View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri
Pages :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifSong'a yoldaş çıktı
Genç yetenekleri kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, Kamerunlu Bernard'ı denemeye aldı. Florya'da iki gündür idmanlara çıkan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, kıvrak hareketleriyle ile dikkat çekerken, Gerets'in gözüne girmeye çalışıyor. http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
Alııntıdır...
comandante
07.Mayıs.2006, 10:13
umarım iyi bir adamdır...
gençlere yönelip denemeye almaları güzel :)
crazy_aslan
07.Mayıs.2006, 11:16
insallah appiah gibi göndermezler ben superspor da baktim cok teknik bir futbolc insallah kadromuza katariz olmadi heinzden iidir
RoCCo_42
07.Mayıs.2006, 14:15
tam ismi ne baska bilgiler yokmu bernard adında bir alay kamerunlu var.
Berkaiser
07.Mayıs.2006, 14:16
Umarım iyi bir oyuncudur.
zargı
07.Mayıs.2006, 15:36
genc olması iyi inşallah yeteneklidirde işimize yarar
Gravity
07.Mayıs.2006, 16:36
Takıma katkı sağlayamayacak üç oyuncu alıp da parayı havaya atacağımıza bu oyuncu gibi gençleri deneyip takıma katkı sağlayacakları seçmek daha mantıklı. Bernard olmasa da bu yolda devam edilmesi taraftarıyım ben.
Birde Saidou Kongolu filan mı acaba da Song'a yoldaş çıkmış oluyor bu oyuncuyla beraber?
enesao
07.Mayıs.2006, 16:55
ribery geldiğinde de kimse tanımıyordu fakat oynadıkca herkes nasıl biri olduğunu gördü inşallah bu oyuncu ribery den de iyidir... fakat ribery gibi de kacip gitmez inşallah..
insallah potansiyeli vardır da bizimkiler alır orta sahaya en azından heinz'dan daha fazla ise yarar
J.M SaLas
07.Mayıs.2006, 17:01
Hayırlı olur GS adına ins.
dinaMYt
07.Mayıs.2006, 19:32
yabancı seçiminde yönetim bi parça akıllanmışa benziyor.hayırlısı bakalım.
Frank_Castle
07.Mayıs.2006, 19:33
iorfa aklıma geliyor ..
ama song tavsiye ettiyse kolpa değildir ..
Nedvedmania
07.Mayıs.2006, 19:45
arkadaşlar haber fotomaçtan :dneolur ne olmaz :D
Laz_Asker_61
07.Mayıs.2006, 20:37
inşallah iyi topçudur
her genç kolpa olacak diye birşey yok
İlk geldiğinde Bobo içinde çok şey söylendi ama adamın yaptıkları ortada
RoCCo_42
07.Mayıs.2006, 20:58
inşallah iyi topçudur
her genç kolpa olacak diye birşey yok
İlk geldiğinde Bobo içinde çok şey söylendi ama adamın yaptıkları ortada
Dogru söylüyorsun dostum ama su oyuncu hakkında daha detaylı bir bilgiye ulassakda bende kendi capımda arastırmamı yapsam.
Burak Duran
07.Mayıs.2006, 22:48
bu adam iyi ben seyretmiştim inşallah alırız
arkadaşlar haber fotomaçtan :dneolur ne olmaz :D
cifa adam idmanlara çıkıyor yalan olma şansı yok .....
Del Piero_10
08.Mayıs.2006, 17:03
19 yaşında diyorsunuz.19 yaşına kadar kimse farkedememişmi bu adamı ?
appiah gs ye 15 yaşında gelmişti.
Gravity
08.Mayıs.2006, 18:12
19 yaşında diyorsunuz.19 yaşına kadar kimse farkedememişmi bu adamı ?
appiah gs ye 15 yaşında gelmişti.
Shevchenko 19 yaşındayken Trabzonspor tarafından denenip beğenilmemiş ve bundan birkaç sene sonra Milan'a transfer olmuştu. Diğer yandan Appiah'ta beğenilmeyip gönderilen bir başka oyuncu. Sami Hyypia'da 20 yaşındayken Bursaspor tarafından denenip beğenilmeyen başka bir oyuncuyken, 2 yıl sonra Liverpool'a transfer olmuştu. Bazen oyuncular birden parlama yapar, öyle çok gençken keşfedilemeyebilir. Bu oyuncu da öyledir demiyorum ama yukarıdaki örnekler peşin hükme varmamak gerektiğinin göstergesi.
Del Piero_10
09.Mayıs.2006, 14:28
bjk da İbrahimoviç ve baros'u scala'ya kabul ettirememişti.
meddah
09.Mayıs.2006, 14:47
Shevchenko 19 yaşındayken Trabzonspor tarafından denenip beğenilmemiş ve bundan birkaç sene sonra Milan'a transfer olmuştu. Diğer yandan Appiah'ta beğenilmeyip gönderilen bir başka oyuncu. Sami Hyypia'da 20 yaşındayken Bursaspor tarafından denenip beğenilmeyen başka bir oyuncuyken, 2 yıl sonra Liverpool'a transfer olmuştu. Bazen oyuncular birden parlama yapar, öyle çok gençken keşfedilemeyebilir. Bu oyuncu da öyledir demiyorum ama yukarıdaki örnekler peşin hükme varmamak gerektiğinin göstergesi.
Hyypia Samsun tarafından denenmişti (İsmail Uyanık öyle diyor); Shevchenko için de Trabzon'u bilmem ama Fenerbahçe iddiası dillendirilir.. Ama bana pek inandırıcı gelmez; çünkü Shevchenko 18-19-20 yaşlarında Şampiyonlar Ligi'nin en göze batan gençlerinden biriydi..
shevchenko yu trabzonspor deneyip beğenmedi hemde 19 yaşında denediler trabzonlu yöneticinin biri söylemişti.... sonra kendi takmında bir sezon daha kalıp milan a transfer olmuş yönetici böyle söylemişti.....
Gravity
09.Mayıs.2006, 15:27
Hyypia Samsun tarafından denenmişti (İsmail Uyanık öyle diyor); Shevchenko için de Trabzon'u bilmem ama Fenerbahçe iddiası dillendirilir.. Ama bana pek inandırıcı gelmez; çünkü Shevchenko 18-19-20 yaşlarında Şampiyonlar Ligi'nin en göze batan gençlerinden biriydi..
Samsunspor olabilir, ben Bursaspor diye biliyordum. Bursaspor'un önüne geleni devirdiği dönemlerde olmuş bir olay olduğu söylenir. Shevchenko'nun Trabzonspor tarafından beğenilmemesi olayının yaşandığı kesin ama.
meddah
09.Mayıs.2006, 15:46
Benim anlamlı bulmadığım; hadi futbolcudan anlamıyorlar, çevrelerinde anlayan kimse de mi yok?
"Görüştük, pahalı geldi, almadık" olsa tamam.. "Beğenmedik!"
O dönemde ben Kiev'in maçlarını ağzım bir karış açık izliyordum, bunlar beğenmemiş..
Burak Duran
09.Mayıs.2006, 16:12
bizim yöneticiler futboldan anlamıyo bence :D
zargı
09.Mayıs.2006, 16:20
anlamıyorlarsa yurtdısında bu işlerden anlayan menejerler var onları getirsinler
nart_susruko
10.Mayıs.2006, 04:29
2 tane kamerunlunun referansı ile geldi vardır herhalde bişeyler...bekleyip göreceğiz...
beyler bu kamerunlu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi???!!!
Burak Duran
10.Mayıs.2006, 22:50
G.Saray, G.Birliği'nin başarılı savunma oyuncusu Erkan Özbey ile her konuda anlaştı. Tecrübeli oyuncu, "G.Saray çocukluğumun aşkıydı. Çok mutluyum" şeklinde konuştu.
Bu yıl transfer çalışmalarına erken başlayan G.Saray, G.Birliği'nin savunma oyuncusu Erkan Özbey'in işini bitirdi. 28 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaşan Galatasaray yönetiminin sezon sonunda resmi imzayı attıracağı öğrenildi. Kariyerini sarı-kırmızılı kulüpte devam ettirmek istediğini belirten Erkan, "Geçtiğimiz yıllarda da G.Saray'a gelecektim ama hep pürüz çıktı. Çok mutluyum. Babam koyu G.Saraylı'dır. Ben de çocukluğumdan beri G.Saray'ı tutarım. Geçtiğimiz yıl Sami Yen'de attığım golle tuttuğum takımı şampiyonluktan etmiştim. Çok üzülmüştüm ama profesyonellik böyle bir şey. Umarım önümüzdeki yıl sarı-kırmızılı forma altında önemli başarılara imza atarız" dedi. Karabükspor'da parlayan Erkan, oradan Bursaspor'a transfer olmuş ve 5 yıl yeşil-beyazlı formayı giymişti. Tecrübeli savunmacı son 3 sezondur ise Gençlerbirliği için ter döktü. Erkan, savunmanın göbeğinde ve sağında görev yapabiliyor.
Kaynak: Hürriyet
umarım yararlı olur
bencede umarım yararlı olur :)
ama erkanı severim... inşallah galatasarayda iyi oynar ;)
Frank_Castle
10.Mayıs.2006, 22:56
sağ bekte oynuyordu sanki..
cihandan kalas bile iyidir ama erkanı uefa maçlarında takdir etmiştim baya..
hezzo
10.Mayıs.2006, 23:02
iyi adamdır hayırlı olsun cimboma nediyelim
gorkemyilmazkarasu
10.Mayıs.2006, 23:22
iyi topçudur kendisi milli takım aday kadrosuna çağrılmışlığı falanda vardır ama bu transfer bende şöyle bi his yarattı seneye uğur ve arda fazla şans bulamıyacakmış gibi...
perpetua
11.Mayıs.2006, 00:00
Sezon basinda Ragip alinmis, sonra yeterli bulunmayip ayrilmasina izin verilmisti. Ayni sey Erkan'in da basina gelebilir. Sag bekte eksiklik oldugu kesin Galatasaray'in. Her ne kadar Ugur'un bu pozisyona monte edilmesi bence dogru olsa da daha tecrubeli bir oyuncunun arada sirada oynayabilmesi zarar vermez.
Burak Duran
11.Mayıs.2006, 00:21
bence cihanın yollanması lazım ama erkan ne kadar yeterli onu tartışırım. Bence daha kaliteli bir oyuncu alınabilirdi. Ama bu şartlarda bunada şükür
zargı
11.Mayıs.2006, 00:25
valla inşallah basarılı olur
erkan bence kadroyu genişletmek amacıyla yapılan bir transfer defansta sakatlıklar ve cezalılar olduğu dönem baya sıkıntı yaşamıştık emre transferi bu yüzden son anda gerçekleşti ... hatırlasanıza yalçının bile sakatlığına üzülmüştük çok az forma giymesine rağmen ama erkan yürekten oynayan bir futbolcu yani hırslı böyle futbolcular özellikle de defans için çok iyi olur ... umarım katkı sağlar ....
Cengo
11.Mayıs.2006, 04:59
Erkan Özbey iyi oyuncudur, forma bulursa bir daha kaptırmaz..
LeHeb
11.Mayıs.2006, 08:41
ya bu gençlerbirliğinde hiç mi akıl yok yaw
RoCCo_42
11.Mayıs.2006, 10:43
ERKAN ÖZBEY bence formayı kapar ve birdahada bırakmaz.CİHAN HASPOLATLI'nın yaptıgı abuk sabukluklardan bıkan bizlerde artık bu sacma sapan seyleri görmeyecegimiz icin mutlu oluruz.Hayırlı olsun hepimize eger dogruysa haber.
SefaReis66
11.Mayıs.2006, 14:18
inşallah yararlı olur
cihandan iyi olduğu kesin ama daha da iyi olması lazım
yoksa arda seneye kapıcak formayı
http://www.galatasaray.org/images/florya/110506/110506_1.jpg
beyler saidou nun arkasında ki adam bernard galiba .....
bu adam iyi ben seyretmiştim inşallah alırız
bu adamı nerde izledin .... biraz bilgi verirsen ve mevkisi ne ....
beyler saidou nun arkasında ki adam bernard galiba ..... bernard h.kabzenin yanındakiymiş ist.lu bir arkadaş söyledi de ... admanlarını izlemişçok hızlı ve güçlüymüş ..... beğenmişler ....
... bu adamı milan da denemiş ama beğenmemiş ... yani ben istanbullu bir arkadaşla konuşuyorum msn den de o söyledi ... onun yalancısıyım ....
barahir
11.Mayıs.2006, 17:33
ben bu adamın sonunu görebiliyorum.
Burdan göndercekler. Sonra İtalyaya gidecek Belki Juve olabilir. sonra orda yedek kalcak bi asansör takıma kiralık gitcek genç olduğu için. orda tecrübe kazanıp tekrar Juveye döncek. Juvenin o blgeye çok ii bi transfer yapması sonucunda feneronu 8 milyon € ya alcak:D
10_Osmanozc
11.Mayıs.2006, 18:06
Yeterli bir oyuncu bence.Galatasaray açığını kapatmış olur böylece.
Berkaiser
11.Mayıs.2006, 18:08
Erkan geçen sezon Ali Sami Yen'deki Gençlerbirliği maçında bize attığı golle şampiyonluk micadelesine büyük etki yapmıştı.Onunla öyle kötü bir anımız var yani.Ama Galatasaray'a gelmesine sevindim.Takıma katkı yapar.Zaten yıllardır Galatasaray'a gelmesi gündemdeydi.Sonunda bu transfer de büyük ölçüde gerçekleşti.
barahir
11.Mayıs.2006, 18:13
hayırlı olsun. ya bu erkan Geçen yıl ali samiyendeki gs-gb maçında ya ilk golu atmıştı yada ikinci golu dimi
edit: berkaiser yazmış ben cevabımı aldım
Del Piero_10
11.Mayıs.2006, 19:09
fenerin transfer politikasını çok iyi özetlemişsin:D
perpetua
11.Mayıs.2006, 19:21
Galatasaray ile ilgili transfer haberlerini bu başlık altında toplayınız.
kavara
11.Mayıs.2006, 21:23
iyi bir görev adamı,ama gs basarı istiyorsa erkanlara degilde hamitlere yönelmeli..simdi bide benden bi esinti. :)
ben olsam seneye mehmet topuzu alırdım, zaten arda da vestel den dönüyor. ikisini arka arkaya oynatırdım :)
galatasaray pazartesi günü erkan özbey ile sözleşme imzalayacakmış ....
RoCCo_42
12.Mayıs.2006, 10:39
Bir an evvel kadronun sekillendirilmesi ve transferlerin bitirilmesi yararımıza olur nede olsa seneye 3 kulvarda yarısıyor olacaz bu seneki avrupa hüsranından sonra artık gercek yerimiz olan sampiyonlar liginde en azından 2.tur yapmamız lazım tabi su anki kadroyla bu mümkün degil en azından sonuca direk etki eden 2 tane kaliteli yabancı oyuncu almamız lazım.
Gercek GS'li UGUR YILDIRIM gibi gurbetcileri kadroda toparlamamız lazım.Altyapıdaki genclerden mümkün oldugunca fazla yararlanmamız lazım Kiralık olarak giden ve sene sonu dönecek olan ARDA TURAN ve ZAFER'i direkt ilk 11'de degerlendirebiliriz.
Burak Duran
12.Mayıs.2006, 10:43
rocco sana katılıyorum. Bir tane kaliteli 10 numara ve DC lazım. Gençlerden arda zafer ve aydından mutlaka daha çok yararlanılmalı. Ama burası transfer bölümü bunu konuşmak yanlış olur burda :D Mutlaka 10 numara ve DC alınmalı ama
cureshot
12.Mayıs.2006, 13:09
beyler bi ara bi tümer lafı dolanıyodu ortalıkta nooldu o ya. yemin ediyorum ona bile razıyım. ergünden başka sol ayaklı adam kalmadı ya. frikikler filan heba oluyor hep
Burak Duran
12.Mayıs.2006, 13:22
beyler bi ara bi tümer lafı dolanıyodu ortalıkta nooldu o ya. yemin ediyorum ona bile razıyım. ergünden başka sol ayaklı adam kalmadı ya. frikikler filan heba oluyor hep
tümerin askerlik durumu var o çözülürse bjkde kalıcak. Yani bize gelmez ayrıca fenerbahçe şampiyon olsun diyen bir futbolcuyuda takımda görmek istemem. Yani bu transferin olacağını sanmıyorum
cureshot
12.Mayıs.2006, 13:24
tümerin askerlik durumu var o çözülürse bjkde kalıcak. Yani bize gelmez ayrıca fenerbahçe şampiyon olsun diyen bir futbolcuyuda takımda görmek istemem. Yani bu transferin olacağını sanmıyorum
türk milli takımında oynamam diyen adamı görmek istiyorsun ama. bu ne yaman bir çelişki allasen.
Burak Duran
12.Mayıs.2006, 13:36
türk milli takımında oynamam diyen adamı görmek istiyorsun ama. bu ne yaman bir çelişki allasen.
türk milli takımda oynamam diyen adam galatasarayda bedavaya oynarım dedi. Milli takımla galatasaray çok ayrı şeyler bence
cureshot
12.Mayıs.2006, 13:42
türk milli takımda oynamam diyen adam galatasarayda bedavaya oynarım dedi. Milli takımla galatasaray çok ayrı şeyler bence
valla milli duyguları ağır basmayan bir adamın oynamasını destekleyip fb şampiyon olsun diyen bir adamın oynamasını istememenin benim felsefemde yeri yok. ama sana da saygı duyuyorum tabee. bu sadece bana biraz fanatizm gibi geldi o kadar. ayrıca tomas gibi bir örnek de var önümüzde. formasını sonuna kadar terleten. bu örnek bence fb-gs ayrımından öte bişi ama dediğim gibi fikrine de saygı duyuyorum.
Burak Duran
12.Mayıs.2006, 13:44
valla milli duyguları ağır basmayan bir adamın oynamasını destekleyip fb şampiyon olsun diyen bir adamın oynamasını istememenin benim felsefemde yeri yok. ama sana da saygı duyuyorum tabee. bu sadece bana biraz fanatizm gibi geldi o kadar. ayrıca tomas gibi bir örnek de var önümüzde. formasını sonuna kadar terleten. bu örnek bence fb-gs ayrımından öte bişi ama dediğim gibi fikrine de saygı duyuyorum.
milli duyguları benim kanımca takımımızda oynamamasını etkilemez. Seninle bakış açılarımız tamamen farklı yönde onun için hiç ikna etmeye uğraşmayalım birbirimizi :)
Burak Duran
12.Mayıs.2006, 13:52
Hasan ve Erkan tamam!
