mayıs.2007, 22:05
Bu akşam, Türkiye'nin İtalya ile maçı var eğer Özer orada forma giyerse izleme şansını bulacağız. Özer'i merak edenler var ise burada izleyebilir. Maçı Kanal gösterecek.
goosfraba
23.Mayıs.2007, 22:05
Özer Fenerbahçe'de iddiası!
Fenerbahçe'nin, daha önce Galatasaray'ın da gündeminde olan Ankaraspor'un genç yıldızı Özer Hurmacı'nın transferini bitirdiği iddia edildi! Sarı lacivertlilerin 21 yaşındaki futbolcunun transferi için mavi beyazlı kulüple anlaşmaya vardığı belirtildi..
İHA'nın haberine göre Özer Hurmacı gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek.
Sarı lacivertli kulübün Özer'in transferi için Ankaraspor ile anlaşma sağladığı iddia edildi.
Fenerbahçe'nin Ümit Milli Takım'la birlikte Fransa'da bulunan Özer'le anlaşmaya vardığı ve genç futbolcuyla Türkiye'ye dönüşünde sözleşme imzalayacağı kaydedildi.
Özer'in transferi için daha önce Ankaraspor ile Galatasaray anlaşmaya varmış, ancak iki kulüp arasında şartlar oluşmayınca transfer gerçekleşmemişti.
21 yaşındaki başarılı oyuncu orta sahada görev yapıyor.
--------------------------------------
Bu da ajansspor'un haberi
Professeur
23.Mayıs.2007, 22:21
Bu akşam, Türkiye'nin İtalya ile maçı var eğer Özer orada forma giyerse izleme şansını bulacağız. Özer'i merak edenler var ise burada izleyebilir. Maçı Kanal gösterecek.
Maçı hangi kanal veriyor Batu bir sakıncası yoksa isim alabilir miyim?İzlemek istiyorum da:)
BeeTLeJuiCe
23.Mayıs.2007, 22:23
Kanal 1 ve Eurosport2'de canlı olarak verilecek maç.
Eurosport varsa ordan izle ses daha iyi.
anilton
23.Mayıs.2007, 22:23
Maçı hangi kanal veriyor Batu bir sakıncası yoksa isim alabilir miyim?İzlemek istiyorum da:)
21:50'De Kanal 1'de...
Since-1907
23.Mayıs.2007, 22:28
İzleyelim bakalım Özer'i..Bana bu haber doğru gibi geldi nedense ..
YusufT
23.Mayıs.2007, 22:44
yalanci Ankaraspor, seni sevmem :D
Özer müthis transfer, tebrikler.
El Comandante
23.Mayıs.2007, 22:45
Hehe,Ankaraspor´a da bu yakisir.Sakin ola bu zihniyetten vazgecmesinler,böyle devam etsinler.Gercekleri herkes görüyor iste. ;)
Sekopej
23.Mayıs.2007, 22:56
Hehe,Ankaraspor´a da bu yakisir.Sakin ola bu zihniyetten vazgecmesinler,böyle devam etsinler.Gercekleri herkes görüyor iste. ;)
Ben bunu pek anlayamadım? Yanılmıyorsam Galatasaray resmen anlaşmamıştı ve bazı şartlar vardı anlaşma için. Emre ve Necati ile alakalı ama Necati İBB'ye gitti, Emre tekrar Galatasaray'a döndü. Bu durumda da önceden yapılmış bir anlaşma olsa bile gereksiz olur.
El Comandante
23.Mayıs.2007, 22:59
Ben bunu pek anlayamadım? Yanılmıyorsam Galatasaray resmen anlaşmamıştı ve bazı şartlar vardı anlaşma için. Emre ve Necati ile alakalı ama Necati İBB'ye gitti, Emre tekrar Galatasaray'a döndü. Bu durumda da önceden yapılmış bir anlaşma olsa bile gereksiz olur.
Abi ortada anlasilmayacak birsey yok.Yine Ankarasporun alicengiz oyunuyla karsi karsiyayiz.
Hatirlarsan Wederson olayinda da böyle olmustu.Bizden 2,75 m € + 2 futbolcu istemislerdi,biz cok istiyorlar diye vazgecmistik ve size 1 m € ya satmislardi Wederson´u.
Simdi yine ayni durum,sözde Özer icin gerekli parayi vermemisiz de,onlar satmaktan vazgecmisler de,simdi geliyorlar Fenere satiyorlar.
Ama iyiki gelmemis.Aydin Yilmaz aslanlar gibi dönüyor kulübe,Özer gercek mevkisi MC olan bir isim,yani bize gerek yok.Orada Topal,Ayhan,Linderoth,Baris gibi isimler var.
Benim burada sitem ettigim sey Ankarasporlu yöneticilerin ikiyüzlülügüdür.
PesimiSTyLa
23.Mayıs.2007, 23:09
Doğruysa transfer hayırlı olsun özer yetenekli bir isim. Ankaraspor a kızmamak lazım zaten baskanı fenerbahceli doğal olarak da özer i fenere vermek istemiş. Gerceklesmişse transfer iyi ve yetenekli bir ismi kadrosuna katmış olur fenerbahce. Burda suc fenerin degil sözünde durmayan ankaranın fenerli arkadaslar yanlış anlamasın...
a.arıcı-11
23.Mayıs.2007, 23:45
Bakalım gerçekmi yalanmı ama gerçekse iyi transfer ne diyelim.Hayırlısı olsun.
KaPaLı
23.Mayıs.2007, 23:46
Abi ortada anlasilmayacak birsey yok.Yine Ankarasporun alicengiz oyunuyla karsi karsiyayiz.
Hatirlarsan Wederson olayinda da böyle olmustu.Bizden 2,75 m € + 2 futbolcu istemislerdi,biz cok istiyorlar diye vazgecmistik ve size 1 m € ya satmislardi Wederson´u.
Simdi yine ayni durum,sözde Özer icin gerekli parayi vermemisiz de,onlar satmaktan vazgecmisler de,simdi geliyorlar Fenere satiyorlar.
Ama iyiki gelmemis.Aydin Yilmaz aslanlar gibi dönüyor kulübe,Özer gercek mevkisi MC olan bir isim,yani bize gerek yok.Orada Topal,Ayhan,Linderoth,Baris gibi isimler var.
Benim burada sitem ettigim sey Ankarasporlu yöneticilerin ikiyüzlülügüdür.
16 Mart 2008 11:13
Özer Hurmacı için Galasaray ödeme yapmayınca Ankaraspor transferden vazgeçti.
Maçtan önce açıkladı
Necati, Emre Aşık ve Orhan Ak’ın sezon başında Ankaraspor’a gönderildiği günlerde Sarı-Kırmızılı takım, Başkent’ten mutlu bir haberle dönmüştü... Geleceğin yıldızları arasında gösterilen Özer Hurmacı’yla anlaşmaya varıldığı ve genç oyuncunun sezon bitiminde takıma katılacağı açıklanmıştı... Ancak, Ankaraspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gökçek maçtan önce, başarılı futbolcuyu göndermeyeceklerini açıkladı. Dünkü karşılaşmada da forma giyen Özer’in transferi konusuna değinen Gökçek, “Futbolcumuzu göndermemeyi kararlaştırdık” ifadesini kullandı.
‘Sözlerini tutmadılar’
Yapılan anlaşmaya göre Galatasaray’ın, Özer’in transferi için kendilerine ilk yarı bitiminde ödeme yapması gerektiğini dile getiren Gökçek, “Galatasaray yönetimi, taahhüt ettiği gibi devre bitiminde bize herhangi bir para göndermedi. Özer, bizim için değerli bir oyuncu. Gelecekte kendisinden faydalanabileceğimizi düşünüyorum. Galatasaray, protokoldeki maddeleri yerine getirmedi. Yani sözünü tutmadı. Özer’i kesinlikle göndermeyeceğiz” diye konuştu. 15 kez Ümit Milli Takım forması giyen Özer Hurmacı, Süper Lig kariyerinde 53. maçına çıktı.
Bişey söylerken geçerliliğini bilerek söyleyin.
uAmurat91
23.Mayıs.2007, 23:50
Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye. Umarım Türk futbolunun yıldızlarından biri olacağını düşündüğümüz için yanılmayız.. :)
El Comandante
23.Mayıs.2007, 23:53
Bişey söylerken geçerliliğini bilerek söyleyin.
Sen de benden alinti yapacaksan,ne dedigimi iyi anla.
Yapılan anlaşmaya göre Galatasaray’ın, Özer’in transferi için kendilerine ilk yarı bitiminde ödeme yapması gerektiğini dile getiren Gökçek, “Galatasaray yönetimi, taahhüt ettiği gibi devre bitiminde bize herhangi bir para göndermedi. Özer, bizim için değerli bir oyuncu. Gelecekte kendisinden faydalanabileceğimizi düşünüyorum. Galatasaray, protokoldeki maddeleri yerine getirmedi. Yani sözünü tutmadı. Özer’i kesinlikle göndermeyeceğiz” diye konuştu. 15 kez Ümit Milli Takım forması giyen Özer Hurmacı, Süper Lig kariyerinde 53. maçına çıktı.
Ne diyor burada sayin Gökcek ? Özeri satmamak icin bahane arar gibi Galatasaray parayi ödemedi de,yok biz onu artik onu göndermeyiz falan.Ondan daha cok yararlanacagiz da falan.Hani ne oldu ? Fenere sattilar iste Özeri.
Wederson konusunda da böyleydi,oyuncumuzu satmayacaz demislerdi,ondan yararlanacaz demislerdi sonradan Fenere cok ucuz bir miktar karsiliginda satmislardi.Bosuna burada Ankarasporu kollamayin,hersey apacik ortada.
Burada ben Feneri degil,Ankaraspor yönetimini elestiriyorum.
uAmurat91
23.Mayıs.2007, 23:54
F.Bahçeliler yeni formanız hazır
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/5/7_213083_11.jpg
Fenerbahçe Yönetimi´nin, gizlice anlaştığı Vagner Love transferini, 1 hafta içinde resmi olarak açıklayacağı iddia edildi.
23.5.2008
Fenerbahçeliler’e müjde... Sarı- Lacivertliler’in CSKA Moskova’nın yıldızı Vagner Love ile Rusya’da gizlice anlaştığı ve kısa süre içinde bu transferi kamuoyuna duyuracağı iddia edildi. Yöneticilerin, prensip anlaşmasına vardıkları Brezilyalı ile ön sözleşme de imzaladıkları, ancak son günlerde çıkan haberler yüzünden transfere resmiyet kazandırmadıkları belirtildi. Love’un gece hayatına düşkün olduğu yazılmış, Real Madridli Robinho ile uygunsuz bir video görüntüsü ortaya çıkmıştı. Fenerbahçe Yönetimi’nin, bu dedikodular üzerine bir süre bekleme kararı aldığı, Sambacı’nın İstanbul’a gelişinin bu nedenle ertelendiği vurgulandı.
Bu resimde yayınlandıktan sonra Vagner Love'yi kesin olarak almıyoruz :D
Puhahaha, hayatımda bu kadar amatörce bir photoshop çalışması görmedim. Hiç inandırıcı değil..
KaPaLı
23.Mayıs.2007, 23:55
1 Takım eğer anlaştıysa ve parayı ödemiyosa o transfer İPTAL EDİLİR birazcık spordan anlayan birisi bile bunu bilebilir.
goosfraba
23.Mayıs.2007, 23:57
Yahu isteyen takım istediği oyuncusunu istediği takıma satabilir mi? satabilir. bu tartışmaya son verin.
a.arıcı-11
24.Mayıs.2007, 00:04
Sen de benden alinti yapacaksan,ne dedigimi iyi anla.
Ne diyor burada sayin Gökcek ? Özeri satmamak icin bahane arar gibi Galatasaray parayi ödemedi de,yok biz onu artik onu göndermeyiz falan.Ondan daha cok yararlanacagiz da falan.Hani ne oldu ? Fenere sattilar iste Özeri.
Wederson konusunda da böyleydi,oyuncumuzu satmayacaz demislerdi,ondan yararlanacaz demislerdi sonradan Fenere cok ucuz bir miktar karsiliginda satmislardi.Bosuna burada Ankarasporu kollamayin,hersey apacik ortada.
Burada ben Feneri degil,Ankaraspor yönetimini elestiriyorum.
Arkadaşım sende millete çatacak yer arıyorsun.Bir transferde eğer belirttiğin tarih içerisinde parayı ödemezsen transfer iptal olur.Bu kadar basit.Galatasaray bu hatayı hep yapıyor Ribery'nin de parasını ödememiş ve kaçan balık değil resmen balina olmuştu.Burda eleştireceğin Ankaraspor yönetimi değil transfer parasını zamanında ödemeyen Galatasaray yönetimine kızmalısın;)
Ayrıca anlamdaığım neden Vagner Love'a 11 numarayı verdiler 11 numara benim kardeşim vermem kimseye:D
King_Theoden
24.Mayıs.2007, 00:05
Ben bu haberlerin hiçbirine inanmıyor ve kaale almıyorum Futbolcu formayı giyip poz vermeden de inanmam gazeteler Tiraj için savuruyor habire, 2 güzide spor gazetemizin aynı gün yaptığı 2 haber
1-Lucescu Galatasaraya rest çekti
2- Gs Lucescu ile anlaştı
Bunun gibi bir dünya haber yok crespolar , basinaslar, Vagner Love ve sayamadığım bir dünya oyuncu o yüzden bence böyle şeyler için fazla ateşlenmeyin:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşım sende millete çatacak yer arıyorsun.Bir transferde eğer belirttiğin tarih içerisinde parayı ödemezsen transfer iptal olur.Bu kadar basit.Galatasaray bu hatayı hep yapıyor Ribery'nin de parasını ödememiş ve kaçan balık değil resmen balina olmuştu.Burda eleştireceğin Ankaraspor yönetimi değil transfer parasını zamanında ödemeyen Galatasaray yönetimine kızmalısın;)
Orada eksik düşünüyorsunuz bence ben ticaret yapan biri olsam ve Baranda sende bendeki aynı ürünü isteseniz ve Sana desem ki bu ürün 3 liradan aşağı olmaz senden sonra gidip bunu Barana 1 liraya satsam ne düşünürsün?
El Comandante
24.Mayıs.2007, 00:08
Ayrıca anlamdaığım neden Vagner Love'a 11 numarayı verdiler 11 numara benim kardeşim vermem kimseye:D
Yahu alakasi yok.Ben olayin etik olmadigini söylüyorum.Ankaraspor yönetimi ayni olayi 2.defa yapti,ayrica öyle sirf para mevzusundan transferin iptal olmadigi ortada.Ankaraspor yönetimi cikipta biz Özerden yillarca faydalanacagiz,Türk futboluna kazandiracagiz,kesinlikle satmayi düsünmüyoruz diyor,sonrasinda Fenerbahce´ye satiyor.Tarih yine tekerrür etti.Bu olay milletin gözünde Ankaraspor imajini zedeler,baskaninin durusunu zedeler.
uAmurat91
24.Mayıs.2007, 00:11
Melih Gökçek'tir, herşeyi yapar. Fazla takılmamak lazım..
Melekovic
24.Mayıs.2007, 00:26
Transfer bu olmuş bitmiş.Ben Özer'in üzerinde bile durmam.zaten Galatasaray'ın Türk oyunculara yönelmemesi lazım çünkü elinde bir maden var o madenin içindede Özer'den daha kaliteli oyuncular var.Düzeni oturttuk artık kaymağını yeme ve bundan tasarruf etme zamanı.
Fenerbahçe'nin bu sene öncelikle tam yerine oturacak bir santrafor transferi yapması gerekiyor.İsminden çok verimliğine bakarak transfer yapmalılar bu kez.Takımı çoştursun ismi zaten sonra duyulur.
Varonil
24.Mayıs.2007, 01:09
Bu kadar süredir kulüpten yalanlama gelmedi.:)Galiba Özer transferi hakikatten gerçek gibi. Kulübümüze hayırlısı olsun :)
GeNç KaRTaL
24.Mayıs.2007, 01:32
Özer transferi ciddi gibi.Herhalde Burak için çok para istenince vazgeçti yerine Özer'e yöneldi Fenerbahçe yönetimi.(2 sinin sağ kanatta oynamasından dolayı böyle bir düşüncedeyim)
Valla Özer potansiyeli olan yetenekli bir genç.Fenerbahçe'nin onu alternatif olarak aldığı ortada.Pek sanmıyorum ama inşallah Gökhan Gönül gibi formayı kapar ve hep yedekte oturarak çürümez..
