PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

Nedvedmania
31.Ağustos.2006, 00:53
ewet ben biraz şoktayım :D

Emurafu
ya arkadaşlar görüyorumki beğenmeyenler var ama şunu bilin hem pazar olayı hemde adamın kalitesi ortada adamın bileği nerdeyse ronaldinho kadar iyi + olaya tribünlerdeki japon kızlarıda katarsak olay transfer diyebiliriz adam nike in japon pazarındaki en büyük kozu neden bizim formalarımızda satmasın ki japonların fanatiklik anlayışıda bi başka
hürmet kardes bu kadar abartma adamın 3 macınız izleyelim sonra konusurz

Sekopej
memnun değilim :D lig tv üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum o derece

yapma ya o derece diyosun. Ama Carusca da geldi daha oynamıyo belki bu da kadroya girene kadar bi kaç maç geçer izlersin, sonra uyum sorununu da hallederse faydalı olur.

Bir de ben şunu merak ediyorum, bence Gerets'in de beklediği önlibero bu değildi. Yönetim tabi ki danışmıştır ama inşallah Gerets onlar sormadan önce verdiği listede alın demiştir İnamoto'yu yoksa yeni sorunlar çıkabilir....

Eray Dengiz
31.Ağustos.2006, 00:54
Takımdan acaba nasıl soğuturlar?
Yok abi yok ne maça giderim bir daha ne Galatasaray için bir şey yaparım.. Büyük konuşmayayım ama biz taraftar olarak görevimizi yapıyoruz.. Yönetim bizim için bir şey yapmıyor..

Bunu yönetim 2 senedir yapıyor.. İsmi geçen hangi futbolcuyu aldı şuana kadar? Carrusca hariç Tolga, Okan bunlar fln nedir ya? Ben Gerets'in yerinde olsam ne kadar genç futbolcum varsa onunla sahaya çıkarım..

Emurafu
31.Ağustos.2006, 00:56
ligimize yıldız diye gelenler hem ligde kötü oynadı kactı gitti hatta ribery gelincede bu olaylar olmustu.... gördük şimdi niye gitti ye ortalıgı yıkıyoruz... hatta anelkanın bonusu dediler kim kimin bonusu oldugunu gördük

bu yüzden adam bir oynasın bu kadarda acımasız olmayın oynayınca görcez iyimi kötümü oldugunu sabredin bekleyin ve görün

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 00:57
ya bu yönetim ya çok yalancı ya kendileride hayal görüyor çözemedim

nekop
31.Ağustos.2006, 00:59
abi galatasaray dieye kaldıysa avrupada falan bişey beklenmesin derim...

Eray Dengiz
31.Ağustos.2006, 00:59
ligimize yıldız diye gelenler hem ligde kötü oynadı kactı gitti hatta ribery gelincede bu olaylar olmustu.... gördük şimdi niye gitti ye ortalıgı yıkıyoruz... hatta anelkanın bonusu dediler kim kimin bonusu oldugunu gördük

bu yüzden adam bir oynasın bu kadarda acımasız olmayın oynayınca görcez iyimi kötümü oldugunu sabredin bekleyin ve görün

ben gelen futbolcuya artık bakmıyorum..
gelen futbolcuları gördük.. şu yönetimin getirdiği yabancı futbolculardan kaç tanesi takıma düzgün oturdu? Song ve İlic dışında?
Bundan 100 sayfa öncesine gidelim.. 100'lerce transfer var.. Hangisi oldu? Bizi kimsenin kandırmaya hakkı yok..

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 01:01
abi galatasaray dieye kaldıysa avrupada falan bişey beklenmesin derim...
inamotoyu aldık die ile kıyaslarsan die yi tercih ederdim

Emurafu
31.Ağustos.2006, 01:07
ne die si yapma yaa sanki die bu sene oynadı o hep kadro dışı burak biraz sabredelim

dick
31.Ağustos.2006, 01:07
Adamı daha top sektirmeden öldürdünüz.Bakalım birkaç ay geçsin ondan sonra yorumları yaparız.

İlla dünya yıldızı adam mı alınması lazım onu anlamıyorum.Para yok sanki ligimiz çok zorlu Avrupa'da da başarı grupta 3. olmaktır bu durumda.

Sanki kasada milyon dolarlar var,ülkede binlerce yıldız futbolcu varmış gibi konuşuyorsunuz.Biraz gerçekçi olursak bir milli takımda oynayan ve premier lig tecrübesi olan bir oyuncu bizim için gayet iyi.Bu sadece tahmin.Zaman gösterecek herşeyi.

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 01:08
ya arkadaşlar adamın son durumu gayet açık japon milli takımında 3 maçta 20 dk ingiltere 1.liginde (premier lig değil) 3 maçta 30 dakika

Eray Dengiz
31.Ağustos.2006, 01:09
Adam her gittiği takımda 1 sene kalmış, doğru düzgün forma şansı bulamamış.. Biz dünya yıldızı istemiyorduk ama bu adamıda beklemiyorduk..

Emurafu
31.Ağustos.2006, 01:16
Adamı daha top sektirmeden öldürdünüz.Bakalım birkaç ay geçsin ondan sonra yorumları yaparız.

İlla dünya yıldızı adam mı alınması lazım onu anlamıyorum.Para yok sanki ligimiz çok zorlu Avrupa'da da başarı grupta 3. olmaktır bu durumda.

Sanki kasada milyon dolarlar var,ülkede binlerce yıldız futbolcu varmış gibi konuşuyorsunuz.Biraz gerçekçi olursak bir milli takımda oynayan ve premier lig tecrübesi olan bir oyuncu bizim için gayet iyi.Bu sadece tahmin.Zaman gösterecek herşeyi.
cok katılıyorum biraz sabredin yawwwww

Berkaiser
31.Ağustos.2006, 01:17
Bence de biraz sabır gerekli.

Eray Dengiz
31.Ağustos.2006, 01:20
bekleyelim peki.. bakalım neymiş, kimmiş, neler yapıyormuş hep birlikte görelim..

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 01:20
sabır diye diye çatladık zaten

eGowiCh
31.Ağustos.2006, 01:23
Adnan Sezgin, Inamoto ile her konuda anlaştıklarını söylemiş. Bir haber sitesinde okudum.

Hayırlı olsun, süper bir transfer yaptı Galatasaray. Biz almalıydık bu adamı, aranan kan bence. Orta sahada dinamo gibi çalışıyor. Vogel ve Gravasen'e 10 basar. Süper adam aldı GS, helal olsun, beklediler ama sonunda değdi. Yönetim akıllanmaya başlamış, iyi transferler yapmaya başladı, Carrusca ve Inamoto ile. Hayırlı olsun tüm Galatasaray camiasına, çok iyi transfer bence ;)

Tepki toplayabilir belki görüşlerim, ama bence bir izleyin adamı, çok savaşçı biri. Şimdiden burada adamı eleştirmeyin. Çıksın, oynasın. Beşiktaş maçında da oynar, Delgado'yu falan çok iyi tutar. Adam yıldızlaşırsa eğer, ben haklı çıkarsam, yönetimi tebrik edersiniz ;;)

dick
31.Ağustos.2006, 01:24
Fulhamda oynamış biri premier lig tecrübesi var yani.Hatta çok şık bir golü var Man utd'ye.Youtube'da bir videosu var yetenekli bi futbolcu olduğu belli.Hem defansif hem ofansif olarak önemli olan istikrar yakalaması.

gorkemyilmazkarasu
31.Ağustos.2006, 01:24
hadi bakalım artık bu adamla neler olucak belkide takım oyununa uyum sağlar işimize yarar bellimi olur...hayırlısı olsun diyip takımımıza sahip çıkmaktan başka şansımız yok...bizimkiler futbolcu almayacaktı ama gerets ısrarla adam istedi hatta adam alınsın diye 2-3 maçı verdi resmen yönetiminde yapacağı pek bişey kalmadı...

Emurafu
31.Ağustos.2006, 01:26
bekleyelim peki.. bakalım neymiş, kimmiş, neler yapıyormuş hep birlikte görelim..
en iyisi bekleyelim söyle ligde 4 veya 5 mac sonra konusuruz bu kadar elestiri yeter şimdiden gelcek hafta oynanacak lig macını bekliyorum bu hafta lig de yok kısa süre uyum sorununu atlatır

Adnan Sezgin, Inamoto ile her konuda anlaştıklarını söylemiş. Bir haber sitesinde okudum.

Hayırlı olsun, süper bir transfer yaptı Galatasaray. Biz almalıydık bu adamı, aranan kan bence. Orta sahada dinamo gibi çalışıyor. Vogel ve Gravasen'e 10 basar. Süper adam aldı GS, helal olsun, beklediler ama sonunda değdi. Yönetim akıllanmaya başlamış, iyi transferler yapmaya başladı, Carrusca ve Inamoto ile. Hayırlı olsun tüm Galatasaray camiasına, çok iyi transfer bence ;)

Tepki toplayabilir belki görüşlerim, ama bence bir izleyin adamı, çok savaşçı biri. Şimdiden burada adamı eleştirmeyin. Çıksın, oynasın. Beşiktaş maçında da oynar, Delgado'yu falan çok iyi tutar. Adam yıldızlaşırsa eğer, ben haklı çıkarsam, yönetimi tebrik edersiniz ;;)
oh be nihayet bana katılan cıktı

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 01:40
görcez bakalım tebrik edecekmiyiz inşallah utandırır beni ama hiç umutlu değilim

eGowiCh
31.Ağustos.2006, 01:40
Arkadaşlar, takımınızın yönetimini LÜTFEN suçlamayın!

Çünkü yönetim suçlu değildir. Neden mi?

Galatasaray'a ön libero olarak Gravesen, Maniche, Somoza, Vogel gibi isimleri BASIN transfer etmiştir.

Fenerbahçe'ye Crespo, R.Carlos, Campbell, Capello gibi isimleri BASIN transfer etmiştir.

Beşiktaş'a Boumsong, Edmilson, Luciano, Cygan, Ze Roberto, Gustavo Nery gibi isimleri BASIN transfer etmiştir.

Çıkıp yönetimden biri şu ismi transfer edeceğiz dedi ve sonra alamadı mı? Hayır. Bunlar basının uydurmasıydı.

Basın tüm taraftarları büyük beklentiye sokup, sonra hayal kırıklığına uğratan, yönetime düşman eden bir şeydir.

Suçlu kulüp yönetimleri veya yöneticileri değil ADİ BASINDIR!

Emurafu
31.Ağustos.2006, 01:45
İNAMOTO DOSYASI BUYRUN HEPSİNİ OKUYUN

Yıl 2002

Cimbom, Japon İnamoto`yu alıyor

Japonya`da forma satmayı planlayan Sarı-kırmızılı kulüp, genç golcü için kulübü Arsenal`le temasa geçti.
Galatasaray, Japonya`nın genç golcüsü Junichi İnamoto`yu almak için girişimlere başladı. Dünya Kupası`nda Japonya forması giyen 23 yaşındaki futbolcu, Belçika ve Rusya`ya attığı gollerle Avrupa`nın transfer gündemine girmişti. İnamoto, geçen sene Japonya`nın Gamba Osaka takımından İngiltere`nin Arsenal kulübüne transfer olmuştu. İLK JAPON FUTBOLCU OLACAK İngiltere`ye giden ilk Japon olarak tarihe geçen golcü futbolcu, G.Saray`a gelmesi halinde de Türkiye`de futbol oynayan ilk Japon oyuncu olacak. Fatih Terim`in onay verdiği İnamoto`da kararlı olan Sarı-kırmızılı yönetim, Japonya`da büyük bir forma satışı yapmayı hedefliyor.
futbolu iyi bilen belki haberi hatırlar

Yıl 2006 İnamoto Galatasarayda...

BİR BASKA YAZI BUYRUN OKUYUN

Inamoto 2001 yılında transfer olduğu Arsenal' de takıma girmekte zorlanınca Fulham' a verilmiş. Fulham' da başarılı iki sezon geçirdikten sonra milli maçta çok ağır bir sakatlık geçirmiş. Fulham bu nedenle tekrar sözleşme imzalamamış ve Inamoto Osaka takımına geri dönmüş. Bunun hemen ardından Premier League' e yeni yükselen West Bromwich Albion' a transfer olmuş, ancak sezon öncesi kampında göze giremeyince The Championship(2.lig) takımlarından Cardiff' e kiralanmış. Sakatlığının tamamen geçmesi ile performansını yükseltmiş ve 2005 Mart ayında West Bromwich Albion onu geri almış. O tarihten itibaren düzenli olarak maç kadrosuna girmiş.

Özellikleri içinde öne çıkan yüksek pas yüzdesi ve top çalma kabiliyeti. Hatta İngiliz' lerin deyimi ile ''hard-tackling midfielder''. Bu özelliğini çok övüyorlar. Okuduklarıma göre, özellikle rakip takım hücuma çıkarken kaptığı toplarda hızlı nokta paslar atarak takımını atağa kaldırıyormuş.

Otoritelerin onun hakkında yazdığı yazılarda ise, yaşadığı sakatlıklar nedeni ile bu güne kadar istikrarlı bir grafik çizemediği ancak yetenekleri üst düzeyde bir futbolcu olduğu belirtilmiş. 2005 yılında FIFA Magazine tarafından kendisi ile yapılan röportajda, en üzüldüğü şeyin geçirdiği sakatlıklar nedeni ile bir türlü kendisini gösterememesi olduğunu söylemiş.

Son sözleşmesini yıllık £200.000- karşılığında ve maç başı olarak yaptığı da belirtilmiş.

BİR BASKA YAZI OKUYUN,

4 Kasım 2005'te FIFA'nın resmi yayın organlarından FIFA MAGAZINE dergisinin sorduğu sorulara yanıtları..

1) Futbol senin için ne anlam ifade ediyor?
Bir rüya

2) Çocukken hangi takımı tutardın?
Hep Gamba Osaka’lıydım. Hatta Japonya Futbol Ligi profesyonel olmadan önce kulübün ismi Matsushita’ydı; o zamanlardan beri tutarım.

