Log in

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri

Pages : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

paco
27.Mayıs.2006, 19:43
veron bence iyi bir isim olursa çok iyi olur ancak, ricardinho daha yararlı olur .....

cureshot
27.Mayıs.2006, 19:43
zidane futbolu bıraktı hala onun ismi gecıyor transfer haberlerınde :)) arkadaşlar Gravesen karıkaturden dolayı çekınıp gelmeye bılırım demiş haber yalan değilse evet iyi düşünmüş biz islamıyete muslumanlıgı en ıyı yaşayan ülkelerden biriyiz bunu bizim toplumuz kaldıramaz ve ispanyada ırkçılık davası yuzunden nasıl Eto protesto edılıyorsa Gravesende burda o şekılde protesto edilir ve maçlarda tam anlamıyla verimde veremez. Gravesen gelmesinnnnnnnnnnnnn!!! ona en ıyı altarnetıf Chelsea li Geremi. veya Kayserı ercıyesın Die si.

evet haklısın. geremi ii olur.

paco
27.Mayıs.2006, 19:48
zidane futbolu bıraktı hala onun ismi gecıyor transfer haberlerınde :)) arkadaşlar Gravesen karıkaturden dolayı çekınıp gelmeye bılırım demiş haber yalan değilse evet iyi düşünmüş biz islamıyete muslumanlıgı en ıyı yaşayan ülkelerden biriyiz bunu bizim toplumuz kaldıramaz ve ispanyada ırkçılık davası yuzunden nasıl Eto protesto edılıyorsa Gravesende burda o şekılde protesto edilir ve maçlarda tam anlamıyla verimde veremez. Gravesen gelmesinnnnnnnnnnnnn!!! ona en ıyı altarnetıf Chelsea li Geremi. veya Kayserı ercıyesın Die si.

sizden ricam lütfen futbolla böyle olayları karşılaştırmayın bile o ülkeden birinin bir karikatür yapması o ülkenin bütün insanlarının sorumluluğu olmaz ... böyle düşünürsek yerimizde sayarız ...bence bu olayların aksine bu adamı buraya getirmeliyiz.....

M.Scofield
27.Mayıs.2006, 21:17
bakalım yarın kimleri alıcaz

Gravity
27.Mayıs.2006, 21:18
Her an Ronaldinho'nun veya Henry'nin adının geçmesini bekliyorum ben.

ibo
27.Mayıs.2006, 22:58
Veron gelirse bence %100 başarılı olur umarım gelir...

SaMaNYoLu
27.Mayıs.2006, 23:25
sizden ricam lütfen futbolla böyle olayları karşılaştırmayın bile o ülkeden birinin bir karikatür yapması o ülkenin bütün insanlarının sorumluluğu olmaz ... böyle düşünürsek yerimizde sayarız ...bence bu olayların aksine bu adamı buraya getirmeliyiz.....

o ulkenın butun Insanlarını sorumlu tutmuyorum sadece bu ortamda rakıp takım taraftarları olsun kendı taraftarımız olsun maçlarda bu şekılde tezahurat yapabılır ve futbolcunun verımını düşere bılırler bu yuzden galatasarayın çıkarını dusunerek o gelmesın dıyorum.

Nedvedmania
27.Mayıs.2006, 23:29
ewet ya grevesen sırf şu karikatür olaylarından dolayı gelmek istemiyomuş

ibo
28.Mayıs.2006, 00:18
:( gravasen in gelmesini çok isterdim ama malesef bu şartlarda bende verimli olabileceğini düşünmüyorum...

Burak Duran
28.Mayıs.2006, 09:18
Sizlere Ricardinho hakkında bir kaç gelişme aktarayım.

Yıl 2005. Sezon başlamadan sol kanata transfer yapmak isteyen Galatasaray yönetimi Brezilya'lı Ricardinho'yu gözüne kestiriyor. Özhan Canaydın apar-topar Fatih Gökşen'i Brezilya'ya yolluyor.Fatih Gökşen Brezilyaya iner inmez Ricardinho'nun menajeriyle görüşüyor.Her konuda anlaşma sağlanıyor.Oyuncuyla da görüşüyor ve "Olur" yanıtını alıyor.Ardından görüşülecek tek bir yer kalıyor.Ricardinho'nun kulübü Santos...Gökşen ertesi gün Santoslu yöneticilerle buluşuyor.Yöneticiler kapıyı 3.5 milyon eurodan açıyor. Fatih Gökşen'in ısrarlı pazarlığı sonucu 2.5 milyon euro'ya kadar çekiyorlar fiyatı.Gökşen'de istediği fiyatı elde etmiş bir şekilde Canaydın'ı arıyor ve "2.5 Milyona indirdik fiyatı.Transferi bitirelim mi?" diyor. Karşı taraftan Canaydın ise "2 Milyon'dan 1 kuruş fazla veremeyiz.2 milyona indir fiyatı" diyor...Bu konuşmanın ertesi gününde Gökşen Santos'lu yöneticilerle tekrar masaya oturuyor. Gökşen fiyatı 2 milyon euro'ya indirmeye çalışsa da Santos'lu yöneticiler asla ikna olmuyor ve 2.5 milyonda diretiyorlar. Bunun üzerine 2 gün daha Brezilya'da bekleyen Gökşen 500.000 euro için transferi yapamadan geri dönüyor. Ardından da sol kanat için Marek Heinz'la anlaşılıyor...

Canaydın'ın 500.000 euro vermeyi esirgediği Ricardinho bugün Brezilya Milli takımında Dünya Kupası'nda görev yapacak!

Yıl 2006...Galatasaray Florya Metin Oktay tesislerinde Canaydın'ın mutlaka 1 yıldız alacağım sözleri yankılanıyor. O yıldızın da Ricardinho olduğu kulaktan kulağa yayılıyor.Hatta Canaydın'ın bu sefer 2 milyon euro bile fazla vermeyi gözden çıkardığı konuşuluyor arka bahçede...Yani özetle Ricardinho'nun gelecek sezon sarı kırmızılı formayı giymesi kuvvetle muhtemel.

Ricardinhoyu alabiliriz dediğimde inanmayan arkadaşlar nerde? :D biliyozda bişeyler yazıyoruz buraya... İnşallah haaırlısı olur ve gelir ya bu adamı çok istiyorum

barman
28.Mayıs.2006, 09:56
inş. gelir ve gsye büyük katkıları olur şimdi ucuzdur.bi 3 sene sonra fiyatı 10 katına çıkabilir

mgungor
28.Mayıs.2006, 11:42
"Gravesen’i getirin"

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, yönetimden, Gravesen için tüm imkanların seferber edilmesini istedi.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde üst turlara çıkmanın hesaplarını yapan Galatasaray’da yabancı transferi konusunda girişimler hızlandırıldı. Teknik direktör Eric Gerets’in yöneticilerle yaptığı son görüşmede, Real Madrid’de forma giyen Danimarkalı yıldız Gravesen için tüm imkanların kullanılmasını istediği öğrenildi.

Sarı-Kırmızılılar, Belçikalı hocanın, "Gravesen’i getirin" sözleri üzerine, futbolcunun menacerini masaya davet etti. Galatasaray, Gravesen’in yıllık 1 milyon 800 bin Euro tutan kazancını indirmesini bekliyor.
28.05.2006

Kaynak : Fanatik

ibo
28.Mayıs.2006, 12:49
gravasen ve ricardinho gelse süper olur gerçekten...

SaMaNYoLu
28.Mayıs.2006, 12:56
Gravesen 1 yıl Kiralanacak ve ilk Transferımız kesinleşti gibi. Real madritte hıc oynatmadan yılda 1 mılyon 800 000 $ vermek istemedıgı ıcın kiralamaya sıcak bakıyor. Heınzın gitmesıne bağlı Vander meydenın Transferıde. inşalla dunya kupasından sonra heınızı satarız vander mey deyide alır yabancı ttransfere son noktayı koyarız. ve Umarımkı Gravesen geldıgı taktırde böyle ortamda bizi yanıltmaz ve takıma katkı sağlar.

mgungor
28.Mayıs.2006, 13:09
G.Saray'da Volkan da tamam

G.Saray Volkan Aslan’la sözleşme yeniledi. Milli Takım kampında bulunan futbolcunun menejeri Harun Aslan’la bir görüşme yapan sportif direktör Adnan Sezgin, iki artı bir yıllık anlaşma imzaladı. Böylece sarı-kırmızılı takım kadrosundaki sözleşmesi sona eren oyuncularla pürüzlerinin tamamını gidermiş oldu.
28.05.2006

Kaynak : Türkiye

cureshot
28.Mayıs.2006, 13:12
G.Saray'da Volkan da tamam

G.Saray Volkan Aslan’la sözleşme yeniledi. Milli Takım kampında bulunan futbolcunun menejeri Harun Aslan’la bir görüşme yapan sportif direktör Adnan Sezgin, iki artı bir yıllık anlaşma imzaladı. Böylece sarı-kırmızılı takım kadrosundaki sözleşmesi sona eren oyuncularla pürüzlerinin tamamını gidermiş oldu.
28.05.2006

Kaynak : Türkiye

ne kadar para verecekler acaba çok merak ediyorum allahın volkanına

emirduman
28.Mayıs.2006, 14:29
Gravesen ve van der Meyde ya da Ricardonho transfleri gerçekleşse çok müthiş bir transfer sezonu geçirmiş oluruz, kesinlike çok iyi olur, Şampiyonlar Lig'i için umudum artar baya...

Sol kanata çok takılmıyorum da şu Gravasen'i bir şekilde getirsek çok iyi olacak ya...

Meziyet
28.Mayıs.2006, 15:25
Gravesenin geLeceğini hiiiçç zannetmiyoRumm..

dick
28.Mayıs.2006, 15:26
Bence galatasaray'ın kanatlarda aşırı bir zaafı yok.Yabancı alınacaksa ön libero mevkine güçlü bir oyuncu alınmalı.Gravesen falan hayal olduğu için bence yapılabilecek en iyi şey afrikalı yetenekli bir genç almakZaten en iyi önliberolar genelde afrikalı oluyor -Vieria dahil vatandaşlığa değil doğduğu yere bakın-

Bu mevki için en önemli özellikler pas yeteneği güç hız ve top çalma.Zaten fizik olarak afrikalıların pek eksiği yok.İyi bir gözlemci ile iyi bir önlibero almak münkün

Hem ucuza gelir bu şekilde hem de daha gerçekçi bir hedef seçmiş oluruz.

enesao
28.Mayıs.2006, 16:19
ne kadar para verecekler acaba çok merak ediyorum allahın volkanına
neden öyle diyosun volkan da cok basarili oyuncu hem kötu olsa bile böyle dememen lazim...

emirduman
28.Mayıs.2006, 17:44
Volkan yetenekli ama kendine bakmıyor, GS'ye de öyle oyuncu lazım değil bence. Önce Volkan'ın kendine ve futbolculuğuna saygısı olması lazım..

gorkemyilmazkarasu
28.Mayıs.2006, 18:14
ne olursa olsun volkan çok iyi bir oyuncu bence ve galatasaraya yararı dokunacaktır en azından alternatif oluşturur alternatifsiz kadro olmaz...

M.Scofield
28.Mayıs.2006, 18:26
volkanın pas ları mükemmel ama çok yavaş

Berkaiser
28.Mayıs.2006, 18:43
Volkan'ın takımda kalması iyi oldu.Kendine biraz daha özen gösterirse harika bir orta saha oyuncusu olur.

enesao
28.Mayıs.2006, 18:56
volkanın pas ları mükemmel ama çok yavaş
+ teknik ve uzun sutlari cook iyi
ben bu adami cook seviyorumm.. :D

Nedvedmania
28.Mayıs.2006, 18:58
http://www.fotomac.com.tr/2006/05/28/im/181FDB964791824DBFD1274Ab.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifVeron G.Saray yolunda

Arjantin basını, Galatasaray'ın, İnter'de mutsuz günler geçiren orta saha oyuncusu J. Sebastian Veron ile ilgilendiğini yazdı..

Juan Veron Cimbom'a!

Arjantin'in Ole gazetesi, G.Saray'ın İnter'de mutsuz günler geçiren Juan Veron'la ilgilendiğini yazdı. Veron'un İtalya'dan ayrılmak istediğini belirten Ole, "Tarafların ilk teması olumlu geçti" dedi. 31 yaşındaki Veron ise, "Her şey önümüzdeki günlerde belli olacak" diye konuştu. http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)

http://www.fotomac.com.tr/2006/05/28/im/350264F60633A24E819246F6b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifAslan bitirdi

Galatasaray, Van der Meyde'yi İstanbul'a çağırdı.

Sola Portakal

Eric Gerets, "O olursa ön libero bekleyebilir" deyince Hollandalı yıldız, İstanbul'a davet edildi.

Teklifi kabul etti
G.Saray'ın dış transferde ilk bombası belli oldu: Van der Meyde. Yöneticilerin, prensipte anlaştıkları Hollandalı yıldızı önümüzde hafta İstanbul'a getirecekleri öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle Everton'da fazla şans bulamayan Van der Meyde, Aslan'ın teklifine 'Evet' dedi.

ADA'DA SIKI PAZARLIK
Sarı-kırmızılı http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)bir yönetici, Everton'dan bonservisi almak için İngiltere'de... 3 milyon euro isteyen İngilizler, 2 milyon euroya ikna edilirse iş bitecek. Gerets de "O olursa ön libero bekleyebilir" diyerek Van der Meyde'ye onay verdi.

Kimdir
Ajax, Twente, İnter ve Everton'da oynadı. 27 yaşında, boyu 1.81. Geçen sezon 10 maçta forma giydi.

dick
28.Mayıs.2006, 19:06
Veron'un geleceğini sanmıyorum ama gelse bile bence bize lazım olan oyuncu değil.

Bize teknik adamdan çok koşan,top kesen,orta sahayı toplayan bir adam lazım.Saudio'dan da iyi bir adam olmalı bence.Van der meyde ise tamamen gereksiz o kadar yetenekli genç varken

mgungor
28.Mayıs.2006, 20:40
Ergün: "Robert yararlı olabilir"

Galatasaraylı futbolcu Ergün Penbe, hafta sonunu geçirmek üzere memleketi Zonguldak'a geldi. Ergün, yönetimin sol tarafta sorun olduğunu düşünerek hareket ettiğini ifade ederek, kaliteli futbolcu transferine karşı olmadığını söyledi.

http://www.superspor.com/images/1/29/7122_B_Ergun007.jpg

Sezon içerisinde çok sancılı bir süreçten geçtiklerini ama hiçbir şeye rağmen şampiyonluk ümitlerini kaybetmediklerini ifade eden Ergün Penbe, Fenerbahçe'nin yakaladığı form nedeniyle şampiyonluk havasına erken girdiğini söyleyerek, "9 aylık bir süreçti. İlk başladığında takım olarak çok sıkıntılar çektik. Futbolcu olarak kendimizi yalnız hissettiğimiz zamanlar oldu. Fakat herşeye rağmen sonuna kadar şampiyonluğu kovaladık. Lige baktığınız zaman herkes Fenerbahçe şampiyon olur havasındaydı. Biz durumu tersine çevirdik. Son maça kadar ümitlerimizi yitirmedik. Mücadelemizle ligin son haftasında şampiyon olduk. Bu emeğin, profesyonelliğin ve konsantrasyonun bir eseridir. Galatasaray camiasının bir eseridir" dedi.

Galatasaray'ın hakkı ile şampiyon olmadığı, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu armağan ettiği gibi söylemleri de doğal karşıladığını kaydeden Ergün, "Bu tür konuşmalar doğaldır. Şampiyon Beşiktaş olsaydı, Beşiktaş hakkında da benzer dedikodu ve söylentiler olacaktı. Tabi ki Fenerbahçe kaybettiği maçları alsaydı, belki biz şampiyon değildik. Siz mücadele etmezseniz, yüreğinizi ortaya koymazsanız, kendi maçlarınızı alamazsanız, şampiyonluğu kimse kimseye hediye etmez. Biz mücadele ettik, son ana kadar bekledik, şampiyon olduk" diye konuştu.

"RAKİBİMİZ SON MAÇTA ÇOK BÜYÜK HATA YAPTI, BİZ ŞAMPİYON OLDUK"

Galatasaray'ın federasyon ve hakemler tarafından korunduğu iddialarına da tepki gösteren Ergün, "Biz her zaman büyük takımların korunmasına karşıyız. Lig'de ağır cezalar gerektiren kurallar getirildi. En ufak kural hatasında sarı ya da kırmızı kart görüyorsunuz. Lige getirilen kurallardan dolayı zaten lig ağır. Zaten büyük takımların böyle bir şeye ihtiyacı yok. Ne federasyondan ne hakemlerden bu tür yardımlar istiyoruz. Sadece adaletli bir yönetim istiyoruz. Bütün kulüplerin isteği bu yöndedir. Böyle olursa lig daha iyi olacaktır. Hem ligin hem altı, hem de üstü daha çekişmeli mücadelelere sahne olacaktır. Sadece insanların emeğine işine saygı göstermek gerekiyor" dedi.

"HEM HOCAMIZ, HEM YÖNETİM KURULU SOL TARAFTA SORUN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR"

Şuanki kadronun yetersiz oluduğunu vurgulayan Ergün, "Şuan ki kadro yeterli dersek doğru olmaz. Şampiyon olduk ama bir çok eksiğimiz var. Hem hocamız, hem yönetimimiz, hem de biz futbolcular olarak eksiklerimizin farkındayız. 2 yabancı kontenjanımız var. Eksik olan yerlere transferler yapılırsa, bu senekinden daha iyi olacağımız inancındayım. Ön elemeyi geçersek Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğimiz için iyi konsantre olmamız ve iyi bir ekip kurmamız gerekir. Güçlü kadromuzun içerisine 2-3 tane gerçekten kaliteli futbolcu transferinin yapılması gerektiği inancındayız" dedi.

Ergün, Galatasaray'lı yöneticilerden Bülent Tulun'un istifasına neden olan sol kanata, olası bir sakatlığa karşı kendilerinden daha kaliteli bir futbolcu transferine sıcak baktığını söyledi.

"LAURENT ROBERT, ÇOK İYİ FRİKİK KULLANABİLEN BİR FUTBOLCU, BİZE YARAR SAĞLAYABİLİR"

Ergün, "Hem yönetimimiz, hem hocamız sol tarafta sorun olduğunu düşünüyorlar. Geçen sene, ondan önceki sene de sol kanatta görev yapacak futbolcuya ihtiyaç olduğu söylendi. Hakan Ünsal vardı, ben vardım, Hasan Şaş vardı, Ayhan oynadı. Altan alındı. Bence Altan da çok kaliteli ve beğendiğim bir oyuncu. Son olarak Heinz alındı. Bu sene de aynı şeyler. Tabi ki bizden kaliteli, oyuna etki edebilecek, kalitesi belli oyuncu alınırsa faydalı olabileceği inancındayım. Galatasaray'a bakıldığında, frikik problemimiz var. Robert de çok iyi frikik kullanabilen bir oyuncu, bu bakımdan bize fayda sağlayabilecek bir futbolcu. Bize katkı sağlaması için alınacak futbolcuların, bize uyum sağlayabilecek, takım oyunu oynayan ve takım için her şeyini verebilen bir oyuncu olması gerekir. Çok kaliteli, oyunun skorunu değiştirecek bir oyuncuyu hepimiz kabulleniriz. Şuanda en gerekli yer orta sahanın ortası. Burada oyun kesici ve kurucu türde bir futbolcuya ihtiyaç var. Bu nedenle bu bölgeye ağırlık veriliyor. Kulübün ekonomik şartları belli. O çerçeveler doğrultusunda transfer yapılacaktır" diye konuştu.

2 sene daha Galatasaray'da ve Milli Takım'da oynamak istediğini ifade eden Ergün, futbolu bırakmak istemediğini kaydetti.

Türkiye'de ve dünyada en sevilen mesleklerden birini yaptıklarını ifade eden Ergün, takımdaki genç oyunculara ve A takıma çıkma yolunda emin adımlarla ilerleyen PAF takımdaki oyunculara nasihatlerde bulundu.

"GENÇLERİN ÇOK KALİTELİ FUTBOLCULAR OLACAĞI İNANCINDAYIM"

Çok yetenekli oyuncuların bulunduğunu vurgulayan Ergün, "Biz hem dünyada, hem ülkemizde çok sevilen ve çok güzel bir meslek yapıyoruz. Her şeyden önce böyle düşünüp mesleklerine sahip çıkmaları, büyüdükçe küçülmeyi bilmelerini tavsiye ederim. Neticede biz de etten kemikten insanlarız, hata yapabiliriz. Önemli olan hatalardan ders alabilmektir. İşlerini çok sevmelerini, izleyen milyonlarca insana örnek olmalarını tavsiye ediyorum. Bunu yaparlarsa başarı kendiliğinden gelir. İlk önce kendilerine saygılı olmalıdırlar. Alt yapıda çok yetenekli futbolcular var. İki senedir de şampiyon oluyorlar. Eğer çizgilerini bozmazlarsa, kendilerini yetiştirirlerse, çalışmayı severlerse, çok kaliteli futbolcular çıkacağı inancındayım. Zaten tek tek geliyor" diye konuştu.