Devre arasında Parma, Galatasaray ve Trabzonspor’un da istediği Ankarasporlu Özer Hurmacı Fenerbahçe ile anlaşmak üzere.
MARATON.COM.TR’nin yaptığı araştırma sonucu öğrendiği bilgilere göre Özer için geride kalan sezonu devre arasında bir araya gelen iki kulüp parasal konularda anlaşma sağlayamamıştı. Fenerbahçe’nin 1,5 milyon Euro’luk teklifine Ankaraspor “tamam” dememişti.
Ancak sezonun bitmesiyle transfer çalışmalarına hız veren sarı-lacivertli ekip fiyatta artış yaptı ve bu kez Özer için 2 milyon Euro önerdi.
NOT: İki kulübün bu konuda anlaşmak üzere olduğu ve %90 ihtimalle bu transferin gerçekleşeceği güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgiler arasında.
ÖZER HURMACI KİMDİR?
Özer Hurmacı , Ankaraspor'un Ümit Milli futbolcusudur . Sağ kanat ve Hücuma dönük ortasaha oyuncusu olan Özer ; yüksek top tekniği , atletik özellikleri ve oyun zekası ile Turkcell Süper Lig 2006-2007 Sezonunun en çok dikkat çeken oyuncuları arasında yer almıştır.
Özer için Ankara klübü 2007/2008 sezonu başında 1 yıl sonrası için Galatasaray ile anlaşmıştı . Ancak 2007/2008 sezonu arasında ödenmesi gereken parada sorun yaşanınca bu transfer gerçekleşmedi. Özer'in Ankaraspor ile 30.06.2009 tarihine kadar sözleşmesi bulunmakta.
Trabzonspor'un unutulmaz isimlerinden Lemi Çelik dayısı , Sadi Tekelioğlu ise eniştesidir.
Özer Hurmacı'nın kendisine Zinédine Zidane ve Edgar Davids'i örnek aldığı bilinmektedir . Olmak istediği futbolcu modelini " takımı defansif yönde rahatlatıp , ofansif yönde katkı sağlamak istiyorum " şeklinde açıklar. Oynadığı Takımlar Ankaraspor, Keçiörengücü(kiralık), KSV Baunatal
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
TR.CaPTaiN
24.Mayıs.2007, 02:27
Kanarya'da Peseiro sesleri !..
http://img381.imageshack.us/img381/6429/josepeseiroinaciorosa01gt9.jpg (http://imageshack.us)
Fenerbahçe ile Teknik Direktör Zico arasındaki bağlar tamamen kopuyor. Dün UEFA'nın resmi internet sitesine "Artık Fenerbahçe'yle devam etmem zor" diyen Brezilyalı hoca, bugün de Portekiz Basınına Benfica ile görüştüğünü doğruladı.
Portekiz'in "RECORD" gazetesine konuşan Zico, sözleşmesi sona eren her Teknik Direktör gibi kendisinin de başka kulüplerle görüşmelere başlamasında etik olarak bir yanlışlığın bulunmadığını belirterek, "Benfica Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden biri. Böyle bir kulüpte çalışmaktan gurur duyacağım" dedi.
Benficalı yönetici Rui Aguas'ın kendisini daha İstanbuldayken aradığını belirten Zico, birçok kulübün istemesine rağmen, tanıdığı isimlerden biri olan Aguas'tan dolayı Benfica'ya sıcak baktığını diye getirdi.
Zico bu açıklamaları yaparken, Sarı Lacivertli yöneticilerin de teknik direktör arayışlarına başladıkları ve Panathinaikosla yollarını ayıran Jose Peseiro'ya teklif götürdükleri iddia edildi.
Lig TV
GodfatheR
24.Mayıs.2007, 02:40
Az öne Ntv sporda izledim.Luxemburgo'nun Fenerbahçe'ye çok yakın olduğunu söyledi Galip Öztürk.
a.arıcı-11
24.Mayıs.2007, 02:48
Luxemburgo bence hayatımızın hatası olur.Luxemburgo geleceğine Türk Hoca gelsin daha iyi.
GodfatheR
24.Mayıs.2007, 02:54
Luxemburgo bence hayatımızın hatası olur.Luxemburgo geleceğine Türk Hoca gelsin daha iyi.
Neden:confused: Luxemburgo'nun çok iyi bir kariyeri var.Real Madrid,Brezilya milli takımı ve Brezilya liginin bir çok büyük kulübünü çalıştırmış ve başarılı olmuş bir teknik adam.
Onurap
24.Mayıs.2007, 02:57
Özer iyi bir futbolcu ama geçen seneki performansı bu sene yoktu açıkçası..
Varonil
24.Mayıs.2007, 02:58
Peseiro kim ya ? :confused: Luxemburgo gelirse Maldonado banko ilk 11'de olur.Bilmiyorum nasıl bir teknik adam, neler yapar Fenerbahçe'de.
Transferden önce teknik direktör sorununu halletmemiz lazım ..
a.arıcı-11
24.Mayıs.2007, 03:03
Neden:confused: Luxemburgo'nun çok iyi bir kariyeri var.Real Madrid,Brezilya milli takımı ve Brezilya liginin bir çok büyük kulübünü çalıştırmış ve başarılı olmuş bir teknik adam.
Zico her ne kadar Brezilyalıda olsa onları kayırmıyodu.Geçen sene Deivid'i klübeye mahkum etmişti,bir kaç önemli maçta Daum'un bile ceseret edemediği bir şekilde Alex'i oyunda almıştı falan...
Maldonado Luxemburgo'nun damadı,Alex manevi oğlu,Deivid Alex'in kankası bence bunlar gelmemesi için yeterli.Hem iyiy bir hoca olsaydı Real Madrid'den sonra gerisn geriye teeee Brezilyalara dönmez en azından ortalama bir kulpte olsa Avrupada tutunurdu.
Jesus_FB
24.Mayıs.2007, 03:05
Hiç aklım almıyor şu Zico ile anlaşılamamasına.
Sorunun ne olduğunu merak ediyorum tahminlerim arasında futbolcu seçimleri yatıyor muhtemelen yönetim maldonado, Deivid, Kezman ve Appiah'ı yollayıp yerlerine başka oyuncular almayı istiyor Zico'da hepsi olmasada bazı isimlere karşı çıkıyor karşılıklı restleşme yüzündende anlaşma zemini oluşamıyor.
Zico'nun gitmesine üzülürüm onun yerine gelicek teknik direktörün kısa sürede başarı sağlaması çok zor. Seneye şampiyonlar ligine katılmamız haline alınıcak kötü sonuçlar sonrasında aynı Chelsea taraftarının Mourinho'ya bağardığı gibi bizlerde Zico diye bağırabilirz.
GeNç KaRTaL
24.Mayıs.2007, 03:08
Zico Portekiz'den hangi takım için o takımın başında olmayı çok isterim demişti? Sporting'miydi?
Bu arada Pesserio falan bu kimdir? Basın bari sallıyorsun usturuplu salla..
KaF KeF
24.Mayıs.2007, 03:09
Eğer Doğruysa Özer Hayırlı OLsun...:)
enforcer
24.Mayıs.2007, 03:43
peseiro'nun geleceğini sanmam kendisinin adam akıllı bir kariyeri yok en azından zico'nun adı vardı..
peseiro panathinaikos'tan önce sporting'deymiş ve adam akıllı bi başarısı yok. takım olumlu görüntü çizememiş ve oyuncuları motive etmekte problemliymiş, bizim en çok sıkıntısını çektiğimiz olay da bu...
UlquioRRa
24.Mayıs.2007, 04:13
Zico Portekiz'den hangi takım için o takımın başında olmayı çok isterim demişti? Sporting'miydi?
Benfica için demiş.
Universal
24.Mayıs.2007, 06:54
Morinho'yu veya Sclolari gelmeyecekse Rıdvan Dilmen geslin. Oda olmuyorsa Şenol Çorlu olsun. Yerli bir teknik adam zamanı.
GodfatheR
24.Mayıs.2007, 06:58
Morinho'yu veya Sclolari gelmeyecekse Rıdvan Dilmen geslin. Oda olmuyorsa Şenol Çorlu olsun. Yerli bir teknik adam zamanı.
Rıdvan Dilmen'i çok istiyorum ben ama imkansız:(
Ilhan
24.Mayıs.2007, 06:59
Hiç aklım almıyor şu Zico ile anlaşılamamasına.
Sorunun ne olduğunu merak ediyorum tahminlerim arasında futbolcu seçimleri yatıyor muhtemelen yönetim maldonado, Deivid, Kezman ve Appiah'ı yollayıp yerlerine başka oyuncular almayı istiyor Zico'da hepsi olmasada bazı isimlere karşı çıkıyor karşılıklı restleşme yüzündende anlaşma zemini oluşamıyor.
Zico'nun gitmesine üzülürüm onun yerine gelicek teknik direktörün kısa sürede başarı sağlaması çok zor. Seneye şampiyonlar ligine katılmamız haline alınıcak kötü sonuçlar sonrasında aynı Chelsea taraftarının Mourinho'ya bağardığı gibi bizlerde Zico diye bağırabilirz.
Fenerbahçe'nin özellikle yabancı oyuncuları arasında Brezilyalıların çokluğu nedeniyle Zico çok rahattı. Ayrıca oyuncular da istekli oynuyorlardı. Zico'nun yerine gelecek hoca da Brezilyalı olmalı bence, kariyeri açısından Scolari bence doğru tercih olur.
GeNç KaRTaL
24.Mayıs.2007, 15:04
Benfica için demiş.
Yok bu transfer döneminde değildi.Çok daha önce söylemişti.
Wesley Sneijder
24.Mayıs.2007, 15:49
Cenko43: Hi Zico. First and foremost‚ thank you for all that you have accomplished so far with Fenerbahçe? I think the one question on everyone´s mind is‚ will you be staying with us? Please consider to do so‚ you have done a great job so far!!!
Zico: I think it will be hard for me to stay. Talks so far have not been the best. There are questions about my technical staff and I am a bit sad that the entire situation came up 15 days before the end of my contract. After two seasons there I thought they would have given me a bit more time.
Sgt Spurs: Do you believe in a quota system for foreign players?
Zico: Quota systems are good if you think of how the influx of foreigners dent the national team. England have put three teams in the Champions League semi-finals but the national team are not going to EURO 2008. There are too many foreign players around. I am in favour of freedom of movement etc‚ but there has to be some agreement between clubs and federations.
**if Chelsea: who was your childhood hero football-wise?
Zico: My childhood hero was Dida‚ a great player for Flamengo (the team I support) and Brazil. Pel was supposed to be his substitute in the 1958 World Cup. But my brothers‚ Edu and ****nes‚ were the ones I mirrored myself on when I was a teenager. Edu‚ by the way‚ has been working with me ever since I started as a coach. He is a precious observer of the game and the players.
pedro_slbenfica: Zico‚ as a player you were one of the world´s greatest. Not many players could stop you in your game. If you had to pick one player who gave you the hardest game in your playing career‚ who was he and what game was it in?
Zico: The hardest European opponent I have ever faced was Lothar Matthus‚ who could read the game and also knew how to play. But there was a Brazilian guy called Pintinho who always gave me nightmares. Both were loyal opponents. I have faced players who seemed to have been on the pitch just to kick me.
Sgt Spurs: Which current player is most like you?
Zico: I never liked comparisons. There are players with similar characteristics. Kak‚ for example‚ likes to go forward and perhaps is even faster than I was. But things have changed. Riquelme also reminds me of some stuff I used to do‚ like being around the strikers. Today this type of position is almost extinct...
MehmetBayrak: Lots of transfer rumors are going around in Turkey for Fenerbahçe. Several top class players like Andriy Shevchenko‚ Samuel Eto´o and Wagner Love are said to be in talks with Fenerbahçe. Do you think it is likely that such top class players will come to Istanbul?
Zico: I know nothing about transfers. I have written a report about the needs for the team‚ but we have not discussed anything.
ramis: hi mr zico...i would like to ask that when manchester united was playing against chelsea what were you thinking???....who was going to win?
Zico: The Champions League final was a better game than I expected. I think that Ronaldo´s goal made it more exciting. It was a very good game‚ but not as thrilling as Liverpool x Milan in 2005. Manchester United was one of the teams I reckoned since the start that could do it. They are a great side and did not have problems with injuries.
Zico: Chelsea could have won it. It all seemed to be in place for them. I remember that even when they were playing bad things managed to work out. Shame that they were so unfortunate yesterday.
Zico: About Terry´s shot‚ I think he slipped after kicking the ball‚ don´t really think that it mattered that much. Van de Sar slipped much more...
Önder S.: You are the fans´ favourite coach since you are an honest person and value the club´s history. So honestly‚ what do you think was the major problem in Fenerbahçe´s failure in Super Lig even though the team had the advantage before the Galatasaray game?
Zico: Fenerbahçe had problems at the start of the season with injuries and also had to mind the Champions League. We dropped many points in the first rounds and they cost us dear at the end. We also missed Carlos at the most important time of the season‚ he broke his leg. Appiah barely played in the season. But I am proud of what we achieved and there´s no shame in losing to Galatasaray.
ercazip: What do you think about the Turkish media?
Zico: The Turkish media are not so different. Perhaps they hype things up a bit more‚ even after actually having more access to the club. I didn´t have any problems out of the ordinary.
zafer77: do u believe that fenerbahçe has shown better performance than galatasaray when they won the uefa cup?
Zico: Zafer‚ I don´t remember Galatasaray´s run‚ but they did win. If we were talking about the same competition‚ perhaps we could compare. Fenerbahçe can be proud of what happened. We lost to one of the finalists of the Champions League.
BaTMaN_07: What´s the main weakness in Fenerbahçe football team at last year´s Champions League and Super League?
Zico: Fenerbahçe need more experience. The more you take part in big competitions‚ the more you learn. Perhaps the club should also think in a more adventurous way when playing away. But there is time to learn.
Sgt Spurs: Having played in one of the most stylistic international teams in the world to date‚ do you feel that modern day football lacks the fluency and creativity that yourself and the Brazil team of the 70´s and 80´s had?
Zico: Each era is different. Nowadays it is more difficult to play because of enhancements in physical fitness and increased physical contact. It´s not to say that in my time one could be careless in terms of shape‚ but a great player nowadays needs to be an athlete more than ever.
Sgt Spurs: Which current player would you most like to play alongside?
Zico: It would be great to have guys like Messi‚ Ronaldinho‚ Riquelme and Drogba by my side.
ismail.kls: You were one of the best players of your generation‚ what was your secret?
Zico: I had a gift for football but always worked on it. You have to practise everything everyday. There were times I would take 60 free-kicks in training sessions. Talent needs to be worked on.
**if Chelsea: who is the best manager in the world?
Zico: There are different styles of managing and coaching. I enjoy watching Manchester United‚ Roma‚ Arsenal. Their managers don´t always mind the result that much. You also have guys like Mourinho who is unemployed. Although I think this situation is mostly his choice.
Zico: It was a privilege to take part in the Champions League with Fenerbahçe. The passion of the fans in Turkey will always be good memories‚ although it sometimes gets out of control. I am grateful to Fenerbahçe for the experience of managing in Europe and I am happy with what I have done for the club. They can still do well with this mentality.
Zico: Thank you very much for your questions. It is a joy to have your work appreciated‚ although what happened this season was a collective merit. It´s important for Brazilian managers to do well in Europe. Take care.
Zico'nun söyleşisi...
Her026
24.Mayıs.2007, 15:57
Özer Hurmacı Galatasaray'la anlaşmadı mı? Transferi fm'de bitmiş.
BlackEagle19o3
24.Mayıs.2007, 16:26
Yok Gs ile kesin olarak anlaşmadı.Fm'deki ufak bir hata.O zamanlar sadece söz kesilmişti sanırım;)
Varonil
24.Mayıs.2007, 17:22
Aziz Yıldırım: "Zico ile sorun yok"
Fenerbahçe'de Brezilyalı teknik adamın açıklamalarının ardından kamuoyunda "Zico defteri kapandı" yorumları yapılırken, başkan Aziz Yıldırım'dan farklı bir yorum geldi. Başkan Aziz Yıldırım, tüm bunların aksine Zico ile aralarında ciddi bir problemin olmadığını, Brezilyalı teknik adamla görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
Yıldırım, "En geç Pazartesi günü Fenerbahçe'nin teknik direktör meselesi hallolmuş olur" diyerek medyanın özellikle transfer döneminde çekilmez hale geldiğini vurguladı.
