PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri

Pages : 1 2 [3] 4 5 6 7 8

Neron_FB
14.Haziran.2006, 09:34
http://www.vatanim.com.tr/pics/clear_pixel.gifhttp://www.vatanim.com.tr/pics/news/79834000.jpg AFP, Chelsea'li yıldızın "Boğaz'dan cazip teklif var. Kısa sürede karar vereceğim" dediğini yazdı

F.Bahçe'nin transfer etmek istediği Arjantinli golcü Hernan Crespo, dünyanın saygın haber ajanslarından AFP'ye (Agence France Press) çarpıcı açıklamalar yaptı. İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'de forma giyen golcü futbolcu, gelecek sezon İngiliz ekibinde forma şansı bulamayacağını ve sürekli oynayacağı bir takıma gitmek istediğini belirtip "Chelsea'de şans bulmam zor. En ciddi teklif ise F.Bahçe'den geldi ve son derece cazip. Ben İtalya'da da oynamak isterim ama İstanbul da çok güzel bir şehir ve F.Bahçe'nin teklifi var. Kısa sürede kararımı vereceğim" dedi.

Sorun Mourinho
Haberi okuyucularına duyuran AFP ise "İstanbul yıldızlar için çok cazip bir kent. Tutkulu F.Bahçe, Crespo'yu ikna etti" ifadelerini kullandı. Ayrıca Arjantinli golcünün sarı-lacivertlilere "Evet" demesinin en büyük nedeni olarak da Chelsea'nin hocası Mourinho'nun kendisine şans vermemesini olduğunu bildirdi
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.vatanim.com.tr/pics/news/79833000.jpg F.Bahçe, prensip anlaşmasına vardığı İngiliz yıldızı gizli bir 'operasyonla' İstanbul'a getirip, kenti gezdirdi. Saraçoğlu Stadı'nı ve transfer olursa oturacağı evi bile gösterdi

F.Bahçe'nin, transfer listesinde ilk sırada yer alan Arsenal'in İngiliz yıldızı Sol Campbell'ı 'gizli bir operasyonla' İstanbul'a getirip, oturacağı evi bile gösterdiği ileri sürüldü. Sarı-lacivertli yönetimin, sözleşme imzalamadan Campbell'ı İstanbul'da gezdirip, ortamı görmesini sağladığı belirtildi. F.Bahçe yönetiminin 'operasyonu' 31 Mayıs'ı 1 Haziran'a bağlayan gece gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Yöneticiler Saraçoğlu Stadı'nın ışıklarını da Campbell için açtırarak, ambiansı yaşamasını sağladı

Özel izinle geldi
Campell'ın İngiltere Milli Takımı kampından bir günlük özel izin aldığı ve başkan Aziz Yıldırım'ın tahsis ettiği özel uçakla İstanbul'a gelerek, şehri gezip, antrenman tesislerini incelediği ifade edildi. Saat geç olduğu için ışıklar yakıldı ve santradan uzun süre Saraçoğlu'nu izleyen Campbell'ın, stadın muhteşem olduğunu ve hayran kaldığını söylediği ortaya çıktı

Peşinatını bile aldı
Sarı-lacivertli yönetimle yaptığı anlaşma gereği peşinatını bile cebine koyduğu önü sürülen İngiliz futbolcunun sözleşmesinde cezai şartlar da bulunduğu öğrenildi. Yıllık 2.3 milyon Euro'ya anlaşan Campbell'ın bu rakamın yarısını peşin aldığı, İstanbul'u gezdikten sonra hayran kaldığı ve transferi için kesin kararını verdiği öğrenildi

FB TV'ye röportaj
Saracoglu Stadı'na gizlice getirilen ve gezdirilen İngiliz yıldız ile tur sonrasında FB TV'nin de özel bir röportaj yaptığı, forma ile görüntü aldığı da ifade edildi. Yapılan bu röportajın 1-2 güne dek 'sanki yeni yapılmış bir röportajmış gibi' yayına verilmesi planlanıyor. Sol Campbell röportajıyla sarı-lacivertli yönetim, şov yapmayı hedefliyor

Scolari Campell'ı istemedi mi?
Yönetimin, Şenes Erzik kanalıyla ön protokol yaptığı Brezilyalı teknik adam Felipe Scolari'nin, Campell transferine onay vermediği için gelmekten vazgeçtiği de ileri sürüldü. Sarı-lacivertlilerin her konuda anlaşıp, peşinat bile verdiği Campbell'ın transferinden vazgeçememesi nedeniyle Brezilyalı hocanın çark ettiği ve F.Bahçe'nin astronomik teklifini geri çevirdiği konuşuluyor.

--ALINTIDIR--

Burak Duran
14.Haziran.2006, 09:42
http://www.vatanim.com.tr/pics/clear_pixel.gif
http://www.vatanim.com.tr/pics/news/79833000.jpg F.Bahçe, prensip anlaşmasına vardığı İngiliz yıldızı gizli bir 'operasyonla' İstanbul'a getirip, kenti gezdirdi. Saraçoğlu Stadı'nı ve transfer olursa oturacağı evi bile gösterdi

F.Bahçe'nin, transfer listesinde ilk sırada yer alan Arsenal'in İngiliz yıldızı Sol Campbell'ı 'gizli bir operasyonla' İstanbul'a getirip, oturacağı evi bile gösterdiği ileri sürüldü. Sarı-lacivertli yönetimin, sözleşme imzalamadan Campbell'ı İstanbul'da gezdirip, ortamı görmesini sağladığı belirtildi. F.Bahçe yönetiminin 'operasyonu' 31 Mayıs'ı 1 Haziran'a bağlayan gece gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Yöneticiler Saraçoğlu Stadı'nın ışıklarını da Campbell için açtırarak, ambiansı yaşamasını sağladı

Özel izinle geldi
Campell'ın İngiltere Milli Takımı kampından bir günlük özel izin aldığı ve başkan Aziz Yıldırım'ın tahsis ettiği özel uçakla İstanbul'a gelerek, şehri gezip, antrenman tesislerini incelediği ifade edildi. Saat geç olduğu için ışıklar yakıldı ve santradan uzun süre Saraçoğlu'nu izleyen Campbell'ın, stadın muhteşem olduğunu ve hayran kaldığını söylediği ortaya çıktı

Peşinatını bile aldı
Sarı-lacivertli yönetimle yaptığı anlaşma gereği peşinatını bile cebine koyduğu önü sürülen İngiliz futbolcunun sözleşmesinde cezai şartlar da bulunduğu öğrenildi. Yıllık 2.3 milyon Euro'ya anlaşan Campbell'ın bu rakamın yarısını peşin aldığı, İstanbul'u gezdikten sonra hayran kaldığı ve transferi için kesin kararını verdiği öğrenildi

FB TV'ye röportaj
Saracoglu Stadı'na gizlice getirilen ve gezdirilen İngiliz yıldız ile tur sonrasında FB TV'nin de özel bir röportaj yaptığı, forma ile görüntü aldığı da ifade edildi. Yapılan bu röportajın 1-2 güne dek 'sanki yeni yapılmış bir röportajmış gibi' yayına verilmesi planlanıyor. Sol Campbell röportajıyla sarı-lacivertli yönetim, şov yapmayı hedefliyor

Scolari Campell'ı istemedi mi?
Yönetimin, Şenes Erzik kanalıyla ön protokol yaptığı Brezilyalı teknik adam Felipe Scolari'nin, Campell transferine onay vermediği için gelmekten vazgeçtiği de ileri sürüldü. Sarı-lacivertlilerin her konuda anlaşıp, peşinat bile verdiği Campbell'ın transferinden vazgeçememesi nedeniyle Brezilyalı hocanın çark ettiği ve F.Bahçe'nin astronomik teklifini geri çevirdiği konuşuluyor.

--ALINTIDIR--

ya bir şey bana mantıksız geldi... Bu adam Türkiyeye geliyor ve hiç bir medya kuruluşu bunun haberini almıyor veya görüntülenemiyor mu? ne kadar gizli getirebilirsin ki adamı?

bluepaw
14.Haziran.2006, 13:34
Fener'e Sambacı forvet... 100. yılda hem Türkiye’de hem de Avrupa’da önemli başarılar kazanmak için güçlü bir kadro kurmak isteyen Kanarya, Sevilla’da forma giyen Brezilyalı golcü Luis Fabiano’yu gündemine aldı. Fabiano ile prensipte anlaşan Sarı-Lacivertliler, bonservis için de İspanyol ekibine Fransız yıldız Nicolas Anelka’yı teklif etti.
SEVİLLA SICAK BAKIYOR
Brezilyalı golcü ile yıllık 2 milyon euroya el sıkışan Fener yönetimi, Sevilla’yı da Newcastle ve Everton’dan sonra Portsmounth’un 5.5 milyon sterlin önerdiği Anelka ile iknaya çalıştığı belirtildi. Bonservis için 6.5 milyon euro isteyen İspanyol kulübünün, Fabiano-Anelka takasına soğuk bakmadığı ve teklife bir hafta içinde cevap vereceği ifade edildi.
STAR

http://www.superspor.com/images/1/29/6240_B_LuisFabiano001.jpg

m_o_11
14.Haziran.2006, 14:01
Yaa Anelka bu adamla takas edilir mi. Anelka nin yerine bu adam gelcekse hic satmayalim daha ii yanina ii bi futbolcu alalim Anelka nin.Catir catir oynarsin iki forvet..

CAMPBELL MÜJDESİ

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen, Fenerbahçe taraftarlarının sabırsızlıkla beklediği Sol Campbell transferinde ilk müjdeyi verdi ve "Duyumlarıma göre Başkan Campbell’ı bitirmiş!.. Takımın başında da Capello’yu görürseniz de şaşırmayın!.."
Yaklaşık bir ay önce görevi bırakacağı açıklamasıyla Türkiye’yi şaşkına çeviren Aziz Yıldırım’a geri dönmesi için verilen destekler her geçen gün artarak sürüyor.
Daha önce görüştüğü ve ‘tam destek’ verdiği Aziz Yıldırım hakkında olumlu düşüncelerini dile getirmeyi sürdüren eski başkanlardan Ali Şen, “Kimse merak etmesin, başkan kimi istiyorsa onu getirir. Alex de Souza, Nicolas Anelka, Ariel Ortega, Stephan Appiah gibi yıldızlar hayal bile edilemezken, hepsi Sarı-Lacivertli formayı giymiştir. Bu da, Aziz Yıldırım’ın eseridir'' dedi.
Başkanın 100. yılda da kulübün başında olacağına inancını koruduğunu belirten Şen, şu görüşlere yer verdi: “O herkesi alır. Bu teknik adam ve futbolcu olabilir, hiç farketmez. Benim gönlüm Parreira’dan yana... Ancak yarın Capello’yu Fenerbahçe’nin başında görürseniz, kimse şaşırmasın. Başkan bugüne kadar hep büyük işler başardı ve haklı olarak çok sevildi. Campbell olayının da bittiği duyumlarını alıyorum. Herkes kendisine destek olmalı. Ali Koç gibi isimler de onun yönetiminde mutlaka yer almalıdır.''

eGowiCh
14.Haziran.2006, 14:31
Campbell'ın transferi bitti sayılır. Çok yerinde bir transfer gerçekleşecek, eğer gelirse..

Fatih Tekke alınırsa, bir tane yabancı forvet yeterli olur. Veya Tuncay forvete çekilir, yabancı bir santrafor ile oynarlar, orta sahanın soluna iyi bir adam alınır.

Mehmet Topuz'un da bir an önce bitirilmesi gerekir, umarım bu transferi gerçekleştiririz, Mehmet Yozgatlı - Mehmet Topuz takası önerebiliriz.

Fabio Capello'nun gelmesi harika olur. İtalyan oyuncu da alabiliriz onun gelmesiyle.

Haftaya her şey açıklanacakmış, hadi hayırlısı...

mgungor
14.Haziran.2006, 14:37
parreria veya scolari fb ye gelirse campbell i takımda görmek istemiyormuş..

m_o_11
14.Haziran.2006, 14:51
Tuncay i ikili forvetin arkasinda oynatsak hic bi gol problemimiz kalmaz valla..

gookhan
14.Haziran.2006, 20:06
Fener'e Sambacı forvet... 100. yılda hem Türkiye’de hem de Avrupa’da önemli başarılar kazanmak için güçlü bir kadro kurmak isteyen Kanarya, Sevilla’da forma giyen Brezilyalı golcü Luis Fabiano’yu gündemine aldı. Fabiano ile prensipte anlaşan Sarı-Lacivertliler, bonservis için de İspanyol ekibine Fransız yıldız Nicolas Anelka’yı teklif etti.
SEVİLLA SICAK BAKIYOR
Brezilyalı golcü ile yıllık 2 milyon euroya el sıkışan Fener yönetimi, Sevilla’yı da Newcastle ve Everton’dan sonra Portsmounth’un 5.5 milyon sterlin önerdiği Anelka ile iknaya çalıştığı belirtildi. Bonservis için 6.5 milyon euro isteyen İspanyol kulübünün, Fabiano-Anelka takasına soğuk bakmadığı ve teklife bir hafta içinde cevap vereceği ifade edildi.
STAR

http://www.superspor.com/images/1/29/6240_B_LuisFabiano001.jpgbu takasin ustune fenerbahce para ister ve bu takas yatar..

m_o_11
15.Haziran.2006, 00:59
hakli olarak isteriz tabii. anelka yala fabiano yu bir mi tutcaz.
6 M euro gibi bisey fabiano nun bonservisi. Anelkayla kiyaslanmaz. ama fener e faydasi olabilir belki.

crazy_aslan
15.Haziran.2006, 01:30
Campbell'ın transferi bitti sayılır. Çok yerinde bir transfer gerçekleşecek, eğer gelirse..

Fatih Tekke alınırsa, bir tane yabancı forvet yeterli olur. Veya Tuncay forvete çekilir, yabancı bir santrafor ile oynarlar, orta sahanın soluna iyi bir adam alınır.

Mehmet Topuz'un da bir an önce bitirilmesi gerekir, umarım bu transferi gerçekleştiririz, Mehmet Yozgatlı - Mehmet Topuz takası önerebiliriz.

Fabio Capello'nun gelmesi harika olur. İtalyan oyuncu da alabiliriz onun gelmesiyle.

Haftaya her şey açıklanacakmış, hadi hayırlısı...Fatih tekke avrupaya gidecegini bugün tekrarladi yani siz fatih tekkeyi alamazsiniz.Campellda hala süpheliyim gelmeyebilir,mehmet topuz cok kaliteli bir futbolcu ertugrul saglam onu birakmayacak

nekop
15.Haziran.2006, 01:46
erturul saglam yaptıgı basın toplantısında mehmet topuz ve gökhan ünal satılırsa istifa ederim demisti o yüzden satılacagını sanmıyorum...

Selman Ozturk
15.Haziran.2006, 12:20
Ayrıca Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan ettiği gece Mehmet Topuz'un Hasan'la birlikte şampiyonluk kutladığı görüntüleri de unutmamak gerek...

Maymuncuk
15.Haziran.2006, 12:23
Evet abi beraberlerdi, hatta ben de yanlarındaydım :)

m_o_11
15.Haziran.2006, 12:37
Fatih Tekke Kesinlikle yurt disina gidecegim diye bisey soylemedi.. "Buyuk ihtimalle yurt disi" dedi ve bu sene mi sorusuna da''nasip, bakalim" dedi

mgungor
15.Haziran.2006, 14:13
TÜRKİYE'YE GELMEM

Fenerbahçe'nin dış transferde en büyük hedeflerinden biri olan Hernan Crespo, sarı-lacivertli kulüpten herhangi bir teklif almadığını belirterek "Chelsea ile olan sözleşmem devam ediyor. Oynadığım takımdan çok memnunum. Ayrılmayı da kesinlikle düşünmüyorum. Eğer Chelsea'den ayrılmamı gerektirecek bir durum oluşursa da ya tekrar İtalya'ya dönerim ya da dünyanın en iyi liglerinden İspanya'ya giderim. Türkiye'de ne işim var?" dedi.

sabah-röportajları.bana goğru geliyor bu röportaj.resim bile çekilmişler...

eGowiCh
15.Haziran.2006, 14:22
Sabah'ın röportajına inanmıyorum. Sabah = FotoMaç'tır. FotoMaç'ta Crespo Fener'de diye manşet atıldı. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

AFP de Crespo Fener'de diye bağırıyor. Ayrıca Fotomaç da resimli röportaj yaptı Arjantin Milli Takım kampında ve Crespo "Gelebilirim. Orada Alex, Anelka, Appiah var" dedi.

Bu saatten sonra inanmıyorum kendi bildiğim kaynaklar dışındaki haberlere.

Fatih Tekke ile ilgili bir köşe yazısı okudum ve çok şaşırdım. Paylaşmak isterim :

...Daha lig devam ederken duyduğum, ama yazılması için yeterince veri sahibi olmadığım bir konu son günlerde yine gizli gündeme girivermiş. Lafı uzatmayalım!

Lig devam ederken Alex’e sözleşmenin uzatılmasını teklif eden Fenerbahçe yöneticileri Brezilya’lı yıldızdan şu yanıtı almışlar: Türkiye’de bir şartla kalırım! Fatih Tekke’yi alıp Anelka’yı gönderirseniz!...

Yazının tamamını buradan (http://www.internetspor.com/v3/yazar.php?yaziID=1860) okuyabilirsiniz.

gookhan
15.Haziran.2006, 17:14
ben inaniorum ve crespo nun gelmiyecegini dusunuyorum...

m_o_11
15.Haziran.2006, 18:12
FATİH İMZAYI ATTI

Ve işlem tamam. Hergün Trabzon kanadı göstermelik yalanlasada Fatih Tekke artık Fener'li. Menejeri Fatih için Avrupa'dan henüz bir teklif yok derken milli futbolcu Fenerbahçe ile üç yıllık ön protokole imzayı attı. Trabzonlu yöneticiler tepkilerden dolayı olumsuz açıklamalar yapıyor. Fener bonservis bedeli olarak 3.5 milyon euro parayı verdi.Tekke yıllık 2 milyon euro para alacak
Formasıda hazır 9 numara giyecek.

Menejeri Ceylan Çalışkan Trabzonspor'un milli futbolcusu Fatih Tekke'ye şu ana dek Avrupa'dan herhangi bir kulüpten teklif gelmedi derken, Fatih Tekke ile Everton, Blackburn Rovers ve Wigan Athletic kulüplerinin ilgilendiğini, ancak bu kulüplerin kendilerine resmi teklifde bulunmadığını belirtti.

Söz konusu kulüplerin Fatih Tekke'yi uzun süredir takip ettiklerini ifade eden Ceylan Çalışkan, “Everton ve Wigan Atletich takımları geçen sezon resmi teklifte bulunmuşlardı. Şu an için somut bir gelişme yok Zaten istenen bonservis rakamları çok yüksek.” diye konuştu.
Fatih Tekke, dün Trabzon Havaalanı'nda gazetecilere Trabzonspor'dan ayrılacağını ve yurt dışına gideceğini açıklamıştı.
Tepkilerden çekinen Fatih Tekke'nin önümüzdeki hafta resmi imza atacagı belirtiliyor. Hatta Fener yönetimi bu konuda çok rahat.
---------------------------

ne kadar dogrudur bilinmez ama ben bunu Lig TV haberlerinde de gordum.

crazy_aslan
15.Haziran.2006, 18:50
http://www.superspor.com/images/1/29/9765_B_Crespo002.jpg

Crespo: "Türkiye'de ne işim var?"

Dünya Kupası'nın en büyük favorileri arasında gösterilen ve ilk maçında Fildişi Sahili'ni 2-1 mağlup eden Arjantin'in kampına Sabah Gazetesi, girdi. Tangocular'ın büyük yıldızları; Nihat Kahveci'den, kendilerine gelen transfer tekliflerine kadar her şeyi anlattı.
TÜRKİYE'YE GELMEM
Fenerbahçe'nin dış transferde en büyük hedeflerinden biri olan Hernan Crespo, sarı-lacivertli kulüpten herhangi bir teklif almadığını belirterek "Chelsea ile olan sözleşmem devam ediyor. Oynadığım takımdan çok memnunum. Ayrılmayı
da kesinlikle düşünmüyorum. Eğer Chelsea'den ayrılmamı gerektirecek bir durum oluşursa da ya tekrar İtalya'ya dönerim ya da dünyanın en iyi liglerinden İspanya'ya giderim. Türkiye'de ne işim var?" dedi. Diğer Arjantinli futbolcuların Türkiye ve Türk futboluyla ilgili olarak söyledikleri ise şöyle:
Sorin: Nihat gibi büyük bir yetenekle aynı takımda oynayacağım için çok mutluyum. İspanya Ligi'nin en büyük isimlerinden biri. Burada geçirdiği yıllar boyunca hep iyi futbol oynadı. Bulunduğu yeri hak ettiğini düşünüyorum. Türkiye'den ciddi teklifler aldım. Büyük takımlar beni kadrolarına dahil etmek istedi. Zaten Türk futbolu son dönemde büyük ilerleme kaydetti. Taraftarlar da bizimkilere çok benziyor. Ama ben Villarreal'de mutluyum. Belki ilerleyen yıllarda şartlar uygun olursa Türkiye'yi düşünürüm.
Luis Gonzalez: Türk futbolunun kendine has, göze hoş gelen bir tarzı var. Türkiye, büyük yıldızlara sahip bir ülke. Nihat, Emre ve Yıldıray en beğendiğim futbolcular. Türk Milli Takımı'nın Almanya'ya gelememesi büyük bir şanssızlık. turnuvaya katılabilseler başarılı olma şansları yüksekti. Türkiye'den çok daha zayıf takımlar Dünya Kupası'nda mücadele ediyor. Yazık!

"NİHAT SAVİOLA GİBİ"
Coloccini: Türkiye 2002 Dünya Kupası'nda önemli başarılara imza attı. Burada olmaları gerekiyordu. Görüyorum ki; Almanya'da çok Türk var. Türkiye katılmış olsaydı coşku daha da fazla olurdu. İspanya Ligi'nde Nihat Kahveci çok önemli bir yıldız. Ona karşı oynamak, bir defans oyuncusu için kabus. Saviola'ya benziyor, ele avuca sığmıyor. La Liga'nın iz bırakan futbolcularından.

15.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
Kaynak : Sabah

paco
15.Haziran.2006, 23:54
FATİH İMZAYI ATTI

Ve işlem tamam. Hergün Trabzon kanadı göstermelik yalanlasada Fatih Tekke artık Fener'li. Menejeri Fatih için Avrupa'dan henüz bir teklif yok derken milli futbolcu Fenerbahçe ile üç yıllık ön protokole imzayı attı. Trabzonlu yöneticiler tepkilerden dolayı olumsuz açıklamalar yapıyor. Fener bonservis bedeli olarak 3.5 milyon euro parayı verdi.Tekke yıllık 2 milyon euro para alacak
Formasıda hazır 9 numara giyecek.

Menejeri Ceylan Çalışkan Trabzonspor'un milli futbolcusu Fatih Tekke'ye şu ana dek Avrupa'dan herhangi bir kulüpten teklif gelmedi derken, Fatih Tekke ile Everton, Blackburn Rovers ve Wigan Athletic kulüplerinin ilgilendiğini, ancak bu kulüplerin kendilerine resmi teklifde bulunmadığını belirtti.

