View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri
Pages :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
e_mali
05.Temmuz.2006, 14:36
Emerson en iyi ortasaha oyuncularından biridir. Cok zor onu almak.
ayrıca ortasahadsı kalabalık FB nin yabancı kontenjanını bu yonde kullanır mı bilemem.
kavara
05.Temmuz.2006, 15:57
ya anelka carew artı 5 e verilmezki. :D ben fred i istiorum fred + 5 versinler:D
bide sanmam emerson gelsin mevkinin en iyilerinden real madrid in listesinde diye duydum bi ara yanlıs duymusda olabilirim..
e_mali
05.Temmuz.2006, 16:03
Fred'i vermez Lyon, en cok gelecek vaadeden oyuncuların basında geliyor.
mgungor
05.Temmuz.2006, 16:20
Superspor yazarlarından Esat Dergi'nin Zico hakkındaki yazısı...
Ölü ya da diri Zico’yu getirin
Türkiye’ye Zico geldi. Gelmesine geldi ama daha İstanbul’da ilk gününü geçirmeden bizim medyamız, bizim taraftarımız denen görüntüler oluştu. Zico elbette ki yoruma açık bir isim, futbol dünyasında yorumsuz ne bırakılabilir ki? Fakat bir savaşın ortasın atılırmışcasına ve ardından ‘Zico’yu ölü ya da diri getirin o yapamayacak’ bilginlik rüzgarları neden?
Gelin Fenerbahçe’nin yeni teknik adamı Zico’ya arınarak bakalım…. Aslında Zico?
ZİCOFOBİA*
Kariyerine 12 yıl önce başlamasına rağmen elinde bir Uefa, bir Süper Kupa, bir Şampiyonlar Ligi kupası, Dünya Kupası bulunmamasıyla Fenerbahçe’nin yeni hocası Zico gelmeden eleştiri kapasitesini doldurdu. Gerek basın gerekse taraftarlar Zico fobisine bürünmüş durumdalar..
Aslında bunun altındaki ince nokta şudur ki; Fenerbahçe taraftarını öyle bir noktaya getirmiştir ki Beyaz Pele, yani Zico, Brezilya futbolunun Pele’den sonra en büyük isminin Türkiye’ye gelmesi bile burunların kıvırılmasına sebeb olmakta. Zico bir Capello değil tabii ki, şampiyonluklarla donatılmış hikayesi yok tabii ki, peki Capello rüyalarına kaç futbolsever inanmıştı ki?
*Zico korkusu…
TECRÜBEYE İHTİYACI YOK
Bundan 6 sene önce elinde teknik direktörlük diploması olmayan ve şimdi dünyanın en iyisi dediğimiz Portekizli teknik adam Jose Mourinho gökten mi düşmüştür? Bryan Robson'un yanında topları toplarken gazetelerin muhabirlerinin bile kulüp çalışanı değil daha çimlere bakım yapan insan sandığı Mourinho'nun bu çıkışı gökten mi gelmiştir? Fenerbahçe elbet ki kariyer deneyimi yapılacak bir kulüp değildir, fakat teknik hocaların özelikle futbol konusunu teraziye aldığımızda kağıt üstünde sıfır kalmalarına rağmen oynattıkları futbol ile takdir topladıklarını daha önce defalarca gördük… Biz şimdi biraz futbol isteyelim.. Risk sadece Fenerbahçeli futbolseverlerin değil, futbolu derinden yaşayan insanlarındır. Bu olaya sarı-lacivert renklerin olayı değil….
BASIN TARAFTARLARIN BEYNİNİ YIKADI
Ters bir açıdan baktığımızda Capello yalanları, Scolari uydurmaları da artık insanların futbol görüşünü egemenliğine almış durumda. Bu yalanların etrafında futbola ve isimlere yapılan önyargılar aslında photoshop gazeteciliğinin futbolseverlerin üstüne yansımasıdır. Zico efsane bir hoca değildir. Zico futbolu bilen, en azından futbol mantığı olarak çoğu kişinin hoşlandığı ofansif yönleri kullanan hocadır. Japon futboluna yaptığı katkılar ve Brezilya Milli Takımı ile koordinatör olarak geçirdiği yıllardır aslında en büyük tecrübe..
Aziz yıldırım 8 yıllık görev süresi içinde aldığı en büyük risktir aslında Beyaz Pele.. Fenerbahçe'yi olası bir başarıya kavuşturması sonunda da, tersi durumda da eller Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırımı gösterecektir. 100.yılın uğruna büyük bir hoca bekleyen taraftarların bir kesimi zaten ortalıkta kurt diye tabir ettiğimiz hocaların olmadığını ve mecburen elmaların içinden birinin seçileceğini düşünmüşlerdi…
FİLM YENİDEN BAŞLIYOR
Sonuç olarak özetlemek gerekirse Türk medyası ve yazarları için malzemesi bol, iki mağlubiyetle ‘bu da hoca mı?’ damgası yiyecek teknik direktörün adıdır aslında Zico.
Biz olaya başarılı ya da başarısız diye bakamadan bu adam limon gibidir suyu cıkar ama tadı ekşidir dediğimiz sürece Türkiyemizden genç yerli hocaları takımların başında göreceğimize, böyle yurtdışı çalışırız ve Turkcell Super Lig'de tatil yaparcasına dolaşan 8-9 hoca ile ömrümüzü yeriz...
Kişisel beklentim ise; Ofansif yönü güçlü olan Fenerbahçe'nin göze hoş gelen bir futboluyla takdir, defansif yönüyle yine eleştiri toplayacağı, Türkiye'yi kaldıracağı ama taşların oturması için yine 2-3 sene Avrupa'da sağ ve sola bakınacağı bir dönem başladığı yönünde. Bu 2-3 senenin olmasından doğal futbolda birşey yoktur bu da ayrı...
Fenerbahçe’nin grip olma hevesi devam ediyor.. Belki bu grip bu sefer vücuttaki tüm mikropları atmasını sağlar kim bilir…
Esat DERGİ
05.07.2006
Kaynak : Superspor.com Yazarlar
KaÇaK_1907
05.Temmuz.2006, 16:44
Bekleyip göreceğiz hep destek tam destek..........
ozzy
05.Temmuz.2006, 16:46
hayırlı olsun takımımıza.inşallah zico ile göze hoş gelen mücadeleci bir futbol oynarız.
Jesus_FB
05.Temmuz.2006, 16:49
Zico istanbul'da...
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Zico, İstanbul'a geldi
Fenerbahçe'nin 100. yılında teknik direktörlüğüne getirdiği Brezilyalı Zico İstanbul'a geldi. Brezilyalı Hoca'nın yardımcılıklarını yapacak olan Moraci Santanna ve erkek kardeşi Edu Coimbra'nın da Atatürk Havalimanı'nda Zico'nun yanında yer aldı. Zico, yarın yapılacak imza töreninden sonra oyuncularla tanışmak üzere Samandıra kamp tesislerine gideceği ve cuma günü Dereağzı Tesisleri'nde İnegölspor ile oynanacak olan hazırlık maçını izleyeceği bildirildi.
İstanbul'a ayak basar basmaz, "Türkiye'ye gelmekten ötürü büyük mutluluk duyuyorum" dedi.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisine olan güvenini boşa çıkarmayacağını da söyleyen sarı lacivertli takımın yeni hocası, "Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün 100'üncü yılına benim sorumluluğumda girmesi de şahsım adına onur vericidir" dedi.
Megadeth
05.Temmuz.2006, 16:51
imzali formasini yollar anca emerson :D
R10aldinho
05.Temmuz.2006, 16:55
zico iyi bir t.direktör ama fenere yararlı olurmu orası muamma :D
eGowiCh
05.Temmuz.2006, 17:13
Emerson'u alırsak harika bir orta sahamız olmuş olur. Düşünsenize;
Aurelio - Emerson - Appiah gibi üç tane savaşan oyuncu.
Zico, 3'lü defans oynatan bir hocaymış. Üçlü defans oynatırsa;
Volkan veya Rüştü
Önder - ? - Ümit Özat
Appiah - Emerson - Alex - Aurelio - R.Carlos
? - Tuncay
olabilir kadro. Tuncay'ı forvet oynatmasını bekliyorum.
Emerson yaşlı, fakat hala mücadeleci bir oyuncu. Gelir mi bilmem, ama Brezilyalı bir oyuncu ve Zico onu ikna edebilir.
Galatasaray Avrupa'da fırtına gibi estiği dönemlerde, orta sahası çok güçlüydü. Hagi, Okan, Emre gibi muhteşem orta sahası vardı ve defansın Popescu gibi oyun kurucu vardı. Bu yüzden bizim de orta sahamızı kalabalık tutmamız gerekiyor.
eGowiCh
05.Temmuz.2006, 17:14
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/zicohavalim.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/zicoliman.jpg
Profesyonel Futbol Takımımızın yeni teknik direktörü Zico, uçakla İstanbul’a vardı. Teknik direktörümüz, havaalanında medya ordusu ve kendisini karşılamaya gelen taraftarlarımızı görünce şaşkınlık yaşadı.
Brezilyalı teknik direktörümüz, İstanbul’daki ilk konuşmasında şu mesajı verdi: "Hedefim güzel futbol oynatmak ve 100. yılda beklenen başarıyı yakalamak." Atatürk Havalimanı Dışhatlar terminalinde ’I love you Zico’ şarkıları ile karşılanan hocamız, "Türkiye’de olmaktan ve Fenerbahçe’ye gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Sayın başkana ve yönetim kuruluna beni seçtikleri için çok minnettarım. Futbolda önemli olan neticelerdir. Amacım takımıma bu neticeleri verebilmek. Fenerbahçe’nin 100. yılı olması benim için büyük bir şeref ve sorumluluk. Fenerbahçe gibi büyük bir takımda olmaktan ve böyle önemli yılda bu sorumluluğu taşımak büyük onur. Brezilya milli takımında oynadım. Japonya’da teknik adam olarak sorumluluğun karşılığını aldım. Şimdi her türlü mücadeleye hazırım" diye konuştu.
Yeni teknik direktörümüz Zico, İstanbul’a yapacağı uçuştan hemen önce ülkesinden bir muhabirin sorularını yanıtladı. Zico’nun kendi internet sitesinde yayınlanan röportaj şu şekilde yer aldı:
- Dünya Kupası’ndan bile önce, bir Avrupa kulübünde koç olmak isteği içerisinde olduğunuzu açıklamıştınız. Fenerbahçe’den gelen davete nasıl yaklaştınız?
Evet, bu benim bir arzumdu ve Fenerbahçe’den gelen teklife çok memnun oldum çünkü Fenerbahçe 100. yılları olduğu için çok özel bir zaman geçirecek. Bu, çok büyük bir mücadele olacak ve ben de iyi sonuçlar elde etmek ve mükemmel bir çalışma gerçekleştirmek için elimden geleni ardıma koymayacağım.
- Kontratınız nasıl?
2 yıllığına imza attım ama bilindiği üzere kağıt üzerindeki yazılar değil sahada alınan sonuçlar kontratlarda daha belirleyici olan faktörlerdir. Bu nedenle bir endişem yok. Ben kağıda değil, sahadaki işime bakarım.
- Takımı tanıyor musunuz?
3 tane Brezilyalı oyuncumuz var. İkisini çok iyi tanıyorum: Alex ve Fabio Luciano. Ganalı Appiah var ki Dünya Kupası’nda kendisini izleme fırsatını buldum. Anelka var. Hepsi çok iyi futbolcular. Takımın geriye kalanını henüz tanımıyorum.
- Teknik heyette Brezilyalılar olacak mı?
Evet, teknik direktör asistanı kardeşim Edu Coimbra olacak. Kendisi geniş bir tecrübeye sahiptir ve benimle Japonya Milli Takımı’nda birlikte çalıştı. Ayrıca, Fenerbahçe Moracy Santanna’yı göreve çağırdı ki kendisi işinde çok profesyonel ve tektir. Onunla da 1982-1986 yılları arasında birlikte çalıştım.
johnhartson
05.Temmuz.2006, 17:26
Hayırlı olsun. Bu sene başarıdan ziyade şunu diyebilirim ki; Fenerbahçe taraftarı göze hoş gelen futbol izleyecekler. Çünkü Zico, hücuma yönelik, sürekli saldıran ve rakibi yaptığı ataklarla boğan bir oyun sistemini benimsiyor. Kendisi de futbolculuk döneminde ayağına top geldiğinde hemen kaleyi düşünen bir futbolcuydu. Kısacası Fenerbahçe'nin oynadığı görsel açıdan muhteşem oyun taraftarı coşturacak. Turkcell Süper Ligi'nde oynanan futbol ile şov yapmak tamam da, ya Şampiyonlar Ligi!!!
eGowiCh
05.Temmuz.2006, 17:39
Bundan sonra destek olma vakti. Ben de hayal kırıklığına uğradım Zico'nun gelmesine; fakat Capello, Scolari gibi hocalar gelse ne olacaktı? Dolarlarını alıp, gideceklerdi. Bu hocalar zaten kendini ispatlamışlar ve başarıya aç değiller. Giden Fenerbahçe'nin milyon dolarları olacaktı.
Zico ise başarıya aç bir hoca. Turkcell SüperLig'de FB'yi şampiyon yapması zor değil. Avrupa'da da bilemem, ama her hocanın bir çıkış noktası vardır. Zico, bu fırsatı eline geçirmişken, takım için en iyisini yapacaktır.
Daha adam gelir gelmez eleştiri yağmuruna tuttuk; belki de tam da 100. yılda istediğimiz şeyler olacak. Bu adam en azından futbolu bilen adam. Zico, Beyaz Pele olarak anılan birisi. Gelmiş geçmiş en büyük oyunculardan biri olduğundan dolayı, futbolcular ona çok saygı duyacak ve disiplinli olacak.
İlk geldiğindeki kızgınlığım geçti, çünkü uzunca düşündüğümde Zico'nun gelmesini doğru buldum. Unutmayın ki, Del Bosque gibi LaLigi Şampiyonluğu, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu kazanmış hocalar da geldi Türkiye'ye; ama bir sezon kalmadan gönderildi. Capello gelseydi ve Beşiktaş'ın Del Bosque ile yaşadıklarını yaşasaydık, daha mı iyi olurdu?
Transfer konusunda da Zico büyük avantaj sağlayacaktır. Brezilyalı yıldız transferinde zorluk çekmeyeceğiz; çünkü Parreira'nın yakın dostu, aynı zamanda tüm Brezilyalı oyuncuların örnek aldığı 'Beyaz Pele' Zico oyuncuları çok rahat ikna edebilir. Ve onlardan maksimum performansı da alabilir.
Tek sıkıntı, uyum sorunu olabilir. Yanına Türk birisinin verilmesi (Rıdvan Dilmen gibi) iyi olur. Çünkü adam takımı bilmiyor, sadece Brezilyalılar'ı ve Appiah'ı tanıyor. Takımı iyi analiz etmeli, geçen sezonun kasetlerini izlemeli. En önemli nokta burası. Takımı analiz edip, tüm oyuncuları tanımalı ve nerelere adam ihtiyacı olduğunu saptamalı.
Her ne olursa olsun dünyanın en iyi 5 futbolcusundan biri Türkiye'ye teknik adam olarak geldi. Beyaz Pele şuan Sarı Kanarya'mızda ve tüm Fenerbahçe camiası olarak ona sahip çıkmak ilk hedef. Şunlar kabul edilebilir Cuper, Capello gibi başarı abideleri dururken neden ZiCo ?
Zico çünkü;
Başarıya doymuş, tek amacı para olan teknik adamlar Fenerbahçe'yi başarıya ulaştıramazlar şahsi fikrimce. Başarıya AÇ kendini kanıtlamak zorunda olan bir ZiCo var karşımızda ve iyi bir kadro kurulduğu taktirde "Başarı" gelecektir.
EreN'in yazdıklarına katılmaktayım. Yukarıdaki mesajım da onu içeriyor zaten.
SaMaNYoLu
05.Temmuz.2006, 17:55
Juventus küme düşerse Emerson gelebilir carew anelka takasıda zor gözüküyor.
UniquE
05.Temmuz.2006, 18:29
fenerbahçe'ye yakışacak bir isimdir zico. kimse dert etmesin ama tabi ki kendisine süre verilmesi gerekiyor, çünkü daha takım hakkında pek bir bilgisi yok. o yüzden sadece sabır etmemiz gerekir. Daum'a sabretmiş bir camia olarak Zico'ya hayli hayli sabrederiz. ben kendisine güveniyorum. inşallah başarılı olacaktır.
physicist87
05.Temmuz.2006, 23:47
Fenerbahçe carewi hayatta almaz, anelkayı iyi paraya satıp crespoyu ya da crespo gibi bi golcüyü alacaklar.Emerson da ziconun gelmesiyle transfer edilebilir,juventus küme düşmese bile...
Universal
05.Temmuz.2006, 23:50
Helal olsun sana Rüştü geldiğine sevindim 100. yıl kadrosunda olması gerekliydi
Jesus_FB
06.Temmuz.2006, 01:02
carew'in gelmesini çok isterim aslında benim hayalimdeki forvet Anelka - Carew ikilisiydi :) bakalım neler olcak artık bekliyoruz transferleri
Universal
06.Temmuz.2006, 01:04
carew'in gelmesini çok isterim aslında benim hayalimdeki forvet Anelka - Carew ikilisiydi :) bakalım neler olcak artık bekliyoruz transferleri
aynen anelka ve carew aslında carew nobreden daha iyi bir golcü ama beşiktaş carew'i kullanamadı
İsildur
06.Temmuz.2006, 01:35
Fenerbahçe için hayırlısı olsun diyorum fakat eğer sağlam bir defans kuramazsa Zico-Fener ikilisi şampiyonluk yolunda tökezler.
Jesus_FB
06.Temmuz.2006, 01:44
adam 3lü defans oynatıyormuş hep işallah bizde bunu yapmaya kalkmaz
Universal
06.Temmuz.2006, 01:45
adam 3lü defans oynatıyormuş hep işallah bizde bunu yapmaya kalkmaz
o zaman fener avrupada batar ama yakında anlar
EreN
06.Temmuz.2006, 02:02
3 lü defans olabilir.
bakın şu şekilde.
-
*Rüştü
önder Yenitransfer Ümit*
Appiah Aurelio YeniTransfer
Serkan*Alex Tuncay uğur
anelka
Yada
Rüştü*
Önder Y.transfer uğur
appiah Aurelio
Serkan* alex tümer tuncay
anelka*
*=değişebilir...
Omerdinho
06.Temmuz.2006, 02:02
Bence Zico nun gelmesi iyi oldu hemn basariya ac hemde daum gibi korkak futbol oynatmiyor hucum futbolu oynatiyor + aziz yildirim bu adami getirmisse bir bildigi vardir.. bence 100. yila yakisan bir t.direktör..