Alt yapıdan A takıma kazandırılan Ferhat'ı veliahtı gibi gördüğünü belirten Ergün, "Ferhat'ı özellikle ben kendime çok benzetiyorum. Oyun stili olarak, soğukkanlılığı ile topa hakimiyeti ile kendimi onda görüyorum" dedi.
28.05.2006

Kaynak : İHA

Burak Duran
28.Mayıs.2006, 21:44
ya volkan bence gereksiz... vander meyde veron gelmez ricardinho inşallah

crazy_aslan
28.Mayıs.2006, 22:18
yaw gravesen kesin olarak geldi diyorlar bu dogrumu eger dogruysa söyleyebilirmisiniz.cünkü bugün duymustum gravesen kesin geliyo diye heyecanlandim cünkü aldiksak eger en iyi dmc lerden birini aldik diyebilirim.sol kanata vander meyde degil ricardinhoyu alin.meyde frikiki degil paslari ii degil ricardinho müthis biri

dick
28.Mayıs.2006, 22:23
Gravesen zor gelir bence bize

Zaten artık oyunu ön liberolar yönetiyor Gravesen'i bize yar etmezler -paramız olsa bile-

SaMaNYoLu
29.Mayıs.2006, 01:49
iç transferde sorunları halletık kaldı dış transfer :S

paco
29.Mayıs.2006, 02:23
bakalım yarın prensipte kimle anlaşacağız ... walla prensipte anlaşmadığımız adam kalmadı ... allahtan prensip anlaşmaları paralı olmuyor yoksa batardık .... :) ;)

dnz498
29.Mayıs.2006, 12:32
inandırıcılığı tartışılr :D

Veron GS için imza atmış 3 yıllık
leverkusen li yöneticiler Veron'un menajeri Bukovic eteklif götürüyorlar ve bu cevabı alıyorlar doğrusu pek inandırıcı deil ama paylaşmak istedim çünkü bu haberi bazı arjantin ve ispanyol gazeteleride doğrulamış yalnız benim anlamadığım tek olay diğelimki bu transfer gerçekleştiyse neden GS yönetimi bunu saklasın

Burak Duran
29.Mayıs.2006, 12:53
gelince türkiyeye bombayı patlatırlar belki (amma sallama oldu :) )

Del Piero_10
29.Mayıs.2006, 12:57
veron interden ayrıldı zaten adriano ile kapıştılar ama ülkesine döneceğini söylemişti.

paco
29.Mayıs.2006, 13:44
bence doğru bir haber değil çünkü yöneticiler önlibero alacaz diye bas bas bağırıyorlar .... hadi ön libero olmasa bile sol kanata adam alacaklar .... gerçi belldide olmaz belkide şartlar uygundur almışlardır ama neden saklasınlar ki bu bir yönetim için başarı ...

Selman Ozturk
29.Mayıs.2006, 13:50
Belki de mütevazi görünmek için saklıyorlardır. "Yok canım Veron bizim neyimize, biz İliç'imizle Heinz'imizle yetiniyoruz çok şükür" hesabı... :):)

paco
29.Mayıs.2006, 14:12
Belki de mütevazi görünmek için saklıyorlardır. "Yok canım Veron bizim neyimize, biz İliç'imizle Heinz'imizle yetiniyoruz çok şükür" hesabı... :):)

bizim mütevazi olduğumuzu bilmeyen kalmadı :) ... ama umarım senin dediğin gibidir .... veron gelse süper olur ....

dnz498
29.Mayıs.2006, 14:32
mümkünse artık mütevazi olmayalım yok ben sinir hastası olcam bu mütavazilikten

SaMaNYoLu
29.Mayıs.2006, 14:45
bakalım yarın prensipte kimle anlaşacağız ... walla prensipte anlaşmadığımız adam kalmadı ... allahtan prensip anlaşmaları paralı olmuyor yoksa batardık .... :) ;)

:)) ALLAH iyiliğini versin koptum. waLLahi öyle yıldızlar toplulugu biz olurduk prensıpte anlasdıklarımızla sahaya cıksak

SaMaNYoLu
29.Mayıs.2006, 15:43
Önümüzdeki sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmayı hedefleyen Cim Bom, yerli oyuncu transfer listesini kalabalık tutmaya çalışıyor. Yerli oyuncu transferinin en başında ise Beşiktaş’ın gözden çıkardığı Okun Buruk yer alıyor.
Beşiktaş’la sözleşmesi sona ermesine rağmen henüz Beşiktaş yönetiminin görüşme yapmadığı tecrübeli futbolcunun G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat’tan aldığı teklife olumlu baktığı öğrenildi. Galatasaray'da A takıma yükseldiği 1992 yılında Okan’ın yöneticiliğini yapan Polat yeniden bu oyuncuyu takıma kazandırmak için yoğun çaba sarf ediyor.
Polat, Okan’ın alınması için Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’i görevlendirdi. Sezgin’in bir haftadır yapılan görüşmelerde Okan’a yıllık 750 bin Euro teklifte bulunduğu öğrenildi. İtalya’nın bazı takımlarından da teklif alan yıldız futbolcunun bu teklifi düşünmek için süre istediği bildirildi.
Okan’ın transfer görüşmelerinde yer alan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir menajer, "G.Saray Okan ile uzun zamandır görüşüyor. Özellikle son bir haftada bazı şeyler netlik kazandı. Şu anda Okan yüzde 70 Galatasaray’a daha yakın." dedi.

ßu Transfer oLursa Ciddi olarak Taraftar tepkı gösterecekdır. Unutmayalımkı Interden sonra gs den teklıf almıs fakat para nedenıyle bjk seçmişti bu adam. o yüzden Gelmee Okannnnnnnnnnnnn!!!

Gravity
29.Mayıs.2006, 16:19
Sakın ha, yönetimle taraftarın arasındaki buzlar erimişken bu çok büyük bir hata olur, büyük tepki toplar. Kesinlikle alınmasın da nereye giderse gitsin.

Gravity
29.Mayıs.2006, 16:21
mümkünse artık mütevazi olmayalım yok ben sinir hastası olcam bu mütavazilikten

Göksel'in bu duruma uygun çok güzel bir şarkısı var, ben sana onu armağan edeyim: Sabır sabır ya sabır ;;)

Nedvedmania
29.Mayıs.2006, 18:08
gs li yöneticiler bi transfer tamamen gerçekleşmeden duyurmuyacağız demişti belki bundan daha tam olarak ilan edilmemişdir

nart_susruko
29.Mayıs.2006, 19:35
Benim mi haberim olmadı yoksa basın gerçekten bugün bize bi oyuncu transfer etmedi mi yahu...:D

Meziyet
29.Mayıs.2006, 19:52
VeROn Boca JunioR İLe anLaştı diye biLiyoRum..

dick
29.Mayıs.2006, 20:37
Veron gitsin ülkesinde rahat rahat oynasın.Ben de olsam öyle yapardım şahsen gelir galatasaray'a krallar gibi oynardım.

mgungor
30.Mayıs.2006, 00:03
İlk hedef Gravesen!

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray, dış transfer girişimlerini, iç transferi tamamen bitirdikten sonra yapmayı planlıyor. Futbolcuların geçen yıldan alacaklarının bir bölümünün yanısıra şampiyonluk primlerini henüz ödeyemeyen sarı - kırmızılı kulüp, gerekli kaynağı sağladıktan sonra yabancı transferi için girişimlerini hızlandıracak.

Yabancı transferinde teknik direktör Eric Gerets'in ısrarla takımda görmek istediği Real Madridli Tomas Gravesen ile görüşmelerin sürdüğü ve bu transferle bizzat başkan Özhan Canaydın'ın ilgilendiği öğrenildi. Avrupa'da ve Türkiye'de başarılı sonuçlar almak için kaliteli yabancı transferinin şart olduğunu yönetime ileten Gerets, Danimarkalı orta saha oyuncusunun takıma büyük güç katacağını ve orta alandaki lider oyuncu eksikliğini gidereceğini savunuyor.

Saidou'nun gitmesiyle yabancı kontejanında sadece bir eksik bulunan Galatasaray'da, dış transferde ilk olarak Gravesen'in transferini bitirmek istiyor. Marek Heinz'in Dünya Kupası'nda Çek Cumhuriyeti formasıyla göstereceği performansa göre, iyi bir teklif gelmesi halinde bu futbolcunun satılacağı ve sol kanata da kaliteli bir yabancı futbolcu alınması sarı -kırmızılı takımın gündeminde yer alıyor. Belçikalı çalıştırıcı sol kanat için de Bayern Münih'den ayrılan Ze Roberto'yu istediği, ancak bu transferin Dünya Kupası'ndan sonra gerçekleşebileceği ifade edildi.

29.05.2006

Kaynak : DHA

nic-39
30.Mayıs.2006, 00:08
arkadaslar yanlıs anlamayın ama bısey sormak ıstıorum??bu adam realde en az 3mılyon € alıodur..gs bu parayı nasıl verrcek adama??dalga gecmek ıcın solmeıorum cıdden merak edıorum...

Gravity
30.Mayıs.2006, 00:58
arkadaslar yanlıs anlamayın ama bısey sormak ıstıorum??bu adam realde en az 3mılyon € alıodur..gs bu parayı nasıl verrcek adama??dalga gecmek ıcın solmeıorum cıdden merak edıorum...

Tam olarak 1,8 milyon Euro alıyor çıkan haberlere göre. Mantık da şu, R.Madrid'de oynamıyor ve doğal olarak kulüp bu parayı vermek istemiyor. Galatasaray'da "Bize kiralık verin, biz de parasını verelim size mali külfet olmasın." diyor. En azından plan bu şu aşamada, ve olmayacak bir şey de değil.

Burak Duran
30.Mayıs.2006, 09:58
bugünkü fotosporda Galatasaray haberleri:
1)Gravasen artık aslan
2) Sorin Galatasaray için villereale rest çekti
3) Jeremies bugün bekleniyor
4)Ze Roberto Cimboma evet dedi
5) Okan Buruk imzalıyor
6) Yıldıraya Teklif
7)Malik fatih le görüşme....

Buyrun günün menüsü :D

dnz498
30.Mayıs.2006, 10:48
kolpa basını tebrik etmek lazım umut dağıtıyorlar (geeeeel!!! oyuncuya geeeeee!!!) kendimi FM oynuyomuş gibi hissettim

Aslan, Gravesen'i İstanbul'a getiriyor
30 Mayıs 2006 08:05

Galatasaray'ın çok istediği Real Madrid'in Danimarkalı ön liberosu, sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Özhan Canaydın'ın özel davetiyle İstanbul'a geliyor. İşte ayrıntılar...

G.Saray'ın çok istediği Real Madrid'in ön liberosu, sarı-kırmızılı kulübün teklifine sıcak bakmadı. Başkan Canaydın, yine de Danimarkalı yıldızı İstanbul'a davet etti.

Yabancı transferinde kaliteli bir ön liberoya öncelik veren Galatasaray yönetimi, bu doğrultuda Real Madrid'in Danimarkalı yıldızı Tomas Gravesen üzerinde yoğunlaştı. Ancak tecrübeli oyuncu G.Saraylı yöneticilerle yaptığı ilk görüşmede kibar bir dille gelmek istemediğini bildirdi. Bunun üzerine başkan Özhan Canaydın, Laurent Robert taktiğini denemeye karar verdi ve Gravesen'i eşiyle birlikte İstanbul'a davet etti. Yöneticilerin amacı, birkaç günlük İstanbul seyahatiyle, Danimarkalı futbolcunun kafasındaki ön yargıyı ortadan kaldırmak.

REAL MADRİD'LE ANLAŞTILAR
Daha önce Robert'te bu taktiği deneyen G.Saray, olumlu bir sonuç alamamıştı. Dönemin sportif direktörü Bülent Tulun da, bir kaç futbolcuda daha aynı yola başvuracaklarını açıklamıştı.

Bu arada G.Saray yönetiminin, Real Madrid kulübüyle büyük ölçüde anlaştığı bildir ildi . Sarı kırmızılılar, İstanbul'un, Tomas Gravesen'i, özellikle de eşini etkilemesini ve kararını değiştirmesini umuyor.

Kaynak: Sabah
Haber: Murat Bereket

cureshot
30.Mayıs.2006, 12:51
bugünkü fotosporda Galatasaray haberleri:
1)Gravasen artık aslan
2) Sorin Galatasaray için villereale rest çekti
3) Jeremies bugün bekleniyor
4)Ze Roberto Cimboma evet dedi
5) Okan Buruk imzalıyor
6) Yıldıraya Teklif
7)Malik fatih le görüşme....

Buyrun günün menüsü :D

tatlılardan ne var :) :) :)

LaKe
30.Mayıs.2006, 13:05
kolpa basını tebrik etmek lazım umut dağıtıyorlar (geeeeel!!! oyuncuya geeeeee!!!) kendimi FM oynuyomuş gibi hissettim

Aslan, Gravesen'i İstanbul'a getiriyor
30 Mayıs 2006 08:05

Galatasaray'ın çok istediği Real Madrid'in Danimarkalı ön liberosu, sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Özhan Canaydın'ın özel davetiyle İstanbul'a geliyor. İşte ayrıntılar...

G.Saray'ın çok istediği Real Madrid'in ön liberosu, sarı-kırmızılı kulübün teklifine sıcak bakmadı. Başkan Canaydın, yine de Danimarkalı yıldızı İstanbul'a davet etti.

Yabancı transferinde kaliteli bir ön liberoya öncelik veren Galatasaray yönetimi, bu doğrultuda Real Madrid'in Danimarkalı yıldızı Tomas Gravesen üzerinde yoğunlaştı. Ancak tecrübeli oyuncu G.Saraylı yöneticilerle yaptığı ilk görüşmede kibar bir dille gelmek istemediğini bildirdi. Bunun üzerine başkan Özhan Canaydın, Laurent Robert taktiğini denemeye karar verdi ve Gravesen'i eşiyle birlikte İstanbul'a davet etti. Yöneticilerin amacı, birkaç günlük İstanbul seyahatiyle, Danimarkalı futbolcunun kafasındaki ön yargıyı ortadan kaldırmak.

REAL MADRİD'LE ANLAŞTILAR
Daha önce Robert'te bu taktiği deneyen G.Saray, olumlu bir sonuç alamamıştı. Dönemin sportif direktörü Bülent Tulun da, bir kaç futbolcuda daha aynı yola başvuracaklarını açıklamıştı.

Bu arada G.Saray yönetiminin, Real Madrid kulübüyle büyük ölçüde anlaştığı bildir ildi . Sarı kırmızılılar, İstanbul'un, Tomas Gravesen'i, özellikle de eşini etkilemesini ve kararını değiştirmesini umuyor.

Haber: Murat Bereket

Sabah yazdıysa doğrudur. Ben bu GAZETENİN hiç saçma haber verdiğini görmedim:)

dnz498
30.Mayıs.2006, 13:55
Sabah yazdıysa doğrudur. Ben bu GAZETENİN hiç saçma haber verdiğini görmedim:)

TEK TEMENNİM HAKLI OLMAN ;)

LaKe
30.Mayıs.2006, 14:03
TEK TEMENNİM HAKLI OLMAN ;)

abi zaten gazate GRAVESEN GALATASARAY'DA diye birşey yazmamış. Transferde Real'le anlaşılmış, Gravesen'i ve eşini iknaya çalışılıyor demiş:) yani bence doğru...

dnz498
30.Mayıs.2006, 14:06
abi zaten gazate GRAVESEN GALATASARAY'DA diye birşey yazmamış. Transferde Real'le anlaşılmış, Gravesen'i ve eşini iknaya çalışılıyor demiş:) yani bence doğru...

BENİM KASTETTİĞİMDE BU EŞLER FALAN ÇOK ZOR BUNLAR EN TEMEL BAHANELER PARA KOPARMAK İÇİN BİZDE DE PARA OLMADIĞINA GÖRE

cureshot
30.Mayıs.2006, 14:11
adımız yeter diyeceğim ama bu para konusundaki kötü şöhretimiz de artık önümüzde maalesef büyük bir engel. adamlar soruyor soruşturuyor ne de olsa milan filan değiliz sonuçta ve bunlar karşısına çıkınca bir an afallıyorlar bu da kötü oluyor tabii ama inşallah graveseni ikna edebilirler.

Burak Duran
30.Mayıs.2006, 14:12
gravesen kim allahınız severseniz ya bu kadar zorlamaya ne gerek var gelirse gelir gelmezse kendibilir

cureshot
30.Mayıs.2006, 14:17
gravesen kim allahınız severseniz ya bu kadar zorlamaya ne gerek var gelirse gelir gelmezse kendibilir

kardeş essien gelio da bizim mi haberimiz yok. bu adam kalburüstü iyi bir adamdır. öyle dünyanın her yerinde adam arayan scoutlarımız da olmadığına göre bulabildiğimizi alacağız yoksa bizimkiler yine getirecekler bir marek.

Burak Duran
30.Mayıs.2006, 14:19
ya öylede sonuçta bu kadar tepinmeye gerek yok adam gibi araştırsalar ne gravesenler var bize gelmek isticek

dnz498
30.Mayıs.2006, 14:19

inanmıyorum sana yaaa kimi alacaktık peki Rooney mi C.Ronaldo mu? Türkiye'ye gelebilecek en iyi oyunculardan biri bence

cureshot
30.Mayıs.2006, 14:21
ya öylede sonuçta bu kadar tepinmeye gerek yok adam gibi araştırsalar ne gravesenler var bize gelmek isticek

o dediğinin cevabını da vermişim zaten. bizden kimse öyle harıl harıl adam aramaz. menajerler gelir şunu şunu size alalım der. yoksa herhalde milyon tane adam var.

Burak Duran
30.Mayıs.2006, 14:23
inanmıyorum sana yaaa kimi alacaktık peki Rooney mi C.Ronaldo mu? Türkiye'ye gelebilecek en iyi oyunculardan biri bence

neyine inanamıyosun çözemedim?? gravasen tekniğinde bir çok adam var

o dediğinin cevabını da vermişim zaten. bizden kimse öyle harıl harıl adam aramaz. menajerler gelir şunu şunu size alalım der. yoksa herhalde milyon tane adam var.

harıl harıl adam aramayada gerek yok... bak avrupaya bak güney amerikaya bisürü oyuncu var biraz ilhan cavcav gibi kafayı çalıştırmak lazım bak adamın türkiyeye getirdiği futbolcular bi graveseni kesiyor

Laz_Asker_61
30.Mayıs.2006, 14:26
ama onları bulabilen yok hurmet arkadaşların anlatmak istediği de bu

Burak Duran
30.Mayıs.2006, 14:27
bulmak zorundalar benimde anlatmak istediğim bu

dnz498
30.Mayıs.2006, 14:32
iyide biz çok sabırsızız daha doğrusu yıldız yaratmaya değil yıldız almaya çalışıyoruz önetimde bunu karşılamaya çalışıyor Riberi geldiğinde "hepimiz kimlan bu demiştik" değilmi ? tanıyan varmıydı onu

Burak Duran
30.Mayıs.2006, 14:39
vardı ben :D

dnz498
30.Mayıs.2006, 14:44
vardı ben :D

tabi haklısın :D bi zamanlarda appiah gelmişte bizimkiler beğenmemiş sende o kadrodandın dimi?

Burak Duran
30.Mayıs.2006, 14:46
ne alaka? işte bizim yönetimle ilgili aslında güzel bir örnek verdin adamlar appiahı beğenmiyor gidip şimdi graveseni almaya çalışıyor

cureshot
30.Mayıs.2006, 14:49
ne alaka? işte bizim yönetimle ilgili aslında güzel bir örnek verdin adamlar appiahı beğenmiyor gidip şimdi graveseni almaya çalışıyor

yahu canım kardeşim bu kadar da acımasız olma. bu adam 15 sene önce geldiğinde kim nasıl anlasın bu adamın böyle olacağını. ayrıca appiah'ın bu kadar iyi oynamasında galatasarayın onu beğenmemesinin rolü olduğunu da unutmayalım lütfen.

Burak Duran
30.Mayıs.2006, 14:51
acımasızlık değil bu... eline gelenleri yolluyosun sonra böyle gravesenlerin peşinden koşuyosun. Ben bu adamın oynadığı oyunu beğenmiyorum. Uzatmayalım artık bu benim kendi fikrim

dnz498
30.Mayıs.2006, 15:01
bu ülkeye Hagi geldiğindede yaşlıdır falan çok denildi senelerce Geremi Türkiye'de top koşturdu kimsenin aklının ucundan geçmedi almak adam şimdi değerlendi bakın ileride Isaac'ta aynı olacak yani biz gözümüüzn önündekileri görmüyoruz sadece büyük takımdan gelsin diye bakıyoruz o zaman yıldız alıyoruz çünkü ama hiç yıldız yaratma güdümüz yok

Burak Duran
30.Mayıs.2006, 15:02
ha sonunda benim dediğime geldiniz :D

dnz498
30.Mayıs.2006, 15:03
acımasızlık değil bu... eline gelenleri yolluyosun sonra böyle gravesenlerin peşinden koşuyosun. Ben bu adamın oynadığı oyunu beğenmiyorum. Uzatmayalım artık bu benim kendi fikrim

ÇOK HAKLISIN !!

yusufislam
30.Mayıs.2006, 15:27
bir fbli olarak gravesen iyidir, ama gsye ve turkiyeye gelmez,,,,gelemez degil gelmez, fb istedigi parayi verdide ne oldu, korkuyorlar iste,,,turkiyemizin sucu yok bunda...kurban olsunlar bu topraklara...

birisi diyoki gravesen tekniginde cok varmis, tabi var hatta daha techniklisi var..

