View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri
Pages :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
fenerbahce_1907
16.Ağustos.2006, 11:45
Heinz: "Deli miyim gideyim!"
Galatasaray geçen sene teknik direktör Erik Gerets’in isteğiyle büyük umutlarla transfer edilen ancak tam bir hayal kırıklığı yaşayan ve yaşatan Marek Heinz, Cimbom için tam bir başağrısı oldu. Sarı kırmızılı kulüp, istediği verimi alamadağı Çek futbolcuyu göndermek istiyor, gönderemiyor. Buna karşın Heinz halinden memnun. Takıma girip oynamasa da parasını alıyor ve bu şartlar altında başka bir takıma gitmenin delilik olacağına değinerek ekliyor:
Sorunum yok ki
"Benim takımla sorunum yok, yine de beni göndermek istiyorlar. Ben G.Saray’da mutluyum. Niye burada aldığım paranın çok altında bir fiyata başka takıma gideyim."
G.Saray’ın Turkcell Süper Ligi’nde bir çok takıma önerdiği Heinz, "Türkiye’de G.Saray’dan başka takımda oynamak istemiyorum" diyerek karşı çıktı. Heinz, Borussia Moenchengladbach’ta yıllık 400 bin Euro’ya oynarken, geçen sezon G.Saray’a 1 milyon 300 bin Euro’ya imza attı. Geçen sezon sadece 16 maçta forma giyse de Heinz’ın parası ve alacakları tıkır tıkır ödendi.
Peşimden koştular
Ancak Çek futbolcunun, bu sezondan sözleşmesi gereği peşin ödenmesi gereken alacakları var. Buna bir de G.Saray’ın Alman kulübüne Çek futbolcunun transferi döneminden zamanında yapmadığı 1 milyon Euro’luk ödeme eklenince, Heinz konusunda G.Saray’ın mali olarak eli kolu bağlanıyor. Cimbom, mali sakıncalar nedeniyle Çek futbolcunun sözleşmesini tek taraflı feshedemiyor.
G.Saray’ın kendisi yüzünden içinde bulunduğu sıkıntıyı gayet iyi bilen Heinz da kulüp bulmak için çaba sarfetmiyor. Sarı kırmızılıların kendisini transfer etmek için aylarca peşinde koştuğunu ifade eden Heinz şöyle dedi:
G.Saray’ı seviyorum
"Galatasaray beni almak için 3 ay peşimde koştu. Şimdi Herkes bana kulüp bulmak için seferber oldu. Benim de çabalarım var, ama şu anda görüştüğüm kulüpler Galatasaray’dan aldığım paranın çok çok altında rakamlar teklif ediyorlar. Tabii ki bu önerileri kabul etmedim, edemem de. Burada aldığım paranın altında bir kulübe niye gideyim.
Ben Galatasaray’ı çok seviyorum. Türkiye’de de başka bir kulüpte oynamayacağımı yöneticilerimize de söyledim. Antrenmanlara çıkıyorum ve çalışıyorum. Hocamız Erik Gerets’in de beni sevdiğini biliyorum. Benim kulüple hiçbir sorunum yok, ama göndermek istiyorlar. Eğer bana bir kulüp bulunmazsa her halde Galatasaray’da kalacağım."
Erik Gerets: Heinz’ın transferi hataydı
G.Saray Yönetimi’nin göndermek istediği Marek Heinz’ı, transferi için bastırıp onu sarı kırmızılı kadroya dahil ettiren teknik direktör Gerets de defterinden sildi. Belçikalı teknik adam, G.Saray yönetiminin almasını istediği futbolcular içinde transferini gerçekleştirdiği tek futbolcu olduğunu belirttiği Heinz için, "Transferini ben istemiştim. Kendisi iyi futbolcu, ancak Galatasaray’da bir türlü istenileni veremedi. Takımla kimyası uyuşmadı. Onun transferinde hata yaptık" dedi.
740 dakika oynadı
Marek Heinz, geçen sezon Süper Lig’de 16, Avrupa’da 2, Türkiye Kupası’nda 4 maçta forma giydi. Ligde 1 maçta 90 dakika olmak üzere 740 dakika forma giydi 3 gol (Trabzon, Gaziantep, Denizli) attı. Kayseri ile oynanan şampiyonluk maçında sadece 1 dakika oynadı. Tromsö ile UEFA Kupası’ndaki iki maçta da 90’ar dakika forma giydi. Kupada ise 4 maçta 276 dakika oynayıp, 1 gole (Diyarbakır) imza attı.
