Log in

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

johnhartson
28.Haziran.2006, 02:18
Okan Buruk eski takımına dönse de eski Okan Buruk kadar performans gösterebilecek mi? Açıkçası ben Okan Buruk'un eski günlerini çok özledim. Özellikle milli takımda attığı ve attırdığı goller.

paco
28.Haziran.2006, 03:19
okan buruğa gurur verebilir ama taraftarlara acı verir... milletin başı sıkıştığı zaman galatasaray yuvası oluyor ... interden döndüğü zaman 250.000$ için bjk yi tercih ettiğinde yuvası olmuyordu da veya galatasarayadan intere giderken bir kuruş kazandırmadan giderken yuvası değildide şimdi mi yuvası oluyor ...

ayrıca tüm bunlar yaşanmamış bile olsa gelmesini istemem ... o eski kadrodan kim geri (yuvasına :) ) dönse başarılı olamadı ..umarım gelmez ....

paco
28.Haziran.2006, 03:30
http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifÇifte müjde
Eric Gerets'in prensi Gravesen, hafta sonu İstanbul'a davet edildi Tesisleri ve İstanbul'u gezecek olan Viking, beğenirse imza atacak.

Galatasaray aylardır sürdürdüğü transfer çalışmalarında mutlu sona yaklaştı. Yeniden Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için bu sezon iki yıldızı kadrosuna katmaya kararlı olan sarı-kırmızılılar, Gerets'in listesinde ilk sırada yer alan Thomas Gravesen'i İstanbul'a davet etti. Hafta sonu menajeri John Sivebaek ile http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)birlikte İstanbul'a gelmesi beklenen Danimarkalı yıldız; şehri, kalacağı villayı ve Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'ni gezecek.

Gerets'le görüşecek
Florya'da teknik direktör Gerets'le bir görüşme yapacak olan Gravesen'e başkan Canaydın, Adnan Polat ve Adnan Sezgin'in Boğaz'da bir de yemek vereceği öğrenildi. Her türlü itina gösterilecek olan Viking, görüşmelerden memnun kalırsa transfer için ön protokol imzalanacak. Real Madrid'de 2 Temmuz Pazar günü yapılacak seçimlerin ardından ise resmi sözleşme imzalanacak. Başkan Canaydın, Gravesen için Real'den daha önce söz aldığı için bir sorun çıkması beklenmiyor.

G.Saray, Gravesen ve Ze Roberto'nun transferlerini Ülker'in sponsorluğuyla gerçekleştirecek. Basketbol Şubesi'ni kapatıp, 3 büyüklere destek kararı alan Ülker'in, Aslan'a reklam karşılığı 5 milyon euro sıcak para desteği sağlayacağı bildirildi. Bu para Gravesen ve Ze Roberto için kullanılacak. http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)

Galatasaray'ın genç oyuncuları Özgürcan, Arda, Mülayim, Mehmet Güven ve Zafer Şakar'ın sağlık kontrolleri de dün yapıldı. Bakırköy Acıbadem Hastanesi çıkışında konuşan genç Aslanlar, hedeflerinin yeni sezonda kadroda yer almak olduğunu ifade ettiler. http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)

Jesus_FB
28.Haziran.2006, 11:00
ayrıca tüm bunlar yaşanmamış bile olsa gelmesini istemem ... o eski kadrodan kim geri (yuvasına :) ) dönse başarılı olamadı ..umarım gelmez ....

sanki lanetlenmişler gibi hiç birisi başarılı olamadı :)

gorkemyilmazkarasu
28.Haziran.2006, 11:25
bizde ne zaman oyuncu ikna etmeye çalışsak boğaza yemeğe götürüyoruz :D allahtan şehir güzelde ikna edebilliyoruz inşallah gravesende ikna olur...

mgungor
28.Haziran.2006, 12:13
bir de allahtan tesislerimiz ve bulunduğu lokasyon gerçekten çok iyi...

ederson
28.Haziran.2006, 12:36
kardesim ortada kalan oyuncu GS ye donmek gurur verici yuvama dondugum için mutluyum gibi seyler diyo menfaat hepsi bkz.emre asık vb

ederson
28.Haziran.2006, 12:40
bu senede bi cacık olmaz transfer fln hikaye bana gore 2 sınıf futbolcu getirecekler

Cyzio
28.Haziran.2006, 12:42
ben başarılı olacağına fazla inanmıyorum

Gravity
28.Haziran.2006, 13:00
Nereye giderse gitsin ama Galatasaray'a gelmesin.

SaMaNYoLu
28.Haziran.2006, 13:22
bu senede bi cacık olmaz transfer fln hikaye bana gore 2 sınıf futbolcu getirecekler
katılmıyorum bu sene ya iyi ya hiç.

SaMaNYoLu
28.Haziran.2006, 13:32
Galatasaraya dönmek değil GALATASARAY da ölmek gurur verir OKAN BURUK Sen paraya sattın bizi Senide et mesgut istiyor hade 2. lige işin yok Senın Galatasarayda.

comandante
28.Haziran.2006, 13:45
okan buruğa gurur verebilir ama taraftarlara acı verir... milletin başı sıkıştığı zaman galatasaray yuvası oluyor ... interden döndüğü zaman 250.000$ için bjk yi tercih ettiğinde yuvası olmuyordu da veya galatasarayadan intere giderken bir kuruş kazandırmadan giderken yuvası değildide şimdi mi yuvası oluyor ...

+1

bu yoruma harfi harfine katılıyorm.

Aslan41
28.Haziran.2006, 13:50
okan buruk da gurur yok ya...
adamın açıklaması doğru..
Galatasary a dönmek gurur verir...))))))

Maymuncuk
28.Haziran.2006, 14:22
Yararı olmadıktan sonra gelse ne yazar, gelmese...

paco
28.Haziran.2006, 14:24
ve işte ilk bombamız ..... :)

http://www.yenibalikesir.com/default.asp?sutun=haber&kategori=50&syf=ayrinti&id=1471

gorkemyilmazkarasu
28.Haziran.2006, 14:31
hadi hayırlısı olsun bakalım 12 yaşında 1,74 boyu varmış valla çok ilginç...

Aslan41
28.Haziran.2006, 14:44
7 sene sonra a kadro da kaleye geçer....

Cyzio
28.Haziran.2006, 14:52
hayırlı olsun;)

Maymuncuk
28.Haziran.2006, 15:32
Hayırlara vesile olsun ;)

SYLaR
28.Haziran.2006, 18:37
inşallah iyi bi kaleci olurda artık kalemizde bi türk kaleci olur

SaMaNYoLu
28.Haziran.2006, 19:07
bizim zaten 2 tane iyi turk kalecimiz var ama oynatacak yüreklimiz yok.

perpetua
28.Haziran.2006, 19:55
Daha cok transfer var esasinda:

Adana ve Mersin'deki Galatasaray Spor Okulu'nda eğitim alan ve Galataspor takımı ile bu yıl Mersin A Gençler Ligi'nde şampiyonluk yaşayan 9 çocuk, G.Saray'dan gelen ''alt yapıda oynama'' teklifi ile hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor

Adana ve Mersin Galatasaray Futbol Okulu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Eroğlu, Adana'dan Ayhan Turgut (17), Göksu Konuş (18), Muzaffer Arın (11 ), Utku Yüksel (16), Alper Akan (16) ve Mersin'den Halis Şen (14), Osman Avcı (13), Kerem Yabaş (15) ve Özgür Sürer'in (15) bir yıl önce Futbol Okulu'na başladıklarını ve kısa sürede büyük gelişme katederek, Galatasaray Spor Kulubü'nden ''alt yapıda oynama'' teklifi aldıklarını ve böylece futbolcu olma hayallerinin ilk adımını attıklarını belirtti.

Eroğlu, Mersin'de kısa süre önce ''Galataspor'' adı altında bir takım kurduklarını ifade ederek, ''Okulda eğitim alan öğrencilerin forma giydiği takımımız, kısa sürede büyük başarı gösterdi ve A Gençler Ligi'nde Mersin Şampiyonu oldu. Çocukların, Şubat ayı içinde Galatasaray Paf takımı ile yaptıkları hazırlık maçı ise kendilerini ispatlama ve hayallerine ulaşma yolunda büyük bir şans kapısı oldu. Alt yapı hocaları tarafından bir çoğu beğenilen çocuklarımızdan 9'u alt yapıda oynamak üzere İstanbul'a davet edildi.'' dedi.

Eroğlu, İstanbul'a gönderilecek öğrencilerin tüm ihtiyaçlarının Galatasaray Spor Kulubü tarafından karşılanacağını vurgulayarak, ''Amacımız bu çocukların ileride iyi bir futbolcu olmalarını sağlamak. Yapılan teklif karşısında çocukların aileleri de, en az bizler kadar istekli ve öğrenciler kadar heyecanlı. Bu gelişme karşısında okullarımıza olan talep ise günden güne artıyor'' diye konuştu.

bluepaw
29.Haziran.2006, 00:18
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, İstanbul
Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir
Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Gençlik ve Spor
Genel Müdürü Mehmet Atalay, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın da
aralarında olduğu yaklaşık 900 kişinin katıldığı baloya, Galatasaray
Kulübü Başkan Yardımcısı ve Futbol Şubesi Sorumlusu Adnan Polat'ın
açıklamaları damga vurdu.

Adnan Polat, 8 futbolcuyla ilgilendiklerini ve bunlardan 2'sini
transfer etmek istediklerini belirterek, ''Biraz yavaş olacak ama
bizim daha en az 1 ay zamanımız var. Transfer için acele etmiyoruz''
dedi.
Dünya Kupası finallerinin kendileri için handikap oluşturduğunu
kaydeden Polat, oyuncuların çoğunun Dünya Kupası için kampta
bulunduğunu ve görüşmenin kolay olmadığını söyledi.

-''OKAN'I KADROMUZDA GÖRMEK İSTİYORUM''-

Polat, Okan Buruk'u 16 yaşındayken kendisinin profesyonel
yaptığını hatırlatarak, ''Okan'ı kadromuzda görmek istiyorum'' dedi.
Okan Buruk'un 10 yaşında Galatasaray'da futbola başladığını
kaydeden Polat, ''Şimdi 32 yaşında. Hata yapmış olabilir. İyi
Galatasaraylılar'ın, gerçek Galatasaraylılar'ın hatalarını, büyükleri
olarak hoşgörüyle karşılamamız lazım. Ben Okan'ı, Galatasaray
kadrosunda görmek istiyorum ve katkısının olacağına inanıyorum'' diye
konuştu.

-''GRAVESEN'E İHTİMAL VERMİYORUM''-

Real Madrid'in Danimarkalı oyuncusu Grevesen ile hala
ilgilendiklerini belirten Polat'ın, ''Transferine pek ihtimal
vermiyorum'' demesi dikkat çekti.

Gravesen için Real Madrid Kulübü'nün 2 Temmuz'da yapacağı kongreyi
ve yeni yönetim ile başkanın kararlarını beklemek zorunda olduklarını anlatan Polat, ''Kendisi, ilgilendiğimiz futbolculardan biri ama ben pek ihtimal vermiyorum'' ifadesini kullandı.

Polat, Portekizli Maniche ile de ilgilendiklerini vurgulayarak,
''Bu oyuncu çok iyi oynamaya başladı. Portekiz de Dünya Kupası'nda
yoluna devam ediyor. Bu bize dezavantaj oldu'' diye konuştu.

-HEINZ YOLCU-

Polat, Çek futbolcu Marek Heinz'ı kesinlikle göndermek
istediklerini açıkladı.
Heinz'ın yerine doğacak kontenjandan 1 oyuncu almayı istediklerinibelirten Polat, bu futbolcuyla 2 kulübün ilgilendiğini söyledi.

Ribery'nin iyi oynamasının ve değerinin artmasının kendileri için
çok iyi olduğunu kaydeden Polat, ''Bu bizim lehimize gelişen bir konu.
Şu anda bu oyuncuyla ilgili davamız FIFA'da görüşülüyor. İyi oynaması
işimize geliyor. Olumsuz sonuç çıkarsa Uluslararası Spor Mahkemesi'ne
de (CAS) gideceğiz'' dedi.

Polat, Brezilyalı Ze Roberto'nun da ilgilendikleri futbolculardan
biri olduğunu sözlerine ekledi.

-CANAYDIN: ''GELECEK SEZON DA EN BÜYÜK ADAY BİZİZ''-

Balonun evsahipliğini yapan ve tüm konukları tek tek kapıda
karşılayan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, gelecek sezon da
şampiyonluğun en büyük adayı oldukları iddiasında bulundu.

Çok önemli bir şampiyonluk elde ettiklerini kaydeden Canaydın,
''Bu müthiş bir olay. Galatasaray, her sezon şampiyonluk peşinde koşar
ve sonuç da elde eder. Önümüzdeki sezon da en büyük aday
Galatasaray'dır'' dedi.

Baloya katılan futbolcular da genel olarak gelecek sezon Avrupa
Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı hedeflediklerini vurguladılar.
Hakan Şükür, ''Bu sezon ligde şampiyon olduk. İnşallah önümüzdeki
sezon da Avrupa'da devamını getiririz. Herkes, tüm kupalara aday bir
takım görecek. Ben ve arkadaşlarım, yeni transferlerle birlikte,
kazandığımız özgüvenle, inşallah güzel bir sezon geçireceğiz'' diye
konuştu.

-GERETS'TEN İMALI SÖZLER-

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, basın mensuplarının,
transferlerin henüz gerçekleşmediğini belirtmeleri üzerine ilginç bir
yanıt verdi.
Gerets, bu konudaki soruya ''Transferlerle ilgili size birşeyler söylemek isterdim ama maalesef yeni bir haber yok'' dedi.

Bu arada Fenerbahçeli olan İstanbul Valisi Muammer Güler ve
Beşiktaşlı olan İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah da gecede
centilmenlik mesajları verdi.

Vali Güler, Galatasaray'ın yüzyıllık bir çınar olduğunu dile
getirerek, ''Tüm şampiyonluklar övgüye değerdir. Diğer takımlar da
çaba gösterirler. Başarılı olanlar övülecektir, diğerleri de onları
yakalamaya çalışacaktır. Önemli olan fair-play'dir'' dedi.

Vali Güler, bir zoru üzerine de Boğaziçi Köprüsü'ne asılan
Galatasaray bayrağının Fenerbahçeliler tarafından kesilmesinin hoş
birşey olmadığını söyledi.

Celalettin Cerrah ise tüm İstanbul'un emniyet müdürü olduğunu ve
tüm takımlara aynı mesafede durduğunu belirterek, şampiyon olan
Galatasaray'ı kutladı.

-MUHTEŞEM BALO-

Galatasaray, şampiyonluğunu coşkulu bir baloyla kutlarken, gecede
Kenan Doğulu sahne aldı.
Baloda yemek, şampiyonluğun kazanıldığı saat olarak belirlenen
20.45'te başlarken, havai fişek ve ışık gösterileri geceye ayrı bir
renk kattı.
Baloya, davet edilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören katılmazken, Beşiktaş
Kulübü'nden genel sekreter Kenan Öner, siyah-beyazlı kulübü temsil
etti.

Gecede, tarihsel değeri olan Galatasaray ürünleri ve sanat
eserleri, düzenlenen müzayedede açık artırmayla satışa sunuldu.
Bu arada Galatasaray'ın, Vakıfbank ile yaptığı işbirliği
çerçevesinde 25 bin taraftar kartıyla 2006 yılının ilk 5 ayındaki
harcamalar üzerinden 270 bin YTL'lik gelir elde ettiği, taraftar kredi
kartına sahip kişi sayısı 100 bine çıkartıldığında 2.5 milyon YTL
gelir getireceği açıklandı.

-AYAKÜSTÜ YENİ STAT PROJESİ GÖRÜŞÜLDÜ-

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Devlet Bakanı ve
Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile yemek sırasında Seyrantepe
Projesi'ni görüştü.
Şahin, Galatasaray'ın çağdaş bir stada kavuşmasını istediklerini
belirtirken, yanyana oldukları TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ı işaret
ederek, ''Onunla görüşün'' dedi.

Canaydın, bu sırada Şahin'den, konuyla ilgili bir de randevu aldı.
Bu arada yapılan sohbette hakem konuları da gündeme geldi. Adnan
Polat, ''Hakemlerden iyi yönetim bekliyoruz'' ifadesini kullanırken,
bakan Şahin de espri yaparak, cebindeki sarı ve kırmızı kartları
gösterdi ve ''Ben de bunları yanımda taşıyorum'' dedi.

http://www.haberturk.com/foto3/mansettransferpolat28062006.jpg

Eray Dengiz
29.Haziran.2006, 12:50
Hiç acele etmesinler. Doğru düşünüp karar versinler. Geçen sene ki Ribery'i son anda getirmişlerdi. Öyle bir futbolcu arasınlar bulsunlar ben razıyım.. Yeter ki acele etmesinler..

SaMaNYoLu
29.Haziran.2006, 14:14
Okan Buruk Konusunda hem fikir değilim.

dnz498
29.Haziran.2006, 22:39
okan konusunda "bizi satanı bizde satarız!"