EEE peki gravesen boyunda, onun yapisinda onun gucunde onun kuvvetinde onun durusunda onun korkutuculugunda kac kisi var,,, kimse onunla ikili mucadeleye girmez appiahla girmek istemedikleri gibi,,,

RoCCo_42
30.Mayıs.2006, 15:38
Adam gülyabani gibi duruor die maça cıkmasınlar mı demek istiyorsun pek anlayamadım.

Bence GRAVESEN GS için kurtarıcı bir oyuncu degil gereksiz olur alınması.Daha elle tutulur bir isim ile GS'nin adı geçmedi ne kadar garip.

dnz498
30.Mayıs.2006, 15:48
sanmıyorum arkadaşın öyle demek istediğini adam sert kuvvetli yıpratıcı ondan söz ediyor anladığım kadarı ile

gorkemyilmazkarasu
30.Mayıs.2006, 17:20
valla gravesen haricinde daha iyi kimi getirebilirlerki galatasaraya bence çok mantıklı bi transfer.o gelmezse geremi gelsin artık o da olmazsa mehmet güven oynasın seneye...

Vieri
30.Mayıs.2006, 17:30
mehmet güven oynasın seneye
eheheh ben bu sene büyük transfer beklemiyorum açıkçası.. paramız yok bari genç iş yapan adamlar alsınlar..

Burak Duran
30.Mayıs.2006, 17:34
bencede genç güzel bi adam alsınlar

kavara
30.Mayıs.2006, 17:35
bencede genç güzel bi adam alsınlar
Ribery hesabı demi :D

Burak Duran
30.Mayıs.2006, 17:37
genç güzel dedim genç şer..siz demedim

dick
30.Mayıs.2006, 18:04
Alıcaksın ümit milli takımın birinde adamı yetiştireceksin ama bizim o basınımız yok mu o basınımız.

İsmi olmayan her futbolcuya direk hakaret etmeyi kendilerine görev edinmişler.Bobo ilk geldi -ki çok iyi bir transferdir bence- bu kim falan dendi.Daha 6 ay geçti adamın değeri nasıl arttı.

Ya da iliç.Bu iliç mi piliç mi belli değil dediler ama şampiyonlukta büyük rol oynadı bence çok beğendiğim bir futbolcudur zaten kendisi.

Eğer alınacaksa genç alınsın ve basını geçtim taraftarlar biraz sabretsin lütfen.Şimdi 20 yaşında bir genç alsak futbolu da bizde tamamlasa idol futbolculardan olsa fena mı olur?

Jesus_FB
30.Mayıs.2006, 18:07
Alıcaksın ümit milli takımın birinde adamı yetiştireceksin ama bizim o basınımız yok mu o basınımız.

İsmi olmayan her futbolcuya direk hakaret etmeyi kendilerine görev edinmişler.Bobo ilk geldi -ki çok iyi bir transferdir bence- bu kim falan dendi.Daha 6 ay geçti adamın değeri nasıl arttı.

Ya da iliç.Bu iliç mi piliç mi belli değil dediler ama şampiyonlukta büyük rol oynadı bence çok beğendiğim bir futbolcudur zaten kendisi.

Eğer alınacaksa genç alınsın ve basını geçtim taraftarlar biraz sabretsin lütfen.Şimdi 20 yaşında bir genç alsak futbolu da bizde tamamlasa idol futbolculardan olsa fena mı olur?

bu dediklerininhepsi olsa süper olurdu ama yabancı kısıtlamasının 6 olduğu bir lige hiç bi büyük takım bunları yapmaya cesaret edemez
Beşiktaş boboyu niye aldı çünkü ligden kopmuştu hiç bir iddiası yoktu o yüzden debaml oynattı ve kazandı ama buna benzer bi transferi bu sene yapamazlar

SaMaNYoLu
30.Mayıs.2006, 18:55
bizimkilerden ses soluk yok transferlerde adalar bir bir iş bitirmeye başladı yine biz en son sanıyede gider 2 dandık getirir sonrada onları elımızden çıkarmak ıcın caba sarf ederiz.

emirduman
30.Mayıs.2006, 19:05
En olmadı cidden defansın önünde Mehmet Güven oynamalı bence, sol kanada da Aydın'ı koyabiliriz....

Paramız yok istediğimiz oyuncuları alacak kadar, bari elimizdeki yetenekli gençlerimize güvenelim onlardan yıldız yaratlım diye düşübüyorum ben...

gorkemyilmazkarasu
30.Mayıs.2006, 19:08
En olmadı cidden defansın önünde Mehmet Güven oynamalı bence, sol kanada da Aydın'ı koyabiliriz....

Paramız yok istediğimiz oyuncuları alacak kadar, bari elimizdeki yetenekli gençlerimize güvenelim onlardan yıldız yaratlım diye düşübüyorum ben...

sonuna kadar katılıyorum aydın veya cafercanda solda oynayabilir mesela ilic'in yedeğide mülayim olabilir...

dick
30.Mayıs.2006, 23:30
Bir yandan taraftar yıldız istiyor bir yandan bizim gibi bilinçli futbol severler gençleri istiyor.Gs taraftarı çok geniş bir kitle daha cafercanın kim olduğunu bilmeyen milyonlarca taraftar vardır.Ama bir dünya yıldızı gelirse -hadi geldi diyelim- tüm taraftarlar çok mutlu olur.

Ama altyapıdan bir oyuncu takımda DÜZENLİ yer bulursa ben çok daha fazla mutlu olurum siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu konu hakkında?

uyurtsever
30.Mayıs.2006, 23:38
Ama altyapıdan bir oyuncu takımda DÜZENLİ yer bulursa ben çok daha fazla mutlu olurum
Aynen abicim artık su cafercanı özgürcanı takımda görmek istiyorum ben yaaa

gorkemyilmazkarasu
30.Mayıs.2006, 23:42
Bir yandan taraftar yıldız istiyor bir yandan bizim gibi bilinçli futbol severler gençleri istiyor.Gs taraftarı çok geniş bir kitle daha cafercanın kim olduğunu bilmeyen milyonlarca taraftar vardır.Ama bir dünya yıldızı gelirse -hadi geldi diyelim- tüm taraftarlar çok mutlu olur.
Ama altyapıdan bir oyuncu takımda DÜZENLİ yer bulursa ben çok daha fazla mutlu olurum siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu konu hakkında?

sonuna kadar katılıyorum gençlere daha çok şans vermemiz lazım genç bir oyuncunun bi takımda yıldız olması kadar beni mutlu eden bişey yok...

pessy
31.Mayıs.2006, 00:11
bobo için neler söylendi ama adamın peşinde bayern var bence bernardda böle olur

emirduman
31.Mayıs.2006, 00:58
Ben de haketmeyen yabancılara olanca para verileceğine takımımda gençleri görmek istiyorum, iyi ya da kötü...

Takımda kaliteli yabancı da olmalı tabiki ama olamıyorsa illa yabancı oyuncu almak için almak yanlış, hele GS'de buna hiç gerek yok; bir sürü genç var, seç birini oynat, kazan, GS kazansın, Türk futbolu kazansın...

SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 01:28
Ama nerde sırf yabancı olsun diye son 4 yılda dengesız transferler yaptık petre tomas bratu heınz vb. ßakalım ßu Sezon Sırf yabancı oLsun dıyemı yoksa yararlı oLsun dıyemı Transferler yapılacak ßekleyıp gorucez.

uyurtsever
31.Mayıs.2006, 01:55
Ama nerde sırf yabancı olsun diye son 4 yılda dengesız transferler yaptık petre tomas bratu heınz vb. ßakalım ßu Sezon Sırf yabancı oLsun dıyemı yoksa yararlı oLsun dıyemı Transferler yapılacak ßekleyıp gorucez.
Dedigin dogru aslında ama bence Özhan Canaydın dersini aldı tabi biraz uzun sürdü :D
Eger Adnan Polat a güvenirsek bence bu transfer döneminde iyi yabancılar gelcekmis gibi duruyor.eee Robert ten dolayı ortalıgı karıstırdı kolaysa iyi futbolcu getirmesin:D

SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 02:16
inşallah ne diyelim başka...

dnz498
31.Mayıs.2006, 11:09
Galatasaray, transferdeki ilk bombasını Juan Sebastian Veron'u kadrosuna katarak patlatmak istiyor. Bu konuda girişimlerini başlatan Sarı-Kırmızılı yönetimin, görevlendirdiği menajerler aracılığı ile tecrübeli futbolcuya tatil için bulunduğu ülkesinde transfer teklifi götürdüğu belirtildi. Arjantinli yıldızın, gelen teklife 'Evet' cevabını verdiği öğrenilirken, bunu üzerine Cim Bom'un Veron'un formasını giydiği Inter Kulübü'nün kapısını çalmaya hazırlandığı ifade edildi. Inter'in orta sahada görev yapan 31 yaşındaki futbolcuyu gözden çıkardığı ve bu nedenle bonservisinde kolaylık sağlayabileceği ileri sürüldü.

MİLLİ TAKIM'A ALINMADI
Arjantİn futbolunun yetiştirdiği en büyük yetenekler arasında gösterilen ancak özellikle son dönemdeki Avrupa macerasında kendisinden beklenen peformansı sergileyemen Veron, geçtiğimiz sezon da Inter'de hayal kırıklığı yaratınca Arjantin Teknik Direktörü Jose Pekerman tarafından Dünya Kupası için milli takım kadrosuna alınmadı. Futbol kariyerine Arjantin Ligi takımlarından Estudiantes'de başlayan daha sonra sırasıyla Parma, Lazio, Manchester United, Chelsea ve Inter'de top koşturan tecrübeli oyuncu, kulüpler tarafından en çok bonservis bedeli ödenen futbolcular arasında yer alıyor.

Kaynak: Akşam
Haber: Yasın Yıldırım

ARKADAŞLAR BU ARADA GRAVESEN VE ZE ROBERTO İLE İLGİLİ OLUMSUZ HABERLER VAR YER KAPLAMASIN DİYE EKLEMEDİM :(

SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 14:00
onlar gelmez zaten veron da kaliteli ama çok yaşlandı en başında söyledıgım gibi transfer listesindeki en iyi iisimler Geremi ve Vander meyde

dnz498
31.Mayıs.2006, 14:41
geremi ve vander myde hakkındada herhengi bir gelişme yok kaç günden beri

aslan_yürek
31.Mayıs.2006, 14:57
Andy G.Saray'a gitmez"
Galatasaray'ın transfer telifinde bulunduğu Everton'ın Hollandalı yıldızı Andy Van der Meyde Galatasaray'ın bu teklifini redderek bir yıl daha Everton'da kalmaya karar verdi.

Hollandalı futbolcunun menajeri Cheil Dekker ise 'The Ecco''ya "Onun Türkiye'ye gitmesine imkan yok. Galatasaray'ın Andy'yi istediğinden haberim var. Fakat Andy Türkiye'ye gitmek istemiyor. 1 yıl daha Everton'da kalacak" açıklamasını yaptı.

Sezon başında ağır bir sakatlık geçiren Andy Van Der Meyde geçtiğimiz sezon sadece 11 maçta forma giyebilmişti.

SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 15:01
yahu Şimdiye kadar adam yedekte oturuyordu ev sezon Sonunu beklıyordu ayrılmak için Kime el attıysak Altın kesildi.

dick
31.Mayıs.2006, 15:13
Bence bu dediğiniz isimlerden biri alınacaksa Gravesen gelsin.Tam ihtiyacımız olan adam.Sol tarafta buluruz paftan birini ama birisinin ortasahayı düzenlemesi lazım.

mertcan1304
31.Mayıs.2006, 15:32
G.Saray Celtic savaşı

Galatasaray'ın transferi için uğraş verdiği Real Madrid'in Danimarkarlı futbolcusu Thomas Gravesen için İskoçya'nın Celtic kulübüde devrede. Danimarkalı oyuncunun menajeri John Sivebaek, SKY Sports yaptığı açıklamada İskoçya'nın Celtic kulübünün de Gravesen ile ilgilendiğini ifade ederek, "Celtic çok köklü ve güçlü bir takım. İngiltere'deki kulüpler kadar önemli bir kulüp. Gravesen'in Celtic gibi bir takımda oynaması için bir engel bulunumuyor. Gravesen'in İspanya'dan İskoçya'ya gitme konusunda da herhangi bir endişesi bulunmuyor. Celtic'in Gravesen ile ilgilendiğini biliyoruz. Ancak ortada atılmış resmi bir imza yok. Önce Real Madrid'teki başkanlık seçimlerin ne olacağını görmemiz lazım. Ondan sonra net bir şey söylebiliriz" diye konuştu. Sky Sports ise Galatasaray ve İskoç Celtic'in Thomas Gravesen'i transfer etmek için mücadele ettiğini Galatasarayın'da Danimarkalı oyuncunun transferi için girişimlerini hızlandırdığını yazdı.

SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 15:55
celtik le yarışırsak ßizim şansımız yok onlar iskoçyaya amborgo koymuslar fazla para harcamadan şampıyon oluyorlar ve maddi güçleri ortada yazıda oldugu gıbı gravesenın celtıge gıtmemesı için hiç bit sebep yok onlar isterse bonservısıyle alır ßiz ise kiralamak ıcın uğraş verıyoruz. SOnuç ßenlli başka futbolcu bulalım ßiz :)

gorkemyilmazkarasu
31.Mayıs.2006, 16:23
celtik le yarışırsak ßizim şansımız yok onlar iskoçyaya amborgo koymuslar fazla para harcamadan şampıyon oluyorlar ve maddi güçleri ortada yazıda oldugu gıbı gravesenın celtıge gıtmemesı için hiç bit sebep yok onlar isterse bonservısıyle alır ßiz ise kiralamak ıcın uğraş verıyoruz. SOnuç ßenlli başka futbolcu bulalım ßiz :)

ama kariyer açısından düşünürsek türkiye ligi ve galatasaray,iskoçya ligi ve celtic takımına göre daha üstün bence...

gookhan
31.Mayıs.2006, 16:27
bence gravesen celtic den once bizi secer

Gravity
31.Mayıs.2006, 16:33
Ben bu Gravesen denen futbolcunun transfer hikayesinden sıkıldım açıkcası ve "Al( a )masak daha iyi olacak galiba." izlenimi doğmaya başladı bende.

RoCCo_42
31.Mayıs.2006, 17:15
Bence
GALATASARAY CELTİC'e göre agır basar ama İş Maddiyata gelince AFRİKA takımları ile aynı grupta degerlendirebiliriz GALATASARAY'ı

CELTİC gecen sene slovak ARTMEDİA'dan deplasmanda 5 yiyerek elenmisdi ahh ulen benim Kuponumda yatmısdı.

dnz498
31.Mayıs.2006, 17:35
bu olayda bence biz biraz gerideyiz okuduğum bir yazıya göre kendisine yöneltilen soruya "ben hala R.Madrid'in oyuncusuyum ve şu an için bir yere gitmiyorum" cevabını vermiş

Maymuncuk
31.Mayıs.2006, 17:46
Benim okuduğum yazıda "Neden olmasın; Dünya Kupası'ndan sonra düşünürüm" diyordu :)

Meziyet
31.Mayıs.2006, 17:54
Gravesen CeLtic yeRine Gs a geLse daha iyi oLuR onun için. ama Ben gRavesenin Türkiyeye geLeceğini düşünmüyoRum.

dnz498
31.Mayıs.2006, 18:25
Benim okuduğum yazıda "Neden olmasın; Dünya Kupası'ndan sonra düşünürüm" diyordu :)

Galatasaray, Gravesen'de harekete geçmek için Real Madrid'in kararını beklerken, Danimarkalı futbolcu ise bu transfere sıcak bakmıyor. Bu oyuncuya Celtic de talip oldu

Gravesen'den gelen haberler, Galatasaray Yönetimi'nin canını sıkacağa benziyor. Danimarka Milli Takımı ile birlikte Fransa'da bulunan Real Madrid'in ünlü futbolcusu, sarı - kırmızılı takım hakkında çıkan haberlerden ve kendisine sorulan sorulardan sıkıldı.

'Kolay iş değil'
Fransa'da gazetecilerin Cim - Bom'a yönelik sorularına sinirlenen Gravesen, "Şimdi bu sorulara ne gerek var. Nereden çıktı bunlar. Ben Real Madrid'in futbolcusuyum" yanıtını verdi.

Danimarkalı oyuncunun Menajeri John Sivaback ise şu anda hiç bir gelişme olmadığını vurgularken, "Ben de Galatasaray'ın bu konuda Real Madrid ile anlaştığını duyuyorum. Ancak böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum. Çünkü İspanyol kulübünde şu anda bir karmaşa var. Ne başkan belli, ne de yönetim... Bu yüzden Galatasaray'ın herhangi bir yöneticiyle konuşması çok zor. Ayrıca Madrid ile de sözleşmemiz var" diye konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ise Gravesen ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bu öyle kolay olacak bir iş değil. Ama takipteyiz ve çalışıyoruz."

Gravesen için Real Madrid'in kararını bekleyecek olan sarı - kırmızılılar, öncelikle bu futbolcuyu kiralama yoluna gidecek. Ancak bunu yapabilmek için öncelikle futbolcunun ikna olması gerekiyor.

İngiliz basını yazdı
Can sıkıcı diğer bir haber de İngiltere'den geldi. Ada basını, İskoçya'nın ünlü kulübü Celtic'in Gravesen'e resmi teklifte bulunduğunu yazdı. İskoç yöneticilerin, milli takım kampından sonra bu oyuncuyla masaya oturmaya ve ikna etmeye hazırlandığı öğrenildi.

Van der Meyde istemiyor
Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets'in sol kanat için düşündüğü Andy Van der Meyde, Everton'da kalmak istiyor. Geçen sezon fazla oynayamadığı için İngiliz kulübüne karşı kendini borçlu hisseden Hollandalı futbolcunun, menajeri aracılığıyla yönetime başvuruda bulunduğu öğrenildi. Sarı - kırmızılıların teklifinin, ünlü oyuncu için cazip olmadığı vurgulandı.

Kaynak: Milliyet
Haber: İrfan Kurtulmuş

Dediğin gibi olmasını bende isterdim

SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 18:48
celtıkden galatasaray daha başarılı elbetteki fakat futbolcular artık hangı takımda başarılı olurum demiyor hangı takımda daha çok kazanırım diyor bu yüzden celtıkden daha az şansımız dedim.

Aslan41
01.Haziran.2006, 01:06
ya arkadaşlar Galatasaray ın elle tutulur alabileceği bi futbolcu var mı???:confused:

transfer haberlerine bakıyorum hep yıldız futbolcular bu futbolcular 19.000 ali sami yen de maç oynamaya futbolcularına parasını zar zor veren bi kulübe gelirler mi???:confused:

benim tahminimce Galatasaray yıldız futbolcu alamayacak....
bunun sonucunda burada gravesen i ze roberto yu alacakmış , alsa nasıl olur tartışmalarına gerek yok.....:)

gidecek bi zamanlar tamas pratu petre heinz iliç gibi adı sanı duyulmamış bir iki futbolcu gelecek.....belki ağustos ayında normal bi sol açık gelir....(oda kombine satışları sonucu ve şampiyonlar ligine katıldığınız için alacağımız para sonucu...)

Meziyet
01.Haziran.2006, 14:07
ya arkadaşlar Galatasaray ın elle tutulur alabileceği bi futbolcu var mı???:confused:

transfer haberlerine bakıyorum hep yıldız futbolcular bu futbolcular 19.000 ali sami yen de maç oynamaya futbolcularına parasını zar zor veren bi kulübe gelirler mi???:confused:

benim tahminimce Galatasaray yıldız futbolcu alamayacak....
bunun sonucunda burada gravesen i ze roberto yu alacakmış , alsa nasıl olur tartışmalarına gerek yok.....:)

gidecek bi zamanlar tamas pratu petre heinz iliç gibi adı sanı duyulmamış bir iki futbolcu gelecek.....belki ağustos ayında normal bi sol açık gelir....(oda kombine satışları sonucu ve şampiyonlar ligine katıldığınız için alacağımız para sonucu...)oLabiLir bencede böyLe oLacak.Geçen sene ne oLdu ? Piresi gaLLardosu Hamiti ze RobeRtosu gündemden düşmüyoRdu..Ama geLen oyuncuLar HEİNZ İLE İLİÇ OLDU..

dnz498
01.Haziran.2006, 14:34
heinz için sözüm olmaz türkiye'ye uyum sağlayamadı ama ilic bu takımın şampiyon olmasında büyük etkendi bence tamam isim yok sadece yapılan iş var Avrupaya bu oyuncularla gidersek (çalışırsak) bizi fena tokatlarlar bu da su götürmez bi gerçek

kavara
01.Haziran.2006, 15:28
ya bi günde galatasarayda trasnfer sorun olmasada keske halledebilse türkiyeye hagi gibi bi futbolcu daha gelse kötümü olur..1 popescu daha gelse :}

Meziyet
01.Haziran.2006, 15:53
O iş zoR be .. BiR Popescu Bir hagi ..

mgungor
01.Haziran.2006, 22:24
Fresco Gravesen'i getiriyor

G.Saray, transferdeki gözdesi Thomas Gravesen için girişimlerini aralıksız sürdürüyor. Danimarkalı futbolcuya müthiş teklifler sunan sarı-kırmızılı yönetim, Gravesen üzerinde çeşitli kanallar vasıtasıyla baskı kurmaya da devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulübün transfer çalışmalarında devreye girmesiyle tanınan Başkan Canaydın'ın yakın arkadaşı Haim Fresco, Gravesen'i Türkiye'ye getirmek için de çalışmalara başladı. Fresco, dün Fransa ile özel maçta karşılaşan Danimarka milli takımının Lens şehrindeki kampına gitti. Ünlü iş adamı, Gravesen'le baş başa bir gönüşme yaptı. Fresco'nun bu buluşmadan olumlu sinyaller aldığı ve izlenimlerini vakit kaybetmeden Canaydın'a ilettiği öğrenildi. İstanbul'a davet edilen Gravesen'in hafta sonunda geleceği de sarı-kırmızılı kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgiler arasında.