Aslan'da yeni sezon için transfer çalışmaları başlarken, Hasan Şaş ve G.Birliği'nden savunma oyuncusu Erkan Özbey ile anlaşmaya varıldı
Bu sezon sözleşmesi sona eren ve kulübü Gençlerbirliği'nden Galatasaray ile görüşmek için süre isteyen Erkan Özbey Galatasaray'la anlaştı. Yöneticiler genç futbolcu ve menajeri ile yaptıkları görüşmeler sonucunda kesin olarak anlaşırken, başarılı savunma oyuncusu ile 2 yıllık ön protokol imzalandığı öğrenildi. Transfer dönemi resmi olarak başladıktan sonra da Erkan Özbey'le resmi sözleşme imzalanacak.
Bu arada başarılı milli oyuncu Hasan Şaş'la da anlaşmaya varıldı. Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'la yaptığı görşümeler sonunda 2 yıl daha kulüpte kalmaya karar verdiği öğrenildi. Hasan Şaş'ın bu sezon aldığı transfer ücretininin arttırıldığı ve transfer sezonunun açılmasıyla tecrübeli oyuncuyla 2 yıllık resmi sözleşme imzalanacağı ifade edildi.
Kaynak: DHA
M.Scofield
12.Mayıs.2006, 13:54
yine aynı olcak transferde hayal kırıklığı
cureshot
12.Mayıs.2006, 13:58
ben erkanın o kadar da hayal kırıklığı olacak bir transfer olduunu sanmıyorum. gençlerden adam alamama konusunda kabiliyet fenere ve bjkye ait. :) :) serkan, veysel kadar oynar herhalde
Maymuncuk
12.Mayıs.2006, 14:16
Transfer harekatı yok, teklif de yok ama yeni başlık açmak istemedim
http://img80.imageshack.us/img80/7103/6914bnurisahin0026oy.jpg (http://imageshack.us)
"Gönlüm G.Saray'dan yana"
Alman Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin, Süper Lig'i yakından takip ettiğini belirterek Fenerbahçe'nin şampiyonluğa daha yakın olduğunu iddia etti.
Alman spor dergisi Kicker'ın son sayısında performansında düşüş olduğu için eleştirilen genç futbolcuya telefonla ulaşıp gelecek sezon ve Süper Lig yarışı ile ilgili düşüncelerini öğrendik. Öncelikle Kicker Dergisi'nin kendisini eleştiren haberine değinen değinen Nuri, "Aslına bakarsanız hafif bir düşüş yaşadığım doğru. Ancak çok fazla abartıldığını düşünüyorum. İnsanlar beni bu şekilde yargılarken 2 hafta tatille 1,5 yıldır futbol oynadığımı unutuyorlar. Ancak benim için problem değil. Sezon bittiğinde tatile çıkacağım ve önümüzdeki yıl daha iyi bir Nuri izlettireceğim." diye konuştu. Dortmund ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan milli futbolcu, "Şu an Dortmund'da çok mutluyum. Burada yapacağım daha çok şey var. İnşaallah takımın sembol isimleri arasında olmak istiyorum." dedi.
Turkcell Süper Lig'deki şampiyonluk yarışının kendisini çok heyecanlandırdığını da kaydeden Nuri Şahin, "Sence kim şampiyon olur?" sorusunu ise şöyle cevaplandırdı: "En son oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçını izledim. Gerçekten çok çekişmeli bir sezon yaşanıyor. Hem G.Saray'ı hem de F.Bahçe'yi kutlamak gerekiyor. Ama şampiyon F.Bahçe olur diye düşünüyorum. Genç Milli Takım'da çok iyi arkadaşlık kurduğum Aydın'dan dolayı gönlüm G.Saray'dan yana; ama F.Bahçe'nin bu saatten sonra şampiyonluğu bırakacağını tahmin etmiyorum."
Milli Takım kamplarındaki atmosferin çok farklı olduğunu anlatan yıldız futbolcu, "Milli takım kamplarında birbirimizden çok şey öğrendik. Mesela Türklük ve manevi duygular açısından arkadaşlarımdan ve hocalarımızdan büyük destek gördüm. Ben de onlara bir şeyler verdim diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı. Son olarak Şampiyonlar Ligi'ndeki final maçı için de görüşlerini belirten Nuri Şahin, kupayı Barcelona'nın kazanacağını söyledi.
Kaynak : SuperSpor
dnz498
12.Mayıs.2006, 15:38
Arkadaşlar Roberto Carlos ve Zidane için Adnan Polat'ın kurduğu bir ekip transfer çalışmalarına başlamış bu çalışma içerisinde Adnan Polat'ın yabancı asıllı iş ortaklarıda yer alıyormuş
Diğer bir habere görede Fatih Gökşen Fransa'nın PSG takımından savunma oyuncusu Barnard Mendy'i alabilmek için oyuncunun menejeri ile temasa geçmiş ve de gelecek hafta içerisindede Fransaya giderek PSG'li yöneticilerle masaya oturacakmış. Mendy'nin menajeri Ranko Stojic transfer görüşmelerini doğrularken "PSG Mendy'nin bonservisi için en az 2-3 M euro ister" ifadesini kullanmış
Ayrıca yöneticilerin Fath Terim'e danışması sonucu Fatih hoca 31 yaşındaki Fiorentina'lı Fiore'yi tavsiye etmiş sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncuyu ikna edebilmek için manajeri Frederico Pastorello ile temasa geçilmiş...
Burak Duran
12.Mayıs.2006, 15:40
zidane futbolu bıraktı :D
Maymuncuk
12.Mayıs.2006, 15:41
Eee Zidane futbolu bırakmadı mı ??
dnz498
12.Mayıs.2006, 15:42
Bu arada Sasa İlic'e Fransa'nın Metz ve Lens kulüpleri talip olmuş Metz'in küme düşmesi nedeni ile Lens daha şanslı taraf olarak yorumlanıyormuş
Burak Duran
12.Mayıs.2006, 15:44
dnz498 arkadaşım bir kaynak gösterirmisin?
dnz498
12.Mayıs.2006, 15:44
Zidane için yapılan araştırma zaten onu bu fikrinden geri çevirebilmek içinmiş yani razı etme çabaları
RoCCo_42
12.Mayıs.2006, 15:53
Arkadaşlar Roberto Carlos ve Zidane için Adnan Polat'ın kurduğu bir ekip transfer çalışmalarına başlamış bu çalışma içerisinde Adnan Polat'ın yabancı asıllı iş ortaklarıda yer alıyormuş
Diğer bir habere görede Fatih Gökşen Fransa'nın PSG takımından savunma oyuncusu Barnard Mendy'i alabilmek için oyuncunun menejeri ile temasa geçmiş ve de gelecek hafta içerisindede Fransaya giderek PSG'li yöneticilerle masaya oturacakmış. Mendy'nin menajeri Ranko Stojic transfer görüşmelerini doğrularken "PSG Mendy'nin bonservisi için en az 2-3 M euro ister" ifadesini kullanmış
Ayrıca yöneticilerin Fath Terim'e danışması sonucu Fatih hoca 31 yaşındaki Fiorentina'lı Fiore'yi tavsiye etmiş sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncuyu ikna edebilmek için manajeri Frederico Pastorello ile temasa geçilmiş...
bahsettigin oyuncular gercekten GS'de iş yapar ama ben sahsen R.CARLOS'u istemem adam 34 yasına gelmis zaten
Bu arada CURESHOT arkadasım UGUR YILDIRIM Hakkında dediklerine biraz birseyler ekliyim.
UGUR YILDIRIM cok yetenekli bir oyuncu ve aslınıda inkar edmeyen bir oyuncu eger ERSUN YENAL degilde FATİH TERİM olsaydı Milli takımın basında 1 dakika bile beklemezdim diyor ERSUN YENAL tek sucludur UGUR YILDIRIM'ın Hollanda Milli takımında oynamasının Ayrıca HOLLANDA insan yasamı için cok tehlikeli bir ülke AMSTERDAM Dünyada hırsızlık olaylarının en cok oldugu sehirlerin basında diger kötü maddelerin (eroin,kokain :D neden güldügüm bende kalsın) gecis bölgesi.simdi diceksinki ne alaka Hollandalı bir Yönetmen vardı biz müslümanları kızdıracak türde bir film yapmısdı o adamı allah razı olsun hollandada türklerle birlikte azınlıgın büyük cogunlugunu olusturan FAS'lılar hakladı bu olaydan sonra HOLLANDA'da Fas ve Türklere karsı müthis bir antipati olustu.Bunun sonucunda eskisi gidi rahat degil orada gurbetcilerimiz UGUR YILDIRIM'ın milli takımda oynayabilmesi için HOLLANDA pasaportundan vazgecmesi gerekiyordu oda bunu Bizim Milli takım yöneticilerimize iletti eger vazgececeksem buna deger bisey olması gerekir diye sen bir mac cagırıp ondan sonra adamı yüzüstü koyacaksan yada öle biseyler hissetmesine neden olduysan o adam senin Milli takımına gelmez gelmedide zaten. Eger FATİH TERİM olsaydı bir dakka bile düsünmezdim diyor yani hersey ortada. Ortada cok güzel bir örnek var PREMİER ligde kalburüstü olan ve her takımda oynayabilecek bir oyuncu olan MUZZY İZZET adam kaç kere milli takımda oynadı emin olki eger o adam İNGİLTERE Milli takımını seçseydi bence Türkiyede oldugundan daha fazla milli olurdu.Umarım ne demek istedigim anlasılmıstır.
Belki konuyla alakasız ama her UGUR YILDIRIM adı gecen yerde VATAN HAİNİ Damgası yemesinden bıkdım onun gibi yetenekli bir oyuncunun.
dnz498
12.Mayıs.2006, 15:55
tabi kaynak gösteririm 11 Mayıs 2006 tarihli Fotospor
Burak Duran
12.Mayıs.2006, 15:57
bahsettigin oyuncular gercekten GS'de iş yapar ama ben sahsen R.CARLOS'u istemem adam 34 yasına gelmis zaten
Bu arada CURESHOT arkadasım UGUR YILDIRIM Hakkında dediklerine biraz birseyler ekliyim.
UGUR YILDIRIM cok yetenekli bir oyuncu ve aslınıda inkar edmeyen bir oyuncu eger ERSUN YENAL degilde FATİH TERİM olsaydı Milli takımın basında 1 dakika bile beklemezdim diyor ERSUN YENAL tek sucludur UGUR YILDIRIM'ın Hollanda Milli takımında oynamasının Ayrıca HOLLANDA insan yasamı için cok tehlikeli bir ülke AMSTERDAM Dünyada hırsızlık olaylarının en cok oldugu sehirlerin basında diger kötü maddelerin (eroin,kokain :D neden güldügüm bende kalsın) gecis bölgesi.simdi diceksinki ne alaka Hollandalı bir Yönetmen vardı biz müslümanları kızdıracak türde bir film yapmısdı o adamı allah razı olsun hollandada türklerle birlikte azınlıgın büyük cogunlugunu olusturan FAS'lılar hakladı bu olaydan sonra HOLLANDA'da Fas ve Türklere karsı müthis bir antipati olustu.Bunun sonucunda eskisi gidi rahat degil orada gurbetcilerimiz UGUR YILDIRIM'ın milli takımda oynayabilmesi için HOLLANDA pasaportundan vazgecmesi gerekiyordu oda bunu Bizim Milli takım yöneticilerimize iletti eger vazgececeksem buna deger bisey olması gerekir diye sen bir mac cagırıp ondan sonra adamı yüzüstü koyacaksan yada öle biseyler hissetmesine neden olduysan o adam senin Milli takımına gelmez gelmedide zaten. Eger FATİH TERİM olsaydı bir dakka bile düsünmezdim diyor yani hersey ortada. Ortada cok güzel bir örnek var PREMİER ligde kalburüstü olan ve her takımda oynayabilecek bir oyuncu olan MUZZY İZZET adam kaç kere milli takımda oynadı emin olki eger o adam İNGİLTERE Milli takımını seçseydi bence Türkiyede oldugundan daha fazla milli olurdu.Umarım ne demek istedigim anlasılmıstır.
Belki konuyla alakasız ama her UGUR YILDIRIM adı gecen yerde VATAN HAİNİ Damgası yemesinden bıkdım onun gibi yetenekli bir oyuncunun.
bilgiler için teşekkürler... Bencede bu adama vatan haini denmemesi lazım adamın gördüğünüz gibi sebepleri var ve bence haklı
Burak Duran
12.Mayıs.2006, 15:58
tabi kaynak gösteririm 11 Mayıs 2006 tarihli Fotospor
bende bugün fotospor almayı planlıyordum vazgeçtim. Bu haberlerin doğru olma olasılığı %1
dnz498
12.Mayıs.2006, 16:07
bende bugün fotospor almayı planlıyordum vazgeçtim. Bu haberlerin doğru olma olasılığı %1
tabi tercih senin banada düşük bir ihtimal gibi geliyor ama futbo lbu kim derdi Hagi GS gelir diye dimi?
dnz498
12.Mayıs.2006, 16:12
Uğur Yıldırım'dan açıklama;
“Gönlümde Galatasaray var. Ancak başka büyük takımlardan da teklif aldım. Ben profesyonel futbolcuyum. Geleceğimle ilgili olarak en iyi kararı vereceğim”
Gravity
12.Mayıs.2006, 17:40
Zidane gelirse rahat 2 sene oynar takımda ve büyük işler çıkartır.
hasan kabze nin yanında ki Bernard
zargı
12.Mayıs.2006, 17:49
demek bu hee inşallah iyi iş cıkarır.Hep biz begenmeyiz avrupalılar begenir sonra adam yıldız olur ah vah cekeriz dediine göre bu sefer avrupada begenilmemiş inşallah bizde kendini bulur bu seferde avrupalılar ah vah ceker:D
dnz498
12.Mayıs.2006, 17:53
güzel yorum zargı
adamın tam mevkisi ne bilen varmı yani as tkımla çalıştığına göre yabana atılcak biri olmasa gerek
zargı
12.Mayıs.2006, 17:57
evet arkadaslar mevkisini bilen varmı
J.M SaLas
12.Mayıs.2006, 19:49
tabi tercih senin banada düşük bir ihtimal gibi geliyor ama futbo lbu kim derdi Hagi GS gelir diye dimi?
Real Madrid ve ßarcelona'dan kovulmasaydı inan o da geLmezdi :)
nart_susruko
13.Mayıs.2006, 00:55
Real Madrid ve ßarcelona'dan kovulmasaydı inan o da geLmezdi :)
Hagi kovuldu mu:confused:
:D
perpetua
13.Mayıs.2006, 01:13
Hagi kovuldu mu:confused:
:D
Tam olarak kovulmadi ama futbol hayatini atrik Avrupa'da devam ettiremeyecegi dusunuluyordu. Tam Meksika'ya giderken, biraz da son dakika hamlesi ile Istanbul'a getirildi ve ikna edildi.
enesao
13.Mayıs.2006, 01:13
adamın mevkisi bana göre sağ açık... tipine baktım ve hissettim :D
cureshot
13.Mayıs.2006, 01:14
pasaport olayını bilmiodum orda adam haklı tabee. bu bir kenara. ama ersun meselesi bi mazeret olmamalı hatta buna özrü kabahatinden büyük denir. ne demek antrenör beğenmemek ya. kişilerin ne önemi var. eğer pasaport meselesi olmasaydı ve sırf bu yüzden (ersun meselesi) gelmeseydi o zaman hakikaten sizin yakıştırmalarınızın aksine vurmamış olmama rağmen hain damgasını ben kendi hesabıma vururdum. sonsuza kadar mı kalacak da takımın başında. olan yine ona olurdu. muzzy ile uğuru kıyaslaman da biraz acaip. biri forvet biri orta saha. uğur gibi bir adam çok zor bulunur potansiyel olarak ama muzzy gibi çok var yanee.
nart_susruko
13.Mayıs.2006, 01:18
Tam olarak kovulmadi ama futbol hayatini atrik Avrupa'da devam ettiremeyecegi dusunuluyordu. Tam Meksika'ya giderken, biraz da son dakika hamlesi ile Istanbul'a getirildi ve ikna edildi.
ben onu biliyorum ama yinede açıkladığın için sagol...
mesajımda kovulmadı demek istedim zaten...:)
mgungor
22.Mayıs.2006, 18:51
İtalyan Corriere dello Sport gazetesi, Roma’nın gözde futbolcusu Damiano Tommasi’nin Galatasaray ile prensipte anlaştığını öne sürdü. Tecrübeli orta saha oyuncusunun menajeri Andrea Pretti, gazeteye yaptığı açıklamada, "Damiano Roma’dan ayda 1410 Euro gibi çok düşük bir para alıyordu. Eğer Romalı yöneticiler kendisini 2 yıllık iyi bir anlaşmaya ikna edemezse, Damiano kariyerini yurt dışında sürdürecek. Gideceği takım da büyük olasılıkla, en iyi teklifi yapan Galatasaray olacak" diye konuştu.
http://www.superspor.com/images/1/29/8667_B_Tomassi001.jpg
9 yıldır Roma’da
İtalya’nın en dindar futbolcusu olarak bilinen Damiano Tommasi, 32 yaşında ve 1.80 metre boyunda. Bu sezon İtalya Birinci Ligi’nde 27, İtalya Kupası’nda 8 ve UEFA Kupası’nda 3 maçta forma giydi. Ligde 2 golü bulunan tecrübeli oyuncu, orta sahada savunma ağırlıklı olarak görev yapıyor. 1996-1997 sezonundan beri Roma Kulübü’nde forma giyen Tommasi, 22 defa İtalya Milli Takımı formasını giydi. En istikrarlı futbolcular arasında yer alan Tommasi, ünlü Francesco Totti’nin ardından Roma’nın ikinci kaptanı.