Teknik direktör konusunda şu ana kadar Zico'nun dışında hiçbir görüşmelerinin olmadığını belirten başkan Yıldırım, "Şu anda gündemimizde sadece Zico var ve bir tek onunla görüşüyoruz. Dediğim gibi en geç Pazar akşamına kadar da bu işe nokta koymuş olabiliriz. Ortada dendiği gibi bir problem yok, her zamanki gibi olaylar çarpıtılıyor" dedi.
BAŞKAN YOĞUN MESAİYE BAŞLADI
Bu arada ligin ardından biraz da moral bozukluğu ile dinlenmeye geçen ve kulüpten uzak görünen Yıldırım dün yoğun mesaisine tekrar geri döndü. Başkan Yıldırım erken saatlerde kulüpteki yerini alıp mesaiye başlarken, akşam saatlerine doğru yöneticilerin de teker teker kulübe gelmesi Fenerbahçe'de hareketli saatlerin sinyalini verdi.
TEŞEKKÜR, DEVAM YA DA PESEİRO
Başkanın Zico ile devam etmek istemesi ancak bunun için belli şartlar sunmasının ardından ortaya bir çok farklı teknik adam ismi atılsa da Yıldırım'ın gönlünde Zico var. Yöneticilerin de "Zico defterini kapatmış değiliz" şeklindeki açıklamaları bu fikri destekliyor. Sonuç itibariyle Kanarya pazartesi ya da en geç salı günü Zico dosyasını ya kapatarak teşekkür edecek ya da Brezilyalı teknik adamla devam diyecek. Aksi halde F.Bahçe'nin listesindeki birinci adayı Panathinaikos'la yollarını ayıran Peseiro...
24.05.2008
Kaynak : Sabah
a.arıcı-11
24.Mayıs.2007, 17:28
Yöneticelir ve Aziz Yıldırım'ın kulüp binasına girmesi hareketliliğin başlamış olması demek bu güzel.Açıklamalarda usturuplu olmuş ama anlamadığım Dünya'da adammı kalmadı da bu Peseiro denen adamın ismi bizim takımla anılıyor.
Varonil
24.Mayıs.2007, 17:39
Yöneticelir ve Aziz Yıldırım'ın kulüp binasına girmesi hareketliliğin başlamış olması demek bu güzel.Açıklamalarda usturuplu olmuş ama anlamadığım Dünya'da adammı kalmadı da bu Peseiro denen adamın ismi bizim takımla anılıyor.
Kesinlikle, basın sallasın da biraz usturuplu sallasın yahu.Tek gözle görülür başarısı S.Lisbon'a UEFA'da final oynatması.Onun dışında Panatinhaikos'ta başarılı değildi,oyuncuları motive etmekte zorlanıyordu.Lakin bizim en sıkıntı çektiğimiz konuda bu.
Bunun dışında , Yönetimin açıklamaları gayet iyi umarım transfer ve teknik direktör sorununu en kısa zamanda çözeriz ..
Cyzio
24.Mayıs.2007, 17:51
Zico'nun kulüpte kalması taraftarıyım.Kimi kişilere göre eleştirilse de Fenerbahçe'de önemli başarılara imza attı.Giderse herşeye yeniden başlamak zorunda kalır FB..
GodfatheR
24.Mayıs.2007, 17:55
Zico ile iplerin kopmadığını daha önce söylemiştim ve buna çok sevindim.:)
a.arıcı-11
24.Mayıs.2007, 19:05
Sıradaki gelsin
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/5/7_213148_24FAN3VAGNER-B-Y933333.jpg
Ortega, Hooijdonk, Appiah, Ortega, R.Carlos... Her yıl ünlü bir yıldızın transferine alışan Fenerbahçeliler, yeni sezonun bombasını bekliyor.
24.5.2008
Gelenek haline geldi
Aziz Yıldırım döneminde her sene bir yıldız transferine alıştı Fenerbahçe’ye gönül verenler. Bir gün baktılar ki, Arjantin’in dünyaca ünlü yıldızı Ariel Ortega, Kanarya’ya imza atmak için İstanbul’da. Bir gün Hollandalı golcü Van Hooijdonk’un transferiyle havalara uçtular. Juventus’tan alınan Appiah’a, dünya futbolunun en ünlülerinden Nicolas Anelka katıldı bir dönem. Geçen sezonun başında ise bir başka dünya devi Roberto Carlos iniverdi İstanbul’a. Artık bir gelenek haline gelmişti dünyaca ünlü yıldız transferi.
‘Ronaldinho bile olur’
Öyle ki, bir ara, bu sezon Barcelona’da sorunlar yaşayan Ronaldinho’nun adı ortaya atılınca, “Bizim Başkan, bu transferi bitirir” diye güvenle dolaşmaya başladı taraftarlar. Yürekten inanıyorlardı bu dünyaca ünlü yıldızın alınacağına. Sezon bitince gözler, kulaklar Başkan Aziz Yıldırım’a çevrildi. Merak edilen, bu sezon hangi ünlüye Sarı-Lacivertli formanın giydirileceğiydi. Eto’o, Vagner Love, Kanoute... Önümüzdeki günlerde bu isimlerden biri havaalanına inerse, kimse şaşırmayacak.
ORTEGA
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/5/9_213149_24FAN3ORTEGA-B-Y280.jpg
ANELKA
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/5/12_213150_24FAN3ANELKA-B-Y280.jpg
HOOİJDONK
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/5/8_213151_24FAN3HOOJD-B-Y280.jpg
APPİAH
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/5/14_213152_24FAN3APPIAH-B-Y280.jpg
CARLOS
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/5/13_213153_24FAN3ROBERTO-B-Y280.jpg
Universal
24.Mayıs.2007, 19:34
Brezilya basını ve UEFA'nın resmi internet sitesine çarpıcı açıklamalar yapan Arthur Zico'nun Fenerbahçe'den ayrılıp ayrılmayacağı ya da yönetimin bu konudaki tutumu merak ediliyor.
http://www.sporx.com/images/1/29/2152_B_zico054.jpg
Her geçen gün hatta saat yeni gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de Brezilyalı teknik adamın açıklamalarının ardından kamuoyunda "Zico defteri kapandı" yorumları yapılırken, başkan Aziz Yıldırım'dan farklı bir yorum geldi. Başkan Aziz Yıldırım, tüm bunların aksine Zico ile aralarında ciddi bir problemin olmadığını, Brezilyalı teknik adamla görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
Başkan Aziz Yıldırım'ın bu açıklamasından sonra, sarı-Lacivertli yönetim Brezilyalı hocanın avukatı ile dün akşam geç saatlere kadar yaptığı görüşmenin ardından maddi konularda büyük ölçüde anlaşmaya vardı.
UEFA'nın resmi internet sitesinde "Kalmam zor" açıklaması yapan Arthur Zico'nun avukatı ile dün bir telefon görüşmesi yapan sarı lacivertli yönetim, Brezilyalı hocanın avukatına Zico ile yola devam etmek istediklerini söylediler.
Olumlu geçen ve maddi konularda büyük ölçüde anlaşan Fenerbahçe yönetimi ile Zico'nun arasında Brezilyalı hocanın yardımcıları konusunda sıkıntı yaşandığı ancak bu sorunun da çözüme yakın olduğu ifade edildi.
Fenerbahçe ile büyük ölçüde anlaşmaya varan Zico ile ilgili kesin karar ve resmi açıklamanın 2-3 gün içinde yapılacağı belirtildi. Brezilyalı hoca yapılacak son görüşmelerin ardından bir sürpriz olmaz ise gelecek sezon da sarı lacivertli takımın başında olacak.
Kaynak: Sporx
Fernando Gago
24.Mayıs.2007, 19:38
Kanoute'nin transferi çok büyük hata olur bence 4-5-1 sistemde kaybolur gider Kezman kadar bile olamaz ...
Universal
24.Mayıs.2007, 19:40
Kanoute'nin transferi çok büyük hata olur bence 4-5-1 sistemde kaybolur gider Kezman kadar bile olamaz ...
Fenerbahçe'nin seneye bu sistemle oynayacağını düşünmüyorum. Oynasa bile Kanoute uzun boyun avantajı ile Kezman ve Semih'den daha iyi kafa toplarına çıkabilir.
Fernando Gago
24.Mayıs.2007, 19:51
Fenerbahçe'nin seneye bu sistemle oynayacağını düşünmüyorum. Oynasa bile Kanoute uzun boyun avantajı ile Kezman ve Semih'den daha iyi kafa toplarına çıkabilir.
Alex olduğu sürece bu sistemde vazgeçmek zor . Kanoute'nin kafa topları tamamda yavaş ve pres yapmayan bir oyuncu Alex'in ara toplarına filanda hareketlenemez aradığımız oyuncu değil ancak yanına hızlı bir forvet alınırsa olur . . .
Her026
24.Mayıs.2007, 19:57
Bence Fenerin tam aradığı tip golcü Kanoute.Arkası dönük top alabilen,güçlü,hava hakimiyeti iyi,tsl standartlarına göre hızlı,sisteme en iyi uyan golcü.
a.arıcı-11
24.Mayıs.2007, 21:20
Alex olduğu sürece bu sistemde vazgeçmek zor . Kanoute'nin kafa topları tamamda yavaş ve pres yapmayan bir oyuncu Alex'in ara toplarına filanda hareketlenemez aradığımız oyuncu değil ancak yanına hızlı bir forvet alınırsa olur . . .
Deniz Türkiye'de bize karşı oynayan takımlar tek forvet bir kaleci ve 9 tane defansla oynuyor hangi ara top hareketlenmesi?
Dediğn olay Avrupa maçları için geçerli ama bence Kanoute Kezmandan daha yararlı olur.
YusufT
24.Mayıs.2007, 22:05
Kanoute Kezman'dan cok daha iyi ve tek forvetli sistemede harika sekilde uyar.
Fenerbahce yine 4-5-1 oynayacak gibi gelecek yil, eger Zico kalirsa tabi.
anilton
24.Mayıs.2007, 23:22
F.Bahçe Recep Biler'e talip!
Fenerbahçe'nin, şu anda Gençlerbirliği Oftaşspor kadrosunda yer alan eski kalecisi Recep Biler'e tekrar talip olduğu öğrenildi.
Turgutluspor'da forma giydiği dönemde yıldızı parlayan Recep Biler, büyük bir çıkışla buradan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Burada 4 sezon geçiren Recep, bir sezon İzmir ekibi Karşıyaka'da oynadıktan sonra tekrar Süper Lig'e dönüş yaparak Gençlerbirliği Oftaşspor'a transfer olmuştu.
Geçen sezon gösterdiği performans ile yılın gümüş kadrosuna seçilen Recep'e, eski takımı Fenerbahçe'den teklif geldiği öğrenildi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, yöneticilerle görüşerek Recep'e resmen talip olduğu ve bu oyuncunun transferiyle ilgili kendisinin bizzat ilgilendiği kaydedildi.
Ailesini ziyaret etmek üzere memleketi Turgutlu'ya gelen Recep, Fenerbahçe'den teklif aldığını doğrulayarak, "Şu an için Gençlerbirliği Oftaşspor ile sözleşmem devam ediyor. Ben profesyonel oyuncuyum.
Gelen teklifleri elbette değerlendireceğim, ancak önce kulübüm ile anlaşılması gerekir. Eski takımım Fenerbahçe'den gelen teklif benim için önemli. Serdar'ın ayrılması ile ortaya çıkan kaleci eksiğini benimle tamamlamak istiyorlar. Şartları gözden geçireceğim. Çünkü benim için en önemli konu oynamak. Yedek
kalmayı kesinlikle istemem" dedi.
24.05.2008
Kaynak : İHA
uAmurat91
24.Mayıs.2007, 23:25
Yıldız transfer edecez diye işe yaramayacak türde oyuncu alınması çok yanlış olur. F. Bahçe bunun peşinde anlaşılan. Hüsrana adım adım.. :)
GeNç KaRTaL
24.Mayıs.2007, 23:26
Fenerbahçe gibi bir takımın yedek kalecisi mi olmak yoksa Oftaş gibi orta klas bir takımda as kaleci mi olmak? Bakalım Recep hangisini seçecek.
Fenerbahçe'deyken Volkan'dan önce o parlamıştı.Sonrasında yediği hatalı gollerden mi sakatlıktan mı tam hatırlamıyorum ama Volkan ön plana çıkmıştı bi daha göz önünde olmamıştı.Bu sezon oftaş'ta iyi bir performans sergiledi..
uAmurat91
24.Mayıs.2007, 23:29
Fenerbahçe'nin Recep'e ihtiyacı yok ki. Volkan'ın arkasında bir Volkan daha var - oldukça yetenekli - , ayrıca genç kalecileri de var. Bunlardan faydalanabilir bana göre, kaleci transferine gerek yok..
GodfatheR
24.Mayıs.2007, 23:50
Recep'in Kadıköy'de Bjk'den yediği 2 hatalı gol sonrası onu bidaha Fb kalesinde görmemiştim:)
Addolorato
24.Mayıs.2007, 23:53
beğenmeyip sattığı futbolcuyu geri almak fenerin büyüklüğüne yakışmaz diye düşünüyorum
a.arıcı-11
25.Mayıs.2007, 00:48
Recep'e gerek yok bencede Volkan Babacan yedek kaleciliği iyi bir şekilde yürütebilr.
Varonil
25.Mayıs.2007, 01:47
Başkanımız FB TV’de
24 Mayıs 2008 Cumartesi
Başkanımız Aziz Yıldırım 2 Haziran 2008 Pazartesi günü saat 14.00'te FBTV'ye konuk olacak.Başkanımız canlı yayında FBTV Genel Müdürü İhsan Topaloğlu'nun sorularını yanıtlayacak.Başkanımız Aziz Yıldırım gündeme ilişkin konularda açıklamalarda bulunacak.
fenerbahce.org
Sabırsızlıkla bekliyoruz 2 Haziran'ı.Herhalde Başkan bu programda teknik direktörden transferlere kadar herşeyi basına ve kamuoyuna açıklayacak gibi.Hadi bakalım hayırlısı :)
goosfraba
25.Mayıs.2007, 02:03
Evet bu program da transferlere ilişkin konuları konuşacağı kesin. bakalım neleri açıklayacak.
badimadi
25.Mayıs.2007, 04:53
Sonunda yalan olmayan bir haber duyabileceğiz
GeNç KaRTaL
25.Mayıs.2007, 05:15
Zico ile ilgilendiği haberleri çıkan Benfica Valencia'nın eski hocası Quique Sanchez Flores ile anlaştı.Bu durum Zico'nun kalma olasılığını daha artırıyor..
goosfraba
25.Mayıs.2007, 09:35
Fener'den dev forvet atağı!
İtalya basını yazdı: 'Fiorentina, Gilardino için Fenerbahçe ile yarışıyor'
Forvet arayışı sürdüren Fenerbahçe Vagner Love ile büyük ölçüde anlaştı.. Ancak bir pürüz çıkması ihtimalini göz önünde bulunduran Fenerbahçe'li yöneticiler, Gilardino ile temaslarını artırdı..
Ancak Gilardino için Fiorentina'da devrede..
Gilardino’nun Parma’dan eski hocası ve şuanda Fiorentina'nın başında olan Casera Prandelli’yle tekrar bir araya geleceğinin öğrenilmesinden sonra Fiorentina bu transfere daha yakın gözüküyor.
Mor menekşeler Gilardino için Milan’a 8,5 Milyon Paund bonservis bedeli önerdi.
kaynak: http://spor.superonline.com/haber/2008/05/24/2325.html
goosfraba
25.Mayıs.2007, 09:41
R.Carlos'tan öneri!
Carlos Fener'e isim önerdi
Roberto Carlos, Sao Paulo'da kiralık oynayan Adriano'nun Fenerbahçe'ye gelmek istediğini söyledi.
Yıldız futbolcuyla görüştüğünü belirten Carlos, 'Adriano, İnter'e dönünce yedek kalacağını düşünüyor. Ama o oynamaya ve kendini tekrar kanıtlamaya kararlı. Bu nedenle F.Bahçe'yi istiyor. Benimle ve Alex'le oynamaya hazır. Zaten bir süredir F.Bahçe'yi yakından izliyor' dedi.