3) Hayatta hiç “idol”ün oldu mu?
Pek sayılmaz

4) Sana göre şu anda dünyanın en iyi oyuncusu kim?
Zinedine Zidane

5) En etkili futbolu sence hangi takım oynuyor?
Barcelona

6) Futbolda yaşadığın en unutulmaz an?
8 Haziran’da Bangkok’ta Kore’ye karşı oynadığımız ve 2006 Dünya Kupası Vizesini aldığımız maç.

7) Futbolda yaşadığın en büyük hayal kırıklığı ne oldu?
Sakatlıklarım ve bu yüzden oynayamadığım maçlar.

8 ) En sevdiğin müzik türü?
Hip-hop

9) En çok beğendiğin kitap?
Moda dergileri

10) En beğendiğin film?
“Dünyanın merkezinde aşk için ağlamak” adlı Japon filmi.

11) En beğendiğin şehir?
Londra

12) En sevdiğin yemek?
Karpuz

13) En çok zaman ayırdığın hobin?
DVD izlemek

14) Dünya tarihinde en etkili şahsiyet sence kim?
Özellikle bir isim veremem ama dünyada insanların kalbine giden yolu bulan ve onların rüyalarını süsleyen insanların hepsi.

15) En güçlü yönlerin?
Pozitif ve şen-şa**** olmam

16) En büyük zaafın?
Oldukça inatçı bir kişiliğimin olması

17) Bir kadında aradığın özellikler?
Sakin bir tarz, sıcak bir kalp ve tatlı bir mizaç

18 ) Erkekte?
Güvenilirlik ve cesaret

19) Paranı en çok nelere harcıyorsun?
Yemeklere…

20) Neden korkuyorsun?
Dünya sosyal bakımdan bir kargaşaya sürüklenirse insanlar futbolla daha az ilgilenmeye başlayabilirler.

21) Dünyanın geleceği hakkında ne düşünüyorsun?
Herkes için daha barışçıl bir dünya olacağını ve insanların futboldan daha zevk alacağını umuyorum.

22) Senin için “güzellik” ne anlama geliyor?
İnsanın bir şey hakkında güzel hisler duyması kafası ve ruhu sayesinde olur. Bazen doğa ve kadınlar da bunu sağlayabilir.

23) Tatillerde nereye gitmek istersin?
Okinawa’ya (Japonya)

24) Kimle tanışmak istersin?
Hayatımın partneriyle; umarım yakında tanışırım.

25) 2006 Dünya Kupası’nı kim kazanacak?
Japonya!

İNANMOTONUN YILDIZININ PARLAYISI OKUYUN

Inamoto, Nagoya Grampus Eight'te oynarken Wenger'in gozune carpiyor ve onu Londra'ya cagiriyor.. Ilk planda Wenger onu tekrar Gamba Osaka'ya kiralayip performansina gore hareket etmek istemektedir.
Ama Inamoto'nun Londra'ya gelisi 100lerce gazeteceyi birlikte getirmis ve bu olay Japon'yada inanilmaz bir yanki uyandirmistir, Wenger bu durumdan etkilenir ve onu daha cok reklam amaci ile 4 yilligina Arsenal'a getirir.

Wenger'in Inamoto'nun transfer edildigi gunki konusmasi: Inamoto'yu transfer etmek icin fazla dusunmedim, onun nekadar iyi bir karaktere sahip oldugunu cok iyi biliyorum ve cok guclu bir mentaliteye sahip oldugu icin onu 4 yilligina Arsenal'a getirdim' seklindedir.

Ama hersey Inamotonun istegi dogrultusunda gitmemektedir. Arsenal'da sadece 4 kez forma giymistir, bunlarin 2sinde yedek soyunmustur.. Inamoto bir aciklamasinda Londra ekibinde kalmak istedigini ancak daha fazla oynamak icin baska bir kulube gidebilicegini soylemistir. Bu aciklamasindan bi kac ay sonra Fulham'a transfer olur.....

BUNLARI OKUYUNCA YORUM BEKLİYORUM

Eray Dengiz
31.Ağustos.2006, 01:46
Basın o uyduruk haberleri yazmasa o sayfaları okuyamazdık.. yönetim geçen sene Pires'de sona yaklaşmıştı olmadı buda basının suçu değil.. Yönetimde açıklama yaptı zaten bu konuda.. kimi transfer etmek istiyorsak ya gelmiyorlar, ya da bonservisi yüksek diye..

Neyse değişik bir futbolcu forvet, ön libero hatta kalede bile oynar.. bakalım izleyelim

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 01:47
adam hiphop çı çıktı sevdim bunu :D

TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 01:50
düşünsenize Hasan ve Necati kavga ediyor ve Inamoto onlara bir güzel karate yapıyor :D :D

Emurafu
31.Ağustos.2006, 01:52
bu arastırmaları yapcam diye anam aglıyor lütfen yazıları sizde okuyun inamotonun neyi sevdigini ögrenin

Berkaiser
31.Ağustos.2006, 01:52
Tam bir sokak futbolcusu.Tekniği çok iyi.

Sekopej
31.Ağustos.2006, 01:54
Evet değişik bir futbolcu. 2002'deki haberde golcü futbolcu diye bahsediyor. Faydalı olur umarım.....

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 01:55
2002 deki DK japonya adına 4 gol attı zaten bütün golleri DK de atmış:D

dick
31.Ağustos.2006, 01:57
Şekil sahibi adam.Gerçi böyle oyunculara gıcık olurum -başta cisse:D-
ama sevdim keretayı:D

Bugün İnamoto yarın Tusubasa:Dhttp://soccer.cplaza.ne.jp/archives/euro2001-2002/euro2001-2002/010811inamato_vieira.jpg

Bu arada anakonda yazılar cidden çok güzel.Teşekkürler bizi bilgilendirdiğin için.

Burak Duran
adam ufacık tefecik duruyo :D

Berkaiser
2002 deki DK japonya adına 4 gol attı zaten bütün golleri DK de atmış:D

Büyük maçların adamı yani.;)

Emurafu
evet oda ilgincccc futbol onun için bir rüya imiş ev sevdigi yemek karpuzmus bu iyi burda bol bol karpuz var

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 01:58
ama bi adam bunun için en masum görünüşlü sert oyuncu demişti

evet oda ilgincccc futbol onun için bir rüya imiş ev sevdigi yemek karpuzmus bu iyi burda bol bol karpuz var
gece gece koptum sağol valla:D:D

Berkaiser
31.Ağustos.2006, 02:02
Kesin Türkiye'de bol karpuz var diye gelmiştir zaten.:D

TaşkınMahmut

Japon kızlarıda öyle durmuyormu :D öhöhöhöh :p

dick

Vieria gibi adamın yanında kim öyle kalmaz ki:D

anelka199100
31.Ağustos.2006, 02:03
İlkbaşta GS'ye hayırlı olsun inş. bize avrupa'da çok başarılı maçlar çıkararak türkiye yi en iyi şekilde temsil eder Gerets'i anlamıyorum ben ama Gs nin bir defansı bir sağ kanadı yok en önemlisi gs hagi den sonr aiyi bir oyun kurucu bulamadı ama gs ön libero alıyor bunu anlamak mümkün değildir gs nin bir oyun kurucusu yok ama ön liberosu var ön liberoyla herşey çözülmez gs nin song dışında göbekte oynayan defans oyuncusu yok tomas ile tolga çok kötüler sap kanatta cihan acayip kötü ama gs bunu alıyor bakalım görücez...

Emurafu
31.Ağustos.2006, 02:04
neyse burak kardes biraz moralini düzelmiştirim iyisallah

olsun be yönetimede hak ver onlarda elinden geleni yapıyor onun formsuz oldugunu bilrek 1 yıllık imzalıcak inamoto ilk yıl daha cok takımda deneme ginbi oynucak begenirsek en 3 yıl imzalarız

TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 02:05
Heinz den ağızları yandı artık hep 1 yıllık yaparlar.

Berkaiser
31.Ağustos.2006, 02:08
1 yıllık sözleşme yapılması mantıklı geldi bana.Yönetim doğru bir iş yapmış.

Emurafu
31.Ağustos.2006, 02:08
burak kardes umarım yayınladım bu yazılar moralini biraz düzelmiştir

tabi mahmut kardes yönetim akıllandı biraz

inamoto 1 yıl oldugunu bilerek belki cok iyi oynar belli mi olur

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 02:09
helal olsun yönetimi ben olsam 1 aylık imzalardım :D

Emurafu
31.Ağustos.2006, 02:11
valla sende beni güldürdün hürmet kardes sagolll hatta fm deki gibi 1 hafta deneme yapsınlar belki türk olur

dick
31.Ağustos.2006, 02:11
helal olsun yönetimi ben olsam 1 aylık imzalardım :D

Sana bıraksak her maç öncesi bir haftalık sözleşme imzalatcan:D

TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 02:12
haa unutmadan süper bir freekick çidir. uzaktan şutlarıda mükemmeldir junicchinin.

İlkbaşta GS'ye hayırlı olsun inş. bize avrupa'da çok başarılı maçlar çıkararak türkiye yi en iyi şekilde temsil eder Gerets'i anlamıyorum ben ama Gs nin bir defansı bir sağ kanadı yok en önemlisi gs hagi den sonr aiyi bir oyun kurucu bulamadı ama gs ön libero alıyor bunu anlamak mümkün değildir gs nin bir oyun kurucusu yok ama ön liberosu var ön liberoyla herşey çözülmez gs nin song dışında göbekte oynayan defans oyuncusu yok tomas ile tolga çok kötüler sap kanatta cihan acayip kötü ama gs bunu alıyor bakalım görücez...

Zaten Inamoto ön libero değil.Oyun kurucu.ama 2 görevi birden yapabiliyor.Forvet oynuyordu Arsenalde 4 maçta . Fulhamda oyun kurucuydu.WBA da ön libero

Emurafu
31.Ağustos.2006, 02:18
evet evet süper frikikcidir kendisi iki ayagı süper
ama bizde frikik atamaz çünkü hasan sas ve sabri sanki iyi atıyorlamıs gibi hemen topu kendileri alıyor..... kornerleri arda cok süper atıyor ama....... hasan hemen elinden alıyor
bence takımımız penaltıcı gibi duran topcu ayarlaması lazım

oyun kurucuda cimbomun aradıgı bir tip degilmi ayrıca inamoto ortasahada cok calısıyor ve rakipden iyi top calıyor

dick
31.Ağustos.2006, 02:19
Frikikleri iyi atıyorsa işimize yarar.En son prates frikikten asan onu da çok severdim neden sattılar anlamadım.Hatta hiç unutmam Gs-Türktelekom kupa maçı izliyorum yanımda babanem var.

Prates 35 metreden frikik golü attı.Babanem "kocaman adam tabi ordan atar arap üstelik" demişti:D

Yav nesi kocaman senden kısadır o adam dedim.Olsun televizyonda öyle gözüküyor demişti:D:D:D

Emurafu
31.Ağustos.2006, 02:22
i-na-mo-to
hızlı okuyunca imamatı cıkıyor

duran topda son care inamoto olabilir

bu arada taraftarlar onu hava limanında karsılarken belki bir dilim karpuz verirler yönetimde maliyeti ucuz dediya kesin karpuzla kandırdılar

Berkaiser
31.Ağustos.2006, 02:27
Duran toplara biz çözüm getirirse iyi olur.Çok yönlü bir oyuncu olması avantaj.

Emurafu
31.Ağustos.2006, 02:29
tabi avantaj kardes şampiyonlar liginde bu bize lazım japon seyircileri şimdiden olimpiyat stadyumuna bekliyoz

-Bu transferin doğru olacağını düşünüyorum. Çok hareketli bir oyuncu. Ayrıca Nike Freestyle da süper hareketleri var. Hatta Ronaldinho gibi dünya yıldızıyla bir klibi de var.
-Ayrıca uzakdoğuda tanınabilirliğimizi Hakan Şükür ve Hasan Şaş'tan sonra INAMOTO daha da arttıracak. Yaptığım araştırmalara göre Japonya halkının modern starları arasında. Anlayacağınız bir futbolcudan öte.Hem futboluyla hem de forma satışlarıyla Galatasaray'a büyük katkı yapacağını düşünüyorum.
-Önlibero gibi gözükmesine rağmen gole dönük ve playmaker özelliği taşımaktadır. Tribünleri coşturacak cinsten bir futbolcu. Daha çok style özelliği taşımakta.
Son olarak inşallah başarılı olur. Avrupa tozu yutmuş bir oyuncu. Umarım uyum sorunu yaşamaz. Sözleşmesinin de oynadığı futbola göre devre arasında uzatılmasından yanayım.
cok güzel sempati bir yüzü var bayanların sempatisini cekebilir

cengoo76
31.Ağustos.2006, 03:51
İlk duyduğumda üzüntüden bitiyodum türksportal'ı bir açtım neşem yerine geldi bea.. öyle ronaldinho'yla hareketler hiphop ,karpuz falan koptum

Yönetim çok akıllı bir transfer yaptığı düşüncesindeyim hem toplam maliyeti 1 milyon dolardan az,hem opsiyonlu hemde japon ve karpuzsever izleyip görecez baalım...:D

SYLaR
31.Ağustos.2006, 04:44
En sonuında bir transfer yapabildik
İnamoto sevdiğim futbolculardan biridir.Kesin faydalı olacaktır.
Kendisi ayrıca reklam yıldızıdır.Ronaldinho ile birlikte nike reklamında oynamışlardı

sanalkardes
31.Ağustos.2006, 09:33
İnşallah faydalı olur.Sonunda bi adamı aldık

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 12:27
almaz olaydık adamı elalem kimleri alıyo biz kimi alıyoz komedi ya vallaha billaha

TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 12:31
her kanal (eurosportta dahil) 3m€ diyor transfer ücretine. herhalde adnan sezgin inamotoya verilen paradan bahsetti 1 m € dan az die.Ayrıca ilk Japon futbolcuyu Türkiye'ye Galatasray getirdiYine bir ilki başardık :D

dick
31.Ağustos.2006, 12:56
Bu sabah Posta gazetesinde spor sayfalarında inamatonun adı geçmiyor.

