View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri
Pages :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
Selman Ozturk
10.Haziran.2006, 14:27
bence haberler iyi ze roberto ve djemba djemba gelmesin... iliç gitmesin marcelinho gelirse iyi hatta süper olurFakat Marcelinho alınırsa İliç mecburen gönderilecek.
Peter Luccin için Atletico Madrid'le görüşmek üzere Ali gürsoy İspanya'ya gitti bunu da buradan söyleyelim. Ancak ben sadece Luccin için gittiğini zannetmiyorum. Gravesen için de bir girişim yapılabilir hazır gitmişken.
Burak Duran
10.Haziran.2006, 14:39
iliç heinz ve saidou yerine marcelinho luccin ve ricardinho :D
SaMaNYoLu
10.Haziran.2006, 14:53
:) :) iliç gitmez Heinzde oturdugu yerde para kazanıyor gitmezç saidu yerınede bakalım kımı alcaklar .
Maymuncuk
10.Haziran.2006, 15:02
iliç heinz ve saidou yerine marcelinho luccin ve ricardinho :D
Seneye de Şampiyonlar Ligi Kupası :)
Burak Duran
10.Haziran.2006, 15:06
Seneye de Şampiyonlar Ligi Kupası :)
o kadar olmazda gruptan çıkarız :)
crazy_aslan
10.Haziran.2006, 15:16
Kuranyi Aslan’a !
Dış transfer çalışmalarını sessiz ve derinden yürüten Galatasaray'da ilginç bir gelişme yaşandı.
http://image.haber3.com/haber/45813.jpg
10 Haziran 2006 10:09
Özhan Canaydın, arkadaşı olduğu Schalke Başkanı Rehberg'den Hamit'i istedi, "Hamit'i veremeyiz. Ama Kuranyi'yi bırakabiliriz" yanıtını aldı.
Sarı-kırmızılı ekibin başkanı Özhan Canaydın, üyesi olduğu Schalke 04 Kulübü'nün başkanı Gerd Rehberg ile bir görüşme yaptı. Özhan Canaydın, yakın arkadaşı olan Gerd Rehberg'den Hamit Altıntop'u resmen istedi. Ve "Hamit'i kadromuza katmayı çok istiyoruz. Fiyatı önemli değil. Bize bu kolaylığı göster" dedi. Bu konuda tavrı net olan Alman ekibinin başkanı, milli futbolcumuzu bir yere bırakmayacaklarını uygun ve kibar bir dille ifade etti: "Hamit bizim için çok önemli bir futbolcu. Zaten kardeşi Halil'i de kadromuza kattık. Sen benim iyi arkadaşımsın. Lütfen sen de beni anla..." Aldığı cevap sonrası üzülen Canaydın'a, Rehberg başka bir öneri getirdi: "Senin gibi bir arkadaşı kırmak istemem. Size Kevin Kuranyi'yi verelim."
'Seni Kırmak İstemem'
Özhan Canaydın, Rehberg'in bu sözlerinden sonra yaşadığı şaşkınlığı hemen üzerinden attı ve şunu söyledi: "Bu jestin için çok teşekkür ediyorum. Ama bizim forvete ihtiyacımız yok." Rehberg ise Canaydın'dan düşünmesini istedi ve "Kevin Kuranyi'yi almanız büyük iş olur. Golleriyle Türkiye'yi sallar" dedi.
Sabah
SYLaR
10.Haziran.2006, 15:44
kuranyi haberi bence palavra adam schalke de oynuyo iyi para kazanıyo cimboma gelip sürünmezzz
SaMaNYoLu
10.Haziran.2006, 19:54
yahu kuranyı zaten iş yapmaz ümit karanda necatide hasna kabzede kuranyıden kalıtelı forvetler. gazetelet daha neler yazıcak acaba
enesao
10.Haziran.2006, 20:16
iyi yaa gelsin kuranyi geldigi gibi bir baska kulube yuksek fiyata satariz :D
Burak Duran
10.Haziran.2006, 21:03
Mbami Galatasaray'da
ultraslan forum sitesinde birinin yazdığına göre. Adnan Sezgin'in arkadaşı olan dayısı bu arkadaşa bu haberi vermiş. Adnan Sezgin kendisi gidip PSG ile işi bitirmiş ön libero ve sol açık oynayan bu oyuncuyu almışız. Ama haber ne kadar doğru bilemem
mgungor
10.Haziran.2006, 21:09
bakalım ne kadar doğru.resmi sitede herhangi açıklama yok ama
gorkemyilmazkarasu
10.Haziran.2006, 21:27
mbami bayern münihte oynamışmıydı benmi yanlış hatırlıyorum?
mgungor
10.Haziran.2006, 21:31
Modeste M´Bami
http://img56.imageshack.us/img56/2161/s6631200519vs.jpg
doğum tarihi: 09.10.1982
Boy: 1,72
Ülkesi: ! Kamerun
Fuss: links
Durumu: Länderspiele: 17 Spiele
http://img56.imageshack.us/img56/1776/136ne.gif
Verein: Paris St. Germain / Ligue 1 ()
Pozisyon: Mittelfeld
pozisyon Detayı: linkes off. Mittelfeld
kontrat başlangıcı: 2003
Kontrat bitişi: 2008
Değeri: 5.000.000 (euro galiba)
Kariyeri;
03 / 04 CS Sedan Paris St. Germain 3.000.000
00 / 01 Dynamo Douala CS Sedan ?
99 / 00 eigene Jugend Dynamo Douala
enesao
10.Haziran.2006, 21:38
Değeri: 5.000.000 (euro galiba)
Gs mi vermis bu parayi???
mgungor
10.Haziran.2006, 21:39
Hayır değeri öyle kabul ediliyior.yani istenen para olabilir...
enesao
10.Haziran.2006, 21:40
hiim anladim... haber dogruysa eger insallah yararli olur..
paco
10.Haziran.2006, 22:10
mbami olayına inanabilirim a.polat ın tariflerine uyuyor ..... yıldız adayı alıcaz demişti ... ama yıldız olur mu bilemem bu oyuncu hakkında hiç bir bilgim yok ...
Selman Ozturk
11.Haziran.2006, 00:11
Üzülerek söylüyorum ki Luccin olayı kapandı. Ali Gürsoy'un kulübe ilettiği bilgilere göre daha önce irtibata geçilen A. Madrid'in fiyatı 3.5 milyon euro'dan 5 milyona çıkarması sebebiyle transfer olayı kapandı.
Kaynak: Y.I :)
Buradan hareketle M'bami haberinin doğru olma ihtimali oldukça yüksek ancak konu hakkında gelen en ufak bir duyum yok.
gookhan
11.Haziran.2006, 00:40
mbami gelsin iiidir afrikanin o bitmeyen hırsını da cimboma tasir
uyurtsever
11.Haziran.2006, 01:09
Ya şu zokora olayı ne oldu.Çok harika bir adam ne oldu buda mı olmadı yavv adam Arjantin maçında baya iyi oynadı ama:confused:
emirduman
11.Haziran.2006, 03:06
Hakkaten Zokora işi olsa iyi olacaktı, ancak adam Dünya Kupası'nda oynadığı her maçtan sonra fiyatı artar kanımca...
M'bami konusunda pek bir bilgim yok, iyi oyuncu diye biliyorum ama ne olur ne olmaz bilemem..
İnşallah hayırlı olur...
mgungor
11.Haziran.2006, 11:41
Gravesen'den Paris'e randevu
Gravesen'in menajeri, 2 Temmuz'daki R.Madrid kongresini bekleyen G.Saray yönetimine "Hafta içi Paris'te görüşelim" mesajı yolladı.
http://www.superspor.com/images/1/29/2872_B_Gravesen004.jpg
Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu Gravesen'de sürpriz bir gelişme oldu. Sarı-kırmızılı yönetim bu oyuncu için daha önce Real Madrid kulübünün 2 Temmuz'da yapılacak kongresini bekleme kararı almıştı. Ancak Danimarkalı yıldızın menajeri G.Saray Kulübü'ne "Önümüzdeki hafta içinde Paris'te görüşelim" mesajını yollayınca işler değişti.
Thomas Gravesen'in hafta içi iki gün boyunca Paris'te kalacağını ve ardından Karaipler'e tatile gideceğini söyleyen menajerin, "2 Temmuz'a kadar beklememizin anlamı yok. Benim futbolcum Madrid'de oynamak istemiyor. Oturup şartları konuşalım. Eğer koşullar uygun olursa Gravesen önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyebilir" dediği bildirildi. Tecrübeli oyuncuyla Paris'te buluşmak üzere daha önce transferde yetkili kılınan isimlerden Adnan Polat'ın ya da Adnan Sezgin'in gitmesi bekleniyor.
11.06.2006
Kaynak : Sabah
M.Scofield
11.Haziran.2006, 11:45
evet y zokora dün çok iyi oynadı
benyaben
11.Haziran.2006, 11:59
Arkadaşlar Luccin gelmesin diyen arkadaşların mesajlarını hayretle okudum. Luccin şu anda mevkiisinin en iyilerinden bir tanesi. Sürekli koşan, pres yapan bir oyuncu. Bir ön libero oyuncusunda bulunması gereken tüm özellikleri barındırıyor. Ekstra olarak da inanılmaz bir tekniğe ve oyun zekasına sahip. Geriden oyun kurabilen bir oyuncu. Peter Luccin alındığı taktirde hem ön libero eksikliği hem de oyun kurucu eksikliği giderilmiş olur.
Ayrıca gelmez diye birşey yok çünkü oyuncunun menajeriyle her türlü anlaşma sağlanDI. Oyuncunun Galatasaray'a gelmek istediği bildirilDİ.
(Dikkat ettiyseniz son paragraftaki cümlelerin eylemlerinde "görülen geçmiş zaman kipi" kullandım. "Öğrenilen geçmiş zaman" değil yani)
Abi keşke geleseydi beah...Ama olmamı..gravesen gelsin:D
Selman Ozturk
11.Haziran.2006, 12:11
Abi keşke geleseydi beah...Ama olmamı..gravesen gelsin:D
Yaş ve oyun stili itibarıyle Peter Luccin çok daha iyi olurdu. Geriden oyun kurabilen nadir oyunculardan biriydi. Ancak olmadı ne yazık ki.
SaMaNYoLu
11.Haziran.2006, 14:10
Şu an en iyi altarnatif Zokora kaldı inşalla alırız yahu bu işte git gide geçmişe benziyor. ALLAH Sonumuzu hayır etsin.
gookhan
11.Haziran.2006, 14:22
yahu bu gravesen de sureklı oyalıo
gorkemyilmazkarasu
11.Haziran.2006, 17:34
luccin olsaydı keşke yaaa ama napalım artık mbamiye fm de baktım iyiydi bayağı o gelsin bari...
mgungor
11.Haziran.2006, 17:46
ve mbami haberide üzülerek söylüyorum bir asparagas çıktı...
gookhan
11.Haziran.2006, 18:51
luccin tekrar gundeme gelmis gazetede gordum
paco
11.Haziran.2006, 19:26
luccin tekrar gundeme gelmis gazetede gordum
luccin tekrar gündeme gelmedi sadece selman sayesinde biz haberi diğerlerinden önce öğrendik :) olay bitti kapandı onlar daha yeni bu haberi veriyorlar ....
Selman Ozturk
11.Haziran.2006, 20:00
Luccin olayı ne yazık ki kapandı. Gazeteler bir adım geriden geliyorlar Turksportaldan...Farkımız olsun dimi ama :)
enesao
11.Haziran.2006, 20:34
öfff yaa GS de s1kt1 artik bi transfer yapamadilar... :(
gorkemyilmazkarasu
11.Haziran.2006, 20:36
luccin olayı paradan dolayımı olmamış acaba selman?
bide Y.I beye sorarmısın zokora ile ilgilendiğimiz gerçekmi? :D
Selman Ozturk
11.Haziran.2006, 20:43
luccin olayı paradan dolayımı olmamış acaba selman?
bide Y.I beye sorarmısın zokora ile ilgilendiğimiz gerçekmi? :D
:D:D İlahi Görkem
Luccin olayının paradan dolayı olmadığını geçen mesajlarda belirtmiştim zaten. İlk görüşmelerde 3.5 milyondan kapıyı açan Madrid, İspanya'ya giden Ali Gürsoy'a fiyatın 5 milyon euro olduğunu söyleyince transfer otomatikman kapanmış oldu. Galatasaray'ın hedefi 3 milyon euro'ya işi bitirmekti ama olmadı ne yazık ki.
Zokora olayına gelince daha fiyatı bile öğrenilmemişken haber basına sızdı (ben suçsuzum :D) Bu yüzden net bir girişim yok şu an için. Olduğu zaman kuşlar yine bana fısıldar herhalde :):)
gookhan
11.Haziran.2006, 21:31
peki selman su an gundemde kım war?:D
Burak Duran
11.Haziran.2006, 21:34
şu an gündemde gravesen var
paco
11.Haziran.2006, 21:38
ya ben anlamıyorum gündemde gravesen var ama a.polat yıldız adayı alıcaz diyor ... gravesen işide çok uzadı ... anlamadım gitti ....
Aslan41
12.Haziran.2006, 01:06
Galatasaray ön liberoya alacaksa fildişi sahillerinden yaya toure yi alsın arkadaşlar....
maçda izledim adam muhteşem oynuyor..yaşıda genç hem...
olympiakos dan o futbolcuyu almak çok zor olacağını sanmıyorum...
ileride satar parada kazanırız....
genç yetenek olarak yorumluyorum....
gravesen işi zaten çıkmaz yol.............
gookhan
12.Haziran.2006, 01:12
gravesen bence vakit kayibindan baska bisi diil
mgungor
12.Haziran.2006, 01:13
emin ol touré yi almak o kadar kolay değil... olympiakos vermez.bir de dünya kupasondan sonra bedeli en az 2 katına çıkacaktır...
Gnegneri Yaya Touré
http://img508.imageshack.us/img508/6259/s13091200510iv.jpg
doğum: 13.05.1983
boy: 1,89
http://img508.imageshack.us/img508/6694/289do.gif
kulüp: Olympiakos Piräus
pozisyon: Mittelfeld
Positionsdetails: zentrales Mittelfeld
takıma gelişi: 2005
kntrat bitişi: 2008
değeeri:8.000.000 $ veya euro
geçmiş..
05 / 06 Metalurg Donezk Olympiakos Piräus 1.200.000
03 / 04* KSK Beveren Metalurg Donezk 2.000.000
01 / 02 ASEC Abidjan KSK Beveren ?
gookhan
12.Haziran.2006, 01:16
bu degeri neye gore hesapliyolar
mgungor
12.Haziran.2006, 01:18
tam olrak bilmiyorum ama kendi çalışanları falandır.en iyitransfer sitesi ismi lazım değil...
gorkemyilmazkarasu
12.Haziran.2006, 01:22
yaya toure süper oyuncu ama onu almak olypiakostan biraz zor çok para isterler :(
Selman Ozturk
12.Haziran.2006, 01:31
yaya toure süper oyuncu ama onu almak olypiakostan biraz zor çok para isterler :(
Olmayacak bir transfer olduğu için üzerinde fazla durmamak gerek. :)
Bu arada önümüzdeki 2 gün boyunca Atatürk Havalimanı'na dikkatle bakın. Zira Ze Roberto'yu görme ihtimaliniz çok yüksek :) (Tüh bak yine ağzımdan kaçıverdi...:) )
gorkemyilmazkarasu
12.Haziran.2006, 01:42
Olmayacak bir transfer olduğu için üzerinde fazla durmamak gerek. :)
Bu arada önümüzdeki 2 gün boyunca Atatürk Havalimanı'na dikkatle bakın. Zira Ze Roberto'yu görme ihtimaliniz çok yüksek :) (Tüh bak yine ağzımdan kaçıverdi...:) )
abi ze roberto dünya kupası kadrosunda değilmi brezilyanın.amaa gelirse tribünleri yerinden oynatır valla :)
Selman Ozturk
12.Haziran.2006, 01:49
abi ze roberto dünya kupası kadrosunda değilmi brezilyanın.amaa gelirse tribünleri yerinden oynatır valla :)
Evet Dünya kupası kadrosunda olduğu için "büyük ihtimal" dedim zaten Görkem. İzin alma meselesi var. Ama sorun olacağını sanmıyorum. Parreira yapar bir iyilik. :)
Maymuncuk
12.Haziran.2006, 01:56
Eheheh sevindim vallahi :)
Sağol Selman abi ağzından kaçırdığın için :)
Burak Duran
12.Haziran.2006, 02:14
selman bu haberin doğru olduğuna yüzde yüz eminim hayırlısı olsun. umarım tez vakitte gelir ve imzalar :D
kavara
12.Haziran.2006, 02:45
ohhh bea ne güzel oldu :):):) herneyse inş böyle kaliteli futbolcular Türkiyeye gelirde ad yapmış oluruz :D
Aslan41
12.Haziran.2006, 02:55
hele şükür Galatasaray kulübü kendine geldi....