01.06.2006

Kaynak : Sabah

cureshot
02.Haziran.2006, 02:03
Fresco Gravesen'i getiriyor

G.Saray, transferdeki gözdesi Thomas Gravesen için girişimlerini aralıksız sürdürüyor. Danimarkalı futbolcuya müthiş teklifler sunan sarı-kırmızılı yönetim, Gravesen üzerinde çeşitli kanallar vasıtasıyla baskı kurmaya da devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulübün transfer çalışmalarında devreye girmesiyle tanınan Başkan Canaydın'ın yakın arkadaşı Haim Fresco, Gravesen'i Türkiye'ye getirmek için de çalışmalara başladı. Fresco, dün Fransa ile özel maçta karşılaşan Danimarka milli takımının Lens şehrindeki kampına gitti. Ünlü iş adamı, Gravesen'le baş başa bir gönüşme yaptı. Fresco'nun bu buluşmadan olumlu sinyaller aldığı ve izlenimlerini vakit kaybetmeden Canaydın'a ilettiği öğrenildi. İstanbul'a davet edilen Gravesen'in hafta sonunda geleceği de sarı-kırmızılı kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgiler arasında.

01.06.2006

freco dedi mi ben artık korkuyorum ya. o yüzden aman deyim.

mgungor
02.Haziran.2006, 10:42
G.Saray'a iki sürpriz aday

Transfer çalışmalarını sürdüren sarı - kırmızılılar, iki sürpriz adayı gündemine aldı. Teknik Direktör Eric Gerets'in raporu doğrultusunda kolları sıvayan yönetimin, Şilili Jorge Palacios Vargas ve Çek oyuncu Jan Polak'la temasa geçtiği öğrenildi.
İtalya'nın Livorno takımında top koşturan 30 yaşındaki Vargas savunmada görev yapıyor. Daha önce Çizme'de Empoli ve Reggina takımlarının formalarını da giyen tecrübeli futbolcuyla görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Almanya'nın Nürnberg takımında oynayan orta saha oyuncusu Jan Polak ise 25 yaşında ve bu sezon 32 lig maçında görev yaptı. Sarı - kırmızılı yönetimin, Nürnberg'le 1 sezon daha sözleşmesi bulunan yıldız futbolcu ve kulübüyle pazarlık halinde olduğu vurgulandı.

02.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
Kaynak : Milliyet

"Elbette G.Saray'ı isterim"

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Real Madrid'in Danimarkalı ön liberosu Thomas Gravesen, Türk futbolunu çok sevdiğini söyledi.
Fransa ile önceki akşam deplasmanda karşılaşan ve 2-0 mağlup olan Danimarka Milli Takımı'nın orta saha dinamosu Gravesen, Kopenhag Kastrup Havalimanı'nda ayağının tozuyla Milliyet'in transferle ilgili sorularını cevapladı.
Sarı-kırmızılı kulübün kendisini transfer etmek istediğini duyduğunu belirten yıldız oyuncu, "Bu konuda pek fazla konuşamam, Her şeyi menajerim John Sivebaek biliyor" dedi.
Türk basınında son günlerde kendisi hakkında hergün bir şeyler yazıldığını duyunca gülmeye başlayan Gravesen, "Ben buna da karışamam, ama şu anda İstanbul'a gitmem söz konusu değil görüyorsun buradayım" ifadesini kullandı. Ancak ısrarlarımızı kıramayan Gravesen, Galatasaray'ın teklifiyle ilgili suskunluğunu bozarak, şunları söyledi:
"Türk futbolunu çok seviyorum. Elbette böyle büyük bir kulüp ve o muhteşem ateşli taraftar önünde oynamak isterim. Fakat, Real Madrid'le iki yıl daha sözleşmem var. Kulübümde şu anda bir belirsizlik söz konusu... Eğer beni istemediklerini açıklarlarsa, o zaman menajerimle gelen teklifleri oturup değerlendiririz. Şimdilik kesin bir şey sözkonusu değil".
Resmi teklif yok
Gravesen'in menajeri John Sivebaek ise Galatasaray tarafından kendilerine resmi bir teklif gelmediğini belirtti. Sivebaek, Avrupa'daki birçok kulüp gibi, sarı-kırmızılı takımın da futbolcusunu istediğini bildiğini de ekledi.
Sivebaek konuyla ilgili olarak, "İki kulüp görüşmüşse, onu bilmem. Bana Real Madrid'den gelen herhangi bir şey yok. Bilindiği gibi Real'de, yönetim belirsizliği var. 2 Temmuz'da yeni başkan ve yönetim seçilecek. Ben bu tarihe kadar bir sonuç çıkacağını tahmin etmiyorum. Eğer, Real Madrid'den 'Gravesen'i satmak istiyoruz' haberi gelirse, o zaman oturur, gelen ciddi teklifleri değerlendiririz" diye konuştu.
Sivebaek, mevcut belirsizlikte Gravesen'in, İstanbul'a gelmesinin şimdilik sözkonusu olmadığını sözlerine ekledi.

02.06.2006http://www.superspor.com/i/b.gif

Burak Duran
02.Haziran.2006, 10:51
vargası almak çok büyük hata olur

dnz498
02.Haziran.2006, 10:58
Yıldıray, kimin için geleceğini açıkladı
02 Haziran 2006 08:15

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bayern Münih’ten de teklif alan Hertha Berlinli futbolcu Yıldıray Baştürk, Türkiye'de formasını giyeceği tek takımı şu sözlerle açıkladı...

Galatasaray’da Yıldıray Baştürk sevdası bitmiyor... Sarı kırmızılı yöneticiler, uzun süredir istedikleri milli futbolcunun İranlı menajeri ile bir görüşme yaparak, tekliflerini yinelediler.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bayern Münih’ten de teklif alan Hertha Berlinli futbolcu, gelecek sezon hangi takımda forma giyeceğine bir hafta içinde karar vereceğini söyledi.

Yıldıray, telefonla konuştuğu sarı kırmızılı yöneticilere, "Şu an teklifleri değerlendiriyorum. Kararımı en kısa sürede vereceğim. Eğer Türkiye’ye gelirsem, yalnızca Galatasaray’da oynarım" dedi.

Galatasaraylı yöneticiler ile Yıldıray’ın hafta sonunda Almanya’da yüz yüze bir görüşme yapmaları bekleniyor.

Cimbom Yıldıray'da ısrarlı...
Fenerbahçe'nin 100. yılını kutlayacağı yeni sezonda da şampiyonluğu kimselere kaptırmak istemeyen Galatasaray, güçlü bir kadro oluşturmak için her yolu deniyor. Orta alana gerçek bir süper star transfer etmek isteyen Sarı-Kırmızılı yöneticiler, bunun için de Türk Milli Takımı ve Hertha Berlin'in yıldız oyuncusu Yıldıray Baştürk'ü transfer etmek istiyor. Türkiye'de tatilde bulunan gurbetçi futbolcuyla yapılan ilk görüşmeler olumlu geçti. Türkiye'de oynama fikrine artık sıcak baktığını belirten yıldız futbolcu, 'Öncelikle kulübümle görüşülmesi ve bonservisimin alınması gerekiyor' şeklinde konuştu.

4 MİLYONU BEĞENMEDİLER
Galatasaraylı yöneticiler, şu sıralarda Yıldıray Baştürk'ün 2007 yılına kadar sözleşmesi bulunduğu Hertha Berlin Kulübü'nü ikna etmeye çalışıyor. Kulübüne ilk etapta 4 milyon euro öneren ve olumsuz yanıt alan Sarı-Kırmızılı yöneticiler, tekliflerini 5 milyon euroya kadar çıkardı. Hertha Berlin'in bir hafta içerisinde Galatasaray'a yanıt vermesi bekleniyor.

------------------------------------------------------------------------------------

Gravesen, G.Saray ile ilgili konuştu...
02 Haziran 2006 07:15

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Real Madrid'in Danimarkalı yıldız futbolcusu Thomas Gravesen, Sarı-Kırmızılı kulübe transferiyle ilgili sorulara şu yanıtı verdi...

Danimarkalı yıldız oyuncu, Türk futbolunu ve Türkiye'yi çok sevdiğini söyledi, "Elbette böyle bir kulüp ve o muhteşem taraftarın önünde sarı-kırmızılı formayı giymeyi arzu ederim. Ama Real Madrid'de şu anda belirsizlik var" dedi

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Real Madrid'in Danimarkalı ön liberosu Thomas Gravesen, Türk futbolunu çok sevdiğini söyledi.
Fransa ile önceki akşam deplasmanda karşılaşan ve 2-0 mağlup olan Danimarka Milli Takımı'nın orta saha dinamosu Gravesen, transferiyle ilgili sorularını cevapladı.

Sarı-kırmızılı kulübün kendisini transfer etmek istediğini duyduğunu belirten yıldız oyuncu, "Bu konuda pek fazla konuşamam, Her şeyi menajerim John Sivebaek biliyor" dedi.

Israr ettik
Türk basınında son günlerde kendisi hakkında hergün bir şeyler yazıldığını duyunca gülmeye başlayan Gravesen, "Ben buna da karışamam, ama şu anda İstanbul'a gitmem söz konusu değil görüyorsun buradayım" ifadesini kullandı.

Israrlı sorular karşısında Gravesen, Galatasaray'ın teklifiyle ilgili suskunluğunu bozarak, şunları söyledi:

"Türk futbolunu çok seviyorum. Elbette böyle büyük bir kulüp ve o muhteşem ateşli taraftar önünde oynamak isterim. Fakat, Real Madrid'le iki yıl daha sözleşmem var. Kulübümde şu anda bir belirsizlik söz konusu... Eğer beni istemediklerini açıklarlarsa, o zaman menajerimle gelen teklifleri oturup değerlendiririz. Şimdilik kesin bir şey sözkonusu değil".

Resmi teklif yok
Gravesen'in menajeri John Sivebaek ise Galatasaray tarafından kendilerine resmi bir teklif gelmediğini belirtti. Sivebaek, Avrupa'daki birçok kulüp gibi, sarı-kırmızılı takımın da futbolcusunu istediğini bildiğini de ekledi.

Sivebaek konuyla ilgili olarak, "İki kulüp görüşmüşse, onu bilmem. Bana Real Madrid'den gelen herhangi bir şey yok. Bilindiği gibi Real'de, yönetim belirsizliği var. 2 Temmuz'da yeni başkan ve yönetim seçilecek. Ben bu tarihe kadar bir sonuç çıkacağını tahmin etmiyorum. Eğer, Real Madrid'den 'Gravesen'i satmak istiyoruz' haberi gelirse, o zaman oturur, gelen ciddi teklifleri değerlendiririz" diye konuştu.

Sivebaek, mevcut belirsizlikte Gravesen'in, İstanbul'a gelmesinin şimdilik sözkonusu olmadığını sözlerine ekledi.

Haber: İrfan Kurtulmuş

Burak Duran
02.Haziran.2006, 11:40
Gelenler: Henüz hiçbir oyuncu alınmadı.

Gidenler: Saidou (Nantes), Heinz (gönderilecek)

Gündemdekiler: Robert, Davids, Ze Roberto, Gravesen, Simplicio, Mehmet Topuz, Emre, Denilson, Geremi http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)

mgungor
02.Haziran.2006, 11:44
erkan özbeye noldu acaba bilen varmı vazgeçildi diyolar ama

dnz498
02.Haziran.2006, 12:39
harbiden ne oldu o adama millet kütür kütür imza attırıyor biz hala seyrediyoruz Hayır geçtim yabancıyı bari iyi 1-2 türk alalım lig gitmesinn elimizden

barcelos
02.Haziran.2006, 13:19
acele atmesin sonra yanlış adamları getiriyorlar.

Nedvedmania
02.Haziran.2006, 13:36
Emre Galatasaray'a mı dönüyor?
Şampiyonluk kutlamalarına devam eden Galatasaray’da Emre Belözoğlu iddiası.

http://image.haber3.com/haber/45281.jpg
02 Haziran 2006 12:26

İkinci Başkan Adnan Polat, Souness’ın Newcastle United’dan ayrılmasından sonra mutsuz olan eski oyuncusuna ‘Bize gel’ dedi. Emre ‘Neden olmasın’ yanıtını verdi. Polat, bonservisi 7 milyon euro olduğu için ‘Süper Bücür’ü kiralamayı planlıyor

Ada’daki Durumu Belirsiz

‘Süper Bücür’ Emre Belözoğlu, Galatasaray’a geri dönüyor!.. İkinci Başkan Adnan Polat’ın Sarı-Kırmızılı kulüpte futbolun başına geçmesi ile birlikte Emre de eski kulübüne yeşil ışık yaktı. Menajer Souness’ın Newcastle’dan ayrılmasından sonra belirsizlik ortamı içinde kalan Emre’nin Galatasaray’a 1 yıllığına kiralanması gündeme geldi.

İlk Tercihi Galatasaray

Türkiye’de Galatasaray’dan başka bir kulüpte oynamayacağını her zaman çıkıp açık yüreklilikle söyleyen Emre, kendisine bu teklifi ileten Adnan Polat’a ‘Ağabey senin emrin olur. Galatasaray’a vefa borcumu hiçbir zaman unutmam. Newcastle’a yeni hoca geldikten sonra size cevap veririm’ diyerek yeşil ışık yaktı.

Tapusu Pahalı

Yönetim, Emre’den gelecek cevaba göre orta sahaya yapacağı transferlere de şekil verecek. Emre konusu ile Adnan Polat’ın yakından ilgilendiği, Newcastle ile görüşmeleri sürdürdüğü ifade edildi. Emre’nin bonservisi ise 7 milyon euro...

Star

Shani
02.Haziran.2006, 13:43
gravesen ve emre'nin gelmesi galatasaray için iyi olur..

mgungor
02.Haziran.2006, 15:01
Fb ye gelmeyecerği kesinde bize gelebilir...

Meziyet
02.Haziran.2006, 15:01
Heee DOğRu siz daha zenginsiniz..

mgungor
02.Haziran.2006, 15:04
bunun zenginlikle alakası yok.hem herşey para değildir fb li arkadaşım.siz de sürekli yok zenginiz yok bilmem ne diyosunuz.gördük yöneticilerinin ne hileler yaptığını

Meziyet
02.Haziran.2006, 15:06
kARdeş Bu işLeRde paRa yüRüR adam ProfesyoneL ..

mgungor
02.Haziran.2006, 15:16
aynı zmanda gönül işidir...

Meziyet
02.Haziran.2006, 15:34
gönüL işi heR zaman 2.pLandadıR..

dnz498
02.Haziran.2006, 15:45
desenize ikinci plan her zaman kazanır:D

dick
02.Haziran.2006, 16:07
ARjantinli Brezilyalı oyuncular bir zamandan sonra ülkelerine dönüyor onlar profesyonal değil mi?

Başarıya ulaştıktan sonra gönül dünyası açılıyor oyuncuların onlar da insan sonuçta.Ben futbolcu olsam Galatasaray hariç başka büyük takımda oynamam.Fazladan alacağım birkaç yüzbin dolar umrumda bile olmaz -tabi herkes ben değil umrunda olanlar gidiyor işte-

Jesus_FB
02.Haziran.2006, 16:17
Bu anlamsız saçma atışmalarınız devam ederse konuyu kapatmak zorunda kalıcam

mgungor
02.Haziran.2006, 16:22
burası transfer topici.tartışma yı sürdürdüğüm için herkesden özür dilerim...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galatasaray yönetimi Crystal Palace'ın Finlandiyalı yıldızı Aki Riihilahti'yle görüşüyor... 60 kez Finlandiya milli takım formasını giyen Aki'nin hem defensif hem de ofansif yönü var!..

Galatasaray yönetimi şu sıralarda Finli yıldızla görüşme halinde!..

dnz498
02.Haziran.2006, 16:54
G.Saray A.Gücülü futbolcuyu istedi...
02 Haziran 2006 15:00

Galatasaray, Ankaragücü'nün 23 yaşındaki futbolcusunu kadrosuna dahil edebilmek için transfer teklifinde bulundu. Genç futbolcu bu öneri için şu açıklamayı yaptı...

Ankaragücü'nün 23 yaşındaki stoperi Emre Güngör, Galatasaray'dan transfer teklifi akdığını belirterek, "İki kulüp aralarında anlaşırsa Galatasaray'da seve seve oynarım" dedi.

4 yıldır Ankaragücü'nde forma giyen Emre Güngör, Galatasaray'ın kendisini transfer etmek için girişimde bulunduğunu belirterek, "Ancak kulübümle 1 yıllık sözleşmem daha var. İki kulüp aralarında anlaşırsa, seve seve Galatasaray'da oynarım. Bundan sonraki hedefim milli takımda oynayabilmek. Bunun için çaba harcayacağım." dedi
--------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar özellikle adam hakkında yorum bekliyorum yani nedir ne değildir?

enesao
02.Haziran.2006, 17:24
bence alinmasin... istanbulspor dan yalcin alindi zorunlu maclarda oynatildi.. emre alindi defansa gerek yook..

notformoney
02.Haziran.2006, 17:35
Heee DOğRu siz daha zenginsiniz..

burası galatasarayın transfer sayfasıdır kim daha uzağa yapar tartışması deildir (özur dilerim ama baska laf bulamadım)

bazı seyler verdiklerinizle(para ,söz,çeşitli vaatler)değil yaptıklarınızla değerlendirilir

yıldırayın dediği gibi bitek galatasaryda oynarım demiş(ne kadar doorudur bilemem) ama bunu soylediyse bunun nedeni galatsrayın ligi araç avrupayı ise amaç olarak gormesidir

lütfen burda transferleri konuşalım,tartışalım,yazalım,çizelim ama lütfen üç büyük klüp kavgasına girmeyelim

ayrıca ne yıldıray,ne emre,ne gravesen nede ze roberto gelir bunlar tamamen yalan haberlerdir
galatasary ön elemeyi geçmeden yabancı transferi yapmayacak emin ola bilirsiniz
ve yaparsada bunlar yukarıdaki isimler olmaz yine sırbistandan,çek cum.tinden ,ne biliim bu tip ulkeleren yapar :D
önemli olan alınacak oyuncunun ismi deil klübe ne kattığıdır...:) :) :)

perpetua
02.Haziran.2006, 23:40
Muğla Galatasaraylılar Derneği'nin açılışına katılan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, açılışta yaptığı konuşmada, Galatasaray'ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacağını belirterek, "Çok iyi bir kadro kuruyoruz. İstediğimiz transferleri yapacağız. Emre Belözoğlu da Galatasaray'a dönmek istiyor. Kendisiyle görüştük. Şu an için herhangi bir problem yok. Emre'nin işi tamamdır" dedi. Sarı-kırmızılı taraftarlara gelecek sezon çok büyük ve anlamlı bir şampiyonluk daha yaşatacaklarını kaydeden Polat, "Gelecek sezon da biz şampiyon olacağız" diye konuştu.

-Alinti-

enesao
03.Haziran.2006, 00:03
bence Galatasaray daki bu transfer durgunlugu firtina öncesi sessizlige benziyoor... bu sene kaliteli ve bir tanede olsa buyuk bir isim alinacagini saniyorum... insallah öle olur.

cureshot
03.Haziran.2006, 00:08
gravesenle van der meyde bi gelse yeter.

Jesus_FB
03.Haziran.2006, 01:53
emreyi alcam demiş daha ne olsun

Berkaiser
03.Haziran.2006, 02:19
Adnan Polat Emre'yi getirirse harika olur.

Jesus_FB
03.Haziran.2006, 02:20
emre tamam demiş acaba klüple de anlaşıldımı

Maymuncuk
03.Haziran.2006, 02:20
Hem de ne Harika olur :)

Asi ÇocUk_16
03.Haziran.2006, 02:28
ewet emre gerçekten çok iii adam ama gravesen de öyle bence gravesen transferi yeter gs ye adam her yerde oynar....

Burak Duran
03.Haziran.2006, 12:31
emre yi alırsak süper olur valla :D

mgungor
03.Haziran.2006, 12:36
G.Saray'da rota Gökdeniz

Taraftarı coşturacak bir yıldız arayan Galatasaray yönetimi, gözünü Gökdeniz Karadeniz’e çevirdi. Sarı kırmızılılar, Trabzonsporlu futbolcuyu renklerine bağlamak için hummalı bir çalışma içine girdi. Başkan Özhan Canaydın, teknik direktör Erik Gerets’in olumlu rapor verdiği Trabzonsporlu futbolcunun transferi için, eski yönetici Ergun Gürsoy’u devreye soktu.