İnter'de yaşadığı sorunlar nedeniyle Kasım 2007'de Brezilya'nın Sao Paulo takımına kiralanan Adriano'nun sözleşmesi Haziran 2008'de bitiyor. Eski parlak günlerine dönme sinyalleri veren 26 yaşındaki golcü, önümüzdeki ay Arjantin ve Paraguay ile oynanacak maçlar için Brezilya Milli Takım kadrosuna da çağrıldı. Bu arada, Palmeiras fizyoterapisti Petroni, Carlos'un sakatlığı için 'Fiziği çok güçlü. Tedavi süreci olumlu geçiyor. Tamamen iyileştiğinde eski Carlos olarak sahalara dönecek" şeklinde konuştu.
kaynak : http://spor.superonline.com/haber/2008/05/22/2260.html
KaPaLı
25.Mayıs.2007, 10:42
Adriano zaten en sonunda bize gelecek. 2 senedir sürekli adriano'yu istiyoruz
a.arıcı-11
25.Mayıs.2007, 16:09
Sayısız zaferler yaşadığı Barcelona'dan ayrılma kararı alan Ronaldinho, bir İspanyol radyosuna yaptığı açıklamalarla olay yarattı.
25.5.2008
Sayısız zaferler yaşadığı Barcelona’dan ayrılma kararı alan Ronaldinho, bir İspanyol radyosuna yaptığı açıklamalarla olay yarattı. İslam dinine karşı bir sempatisi olduğunu söyleyen Brezilyalı yıldız, Suudi Arabistan’dan teklifler aldığını vurgularken şu yorumu yaptı: “Bir süredir İslam dini hakkında bilgi ediniyorum. Müslüman bir ülkeye gidersem hiç kimse şaşırmasın...” Sambacı, Milan’a kesinlikle gitmeyeceğini de vurguladı.
Bu yaşta Katar veya Dubai'ye falan gitmeyeceğine göre...
Fırtına Öncesi Sessizlik
Fenerbahçe'de fırtına işte bu tarihte kopacak... A Planı'nda Ronaldinho, Eto'o, Deco ve Ronaldo; B Planı'nda Shevchenko, Kanoute, Vagner Love ve Emerson var. Yönetim yarın düğmeye basacak...
25.5.2008
Kriz aşıldı ve...
Fırtına öncesi sessizlik... İşte bu deyiş, Fenerbahçe Kulübü’nün şu an içinde bulunduğu durumu birebir anlatıyor. Şampiyonluğu son haftada Galatasaray’a kaptıran Sarı-Lacivertliler, aslına bakılırsa, yaşanan şoku kısa sürede atlatmıştı. Çünkü Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları, hiç vakit kaybetmeden gelecek yılın çalışmalarına başlamış ve Dünyaca ünlü yıldızlarla direkt temasa geçmişti. Ancak teknik direktör Arthur Zico’da yaşanan kararsızlık, programın aksamasına neden oldu. Dün bu konuda atılan adımların ardından transfer için yeniden düğmeye basıldı.
Zico ve Carlos kozu
Her sezon bir süperstara Sarı-Lacivertli formayı giydiren Başkan Aziz Yıldırım, yine büyük oynuyor. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, idarecilerin elinde 4’er yıldızdan oluşan iki ayrı liste var. Fenerbahçe Yönetimi’nin A Planı’ndaki isimler göz kamaştırıcı: Ronaldinho, Eto’o, Deco (Barcelona) ve Ronaldo (Milan)... İlk bakışta bu transferlerin gerçekleşme ihtimali zor görünüyor, ancak Zico ile Roberto Carlos’un varlığı, Kanarya’nın en büyük kozu. Üstelik listedeki 4 isim de yeni sezona farklı takımlarda girmekte kararlı...
Sıcak saatler başlıyor
Fenerbahçe Yönetimi bu nedenle ilk etapta futbolcuların menacerleriyle temasa geçti. Oyuncu ikna edildiği an, kulübüyle pazarlıklara başlanacak. A Planı’nda olumlu yönde gelişme sağlanamazsa, hemen B Planı devreye sokulacak. Bu listedeki isimler de diğerlerinden çok farklı değil: Frederic Kanoute (Sevilla), Andriy Shevchenko (Chelsea), Vagner Love (CSKA Moskova) ve Emerson (Milan)... Sarı-Lacivertliler’de yarından itibaren sıcak saatler yaşanmaya başlanacak ve Yıldırım’ın İstanbul’a getireceği yeni Dünya yıldızları, kısa süre içinde netlik kazanacak.
Kaynak:FAnatik
nerazzuri
25.Mayıs.2007, 16:38
A.Arıcı-11
Sayısız zaferler yaşadığı Barcelona'dan ayrılma kararı alan Ronaldinho, bir İspanyol radyosuna yaptığı açıklamalarla olay yarattı.
25.5.2008
Sayısız zaferler yaşadığı Barcelona’dan ayrılma kararı alan Ronaldinho, bir İspanyol radyosuna yaptığı açıklamalarla olay yarattı. İslam dinine karşı bir sempatisi olduğunu söyleyen Brezilyalı yıldız, Suudi Arabistan’dan teklifler aldığını vurgularken şu yorumu yaptı: “Bir süredir İslam dini hakkında bilgi ediniyorum. Müslüman bir ülkeye gidersem hiç kimse şaşırmasın...” Sambacı, Milan’a kesinlikle gitmeyeceğini de vurguladı.
Bu yaşta Katar veya Dubai'ye falan gitmeyeceğine göre...
Ama alacağımız yıldız Brezilya'lı değil demişti başkanımız. Daha büyük bir yıldızsa C.r 7 olabilir :p
enforcer
25.Mayıs.2007, 16:56
yaa yönetim yalan haberlere kızdıkça millet daha da abartıyor... eskiden fanatik bu kadar yapmazdı şimdi o da işin suyunu çıkardı...
Varonil
25.Mayıs.2007, 17:13
Gilardino transferi olursa çok güzel olur. Ama kulüpten bir açıklama gelmedikçe hiçbir habere inanasım gelmiyor :) Adriano,Ronaldino veya Vagner Love'ı alacağımızı sanmıyorum. Serkan'ın da dediği gibi Başkan alacağımız yıldız Brezilyalı değil demişti diye sanıyorum.
Ilhan
25.Mayıs.2007, 17:38
Ronaldinho gelse olay olur, ancak yine de paradan çok şöhretli bir takımı tercih eder.
Ama alacağımız yıldız Brezilya'lı değil demişti başkanımız. Daha büyük bir yıldızsa C.r 7 olabilir :p
Belkide o Brezilyalı lafını vurgulamak için demiştir...
Ben brezilyalı bekliyorum.
a.arıcı-11
25.Mayıs.2007, 18:13
Arkadaşlar Aziz Yıldırm Brezilyalı olmayan dünya yıldızıyla sezon ortasında anlaştı şimdi Ronaldinho'nun bu durumu varken onunlada ilgileniyor olabilir.Fazla yıldız göz çıkarmaz hesabı:)
nerazzuri
25.Mayıs.2007, 18:43
Arkadaşlar Aziz Yıldırm Brezilyalı olmayan dünya yıldızıyla sezon ortasında anlaştı şimdi Ronaldinho'nun bu durumu varken onunlada ilgileniyor olabilir.Fazla yıldız göz çıkarmaz hesabı:)
Bütçemizin 2 yıldızı birden kaldıracağını sanmıyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aziz Yıldırım iki ismi bitirdi
Aziz Yıldırım, 2 Haziran'da FB TV'de çıkacağı programda bomba bir transfer açıklaması yapmak için girişimlere hız verdi.
Shevchenko'da büyük aşama kateden Sarı-Lacivertliler, Baptista'yı da bitirmek istiyor.
Dış transferde dünya yıldızlarıyla temasta olan Fenerbahçe, bombaları patlatmak için gün sayıyor. Chelsea'de forma giyen Andriy Shevchenko'nun transferinde büyük aşama kateden ve İngiliz yönetimiyle pazarlıkta mutlu sona yaklaşan Sarı-Lacivertliler'de yeni hedef Julio Baptista. Yönetim, daha önce de gündeme gelen R.Madrid'li futbolcu için somut adımlar atmaya hazırlanıyor.
KOLAYLIK YAPMASI İSTENECEK
Fenerbahçe yönetiminin, Baptista'nın menajeri Juan Figer'i İstanbul'a çağırdığı ve salı günü görüşme yapılacağı öğrenildi. Sarı-Lacivertliler'in, Alex, Lugano, Deivid ve Edu'nun menajerliğini de yapan Figer'den Baptista konusunda kolaylık isteyeceği gelen haberler arasında.
TÜM KOZLAR ELE GEÇİRİLECEK
Başkan Aziz Yıldırım'ın 2 Haziran'da Fenerbahçe TV'de çıkacağı programda bitmiş bir transferi açıklamak istediği ve bu nedenle Baptista konusunda girişimlerin hızlandığı öğrenildi. İlk olarak Brezilyalı yıldızla anlaşmak isteyen Sarı-Lacivertli yönetim, transferde kozları ele geçirdikten sonra Real Madrid'le masaya oturacak. İspanyol kulübü, Baptista'nın bonservisi için 15 milyon euro istiyor.
Cengo
25.Mayıs.2007, 21:48
Tam tersi tam aranılan oyuncu Kanoute.
Hem teknik hem de fiziği ile top saklayabilen, son vuruşları tek vuruş olara kda yapabilen bir pivot santrafor.
Semih pres yapmaz, Kezman harici ileride pres yapan yok Fenerbahçe'de, pres yapma zorunluluğu da yok.
Alex 30 metre ara pası mı atıyor santraforlara ki hareketlenemeyecek Kanoute? O kadar da değil..
Semih de hızlı değil, Semih nasıl alıyor ara paslarını?!
Fenerbahçe topla çok oynayarak geride riskli çok pas denemeleri ile rakibin üstünlüğünü kırmak ve ileride basmamanın dezavantajını geride çok top çevirerek top üstünlüğü ile rakibe konsantrastrasyon hatası yapmaya zorlamak ile avantaja çevirmek üzerine oynuyor.
Bu yüzden ileride pres yapılmış, yapılmamış farketmez, top geldiğinde pivo santrafor topa hakim olmak zorunda.
Kanoute tam aranılan isim, kazma uzunların yanında Kanoute superstar olur, teknik bir santrafor zira.
goosfraba
25.Mayıs.2007, 23:43
Camia ve taraftarlardan yükselen sesi dikkate alan Fenerbahçe Yönetimi´nin "Zico'yla devam" kararı aldığı, Brezilyalı hocayla birkaç gün içinde sözleşme yenileneceği ifade edildi.
Sorun yardımcıları
Yılan hikayesinde mutlu sona doğru. İki sezonda bir şampiyonluk, bir ikincilik elde etmesine, bu sene takımına Devler Ligi’nde çeyrek final oynatmasına karşın, takımın başında kalıp kalmayacağı belirsiz olan teknik direktör Zico, büyük olasılıkla önümüzdeki sezon da Fenerbahçe’yi çalıştıracak. Tecrübeli hoca konusunda uzun süredir kararsız olan yöneticiler, camianın ileri gelenleri ve taraftarın, “Kalmalı” yönündeki isteğini dikkate aldı.
Santana ‘in’, Edu ‘out’
Brezilyalı hocanın avukatıyla iki gündür telefon trafiğine giren yöneticiler, büyük oranda anlaşmaya vardı. Şu anda tek sorun, tecrübeli teknik adamın yardımcıları. Yönetim, Santana ve Edu’yla yolların ayrılmasını talep ederken, Zico onlarla çalışmaya devam etmek istiyor. Bu ikiliden Santana’nın takımda kalması koşuluyla anlaşmaya varılması bekleniyor. Birkaç gün içinde Zico ile nikah tazelenmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Fanatik
a.arıcı-11
26.Mayıs.2007, 00:51
Zico'yla anlaşacak olmamız iyi.Artık herşeye yeniden başlamamıza gerek kalmadı.
Addolorato
26.Mayıs.2007, 01:23
evet umarım zicoyla anlaşır fenerbahçe çünkü gerçekten zico iyi yerlere getirdi feneri
badimadi
26.Mayıs.2007, 06:01
evet umarım zicoyla anlaşır fenerbahçe çünkü gerçekten zico iyi yerlere getirdi feneri
Zico mu getirdi? O takımı yürüten alex..Tabikide ziconun payı var ama zicodan daha çok payı olan var diye düşünüyorum
aykut_gencfb
26.Mayıs.2007, 20:36
ronaldinhonun, "Kariyerimi müslüman bir ülkede sürdürebilirim" demeci doğruysa aziz başkan onu alır
a.arıcı-11
26.Mayıs.2007, 20:41
Zico mu getirdi? O takımı yürüten alex..Tabikide ziconun payı var ama zicodan daha çok payı olan var diye düşünüyorum
Alex bu sezon iyi performans gösterdi ama bunun nedeni Zico'dur.Neden diye sorarsan Zico bütün oyunculara sevgiyle yaklaşıyı ve bütün oyuncularla arasında bir bir bağ oluşturuyor.Neredeyse hiç oynamayan Can bile ben bu takımdan ayrılmam çok mutluyum diyor.
Ayrıca ben Ronaldinho'nun öyle bir cümle kurduğuna pek inanmıyorum İspanyol basınıda bizimki gibi zaten.Ama doğruysa Aziz başkan kimseye kaptırmaz onu:)
Varonil
26.Mayıs.2007, 23:29
Umarım bu sene sağlık ekibine de iyi takviyeler yaparız, malum geçen sene kim sakatlandıysa ondan hiç bir verim alamadık, hepsi sezonu kapattı. (Deniz,Appiah,Serdar,R.Carlos ..)
scar face
26.Mayıs.2007, 23:35
Evet asıl sorun sağlık ekibinde bence Pierre Arzuman ve ekibi cok hata yaptı bu sene:(
a.arıcı-11
26.Mayıs.2007, 23:58
Sağlık ekibinde gerçekten sorun var.Deniz sezon başında 3 haftalığına sakatlandı dediler adam bir sezon top oynayamadı.Appiah ne hallere geldi.Neyse bu konuda pek bir değişik olmaz kanımca.
Zico düğümü çözülüyor!
Fenerbahçe'de Teknik direktör Zico ile yola devam görüşü ağırlık kazandı. Sarı-Lacivertli yöneticilerin büyük bir bölümünün Brezilyalı hocanın kalması yönünde görüş belirttiği ve başkan Aziz Yıldırım da Zico'nun kalmasından yana tavır aldığı öğrenildi.
Fenerbahçe yönetiminin Zico'nun avukatıyla yapılacak son bir görüşmeden sonra yardımcı antrenör sorununu da çözerek sözleşmenin uzatılmasını gündeme getireceği ifade edildi.
Bundan önce yaptıgı her açıklamada Fenerbahçe'de mutlu oldugunu ve kalmak istedigini söyleyen Teknik Direktör Zico'nun da Fenerbahçe yönetiminin yeni sözleşmede sunacağı şartların çoğunu kabul ettiği belirtildi
MARQUEZ OLMAZSA LUGANO
Sarı-Lacivertlilerde teknik direktör konusunda bu gelişmeler yaşanırken, İtalyanın saygın gazetelerinden TUTTOSPORT Juventus'un Lugano ile ciddi şekilde ilgilendiğini yazdı.
Gazete haberinde İtalyan kulübünün Barcelona'dan Marques'i transfer etmek istediğini, o olmazsa Lugano'yu kesin olarak renklerine bağlayacaklarını iddia etti.
Lugano geçtiğimiz gün Brezilya basınına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ancak Avrupa'da daha güçlü bir takımlardan gelecek teklifleri de değerlendirmek istediğini belirtmişti
Universal
27.Mayıs.2007, 01:32
Zico değil, Daum getirdi. Bu takımı ilk kuran Daum'dur ve hala takımda Daum'un eseri vardır. Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final yaşadık; ama tek Zico'nun değil Daum'da katkısı vardır.
Zico ile anlaşılacağa benziyor. Hayırlı uğurlu olsun. Seneyede eğer 70 küsür puanla bitirirsek o zaman gönderilmesi gerekir.