Emurafu
16.Ağustos.2006, 13:03
bitsin artıkkkkkkkkkkk
Burak Duran
16.Ağustos.2006, 13:10
Ya kardeşim biz seni istemiyoz ne yüzsüz adamsın ya
Eray Dengiz
16.Ağustos.2006, 13:18
Yüzsüz adam.. Ama bir bakıma haklı. Bulmuş bizim gibi yönetimi parasını yiyor. Siz olsanız biz olsak gidermiyiz? hayır.. Artık ne edip yapıp göndermek lazım.. Yoksa adam oturduğu yerden para yiyecek..
nart_susruko
16.Ağustos.2006, 17:24
kimini istersin gelmez, kiminide kovarsın gitmez..;)
Emurafu
16.Ağustos.2006, 21:29
olsun adam oturdugu yerden para alıyor
baron
16.Ağustos.2006, 23:36
bu transfer işi canaydın geldiğinden beri arapsaçına döndü..
ibo
17.Ağustos.2006, 00:54
off ulan offf :mad: bu ne ya almak bir dert göndermek bir dert :mad: adam yattığı yerden para alacak :mad: haketmediği parayı nasıl alıpta harcabiliyor bu insanlar yaa :mad:
Emurafu
17.Ağustos.2006, 14:02
trnsfer de bakalım ne yapcaz
baron
17.Ağustos.2006, 14:07
en dandiğini alıcaklar gene....
Emurafu
17.Ağustos.2006, 21:10
bence trnsfer nasıl olcak biliyormusunuz kesin son gün birisini alıpr getircekler gravesen,diarra.linderoth,vogel olursa şaşmayın
nart_susruko
17.Ağustos.2006, 21:24
linderoth olabilirmiş miş miş galiba..
baron
18.Ağustos.2006, 11:22
bence trnsfer nasıl olcak biliyormusunuz kesin son gün birisini alıpr getircekler gravesen,diarra.linderoth,vogel olursa şaşmayın
saydığın isimlerden biri olsa gene iyi...
Emurafu
18.Ağustos.2006, 14:59
sen merak etmeeeee olacak
fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 18:42
sen merak etmeeeee olacak
olacakda ne zaman olacak
Ilhan
18.Ağustos.2006, 18:57
para sıkıntısı var hala.
ama bence transfere gerek yok mehmet güven o pozisyonu idare eder
Emurafu
18.Ağustos.2006, 20:38
ya merak etmeyin trnsfer son günü birini alırlar tıpkı ribery nasıl geldiyse o kişi de öyle gelirr
SaMaNYoLu
18.Ağustos.2006, 22:04
transfer mransfer yapamaz bunlar... Bunlarla devre arasına kadar gider takım.
Emurafu
18.Ağustos.2006, 22:09
İşte Galatasaray;'ın son gözdesi
18 Ağustos 2006 07:45
Eric Gerets, Adnan Sezgin ve Tunca Hazinedaroğlu önceki gün Bosna Hersek’te değil, Romanya’daydı. Üçlünün hedefindeki isim Romen futbolcuydu...
Eric Gerets, Adnan Sezgin ve Tunca Hazinedaroğlu önceki gün Bosna Hersek’te değil, Romanya’daydı. Üçlünün hedefindeki isim de Diarra değil, Rapid Bükreş’in ön liberosu Marius Marcel Constantin’di
Fransız’la hiç işleri yok!
Gravesen, Vogel ve Diarra atakları sonuçsuz kalan Galatasaray Yönetimi, teknik heyetin ısrarla istediği ön libero adaylarına birini daha ekledi.
Yazılanların aksine; Bosna Hersek’e değil Bükreş’e giden teknik direktör Eric Gerets, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Tunca Hazinedaroğlu; Bosna Hersek-Fransa maçında Diarra’yı değil, Romanya-Kuzey İrlanda Ümit Milli karşılaşmasında Marius Marcel Constantin’i izledi.
Başkan Razvan, menacer İlie
THY’nin 08.25 uçağı ile Romanya’ya giden üçlü, A Milli Takım’a en yakın aday olarak gösterilen Constantin’i takip ederken, Gerets’in yakın arkadaşı olan National Bükreş’in eski başkanı Gino İorgulescu da onlara eşlik etti.
Belçikalı hocanın olumlu rapor vermesi halinde taraflar arasında pazarlıklar başlayacak. Masada ise iki tanıdık isim olacak: Rapid Bükreş Başkanı Razvan Lucescu, Constantin’in menaceri Adrian İlie...