Jesus_FB
06.Temmuz.2006, 02:06
kanat lazım bize iyi bir sağ açık şart
Universal
06.Temmuz.2006, 02:07
bize sol şart ümit özate garbim yıllardır oynuyor mevkisinde oynasa şuan dünyanın saayılı futbolcularında olurdu
EreN
06.Temmuz.2006, 02:08
3 lü defans olabilir.
bakın şu şekilde.
-
*Rüştü
önder Yenitransfer Ümit*
Appiah Aurelio YeniTransfer
Serkan*Alex Tuncay uğur
anelka
Yada
Rüştü*
Önder Y.transfer uğur
appiah Aurelio
Serkan* alex tümer tuncay
anelka*
*=değişebilir...
görkem abi ile konuşurken söyledi bize r.carlos-cafu gibi kanat lazım kii 3lü defansta sorun yaşamayalım.Uğur azda olsa o açığı kapatır ama ya sağ kanat!..
gorkemyilmazkarasu
06.Temmuz.2006, 02:14
görkem abi ile konuşurken söyledi bize r.carlos-cafu gibi kanat lazım kii 3lü defansta sorun yaşamayalım.Uğur azda olsa o açığı kapatır ama ya sağ kanat!..
evet demin konuştuk erenle :D bence bir sağ açık şart uğur boral belki sol tarafı hallederde sağ taraftan hem atağa katılıp hem defansı sağlama alıcak bir sağ açık lazım gibime geliyor eğer 3-5-2 oynarsa fenerbahçe...
Sekopej
06.Temmuz.2006, 02:19
inşallah 3'lü defans oynatmaz. artık günümüzde pek böyle oynayan kalmadı. bir de Uğur bi nebze solu kapatabilir kadromuzda gerçek sağ kanat oyuncusu yok. yozgatlı defansı düşünmüyor ama 3-5-2 deki kanat adamının iki yönü de kuvvetli olmalıdır. belki sağ kulvarda ümit özatı düşünebilir. bir de sağlam bir stoper lazım. luci ile 3 lü oynarsa her maç garanti gol yeriz....
Jesus_FB
06.Temmuz.2006, 02:19
2002 dünya kupasındaki brezilya taktiği gibi diyorsunuz yani
gorkemyilmazkarasu
06.Temmuz.2006, 02:22
belki sağ kulvarda ümit özatı düşünebilir. bir de sağlam bir stoper lazım.
ümit çok çevik ve hızlı bir oyuncu değil bence sağ tarafta çok bişey yapamaz gibime geliyor...ümit özat sarkık libero oynayabilir...mehmet yozgatlı oynayabilir aslında defansif yönünü kuvvetlendirirse :confused:
eGowiCh
06.Temmuz.2006, 02:25
Sağ kanata Odonkor gibi hızlı bir adam lazım veya Portekizli Miguel. Sol kanata ise R.Carlos gibi.
Bence şu yerlere yabancı oyuncu alınmalı : (Luciano ve Anelka gönderilmeli.)
Stopere iyi bir oyuncu, Luciano gibi değil, Cannavaro gibi...
Sol ve sağ kanata iki hızlı adam... Özellikle ofansa katkı yapabilecek adam...
Ve bir santrafor... Yırtıcı lazım, Anelka gibi değil...
4 yabancı... Alex + Appiah... Ve de Aurelio (Aurelio Türk sayılacak.)
Bence böyle olmalı ve Tuncay forvet oynamalı, işte kadro : (4lü defans)
? - Önder - ? - ?
Appiah - Alex - Aurelio - Tümer veya Uğur Boral
Tuncay - ?
Sekopej
06.Temmuz.2006, 02:29
sarkık libero oynayabilir fakat lucinin bu defans düzeni içersinde olmaması lazım. hatırlarsanız daum ilk sezonunda tomas gelene kadar ümit ve luciyi beraber oynatmıştı.pek de uyumlu değillerdi(gerçi o zaman 2 stoperle oynuyorlardı ama)ben ümitin stoper olarak oyununu beğenmiyorum. sarkık libero olarak da kullanılırsa elinden geleni yapar fakat yine de pek başarılı olamaz....
cap1ne1
06.Temmuz.2006, 02:58
Fenerbahçe için iyi olmadı kanısındayım. 100. yılın ağırlığını taşıyamaz. Fabio Capello, Scolari gibi hocalardan biri gelse daha iyi olurdu. Kariyeri olmayan bu hocayı getiren yönetime yazıklar olsun!
Scolari'nin de bir kariyeri yok, klüp takımlarıyla..
eGowiCh
06.Temmuz.2006, 03:00
Scolari daha iyi bir hoca, çok hırslı. Brezilya'yı Dünya Şampiyonu, Portekiz'i Avrupa 2.si ve şimdi yine Portekiz'le ilk 4'e kaldı Dünya Kupası'nda. Bu yüzden Zico'dan daha kariyerli demek istemiştim orada.
Air-Jordan
06.Temmuz.2006, 03:09
Zico umarım başarılı olur
physicist87
06.Temmuz.2006, 03:25
Zico ismini ilk duyduğumda accayip sinirlendim,üzüldüm ya ne demek fenerbahçenin 100.yılında bu adam mı olacak diye,ama bunu da fb yönetimi dedirtti bana,scolari gelcek scolari gelecek derlerken bu adamın gelmesi beni çok şaşırttı.Ama sonra tekrar düşündüm,adamın oynattığı futbolu beğeniyordum,az da olsa kariyeri hakkında bilgim de vardı.Biz fenerbahçeliler olarak bu saatten sonra zicoya sonuna kadar güvenmekten başka yapacağımız bişey yok.Hep destek,tam destek.Ziconun oyun anlayışını gerçekten çok seviyorum,çünkü hücum futbolunu çok seviyorum.Biliyorsunuz ki fb hiç iyi top oynamıyor.Zicoyla beraber yeni bir kan gelecek bence,fb için hayırlı uğurlu olsu.Ama şunu söylemek gerekir defansı ümit ve lucianodan oluşan bir takımdan ne köy ne kasaba olur.Kesinlikle iki defans oyuncusu şart,yönetimin gereğini yapması dileğiyle...
eGowiCh
06.Temmuz.2006, 03:43
Öneleme maçlarına az kaldı, göreceğiz bakalım. Umutluyum. Düşünün, Zico ile fırtına gibi estiğimizi ve onu 'efsane' olarak anacağımızı... Pozitif düşünmeliyiz. Bize güzel bir futbol seyrettirip, Fenerbahçemizi başarıya ulaştırırsa, herkes Zico'yu ölümsüzleştirecek. Daum gibi golü bulup defansa çekilmeyip, hücum yaparsa, bizim istediğimiz futbolu ortaya koydurursa, o zaman tüm Fenerbahçeliler Zico'ya ve Zico'yu getiren başkana minnettar olur.
physicist87
06.Temmuz.2006, 04:59
Öneleme maçlarına az kaldı, göreceğiz bakalım. Umutluyum. Düşünün, Zico ile fırtına gibi estiğimizi ve onu 'efsane' olarak anacağımızı... Pozitif düşünmeliyiz. Bize güzel bir futbol seyrettirip, Fenerbahçemizi başarıya ulaştırırsa, herkes Zico'yu ölümsüzleştirecek. Daum gibi golü bulup defansa çekilmeyip, hücum yaparsa, bizim istediğimiz futbolu ortaya koydurursa, o zaman tüm Fenerbahçeliler Zico'ya ve Zico'yu getiren başkana minnettar olur.
Aynen katılıyorum,inşallah dediğin gibi olur.Daum gibi(hoca bile diyemiyorum) bi gol atıp defansa çekilmeyeceğine eminim,başkan hocanın istediği transferlerin hepsini yaparsa fenerbahçemizin sırtı yere gelmeyecektir...
HEPDESTEK TAMDESTEK
Burak Duran
06.Temmuz.2006, 10:47
arkadaşlar bu 3lü defans olayına ben baya bi takıldım. Günümüz futbolunda çok ama çok nadir uygulanan ve pek verim alınamayan bir taktik. özellikle avrupa maçlarında fener çok rahat dağalabilir. artık nerdeyse 4defans 2ön libero ile oynayan fener için çok ama çok değişik bir sistem olucak. Bazı isimler yazmışsınız carlos-miguel vs. diyelim ki bu adamlar geldi sonuçta 3lü defansta ya göbekten yada kanatlardan çok büyük açık veririsin. tek çare 3lü defansta şöyle oynanırsa olabilir: (oyuncular sizin dediğiniz transferlere göre yapılmıştır)
miguel-----------------turacı------------------------carlos
------------aurelio-----------appiah---------------------
transfer--------------------------------------------tuncay
-------------------------alex----------------------------
------------anelka--------------transfer------------------
bu şekilde bir düzen kurar ve aurelio yu daha çok defans göbeğine yakın oynatırsa iyi işler yapılabilir ama carlos bence fenerin işine yaramaz çünkü tam bir sol bek değil onun için oraya daha sağlam ve sol bek olduğunu unutmayan bir adam daha yararlı olur
mgungor
06.Temmuz.2006, 11:43
arkadaşlar ziconun danışmanı rıdvan dilmen oluyormuş..
nekop
06.Temmuz.2006, 11:47
arkadaşlar bu 3lü defans olayına ben baya bi takıldım. Günümüz futbolunda çok ama çok nadir uygulanan ve pek verim alınamayan bir taktik. özellikle avrupa maçlarında fener çok rahat dağalabilir. artık nerdeyse 4defans 2ön libero ile oynayan fener için çok ama çok değişik bir sistem olucak. Bazı isimler yazmışsınız carlos-miguel vs. diyelim ki bu adamlar geldi sonuçta 3lü defansta ya göbekten yada kanatlardan çok büyük açık veririsin. tek çare 3lü defansta şöyle oynanırsa olabilir: (oyuncular sizin dediğiniz transferlere göre yapılmıştır)
miguel-----------------turacı------------------------carlos
------------aurelio-----------appiah---------------------
transfer--------------------------------------------tuncay
-------------------------alex----------------------------
------------anelka--------------transfer------------------
bu şekilde bir düzen kurar ve aurelio yu daha çok defans göbeğine yakın oynatırsa iyi işler yapılabilir ama carlos bence fenerin işine yaramaz çünkü tam bir sol bek değil onun için oraya daha sağlam ve sol bek olduğunu unutmayan bir adam daha yararlı olur
abi o defanstaki önder farkındasın dimi terry falan yok,fener 100.yıl serefine bu taktikle her mac 100 gol yer:)
Burak Duran
06.Temmuz.2006, 11:57
varsa yapıcak başka bişey söyle adam 3lü defans oynatıyormuş
mgungor
06.Temmuz.2006, 11:59
Arkadaşlar fotospor açıkladı naapçaz şimdi :D
http://i48.photobucket.com/albums/f208/mustafagungor/Spor/th_fotozico.jpg (http://i48.photobucket.com/albums/f208/mustafagungor/Spor/fotozico.jpg)
nekop
06.Temmuz.2006, 12:34
onlar yazdıgına göre bize sadece inanmamak kalıyor:D
m_o_11
06.Temmuz.2006, 13:18
Rıdvan, Zico'nun danışmanı oluyor
Teknik Direktör Christoph Daum’la yollarını ayırdıktan sonra Arthur Zico’yla anlaşan Fenerbahçe’de Rıdvan Dilmen de ‘teknik menajerliğe’ getiriliyor.
Brezilyalı çalıştırıcıya teknik konularda yardımcı olacak Rıdvan Dilmen’in Türk futbolunun yapısı ve oyuncuların özellikleri gibi konularda Zico’ya danışmanlık yapması bekleniyor. Özellikle Başkan Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’nin içinden çıkmış eski futbolcuların üzerinde çok durması, Dilmen’i yeni yapılanmada etkin rolde görme ihtimalini kuvvetlendiriyor. Bu arada Zico’nun yardımcılıklarını kardeşi Edu’nun yanısıra Morasi Santana’nın yapacağı bildirildi.
06.07.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
Kaynak : Zaman
nekop
06.Temmuz.2006, 13:21
ben rıdvan dilmenin yerinde olsam kabul etmezdim...
m_o_11
06.Temmuz.2006, 13:29
------------Volkan--------
Önder Turacı - transfer(Servet tr liginde) - Uğur B.
--------Appiah - Aurelio---------
M.Yozgatlı-------------Tuncay Ş.
-----------Alex(Tümer)----------
-Anelka - (Crespo,Tekke,Mutu)-
Bence böyle cok gusel olur....
Teknik Direktör Christoph Daum’la yollarını ayırdıktan sonra Arthur Zico’yla anlaşan Fenerbahçe’de Rıdvan Dilmen de ‘teknik menajerliğe’ getiriliyor.
Brezilyalı çalıştırıcıya teknik konularda yardımcı olacak Rıdvan Dilmen’in Türk futbolunun yapısı ve oyuncuların özellikleri gibi konularda Zico’ya danışmanlık yapması bekleniyor. Özellikle Başkan Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’nin içinden çıkmış eski futbolcuların üzerinde çok durması, Dilmen’i yeni yapılanmada etkin rolde görme ihtimalini kuvvetlendiriyor. Bu arada Zico’nun yardımcılıklarını kardeşi Edu’nun yanısıra Morasi Santana’nın yapacağı bildirildi.
ForsakeN
06.Temmuz.2006, 13:56
İşte bu haber çok güzel.Rıdvan Dilmen maçlardaki yorumlarıyla hep beni etkilemiştir.Bence Zico Rıdvan'ın gelmesiyle oyunculara uyum sürecini daha çabuk atlatır.
mgungor
06.Temmuz.2006, 14:20
Zico imzaladı!
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Zico, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapılan imza töreni ile 2 senelik sözleşmeye imza attı.
http://www.superspor.com/images/1/29/7041_B_Zicoimza001.jpg
İmza töreninden sonra basın mensuplarına konuşan Zico: "Daha önce söylediğim gibi Avrupa'nın önemli takımlarından birinde görev yapmaktan onur duyuyorum. Böyle önemli bir senede Fenerbahçe gibi güzide bir kulübün bana kapılarını açması heyecan verici. "dedi.
Zico sözlerine aldığı görevin önemli bir sorumluluk olduğunu söyleyerek devam ederken: "Yapabileceğimiz en önemli şey çalışmak olacaktır. Bunun bilinci içerisindeyiz. Herkes bunu yapacağımıza şahit olacak. Hayat büyük sorumluluklarla doludur, bu görevin büyük bir sorumluluk olduğunun farkındayım. Kariyerimde devamlı savaş vardı, mücadele vardı. Daha önce yaptıklarım bunu gerçekleştirebileceğimin göstergesidir." dedi.
06.07.2006
Kaynak : SuperSpor.com
tosunpasa
06.Temmuz.2006, 14:28
rıdvanın yerinde olsan neen kabul etmezdin nekop?
Burak Duran
06.Temmuz.2006, 14:35
hahah cafu mu yok artık adamı napıcaksın allah aşkına ya
eGowiCh
06.Temmuz.2006, 14:50
Rıdvan Dilmen seve seve görev yapar kendisine teklif edildiğinde.. Bundan adım gibi eminim.
eGowiCh
06.Temmuz.2006, 14:56
Nekop dalga mı geçiyorsun? Terry yoksa, TÜRKİYE'NİN EN İYİ DEFANS OYUNCUSU ÖNDER TURACI var!
Üçlü defans oynatıldığı söyleniyor, ama üçlü oynatmaz. 4-2-3-1 oynatırsa iyi olur. Şu şekilde :
Miguel-Önder-?-R.Carlos
-------Appiah--Aurelio--------
------?--Alex--Tuncay-------
--------------?--------------
Sağ ve sol kanata birer yabancı (Hamit olursa yabancı gerekmez.), orta sahaya bir yabancı (Yıldıray gibi biri alınırsa yabancı gerekmez.) ve forvete bir yabancı (Tekke alınırsa yabancı gerekmez.) adam alınmalı.
Jesus_FB
06.Temmuz.2006, 15:04
böyle bir şey olması mutlaka lazımdı zaten rıdvan bu iş için en iyi isim işallah haber doğrudur
dnz498
06.Temmuz.2006, 15:07
Fenerbahçe'ye ikinci Alex geliyor...
06 Temmuz 2006 14:00
Teknik direktör sorununu Zico ile çözen Fenerbahçe'de gözler yabancı transferine çevrildi. Brezilyalı hoca Sarı-Lacivertliler'e 2. Alex'i getirmenin peşinde!
Yönetim, sol kanat için, Zico'nun öğrencisi olan, Japon Milli Takımı'nın Brezilyalı yıldızının peşinde. Forvete de Trezeguet ve Moro listede
Teknik direktör sorununu Zico ile çözen F.Bahçe'de gözler yabancı transferine çevrildi. Sarı-lacivertlilerde, üç önemli aday var. Listenin başında ise Zico'nun Japonya Milli Takımı'nda 3 yıl birlikte çalıştığı Brezilya asıllı, Alex olarak tanınan Alessandro Santos bulunuyor.
Profesyonel futbol kariyerine vatandaşlığına geçtiği Japonya'da 1997'de başlayan ve son 3 yıldır ülkenin en büyük kulüplerinden Urawa Reds'de forma giyen Alex'in transferi, Zico'ya bağlı. Sol kanatta hücuma yönelik orta saha oyuncusu olarak görev yapan 29 yaşındaki Alex için Urawa Reds Kulübü'nün yöneticileri ile görüşmelere başlanması bekleniyor.
Sarı-lacivertlilerde forvetin yıldız adayı ise Juventus'un Fransız futbolcusu David Trezeguet. 3 yıldır formasını giydiği Juventus ile 2008'e kadar
sözleşmesi olan Fransız oyuncu için menajerlerle temas kuruldu.
Bir başka forvet adayı ise Aziz Yıldırım'ın, menajerlerin tavsiyesi üzerine bizzat kasetlerini izlediği Da Silva Moro Giancarlo. 23 yaşındaki Moro, ülkesi Brezilya'da Juventude takımında oynuyor. Zico'nun da uzun zamandır takip ettiği ve ismini bildiği Moro'nun önümüzdeki günlerde İstanbul'a getirtilebileceği belirtildi.
Kaynak: Vatan
Haber: Ferudun Niğdelioğlu
ARKADAŞLAR BU HABERİ ÇOK ÜZÜLEREK GEÇTİM ÇÜNKÜ EĞER HABER DOĞRUYSA BENCE ZİCO HİÇ BAŞLAMADAN BIRAKSIN
eGowiCh
06.Temmuz.2006, 15:12
İnşallah sol kanat Alex gelmez. Fizik gücü iyi değil, hem asıl mevkii sol kanat da değil. Umarım gelmez.
m_o_11
06.Temmuz.2006, 15:13
yaw Alex ide bole getirdik ama çelimsiz bişi çıktı. Gelecekse gercekten bi futbolcu gelsin su takıma.