Custodio Cim Bom'da diye bir haber var.Hemen yanında da Servet Antep'te haberini görünce hiç ciddiye almadım tabi:D

EreN
31.Ağustos.2006, 12:58
Vallahi Futbolu hakkında hiç bi fikrim yok ama sanki volkan ondan daha başarılı olabilirmiş gibime geliyor :)

Emurafu
31.Ağustos.2006, 13:01
Vallahi Futbolu hakkında hiç bi fikrim yok ama sanki volkan ondan daha başarılı olabilirmiş gibime geliyor :)
dostum futbolunu bilmiyorsan buyur benim imzamda video var izle
ayrıca kazma agızlı volkana bin basar inamoto

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 13:05
inamoto 2milyon kulübe 1 milyon kendisine yuh diyorum... postada bu haber var arkadaşım :D görmemen imkansız kocaman yazıyor

Ilhan
31.Ağustos.2006, 13:14
inamoto ii oyuncu ama gs de uyum sorunu yasayabilir bence.

bence turkiyeden bir oyuncu transfer etmesi gerek gs nin

SYLaR
31.Ağustos.2006, 13:16
Türkiyenin zaten 2 sorunu var.biri önlibero diğer sol bek ikisde Türkiyede yok

Ilhan
31.Ağustos.2006, 13:19
aslında dunyada bu sorun var

sorun var diyerek transfer yapmamk olmaz.

ligimizde ve altyapılarda nice solbek vardır... nice dmc vardır

dick
31.Ağustos.2006, 13:20
inamoto 2milyon kulübe 1 milyon kendisine yuh diyorum... postada bu haber var arkadaşım :D görmemen imkansız kocaman yazıyor

Ben dünkü gazeteye bakmışım yanlışlıkla:D

Emurafu
31.Ağustos.2006, 13:26
hürmet kardes inamoto o kadar para vermediler yaw hepsi yalan

burak kardes bu kadarda eleştirme adamı belki iyi trnsfer olur yani hemen karamsarlıga kapılma bak senin lig tv de var ac televizyonunu denizli macında onu izle sonra konusuruz

johnhartson
31.Ağustos.2006, 13:27
Inamoto transferi hayırlı olsun. Teknik ve diri bir oyuncu. Transfer edilen oyuncuda, isminden daha çok takım için faydalı olması daha önemlidir diye düşünüyorum. Nitekim de Junichi Inamoto'nun Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Galatasaray'a faydalı olacağından eminim. Zaten kaliteli bir futbolcu olmasa yıllardan beri Premier Lig'de tutunamazdı. (Arsenal, Fulham, West Bromwich)

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 13:30
valla kulübe 2 milyon verilmiş o kesin

SYLaR
31.Ağustos.2006, 13:31
O kadar para klupte warmı be:D

gorkemyilmazkarasu
31.Ağustos.2006, 13:45
iyi vermişiz valla :D

TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 13:48
vallaha eurosport 800 b € inamotoya 2,2 m € da w.b.a ya verildiğini söyledi.

Junichi Inamoto İstanbul'a Geliyor

Galatasaray Spor Kulübü ile transfer görüşmelerinde bulunmak üzere Junichi Inamoto, British Airways'in 678 sefer sayılı uçağıyla saat 12.55'de İstanbul Atatürk Havalimanı'na inecek ve Acıbadem Carousel Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek.

Junichi Inamoto
Doğum Tarihi: 18 Eylül 1979
Boy: 1.81
Kilo: 75

1997-2001 Gamba Osaka 118 maç, 16 gol
2001-2002 Arsenal
2002-2004 Fulham 41 maç, 4 gol
2004-2005 Cardiff City 14 maç
2005-2006 West Bromwich Albion 28 maç

Milli Takım 2000 - … Japonya 65 maç, 4 gol

kaynak: resmi site www.galatasaray.org

gookhan
31.Ağustos.2006, 13:51
uzuldum verilen sozlere yazik umitlerimize yazik

cok eski degil adnan polat demisti ki ''siradan futbolcu almayiz'' bu mu sıradan olmayan futbolcu

sezon baslarinda gravesen zokara vogel gibi yildizlarla kandirildik ama aldigimiz futbolculara bakin ze roberto yerine carrusca gravesen yerine inomoto bi de biz turkiye yi sampiyolar liginde temsil eden tek takimiz...

inomoto arsenalde ilk 18 e giremezken gelir galatasaray da ilk 11 e girecek

dedigim gibi aciyorum kendimize umutlarimiza we de gerets e..

TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 13:51
allahın japonunun boyu benden 6 cm kısa vay bee

sanalkardes
31.Ağustos.2006, 13:52
kardeş sen boya niye bakıyon

TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 13:53
yok ben onun boyunun 160 felan olabileceğini düşünmüştüm :D ne bilim japonlar ufak tefek y a :)

maçlarda küçük gözüküyordu :)

Nedvedmania
31.Ağustos.2006, 13:57
şuanda türkiyede olması lazım saat 12 : 53 yani 2 dk kalmış :D

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 13:57
of resmi açıklamada geldi ya hala umudum vardı offf

belki sağlıkta sorun çıkar almayız

SYLaR
31.Ağustos.2006, 14:02
niye bu kadar umutsuzluğa kapılıyorsunuz ki
Galatasaray bütçesinin alacağı dam bu.Yine bir transfer sezoonu boyunca bu sefer fazla uuçmadan 50 adamın ismini söylediler.Sonra gidip bunu aldılar

dinaMYt
yok ben bu takımın transfer politikasını gerçekten anlayamıyorum.hangi akla hizmet bu adamı transfer ederler hakkaten anlayamıyorm.kariyerine bakıp aldın desem adamın kariyeri yok kalitesinden dolayı aldın desem bu kadar yıl niye oradan oraya sürünmüş.bu kaçıncı hata.. yeter artık ya transfer filan istemiyorum ben bu yönetimden gerekirse 40 yaşına kadar ergün 50 yaşına kadar hakan şükür oynasın yoksa bunlar böyle transferler yaptığı sürece takım borç batağından da kurtulamayacak.adnan sezgin adnan polat ve özhan canaydın can-ı gönülden kutluyorum bu japonu galatasarayımıza kazandırdıkları(!) için.

jack_sparrow_16
Türkiye'de oynayacak ilk ve tek Japon.
Düşünsenize gol attıktan sonra alışık olmadığımız isim nasıl telaffuz edilecek

Dk.16 Golü ataaannn
Junichiiiiiiiii İnamotttooooooo
Junichiiiiiiiii İnamotttoooooooooooooo :D

Tsubasa olsaydı bari :D
Ama nekadar isabetli bir transfer olduğunu göreceksiniz...

SYLaR
31.Ağustos.2006, 14:03
niye bu kadar umutsuzluğa kapılıyorsunuz ki
Galatasaray bütçesinin alacağı adam bu.Yine bir transfer sezoonu boyunca bu sefer fazla uuçmadan 50 adamın ismini söylediler.Sonra gidip bunu aldılar

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 14:06
3 milyon euro ya yazık ya

Del Piero_10
31.Ağustos.2006, 14:09
Daha iyi alternetifler vardı Hyuga Kojiro;)

ama vogelden iyi bence

meddah
31.Ağustos.2006, 14:09
İnamoto kalitesiz bir adam değil ama Galatasaray'ın ihtiyacı olan bölgenin adamı da değil..

TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 14:12
artık Koji Nakata , Shunji Ono , Nakamura da gelir. Stad 82000 ama 100000 dolar :D :D

japonlar akın ederler buraya vallaha

jack_sparrow_16
31.Ağustos.2006, 14:17
artık Koji Nakata , Shunji Ono , Nakamura da gelir. Stad 82000 ama 100000 dolar :D :D

japonlar akın ederler buraya vallaha

Orası kesin :D :D Japonların içinde İlhan Mansız'ı da sayabilirdin. :D

enesao
31.Ağustos.2006, 14:19
allahin japın baligini transfer etttik :D

eGowiCh
31.Ağustos.2006, 14:25
Inamoto harika bir yıldız. Gerçek bir yıldız futbolcu. Hayırlı olsun. Ligimizin kalitesini doğrudan artıracaktır. Inamoto'yu izlemek için sabırsızlanıyorum. Tebrikler Galatasaray yönetimi.

Dipnot: Inamoto'yu Arsenal forma satışı yapmak için transfer etmişti ve tüm Japonlar Inamoto forması aldı, dolayısıyla Arsenal kar etti bu sayede. GS de iyi forma satışı yapar Japonlara.

Del Piero_10
31.Ağustos.2006, 14:28
Inamoto harika bir yıldız. Gerçek bir yıldız futbolcu. Hayırlı olsun. Ligimizin kalitesini doğrudan artıracaktır. Inamoto'yu izlemek için sabırsızlanıyorum. Tebrikler Galatasaray yönetimi.

Dipnot: Inamoto'yu Arsenal forma satışı yapmak için transfer etmişti ve tüm Japonlar Inamoto forması aldı, dolayısıyla Arsenal kar etti bu sayede. GS de iyi forma satışı yapar Japonlara.

bu gerçek düşüncelerinmi?

Emurafu
31.Ağustos.2006, 14:28

cok haklısın beyler yeter ama bu kadar elestiri biraz sabredin maclarını bir görelim
bu arada burak kardes cok karamsar davranıyon fazla da ümitlenme sakat degildir bence kesin bizde

iyi oynarsa ne diyeceksiniz merak ettim

Eray Dengiz
31.Ağustos.2006, 14:31
eleştiriler doğaldır.. gelip iyi oynarsa o zaman gönlümüzde taht kurar.. her taraftar gibi eleştiri hakkımızı kullanıyoruz.

SYLaR
31.Ağustos.2006, 14:31
Allahın emana sına çok iyi adam falan dediniz buradaki çoğu kişi adını bile duymamıştı
İnamotonun ismini ise burdaki hemen hemen herkes biliyor.Dsemekki bu adam birşeyler yamış futbolda başarılı olmuşki adı duyulmuş

Emurafu
31.Ağustos.2006, 14:47
Allahın emana sına çok iyi adam falan dediniz buradaki çoğu kişi adını bile duymamıştı
İnamotonun ismini ise burdaki hemen hemen herkes biliyor.Dsemekki bu adam birşeyler yamış futbolda başarılı olmuşki adı duyulmuş
haklısın
bu oyuncuyu almamız ekonomide bize cok yara saglıcak forma satısında gelecek para ile zaten ödedigimiz parayı alırız

TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 14:53
şahsen ben alacağım. hatta arkadşlarla bordo maçına gitmeeden bir uğrayalım derim mega store'a

sanalkardes
31.Ağustos.2006, 14:55
yok ben onun boyunun 160 felan olabileceğini düşünmüştüm :D ne bilim japonlar ufak tefek y a :)

maçlarda küçük gözüküyordu :)
pardon kardeşim ben yanlış anlamışım.kusura bakma

uAburak89
31.Ağustos.2006, 14:57
Ben bu geretsi anlamıorum arkadaşlar Uğur uçarı kiralamış kayseriye , volkan ve yalçın da gitti .. Ergün ü de göndermeye çalışıo .. Bu arada umarım inamoto bize ribery gibi katkı yapar ...

TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 15:00
Ribery? yok o kadarda değil :) Ama inşallah yapar.Ben Japonya'yı d.k da elediğimizde ağlamasına çok üzülmüştüm.Şimdi inşallah yüzü Türkiye'de Galatasarayka gülecek

uAburak89
31.Ağustos.2006, 15:01
Ribery biraz abartı oldu :D

dick
31.Ağustos.2006, 15:03
Xavier'den sonra en stil sahibi olan Gs'li olacak heralde:D

Tüm genç kızların sevgilisi olmaya aday:D:D:D

uAburak89
31.Ağustos.2006, 15:05
Xavier'den sonra en stil sahibi olan Gs'li olacak heralde:D

Tüm genç kızların sevgilisi olmaya aday:D:D:D

Bakış açına hayran kaldım ..:D

Emurafu
31.Ağustos.2006, 15:06
Galatasaray'ın sürpriz bir şekilde anlaşma sağladığı Junichi İnamoto İstanbul'da... Sarı - kırmızılı taraftarlarca karşılanan japon yıldızın ilk açıklaması ise şu oldu...

Galatasaray'ın anlaştığı Türkiye'nin ilk Japon futbolcusu Junichi Inamoto, Türkiye'ye geldi. İngiliz British Havayolları'nın saat 12.55'teki tarifeli uçağı ile İstanbul'a gelen Inamoto'yu Atatürk Havalimanı'nda Galatasaraylı bir yönetici karşıladı.

Taraftarın gelmediği havalimanında basın mensuplarının ilgisi altında çıkan Japon futbolcu, Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynayacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, elinden gelen katkıyı sağlayacağını ifade etti. Inamoto, Sarı - kırmızılı ekibe gelmesinde Türkiye ile Japonya arasındaki iyi ilişkilerin de etkili olduğunu söylerine ekledi.