KİMDİR?
Doğum tarihi: 25.10.1984
Doğum yeri: Braşov
Boyu: 1.85, Kilosu: 80
Oynadığı takımlar: Rostavarul Braşov,
Amvo Ghimbav, FC Ghimbav,
FC Brasov, Rapid Bükreş
Romanya Ligi karnesi:
78 maç, 1 gol
bu arada trnsfer yaapcaklar kesin buna eminim ama bu kim olur bilemem
LaKe
19.Ağustos.2006, 14:52
Artık kalmış son 12 gün. Transfer olurmu pek bilemiyorum.
Emurafu
19.Ağustos.2006, 14:57
yaaaa artık lütfen trsnfer olurmu diye bir sey demeyin trnsfer olcak kesin ama bu kim olur bilemem
Berkaiser
19.Ağustos.2006, 16:45
Herkes şunu kabul etsin ki Galatasaray'ın transfere harcayacak parası kısıtlı ve ekonomik bir şekilde kullanmak zorunda.Kimse yıldız bir oyuncu beklemesin.
ozgrkc
19.Ağustos.2006, 17:14
yine son günde heinz gibi taraftara "bakın transfer yaptık" zihniyetiyle bi adam getirmesinlerde ...
LaKe
19.Ağustos.2006, 17:21
yaaaa artık lütfen trsnfer olurmu diye bir sey demeyin trnsfer olcak kesin ama bu kim olur bilemem
Hiçbirşey KESİN olamaz. ;;)
Burak Duran
19.Ağustos.2006, 17:42
son bomba beni alıyor galatasaray elimizdeki para anca bana yetti... :D yok arkadaşlar transfer kesin ama kim olur allah bilir anca onu
baron
19.Ağustos.2006, 17:42
transferde soon gün transferi olmaz umarım....
cristiano ece
19.Ağustos.2006, 17:45
heinz ı göndermeden bu takm transfer yapamaz hem kontenjan dolu hem para yok
cengoo76
19.Ağustos.2006, 17:50
lugano,oliviera bir yerde musampa,marcelinho bir yerde ricardinho,delgado bir yerde bizimkiler hala saçma sapan adamlarla uğraşıyor yok codrea'ymış yok constantin'miş yeter be gülsün artık cimbomlunun yüzü :(
EreN
19.Ağustos.2006, 18:08
Constantin haberi yalanlandı.Biz Petrenin yedeğini mi alacağız dediler.
nart_susruko
19.Ağustos.2006, 19:18
basın yine görevinin başında, yeni isim constantin.. :eek:
M.Scofield
20.Ağustos.2006, 23:02
transfer beklemeyelim artık carusscayıda aldılar oynamıyo 2. devre oda gider oysaki adnan polata güvenmiştik
Nedvedmania
20.Ağustos.2006, 23:27
sasa iliçde ilk geldiğin kötüydü ama bide şimdi bakın
bekleyin biraz carrusca alışamadıki daha
eGowiCh
21.Ağustos.2006, 04:56
Adamı oynatmazsan alışamaz tabi. Banko oynamalı, görelim bakalım nasıl futbolcu.
ForsakeN
21.Ağustos.2006, 05:05
Transferin sona ermesine 11 gün kalmasına karşın yönetimin hâlâ harekete geçmemesi teknik heyet ve taraftarları çileden çıkartıyor
İcraat lütfen!
Sadece konuşuyorlar
V. Manisa ile deplasmanda berabere kalan G.Saray, 3 hafta sonunda 4 puan kaybederken, yönetimin sorunlara kayıtsız kalması tepki çekiyor. Teknik direktör Gerets'in her fırsatta tecrübeli bir ön libero istemesine ve ön libero eksikliğinin net bir şekilde ortaya çıkmasına karşın
yönetimin konuşmaktan öteye gitmemesi teknik heyetin yanı sıra taraftarları kızdırıyor. Sarı- kırmızılılar, bir an önce gerekli takviyenin yapılmasını istiyor.
Oyalama taktiği mi?
Transfer sezonun 31 Ağustos'ta sona ereceğini hatırlatan taraftarlar, yöneticileri artık konuşmayı bırakıp, icraata geçmeye davet ederken, "Şampiyonlar Ligi için bu kadro yetmez. Mutlaka takviye yapılması gerekiyor" diye görüş bildirdiler. Öte yandan G.Saray'ın istediği Vogel, Linderoth ve Torres sarı-kırmızılı takıma gelebileceklerini açıklamalarına karşın, yönetimin işi ağırdan alması, 'oyalama taktiği' olarak yorumlanıyor.