Bu işi sen çözersin
Canaydın, aslen Trabzonlu olan Gürsoy’a, "Hocamız ve biz Gökdeniz’i çok istiyoruz. Senin Trabzonspor yöneticileriyle ilişkilerin gayet iyi. Bu işi ancak sen çözersin" diye ricada bulundu. Gürsoy da bunun üzerine Gökdeniz Karadeniz ve Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile birer görüşme yaptı. Gökdeniz, kulübüyle anlaşma sağlanması halinde Galatasaray’a gelebileceğini söyledi. Albayrak ise milli futbolcuyu satmak istemediklerini bildirdi. Ergun Gürsoy bu gelişmeleri kulüp başkanı Özhan Canaydın’a tüm ayrıntılarıyla anlattı.

Para artı takas
Alınan olumsuz cevaba rağmen Gökdeniz’in transferindeki ısrarını sürdüren Canaydın, geçtiğimiz günlerde Nuri Albayrak’ı, sahibi olduğu Yeni Şafak gazetesindeki ofisinde ziyaret ederek, baş başa görüştü. Canaydın, Gökdeniz için bir miktar para ve futbolcu takası teklif etti. Ancak Albayrak, futbolcuyu satmak istemediklerini yineledi. Özhan Canaydın’ın bütün olumsuzluklara rağmen Gökdeniz’in transferinde kararlı olduğu ve bordo mavililere önümüzdeki hafta içinde yeni bir teklif götüreceği belirtildi.
03.06.2006

Kaynak : Hürriyet

Frank_Castle
03.Haziran.2006, 13:02
Emrenin nesi harika olacak bunu izah edebilir misiniz ?

2000 yılında 20sini doldurmamış emre, yılların tecrübesi Tugayı takımdan kesti, ve tugay takımdan ayrıldı..Ama 6 sene içinde Tugay futbolunu ilerlemiş yaşına hiç bakmadan gün ve gün ilerletirken, Emre sürekli geri gitti..

Emre sürekli sakat, istikrarsız, kariyeri boyunca Galatasarayda da oynadığı dönemi sayarsak ekstra işler yaparak çevirdiği, kurtardığı maç sayısı Hagi'nin herhangi bir sezonunda çevirdiği maç sayısının yarısı bile değilken, Hasan Şaş gibi Hakan Şükür gibi oyuncuların yarısı kadar mücadele etmeyeceği, edemeyeceği belli iken alınmasının ne faydası olacaktır ??

Emre, milan yerine intere bedava giderek benim gözümde bjkye giden okan buruktan daha büyük bir satış yapmıştır,zaten o sezonun son 10 maçında da ruh gibi gezmişti kendisi..Son 5 sezonda oynadığı futbolu da hesaba katarsak, Ayhan Akmanı dahi kesememesi gereken bir oyuncuya yılda 2 milyon $ vermek biraz fazla lüks değil midir ? Bu transferin olması için tek sebep, Emrenin fenerbahçeye gitme ihtimali gibi görünüyor ama;

zaten 2010 a kadar avrupadayım dedi kendisi, Adnan Polat'ta Özhan Canaydın'la dura dura uydurma transfer açıklaması yapma huyu edindi sanırım .

emirduman
03.Haziran.2006, 13:06
Emre gelse çok iyi olurdu..

Ancak bugün okuduğum bir haberde 2010'da GS'yi gelmek istiyorum diye bir beyanını okudum, 30 yaşında kadar Avrupa'da oynamak istiyormuş, sonra direk boş kontrata imza atıp döncekmiş GS'ye...

Emre şu an gelse iyi olurdu...

mgungor
03.Haziran.2006, 13:07
"2010 yılında geleceğim"

Futbol hayatını Newcastle United'ta sürdüren Emre Belözoğlu, Galatasaraylı taraftarlara müjdeli bir haber gönderdi. Sarı kırmızılı takımın eski oyuncusu, "Galatasaray benim yuvam. Bir gün mutlaka döneceğim. Ama 30 yaşına kadar Avrupa'da oynamak istiyorum. Çünkü maddi açıdan geleceğimi garanti altına almak zorundayım. Dört sene daha yurtdışında futbol oynadıktan sonra yani 2010 yılında Galatasaray'a geleceğim. Ve para konuşmadan masaya oturacağım" dedi. Newcastle United'ta çok sevildiğini belirten Emre, özellikle başkan ile babaoğul ilişkisi içinde olduğunu kaydetti.

'İKİNCİ KAPTAN OLUYORUM'
Emre, "Beni bırakmazlar. Başkan beni çok seviyor. Alan Shearer futbolu bıraktı. Scott Parker'ın ardından ikinci kaptan olmam gündemde. Bana duyulan güveni boşa çıkaramam" diye konuştu. Milli Takım hakkında da yorum yapan Emre Belözoğlu sözlerini şöyle bitirdi: "Milli Takım kampında olmadığım için buruğum. 6 maçlık cezamın 3'e ineceğine inanıyorum."

03.06.2006

pessy
03.Haziran.2006, 13:09
30 yaşından sonra ne yapacakmış?

gelecekse şimdi gelsin gs için daha hayırlı olur ama çok zor görünüyo newcastle ye daha yeni gitti bi sene oynadı daha sizce gelmek istermi?

Maymuncuk
03.Haziran.2006, 13:12
Bazı düşüncelerine katılmıyorum..

Emre'nin sürekli sakatlanması, ya kronik ya da antremanlardaki ani hareketlerdir ;)

Şu anda Türk olarak Emre kadar iyi oyun kurucu yok bana göre. Bir Yıldıray'ı saymazsak. Emre gerçek Galatasaray'lıdır, ve İnter'e gidişini de bilip bilmeden söylemek yanlış olur. Sen daha 20'ne gelmeden Dünya'nın sayılı klüplerinden biri sana teklif yapıyor, sen en sevdiğin takımda olsan bile aklında "acaba"lar yatar. Emre Galatasaray'a para kazandırmadan gitti; burası doğru. Ama düşünün o sene sözleşme imzalıyıp, o zaman gidememe şansı da vardı.

O hatayı gençliğine veriyorum, bir de bilgisizliğine.

Şu anda Türk olarak Yıldıray, Gökdeniz, Emre var gündemde. Şöyle diyim; bu 3'ünden en az 2'sini alırsak Galatasaray eski 2000 ruhunu içinden çıkarır ve yine Avrupa'da sayısız başarılara ulaşır. Ama bu 2 transfer ile olmaz tabi... Önemli olan Ruhtur.

Ruh demişken;
Hatırlarsanız Süper Kupa'dan sonra Galatasaray kadrosunun yarısı gitti, Herkes ilk 10'a zor girer diyordu; ama ne oldu Lucescu'lu Galatasaray yine şampiyon oldu; nasıl ldu?Ruhla oldu.. Önemli olan Ruh'tur..

[/URL]

[URL="http://imageshack.us"]http://img69.imageshack.us/img69/4563/zeroberto9ew.png (http://imageshack.us)

Ze Roberto süre istedi

Galatasaray'ın bir süredir menajerler aracılığıyla zemin yoklaması yaptığı Ze Roberto, transferiyle ilgili bilgi verdi. Brezilya Milli Takımı ile Almanya'da kampta bulunan yıldız oyuncu, "Galatasaray kulübünün benimle teması sürüyor. Bayern Münih ile sözleşmem sona erdi. Artık istediğim tercihi yapmakta özgürüm. Bir yıl önce Galatasaray'a gelmem söz konusuydu ama Bayern Münih izin vermemişti" diye konuştu.

FENER DE DEVREDE
Fenerbahçe'nin kendisine teklifte bulunduğunu söyleyen Ze Roberto, "Menajerler aracılığı ile benimle ilgilendiklerini duydum. İkisinin de çok büyük kulüp olduğunu biliyorum. 10 gün içinde kesin kararımı vereceğim. Her şey kısa sürede netlik kazanacak" ifadesini kullandı.

dick
03.Haziran.2006, 15:30
Bizde de ne rota varmış gelene gidene çeviriyoruz.

Bence bu adamların hepsi yalan.Bir ara Akale gelcek diyorlardı keşke onu alsalar.Bize yıldız değil yüreğini sahaya koyacak adam lazım.

ibo
03.Haziran.2006, 15:46
oo maiallah gene basınımız bir sürü liste çıkarmış...

notformoney
03.Haziran.2006, 17:39
emre takımın havasaını bozabilir bence vander meyde gelmem dedi gravesende bakarız belki ama olmaz dedi için benim pek umudm yok acıkcası ama
emer-gravesen-ze roberto-vandermeyde
hepsi gelirse çok ii olur :D

M.Scofield
03.Haziran.2006, 19:35
bu senede geçen sene gibi olcak hayal kırıklığı boşuna sevinmiyelim şimdiden

Burak Duran
03.Haziran.2006, 19:42
bu sene biz kimseyi alamıcaz gibi duruyor off ne olacak bu halimiz

gorkemyilmazkarasu
03.Haziran.2006, 20:40
bana adnan polat bişeyler yapacak gibi geliyor iyi transferler gelebilir...

amaaa gelmese bile bizim gençlerimiz bu takımı fazlasıyla ayakta tutar sadece biraz güvenelim onlara sırtımız yere gelmez....

M.Scofield
03.Haziran.2006, 21:04
şu lig bi başlasaaa

Berkaiser
03.Haziran.2006, 22:56
şu lig bi başlasaaa

Daha yeni bitti lig.Ne bu acele?:D

Universal
03.Haziran.2006, 22:59
şu lig bi başlasaaa
ne acelen var kardeş daha dünya kupası başlamadı :D

Maymuncuk
04.Haziran.2006, 12:17
Yıldıray: "Türkiye'ye Yalnız Galatasaray İçin Gelirim"

http://img100.imageshack.us/img100/6422/yldraymesutylmaz7ai.png (http://imageshack.us)

G.Saraylılığı ile bilinen eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, Albayrak ile birlikte Berlin'de Yıldıray ile görüştü. Transfer konusunda şu ilginç diyaloğ yaşandı!

Sarı-Kırmızılı camiada en çok sevilen isimler arasında yer alan Abdurrahim Albayrak, bundan yaklaşık 15 gün önce yakın dostu, sıkı Galatasaraylılığı ile bilinen eski başbakanlarımızdan Mesut Yılmaz ile birlikte Berlin'deydi.

İkili burada Yıldıray Baştürk'le görüştü. Daha önce yönetimde olmamasına rağmen Heinz'ın transferinde büyük rol oynayan Albayrak'nın yanı sıra Mesut Yılmaz da Yıldıray'ın Sarı-Kırmızılı formayı giymesini çok istiyordu.

Sohbet döndü dolaştı, Yıldıray'ın Galatasaray'a transfer olmasına geldi. Yılmaz ve Albayrak Yıldıray'ı ikna edemediler ancak, Türkiye'de sadece Cim Bom'da oynayacağına dair söz almayı başardılar. İşte buluşmada yaşanan dialoglar:

'EVET' DESİN, İŞİ BİTİRİRİZ

M.Y.: Ben seni yıllardır takip ediyorum. Her zaman Galatasaray'da forma giymeni istedim.

A.A.: Sayın Başbakanım, Yıldıray benim de hayallerimi süslüyor. Şimdi 'Evet' desin, hemen Başkanımız Özhan Canaydın'la görüşüp, işi bitiririz.

M.Y.: Var mısın Yıldıray?

Y.B.: Efendim, çok mutlu oldum, ilginize teşekkür ederim. Ancak ben Türkiye'de futbol oynamak istemiyorum.

M.Y.: Türkiye cennet gibidir. Galatasaray da çok iyi bir takım. Tecrübeli futbolcular var. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaksın.

A.A.: Parasal konuları da çözeriz.

ÜZERİNE FAZLA GİTMEYELİM

Y.B.: Galatasaray'daki bütün futbolcular benim ağabeylerim. Hiçbir sorun olmayacağını çok iyi biliyorum. Bir sürü teklif aldım. Bunun parayla pulla ilgisi yok. Bütün yüreğimle söylüyorum; Türkiye'ye gelirsem sadece Galatasaray'da oynarım. Size bu konuda söz veriyorum.

M.Y.: Abdurrahim, çocuğun üzerine daha fazla gitmeyelim. Galatasaray'a geleceğinin sözünü aldık.

Bu konuşmaların ardından sohbetin yönü değişti. Oldukça keyifli bir ortamdı. Ancak burukluk yaşayan birisi vardı. O da Abdurrahim Albayrak'ın ta kendisiydi... Çünkü onun Galatasaray aşkı bambaşkaydı. Maçlarda bir dakika bile yerinde duramayan, hop oturup, hop kalkan, hatta tribünde fenalık geçirip hastaneye kaldırılan, Galatasaray'ı her şeyin üstünde tutan bir insandı. Yıldıray gibi bir ismi Cim Bom'a kazandırmayı çok istiyordu. Gurbetçi futbolcuyu almak hem Cim Bom'u güçlendirecek, hem de onun peşinde olan diğer rakiplere esaslı bir çalım olacaktı. Albayrak'ın tek tesellisi ise Yıldıray'ın 'Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynarım' sözleri oldu.

Kaynak: İnternetspor

Burak Duran
04.Haziran.2006, 12:19
allah allah bu kadar nasıl biliyorlar ??

Maymuncuk
04.Haziran.2006, 12:20
Herhalde yan yana konuşmulardır. Ama 15 gün önce diyor ..

Burak Duran
04.Haziran.2006, 12:25
herhalde dinleme cihazı vardı ortamda :D

Maymuncuk
04.Haziran.2006, 12:26
Resmi de dinleme cihazı ile çekmişlerdir :D

Burak Duran
04.Haziran.2006, 12:27
photoshop :D

gookhan
04.Haziran.2006, 12:33
insallah gelir ideal 10 numara

Asi ÇocUk_16
04.Haziran.2006, 12:41
bence yıldıray gs gelmez ona bakarsan fb içinde çok olumlu konuştu en azından fb para var ben olsam fb giderdim.acaba para mı ne zmn ödicekler diye bi düşüncem olmazdı...

emirduman
04.Haziran.2006, 12:42
Gelmez heralde bu sene falan...

Maymuncuk
04.Haziran.2006, 12:45
Aslında gelmemesi için bir sebep yok, Şampiyonlar Liginde oynayacak, Şampiyonluğun en büyük favorilerinden.. Ama o da haklı Avrupa da şu anda..

mgungor
04.Haziran.2006, 12:49
Polat: "Emre haberleri palavra"

Transferde en yetkili yönetici konumunda olan Adnan Polat, son gelişmelerle ilgili olarak bilgi verdi. Önceki gece Muğla Galatasaraylılar Derneği’nin gecesine katılan ve yakın çevresindekilere "Emre Belözoğlu’yla anlaştık" dediği ileri sürülen Polat, iddialara sert çıktı. "Kimseye böyle bir açıklama yapmadım" diyen deneyimli idareci, "Tamamen palavra! Gerçekle alakası yok. Emre konusunda herhangi bir gelişme filan olmadı. Evet gecede böyle bir dedikodu dolaştı ancak bu sözler kesinlikle benim ağzımdan çıkmadı" diye konuştu.

http://www.superspor.com/images/1/29/4547_B_AdnanPolat005.jpg

Taraftara seslendi

Önceliği ön libero mevkiine verdiklerini hatırlatan Polat şöyle devam etti: "Çok iyi bir futbolcu almak için çalışmalarımız sürüyor. Tek bir dolar dahi ekstra ücret ödemek istemiyoruz. Bu yüzden en hesaplı ve en yararlı oyuncuyu kadromuza dahil etmek istiyoruz. Temaslarımızın sürdüğü bir kaç isim var. Hepsinden haber bekliyoruz. En iyisini alabilmek için çalışmalarımız sürecek. Taraftarımız sabretsin, yeni sezonda yine çok iyi bir kadro izleyecekler. Ayrıca kombine kartlara gösterdikleri ilgiden dolayı da onlara teşekkür ediyorum."
04.06.2006

Burak Duran
04.Haziran.2006, 12:50
kesinlikle önce ön libero lazım sonra ofansif orta saha veya sol açık lazım

mgungor
04.Haziran.2006, 13:14
Gravesen şaşırttı

Galatasaray'ın renklerine bağlamak için büyük uğraş verdiği Real Madrid'in başarılı orta saha oyuncusu Tomas Gravesen'in menajeri sarı - kırmızılı camiada şok etkisi yaratacak girişimlerde bulundu.

Danimarkalı oyuncunun isteği ile Fenerbahçe hakkında bilgi topladığı öğrenilen menajer, iki kulübü tartıya aldı.
Bir süre önce Fenerbahçe'nin gündemine gelen Gravesen'in öncelikle kulüpler arasındaki mali tablo hakkında bilgi sahibi olmaya çalıştığı, menajerinin ise yaptığı araştırmalarda sürekli "Fenerbahçe mi büyük, yoksa Galatasaray mı" gibi sorular yönelttiği öğrenildi.

Gravesen cephesindeki bu gelişme kafalarda soru işareti yaratırken, Danimarkalı oyuncunun Türkiye'ye gelip gelmeme konusunda net bir karar vermediği, Real Madrid'teki gelişmeleri takip ettiği belirtildi.
04.06.2006

dick
04.Haziran.2006, 13:37
Gravesen iyice oyuncak etti bizi.

Yıldıray gelir belki ama Heartha bırakmaz.Daha yeni taraftarlar Yıldıray'ı yılın oyuncusu seçti.En az 10 milyon dolar ister diye düşünüyorum Heartha Berlin ve bu transfer de çıkmaza biner.-sözleşmesi bitince gelebilir ancak-

enesao
04.Haziran.2006, 17:11
gravesen Turkiye ye gelmez gelse bile 1 sezon oynar geri gideeer..

gookhan
04.Haziran.2006, 22:09
ufff gravesen ufff

M.Scofield
04.Haziran.2006, 22:43
ne graveseni seneye volkan oynar onde transfer falan yapamayız

crazy_aslan
05.Haziran.2006, 00:15
ben artik gravesenin gelmesini istemiyorum kimse galatasarayi oyuncak gibi kullanamaz böyle biri gelmesin galatasarayla gerekirse mevkide mehmet güven oynar ama artik gravesen oynamaz bu kadar gurursuz olma baskan ne olur birakin sunun pesini galatasarayla resmen alay geciyo.

Burak Duran
05.Haziran.2006, 11:00
ben en baştan beri diyorum bu adam gelmesin diye :D

dnz498
05.Haziran.2006, 11:11
Sıkıldı Artik Yeter HergÜn Bİr Haber Ama Resmİ HİÇbİr YÖnetİcİden Tek AÇiklama Yok

SefaReis66
05.Haziran.2006, 12:06
ya ne gerek var gravesen e volkan varken ikisi de birbirine benziyo zaten ikisi de kel:D

dnz498
05.Haziran.2006, 12:22
emre tamam demiş acaba klüple de anlaşıldımı

emre Adnan POLAT'a olan vefa borcu gereği tamam demiştir fakat bonservis olayı biraz zor olur

aslan_yürek
05.Haziran.2006, 13:42
Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray Yönetimi, Danimarkalı yıldız Tomas Gravesen'de pürüz çıkması halinde alternatifini belirledi.

Gravesen'in sarı - kırmızılı kulübe hala net bir yanıt vermemesi nedeniyle sıkıntı yaşanırken, Iliç'in Partizan'dan takım arkadaşı Nadj Albert ile temasa geçildi.

Yönetimin Iliç'in tavsiyesiyle temasa geçtiği 32 yaşındaki tecrübeli oyuncunun ilk görüşmelerde Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Sırbistan Karadağ formasını da giyen ve Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan Albert ile anlaşmaya varıldığı ve Gravesen'den gelecek cevabın beklendiği bildirildi.

Sırp oyuncunun maliyetinin Gravesen'e göre daha düşük olması da bu transferin gerçekleşme ihtimalini bir hayli artırıyor. Galatasaray Yönetimi'nin 10 gün içinde kesin kararını vereceği öğrenildi.

05.06.2006

Burak Duran
05.Haziran.2006, 13:57
al işte ala ala bu adamı alırız biz

crazy_aslan
05.Haziran.2006, 14:07
yaw gene yasli adam alacaklar.ne isimize yariyacak 2 sene oynayacak sonra futbolu birakacak.bence artik brezilya ligine bakmaliyiz ozaman gercek adami buluruz iste

gorkemyilmazkarasu
05.Haziran.2006, 15:31
ya bu nadj ölmedimi daha yaa :D ne işimiz var nadjla falan hiç kimseyi alamıyosak bi ton hata yapsa bile mehmet güven oynasın en azından gençtir toparlar kendini...

perpetua
05.Haziran.2006, 15:54
Gravesen konusunda:

1. Fazla umitlenmeye gerek yok cunku Gravesen zaten cok yuksek para alan bir oyuncu ve Galatasaray'in vermeye niyetli oldugu paradan daha fazla vermeye niyetli olan takim cikacaktir.

2. Real Madrid'in yonetimi ve teknik direktoru daha belli olmadan Gravesen'i satma veya kiralama konusunda kimse karar vermez. Kontratli oyuncu oldugu icin de Gravesen'i transfer etmek isteyen kulubun once yonetim sonra da teknik direktor secimini beklemesi gerekecektir.