İngiltere`nin West Bromwich Albion takımından alınan Inamoto daha sonra sağlık kontrolünden geçmek üzere Bakırköy Acıbadem Hastanesi'ne gitti. Sarı - kırmızılı ekibin yeni transferiyle öğleden sonra sözleşme imzalanacağı açıklandı.
kesin karpuz bol oldugu içinde olabilir
bu arada sözlesme kacta imzallanacak hangi televizyon vercek bilen varsa yazsın

TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 15:06
bende forma giydirdim kaleci forması ama olsun :D

http://img311.imageshack.us/img311/6052/inamotogsol2.jpg (http://imageshack.us)

uAburak89
31.Ağustos.2006, 15:10

Süper ..... :D

Emurafu
31.Ağustos.2006, 15:15
süper mahmut kardes

bu imza kacta yaw acaba hangi televizyon vercek

dick
31.Ağustos.2006, 15:16

Abi sen fotosporda işe gir acayip para kazanırsın:D

ibo
31.Ağustos.2006, 15:16
buyrun arkadaşlar biraz video larını izleyelim.

Ronaldinho - inamoto şov:
http://www.youtube.com/watch?v=XSHFiXO35JE

inamoto asist yapıyor:
http://www.youtube.com/watch?v=P7AjCJWJ_qA

inamoto gol şov:
http://www.youtube.com/watch?v=nT9sur1YD2Q

Eray Dengiz
31.Ağustos.2006, 15:20
süper mahmut kardes

bu imza kacta yaw acaba hangi televizyon vercek

Lig TV yayınlayabilir..

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 15:25
Uğur Uçar Kayserispor'da!

Kayserispor, Galatasaraylı Uğur Uçar ile anlaştı. Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın altyapısından yetişen genç defans oyuncusu Uğur Uçar'ı sezon sonuna kadar kiraladıklarını söyledi.

Miraboğlu, Arjantin liginde oynayan Uruguaylı Mendez'in de bugün Kayseri'ye gelerek, resmi sözleşmeyi imzalayabileceğini bildirdi.

Emurafu
31.Ağustos.2006, 15:25
ermoom kardes lig tv yayınlar saatini bilsek baska televizyonda canlı verir

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 15:26
sağlığı geçemesin şu inamoto

Gravity
31.Ağustos.2006, 15:28
Shunji Ono

Keşke gelse ama nerede :(

uAburak89
31.Ağustos.2006, 15:31
sağlığı geçemesin şu inamoto

Umarım ... Ayrıca Gerets ne düşünuo acaba bu transfer 2. bi okan buruk facia sı olmasında :D

Berkaiser
31.Ağustos.2006, 15:33
Uğur Uçar Kayserispor'da!

Kayserispor, Galatasaraylı Uğur Uçar ile anlaştı. Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın altyapısından yetişen genç defans oyuncusu Uğur Uçar'ı sezon sonuna kadar kiraladıklarını söyledi.

Miraboğlu, Arjantin liginde oynayan Uruguaylı Mendez'in de bugün Kayseri'ye gelerek, resmi sözleşmeyi imzalayabileceğini bildirdi.

Burak Abi Uğur Mlada Boleslav maçlarında oynamış mıydı?Eğer oynadıysa Kayseri'nin Avrupa maçlarında oynayamaz.:(

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 15:34
oynadı sonradan girdi

AndersonCosta
31.Ağustos.2006, 15:37
inamato kac yasında arkadaslar bilen varmı?

Eray Dengiz
31.Ağustos.2006, 15:39
inamato kac yasında arkadaslar bilen varmı?

79 doğumlu yani 27 yaşında

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 15:40

dick
31.Ağustos.2006, 15:41
27 olması lazım.

Del Piero_10

Japona göre uzun
ama bu adam önlibero değil

Berkaiser
Bu arada Heinz konusu ne oldu arkadaşlar?

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 15:43
sözleşmesi fesh edilcek

Emurafu
31.Ağustos.2006, 15:46
beyler kendisi besiktas maıcndan bir gün önce dogum günü var

ya bizim gs tv miz olsa izleriz anasını satim

uAburak89
31.Ağustos.2006, 15:51
GS tv bi ara açılıodu bi gelişme yok galiba ...

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 15:53
Inamoto, havalimanında yaptığı açıklamada, ''Burada olmaktan son derece mutluyum. Türkiye'de oynayacak ilk Japon futbolcu olduğumu biliyorum ve bu beni mutlu ediyor. Galatasaray'ın Avrupa çapında çok büyük takım olduğunu biliyorum. Galatasaray'ın başarılı olması için üzerinde bir baskı olduğunu da biliyorum. Ben de elimden gelen katkıyı sağlayarak, takıma faydalı olmaya çalışacağım'' diye konuştu

e_mali
31.Ağustos.2006, 15:58
Hayırlı olsun, insallah CL de is yapar.

Emurafu
31.Ağustos.2006, 16:03
sözlesme imzalayacagı saat hala belli olmadımı yaw
izlicemde bekliyom

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 16:05
olmadı daha sağlık kontrolü var (allahım nolur geçemesin)

e_mali
31.Ağustos.2006, 16:07
Burak niye istemiyosun ki? Adamin saglam gecmisi var(sayilir). Son dakkada gelen Bratular Petreleri hatırla.

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 16:08
ya adam son 2-3 yıldır fos abi sakatlık adamın futbol hayatını bitirdi ve adam tam ön libero değil

SefaReis66
31.Ağustos.2006, 16:13
hiç yoktan iyidir beyler bordeux maçında kötü oynarsa beraber tepkimizi veririz sahaya çakmak atarak :D:D

Emurafu
31.Ağustos.2006, 16:16
olmadı daha sağlık kontrolü var (allahım nolur geçemesin)
tamam deme burak kardes artık bekleyelim görelim uzatmaya gerek yok

cArsı_nas
31.Ağustos.2006, 16:18
ınamoto Turkıyede oynıyan ılk japon olmıyabılır ankaragucunde 5-6 sene once japon futbolcu vardı ama oynayıp oynamadıgı hakkında bı bılgım yok ama antremanda gormustum hatta Turkıyedekı ılk japon futbolcu yu ankaragucu taransfer ettı denmıstı

dick
31.Ağustos.2006, 16:24
hiç yoktan iyidir beyler bordeux maçında kötü oynarsa beraber tepkimizi veririz sahaya çakmak atarak :D:D

Hasanın olduğu yerlere atmayın kafası acıyor adamın:D:D:D

F.C.KİNG
31.Ağustos.2006, 16:30
uzuldum verilen sozlere yazik umitlerimize yazik

cok eski degil adnan polat demisti ki ''siradan futbolcu almayiz'' bu mu sıradan olmayan futbolcu

sezon baslarinda gravesen zokara vogel gibi yildizlarla kandirildik ama aldigimiz futbolculara bakin ze roberto yerine carrusca gravesen yerine inomoto bi de biz turkiye yi sampiyolar liginde temsil eden tek takimiz...

inomoto arsenalde ilk 18 e giremezken gelir galatasaray da ilk 11 e girecek

dedigim gibi aciyorum kendimize umutlarimiza we de gerets e..

renktaş bu transferlerin çoğunu yönetimin ağzından çıkmamaş olmasına rağmen basın transfer edilecek gibi göstermiştir sadece bizim diil değil fenere de saviola crepso scolari beşiktaşa cygan pascal geliyordu basın bizi çok fazla umutlandırdı bence iyi bi transfer adamı bi izliyelim ondan sonra karar verelim

Emurafu
31.Ağustos.2006, 16:30
sözlesme belli olmadı mı yaw

gorkemyilmazkarasu
31.Ağustos.2006, 16:33
Hasanın olduğu yerlere atmayın kafası acıyor adamın:D:D:D

hahaha :D :D süperdi yaa iyi yakalamışın bravo valla :D :D :D

Emurafu
31.Ağustos.2006, 16:43
anakonda52 farkı buyrun inamoto

http://img512.imageshack.us/img512/6029/innavo1rb3ce0.jpg (http://imageshack.us)

formayı eline almıs iyisallah az sonra giyecek

hala sözleşem imzalama saati belli degilmi

SYLaR
31.Ağustos.2006, 16:46
İnamoto bence yararlı olabilecek biri.Bu paraya alınabileceklerin içinde bana kalırsa en iyisi

KaPaLı
31.Ağustos.2006, 17:12
bu adam Fulhamda oynarken en çok sarı kart kırmızı kart gören adamdı

Emurafu
31.Ağustos.2006, 17:19
anakonda52 farkı

http://img171.imageshack.us/img171/8982/inamoto1wd4gx6.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=inamoto1wd4gx6.jpg)

http://img429.imageshack.us/img429/4725/inamoto2qt4ap2.th.jpg (http://img429.imageshack.us/my.php?image=inamoto2qt4ap2.jpg)

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 17:20
2001 yılına kadar Gamba Osaka forması giyen defansif orta saha oyuncusu aynı yıl içerisine Asyalı futbolcuları transfer listesine alan Arsenal'in dikkatini çekti ve İngiltere'ye transfer oldu.

Arsenal'de bir sezon boyunca sadece 'Lig Kupası' (Carling Cup)'ta forma şansı bulan İnamoto Londra'nın Fulham ekibine kiralandı. İki sezon Fulham forması altında başarılı maçlar çıkartan ve 41 maça çıkan İnamoto 4 gol kaydetti.

ulham İnamoto'nun başarılı performansından sonra İnamoto'yu satın almak istedi fakat 27 yaşındaki oyuncunun sakatlığı Londra ekibini İnamoto'dan uzaklaştırdı. 2002 Dünya Kupası'nda Japonya ile 2 gol kaydeden İnamoto'nun Fulham'dan sonraki durağı West Bromwich Albion'du. WBA ile sözleşme imzalayan oyuncu ilk sezon İngiltere alt lig takımlarından Cardiff City'e kiralandı.

2005 yılında kiralık olarak gittiği Cardiff City'den WBA'ya geri gelen İnamoto 2005-2006 yılında düzenli olarak West Bromwich Albion forması giydi.

İnamoto ayrıca 1999 yılında Japonya U-20 formasıyla Dünya Şampiyonası'nda İspanya'ya karşı 4-0 kaybettikleri ve turnuvayı ikinci olarak tamamladıkları maçta forma giydi.

İnamoto kendini inatçı bir kişiliğe sahip olan, yemeklere çok para harcayan, karpuz yemeye bayılan, en çok zamanı dvd izlemeye ayıran, Hip - Hop müzikten hoşlanan, futbolun kendisi için 'rüya' olarak tanımlayabileceği bir oyun olan biri olarak tanımlıyor..

SYLaR
31.Ağustos.2006, 17:24
way be adam tam benim kafa dengiymiş:D

Emurafu
31.Ağustos.2006, 17:27
vay beeeeeeeee ne adam ama ben bunu biliyordum

SYLaR
31.Ağustos.2006, 18:01
imzaladımı beyler bizim yeni ufaklık:D

TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 18:03
hayır yarın imzalayacak....

Kaynak:Superspor

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
Galatasaray'ın yeni transferi Japon futbolcu Inamato, Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Hastaneye Galatasaray Basın ve Operasyon Sorumlusu Jako Igual ile gelen Japon futbolcu Inamato'ya çeşitli testler uygulandı. Japon futbolcunun, yarın resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenild

SYLaR
31.Ağustos.2006, 18:06
bugün transferin son günü değilmi?

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 18:07
geçti mi offfffffffffffffffff

Del Piero_10
31.Ağustos.2006, 18:08
geçti mi offfffffffffffffffff

kim olursa olsun kendi futbolcunu bu kadar küçük düşürme bence

Burak Duran
31.Ağustos.2006, 18:10
istediğim tepkiyi veririm bu kimseyi ilgilendirmez memnun değilim transferden ne var bunda burda kimseyi küçük düşürmüyorum tepki veriyorum buda benim en doğal hakkımdır

dnz498
31.Ağustos.2006, 18:21
yeter artık bunun adı rezaletten başka bişey değil yazıklar olsun bu yönetime Saidou'yu yollamanın ne anlamı vardı madem bu kendi takımında bile forma bulamayan adam getirilecekse 3 maçta sadece 31dk. forma giymiş Arsenali geçtim Fulham'ın bile işine yaramayan bir adam bizim neyimize yarayacak. Diğer düşündüren bir noktada Volkan'ın bu adam kadar yeteneği yokmuydu da yollandı takımdan.

Not: Uğur Uçar Kayserispora kiralık verildi. Yani defansın sağı tamamen Cihan'a kaldı geçmiş olsun. Çok merak ediyorum olası bir sakatlık durumunda Gerets ne yapmayı planlıyor.

TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 18:21
Burak saçmalıyon ha :D Carruscadan 1000 kat daha iyi bence İmamoto :D

Jesus_FB
31.Ağustos.2006, 18:24
uğur niye verildi ki kayseriye

dick
31.Ağustos.2006, 18:25
1-Saudio kendisi gitti.
2-Cidden rahatsız olmaya başladım.Adam fulhamda çatır çatır oynuyormuş sakatlanmış şimdi yeniden bir çıkış arıyor.Daha maça çıkmayı bıraktım imza bile atmadan adama amma saydırdınız.Bizim mahalleden adam aldılar sanki.Bir daha tekrarlamıyacağım bekleyin birkaç hafta ondan sonra yorum yapın adamı görmeden öldürdünüz resmen.