Söz konusu kulüplerin Fatih Tekke'yi uzun süredir takip ettiklerini ifade eden Ceylan Çalışkan, “Everton ve Wigan Atletich takımları geçen sezon resmi teklifte bulunmuşlardı. Şu an için somut bir gelişme yok Zaten istenen bonservis rakamları çok yüksek.” diye konuştu.
Fatih Tekke, dün Trabzon Havaalanı'nda gazetecilere Trabzonspor'dan ayrılacağını ve yurt dışına gideceğini açıklamıştı.
Tepkilerden çekinen Fatih Tekke'nin önümüzdeki hafta resmi imza atacagı belirtiliyor. Hatta Fener yönetimi bu konuda çok rahat.
---------------------------

ne kadar dogrudur bilinmez ama ben bunu Lig TV haberlerinde de gordum.

bu haber ne kadar doğru bilmiyorum ama lig t.v haberlerine güvenirim pek yanılmıyorlar ....

mgungor
16.Haziran.2006, 01:31
Gelmeyenler

R.CARLOS
Brezilyalı yıldız, F.Bahçe'ye gelmeyi düşünmediğini çok net bir şekilde açıkladı.

CRESPO
Kanarya'nın transfer teklifiyle ilgilenmiyor.

MORIENTES
Sarı-lacivertliler, onu yedekte bekletirken Morientes Valencia'yla anlaştı.

CAPELLO
F.Bahçe yönetimi, tecrübeli hoca için çok uğraştı ama gelmeye ikna edemedi.

Belirsizler

LUCIANO
Yönetim takımda kalacağını açıkladı. Ama dönmeyeceğini söyleyenler de hayli fazla.

ALEX
Bayern Münih talip oldu. Yönetime her an takımdan ayrılmak istediğini söyleyebilir.

F.TEKKE
F.Bahçe çok istiyor; Trabzon henüz ikna olmadı. Girişimler devam ediyor.

ANELKA
Bekleneni veremedi. İyi teklif gelirse satılacak ama beklenen teklif hâlâ gelmedi.

Fener köşeye sıkıştı

F.Bahçe'de işler yolunda gitmiyor. Hoca belli değil, transferler bitirilemiyor. 'Dönüş' kararını şov eşliğinde açıklamayı düşünen Yıldırım da bu yüzden sessizliğini koruyor.

Ligin son haftasında şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırarak bir deprem yaşayan Fenerbahçe'de 'enkaz' hala kaldırılamadı. 100. yıl öncesinde girilen bu ortam, sarı-lacivertli camiada endişeli bir bekleyişe neden oldu. Sezon bitiminde Daum, görevi bıraktı. Aziz Yıldırım da istifasını açıkladı ve bunun 2001'in tekrarı olmayacağını, kararından vazgeçmeyeceğini söyledi. Ancak ondan sonra ilginç gelişmeler yaşandı. Yıldırım'ın döneceği konuşulmaya başlandı. Hatta bu yüzden başkanlık için adı geçen isimler ortaya çıkıp "Adayım" diyemediler.

HOCALARDAN SONUÇ YOK
İkinci başkan Nihat Özdemir, yönetimin kararı gereğince 17-18 Haziran'da, çoğunluk sağlanamazsa da 24-25 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongreye kadar görevinin başında olduğunu söyledi. Ancak bu kararı açıkladığında ve sonrasında iki kere daha kesin kararların 1 hafta sonra açıklanacağını belirtti. Bu süreçte Daum'un yerine gelecek teknik adam bulunamadı. Capello, Scolari, Parreira, Spalletti, Luxemburgo gibi isimler gündeme geldi; olmadı. Şimdi daha önce veto yiyen Hector Cuper'le anlaşma zemini aranıyor.

YILDIZLAR ELDEN KAÇTI
Transferde Roberto Carlos, Morientes, Crespo gibi isimler gündeme geldi ama yönetim bunları da bitiremedi. Sol Campbell, Fatih Tekke'nin durumları da belirsizliğini koruyor. Sadece Tümer ve Uğur Boral geldi. Nobre, Beşiktaş'a gitti. Luciano, Alex ve özellikle Anelka'nın durumları belirsiz. Hal böyle olunca da başkanlığa devam etme kararını bir gösteriye dönüştürmek isteyen Yıldırım, bunu sürekli ertelemek zorunda kaldı. Şimdi camia, sırf şov için Vieri gibi isim yapmış ama takıma katkısı olmayacak bir ismin alınması gibi icraatlar yapılmasından korkuyor.

DENİZ DERİNSU

m_o_11
16.Haziran.2006, 11:42
Fener'in F.Tekke ısrarı

Fatih Tekke'nin Trabzonspor'dan ayrılması tam bir bilmeceye dönerken, milli futbolcuyu ısrarla isteyen tek kulüp olan Fenerbahçe, bu transfer için gün saymaya başladı. Önceki gün Umre'den dönen Fatih Tekke, "Trabzon'dan ayrılacağım ve Avrupa'da futbol hayatıma devam edeceğim" demişti. Bu sözler üzerine dün bir açıklama yapan milli futbolcunun menajeri Ceylan Çalışkan ise Fatih Tekke'ye şu ana dek Avrupa'da herhangi bir takımdan teklif gelmediğini ifade etti.
BAŞKANLAR ANLAŞTI
Çalışkan, "Everton ve Wigan takımları geçen sezon resmi teklifte bulunmuşlardı. İlgilenen takımlar var ama şu an için somut bir gelişme yok. Beklemedeyiz" diye konuştu. Fatih için şu ana kadar Trabzon'a en ciddi teklifi veren tek kulüp olan F.Bahçe, milli futbolcuyla da masaya oturmaya hazırlanıyor. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ve F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım Fatih'in bonservis bedeli için daha önce prensipte anlaşmışlardı. Sarı-lacivertli kulüp, Fatih Tekke için Karadeniz ekibine 5 milyon euro teklif etmişti.

16.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
Kaynak : Sabah
--------------------

KRİTİK HAFTA

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, taraftarların ve camianın sabırsızlıkla beklediği transfer konusunda çok net konuştu: "Bir tek yabancı futbolcu alacağız!.. Ve bunun kararını da gelecek hoca verecek!..Hoca'nın ve benim durumum haftaya belli olacak"
Fenerbahçe'nin iki gün sonra, cumartesi sabahı kongre var. Ve çoğunluk sağlanamayacağı için bir hafta sonraya ertelenecek ama, Fenerbahçe tarihinde ilk kez bir kongreye başkan adayı olmadan girecek.
Başkan Aziz Yıldırım 'Bak görüldüğü gibi herkes çalışıyor, hizmet devam ediyor.. Kurumlarda kongre var diye işler durmaz. Kimse merak etmesin, Fenerbahçe başkansız kalmayacak' dedi.
Fenerbahçe'de çoğunluk Yıldırım'ın ağzından, 'Adayım veya değilim' sözünü duymak istiyor. Başkan ise yeni ameliyat olmasına rağmen evinde dinlenme yerine hergün kulüpte erken saatlerde gelerek harıl harıl çalışıyor.. Ama tamam mı? yoksa devam mı? konusunda bir şey söylemiyor. Futbol takımı dört gün sonra yeni sezonu açacak, antrenörü belli değil. Yıldırım, 'Bir yabancı oyuncu alacağız. Ve bunun kararını da gelecek hocamız verecek. Onun için kimin, hangi yere olacağını bilemem. Bu antrenörün işi. Biz sadece, yaptığımız çalışmaları, ön görüşmeleri anlatırız. Kendisi de takımı görür ve ondan sonra kimi alacağına karar verir. Hoca konusu önümüzdeki hafta ortalarında. belli olacak. Ben çok İyiyim.. Önümüzdeki hafta ortasında benimle ilgili her şey belli olur.

-----------------------1907haber
CARLOS BİZE KALDI

Roberto Carlos'un transferinde Fenerbahçe ile amansız yarışan İngiliz ekibi Chelsea sürpriz bir kararla Bayern Münih'li Lahm'a yöneldi. Ada ekibinin Alman Milli Takımı'nın sol bekine teklif götürmesi sarı - lacivertlileri ümitlendirdi. İngiliz ekip Roberto Carlos'u beklemeye aldı. Ve Fener tek aday olarak kaldı.
Fenerbahçe'nin 100. yılda kadrosuna dahil etmek istediği Roberto Carlos konusunda İngiltere'den güzel bir haber geldi.Brezilyalı yıldız ile olkdukça fazla ilgilenen Chelsea Kulubü, Bayern Münihli Lahm'a transfer teklifi götürdü. Uzun süredir Teknik Direktör Mourinho'nun talebi doğrultusunda Roberto Carlos'un transferini bitirmek isteyen İngiliz ekibi, Alman Milli Takımı'nın sol kanadında göz dolduran Lahm için 10.5 milyon euroyu gözden çıkardı.
Bild gazetesinin haberine göre Chelsea'nin bu transferde ısrarcı olduğu ancak Bayern Münih'in Lahm'ı vermeye sıcak bakmadığı ifade edildi. Alman kulübünün direktörü Karl Hopfner, "Bizim de Lahm'a ihtiyacımız var" açıklamasını yaptı.Chelsea'nin Lahm'ı transfer ederse Roberto Carlos konusunda Fenerbahçenin önü açılacak ve tek aday olarak kalacak.
--------------------------------1907haber

Fenerbahce her sene transferleri belli bi sure bekletir. Is tamamen bitince sira imzalamaya gelince meydana cikar tum transferler. hem bu sene dunya kupasindan dolayi da bi gecikme oldu tum takimlarda bu normal bi gecikme. fenerbahce buyuk ihtimalle gassaray ve b.jimlastik in transferlerini bitirmesini bekliyor. buyuk ihtimalle baskan teknik direktoru ve transferlerden birinide aday oldugunu soylerken duyurcak

kavara
16.Haziran.2006, 14:40
Murat Ocak harekatı!

100. yılda süper isimleri kadrosuna katma çalışmalarına doludizgin devam eden Fenerbahçe, diğer yandan ise geleceğe yatırım yapmayı da ihmal etmiyor. Tümer Metin gibi tecrübeli, Uğur Boral gibi genç bir yeteneği alan Sarı-Lacivertliler, şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediye’de yıldızı bu sezon parlayan ve Teknik Direktör Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna alınan Murat Ocak için kolları sıvadı.
Çok iyi bir teklif
İstanbul Büyükşehir Belediye’ye, Trabzon ve Beşiktaş’ın da peşinde olduğu genç yıldıza karşılık kaleci Volkan Babacan ile Kerim Zengin’i teklif eden Kanaryalar, şimdi gelecek yanıtı beklemeye koyuldu. Teklifin bir diğer cazip yanı da, Sarı-Lacivertliler’in Murat Ocak’ı, maç tecrübeli kazanması için İstanbul Büyükşehir Belediye’de bir sezon daha bedelsiz oynamasına izin vermesi... Kulübünde stoper mevkiinde oynayan genç oyuncu, Milli Takım’da ise sol bek olarak görev yaptı.
İyi bir yatırım
Murat Ocak 1985 doğumlu ve geleceği parlak bir oyuncu. Çorum’dan geldi, Hüsnü Özkara kendisine güvendi ve sonuçta da Murat kendini kanıtlama fırsatını iyi değerlendirdi. İstikrarlı bir oyuncu. Kulübünde stoper oynuyor, Milli Takım’ın son hazırlık maçlarında ise sol bekti. Teknik kapasitesi yüksek, fiziği düzgün ve dayanıklı. Ancak Fenerbahçe gibi üst düzey bir takımda devamlılık gösterebilmesi için bir sezon daha pişmesi gerekir. Bu nedenle, teklifin ikinci ayağı olan ‘Bir sezon daha Büyükşehir’de oynama düşüncesi’ üç taraf için de gayet akılcı. Çok iyi bir yatırım olduğunu söyleyebilirim.

Kaynak: Fanatik

Selman Ozturk
16.Haziran.2006, 16:04
Ümit Özat'ın 10 katı kalitelidir Murat Ocak (Sol bek mevkii için)

kavara
16.Haziran.2006, 16:20
yalnız genc 1 futbolcu kendinide gelistirebilir milli takımda izledik o mevkide oynayan herkesten daha iyi performans sergiledi. bu arada besiktas ve galatasarayda ilgileniyormus bu futbolcuyla.

Jesus_FB
16.Haziran.2006, 16:22
Sadece bir kere izledim ondada vasattı mahmut hanefi ile aralarında pek fark olduğunu düşünmüyorum

mgungor
17.Haziran.2006, 00:04
Fenerbahçe kimi alacak?

F.Bahçe'de teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-lacivertli yönetim, çalışmalarını dört koldan sürdürürken, isimler her geçen gün biraz daha netleşiyor. İşte F.Bahçe yönetiminin anlaşmak için üzerinde durduğu teknik adamlar konusunda sarı-lacivertli yöneticileri bekleyen gelişmeler:

http://www.superspor.com/images/1/29/6637_B_scolari001.jpg

1- Felipe Scolari: Sarı-lacivertli ekibin ilk tercihi. Bir yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, Portekiz Milli Takımı'nın Dünya Kupası'nda alacağı sonuçlar, Scolari'nin geleceğini etkileyecek. Eğer başarılı olursa, Portekif federasyonu anlaşmasını 2 yıl daha uzatacak. Aksi takdirde Portekiz ile yollarını ayıracak. Şenes Erzik kanalıyla yaptığı 'opsiyonlu' sözleşme gereği EBahçe'nin basma geçecek

Alex de onu çok istiyor

2- Carlos Alberta Parreira: F.Bahçe'nin 2. tercihi. Scolari, Portekiz Milli Takımı ile sözleşmesini yenilerse, Parreira'ya dönüş olacak. Ancak Parreira konusunda yönetimin bazı sıkıntıları bulunuyor. Takımı devamlı yan toplarla oynatması ve Christoph Daum gibi taraftarlara hoş gelmeyen bir oyun sistemini benimsemesi nedeniyle bazı çekinceler var

3- Vanderlei Luxemburgo: İki isimden de beklenen yanıtın alınamaması halinde yönetim, Alex'in çok istediği Luxemburgo'nun kapısını çalacak. Daha önce bir görüşme yapılan Brezilyalı hoca ile detaylar masaya yatırılacak. Luxemburgo, yönetimin cebinde hazır tuttuğu bir teknik direktör

Bilgiç destek verecek

4- Alberto Zaccheroni: F.Bahçe'de ilk hedef Brezilyalı çalıştırıcı. Bu 3 isimden yanıt alınamazsa, İtalyanlar'a dönecekler. Alberto Zaccheroni de listede yer alıyor. Ancak Zaccheroni R.Madrid'le söz kesti ve başkanlık seçiminin sonucunu bekliyor. Sarı-lacivertliler seçimin sonucuna göre hareket edecek

5- Hector Cuper: Yönetim, diğer hocalardan net bir yanıt alamazsa, son olarak Arjantinli Hector Cuper'e gidecek, italya'da yaşayan iş adamı Celalettin Bilgiç, bu konuda yönetime gereken desteği sağlayacak

Yanal yedek mi bekliyor?
Bu beş adaydan birini takımın başına getirmeyi planlayan yönetim, hiçbiriyle anlaşma sağlayamazsa rotayı yerliye çevirecek. Yerlilerde de ilk isim Ersun Yanal. Yönetimden birçok isim ise yabancı arayışını dondurup, Yanal'a yönelmeyi düşünüyor. Bu arada Christoph Daum'un 440 bin Euro'luk alacağı dün hesabına yatırıldı ve sözleşmesi resmen feshedildi.

16.06.2006

Kaynak : Vatan

Aslan41
17.Haziran.2006, 00:56
murat ocak ümit özat ın 10 da biri bile olamaz .....

Burak Duran
17.Haziran.2006, 10:54
Fatih formülü

Fenerbahçe Trabzonspor'a Fatih Tekke için 5.5MN euro+M.yozgatlı+ Semih 'i önerdi ama Trabzon yinede bu teklifi kabul etmedi...
Kaynak:Vatan
---
ne kadar doğru tartışılır ama güzel teklifmiş :D

mgungor
17.Haziran.2006, 17:04
FB'liler Fatih Tekke'nin transferini istemiyor

A.A.

İnternette yapılan bir anket, Fenerbahçe'nin ısrarla transfer etmek istediği Fatih Tekke'ye taraftarların olumlu bakmadığını ortaya çıkardı.

maraton isimli internet sitesinde devam eden ankette taraftarlara, ”Fenerbahçeliler söz sizde! Fatih Tekke gelsin mi, gelmesin mi?” sorusu yöneltildi. Taraftarların yüzde 40'ı “Gelsin” derken, yüzde 60'ı da ”Gelmesin” oyunu kullandı.

eGowiCh
17.Haziran.2006, 17:23
Yerine yabancı iyi bir golcü alınacaksa gelmesin, alınmayacaksa gelsin.

nekop
18.Haziran.2006, 03:10
FB'liler Fatih Tekke'nin transferini istemiyor

A.A.

İnternette yapılan bir anket, Fenerbahçe'nin ısrarla transfer etmek istediği Fatih Tekke'ye taraftarların olumlu bakmadığını ortaya çıkardı.

maraton isimli internet sitesinde devam eden ankette taraftarlara, ”Fenerbahçeliler söz sizde! Fatih Tekke gelsin mi, gelmesin mi?” sorusu yöneltildi. Taraftarların yüzde 40'ı “Gelsin” derken, yüzde 60'ı da ”Gelmesin” oyunu kullandı.
ben gelmesin diye oy verenlerin futbol bilgisinden kusku duyarım...

gookhan
18.Haziran.2006, 13:06
tekke sankı cok istiyo ya..

EreN
18.Haziran.2006, 13:31
tekke sankı cok istiyo ya..
Anlamsız bir cevap olmuş kusura bakma ama :)
Sonucunda bi anket orda fatihten bahsedilmiyor FB TARAFTAR'ından bahsediliyor gelse istermisin diye

m_o_11
18.Haziran.2006, 16:56
EVET FENERİN TEKLİFİ DOĞRU
Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Arjantinli yıldız Crespo, Evet, Fenerbahçe Kulübü, menacerlerim aracılığıyla teklif yaptı. Bundan haberdarım. Ancak sadece onlar değil, başka kulüpler de ciddi önerilerde bulunuyorlar..Dünya Kupası sonrası giyeceğim forma belli olacak dedi
Arjantinli yıldız Almanya’da konuştu, transferindeki son durumu açıkladı.. Crespo, Fenerbahçe’ye transferi konusundaki sorular karşısında önce durakladı. “Yorum yapamam” dedi ama daha sonra “Evet, Fenerbahçe Kulübü, menacerlerim aracılığıyla teklif yaptı. Bundan haberdarım. Ancak sadece onlar değil, başka kulüpler de ciddi önerilerde bulunuyorlar.. Ancak gördüğünüz gibi şu anda Dünya Kupası’nın peşindeyiz ve Sırbistan gibi bir takımı 6-0 yendik. Büyüleyici bir atmosferde bir gol attım. Bunun keyfini çıkarmak yerine transferimi konuşmak, doğrusunu söylemek gerekirse bencillik olur. Ben hala Chelsea’nin sözleşmeli oyuncusuyum. Londra’daki geleceğim hakkında somut bir karar çıkınca, ben de gereken adımı atacağım. O işle menacerlerim ilgileniyor. Dünya Kupası bittikten hemen sonra hangi formayı giyeceğim netlik kazanır...”
Arjantin medyası ise Crespo’nun Fenerbahçe’ye gelme ihtimali üzerinde “Arjantin final oynayıp, kupayı alırsa, Crespo, Türkiye biletini iptal eder” dediler.

alıntıdır.

-----------------

LUCİANO GİDİYOR
Kalacak diye açıklama yapılan Brezilya'lı yıldız Corinthias ile dirsek teması içine girdi.Fenerbahçe’nin daha önce 100. yıl kadrosunda yer alacağını açıkladığı Sambacı, ülkesinin Birinci Lig takımı ile görüşüyor. Sarı-Lacivertli oyuncu anlaşırsa Türkiye’ye dönmeyebilir

KANARYA’DA attığı birçok sürpriz gole karşılık savunmada yaptığı ciddi hatalar yüzünden çok eleştirilen Fabio Luciano’dan ayrılık sinyalleri. Tatilini ülkesinde geçiren yıldız futbolcuya Brezilya Birinci Ligi takımlarından Corinthians’ın talip olduğu ve çok ciddi bir teklif sunduğu öğrenildi.

CORİNTHİANS ile Luciano arasındaki görüşmelerin sürdüğü belirtilirken Fenerbahçe ile 1 yıllık daha kiralık sözleşmesi bulunan futbolcunun anlaşırsa Türkiye’ye dönmeyeceği ifade edildi. Yapılan eleştiriler ve kaçan şampiyonluk yüzünden keyifsiz olan Luciano’nun yönetimden izin isteyebileceği belirtildi.

HUZURSUZ olan Luciano’nun Türkiye’den ayrılırken yakın çevresine ‘Geri dönmeyebilirim’ açıklamasını yaptığı öğrenildi. Brezilyalı yıldız futbolcunun gitme kararı almasında Fenerbahçe’nin defansta yerine Arsenal’de forma giyen Sol Campbell ile ilgilenmesinin de büyük payı olduğu vurgulanıyor.

--------------------

ÖZDEMİR DEN BOMBA GİBİ AÇIKLAMA

Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'in geleceği Aziz Yıldırım'a bağlı. Eğer Yıldırım görevi bıraktığını açıklarsa sarı lacivertli yöneticide bıraktığını açıklayacak. "Kulüp başkanlığına adaylığım söz konusu değil, Aziz Yıldırım görevi bırakırsa ben de bırakırım..Fatih Tekke’nin transferinin gerçekleşmesi için kulübünün satma kararını beklemekteyiz. Fatih halen Trabzonspor’un sözleşmeli oyuncusudur.Tolga Seyhan’ın Fenerbahçe ile anlaştığı yönünde çıkan bu haberler kesinlikle doğru değildir. Bu futbolcu ile hiç ilgilenmedik " dedi.

Özdemir, Giresun’da gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe’de dünkü olağanüstü genel kurulun, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 24-25 Haziran tarihlerine ertelendiğini hatırlatarak, "Kendim ve camianın önde gelenleri Aziz Yıldırım’ın tekrar görevine dönmesi için büyük çaba harcadık. Aziz Yıldırım’a her türlü desteği verdik. Bu konuda sayın Yıldırım kesin kararını açıklamış değil. Fenerbahçe’nin 100. yılında, başkanımızın görevine devam etmesini arzu etmekteyiz. Önümüzdeki günlerde başkanımız kesin kararını açıklayacaktır" diye kaydetti. Kulüp başkanlığına aday olmayı düşünmediğini ifade eden Özdemir, "Benim Fenerbahçe başkanlığı gibi bir felsefem veya bir düşüncem kesinlikle yok, başkanlığı düşünmüyorum. Ben sayın Yıldırım ile birlikte göreve geldim. O bırakırsa ben de görevi bırakırım. Bunu daha önce de belirtmiştim. Kesinlikle başkanlık konusunda herhangi bir düşüncem yok" diye konuştu.

FATİH TEKKE’NİN TRANSFERİ

Bir süredir Trabzonsporlu Fatih Tekke’yi transfer etmek için girişimlerde bulunduklarını, ancak bugüne kadar olumlu bir sonuç alamadıkları anlatan Özdemir, şunları söyledi:

"Fatih Tekke’nin transferinin gerçekleşmesi için kulübünün satma kararını beklemekteyiz. Fatih halen Trabzonspor’un sözleşmeli oyuncusudur. Bu nedenle bu transferin gerçekleşmesi için öncelikle Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ve yönetim kurulunun Fatih’i satma kararını bekliyoruz. Ancak Albayrak, Fatih Tekke’nin satışının söz konusu olmadığını bize bildirdi. Bu nedenle beklemedeyiz. Eğer Trabzonspor’dan Fatih’in satışına onay çıkarsa transferin gerçekleşmesi için harekete geçeriz. Tahmin ediyorum ki, Trabzonspor ile anlaşırsak, Fatih ile de anlaşma yollarını arar ve buluruz."