KaF KeF
27.Mayıs.2007, 02:19
Böyle Bir İfade Kullanılmadı
Bugün tarihli Vatan Gazetesi'nde yer alan bir haberde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın "Öyle bir oyuncu getireceğim ki Carlos'u bile gölgede bırakacak" şeklinde sözleri olduğunu ancak buna rağmen hala herhangi bir oyuncu transferinin yapılmadığı belirtiliyor. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın bu şekilde bir söylemi kesinlikle olmamıştır. Bu haber yalandır.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
a.arıcı-11
27.Mayıs.2007, 02:36
Bugün tarihli Vatan Gazetesi'nde yer alan bir haberde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın "Öyle bir oyuncu getireceğim ki Carlos'u bile gölgede bırakacak" şeklinde sözleri olduğunu ancak buna rağmen hala herhangi bir oyuncu transferinin yapılmadığı belirtiliyor. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın bu şekilde bir söylemi kesinlikle olmamıştır. Bu haber yalandır.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Kulüp yine kendini yalanlıyor.Bu cümle aylardır gazetelerde ve ilk olarak Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'ün Aziz Yıldırmla yaptığı röportajda yer almıştı.Heralde anlaştığımız futbolcu yan çizdi yada Aziz Yıldırm 2 Haziranda patlatacak bombaları.
Kulüp yine kendini yalanlıyor.Bu cümle aylardır gazetelerde ve ilk olarak Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'ün Aziz Yıldırmla yaptığı röportajda yer almıştı.Heralde anlaştığımız futbolcu yan çizdi yada Aziz Yıldırm 2 Haziranda patlatacak bombaları.
Ben klübün transfer politikasından memnunum ama,
böyle her oyuncuyu yalanlayacaksak oooo işimiz var.
Adam gibi bi yazsınlar şununla şununla ilgileniyoruz diye.
Ne bekletiyorlar ki bizi. Sanki öğrenmeyecez hiç :D
NisRoc
27.Mayıs.2007, 05:14
Zico değil, Daum getirdi. Bu takımı ilk kuran Daum'dur ve hala takımda Daum'un eseri vardır. Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final yaşadık; ama tek Zico'nun değil Daum'da katkısı vardır.
Zico ile anlaşılacağa benziyor. Hayırlı uğurlu olsun. Seneyede eğer 70 küsür puanla bitirirsek o zaman gönderilmesi gerekir.
Bu takımı Daum'mu kurdu ? :)
Cengo
27.Mayıs.2007, 09:40
Camia ve taraftarlardan yükselen sesi dikkate alan Fenerbahçe Yönetimi´nin "Zico'yla devam" kararı aldığı, Brezilyalı hocayla birkaç gün içinde sözleşme yenileneceği ifade edildi.
Sorun yardımcıları
Yılan hikayesinde mutlu sona doğru. İki sezonda bir şampiyonluk, bir ikincilik elde etmesine, bu sene takımına Devler Ligi’nde çeyrek final oynatmasına karşın, takımın başında kalıp kalmayacağı belirsiz olan teknik direktör Zico, büyük olasılıkla önümüzdeki sezon da Fenerbahçe’yi çalıştıracak. Tecrübeli hoca konusunda uzun süredir kararsız olan yöneticiler, camianın ileri gelenleri ve taraftarın, “Kalmalı” yönündeki isteğini dikkate aldı.
Santana ‘in’, Edu ‘out’
Brezilyalı hocanın avukatıyla iki gündür telefon trafiğine giren yöneticiler, büyük oranda anlaşmaya vardı. Şu anda tek sorun, tecrübeli teknik adamın yardımcıları. Yönetim, Santana ve Edu’yla yolların ayrılmasını talep ederken, Zico onlarla çalışmaya devam etmek istiyor. Bu ikiliden Santana’nın takımda kalması koşuluyla anlaşmaya varılması bekleniyor. Birkaç gün içinde Zico ile nikah tazelenmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Fanatik
Ne alakası var, Santann'a 'yı kulüp çağırdı, Zico değil.
Ayrıca Edu Zico'nun kardeşidir muahu
Wesley Sneijder
27.Mayıs.2007, 14:23
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Hayallerin suya düştüğü an...
aykut_gencfb
27.Mayıs.2007, 19:23
gün gelir devran döner sheva fenere gelir:D benden slm olsun başkana
a.arıcı-11
27.Mayıs.2007, 21:25
Şov başlıyor
Yılın transfer bombasını patlatmaya hazırlanan sarı-lacivertli takım, İnter'in bir türlü satmaya yanaşmadığı sambacıyı kiralama yoluyla renklerine bağlayacak. Ayrıca Adriano dışında yapılan diğer transferler de haziran ayında tek tek açıklanacak
Transferde suskun görünmesine rağmen çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde yürüten F.Bahçe, eski gözağrısı Adriano için yeni bir formül üzerinde durmaya başladı. Kiralık oynadığı Sao Paulo'dan geçtiğimiz hafta gönderilen Adriano için yeniden harekete geçen sarı- lacivertli ekip, bu futbolcunun bonservisini elinde bulunduran İnter'in "Onu satmak istemiyoruz" demesi üzerine, kiralama seçeneğini devreye sokmaya karar verdi. İtalyan kulübünün bu öneriye sıcak bakacağı ve Adriano'yu bir yıllığına kiralık olarak F.Bahçe'ye vereceği konuşulmaya başlandı. Sarı-lacivertli yönetimin bu işi haziran ayında bitireceği ve hemen ardından diğer transferleri sonlandırmak için çalışmalarını hızlandırıp, taraftarlara art arda müjdeler vereceği bildirildi.
Adriano konusunda İtalya'da farklı olasılıklar üzerinde de duruluyor. İtalyan medyasına göre, İnter Başkanı Moratti, takımı şampiyon yapmasına rağmen teknik direktör Mancini'yi gönderip yerine Mourinho'yu getirecek. Mourinho da Chelsea'deki gözdesi Drogba'yı İnter'e transfer edecek. Bu durumda Adriano'nun İnter'de forma bulma şansı çok azalacak. Ayrıca Eto'o'nun "İnter'i istiyorum" demesi ve İtalyan kulübünün bu oyuncu için de harekete geçmesi, Adriano'nun oynama ihtimalini iyice düşürecek. İtalyan gazetecilere göre, Drogba veya Eto'o transferleri gerçekleşirse İnter, Adriano'yu F.Bahçe'ye sadece kiralamayı değil satmayı da düşünecek. Zico'nun çok istediği Adriano daha önce Carlos'a Fener'e gelmeye hazır olduğunu söylemişti.
Adriano KiMDiR?
Doğum tarihi: 17 Şubat 1982
Doğum yeri: Brezilya
Boy: 1.90 m
Kilo: 88 kg
Mevki: Forvet
Kariyeri: 204 maç / 83 gol
Milli takım: 41 maç / 27 gol
Başarıları: Flamengo (Rio
Şampiyonluğu 2000, 2001),
Brezilya Şampiyonlar Kupası
(2001), İnter (Serie A 2006,
2007), İtalya Kupası (2005,
2006), İtalya Süper Kupası
(2005, 2006) Brezilya (Copa
America 2004), Konfederasyon
Kupası (2005)
Kişisel başarıları: 2004 Copa America: Gol krallığı, 2004 Konfederasyon Kupası: Altın Top
Kaynak:Fotomaç:zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifSheva'dan ince mesaj
Chelsea'de son günlerini geçiren Shevchenko, transfer tekliflerini "Bir takıma sözüm var" diyerek kibarca geri çeviriyor. Bir süre önce İtalya ve Rus medyasının "Türkiye'ye gidecek" diye yazdığı Ukraynalı yıldızın, söz verdiği takımın F.Bahçe olma ihtimali üzerinde duruluyor. Sarı-lacivertli taraftarlar Shevchenko ile ilgili gelişmeleri merakla bekliyor.
Söz verdim
Ukraynalı futbolcu, "Söz verdiğim bir takım var" diyerek gelen transfer tekliflerini geri çeviriyor....
PROTOKOL MU VAR?
Yeni sezonda Kezman'ı gönderip forvetini iki yabancı golcüye teslim etmek isteyen F.Bahçe, Adriano ve Kanoute'nin yanı sıra Shevchenko ismini de gündemde tutuyor. Bazı iddialara göre, Ukraynalı golcü ile bir ön protokol bile yapıldı. Ancak Chelsea'de mutsuz bir sezon geçiren 31 yaşındaki yıldızın isteyeni şüphesiz ki sadece F.Bahçe değil. z
'O TAKIM F.BAHÇE'
Premier Lig'den birçok ekibin yanı sıra, Shevchenko'ya eski kulübü Milan da talip. Amerika'dan bile isteyeni olan Sheva, bu teklifleri "Söz verdiğim bir takım var" diyerek beklemeye alıyor. Şimdi akıllarda şu soru var: Shevchenko acaba teklifleri Fenerbahçe için mi bekletiyor? İngiliz, Rus ve İtalyan kaynakları bu sorunun cevabına "evet" diyor.
Kaynak:Fotomaç:zuhaha
Topuz aşkı dinmiyor
Fener, Mehmet Topuz'dan vazgeçmiyor. Sarı-lacivertli yönetim, aklı hâlâ Kadıköy'de olan yıldız için yeni bir girişim başlatma kararı aldı. Yönetimin, Kayserispor'a Mehmet'e karşılık bu kez daha iyi bir teklif sunacağı öğrenildi. Kayseri, Topuz'un sözleşmesini 1 yıl daha uzatmıştı.
Kaynak:Fotomaç
Evet Arkadaşlar Fotomaçtan bir günde 3 haber.Yaz sezonuyla beraber eski formlarına dönüyorlar:D
BeeTLeJuiCe
27.Mayıs.2007, 21:34
Maniche nereden çıktı?
İspanyol basını F.Bahçemizin Atletico Madrit'te oynayan Maniche için teklif yaptığımızı iddia etti
İspanyol spor gazetesi AS, Atletico Madrid takımından ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ''Maniche'' lakaplı Portekizli Nuno Ricardo Oliviera Riberiro'nun Fenerbahçe'den de teklif aldığını ama tercihinin İngiliz veye Fransız takımları olduğunu iddia etti. Atletico Madrid'de bekleneni veremeyen, kötü bir sezon geçiren ve teknik direktör Javier Aguirre ile de anlaşamayan orta saha oyuncusu Maniche, sezon ortasında İnter'e kiralanmıştı. İspanyol kulübü ile 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen satılacağı belirtilen Portekizli futbolcu için Atletico Madrid'in, en az Dinamo Moskova'dan alırken ödediği 8 milyon Avro'luk bonservis ücretini istediği ileri sürülüyor.
Bu arada Trabzonsor'dan Atletico Madrid'e gelen Fabiano Eller'de gidecek futbolcular arasında gösterilirken, eski takımı Brezilya'nın İnternacional de Portoalegre'ye döneceği iddia ediliyor.
Kaynak: AA
Kanoute'yi Zico istememiş
Fenerbahçe, Sevilla’nın golcüsü Kanoute ile geçen seneden bu yana temasta... Malili golcü için sezon başında Sevilla’ya teklif götüren Sarı-Lacivertli ekip, İspanyol kulübünden ve Kanoute’den olumlu yanıt almış ve transferi her konuda tamamlamıştı. 2007 yılında Afrika‘da yılın futbolcusu seçilen yıldız oyuncu, Kanarya’ya ‘evet’ derken Türkiye’nin Müslüman bir ülke oluşunu da göz önünde bulundurdu. Tek sorun ise Kanoute’nin eşiydi. Daha önce Türkiye’yi hiç görmediği için sorun çıkartan Kanoute’nin eşini de yönetim Türkiye’ye davet etme kararı aldı.
Zico’dan sürpriz çıkış
Transferin resmen bitmesi için geri sayıma geçilirken, beklenmedik bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Zico, dünyanın en zorlu liglerinden biri olan İspanya’da harikalar yaratan Kanoute’nin transferine onay vermedi. “Ben bu yola Deivid-Kezman ikilisiyle devam ederim” diyen Sambacı, yönetimin bütün planlarını bozdu. ‘Fenerbahçe’nin Kanoute aşkı’ bugünlerde yeniden gösterimde. Başarılı futbolcu Sevilla formasıyla Kadıköy’e çıktığı için artık Sarı-Lacivertli formaya daha da sıcak bakıyor. Ayrıca İstanbul hakkında ayrıntılı bilgi toplayan eşi de Türkiye’ye gelmek istiyor.
KaF KeF
27.Mayıs.2007, 22:34
Kanoute'yi Zico istememiş...:zuhaha
Buna ben gülmem,Kahkaha Atarım...
BeeTLeJuiCe
27.Mayıs.2007, 22:50
Vay uyanıklar!
Bir süredir yürüttüğü transfer görüşmelerinde mutlu sona çok yaklaşan Fenerbahçe dün iki futbolcudan gelen haberlerle adeta şok oldu. Sarı-Lacivertli yönetime haber gönderen Stephen Appiah ve Mateja Kezman, "Eğer takımda istenmiyorsak bonservisimizi verin. Yoksa Fenerbahçe forması giymeye devam edeceğiz" dedi. Bu gelişme, transferde bombaları patlatmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin planlarını alt üst etti.
KATKILARI YOK
Sakatlığı nedeniyle takıma hiçbir katkı yapmayan Appiah ve performansı bütün sezon boyunca sürekli eleştiri konusu olan Kezman'ı satarak yabancı kontenjanını açmak isteyen Sarı-Lacivertli yönetim, şimdi ne yapacağını kara kara düşünüyor. İki futbolcunun bonservislerinin kendilerine verilmesi, maddi olarak da Fenerbahçe'yi olumsuz etkileyecek.
SEFERBERLİK İLAN EDİLDİ
Yeni sezon için hazırlık çalışmalarının başlamasına az bir zaman kala kadrosunu şekillendirmek isteyen Fenerbahçe yönetimi bu soruna çözüm bulmak için seferberlik ilan etmiş durumda. Appiah ve Kezman'ın menajerlerinin hafta sonuna kadar yönetimle masaya oturması bekleniyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yabancı kontenjanında boşluk açtıktan sonra Türkiye'yi sarsacak iki transferi açıklaması bekleniyor.
Kaynak: Takvim
Lugano'ya talip var
Sarı-lacivertli takımın Uruguaylı defans oyuncusu Diego Lugano, İtalyan basınının gündeminden düşmüyor. Ülkenin önde gelen spor gazetelerinden Tuttosport, gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Juventus’un, Lugano’yu kadrosuna katmak istediğini yazdı.
Gazetenin ilk sayfasında, “Juventus’a defans için 3 isim” başlığı altında verilen haberde, ünlü İtalyan kulübünün, savunmasını güçlendirmek için Sampdoria’da forma giyen Hugo Campagnaro, Barcelona’lı Rafael Marquez veya Lugano’yu renklerine bağlayacağı kaydedildi.
Maldonado kalıyor
Yarım sezonda hayal kırıklığı yaratan Maldonado'nun Fenerbahçe'de kalacağı iddia edildi. Kulüpten gelen bilgilere göre, yönetim, Şilili yıldızın asıl performansını gelecek yıl göstereceğinden umutlu ve bu nedenle kadroda tutmayı planlıyor. Bunda Zico ve Alex'in görüşlerinin de önemli etkisi oldu. Bu arada Kezman ile Appiah'ın, bonservislerini istedikleri ama 'ret' yanıtı aldıkları öne sürüldü.
Kaynak: Sabah
Gelmeye dünden hazır
Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Vestel Manisaspor’un genç golcüsü Burak Yılmaz’ı renklerine bağlamak için bonservis bedelinin istediği rakama çekilmesini bekliyor.
Trabzonspor’un da talip olduğu genç futbolcunun tercihini sarı-lacivertli takımdan yana kullandığı ve Manisaspor’dan transferi için söz aldığı bildirildi.
Burak’ın menajerine Manisaspor ile bonservis konusunda anlaşma yapması için yetki veren Fenerbahçe yönetimi, bu bedelin istediği rakamlara inmesi halinde yıldız futbolcuyla masaya oturarak sözleşme imzalatacak.
Buda Dünün Haberi ama Bu başlıkta yer aldığını görmedim o yüzden ekleyim dedim.
Pierre Makaay'ı ikna etti
Sarı lacivertli yönetim, Feyenoord’da forma giyen 33 yaşındaki futbolcu için vatandaşı Pierre van Hooijdonk’tan yardım istedi. Hooijdonk’un ikna ettiği Makaay’ın kulübüyle pazarlıklara başlandı.