Jesus_FB
06.Temmuz.2006, 15:13
habere inanmıyorum zico eski japonya milli takımı teknik drektörü olduğu için ve o takımın en iyi oyuncusu da Alex olduğu için hemen sallamışlar gibime geliyor ama trezeguet gelse çok süper olur :D
Burak Duran
06.Temmuz.2006, 15:14
ben demiştim bi japon getirebilir diye :)
m_o_11
06.Temmuz.2006, 15:17
beyler zico ya güvenelim. Rıdvan Dilmen bile güvenip hele hele birde teknik kadroya girmeyi kabul ediyorsa Zico hiç bos bi insan deildir. Ben Rıdvan neredeyse tüm yorumlarına katılırım. Ayrıca sevdiğim insanlardan Selcuk Yula da bu insan destekliyo. Bazı yerlerde taraftar ikiye bölündü gibi haberler var. bunlara fırsat vermeyelim. Hep Destek olalım..
dnz498
06.Temmuz.2006, 15:17
Zico geldi, Nicolas Anelka yolcu...
06 Temmuz 2006 12:05
Alex ve Luciano ile sorunlar yaşayan Fransız yıldızın, takımın başına Zico’nun geleceğini duyması üzerine Fenerbahçe ile yollarını ayırdığı iddia ediliyor.
Brezilyalı Teknik Direktör Zico’ya dün kavuşan Fenerbahçe’de, Nicolas Anelka'nın durumu belirsizliğini koruyor. Alex ve Luciano ile sorunlar yaşayan Fransız yıldızın, takımın başına Zico’nun geleceğini duyması üzerine Fenerbahçe ile yollarını ayırdığı iddia ediliyor.
Fenerbahçe, yeni Teknik Direktörü, ‘Beyaz Pele’ olarak anılan Arthur Zico’ya dün kavuşurken; oyuncusu Nicolas Anelka’yı kaybetmek üzere. Yakın geçmişe kadar sorunsuz bir şekilde antrenmanlara çıkan Anelka’nın, Zico’nun İstanbul’a geleceğini haber almasının ardından çalışmalara sakat olduğunu gerekçe göstererek katılmayıp; Fransa’ya kaçtığı iddia ediliyor. Brezilyalı futbolcularla arasının iyi olmadığı bilinen Fransız yıldızın, Zico’yla çalışmak istemediğini belirterek İstanbul’dan ayrıldığı öne sürülüyor.
Fenerbahçe’nin ‘Zico’ lakaplı yeni teknik direktörü Arthur ****nes Coimbra, İstanbul’a ayak basar basmaz Sarı-Lacivertli taraftarların yüreğine su serpti. “100. yılına giren Fenerbahçe’de bulunmaktan çok mutluyum. Hedefim güzel futbol oynatmak ve 100. yılda beklenen başarıyı yakalamak.” diye sözlerine başlayan Zico, her türlü mücadeleye hazır olduğunu söyledi. Havaalanında medya ordusu ve kendisini karşılamaya gelen taraftarları görünce şaşkınlık yaşadığı gözlenen Brezilyalı çalıştırıcı, “Sayın başkana ve yönetim kuruluna beni seçtikleri için çok minnettarım. Futbolda önemli olan neticelerdir. Amacım takımıma bu neticeleri verebilmek. Brezilya Milli Takımı’nda oynadım. Japonya’da teknik adam olarak sorumluluğun karşılığını aldım.” diye konuştu.
Sarı-Lacivertliler, Zico’nun gelişi ile teknik direktör sorununu çözerken, bir yandan da Anelka problemi ile boğuşuyor. Alex de Souza’nın saha içinde kendisini hiçbir zaman düşünmediğini geçtiğimiz günlerde açıkça belirten Fransız yıldızın, Zico’nun takımın başına gelişiyle Sarı-Lacivertli kulüple bağlarını kestiği ileri sürülüyor. 100. yılda mutlak başarı isteyen ve huzursuzluğa tahammülü olmayan F.Bahçe yönetiminin de geçtiğimiz günlerde L’Equipe Gazetesi’ne verdiği demeçte, Brezilyalı futbolcular hakkında olumsuz görüşler bildiren Anelka’yı gözden çıkarmayı düşündüğü ileri sürüldü. İkinci Başkan Nihat Özdemir’in ‘dönecek’ demesine rağmen; dün de İstanbul’a dönmeyen Anelka’nın Lyon’la görüştüğü öğrenildi.
Sarı-Lacivertlilerin ise 20 milyon Euro’nun verilmesi halinde Anelka’yı satmayı planladıkları konuşuluyor. Hatta Sarı-Lacivertli yönetimin, Zico’nun raporu doğrultusunda Brezilya’nın Juventude’de forma giyen 1,90 boyundaki golcü Giancarlo Moro’nun transferini bitirdiği belirtiliyor.
Kaynak: Zaman
Haber: Vahap Söztutan
SAKIN BANA KIZMAYIN BEYLER BEN NE OKUYOSAM SİZİNLE PAYLAŞIYORUM SADECE :D ÜZÜCÜ AMA Bİ HABER DAHA
eGowiCh
06.Temmuz.2006, 15:19
Japonya'da adam gibi adam yok. Gelmesin kimse Japonya'dan :) Eğer Alex iyi olsa, sıradan bir Japon kulübünde değil, Avrupa'da oynardı.
dnz498
06.Temmuz.2006, 15:24
Japonya'da adam gibi adam yok. Gelmesin kimse Japonya'dan :) Eğer Alex iyi olsa, sıradan bir Japon kulübünde değil, Avrupa'da oynardı.
Artı Brezilya milli takımına çağrılırdı Japonya yerine
m_o_11
06.Temmuz.2006, 15:29
yok ben baska bi Alex daha kaldıramam. adı baska bişi olsun
eGowiCh
06.Temmuz.2006, 15:35
Gelecekse, PSV'li Alex gelsin :)
SaMaNYoLu
06.Temmuz.2006, 15:36
japonlardan bişi olmaz :)
dnz498
06.Temmuz.2006, 15:40
yok ben baska bi Alex daha kaldıramam. adı baska bişi olsun
Merak etme Japon Alex'in adı zaten gerçekten Alez değil başka bişey :D
eGowiCh
06.Temmuz.2006, 15:41
Japon Alex'in adı Pele de olsa gelmesin :)
dnz498
06.Temmuz.2006, 15:43
Yahu zaten akıl var mantık var senin sol tarafın fazlası ile iyi daha ne diye Allahın kırma Japonunu istersin gerçi haberin gerçekliğide tartışılır
physicist87
06.Temmuz.2006, 15:50
İlla bi japon getirecekse nakatayı getirsin adam ara pasları süper yapıyor,diğerleri yaramaz bence...
kavara
06.Temmuz.2006, 15:51
tv8 spor haberlerinde izledim yarım saat önce baptista , luis fabiano ve emerson la ilgili görüsmeler vamıs tv8 in yalancısıyım..
Baptista transferi cok feci olurbea :D
mgungor
06.Temmuz.2006, 15:52
Fenerbahçe'de yaprak dökümü mü başlıyor?.. Sarı-Laciverliler'in Fransız yıldızı Anelka'dan sonra, orta sahadaki dinamosu Stephen Appiah'a da İngiliz kancası!.. Premier Lig'in 4 kulübü Ganalı yıldızı ısrarla istiyor!..
Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe Brezilyalı Zico'nun getirilmesinden sonra patlaması beklenen transfer bombalarından bir haber çıkmazken, İngiltere'den gelen haberler Sarı-Lacivertli taraftarların keyfini kaçıracak nitelikte.
Sarı-Lacivertli kulübe Juventus'tan 8 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen ve oynadığı futbolla taraftarların gönlünde taht kuran Ganalı yıldız Stephen Appiah'a İngiltere'den ciddi teklifler gelmeye devam ediyor.
Yıldız futbolcunun Dünya Kupası'nda Gana formasıyla ortaya koyduğu üstün performans, Premier Lig kulüplerinin ilgisini yeniden alevlendirdi.
İngiliz Daily Express'e konuşan yıldız futbolcunun menajeri Frank Trimboli, Appiah'a Manchester United ve Arsenal'in 7 milyon sterlin teklif ettiğini açıkladı.
Menajer Trimboli, Juventus'ta oynarken Portsmouth ve Middlesbrough kulüplerinden aldığı teklifleri geri çeviren Stephen Appiah'ın İngiltere'de oynamak istediğini ve bunun gerçekleşeceğine emin olduğunu söyledi.
Appiah'a şu an İngiltere'den dört kulübün ciddi bir biçimde transfer teklifinde bulunduğunu fakat bunlardan sadece ikisinin şansı olduğunu söyleyen Frank Trimboli, "Stephen 10 senedir Avrupa'da futbol oynuyor ve İngiliz liginde bir problem yaşayacağını düşünmüyor" diyerek sözlerini noktaladı.
2009 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun İngiltere'ye transfer olabilmesi için, Ada temsilcilerinin Sarı-Lacivertli kulüple masaya oturması gerekmekte.
Dakka90 Dış Haberler Servisi
mgungor
06.Temmuz.2006, 15:56
İlla bi japon getirecekse nakatayı getirsin adam ara pasları süper yapıyor,diğerleri yaramaz bence...
Nakata bildiğim kadarıyla emekli oldu..
dnz498
06.Temmuz.2006, 15:57
nakata zaten iyi bir adam değildi bence aşırı top kaybı vardı dünya kupası maçlarında
EreN
06.Temmuz.2006, 16:04
Yanlız şuda var Aziz Yıldırım' altı yabancı kararı sonrası bir kaç avrupalı birda japon futbolcuyla anlaşılmıştı demişti...
physicist87
06.Temmuz.2006, 16:08
Nakata bildiğim kadarıyla emekli oldu..
Bimiyorum,gerçekten mi?Benim gördüğüm en iyi japon oyuncuydu, vay be emekli olmuşş...
jarosik_61
06.Temmuz.2006, 16:20
20 trilyon müthiş para.şimdi ilhan cavcav olsa idi satardı
Burak Duran
06.Temmuz.2006, 16:23
tv8 spor haberlerinde izledim yarım saat önce baptista , luis fabiano ve emerson la ilgili görüsmeler vamıs tv8 in yalancısıyım..
yok artık :D baptista daha neler
eGowiCh
06.Temmuz.2006, 16:26
Nakata emekli oldu, Baptista gelmez, Luis Fabiano ve Emerson gelebilir.
GeNç KaRTaL
06.Temmuz.2006, 16:29
yok ya fener satmaz apiahı
Burak Duran
06.Temmuz.2006, 16:33
ben olsam satmam seneye 30 trilyon olur değeri
Vieri
06.Temmuz.2006, 16:38
satmasınlar valla türkiyede en kaliteli yabancı oyuncu
kavara
06.Temmuz.2006, 16:38
Yanlız şuda var Aziz Yıldırım' altı yabancı kararı sonrası bir kaç avrupalı birda japon futbolcuyla anlaşılmıştı demişti...
japon degildi koreliydi oda büyük olasılıkla park joo young du:D
umarım zico takımdan luciano yu gönderirde daha kaliteli bi savunma oyuncusu alırız.. cannavaro , cordoba , thuram , samuel bunlardan biri süper olurdu.
KaÇaK_1907
06.Temmuz.2006, 16:50
Luis fabiano haberi doğru diğerlerini bilmiyorum...
chorme86
06.Temmuz.2006, 17:10
en cok bundan korkuyordum ne kadar gercek bilmiyorum ama japonyadan oyuncu gelmesinn
kavara
06.Temmuz.2006, 17:43
ya gelmiyo jağponyadan adam madam :D
ama su forvet gelirse fena olmaz brezilyaya gol atan adam süper bisi :D
physicist87
06.Temmuz.2006, 18:06
Fenerbahçe satmaz ama appiah belki ingiltereyi isteyebilir...
tosunpasa
06.Temmuz.2006, 19:30
yalan haberdir bu;)
Del Piero_10
06.Temmuz.2006, 19:52
önemsiz bir oyuncu gündemi meşgul etmesi bile yanlış.
GeNç KaRTaL
06.Temmuz.2006, 22:46
E transfer için bu kadar beklerseniz istediğiniz adamı alamazsınız.Ama bence iyi oldu artık Türkiye'ye 32-33 yaşındaki adamları getirmekten vazgeçmezliyiz,bi kere adamlar doymuş oluyo kariyeri için değil para için oynuyo sadece.Ayrıca Campbell kaprisli bi adamdı daha bu sezon özel hayatını bahane ederek sezon içinde 2 hafta antremanlara katılmadı bu adam.
evet ya artık veteran yıldız istemiyoruz
Krusty
06.Temmuz.2006, 22:50
Portsmouth'a gideceğine FB'ye gitse daha iyi olurdu.
R10aldinho
07.Temmuz.2006, 01:20
satsınlar ,fenerde çürümesinden iyidir.
Krusty
07.Temmuz.2006, 01:22
Bencede satmasınlar.Sonra ne yapıcaklar :S
pessy
07.Temmuz.2006, 01:27
ligin kalitesi için kalsın...
Jesus_FB
07.Temmuz.2006, 01:30
appiah fenerde çürüyormu?:eek:
eGowiCh
07.Temmuz.2006, 01:32
Tarık abi haklı. Fener'de çürüdüğü falan yok adamın. Fener şampiyonluğu kaçırdığında ağlamıştı çok, sadık biri, kalacaktır.
anarchist
07.Temmuz.2006, 02:19
appiah türkiye ye glmiş en ii yabancı oyunculardan biridr we fenerbahcemisde de mutlu olduuna inanıorum avrupada ki coğu kulüpten daha ii imkanları war
eGowiCh
07.Temmuz.2006, 03:36
Anelka gidiyor Fabiano geliyor
Fenerbahçe'nin yeni hocası, Anelka'nın yerine Fabiano'yu istedi. Sevilla'lı golcünün transferi gerçekleşmezse, Juventude'de oynayan 1.91'lik dev forvet Da Silva Moro Giancarlo'ya imza attırılacak....
İmzayı attı ve atağa kalktı
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Zico'nun transfer listesini Fotomaç ele geçirmeyi başardı... Dün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan tören ile 2 yıllık sözleşmeye imza atarak resmen 'Fenerbahçe Teknik Direktörü' olan Zico, transfer için de müthiş bir atak başlattı. Brezilyalı hocanın yönetime sunduğu transferlistesinde A, B ve C planlarının olduğu belirtildi. Yani teknik direktör Zico, her eksik mevkiye 3 aday futbolcu belirledi.
Yıldırım da 'Fabiano' dedi
Zico'nun öncelikli hedefi forvet. Yönetim, ayrılmak isteyen Anelka konusunda Brezilyalı çalıştırıcıdan fikir aldı. Zico da "Gitmek istiyorsa tutmayalım" dedi. Yöneticiler de Fransız forvet ile bir telefon görüşmesi yaparak "Kendine kulüp bul" talimatını verdiler. Zico da Anelka'nın yerine Sevilla'nın golcüsü Luis Fabiano'yu yönetime önerdi. Başkan Aziz Yıldırım'ın da F.Bahçe'de görmek istediği Fabiano için harekete geçildi.
Alternatifi dev golcü Moro
Fenerbahçe, Luis Fabiano'nun transferinde mutlu sona ulaşamazsa, rota Zico'nun listesindeki diğer alternatif golcü Da Silva Moro Giancarlo'ya çevrilecek. Brezilya'nın Juventude takımında forma giyen Moro'ya geleceğin yıldızı gözüyle bakılıyor. Sambacı, 24 yaşında ve 1.91 boyunda. Başkan Aziz Yıldırım ve Rıdvan Dilmen'in Moro'nun maç kasetlerini izledikleri ve Brezilyalı golcünün futbol stilini çok beğendikleri vurgulandı.
Emerson heyecan yarattı!
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Zico'nun transfer listesinde yer alan futbolculardan Emerson, sarı-lacivertli taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Juventus'un 30 yaşındaki ön liberosunun şartlarda anlaşabilmesi durumunda F.Bahçe'ye gelebileceği belirtildi.
Mineiro Fener'e doğru
Sarı-lacivetlilerin Brezilya'nın Sao Paulo takımında oynayan Mineiro ile de ilgilendikleri öğrenildi. 1975 doğumlu olan Mineiro orta alanda savunmaya dönük oynuyor. Yönetimin, Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı kadrosunda yer alan sambacıyla görüşmeleri sürdürdüğü iddia edildi.
Kaynak : Fotomaç
GrimRepo
07.Temmuz.2006, 06:16
nerden uyduruyosun bunu? appiah gana formasıyla oynadıgı futboldan dolayı fenerbahceye geldikten sonra bonservisini 2'ye katladıgını bizzat fb tv'de izledim.
Maymuncuk
07.Temmuz.2006, 14:07
Anelka gidiyor Fabiano geliyor
Fenerbahçe'nin yeni hocası, Anelka'nın yerine Fabiano'yu istedi. Sevilla'lı golcünün transferi gerçekleşmezse, Juventude'de oynayan 1.91'lik dev forvet Da Silva Moro Giancarlo'ya imza attırılacak....
İmzayı attı ve atağa kalktı
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Zico'nun transfer listesini Fotomaç ele geçirmeyi başardı... Dün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan tören ile 2 yıllık sözleşmeye imza atarak resmen 'Fenerbahçe Teknik Direktörü' olan Zico, transfer için de müthiş bir atak başlattı. Brezilyalı hocanın yönetime sunduğu transferlistesinde A, B ve C planlarının olduğu belirtildi. Yani teknik direktör Zico, her eksik mevkiye 3 aday futbolcu belirledi.
Yıldırım da 'Fabiano' dedi
Zico'nun öncelikli hedefi forvet. Yönetim, ayrılmak isteyen Anelka konusunda Brezilyalı çalıştırıcıdan fikir aldı. Zico da "Gitmek istiyorsa tutmayalım" dedi. Yöneticiler de Fransız forvet ile bir telefon görüşmesi yaparak "Kendine kulüp bul" talimatını verdiler. Zico da Anelka'nın yerine Sevilla'nın golcüsü Luis Fabiano'yu yönetime önerdi. Başkan Aziz Yıldırım'ın da F.Bahçe'de görmek istediği Fabiano için harekete geçildi.
Alternatifi dev golcü Moro
Fenerbahçe, Luis Fabiano'nun transferinde mutlu sona ulaşamazsa, rota Zico'nun listesindeki diğer alternatif golcü Da Silva Moro Giancarlo'ya çevrilecek. Brezilya'nın Juventude takımında forma giyen Moro'ya geleceğin yıldızı gözüyle bakılıyor. Sambacı, 24 yaşında ve 1.91 boyunda. Başkan Aziz Yıldırım ve Rıdvan Dilmen'in Moro'nun maç kasetlerini izledikleri ve Brezilyalı golcünün futbol stilini çok beğendikleri vurgulandı.
Emerson heyecan yarattı!