22.05.2006
Kaynak : Hürriyet
J.M SaLas
22.Mayıs.2006, 19:07
sağlam bi defansif ortasaha diyebileceğimiz futboLcu. alınırsa cok faydası dokunur ßana qOre..
mgungor
22.Mayıs.2006, 19:13
Beşiktaş'ın Fransız hocası Jean Tigana'yla yıldızı bir türlü barışmayan Sergen Yalçın, Galatasaray'ın Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ı arayarak önümüzdeki yıl sarı-kırmızılı formayı giymek istediğini söyledi. Sergen, Polat'a "Daha önce de Galatasaray'da oynadım. Başarılı maçlar çıkardım. Tekrar gelirsem yine faydalı olurum. Beni alın ağabey" dedi. Tecrübeli yönetici Sergen'in Galatasaray'da oynamak istemesine sevindiklerini belirtti ancak yıldız oyuncuyu kibarca reddetti. Polat'ın cevabı, "Sen çok değerli bir futbolcusun. Kariyerinin sonunun geldiğini iddia edenler yanılıyor. 2 yıl daha oynadığın takıma faydalı olursun. Ancak hocamız sistem gereği daha hareketli futbolcuları tercih ediyor. Üzgünüm" oldu.
http://www.superspor.com/images/1/29/3749_B_sergen004.jpg
Yusuf'un da sarı-kırmızılı kulübe benzer bir teklifle geldiği ancak aynı sebepten dolayı sarıkırmızılı kulüpten veto yediği öğrenildi. Sergen ve Yusuf konularında Gerets'le özel olarak görüşen Polat, Belçikalı hocanın yavaş tempoda oynayan futbolculara soğuk baktığını ve bu yüzden iki futbolcuyu da istemediğini belirtti.
22.05.2006
Kaynak : Sabah
enesao
22.Mayıs.2006, 19:24
reddedilince nasılda bozulmuştur :D
mgungor
22.Mayıs.2006, 19:29
adnan polatın dediği gibi ; bize koşan adam lazım
tombul taho
22.Mayıs.2006, 19:32
sergen galatasaray'a çok büyük katkılar sağlamıştır doğrudur. özellikle bir nantes maçı var ki deplasmandaki :) gerçekten yaptığı herşey için çok saolsun. ama adnan polat'ta mustafa arkadaşımın da dediği gibi doğru cevap vermiş. bize yuvarlanan değil koşan adam lazım. bence anadolu kulüplerinden başka bi yere gidemez bu saatten soora...
LeHeb
22.Mayıs.2006, 19:44
bu adamda ne dönek ha:D
enesao
22.Mayıs.2006, 20:00
Portekiz'in Benfica Kulübü'nde sezonu tamamlayan Fransız futbolcu Laurent Robert, Galatasaray Kulübü ile görüşmek için İstanbul'a geldi. Robert, eşi ve menajeri ile birlikte geldiği Atatürk Havalimanı'ndan Galatasaraylı yetkililerce basın mensuplarına gösterilmeden gizli bir şekilde Florya Metin Oktay Tesisleri'ne götürüldü.
Tesisleri gezecek ve bilgi alacak olan Fransız oyuncuyla yarın görüşmelere başlanacağı, transfer kesinleşene kadar da basına herhangi bir görüntü ve bilgi verilmeyeceği öğrenildi.
alıntıdır: superspor
emirduman
22.Mayıs.2006, 21:13
iyi bir oyuncu ama yaşlı, ben 28'den yaşlı topçuların takıma alınmaması gerektiği kanısındayım çok müthiş olmadıkları sürece...
meddah
22.Mayıs.2006, 21:21
UYARIDIR:
Lütfen her transfer haberine veya transfer dedikodusuna yeni bir başlık açmayın..
Selman Ozturk
22.Mayıs.2006, 21:40
Laurent Robert'i merak edenler buyrun size güzel bir Laurent videosu:
İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN (http://www.youtube.com/watch?v=m-edtGtB-pY&search=laurent%20robert)
İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN (http://www.youtube.com/watch?v=m-edtGtB-pY&search=laurent%20robert)
saolasın selman ben de bu adamı merak ediyordum ;)
robert daha 2 gün önce 31 yaşına girdi videosu na dikkat ettiyseniz hep newcastle daki maçlarından zaten daha sonra fazla bir varlık gösteremedi umarım bizde iyi olur ....
perpetua
22.Mayıs.2006, 22:36
Robert ozellikle uzaktan cektigi sert sutlar ve yaptigi ortalar ile cok etkili olabiliyor ancak Robert sahada ilgisiz bir gorunum cizen bir oyuncu.
Gereksiz gorulen kirmizi kartlar, teknik direktorlerle surtusme, yedek kaldigi zaman sorun cikartma gibi ozellikleri de var. Bu gunden sonra da degisecegini pek sanmiyorum. Eger Galatasaray yonetimi ve Gerets bu transferi yaparsa, cok uzerinde durmalari gerekecek, kaprisli bir oyuncuyu almis olacaklar gibi geliyor bana.
Balic ve Heinz'den sonra benzer sorunlarla takima katilan 3. oyuncu olacak ve akibeti de benzer olursa pek sasirmam acikcasi.
sağol selman abi;;)
bence kliplere çok inanmayalım zaten bu klipler çok önce çekilmiş ... 2 sene önce ki görüntüler ve sonra devamlı bir düşüşe geçmiş ... ama bu devamlı böyle olacağı anlamına da gelmiyor ... dediğiniz gibi çok güzel golleri var ve bu gollerin çoğu u zaktan atılmış klas goller .... umarım iyi olur ve robert in bir demecinde galatasaray gibi büyük bir takımda oynamak bana gurur verir demişti .....
hırslı bir oyuncu ....
ayrıca galatasarayın monaco lu zikos la görüştüğü yazılıyor umarım bu haber yalandır diyecem ama bunu açıklayan f.gökşen olduğu için yalan olma ihtimali olmuyor ... 32 yaşında ki bir adamla ilgileniyosan bu bir star olmalı zikos kim ya...
daha önce ilgilenilen f.simplicio çok faydalı olur bence .... umarım o alınır ....
ismi geçen isimlerden biride veron ki tam aradığımız tipte bir oyuncu ....
bu arada formu özlemişim .....
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2006/05/23/im/6F98E867754F244182AF1DB9b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifrobert eşiyle birlikte istanbula inmiş ....
paceywitter
23.Mayıs.2006, 04:41
Günlerdir Galatasaraylıların gündemine oturan Benfica’nın Fransız yıldızı Laurent Robert transferinde şok bir gelişme yaşandı. Bugün akşam saatlerinde eşiyle İstanbul’a gelen Robert’in, kaldığı otelde Lig TV muhabirine yaptığı açıklamalar kafalarda soru işareti yarattı.
Galatasaray yönetiminin görüşmek üzere İstanbul’a getirdiğini söylediği Fransız futbolcu, muhabirin sorusu üzerine Türkiye’ye sadece tatil amaçlı geldiğini söyledi. Yine basında yer alan bonservisi elinde olduğu yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine yıldız oyuncu Benfica Kulübü ile iki yıllık daha sözleşmesinin olduğunu söyledi.
Benfica Kulübü’nün resmi internet sitesinde Laurent Robert’in 2009 yılına kadar Portekiz ekibi ile sözleşmesinin olduğu görülüyor.
Kaynak: Maraton.com
Burak Duran
23.Mayıs.2006, 10:36
ya gelmesin bu robert ya. Daha doğru düzgün adamlar almalıyız
Günlerdir Galatasaraylıların gündemine oturan Benfica’nın Fransız yıldızı Laurent Robert transferinde şok bir gelişme yaşandı. Bugün akşam saatlerinde eşiyle İstanbul’a gelen Robert’in, kaldığı otelde Lig TV muhabirine yaptığı açıklamalar kafalarda soru işareti yarattı.
Galatasaray yönetiminin görüşmek üzere İstanbul’a getirdiğini söylediği Fransız futbolcu, muhabirin sorusu üzerine Türkiye’ye sadece tatil amaçlı geldiğini söyledi. Yine basında yer alan bonservisi elinde olduğu yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine yıldız oyuncu Benfica Kulübü ile iki yıllık daha sözleşmesinin olduğunu söyledi.
Benfica Kulübü’nün resmi internet sitesinde Laurent Robert’in 2009 yılına kadar Portekiz ekibi ile sözleşmesinin olduğu görülüyor.
Kaynak: Maraton.com
tabii tatile menajeriyle geliyor ve gs plakalı arç alıyor .... muhabirlere poz veriyorlar ve de bavul getirmiyorlar ... çok ilginç gerçektende ....
J.M SaLas
23.Mayıs.2006, 13:17
kaliteli adam ama Türkiyeye uyum saylayacağını sanmıorm..
dnz498
23.Mayıs.2006, 13:29
bence aksine türkiyeye daha rahat uyum sağlayacak ama GS'ye yetmez bence
bence galatasarayda özelliklede fransız futbolcular uyum sorunu çekmezler ...
takımda ve yönetimde fransızcayı bilen çok kişi var ve galatasarayın fransa ile olan yakın ilişkilerini herkez biliyor .. yoksa mondragon bjk ye gitmiş son anda nasıl geri alındı, ribery o kadar ucuza nasıl alındı, song un transferi ..........
aslan_yürek
23.Mayıs.2006, 15:29
galatasaraylı yöneticilerin hiç biri futboldan çakmıyo gazetede okuyorum
31 32 yaşlarındaki futbolcularla ilgileniyo geleceğe yönelik transfer yapalım diyen hiç yok
enesao
23.Mayıs.2006, 15:52
Laurent Robert aynı Heinz gibi olacak bence... Heinz inda freekickleri iyiydi tekniği iyidi hani nerde gören oldumu sadece 2-3 maç... bence gelmesin yaralı olamaz..
aberkay37
23.Mayıs.2006, 15:54
gelirse yararı olabilir hem daha 2 yabancı alma hakkımız var bildiğim kadarıyla Mondragon Türk uyruğu da aldı. Saidou da gitti.
dnz498
23.Mayıs.2006, 16:28
galatasaraylı yöneticilerin hiç biri futboldan çakmıyo gazetede okuyorum
31 32 yaşlarındaki futbolcularla ilgileniyo geleceğe yönelik transfer yapalım diyen hiç yok
genç transfer için kulübün maddi imkanları uygun değil ayrıca gelecekse bence türkiyenin geleceği GS'de yatıyor öyle transfere hiç ihtiyaç yok
Jesus_FB
23.Mayıs.2006, 16:36
Yine basında yer alan bonservisi elinde olduğu yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine yıldız oyuncu Benfica Kulübü ile iki yıllık daha sözleşmesinin olduğunu söyledi.
Bu durumda gs bu adamı almak için bonservis parasıda vericek PSGden sonra hiç bi takımda ne başarılı olabildi ne de mutlu oldu sorunlu bir adam işallah gs almaz bu adamı
mgungor
23.Mayıs.2006, 17:04
Ayhan 3 yıl daha G.Saray'da!
Galatasaray, iç transferde Ayhan Akman ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Tecrübeli oyuncu ile bir görüşme yapan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, hiç bir sorun olmadığını ve Ayhan'ın 3 yıl daha Galatasaray forması giyeceğini söyledi.
http://www.superspor.com/images/1/29/2392_B_Ayhan006.jpg
Sarı - kırmızılı kulüp, iç transferde sözleşmesi biten futbolculardan Hasan Şaş, Hakan Şükür, Ergün Penbe ve Orhan Ak ile sözleşme yenilemişti. Sabri'nin ise devam eden 1 yıllık opsiyonu devreye sokulmuştu.
İç transferde sadece Volkan ile anlaşamadıklarını ifade eden Sezgin, bu futbolcunun menajeriyle anlaşamadıklarını kaydederek, önümüzdeki günlerde bir görüşme daha yapacaklarını belirtti. Edinilen bilgiye göre Volkan ile küçük ayrıntıların kaldığı ve çok yakında sözleşme yenileneceği öğrenildi.
23.05.2006
Kaynak : DHA
mgungor
23.Mayıs.2006, 17:17
Robert, Aslan'ı ikiye böldü
Cim-Bom'da Fransız Laurent Robert'in transferi yönetimi ikiye böldü. Önceki gün prensipte anlaşma sağlanarak dün İstanbul'a getirtilen 31 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla Başkan Özhan Canaydın'ın iş ortağı Haim Fresco ve Bülent Tulun ile birlikte hareket ederek çağırdığı, Adnan Polat'ın ise bu transferden iki gün önce haberdar edildiği bildirildi. Transfer için Futbol Şube Sorumluları Fatih Gökşen ve Haldun Üstünel'in de onayı alınmadı.
http://www.superspor.com/images/1/29/9188_B_laurentrobert004.jpg
Tulun tarafından havaalanında basın mensuplarından kaçırılan Robert akşam saatlerinde menajeriyle bir süre ortalıkta gözüktü. Polat'ın transfere olumsuz baktığı ve yakın çevresine "İki gün İstanbul'da kalır, sonra da gider" dediği kaydedildi.
mgungor
23.Mayıs.2006, 17:18
Orhan Ak imzaladı
G.Saray’da sözleşmesi sona eren ve yaklaşık bir haftadır yöneticilerle görüşen Orhan Ak, dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde görüştüğü Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ile anlaşmaya vardı. Alacağı para açıklanmayan Orhan’ın 1 yılı opsiyonlu olarak 3 yıllık sözleşmeye imza attığı belirtildi.
http://www.superspor.com/images/1/29/2267_B_OrhanAk003.jpg
Öte yandan G.Saray, Volkan ile anlaşma sağlanamadı. Yönetimin ücretlerinde indirim istediği futbolcu bunu kabul etmedi. Volkan'la hafta sonuna kadar görüşülecek ve eğer anlaşma sağlanılamazsa yollar ayrılacak.
23.05.2006
mgungor
23.Mayıs.2006, 17:19
Robert: "Ribery gibi olmasın"
Galatasaray, Laurent Robert'i imza için İstanbul'a getirdi. Ribery'nin başına gelenleri hatırlatan Fransız imza için ağır şartlar ileri sürdü.
http://www.superspor.com/images/1/29/7506_B_laurentrobert003.jpg
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Benfica'nın 31 yaşındaki sol açığı Laurent Robert'i İstanbul'a getirdi. Eşi Stephani, menajeri Jean Lui ve avukatıyla birlikte gelen Robert, tesislerde yöneticilerle görüştü. İki gün daha İstanbul'da kalacak Fransız yıldızın bugün şehri gezip karar vermesi bekleniyor.
RİBERY KÖTÜ ÖRNEK OLDU
İstanbul'a gelişi sonrası ilk açıklamasını yapan Robert, "Yöneticilerle görüştüm ama henüz anlaşma yok" dedi. G.Saray'ı tanıdığını söyleyen Fransız yıldız, "Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak, hedefleri olan büyük bir kulüple anlaşmak güzel olur" diye konuştu. Ancak Robert'in geçen sezon parasını alamadığı için ayrılan Ribery'nin başına gelenlerden çekinip sözleşmesine ağır şartlar koydurduğu, kulübün bu ağır maddi şartları kabul edip etmeyeceği bugün netlik kazanacak.
23.05.2006
zargı
23.Mayıs.2006, 17:19
valla kabul etmiyosa yollasınlar volkan kimde Galatasarayın teklifini geri ceviriyo eskiden sanki bu kadar para kazanıyoduda şimdi daha fazlasını istiyo
mgungor
23.Mayıs.2006, 17:27
aslında volkan kaliteli bir oyuncu ama şımarık.yedek kaldığında direk gerets i eleştiriyor.bulmuş da bunuyor...
dnz498
23.Mayıs.2006, 17:42
katılıyorum Volkan gerçekten hem teknik hem de hızlı sayılabilecek meziyetli bir oyuncu ama GS için sadece kadro zenginliği yaratacak bir oyuncu ama GS'ye sırt dönüyosa bunun altında kalınmamalı
dnz498
23.Mayıs.2006, 18:05
G.Saray siyahi inciyi getiriyor
23 Mayıs 2006 09:23
Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Nantes'a giden Saidou'nun yerine, Chelsea'nin Kamerunlu yıldızına geri çeviremeyeceği bir teklif götürüldüğü öğrenildi.
Geremi sürprizi
Yönetimin teklif yaptığı Geremi, "Gelirim" dedi. Aslan, bonservisi için Chelsea ile görüşecek.
G.Saray'dan Geremi bombası... Aslan'ın Nantes'a giden Saidou'nun yerine, Chelsea'nin Kamerunlu yıldızına teklif götürdüğü öğrenildi. Yıldızlar topluluğu İngiliz ekibinde forma giyen oyuncunun "Gelirim" yanıtı ile transfer için düğmeye basıldığı bildirildi. Chelsea ile sözleşmesi süren Geremi'nin bonservisi için İngiliz ekibiyle önümüzdeki günlerde masaya oturulacak. Song'un da Geremi için aracı olduğu belirlendi.
ŞARTLAR ZORLANACAK
Geremi artık forma bulmakta zorlanması nedeniyle Chelsea'den ayrılmaya sıcak bakıyor. Daha fazla şans bulabileceği bir takıma gitmek isteyen Kamerunlu oyuncu, Şampiyonlar Ligi avantajı nedeniyle Galatasaray'ın teklifine olumlu bakıyor. Eski piyasası olmayan Njitap Geremi'nin transferi için umutlu olan sarı-kırmızılıların, 28 yaşındaki oyuncu için tüm şartları zorlayacakları belirtildi.
NJiTAP GEREMi
Doğum Tarihi: 20 Aralık 1978
Doğum Yeri: Bafoussam, Kamerun
Oynadığı Takım: Chelsea, İngiltere
Boy: 1.79
Kilo: 79
81 kez milli / 6 gol
FOTOMAÇ
crazy_aslan
23.Mayıs.2006, 18:14
insallah geremi gelir defansif orta saha icin o bölgenin en iyi 10 oyuncusundan biri,insallah gelir galatasaraya.Arkadaslar bu arada galatasaray volkan arslanla yollarini ayiracakmis.galatasarayin resmi internet sitesinde okudum bu haberi
dnz498
23.Mayıs.2006, 18:21
Volkanla yolların ayrılmasının pek sorun olacağını sanmıyorum yeri dolmıyacak bir oyuncu değil olmadı al bi genç daha onun yerinde Mehmet GÜVEN oynar
mgungor
23.Mayıs.2006, 18:23
chelsea geremiyi bırakmaz
emirduman
23.Mayıs.2006, 18:31
Volkan'ın gidişinin GS'ye pek bir sorun yaratacağını sanmıyorum...