Yabancı transferi için dört koldan çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’nin gündemine yeni bir isim daha girdi. Daha önce Avrupa’nın birçok yıldızı ile temasa geçen sarı lacivertli yönetim, bu kez de Hollandalı 33 yaşındaki yıldız golcü Roy Makaay için kolları sıvadı. Geçtiğimiz yıl Bayern Münih’te oynayan, İtalyan santrfor Luca Toni’nin Alman kulübüne transfer olmasıyla ülkesine dönerek Feyenord’da forma giyen Makaay için sarı lacivertli takımın eski golcüsü Pierre van Hooijdonk’un devreye girdiği öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi ile iyi ilişkiler içerisinde bulunan Hollandalı Pierre van Hooijdonk’un vatandaşını ikna ettiği, sadece bonservis konusunda kulübü ile anlaşma yollarının arandığı ileri sürüldü.
1975 yılında doğan 1.88 metre boyundaki Roy Makaay, ülkesi Hollanda’nın Vitesse takımında forma giydikten sonra İspanya’da Tenerife ve Deportivo La Coruna takımlarında görev yapdı. Deportivo’da yıldızı parlayan Makaay, İspanyol takımının formasını giydiği 1999-2003 yılları arasında büyük başarılara imza attı.
2 yıllık sözleşmesi var
2002-03 sezonunda 22 golle "Avrupa Altın Ayakkabı" ödülünü alan Hollandalı golcü, 2003’te transfer olduğu Bayern Münih’te de ses getiren goller attı. 21 Ağustos 2006’da Bayern Münih’in Bundesliga’daki 3000’inci golünü Schalke 04 maçında kaydeden Roy Makaay, 7 Mart 2007’de Alman takımının forması altında Şampiyonlar Ligi tarihinin en erken golünü kaydetti. Makaay’ın maçın henüz 10.2’nci saniyede gol attığı maçta Bayern Münih, Real Madrid’i elemeyi başardı. Geçen yıl Feyenoord’a transfer olan Roy Makaay’ın Hollanda kulübüyle 2 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor.
ROY MAKAAY KİMDİR
ADI SOYADI: Roy Rudolphus Antonius Makaay
DOĞUM TARİHİ: 9 Mart 1975
ÜLKESİ: Hollanda
BOYU: 1.88 metre
KULÜPLERİ: 1995-97 Vitesse (109 maç, 42 gol), 1997-99 Tenerife (72 maç, 21 gol), 1999-2003 Deportivo (133 maç, 79 gol), 2003-07 B.Münih (129 maç, 78 gol), 2007- ... Feyenoord (28 maç, 13 gol), Hollanda Milli Takımı (43 maç, 6 gol)
Kaynak: Hürriyet
KaF KeF
27.Mayıs.2007, 22:58
Makaay yalanlandı..:)
NisRoc
27.Mayıs.2007, 23:39
Shevchenko'dan vazgeçebiliriz. Adriano ile görüşmeler sürüyor ancak Inter bırakmıyor.
a.arıcı-11
28.Mayıs.2007, 00:24
Shevchenko'dan vazgeçebiliriz. Adriano ile görüşmeler sürüyor ancak Inter bırakmıyor.
İnterde bir garip hem oynatmıyor hemde bırakmıyor yani ne seninle ne de sensiz diyor.
Wesley Sneijder
28.Mayıs.2007, 00:34
Makaay yetersiz olur ama Adriano Türkiye'de eski formuna dönebilir.
Universal
28.Mayıs.2007, 03:14
Transferler EURO 2008 sonrasına bıraklıyor. Büyük bir hata oyuncu fiyatları artacaktır. Sezon sonuna sarkacak sonra ve böylece sezona gene transfersiz başlayacaz. Uyum sorunu olacak ve yıllardır yaşadığmız eziyeti yaşayacağız.
Zico artık bu kadar süreden sonra kalacaktır. Zico yoksa başka kulübe çoktan gitmişti hiçbir kulüp bu kadar bekleme yapmaz. Elimizde teknik adamımız var bir sözleşme imzalatamadık.
Aurelio, Appiah, Kezman, Lugano gibi bir çok ismin sezon sonu sözleşmesi bitecek eğer kalacakalrsa şimdiden imzalamak gerekiyor. Sezon sonuna sarkarsa bu sefer bunlarda bedavaya gidecek. Son zamanlarda oyuncu satmıyoruz bedavaya veriyoruz.
Adriano, Makaay gibi isimler Fenerbahçe gelmeyecektir. Bana göre transfer beklemediğimiz bir isim olacak. Aziz Yıldırım Brezilya'lı olmayan bir dünya yıldızı aldığmızı altı ay önce itiraf etmiş. Hatta oyuncunun kendi gelmek istediğinide söylemişti. Bu oyunda Roberto Carlos gibi tanınmış bir isim. Bu ismi merak ediyorum.
Varonil
28.Mayıs.2007, 03:26
Artık somut adımlar atılması lazım transferde. Hazırlık kampına kadar mutlaka bitirmeliyiz. Hatta EURO 2008 sonrasına kalırsa, çok büyük bir hata olur bu.
Zico ile büyük ihtimalle sözleşme yenilenecek. Umarım yönetim en doğru olanı yapar.
NisRoc
28.Mayıs.2007, 03:44
Başkanın dünyaca ünlü Brezilya'lı olmayan dediği futbolcu Shevchenko.. Ama onu almıyacağız.. Bence Adriano veyahutta Kanoute ikilisinden biri gelecek, Vagner Love'u da Rus mafyasi bırakmıyor :p Aslında forvet hattı Adriano-Vagner olsa süper olur.. :)
Burak Duran
28.Mayıs.2007, 03:47
nisroc sende cok sey istiyorsun gibime geldi :D
NisRoc
28.Mayıs.2007, 04:01
Eh Fenerli olsan anlardın :) Özer Hurmacı ile de anlaşılmış bu arada..
Bordo61Mavi
28.Mayıs.2007, 04:17
Ozer Hurmaci ile Trabzonda anlasmis nasil oluyo :D
Sheriff
28.Mayıs.2007, 04:24
Başkanın dünyaca ünlü Brezilya'lı olmayan dediği futbolcu Shevchenko.. Ama onu almıyacağız.. Bence Adriano veyahutta Kanoute ikilisinden biri gelecek, Vagner Love'u da Rus mafyasi bırakmıyor :p Aslında forvet hattı Adriano-Vagner olsa süper olur.. :)
Bizim forvetimiz tek oyuncudan kurulu olduğu için taktik olarak böylr bir değişikliğe gidileceğini sanmıyorum.. Forvet için okadar çok isim geçiyorki herkesin kafası karışmış durumda sanırım..
NisRoc
28.Mayıs.2007, 08:55
Ozer Hurmaci ile Trabzonda anlasmis nasil oluyo :D
Anlaşabilir doğaldır :) Selçuk ve Burak'la da anlaşmıştık ama fiyatları artınca Trabzon'a kaldı :)
Bordo61Mavi
28.Mayıs.2007, 09:06
Anlaşabilir doğaldır :) Selçuk ve Burak'la da anlaşmıştık ama fiyatları artınca Trabzon'a kaldı :)
Fiyatlar artinca normalde Fenere kalmazmi :D
NisRoc
28.Mayıs.2007, 20:28
Fiyatlar artinca normalde Fenere kalmazmi :D
Hayır :) Değerlerinin üstünde fiyat istiyorlar.. Ts'de gazı almış durumda herkesi alıyor nasılsa :)
a.arıcı-11
28.Mayıs.2007, 20:39
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifGelin alın
Fotomaç'a konuşan menajer Rinaldi, "F.Bahçe, Adriano'yu istiyorsa bizimle görüşebilir ve bu transfer kolayca gerçekleşir. Çünkü koşullar çok uygun" dedi.
F.Bahçe, başkan Aziz Yıldırım'ın 2 Haziran'da FBTV'de yapacağı konuşma nedeniyle bu tarihe kadar en az bir transferi bitirmeye çalışırken, listedeki yıldızlardan Adriano'nun menajeri Gilmar Rinaldi çok önemli açıklamalarda bulundu. Fotomaç'ın sorularını yanıtlayan Rinaldi, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a açık çağrıda bulunarak "Adriano konusunda harekete geçmek için en uygun zaman. Transfer için koşullar çok müsait. Eğer F.Bahçe, Adriano'yu almak istiyorsa gelip bizimle görüşebilir ve bu transfer kolayca gerçekleşir" dedi.
Adriano'nun, bonservisini elinde bulunduran İnter'de forma giyme şansının çok az olduğunu açıkyürekli bir şekilde dile getiren menajer Rinaldi, "Biz Adriano için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Zico'nun onu çok istediğini biliyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse F.Bahçe, Adriano için de çok iyi bir seçenek olur. Çünkü F.Bahçe, Avrupa'da yükselme trendinde olan bir kulüp. Hedefleri var. Adriano da kendini tekrar kanıtlamak istiyor. Eğer transfer gerçekleşirse her iki taraf da bundan maksimum oranda fayda sağlar" ifadesini kullandı.
Kaynak:Fotomaç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Zico Gitti!!!
Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Zico'nun Sarı-Lacivertli takımdaki akıbeti en sonunda netlik kazandı. Önceki sezon takımı 100. yılında şampiyon yapan, bu sezon ise şampiyonluğu kıl payı ezeli rakibine kaptıran teknik direktör Zico'nun Sarı-Lacivertli takıma veda ettiği öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi'nin görüşmelerde gerekrli özveriyi göstermemesi ve konunun sürekli bilmece gibi havada kalması Brezilyaylı çalıştırıcıyı en sonunda çileden çıkarttı. Sambacı teknik direktörün bugün kulübe bir faks çektiği ve Fenerbahçe ile yola devam etmeyeceğini bildirdiği iddia edildi. Zico'nun özellikle Fenerbahçe Yönetimi'nin isteksiz tavrı ve yardımcıları konusunda yaşanan sıkıntılardan ötürü bu kararı aldığı belirtildi. Kararında maddi etkenlerin rol oynamadığını belirten Zico kararında 2 ana faktörün etkili olduğu belirtildi. Zico'nun bu faksından sonra harekete geçen Sarı-Lacivertli yönetimin başta Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Scolari olmak üzere İnter'den ayrılan Mancini ile dirsek temasında olduğu da sızan haberler arasında...
Kaynak:Mynet
Varonil
28.Mayıs.2007, 23:37
Yıldırım 2 transferi açıklayacak
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bu hafta içinde anlaşma yaptığı iki ünlü yabancı futbolcuyu açıklayacağı belirtildi.
Katıldığı bir cenaze töreninde, Fenerbahçe camiasının önde gelen bir ismine bu hafta içinde taraftarların merakla beklediği transfer haberlerini duyuracağını söyleyen Yıldırım, 2 Haziran Pazartesi günü de FBTV’de diğer konuları anlatacağını belirtti.
Milan devrede
Fenerbahçe Kulübü’ne sponsorluk da yapan bir kuruluşun sahibi olan kongre üyesine, iki yıldız oyuncuyla kesin anlaşmaya vardığını belirten Yıldırım, isimler hakkında soru gelmediği için açıklama yapmadı.
Bu arada Ukraynalı golcü Shevchenko’nun İtalyan Menajeri Oscar Domiane, Chelseali oyuncuyla Fenerbahçe’nin ilgilendiğini doğruladı. Kulübünden ayrılmak istediğini ve verdiği beyanatlarda Türkiye’de oynayacağını duyuran Şeva’nın menajeri, bu oyuncuya Milan’ın da teklif yaptığını ifade etti.
28.05.2008
Kaynak : Milliyet
2 Haziran'ı sabırsızlıkla bekliyoruz. :)
KaF KeF
28.Mayıs.2007, 23:46
Bugün tarihli pek çok gazetede Portekizli oyuncu Maniche'yi transfer etme çabası içinde olduğumuz yazılmaktadır. Bazı gazeteler haberi yabancı basına dayandırarak vermekte, bazıları ise görüşmelerin başladığını iddia etmektedir.
Bu haberlerin hiç bir doğruluk payı yoktur. Kulübümüz adı geçen oyuncu ile ilgilenmemektedir. İddia edildiği gibi de kendisiyle bir pazarlığımız da yoktur.
Spor kamuoyunun dikkatine sunulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Sözleşme hazırlanıyor
Yönetimimiz, pazarlıkların sürdüğü Zico'nun mukavelesini hazırlamaya başladı. 1+1 yıllık sözleşmede, senelik ücretin 2 milyon euro olduğu belirtildi
Fenerbahçe'de, yöneticilerin büyük bölümünün, teknik direktör Zico ile yola devam edilmesi yönünde görüş bildirmesinin ardından Brezilyalı hocanın avukatı ile pazarlıklar hız kazandı. Şu anda karşılıklı fakslarla talepler, öneriler, koşullar öne sürülüyor. Fakat diğer taraftan da kulüpte Zico'nun yeni sözleşmesinin hazırlanmaya başladığı öğrenildi. Buna göre Brezilyalı teknik adamla, bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllık mukavele ön görülüyor. Ayrıca senelik ücret de 2 milyon euro düzeyinde olacak. Buna yadımcıların ücreti de dahil... Üzerinde anlaşma sağlanan maddeler oldukça bu mukaveleye eklenecek. Sözleşmenin hazırlanmaya başlamış olması, Fenerbahçe'nin Zico ile devam edeceğinin neredeyse kesinleştiği şeklinde yorumlandı.
YARDIMCILARDA PÜRÜZ
Ancak Zico'nun daha önce dile getirdiği teknik ekipteki sorunlar henüz giderilemedi. Fenerbahçe yönetiminin, Brezilyalı hocadan yardımcı antrenörlerini değiştirmesini ya da takviye etmesini istiyor. Zico ise buna şimdilik direnmeye çalışıyor. Ayrıca gündeme gelen tam yetkili menajer fikrine başkan Aziz Yıldırım'ın sıcak bakmadığı da gelen haberler arasında.
Kaynak: Sabah
Wesley Sneijder
29.Mayıs.2007, 00:33
Zico'ya sezon bitmeden kontrat önerselerdi keşke.
JoseMaurinho
29.Mayıs.2007, 01:38
Ah ulan aziz baba İnter'den önce davranıp Mourinho'ya kontrat önerseydiya :D
fmsmyrna
29.Mayıs.2007, 02:12
Bence bu yalanlamalar için ayrı bir site açalım transferyalanla.org :D hiç usanmadan yalanlıyoruz basında hiç usanmadan yazıyor
goosfraba
29.Mayıs.2007, 03:29
Ve Zico devri bitti!
http://img.mynet.com/spr2/Zico11_ozel.jpg
MYNET SPOR SERVİSİ --ÖZEL--
Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Zico'nun Sarı-Lacivertli takımdaki akıbeti en sonunda netlik kazandı. Önceki sezon takımı 100. yılında şampiyon yapan, bu sezon ise şampiyonluğu kıl payı ezeli rakibine kaptıran teknik direktör Zico'nun Sarı-Lacivertli takıma veda ettiği öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi'nin görüşmelerde gerekrli özveriyi göstermemesi ve konunun sürekli bilmece gibi havada kalması Brezilyaylı çalıştırıcıyı en sonunda çileden çıkarttı. Sambacı teknik direktörün bugün kulübe bir faks çektiği ve Fenerbahçe ile yola devam etmeyeceğini bildirdiği iddia edildi. Zico'nun özellikle Fenerbahçe Yönetimi'nin isteksiz tavrı ve yardımcıları konusunda yaşanan sıkıntılardan ötürü bu kararı aldığı belirtildi. Kararında maddi etkenlerin rol oynamadığını belirten Zico kararında 2 ana faktörün etkili olduğu belirtildi. Zico'nun bu faksından sonra harekete geçen Sarı-Lacivertli yönetimin başta Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Scolari olmak üzere İnter'den ayrılan Mancini ile dirsek temasında olduğu da sızan haberler arasında...
nerazzuri
29.Mayıs.2007, 05:06
Fenerbahçe uzun süredir gündeminine yer alan Sevillalı golcü futbolcu Kanoute ile söz kesti...
Bonservisi için 7 milyon euro karşılığında Sevilla ile anlaşan sarı-lacivertliler, Malili forvet ile de senelik 3 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme için söz kesti.
Kezman problemi aşılırsa Kanoute pazartesi günü resmi olarak açıklanacak
F.Bahçe'de büyük gün 2 Haziran. Sarı-lacivertli renklere gönül verenler başkan Aziz Yıldırım'ın FBTV'den yapacağı açıklamaları sabırsızlıkla beklerken adı Brezilyalı Wagner Love, Ronaldinho, Ukraynalı Shevchenko gibi dünyaca ünlü yıldızlarla anılan F.Bahçe'nin, Sevilla'da forma giyen Frederic Kanoute ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.
