PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

e_mali
25.Ağustos.2006, 11:35
PSV li Alex ile PSV ye gitmeden FB cok ilgilenmis, hatta transferi bitti diye haberler bile cikmisti. Sonra gittik bizim Alex'i almistik. :D
Ama Lugano nun yanına Alex yakışır.

Ilhan
25.Ağustos.2006, 11:37
PSV li Alex ile PSV ye gitmeden FB cok ilgilenmis, hatta transferi bitti diye haberler bile cikmisti. Sonra gittik bizim Alex'i almistik. :D
Ama Lugano nun yanına Alex yakışır.

bence su anda lucianonun sozlesmesi feshedilip psv'li alex alınmalı cunku yakında uefaya listeler bildirilecek

Frank_Castle
25.Ağustos.2006, 11:38
vakayı hayriye

Cyzio
25.Ağustos.2006, 11:42
superspor da yazmış Anelka Bolton da die superspor yazdıysa dorudur

bursa_mc
25.Ağustos.2006, 12:05
şu adamı hiç sewmıyodum,hele elle gol attıktan sonraa nefret ettimm.ii olmuşş

TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2006, 12:07
Çok iyi paraya satıldı Anelka 15 milyon $ artık bu paraya süper bi golcü alınması lazım

KaPaLı
25.Ağustos.2006, 12:08
ohhh ohhh Kurtulduk :D ama iyi kar ettik adamdan heee :D

Ilhan
25.Ağustos.2006, 12:12
ohhh ohhh Kurtulduk :D ama iyi kar ettik adamdan heee :D

fener onu 12 milyona almıstı
3 milyon euro transfer ücretinden

o 3 milyon euro da anelkaya yıllık ücret olarak verildi.

anelka fenere ne verdi?

fener anelkasız sampiyondu.

ama anelkalı 2. oldu.

fenerbahçe anelka transferinde zarar etmiştir bence

e_mali
25.Ağustos.2006, 12:13
Belki de...

LaKe
25.Ağustos.2006, 12:28
Tüm Fenerlilere geçmiş olsun :D Kurtuldunuz :p

ForsakeN
25.Ağustos.2006, 12:45
Oh be.Rahatladım.Şimdi bu parayla kimler alınır kimler :D

ForsakeN
25.Ağustos.2006, 12:46
Alex'e de talip çıktı
Ricardinho'yu Beşiktaş'a veren Corinthians, Alex'i istiyor. Teknik direktör Emerson Leao, "Ricardinho'nun yerini ancak Alex de Souza doldurabilir. Onu mutlaka alalım" raporu verdi. Leao ayrıca PSV'li Alex ve Sevilla'nın golcsü Luis Fabiano ve Le Mans'lı Grafite'yi de istiyor.
Allah ım sana yalvarıyorum.Lütfen şu Alex in takımdan ayrılmasını sağla :D

fenerbahce_1907
25.Ağustos.2006, 12:52
en sonunda kurtulduk anelkadan ya

SaRPeR1903
25.Ağustos.2006, 13:01
Çok gereksiz bi oyuncuydu Fb için iyi oldu

TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2006, 13:02
Beyler Alex e haksızlık yapılıyor.. Alex 2 sezondur Fenerbahcenin en iyi oyuncusu belki Avrupada birsey yapamadı ama onun yeteneklerini ve Fenerbahce ye verdiklerini herkes biliyor diyelimki Alex gitti onun yerine Türkiyeye kim gelebilir oyun kurucu olarak sanki hatta bence o giderse yerini dolduramayız.

atlantis_fb
25.Ağustos.2006, 13:06
ya aslında alex ii gibi gözüksede kiev maçlarında hiç bi varlık gösteremedi.
keşke gitse

anelka bolton'daymış buda çok ii oldu ama baklaım 6 gün içinde kim gelecek veya gelecek mi??

luci gönderilsin yerine ii bi adam alınsın bence madem UEFAdayız şampionluğa oynamaktan başka çaremiz yok !!!

anelka 15.1 M€ ya satılmış madem oliveira kiralanacak fazla maliyeti olmaz , ii bi savunmacı , sağ bek , savaşan bi ortasaha oyuncusu gelmezse yine UEFA da da hezimete uğrarız kimse şaşırmasın....bu da fenerbahçeye çok maliyetli olmaz 5M'luk defans , 5M sağ bek , savaşan o.saha 10 olsa Fenerbahçe transferlerinin tamamını 5 M zararlabitirmiş olur bu da sezonluk transfer için gayet normal....

TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2006, 13:25
Luciano kesinlikle gönderilmeli Oliveira da sorunlu bir futbolcu daha Fenerbahce yle adı gecer gecmez gitmem fln dedi Fenerbahce yi istemeyen bir futbolcuyu Fenerbahceninde istememesi lazım Luis Fabiano getirilebilir. 15 milyon $ cok iyi para ayrıca 5 gün içinde transferlerin tamamlanması lazım..Ama bence bu yönetim transfer fln yapamaz..

atlantis_fb
25.Ağustos.2006, 13:38
Luciano kesinlikle gönderilmeli Oliveira da sorunlu bir futbolcu daha Fenerbahce yle adı gecer gecmez gitmem fln dedi Fenerbahce yi istemeyen bir futbolcuyu Fenerbahceninde istememesi lazım Luis Fabiano getirilebilir. 15 milyon $ cok iyi para ayrıca 5 gün içinde transferlerin tamamlanması lazım..Ama bence bu yönetim transfer fln yapamaz..

sana katılıyorum oliveira konusunda aslında paraya kıyıp Fred vaya Nilmar felan da getirlebilir ama zannetmem veya daha ucuz ama kaliteli forvet alınmalı (ki böyle adam çok var) mutlaka sağ bek ve defansın ortasına adam şart(bunda da üst düzey kulüplerde yedek bekleyen kaliteli defans oyuncuları var onlar düşünülebilir)15 Milyon $ değil üstelik 15Milyon € yani daha çok para var bi de Alex giderse yerine yine Appiah tarzı bi o.saha alnmalı bence...

Ama ne yazıkki biz burada kendi kendimize konuşuyoruz transfer felan yalan olud bence...

m_o_11
25.Ağustos.2006, 13:42
oh gittiği ii oldu da, ama kar mar yok. gerek te yok zaten. bu oyuncu ile yaptıgımız tek kar forma satıslarındandır

TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2006, 13:43
sana katılıyorum oliveira konusunda aslında paraya kıyıp Fred vaya Nilmar felan da getirlebilir ama zannetmem veya daha ucuz ama kaliteli forvet alınmalı (ki böyle adam çok var) mutlaka sağ bek ve defansın ortasına adam şart(bunda da üst düzey kulüplerde yedek bekleyen kaliteli defans oyuncuları var onlar düşünülebilir)15 Milyon $ değil üstelik 15Milyon € yani daha çok para var bi de Alex giderse yerine yine Appiah tarzı bi o.saha alnmalı bence...

Ama ne yazıkki biz burada kendi kendimize konuşuyoruz transfer felan yalan olud bence...
Fred zor ama Nilmar gercekten alınsa cok iyi bir transfer olur hırslı istekli kaliteli bir oyuncu Fenerbahce alsa büyük iş basarmıs olur ama dedigin gibi biz burda kendi kendimize yazıyoruz.. Yönetim transfer fln yapamaz

ForsakeN
25.Ağustos.2006, 13:49
Ben Aziz Yıldırım' a iyice uyuz olmaya başladım. Fenerbahçe'nin belki de 100 yıl boyunca böyle berbat kadrosu olmamıştı.Zico nun hiç bir suçu yok.

Dünyanın en iyi aşçısına bile kötü malzeme verirsen,yemekte kötü olur.

TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2006, 14:04
Gecen yılki kadromuz 100.yıl kadrosundan daha iyidi

e_mali
25.Ağustos.2006, 14:40
Hala FB tarafından resmi bi acklama yok.

Ilhan
25.Ağustos.2006, 14:43
ama yalanlama da yok

nekop
25.Ağustos.2006, 14:46
türkiye gelmiş geçmiş en iyi golcüsünü kaybetti üzücü :D

e_mali
25.Ağustos.2006, 14:48
Aslında olaya farklı bir yonden bakarsak ta Türkiye'den dünyaca tınınmış bir futbolcu daha gitti.
Tabi bu adamın karakteri ile alakalı ama olsun..

nekop
25.Ağustos.2006, 14:50
Aslında olaya farklı bir yonden bakarsak ta Türkiye'den dünyaca tınınmış bir futbolcu daha gitti.
Tabi bu adamın karakteri ile alakalı ama olsun..
evet keske kalsaydı onun sayesinde fener şampiyon olamadı bi trabzonsporlu olarak gitmesine üzüldüm...

Ilhan
25.Ağustos.2006, 14:54
anelkanın adı dünyanın en pahalı transferlerinde 2 kez geçiyor. kaliteli oldugu kesin. ama devamlılık saglayamadı. bence onu hocalar kıskandı hep. anelkanın oynadıgı takımda oyun sablonunu ona göre kurmak gerekir. ama hocalar onu ya yedek bıraktılar ya da basit bir santrafor olarak oynattılar.

hatırlıyorum da daum onu fb3-4bjk macında sağ kanat oynatmıstı. adam yıllardır forvet veya serbest oynatılıyor. fenerin alacagı oyuu anelka kadar kaliteli olmayacaktır. ama anelkadan daha verimli olacaktır

KaPaLı
25.Ağustos.2006, 15:01
bu adam hep oyunu kendine göre istio Zaten hep sorun oldu fener ona uymadı oda fenere uymak istemedi vee gitti o parayla iyi oyuncular alınır

Jeust
25.Ağustos.2006, 15:07
oh be ben bir fenerli olarak çok sevindim.Inşallah oliveira gelecek fener'e hadi bakalım hayırlısı olsun.

baron
25.Ağustos.2006, 15:08
helal..
fenerliler kurtuldunuz bu top oynayamıyandan..
fb onun yerini mutlaka dolduracaktır....

Ilhan
25.Ağustos.2006, 15:09
oh be ben bir fenerli olarak çok sevindim.Inşallah oliveira gelecek fener'e hadi bakalım hayırlısı olsun.

maalesef oliviera milana gidiyor

Jeust
25.Ağustos.2006, 15:11
milan'a gidiyormu ? Walla bu spor gazetelerine inanmıcaksın arkadaş :)

dick
25.Ağustos.2006, 15:21
2. bir anelka vakası olabilir yeni alınacak golcüde dikkatli olmak lazım:D

senderson
25.Ağustos.2006, 15:22
anelka gittiya oda yeter:D

rhan_17
25.Ağustos.2006, 15:29
anelka nın gitmesi çok iyi oldu çünkü takımın kimyasını ve huzurunuda bozuyordu...

ForsakeN
25.Ağustos.2006, 15:37
Gitti kurtulduk.ama forvet kalmadı

atlantis_fb
25.Ağustos.2006, 15:43
Gitti gitmesine ii de oldu ama taransfer yapılmadıkça sevinmek bize haram beyler..

ForsakeN
25.Ağustos.2006, 16:01
uefa.com da da haberi var.Kesinleşti.

Bolton Wanderers FC have paid a club-record transfer fee of €11.8m to bring back Nicolas Anelka to English football from Fenerbahçe SK on a four-year contract.

'Unprecedented amount'
The 27-year-old French striker, who won the UEFA Champions League with Real Madrid CF, has previously played in the Premiership for Arsenal FC, Liverpool FC and Manchester City FC. He has spent the last 18 months in Turkish football but has long been linked with a move. Bolton manager Sam Allardyce said: "Nicolas is a player with an amazing track record in the Premiership. He was born to score goals. His talent and experience will be a valuable asset for us. It's an unprecedented amount of money for Bolton Wanderers to spend and fully underlines the club's ambition."

uefa.com

Emurafu
25.Ağustos.2006, 16:09
fenerbahce kezman ile el sıkıstı bu büyük trnsferi bitirmek üzere

senderson
25.Ağustos.2006, 16:12
kaynak nedir???

TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2006, 16:13
kaynak nedir???
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=39389

Ilhan
25.Ağustos.2006, 16:17
çok iyi transfer olur fakat kezman dil sorunu çeker. zaten türkiyemizin yabancı futbolcu konusundaki en önemli problemi bu

m_o_11
25.Ağustos.2006, 16:19
A.C. Milan Bizim takımı ile her konuda anlastıgımız Oliviera için 10 milyon € teklif etmiş. La Gazetta Della Sport böle yazmıs sanırım

bortecine
25.Ağustos.2006, 16:20
fenerbahce kezman ile el sıkıstı bu büyük trnsferi bitirmek üzere
inşallah gelir .

Ilhan
25.Ağustos.2006, 16:21
A.C. Milan Bizim takımı ile her konuda anlastıgımız Oliviera için 10 milyon € teklif etmiş. La Gazetta Della Sport böle yazmıs sanırım

ben yeni konu açtım bu konu hakkında fakat maalesef moderatörlerimiz kabul etmediler.

neden bilmiyorum.

m_o_11
25.Ağustos.2006, 16:22
buraya acman gerekiyor da ondan

yeni konu acmıycaksın transfer haberi için

aykut_gencfb
25.Ağustos.2006, 16:24
fazla beklemicez artık şurda6gün kaldı bakalım 100.yılın bomba transferleri yapılacakmı??? yoqsa gidip adı sanı duyulmamış 28lik oyuncularımı alacaklar.....kezman iii güsel hoşda ya defansı hala sallamıolar ona sinir oluom canla önderle olacak iş deil luganonun yanına ii bi stoper lazım lucianoyu göderip
anelka da yoq artık ne güsell artık rahatlasın bu taraftarın içi ya

m_o_11
25.Ağustos.2006, 16:28
kezman filan kesin haberler deil. bi cok haber sallama
su an bi sag bek bi forvet almayı düşünüyorlar. 2 yabancı 2 yerli futbolcu düşünüyorlar

aykut_gencfb
25.Ağustos.2006, 16:29
[QUOTE=M@kiN]kezman filan kesin haberler deil. bi cok haber sallama
su an bi sag bek bi forvet almayı düşünüyorlar. 2 yabancı 2 yerli futbolcu düşünüyorlar[/QUO
kimden duydun???

Ilhan
25.Ağustos.2006, 16:38
buraya acman gerekiyor da ondan

yeni konu acmıycaksın transfer haberi için

ben oliviera-milan transferi konusu açtım

adamı milan alıyor fener değil. fenerle alakası ne?

lazyboy7
25.Ağustos.2006, 16:41
yazık oldu boltona :(
:D

Sekopej
25.Ağustos.2006, 16:44
Arkadaşlar ne demek bu yönetim, bu başkan transfer yapamaz demek. Bence bu dönemde böyle konuşmamalıyız. Şimdiye kadar olan transferleri bu Başkan yapmadı mı? Ayrıca 2 ay öncesine kadar tüm camia ne olur geri dön Başkan demedik mi? Burada suçlu bence Aziz Yıldırım değildir. Çünkü bizler istedik, tüm camia istedi geri dönmesini.

Transfere gelince 2 tane yabancı hakkı var şuan. Hem geçen sene biz demiyor muyduk gençler oynasın diye. Can niye oynamıyor bu Semih neden hep yedekten oyuna giriyor diye. Eğer FB yönetimi isteseydi 33-34 yaşında yıldız ama artık doymuş adamları getirecekti. Örneğin Campell. Daha geçenlerde anlaştı yeni takımıyla. Zico öyle oyuncular istemedi. Şu anda 2 kontenjan da Brezilyalıyla Zico'nun istedikleriyle doldurulacak. Ve takıma faydalı olacak transferler yapılacak.

Luciano olayına gelince. Sen sezon bittiğinde önümüzdeki sene buradasın diyorsun. Yeni hocayla anlaştığında o da kadromda görmek istiyorum diyor. Geliyor antremanlara çıkıyor ama şanssızlık sakatlanıyor. Şimdi transferin bitimine bu kadar az bir zaman kala sen sakatlandın seni kadroda görmek istemiyoruz mu diyecekler? Bence bu FB'ye yakışmaz. Geçen sezonu sakat olarak kapatsa tamam ama şimdi göndermek etik açıdanhiç de hoş bir olay değil. Ben hiç beğenmesem de Luciano'yu bu halde gönderilmemesi gerekir.

m_o_11
25.Ağustos.2006, 16:52
ben oliviera-milan transferi konusu açtım

adamı milan alıyor fener değil. fenerle alakası ne?
dünya futbol a actıysan bilemem bu tarafa actıysan hatalı dedim ben.

SekopEJ cok haklı ama cok gec kalında transferler için

Ilhan
25.Ağustos.2006, 16:55
dünya futbol a actıysan bilemem bu tarafa actıysan hatalı dedim ben.

SekopEJ cok haklı ama cok gec kalında transferler için

dünyadan futbola açtım zaten

fener bu sene her alanda cok yanlıs yaptı, yanlıs oyuncu motivasyonu, yanlıs transfer politikaları, vsss

senderson
25.Ağustos.2006, 16:56
abi kezman fln diyolar ona ne diyeceksin(yorumlarını çok beğeniyorum bide bu adamı yorumlarmısın?)

m_o_11
25.Ağustos.2006, 16:59
FENER'DE TRANSFER HAREKATI

Fenerbahçe yönetimi transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala bazı isimlerle temasa geçti. Sevilla'da forma giyen Luis Fabiano, Real Betis'de oynayan Ricardo Oliveria, Milanlı Vogel ve Hırvat Simic, Zenit'de forma giyen Fatih Tekke ile Schalke forma diyen Hamit Altıntop için resmi görüşmeleri resmen başlattılar.