SHAKHTAR DONETKS’Lİ TOLGA SEYHAN

Kamuoyunda, Fenerbahçe’nin Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımında futbol yaşantısını sürdüren Tolga Seyhan ile ilgilendiği yönünde haberler yer aldığını kaydeden Özdemir, "Tolga Seyhan’ın Fenerbahçe ile anlaştığı yönünde çıkan bu haberler kesinlikle doğru değildir. Bu futbolcu ile hiç ilgilenmedik, transferi de gündemimizde hiç olmadı" dedi.

Özdemir, Fenerbahçe olarak 100. yılda hedeflerinin Türkiye’de ve Avrupa’da başarılara imza atmak olduğunu kaydederek, şöyle devam etti:

"Yerli ve yabancı oyuncu transferlerimizi teknik direktör isminin belirlenmesinin ardından gerçekleştirmeye başlayacağız. Bugüne kadar Gençlerbirliği’nden Uğur Boral ve Beşiktaş’tan Tümer Metin’i renklerimize kattık. Transferle ilgili belirlediğimiz yerli ve yabancı futbolcularla görüşmelerimiz sürmektedir. Fenerbahçe’nin oyuncu transferine ihtiyacı yok denebilir. Geniş bir kadromuz mevcuttur.

Ancak önümüzdeki sezon 100. yılımız olması ve başarılar elde etmemiz açısından kadromuzu güçlendirmemiz gerektiğini düşünmekteyiz. 100. yılımızda Şampiyonlar Ligi’nde iki ön eleme maçı oynayacağız. Bunları geçip Şampiyonlar Ligi’ne katılarak başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Yurt içinde de Türkiye Kupası ile lig şampiyonluğunu elde etmeyi amaçlıyoruz."

Alıntıdır.

fifamen
19.Haziran.2006, 23:11
fatih tekkenin gelmesi kesinlikle çok ii olur o kalitede bir avrupalı futbolcunun maliyeti fatihten daha fazla

bluepaw
20.Haziran.2006, 12:03
Hüsranla sonuçlanan bir sezonun ardından, 100. yılını kutlayacağı önümüzdeki yıl bunların acısını fazlasıyla çıkartmayı planlayan Sarı-Lacivertliler, öncelikle güçlü kadrosuna kaliteli takviyeler yapmak için çalışıyor. Sol Campbell, Mutu, Crespo gibi ünlü isimlerle prensip anlaşmasına varan Kanaryalar, şimdi de Schalke’li Kuranyi’ye teklif götürdü.
Hamit: Fener’de iş yapar
Brezilya asıllı Alman futbolcu, yapılan teklifi olumlu karşıladığını iletti. Ancak transferin gerçekleşebilmesi için, devam eden sözleşme konusunun kulübüyle çözülmesi gerekiyor. Bu konuda iki kulüp arasındaki görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Hamit Altıntop, Schalke’den takım arkadaşı olan Kuranyi hakkında, “Fenerbahçe’de iş yapar. Kaliteli bir oyuncu” ifadesini kullandı. Prensip anlaşmasına varılan isimler hakkında son kararı, gelecek teknik direktörün vereceği ifade edildi.

http://www.superspor.com/images/1/29/5035_B_Kuranyi004.jpg

Fanatik

Maymuncuk
20.Haziran.2006, 12:07
Fanatik

Başka birşey demiyorum..

nekop
20.Haziran.2006, 12:08
hicbirine inanmam bu habere inanırım cünkü schalkeye hamitin gelmesiyle birlikte kuranyiyi satmak istiyorlar ve fenere gelebilir...

kavara
20.Haziran.2006, 14:51
Appiah’ı 'asla' satmayacağız

Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, Chelsea, Real Madrid ve Bayern Münih’in listesine giren Ganalı orta saha oyuncusu için, "Onun fiyatı yok" dedi.
Dünya Kupası’nda Gana Milli Takımı formasıyla gösterdiği başarılı performansla Avrupa’nın dev kulüplerinin listesine giren Stephen Appiah’a Fenerbahçe’den transfer izni çıkmadı. Kulüp başkanvekili Nihat Özdemir, Chelsea, Real Madrid ve Bayern Münih’in yakın takibe aldığı Ganalı futbolcuyu satmayı düşünmediklerini belirterek, "Appiah’ın fiyatı yok" yorumunu yaptı.
Özdemir, Juventus’tan aldıkları tecrübeli oyuncunun Almanyadaki turnuvada ortaya koyduğu başarılı futboldan camia olarak büyük keyif aldıklarını belirterek, "Appiah, bizim gururumuz. Gana’nın maçlarını büyük bir heyecanla izliyoruz. Dilerim Appiah’lı Gana grubundaki son maçını kazanarak bir üst tura çıkar" dedi.
Appiah’ı uzun yıllar kadroda tutmak istediklerini söyleyen Nihat Özdemir, "Biz, elimizdeki oyuncuları satmak bir yana, kadromuzu daha da güçlendirmek istiyoruz. Kulübümüzün 100’üncü kuruluş yıldönümünü kutladığımız şu günlerde Appiah’ın satılması söz konusu bile olamaz" dedi.

Kaynak: Hürriyet

chelsea duff ı versin crespo yu versin bide bridge versin alsın :D

Rüştü için kader haftası

Milli kaleci Rüştü Reçber'in önümüzdeki sezon da Sarı-Lacivertli formayı giymesi, 3-4 gün içinde kesinlik kazanacak...

Önce Barça kanadı
Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli kalecilerinden olan Rüştü Reçber’in önümüzdeki sezon hangi takımda oynayacağı, bu hafta içinde netliğe kavuşacak. Bonservisi Barcelona’da bulunan tecrübeli file bekçisi, teknik direktör Rijkaard’ın kendisine önümüzdeki sezon da şans vermeyeceğini ifade etmesinden sonra Fenerbahçe’den yapılacak teklifi beklemeye başladı. Ancak başkan ve teknik direktör konusundaki belirsizlik nedeniyle şu ana kadar kesin bir gelişme olmadı.
Menaceri görüşüyor
Sarı-Lacivertlilere yıllardır başarıyla hizmet eden Rüştü Reçber, menacerinin Barcelona ile görüşmelerini sürdürdüğünü belirterek, durumunun 3-4 gün içinde belli olacağını açıkladı. Bu arada Dünya Kupası’na da değinen milli oyuncu, “Çek Cumhuriyeti’nden Cech dışında ön plana çıkan bir kaleci olmadı. Sadece o, futbol otoritelerince beğeni toplamı ama şimdiye kadar sadece bir maç oynadı. Takımını galibiyete taşıyacak, skoru etkileyecek bir isme rastlayamadım” diye konuştu.

Kaynak: Fanatik

m_o_11
20.Haziran.2006, 18:18
Alın size yeni teknik direktör adayı : JOSE PEKERMAN ( Arjentina Milli Takımı Teknik Direkörü) Aziz Yıldırım la Kahve içmiş el sıkısmıslar.

Ne kadar inandırıcı bi haber degil mi?
Bu arada gündemimizde 10-15 tane teknik direktör oldu heralde.
Ne kadar abartılıyo haberler.

*Fabio Capello
*Jose Pekerman
*Hector Cuper
*Cismo(udinese)
*Parreira
*Zaccheroni
........ daha da artar bunlar

Universal
20.Haziran.2006, 23:21
appiah inşallah gitmez rüştününde fenerde 100. yıl kadrosunda olması lazım

e_mali
21.Haziran.2006, 10:39
Bugun Fotomacın haberinde ise Fatih Terim Oğuz Çetin ikilisi FB ye gelcek seklindeydi.

Burak Duran
21.Haziran.2006, 10:51
hahaha artık iyice komediye dödü. terim bence gelmez

mgungor
21.Haziran.2006, 11:42
Fatih Terim hayatta gelmez FB'ye...

vita es morte
21.Haziran.2006, 12:12
önümde bir fotomaç var ilk sayfayı gördüğümde dedim ki "maşşallah formdalar yüne iyi atıp tutmuşlar"...

gorkemyilmazkarasu
21.Haziran.2006, 12:47
az önce ntv de bir haber izledim arjantin milli takımı sorumlusu bir türkmüş :) onunla röpörtaj yaptılar crespo konusunuda sordular.crespo türkiyeye gelmeyi düşünmediğini söylemiş bu abiye...

fifamen
21.Haziran.2006, 12:53
Bugun Fotomacın haberinde ise Fatih Terim Oğuz Çetin ikilisi FB ye gelcek seklindeydi.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahha;) :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Nedvedmania
21.Haziran.2006, 14:39
http://www.fotomac.com.tr/2006/06/21/im/8065E83C1611F34B85768EC2b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifİki imparator Fener'e doğru
Yıldırım, takımı Türk futbolunun 'İki İmparatoru'na emanet ederek 100. yıla damga vurmayı planlıyor. F.Bahçe, 7 Mart 2000'de de Terim'e teklifte bulunmuş ama İmparator, "G.Saray'la 31 Mayıs'a kadar sözleşmem var, ayrılamam" diyerek öneriyi geri çevirmişti.

FOTOMAÇ'tan 100. yılın haberi... 100. yılda başkanlığa aday olduğunu açıklayan Aziz Yıldırım'ın, teknik direktör konusundaki müthiş planını açıklıyoruz. Yıldırım'ın, Türk futbolunun 'İki İmparator'u Fatih Terim ve Oğuz Çetin'i Fenerbahçe'nin başına getirmek için harekete geçtiği belirlendi. Sarı-lacivertlilerin, Fenerbahçe'yi müthiş ikiliye emanet ederek, http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)100. yılda lig ve Avrupa'yı sarsmayı planladığı ifade edildi. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcısı Oğuz Çetin'in, F.Bahçe'nin teklifine sıcak baktıkları öğrenildi.

Futbol Federasyonu'nun da Terim ve Çetin'in, Fenerbahçe'ye gitmesine izin vermesi durumunda 100. yılın transferinin gerçekleşeceği vurgulandı. F.Bahçe, 7 Mart 2000 yılında da Fatih Terim'e teklifte bulunmuştu. Aziz Yıldırım, Şadan Kalkavan ve Selim Soydan, o tarihte Terim'le buluşarak 3.5 saat süren bir görüşme yapmışlar ve "Seni F.Bahçe'de görmek istiyoruz" demişlerdi. Ancak o sezon G.Saray'ın başında olan İmparator, "Teklifiniz için teşekkür ederim. 31 Mayıs'a kadar sözleşmem var" diyerek teklifi geri çevirmişti.

YABANCI LiSTESi OLDUKCA KABARIK
Fenerbahçe'nin, teknik direktör Hector Cuper ve Zaccheroni'den "Geliriz" yanıtı aldığı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin yabancı hocalar arasında favori adaylarının ise Capello ile Arjantin Milli Takımı'nın başarılı teknik direktörü Jose Peterman olduğu öğrenildi. Parreira, Scolari, Zico ve Cosmi de Kanarya'nın listesinde yer alan hocalar. Ancak yabancı hocalar, Fenerbahçe'nin B planını oluşturuyor. Asıl hedef: "İki İmparator."

hani fatih terim türkiyede takım yönetmiyecekti

ayrıca yönetse bile feneri asla yönetmez o biliyodur gs den fenere gidenlere nasıl muamele yapıldığını

bence yalan haber

KAYSERİSPOR
21.Haziran.2006, 14:41
Zor gelir fenere

senderson
21.Haziran.2006, 14:42
gelmesin ya ne işi var imparatorun(!) Fenerbahçemde.......

barahir
21.Haziran.2006, 14:48
walla gelmesine kesin gözüyle bakılıyo. bende radyodan bi spor yazarından duydum. Transferler terime göre yapılıyo dedi. ayrıca Milli takımda uğurun ve canın üzerinde çok fazla durması da bunun cabası die yorumlanıyo.

bursa_mc
21.Haziran.2006, 14:50
Terİm Gelmez Fenere

ibo
21.Haziran.2006, 14:52
ya bu fotomaçgüldürüyor insanı ha :D bu kadarda değil bu iş ya...

FeYYaz1989
21.Haziran.2006, 14:55
Olmaz olmaz diyorduk ama tümer'de gitti.Futbol dünyasında hiç bir şey belli olmuyor.Ama hakikatten çok zor bence.Fotomaçın yalan haberlerindendir diyorum.

Burak Duran
21.Haziran.2006, 15:02
gitsin ya :D ne olcak ki :D

ibo
21.Haziran.2006, 15:02
Olmaz olmaz diyorduk ama tümer'de gitti.Futbol dünyasında hiç bir şey belli olmuyor.Ama hakikatten çok zor bence.Fotomaçın yalan haberlerindendir diyorum.

hocam ama Fatih Terim ile Tümer çok farklı kişiliklere sahip insanlar. Fatih hoca çok yürekli,dürüst bir insan. Tümer gibi paraya gidecek adam değil...

Laz_Asker_61
21.Haziran.2006, 15:04
futbolda olmaz diye birşey yok nasıl tümer fenere gittiyse terim de fenere gider

kavara
21.Haziran.2006, 15:05
bu adam milli takımımla elemeleri gecmeden hic bir takıma gitmez..

mgungor
21.Haziran.2006, 15:23
Hayatta gitmez fenere

Nedvedmania
21.Haziran.2006, 15:38
ya bu fotomaçgüldürüyor insanı ha :D bu kadarda değil bu iş ya...bu haber sadece fotomaçda değil başka spor yazarlarındada varmış (yukarda söylenmiti zaten)

paco
21.Haziran.2006, 15:39
f.terim e daha önce çok iyi bir teklf yapmışlardı .. selim soydan anlattı... o zaman gitmedi şimdi hiç gitmez .... adam galatasaray kongre üyesi be ... hadi fatih hoca kabul etti diyelim f.b camiası fatih hocayı sindirebilecek mi??

Jesus_FB
21.Haziran.2006, 16:01
haber başından sonuna kadar yalan yok böyle bir şey inanmayın hala fotomaç haberlerini koyup üstüne inanıp birde tartışıyorsunuz yahu ne gerek var

dinaMYt
21.Haziran.2006, 16:44
eski bir galatasaray kongre üyesinin gidip fbye başkan olamayacağı gibi eski bir kongre üyesi teknik direktör de fbye teknik direktör olamaz.hayal dünyasında yaşıyor bu gazeteciler bide gerçekten inanıp üstüne yorum yapılıyor.

mgungor
21.Haziran.2006, 16:59
eski bir kongre üyesi teknik direktör

benim bildiğim kadarıyla terim hala aktif üyelikte...

----------------------------------------------------------

Rüştü yuvada kalıyor!

Fenerbahçe'de kiralık olarak oynayan Rüştü Reçber, önümüzdeki sezonda sarı - laciverti formayı giymek istiyor.

Bonservisi İspanya'nın Barcalona kulübünde olan milli kalecinin, katalan ekibi ile görüşerek anlaşmaya vardığı öğrenildi. Menajeri vasıtasıyla bonservisinin kendisine verilmesini isteyen Rüştü, Barcelona'dan olumlu cevap aldığı belirtildi.

100. yılda Fenerbahçe forması giymek isteyen başarılı kalecinin, sarı lacivertli takımın yeni teknik direktörünü belirlemesini beklediği ifade edildi.

Fenerbahçe'de oynamak istediğini yöneticilere de bildiren Rüştü Reçber'in, takımda kalıp kalmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.
21.06.2006

Kaynak : DHA

pessy
22.Haziran.2006, 00:28
ronaldo adirano henry ha:D:D:D:D

m_o_11
22.Haziran.2006, 12:45
İngiltere Milli Takımı ve Arsenal’in vazgeçilmez ismi Sol Campbell müjdeyi verdi

Dünya Kupası’nda İsveç maçı sonrası otelde konuşan yıldız futbolcu, ‘Çok ciddi teklifler var ancak İstanbul’dan gelen rüya teklifin üzerine çıkan olmadı. F.Bahçe ile prensipte anlaştım. Turnuva bitince oturup son kez görüşeceğiz’ dedi

TEKLİF İNANILMAZ

FENERBAHÇE’NİN uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Sol Campbell, sonunda ağzından baklayı çıkardı. İngiltere’nin, İsveç ile 2-2 kalıp çeyrek finale çıkmasının ardından otelde basın mensuplarına konuşan Campbell, Fenerbahçe’den rüya gibi bir teklif aldığını belirterek, ‘Bu teklifin üzerine çıkan olmadı’ dedi.

FİNALE ÇIKARIZ!

DÜNYA Kupası’nda İngiltere’nin finale kadar çıkacağını iddia eden yıldız futbolcu, ‘Şanssızlıklar yakamızı bırakırsa kupayı da müzemize götürürüz. Bugüne kadar benimle çok kulüp ilgilendi ve teklif yaptı. Ancak ben Fenerbahçe ile prensipte anlaştım. Menajerlerim ile sürekli olarak irtibat halindeyim’ diye konuştu.

KADRO KALİTELİ

ALMANYA’DAKİ kupanın sona ermesinin ardından Fenerli yöneticilerle son bir kez masaya oturacağını ifade eden Sol Campbell, ‘İnanıyorumki bir aksilik çıkmayacak ve ben Fenerbahçe’ye imza atacağım. Fenerbahçe’nin kadrosunu inceledim ve gördümki çok kaliteli oyuncular var. Büyük başarılara imza atarız’ şeklinde konuştu.

ALINTIDIR..!!

Universal
22.Haziran.2006, 12:47
bu da yalandır bir dedikleri tutsa bari :D

m_o_11
22.Haziran.2006, 12:52
Neye inanacagımızı sasırdık valla. Adamın agzından duysak bile inanmıyoruz artık. imza yı forma yı giymeden inanamıyoruz..

Maymuncuk
22.Haziran.2006, 13:02
Dün SuperSpor'da bir yazı vardı Osman Tanburacı'nın..

Galatasaray ile ilgiliydi ama bütün takımlarda aynı. Diyordiki; "Yöneticiler açıklama yapmadığı sürece, bu tarz haberler, devam eder; sallamalar artar, siz daha neler göreceksiniz" gibilerinden sözler söylemiş, bence haklı ;)

mgungor
22.Haziran.2006, 13:05
Maymuncuk evet yazınıon tamamını eklemiştim GS Transfer bölümüne;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=9265&page=53

m_o_11
22.Haziran.2006, 14:18
fatih terim le fenerbahce adını yan yana getirmek bile cok sacma. hem terim bize gelmez hem de fener onu almaz bu saatten sonra. belki yardımcı antrenör olarak gelebilir. disiplin getirir fenere:D

gookhan
22.Haziran.2006, 20:08
terim gitmez fb ye...

Burak Duran
23.Haziran.2006, 00:04
arkadaşlar saçma tartışmaya bir son verin lütfen

eGowiCh
23.Haziran.2006, 01:12
Ya Fener ya Chelsea

"Fenerbahçe'nin beni istediği doğru. Mart ayında ilk teklif geldi. Chelsea'den de çok ciddi bir öneri aldım. Real'de 2 Temmuz'da seçim var. Bu tarihten sonra tercihimi yapacağım. Ya Fenerbahçe'yi ya da Chelsea'yi seçeceğim..."

Seçimi bekliyor
Brezilya Milli Takımı'nın tecrübeli sol beki Roberto Carlos, Dış Haberler Sorumlumuz Galip Ercan ÖZTÜRK'e konuştu. Brezilyalı yıldız, Fotomaç'a yaptığı özel açıklamalarda şunları söyledi: "Fenerbahçe'nin beni istediği doğru. Mart ayında ilk teklifi yaptılar. Şu anda Chelsea'den de çok ciddi bir öneri var. Ancak benim Real Madrid'te 2 Temmuz'da yapılacak olan başkanlık seçiminden önce bir karar vermem imkansız. Kulübümden çıkacak sonuca göre bir karar vereceğim. Şu anda beklemedeyim.

Alex olmalıydı...
Ama Real'den ayrılacağıma artık kesin gözüyle bakıyorum. Ya Chelsea'ye ya da Fener'e gideceğim." Fenerbahçe'den Alex'i çok beğendiğini de vurgulayan Roberto Carlos, "Parreira'nın yerinde ben olsaydım milli takıma Alex'i mutlaka alırdım. Çünkü Alex çok özel bir oyuncu" dedi. Türk Milli Takımı'nın 2002 Dünya Kupası'nda tarihi bir başarı elde ettiğini ifade eden Brezilyalı futbolcu, "Türkiye'nin Almanya'da olmaması çok üzücü. Tek hedefimiz 2006'da da şampiyon olmak" yorumunu yaptı.

Kaynak : Fotomaç

Cansiz_asik6
23.Haziran.2006, 01:14
terim gitmez fb ye... terimi istiyen kim??? :eek:

Fatih Terim hayatta gelmez FB'ye... fenerbahce hayata fatih terimi almaz :rolleyes:

hahaha artık iyice komediye dödü. terim bence gelmez allah korusun :rolleyes: kalsin a milli de

Maymuncuk
23.Haziran.2006, 01:15
Ya Fener ya Chelsea

"Fenerbahçe'nin beni istediği doğru. Mart ayında ilk teklif geldi. Chelsea'den de çok ciddi bir öneri aldım. Real'de 2 Temmuz'da seçim var. Bu tarihten sonra tercihimi yapacağım. Ya Fenerbahçe'yi ya da Chelsea'yi seçeceğim..."

Seçimi bekliyor
Brezilya Milli Takımı'nın tecrübeli sol beki Roberto Carlos, Dış Haberler Sorumlumuz Galip Ercan ÖZTÜRK'e konuştu. Brezilyalı yıldız, Fotomaç'a yaptığı özel açıklamalarda şunları söyledi: "Fenerbahçe'nin beni istediği doğru. Mart ayında ilk teklifi yaptılar. Şu anda Chelsea'den de çok ciddi bir öneri var. Ancak benim Real Madrid'te 2 Temmuz'da yapılacak olan başkanlık seçiminden önce bir karar vermem imkansız. Kulübümden çıkacak sonuca göre bir karar vereceğim. Şu anda beklemedeyim.

Alex olmalıydı...
Ama Real'den ayrılacağıma artık kesin gözüyle bakıyorum. Ya Chelsea'ye ya da Fener'e gideceğim." Fenerbahçe'den Alex'i çok beğendiğini de vurgulayan Roberto Carlos, "Parreira'nın yerinde ben olsaydım milli takıma Alex'i mutlaka alırdım. Çünkü Alex çok özel bir oyuncu" dedi. Türk Milli Takımı'nın 2002 Dünya Kupası'nda tarihi bir başarı elde ettiğini ifade eden Brezilyalı futbolcu, "Türkiye'nin Almanya'da olmaması çok üzücü. Tek hedefimiz 2006'da da şampiyon olmak" yorumunu yaptı.

Ehh be fotomaç akıllanmazmısın sen ??

4-5 gün önce Brezilya idmanından sonra Ya Kanal1 muhabiri, ya da NTV muhabiri, Fenerbahçe'ye geliyormusun dedi, o da Hayır Fenerbahçe'ye gelmeye düşünmüyorum. Klübümle anlaşırsam Madrid'de kalacağım, anlaşamazsam Chelsea'ye gideceğim, ama ben kalmak istiyorum, gibilerinden açıklama yaptı ;)

Cansiz_asik6
23.Haziran.2006, 01:30
Koyduğun gereksiz resimi daha önce bir kere sildim ve sen tekrar koydun eğer bir kez daha olursa ceza puanı alıcaksın!!!

Jesus_FB

paco
23.Haziran.2006, 02:27
walla şu r.madrid de ki seçimde iyice sıktı... herkez bu seçimi bekliyor ....

gookhan
23.Haziran.2006, 12:49
terimi istiyen kim??? :eek:

fenerbahce hayata fatih terimi almaz :rolleyes:

allah korusun :rolleyes: kalsin a milli dearkadas o habere werilen bi cewap bu memleket meselesine donusturme istersen:( terimin fb yi istemiceni ayni sekilde fb nin de terim i istemiceni biz de bilioruz...

mgungor
23.Haziran.2006, 13:54
Appiah'tan Arsenal'a ret

Senad OK /(DHA)

F.Bahçe'nin geçen yıl Juventus'tan transfer ettiği Stephen Appiah, Arsenal'in transfer teklifini geri çevirdi.