SYLaR
31.Ağustos.2006, 18:26
Daha imza atılmamışsa bu adamı da alamazlar
Bir şarkı wardır bilirsiniz
Kimler geldi kimler geçti
Transfer listtemizden kimler geldi kimler geçti ama 0 elde var 0

uğur niye verildi ki kayseriye

Sözde genç futbolcu yetiştiren Geretsin göz bebeği cihanı tek başına bırakma sevdası

Emurafu
31.Ağustos.2006, 18:27
UGUR gerets istedi kiralık gitti bencede iyi oldu bakarsın kayseride iyi oynar oda arda gibi parlar böylelikle belki bizim kazma olan cihandan kurtuluruz

yoksa cihanı sag bekten cıkcagı yok

SYLaR
31.Ağustos.2006, 18:28
UGUR gerets istedi kiralık gitti bencede iyi oldu bakarsın kayseride iyi oynar oda arda gibi parlar böylelikle belki bizim kazma olan cihandan kurtuluruz

yoksa cihanı sag bekten cıkcagı yok

Uğurun gitmesine gerek yoktu Uğur şu anki haliyle bile rahatlıkla ilk 11 oynar

Jesus_FB
31.Ağustos.2006, 18:30
bu gerets değilmi geçen sene büyük maçlarda uğuru oynatan şimdi kayseriye verilmesinin ne anlamı var valla ben anlayamadım anlayan varsa açıklasın bana

sanalkardes
31.Ağustos.2006, 18:33
kardeş gerets bazen böle enteresan şeyler yapıyo

Emurafu
31.Ağustos.2006, 18:39
gitmsine gerek yoktu ama böylelikle giderek daha cok degeri artar klüb için de

inamoto imzalamadımı hala yawwwww

dnz498
31.Ağustos.2006, 18:41
imzayı yarın atacak büyük olasılıkla

Emurafu
31.Ağustos.2006, 18:49
son dakika haber anakonda52 farkı yine

HAKAN ŞÜKÜR:
İNAMOTO HOCANIN İSTEDİĞİ BİR OYUNCU"

Hakan Şükür Galatasaray'ın yeni transferi Japon İnamoto'yu değerlendirdi:

"Inamoto'yu Japonya'daki Dünya Kupası'ndan tanıyorum. Hocanın istediği bir oyuncu. Tanıdığım kadarıyla kaliteli, çabuk ve ileriyi iyi besleyen önemli biri. Aranan özellikler daha farklı da gözükse sistemin içinde faydalı bir şekilde kullanılabilir. Bu transfer inşallah hayırlı olur."

bir baska haber

İnamoto sağlık kontrolünden geçti

Galatasaray'ın yeni transferi Japon futbolcu Inamato, Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Hastaneye Galatasaray Basın ve Operasyon Sorumlusu Jako Igual ile gelen Japon futbolcu Inamato'ya çeşitli testler uygulandı. Japon futbolcunun, yarın resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

buyrun mis gibi haber

uAburak89
31.Ağustos.2006, 18:51
Gerets cihan sakatlandığı zaman büyük ihtimal sabri ve ardayı oynatıcaktır .. Geretsi anlamak çok zor.. Geçen seneden eser yok yaw .. Şampiyonluk ümidim 0 ... CL de averaj takımı olcaz gibi gelio ... Umarım yanılan ben olurum ...

son dakika haber anakonda52 farkı yine

HAKAN ŞÜKÜR:
İNAMOTO HOCANIN İSTEDİĞİ BİR OYUNCU"

Hakan Şükür Galatasaray'ın yeni transferi Japon İnamoto'yu değerlendirdi:

"Inamoto'yu Japonya'daki Dünya Kupası'ndan tanıyorum. Hocanın istediği bir oyuncu. Tanıdığım kadarıyla kaliteli, çabuk ve ileriyi iyi besleyen önemli biri. Aranan özellikler daha farklı da gözükse sistemin içinde faydalı bir şekilde kullanılabilir. Bu transfer inşallah hayırlı olur."

bir baska haber

İnamoto sağlık kontrolünden geçti

Galatasaray'ın yeni transferi Japon futbolcu Inamato, Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Hastaneye Galatasaray Basın ve Operasyon Sorumlusu Jako Igual ile gelen Japon futbolcu Inamato'ya çeşitli testler uygulandı. Japon futbolcunun, yarın resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

buyrun mis gibi haber

Senin son dk dediğin haberi ben 15 dk önce okudum ..:D

dnz498
31.Ağustos.2006, 19:04
http://img420.imageshack.us/img420/1715/146062060831175905ki3.th.jpg (http://img420.imageshack.us/my.php?image=146062060831175905ki3.jpg)

CİM BOM BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GİBİ!..
31 Ağustos 2006 17:57

İnamoto, Türkiye’de forma giyen ilk Japon oyuncu olacak. Galatasaray bu ilki gerçekleştirirken Uzak Doğu’daki popülaritesini arttırmanın yanı sıra ilginç bir kimliğe daha büründü..

Sarı Kırmızılılıran 6 yabancısının tamamı farklı ülkelerden..

Faryd Mondragon : Kolombiya Milli takımının kalesini koruduğu dönemde Galatasaray’a Metz takımından geldi ve takımın kaptanlarından biri durumunda.. Fransızca, İngilizce, Portekizce biliyor.

Rigobert Song : Kamerun Milli takımının kaptanı Song, Galatasaray’a geçtiğimiz sezon geldi. Sarı Kırmızılıların şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan yıldız futbolcu Fransa’nın Lens takımından transfer oldu. Fransızca ve İngilizce konuşuyor..

Stejpan Tomas : Fenerbahçe’nin gönderdiği Bosna Hersek doğumlu Hırvat yıldız Galatasaray’a Fenerbahçe’den bedelsiz olarak geldi. Tomas Hırvatistan Milli takımında da forma giyiyor. İngilizce konuşuyor..

Sasha İliç : Galatasaray’ın Sırp yıldızı Sarı Kırmızılı takıma geçtiğimiz sezon 2 milyon Euro tutarında bonservis bedeli ile alındı. O geldiğinde takımı Partizan’da taraftarlar isyan ettiler. Galatasaray’ın geçen yıl kazandığı şampiyonluğa attığı 12 golle büyük katkı sağladı. İngilizce konuşuyor..

Marcelo Adrian Carrusca : Arjantin’in Estudiantes takımından transfer edildi. Henüz 23 yaşında. Arjantin futbolunda gelecek vaat eden bir yetenek olarak gösteriliyor. Portekizce konuşuyor..

Juniche İnamoto : Galatasaray’ın yeni transferi. Türkiye’de forma giyen ilk Japon futbolcu olacak. Futbola Japonya’da Gamba Osaka’da başladı ve kariyerini İngiltere’de sürdürdü. İngilizce konuşuyor..

SYLaR
31.Ağustos.2006, 19:09
hey maşallah her uyruktan biri war:D

sanalkardes
31.Ağustos.2006, 19:22
abi gerçekten de her milliyetten adamımız var.

Eray Dengiz
31.Ağustos.2006, 19:49
Mondragon'a bak birleşmiş milletlerin öncüsü gibi.. her dili biliyor :D

TaşkınMahmut
31.Ağustos.2006, 20:04
arakdaşlar www.superspor.com da Inamotonun golleriyle hazırlanmış + haraketleri konmuş video var.İzleyin bence.Ronaldinho gibi döktürdüğü zamanlar o zamanları (Sakatlanmamıştı) İnşallah o videodaki gibi her maçta coşar...

SYLaR
31.Ağustos.2006, 20:15
İnamoto boş adam değil ama çok büyük bir sakatlık geçirdi.İnşallah eski günlerine geri dönerde Galatarayımıza yararlı olur

dnz498
31.Ağustos.2006, 20:25
keşke o Ronaldinho ile çektiği reklam filmindeki Cin Aliyide alsaydık oda epey yetenekli göründü gözüme :n: Ama biraz kafasız :n:

Sheriff
31.Ağustos.2006, 20:36
iyibir oyuncu transfer etmişsiniz.Ama Türk futboluna alışmakta güçlük çekebileceğini düşünüyorum.

SYLaR
31.Ağustos.2006, 20:38
Çekebilir ama ortama ayak uydurduğunda bide eski günlerine geri dönerse bence çok faydalı olur:D

Emurafu
31.Ağustos.2006, 20:50
iyisallah cosar

nekop
31.Ağustos.2006, 21:14
inşallah galatasaraya yararlı olur...

rhan_17
31.Ağustos.2006, 21:15
http://img420.imageshack.us/img420/1715/146062060831175905ki3.th.jpg (http://img420.imageshack.us/my.php?image=146062060831175905ki3.jpg)

CİM BOM BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GİBİ!..
31 Ağustos 2006 17:57

İnamoto, Türkiye’de forma giyen ilk Japon oyuncu olacak. Galatasaray bu ilki gerçekleştirirken Uzak Doğu’daki popülaritesini arttırmanın yanı sıra ilginç bir kimliğe daha büründü..

Sarı Kırmızılılıran 6 yabancısının tamamı farklı ülkelerden..

Faryd Mondragon : Kolombiya Milli takımının kalesini koruduğu dönemde Galatasaray’a Metz takımından geldi ve takımın kaptanlarından biri durumunda.. Fransızca, İngilizce, Portekizce biliyor.

Rigobert Song : Kamerun Milli takımının kaptanı Song, Galatasaray’a geçtiğimiz sezon geldi. Sarı Kırmızılıların şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan yıldız futbolcu Fransa’nın Lens takımından transfer oldu. Fransızca ve İngilizce konuşuyor..

Stejpan Tomas : Fenerbahçe’nin gönderdiği Bosna Hersek doğumlu Hırvat yıldız Galatasaray’a Fenerbahçe’den bedelsiz olarak geldi. Tomas Hırvatistan Milli takımında da forma giyiyor. İngilizce konuşuyor..

Sasha İliç : Galatasaray’ın Sırp yıldızı Sarı Kırmızılı takıma geçtiğimiz sezon 2 milyon Euro tutarında bonservis bedeli ile alındı. O geldiğinde takımı Partizan’da taraftarlar isyan ettiler. Galatasaray’ın geçen yıl kazandığı şampiyonluğa attığı 12 golle büyük katkı sağladı. İngilizce konuşuyor..

Marcelo Adrian Carrusca : Arjantin’in Estudiantes takımından transfer edildi. Henüz 23 yaşında. Arjantin futbolunda gelecek vaat eden bir yetenek olarak gösteriliyor. Portekizce konuşuyor..

Juniche İnamoto : Galatasaray’ın yeni transferi. Türkiye’de forma giyen ilk Japon futbolcu olacak. Futbola Japonya’da Gamba Osaka’da başladı ve kariyerini İngiltere’de sürdürdü. İngilizce konuşuyor..
aslında uluslar arası durumu güzel olmuş...

İnamoto boş adam değil ama çok büyük bir sakatlık geçirdi.İnşallah eski günlerine geri dönerde Galatarayımıza yararlı olur
son iki yıldır oynamıyor...en son westbromwich albion da da fazla şans bulamadı...ama söylediğine katılıyorum eskiden iyi bir ortasaha oyuncusu idi... umarım eski günlerine döner...

cengoo76
31.Ağustos.2006, 21:21
ŞOK ....::: ŞOK...:::ŞOK...:::

Alıntı:
YÖNETİMİN YAPTIĞI AYIP
TRANSFERİN PERDE ARKASI (INAMATO İRANIN PAS TAKIMIYLA ANLAŞMIŞ. TAHRANA GİDEN UÇAK ARIZA YAPINCA İSTANBULA MECBURİ İNİŞ YAPMIŞ. TRANSFER DÖNEMİNİN SON GÜNÜ OLDUĞU İÇİN JAPON FUTBOLCUDA BOŞTA KALMAMAK İÇİN GS İLE ANLAŞMIŞ BAŞARILI OLURSA DEVRE ARASI PAS TAKIMINA GİDECEKMİŞ ÇÜNKÜ FUTBOLCUNUN BONSERVİS BEDELİNİ PAS TAKIMI ÖDEMİŞ.)

Kaynak : Haberturk.com

Alıntı :"Sallama"nin krali.
- Bizim yonetim nereden biliyormus Iran/Pas'a gittigini, ucagin Istanbul ustunden gittigini?
- Iran'da da mi transfer bu aksam sona eriyormus?
- Iran UEFA'ya mi girmis de Pas, UEFA'ya listeleri vermek zorunda bu aksam?

Salla babam salla.

ALINTI :
iyi yazmışlar yanlız nasıl gelmiş akıllarına kırk yıl düşünsem böyle bir senaryo aklıma gelmez...
devamı: Gs yönetimi inamotoyu uçaktan alıp yerine heinz i koymuş. hava alanında karşısında heinz i gören pas takımı yöneticileri Allahın dediği olur diyerekten bu futbolcuyla anlaşmaya varmışlar...:D :D

SYLaR
31.Ağustos.2006, 21:30
ŞOK ....::: ŞOK...:::ŞOK...:::

Alıntı:
YÖNETİMİN YAPTIĞI AYIP
TRANSFERİN PERDE ARKASI (INAMATO İRANIN PAS TAKIMIYLA ANLAŞMIŞ. TAHRANA GİDEN UÇAK ARIZA YAPINCA İSTANBULA MECBURİ İNİŞ YAPMIŞ. TRANSFER DÖNEMİNİN SON GÜNÜ OLDUĞU İÇİN JAPON FUTBOLCUDA BOŞTA KALMAMAK İÇİN GS İLE ANLAŞMIŞ BAŞARILI OLURSA DEVRE ARASI PAS TAKIMINA GİDECEKMİŞ ÇÜNKÜ FUTBOLCUNUN BONSERVİS BEDELİNİ PAS TAKIMI ÖDEMİŞ.)

Kaynak : Haberturk.com

Alıntı :"Sallama"nin krali.
- Bizim yonetim nereden biliyormus Iran/Pas'a gittigini, ucagin Istanbul ustunden gittigini?
- Iran'da da mi transfer bu aksam sona eriyormus?
- Iran UEFA'ya mi girmis de Pas, UEFA'ya listeleri vermek zorunda bu aksam?

Salla babam salla.

ALINTI :
iyi yazmışlar yanlız nasıl gelmiş akıllarına kırk yıl düşünsem böyle bir senaryo aklıma gelmez...
devamı: Gs yönetimi inamotoyu uçaktan alıp yerine heinz i koymuş. hava alanında karşısında heinz i gören pas takımı yöneticileri Allahın dediği olur diyerekten bu futbolcuyla anlaşmaya varmışlar...
bu ne biçim bi haber.sallamanın daniskası
bu arad forumda büyük harflerle yazmak yasak.Kurallara dikkat edelim

Berkaiser
31.Ağustos.2006, 21:30
Vay be senaryoya bak.

rhan_17
31.Ağustos.2006, 21:32
Inamoto, havalimanında yaptığı açıklamada, ''Türkiye'de oynayacak ilk Japon futbolcu olduğumu biliyorum ve bu beni mutlu ediyor'' dedi.