3. Gerisi oyuncunun menajerleri ve medyamizin gazete sayfasi doldurmak icin yaptigi uydirmalardir. Yonetimi kimin oldugu belli olmayan bir kulube nasil resmi teklif yapilmasini bekleyebilirsiniz?

master_ozzy
05.Haziran.2006, 17:41
ön liberoya kimin gelecegini bilmem ama ze robertonun geliceginden cok umutluyum kendi de soledi gecen sezon gelicektim gsye bayern bırakmadı die ama bu sezon kesin kararlı bayern ona yeterince ilgi gostermio bu yuzden krallar gibi yasayacagı bi klube gitmek istio ki gs onun icin en doru yer avrupada da kendini gosterebilir gerci yası olmus 31 ama olsun para onemli deil onun icin bence cunku bayern de kalmasını istio ve ordan istedigi parayı aldıgını dusunuorum ama ze roberto ilgi gorucegi bi klube gitmek istio bu da gs ye gelme ihtimalini guclendirio

Nedvedmania
05.Haziran.2006, 17:52
emreye karşılık necatiyi istiyolar ama gerets kabul etmemiş

master_ozzy
05.Haziran.2006, 17:55
yalan haber dostum fotomactada vardı bugun 1.si newcastle baskanı oglu gibi sevdigi emre icin bole bi takas onermez hem onu gondermemek icin hemde necati ve emre kıyaslanamaz bile bence 2.si bole bi teklif olsa bile gerets gibi bi adam hangi mantıga gore kabul etmez bunu? bence yine uydurma haberlerden biri

Maymuncuk
05.Haziran.2006, 17:57
Niye ki Necati Türk Milli Takımının ve Galatasaray'ın değişmez oyuncusu.

Emre ile Necati tabii ki kıyaslanmaz çünkü mevkiiler farklı..

Burak Duran
05.Haziran.2006, 17:59
ben olsam bende kabul etmezdim

master_ozzy
05.Haziran.2006, 18:00
is yine dedigine gelio dostum gs a hangisi daha cok lazım emre gibi orta sahayı toparlayacak biri mi yoksa necati gibi istikrarsız ama yetenekli bi forvet mi bence onun yaptıgı isi hasan kabze cafercan ozgurcan gibi gencler de yapar ama emre gibi kac oyuncu var gs ye gelebilcek yane emrenin degeri necati ile kıyaslanamıcak kadar buyuk

Jesus_FB
05.Haziran.2006, 18:02
bencede necati yeri doldurulamayacak bir adam değil

master_ozzy
05.Haziran.2006, 18:05
beyler kimse necati kötü futbolcu demio buna acıklık getireyim ayrıca necatiyi gozden cıkarmak demek nankorluk deil onun cok emegi vardır gs ye tabe ama bizimde ona var ayrıca onu avrupaya premier lige gondermek bence vefasızlık deil oduldur bence bu takımın emreye cok ihtiyacı var ve her ne kadar inanmasam da bole bi transfer varsa gerets mutlaka kabul etmeli

Maymuncuk
05.Haziran.2006, 18:06
Tabi ki ihtiyaç var. Hemde Tarık abinin dediği gibi yeri hele bu takımda çok rahat dolar. Ama Gerets'in bir bildiği vardır, salak değil ya o adam.

master_ozzy
05.Haziran.2006, 18:11
geretsin salak olmadıgını herkes bilio mrk etme kardes ama bende diorum ya ,bu hbr kolpa tartısmaya bile gerek yok doru olsa zaten gerets kabul ederdi

Burak Duran
05.Haziran.2006, 18:12
emre çok mu istikrarlı? adam sürekli sakatlanıyor... bence necati-emre takası mantıksız olur

mgungor
05.Haziran.2006, 18:13
ben olsam verirdim.Çünkü forvette bir sürü adam var.Hasan Kabze de çok iyi bir oyuncu.Fakat orta sahada eksiklikler var.ben kabul ederdim emre - necati takasını.

master_ozzy
05.Haziran.2006, 18:15
emre çok mu istikrarlı? adam sürekli sakatlanıyor... bence necati-emre takası mantıksız olur
neresi mantıksız sence? ayrıca emrenin sakatlanması cok normal cunku premier ligde oynuo! ordaki futbolu takip edenler ne kadar sert bi lig oldugun bilir Turkiyede bole bi sorun yasayacagını dusunmuorum gs de oynadıgı donemde hanginiz emrenin kronik bi sakatlıgını hatırlıosunuz

Burak Duran
05.Haziran.2006, 18:20
neresi mantıksız sence? ayrıca emrenin sakatlanması cok normal cunku premier ligde oynuo! ordaki futbolu takip edenler ne kadar sert bi lig oldugun bilir Turkiyede bole bi sorun yasayacagını dusunmuorum gs de oynadıgı donemde hanginiz emrenin kronik bi sakatlıgını hatırlıosunuz

italyadada sürekli sakatlanıyordu... kronik sakatlık illa 18 yaşında başlamaz 23-25 yaşındada başlar

master_ozzy
05.Haziran.2006, 18:22
anlatmak istedigimi anlamadın galiba dostum sence italya ligi ispanya ligi ingiltere ligi diger avrupa ligleri Turkiye kadar hafif mi emre gs de iken haftada 3 mac oynuodu ve yine de sakatlandıgını hatırlamıorum emre gs ye gelip uzun bi sakatlık gecirirse eger alex ne yapsın alex bile minimum sakatlıkla ligi bitiriyosa emre sorunsuz oynar

gorkemyilmazkarasu
05.Haziran.2006, 18:23
galatasaraydayken bir rangers maçında auta giden topu çıkmasın diye tutmak isterken dizinden ciddi şekilde sakatlanmıştı kronik sakatlığı sanırım burdan geliyor...

Burak Duran
05.Haziran.2006, 18:24
anlatmak istedigimi anlamadın galiba dostum sence italya ligi ispanya ligi ingiltere ligi diger avrupa ligleri Turkiye kadar hafif mi emre gs de iken haftada 3 mac oynuodu ve yine de sakatlandıgını hatırlamıorum emre gs ye gelip uzun bi sakatlık gecirirse eger alex ne yapsın alex bile minimum sakatlıkla ligi bitiriyosa emre sorunsuz oynar

sen benim anlatmak istediğimi anlamadın. Adam kronik olay ligle ilgili değil durduk yere sakatlanıyor...

master_ozzy
05.Haziran.2006, 18:27
bende sana diorum ki turkiyeye gelsin en fazla sezon boyunca 1 sefer sakatlanır rahat rahat cıkar topunu oynar emrenin tek istikrarsızlıgı kart gorup ceza almasıdır emre gibi futbolcu avrupada azdır o sadece kendini gosteremedi ve doru takımlara gitmedi gs ye geldigi zaman istedigi gibi hagi gibi buyuk bi futbolcu olacagına eminim

Burak Duran
05.Haziran.2006, 18:29
bende sana diorum ki turkiyeye gelsin en fazla sezon boyunca 1 sefer sakatlanır rahat rahat cıkar topunu oynar emrenin tek istikrarsızlıgı kart gorup ceza almasıdır emre gibi futbolcu avrupada azdır o sadece kendini gosteremedi ve doru takımlara gitmedi gs ye geldigi zaman istedigi gibi hagi gibi buyuk bi futbolcu olacagına eminim

necati değilde volkan+heinz takası yapalım daha mantıklı olur :D

master_ozzy
05.Haziran.2006, 18:30
necati değilde volkan+heinz takası yapalım daha mantıklı olur :D
sadece keske diorum ne diim :D hem emre gelir hem de 2 tane odundan kurtuluruz ama heinza biraz haksızlık yaptım galiba

perpetua
05.Haziran.2006, 18:36
Emre yilda yaklasik $6m para kazaniyor Newcastle'da. Haydi diyelim ki bonservisini aldi Galatasaray, gelecegini guvenceye almak istedigi icin 4 sene sonra gelirim mesaji veren Emre, daha dusuk paraya Galatasaray'a gelmeyi kabul edecek mi?

Saglam/sakat, kor/topal bir turlu Newcastle'da kontratinin sonuna kadar oynar ve kontratinin ustundeki butun parayi kazanir, ancak ondan sonra Turkiye'ye doner bence sadece.

Necati satilacaksa uygun bir bonservis ucreti belirlenir ve ona gore satilir. Emre'yi getirmek icin takas olarak vermek bence pek dogru olmaz.

Ama magdem takas yapiliyor benim adaylarim Milli Takimda ve Galatasaray'da ustun basarilar(!) yakalamis Cihan ve de yaninda Saidou'nun vesikalik resmini takas etsinler :D

master_ozzy
05.Haziran.2006, 18:40
emrenin gelicegine inanmadıgımı en basta soledim zaten haber kolpa cok eminim cunku hbr fotomactada da yayınlandı :D tartıstıgımız sadece bole bi se varsa necati ile takas edilmesi doru mu deil mi bence necatinin yerine oynucak cok adam var gs de emre ise aranılan adam

emirduman
05.Haziran.2006, 18:40
Necati - Emre takası bence yanlış olur. Necati formda olduğu zaman bu takımda gerekli bir oyuncu...

Emre'de Necati'yi feda edebilecek kadar sağlam gözükmüyor gözüme. Yeteneklerine şüphe yok ama sakatlık problemi çok..

enesao
05.Haziran.2006, 19:03
sadece keske diorum ne diim :D hem emre gelir hem de 2 tane odundan kurtuluruz ama heinza biraz haksızlık yaptım galiba
lutfen volkan ima odun demeyinn... o adam formda oldugu zamanlar nasil biri oldugunu bizlere ispatliyoor lutfen bir daha odun demeyin ona....

gookhan
05.Haziran.2006, 21:32
zuhahaha peki dostum senin favorinse ozur dilerim kütük veya kalas desem de olur:D:D::D:D:D:D

mgungor
06.Haziran.2006, 10:03
Tomas: "Bir yere gitmem"

Fenerbahçe'den sonra Galatasaray formasıyla da Türkiye Ligi şampiyonluğu yaşayan Stjepan Tomas, Hırvatistan Milli Takımı kampından özel açıklamalarda bulundu. Fulda kentinde Hırvat All- Star ile oynanan ve Hırvatistan'ın 5-0 galibiyetiyle biten maçta 90 dakika forma giyen defans oyuncusu, "Sezonu şampiyon olarak bitirmenin mutluluğunu hâlâ yaşıyorum. Gerçekten inanılmaz bir başarıydı. Şimdi milli takımda da önemli işler yaparak bu yılı büyük başarılarla kapatmak istiyorum" dedi.

http://www.superspor.com/images/1/29/4654_B_Tomas005.jpg

BÜYÜK HEDEFLERİ VAR

Hırvat oyuncu Avrupa'nın birçok büyük takımından teklif aldığını belirterek, "Ancak Galatasaray'da çok mutluyum. Ayrılmak niyetinde değilim. Sırada Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde büyük işler yapmak var" yorumunu yaptı. Sarı-kırmızılı ekipte kariyerinin en mutlu günlerini geçirdiğini ifade eden Tomas, "Hocamız Gerets de çok iyi bir insan. Bu başarıda onun payı çok büyük. Oyuncular olarak bizim aramızda da büyük bir dayanışma var" şeklinde konuştu.

'EN BÜYÜK EKSİK TÜRKİYE'

Türk Milli Takımı'nın Dünya Kupası finallerinde olmamasının büyük eksiklik olduğunu belirten Galatasaraylı oyuncu, "Eğer Türkiye burada olsaydı finaller çok daha renkli olurdu. Üstelik ben de belki de takım arkadaşlarımı görmüş olacaktım. Umarım 2008 Avrupa Şampiyonası'na katılırlar. Bu başarıyı gerçekleştireceklerini düşünüyorum" yorumunu yaptı. Dünya Kupası'nda zor bir grupta olduklarını belirten 30 yaşındaki stoper, "Avustralya ve Japonya'yı grupta geride bırakarak ilk ikiye girmek istiyoruz. İlk maçımızda Brezilya'ya yenilmezsek bunu gerçekleştirmemiz çok büyük bir olasılık. İyi bir takımız. Kadromuzda Oliç, Prso ve Klasniç gibi gol yollarında çok etkili oyuncular var. Sürpriz peşindeyiz. Teknik direktörümüz Kranjcar'ın beni ilk 11'de oynatacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.
06.06.2006

Burak Duran
06.Haziran.2006, 10:09
Cimbom'da Gravesen tartışması

Gravesen, G.Saray'ı ikiye böldü. Yöneticilerin bir bölümü, "Gravesen alınmalı" derken, diğer bir kısmı da "Bu oyuncunun maliyeti 5 milyon dolar. Bu para ile futbolcu alacaklarını ödeyelim" görüşünde birleşiyorlar.

İkiye böldü

Beş milyon dolarlık maliyeti fazla bulan bazı yöneticiler, "Diğer futbolcuların alacaklarını ödeyelim daha iyi" dedi.

Durumu henüz net değil
Real Madrid'in ünlü oyuncusu Thomas Gravesen daha gelmeden tartışma yarattı. Sarı-kırmızılı ekibin almak için büyük çaba sarf ettiği ancak yüksek maliyeti ve Real Madrid'teki başkanlık seçimleri nedeniyle ilerleme kaydedemediği Danimarkalı oyuncunun transferi yönetimi ikiye böldü. Bu oyuncunun 5 milyon doları aşan maliyetini http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)fazla bulan yöneticiler, Gravesen'den vazgeçilmesini istedi.

Taraftara ne deriz
Bir oyuncuya bu kadar çok para verileceğine, takımdaki diğer futbolcuların 7 milyon doları bulan alacaklarının ödenmesini isteyen sarı-kırmızılılar, Dünya Kupası'nın ardından bonservisi elinde olan oyuncular alınmasını önerdi. Öte yandan bazı yöneticiler ise Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı ve taraftarın yıldız oyuncu beklentisi nedeniyle Gravesen veya onun ayarında bir oyuncu alınmasının şart olduğunu dile getirdi

kaynak:fotomaç

SefaReis66
06.Haziran.2006, 13:41
birincisi haber kolpa çünkü fotomaç ta:D:D
ikincisi böyle bişey varsa oyuncularımızın paralarını ödesinleer bize gelmek istemeyen adamın niye peşinden koşuyoruz onu anlamadım

paco
06.Haziran.2006, 15:40
ya benim anlamadığım önlibero diye bas bas bağırırken türkiyenin en iyi ön liberolarından biri olan f.tatan ı almıyoruz ... hayır almayı bırakın almaya yeltenmiyoruz bile ... hani bjk ile çekişsekte sonra bjk alsa gam yemicem ama onu bile yapmıyoruz ...
bence bu şampiyonluğun kötü bir tarafı oldu sanki galatasaray kadrosu çok iyiymiş gibi bir hava verdi herkese halbuki ligdeki takımlar çok kötüydü fazla oyuncuya gerek yok diyolar ama bence çok oyuncuya ihtiyaç var .... forvet dışında ....
iliçi herkez met ediyor adam 11 gol atmış ligde hepsini alisamiyende atıyor ... bence iliç aynı tümer gibi.. ligin başında bir oynadı ilk yarının son 2 maçında oynadı birde sezon sonundaki maçlarda oynadı ...

http://i.webaslan.com/images/haber/2006/Denilson002_0606.jpgGalatasaray lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın (http://www.webaslan.com/cnt.php?pg=sx_ads_haber&url=http://www.sporx.com/index.php?cPath=114_22)
Denilson gelmeye hazır

Sao Paolo'dan Real Betis'e rekor kırarak transfer olan fakat beklenen performansı gösteremeyerek herkesi hayal kırıklığına uğratan Brezilyalı Denilson'un Türkiye'ye gelmeye hazır olduğu öğrenildi.
Menajerler aracılığıyla Beşiktaş ve Galatasaray'a önerilen Denilson'a her iki kulüp de sıcak bakıyor. Denilson'un bonservisin elinde olması bu transferi kolaylaştırırken İsviçre'nin Basel takımında oynayan Delgado transferinin bitirilememesi halinde Beşiktaş'ın Denislon ile masaya oturacağı öğrenildi.
Kaynak: Superspor.com Ahmet Sivaslı

gorkemyilmazkarasu
06.Haziran.2006, 23:33
http://img272.imageshack.us/img272/4427/erkan0yk.jpg (http://imageshack.us)

Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'a transferi gündeme gelen Erkan Özbey, kulübüyle sözleşme yenilemeye hazırlanıyor. Sözleşmesi sona erdikten sonra Galatasaray ile görüşen Erkan Özbey'in Sarı-kırmızılı kulübe transferi, Sportif Direktör Bülent Tulun'un görevden ayrılmasıyla gerçekleşmedi. Erkan Özbey, Bülent Tulun ile Galatasaray'a transferi konusunda anlaşma sağladıklarını ancak Bülent Tulun'un istifası sonrasında Sarı-kırmızılı camiadan kimsenin kendisini aramaması sonrasında Gençlerbirliği'nde kalmaya karar verdiğini söyledi. Erkan'ın Gençlerbirliği ile arasında ufak bazı pürüzlerin kaldığı ve bu pürüzlerin ortadan kalkmasıyla tecrübeli oyuncunun 3 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Öte yandan Gençlerbirliği Genel Müdürü Hasan Çetinkaya, daha önce prensip anlaşması yaptıkları Ganalı oyuncu Haminu Dramani'ye resmi sözleşme imzalatmak için Almanya'ya gidiyor. 20 yaşındaki Dramani, Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan Gana Milli Takımı'nın kadrosunda bulunuyor.

alıntıdır:mackolik.com

SYLaR
07.Haziran.2006, 01:16
lutfen volkan ima odun demeyinn... o adam formda oldugu zamanlar nasil biri oldugunu bizlere ispatliyoor lutfen bir daha odun demeyin ona....

walla bi maçta 50 top kaybının 25 ini volkan yapmışsa diyecek başka bişey bulamıyorum

Selman Ozturk
07.Haziran.2006, 01:21
Dün gece saat 01:00'de bir spor programında Canaydın konuktu. Bazı önemli açıklamalar yaptı.İlgimi çeken kısım ise aşağıdaki bölüm:

-Yıldız transferi düşünüyor musunuz? Ya da başka bir deyişle sizce böyle bir transfer gerekli mi?

Bakın ben tekstilciyim. Bizim işte her zaman yeni şeyler üretmezseniz satış yapamaz ve batarsınız. Futbol da buna benzer. Yeni yüzler getirmezseniz başarıyı yakalayamazsınız. İmkanlarımız dahilinde en iyileri almaya çalışacağız.

Açıkçası Canaydın'ın bu açıklaması beni pek tatmin etmiş değil. Hala kaliteli oyuncular alacağımıza inanmıyorum. İnanmak istiyorum.

Nedvedmania
07.Haziran.2006, 01:24
lutfen volkan ima odun demeyinn... o adam formda oldugu zamanlar nasil biri oldugunu bizlere ispatliyoor lutfen bir daha odun demeyin ona....kesinlikle katılıyorum!!!

SYLaR
07.Haziran.2006, 01:36
beyler bana bi tane volkanın iyi oynadığı maç warmı onu söyleyin antep maçında yaptıkları diyarbakır maçında yaptıklar daha bi sürü maç war bi gol attı felaket kötü oynadığı malatya maçında iyi futbolcu oldu
volkan 3. ligde bile oynayacak bi adam değil

Jesus_FB
07.Haziran.2006, 03:30
EMRE'YE SÜPER TEKLİF!..

Almanya'nın en büyük, Avrupa'nın da sayılı takımları arasında olan Bayern Münih Emre Belözoğlu'nu bu yıl kadrosunda görmek istiyor...

Alman kulübü bu amaçla Newcastle United'a reddedilemeyecek bir teklif sundu... Galatasaray'ın da peşinde olduğu yıldız oyuncu için Bayern Münih'in bonservis bedeli olarak gözden çıkardığı rakam 13 milyon Euro...

Bayern Münih'in milli oyuncumuza da şu an İngiliz kulübünde aldığından daha fazla yani yıllık 3 milyon Euro civarında bir rakamı önerdiği gelen haberler arasında...

Gelen teklifi değerlendirmeye alan Newcastle Kulübü, Bayern'in niyetini Emre'ye bildirdi... Emre ile Bayern Münih'in anlaşması durumunda bu transferin gerçekleşmesinin an meselesi olduğu kaydediliyor...

GALATASARAY'IN UMUDU KALMADI

Bu gelişme ile birlikte Galatasaray'ın Emre'yi getirme planları da suya düştü... Her nekadar Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat, yaptığı açıklamalarda “Emre’yi tekrar Galatasaray’da görmeyi en çok ben isterim. Ancak bu aşamada onu nasıl alacağız ki?” şeklinde konuşsa da kapalı kapılar ardından bu transfer için çalışıyordu...

Polat'ın en büyük umudu ise her fırsatta Galatasaraylılığını deklare eden Emre'nin Sarı Kırmızı renklere olan bağlılığıydı...

Bu amaçla geçtiğimiz günlerde bu ikili çok özel bir görüşme yaptı...

Görüşmede Adnan Polat, Emre'ye kendisini Galatasaray'da görmek istediklerini belirterek, "Seni takımda görmek istiyoruz. Hem sen başarılı olursun, hem biz başarılı oluruz..."