Turkcell Süper Ligi'nin özellikle ikinci yarısında ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken Appiah'ı İtalyan kulübü Roma, İngiliz Chelsea gibi Avrupa'nın önde gelen bir çok kulübü takibe almıştı. Ancak bu kulüpler arasında en ciddi teklif Arsenal'den geldi. Ganalı futbolcunun menajeri ile yaklaşık iki hafta önce temasa geçen İngiliz kulübü, Appiah'a transfer teklifinde bulundu. Arsenal'in Appiah'a Fenerbahçe'den aldığı ücretten fazlasını teklif etmesine rağmen Ganalı oyuncu Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve Türkiye'ye çok alıştığını belirterek teklifi reddetti.

İngiliz kulübü yetkilileri Appiah'ın bu kararı sonrası şaşkınlıklarını dile getirdiler. Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ın da takımda sevdiği oyuncuların başında gelen Appiah, bu kararı ile sarı lacivertlilerin gönlünü bir kez daha kazanmış oldu.

Appiah dün ABD karşısında oynadığı futbolla oynadığı göz doldurmuş ve Gana'nın gururu olmuştu

SaMaNYoLu
23.Haziran.2006, 16:44
Chelse almaz artık fenerbahce r. carlosu buyuk ıhtımalle aldı Fatih tekkeyıde alırsalar ki aziz yıldırımın başka çaresı yok. fenerbahce transferı bıtırır. teknık dırektorde avrupalı gelecegını sanmıyorum

Universal
23.Haziran.2006, 21:06
appiah'ı seviyorum adam hakkını veriyorum bu davranışıyla gözümdeki değeri artı

fifamen
24.Haziran.2006, 00:21
çok baba adam ya bu appiah

SaMaNYoLu
24.Haziran.2006, 15:01
Appiah essien den daha iyi futbolcu essien o paraya nasıl Chelseye gıttı hala şaşırdım.

kavara
24.Haziran.2006, 16:27
Appiah essien den daha iyi futbolcu essien o paraya nasıl Chelseye gıttı hala şaşırdım.
bakarsın o kadar parayı appiah ada verirler..

gookhan
25.Haziran.2006, 11:59
cok beklersiniz:D

bluepaw
25.Haziran.2006, 15:09
Başkan Aziz Yıldırım’ın kongredeki konuşmalarında şüphesiz en çok ilgi çeken bölümlerden biri de transferdi. Oyuncularıyla bir toplantı yaptığını ve gelişmeler hakkında onları da bilgilendirdiğini söyleyen Yıldırım, 6-7 teknik direktör ile görüştüğünü ve durumlarının en geç pazartesi günü belli olabileceğini belirtti.

Bir yabancı oyuncu haklarının bulunduğunu da hatırlatan başkan, "Futbolcu konusunda ise kararı anlaşacağımız teknik direktörümüz verecek. Biz yönetim olarak bu alanlarda gerekli çalışmaları yaptık. Eğer biz olmasak da gelecek arkadaşlara bu gelişmeler hakkında bilgi verip elimizden geleni yapacaktık" ifadesini kullandı. Bu arada Cuper, Scolari ve Zico’nun Fenerbahçe’ye en yakın hoca adayları olduğunun altı çizildi.

http://www.superspor.com/images/1/29/8687_B_hector-cuper001.jpg

SaMaNYoLu
25.Haziran.2006, 16:19
bakarsın o kadar parayı appiah ada verirler..

yok nerde o şans bizde :) türkler para harcar ama kazanamaz

nekop
26.Haziran.2006, 03:08
alın beyler fotomacta yeni cıktı cıtır cıtır:D

Fener'le anlaştım

Japonya'nın 2006'ya veda etmesiyle görevini bırakan Zico, "F.Bahçe'nin teklifini kabul ettim" dedi. Luxemburgo ve Cuper de Kanarya için hazır. 6 hoca ile görüşen F.Bahçe yönetimi, yeni teknik direktörünü bugün veya yarın resmen açıklayacak.

F.Bahçe'den çağrı bekliyor
Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda heyecanlı bir bekleyiş başladı. Başkan Aziz Yıldırım'ın Almanya'da bizzat görüşüp, prensipte anlaştığı hocalardan Brezilyalı Zico, sadece Fotomaç'a açıklamalar yaptı. Arkadaşımız Emre Tilev'e konuşan 'Horoz' lakaplı ünlü Brezilyalı teknik direktör, "Fenerbahçe ile görüştüm.
Tekliflerini kabul ettim ve bekliyorum. F.Bahçe'yi çalıştırmayı çok istiyorum" dedi. 53 yaşındaki Zico, 2002'den beri Japonya'yı çalıştırıyordu. Zico'nun asıl adı ise Arthur Antunes Coimbra.

Yönetim bugün karar verecek
Aziz Yıldırım'ın "6 teknik direktör ile görüştük. 3'ü ile prensipte anlaştık" dediği hocalardan diğer ikisinin de Luxemburgo ve Hector Cuper olduğu belirlendi. Sarı-lacivertlilere diğer 3 hocanın da dün akşam kesin kararlarını verdikleri ve bu teknik direktörlerin isimlerinin de Capello, Scolari ve Zaccheroni olduğu öğrenildi. F.Bahçe yönetimi, bugün hocalarla ilgili bir değerlendirme yapıp, yeni teknik direktörü belirleyecek. Yönetim, F.Bahçe'nin yeni hocasını bugün veya yarın resmen açıklayacak.

Cuper: Fener'e Tevez'i getiririm
F.Bahçe'nin görüşüp, prensip anlaşmasına vardığı hocalardan Hector Cuper'in sarı-lacivertlilere, "Fenerbahçe'ye gelirsem Carlos Tevez'i de getiririm" dediği öğrenildi. Ancak Chelsea Başkanı Abramovich, Tevez'i Corinthians'tan Chelsea'ye getirmeyi planlıyor.

Jesus_FB
26.Haziran.2006, 03:11
Sabırla yönetimden gelicek haberi bekliyorum artık bu haberlerin hiç biri inandırıcı gelmiyor

vita es morte
26.Haziran.2006, 03:20

Fener'le anlaştım

Japonya'nın 2006'ya veda etmesiyle görevini bırakan Zico, "F.Bahçe'nin teklifini kabul ettim" dedi. Luxemburgo ve Cuper de Kanarya için hazır. 6 hoca ile görüşen F.Bahçe yönetimi, yeni teknik direktörünü bugün veya yarın resmen açıklayacak.

Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda heyecanlı bir bekleyiş başladı. Başkan Aziz Yıldırım'ın Almanya'da bizzat görüşüp, prensipte anlaştığı hocalardan Brezilyalı Zico, sadece Fotomaç'a açıklamalar yaptı. Arkadaşımız Emre Tilev'e konuşan 'Horoz' lakaplı ünlü Brezilyalı teknik direktör, "Fenerbahçe ile görüştüm.
Tekliflerini kabul ettim ve bekliyorum. F.Bahçe'yi çalıştırmayı çok istiyorum" dedi. 53 yaşındaki Zico, 2002'den beri Japonya'yı çalıştırıyordu. Zico'nun asıl adı ise Arthur Antunes Coimbra.

Aziz Yıldırım'ın "6 teknik direktör ile görüştük. 3'ü ile prensipte anlaştık" dediği hocalardan diğer ikisinin de Luxemburgo ve Hector Cuper olduğu belirlendi. Sarı-lacivertlilere diğer 3 hocanın da dün akşam kesin kararlarını verdikleri ve bu teknik direktörlerin isimlerinin de Capello, Scolari ve Zaccheroni olduğu öğrenildi. F.Bahçe yönetimi, bugün hocalarla ilgili bir değerlendirme yapıp, yeni teknik direktörü belirleyecek. Yönetim, F.Bahçe'nin yeni hocasını bugün veya yarın resmen açıklayacak.

F.Bahçe'nin görüşüp, prensip anlaşmasına vardığı hocalardan Hector Cuper'in sarı-lacivertlilere, "Fenerbahçe'ye gelirsem Carlos Tevez'i de getiririm" dediği öğrenildi. Ancak Chelsea Başkanı Abramovich, Tevez'i Corinthians'tan Chelsea'ye getirmeyi planlıyor.maşallah fotomaç patlayacak balon şişirmekten
tevez diyo yahu adam...hani belli olmaz da bunu fotomaç diyor..
bir fenerli olarak şu TD belli olsada kurtulsak diyorum artık

Cyzio
26.Haziran.2006, 10:45
"Lyon'a göndermezlerse oynamam"

F.Bahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın çok güvendiği ve geçen sezon başı Newcastle'ın 15 milyon Euro'luk teklifine karşın satmadığı Anelka için bugün son gün. Sarı-lacivertlilerle Lyon yönetiminin yaptığı görüşmede, Fransız kulübünün teknik direktörü Gerard Houllier farklı bir teklif getirdi. Houllier "Anelka 1 yıl kiralık oynasın. Sözleşmesi opsiyonlu olsun, 1 yıl sonunda satın alma koşuluyla bu oyuncuyu bize verin" dedi. Aziz Yıldırım ise Fransız yıldızı 15 milyon Euro'dan aşağı vermeyeceğini ilettiBugün görüşme var
Kalmak istemediğini yönetime bildiren Anelka'nın menajerinin ise bugün için Aziz Yıldırım'dan randevu aldığı ve detaylı görüşme sonrası kararın verileceği öğrenildi. Bu arada Lyon'un hocası Houllier'den oynama garantisi alan Anelka ise menajerine "Göndermek istemezlerse 'Gelecek hocayla görüşüp, oynamak istemediğini bildirecek' diye söyle. Ben kaybedersem, herkes kaybeder. Yolumu açsınlar" şeklinde talimat verdi.
F.Bahçe yönetiminin Anelka'yı gönderme kararı alması bekleniyor.

Kaynak:Vatan Gazetesi

Jay_Jay Ceyhun
26.Haziran.2006, 11:13
Sambacılara katlamalı ceza
Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına başladı belki ancak Alex ve Luciano henüz ortalarda yok...
Kongre heyecanı içindeki yönetim bu konuyla fazla ilgilenemese de iki Brezilyalı’ya yönetmelik gereği katlamalı ceza verileceği bildirildi. Geç geldikleri her gün için hanelerine para cezası yazdıran Alex ve Luciano’nun bugün Türkiye’de olmaları bekleniyor. Tatillerini bir türlü bitiremeyen Brezilyalılar’ın İstanbul’a gelişlerinde ne gibi bir mazeret sunacakları ise merak konusu.

Diğer Haberler
Boksta bir altın bir bronz
Atatürk Kupası Türkiye Boks Şampiyonası’nda 37 kilodaki Fenerbahçeli boksör Abdullah Kondi finalde rakibini yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Minik boksör final sonrasında “Bu altın madalyayı tekrar başkanlık görevine dönen Aziz Yıldırım’a hediye ediyorum” dedi. Turnuvada ayrıca Sarı-Lacivertli kulübün boksörleri Cebrail Bayram ve İsa Keleş bronz madalyanın sahibi oldu.

Yaz okulları bugün başlıyor
Bu yıl tüm şubelerin ortaklaşa düzenlediği yaz okulları bugün saat 09:00’da yüzme şubesinde yapılacak açılış töreniyle başlayacak. 1.dönemi 26 Haziran-28 Temmuz arasında 2. dönemi ise 31 Temmuz- 01 Eylül tarihleri arasında yapılacak yaz okullarında tam ve yarım gün seçenekleri bulunuyor. Veliler konuyla ilgili detaylı bilgiye (0216) 345 05 35 nolu telefondan ulaşabilecek.

Fenerbahçe’nin minikleri şampiyon
Futbol Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 8-10 Yaş Minikaltı Ligleri Türkiye Futbol Şampiyonası’nda Fenerbahçe, Samsunspor’u 2-0 mağlup ederek üçüncülüğü kazandı. Sarı-Lacivertli kulübün minik takımına resmi internet sitesinden de başarı mesajı yayınlandı.

gookhan
26.Haziran.2006, 14:24
tevez chelsea ye gitmedi mi ya..

Jay_Jay Ceyhun
26.Haziran.2006, 14:37
bilmiom daha imzalamadı mukaveleyi herhalde

bluepaw
26.Haziran.2006, 15:49
Dünya Kupası'nda Gana'nın ikinci tura çıkmasında başrol oynayan futbolculardan biri olan ve bu performansıyla Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin transfer listesine giren Fenerbahçeli futbolcu Stephen Appiah'ı en çok isteyen kulübün Arsene Wenger'li Arsenal olduğu öğrenildi.

Appiah'ı ısrarla takımına almak isteyen Arsene Wenger, Ganalı futbolcuya Juventus forması giyerken de teklif sunmuş ama Appiah 5.5 milyon paund karşılığında Fenerbahçeli olmuştu.

Arsenal'in resmi bir teklifle Appiah için gelmesi halinde Fenerbahçe yönetiminin Sol Campbell ve üzerine de para isteyeceği ama Appiah'ın Fenerbahçe'nin 100.yılında da Sarı - Lacivertli formayı giymek istediği öğrenildi.

http://www.superspor.com/images/1/29/2654_B_appiah004.jpg

kavara
26.Haziran.2006, 15:55
t.henry i versinler alsınlar appiah ı.
Tevez e 120 milyon dolar ı veren aLır.Fenerbahce nin bütcesi zaten bu kadar fazla hayal kurmaya gerek yok..hadi saviola dese iyi olurdu:o

Eren91
26.Haziran.2006, 15:55
adamlar transfer yapıo abi....para var...

physicist87
26.Haziran.2006, 21:11
Yeter artık adam akıllı transfer yapmanın zamanı geldi.Öncelikle lucianoya yar saçların lüle lüle hayyydi sana güle güle demek gerekiyo,Nobreyi zaten gönderdik iii de oldu beşiktaşta pek yararlı olamıcak çünkü luciano-alex-aurelio 3 lüsünün gayreti olmasaydı fenerbahçede o kadar gol atamazdı.Alexe gelince tamam teknik,klas,orjinal de günümüz futbolunda artık bu özelliklerin yanına surat,azimlilik,oyunda ilk yarıdan sonra da bişeyler yapabilmeyi ekleyen futbolcular değerli ve onlara kaliteli diyoruz bence alexinde miadı doldu uygun para veren bi brezilya takımına satsak hiç fena olmaz.Anelka süper futbolcu adam harikaydı ama onu da harcadık artık kalsa da fenere nasıl yararlı olur bilmiyorum,zannederim başkan satacak onu.Appiah'a ise diyecek bişey bulamıyorum elinden ne geliyosa yapıyo çocuk.Fenerbahçe transfer yapıyosa,aldığı futbolcular Türk futbolculardan daha kaliteli olmalı ki fayda getirsin.Teknik adama gelince lyonu 4 sene üst üste şampiyon yapan adamı getirselerdi çok sevinirdim ama kim gelirse gelsin bu takıma ruh veremezlerse hiçbişey elde edemezler...

bluepaw
26.Haziran.2006, 22:22
Geçen sezon başarılı bir performans sergileyen Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Rüştü Reçber'in, bu sezon sarı lacivertli formayı tekrar giyip giymeyeceği bu hafta içinde netlik kazanacak.

İspanyol ekibi Barcelona ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Rüştü'yü, Alman kulüplerinin takibe aldığı öğrenildi. Özellikle Almanya'nın Wolfsburg kulübünün, Rüştü'nün durumunu araştırdığı ve menajerler vasıtasıyla dolaylı olarak teklif yaptıkları öğrenildi. Ancak Rüştü'nün ise gönlünün Fenerbahçe'den yana olduğu ve futbol hayatını sarı lacivertli takımda sürdürmek istediği ifade edildi.

Ayrıca bu hafta içinde Başkan Aziz Yıldırım'ın, en geç çarşamba gününe kadar Rüştü'nün menajeri ile bir görüşme yapacağı belirtildi. Bu görüşmenin ardından da, Rüştü'nün menajeri İspanya'ya hareket edecek ve Barcelonalı yetkililerle görüşecek. İspanyol kulübün, tecrübeli kaleciyi bonservisiyle birlikte Fenerbahçe'ye vermek istediği öğrenilirken, iki tarafın da anlaşması halinde, Rüştü önümüzdeki sezon da sarı lacivertli formayı giyecek.

http://www.superspor.com/images/1/29/1524_B_Rustu007.jpg

m_o_11
27.Haziran.2006, 00:11
SON DAKİKA AÇIKLAMASI

RESMEN AÇIKLADI
Portekiz Milli takımı ile Almanya'da bulunan Luis Felipe Scolari Alman ZDF Kanalına geleceği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Portekiz Milli Takımı ile Temmuz ayında sözleşmesi bitecek olan Scolari, Dünya Kupası sonrası İstanbul'dayım derken Şenez Erzik'den övgü ile bahsetti ve gitmemde Erzik'in önemli rolü var dedi
Almanyada ZDF kanalına konuşan Scolari ''Tatil yok.Dünya Kupası'nın 9 Temmuz'da bitmesinden sonra, sözleşmesinin sona ermesini beklemeden F.Bahçe için çalışmaya başlayacam. Çünkü sarı-lacivertliler, ön eleme nedeniyle sezonu erken açmak zorundalar'' dedi
İngiltere Futbol Federasyonu'nun teklifini kabul etmeyen 58 yaşındaki Scolari, Brezilya'ya 2002 Dünya Kupası'nı kazandırmış, 2004'te Portekiz'i Avrupa Şampiyonası finalisti yapmıştı.
NE ZAMAN FENERLİ OLMUŞTU?
Daum'dan sonra F.Bahçe'nin başına geçecek teknik adamı bulmak için kolları sıvayan Fenerbahçe yönetimi Luis Felipe Scolari Yönetimin yetki verdiği menajer Celalettin Bilgiç ile Dünya Kupası öncesi İtalya'nın Milano kentinde bir araya gelerek son ayrıntıları konuştu. Karşılıklı protokol imzalandı.
Toplantıda Bilgiç'ten F.Bahçe'nin Fernando Morientes, Sol Campbell ve Hernan Crespo ile yaptığı bütün transfer görüşmeleri konusunda bilgi alıp onay veren Scolari'nin alternatif isimler de önerdiği bildirildi
http://www.1907haber.com/images/orta_alt.jpg

Sekopej
27.Haziran.2006, 00:14
Başkan zaten 3 kişiyle anlaştık 3 ünden de haber bekliyoruz demişti. Antic ve Scolari teklifi doğruladılar. umarım yönetim bunların arasından en iyisini seçer. Ben Scolarinin gelmesini isterim ama tek handikapı 6 yıldır klup takımı çalıştırmamış olması....

Jesus_FB
27.Haziran.2006, 00:23
scolari gelmesinnnn

bluepaw
27.Haziran.2006, 00:23
1.si başlık yanlış yere açılmış.
2.si çok iyi bir teknik direktör Scolari.

Universal
27.Haziran.2006, 00:24
bakalım fenere yararı dokunurmu ama en azından daumdan daha iyi yönetecektir...

nart_susruko
27.Haziran.2006, 00:25
hayırlı olsun...

VoLkaN BaROs
27.Haziran.2006, 00:27
''Tatil yok.Dünya Kupası'nın 9 Temmuz'da bitmesinden sonra, sözleşmesinin sona ermesini beklemeden F.Bahçe için çalışmaya başlayacam. Çünkü sarı-lacivertliler, ön eleme nedeniyle sezonu erken açmak zorundalar'' dedi

ben s olarinin portekiz ile 4 yıl daha anlaşma yaptığını sanıyordum dünya kupası başladığında...

Universal
27.Haziran.2006, 00:29
ben s olarinin portekiz ile 4 yıl daha anlaşma yaptığını sanıyordum dünya kupası başladığında...
belki fm deki gibi ikisini bir arada yürütür

Jesus_FB
27.Haziran.2006, 00:30
belki fm deki gibi ikisini bir arada yürütür

öyle bir şeyi kabul edermiyiz sence?

Universal
27.Haziran.2006, 00:32
öyle bir şeyi kabul edermiyiz sence?
bencede, sanırım bu kural Türkiye'de yok

nart_susruko
27.Haziran.2006, 00:35
Türkiye'de olsada,
fb kabul etsede,
olamaz öyle birşey ya, ikisi birarada yürümez...

physicist87
27.Haziran.2006, 01:01
Scolarimi gelir yoksa başka birimi ama bir an önce gelsin ve takıma RUH kazandırsın.Scolarinin durumu ise bence portekizin kupa da bitirdiği konuma göre değişebilir gerek fb cephesinde olsun gerekse scolari...

m_o_11
27.Haziran.2006, 13:29
TEKKE İÇİN OLUMLU YANIT
Anlaşırsak satarız. Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Fatih Tekke için Fenerbahçe'ye olumlu ve güzel mesajlar gönderdi.. Eğer bize yazılı bir teklif sunarlar, şartlarda da anlaşırsak, neden olmasın? Satılmayacak oyuncu yok diyen Sayitoğlu'nun bu açıklaması Fenerbahçe kulübünü yeniden harekete geçirdi.

FATİH Tekke'yi transfer etmek isteyen Fenerbahçe'ye müjdeli haber... Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Fenerbahçe'den gayri resmi olarak teklif aldıklarını belirterek, "Eğer bize yazılı bir teklif sunarlar, şartlarda da anlaşırsak, neden olmasın? Satılmayacak oyuncu yok. Eğer istenilen şartlar oluşursa elbette Fatih Tekke'yi de satabiliriz" ifadesini kullandı.
Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir son kez görüşmeler yapmak ve teklifi iletmek üzere Trabzonlu yöneticilerden randevu istedi. Fenerbahçe'nin teklifi 3.5 milyon euro para idi. Bu rakam belki yapılacak son görüşmelerden sonra 4 milyon euroya çıkabilir.

Universal
27.Haziran.2006, 16:29
herhalde fatih'i alıp anelkay'ı gönderecekler

physicist87
28.Haziran.2006, 06:18
Bolton, Alex’e kancayı taktı http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifTatil için gittiği Brezilya'dan henüz dönmeyen Alex'e İngiltere’nin Bolton Wanderers takımının kanca taktığı konuşuluyor Tatil için gittikleri ülkelerinden henüz dönmeyen Alex de Souza ile Luciano’nun akıbetleri hala belirsizliğini korurken, orta saha oyuncusuna İngiltere’nin Bolton Wanderers takımının kanca taktığı konuşuluyor. Fenerbahçe ile sözleşmesi sürmesine karşın teknik direktör Sam Allardyce’in yönetimine başvurarak, ayrılan Okocha’nın yerine Alex’in ne pahasına olursa olsun alınmasını istediği vurgulandı. Bolton Wanderers yönetiminin, teknik adamın raporu doğrultusunda Fenerbahçe Kulübü’ne resmi teklifte bulunmaya hazırlandığı da ifade edildi.

Cyzio
28.Haziran.2006, 11:08
Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında en yüksek şansa sahip olan Zico (Arthur Antonios Coimbra Zico) ile başkan Aziz Yıldırım’ın bizzat görüştüğü ortaya çıktı. Christoph Daum’un görevi bırakmasının ardından teklif götürülen Carlos Alberto Parreira’nın tavsiye ettiği isim olarak gündeme gelen Zico’nun, Almanya’da başkan Yıldırım ile yaptığı baş başa görüşmede prensipte "evet" dediği öğrenildi.