Aslan uyanıyor...GALATASARAY LILAR....
En yakın zamanda bi Ze roberto = Galatasaray forması alayım....
mgungor
12.Haziran.2006, 10:45
vee ze roberto transferini de yakından tanıdığımız birisi bitirdi gelsin bakıyim tahminler???
Burak Duran
12.Haziran.2006, 11:33
Sol kanada Mehmet Akgün!
Yeni sezon transferi için 'Yıldız değil, yıldız adayı futbolcu' arayışlarını sürdüren yönetim, Alman 1. Ligi Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Borussia Dortmund'ta forma giyen genç Türk oyuncusu Mehmet Akgün ile prensip anlaşmasına vardı.
Teknik direktör Eric Gerets'in yardımcısı Erdal Keser'in bu transferle ilgilendiği ve sol kanat oyuncusu olan Mehmet Akgün'ün transferini gelecek hafta içinde sonuçlandıracağı öğrenildi.
Kaynak: Vatan
m_o_11
12.Haziran.2006, 11:48
Ze Roberto nun kac yasinda oldugunu bilen varsa soyleyebilir mi? ins. Galatasaray Ze Roberto yu almistir. Tr ligimizin adi duyulsun. Simdiden Fenerbahce ile Ronaldinho adi bile cikti. daha da gusel seyler olur umarim.
paco
12.Haziran.2006, 11:50
tam olrak bilmiyorum ama kendi çalışanları falandır.en iyitransfer sitesi ismi lazım değil...
kardeş bu transfer sitesi en bomba transfer sitesidir ... bence çok asparagas bizdeki fotomaç a benziyor ... daha galatasaraya oyuncu gelmeden oyuncuyu kadromuzda gösteriyo ... tek güzelliği sürekli güncel olması ... türkiyedeki haberlere göre mesela gravesen galatasarayda yazsın hemen galatasaray kadrosunda gösteriyo ... bence burayı çok takip etme ...
Burak Duran
12.Haziran.2006, 11:51
ze roberto 32 yaşında kariyerinin büyük kısmında leverkusen ve bayern formaları giydi
cureshot
12.Haziran.2006, 12:46
TAFFAREL İKNA ETTİ
http://www.superspor.com/images/1/29/6656_B_ZeRoberto005.jpg
GALATASARAY İKİ SEZONDUR PEŞİNDE OLDUĞU ZE ROBERTO'YU TANIDIK BİR İSİM SAYESİNDE İKNA ETTİ!
Galatasaray, iki sezondur peşinde koştuğu Ze Roberto ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Dünya Kupası'nda Çek Cumhuriyeti ile mücadele eden Marek Heinz'a kulüp bulunduğu takdirde, Brezilyalı sol kanat oyuncusuyla resmi sözleşme imzalanacak. Sarı-kırmızılı ekibin böylesine kariyerli bir futbolcuyu ikna etmesinin ardından ise tanıdık bir isim çıktı: Claudio Taffarel.
ALMANYA'DA KONUŞTU
Galatasaray ile ulaşılmaz başarılar yaşayan ve ülkemizde bulunduğu süre içerisinde tam bir Türkiye aşığı olan Taffarel'in, vatandaşı Ze Roberto ile Galatasaray'a gelmesi için konuştuğu öğrenildi. Başkan Özhan Canaydın'ın telefonuyla harekete geçtiği belirtilen Taffarel'in, Almanya'daki Brezilya Milli Takımı kampına gittiği; Galatasaray ve Türkiye hakkında olumlu ifadeler kullanarak Ze Roberto'yu bu transfer için ikna ettiği belirtildi.
SABAH
Maymuncuk
12.Haziran.2006, 12:50
Ze Roberto kesin ise, bir de ön libero alırsak harika olur ;)
paco
12.Haziran.2006, 12:57
Ze Roberto kesin ise, bir de ön libero alırsak harika olur ;)
haydaa ön libero diyodular noldu şimdi .... heinz kesin gidecek heralde ...
ibo
12.Haziran.2006, 13:52
geçen yıl devre arasındada geliyordu ze roberto hatta uçak fln bekliyordu ama artık ben bu tip haberlere gelip imza attığını görmeden inanmıyorum...
gorkemyilmazkarasu
12.Haziran.2006, 13:58
aslanım taffarel bee ikna etmiş ze robertoyu :D sol tarafı sağlama aldık bide çok iyi bir önlibero alırsak süper takım oluruz :)
Selman Ozturk
12.Haziran.2006, 14:21
Basın yine Turksportaldan 1 adım geriden geliyor. :) Hayırlısı olsun :):)
Burak Duran
12.Haziran.2006, 14:22
selman bide ön libero için hayırlı bir haber versen :D
gorkemyilmazkarasu
12.Haziran.2006, 14:30
dün yatarken aklıma geldi selman haber kuşların klübün içindense söylesene şu guarini alsınler be abi önliberoya :D
gookhan
12.Haziran.2006, 17:09
hayirli uurlu olsun ama bence oncelıklı sorun on lıberoydu
SaMaNYoLu
12.Haziran.2006, 17:24
hayırlı ugurlu oLsun :D
paco
12.Haziran.2006, 17:28
hayırlı ugurlu oLsun :D
noldu ya bir imza varda ben mi bilmiyorum ....
Nedvedmania
12.Haziran.2006, 17:30
daha imza yok ne hayırlı olsunu :S
gorkemyilmazkarasu
12.Haziran.2006, 18:00
selmanın haber kaynaklarına göre ze robertoyu almışız cifaa ve paco imza atmak için türkiyeye gelicekmiş ama pareiradan izin almaya çalışıyomuş...
SaMaNYoLu
12.Haziran.2006, 18:15
Adnan Polatın sözü Senettir içimiz rahat oLsun arkdaşlar.
kavara
12.Haziran.2006, 18:33
bi kac gün sonra mansetlere söyle 1 haber cıkar ze roberto nun esi Türkiyeye gelmek istemedigi icin ze roberto transferi askıya alındı..
SaMaNYoLu
12.Haziran.2006, 18:35
Ze Roberto 32 yaşından Sonra Avrupada oynayamaz ya Bırazlya ya Turkıye Tercoh onun :)
Nedvedmania
12.Haziran.2006, 18:42
adnan polat emreyle anlaştık demişti ama sonrada yok öyle bişey dedi
kavara
12.Haziran.2006, 18:49
valla galatasaray lılara inanmayın bu haberlere diyorum baska 1 sey demek de istemiyorum sonra tartısma ortamı oluyo uzuyo falan filan..
ilerliyen günlerde gelmiyecegini hepimiz görücegiz.
emirduman
12.Haziran.2006, 19:05
Türkiye'ye gelmeden inanmak istemiyorum diyecem aklıma Robert olayı geliyor :D
İmza atmadan inanmam... ;)
SaMaNYoLu
12.Haziran.2006, 19:31
Tafarel ikna etmıs ze robertoyu arkadaşlar gelmesı %80 gibi birşey.
Jesus_FB
12.Haziran.2006, 19:31
Tafarel ikna etmıs ze robertoyu arkadaşlar gelmesı %80 gibi birşey.
kaynak nedir?
mgungor
12.Haziran.2006, 20:25
tarık abi galiba kaynak sabah.ze roberto gelmez buraya yazıyorum...
LaKe
12.Haziran.2006, 20:28
Türkiye'ye gelmeden inanmak istemiyorum diyecem aklıma Robert olayı geliyor :D
İmza atmadan inanmam... ;)
Katılıyorum :D Bir imzayı atsında ondan sonra yorumlarımızı yaparız:)
mgungor
12.Haziran.2006, 21:38
arkadaşlar zokorayı alabiliriz her an.eğer gravesen cimboma gelmiycem derse(inşallah) zokoraya resmi teklif götürülcekmiş...
paco
12.Haziran.2006, 21:42
arkadaşlar zokorayı alabiliriz her an.eğer gravesen cimboma gelmiycem derse(inşallah) zokoraya resmi teklif götürülcekmiş...
böyle haberler verdiğiniz zaman kaynağınıda belirtirseniz daha iyi olur .... ayrıca zokora çok yaralı olur umarım gravesen gelmez ... böyle uzayan transferlerden nefret ediyorum ..... sıktı artık ....
Aslan41
13.Haziran.2006, 01:44
demirhan süper moderatör bu gece transfer haberleri yok mu yaw??
paco
13.Haziran.2006, 04:22
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifCimbom atağı
Sezgin, Gravesen için Paris'e gitti. Sportif A.Ş. Genel Müdürü Sezgin, Gravesen'in menajeri ile anlaşırsa, Danimarkalı yıldız 5 Temmuz'daki hazırlık kampında hazır olacak.
Gravesen çıkarması
Real Madrid'li oyuncunun menajeri ile pazarlığa oturacak Sezgin, anlaşırsa ön protokol yapacak.
G.Saray, Gravesen'in transferine noktayı koymak için düğmeye bastı. Yaklaşık bir aydır Danimarkalı yıldızın peşinde olan Cimbom'da Adnan Sezgin, Gravesen'in menajeri ile buluşmak için dün Paris'e gitti. Sportif A.Ş. Genel Müdürü Sezgin'in görüşmede net bir yanıt isteyeceği öğrenildi. Gravesen'in http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)teklifi kabul etmesi halinde ön protokol imzalanacak.
YUNAN ZİKOS YEDEKTE
Real Madrid'ten bir yıl bedelsiz kiralama konusunda daha önce söz alan başkan Canaydın'ın Gerets'e verdiği sözü tutmak için bu transferi bir an önce bitirmek istediği belirtiliyor. Gravesen'in "Hayır" demesi halinde ise ön liberoda B planı devreye sokulacak. Alternatifler arasında Monaco'nun Yunan yıldızı Zikos ilk sırada yer alıyor.
Murat BEREKET
Gravity
13.Haziran.2006, 04:53
Ne Zikos'u, Zokora ne oldu?
Selman Ozturk
13.Haziran.2006, 12:19
Zikos haberi tamamıyle uydurma. Belirtmek isterim.
pessy
13.Haziran.2006, 12:24
en iyisi gravesen...
paco
13.Haziran.2006, 12:58
http://i.webaslan.com/images/haber/2006/van%20der%20meyde001_1306.jpgGalatasaray lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın (http://www.webaslan.com/cnt.php?pg=sx_ads_haber&url=http://www.sporx.com/index.php?cPath=114_22)
Van der Meyde sesleri
Hollandalı oyuncunun Menajeri Chiel Dekkel, Galatasaray ile görüştüklerini, aradaki birkaç pürüzün giderilmesi halinde imzaların atılacağını açıkladı
Galatasaray'ın Everton forması giyen Hollandalı forvet oyuncusu Van der Meyde ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.
26 yaşındaki yıldız oyuncunun Dünya Kupası sonrası İstanbul'a gelerek üç yıllık sözleşme imzalamasının beklendiği bildirildi.
Van der Meyde'nin Menajeri Chiel Dekker, Milliyet'e yaptığı açıklamada bu transferi doğruladı ancak görüşmelerin devam ettiğini ve şu aşamada bir şey söylemenin erken olduğunu belirtti. Dekker, Galatasaray'ın, Van der Meyde için 1.5 milyon euro teklif ettiğinin altını çizerek bu paranın üzerine çıkmak istediklerini ve her iki tarafın da kapıyı kapatmadığını söyledi.
Bu arada, Everton'dan yıllık 2.5 milyon euro kazanan Hollandalı oyuncunun bu takımda pek fazla forma şansı bulmaması nedeni ile Galatasaray'a bu paranın altında bir ücrete gelebileceği ifade edildi.
Geçen sezon sadece 10 maçta ilk 11'de sahaya çıkan Van der Meyde'ye Porto da talip oldu.
Kaynak: Milliyet
Akgün harekatı
Şampiyon Galatasaray’da Mehmet Akgün harekatı resmen başladı...
Erdal Keser’in tavsiye ettiği, Erik Gerets’in "İkinci Hasan Şaş’ım olur" dediği bu oyuncu için yönetim menajer Doğan Ercan’a tam yetki verdi. B.Dortmund, Mehmet için 500 bin Euro bonservis bedeli isterken, Cimbom, 150 bin Euro’da diretiyor. Ercan’ın çarşamba günü Almanya’ya bu transfer için gideceği belirtildi.
Kaynak: Hürriyet
gookhan
13.Haziran.2006, 15:03
selman abi peki su van der meyde haberi gercek mı?
Aslan41
13.Haziran.2006, 15:27
van der meyde haberi bence asparagas haber
m_o_11
13.Haziran.2006, 18:12
Türk takımlarının uzun süredir gündeminde olan ve sıkı bir Galatasaraylı olarak bilinen Türk asıllı Norveç vatandaşı Azer Karadaş'ın yılan hikayesine dönen transferi artık gerçekleşmek üzere!.. Portekiz kulübü Benfica'yla iki yıllık daha sözleşmesi bulunan ancak bu sezon kiralık olarak forma giydiği İngiltere Premier Lig kulüplerinden Portsmouth tarafından satın alma opsiyonu kullanılmayan Karadaş, Norveç basınında çıkan haberlere göre Galatasaray'ın transfer gündeminde...
Benfica'nın yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Azer Karadaş'a Dinamo Moskova ve Anderlecht kulüplerinin de talip olduğu belirtilen haberlerde, 25 yaşındaki futbolcunun 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında serbest kalabileceği kaydedildi.
Aynı zamanda Türk vatandaşı da olan ve sıradışı olarak hem forvet, hem de savunmada oynayabilen Azer Karadaş, Norveç Milli Takımı formasını 8 kez giydi, 1 gol attı.
Yıldızı Rosenborg takımında parlayan Karadaş, 2002 yılında yaklaşık 4 milyon dolar karşılığında Portekiz'in Benfica takımına transfer olmuştu. Karadaş, Portekiz ekibinde 27 maçta 4 gol kaydetti. Kiralık olarak oynadığı Porsmouth'da ise 12 maçta rakip fileleri 1 kez havalandırdı.
Dakka90.com Dış Haberler Servisi
Bana pek dogru bi habermis gibi gelmedi.
kavara
13.Haziran.2006, 18:18
galatasaray ın forvete ihtiyacı yok yalan haberdir kesin..ama Türk vatandaşı oluşu 1 seyleri degistirebilir.
crazy_aslan
13.Haziran.2006, 18:18
bize ne azar karadastan ya almasinlar onu zaten yalan haberdir...
gorkemyilmazkarasu
13.Haziran.2006, 18:41
azar karadas aynı zamanda defansta oynayabiliyor belki oraya düşünmüşlerdir olamazmı?
Burak Duran
13.Haziran.2006, 18:43
gerek yok ki bu adama :D
paco
13.Haziran.2006, 19:04
eğer forvet oynayıp 27 maçta 4 gol veya 12 maçta 1 gol attıysa bu oranlar çok düşük .... çok faydalı olucağını zannetmiyorum ki galatasaray bu oyuncuya 1.5 milyon dolar veripte almaz ancak bedavaya alır gibime geliyor ....
Selman Ozturk
13.Haziran.2006, 19:44
Azar Karadas konusunda bir bilgim yok. Fakat ben gelmesi taraftarıyım. Çünkü hem yabancı uyruklu olmadığından dolayı kontenjana etki etmeyecek hem de koyu Galatasaraylı olduğundan dolayı canla başla mücadele edecek. Kaliteli bir oyuncu olmasına karşın son yıllarda sürekli takım değiştirdiği için istikrarı ve başarıyı yakalayamıyor. Eğer ki bu istikrarı Galatasaray'da yakalarsa -ki yakalayacağından şüphem yok- adından çok söz ettirir. Yaşının da genç oluşu ayrı bir avantaj. Fiyatı da o kadar abartı bulmadım. Umarım haber doğrudur ve bu transfer gerçekleşir...
(Dipnot: Karadas'ı ne zaman izlesem Hakan Şükür'ün gençliği aklıma geliyor. Nedendir bilinmez...:) )
Jesus_FB
13.Haziran.2006, 19:51
karadas koyu galatasaraylımı??:eek: nasıl yani bu adam türk mü yahuuu :eek:
gookhan
13.Haziran.2006, 19:53
karadas turk dusmani olduuu icin gelemeyebilir
mgungor
13.Haziran.2006, 20:04
Azar karadaşın kndi sitesinden bir alıntı;
FACTS
Marital Status Single (has one daughter)
Favorite TV show Seinfeld, Friends, King of Queens
Favorite movie Gladiator, Scarface
Favorite food Kebab, Pasta
Favorite Club Galatasaray
Other Nationalities Turkish
Karadas who is of Turkish origin, is a Galatasaray fan. He is one another example of Turkish population making its presence felt in Europe. Mehmet Scholl of Bayern Munich, Kubilay Turkyilmaz, Murat Yakin of FC Basel, Hakan Yakin of Stuttgart and Kennedy Bakircioglu are other good examples for this.