Nedvedmania
29.Haziran.2006, 22:41
bugünkü gs idman1nda 150 den fazla taraftar varmis ve hep bir agizdan okanI istemiyoruz seklinde ba1rd1lar

Eray Dengiz
29.Haziran.2006, 22:47
bugünkü gs idman1nda 150 den fazla taraftar varmis ve hep bir agizdan tümeri istemiyoruz seklinde ba1rd1lar

Galatasarayın idmanında taraftar niye Tümer'i istemiyoruz diye bağırsın ki :)
Okan olsa gerek dimi cifa? :)

Laz_Asker_61
29.Haziran.2006, 22:51
ne alaka anlamadım tümer ve gs

dnz498
29.Haziran.2006, 22:52
galiba benzetme yapmışlar

nart_susruko
30.Haziran.2006, 02:18
okan dır o yaa...
burdan bende bağırıyorum bu arada...

ultrasker
30.Haziran.2006, 17:45
okan bitti artık yaa onun ne işi var gs de

Nedvedmania
30.Haziran.2006, 17:56
Galatasarayın idmanında taraftar niye Tümer'i istemiyoruz diye bağırsın ki :)
Okan olsa gerek dimi cifa? :)aa pardon AKIM KARISMIS Bi YANDAN TÜMER HAKKINDA HABER OKUYODUM ONDANDIR;)

Gravity
30.Haziran.2006, 18:23
Ehehehe, e doğru ama artık Tümer'i de istemiyoruz o gelmek istese dahi. O da satıcı çıktı :)

SaMaNYoLu
30.Haziran.2006, 23:12
Okanı almışız :S yakında imzayı atıcakmız lahnet oLsun. Sırf o adamı yuhalamak için stada gidicem

Nedvedmania
30.Haziran.2006, 23:17
bende hatta burdan yukluyorum yuuuuuuuuuuuuuuhhhhh isliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

Eray Dengiz
01.Temmuz.2006, 13:44
Bırakın gelsin.. Emre Aşık ile oturur, yedek kulübesinde çekirdek çıtlatırlar..

dnz498
01.Temmuz.2006, 13:50
satmayacaktı takımı gel dendiğnde gelecekti
bu arada bi habere göre trabzon istiyormuş onu

G.Saray'ın transferleri dillere düştü...
01 Temmuz 2006 12:10

Galatasaray'da basına her gün yeni bir isim çıkmasına rağmen bir türlü transferin yapılamaması, dün yeni formaların tanıtım toplantısına damga vurdu...

Parasızlıktan sonra transfer de oyuncuların diline düştü...
Geçtiğimiz sezon uzun süre paralarını alamayan futbolcular, bu durumu antrenmanlardan sonra esprili bir şekilde gündeme taşımışlardı. Parasızlıkla ilgili şarkılar ve esprilerle birbirlerine takılan Sarı-Kırmızılı futbolcular, bu kez de bir türlü gerçekleştirilemeyen transferleri dillerine doladılar.

Gazetelerde her gün yeni bir isim çıkmasına rağmen bir türlü transferin yapılamaması dün yeni formaların tanıtım toplantısına damga vurdu. Çubuklu formaların tanıtımı için sahneye çıkan Hakan Şükür’ün, forma giydirilen maket mankenleri görünce, “Bunlar yeni transferler mi? Hani transfer yapılmamıştı.” şeklinde yaptığı esprisi futbolcular ve izleyiciler arasında gülüşmelere sebep oldu.

Hakan’dan sonra bu kez de Sabri Sarıoğlu siyah renkli bir maket mankenin yanına giderek, “Saidou na’ber. Hani Galatasaray’dan gitmiştin. Niye aramıza gelmiyorsun?” diye takıldı. Hasan Şaş ise mankenlerin üzerindeki formaların fotoğraflarını çeken basın mensuplarına dönerek, “Yeni transferlerin fotoğraflarını mı çekiyorsun.” dedi.

Kaynak: Zaman
Haber: Hacı Hasdemir

Oyuncularda söylemeye başladığına göre transferi falan unutalı biz

mgungor
01.Temmuz.2006, 14:48
G.Saray için ayağını kırdı

ALİ NACİ KÜÇÜK/Hürriyet

Sarı kırmızılı takıma dönmesi gündeme gelen tecrübeli futbolcuya sahip çıkan Polat, "Okan’a karşı çıkanlar, geçmişi unutmasın. Kulübümüzün en parlak günlerinde o hep başroldeydi" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1785975.jpg
GALATASARAY’daki Okan Buruk krizine taraftarın çok sevdiği başkan yardımcısı Adnan Polat el koydu. Polat, bazı yöneticilerin ve taraftarların transferine karşı çıktığı tecrübeli futbolcuya destek verdi.

16 yıl önce Okan Buruk’un Galatasaray’da profesyonelliğe ilk kez adım attığı dönemde sarı kırmızılı takımda yöneticilik yaptığını belirten Polat, "Onu benden iyi kimse tanıyamaz. Okan Buruk, hayatını Galatasaray’a adamış bir insandır. Hepimizden daha fazla Galatasaraylı’dır" dedi. Okan’ı yeniden sarı kırmızılı renklere kazandırmak istediğini ifade eden Adnan Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu gerginlik bitmeli

"Şimdi Okan’a karşı çıkanlar, geçmişi unutmasın. Okan, Galatasaray için ayağını kırmış bir futbolcudur. Kazandığımız UEFA Kupası’nda onun çok büyük emeği var. Ben Okan’a inanıyorum ve güveniyorum. Okan affedilmeyecek bir hata yapmadı. Dolayısıyla ona daha fazla tepki göstermenin bir anlamı yok. Bu gerginlik bir an önce bitmeli."

Canaydın sessiz

G.Saray Kulübü’ndeki en yetkili kişilerden biri olan Adnan Polat’ın bu sözleri Okan Buruk’un transferinin kesinleştiği iddialarını güçlendirdi. Bu arada, geçtiğimiz yıl Ergun Gürsoy’un yeniden takıma kazandırmak istediği Fatih Akyel’e açıkça karşı çıkan başkan Özhan Canaydın’ın Okan konusunda sessiz kaldığı ve transferine itiraz etmeyeceği belirtildi. Sarı kırmızılı yöneticilerden Haldun Üstünel ise Okan’ın G.Saray’a gelmesini desteklediğini belirterek, "Okan, geçmişte olduğu gibi yine takımımıza büyük katkılar sağlayacaktır" dedi.

gookhan
01.Temmuz.2006, 17:45
fanatikte okudum istenmiomus ama gelebilirmis..

hagi89
01.Temmuz.2006, 18:53
Ya başta satmayacaklardı gs yi.
Emre yi de bunu da sevmiorum.Gerçi Hakan da bırakıp gitmişti ama geri yuvaya döndü.Neyse ortalığı yumuşatalım artık arkadaşlar gelirse gelsin Okan.:)

SYLaR
01.Temmuz.2006, 20:06
dikkatimi çeken bişey war en fazla transfer haberi galatasarayla ilgili ama daha elde war 0
her zamanki gibi yönetim beceriksizliği
50 adam cimboma geliyo hee

M.Scofield
01.Temmuz.2006, 21:22
liglere 1 ay kaldı dha ne dkar beklicez

Gravity
01.Temmuz.2006, 22:50
İki çeşit kırık var o zaman ortada. ilki Okan'ın ayağının kırığı. Diğer yanda ise bir kalp kırığı var. Galatasaray taraftarının kalbinin kırıklığı. Bu taraftar daha lig bitmeden takımı satmalarından dolayı kırılan kalplerini önemsemeyip Türkiye'ye döneceği zaman kucağını açmıştı Okan'a ama o "sağlık için" futbol oynamadığından bu kucağa tükürerek başka bir kulübe gitti, zaten kırık olan kalpleri paramparça etti. Kırık olan ayak iyileşir ki iyileştiğini hepimiz gördük, anası gibi bakıp iyileştiren, "sağlığını" geri veren kulübü iki kere satan Okan kırık kalpleri nasıl iyileştirecek, kırılan kalbi bir daha iyileştirmek mümkün değilken? Nereye giderse gitsin ama sakın Galatasaray'a gelmesin. Unutmasın o "sağlık için" futbol oynamıyor!

SaMaNYoLu
02.Temmuz.2006, 01:51
bende yuhalarım yuhhhhhhhh okan yuhh

mgungor
02.Temmuz.2006, 01:54
Bence bu kadar sert davranmamak lazım.Zamanında "üç bücür"ün neler yaptığını hepimiz gördük.Ve Okan belki de hepimizden daha çok Galatasaraylıdır.O anki şartlar onu gerektirmişki BJK'ya gitmiş.GS'ye böyle hitmetler yapan birine bu kadar sert davranmak niye? Gelirse ne zararı olur?

gorkemyilmazkarasu
02.Temmuz.2006, 12:50
gelirse zararı gençlere olur bence arda sabri gibi oyuncular kadroda fazla yer bulamaz okan gelirse...

Eray Dengiz
02.Temmuz.2006, 14:55
Görkem'in dediği gibi gençlerin önü kapanacak.. Greats sağ kanatta değişiklik yapacağı zaman gözü ne Sabriyi ne de Arda'yı görür.. Tek düşüneceği isim Okan olacağından gençlerin önünü kapar..

SYLaR
02.Temmuz.2006, 15:36
arda zaten tekrar vestele kiralanmadımı???

mgungor
02.Temmuz.2006, 15:38
arda zaten tekrar vestele kiralanmadımı???

Benim bildiğimn Eric Gerets onu geri çağırdı.Yani şu anda GS'de..

SYLaR
02.Temmuz.2006, 16:28
desene bu haberde asparagas bi habermişş

gorkemyilmazkarasu
02.Temmuz.2006, 16:46
bence asparagas değil ciddi ciddi ilgileniyolar olaylar bu kadar büyümezdi yoksa...

Burak Duran
02.Temmuz.2006, 18:08
ya bırakın bu işleri ya :D

mgungor
02.Temmuz.2006, 18:11
Ve taraftarda Okan'a sahip çıktı...

Cyzio
02.Temmuz.2006, 18:43
GS nin ilgilendiği gerçek

mgungor
02.Temmuz.2006, 18:55
Yeni Ribery

Sarı-Kırmızılı yönetim, Marsilya’ya kaptırılan Fransız yıldıza benzetilen orta saha oyuncusu için girişimlere başladı. Ajaccio’nun Rodrigo’nun bonservisine 2.5 milyon euro istediği ifade edildi

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/11600_1_060702154940.bmp

SESSİZLİK BOZULACAK!

TRANSFERİN sessiz takımı Galatasaray, Fransa Birinci Lig takımlarından Ajaccio’da forma giyen Rodrigo Ferrugem Lacerba Ramos’u takibe aldı. Sarı-Kırmızılı yönetimin, menajerlerin Marsilya’ya kaptırılan Franck Ribery’e benzetip, ‘Sakın kaçırmayın’ dedikleri 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için kulübü ile temasa geçtiği öğrenildi.

GÖBEKTE OYNUYOR

ORTA sahanın ortasında görev yapan ve stili Aurelio’ya benzetilen Brezilyalı yıldızın kulübü ile 1 yıllık daha sözleşmesi olduğu belirtildi. Galatasaray’ın Rodrigo için 2.5 milyon euro isteyen Ajaccio’yu 1.5 milyon euroya iknaya çalıştığı bildirildi.

SON KARAR GERETS’İN

İKİ yıl önce Atletico Minero takımından Ajaccio’ya transfer olan Rodrigo Ferruem, gösterdiği başarı sayesinde takım kaptanlığına kadar yükselirken, geçen sezon 33 maçta forma giydi. Daha önce Yunan ekibi AEK’da kısa bir deneyim yaşayan Sambacı’nın transferi konusunda son kararı Teknik Direktör Eric Gerets verecek.

Star

dnz498
02.Temmuz.2006, 18:59
Aurelio'ya benzetilen bir oyuncu için yeni Ribery yakıştırması gerçekten çek ilginç
Yalnız tam mevkisni bilen varmı?
-----------------------------------------------

Sezgin taraftarın yüreğine su serpti
01 Temmuz 2006 17:30

G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Sezgin sessiz giden transfer döneminde taraftarı rahatlattı. Şu anda Dünya Kupası'nı izlediklerini belirten Sezgin garantiyi verdi.

G.Saray"da Adnan Sezgin transfer konusunda camiayı rahatlatıp “Bize yakışan oyuncuyu alacağız” dedi.

Taraftar, yönetimin transferdeki suskunluğuna isyan ederken Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Galatasaraylı taraftarları rahatlatıcı açıklamalar yaptı.

Şu anda Dünya Kupası"ndaki bazı oyuncularla görüştüklerini belirten Sezgin, taraftarın sabırlı olması gerektiğini söyledi.

GALATASARAY"IN AĞIRLIĞINI KALDIRACAK

Sezgin, “Dünya Kupası"nın bitmesini bekliyoruz. Alacağımız oyuncu kaliteli ve G.Saray"ın ağırlığını kaldıracak yapıda olacak” diye konuştu.

mgungor
02.Temmuz.2006, 19:08
çok çelişkili bir haber olmuş o yaw :D

80 doğumlu , brezilyalı , 1,84 boyunda , 2003te Ajaccio ya geldi , 2007ye kadar sözleşmeli futbolcusu , 6 numara giyiyor..

http://img112.imageshack.us/img112/84/281nm.gif

dnz498
02.Temmuz.2006, 19:25
Cimbom'da Okan Buruk çatlağı
02 Temmuz 2006 10:16

Adnan Polat’ın, “Okan’ı G.Saray’da görmek istiyorum” sözlerinin ardından Şükrü Ergün, Okan hakkında yönetim içindeki çatlağı da gözler önüne serdi!

Adnan Polat’ın, “Okan’ı G.Saray’da görmek istiyorum” sözlerinin ardından Şükrü Ergün, Okan hakkında yönetim içindeki çatlağı da gözler önüne seren sert açıklamalar yaptı. Ergün, Paris’teki şampiyonluk kutlamalarında, Cim Bom’a dönmeye hazırlanan Okan için şunları söyledi: Galatasaray’ı üç kuruş için daha önce terk eden Okan gibiler, tekrar dönmek için kapımızdalar ama asla o kapıdan içeri giremiyorlar. Bizi diğer kulüplerden ayıran çok özelliklerimiz var. Bunlardan en önemlileri ahlak anlayışımız, Galatasaraylılık değerlerimizdir.

ÜSTÜNE PARA VERSE

İşte bu değerlerden dolayı Okan Buruk gibiler, tekrar kulübümüzden içeriye giremiyorlar. Üç kuruş para için arkasını dönüp, ileri geri laflar söyledikleri kulüplerinin kapısına geliyorlar ama tekrar o kapıdan içeri girmeleri üstüne para verseler bile mümkün olmuyor. Bizler bu değerlerimizin bekçisiyiz. Sizler de bu değerlerin bekçisisiniz. Zaten bu değerleri benimsediğiniz için Galatasaraylısınız. Bu değerleri, bu ayrıcalıklı taraftar ruhunu üzerinde taşıyan kişiler olarak hepinizin GS France’ın çatısı altında toplanmanız bundandır. Bu değerlere sahip çıkacağınızı biliyoruz ve sizlerden destek bekliyoruz.

Bu haber hoşuma gitmedi desem yalan olur
-------------------------------------------------
Taraftarlardan Okan'a gönderme
02 Temmuz 2006 14:40

Sarı-kırmızılı taraftarlar, transferi gündemde olan Okan için üstünde ''Affetmek büyüklüktür'', ''Ayağın gibi kalbimizi de kırdın, özür dile'' şeklinde pankartlar açtı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray'a transferi gündemde olan Okan Buruk için üstünde ''Affetmek büyüklüktür'', ''Ayağın gibi kalbimizi de kırdın, özür dile'' şeklinde pankartlar açarken, bu futbolcunun özür dilediği takdirde kendisini affedeceklerini belirttiler.

Taraftar liderlerinden Sabahattin Şirin, UEFA Kupasını kazanan kadroda yer alan her futbolcuya gönül kapılarının açık olduğunu belirterek, ''Teknik heyet ve yönetimin istediğini biz de isteriz, ancak Okan için tek bir şartımız var. O da özür dilemesidir'' diye konuştu.

Onurlu bir duruş bence de özür dilemesi gerekli

SaMaNYoLu
03.Temmuz.2006, 01:16
Okan burukla olan görusmeler kesıldı son karar açıklandı okan buruk artık galatasaray forması gıyemez.

Nedvedmania
03.Temmuz.2006, 01:17
oh be gelmesin zaten o

mgungor
03.Temmuz.2006, 01:27
Galatasaray’ın son bombası TUDOR

G.Saray yönetimi Gravesen ve Maniche ile görüşmelere devam ederken, teknik adam Eric Gerets yönetime bir alternatif daha sundu: Igor Tudor

http://www.e-kolay.net/fanatik/images1/futbol/galatasaray/bsk0207.jpg

‘İlk tercihlerimi biliyorsunuz ama...’
Real Madrid’in Danimarkalı süper yıldızı Gravesen’i çok isteyen, “O olmazsa Maniche’yi alın” diyen Galatasaray’ın hocası Eric Gerets’in yönetime ön libero mevkii için bir isim daha verdiği öğrenildi. Gravesen ve Maniche transferinde çıkan pürüzler nedeniyle Tudor’u da listeye dahil eden başarılı hocanın, yönetime sunduğu raporda, “İlk tercihlerimi biliyorsunuz ama bu transfer de beni oldukça memnun eder” ifadesini kullandığı bildirildi.