Scolari de gündemde
Japonya Milli Takımı’nı Dünya Kupası’na taşıyan Brezilya’nın efsane oyuncularından birisi olarak bilinen Zico’nun sarı lacivertli takımla sözleşme imzalamasının an meselesi olduğu ileri sürüldü. Fenerbahçe yönetiminin, diğer aday Luiz Felipe Scolari’nin başında bulunduğu Portekiz ile Dünya Kupası’nda çeyrek finale yükselmesi üzerine Zico’ya ağırlık verdiği ve birkaç gün içinde ünlü teknik adamı Türkiye’ye getireceği bildirildi.
Takımda bulunan 3 Brezilyalı oyuncu Alex de Souza, Fabio Luciano ve Marco Aurelio’nun daha verimli olabileceğini dikkate alan Fenerbahçe yönetimi, Daum’dan boşalan görevi Sambacı teknik adama teslim etmeye kararlı.
Başkan Aziz Yıldırım’ın bu konuda yönetici arkadaşlarıyla yaptığı görüşmeler sonrasında karar aşamasına geldiği ve Zico isminin ağırlık kazandığı ifade edildi.

KAYNAK:Hürriyet

m_o_11
28.Haziran.2006, 13:10
SCOLARİ ENGELİ
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Nicolas Anelka, takımdan ayrılabileceği sinyalleri vermesine rağmen, Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörlüğe getirmek istediği Scolari ilginç bir talepte bulundu; "Anelka'yı satmayın!.."
Fenerbahçeli yöneticilerin teknik direktör adayları arasında ilk sırada yer alan Portekiz Milli Takımı'nın Teknik Direktörü L.Felipe Scolari, Sarı-Lacivertli yöneticilerle yaptığı son görüşmede ilginç bir talepte bulundu.
Brezilyalı hoca, Nicolas Anelka'nın takımdan gönderilmemesini özellikle istedi. Fenerbahçeli yöneticiler de Scolari'nin bu şartını kabul etti.
Anelka ise Sarı-Lacivertli takımdan ayrılacağına yönelik haberlere ise dün son noktayı koydu: 'Türkiye'de son derece mutluyum. Hiç kimseyle sorunum yok ama sürekli beni göndermeye çalışıyorlar. Bunu anlamakta zorlanıyorum. Beni Fenerbahçe'ye Başkanımız Aziz Yıldırım getirdi. Ben hiçbir yere gitmek istemiyorum. Beni gönderecekse sadece Başkanımız Yıldırım gönderebilir. Bu sene 100. yıl ve ben bu önemli yılda Fenerbahçe forması giyeceğim için çok mutluyum. Yeni sezon için hazırlıklarımıza başladık. Hepimiz biliyoruz ki 100. yıl Fenerbahçe camiası için çok önemli.''
Öte yandan Scolari'de bir pürüz çıkması halinde Zico yedekte bekletiliyor. Fenerbahçe'nin teklifine 'Evet' diyen Zico, Sarı-Lacivertli yönetimden haber bekliyor.

---------------------------------------

SAMBACILARA KANCA

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcularına gelen transfer teklifleri bir türlü bitmek bilmiyor!.. Tatil için gittiği Brezilya'dan henüz dönmeyen ve bu nedenle ceza verileceği açıklanan Alex'e, İngiltere’nin Bolton Wanderers takımının kanca attığı belirtildi!..

Tatil için gittikleri ülkelerinden dönmeyen Alex de Souza ile Luciano’nun akıbetleri belirsizliğini korurken, orta saha oyuncusuna İngiltere’nin Bolton Wanderers takımının kanca taktığı konuşuluyor. Fenerbahçe ile sözleşmesi sürmesine karşın teknik direktör Sam Allardyce’in yönetimine başvurarak, ayrılan Okocha’nın yerine Alex’in ne pahasına olursa olsun alınmasını istediği vurgulandı. Bolton Wanderers yönetiminin, teknik adamın raporu doğrultusunda Fenerbahçe Kulübü’ne resmi teklifte bulunmaya hazırlandığı da ifade edildi.

Öte yandan Luciano'ya ise komşudan talep var!.. Yunanistan'da sezonu şampiyon olarak tamamlayan Olympiakos, Brezilyalı yıldızın peşine düştü!..
Yunan basını, Kırmızı-Beyazlı takımın teknik patronu Trond Sollied'in, Luciano'yu gelecek sezonun kadrosunda mutlaka görmek istediğini yazdı. Haberlerde, Yunan ekibinin bu transfer için 1 milyon euro ayırdığı da belirtildi. Luciano'nun Fenerbahçe ile bir yıllık daha kiralık sözleşmesi bulunuyor.
Bu arada Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, Daum'dan ek izin aldıkları için henüz Türkiye'ye dönmeyen Alex ve Luciano ile görüştüğünü belirterek bu konuda sıkıntı olmadığını söyledi. Ballı, "Kimse merak etmesin, oyuncularımız izinleri bittiği zaman çalışmalara katılacaklar" açıklamasını yaptı.

SaMaNYoLu
28.Haziran.2006, 13:25
herhalde fatih'i alıp anelkay'ı gönderecekler
trabzonspor fatih tekkeyi fenere vermıyoruz diyor. Bence artık Fatihin fenere gelme şansı hiç yok denecek kadar az. Fenerin en iyi transferi scolari olacak gibime geliyor. Scolarida gelirse Anelkayı satmaz adam takımda 4-5 yıldız görmek ısteyecektir.

ee Scolari gelicekse takımda yıldız görecektir eldeki yıldızları brakın kendide iyi 2 tane yabancı transfer yapıcakdır.

Cyzio
28.Haziran.2006, 13:31
evet bence Fatih konusu kapanmalı adamın türkiyede başka takımda oynamayacağı kesin nie uyduruyosunuz

kara
28.Haziran.2006, 15:48
luis fabiano crespo

alex tuncay apiah selçuk

carlos servet campell önder

rüştü

ben olsam bu transferleri yapıp avrupada iş görürdüm sizce bu kadro avrupada iş görür mü?

Maymuncuk
28.Haziran.2006, 15:54
"Ha" diyince yapılmıyor o kadro ;)

Universal
28.Haziran.2006, 17:07
göür görmesinede önce onları almak lazım :)

paco
28.Haziran.2006, 17:13
zaten bu oyuncularla da iş yapmazsa artık yapacak bişey yok demektir .. :)

physicist87
28.Haziran.2006, 18:41
[quote=kara]luis fabiano crespo

alex tuncay apiah selçuk

rüştü

ben olsam bu transferleri yapıp avrupada iş görürdüm sizce bu kadro avrupada iş görür mü?[/quo

Sadece bu kadro lüleburgazdan öteye gidemez...

m_o_11
28.Haziran.2006, 18:57
cok gusel bi kadro sayılır

fatih anelka
alex
tuncay
appiah aurelio
carlos campbell önder can
volkan

cokkkkkkk daha ii olur
su rüstü den de biartık kurtulalım. ne zaman önemli mac olsa gol yer bu adam .hiç bi zaman işe yaramadı dünya kupasındaki iki mac haric

eGowiCh
28.Haziran.2006, 18:57
Bence bu kadro Avrupa'da başarılı olur :

F.Tekke - Crespo
Tuncay - Alex - Appiah
Aurelio
Carlos - Campbell - Önder - Hamit
Volkan

(F.Tekke veya Hamit alınamazsa, yerine yabancı alınabilir)

Bu kadroyu isterim. Carlos, Campbell ve Crespo gündemde. F.Tekke de. Hamit gelmese de sağ kanata iyi bir yabancı alınabilir. Forvete de L.Fabiano olabilir F.Tekke gelmezse.

TD konusunda da, Fabio Capello iyi olur. Scolari da çok iyi. Brezilya'nın DK'daki oyunu tatmin edici değil, o yüzden Parreira gelmesin.

m_o_11
28.Haziran.2006, 19:00
1. tercih capello
2. tercih scolari

eGowiCh
28.Haziran.2006, 19:13
Ben de Gravesen ve Ze Roberto ile GS'yi yan yana düşünemiyorum :)

m_o_11
28.Haziran.2006, 19:19
gravesen de pürüz yokmuş.

daha teklif götürememişler..

bluepaw
28.Haziran.2006, 21:11
Dünya Kupası'nda oynadığı futbolla büyük beğeni kazanan Fenerbahçe'nin Ganalı yıldızı Stephen Appiah'a Avrupa'dan teklif yağarken, İngilizlerin yoğun talebi dikkat çekiyor.

İngilizlerin önde gelen takımlarından biri olan Arsenal'den sonra şimdi de Portsmouth'un Fenerbahçeli futbolcu için devreye girdiği öğrenildi.
Portsmouth'un tecrübeli teknik direktörü Harry Redknapp aynı Wenger gibi Appiah'ı Juventus'tan ayrılmadan önce de istediğini hatta anlaştıklarını ama bazı sebeplerden dolayı takıma alamadığını belirtti. Gelecek sezon Appiah'ı takımında çok görmek istediği belirten Redknapp'ın Almanya'dayken Appiah ile görüştüğü ama net bir sonuç alamadığı öğrenildi.

http://www.superspor.com/images/1/29/1972_B_appiah005.jpg

tosunpasa
28.Haziran.2006, 21:23
appiah daha 1 veya 2 yıl hiç bir yere gitmez hikaye bunlar

Universal
28.Haziran.2006, 23:21
appiah bu cennet vatanı bırakmaz genelde afrikalılar Türkiye'yi seviyor

physicist87
29.Haziran.2006, 02:11
İlla fatih tekkeye gerek yok ama olursa fena olmaz.Anelkanın yanına anelkayı kaldırabilecek bi topçu almak lazım.Bi de duff ve overmars tarzı orta sahanın soluna bi adam gerek,hızlı ve teknik.Tuncayın burda oynamaması gerekiyo çünkü.Defansın ortasına sol campell alınacakmış o da biraz ağır ama lucianodan iyi!Campelldan iyileri varsa alınabilir yoksa oda idare eder.Teknik adam olarak tekrar söylüyorum TAKIMA RUH VEREBİLECEK biri alınmalı çünkü fenerbahçede henüz takım ruhu oluşmamış.Onu bi halletsek...

paco
29.Haziran.2006, 05:30
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2006/06/29/im/303CCE0F5152F745A49C7D40b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/y/yf/1318.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/y/yf/1318_k_header.gif
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifFabiano iddiası
Fenerbahçe'nin, Sevilla'da oynayan Brezilyalı futbolcu Luis Fabiano ile ilgilendiği öğrenildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi şimdi de Luis Fabiano'nun peşine düştüğü ileri sürüldü... İspanya Ligi ekiplerinden Sevilla'da forma giyen Brezilyalı forvet, geçtiğimiz sezon 23 maçta 8 gol attı. 1980 doğumlu olan Luis Fabiano, 1.83 boyunda. Sarı-lacivertli yönetimin Arjantinli Hernan Crespo'nun transferinde http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)sorun çıkması halinde özellikle hava toplarında etkili olan Fabiano için girişimlere başlayacağı dile getirildi.

kara
29.Haziran.2006, 12:26
arkadaşlar bu kadro lüleburgaza gidemez diyosunuzda fenerbahçenin başkanı abromoviç değil ancak çok büyük yıldızda değil küçük çapta yıldızda değil o şekil transferler yapılır daum ve eski kadro ile lüleburgazı geçtiysek bunla grubu bile geçeriz teknik direktörde scolari gibi iyi olursa yaşadık...

physicist87
29.Haziran.2006, 14:07
arkadaşlar bu kadro lüleburgaza gidemez diyosunuzda fenerbahçenin başkanı abromoviç değil ancak çok büyük yıldızda değil küçük çapta yıldızda değil o şekil transferler yapılır daum ve eski kadro ile lüleburgazı geçtiysek bunla grubu bile geçeriz teknik direktörde scolari gibi iyi olursa yaşadık...

Hangi kadroyla grubu geçeriz sen yaz ben ona göre derim başarılı olur ya da olmayız diye.Bu tabii benim görüşüm olur herkesin görüşüne saygımız var

SaMaNYoLu
29.Haziran.2006, 14:11
fabiano Nobreden iyi bir forvet değildir. Gereksiz transfer olur

eGowiCh
29.Haziran.2006, 15:33
:) Nobre'den kat kat iyi. Hem hava hakimiyeti süper, özellikle de son vuruşları. Birebirde çok etkili. Nobre ise birebirde hiç etkili değil. Copa America'da da oynamıştı Alex'li Adriano'lu kadroda. İyi bir transfer olur.

Jesus_FB
29.Haziran.2006, 15:36
nobre ağır adam geçme özelliği olmayan birisi fabiano ise nobrenin tam tersi

kara
29.Haziran.2006, 16:08
luis fabiano crespo

alex tuncay apiah selçuk

rüştü

bu kadro arkadaş hani sen lüleburgazı geçemez demişsin... :)

m_o_11
29.Haziran.2006, 16:20
ADRİAN MUTU

Futbol Federasyonu'nun eski yöneticisi Selami Özdemir, LİG TV'de katıldığı bir spor programda Fenerbahçe'nin Adrian Mutu'nun işini bitirdiğini iddia etti. Özdemir, Sarı-Lacivertli kulübün Mutu için Juventus'a bonservis ödemeyeceğini de belirtti.
Fenerbahçe'de futbolcu tranferine şimdide Mutu girdi. Juventus kulübünde halen forma giyen Adrian Mutu Fenerbahçe ile ilgili bilgileri Appiah'dan aldığı belirtiliyor. Fenerbahçe kulübü bu konuda sessizliğini korurken önümüzdeki günlerde yabancı transferi netleşecek

FENER'DE SON DURUM

Fatih Tekke için Trabzon’un vereceği karar ne yönde olursa olsun, Fenerbahçe transferin son gününe kadar umutla bekleme kararı aldı. Rüştü'nün Barcelonadan alınacagı ve önümüzdeki hafta imza atacagı belirtiliyor. Hoca konusunda ise gözler pazartesi günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantısına çevrildi.

İnadına beklenecek Fatih Tekke
Fenerbahçe’nin, dış tranferde harekete geçmek için Dünya Kupası’nın sona ermesini beklediği belirtilirken, yurt içinden ısrarla istenen Fatih Tekke konusundaki bekleyiş de devam ediyor. Resmi olarak istenen, ancak Trabzonspor kanadından hala bir haber alamayan Sarı-Lacivertliler’in, milli oyuncu için transferin son gününe kadar bekleyeceği belirtildi.

Barça kararını verdi
Bonservisinin bulunduğu Barcelona Kulübü’nün, ‘Kendine kulüp bul’ talimatından sonra beklemeye koyulan milli kaleciyi Fenerbahçe’den arayan çıkmadı. Yönetim, Rüştü Reçber’in daha önce de olduğu gibi sezonluk kiralamak istiyor. Sonucun, önümüzdeki hafta içinde alınması kesin gibi...

Hoca yok, hareket de
En önemli beklentinin teknik direktör konusunda.Pensip anlaşması yapılan futbolcular hakkında son karar, yeni gelecek hocaya göre verilecek. Pek çok adayla yapılan görüşmeler sonrasında ibre Scolari ve Zico’da gözüküyor.Scolari’nin çocuklarının eğitimi ve eşinin olumsuz tavrı nedeniyle ‘hayır’ diyebileceği konuşulurken, kesin anlaşmaya varılan ve davet beklediği ileri sürülen Zico’ya ise, kariyeri yetersiz olduğu gerekçesiyle taraftarlar pek sıcak bakmıyor.

EreN
29.Haziran.2006, 16:30
fabiano Nobreden iyi bir forvet değildir. Gereksiz transfer olur
E tabi önce Futbolcudan anlamak.Takip etmek gerekir :)

Selman Ozturk
29.Haziran.2006, 19:29
Fabiano sürat ve teknik olarak Nobre'den oldukça iyidir. Ancak pozisyon alma ve bitiricilik dediğimizde biraz durup düşünmek gerek hangisinin iyi olduğu konusunda.

eGowiCh
30.Haziran.2006, 03:23
Bitiricilik konusunda Nobre demeyin :) Schalke maçında bizi çılgına çevirdi bomboş golleri kaçırdı, Fabiano olsa belki de bir üst turdaydık şimdi ;)

m_o_11
30.Haziran.2006, 13:15
Fabiano ile nobra yi hiç kıyaslamaya gerek yok. luis in pozisyona girmesi, pozisyonu hazırlaması ve son vurusları nobre den kat kat iidir. ama nobre nin de mücadeleci yapısı iidir. hangisi daha ii sizce? luis tabiki ama ben onun fenerde nobre kadar basarılı olabilecegini sanmıyorum.

--------------------------------------
F.Bahçe Sol Campbell'i elinden kaçırıyor!

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan İngiliz futbolcu Pompey'le anlaşma aşamasına geldi. İngiltere Premier League ekiplerinden Arsenal forması giyen tecrübeli İngiliz defans oyuncusu Sol Campbell, Portsmouth'a imza atmak üzere.
Portsmouth teknik patronu Harry Redknapp yaptığı açıklamada Campbell'a 3 yıllık sözleşme ve haftalık 50.000 sterlin önerdiklerini, son kararı başarılı defans oyuncusunun vereceğini söyledi.
Daha önce Fenerbahçe 31 yaşındaki oyuncu için transfer girişimlerine bulunmuş ve Sol Campbell'da Fenerbahçe'den teklif aldığını doğrulamıştı.
Geçtiğimiz yıl takımla sorunlar yaşayan ve Kolo Toure ile Philippe Senderos'un ardında kalıp, Fransız teknik adam Arsene Wenger'in gözünden düşen Campbell'in bu sezon Arsenal'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

eGowiCh
30.Haziran.2006, 17:23
Sol Campbell "Fenerliler beni beklesin." demiş sanırım :) Bilmiyorum artık kime gelecek kime gidecek, görücez DK'dan sonra.

kavara
30.Haziran.2006, 23:14
gelmesin fabiano falan ,fred i istiyom ben

physicist87
01.Temmuz.2006, 00:10

alex tuncay apiah selçuk

rüştü

bu kadro arkadaş hani sen lüleburgazı geçemez demişsin... :)[/quot

Ya bu kadro lüleburgazı geçer fakat şampiyonlar ligi için yeterli değil hele sol tarafa bir orta saha oyuncusu almazsak yandık.yeni hoca tuncayı solda oynatmayabilir,hatta yedek bile bırakabilir.Bence gelen hoca ilk önce bu kanadı halletmeli.selçuk ise her geçen gün kendini geliştiriyor ama daha iyi olması gerek takımda oynaması için.şampiyonlar ligi maçlarında selçuk sayesinde bayağ bi gol yedik,faul yapılmayacak yerlerin hepsinde faul yaptı ve eve dönmemizi sağladı.Defansın ortasına da sağlam bi oyuncu gerek,defansın sol kanadına ise carlos gelse süper olur ama gelmesi yeni hocanın carlosla daha önce çalışmış olmasına biraz da bağlı...

Jesus_FB
01.Temmuz.2006, 04:19
Scolari yüzünü Kadıköy'e çevirdi
http://www.stargazete.com/starextra/resimler/spor/fbscolari3.jpgFenerbahçe'nin yeni Teknik Direktörü'nün kim olacağı netleşiyor. Sarı Lacivertliler'in Daum'dan sonraki aday listesinin baş ismi Brezilyalı Felipe Scolari, 2006 Almanya'dan sonra Avrupa'nın en ucundan ayrılıp Kadıköy'e gelmeye hazırlanıyor.
Brezilyalı Teknik Direktör, Portekiz'in 2008'e kadar sözleşme teklifini reddetti. Sarı Lacivertliler'in Başkanı Aziz Yıldırım'ın görevi bıraktıktan sonra ara dönemde bizzat görüştüğü Scolari ile anlaştığı, hatta Brezilyalı'nın Anelka için ''Ben gelene kadar göndermeyin'' dediği ileri sürülmüştü.
İngiltere maçı öncesinde basın toplantısında gelecekle ilgili soruları geçiştiren Scolari, Portekiz Futbol Federasyonu yetkilerinin sözleşme uzatma teklifine ''Teşekkür ederim ama istemiyorum'' cevabını verince yeni adresi de belli oldu. Brezilyalı basın toplantısında ise 31 Temmuz'a kadar sözleşmesi bulunduğunu ve şu an sadece çeyrek final maçını düşündüğünü söyledi.

stargazete

kara
01.Temmuz.2006, 12:08

alex tuncay apiah selçuk

rüştü

bu kadro arkadaş hani sen lüleburgazı geçemez demişsin... :)[/quot

Ya bu kadro lüleburgazı geçer fakat şampiyonlar ligi için yeterli değil hele sol tarafa bir orta saha oyuncusu almazsak yandık.yeni hoca tuncayı solda oynatmayabilir,hatta yedek bile bırakabilir.Bence gelen hoca ilk önce bu kanadı halletmeli.selçuk ise her geçen gün kendini geliştiriyor ama daha iyi olması gerek takımda oynaması için.şampiyonlar ligi maçlarında selçuk sayesinde bayağ bi gol yedik,faul yapılmayacak yerlerin hepsinde faul yaptı ve eve dönmemizi sağladı.Defansın ortasına da sağlam bi oyuncu gerek,defansın sol kanadına ise carlos gelse süper olur ama gelmesi yeni hocanın carlosla daha önce çalışmış olmasına biraz da bağlı...

arkadaş haklsın bir de senin kadroyu görelim(ss) (ss) (ss)

eGowiCh
01.Temmuz.2006, 22:45
Portekiz'in yarı finale kalması, İngiltere'nin de elenmesiyle Sol Campbell gelebilir :) Scolari'nin gelmesi de Portekiz'in önce yarı final, sonra final veya 3. 4. lük maçından sonra belli olacak :)

Sekopej
01.Temmuz.2006, 22:54
eğer pazartesi yönetim yeni hocayı açıklamazsa anlayın ki scolari geliyor. eğer açıklarsalar da hepimizin merakı gitmiş olur ve yeni hocayı öğreniriz....

senderson
01.Temmuz.2006, 23:17
Benimki,

---------------Volkan---------------
Özat-----Servet-----Önder---Serkan
Uğur----------Appiah--------Yozgatlı
--------Alex---------Tümer---------
--------------Tuncay---------------

ForsakeN
01.Temmuz.2006, 23:18
Bence Scolari geliyor.Eğer Zico gelseydi Japonya Dünya Kupası'ndan elenince söylerlerdi.

SaMaNYoLu
02.Temmuz.2006, 01:52
portekız yarıfınalde scoları çok zora girdi bence :S ama inş gelır fenerde ıyı ıs yapar bu adam.

kavara
02.Temmuz.2006, 02:21
bide pareira var bakalım o ne olcak inş. pareira gelmez anlamıyo o adam 1seyden.ya scolari ya zico

physicist87
02.Temmuz.2006, 02:33
İnşalllah scolari gelir,adam çok hırslı,kenar yönetimi çok iyi,sanki maçı kendi yapıyo kenarda.Gelirse fenerbahçeye de ruh gelir...

m_o_11
02.Temmuz.2006, 23:08
CRESPO 15 MİLYON EURO

Fenerbahçe’nin peşinde olduğu Arjantinli golcü Hernan Crespo, kulübü Chelsea tarafından satış listesine konuldu. Üç yıl önce 16.8 milyon Pound'a alınan futbolcu 15 milyon Euro'dan satışa kondu. Crespo Dünya kupasında 4 maçta 3 gol atmıştı.

Üç yıl önce 16.8 milyon Pound karşılığında transfer edilen yıldız oyuncu için Chelsea’nin kapıyı 15 milyon Euro’dan açacağı öğrenildi. İngiliz Daily Mirror gazetesi de Crespo’nun kulübünden ayrılacağını iddia edip Inter, Roma ve Milan’dan teklif aldığını ve Çizme’ye geri döneceğini yazdı. Almanya’da devam eden 2006 Dünya Kupası’nda Arjantin forması giyen Crespo çok başarılı maçlar çıkarmış ve 4 maçta 3 gol atmıştı. Arjantin’in ev sahibine penaltılarla kaybedip kupaya veda etmesi, Crespo’nun daha fazla göz önünde bulunmasını engelledi

gookhan
03.Temmuz.2006, 01:04
bence fener bu parayi wermez..