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Zico'nun transfer listesinde yer alan futbolculardan Emerson, sarı-lacivertli taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. Juventus'un 30 yaşındaki ön liberosunun şartlarda anlaşabilmesi durumunda F.Bahçe'ye gelebileceği belirtildi.
Mineiro Fener'e doğru
Sarı-lacivetlilerin Brezilya'nın Sao Paulo takımında oynayan Mineiro ile de ilgilendikleri öğrenildi. 1975 doğumlu olan Mineiro orta alanda savunmaya dönük oynuyor. Yönetimin, Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı kadrosunda yer alan sambacıyla görüşmeleri sürdürdüğü iddia edildi.
Kaynak : Fotomaç
Şu haberde dikkat ederseniz her başlık transfer :):)
kavara
07.Temmuz.2006, 15:10
amma sacma be mineroymus moro ymus sizce 100.yılda bekledigimiz yıldızlar bunlarmı bunlar alternatif bile olamazlar..
m_o_11
07.Temmuz.2006, 15:14
normal bişey hepsinin transfer le ilgili olması. bunlar ilgilenilen futbolcular olabilir. ama sende haklısın alttaki gaste ismini görünce!! :)
bence ismi gecen futbolcular gayet kaliteli( mineiro yu bilmiyorum)
THE TİMES İDDİASI
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Nicolas Anelka, İngiliz basının gündeminden asla düşmüyor!.. The Times gazetesi, Premier Lig'de mücadele eden Bolton Wanderers'ın da Fransız futbolcuyu transfer etmek isteyen kulüplerden biri olduğunu iddialı bir şekilde yazdı!..
The Times'ın haberinde, Anelka'nın, Werder Bremen ile Lyon'un da listesinde olduğu, ancak Anelka'nın Newcastle United'a gitmek istediği ileri sürüldü.
Daha önce İngiltere'de Manchester City ve Arsenal formalarını giyen Anelka'nın, Türkiye'den ayrılmaya sıcak baktığı ileri sürülen haberde, Everton, Portsmouth ve Newcastle United'ın da Fransız futbolcunun peşinde olduğu kaydedildi.
Öte yandan, İngiltere'nin Daily Mirror gazetesi, Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Steven Appiah'ın, Premier Lig yolunda olduğunu, Arsenal ile Manchester United'ın, 25 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiğini yazdı. Haberde, Appiah'ın artık İngiltere'ye gitmeye sıcak baktığı belirtildi.
-------------------------
İŞTE FENERBAHÇE'NİN ANELKA PLANI
İSTEYENİ ÇOK
Bu arada üç İngiliz kulübü, Fenerbahçe Kulübü’ne resmen başvurarak, Anelka’nın bonservis ücretini konuşmak için İstanbul’a gelmek istediklerini söyledi.. Peki şimdi ne olacak? Anelka Fenerbahçe’nin 100. yılında takımda mı olacak, yoksa satılacak mı? Son kararı Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler Zico ile görüştükten sonra verilecek. Ama, önce Anelka ile konuşulacak. Ve denecek ki, “Kardeşim sen Fenerbahçe oynamak istiyor musun?”
KAFALAR KARIŞTI
Fransız futbolcu her zamanki gibi, “Başkan sen ne dersen o olur. Beni satıp para kazanacaksan giderim, kalırsam da oynarım” derse o vakit “100. yılda hem Türkiye’de hem de Avrupa da hedeflerimiz var. Anelka gibi oynarsan başımızın üstünde yerin var. Ama oynamazsan, o vakit şunu iyi bil, tribünde oturursun. Düşün, taşın, son kararını ver.” İstanbul’a gelecek üç İngiliz kulübüne de, “Anelka’yı verelim, sizde bize 20 milyon euro değerinde istediğimiz futbolcuyu alın” teklifi yapılacak.
1- Zico “Anelka kaliteli, çok iyi futbolcu. Kafasını boşaltıp huzurlu bir ortam sağlanırsa yararlı olur”dedi
2- Yöneticiler, Anelka ile masaya oturacak. “Ya adam gibi oynarsın ya da tribünde oturursun” diyecekler
3- Üç İngiliz kulübünün başkanı, Fenerbahçe’yi arayarak Anelka için İstanbul’a geleceklerini söyledi
4- Başkan Aziz Yıldırım “İstediğimiz futbolcuyu alın, biz de size Anelka’yı verelim” teklifini yapacak
----------------
ZİCO BOMBA GİBİ ÇIKTI
Teknik Direktörümüz Zico, bugün Acıbadem Hastanesinde sağlık kontrölünden geçti. Doktorumuz Ethem Kavukçu kontrolünde bir dizi testten geçti. Hocamız maçtan sonra Havalimanına gitti. Zico salı günü Hollanda kampına yardımcıları ile birlikte katılacak.
Krusty
07.Temmuz.2006, 16:12
http://www.superspor.com/images/1/29/9775_B_Anelka025.jpg
İngiltere'deki takımların transfer listesinden bir türlü eksik olmayan Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka Ada'da yine gündeme oturdu.
Dünya Kupası kadrosuna alınmadığı için daha ön planda olacağı bir ligi seçeceği iddia edilen Anelka'nın, Bolton'un transfer listesinde baş sırada olduğunu yazan İngiliz The Times Gazetesi, Anelka'nın Bolton'ı değil Newcastle United'ı seçeceğini savundu.
Bence Newcastle'ı seçmesi iyi olur.Orda belki güzel şeyler başarabilir...
m_o_11
07.Temmuz.2006, 16:16
kardes bu haber fb transfer bolumunde var sanırım, yanlış yere acmıssın konuyu. şimdi düzeltir yöneticilerimiz.
Burak Duran
07.Temmuz.2006, 16:16
newcastleda amma çok adam alıyor
eGowiCh
07.Temmuz.2006, 16:30
Anelka kimi seçerse seçsin, yeter ki bir an önce gitsin :)
Fenerbahçe, keşke Kerlon'u alsa... Süper bir yetenek ve büyük cazibe. Ronaldinho yanında hiç kalmış. Yaşlı oyuncular alacağımıza Emerson gibi, Kerlon gibi 18 yaşında süper yeteneği alıp, ilerde de çok para kazanabiliriz.
Universal
07.Temmuz.2006, 16:41
Barcelona Kulübü Sportif Direktorü Txiki Begiristain, Rüştü'nün Fenerbahçe ile imzaladığı sözleşmenin geçersiz olduğunu iddia etti. İspanya'da yayınlanan Sport gazetesine bir açıklama yapan Txiki Begiristain, mili kalecinin Barcelona ile olan sözleşmesini feshetmeden Fenerbahçe ile sözleşme imzaladığını, bunun uluslararası anlaşmalara aykırı olduğunu belirtti.
Fenerbahce Kulübü'nün web sayfasında ve Türk gazetelerinde çıkan "Rüstü Fenerbahçe'de" yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını da savunan Begiristain, "Bizimle sadece pazarlık ettiler, ancak yüzde 100 anlaşmaya varmadan, imza atmışlar. Bu centilmenliğe aykırıdır" dedi.
Sportif Direktor Txiki Begiristain, Barcelona'nın Rüştü'nün Fenerbahçe'ye gitmesi konusunda bir sıkıntı yaşanmadığının da altını çizerek, "Zaten biz gitmesini istiyorduk, ancak ilk önce bizimle anlaşmasını bitirdikten sonra Fenerbahçe ile imza atması gerekiyordu. Bu şimdi tersine döndü" ifadelerini kullandı.
eGowiCh
07.Temmuz.2006, 17:02
Fenerbahçe, Roberto Carlos'u bitirdi
Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Real Madrid’in gözden çıkardığı Brezilyalı ile yıllık 3.5 milyon euroya anlaştı. Roberto Carlos’un menajeri Motto Merka da ‘İstanbul’a gidiyoruz’ dedi
Chelsea’yı yıktı!
Fenerbahçe sonunda bombayı patlatıyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın uzun zamandır peşinden koştuğu Roberto Carlos ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Real Madrid’in gözden çıkardığı ve Chelsea’nin de istediği Sambacı’ya yıllık 3.5 milyon euro verilecek. Carlos’un menajeri Motto Merka da, İspanyol basınına ‘İstanbul’a gidiyoruz’ açıklamasında bulundu.
Villa bile baktı
Menajer Merka’nın geçen hafta içinde İstanbul’a geldiği, Saracoğlu Stadı ile Samandıra Tesisleri’ni gezdiği, Dragos’ta Roberto Carlos’a tripleks villa baktığı belirtildi. Sambacı’nın birkaç gün içinde İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Bu arada listede Juventus’lu Trezeguet, Juventude’li Moro, Sevilla’lı Luis Fabiano ve Trabzonlu Fatih de var.
Kaynak : Star
tosunpasa
07.Temmuz.2006, 18:17
gerçektende roberto carlos gibi bir futbolcu fenerbahçeye geldiyse sol kant geçilmeyecek demektir bu.roberto carlos ve tuncay şanlı sol kanatta olursa 2 futbolcuda çok süratli olduğundan rakibin sağ kanadını paramparça edeceği kanısındayım;)
pessy
07.Temmuz.2006, 18:29
bence bu haber yalan yoksa her yerde duyulurdu..
Jesus_FB
07.Temmuz.2006, 18:36
gelip benim formama imza atmadan inanmam:)
Burak Duran
07.Temmuz.2006, 18:53
o zaman hiç inanmayacaksın tarık :)
Universal
07.Temmuz.2006, 19:05
eğer alsaydık a.n.t.u haber servisi beni uyarırdı demekki almamışız
eGowiCh
07.Temmuz.2006, 19:24
Resmi olarak almamışız zaten, bir iki gün içinde açıklanacak diyor haberde, tabi doğruysa..
anarchist
07.Temmuz.2006, 19:49
zico anelkayı oynatmayı basarır we anelka kalırsa cok ii olur bence ama alexle sorunlarını halletsin öle:)
kavara
07.Temmuz.2006, 21:41
roberto carlos artık geLmesin istemiyorum.. 1 ay önce olsadyı iyi ama simdi salla gitsin izledik dünya kupasında ölmüs kendisi..
Mark gonzaLez , sorin , gio , riise , heinze, wayne bridge gibi isimlerden biri süper olurdu
forvetede f.tekke , crespo , d.kuyt , cisse , saha , fred , carew , baptista , c.pizarro bu isimlerden 1rinin gelmesini cok isterim..
Eger defansada bi adam gelecekse. bu adamlar cordoba , cannavaro , materazzi , samuel ,kaladze , juan , L.king den ve dan :D 1 nin gelmesini isterdim..
of
m_o_11
08.Temmuz.2006, 00:48
ha gayret fener devam bole. şampiyonlar ligi bizi bekle.Geliyoruzzzzz
heyt be barcelona alın istemiyoz bu kaleciyi zaten .
ewrim_FB
08.Temmuz.2006, 02:20
inşallah doğrudur ya artık türkiye bi transfer görsün delgadoyla falan olmuyo böyle :D
Del Piero_10
08.Temmuz.2006, 14:37
tv 8 işi soytarılığa vurdu.
fener Totti ile anlaşmış:D
Del Piero ile konuşuyormuş:D :D :D
Krusty
08.Temmuz.2006, 14:49
Evet ya sabah gazetede gördüm ''Fener Totti İle Anlaştı'' yazıyor.Enteresan..:cool:
eGowiCh
08.Temmuz.2006, 16:14
Vatan Gazetesi'nde gördüm ben de, Totti ile 4 milyon euro'dan 3 yıllığına anlaşıldı yazıyordu :)
Krusty
08.Temmuz.2006, 16:18
Birde Totti geliyormuş :D :o
Cyzio
08.Temmuz.2006, 16:23
yok daha neler:D
Sekopej
08.Temmuz.2006, 16:54
zico transferi kamptan sonra takımı gördükten sonra yapacağız demişti. sanırım bi 10 gün daha bekleyeceğiz transferler için...
eGowiCh
08.Temmuz.2006, 16:55
Roma satılır, Totti satılmaz :D
dnz498
08.Temmuz.2006, 22:10
ya düşünsenize bi fener tottiyi alırmış ortasahadan kimi keser çok merak ediyorum tuncayı mı ?
senderson
08.Temmuz.2006, 22:14
Totti İle İlgilenmiyoruz
Perşembe günü Fotomaç Gazetesi’nde Galip E. Öztürk tarafından kaleme alınan “Gülmek için yapmadım” başlığını taşıyan köşe yazısında ısrarla kulübümüzün İtalyan futbolcu Totti’nin menajeri ile görüştüğü yazılmaktadır.
Bir kaç gün önce bu konuda aynı gazetenin yayınladığı haberlerin asılsız olduğunu açıklamamıza rağmen, yazar bu ayrıntıya dikkat etmeden kendisinin bu konuda sağlam kaynak bulduğunu, ancak bu kaynağın kim olduğunu şimdilik açıklamayacağını bildirmektedir.
Aslında yazarın dikkat çektiği bu ayrıntı bile, Mehmet Demirkol’un kahkahalarla gülmesine, Kemal Belgin’e de yeni malzeme olmaya yetecektir.
Bugüne kadar yaptığı bütün transferlerde önce oyuncu daha sonra da oyuncunun kulübüyle görüşmeyi prensip haline getirmiş kulübümüz “adı geçen menajer ile görüşmüyoruz” dediği halde, yazar, sağlam olarak gördüğü haber kaynaklarının aslında çürük olduğunu ne zaman anlayacaktır?
Kısaca! Totti ile ilgilenmiyoruz.
Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı
fenerbahce.org
Universal
08.Temmuz.2006, 22:19
demekki totti almışsız şuan hangi oyuncuyu alırsak bir iki gün önceden transferi yalanlanıyor en iyi örnek tümer
Burak Duran
08.Temmuz.2006, 22:20
allah harbiden aldılar mı acaba??
eGowiCh
09.Temmuz.2006, 00:03
Totti İle İlgilenmiyoruz
Perşembe günü Fotomaç Gazetesi’nde Galip E. Öztürk tarafından kaleme alınan “Gülmek için yapmadım” başlığını taşıyan köşe yazısında ısrarla kulübümüzün İtalyan futbolcu Totti’nin menajeri ile görüştüğü yazılmaktadır.
Bir kaç gün önce bu konuda aynı gazetenin yayınladığı haberlerin asılsız olduğunu açıklamamıza rağmen, yazar bu ayrıntıya dikkat etmeden kendisinin bu konuda sağlam kaynak bulduğunu, ancak bu kaynağın kim olduğunu şimdilik açıklamayacağını bildirmektedir.
Aslında yazarın dikkat çektiği bu ayrıntı bile, Mehmet Demirkol’un kahkahalarla gülmesine, Kemal Belgin’e de yeni malzeme olmaya yetecektir.
Bugüne kadar yaptığı bütün transferlerde önce oyuncu daha sonra da oyuncunun kulübüyle görüşmeyi prensip haline getirmiş kulübümüz “adı geçen menajer ile görüşmüyoruz” dediği halde, yazar, sağlam olarak gördüğü haber kaynaklarının aslında çürük olduğunu ne zaman anlayacaktır?
Kısaca! Totti ile ilgilenmiyoruz.
Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı
fenerbahce.org
Dostum bu haberin orijinal linki : http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=2545
Ve bu haber çok eski. Yeni değil...
Belki şimdi ilgileniyorlardır, bilemeyeceğim. Ben olsam FB'yi şöyle oynatırım.
4 - 2 - 1 - 2 - 1 (Gündemdeki isimlere göre kadro oluşturuldu.)
---------Volkan--------------
Hamit-Önder-Campbell-R.Carlos
Appiah - Aurelio
----- Alex -----
?---------Tuncay
----Crespo----
EreN
09.Temmuz.2006, 17:07
Sol Campbell Takımdan Resmen Ayrıldı Acaba Bize Mi Gelecek ?
R10aldinho
09.Temmuz.2006, 18:42
Dış transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’nin İtalya Milli Takımı’nın ve Juventus’u yıldızı Fabio Cannavaro’yla anlaştığı ileri sürüldü. 100. yılda Avrupa’da ve ligde büyük hedefler ortaya koyan Fenerbahçe yönetiminin, 33 yaşındaki başarılı savunma oyuncusuyla söz kestiği kaydedildi. Dünya Kupası’nda finale çıkan İtalya’nın kaptanı Fabio Cannavaro’nun şampiyona sonrası resmi sözleşmeyi imzalayacağı ifade edildi.
09.07.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
Kaynak : Hürriyet
Krusty
09.Temmuz.2006, 18:44
Konu var ;;)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=14231
R10aldinho
09.Temmuz.2006, 18:46
onu yanlıslıkla actım :D
Krusty
09.Temmuz.2006, 18:57
Tamam düzeltmişsin.. ;;)
SaMaNYoLu
09.Temmuz.2006, 19:15
campell Ingılterede bir takımla anlaşmak uzreydı ama takımı unuttum ;)
SaMaNYoLu
09.Temmuz.2006, 19:34
Bu haberı Kım Çıkardı? Cannavaronun pesındekı kluplerden fıyatından haberınız varmı. güldürmeyın Insanları üstümüze
Del Piero_10
09.Temmuz.2006, 19:52
komik haber:D
Cyzio
09.Temmuz.2006, 19:55
yine sallamış basın
lutfucal
09.Temmuz.2006, 20:42
hani campbell i alıyodu bunlar:D
Universal
09.Temmuz.2006, 21:05
Sapanca Gölü’nde düzenlenen Büyükler Türkiye Kürek Sampiyonası’nın 2’nci gününü izleyen kulübümüz Asbaşkanı Mahmut Uslu, İtalya milli takımının gözde oyuncusu Totti’nin transferiyle ilgilenmediklerini söyledi.
Mahmut Uslu, çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, “Doğru değil. Bugüne kadar 60 oyuncu, 20 teknik direktör transfer ettiğimiz öne sürüldü. Böyle bir şey yok“ dedi.
Yabancı futbolcu transferine de değinen Uslu, “Bir kişi alabiliriz. Bununla ilgili olarak ta teknik direktörümüz çarsamba günü, karar verecek“ diye konuştu.
Mahmut Uslu, kürekte Galatasaray’la aralarındaki ezeli rekabeti değerlendirirken, “Biz amatör sporlara yatırım yapıyoruz. Su anda amatör sporlarda 2000 sporcumuz var. Tabi ki başarı gelecek“ dedi.
CocoRico
09.Temmuz.2006, 21:40
cannavaro'nun fenerbahçeye gelebileceğini sanmıyorum..
GeNç KaRTaL
09.Temmuz.2006, 21:42
ben bu habere hade len derim
CeNTeR_TR
09.Temmuz.2006, 22:19
valla zor bır transfer hem capello onu real e getırmeyı dusunuyormus
meddah
09.Temmuz.2006, 23:52
Fenerbahçe Transfer Haberleri diye bir bölüm niye var?