İngiltere'den de bir çok kulübün istediği Malili golcü, sarı-lacivertli kulüple yaptığı görüşmeler sonunda yıllık 3 milyon euroya 'evet' deyince bu transferdeki tüm pürüzler giderildi.
İnternetspor.com
a.arıcı-11
29.Mayıs.2007, 17:18
Emre Belözoğlu F.Bahçe'de
Başkan Yıldırım, 2 Haziran'da Belözoğlu'nun transferini açıklayacak İngiliz ekibine 7, milli futbolcuya ise yıllık 3.5 milyon euro verilecek.
Emre tamam
Başkan Yıldırım, 2 Haziran'da Belözoğlu'nun transferini açıklayacak İngiliz ekibine 7, milli futbolcuya ise yıllık 3.5 milyon euro verilecek.
Yabancı transferinde sorunları aşamayan F.Bahçe, yılın bombasını patlattı. Newcastle'da oynayan Emre Belözoğlu ile anlaşıldı. Milli oyuncunun menajeri Ahmet Bulut da bu anlaşmayı doğrularken, sarı-lacivertli ekibe Emre'nin 10 milyon 500 bin euro'ya mal olduğu belirtiliyor. Kıyasıya yaşanan pazarlık sonrasında İngiliz ekibinin 7 milyon euro bonservis karşısında ikna edildiği, Emre Belözoğlu'na ise yıllık 3.5 milyon euro verileceği belirtildi.
Yıldırım açıklayacak
Başkan Aziz Yıldırım'ın yıllardır almak için uğraştığı Emre Belözoğlu'nun transferini 2 Haziran'da FBTV'de yapacağı konuşmada açıklayacağı belirtiliyor. Prensip anlaşmasının Milli Takım kampında yapıldığı, resmi imzanın ise "2008 öncesinde Milli Takım'ın havası bozulmasın" denilerek şampiyona sonrasına bırakıldığı öğrenildi. Transferi öğrenen G.Saray yönetiminin işi bozmak için çaba sarf ettiği de belirtiliyor.
Beni isteyen takım çok
Katar ve Rusya'ya gitmeyeceğini açıklayan Kezman, "Niyetim F.Bahçe'ye zorluk çıkarmak değil. Sözleşmem sürüyor, kalmak istiyorum. Gönderileceksem de bonservisimde indirim yapılmalı" diye konuştu. Sırp oyuncu, "Hollanda, İngiltere, İtalya ve Almanya'dan teklifler aldım. Parlak bir sezon geçirmediğimi biliyorum. Katar'a gidecek kadar yaşlı değilim. Avrupa'da göz önünde olmak istiyorum. Bana kimse, 'Seni istemiyoruz' demedi. Şu anda F.Bahçe ile yola devam ediyorum" dedi.
Şeytan üçgeni kurulacak
Yeni sezonda Avrupa'nın en etkili forvet hattını oluşturmak isteyen F.Bahçebir değil iki süper golcü birden alacak. Listede Kanoute, Shevchenko ve Adriano var
Bu üç dünya yıldızından ikisinin transferi için seferberlik ilan edildi. Plana göre, forvette iki yeni golcü ve onların arkasında Alex olmak üzere 'şeytan üçgeni' kurulacak
F.Bahçe camiası, başkan Aziz Yıldırım'ın 2 Haziran'da yapacağı transfer açıklamalarını heyecan içinde beklerken, kulüpten sızan bilgilere göre, sarı-lacivertli ekip bir değil iki yabancı golcü birden alacak. Forvet listesinin ilk üç sırasında Kanoute, Shevchenko, Adriano gibi dünya yıldızlarının bulunduğu F.Bahçe tüm planlarını bu üç isimden ikisini birden transfer ederek, Avrupa'nın en etkili forvet hattını oluşturmak üzerine oluşturdu.
Başkan Aziz Yıldırım'ın FBTV'de yapacağı açıklamalar öncesi, transferlerin bitirilmesi için sarı-lacivertli ekipte adeta seferberlik ilan edildi. Transferde aktif olarak rol alan yöneticiler sık sık yurt dışına giderek temaslarda bulunuyorlar. Ayrıca başta Juan Figer olmak üzere birçok menajer de yönetimle sürekli görüşme halinde. Başkan Aziz Yıldırım da özellikle yurtdışındaki bütün transfer görüşmeleriyle ilgili adeta dakika dakika ayrıntılı bilgi alıyor.
Kanoute-Shevchenko-Adriano üçlüsünden hangilerinin alınacağı henüz belli değil. Kanoute cephesinden gelen işaretler, bu oyuncunun F.Bahçe'ye yakın olduğunu gösteriyor. Shevchenko için ise özellikle Rus medyası "Fener ile anlaştı" iddiasında bulunuyor. Adriano'nun menajeri Rinaldi, F.Bahçe'ye yeşil ışık yakıyor. Sonuçta F.Bahçe bu üç isimden ikisini alacak ve forvette iki süper yıldız, onların arkasında Alex olmak üzere adeta 'şeytan üçgeni' kuracak.
Kaynak:Hepsi Birden Fotomaç'ın haberidir.
Burak Duran
29.Mayıs.2007, 18:17
Valla su transfer haberlerini bir turlu anlamiyorum.. Fenerbahce suana kadar kac oyuncu aldi :)sheva kanoute adriano bu kadar forveti ne yapacak yahu :)
DisCo
29.Mayıs.2007, 18:36
Yabancı kontenjanı var mı Fenerbahçe'nin. Oyuncu gitmeden nasıl getiriyorlar acaba.
Universal
29.Mayıs.2007, 18:39
Transfer Haberlerine yeni bir bölüm açsanız. Fenerbahçe'nin Yalanladığı Haberler diye, haberleri okuyorum tam yorum yazamacam altında yalanlama var yazamıyorum. :)
Emre Fenerbahçe'deymiş. Menejeri TV'de açıkladı, başka bir kulübe gitmeyeceğini. :)
Burak Duran
29.Mayıs.2007, 18:43
10.5 milyon euro ya mal olcakmis ama tabi gazete tv falan inanmiyorum artik resmi aciklama beklemek lazim. Emre gelirse Fenere ASY'de baya basi agrir emrenin :)
a.arıcı-11
29.Mayıs.2007, 18:44
Yabancı kontenjanı var mı Fenerbahçe'nin. Oyuncu gitmeden nasıl getiriyorlar acaba.
Yönetimin elinin kolunuda bu bağlıyor zaten Burak.Aslında biz geçen sene Carlos'u getirdiğimizde de 6 yabancımız vardı ve o zaman kontenjan 6 yabancıyla sınırlıydı yinede Carlos'u getirmiştik.Yine öyle olabilir sonra yabancılar elden çıkarılır.
DisCo
29.Mayıs.2007, 18:44
"Tekke ile takas olurum"
Fenerbahçe’den aldığı yüksek transfer ücreti nedeniyle gönderilmesine zor gözüyle bakılan Sırp golcü Mateja Kezman, Rusya’da futbol oynamak istediğini açıkladı. Akşam Gazetesi'nin haberi:
Rus Sport Express gazetesine konuşan Kezman, “Fatih Tekke’nin Fenerbahçe’ye, bunun karşılığında da benim Zenit’e transferim konusunda haberler çıkıyor. Ancak gelişmelerden haberim yok. Herşeyle menajerim ilgileniyor. Eğer kulüpler anlaşırsa benim için sorun olmaz. Rus Ligi’nde oynamak isterim. Rus futbolu Türkiye’den daha ileri seviyede ve ayrıca Ortodoks bir ülkede daha iyi yaşayacağıma inanıyorum” dedi. Dinlenmeye ihtiyacı olduğunu ve gelişmeleri beklediğini kaydeden Kezman, bir ya da iki ay içinde her şeyin belli olacağını da söyledi.
"TÜRKİYE’YE ŞANS TANIMADI"
Fenerbahçe’de oynamaktan mutlu olduğunu ve Sarı-Lacivertli kulüple iki yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu ancak Rusya’da da hiçbir sorun yaşamayacağını kaydeden Kezman, “Türkiye’ye yabancı yıldızlar ancak yaşlandıkları zaman geliyor. Rus kulüpleri ise yetenekli ve genç futbolcuları kolaylıkla transfer edebiliyor. Rus Ligi’nin Türkiye’den daha üst seviyede bir lig olduğunu biliyorum. Özellikle Zenit’in UEFA Şampiyonu olması da bunun bir göstergesi. Türkiye’de Fenerbahçe dışında Avrupa’da başarılı olan bir takım yok” ifadesini kullanırken, EURO 2008’deki favorilerini ise Almanya, Hollanda, Fransa ve İtalya olarak sıraladı. Kezman, Türk Milli Takımı’na ise Avrupa Futbol Şampiyonası’nda şans tanımadı.
a.arıcı-11
29.Mayıs.2007, 18:46
Emre Fenerbahçe'deymiş. Menejeri TV'de açıkladı, başka bir kulübe gitmeyeceğini. :)
Nasıl yani Batuhan.Menejeri Fenerbahçeden başkasına mı gitmeyecek dedi yoksa Newcastle'da kalıp başka bir kulübe gitmeyeceğinimi söyledi.Cümleni açarmısın biraz.
10.5 milyon euro ya mal olcakmis ama tabi gazete tv falan inanmiyorum artik resmi aciklama beklemek lazim. Emre gelirse Fenere ASY'de baya basi agrir emrenin :)
Doğruluğunu bilmiyorum ama,
Bi FB taraftar sitesinde duydum.
Emre Galatasaray'a gelmeden önce ailecek Fenerlilermiş.
Ama inanmadım ben.
Hayırlısı neyse o olsun :)
a.arıcı-11
29.Mayıs.2007, 18:53
Eğer Kezman Rusyada oynarım diyorsa satmamız kolay olur.Gerek Takas gerek satarak.Aslında Love ile takas yapsak süper olur:)
Del Piero_10
29.Mayıs.2007, 18:53
Yabancı oyuncuları Türkiye'ye getirmek için başka yerlerde alamayacakları rakamların verilmesini anlıyorum ama Emre Belözoğlu'na nasıl yıllık 3.5 milyon € veriliyor?
Universal
29.Mayıs.2007, 18:56
Yabancı sınırlaması mühim değil, sezon başında forma numalarını federasyon isterken oraya verilen numaralarda en fazla 8 yabancı olabilir. İstenilirse 50 oyuncuyada imza attırlır ama; sadece 8'ini oynatma hakkına sahip olur.
Nasıl yani Batuhan.Menejeri Fenerbahçeden başkasına mı gitmeyecek dedi yoksa Newcastle'da kalıp başka bir kulübe gitmeyeceğinimi söyledi.Cümleni açarmısın biraz.
Newcastle'dan başka bir kulübe gitmeyeceğini belirtti.
a.arıcı-11
29.Mayıs.2007, 19:04
Newcastle'dan başka bir kulübe gitmeyeceğini belirtti.
Bence hata yapıyor o zaman.Sonuçta bu sezon neredeyse hiç oynamadı ve ayrılması gerekiyor.Ben kendisini Fenerbahçede görmek istemiyorum ama gende ayrılmalı Newcastle'den
Bombayı Vagner Love patlattı
CSKA Moskovalı golcü oyuncunun İstanbul’a gelmek için gün saydığı, Fenerbahçe’deki Brezilyalı vatandaşlarına da işte bu müthiş mesajı gönderdiği iddiaları heyecan yarattı
Efsane başkan Ali Şen’in geçtiğimiz günlerde Vagner Love’la ilgili Fotospor’a yaptığı özel açıklamada verdiği mesaj iyice netleşiyor!.. “Love tıpkı Tuncay olur. Alınması büyük iş” diyen Şen’in ardından, camiadan sızan haberlere göre CSKA Moskovalı golcüyle el sıkışıldı. Hatta Brezilyalı golcünün, Fenerbahçe’deki vatandaşlarına şu mesajı gönderdiği iddia edildi: “Ben anlaştım. Kulüplerin anlaşmasını bekliyorum. Partnerim Kanoute veya Shevchenko olacak gibi!” Bu arada Başkan Aziz Yıldırım’ın da yakın çevresine yaptığı konuşmada, bu hafta içinde 2 önemli transferi açıklayacağını söylediği öğrenildi!..
Fotospor
shamur1
29.Mayıs.2007, 19:22
Kezman Rus Ligi , Türkiye Liginden daha üst seviyede demiş . Acaba niye .. Millet de Rus Ligini beğenmezdi ama Kezman bakın neler diyor.
BeeTLeJuiCe
29.Mayıs.2007, 19:26
Şuna bak hele sen :D
Love ile anlaşılmış hatta o kadar anlaşılıp içli dışlı olunmuş ki :D Partnerinin Sheva yada Kanoute olacağı söylenmiş :D
Fotospor sen bizim herşeyimizsin :D
PesimiSTyLa
29.Mayıs.2007, 19:59
Ne Emresi yahu :D Emre TR de Galatasaraydan baska hiç bir kulüp forması giymeyecegini her transfer dönemi söylüyor, bizim kolpa basın her seferinde yazıyor. Zaten Menejeri NewCastle da kalacagını acıkladı.
goosfraba
29.Mayıs.2007, 20:15
Fenerbahçe´nin, Sevilla´nın Malili golcüsü ile 3 artı 1 yıllık ön sözleşme imzaladığı öğrenildi...
29.5.2008
Bekleyin... Çok yakında
Transferde bu sezon büyük bombalar patlatması beklenen ancak Appiah, Kezman, Maldonado gibi oyuncuların sözleşmelerinin devam etmesi nedeniyle şu ana kadar sessiz kalan Fenerbahçe, ilk resmi transferini çok kısa bir süre içinde açıklayacak. Açıklanacak ismin taraftarı heyecanlandıracağı kesin: Frederic Kanoute...
Rakamlar devlet sırrı gibi
Sarı-Lacivertli yönetimin Sevilla’nın Malili golcüsü ile her konuda anlaşmaya vardığı, hatta yıldız futbolcuya 3 artı 1 yıllık ön sözleşme imzalattığı öğrenildi. Sevilla ile de anlaşan Fenerbahçe’nin İspanyol kulübüyle artık ayrıntıları konuştuğu bildirildi. Kanarya’nın Kanoute ile Sevilla’ya ödeyeceği rakamlar ise sır gibi saklanıyor.
fanatik
Since-1907
29.Mayıs.2007, 20:21
ya ön protokol imzalanmış olabilir ama yabancı kontenjanı açılmadan kimse alınamaz..
fmsmyrna
29.Mayıs.2007, 21:09
Şu 'öğrenildi' ve 'belirtildi' kelimleri çok komik oluyor
a.arıcı-11
29.Mayıs.2007, 21:16
Zico'nun son talibi Manchester!
http://img.mynet.com/spr2/Zico11_ozel.jpg
MYNET SPOR SERVİSİ --ÖZEL--
Fenerbahçe ile hala sözleşme yenilemeyen teknik direktör Zico'nun talipleri her geçen gün artıyor. Adı geçtiğimiz haftaya kadar Portekiz'in Benfica ve Brezilya'nın Sao Paulo takımlarıyla birlikte anılan sambacı teknik adama son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City kanca attı. İsveçli teknik direktör Seven Goran Eriksson ile yollarını ayırmayı planlayan Ada ekibinin alternatif isim olarak Zico'da karar kıldığı belirtildi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Manchester ekibinin öncelikli olarak Portekiz Milli Takımı'nın teknik direktörü Scolari ile anlaşma zemini aradığı vurgulanırken, bu isimle anlaşma sağlanamaması halinde Zico'nun takımın başına getirileceği vurgulandı. Bilindiği gibi teknik direktör Zico'da daha önce teknik direktörlük yaşamını Avrupa'da sürdürmeyi planladığını dile getirmişti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fener'in Adriano planı
http://img.mynet.com/spr2/Adriano_Saopaulo.jpg
Kanoute’yi hazırda tutan F.Bahçe, Brezilyalı için Figer’i devreye soktu
Dünya çapında forvet arayan Kanarya, B planı olarak Inter’in ‘sorunlu’ golcüsüyle ilgileniyor. Figer, alkol sorunu olan Adriano’yla görüşmek için gelecek hafta Brezilya’ya gidiyor
PERDE ARKASI
Kezman kalsa da gitse de önümüzdeki sezon için dünya çapında bir santrfor transfer etmeyi hedefleyen F.Bahçe’de alternatif sayısı çoğalmaya başladı.. Sevilla’nın 31 yaşındaki golcüsü Frederic Kanoute ile imza aşamasına gelen sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, hafta başından beri İstanbul’da bulunan Alex, Edu, Lugano, Maldonado ve Deivid’in menajeri Juan Figer ile görüş alışverişinde bulundu.. Bu görüşme medyaya “Aziz Yıldırım, Kezman ve Appiah’ın satışı konusunda Figer’den yardım istedi” şeklinde yansıdı ama gerçeklerin bununla ilgisi yoktu..