Geremi transferi olsa iyi olur ama zor iş...
mgungor
23.Mayıs.2006, 18:37
Hakan Şükür, Ergün Penbe, Ayhan Akman, Sabri Sarıoğlu ve Orhan Ak’ın Sözleşmeleri Uzatıldı
Kulübümüzle olan sözleşmelerinin süresi sona eren oyuncularımızla yapılan görüşmeler sonucunda, oyuncularımız Hakan Şükür ve Ergün Penbe’nin sözleşmeleri 1 yıl, Ayhan Akman ve Sabri Sarıoğlu’nun sözleşmeleri 3 yıl, Orhan Ak’ın sözleşmesi de 4 yıl daha uzatılmıştır.
http://www.galatasaray.org/images/gsk/spor_kulup.gif
Volkan Arslan’la sürdürülen görüşmelerde ise henüz anlaşmaya varılamamıştır.
Nedvedmania
23.Mayıs.2006, 18:56
G.Saray siyahi inciyi getiriyor
23 Mayıs 2006 09:23
Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Nantes'a giden Saidou'nun yerine, Chelsea'nin Kamerunlu yıldızına geri çeviremeyeceği bir teklif götürüldüğü öğrenildi.
Geremi sürprizi
Yönetimin teklif yaptığı Geremi, "Gelirim" dedi. Aslan, bonservisi için Chelsea ile görüşecek.
G.Saray'dan Geremi bombası... Aslan'ın Nantes'a giden Saidou'nun yerine, Chelsea'nin Kamerunlu yıldızına teklif götürdüğü öğrenildi. Yıldızlar topluluğu İngiliz ekibinde forma giyen oyuncunun "Gelirim" yanıtı ile transfer için düğmeye basıldığı bildirildi. Chelsea ile sözleşmesi süren Geremi'nin bonservisi için İngiliz ekibiyle önümüzdeki günlerde masaya oturulacak. Song'un da Geremi için aracı olduğu belirlendi.
ŞARTLAR ZORLANACAK
Geremi artık forma bulmakta zorlanması nedeniyle Chelsea'den ayrılmaya sıcak bakıyor. Daha fazla şans bulabileceği bir takıma gitmek isteyen Kamerunlu oyuncu, Şampiyonlar Ligi avantajı nedeniyle Galatasaray'ın teklifine olumlu bakıyor. Eski piyasası olmayan Njitap Geremi'nin transferi için umutlu olan sarı-kırmızılıların, 28 yaşındaki oyuncu için tüm şartları zorlayacakları belirtildi.
NJiTAP GEREMi
Doğum Tarihi: 20 Aralık 1978
Doğum Yeri: Bafoussam, Kamerun
Oynadığı Takım: Chelsea, İngiltere
Boy: 1.79
Kilo: 79
81 kez milli / 6 gol
FOTOMAÇhaber fotomaçtan :D
buarada Laurent Robert'i ne oldu ya imzalamadımı hala adam fmde süper ama pahalı biraz ben fm de gs ye fıstık gibi oynuyo inşallah gerçektede olur bunlar
Burak Duran
23.Mayıs.2006, 19:32
fotomaça inanma kural 1 :D volkan gitsin ya hiç beğenmiyoum kendisini
gorkemyilmazkarasu
23.Mayıs.2006, 20:25
chelsea geremiyi bırakmaz
geremi oynayamıyo zaten niye bırakmasınlarki bence bırakırlar ve bize çok yararı olur ;;) ;;)
uyurtsever
23.Mayıs.2006, 20:40
Su robert gelmeli bence benim hatırladıgım kadarıyla frikikleri de iyi kullanıyordu...(Yada karıstırıyorum:D )
mustangshelby
23.Mayıs.2006, 20:43
robert firikikleri çok iyi kullanıyor...
noldu robert ten bir haber yok heralde ....
mgungor
23.Mayıs.2006, 21:03
noldu robert ten bir haber yok heralde ....
valla yok haber yaw.dün den beri bi gelişme olmadı.olmayacakmı acaba :(
ya olmazsa çok üzülmem diyecem ama bunu robertin son maçlarında ki kötü performansından diyeceğim...
eğer robert olmazsa korktuğum tek şey !!! bizim yönetim o olmazsa daha iyisine değil daha kötüsüne yöneliyor ...
geçen sene pires ile uğraştılar olmadı, k.gonzales dediler olmadı , heinze yi getirdiler ....
umarım aynı olay bu sene olmaz .... ki bu sene pires ile de başlamadık l.robert ile başladık daha kötüsü kim olur bilmiyorum acaba ....
emirduman
23.Mayıs.2006, 21:42
Heinz aslında kötü bir oyuncu değil ama Türkiye'ye alışamadı ne yazık ki...
M.Scofield
23.Mayıs.2006, 22:27
galatasaray kimi alırsa alsın o forma altında oynayan herkez birirer yıldızdır
ya şu simplicio çok iyi adam ya bir ara ilgilendik umarım hala ilgileniyoruzdur ....
ntv habere göre l.robert ile anlaşılamamış ..... yarın gidiyormuş ....
Selman Ozturk
24.Mayıs.2006, 10:26
"Türkiye'yi nasıl buldunuz?
Bu benim Türkiye'ye üçüncü gelişim, eşim Stephani'nin de ikinci gelişi. PSG-G.Saray ve Türkiye-Fransa maçlarında oynadım. İstanbul çok güzel bir şehir, ben ve eşim burayı sevdik.
Galatasaray'la anlaşma durumun ne?
Şu anda net bir şey yok. Bir iki gün içinde imza olacağını da hiç sanmıyorum. Neler olacağını hep beraber bekleyip göreceğiz.
Saha içinde çok agresif olduğunuz söyleniyor
Doğru, kaybetmeyi sevmiyorum. Bu yüzden agresif gözüküyorum. Benim futbolcu karakterim biraz da Hagi'ye benziyor. Tanıdığım kadarıyla o da aynıydı. Ancak dünyanın ilk 10'unda olan büyük bir futbolcuydu. Onla kendimi kıyaslamam doğru olmaz diye düşünüyorum.
Newcastle United'da, Graeme Souness'la da problem yaşadın. Bunun için ne diyorsun?
Benim Souness'la problemim yoktu. Souness'ın benimle sorunu vardı. Ben 4 yıl Newcastle United'da oynadım. O ise 1 sezonu dahi tamamlayamadı. Bu konuda başka bir şey söylemeye de gerek yok herhalde.
Yedek kalınca sorun çıkarttığın doğru mu?
Hayır, her futbolcu yedek kalabilir. Bu futbolun içinde var. Ancak ben formdaysam, oynatılmadığım zaman hocalarıma "Niye beni oynatmıyorsun?" diye sorarım.Çünkü her futbolcu oynamak ister ve yedek kalmamın nedenini bilmek isterim.
Galatasaray'da frikik atan oyuncu eksikliğini kapatabilecek misin?
Beni iyi tanıyanlar nasıl frikik attığımı bilir. Her sezon frikikten yaklaşık 7-8 gol atıyorum. Geçtiğimiz sezon Benfica-Porto maçında yaklaşık 45 metreden Vitor Baia'ya atmıştım. Topu sadece seyretti, kımıldayamadı bile.
Galatasaray'a imza atarsan bunda en büyük etken ne?
Beni Teknik Direktör Gerets'in ve Başkan Özhan Canaydın'ın istemesi imza atmamda en önemli etken olur. Her ikisinin de beni istediğini biliyorum, o yüzden Galatasaray'la anlaşmam konusunda bu bana kolaylık sağlıyor. Kendilerine ayrıca da teşekkür ediyorum. Bu değerli insanlar tarafından istenmek güzel.
Senden evvel Fransız Franck Ribery geldi ama kısa sürdü.
Doğrusunu isterseniz vatandaşım olmasına rağmen Ribery'yi çok iyi tanımıyorum. Karakteri konusunda fazla bir fikrim yok. Ancak o, çok genç ve iyi bir futbolcu. Ben ise tecrübeliyim. Bazı kararları düşünerek alırım ve pişman olmam. Ribery'nin burada yaşadıklarının benim başıma geleceğini sanmıyorum. Anlaşma olursa, hem yönetim hem de ben her konuda daha dikkatli olacağız."
24.05.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
bu oyuncu hırslı oluşu bence en büyük artısı hırslı oyuncular galatasaray gibi takımlarda çok başarılı olurlar .....
SaMaNYoLu
24.Mayıs.2006, 15:16
yahu ßırakın Robertı arkadaşlar 31 yaşında alsak Kımseye satamayız Onu. 2. si ßize turbunlere oynayacak turbunlerı hareketlendırıcek forma satışı yapaßılecek futbolcu lazım ßen mesela koyu gs lıyımdır ama robertın formasını almam hasan şaş umıt karan dururken. Onun Icın Adnan Polata destek verıyorum robertın transferıne veto vermesıyle iyi etti ßence. ßize lazım olacak Futbolcu Denilson, Querasma, Kily Gonzelez, Emre ßelezoğlu, Zenden, Ze Roberto, Rommedalh ve Sağ Kanada Geremi. ßunların çogu Kuluplerınde mutsuz gelemeye meyıllı futbolcular ßence faydada getırecek adam ßunlar marcelınho da var h. berlınde ama yuksekdır fıyatı. hadı hayırlısı ßakalım heınz vakkası olmasında ßu sene rahat rahat turbunlerde maç seyredelım.
Burak Duran
24.Mayıs.2006, 15:29
abi adam 31 yaşında gidin alın ricardinho yu falan genç genç ne gerek var roberte
Del Piero_10
24.Mayıs.2006, 15:30
o saydıklarının hiçbirini alacağınızı zannetmiyorum zaten robert'de gidiyormuş,haberler öyle diyor.
cureshot
24.Mayıs.2006, 15:34
abi adam 31 yaşında gidin alın ricardinho yu falan genç genç ne gerek var roberte
şaka yapıyosun herhalde.
dnz498
24.Mayıs.2006, 16:03
bencede çok şakacı kardeş biz kulüpte 500,000 dolar için adamla (Volkan)papaz oluyoz kalkmış ricardiho diyor
Burak Duran
24.Mayıs.2006, 16:14
ricardinhoyu geçen sene 400k için kaçırdığımızı bilmiyosunuz galiba. Ayrıca yönetim juninho derken inanıyosunuz ya ricardinho juninhodan daha ucuz bunuda unutmayın
SaMaNYoLu
24.Mayıs.2006, 16:20
yahu volkan 50 000 euoru ıcın kacırıoz dıyorsunuz ama o ıstedıgı paranın futbolcusu degıl o rıkardınho öneren arkadaşlara katılıyorum. iti futbolcu robertten çk çok iyi hemde.
Burak Duran
24.Mayıs.2006, 16:21
volkana bırak 50bin euro 10bin euro vermem
mgungor
24.Mayıs.2006, 16:32
Geremi G.Saraylı gibi
Galatasaray, Gençlerbirliği'nde parlayan ve uzun süredir futbol kariyerini Avrupa'da sürdüren Geremi Njitap ile prensip anlaşmasına vardı. Chelsea Teknik Direktörü Mourinho'nun kadrosunda düşünmediği kulüp bulmasını söylediği Kamerunlu futbolcu, sarı-kırmızılı kulüp ile ilk etapta anlaşmaya vardı. Galatasaray şimdi bonservis bedeli yüksek olan futbolcu için Chelsea'yi 3 milyon pound sınırına çekmeye çalışıyor. İngiliz kulübü ile pazarlıkların sürdüğü ve olumlu ilerlemeyer kaydedildiği öğrenildi. 1997-99'da Gençlerbirliği'nde parlayan Geremi, 1999-02'de Real Madrid ve 2002-03'te de Middlesbrough'ta forma giydi. Kamerunlu 2003'ten bu yana ise Chelsea'nin orta sahasında görev yapıyordu.
24.05.2006
Burak Duran
24.Mayıs.2006, 16:32
haha yok artık le bron james
cureshot
24.Mayıs.2006, 16:33
volkana ben de vermem o parayı. istediği yere gidebilir. ayrıca size ricardinho kötü diyen oldu mu da. tabee ki daha iyi bir futbolcu ama biz böyle adamları a-la-ma-yıııııııız. geçin onları. juninhoya inanan kimmiş ya bi söyle de biz de bi görelim allahaşkına.
koray_capello
Biaralar İnterli Wome Gs ye imza attı deniliyordu n'oldu acaba ses seda yok
Meziyet
GeRemi mi ? hayaL kuRmayaLım ...
cureshot
24.Mayıs.2006, 16:34
haha yok artık le bron james
:D :D :D :D
Meziyet
Biaralar İnterli Wome Gs ye imza attı deniliyordu n'oldu acaba ses seda yokWeRdeR bRemene Gitti Womee
cureshot
Biaralar İnterli Wome Gs ye imza attı deniliyordu n'oldu acaba ses seda yok
wome bildiğim kadarıyla werder bremene transfer oldu.
koray_capello
24.Mayıs.2006, 16:35
GeRemi mi ? hayaL kuRmayaLım ...
:eek:
Geremi kimdir ki yaw.Niye alınmasın.
Burak Duran
24.Mayıs.2006, 16:36
volkana ben de vermem o parayı. istediği yere gidebilir. ayrıca size ricardinho kötü diyen oldu mu da. tabee ki daha iyi bir futbolcu ama biz böyle adamları a-la-ma-yıııııııız. geçin onları. juninhoya inanan kimmiş ya bi söyle de biz de bi görelim allahaşkına.
ricardinho nun geçen sene bizle anlaştığını ve sadece canaydın 400k fazla vermek istemediği için kulübüyle anlaşılamadığını biliyormuydun?? inanan çok adam oldu adnan polat çıkıp ben ilgileniyorum bu transferle dedi vs.
Meziyet
24.Mayıs.2006, 16:39
Bence GeRemi PremieR Lige gideR Türkiye gibi kaLitesiz BiR Lige geLmez ... haaa Çok paRa VeRiRsin öyLe geLir aLLah için ... BeLki de şampiyonLar Ligi için geLir gs ye.. Tabi biRde 3.ön eLeme var ama . CheLsea Çok paRa İster yaaa Birde..
cureshot
24.Mayıs.2006, 16:39
ricardinho nun geçen sene bizle anlaştığını ve sadece canaydın 400k fazla vermek istemediği için kulübüyle anlaşılamadığını biliyormuydun?? inanan çok adam oldu adnan polat çıkıp ben ilgileniyorum bu transferle dedi vs.
icraat lazım arkadaşım ben sana işin idarecilik boyutundan da bahsediyorum. millet kimlerle görüşüyor. biz tek elemeyle şamp. ligindeyiz. yapsınlar artık bi şeyler. o kadar adamın bonservisi elinde. idareciliği yapsınlar artık. ben polata güveniyom. o yaparsa ne ala yoksa roberti bile alamayız biz.
koray_capello
24.Mayıs.2006, 16:42
Bence GeRemi PremieR Lige gideR Türkiye gibi kaLitesiz BiR Lige geLmez ... haaa Çok paRa VeRiRsin öyLe geLir aLLah için ... BeLki de şampiyonLar Ligi için geLir gs ye.. Tabi biRde 3.ön eLeme var ama . CheLsea Çok paRa İster yaaa Birde..
Ya sen bu bizim bildiğimiz Geremi den bahsediyorsun değilmi?Chelsea de sahaya çıktığını göremediğimiz sağ bek olan Geremi değilmi?Eğer o ise ya o adam kimdir Chelsea ondan para kazansın bırakırlar bedavaya.Ayrıca yıldız filan da değil bence.
mgungor
24.Mayıs.2006, 16:42
Türkiye gibi kaLitesiz BiR Lige geLmez
arkadaşım gereminin nerede yıldızının parladığını bilmiyormusun? G.birliğinde parladı ve bi kere sürekli TSL kalitesiz falan dersek olmaz.o zaman kalitesizse hiçö kimse geşlmesin..
Burak Duran
24.Mayıs.2006, 16:43
icraat lazım arkadaşım ben sana işin idarecilik boyutundan da bahsediyorum. millet kimlerle görüşüyor. biz tek elemeyle şamp. ligindeyiz. yapsınlar artık bi şeyler. o kadar adamın bonservisi elinde. idareciliği yapsınlar artık. ben polata güveniyom. o yaparsa ne ala yoksa roberti bile alamayız biz.
zaten ben icraate laf söylüyorum robertle görüşüleceğine gidilsin biraz paraya kıyılıp ricardinho getirilsin bu zor bişey değil bunu zorlaştıran yönetim. bu ŞL faktörünü kullanıp çok adam getirebiliriz. ricardinho hayal değil sadece bir kaç bağlantı ve icraate bakar
Meziyet
24.Mayıs.2006, 16:44
BiRTek Geremi vaR zaten benim futbOL biLgimi sorguLama istersen.. Ama GeReMi Gs ye geLmez ben bunu biLir Bunu söyLerim..