Konu ilgili yere taşınır..
m_o_11
09.Temmuz.2006, 23:53
25 Temmuz a kadar bitircekler transferi(leri) sanırım. ve tek bi yabancı alcaz hep öle diyorlar..
Universal
09.Temmuz.2006, 23:55
fenerbahcenin 2 yabancı hakkı var bence bir tanesi dünya çapında tanımmış birisi olmalı diğersi ise geleceğe yatırım amaclı 17-18 yaşında birisini almalılar
m_o_11
09.Temmuz.2006, 23:58
Eger Totti ile anlasılamazsa Luis Fabiano alıncak mıs. VE Cannavaro ile de imza atılcakmıs. Alsak ne super olurdu Cannavaro 'yu.
Nedvedmania
10.Temmuz.2006, 00:25
yav ne totti si :D adam(aziz yıldırım)açıklama yaptı ilgilenmiyoruz diye
m_o_11
10.Temmuz.2006, 00:27
SIKINTILI STARD
Fenerbahçe'nin Hollanda kampı sıkıntılı başlıyor. Santrafor sorunu hala çözülemedi. Fenerbahçe yönetimi giden Nobre'nin yerine hala adam alamadı. Arayışlar sürüyor.
Brezilyalı futbolcular Alex ve Luciano ile Anelka arasındaki sorun hala sürüyor. Futbolcular birbirleri ile konuşmuyorlar. yan yana bile gelmiyorlar.
Fenerbahçe ile anlaşma yapan ve sonra ülkesine giden Zico kampa 4 gün gecikmeli katılacak. Takım hala çalıştırmayan Zico futbolcular hakkında çok fazla bilgiye sahip değil.
24-24 Temmuz tarihleri arasında ön eleme maçına çok az bir zaman kaldı..Fener hala hazır değil. Takımın iskeleti ve oyun sistemi belrsiz
Omerdinho
10.Temmuz.2006, 01:17
o turu fener paf takimiyla bile gecer
Universal
10.Temmuz.2006, 01:18
zaten hocasız da geçer fener o turu ama zico takıma alışacak birde oyuncu isteyecek uzun işler
eGowiCh
10.Temmuz.2006, 04:30
F.Bahçe'ye yeni Fabio
İtalya'nın 33 yaşınaki kaptanı, "100. yılda seni kadroda görmek istiyoruz" teklifine 'Evet' dedi
Fenerbahçeyönetimi bir yandan Zico'nun transfer raporunu beklerken, bir yandan da girişimlerini sürdürüyor. Sol Campell, Roberto Carlos ve Luis Fabiano'dan sonra Juventus'lu Fabio Cannavaro'ya da teklif götürüldü. İtalya Milli Takımı'nın 33 yaşındaki kaptanı prensipte Evet' dedi. Sarı-lacivertli yönetim, anlaşmaya varılan oyunculardan bir hafta süre aldı.
Nic'in alternatifi Luis
Sarı-lacivertli yöneticilerin, "Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Kuruluşumuzun 100. yılında büyük hedeflerimiz ve Alex, Anelka, Appiah gibi yıldızlarımız var" diyerek Cannavaro'yu ikna ettikleri öğrenildi. Bu arada Anelka giderse Sevilla'nın Brezilyalı golcüsü Luis Fabiano İstanbul'a getirilecek.
Deniz DERİNSU
Kadro keşke şöyle olsa :
-------------Volkan----------------
Önder-Cannavaro-Campbell-R.Carlos
------------Appiah-Aurelio----------
----------------Alex----------------
?----------------------------Tuncay
------------Crespo/Fabiano----------
m_o_11
10.Temmuz.2006, 12:59
Appiah: "Arsenal'i istiyorum"
Dünya Kupası'ndaki performansının ardından büyük kulüplerin kıskacı altına giren Stephen Appiah Arsenal'den çok ciddi bir teklif aldığını açıkladı.
İlk tercihinin Arsenal olacağını belirten Ganalı yıldız Roma, Juventus ve Marsilya'nın da kendisini istediğini açıkladı.
İngiltere Premier Ligi'nin kariyeri açısından çok iyi olacağını açıklayan Appiah için Arsenal Fenerbahçe'nin ısrarla istediği Campbell kozunu kullanacak.
Gelen tekliflere karşın Appiah'ı satmak istemeyen Fenerbahçe'nin nasıl bir karar alacağı merak konusu.
senderson
10.Temmuz.2006, 13:15
appiah haberi yalandır....
m_o_11
10.Temmuz.2006, 14:01
umarım yalandır. teklif oldugu dogru ama Api gitmeyecegim diye acıklama yapmıstı bu haberler ilk cıktıgında. bi daha nerden bulucaz bole adamı . cok zor. ama seneye satılabilir.
bu arada fatih tekke yurt dısından teklif gelmiycekse trabzonspor da oynamaya devam edeceğim dedi. gayet net konustu, sanırım fenerbahce den ümidini kesti.
SaMaNYoLu
10.Temmuz.2006, 14:03
Appiah haberı yalan Appiah fener istemedıkce başka takıma gitmez.
m_o_11
10.Temmuz.2006, 14:53
APPİAH'DAN VEDA SİNYALİ...
Gana Milli Takımı'yla Almanya'daki Dünya Kupası'nda muhteşem oynayan ve herkesin beğenisini kazanan Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Stephen Appiah, Arsenal'e transfer olmak istediğini açıkladı!..
İngiliz The Sun gazetesine konuşan Appiah, Fenerbahçe'nin kendisini satmak istemediğini ancak Sol Campbell'in transferinin gerçekleşmesi durumunda sarı-lacivertli yönetimin, İngiltere'ye gitme fikrine sıcak bakabileceğini söyledi.
Arsenal'de oynamanın kendi kariyeri açısından büyük bir adım olacağını vurgulayan Stephen Appiah, "Arsenal'le görüşmeler sürüyor. Şu anda transferin gerçekleşme şansı yüzde 50. Roma, Marsilya gibi kulüpler de beni istiyor ancak İtalya'ya yeniden dönmek istemiyorum" dedi.
Form durumu açısından zirvede olduğunu da kaydeden Ganalı yıldız, "Londra'da oynamak çok zevkli olacak. Ancak gelişmeleri bekleyip görmek lazım" ifadesini kullandı.
Appiah giderse aglarım ben ühü hühühühh ühü :(
Bu haberide Fenerbahce Fan sitelerinden birinden aldım. saglam bi site sayılır.
ANELKA'DAN ADA'YA RED!...
Nicolas Anelka, İngiltere Premier Ligi'nin vasat takımlarından Porstmouth'a gitmeyi kabul etmedi. Fenerbahçeli yıldızın, şu ana kadar kendisine en ciddi teklifi yapan Ada ekibinin önerisini geri çevirdiği öğrenildi.
Fransız oyuncunun menajerlerine başvuran Porstmouth'lu yöneticiler, Anelka'yı yeni sezonda kadrolarında görmek istediklerini belirterek, bonservis için Fenerbahçe ile masaya oturmaya hazır olduklarını bildirdiler. Ancak sarı - lacivertli yönetimin geçen sezon Newcastle United'a satmadığı Anelka, Porstmouth'un teklifine, "küçük takım" olması nedeniyle, "hayır" yanıtı verdi.
Anelka'yı yüksek bir bonservis bedeliyle satmayı veya kiralık olarak elden çıkarmayı planlayan Fenerbahçe Yönetimi ise bekleyişine devam ediyor.
Sarı - lacivertlilerin, Anelka konusunda Teknik Direktör Zico'nun, 11 gün sürecek olan Hollanda kampından sonra vereceği rapora göre hareket edecekleri vurgulandı. Zico'nun olumsuz rapor vermesi halinde Anelka ile yolların ayrılması bekleniyor.
----------------BU ALTTAKİ HABER BAYDI BİRASCIK AMA MEDYA YAZMAKTAN BIKMADI
http://image.haber3.com/spor3/haber/48277.jpg
Altıntoplar için Fener devrede !
Fenerbahçe Altıntop kardeşleri alabilmek için yeni bir girişimde bulunacak.
10 Temmuz 2006 12:16
Sarı Kanarya’da Altıntop aşkı bitmiyor. Sarı-Lacivertliler bu sezon birlikte Alman ekibi Schalke’de forma giyecek olan Hamit ve Halil Altıntop’u almak için yeni bir girişimde bulunacak. Bugün takımla Hollanda’ya gidecek olan Yönetici İlhan Ekşioğlu, Almanya’ya geçip çeşitli görüşmeler yapacak.
Fiyatı 7 Milyon Euro
Ekşioğlu, önce Hamit’in İranlı menajeri Reza Fazeli ile bir araya gelip bu oyuncunun işini bitirmeye çalışacak. Milli yıldız yıllık 1,5 milyon euroya ikna edilirse Schalke ile pazarlık başlatılacak. Alman kulübünün Hamit’in fiyatını 7 milyon euro olarak belirlediği, Fener’in de bu rakamı daha aşağı çekmek istediği belirtiliyor.
Halil Daha Kolay
Fener, Hamit’in transferini olumlu sonuçlandırırsa kardeşi Halil için de girişimlerde bulunacak. Golcüyü Kaiserslautern küme düştüğü için bedelsiz alan Schalke’nin bu oyuncuyu düşük bir bonservisle satarak para kazanmak istediği ifade ediliyor. Bu nedenle Halil’in transferinin daha kolay olacağı vurgulanıyor.
Universal
10.Temmuz.2006, 16:49
appiah feneri bırakmaz
vita es morte
10.Temmuz.2006, 16:57
arkadaşlar appiah haberi the sun'dan alınmış, yanlış hatırlamıyorsam the sun sallama haberler yazmasıyla ünlü bir tabloid gazetedir..
Del Piero_10
10.Temmuz.2006, 17:17
ciddi internet siteleri yazıyor appiah ayrılmak istiyormuş.
Universal
10.Temmuz.2006, 23:06
ben appiah'ın ağzından duymadan inanmam Türkiye de basın artık gün geçtikçe yalanları büyütüyorlar bence pek inanmayın
EreN
12.Temmuz.2006, 12:58
%90 Balon haber..
metin oktay
12.Temmuz.2006, 13:04
ciddi internet siteleri yazıyor appiah ayrılmak istiyormuş.
kesınlıkle dogru bir tespit bende bır cok yerde gordum okudum.bence de appiah gidici
Jesus_FB
12.Temmuz.2006, 15:31
kesınlıkle dogru bir tespit bende bır cok yerde gordum okudum.bence de appiah gidici
appiah'ın hiç bir yere gittiği yok arkadaşlar rahat olun 100. yılda fener formasını terleticek
dnz498
12.Temmuz.2006, 16:32
appiah'ın hiç bir yere gittiği yok arkadaşlar rahat olun 100. yılda fener formasını terleticek
bencede gitmez hem rahat hemde birçok oyuncudan daha çok seviliyor ve saygı görüyor
fifamen
12.Temmuz.2006, 16:37
apiiahın kişiliği gitmesine izin vermez. Ayrıca saraçoğlunda ona tapılıyor
By_aBuNis
12.Temmuz.2006, 16:41
anelka falan yalan :):) appıah gıderse fenerın onun gıbı adam bulması zorr. ama dedıgınız gıbı appıah fenerı bırakmaz :D:D
SaMaNYoLu
12.Temmuz.2006, 16:52
Appiah Fenerı Fener Appiahı bırakmaz. Bence şu koşulda Appiahın yerını doLduracak tek isim patrick Vieria varın ne kadar zor oLdugunu siz hesaplayın.
Universal
12.Temmuz.2006, 19:22
Appiah arsenal'a gitse onun yerinde daha iyi oyuncular var zaten arsenal almaz gereksiz bir transfer olur.
atlantis_fb
12.Temmuz.2006, 19:35
F.Bahçe'nin Ganalı yıldızı Stephen Appiah, Fenerbahçe'den ayrılmasının söz konusu olmadığını açıkladı. Dünya Kupası'ndaki performası ile Juventus, Arsenal gibi dev kulüplerin transfer listesine giren Appiah, "F.Bahçe ile anlaşmam devam ediyor ve İstanbul'da mutluyum. Ayrılmayı düşünmüyorum" dedi.
BKZ;bugünkü FOTOMAÇ
fotomaç bunu yazdıysa anlayın ki Apiiah hiç bir yere gitmiyor.:D
Jesus_FB
13.Temmuz.2006, 06:27
Appiah garantisi
Nihat Özdemir, Dünya Kupası’ndan sonra transferin gözdesi olan Appiah için, kaliteli isim ararken, onu nasıl gözden çıkarırız dedi
‘Resmi teklif yok’
Dünya Kupası’nda çok başarılı bir oyun çıkaran Stephen Appiah için gün geçmiyor ki, bir transfer haberi yapılmasın. Bir gazetede Barcelona, bir diğerinde Bayern Münih’in Ganalı oyuncuyu istediği ve 20-25 milyon Euro’yu gözden çıkardığı iddia ediliyor. Appiah’ı çok seven taraftarlar da bu yüzden bir hayli tedirgin. Onların tedirginliğini dikkate alan başkanvekili Nihat Özdemir, kendilerine herhangi bir resmi başvuru olmadığını ifade ederken, Appiah’ı bırakmayı asla düşünmediklerini de vurguladı.
Dün İstanbul’a geldi
Özdemir, “Kadromuza kaliteli yabancılar katma arayışımız sürerken, Appiah’ı nasıl gözden çıkarabiliriz ki. Bizim onu satma gibi bir düşüncemiz ve derdimiz yok. Appiah, Fenerbahçe orta sahasının en etkili isimlerinden biri” diye konuştu. Dün İstanbul’a gelen Ganalı yıldız da, sözleşmesinin sonuna dek Fenerbahçe’de olduğunu kaydedip, “Burada çok iyi bir ortam buldum ve takımımdan memnunum” dedi. Bugün sağlık kontrolünden geçecek olan Stephen Appiah’ın hafta sonunda kampa katılacağı belirtildi.
Universal
13.Temmuz.2006, 14:57
Böylece haberlerin yalan olduğu belli zaten Appiah giderse Fenerin ortasahası çöker.
_hijacker_
13.Temmuz.2006, 17:38
:( anelkaya yazıq herkes elestirio adamı anelka hala fenerde ve hazırlık maclarında oyunu ortada adamın daha napsın
m_o_11
13.Temmuz.2006, 19:28
yeni haber JULİO CESAR BAPTİSTA. real madrid te ikinci plan da kaldıgı için mutsuz oldugu soyleniyor. alex in menejeri aracılıgıyla teklif götürülmüş. baptista kabul ederse. madrid yönetimi ile temas a gecilecekmiş. zico alabilirseniz cok ii olur demiş. orjinal metin deil. ama fotomac haberi filan da deil. :D
Universal
13.Temmuz.2006, 20:23
Bence gereksiz bir transfer olur yerinde oynayan oyuncu zaten var.
kavara
13.Temmuz.2006, 20:37
cok yararrlı olur ama r.madrid bırakırmı onu..
Omerdinho
13.Temmuz.2006, 20:39
baptista gelirse manyak olur
SaMaNYoLu
13.Temmuz.2006, 22:09
b**tista iyi transfer olabılı inş getırırler.
GrimRepo
14.Temmuz.2006, 05:00
sanmam baptistanın geleceğini.. ama takım brezilyalı oynculardan kurulu.. mutsuzsa gelebilir..
Cyzio
14.Temmuz.2006, 09:40
baptista ii bi oyuncu ama R.Madrid den ayrılacağını sanmam
Burak Duran
14.Temmuz.2006, 11:30
F.Bahçe'de yeni rota Sobis
Uğur Boral ve Tümer Metin’i renklerine bağladıktan sonra transferde sessiz kalan Fenerbahçe rotayı Brezilya’ya çevirdi. Sarı lacivertliler, Beşiktaş’a imza atan Marcio Nobre’nin boşluğunu bir başka sambacı ile doldurmayı planlıyor. Hedefteki isimlerden biri, ülkesinde "Altın Ayakkabı" ödülünü kazanmış 21 yaşındaki Rafael Augusto Sobis. Geçtiğimiz sezon İnternacional Porto Allegre takımında 30 gol atan 21 yaşındaki genç golcünün adı, ERG Danışmanlık Genel Müdürü Çağdaş Ergin tarafından Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir’e verildi. Brezilyalı genç golcü hakkındaki son kararı, sarı lacivertli takımın yeni teknik direktörü Arthur Zico verecek.
Kasetleri elimizde
Bir dönem Adanaspor Kulübü’nün başkanlığını da yapan Çağdaş Ergin, "Meksika Milli Takımı ve Arjantin’in River Plate kulüplerinin eski menajeri Prof.Zoran Tersiç, bize dünya futbol yıldızlarının da bulunduğu 30-40 futbolcunun satın aldığı bonservislerini getirdi. Biz, bu menajerlik firmasının Türkiye temsilciliğini aldık. Bu oyuncuların kasetleri elimizde" dedi. Ve şöyle devam etti:
Fener kazançlı çıkar
"Sobis, 2002 yılında Kaka, 2003’te Alex ve 2004’te Robinho’nun kazandığı ’Altın Ayakkabı’ ödülünü 2005 yılında kazandı. O, Dünya Şampiyonu olan Brezilya U-21 Milli Takımı’nda forma giyen bir oyuncu. Otoriteler, Sobis’in kısa sürede Ronaldinho gibi patlama yapacağı görüşünde birleşiyor. Çok çabuk ve gol vuruşlarında etkibi bir oyuncu olan Sobis taraftarları coşturan bir stile sahip. Gol atmanın yanı sıra, asist de yapıyor. 1.72 metre boyundaki Sobis’i eğer Zico isterse Fenerbahçe kazançlı çıkar. Sobis, Türkiye’de tribünleri ayağa kaldıracak yetenekte bir oyuncu."
SOBİS KİMDİR?
ADI: Rafael Augusto
SOYADI: Sobis
BOYU: 1.72 m
KİLOSU: 73
MEVKİİ: Forvet
UYRUĞU: Brezilya
MAÇ/GOL: 45/30
O.TAKIM: İnternacional
14.07.2006
Kaynak : Hürriyet
nekop
14.Temmuz.2006, 12:40
vayyyy fenerbahce yararlı bi oyuncunun pesine düsmüs getirirlerse fenerbahce gelecegin yıldızını kazanmıs olur...
kavara
14.Temmuz.2006, 13:22
ya bu brezilya liginde bayaa gol atan futbolcular avrupa nın büyük klüplerine gidiyor..gelirse iyi olur bence..
atlantis_fb
14.Temmuz.2006, 13:35
sobis te ii olur baptista da ikiside ii oyuncular brezilya liginde bi kaç maçını seyretmiştim sobisin faydalı olur tahminimce
Jesus_FB
14.Temmuz.2006, 14:39
boyu çok kısa bize uzun boylu bir forvet lazım sobis de anladığım kadarıyla anelka tipinde bir forvet Anelka da gitmeyecekse gerek yok böyle bir transfere
Maymuncuk
14.Temmuz.2006, 14:53
Sobis gibi bir isim değilde bu saatten sonra Fenerbahçe'ye yıldız lazım; Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir yer istiyorlarsa bu takıma en az 2 yıldız şarttır.