Ve Fener düğmeye bastı. Anelka'dan tamamen kurtulan yönetim transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala bazı isimlerle temasa geçti.

Sevilla'da forma giyen Luis Fabiano, Real Betis'de oynayan Ricardo Oliveria (bu futbolcu için kulübü ile her konuda anlaşma sağlanmıştı. Futbolcu ikna edilmeye çalışılıyor), Milanlı Vogel ve Hırvat Simic, Zenit'de forma giyen Fatih Tekke ile Hamit Altıntop için resmi görüşmeleri resmen başlattılar.

Fenerbahçe'nin kadrosunda şu an 4 yabancı Alex, Luciano, Appiah, Lugano yer alıyor. Aurelio TC vatandaşı, kalan 2 kontenjan için Fenerbahçe transfer dönemi bitmeden resmi sözleşme imzalatmak istiyor. Fatih Tekke ve Hamit Altıntop içinde kulüplerine resmi teklif yapıldı ve beklemeye çekildi.

1907haber.com

bu haber de fatih transferi var dediler ama fatih in tr ye 1 yıl dnemez maddesi var demiyorlarmıydı? yoksa o da mı bolan du?

Ilhan
25.Ağustos.2006, 17:00
abi kezman fln diyolar ona ne diyeceksin(yorumlarını çok beğeniyorum bide bu adamı yorumlarmısın?)

bana mı diyorsun?

dil sorunu çekecektir.

çok yalnız kalır. alınacak ikinci yabancının da sırp olmasını beklerim öyle ise. öbür türlü yanlıs bir transfer olur.

ama sadece futbol bilgisyle dil sorunu cekse bile cok gol atar. bence alınacak forvet brezilyalı olmalı. önerim luis fabiano. ucuza alınabilir. fenerde patlama yapacaktır

m_o_11
25.Ağustos.2006, 17:02
fabiano yu ben de istiyorum. kendisini ispatlaması gereken bir fubolcu olarak cok iş yapar gibi geliyor. ama gelip alex gibi tr liginde süper, cl de pasif kalcak bi oyuncu ise cok yalnıs bi transfer olur. bize cok güçlü mücadeleci futbolcular gerekiyor

Sekopej
25.Ağustos.2006, 17:12
Evet geç kalındı ama bence bilerek geç kalındı. Yeni transferler gelseydi ve öyle elenseydik eleştiri daha çok olacaktı. Ayrıca ŞL'de 3. lük için oynayacaktık. Ama şu anda UEFA'dayız. Rakip de belli oldu. Maç 14'ünde. Bu hafta içinde transferler yapılsa -bu turu mevcut kadro ile de geçeriz- UEFA grup maçları 19 Ekim'de. O zamana kadar takıma rahatlıkla uyum sağlayacaktır. Ben umutsuzluğa kapılmama taraftarıyım. Ligde kaybımız yok. Bu kadro ligde zaten başarılı olacaktır. Bence sezon daha yeni başlıyor FB için. Transferleri bekleyip göreceğiz. 6 gün kaldı. Yapılan transferlerden sonra daha gerçekçi yorumlar yapabiliriz. O nedenle ben 6 gün daha sabır diyorum...( Gerçi çok sabır sabır dedik ama )

Ilhan
25.Ağustos.2006, 17:15
Evet geç kalındı ama bence bilerek geç kalındı. Yeni transferler gelseydi ve öyle elenseydik eleştiri daha çok olacaktı. Ayrıca ŞL'de 3. lük için oynayacaktık. Ama şu anda UEFA'dayız. Rakip de belli oldu. Maç 14'ünde. Bu hafta içinde transferler yapılsa -bu turu mevcut kadro ile de geçeriz- UEFA grup maçları 19 Ekim'de. O zamana kadar takıma rahatlıkla uyum sağlayacaktır. Ben umutsuzluğa kapılmama taraftarıyım. Ligde kaybımız yok. Bu kadro ligde zaten başarılı olacaktır. Bence sezon daha yeni başlıyor FB için. Transferleri bekleyip göreceğiz. 6 gün kaldı. Yapılan transferlerden sonra daha gerçekçi yorumlar yapabiliriz. O nedenle ben 6 gün daha sabır diyorum...( Gerçi çok sabır sabır dedik ama )

adaptasyon....cok onemli bir faktör. gelen transferler brezilyalı olmazsa dediğin şey olmaz.

bu arada yorumlarımı begenen arkadas son yorumumu begendi mi?:)

TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2006, 17:17
Sekopej haklısın bundan önceki transferleri Aziz Yıldırım yaptı bundan öncede biz istedik geri gelmesini aclık grevleri yapıldı yürüyüsler yapıldı msn lerde nickler Aziz Başkan geri dön oldu ama o bizi hayal kırıklıgına ugrattı. D. Kiev e elendik ve acıkcası hala Ş.L nde olamamanın üzüntüsü var bende ve elenmemizin nedeni Aziz Başkan dır bu takımın sol bek inin olmadıgını forvet inin olmadıgını tüm Türkiye biliyor bi Aziz Yıldırımmı bilmiyor

Sekopej
25.Ağustos.2006, 17:17
adaptasyon....cok onemli bir faktör. gelen transferler brezilyalı olmazsa dediğin şey olmaz.

Bi önceki mesajımda transfer edilecek oyuncular muhtemelen 2 Brezilyalı olacak demiştim. Ve ekliyorum. Şu anki kadro Randers'i eleyebilecek güçte. Gelecek oyuncular da 19 Ekim'e kadar gereken adaptasyonu sağlarlar diye düşünüyorum. Zaman çok yani....

Sekopej haklısın bundan önceki transferleri Aziz Yıldırım yaptı bundan öncede biz istedik geri gelmesini aclık grevleri yapıldı yürüyüsler yapıldı msn lerde nickler Aziz Başkan geri dön oldu ama o bizi hayal kırıklıgına ugrattı. D. Kiev e elendik ve acıkcası hala Ş.L nde olamamanın üzüntüsü var bende ve elenmemizin nedeni Aziz Başkan dır bu takımın sol bek inin olmadıgını forvet inin olmadıgını tüm Türkiye biliyor bi Aziz Yıldırımmı bilmiyor

Bu konuda mı diğer konuda mı bilnmiyorum bi yerde yazdım bence ŞL'ye kalmak istemediler. Bu Başkan da olabilir Zico'da olabilir. Sonuçta kalamadık. Gelecek oyunculara göre de Başkan'ın Zico'nun hedeflerini anlayabilir ve ona göre daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz....

ibo
25.Ağustos.2006, 17:24
Fb adına sevindim. Boltn adına üzüldüm :)

senderson
25.Ağustos.2006, 17:27

bu arada yorumlarımı begenen arkadas son yorumumu begendi mi?:)
güzel abi.Saol.....

scolari12111
25.Ağustos.2006, 17:27

arkadaaşaa kesinlikle katılıyorum bütün suçlu a.yıldırım dır crespo dendi semih le oynandı r.carlos dendi ü.özat ı yine sol bek çıktı 100. yıla yakışacak bir teknik adam dendi zico getirildi elbette suçlu o ve yönetimi.diğer arkadaş olsun uefa da başarı gelir diyor ama kaçan paraları düşünmüyor.3.lük için oynayacktık diyor eğer taraftar bu kadar hedefsiz ve rahatsa futbolcuların hırslı olması beklenemez.

Sekopej
25.Ağustos.2006, 17:35
Resmi açıklama gelmediğine göre yeni bir transfer bitirilip ikisi beraber açıklanabilir. Yalanlama da yapılmadı.

Geldiğinde belki uyum sağlar eski hataları yapmaz diyordum. Çoğu maçta kendini sıkmadı gösteremedi ama biz onun maç içinde yaptığı 2 hareketi attığı çalımı hep alkışladık o bizi mutlu etti. Bu sezon başında Zico ondan en iyi verimi almak istiyorum beraber iyi işler yapabiliriz dediğinde de içimden belki dedim, belki düzelir. B36 maçındaki hırsı beni umutlandırmıştı ama bu Anelka bunu kendine takım bulmak için de yapıyor olabilir diye içimden geçirmedim değil. Ben onun hep kalmasını ve istenilen oyunu oynamasını bekledim. Ama son zamanlarda yaptıklarıyla artık oynamasını beklemek hayalcilikten başka bişey olamazdı.

Şimdi iş yönetime düşmüştü. Elinde böyle sorunlu bir yıldız var ve sen onu avrupa maçlarında da oynatıp seçeneklerini azaltmışsın. Ama eğer söylenen miktar doğruysa aldığın fiyatın üzerinde -ki FB'de fiyatını arttıracak performans sergilemedi- satıyorsun bence bu yönetimin başarısıdır...

Ilhan
25.Ağustos.2006, 17:38
güzel abi.Saol.....

kezman bence gelmemeli.

en iyisi fenerbahcenin sobis'i alması. anelkadan gelen para yeterli olacaktır

eGowiCh
25.Ağustos.2006, 17:38
Oh be, sonunda kurtulduk, sevindim baya :) 2 kontenjanımız var. Biri kesinlikle santrafor olacak. Diğeri de sağ veya sol bek. 6 gün kaldı transfer döneminin bitmesine. Bu 6 gün içinde 2 yabancı transferi yapılacak. Umarım çok iyi 2 oyuncu alınır, beklediğimize değer.

e_mali
25.Ağustos.2006, 17:42
son 6 gun diye siradan topcularda kalabilir bize... Artik coook gec gibi gorunuyor, ben iyi bir transfer gelecegine inanmiyorum.

SYLaR
25.Ağustos.2006, 17:44
Gözünüz aydın fenerbahçeliler.en sonunda hiç birşey yapmayan anelkadan kurtuldunuz

senderson
25.Ağustos.2006, 17:45
umut dünyası abi biz bekliycez yine yıldızları:)

Ilhan
25.Ağustos.2006, 17:45
fenerbahce bence solbekte mahmut hanefiyi oynatmalı. bek oyuncusu için en önemli iki ozellik hız ve kademe anlayısı. hız var. kademe anlayısı da ümit kadar vardır enaz.

Sekopej
25.Ağustos.2006, 17:46
arkadaaşaa kesinlikle katılıyorum bütün suçlu a.yıldırım dır crespo dendi semih le oynandı r.carlos dendi ü.özat ı yine sol bek çıktı 100. yıla yakışacak bir teknik adam dendi zico getirildi elbette suçlu o ve yönetimi.diğer arkadaş olsun uefa da başarı gelir diyor ama kaçan paraları düşünmüyor.3.lük için oynayacktık diyor eğer taraftar bu kadar hedefsiz ve rahatsa futbolcuların hırslı olması beklenemez.

Herhalde bu arkadaş ben oluyorum:D. Ben tabi ki ŞL şampiyonluğu isterim ama iş istemekle olmuyor. FB gruplara kalsa öncelikli hedefi 3. lük olacaktı. Eğer şanslı bir kura çekerse çıkmayı da düşünebilirdi. Tıpkı GS'nin grubu gibi bir gruba düşse çıkma hesapları yapabilirdi. Bunu hedefsiz ve rahatlık olarak düşünüyorsan saygı duyarım ama ben olaylara gerçekçi bakmaya çalışıyorum.

Tekrar söylüyorum Aziz Yıldırım dönsüz diye biz istedik. O nedenle yapacaklarına da katlanmak zorundayız. Ben ahh gitti ŞL diye üzülmek yerine önümüze bakmayı tercih ediyorum. Sonuçta elendik ve yeni transferler gelecek. Alınacak oyunculara göre de hem Zico'nun hem Başkan'ın hedeflerini anlayabiliriz. Ondan sonra daha gerçekçi yorumlar yaparız diyorum.....

scolari12111
25.Ağustos.2006, 17:51
Herhalde bu arkadaş ben oluyorum:D. Ben tabi ki ŞL şampiyonluğu isterim ama iş istemekle olmuyor. FB gruplara kalsa öncelikli hedefi 3. lük olacaktı. Eğer şanslı bir kura çekerse çıkmayı da düşünebilirdi. Tıpkı GS'nin grubu gibi bir gruba düşse çıkma hesapları yapabilirdi. Bunu hedefsiz ve rahatlık olarak düşünüyorsan saygı duyarım ama ben olaylara gerçekçi bakmaya çalışıyorum.

Tekrar söylüyorum Aziz Yıldırım dönsüz diye biz istedik. O nedenle yapacaklarına da katlanmak zorundayız. Ben ahh gitti ŞL diye üzülmek yerine önümüze bakmayı tercih ediyorum. Sonuçta elendik ve yeni transferler gelecek. Alınacak oyunculara göre de hem Zico'nun hem Başkan'ın hedeflerini anlayabiliriz. Ondan sonra daha gerçekçi yorumlar yaparız diyorum.....

evet sensin:D elbette gerçekçi olmak gerek ama bir taraftar önce takımına güvenecek.yoksa şu gerçekler bu yalnışlar onlar ayrı mevzu yani inanmak ayrı düşünmek ayrı.mesela manevi varlıkları düşünemeyiz ama inanırız.bu saçma oldu galiba evet evet biraz saçma oldu da neyse:D

Sekopej
25.Ağustos.2006, 18:00
evet sensin:D elbette gerçekçi olmak gerek ama bir taraftar önce takımına güvenecek.yoksa şu gerçekler bu yalnışlar onlar ayrı mevzu yani inanmak ayrı düşünmek ayrı.mesela manevi varlıkları düşünemeyiz ama inanırız.bu saçma oldu galiba evet evet biraz saçma oldu da neyse:D

İnanmak. Benim arkadaşlarıma sorabilirsin, Kiev maçından önce attığım mesajlara bakabilirsin. Öncelikle ben kesinlikle galip geleceğimizi düşünüyordum, buna inanıyordum. Turu da geçebiliriz diyordum en azından senin dediğin gibi inanıyordum. Bunu her yerde de belirttim. Biz gruplara kalacağız diye. Ama olmadı kalamadık. Maç bittikten sonra ben uzandım ve düşündüm. Baya kızgındım ama 2 saat sonra -yine benle konuşanlara sorabilirsin- nedense içimde garip bir mutluluk vardı. Elendiğimiz için kızgınlığı gitmişti. hayal kurmak yerine gerçekleri görmeyi tercih ettim. Belki dün GS için yazdığım yazı da bunları düşündükten sonra oldu. Ben gerçekten Kiev mağlubiyetinden sonra bazı şeylere daha değişik pencerelerden bakmaya başladım. Yorumlarım duygularım değişti. FB duygum da değişti tabi. Şu anda eskisinden daha çok sevmeye başladım FB'yi.;;) Dediğim gibi nasıl olduğunu bilmiyorum ama bu Kiev maçı bende bişeyleri değiştirdi.

Evet biraz özel oldu ama kusura bakmayın. Konu Fb transferleri konu dışı mesajları atmamaya dikkat edelim...:)

aykut_gencfb
25.Ağustos.2006, 18:08
walla bende çok inanıodum geçeceğimize hatta ilk maç öncesinde biz kievde 3-1 bile yenilsek istanbulda onları yener we gruplara kalırız diordum ama basit hatalar yüzünden olmadı......bende bu maç sorası sinir çabuk geçti ama artık aziz yıldırım we ekibine güwenim çok azaldı...başkan eski başkan deil ya başarısız olunurda ya o tarafatarlara üzülüom her maç türkiye standartlarının çok üstünde bi ortlama seyirciyle oynanıor kimsenin hakkı yoq böle BİLE BİLE üzmeye bu taraftarı...............

TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2006, 18:20
Açıkcası benim sinirim gecmedi Kiev e elenmemeliydik özelliklede o pankarttan sonra kesinlikle elenmemeliydik futbolcuların bu kadar vurdum duymaz olması beni cok fazla üzdü Aziz yıldırım ve yönetime eskisi kadar güvenmiyorum. 52 bin kisi onları desteklemeye geliyor adam topu bile kontrol edemiyor o kadar vurdum duymaz

scolari12111
25.Ağustos.2006, 18:21
İnanmak. Benim arkadaşlarıma sorabilirsin, Kiev maçından önce attığım mesajlara bakabilirsin. Öncelikle ben kesinlikle galip geleceğimizi düşünüyordum, buna inanıyordum. Turu da geçebiliriz diyordum en azından senin dediğin gibi inanıyordum. Bunu her yerde de belirttim. Biz gruplara kalacağız diye. Ama olmadı kalamadık. Maç bittikten sonra ben uzandım ve düşündüm. Baya kızgındım ama 2 saat sonra -yine benle konuşanlara sorabilirsin- nedense içimde garip bir mutluluk vardı. Elendiğimiz için kızgınlığı gitmişti. hayal kurmak yerine gerçekleri görmeyi tercih ettim. Belki dün GS için yazdığım yazı da bunları düşündükten sonra oldu. Ben gerçekten Kiev mağlubiyetinden sonra bazı şeylere daha değişik pencerelerden bakmaya başladım. Yorumlarım duygularım değişti. FB duygum da değişti tabi. Şu anda eskisinden daha çok sevmeye başladım FB'yi.;;) Dediğim gibi nasıl olduğunu bilmiyorum ama bu Kiev maçı bende bişeyleri değiştirdi.

