PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri

Pages : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

pessy
01.Haziran.2006, 21:44
defoe bi gelsin alex ona istemesede gol attırır:D

Meziyet
01.Haziran.2006, 21:47
ALEX in goL attırmayacağı adam göRemiyoRum Türkiyede.

koray_capello
01.Haziran.2006, 22:22
etoo ve defoe aynı tip oyuncular değil diyen arkadaşlar aynı tip oyuncular olmaları için daha ne kadar birbirlerine benzemeleri lazım.isimleri de mi aynı olsun

e_mali
02.Haziran.2006, 10:27
Beyler konuyu saptırmayın. ilk defoe, anelka etoo kıyaslama mesajı silinecek ve uyeye uyarı verilecektir.

Burak Duran
02.Haziran.2006, 11:41
Gelenler: Uğur Boral, Tümer Metin

Gidenler: Marcio Nobre

Gündemdekiler: R.Carlos, Yıldıray, Campbell, Nilmar, Crespo, Fatih Tekke, Hamit, M.Topuz, Adriano, Caner http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)

kavara
02.Haziran.2006, 15:14
Gelenler: Uğur Boral, Tümer Metin

Gidenler: Marcio Nobre

Gündemdekiler: R.Carlos, Yıldıray, Campbell, Nilmar, Crespo, Fatih Tekke, Hamit, M.Topuz, Adriano, Caner http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
hamit i cıkar sen :) mehmet t. uzada cıkar, nilmarıda cıkar , adriano yuda cıkar, campbell ada cıkar geriye r.carlos yıldıray crespo fatih caner kaldı..
caner muhakkak gelicek ins gelir.. simdi fb de 1 acık kontejyan bide aurelio milli takı ma giderse 2 kontejyan var. fenerbahce f.tekkeyi alirsa sanmıyorum ki yabancı forvet alsın onun icin biri defans a biri de defansın soluna olabilir ;)
anelka giderse ozaman forvete alınır iste:D

Meziyet
02.Haziran.2006, 15:35
Fatih geLiRse sanmıyoRum foRvete yabancı biRi aLınacağını..

Maymuncuk
02.Haziran.2006, 16:04
Adriano mu :)

Fanatik mi Fotomaç mı :)

yusufislam
02.Haziran.2006, 17:04
Canerin Fenerbahcede bitmeyen bi seruveni var,,,
onu daha yapacakta vefat edecek, roportajinda babasi dedi,,,,

onceleri goturulmus ama yetersiz kabul edildigi icin,,,daha 14-15 lerindeydi galiba,,, ama soonra hizla gelisti,,,

odasi hala fenerbahce posteri var,,,,babasinin dedigi bu....

bakacacz gorecezc :D

kavara
02.Haziran.2006, 20:12
caner cok yetenekli ya bu sene takıma katılırsa cok büyük kazanc olur.

nekop
02.Haziran.2006, 21:54
beyler listeden fatih tekkeyide cıkartın yeni teknik direktörümüz hicbir yerli oyuncu satılmayacak dedi:)

Jesus_FB
03.Haziran.2006, 02:01
beyler listeden fatih tekkeyide cıkartın yeni teknik direktörümüz hicbir yerli oyuncu satılmayacak dedi:)

o zaman bizde nobreyi geri alırız :p :p :D:D
şaka bir yana hayırlı olsun trabzon için

kavara
03.Haziran.2006, 10:52
bence fener parayı verirse alır fatih tekke yi

mgungor
03.Haziran.2006, 12:50
Fener Tolga'da ısrarlı

Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Fenerbahçe yıldızları markaja aldı. Listesinde Fatih Tekke, Yıldıray, Hamit, Caner ve Mehmet Topuz gibi birbirinden önemli isimler olan Sarı-Lacivertliler, rotayı Ukrayna’ya çevirdi. Yönetim, bir süre önce görüşüp anlaşma zemini bulamadığı Tolga Seyhan için yeniden harekete geçti. Yıldız futbolcunun Shakhtar Donetsk’te hayal kırıklığı yaşadığı ve Teknik Direktör Mircea Lucescu’dan “Ayrılmak” için izin aldığı bildirildi.

İkinci görüşme yakında
Tolga ismi iki hafta önce de Fener’in gündemine gelmişti. Hem yıldız futbolcu, hem de kulübü ile yapılan görüşmelerde ortak nokta bulunamamıştı. Tolga’nın Türkiye’ye dönme konusunda kesin kararını vermesi üzerine ibre artık Fenerbahçe’ye döndü. Yöneticilerin, önümüzdeki günlerde bu transferi netleştirmek için ikinci kez masaya oturacağı öğrenildi. Fenerbahçe, Tolga’yı 100. yıl kadrosuna katabilmek için tüm imkanlarını seferber etmeye hazır.
03.06.2006

Kaynak : Fanatik

kavara
03.Haziran.2006, 13:41
can servet önder luciano bide tolga ???????????????*

vita es morte
03.Haziran.2006, 16:33
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif Fener başımı döndürdü
"Fenerbahçe'den çok ciddi bir teklif aldım. Reddedilemeyecek kadar cazip bir teklif bu. Başka öneriler de geldi. Ya Real Madrid'de kalacağım ya da Fenerbahçe'ye gideceğim".

FENER'İN ŞANSI ÇOK FAZLA
İşte Fotomaç farkı... Real Madrid'in Brezilyalı 'dünya yıldızı' Roberto Carlos, Türk basınında ilk kez Fotomaç'a konuştu. Süper sambacı, arkadaşımız ve atv Spor Müdürü Selçuk MANAV'a gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Roberto Carlos'un, Selçuk Manav'a yaptığı bomba gibi açıklamaları aynen yayınlıyoruz: "Fenerbahçe'den http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
bana çok ciddi bir teklif geldi. Çok ama çok ciddi bir teklifti. Reddedilemeyecek kadar cazip bir öneri.

TÜM YETKİ MENAJERİMDE
Benim şu anda Real Madrid ile sözleşmem var. Başka takımlardan da teklifler aldım. Ya Real Madrid'de kalacağım ya da Fenerbahçe'ye gideceğim. Fenerbahçe, aylardır beni transfer etmeye çalışıyor. Çok ısrarlılar. Menajerim Jorge Mendez, tüm gelişmeleri biliyor ve takip ediyor. Ben Dünya Kupası için kampta olduğumdan transferim konusunda tüm yetkiyi menajerime verdim. Fenerbahçe ile menajerim Jorge Mendez görüşüyor.

ALEX DE BİZİMLE OLMALIYDI
Fenerbahçe'den Alex ve Luciano'yu çok iyi tanıyorum. Aurelio'yu ise hiç tanımıyorum. Alex, çok sevdiğim bir kardeşim. Fenerbahçe ile ilgili tüm bilgileri ondan alıyorum, Dünya Kupası maçlarına az kaldı. Keşke Alex de bizimle olsaydı diyorum. O, bizimle olamadığı için üzgünüz. Hocamız, Alex'in yerine tercihini Ricardinho'dan yana kullandı. Yineliyorum: Real Madrid ile yollarım ayrılırsa, Fenerbahçe ile hemen sözleşme imzalarım."

Kaynak: Fotomaç

enesao
03.Haziran.2006, 16:46
"İşte Fotomaç farkı..." :D :D

koray_capello
03.Haziran.2006, 16:51
Yıldırım'ın son hediyesi

http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1541404.jpgBaşkanlığı bırakan Aziz Yıldırım’ın, giderayak dünya çapındaki yıldızlar Totti, R.Carlos, Morientes, Fatih Tekke ve Campbell’la her konuda anlaştığı belirtildi. İç transferde Aurelio ile birlikte 8 oyuncuya imza attırıldı.

FENERBAHÇE Kulübü Başkanlığı’nı bıraktığını açıklayan Aziz Yıldırım, giderayak 5 dünya çapında yıldız oyuncuyu takıma kazandırma aşamasına getirdi; Roberto Carlos, Morientes, Totti, Fatih Tekke ve Sol Campbell... Sarı lacivertlilerin Turkcell Süper Ligi’nde şampiyonluğu son haftada kaptırmasının şokunu üzerinden atan Yıldırım’ın, yeni sezona güçlü transferlerle girmek için daha önce yaptığı görüşmelerden olumlu yanıt aldığı belirtildi.

Uzun süredir Real Madrid’in Brezilyalı starı Roberto Carlos’la görüşmelerinin sürdüren sarı lacivertlilerin, Carlos’u imza aşamasına getirdiği kaydedildi. Nobre’nin Beşiktaş’a gitmesiyle bu boşluğu doldurmayı amaçlayan Kanarya, Dünya Kupası kadrosuna alınmayan Liverpool’un İspanyol oyuncusu Morientes ve kulübüyle söz kesti.

Dış transfere 4 koldan saldıran sarı lacivertliler, bizzat Ali Yıldırım’ın transferini yürüttüğü Trabzonsporlu Fatih Tekke’yle de her konuda anlaşma sağladığı ifade edildi. Aziz Yıldırım’ın önümüzdeki günlerde Tekke ile Zürih’te bir araya gelerek transferi bitireceği öğrenildi. Taraftarlarının yüzünü güldürmek isteyen Fenerbahçe’nin ayrıca iki süper oyuncuyla kesin olarak anlaştığı bunların Roma’nın kaptanı Totti ve Arsenal’in başarılı savunma oyuncusu Sol Campbell olduğu iddia edildi.İç transferde de boş durmayan sarı lacivertliler, PSG, Marsilya ve Feyenoord gibi takımların talip olduğu Marco Aurelio ile 3 yıllık sözleşme yeniledi. Dün Aziz Yıldırım ile görüşme yapan Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu, Brezilyalı futbolcunun 1 yılı opsiyonlu, toplam 3 yıllık sözleşme yenilediğini açıkladı. Asbaşkan İlhan Ekşioğlu, mukaveleleri biten Semih Şentürk, Selçuk Şahin, Can Arat, Olcan Adın, Kerim Zengin, Volkan Babacan ve Önder Turacı ile nikah tazelediklerini ifade etti.

Öte yandan Fenerbahçe’ninlistesinde yer alan Yıldıray Baştürk, yeni sezonda tercih edeceği ülkeler arasında Türkiye’nin de olabileceğini söyledi. Kendisine B.Münih ve F.Bahçe’den teklif gelip gelmediği yönündeki bir soruya Yıldıray, "Sözü edilen takımlardan başka teklifler de var. Hangi takımın formasını giyeceğime önümüzdeki günlerde karar vereceğim"dedi.

(alıntıdır-hürriyet)

Al işte bu da hürriyet.Atıyorsunuzda bu kadar atmayın bari.

Aziz yıldırım:mad: Fenerbahçe;) Totti:eek: almış:p

Sekopej
03.Haziran.2006, 16:52
"İşte Fotomaç farkı..." :D :D

arkadaşım haber fotomaçın uydurması değil. haberi selçuk manav yapmış. dün atv ana haberde de çıktı. bugün bazı gazetelerde de. yani fotomaçın ender rastlanan doğru haberlerinden...:D :D

EreN
03.Haziran.2006, 16:52
Fotomaç = Yalan :D

Sekopej
03.Haziran.2006, 16:53
Yıldırım'ın son hediyesi

http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1541404.jpgBaşkanlığı bırakan Aziz Yıldırım’ın, giderayak dünya çapındaki yıldızlar Totti, R.Carlos, Morientes, Fatih Tekke ve Campbell’la her konuda anlaştığı belirtildi. İç transferde Aurelio ile birlikte 8 oyuncuya imza attırıldı.

FENERBAHÇE Kulübü Başkanlığı’nı bıraktığını açıklayan Aziz Yıldırım, giderayak 5 dünya çapında yıldız oyuncuyu takıma kazandırma aşamasına getirdi; Roberto Carlos, Morientes, Totti, Fatih Tekke ve Sol Campbell... Sarı lacivertlilerin Turkcell Süper Ligi’nde şampiyonluğu son haftada kaptırmasının şokunu üzerinden atan Yıldırım’ın, yeni sezona güçlü transferlerle girmek için daha önce yaptığı görüşmelerden olumlu yanıt aldığı belirtildi.

Uzun süredir Real Madrid’in Brezilyalı starı Roberto Carlos’la görüşmelerinin sürdüren sarı lacivertlilerin, Carlos’u imza aşamasına getirdiği kaydedildi. Nobre’nin Beşiktaş’a gitmesiyle bu boşluğu doldurmayı amaçlayan Kanarya, Dünya Kupası kadrosuna alınmayan Liverpool’un İspanyol oyuncusu Morientes ve kulübüyle söz kesti.

Dış transfere 4 koldan saldıran sarı lacivertliler, bizzat Ali Yıldırım’ın transferini yürüttüğü Trabzonsporlu Fatih Tekke’yle de her konuda anlaşma sağladığı ifade edildi. Aziz Yıldırım’ın önümüzdeki günlerde Tekke ile Zürih’te bir araya gelerek transferi bitireceği öğrenildi. Taraftarlarının yüzünü güldürmek isteyen Fenerbahçe’nin ayrıca iki süper oyuncuyla kesin olarak anlaştığı bunların Roma’nın kaptanı Totti ve Arsenal’in başarılı savunma oyuncusu Sol Campbell olduğu iddia edildi.İç transferde de boş durmayan sarı lacivertliler, PSG, Marsilya ve Feyenoord gibi takımların talip olduğu Marco Aurelio ile 3 yıllık sözleşme yeniledi. Dün Aziz Yıldırım ile görüşme yapan Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu, Brezilyalı futbolcunun 1 yılı opsiyonlu, toplam 3 yıllık sözleşme yenilediğini açıkladı. Asbaşkan İlhan Ekşioğlu, mukaveleleri biten Semih Şentürk, Selçuk Şahin, Can Arat, Olcan Adın, Kerim Zengin, Volkan Babacan ve Önder Turacı ile nikah tazelediklerini ifade etti.

Öte yandan Fenerbahçe’ninlistesinde yer alan Yıldıray Baştürk, yeni sezonda tercih edeceği ülkeler arasında Türkiye’nin de olabileceğini söyledi. Kendisine B.Münih ve F.Bahçe’den teklif gelip gelmediği yönündeki bir soruya Yıldıray, "Sözü edilen takımlardan başka teklifler de var. Hangi takımın formasını giyeceğime önümüzdeki günlerde karar vereceğim"dedi.

(alıntıdır-hürriyet)

Al işte bu da hürriyet.Atıyorsunuzda bu kadar atmayın bari.

Aziz yıldırım:mad: Fenerbahçe;) Totti:eek: almış:p

bu haber bugün çıktıysa yuh diyorum. morientes valenciayla anlaşmadı mı yahu:confused:

koray_capello
03.Haziran.2006, 16:56
Yok bu daha eski bir haber sanırım ama mesele morientes meselesi değil.Haber tarihi ne olursa olsun Totti geliyor diyo Totti.Ya bu haberi yazanlar insanları futbol fakiri mi sanıyor yoksa salak yerine mi koyuyor..

Sekopej
03.Haziran.2006, 17:00
bizde bu basın olduktan sonra. önce istiyor diye uyduruyorlar sonra klup o oyuncuyla zaten ilgilenmiyor ve transfer olmuyor yaptıkları yalan haber üzerine bu sefer transferi gerçekleştiremedi diye yönetime yükleniyorlar...

Meziyet
03.Haziran.2006, 17:31
arkadaşım haber fotomaçın uydurması değil. haberi selçuk manav yapmış. dün atv ana haberde de çıktı. bugün bazı gazetelerde de. yani fotomaçın ender rastlanan doğru haberlerinden...:D :DBende izLedim R.caRLos iLe ze RobeRto İle Röportaj yapıLdı..

Burak Duran
03.Haziran.2006, 19:44
vay be totti :D inşallah gelir abi

Universal
03.Haziran.2006, 21:58
adamın(totti) ayağı kırık değilmiydi ya artık eskisi kadar iyi oynayamaz

mgungor
03.Haziran.2006, 22:01
onu bırak size gelirmi acaba?

cureshot
03.Haziran.2006, 22:02
totti fenere gelirse arkadaşa sözüm var fenerli olacam. gerçi bi gün sonra intihar ederim herhalde ama neyse.

LeHeb
03.Haziran.2006, 22:04
Fotomaç'a bir hafta yazma cezası verilsin adminlerden dileğim:mrgreen::mrgreen:

gorkemyilmazkarasu
03.Haziran.2006, 22:05
Fotomaç'a bir hafta yazma cezası verilsin adminlerden dileğim:mrgreen::mrgreen:

:D :D :D katılmıyorum 1 hafta az sürekli ban verilsin bence :D :D

Del Piero_10
03.Haziran.2006, 22:21
adamın(totti) ayağı kırık değilmiydi ya artık eskisi kadar iyi oynayamaz

totti geldide iyi oynaması kaldı:confused:

nasıl ciddiye alıyorsunuz totti bu saatten sonra hiçbir yere gitmez daha önce gitseydi Juventus'a giderdi.

nekop
03.Haziran.2006, 22:59
bence fener parayı verirse alır fatih tekke yi
baskanımız saolsun kulübün mali gelirinin hergün daHA fazla arttıgını söyledi ve asla para için oyuncu satmayacaklarınıda ekledi.

gookhan
04.Haziran.2006, 12:36
fener tekkeyi alamaz

Burak Duran
04.Haziran.2006, 12:37
Tekkeyi ne yurtdışına nede yurt içine bırakmıcaklarını açıkladı TS başkanı

Jesus_FB
04.Haziran.2006, 13:31
kendi kaybeder :)

atakangezer
04.Haziran.2006, 14:22
kimse merak etmesin tekke fenerde. ;)

nekop
04.Haziran.2006, 14:30
beyler bi söz vardır tilki uzanamadıgı seye bişey dermis sizinde fatih hayaliniz öyle bişey..

yusufislam
04.Haziran.2006, 16:28
fatih tekke mi hayal, yoksa NICOLAS ANELKA mi ?
fatih tekke mi hayal, yoksa PIERRE van HOOIJDONK mu?
fatih tekke mi hayal, yoksa ALEX de SOUZA mi ?
fatih tekke mi hayal, yoksa STEPHEN APPIAH mi ?

fatih tekke mi hayal, yoksa - bu sezona yapilacak yabanci transferi mi ?

hey allahim,, sen demek istiyosun ki fenerbahcenin gucu yetmezmis,, fatih ronaldinhomu ?,,

o siradan turkiyenin en iyi golcusu,,, bu kadar,baska bi ekstrasi mi var??

nekop
04.Haziran.2006, 16:32
anelkamı o da kim?2 sezonda attıgı gol sayısı fatihin 5 haftada attıgına esit bide fatih bugüne bugün dünyanın en iyi 2. golcüsü ödülünü aldı ondan sizin için fatih hayal bide bana 70ine gelen adamlardan bahsetme...

enesao
04.Haziran.2006, 16:48
anelkamı o da kim?2 sezonda attıgı gol sayısı fatihin 5 haftada attıgına esit bide fatih bugüne bugün dünyanın en iyi 2. golcüsü ödülünü aldı ondan sizin için fatih hayal bide bana 70ine gelen adamlardan bahsetme...
aynen katiliyorum + 1905 :D

gookhan
04.Haziran.2006, 22:12
hiiiic umitlenmeyin gecen sene ayni seyleri nihat icin diodunuz:D

Sheriff
04.Haziran.2006, 22:18
Anelka'nın geçmişine ve oynadığı futbol kalitesine bakarsak hangisinin daha iyi olduğunu görmüş oluruz. Sahada futbol oynayan forvetin işi sadece gol atmak değildir. Doğrudur Anelka çok iyi futbol oynamadı ama kariyerinde oynadığı klüplere bakıldığında bile kalitesini belli eder. Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Man. City, PSG. ve bu bahsettiğimiz oyuncu henüz yanlış hatırlamıyorsam 26 veya 27 yaşında.Yani Anelka için kimse kötü futbolcu diyemez ve Fatih Tekke'yi elliyle çarpıp üstünede bi elli daha ekler...

Laz_Asker_61
04.Haziran.2006, 22:53
onun için istikrar abidesi oluyor kendisi

nekop
04.Haziran.2006, 23:04
real madrid baskanının dedigini size aynen aktarayim:
''Anelka takımda futbol oynamaz ama daima para kazandırır'' bide sanalmanın dedigi gibi bi futbolcuda istikrar olmadıgı sürece hicbirsey olmaz ayrıca o kadar kariyerli bi oyuncu(real.liverpool falan) bu sene en büyük basarısı fenerbahcede oynamak olan bi nobrenin yedeginde kaldı sebeb nobrenin istikrarı.....

pessy
04.Haziran.2006, 23:08
anelka r.madrid liverpool gibi takımlarda oynamışta ne olmuş fener de kaç gol atmış?
bizim nobre mizin yedeği :D anlayan anladı..

Laz_Asker_61
04.Haziran.2006, 23:31
konu dağılıyor konuya dönelim
fener bence adını duyurmadan gizlice bir yıldızı bitirecek

Frank_Castle
04.Haziran.2006, 23:36
yıldız bitirme fenerbahçenin en iyi becerdiği iş ..

uyurtsever
05.Haziran.2006, 01:00
Anelka: "Bana gelen teklif yok"

Sarı-lacivertliler’in yıldız oyuncusu Nicolas Anelka, tatilini yaptığı Fransa’dan merak edilen sorulara açıklık getirdi... Geçtiğimiz sezon Sarı-Lacivertli forma altında çok eleştirilen Anelka, 100. Yıl öncesi iddialı sözler sarfetti. 21 Haziran’da İstanbul’a döneceğini ifade eden Fransız oyuncu, "Şu anda tatilimi yapıyorum. Ancak duyuyorum ki, her gün basında benimle ilgili transfer haberleri çıkıyor. Bana ve kulübe gelen resmi bir teklif yok" açıklamasında bulundu.
‘İstanbul’u özledim’
"Fenerbahçe’nin futbolcusuyum" diyen Anelka, "Geçen yıl şanssız bir sezon geçirdik. İki kupayı da elimizle verdik. Kimseyi suçlamak istemiyorum. Çünkü sahada olan bizleriz ama artık bu geride kaldı. 100. yılımızda taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğimize inanıyorum. İstanbul’u şimdiden çok özledim" diye konuştu. Öte yandan takımdan ayrılan teknik direktör Daum ile arasının açık olduğu bilinen Anelka, Alman çalıştırıcının gitmesinin doğru bir karar olduğunu söyledi.

04.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif

mgungor
05.Haziran.2006, 14:57
"Tolga onayımız olmadan gidemez"

http://www.superspor.com/images/1/29/4973_B_Tolga001.jpg

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Fenerbahçe'ye transferi için adı geçen Tolga Seyhan'ın Türkiye'de bir takımla anlaşması için Trabzonspor'un onayının bulunması gerektiğini söyledi. Kafkas, ''Tolga, Türkiye'de futbol hayatını sürdürmek isterse kapımız ona her zaman açıktır. Eğer başka bir takımda futbol oynamak isterse o zaman bizimle görüşülmesi gerekiyor'' diye konuştu.
05.06.2006

Kaynak : AA

lazyboy7
05.Haziran.2006, 15:01
yıldız bitirme fenerbahçenin en iyi becerdiği iş ..
:D :D offf bu iyiydi tebrik ederim gercekten..
fener ın 100. yılı kesın bı bomba patlıcak.bakalım ne zaman....