Juventus’ta güzel günler geçirdi
Juventus formasıyla iyi bir kariyer yaptıktan sonra son 1.5 sezonu Siena’da kiralık olarak geçiren Hırvat yıldız, Dünya Kupası’nda da Milli Takımı’nın formasını ıslattı. Tudor ön libero dışında savunmada da görev yapabiliyor. Diğer yandan Ze Roberto için de girişimlerde bulunan Galatasaray’ın, Marek Heinz’ın durumuna göre bu transferde ciddi adımlar atacağı belirtildi. Ancak Heinz’a talip çıkmaması yönetimi zor durumda bırakıyor.

IGOR TUDOR KİMDİR?
Ülkesi: Hırvatistan
Yaşı: 28
Doğum yeri: Spalato
Boyu: 1.92
Kilosu: 88

SEZON TAKIM MAÇ /GOL
95-96 Hajduk 9 /0
96-97 Hajduk 23 /1
97-98 Hajduk 26 /4
98-99 Juventus 29 /1
99-00 Juventus 24 /2
00-01 Juventus 30 /7
01-02 Juventus 20 /6
02-03 Juventus 25 /2
03-04 Juventus 19 /2
04-05 Juventus 3 /0
04-05 Siena 15 /1
05-06 Siena 24 /1

CeNTeR_TR
03.Temmuz.2006, 14:20
bugun bı gazetede yayınlanan habere gore galatasaray dunya kupasından elenen brezılyadan ze roberto ve mascherano ıcın ataga gectı ayrıca real madrıdden tomas gravesen ılede gorusmelerını surduren galatasarayda turkıye lıgınden bırkac oyuncularlada ılgılendıgı acıklandı gundemdekı oyuncular: fenerbahceden mahmut hanefı trabzondan mehmet yılmaz ve bır ıkı tane genc oyuncu

bu arada gs taraftarının daha once kabul etmedıgı okan burukda da gelısme var taraftarların actgı panklartta sunlar gecıyor:

affetmek buyukluktur

ayagın gıbı kalbımızı kırdın ozur dıle.....

okanında bu tutumdan hosnut oldugu ve seneye gs takımı ıle oynamaktan gurur duyacagını soylemesı buzların erımesıne neden olabılır gs ıcın ınsallah hayırlısı olur

ultrasker
03.Temmuz.2006, 15:41
okan ı allah affeder ama ultraslan affetmez

Burak Duran
03.Temmuz.2006, 16:59
1. konuyu gs transfere taşıyorum
2. okan gelmesin... ze roberto belki ama mescherano çok ama çok zor

mgungor
03.Temmuz.2006, 17:07
Ve Fotospor bir günde bize 3 yabancı transfer etti :)

Gravesen
Zidane
Ze Roberto

Nedvedmania
03.Temmuz.2006, 17:11
ya anlam1yorum hani zidane futbolu b1rakmisti :S

mgungor
03.Temmuz.2006, 17:14
Zidane a hagi örneğiyle gitçeklermiş...

Birde photoshop ile GS formasını giydirm işler çok gözel görünüyordu :D yakışmış:)

Nedvedmania
03.Temmuz.2006, 17:15
hee ewet bende gördüm o formayii:D

mgungor
03.Temmuz.2006, 17:25
http://i48.photobucket.com/albums/f208/mustafagungor/Spor/fotozidane.jpg

kavara
03.Temmuz.2006, 17:29
bakın fotosop da cok basarılılar. bu fotosop sayesinde sol cambell . r.carlos ve crespoyla roportaj yaptıLar(FB icin) .:D

Ben olsam halkı kandırma sebebiyle ceza veririm bunlara.

SYLaR
03.Temmuz.2006, 19:05
bi galatasarylı olarak bıktım
toplamda 40yabancı bize gelyo
ya bu kimin suçu gazetelerinmi yönetimimmi

mgungor
03.Temmuz.2006, 19:06
valla takvimin tv reklamları güzel ama maalesef kendiside sallıyor ve FB yanlısı gazete..

Burak Duran
03.Temmuz.2006, 19:36
zidane çok karizma olmuş bence gelsin :D

dnz498
03.Temmuz.2006, 19:47
zidane hagi gibi getireceklerse daha çok beklerler hagi oynamak isteyende oynatılmayan hatta takımdan kovulan oyuncuydu o sayede geldi Galatasaraya
Bu basınada artık bi yuh oha felan demek lazım artık hızlarını alamadılar

mgungor
03.Temmuz.2006, 21:33
SEZGİN'DEN MESAJ VE SİTEM!..

Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, transferde sessiz kaldıkları için kendilerini eleştiren taraftarlara seslendi... "Biz şov yapmaya değil, iş yapmaya geldik. Taraftarlarımız merak etmesin, Galatasaray’a en iyisini alacağız" diyen Sezgin, transferde titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Kulübün her kuruşunun değerli olduğunu belirten Sezgin, "Bizim harcayacağımız bir atımlık barutumuz var. Onu da boş yere kullanmak istemiyoruz. Bu acelecilik niye, anlamıyorum. Sanki lig yarın başlayacakmış gibi davranılıyor. Geçmiş yıllarda alelacele transferler yapıldı da ne oldu? Biz hala o dönemde hesapsızca yapılan harcamaların acısını çekiyoruz. Bir tane futbolcu alalım ama o da Galatasaray’a yakışsın. Biz bunun peşindeyiz" diye konuştu.

Transferdeki durgunluğu fırtına öncesi sessizliğe benzeten Sezgin, "Galatasaray’a ne yakışıyorsa, o yapılacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzdeki günlerde her şey netleşecek. Eski oyuncumuz Okan Buruk konusunda beklemedeyiz" dedi. Sarı kırmızılıların önümüzdeki hafta içinde iki yabancı ve iki de gurbetçi futbolcuya imza attırması bekleniyor.

İsildur
03.Temmuz.2006, 22:05
Arkadaşlar yönetime karşı güvenimi kaybettiğimiz zaman suçlu medyaydı.Çünkü en az 100 tane dünya starının adı geçti GS ile.Transfer olmayınca bizde yönetimi sorumlu tuttuk.Fakat yönetim bunlarla net bir görüşme bile yapmamıştı.

Bu arada devlet bu tür kandırmacılara karşı önlem almalı.

SaMaNYoLu
03.Temmuz.2006, 23:36
Arkadaşlar dunya kupasının bitmesıne 1 hafta kaldı sabırlı olun ondan sonra yapılacaktır transferlerımız.

M.Scofield
04.Temmuz.2006, 00:29
liglere 1 ay kaldı ne transfer var ne bişey bu sende d.kupası bahane edildi hep yalan hep yalan

Eray Dengiz
04.Temmuz.2006, 02:09
Ülker ile daha yeni anlaşma yapıldı. Böylece 1-2 haftaya kalmaz transferler başlar..

emirduman
04.Temmuz.2006, 03:09
Bence bu takımdan transfer beklemek bile yanlış, bu kadar para problemi varken..

Eğer transfer olmazsa bile GS'liler takımına destek olmalı, çünük imkanlar çok kısıtlı...

eGowiCh
04.Temmuz.2006, 03:32
2 ay önce imzaladı

Galatasaray yönetimi, taraftar baskısından çekindiği için bu gelişmeyi gizli tuttu. Okan, resmi imzayı atıp sarı kırmızılı takımın Hollanda kampına katılacak.

Mayıs ayında görüştüler
Galatasaray yönetimi ile Okan Buruk arasında yaşanan gizli transfer pazarlığını FOTOMAÇ ortaya çıkardı... Sezon sonunda Beşiktaş'la yollarını ayıran tecrübeli futbolcunun, bundan iki ay önce sarı- kırmızılı yöneticilerle görüşerek anlaşmaya vardığı belirtildi. Okan'ın mayıs ayının başında (lig bitmeden) Galatasaray'la
ön protokol yaptığı ortaya çıktı.

Artık taraftar da istiyor
Sarı-kırmızılı yöneticilerin, taraftar baskısından çekindikleri için Okan Buruk'la yapılan sözleşmeyi kamuoyuna açıklamadıkları belirlendi. Okan'ın yuvaya dönüşüne önce karşı çıkan sonra da "Özür dilerse isteriz" diyen G.Saray taraftarının da Okan'a artık sıcak bakması yönetimi sevindirdi. Okan'ın resmi imzayı atıp, Hollanda kampına katılacağı vurgulandı.

Kaynak : Fotomaç

m_o_11
04.Temmuz.2006, 13:41
hehehehe gene fotomac yazmıs inansak mı acaba!!

TaşkınMahmut
04.Temmuz.2006, 14:01
allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsınb fotospor :D

Zidane haberi için diyorum :p

Burak Duran
04.Temmuz.2006, 14:06
taraftar nasıl ikna oldu çözemedim, istemiyoruz bu adamı diyoruz bu mu ikna olmuş halimiz

mgungor
04.Temmuz.2006, 14:36
http://i48.photobucket.com/albums/f208/mustafagungor/Spor/zenden.jpg

kavara
04.Temmuz.2006, 14:45
3 senedir her transfer döneminde ismi geciyo bu adamın :D

Eray Dengiz
04.Temmuz.2006, 14:48
Klasik aynı haberler. Dediğim gibi, Resmi siteden duymadan inanmayacaksınız.. Yabancı transfer diye zorlamanında bir anlamı yok Türkiye'dede yabancı futbolcudan üstün futbolcularımız var.. İlla ki 3-4 milyon euro verip mi almak lazım futbolcu.. Aldıklarımızda görüyoruz ya neyse..

Burak Duran
04.Temmuz.2006, 14:57
hahah ne 3ü 5 senedir alıyoz

Laz_Asker_61
04.Temmuz.2006, 14:59
emekli olunca gelir malzemeci olarak en azından aldık diyebilirler

SaMaNYoLu
04.Temmuz.2006, 16:51
Hollanda kampından önce Maniche Gravesen Ze roberto bu ısımlerden en az 2si kadromuzda olcakdır.

bursa_mc
04.Temmuz.2006, 17:18
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, transfer için kafasındaki isimlerin Gravesen, Ze Roberto ve Maniche olduğunu açıkladı.http://www.ntvspor.net/i/blank.gif

http://www.ntvspor.net/Images/1522.jpg http://www.ntvspor.net/i/blank.gifhttp://www.ntvspor.net/i/blank.gifhttp://www.ntvspor.net/i/blank.gifhttp://www.ntvspor.net/i/blank.gifhttp://www.ntvspor.net/i/blank.gif
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, transfer görüşmeleri yaptıkları Portekizli oyuncu Maniche'nin Dünya Kupası'nda finale doğru gittiğini söyledi. Gazetelerde adı geçen bazı oyuncuları, kendisinin de düşündüğünü dile getiren Erik Gerets, bunların Gravesen, Ze Roberto ve Maniche olduğunu açıkladı.

Gerets, yönetim kurulunun, dünyaca ünlü bir 10 numara transfer etmek istemesi halinde bile öncelikle ön libero almayı düşündüklerini vurguladı. Hollanda kampına ellerindeki oyuncularla gideceklerini kaydeden Gerets, herhangi bir sürpriz ismin birdenbire ortaya çıkmasının söz konusu olmadığını kaydetti.

Gerets, Fenerbahçe'nin 100. yılını yaşayacağını, Beşiktaş'ın transferle güçlendiğini, ancak kendilerinin de bu sezon şampiyonluğu hedeflediğini söyledi.

mgungor
04.Temmuz.2006, 17:21
Yeri GS Transfer bölümü

Burak Duran
04.Temmuz.2006, 17:27
maniche çok ama çok ama çok zor

emirduman
04.Temmuz.2006, 18:54
o 3 transferden birini gerçekleştirsin yönetim alınlarından öperim valla, bu parasızlık da çok zor o işler...

Ha alından öptüğün yönetim takımı bu mali duruma düşürdü derseniz, tamamen onların suçu yok derim, önceki transfer politikları da çok hatalıydı...

SYLaR
04.Temmuz.2006, 19:08
yaw bu yönetim kimseyi alamöaz
yine transferin son günü gider açıkda kalan adamı alır gelirler

Eray Dengiz
04.Temmuz.2006, 19:52
Transfer yapamasakta canları sağolsun. Geçen senede öyle ahım şahım transfer yapmadık, yaptığımız transferleride gördük. Bu saatten sonra ben bir taraftar olarak hatamı anladım. Transfer olsun olmasın önemli olan takıma duyulan saygıdır..

Yine üstüne basa basa diyorum.. Türkiye'de daha yetenekli genç futbolcular var onlarıda biraz değerlendirip, araştırsak güzel olacak.. Ayrıca Ribery transferide son anda yapılmıştı. Ne kadar kaliteli bir transferdi.. Transfer kaliteliydi ama adamın kendisi kalitesizdi :)

Burak Duran
04.Temmuz.2006, 19:55
valla ze roberto ve gravasen gelirse ben herhalde dumur olurum 5-6 gün kendime gelemem maniche gelirse 2-3 hafta toparlanamam

SYLaR
04.Temmuz.2006, 19:56
türkiyede baya iyi gençler war
bunların çoğu galatasaray altyapısında diğer kalanlarıda beşiktaş aldı
tigananın burakla ilgili bi lafı wardı "bu adam avrupada olsa 10 milyon dolara transfer edilirdi diye"
bu kadar kal,iiteli gençler var ama bizdeki yabancı sevdası yuzunden korelip gidiyolar

mgungor
04.Temmuz.2006, 19:59
realin yeni başkanı satabiliriz diye açıklama yapmış."ihtiyacımız yok ama bedavayada vermeyiz" demiş..

dnz498
04.Temmuz.2006, 20:34
realin yeni başkanı satabiliriz diye açıklama yapmış."ihtiyacımız yok ama bedavayada vermeyiz" demiş..

adam GS'ye yani siz alamazsınız dese daha iyidi para yok pul yok gerçi bugün sponsorluk anlaşması yapıldı ama bende umut yok

mgungor
04.Temmuz.2006, 20:43
Ve evet arkadaşlar GS Transfer haberleri olarak 1000 cevap yazıldı buraya nice 100lere....:)

6 Milyon €'yu reddetmesi zor!

Galatasaray, transfer listesinin başındaki isim olan Danimarkalı Gravesen'in işini bu hafta bitirmeye çalışacak. Danimarkalı oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Real Madrid'te Ramon Calderon'un başkanlığa seçilmesiyle muhatap bulamama sorununu aşan Galatasaray, Gravesen'i ikna edip bu hafta İspanyol ekibiyle masaya oturmayı planlıyor.

http://www.superspor.com/images/1/29/8458_B_Gravesen005.jpg

MANİCHE ADA'YA DOĞRU

Ülker'den gelecek sponsorluk parasına güvenerek Gravesen'e yıllık 3 milyon euro teklif eden G.Saray'ın Danimarkalı futbolcuyu ikna etmesinin zor olmadığı konuşuluyor. Listedeki bir başka isim Maniche'nin ise G.Saray'dan gelen 3 milyon euroluk teklife rağmen İngiliz ekibi Portsmouth'un 2.4 milyon euroluk teklifini yeğlediği öğrenildi.
04.07.2006

Kaynak : Sabah

dnz498
04.Temmuz.2006, 20:57
ya bu Maniche olayı nereden çıktı bilen varmı yani ihtiyaç olsa neyse ya da ben yanlış mı biliyorum adam ön libero falanmı?

Megadeth
04.Temmuz.2006, 21:36
maniche oldukça iyi. orta saha ileriye dönükde oynuor sağ kanattada oynuya bilior yanliş olmazsam 30 defa filan milli takim formasi giydi benfica nin alt yapisindan yetişmiş bir oyuncu 4 dönem portoda oynamiş sonra dinamo moscow..(bildiğim kadari ile )

Cyzio
04.Temmuz.2006, 21:43
maniche GS için çok süper olur yaw

dnz498
04.Temmuz.2006, 22:08
iyide benim anlamadığım şu tamam iyi bir oyuncu ama ne yapcaz alıp Ilic gitmiyo ki ofansif ortasaha alalım hoş zaten o da gelmiyo ya :D

Megadeth
04.Temmuz.2006, 23:19
kanaatimce sadece 1 tane transfer yapabilecez.3 isimden eger başkada oyuncu gelirse dandik oyuncu gelir :/

gookhan
04.Temmuz.2006, 23:24
zenden haberi hangi gasteden...

TaşkınMahmut
04.Temmuz.2006, 23:27
fotospordur ne olacak :D

SaMaNYoLu
05.Temmuz.2006, 12:05
fotomaç da olmasa gülmeyi unutcaz. Peleye transfer yasagı koyulmasa onuda transfer etmiştik :p

mgungor
05.Temmuz.2006, 12:53
arkadaşlar maniche gelebilir bize.gerets onu alın yeter demiş.manyak bir transfer olur..

emirduman
05.Temmuz.2006, 13:16
O 3 oyuncudan 3'ü de çok kaliteli, hangisi olursa çok iyi olur...

Benim gönlüm daha genç olması sebebiyle Maniche'den yana ama Gravasen'e göre biraz daha zor görünüyor gözüme...

aanilll
05.Temmuz.2006, 13:20
Bir ön libero alalım süper olur.. Maniche iyi fakat gelmesi iyice zorlaşıyor.. İnşallah Fransa, Portekiz'i elerde bişeyler olur o zaman belki.. Adamın değeri 1 ise Dünya Kupası'nda 5'e çıktı ya..

mgungor
05.Temmuz.2006, 13:38
G.Saray'da yeni hedef Polanski

Galatasaray transferdeki sessizliğni bozmak için düğmeye bastı. Dünyaca ünlü Gravesen, Maniche ve Ze Roberto gibi yıldızlardan şu ana kadar beklenen cevabı alamayan sarı kırmızılılar, gözünü 20 yaşındaki Polanski’ye dikti.