SaMaNYoLu
03.Temmuz.2006, 01:16
fener o parayı vermez oda o para etmez zaten

tolgman
03.Temmuz.2006, 01:44

Fener'le anlaştım

Tekliflerini kabul ettim ve bekliyorum. F.Bahçe'yi çalıştırmayı çok istiyorum" dedi. 53 yaşındaki Zico, 2002'den beri Japonya'yı çalıştırıyordu. Zico'nun asıl adı ise Arthur ****nes Coimbra.

F.Bahçe'nin görüşüp, prensip anlaşmasına vardığı hocalardan Hector Cuper'in sarı-lacivertlilere, "Fenerbahçe'ye gelirsem Carlos Tevez'i de getiririm" dediği öğrenildi. Ancak Chelsea Başkanı Abramovich, Tevez'i Corinthians'tan Chelsea'ye getirmeyi planlıyor.

ya kardeşim atılırda bu kadaarına da pes doğrusu....ben bi fbli olarak takımın başında açıkçası kulubede sessiz sessiz oturan bi adam değil de heyecanlı sahadakilerle o duyguları yaşayan birini isterim..bu takım zaten ligde başarılı olur mühim olan cl se disiplin karizma ve tecrübe şart..scolari ilk 2si için iyi ama avrupa tecrübesi yoq.yine de en büyük adayım scolari..hayırlısı olsun fener için..

tosunpasa
03.Temmuz.2006, 11:26
Scolariden başka hiç bir teknik direktör Fenerbahçemizi kalkındıramaz çünkü adam maçı yaşıyor ve fenerli futbolcularda olmayan takım ruhuna sahip bi teknik adam yani gelirse fenerbahçe de takım ruhu ile oynayacak tıpkı şimdi portekizin oynadığı gibi

gookhan
03.Temmuz.2006, 13:27
tamam super teknik direktor ama gelmez kı turkiye ye..

atlantis_fb
03.Temmuz.2006, 13:29
Bi arkadaşımdan duymuştum.Ne derece doğru ne derece yanlış onu bilemem.
Ali KOÇ Crespo'yu çok istiyormuş.BU yüzden gelmesi için elinden ne geliyosa yapacakmış.
Hatta transferi TAMAMEN KENDİ BÜTÇESİNDEN KARŞILAYACAKMIŞ.
Yani Kulubün Kasasından tek bir kuruş bile çıkmayacakmış.

mgungor
03.Temmuz.2006, 13:31
Koç Ailesi izin vermez buna..

Sekopej
03.Temmuz.2006, 13:39
Koç Ailesi izin vermez buna..

neden kendi bütçesinden diyor Koç Ailesinin bütçesinden demiyor ki. bu adamın tüm parası ortak mı? elbette kendine ait özel parası vardır. ama artık yönetici istiyor alalım devri bitmesi gerekiyor eğer TD istiyorsa o zaman yönetici tüm şartları zorlar fakat hoca istemiyorsa boşa para harcanmasın....

mgungor
03.Temmuz.2006, 13:47
Sence Koç'un büyükleri parasını bir futbolcuya gerek yokken harcamasına ne der?

Sekopej
03.Temmuz.2006, 13:53
haberin doğruluğundan emin değiliz onun için tartışmayalım ama Ali Koç ta aklı başında Fenerbahçe aşığı bir yönetici. Fenerbahçe için harcayacağı paraya aile büyüklerinin karışacağını sanmıyorum karışmamaları da gerekir zaten....

m_o_11
03.Temmuz.2006, 14:59
Şimdi de Liverpool
Fransa’nın ünlü spor gazetes, L’Equipe Lyon, Liverpool ve W.Bremen’in Anelka’ya talip olduğunu yazdı.

03 Temmuz 2006 11:58
Fransa’nın ünlü spor gazetesi L’Equipe, Fenerbahçe futbol takımının as oyuncusu Anelka’yı, geçen yılın lig şampiyonu Lyon’un transfer etmek istediğini yazdı.

2008 yılına kadar Fenerbahçe’nin malı olan Anelka’nın bonservis ücretinin 10-12 milyon Avro civarında olduğunu kaydeden gazete, Anelka ile Lyon arasında temasın kurulduğunu, ancak transferin şu anda "’fizibilite aşamasında" olduğunu belirtti.

Gazete, Anelka’nın daha önce top koşturduğu İngiliz Liverpool takımıyla, Alman Werder Breme’nin de alıcı listesinde olduğunu yazdı.

eGowiCh
03.Temmuz.2006, 15:34
Bence harcar bütçesinden, çünkü Türkiye'nin en zengini ve kattrilyonluk serveti yanında o para az kalır :)

Nedvedmania
03.Temmuz.2006, 15:36
http://www.fotomac.com.tr/2006/07/03/im/7826165AFD9F4745AACEEAF4b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifNedved bombası

Sarı-lacivertlilerin, İtalya Ligi Seria A'dan düşürülmesine artık kesin gözüyle bakılan Juventus'ta forma giyen ünlü futbolcunun menajeri ile görüştükleri öğrenildi. Pavel Nedved'in F.Bahçe'den gelen cazip teklifi değerlendirmek için süre istediği ifade edildi.

İLK GÖRÜŞME ÇOK OLUMLU GEÇTİ
100. yıla rüya gibi transferlerle girmeyi hedefleyen F.Bahçe'de şimdi de yeni moda Pavel Nedved... F.Bahçe, transferde rotasını İtalya Ligi Seria A'dan düşürülmesine kesin gözüyle bakılan Juventus'a çevirdi. Sarı-lacivertlilerin listesindeki en müthiş isim ise Çek Milli Takımı'nın starı Pavel Nedved. Sarı-lacivertlilerin,
http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
büyük bir gizlilik içinde bu transferi bitirmeye çalıştıkları ve Nedved'in menajeri ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği vurgulandı.

'YILIN FUTBOLCUSU' SEÇİLMİŞTİ
Çek Milli Takımı'nın Dünya Kupası'na veda etmesinin ardından ülkesine dönen Nedved'in, F.Bahçe'den gelen cazip teklife "Hayır" diyemediği ve düşünmek için süre istediği belirtildi. Nedved'i F.Bahçe'ye Appiah'ın önerdiği öğrenildi. 34 yaşındaki Nedved, 2001'de Lazio'dan Juventus'a rekor bir ücrete transfer olmuştu. Çek yıldız, 2003'te 'Avrupa'da Yılın Futbolcusu' seçilmişti. Nedved, futbolculuk kariyerinde bugüne kadar toplam 123 gol kaydetti.

CRESPO, 15 MiLYON EURO
F.Bahçe'nin listesindeki Crespo, Chelsea tarafından satış listesine konuldu. Üç yıl önce 16.8 milyon Pound'a alınan Arjantinli yıldız, 15 milyon euro'ya satışa çıkarıldı. Crespo'ya İnter, Roma ve Milan da talip oldu.

yaa off inanm1yorum yaa ne feneri ne nedvedi olmaz olamaaaz:mad: :mad: :mad:

m_o_11
03.Temmuz.2006, 15:39
ya beyler cok yaslı deil mi bu adam. pek kasmaz kendini türkiye de 2-3 sene önce olsa tamam. şu an kesinlikle karşıyım!! bize kendini ispatlamaya calısan futbolcular lazım

Nedvedmania
03.Temmuz.2006, 15:39
he buarada heber kaynag1 fotomaç :D

eGowiCh
03.Temmuz.2006, 15:40
Ben de karşıyım, süper yetenek ama 34 yaşında. Maksimum 1 yıl oynar. 30 yaşındaki adama tamam da, 34 yaşındaki birinin gelmesini istemem.

Avrupa'nın en iyi futbolcusu seçilmişti 2 yıl önce. Ama yine de gelmesin, çok yaşlı.

m_o_11
03.Temmuz.2006, 15:41
hoh aman ii fotomac haberiymiş. sorun yok devam edelim. crespo haberiyle :)

Jesus_FB
03.Temmuz.2006, 15:43
yalandır bu haberde işte gazeticiler değişik isimler olsun diye sallıyorlar baktılar juve küme düşücek hemen nedvedi yazmışlar ianamıyorum bu habere cihan sende boşuna üzülme bence

vita es morte
03.Temmuz.2006, 15:51
birazdan ibrahimoviç de bizimkilerle görüşür puahahaha

m_o_11
03.Temmuz.2006, 15:55
Fenerbahce sonunda alacagı futbolcunun ve teknik direktörün ismini acıkladı.

Fabio Capello ile anlaşan Aziz Yıldırım Capello ya yıllık 6 Milyon Avro ödeneğini söylerken. Capello nun talebesi olan Trezeguet te Capello nun isteği üzerine sarı lacivert li renklere bürünmek üzere. Capello Persembe günü saat 11.30 suların Atatürk Havaalanında olacak.
Öte yandan Fenerbahce yönetimi Luciano nun satılıp yerine cok önceden prensipte anlaşılan Sol Campbell ın yarın Türkiye ye geleceğinin müjdesini verdi.

-----------------
Alın haber bende bundan sonra gazetecilik yapıcam. kim tutar beni ben daha gusel sallarım. heyyt beee

vita es morte
03.Temmuz.2006, 15:57
F.Bahçe'den Rüştü atağı

Şu ana dek sadece Tümer Metin ve Uğur Boral’ı kadrosuna katarken, Nobre’yi bırakan Fenerbahçe’de sıra Rüştü Reçber’in işini bitirmeye geldi. Bonservisi Barcelona’da olan ve iki sezondur kiralık olarak forma giyen milli file bekçisinin transferinin bu hafta içinde bitirilmesi bekleniyor. Rüştü’nün menaceri Batur Altıparmak, Barcelona’dan, “Gelin, görüşelim” diye çağrı aldıklarını belirterek, “Yarın (bugün) İspanya’ya gidiyorum. Tek düşüncemiz, konuyu bir an önce çözüp, Rüştü’nün bonservisini para vermeden almak” dedi.Bonservisini istiyor
Tecrübeli eldivenin Barca ile bir yıllık sözleşmesinin kaldığını vurgulayan Altıparmak, “Bu yüzden, kiralama olacağını sanmıyorum. Zaten iki sezondur Fenerbahçe, Barcelona’ya herhangi bir kiralama ücreti ödemiyordu. İspanyol ekibi yöneticileri, Rüştü’yü seviyor. Bonservisini verme konusunda sorun çıkaracaklarını sanmıyorum” diye konuştu. Daha önce “100. yıl kadrosunda olmak istiyorum” açıklaması yapan Rüştü, yapılan cazip teklifleri reddetmişti. Milli kalecinin bu hafta imza atması bekleniyor.

Kaynak: SuperSpor

Nedvedmania
03.Temmuz.2006, 15:57
bu doru deil demi

eGowiCh
03.Temmuz.2006, 16:02
Akşamı bekleyin arkadaşlar, az daha sabır. Saat 17.00'de toplantı var, toplantı sonrası basın toplantısı yapılıp her şey açıklığa kavuşturulur.

Eğer bu sefer de ertelenirse, veya derlerse "2 gün sonra açıklayacağız." diye, yuh olsun derim. Fatih Tekke konusuna da açıklık getirilmeli, TS'den cevap bekliyoruz demişti uzun bir süre önce, ama hala ses yok. Hala cevap gelmedi mi TS'den :)

m_o_11
03.Temmuz.2006, 16:05
yaw ben bu tekke olayını bi türlü anlayamadım. özdemir teklif götürdük cvp bekliyoruz diyo ts yöneticileri daha yazılı resmi bi teklif almadık diyo. teklif illa yazılı mı olması lazım sözlesme olduktan sonra!!

kavara
03.Temmuz.2006, 16:13
ben crespoya 5 6 milyon dolardan fazla para vermem f.tkke ondan daha iyi is yapar.. of artık suy transferlerde hocada belli olsun ic kanama gecircem

m_o_11
03.Temmuz.2006, 17:29
10 12 milyon avro eder crespo. cok ii futbolcu h.crespo. hava hakimiyeti var, ayagı cok düzgün, teknik var ve bide akıllı olunca tmmdır. cok işe yarar bu adam

mgungor
03.Temmuz.2006, 17:33
nedved geliyomuş size hayırlı olsun :D

kaynak:malumunuz fotomaç :)

kavara
03.Temmuz.2006, 17:38
dur bakalım juve bi küme düssünde cameronesiyLe vieria yıda alırız:D

atlantis_fb
03.Temmuz.2006, 17:54
nedved yaşlı bence gelse faydalı olmaz.
fatih tekke'nin hiç bi yararı olmaz.çünkü iyi topçu değil.(bu benim fikrimdir saygı gösterin)
Crespo Zaten Konuşmaya bile gerek yok.Alınırsa Fenerbahçemizde forvet sorunu kalmaz.üstelik çok uyumlu bi futbolcu.

eGowiCh
03.Temmuz.2006, 18:49
Crespo konusunda dediklerinize katılıyorum. Çok iyi bir golcü, uyum sorunu yaşamaz. Inter, Milan, Lazio, Chelsea gibi birçok kulübün formasını giydi ve sorun yaşamadı. Umarım gelir.

Burak Duran
03.Temmuz.2006, 19:00
şok şok şok..

Torres Fenerde... İspanya'da futbol yaşamını sürdüren genç forvete Fenerbahçe'nin talip olduğunu yazan İspanyol gazete Marca Fenerbahçenin bu futbolcu için 20milyon avro yu gözden çıkardığı söyleniyor..

kaynak : Ben (hep fotomaç mı sallıcak :D)

eGowiCh
04.Temmuz.2006, 03:34
Nedved, Fener'e gelmek istiyor

Türkiye, Fenerbahçe'nin Nedved'in peşinde olduğunu Fotomaç'tan öğrendi. Haberimiz gündeme bomba gibi düşerken, dün de Pavel Nedved'in menajeri Zdenek Nehoda'dan bu konuda çok çarpıcı bilgiler aldık.
Juventuslu yıldızın menajeri, "Nedved, Juventus'tan ayrılmak istiyor. Appiah, bu oyuncuya Fenerbahçe ile ilgili çok güzel şeyler anlatmış. Eğer istediği şartlar sağlanırsa, Nedved Fenerbahçe'ye gelir" dedi.
___

Ya Scolari ya Zico

Nihat Özdemir, "Toplantıda birkaç hoca ön plana çıktı. En geç iki gün içinde kararımızı vereceğiz" dedi. Zico hazır, Scolari için yarınki karşılaşma bekleniyor.

Merakla beklenen F.Bahçe yönetim toplantısından yine beklenen açıklama çıkmadı. Toplantıdan sonra konuşan Nihat Özdemir, "En geç 2 gün içinde yeni hocamızı açıklayacağız" ifadesini kullandı. Yönetim toplantısında birkaç hocanın ön plana çıktığını belirten Özdemir isim vermekten kaçınırken, "İsim verirsem bu F.Bahçe'ye zarar
verir" dedi.

Herkes merakta
Özdemir'in konuşmaları, "Zico kabul görmedi. Yoksa Brezilyalı hoca gelmeye hazır. Büyük ihtimalle Portekiz'in yarın Fransa ile oynayacağı Dünya Kupası yarı final maçı bekleniyor" diye yorumlandı. Özdemir, hocanın belli olmasından sonra transfer için düğmeye basılacağını belirterek, "Herkes merak ediyor. Birkaç gün daha bekleyip göreceğiz" diye konuştu.
__

Liverpool ve Lyon istiyor

Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe, Anelka'nın Lyon ve Liverpool'un listesinde olduğunu yazdı. Gazete 2008'e kadar F.Bahçe ile anlaşması bulunan Fransız oyuncunun 10-12 milyon euro bonservis bedeliyle alınabileceğini, Lyon Kulübü'nden bir yetkilinin Anelka ile temas kurduğunu da iddia etti. Gazeteyegöre Anelka pazarlık yapıyor. L'Equipe, Anelka'yı eski takımı Liverpool dışında, Alman ekibi Werder Bremen'in de istediğini belirtti.
__

Capello gitti

Real Madrid'te Ramon Calderon'un başkan olması, F.Bahçe'nin Capello hayalini bitirdi. Calderon, "Seçilirsem Capello'yu getireceğim" demişti. Zaten F.Bahçe'ye sıcak bakmayan ve inanılmaz isteklerde bulunan İtalyan hoca defteri böylece kapandı.

m_o_11
04.Temmuz.2006, 13:34
ANELKA'DA KRİTİK SAATLER

Sakatlığını ileri sürerek Fransa'ya giden Anelka, bu sefer gerçekten gidici gibi. Fransız yıldız için istenen 15 milyon euro'yu Lyon ve Liverpool kulübü ödemeyi kabul etti. Satılması an meselesi. Fransız yıldız artık yok!..

Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe, sarı-lacivertli yıldızı geçen yılın lig şampiyonu Lyon'un transfer etmek istediğini yazdı. Gazete ayrıca , Anelka’nın daha önce top koşturduğu İngiliz Liverpool takımıyla, Alman Werder Bremen’in de alıcı listesinde olduğunu yazmıştı. Akşam saatlerinde kulübe gelen faks sonucu Anelka için istenen 15 milyon euro'yu Lyon ve Liverpool'un kabul etmesi üzerine iki kulüp menejeri İstanbul'a çagrıldı. Fransız futbolcu Fenerbahçe’ye dönmek istemediğini ve mutlaka satılması gerektiğini yönetime bildirdi. Fransız futbolcu Anelka, ‘takım içinde arkadaşlarımla sorunlarım var. Bu yüzden verimli olamam’ demişti. Anelka bir iki gün içinde satılacak..

Universal
04.Temmuz.2006, 14:10
nedved gelirse güzel olur ama anelkayı satmalıyız iyi para kazanabilir Fenerbahçe

kavara
04.Temmuz.2006, 15:24
görmeyeli taze taze haberler cıkmıs.. :D

Burak Duran
04.Temmuz.2006, 15:25
vay vay vay süper ama bi problem var nedved monaco ile anlaştığını açıkladı

Laz_Asker_61
04.Temmuz.2006, 15:39
benim bildiğim kadarı ile 1 tane nedved vardı ne olacak şimdi

mgungor
04.Temmuz.2006, 15:46
FENERBAHÇE'Yİ 'SOL'LADI!..

F.Bahçe'nin transfer listesinde bulunan Arsenalli Sol Campbell, Portsmouth ile anlaştı.

Teknik direktör Arsene Wenger tarafından gözden çıkarılan Campbell’in 3 yıllık sözleşme imzalayacağı haftalık 50 bin sterlin ücret alacağı bildirildi.

Öte yandan İngiltere Milli Takımı ile Dünya Kupası’na giden Campbell’in maçlar devam ederken Portsmouth ile görüşmesi eleştirildi.

Omerdinho
04.Temmuz.2006, 15:55
bence daha iyi oldu onun yerine daha genc bir defans alinabilir.

Omerdinho
04.Temmuz.2006, 16:01
vay vay vay süper ama bi problem var nedved monaco ile anlaştığını açıkladı
anlasti fakat ortada resmi bir sözlesme yok ne olacagi belli olmaz bakarsin fenere gelir?

Burak Duran
04.Temmuz.2006, 16:05
adam kulüple anlaşmış ön protokol imzalanmış sadece juvenin düşmesine bakıyor iş

Universal
04.Temmuz.2006, 16:11
iptal eder resmi imza tılmamış ama nedved fazla bir şey yapamaz fenerde çünkü ortasahada oynayan oyuncu çok alex tümer aurelio tuncay appiah bunların hangisini çıkaracaklar

Burak Duran
04.Temmuz.2006, 16:15
nedvedle sen tümeri aurelioyu veya tuncayı kıyaslayamazsın bence bu bir. ikincisi herkes öyle dönek olmayabilir

Laz_Asker_61
04.Temmuz.2006, 16:20
nedvedin ölüsü türkiye de tümerden tuncaydan daha çok iş yapar

SaMaNYoLu
04.Temmuz.2006, 16:44
hayırlı oLsun fenerbahçe alamadı yazık oLdu.

Ghonedre
04.Temmuz.2006, 17:35
İddia ediyorum senin nedvedin ölüsünden daha kötü dediğin oyuncular tuncay , appiah , şu an nedved den daha iyi oyuncular

Burak Duran
04.Temmuz.2006, 17:37
appiah için bişey diyememde tuncay konusunda yanılıyorsun

Nedvedmania
04.Temmuz.2006, 17:37
vay vay vay süper ama bi problem var nedved monaco ile anlaştığını açıkladıewet bende öyle biliyodum

keske fenere gelse ya ne güzel onu görürüm canli canli:rolleyes:

eGowiCh
04.Temmuz.2006, 17:42
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/zico.gif

Turksportal farkıyla bu haberi ilk kez bizden duyun...

FBTV'de altyazı olarak geçti. Şu an hiçbir internet sitesinde bu haber yok.

Zico resmen Fenerbahçe'de... Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü ile yarın 14.30'da 2 yıllık sözleşme imzalanacak ve yarın takımı çalıştırmaya başlayacak.

r_a_z_o_r
04.Temmuz.2006, 17:43
Hayırlısı Olsun.

mgungor
04.Temmuz.2006, 17:43
hayırlı olsun fenere..

Laz_Asker_61
04.Temmuz.2006, 17:44
İddia ediyorum senin nedvedin ölüsünden daha kötü dediğin oyuncular tuncay , appiah , şu an nedved den daha iyi oyuncular
dikkat edersen yazdığım oyuncular arasında appiah yok onun yeri ve görevi farklı nedvedin mevkiisinde oyunculardan bahsediyorum ben burada

Burak Duran
04.Temmuz.2006, 17:46
hmmmmmmmm bakalım ayrıntılara

eGowiCh
04.Temmuz.2006, 17:47
Şu an Fenerbahçe Resmi Web Sitesi dahil hiçbir sitede yok bu haber.

FBTV'de altyazı geçti. İlk Turksportal üyeleri duydu bu haberi, bir de FBTV izleyenleri :) Fenerbahçe Resmi Web Sitesi'nden açıklama gelir birazdan...

r_a_z_o_r
04.Temmuz.2006, 17:48
Bu arada aurelio mehmet olmuş.

FeYYaz1989
04.Temmuz.2006, 17:49
Bence doğruysa Fenerbahçe için pek iyi olmadı ama göreceğiz tabi.

jarosik_61
04.Temmuz.2006, 17:49
süperspor da var ayrıntıları

mgungor
04.Temmuz.2006, 17:50
Fenerbahçe'nin teknik direktörü belli oldu, Zico yarın İstanbul'da

Fenerbahçe'de haftalardır süren teknik direktör arayışı sona erdi, Zico yarın İstanbul'a geliyor.
Japonya Milli Takımı'yla Dünya Kupası'na katılan Brezilyalı teknik adam, yarın saat 14:30'da İstanbul'da olacak.

Burak Duran
04.Temmuz.2006, 17:51
Yeni Teknik Direktörümüz Zico
Ve merakla beklediğimiz Teknik Direktörümüz belli oldu. Yeni Teknik Direktörümüz bu sene Dünya Kupasında Japonya'yı çalıştıran Brezilyalı Zico oldu. Zico Fenerbahçemizle 2 yıllık sözleşme imzaladı. Mart 1953 doğumlu olan ve gerçek ismi Arthur ****nes Coimbra olan Zico Brezilya'nın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularındandı. Futbolculuk kariyerinde ülkesi adına 72 maçta 52 gol atan ve 1978, 1982, 1986 Dünya kupalarında forma giyen Zico 1982 Dünya Kupasında ülkesinin en çok gol atan oyuncusu oldu. Brezilya'da 1 yıla yakın spor bakanlığı da yapan Zico, 1998 Dünya Kupasında Brezilya Milli takımının teknik koordinatörlüğünü yaptı. 2006 Dünya Kupasında Japonya milli takımını çalıştıran hoca, Futbolculuk kariyerindeki başarıyı yakalayamadan takımı ilk turda kupadan elendi.