By_aBuNis
05.Haziran.2006, 15:16
100. yılda cok gusel seyler olacak ıns.
nurisahin anelka nobrenın yedegı ıse sızde bızm artıkcımızsınız olayı saptırmaaaaa nobremızmış daha gecen gun kıyametı koparıyordu sızın taraftarlar nasıl bır fenerlıyı alır dıye smdı ne oldu nobreNIZZ MI

mgungor
05.Haziran.2006, 15:18
Fener'de imzalar Çarşamba günü!

Fenerbahçe'de imzaların Çarşamba günü atılacağı bildirildi. Kukübün internet sitesinde, sözleşme yenileyen oyuncular ile 2006-2007 sezonunda Fenerbahçe forması giyecek yeni oyuncular Tümer Metin ve Uğur Boral’ın imza töreninin 7 Haziran 2006 Çarşamba Günü saat 11.00’de Kulüp Merkez binasında yapılacağı duyuruldu.

http://www.superspor.com/images/1/29/5110_B_tumer001.jpg

05.06.2006

aslan_yürek
05.Haziran.2006, 15:45
Adı bir süredir Fenerbahçe'yle birlikte anılan Chelsea'nin Arjantinli dünya yıldızı Crespo'nun Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalar:

Chelsea'den 4 milyon euro alıyor

"Şu anda takım olarak Dünya Kupası'na konsantre olduk. İlk hedefimiz Almanya'da final oynamak. Dünya Kupası maçlarımız bitene kadar da transfer konusunu ikinci plana attım. Ama Türkiye'den Fenerbahçe Kulübü'nün benimle ilgilendiği doğru. Menajerlerim vasıtasıyla bana çok cazip bir teklif sundular. Alex, Appiah ve Nicolas Anelka gibi yıldızların oynadığı bir takımın elbetteki hedefleri çok büyük olmalı. Ben Chelsea'de yılda 4 milyon euro kazanıyorum. Eğer şartlarda anlaşırsam, Fenerbahçe'ye tabii ki gelebilirim. Kulübümün benimli ilgili olarak vereceği karar da çok önemli."
kaynak:fotomaç ona göre

nekop
05.Haziran.2006, 19:15
fotomac yine kendini asmıs:D

anarchist
05.Haziran.2006, 20:21
herkese inanırım ama fotomac a inanmam fotomac a göre türkiye ye kimler geldi kimler gecti:)

eGowiCh
05.Haziran.2006, 20:56

Bu mesajına en iyi cevabı Juninho Paulista vermiş. Anelka ile ilgili kısa bir bilgi :

200 milyon dolarlık adam

7 kez transfer yapan Fransız yıldız için kulüpler toplam 96.7 milyon dolar bonservis parası ödedi. Kendisine verilen ücretler ve sponsorluklar da eklenince, Anelka’nın mali değeri 200 milyon doları buldu.

NICOLAS Anelka... İngilizlerin ’Kötü Çocuk’ olarak tanımladığı Fransız yıldız, yeşil sahalara adım attığı günden bu yana en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Anelka her ne kadar Fenerbahçe’de vasat bir sezon geçirip, Fransa Milli Takımı’nın 2006 Dünya Kupası kadrosuna çağrılmamış olsa da, taliplileri bitmek bilmiyor. Özellikle İngiltere’de müthiş bir piyasası olan siyahi yıldıza Tottenham, Everton ve Newcastle United’ın ardından, Bolton Wanderers takımı da talip oldu.

Bolton’dan 5 milyon sterlin

İngiliz People dergisi, Bolton Teknik Direktörü Sam Allardyce’ın, sarı lacivertli kulübe Anelka için 5 milyon sterlin (yaklaşık 15 milyon YTL) teklif ettiğini yazdı. Fransa’nın Dünya Kupası kadrosuna dahil edilmediği için bonservis değeri düşen Anelka’nın Bolton için mükemmel bir tercih olacağını belirten Allardyce, yaşadığı problemlere rağmen Fransız oyuncunun kalitesinin tartışılmaz olduğunu söyledi.

Kariyeri çok hareketli

Fenerbahçe’nin 2004-2005 sezonunun devre arasında 5 milyon 350 bin sterlin ödeyerek İngiltere’nin Manchester City takımından transfer ettiği Nicolas Anelka’nın son derece hareketli bir futbol kariyeri var. Özel yaşamındaki sorunları nedeniyle hiçbir kulüpte istikrar yakalayamayan 27 yaşındaki Fransız golcü, bugüne dek 7 kez takım değiştirdi. Dünyanın en çok transfer yapan futbolcuları arasında yer alan Anelka için Avrupa kulüpleri, bugüne dek toplam 96 milyon 750 bin dolar bonservis parası ödedi. Kendisine verilen paraları, forma ve sponsorluk ücretlerini de yaklaşık olarak hesap edersek, bu oyuncunun mali değerinin 200 milyon doları bulduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Dünyada pek az futbolcuya nasip olan bir kariyeri bulunan Nicolas Anelka’nın profesyonel futbol geçmişi kısaca şöyle:

2005’te Fener’e geldi

1995 yılında Paris Saint Germain’de profesyonelliğe adım attı, 2 yıl sonra 950 bin dolara Arsenal’e satıldı. İlk transfer rekorunu 1999 yılında Real Madrid’e giderken kırdı. İspanyol ekibi, bonservisi için Arsenal’e tam 30 milyon 800 bin dolar ödedi. Bu rakam bir İspanyol kulübünün, bir futbolcuya verdiği en yüksek bonservis ücreti olarak tarihe geçti. Real Madrid’de teknik direktör Vicente Del Bosque ile yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrılma kararı alan Anelka, 2000 yılında eski takımı Paris Saint Germain’e 26 milyon dolar bonservis bedeliyle geri döndü. 2001 yılının sonunda tekrar Ada’nın yolunu tutanFransız futbolcu, Liverpool’da 6 ay kiralık oynadıktan sonra 2002’nin haziran ayında, Paris Saint Germain’e 27 milyon dolar daha kazandırarak, Manchester City’ye transfer oldu. Burada 3 yıl oynadıktan sonra 2005’in ocak ayında 5 milyon 350 bin sterlin (12 milyon dolar) karşılığında Fenerbahçe’ye satıldı.

Anelka için kim ne kadar bonservis ödedi
Arsenal 950 bin dolar
Real Madrid 30.8 milyon dolar
Paris Saint Germain 26 milyon dolar
Manchester City 27 milyon dolar
F.Bahçe 12 milyon dolar

Kariyerindeki başarıları
1998 İngiltere Lig Şampiyonluğu (Arsenal)
1998 FA Cup (Arsenal)
2005 Türkiye Şampiyonluğu (F.Bahçe)

Fenerbahçe karnesi
SEZON / MAÇ / GOLASİST
2004-05 18 4 4
2005-06 40 13 11

BONSERVİS REKORTMENLERİ

OYUNCU / TAKIM / PARA (Dolar)
ZidaneR. Madrid59.8 milyon
ShevchenkoChelsea57 milyon
FigoR.Madrid48 milyon
CrespoLazio46 milyon
BuffonJuventus42.7 milyon
VieriInter42 milyon
FerdinandM.United38.1 milyon
MendietaLazio38 milyon
RonaldoR.Madrid37.3 milyon
VeronM.United36.8 milyon
Rui CostaMilan36.7 milyon
NedvedJuventus33.4 milyon
DrogbaChelsea31.5 milyon
AnelkaR.Madrid30.8 milyon

Kaynak: Hürriyet

Anelka'nın geçmişine ve oynadığı futbol kalitesine bakarsak hangisinin daha iyi olduğunu görmüş oluruz. Sahada futbol oynayan forvetin işi sadece gol atmak değildir. Doğrudur Anelka çok iyi futbol oynamadı ama kariyerinde oynadığı klüplere bakıldığında bile kalitesini belli eder. Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Man. City, PSG. ve bu bahsettiğimiz oyuncu henüz yanlış hatırlamıyorsam 26 veya 27 yaşında.Yani Anelka için kimse kötü futbolcu diyemez ve Fatih Tekke'yi elliyle çarpıp üstünede bi elli daha ekler...

Juninho arkadaşımın da dediği gibi, Anelka bir markadır. Fatih Tekke kim ki? F.Tekke 29 yaşında, Anelka kaç yaşında? Hangisinin kariyeri daha iyi?

F.Tekke iyi golcü, ama Türkiye standartlarında ve Türkiye için. Avrupa'da dikiş tutturamaz. Ama Anelka'nın peşinde şu an dünya kulüpleri var. Fazla konuşmaya gerek yok aslında. Anelka, Fenerbahçe'de yanlış yerde oynatılıyor (sağ kanat, sol kanat gibi saçma yerlerde). Yeni gelecek hoca Anelka'yı iyi yerde oynatır, iyi anlaşırsa, onu kimse tutamaz. Yetenekleri apaçık ortada.

nekop
05.Haziran.2006, 21:02
yazıdada oldugu gibi oynadıgı futboldan degil satıldıgı fiyatlardan bahsediyor futbol yürek işi ve sahada oynanır tıpkı fatih tekke gibi ama anelkanın futbol hayatı bankalarda gectigi için bunları bilemez...

Jesus_FB
05.Haziran.2006, 21:03
o paralarda oynadığı futbol için verilmiş zaten yoksa o kadar para kaşının gözünün güzelliğine verilmez değilmi?

Sekopej
05.Haziran.2006, 21:11
eğer istediği bölgede istekle oynarsa(daumla arasında sorun olduğu için fazlasıyla konsantre olamıyordu maçlara)son gs maçı 20 dakikada defansı dağıttı. yeni gelecek hoca onun dilinden anlarsa ve istediği bölgede oynatırsa çok yararlı olur. kalitesi ise zaten tartışıolmaz niye tartışıyoruz ki.....

gookhan
05.Haziran.2006, 21:29
walla bugun fotospor da ronaldo yasiodu:D

mgungor
05.Haziran.2006, 23:07
Bugün Turkcell Süper Ligi'nde oynayan en kaliteli oyuncu bana göre Anelka'dır...

paceywitter
06.Haziran.2006, 02:44
ALEX İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANIYOR

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Alex, takımdan ayrılması bir yana, kulüpte kalıp sözleşmesini uzatmak istediğini bildirdi. Sarı-Lacivertli ekibin Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, son günlerde görsel ve yazılı basında çıkan, “Alex gidiyor” haberlerine açıklık getirip, “Brezilyalı futbolcu bizi arayarak hem 100. yılda burada olmak istediğini, hem de uzun yıllar Fenerbahçe’de kalacağını dile getirdi” ifadesini kullandı. Alex’le uğraşmasınlar Alex’in Türkiye’ye dönüşünde kendisiyle oturup mukaveleyi yenileyeceklerini dile getiren Ekşioğlu, “Sözleşmesini 3 yıl daha uzatacağız. Çünkü bunu kendisi istiyor. Biz de Alex’in gerek futbolundan, gerekse kişiliğinden çok memnunuz. Fenerbahçe’ye yakışan bir futbolculur. Artık Alex hakkında tip haberler üretmesinler” dedi. Alex ise Türkiye’de mutlu olduğunu eşi ile birlikte yeni doğacak bebeğin de Türkiye’de büyütmek istediklerini söyledi.

paco
06.Haziran.2006, 03:27
Bugün Turkcell Süper Ligi'nde oynayan en kaliteli oyuncu bana göre Anelka'dır...

bende sana katılablirim ancak ... sen hız istiyosun ve gidiyorsun bir ferrari alıyorsun ama araba hız yapmıyor ... ama herkez arabayı gördüğü zaman o ha ferrari diyo adı yeter bence anelka olayıda aynen bu yoksa ... nobre anelkadan daha çok iş yaptı .. eğer nobrenin yaptıklarını anelka yapsaydı anelka yere göre sığdırılamazdı ... ve milli takımada giderdi ... ama dediğim gibi anelkanın adı yeter zihniyeti nobrenin sonu oldu bence ...

paceywitter
06.Haziran.2006, 04:22
bende sana katılablirim ancak ... sen hız istiyosun ve gidiyorsun bir ferrari alıyorsun ama araba hız yapmıyor ... ama herkez arabayı gördüğü zaman o ha ferrari diyo adı yeter bence anelka olayıda aynen bu yoksa ... nobre anelkadan daha çok iş yaptı .. eğer nobrenin yaptıklarını anelka yapsaydı anelka yere göre sığdırılamazdı ... ve milli takımada giderdi ... ama dediğim gibi anelkanın adı yeter zihniyeti nobrenin sonu oldu bence ...

kesinlikle katılıyorum ama sonuçta nobrede beşiktaşta oyanayack belkide nıbre çok daha mutlu günleri burda yaşıyacak işallah da öyle olur nobre iyi bir oyuncu ama pek iyi niyetli değil açıkcası :)

mgungor
06.Haziran.2006, 10:15
"Anelka 16'ysa Fatih 32 milyon euro"

Trabzonspor Yönetimi’nin Lazaroni ile yaptığı zirvenin ardından, her ne şartta olursa olsun kulüpte kalmasına karar verilen Fatih Tekke konusuna 2. başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, değişik bir boyut getirdi. Fenerbahçe’nin resmi teklif sunduğu yıldız oyuncuya 8 milyon Euro değer biçmesine değinen Bordo-Mavili kulübün yöneticisi, “Fenerbahçe, 10 milyon Euro artı Selçuk, Mehmet Yozgatlı, Can Arat gibi oyuncularını verirse satılması düşünülebilir! Telaffuz edilen 8 milyon Euro da çok önemli bir rakam değil bence. Onlar Anelka için 16 milyon Euro istiyorsa, Fatih’in değeri 32 milyon Euro’dur” ifadesini kullandı.

http://www.superspor.com/images/1/29/4495_B_FatihTekke013.jpg

‘Herşeyi biliyordum’

Teknik direktör seçimi konusunda yaşananlar nedeniyle istifa etmeyi düşündüğü iddialarını da yanıtlayan Hacıosmanoğlu, “Lazaroni’nin transferinden haberim vardı. İstifayı kongrede bize güvenen delegelere karşı saygısızlık olacağı düşüncesiyle asla gündeme getirmem” dedi. Hacıosmanoğlu, İspanya’ya giderek adaylarla görüşmek üzere yetkiyi kendisine başkanın verdiğini ifade ederek, “Lazaroni de gündemimizdeydi. Bu arada ben de İspanya’da Floro ve Ferrer ile randevu aldım. Lazaroni’de sorun çıkması halinde bu iki isimden biri ile anlaşacaktık. Lazaroni işi gerçekleşince randevularımızı iptal ettik” dedi.

‘Bencil olmak istemem’

Her kurumda zaman zaman fikir ayrılıkları olabileceğini, ancak bunun görevi bırakma gerekçesi olamayacağını da sözlerine ekleyen Hacıosmanoğlu, şunları söyledi: “Ben hazmedemediğim yerde asla durmam. İstifa sözüyle kendi ismimi de asla yan yana yakıştıramam. Bencil olmak istemiyorum, ancak kendimi bu kongreyi kazanan biri olarak görüyorum. İnsanların bizi takdir ettiğine inanıyorum. Bir gün yönetimden gidersem, benimle birlikte gelenler de benimle gider. Burada olduğumuz sürece Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa en iyisini yapmaya gayret edeceğiz.”
06.06.2006

nekop
06.Haziran.2006, 13:51
fotomacın anasayfada fatih gidiyor imza an meselesi yazıyordu demekki bu dogrusu bu:D

senderson
06.Haziran.2006, 13:54
Fatih'in neresi 32 milyon Euro anlayamadım??Anelka Real Madrid de Arsenal'de oynamış adamlar Edirne dışında oynamamış adama 32 milyon Euro diyorlar.

nekop
06.Haziran.2006, 13:58
gecmis mazi cekin artık yıllar önce 22 milyon dolara sattıgınız okocha takım bulamıyor anelka 2 sezondur sergiledigi performasla o kadar para ediyorsa fatih 32 milyon dolar eder bence ama kimse o kadar vermez o ayrı mesele ama anelkayada kimse 16 milyon vermez.

paco
06.Haziran.2006, 14:31
Fatih'in neresi 32 milyon Euro anlayamadım??Anelka Real Madrid de Arsenal'de oynamış adamlar Edirne dışında oynamamış adama 32 milyon Euro diyorlar.

fatih bencede 32 milyon € değil ama bu senin açıkladığından dolayı değil ....
anelka ya zamanında o paralr verilmiş olablir ama artık verilmez conceiçao da deportivo dan real e rekor bir ücretle transfer olmuştu ama şimdi o fiyatın onda biri bile değil ...

paceywitter
06.Haziran.2006, 15:10
elin fransızı 16 ise fatihe 32 demişler çokmu helal olsun fatihe 32de 132 de değer ona

dnz498
06.Haziran.2006, 17:38
adam haklı ben henüz türkiye'de 4 defans arasından sırtı kaleye dönükken topu önüne alıp gol atabilen tek oyuncu gördüm FATİH TEKKE!!!

gookhan
06.Haziran.2006, 17:42
ben de okudum da bence o kadar da etmez

ibo
06.Haziran.2006, 17:44
32 de çok fazla olmuş...

Laz_Asker_61
06.Haziran.2006, 17:58
anelka 16 ise fatih şu haliyle 32 eder bence de

dnz498
06.Haziran.2006, 18:12
kıyaslamaya gidildiğinde adam çok haklı

nekop
06.Haziran.2006, 18:14
kimse su zamanda fatihe 32 vermez en fala 18-20 civarı para verirler ama anelkayada kimse 16 vermez örn:bolton 5 milyon önerdi...

SefaReis66
06.Haziran.2006, 18:17
ikisi de o kadar etmez bence fatih 10 milyon anelka da 6-7 milyon eder

barman
06.Haziran.2006, 18:47
bana göre anelka kadar iii deil kendi görüşüm iii bi düşünürsem 10m küsür para eder ama 32 çok fazla!

crazy_aslan
06.Haziran.2006, 18:59
fatih tekke su formuyla en fazla 15 milyon euro eder
anelka ise 7 eder ne fazla nede az

barman
06.Haziran.2006, 19:02
fatih tekke su formuyla en fazla 15 milyon euro eder
anelka ise 7 eder ne fazla nede az

pekide neden anelka daha az onu anlamadım gayet başarılı bi oyuncu.

Burak Duran
06.Haziran.2006, 19:03
bu konu fenerbahçe transfer bölümünde var ama yinede oraya taşıyorum yorumlar boşa gitmesin :D

crazy_aslan
06.Haziran.2006, 19:04
pekide neden anelka daha az onu anlamadım gayet başarılı bi oyuncu.anelka basarilimiiiii?????
sen bi anelkanin ligde gösterdigi performansa bak kac gol atmis kac asist yapmis sonra gel bana anelka gayet basarili bir futbolcu dee

bluepaw
06.Haziran.2006, 19:06
32 milyon dolar hikaye. Fenerbahçe istiyorsa bu adamı 8 milyon dolara alır.

Jesus_FB
06.Haziran.2006, 19:11
anelka 7 milyn ederse f.tekke 2 milyon eder oda belki bu kadarda taraf olmayın bence 5 ayrı takım bir sürü para vermiş bu adama heralde kaşına gözüne verilmedi değilmi o paralar

marcos_assuncao
06.Haziran.2006, 20:43
anelka 7 milyn ederse f.tekke 2 milyon eder oda belki bu kadarda taraf olmayın bence 5 ayrı takım bir sürü para vermiş bu adama heralde kaşına gözüne verilmedi değilmi o paralar

baba yapma be bende fenerliyim ama bu tekke o kadar iyi adam değil baba zaten yattara taşıyo tekke boş kaleye etıyo yapma be baba etmez o kadar para tekke

m_o_11
06.Haziran.2006, 21:54
Fatih 7-7.5 milyon Euro

Anelka 12-13 milyon Euro

Fatih i kucultmek istemem. sonucta su anki en ii turk forvetlerimizden biri.
Ama Anelka yla kiyaslanamaz. En ii donemlerinde(27 yasinda). Real Madrid in 22 milyon sterlin odedigi en pahali 4. ve en genc transferlerinden biri. Ve halen ingiltere deki buyuk kluplerin gundeminde olan bi futbolcu.
Biz Anelka ya belki hicc ii oynarken gormedik Turkiye de ama sattiktan sonra izledigimizde pisman olacagiz. Oynatmasini bilen adam bunu tekrar yildiz yapar. Daum beceremedi(beklenmezdi zaten).

fifamen
06.Haziran.2006, 22:30
Anelka belki çok kaliteli bir futbolcu ama ben bir fenerbahçeli olarak onun 100.yılımıza katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Çok istikrarsız. Ve işin komik tarafı,anelkanın 2 senedir patlama yapması bekleniyor. Arkdşlar lütfn söyleyin
anelka fbye geldiğinden beri kaç maç kurtardı?onu bırakın kaç maç çok süper oynadı?Belki 5-6
appiah bile tipik bir defansif ortasaha-ortasaha olmasına rağmen adamın bu sezon 10 golü fln var.anelkanında 10-11
belki çok teknik ama bitiricilik sıfır. Gerçektende nasıl santrofor bu ya
kafa topu yok,bitirici vuruş yok
dribling dersen var ama(yiğiti öldür hakkını yeme hesabı)
Bir arkadaşımızın söylediğine bende katılıyorum
Eğer gittiği takımda ii oynarsa bizim,böyle diyenlerin yüzünü kızartacaktır. Daum belki aptallık yapıp onu bazı maçlarda sağda bile oynattı(fr,amr).ama biz anelkayı ortada çok gördük. Bize şu an golcü gerek. Anelka 7-15 milyon dolar arası bir fiyata bu yaz gider. En azından ben olsam giderimde,gönderirimde
Yine başka arkadaşlara katılmamak mümkün deil. F,tekke türkiyenin en iyi strikerıdır.
Hem kafa topu,hem bitiricilik var adamda
takımı sırtlıyo yani
avrupada bu kalitede bir futbolcu çok ama çok para. Fb bu parayı karşılayamaz
Bence f.tekke ne pahasına olursa olsun alınmalıdır. Çünkü ffbnin onun gibi bir adama ihtiyacı var. Alacağımız bir golcü fbyi üst seviyelere çıkartacaktır...

Maymuncuk
06.Haziran.2006, 22:54
Beyler M@kin bence doğru sölüyor..

Bende her zaman diyorum, Anelka Dünya'nın en iyi golcülerinden biri, ama oynatana...

nekop
06.Haziran.2006, 23:38
sen hız istiyosun ve gidiyorsun bir ferrari alıyorsun ama araba hız yapmıyor ... ama herkez arabayı gördüğü zaman o ha ferrari diyo...
arkadas anelka bu kadar güzel anlatılırdı ancak tebrik ederim....
fatihte bunun tersi gidiyorsun kartal alıyorsun ama o ferrariyi geciyor ama bakıldıgında herkes o kartal diyor...