Evet biraz özel oldu ama kusura bakmayın. Konu Fb transferleri konu dışı mesajları atmamaya dikkat edelim...:)

polyanna vari diyorsun yani:D arkadaş alınma sakın bak şaka ama bu da güzel umutlu olabilmek en azından karamsarlıktansa umut edebilmek daha yararlıdır.ama yine de bir taraftar olarak kızma hakkın da ver bence kombine de piyango da alan sizsiniz.saatlerce maç veya bilet kuyruğunda bekleyen de.eğer bir sorumsuzluk varsa ki var a.yıldırım ve yönetimi tarafından yapılan bunu eleştirmelisiniz. a.yıldırım tapusuyla almadı ki o koltuğu bırakın gitsin.ya da dediklerini yapsın.

Sekopej
25.Ağustos.2006, 18:30
polyanna vari diyorsun yani:D arkadaş alınma sakın bak şaka ama bu da güzel umutlu olabilmek en azından karamsarlıktansa umut edebilmek daha yararlıdır.ama yine de bir taraftar olarak kızma hakkın da ver bence kombine de piyango da alan sizsiniz.saatlerce maç veya bilet kuyruğunda bekleyen de.eğer bir sorumsuzluk varsa ki var a.yıldırım ve yönetimi tarafından yapılan bunu eleştirmelisiniz. a.yıldırım tapusuyla almadı ki o koltuğu bırakın gitsin.ya da dediklerini yapsın.

Ben iyimser değil gerçekçi bakmaya çalışıyorum. Aziz Yıldırım'a gelince tabi ki eleştireceğiz. Yeri gelecek kızacağız ama şu anda bırak demek 2 ay önce ne olur dön diyen bizim hakkımız değil bence. Çıkıp demez mi Başkan beni tüm camia birleşip geri döndürmediniz mi diye? Yoksa tabi k hataları var, hiç istifa etmemeliydi (gündem değiştirmek için demeyin çünkü gördük gerçekten istifa etmiş ve 1 ayımız boşu boşuna gitti) ama etti ve biz geri döndürdük. Yoksa yeri gelecek en büyük eleştiriyi de yapacağız, sahada oynamayan oyuncuya da kızacağız, başarısız olursak bizim yaptıklarımıza rağmen neden böyle diye soracağız yönetime.

Ben tekrar söylüyorum yapılacak transferler bizlere yönetimin ve Zico'nun hedeflerini gösterecek. Adı sanı duyulmamış 2 adam getirirlerse o zaman eleştiririz tabi ki. Benim dediğim oyuncular gelsin yorumlarımızı ona göre yapalım iyi mi olacağız kötü mü diye?..

barahir
25.Ağustos.2006, 18:33
adamın sorunları olduğu açık. ii kar etti fener.

scolari12111
25.Ağustos.2006, 18:36
Ben iyimser değil gerçekçi bakmaya çalışıyorum. Aziz Yıldırım'a gelince tabi ki eleştireceğiz. Yeri gelecek kızacağız ama şu anda bırak demek 2 ay önce ne olur dön diyen bizim hakkımız değil bence. Çıkıp demez mi Başkan beni tüm camia birleşip geri döndürmediniz mi diye? Yoksa tabi k hataları var, hiç istifa etmemeliydi (gündem değiştirmek için demeyin çünkü gördük gerçekten istifa etmiş ve 1 ayımız boşu boşuna gitti) ama etti ve biz geri döndürdük. Yoksa yeri gelecek en büyük eleştiriyi de yapacağız, sahada oynamayan oyuncuya da kızacağız, başarısız olursak bizim yaptıklarımıza rağmen neden böyle diye soracağız yönetime.

Ben tekrar söylüyorum yapılacak transferler bizlere yönetimin ve Zico'nun hedeflerini gösterecek. Adı sanı duyulmamış 2 adam getirirlerse o zaman eleştiririz tabi ki. Benim dediğim oyuncular gelsin yorumlarımızı ona göre yapalım iyi mi olacağız kötü mü diye?..

bence döndürülmemeliydi veya dönmemeliydi hata daha en baştaydı.hedefleri olsa bu kadar önemli maça semih le çıkacak konuma getirmezdi takımı.zico gibi kariyeri 0 olan bir t.direktöre emanet etmezdi 100.yılda.bana şimdi biri japonya yı dk na taşıdı filan demesin asya da kim var ki zaten.bence en başta hedefsiz olduğunu gösterdi ve a.yıldırım da o eski heyecan kalmamış gibi.tığkı f.terim in başarısız 2. gs maceraası gibi.kopan birşeyi eskisiyle dikmek yerine yeni kanlar takıma çok şey katabilirdi.

Ilhan
25.Ağustos.2006, 18:37
bence isim transfer etmek için transfer olmamalı. arastırma yapılmalı.

inşallah fenerbahcenin b, c, d planları vardır transfer için. eğer yeterli izleme yapılmadan oyuncu alınırsa cuvallanır.

fenerin bunu yapmadan atransfer yapacagını dusunuyorum. 5 günde 2 yeni isimle hiç olmaz bu.

fener cok hata yaptı

Ilhan
25.Ağustos.2006, 18:40
adamın sorunları olduğu açık. ii kar etti fener.

kar etti diyenlere gülüyorum. anelka fenere birşey vermedi. fener transferden sadece 3mn euro kar etti. o da zaten anelkaya verildi. ve takımı oyaladı. şimdi kimi alacak fener?

yanlış üstüne yanlış

Sekopej
25.Ağustos.2006, 18:41
bence döndürülmemeliydi veya dönmemeliydi hata daha en baştaydı.hedefleri olsa bu kadar önemli maça semih le çıkacak konuma getirmezdi takımı.zico gibi kariyeri 0 olan bir t.direktöre emanet etmezdi 100.yılda.bana şimdi biri japonya yı dk na taşıdı filan demesin asya da kim var ki zaten.bence en başta hedefsiz olduğunu gösterdi ve a.yıldırım da o eski heyecan kalmamış gibi.tığkı f.terim in başarısız 2. gs maceraası gibi.kopan birşeyi eskisiyle dikmek yerine yeni kanlar takıma çok şey katabilirdi.

Yorumlarına saygı duyuyorum ve olumlu veya olumsuz yorum yapmak istemiyorum. Burası FB transfer haberlerinin konuşulduğu bir yer ve biz de yeterince transferle alakasız konuları konuştuk. Aziz Yıldırım olayı bu konu içinde tartışılacak bişey değil bence.

Konunun amacından sapmaması için artık transferle ilgili gelişmeleri konuşalım diyorum....

aykut_gencfb
25.Ağustos.2006, 18:42
ne dendi ince eleyip sık dokuyoz taraftarımız biras sabırlı olsun....bugün büyük başkan el salla diye bağıran taraftar yarın uefadanda erken elenirsek yıldırım istafa bağırır.........kredilerinin sonsuz oldunu filan zannediolar heralde......

Ilhan
25.Ağustos.2006, 18:43
ben yaptım serkan senin yorumunun üstünde. ne düşünüyorsun

scolari12111
25.Ağustos.2006, 18:44
bayağı bir ince eleyp sık dokudular onlar dokuya dursun seneye biter inş.

Sekopej
25.Ağustos.2006, 18:46
Hata oldu kabul ediyorum. Zaten başka planları yoksa ve şimdi oyuncu aramaya başladılarsa da diyecek bişeyim yok. Gelecek oyuncular da beklenen oyuncular olmayacaktır....

barahir
25.Ağustos.2006, 18:47
kardeş ben finansa bakarım ben finans olarak kar etti diyorum.

scolari12111
25.Ağustos.2006, 18:49
bence çok büyük bir hata var fb li değilim ama taraftara acıyorum.dalga manasında değil üzülüyorum yani.harakiri denen birşey var bilmem biliyor musunuz?ne hatırlattı size?bence a.yıldırım istifa etmeliydi.hiçbir dediğini yerine getiremedi çünkü.taraftar kaptanına değil de başkanına bağırmalı.

e_mali
25.Ağustos.2006, 18:50
Bolton Anelka'nın formasını da tanıttı...
Ama FB resmi sitesinde tık yok.

Bu arada kar etti etmedi tartışmaları yersiz, son bulsun tartışmalar lütfen.

aykut_gencfb
25.Ağustos.2006, 18:50
Hata oldu kabul ediyorum. Zaten başka planları yoksa ve şimdi oyuncu aramaya başladılarsa da diyecek bişeyim yok. Gelecek oyuncular da beklenen oyuncular olmayacaktır....

fazla aramaya gerek yoq aslında alıcaksın genç yetenekleri sobisi we de jong gibi isimleri olacak bitecek walla 2 side harika sobisi finalde izledim jonguda hsv'nin eleme maçlarında izledim tabi bunlar benim yorumlarım ama böle oyuncular almaları lazım isim önemli deil

Ilhan
25.Ağustos.2006, 18:55
Bolton Anelka'nın formasını da tanıttı...
Ama FB resmi sitesinde tık yok.

Bu arada kar etti etmedi tartışmaları yersiz, son bulsun tartışmalar lütfen.

yerine bu aksam veya yarın yeni bir forvet alacaklar. alınca iki haberi beraber verecekler. govde gosterisi olacagı için anelkadan daha iyi olmalı. sabırsızlıkla bekliyorum

e_mali
25.Ağustos.2006, 18:55
Hatta bannerlarda bile Anelka var :)
Piyango biletlerinde zaten önceden basılmıstı.

barahir
25.Ağustos.2006, 18:56
desene anelka biletleri elde kalacak:D

Omerdinho
25.Ağustos.2006, 18:57
hayirlisi neyse o olsun

Omerdinho
25.Ağustos.2006, 19:00
Sobis Milana Gitmis Galiba

eGowiCh
25.Ağustos.2006, 19:00
Şu an 2 kontenjanımız var ve transfer sezonunun bitmesine 6 gün var.

Kesinlikle bir santrafor almalıyız. Gündemde Oliveira, Kezman, Nilmar, Sobis gibi isimler var. Kezman hariç diğer isimlerin gelmesinden yanayım. Oliveira, Nilmar ve Sobis hem henç hem de çok yetenekli santraforlar. Kezman'ın ahı gitmiş vahı kalmış. 27 yaşında, yaş önemli değil pek ama çok kötü. Dünya Kupası'nda hiçbir şey yapamadı, kırmızı kart gördü, iyi değil. Eski Kezman değil. Umarım Kezman alınmaz. Diğer transfer kim olur, bilemem ama kesinlikle sol bek olmalıdır. Sağ bek için Kerim, Serkan, Önder var. Kerim gün geçtikçe performansını yükseltiyor. Ümit Özat'tan bir an önce kurtulmalıyız. Veya stoper alınabilir Brezilyalı. Lugano ile oynayabilirler.

TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2006, 19:06
Doğru Kezman eski Kezman degil fakat eger Fenerbahce ye gelirse belki eski günlerine dönebilir bende kesinlikle alınabilirse Nilmar derim

aykut_gencfb
25.Ağustos.2006, 19:08
lucianodan wazgeçmicekler anlaşılan walla artık yorum yapmaktan sıkıldım beceriksizliklerini izlioz 6gün daha izliyelim bakalım roger ismi filan geçior kezman ya 28liklerle ne işimiz olur ya böle oyuncular için diom....ii birini getirceksen olur 28 ama geçen başkan telegolde artık api gibi uzun wadede bizimle olacak genç oyuncular alacaz demişti

TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2006, 19:09
Valla ya Luciano nun bu takımda ne işi var

eGowiCh
25.Ağustos.2006, 19:21
Sakatlık örnekleri :

Cisse : Dünya Kupası öncesinde sakatlandı. Liverpool'un vazgeçilmez adamıydı. Liverpool sakatlığından dolayı 1 yıllığına Marsilya'ya kiraladı Cisse'yi.

Ricardo Oliveira : Real Betis'te altın sezonunu yaşadığı sırada sakatlandı. Sao Paulo'ya 1 yıllığına kiralandı.

Örnekler çoğalır. Sakatlanan oyuncu, eğer uzun bir sakatlık yaşıyorsa, 3 ay-6 ay gibi, gönderilmeli. Bunun en yakın örneği de Cisse...

Alex, Appiah sakatlansa 3 ay kadar tamam kalsın, ama zaten faydası pek bulunmayan (faydası olsa geçen sene defans açığı vermezdik) Luciano'yu göndermeliyiz.

eGowiCh
25.Ağustos.2006, 19:29
Yöneticilerden biri tüm Anelka biletlerini alır, Lugano ve yeni transferlerin piyango biletini bastırır :D

sanalkardes
25.Ağustos.2006, 19:36
tüm fenerlilere hayırlı olsun

enesao
25.Ağustos.2006, 19:39
simdi fenerin iyi bir santrafor almasi laziim...

fmsmyrna
25.Ağustos.2006, 19:45
kezman gelirse çok iyi olurda şekip mosturoğlu kuradan sonra açıkladı önümüzdeki hafta nın ortalarına doğru transfer sonlancakmış

Eray Dengiz
25.Ağustos.2006, 19:46
Anelka'nın parasıyla heralde artık transfer yapılır.. Gözünüz aydın

eGowiCh
25.Ağustos.2006, 19:51
6 gün kaldı. Önümüzdeki haftanın ortaları, ayın 30'u ve 31'i :( Son gün mü transfer yapacağız? Bu kadar yanlış transfer politikası görmedim ben.

enesao
25.Ağustos.2006, 19:51
ama cok buyukde yildiz alamazlar... cunku sampiyonlar liginde yoklar..

barahir
25.Ağustos.2006, 19:52
ama nasıl sonlanacak birini mi alacaklar yoksa almayıp mı bitirecekler???

eGowiCh
25.Ağustos.2006, 19:54
Çok büyük yıldıza gerek yok. Faydalı olabilecek adam alsınlar yeter. Ricardo Oliveira, Nilmar, Sobis gibi. Anelka'nın ismi vardı, geldi de noldu? Hiçbir şey yapamadan gitti. Kaliteli oyuncu gelsin, isim önemli değil.

Burak Duran
25.Ağustos.2006, 19:55
yok abi sizin işte bize döndü :D

ForsakeN
25.Ağustos.2006, 20:00
Bence Sobis i alamayız.Adamın maliyeti çok yüksek.Kesin gidip Kezman'ı alırlar :mad:

Krusty
25.Ağustos.2006, 20:01
Anelka'yı da kaçırdınız yani. :) :) Şaka bir yana iyi oldu aslında Anelka'nın gitmesi.. Adam FB'de kendini hiç göstermedi. Öylesine oynadı, 1-2 maç adından bahsettirdi hepsi bu kadar.. Bolton'da da aynı sorun olacak bence. Çünkü Anelka, dev bir klüp istiyor.. Umarım FB faydalı bir transfer yapar santrofor için.. Eğer yapılmazsa; iş çok zor..

enesao
25.Ağustos.2006, 20:02
adamlara bak kezmani begenmiyolar :D

aykut_gencfb
25.Ağustos.2006, 20:30
az öle mi olacak bilmem:) galatasaray tarafatarının transfer baskısı artınca canaydın bonnus simo gibi adam getirecem demiş saidoyu getirmişti bizimkilerde luganonun oğlunu getirdi genç yetenek gelecek vaadedior:) :)

EreN
25.Ağustos.2006, 20:54
Allah'a Şükür...

fmsmyrna
25.Ağustos.2006, 21:07
lig tv ve süperspor da gördüm kezman ve grafitte yi alıyomuşuz

atlantis_fb
25.Ağustos.2006, 21:24
başkana hiç bi suç bulunmamalı bence adam doğru olanı yaptı.düşünün bi başkanın değiştiğini...adam kendini taraftara sevdirmek için transferler yapcaktı.hem de dünyaca ünlü yıldızları getircekti belkide...milyonlarca dolar para harcanacaktı...başarısızlık halinde ise kulübün kasası zarar gösterecekti...böle olmasını mı isterdiniz??? bakın beşiktaşa demirören ne transferler yaptı en az 20 milyon dolar para harcadı...başarısızlık halinde Beşiktaşı çok kötü olaylar beklio.Galatasaray'dan bile beter olabilirler....
En iyisi başkan böyle olur hiç olmazsa geleceğimiz güvende...

gelelim transfer konusuna ;
Kezman çok ii bi santrafor her gittiği kulube yararı oldu a.madrid de geçen sezon ama 30 maçta sadece 8 gol attı bz böle bi santrafor mu acaktık???uyum sorunu da cabası...anelka gibi bi sorunumuz dahi olabilr...

sağ kanat alınacak diolar ; bu kim olacak ? bence en düzgün adam hamit...kalan 2 kontenjanı düşünürsek 1'i forvete gidecek diğerini ben bu mevkide kullnmaktan yana değilim...hatta medem artık takım ofansif bi futbol oynayacak bi santrafor daha alınsın...tuncay yeteri kadar ii bi santrafor değil tekrar o.sahaya çevrilebilir...