BiLiyoruZ da Onu Türkiyeye bıRakıcakLarını zannetmiyoRum dedim ya
koray_capello
24.Mayıs.2006, 16:47
Yani bu liglere Anelka geldi,Appiah geldi,Carew geldi,Hagi geldi bu sene de büyük ihtimalle birkaç yıldız daha gelecek ama Geremi efendi gelmiyecek.Geçeceksin onları.Önce Geremi yi Gs istiyormu önce bi onu düşünsünde Geremi sonra düşünür Türkiye ye gelip gelmemeyi.
ben geremi yi o kadar çok beğenmiyorum biraz hantal dmc mevkisinde oynayan futbolcular daha hızlı olması gerektiğini düşünüyorum .... ama çok güçlü olduğu da kesin şu transfer lerde hep aynı isimlerin etrafında dönüp dolaşıyoruz ya çok sıkıldım ....
ispanyada bir oyuncu haberi çıktı realin ve barçanın alt yapısında oynamış 1981 doğumlu ....
iSiM: Roberto Trashorras
D.Tarihi: 28.02.1981
Boy: 175 cm
Kilo: 71 kg
http://www.webaslan.com/forum/images/graemlins/smile.gif Gecmisi:
05 / 06 Real Madrid-CD Numancia
03 / 04 FC Barcelona-Real Madrid
03 / 04 Real Madrid-Real Madrid Jugend
02 / 03 FC Barcelona B-FC Barcelona
00 / 01 FC Barcelona C-FC Barcelona B
99 / 00 FC Barcelona C
http://www.webaslan.com/forum/images/graemlins/smile.gifFM'de Oyuncu Profili 1
http://www.resimload.com/140809/58t9VKLQ.JPG (http://www.resimload.com/140809/58t9VKLQ.JPG)
http://www.webaslan.com/forum/images/graemlins/smile.gifFM'de Oyuncu Profili 2
http://www.resimload.com/140809/P7RFjw0c.JPG (http://www.resimload.com/140809/P7RFjw0c.JPG)http://img171.imageshack.us/img171/5691/trashorras6zd.jpg
enesao
24.Mayıs.2006, 16:49
bence anlasilirsa gelir neden gelmesin.. duyduguma göre zaten prensibde anlasmislar..
enesao
24.Mayıs.2006, 16:51
iSiM: Roberto Trashorras
D.Tarihi: 28.02.1981
Boy: 175 cm
Kilo: 71 kg
http://www.webaslan.com/forum/images/graemlins/smile.gif Gecmisi:
05 / 06 Real Madrid-CD Numancia
03 / 04 FC Barcelona-Real Madrid
03 / 04 Real Madrid-Real Madrid Jugend
02 / 03 FC Barcelona B-FC Barcelona
00 / 01 FC Barcelona C-FC Barcelona B
99 / 00 FC Barcelona C
http://www.webaslan.com/forum/images/graemlins/smile.gifFM'de Oyuncu Profili 1
http://www.resimload.com/140809/58t9VKLQ.JPG (http://www.resimload.com/140809/58t9VKLQ.JPG)
http://www.webaslan.com/forum/images/graemlins/smile.gifFM'de Oyuncu Profili 2
http://www.resimload.com/140809/P7RFjw0c.JPG (http://www.resimload.com/140809/P7RFjw0c.JPG)http://img171.imageshack.us/img171/5691/trashorras6zd.jpg
neden yönetimden birileri FM oynayip güney amerikadan ve afrikadan genc yetenekleri kesfedip gercekte TR ye getirmiyolar ??
dnz498
24.Mayıs.2006, 17:46
NEYSE TRANSFERE DÖNELİM
Karadenizli yöneticiler Galatasaray ile Tomas için görüşüyor.
Tomas-Fatih Akyel takasına sıcak bakan Trabzonspor yönetiminin bir miktar para ve Fatih Akyel'i Galatasaray'a verip, Hırvat oyuncuyu alabileceği bildirilirken, Galatasaray yönetiminin de yüksek maliyetli Tomas'a formül aradığı öğrenildi.
Tomas'ın yıllık 1 milyon 400 bin dolar ücretini fazla bulan Sarı-Kırmızılı yönetimin yıllık 800 bin dolara forma giyebilecek olan Fatih'e sıcak baktığı belirtildi.
Sarı-kırmızılı yönetimin bu konuda belini büken tek olay Fatih'in daha önce Galatasaray'dan ayrılırken, o dönemdeki yönetim ve camia ile sorun yaşamış olması. Bu konuda ikiye bölünen yöneticilerin kısa sürede karara varmaları bekleniyor.
enesao
24.Mayıs.2006, 17:49
evt bu haberi okumuştum ve isyan ettim inşallah bu transfer gercekleşmez... fatih akyelin fenerdeyken GS li oyuncularımıza yaptığı hareketleri unutamayız özelliklede B. Korkmaz a tükürmesiini
geliceğini zannetmiyorum ... olsa daha önce olurdu ...e.gürsoy çok istiyordu o zaman olurdu artık olmaz ....
dnz498
24.Mayıs.2006, 18:13
belli olmaz bu adam da ar yok unutmayın o kadar olayın üstüne utanmadan tesislere geliyordu
o gelirde biz almayız ....
cureshot
24.Mayıs.2006, 18:18
fatihi alan galatasaraylı değildir.
mgungor
24.Mayıs.2006, 18:22
Robert'ten G.Saray'a rest
Galatasaray'da Fransız yıldız Laurent Robert'in transferinin perde arkasında para sorununun olduğu kesinleşti. Portekiz'de yayınlanan Record gazetesi, Robert'ın sarı kırmızılı kulüpten ayda net 120 bin Euro istediğini, bunun altında bir rakama asla imza atmayacağını kulüp yetkililerine ilettiğini yazdı.
http://www.superspor.com/images/1/29/5551_B_laurentrobert002.jpg
Galatasaray ise, Robert ile maç başına anlaşmaya çalışıyor. Record gazetesi, "Laurent Robert Cimbom ile zor anlaşır" başlığı ile duyurduğu haberinde Fransız yıldızın İstanbul'da geziden başka birşey yapmadan Portekiz'e geri döneceğini savundu. Portekiz gazetesi Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets'in Robert ile Galatasaray yönetimi arasında arabuluculuğa soyunduğunu da iddia ederek, taraflar arasında para konusunu aşamayan Gerets'in, Robert aşkının başlamadan sona ereceğine dikkat çekti. Record gazetesi ayrıca, Galatasaray'ın Fransız yıldıza yılda oynayacağı maçların toplamına göre para teklifi getirmesine sinirlenen Robert'ın, "Ben daha bitmedim. Benim gibi futbolculara garanti para verilir. Yıllık taksitlerle değil, aylık net parayla beni alırsanız alın. Yoksa çeker giderim" şeklinde rest çektiğini iddia etti.
24.05.2006
dnz498
24.Mayıs.2006, 18:22
Tomas'ın maliyetinin fazla olması durumu beni biraz endişelendiriyor doğrusu eski UEFA takımındandı kisvesi altında alınıp takıma katılmaya çalışılabilir ama umarım olmaz gerçekten çok üzülürüm Büyük Kaptan'ı zaten çok üzdük birde bunu yaparsak...
Gerçi geçenlerde Tomas'ın bir açıklaması vardı "ben GS'den başka yere gitmem, futbol hayatıma burada nokta koymak istiyorum diye"
dnz498
24.Mayıs.2006, 18:24
Eğer ki haber doğruysa Güle Güle Robert demekten başka çare kalmaz çünkü GS bu şartları bu oyuncu için kabul etmez
cureshot
24.Mayıs.2006, 18:29
garanti para vermesi lazım dandik dandik adamlara bile veriyor gs robert premier ligde filan oynamış bi adam bu kadar cimri olurlarsa hiç kimseyi getiremezler.
besiktas1903
24.Mayıs.2006, 18:30
Cimbom'dan Pitbull atağı
Şampiyon Galatasaray, Geremi'den sonra Edgar Davids'i de transfer listesine aldı. Tottenham'da oynayan Hollandalı yıldızın sarı-kırmızılı takıma gelebileceği vurgulandı.
Edgar Davids
Saidou'dan boşalan ön libero mevkine yıldız bir isim almak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Hollandalı oyuncuya kanca atarak geri çeviremeyeceği bir teklif götürdü.
İMKANLAR ZORLANACAK
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray, maddi sorunlarına rağmen ne yapıp ne edip kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor. Bu nedenle birçok oyuncu ile temasta olan sarı-kırmızılılar, özellikle orta sahaya kendisini kanıtlamış, takımın yükünü kaldıracak bir oyuncu almak için uğraşıyor. Geremi'yle
ilgilenen Galatasaray, Tottenham'da oynayan Davids'i de takibe aldı.
YILLIK 2 MİLYON EURO
Geremi'nin Chelsea'da kalma ihtimali nedeniyle Davids'le ilgilenmeye başlayan sarı-kırmızılılar, 33 yaşındaki yıldıza iki yıllık sözleşme önerirken, İngiliz ekiple arasındaki bonservis sorunu çözmesi halinde yıllık 2 milyon euro teklif ettiler. Futbolunun son yıllarında Şampiyonlar Ligi ve şampiyonluğa oynayan bir ekipte yer almak isteyen Davids'in Galatasaray'ın teklifini kabul edebileceği belirtiliyor.
fotomac
cureshot
24.Mayıs.2006, 18:34
gelmeeeeeeeeeeeeez.
mgungor
24.Mayıs.2006, 18:49
Cimbom'dan Pitbull atağı
Şampiyon Galatasaray, Geremi'den sonra Edgar Davids'i de transfer listesine aldı. Tottenham'da oynayan Hollandalı yıldızın sarı-kırmızılı takıma gelebileceği vurgulandı.
Edgar Davids
Saidou'dan boşalan ön libero mevkine yıldız bir isim almak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Hollandalı oyuncuya kanca atarak geri çeviremeyeceği bir teklif götürdü.
İMKANLAR ZORLANACAK
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray, maddi sorunlarına rağmen ne yapıp ne edip kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor. Bu nedenle birçok oyuncu ile temasta olan sarı-kırmızılılar, özellikle orta sahaya kendisini kanıtlamış, takımın yükünü kaldıracak bir oyuncu almak için uğraşıyor. Geremi'yle
ilgilenen Galatasaray, Tottenham'da oynayan Davids'i de takibe aldı.
YILLIK 2 MİLYON EURO
Geremi'nin Chelsea'da kalma ihtimali nedeniyle Davids'le ilgilenmeye başlayan sarı-kırmızılılar, 33 yaşındaki yıldıza iki yıllık sözleşme önerirken, İngiliz ekiple arasındaki bonservis sorunu çözmesi halinde yıllık 2 milyon euro teklif ettiler. Futbolunun son yıllarında Şampiyonlar Ligi ve şampiyonluğa oynayan bir ekipte yer almak isteyen Davids'in Galatasaray'ın teklifini kabul edebileceği belirtiliyor.
fotomac
kaynak fotomac kesinlikle yalan haber :D
perpetua
24.Mayıs.2006, 19:05
Galatasaray’ın İstanbul’a getirdiği Robert ülkesine döndü. Sarı kırmızılıların anlaşamadığı iddia edilen Fransız yıldız hakkında gerçekleri Maraton.Com.Tr ortaya çıkarttı. İşte Robert transferinin perde arkası..
Turkcell Süper Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’da Başkan Özhan Canaydın ve ortağı Haim Fresco’nun yaklaşık 1 yıldır transferini bitirmek için sürekli görüştüğü Robert ile anlaşıldı. Benfica ile iki yıllık daha anlaşması olan Fransız oyuncu, “Galatasaray’da oynamak isterim” dedi ve Galatasaray bu oyuncuyla yıllık 1,200 bin Euro’ya anlaştı. Ancak Robert’in Benfica ile olan problemlerini çözmesini isteyen Canaydın ve Fresco’nun bu talebine olumlu yanıt veren süper solak, “Ben Benfica ile problemlerimi çözerim. Bu konuda sıkıntınız olmasın. Ancak ben nasıl bir ülkeye geleceğimi, nasıl bir şehirde yaşayacağımı görmek istiyorum” dedi. Bunun üzerine harekete geçen Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun, Teknik Direktör Eric Gerets’i de bilgilendirerek Robert’i İstanbul’a getirdi. İstanbul’a gelir gelmez Florya’ya giden, “Robert muhteşem bir oyuncu. Eğer böyle bir şey varsa mutlaka transfer edilmeli” diyen Gerets ile yaklaşık 1 saat görüştü. Tüm konuları konuşan ikili toplantıdan memnun ayrılırken, Robert ile Gerets’in de onayının alınmasının ardından ön protokol imzalandığı öğrenildi.
YÖNETİM’DE ÇATLAK VE İKİNCİ BOMBO ZIKOS!..
Robert’in İstanbul’a getirilmesi ve bu oyuncuyla yapılan görüşmelerden haberdar olmayan Adnan Polat ve Adnan Sezgin’in transfer çalışmalarında Başkan Özhan Canaydın’ın Haim Fresco ile birlikte hareket etmesi ve kendilerine bilgi vermemesi nedeniyle rahatsız oldukları öğrenildi. Fransa’da ulaştığımız Haim Fresco ise konu ile ilgili olarak, “Bu iş için çok uğraş verdik. Ancak duyduğum haberler hiç hoş değil. Hem bize yakışmıyor. Biz her türlü girişimi Başkan Özhan Canaydın’ın bilgisi dahilinde ve onun onayıyla yaptık. Amacımız kimseyi saf dışı bırakmak değil.” derken, yeni bir transferi de müjdeledi ve “Ayrıca 6 aydır Zikos ile görüşüyorduk. Monaco’dan ayrılıyor ve bonservisi elinde. Senelik 1 milyon Euro’ya her konuda anlaştık.” dedi. Ayrıca yönetime sitem eden Haim Fresco, “Zikos ile anlaşmıştık ama bundan sonra ben bu transfere hiç karışmayacağım. Artık top yönetimde ve bakalım transferleri nasıl bitirecekler” şeklinde konuştu.
Ayrıca Galatasaray yönetiminin Başkan Özhan Canaydın’ın yaşanan bu gelişmelerin ardından alacağı net tavır ise merak ediliyor.
Maraton.Com.Tr Özel notu: Yukarıdaki haberde geçen tüm bilgiler gazetecilik dili ile en az iki sağlam kaynaktan doğrulatılmış bilgilerdir..
MHM (MARATON.COM.TR HABER MERKEZİ)
ÖZEL HABER – BAHRİ HAVADIR
mgungor
24.Mayıs.2006, 19:09
BAHRİ HAVADIR çalışmalarına bayılıyorum.gerçekten çok beyefendi ve başarılı bir gazeteci inşallah bööledir.
Gravity
24.Mayıs.2006, 21:14
Eğer yazılanlar doğruysa Özhan Canaydın yine tek adam olma sevdasıyla hareket etmeye başladı. Sonu hayırlı olmaz ve Ergün Gürsoy gibi Adnan Polat'ı da küstürür böyle giderse.
her sene aynı hikaye ve hikayeye inanıp okumak için gazete alan insanlar.
beyler geremi benim bildiğim dr oynuyor .... dmc olarak almak yanlış olmaz mı
Selman Ozturk
25.Mayıs.2006, 01:58
beyler geremi benim bildiğim dr oynuyor .... dmc olarak almak yanlış olmaz mı
Onur, Geremi safkan bir DMC oyuncusu. Zor zamanlarda DR oynadığı olmuştur fakat asıl mevkisi DMC.
Onur, Geremi safkan bir DMC oyuncusu. Zor zamanlarda DR oynadığı olmuştur fakat asıl mevkisi DMC.
bilgi için saol ... demekki ben bu adamı hep zor zamanlardaa izlemişim:)
Şampiyon Galatasaray, İngiltere'nin Everton takımında oynayan Hollandalı orta alan oyuncusu Van der Meyde ile prensip anlaşmasına vardı. Cimbom'un 27 yaşındaki Hollandalı yıldıza 1.5 milyon euro önerdiği ve olumlu yanıt aldığı belirtildi.
G.Saray'da Van der Meyde'nin transferindeki tek sorun, Everton ile sözleşmesinin halen devam etmesi. İngiliz kulübünün Hollandalı oyuncu için 3 milyon euro istediği, Galatasaray'ın ise 2 milyon euro teklif ettiği kaydedildi.
Büyük pazarlık
Cimbom, Van der Meyde için 2 milyon euro teklif ederken, İngilizler 3 milyon euro'da ısrar ediyor.
Birçok yıldız listede
Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek için ön elemeyi geçmek zorunda olan ve bu nedenle takıma direkt girebilecek en az 2 yabancı almak isteyen sarı-kırmızılı kulübün listesine her geçen gün bir yıldız oyuncu ekleniyor. 'Rui Costa, Ze Roberto, Geremi, Davids' derken, Galatasaray'ın Hollandalı Andy Van der Meyde ile de ilgilendiği, http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)hatta bununla sınırlı kalmayıp kulübü Everton ve kendisiyle masaya oturduğu belirlendi.
Bonservisi sorun yarattı
Sağ kanatta görev yapan ve geçen sezon sakatlıkların da etkisiyle takımda fazla forma şansı bulamayan Van der Meyde ile yıllık 1.5 milyon euro'ya el sıkışılırken, şimdi kulübü ile anlaşılmaya çalışılıyor. Sözleşmesi süren oyuncu için 2 milyon euro önerilirken Everton, 3 milyon euro'da ısrar ediyor. İki tarafın da verdiği tekliften geri adım atmaması nedeniyle görüşmelerin çıkmaza girdiği belirtiliyor.
alıntı....
haberin kaynağını başlığı okuduğunuzda anlamışsınızdır zaten ....
Gravity
25.Mayıs.2006, 05:02
Bir tahmin edeyim, Fotomaç :D
dnz498
25.Mayıs.2006, 10:16
Yönetim Okan Buruk’un transferi hakkında bir açıklama yapmasa da tecrübeli futbolcunun eski takımına geri döndüğü kaydedildi.
G.Saray yönetimin Okan ile ufak pürüzlerin dışında maç başına ücret konusunda anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Beşiktaş’ta forma giyen Okan’ın transferinin sarı kırmızılı taraftarların tepkisinden çekinildiği için gizlendiği iddia edildi.
dnz498
25.Mayıs.2006, 10:37
Gerets’in gözdesi Thomas Gravesen
Galatasaray geçtiğimiz günlerde İstanbul’a getirdiği Laurent Robert ile ön protokol imzaladı. Sarı-kırmızılı yönetimde şimdiki hedef, Danimarkalı yıldız Thomas Gravesen.
NTV-MSNBC
Güncelleme: 16:42 TSİ 24 Mayıs 2006 ÇarşambaİSTANBUL - İç transferde Volkan Arslan dışında tüm futbolcularıyla anlaşan Galatasaray, dış transferde de temaslarını sürdürüyor. Kamerunlu futbolcu Saiodu’nun takımdan ayrılmasından sonra önceliği ön libero mevkine veren teknik direktör Eric Gerets’in gözdesi Real Madrid’ın Danimarkalı yıldızı Thomas Gravesen.
Bu sezon sol kanatta Marek Heinz’dan istediği verimi alamayan sarı-kırmızılılar bu mevkiye yapılacak transferde de yıldız bir ismi kadrosuna katmayı düşünüyor.
Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a getirilen Fransız futbolcu Lauren Robert ülkesine döndü.
NTV’ye konuşan Galatasaray İdari Menajeri Adnan Sezgin, Robert’in sarı-kırmızılı kulüple anlaşamadığı yönünde çıkan haberleri yalanlayarak Fransız futbolcuyu ön görüşme için Türkiye’ye çağırdıklarını söyledi. Sarı-kırmızılı yönetimin Fransız yıldızla ön protokol imzaladığı ifade edildi.
Yönetimde bazı isimlerin Robert’in transferine karşı çıktıkları ve alternatif olarak Recoba’yı transfer edelim dedikleri öğrenildi.