Jesus_FB
07.Haziran.2006, 06:04
Anelkanın bitiriciliği sıfır diyen arkadaşlar var bence tam tersi Anelkanın son vuruşları çok iyi ama oynadığı futbol tarzı ve mevki itibariiyle bunu göremiyoruz nedenmi çünkü Anelka bir santrafor değil yani bir trezeguet, bir jardel, bir nobre değil gezen forvet hatta daha çok santrafor arkasında oynayan bir forvet oyuncusu yani nobre gibi golü koklayan gol noktalarına girebilen bir oyuncu değil anelka forvet ama santrafor ve golcü değil ondan daha çok pozisyon hazırlamasını beklemek lazım yada hızlı ataklarda yaptığı driplinglerle gol yapmasını. bence kesinlikle ve kesinlikle son vuruşu bitirici vuruşu kötü değil hatta çok iyi

Arsenalde oynadığı futbolu hatırlarsanız eğer, şu an henry nasıl oynuyorsa nasıl bir görevi varsa ayı şekilde Anelkada aynı işi yapıyordu ve çok başarılıydı ama arsenaldan sonra hiç bi takımda istediği yerde oynatılmadığı görüşündeyim

birde futbolu hiç sevmediğini istekle oynamadığını düşünüyorum işte bu yüzdende özverili oynamıyor futboldan zevk almıyor

perpetua
07.Haziran.2006, 09:11
Anelka ozellikle kontra ataklarda cok yararli bir oyuncu. Suratli, topu iyi saklayan ve dengesiz yakalanmis defansa karsi direk kaleye giden bir oyuncu.

Turkiye'de Fenerbahce'ya karsi cok az takim toplu halde saldirir ve bu da Anelka'nin bitiriciligini gosterebilecei pozisyon bulmasini zorlastirir. Thierry Henry'de cok iyi bir bitirici degildir. En iyi oynadigi sezonda (2 sene once) 18% gibi bir bitiricilik yuzdesi ile oynamistir. Cok iyi bir bitirici olmamak bir forvetin kalitesini dusurmez, cunku burada (http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=123174&postcount=46) yazdigim gibi fazla pozisyona girebilmek daha onemlidir. Henry'inin dunyanin en iyi forvet oyuncusu olmasi iyi bitirici oldugu icin degil, kendi kendine pozisyon yaratabilme becerisi oldugu icindir. Ama kapali defanslara karsi da Henry zorlanir. Ayni sekilde Anelka da zorlanir cunku stilleri bos alanda rakibi gafil avlamaya daha uygundur.

Kapali defansa karsi Anelka yilar, bir Hakan Sukur veya bir Pierre Van Hooijdonk gibi defansla vucut vucuda mucadeleye girmeyi sevmez. Bu da ozverili oynamadigini dusundurur. Ancak Anelka Avrupa kupasi maclarinda cok daha yararli ve cok daha teklikeli gorunmustur, bu da bos alan bulabildigi icindir. Anelka'nin Turk takimlarina karsi oynamasi icin alindigini sanmiyorum ancak Fenerbahce Avrupa kupalarina ileri turlara gecerse, ancak o zaman Anelka'nin esas futbolu ortaya cikar.

Bu acidan bence Anelka'nin Fenerbahce'de satrafor olarak oynamasi lukstur. PVH veya Carew tipinde bir oyuncunun arkasindan bos alanlara kacan bir Tuncay ve/veya Anelka bence daha yararli olacaktir. Bir PVH veya Carew tipinde oyuncu defansin gobeginde iki oyuncuyu mesgul ederken hem Tuncay hem de Anelka beklerle yanliz kalir ve birebirden pozisyon bulur veya yaratir.

Nobre tek santraforluk gorevini iyi kotu yapiyordu ancak bu tip bir diziliste Alex fazla gelir, orta sahada Alex yerine daha fazla mucadele edecek top kapacak ve hemen bu toplari kanatlara tasiyacak oyuncular oynamasi daha dogrudur. Yani Lampard, Juninho Pernambucano, Scholes, Deco tipinde bir oyuncu gereklidir (bence bu isi Appiah da yapabilir ve arkasina yine defansif acidan saglan bir oyuncu alinabilir) veya Alex'in daha gayretli oyunun iki yonunu de oynayan bir oyuncu haline gelmesi gerekir. (Galatasaray'in UEFA kupasini kazandigi sene, Avrupa'da oynadigi 4-3-3 tipindeki dizilis, su anda Mourinho, Rijkaard ve Alex Ferguson'un oynattigi 4-3-3 dizilisine cok benzerdir, bu yuzden Hagi'yi Avrupa maclarinda genelde kanatta gorursunuz, sahanin ortasinda degil. Ve orta sahada 3 tane kosan, pres yapan ve kaptiklari toplari kanatlara pas olarak aktarabilen Emre, Suat ve Okan vardir) Tabii bir ihtimal de Alex'i kanatta oynatip, daha hizli oynamasini istemektir.

Yani bence yeni Fenerbahce teknik direktorunun vermesi gereken onemli karar, Alex ile dusuk tempoda futbol veya Anelka ile tempolu futbol oynamaktir. Simdiye kadar Alex'in yaptiklari ve Anelka'nin yapamadiklari goz onunde bulundurulursa bu secim bence Alex lehine yapilir (dogru veya yanlis demiyorum) ancak dusuk tempolu futbol oynayan Fenerbahce bence ozellikle Avrupa kupalarinda cok zorlanir, kapali defansi acmak icin ugrasmak, ani ataklarla defansi dengesiz yakalamaktan cok daha az verimlidir.

Neron_FB
07.Haziran.2006, 10:07
http://www.vatanim.com.tr/pics/news/79379000.jpg

F.Bahçe'ye gelme ihtimalim yüksek. Çünkü sadece para önermediler, önüme bir iddia da koydular. Dünya Kupası'ndan sonra herşey netleşir."
07.06.2006
F.Bahçe'nin transfer listesinde bulunan ve sarı-lacivertlilerin uzun bir süredir renklerine katabilmek için çabaladığı İngiltere Milli Takımı'nın dünyaca ünlü defans oyuncusu Sol Campbell, kamp yaptıkları Baden-Baden'de VATAN'a konuştu. Öncelikle İstanbul'a gelebileceğini söyleyen Campbell, yapılan teklifin kendisini heyecanlandırdığını ve kararını Dünya Kupası sonrası vereceğini açıkladı. İngiltere antrenmanı öncesi görüşme isteğimizi "Sonra" diye geri çeviren Campbell, idman sonrası çocuklara imza dağıtırken Türkiye'den geldiğimizi söyleyince "Hemen yanınıza dönüyorum" diyerek randevu verdi.

'5 aydır görüşüyoruz'
Çevresini saran gençler ve fanatiklerin tüm imza isteklerini yerine getirdikten sonra yanımıza gelen Campbell "Türkiye'den geliyorsanız konuşalım" dedi. Menajerlerinin yaklaşık 5 aydır F.Bahçe yönetimi ile görüştüğünü söyleyen Campbell "Benimle ciddi bir şekilde ilgilendikleri ortada. İyi ve içi dolu bir teklif yaptılar. Adım adım gidiyoruz. Dünya Kupası sonrası kesin kararımı vereceğim. Ama F.Bahçe'ye gitme ihtimalim, gitmeme ihtimalimden daha fazla" diye konuştu. İstanbul'a daha önce bir kez geldiğini ve Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Türkiye'ye karşı oynadığını belirten Campbell şunları söyledi:

'Hedefleri büyük bir kulüp'
"Biliyorum ki F.Bahçe Türkiye'nin en iyi imkânlara sahip kulübü. Temaslarımız da gayet medeni ve uluslararası ölçülerde geçti. Görüşmeler hâlâ da devam ediyor. Hedefleri büyük ve arkasında ilginç bir potansiyeli olan bir kulüp F.Bahçe. Türkiye'de gazetelerde adım çıktıktan sonra Londra'daki Türk arkadaşlarımın hücumuna uğradım. Hepsinden İstanbul ve F.Bahçe hakkında bilgi topladım. Şu anda Dünya Kupası'nda olduğum için düşünüyorum, herhangi bir resmi adım atmadım.

'Benim için ilginç olur'
Sanıyorum F.Bahçe de düşünüyor. Dünya Kupası sonrası kararımı net olarak vereceğim. F.Bahçe'de oynamak benim için de ilginç olabilir. Ama önce buradan İngiltere'ye zaferle dönmeliyiz. Şimdilik tek isteğim bu. Sonrasını siz de ben de hep birlikte göreceğiz. Türkiye'de oynayan birçok büyük futbolcu var. Onlardan hep iyi şeyler duydum. Fazla değil bir ay sonra herkes kararımı öğrenecek."

Haber: Gökmen ÖZDEMİR

mgungor
07.Haziran.2006, 12:18
Anelka için 32 milyon YTL

Sarı-lacivertli kulübün yıldız oyuncusu Nicolas Anelka'ya, İngiliz kulüplerin ilgisi devam ediyor. Yönetimin de satışına sıcak baktığı Fransız yıldız için son olarak Portsmouth devreye girdi.

http://www.superspor.com/images/1/29/4857_B_Anelka005.jpg

Premier liginde geçen sezon güçlükle düşmekten kurtulan Portsmouth, zengin Musevi işadamı Alexandre Gaydamak'ın kulübü satın almasıyla birlikte yıldız isimlere kanca atmaya başladı. Porsmouth'un son olarak Anelka için Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı bildirildi. Fenerbahçe ile kulüp menajerleri arasında yapılan pazarlıklar sonunda İngiliz ekibi fiyatı 15.5 milyon euroya (31 milyon 800 bin YTL) kadar çıkardı.

Gözler Yıldırım'da

Sözleşmesinde "20 milyon euro getirmesi halinde serbest kalır" ibaresi yer alan Anelka'nın da İngiltere'ye dönüş sinyalleri yakması bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Portsmouth'un fiyatı biraz daha artırması halinde satışa onay vereceği öğrenildi.

Anelka için geçen sezon Newcastle United 20.5 milyon euro önermiş, ancak teklif geri çevrilmişti. Tottenham ise, Anelka'nın menajerleri tarafından getirilen öneriyi "sorunlu" olduğu gerekçesiyle veto etmişti.
07.06.2006

Kaynak : Milliyet

kavara
07.Haziran.2006, 13:03
bence anelka bu sezon 40 civarına yollarlar 32 az:D

Jesus_FB
07.Haziran.2006, 14:15
campbell de sıcak bakıyor Fenerbahçeye işallah anlaşırlar ve gerçekleşir bu transfer

Selman Ozturk
07.Haziran.2006, 14:25
Umarım Campbell Türkiye'ye gelir. Prestije ihtiyacımız var.

Jesus_FB
07.Haziran.2006, 14:32
Anelka ozellikle kontra ataklarda cok yararli bir oyuncu. Suratli, topu iyi saklayan ve dengesiz yakalanmis defansa karsi direk kaleye giden bir oyuncu.

Turkiye'de Fenerbahce'ya karsi cok az takim toplu halde saldirir ve bu da Anelka'nin bitiriciligini gosterebilecei pozisyon bulmasini zorlastirir. Thierry Henry'de cok iyi bir bitirici degildir. En iyi oynadigi sezonda (2 sene once) 18% gibi bir bitiricilik yuzdesi ile oynamistir. Cok iyi bir bitirici olmamak bir forvetin kalitesini dusurmez, cunku burada (http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=123174&postcount=46) yazdigim gibi fazla pozisyona girebilmek daha onemlidir. Henry'inin dunyanin en iyi forvet oyuncusu olmasi iyi bitirici oldugu icin degil, kendi kendine pozisyon yaratabilme becerisi oldugu icindir. Ama kapali defanslara karsi da Henry zorlanir. Ayni sekilde Anelka da zorlanir cunku stilleri bos alanda rakibi gafil avlamaya daha uygundur.

Kapali defansa karsi Anelka yilar, bir Hakan Sukur veya bir Pierre Van Hooijdonk gibi defansla vucut vucuda mucadeleye girmeyi sevmez. Bu da ozverili oynamadigini dusundurur. Ancak Anelka Avrupa kupasi maclarinda cok daha yararli ve cok daha teklikeli gorunmustur, bu da bos alan bulabildigi icindir. Anelka'nin Turk takimlarina karsi oynamasi icin alindigini sanmiyorum ancak Fenerbahce Avrupa kupalarina ileri turlara gecerse, ancak o zaman Anelka'nin esas futbolu ortaya cikar.

Bu acidan bence Anelka'nin Fenerbahce'de satrafor olarak oynamasi lukstur. PVH veya Carew tipinde bir oyuncunun arkasindan bos alanlara kacan bir Tuncay ve/veya Anelka bence daha yararli olacaktir. Bir PVH veya Carew tipinde oyuncu defansin gobeginde iki oyuncuyu mesgul ederken hem Tuncay hem de Anelka beklerle yanliz kalir ve birebirden pozisyon bulur veya yaratir.

Nobre tek santraforluk gorevini iyi kotu yapiyordu ancak bu tip bir diziliste Alex fazla gelir, orta sahada Alex yerine daha fazla mucadele edecek top kapacak ve hemen bu toplari kanatlara tasiyacak oyuncular oynamasi daha dogrudur. Yani Lampard, Juninho Pernambucano, Scholes, Deco tipinde bir oyuncu gereklidir (bence bu isi Appiah da yapabilir ve arkasina yine defansif acidan saglan bir oyuncu alinabilir) veya Alex'in daha gayretli oyunun iki yonunu de oynayan bir oyuncu haline gelmesi gerekir. (Galatasaray'in UEFA kupasini kazandigi sene, Avrupa'da oynadigi 4-3-3 tipindeki dizilis, su anda Mourinho, Rijkaard ve Alex Ferguson'un oynattigi 4-3-3 dizilisine cok benzerdir, bu yuzden Hagi'yi Avrupa maclarinda genelde kanatta gorursunuz, sahanin ortasinda degil. Ve orta sahada 3 tane kosan, pres yapan ve kaptiklari toplari kanatlara pas olarak aktarabilen Emre, Suat ve Okan vardir) Tabii bir ihtimal de Alex'i kanatta oynatip, daha hizli oynamasini istemektir.

Yani bence yeni Fenerbahce teknik direktorunun vermesi gereken onemli karar, Alex ile dusuk tempoda futbol veya Anelka ile tempolu futbol oynamaktir. Simdiye kadar Alex'in yaptiklari ve Anelka'nin yapamadiklari goz onunde bulundurulursa bu secim bence Alex lehine yapilir (dogru veya yanlis demiyorum) ancak dusuk tempolu futbol oynayan Fenerbahce bence ozellikle Avrupa kupalarinda cok zorlanir, kapali defansi acmak icin ugrasmak, ani ataklarla defansi dengesiz yakalamaktan cok daha az verimlidir.

Söylediklerinin büyük bir kısmına katılıyorum yalnız alex bu gibi kontra ataklarda attığı ara paslarla Anelkaya çok güzel pozisyonlar hazırlayabilir o yüzden belki her maçta değil ama alex ile Anelka yanyana oynamalıdır.

Anelka çok kaliteli bir oyuncu oyun zevkini artıran izlerken zevk veren bir adam sırf bu yüzden gitmesini istemem ama yeni gelen TD yine daum gibi santrafor oynatmak isterse Anelka yine etkili olamaz seninde dediğin gibi kapalı defanslara karşı Anelka ancak uzaktan attığı şutlarla etkili olabilir ama bu şut şansını ona kaç kere verirler o da ayrı bir konu tabi.

Anelkanın iyi oynadığı maçlara bir bakalım şampiyonlar liginde ilk Milan maçı ardından inöünüdeki bjk maçı hemen ardından PSV maçı bu maçlarda hep kontraatak tarzında oynayan Fenerde en çok göze batan Anelka ve Alex olmuştur

enesao
07.Haziran.2006, 14:47
Umarım Campbell Türkiye'ye gelir. Prestije ihtiyacımız var.
bencede.. ama Gs yede gelsin yildiz oyuncu gelmese bile biz onlari yildiz yaparak prestij yakalarizz :D

m_o_11
07.Haziran.2006, 15:43
Anelka - Alex ii pas yapmalari gerekiyo dimi anlasmakari gerekiyo ama ben fenerbahce maclarinda hicbir zaman alex in ilk hedef olarak Anelka yi dusundugunu gormedim. hep nobre hep nobre.Alex anelka geldiginden beri boyle.Alex sadece eger ben bu pasi da vermessem taraftar .......... diye dusundugunde Anelka ya pas veriyor(ortasaha daki basit paslasmalar sayilmaz tabi burda). Ve tekrar soyluyorum Anelka yi gonderdigimizde pisman olabiliriz ama alacagimiz futbolcu mutlaka onun yerini dolduracak seviyede olacaktir. bana sorarsaniz fener de Fatih - Anelka beraber oynarsa. Dunya nin en tehlikeli forvet ikilisi olurlar.
Ama fenerbahce her zaman defansindan zarar gordugu icin Sampiyonlar liginde rustu - deniz - umit gibi futbolcular yuzunden hic bisey yapamaz. Sol campbell insaalah gelirde biras toparlariz. bide kalite li TUrk defans alsak cok ii olur. fenerbahce bundan bir daha yenilirse ayip olur zaten TR liginde.

gorkemyilmazkarasu
07.Haziran.2006, 16:15
kaliteli türk defans diyosun şuanda en genç,en kaliteli,en yetenekli türk defans sizde.....CAN ARAT bu sezon oynamalı artık....

m_o_11
07.Haziran.2006, 16:47
efet sana katiliyorum CAn arat super bi defans olacak insaallah. hava topu vermiyo hizli kuvvetli. calim kolay yemiyo. gercekten genc bi yildiz .ama daum her genc gibi bunuda harcadi gecen sene. gelecegin yildizlarindan Olcan da bu harcadi. En iyi sag kanatimiz olan serhatida harcadi. fener e akilli bi teknik direktor gelir umarim.

mgungor
07.Haziran.2006, 16:57
Fenerbahçe'de imza şov...

Sarı-Lacivertli yeni transferler Tümer Metin ve Uğur Boral'ın yanı sıra sözleşme yenileyen Selçuk, Servet, Semih, Can, Olcan, Kerim ve PAF takımı kalecisi Volkan'a da imza attırdı.

http://www.superspor.com/images/1/29/6716_B_tumer001.jpg

3 yıllık imza atan Tümer 11, Uğur ise 25 numaralı formayı giyecek

Fenerbahçe Kulübü'ndeki imza töreninde yöneticiler Murat Özaydınlı, İlhan Ekşioğlu ve Vedat Olcay bulunurken, Özaydınlı, yaptığı konuşmada 100. yılda en iyi kadroyu kurmak istediklerini ifade ederek, "Önümüzdeki bazon bizim için çok önemli. Bugün de gerek iç transferde, gerekse dış transferde anlaştığımız futbolcularla sözleşme imzalıyoruz. Hepsi birbirinden yetenekli arkadaşlarımız. İnşallah gelen gideni aratmaz. Yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldin diyorum. Çok güzel bir sezon bizi bekliyor" dedi.

Sarı -lacivertli kulübün Beşiktaş'tan transfer ettiği Tümer Metin ise, Fenerbahçe'nin 100. yılında formasını giymekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "100. yılda böyle bir kadronun içinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Aldığım kararların hep arkasında oldum. Eleştiriler hep olacaktır. Buna da saygı duyuyorum. Ancak, bu eleştirilerin dozunun hakaret boyutuna çıkmamasını rica ediyorum. çünkü öyle bir ülkede yaşıyoruz ki, kimse kimsenin ne olacağını bilemez. Ben 100 yılda Fenerbahçe formasını en iyi şekilde taşımak istiyorum. İnşallah bu sezon şampiyon oluruz. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yıldız futbolcu, "Türkiye'de Beşiktaş'tan başka takımda formam giymem" sözlerini de şöyle değerlendirdi. "Ben kendi gerçeklerimle yüzleşmesini öğrendim. Beşiktaş taraftarının tepkisini normal karşılıyorum. Fazla söylenecek birşey yok. hayat her dakika insana yeni birşeyler öğretiyor. Geceleri yatttığımda, huzur içinde uyuyabiliyorum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'nden transferi Uğur Boral da, Fenerbahçe ile 100. yılda şampiyonluk yaşamak istediğini söylerken, "Öncelikle bu camida bulunmaktan dolayı çok mutluyum. 100. yılda Fenerbahçe'de oynamak, onur verici bir olay. Devre arasında yaşadığım bazı olaylardan sonra Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir camia olduğunu anladım. Bana kendi kulubümden daha fazla yardımcı oldular. Burada olmak onur verici. Fenerbahçe'ye kalıcı olmaya geldim. İki taraf içinde hayırlı olur inşallah" diyerek sözlerini tamamladı.
07.06.2006

Kaynak : DHA

Jesus_FB
07.Haziran.2006, 17:51
hayırlı olsun klübümüze

fifamen
07.Haziran.2006, 20:49
tamam peki bitiriciliği sıfır olmasın
ama benim söylemek istediğim asıl şey şu
fenerbahçenin bir jardele,bir etoya ihtiyacı var
yani bu ayardaki futbolculara
bir golcü belkide iki çok ii golcüye ihtiyaç var

rüştü:bu sezon kalması bence faydalı olur,tecrübeli
ü.özat:yapılan eleştiriler bazen çok haklı,fakat söylendiği kadar kötü bir futbolcu değil,fbnin defansının yaptığı her hatada özat akla geliyor ve suçlanıor,bu imajı silmeli
önder:yetenekli,çalışkan,gelecek vaadediyor
servet:hatalarını mutlaka azaltm:alı,sahada asla dribling yapmamalı!
luciano:orta kalite bir defans.Takımda kalması yararlı olabilir
appiah:çok hrslı,takımın dinamosu,isabetli şutları var,bence fbnin yaptığı en ii transfer
kemal:çok yetenekli,muhakkak sakatlıklar zinciirni atlatmalı
serkan:çok koşuyor,başka birşey yapmıyor
deniz:kademesi güzel
me.yoz:becerikli bir sağ kanat
semih:çok becerikli,harika bir şut tekniği var
aurelio:türk olsa hiç fena olmaz!!!!
u.boral:gençlerde iyi işler yaptı,gelecek vaadediyor
tümer:çok kaliteli bir ortasaha,pasları,çalımları üst düzey
alex:biraz daha mücadele edebilir,onun dışında çok kaliteli.paslar,duran toplar
tuncay:keşke biraz fm oynasa ve kendi yeteneğine konsantre olup birz istikrar yakalasa. İsteyince çok ii şeyler yapıyo. Çok hırslı,ii çalım atıyo,defansı bozabilecek yapıda,çok hızlı ve dayanaklı.
cana arat:mutlaka ilk onbirde oynatılmalı. Kademe anlayışı çok umut veriyor
olcan:onu izleme şansı bulamadık,fakat avrupa şampiyonasında iiydi oldukça
selçuk:yorum yok!
volkan:havalara girmemeli

bu gençlere yer vermeyenin gözü kör olsun be özellikle can ve olcana

e_mali
08.Haziran.2006, 09:53
tekrar hatırlatıyorum, Bu konu transfer haberleri konusu...

eGowiCh
08.Haziran.2006, 17:08
http://image.haber3.com/spor3/haber/45668.jpg

Vieri’yle anlaştılar mı?