Bu arada Grafite nasıl bi adam bilgi verirseniz sevinirim...

eGowiCh
25.Ağustos.2006, 21:25
Grafitte kim yahu?

Emurafu
25.Ağustos.2006, 21:29
grafitte kimmi söylim sahsen bildigim biri kendisi suan fransa da lens yada le mans da oynuyor daha önce sao pauloda oynuyordu ozamanlar besiktasın gündemine gelmişti ama almamılardı genc bir oyuncu 25 veya 26 yasında normal yani

eGowiCh
25.Ağustos.2006, 21:41
Kezman berbat bir oyuncu. PSV'de altın yılını yaşadı. At. Madrid'de 30 maç 8 gol hiç iyi bir istatistik değil. Sırp futbolcu, sanırım Türk düşmanı. Gelmez inşallah. Anelka Kezman'dan daha iyi... Bize Anelka'dan iyi adam lazım.

12 milyon euro teklif etmişler Kezman'a. Değmez bence o kadar. Umarım almayız. Alırsak, 100. yılın rezalet transferi olur.

scolari12111
25.Ağustos.2006, 21:49
bence kezman ın da sonu anelka yla aynı olur gittiği hbir yerde dikiş tutturamayan bir oyuncu niye bu tür oyuncularda ısrar ediyorlar anlamak güç.

eGowiCh
25.Ağustos.2006, 21:51
Sana katılıyorum Scolari. Kezman büyük hata olur.

atlantis_fb
25.Ağustos.2006, 21:54
Kezman gelmesin yazık olur Fenerbahçemize 12 milyon €ya malolacağı yazıyor superspor'da o para eğer gözden çıkartılmışsa Sobis'i bile rahatlıkla alabiliriz....

nekop
25.Ağustos.2006, 21:58
inşallah kezman gelir açıkcası fener haric tüm takımlarımızın işine yarar :D

scolari12111
25.Ağustos.2006, 22:02
isimli bir oyuncuyu kulübe getirmeyi marifet sanıyorlar sonra da biz parayı verdik oyuncu oynamadı diyorlar yok mu şöyle genç eli ayağı düzgün birileri de böyle sorunluları takıma dolduruyorlar.umarım bu hatadan dönerler.

bUradAyız_uA
25.Ağustos.2006, 22:07
Millet fenere forvet lazım diyor fener elindekileri de teker teker gönderiyor anlamadım ne iştir!

barahir
25.Ağustos.2006, 22:10
Millet fenere forvet lazım diyor fener elindekileri de teker teker gönderiyor anlamadım ne iştir!
fenerde forvet yok derken kimse anelkayı fln saymıyodu ki.

bUradAyız_uA
25.Ağustos.2006, 22:14
İşte sanırım sorun da orda oldu bence Anelka takım içinde bir türlü arkadaşları tarafından fazla sevilmedi. Ve son zamanlarda ise taraftarda anelkayı gözden çıkardı. Anelka'nın geçen sene şampiyonluk kaçtıktan sonra maç çıkışında walkmen dinlemesi ise Genç Fenerlileri baya ir kızdırmıştı!

Omerdinho
26.Ağustos.2006, 00:15
Kezman gelmesin
12 milyon verip ilerde daha yüksek bi fiyata satamayiz

S-B-Z
26.Ağustos.2006, 00:55
kezman belki iyi bir oyuncu olabilir ama işin başka bir boyutunu biliyorumki bu adam gizli bir tarikatın mensubu,bush'unda üyesi olduğu kurukafa ve kemik tarikatı,amerikalı yazar texe marsın kitabında okumuş ve çok şaşırmıştım.
bu tip insanlardan bırak futbolu hiçbir alanda hiçbir fayda gelmez insanlara.

scolari12111
26.Ağustos.2006, 01:28
eğer bush la aynı şeyin içindeyse aman uzak olsun ülkemden...

m_o_11
26.Ağustos.2006, 01:42
bush angolsakson dediğimiz kendilerini üstün bir ırk zanneden bi insan. eger kezman da öyle ise istemem hiç gerek yok sırpp oyuncuya

BOMBALAR PAZARTESİ AÇIKLANACAK

FENER'DE TRANSFER HAREKATI

Ve Fener düğmeye bastı. Anelka'dan tamamen kurtulan yönetim transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala bazı isimlerle temasa geçti.

Fenerbahçe yönetimi bombayı patlatmak üzere.Bu isimler pazartesi açıklanacak. Sevilla'da forma giyen Luis Fabiano,Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Metaha Kezman ve Schalce'de forma giyen Hamit Altıntop. Bu futbolcularda bir aksilik olursa Milanlı Vogel ve Hırvat Simic, Zenit'de forma giyen Fatih Tekke yedekte bekletiliyor..

Öte yandan Zico Eduardo Luis Abonizio de Souza olan Edu Dracena'nı yakın takibe aldı. 2002'de Yunanistan'ın Olympiakos kulübünde forma giymişti. Brezilya'nın sayılı savunma oyuncularından olarak kabul edilen Edu Dracena, İtalyan kulüplerinden de teklif almıştı. 1.86 boyundaki 25 yaşındaki oyuncu, kıvrak vücuduyla sağ bek mevkisinde oldukça başarılı performansıyla biliniyor.

Fenerbahçe'nin kadrosunda şu an 4 yabancı Alex, Luciano, Appiah, Lugano yer alıyor. Aurelio TC vatandaşı, kalan 2 kontenjan için Fenerbahçe transfer dönemi bitmeden resmi sözleşme imzalatmak istiyor. Fatih Tekke ve Hamit Altıntop içinde kulüplerine resmi teklif yapıldı ve beklemeye çekildi.

27 yaşındaki golcü 1995 yılında FK Zemun’la başlayan futbol kariyerinde oynadığı 271 resmi maçta 169 gol attı…

İşte Kezman’ın kariyeri

Sezon/Takım/Maç/Gol
1995/96 FK Zemun 0 0
1997/98 FK Loznica 17 9
1997/98 Sartid 1913 Smederevo 17 9
1998/99 Partizan Belgrado 22 6
1999/00 Partizan Belgrado 38 28
2000/01 PSV 33 24
2001/02 PSV 27 15
2002/03 PSV 33 35
2003/04 PSV 29 31
2004/05 Chelsea 25 4
2005/06 Atlético Madrid 30 8
------------------------------------
Toplam 271 maç 169 gol

Fenerbahçelilerin bir diğer sürprizi ise Fransa’dan… Le Mans’ta forvet hattının sağında oynayan Edinaldo Batista Libano Grafite de Kezman gibi 27 yaşında… Her konuda anlaşılan oyuncu 1 metre 89 santim boyunda. Brezilyalı golcü geçtiğimiz sezon geldiği Le Mans’ta sadece 11 maç oynadı… Bu maçlarda 3 gol atan futbolcunun en başarılı sezonu Sao Paulo forması ile 38 maça çıktığı 2004 sezonu…

İşte Grafite’nin kariyeri

Sezon/Takım/Maç/Gol
2005/2006 Le Mans 11 3
2005/2005 Sao Paulo 6 0
2004/2004 Sao Paulo 38 17
2003/2003 Anyang LG 0 0
2003/2003 Goias 20 12
2002/2002 Gremio Porto Alegre 6 0
2001/2001 Recife Santa Cruz 22 5
------------------------------------------
Toplam 103 maç 37 gol

Emurafu
26.Ağustos.2006, 02:13
bence sobis alınsın brezilyanın en gelecek vaad eden forveti zaten kupada performansı belliydi

eger fenere gelirse ozaman bizim takım işi gercekten zorrrr

eGowiCh
26.Ağustos.2006, 02:15
Kezman gelmesin, Grafite gelmesin, Vogel gelmesin, Simic gelmesin...

Luis Fabiano çok iyi bir oyuncu, o gelirse harika olur. Hamit de süper bir yıldız, sağ kanat için aranan isim. Ama Hamit gelmez, Galatasaraylı bir oyuncu ve Schalke vermez.

F.Tekke de gelirse baya iyi olur, hülle olacak falan deniliyordu; ama sözleşmesinde 1 yıl Türkiye'de oynayamaz maddesi varsa gelemez.

Yabancı olarak Fabiano, Oliveira, Nilmar, Tevez 4'lüsünden biri gelirse çok iyi olur santrafor hattına. Türk transferi de Hamit, M.Topuz ve F.Tekke çok iyi olur.

Hadi bakalım, bekliyoruz...

atlantis_fb
26.Ağustos.2006, 02:35
egemen sana katılıyorum alacaklarsa adam gibi adam alsınlar be ne böyle yaa !!
sırf isim getirmek için kezman'ı alıyorlar ya zico brezilyalı değil mi??bilmiomu brezilyada hiç aradığı tipte bi forvet ?
ya bırakın adama istediğini getirsin..bizim yönetimimizin sorunu bu hocayı çok kıstlıo özellikle transfer konusunda...zico ilk geldiğinde basına transfer hakkında bilgi vermişti hatırlarsaanız ben sevinmiştim Fenerbahçe'nin kötü görüntüsü ortadan kalkıyor die ama yönetim anında yasakladı adama konuşmayı...

eGowiCh
26.Ağustos.2006, 02:40
Kezman Resmen FenerbahÇe'de !!!

Fbtv ' De Şuan AÇiklaniyor... AÇin...

Burak Duran
26.Ağustos.2006, 02:40
kezman hayırlı olsun

Emurafu
26.Ağustos.2006, 02:45
kezman formsuz burak kardes ya sobis gelse daha iyi olur ama nesye ozaman sarı kırmızılı takımımızın işi zor olur böylesi iyi

Eray Dengiz
26.Ağustos.2006, 02:47
Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.. Umarım sonu Anelka'ya benzemez..

eGowiCh
26.Ağustos.2006, 02:48
Deivid De Souza da Fenerbahçe'de !! RESMEN AÇIKLANDI!!!

atlantis_fb
26.Ağustos.2006, 02:49
Neyse Kezman Hayırlı olsun Camiamıza...Dileğim PSV'deki formunu inşallah bizde tekrar yakalar...

Eray Dengiz
26.Ağustos.2006, 02:49
:D
Aziz Yıldırım'a vahi indi galiba :D
Kezmanla şah Deivid ile Mat çekti..

atlantis_fb
26.Ağustos.2006, 02:50
Deivid De Souza da Fenerbahçe'de !! RESMEN AÇIKLANDI!!!

1 dk yaa noluo transfer bombaları teker teker patlayack dediler inamadım eş zamanlı patlama yaşanıo :D

eGowiCh
26.Ağustos.2006, 02:53
FBTV'den... Bilmemne Demirkol 2 transferi de açıkladı. Kezman telefonla bile bağlandı. 2 bomba açıklayacağız dedi, adam ikisini de açıkladı. Bandı geçiyor şuan.

Sekopej
26.Ağustos.2006, 02:56
Evet açıklama yapıldı. resmen FB oyuncuları. Anelka da resmen gönderildi. Kezman inşallah PSV'deki gibi oynar. Deivid de zaten şahane. Valla uyuyacaktım uykum kaçtı..:D

atlantis_fb
26.Ağustos.2006, 02:56
FBTV'den... Bilmemne Demirkol 2 transferi de açıkladı. Kezman telefonla bile bağlandı. 2 bomba açıklayacağız dedi, adam ikisini de açıkladı. Bandı geçiyor şuan.

2 dk kezman'ı izledim koptum TVden şimdi baktım...sağolasın yinede;;)

Kezman gelmesin gelmesin diodum ama sevindim bi bea:Dbirden kezman'ı sevmeye başladım :D

Sekopej
26.Ağustos.2006, 03:07
Arkadaşlar ne demiş taraftarımız. Hep Destek Tam Destek.

Ben bugün transferleri bekleyelim diyordum. Ve beklenen transferler yapıldı. Hayırlısı olsun. Ben memnunum açıkçası....

atlantis_fb
26.Ağustos.2006, 03:10
belki yönetimi harekete geçiren taraftar sitemizdeki şu ibaredir ;
"Biz Kombinemizi, Formamızı, Piyango Biletimizi Aldık, Artık Sıra Sizde! "

Bu arada ben de gayet memnunum iki forvet istediğimi zaten sölemiştim istediğim gibi de oldu hayırlı olsun Fenerbahçemiz için ; bu arada kontenjan doldu sanırım sağ beke transfer yapılacaktı demek ki o da Yerli bi oyuncu olacak...Hamit hemen akıllara gelmeye başladı

Sekopej
26.Ağustos.2006, 03:13
Hamit işi zor. Ama imkansız yoktur demişler. Sağ bekte Kerim, serkan önder gerekirse yozgatlı var. Transfer oraya yapılmaz bence...

Emurafu
26.Ağustos.2006, 03:14
Oliveira'ya, Milan talip oldu!
Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği Real Betis'in golcüsü Ricardo Oliveira'ya, İtalyanların güçlü takımı AC Milan da talip oldu.

İtalya'da yayın yapan La Gazzetta dello Sport Gazetesi'nde yer alan bir haberde, Milan Kulübü yetkililerin Seville'ya giderek, Real Betis'in 26 yaşındaki Brezilyalı golcüsüne resmi teklifte bulundukları ifade edildi. Gazete, Milanlı yetkililerin zaten Ronaldo transferi için İspanya'da olduklarını ve amaçlarının 2 futbolcuyla da anlaşarak İtalya'ya dönmek olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan Oliveira, 2003 yılında Valencia'yla lig şampiyonluğu yaşadıktan sonra, Real Betis'e transfer olmuştu. Brezilyalı golcü geçtiğimiz sezon Brezilya Ligi takımlarından Sao Paolo'da kiralık olarak forma giymişti

Sekopej
26.Ağustos.2006, 03:15
Oliveira'ya, Milan talip oldu!
Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği Real Betis'in golcüsü Ricardo Oliveira'ya, İtalyanların güçlü takımı AC Milan da talip oldu.

İtalya'da yayın yapan La Gazzetta dello Sport Gazetesi'nde yer alan bir haberde, Milan Kulübü yetkililerin Seville'ya giderek, Real Betis'in 26 yaşındaki Brezilyalı golcüsüne resmi teklifte bulundukları ifade edildi. Gazete, Milanlı yetkililerin zaten Ronaldo transferi için İspanya'da olduklarını ve amaçlarının 2 futbolcuyla da anlaşarak İtalya'ya dönmek olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan Oliveira, 2003 yılında Valencia'yla lig şampiyonluğu yaşadıktan sonra, Real Betis'e transfer olmuştu. Brezilyalı golcü geçtiğimiz sezon Brezilya Ligi takımlarından Sao Paolo'da kiralık olarak forma giymişti

Arkadaş o haber eskidi. Biz forvetlerimizi bulduk. Oliviera zaten gelmek istemiyordu. Milan'a gitsin ona orada başarılar...

atlantis_fb
26.Ağustos.2006, 03:18
Forvet hattı için iki isimle anlaştığı öğrenilen Fenerbahçe sakatlığı belirsizliğini koruyan Luciano'nun yerine alacağı oyuncuyu da belirledi... Sarı lacivertliler Luciano'nun gönderilmesi durumunda Brezilya'nın Cruzeiro takımında forma giyen Edu Draceana ya da açık ismiyle Eduardo Luís Abonizio Souza'yı transfer gündemine aldı...

bu haber 25 Ağustos 2006 22:57 tarihli maraton.com.tr haberidir...dikkat ederseniz iki isimle anlaştığını yaklaşık 3 saat önceden bilmişler yani luci de gidici olabilir...

ozgrkc
26.Ağustos.2006, 03:20
helal olsun bekleyin falan diyodu bekledik... bi anda patlattılar hem de ne patlattılar:D

Deivid gerçekten müthiş bi oyuncu

Kezman ise emnim ki FB de kendine gelecektir

Fenerbahçemize hayırlı olsun:..

Burak Duran
26.Ağustos.2006, 03:22
valla kezman geçen seneki gibi oynarsa kelek ama deivid iyi adam. hayırlı olsun

ozgrkc
26.Ağustos.2006, 03:24
9 numara Mateja Kezman yarın saat 19:30 da İstanbul da.... hangi ara hallettilerse :D

eGowiCh
26.Ağustos.2006, 03:26
FBTV'den bir bomba daha geldi. Bir transfer daha yapılacakmış. 24 saat içinde. İsim söylemediler, bizi izleyin, duyum aldık, gelecek dediler. Çok uzaklardan bir oyuncu dediler. Sanırım bir Brezilyalı daha. Ama kim? Onu bilemiyorum, ama Luciano da gidecek eğer bir yabancı gelirse. Heyecanlanmaya başladım :D

Sekopej
26.Ağustos.2006, 03:26
PC kapatmıştım geri açtım. 24 saat içinde yeni bir transfer bekleyin dedi FB tv de. Dünya çapında biri dedi. Herhalde Luciano da gidici....