Inamoto, ''Burada olmaktan son derece mutluyum. Galatasaray'ın Avrupa çapında çok büyük takım olduğunu biliyorum. Galatasaray'ın başarılı olması için üzerinde bir baskı olduğunu da biliyorum. Ben de elimden gelen katkıyı sağlayarak, takıma faydalı olmaya çalışacağım'' diye konuştu.

Japon futbolcu, bir soru üzerine de Galatasaray'ı canlı olarak seyretmediğini, ancak UEFA Kupası şampiyonluğu ve diğer başarılarını takip ettiğini sözlerine ekledi.

INAMOTO KİMDİR?
En son İngiltere League Championship’te West Bormwich Albion forması giyen Inamoto, 27 yaşında ve 1.80 metre boyunda. Geçtiğimiz yıllarda Arsenal ve Fulham gibi takımlarda top koşturan Japon futbolcu, ülkesinin milli takımında da 65 kez forma giydi.

2006 Dünya Kupası’nda Japonya Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Inamoto, 2 maçta görev almış ve toplam 135 dakikada oyunda kalmıştı.

Emurafu
31.Ağustos.2006, 21:33
beyler yarın inamoto türkiye saati ile saat 15:00 de imzayı atıyor tüm cimbomluların dikkatine

kaynak resmi site

beyler bu cengoo kardes ne diyorrr alooooo cengo nedin sennnn uydurmaaa

cengoo76
31.Ağustos.2006, 21:46
Kardeşim alıntı diyoruz orada ya yakını göremiyorsun galiba altınada millet çoşmasın die birisinin yorumunu koyduk seviyeli yorumlar yapın..

Kaynak da habertürk'tür ben değil

Sheriff
31.Ağustos.2006, 21:55
Tmm cengo ortamı germeye gerek yok...

Eray Dengiz
31.Ağustos.2006, 22:24
beyler yarın inamoto türkiye saati ile saat 15:00 de imzayı atıyor tüm cimbomluların dikkatine

kaynak resmi site

beyler bu cengoo kardes ne diyorrr alooooo cengo nedin sennnn uydurmaaa

anakonda millet işini yapıyor burada.. senin yaptığın gibi.. kimsenin uydurduğu yok alıntı tamam alıntı.. ortamı gerecek mesajlar atmayalım..

Emurafu
31.Ağustos.2006, 23:33
nesye mühüm degil
FLAS FLAS FLAS
İŞTE ANAKONDA FARKI OLAY YARATACAK BİR HABER

Japon İnamoto'yu alarak ön libero sorununu çözen Galatasaray'da Başkan Canaydın'dan taraftara yeni bir müjde geldi. Lig Tv'de yayınlanan İki'ye Bir Programı'na katılan Canaydın, yarın sürpriz bir imzanın daha olabileceğini söyledi
kaynak:ligtv.com.tr

beyler acaba kim türk olacagı kesin iyisallah sag beke dir yaw

Berkaiser
31.Ağustos.2006, 23:53
Yönetim transfer sezonunun sonuna doğru açılıyor anlaşılan.

ibo
01.Eylül.2006, 00:08
iyide yarın a ne bombası olacak bugün transfer döneminin son günü değil mi???

dick
01.Eylül.2006, 00:37
23 dakika içinde patlayacak bomba:D

Nedvedmania
01.Eylül.2006, 00:39
ee ozaman bizim şu japon işide yattıııı

ibo
01.Eylül.2006, 00:41
eee daha bomba fln patlamadı :D

Nedvedmania
01.Eylül.2006, 00:47
boooooooooooooooooooooom :D

dick
01.Eylül.2006, 00:48
Japon geldi.Gerçi zorunluluktan geldi adam uçağı arızalanmış ama her işte bir hayır vardır:D

Berkaiser
01.Eylül.2006, 00:54
Bombanın 7 dakika içinde patlaması lazım.:D

Nedvedmania
01.Eylül.2006, 00:55
imam oto :D geldi sağlık kontrolünden de geçti zaten bazı arkadaşlar yalan haberleriyle ortalığı karıştırıyo yine fotolarla sabit

www.spor3.com

Emurafu
01.Eylül.2006, 00:56
beyler japon geldi ama bir arkadas dan ögrendigime göre bu ismi oda söylemiyor ama flas bir transfermiş ama fazla ümitlenmeyin olmam ihtimali varmı

dick
01.Eylül.2006, 01:03
Beyler saat 00:03 bomba hala patlamadı.

Saat farkından dolayı heralde:D:D:D

ibo
01.Eylül.2006, 01:05
belkide sözleşmeyi imzalattırmışlardır yarın açıklarlar canım sürpriz diye :D (avutalım kendimizi biraz değil mi :D )

TaşkınMahmut
01.Eylül.2006, 01:08
arakdaşlar transfer sezonu 1 eylül mesai saati yani 18:00 e kadar açık olur her zman :)

Japon İnamoto'yu alarak ön libero sorununu çözen Galatasaray'da Başkan Canaydın'dan taraftara yeni bir müjde geldi. Lig Tv'de yayınlanan İki'ye Bir Programı'nda Bahri Havadır ve Ömer Güvenç'in sorularını yanıtladı. İşte Özhan Canaydın'ın açıklamalarının satırbaşları...

SÜRPRİZE HAZIR OLUN

Inamoto'yu hocamız istedi, biz de aldık. Önümüzdeki sezon bizde çok başarılı olacak. Heinz'la kesin olarak yollarımızı ayırdık. Ancak transfer henüz sona ermedi. Yarın sürpriz bir imza daha atılabilir. Herşey yarın akşam belli olacak. Bekleyip göreceğiz.

ARDA PAHA BİÇİLEMEZ

Bizim asıl transferlerimiz gençlerimiz. Mesela Arda; kesinlikle paha biçemiyorum. Ama hiçbirini ayırmıyorum. Hepsi mücevher gibi. 2002 yılında Fatih Hoca'yla yeni bir çehreye büründüler. Müthiş bir pazar yarattık seçiyoruz, eğitiyoruz Galatasaray’a yeni umutlar yaratıyoruz.Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum.

POLAT'LA HİÇBİR SORUN YOK

Adnan Polat'la aramızda sorun yok. Daha önce kesinlikle yönetimde yeralamayacağım demişti, Galatasaray sevgisi onu bu kararından vazgeçirdi. İddia edildiği gibi Okan Buruk konusunda hiçbir sorun yaşamadık. Kendisiyle hergün beraberiz, 1 saniye bile görüş ayrılığı yaşamadık. Her yönetiminde birinin biriyle itlafı konulşulur. Birkaç kişinin gruplaştığı söylenir. Galatasaray camiası içinde hiçbir uyumsuzluk yaşanmaz.

ARALIKTA TEMELİ ATIYORUZ

Sıcak hava ve rutubet stadı bu duruma getirdi. Bizim sahamızın çimi çok düzgün yapılmıştır. Bütün sahalarda aynı sıkıntı vardır. Üç haftada stat revizyonu bitecek. Biz hergün stattayız. Her zaman ilgileniyoruz. Biz her dakika stadımızı kontrol altında tutuyoruz. İnşallah üç hafta sonra düzgün zemini elde edeceğiz. İki sene sonra yeni stadımıza gitmemize rağmen bu statımızlada ilgileniyoruz. Yeni stat için de Aralık veya ocak ayında temel atacağız, inşaallah 2 seneye kadar herşey bitecek.

FENERBAHÇE DE BİZE KATILSIN

Biz tüm takımların Kulüpler Birliği içinde yeralması taraftarıyız. Kulüpler Birliği başkanı olmayı ben istemedim. Tüm kulüp başkanları beni istedi. Ayrıca sadece Galatasaray değil tüm Türkiye'de bize büyük sevgi var. Bunun için herkese çok teşekkür ediyorum. Senelerin tecrübesini ortaya koyuyorum çok iyi işbirliği içindeyiz Anadolu’da bizim gittiğimiz her şehirde çok iyi karşılanıyoruz. Her şehirde büyük bir sevgiyle karşılanıyoruz. Bu benim büyük bir zevkimdir.Biz mahalli yöneticiyiz evrensel yönetici olamıyoruz.

AURELIO FORMANIN HAKKINI VERDİ

Galatasaray yeniliklere her zaman açıktır. Ben Malta maçını izledim. Aurelio da milli formanın hakkını verdi. O yüzden bizim açımızdan hiçbir sorun yok.

HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ

1998'de Avrupa 3. olduğumuzda yöneticiydim. Biz her zaman daha iyisini hedefleriz. Bu senede Şampiyonlar Ligi'nde geçmişteki günlerimizden daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz.

31.08.2006

dick
01.Eylül.2006, 01:10
Tamam güzel demiş de ne finali Allah aşkına gruptan 3. çıksak sevinirim ben şu durumda.

ibo
01.Eylül.2006, 01:12
acaba sürpriz yapabilecek bu yönetim çok merak ettim şimdi :)

Emurafu
01.Eylül.2006, 01:15
ANAKONDA SICAK HABER DEVAM EDİYOR

Evet, ismi açıklıyorum zaten çok az süre kaldı.

Ç.Dardanelspor'lu Mehmet Topal ile anlaştık.

zaten demin lig tv de alt yazı gecti

bakalım buna ne diyeceksiniz mehmet topAL için yeni bir gattuso diyorlar

dick
01.Eylül.2006, 01:18
Gattuso benim adam zaten:D:D:D

Fm'de baktım az önce son derece vasattı.

ibo
01.Eylül.2006, 01:19
kendisinin maçlarını hiç izlemedim ama izleyenlerin hepsi çok iyi bir oyuncu olduğunu söylüyor. bu arada bende bomba deyince bayaa bi bomba beklemiştim ama...

TaşkınMahmut
01.Eylül.2006, 01:21
2. lig b kategorisinde Gattuso gibi adamın ne işi var . Sürpriz imza bumu. Vanspor bile alır be bu adamı :D

gorkemyilmazkarasu
01.Eylül.2006, 01:28
offf hakikaten bombaymış bee acayip patlar bu elimizde :D

Emurafu
01.Eylül.2006, 01:36
beyelr yine abartıyorusunuz besiktas istedi gitmedii bu yonucu inamotodan daah yararlı olabilirrrrr

Burak Duran
01.Eylül.2006, 01:40
bak bu adam iyi :D

gorkemyilmazkarasu
01.Eylül.2006, 01:41
şaka maka bu adamın methini duymuştum daha öncede bakalım yararlı olucakmı(tabii alırlarsa)

Emurafu
01.Eylül.2006, 01:42
evet 2.ligdeki takip eden tunc kayacı dediki eger bunu alırsa cimbom cojk iyi yapar dedi

TaşkınMahmut
01.Eylül.2006, 01:43
allah aşkına bırakın ya. 2. Lig B kategorisinde oynayan bir oyuncudan bahsediyorsunuz.Biz Şampiyonlar Liginde oynuyoruz :D

Emurafu
01.Eylül.2006, 01:50
Ümit milli takımın ön liberosu olur kendileri.

Yorumum:
"Türk Gattuso"

Ya da şöyle: Vieira + Gattuso / 5 = Mehmet Topal

Fırsat buldukça kendini geliştirecektir..

2. Lig yorumcusundan:

Alıntı:
Tunç Kayacı: Topal tam isabet

Yıllardır alt ligleri izlerim. Bir çok futbolcuyu bu sütunlarda vitrine çıkardık. Kimileri bizi mahcup etmedi, kimilerinde yanıldığımızı gördük. Herşeye rağmen yanılma payımızın az olması bizi sevindirdi. Galatasaray’da, sezon başından beri Saidou’nun yerine bir ön libero arayışı sürüyor. Bir çok yabancı futbolcunun adı dilden dile dolaşıyor. Ben de özel sohbetlerimde “Ya bu adamlar niye gözünü dışarı dikmiş, Dardanelspor’da Mehmet Topal diye bir oyuncu var. yeter de artar bile'' serzenişinde bulunuyordum. Gerçekten bugün bana ‘2. liglerden ilk önereceğiniz futbolcu kim’ deseniz, Mehmet Topal’ı söylerdim. 1.87 boyunda, 1986 doğumlu, Dardanelspor’un Malatya Belediye’de oynarken keşfettiği bu genç, gerçekten herşeyiyle tam bir orta alan oyuncusu. İki ceza alanı içinde gidip gelebilen, çok sert şutları olan ve üstün fizik gücüyle Galatasaray için biçilmiş kaftan. Yönetim biraz kesenin ağzını açsın, verdiğini fazlasıyla katlayacaktır, söylemedi demeyin.
alınmıs bu oynucu

SYLaR
01.Eylül.2006, 01:50
bir ara karşıyakadan emrah diye bi eleman almışlardı geleceği çok parlak dediler.Ama hiç bişey olmadı.Bununda ondan farkı yoktur

cengoo76
01.Eylül.2006, 01:52
Adamda bişey olmasa bu kadar taliplisi olmaz alt ligi iyi takip edenler hep iyi diyor bu adama geçen daha önce g.birliği,beşiktaş ve samsun ilgilenmiş...

Berkaiser
01.Eylül.2006, 01:58
Hasan Kabze de Çanakkale Dardanel'den geldiğinde Mehmet Topal gibi bir etki yapmıştı ama kendini kanıtladı daha sonra.Bekleyip görelim.