Burak Duran
14.Temmuz.2006, 15:26
adam benden kısa fener almasın biz alalım bu adamı :D
nekop
14.Temmuz.2006, 16:51
beyler boy o kadar önemlimi fatih tekkenin boyu 1.90mı degil ama nasıl hava toplarına cıkıyor bu adamda ondan 6 santim kısa bu devirde r.carlos kollerden hava topu alıyor sobiste bu sekilde kendini gelistirebilir ayrıca kendiside hava toplarında o kadar kötü degil...
HackSpays
14.Temmuz.2006, 18:21
Hangisini fenerbahçe forması altında görmek isterseniz?
HackSpays
14.Temmuz.2006, 18:27
belki size alex daha iyi gelebilir fakat alex oynadığı zaman anelka dan verim alınamıyo yani alex mi anelka-tümer mi
bence zico anelka ile alex in arasını düzeltmeden alex i oynatmasın
sizce:
SaMaNYoLu
14.Temmuz.2006, 18:28
Arkadaşlar bir teknık dırektor vatandaşını tutarsa severse birşey olmaz demiş olayım.. real madrid bresılyalıları doldurdular takım çöküşe geçti zicoda fenerı öyle yapmasın...
nekop
14.Temmuz.2006, 18:31
Arkadaşlar bir teknık dırektor vatandaşını tutarsa severse birşey olmaz demiş olayım.. real madrid bresılyalıları doldurdular takım çöküşe geçti zicoda fenerı öyle yapmasın...
ya reali tasıyan brezilyalılarsa bide işin bu kısmı var...;)
kavara
15.Temmuz.2006, 01:45
ya avrupalı oyuncu istiyoruz yeter artık brezilyalı gına geldi yaaa..
olmadı afrikadan getirin adamlar yürekten oynuyor..
Bak iste cok güzel fırsatlar geldi Lazio da juvede fio da cok kaliteli futbolcuLar var..
m_o_11
15.Temmuz.2006, 02:22
sobis haber i fenerbahce org ta yalanlandı
Burak Duran
15.Temmuz.2006, 13:07
ne lazio ne fio nede juve deki oyuncular gelir size
Jesus_FB
15.Temmuz.2006, 15:26
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico bugün M.Donetsk ile oynanacak hazırlık maçı sonrası transfer raporunu yönetime verecek. Takımdaki eksiğe göre Roberto Carlos, Cannavaro, Sol Campbell, Thuram, Lugano, Emerson arasında tercih yapılacak
Fenerbahçe'de transfer düğümü bugün Ukrayna'nın Metallurg Donetsk takımı ile oynanacak hazırlık maçı sonrası çözülecek.
Teknik Direktör Zico'nun yeni sezonda uygulamayı düşündüğü 4-3-1-2 sistemini bu karşılaşmada deneyeceği ve elindeki kadro hakkında fikir sahibi olmaya çalışacağı öğrenildi.
Brezilyalı teknik adamın takımdaki eksikleri ve hangi bölgelere transfer gerektiğini, pazartesi günü yönetime ileteceği ve düğmeye basılacağı belirtildi.
Alternatif çok
Sarı - lacivertli kulübün daha önceden 7-8 futbolcuyla ön anlaşma yaptığı ve seçenekleri Teknik Direktör Zico'ya sunacağı bildirildi.
Yönetimin Real Madrid'te forma giyen Roberto Carlos, Arsenalli Sol Campbell, Sao Paulo'da oynayan Uruguaylı Lugano ile prensipte anlaştığı, Juventuslu Thuram, Cannavaro, Emerson'a da teklif götürdüğü öğrenildi.
İtalyan yıldız Cannavaro'nun ilk görüşmede "Juventus 3. lige de düşse ayrılmayı düşünmüyorum. Ama gelişmelere göre yeniden masaya oturabiliriz" dediği belirtildi.
Aurelio'nun Türk vatandaşlığı konusunda beklemede olan yönetimin Bakanlar Kurulu'ndan karar çıkana kadar bir yabancı transferi ile yetineceği, kontenjanın açılmasından sonra ikinci hakkını kullanacağı belirtildi.
Kaynak: Milliyet
Sekopej
15.Temmuz.2006, 15:33
aurelio başvurusu kabul edilmiş. Pazartesi günkü Bakanlar Kurulu toplantısında onaylanırsa 1 kontenjan daha açılmış olacak.
Bakalım artık takımın başına geçti transferler de yapılsın...
Jesus_FB
15.Temmuz.2006, 15:43
bombaları bekliyoruz artık 100. yıl kadromuzu bir an önce görmek istiyoruz
kavara
15.Temmuz.2006, 23:39
ne lazio ne fio nede juve deki oyuncular gelir size
sanki daha önce juve den adam almadık..
Burak Duran
15.Temmuz.2006, 23:54
şu anda gelmez ama çünkü çok büyük kulüpler bu adamların peşine düşecek
physicist87
16.Temmuz.2006, 00:24
İtalyan yıldız Cannavaro'nun ilk görüşmede "Juventus 3. lige de düşse ayrılmayı düşünmüyorum. Ama gelişmelere göre yeniden masaya oturabiliriz" dediği belirtildi.
Cannavaro'nun böyle bişey söylediğini hiç zannetmiyorum,cümleyi bi daha okuyun, hem 3.lige düşse de ayrılmayı düşünmüyorum diyor sonra da gelişmelere göre yeniden masaya oturabiliriz:)Biraz komik değil mi?Jesus sözüm sana değil, sözüm bu haberi yayınlayan kuruluşadır.
Burak Duran
16.Temmuz.2006, 00:25
zaten türkiyede hangi basın kuruluşu doğru haber yapıyor ki
ForsakeN
16.Temmuz.2006, 01:55
Artık Brezilya'lı istemiyoruz.Avrupa da başarılı olamıyorlar.Hep kırmızı kart görüyolar.Avrupa dan oyuncu alsak bence daha iyi olcak(İtalyan,Fransız,Alman).Ama Zico varken zor görünüyor :(
SaMaNYoLu
16.Temmuz.2006, 02:01
fenerbahcenın 100. yılı ama haala daha ses getıren bırsey duymadık.. sabırsızlıkla beklıoz bakalım ne gelcek.
Navras
16.Temmuz.2006, 03:49
ben newcastle şehrindeydim son 3 aydır ve dünya kupasından önce campbell ben gelecek sezon türkiyede oynucam dedi. bizzat kulaklarımla duydum
kavara
16.Temmuz.2006, 04:27
ya gelmesin campbell falan istemiyoruz..milletin artıgını napalım biz alalım söle 1 cannavaro ,cordoba gibi saglam futbolcular oynasın.. olmadı hic almasınlar. luciano daha iyi campbell daan
Universal
16.Temmuz.2006, 12:52
Juventus’un küme düşürülmesi ve oyuncularının serbest kalması üzerine harekete geçen Fenerbahçe'nin hedefi Lilian Thuram
Zico’nun onayına sunuldu
Şu ana dek sadece Tümer ile Uğur Boral’ın transferini gerçekleştiren Fenerbahçe’de hareketli günler... Teknik direktör Zico’nun isteğiyle öncelikle yabancı bir stoper arayışında olan yöneticiler, gözlerini İtalya’ya çevirdi. Juventus’un küme düşürülmesi ve oyuncularının serbest kalması üzerine harekete geçen Sarı-Lacivertliler’in
hedefi Lilian Thuram’ı transfer etmek. Yöneticiler, bu oyuncunun ismini teknik direktör Zico’ya bildirip, onay aldı.
Aurelio için önemli gün
Daha önce Sol Campbell ile prensip anlaşmasına varan yöneticilerin ilk hedefi Thuram’ın işini bitirmek. İkinci hedefse, Aurelio’nun Türk vatandaşlığına geçmesinin ardından bir sol kanat oyuncusu transfer etmek. Bu konuda da fazla beklenilmeyecek gibi. Çünkü Marco Aurelio’nun başvurusu, yarın Bakanlar Kurulu’nda görüşülecek
ve büyük olasılıkla isteği kabul edilecek. Ardından karar Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in onayına sunulacak.
5’er isimle görüştüler
Cumhurbaşkanı onayladıktan sonra karar Resmi Gazete’de yayınlanacak. Yöneticiler, ayrıca 2-3 gün içinde kararı FIFA’ya bildirip, onay alacak. Yani Marco Aurelio’nun, lige Mehmet Aurelio olarak başlamasında engel bulunmuyor. Bu takdirde bir sol kanat alınacak. Fenerbahçeli yöneticilerin şu ana dek 5 stoper ve 5 sol kanat oyuncusuyla ön görüşme yaptığı belirlendi. Daha önce yazıldığı gibi ilk hedefin forvet olmadığı, ancak Nicolas Anelka’nın ayrılması durumunda golcü arayışına geçileceği öğrenildi.
Kimdir
34 yaşında, 1.82 boyunda, 70 kilo. Geçen sezon 27 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu 4 sarı, 1 kırmızı kart gördü. 2006 Dünya Kupası sonrasında milli takımı bıraktığını açıklayan Thuram 121 kez milli oldu. Thuram kariyeri boyunca Monaco, Parma ve Juventus takımlarında oynadı.
Yorumum:Oyuncular serbest kaldı ya artık yarında Luca Toni'yi yazarlar ama Thuram'ın gelmesini isterim.
kavara
16.Temmuz.2006, 13:23
"19 Temmuz'da İtalyan bir yıldız F.Bahçeli olacak"
Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanlarından Ali Şen, sarı-lacivertli yönetimin İtalyan bir yıldız futbolcuyla anlaştığını iddia ederek, "Bütün Türkiye, 19 Temmuz'daki İtalyan transferi sürprizine hazır olsun" dedi. Bodrum'da açıklamalarda bulunan Ali Şen, Fenerbahçeli taraftarlara İtalyan yıldız transferi yapılacağı müjdesini verdi.
Fenerbahçe'nin 100. yılında Zico'ya emanet edilmesinin isabetli bir karar olduğunu belirten Şen, "Bana (Fenerbahçe'ye Eriksson'u alır mısın?) diye sorsalardı kesinlikle almazdım. İngiltere'de yılda 5 milyon pound alan bir adama 500 bin pound vermezdim. Öncelikle, Fenerbahçe ne istiyor, onu bilmemiz lazım. Çok başarılı, çok gol atan, ofansif oynayan, izleyene keyif verici futbol oynayan ve 100. yılda bütün kupaları alan, şampiyonlar ligine kalan bir takım mı istiyoruz? Bu yönetim ve kadroyla Zico, tam isabettir. Zico, çalışmayı seven başarıya aç biri. Zico'nun transferine karşı çıkanlar yanlış yapıyor. Zico'ya herkes sahip çıksın. Yardımcısı Santana, Parreira döneminde bizle beraber çalıştı. Bu çalışma kadrosunun görevi çok iyi yapacağını düşünüyorum" dedi.
Ali Şen, Dünya Fenerbahçeliler Günü olarak kabul edilen 19 Temmuz'da yönetimin büyük bir transfer bombası patlatacağını iddia ederek, "Bütün Türkiye ve Fenerbahçeliler, 19 Temmuz Çarşamba akşamı açıklanacak İtalyan transfer sürprizlerine hazır olsun. 19.07'de transfer bombaları patlayacaktır. Bu yıl en önemli transfer, Fenerbahçe'nin 100. yılda birlik ve beraberliğin bozulmamasıdır" diye konuştu.
16.07.2006
Kaynak : İHA
kim Acaba :D cannavaro olabilir gibime geliyor
meddah
16.Temmuz.2006, 13:26
Oyuncular serbest kaldı ya artık yarında Luca Toni'yi yazarlar ama Thuram'ın gelmesini isterim.
Kimsenin serbest kaldığı falan yok. Nerden çıkıyor bunlar?
kavara
16.Temmuz.2006, 13:35
ya evet. juve futbolcularının büyük kısmını baska takımlara kiralık vermeyi düsünüyor.. akıllıca bence ama eminim 1 coguda juventusla yolunu ayırır..
cr.ronaldo7
16.Temmuz.2006, 13:42
defansa Cannavoro yada Thuram gelse çok iyi olur.Forvetede Luca Toni.
Universal
16.Temmuz.2006, 16:38
Kimsenin serbest kaldığı falan yok. Nerden çıkıyor bunlar?
Hangi dünya starı 2. ligde oynamak ister büyük ihtimalle böyle gazeteler yazıyor çoğunun antlaşmasında serbest kalma maddeleri var.
SaMaNYoLu
16.Temmuz.2006, 17:05
süper transfer olur inşallah gelir. çok kalıtelı futbolcu.
bortecine
18.Temmuz.2006, 00:49
"19 Temmuz'da İtalyan bir yıldız F.Bahçeli olacak"
Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanlarından Ali Şen, sarı-lacivertli yönetimin İtalyan bir yıldız futbolcuyla anlaştığını iddia ederek, "Bütün Türkiye, 19 Temmuz'daki İtalyan transferi sürprizine hazır olsun" dedi. Bodrum'da açıklamalarda bulunan Ali Şen, Fenerbahçeli taraftarlara İtalyan yıldız transferi yapılacağı müjdesini verdi.
Fenerbahçe'nin 100. yılında Zico'ya emanet edilmesinin isabetli bir karar olduğunu belirten Şen, "Bana (Fenerbahçe'ye Eriksson'u alır mısın?) diye sorsalardı kesinlikle almazdım. İngiltere'de yılda 5 milyon pound alan bir adama 500 bin pound vermezdim. Öncelikle, Fenerbahçe ne istiyor, onu bilmemiz lazım. Çok başarılı, çok gol atan, ofansif oynayan, izleyene keyif verici futbol oynayan ve 100. yılda bütün kupaları alan, şampiyonlar ligine kalan bir takım mı istiyoruz? Bu yönetim ve kadroyla Zico, tam isabettir. Zico, çalışmayı seven başarıya aç biri. Zico'nun transferine karşı çıkanlar yanlış yapıyor. Zico'ya herkes sahip çıksın. Yardımcısı Santana, Parreira döneminde bizle beraber çalıştı. Bu çalışma kadrosunun görevi çok iyi yapacağını düşünüyorum" dedi.
Ali Şen, Dünya Fenerbahçeliler Günü olarak kabul edilen 19 Temmuz'da yönetimin büyük bir transfer bombası patlatacağını iddia ederek, "Bütün Türkiye ve Fenerbahçeliler, 19 Temmuz Çarşamba akşamı açıklanacak İtalyan transfer sürprizlerine hazır olsun. 19.07'de transfer bombaları patlayacaktır. Bu yıl en önemli transfer, Fenerbahçe'nin 100. yılda birlik ve beraberliğin bozulmamasıdır" diye konuştu.
16.07.2006
Kaynak : İHA
kim Acaba :D cannavaro olabilir gibime geliyor
inşallah :)
Omerdinho
18.Temmuz.2006, 00:51
Yok ya ne cannavaro nede totti :mad:
brindelli yi getireceklermis juvedaan :mad: :mad:
Del Piero_10
18.Temmuz.2006, 12:22
üzülme 1 yıldır sakatlığı nedeniyle maça çıkmamış 32 yaşındaki birindelli'de Türkiye'de iş yapar.
Hangi dünya starı 2. ligde oynamak ister büyük ihtimalle böyle gazeteler yazıyor çoğunun antlaşmasında serbest kalma maddeleri var.
bu arada o anlaşmalar küçücük takımların futbolcular ile imzalarken koydukları anlaşmadır,yani kim oyunca alacaksa paşalar gibi değerini verecek
Omerdinho
18.Temmuz.2006, 17:40
Fenerbahçe’den Juve’ye, Fransız golcü için dudak uçuklatan teklif
Yönetim, yakınki Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde bombayı patlatmak için bastırıyor... Başkan Yıldırım, bugün İtalya’ya gidiyor. Trezeguet olmazsa, Toni için Fiorentina ile masaya oturulacak
19.07 BEKLENTİSİ
Transferde sessizliğini Dünya Fenerbahçeliler Günü olan yarın bozmaya hazırlanan Sarı-Lacivertliler’den cesur atak.. 100. yılında bütün kupaları almayı hedefleyen ve bu amaçla güçlü bir kadro kurmayı isteyen yönetim, Juventus’un Fransız yıldızı Trezeguet’ye tam 17 milyon euro (34 milyon YTL) teklif götürdü..
Juve ile görüşme
Juve’nin Serie B’ye düşmesiyle hareketlenen Fener’de Asbaşkan İlhan Ekşioğlu iki gün önce İtalya’ya gitti. Burada İşadamı Celalettin Bilgiç ile buluşup durum değerlendirmesi yapan Ekşioğlu, daha sonra Juventus’lu yöneticilerle görüştü. Sarı-Lacivertli idareci, toplantıda Trezeguet için İtalyanlar’a 17 milyon euro önerdi.
Türkiye rekoru
İnter Başkanı Moratti’nin Fransız star için yaptığı 10 milyon euroluk teklifle ilgilenmeyen Juve, Fener’in önerisine sıcak bakıyor. Kanarya’nın Trezeguet’ye de yıllık 3.5 milyon euro ve 3 senelik sözleşme önermeyi düşündüğü belirtildi. Toplam maliyeti 27.5 milyon euroyu bulacak olan Trezeguet gelirse Türkiye’nin transfer rekoru kırılacak.
Luca Toni atağı!
Zirvede Juve’li diğer oyuncular, Emerson, Thuram ve Camoranesi de ele alınırken, Başkan Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Mahmut Uslu’nun bugün İtalya’ya gideceği öğrenildi. Fenerli yöneticiler, Fiorentina’lı Luca Toni için de pazarlık yapacak. Yıldırım ve ekibinin, bu futbolculardan biriyle yarın Türkiye’ye dönmesi bekleniyor.
Kaynak: Star
Haber: Aygün Özipek
Jesus_FB
18.Temmuz.2006, 17:50
http://img134.imageshack.us/img134/5751/luganoqa6.jpg
Transfer Bombası Patladı
Fenerbahçemizin transferde merakla beklenen bombası Diego Alfredo Lugano Moreno. Yönetimimizin her konuda anlaştığı Uruguaylı futbolcunun işi imzaya kaldı. Lugano, 2 Kasım 1980'de Uruguay'ın Canelones şehrinde doğdu. 188 cm boyunda ve 84 kg ağırlığındaki 26 yaşındaki Urugaylı milli futbolcunun takma adı ise Tota. Mükemmel hava hakimiyeti ve sağlam bir oyun stili olan Lugano, Fenerbahçemize transferinden önce Brezilya'nın Sao Paolo takımında oynuyordu. Sao Paolo'dan önce Plaza Colonia ve Club Nacional'da oynayan Diego Lugano, 2005 yılında Sao Paolo ile, Campeonato Paulista, Copa Libertadores de América ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nı kazandı. Evli olan Lugano'nun, Nicolas adında bir oğlu var.