Hakan Şükür, eski takım arkadaşı Vieri’nin Fenerbahçe’yle anlaştığını açıkladı.

Fenerbahçe ile Milan’ın ünlü golcüsü Chiristian Vieri görüşmesi farklı bir boyut kazandı. Galatasaray Kaptanı Hakan Şükür, Inter’den takım arkadaşı olan yıldız futbolcunun sarı lacivertli kulüple anlaştığını söyledi. Hakan Şükür, Vieri hakkında şunları söyledi:‘’Benim duyduğuma göre Fenerbahçe, Vieri transferini bitirdi. Vieri her şeyden önce çok iyi bir profesyonel. Eğer kendini oyuna verirse Türkiye’de inanılmaz iş yapar. Vücudunu harika kullanır. Tutulması çok zor bir forvet’’

‘’Sol ayağı tartışmasız dünyanın en iyileri arasında. Ayak içini de aynı derecede mükemmel kullanır. Fenerbahçe Vieri ile hava hâkimiyeti problemi yaşamaz. Ceza alanına yapılacak her türlü ortada topa bir şekilde vurabilen bir futbolcu. Inter’de arka adalesinden sürekli bir sakatlığı vardı. Ancak bu müzmin bir problem değildi. Ben kendisiyle halen görüşüyorum. Kişilik olarak çok iyi bir dostum. Kendi halinde mütevazı bir yapıya sahip, uyumlu biri."

Kaynak : Spor3

gorkemyilmazkarasu
08.Haziran.2006, 17:19
bu vieri haberini akşam gazetesinde bende okudum doğruysa çok iyi transfer olur fb için...

Jesus_FB
08.Haziran.2006, 17:24
aman aman Allah korusun işallah yalandır vierri yüremiyor bile artık olmaz işallah böle bi transfer

Nedvedmania
08.Haziran.2006, 17:37
http://as.wn.com/i/b3/3fa34288927236.jpg

Roberto Carlos, Türkiye'de Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki haberlere sert tepki göstererek, "Benim gönlüm Fenerbahçe'ye gitmekten yana değil. Chelsea'ye transfer olacağım. İngilizce kurslarına bile başladım" dedi. Transferi yılan hikayesine dönen Roberto Carlos'un Fenerbahçe ye transfer olacağı söylentilerine Brezilyalı yıldız son noktayı koydu.

m_o_11
08.Haziran.2006, 18:44
Beyler insaallah Hernan Crespo geliyor. Bosver in Vieri. 2 sene once olsa tamam derdim bu transfere ama bu saat ten sonra izin veremem :)

nekop
08.Haziran.2006, 18:52
fenerbahce vieriyi kacırmasın anelka ile vieri bu sezon 10 golü rahat gecerler:D

kavara
08.Haziran.2006, 18:53
aman aman Allah korusun işallah yalandır vierri yüremiyor bile artık olmaz işallah böle bi transfer
arkadas da demis 2 3 sene önce böylemiydi vieri dünyada en sevdigim futbolcuydu kendine bakamadı o gollerini 1 daha görmek fırsat olmadı.gelirse 10 gol ün üstünde atamaz..inş crespo gelir istemeyiz vieriyi :D

Maymuncuk
08.Haziran.2006, 22:05
http://www.msbnews.net/news/1913?124900002 [fotomaç 2]

Artık yorum yok :)

Nedvedmania
08.Haziran.2006, 22:08
keremin koyduğu yazıyı bende eklemiştim ama ingilizce olduğu için sildim

kereme katılıyorum fotomaç 2
ama her ilgilenilen adam gelicek diye bişey yokki ;)

eGowiCh
08.Haziran.2006, 22:08
Habere göre, Fenerbahçe 56 M € verecekmiş, Ronaldinho'ya ise haftada 150.000 €, yani 5 yıl için 36 milyon € verecekmiş :) Transfer kesin gibi diyorlar.

Çok iddialı bir haber yapmışlar :)

FeYYaz1989
08.Haziran.2006, 22:13

Aman Allahım!Bu da ne böyle???:D :D

gorkemyilmazkarasu
08.Haziran.2006, 22:40
bu haberi bende gördüm ve çok güldüm bizde fotomaça kızıyoruz bomba haber yapıyo diye buna ne demeli :D :D :D :D

senderson
08.Haziran.2006, 23:36
Fenerbahçe Chelsea yi pilot takım yapacak tabi siz bilmiyosunuz:D:D:D

Sekopej
08.Haziran.2006, 23:49
yahu yuh bunu fotomaç bile yapmadı.

ama ronaldinhoyu transfer etmek için önce bi performansına bakmak lazım bizim yöneticiler gidip dünya kupasında izlesin başarılı olursa öyle alsın yoksa yararsız boşa transfer olur:D :D :D

nekop
09.Haziran.2006, 00:00
yuuhhhhhh beeeeeeee bu kadarda sallanmaz yani...

m_o_11
09.Haziran.2006, 00:06
Abiler bu site de neyin nesi yuhhhhhh...!!!!! Ronaldinho dan sonra fernando torres sonra beckham sonra shevy sonra arjen robben sonra etoo........bunun sonu gelmez .. belki yedek olarak ta crespo yu alirlar... nerden buldunuz bu siteyi cok merak ettim.....

TüMeR_yAğıZ
09.Haziran.2006, 00:41

arkadaşlar haber sitesi zaten asparagas haber sitesi olmalı.ana sayfada el zerkavi öldü diyor ama başka yerde bulamadım.dalga geçme amaçlı bir site sanırım.

cureshot
09.Haziran.2006, 00:51
zerkavi öldü ama gerçekten

paceywitter
09.Haziran.2006, 01:03
ronaldinho'ya ne gerek var canım Alex varken çok gereksiz bir transfer olur yapmasınlar böyle bir hata :D:D:D:D

kavara
09.Haziran.2006, 01:45
bende esprili bi cevap veriyim. :D şanımızı dünya duydu daha siz duymadınız :D:D

Burak Duran
09.Haziran.2006, 01:57
hahahaha çok güldüm ya :D bide ciddi ciddi haber yapmışlar 56mn euro haftalık 150bin oldu canımın içi :D

Selman Ozturk
09.Haziran.2006, 02:37
Fenerbahçe Kulübü Resmi Açıklaması:

Son zamanlarda basında yer alan Ronaldinho ile ilgilendiğimiz haberleri tamamen asılsızdır. Kulübümüzün veya herhangi bir yöneticimizin bahsi geçen oyuncu için hiçbir girişimi olmamıştır. Kamuoyuna duyurulur.

Volkan Ballı
Fenerbahçe Spor Kulübü İdari Menajeri

Fenerbahçe bu sene basında yer alan bütün transferleri resmi sitesinden yalanladı.Yarın böyle bir yazı gördüğümüzde şaşırmamamız gerek:n::n::n:

Jesus_FB
09.Haziran.2006, 02:43
Siz gülün gülün adam geldi arkadaşlar şu an türkiyede bu haber gerçek!!!
birazdan gerekli bilgileri aktarıcam

paceywitter
09.Haziran.2006, 02:58
Siz gülün gülün adam geldi arkadaşlar şu an türkiyede bu haber gerçek!!!
birazdan gerekli bilgileri aktarıcam

hadi yaaa bak gördünmü hiç istemiyodum çok kötü oldu bu takım için :(

Jesus_FB
09.Haziran.2006, 03:16
inanmayanlar ahanda Ronaldinho işte karşınızda FB formasıyla yüzyılın transferi :D:D:D

http://www.myehost.de/resim/images/tn_gg308253.jpg (http://www.myehost.de/resim/viewimage.php?file=/resim/images/gg308253.jpg)

nart_susruko
09.Haziran.2006, 03:20
hayırlı olsun abi ne diyelim...:D :D :D

paceywitter
09.Haziran.2006, 03:24
adam transfer olup golünü bile atmış ne hız bee maşallahh :D:D

dnz498
09.Haziran.2006, 10:49
F.Bahçe Ayhan'ın kafasını karıştırdı!
09 Haziran 2006 07:30

G.S resmi sitesi yapılan açıklamada Ayhan ile sözleşme yenilendiği duyurulmuştu. Ancak Ayhan Akman dün yaptığı açıklamalarla Cimbom'da adeta şok etkisi yarattı.

G.Saray kulübü tarafından anlaşma sağlandığı açıklanan Ayhan, "Henüz imza atmadım. Fener'den cazip teklif var. Tatil dönüşü karar vereceğim" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray resmi sitesi tarafından bir açıklama yayınlanarak Ayhan Akman ile 2+1 yıllık sözleşme yenilendiği duyurulmuştu. Ancak Ayhan Akman dün yaptığı açıklamalarla adeta şok etkisi yarattı.

Şu an Bodrum'da ailesiyle birlikte tatilde bulunan Ayhan, Galatasaray'a henüz imza atmadığını söyledi. Telefonla görüştüğümüz tecrübeli futbolcu sarı-kırmızılı kulüp ile tatil öncesi prensip anlaşmasına vardıklarını belirtirken "Sezon bittiğinde bir araya gelip konuştuk. Ancak herhangi bir imza atmadık. Fenerbahçe'den de teklif aldım.

Gerçekten çok cazip bir rakam önerdiler. Bunu da düşünüyorum. Şu an tatildeyim ve bu transfer konusunu çok fazla düşünmüyorum. Sadece tatil yapıyorum" diye konuştu.

İMZA TATİL DÖNÜŞÜ
Galatasaraylı olduğunu vurgulayan orta saha oyuncusu, "Ben önceliği kulübüme vermek istiyorum. Geçtiğimiz sezon yaşadığımız şampiyonluk benim için çok anlamlıydı. Ancak hepimiz profesyoneliyiz. Tatil dönüşü yöneticilerimiz ile tekrar bir araya gelip görüşeceğiz ve büyük bir aksilik olmazsa anlaşacağımı düşünüyorum" şeklinde konuştu. Ancak gelen haberlere göre, Ayhan'ın F.Bahçe'nin yaptığı teklif karşısında kararsız kaldığı ve bu nedenle henüz G.Saray'a imza atmadığı öğrenildi.

Kaynak: Sabah
Haber: Yaşar Yalçın

dnz498
09.Haziran.2006, 12:05
inanmayanlar ahanda Ronaldinho işte karşınızda FB formasıyla yüzyılın transferi :D:D:D

http://www.myehost.de/resim/images/tn_gg308253.jpg (http://www.myehost.de/resim/viewimage.php?file=/resim/images/gg308253.jpg)

İşte eylence budur!!!

m_o_11
09.Haziran.2006, 12:38
Ayhan filan demeyin be ... Insanin moralini bozmayin.. Ayhan gibi kisiliksiz bi futbolcu gelmesin Fenerbahce ye. Bi Tumer i aldik pek hoslanmazdim simdide hic sevmedigim Ayhan gelirse Fener e cok uzulurum. Hadi Tumer yine ii futbolcu da. Ayhan robot gibi bisey her mac ayni. Her hareketi bir digerinin ayin. Basit ve agresif bi futbolcu. Ins. Gelmez....

Meziyet
09.Haziran.2006, 13:53
http://www.superspor.com/images/1/29/869_B_HakanSukur015.jpg

Hakan: "Vieri Fenerbahçe'de"

Fenerbahçe taraftarına sevindirici haber Galatasaraylı Hakan Şükür’den geldi: Christian Vieri F.Bahçe’de. Lig TV’ye açıklamalarda bulunan Hakan Şükür, Inter’den takım arkadaşı olan yıldız futbolcunun Sarı-Lacivertli kulüple anlaştığını söyledi. Hakan, Vieri hakkındaki düşüncesini şöyle açıkladı: “Benim duyduğuma göre Fenerbahçe, Vieri transferini bitirdi. Vieri her şeyden önce çok iyi bir profesyonel. Eğer kendini oyuna verirse Türkiye’de inanılmaz iş yapar. Vücudunu harika kullanır. Tutulması çok zor bir forvet.” Vieri’nin sol ayağı tartışmasız dünyanın en iyileri arasında olduğunu belirten Hakan, İtalyan golcünün ayak içi vuruşlarını da mükemmel yaptığını ayrıca hava hâkimiyeti problemi de olmadığını söyledi.
Selçuk: Başkan dönecektir
F.Bahçeli Selçuk Şahin, ‘Misyonumu tamamladım. Ayrılıyorum, artık yeni yüzler görev almalı.’ diyen Aziz Yıldırım’ın döneceğini iddia etti. “Başkan, 100. yılda görevi kimseye bırakmaz.” diyen Selçuk, “Yakın gelecekte tekrar başımızda olacaktır.” sözleriyle taraftarın yüreğine su serpti
Christian Vieri kimdir?
1989'da Prato'da futbola başlayan Christian Vieri, 16 yıllık kariyerinde toplam 12 takım değiştirdiği için savruk bir oyuncu olarak tanınıyor. Çoğunlukla İtalya'da forma giyen oyuncu, iki kez başarısız geçen yurtdışı deneyimi yaşadı. Birinde A.Madrid'de görev yapan Vieri, şimdi de Monaco'da mücadele ediyor.

09.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif

Malik
09.Haziran.2006, 14:11
bence yazı hatalı:

1.bi kere hasan şaş bizi isrese bile biz onu istemeyiz.

2.Emre Türki'yeye gelmek istemiyor.

3.R.Carlos Chelsea ile anlaşmak üzere.

Jesus_FB
09.Haziran.2006, 15:55
Ayhan'a yakışmaz sarı lacivert renkler... zaten ben haberin doğruluğuna da pek inanmıyorum gs'yi bırakmaz bence gs de onu bırakmaz tabi

dnz498
09.Haziran.2006, 16:06
bence yazı hatalı:

1.bi kere hasan şaş bizi isrese bile biz onu istemeyiz.

2.Emre Türki'yeye gelmek istemiyor.

3.R.Carlos Chelsea ile anlaşmak üzere.

1. hasan'ın fener yönetimi bana teklif yaptı açıklamasına herhangi bir yalanlama gelmedi bildiğimkadarı ile

2. benim görüşüme göre Adnan POLAT'ı kırmamak için öyle bir açıklama yapmak zorunda kaldı fenerde onu alacak para var

3.İşte buna katılıyorum bende çok isterdim bir CARLOS'u türkiye liginde görmeyi ama imkansız

Vieri
09.Haziran.2006, 16:11
Hakan: "Vieri Fenerbahçe'de"

10 senelik nickimi değiştirecek transfer helal olsun ne diyeyim.

dnz498
09.Haziran.2006, 16:12
FENER'liler içiniz rahat olsun AYHAN yine bize kaldı

Galatasaraylı futbolcu Ayhan Akman, kulübüyle yaptığı görüşmelerde anlaşma sağladığını belirtirken, resmi imzayı önümüzdeki hafta atacağını söyledi.

Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Ayhan, daha önce yaptığı görüşmelerde prensip anlaşmasına ulaştıktan sonra tatile çıktığını belirterek, “Bu anlaşma sağlanmıştı.

Halen tatildeyim. Önümüzdeki hafta İstanbul'a dönüyorum ve kulübümle olan sözleşmemi de resmen imzalayacağım” dedi.

Meziyet
09.Haziran.2006, 16:15
VieRi iş Yaparmı sizce ?

Maymuncuk
09.Haziran.2006, 16:18
Öyle bir iş yaparki !!

Anelka da kalırsa, Avrupa'da Fenerbahçe baya bir gol atar, bir de sağlam defans olursa neler yapmaz ki !!

Bu arada Vieri; senin adına üzüldüm :):)

dnz498
09.Haziran.2006, 16:27
harbiden iyi iş yapar eski günlerine döner yalnız fenerin bir huyu var yıldız futbolcuları çabuk tüketiyor umarım vieri gelirse böyle birşey yaşanmaz

Vieri
09.Haziran.2006, 16:29
vieri biraz hayvani bir santrafor iş yapar tabi

Jesus_FB
09.Haziran.2006, 16:29
vieri hiç bir şey yapamaz ilk yarı biter bitmez de kovulur yürücek hali kalmamış artık kilosu almış gitmiş işallah böyle bir hata yapmaz yönetimimiz

gookhan
09.Haziran.2006, 17:03
gelmesın vıerı falan genc adam alsınlar:D

crazy_aslan
09.Haziran.2006, 17:09
vieri artik yürümeyi bilmiyor ya iki adim atiyor yoruluyo gol atamiyo eski süper vieriden eser kalmamis zaten su anda monaco gibi bir takimdada her macta oynamiyor.vieri fenere giderse yazik olur fenere...

eGowiCh
09.Haziran.2006, 23:55
Vieri ölmüş, hiçbir şey yapamaz.

Mustafa abi, sen GS'lisin galiba, Vieri gelirse nickimi değiştiririm falan diyorsun :D

Fenerbahçe forması Ronaldinho'ya yakışmış :D

koray_capello
10.Haziran.2006, 00:07
her türlü türkiyeyi sallar,ölüsü yeter.

Burak Duran
10.Haziran.2006, 00:14
bence bişi yapamaz ama çok güçlü ve sert şutları var en tehlikeli olayı o

nekop
10.Haziran.2006, 07:08
işte fotomactan bi süper haber daha...:D

Totti'yi verin

Roma'nın hocası Spalletti'nin "Mancini ve De Rossi'nin yanına Appiah'ı istiyorum" demesi üzerine harekete geçen Roma'lı yöneticiler, F.Bahçe ile temas kurdular. Sarı-lacivertliler ise "Biz de sizden Francesco Totti'yi almak isteriz" dediler.

APPİAH HEP GÖZDE
Teknik direktör ve yıldız futbolcu arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de hiç hesapta olmayan bir transfer gelişmesi yaşandı. İtalya'nın Roma Kulübü, Stephen Appiah'a talip oldu. Roma Teknik Direktörü Spalletti, Mancini ve De Rossi'nin görev bölgesine F.Bahçe'nin Gana'lı yıldızı Appiah'ı istediğini rapor etti. Bunun üzerine harekete
geçen İtalyan kulübü yöneticileri, sarı-lacivertli kulübe bir faks çekerek, Appiah'a talip olduklarını bildirdiler.

ROMA KULÜBÜ GERİ ADIM ATTI
Geçen sezon F.Bahçe'de harikalar yaratan Appiah'ı satmayı hiç düşünmeyen Fenerbahçe yönetimi de Roma Kulübü'ne "Siz Appiah'a talip olabilirsiniz. Ama biz bu futbolcumuzu satmayı düşünmüyoruz. Eğer çok ısrar ediyorsanız biz de sizden Francesco Totti'yi isteriz" cevabını verdiler. Roma yönetimi, F.Bahçe'den gelen bu cevap nedeniyle geri adım attı. Çünkü Totti de şu an için Roma'nın her şeyi. Bu transfer gelişmesi şu an için başlamadan bitti.

Roma'lı gladyatör Totti
İtalya'nın başkenti Roma'da doğan Totti, İtalya'nın en ünlü ve en karizmatik futbolcularından biri. Totti, tam anlamıyla Roma'nın 'Altın Çocuğu, Gladyatörü' durumunda. 30 yaşındaki süper yıldız, aşırtma şutlarda tam bir uzman. İtalyanca'da "cucchiaio" denen bu teknikle birçok jeneriklik gol kaydetti.

Burak Duran
10.Haziran.2006, 09:36
vay be şimdi kimleri alıyordu fener...
totti, adriano,ronaldinho, carlos, sol campell

Neron_FB
10.Haziran.2006, 10:26
ronaldinho :D:D

Vatan Gazetesi de, "Fenerbahçe Hamit'i bitirdi" diyor.. Aziz Yıldırım hasta yatağında hem hamit ile hem de schalke ile anlaşMIŞ...

ibo
10.Haziran.2006, 10:35
ronaldinho :D:D

Vatan Gazetesi de, "Fenerbahçe Hamit'i bitirdi" diyor.. Aziz Yıldırım hasta yatağında hem hamit ile hem de schalke ile anlaşMIŞ...
:D bu bhasın akıllanmıcak daha ya :( :)

Universal
10.Haziran.2006, 11:53
aynı haberi fanatikte yazdı

bluepaw
10.Haziran.2006, 12:21
Yabancı transferindeki kısıtlı kontenjan nedeniyle 100. yıl kadrosunu yerli yıldızlarla donatmak isteyen Fenerbahçe, Altıntop kardeşler için tüm gücüyle bastırıyor. Schalke’de geçen sezon bir çok maçta yedek kalan Hamit’in işini bitirmeye çok yaklaşan Sarı-Lacivertliler, Alman ekibinin yeni transferi Halil’e de resmen talip oldu.
Bedelsiz aldılar, bırakabilirler
Hamit Altıntop, Fenerbahçe formasını giymeye sıcak baktığını ve görüşmelerin sürdüğünü açıklarken, Schalke’nin bonservis bedeli ödemeden aldığı Halil’i de yüklü bir bonservis ücreti karşılığında bırakabileceği bildirildi. Hamit’in Fener’e sıcak bakmasının Halil’i de olumlu yönde etkilediği öğrenildi.

mertcan1304
10.Haziran.2006, 12:35
FENERBAHÇE’nin, FIFA tarafından dünyanın en iyi futbolcusu seçilen Barcelonalı Ronaldinho ile ilgilendiği öne sürüldü. "MSBnews" adlı dış kaynaklı internet sitesi, sarı lacivertli kulübün Brezilyalı futbolcu için tam 56 milyon Euro teklif ettiğini yazdı. Transfer görüşmelerinin Barcelona Kulübü Başkanı Joan La Porta tarafından da doğrulandığını belirten site, Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldıza ise, haftalık 150 bin Euro teklif ettiğini bildirdi.
kaynak:Hürriyet

eGowiCh
10.Haziran.2006, 14:11
Gullit sürprizi

F.Bahçe yönetimi, Hollandalı teknik adamdan olumlu yanıt aldı. Scolari kupadan sonra karar değiştirirse rota Ruud Gullit'e çevrilecek
Teknik direktör konusunda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak tedbirli davranıyor. Sarı-lacivertli ekibin ilk tercihi olan ve yapılan görüşmelerde prensipte anlaşma sağlanan Brezilyalı Felipe Scolari'nin alternatifinin Ruud Gullit olduğu öğrenildi. Hollandalı teknik adamla geçtiğimiz günlerde yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi.

YÖNETİCİLER RAHATLADI
Gullit'in F.Bahçeli yöneticilere "Şartlarda anlaşırsak F.Bahçe'yi elbette çalıştırırım" dediği kaydedildi. Bu gelişme üzerine sarı-lacivertli yöneticiler iyice rahatladı. Düşük bir ihtimal de olsa Scolari'nin Dünya Kupası'dan sonra yıldızının iyice parlayıp başka bir kulübü tercih etmesinden çekinen yöneticiler, bu olasılığın gerçekleşmesi halinde Ruud Gullit'le masaya oturacak.

SaMaNYoLu
10.Haziran.2006, 14:48
Crespo gelirse fenere görun bakın nasıl fenerlıler Nobreyı mumla arıcak.