Möchengladbach’ta forma giyen Polonyalı futbolcu için Erik Gerets ve yardımcısı Erdal Keser’in olumlu rapor verdiği, "Polanski'yi alıp ön libero açığımızı giderebiliriz. Gelecekte yıldız olacak bir futbolcu.

Ümit milli oyuncu

İleride bu oyuncu bizim için büyük bir kazanç olur. Şu anda fazla açılmaya da gerek yok" dedikleri öğrenildi. Galatasaraylı idarecilerinde beğenisini kazanan genç oyuncunun Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. Geçen sezon Bundesliga’da 21 maçta forma giyen ve 1 gol atan Eugen Polanski’nin Alman Ümit Milli Takımı’nın da forma giydiği ve gelecek için ümit vaad eden oyunculardan biri olarak gösterildiği ifade edildi.
05.07.2006

Kaynak : Hürriyet

gookhan
05.Temmuz.2006, 13:56
polanski kim yaa...

dnz498
05.Temmuz.2006, 14:17
G.S sessiz sedasız bir bomba patlattı
05 Temmuz 2006 11:30

Dış transferde sadece ön libero mevkiine kilitlenen ve bu yönde çalışmalar yaptığı bilinen Galatasaray, sessiz sedasız başka bir futbolcunun işini büyük ölçüde bitirdi.

Galatasaray sessiz sedasız bir bomba patlattı. Shakhtar'da forma giyen savunmacı Tolga Seyhan ile prensip anlaşmasına vardı.

Dış transferde sadece ön libero mevkiine kilitlenen ve bu yönde çalışmalar yaptığı bilinen Galatasaray, sessiz sedasız başka bir futbolcunun işini büyük ölçüde bitirdi. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Ukrayna'- nın Shakhtar Donetsk takımında forma giyen stoper Tolga Seyhan ile prensip anlaşmasına vardı. Stjepan Tomas- Rigobert Song ikilisinin şampiyonluk getiren müthiş uyumuna rağmen başka alternatifler yaratmaya çalışan, sakatlık ve cezalar nedeniyle sıkıntı yaşamamak isteyen yönetimin, önümüzdeki günlerde milli futbolcuya imza attırması bekleniyor.

MİRCEA LUCESCU İZİN VERDİ
Savunmanın sağında da görev yapabilen Tolga Seyhan, böylece Galatasaray defansının daha da güçlenmesini sağlayacak. Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun onayıyla imza aşamasına gelen transfer, A Milli Takım'ın hocası Fatih Terim'in daha çok dikkatini çekeceği için Tolga Seyhan'ın ay-yıldızlı kariyerine de olumlu bir etki yapacak.

Ukrayna'ya gitmeden önce Trabzonspor forması giyen ve Türk futbolunun en önemli savunmacılarından biri haline gelen Tolga Seyhan ile bir ara Fenerbahçe de ilgilenmiş ancak sonradan vazgeçmişti.

Kaynak: Sabah

Jesus_FB
05.Temmuz.2006, 14:51
gereksiz bir transfer olur yazık etmesinler adama

Burak Duran
05.Temmuz.2006, 14:59
ya tolgayı napcaz bi bırakın allah aşkına

Eray Dengiz
05.Temmuz.2006, 15:58
Gene başladık.. Tolga, Emre ve Okan oturur yedekte. Ya Türkiye'de en iyi gençler bizde var bunların değerini bilmeden hala transfer yapıyoruz..

mgungor
05.Temmuz.2006, 16:06
HINCAL ULUÇ - FOTOMAÇ

Okan Uymaz

G.Saray'da bu sezon A takıma girmeye hazırlanan 8 tane genç var. Okan Buruk örneği bu gençlerin önüne konulamaz. Polat ihanet kapısını açıyor Canaydın'ın hâlâ susup kalmasını hayretler içerisinde izliyorum. G.Saray etiğini en iyi bilen adam, G.Saray Başkanı olarak tavrını koymalı Ruhsuz yıldızlar ve kötü bir coach'a kurban oldu Brezilya. Fransa turnuvanın başından bu yana sergilediği çıkışı sürdürebilirse şampiyonluğa ulaşır.

Taraftarlar özür dilemesi halinde Okan Buruk'u affedecekler-ini açıkladı. Bu, Okan'ın dönüşü için yeterli olur mu?

Taraftar görüş falan değiştirmedi. Bu Adnan Polat'ın bir tezgahı. Bu o kadar açık ki... Adnan Polat dostlarından, arkadaşlarından böyle bir gösteri istemiş. Galatasaray'da bu sene A takımına girmeye hazırlanan 8 tane genç var. Okan Buruk örneği bu gençlerin önüne konulamaz. 'Siz Galatasaray'a ihanet edin, satın gidin, 3 kuruş için; kendi kazanacağınız para uğruna, Galatasaray'ın kazanacağına göz dikin; hiç endişe etmeyin, 80 takımdan arta kaldıktan sonra yine dönüp gelseniz biz sizi alırız.

Adnan Polat bu mesajı Galatasaray'ın önüne koyarsa, en büyük Galatasaray haini kendisi olur. Galatasaray'a ihanet eden adam Okan değil, Adnan Polat olur o zaman. Açık ve net söylüyorum. Bundan sonra her genç, aynı yolun yolcusu olmakta tereddüt etmez. Bu kapıyı açıyor Adnan Polat, ihanet kapısını açıyor. Özhan Canaydın'ın hâlâ susup kalmasını da hayretler içerisinde izliyorum. Galatasaray etiğini en iyi bilen adam olarak, Galatasaray Başkanı olarak bu konuda hâlâ tavrını ortaya koymadı. Hakikaten yazıklar olsun Özhan Canaydın'a...

Bu konuda Faruk Süren'in, "Adnan Polat, Galatasaray'ın başkanı değil" şeklinde bir çıkışı oldu. Polat yetki sınırlarını aşıyor mu?

Adnan Polat'ın transferleri yönetmesine falan benim itirazım yok. Futbol şube sorumlusuysa bir ikinci başkan, o bütün bu işleri yürütür. Yıllar yılı Alp Yalman bunu yaptı. Galatasaray'ın büyük hamlelerini başlattığı zaman, Galatasaray'ın futbol şube sorumsuydu. Başkan Ali Uras'tı, sonra Ali Tanrıyar'dı. Alp Yalman değildi. Ama bu ayrı bir şey. Elmalarla armutları karıştırmamak lazım. Başkanın yıpranmaması açısından kamuoyunun fazla önünde olmaması doğru. Ancak Galatasaray etiğini, Galatasaraylılığı ilgilendiren konularda Özhan Canaydın çıkıp fikrini söylemek zorunda. Çünkü Okan konusu kritik bir konu. Adnan Polat ve Adnan Sezgin'in keyfine bırakılacak bir konu değil. Belli ki iki Adnan da Galatasaray etiğini bilmiyorlar.

SYLaR
05.Temmuz.2006, 17:36
bu vakitte bence d özhan canaydın galatasaray başkaı gibi davranmıyor

SaMaNYoLu
05.Temmuz.2006, 17:48
Bugünde ciddi resmi bir transfer haberimiz yok.

SYLaR
05.Temmuz.2006, 17:50
ama haberlere bakarsan 38 yabancı futbolcu aldık

mgungor
05.Temmuz.2006, 17:54
Dr. Gürkan Kubilay'ın Fotomaç'taki yazısı...

http://www.fotomac.com.tr/i/y/1580.jpg

Tolga G.Saray'a hayırlı olsun

Doktorların en önemli özelliği; her şeyi herkesten önce bilecek bir öngörüşlülük ile çok güçlü bir haber ağına sahip olmalarıdır. Hele ki bu doktor spor dünyasının da içinde ise ve herkesin güvendiği bir adamsa; dostları ve kuşları ona sürekli haber getirirler. 20 gündür Tolga- G.Saray ilişkisinin olduğunu gayet iyi biliyordum. Nereden mi biliyordum? Lucescu'nun Galatasaraylı dostları olduğu gibi, başka dostları da var. Ya da çok lüks bir otomobil alırken de böyle bir haberi duyabilirsiniz. Sonuç olarak ben de "Yeter artık, bitirin uzatmayın şu transferi" diyorum. Çünkü üç yıl önce düşme hattında iken Türkiye'nin en az gol yiyen takımı olan Malatya'nın defansındaki en önemli adam Tolga idi.

Savunma adamı için en önemli özellik olan "öncelik alma", yani; rakip forvete yapışma görevini en iyi yapan adam da Tolga idi. Duran toplarda rakip savunmayı oyalama işi ve en çok gol atan savunma oyuncusu vasfı da ona aitti. Bana göre Tolga'nın oynayacağı en uygun takım F.Bahçe idi. Ama F.Bahçe bu konuyla fazla ilgilenmedi. Tolga şimdi G.Saray yolunda. Bence başarabilirse bu senenin en iyi transferlerinden biri olacak. Song ve Tomas'la ne olacağı belli olmayan bir "SAVUNMA YOLCULUĞUNA" çıkan G.Saray, Tolga'yı alarak hem kendine hem de Milli Takım'a çok iyi bir iş yapmış olacaktır. Tolga için de G.Saray vitrininden aydınlık ufuklara yelken açmak daha kolay olacaktır. Gelelim G.Saray'ın ön libero sorununa. Önce Poulsen'i önerdim onlara, "Bırakın şu Gravesen'in peşini" dedikten sonra. Ama üç gün sonra kaptılar Poulsen'i. "Onu kaybettiniz, gidin Fildişi'nden Zokora'yı alın" dedim. Onu da Tottenham kaptı. G.Saray bu gidişle ön liberosuz mu kalacak? Tabii ki hayır. Sarı-kırmızılılara son önerim; Trinidad'dan Dwight Yorke. Hani Manchester United'ın ele avuca sığmaz santrforu idi ya. Dünya Kupası'nda ön liberoda oynadı. Hücumcu refleksini ve düşünce tarzını en iyi bilen adamlardan olduğu için turnuvanın maç başına en çok top çalan adamlarının başında geldi. Şu anda sanırım ülkesinde, yaşı 34 civarı. Anlayacağınız; çok uygun fiyata alınabilecek durumda. Tecrübesi sayesinde Hakan Şükür'le birlikte takımı her açıdan müthiş yönlendirebilecek bir oyuncu. İngiltere'de uzun süre oynamış olmanın ona verdiği deneyimi de üzerine koyarsanız, Galatasaray'ın bu transferden kesinlikle avantajlı çıkacağını düşünüyorum.

emirduman
05.Temmuz.2006, 18:36
Yorke işi biraz saçma olmuş, ne yapalım biz o kadar yaşlı adamı....

gorkemyilmazkarasu
05.Temmuz.2006, 20:35
yorke çok saçma olur ama önliberosuz kalıcaz diye bişey yok mutlaka bir alternatif bulunur...

Cyzio
05.Temmuz.2006, 20:42
yorke ne yaw çok yaşlı:D

mgungor
06.Temmuz.2006, 11:47
GRAVESEN MÜJDESİ!..

Cimbom, İngiliz kulüplerinin de peşinde olduğu Danimarkalı’yı transfer etmek için 2.5 milyon Euro’luk teklifini 2.7’ye çıkardı. Futbol A.Ş Genel Menajeri Adnan Sezgin, Hollanda’ya gidip, bu oyuncuyla masaya oturacak.

GALATASARAY’a İspanya’dan mutlu haber geldi... Sarı kırmızılıların yaklaşık 2 aydır peşinde koştuğu Thomas Gravesen’i Real Madrid Kulübü bedelsiz olarak serbest bıraktı.

Başkanlık seçimlerinden zaferle ayrılan Ramon Calderon, takımının başına getirdiği Fabio Capello’nun raporu doğrultusunda Danimarkalı’nın Madrid ekibiyle ilişkisini kesti. Bu gelişmeden sonra ön libero arayan Erik Gerets ve yönetim hem 3 milyon Euro bonservis ücreti ödemekten kurtuldu, hem de transfer için hız verdi.

İngiltere sevdası

Sarı kırmızılı takım önündeki tek engel bu oyuncunun İngiltere’ye sıcak bakması. Tomas Gravesen, Tottenham, Fulham yada Everton’da forma giymek istiyor. Ancak bu takımlar yıllık 1-1.5 milyon Euro öneriyor. Sarı kırmızılı yönetim bu durumdan faydalanıp transferi gerçekleştirmek için daha önce önerdiği 2.5 milyon Euro’yu 2.7’ye çıkarmayı planlıyor.

Futbol A.Ş Genel Menajeri Adnan Sezgin ile yöneticilerin önümüzdeki hafta Hollanda’dan tatil yapan Gravesen ile bir araya gelerek transferi sorununu çözümleyeceği iddia edildi.

Hürriyet

nekop
06.Temmuz.2006, 11:49
gravesen müthis oyuncu ben capellodan bu kadar salakca bi hareket beklemezdim en azından 3'e 5'e satılırdı...

Burak Duran
06.Temmuz.2006, 12:01
yabancı haber kaynaklarından okuduğum bazı haberlere göre gravesene celtic ve manchester city talip olmuş... yorke almayız tolga bize gelmez

mgungor
06.Temmuz.2006, 12:03
şimdide tolgaya shaktar 3 milyon euro mu ne istiyomuş..

SaMaNYoLu
06.Temmuz.2006, 12:06
Tolga gelirse Tomasmı gidicek Song mu? Ne Tolgayı nede bunlardan birini yedek oturtamayız.

mgungor
06.Temmuz.2006, 12:07
Galatasarayın sürekli olarak anlayamadığım şekildse defansa alternatif bulmaya çalışıyor.defansın göbeğin zaten bir çok alnternatif var.. tomas,song,emre,yalçın,uğur vs..

dnz498
06.Temmuz.2006, 14:56
Tolga gelirse Tomasmı gidicek Song mu? Ne Tolgayı nede bunlardan birini yedek oturtamayız.
dediğinin hiçbiri olmaz yani kimse gitmez ancak Gerets Song'u sağa çeker Cihan'ı yedek tutar veya ön libero ya çeker eğer bu transfer gerçekleşirse

SaMaNYoLu
06.Temmuz.2006, 15:38
hayırlısı oLsun bakalım ne olcek 3 gun ıcınde.

mgungor
06.Temmuz.2006, 15:44
Ülker Yıldıray'ı G.Saray'a getiriyor

Galatasaray'ın, dış transferde adı geçen isimlerden Gravesen ve Ze Roberto'dan çok Yıldıray Baştürk'le ilgilendiği ve Hertha Berlin'de forma giyen milli futbolcu için temasa geçtiği öğrenildi.

Önceki gün Galatasaray'ın Teknik Direktörü Gerets'in basın toplantısında “Bir yabancı ve bir Türk futbolcuyla ilgileniyoruz.” sözlerinden sonra bu Türk oyuncunun milli yıldız Yıldıray Baştürk olduğu ortaya çıktı.

Sarı-Kırmızılıların, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da ilgilendiği Yıldıray Baştürk'ün transferini gerçekleştirmek için büyük çaba harcadığı öğrenildi. Hagi'den sonra uzun zamandır orta sahaya bir 10 numara arayan G.Saray, Teknik Direktör Eric Gerets'in ısrarlı isteği üzerine Yıldıray Baştürk ismi üzerinde odaklandı. Yıldıray'ın menajeri İranlı Reza Fazeli ile de görüşen Galatasaray Menajeri Adnan Sezgin'in Hertha Berlin kulübü yöneticileri ve Berlin ekibinin teknik patronu olan G.Saray'ın eski futbolcusu Falco Götz'ü ikna etmeye çalıştığı bildirildi. Milli futbolcunun da Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi. 3 milyon Euro olan Yıldıray Baştürk'ün bonservisi Ülker'den gelecek 5 milyon Euro ile karşılanacak. Bu arada dış transferde sadece ön libero mevkiine kilitlenen ve bu yönde çalışmalar yaptığı bilinen Galatasaray, sessiz sedasız Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımında forma giyen defans oyuncusu Tolga Seyhan ile prensip anlaşmasına vardı. Bu futbolcuyla anlaşan Sarı-Kırmızılı yönetim, S.Donetsk’i iknaya çalışıyor.
06.07.2006

Kaynak : Zaman

dnz498
06.Temmuz.2006, 15:49
Ya daha geçen gün açıklamadımı hertha yönetimi nasıl becerecekler de alcaklaar Falco göndermem diye basbas bağırıyor biz alcaz diye yırtınıyoz dur bakalım ne olcak

mgungor
06.Temmuz.2006, 15:51
Yıldıray ın gelmesi gerçekten güzel olur :)

Eray Dengiz
06.Temmuz.2006, 17:52
Yıldray iki forvetin arkasına, Tolga ise 4'lü defansın önüne. Gerçekten güzel işler olacak gibi.. Ama tabi yine umutlanmayalımda..

SYLaR
06.Temmuz.2006, 20:54
bıktım artık her gün yeni bi adamın isminin ortaya atılmasından
adam akıllı 2 -3 adamdan bahsedip onları alsınlar
alamayacakları futbolculara el ata ata bizi de boşuna ümitlendiriyorlar

SaMaNYoLu
06.Temmuz.2006, 21:08
ülker araya girmişse alır.

eraser212
06.Temmuz.2006, 22:36
hertha yıldırayı bırakmaz...