Burak Duran
13.Haziran.2006, 20:06
adam bekar ama çocuğu var vay sapık :D
gorkemyilmazkarasu
13.Haziran.2006, 20:07
abi adam ayrılmıştır belki günahını almayalım :D :D :D
gelsede oynama şansı bulamaz bizde çok forvet var gerek yok şimdi 1.5 milyon euro vermeye...
mgungor
13.Haziran.2006, 20:08
:D :D burak abi den de yani ne adamsın :D :D
Aslan41
13.Haziran.2006, 21:40
karadaş gelsin bence (tabi alabilirlerse)
forvette karadaş ü.karan ikilisi Dünya da ve ligde çom iş yapar bence....
yaw iyi hoşda biz Galatasaray ze roberto ile anlaşıldı haberine inanıyoruz...
obür tarafdan A.Polat yıldız futbolcu almayacağız yıldız yaratacağız diyor.....
şimdi kimin dediğine inanalım biz????
gene desenize imza atılmadan kimseye inanmayalım..
paco
15.Haziran.2006, 15:04
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2006/06/15/im/D4FAD677CCB2E042B211B7BFb.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifCimbom'dan Prso sürprizi
Gerets'in, Brezilya-Hırvatistan maçında izlediği Dado Prso'ya hayran kaldığı ve yöneticilere "İşte sol kanada aradığımız yıldız bu" dediği belirtildi.
Galatasaraylı yöneticilerin de Gerets'ten gelen rapor üzerine Prso'yu Ze Roberto'ya alternatif olarak listelerine aldıkları öğrenildi.
Dado Prso
Brezilya maçında Prso'ya hayran kalan Belçikalı çalıştırıcı, "Tam G.Saray'a göre" yorumunu yaptı.
Marek Heinz'a bağlı
Teknik direktör Gerets'in Hırvatistan'ın Brezilya ile oynadığı ve 1-0 kaybettiği karşılaşmada sol kanatta forma giyen Dado Prso'ya hayran kaldığı öğrenildi. Sol kanat transferi için Marek Heinz'ın satılmasını bekleyen Galatasaray, Belçikalı hocanın isteği ile bir dönem Beşiktaş'la anılan Hırvat http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)futbolcuyu, Ze Roberto'nun alternatifleri arasına aldı.
Randevu alacaklar
Prso, 2003-2004 sezonunda Monaco formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle parlarken o sezon sonunda Glasgow Rangers'a transfer olmuştu. İskoç ekibin, sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalması nedeniyle satmaya sıcak bakacağı ifade edilirken, Galatasaraylı yöneticilerin Almanya'da Prso ile bir araya gelmesi bekleniyor.
Murat BEREKET
murat bereket de amma sallıyor ya bu kadar da olmaz zeroberto nun alternatifiymiş ... biri santrafor diğeri sol açık veya orta saha da oynuyor ... nasıl alternatifi oluyor anlamadım .... fotomaç da sıkıldı artık önceden sallarken daha ustrupluydu şimdi dünya kupası maçlarını izliyo kim iyiyse onun adını türkiyedeki bir takımla birleştiriveriyor ... ya keşke gazeteci olsaydım amma kolay işmiş ....
mgungor
15.Haziran.2006, 15:09
iyide bizim forvete ihtiyacımız yokki
m_o_11
15.Haziran.2006, 15:11
daha fazla forveti ne yapacaksiniz. turkiyedeki en ii forvetler zaten sizde. yalan haber dir. adnan polat yildiz futbolcu alacak paramiz yok demedimi?
Aslan41
15.Haziran.2006, 15:11
heheheeh Galatasaray haberleri gene uçmuş...
artık imza atılmadan kralı gelse inanmam....
çünkü futbolun başı adnan polat yıldız beklemeyin diyor....
kim onun dediğinden daha doğrusunu bilebilir ki????
Selman Ozturk
15.Haziran.2006, 16:11
Bu ne yahu! Bu basın akıllanmayacak anlaşılan. DK'da kimin maçı varsa hemen o takımın oyuncularını Türkiye'ye transfer ediyorlar yuh artık.
-Bugün kimin maçı var yavrum?
-İngiltere ile Trinidad Tobago'nun maçı var abi.
-Yaz o zaman Shaka Hislop Galatasaray'da. Trabzon Gerrard'a karşılık Liverpool'a Hüseyin Çimşir'i veriyor. Fenerbahçe Yorke ile söz kesti. Sivasspor Ferdinand'a gizlice imza attırdı.
- Ama abi Hislop 40 yaşında. Steven Gerrard'ı Liverpool hayatta vermez. Yorke futbolu bırakacak yakında. Ferdinand'ın ne işi var Türkiye'de???
-Yaz yavrucum yaz. Yalandan kim ölmüş. Yaz ki çorba paramızı çıkaralım.
Aahh güzel ülkemin Yüce Basını aaahhh...
(Galatasaray'da gündemde yabancı olarak sadece Ze Roberto,Gravesen ve Zokora var.Bu böyle biline)
Jesus_FB
15.Haziran.2006, 16:19
Gerets'in, Brezilya-Hırvatistan maçında izlediği Dado Prso'ya hayran kaldığı ve yöneticilere "İşte sol kanada aradığımız yıldız bu" dediği belirtildi.
buna çok güldüm işte yaaa Prsoyuda sol kanat yaptılar ya valla helal olsun
kavara
15.Haziran.2006, 16:22
bende acaba adamın isminimi yanlıs okudum diye 2 3 kez bidaha baktım :D solkanatmıs:D
Burak Duran
15.Haziran.2006, 16:23
bizim basın yazıyosa adam sol kanattır o adamı herkes forvet sanıyo ama adam gizli sol :D
paco
15.Haziran.2006, 17:00
15:23 GS-Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Fatih Gökşen, yabancı transferi konusunda Dünya Kupası`nın bitmesini beklediklerini söyledi.
walla dünya kupasının yıldızını getiricez heralde .....
nasıl dünya kupasını bekliyorlar anlamadım talip olduğun oyuncunun fiyatının artıcağını hiç düşünmüyorlar mı? veya transfer yapamadıkları için zaman kazanma yolları deniyorlar ...
gookhan
15.Haziran.2006, 17:13
ama fotomac a inanmayin yahu
crazy_aslan
15.Haziran.2006, 18:45
http://image.haber3.com/spor3/haber/44666.jpg Müthiş takas
Hertha’dan ayrılmak isteyen Yıldıray için Galatasaray’ın kozu Ümit Karan olacak.
15 Haziran 2006 11:20
Hertha Berlin'in hocası Falco Götz ısrarla Ümit Karan'ı istiyor. Gözünü Yıldıray'a diken Sarı-Kırmızılı yönetim de bu istekten yararlanıp takas önerecek. Alman kulübüyle pazarlık pazartesi günü.
G.Saray, Hertha Berlin'den ayrılmak istemediğini açıklayan Yıldıray Baştürk için Ümit kozunu oynayacak. Milli futbolcunun Almanya'da kalmak istemesine rağmen Galatasaray'a hayır demediğini belirten Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Hertha Berlin'in Yıldıray'ı serbest bırakması için çalışmalarını sürdürüyor.
Falco Götz Olur Verdi
Alman ekibinin teknik patronu Falco Götz'ün Ümit Karan'ı istemesi üzerine Cim Bom, golcü futbolcuyla Yıldıray'ın takasını gündeme getirecek. Hertha Berlinli yöneticilerle pazartesi günü masaya oturulacak. Geçmişte Galatasaray forması giyen Götz'ün bu takasa yeşil ışık yakması Sarı- Kırmızılı yönetimi umutlandırıyor.
Benim görüsüm bi taraftan süper olur,bi taraftanda ümite üzülürüm.ne olursa olsun ii bir takas olacak
Burak Duran
15.Haziran.2006, 19:00
ne alaka bu kadar mantıksız bi haber olmaz ü.karan yıldıray ne alaka heinzı verelim biz onlara
gookhan
15.Haziran.2006, 20:52
ne alaka bu kadar mantıksız bi haber olmaz ü.karan yıldıray ne alaka heinzı verelim biz onlarasuper takas:D:D:D
ama aslinda ben heinz ilk geldiinde cok da umutluydum ya neyse...
Aslan41
15.Haziran.2006, 21:10
heinz ı celtic ile anlaştı mı ????
daha doğrusu Galatasaray celtic in teklifine karşılığı ne????
Burak Duran
15.Haziran.2006, 21:12
o konuda bir bilgi yok
Aslan41
15.Haziran.2006, 21:21
anlaşır inşallah yoksa elimizde kalacak bee.......
peki zokora hakkında biraz bilgi ekleyebilir misiniz?????
sezonluk performans grafiği gibi........
gorkemyilmazkarasu
15.Haziran.2006, 21:53
prso haberine çok güldüm yaa :D ama şöyle bişey var prso forvet oynamadan önce monacoda sol açık oynadığı olmuştur ona bişey diyememde alakasız bir transfer olur :)
Aslan41
15.Haziran.2006, 22:40
prso haberi tamamen medya nın gene salladığı uydurduğu bir haber............
emirduman
15.Haziran.2006, 22:47
Hiç utanma arlanma yok, bir sürü insan bana güler diye düşünme yok, çatır çutur sallıyorlar yahu..
Aslan41
16.Haziran.2006, 16:43
Galatasaray yönetimi transfer de fikir ayrılığına bölündü..
bi grup yönetici yıldız ve kaliteli nin iş yapacağını bunlarla şampiyonlar ligin de ilerlemeyi düşünüyor...
diğer yönetici grubu ise genç yetenek alıp yıldız yapma düşüncesinde......
bakalım hangi grubun sözü ağır basacak dediği olacak?????
bunu ilerleyen günlerde görücez....
mgungor
16.Haziran.2006, 16:55
bu fikir ayrılığı haberi bana göre tamamen palavra.GS yi yıpratmak amacıyla yazılmış bir haber...
Aslan41
16.Haziran.2006, 16:58
bence değil...
tamamen doğru ...
transfer de bülent tulun un istifasıda bence bunun bi göstergesi..
ayrıca Robert in İstanbul a gelip geri gitmesi.....
bunlar fikir ayrılığının olduğunu gösteriyor...
Jesus_FB
16.Haziran.2006, 17:00
Canaydın yönetimlerinde hep buna benzer iletişim sorunları yaşanıyor herkes ayrı telden çalıyor
kavara
16.Haziran.2006, 19:29
bana görede a.polat la canaydın da birbirlerine cok zıtlar.
Aslan41
16.Haziran.2006, 19:33
bence zıt olan Adnan Polat ile sezgin bu ikim adamın dedikleri birbirini hiç tutmuyor..
mgungor
16.Haziran.2006, 19:36
adnan sezgin GS ye adnan polat istedi diye geldi.çok iyi arkadaş ikisi..
Gravity
16.Haziran.2006, 19:50
Burası Galatasaray transfer haberleri başlığı, Galatasaray yönetiminin iletişim bozukluğu başlığı değil.
mgungor
16.Haziran.2006, 19:55
Transferle ilgili herşey burada tartışılır kardeş...
Aslan41
16.Haziran.2006, 19:58
öylede
sezgin transferde yıldız diyor
polat yıldız değil yıldız yaratcağız diyor...
zaten gündemdeki futbolculardanda bu belli ..
bi tarafda gravesen onun yerine ilgilenilen futbolcu yıldız adayı yani zokora.....
buradanda belli aten...
Mcnicky
17.Haziran.2006, 00:38
Asıl hedef Yıldıray!..
Yönetimin, Yıldıray Baştürk'ün transferi için gizli bir çalışma içerisinde olduğu ortaya çıktı
Yönetimin dış transferde adı geçen isimlerden Gravesen ve Ze Roberto’dan çok Yıldıray Baştürk’le ilgilendiği ve Hertha Berlin’de forma giyen milli futbolcu için gizliden gizliye çalıştığı öğrenildi. Bir ön libero, gerekirse bir de solbek arayışı içerisinde bulunan sarı kırmızılıların Gravesen ve Ze Roberto isimlerini telaffuz ederek hedef şaşırttıkları, yönetimin gönlünde yatan aslanın Yıldıray Büştürk olduğu ortaya çıktı. Adnan Sezgin görüştü
Sarı kırmızılıların, F.Bahçe ve Beşiktaş’ın da ilgilendiği Yıldıray Baştürk’ün transferini gerçekleştirmek için büyük çaba harcadığı öğrenildi. Yıllardır orta sahaya bir 10 numara arayan G.Saray, teknik direktör Erik Gerets’in ısrarlı isteği üzerine Yıldıray Baştürk ismi üzerinde odaklandı. Önceki gün Almanya’ya giden Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in asıl hedefinin Gravesen değil, gurbetçi yıldız olduğu öğrenildi.
Gravesen’in menajeri John Sivabeak’le görüşen G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in Yıldıray’ın bonservis bedelinin artmaması için bu yolu izlediği ortaya çıktı. Milli futbolcunun önümüzdeki sezon sözleşmesinin bitecek olmasını fırsat bilen Galatasaray’ın bu oyuncu için Hertha Berlin’e 3 milyon Euro’luk bir teklifle gideceği iddia edildi.
Yıldıray’ın menajeri İranlı Reza Fazeli ile de görüşen Sezgin’in Hertha Berlin Kulübü yöneticileri ve Berlin ekibinin teknik patronu olan G.Saray’ın eski futbolcusu Falco Götz’ü ikna etmeye çalıştığı beldirildi. Milli futbolcunun da G.Saray’ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi.
Kaynak: Hürriyet
Aslan41
17.Haziran.2006, 00:55
yıldıray sözleşmesi bittiği zaman Galatasaray a gelmedi...
şimdi mi gelecek hemde dünya kupası almanya ya verilmişken???
alman kulüpleri her yönden kendilerini geliştirdiler..
gookhan
17.Haziran.2006, 11:48
yahu sunu bilin ki yildiray galatasaray a gelmez...
Burak Duran
17.Haziran.2006, 11:51
hatta yıldıray türkiyeye gelmez
Mcnicky
17.Haziran.2006, 14:51
Bazı uydurma gazeteler (fanatik, fotomaç) Yıldıray'a 1 hafta içinde İstanbul'da diyodu :D
Şaka maka aslında gelse hiç fena olmaz...
enesao
17.Haziran.2006, 15:10
Polak sesleri!
http://i.webaslan.com/images/haber/2006/polak001.jpg
Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, Almanya'da görüştüğü Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'e, önceliğin Gravesen'de olduğunu tekrarladı. Belçikalı hoca bu oyuncunun alınamaması halinde alternatif ismin Çek yıldız Polak olduğunu bildirdi. Gerets'in, Dünya Kupası'nda Çek Milli Takımı formasını giyen Jan Polak'ın transferi için kulübü Nürnberg ile görüşülmesini istediği öğrenildi. Alman kulübüyle sözleşmesinin devam etmesine rağmen bu oyuncunun kulübünden ayrılmak istemesi nedeniyle transferin çözülebileceği vurgulandı.
Antrenör Erdal Keser'in bugün Çek Cumhuriyeti ile Gana arasında oynanacak olan Dünya Kupası grup eleme maçını izleyeceği ve Polak hakkındaki son izlenimlerini Gerets ve yöneticilere ileteceği belirtildi. Keser yaptığı açıklamada, "Polak, hocamızın beğendiği bir oyuncu. Gravesen'in transferine göre bu oyuncu için karar vereceğiz" ifadesini kullandı.
alinti: webaslan.com
Asi ÇocUk_16
17.Haziran.2006, 15:11
ilk baslarda güzel oynayıpta sonra kendını salmaz heralde...
gorkemyilmazkarasu
17.Haziran.2006, 15:33
jan polak iyi futbolcudur gençtir gelirse iş yapar bence....ben polak'ı cm00-01 de oynatıyodum hey gidi günler hey :D
paco
17.Haziran.2006, 15:42
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifAdnan gündemde
G.Birliği'nin oyuncusu Erkan'dan vazgeçen Cimbom'un aynı bölge için Samsunsporlu Adnan'a teklif yaptığı öğrenildi. Hagi'nin zamanında çok istediği oyuncu için Karadeniz ekibi kapıyı 1 milyon dolardan açtı. Samsun fiyat kırarsa Adnan, G.Saray forması giyecek. http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
gookhan
17.Haziran.2006, 16:53
jan polak cek cumhuriyeti maci sonrasi da gundeme gelmisti
dnz498
17.Haziran.2006, 17:47
yazık oluyo güzelim şampiyonluğa bu asılsız haberlerle ona yanıyom
M.Scofield
17.Haziran.2006, 17:52
jan polak can polat gibi bee
mgungor
17.Haziran.2006, 18:57
"G.Saray ile görüştüm"
Brezilya Milli Takımı'nın orta alandaki dinamosu Ze Roberto, Galatasaray'la olumlu geçen bir transfer görüşmesi yaptığını söyledi.
http://www.superspor.com/images/1/29/8305_B_ZeRoberto002.jpg
Bayern Münih'le ipleri koparan ve Dünya Kupası'nın ardından kulübünden ayrılıp, gelen teklifleri değerlendirecek Ze Roberto, "Şu anda sadece kupayı düşünüyoruz. Almanya 2006'da göstereceğim performans benim için önemli. Dünya Kupası'nın ardından yeni kulübümü seçeceğim" dedi.