Burak Duran
01.Eylül.2006, 02:00
olm düşünün beni bile fena adam değil dedim :D sevinin bence

dick
01.Eylül.2006, 02:07
Oyuncuyu görmeden birşey diyemem.İnşallah faydalı olur hem bizim hem de Milli Takımın gattuso gibi bir adama ihtiyacı var.-gerçi mehmet var artık ama olsun yedekte bulunur:D-

TaşkınMahmut
01.Eylül.2006, 02:15
emrah umut hala galatasaryda :D sherryy

Emurafu
01.Eylül.2006, 02:16
beyler acaba sarı kımızılı takım listede inamoto ve mehmet topal gönderdimi çünkü uefa listesi saat 00:00 sona erdi acaba listede adları varmı

gönderdiyse yarında galiba göstergelik imza atacak

SYLaR
01.Eylül.2006, 02:24
emrah umut hala galatasaryda :D sherryy
daha kurtulmadıkmı bu admdan yaw:D

Emurafu
01.Eylül.2006, 02:36
Son anda yapılmış bir transfer değil. uzun zamandır izleniyordu + Gerets ve kurmayları geçen hafta maçını izledi. Son ana alınması kısmet oldu.

Son anda alınmasa ortalık kızışacak, FB, BJK zaten almak istiyor, saldıracaklardı.
bu arada emrah umut bizde degil

enesao
01.Eylül.2006, 02:47
beyler acaba sarı kımızılı takım listede inamoto ve mehmet topal gönderdimi çünkü uefa listesi saat 00:00 sona erdi acaba listede adları varmı

gönderdiyse yarında galiba göstergelik imza atacak
sen bizim saatimize göre 00:00 diyosun isvicre 1 saat geride ;)

rhan_17
01.Eylül.2006, 02:56
Ümit milli takımın ön liberosu olur kendileri.

Yorumum:
"Türk Gattuso"

Ya da şöyle: Vieira + Gattuso / 5 = Mehmet Topal

Fırsat buldukça kendini geliştirecektir..

2. Lig yorumcusundan:

Alıntı:
Tunç Kayacı: Topal tam isabet

Yıllardır alt ligleri izlerim. Bir çok futbolcuyu bu sütunlarda vitrine çıkardık. Kimileri bizi mahcup etmedi, kimilerinde yanıldığımızı gördük. Herşeye rağmen yanılma payımızın az olması bizi sevindirdi. Galatasaray’da, sezon başından beri Saidou’nun yerine bir ön libero arayışı sürüyor. Bir çok yabancı futbolcunun adı dilden dile dolaşıyor. Ben de özel sohbetlerimde “Ya bu adamlar niye gözünü dışarı dikmiş, Dardanelspor’da Mehmet Topal diye bir oyuncu var. yeter de artar bile'' serzenişinde bulunuyordum. Gerçekten bugün bana ‘2. liglerden ilk önereceğiniz futbolcu kim’ deseniz, Mehmet Topal’ı söylerdim. 1.87 boyunda, 1986 doğumlu, Dardanelspor’un Malatya Belediye’de oynarken keşfettiği bu genç, gerçekten herşeyiyle tam bir orta alan oyuncusu. İki ceza alanı içinde gidip gelebilen, çok sert şutları olan ve üstün fizik gücüyle Galatasaray için biçilmiş kaftan. Yönetim biraz kesenin ağzını açsın, verdiğini fazlasıyla katlayacaktır, söylemedi demeyin.
alınmıs bu oynucu
bilgiler için teşekürler...
umalımda iyi bir oyuncu olsun çünkü hem Galatasay ın hem milli takımın o mevkide alternatif oyunculara ihtiyaçı var...

TaşkınMahmut
01.Eylül.2006, 03:34
bu arada emrah umut bizde degil

emrah umut bonservisi galatasarayda olan karşıyakada kiralık oynaya(ma)n oyuncu.

Emurafu
01.Eylül.2006, 10:41
Japon İstilası
G.Saray Junichi İnamoto’yu transfer etti, yer yerinden oynadı. Aslan’ın yeni yıldızı için dünyanın önde gelen ajansları röportaj kuyruğuna girdi. Başta Japonya olmak üzere daha şimdiden birçok yerden forma talebi yapıldı

01.09.2006

G.SARAY’IN yeni transferi Junichi İnamoto, sarı-kırmızılı kulüp için yeni ufuklar açtı. Dün İstanbul’a gelen Japon yıldızdan önce, istek faksları Florya’nın santralini kilitledi. Japonya’nın Nakata ile birlikte en popüler iki futbolcusundan biri olan Inamoto için röportaj istekleri ve patlayan forma siparişleri, G.Saray yönetimini şaşkına çevirdi. Dün dünyanın önde gelen haber ajansları Reuters ve AP sarı-kırmızılı kulübe özel istekte bulunarak, Inamoto ile röportaj talebi yaptı. 53 Japon gazeteci ise İstanbul’daki Bordeaux maçı için akreditasyon yaptırmak istedi

‘1 MİLYON EURO’ KAZANDIRACAK
BU durumda şoke olan sarı-kırmızılılar, talepleri nasıl karşılayacağını tartışmaya başlardı. Forma siparişleri Japonya’dan gelmeye başlarken, G.Saray taraftarlarının forma isteklerini zamanında karşılayamayan G.Saray Store özel üretim için Adidas’a başvurdu. G.Saray’ın basınla ilişkiler komitesi ise röportajları sıraya koymaya çalışırken, Inamoto için harcanan paranın fazlasıyla reklamlardan çıkartılacağı hesaplanıyor. Maddi imkânları sınırlı olan G.Saray yönetimi bonservisine 300 bin Euro, kendisine de 450 bin Euro yıllık transfer taksidi ödeyeceği Inamoto’nun, kulübe yılda en az 1 milyon Euro kazandırmasını planlıyor

KİM NEDEN GELMEDİ?
BU arada sarı-kırmızılı yönetim, şimdiye dek birçok oyuncuya transfer teklifinde bulundu. Ama hiçbirinde sonuca ulaşamayınca, son dakika operasyonuyla Inamoto’yu transfer etti. İşte G.Saray’ı geri çeviren isimler:

* Maniche: Dünya Kupası’nda süper performans sergiledi ve G.Saray’ı pas geçti. Maliyeti yüksekti ve Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmadı. Kariyeri için Rusya’dan sonra ülkemizi risk olarak gördü. A.Madrid’e gitti

* Gravesen: Gelmek istediği hatta R.Madrid’in kolaylık sağlayacağını bile bildirdi. Yıllık kazancı 3.5 milyon Euro’ydu. Takım içi dengeler düşünülerek alınmadı, Celtic’e transfer oldu

* Alou Diarra: Roma, Arsenal ve R.Madrid isteyince G.Saray cazip gelmedi. 7 milyon Euro’luk bonservisi ve maaşı ödenecekti. Ama o tercihini Lyon’dan yana kullandı. Roma’yı da G.Saray gibi yarı yolda bıraktı.

* Somoza: 48 gün görüşüldü, hatta Arjantin’e bile gidildi ama Carussca transfer edildi. O Villareal’e gitti. G.Saray için maddi ve oyun anlayışı olarak en iyi tercihti.

* Vogel: Somoza gibi onunla da uzun süre görüşüldü. ‘Oyuncu tamam, Milan bırakmıyor’ dendi ama bu tezin de Vogel R.Betis’e gidince ‘boş’ olduğu ortaya çıktı. Boşa vakit kaybı oldu.

Samuray İnamoto bugün imza atıyor
G.SARAY’IN ‘son dakika operasyonuyla’ getirdiği Japon futbolcu Junichi İnamoto, dün öğlen İstanbul’da oldu. Öğleden sonra acilen sağlık kontrolünden geçirilen İnamoto, bugün sarı-kırmızılı takıma resmi imza atacak.

İnamoto, İstanbul’a geldikten sonra yaptığı açıklamada “Türkiye’de oynayacak ilk Japon futbolcu olduğumu biliyorum. Bu da beni mutlu ediyor. G.Saray Avrupa çapında büyük bir kulüp. Takımımın başarısı için elimden gelen katkıyı sağlamak için çalışacağım. Sarı-kırmızılı takımı canlı olarak hiç izlemedim ama Avrupa Kupası maçlarından biliyorum. UEFA ve Süper Kupa şampiyonluklarına da hatırlıyorum” şeklinde konuştu

Kaynak:Vatan
Haber: GÖKMEN ÖZDEMİR
vayyyyyyyyy ben demiştim

LaKe
01.Eylül.2006, 12:55
Nihayet bir ön libero aldık. Galatasaray'ın İnamoto'yu almasıyla popülerliği kesinlikle inanılmayacak derecede arttı. :) Hayırlı olsun.

Emurafu
01.Eylül.2006, 13:20
aldık valla hayırlı ugurlu olsun bu mehmet topal da iyi izlenerek alında zaten

rhan_17
01.Eylül.2006, 13:52
* Somoza: 48 gün görüşüldü, hatta Arjantin’e bile gidildi ama Carussca transfer edildi. O Villareal’e gitti. G.Saray için maddi ve oyun anlayışı olarak en iyi tercihti.

Samoza nın ismi geçtiğinde o kim dedim ama geçen pazar Real Madrid-Villarreal maçında ilk on birde oynadı.seyrettiğim maçtaki performansı harika idi...
Carussca yerine Samoza alınsa idi Galatasaray önemli bir iş başarmış olurdu...

Emurafu
01.Eylül.2006, 14:09
Samoza nın ismi geçtiğinde o kim dedim ama geçen pazar Real Madrid-Villarreal maçında ilk on birde oynadı.seyrettiğim maçtaki performansı harika idi...
Carussca yerine Samoza alınsa idi Galatasaray önemli bir iş başarmış olurdu...
peki kardes o günkü macta ntv niye dondu

dick
01.Eylül.2006, 14:09
Mehmet topal imza attı mı?

TaşkınMahmut
01.Eylül.2006, 14:21
topal topal oynayamaz o adam galatasarayımızda.Gelmesin :(

Berkaiser
01.Eylül.2006, 14:35
Bugün Mehmet Topal'ın bonservisi için 1,000,000 € ödeneceğini okudum.Az para değil.

SYLaR
01.Eylül.2006, 14:38
Madem o kadar paramız verdı adam akıllı birini alaydık

TaşkınMahmut
01.Eylül.2006, 14:46
Muzzy İzzet gibi bir adam alınırdı bedavaya

Kaynak: Galatasaray.org

http://www.galatasaray.org/images/florya/010906_00.jpg

Florya Günlüğü: 1 Eylül 2006 Cuma

Süper Lig'in 5. haftasında 9 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan Galatasaray hazırlıklarını sürdürdürdü. Yeni transferimiz Junichi Inamoto Galatasaray formasıyla ilk antrenmanına çıktı.

Erik Gerets, Reinhard Stumpf, Erdal Keser ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde, merkez sahada saat 10.30’de serin havada başlayan antrenmanının ilk bölümünde, ısınma koşusu ve esneklik çalışmaları yapıldı.

Antrenmanın ana bölümünde önce 1’e 1, 2’ye 2, 3’e 3 mücadele çalışmaları yapıldı. Bu bölümde kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu ile ayrı bir çalışma yapan kaleciler, daha sonra dar sahada üç takıma ayrılarak yapılan taktik çalışmaya katıldılar.

Necati Ateş, Sabri Sarıoğlu ve Hasan Kabze tedavilerinin ardından fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada çalışırken, Oğuz Sabankay da tedavisinin ardından salonda çalıştı.

80 dakika süren antrenman, 10 dakikalık soğuma koşusu ve esneklik çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular fitness çalışmaları ve öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.

Galatasaray bu akşamüstü saat 17.00’de basına kapalı bir antrenman daha yaptıktan sonra, haftasonunu dinlenerek geçirecek ve 4 eylül pazartesi günü saat 17.00’de yapacağı antrenmanla Denizlispor ile deplasmanda oynayacağı Turkcell Süper Ligi 5. hafta karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.

rectangle
01.Eylül.2006, 14:50
çok yerinmde bir transfer oldu Galatasaray için İnamoto her açıodan sadece sportif değil

Emurafu
01.Eylül.2006, 14:51
asıl mehmet topal cok yararlı bir tansfer

TaşkınMahmut
01.Eylül.2006, 15:07
ya bırakın ne topalı ya. Hayatınızda kaç kere izlediniz Mehmet Topalı. Bir allahın kulu harbi diyorum izlediyse yazsın.Başkalarının anlatımıyla olmuyor.Tamam Tunç Kayacı 2. lig profesörü ama Topal bize ya-kış-maz.Ya Biz Galatasaray'ız.Fener alsa bu adamı ' Şunlara bak. 2. ligden adam alıp şampiyon olmak istiyorlar' diye dalga geçeriz.

uAburak89
01.Eylül.2006, 15:12
Hasan kabze de 2. ligten geldi ve geçen sene şampiyonluğa büyük katkı sağladı dardanelspor dan her zaman ii yetenekler çıkar ... Hasan kabze , Okan koç vs vs ..

dick
01.Eylül.2006, 15:16
Luca toni de zamanında 2. ligde idi şu anki durumuna bakın.

Ben oyuncuyu görmeden yargılamama taraftarıyım.

uAburak89
01.Eylül.2006, 15:23
Bencede ön yargılı olmayalım 1-2 maç beklemek en ii si olucak baktık kötü oynuolar çatır çatır eleştiririz :D

TaşkınMahmut
01.Eylül.2006, 15:26
bende zaten izlemeden iyi transfer demeyin diyorum ya.Ön yargılı olan bazı arkadaşlar var iyi diyerek :)

uAburak89
01.Eylül.2006, 15:27
Belki ii bişey anlatmaya çalışıosun fakat 2. lig ten gelmesi onun kötü olduğunu göstermio ...