Bu arada Gravesen transferinin olumsuz sonuçlanması ihtimaline karşı sarı-kırmızılı yönetimin Monaco’da forma giyen Zikos’la da anlaştığı öğrenildi.
dnz498
25.Mayıs.2006, 12:33
Galatasaray, Brezilyalı sol kanat oyuncusu için yeniden Ankaraspor’un kapısını çaldı
Sarı-Kırmızılılar, adı geçen sezon da gündeme gelen Sambacı için Başkent ekibine takas önerdi.. Wederson hakkında kararı Ankara’nın yeni hocası Kocaman verecek. Yıldıray’ın işi zora girerken, sol kanat için Fransız Lacombe, ön libero için de Dabo’nun adları teklif edildi
2 GENÇ ÖNERİLDİ
GALATASARAY’DA sol kanat ve ön libero için arayışlar sürerken, Ankarasporlu Wederson’un adı yeniden gündeme geldi. Sarı-Kırmızılılar, daha önce de talip olup alamadıkları Sambacı için bir kez daha Başkent ekibinin kapısına dayandı. Cim-Bom’un Wederson’a karlışık 2 genç oyuncu vermeyi önerdiği belirtildi.
TOP KOCAMAN’DA
ANCAK Ankaraspor’un transfere sıcak bakmadığı ifade edildi. Yönetim, teklifi önce yeni teknik direktör Aykut Kocaman’a iletecek ve hocasının kararına göre yanıt verecek. Wederson’u tutmak isteyen Kocaman’ın, ancak Aydın, Uğur, Mehmet Güven, Arda ve Zafer gibi gençlere karşılık teklife ‘Evet’ diyebileceği bildirildi.
Kaynak: Star
UMARIM YALANDIR!
Cancanokan
25.Mayıs.2006, 13:13
Ve Galatasaray, Chelsea’li yıldızla anlaştı !
Ön lübero mevkii için adam arayan Galatasaray, Chelsea’li Geremi ile prensipte anlaştı.
G.Saray, Geremi'yle prensipte anlaştı. Taraflar, Chelsea'nin bonserviste anlayış göstermesini istiyor.
Gerets'in ısrarla üzerinde durduğu ön libero mevkii için araştırmalarını sürdüren G.Saray, Chelsea'li Geremi'de ısrarlı. Sarı-kırmızılıların bir dönem G.Birliği'nde de forma giyen Kamerunlu futbolcuyla prensipte anlaştığı öğrenildi. Makelele'nin Chelsea'ye transferinin ardından fazla forma şansı bulamayan Geremi, İngiliz kulübünden bonservisi için anlayış bekliyor. Bu transferin gerçekleşmesi için bir başka formül de ünlü oyuncunun kiralanması.
Murat Bereket
Sabah
Meziyet
25.Mayıs.2006, 13:52
http://www.superspor.com/images/1/29/1151_B_VanDerMeyde001.jpg
Dış transferde hummalı bir çalışma içinde olan ancak henüz hiçbir futbolcuya imza attıramayan G.Saray'da rota, Everton'ın Hollandalı yıldızı Van Der Meyde'ye döndü. Futbolcuyla yıllık 1.5 milyon euro'ya anlaşan sarı-kırmızılı yönetim, Everton'ın 3 milyon euro'luk bonservis talebini 2 milyon euro'ya indirmeye çalışıyor. G.Saray'ın ilgisini doğrulayan Van Der Meyde'nin menajeri Chiel Dekkar, "Bu transfer gerçekleşebilir. Oyuncumun istediği de Şampiyonlar Ligi'nde oynamak. Türkiye'ye gitmeye de sıcak bakıyor" dedi. 26 yaşındaki Van Der Meyde, her iki kanatta da forma giyebiliyor.
25.05.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
Burak Duran
25.Mayıs.2006, 14:15
amma çok transfer yapmışız be:)
Frank_Castle
25.Mayıs.2006, 14:20
vay be 11 yabancı olduk bile .
Meziyet
25.Mayıs.2006, 14:24
:):):):):):)
kavara
25.Mayıs.2006, 14:26
van der myde ve geremi olursa süper olur gravesen gs ye gelmez gelmez derken takımı kück falan gördügünden degil cok talibi oldugundan
robert se iyi 1 futbolcu degil duran topdan baska bisi yapamaz
dnz498
25.Mayıs.2006, 15:40
Robert'in Fransız Clicanoo gazetesinde çıkan açıklamalamasında, ''Benim arzum, macerama Benfica'da devam etmek. 3 yıllık daha sözleşmem var ve her şey daha çok kulübe bağlı'' dedi.
Roberto, eşi ile birlikte 3 gün İstanbul'da bulunmuş olmasını ''tatil'' diye açıklarken, ''İstanbul çok güzel bir kent. Nereye gidersem gideyim insanlar beni tanıyor. Çok sempatik. Türkler çok candan, samimiler'' açıklamasında bulundu.
Gazete, Robert'in ilk olarak Glasgow Rangers ile görüştüğü, ancak son anda bu transferden vazgeçildiğini hatırlatarak, Galatasaray'dan da bir sonuç çıkmadığını belirtti.
Portekiz gazetelerinden Record ise Laurent Robert'in Galatasaraylı yöneticilerden Fatih Gökşen ile görüştüğünü, ancak gerek Benfica'nın gerekse Fransız futbolcunun istediği paranın Galatasaray'a ''çok pahalı'' geldiğini, transferin bu yözden sonuçlandırılamadığını iddia etti.
YILAN HİKAEYESİNE DÖNDÜ BU İŞ ARTIK FITIK OLDUM
Nedvedmania
25.Mayıs.2006, 15:48
offf oku oku bitmedi transfer haberleri çoğuda hatta belkide hepsi gerçek değildir ha
dnz498
25.Mayıs.2006, 15:56
offf oku oku bitmedi transfer haberleri çoğuda hatta belkide hepsi gerçek değildir ha
valla doğru sabah erken saatte NTV spor haberlerini izliyorum adamlar tamıtamına GS için 8 oyuncu saydılar hepside forumdaki isimler bizde var 5 yabancı hadi diyelim Mondi türk oldu kalır 4. 4+8=12 nasıl olacak bu iş akıl sır ermiyor bir oyuncu belirlersin üzerine gidersin zaten maddi imkanlar belli neyin hayali bu korkuyorum iki gün sonra yine konuşmaya başlıycaz Kallon, Gallordo, Davids diye lig başladığında hüsran olacak sonumuz
sorsecret
25.Mayıs.2006, 16:00
abi yine 100 tane isim söylerler hiçbiri alınmaz.
Nedvedmania
25.Mayıs.2006, 16:01
ya bizde fm oynarken 5-6 tane yabancıya aynı anda teklif göndermiyomuyuz kabul edenler geliyo ama çoğu zaman hepsi birden kabul etmiyo galatasarayda öyle yapıyo işte kabul edenler gelir
Meziyet
25.Mayıs.2006, 16:04
GaLaTaSaRaY Bence Bu oyuncuLaRdan 1-2 tanesini geTiReBiLiR..
dnz498
25.Mayıs.2006, 16:07
GaLaTaSaRaY Bence Bu oyuncuLaRdan 1-2 tanesini geTiReBiLiR..
sence hangileri gelir ya da nasıl getirilir benim aklım pek almıyor henüz türkiyeden Mehmet Topuz'u veya Hayrettin'i alamıyoruzda
Meziyet
25.Mayıs.2006, 16:08
Ya kesin geLicek bence biRKaçı meseLa RobeRTi veya WedeRsonu aLamazsa O yönetime dyecek bişey buLamam ben
dnz498
25.Mayıs.2006, 16:18
ya mümkünse zaten o adamları almasın yabancı olarak gençlerin önü tıkanmasın hiç değilse (belki robert zaten o da Benfica'da kalmak istediğini açıkladı)
Gravity
25.Mayıs.2006, 17:22
Hayrettin büyük ihtimalle olacak çünkü hem oyuncunun gönlü Galatasaray'da hem de her iki taraf için de çok karlı bir transfer. Hayrettin'i alıp para ve iki genç oyuncuyu bedelsiz kiralık verme formülü gündemde ki giden genç oyuncuların ikisi de Sivasspor'da forma bulup oynama şansına sahip olur. Hem Hayrettin istediği kulübe gelmiş olur, hem gençler yetişir, hem Sivasspor para ve bir sezonluk kadro sıkıntısından kurtulur, hem de Galatasaray gelecek yılların en iyi Türk sol bek oyuncusunu kadrosuna katmış olur. Herkes karlı yani.
SaMaNYoLu
25.Mayıs.2006, 17:23
Şu anda Galatasarayın Robertle Süren ilişkisi kesıldı. Şükür Kurtulduk yani :)
Gündemde Şu anda 26 yaşındakı Hollandalı Van Der Meyde var ßende Çok beğeniyorum bunu bizde iyi iş yapacağına eminim inşallah ALırız hiç olmazsa 2 sezon sonra satmaya kalksak sata bılırız yaşı genç. Birde Heınzı gonderıp yerıne Kayserı Ercıyesdekı die yi alaßılırsek Seneye yenıden Şampıyonuz. Unutmadan Defasın sagınada adam lazım Cıhandan kurtulmamız ıcın :)
RoCCo_42
25.Mayıs.2006, 17:27
Şu anda Galatasarayın Robertle Süren ilişkisi kesıldı. Şükür Kurtulduk yani :)
Gündemde Şu anda 26 yaşındakı Hollandalı Van Der Meyde var ßende Çok beğeniyorum bunu bizde iyi iş yapacağına eminim inşallah ALırız hiç olmazsa 2 sezon sonra satmaya kalksak sata bılırız yaşı genç. Birde Heınzı gonderıp yerıne Kayserı Ercıyesdekı die yi alaßılırsek Seneye yenıden Şampıyonuz. Unutmadan Defasın sagınada adam lazım Cıhandan kurtulmamız ıcın :)
CİHAN'danda kurtulucaz merak edme ERKAN ÖZBEY'le anlasıldı onun için.
SaMaNYoLu
25.Mayıs.2006, 18:07
İnşallah Tek temenımmız o ;)
dnz498
25.Mayıs.2006, 18:13
BİR OYUNCUDA BİZ YOLLUYORUZ
Rizespor G.Saray'dan cevap bekliyor..
Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Orhan İstif, Galatasaraylı futbolcu Altan Aksoy'un transferi için kulübünden gelecek cevabı beklediklerini söyledi.
Altan'ı bonservisiyle almak için kulübüyle görüşmelerde bulunduklarını belirten İstif, Galatasaray kulübünün tekliflerine sıcak söyledi.
İstif şöyle devam etti:
''Bu transfer için Galatasaray kulübünden gelecek cevabı bekliyoruz. Transferin önümüzdeki hafta netlik kazanacağını düşünüyorum. Amacımız Altan'a gelecek yılda yeşil-mavili formayı giydirmek'' dedi.
İstif, Altan'ın da Çaykur Rizespor'a gelmek istediğini kaydetti.
Erkan Özbey transferi çok iyi olcak. Sağda adam gibi bir futbolcu buluncak
dnz498
25.Mayıs.2006, 18:24
bu Erkan ÖZBEY transferi doğrumu henüz resmi bir açıklama duymadımda olursa iyi olur en azından rakip takıma asist yapmaz herhalde
enesao
25.Mayıs.2006, 18:26
cihandan neden kurtulmak istiyorsunuz anlamadim cok kaliteli bir sag bek oyuncusu deil ama bence iyi isler yapiyodu...
dnz498
25.Mayıs.2006, 18:29
ya bi o kadar belki de daha fazla deil ama hata da yapıyordu çok kritik anlarda çok kritik hatalar
cureshot
25.Mayıs.2006, 18:48
cihandan neden kurtulmak istiyorsunuz anlamadim cok kaliteli bir sag bek oyuncusu deil ama bence iyi isler yapiyodu...
hangi maçta ne yaptı allasen. fener maçını geçtim çünkü fenerle oynarken bizimkilerin eli ayağı birbirine dolanıyo o artık maalesef bi gelenek oldu biz bjkyi bjk feneri fener de bizi. ama bu adam diğer maçlarda da bişi yapmıyo ki. bek özelliği olmayan bi orta saha adamından bek yaparsan böle olur.
mgungor
25.Mayıs.2006, 18:52
cihanı bende sevmem ama tam bir joker oyuncu bana göre.hocanın görevlendirdiği her mevkide iyi işler çıkarıyor...
Nedvedmania
25.Mayıs.2006, 20:43
cihandan neden kurtulmak istiyorsunuz anlamadim cok kaliteli bir sag bek oyuncusu deil ama bence iyi isler yapiyodu...kesinlikle katılıyorum adaşım diye söylemiyorum ama çok kaliteli oyuncudur kendisi
buarada okan buruk galatasaraya gelicekmiş ama taraftaradn korktuğu için gelmek istemiyo(suat kayanın jubile maçında top ona ne zaman gelse yuhlamıştık (bende yuhlamışsım:))
enesao
25.Mayıs.2006, 20:49
gelmesin istemiyoruzz sildik onu artikk
VoLkaN BaROs
25.Mayıs.2006, 21:44
Ya kesin geLicek bence biRKaçı meseLa RobeRTi veya WedeRsonu aLamazsa O yönetime dyecek bişey buLamam ben
Sanırım Robert ülkesine geri dönmüş ve Galatasaraylı yöneticilerin kendisine çok çirkin davrandığını bir daha asla tekliflerini kabul etmeyeceğini söylemiş....
Burak Duran
25.Mayıs.2006, 23:35
ah robert gelmemiş tüh tüh :D aman okan falan gelmesin. Cihan çok kalitesiz bir oyuncu bence çok büyük hatalar yapıyor ve 1e1de çok başarısız
dnz498
25.Mayıs.2006, 23:39
robert gelmedi ama yaptıı açıklamalar yenilir yutulur şeyler değil iyi olmadı itibar açısından
okan olayı içinde bitirildi deniliyo yönetim çekindiği için açıklamıyormuş
cihan hataları meziyetlerinden fazla
enesao
26.Mayıs.2006, 00:08
okan gelirse eger bu seferde biz yururuz... yani ben deilde istanbul daki Gs taraftarlari :D
emirduman
26.Mayıs.2006, 00:09
Okan Buruk'un Galatasaray'a dönüp verim sağlayacağını düşünümüyorum, umarım bu transfer gerçekleşmez...
Robert transferinin olmadığı iyi oldu bence, çünkü benim kıstaslarıma göre yaşlı bir oyuncuydu...
Ancak Volkan Abi'nin dediği gibi sözler sarfettiyse yine hiç hoş olmamış...
perpetua
26.Mayıs.2006, 00:56
ah robert gelmemiş tüh tüh :D aman okan falan gelmesin. Cihan çok kalitesiz bir oyuncu bence çok büyük hatalar yapıyor ve 1e1de çok başarısız
Defans yaparken vucudunu kullanmayan adam zaten pek etkili olamaz. Bana kalsa Ugur bu pozisyonda iyi kotu oynar. Belki guzel ortalar yapamaz ve ileriye cok fazla destek veremez ama en azindan Cihan'in aciklarini kapatmaktan Song ve Tomas darmadagin olmaz.
Robert konusunda bir de su aci var. Benfica'nin finansal sorunlari var ve daha yeni Rui Costa ile yuklu bir paraya kontrat yaptilar. Robert'i bu yaz yollama ihtimalleri var ve ayrilirsa arkasindan fazla kisi uzulmeyecek. Ayda kazandigi 190,000 Euro'yu silmek icin yollamak isteyeceklerdir, gerekirse bedavaya gondereceklerdir. Ancak 2 yil daha kontrati oldugu icin Benfica'nin bonservis ucreti isteme ihtimali de var. Galatasaray'da bu bonservis ucretini odememek icin, ilgilenmiyoruz, Robert'de zaten begenmedi edebiyatina yatip, Benfica'nin bedavaya transfe izin vermesini bekleyebilir. Bahri Havadir'in da soylemek istedigi buydu. Ama tabii gercekleri sadece zaman gosterecektir. (Gerci Robert'i Galatasaray'a fazla yakistiramiyorum ama neyse)
Nedvedmania
26.Mayıs.2006, 01:00
emirduman- ewet robert öyle demiş bende duydum
Selman Ozturk
26.Mayıs.2006, 02:01
Robert parayı beğenmediği için yönetimi ilgisizlikle suçluyor. Sorunlu bir oyuncu derlerdi de inanmazdım :)
mgungor
26.Mayıs.2006, 09:44
Sezonu son haftada gelen sampiyonlugun sevinciyle kapatan Galatasaray Baskani Özhan Canaydin, özel açiklamalar yapti. Öncelikle iki tane yabanci transfer etmeyi düsündüklerini belirten Canaydin, "Mondragon'un yerli oyuncu statüsünde oynamasina iliskin bekledigimiz karar çikmadi. Bu nedenle iki yabanci futbolcu alacagiz. Bunlardan biri ön liberoya, biri sol kanada olacak. Alacagim futbolculardan bir tanesi mutlaka süper bir yildiz olacak, Galatasaray taraftarlarini ayaga kaldiracak" dedi.
http://www.superspor.com/images/1/29/5400_B_Canaydin010.jpg
ZIDANE'A TEKLIF YAPTIK
Yaptiklari görüsmeler hakkinda bilgiler veren Galatasaray Baskani, "Rui Costa'ya teklif yaptik, 'Istedigim parayi verirseniz seve seve gelirim' dedi. 3 milyon euronun üzerinde istiyor. Bunu asagi çekmeye çalisiyoruz. Istedigi rakam çok yüksek. Zidane'a 'Futbola bir yil daha Galatasaray formasiyla devam et' önerisini götürdük, kararli oldugunu söyledi. Laurent Robert'i Haim Fresco önerdi. Gerçekten iyi futbolcu, yalniz biraz agresif diyorlar" yorumunda bulundu.
FAIR-PLAY'A SADIK KALDIM
G.Saray'in sampiyon olmasinin, 2006-07 sezonunda yasanacak sikintilarin da önüne geçtigini savunan Canaydin, "Ben göreve geldigim günden beri hep fair-play ruhuna sadik kalarak hareket ettim. Bu yüzden taraftarla aram açildi. Ama G.Saray sampiyon olmasaydi, yeni sezonda ayni fair-play ruhuyla hareket eder miydim bilemiyorum, herhalde ipleri salardim" diye konustu. Canaydin ayrica gelecek sezonun daha temiz ve sorunsuz geçmesi için spor müdürleri ve kulüp baskanlari ile bir toplanti yapacagini söyledi.