Emre'nin buna cevabı ise: "Adnan abi benim Newcastle'a 4 yıllık sözleşmem var. Gelmeyi bende isterim ama çok zor."

Polat ısrarını sürdürüyor, "Biz senin paranı hallederiz. Sen kulübünü halleder misin?" diyor...

Emre ise bu soruyu, "Ben yapamam abi..." diye yanıtlıyor..

bu arada gs erkan transferinden neden vazgeçti yararlı olabileceği de konuşulmuştu burada

dnz498
07.Haziran.2006, 11:18
emre zaten geçen gün direk bir açıklama yaptı ve 2-4 yıl arası daha dışarıda oynamak istediğini söyledi hatta Türkiye'ye sadece teknik adam olarak dönmek istediğini ifade etti yani emre olayı bitmiştir!

Ayrıca gerçekten Erkan öldümü millet şakır şakır imza attırıyor bizim anlaşma yaptığımız oyuncu kayıplara karışıyor ya da biz kazıklanıyoruz :(

paco
07.Haziran.2006, 12:11
emre zaten geçen gün direk bir açıklama yaptı ve 2-4 yıl arası daha dışarıda oynamak istediğini söyledi hatta Türkiye'ye sadece teknik adam olarak dönmek istediğini ifade etti yani emre olayı bitmiştir!

Ayrıca gerçekten Erkan öldümü millet şakır şakır imza attırıyor bizim anlaşma yaptığımız oyuncu kayıplara karışıyor ya da biz kazıklanıyoruz :(

erkan ölmedi yönetim öldü ... kadromuz çok iyi ya gerek yok transfere 2 transferle iyi olan kadromuzu daha iyi yapacaklar ....
hey allahım ya iyi bir kadro kurmak için lige erkan veda edip ligi 3. 4. falan mı bitirmek gerekiyor anlamıyorum ....
hadi tsl de bişekilde idare ederiz ama avrupada kazandığımız itibarı kaybederiz bu kadroyla .....

mgungor
07.Haziran.2006, 12:14
Okan Buruk G.Saray'ı karıştırdı

Beşiktaş'ın formasını giyen Okan Buruk'un adı Galatasaray'da yeniden gündeme gelirken, Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in tecrübeli futbolcuyla pazarlık yaptığının duyulması, yönetim içinde tartışmalara neden oldu.

http://www.superspor.com/images/1/29/6921_B_OkanBuruk003.jpg

'Dikkat edin'

Sarı - kırmızılı takımdan Emre Belözoğlu ile birlikte olaylı bir şekilde Inter'e transfer olup, buradan Beşiktaş'a giden Okan'ın, yapılan görüşmede yuvasına geri dönmeye hazır olduğunu öğrenildi. Başkan yardımcısı Adnan Polat'ın da Sezgin'e tam yetki vererek bu transferi onayladığı öğrenildi.

Okan'ın transferi karşısında henüz Başkan Özhan Canaydın'ın nasıl bir tavır alacağı belirsizliğini koruyor.

Yeni dönemde Canaydın'a destek vererek yeniden yönetime giren Celal Gürcan ise tavrını açıkça ortaya koydu. Gürcan, eski dönemde Inter'e giden Okan ve onu yeniden transfer etmek isteyen idarecilere mesaj yollayarak, "Eskiden bu takımda oynamış futbolcularla görüşmeler yaparken çok dikkatli olunması gerekir. Galatasaray'ın etik değerleri unutulmamalıdır" dediği ifade edildi.
07.06.2006

gorkemyilmazkarasu
07.Haziran.2006, 12:38
ya ne okanı erkan özbeyi almadık işimize yaramaz diye okanımı alıcaz bu yaştan sonra yeter artık yaşlı futbolcu istemiyoruz onun yerine arda oynasın :(

mgungor
07.Haziran.2006, 12:41
6 milyon $ verin Gravesen'i alın

Galatasaray, Real Madrid'in Danimarkalı yıldızı Gravesen'in transferi için ısrarcı girişimlerini sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, menajer Bayram Tutumlu'nun da devrede olduğu transferde İspanyol kulübündeki yönetim boşluğu nedeniyle tüm işleri yürütme görevini üstlenen İkinci Başkan ve Spor Müdürü Butragueno ile pazarlıklara devam ediyor. Galatasaray'ın son görüşmede sunduğu '1 yıl için kiralayalım' teklifinin kabul edilmediği, Butragueno'nun 'Bizimle sözleşmesi devam ediyor. 6 milyon doları verin, Gravesen'i alın' dediği öğrenildi. Cim-Bom ise bu oyuncu için rakamı 5 milyon dolara kadar çıkardı. Real Madrid kulübünün yanı sıra Gravesen ile de görüşmeler sürdürülüyor. Real Madrid'den yıllık 1 milyon 700 bin euro alan ünlü oyuncu Galatasaray'dan 2 milyon 250 bin euro talep etti, Galatasaray ise 1 milyon 750 bin euro önerdi. Sarı-Kırmızılılar aradaki fark için de 'Şampiyonlar Ligi primlerini yüksek tutarız' garantisi verdi. Ayrıca lüks bir villa tahsis edileceği belirtildi.

http://www.superspor.com/images/1/29/2097_B_Gravesen001.jpg

FİKİR AYRILIKLARI

Yönetimde ise fikir ayrılıkları yaşanıyor. Yöneticilerin bir bölümünün 'Önce futbolcularımızın alacaklarını ödeyelim, transferi sonra yapalım' önerisine Başkan Canaydın'ın karşı çıktığı ve 'Star almamız, forma satmamız, tribünlerle aramızda geçen sezon yaşanan olayların tekrarlanmaması lazım. Önceliği transfere verelim' dediği ifade edildi.

07.06.2006

Kaynak : Akşam

Selman Ozturk
07.Haziran.2006, 13:04
Bugün Adnan Sezgin bir açıklama daha yaptı:

Gravesen'le ilgileniyoruz. Ancak Real Madrid'in 2 Temmuzdaki seçimlerinden önce girişimde bulunamayız. Herşey bu tarihten sonra netleşecek.

mgungor
07.Haziran.2006, 13:19
Zokora G.Saray'da iddiası

Dış transferde önceliği ön liberoya veren Galatasaray'da, şimdi de yeni bir isim ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı ekibin, Fransa Ligi takımlarından St.Etienne'in başarılı oyuncusu Didier Zokora'yı takibe aldığı öğrenildi. Hatta, Dünya Kupası'nda Fildişi Sahili formasıyla ter dökecek olan 26 yaşındaki önliberonun menajeriyle bir görüşme yapıldığı ve büyük ölçüde anlaşmaya varıldığı da kulislerde konuşuluyor. Galatasaray'ın ayrıca Köln'de oynayan Ralf Christel ile diyalog halinde olduğu sızan haberler arasında.

http://www.superspor.com/images/1/29/9012_B_Zokora001.jpg

07.06.2006

Nedvedmania
07.Haziran.2006, 13:26
[/URL]http://www.pasfotomac.com.tr//2006/06/07/im/42E992278E9CC2468C36826Eb.jpg [URL="http://forum.turksportal.net/vb/"] (http://forum.turksportal.net/vb/)http://egazete.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://egazete.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifZokora imzaladı!
Gizlice buluştular
G.Saray'da sürpriz gelişme. Adı Gravesen, Geremi, Davids gibi tanınmış isimlerle anılan sarı-kırmızılı ekibin, St. Etienne'de oynayan Zokora'yla anlaştığı ifade edildi. Bu oyuncuyla ilgili görüşmelerin gizli tutulduğu ve yönetici Mehmet Helvacı'nın siyahi yıldıza, sözleşme imzalattığı ileri sürüldü.

İngilizler de istiyor
Dünya Kupası'nda Fildişi Sahilleri formasını giyecek olan oyuncunun transferi henüz doğrulanmazken, Zokora'ya Tottenham'ın da talip olduğu öğrenildi. Bu futbolcunun menajeri Belhassen'in İngilizlerle de temas kurduğu G.Saray olmazsa, Tottenham'la anlaşacağı belirtildi.

mgungor
07.Haziran.2006, 13:29
cifaaa bi baksan önceki mesaja...

kavara
07.Haziran.2006, 14:57
valla kime inancaz . zokora yı izledim felaket 1 futbolcu oda appiah gibi savascı 1 ruha sahip. neyse
gecen rüyamda maldonadoyu gördüm galatasarayda oynuyodu..

enesao
07.Haziran.2006, 15:02
valla kime inancaz . zokora yı izledim felaket 1 futbolcu oda appiah gibi savascı 1 ruha sahip. neyse
hayirdir insallah :D
insallah bir gun gelir ama yaslanmdan önce gelir :D

Gravity
07.Haziran.2006, 15:28
http://www.pasfotomac.com.tr//2006/06/07/im/42E992278E9CC2468C36826Eb.jpg http://egazete.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://egazete.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifZokora imzaladı!
Gizlice buluştular
G.Saray'da sürpriz gelişme. Adı Gravesen, Geremi, Davids gibi tanınmış isimlerle anılan sarı-kırmızılı ekibin, St. Etienne'de oynayan Zokora'yla anlaştığı ifade edildi. Bu oyuncuyla ilgili görüşmelerin gizli tutulduğu ve yönetici Mehmet Helvacı'nın siyahi yıldıza, sözleşme imzalattığı ileri sürüldü.

İngilizler de istiyor
Dünya Kupası'nda Fildişi Sahilleri formasını giyecek olan oyuncunun transferi henüz doğrulanmazken, Zokora'ya Tottenham'ın da talip olduğu öğrenildi. Bu futbolcunun menajeri Belhassen'in İngilizlerle de temas kurduğu G.Saray olmazsa, Tottenham'la anlaşacağı belirtildi.

Şükür sonunda düzgün bir isim buldular. Eğer bu haber gerçekse Galatasaray yönetimi bıraksın Gravesen'i filan direkt bu adamı alsın. Maç boyunca yılmadan mücadele eden ve çok iyi atak kesen bir oyuncu. Ayrıca daha 25 yaşında. Bu adamın alınması gerekir.

gorkemyilmazkarasu
07.Haziran.2006, 15:33
ama çok bonservis isterler zokorayada en son duyduğumda büyük takımlarda peşindeydi bide dünya kupasında iyi oynarsa bu adamı elimizden kaparlar :(

Gravity
07.Haziran.2006, 15:52
ama çok bonservis isterler zokorayada en son duyduğumda büyük takımlarda peşindeydi bide dünya kupasında iyi oynarsa bu adamı elimizden kaparlar :(

6 Milyon Euro'dan fazla olamaz sanırım, Gravesen için o kadar istiyorlar. Bu adama en fazla 2,5-3 Milyon Euro isterler, Gravesen'den daha iyi ama tanınmamış bir futbolcu çünkü. Yönetim de artık kaçırmasın yani, yapsın bir şeyler.

crazy_aslan
07.Haziran.2006, 16:12
allahim duyduklarima inanmiyom bu zokora dünyanin en iyi dmc lerinden biridir zaten fm06 dada harika oynuyo cimboma gelirse harika olur

gorkemyilmazkarasu
07.Haziran.2006, 16:13
6 Milyon Euro'dan fazla olamaz sanırım, Gravesen için o kadar istiyorlar. Bu adama en fazla 2,5-3 Milyon Euro isterler, Gravesen'den daha iyi ama tanınmamış bir futbolcu çünkü. Yönetim de artık kaçırmasın yani, yapsın bir şeyler.

inşallah dediğin gibidir eğer gravesene o parayı istiyolarsa yeni oyuncu arayışına hemen başlayalım...
--------------------------------------------------------------------------

Real Betis'li Denilson, Galatasaray'dan transfer teklifi aldığını belirterek, "Ben Türkiye'ye gelmeye hazırım" dedi.
Gönüllü Denilson

Galatasaray ve Beşiktaş'ın istediği Brezilyalı oyuncunun, Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı bildirildi.

Real Betis'te beklenen performansı gösteremeyen Denilson'un Türkiye'ye gelmeye hazır olduğu ifade edildi. Menajerler aracılığıyla Galatasaray ve Beşiktaş'a önerilen Brezilyalı oyuncuya, her iki kulüp de sıcak bakıyor. Denilson'un bonservisinin elinde olması bu transferi kolaylaştırırken İsviçre'nin Basel takımında oynayan Delgado transferinin bitirilememesi
halinde Beşiktaş'ın Denilson ile masaya oturacağı öğrenildi.

haber:http://www.turksportal.net/futbolhaber/10175

Gravity
07.Haziran.2006, 19:57
inşallah dediğin gibidir eğer gravesene o parayı istiyolarsa yeni oyuncu arayışına hemen başlayalım...

Gravesen'e bonservis olarak 6 Milyon Euro istiyor R.Madrid, Gravesen de R.Madrid'de 1,7 Milyon Euro alıyorken Galatasaray'dan 2,250 Milyon Euro istemiş. Galatasaray'da 5 Milyon Euro boservis ve 1,750 Milyon Euro'da yıllık ücret önermiş karşılık olarak.

Denilson ve Zokora haberleri doğru ise başka bir transfere ihtiyacımız kalmaz. İkisini alalım yeterde artar bile. Hem Gravesen için gözden çıkartılan paraya bu iki oyuncunun 2 yıllık parasını öderiz zaten.

gorkemyilmazkarasu
07.Haziran.2006, 20:03
Denilson ve Zokora haberleri doğru ise başka bir transfere ihtiyacımız kalmaz. İkisini alalım yeterde artar bile. Hem Gravesen için gözden çıkartılan paraya bu iki oyuncunun 2 yıllık parasını öderiz zaten.

sonuna kadar katılıyorum sana ikisi gelsin yeter...

crazy_aslan
07.Haziran.2006, 20:35
su iki futbolcu gelsin avrupada kesin basari gelir ama zokorayi hemen almaya bakalim cünkü fildisi sahilleri cok tehlikeli ve zokora cok kaliteli bir futbolcu zokoranin turnuvadaki performansi parayi ikiye katlar buda bizim icin cok kötü olur

paco
07.Haziran.2006, 22:09

bende rüyamda fb nin avrupa şampiyonu oluşunu gördüm ... ama rüyamda bile rüya olduğunu anladım ....
zokora süper bir oyuncu umarım gelir fildişi futbolda yükselen değer olmaya başladılar.... umarım gerçekleşir ... gravesene göre her yönden daha iyi bir transfer olur....

dnz498
08.Haziran.2006, 10:15
G.S'da İliç giderse, alternatif hazır
08 Haziran 2006 07:35

Yabancı transferi çalışmalarını sürdüren G.Saray'da sürpriz bir gelişme oldu ve Sasa İliç'e ayrılık yolu göründü. Yönetim bunun üzerine listesine Brezilyalı ismi dahil etti...

Galatasaray'da İliç'in menajeri, cazip teklifler aldıklarını yönetime bildirdi. Rakam iyi olursa Sırp yıldızın satılabileceğini belirten yöneticiler, Brezilyalı için girişimlere başladı.

Yabancı transferi çalışmalarını sürdüren G.Saray'da sürpriz bir gelişme oldu ve Sasa İliç'e ayrılık yolu göründü. Yönetimin, Dünya Kupası'ndaki performansının ardından iyi bir teklif gelmesi halinde satmayı düşündüğü Sırp yıldızın menajeri, finaller başlamadan da cazip öneriler aldıklarını yönetime iletti.

Sarı-kırmızılı yöneticiler de geçen sezon parasını alamadığı için sorun çıkaran İliç için kulübe iyi bir teklif gelmesi halinde, bu oyuncunun satılabileceği yanıtını verdiler. Teknik direktör Gerets'le yapılan görüşme sonrası da Hertha Berlin'in Brezilyalı yıldızı Marcelinho gündeme geldi.

KULÜPLE TEMAS KURULDU
Belçikalı teknik adam da Marcelinho'ya onay verince Galatasaray yönetimi, vakit geçirmeden, sambacının 1 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğu Hertha Berlin'le temasa geçti.

Brezilyalı orta saha oyuncusu 5 yıldır giydiği Hertha formasıyla Bundesliga'da 5 sezonda 155 maçta, 65 gol kaydetti. G.Saray yönetimi, şimdi İliç'e iyi bir teklif gelmesini ve bunun ardından Marcelinho'yu renklerine bağlamayı bekliyor.

Haber: Yaşar Yalçın

Maymuncuk
08.Haziran.2006, 11:06
Marcelinho çok iyi olur, ama haberin doğruluk payı az gibi..

gookhan
08.Haziran.2006, 11:17
G.S'da İliç giderse, alternatif hazır
08 Haziran 2006 07:35

Yabancı transferi çalışmalarını sürdüren G.Saray'da sürpriz bir gelişme oldu ve Sasa İliç'e ayrılık yolu göründü. Yönetim bunun üzerine listesine Brezilyalı ismi dahil etti...

Galatasaray'da İliç'in menajeri, cazip teklifler aldıklarını yönetime bildirdi. Rakam iyi olursa Sırp yıldızın satılabileceğini belirten yöneticiler, Brezilyalı için girişimlere başladı.

Yabancı transferi çalışmalarını sürdüren G.Saray'da sürpriz bir gelişme oldu ve Sasa İliç'e ayrılık yolu göründü. Yönetimin, Dünya Kupası'ndaki performansının ardından iyi bir teklif gelmesi halinde satmayı düşündüğü Sırp yıldızın menajeri, finaller başlamadan da cazip öneriler aldıklarını yönetime iletti.

Sarı-kırmızılı yöneticiler de geçen sezon parasını alamadığı için sorun çıkaran İliç için kulübe iyi bir teklif gelmesi halinde, bu oyuncunun satılabileceği yanıtını verdiler. Teknik direktör Gerets'le yapılan görüşme sonrası da Hertha Berlin'in Brezilyalı yıldızı Marcelinho gündeme geldi.

KULÜPLE TEMAS KURULDU
Belçikalı teknik adam da Marcelinho'ya onay verince Galatasaray yönetimi, vakit geçirmeden, sambacının 1 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğu Hertha Berlin'le temasa geçti.

Brezilyalı orta saha oyuncusu 5 yıldır giydiği Hertha formasıyla Bundesliga'da 5 sezonda 155 maçta, 65 gol kaydetti. G.Saray yönetimi, şimdi İliç'e iyi bir teklif gelmesini ve bunun ardından Marcelinho'yu renklerine bağlamayı bekliyor.

Haber: Yaşar Yalçınilic gitmesin yaf

Burak Duran
08.Haziran.2006, 11:26
yok be mercelinho hayatta gelmez:D

SaMaNYoLu
08.Haziran.2006, 11:43
allahim duyduklarima inanmiyom bu zokora dünyanin en iyi dmc lerinden biridir zaten fm06 dada harika oynuyo cimboma gelirse harika olur

fm oyununda değil gerçekte iyi oynaması lazım :)

yahu şu Angulo ile oynadıgımız milli takım hazırlık maçını izleyen varmı Zokoronko diye bir futbolcu vardı yattara gibi adamdı hatta ondan daha iyi adam eksiltiyor topla çok iyi hızlanıyordu bunun gibi adamları neden gündeme almazlar hayret ediyorum bu Zokora da hiç izlemedim yorum yapamıcam ama umarım fm06 daki gibi iyi bir defansıf ortasaha cıkar :)

dick
08.Haziran.2006, 14:11
Marcelinho kaç yaşında adam zaten gelse ne yazar.Kırk yılın başı iyi bir yabancı bulmuşuz iliç gibi onu da yollamak istiyorlar.

dnz498
08.Haziran.2006, 17:28
Galatasaray Gonzalez için 2 milyon doları gözden çıkardı iddiası...

Galatasaray'ın ısrarla renklerine bağlamak istediği Inter Milan’da oynayan ve 30 Haziran’da sözleşmesi sona erecek olan Kily Gonzalez için yıllık 2
milyon doları gözden çıkardığı iddia edildi.

Arjantinde yayınlanan La Nacion gazetesi, "Galatasaray’da bitmeyen Kily Gonzalez ısrarı" başlıklı haberinde sarı kırmızılı kulübün bu futbolcuya yıllık 2 milyon dolar ve 2 yıllık sözleşme teklif ettiğini yazdı. Arjantinli sol ayağın Galatasaray’a gelmek istediğinin altını çizen gazete, Kily’nin Galatasaray’dan 3 yıllık sözleşme ile 2.5 milyon dolar istemesi üzerine görüşmelerin askıya alındığını savundu.

Gazete, Kily Gonzalez’in Galatasaray’a 2 milyon dolara ’Evet’ demeye hazır olduğunu da iddia ederek, tek sorunun, 32 yaşına gelen bu futbolcunun profosyenel hayatındaki son transferi olmasından dolayı sarı kırmızılı kulüpten 3 yıllık sözleşme istemesi olduğu belirtildi.

Bu arada Kily Gonzalez için, Villareal kulübünün de son dakikada devreye girdiği öğrenildi. İspanyol kulübünde forma giyen Sorin’in, takımdan ayrılmak istemesi üzerine devreye giren Villareal’in, Arjantinli futbolcunun Galatasaray ile flörtünü yakından takip ettiği ifade edildi.

Haber: Mehmet Çiftçi

kavara
08.Haziran.2006, 18:55
aman sanki cok kaliteli 1 adam su gonzalez. alsınlar denilsonu iste paraya kıyıp birazcık.