Eray Dengiz
26.Ağustos.2006, 03:28
Başka kim geliyormuş ki?

atlantis_fb
26.Ağustos.2006, 03:29
FBTV'den bir bomba daha geldi. Bir transfer daha yapılacakmış. 24 saat içinde. İsim söylemediler, bizi izleyin, duyum aldık, gelecek dediler. Çok uzaklardan bir oyuncu dediler. Sanırım bir Brezilyalı daha. Ama kim? Onu bilemiyorum, ama Luciano da gidecek eğer bir yabancı gelirse. Heyecanlanmaya başladım :D

Muhtemelen Alex'in eski takım arkadaşı Eduardo Luís Abonizio Souza...:D

kavara
26.Ağustos.2006, 03:30
offf beaaa.. öyle rahatladım ki anlatamam.
kezman o kadar cok sevdigim bir futbolcuyduki DK nda izlerken hep keske bize gelse demisimdir.. mükemmel bir transfer bu ayrıca avrupalı bi santrrafor :d
deivid de cok güzel transfer bence ... off cok mutluyum :D
Beyin sarsıntımı unuttum :D

Sekopej
26.Ağustos.2006, 03:31
Başka kim geliyormuş ki?

Bilmiyrum spiker kıtalararası biri gibi laflar etti brezilyalı olacak muhtemelen. Valla gece gece sevindirdiler ya bizi helal olsun....:D

Forvet Kezman Deivid arkalarında Alex onların arkasında 3lü orta saha Appiah, Aurelio Tuncay ya da Tümer(maçına göre) savunmada Lugono, Sürpriz transfer, Ümit ve sağda Önder. Tuncay'ın tekrar otrasahaya çekilmesi, ortasahanın hareketlenmesini sağlayabilir.

İnşallah uyum sorunu yaşamazlar ve kolay adapte olurlar...

eGowiCh
26.Ağustos.2006, 03:49
Genel bir değerlendirme yapayım, çok heyecanlıydım, yazamadım bir şeyler :D

Kezman'ı istemediğimi gün içinde söyledim. Fakat Zico gibi yetenek avcısının bu transfere onay vermesi beni rahatlattı. Sadece basının uydurması sandım Kezman'ı, istemedim. Ama Zico bile onay verdiğine göre, faydalı olacak gibi.

PSV'deki formunu yakalarsa harika olur. Geçen sene At. Madrid'de ölü halinde bile 30 maç oynadı. İstikrarlı. 1979 doğumlu. 27 yaşında. Yaşı da uygun. En azından Semih'ten, Nobre'den, Anelka'dan KAT KAT iyi bir santrafor.

Deivid De Souza da harika bir oyuncu. Brezilya'da gol makinası adeta. Çok fazla gol atıyor. Alex'in eski takım arkadaşı, Alex önermiş. Zico da biliyordur zaten. Kezman da sormuş yöneticilere görüşmede "Yanımda kim oynayacak?", İlhan Ekşioğlu şunu söylemiş : "Deivid de Souza oynayacak, onu da aldık." Kezman'ın yanıtı : "Onu uzun zamandır takip ediyorum, Sporting'ten, süper bir yıldız. Harika işler yaparız." demiş. Sevindirici bir haber...

Forvet sorunumuz kalmadı. 3. transfer forvet olmaz artık. Muhtemelen bir yabancı olacak, kıtalararası dendiğine göre. O da 24 saat içinde açıklanacakmış. Stoper, sol kanat veya sağ kanat olabilir. Umarım süper bir oyuncu alınır, Lugano'nun yanına.

Antalyaspor maçında ŞENLİK var :D Lugano, Kezman, Deivid de Souza ve diğer transferimiz sahaya çıkacak, Kadıköy'de ilk kez :D ŞENLİK VAR ŞENLİK :D 5-10 atarız artık :p

Hayırlı olsun. Aziz Başkan, helal olsun. Bekledik ama değdi hakkaten.

Kezman yarın 19.30-20.00 gibi İstanbul'da olacak. İlhan Ekşioğlu ile beraber.

Anelka ise 5.3 m pounda alınmış 2 sene önce, bugün ise Bolton'a 8.3 m pounda satılmış. Peşin paraymış. Bu da demek oluyor ki, 3 m pound kar ettik Anelka'dan ;)

atlantis_fb
26.Ağustos.2006, 03:56
anelka gibi bi futbolcudan (futbolunu kötülemiyorum yanşış anlamayın uyumsuzluğunu kastederek sölylüyorum ) bile kar etmemiz başkanımızın kalitesini gösterir...biz burada 6 günde nası transfer yapılacak derken süper yönetimiz 1 gün içinde her şeyi bitirdi...

Bu arada deivid de souza nasıl bi furbolcu izleyen var mı? istatistikler ii gibi gösteriyor ama izlemek lazım anlatabilirseniz bana sevinirim...

kavara
26.Ağustos.2006, 04:00
ya adam gol makinası gibi bisi incedende hız var sana şöle diyim
luis fabiano türünde ama ondan kat kat daha iyi 1 golcü

eGowiCh
26.Ağustos.2006, 04:09
FBTV'de videolarına bakılırsa Deivid de Souza süper bir golcü, bitirici. İkisi süper işler yapacak. Nobre ve Anelka ikilisi mi, Kezman-Deivid ikilisi mi dersen, kesinlikle Kezman-Deivid ikilisi... Hayırlı olsun.

Son bomba umarım iyi bir sağ bek, sol bek veya stoper olur. Bir santrafor daha bu yürek kaldırmaz :D

Jesus_FB
26.Ağustos.2006, 04:15
bak sen şu yönetimin terbiyesizliğine gecenin bu vaktinde bomba patlatıyorlar valla telefon geldi öyle uykumdan kalktım

Kezman ile gol sorunu yaşamayız artık hiç beklemediğimiz anlarda bir bakmışızki gol olmuş ama fizik kuvveti yerinde olan bir kezman yapabilir bunları.

Deivid diyince aklıma hep Selman (demirhan1984) geliyor o çok severdi iyi bir golcu iri yarı sağlam yapıya sahip bir oyuncu ama biraz hantal kapanan takımlara karşı etkili olur diye düşünüyorum en azından ceza sahası yakınlarında faul aldırsa bile önemli katkı yapmış olur zira duran topları süper kullanıyoruz

Şimdi asıl soru bu oyuncular gelince sistem ne olucak yine alex ile tümer oynayacakmı eğer forvet kezman-deivid olursa Tuncay ne olucak çok merak ediyorum tek korkum zico'nun 3lü defans oynatma isteğidir işallah böyle bir şey yapmaz

atlantis_fb
26.Ağustos.2006, 04:27
Şimdi asıl soru bu oyuncular gelince sistem ne olucak yine alex ile tümer oynayacakmı eğer forvet kezman-deivid olursa Tuncay ne olucak çok merak ediyorum tek korkum zico'nun 3lü defans oynatma isteğidir işallah böyle bir şey yapmaz

umarım öyle bi hataya düşmez...3 lü defans hiç de akıl karı değil...
Zicoyu bilmem ama ben böyle oynatırdım
defans : lugano + ümit + önder + yeni gelecek
o.saha : aurelio + appiah + tuncay
ofansif o.saha : alex
ileride : kezman - deivid

böylelikle savaşan bi orta sahaya sağlam sayılabilecek bi defansa buldu mu atacak cinsten bi forvete sahip oluruz tümer de fizik gücü düşen oyuncuların yerine 2.yarı düşünülebilir.vaya tuncay'ın maçı katlettiği dakikalarda oyuna alınabilir:D:D

Jesus_FB
26.Ağustos.2006, 04:30
valla Allah Zico'ya yardım etsin çok zor bir takım var elinde çok hassas bir kadro oldu kara vermek zor ben deminden beri kadro kuramıyorum

Birde bir şey sormak istiyorum. Peki şimdi Tuncay ne olucak? tam forvet oynuyor diye sevinirken şimdi kadroda nasıl bir görev üstlenicek benim kafam ççok karıştı gerçeketende :D

eGowiCh
26.Ağustos.2006, 04:42
Son gelecek oyuncunun mevkisi önemli. Eğer sol kanat olursa, Ümit sağa çekilir. Stoper olursa, Lugano ile oynar, sağda Önder oynar. Ama muhtemel kadro şöyle olur, ben de bu şekilde kurarım :

Rüştü
Önder - Lugano - ? - Ümit
Aurelio - Appiah - Tuncay
Alex
Deivid - Kezman

Tümer mi Tuncay mı seçimi olacak büyük ihtimalle. Bence Tuncay. Tuncay daha genç, koşan, mücadeleci biri. Tümer ise daha teknik. Alex ile Tümer koşmuyor. Özellikle Tümer çabuk yoruluyor. Bence Tuncay oynamalı. Tümer - Alex Türkiye'de oynarlar beraber, ama Avrupa'da olmaz. Basan adam lazım. Tuncay çok basan biri orta sahada. Bence Tuncay oynamalı. Tümer ise sonradan oyuna girmeli. Kurtarıcı olarak.

Merak ettiğim, Luciano gidecek mi, yoksa Deivid de Souza Türk mü yapılacak? Hiç milli olmadı. Nobre gibi anında Türk olamaması için hiçbir neden yok bence.

Dracena diyorlar, harika bir stoper. 25 yaşında. Cruzeiro kaptanı sanırım. Lugano kalitesinde bir oyuncuymuş. Roma ilgilenmiş bir ara. Genç bir yetenek, Brezilyalı. Brezilyalı defanslar arasında Avrupa kalitesinde olan oyuncu sayısı azdır. Dracena bunlardan biriymiş. Lugano ile harika oynarlar, defansımız taş gibi olur. Tek eksiğimiz sol bek olur, onu da seneye çözeriz. Alex, Deivid de Souza ve Eduardo Dracena... Bu 3'lü harika olur. Hiç uyum sorunu olmaz. Alex ikisini de tanıyor.

Kezman da Türk transfer tarihine geçti. Dünyaca ünlü bir yıldız daha Türkiye'ye geldi. Chelsea, At. Madrid gibi takımlarda forma giymiş bu süper yıldızın Fenerbahçe'ye gelmesinden onur duydum. İsmi yeter...

Jesus_FB
26.Ağustos.2006, 04:52
resmi internet sitemizde transferleri açıkladı

Fenerbahçemizden İki Yeni Transfer

Fenerbahçemiz 100 yıl kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Dış transferde geçtiğimiz günlerde Lugano’yu renklerine bağlayan Fenerbahçemiz, Mateja Kezman ve Deivid De Souza’yı da 100. yıl kadrosuna dahil etti. Atletico Madrid’den Kezman ile 4 yıllık anlaşma yapıldığı ve Sırp futbolcunun 9 numaralı formayı giyeceği açıklandı. Kezman, FB TV’ye telefonla yaptığı bağlantıda Fenerbahçe’yi ve taraftarını yakından tanıdığını belirtirken, 100. yılda Fenerbahçe camiasının beklentilerine katkıda bulunmayı hedeflediğini söyledi. Asbaşkanımız İlhan Ekşioğlu da yaptığı açıklamada, Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulumuzun uzun süren bir transfer çalışmasını daha başarıyla sonuçlandırdığına dikkat çekerken, “100. yılda başarılı olmak için kadromuzu güçlendiriyoruz” dedi.
Mateja Kezman’ın Cumartesi günü saat 19.00 – 20.00 saatleri arasında ailesi ile birlikte Atatürk Havalimanı’na geleceği açıklandı.
Deivid De Souza ile ön anlaşmanın yapıldığı ve futbolcunun Pazar veya Pazartesi günü Türkiye’ye geleceği bildirildi.

Mateja Kezman ve Deived De Souza’yı Tanıyalım

Mateja Kezman Kimdir?

12 Nisan 1979 doğumlu olan Mateja Kezman bugüne kadar Zemun, Radnicki, Loznica, Sartid, Kızılyıldız, PSV Eindhoven, Chelsea ve Atletico Madrid’de forma giydi. 27 yaşındaki Sırp futbolcu golcülüğü ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oynadığı takımlardaki performansının yanı sıra Sırbistan Milli Takımı’nın da göz bebeği olan Mateja Kezman Sırbistan’ın 2006 Dünya Kupası Grup Elemeleri’nde attığı 16 golün 5’ini Mateja Kezman kaydetti ve ülkesinin Almanya vizesini almasında büyük rol oynadı.

Deivid De Souza Kimdir?

22 Ekim 1979’da Brezilya’nın Nova Iguaca şehrinde dünyaya gelen Deivid de Souza 1.80 boyunda ve 77 kilo ağırlığında.
Brezilyalı forvet oyuncusu kariyerine doğduğu kentin takımı olan Nova Iguaca’da başladı. 13 yaşından bu yana futbol oynayan Deived 148 maçta 82 gol kaydetti.
1999 yılında joinvelle Esporte Kulübü’ne geçen oyuncu, 28 maçta 21 gol attı. Deived aynı yıl Santos’a transfer oldu.
2 yıl Santos formasını giyen Brezilyalı futbolcu 129 karşılaşmada 66 gol attı.
2001 yılında Corintians takımına transfer olan Deivid De Souza 93 maçta 49 gole ulaştı. Deived De Souza 2003 - 2004 sezonunun başında Fransa Birinci Ligi Takımlarından Bordeaux’a transfer oldu. Fransa Kulübü’nde 17 maçta forma şansı bulan Deivid 7 gole imzasına Atarken Bir Sezon Sonra Eski Takımı Santos’a kiralık olarak verildi burada 69 maçta 48 gol attı. Santos’daki başarısının ardındansa Sporting Lizbon’a Transfer Olan Deived burada 36 maçta 11 gol attı.

Fenerbahçe spor klübü

ozgrkc
26.Ağustos.2006, 05:22
Son gelecek oyuncunun mevkisi önemli. Eğer sol kanat olursa, Ümit sağa çekilir. Stoper olursa, Lugano ile oynar, sağda Önder oynar. Ama muhtemel kadro şöyle olur, ben de bu şekilde kurarım :

Rüştü
Önder - Lugano - ? - Ümit
Aurelio - Appiah - Tuncay
Alex
Deivid - Kezman

Tümer mi Tuncay mı seçimi olacak büyük ihtimalle. Bence Tuncay. Tuncay daha genç, koşan, mücadeleci biri. Tümer ise daha teknik. Alex ile Tümer koşmuyor. Özellikle Tümer çabuk yoruluyor. Bence Tuncay oynamalı. Tümer - Alex Türkiye'de oynarlar beraber, ama Avrupa'da olmaz. Basan adam lazım. Tuncay çok basan biri orta sahada. Bence Tuncay oynamalı. Tümer ise sonradan oyuna girmeli. Kurtarıcı olarak.

Merak ettiğim, Luciano gidecek mi, yoksa Deivid de Souza Türk mü yapılacak? Hiç milli olmadı. Nobre gibi anında Türk olamaması için hiçbir neden yok bence.

Dracena diyorlar, harika bir stoper. 25 yaşında. Cruzeiro kaptanı sanırım. Lugano kalitesinde bir oyuncuymuş. Roma ilgilenmiş bir ara. Genç bir yetenek, Brezilyalı. Brezilyalı defanslar arasında Avrupa kalitesinde olan oyuncu sayısı azdır. Dracena bunlardan biriymiş. Lugano ile harika oynarlar, defansımız taş gibi olur. Tek eksiğimiz sol bek olur, onu da seneye çözeriz. Alex, Deivid de Souza ve Eduardo Dracena... Bu 3'lü harika olur. Hiç uyum sorunu olmaz. Alex ikisini de tanıyor.

Kezman da Türk transfer tarihine geçti. Dünyaca ünlü bir yıldız daha Türkiye'ye geldi. Chelsea, At. Madrid gibi takımlarda forma giymiş bu süper yıldızın Fenerbahçe'ye gelmesinden onur duydum. İsmi yeter...

a'dan z'ye katılıyorum ...mükemmel bi yorum... Luciano da gider yerine o bahsedilen adam alınırsa (bu geceki süprizlerden sonra gerçekten o da kaliteli bi adam olur sanırım) avrupa da başa oynayan bi takım oluruz...

bide değinmek istediğim transferler bugün yapıldı anlaşılan hedef zaten UEFA kupası...elendiğinin ertesi yapılıyorsa:D neyse...

eGowiCh
26.Ağustos.2006, 05:24
İşte FotoMaç'ın bugünkü baskısından haberler :D

2 bomba birden
Transferde suskun kalmakla suçlanan sarı-lacivertli takım suskunluğunu bozdu

Her şey UEFA için
Kadro yetersizliği nedeniyle Devler Ligi'ne veda eden F.Bahçe, UEFA için transfer harekatına hız verdi ve dün gece iki bombayı birden patlattı: Kezman ve Souza Fener'de.

Bu akşam geliyor
İlk bombayı Kezman ile patlatan sarı-lacivertli yönetim, Atletico Madrid'in forvetini bu akşam saat 19.00'da İstanbul'a getirecek. Asbaşkan İlhan Ekşioğlu "Büyük iş yaptık" dedi.

Çok mutluyum
F.Bahçe'ye gelecek olduğu için kendisini mutlu hissettiğini belirten Kezman, "F.Bahçe'nin büyük bir takım olduğunu biliyorum. Deived de Souza ile harika bir ikili olacağız" dedi.