Cyzio
07.Temmuz.2006, 09:14
Portekiz Milli Takımı'nın yarı final maçında Fransa'ya mağlup olarak Dünya Kupası'nda final oynama şansını kaçırması Galatasaray'ın, Maniche umudunu artırdı. Sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör Eric Gerets'in gözdesi olan Portekizli yıldızla dün bir temas kurarak, "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Yönetimin, bu görüşmede, Rusya'nın Dinamo Moskova takımında forma giyen Maniche'e daha önce yapılan teklifi tekrarlayarak, "seni mutlaka kadromuzda görmek istiyoruz" mesajını verdiği de öğrenildi.Cim-Bom'da teknik patron Gerets de, Maniche'in transferi için çaba harcıyor. Belçikalı hocanın, 29 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusunu Galatasaray'a gelmesi için ikna etmeye çalıştığı bildirildi.

Devler Ligi kozu
Gerets, sarı - kırmızılı yöneticilerle de görüşerek, Maniche veya Real Madrid'li Tomas Gravesen'in mutlaka transfer edilmesini istedi. Tecrübeli teknik adamın, "Birini kadromuza katarsak orta sahadaki sorunu çözmüş oluruz. Bu oyuncular deneyimleri ile hem takıma büyük güç katarlar hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabiliriz" dediği vurgulandı.

Yönetimin ise Maniche ve Gravesen'le yapılan görüşmelerde Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmalarını koz olarak kullandığı, bu nedenle iki yıldızın transfere çok sıcak baktığı kaydedildi.

Kaynak:Milliyet
http://www.superspor.com/i/b.gif

Burak Duran
07.Temmuz.2006, 09:44
yıldıray ve tolga Galatasaraya yakın...
kaynak: fanatik

Universal
07.Temmuz.2006, 11:03
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, eski futbolcularından Okan Buruk'un yeniden takıma dönmesiyle ilgili kararı yönetim kurulunun verceğini söyledi. Canaydın, yeniden takıma dönmesi gündemde olan ancak bazı eski ve yeni yöneticiler ile taraftarların takıma dönmesine sıcak bakmadığı Okan Buruk'la ilgili olarak, "Yönetim kurulumuz oturur, gerektiği zaman demokratik ortam içinde kararını verir" dedi.
Her yöneticinin ayrı ayrı fikir beyan etmesiyle ilgili olarak ise Canaydın, "Galatasaray batıya açılan pencere, demokratik ortamın en çok oluştuğu müessesedir. Yönetim kurulu, Okan konusunda da ilgili karar verir" ifadelerini kullandı.
"BİZ GALATASARAY ORTAMINDA MUHALEFETİN SESİNE KULAK VERİRİZ"
Geçen yönetimde birlikte çalıştığı Ergun Gürsoy'un, "Galatasaray iyi yönetilmiyor, her kafadan bir ses çıkıyor, yetkiler tam olarak kullandırılmıyor. Başkan değişeceğini söylemişti, ama değişen hiçbir şey yok. Hepsi önceki dönemlerde olduğu gibi, seçimi kazanma vaatleriymiş" sözleriyle ilgili olarak ise Özhan Canaydın, "Muhalefet her zaman motivasyondur, olmasında fayda vardır. Biz Galatasaray ortamında muhalefetin sesine kulak veririz" diye konuştu.
Galatasaray Başkanı, özellikle kameralar karşısında fazla gülümsemediği şeklindeki eleştiriler içinse, "Ben her zaman çok gülerim, ama işgal ettiğim makamın saygınlığını da eksik etmem" şeklinde konuştu.
Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın görevinden ayrılma kararı alması ve ardından seçime yeniden girerek başkan seçilmesini de değerlendiren Özhan Canaydın, "Hayırlı olsun diyoruz. Aziz Yıldırım'a da geçirdiği rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun diyorum. Yine inşallah Türk sporu için müşterek hizmetlerde bulunuruz" dedi.
"FENERBAHÇE, KULÜPLER BİRLİĞİ'NDEN İHRAÇ EDİLMİŞ DEĞİL"
Başkanı olduğu Kulüpler Birliği ile Fenerbahçe arasında yaşanan tartışmalara da değinen Canaydın, "Fenerbahçe, Kulüpler Birliği'nden ihraç edilmiş değil. Kasım ayında Genel Kurul'da bunun kararı verilecek. Kulüpler Birliği'nin kapısı her zaman açık. Bugün 17 kulüp müşterek çalışıyor. Fenerbahçe'yi de her zaman katıldığı zaman saygıyla aramızda görmekten, sevgiyle çalışmaktan mutlu oluruz" ifadelerini kullandı.
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım arasında yaşanan tartışmalarla ilgili soruya ise Özhan Canaydın, "Bu konuda konuşmaya yetkili değilim. İki kulübün başkanı arasında geçen bir diyalogdur. Kamuoyu bunun cevabını ve yorumunu yapar" cevabını verdi.

Burak Duran
07.Temmuz.2006, 11:05
ya okan mokan istemiyoz allah allah

emre23emre
07.Temmuz.2006, 11:07
okan gelmesin gitsin kendini yamayacagı siyah beyaz bi forma bulsun kendine okanı istemiyorum ha fatih akyel ha okan bi fark yok bence galatasarayı satanı bizde satarız

Burak Duran
07.Temmuz.2006, 14:44
Tolga Seyhan Galatasaray yolundaİdari Menajer Adnan Sezgin, Tolga'yla anlaştıklarını, Shaktar Donetsk'le görüşmelerin ise sürdüğünü söyledi.

Hollanda'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Shaktar Donetsk'te forma giyen Tolga Seyhan’ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Galatasaray adına bu transferi yöneten İdari Menajer Adnan Sezgin, milli futbolcuyla ilgilendiklerini doğrulayarak görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Adnan sezgin,"Tolga'da bir problemimiz yok. O da bizde oynamak istiyor ancak Shaktar’la olan görüşmelerimiz devam ediyor. Yakın bir zaman içinde bu transfer olumlu yada olumsuz sonuçlanacaktır" dedi.

Tolga’nın sözleşmesinde milli futbolcunun Ukrayna kulübünden başka bir takıma gitmesi halinde Trabzonspor'un da bu transferden %40 pay alacağı yönünde bir madde bulunuyor. Sarı-kırmızılı yönetim bordo-mavilileri bu orandan daha düşük bir hisseye ikna ederek transferi biran önce bitirmek istiyor.

Ancak konuyla ilgili NTV'ye konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, 3 milyon 750 bin dolara sattıkları futbolcunun değerinde büyük bir düşüş olmaması gerektiğini söyledi. Sayitoğlu,"Galatasaray’la ilişkilerimiz iyidir. Shaktar’la anlaştıkları takdirde bizimle de konuşurlar. Sonuçta Tolga'nın fiyatı bellidir eğer bu fiyatın çok aşağısında bir anlaşma olursa FIFA'dan inceleme talep edebiliriz" dedi.

Sarı-kırmızıların renklerine bağlamak istediği Tolga Seyhan ise, NTV'ye yaptığı açıklamada, Galatasaray'da oynamaktan büyük bir mutluluk duyacağını belirtti. Milli futbolcu," Teklif beni çok onurlandırdı. Galatasaray'da oynamaktan zevk duyarım. Kulüpler arasındaki görüşmelerin devam ettiğini biliyorum eğer anlaşma olursa Galatasaray'a seve seve gelirim " diye konuştu

kaynak: ntvmsnbc.com

emirduman
07.Temmuz.2006, 15:06
Tolga Seyhan iyi bir oyuncu aslında ama alınırsa takımdan kim kesilcek merak ediyorum, Song'u falan sağa kaydırmaz heralde...

Nedvedmania
07.Temmuz.2006, 15:16
fotomaçda tolga seyhan galatasaraya hayırlı olsun diyodu :D

taylo
07.Temmuz.2006, 15:26
okanı almasınlarda
o para gözün bu takımda yeri yok emekli ikramiyesini interden veya bjkden alsın onun hiçzaman yeri yok bu takımda

Burak Duran
07.Temmuz.2006, 15:40
Şimdi de Linderoth

Ülker ile sponsorluk konusunda anlaşmaya vararak transfer için gerekli mali kaynağı sağlayan Galatasaray’da gözler alınacak futbolcuya çevrildi. Kontenjan sorunu nedeniyle sadece ön liberoya transfer yapacak olan Galatasaray’da Gravesen, Ze Roberto ve Maniche’nin gibi isimlerin bulunduğu kalabalık listeye şimdi de Tobias Linderoth eklendi.
MİLAN ZE ROBERTO’YA TALİP
GalatasaraylI yöneticilerin, Danimarka’nın Kopenhag takımında forma giyen Linderoth’la temasa geçtiği öğrenildi. Kriyerine İsveç’in Hassleholm takımında başlayan Linderoth, sırasıyla Elfsborg, Stabaek, Everton ve Kopenhag’da görev yaptı. Bu arada Galatasaray’ın ilgilendiği Ze Roberto’ya Milan’ın talip olduğu belirtildi.

Kaynak: Akşam

Universal
07.Temmuz.2006, 17:36
Galatasaray, ön libero transferi arayışlarında sona yaklaştı. Real Madridli futbolcu Tomas Gravesen için beklemede olan sarı - kırmızılı yönetim, Portekiz'li Maniche'nin de bonservisinin yüksek olması nedeniyle, yeniden Ze Roberto'ya yöneldi.
Bonservisi elinde olan Ze Roberto'yu Galatasaray'ın yanısıra, Yunanistan şampiyonu Olympiakos ve Milan da transfer gündemine almıştı. Ancak, FIFA'nın Yunanistan Futbol Federasyonu ve federasyonun üyeleri olan tüm kulüp, futbolcu ve yetkilileri, uluslararası müsabakalardan ve ilişkilerden geçici olarak men cezası vermesi üzerine, yıldız futbolcunun Olympiakos'un teklifini geri çevirdiği öğrenildi.
Milan'ın da İtalya'da devam eden şike soruşturmasının ardından, 2. lige düşürülmesinin gündemde olması üzerine, Brezilyalı futbolcunun Galatasaray'dan gelen teklifi ciddi bir şekilde düşündüğü ifade edildi.
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda oynamak istediğini Brezilya basınına söyleyen Ze Roberto, yeni sezonda oynayacağı takımın önümüzdeki hafta başında belli olacağını ifade etti.
Dünya Kupası'nda Brezilya mili takımı ile başarılı bir performans sergileyen yıldız futbolcu, özellikle ön liberoda oynadığı futbolla sarı - kırmızılı takımın teknik direktörü Eric Gerets'in de beğenisini kazanmıştı.
Galatasaray yönetimi de, bonservisi elinde olan Ze Roberto'nun transferine daha olumlu bakıyor.

nart_susruko
07.Temmuz.2006, 18:30
e artık bişeyler bekliyoruz...

SaMaNYoLu
07.Temmuz.2006, 20:37
Arkadaşlar 1 hafta içerisinde transferlerimiz gerçekleşiyor hayırLı oLsun hemıze.

Le55
07.Temmuz.2006, 22:26
nerden biliyon sormasi ayip?

taylo
07.Temmuz.2006, 22:43
hayılı olsun gs ama inşallah okanı almasınlarda kimi alıyosa alsınlar

arkadaşlar galatasarayın hazırlık maçları hangi kanalda verilecek bileniniz varmı?

emirduman
08.Temmuz.2006, 00:22
Show TV'de verilicek..

nart_susruko
08.Temmuz.2006, 02:02
Arkadaşlar 1 hafta içerisinde transferlerimiz gerçekleşiyor hayırLı oLsun hemıze.
kulağı değil bi arkadaşımız var galiba...:D
hadi hayırlısı...

SYLaR
08.Temmuz.2006, 14:18
ben hiç zannetmiyorum

Emurafu
08.Temmuz.2006, 14:29
tolga cimbomda büyük ihtimal

Cyzio
08.Temmuz.2006, 15:04
Ukrayna'nın Shaktar Donetsk Takımı'nda forma giyen milli futbolcu Tolga Seyhan'ın menajeri Haluk Canatar, kendilerinin Galatasaray Kulübüyle prensipte anlaştığını ve 2 kulüp arasındaki görüşmelerin sonucunu beklediklerini söyledi. Canatar yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübüyle Shaktar Donetsk Kulübü arasındaki görüşmelerin sürdüğünü belirterek, ''Biz Galatasaray ile prensipte anlaştık. 2 kulüp anlaştığı takdirde bu transfer gerçekleşir'' dedi.
Tolga'nın Shaktar Donetsk takımının kampı için İsviçre'de bulunduğunu dile getiren Canatar, ''Pazartesi günü bu transfer olumlu veya olumsuz netlik kazanacak'' diye konuştu.
Bu arada transferin gerçekleşmesi halinde sözleşmedeki madde gereği, Ukrayna'nın Shaktar Donetsk Kulübünün, Tolga'nın eski kulübü Trabzonspor'a ödeme yapacağı öğrenildi.

Kaynak:AA

dnz498
08.Temmuz.2006, 22:02
arkadaşlar okuduğum bir habere göre Sao Paulonun ön liberosu Mineora ile görüşmeler başlamış olumlu birkaç adım atılmış bu arada ada 31 yaşında

sasanargiz
09.Temmuz.2006, 04:42
Arkadaşlar en azından galatasaray 1 hafta içerisinde bi joker transfer yapsa süper olur :) En azından kombineler için bir garanti lazım...

nart_susruko
09.Temmuz.2006, 17:03
arkadaşlar okuduğum bir habere göre Sao Paulonun ön liberosu Mineora ile görüşmeler başlamış olumlu birkaç adım atılmış bu arada ada 31 yaşında
ilerleyen değil artık sonuçlanan görüşmeler istiyoruz...
bitsin artık bu çile...:mad:

SaMaNYoLu
09.Temmuz.2006, 19:19
Arkadaşlar sabırlı oLun bugun dunya kupası bitiyor daha sonra transferler netlik kazanıcak. Ben mecidiyeköyde oturuyorum kulakdan kulaga dolasan haberler hep böle dunya kupasından sonra transferler bıtıcek die.

Aslan41
09.Temmuz.2006, 21:29
beyler ze roberto gelebilir denildi ne yazık ki hala ortada bişey yok..brezilya için dünya kupası bitmiş olmasına rağmen....
bu senede uyutuluyoruz düşünceleri kafamda canlanmya başladı..

tonifan30s
10.Temmuz.2006, 13:23
ya bu galatasaraydan artık umudum kalmadı benim yine gider 2. ligten 2 futbolcu alır sezonu kapatır ah cimbomum ah ne olacak bu halin

aanilll
10.Temmuz.2006, 13:43
Arkadaşlar durun daha Dünya Kupası yeni bitti.. Beşiktaş dışında kim trasfer yaptı ki?? Biraz daha sabırlı olalım..

emirduman
10.Temmuz.2006, 15:07
Ben GS'nin bir tane iyi oyuncu alacağı inancındayım....

yusufcan41
10.Temmuz.2006, 19:24
artık bi adam alalım millet transferi kapadı inş. o bernard iyi bir adamdır.dur bi fm de bakayım:)

Eray Dengiz
10.Temmuz.2006, 21:33
Arkadaşlar Galatasaryın bu hali ne olacak diyoruz, transfer yapamıyoruz tüh vah ah diyoruz.. Tamam yapamıyosak yapamayız. Sonuç ortada maddi durum yeterli değil. Geçen sene ki kötü taraftar etkisini bir kenara bırakıp transfer yapamasak bile takıma destek vermeyi unutmayalım. Transfer yapılmış yapılmamış boşverin :)

M.Scofield
10.Temmuz.2006, 21:37
yine aynı olay olcak 3. tercihimizi alcağim kimse adını bilemeycek

Gravity
11.Temmuz.2006, 01:46
Takıma yarar sağlayacaksa 23. tercih olması bile beni ilgilendirmez. Yeter ki geldiğinde iyi işler yapabilsin, paralar boşa gitmesin.

paco
11.Temmuz.2006, 06:15
http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2006/07/11/im/3746C8027E34AA4CAD03A8BDb.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifManiche G.Saray'da
Sarı-kırmızılılar, 'Altıntop'a aday 10 futbolcudan biri olarak gösterilen Maniche'nin transferinde mutlu sona ulaştı. Maniche'nin işini başkan Özhan Canaydın'ın bitirdiği, gerekli olan maddi kaynağın ise Ülker Grubu ile yapılan 3 yıllık sponsorluk anlaşmasından sağlandığı belirtildi.

MÜTHİŞ BİR TRANSFER
Şampiyon G.Saray, transferde sessizliğini bozdu ve 'yılın transferi'ne imza attı. Sarı-kırmızılılar, Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Maniche'yi renklerine bağladı. Real Madridli Gravesen'in transferini yüksek maliyeti nedeniyle askıya alan G.Saray, bombayı Maniche ile patlattı. Portekiz Milli Takım forması altında EURO http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)2004'te yıldızı parlayan, 2006 Dünya Kupası'nda müthiş performansıyla dikkatleri üzerine çeken Maniche'nin hafta sonuna kadar kampa katılacağı belirtildi.