Burak Duran
10.Haziran.2006, 14:51
gullit bence yanlış tercih olur

meddah
10.Haziran.2006, 15:37
FENERBAHÇE’nin, FIFA tarafından dünyanın en iyi futbolcusu seçilen Barcelonalı Ronaldinho ile ilgilendiği öne sürüldü. "MSBnews" adlı dış kaynaklı internet sitesi, sarı lacivertli kulübün Brezilyalı futbolcu için tam 56 milyon Euro teklif ettiğini yazdı. Transfer görüşmelerinin Barcelona Kulübü Başkanı Joan La Porta tarafından da doğrulandığını belirten site, Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldıza ise, haftalık 150 bin Euro teklif ettiğini bildirdi.
kaynak:Hürriyet

Hah, işte mesele budur..
Bekliyordum hangi sorunlu gazete bunu alıp haber yapacak diye, kısmet Hürriyet'e imiş..
"bilmemne sitesinin haberine göre" diye başlayan haber mi olur yahu?

eGowiCh
10.Haziran.2006, 17:39
Fotospor da "Ronaldinho Türkiye'de" manşetiyle bugün haber yaptı ve bu sitedeki haberi göstermiş kaynak olarak.

Her iki kulüpten bu konuda ne yalanlama ne de doğrulama gelmedi, demiş gazete.

Fotospor ve Hürriyet de yaptı Ronaldinho haberini, Fotospor şunu demiş : "Dünya bu haberle çalkalanıyor."

meddah
10.Haziran.2006, 17:45
Yapıyorum şimdi bir blog, tüm dünya starlarını topluyorum Türkiye'ye merak etmeyin..
İngilizce yapayım ki daha bir ciddiye alsınlar..

tosunpasa
10.Haziran.2006, 20:20
ya şu basının haline üzülüyorum.biz taraftarları boşu boşuna dolduruyolar o iş olmayınca hepimiz darılıyoruz.örneğin ronaldinho gelicek diyolar ronaldinho gelmiyo yok işte bilmem ne kadar para istedi falan diyolar olan yine bizlere ve kulüplere oluyo yapmayın artık böyle şeyler türk basını LÜTFEN

enesao
10.Haziran.2006, 20:25
bu turk basininin kafasina saksi dusmus saksi...

Selman Ozturk
11.Haziran.2006, 19:58
Anlamsız atışmalarınız bir son bulsun artık! YETER! Saçma-sapan mesajların tamamı silinmiştir.

m_o_11
12.Haziran.2006, 11:43
Fener in Hamit ve Fatih Tekke ile anlastigi ama bonservislerinin daha halledilmedigi belirtiliyor. Fener ayrica hamit in kardesi halil ile de ilgileniyor. yabanci transferde ise sol campbell in bonservis bedelinin coktan Arsenal a Isvicre bankalarindan biriyle odendigi belirtiliyor. hernan crespo ise yakindan takip ediliyor. ..

eGowiCh
12.Haziran.2006, 15:07
Hürriyet rezil-rüsva oldu

Hürriyet Ronaldinho'nun Fener'e transfer olacağını yazmıştı. O haberin perde arkası aralandı.

G.Saraylı bir taraftar, msbnews adlı varolmayan site yarattı... Ronaldinho'yu Fener'e getirdi. Hürriyet balıklama atladı.

56 milyon euro önermiş!
Cumartesi, Hürriyet okuyanlar gözlerine inanamadı. msbnews internet sitesi kaynak gösterilerek verilen habere göre, F.Bahçe, Ronaldinho'ya 56 milyon Euro önermişti. Barcelona Başkanı da transferi doğrulamıştı. Haber doğru muydu? Tabii ki hayır... İşte tarihi asparagasın gerçek ve çarpıcı hikâyesi:

Yanlış ismi bile farkedemediler
Bir taraftar, transferle ilgili yazdığı İngilizce metni, msbnews.com adresli ara yüz yaratarak sanal ortama taşıdı.

Başkan Laporta'nın adını da, "Kapı" anlamına gelen "La Porta" olarak yazdı... Bunu farkedip haberi almayacaklarını düşünüyordu.

Hürriyet hem haberi aldı, hem başkanın adını yanlış yazdı...

Kaynak : internetspor.com

gorkemyilmazkarasu
12.Haziran.2006, 15:09
buda ortega olayından sonra en bomba 2.taraftar hilesi olmuştur heralde :D :D :D :D :D

gerçi kimse inanmamıştı ama güzeldi :D

mgungor
12.Haziran.2006, 15:11
:D :D sabahta bu haberi vermişti bazı gazeteler olarask ismini vermişti hürriyetin.yani sazan gibi atlamamakk lazım.hürriyeter uyarımız bu yönde:D.tabi yayın yönetmenin fb li olunca bööle oluyor heralde

eGowiCh
12.Haziran.2006, 15:14
Fotospor gibi saygın bir gazete de manşetinde duyurmuştu :D Fotomaç'a laf ediyoruz da, onlar bu konuda hiç haber yapmadılar :) Yazıklar olsun Fotospor ve Hürriyet!

Helal olsun Fotomaç, Fanatik :D

mgungor
12.Haziran.2006, 15:17
fotospor almam okumam ama eski bir gazte olduğunu bilirim o da yaptıysa yazıklar olsun.ya arkadaşlar düşünüyomda hangi spor gazetesini alcaz???

Neron_FB
12.Haziran.2006, 15:44
En iyisi bu haberleri sitelerin resmii sitesinden takip etmek ;;)
Hürriyete gazetesine gülmekten kırıldım ya yeni duydum böyle bi şeyin olduğunu :D

Jesus_FB
12.Haziran.2006, 16:27
milliyet okuyun arkadaşlar çok nadir yanlış haber okursunuz

paco
12.Haziran.2006, 16:51
bence burda yapılan hileden çok gazeteciliğin ne kadar kolay olduğunu anladık ...
internetteki bir haberi direk araştırmadan hemde gerçekleşmesi imkansız bir transferi spor haberlerine koyan yıllanmış bir gazetenin durumuna bak ...
ben bu haberi yapan gazeteciyi kovardım ...
fotospor zaten fotomaç ın o yüzden şu ana kadar sürekli hayali transferler yapan fotomaçı bu gazetelerden ayrı tutmayalım ...
walla en iyisi transferleri avrupa sitelerinden takip etmek ... veya selman dan :)

gookhan
12.Haziran.2006, 17:06
zaman na yalan haber yoktur:D

bu arada fenerbahcenin tekke yi alabilecegine ben sahsen bizzat kendim inanmiorum:D

SaMaNYoLu
12.Haziran.2006, 17:28
Arkadaşlar Hamit Altıntop yıllık 1.5 € ya bonservısı ıcınde 4.5 € ya anlaşmıs fenerbahce yonetıcılerı. Ne diyorsunuz bu oLaya? Hamit Shalkeye bedava gelmişti ve yılda 600 000 € kazanıyordu 1.500 000 € ya zor ikna ediliyor Sizce bu ne kadar doğru?

m_o_11
12.Haziran.2006, 17:47
Beyler bu arada Fenerbahce onceden anlastigi Fatih Tekke nin takimi Trabzonspor ile de anlasti.Ama Fatih su an Umre ye gittigi icin geldikten sonra imzalayacak.Hamit transferinin de bittigi ve Halil icinde son olarak 72 saatlik bi sure de ugrasilacagi soyleniyor. Sasirtici olsa da fenerbahce Adriano icin Inter e teklif goturdu. Anelka + Para takasi onerildi.Bu transfer icin Sol Campbell transferi askiya alindi deniliyor. F.Capello dan ve Spaletti den olumsuz cevap alan Fener in Hector Cuper ile gorustugu ogrenildi.

SaMaNYoLu
12.Haziran.2006, 17:59
Capello 7 mılyn € istedı yıllık Fenerbahce Scoları gelmedıgı için Capellonun teklıfıne evet dedı bakalım Kim başa gelıcek. Adriano haberıde bence hava Crespo gelıcek fenerbahceye.

m_o_11
12.Haziran.2006, 18:05
Benim gonlumde Crespo dan yana ama Adriano ya da hayir denmez
Fatih - Crespo(adriano) yan yana mi istersin
Fatih - Anelka?
Ben Anelka yi tercih ederim cunku Anelka gol hazirlamayi seven bi futbolcu ve Fatih te Tr deki en ii son vurus yapan futbolcu. Bence yeni transfere gerek yok ama Fenerbahce Anelka yi satarak ayni zamanda buyuk bi kar etmeyi planliyor.Ve yerine alacaklari futbolcu ile de forma satmak istiyor. Bu haberler her turlu ii ama benim favorim Anelka ve Fatih tir forvette. arkalarinda da ii performansi olan bi Tuncay i avrupa devlerinin defanslari bile tutamazlar kolay kolay

SaMaNYoLu
12.Haziran.2006, 18:14
Fatih Tekke gelirse Fenerbahçe Bu Sezon transferi bitirmiş olur bence çünkü artık gerek kalmaz. gelecek teknık dırektor daum gibi olmayacaktır elindekı herkezden en iyi şekılde faydalanacaktır. gerets gibi.

Jesus_FB
12.Haziran.2006, 19:23
Fatih Tekkeyi ts yönetimi bir kez daha Türkiye de hiç bir takıma satmayacağız dedi tv8 de izledim bugün tekke olayı yattı yani;)

kavara
12.Haziran.2006, 19:28
offf yaaa bi getiremedik su adamı.hic olmadı halil gelsin ya...

Selman Ozturk
12.Haziran.2006, 19:54
Arkadaşlar Halil daha sezon bitmeden Schalke 04 ile sözleşme imzaladı. Hatırlatırım...

kavara
12.Haziran.2006, 20:00
Arkadaşlar Halil daha sezon bitmeden Schalke 04 ile sözleşme imzaladı. Hatırlatırım...
bu haberi siteyede ilk ben duyurmustum yani yanlıs hatırlamıyosam:}

Selman Ozturk
12.Haziran.2006, 20:15
E güzel kardeşim niye o zaman Halil'i alalım diyorsun yahu :):):)

kavara
12.Haziran.2006, 20:24
ya güzel abicim schalke halili bedavaya aldı simdi parayla satıp kar etmeyi düsünemezmi. zaten yönetim halil le ilgileniyor.. hadi bisi olduda geldi.sen nediceksin ama schalke halil i yeni aldımı diceksin..:):)

m_o_11
12.Haziran.2006, 20:37
SON DAKİKA NOTLARI
Fenerbahçe yönetimi Fatih Tekke ile resmen anlaşma sağladı. İki kulübün yönetimi bugün bir araya geldi ve anlaşma sağlandı. Fatih Tekke Umre'ye gitti. Fenerbahçe yönetimi ile bir araya gelen Trabzon yönetimi 7.5 milyon euro para karşılığında el sıkıştılar. İmza Fatih Tekke'nin umre seyahatinden döndükten sonra olacak
Öte yandan son hoca adayı ise Hector Cuper oldu. Capello, Spaletti, Parreiranın yanı sıra hoca adayı arasına Hector Cuper'de girdi. Bir çok başarılara imza atan Cuper için girişimler sürüyor. Celalettin Bilgiç hoca konusunda çalışmalar yapıyor.
Halil Altıntop ile ilgili girişimler sürüyor. Hamit işini bitiren yönetim ikinci Altıntop içinde girişimleri sürdürüyor. Halil için kritik 72 saat belirlendi.
Sol Campbella alternatif olarak ise İnter'li Adriano belirlendi. Adrinao için Anelka ve para takası teklifi yapıldı. Sol Campbell işini bitiren yönetim Adrianoyu almak istiyor. Adriano için Anelkanın yanı sıra para teklifinde bir kez daha bulunuldu.

Kaynak: 1907haber.com

İngiltere Premier Lig ekibi Portsmouth'un menajeri Harry Redknapp, Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Anelka'ya kafayı fena taktı!.. Redknapp, takımı elitler kategorisine çıkaracağına inandığı yıldız futbolcu için 5.5 milyon sterlini gözden çıkardı!.. İngiltere Premier Ligi'nde orta sıralarda yer alan ve her sene düşmemek için mücadele veren ekipler arasında yer alan Portsmouth'da, yönetim kulübün çehresini değiştirmeye kararlı.
İsrail asıllı milyoner Alexander Sacha Gaydamak'ın satın almasından sonra ekonomik olarak rahatlayan ve 30 milyon sterlinlik bütçe ile transfer harekatına geçen Premier Lig ekibi, Fenerbahçe'nin yıldızı Anelka'yı transfer etmeye kararlı.
Kırmızı-Beyazlı taraftarlara bir açıklama yapan menajer Harry Redknapp "Avrupa kupalarını zorlayan bir ekip yaratmak istiyoruz. Artık kendimizi küme düşmeme mücadelesi veren takımlardan bir üst sınıfa taşımalıyız, bu da kulübün yüzünü Avrupa'ya döndürmekle olur" diye konuştu.
Menajer Redknapp, Nikolas Anelka'yı transfer ederek kulübü büyütme planındaki ilk adımı atmayı hedefliyor.
Portsmouth menajeri, Anelka için 5.5 milyon sterline anlaştıklarını belirterek, yıldız futbolcunun önümüzdeki hafta sonuna kadar kesin kararını bildireceğini söyledi.
Öte yandan İngiliz Telegraph Gazetesi de, Portsmouth kulübünün Gaydamak'ın koyduğu para ile futbol pazarında büyük bir transfer harekatına gireceğini belirterek, menajer Redknapp'ın en büyük hedefinin Fenerbahçeli Anelka'yı İngiltere'ye geri döndürmek olduğunu açıkladı.

Dakka90.com Dış Haberler Servisi

kavara
12.Haziran.2006, 20:45
makin sen bu habere inanıyomusun ya:)

m_o_11
12.Haziran.2006, 20:47
Inanmak meselesi deil zaten ben bu islerin sonucunu bekliyorum. bunlar sadece haber.ben ogrendigim seyleri sizlere aktariyorum sadece. bide inanmadigin kismin hangisi, onu soylersen sevinirim

Selman Ozturk
12.Haziran.2006, 20:52
ya güzel abicim schalke halili bedavaya aldı simdi parayla satıp kar etmeyi düsünemezmi. zaten yönetim halil le ilgileniyor.. hadi bisi olduda geldi.sen nediceksin ama schalke halil i yeni aldımı diceksin..:):)

Hadi şimdi seninle bir oyun oynayalım.:) Sen Schalke başkanı ol. Ben de Fenerbahçe yöneticisi :)

Geçen sezon gol yollarında muazzam sıkıntı çektin. Kuranyi olmadı, Larsen tutmadı ve hedeflediğin şampiyonluk uçtu gitti. Bunun yanında favori olduğun Uefa'yı da kaybettin. Taraftarın sabrı taşmaya başladı.

Bu durumda gol yollarına geçen sezon senin liginde 20 gol atmak gibi mükemmel bir başarıya erişmiş oyuncuyu bedelsiz transfer ettin. Taraftar seni tebrik yağmuruna tuttu. Sonra da bu oyuncuya benden bir teklif aldın. 15 milyon euro verdim Halil'e (misal).

Satar mısın? Satmaz mısın?

m_o_11
12.Haziran.2006, 20:53
Ben satarim.

Soruya cevap verdigim icin kizmadiniz ins.

Selman Ozturk
12.Haziran.2006, 20:54
Ben satarim

Soruya cevap verdigim icin kizmadiniz ins.

Yok yahu ne kızması :)

O halde sakın ileride bir kulübün başına geçme :D

m_o_11
12.Haziran.2006, 20:59
Tamam sende haklisin. hakikaten cok ihtiyaclari olan bi futbolcu ama sence 15 milyon euro halil icin fazla deil mi? eger boyle yuksek bi fiyat verilirse tabiki satilir. yerine de cok kaliteli bi futbolcu alinir. belki halil in olabilecegi kadar yararli olmas ama para kazandirir.kazanilan paraya gelecek oyuncu da mutlaka aratmayacaktir halil i.
ben halil e fenerbahce de gerek oldugunu dusunmuyorum. hic gerek yok harcariz biz o adami yedekte zaten.

mgungor
12.Haziran.2006, 21:00
O halde sakın ileride bir kulübün başına geçme

selman abinin tavsiyesini dinle :D :D

kavara
12.Haziran.2006, 21:01
Hadi şimdi seninle bir oyun oynayalım.:) Sen Schalke başkanı ol. Ben de Fenerbahçe yöneticisi :)

Geçen sezon gol yollarında muazzam sıkıntı çektin. Kuranyi olmadı, Larsen tutmadı ve hedeflediğin şampiyonluk uçtu gitti. Bunun yanında favori olduğun Uefa'yı da kaybettin. Taraftarın sabrı taşmaya başladı.

Bu durumda gol yollarına geçen sezon senin liginde 20 gol atmak gibi mükemmel bir başarıya erişmiş oyuncuyu bedelsiz transfer ettin. Taraftar seni tebrik yağmuruna tuttu. Sonra da bu oyuncuya benden bir teklif aldın. 15 milyon euro verdim Halil'e (misal).

Satar mısın? Satmaz mısın?
1-ben schalke baskanı olsam:)ligde 20 gol atmıs genc 1 oyuncu almısım satmam..ama schalke baskanı ben degilim.kendisinide tanımam kisiliginide bilmem.
ama sorarsan ne ilgisi var kisilikle.valla bende bilmiyorum:D

Selman Ozturk
12.Haziran.2006, 21:03
Schalke'nin Halil'den gelecek paraya ihtiyacı olduğunu zannetmiyorum. Eğer ihtiyacı olsa bile Halil'i satacağına hiçbir şey yapamayan Kuranyi'yi satar ve Kuranyi'nin ismi sayesinde daha fazla para kazanabilir.

Ayrıca bu "15 milyon euro" ibaresi bir misaldi. Fenerbahçe'nin Halil'e 15 milyon euro vereceğini zannetmiyorum. Dikkat edin veremez değil; vermez.

m_o_11
12.Haziran.2006, 21:04
Eger degecek bi paraysa satilmasi en dogru karar dir diye dusunuyorum. baska turlu satilmaz zaten

Selman Ozturk
12.Haziran.2006, 21:05
Fenerbahçe için Halil'i almak istemek tabi ki doğru karardır.Buna sonuna kadar katılırım.

Ancak Schalke için Halil'i satmak ne kadar doğru bir karadır orası tartışılır. Kaldı ki Schalke gibi bir kulübün başkanı da bu hataya düşmeyecek kadar akıllıdır. :)

kavara
12.Haziran.2006, 21:06
sayın selmanabii saygı deger mod:Dschalke baskanı olarak fenerbahcenin teklif getirdigi futbolcumuzu hic bir yere göndermiyorum.fenerbahceyede diyorum ki gidin crespoyu alın oda iyi bir oyuncu :D:D:D

Maymuncuk
12.Haziran.2006, 21:09
Arkadaşlar Halil bu sene 20 gol atmış Almanya'da, şu anda da vitrinde. Niye Türkiye'ye gelsin ( Bu 1 )

2-) Schalke Başkanı Selman abinin de dediği gibi zaten başarısızlıklardan sonra niye böyle birşey yapsın, belki bu transfer ile taraftarların gönlünü alacak..

3-) Fenerbahçe'nin Halil'e 5-7 Milyon Dolar ( veya Euro )'dan daha büyük para vereceğini sanmıyorum..

4-) Schalke Başkanı Özhan Canaydın ile iyi ilişkilere sahip.. (Belki alakasız olabilir ama herşeri düşüneceksin.. :) )

kavara
12.Haziran.2006, 21:11
Arkadaşlar Halil bu sene 20 gol atmış Almanya'da, şu anda da vitrinde. Niye Türkiye'ye gelsin ( Bu 1 )

2-) Schalke Başkanı Selman abinin de dediği gibi zaten başarısızlıklardan sonra niye böyle birşey yapsın, belki bu transfer ile taraftarların gönlünü alacak..

3-) Fenerbahçe'nin Halil'e 5-7 Milyon Dolar ( veya Euro )'dan daha büyük para vereceğini sanmıyorum..

4-) Schalke Başkanı Özhan Canaydın ile iyi ilişkilere sahip.. (Belki alakasız olabilir ama herşeri düşüneceksin.. :) )
bunları biliyoruz biraz önce bahsettiklerimizin aynısı 4.maddede ne alaka anlamıs degilim :D

crazy_aslan
12.Haziran.2006, 21:12
Fenerbahçe için Halil'i almak istemek tabi ki doğru karardır.Buna sonuna kadar katılırım.

Ancak Schalke için Halil'i satmak ne kadar doğru bir karadır orası tartışılır. Kaldı ki Schalke gibi bir kulübün başkanı da bu hataya düşmeyecek kadar akıllıdır. :)hem su da var.schalkenin baskani özhan canaydinin en ii arkadasi,yani hamit veya halil schalkeden ayrilmak isterlerse ilk olarak galatasaraya gelirler;;)

Maymuncuk
12.Haziran.2006, 21:12
Biraz düşünürsen ;)

pessy
12.Haziran.2006, 21:13
halil Türkiye'ye gelmez daha arkadaşlar gerçekçi olalım..

TüMeR_yAğıZ
12.Haziran.2006, 21:16
zerkavi öldü ama gerçekten
ya zerkavinin öldüğünü daha bugün öğrendim bende yeni döndüm görevden.ogün bakındığımda gerçi fazlada vaktim yoktu ama haberi nette bulamamıştım.
bu arada schalke bence halili satmaz.almanyada kendini ispatlamış bir golcüyü daha oynatmadan satacak bir kulüp değil mavi beyazlar.

crazy_aslan
12.Haziran.2006, 21:18
ya zerkavinin öldüğünü daha bugün öğrendim bende yeni döndüm görevden.ogün bakındığımda gerçi fazlada vaktim yoktu ama haberi simdi bunun konuyla ne alakasi var ben anlamadim

Maymuncuk
12.Haziran.2006, 21:21
Geçen sayfalardaki bir mevzuyu söyledi, zaten sorna da konuya döndü farkındaysan ;)

m_o_11
12.Haziran.2006, 21:28
Fenerbahce yonetiminin bugun ku toplantisi sonunda Nihat Ozdemir : "Baskanimiz ve yeni hocamiz onumuzdeki hafta belli olacak" dedi.

eGowiCh
12.Haziran.2006, 21:29
Aldığım bilgilere göre Umut Bulut'un Trabzonspor'a imza atması, Wanchope'un TS ile prensipte anlaşması F.Tekke için yeşil ışık yaktı.

Ben Fenerbahçe başkanıyım ve aranızdan biri de TS başkanı olsun.

Diyorum ki : "Fatih'e 8 milyon euro veririm. Bu parayla istediğin oyuncuları (Wanchope, Ricardinho vb.) alırsın. Eğer Fatih'i şimdi bana satmazsan, seneye bedelsiz olarak alırım. Ben alamazsam da, Fatih gider başka kulüple anlaşır seneye. Sonuçta sen her türlü zarar edersin. Fatih'i ya bana satacaksın ya da başka kulübe vereceksin. Benim teklifimden kimse daha cazip teklif yapmamıştır."

F.Tekke Fener'e gelmese bile mutlaka TS'den ayrılacaktır. Seneye kontratı bitiyor.