Vieri
18.Temmuz.2006, 17:51
logano hakkında tam bir bilgim yok ama fenerbahçe umarım juventustan sağlam isimleri Türkiye ligine kazandırır.
anIL_GfB
18.Temmuz.2006, 18:32
ıste lugono super bilgi ıcın saol
dentaconstantin
18.Temmuz.2006, 18:55
adamın avrupa tecrübesi yok heralde bakalım nasıl oynayacak
Sekopej
18.Temmuz.2006, 18:58
lucianonun avrupa tecrübesi mi vardı? Lucianondan iyi olacağı kesin. şimdi bu adam gelirse Luci kalacak mı yoksa gönderilecek mi?
Cyzio
18.Temmuz.2006, 19:00
lugano yu hiç tanımıyorum bakalım napacak tr de
Omerdinho
18.Temmuz.2006, 19:03
fm de özellikleri baya iyi :D
Del Piero_10
18.Temmuz.2006, 19:39
bir Yabancı sitede okudum fener Trezeguet için Juventus'a 17milyon euro teklif yapmış ama Trezeguet gelmek istemiyormuş.
gorkemyilmazkarasu
18.Temmuz.2006, 20:48
http://img65.imageshack.us/img65/2766/shevanw7.th.gif (http://img65.imageshack.us/my.php?image=shevanw7.gif)
Abramovich’le pazarlık
İnanılması güç, yazması daha da güç. Daha 1.5 ay önce 7 yıllık İtalya kariyerini noktalayarak yaklaşık 30 milyon sterline (yaklaşık 86 milyon YTL) Rus dolar milyarderi Roman Abramovich’in takımı Chelsea’ye geçen Ukraynalı Shevchenko’nun 100. yıl bombası olarak F.Bahçe’ye transfer edileceği iddiası ortalığı sarstı. Abramovich’le Moskova’da bir araya gelen Başkan Aziz Yıldırım’ın uzun pazarlıklar sonucunda Anelka’yla Shevchenko’nun kiralık olarak karşılıklı takası konusunda anlaştığı ifade edildi.
Otelde oda boşalttılar!
Başkan Yıldırım’ın her türlü anlaşmayı sağladıktan sonra yöneticileri arayarak yıldız oyuncu için takım otelinde yer ayarlanmasını istediği, dolu olan otelde Sheva’ya yer açmak için FB TV yöneticilerinin odalarının boşaltıldığı belirtildi. Bir süre önce tatile çıktığı söylenen Başkan Yıldırım’ın asıl amacının büyük bir transfere imza atmak olduğu, dikkat çekmemek için basına tatile çıktığının duyurulduğu iddia edildi. Yıldırım’ın 100. yılın şanına yakışır bu transfer için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığı belirtildi.
Asrın golcüsü
Shevchenko 1999’dan beri forma giydiği Milan’da toplam 127 gole imza attı, Ukrayna’yı neredeyse tek başına Dünya Kupası’na taşıdı. 1 Haziran’da Chelsea’ye geçen Sheva’nın 1 yıllığına 100. yılda F.Bahçe’de forma giyeceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.
alıntıdır:türkiyegazetesi.com
kendi yorumum:yok artık le bron :D :D :D
Omerdinho
18.Temmuz.2006, 21:10
Sacmalamislar resmen...
nekop
18.Temmuz.2006, 21:51
bencede yok artık le brom james :D
mertcan1304
18.Temmuz.2006, 21:52
bencede sacmalamıslar
enesao
18.Temmuz.2006, 21:53
puahahaha habere baaak cay demle... :D
yaaa aslinda bu medyadan 2-3 gazeteyi mahkemeye verceksin okuyucalari kandirdigi icin bak o zman gör bida yazabiliyolarmi böle haberler...
kavara
18.Temmuz.2006, 21:53
amma sacma haber bu sheva haberi ne isi var fenerbahcede:D
Ya bu lugano kimdir bumu 100.yıl bombası :(
nekop
18.Temmuz.2006, 21:56
lugano güney amerikanın en iyi defans oyuncusu olarak gösteriliyor hava toplarında falan harika daha ne istiyorsunuz 40ına gelmis cambellımı...
kavara
18.Temmuz.2006, 21:59
lugano güney amerikanın en iyi defans oyuncusu olarak gösteriliyor hava toplarında falan harika daha ne istiyorsunuz 40ına gelmis cambellımı...
ben cannavaro yu istiyorum 5 yıldır fenerbahceye:s
ya geldi tamm da luciano gitsin istemiyoruz kardesim zorlamı ya..
vaLLahi yarın o sözü edilen italyadan gelecek yıldız istanbulda olmazsa kötü olur valla
nekop
18.Temmuz.2006, 22:03
cannavaro realle anlastı...
Del Piero_10
18.Temmuz.2006, 22:08
shevchenko yalanını hangi site yada kanal yayınladıysa teşhir edilsin ve rezil edilsin bence çok cıvıttılar,HAYATLARI YALAN ADAMLARIN:mad:
Universal
18.Temmuz.2006, 22:13
Güleceğim yoktu. :)
Omerdinho
18.Temmuz.2006, 22:15
.................................................. .......................
vaLLahi yarın o sözü edilen italyadan gelecek yıldız istanbulda olmazsa kötü olur valla
ondan hic bahsetme :D
SaMaNYoLu
18.Temmuz.2006, 22:29
fenerbahçe umarım juventustan sağlam isimleri Türkiye ligine kazandırır.
Bu sağlam isimler arasından trezeget çıkarmalı ama o sağlam bir isim değil marcio nobre ondan daha iyi bir santrafor hiç olmazsa 24 yaşında ;)
ForsakeN
18.Temmuz.2006, 22:34
http://img65.imageshack.us/img65/2766/shevanw7.th.gif (http://img65.imageshack.us/my.php?image=shevanw7.gif)
Abramovich’le pazarlık
İnanılması güç, yazması daha da güç. Daha 1.5 ay önce 7 yıllık İtalya kariyerini noktalayarak yaklaşık 30 milyon sterline (yaklaşık 86 milyon YTL) Rus dolar milyarderi Roman Abramovich’in takımı Chelsea’ye geçen Ukraynalı Shevchenko’nun 100. yıl bombası olarak F.Bahçe’ye transfer edileceği iddiası ortalığı sarstı. Abramovich’le Moskova’da bir araya gelen Başkan Aziz Yıldırım’ın uzun pazarlıklar sonucunda Anelka’yla Shevchenko’nun kiralık olarak karşılıklı takası konusunda anlaştığı ifade edildi.
Otelde oda boşalttılar!
Başkan Yıldırım’ın her türlü anlaşmayı sağladıktan sonra yöneticileri arayarak yıldız oyuncu için takım otelinde yer ayarlanmasını istediği, dolu olan otelde Sheva’ya yer açmak için FB TV yöneticilerinin odalarının boşaltıldığı belirtildi. Bir süre önce tatile çıktığı söylenen Başkan Yıldırım’ın asıl amacının büyük bir transfere imza atmak olduğu, dikkat çekmemek için basına tatile çıktığının duyurulduğu iddia edildi. Yıldırım’ın 100. yılın şanına yakışır bu transfer için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığı belirtildi.
Asrın golcüsü
Shevchenko 1999’dan beri forma giydiği Milan’da toplam 127 gole imza attı, Ukrayna’yı neredeyse tek başına Dünya Kupası’na taşıdı. 1 Haziran’da Chelsea’ye geçen Sheva’nın 1 yıllığına 100. yılda F.Bahçe’de forma giyeceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.
alıntıdır:türkiyegazetesi.com
kendi yorumum:yok artık le bron :D :D :D
İçmiş bunlar:66: .Saçmalıyolar. :D:D Chelsea daha yeni aldı bu adamı niye satsınlar ki :):confused:
yusufislam
18.Temmuz.2006, 22:35
Arkadasin teki Turkiygazetesinde okudugunu soylemis ve eklemis:
kaynak? yok artik LE BRON JAMES :D heheehh
bilmiyorum farkindamisiniz ama,
Flemenkce "BRON" kelimesi "KAYNAK" demek hahahhaah
sansa iyi tutturdun vallaha acayip guzeldi :D
atlantis_fb
18.Temmuz.2006, 22:37
lugano Zicodan da çok övgü aldı bakalım inşallah ii dir.ama bi düşünün ne kadar kötü olabilir ki?Luciden de mi kötü?:D
dentaconstantin
18.Temmuz.2006, 22:44
lütfen bu tür konuları mizah bölümüne açalım konunun yeri burası değil:D
SaMaNYoLu
18.Temmuz.2006, 22:48
kardeş. Shevsenckoyu geldıgı gunden berı morınho istiyordu bu seneye nasip oLdu gudkonsenı de sattı cresponunda elı kulagında.. Bu Adam nasıl Shevi kiralasın? Barcelona gibi bir düşmanı var artık Chelsanın.. Onu bu sene şampiynlar lıgınden elemek ıcın ballackı shevı transfer ettı sızede bu haber bıraz mantıksız gelmedımı? Shev nere Anelka nere... kaldıkı Chelsa paraya ıhtıyacı yok yenı Aldıgı bır adamı neden kıralasın..
Del Piero_10
18.Temmuz.2006, 22:58
lütfen bu tür konuları mizah bölümüne açalım konunun yeri burası değil:D
evet modlar mizah bölümüne taşısın
ForsakeN
19.Temmuz.2006, 00:05
FENERBAHÇE’de şok... Sarı lacivertlilerin geldiği günden bu yana sorunlu yıldızı olan Nicholas Anelka’nın takımdan ayrıldığı iddia edildi. Önceki gün teknik direktör Zico’ya ayrılmak istediğini açıklayan Fransız yıldız, dün de bazı F.Bahçeli yöneticilerle görüştü. Görüşmeler sonrasında golcü oyuncunun sarı lacivertli ekiple yollarını ayırdığı ileri sürüldü. Fenerbahçeli yöneticiler, Anelka’nın gittiğini doğrulamazken, golcü futbolcunun büyük bir olasılıkla İngiliz ekibi Portsmouth’la anlaştığı kaydedildi. Bu arada sarı lacivertli yönetimin, Anelka’nın yerine Juventus’un Fransız yıldızı David Trezeguet’yi getireceği ileri sürüldü. Yöneticilerin, 2. Lig’e düşürülen Torino ekibinde oynamaya sıcak bakmayan David Trezeguet’yi ikna ettiği ve transferinin 1-2 gün içinde netleştireceği ifade edildi.
Hürriyet
Universal
19.Temmuz.2006, 00:08
Haberler doğruysa Anelkanın gideceğine sevindim ve Trezeguettin geleceğine sevindim 2. lige oynamak varken 1. ligde şampiyonluğa oynamak daha akıl işidir Fenerbahçe için iyi bir transfer olur.
NOT=2,500. mesajımı bu konuda attım. :)
Burak Duran
19.Temmuz.2006, 00:10
anelka gider ama treze gelmez bence
SaMaNYoLu
19.Temmuz.2006, 00:10
Haberler doğruysa Anelkanın gideceğine sevindim ve Trezeguettin geleceğine sevindim 2. lige oynamak varken 1. ligde şampiyonluğa oynamak daha akıl işidir Fenerbahçe için iyi bir transfer olur.
NOT=2,500. mesajımı bu konuda attım. :)
katılmıyorum Anelka 5 tane Trezeget eder...
Burak Duran
19.Temmuz.2006, 00:13
şu ana kadar fenerin kurması gereken 11:
1. rüştü
2.thuram
3. sol campell
4.cannavaro
5.r.carlos
6. appiah
7.emerson
8. alex
9.Sheva
10.Ronaldinho
11. Trezeguet
gazetelerin yalancısıyım
Universal
19.Temmuz.2006, 00:17
katılmıyorum Anelka 5 tane Trezeget eder...
Haklısın ama ben Anelkayı davranışlarından dolayı gideceğine sevindim bence Anelka daha iyi bir oyuncudur. ;)
Hurmet hoca olarakta Capello yaz. :)
SaMaNYoLu
19.Temmuz.2006, 00:21
1. rüştü
2.thuram
3. sol campell
4.cannavaro
5.r.carlos
6. appiah
7.emerson
8. alex
9.Sheva
10.Ronaldinho
11. Trezeguet
gazetelerin yalancısıyım
Fenerbahce Avrupayamı taşındı? :) gazetelere bakarsak capelloda takımın başındaydı
By_aBuNis
19.Temmuz.2006, 00:43
yaa lugano ne yaaa bız 100. yıl bombası beklerken kımler gelıyor gundeme.. bıraksınlar bu ısı avrupa tecrubesı lazım bıze. sheva rüyada olur ancak fenerde bence bıran once ıyı bır HÜCUM oyuncusu alması lazım.
SaMaNYoLu
19.Temmuz.2006, 01:04
yaa lugano ne yaaa bız 100. yıl bombası beklerken kımler gelıyor gundeme.. bıraksınlar bu ısı avrupa tecrubesı lazım bıze. sheva rüyada olur ancak fenerde bence bıran once ıyı bır HÜCUM oyuncusu alması lazım.
onlarda bunun cabasını verior del piero trezeger savası yapıolar.
Omerdinho
19.Temmuz.2006, 01:11
1. rüştü
2.thuram
3. sol campell
4.cannavaro
5.r.carlos
6. appiah
7.emerson
8. alex
9.Sheva
10.Ronaldinho
11. Trezeguet
gazetelerin yalancısıyım
ronaldinho mu ?? :p:D
SaMaNYoLu
19.Temmuz.2006, 01:20
smdıye kadar gazeteden cıkan haber kardes sasırma:)
kavara
19.Temmuz.2006, 01:21
bence trezeget cok kaliteli 1 futbolcu
zamanında italyanın 1 numaralı forveti vieriyle başa baş gol krallıgı icin kapısıyorlardı..trezeget gelsin cok isterim ama anelka da kalsın
dentaconstantin
19.Temmuz.2006, 01:51
trezeguet mi anelka mı derseniz ben anelka derim ama anelka da sorunlu futbolcu zaten ilk geldiğinde de anelkanın sorunlu bir futbolcu olduğu gittiği takımlarda tutunamadığı söylenmişti bunların yaptıkları sadece kendini harcamak başka birşey değil
the_dunker
19.Temmuz.2006, 02:10
lugano hayırlı ossun... bence yerinde bi trasfer.. luciano da hemen gönderilmeli... 1 dk durması bile zarar... anelka da satılmalı bence... aziz baba alır daha iyisini nede olsa...bence kadro şu şeklide olmalı...
rüştü
serkan
önder
lugano
birindelli
aurelio
appiah
tümer
alex
tuncay
toni
Cengo
19.Temmuz.2006, 02:23
Lugano nokta transfer bence.
Campbell iyi olurdu ama İngilizler ülkelerinin dışında oynamayı pek sevmezler.Gitti, Portsmouth'u seçti Campbell.
Güney Amerika'nın en iyi stoperi Lugano!
1.88'lik boya rağmen kısa bir stoper gibi inanılmaz hızlı.Rakiplere karşı çok sert oynuyor, her topa ayağını sokuyor.Çok çabuk müdahale ediyor.Tam Fenerbahçe'nin aradığı isim.En az Campbell kadar yararlı olur.
Bu da videosu : http://www.youtube.com/watch?v=nTzDSHa7qFg
Vieri
19.Temmuz.2006, 02:35
ben en iyi stoper konusunda cengize katılmıyorum. sert olduğu konusunda hem fikirim görüntülerdede gördüğümüz gibi. tabi türkiye liginde bu tip hareketlerine daha dikkat etmesi gerekli kesinlikle. yararlı bir transfer güney amerikalı olmasıda cabası
Krusty
19.Temmuz.2006, 02:35
Ben Lugano kimdir bilmem ama video'suna da aldanmamak lazım :) Çünkü hep en iyi pozisyonlardan bir video yapıyorlar (cc) Herneyse umarım hayırlı bir transfer olur.
tinerER
19.Temmuz.2006, 03:42
Neden herşeye bu kdr olumsuz bakıyosunuz anlamıyorm
Bence lugano transferi iyi olmus.Daha iisi de olamazdı.
takım zaten çok iyi
şimdi sadece kaliteli bir hücum elemanı gerekiyor o kdr...
Krusty
19.Temmuz.2006, 03:44
Neden herşeye bu kdr olumsuz bakıyosunuz anlamıyorm
takım zaten çok iyi
şimdi sadece kaliteli bir hücum elemanı gerekiyor o kdr...
FB'niz:) için ofansif oyuncu şart doğru söylüyorsun da kimi alacaksınız :v:
mgokalparslan
19.Temmuz.2006, 03:56
lugano zaten fm d aşmış bir oyuncu gerçekte napar onu pek bilmiodum biraz baktım gazetelerin de yararı oldu gerçekten harika bir oyuncu cok sağlam avrupa ya gitse sayılı olacak şimdiye kadar niye büyük bir oyuncu almadı dedim ama galiba isteyeni çokmuş
bi de fenerbahce büyük takımların arasından kapmıs onu galiba
kavara
19.Temmuz.2006, 03:57
video yu güzel yapmıslar:D:D:D:D
iyi madem bu adamıda kabul ettik..
yarın bomba bekliyoruz artıkın yarınıda kalmadı ya :D 3 oldu saat:D
Burak Duran
19.Temmuz.2006, 08:27
valla bnce bu adam hızlı değilse ş.liginde servete döner tliginde iş yapar ama çok çabuk atılabilir çok sert müdahaleleri var. bence fener daha iyisini alabilirdi
Olembe
19.Temmuz.2006, 08:44
Lugano Fenerbahce De
atlantis_fb
19.Temmuz.2006, 09:35
ya bence Lugano ii bi transfer bi de Zico açısından ele alalım.Adam tabiki Brezilya Ligini yakından takip eder.aşağı yukarı tüm maçları da seyretmiştir.yani luganoonun nası bi oyuncu olduğunu bence çok ii biliodur.luci'yi yollarlar heralde artık!!!
bence Anelka trezeguetden daha ii bi futbolcu ama adamı ne yapsan mutlu edemiosun.e bizi istemeyeni de tutmak manasız olur.ama trezeguet yerine yine hava toplarına ve ayağına hakim bi üst düzey forvet alınması ŞART
bu arada sözü edilen italyan yıldız deyince sizin aklınıza kimler gelio şahsen benim aklıma hep DEL PIERO gelio
_hijacker_
19.Temmuz.2006, 13:53
:mad: zico anelkayı vermez
emre zaten TÜRKİYE'YE dönmez
zaten 3 szn daha orda :eek:
bunlar hayal adam anelka gitmio dio hala spekülasyon çıkariolar
anlasılır gibi diil
kavara
19.Temmuz.2006, 16:55
F.Bahçe, R.Carlos'u her an bitirebilir!