KARİYERİ BAŞARI DOLU
Maniche'nin transferini bizzat başkan Özhan Canaydın'ın sonlandırdığı ve bu transfer için gerekliği kaynağın ise Ülker ile yapılan 3 yıllık sponsorluk anlaşmasından sağlandığı ifade edildi. 'Altıntop'a aday gösterilen 10 futbolcudan biri olan Maniche; 29 yaşında, 1.73 boyunda ve 69 kilo ağırlığında. Orta sahada bir dinamo gibi görev yapan Maniche, 38 kez giydiği milli forma ile 6 gol attı. Dinamo Moskovalı yıldız, Porto ile UEFA Kupası'nı ve Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırdı.

tonifan30s
11.Temmuz.2006, 12:10
evet bende duydum manichenin geldiğini süper transfer

Shani
11.Temmuz.2006, 12:21
Gakatasaray Maniche'yi almış:rolleyes:
Pek fazla inandırcı gelmiyor ama bekleyim ve görelim...

Eray Dengiz
11.Temmuz.2006, 12:28
Resmi sitede haber çıkmadan inanmayın arkadaşlar. Eğer olursa güzel bir transfer olacaktır.

SaMaNYoLu
11.Temmuz.2006, 14:12
eğer olursa tabe ;)

emirduman
11.Temmuz.2006, 15:14
Çok zor bir transfer olduğu için, resmi bir haber görmeden inanmam...

Jesus_FB
11.Temmuz.2006, 15:29
işallah doğrudur maniche çok beğendiğim bir oyuncu onu türkiye liglerinde izlemek çok keyifli olur

gorkemyilmazkarasu
11.Temmuz.2006, 17:21
inşallah gelirse o bölgedeki sorunu çözer çok kaliteli bir oyuncu...

Universal
11.Temmuz.2006, 17:51
eğer getirebilirlerse hagiden sonra gelen en iyi yabancı olacak inşallah gelir Türk futboluna güzellik katar

SYLaR
11.Temmuz.2006, 19:36
ben getirebileceğimize inanmıyorum

nekop
11.Temmuz.2006, 20:12
insallah gelir ve galatasarayın avrupada basarılı olmasını saglar...

dnz498
11.Temmuz.2006, 20:23
Arkadaşlar Galatasaryın bu hali ne olacak diyoruz, transfer yapamıyoruz tüh vah ah diyoruz.. Tamam yapamıyosak yapamayız. Sonuç ortada maddi durum yeterli değil. Geçen sene ki kötü taraftar etkisini bir kenara bırakıp transfer yapamasak bile takıma destek vermeyi unutmayalım. Transfer yapılmış yapılmamış boşverin :)

geçen seneki o kötü taraftar etkisi olmasa ne takım kenetlenirdi ne de şampiyonluk gelirdi tamam hoş bir olay değil ama etkili oduğu bir gerçek

Maniche ile alakalı haberin kaynağı ne acaba ? Yani üstüne konuşmaya değer bir kaynakmı ?

eraser212
11.Temmuz.2006, 20:27
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/12085_1_060711192726.jpgCANAYDIN 'OKAN' KARARINI AÇIKLADI!..

Uzun süredir Galatasaray'a transferi kamuoyunda konuşulan Okan Buruk transferi ile ilgili olarak sarı kırmızılı kulüp kesin kararını verdi...

Başta Başkan Özhan Canaydın olmak üzere bir gurup yönetici ile eski yöneticinin transferine onay vermediği milli futbolcu için ısrarcı olan İkinci Başkan Adnan Polat sonunda yönetim kurulunu ikna etti...

Bu akşam gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısında transfer çalışmalarını değerlendiren yöneticiler Oan Buruk'la ilgili son kararını verdi... Başkan Özhan Canaydın, Okan Buruk'un transferine onay verildiğini ve önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı açıklandı...

MARATON

dnz498
11.Temmuz.2006, 20:34
aman ne güzel

TOLGA GALATASARAY'LA İMZALADI!..
11 Temmuz 2006 19:55

Galatasaray bir süredir peşinde olduğu Milli futbolcu Tolga Seyhan ve kulübü ile her konuda anlaştı...

Sarı kırmızılı yönetim daha önce anlaştığı ancak yüksek bonservisi nedeniyle gerçekleştiremediği milli futbolcunun transferinde bugün mutlu sona ulaştı...

Shakhtar Donetsk takımı görüşmeler sonucunda, futbolcunun yüksek maliyetini de düşünerek Tolga Seyhan'ın Galatasaray'a transferi karşılığı istediği yüksek bonservis talebinden vazgeçti...

Ukrayna ekibinden bedelsiz alınan Tolga'nın bu transfer karşılığında ne kadar ücret alacağı ise açıklanmadı...

MARATON.COM.TR ÖZEL HABERİ...

UMARIM DOĞRUDUR!!!!!!

Nedvedmania
11.Temmuz.2006, 21:37
hala Maniche hakkında resmi bişey yokmu

paco kaynak ney

M.Scofield
11.Temmuz.2006, 21:40
maniche aldıkmı yaa heycanlandım bi anda

dnz498
11.Temmuz.2006, 21:43
kesin bir açıklama yok resmi sitede bekliyoruz

Nedvedmania
11.Temmuz.2006, 21:44
arkadaşlar bu transferin kaynağı fotomaç

bilmem anlata biliyomuyum

http://www.fotomac.com.tr/ana101.html

Burak Duran
11.Temmuz.2006, 21:46
Okan ve Tolga tamam!..
Canaydın, Okan Buruk'un boş mukaveleye imza attığını, milli futbolcu Tolga Seyhan ile de anlaşma sağlandığını söyledi

Mecidiyeköy'deki kulüp binasında yapılan ve bir saat süren Yönetim Kurulu toplantısının ardından bir açıklama yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, eski futbolcuları Okan Buruk'un boş mukaveleye imza attığını söyledi. Okan Buruk'un transferini en başından beri istediğini söyleyen Başkan Canaydın, "Okan, boş mukaveleye imza atarak ve herkesten özür dileyerek kulübümüze katılmak istemiştir. Ben de en başından beri bu transfere oluru vermiştim ancak tatilde olduğum için bir karışıklık oldu. Bugün toplantıda bu transferi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte konuşarak hep birlikte bu kararı aldık" dedi. Başkan Canaydın, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımında forma giyen milli futbolcu Tolga Seyhan'ın transferinin bitmek üzere olduğunu da belirterek, "Transferi, mukavele tam imzalandığı zaman deklare edeceğiz" diye konuştu. Danimarkalı futbolcu Gravesen'in transferi ile ilgili de Başkan Canaydın, "Gravesen konusunda gerekenler yapılıyor. Bütün transferlerle ilgili çalışmalar devam ediyor" şeklinde konuştu.
Okan Buruk'un transferinden dolayı yönetimde bir sorun olup olmadığı ile ilgili soruya da Başkan Canaydın, "Yönetimimizde hiçbir konuyla alakalı bir problem olacağını sanmıyorum" cevabını verdi. Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ise, transferlerle ilgili yönetimde görüş ayrılığının bulunmadığını söyleyerek, "Zaten Okan Buruk transferi başkanın bilgisi dahilindeydi. Uygulamaya geçildi. Bizim yaptığımız tüm icraatlarda, başkanın bilgisi ve mutabakatı vardır. Okan Buruk konusunda da bilgisi vardı. Biz onun uygulamasını yaptık" diye konuştu. Adnan Polat, Real Madrid'de forma giyen Danimarkalı futbolcu Gravesen'in transferi konusunda resmi başvurunun henüz yapılmadığını belirterek, "Real Madrid Kulübü'nde yeni bir başkan göreve geldi. Yeni başkanın, göreve geldikten hemen ertesi günü bütün icra kurumlarını uygulamaya koyduğunu düşünmüyorum. Oturup, organize olup kendi kurallarını belirlemeleri lazım. Bu kuralların 3-4 günde oluşabileceğini sanmıyorum" şeklinde konuştu.
Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımında forma giyen milli futbolcu Tolga Seyhan ile anlaşmaya vardıklarını da kaydeden Polat, "Tolga'ya ihtiyacımız var. Kulübü ile mutabakata vardık. Arkadaşlarımız, yurtdışında sözleşme ile ilgili görüşmeler sürüyor. Muhtemelen bugün yada yarın biter" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Aslan41
11.Temmuz.2006, 22:27
bu 2 transferden sadece 1 i (tolga )nın gelmesi çok iyi oldu...

Burak Duran
11.Temmuz.2006, 22:32
bence tolga da iş yapmaz ama neyse

ve kesin haber

Kampa katılacağım"
Galatasaray, milli futbolcu Tolga Seyhan'ı 1 yıllığına kiraladı

1 yıllığına kiralanan Tolga yaptığı açıklamada, önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederken, "Galatasaray'ın büyüklüğü tartışılmaz. Geçen yıl da şampiyon oldu. Böylesine bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Yarın bir aksilik çıkmazsa, Galatasaray kampına katılacağım. Shaktar Donetks ile 20 gündür İsviçre'de kamp yapıyorum, ama maç eksiğim var. Bu eksiğimi de sezon başlayana kadar kapatırım. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur" dedi.

Galatasaray'ın Avrupa'da da söz sahibi bir takım olduğunu vurgulayan milli futbolcu, "Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz. İnşallah ön elemeyi geçeriz de, gruplara kalırız. Galatasaraylı taraftarların beklentilerinin büyük olduğunu biliyorum" şeklinde konuştu. Tolga'nın menajeri Haluk Canatar ise, taraflar arasında anlaşmanın yapıldığını belirterek, "Tolga Seyhan 1 yıl kiralık olarak Galatasaray forması giyecek. Galatasaray'ın önümüzdeki sezon sonu Tolga'yı bonservisiyle birlikte alma hakkı var. Yapılan sözleşmede bu opsiyon geçerlidir. Tolga, Galatasaray'dan bu yıl için 1 milyon 200 bin dolar alacak. Bu transfer her iki tarafa da hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
Galatasaray'ın, Tolga Seyhan için Hollanda kampının ardından, İstanbul'da basın önünde imza töreni düzenleyeceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

nart_susruko
12.Temmuz.2006, 00:47
olacak iş değil ya, okan....
off offff

Jesus_FB
12.Temmuz.2006, 00:50
ikisine de ne gerek vardı gereksiz yapılmış sanki transfer olsunda diyip yapılmış transferler bence sırf Adnan Polat seviyor diye tüm taraftara ters gelip okan alınmamalıydı

Burak Duran
12.Temmuz.2006, 00:51
valla takım karışacak bence hadi hayırlısı

Universal
12.Temmuz.2006, 00:55
galatasaraya tolganın gelmesi iyi oldu kadroya derinlik katar ama okanı önyargılı davranmamak gerek belki yaptığı afedilemez belki çok başarılı bir performans çizecek

Maymuncuk
12.Temmuz.2006, 01:24
Okan ve Tolga Galatasaray'da, hayırlır, uğurlu olur (inşallah)

nart_susruko
12.Temmuz.2006, 01:31
inşaallah diyecek halim bile yok valla bu okan konusunda

SaMaNYoLu
12.Temmuz.2006, 02:18
Arkadaşlar tolga gibi bir altarnatıf ıyı oLdu Emre asık cok yaslı yalncın desenız guvenemezssınız. yolga yararlı oLucak artık song ve tomas rahat oynamayacaklar öellıkle tomas üst üste hata yapsada yapmasada forması garantı oldugu ıcın rahat oynuyordu artık rahat oynayamayacak buda ıyı birşey hayırLısı oLsun...

Gravity
12.Temmuz.2006, 09:55
Okan'ın geri gelmesi asrın hatası. Yönetim ve taraftarın arası yeni yeni ısınmaktayken çok büyük bir yanlış yapıldı bana kalırsa. Ben şahsen çok rahatsız oldum bu transfer nedeniyle.

Cyzio
12.Temmuz.2006, 09:57
bencede Okan gelmemeliydi ama yönetim almış

Eren91
12.Temmuz.2006, 11:57
okan işe yaramaz ondan geçtide...tolgayı bilemem daha genç

Eray Dengiz
12.Temmuz.2006, 12:11
Futbolcu mu kalmadı, gittik Okan ve Emre'yi aldık bu takıma anlamıyorum. Tolga güzel bir transfer en azından defans ve ön libero'da görev yapabilir. Ama Okan ve Emre'yi artık ne yaparız bilinmez.. Okan'ın yerine Sabri, Arda, Cihan gibi gençlerimiz var.. Ne gerek var ki? Aynı yere 2-3 futbolcu yeter ama işte nerde açıkta adam var gelsin bize.. :(

EreN
12.Temmuz.2006, 12:39
Tolga iyi bir transfer emin olun..
Ama Okan ?
Futbolculuğuna sözüm yok ama sanki Gs yönetimi bedava olsunda kim olursa olsun gibi bi politika izliyor..
Düşündürücü..

metin oktay
12.Temmuz.2006, 12:43
valla okan ve tolga galatasaraya gelmiş.oncelikle galatasarayımıza hayırlı ugurlu olsun ama izninizle arkadaslar sıze bır kac sorum olucak.forumdaki cogunluk tolganın ıyı bı transfer olduguna kanaat getırmıs ama tolganın ısvıcreyle yaptıgımız playoff maclarındakı hatalarını ve laubaluı davranıslarını nasıl unutabılırız.ayrıca gerets in defansın gobegınde song-tomas ıkılısınden sakatlık ve cezalılar dısında pek degısıklık yapmadıgını dusuunrsek bence galatasaray klubuye adam almıştır.madem klubuye adam alınacaktı o zaman orda zaten yalcın vardı en azından onla ıdare edılebılınırdı,ki gerektıgı zamanlarda yalcında gayet ıyı performans gostermıstı(galatasaray besıktas ılk yarıdakı mac)

OKAN BURUK ISE BU KISI HAKKINDA YORUM DAHI YAPMAK ISTEMIYORUM.HER ZAMAN ARKASINDA DURDUGUM ARKADAS ORTAMLARINDA HEP SAVUNDUGUM OZHAN CANAYDIN BU TRANSFERE NASIL OLDUDA OLUR DEDI ANLAMIYORUM.OKAN BURUGUN BIZI SATIP GITTIGI 2001 YILININ MAYIS AYINDAKI SAMI YENDE OYNANAN GALATASARAY-ANKARAGUCU MACINDA OYNADIGI OYUNU VE GORDUGU KIRMIZI KARTI BU GALATASARAY TARAFTARI UNUTR MU SANDINIZ.O SENE SAMPIYONLUGUMUZUN GITMESININ BIR NUMARALI KAHRAMINI OLAN(2 numarada emre belozogludur) OKAN TRANSFER EDILMIS,Kİ BUNDAN DA ONEMLISI ALINDIGI YERDE GENCECIK ARDA TURAN GOREV BEKLEMEKTEDIR.AMA GELIN GORUNKI 33 YASINDA TAKIMINI SATAN,TAKIMINA PARA KAZANDIRACAGI YERINE KENDI CEBINI DOLDURMAYI MARIFET BILEN OKAN BURUK TEKRARDAN BU KUTSAL FORMAYI GIYCEK.AHHH AHHHH DAHA NELER NELER YAZARIMDA ARKADASLAR SIMDILIK BU KADAR KAFANIZI SISIRDIGIM YETER.

Sevgi ve dostlukla;

Aslan41
12.Temmuz.2006, 13:37
takımda kadro genişliği yaratabilmek için yapılmış transferler diye düşünüyorum....

Nedvedmania
12.Temmuz.2006, 14:23
okan bence samiyanden çıkamıyacak hahaha

SaMaNYoLu
12.Temmuz.2006, 14:43
tolga neysede okan emre aşık gibi boş transfer...

dnz498
12.Temmuz.2006, 15:13
tolga kadroya derinlik kattı hatta ilk onbir bile oynayabilir hemde kadrodan hiçkimseyi kesmeden yalnız Gerets eğer böyle bir hata yapıp bir önlibero aldırmazsa o zaman takıma çok yazık olur

lazyboy7
12.Temmuz.2006, 15:41
okan ı bagrımıza basıcaz...
baska yolu yok konusuldu anlasıldı herkezle...
cıktı oda gereken ozru dıledı..

metin oktay
12.Temmuz.2006, 15:47
okan ı bagrımıza basıcaz...

BENIM HIC OYLE BIR NIYETIM YOK:)

emirduman
12.Temmuz.2006, 16:14
Arkadaşlar tamam belki Okan konusunda hiç birimiz çok istekli değildik, istemiyorduk ama alındı artık, önceden ne yapmış olsa da, artık iyi ya da kötü takım için ter dökecek, birşeyler yapmaya çalışacak...

Okan'a özel ilgi göstermek tabiki zorunda değiliz ama en azından apaçık köstek olmak takıma zarar vericek arkadaşlar. Olan oldu artık GS'liler olarak destek vermeliyiz yine de...

dnz498
12.Temmuz.2006, 16:30
ya tabiki artık yapacak bişey yok alındı adam kampa bile katılmış bi habere göre

lazyboy7
12.Temmuz.2006, 16:43
BENIM HIC OYLE BIR NIYETIM YOK:)
bellı ınsanlar bastıktan sonra yapcak bısey yok bende ıstemezdım gelmesını ama geldı.stadta yuhalamak mı daha ıyı sence??

SaMaNYoLu
12.Temmuz.2006, 16:49
yuhalamak olurmu artık destek vercez.