Kendisine birçok takımdan transfer teklifi geldiğini vurgulayan Brezilyalı yıldız, "Bu teklifler içinde ilk tercihim G.Saray. Daha önce kendileri ile olumlu geçen bir görüşme yaptım. Kupa sonrası bir kez daha görüşeceğiz. Anlaşırsak İstanbul'a gelir ve G.Saray'da oynarım" diye konuştu.
17.06.2006
Kaynak : Fotomaç
gookhan
17.Haziran.2006, 21:14
insalklah ze roberto insallah...
paco
17.Haziran.2006, 21:23
bayat haber selman saolsun bu haberi bize çok önce vermişti :)
Aslan41
17.Haziran.2006, 22:01
ze roberto ve zokora gelsin..
transferi kapatalım....
gookhan
18.Haziran.2006, 00:17
zokara ortada ze solda
walla fm de en zeckli takim gs olacak:D
M.Scofield
18.Haziran.2006, 10:38
10 gün içinde bi oyuncu alcaktım ama 15 gün oldu hala bişey yok
Burak Duran
18.Haziran.2006, 11:13
Transfer masaya yatırıldı
Galatasaray’da yapılacak transferlerle ilgili olarak dün geniş çaplı bir toplantı düzenlendi. Futbol Şubesi’nin patronu Adnan Polat, yöneticiler Fatih Gökşen ve Haldun Üstünel’in de yer aldığı toplantıda, yerli ve yabancı oyuncu transferleri konusunda izlenecek rota belirlendi. İlk etapta kulübün mali olanaklarını masaya yatıran idarecilerin, transfer listesindeki oyuncuların şartlarını gözönünde tutarak hareket etme kararı aldığı öğrenildi. Toplantı sonrası Başkan Özhan Canaydın’a da detaylı bilgi aktarıldığı ifade edildi.
Arda’dan yanıt bekleniyor
Toplantıda bir de sürpriz gelişme yaşandı. İdareciler, yeni sezonda kadroda tutulmasını istediği Arda Turan’ın sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. Menaceriyle temasa geçilen genç yıldıza 5 senelik yeni bir sözleşme önerildiği ve kendisinden bir kaç gün içerisinde haber vermesini istendiği öğrenildi. Devre arasında Zafer Şakar’la birlikte Vestel Manisaspor’a kiralanan Arda, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmiş, Ege ekibi genç futbolcunun bonservisini almak için girişimde bulunmuştu.
Kaynak: Fanatik
Aslan41
18.Haziran.2006, 13:58
polak ın geçmişteki başarıları nedir???
gorkemyilmazkarasu
18.Haziran.2006, 16:07
aman arda çok iyi oyuncu bu sene forma şansı bulması lazım cihandan iyi oynar sağ bekte kaçırmayalım elimizden...
Aslan41
19.Haziran.2006, 15:50
en azından 2 sene içinde milli takım seviyesinde futbolcu olur..
gelecek vaadedn..
pessy
19.Haziran.2006, 17:06
arda çok iyi top oynadı manisa da dönerse ve forma şansı bulursa milli formayıda kapar..
mgungor
19.Haziran.2006, 21:24
İliç: "Beni satmak istiyorlar"
Partizan’ın simge futbolcularından biriyken, 24 saatlik bir operasyon sonrası transfer edildi. Cim Bom sezonun açılış maçında Ali Sami Yen’de Konyaspor’u 2-1’le geçerken, 2 golün altında da onun imzası vardı. Daha sonraları ise gitgide düşen performansı nedeniyle uzun süre yedek kulübesinde kaldı. ‘Gitsin mi, kalsın mı?’ tartışmaları yapıldığı sırada öyle bir Beşiktaş derbisi oynadı ki, Galatasaray’ın şampiyonluk yarışında varolduğunu, kendisinin de Türkiye’de kalıcı olduğunu ispatladı. 28 maç, 9 gol, 8 asistle sezonu tamamlayan Sasa İliç, Almanya’da konuştu.
‘Bir oynayabilsem...’
Hezimete uğradıkları 6-0’lık Arjantin sınavı sonrası konuştuğumuz İliç, Galatasaray’daki durumunun belirsizliğini koruduğunu açıkladı. Sözleşmesinin sürdüğünün altını çizerek söze giren Sasa, “Şu anda neler olduğunu ben de bilmiyorum. Ama Türkiye’de bulunmaktan, İstanbul’da yaşamaktan dolayı mutluyum” dedi. Yönetimin, Dünya Kupası sonrası cazip bir fiyata kendisini satmak istemesini doğal karşıladığını kaydeden Sırp futbolcu, “Bunu biliyorum. Bu politikaları çok doğal. Ancak gördüğünüz gibi oynayamıyorum. İki maçta da yedektim, bir oynayabilsem...” ifadesini kullandı.
‘Teklifler geliyor’
Sezon içerisinde Galatasaray ve Dünya Kupası Grup Eleme Maçlarında Sırbistan Milli Takımı formasıyla sergilediği performans sonrası çeşitli teklifler aldığını kaydeden İliç, “Almanya’dan ve diğer Avrupa ülkelerinden teklifler var. Ancak bunların hiçbirine şu ana kadar net bir yanıt vermiş değilim. Söylediğim gibi, Galatasaray’daki durumum belirsizliğini koruyor. Galatasaray’ın yola benimle devam edip, etmeyeceği netleştikten sonra ben de adımımı atacağım. Ancak tüm bu söylediklerim, Dünya Kupası Finalleri bittikten sonra netleşecektir. Yani bir süre daha bekleyeceğiz” dedi.
‘Hepimiz şaşkınız’
Hollanda ve Arjantin karşılaşmalarıyla ilgili düşüncelerini de aktaran İliç, “Neden yedek kaldığımı bilmediğim gibi, Arjantin’den nasıl altı gol yediğimizi ve hala gol atamamızın nedenini de bilmiyorum. İşin ilginç tarafı kimse bunu bilmiyor. Şu anda herkes şaşkın” yorumunu yaptı. Yıldız futbolcu, “Henüz Galatasaray transfer yapmadı. Bu konu hakkında neler söyleyeceksin?” şeklindeki sorumuza ise, “Kimse transfer yapmadı ki... Dünya Kupası bitsin, o da olacaktır. Transfer er ya da geç yapılır. Kadronun güçlendirileceğini düşünüyorum” yanıtını vererek sözlerini tamamladı.
19.06.2006
Kaynak : Fanatik
Aslan41
19.Haziran.2006, 23:00
iliç zaten bi sezon boyunca ne yaptı ki????
bi ligin 2-3 haftası oynadı....
bide ligin son 4-5 haftası...geri kalan zamanda sahada ruh gibiydi.....
paramparca_teo
19.Haziran.2006, 23:02
ya zokoranın fiatı artmış ...
Aslan41
19.Haziran.2006, 23:34
fiyatının artması normal adamın talipleri var....
bide dünya kupasında milli takımda ilk 11 de çıkıyor sahaya....
emirduman
20.Haziran.2006, 01:31
eh, doğaldır fiyatının artması...
Bizimkiler beklesinler daha...
Aslan41
20.Haziran.2006, 01:39
beyler deneme olarak gelen bernard a ne oldu????
paco
20.Haziran.2006, 19:07
şu transfer olayı beni sıktı .... nedir bu ya her sene aynı şey bu sene a.polat geldi farklı olur dedik yine aynı .... şimdi dünya kupasını bekliyoruz ... daha çok para vermek için ucuza oyuncu almak bize göre değil ....
Nedvedmania
20.Haziran.2006, 19:13
bernard gitti galiba
Burak Duran
20.Haziran.2006, 19:46
arkadaşlar dk yi beklemeden oyuncu alamzsınız çünkü hiç bir oyuncu dk öncesi gelmez adam fiyatını arttırmak için uğraşır tabiki bu normal
zeffix
21.Haziran.2006, 11:45
20 Haziran 2006 Salı
Doğruyu söyleyin artık...
Galatasaray yaklaşık 1 aydır Gravesen'in peşinde koşuyor ya da basına koştuğunu gösteriyor. Ancak benim bildiğim kadarı ile Galatasaray Zokora ile ön protokol imzaladı.
Dünya kupası için Almanya'da olan bu futbolcunun menajeri ve kulübü ile tüm görüşmeler yapıldı ve anlaşmaya varıldı. Bu arada Gravesen'e de bir teklif yapıldı ama şu anda Avrupa'dan Gravesen'e önerilen paraların yanında bu teklif biraz komik kalıyor.
Galatasaray yönetiminin neden hala Gravesen'i bekleyip Zokora'yı açıklamadığını anlamak mümkün değil. Zira zaten önümüzdeki sezonun kombineleri satıldı yani hiçbir taraftar "aaa Gravesen gelmiyor, ben kombinemi geri vereceğim" demeyecek.
Zaten Galatasaray taraftarı da büyük yıldızın gelmeyeceğini bile bile kombinelerini aldı ama buna rağmen Galatasaray yönetimi hala sanki bu futbolcunun peşindeymiş gibi görünüyor. Tabi ki burada hoş olmayan bir başka tablo çıkıyor ortaya. Gravesen sanki Galatasaray'la oynuyor. Galatasaray'la kimse oynayamaz, kimsenin de oynatmaya hakkı yoktur.
Siz eğer isimsiz Zokora'yı Gerets istiyor diye aldıysanız kimse hayal kırıklığına uğramayacak. Tam tersine artık büyük yıldız beklentisi olmayan ama Gerets'e güvenen taraftar, yerine ve isabetli transfer yapıldı diyecek.
Bir başka konuda Heinz meselesi. Bildiğim kadarı ile Heinz için bir takımla ön anlaşma yapıldı. Ama yönetim hala Heinz'ın kupada oynayıp fiyatını yükseltmesini bekliyor. Bu arada Heinz daha kupada forma yüzü görmedi. Ve Çek'lerin elenme ihtimali çok yüksek. Robert'in Istanbul'a getirip adama kalacağı evi, alacağı parayı anlatıp neden gönderildiğini anlamak mümkün değil.
Siz hiç Barcelona'nın bir futbolcuyu şehrine getirip, dolaştırıp bir akşam yemeği yedirdikten sonra geri yolladığını gördünüz mü? Ya da Manchester United'ın bir futbolcuyu Manchester'e getirip " bak kardeşim burası Manchester, Londra'ya bilmem ne kadar mesafededir, balık-patates kızartması meşhurdur, kışları da yağışlı geçer" deyip geri yolladığını?
Galatasaray yönetimi bazen komik işler yapıyor. Ve bu kulübün adının Galatasaray olduğunu unutuyor. Siz Galatasaray olarak talip olduğunuz futbolcuları ve şartlarınızı açıkça o futbolcuya,menajerine,kulübüne ve sonunda da basına bildirirsiniz, gelip gelmemek artık o futbolcuya kalır.
Avrupa'da büyük diye nitelendirilen hiçbir kulüp bizde ki gizli transfer politikaları yapmaz. İhtiyacı, isteği neyse açıklar ve yapar. Ama biz de bir gizem olayıdır gidiyor. Tele-vole kültüründe gördüğümüz şu sanatçının bir birlikteliği var ama hayranlarını üzmemek için açıklamıyor gibi şark mantıklarının neden bu kulüpte olduğunu anlamak mümkün değil...
Kaynak:internetspor(Selim Benezra)
Not:arkadaşlar bu adamı pek sevmem ama dedikleri genelde dogru cıkıyor
sanırım yönetimde tanıdıkları var
(öncedende ribery nin gidecegini 2 hafta önceden yazıp yönetimi uyarmıştı )
umarım dogrudur bu haber Zokora müthiş olur!!!
mgungor
21.Haziran.2006, 11:50
Galatasaray Zokora ile ön protokol imzaladı.
İnşallah böyledir gerçekten iyi bir oyuncu Zokora...
Aslan41
21.Haziran.2006, 13:57
zokora istediğimiz gibi defans önünde soldada ze roberto çok iyi işler yapacaklarını umuyorum...
mgungor
21.Haziran.2006, 13:59
G.Saray'dan Delgado misillemesi
Beşiktaş, uzun süredir transferini bitirmeye çalıştığı Delgado konusunda Basel'le pazarlıkları sürdürürken, sürpriz bir rakiple karşılaştı. Daha önce İstanbul'a getirdiği Laurent Robert'ten, Beşiktaş'ın araya girmesi nedeni ile vazgeçmek zorunda kalan Galatasaray, Arjantinli oyuncu için devreye girdi. Sarı-kırmızılı kulübün Delgado'ya karşılık Basel'e Marek Heinz ve üstüne para teklif ettiği bildirildi. Bu durumda Beşiktaş'ın işi biraz zora girecek gibi. Çünkü Basel ile ilişkiler eskisi kadar iyi değil.
BASEL TUZAĞI ÖĞRENDİ
Bunun nedeni ise Kartal'ın, Delgado transferinde uyguladığı politika. Gelen haberlere göre Beşiktaş, Arjantinli oyuncu ile yıllık 1 milyon 250 bin euroya 3 seneliğine anlaştı. 5 milyon dolar isteyen Basel'e de rest çekmesini istedi. Bonservisi 3 milyon euroya indirmesi halinde ekstradan yıllık 250 bin euro daha vaat etti. Ancak İsviçre kulübü yetkilileri, bir şekilde bu anlaşmayı öğrendiler ve çok kızdılar. Daha önce bir miktar indirim yapan Basel yönetimi, yeniden 5 milyon euroya çıktı ve tavizsiz bir tavır takındı.
21.06.2006
Kaynak : Sabah
Nedvedmania
21.Haziran.2006, 14:33
za robeto başka bi takımla anlaşmış
http://www.fotomac.com.tr/2006/06/21/im/40CC592EBB32E14D9B2FEAC5b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifMendez Aslan'a
Galatasaray'ın, Ekvador Milli Takımı'nın 8 numarası Edison Mendez için harekete geçtiği öğrenildi. Eric Gerets'in, Dünya Kupası'nda izlediği Mendez'e hayran kaldığı ifade edildi.
Ortaya Mendez
Almanya'ya giden Adnan Sezgin'in Edison Mendez'in menajeri ile görüştüğü belirlendi.
Ön libero arayışını sürdüren Galatasaray'ın son gözdesi Ekvador'lu Edison Mendez. Orta sahada oyun kurucu olarak görev yapan 27 yaşındaki futbolcuya Eric Gerets'in de onayı ile teklif yapıldığı ileri sürüldü. Önceki gün Almanya'ya giden Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in burada Mendez'in menajeri http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)ile bir araya geldiği ve şartları konuştuğu öğrenildi...
66 MAÇTA 10 GOL
Ülkesinde Deportivo Quita'da forma giyen Mendez, hem takımının hem de Ekvador'un orta sahadaki beyni. 1.75 boyundaki oyuncu, 66 milli maçta 10 gol kaydetti. Dünya Kupası'nda da Ekvador'un ikinci turu garantilemesinde asistleri ile büyük payı olan Edison Mendez'in Alioum Saidou'nun boşluğunu rahatlıkla dolduracağı belirtiliyor.
GRAVESEN ZORA GİRDİ
Öte yandan Gerets'in listesinde ilk sırada yer alan Gravesen'den kötü haberler geliyor. Real Madrid'in Gravesen'i takımda tutmaya karar verdiği ve 4 milyon euro önereceği öğrenildi. G.Saray'ın 1 milyon euro'luk teklifinin bu şartlarda Gravesen tarafından kabul edilmesinin zor olduğu belirtildi.
http://www.fotomac.com.tr/2006/06/21/im/131F81876CA5354BA401A173b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifZe Roberto kaçıyor
Cimbom'un istediği Ze Roberto'ya Olympiakos'un talip olduğu belirtildi. Yunan takımı, Brezilyalı futbolcuya 2 yıllığına 5 milyon euro teklif etti. Ze Roberto'nun "G.Saray beni oyalıyor. Olympiakos'a gidebilirim" dediği belirtildi.
Ze'yi komşu kapıyor!