F.Bahçe'de samba şov
Kadrosunda üç Brezilyalı bulunan Fenerbahçe, bir sambacı daha aldı
Fenerbahçe ikinci bombasını da Portekiz'in Sporting Lizbon takımında forvet olarak oynayan Brezilyalı Deivid de Souza ile patlattı. Böylece, Alex, Luciano, Aurelio ile kadrosunda üç Brezilyalı bulunan Fenerbahçe, bu sezon "Dörtlü samba şov" yapmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerin son sambacısı, yarın ya da en geç pazartesi günü İstanbul'da olacak.

Luciano gönderiliyor
F.Bahçe yönetimi sakatlığı devam eden Luciano'yu göndermenin çarelerini arıyor. Corinthians'ta forma giyen bir defans oyuncusuyla ilgilenen sarı- lacivertli kulüp, bu futbolcuya karşılık az miktarda para ve Luciano'yu önerdi. Görüşmeler sürüyor.

rhan_17
26.Ağustos.2006, 05:29
ben de haberi ntv de duydum...
kezman gerçekten müthiş transfer...

e_mali
26.Ağustos.2006, 09:54
Kezman iyi de De Souza soru işareti.
Acikcasi ben cok sevinemedim.

Meziyet
26.Ağustos.2006, 10:39
MAteja KEZMAN gibi gençbir oyuncuyu TÜRKİYE'ye getiRMek Çok zoR biR iş !!..KUTLARIM FB YÖNETİMİNİ !!.HAYIRLI UĞURLU oLSun !!.. Deivid de souza da 409 maç 233 goL atmış İstatistikler beni sevindiriyoR !!..

BaD BoY
26.Ağustos.2006, 11:45
ben Kezman TRANSFERine çok sevindim ama deivid çok kötü transfer fenerbahçe için

Omerdinho
26.Ağustos.2006, 12:10
Kezman ve De Souza Fener'de
Fenerbahçe Sırp Mateja Kezman ve Brezilyalı Deivid De Souza'yı transfer etti. Fenerbahçe TV'den duyurulan haberde sarı lacivertli kulübün Sırp golcü Atletico Madrid'de forma giyen Kezman'ın ardından Brezilyalı oyuncu Deivid De Souza'yı da transfer ettiği belirtildi. 27 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun pazar ya da pazartesi günü İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

1.80 metre boyundaki oyuncu sırasıyla Nova Iguaçu, Joinville, Santos, Corinthians, Cruzeiro, Bordeaux, Santos ve Sporting Lizbon kulüplerinde forma giydi. 409 maçta 233 gol kaydetti.

Bu arada Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Kezman yarın saat 19.00'da İstanbul'a gelecek.

26.08.2006

Kaynak : DHA

Universal
26.Ağustos.2006, 12:27
Fenerbahçemiz 100 yıl kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Dış transferde geçtiğimiz günlerde Lugano’yu renklerine bağlayan Fenerbahçemiz, Mateja Kezman ve Deivid De Souza’yı da 100. yıl kadrosuna dahil etti. Atletico Madrid’den Kezman ile 4 yıllık anlaşma yapıldığı ve Sırp futbolcunun 9 numaralı formayı giyeceği açıklandı. Kezman, FB TV’ye telefonla yaptığı bağlantıda Fenerbahçe’yi ve taraftarını yakından tanıdığını belirtirken, 100. yılda Fenerbahçe camiasının beklentilerine katkıda bulunmayı hedeflediğini söyledi. Asbaşkanımız İlhan Ekşioğlu da yaptığı açıklamada, Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulumuzun uzun süren bir transfer çalışmasını daha başarıyla sonuçlandırdığına dikkat çekerken, “100. yılda başarılı olmak için kadromuzu güçlendiriyoruz” dedi.
Mateja Kezman’ın Cumartesi günü saat 19.00 – 20.00 saatleri arasında ailesi ile birlikte Atatürk Havalimanı’na geleceği açıklandı.
Deivid De Souza ile ön anlaşmanın yapıldığı ve futbolcunun Pazar veya Pazartesi günü Türkiye’ye geleceği bildirildi.

Mateja Kezman ve Deived De Souza’yı Tanıyalım

Mateja Kezman Kimdir?

12 Nisan 1979 doğumlu olan Mateja Kezman bugüne kadar Zemun, Radnicki, Loznica, Sartid, Kızılyıldız, PSV Eindhoven, Chelsea ve Atletico Madrid’de forma giydi. 27 yaşındaki Sırp futbolcu golcülüğü ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oynadığı takımlardaki performansının yanı sıra Sırbistan Milli Takımı’nın da göz bebeği olan Mateja Kezman Sırbistan’ın 2006 Dünya Kupası Grup Elemeleri’nde attığı 16 golün 5’ini Mateja Kezman kaydetti ve ülkesinin Almanya vizesini almasında büyük rol oynadı.

Deivid De Souza Kimdir?

22 Ekim 1979’da Brezilya’nın Nova Iguaca şehrinde dünyaya gelen Deivid de Souza 1.80 boyunda ve 77 kilo ağırlığında.
Brezilyalı forvet oyuncusu kariyerine doğduğu kentin takımı olan Nova Iguaca’da başladı. 13 yaşından bu yana futbol oynayan Deived 148 maçta 82 gol kaydetti.
1999 yılında joinvelle Esporte Kulübü’ne geçen oyuncu, 28 maçta 21 gol attı. Deived aynı yıl Santos’a transfer oldu.
2 yıl Santos formasını giyen Brezilyalı futbolcu 129 karşılaşmada 66 gol attı.
2001 yılında Corintians takımına transfer olan Deivid De Souza 93 maçta 49 gole ulaştı. Deived De Souza 2003 - 2004 sezonunun başında Fransa Birinci Ligi Takımlarından Bordeaux’a transfer oldu. Fransa Kulübü’nde 17 maçta forma şansı bulan Deivid 7 gole imzasına Atarken Bir Sezon Sonra Eski Takımı Santos’a kiralık olarak verildi burada 69 maçta 48 gol attı. Santos’daki başarısının ardındansa Sporting Lizbon’a Transfer Olan Deived burada 36 maçta 11 gol attı.
Kaynak:www.fenerbahce.org Resmi Site

fmsmyrna
26.Ağustos.2006, 12:58
ya bu de souza forvet mi ofansif orta saha mı?

forvetmiş tamam yalnız biraz daha genç birini alsaydık keşke şu luciano inşallah digerde corintihans tan bi adam istiyomuşuz o gelir

Universal
26.Ağustos.2006, 13:13
FB TV Bombayı patladı Fenerbahçe bir oyuncuyuda renklerine kattı ama ismi daha açıklanmadı 24 saat sonra söyleneceği söylendi acaba bu oyuncu kim...

Emurafu
26.Ağustos.2006, 13:17
bence kezman geliyor iyi deivid yerine iyi biri stoper alsanız luciano kötü cünkü orda daha iyi olurdu

e_mali
26.Ağustos.2006, 13:18
Fener çok geç açıldı :)

Universal
26.Ağustos.2006, 13:20
İş işten geçti ama bu kadroyla UEFA Kupasını alması için herhangibi bir eksik yok hatta fazlası var. :)

barahir
26.Ağustos.2006, 13:22
Fener çok geç açıldı :)
aman. ya hiç açılmasaydı:D

bu arada deivid kötü birisi değil. en azından fm yi açın bi oynatın.:D

e_mali
26.Ağustos.2006, 13:24
actım oynattım ilk macında hat-trick yaptı :D

KaPaLı
26.Ağustos.2006, 13:25
geç açıldık ama iyi oldu kezman daha genç vee onu getirmek büyük bir iş bencee de souza golcu oyuncuymuş yaa istatistikleri iyi

kaltuntas
valla transferler beni heyecanlandırdı. çok sevindim luciano yerine de güzel bi sol kanat alınsa fener bomba gibi olur ama bakalım hayırlısı neyse o olur.

Meziyet
FB TV Bombayı patladı Fenerbahçe bir oyuncuyuda renklerine kattı ama ismi daha açıklanmadı 24 saat sonra söyleneceği söylendi acaba bu oyuncu kim...MerakLandım şimdi :cool:

dick
Kezman en az 20 gol atar bu ligte kendinde olursa 30'u geçer.Deivid de 20 atsa sadece 2 oyuncudan 50 gol.

Bu saattten sonra fenerbahçeyi yenmenin tek yolu daha çok gol atmak gibi görünüyor.

fenerbahce_1907
26.Ağustos.2006, 13:28
iki müthiş transfer yaptık hayırlı olsun tüm fenerliliere

m_o_11
26.Ağustos.2006, 13:36
alkışlar kezman ve de souza için gelsin...

tosunpasa
26.Ağustos.2006, 13:44
kezman ve de souza çok iyi transferler ama hala defansın sol kanadı kötü :( umarım bu 24 saat sonra söylenecek transfer sol kanat olur...
sağ kanata gelince genç kerim oynatılsın bence oraya transfere gerek yok çünkü kerim kendini geliştirebilecek bir oyuncu;)

e_mali
26.Ağustos.2006, 13:57
Arkadaslar su an yabancı hakkımız doldu.
1. ihtimal: Luciano gonderilip yerine yabancı bir yıldız
2. ihtimal: Bir Türk yıldız.
Türk yıldız deyince aklıma gelen ilk isim Hamit Altıptop, Tekke.
ama bu ikisinin de olma ihtimali cooook dusuk.

Hatta bir ekleme yapayım, bu iki Türk olsa bile "ASIL BOMBA" olmazlar.
Yani 1. ihtimal kuvvetleniyor.

denizimo
26.Ağustos.2006, 13:58
Kezman ve Deivid De Souza’yı da 100. yıl kadrosuna dahil etti. Atletico Madrid’den Kezman ile 4 yıllık anlaşma yapıldıı. Kezman, FB TV’ye telefonla yaptığı bağlantıda Fenerbahçe’yi ve taraftarını yakından tanıdığını belirtirken, 100. yılda Fenerbahçe camiasının beklentilerine katkıda bulunmayı hedeflediğini söyledi.devid de souza alexin eski takım arkadaşı alexin eski takımı cruzeirodan alındı

http://img174.imageshack.us/img174/7550/transferbj9.jpg

yalan deildir haber gerçektir inanmayan olursa fenerbahçenin resmi sitesine bakabilir

barahir
26.Ağustos.2006, 13:58
tekke imkansız sözleşmesinden dolayı ama hamt olabilir. ama ihtimal düşük tabii ki. bence luciano nun yerine başka bi defans alabilirler.

jacke
26.Ağustos.2006, 14:01
ya bişeyi merak ettim hiçbiyerde değil sadece turksportal burda okuduklarımdan gördümki yanlış anlamadıysam kezman ve deivid dışında bi transfer daha yapılcak ölemi ?

ve bu kesin mi yoksa uydurmamı çünkü fb tv de böle bişey açıklanmadı..

atlantis_fb
26.Ağustos.2006, 14:04
ya bişeyi merak ettim hiçbiyerde değil sadece turksportal burda okuduklarımdan gördümki yanlış anlamadıysam kezman ve deivid dışında bi transfer daha yapılcak ölemi ?

ve bu kesin mi yoksa uydurmamı çünkü fb tv de böle bişey açıklanmadı..

dün gece FBTV de söylendi bu 24 saat içinde bekleyin dendi...

EreN
26.Ağustos.2006, 14:06
3.cü bi bomba geliyormuş bakalım.

aykut_gencfb
26.Ağustos.2006, 14:09
arkadaşlar fotomactaki şu haber;
F.Bahçe yönetimi sakatlığı devam eden Luciano'yu göndermenin çarelerini arıyor. Corinthians'ta forma giyen bir defans oyuncusuyla ilgilenen sarı- lacivertli kulüp, bu futbolcuya karşılık az miktarda para ve Luciano'yu önerdi. Görüşmeler sürüyor.
muhtemelen doğrudur.....dikkat ettiyseniz transfer kıtalar arasından dendi.....
kezmada de souza da harika transfer 2 yersek 3 atarız felsefesi:) :)

denizimo
26.Ağustos.2006, 14:10
kezman ve deivid i aldık şimdi lucaionyu gönderip

bitane daha yabancı almak lazım

Jesus_FB
26.Ağustos.2006, 14:18
kıtalararası bir transfer bekleniyor bugün için sakın japonyadan biri alınmasın biliyorsunuz aziz başkan hep derdi japonya veya koreden oyuncu almak istiyorum diyo hazır zicoda ordan gelmişken birde böyle bir süpriz yapmasınlar :D

Omerdinho
26.Ağustos.2006, 14:19
insallah gider daha iyi birisi gelir

barahir
26.Ağustos.2006, 14:20
park ji sung geliyomuş şimdi koreden:D. yada matsuma mıdı neydi japonların kaptanı:D

aykut_gencfb
26.Ağustos.2006, 14:21
kıtalararası bir transfer bekleniyor bugün için sakın japonyadan biri alınmasın biliyorsunuz aziz başkan hep derdi japonya veya koreden oyuncu almak istiyorum diyo hazır zicoda ordan gelmişken birde böyle bir süpriz yapmasınlar :D

olabilir walla çok ii yere değindin aklında warmı öle bildiin fenere yararlı olacak forwet almazlar haliylen başka mevkide???

Jesus_FB
26.Ağustos.2006, 14:22
olabilir walla çok ii yere değindin aklında warmı öle bildiin fenere yararlı olacak forwet almazlar haliylen başka mevkide???

valla aklımda bir isim yok tabi ama japonlar çok çevik ve hızlı olurlar iyi bir sol bek olucaksa neden olmasın

atlantis_fb
26.Ağustos.2006, 14:25
valla aklımda bir isim yok tabi ama japonlar çok çevik ve hızlı olurlar iyi bir sol bek olucaksa neden olmasın

Japon milli takımından brezilya asıllı Alex vardı bence gayet ii oynuodu o olabilir mi acaba??olursa çok ii olur

aykut_gencfb
26.Ağustos.2006, 14:26
kıtalar arası dendiine göre luciano gönderilior mu kesin??? yani kıtalar arası transferin türk oyuncu olma ihtimali warmı?

KaPaLı
26.Ağustos.2006, 14:45
ohhannnesss o zaman güneey amerika olur yinee ama Kapon-Kore Olursa Kötüde olmaz hanii

Sekopej
26.Ağustos.2006, 14:53
Valla Fener Tv'de 24 saat içinde kıtalararası bir bomba daha bekleniyor. Aziz Başkan'a çok teşekkür ediyoruz bize sadece bekleyin dendi.

Büyük bir ihtimalle Luci gönderilecek(ben doğru bulmuyorum ama bomba transfer gelecekse olabilir;;)) ve diğer yabancı gelecek.

Deivid benim de fm de beğendiğim oynattığım bir oyuncuydu. Dün haber çıkınca şaşırdım, Deivid bizim bildiğimiz Dedivid diye mi? Bence çok yerinde bir transfer. Uzun boyuyla da Hooijdonk tan sonra havadan oynayamama sorununu çözmüş oluruz. Ben duran topları düşünemiyorum. Alex'in işi zor olacak o kadar adam var kimin kafasına gönderecek topu:D

Kezman, PSV de harikaydı. Chelsea'de bekleneni veremedi. Ama liglerin kalitesi de ortada. Geçen sezon İspanya'da 30 maç yaptığına göre demek ki iyi bir performans sergilemiş ama fazla gol atamamış. Bizim lig Hollanda ligi gibi diye düşünürsek ve uyum sağlarsa eski günlerine dönebilir....

Ben dün Aziz Yıldırım'ı eleştirmeyelim bekleyelim diyordum. Şimdi anladık ki Hedef UEFA'ymış. İnşallah bu kadro ile gidebildiğimiz yere kadar gideriz.

Ya düşündükçe heyecanlanıyorum. 2 yeni transfer arkalarında Alex-Tuncay-Tümer 3 lüsünden 2'si onların arkasında Appiah, Aurelio. Gol yollarında sorunumuz olmaz herhalde artık. 100. yılda ligde 100 gole ulaşırız inşallah....:D

barahir
26.Ağustos.2006, 14:56
sahaya çıkmalarını dört gözle bekliyorum.

atlantis_fb
26.Ağustos.2006, 15:00
sahaya çıkmalarını dört gözle bekliyorum.
uzun zamandır kadıköy'ü bu kadar özlemle beklememiştim ;;)

barahir
26.Ağustos.2006, 15:01
çünki uzun zamandır ilk defa bu kadar çok transfer yapıyolar.

Del Piero_10
26.Ağustos.2006, 15:01
de souza kim?

http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=31781

barahir
26.Ağustos.2006, 15:03
biz bu haberi tartıştık bitirdik. 3. cü yabancı transfer kim olabilir die tartışıyoruz zaten.