FIGER BİLE ŞAŞIRDI
Vatan'daki habere göre; Aziz Yıldırım’la Figer arasındaki görüşmenin perde arkasında, yeni alınacak golcü konusunda strateji arayışı yatıyordu.. Yıldırım’ın Figer’e Interli Adriano’yu sorduğu ve “Son 1 yılda bazı sorunlar yaşadı ama F.Bahçe’de aradığı huzuru bulur. Normalde yanına yaklaşamayacağımız yetenekte bir yıldız. Şu anki durumunu onu transfer etmek için bir fırsat olarak görüyorum” dediği öğrenildi. Figer ise F.Bahçe Başkanı’na şu uyarıyı yaptı: “Adriano son 1 yıldır çok kötü günler geçirdi. Brezilya’ya döndüğünde inanılmaz kilo almıştı. 105 kiloydu. Ancak şimdi de 90 kilonun üstünde. Ama ben yine de görüşmelerde bulunur, teklifinizi iletirim
BREZİLYA SEFERİ
Evet, Adriano sorunlu ve problemli bir oyuncu ama Zico, Alex ve Roberto Carlos’un oynadığı takımda bulunmak ister. Onların vereceği referansla Adriano’nun gelmesi kolaylaşır.” Figer ayrıca “Mourinho geldikten sonra Inter Adriano’yu satmak isteyecek.. Ve bonservis rakamı 15-20 milyon Euro’yu bulabilir. Kiralama formülüne de yanaşmazlar. Bu rakamları karşılar mısınız?” derken, başkan Yıldırım “Bizim A ve B planlarımız zaten var. Gereken çalışmayı yapalım, iş bonservise kalsın” direktifini verdi. Önümüzdeki hafta Brezilya’ya gidecek olan Juan Figer’in Adriano ile yapacağı görüşmelerde Roberto Carlos’tan yardım talep edeceği, onun da görüşmelere katılıp Türkiye ve F.Bahçe’yi bizzat anlatmasının yararlı olacağını düşündüğü bildirildi.
SON 6 AYLIK KARNESİ
Brezilya'nın en büyük golcülerinden Adriano çalışma etiği olmadığı gerekçesiyle Dunga tarafından Milli Takım’a alınmadı. Aşırı alkol tüketimi ve gece partileri yüzünden kilo ve kondisyon problemi yaşıyor. İdmanları canı sıkılınca terketme alışkanlığı var. Inter, Adriano ile başa çıkamayınca geçen sezon Sao Paolo’ya kiraladı. 10 Şubat’ta çıktığı lig maçında rakip oyuncuya kafa attığı için 2 maç ceza aldı. 29 Şubat’ta idmana geç geldi ve hocayla tartışıp idmanı terketti. Babasının ölümünden sonra ağır depresyon geçirdi. Brezilya basınına göre intihar etme eğilimi bile var. Ama süper bir yetenek!
Burak Duran
29.Mayıs.2007, 21:29
fener acaba hangi yabancilari ne sekilde yollayacak ben onu merak ediyorum... Deivid alex maldonado edu lugano gitmez zaten
kezman ve appiah ayrilmiyor..
a.arıcı-11
29.Mayıs.2007, 21:36
Arkadaşlar eğer siz fotomaç,fanatik gibi yalan haberlere inanmıyorsanız. Burayada koyup laf kalabalıgı yapmanın hiç mantıklı bir tarafı yok.Anca birbirinize girersini okadar. O yüzden gerekiz yani,boşverin kolpa asını.
Sende haklısın ama onlarda başkada doğru dürüst düzenli olarak haber yapan bir kaynak olmadığından koyuyoruz.Yani biraz mecburiyetten:)
Trabzonspor
29.Mayıs.2007, 22:16
"Tekke ile takas olurum"
Fenerbahçe’den aldığı yüksek transfer ücreti nedeniyle gönderilmesine zor gözüyle bakılan Sırp golcü Mateja Kezman, Rusya’da futbol oynamak istediğini açıkladı. Akşam Gazetesi'nin haberi:
Rus Sport Express gazetesine konuşan Kezman, “Fatih Tekke’nin Fenerbahçe’ye, bunun karşılığında da benim Zenit’e transferim konusunda haberler çıkıyor. Ancak gelişmelerden haberim yok. Herşeyle menajerim ilgileniyor. Eğer kulüpler anlaşırsa benim için sorun olmaz. Rus Ligi’nde oynamak isterim. Rus futbolu Türkiye’den daha ileri seviyede ve ayrıca Ortodoks bir ülkede daha iyi yaşayacağıma inanıyorum” dedi. Dinlenmeye ihtiyacı olduğunu ve gelişmeleri beklediğini kaydeden Kezman, bir ya da iki ay içinde her şeyin belli olacağını da söyledi.
"TÜRKİYE’YE ŞANS TANIMADI"
Fenerbahçe’de oynamaktan mutlu olduğunu ve Sarı-Lacivertli kulüple iki yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu ancak Rusya’da da hiçbir sorun yaşamayacağını kaydeden Kezman, “Türkiye’ye yabancı yıldızlar ancak yaşlandıkları zaman geliyor. Rus kulüpleri ise yetenekli ve genç futbolcuları kolaylıkla transfer edebiliyor. Rus Ligi’nin Türkiye’den daha üst seviyede bir lig olduğunu biliyorum. Özellikle Zenit’in UEFA Şampiyonu olması da bunun bir göstergesi. Türkiye’de Fenerbahçe dışında Avrupa’da başarılı olan bir takım yok” ifadesini kullanırken, EURO 2008’deki favorilerini ise Almanya, Hollanda, Fransa ve İtalya olarak sıraladı. Kezman, Türk Milli Takımı’na ise Avrupa Futbol Şampiyonası’nda şans tanımadı.
şuraya bak begenmıyosan gıt kardesım sankı senı sıteyen var .bu adamın yerınde baska ıyı bı adam olsaydı fener clde fınal oynar belkı kupayı bıle alabılırdı böyle adamları hala takımda tutuyolar turkıyeden ıyı degılmıs sankı onun yorumunu yapmak ona dştü
jarosik_61
29.Mayıs.2007, 22:24
appiah ve kezman gitmek istemiyor gerçekten.ozaman aziz yıldırım demeç verir 9+2 yabancı istiyorum diye federasyondan istekte bulunur
Trabzonspor
29.Mayıs.2007, 22:37
bıraksın bu yabancı kontenjanı ayagını pıyasada bırsusru yetenklı adam var turk alsın ıste
shamur1
29.Mayıs.2007, 22:43
bıraksın bu yabancı kontenjanı ayagını pıyasada bırsusru yetenklı adam var turk alsın ıste
Piyasada yetenekli Türk futbolcumu bıraktık :D
a.arıcı-11
29.Mayıs.2007, 22:45
Bizde keyfimizden yabancıya gitmiyoruz.Hangi Türk oyuncuya el atsak hemen başkları(!) da el atıyo fiyat artıncada vazgeçiyoruz.Hem bu gün Kayserispor Mehmet Topuz'u satmıyor ne yapalım yani kontratı bitene kadar adamımı bekleyeceğiz.Mecburen yabancıya gidiyoruz.
El Comandante
29.Mayıs.2007, 22:47
Duydugum kadariyla Emre Belözoglu Fenerbahce ile anlasmis,yillik 3.5 m € karsiliginda.
Eger bu haber dogrusa yaziklar olsun...
Burak Duran
29.Mayıs.2007, 22:54
Futbol hayatını İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United'da sürdüren Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut, Fenerbahçe ile transfer konusunda bir anlaşma yapmadıklarını söyledi.
Bulut, yaptığı açıklamada, Emre Belözoğlu'nun kulübüyle 2 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğunu dile getirerek, milli futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer olduğu şeklinde basına yansıyan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını kaydetti.
Futbolda transferin her zaman olabileceğini söyleyen Ahmet Bulut, ''Transfer dönemi 31 Ağustos'a kadar sürecek. Gelişmeler de olabilir. Ancak Emre'nin Fenerbahçe ile anlaşması söz konusu değil'' ifadelerini kullandı
TheTrooper
29.Mayıs.2007, 23:02
Emre transferi çok gereksiz olur.Ayrıca Fotomaçın haberlerini koymayın.Ben hergün bakkalın önünde bakalım fener bugün kimi almış diye bakıyorum.:D
GeNç KaRTaL
30.Mayıs.2007, 00:10
Arkadaşlar tamam ciddi kaynaklardan haber yok diye qtm nin haberlerini koyuyorsunuz ama o haberlerin neyine yorum yapacaksınki hepsi uydurma.Yorum yapıldığındada bi manası olmuyor.Çünkü haber doğru değilki..
Misal..
şuraya bak begenmıyosan gıt kardesım sankı senı sıteyen var .bu adamın yerınde baska ıyı bı adam olsaydı fener clde fınal oynar belkı kupayı bıle alabılırdı böyle adamları hala takımda tutuyolar turkıyeden ıyı degılmıs sankı onun yorumunu yapmak ona dştü
Al işte.Basın uydurmuş Kezman böyle dedi diye.Böyle bir şey demediği %99 ortada.Anlamsız oluyor yani..Ha belki şunlar konuşulabilinir.Kanoute gelse bizim takımda iş yapar mı? veyahut en çok şunun gelmesini isterim felan.Fenerbahçe yönetiminin izlediği politikada ortada zaten.
Universal
30.Mayıs.2007, 00:17
Önümüzdeki sezon için Rusya’nın FK Moskova takımı ile anlaşan ancak resmi imzayı henüz atmayan Önder Turacı, tatil sürecinde son kararını verdi.
http://www.sporx.com/images/1/29/6490_B_onderbasin.jpg
Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşme sonrasında kafası karışan ve yeniden Fenerbahçe’de devam etme aşamasına gelen tecrübeli savunma oyuncusu, Zico’nun kalma ihtimalinin yükselmesi üzerine geri adım attı. Genç oyuncu ligde zor günler geçiren Moskova ile şartlı imza atacak. Rus kulübü ligden düştüğü taktirde serbest kalma garantisi isteyecek.
Kaynak: Sporx
Wesley Sneijder
30.Mayıs.2007, 00:39
En çok Vagner Love'ın gelmesini istiyorum.
Universal
30.Mayıs.2007, 00:41
Vagner Love bu takım için çok iyi olacaktır; ama takım Güney Amerika takımı olma yolunda ilerliyor. Güney Amerika'dan çok fazla oyuncumuz var gelen oyuncular yabancılık çekmeyecektir ama; bu yıl yapılacak yabancı transflerinin Avrupa Ülkelerinden olmasında yarar olacaktır. Avrupa Kökeni olan oyuncular transfer etmemiz gerekiyor.
GodfatheR
30.Mayıs.2007, 00:45
Önümüzde ki sezon daha çok ısıran,basan bir takım olmamız lazım bu oyun Brezilyalılarla olmaz Avrupalı oyuncualr lazım.
a.arıcı-11
30.Mayıs.2007, 01:19
Vagner Love bu takım için çok iyi olacaktır; ama takım Güney Amerika takımı olma yolunda ilerliyor. Güney Amerika'dan çok fazla oyuncumuz var gelen oyuncular yabancılık çekmeyecektir ama; bu yıl yapılacak yabancı transflerinin Avrupa Ülkelerinden olmasında yarar olacaktır. Avrupa Kökeni olan oyuncular transfer etmemiz gerekiyor.
Katılıyorum.Takım Güney Amerika karmasına döndü.Avrupalı oyuncuları kadromuza katarsak daha başarılı olabiliriz.Sonuçta onlar kapalı ve prese dayalı futbola alışkın ligimizde daha rahat oynarlar.
NisRoc
30.Mayıs.2007, 01:20
Hakkaten ya.. Şu Emre, Maniche, Kezman, Fatih Tekke gibi kolpa haberleri koymayın şuraya, bi de ciddiye alıp beddua edenler de war :)
Deli_Ruh
30.Mayıs.2007, 01:28
Hakkaten ya.. Şu Emre, Maniche, Kezman, Fatih Tekke gibi kolpa haberleri koymayın şuraya, bi de ciddiye alıp beddua edenler de war :)
:D:D katılıyorum vallahi... :D
El Comandante
30.Mayıs.2007, 02:13
Emre olayi dogru olabilir,uA da bir kisi baya kaynak cok saglam diyordu,ayrica gazetecidir kendisi.Menejeri 31 Agustosa kadar zaman var diyo,bakacaz.
Since-1907
30.Mayıs.2007, 02:16
yalanlamış galiba Emre'nin menajeri.
Varonil
30.Mayıs.2007, 02:38
Resmi siteden yalanlama gelmedi bu kadar süredir Emre transferi ile ilgili, hadi bakalım hayırlısı. :)
TR.CaPTaiN
30.Mayıs.2007, 02:42
Resmi siteden yalanlama gelmedi bu kadar süredir Emre transferi ile ilgili, hadi bakalım hayırlısı. :)
Yarın toplu bi yalanlama gelir Mert.
Deli_Ruh
30.Mayıs.2007, 02:44
Yarın toplu bi yalanlama gelir Mert.
emrenin menejerinden yalanlama geldi bile;;)
Varonil
30.Mayıs.2007, 02:52
İnsanın az olsun ümitlenesi geliyor, hoop bir yalanlama. Sabit bir başlık altında toplansın Fenerbahçe'nin yalanladığı haberler diye :)
Şaka bir yana 2 Haziran'a kadar bekleyeceğiz mecbur.
shamur1
30.Mayıs.2007, 07:35
296 mesaj yazılmış buraya ama çoğu transfer haberi ya Fenerbahçe kulubü tarafından ya da oyuncuların managerleri tarafından yalanlanıyor. Bence daha sağlam ve yerinde haberleri buraya yazsanız , girip okuyanlar için de daha sağlıklı olur :)
Jesus_FB
30.Mayıs.2007, 07:49
296 mesaj yazılmış buraya ama çoğu transfer haberi ya Fenerbahçe kulubü tarafından ya da oyuncuların managerleri tarafından yalanlanıyor. Bence daha sağlam ve yerinde haberleri buraya yazsanız , girip okuyanlar için de daha sağlıklı olur :)
Bizim transferler konusunda dediğin gibi sağlam haberler hiç çıkmıyorki ne yapsınlar :)
fmsmyrna
30.Mayıs.2007, 08:03
Yönetim şu ana akdar hocayla anlaşmadı bu da transferi kilitliyor.Hocanın kim oalcağı belli olsa bence birkaç transfer açıklanabilir.Bu sezonda hoca+transferler şampiyonadan sonraya kalırsa yeni sezon pek iyi geçecek görünmüyor.
shamur1
30.Mayıs.2007, 08:04
Bizim transferler konusunda dediğin gibi sağlam haberler hiç çıkmıyorki ne yapsınlar :)
Evet haklısın ama yinede bazı belirli gazeteler hariç sağlam haberleri olan yerlerde var takip edebilmek için. Fotomaçı ilk çıktıkları zaman Fanatik'le birlikte ikisinide alıyordum ama zamanla çizgilerinden çıktılar ve iyice sapıtma yoluna gittiler özellikle F.Bahçe ile ilgili olan haberlerinde :)
Jesus_FB
30.Mayıs.2007, 08:06
Evet haklısın ama yinede bazı belirli gazeteler hariç sağlam haberleri olan yerlerde var takip edebilmek için. Fotomaçı ilk çıktıkları zaman Fanatik'le birlikte ikisinide alıyordum ama zamanla çizgilerinden çıktılar ve iyice sapıtma yoluna gittiler özellikle F.Bahçe ile ilgili olan haberlerinde :)
Fotomaç'ı hazırlayanlar o yazıları yazanlar geceleri nasıl uyuyorlar merak ediyorum zaten.