DEVLER LİGİ OLIMPIYAT'TA
Gelecek sezon Sampiyonlar Ligi maçlarini Olimpiyat Stadi'nda oynamak için basvuru yapacaklarini da belirten Canaydin, "Ama Ali Sami Yen'i yeniden elden geçiriyoruz. UEFA yetkilileri gelip inceleyecekler. Geçer not alirsak Ali Sami Yen'de oynariz ama ben bunun geçmisteki tecrübelerimizden ve UEFA'nin tutumundan dolayi zor oldugunu düsünüyorum sadece ön öleme maçini Ali Sami Yen'de oynayacagimiz kesin" ifadesini kullandi.
26.05.2006
dnz498
26.Mayıs.2006, 10:56
bende kendisini dün akşam NTV'de canlı yayında izledim tam olarak böyle bir açıklamasını duymadım ama transfer komitesinin gerekli mevkilere gerekli yıldızları almak için çalışma yaptığını söyledi umarım haber doğrudurda başkanın programda kastettiği yıldızlar haberde yazılı olanlardır.
dnz498
26.Mayıs.2006, 11:11
Eric Gerets, G.Antepli Bekir'i istiyor
26 Mayıs 2006 08:00
G.Saray Teknik Direktörü Erik Gerets’in yönetime verdiği transfer raporunda, Gaziantepspor’un genç stoperi Bekir İrtegün’ün bulunduğu iddia edildi...
G.Saray Teknik Direktörü Erik Gerets’in yönetime verdiği transfer raporunda, Gaziantepspor’un genç stoperi Bekir İrtegün’ün bulunduğu öğrenildi.
Belçikalı teknik adamın Ümit Milli Takım’da da forma giyen genç savunma oyuncusu için ısrarcı olduğu ortaya çıktı.
Ayrıca Galatasaray ile henüz anlaşmaya varamayan Volkan "Ben takımımda kalmak için her türlü fedekarlığı yapacağım" dedi.
GERÇEKTEN BENİMBEĞENDİĞİM BİR OYUNCUDUR ALINMASINI İSTERİM TAKIMA
canaydın a bu konuda güvenmek istiyorum ama güvenemiyorum ....
çünkü onunla benim yıldız futbolcu anlayışımız çok farklı ....
Robert parayı beğenmediği için yönetimi ilgisizlikle suçluyor. Sorunlu bir oyuncu derlerdi de inanmazdım :)
adam daha gelmeden sorunları geldi ... gelse neler olur acaba ....
mgungor
26.Mayıs.2006, 11:44
ünkü onunla benim yıldız futbolcu anlayışımız çok farklı ....
:)aynen sana katılıyorum yıldız oyuncu getircez dediler heinzi getirdiler.noldu heinz? kaliteli oyuncu ama yıldız tabiri ona yakışmıyor.ama sanaydına inanmaktan başka çaremiz yok...
mgungor
26.Mayıs.2006, 11:46
arkadaşlar bence robert önümüdeki sezon GS forması giyecek.bunların hepsi bir taktik gibi gweliyor bana
Burak Duran
26.Mayıs.2006, 11:47
giymesin ya... adam ülkesine döndü
dnz498
26.Mayıs.2006, 11:55
arkadaşlar bence robert önümüdeki sezon GS forması giyecek.bunların hepsi bir taktik gibi gweliyor bana
taktik falan olduğunu sanmıyorum çünkü adam zehir zemberek açıklamalar yaptı gider gitmez transfer olmayan bir oyuncu GS Spor Kulübüne bu kadar açmamalı
mgungor
26.Mayıs.2006, 12:07
Aslan'da son aday Tommasi
Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Galatasaray’ın, yabancı listesi her geçen gün daha da genişliyor. Sarı-Kırmızılılar, İstanbul’a getirdiği Fransız oyuncu Laurent Robert konusunda kesin bir karar veremezken, gözler şimdi de İtalya pazarına çevrildi. Başkan Özhan Canaydın ve ekibinin, Roma’da forma giyen ‘İsa’ lakaplı orta sağ oyuncusu Damiano Tommasi için fiyat araştırması yaptığı öğrenildi. Real Madrid’de forma giyen Gravesen ve Monaco’nun Yunan oyuncusu Zicos’un transferlerinden sonuç alınamaması durumunda, transferdeki tüm ağırlığın Tommasi’ye verileceği öğrenildi.
http://www.superspor.com/images/1/29/8334_B_Tomassi001.jpg
Kimdir?
Doğum Tarihi: 17.05.1974
Doğum Yeri: İtalya
Mevkii: Orta saha
Kariyeri: Verona, Roma
Son Sezonu: 38 maç, 2 gol
26.05.2006
Kaynak : Fanatik
dnz498
26.Mayıs.2006, 12:21
tomassi iyi futbolcu gelmesini çok isterim
mgungor
26.Mayıs.2006, 12:23
hemde diğerleri kadar fazla para istemiyormuş
32 yaşında!!! ya beyler lütfen bu tip oyuncular bizde başarılı olamaz ...
anlasanıza bu tip adamlar galatasaraya sırf para almaya gelecek... bunlarda gram hırs olmaz .... kendilerini ispatlıyacak bir nedenleri yok ....
mgungor
26.Mayıs.2006, 12:30
Tjikuzu G.Saray'dan çağrı bekliyor
G.Saray'ın bir ay önce takibe aldığı Duisburg’un Namibyalı orta saha oyuncusu Razundara Tjikuzu’nun transferinde sona yaklaşıldı. Duisburg’un Bundesliga’dan küme düşmesiyle serbest kalan 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun, G.Saray’ın teklifini kabul ettiği, sarı kırmızılı yönetim ve teknik direktör Gerets’ten haber beklediği öğrenildi.
http://www.superspor.com/images/1/29/8540_B_RazundaraTjikuzu001.jpg
Yönetimin, Namibyalı yıldıza menajeri aracılığıyla "bir hafta bekle" mesajı yolladığı belirtilirken, İngiltere Premier Ligi takımlarından Middlesbrough’un da istediği Tjikuzu’nun hamile olan Türk sevgilisinin İstanbul’da yaşamak istemesi yüzünden G.Saray’a sıcak baktığı ifade edildi. G.Saray yönetimi bu transfere onay verirse, Namibyalı futbolcu, sarı kırmızılı takıma gelecek.
26.05.2006
bence bu tip bir oyuncu tomassiye göre daha faydalı olur ...
dnz498
26.Mayıs.2006, 12:50
32 yaşında!!! ya beyler lütfen bu tip oyuncular bizde başarılı olamaz ...
anlasanıza bu tip adamlar galatasaraya sırf para almaya gelecek... bunlarda gram hırs olmaz .... kendilerini ispatlıyacak bir nedenleri yok ....
iyi hoş söylüyosunda hangi yıldız oyuncuda kendini ispatlama hırsı olur tomassi evet yaşlı ama yetenekli bir oyuncu bence ama namibyalı oyuncu kendini küme düşen bir takımdan CL'de oynıyacak bir takıma getittiriyor bence yeterli değil
SaMaNYoLu
26.Mayıs.2006, 13:33
Tommassi Robertten berbat arkadaşlar demiş olayım gençliğinde birşey degıldı 32 sinde hiç birşey değildir. biz dua edelım vander meyde ve geremi alsınlar transfer lıstesındekı en iç açıcı adam bunlar çünki.
Nedvedmania
26.Mayıs.2006, 14:29
http://www.superspor.com/images/1/29/8540_B_RazundaraTjikuzu001.jpg
o ne ya kortum :D
SYLaR
26.Mayıs.2006, 14:56
Tommassi Robertten berbat arkadaşlar demiş olayım gençliğinde birşey degıldı 32 sinde hiç birşey değildir. biz dua edelım vander meyde ve geremi alsınlar transfer lıstesındekı en iç açıcı adam bunlar çünki.
bence de tommasi hiç bi işe yaramaz adamın oyle aman aman top oynadığı bi senesini görmedim
SaMaNYoLu
26.Mayıs.2006, 15:44
Bize Formasından para kazanabileceğimiz türbünleri hareketlendırıcek ve en önemlisi koşan topçalan adam eksiltebilen adam lazım bunda bu yeteneklerın hiç biri yok hemde yaşlı.
cureshot
26.Mayıs.2006, 15:56
tommasiye atmadığınız laf kalmamış. birincisi hırs olayı. bu adam 26 yaşından sonra futbolcu oldu ve italya milli takımında oynadı hangi hırs eksikliğinden bahsediyorsunuz siz ya. bu kadar boş bi adam olsa bunları başaramazdı. ikincisi bu kadar fedakar bir adam olamaz. roma borç batağındayken totti ve klübün diğer futbolcularıyla papaz olma pahasına parasında kendi isteğiyle indirime gidildi ve öle az buz bişi de değil. rakamı görmek isteyenler fm yi açıp aradaki uçuruma şahit olabilirler. üçüncüsü tommasi ile karşılaştırdığınız adama bakın. tjikuzu kimdir ya. takımı küme düşmüş, adamın kim olduunu bilmeyiz, etmeyiz. beleşe adam alacaz diye sapır saçma bi adam getrecekler gene. bu kimdir ya. ne oynamış hayatında. tommasi bu adama on basar. sonuncu olarak yaş konusu. tek bi şey söyleyecem. hagi geldiğinde kaç yaşındaydı?
Meziyet
26.Mayıs.2006, 16:55
ToMMasi çok iyi top dağıtan top çaLan HıRsLı biR oyuncu Romanın 3-4 sene önceki şampiyoNluğundaki En önemLi isimLeRindendir !!!
e_mali
26.Mayıs.2006, 17:17
Bize Formasından para kazanabileceğimiz türbünleri hareketlendırıcek ve en önemlisi koşan topçalan adam eksiltebilen adam lazım
boyle bir adam varsa soyle FB ye de alalım. Saydigin tipte oyuncuyu herkes ister ama itemek yetmez para vermek de gerekir, o da yetmez gelmeye ikna etmek gerekir.
Tomassi saglam ortasaha oyuncusudur ve GS ye cok faydali olur bence.
paramparca_teo
26.Mayıs.2006, 17:18
yauw bi adam gibi transfer yapamadılar ha!
enesao
26.Mayıs.2006, 17:28
arkadaslar hani Gs nin bi denemey aldigi oyuncu vardi cok teknik falan diolardi ona noldu?
SaMaNYoLu
26.Mayıs.2006, 21:47
onlar reklam kokan şeyler bizimkişer denemeye getirir yıldız getirir ama hala bir icraatlarını göremedik :)
tommasiye atmadığınız laf kalmamış. birincisi hırs olayı. bu adam 26 yaşından sonra futbolcu oldu ve italya milli takımında oynadı hangi hırs eksikliğinden bahsediyorsunuz siz ya. bu kadar boş bi adam olsa bunları başaramazdı. ikincisi bu kadar fedakar bir adam olamaz. roma borç batağındayken totti ve klübün diğer futbolcularıyla papaz olma pahasına parasında kendi isteğiyle indirime gidildi ve öle az buz bişi de değil. rakamı görmek isteyenler fm yi açıp aradaki uçuruma şahit olabilirler. üçüncüsü tommasi ile karşılaştırdığınız adama bakın. tjikuzu kimdir ya. takımı küme düşmüş, adamın kim olduunu bilmeyiz, etmeyiz. beleşe adam alacaz diye sapır saçma bi adam getrecekler gene. bu kimdir ya. ne oynamış hayatında. tommasi bu adama on basar. sonuncu olarak yaş konusu. tek bi şey söyleyecem. hagi geldiğinde kaç yaşındaydı?
herkezi hagi ile karşılaştırmak çok yanlış hagi den sonra alınan yaşlı oyunculardan verim alamadık .... tomassi çok iyi bir oyuncu değil sadece roma takımında senin de dediğin gibi çok fazkla fedakarlıklar yapmış ... hasan şaş hakan şükür nasıl galatasarayda oynuyorsa tomassi de roma da o ruhla oynuyor ... bu adam hiç başka bir ülkede oynamamış ... yani galatasarayda başarılı olmaması için bir çok sebep var .... o adını hiç duymadığın nabibyalı nasıl bir soru işareti ise tomassi de en az onun kadar soru işaretidir. ... ki ben o nabibyalının daha başarılı olacağından eminim ... birde 27 yaşından sonra futbolcu olması ile hırsının ne alakası var anlamadım .....
cureshot
26.Mayıs.2006, 22:09
herkezi hagi ile karşılaştırmak çok yanlış hagi den sonra alınan yaşlı oyunculardan verim alamadık .... tomassi çok iyi bir oyuncu değil sadece roma takımında senin de dediğin gibi çok fazkla fedakarlıklar yapmış ... hasan şaş hakan şükür nasıl galatasarayda oynuyorsa tomassi de roma da o ruhla oynuyor ... bu adam hiç başka bir ülkede oynamamış ... yani galatasarayda başarılı olmaması için bir çok sebep var .... o adını hiç duymadığın nabibyalı nasıl bir soru işareti ise tomassi de en az onun kadar soru işaretidir. ... ki ben o nabibyalının daha başarılı olacağından eminim ... birde 27 yaşından sonra futbolcu olması ile hırsının ne alakası var anlamadım .....
hagiden sonra aldıklarımız da o namibyalı gibi abidik gubidik takımlardan gelmişti de ondan. adam italyada oynamış ya var mı daha ötesi hem de romada beğenmediniz adama bak. alırsak verim alacağımızdan en ufak bir şüphem yok. sanmıyom alcağımızı ama. bir çok sebep var deyip bir tane bile saymamışsın entresan. ben mi göremedim acep. başka hiç bir ülkede oynamamasıyla ne alakası var. günümüz futbolunda "uyum" denilen şeyin artık anlamını kaybetmiş olması lazım. vieira da kaç yaşında geldi italyaya sadece ingilterede oynamış olmasına rağmen ama çatır çatır da oynadı. o namibyalının başarılı olması için bana allasen bi tane mantıklı bi sebep söle anca sallıosun beni haksız çıkarmak için , kaç maçını gördün adamın. bi kere de tmm ya ben böle düşünmedim de yanee nolur. ayrıca hırsı olmasa o yaşına kadar başaramadıklarını başarabilir miydi o saatten sonra. senin söylediklerinden çok daha alakalı kusura bakma da.
SaMaNYoLu
26.Mayıs.2006, 22:12
Kayseri Ercıyesın defansıf ortasahası Die nasıl arkadaşlar? Saidodan Concecaudan daha iyi değilmi sizce?
hagiden sonra aldıklarımız da o namibyalı gibi abidik gubidik takımlardan gelmişti de ondan. adam italyada oynamış ya var mı daha ötesi hem de romada beğenmediniz adama bak. alırsak verim alacağımızdan en ufak bir şüphem yok. sanmıyom alcağımızı ama. bir çok sebep var deyip bir tane bile saymamışsın entresan. ben mi göremedim acep. başka hiç bir ülkede oynamamasıyla ne alakası var. günümüz futbolunda "uyum" denilen şeyin artık anlamını kaybetmiş olması lazım. vieira da kaç yaşında geldi italyaya sadece ingilterede oynamış olmasına rağmen ama çatır çatır da oynadı. o namibyalının başarılı olması için bana allasen bi tane mantıklı bi sebep söle anca sallıosun beni haksız çıkarmak için , kaç maçını gördün adamın. bi kere de tmm ya ben böle düşünmedim de yanee nolur. ayrıca hırsı olmasa o yaşına kadar başaramadıklarını başarabilir miydi o saatten sonra. senin söylediklerinden çok daha alakalı kusura bakma da.
çok fazla bilmişlik taslama ben buraya kendi fikirlerimi yazdım .... adamın yaşı ülke dışına çıkmamış olması ve çok iyi bir performanslı bir maçını izliyememiş olmam senin için bahane değilse o yazıyı bir daha oku ... çok bilmişlik taslama .... tomassi yi tek sen izlemiyosun ve burda senden başka hiç kimse adamı istemiyo futboldan tek sen mi anlıyon ..
cureshot
26.Mayıs.2006, 22:19
çok fazla bilmişlik taslama ben buraya kendi fikirlerimi yazdım .... adamın yaşı ülke dışına çıkmamış olması ve çok iyi bir performanslı bir maçını izliyememiş olmam senin için bahane değilse o yazıyı bir daha oku ... çok bilmişlik taslama .... tomassi yi tek sen izlemiyosun ve burda senden başka hiç kimse adamı istemiyo futboldan tek sen mi anlıyon ..
ne diyosun sen arkadaşım geriyosun ortamı allalla. bilmişlik taslamıyorum. "bence" diye bir ibare de görmedim ben yanee. nasıl bi fikir veriş bu anlamadım. tommasi iyi maç oynamadan nasıl milli takıma girdi ben de onu anlamadım hakkaten. altın da yere düşmekle pul olmaz ayrıca, burda hiç kimsenin onu istememesi kötü futbolcu olduu anlamına gelmez. volkandan iyidir herhalde. :D :D ayrıca sen de yazdıımı okumamışsın sanırım çünkü ben de dedim ki bu saydıkların günümüz futbolunda mazeret değiiiiiiiiiil. bilmem anlatabildim mi. ayrıca ben sadece kayıtsız karşı çıkmanıza karşı fikirlerimi savundum o kadar.
crazy_aslan
26.Mayıs.2006, 22:21
tamam kavga cikmasin kardes kardes yazisin:)
ne diyosun sen arkadaşım geriyosun ortamı allalla. bilmişlik taslamıyorum. "bence" diye bir ibare de görmedim ben yanee. nasıl bi fikir veriş bu anlamadım. tommasi iyi maç oynamadan nasıl milli takıma girdi ben de onu anlamadım hakkaten. altın da yere düşmekle pul olmaz ayrıca, burda hiç kimsenin onu istememesi kötü futbolcu olduu anlamına gelmez. volkandan iyidir herhalde. :D :D ayrıca sen de yazdıımı okumamışsın sanırım çünkü ben de dedim ki bu saydıkların günümüz futbolunda mazeret değiiiiiiiiiil. bilmem anlatabildim mi. ayrıca ben sadece kayıtsız karşı çıkmanıza karşı fikirlerimi savundum o kadar.
allha aşkına tomassi bir tek milli takıma çğırıldı diye galatasaraya mı gelsin tamam kötü bir oyuncu değildir sonunda romada oynuyor ancak ben eğer 32 yaşında oyuncu alıyosam süper bir isim olsun .. mesela davids gibi adam 34 yaşında ama tomassi ye göre daha faydalı olur ...