TaşkınMahmut
01.Eylül.2006, 15:28
http://www.galatasaray.org/images/home/inamoto_wall1.jpg

23 numara giyecek ;;)

uAburak89
01.Eylül.2006, 15:29
En azından heinz dan kurtulduk :D

Burak Duran
01.Eylül.2006, 15:33
topalı ben izledim adam yorulmak bilmiyor

neco-kabze-okan koç ve daha bir sürü örnek var 2. ligden gelip çok iş yapan

uAburak89
01.Eylül.2006, 15:34
Süper o zaman bizi savaşçı adam lazım ..

dinaMYt
01.Eylül.2006, 15:38
mehmet topalı öven yazılar okudum ama izlemeden yorum yapmak zor.ama 2.ligden galatasaraya gelebiliyorsa belli bir kalitesi var demektir.dardanel son yıllarda büyük takımlara iyi oyuncular sağladı.gökhan zan hasan kabze -her ne kadar kendini yok etmiş olsa da- okan koç gibi yetenekli oyuncular yetiştirdiler.onları da ayrıca tebrik etmek lazım.

Emurafu
01.Eylül.2006, 15:40
mehmet topla 2.ligi takipedneler hep iyi diyor lakabı türk gattuso

Burak Duran
01.Eylül.2006, 15:42
topal sağlam yeterki alsınlar çocuk benle yaşıt ilerisi için süper transfer

TaşkınMahmut
01.Eylül.2006, 15:50
aldıkki zaten. oda birazdan imzalıyacak.

Burak Duran
01.Eylül.2006, 15:53
resmi sitede görmedim bişi :D

Marcelo Salas
01.Eylül.2006, 16:31
abi inamoto olayı bomba yaa.. helal olsun valla her yönden kaliteli bi transfer.. populerite, sportif, ekonomik vs vs )

Tebrik Ediyorum bu transferi gerçekleştirenleri. İyi iş çıkardıkları kesin.

e_mali
01.Eylül.2006, 16:32
M. Topal ve İmamoto imzalamıs. Hayırlı olsun. Bu iki transfer de olmasa yonetimin isi cok zordu. Bence eskisi gibi son dakika BOMBA!!! larından degiller. (Petre Bratu gibi) Basarili olacaklardir.
Tekrar hayırlı olsun.

Emurafu
01.Eylül.2006, 16:33
demin imzayı attılar cnn türk canlı verdi
inamoto 1yıl artı 1 yılk opsiyonlu
mehmet topla kac yıllık acaba

SYLaR
01.Eylül.2006, 16:34
eh hayırlı olsun diyelim.İnşallah faydalı olurlar

Burak Duran
01.Eylül.2006, 17:10
m.topal 5 yıl imzaladı. hayırlı uğurlu olsun umarım faydalı olurlar

lazyboy7
01.Eylül.2006, 17:11
Bu iki transfer (Petre Bratu gibi) Basarili olacaklardir.
saygın bı sıtede adminsin bole imalı we taraflı yorumlar yapmamalısın.
işinin hakkını objektı olarak wersen daha iyi olur yapamıosan da bırak bence..

Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 17:16

İmalı bir yorum yapmadı.. Petre ve Bratu gibi son dakika bombalarından olmadığı söylüyor.. Bir daha oku istersen...

Burak Duran
01.Eylül.2006, 17:18
Bence eskisi gibi son dakika BOMBA!!! larından(Petre Bratu gibi) degiller. Basarili olacaklardir.
aslında böyle demek istedi mehmet ali abi :D

e_mali
01.Eylül.2006, 17:23

Boyle saygin bir sitede uyeliginin devam etmesini istiyorsan okumayi ogren bence... Bir daha da beceremiyorsak birak gibi laflar etmeye kalkma.

lazyboy7
01.Eylül.2006, 17:31
sende insanlara dokunacak seyler soleme o zamn.ayrıca bu tehdıt vari konusmalardan da kacın bence...neyse uzatmann anlamı yok...

Burak Duran
01.Eylül.2006, 17:31
abi sakin bu arada adam imamoto değil inamoto :D ben imam oto diyom ama olsun :D

e_mali
01.Eylül.2006, 17:38
Yav İnamoto'ya GS lilerden daha cok inaniyorum yine GS lilere yaranmiyorum kardesim :D

Aziz baskan bi aciklama yapmisti, eger yabanci sinirlamasi kalksaydi uzakdogudan bi oyuncu alcaktim diye. GS ye nasip oldu bu pazar. Hayırlı olsun.

nekop
01.Eylül.2006, 17:40
abi sakin bu arada adam imamoto değil inamoto :D ben imam oto diyom ama olsun :D
abi bence adamı türk vatandaşı yapıp adını imam oto koyak zaten şu aralar türk yapmak moda oldu :D

TaşkınMahmut
01.Eylül.2006, 18:36
http://www.galatasaray.org/images/transfer06/010906/01092006_9b.jpg

Japonlarda gelmiş törene :)

MegaStoreden Inamato görüntüsü

http://www.galatasaray.org/images/transfer06/010906/01092006_8b.jpg

Megastore'un Önü

http://www.galatasaray.org/images/transfer06/010906/01092006_13b.jpg

Bayraklı Inamato ve Mehmet

http://www.galatasaray.org/images/transfer06/010906/01092006_12b.jpg

Sözleşmeden Sonra Forma :)

http://www.galatasaray.org/images/transfer06/010906/01092006_14b.jpg

dnz498
01.Eylül.2006, 18:43
adam sabah antremanada çıkmış
http://img169.imageshack.us/img169/5858/rvi1.th.png (http://img169.imageshack.us/my.php?image=rvi1.png)

Burak Duran
01.Eylül.2006, 18:48
mehmette hiç 20 yaşında durmuyo :D

ibo
01.Eylül.2006, 19:02
ya mehmet in de surat asık kaldı fotolarda. Adam inamoto nun yanında sönük kaldı biraz ondan morali bozuldu heralde...

TaşkınMahmut
01.Eylül.2006, 19:34
Kızlar Inamoto için ölüyor :D Düşünsenize maça geldiklerini bu kızların :D Inamotoda güzel kaçıyor ha :D

http://www.youtube.com/watch?v=AtADbu0tghI

Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 19:37
ASY japonlardan fulleri oynayacak artık :D

TaşkınMahmut
01.Eylül.2006, 20:13
Ben Japonlarla maç izlemek isterim. Düşünsenize Inamoto gol atınca çığlık çığlığa ASY :D

Gravity
01.Eylül.2006, 20:22
Hadi bakalım, hayırlısı olsun. Galatasaray'da umarım iş yapar Inamoto, top hakimiyeti ve tekniği yüksek bir futbolcu ama uyum sağlayabilmesi lazım.

caglar_sahin91
01.Eylül.2006, 20:40
umarım ii dir

Emurafu
01.Eylül.2006, 20:41
iiiiiiiiiiiii tabi kardesssssss

sanalkardes
01.Eylül.2006, 20:49
abi herkes bu adamı çok övüyo inşallah çok iyi oynar

hp-fm-gs
01.Eylül.2006, 20:52
Aynı şeyleri bende umuyorum....

http://www.galatasaray.org/images/transfer06/010906/01092006_9b.jpg

Japonlarda gelmiş törene :)

MegaStoreden Inamato görüntüsü

http://www.galatasaray.org/images/transfer06/010906/01092006_8b.jpg

Megastore'un Önü

http://www.galatasaray.org/images/transfer06/010906/01092006_13b.jpg

Bayraklı Inamato ve Mehmet

http://www.galatasaray.org/images/transfer06/010906/01092006_12b.jpg

Sözleşmeden Sonra Forma :)

http://www.galatasaray.org/images/transfer06/010906/01092006_14b.jpg
Abi çok yararlandım sağol.Ama bu mehmet topal kim ya????

Emurafu
01.Eylül.2006, 21:12
ya aynen bu mehmet yüzü nie asık anlamdım yawwww

mahoo
01.Eylül.2006, 21:12
Aynı şeyleri bende umuyorum....

Abi çok yararlandım sağol.Ama bu mehmet topal kim ya????
arkadaş emin ol kimsenin o herif hakkında senden çok bilgisi yok sadece çanakkalede oynadığı türk gattuso olarak bilindiiği sölenio izleyip göricez adamı..

hp-fm-gs
01.Eylül.2006, 21:14
İnşallah yarar bize be....Çok da umudum yok ama...

Emurafu
01.Eylül.2006, 21:15
izleyenler süper diyor biraz cevaplara iyi bak kimin oldugunu ögrenirsin

hp-fm-gs
01.Eylül.2006, 21:22
Görmeden inanmam kardeşim ben....

Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 21:24
Dardanelden iyi transferler çıkar.. Hasan Kabze'yide yanlış hatırlamıyorsam burada almıştık.. Mehmet'te orta sahada iyi görev yapabilir.. Bakarsınız aranan ön libero Mehmet'tir.. :)

Emurafu
01.Eylül.2006, 21:26
Dardanelden iyi transferler çıkar.. Hasan Kabze'yide yanlış hatırlamıyorsam burada almıştık.. Mehmet'te orta sahada iyi görev yapabilir.. Bakarsınız aranan ön libero Mehmet'tir.. :)
işte ermoon abi son noktayı koydu bu kadar uzatmayın

ibo
01.Eylül.2006, 22:35
ya aramızda çanakkale li arkadaş yok mu şöyle çanakkale maçlarını takip eden?

Burak Duran
01.Eylül.2006, 22:35
inamotodan daha yararlı olcak bence

Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 22:45
evet arkadaşlar muhtemel kadromuz :)

------------------------Mondi------------------------

cihan----------song--------------tomas--------orhan ak

--------------------mehmet topal------------------

Hasan Şaş (Sabri)---- Inamoto -----------Arda (Carrusca)

------------------------Ilic---------------------------

-----------------Ümit Karan (H.Kabze)-------------------

Burak Duran
01.Eylül.2006, 22:46
daha topal oynamaz :D

Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 22:47
daha topal oynamaz :D

imam oto oynuyosa topalda oynar hatta kör topal imam oto oynar :D

Emurafu
01.Eylül.2006, 22:59
bence mehmet topala hemen oynatmaz

mondi
cihan ........ tomas ........ song .......... orhan

. ayhan ......... inamoto

....................... ilic
........... hasan sas ............................................. arda
......................hakan

büyük ihtimal bu kadro ile cıkar ama eger mehmet topal gerets izleyip cok begendiyse onuda oynatabilir aynın yerine bu arada mehmet güven oynaması zor

Del Piero_10
01.Eylül.2006, 23:00
şampiyonlar liginde yetmez ama Mehmet

Burak Duran
01.Eylül.2006, 23:08
şu cihan yerinede birini alsaydık güzel olcaktı

Eray Dengiz
01.Eylül.2006, 23:18
Ümit Karan ve Hasan Kabze iyileşti.. Hakan Şükür artık heralde yedekten maçı kurtaran adam olarak sahaya çıkar..

Emurafu
02.Eylül.2006, 00:36
ama ben hiç sanmıyorum bence uzun süre hakn devam eder

rhan_17
02.Eylül.2006, 00:40
evet arkadaşlar muhtemel kadromuz :)

------------------------Mondi------------------------

cihan----------song--------------tomas--------orhan ak

--------------------mehmet topal------------------

Hasan Şaş (Sabri)---- Inamoto -----------Arda (Carrusca)

------------------------Ilic---------------------------

-----------------Ümit Karan (H.Kabze)-------------------
Mehmet Topal ın hemen oyniyacağını düşünmüyorum bence ortasahanın ortasında İnamoto ve Ayhan oynar...

Gravity
02.Eylül.2006, 00:44
Bence Gerets tek ön liberolu sisteme dönecek. Muhtemelen de 4/1/3/2 benzeri bir dizilişte

Mondragon
Orhan/Song/Tomas/Cihan(Tolga)
Inamoto
Hasan Şaş(Carusca)/Iliç/Arda(Sabri)
Ümit(Necati)/Hasan Kabze(Hakan)

benzeri bir kadroyla çıkacak sahaya. Kabze ile Hakan'ın başlarda 1'er devre dönüşümlü olarak oynaması mümkün ya da Kabze'nin son 30 dakikalarda girmesi mümkün görünüyor başlarda ancak çok geçmeden formayı kapıp ilk 11'de çıkacağına inanıyorum. Bu kadro ligde iyi bir performans sergiler ve bu oyuncular isimlerinin yarısı kadar oynarlarsa ŞL'de de ilerlerler en azından bir üst tura kadar. Ama dediğim gibi bu futbolcular isimlerinin yarısı kadar oynarsa ve geçen seneki hırslarını tekrardan yakalarlarsa. Şu anda aklımdan geçen tek şey de "Hayırlısı olsun." açıkcası.

enesao
02.Eylül.2006, 00:47
karan kabze ikilisi cok basarili olur bence.. diger mevkilerde belli zaten..

rhan_17
02.Eylül.2006, 00:49
Bence Gerets tek ön liberolu sisteme dönecek. Muhtemelen de 4/1/3/2 benzeri bir dizilişte

Mondragon
Orhan/Song/Tomas/Cihan(Tolga)
Inamoto
Hasan Şaş(Carusca)/Iliç/Arda(Sabri)
Ümit(Necati)/Hasan Kabze(Hakan)

benzeri bir kadroyla çıkacak sahaya. Kabze ile Hakan'ın başlarda 1'er devre dönüşümlü olarak oynaması mümkün ya da Kabze'nin son 30 dakikalarda girmesi mümkün görünüyor başlarda ancak çok geçmeden formayı kapıp ilk 11'de çıkacağına inanıyorum. Bu kadro ligde iyi bir performans sergiler ve bu oyuncular isimlerinin yarısı kadar oynarlarsa ŞL'de de ilerlerler en azından bir üst tura kadar. Ama dediğim gibi bu futbolcular isimlerinin yarısı kadar oynarsa ve geçen seneki hırslarını tekrardan yakalarlarsa. Şu anda aklımdan geçen tek şey de "Hayırlısı olsun." açıkcası.
İnamoto tek önlibero oynıyamaz...

Jesus_FB
02.Eylül.2006, 00:58
Transfer sezonu bittiğine göre transfer sohbetleride bitmiştir :)