Galatasaray'ın sol kanat için düşündüğü Ze Roberto yine elden kaçıyor. Uzun süredir gündemde olan Brezilyalı oyuncunun, Olympiakos ile anlaştığı bildirildi. Daha önce Rivaldo'yu Cimbom'un elinden kapan Yunan ekibinin, Ze Roberto'ya iki yıl için 5 milyon euro garanti para önerdiği belirtildi. Yıldızın, http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)Dünya Kupası'ndan sonra Olympiakos'la sözleşme imzalaması bekleniyor. Ön libero ve sol kanatta görev yapan 32 yaşındaki Ze Roberto, Almanya'da oynadığı futbolla formunun zirvesinde olduğunu kanıtladı.
paco
21.Haziran.2006, 15:46
arda ile 2011 yılına kadar anlaşılmış.... sonunda güzel ve sevindirici bir haber çıktı .... hollanda kampına da katılacakmış ....
Burak Duran
21.Haziran.2006, 16:16
valla ze haberini selman doğrulamadıkça hala bize geliyor gözüyle bakarım
Selman Ozturk
21.Haziran.2006, 18:10
"Ze Roberto gelmiyor" şeklinde cümleler duymadığım için haberin asparagas olması kuvvetle muhtemel...
Nedvedmania
21.Haziran.2006, 18:43
bunlar benim yorumum değil zaten alıntı yaptım
za robeto başka bi takımla anlaşmış
http://www.fotomac.com.tr/2006/06/21/im/40CC592EBB32E14D9B2FEAC5b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gif
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifMendez Aslan'a
Galatasaray'ın, Ekvador Milli Takımı'nın 8 numarası Edison Mendez için harekete geçtiği öğrenildi. Eric Gerets'in, Dünya Kupası'nda izlediği Mendez'e hayran kaldığı ifade edildi.
Ortaya Mendez
Almanya'ya giden Adnan Sezgin'in Edison Mendez'in menajeri ile görüştüğü belirlendi.
Ön libero arayışını sürdüren Galatasaray'ın son gözdesi Ekvador'lu Edison Mendez. Orta sahada oyun kurucu olarak görev yapan 27 yaşındaki futbolcuya Eric Gerets'in de onayı ile teklif yapıldığı ileri sürüldü. Önceki gün Almanya'ya giden Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in burada Mendez'in menajeri http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)ile bir araya geldiği ve şartları konuştuğu öğrenildi...
66 MAÇTA 10 GOL
Ülkesinde Deportivo Quita'da forma giyen Mendez, hem takımının hem de Ekvador'un orta sahadaki beyni. 1.75 boyundaki oyuncu, 66 milli maçta 10 gol kaydetti. Dünya Kupası'nda da Ekvador'un ikinci turu garantilemesinde asistleri ile büyük payı olan Edison Mendez'in Alioum Saidou'nun boşluğunu rahatlıkla dolduracağı belirtiliyor.
GRAVESEN ZORA GİRDİ
Öte yandan Gerets'in listesinde ilk sırada yer alan Gravesen'den kötü haberler geliyor. Real Madrid'in Gravesen'i takımda tutmaya karar verdiği ve 4 milyon euro önereceği öğrenildi. G.Saray'ın 1 milyon euro'luk teklifinin bu şartlarda Gravesen tarafından kabul edilmesinin zor olduğu belirtildi.
http://www.fotomac.com.tr/2006/06/21/im/131F81876CA5354BA401A173b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifZe Roberto kaçıyor
Cimbom'un istediği Ze Roberto'ya Olympiakos'un talip olduğu belirtildi. Yunan takımı, Brezilyalı futbolcuya 2 yıllığına 5 milyon euro teklif etti. Ze Roberto'nun "G.Saray beni oyalıyor. Olympiakos'a gidebilirim" dediği belirtildi.
Ze'yi komşu kapıyor!
Galatasaray'ın sol kanat için düşündüğü Ze Roberto yine elden kaçıyor. Uzun süredir gündemde olan Brezilyalı oyuncunun, Olympiakos ile anlaştığı bildirildi. Daha önce Rivaldo'yu Cimbom'un elinden kapan Yunan ekibinin, Ze Roberto'ya iki yıl için 5 milyon euro garanti para önerdiği belirtildi. Yıldızın, http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)Dünya Kupası'ndan sonra Olympiakos'la sözleşme imzalaması bekleniyor. Ön libero ve sol kanatta görev yapan 32 yaşındaki Ze Roberto, Almanya'da oynadığı futbolla formunun zirvesinde olduğunu kanıtladı.
M.Scofield
21.Haziran.2006, 23:17
bu transfer haberlerimden bıktım 1 ay dır almadığımız oyuncu kalmadı
mgungor
21.Haziran.2006, 23:28
Ekvator'a gidelim!Bir oyuncu alalım!Ekvator'dan bir oyuncu alıp napalım?
Mendez:Fotomaç
Kaviedes:Fotomaç&Star
Valencia:STV
Alla alla basına bak yahu....E bütün ekvator'u alsaydık almışken.Valla arkadaşlar konuşamıyorum ööle bi durumda değilim.Yorumlarınızı bekliyorum..
master_ozzy
21.Haziran.2006, 23:41
bu arada jan polak icin heinz takası teklif edilmis nurnbergte takasa sıcak bakıormus
SaMaNYoLu
21.Haziran.2006, 23:44
Transferle ilgili bir espiride dün resmi bir gazete yapmıştı Konunun Başlıgı Şöyledi 4 Bütük takımlarımız Bir tek Ronaldınhoyu almadılar :) Bence haklılarda öyle isimler geçiyorki hiç kluplerın alakası olmayacak alamayacagı futbolcular bunlar. Bence dunya kupası bitene kadar ne bjk ne fener nede cimbombomumuz gerçek kalıtelı bir yabancı tranfer yapamaz.
master_ozzy
21.Haziran.2006, 23:47
wala dunya kupası bitince de kaliteli yabancı almak zorlasıcak cunku kaliteli yabancılar kupadaki performanslarıyla degerlerini katlıycak gs nin isi de daha da zorlasıcak
mgungor
21.Haziran.2006, 23:51
4 Bütük takımlarımız Bir tek Ronaldınhoyu almadılar
Bu haber sabah gazetesinde çıktı ve ronaldinho değil pele olucak:)
------------------------------------------------
Cim Bom'da Çek takası
Sarı-kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Eric Gerets'in transfer edilmesini istediği Çek orta saha oyuncusu Jan Polak'ı alabilmek için Marek Heinz'ı takasta kullanmayı düşünüyor. Nürnberg'te forma giyen Polak'ın, sözleşmesinin devam etmesi üzerine formül arayan sarı - kırmızılılar, Alman kulübüne Heinz - Polak takasını teklif etmeye hazırlanıyorlar.
Taktik değişikliği
Gerets'in isteğiyle başlatılan transfer harekatını yürüten Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Çek yıldız için istenen yaklaşık 3.5 milyon euroluk bonservis bedelini yüksek bulunca, görüşmeler bir süre askıya alınmıştı. Ancak yönetimin taktik değişikliğine gidip, Heinz - Polak takasını gündeme getirdiği ve temasların yeniden başlanacağı kaydedildi.
Gravesen'den gelen olumsuz haberler üzerine alternatif isimlere ağırlık veren Adnan Sezgin'in, Ekvador'un başarılı oyuncusu Castillo'yu mercek altına aldığı ve transfer durumunu araştırdığı da öğrenildi.
21.06.2006
Kaynak : Milliyet
Selman Ozturk
22.Haziran.2006, 01:23
bunlar benim yorumum değil zaten alıntı yaptım
İyi de ben o mesajı zaten sana yazmadım!
mgungor
22.Haziran.2006, 01:25
G.Saray'ın transfer dosyası
Sevilen yazarı Osman Tanburacı transferde sessiz bir dönem geçiren Galatasaray'ın içinde bulunduğu durumu kaleme aldı. İşte Osman Tanburacı'nın yazı dizisinin ilk bölümü:
Transfer var mıııı?
Cevap; yooook!
"Artık suskun kalamam! Galatasaraylı binlerce taraftar bana öylesine mailler atıyor ki “onların dileklerini gündeme getirmemek saygısızlık olur” dedim ve başladım ilgililerle görüşmeye…
Aslında Galatasaray’da kuş uçsa haberim oluyor evvelallah ama yine de bilgileri doğrulamak gerek ki sizlere mahcup olmayayım.
Kimseler de “hayır öyle değildi” demesin…
Transferin bini bi para…
Malum her transfer mevsimi bütün kulüplere yüzlerce futbolcu transfer edilir ama sezon açılınca bu isimlerden ya biri ya ikisi vardır…
Yani transferde üç ay boyunca türlü dedikodu çıkar, sonuç çıkmaz!
İstisnalar hariç!…
Çünkü para yok!
Türkiye transfer yapamaz!
Türk takımları öyle taraftarın beklediği gibi “flaş” transfer yapamaz!
Fenerbahçe dahil…
Yani sade transfer yapamayan Galatasaray değil…
Gelenler “çıkma” futbolculardır. Çünkü “flaş”lara, “star”lara artık para yetmez!
Hele Dünya Kupası olduğu yıl herkes uçar!
İnanmayın…
Kanmayın!
Gazetelere de kızmayın!
Her gün o sayfalar dolacak.
Yöneticiler doğru bilgi vermezse, medya da palavra yazacak. Her gün elli isim dolaşacak…
O sayfalar dolacak…
Doğru bilgi yine superspor.com’da olacak…
Galatasaray hiç transfer yapamaz!
Bunun ayıbı yok. Galatasaray transfer yapamaz!
Daha geçen sene şampiyon olmuş kadronun futbolcularına 7.5 milyon dolar borç var. Onlar ödenmeden yabancı transferi olmaz.
Dürüst Canaydın bunu hiç yapmaz! Yapamaz!
Düşünün bir kere Gravesen’e (ben de istiyorum ama…) 4 milyon dolar verilecek, şampiyon kadro alacaklı kalacak!
O-la-maz…
Galatasaray bunu yapamaz…
Gravesen’in bir bacağı…
Ey Galatasaraylı taraftar; transfer isteme!
Daha dün üçüncü kez seçilmiş Başkanın Özhan Canaydın’a destek ol!
Ya da para ver transfer yapılsın…
Adnan Polat kampanya açtı da ne oldu?
Toplanan para 1.5 eski trilyon.
Gravesen’in bir bacağı!…
O zaman sus ve otur, para yok!
Görev; güzel lafla zaman çalmak!
Ey taraftar! Kanmayın ve star transferinde ısrarcı da olmayın!
Dört senedir star alamayan Başkan Özhan Canaydın bakın ne diyormuş;
Ben medyanın yalancısıyım;
“Mutlaka üç star alınsın diyorum ama Adnan Polat itiraz ediyor, paramız yok, diyor”
Pes be birader!...
Ne zamandan beri Galatasaray’da bilhassa Özhan Başkan’ın olduğu yerde söz bir başkasının oluyor. Adnan Polat bile olsa…
Geçiniz.
Galatasaray böyle “çocuk temsilleriyle” gün geçiremez!
Galatasaray’da hiçbir beyin de böyle masallarla uyutulamaz!
Gerçek şudur;
Galatasaray star transferi yapamaz!
Her gün bir başka “flaş” lafla zaman çalınır!...
Hayal kurmayın
Avrupa’da futbola devam etmeye kararlı yabancı bize gelmez…
Yani ayakları yere sağlam basanlar gelmez…
Alex gibiler…
Anelka gibiler…
Heinze gibiler, Ailton gibiler, Juanfran gibiler gelir…
Bir de şu var;
Her yabancı ile takıntılıyız. UEFA’da ki dosyalar tavan yapmış. Yabancıların gerekçesi de şu; Paramı alamadım!
Galatasaray’ın ise Ribery gibi çok önemli bir handikapı var. Adam ”paramı alamadım ve tüydüm” diyor…
Bir daha başka yabancı keş parayı almadan gelir mi?
Tekrar ediyorum. Türkiye’de hangi takıma gelirse gelsin yabancı futbolcu para garantisi istiyor. Öyle “at imzayı vadesinde alırsın” yok!
Yabancı kontrgaranti istiyor. Nakit istiyor, olmadı banka teminatı istiyor.
Alırsa geliyor almazsa mümkünü yok!
Galatasaray da bu parayı ve kefaleti bulmakta zorlanıyor.
Onun için Galatasaray transfer yapamaz, dedikoduyla gün geçirir!
Yakın geçmişe bir bakın
Özhan Canaydın göreve geldiğinden beri; Lucescu, Fatih Terim, Hagi, Ergun Gürsoy, Bülent Tulun en zor dönemlerde görev yaptı…
Herkes görevini bitirdi ve gitti… Işınlandı…
Galatasaray yine şampiyon, ama hala kimse beğenmiyor!
Başkanı da Genel Kurul değiştirmiyor…
Ne yapacağız şimdi?
Bekle gör…
Canaydın’a sabır göster…
Transfer isterük!
Bunları bilmenizi istiyorum. Çünkü bazı bilgiler olmadan Yeniçeriler gibi “Transfer isterük” demenin bir faydası yok!
Para yok para…
Bulunamadı da…
Seyrantepe uykuda…
Ali Sam Yen kuytuda…
Riva da bugün yarın yeşil alan olursa kimse şaşmasın!...
Galatasaray oraya “Park Orman” yapsa hem daha karlı olur hem kendi yapabilir hem daha çabuk hayata geçer…
Galatasaray yaz dönemlerinde para keser…
Şimdi olacak şudur;
Başkan Canaydın şöyle diyormuş;
“Transfer isteyen yönetici cebinden parayı çıkartır, transferi yapar!”
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla!
Lafım Adnan Polat’a…
Yönetimde bunlar konuşuluyor…
Adnan Polat da ertesi günü şöyle beyanat veriyor;
“Paramız yok alamayız!”
Hani Adnan alırdı?
Üç gün sonra yönetimin bütünlüğü bozulursa Galatasaray daha zor günler yaşar.
Herkes istim üzerinde, “al atını tımarını” diyecek olanlar var…
Ali Gürsoy dedi bile…
Aman Dikkat!
Şampiyonuz transfer istemez!
Canaydın şöyle diyecek, laf arasında dedi bile, haklıydı da: “Galatasaray bu senenin şampiyonu demek ki takımımız iyi, niye transfer yapalım ki…”
El hak doğrudur.
“Canaydın Başkan, Galatasaray şampiyon”
Belki de son anda Canaydın cebinden parayı çıkartır ve iş ortağı Haim Fresco’ya bir futbolcu buldurur.
Yapar mı yapar!
O zaman devam edelim…
Haim Fresco ile de ipler gergin…
Laurent Robert yüzünden…
Hani şu geldiği gibi dönan Laurant…
Bay Fresco her şeyi hazırlıyor Robert İstanbul’a geliyor…
Yüzüne bakan yok!
Başkan Canaydın dahil…"
İşte manzara;
Devamı yarına…
21.06.2006
Kaynak : Superspor.com Yazarlar
Selman Ozturk
22.Haziran.2006, 01:34
Üzerinde fazla düşünülmeden yazılan bir yazı olmuş. En başında "Araştırdım" denmiş. Eğer buysa araştırılıp yazılan yazı vah ki ne vah. Galatasaray'ın ilgilendiği oyunculara bakalım:
Ze Roberto: Bonservisi elinde
Zokora: Tavan fiyatı 4 milyon euro.
Gravesen: Tavan fiyatı 6 milyon euro.
Şunu da hatırlatmakta yarar var: Futbolcu alacakları nerdeyse bitti sayılır. Yukarıda sayılan isimlerden 2'sinin gelmesi kuvvetle muhtemel.Yani transfere harcanacak olan tavan para 6 milyon taban para ise 4 milyon euro.Galatasaray gibi bir kulübün de bu parayı bulamama gibi bir sorunu o-la-maz...
Oturduğu yerden sallamak kolay tabi...
paco
22.Haziran.2006, 02:40
tanburacı bunu hep yapıyor .... galatasaray klübünü hep olduğundan daha kötü gösteriyor ... zamanında h.şükür ün en iyi zamanlarında h.şüküre demediği laf kalmamıştı ... çok konuşuyor ama biraz fazla demogoji yapıyor ....
ibo
22.Haziran.2006, 02:57
bizim burada selmanımız(demirhan1984) varken osman tanburacıya mı inanıcaz :);)
paco
22.Haziran.2006, 05:11
Galatasaray'ı çok istiyorum
Brezilyalı Ze Roberto, Almanya'daki milli takım kampında Fotomaç'a konuştu. Bayern Münih'ten ayrılmasının kesin olduğunu vurgulayan Ze Roberto, "Galatasaray'dan teklif aldım ve görüşme yaptım" dedi.
Ze Roberto, "Galatasaray, Avrupa'nın en önemli takımlarından biri. Hakan Şükür çok büyük bir golcü. Dünya Kupası'ndan sonra kesin kararımı vereceğim. Ama Galatasaray'ı istiyorum" ifadesini kullandı.