Jesus_FB
26.Ağustos.2006, 15:04
burda bir haber var

http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=31781

o haberi arkadaşlar yaklaşık 12 saat önce burda verdiler zaten

mgokalparslan
26.Ağustos.2006, 15:13
beyler bu iki transfer kaça maloldu bonservis fiyatları oyunculara verilen yıllıklar ve oyuncularla kaç yıllık sözleşme yapıldığını bilen varsa söyleyebilir mi
bi de 3. oyuncu belli olduysa onu yazabilir misiniz

barahir
26.Ağustos.2006, 15:21
sadece kezmanın 4 yıllık sözleşme imzaladığını biliyorum

Omerdinho
26.Ağustos.2006, 15:26
park ji sung geliyomuş şimdi koreden:D. yada matsuma mıdı neydi japonların kaptanı:D
gelirse super olur :D

atlantis_fb
26.Ağustos.2006, 15:34
biraz fenerbahçe ile ilgili forumları gezdim de baktım genelde yabancının cruzerio'dan edu veya japon alex olacağı tahmin ediliyor...
bi de birisi çok büyük bi kaynaktan öğrenmiş hamit geliyomuş ama bence hikaye...

aykut_gencfb
26.Ağustos.2006, 15:39
hamit'in gelme ihtimalini çok az buluorum çok uçuk bi rakam önermeliler getirmek için çünkü adam aldıı paranın azçok üstünde bi fiyata türkiyeye gelmeyi tercih etmez...öle bi teklif edeceksin ki ağzı uçuklasın.....çünkü adam orda doğmuş büyümüş,kardeşiyle de aynı takımda rahatını bozmaz bence

eGowiCh
26.Ağustos.2006, 16:07
Japon Alex gelmez arkadaşlar. Bomba transfer değil. Spiker, bomba transfer dedi. Japon Alex kendi liginde oynayan, kötü bir futbolcu. İyi olsa, şu ana kadar bir takım onu alırdı Avrupa'dan. En büyük transfer hatası olur Japon Alex ve çok üzülürüm...

Brezilyalı bir adam gelsin. Edu Dracena olabilir. Ama daha bomba da olabilir. Kesin defans adamı olacak, ama kim?

Deivid de Souza tam bir golcü. Belki kafanızda soru işaretleri var ama Alex-Deivid-Kezman üçlüsü sayesinde gol sorunu yaşamayacağız. Deivid ile Alex kardeş gibilermiş Cruzeiro'da. Harika asistler yapar artık Alex. Deivid kafa hakimiyetiyle ünlü. Nobre'den 5 kat daha iyidir. Nobre'nin Brezilya liginde kaç golü var? Deivid'in oynamadığı takım kalmamış Brezilya'da :) Santos, Cruzeiro, Corinthians... Baya gol atıyor.

Kezman da Deivid de 1979 doğumlu, 27 yaşında. Yaşları çok uygun bence. Genç oyuncular. Kezman'ı nasıl aldılar, hayret ediyorum. Adam Chelsea forması bile giymiş. Bonservisi muhtemelen Kezman'ın 8-9 milyon euro civarında.

Kezman-Deivid ikilisi gol rekoru kırar. 100 golü geçeriz.

Üçüncü bombayı bekliyoruz.

Cyzio
26.Ağustos.2006, 16:09
hamit'in gelme ihtimalini çok az buluorum çok uçuk bi rakam önermeliler getirmek için çünkü adam aldıı paranın azçok üstünde bi fiyata türkiyeye gelmeyi tercih etmez...öle bi teklif edeceksin ki ağzı uçuklasın.....çünkü adam orda doğmuş büyümüş,kardeşiyle de aynı takımda rahatını bozmaz bence

Hamit neden gelsinki yaa adama ne kadar verirsen ver trde oynama şansı az Avrupa onlar için ideal hem zate şu an Avrupa da çok iiler

atlantis_fb
26.Ağustos.2006, 16:17
hamit gelmez bence adam schalke de kardeşiyle birlikte oynuo...zaten bunlar gs'li olduklarını ve türkiye de sadece gs de oynayacaklarını da açıklamışlardı...

Emurafu
26.Ağustos.2006, 16:18
cok önemli bir sey söylicem bence bunu dikkate alın
evet mateja kezman cok iyi bir futbolcu ama maclarda cok sinirli bir futbolcu oluyor rakipe türkümeler,rakipe dirsek atma gibi davranısları var
sizin için bir bilgi olsun dedim

aykut_gencfb
26.Ağustos.2006, 16:21
cok önemli bir sey söylicem bence bunu dikkate alın
evet mateja kezman cok iyi bir futbolcu ama maclarda cok sinirli bir futbolcu oluyor rakipe türkümeler,rakipe dirsek atma gibi davranısları var
sizin için bir bilgi olsun dedim

keşke alacağımız defansta öle bişe olsa sert türkiyede zaten yemes kırmızı wermek...yıldırıcı olmalı defans dediğin bizimkiler gibi adama 40 metre eskortluk yapmamalı

Emurafu
26.Ağustos.2006, 16:26
dogru kezman ne kadar sinirli olsa bizim türk hakemleri kırmızı cıkarmaya korkuyor zaten

bortecine
26.Ağustos.2006, 16:28
arkadaş sana iyi cevap vermiş . zaten anelka oynamıyordu ki fener için sadece kulübe para girdi forvetişmiz gitti diye görmüyoruz ama yenisi gelsin ...

Jesus_FB
26.Ağustos.2006, 16:32
valla hakemlerimiz bu sene hiç de korkmuyorlar çatır çatır çıkarıyorlar kartları

bUradAyız_uA
26.Ağustos.2006, 16:35
arkadaş sana iyi cevap vermiş . zaten anelka oynamıyordu ki fener için sadece kulübe para girdi forvetişmiz gitti diye görmüyoruz ama yenisi gelsin ...

İŞTE SORUN BU SİZ ONU TAKIMIN ELEMANI OLARAK GÖRMEDİNİZ HİÇBİR ZAMAN!

Emurafu
26.Ağustos.2006, 16:38
dogru ama sükrü saracolgu stadı fark ediyor cokkkkkkkk

bortecine
26.Ağustos.2006, 16:39
İŞTE SORUN BU SİZ ONU TAKIMIN ELEMANI OLARAK GÖRMEDİNİZ HİÇBİR ZAMAN!
hiçbir zaman değil son aylarda .

ms1907
26.Ağustos.2006, 16:58
arkadaşlar kezman ve deivid hayırlı olsun ama anlamadığım şey tuncay veya tümer yedek mi kalacak???

Silent Island
26.Ağustos.2006, 16:59
lugano aynen itediğiniz gibi bir adam.lakabı da katil.bence stoper değil sol bek alsınlar.luciano gitse sorin gelse mükemmel bir takım olurduk.Ve tabi ki bu kadroyla uefa'da çeyrek-yarı final hatta final rüya olmazdı bize.

KaPaLı
26.Ağustos.2006, 17:00
Eee artık tümer veya tuncay yedeğe gidecek Semih yine kulubeye

jacke
26.Ağustos.2006, 17:00
ya ben bu 3.cü transferin yapılacağına pek inanmiyorum kimse transfer yapılcak demedi kezman ve deivid in dışında siz eminmisiniz3.cü transfer yapılcağına????

ms1907
26.Ağustos.2006, 17:01
Üçüncü bombayı bekliyoruz.

luci gönderilcek mi???

Eee artık tümer veya tuncay yedeğe gidecek Semih yine kulubeye

ya çok kötü olcak ikiside çok formda

aykut_gencfb
26.Ağustos.2006, 17:02
fener tvden açıklandı dün gece izledim 3. transfer yapılacak 24saat bekleyin kıtalar arasından olacak bu transfer dendi

Krusty
luci gönderilcek mi???

ya çok kötü olcak ikiside çok formda
Luciano gönderilecek ki; 3. bomba gelsin :)

KaPaLı
Pavarotti artık yolcu zaten yarım sezonu kapattı ama yinede belli olmaz Transfer var dediler çünkü en yakın ihtimal o gözüküo

ms1907
26.Ağustos.2006, 17:04
arkadaşlar bide alex daima kankası nobreye pas atıyodu anelka bu sorunu yaşdı aynı sorunu kezman da yaşamaz inşallah deivid yüzünden

Emurafu
26.Ağustos.2006, 17:05
deivid
kezman

luciano zaten gidiyorrr

eGowiCh
26.Ağustos.2006, 17:06
Kezman Chelsea formasıyla tekme tokat kavga etmişti. Rakibi saldırmıştı daha doğrusu, Kezman da biraz karşılık verdi. Durduk yere dirsek atmaz herhalde :) Tahrik ederlerse saldırabilir.

2 ihtimal var :

1) Luciano gönderilecek.
2) Deivid de Souza Türk vatandaşı yapılacak. Hiç milli olmamış. Nobre gibi şipşak Türk olabilir. Yasa hala düzeltilmedi...

Krusty
26.Ağustos.2006, 17:07
Forvet hattınız süper oldu; gol yollarında sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum. Tüm Fenerbahçe'li arkadaşlara hayırlı olsun. :)

ms1907
26.Ağustos.2006, 17:07
Geceyarısı operasyonuyla sarı-lacivertli renklere bağlanan Kezman ile birlikte FBTV’ye konuşan İlhan Ekşioğlu "Fenerbahçemiz uzun vadeli transfer çalışmasını tamamlayarak iki önemli oyuncuyu renklerine kattı."

tamamladık dio

eGowiCh
26.Ağustos.2006, 17:14
http://www.milliyet.com.tr/2004/06/16/spor/spo01.html

Del Bosque de zamanında Kezman'ı çok istemiş Beşiktaş'a.

Şaka maka, hayalim gerçekleşecek. Geçen sezonun kadrosundaki yabancılar Alex ve Appiah haricindeki tüm yabancılar gönderilmeli diye düşünüyordum ve gerçekleşmek üzere. Bir tek Luciano kaldı. O da gider, yerine son bomba gelirse, geçen seneden Alex ve Appiah kalacak bir tek :)

3 tane yabancı aldık. Kezman, Deivid ve Lugano. 4.'yü de alırsak, helal olsun. Senede 1 yıldız oyuncu alıyorduk genelde. Bu sezon 4 tane alıyoruz :) Geçen sene Appiah, ondan önce Anelka'yı almıştık. Helal olsun Başkan'a.

Emurafu
26.Ağustos.2006, 17:28
Oliviera Milan'la anlaştı !..

Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Real Betis'in golcüsü Ricardo Oliviera, İtalyan devi ekibi Milan'la 4 yıllık sözleşme imzalayacak

Jesus_FB
26.Ağustos.2006, 17:29
hayırlı olsun oliveira için daha öncedende yazmıştım bize gelmesi beni mutlu etmicekti böylesi daha iyi oldu

SYLaR
26.Ağustos.2006, 17:39
Fenerbahçe durdu durdu transferin son günlerinde coşmaya başladı
Fenerbahçe iyi 2 transferle rahatlıkla uefa da minimum çeyrek final oynar
Luciano yu gönderme kararları bence çok iyi bir karar adam defans adamı defansda yaptığı hatalar belli.eğer yollamazlarsada adamı forvet çalıştırsınlar daha iyi:D:D:D.

Emurafu
26.Ağustos.2006, 17:40
böylesi daha iyi oldu ama bir deivid den iyi bence

eGowiCh
26.Ağustos.2006, 17:41
Oliveira gelse iyi olurdu, ama kısmet değilmiş demek ki.

Son transfer, en bombası olacak gibime geliyor. Neden mi? Çünkü dün açıklanmadı. Açıklansa dün açıklanırdı. Bence çok bomba biri ki, dün açıklamadılar, ayrı olarak açıklayıp herkesi şok edecekler. R.Carlos gelecek gibi bir his var içimde :)

Omerdinho
26.Ağustos.2006, 17:50
olabilir banada öyle geldi :)

eGowiCh
26.Ağustos.2006, 17:50
Allah'tan son transferi dün gece açıklamadılar. Bu bünye 3 transfer birden kaldırmazdı :D

BaD BoY
26.Ağustos.2006, 17:54
Arkadaslar Bence Roberto Carlos Gelmez Ve Ben Gelmesinede İstemiom Dünya Kupasında Görünce 2.lig Takımından Futbolcu Alcak Daha İyi Olur Dedim :D Ama Saka Bir Yana Kupada Çok Kötü İdi... Gelirse İnş. Roberto Carlos Gibi Oynar...Ama Sanmıyom Gelicegini...Çünkü Yaşlı Futbolcular Hep Para Kazanmak İçin Oynar Roberto Carlos Bize Gelip Yine Eskisi Gibi Oldu Hemen Real Teklif Edermi Buna Adam Basmıs Olucak 35 e İstedigi Kadar İyi Oynasın Hiç Kimse Teklif Etmez Katardan Baska Takımlardan Teklif Gelmez Yani Onun Yolu Katarı Gösterir...Nery ve Sorinle İlgileniyormuş...

Krusty
26.Ağustos.2006, 17:55
Bu bünye 3 transfer birden kaldırmazdı :D

:n::n::n::n::n:

Bu son transferi bende çok merak ediyorum. Umarım güzel bir defans oyuncusu ya da ortasaha oyuncusu alırsınız. Bakalım ne zaman açıklama gelecek. :rolleyes:

Emurafu
26.Ağustos.2006, 17:57
beyelr ortasaha gerek yok bu kadar adamı nerde oynatcaz bencelugano yanına cok iyi bir stoper lazım

aykut_gencfb
26.Ağustos.2006, 18:01
arkadaşlar ben son transferin o kadar bomba olacağını sanmıom...yani pek fazla dünyaca ünlü birisi deildir...

Sheriff
26.Ağustos.2006, 18:21
Bence asıl bu son transfer bomba olacak :D

ozgrkc
26.Ağustos.2006, 18:29
bitane daha bomba gelirse ben kalpten giderim:) yapılan transferler tam yerine oturdu bu son transfer de umarım sağlam biri olur ((Sorin.. Carlos falan gelirse hiç şaşrmam:D umut dünyası:P))

Burak Duran
26.Ağustos.2006, 18:32
nesta gelcekmiş :D yada cannavaro :D ne olur ha

fmsmyrna
26.Ağustos.2006, 18:32
bence bomba olmasın daha iyi olur sol bek olsun lugano nun yanına önder var servet var belki can var son ihtimal

Jesus_FB
26.Ağustos.2006, 18:37
Nihat Özdemir, Anelka`nın İngiltere`nin Bolton Wanderers takımına satıldığını açıkladı. Bu transferde işin son imzaya kaldığını belirten Özdemir, ``Anelka`nın satışı tamamdır. Son imzayı atmadık, işlemler bugün yarın biter`` dedi.

Nihat Özdemir, sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Luciano`nun yerine bir oyuncu almak konusunda verilmiş bir kararları olmadığını söyledi. Özdemir, ``Luciano`nun yerine Edu geliyor`` şeklindeki haberlerle ilgili olarak, ``Bu konuda herhangi bir verilmiş bir kararımız yok. Bitmeden açıklama yapmak istemiyoruz`` diye konuştu.

Dinamo Kiev`e elenerek, Avrupa Şampiyonlar Ligi`ne kalamayınca üzüldüklerini belirten Nihat Özdemir, bunu UEFA Kupası`nda başarılı olarak telafi edeceklerini kaydetti. Özdemir, Şampiyonlar Ligi`ne kalmayı kendilerinin de çok istediğini vurgulayarak, ``İnşallah UEFA Kupası`nda çok önemli başarılar elde ederek, taraftarımızın Şampiyonlar Ligi üzüntüsünü gidereceğiz. UEFA Kupası`nda hedefimiz en yukarlara çıkmaktır`` şeklinde konuştu.

Yeni transferlerimiz Mateja Kezman ve Deivid De Souza`nın takıma büyük güç katacağını ifade eden Özdemir, Fenerbahçe`nin çok uzun süre araştırmalardan ve görüşmelerden sonra bu transferleri yaptığına dikkat çekti. Özdemir ``Bunlar Fenerbahçe`nin çok ihtiyacı olan transferler. Takıma büyük güç katacaklardır. Önemli olan çok sayıda oyuncu almak değil, ihtiyacımız yere oyuncu almak`` dedi.

Nihat Özdemir, Lugano`nun bu haftadan itibaren oynayacağını belirterek, ``Lugano`dan sonra Kezman ve De Souza da bundan sonraki ilk lig maçında takıma katılacaklar. Fenerbahçe`ye hem ligde, hem de UEFA Kupası`nda büyük güç katacaklar`` diye konuştu.

Nihat Özdemir, Turkcell Süper Ligi`nde yarın Sakaryaspor ile yapacakları maçı da kazanmak istediklerini ifade etti. Ligde 3`te 3 yaptıklarını hatırlanat Özdemir, ``Sakarya`dan da galibiyetle dönerek, ligde puan kaybetmeden yolumuza devam etmek istiyoruz. Ligde tüm takımlar Fenerbahçe karşı önemli mücadeleler yapıyor ama kadromuzun bu maçtan da galip geleceğine inanıyorum`` diyerek sözlerini tamamladı.

Nihat Özdemir, sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Luciano`nun yerine bir oyuncu almak konusunda verilmiş bir kararları olmadığını söyledi. Özdemir, ``Luciano`nun yerine Edu geliyor`` şeklindeki haberlerle ilgili olarak, ``Bu konuda herhangi bir verilmiş bir kararımız yok. Bitmeden açıklama yapmak istemiyoruz`` diye konuştu.