Burak Duran
08.Haziran.2006, 18:56
her sene alıyoz bu adamı :D

emirduman
08.Haziran.2006, 19:00
Hakkaten ha, bu sene de alırız kesin...

enesao
08.Haziran.2006, 19:13
kily i ne yapcaklar yaaa... yaslandi adam oynayamiyo artik dogru durust..
bide Gs ilic i satarsa en buyuk hatayi yapar bana göre...

ibo
08.Haziran.2006, 19:16
alla alla ya her transfer döneminde kily gonzalez,insua,ze roberto isimleri ortaya atıllmak zorun da mı ya :mad:

crazy_aslan
08.Haziran.2006, 20:23
biraksinlar su kilyi denilsonu alsinlar onun yerine hem kily gibi nazli da degil gelirim diyo

Gravity
08.Haziran.2006, 20:28
biraksinlar su kilyi denilsonu alsinlar onun yerine hem kily gibi nazli da degil gelirim diyo

Sonuna kadar katılıyorum. Ancak Denilson olmazsa Kily belki düşünülebilir bence. Zokora ve Denilson lazım bize derim, başka bir şey de demem.

ibo
08.Haziran.2006, 21:20
Zokora umarım gelir. Artık hep yaşlı oyuncular değilde biraz geleceğe dönük oyuncular alıp yüksek fiyata satmalıyız. böylece maddi sıkıntımızada çare olur...

enesao
08.Haziran.2006, 21:57
Zokora umarım gelir. Artık hep yaşlı oyuncular değilde biraz geleceğe dönük oyuncular alıp yüksek fiyata satmalıyız. böylece maddi sıkıntımızada çare olur...
gercekten dogru söluyosun.. kesfedilmemis genc ve kaliteli oyunculari bulup getirmeliyiz ve ilerki yillarda cook iyi fiyatlara satmaliyizz...

Nedvedmania
08.Haziran.2006, 22:12
hiçmi fm oynamıyo orda birsürü ünlü olmamış ama süper oyuncular var bari gerent bu siteye bi ziyaret etsin sonra karak versin kimi istediğini:)

ibo
08.Haziran.2006, 23:48
ben zaten Gs ye mail attım genç yeteneklerin ismini yolladım en azından bir izleyin bir şey kaybetmezsiniz dedim ama nerrdeee :) sakalımızda var ama sözümüz dinlenmiyor genede...

Selman Ozturk
09.Haziran.2006, 03:29
Galatasaray'da Peter Luccin Sesleri

Ön libero mevkiindeki eksiği gidermeye çalışan Galatasaray rotayı Atletico Madrid'in başarılı oyuncusu Luccin'e çevirdi. Gravesen'in pahalı olması nedeniyle alternatifler arasında adı geçen Luccin'in transferi bitme aşamasına geldi. Atletico Madrid'in 3.5 milyon euro istediği bonservis bedelini 3 milyona indirmeye çalışan Galatasaray yönetimi teklifin kabul edilmesi durumunda Luccin'i İstanbul'a getirecek. 26 yaşındaki yıldız oyuncu ön libero olarak görev yapıyor. Sürati ve tekniğiyle dikkat çeken Luccin Galatasaray'a sıcak bakıyor.

Kaynak: DHA

Arkadaşlar haber doğru ancak parada anlaşabilecekler mi onu bilmiyorum.

Gravity
09.Haziran.2006, 09:53
Luccin'in Fransız olduğunu biliyorum ve başka da bir şey bilmiyorum ben hakkında. Nasıl bir oyuncudur, izleyen var mı kendisini? Gerçi Galatasaray'a gelen Fransız oyuncular her zaman kolay uyum sağlamışlardır ve iyi oyuncular çıkmışlardır ama.

Burak Duran
09.Haziran.2006, 09:56
inşallah gelmez :D ama gelsede olur yani

soprano79
09.Haziran.2006, 10:00
Luccin çok iyi bir dmc, kesinlikle gelmesi taraftarıyım. PSG'de de oynamıştı bir zamanlar, o zamanlardan beri beğendiğim bir orta saha oyuncusudur kendisi.

dnz498
09.Haziran.2006, 10:44
inşallah gelmez :D ama gelsede olur yani

adamım nasıl bir yorumdur bu sevinelim mi üzülelimmi yani ?

Burak Duran
09.Haziran.2006, 11:21
adamım nasıl bir yorumdur bu sevinelim mi üzülelimmi yani ?

şöyle açıklıyım. Daha iyisii alınabilir ve alınmalıda ama hiç yoktan iyidir. Saidou dan biraz daha iyi bir oyuncu...

dnz498
09.Haziran.2006, 11:31
o zaman saidou yu niye saldık bu işte bizim her işimiz gibi saçma sapan

Maymuncuk
09.Haziran.2006, 11:47
Peter Luccin gerçekten iyi bir ön libero arkadaşlar, hem de genç...

RoCCo_42
09.Haziran.2006, 11:53
Bence LUCCİN Galatasaray'a Gelmez.

Burak Duran
09.Haziran.2006, 12:59
bence gelmesin biz masherano yu alalım :D

dnz498
09.Haziran.2006, 13:24
Eric Gerets'ten yönetime çifte veto
09 Haziran 2006 11:30

Gerets, Sarı-Kırmızılı yönetimin son günlerde yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Transferi düşünülen bir isme karşı çıktı, bir ismide takımda tutmak istedi...

Gerets, Djemba Djemba'nın alınmasına ve Tomas'ın da gönderilmesine karşı çıkarak, "Savunma için ondan daha iyisini bulamayız. O bizim bel kemiğimiz" diye konuştu.

Cimbom'da Gerets'ten yönetime çifte veto. Belçikalı hoca, ilk olarak transferi düşünülen Djemba Djemba'nın alınmasına karşı çıkarak, "Saidou'nun yerine çok daha iyisini almalıyız ki, önümüzdeki sezon takıma istediğimiz katkıyı fazlasıyla sağlasın" diye konuştu.

O bizim takımın belkemiği

Gerets'in ikinci vetosu ise Tomas için oldu. Adnan Polat, İliç, Tomas ve Heinz'i satabileceklerini açıklamıştı. Tecrübeli hoca, Hırvvat yıldızın gönderilmesi isteğine şiddetle karşı çıkarak, "O bizim takımın bel kemiği. Daha iyisini bulamayız" diyerek karşı çıktı.

Selman Ozturk
09.Haziran.2006, 14:34
Arkadaşlar Luccin gelmesin diyen arkadaşların mesajlarını hayretle okudum. Luccin şu anda mevkiisinin en iyilerinden bir tanesi. Sürekli koşan, pres yapan bir oyuncu. Bir ön libero oyuncusunda bulunması gereken tüm özellikleri barındırıyor. Ekstra olarak da inanılmaz bir tekniğe ve oyun zekasına sahip. Geriden oyun kurabilen bir oyuncu. Peter Luccin alındığı taktirde hem ön libero eksikliği hem de oyun kurucu eksikliği giderilmiş olur.

Ayrıca gelmez diye birşey yok çünkü oyuncunun menajeriyle her türlü anlaşma sağlanDI. Oyuncunun Galatasaray'a gelmek istediği bildirilDİ.

(Dikkat ettiyseniz son paragraftaki cümlelerin eylemlerinde "görülen geçmiş zaman kipi" kullandım. "Öğrenilen geçmiş zaman" değil yani)

Maymuncuk
09.Haziran.2006, 14:37
Selman abi haber için ve Edebiyat öğrettiğin için teşekkür ederim :):)

Selman Ozturk
09.Haziran.2006, 14:48
Selman abi haber için ve Edebiyat öğrettiğin için teşekkür ederim :):)

:n: Rica ederim Keremcim. Fakat o edebiyat değil Dil Bilgisi yahu :) Dünya Kupası heyecanından dilin sürçtü galiba. Bana da çok sık oluyor bugün :D:D

Ama o cümleyi oraya dil bilgisi öğretmek için değil haberin doğruluğundan ne kadar emin olduğumu göstermek için yazdım :)

Maymuncuk
09.Haziran.2006, 14:57
Yaw Edebiyat yazdım, sonra düşündüm bu başka birşeydi, ama aklıma gelmedi bende düzeltmedim :):)

Evet Dünya Kupası'nda dolayı çok heyecanlıyım anlatamam :D

Burak Duran
09.Haziran.2006, 15:01
Arkadaşlar Luccin gelmesin diyen arkadaşların mesajlarını hayretle okudum. Luccin şu anda mevkiisinin en iyilerinden bir tanesi. Sürekli koşan, pres yapan bir oyuncu. Bir ön libero oyuncusunda bulunması gereken tüm özellikleri barındırıyor. Ekstra olarak da inanılmaz bir tekniğe ve oyun zekasına sahip. Geriden oyun kurabilen bir oyuncu. Peter Luccin alındığı taktirde hem ön libero eksikliği hem de oyun kurucu eksikliği giderilmiş olur.

Ayrıca gelmez diye birşey yok çünkü oyuncunun menajeriyle her türlü anlaşma sağlanDI. Oyuncunun Galatasaray'a gelmek istediği bildirilDİ.

(Dikkat ettiyseniz son paragraftaki cümlelerin eylemlerinde "görülen geçmiş zaman kipi" kullandım. "Öğrenilen geçmiş zaman" değil yani)

1. fazla şaşırma canım :D zevkler ve renkler ben bu adamı istemiyom :D hep kıl olmuşumdur fm de :D

2.Bizim orta okuldaki türkçeci gibi anlatmışsın transfer haberini :D

mgungor
09.Haziran.2006, 15:17
Acaba selman abi öğretmelerin casusumu.eğer öğretmenlerin ajanıysa şaşırmam yani.her yerdede ders.güzel bi taktik :D

gookhan
09.Haziran.2006, 17:06
bence luccın gs ye gelmez

Nedvedmania
09.Haziran.2006, 17:10
Allah'dan umut kesilmez :D

crazy_aslan
09.Haziran.2006, 17:15
inşallah gelmez :D ama gelsede olur yaniniyeki luccin iyi futbolcu yaa ama zokora ondan daha ii :D:Dinsallah zokora ve denilson gelir

enesao
09.Haziran.2006, 17:17
bana göre bu haber yalannn

Selman Ozturk
09.Haziran.2006, 17:41
Enes dikkat ettiysen hiçbir Galatasaray transferi ile ilgili yorum yapmadım burada. Yalnızca doğru olduğunu bildiğim transferler hakkında bilgi verdim. Bilen bilir yeniden anlatmama lüzum yok.

nekop
09.Haziran.2006, 18:30
ooo luccin hee iyi oyuncudur kendisi bence bölgesinin en iyi oyuncularından biri bi kere inanılmaz hızlı ve cok akıcı bi oyun özelligi var tıbkı galatasarayda oldugu gibi galatasaray bu oyuncuyu alırsa 5 sene rahat ortasaha sıkıntısı cekmez...

kavara
09.Haziran.2006, 19:05
ne yapsın peter luccin Türkiyeye gelip gelmez Türkiyeye ancak 30 yasını gectikten sonra futbolcular Türkiyeye gelir sacma oldu ama doru.

enesao
09.Haziran.2006, 19:28
Enes dikkat ettiysen hiçbir Galatasaray transferi ile ilgili yorum yapmadım burada. Yalnızca doğru olduğunu bildiğim transferler hakkında bilgi verdim. Bilen bilir yeniden anlatmama lüzum yok.
yaa selman abi ben burda kötu bisey demedim ki ayrica sana laf da sokusturmadim..
sadece haberin yalan oldugunu söledim eger yanlis bisey sölediysem özurdilerim

mgungor
09.Haziran.2006, 20:30
İliç: "Ayrılmak istemiyorum"

İyi teklif gelmesi halinde gönderilmesi planlanan Sırp futbolcu İliç: "Galatasaray'da mutluyum".

http://www.superspor.com/images/1/29/4385_B_SasaIlic013.jpg

Sasa İliç'e, Almanya'da Sırbistan Karadağ kampında ulaştık, hem Dünya Kupası'nı hem de G.Saray'ı sorduk. İliç, G.Saray'da mutlu olduğunu söylerken, "Avrupa'nın bir çok ülkesinden teklif aldım ancak ben G.Saray'dan ayrılmayı istemiyorum. Gelecek sezon özellikle Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz. Maddi sorunlar yaşadık ancak problemlerin önümüzdeki sezon çözüleceğine eminim" şeklinde konuştu.

BENCE BREZİLYA KUPAYI ALIR
Dünya Kupası'nda G.Saray'ı en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyen İliç, "Bizim gruba ölüm grubu diyorlar. İlk maçımızdan sonra şansımız belli olacak. Brezilya'nın zorlanmadan kupayı kazanacağını düşünüyorum" dedi.
09.06.2006

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

G.Saray'da Marcelinho harekatı

Yabancı transferi çalışmalarını sürdüren G.Saray'da sürpriz bir gelişme oldu ve Sasa İliç'e ayrılık yolu göründü. Yönetimin, Dünya Kupası'ndaki performansının ardından iyi bir teklif gelmesi halinde satmayı düşündüğü Sırp yıldızın menajeri, finaller başlamadan da cazip öneriler aldıklarını yönetime iletti. Sarı-kırmızılı yöneticiler de geçen sezon parasını alamadığı için sorun çıkaran İliç için kulübe iyi bir teklif gelmesi halinde, bu oyuncunun satılabileceği yanıtını verdiler. Teknik direktör Gerets'le yapılan görüşme sonrası da Hertha Berlin'in Brezilyalı yıldızı Marcelinho gündeme geldi.

http://www.superspor.com/images/1/29/875_B_Marcelinho003.jpg

KULÜPLE TEMAS KURULDU

Belçikalı teknik adam da Marcelinho'ya onay verince Galatasaray yönetimi, vakit geçirmeden, sambacının 1 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğu Hertha Berlin'le temasa geçti. Brezilyalı orta saha oyuncusu 5 yıldır giydiği Hertha formasıyla Bundesliga'da 5 sezonda 155 maçta, 65 gol kaydetti. G.Saray yönetimi, şimdi İliç'e iyi bir teklif gelmesini ve bunun ardından Marcelinho'yu renklerine bağlamayı bekliyor.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ze Roberto'nun tek şartı heyecan

Brezilya Milli Takımı'nın orta sahadaki kilit oyuncusu Ze Roberto, Türkiye'de özellikle Galatasaray'ın transfer listesinde bulunuyor. Bayern Münih ile iplerini koparmış durumda. Şu anda tamamen Dünya Kupası'na odaklanmış başka hiçbir şey düşünmüyor. Ancak Milliyet'i geri çevirmeyip transferi hakkında konuşan ünlü yıldız yine de ser verip sır vermedi.

http://www.superspor.com/images/1/29/7113_B_ZeRoberto002.jpg

Tek düşüncesinin Dünya Kupası olduğunun altını çizen Ze Roberto, sohbetimiz sırasında sürekli "Lütfen bana transferim ile ilgili fazla bir şey sormayın" dese de ısrarlarımız üzerine şu açıklamayı yaptı:

'Zaman gösterecek'

"Bir çok teklif var. Kulüp isimlerini söylemem doğru değil. Bu kulüplere saygısızlık yapmış olurum. Ama Dünya Kupası bitince kendim için en iyi olanı seçeceğim. Futbol heyecanımın devam etmesini sağlayacak olan ülke benim tercihimdir. Ama şu anda bu konuyla sadece menajerim ilgileniyor. Ve gelişmelerden haberdar değilim."

Ze Roberto, Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunun da altını çizmekten kendini alamazken, "Herşeyi zaman gösterecek. En iyi seçimi yapmaya gayret göstereceğim. Futbol hayatımın son döneminde huzur ve mutluluk benim için çok önemli unsurlar. Bunları da dikkate alacağım" dedi.
08.06.2006

G.Saray'a bir Kamerunlu daha

Transferde henüz net bir hamle yapamayan Galatasaray’da planlar değişti. Listenin başına Real Madrid’in Danimarkalı yıldızı Thomas Gravesen’i koyan Sarı-Kırmızılılar, İspanya’dan gelen olumsuz haberler üzerine rotasını İngiltere’ye çevirdi. Cim Bom’un bu zorunlu hamlesinin nedeninin Real Madrid’in tutumu olduğu öğrenildi. 2 Temmuz’da yeni yönetimini belirleyecek olan İspanyol devinin, kadroyu korumayı planladığı ve iki yıllık sözleşmesi daha bulunan Gravesen’i de elden çıkarmaktan vazgeçtiği ifade edildi.

http://www.superspor.com/images/1/29/6306_B_DjembaDjemba001.jpg

Performansı düşündürücü

Galatasaray’ın ilk etapta şartlarını öğrendiği Djemba Djemba’nın maliyetinin de Gravesen’e göre çok daha düşük olduğu öğrenildi. İngiltere macerasına Manchester United’da başladıktan sonra, bekleneni veremediği için Aston Villa’ya satılan Kamerunlu futbolcunun performansı yeterince tatmin edici değil. Geride kalan sezonda sadece 4 lig maçında forma giyebilen orta saha oyuncusu, yaşadığı form düşüklüğü nedeniyle milli takımdaki formasını Galatasaray’dan ayrılan Alioum Saidou’ya kaptırdı.

Kimdir?
Ülkesi: Kamerun
Yaşı: 25
Doğum tarihi:
4 Mayıs 1981
Doğum yeri: Douala
Boyu: 1.74 m
Kilosu: 75
Mevkii: Orta saha
Kulübü: Aston Villa
08.06.2006

G.Saray'da son gözde Faruk

G.Saray’ın Faruk Bayer sevdası bitmiyor. Sarı kırmızılılar, iki sezon önce İstanbulspor’da oynarken transfer edemediği başarılı solbekle ilgileniyor.

Gaziantepspor’da oynayan Faruk’u transfer etmek için girişimlere başlayan G.Saray’ın kurmayları, bu transfer için teknik direktör Erik Gerets’ten onay almayı başardı. Bonservisi Gaziantepspor’da bulunan oyuncu için G.Saray yönetimi 150 bin dolarlık bir teklif yapacak.
08.06.2006

Kaynak : Hürriyet

Selman Ozturk
09.Haziran.2006, 20:56
İliç'in ayrılmasına Gerets izin vermiyor
Marcelinho ile temasa falan geçilmedi ama düşünülen biri
Ze Roberto'yu Roma da istiyor. Galatasaray'a gelmemek için yine saçma sapan bahaneler öne sürüyor.
Djemba Djemba transferine Gerets kesinlikle karşı çıkıyor.

Gelişmeler bu yönde. Belki birileri yine inanmayacaktır ancak kulüpte gelişen olaylar böyle.

nart_susruko
09.Haziran.2006, 20:59
yine yazılıyor çiziliyor bişeyler...
bizdeki de artık "umut" olmaktan da çıktı...

crazy_aslan
09.Haziran.2006, 21:00
birakin su djembayi ya ahi gitmis bahi kalmis.ucuza transfer yapacagiz diye kötü futbolcular almayalim.insallah zokora yada luccin gelir

emirduman
09.Haziran.2006, 21:01
Luccin transferi olsa çok iyi olur hakkaten, aradığımız tarz da bir oyuncu ve cuk oturur diye düşünüyorum...

İliç gönderilmemesi de iyi bir gelişme, daha iyisini bulamayız şu durumda, takımda kalmalı..

Maymuncuk
10.Haziran.2006, 12:28
http://img84.imageshack.us/img84/3504/gravesen9zs.png (http://imageshack.us)

Gravesen'den Gerets'e söz!

Galatasaray'da, Teknik Direktör Eric Gerets, Thomas Gravesen'in transferine el attı. Belçikalı teknik adamın, Danimarkalı futbolcuyla bizzat görüştüğü ve sarı - kırmızılı formayı giymesi için söz aldığı öğrenildi.

Gerets'in, telefonla konuştuğu Gravesen'e, "Seni mutlaka takımımda görmek istiyorum. Bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde senin gibi tecrübeli bir oyuncuya çok ihtiyacımız olacak. Burada mutlu olacağına eminim' dediği, yıldız oyuncunun da Gerets'e, transferi konusunda olumlu yanıt verdiği bildirildi.

Gravesen'in, Gerets ile yaptığı görüşmede Real Madrid yönetiminin durumunu bekleyeceğini bildirdiği ve "Eğer İspanya'dan ayrılmam kesinleşirse, Galatasaray'a gelebilirim" dediği öğrenildi.

Yıldız futbolcunun durumu, Real Madrid kulübünde Temmuz ayı başında yapılacak seçimlerin ardından netleşecek.

SaMaNYoLu
10.Haziran.2006, 14:07
off off yine bir çok futbolcu söz veriyor prensipte anlaşıyor ama gelen giden yok transferın son günüde gidip 2 tane kazma getiriyoruz tmdır.

Burak Duran
10.Haziran.2006, 14:08
İliç'in ayrılmasına Gerets izin vermiyor
Marcelinho ile temasa falan geçilmedi ama düşünülen biri
Ze Roberto'yu Roma da istiyor. Galatasaray'a gelmemek için yine saçma sapan bahaneler öne sürüyor.
Djemba Djemba transferine Gerets kesinlikle karşı çıkıyor.

Gelişmeler bu yönde. Belki birileri yine inanmayacaktır ancak kulüpte gelişen olaylar böyle.

bence haberler iyi ze roberto ve djemba djemba gelmesin... iliç gitmesin marcelinho gelirse iyi hatta süper olur