Yeşili yaktı
''G.Saray'dan teklif aldım. Çok önemli bir kulüp, Hakan büyük golcü. Ama daha karar vermedim''.
Kupa bitince belli olur
G.Saray'ın transfer listesindeki Ze Roberto, Fotomaç'a konuştu. Brezilya Milli Takımı kampında yakaladığımız 32 yaşındaki oyuncu, Bayern'den kesin olarak ayrılacağını belirterek, "G.Saray'dan da teklif aldım. Kararımı kupa bitince vereceğim" dedi.
Kimse ile anlaşmadım
"G.Saray, Avrupa'nın en önemli takımlarından biri" diyen Ze, "Hakan Şükür'ün de büyük bir golcü olduğunu biliyorum. Avrupa ve Ortadoğu'-dan cazip teklifler var. Henüz kimse ile anlaşmadım" diye konuştu. Ze Roberto için girişimler sürüyor.
Yeşili yaktı http://www.fotomac.com.tr/2006/06/22/im/F8F0CA4DEC86BF4C8FE9D986a.jpg http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_trans.gifArkadaşımız Galip Öztürk’e konuşan Ze Roberto, "Alex’ten Türkiye ile ilgili olumlu bilgiler aldım. Muhteşem taraftarınızı biliyorum. Ateşli ortamları ben de severim" dedi.
Burak Duran
22.Haziran.2006, 10:50
ze roberto bence kesin gelcek inşallah 4mn verip zokora yı da alır işi kaparız. tabi 1-2 türk alsak hiç fena olmaz
Aslan'ın son aşkı Maniche!
Transferde önceliği Nantes'a giden Saidou'nun mevkisine veren Galatasaray yönetimi, ön libero arayışlarını dört koldan sürdürürken, Portekizli Maniche için girişimlerin başladığı öğrenildi. Porto takımıyla Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadıktan sonra Rusya'nın Dinamo Moskova kulübüne geçen ve geçtiğimiz şubat ayında da Mourinho yönetimindeki Chelsea'ya kiralanan yıldız futbolcu, bir çok maçta yedek bekledi. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin sol ayağını raket gibi kullanan Maniche için Dinamo Moskova kulübüyle görüşmelere başladığı ve öncelikli olarak kiralama yoluna gidileceği öğrenildi.
Bu arada alternatifli olarak ön libero arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın Brezilyalı Emerson'la da ilgilendiği ileri sürüldü. Brezilya ile Almanya'da kampta olan yıldız futbolcuya teklif yapıldığı da ifade edildi. Tüm şartlar zorlanarak, Emerson'a yıllık 2 milyon 100 bin euro önerildi. Başkan Özhan Canaydın'ın verdiği yıldız sözünden dolayı yıldız futbolcunun alınması için tüm imkanların kullanılacağı öğrenildi. Dünya Kupası'na konsantre olduğunu ifade eden Brezilyalı, 'Maçlar bittikten sonra kararımı verebilirim' dedi.
Galatasaraylı yöneticiler bu transferin gerçekleşmemesi durumunda alternatif isim olarak belirledikleri ve teknik direktör Gerets'in çok istediği Fildişili Didier Zokora ile de bir görüşme yaptılar. Fransa'da Saint Etienne forması giyen 26 yaşındaki Zokora prensipte 'Evet' dedi. Emerson'un olumsuz yanıt vermesi halinde Zokora için kulübü ile pazarlık masasına oturulacak. Ön libero olarak görev yapan Zokora güçlü fiziği ve orta sahadaki dinamizmi ile de büyük dikkat çekiyor.
Kaynak: Akşam
mgungor
22.Haziran.2006, 10:55
ze roberto gelmeyebilir zokora gelebilir...
bursa_mc
22.Haziran.2006, 10:56
Maniche harbii gelirse çok ii olur .
gs eğer istedikleri transferleri yaparsa ligte çok ii işler başarır
Burak Duran
22.Haziran.2006, 10:56
Aslan, Javad'ın peşinde
Galatasaray, İran Milli Takımı'nda yer alan Javad Nekounam'ı takibe aldı. Birleşik Arap Emirlikleri'nde oynayan futbolcu, geçen yıl Beşiktaş'ın da gündemine gelmişti
Saidou'nun gidişinin ardından ön libero arayan Galatasaray, Teknik Direktör Gerets'in istediği Gravesen'den sonuç çıkaramadı. Real Madrid'deki belirsizlik nedeniyle Danimarkalı oyuncunun işini bitiremeyen sarı - kırmızılılar, Dünya Kupası'nda arayışını hızlandırdı ve İran Milli Takımı'nın ön liberosu Javad Nekounam'ın peşine düştü.
Çek Milli Takımı'nda yer alan Polak'tan da somut bir sonuç alamayan Cim - Bom, Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al Sharjah formasını giyen 26 yaşındaki oyuncuyu takibe aldı.
Mustafa Denizli'nin eski takımı Pas'ın formasını giyen Javad, Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitmeden önce Beşiktaş ile de flört etmişti. Dönemin teknik direktörü Rıza Çalımbay, o dönemde İranlı oyuncuyu almak istemiş, ancak başarılı olamamıştı.
İran'ın dünkü Angola maçını izleyen Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in bu oyuncu hakkında bilgi topladığı ve teklif yaptığı öğrenildi.
Kaynak: Milliyet
yok artık daha neler demek isterim buna
paco
22.Haziran.2006, 13:18
javad ın ismi de komik yani ... rakip takımlar j yerine başka bir harf koysa felç oluruz .... :D
şaka bir yana ben bu tarz futbolcuları istemem bizi heyecanlandırmaz ...
Nedvedmania
22.Haziran.2006, 13:25
he ya bütün J leri topluyoruz :D
Aslan41
22.Haziran.2006, 13:32
ben süper moderatöre inandım...
diğer sitelerde yer alan ze roberto gelmeyecek türündeki haberlere artık gülüp geçiyorum..
kavara
22.Haziran.2006, 14:52
chelsea bu adamı parayla satmaz. mourinho ancak takımdan kovacak ozaman galatasaray alır.dogru degilmi.
paco
22.Haziran.2006, 16:34
chelsea bu adamı parayla satmaz. mourinho ancak takımdan kovacak ozaman galatasaray alır.dogru degilmi.
chelsea bu adamı ne yapacak ki geçen sezon 8 maç mı ne oynamış ... bu senede çok şans bulamaz bence .... sanırım 30 yaşında bence chelsea bu oyuncuyu bırakır ....
Selman Ozturk
22.Haziran.2006, 16:55
Maniche'mi??? Yapmayın Allah aşkına!
gookhan
22.Haziran.2006, 20:06
maniche gs ye gelmez diebiliriz ama adam biraz dusunduruo
porto da iken we tum klupler pesindeyken dinamo moskovaya gittiiini dusunursek insanin aklına su soru gelio NEDEN OLMASİN?
perpetua
22.Haziran.2006, 20:19
Maniche, Mournho'nun guvendigi bir oyuncu. Chelsea'nin orta sahada belki ilk 11'de belki Maniche'e ihtiyaci yok ama ozellikle oyuna sonradan girerek veya kupa maclarinda ve yogun mac trafiginde oynayabilecek bir oyuncu. Makalele'nin artik iyice yaslandigi goz onune alinirsa Mourinho eger orta sahaya bir oyuncu almazsa Maniche'i kadrosunda tutmak isteyecektir.
Burak Duran
22.Haziran.2006, 22:49
maniche çok ama çok zor hatta imkansız :D
Selman Ozturk
22.Haziran.2006, 22:50
maniche gs ye gelmez diebiliriz ama adam biraz dusunduruo
porto da iken we tum klupler pesindeyken dinamo moskovaya gittiiini dusunursek insanin aklına su soru gelio NEDEN OLMASİN?
Ama Galatasaray onun peşinde değilken ve gündemde Maniche'in adı bile geçmezken gelmesi biraz tuhaf ve saçma olur öyle değil mi?
Burak Duran
22.Haziran.2006, 22:52
ze roberto zokora yeter... mondi türk olursa bide guarini alalım
SaMaNYoLu
23.Haziran.2006, 00:10
maniche iyi transfer bence olursa tabi. kaleyi bombalıyor roberto baggio gelıyor aklıma onu ızlerken.
Nedvedmania
23.Haziran.2006, 00:20
ze roberto zokora yeter... mondi türk olursa bide guarini alalımmondi türk olabilir (bence) . Çünkü sanırım Müslüman oldu eskiden gol attığımızda haç işareti yapardı ama son maçlarda sahada secdeye kapanır gibi bi hareket yapıyodu
mgungor
23.Haziran.2006, 00:35
Çünkü sanırım Müslüman oldu eskiden gol attığımızda haç işareti yapardı ama son maçlarda sahada secdeye kapanır gibi bi hareket yapıyodu
ben hiç duymadım müslüman oldıuğu ;)
Nedvedmania
23.Haziran.2006, 00:37
bende duymadım ama işte yukarda yazdığım gibi
Cansiz_asik6
23.Haziran.2006, 01:09
mondi türk olabilir (bence) . Çünkü sanırım Müslüman oldu eskiden gol attığımızda haç işareti yapardı ama son maçlarda sahada secdeye kapanır gibi bi hareket yapıyodu
5 sene sonra anca
Burak Duran
23.Haziran.2006, 01:34
ne alaka 5 sene sonra ile ?
perpetua
23.Haziran.2006, 01:36
ne alaka 5 sene sonra ile ?
Turk vatandasligina basvurmasindan ancak 5 sene sonra Turk vatandasi statusunde futbol oynayabilecek cunku (herhalde o manada yazmistir).
Maymuncuk
23.Haziran.2006, 01:38
Turk vatandasligina basvurmasindan ancak 5 sene sonra Turk vatandasi statusunde futbol oynayabilecek cunku (herhalde o manada yazmistir).
Ama Mondi 5 senedir Türkiye'de zaten :):)
O zaman 10 oluyor :D
Burak Duran
benimde demek istediğim o mondi 5snedir burda
mgungor
Hani yeni kural için öyle birşey demiş olabilir..
Jesus_FB
23.Haziran.2006, 01:39
10 sene oluncada zaten bizim halı saha maçlarında oynar anca :D
Burak Duran
23.Haziran.2006, 01:40
tabi ya anca
perpetua
23.Haziran.2006, 01:45
Ama Mondi 5 senedir Türkiye'de zaten :):)
O zaman 10 oluyor :D
Ama Mondragon 5 sene once mi basvurdu Turk vatandasi olmak icin? Federasyon'un onemsedigi tarih Turkiye'de futbol oynadigi sure degil, basvuru'nun yapildigi tarih. Mondragon bugun basvuru yaparsa ancak 5 sene sonra yabanci statusunden cikar. Daha once basvuru yaptigini tahmin etmiyorum.
Hani yeni kural için öyle birşey demiş olabilir..
Yeni kural Mondragon'a islemiyor cunku Mondragon Turk milli takiminda oynayabilecek bir oyuncu degil. Yeni kural sadece Turk milli takiminda oynamasina engel olmayan oyuncular (yani baska milli takimda henuz forma giymemis) icin.
mgungor
23.Haziran.2006, 01:49
o şimdi başvuru yapsa 5 yıl sonra olma olayını kastetmiştim
paco
23.Haziran.2006, 02:19
benim bildiğim bir oyuncu 5 yıldan beri türkiye süper liginde oynuyorsa türk statüsünde sayılacak ... türk statüsünde sayılması demek türk milli takımında oynaması demek değil ... onun için türk vatandaşlığına geçmesi gerekiyor ....
Cansiz_asik6
23.Haziran.2006, 03:24
benimde demek istediğim o mondi 5snedir burda
yeni uygulamaya gore oyle
aurelio eger a milli takima cagirip resmi mac oynarsa 5 sene beklemeden turk statusune hemen geciyor...
ama mondinin oyle bir sansi yok cuk daha once comlombia formasi giyidigi icin...
basvurduktan 5 sene sonra uygulamaya gecerli sayiliyor...
tani bu TFF ile biz cok uzaklara gidemeyiz
avrupali bizim rustuyu barcelonada avrupa statusunde oynatiyor yani avrupali goruyor... ama bu TFF anelkayi avrupali olarak gormuyor...
allah sonumuzu hayretsin :o
SefaReis66
23.Haziran.2006, 03:29
ben bi oyuncu bizim ligde 5 sene oynarsa türk statüsüne geçiyo diye biliyorum aynı cm 03-04 te olduğu gibi
nekop
23.Haziran.2006, 11:37
ze roberto zokora yeter... mondi türk olursa bide guarini alalım
hürmet koptu gidiyo:D
Burak Duran
23.Haziran.2006, 11:52
niye ya gayet makul :D
gookhan
23.Haziran.2006, 12:43
ewet guarin i alalim...
mgungor
23.Haziran.2006, 12:46
birde yanına ne istersnizi burak bey :D
master_ozzy
23.Haziran.2006, 13:51
serkan gedik de necatinin yedegi olur iste
Aslan41
23.Haziran.2006, 15:22
ohhhh tamam sizler takımı kurmuşunuz beyler.....
SaMaNYoLu
23.Haziran.2006, 16:43
Şimdide trabzonsporla anlaştıgı söylenen marcelinhoyu alıyormusuz hade hayırlısı :D :D
mgungor
23.Haziran.2006, 17:19
Sezgin: Almanya'da önemli gelişmeler oldu ama isim açıklamıyoruz
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer çalışmaları için bulunduğu Almanya'da önemli gelişmeler kaydettiklerini açıkladı.
AA muhabirine açıklamada bulunan Sezgin, burada yaptığı görüşmelerde önemli gelişmeler olduğunu belirterek, ''Ancak şimdilik futbolcu ismi açıklamıyoruz. Transfer tamamlandığında söyleyeceğiz'' dedi.
Adnan Sezgin, Beşiktaş'tan ayrıldığını resmen açıklayan Okan Buruk'un Galatasaray'a transferi konusunda ise yorum yapmaktan kaçınırken, ''O konuda bir gelişme yok, anlaştığımız doğru değil'' demekle yetindi.
Milliyet
pessy
23.Haziran.2006, 17:31
bjk ye bi darbede Okan'dan...
Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat ve Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in çok istediği Okan, dün Sezgin'le bir araya gelerek boş mukaveleye imza attı ve ardından da tatil için Çeşme'ye gitti.
Taraftar tepkisini düşünerek bu transfere sıcak bakmayan Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın da Okan'ın 'Benim için para hiç önemli değil. Boş mukaveleye imza atarım' demesi üzerine ikna olduğu ve yeşil ışıl yaktığı öğrenildi.
BOKA İLE TEMASA GEÇİLDİ
Sarı- Kırmızılı yönetim, yabancı transferlerini de gerçekleştirdikten sonra Okan'ın Sarı-Kırmızılı takıma döndüğünü kamuoyuna resmen duyuracak.
Tecrübeli futbolcu, 29 Haziran'da Florya'da başlayacak antrenmanlarda Galatasaray formasına tekrar kavuşacak. Bu arada futbolcuların hesabına 5 milyon dolar daha yatırılarak, ödemeler büyük ölçüde tamamlandı.
Öte yandan transfer arayışlarına da çok yönlü olarak devam eden Galatasaray'da, teknik direktör Gerets'in Dünya Kupası maçlarında izleyip çok beğendiği Fildişi'nin sol beki Arthur Boka ismini de yöneticilere ilettiği öğrenildi. Genç oyuncuyla menajerler aracılığı ile temasa geçilecek.
Haber: Yasin Yıldırım
Kaynak: www.aksam.com.tr (http://www.aksam.com.tr/)
enesao
23.Haziran.2006, 17:33
hangi okan bu yaaw buruk sa gelmesin istemiyoruz gitsiin...
dick
23.Haziran.2006, 17:36
Buruk heralde ama benim için para önemli değil demiş orda ben de şüphelendim başka okan mı diye değildir ama yalan söylemiş orda.
Nedvedmania
23.Haziran.2006, 17:50
ya ne serkan gediği adam kendi takımda yedeklerde oynuyomuş fmde güzel diye gerçektede güzel diye bi kural yok ;;)
Burak Duran
23.Haziran.2006, 17:55
bu okan buruk gelmesin... gelirse çok kötü dışlanır hiç haz etmem bu adamdan
mgungor
23.Haziran.2006, 19:42
JAVAD HABER BEKLİYOR
Galatasaray'da Gravesen ve Polak'tan sonra listeye giren İranlı orta saha oyuncusu Javad için temaslar sürüyor. Almanya'da bulunan Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Javad Nekounam için görüşmelerde bulunduğu ve İranlı futbolcunun da sarı-kırmızılı takıma gelmeye hazır olduğu bildirildi. Bu konudaki son kararı yönetimin vereceği kaydedildi. Javad'ı Gravesin ve Çek Polak'ın alternatifi olarak tutan yönetim, bu iki oyuncudan biri alınamazsa, İranlı yıldızı renklerine katacak.