Nedvedmania
12.Temmuz.2006, 17:13
valla ben yuhlucam

SefaReis66
12.Temmuz.2006, 17:31
cifa ayıp nen:D yuhlanır mı 30 bilmem kaç yaşındakini adam:D
bırakın yuhlamayı da artık destek vermemiz lazım bence

tonifan30s
12.Temmuz.2006, 17:42
beyler bence gs okanı boşa almış takım içinde huzursuzluk çıkacak şimdi görün bak

metin oktay
12.Temmuz.2006, 18:01
bellı ınsanlar bastıktan sonra yapcak bısey yok bende ıstemezdım gelmesını ama geldı.stadta yuhalamak mı daha ıyı sence??

YOK KARDESIM BEN SIRTINDA GALATASARAY FORMASINI TASIYAN HIC KIMSEYI YUHLAMAM(BU FATIH AKYEL BILE OLSA).BEN SADECE BU TARZ OUNCULARIN GALATASARAYA GERI DONMESINI ETIK BULMUYORUM.HADI INTERE GITTIGI DONEMIDE GECTIM IKI SENE ONCE BESIKTASA GELMEDEN ONCE GALATASARAYDA OKANI ISTEMISTI AMA BESIKTAS DAHA FAZLA PARA VERDIGI ICIN ORAYA GITTI.

BIRAZ ONCE TRT2 DE ERIK GERETS CANLI YAYINDAYDI.OKANI BEN ISTEMEDIM YONETIM GETIRDI DEDI.EEE BRAVO YANI YONETIM

lazyboy7
12.Temmuz.2006, 18:43
yonetımı cogu taraftar sucluo ben dahıll.alınmasını bende ıstemzdım...ama lındı artık yapcak bısey yok...formayı yenıden hak edebılırse oynar.oynamazsa uzulmem acıkcası...ama oynadıgı zamnda kımseden ayırt etmeden aynı tezahuratı ona da yaparım...
ayrıca; 'yuhalıcam'diyen arkadaşş...tv de her kez yuhalıo.gel bıde tayfanın yanında yap...!!!

yigit92
12.Temmuz.2006, 21:35
NEDEN BÖYLE ADAMLAR ALIRLAR HİÇ ANLAMAM???? :(:mad:

Burak Duran
12.Temmuz.2006, 21:53
bu adamı bu takıma geri getiren zihniyete yazıklar olsun bu yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum umarım başarılı olamaz

Nedvedmania
12.Temmuz.2006, 22:03
cifa ayıp nen:D yuhlanır mı 30 bilmem kaç yaşındakini adam:D
bırakın yuhlamayı da artık destek vermemiz lazım bence
1- cifa eskide kaldı ;;)
2-onun yaptıkları daha büyük ayıp değilmi ;)

nart_susruko
12.Temmuz.2006, 22:59
Camia yı bölecek transfer yapılmamalıydı, kötü oldu okan işi...

lazyboy7
12.Temmuz.2006, 23:12
umarım eskısınden katy kat ıyı oynar.ben dahıl elestırenlere en ıyı cevabı verır...

metin oktay
12.Temmuz.2006, 23:29
umarım eskısınden katy kat ıyı oynar.ben dahıl elestırenlere en ıyı cevabı verır...

ANLAŞAMADIGIMIZ NOKTA BU İŞTE.İSTERSE OKAN HEM GOL KRALI HEMDE ASIST KRALI OLSUN.BEN YINEDE BU ADAMI ISTEMEMEYE DEVAM EDICEM.CUNKU BU NOKTADA BEN OKANIN FUTBOLCULUGUNA DEGIL ONUN KISILIGINE BAKIYORUM

nart_susruko
12.Temmuz.2006, 23:30
ben onu bunu bilmemde ben onun attığı golden sonra bile O. Buruk Sevineceğim...
Nası iştir anlamıyorum önce küfret, inönüde pankartlar aç, ondan sonra gel bağrına bas, yok yaaa...

Burak Duran
13.Temmuz.2006, 00:31
bu adam gol atar ve biz maç alırsak ben gerçekten sevinmem. türkiyeye geldikten sonra yaptığı açıklamaları unutmadık daha

emirduman
13.Temmuz.2006, 00:51
Arkadaşlar kin tutmakla bir yere varamayız, lütfen...

Yaptıkları hoş değildi ama artık takım için ter dökecek...

nart_susruko
13.Temmuz.2006, 01:11
takıma geldikten sonra tabiiki takım için ter dökecek, Gerets açıklıyor bu transfer yönetimin diyor adam resmen istemiyor, hangi akla hizmet bi transferki bu...

yigit92
13.Temmuz.2006, 02:33
Takımımıza uzun yıllar hizmet eder inşallah.....:)

cengoo76
13.Temmuz.2006, 03:32
Ülkerle yapılan anlaşmayla 7 milyon doları kasaya atan cimbom transferde imzaya yakın...

http://img161.imageshack.us/img161/9692/mani2sz.jpg (http://imageshack.us)

Tolga ve Okan'dan sonra Maniche de Galatasaray'da

Cimbom'da transfer şov başladı. Sarı-kırmızılılar, Tolga Seyhan ve Okan Buruk'tan sonra Portekiz Milli Takımı'nın süper yıldızı Maniche'nin transferini de bitirdiler. G.Saray, geçen sezon Porto'dan Dinamo Moskova'ya 16 milyon euro'ya transfer olan Maniche ile her konuda anlaşma sağladı.

Radyospor.com'un haberine göre geçen sezon ortasında Chelsea'ye
giden ancak burada yeteri kadar forma şansı bulamayan Maniche'nin önümüzdeki birkaç gün içinde Galatasaray ile resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi. Maniche, 29 yaşında ve orta alanda tam bir maestro gibi görev yapıyor.

Gelmeye hazır

http://img147.imageshack.us/img147/5412/thomasgravesen3nj.png (http://imageshack.us)

Sarı-kırmızılılar, yıldızla 1.8 milyon euro'ya anlaşırken, Real ile masaya oturmak için Maniche'yi bekliyor.

Galatasaray, yabancı transferini bitirmek için görüşmelerini sıklaştırdı. Ön liberoya mutlaka bir yabancı oyuncu almak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Gravesen ve Maniche'nin üzerinde yoğunlaşırken, Cimbom'un bir ay önce Danimarkalı oyuncu ile ön protokol imzaladığı belirlendi. Tecrübeli oyuncunun, yapılan anlaşma gereği Galatasaray'dan yıllık 1.8 milyon
euro alacağı öğrenildi.

SVAEBECK DE DOĞRULADI
Sarı kırmızılıların, tüm görüşmeleri Real'in eski menajeri Butragueno ile yaptığı ve Maniche'nin transferi gerçekleşmemesi halinde yeni menajer Mijatovic ile de masaya oturacağı ifade edildi. Danimarkalı yıldızın, menajeri Svaebeck de anlaşmayı doğrularken, transferin sonuçlandırılması için Cimbom'u beklediklerini bildirdi.

Kaynak : Fotomaç olduğundan fazla gaza gelmenizi tavsiye etmem

Ben gs'nin şampiyonlar ligi için ülkerle yapılan anlaşmanın parasıyla ikisinden birini alacağınan inanıyorum...

enesao
13.Temmuz.2006, 04:48
http://www.superspor.com/images/1/29/3260_B_Gerets046.jpg

Hollanda Kampı'nda bir haftayı geride bırakan Galatasaray'da, Teknik Direktör Erik Gerets bir basın toplantısı düzenledi. Sarı - kırmızılı takımı takip eden medya mensuplarının sorularını yanıtlayan Gerets, kampın çok yararlı geçtiğini belirterek, "Biz burada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir taraftan da transferler gerçekleşiyor. İki yeni transferimiz var. Ayrıca, Dünya Kupası'nda oynayan oyuncularımız takıma katıldılar. Bir de ön liberoda düşündüğümüz oyuncu gelirse, o zaman kadromuz oluşacak. Transferde öncelikli arzumuz ön libero. Bu mevkiye alacağımız oyuncunun tecrübeli olması gerekiyor. Üç kulvarda yarışacağız ve yeni transfer edeceğimiz oyuncunun tecrübe ve kabiliyetinden faydalanmak istiyoruz. Marek Heinz'in kontratı var ve mukavelesine saygılıyız" dedi.

Belçikalı çalıştırıcı, Dünya Kupası'nda milli takımlarda yer alan Galatasaraylı futbolcuların maçlarda fazla şans bulumamaları hakkında sorulan soruya ise şöyle cevap verdi: "Öncelikle bu oyuncularımız kendi ülke takımları kadrolarında yer aldılar. Bu da demektir ki kaliteli futbolcular. Orada fazla şans bulamamaları, kulüplerinde daha fazla performans ortaya koyarak, gelecekte milli takımlarında daha fazla forma giyme imkanı sağlayacaktır. Onların bu hırsı ve motivasyonu bizim için avantaj olacaktır."

"TOLGA'NIN GELİŞİYLE BİRLİKTE DEFANSIN ORTASINDA REKABET DAHA DA ARTACAKTIR"

Tücrübeli teknik adam Okan Buruk ve Tolga Seyhan'ın transferleriyle ilgili olarak, "Öncelikle Tolga'nın gelişiyle birlikte defansın ortasında rekabet daha da artacaktır. İyi bir oyuncu. Bu transferden çok memnunuz. Okan'ın transferi daha çok yönetimin transferidir. Okan hakkında Erdal Keser'den bilgi aldım" diye konuştu.

Ze Roberto ile ilgilenmediklerini açıklayan Eric Gerets, "Ze Roberto hiçbir zaman gündemimizde olmadı. Gravesen ve Maniche düşündüğümüz oyuncular. Burada bir sıralama yok. Yönetim de bu oyunculardan birini almaya çalışıyor. Yönetimle devamlı irtibat halindeyiz ve gelişmeleri takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Genç oyuncu Mehmet Güven'in performansından çok memmun olduğunu dile getiren Gerets, "Mehmet Güven'den memnunuz. Ancak, başta Şampiyonlar Ligi olmak üzere birçok kulvarda yarışta olacağız. Bu görevi Mehmet de üstlenebilir. Sadece onun olması riskli olabilir. Bizim ön libero mevkinde tecrübeli bir oyuncuya da ihtiyacımız var" diyerek sözlerini tamamladı.

kaynak: superspor

Jesus_FB
13.Temmuz.2006, 06:25
Okan'a karşı imza kampanyası

Okan Buruk transferine karşı olan bazı üyelerin, olağanüstü genel kurul için imza toplayacakları ögrenildi....

Galatasaray'ın bu sezon yaptığı ilk transfer olan Okan Buruk'la ilgili tartışmalar bitmeyecek gibi... Beş yıl önce sarı-kırmızılı kulüpten olaylı biçimde ayrılan ve Inter'e transfer olan Okan'ın dönüşü camianın bir kısmının tepkisini çekmişti. Bu doğrultuda düşünen genel kurul üyelerinin imza toplamaya başladıkları öğrenildi. Bu transferi onaylamayan ve Okan'ın, Galatasaray değerlerine uygun hareket etmediğini savunan üyelerin amacı; olağanüstü genel kurulu toplamak ve yönetime tepkiyi dile getirmek. Galatasaray tüzüğüne göre üyelerin

beşte birinin imzası toplanırsa genel kurul yapılabiliyor. Camiada Okan konusundaki polemiğin önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

'JÜBİLEM BURADA'
Dün Hollanda kampına katılan Okan ise, "Taraftar tepkisi abartılıyor. Beni sadece bir grup protesto etti. Ben de özür diledim. Geri döndüğüm için mutluyum. Eski arkadaşlarımı görünce duygulandım. Futbolu G.Saray forması altında bırakmak istiyorum" dedi.

metin oktay
13.Temmuz.2006, 09:48
maniche diyorum başa birşey demiyorum.

bu arada tolgada alındıgına gore aslında tomas da gonderılse heınz da gıdecegıne gore toplam 3 kısılık yabancı kontenjanı acılıyo.bu durumda gravesenle manıche bırlıkte alınıp 2 lıbero bıle oynayabılır galatasaray

Burak Duran
13.Temmuz.2006, 10:12
tolga kiralandı seneye yok bi önce 1 yabancı alalımda sonra 2-3 ü düşünürüz... bu okan denen kişiliğinde takım katılması sonucu gerets in yaptığı açıklamaya sevşndşm bu adamı nadiren oynatır belkide hiç oynatmaz

deli_kadir
13.Temmuz.2006, 11:29
yaw ben ugur yıldırımın takımında huzursuz oldugu antrenorle atıstıgını okudum acaba dogrulugu varmıdır gelse ne gusel olur ama kaynak olarak pasfotamac yazıyodu onun ıcın sormak ıstedım

Burak Duran
13.Temmuz.2006, 11:34
uğur yıldırımı almaz bizim yönetim anca okan falan toplar onlar

nart_susruko
13.Temmuz.2006, 11:42
valla kaynak faullü ama belli de olmaz hani...

nekop
13.Temmuz.2006, 11:47
aslında uguru alabilirsiniz cünkü adam zaten fanatik gsli...

Burak Duran
13.Temmuz.2006, 11:51
Tomas Gravesen bugün bitebilir
Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak için büyük çaba sarfettiği Real Madrid'in Danimarkalı yıldızı Gravesen'de sona yaklaşıldı. Yıldız futbolcuyla ilgili gerekli tüm girişimlerde bulunduklarını belirten Özhan Canaydın bu transferle bizzat ilgileniyor. Tomas Gravesen için bugün Real Madrid'le son defa görüşecek olan sarı-kırmızılı yönetim, astronomik bir bonservis bedeli istenmemesi durumunda en kısa zamanda Gravesen'e imza attıracak.

GERETS ÇOK İSTİYOR

Real Madrid'in yeni başkanı Calderon'un Danimarkalı futbolcu konusundaki düşüncesi net değil. Ancak mor-beyazlıların yeni teknik direktörü Fabio Capello'nun Gravesen'i önümüzdeki yılın kadrosunda düşünmediği biliniyor. Öte yandan Teknik Direktör Erik Gerets, dün yaptığı basın toplantısında en önemli eksiklerinin tecrübeli bir önlibero olduğunu söylemiş ve Gravesen ile Maniche'den birini takımda görmek istediğini belirtmişti. Maniche pahalı gelince tek hedef olarak Gravesen kaldı.

13.07.2006

Kaynak : Sabah

Eray Dengiz
13.Temmuz.2006, 12:37
Bende gazetede okudum inanmak istiyorum ama geçen seneki gibi Pires olayınada dönmesini istemiyorum.. Umarım olur. Böylece 2+1 transfer bombası patlatmış oluruz :)

deli_kadir
13.Temmuz.2006, 14:57
Manuel Lucero iddiası!..
Şili basını, Galatasaray'ın Şili'nin Coquimbo Unido takımında oynayan Lucero'yu transfer ettidiği iddia etti

Galatasaray'ın, Şilili futbolcu Juan Manuel Lucero'yu transfer ettiği iddia edildi. Şili'nin Prensa Futbol Gazetesi'nin dünkü haberinde, Galatasaray'ın, Şili'nin Coquimbo Unido takımında forma giyen forvet oyuncusu Juan Manuel Lucero'yu transfer ettiğini iddia etti. Lucero'nun menajerleri Miguel Bauza ve Victor Milanese Comisso'nun, gazeteye yaptıkları açıklamada, Arjantinli futbolcunun bugün veya yarın İstanbul'a giderek, resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi. 21 yaşındaki futbolcunun, 1 milyon Dolar'a malolduğu ifade edildi.

ewet arkadaslar kaynak dha kım bılır bu dogrumu hergun bırı bakalım ne olcak

TaşkınMahmut
13.Temmuz.2006, 15:04
Okan bir GALATASARAY lıdır.Her zaman sevmişimdir.BJK deykende seviyordum şimdide seviyorum.Ama futbolda duygusallığa yer yok arkadaşlar.Zamanında size sevinçleri yaşatanları unutmayın.2000 deki Okan neyse 2006 dakide odur benim gözümde.Sonuçta ekmek parası kazanıyor bu işten.parayı basana gider.

Ayrıca Gravesen bugün bitebilir.Adnan Sezgin öle dedi TV8 deki haber bülteninde.

İsildur
13.Temmuz.2006, 15:18
Uğur Yıldırım 'ın gitmesinde kolaylık olacakmış.GS yönetimi uyumayıp bu oyuncuyu değerlendirmeli.

emirduman
13.Temmuz.2006, 15:36
Bu aralar transfer konusunda baya iyi şeyler yazılıyor, hadi hayırlısı...

bursa_mc
13.Temmuz.2006, 15:38
yaw kaç gundur bu transfer soylentisi var inş.alırsınız da bu konuşmalar boşa gitmezz

metin oktay
13.Temmuz.2006, 15:46
klasık galatasaray transfer politikası.2 ay taraftarı surundurur sonra gıder saıdou tarzında bi adam alır.aha burayada yazıyorum,bu senede gıdıp konyaspordan veya ankaragucunden bi yabancı alırlarsa hıc şaşırmam.

metin oktay
13.Temmuz.2006, 15:48
imza atmadan inanmam.yok gravesenmiş yok manicheymiş yok ugur yıldırım.gelıcekler formayı gıycekler ımzayı atıcaklar ancak o zaman ınanırım.yoksa %1 ınanmıyorum bu ısımlere

gorkemyilmazkarasu
13.Temmuz.2006, 15:52
valla ikiside çok iyi oyuncu hangisi daha az maliyetliyse onu alalım :)

nart_susruko
13.Temmuz.2006, 16:45
Manuel Lucero iddiası!..
Galatasaray'ın, Şilili futbolcu Juan Manuel Lucero'yu .......