100. yılımzda teknik direktörlüğümüzü yapacak olan Zico yarın 14:30 da İstanbulda olacak.
kaynak: (http://www.****.com) fener taraftar sitesi

tosunpasa
04.Temmuz.2006, 17:52
şu anda ****.com fenerbahçe taraftar sitesinde resmen zico nun durumu duyuruldu. umarım zico fenerbahçeyi yüksek yerlere getirbilir

eGowiCh
04.Temmuz.2006, 17:52
Fenerbahçe için iyi olmadı kanısındayım. 100. yılın ağırlığını taşıyamaz. Fabio Capello, Scolari gibi hocalardan biri gelse daha iyi olurdu. Kariyeri olmayan bu hocayı getiren yönetime yazıklar olsun!

yalinzeytinoglu
04.Temmuz.2006, 17:53
Az önce ccn türkte son dakika olarak verilen haberde ziconun fenerbahçeni yeni çalıştırıcısı olduğu açıklandı.
Brazilyalıların beyaz pele dedği zico teknik direktörlük kariyeri boyunca sürekli eleştirilmiş tir ve göze çarpan büyük bi başarısı yoktur.Hatta japon milli takımında gönderilmesi japonyada yürüyüşler yapılmıştır(bundan pek emin,ingiliz haber sitesinde okumuştum dünya kupasından önce).

Burak Duran
04.Temmuz.2006, 17:53
bence çok yanlış bir seçim ama tabi direk yargısız infaz yapmamak lazım bekleyip görücez

eGowiCh
04.Temmuz.2006, 17:57
Zico'nun futbolculuk kariyeri oldukça iyi, fakat teknik direktörlük kariyeri iyi değil.

Maradona'nın geçen gün FB'ye geleceği söyleniyordu. Zico ve Maradona'nın hiçbir farkı yok. İkisinin de futbolculuğu iyi, ama teknik direktörlükleri değil...

O kadar yabancı teknik direktör varken (Santini, Cuper, Scolari, Parreira, Luxemburgo) neden Zico getirildi hala anlamış değilim.

mgungor
04.Temmuz.2006, 17:59
Zico Kimdir?

Brezilya Milli Takımı formasıyla 67 gole imza atarak Pele'den sonra adı en fazla hatırlanan efsanevi futbolculardan birisi olarak gösterilen Zico, 15 yıl Japonya'da bulunmuş ve Japon futbolunun gelişimine önemli katkılar sağlamıştı. 2002 yılında Fransız Philippe Troussier'den görevi devralan Zico, Japonya Milli Takımı ile Almanya'da H Grubu'nda mücadele etti ve sadece 1 puan toplayabildi.

Laz_Asker_61
04.Temmuz.2006, 18:00
hayırlısı olsun banada mesaj ile isim farklıydı buradan öğrendim tam olarak kim olduğunu

Koray Düşova
04.Temmuz.2006, 18:00
Avrupa'da başarılı olmak için Cuper gerekliydi,bence Cuper olmalıydı...

nakata fenere gelirse şaşmayın

Nakata Retired...

eGowiCh
04.Temmuz.2006, 18:07
Japon gelmez bence, Brezilyalı gelir. Parreira kefil olmuş Zico'ya. Parreira'nın kefil olması umut verici, umarım başarılı olur. Zico'nun oyun stilini bilen var mı? Nasıl bir taktik anlayışı olduğunu? Hücum mu defansif mi?

Teknik direktör de geldiğine göre, artık transferler başlar. Umarım iyi Brezilyalılar getirilir, ama Nobre gibi değil, gerçekten potansiyeli yüksek genç yıldızlar (Sergio Agüero, Tevez, Mascherano gibi).

r_a_z_o_r
04.Temmuz.2006, 18:08
Maxwell kesin gelir.

eGowiCh
04.Temmuz.2006, 18:12
Maxvell çok iyi bir sol kanat. Gelirse faydalı olur. Bakalım, transferler başlayacaktır artık. Yarın gelip takımı değerlendirsin, ona göre başlar transferler.

r_a_z_o_r
04.Temmuz.2006, 18:14
Ben şahsen isterim gelmesini zaten maxwell zico'yu çok sever.

Le55
04.Temmuz.2006, 18:22
Iyi oldu Fblilere düne kadar yok Scolari yok Parreira gelecek diyorlardi.
Darisi Transferlerine...

Universal
04.Temmuz.2006, 18:23
az önce altyazı olarak gördüm birisi eklemiştir dedim buryada yorumlarımı yapayım geçmişi olmayan bir hoca ama başarıya aç olduğu kesin belki bu ateşi ve bulunmaz bir fırsatı eline geçirdiği için fenerbahce'ye doğru yere taşıyacağından eminim

eGowiCh
04.Temmuz.2006, 18:25
Brezilya’nın efsane futbolcusu “Beyaz Pele” Arthur Antonios Coimbra Zico ile kulübümüz arasında anlaşma sağlandı. Profesyonel Futbol takımımızın yeni teknik direktörü Zico ile külübümüz arasında 2 yıllık sözleşme imzalandığı ve yeni hocamızın yarın saat 14.30’da Türkiye’de olacağı açıklandı. Moraci Santanna ve Edu’nun teknik kadroda yer alacağı, yeni teknik direktörümüzün yarın İstanbul’da imza töreninden sonra oyuncularla tanışmak üzere Samandıra Kamp tesislerine gideceği ve cuma günü Dereağzı tesislerinde İnegölspor ile oynanacak olan hazırlık maçını izleyeceği bildiriliyor.
Arthur ****nes Coimbra yani Zico 3 Mart 1953’de doğdu. Brezilya’nın yetiştirdiği en iyi futbolculardan biri olarak bilinen Zico 80’lerde dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olarak ön plana çıktı. Japonya Milli Takımı’ndaki görevinden kısa süre önce ayrılan Zico bir süredir Daum’dan boşalan koltuğu doldurmak için arayışlarda bulunan Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü oldu.
Pele tarafından Mart 2004’de Dünya’nın Yaşayan En İyi 125 Futbolcusu listesinde alınan Zico 1978, 1982 ve 1986 Dünya Kupası finallerinde Brezilya Milli Takımı’nın formasını taşıdı. 88 kez Brezilya formasi giyen Zico 66 gol kaydetti ve Dünya’nın en iyi futbolcularından biri olarak gösterilmesine rağmen kazanamadığı Dünya Kupası O’nun en büyük eksiği oldu.
Kaydettiği güzel gollerle de bilien Zico özellikle en iyi Brezilya Milli Takımı denen 1982 kadrosunda ülkesi adına Dünya Kupası finallerinde en çok golü kaydeden isim oldu.
JAPONYA’DA HEYKELİ DİKİLDİ
Zico oyuncu olarak dünya futbol sahnesinde önemli başarılar kazandıktan sonra Japonya’yı 3. kez Dünya Kupası finallerine götürerek çalıştırıcı olarak da kendini ispatladı. Daha önce 3 Dünya Kupası gören ve 88 kez milli olup 66 gol kaydeden oyuncu, Güney Amerika’da yılın futbolcusu ödülünü 3 kez kazanırken, 3 ayrı kıtada top oynadı.
Bu kıtalardan 3.’sü Asya oldu ve Zico futbol kariyerine Japonya’da son verdi. Kariyerine futbolcu olarak Japonya’da son veren Zico teknik direktör olarak Kashima Antlers ve daha sonra Japonya Milli takımında başarılarla dolu bir kariyer yaptı.
Zico 1953’te Rio de Janeiro’da doğdu. Yetenekli futbolcu genç yaşta Flamengo’nun dikkatini çekti ve 1973’te bu kulübe transfer oldu. Çok yakın zaman içinde "Galinho de Quintinho" takma adını kullanmaya başladı.
Zico Uruguay’a karşı 1976’da ilk milli golü kaydetti ve 12 ay içinde ilk kez Güney Amerika’da "Yılın Futbolcusu" seçildi. 1978’de ilk kez Dünya Kupası heyecanını yaşarken takımının tüm maçlarında oynadı ve Peru karşısında alınan 3-0’lık galibiyette golünü atarak pay sahibi oldu.
1981’de Flamengo’ya CONMEBOL Copa Libertadores ve Toyota Kupası’nı kazanmasında yardım ettikten sonra, 82 Dünya Kupası’nda 4 kez fileleri havalandırdı. Bu çabaları onun Güney Amerika’nın en önemli futbolcularından biri olmasını sağladı.
1983’te Zico 3 kez lig şampiyonluğu yaşadığı Flamengo’dan ayrıldı ve İtalya’da Udinese’nin yolunu tuttu. Fakat bundan 2 yıl sonra tekrar ülkesine döndü ve ertesi sene çeyrek finalde Fransa’ya kaybedilen Meksika 86’da son kez ülkesinin formasını giydi.
Zico 1991’de çok kısa bir süre Brezilya spor sekreterliği yaptıktan sonra eski Japon Futbol Ligi’nin son senesinde Sumitomo Metal Endüstrisi takımının başına geçti. J-ligi nin başlamasıyla birlikte Kashima Antlers takımının yolunu tuttu. Futbolu bırakmasının ardından 1995’de aynı klüpte teknik direktörlük yaptı ve bu dönemde elde edilen başarılar ile klübün stadının dışında bulunan meydana O’nu onurlandırmak amacıyla heykeli dikildi.
Zico 2002 yılında Philip Troussier’nin yerine Japonya Milli Takımı’nın başına geçti ve takım 2004’te Çin’i 3-1 mağlup ederek Asya Kupası’nda zafere ulaştı.
Doğum Tarihi: 3 Mart 1953
Doğduğu Kent: Quintino Bocaiúva, Rio de Janeiro
Oynadığı Kulüpler
Flamengo (1967-1983 e 1985-1989)
Udinese-ITA (1983-1985)
Sumitomo Metals/Kashima Antlers-JAP (1991-1994)
Diğer Aktiviteleri
Brezilya Uluslararası Spor Sekreteri (1990)
Kashima Antlers Teknik Menajer ve Koordinatör (1995,1996 - 2002)
Brezilya Ulusal Takımı Koordinatörü (1998)
Brezilya 2006 Organizasyon Komitesi Başkanı (2000)
CFZ’s Founder and President (1995)
Temmuz 2002 – 2006 Japonya Milli Takımı Antrenörü
Takım Oyun Gol
Pre-Olympic Milli Takım 8 1
Brezilya Milli Takım 88 66
Flamengo: Genç Takım 53 44
Flamengo: 18 yaş altı 63 37
Flamengo: A Takım 731 508
Udinese 79 56
Sumitomo 31 27

mgungor
04.Temmuz.2006, 18:33
FB'li arkadaşlarımı düşünerekten bir userbar yaptım inşallah beğenirsiniz.Daha amatörüz :p

http://i48.photobucket.com/albums/f208/mustafagungor/Spor/zico.gif

Jesus_FB
04.Temmuz.2006, 18:39
ağlamak istiyorum yaa inanmıyorum korktuğum şey başımıza geldi 100. yılda bu adam mı bizi başarıya götürecek hiç umudum yok

emirduman
04.Temmuz.2006, 18:43
FB bu mali güçle çok daha iyi, kendini kanıtlamış bir teknik adamı getirebilirdi diye düşünüyorum başa...

Zico'nun ne yapacağı belli olmaz, başarılı olma ihtimali de var olmama da, birbirlerine baya yakın bu ihtimaller bu yüzden iyi değil, başarılı olma ihtimali daha yüksek bir hoca getirilebilirdi..

FB için hayırlısı olur umarım...

emirduman
04.Temmuz.2006, 18:49
Tuncay'la, Appiah'la Nedved'i karşılaştırmak bile yanlış bence, Nedved çok çok daha iyi ve kollektif bir oyuncu...

Tuncay'da Appiah'da iyi oyuncular ama Nedved'le aralarında baya bir fark var kanımca...

eGowiCh
04.Temmuz.2006, 18:51
Zico yerine Capello, Scolari gibi bir teknik adam gelse içimiz rahat edecekti. Diyecektik, tamam bu sene başarılı oluruz diyecektik ve gözümüz arkada kalmayacaktı. Şimdi Zico'nun gelmesi ile her hafta maçlarda diyeceğiz : "Umarım kazanırız." Hep bir tereddüt olacak biz Fenerbahçelilerde... Umarım hayırlısı olur.

bortecine
04.Temmuz.2006, 18:51
Ya ben bu adamı iyi tanırım diyen var mı ne yapcak yaaa ???
Allah Allah biz de diyoduk şöyle havalı biri gelir ...
Tam oynarken gördüm baktım adamın özelliklere bir baktım da " coaching " berbat "mental " süper . Yani yine boşuna heveslendik . Her zaman ki gibi adam gibi bi teknik direktör göremicez mi biz yaaaaaa !!!

ForsakeN
04.Temmuz.2006, 18:54
öff .Bu da başımıza bela olcak Daum gibi.Benim şimdiden umudum kalmadı.

Eray Dengiz
04.Temmuz.2006, 18:55
Hayırlısı olsun. Ben Fenerbahçe'den daha iyi bir hoca bekliyordum fakat..

mgungor
04.Temmuz.2006, 18:56
Can Bartunun Zico hakıkındaki Hürriyet Gazetesindeki yazısı..

En iyisi Beyaz Pele

Can BARTU

Futbolculuk döneminde "beyaz pele" lakabını alan Brezilyalı hoca Zico, Fenerbahçe’ye faydalı olur. Futbolcular ile diyaloğu çok iyi. Japonya’da çalışması kötü hoca olduğu anlamına gelmemeli.

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü kim olmalı?

FENERBAHÇE’de yeni teknik direktörün kim olduğuna yönetim kurulu karar verecek. Muhakkak birileriyle temas halindeler. İtalyanlar bana göre gelmez. Çünkü çok büyük para kazanıyorlar. Capello’yu Real Madrid de istiyor.

Bence adaylar arasında en mantıklısı Brezilyalı Zico. Burada sorun şu. Futbolcu veya antrenör alırken, Dünya Kupası veya Avrupa Futbol Şampiyonası döneminde alamazsın. Daha evvel bunu ayarlamak lazım. Eski yönetici Hakan Bilal Kutlualp "çift zamanda transfer yapılmaz" demiş. Doğru söylemiş.

Elindeki futbolculara göre en iyisi Zico. Seyirci futbolcuların serbest oynamasını istiyor. "Beyaz Pele" denilen Zico, bazı futbolculara! topu nasıl oynayacağını da öğretir. Japonya’da çalışması kötü hoca olmasından değil. Futbolculuk kariyeri ve vereceği şeyler önemli. Seyirci nereden tanıyor, neden istemiyor anlamıyorum. Bir kere antrenör yanında ekibiyle gelecek. Antrenör futbolcunun sırdaşı, babası olmalı. Futbolcu onu sevmeli. Takımı iyi tanımalı. Sahadaki oyuncuları seçmesini bilmeli. Karşı takımı tanıyacak. Futbolcusunun kabiliyetini bilerek, değişikliği iyi yapacak.

Kenarda sevinmeli, paylaşmalı. Fransa ve Brezilya’nın hocası sevimli ve heyecanlı değil. Portekiz ve Almanya’nın hocalarını hem taraftar, hem futbolcular seviyor. İngiltere’nin İsveçli hocası futbolcusu sahada kendini parçalarken, ikide bir elinde pet şişe ile su içiyor. Ne zaman ekrana gelse, elinde su içen bir adam görüyorsun. Saha ile iletişimi yok, oyuna katkısı hiç yok.

Fransa, Brezilya’ya karşı iyi oynadı. Bunu antrenör sağlamadı, futbolcular gerçekleştirdi. Domenech’in Fransa’ya önemli katkısı yok. Zidane ve arkadaşları, hırsları ve tecrübeleriyle yoluna devam etti.

Ben Zico’nun olmasını isterim. Başkanın danışmanları ayrı telden çalıyor. Menajerler ayrı telden çalıyorlar. Fenerbahçe’nin kadro yapısına en uygun isim Zico. Zaman ne gösterir bilemem.

r_a_z_o_r
04.Temmuz.2006, 19:00
Fener her zaman saha'da konuşur sıkmayın canınızı ziko'mu top oynayacak.
hep destek tam destek.

Jesus_FB
04.Temmuz.2006, 19:01
konu ile ilgisi olmayan tüm mesajlar silinmiştir lütfen biraz daha dikkatli davranalım

eGowiCh
04.Temmuz.2006, 19:03
Fener her zaman saha'da konuşur sıkmayın canınızı ziko'mu top oynayacak.
hep destek tam destek.

Katılmıyorum. Ranieri Chelsea'yi çalıştırırken muhteşem kadrosu vardı, başkan da Abramovich'ti. Ama ne ligde şampiyon oldular, ne Avrupa'da. Ne zaman Mourinho geldi, Chelsea işte o zaman dünya kulübü oldu ve ligde fırtına gibi esmeye başladı.

Bu örnek gösteriyor ki, HERŞEY teknik direktör... Ölü futbolcuları bile diriltir antrenör. Bence bu kadro olsa, ama Scolari veya Capello gelse, ben buna razıydım.

bortecine
04.Temmuz.2006, 19:04
Iyi oldu Fblilere düne kadar yok Scolari yok Parreira gelecek diyorlardi.
Darisi Transferlerine...
Kına yakın ...

perpetua
04.Temmuz.2006, 19:07
Japonya ile elendikten sonra Zico, futbolcularini elestirdi ve Japon futbolcusunun teknigi standartlara yakin olsa da fiziklerinin yetersiz oldugu icin tekniklerini yeterince kullanamadiklarini soyledi.

Hiddink, Guney Kore ve Avusturalya ile son 2 dunya kupasina katilmadan once 3 hafta sure ile gunde 2 antrenmanli yogun fizik-kondisyon yaptirmisti futbolcularina. Bu iki takimin da teknikleri cok iyi olmasa da, direncli ve cesur futbol oynayabildiklerini gozlemledik.

Bu durumda insan sormaz mi Zico'ya 15 senedir Japonya'da calisiyorsun, haberin yok mu Japon oyuncularin fiziklerinin yetersiz olduguna? Neden bunu duzeltmek icin calisma yapmazsin? Zaten Zico'nun Japonya'da gorevden alinmasinin nedeni de budur. Turnuva oncesi yari final hedefleyip, gurubunda sonuncu olmak hic bir federasyonun hazmedebilecegi bir durum degildir.

Ne diyelim, hayirlisi..

r_a_z_o_r
04.Temmuz.2006, 19:08
Katılmıyorum. Ranieri Chelsea'yi çalıştırırken muhteşem kadrosu vardı, başkan da Abramovich'ti. Ama ne ligde şampiyon oldular, ne Avrupa'da. Ne zaman Mourinho geldi, Chelsea işte o zaman dünya kulübü oldu ve ligde fırtına gibi esmeye başladı.

Bu örnek gösteriyor ki, HERŞEY teknik direktör... Ölü futbolcuları bile diriltir antrenör. Bence bu kadro olsa, ama Scolari veya Capello gelse, ben buna razıydım.
Düşüncene saygı duyuyorum bende isterdim capello gelsin ama olmayınca olmuyor bu eksikliği bence futbolcular kendi içinde hırslanarak bitirmeleri gerekir.

Eray Dengiz
04.Temmuz.2006, 19:11
Japonya ile elendikten sonra Zico, futbolcularini elestirdi ve Japon futbolcusunun teknigi standartlara yakin olsa da fiziklerinin yetersiz oldugu icin tekniklerini yeterince kullanamadiklarini soyledi.

Hiddink, Guney Kore ve Avusturalya ile son 2 dunya kupasina katilmadan once 3 hafta sure ile gunde 2 antrenmanli yogun fizik-kondisyon yaptirmisti futbolcularina. Bu iki takimin da teknikleri cok iyi olmasa da, direncli ve cesur futbol oynayabildiklerini gozlemledik.

Bu durumda insan sormaz mi Zico'ya 15 senedir Japonya'da calisiyorsun, haberin yok mu Japon oyuncularin fiziklerinin yetersiz olduguna? Neden bunu duzeltmek icin calisma yapmazsin? Zaten Zico'nun Japonya'da gorevden alinmasinin nedeni de budur. Turnuva oncesi yari final hedefleyip, gurubunda sonuncu olmak hic bir federasyonun hazmedebilecegi bir durum degildir.

Ne diyelim, hayirlisi..

Peki bu dediklerini herkes biliyor ama neden Fenerbahçe kulübü bilmiyor anlamış değilim. Fenerbahçe madem 100.yılında şampiyon olmak istiyor, madem avrupa kupalarında başarı istiyor, bunları yerine getirmesi lazım. Zico anlattığına göre başarısız bir hoca peki Fenerbahçe niye böyle bir hocayı aldı?

mgungor
04.Temmuz.2006, 19:11
ALEX İLE LUCİANO'NUN KONTROLLERİNDE İLK SİNYAL VERİLMİŞTİ

Türkiye'ye gelen futbolcular Alex ve Luciano'nun sağlık kontrolleri sırasında her iki oyuncuya da eşlik eden kulüp doktoru Ethem Kavukçu Alex Teknik direktörümüz kim olacak sorusunu sorunca, Kavukçu'dan, "Perreira out. Scolari, Zico belki" yanıtını almıştı.

mgungor
04.Temmuz.2006, 19:13
Rüştü 1 yıl daha F.Bahçe'de

Hürriyet İnternet

Bonservisi İspanyol ekibi Barcelona'da olan milli kaleci Rüştü Reçber bir yıl daha Fenerbahçe'de oynayacak.

Omerdinho
04.Temmuz.2006, 19:14
Yazik oldu ya 100.yilda bu adami beklemezdim!!
bence en fazla 3 ay durabilir ...

Burak Duran
04.Temmuz.2006, 19:21
valla eğer 3 ayda teknik direktör değişikliği olursa o zaman vay haline fenerin

perpetua
04.Temmuz.2006, 19:24
Peki bu dediklerini herkes biliyor ama neden Fenerbahçe kulübü bilmiyor anlamış değilim. Fenerbahçe madem 100.yılında şampiyon olmak istiyor, madem avrupa kupalarında başarı istiyor, bunları yerine getirmesi lazım. Zico anlattığına göre başarısız bir hoca peki Fenerbahçe niye böyle bir hocayı aldı?
Bu konuda bir fikir yurutmesi yapayim.

Ilk olarak takimdaki Brezilya'li oyuncularin memnun olmalari ve ust seviyede performans gosterebilmeleri icin bence vatandaslari olan bir teknik direktor istendi.

Scolari su anda cok flas bir isim ve iki haftadan once takimin basina gelemeyecegi de goz onunde tutulursa (tabii turnuva sonunda tatil yapacaktir). Sezon basi hazirliklarin buyuk bir kismini kaciracak bir hocayi beklemek istemedi Fenerbahce. Beklese bile Fenerbahce'ye gelecegi garantisi yoktu cunku Scolari dedigim gibi su anda cok flas bir isim ve isteyeni de cok olacaktir.

Pareira bence Alex'i milli takima almamasi, ve turniva'da oynattigi negatif futbol nedeniyle elendi.

Geriye ihtimal olarak kaliyor Zico, Paqueta (Suudi Arabistan teknik direktoru) ve Luxemburgo. Paqueta yanilmiyorsam hala isine devam ediyor ve bu isime fazla ilgi gosterilecegini sanmiyorum. Luxemburgo Brezilya'dan yakin zamanda tekrar ayrilacak gibi gozukmuyor.