SaMaNYoLu
26.Mayıs.2006, 22:26
Bende DAVİDS taraftarıyım tommasıden RObertdense o daha iyidir.
cureshot
26.Mayıs.2006, 22:27
allha aşkına tomassi bir tek milli takıma çğırıldı diye galatasaraya mı gelsin tamam kötü bir oyuncu değildir sonunda romada oynuyor ancak ben eğer 32 yaşında oyuncu alıyosam süper bir isim olsun .. mesela davids gibi adam 34 yaşında ama tomassi ye göre daha faydalı olur ...
kardeş ben istemem mi davids gelsin ya da ne bileyim gravesen gelsin filan ama yok işte kör olası para. bu adam şimdi ötekine göre daha ii dememin sebebi de bu zaten. kariyer dersen ikisinde de çok parlak değil ama tommasi daha iyi şüphesiz. ayrıca sürekli galatasarayın düştüğü mali sıkıntıları göz önünde bulundurursan yine allah korusun böyle bi duruma düşürsek tommasi diğer çoğu yabancı gibi isyan etmez eminim öteki adamı bilemiyorum ama. yani sadece milli takım meselesi değil. ok.
Gravity
26.Mayıs.2006, 22:41
Bence Tommasi Davids'den çok daha iyi bir futbolcudur. Bir defa süper bir ön liberodur. Tek pası da oyun kurması da çok iyidir. Çok iyi atak keser ve rakip atakları büyük başarıyla yavaşlatır. Defans için bulunmaz bir orta saha oyuncusudur bu özellikleriyle. Popescu kadar olmasa da ona yakın yetenekte gördüğüm birkaç futbolcudan birisidir defansif bir oyuncu olup da bu kadar iyi oyun kuran. Yaşı da Davids'den genç olduğuna göre bana deseler ki "Hangisi gelsin?" Tommasi derim. Ayrıca bence bir oyuncunun iyi oynaması için hırslı olmasına gerek yoktur, profesyonel düşünüp aldığı paranın karşılığını vermesinin lazım geldiğine inanmasına ve buna göre davranmasına gerek vardır. Tommasi buna da uyan bir oyuncu. Alınırsa iyi olur inancındayım.
SaMaNYoLu
27.Mayıs.2006, 00:50
kardeşler tartışmayın birşeyler paylaşın en güzeli bu...
Nedvedmania
27.Mayıs.2006, 01:00
ya zevkler ve renkler tartışılmaz uzatmatın
Gravity
27.Mayıs.2006, 02:02
Ben bir şey tartışmadım ki, sadece fikrimi yazdım.
Selman Ozturk
27.Mayıs.2006, 02:18
Burası bir tartışma platformudur. Forum kurallarına bağlı kalındığı sürece herkes fikrini savunmakta ve tartışmakta özgürdür.
SaMaNYoLu
27.Mayıs.2006, 04:20
Saygılar...
tomassi için ne düşünüyorsunuz bilmiyoruma ma dmc için bence genç ve çok koşan, hırslı birini almak çok mantıklı olur ... amc biçin belki çok koşan ve genç olması o kadar önemli değil ama dmc bütün atakları kesmesi lazım ve kazandığı toplarlada yeni atak başlatması lazım ... bunun içinde büyük bir güç ve hırs olması lazım diye düşünüyorum ...
ayrıca dünyanın en iyi dmc lerini bir düşünün hepsi çok koşan ve hırslı oyunculardır ...
davids, makalele, appiah, aurelio,conceçasio, denilson ... bunlar ilk olarak aklıma gelen iyi dmc ler ....
Burak Duran
27.Mayıs.2006, 09:40
bence essien i alalım olsun bitsin :D
mgungor
27.Mayıs.2006, 09:47
bence essien i alalım olsun bitsin
yok be kesmez bizi o bi lampardı alamaık gitti yaw :( :(
:D:D
Selman Ozturk
27.Mayıs.2006, 12:21
bence essien i alalım olsun bitsin :D
yok be kesmez bizi o bi lampardı alamaık gitti yaw :( :(
:D:D
Uyanın beyler.Sabah oldu :):):D
mgungor
27.Mayıs.2006, 12:22
İşte Canaydın'ın sürprizi!
G.Saray'da Canaydın'ın söz verdiği yıldız transfer büyük ihtimalle Everton'ın Hollandalı'sı Van Der Meyde olacak. Sarı-kırmızılı kulübün teklif götürdüğü ve olumlu yanıt aldığı kanat oyuncusunun önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelebileceği belirtildi.
İKİ KANATTA DA OYNAYABİLİYOR
Orta alanın her iki kanadında da başarıyla görev yapabilen Van Der Meyde'yle ilgili haberleri oyuncunun menajeri de doğrulamıştı. Ünlü Hollandalı'nın transferi gerçekleşirse sarı-kırmızılı taraftarların kombinelere ilgisinin artması bekleniyor.
27.05.2006
mgungor
27.Mayıs.2006, 12:28
Gravesen için ‘Conceiçao’ taktiği
Galatasaray, teknik direktör Eric Gerets’in transfer listesinde bir numarada yer alan Gravesen için ‘Conceiçao’ taktiğini uygulayacak.
http://www.superspor.com/images/1/29/9025_B_Gravesen003.jpg
Conceiçao’yu Real Madrid’ten alırken, İspanyol ekibinin bu oyuncunun maliyetinden kurtulmak istemesini değerlendiren Galatasaray, Gravesen transferinde de aynı yolu izleyecek. Hiç oynamasa bile Real’den senede 1.8 milyon euro alacak olan Danimarkalı yıldız için Cim Bom’un Madrid’e yapacağı teklif şu: “O parayı biz verelim. Bir sezon bizde kiralık olarak forma giysin.” İspanyol devinin bu teklife yine sıcak bakabileceği ifade ediliyor.
27.05.2006
Kaynak : Fanatik
can777
27.Mayıs.2006, 12:30
alamıcaz biz bunu bence ....
walla tranfer görüşmelerini en çok gizli tutan takım galatasaray ... bu yüzden hergün yeni isimler çıkıyor ...
Selman Ozturk
27.Mayıs.2006, 12:49
Sizlere Ricardinho hakkında bir kaç gelişme aktarayım.
Yıl 2005. Sezon başlamadan sol kanata transfer yapmak isteyen Galatasaray yönetimi Brezilya'lı Ricardinho'yu gözüne kestiriyor. Özhan Canaydın apar-topar Fatih Gökşen'i Brezilya'ya yolluyor.Fatih Gökşen Brezilyaya iner inmez Ricardinho'nun menajeriyle görüşüyor.Her konuda anlaşma sağlanıyor.Oyuncuyla da görüşüyor ve "Olur" yanıtını alıyor.Ardından görüşülecek tek bir yer kalıyor.Ricardinho'nun kulübü Santos...Gökşen ertesi gün Santoslu yöneticilerle buluşuyor.Yöneticiler kapıyı 3.5 milyon eurodan açıyor. Fatih Gökşen'in ısrarlı pazarlığı sonucu 2.5 milyon euro'ya kadar çekiyorlar fiyatı.Gökşen'de istediği fiyatı elde etmiş bir şekilde Canaydın'ı arıyor ve "2.5 Milyona indirdik fiyatı.Transferi bitirelim mi?" diyor. Karşı taraftan Canaydın ise "2 Milyon'dan 1 kuruş fazla veremeyiz.2 milyona indir fiyatı" diyor...Bu konuşmanın ertesi gününde Gökşen Santos'lu yöneticilerle tekrar masaya oturuyor. Gökşen fiyatı 2 milyon euro'ya indirmeye çalışsa da Santos'lu yöneticiler asla ikna olmuyor ve 2.5 milyonda diretiyorlar. Bunun üzerine 2 gün daha Brezilya'da bekleyen Gökşen 500.000 euro için transferi yapamadan geri dönüyor. Ardından da sol kanat için Marek Heinz'la anlaşılıyor...
Canaydın'ın 500.000 euro vermeyi esirgediği Ricardinho bugün Brezilya Milli takımında Dünya Kupası'nda görev yapacak!
Yıl 2006...Galatasaray Florya Metin Oktay tesislerinde Canaydın'ın mutlaka 1 yıldız alacağım sözleri yankılanıyor. O yıldızın da Ricardinho olduğu kulaktan kulağa yayılıyor.Hatta Canaydın'ın bu sefer 2 milyon euro bile fazla vermeyi gözden çıkardığı konuşuluyor arka bahçede...Yani özetle Ricardinho'nun gelecek sezon sarı kırmızılı formayı giymesi kuvvetle muhtemel.
crazy_aslan
27.Mayıs.2006, 12:59
Yıl 2005. Sezon başlamadan sol kanata transfer yapmak isteyen Galatasaray yönetimi Brezilya'lı Ricardinho'yu gözüne kestiriyor. Özhan Canaydın apar-topar Fatih Gökşen'i Brezilya'ya yolluyor.Fatih Gökşen Brezilyaya iner inmez Ricardinho'nun menajeriyle görüşüyor.Her konuda anlaşma sağlanıyor.Oyuncuyla da görüşüyor ve "Olur" yanıtını alıyor.Ardından görüşülecek tek bir yer kalıyor.Ricardinho'nun kulübü Santos...Gökşen ertesi gün Santoslu yöneticilerle buluşuyor.Yöneticiler kapıyı 3.5 milyon eurodan açıyor. Fatih Gökşen'in ısrarlı pazarlığı sonucu 2.5 milyon euro'ya kadar çekiyorlar fiyatı.Gökşen'de istediği fiyatı elde etmiş bir şekilde Canaydın'ı arıyor ve "2.5 Milyona indirdik fiyatı.Transferi bitirelim mi?" diyor. Karşı taraftan Canaydın ise "2 Milyon'dan 1 kuruş fazla veremeyiz.2 milyona indir fiyatı" diyor...Bu konuşmanın ertesi gününde Gökşen Santos'lu yöneticilerle tekrar masaya oturuyor. Gökşen fiyatı 2 milyon euro'ya indirmeye çalışsa da Santos'lu yöneticiler asla ikna olmuyor ve 2.5 milyonda diretiyorlar. Bunun üzerine 2 gün daha Brezilya'da bekleyen Gökşen 500.000 euro için transferi yapamadan geri dönüyor. Ardından da sol kanat için Marek Heinz'la anlaşılıyor...
Canaydın'ın 500.000 euro vermeyi esirgediği Ricardinho bugün Brezilya Milli takımında Dünya Kupası'nda görev yapacak!
Yıl 2006...Galatasaray Florya Metin Oktay tesislerinde Canaydın'ın mutlaka 1 yıldız alacağım sözleri yankılanıyor. O yıldızın da Ricardinho olduğu kulaktan kulağa yayılıyor.Hatta Canaydın'ın bu sefer 2 milyon euro bile fazla vermeyi gözden çıkardığı konuşuluyor arka bahçede...Yani özetle Ricardinho'nun gelecek sezon sarı kırmızılı formayı giymesi kuvvetle muhtemel.insallah selman abi canaydin bu sefer diretmezde ricardinho galatasaraya gelir bude ricardinho süper bir sol kanat ortalari,duran toplardaki üstünlügü yasi 29 olsa bile müthis bir transfer olur bizim acimizdan
Yıl 2006...Galatasaray Florya Metin Oktay tesislerinde Canaydın'ın mutlaka 1 yıldız alacağım sözleri yankılanıyor. O yıldızın da Ricardinho olduğu kulaktan kulağa yayılıyor.Hatta Canaydın'ın bu sefer 2 milyon euro bile fazla vermeyi gözden çıkardığı konuşuluyor arka bahçede...Yani özetle Ricardinho'nun gelecek sezon sarı kırmızılı formayı giymesi kuvvetle muhtemel.
bende bu haberi ne zaman vericeksin diye bekliyordum ... :)
olursa süper olur türkiyede bence onun ayarında bir oyuncu yok ....
mgungor
27.Mayıs.2006, 13:06
trabzonda istiyomuş
uyurtsever
27.Mayıs.2006, 13:07
Ricardinho süper olurrr....
crazy_aslan
27.Mayıs.2006, 13:22
http://www.spor3.com/haberimaj/_gravesen2601.jpgGravesen bu yüzden gelmeye çekiniyor !
Gravesen ülkesinde yayınlanan Hz. Muhammed karikatürleri yüzünden Türkiye'ye gelmeye çekiniyor.
Seferber oldular
G.Saray'da kötü günler şampiyonlukla geride kalırken, Riva ve Seyrantepe projelerinin mutlu sona yaklaşması yönetimi büyük hedeflere yöneltti. Başkan Özhan Canaydın'ın Futbol Komitesi ile yaptığı son toplantıda "Eğer çok önemli bir ismi transfer etme şansımız doğarsa, bu konuda gerekeni yapm. Parayı düşünmeyin. Taraftarımıza gerçek bir dünya yıldızı izletelim" dediği ve bu konuda düğmeye bastığı öğrenildi. Çarşamba akşamı Florya'ya gelen başkan, yetkililerle müjdeli haberi verdi. Limitleri kaldıran Canaydın'ın, bunu bitmek üzere olan projelere güvenerek yapıyor. R.Madrid'in Danimarkalı futbolcusu Gravesen'in transferi için G.Saray tüm gücüyle çalışırken, Eric Gerets'in hayran olduğu, sarı-kırmızılı futbolcuların da "Keşke bizim takımda olsa" dediği Gravesen ile menajerler vasıtasıyla görüşmeler sürüyor
Bedelsiz bırakabilirler
Gravesen'in Danimarka gazetelerinde çıkan Hz. Muhammed karikatürleri yüzünden bir müslüman ülkeye gelmekten çekindiği öğrenilirken kulübü R.Madrid yıldızı bedelsiz bırakabilir. Yıllık 2 milyon Euro alan Gravesen ise Türkiye'ye gelmek için bu rakamdan daha fazlasını istiyor.
Vatan
cureshot
27.Mayıs.2006, 13:32
felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama bunlar biraz zor gelir bize. laurent robert nemize yetmiyo ki. o olsun başka bi şey istemiyom. bi de geremi. bu ikisi yeter bize.
SaMaNYoLu
27.Mayıs.2006, 15:15
Vander meyde veya Richardinho Nede Gs forması yakışırkı ;) ama alacaklarını sanmıyorum.
mgungor
27.Mayıs.2006, 15:15
Hakan 2 yıl daha G.Saray'da
Galatasaray ve ve Türk futbolunun en önemli golcülerinden Hakan Şükür kulübü ile 2 yıllık sözleşme yeniledi. Mecidiyeköy'deki Sportif A.Ş'de , Futbol Şube Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın da katıldığı imza töreninde 2 yıllık boş mukaveleye imza atan Hakan Şükür, futbolu bırakmayı düşünmediğini ve fiziği izin verdikçe oynayacağını söylerken, "Galatasaray ile olan bağımı herkes biliyor. Hiç para konuşmadık. Yöneticiler bizim değerimizi biliyor" diye konuştu.
Adnan Polat ise "2 yıllık anlaşma yaptık ama Hakan Şükür istediği kadar oynayabilir" diye konuştu.
27.05.2006
Berkaiser
27.Mayıs.2006, 15:16
Ricardinho'nun gelmesini çok isterim.
Del Piero_10
27.Mayıs.2006, 16:13
zidane'a teklif saçmalık değilmi,adam futbolu bıraktı.vander meyde falan diyorlar şimdi...
Bence Ricardinho'nun en yararlı transfer olacağını düşünüyorum
enesao
27.Mayıs.2006, 17:06
ya bunlarin hepsi yalan baskan yine transferin son gununde bratu ve petre gibi 2 tane adam getirir alin size yildiz adayi der...
Meziyet
27.Mayıs.2006, 18:29
Zidane ismini duyunca Çok güLdüm çookk :)
mgungor
27.Mayıs.2006, 18:52
Veron G.Saray'a geliyor iddiası
Arjantin basını Galatasaray’ın İnter’de da forma giyen orta saha oyuncusu Juan Sebastian Veron ile ilgilendiğini yazdı. Arjantin Ole ve Rosario gazeteleri, İnter’de mutsuz günler geçiren Veron’un İtalya’dan ayrılmak istediği ve kendisine gelen teklifler arasında Galatasaray’ın da olduğunu iddia etti. Veron’un sarı-kırmızılı kulübe gelebileceğini de savunan Ole gazetesi, tarafların ilk temasında olumlu gelişmeler yaşandığını belirtti.
Arjantin basını , dünya kupası kadrosunda yer almayan Veron’un hayal kırıklığı yaşadığının altını çizerek bu futbolcunun kendisini yeniden gösterebilmesi için gelen teklifler arasında en iyisinin Galatasaray’dan olduğunu kaydetti. Bu arada, Juan Sebastian Veron da Rosario gazetesine yaptığı açıklamada İnter’den ayrılacağını söyledi. Futbol hayatına nerede devam edeceği konusunda henüz net bir karar vermediğini açıklayan Arjantinli yıldız size söyleyebileceğim tek gerçek bu sene İtalya’da kalmam çok zor gerisi ne olur önümüzdeki günler belirleyecek dedi.
1975 doğumlu olan Veron hem Arjantin’in hem de Avrupa’nın en tecrübeli futbolcuları arasında yer alıyor. Veron, Manchester United, Chelase ve İnter gibi Avrupa’nın önde gelen kulüplerinde top koşturdu.
27.05.2006
Meziyet
27.Mayıs.2006, 18:54
kaLite aRtsın Türkiyede ya geLiRse iyi oLur.
enesao
27.Mayıs.2006, 18:54
haberin DHA olmasi biraz umutlandirdi beni ama veron artik eskisi gibi deil.. tutmazz
SaMaNYoLu
27.Mayıs.2006, 19:42
zidane futbolu bıraktı hala onun ismi gecıyor transfer haberlerınde :)) arkadaşlar Gravesen karıkaturden dolayı çekınıp gelmeye bılırım demiş haber yalan değilse evet iyi düşünmüş biz islamıyete muslumanlıgı en ıyı yaşayan ülkelerden biriyiz bunu bizim toplumuz kaldıramaz ve ispanyada ırkçılık davası yuzunden nasıl Eto protesto edılıyorsa Gravesende burda o şekılde protesto edilir ve maçlarda tam anlamıyla verimde veremez. Gravesen gelmesinnnnnnnnnnnnn!!! ona en ıyı altarnetıf Chelsea li Geremi. veya Kayserı ercıyesın Die si.