Aldığım diğer bilgilere göre, Hamit de FB yolunda. Fenerbahçe, Hamit ve Fatih'i bitirip, Anelka ve Luciano ile yollarını ayırıp, Fabio Capello, Luciano Spaletti gibi hocalardan biriyle anlaşırsa tam isabetli transferler yapacaktır.

Alınması yararlı olacak futbolcular : Hamit, Fatih Tekke, Adriano veya Crespo, (bir sol kanat oyuncusu (dünya çapında olmalı)), Sol Campbell
Gönderilmesi yararlı olacak futbolcular : Luciano, Anelka
Getirilmesi yararlı olacak antrenörler : Luciano Spaletti, Fabio Capello, Parreira, Santini

Eğer benim dileklerim gerçekleşirse 100. yıl kadrosu şöyle olabilir :

Volkan
Hamit - Önder - Sol Campbell - (Sol Kanat - R.Carlos)
-----------Aurelio-------------
----Appiah - Alex - Tuncay----
--- F.Tekke - Crespo / Adriano----

Aurelio'yu Türk sayarsak, 1 kontenjanımız daha kalıyor. Bu kontenjanı F.Tekke veya Hamit olmazsa, oraya yabancı olarak kullanmak faydalı olur.

Maymuncuk
12.Haziran.2006, 21:31
Amma başkan varmış yahu :):)

Arkadaşlar Ben Trabzonspor yönetimi yerinde olsam Fatih Tekke'yi en azından Türkiye'den bir takıma satmazdım ( Gökdeniz için de aynı şey ), Çünkü taraftarlar sadece bu 2 futbolcuyu seviyor, gitmelerini istemiyor.

Trabzonspor yönetimi bu riski almaz bence, ama alırlarsa da Fenerbahçe'ye iyi paraya satabilirler..

m_o_11
12.Haziran.2006, 21:33
Millet sadece baskanliga soyunuyo burda, sen bunu da asip trabzon spor yonetiminin yerinde olsadim diyosun. bak bunun yuku daha agir olur haberin olsun:)

paco
12.Haziran.2006, 21:34
Amma başkan varmış yahu :):)

Arkadaşlar Ben Trabzonspor yönetimi yerinde olsam Fatih Tekke'yi en azından Türkiye'den bir takıma satmazdım ( Gökdeniz için de aynı şey ), Çünkü taraftarlar sadece bu 2 futbolcuyu seviyor, gitmelerini istemiyor.

Trabzonspor yönetimi bu riski almaz bence, ama alırlarsa da Fenerbahçe'ye iyi paraya satabilirler..

avrupa takımları fb kadar para vermez ....

eGowiCh
12.Haziran.2006, 21:39
Ya bu düşünceden vazgeçin. Neden satmasınlar ki? TS'li arkadaşım OsmanOzc, diyor ki "İnş. satılır."... Biz böyle düşünüyoruz, onların bu şekilde düşündüğünü düşünüyoruz ama onlar öyle düşünmüyor.

Jesus_FB
12.Haziran.2006, 22:06
hiç bir Fenerbahçeli yönetici çıkıp Halil ile ilgileniyoruz dedimi? arkadaşlar halil daha yeni transfer oldu ve başka bir takıma geçmesi imkansız bu kadar saçma bir şeyi ancak ve ancak gazeteler yazar zaten lütfen böyle şeyleri burda tartışmayın bile;)

gookhan
12.Haziran.2006, 22:42
annadik paraniz var

anndaik 100. yılınız ama siz adrianonun gelecegine inaniomusunuz yaa?

crazy_aslan
12.Haziran.2006, 22:53
yaw fenerli arkadaslar siz adrianonun fenerbahceye gelecegine inaniyormusunuz?Durun bi bakalim istediginiz adamlara:
1-Hatirlarsaniz gecen sene Real Madrid Adriano icin 50 milyon euro+Ronaldo vermisti,inter bunu bile reddetmisti.Fener nasil alsin onu?
2-Crespo dünya kupasinda ii bir performans sergilerse chelsea onu satmaz shevchenkoyla beraber forvet olurlar milandaki gibi.
3-Halil Altintop bismillah yeni geldi schalkeye,birakin feneri chelsea isese halil bir yere gitmezzz.
4-Fatih Tekke israrla söylüyo-Ben avrupaya gitmek istiyorum.
5-Sol Campell Londrada kalmak istedigini her firsatta dile getiriyo.
6-Roberto Carlos Chelseaya gitti.
YANI GÖRÜYORSUNUZ FENERBAHCENIN BIZDEN FARKI YOK TRANSFER HABERLERI HEP PALAVRAAAAA.

eGowiCh
12.Haziran.2006, 22:56
Ortega, Kennet Andersson, Alex, Mirkovic, Appiah, Anelka...

Birbirinden ünlü star geldi bu kulübe..

Aynı şekilde BJK'ye Carew... GS'ye Hagi, F. De Boer...

Adriano neden gelmesin?

Crespo ile röportaj yapılmış Arjantin kampında. Crespo : "Orada Alex, Appiah, Anelka gibi oyuncular var. Eğer anlaşırsak gelirim." demiş.

Sol Campbell ise : "Fenerbahçe çok ciddi teklif yaptı. Bunun dışında bana bir iddia ile geldiler. İddiaları olan bir kulüp. Fenerbahçeliler beni beklesin. Dünya Kupası'ndan sonra kararımı vericem." dedi.

Roberto Carlos ise : "F.Bahçe başımı döndüren teklif yaptı. Ya Real'de kalacağım, ya Fener'e gideceğim." dedi.

Şimdi soruyorum size, bu 3 dünya yıldızı FB'den teklif aldığını doğruladı ve gelebileceklerini söyledi. R.Carlos Chelsea'ye gidebilir, bilmiyorum onun durumunu, ama diğer iki yıldız büyük ihtimalle gelecek. Bu oyuncuların olduğu kulübe Adriano gibi genç bir yıldız neden gelmesin? Diyelim ki Carlos da geldi.

Ve ben FB yöneticisiyim. Inter başkanı ile anlaştım, bonservis sorununu çözdüm. Tek sorun, Adriano. Onunla görüşüp sonuca bağlayacağım.

Adriano'ya soruyorum : "Yılda X milyon euro öneriyorum. Bizim kulübümüz hedefleri olan 100. yıllık bir kulüp. 100. yılımızda Avrupa'da da başarı sağlayacak bir kadro kuruyoruz. Bu kadroda senin gibi bir dünya yıldızı ile de çalışmak isteriz. Kadromuzda Alex, Appiah, Anelka, Crespo, R.Carlos, Campbell gibi dünya yıldızları var. Bu yıldızların arasına sen de eklenince, çok güçlü bir ekip kurup Avrupa'yı sallamayı planlıyoruz. Teknik direktörümüz Fabio Capello / Parreira / Scolari de seni çok istiyor."

Bu teklifi Adriano geri çevirmez. Alex, Appiah, Anelka, Crespo, R.Carlos, Campbell gelmişse bu kulübe, ben neden gitmeyeyim der kendi kendine ;)

Crespo ve Sheva oynamaz forvette. Drogba ve Gudjohsen'e nolacak, yedek mi soyunacaklar? Sheva ve Drogba / Gudjohsen oynar forvette. Crespo'yu göndericekler.

yaw fenerli arkadaslar siz adrianonun fenerbahceye gelecegine inaniyormusunuz?Durun bi bakalim istediginiz adamlara:
1-Hatirlarsaniz gecen sene Real Madrid Adriano icin 50 milyon euro+Ronaldo vermisti,inter bunu bile reddetmisti.Fener nasil alsin onu?
2-Crespo dünya kupasinda ii bir performans sergilerse chelsea onu satmaz shevchenkoyla beraber forvet olurlar milandaki gibi.
3-Halil Altintop bismillah yeni geldi schalkeye,birakin feneri chelsea isese halil bir yere gitmezzz.
4-Fatih Tekke israrla söylüyo-Ben avrupaya gitmek istiyorum.
5-Sol Campell Londrada kalmak istedigini her firsatta dile getiriyo.
6-Roberto Carlos Chelseaya gitti.
YANI GÖRÜYORSUNUZ FENERBAHCENIN BIZDEN FARKI YOK TRANSFER HABERLERI HEP PALAVRAAAAA.

1- Adriano konusunda, yukarıda dediğim gibi Inter ile bonservis sorunu çözülürse, Adriano bizi geri çevirmez.
2- Crespo, WC'de iyi başlangıç yaptı. Ama Sheva - CRESPO oynarsa, Drogba ve Gudjohsen yedek kalır. Bu da olmayacağına göre, Crespo gönderilecek büyük ihtimalle. Crespo'yu forvetinin az olduğu sene bile Milan'a kiralamışlardı hatırlarsanız.
3- Halil gelmez. Haklısın bu konuda.
4- F.Tekke'nin isteğiyle olmuyor :) Kulübü derse : "Avrupa'dan iyi teklif yok. En iyi teklif FB'den geldi. Bize para kazandıracaksın, kendin de FB'de iyi kazanırsın. Yolun açık olsun." derse, F.Tekke FB'ye imza atar.
5- Sol Campbell'ın Vatan ile yaptığı röportajı okumamışsın sanırım. Orada dediklerini okursan, FB ' nin bu transferi bitirdiğini görürsün. Eurosport gibi ciddi bir kaynakta bile bu transferin bittiği doğrulandı.
6- İmza atmadı Chelsea'ye. Dünya Kupası'ndan sonra belli olacak durumu.

gorkemyilmazkarasu
12.Haziran.2006, 23:02
ya güzel söylüyosunda dediğin gibi olsa geçen sene real madride giderdi adriano...onlardada bir sürü yabancı yıldız vardı.üstüne teknik direktörü lüxemburgoydu brezilyalı yani....buna rağmen gelmedi senin dediklerin olsaydı adriano real madride giderdi önce...

eGowiCh
12.Haziran.2006, 23:12
Geçen sene sanırım Inter kabul etmedi.

crazy_aslan
12.Haziran.2006, 23:24

Adriano neden gelmesin?

Crespo ile röportaj yapılmış Arjantin kampında. Crespo : "Orada Alex, Appiah, Anelka gibi oyuncular var. Eğer anlaşırsak gelirim." demiş.

Sol Campbell ise : "Fenerbahçe çok ciddi teklif yaptı. Bunun dışında bana bir iddia ile geldiler. İddiaları olan bir kulüp. Fenerbahçeliler beni beklesin. Dünya Kupası'ndan sonra kararımı vericem." dedi.

Roberto Carlos ise : "F.Bahçe başımı döndüren teklif yaptı. Ya Real'de kalacağım, ya Fener'e gideceğim." dedi.

Şimdi soruyorum size, bu 3 dünya yıldızı FB'den teklif aldığını doğruladı ve gelebileceklerini söyledi. R.Carlos Chelsea'ye gidebilir, bilmiyorum onun durumunu, ama diğer iki yıldız büyük ihtimalle gelecek. Bu oyuncuların olduğu kulübe Adriano gibi genç bir yıldız neden gelmesin? Diyelim ki Carlos da geldi.

Ve ben FB yöneticisiyim. Inter başkanı ile anlaştım, bonservis sorununu çözdüm. Tek sorun, Adriano. Onunla görüşüp sonuca bağlayacağım.

Adriano'ya soruyorum : "Yılda X milyon euro öneriyorum. Bizim kulübümüz hedefleri olan 100. yıllık bir kulüp. 100. yılımızda Avrupa'da da başarı sağlayacak bir kadro kuruyoruz. Bu kadroda senin gibi bir dünya yıldızı ile de çalışmak isteriz. Kadromuzda Alex, Appiah, Anelka, Crespo, R.Carlos, Campbell gibi dünya yıldızları var. Bu yıldızların arasına sen de eklenince, çok güçlü bir ekip kurup Avrupa'yı sallamayı planlıyoruz. Teknik direktörümüz Fabio Capello / Parreira / Scolari de seni çok istiyor."

Bu teklifi Adriano geri çevirmez. Alex, Appiah, Anelka, Crespo, R.Carlos, Campbell gelmişse bu kulübe, ben neden gitmeyeyim der kendi kendine ;)

Crespo ve Sheva oynamaz forvette. Drogba ve Gudjohsen'e nolacak, yedek mi soyunacaklar? Sheva ve Drogba / Gudjohsen oynar forvette. Crespo'yu göndericekler.

1- Adriano konusunda, yukarıda dediğim gibi Inter ile bonservis sorunu çözülürse, Adriano bizi geri çevirmez.
2- Crespo, WC'de iyi başlangıç yaptı. Ama Sheva - CRESPO oynarsa, Drogba ve Gudjohsen yedek kalır. Bu da olmayacağına göre, Crespo gönderilecek büyük ihtimalle. Crespo'yu forvetinin az olduğu sene bile Milan'a kiralamışlardı hatırlarsanız.
3- Halil gelmez. Haklısın bu konuda.
4- F.Tekke'nin isteğiyle olmuyor :) Kulübü derse : "Avrupa'dan iyi teklif yok. En iyi teklif FB'den geldi. Bize para kazandıracaksın, kendin de FB'de iyi kazanırsın. Yolun açık olsun." derse, F.Tekke FB'ye imza atar.
5- Sol Campbell'ın Vatan ile yaptığı röportajı okumamışsın sanırım. Orada dediklerini okursan, FB ' nin bu transferi bitirdiğini görürsün. Eurosport gibi ciddi bir kaynakta bile bu transferin bittiği doğrulandı.
6- İmza atmadı Chelsea'ye. Dünya Kupası'ndan sonra belli olacak durumu.sen hala bekle adriano ile campelli.ben sana diyorum campell diyo ben londra asigiyim oradan baska biryere gitmem diyo siz hala tuturmussunuz fenere gelecek diye.adriano eger fenere gelsin bende bundan sonra fenerbahceye ronaldinho gelecek deseler inanacam valla kafani calistir adriano neden gelsin fenere bi söyle sampiyonlar liginimi alacaksiniz sampiyonlar ligine bire giremeyeceksiniz neden gelsin adriano.fatih tekke diyorum istemiyor feneri trabzon yönetimi eger para istiyorsa yurt disinda fatihe ne kadar cok teklif geliyo haberin yok galiba.roberto carlos cikti diyo ben chelseadayim sen nasil hala fenere gelcegine inanirsin arkadasim.ayrica crespo fenere gelmez gider milana.milani istiyor o ben milanda bir sene boyunca cok mutluydum simdi gene oraya gitmek istiyom diyooo.ayrica gudjohnsen gidiyo chelseadan transfer teklifleri geliyo baska takimlardan ona.ayrica drogba ya chelseada kalacak yada fransaya gidecek diye duydum ben.

perpetua
12.Haziran.2006, 23:29

Adriano neden gelmesin?

Saydigin oyuncularin uzerinden bir bir gecelim.

Ortega - River Plate Ortega'yi satip kulube para sokmasi gerekli idi. Arjantin'i vuran finansal krizden dolayi Ortega satisi gerekli idi.

Kennet Andersson - Kariyerinin sonuna gelmis ve Bologna'da artik ilk 11'e cikamayacak halde idi. Satilmasi supriz olmadi.

Alex - Avrupa'ya gelip basarili olmamasiti. Cruzeiro gosterdigi performanstan sonra fiyatinin tavan yaptigini dusunerek Alex'i satti. Bu zamandan sonra Alex Turkiye liglerinde basarili bir performans gosterdi ama gittikce Brezilya milli takiminin kadrosundan disarida kaldi.

Mirkovic - Juventus'da artik yedekti. Futbol oynamak icin ayrilmak istedi ve ayrilmasina izin verildi.

Appiah - Vieira'nin transferi ile Appiah'in Juventus kadrosuna girmesi imkansizlasti. Bu da satilmasi icin neden oldu. Ilgilenenler Ingiliz liginde orta sirada oynayan takimlardi ve Sampiyonlar liginde oynamak icin Fenerbahce'yi secti.

Anelka - Man City finansal nedenlerle satmak zorundaydi ama Anelka'nin fazla isteyeni yoktu cunku sorunlu oldugu biliniyordu. Barcelona, Larsson'un sakatligi nedeniyle bir Fenerbahce'ye transfer oldugu donem sure ilgilendi ama Fenerbahce'nin odemeyi vaad ettigi parati Barcelona vermeyi kabul etmedi. Anelka'da paranin daha fazla oldugu yere gitti. Onun yerine Barcelona River Plate'den Maxi Lopez'i aldi.

Carew - Valencia'da cok kotu iki sezon gecirdikten sonra Carew'in futbol hayati sorgulanmaya baslamisti. Isteyeni fazla yoktu ve Besiktas'a geldi. Lyon isteyince gitmekte tereddut etmedi.

Hagi - Futbol hayati bittigi dusunuluyordu. Meksika'ya transfer olacakken son anda Galatasaray devreye girince Avrupa'da kalmak istedigi icin Galatasaray'a transfer olmayi kabul etti. (Popescu'da ayni sekilde artik Barcelona'da yeterli gorulmuyordu ve transferine izin verildi, Taffarel bir manastir takiminda oynarken Brezilya kalesine secildi, Galatasaray'in transfer teklifini kabul ettiginde dunya tarafindan artik futbol hayatinin sonlarinda oldugu dusunuluyordu)

Frank De Boer - Yine Barcelona'da oynadigi son sezonda ozellikle yavasladigi nedeniyle cok elestiri aldi. Zamaninda ilgilenen diger takimlar Ajax ve Katar takimlari idi. Ajax az para veriyor, Katar takimlari ise Sampiyonlar Liginde oynama sansi vermiyordu. Bu nedenle Galatasaray'i secti.

Adriano - Adriano su anda dunyanin en iyi 5 forvet oyuncusundan birisi. Inter'in en onemli oyuncusu. Simdi soruyorum, Adriano yukaridaki hangi oyuncu ile benzer bir durumda ki Turkiye'ye transfer olsun? Adriano 5 sene once Inter'e ilk geldiginde Fenerbahce ilgilense belki alabilirdi (veya 6-7 sene sonra artik futbolunun son zamanlarina geldigi zaman alabilir). Ancak su anda Adriano'yu almak hem cok buyuk paralarin Inter'e verilmesini gerektirir, hem de Adriano'ya yilda $10-15M verilmesini gerektirir. Bunlari Fenerbahce vaad etse bile Adriano'yu isteyecek ve istedigi parayi verebilecek Barcelona, Real Madrid, Milan, Man Utd, Chelsea, Liverpool gibi kulupler var. Niye Fenerbahce'ye gelsin? Tabii Inter'in Adriano'yu satmadan once baska bir forvet oyuncusunu almayi garantilemesi gerekir. Adriano'nun yerine kimi koyacak? Baska hangi takim Inter'e yildiz forvet oyuncusunu satmayi kabul edecek? Baska bir takim Inter'e yildiz forvet oyuncusunu satarsa onlar nereden yeni yildiz forvet oyuncusu bulacak?

Anelka ile takas edilir diye dusunuyor bir kac kisi. Ama Anelka'nin kapali defanslara karsi zorlandigini ve ve isteksiz gorundugunu gormek hic de zor degil. O zaman niye Adriano'nun guclu fizigini birakip, yerine kapali defanslarin arasinda saklanacak bir Anelka'yi transfer etmek istesinler ki?

eGowiCh
13.Haziran.2006, 01:07
Anelka - Adriano takası gündemde. Anelka 26 yaşında, Adriano da ona yakın yaşta. Yaş farkı yok. Bu takas FB cephesi için çok akıllıca olur, Inter cephesince ne olur bilemem. Bırakın, onu Inter düşünsün.

GS'li arkadaşım, benim yazdıklarımı iyi oku. Campbell, Carlos ve Crespo röportajlarını okudum ben, ve olumlu sinyaller aldım. Sen de oku röportajları. Eski de değil röportajlar. Inter'de kötü sezon geçirdi Adriano. Satabilirler.

Anelka 200 milyon dolarlık adam. R.Madrid, Arsenal gibi takımlarda forma şansı bulmuş biri. Inter bu oyuncuyu isteyebilir. Önemli olan Anelka'nın istekli oynaması. İstekli oynadığı maçları ve istedi mi neler yapabileceğini biliyoruz Anelka'nın...

Alex, Adriano'yu gelmesi için ikna edebilir. Sonuçta Copa America'da Alex kaptanken, Adriano da oynuyordu.

Adriano'nun kariyeri yok. Ama Anelka'nın var. Bu yüzden Inter bunu düşünerek bu takası isteyebilir.

Adriano için yılda 10-15M$ çok fazla. Bu kadar para FB veremez. Inter'in de vereceğini düşünmüyorum. En fazla 5M$ verilir.

mgungor
13.Haziran.2006, 01:09
perpetua gerçekten güzel bir inceleme yapmışsın.söylediklerinin hepsinin altına imzamı atarım çünkü hepsi doğru şeyler...

Jesus_FB
13.Haziran.2006, 01:11
adriano'nun fenere transfer olma gibi bir yalanı tartışmak bile gereksiz zaten gazetelerin hiç bir haberine inanmıyorum artık daha hiç tutturan olmadı zaten

eGowiCh
13.Haziran.2006, 01:15
http://www.vatanim.com.tr/pics/news/79379000.jpg

Fenerliler beni beklesin

"F.Bahçe'ye gelme ihtimalim yüksek. Çünkü sadece para önermediler, önüme bir iddia da koydular. Dünya Kupası'ndan sonra herşey netleşir."

F.Bahçe'nin transfer listesinde bulunan ve sarı-lacivertlilerin uzun bir süredir renklerine katabilmek için çabaladığı İngiltere Milli Takımı'nın dünyaca ünlü defans oyuncusu Sol Campbell, kamp yaptıkları Baden-Baden'de VATAN'a konuştu. Öncelikle İstanbul'a gelebileceğini söyleyen Campbell, yapılan teklifin kendisini heyecanlandırdığını ve kararını Dünya Kupası sonrası vereceğini açıkladı. İngiltere antrenmanı öncesi görüşme isteğimizi "Sonra" diye geri çeviren Campbell, idman sonrası çocuklara imza dağıtırken Türkiye'den geldiğimizi söyleyince "Hemen yanınıza dönüyorum" diyerek randevu verdi.

'5 aydır görüşüyoruz'
Çevresini saran gençler ve fanatiklerin tüm imza isteklerini yerine getirdikten sonra yanımıza gelen Campbell "Türkiye'den geliyorsanız konuşalım" dedi. Menajerlerinin yaklaşık 5 aydır F.Bahçe yönetimi ile görüştüğünü söyleyen Campbell "Benimle ciddi bir şekilde ilgilendikleri ortada. İyi ve içi dolu bir teklif yaptılar. Adım adım gidiyoruz. Dünya Kupası sonrası kesin kararımı vereceğim. Ama F.Bahçe'ye gitme ihtimalim, gitmeme ihtimalimden daha fazla" diye konuştu. İstanbul'a daha önce bir kez geldiğini ve Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Türkiye'ye karşı oynadığını belirten Campbell şunları söyledi:

'Hedefleri büyük bir kulüp'
"Biliyorum ki F.Bahçe Türkiye'nin en iyi imkânlara sahip kulübü. Temaslarımız da gayet medeni ve uluslararası ölçülerde geçti. Görüşmeler hâlâ da devam ediyor. Hedefleri büyük ve arkasında ilginç bir potansiyeli olan bir kulüp F.Bahçe. Türkiye'de gazetelerde adım çıktıktan sonra Londra'daki Türk arkadaşlarımın hücumuna uğradım. Hepsinden İstanbul ve F.Bahçe hakkında bilgi topladım. Şu anda Dünya Kupası'nda olduğum için düşünüyorum, herhangi bir resmi adım atmadım.