Arjantinli futbolcunun bugün veya yarın İstanbul'a giderek, resmi sözleşmeyi

bu adam nereli ya...:D

Burak Duran
13.Temmuz.2006, 16:50
hahah
adam dünyadan sadece o biliniyor

Nedvedmania
13.Temmuz.2006, 16:51
ben dedim sabredelim diye aha bakın daha iyi olacak

SYLaR
13.Temmuz.2006, 19:34
uğur yıldırım gelse galatasaray hagi gittikten sonra çektiği frikikçi sorununu çözmüş olacak ama bakalım yönetim alırmı

SaMaNYoLu
13.Temmuz.2006, 20:07
yahu yönetım gıdın ugur yıldırım gibilerını alın hiç olmazssa genç... biraz etrafa bakın mıllet gokhan zanları ıbrahım toromanları burakları gökhan güleçleri ugur boralları alıyor.. siz gidip 34 luklerı alıyorsunuz...

SYLaR
13.Temmuz.2006, 20:11
eee yönetim anca klubu huzur evine çevire

SaMaNYoLu
13.Temmuz.2006, 20:23
bunaldım yahu bunlar hazırlık maçlarını izlemıyorlarmı? gözlerı görmuyormu artık bu kadronun yeterlı olmadıgı bu takımı okan gıbı futbolcuların kurtaramayacagını görmuyorlarmı....

perpetua
13.Temmuz.2006, 20:54
yahu yönetım gıdın ugur yıldırım gibilerını alın hiç olmazssa genç... biraz etrafa bakın mıllet gokhan zanları ıbrahım toromanları burakları gökhan güleçleri ugur boralları alıyor.. siz gidip 34 luklerı alıyorsunuz...

Galatasaray'in genc futbolcu alma ihtiyaci pek fazla yok ki. Alt yapidan cikanlari yetistirmek durumunda. Bunu da yapabilmek icin o genclere deneyimlerini aktarabilecek tecrubeli oyuncular alinmasi gerekli.

nekop
13.Temmuz.2006, 20:58
beyler bu tolgayla okan transferi resmi sitede acıklandımı acıklandıysa bi resim falan yokmu?

metin oktay
13.Temmuz.2006, 21:00
kesinlikle katılıyorum.galatasarayın PAF takımı son ıkı senenın şampiyonu.saymaya başlasam en az 10 tane yeteneklı gencımız cıkar.

besiktas neden genc oyuncu transfer edıyo cunku alttan gelen futbolcuları yok.

ferhatı,ugur ucarı,ugur erdoganı,mulayımı,ozgurcanı,mehmet guveni,zaferi,arda turanı,mehmet demiroku unutmayalım beyler.bizim taraftarımız futbolcu transfer edılmedıkce tatmin olmuyolar.

Burak Duran
13.Temmuz.2006, 21:01
açıklandı ve resim var

SaMaNYoLu
13.Temmuz.2006, 21:06
kesinlikle katılıyorum.galatasarayın PAF takımı son ıkı senenın şampiyonu.saymaya başlasam en az 10 tane yeteneklı gencımız cıkar.

besiktas neden genc oyuncu transfer edıyo cunku alttan gelen futbolcuları yok.

ferhatı,ugur ucarı,ugur erdoganı,mulayımı,ozgurcanı,mehmet guveni,zaferi,arda turanı,mehmet demiroku unutmayalım beyler.bizim taraftarımız futbolcu transfer edılmedıkce tatmin olmuyolar.
oynayanmı var? ugurdan baska ilk 11 cıkan yok.

metin oktay
13.Temmuz.2006, 21:13
oynayanmı var? ugurdan baska ilk 11 cıkan yok.

hey maşallah kardeşim.sen galatasaray maclarını ızlıyosun dime??

ferhat'ın ıstersen gecen sene kac maca ilk 11de cıktıgına bak.ayrıca aydın da cogu macta sonradan da olsa oyuna girdi.

artı bu cocukların hepsi daha 18 veya 19 yaşında.senın bunlardan beklentın neki.hepsi full ilk 11 de mı oynasın devamlı.

emre belozoglu nasıl piştigini hatırlıyomusun.zamanla yavaş yavaş sonradan oyuna alına alına bugunku emre oldu.

benim iddaam şu turkıyedeki en iyi gencler galatasarayda.o yuzden ekstra genc oyuncu transferıne gerek yok.

Eray Dengiz
13.Temmuz.2006, 21:20
Ben her zaman diyorum. Okan niye Galatasaray'a geldi ki? Onun yerine Sabri, Arda gibi gençlerimiz var. Ayrıca 2-3 sene sonra, Ferhat, Aydın, Mehmet, Özgürcan, Uğur Uçar, Sabri ve Cafercan gibi isimler ilk 11'i oluşturacaklar. Boş yere para döküleceğine, transfer gerekli yerlere genç isim yetiştirilse daha iyi olur..

Burak Duran
13.Temmuz.2006, 21:21
okan boş mukaveleye imza attı ya herkes beleşe geldi sanıyor

perpetua
13.Temmuz.2006, 22:04
Genc oyuncu daha hareketlidir daha isteklidir ama genc oyuncu istikrarsizdir.
Her mac oynatirsan, saha disinda yapmasi gereken kendini gelistirme antrenmanlari icin az enerjisi kalir. Genc yasta gelismezse, ileri yasta gelismesi cok daha zordur.

Bu nedenle takimlarin cok dusuk yas ortalamalari veya cok yuksek yas ortalamalari ile basarili olmasi cok zordur. Bu sene genclerin hepsi biraz daha fazla forma sansi bulacaktir ama genelde yedek olacaklardir. Gelecek seneye ise artik takimda daha fazla ilk 11'de oynama sansi bulacaklardir. Bu zaman zarfinda fiziklerini de guclendirip, ikili mucadelelerde daha basarili olmalarini saglanmak zorundalar.

Cok genc oyuncu var tamam ama sadece bu genclerin ustune tum yuku bindirmek dogru olmaz. Gecen sene zaman oldu sag bekte Sabri, sol bekte artik emekliligi dusunulen Ergun Ferhat'in oynayabildigi zamanlarda bile oynadi. Acikcasi sakatlik, ceza durumunda ben sag bek pozisyonunda Okan'a Sabri'den cok daha fazla guvenirim. Hatta belki de Cihan'dan da daha fazla guvenirim. Ozellikle mac Sampiyonlar Ligi maci ise. Ikili on libero oynanirken, Okan bence mucadeleciligi ile Volkan'dan daha iyi bir secim olur.

Zor zamanlarda yedek olarak takima konulacak oyuncunun tecrubeli olmasi, o oyuncunun hata yapma ihtimalini azaltir. Ozellikle eger Galatasaray Sampiyonlar liginde oynar, Turkiye kupasinda yari final veya finale cikarsa, bu fazladan oynanacak yaklasik 15 mac demektir. Sonucta kadronun kisitli olmasi yerine, genis olmasi daha dogru. Okan yedek kaldiginda sorun etmeyecek, forma giymek icin hep savasacaksa, cok dogru bir transfer olur.

SaMaNYoLu
13.Temmuz.2006, 22:07
hey maşallah kardeşim.sen galatasaray maclarını ızlıyosun dime??

ferhat'ın ıstersen gecen sene kac maca ilk 11de cıktıgına bak.ayrıca aydın da cogu macta sonradan da olsa oyuna girdi.

artı bu cocukların hepsi daha 18 veya 19 yaşında.senın bunlardan beklentın neki.hepsi full ilk 11 de mı oynasın devamlı.

emre belozoglu nasıl piştigini hatırlıyomusun.zamanla yavaş yavaş sonradan oyuna alına alına bugunku emre oldu.

benim iddaam şu turkıyedeki en iyi gencler galatasarayda.o yuzden ekstra genc oyuncu transferıne gerek yok.

iyide kardeşim bu kadar gençlerımız iyise kadromuz genişse okanı neden alıyoruz okanın mevkısıne hıcmı altarnatıf yoktuda okanı aLdık? Gencler hazırlık maçlarında oynuyorlar ama ligde pek boy gösteremıyorlar benım istedıgım genc yıldızlar milli takımda oynayan gencler. örekde verdıgım gibi ibrahim toroman ugur boral fahri tatan vs..

M.Scofield
13.Temmuz.2006, 22:11
artık yeter ne zaman transfer yapcaz d.k bitsin dediler oda bitti bişey yok ortada

nart_susruko
13.Temmuz.2006, 22:30
aldıkya renkdaş bi balon, patladı yer yerden duyuldu oraya gelmedi mi ses. okannn diye

enesao
14.Temmuz.2006, 02:46
Real Madrid'li yıldız futbolcu Gravesen, G.Saray'ı soran İspanyol gazetecilere sert çıktı

http://i.webaslan.com/images/haber/2006/Gravesen004_1307.jpg

İspanyol kulübü Real Madrid'in satış listesine koyduğu ayrıca Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği Danimarkalı futbolcu Gravesen, kendisine Galatasaray'a transferiyle ilgili soru soran İspanyol gazetecilere sert çıkarak, "Bana soracak başka sorunuz yok mu?" dedi. Galatasaray'ın transferi için uzun süredir girişimlerde bulunduğu Real Madrid'in Danimarkalı futbolcusu antrenman sonrası İspanyol gazetecilerin Galatasaray'a gidecek misin sorusuna sert cevap vererek, "Görmüyor musunuz buradayım. Real Madrid'in sözleşmeli futbolcusuyum. Bıktım artık sizin bu yöndeki sorularınızdan " dedi. Gravesen, gazetecilere bu yöndeki söylentilerden bıktığını da belirterek, tüm gazetecilerden transferi ile ilgili soru sorulmamasını istedi.
Bu arada, Danimarkalı futbolcu yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Real Madrid'in kampında gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. Kampa zamanında katılarak yeni hoca Capello'nun tüm istediklerini yerine getiren Gravesen'in Real Madrid'in Amerika'da yapmayı planladığı 2 hazırlık maçı kadrosuna da dahil edildiği öğrenildi.

enesao
14.Temmuz.2006, 02:56
Manuel Lucero iddiası!

http://i.webaslan.com/images/haber/2006/Lucero003.jpg

Galatasaray'ın, Şilili futbolcu Juan Manuel Lucero'yu transfer ettiği iddia edildi. Şili'nin Prensa Futbol Gazetesi'nin dünkü haberinde, Galatasaray'ın, Şili'nin Coquimbo Unido takımında forma giyen forvet oyuncusu Juan Manuel Lucero'yu transfer ettiğini iddia etti. Lucero'nun menajerleri Miguel Bauza ve Victor Milanese Comisso'nun, gazeteye yaptıkları açıklamada, Arjantinli futbolcunun bugün veya yarın İstanbul'a giderek, resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi. 21 yaşındaki futbolcunun, 1 milyon Dolar'a malolduğu ifade edildi.

nart_susruko
14.Temmuz.2006, 02:57
bu haber vardı zatende bu adamın nereli olduğunu çözemedik daha..

ewrim_FB
14.Temmuz.2006, 03:04
asabi adam valla sorma diyosa sormcaksn

manwhowalksalone
14.Temmuz.2006, 03:29
bu adam uzuaktan sorunlu olduğunun sinyallerini veriyor zaten...:S

kavara
14.Temmuz.2006, 04:17
ya almasınlar adam madam yazık ya o gencler ceok yetenekli galatasaraydaki.

perpetua
14.Temmuz.2006, 06:06
Juan Manuel Lucero Sili'de oynayan Arjantin'li futbolcu. Sol kanat ve forvet oynuyor.

Burak Duran
14.Temmuz.2006, 10:46
abicim bi dmc lazım mehmet güven iyidir hoştur ama ilk 11 olmaz volkan ı zaten saymıyorum oda ilk 11 çıkacak kapasitede değil ama tabi bizim yönetimin alacağı 'klas' oyuncudan sonra volkan ve mehmet bize dünya yıldızı olarak gelebilir

TaşkınMahmut
14.Temmuz.2006, 11:15
hurmet %100 katılıyorum.04/05 e girerken Galardo dediler Dellas dediler Figo dediler Pires dediler . Heinza,Ilic,Saidou,Tomas getirdiler.Ama Song harbi star ;;) Bu senede kakalıyacaklar bize dandikleri.Fm dede GS yi alırken sorun yaşayacaz hep :p

Burak Duran
14.Temmuz.2006, 11:29
valla gidip 3. sınıf bir önlibero gelicekse bence almasınlar boşuna para verip elimizde 2. sınıfları mevcut zaten. en baştan deselerdi alamak isteriz ama para yok ondan alamıcaz bizde heycanlanmazdık

İbre Linderoth’a döndü!
Galatasaray’ın yabancı transferinde kimi kadrosuna katacağı konusu belirsizliğini korurken, Sarı-Kırmızılılar’ın ön libero için düşündüğü üç alternatif isim arasında Tobias Linderoth favori konumuna geçti. 2006 Dünya Kupası’nda İsveç Milli Takımı’nın formasını giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için daha önce kulübü Kopenhag ile bir görüşme yapan yönetimin bu futbolcuya yöneldiği öğrenildi. Ancak Linderoth’un tribünleri ayağa kaldıracak bir isim olmaması tek dezavantaj olarak gösteriliyor.

Zaman daralıyor...

İngiltere Premier Ligi’nde Everton’da da görev alan başarılı orta saha oyuncusu, 62 kez de milli takımda görev aldı. Galatasaray yönetimi, yeni sezon öncesi zamanın daralması nedeniyle ve gelecek oyuncunun en kısa sürede takıma adapte olabilmesi için bu transferi bir an önce gerçekleştirmek istiyor. Ancak Maniche için kulübü D.Moskova’nın 16 milyon Euro bonservis bedeli talep etmesi, Gravesen’in Real Madrid’deki durumunun bir türlü kesinlik kazanmaması Sarı-Kırmızılılar’ın İsveçli futbolcuyu ön plana almasına neden oldu.

14.07.2006

Kaynak : Fanatik

metin oktay
14.Temmuz.2006, 12:22
Juan Manuel Lucero Sili'de oynayan Arjantin'li futbolcu. Sol kanat ve forvet oynuyor.

bugunku hurriyetin haberıne gore çifte vatandaşlıgı varmış.yani hem şilili hem arjantinli.

emirduman
14.Temmuz.2006, 14:46
Bence Lucero basın toplantısı düzenlesin ve açıklasın hangi uyruktan olduğunu.. :D

SaMaNYoLu
14.Temmuz.2006, 16:27
artık bırakın 3. sınıf birini almayı ıc kımseyı alamaz bunlar dunya kupası dedıler eyw. dedık bekledık kupada bitti ama ne gelen var ne giden.. son kullanma tarihi geçmiş olan okan dan başka tabi...

nekop
14.Temmuz.2006, 16:52
Bence Lucero basın toplantısı düzenlesin ve açıklasın hangi uyruktan olduğunu.. :D
türk cıkıyormus :D

TaşkınMahmut
14.Temmuz.2006, 16:55
yok lebron james :D

SefaReis66
14.Temmuz.2006, 17:07
şili ve arjantinli ikisi birden çift pasaport
biz bu adamı niye aldık ben onu anlamadım sanki forvet yok ön libero lazm para yok diyolar gidiyolar 4 tane birbirinden iyi forvet varken başka bi forvete 1 m$ veriyolar garip bi olay

metin oktay
14.Temmuz.2006, 17:13
şili ve arjantinli ikisi birden çift pasaport
biz bu adamı niye aldık ben onu anlamadım sanki forvet yok ön libero lazm para yok diyolar gidiyolar 4 tane birbirinden iyi forvet varken başka bi forvete 1 m$ veriyolar garip bi olay

bana kalırsa bu haber tam bir balon.inanmayın bunlara...

Burak Duran
14.Temmuz.2006, 17:25
ya bu adamı almayız sizde yani o kadarda değil

dnz498
14.Temmuz.2006, 17:53
hayır alsak ne yarar merak ettim ?

SaMaNYoLu
14.Temmuz.2006, 18:23
alsak yedek klubesınde oturur neye yarıcak :)

nekop
14.Temmuz.2006, 18:27
hayır alsak ne yarar merak ettim ?
özgürcan cafercan gibi yeteneklerinizin önünü kapamaya...

dnz498
14.Temmuz.2006, 18:30
alsak yedek klubesınde oturur neye yarıcak :)

ikinizde çok haklısınız :D söyleyecek söz bulamadım

SaMaNYoLu
14.Temmuz.2006, 20:35
Arkadaşlar dikkatımı çekti transfer tartışması yapan tek klübüz buda bizi diğerlerınden ayırt eden tek şey sevınmelıyız iyi taraftan bakalım bizde transfer yok barı kendımızı böyle tatmin edelim :D :D :D

nart_susruko
14.Temmuz.2006, 20:59
abi halaa transfer yok demeyin ya, bombayı patlaktık ya..:D

Burak Duran
14.Temmuz.2006, 21:07
tabi bencede tolga ve okan daha ne istiyosunuz ki alın 2 yıldız. tutmuşunuz gravesendir manichedir ze robertodur böyle 2. sınıf adamları istiyosunuz sizde valla anlamak çok güç :D:D

SYLaR
14.Temmuz.2006, 21:11
hürmetten çok ilginç ve güzel bir yourm tebrikler:D

metin oktay
14.Temmuz.2006, 23:43
maniche kesin gelmiyor