Ve Okan Galatasaray'da
Ve beklenen gelişme sonunda oldu... Galatasaray Okan Buruk ile anlaştı. Yapılan görüşmeler sonucunda eski yaşanan olaylardan dolayı üzgün olduğunu belirten Okan, yöneticilerden özür diledi ve kendini affettirerek tekrar yuvaya döndü.
paco
23.Haziran.2006, 19:52
okan buruk zamanında 500 bin dolar bjk fazla para verdiği için gs yerine bjk yi tercih etti ...şimdi de para önemli değil boş mukaveleye imza atarım diyor ....
ya o okan bu okan değil veya pkan kişilik değiştirmiş .... ben taraftarın okanı kolay affetmiyeceğini düşünüyorum ....
ayrıca o süper kadrodan gönderdiklerimiz mutlaka geri dönüyor ve hepside başarısız oluyor .....
Burak Duran
23.Haziran.2006, 20:27
javedi napçaz ya allahım yarabim gereksiz gereksiz adamlar
pessy
23.Haziran.2006, 20:32
okan dediğim okan buruk arkadaşlar..
eraser212
23.Haziran.2006, 20:34
neyse kadromuzdan gereksiz bi adam daha gitmiş oldu. darısı juanfran ve ailtona. inşallah gs ye hayırlı olur...
Aslan41
23.Haziran.2006, 22:54
okan inter den ayrıldığı zaman Galtasaray istediği parayı vermedi diye gelmemiş bjk ya gitmişti..
şimdi neden geliyor????
ben böyle futbolcuları külübümde görmek istemem.....KATİYEN GELMESİN......
ne emre ne okan bu ikiiyi katiyen Galatasaray kulübünde görmek istemiyorum...
emirduman
23.Haziran.2006, 23:32
Çok saçma bir transfer olur, ayrıca bu kadar kişi istemezken yönetim Okan'ı alırsa, yine taraftarla ters düşer, çok yanlış olur..
Maymuncuk
23.Haziran.2006, 23:47
Okan'ı da aldık, sıra herhalde Fatih Akyel de ...
Bu ne yahu, ayıp be. Haydi Okan belki profesyonel olarak davrandı (diyelim). Sanki çok formunda, harika oynuyor, kesin takıma katkı sağlayacakta onun için mi aldınız. Biri çıkıp biz Okan'ı takımda Ağabeylik yapmak için aldık, jübilesini de burada yapacak derse de şaşırmayın; Okan'dan başka biri mi yoktu Okan'ı aldınız??
Bu sene lige birşeyler oldu, değiş - tokuş gibi üç büyükler birbirlerinden futbolcu alıp veriyorlar. Yazık!!
M.Scofield
23.Haziran.2006, 23:50
bi şans damı versek?*
pessy
24.Haziran.2006, 00:36
abi şans verecek halimi kalmıış..
gorkemyilmazkarasu
24.Haziran.2006, 01:11
okan geldi gençler yine unutulacak gelde deli olma :(
Burak Duran
24.Haziran.2006, 01:17
okanın geldiği hiç bir resmi kaynakta yok yani daha haber havada
gorkemyilmazkarasu
24.Haziran.2006, 01:19
ya yazık bu gençlere valla şans verseler neler yapıcaklar ama şans bulamıyolar hala okan gelsin yok fatih akyel gelsin yazık günah çok üzülüyorum bu gençleri kaybedicez diye :(
Burak Duran
24.Haziran.2006, 01:22
ya gelen giden yok daha ne bu olumsuzluk ohooooooooooooo
gorkemyilmazkarasu
24.Haziran.2006, 01:28
tamam bende gelirseyi konuşuyorum zaten burak artı;
gelmese bile yinede bu gençler bi şekilde harcanıyolar öyle değilmi?ardanın kıymetini bilemedik keza zafer de öyle cafercan inanılmaz bir oyuncu canlı olarak maçlarınıda seyrettim ama adı sanı ortada yok...biz bu gençleri değerlendiriceğimize okanla ilgileniyoruz...bak aldık demiyorum ama ilgileniyosak bile çok yazık bence
Burak Duran
24.Haziran.2006, 01:30
bu sene arda cafer ferhat aydın ve zafer sık sık kadroda hatta ilk 11de yer alıcak
gorkemyilmazkarasu
24.Haziran.2006, 01:31
bu sene arda cafer ferhat aydın ve zafer sık sık kadroda hatta ilk 11de yer alıcak
inşallah burak dediğin gibi olur...benimde bir taraftar olarak temennim bu
Burak Duran
24.Haziran.2006, 01:33
olmak zorunda çünkü kadromuz geniş değil
paco
24.Haziran.2006, 03:24
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2006/06/24/im/242EF15E8EBBBB47B3ABF017b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifManiche geliyor
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Almanya'da bir araya geldiği Chelsea'li tecrübeli futbolcunun menajeri ile tüm şartlarda anlaştı ve ön protokol yaptı.
Büyük transfer
Şampiyon G.Saray, 'yılın transferi'ni gerçekleştirmek üzere... Geçtiğimiz günlerde Gerets'in listesindeki futbolcular ve menajerleri ile görüşmek için Almanya'ya giden Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Maniche'nin işini bitirdi. Sezgin'in, Almanya'da Portekiz Milli Takımı'nın 29 yaşındaki orta alan oyuncusu Maniche'nin http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)menajeri ile görüşerek şartlarda anlaştığı vurgulandı. Sezgin'in, Chelsea'li yıldız için ön protokol yaptığı da ifade edildi.
Gerets sevindi...
Geçen sezon Chelsea'de sadece 8 maçta forma şansı bulduğu için İngiliz ekibinden ayrılmak isteyen Maniche'ye Mourinho'nun da "Gidebilir" dediği belirtildi. Teknik direktör Eric Gerets'in ise Portekizli futbolcu ile şartlarda anlaşılmasına çok sevindiği ve "Galatasaray'a çok faydalı olacak bir isim" dediği açıklandı. Maniche, 2006 Dünya Kupası'nda Portekiz'in Meksika'yı 2-1 yendiği maçta 6. dakikada takımının ilk golünü kaydetmiş ve çok etkili bir futbol oynamıştı.
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2006/06/24/im/9A64FF55893157498B797F94b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifSezgin tüyo verdi
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transfer çalışmaları için bulunduğu Almanya'da önemli gelişmeler kaydettiklerini açıkladı. Sezgin, burada yaptığı görüşmelerin iyi geçtiğini belirterek, "Ancak şimdilik futbolcu ismi açıklamıyoruz. Transfer tamamlandığında söyleyeceğiz" açıklamasını yaptı. http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
M.Scofield
24.Haziran.2006, 11:18
Maniche nasıl bir futbolcu bilgisi olan varmı
SefaReis66
24.Haziran.2006, 11:58
dmc oynayan porto nun uefa ve cl yi almasında büyük katkısı olan bi oyuncu iyi bi oyuncu yani yalnız bu adam chelsea de kiralık oynadı bonservisi moskova da
paco
24.Haziran.2006, 12:14
http://i.webaslan.com/images/haber/2006/ZeRoberto002.jpgGalatasaray lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın (http://www.webaslan.com/cnt.php?pg=sx_ads_haber&url=http://www.sporx.com/index.php?cPath=114_22)
Ze Roberto Aslan’a doğru
Gravesen’de sorun çıkınca Cim Bom rotayı Ze Roberto'ya çevirdi...
Galatasaray, Ze Roberto'nun işini bitirmek üzere. Sportif A.Ş. Başkanı Adnan Sezgin’in Sambacı’yla prensipte anlaştığı iddia edildi. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde iddialı olabilmek için dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katmak isteyen Galatasaray’da beklenen bombalar yakında patlayacak. Sarı-Kırmızılılar, Eric Gerets’in ısrarla istediği Gravesen konusunda olumlu sonuç alamayınca ibreyi Bayern Münih’ten ayrılma kararı alan Brezilyalı yıldız Ze Roberto’ya çevirdi. Sportif A.Ş. Başkanı Adnan Sezgin, iki hafta içinde iki kez gittiği Almanya’da hem Sambacı, hem de futbolcunun menaceriyle bir araya geldi.
Son söz kupa bitiminde
Almanya’da yapılan görüşmeler sırasında Sambacı’nın imza için uzlaşma noktasına geldiği bildirildi. Ancak Ze Roberto’nun Dünya Kupası maçlarının sonuna kadar süre istediği de vurgulandı. Adnan Sezgin, Almanya’ya yapılan temaslarla ilgili olarak detay vermedi. Sezgin, “Bazı futbolcularla görüşme imkanımız oldu. Önemli gelişmeler kaydettik. Ancak şu an için kesin bir açıklama yapamayız. Anlaşma sağlandığı takdirde zaten gerekli bilgileri vereceğiz” dedi.
Kaynak: Fanatik24.06.2006document.write('');
http://www.webaslan.com/images/haberarama.gif Haber arama >> (http://www.webaslan.com/haber/haber_ara.php?st=search)Anasayfaya dön >> (http://www.webaslan.com/)
M.Scofield
24.Haziran.2006, 12:19
ze roberto maniche alsak seneyede şampiyonuz
nekop
24.Haziran.2006, 12:44
galatasaray elini cabuk tutmalı gecen sezon son anda heinzi aldılar performansı ortada...
Burak Duran
24.Haziran.2006, 12:46
arkadaşlar ze roberto kesin gibi artık :D
mgungor
24.Haziran.2006, 12:49
Kaynağın nedir burak abi :p
emirduman
24.Haziran.2006, 12:54
Geçen gün Adnan Sezgin Maniche ve Zokora'yla ilgilenmiyoruz demişti, şimdi önprotokol yaptı diyorlar, alla alla..
Ayrıca Ze Roberto transferi olursa çok iyi olur hakkaten, ön liberoda da kullabiliriz.. Brezilya'da iyi oynuyor...
nekop
24.Haziran.2006, 12:59
ze roberto gelirse yeni hagi olur bence zaten aynı özelliklere sahipler...
mgungor
24.Haziran.2006, 13:51
Almanlar Necati'nin peşinde
Galatasaray'ın genç golcüsü Necati Ateş'e, Almanya'nın iki ünlü kulübü kancayı taktı. Sarı - kırmızılı takımın yıldız oyuncusuna resmi teklif ilettikleri öğrenilen Borussia Dortmund ve Hamburg kulüplerinin, sözleşmesi devam eden futbolcu için 5 milyon euroyu bulan bonservis bedelini gözden çıkardıkları bildirildi.
Necati, kendisine gelen teklifleri doğrularken, 2009 yılına kadar anlaşmasının sürdüğünü ve transferi konusundaki kararı sarı - kırmızılı yönetimin verebileceğini açıkladı. Genç oyuncunun şu an için takımından ayrılmayı düşünmediği ancak kulübünün menfaatleri çerçevesinde hareket ederek bu kulüplerden biriyle anlaşma sağlaması halinde transferin gerçekleşebileceği öğrenildi. Yönetici Fatih Gökşen ise henüz kendilerine resmi bir teklif ulaşmadığını söyleyerek, 'Necati gibi iyi bir futbolcuyu bırakmaya niyetimiz yok. Anlaşmamız sürüyor' açıklamasını yaptı.
24.06.2006
Kaynak : Milliyet
pessy
24.Haziran.2006, 14:18
hamburga giderse süper olur...
veya dormunda gitse şöle olur...
adana'dan dortmunda:)
süper yaf..
SaMaNYoLu
24.Haziran.2006, 15:00
Necatinin peşine daha iyi kluplerde düşmüştü fakar emreden okandan agzı yanan galatasaray bu sefer yorgurdu üfleyerek yıyor futbolcu transfer olsada iyi bir para karsılıgında transfer olucakdır. fakat şu ortamda satacalarını hiç sanmıyorum.
Selman Ozturk
24.Haziran.2006, 16:49
Necati'ye Hamburg ve Dortmund'dan daha büyük bir kulüpten daha yüklü meblağ içeren bir teklif gel(miş). Satılacak olursa Hamburg veya Dortmund'a değil de o kulübe satılırdı...
mgungor
24.Haziran.2006, 16:54
"Gravesen'de pürüz yok!"
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, oğlu Murat Canaydın ile birlikte bugün Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir'i makamında ziyaret ederek Galatasaray forması hediye etti. Canaydın, Gravesen ile görüşmelerin sürdüğünü ve herhangi bir pürüz olmadığını söyledi.
Turkcell Süper Lig Şampiyonu Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, oğlu Murat Canaydın ile birlikte Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir'i makamında ziyaret ederek Galatasaray forması hediye etti. Yaklaşık 25 dakika süren görüşme sonunda Özhan Canaydın, DHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Yabancı oyuncu kosununda Gravesen ile konuştuklarını ve bu transferde herhangi bir pürüzün olmadığını belirten Canaydın, "Bir sürü oyuncuyla temasımız var. Dünya Kupası'nın bitmesi herşeyi çözümleyecek. İnşallah güzel şeyler yapacağız" dedi. Boğaziçi Köprüsü'ne asılan Galatasaray bayrağının her defasında Fenerbahçeli taraftarlar tarafından yakılarak ve kesilerek indirilmesiyle ilgili ise Canaydın, "Bayrak krizi geçici bir olaydı. İnşallah bir daha olmaz" diye konuştu. Canaydın, Tahsin Demir'in yanından ayrılırken ise basın mensuplarına "Bırakın müdürümle bir rahat edeyim. Burada bile transfer sordunuz" diye espri yaptı.
24.06.2006
Kaynak : DHA
dnz498
24.Haziran.2006, 20:23
bu gravesen artık gerçekten çok can sıktı onun yerine keşke şu Zokora'yı alabilseler adam gerçekten harika emin olun Gravesenden daha çok iş yapar
bayrak konusunda ise hazımsızlık yaptı galiba duyduğum kadarıyla bir site 50000 şişe soda kampanyası başlatmış FB'li arkadaşlara :D Çok komik yaa akıl almaz olaylar
SaMaNYoLu
24.Haziran.2006, 23:06
Arkadaşlar Dünya kupası bitmeden transferler gerçekleşmez.
Burak Duran
24.Haziran.2006, 23:44
beyler 10 temmuzu bekleyin :D
Aslan41
25.Haziran.2006, 00:11
biz Galatasary lılar ne günler bekledik sonu fos oldu...
umarız bu seferki bekleyişimizin nedeni ve sonu güzel olur...
mgungor
25.Haziran.2006, 00:16
G.Saray'da hesaplar alt üst oldu
G.Saray yönetiminde tam bir hayal kırıklığı yaşanıyor. Takımın yabancılarından Hırvat Stjepan Tomas, Sırp Sasa İliç ve Çek Marek Heinz’ın Dünya Kupası’nda kendilerini gösterememeleri ve forma giydikleri takımların daha ilk turda elenmeleri, bu oyuncuları yüksek fiyatlara satmayı planlayan yönetimin hesaplarını bozdu.
En çok Tomas üzdü
Üç futbolcu içinde Galatasaraylılar’ı en çok üzen isim ise Tomas oldu. Hırvat defans oyuncusunun Dünya Kupası’nda oynadığı tek maçta, Avustralya karşısında başarısız olması, sarı kırmızılıların keyfini kaçırdı. 2-2 sonuçlanan karşılaşmada Tomas, önce ceza sahası içinde topa elle müdahale ederek bir penaltıya sebep oldu, ardından da bir dizi önemli hatalar yaptı.
Gerets kalmasını istiyor
Hırvat futbolcunun bu görüntüsü, yönetim kurulu içinde kendisini istemeyen yöneticilerin seslerini yükseltmelerine yol açtı. Bu isimler, Hırvat savunmacının sezon içinde yaptığı "Fenerbahçe şampiyon olur" açıklamasını gündeme getirerek, Tomas’ın satılmasını istiyor. Teknik direktör Erik Gerets’in "Hiçbir futbolcunun satılmasını istemiyorum" şeklindeki sözlerine rağmen, yönetimde Tomas’ın gitmesini isteyenlerin sayısı bir hayli fazlalaştı.
Bu gelişmenin ardından, Hırvat futbolcunun bonservisi için 2 milyon Euro teklif eden Bayer Leverkusen Kulübü’nün, bu rakamı 3 milyon Euro’ya çıkarması halinde Stjepan Tomas’ın hemen satılacağı ifade ediliyor.
24.06.2006
Kaynak : Hürriyet
gookhan
25.Haziran.2006, 11:56
ze roberto panatinaikos ile anlasmamis miydi?