'Benim için ilginç olur'
Sanıyorum F.Bahçe de düşünüyor. Dünya Kupası sonrası kararımı net olarak vereceğim. F.Bahçe'de oynamak benim için de ilginç olabilir. Ama önce buradan İngiltere'ye zaferle dönmeliyiz. Şimdilik tek isteğim bu. Sonrasını siz de ben de hep birlikte göreceğiz. Türkiye'de oynayan birçok büyük futbolcu var. Onlardan hep iyi şeyler duydum. Fazla değil bir ay sonra herkes kararımı öğrenecek."

Bu röportajı okumayıp da yorum yapmayın. Sol Campbell Londra'dan ayrılacakmış gibi...

İşte gerçek. Geldi demiyorum, ama gelebilme ihtimalim yüksek diyor. Kupadan sonra netlik kazanacakmış.

Eurosport'ta da Sol Campbell Fener'de denmişti :)

Selman Ozturk
13.Haziran.2006, 01:18

O röportajı yaptığını iddia eden kaynaklar bir ara Giuly ile de röportaj yapmışlardı hatırlarsanız. Giuly ilk tercihim Galatasaray demişti ve elinde de GS forması vardı. Ancak ertesi gün Giuly ile yapılan röportajda Giuly'nin sadece Türk Milli Takımı'ndan bahsettiği ve elinde de Türkiye forması olduğu ortaya çıkmıştı.

Yüce Türk basınının esiri olmayalım...Lütfen.

Hayır Roberto Carlos'un dediği ve benim en güvenilir yabancı kaynaklardan okuduğum cümle şuydu: "Chelsea'nin teklifi baş döndürücü. Dünya Kupası'ndan sonra imzaların atılacağını umuyorum.Aksilik olduğu taktirde hedefim Real Madrid'te jübilemi yapmak."

Sol Campbell'ın Vatan ile yaptığı röportajı okumamışsın sanırım. Orada dediklerini okursan, FB ' nin bu transferi bitirdiğini görürsün. Eurosport gibi ciddi bir kaynakta bile bu transferin bittiği doğrulandı.

Fenerbahçe resmi sitesine ve yöneticilerine Eurosport'tan daha fazla güveniyorum. Yönetim "İlgilenmiyoruz" dedikten sonra benim için Eurosport'un söylediği bir önem arzetmiyor.

Bu teklifi Adriano geri çevirmez.

Biz Türk Milleti olarak duygusal bir yapıya sahip olduğumuz için karşımızdakini de bizim gibi duygusal zannediyoruz.Ama emin ol sen bunları Adriano'ya söylediğinde Adriano oralı bile olmayacaktır.Çünkü o ve onun gibileri yalnızca ve yalnızca kendilerini ve markalarını düşünürler.Real madrid,Liverpool,Barca gibi marka albenileri tartışılmaz takımların yanında Adriano'nun Fenerbahçe'yi tercih edeceğini düşünmek büyük bir yanlış olur.

Bütün bunların yanında elbetteki her Türk gibi ben de bu yıldızların ülkemize gelmesini ve adımızı duyurmasını isterim. Bu prestije şiddetle ihtiyacımız var çünkü. Ancak biraz realist gözle bakmaya çalışırsak durumun hiç de tozpembe olmadığını görürüz...Ne yazık ki...

mgungor
13.Haziran.2006, 01:19
Bu röportaj emin ol ki yayına girene kadar bir çok değişikliğe uğramıştır ;)

paco
13.Haziran.2006, 01:21
Anelka - Adriano takası gündemde. Anelka 26 yaşında, Adriano da ona yakın yaşta. Yaş farkı yok. Bu takas FB cephesi için çok akıllıca olur, Inter cephesince ne olur bilemem. Bırakın, onu Inter düşünsün.

GS'li arkadaşım, benim yazdıklarımı iyi oku. Campbell, Carlos ve Crespo röportajlarını okudum ben, ve olumlu sinyaller aldım. Sen de oku röportajları. Eski de değil röportajlar. Inter'de kötü sezon geçirdi Adriano. Satabilirler.

Anelka 200 milyon dolarlık adam. R.Madrid, Arsenal gibi takımlarda forma şansı bulmuş biri. Inter bu oyuncuyu isteyebilir. Önemli olan Anelka'nın istekli oynaması. İstekli oynadığı maçları ve istedi mi neler yapabileceğini biliyoruz Anelka'nın...

Alex, Adriano'yu gelmesi için ikna edebilir. Sonuçta Copa America'da Alex kaptanken, Adriano da oynuyordu.

Adriano'nun kariyeri yok. Ama Anelka'nın var. Bu yüzden Inter bunu düşünerek bu takası isteyebilir.

Adriano için yılda 10-15M$ çok fazla. Bu kadar para FB veremez. Inter'in de vereceğini düşünmüyorum. En fazla 5M$ verilir.

sen bu yazdıklarında ciddimisin ..... şaka mı yapıyorsun ?:eek: :eek: :confused: :confused:

eGowiCh
13.Haziran.2006, 01:23
Selman, ben röportajları okudum ve röportajlarda dediklerim yazıyordu. Crespo röportajını Fotomaç, Carlos röportajını ATV Spor Müdür Selçuk Manav, Campbell'ı ise yukarıda yazdığım VATAN gazetesi yaptı.

Ben Chelsea'de yılda 4 milyon euro kazanıyorum. Eğer şartlarda anlaşırsam, Fenerbahçe'ye tabii ki gelebilirim.

Şu anda takım olarak Dünya Kupası'na konsantre olduk. İlk hedefimiz Almanya'da final oynamak. Dünya Kupası maçlarımız bitene kadar da transfer konusunu ikinci plana attım. Ama Türkiye'den Fenerbahçe Kulübü'nün benimle ilgilendiği doğru.

Menajerlerim vasıtasıyla bana çok cazip bir teklif sundular. Alex, Appiah ve Nicolas Anelka gibi yıldızların oynadığı bir takımın elbetteki hedefleri çok büyük olmalı. Ben Chelsea'de yılda 4 milyon euro kazanıyorum. Eğer şartlarda anlaşırsam, Fenerbahçe'ye tabii ki gelebilirim. Kulübümün benimli ilgili olarak vereceği karar da çok önemli.

Hatırlarsan, Tümer Metin konusunda da Fenerbahçe Resmi Sitesi "İlgilenmiyoruz" demişti, fakat ertesi gün imza atılmış.

Sol Campbell konusu da öyle, ilgilenmiyoruz dedi; fakat Eurosport ve daha da önemlisi Sol Campbell ilgilendiğini söylüyor.

S.Ulueren ve R.Dilmen de Sol Campbell'ın FB ile flört ettiğini söylemişti.

mgungor
13.Haziran.2006, 01:27
Anelka 200 milyon dolarlık adam

arkadaşım bunu neye dayanarak söylebiliyorsun.O fiyat anelkanın bütün kariyerinde bonservisine ödenen toplam para.şu anda hangi futbolcu o kadar eder söylermisin bana?

Bu teklifi Adriano geri çevirmez.

1-ona göre alex yıldız oyuncu bile değildir
2- Crespo, R.Carlos, Campbell yazmışsın bunların hangisinde imza atıldı veya anlama sağlandı
3-scolari 2 yıllık sözleşme imzaladı portekizle.Fabio Capello veya Parreira nında FB ye gelmesi biraz hayal olur..

m_o_11
13.Haziran.2006, 01:31
CRESPO FENER'DE

Fransız haber ajansı AFP, Arjantin Milli Takımı'nın golcü futbolcusunun Sarı-Lacivertliler'le anlaştığını duyurdu. Haberde, "Tutkulu F.Bahçe, Crespo'ya teklifini etti ve sonunda 30 yaşındaki Chelseali yıldızı ikna etti" ifadeleri kullanıldı

MAURİNHO İSTEMEDİ

Fransız Haber Ajansı AFP, Arjantin Milli Takımı'nın ve İngiliz Kulübü Chelsea'nın yıldız forveti Hernan Crespo'nun Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Crespo'nun Chelsea Menajeri Jose Mourinho'nun gözüne yeniden girebilmek için çok çaba sarf ettiğini ancak Portekizli teknik adamın tercihini Fil Dişi Sahilleri'nden Didier Drogba için kullandığını belirten ajans, Arjantinli süper forvetin de Sarı - Lacivertliler'e yeşil ışık yaktığını yazdı.

İSTANBUL'UN CAZİBESİ

İstanbul'un yıldız isimler için çok cazip bir kent olduğunu hatırlatan ajans, Crespo gibi bohem bir futbolcunun aldığı kararda da bu şehrin güzelliğinin önemli rol oynadığının altını çizdi. İstanbul'u "Avrupa ile Doğu'yu birbirine bağlayan kent" olarak tarif eden AFP, Hernan Crespo'nun da bu rotaya girdiğini ileri sürdü. Ajansa göre "Tutkulu Fenerbahçe" Hernan Crespo'ya teklifini iletti ve sonunda 30 yaşındaki süper forveti transfer için ikna etti.

CRESPO KABULLENDİ

Dünya Kupası hazırlıkları sırasında, "Chelsea'de oynamak için elimden geleni yaptım. Ancak Mourinho'nun tercihi Drogba'dan yana. Sanırım ikimiz arasında tercih yapmaya sıra gelince kör noktaya denk geliyor" diyen Crespo, "Artık tek yapabileceğim şampiyona sırasında güzel şeyler yapmak ve beni alacak takımı beklemek" ifadesini kullandı. 100. yılında şampiyonluğu hedefleyen Sarı - Lacivertliler'in Crespo ile bombayı patlatmasına kesin gözüyle bakıliyor

ALIN kaynak:1907haber.com
superspor.com
TV izlerseniz de gorursunuz zaten(aaa alt yazi gecti ligTV de)

mgungor
13.Haziran.2006, 01:33
bu haberde koptm işte :D :D bi link falan verebilirseniz ne mutlu bana

eGowiCh
13.Haziran.2006, 01:35
Anelka şu an 200 milyon dolar etmez, fakat toplam ödenen para. Adriano için toplam ne kadar ödenmiş? Veya başka bir oyuncu söyleyin, Anelka'dan üstün 12 oyuncu var yanılmıyorsam.

1- Alex yıldız oyuncu değil mi? Alex, Copa America yıldızı ve kaptanıdır. Şampiyonlar Ligi'nde en güzel 2. gole sahip olan isimdir.
2- Bunlarla nasıl imza atılsın? Dünya Kupası'nda 3'ü de... Kupadan sonra netlik kazanacak. Crespo ve Campbell ile prensipte anlaşıldı. Carlos'un son durumunu bilmiyorum. Campbell ve Crespo ile imza atılacak. + İmza atılmadı, kim imza attı ki zaten? BJK, GS kimi aldı yabancı olarak? Veya diğer dünya kulüpleri... Hangisi transfer yaptı, yapsa bile At. Madrid gibi 17 yaşındaki yıldızı aldı. Kupadaki oyuncular yerli yerinde, takımlarındalar. Kupa bitince, daha doğrusu kendi takımları elenince imza atacaklar.
3- Scolari şansı bitti. Capello, Juventus'tan kesin ayrılacak. Madrid'e de gitmeyeceğini söyledi. FB şansı var. Parreira da gelebilir kupadan sonra, sonuçta eski takımı. Hayal falan olmaz. Bu takımı Daum, Hiddink, Parreira gibi dünyaca hocalar çalıştırdı. En kötü Spaletti veya Cuper gelir. Spaletti'nin gelmesi bomba olur. Cuper final maçlarını kaybeden hoca. Gönlüm Capello'dan yana. Capello olmassa, Parreira veya Spaletti gelsin. Onlar da olmazsa son tercih olarak Luxemburgo gelebilir.

Bu haber çok iyi. Umarım Crespo gelir. Son 5 yıldır en çok sevdiğim, beğendiğim futbolcudur Crespo. Hernan Jorge Crespo... Onu Milan, Chelsea, Inter'de izlerken derdim "Keşke bir gün FB'ye gelse...". Sanırım bu gerçek oluyor. Hayallerim gerçek olacak Crespo gelirse. Mustafa (Budak) abi nasıl Vieri fanıysa, ben de Crespo fanıyım yıllardır :) Umarım imza atar. 30 yaşında. Yaşlı da değil. Çok faydalı olur.

meddah
13.Haziran.2006, 01:37
Ben şu noktada bir şey soracağım:

Bizim ana sayfada da bir haber vardı; G.saray Ze roberto ile anlaştı, Perreira'dan izin alıp İstanbul'a imza atmaya gelecek, diye..

Siz inanıyor musunuz, Dünya Kupası'nda kampta olan oyuncuların transfer görüşmesi yapabileceğine, imza atabileceğine.. Hangi teknik sorumlu böyle bir şeye izin verir?

mgungor
13.Haziran.2006, 01:38
sen diyosunki yani ben o oyuncuya ödenen toplam paraya bakarım peki o zaman raulda kalitesiz senin gözünde çünkü neredeyse hiç para ödenmedi real madride geçerken...

eGowiCh
13.Haziran.2006, 01:45
Raul zaten ölmüş. David Villa - Torres oynayacak İspanya forvet hattında. O konuya girmeyelim.

meddah; oyuncu kendisi görüşmüyor zaten, menajerleri görüşüyor. Carlos şöyle demişti ATV'ye : "Menajerlerim transferlerle ilgileniyor."

Menajerleri, teklifleri oyuncuya bildiriyor ve oyuncu da son kararı veriyor tahminimce. Görüşmeler, teklifler menajer ile yapılıyor. Son kararı da oyuncu veriyor.

Bu saydığımız oyuncular ile FB birebir görüşmüş zaten. Menajerleri aracılığıyla da görüşmüşlerdir.

kavara
13.Haziran.2006, 01:48
Selman abi nin yazısından sonra 1 sey yazmaya gerek yok.herseyi yazmış

paco
13.Haziran.2006, 01:48
Ben şu noktada bir şey soracağım:

Bizim ana sayfada da bir haber vardı; G.saray Ze roberto ile anlaştı, Perreira'dan izin alıp İstanbul'a imza atmaya gelecek, diye..

Siz inanıyor musunuz, Dünya Kupası'nda kampta olan oyuncuların transfer görüşmesi yapabileceğine, imza atabileceğine.. Hangi teknik sorumlu böyle bir şeye izin verir?

niye daha önce böyle şeyler olmadı mı fb crespo ile anlaşıyor ya .. o nasıl oluyor ....

meddah
13.Haziran.2006, 01:57
Ben de onu soruyorum: Nasıl oluyor?

paco
13.Haziran.2006, 02:00
Ben de onu soruyorum: Nasıl oluyor?

bence bunun konuşulmaması imkansız ... menajerler aracılığıyla veya izin alınarak oluyordur daha önce bu tarz olayları hatırlıyorum ...

meddah
13.Haziran.2006, 02:04
Kampın ortasında izin alınıp geliniyor da..

Jesus_FB
13.Haziran.2006, 02:04
hemide Dünya kupasından

eGowiCh
13.Haziran.2006, 02:10
İmza atma şimdi olmaz, ama anlaşma şimdi olur. İmza kupadan sonra olur.

meddah
13.Haziran.2006, 02:13
Ve işte bu da anlaşmayı kesin olmaktan çıkarır.
Sen gider Chelsea'de mutsuz olan Crespo ile, Bayern'den ayrılacak olan Ze Roberto ile söz kesersin. Adam Dünya Kupası'nda patlar. Bonservisi 5 iken 15 milyon olur. Kendisi 1 isterken, 10 versen gelmez..

Aslan41
13.Haziran.2006, 02:13
dünya kupasında bi futbolcu
hocam dur 2 gün ben bi kulübüme imza atıp geleyim...
dese sanırım dünya medyasına oturur.....

eGowiCh
13.Haziran.2006, 02:20
Ve işte bu da anlaşmayı kesin olmaktan çıkarır.
Sen gider Chelsea'de mutsuz olan Crespo ile, Bayern'den ayrılacak olan Ze Roberto ile söz kesersin. Adam Dünya Kupası'nda patlar. Bonservisi 5 iken 15 milyon olur. Kendisi 1 isterken, 10 versen gelmez..

Evet, haklısın. Carlos da Chelsea ile kesin olarak anlaşmadı o halde :)

Ön protokol imzalandıysa, gelir herhalde.

Selman Ozturk
13.Haziran.2006, 02:20
Bunun faxı var, yöneticinin oraya gitmesi var.Varoğlu var yani. Çözüm yolu tükenmez.

eGowiCh
13.Haziran.2006, 02:32
Fenerbahçe Fatih Tekke'yi bitirmek için ilginç bir formül buldu... Kanarya hedefe dev bir adım attı ve Trabzonspor'u mutlu etti!.. İddiaya göre Fatih Tekke'nin bitmesi an meselesi!..

İşte o iddia:

Fatih Tekke’yi 100. yıl kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Umut Bulut’un transferinde Trabzonspor’a yardımcı olduğu ortaya çıktı.

Günlerdir Umut’u renklerine bağlamak için uğraşan Bordo-mavililerin transferine Fenerbaçe yönetiminin yardım ettiği öğrenildi.

Aynı zamanda Fenerbahçe kongre üyesi olan Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın’la görüşen Fenerbahçeli yöneticilerin, ''Umut’u Trabzonspor’a verin, arada olan para probleminizi biz çözeriz'' dediği ifade edildi.

Fenerbahçe Fatih Tekke ile ön anlaşma imzalamış ancak bonservisi konusunda yaşanan sorun nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti.

Spordabugün.com

meddah
13.Haziran.2006, 02:46
Evet, haklısın. Carlos da Chelsea ile kesin olarak anlaşmadı o halde :)

Aradaki fark şu: Carlos'un veya bir başkasının gidebileceği Chelsea'den büyük kaç takım var? Ve yine gidebileceği Fenerbahçe'den büyük kaç takım var?

Örneğin Crespo.. Zaten son iki üç senedir Chelsea ve Milan gibi iki büyük takımda oynuyor. Ve de çok iyi oynamıyor, bir türlü banko olamadı. Şimdi bu adama Fenerbahçe yıllık x milyon para ve ynama garantisi verir.. Adamımızın Dünya Kupası öncesinde başka herhangi bir takımdan alabileceği böyle bir garanti yoktur mesela.. Ve Dünya Kupası öncesinde Fenerbahçe'ye gelmeye bayıla bayıla hazırdır..
Ama adamımız tutar Dünya Kupası'nda süper oynar, Arjantin şampiyon olur, olur da olur.
O zaman, atıyorum Man. Utd. ister, Barcelona ister şu ister bu ister adamı. Fenerbahçe'nin Dünya Kupası öncesinde verdiği parayı, hatta daha fazlasını da verirler..

eGowiCh
13.Haziran.2006, 02:49
Evet haklısın, ama FB bunu da düşünüp ön protokol imzalamıştır. Hani kira için ev tutarsın da, kapora verirsin ya evi başkasına vermesin sahibi diye.. Bu da öyle olur, kapora vermiştir FB Crespo'ya :D Yani ön protokol imzalamıştır.

SeZeRinHo
13.Haziran.2006, 02:56
Halil Hamit Altıntop kardeşler Fenerbahçe'me gelecek die rivayetler var umarım doğrudur....Ozmn transferde şampıyon oluruz işte (vv)

meddah
13.Haziran.2006, 02:59
Evet haklısın, ama FB bunu da düşünüp ön protokol imzalamıştır. Hani kira için ev tutarsın da, kapora verirsin ya evi başkasına vermesin sahibi diye.. Bu da öyle olur, kapora vermiştir FB Crespo'ya :D Yani ön protokol imzalamıştır.

Umarım öyledir, çünkü Arjantin grupta ikinci bile olsa çeyrek finale kağıt üzerinde çok yakın. Orada da yine kağıt üerinde ya Almanya, ya da İngiltere ile karşılaşması muhtemel.
Velhasıl, Arjantin kendisini pek sıkmadan yarı final görebilir ve Arjantin'in en banko adamlarından biri Crespo..

kavara
13.Haziran.2006, 03:02
Portsmouth heeft Anelka op de korrel Door: Leon Voskamp
12/06/2006 22:14
http://www.voetbal24.nl/admin/images/upload/1137430664_thumb_anelka.gif Nicolas Anelka kan zijn carriere vervolgen bij Portsmouth. De manager van 'Pompey', Harry Redknapp, sprak volgens verschillende Engelse kranten in Israël met voorzitter Sacha Gaydamak over een transfer van de 27-jarige aanvaller.
Portsmouth probeerde eerder Jermain Defoe van Tottenham Hotspur aan te trekken, maar slaagde daar niet in.
Anelka staat momenteel onder contract bij Fenerbahçe en zou wel oren hebben naar een vertrek naar de Premier League. Daar speelde hij al eerder voor Arsenal en Manchester City.

acaba ne anlama geliyor cok merak ettim yabancı 1 sitede bugün cıkan 1 haber.

bu arada hakan şükür vieri fenerbahceyle anlastı gibi bisi demisti..Vieriyle sampdoria da ilgileniyor belirtmek istedim..

eGowiCh
13.Haziran.2006, 03:10
Katılıyorum meddah. Arjantin final oynayabilir. Almanya ile oynarsa, rahat geçer. İngiltere'yi de geçer bence. Yarı final garanti gibi Arjantin'in.

perpetua
13.Haziran.2006, 06:54

Soylemek istedigim, eger Real Madrid veya Chelsea Adriano'yu istese belki o takimlarda oynamak icin Adriano $5M kabul eder. Ama is Fenerbahce'ye geline bunun cok ustune bir rakam isteyecegine hic suphe duymamak lazim. Adriano eger dunyanin en iyi 5 forvetinden birisi ise bu adamin alacagi para haftada 80-100 bin pound olacaktir. Yani yaklasik $7-9M civardinda olacaktir. Fenerbahce'ye gelmek icin de bu paranin ustunde bir rakam isteyecektir.

paco
13.Haziran.2006, 12:56
Aslan’a mesaj var http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifSchalke Başkanı, F.Bahçe’nin gündeminde olan Hamit-Halil Altıntop kardeşleri satmayı düşünürsek ilk tercihimiz Galatasaray olur dedi 13.06.2006‘Fahri üyeleriyim’
Schalke Başkanı Gerhard Rehberg, Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Hamit ve Halil Altıntop kardeşler için çarpıcı açıklamalar yaptı. Rehberg, Hamit ile 2007, Halil ile de 2009 yılına kadar sözleşmelerinin olduğunu hatırlatarak, “İki futbolcumuzu da satmayı düşünmüyoruz. Eğer bir gün Türkiye’ye göndermeyi düşünürsek ilk tercihimiz Galatasaray olacaktır. Ben Galatasaray’ın fahri üyesiyim. Galatasaray’ın başkanı da Schalke’nin fahri üyesi. Bu yüzden öncelikli tercihimiz Galatasaray’dan başkası olamaz” ifadesini kullandı.