Luciano konusunda özdemir Bitmeden açıklama yapmak istemiyoruz demiş ben bu laftan 3. transferinde yakın zamanda burada olacağını çıkarıyorum

eGowiCh
26.Ağustos.2006, 18:38
Gustavo Nery harika bir oyuncu. Gönlüm onun gelmesinden yana. Veya Edu Dracena. İkisinden biri gelmeli. Ama sol bek gelse daha iyi olur. Eğer Nery gelirse, takım şöyle olur :

Rüştü
Ümit - Önder - Lugano - Nery
Appiah - Aurelio - Tümer (Tuncay)
Alex
Kezman - Deivid de Souza

Bir stoper gelirse, Ümit sola geçer, Önder sağa ve stoper Lugano'nun yanına monte edilir. Sağ bek gelirse, Ümit solda oynar, stoper olarak Önder ve Lugano, sağda da yeni oyuncu monte edilir.

Hücum hattı tamam gibi. Umarım Tümer değil de Tuncay oynar. Tuncay daha çok koşup pres yapıyor.

aykut_gencfb
26.Ağustos.2006, 19:03
önder geçen sezon ki kadar yoq bence bi stoper daha olsa ii olur

atlantis_fb
26.Ağustos.2006, 19:04
nery gelirse mükemmel olur çok ii bi futbolcu ama bence daha ünlü biri gelecek gibi bi his var içimde ama ben şahsen ünlü olmasını fazla takmıorum önemli olan takıma olan katkısı
ama sorin gelse hiç de fena olmaz hani;;)

the_dunker
26.Ağustos.2006, 19:08
edu nun adı geçio.. ama hangi edu olduğu hakkında bi bilgim yok .. 80 tane edu var ortalıkta.. ama sağ bek olduğu söyleniyo.. tuncaya kulübe yolu gözüktü gibi.. ne dersiniz...

bugün dershanede mesaj geldi telefona kezman 4 yıllık imzaladı diye .. ana ! dedim bi kere .. herkes bana baktı .. soora kezman fenerde 4 yıllık imzalamış dedim herkesten aynı tepki geldi... bu tepkimde kezman ı beğeniyor olmam etkiliydi tabi.. eve gelince deivid de souza yı da görünce içim bi hoş oldu....

şuan tek bir eksi kaldı.. sol veya sağ bek..

bu arada zico 3 lü defans oynatacağını açıklamış.. iişler daha da karışacak o zaman çünkü takımda kanat yok :D

eGowiCh
26.Ağustos.2006, 19:10
3'lü oynayamayız. 3'lü defansın sağ ve solu yok bizde.

KaPaLı
26.Ağustos.2006, 19:13
yaa varyaa şu son Transferin bomba olacağını düşünüorumm açıklanmadıı inş. iyi birisi olacağı kesindee yıldız olurr....Forvet Hattımız süper oldu Kezman-Tuncay-deivid-Semih olmadı Hacı

Omerdinho
26.Ağustos.2006, 19:23
Zebina ve Simic ikisinden birisi gelebilir..

aykut_gencfb
26.Ağustos.2006, 19:25
işte bomba transferimiz MATEJA KEZMAN'ın psv'deyken attığı güsell gollerin bazıları(klip);http://www.youtube.com/watch?v=ZBRQDbJCXPs&mode=related&search=

ÇOOOOOOK GÜSELL BİR TRANSFER HAYIRLI OLSUN TÜM TARAFTARLARIMIZA

atlantis_fb
26.Ağustos.2006, 19:26
3 lü defans asla olmamalı biz 4 kişyle defans sorunundan yakınırken 3 kişi ile asla yapamayız

emintay
26.Ağustos.2006, 19:46
Yalana Bak Yawwww...:) Artik Çok Komİk Oluyolar Bu Yazarlar

barahir
26.Ağustos.2006, 19:48
hangi yalana???

Jesus_FB
26.Ağustos.2006, 19:49
ne yalanı yahu?

eGowiCh
26.Ağustos.2006, 19:50
Zebina veya Simic gelmez. Brezilyalı gelecekmiş.

Dileğim, sol bek olarak Nery, Marcelo veya Gilberto gelsin.

Stoper olarak ise PSV'li Alex, Cruzeiro'lu Edu Dracena ve Luisao'nun gelmesini isterim.

Bu saydığım oyunculardan biri gelsin, sevinçten havalara uçarım :)

Burak Duran
26.Ağustos.2006, 19:51
fenerde kezman eski forumuna yaklaşırsa ve deivid le anlaşırsa şov olur ama kezman biraz uyum sorunu çeker ve formu düşük olursa vay fenerin haline anelka kadar problemli bi oyuncudur kendisi... yani uyum çok önemli deivid kapalı kutu sayılır güzel golleri var ama türkiye gibi bir lige adapte olabilir mi meçhul... alex-kezman-deivid bu 3lü anlaşırsa ve form tutturursa benim tahminim fener uefada yarı final oynar

Silent Island
26.Ağustos.2006, 19:52
abi luci gitsin sorin veya nery gelsin yeter uefa'ya.ben 3 sezondur sol bekte ümit özat görüyorum ve içim içimi yiyor.Maç başı 15 orta yapıyor ikisi yerini buluyor,bütün taraftarlar da ana avrat gidiyor.

ayrıca ümit'in kaptanlığına gelirsek:
adamın türkçe konuştuğundan bir şey anlamıyoruz bu adam nasıl inglizce konuşacak!Takım kaptanımız Appiah olsun.İngilizce-İtalyanca biliyor ne de olsa.Avrupa'da da türkiye'de de adam gibi temsil eder bizi.

barahir
26.Ağustos.2006, 19:59
abi luci gitsin sorin veya nery gelsin yeter uefa'ya.ben 3 sezondur sol bekte ümit özat görüyorum ve içim içimi yiyor.Maç başı 15 orta yapıyor ikisi yerini buluyor,bütün taraftarlar da ana avrat gidiyor.

ayrıca ümit'in kaptanlığına gelirsek:
adamın türkçe konuştuğundan bir şey anlamıyoruz bu adam nasıl inglizce konuşacak!Takım kaptanımız Appiah olsun.İngilizce-İtalyanca biliyor ne de olsa.Avrupa'da da türkiye'de de adam gibi temsil eder bizi.
Birincisi İstatistiklere göre ümit özat türkiye liginde en isabetli orta sıralamasında ilk 3 de bi kişi yani 15/2 değil.

İkincisi ise kaptanlığı. İnan Şu an fenerbahcede fenerbahce için varını yoğunu verebilecek bi kişi. ondan daha ii bi kaptan olamaz mevcut kadroda.

Silent Island
26.Ağustos.2006, 20:19
yapma dostum ya ne kaptanlığını gördük?en basitinden gençlerbirliği maçı.Kaç tane kartlık pozisyon var bir kere gidip de kart istemedi hakemden.Azıcık kaptanlığını yapması gerekirdi.Takımı temsil etmesi gerkirdi.Hatta Ümit hiç kart istemeyince Zico Ümit'i uyardı kart konusunda itiraz etmesi için.Ayrıca Avrupa maçlarında görüyoruz Ümit'in ortalarını.3 sezondur süper şeyler yapıyor.E ek olarak da bir türlü döndüremediği 100 cm çapındaki belini de ekleye biliriz :D.Adam en beter çalımları bile yiyebiliyor o beli sayesinde.Son olarak da Milano'daki maçta Kaka yanından geçerken tutup indirebilirdi.Pozisyon ceza alanı dışındaydı ve ümit son adamdı.Dakika da 85'i geçmişti.8-9 dakika 10 kişi kalabilirdik ama Ümit sağolsun indirmedi ve gol oldu.Hala aklımda o pozisyon belki o pozisyonda indirse bir üst turdaydık!

Ümit çok iyi bir libero ve ön libero ama sol bek oynayamaz.Ne hız var ne bel var.Ama çok iyi müdahaleleri var iyi top kapıyor bence livero veya ön liberoda faydalanılabilirdi Ümit'ten.Ama ön liberolarımız Appiah-Aurelio olunca ümit'e kadroda yer bulamıyorum.

Ayrıca da Dinamo maçlarında gördük Appiah mı yırtındı Ümit mi?Appiah'ın sakatlandığı halde 10 kişi kalmamak için oyuna devam ettiğini hatırlatırım.

barahir
26.Ağustos.2006, 20:23
o top ümite gelene kadar alexi geçti kemali geçti neden onlar indirmiyoda yumurta bilmemne kapısına gelince suç ümitin oluyo ki?? ayrıca ümitin kademe anlayışı avrupa seviyesinde ok? Ayrıca Kart İstemekle Kaptan Olunmuyo. Olunsaydı eğer C. Ronaldo manchesterın kaptanı olurdu. Hatta Portekizin.

Silent Island
26.Ağustos.2006, 20:28
Ben her pozisyona kart istesin demedim.Ben takımın sorunlarını dile getirmediğini söyledim sadece.Kart istemesi sadece bir örnekti.Ayrıca Alex'in defansının sıfır olduğunu biliyoruz.Ümit son adam olduğunu da biliyordu ama indirmedi.Ben can alıcı hatalarını söylüyorum.Ama Ümit'in ingilizcesi(hatta türkçe'si) konusunda ve takım için hırs konusunda her zaman düşüncemi savunurum.Ayrıca da sol bek'de bana Ümit'i savunuyorsan seni tebrik ederim ve daha fazla tartışmam.Çünkü eğer öyle bir olay olursa ya sen futboldan çok anlıyorsun da Ümit'in özelliklerini iyi irdeliyorsun.Ya da ben 3 sezondur Canlı izlediğim adamı hala çözememiş biriyim.Ki bu iki durumda da seninle tartışmam doğru olmaz.

barahir
26.Ağustos.2006, 20:32
sen ümiti sanki fener için hiçbişey yapmamış gibi eleştirirsen bende onu savunurum. bu kadar basit. sen bi fenerbahcelisin ve o seninde kaptanın sadece futbolcuların değil. nasıl ki signor hala kaptanımız ziya kaptan kaptanımızsa ümitde bizim kaptanımız.

takım sorunlarına gelince galiba sen kiev maçından sonraki tarık abini açtığı konuyo görmedin.

aykut_gencfb
26.Ağustos.2006, 20:36
ümit gerçekten ii futbolcu ama bu takımda herzaman oynayacak kadar deil...çok hantal we ortaları da o kadar ii deil bilinçsizce açıor sol ayakla..dewamlı gelişine arka direğe tabi millet öne koşuor o arkaya atıor...awrupa da öle çizgiye kadar warıpta klassik sağ ayağına alırken attığı çalımları yemiolar...sol ayakla açtımıydı işimiz allaha kalmış...

barahir
26.Ağustos.2006, 20:38
Tekrar sölüyorum Ümit Orta Yüzdesinde ilk 2 de. Türkiyede. bunu melih şendil söledi.

Silent Island
26.Ağustos.2006, 20:39
ben hiç bir şey yapmadı demedim hiç bir şey yapmamaya başladı dedim.ve artık yetti 98'den beri avrupada tecrübeleniyoruz.Anamız ağladı tecrübelene tecrübelene.artık avrupa'da başarı Uefa'da çeyrek final bekliyoruz.Ama bu sol bekle bu sağ bekle olmuyor ki!Serkan kırmızı gördü yerine geçen sezon forvet oynayan Kerim'i koyduk.Zaten stoperde de Can vardı.Can çok yetenekli ama Çok hatta inanılmaz tecrübesizdi.Avrupa'da gitmez bunlar dedik.Lugano geldi.Forvet kötü dedik Deivid(ki bilirsin fm2006'da ortalığı dağıtıyor) ve Mateja Kezman'ı aldık.Bekler haricinde her yer Avrupa standardına ulaştı.E Serkan Ümit kadar göze batmıyor.Ve ben de takımın tek eksik kalan noktası olan sol beke oyuncu istedim.İnan Appiah-Aurelio-Tümer-Alex'i görünce ve transferlerin kalitelerini şöyle bir düşününce Ümit o kadar göze batıyor ki.Eğer Ümit kalırsa Uefa'da bir çok maçta lanet ederek "Ben demiştim" dedirtir.Ama umarım Ümit kalırsa ben bu dediğim lafları bir güzel yutarım ve ilk defa tükürdüğümü yalamaktan zevk alırım.Ama Çok çok yüksek ihtimal Ümit benim dediğim gibi batacak.

Ilhan
26.Ağustos.2006, 20:43
Tekrar sölüyorum Ümit Orta Yüzdesinde ilk 2 de. Türkiyede. bunu melih şendil söledi.

cok yavas ve kademe anlayısı yok umitin.

Silent Island
26.Ağustos.2006, 21:29
http://www.cruzeiro.com.br/cruzeiro/noticias/7641.html

arkadaşlar edu dracena hakkında cruzeiro resmi sitesinde açıklama yapıldı.

hayırlı olsun diyecez galiba???

buradan çevirtebilirsiniz portekizceden ingilizceye.

http://www.google.com/translate_t

Universal
26.Ağustos.2006, 21:40
Fenerbahçe yönetimi Mateja Kezman ve Deivid De Souza transferlerinden sonra şimdi de Brezilya'nın Cruzeiro takımında forma giyen Edu Dracena'yı kadrosuna katmak için uğraşıyor.

Brezilya basının iddiasına göre Edu gelecek hafta Türkiye'de olacak ve Fenerbahçe'nin başarılı defans oyuncusu Luciano ile takas olarak bu transfer gerçekleştirilecek.

25 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu, Edu, 2003 yılından beri Cruzeiro forması giyiyor. Tam adıyla Eduardo Luís Abonízio de Souza tek Avrupa deneyimini 2002 yılında Yunanistan'ın Olimypiakos takımında yaşamıştı.

EreN
26.Ağustos.2006, 21:42
Ben ingilizceye çevirttim www.google.com/translate den. Orada yazana göre 2.85 M Euro takıma diğer %50 side Huan Figer ve bir finans şirketine ödenecekmiş. Bize 5.7 M Euro mal oldu yani. R$ dedikleride Brezilya doları falan herhalde

Silent Island
26.Ağustos.2006, 21:42
arkadaşlar Luciano kiralık takas olamaz ki!Sözleşmesi feshedilir gönderilir.Ayrıca Cruzeiro resmi sitesindeki habere göre Edu işi kesinleşti.

Omerdinho
26.Ağustos.2006, 21:43
R$ Real oluyor brezilyanin para birimi

Edu kesin bizde arkadaslar camiamiza hayirli ugurlu olsun..

Silent Island
26.Ağustos.2006, 21:44
Kahinlik yapacam.Canım çekti.Bence bu adam Luciano'nun forvet özelliklerinin alınıp defans özelliklerine konulmuş olanı :D Tip olarak eskiden Beşiktaş'da oynayan ve Lakabı "takoz" olan Recep'i hatırlatıyor.Bu Recep kendi kalesine uçan tekme ile ve roveşata ile gol atan bir adam.Uçan tekme ile attığı golü isteyenler olursa upload edebilirim.

barahir
26.Ağustos.2006, 21:49
Ben ingilizceye çevirttim www.google.com/translate den. Orada yazana göre 2.85 M Euro takıma diğer %50 side Huan Figer ve bir finans şirketine ödenecekmiş. Bize 5.7 M Euro mal oldu yani. R$ dedikleride Brezilya doları falan herhaldepahalı oldu gibime gitti biraz.

Silent Island
26.Ağustos.2006, 21:51
Arkadşlar Edu kendi sitesinde de açıkladı.Bu ingilizcesi.google translate'de çevirdim.

Confirmed transference Now it is official. Edu Dracena makes right its transference pra the Fenerbaçe of Turkey. The details on its transference and its new contract will be announced soon, but the player will not act again with the shirt of the Cruise.

bu da sitesi

http://www.edudracena.com.br/

EreN
26.Ağustos.2006, 21:53
5.7 BRAZİL REAL'i acaba kaç Ytl :D

barahir
26.Ağustos.2006, 21:54
beyler fbtv yi açık tutun "Batman" heran gelebilir.

Silent Island
26.Ağustos.2006, 21:59
arkadaşlar o 5,7 nin anlamını yazıyorum şimdi.

haber buradan. http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=14325

Transferde Kezman ve Deivid Souza ile anlaşan Fenerbahçe yönetimi, sakatlığı nedeniyle yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalabileceği öğrenilen Luciano'nun yerine bir transfer daha yaptı..

Sarı Lacivertlilerde Başkan Vekili Nihat Özdemir tarafından da yalanlanlanmayan görüşmelerin ardından Cruzerio'da forma giyen savunma oyuncusu Edu Drecana ile 2,85 milyon Euro karşılığında anlaşma sağlandığı Brezilya kulübünün internet sitesinde açıklandı..

Yapılan açıklamada 25 yaşındaki oyuncunun toplam maliyetinin 5,7 milyon Euro olduğu, bu ücretin 2,58 milyon Euroluk kısmını Fenerbahçe kulübü karşılarken, kalan bölüm oyuncunun menajeri Juan Figger tarafından karşılanacağı belirtildi..

fmsmyrna
26.Ağustos.2006, 21:59

bunu herkez biliyor o kadar çok orta açıyor ki mecburen bazıları yerlerini buluyor türkiye o kadar çok orta açan 3 oyuncu var zaten bunlarda yüzdede 1. 2. 3. yattara ümit hasan şaş o kadar orta yapsam bende isabetli yaparım