Elde kalan isim ise Zico. Ozellikle eski futbol kariyeri nedeniyle marka bir isim oldugu icin, ve yukarida belirttigim kriterlere uydugu icin secilmis bir isim bence.

eGowiCh
04.Temmuz.2006, 19:30
Fabio Capello, Santini, Trapattoni, Pekerman gibi hocalar varken, Zico seçimi çok yanlış.

Kadromuzdaki Brezilyalılar çok mu iyi ki, üst düzey performansı Zico ile yakalayacaklar? Alex ve Aurelio iyi, fakat Luciano çok kötü. Sanki kadromuzda Carlos, Ricardinho, Adriano gibi isimler var :) Zaten Brezilyalı oyuncularla Avrupa'da başarı zor. Avrupalı oyuncular transfer edilmeli. Chelsea'ye bakın. Sheva, Ballack, Ricardo Carvalho, Maniche, Del Horno, Cech gibi Avrupalı isimler var. Bence Brezilyalı oyuncu ve teknik adamdan vazgeçmeliydi, Avrupalı hoca ve oyuncu getirmeliydi.

Eray Dengiz
04.Temmuz.2006, 19:30
Bu konuda bir fikir yurutmesi yapayim.

Ilk olarak takimdaki Brezilya'li oyuncularin memnun olmalari ve ust seviyede performans gosterebilmeleri icin bence vatandaslari olan bir teknik direktor istendi.

Scolari su anda cok flas bir isim ve iki haftadan once takimin basina gelemeyecegi de goz onunde tutulursa (tabii turnuva sonunda tatil yapacaktir). Sezon basi hazirliklarin buyuk bir kismini kaciracak bir hocayi beklemek istemedi Fenerbahce. Beklese bile Fenerbahce'ye gelecegi garantisi yoktu cunku Scolari dedigim gibi su anda cok flas bir isim ve isteyeni de cok olacaktir.

Pareira bence Alex'i milli takima almamasi, ve turniva'da oynattigi negatif futbol nedeniyle elendi.

Geriye ihtimal olarak kaliyor Zico, Paqueta (Suudi Arabistan teknik direktoru) ve Luxemburgo. Paqueta yanilmiyorsam hala isine devam ediyor ve bu isime fazla ilgi gosterilecegini sanmiyorum. Luxemburgo Brezilya'dan yakin zamanda tekrar ayrilacak gibi gozukmuyor.

Elde kalan isim ise Zico. Ozellikle eski futbol kariyeri nedeniyle marka bir isim oldugu icin, ve yukarida belirttigim kriterlere uydugu icin secilmis bir isim bence.

Muhtelemen böyle düşünmesi lazım yönetimin eğer başka aksi bir durum varsa yazık olur. Peki bu düşünceler çok doğru fakat Zico'nunda başarısız olduğunu bilmiyolar mı? Tamam bir an önce takımın başına biri geçmesi lazım, hazırlık maçları, transferler vs. anladım fakat başarısız bir hocayı kim, niye getirsin ki? Hadi getirdi diyelim Zico sezon sonunda başarısız olursa bunun hesabını kim verecek? Fenerbahçe gibi bir yönetimin özellikle Aziz Yıldırım gibi bir başkanın her türlü seçeneği düşünmesi lazımdı. Bana biraz acele bir karar gibi geldi ama..

Şunuda düşünmek lazım. Eğer Zico başarısız olursa, bunun hesabını kim verecek diyordum bunun hesabını bir tek Aziz Yıldırım verebilir. Liglerin bittiği gün istifa edip gündemi oyalayana kadar bu takımın başında durup teknik heyeti, transferleri düzene sokmalıydı.. Umarım Zico başarısız olmaz. Özelliklede Avrupa kupalarında..

eGowiCh
04.Temmuz.2006, 19:31
Fenerbahçe Resmi Web Sitesi'nden de açıklama geldi :

Kulübümüz, kalecimiz Rüştü Reçber ve kulübü Barcelona ile anlaşma sağladı. Tecrübeli file bekçimiz, 100. yılda da takımımızın formasını giyecek. Kalecimiz, yarın sabah saat 11:00’de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki basın odasında sözleşmesini uzatan imzayı atacak.
Spor kamuoyuna duyurulur.

Burak Duran
04.Temmuz.2006, 19:33
dediklerin doğru ama bence yinede yanlış tercih... ermoonun dediği gibi görev başında kalıp bunlarla uğraşsaydı çok faydalı işler yapardı aziz yıldırım

Jesus_FB
04.Temmuz.2006, 19:37
aizi yıldırım zaten hep bunlarla uğraştı görveini bıraktı bir hafta tatil yaptı ve ardından tüm zamanını bunlar için geçirdi uzun bir süre Almanya da kaldı

Burak Duran
04.Temmuz.2006, 19:39
ozaman iyi uğraşamamış... neyse artık yorum yapmak boş bekleyip transferleri görücez sonrada performansı değerlendiririz

mgungor
04.Temmuz.2006, 19:40
FB için 100. yıl taraftarların sandıkları kadar kolay geçmeyecek..

nekop
04.Temmuz.2006, 19:41
hayırlı olsun...

Jesus_FB
04.Temmuz.2006, 19:42
FB için 100. yıl taraftarların sandıkları kadar kolay geçmeyecek..

hiç bir yıl kolay geçmez zaten heleki 100. yıl diğer yıllardan çok daha zordur işallah bu zorlukların altından kalkabilecek bir kadro kurulur

mgungor
04.Temmuz.2006, 19:55
hiç bir yıl kolay geçmez zaten heleki 100. yıl diğer yıllardan çok daha zordur işallah bu zorlukların altından kalkabilecek bir kadro kurulur

Birde dünyanın en iyi teknik direktörlerinin ismi geçerken orta derecede birinin gelmesi şaşırtıcı oldu..

teamsah
04.Temmuz.2006, 19:58
Ben açıkçası bir Bursaspor'lu olarak Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek Fenerbahçe için, Şampiyonlar Ligi tecrübesi yaşamış kaliteli bir teknik adam bekliyordum. Kusura bakmayın ama Zico'da neyin nesi. Fenerbahçe Türkiye'de nasıl olsa şampiyon olur. Bence bundan sonra Fenerbahçe için önemli olan Şampiyonlar Ligi'nde başarılar yakalayabilmek. Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün artık kendini dünya arenasında ilk 10 takıma girecek bir konuma getirmesi gerekir. Yani Şampiyonlar Ligi'nde gerçektende başarı yakalayamıyorsa ve benim Türkiye'min sıralamada puanını düşürüyorsa ne kadar yazık böyle bir kulübe. Ben açıkçası Fenerbahçe'ye özellikle Şampiyonlar Ligi tecrübesini çokça yaşamış (Hector Cuper, Capello vb.gibi) teknik adamlarla anlaşmasını bekliyordum. Artık Fenerbahçe Türkiye değil Avrupa arenasında boy göstersin. Galatasaray'ın UEFA ve Süper Kupa ile birlikte zirve yaparak isim ve marka yapması gibi.

Jesus_FB
04.Temmuz.2006, 20:01
Birde dünyanın en iyi teknik direktörlerinin ismi geçerken orta derecede birinin gelmesi şaşırtıcı oldu..

dünyanın en iyi teknin drektörleri derken capello'nun adı geçti ama bu isimde sadece gazetelerde vardı buda çok normal çünkü juventusun durumu ortada

scolari içinde ben sıcak bakmıyordum en ideal isim cuper di ama o da doğru bir habermiydi bilmiyoruz tabi. Zico yerine Aykut Kocaman veya Rıdvan gelmiş olsa daha iyi olursu sonuçta onlarında iyi bir kariyerleri yok ziconunda yok

mgungor
04.Temmuz.2006, 20:03
dünyanın en iyi teknin drektörleri derken capello'nun adı geçti ama bu isimde sadece gazetelerde vardı buda çok normal çünkü juventusun durumu ortada

scolari içinde ben sıcak bakmıyordum en ideal isim cuper di ama o da doğru bir habermiydi bilmiyoruz tabi. Zico yerine Aykut Kocaman veya Rıdvan gelmiş olsa daha iyi olursu sonuçta onlarında iyi bir kariyerleri yok ziconunda yok

evet aslında yerli t.direktör gelse belki daha yararlı olabilirdi.bu takımda sadece brezilyalı yokki..

eGowiCh
04.Temmuz.2006, 20:21
3 Brezilyalı için yapılan işe bakın. Zico gibi kariyersiz hoca geldi...

Lucescu gibi Türkiye'yi tanıyan hoca gelebilirdi. Çeşitli sitelerde okuduğum yorumlarda tüm taraftarlar hüsrana uğramış ve "06/07 sezonu benim için bitti, maçlara gitmem." falan demişler. Yaptığınızı beğendiğiniz mi diye sormak istiyorum Büyük (!) Başkana !

GS'nin başında 100. yıllarında Hagi gibi kariyersiz bir hoca vardı, sonucunu herkes gördü ve büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Umarım GS'nin 100. yılı gibi olmaz bizim 100. yılımız...

Taraftarlar şimdiden büyük hayal kırıklığı yaşadı ve takıma olan desteğini azaltıyor bazılar. Kombine bileti alıp da Zico'nun geldiğini öğrenince pişman olanlar bile var...

Lig ne zaman bitti? Uzun bir süre önce bitti. 1 aydan fazla süre önce. 1 ay boyunca yapılan çalışmalarda başka teknik adam bulamadılar mı ki Zico'yu getirdiler! Umarım transferler de Zico gibi fiyasko olmaz. En büyük korkum da bu...

jarosik_61
04.Temmuz.2006, 20:22
fenerin 100.yıla daha iyisini bulması gerekiyordu bence.aziz yıldırım scolari ye odaklanmıştı ondan olumlu bir haber gelmesini umuyordu ama iş yatınca boştaki zico yu aldı.bu arada zico nun teknik direktörlük kariyerini bilen varsa yazsın.

chorme86
04.Temmuz.2006, 20:27
evet kariyeri sadece milli takımlarda gecmis bir hoca geldi ama ins. hayırlı olur bizim icin :rolleyes:

Oynadığı Kulüpler
Flamengo (1967-1983 e 1985-1989)
Udinese-ITA (1983-1985)
Sumitomo Metals/Kashima Antlers-JAP (1991-1994)

Diğer Aktiviteleri
Brezilya Uluslararası Spor Sekreteri (1990)
Kashima Antlers Teknik Menajer ve Koordinatör (1995,1996 - 2002)
Brezilya Ulusal Takımı Koordinatörü (1998)
Brezilya 2006 Organizasyon Komitesi Başkanı (2000)
CFZ’s Founder and President (1995)
Temmuz 2002 – 2006 Japonya Milli Takımı Antrenörü (sadece tek.dir. yaptıgı takım)

Takım Oyun Gol
Pre-Olympic Milli Takım 8 1
Brezilya Milli Takım 88 66
Flamengo: Genç Takım 53 44
Flamengo: 18 yaş altı 63 37
Flamengo: A Takım 731 508
Udinese 79 56
Sumitomo 31 27

J.M SaLas
04.Temmuz.2006, 20:43
bekleyip görmek lazım ama ben basarıyı yakalayacağı kanısında değilim. hele ki 100. yıl da hedefler bu kadar büyükken....

nart_susruko
04.Temmuz.2006, 20:50
hayırlı olsun, bakalım bekleneni verebilecek mi...

ernusal
04.Temmuz.2006, 20:52
bie fb olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum yani bula bula td kariyeri olmayan bir adamı 100.yılda takımın başına getiriyorlar gerçekten çok yazık zizo sezonu bile tamamlayamadan ülkesine döner şimdiden tüm fb geçmiş olsun

nart_susruko
04.Temmuz.2006, 21:03
hayırlı oLsun fenerbahçe alamadı yazık oLdu.
:D olur böyle vakalar...

dnz498
04.Temmuz.2006, 21:03
keşke daha tecrübeli bi teknik adam olsaydı ama sezonu kapatamamak gibi bi sorunu olacağını sanmıyorum belki bizi yanıltır bile

kavara
04.Temmuz.2006, 21:07
size yemin ediyorum dün güce rüyamda zbu mansetleri gördüm Zico fenerde imza töreni falan.. iyi niyetli insanız ya..

eH iste 100.yilda tozu duman edecezhiz

Megadeth
04.Temmuz.2006, 21:27
hıms fb için gayet üst sinif bir hoja bence adi geçen diğer hojalarin geleceğine inanan arkadaşlar var. capello juventus - real mad gibi klüpleri birakcakdi fb ye gelicekdi akil var mantik var. neyse mantikli olmak lazim hayirlisi olsun fb için bakalim şimdide adi geçen crespo falan filan gelebilecekmi yoksa gene 2. sinif oyuncularmi alicaklar

perpetua
04.Temmuz.2006, 21:36
Zico ile beraber Alex, Aurelio ve Luciano'nun cok daha mutlu olacaklarini tahmin ediyorum. Hatta yanlarina bir tane daha Brezilya'li oyuncu katilirsa hic sasirmamak lazim.

Simdiden on yargili olmamak lazim Zico konusunda cunku bu tip hamleler bazen iyi sonuclar, bazen de kotu sonuclar verebilir. Bence Fenerbahce icin en buyuk handikap, Zico'ya fazla alisma zamani verilmeyecek olmasidir (100. yil oldugundan dolayi). Bir teknik direktor'un iki hafta icinde takima adapte olup hemen basarili olmasini beklemek pek dogru olmaz. Ozellikle sezonun baslarinda profesyonellikleri konusunda suphe duydugum Turk futbolcular Zico'nun yapmak istediklerini anlayana kadar bazi supriz sonuclar ortaya cikabilir. Eger Fenerbahce sezona kolay bir fikstur ile baslarsa, zamanla Zico ve futbolcular birbirine alisir. Tabii bu yazdiklarimda Zico'nun ismini, Turkiye'yi ve futbolculari fazla tanimayan herhangi bir isimle degistirebilirsiniz.

Yukarida yazilmis Cuper dusuncesine ben katilmiyorum. Cuper ozellikle Valencia'dan ilk ayrildiktan sonra demode futbol oynattigi icin cok elestirilmis bir isim. Ayrica futbolculari normal pozisyonlarinda farkli yerlerde oynattigi icin cok elestiri almis bir teknik direktor. Alex'i sol kanat, Tuncay'i on libero, Luciano'yu forvet oynatabilir yani :D.

Neyse, Zico'nun nasil bir takim ortaya cikartacagini, futbolculardan nasil bir performans alacagini gorecegiz. Zico konusunda tek korkum, Brezilyali oyuncular ile Turk ve oyuncular arasinda bir ucurum yaratilma ihtimali olmasi. Eger Brezilya'li Zico'nun secilmesinin nedenini, takimdaki Brezilyalilar olarak kabul edersek, ucurumun gerceklesme ihtimali beklendiginden daha yuksek olabilir.

SaMaNYoLu
04.Temmuz.2006, 21:40
Scolari sesleri geldi sonra Zico geldi :) hayırlı oLsun.

fifamen
04.Temmuz.2006, 21:57
hayırlı olsun. Belki scolari gelse daha iyi olurdu ama benim umudum tam. Hem ersun yanal da tecrübesizdi. Hatta bir futbolculuk deneyimi bile yoktu. Ama gençlerbirliği ile yapmış olduğu güzel şeyleri kimse yok sayamaz. Milli takımda da harcandığını düşünüyorum. Neyse konu dağılmasın hayırlı olsun diyorum

dnz498
04.Temmuz.2006, 22:14
hayırlı olsun. Belki scolari gelse daha iyi olurdu ama benim umudum tam. Hem ersun yanal da tecrübesizdi. Hatta bir futbolculuk deneyimi bile yoktu. Ama gençlerbirliği ile yapmış olduğu güzel şeyleri kimse yok sayamaz. Milli takımda da harcandığını düşünüyorum. Neyse konu dağılmasın hayırlı olsun diyorum

Scolari portekiz ile kesin olarak tekrar sözleşme imzalayacak bu belli
Bırak Ersun Yanal'ı Brezilya'nın hocası pareira (yanlış yazmış olabilirim) onunda hiçbir futbol tecrübesi yok umarım Zico kendi oynadığı tarzda oynatabilir takımı

mgungor
04.Temmuz.2006, 22:19
Neredeyse hiç bir teknik direktör futbolda nası tarzda oynuyorsa öyle oynatamaz futbolcuları...
Örnek:
Hagi : Duran toplarda iyi olmasına karşın takımı yönetirken duran toptan neredeyse gol yokur..
Gerets: Defansın sağında oynuyordu.Fakat GS nin sağkanadı tam anlamıyla vasat..

canaryasfb
04.Temmuz.2006, 22:37
ayıp yaa o kadar gün geçti gelele bu sünepe mi geldi vallahi cok ayıp etti aziz yıldırım...

millet onun için sokaklara döküldü o ne yaptı gitti japonyanın hocasını getirdi rıdvanı getirsen zicoya 100 basar... ama ben dedim bana güldüler dedim aziz gitsin bundan sonra bize faydası olmaz ama bizi banladılar şimdi vurun kafanızı taşlara ama çok geç...

GEÇMİŞ OLSUN GİTTİ 100. YIL.............................................

eGowiCh
04.Temmuz.2006, 22:45
Kaynağı nedir haberin, resmi mi?

CeNTeR_TR
04.Temmuz.2006, 22:46
abı cok kotu olduya 100 yılda hıc karıyerı olmayan bı teknık adam bakalım hayırlısı olsun ınsallah ıyı bı sonuca varıcaz camıa olarak

aanilll
04.Temmuz.2006, 22:49
Fenerbahçe iyice Real Madrid'e benzemeye başladı.. Transfer tamam teknik direktör yok.. Bence Zico'ya boşuna para vericekler.. Madem Zİco gelecekti Daum niye gitti ki?

Megadeth
04.Temmuz.2006, 22:58
şok şok şok..

Torres Fenerde... İspanya'da futbol yaşamını sürdüren genç forvete Fenerbahçe'nin talip olduğunu yazan İspanyol gazete Marca Fenerbahçenin bu futbolcu için 20milyon avro yu gözden çıkardığı söyleniyor..

kaynak : Ben (hep fotomaç mı sallıcak :D)

mhauhuah kopdüm gülmekden

eGowiCh
04.Temmuz.2006, 23:57
Evet, haklısın. Madem Daum'u gönderdiniz, Daum'dan daha iyi bir hoca almanız gerekirdi. Ama Daum'dan beter birini takımın başına getirince, tüm Fenerbahçeliler hayal kırıklığına uğradı.

Jesus_FB
05.Temmuz.2006, 00:07
Neyse, Zico'nun nasil bir takim ortaya cikartacagini, futbolculardan nasil bir performans alacagini gorecegiz. Zico konusunda tek korkum, Brezilyali oyuncular ile Turk ve oyuncular arasinda bir ucurum yaratilma ihtimali olmasi. Eger Brezilya'li Zico'nun secilmesinin nedenini, takimdaki Brezilyalilar olarak kabul edersek, ucurumun gerceklesme ihtimali beklendiginden daha yuksek olabilir.

bence en can alıcı nokta bu kesinlikle katılıyorum takımda gruplaşma olursa çok kötü günler yaşanır. Tümer geldiğinde alex biraz daha çok çalışır diye seviniyorduk artık öyle bir durumda kalmadı

kavara
05.Temmuz.2006, 00:20
bizimkiler izin vermez ozaman tümer i hemen postalarlar.
Lorant tan sonra o dönem artık yasanmaz dilimiz yanmıstı cok..

Burak Duran
05.Temmuz.2006, 00:55
valla gruplaşma olursa vay fenerin haline olur o zaman

TaşkınMahmut
05.Temmuz.2006, 01:43
fenerbahce.org dada var haber. Fb ye hayırlı olsun diyerlim.

ewrim_FB
05.Temmuz.2006, 02:11
şimdiden adamın üstünde acayip bir baskı oluştu allah yardım etsin zico ya

yalinzeytinoglu
05.Temmuz.2006, 04:16
E transfer için bu kadar beklerseniz istediğiniz adamı alamazsınız.Ama bence iyi oldu artık Türkiye'ye 32-33 yaşındaki adamları getirmekten vazgeçmezliyiz,bi kere adamlar doymuş oluyo kariyeri için değil para için oynuyo sadece.Ayrıca Campbell kaprisli bi adamdı daha bu sezon özel hayatını bahane ederek sezon içinde 2 hafta antremanlara katılmadı bu adam.

m_o_11
05.Temmuz.2006, 12:23
EMERSON HAREKATI
Fenerbahçe teknik direktörü Zico'nun, Sarı-Lacivertli yönetimden ilk etapta İtalya'nın Juventus takımında forma giyen ön libero Emerson'u istediği de öğrenildi. Yönetim bugün hocaya daha önce yapılan ve listede yer alan futbolcularla ilgili bilgiyi aktaracak.
Emerson ile ilgili çalışmaları yapmak üzere Celalettin Bilgiç görevlendirildi. Yönetim bugün imzadan sonra hoca ile bir toplantı yapacak ve başta Anelka'nın durumu ve Nobre'nin yerine alınması istenen futbolcu hakkında bir ön görüşme yapacaklar. Hoca daha sonra ayağının tozu ile idmana çıkacak.

----------------
Rüstü !00.yıl kadrosundaki yerini aldı. Fenerbahce Rüştü yü bonservisi ile birlikte aldı. Rüştü 2010 yılına kadar bizlerle maalesef.

---------

Anelka=Carew + 5.5 milyon euro

Her transfer döneminde Fenerbahçe’de sorun haline gelen Anelka yine başrollerde. Sezon başı hazırlıklarına normal bir şekilde başlayan ve ilk 10 günlük etap sonrasında bir günlüğüne izin alarak ülkesine giden Fransız oyuncu, sakatlığını bahane ederek zamanında Türkiye’ye dönmedi. Bu gelişmeler üzerine transferi gündeme gelen Anelka’ya 4 kulübün talip olduğu ortaya çıktı. F.Bahçe yönetimi resmi bir teklif gelmediğini dile getirirken, Anelka cephesinden gelen haberlere göre başta Lyon olmak üzere, İngiliz ve İtalyan kulüpleri devreye girdi. Lyon’un F.Bahçe’ye 5.5 milyon Euro ve Carew’i önermek istediği bildirildi. Portsmouth’un da Anelka’dan vazgeçmediği belirtildi.

m_o_11
05.Temmuz.2006, 12:39
merak etmeyin Zico Fenerbahce de ii işler çıkaracak inş. Japonya ya oynattıgı oyunu ben begenmiştim. cesur oynuyorlardı ve atak. parreira gibi garantici deil en azından. ama keske Scolari olsaydı.

ForsakeN
05.Temmuz.2006, 12:46
Arkadaşım tamam cesur oynuyorlardı ama Brezilya'dan ve diğer takımlardan yedikleri golleri gördük.Şampiyonlar Ligi'nde de böyle oynatırsa vay bizim halimize..Bi Manchester vakası daha yaşanır.:(

Burak Duran
05.Temmuz.2006, 12:48
futbolda garantici olmak çok önemlidir. yenemiyorsan yenilmeyeceksin... Avustralya maçında son 5 dakikada 3 gol yedi japonya eğer atak oyun anlayışı buysa fenerin işi gerçekten zor

m_o_11
05.Temmuz.2006, 13:41
ben yenilmeyi zevksiz bi mac oynamaya tercih ederim o yüzden. garantici adamları sewmem. parreira nın france karsısında yenik durumdayken forvet cıkarıp ortasaha oyuncu alması beni cok sinirlendirdi. senin elinde brezilya var, her oyuncusunun gol atabilecek kabiliyetleri var forvet almıyosun oyuna . robinho gibi bi cevher var adan oyuna almıyo. ben sevmedim sewemem de bole sıkıcı futbolu

gookhan
05.Temmuz.2006, 14:01
duserlerse alabilirsiniz..