‘Birlikte gelirler’
Başkan Rehberg’in danışmanlığını yapan işadamı Adem Çukur ise Altıntop ailesinin birbirinden ayrılmak istemediğini dile getirdi. Çukur, “Hamit ve Halil futbol hayatlarını aynı takımda sürdürmeyi istiyor. Almanya’da yaşayan ailelerinden de ayrılma gibi bir niyetleri şimdilik yok. Hep birlikte giderlerse transfere sıcak bakabilirler. Ancak Schalke kulübü göndermeme kararı alırsa yapacak birşey yok. Bence yeni sezonda Almanya’da kalacaklar. Çünkü kulübün düşüncesi bu yönde” açıklaması yaptı.
http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images1/futbol/galatasaray/hamit1306.jpghttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifhttp://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gif

eGowiCh
13.Haziran.2006, 13:23
Doğruluğuna inanıyorum. Hamit, Schalke-FB maçından önce "Fenerbahçe'yi yeneceğiz, ben Galatasaraylıyım" demişti.

paco
13.Haziran.2006, 13:28
Doğruluğuna inanıyorum. Hamit, Schalke-FB maçından önce "Fenerbahçe'yi yeneceğiz, ben Galatasaraylıyım" demişti.

belki hamit galatasaraylı ama ben schalke başkanın böyle bir yorum yapacağına inanmıyorum ... sonuçta sen bir kulüp başkanısın en iyi teklifi kim verirse ona satmak zorunda kulübün çıkarlarımı önemli yoksa galatasarayın çıkarlarımı .... belki çok az bir farkla galatasaraya verebilir ama arada çok bir fark varsa bence fb ye vermek zorunda ... yöneticiliğin gereği bu ...

emirduman
13.Haziran.2006, 14:24
Orda denilene göre zaten ilk tercihimiz GS olur demiş galiba, GS'den başka takıma satmayız dememiş...

eGowiCh
13.Haziran.2006, 14:50
İlk tercihi GS ise, GS de FB'ye Hamit'i kaptırmamak için teklif yapar ve GS alır.

gookhan
13.Haziran.2006, 15:00
zannetmiorum ama insallah gelir

Maymuncuk
13.Haziran.2006, 15:05
Daha dün saydığım maddelerden 4. bununla ilgili idi işte ;)

eGowiCh
13.Haziran.2006, 15:17
Son Dakika! Ronaldo yaptığı açıklamada "Parreira ve Roberto Carlos Fenerbahçe'ye gelirse, ben de gelebilirim." dedi. Fotospor muhabiri Brezilya kampındaymış sanırım, az önce TV8'de izledim.

Bu arada Crespo transferi sonuçlanmak üzere. Ama FB'yi korkutan gelişme var, o da şu : Godjohnsen'in Barcelona ile anlaşmak üzere olması...

Sheva - Drogba ikilisi oynayacak forvet, Crespo ve Gudjohnsen gönderilecek o halde...

Maymuncuk
13.Haziran.2006, 15:21
Bence saçma,

1-) Carlos Ve Perreria gelse bile Ronaldo nasıl gelecek, yabancı kontenjanı var, Hadi o geldi diyelim, Crespo nasıl gelecek?
2-) Carlos Chelsea ile anlaştığını kendisi söyledi.
3-) Perreria gelebilir, Ntv muhabiri idmanda sordu, Perreria ise şu anda Dünya Kupası'nı düşünüyorum dedi.

Burak Duran
13.Haziran.2006, 15:34
şimdi carlosun gelmeyeceği kesin gibi.
crespo nun gelme ihtimali var tabi başka talibi çıkmazsa

Aslan41
13.Haziran.2006, 15:34
maymuncuk haklı
anelka yı bile çok zor getiren bi takım bence crespo nun yanına bile
varamaz.....
carlos Perreria brezilya yı bırakıp fenerbahçe ye gelmez...

kavara
13.Haziran.2006, 15:39
kim anelkayı zor getirmis kardesim. baskaları onun A harfini getiremiyor biz anelkayı getiriyoruz.

eGowiCh
13.Haziran.2006, 15:44
Ronaldo gelirse bomba olur. Ronaldo, Crespo, Alex, Campbell, Appiah ve bir sol kanat oyuncusu. Ronaldo'nun gelmesi halinde Fatih'e gerek kalmaz.

Maymuncuk
13.Haziran.2006, 15:45
İyi güzel söylüyorsun da Luciano, Aurelio, Anelka ne olacak. Ha diyince olmuyor bu işler ;)

gookhan
13.Haziran.2006, 15:53
Ronaldo'nun gelmesi halinde Fatih'e gerek kalmaz.tabi gelirse

eGowiCh
13.Haziran.2006, 15:56
Aurelio Türk statüsünde sayılacak, Luciano'nun sözleşmesi hala yenilenmediğine göre gidici, Anelka ise gönderilecek, çok teklif geliyor. FB'de bu saatten sonra verimli olamaz.

Maymuncuk
13.Haziran.2006, 15:57
Aurelio Türk statüsünde sayılmayacak, Mondragon gibi ;)

m_o_11
13.Haziran.2006, 16:02
Anelka dunya capindaki sayginlik ve un ve bana sorsanizda teknik anlamda cok daha ii bi futbolcu.
Anelka yi zor getiren bi takim Anelka yi getiremez yorumuna katilmiyorum. crespo eger alinamazsa bilin ki crespo nun chelsea de her kesin gozu onunde olan bi takimda yani vitrin de olmasindan kaynaklanir.
bence anelka fenerbahce de kalmali fatih ve ya crespo ile beraber oynamali. anelka gibi bi futbolcu bizde her zaman ise yarar. ozellikle avrupa da.

Maymuncuk
13.Haziran.2006, 16:05
Bence de Anelka'nın gönderilmesi kötü olur, hele ki Daum gittiyse..

Bana göre Anelka Dünya'nın en iyi forvetleri arasındadır, Daum onu oynatamadı, ama yeni gelecek Teknik Direktör Futboldan anlıyorsa, Anelka'yı izleyin derim ben.

Şu anda elinizdeki parmaklar kadar sayabilirsiniz Anelka'daki özelliklerin Dünya'da kaç oyuncuda olduğunu.

Teknik harika
Dribling ( Abartmıyorum at gibi )
Kafa topları iyi
Şutları iyi

Ama dediğim gibi oynatmayı bilene..

Burak Duran
13.Haziran.2006, 16:06
Ronaldo gelirse bomba olur. Ronaldo, Crespo, Alex, Campbell, Appiah ve bir sol kanat oyuncusu. Ronaldo'nun gelmesi halinde Fatih'e gerek kalmaz.

ronaldo bana kalırsa real madrid teki rahatı bırakıp gelmez adam top oynamadan para kazanıyor. Crespo gelebilir ama DK deki performansa bağlı. SOL camp. ise bana kalırsa gelmez ama tabi belli de olmaz onun için yorum yapamam. Ayrıca Anelka yı bence zor satarsınız çünkü DK de yok ve kendini bi şekilde ispat edemez ve bu seneki performansa göre kimse onu almaz. Aurelio yabancı ve sanmıyorum ki o satılsın. Luciano bencede gidici

kavara
13.Haziran.2006, 16:07
Aurelio Türk statüsünde sayılmayacak, Mondragon gibi ;)
yanlıs biliyorsun dostum..aurelio vatandaslık basvurusu yapıp fatih hocada onu milli takımada cagrırsa Türk sayılcak mondragonun durumu öyle degil..
Milli takımda oynayabilecek futbolcularda zaman kuralı ortadan kalkıyor Aurelio gibi.

m_o_11
13.Haziran.2006, 16:08
Bence de Anelka'nın gönderilmesi kötü olur, hele ki Daum gittiyse..

Bana göre Anelka Dünya'nın en iyi forvetleri arasındadır, Daum onu oynatamadı, ama yeni gelecek Teknik Direktör Futboldan anlıyorsa, Anelka'yı izleyin derim ben.

Şu anda elinizdeki parmaklar kadar sayabilirsiniz Anelka'daki özelliklerin Dünya'da kaç oyuncuda olduğunu.

Teknik harika
Dribling ( Abartmıyorum at gibi )
Kafa topları iyi
Şutları iyi

Ama dediğim gibi oynatmayı bilene..

sonuna kadar katiliyorum ve sunu ekliyorum Anelka yi az golu var diye elestirmeyin. Anelka gol atmayi deil gol hazirlamayi seven bi futbolcu. yeri geldimi de cakar golunu ama tek vurus adami deildir.

paco
13.Haziran.2006, 16:08
bence crespo fb ye gelebilir bu tarz futbolcular belli bir zamandan sonra parayı düşünür .... ki crespo şimdi bu zamanı düşünüyor ... önemli olan futbolcunun amacı bazıları hagi gibi ben daha bitmedim der bazılarıda paramı alırım yatarım diyor anelka gibi ... bakalım crespo gelirse hangi yolu izliyecek ....

Maymuncuk
13.Haziran.2006, 16:10
Zaten bu seneki asist sayısı gol sayısından fazla idi yanlış hatırlamıyorsam..

@kavara: Yaklaşık 2-3 hafta önce Mondragon, Aurelio ve bunun gibi futbolcular başvuru yaptılar, kabul edilmedi, Bundan sonra bir gelişme olduysa bilemem, ama benim bildiğim gelişmeler bu yönde..

bluepaw
13.Haziran.2006, 16:13
Aurelio muhtemelem Türk vatandaşlığına geçecek. Anelkanın satışında ise Fenerbahçe bir takas düşünüyor olabilir.

m_o_11
13.Haziran.2006, 16:16
SANTOS İLE FLÖRT
Fabio Luciano ve Alex'den kötü haber.
Sambacılar'da Fenerbahçe'yi bırakıyor. Brezilya'da tatillerini geçiren ikili Santos kulübü ile anlaşmak üzere. Fenerbahçe'de yaşanan belirsizlik ortamı ve başkanın durumu ikilinin gözünü korkuttu.
Fenerbahçe ile sözleşmeleri bulunan Alex ile Luciano Santos kulübü ile görüşmeler yapıyor.
Alex'in eski hocası Lüksemburgo her iki yıldızı kulübe dahil etmek için büyük çaba sarf etti ve başarılı olmak üzere. Halen Brezilyada bulunan ikilinin menejerleri Santos külübü ile görüşmeler yapıyor.
Beşiktaş ile anlaşan Nobre'nin dediği çıkıyor gibi. Nobre, "Benden sonra Alex ve Lucianoda gidecek" demişti. Nobre bu konuda haklı çıkmak üzere. Çünkü ikili Santos ile resmen flört halindeler.
Fener yönetimi ise bu konu ile ilgili açıklama yapmıyor. Belirsizlik yüzünden futbolcular elden kaçıyor

Bir daha kaynak yok denmesin diye ekliyorum, sonra uyduruyomus muamelesi gormiyelim: 1907haber.com

kavara
13.Haziran.2006, 16:19
@kavara: Yaklaşık 2-3 hafta önce Mondragon, Aurelio ve bunun gibi futbolcular başvuru yaptılar, kabul edilmedi, Bundan sonra bir gelişme olduysa bilemem, ama benim bildiğim gelişmeler bu yönde..
dedigim gibi aurelio konusu fatih hocayla alakalı cagırırsa Türk olur..Aurelio daha vatandaslık basvurusu yapmadı. mondi yaptı diyosun ozaman 5 sene sonra mondi Türk olabilecek..

paco
13.Haziran.2006, 16:21
ne başvurusu anlamadım ... benim bildiğim bir oyuncu 5 yıldır türkiyede oynuyorsa türk statüsünde sayılıcak türk vatandaşı olmuyacak .... ikisi ayrı şeyler .... başvuru olayı falan yok yani .... umarım bu kural olur ....

Sekopej
13.Haziran.2006, 16:38
ne başvurusu anlamadım ... benim bildiğim bir oyuncu 5 yıldır türkiyede oynuyorsa türk statüsünde sayılıcak türk vatandaşı olmuyacak .... ikisi ayrı şeyler .... başvuru olayı falan yok yani .... umarım bu kural olur ....

senin dediğini federasyon kabul etmedi. şu anda bir oyuncunun Türk statüsünde oynaması için başvuru yaptığı tarihten itibaren 5 yıl beklemesi gerekiyor. önceki sistemde başvuru yaptıktan sonra Bakanlar Kurulu kararıyla vatandaşlık hakkı elde ederse kararın açıklandığı tarihten 5 yıl sonra vatandaşlığa geçebiliyordu. yeni kuralın avantajı Bakanlar Kurulu'ndan karar çıkana kadar geçen süreyi bu 5 sene içine dahil ettiler.

Aurelio'nun durumu ise farklı. eğer bir oyuncu milli takımda oynama kriterlerine uyuyorsa vatandaşlık için başvurur. Bakanlar Kurulu onu kabul ederse milli takım kadrosuna çağrıldığı anda Türk statsnde oynayabilir....

m_o_11
13.Haziran.2006, 17:37
Fener'in Fatih ısrarı!

Teknik direktör sorununun yanı sıra sarı lacivertli yönetim transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Transfer çalışmalarının başında ise Trabzonspor'un kaptanı Fatih Tekke geliyor.
Fenerbahçe yönetimi, bu hafta içinde yapılması beklenen Fatih Tekke-Trabzonspor yönetimi zirvesinden çıkacak sonucu bekliyor. Umre ziyareti için S.Arabistan'da bulunan Fatih Tekke yarın Türkiye'ye dönecek ve daha sonra da Başkan Albayrak ile masaya oturacak.
Trabzonspor'un, Fatih'e sözleşme uzatmayı teklif edeceği Başkan Nuri Albayrak tarafından ifade edildi. Ancak Fatih'in bu teklifi kabul etmeyeceği ve gelecek sezon futbol hayatını ya Avrupa'da ya da Fenerbahçe'de sürdüreceği belirtildi.
Öte yandan sezon boyunca Fatih'i transfer etmek isteyen İngiliz kulüpleri de Trabzonspor'un katı tutumundan dolayı geri adım atmış durumdalar.
İngiliz ekipleri Trabzonspor'un golcü futbolcuyu bırakmak istememesi yüzünden diğer alternatiflere yönelmiş durumdalar. Bu durumda Fatih'in Fenerbahçe'ye transfer olma şansını daha da arttırmış durumda
Bu arada gelecek sezon Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı merak edilen Rüştü'nün durumunun ise gelecek hafta netlik kazanacağı ifade edildi.
Rüştü'nün menajeari Batur Altıparmak Barcelonalı yetkililer ile görüştüğü ve gelecek hafta Barcelona'nın Rüştü konusunda kesin kararını vereceğini söylerken, “Barcelona ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Rüştü'nün gönlü de Fenerbahçe'den kalmaktan yana” diye konuştu.

13.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
SANTOS İLE FLÖRT

Sambacılar'da Fenerbahçe'yi bırakıyor. Brezilya'da tatillerini geçiren ikili Santos kulübü ile anlaşmak üzere. Fenerbahçe'de yaşanan belirsizlik ortamı ve başkanın durumu ikilinin gözünü korkuttu.
Fenerbahçe ile sözleşmeleri bulunan Alex ile Luciano Santos kulübü ile görüşmeler yapıyor.
Alex'in eski hocası Lüksemburgo her iki yıldızı kulübe dahil etmek için büyük çaba sarf etti ve başarılı olmak üzere. Halen Brezilyada bulunan ikilinin menejerleri Santos külübü ile görüşmeler yapıyor.
Beşiktaş ile anlaşan Nobre'nin dediği çıkıyor gibi. Nobre, "Benden sonra Alex ve Lucianoda gidecek" demişti. Nobre bu konuda haklı çıkmak üzere. Çünkü ikili Santos ile resmen flört halindeler.
Fener yönetimi ise bu konu ile ilgili açıklama yapmıyor. Belirsizlik yüzünden futbolcular elden kaçıyor

Bir daha kaynak yok denmesin diye ekliyorum, sonra uyduruyomus muamelesi gormiyelim : 1907haber.com

paco
13.Haziran.2006, 17:47
Fener'in Fatih ısrarı!

Teknik direktör sorununun yanı sıra sarı lacivertli yönetim transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Transfer çalışmalarının başında ise Trabzonspor'un kaptanı Fatih Tekke geliyor.
Fenerbahçe yönetimi, bu hafta içinde yapılması beklenen Fatih Tekke-Trabzonspor yönetimi zirvesinden çıkacak sonucu bekliyor. Umre ziyareti için S.Arabistan'da bulunan Fatih Tekke yarın Türkiye'ye dönecek ve daha sonra da Başkan Albayrak ile masaya oturacak.
Trabzonspor'un, Fatih'e sözleşme uzatmayı teklif edeceği Başkan Nuri Albayrak tarafından ifade edildi. Ancak Fatih'in bu teklifi kabul etmeyeceği ve gelecek sezon futbol hayatını ya Avrupa'da ya da Fenerbahçe'de sürdüreceği belirtildi.
Öte yandan sezon boyunca Fatih'i transfer etmek isteyen İngiliz kulüpleri de Trabzonspor'un katı tutumundan dolayı geri adım atmış durumdalar.
İngiliz ekipleri Trabzonspor'un golcü futbolcuyu bırakmak istememesi yüzünden diğer alternatiflere yönelmiş durumdalar. Bu durumda Fatih'in Fenerbahçe'ye transfer olma şansını daha da arttırmış durumda
Bu arada gelecek sezon Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı merak edilen Rüştü'nün durumunun ise gelecek hafta netlik kazanacağı ifade edildi.
Rüştü'nün menajeari Batur Altıparmak Barcelonalı yetkililer ile görüştüğü ve gelecek hafta Barcelona'nın Rüştü konusunda kesin kararını vereceğini söylerken, “Barcelona ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Rüştü'nün gönlü de Fenerbahçe'den kalmaktan yana” diye konuştu.

13.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
SANTOS İLE FLÖRT

Bir daha kaynak yok denmesin diye ekliyorum, sonra uyduruyomus muamelesi gormiyelim : haber1907.com

iyide bu oyuncuların fb ile sözleşmesi yok mu nasıl öyle ben gidiyom diyip gidebiliyorlar mı??

kavara
13.Haziran.2006, 17:47
ya su trabzonspor yönetimi ne kadar fatihi satmıyoruz desede..gelicegine inanıyorum ben yada takımda görmeyi cok istedigimdende olabilir..

mgungor
13.Haziran.2006, 18:06
ya arkadaşlar tartıştığınız futbolculara bakın.Birisi demişki bence fatih tekke gelmesin ronaldo daha iyi olur.Ronaldoyla anlaşma olmuşmuki bunu konuşuyorsunuz.

eGowiCh
13.Haziran.2006, 18:49
Luciano gidebilir, sözleşmesi bitti, ama Alex'in sezon sonuna kadar sözleşmesi var. Bu yüzden haber yalan.

Jesus_FB
13.Haziran.2006, 19:24
ya arkadaşlar tartıştığınız futbolculara bakın.Birisi demişki bence fatih tekke gelmesin ronaldo daha iyi olur.Ronaldoyla anlaşma olmuşmuki bunu konuşuyorsunuz.

burda sadece gazetede yazan haberler konuşuluyor yapılan bir transfer yok elbetteki.

Dikkat ediyorumda son günlerde böyle yalan haberler yüzünden bile çok garip tartışmalar çıkıyor mesela bir gsli gelip biraz da sert bir uslüple bir laf atıyor ortaya fenerlide habere inanmadığı halde klübünü savunma vaziyetine geçiyor bu durum son günnlerde iyice arttı lütfen biraz daha saygılı olalım birbirimize karşı.

mgungor
13.Haziran.2006, 19:26
Bende bir kaç mesajımda galiba birkaç arkadaşımı kırdım.Onlardan özür diliyorum.Böyle gereksiz tartışmalara gerek yok...

m_o_11
13.Haziran.2006, 21:43
FABİANO'YA PARA ARANIYOR

Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi..Fener yönetimi Brezilyalı yıldız için Anelkayı resmen satışa koydu. Yönetim kurulunda alınan gizli kararı açıklıyoruz. Satalım Anelkayı alalım Fabiano'yu. Pazartesi toplanan yönetim menejerleri çağırma kararı aldı. Anelka istenen rakama satılırsa Brezilyalı golcü alınacak.
Nobre'yi gönderen Fenerbahçe yönetiminin şimdiki hedefi sambacı Fabiano.
Menejerlere yetki verip Anelkayı satmayı hedefliyen Fenerbahçe yönetimi buradan gekecek para ile Fabiano'nun transferini çözmek. Yönetim ayrıca Sol Campbell, Zalayeta gibi isimlerlede görüşmeleri sürdürüyor.
Luis FABIANO

Doğum yeri: Campinas.S

Doğum tarihi: 11/08/1980

Milliyeti: Brezilya

Boy/kilo: 1.82- 78

kaynak: 1907haber.com

paco
13.Haziran.2006, 22:59
trabzonspor yönetimi f.tekke yi satmamaya karar vermiş ....
kaynak fanatik son dakika haberleri ....

eGowiCh
14.Haziran.2006, 01:52
Luis Fabiano iyi bir santrafor. Faydalı olabilir, üstelik yaşlı değil, genç..

m_o_11
14.Haziran.2006, 01:57
http://video.google.com/videoplay?docid=-8183613847878581560&q=Luis+Fabiano

bu video yu izleyenler mutlaka hayran kalirlar luis fabiano ya , bilmeyenlerde izlesinler. video nun giris kisminda farkli seyler var biras sbredin ilk 15 saniye de.

eGowiCh
14.Haziran.2006, 02:09
Luis Fabiano'nun bu videosunu izledim, çok harika bir video. Kendisini Copa America da dahil olmak üzere takip etmiştim.

Genel olarak değerlendirirsek, yırtıcı bir forvet. En büyük özelliği birebirde çok etkili, bitiriciliği ve son vuruşları mükemmel. Karşısındaki defans oyuncusunu çok rahat çalımlıyor ve sonuca giden vuruşu yapıyor. Nobre, birebirde çok etkisizdi ve bitiriciliği kötüydü, sadece kafa toplarına takimdi. Fabiano, Nobre'nin aksine harika bir santrafor, kapa topları konusundaki yeteneğini bilmiyorum. Fatih Tekke ile harika bir ikili oluştururlar, umarım transfer edilir.

m_o_11
14.Haziran.2006, 02:17
luis fabiano transferi gercekse tum dunya da sesini duyurur bu transfer.
sanirim 180 macta 116 golu bulunan bi futbolcu ve video daki gollerden hic biri basit ve ya sans sans eseri atilmis goller deil neredeyse. harika bi futbolcu. bi ara avrupa takimlariyla transfer haberleride vardi zaten.

Jesus_FB
14.Haziran.2006, 02:38
Luis Fabiano şu an sevilla'da oynuyor zaten öncesinde portoda çok başarısız bir sene geçirdi bu senede iyi oynadığı söylenemez çokda iyi bir oyuncu değil hele ki Anelka hiç iyi değil