Nedvedmania
25.Haziran.2006, 12:09
beyler 10 temmuzu bekleyin :Dbana 10 temmuz deme ya oks sonuçları açıklanıyo o gün :D
neyse iki müjdeli haber gelir İnşallah
SaMaNYoLu
25.Haziran.2006, 16:16
:) oks de transferde hayırlı olur inş
Jay_Jay Ceyhun
25.Haziran.2006, 20:06
[img=http://img459.imageshack.us/img459/3295/gravesen25063xj.jpg] (http://imageshack.us)
Forma hediye etti
Türkiye Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray, Gravesen’i bitirmek için kolları sıvadı. Real Madridli yıldız oyuncu ve menaceriyle birçok kez görüşme yapan Sarı-Kırmızılı ekibin başkanı Özhan Canaydın, dün önemli açıklamalarda bulundu. Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir’i ziyaret ederek bir Galatasaray forması hediye eden Özhan Canaydın, “Gravesen transferinde herhangi bir sorun bulunmuyor. Önümüzdeki günlerde bu konuda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Dünya Kupası bekleniyor
Gravesen’in yanı sıra birçok yabancı oyuncuyla da görüştüklerini ifade eden Özhan Canaydın, Dünya Kupası’nın bitmesini beklediklerini dile getirdi. Bu arada Galatasaray’ın Ze Roberto transferinde de sona yaklaştığı bildirildi. Bonservisi elinde olan Brezilyalı yıldızın geçen sezon Bayern’den aldığı ücreti talep ettiği Galatasaray’ın ise fiyat kırmaya çalıştığı bildirildi. Pazarlıkların sürdüğü ve Dünya Kupası sonrasında resmi imzanın atılması bekleniyor
Kaynak:fanatik
SaMaNYoLu
25.Haziran.2006, 22:22
pürüz yokda icraat da yok :)
mgungor
25.Haziran.2006, 22:24
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=184835&postcount=863
Selman Ozturk
25.Haziran.2006, 22:41
[img=http://img459.imageshack.us/img459/3295/gravesen25063xj.jpg] (http://imageshack.us)
Forma hediye etti
Türkiye Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray, Gravesen’i bitirmek için kolları sıvadı. Real Madridli yıldız oyuncu ve menaceriyle birçok kez görüşme yapan Sarı-Kırmızılı ekibin başkanı Özhan Canaydın, dün önemli açıklamalarda bulundu. Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir’i ziyaret ederek bir Galatasaray forması hediye eden Özhan Canaydın, “Gravesen transferinde herhangi bir sorun bulunmuyor. Önümüzdeki günlerde bu konuda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Dünya Kupası bekleniyor
Gravesen’in yanı sıra birçok yabancı oyuncuyla da görüştüklerini ifade eden Özhan Canaydın, Dünya Kupası’nın bitmesini beklediklerini dile getirdi. Bu arada Galatasaray’ın Ze Roberto transferinde de sona yaklaştığı bildirildi. Bonservisi elinde olan Brezilyalı yıldızın geçen sezon Bayern’den aldığı ücreti talep ettiği Galatasaray’ın ise fiyat kırmaya çalıştığı bildirildi. Pazarlıkların sürdüğü ve Dünya Kupası sonrasında resmi imzanın atılması bekleniyor
Kaynak:fanatik
Konu "Galatasaray Transfer Haberleri" adlı sabit topic altına taşınmıştır. Lütfen konu açarken dikkat edelim!
bluepaw
26.Haziran.2006, 00:36
Gravesen Galatasaray için iyi bir transfer olur. Bildiğim kadarıyla defansif orta saha
gorkemyilmazkarasu
26.Haziran.2006, 06:28
http://img97.imageshack.us/img97/2622/gilbertosilvai8za.jpg (http://imageshack.us)
Galatasaray Yönetimi, haftalardır gündemi meşgul eden yabancı oyuncu adaylarıyla transfer görüşmelerini büyük bir gizlilik içinde sürdürürken, Teknik Direktör Eric Gerets'in listesindeki son isim de ortaya çıktı.
Sezon sonunda Başkan Özhan Canaydın ile yaptığı görüşmede, ihtiyaç duyduğu ön libero bölgesi için Danimarkalı yıldız Gravesen'i isteyen Belçikalı çalıştırıcı, alternatif olarak ise Çek oyuncu Jan Polak'ın ismini vermişti. Bu transferler için temaslarını sürdüren sarı- kırmızılılar'ın, Gerets'in isteği üzerine Brezilyalı Gilberto Silva'ya teklif götürdükleri öğrenildi.
Almanya'nın Hertha Berlin kulübünde top koşturan ve Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyen Silva için ilk girişimler gerçekleşti.
Geçen hafta Almanya'ya giderek Çek yıldız Polak ve İranlı Javad için temaslarını sürdüren Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, Gilberto Silva için de girişimde bulunduğu belirtildi.
bu adam arsenalli gilberto silva değilmi benmi yanlış biliyorum?
alıntıdır:milliyet.com.tr
Jay_Jay Ceyhun
26.Haziran.2006, 11:18
Bir Gravesen yeter http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gifEric Gerets, 'Gravesen transferini gerçekleştirirsek başka bir yabancı istemem. Takımı üst seviyeye taşıyacak bir isim...' diye konuştu.
Rüyalarını süslüyor
Sarı-Kırmızılı camia Thomas Gravesen’le yatıyor, Thomas Gravesen’le kalkıyor... Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’ın teknik direktörü Eric Gerets transferde sadece Danimarkalı Thomas Gravesen’in bitirilmesi halinde takviye düşünülen sol kanada transfer istemediğini belirtti. Tüm imkanların Real Madridli yıldız için seferber edilmesini isteyen Gerets, tek isimle yabancı transferi noktalamayı planlıyor.
‘Kampa yerleştirelim’
Danimarka’nın Dünya Kupası’nda bulunmaması nedeniyle hazırlık kampına yıldız oyuncunun yetiştirilmesini isteyen Gerets, takımın Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna kadar hazırlamak istiyor. Daha önce FANATİK’e konuşan Gravesen’in menaceri Eric Sivebaek oyuncusunun Real Madrid’de mutlu olduğunu söylemiş, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ise transferde önemli adımlar attıklarını dile getirmişti.
Kaynak:FaNaTiK
Cyzio
26.Haziran.2006, 11:26
bu Gravesen neymiş de haberim yokmuş:D
Jay_Jay Ceyhun
26.Haziran.2006, 12:21
gercektende süper bi oyuncu
Aslan41
26.Haziran.2006, 13:34
ben ne Danimarkalı ne isveçli ne isviçreli hiçbir futbolcuyu anternörü kulübümde görmekistemem....
neden derseniz???bu ülkelerin bizim Dinimizle ilgili neler yaptığı ortada???
bizi nasıl aşşağıladıkları ortada......
bu ülkelerden hiç kimse yi ülkemde görmek istemem..
Gravesen den başka o mevkide oynayabilecek futbolcu mu yok????
bence o mevkide daha ucuza daha fazla verim alabileceğimiz futbolcular da var....
paco
26.Haziran.2006, 13:41
ben ne Danimarkalı ne isveçli ne isviçreli hiçbir futbolcuyu anternörü kulübümde görmekistemem....
bence o mevkide daha ucuza daha fazla verim alabileceğimiz futbolcular da var....
niye istemiyorsun karikatürü gravesen mi yaptı ... bir kişinin yaptığı hareketin hesabını bir ülkeden soracaksak , 10-15 taraftarın yaptığını bir spor kulübünden hesabını sormak yanlış olmaz heralde... bence bu kadar katı olmayalım ...
Jay_Jay Ceyhun
26.Haziran.2006, 14:08
abi lütfen bu işi gravesen yapmış die konuşma
gookhan
26.Haziran.2006, 14:23
arkadas futbol ile din arasinda ilgi kurmussun ya
SaMaNYoLu
26.Haziran.2006, 15:50
Gerets Gravesenden başkası olmasın diyor haklıda diyor. Bu arada Heınz CSK Mosova ile anlaşmak üzre kurtuluyoruz arkadaşlar. yıldırayaa iliç + para teklıfı sunmaya hazırlanır yönetımımız.
Aslan41
26.Haziran.2006, 16:47
beyler tribünlerde 10-15 kişi sahaya eline ne geçerse rakip kulübün futbolcularını atıyor....
sonuç:Tff tarafından kulübe ceza geliyor....
bu tip olaylar yüzünden biz diğer fifa olsun uefa olsun cezalar alıyoruz..ve medya sağolsun..bizleri öyle bi anlatıyor ki.....
avrupa kupalarından bi maç yapacağımız zaman deplasman takımı çok özel güvenlik istiyor......
onlar bizlere bu tip cezalar kesiyorlarsa bizde o ülkeden hiçbirşey almayarak bir nevi resmi olmayan ambargo koyalım...
mgungor
26.Haziran.2006, 17:57
Çok saçma bir düşünce sen adamın futbolunamı bakıyon yoksa din vs. şeyinemi.Gels,in oynasın işte.dediğin çok alakasız birşey..
Aslan41
26.Haziran.2006, 18:53
demek istediğimi anlaman için daha çok kitap okuman gerekir ki....
yazdığım mesajları okuduğunda ne anlam ifade ettiğini anlayasın....
nekop
27.Haziran.2006, 02:52
demek istediğimi anlaman için daha çok kitap okuman gerekir ki....
yazdığım mesajları okuduğunda ne anlam ifade ettiğini anlayasın....
mustafa haklı adamın din vs.sinemi bakıcan oynadıgı futbolamı seninki cok sacma bi düsünce...
kavara
27.Haziran.2006, 04:04
Zokora Tottenham yolunda
İngiliz kulübü Tottenham’ın, Galatasaray’ın da peşinde olduğu Zokora’ya önümüzdeki hafta imza attıracağı belirtildi.
25 yaşındaki Fildişi sahilli futbolcunun Dünya kupası’nda oynadıkları Sırbistan Karadağ maçı sonrası Tottenham kulübü yetkilileriyle görüştüğü ve 6 milyon paund karşılığında anlaşma sağlandığı ifade ediliyor.
İngiliz kulübü böylece Davids’in Ajax’a dönmesi ve Michael Carrick’in de Manchester United’la anlaşacak olması nedeniyle düştüğü ön libero sıkıntısından Zokora’nın transferiyle kurtulmuş oldu.
kaynak : spordabugun.com mussssssssssss
mgungor
27.Haziran.2006, 13:49
Maniche altın oldu
Dünya Kupası’nda en büyük darbeyi Galatasaray yedi. Elindeki futbolcuların yıldızları sönerken, transfer listesindeki oyuncular değerlerini kat kat artırdı.
http://www.superspor.com/images/1/29/5946_B_Maniche001.jpg
Galatasaray’ın Dünya Kupası sonrası iyi bir fiyata satmayı düşündüğü oyuncuları Hırvat Tomas, Sırp İliç ve Çek Heinz, Dünya Kupası’nda hiçbir varlık gösteremeyince taliplileri çıkmadı. Buna karşın sarı kırmızılıların transfer listesinde yer alan Portekizli Maniche, Meksika ve Hollanda maçlarındaki başarılı futboluyla Dünya Kupası’nın yükselen yıldızları arasında yer aldı.
Maniche’nin bonservisi için Dinamo Moskova’ya geçen hafta Heinz artı 2.5 milyon Euro para teklif eden G.Saray’ın, bu oyuncuyu alması imkansız görünüyor. Çünkü Rus ekibi, Maniche’nin fiyatını neredeyse 3’e katlayarak, tam 7 milyon Euro talep etti. Portekizli orta saha oyuncusuna Benfica ve Boavista ile bazı İngiliz takımlarının da talip olduğu belirtildi.
Dinamo Moskova ile anlaşma şansı olmayan G.Saraylı yöneticilerin bundan sonraki tek umudu Maniche. Eğer Portekizli futbolcu, sarı kırmızılı takıma gelmek istediğini bildirirse, Rus kulübü mecburen fiyat indirimine gidecek. Sarı kırmızılılar ile Maniche arasındaki son görüşme Dünya Kupası’ndan sonra yapılacak.
27.06.2006
Kaynak : Hürriyet
bluepaw
27.Haziran.2006, 14:26
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Brezilyalı futbolcu Ze Roberto ile ilgilendiklerini, şartlar uygun olursa transfer edebileceklerini söyledi. Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu'nda, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Polat, Galatasaray'ın transfer konusunda acele etmeyeceğini belirterek, "Ze Roberto ile ilgileniyoruz ancak bu futbolcu şu anda Dünya Kupası finallerinde mücadele ediyor. Eğer şartlar uygun olursa transferi düşünebiliriz" dedi.
Polat, basında Galatasaray'ın transferiyle ilgili yer alan haberleri hayretler içinde izlediğini vurgulayarak, şöyle konuştu: "Şu ana kadar 100'e yakın transfer yaptık. Bizim üstünde çalıştığımız hiçbir tansfer şu ana kadar bitmedi. Transfer çalışmalarımızı 4-5 koldan sürdürüyoruz. Takım ve futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Galatasaray'ın şu anda defansif ve ön liberoda futbolculara ihtiyacı var. Transferde acele etmiyoruz. Bir yabancı kontenjanımız var. Onu da iyi değerlendirmek istiyoruz."
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, başkanlık seçiminde sarf ettiği "Ligin son 6 haftasının incelenmesi gerekir" sözlerinin hatırlatılması üzerine, Polat, "Bu konuyla ilgili polemiğe girmek istemiyorum. Şu anda federasyon mali genel kurulundayız. Federasyon görevlileri burada. Sanıyorum gereğini yapacaklardır" diyerek sözlerini tamamladı.
http://www.superspor.com/images/1/29/6745_B_ZeRoberto006.jpg
paco
27.Haziran.2006, 14:30
GS-Adnan Polat, Brezilyalı futbolcu Ze Roberto ile ilgilendiklerini, şartlar uygun olursa transfer edebileceklerini söyledi...
Fanatik son dakikahaberleri!!!
bluepaw
27.Haziran.2006, 14:50
G.Saray’ın Gravesen inadı sürüyor. Teknik Direktör Erik Gerets’in, Başkan Özhan Canaydın’a "Eğer Gravesen’i alırsanız, başka transfer istemem" sözleriyle takımda görmeyi çok istediği futbolcu için yeniden atağa geçen sarı-kırmızılı yönetim, dün Danimarkalı futbolcunun menajeri John Sivebaek ile bir telefon görüşmesi yaptı ve cuma gününe randevu aldı.
Başkan Özhan Canaydın, cuma günü yapılacak olan toplantıya Adnan Sezgin’le birlikte, 2. Başkan Adnan Polat’ı da göndererek oyuncunun menajerini ikna etmesini istediği öğrenildi.
http://www.superspor.com/images/1/29/4249_B_Gravesen005.jpg
Oghuse
27.Haziran.2006, 16:48
millet galatasarayın sezon sonunda denediğin bi kamerunlu war dı noldu ona bilen war mı?
Jesus_FB
27.Haziran.2006, 16:51
denenen her oyuncunun başına gelenler gelmiştir:)
Gravity
27.Haziran.2006, 17:48
denenen her oyuncunun başına gelenler gelmiştir:)
2 sene sonra Chelsea, Barcelona vb. gibi bir takımda oynama ihtimali yüksek yani bu durumda:D
kavara
27.Haziran.2006, 19:53
galatasaray bu sene söyle tanınmıs ve kaliteli bi oyuncu getiremez.
M.Scofield
27.Haziran.2006, 21:40
galatasaray bu sene söyle tanınmıs ve kaliteli bi oyuncu getiremez.
nerden biliyorsusn
physicist87
28.Haziran.2006, 01:57
"G.Saray'a dönmek gurur verir.."
Beşiktaş ile yollarını ayıran milli futbolcu Okan Buruk, eski takımı Galatasaray'a dönmenin kendisine gurur vereceğini söyledi.
http://www.ajansspor.com/resim/okanburuk_bjksivil01.jpg
Galatasaray'a dönüşüyle ilgili henüz net bir gelişmenin olmadığının altını çizen Okan, ''Benim için futbola başladığım yere dönmek gurur verir. Bu transferi belki Galatasaray'dan daha çok ben istiyorum ama henüz ortada net bir şey yok. Hafta sonuna kadar belli olur sanıyorum'' diye konuştu.
Okan, Galatasaray'a transferinin gerçekleşmemesi durumunda, kendisini isteyen kulüplerle görüşeceğini ifade etti.
Bence gsya gelmesi öncelikle gs taraftarına haksızlıktır.Hatırlıyorum adam bi maçta kendini ıslıklayan taraftarlara dönüp güzel bi hareket çekmişti parmaklarıyla.Oyunucuyu severim kaliteli futbolcu ama ben bi fenerbahçeli olarak taraftara bu hareketi yapan bi futbolcunun bi daha aynı taraftarla aynı renklere gönül vermesini çok seviyesiz buluyorum ve geri dönmemesi gerektiğini düşünüyorum...