100. yıla büyük hedefler ile giren Fenerbahçe transferde de büyük düşünüyor. Özellikle İtalya'da yaşanan büyük skandal sonrası küme düşürülen Juventus'un oyuncuları ile ilgilenen sarı lacivfertliler bu girişimden bir sonuç alamadı.
Trezeguet, Emerson ve Thuram ile görüşmelerde bulunan sarı lacivertli yönetim bu futbolculardan olumsuz yanıt almıştı. Sarı lacivertliler son olarak yine aynı takımda forma giyen sol kanat oyuncusu Brindelli'ye teklif götürdü. İtalyan oyuncu ise Fenerbahçe ve Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığını ifade ederken, transferiyle ilgili kesin bir kararı olmadığını futbol hayatına Juventus'ta da devam edebileceğini söyledi.
İtalya'dan istediği sonucu alamayan Fenerbahçe, Uruguaylı defans oyuncusu Lugano ile de anlaşmaya vardı. Bu tranferde artık iş resmi imzaya kaldı. Sarı lacivertli kulübün uzun süredir peşinden koştuğu Roberto Carlos içinse artık sona yaklaşılmış durumda. Bu futbolcu ile prensipte anlaşan Fenerbahçe, teknik direktör Zico'nun Carlos'u takımda görmek istiyorum demesi üzerine bu transferi büyük ölçüde bitirdi. Roberto Carlos'tan bonservis problemini çözmesini isteyen Fenerbahçe, Roberto Carlos ve Real Madrid'in anlaşmasınını ardından bu transferi bitirecek ve Brezilyalı defans oyuncusu 100. yılda sarı lacivertli formayı giyecek. Carlos'a daha önce talip olan bazı kulüplerinde bu futbolcudan dünya kupasındaki kötü performansı nedeniyle vazgeçtikleri ifade edildi.
Bu arada sarı lacivertlilerde golcü transferi Fransız futbolcu Anelka'nın durumununa bağlı. Fransız futbolcuyu prensipte satma kararı alan yönetim bu futbolcu için iyi bir teklif bekliyor. Anelka'nın ayrılmaması durumunda ise golcü transferinin yapılmayacak.
19.07.2006
Kaynak : DHA
bortecine
19.Temmuz.2006, 17:24
ya şu ünlü italyan futbolcu nerede kaldı ?
By_aBuNis
19.Temmuz.2006, 17:43
Ne demek daha ıyısıde olamazdı yaaa lugano kımde daha ıyısı olamıyacak?
bortecine
19.Temmuz.2006, 17:46
Gerçekten de yaaa ! Biz dünyaca ünlü hoca futbolcu diye bunları mı görcez ? Her sene bi yıldız alıyoduk gene sil baştan yapıp böyle oyuncular mı alcaz nerede kaldı bizim dünya takımlığı heyyy yavrummmm heyyyyyy
dnz498
19.Temmuz.2006, 18:42
harbiden sizin için bu lugano transferi tam bir hüsran olsa gerek o kadar isimden sonra ola ola lugano... Hayır imkanlar el vermese neyse diyicem ama
Jesus_FB
19.Temmuz.2006, 19:01
o kadar yıldız isimlerini orataya atan töneticiler değil medyamızdır işallah bu transfer gerçekleşir çok uzun süre fenerbahçemize hizmet edicek çok kaliteli bir oyuncu
SaMaNYoLu
19.Temmuz.2006, 19:03
R. carlosu capellonun bırakacagını sanmıyorum bu uydurma bır haber bence...
nekop
19.Temmuz.2006, 19:15
Özdemir'den Lugano yalanlaması!
Fenerbahçe Kulübü, Uruguaylı futbolcu Lugano'nun transfer edildiği haberleri üzerine yaptığı açıklamada, transferin henüz gerçekleşmediğini bildirdi.
Bir Fenerbahçe taraftar sitesinde, ''Transfer Bombası Patladı'' başlığıyla verilen haber üzerine, kulübün resmi internet sitesinde, başkan vekili Nihat Özdemir'in açıklamasına yer verildi.
Özdemir, isim vermeden yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve adı geçen futbolcunun transferinin henüz kesinleşmediğini kaydetti.
Kaynak : AA
tinerER
19.Temmuz.2006, 19:51
Bence Fenerbahce için daha iiyisi olamazdı. Kimin gelmesini bekliodunuz ki anlamıyorm? Gidip birilerinin artıklarını çürümüş adamları mı alalım yani?
Omerdinho
19.Temmuz.2006, 20:02
Bence Fenerbahce için daha iiyisi olamazdı. Kimin gelmesini bekliodunuz ki anlamıyorm? Gidip birilerinin artıklarını çürümüş adamları mı alalım yani?
Bencede campelli felan bosverin 32 yasina gelmis adamin fenere ne katkisi olabilir? 2 sene oynar sonra birakir gider...
senderson
19.Temmuz.2006, 20:02
sonuçta 1 yıl için takım yapılmayacakki.Sanki 100.yıl şampiyon olduk hadi kapatın kulübü eywallahmı diyecekler??Şuan yeterli olan gelecekte potansiyeli olduğundan çok hizmey verebilecek bir oyuncu alıyorlar(tabi alırlarsa)
mertcan1304
19.Temmuz.2006, 20:58
luganonun hiçbir macını izledinizmiki konusuyosunuz zico luganoya güney amerikanın en iyi defans oyuncusu diyor siz hala konusuyosunuz
exiting
19.Temmuz.2006, 21:52
güney amerikada yılın futbolcusu oylamasında 2 imiş
1. tevez
2.lugano
3.cicinho
SaMaNYoLu
20.Temmuz.2006, 00:18
iyi bir defans lucıanodan ıyı en azından:)
physicist87
20.Temmuz.2006, 00:33
Arkadaşlar ben Fenerbahçenin resmi sitesindeki haberleri okuyunca öylece kalakaldım.Bu kalakalışım 1 ay evvelinde de olmuştu.İlk önce Tümer Metin ile ilgilenmiyoruz diye bir açıklama sitede duyuruldu ve akabinde Tümer'e imza attırıldı.Bugün ise haberler şöyle.Lugano Fenerbahçe'de, bu haberden çok süre geçmeden yine bir haber ve Lugano'nun Fener'e geleceği kesin değil.Ardından Roberto Carlos ve Cannavaro ile anlaşıldı, Anelka'nın gideceği belli değil.Bu nedir yahu bunlarla anlaşıldıysa ve Anelka'da gitmezse 8-9 yabancı oluyor ve FB yönetimi sadece defansında eksik görüyor galiba.Neyse garip bi sezon,transfer sezonu...
Omerdinho
20.Temmuz.2006, 03:27
Asıl bomba Luca Toni
Başkan Aziz Yıldırım'ın dün İtalya'da Luca Toni için Fiorentina Kulübü yöneticileri ile pazarlık masasına oturduğu öğrenildi. F.Bahçe, İtalya Ligi Gol Kralı için 15 milyon euro'yu gözden çıkardı....
LUGANO İMZA İÇİN GELECEK...
Fenerbahçe'de bu hafta transfer bombaları art arda patlayacak... Sao Paulo Kulübü'nün Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Lugano ile her konuda anlaşan Kanarya, bir büyük transferi daha gerçekleştirmek için harekete geçti. Nicolas Anelka'yı gözden çıkaran sarı-lacivertlilerin, Fransız forvetin yerine geçen sezon 31
golle İtalya'da 'gol kralı' olan Fiorentina'lı Luca Toni'yi transfer etmek için adeta bir serveti gözden çıkardıkları belirtildi.
LUCA TONİ OLMAZSA TREZEGUET
Başkan Aziz Yıldırım'ın dün İtalya'da Fiorentina Kulübü yöneticileri ile Luca Toni'nin transferi için görüşmelerde bulunduğu ifade edildi. Fenerbahçe'nin Luca Toni için 15 milyon euro ödeyeceği vurgulandı. Başkan Yıldırım'ın, Luca Toni'nin transferinin gerçekleşmemesi durumunda Juventus'un Fransız golcüsü David Trezeguet'ye sarılacivertli formayı giydireceği sızan bilgiler arasında.
F.Bahçe Carlos'u bitirdi
Sarı-lacivertli yönetim uzun zamandır istediği Roberto Carlos'u ikna etmeyi başardı. Fenerbahçe, 100. yılın transferi olarak R. Madrid ve Brezilya'nın sol bekini aldı....
Fenerli Carlos
Dünya Kupası'ndaki kötü performansı nedeniyle talipleri azalan sambacı, Kanarya'nın ısrarlı ve cazip teklifi karşısında direnemedi.
Yeni sezonda 100. yılını kutlayacak olan Fenerbahçe'de, yönetimin transfer bombasının Roberto Carlos olduğu ortaya çıktı. Ali Şen'in "19.07'de yeni transferlerin açıklanmasını bekliyorum" açıklamasından sonra beklentiye giren camia, resmen bir müjde almadı ama yönetimin, Dünya Kupası öncesinde anlaştığı Brezilyalı yıldızın
transferini bitirdiği bildirildi.
SORUN ÇÖZÜLDÜ
Uzun süre, ülkesine dönmek, Madrid'de kalmak ve F.Bahçe'ye gitmek arasında kararsız kalan Carlos, Kanarya'nın ısrarlı teklifi karşısında daha fazla direnemedi. F.Bahçe böylece son iki senedir savunmanın solunda yaşanan sıkıntıyı Carlos'la çözdü. Ayrıca Brezilya'nın Sao Paulo takımında forma giyen Uruguaylı stoper Lugano'nun da transferiyle savunmada eksik kalmadı.
ZİCO ONAYLAMIŞTI
10 sezondur oynadığı Real Madrid'le 2008'e kadar sözleşmesi bulunan Roberto Carlos'un maliyeti sır gibi saklanıyor. Lugano'da ise bonservisinin 2 milyon euro olduğu biliniyor. Zico daha önce "Sol Campbell ve Roberto Carlos'u takımımda görmek istiyorum" açıklamasını yaparak, bu transferlere yeşil ışık yakmıştı. Yönetim de Brezilyalı hocanın isteğini yerine getirdi
Kaynak:Fotomac
Omerdinho
20.Temmuz.2006, 03:33
Beni istediler
Fotomaç'a konuşan Morientes: F.Bahçe teklif yaptı ama İspanya'da oynamak istediğim için Valencia'yı tercih ettim.
FOTOMAÇ'I SEÇTİ
F.Bahçe'nin bugünkü rakibi Valencia'nın yeni transferi Morientes, Fotomaç'a konuştu. Ocak ayında sarı-lacivertli takımın listesinde olduğunu belirttiğimiz Morientes, "Evet, F.Bahçe ve Valencia'nın da aralarında olduğu birçok kulübün teklifi oldu. Türk takımlarına karşı çok oynadım ve F.Bahçe'yi biliyorum. Ama gönlüm İspanya'daydı" dedi.
FRANSA'YA DÖNMELİ
İspanyol golcü ülke dışında kendini mutlu hissetmediği için bu kararı aldığını belirtti. Nicolas Anelka'yı da sorduğumuz Morientes şu cevabı verdi: "Real Madrid'te beraber oynarken sürekli ülkesinden bahsediyordu. Fenerbahçe için Anelka iyi bir şans ama sorun yaşanıyorsa sanırım ülkesinde oynaması daha iyi olacak."
Deniz DERİNSU
http://www.fotomac.com.tr/2006/07/20/im/153E80AAB35628468193C7C9a.jpg
http://www.fotomac.com.tr/2006/07/20/im/DBCB798453B081498E4E656Fa.jpg
Kaynak: Fotomac
dentaconstantin
20.Temmuz.2006, 04:49
carlos hala dünyanın sayılı sol beklerinden fener gerçekten alırsa büyük iş başarmış olur
dnz498
20.Temmuz.2006, 14:22
carlos hala dünyanın sayılı sol beklerinden fener gerçekten alırsa büyük iş başarmış olur
hiç sanmıyorum keşke gelse(bunu gönülden söylüyorum) ama bu adamın bir röportajını izledim adama fenerle ilgili bir transfer sorusu yönelttiler adamın bir bakışı vardı ki inanamadım hani bıyık altından pis bir gülüş vardırya aynen işte öyle fıtık oldumo anda konuşmalarındanda anladığıım kadarı ile direk bu söylentiyi yalanladı hiçbir açık kapı dahi bırakmadı
Omerdinho
20.Temmuz.2006, 14:31
Brezilyalı yıldız artık Fenerbahçe'de
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/6982carlos.jpg
F.Bahçe'de, Şen'in "19.07'de yeni transferlerin açıklanmasını bekliyorum" sözünün ardından beklentiye giren camia, müjdeli haberi alamasada bomba isim belli oldu...
Sarı-lacivertliler, 100. yılın transfer bombası olarak R.Madrid'in ve Brezilya'nın sol bekini aldı. Şimdi sıra Anelka'nın iyi rakama satılmasına ve süper bir forvet alınmasına geldi.
Yeni sezonda 100. yılını kutlayacak olan Fenerbahçe'de, yönetimin transfer bombasının Roberto Carlos olduğu ortaya çıktı. Eski başkan Ali Şen'in "19.07'de yeni transferlerin açıklanmasını bekliyorum" açıklamasından sonra beklentiye giren camia, yönetimden resmen bir müjde almadı ama uzun süredir Roberto Carlos'la temasta olan sarı-lacivertli yönetimin, Dünya Kupası öncesinde anlaştığı Brezilyalı yıldızın transferini bitirdiği bildirildi. Uzun süre, ülkesine dönmek, Real Madrid'de kalmak ve Fenerbahçe'ye gitmek arasında kararsız kalan Roberto
Carlos, Kanarya'nın ısrarlı ve cazip teklifi karşısında daha fazla direnemedi ve İstanbul'a gelmeyi seçti.
SAVUNMADA İŞLEM TAMAM
Fenerbahçe böylece son iki senedir savunmanın solunda yaşanan sıkıntıyı, bu bölgede dünyanın en iyilerinden biri olan Roberto Carlos'la kapattı. Ayrıca Brezilya'nın Sao Paulo takımında forma giyen Uruguaylı stoper Diego Lugano'nun da transferiyle sarı-lacivertli takımın savunmasında eksik kalmadı. Teknik direktör Zico, Uruguaylı yıldız için "Güney Amerika'nın en iyi stoperi. Takımımda görmeyi çok istiyorum" diyerek yönetime bu oyuncunun alınması yönünde rapor vermişti. 10 sezondur oynadığı Real Madrid'le 2008'e kadar sözleşmesi bulunan Roberto Carlos'un maliyeti sır gibi saklanıyor. Lugano'da ise bonservisinin 2 milyon euro olduğu biliniyor.
Kaynak: Sabah
life law
20.Temmuz.2006, 14:34
bi ara sol cambel i filan tranfer etmisti.sol cambel dunya kupasindan sonra imzaya gelcekti ne oldu???
Omerdinho
20.Temmuz.2006, 14:37
bi ara sol cambel i filan tranfer etmisti.sol cambel dunya kupasindan sonra imzaya gelcekti ne oldu???
Lugano geldi onun yerine.:)
kavara
20.Temmuz.2006, 15:30
hay istemiyorm carlosu ben artık oynadıgı takıma zarar dan baska hicbirsey vermez.. daha genc birisi olabilir yada hic alınmasın ugur boral ımız var bizim.
dnz498
20.Temmuz.2006, 15:35
sol'ladı gitti :D:D
senderson
20.Temmuz.2006, 15:49
gs yede ze robertoyla gravesen gelecekti??Onlarda solladı gitti.....
SaMaNYoLu
20.Temmuz.2006, 15:51
ciddi ciddi fener bombaları patlatmaya başladı şu an gündemde olan isimlerden sadece trezegenın gelmesını ıstemem cunku aldıgı parayı hak edecek bır adam değil...
nekop
20.Temmuz.2006, 17:31
beyler su luganınun videoyu izledimde adamın müdehaleleri iyi ama topu oyuna sokuş kesinlikle 0 bizim erdinc gibi savuruyor...
Omerdinho
20.Temmuz.2006, 18:46
R. Carlos'a noktayı Capello koydu.
Fenerbahçe taraftarlarını ve Türkiye'yi aylardır meşgul eden Roberto Carlos transferine son noktayı İtalyan teknik direktör Fabio Capello koydu. Roberto Carlos hiç bir takıma transfer olmuyor.
Avusturya'nın Irdıng kentinde sezon öncesi kamp çalışmalarında bulunan Real Madrid'te İtalyan çalıştırıcı Capello, Roberto Carlos'un Real Madrid ile 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatarak bu futbolcuyu hiçbir kulübe satmayacaklarını söyledi.
Capello, Carlos ile bir telefon görüşmesi yaptığını ve kendisinin tatili biter bitmez kampa arkadaşları ile çalışmalara başlaması talimatı verdiğini söyledi. Roberto Carlos'un Real Madrid'in şampiyonluğunda önemli rol üstleneceğine bir futbolcu olduğuna işaret eden Capello, sportif direktörü Medja Miatoviç'e Carlos'un Brezilya'dan dönünce masaya oturma talimatı verdiğini ifade etti.
ForsakeN
20.Temmuz.2006, 18:47
Yeni sezon için bir orta alan oyuncusu transfer etmek isteyen AS Roma'nın, Fenerbahçeli Stephen Appiah'ı renklerine bağlamak istediği ileri sürüldü.
Gelişme, İtalya'daki spor gazetelerinden Corriere dello Sport tarafından bugün ilk sayfadan duyuruldu. "Roma Appiah'ın peşinde" başlığıyla sunulan haberde, "25 yaşındaki Stephen Appiah. İtalya'ya dönmek istiyor" denildi.
Matuzalem'i transfer girişiminden bir netice alamayan Sarı- kırmızılı kulüp, teknik direktör Luciano Spaletti'nin isteği doğrultusunda Ganalı Appiah'a yönelmiş durumda.
Corriere dello Sport, FC Juventus'tan Fenerbahçe'ye gitmiş olan Appiah'ın yeniden İtalya'ya dönmek istediğine işaret ederek, şöyle yazdı:
"Appiah, Juve'den Türkiye'ye transfer olmuştu, ama oradaki deneyiminden mutlu değil. Bu nedenle de menajerine İtalya'ya dönmek istediğini bildirdi. Türk kulübün iki yıl önce kendisine 7 milyon Avro ödediği Appiah da şimdi pahalı bir oyuncu, ancak Ganalı oyuncunun İtalya'ya dönmek istemesi, Roma açısından bir avantaj. Spaletti, bu oyuncuyu çok beğeniyor ve de Sarı- kırmızılıların orta alanında niteliksel ve niceliksel bağlamda iyi bir katkı olacağını düşünüyor."
Appiah, daha önce İtalya'da AC Parma, Brescia ve FC Juventus'ta oynamıştı