Fotomac
e_mali
21.Ağustos.2006, 10:43
Gecen bi acıklama yapmıs Adnan Polat, durum kotu diye.
Eger gercekten maddi sıkıntı had safhada ise cıkıp acıklasınlar biz transfer yapmıycaz genclere guveniyoruz diye. bence GS liler bu duruma cok kozmazlar. Hatta sevinebilirler bile. Cunku cok saglam gencleri var GS nin.
Ilhan
21.Ağustos.2006, 12:56
bence hiç adam almasınlar.
ön liberoda mehmet güven yeter. başka da ihtiyaç yok bence zaten.
milli takıma oyucu yetişir böylece
paco
21.Ağustos.2006, 13:43
bence galatasaray şu anda en büyük sıkıntığı sakatlıklardan çekiyor ve bu sakatlıkların çoğu forvet bölgesinde son vuruşlarda ki eksikşiğimizi bir orta saha oyuncusu olan iliç gideriyor .... bence sakatlıklar geçsin bu kadar sorun yaşamayız ... ama orta saha ya bir oyuncu alınırsa (heinz i gönderip ) sakatlıklarında düzelmesiyle iyi bir takım olur düşüncesindeyim ... ayrıca a.polat ın 25 yaş üstü oyuncu almam düşüncesi çok saçma bir takımda 11 oyuncu da genç olamaz... zaten gençlerimiz çok ... tamam gidipte 33 34 yaş adamlarda almasında 29 30 yaş bizi 3-4 sene idare eder ....
Burak Duran
21.Ağustos.2006, 14:51
G.Saray'da rota Salif Diao
Ön libero arayışlarını sürdüren Galatasaray'da rota şimdi de Liverpool'un Senegal'li futbolcusu Salif Diao'ya çevrildi. 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu için girişimlerini hızlandıran sarı-kırmızılıların bu transferi bitirme aşamasına geldikleri öğrenildi. Gravesen, Maniche ve Somoza gibi isimleri almak için uzun süre çaba sarfeden Galatasaray, sonuç alamamıştı. Ancak Gerets'in ısrarları sonucu yönetim pes etmedi ve transfer piyasasına ani bir dönüş yaptı.
SERBEST KALABİLİR
Liverpool'da forma şansı bulamayan ve teknik direktör Benitez'in bu sezonki planlarında yer almayan Diao'nun serbest kalması bekleniyor. Bu durumda Galatasaray da bonservis bedeli ödemeden Senegal'li yıldızı transfer edebilecek. Diao serbest kalmazsa Galatasaray kiralık formülünü devreye sokacak. Salif Diao, geçtiğimiz sezon Premier Lig takımlarından Portsmouth'a kiralık olarak verilmişti. Tecrübeli futbolcu hırslı oyun yapısı ve yüksek fizik gücüyle tanınıyor.
21.08.2006
Kaynak : Sabah
ÇocuksuMavi
21.Ağustos.2006, 17:51
hadi buyur !
Ilhan
21.Ağustos.2006, 18:02
savascı bir oyuncu. yararlı olabilir. ayrıca l'pooldan gelecegi için kaliteli oyuncularla mücadele etmiş, tecrübe yuklu olarak gelecektir
sanalkardes
21.Ağustos.2006, 19:36
inşallah iyi bi adamdır
SYLaR
21.Ağustos.2006, 20:20
abi takımın durumu kötü ve böyle giderse ilk devre şampiyonluk yarışına havlu atabiliriz.Eğer öyle bir şey olursa hiç değilse genç yetiştirwlim
mahoo
21.Ağustos.2006, 20:27
abi adnan polat 25-26 yaşının altında ii bi dm bulamazsak yolumuza bu kadro ile devam edicez dedi yani resmen itiraf etti... tabi gerets e de başarısızlık halinde sığınacak kapı çıktı
M.Scofield
21.Ağustos.2006, 22:04
inşallah iyi bi adamdır
iyi olsa ne olur kötü olsa ne olur sanki alcaklarda
SaMaNYoLu
21.Ağustos.2006, 22:06
Devre Arasına kadar Gaşatasaray için Transfer bitmiştir. Şampıyonda oLsak ne oLUrsak oLalım bu yönetım Transfer yapamaz.. Canaydın istifaa yeter artık.!
Burak Duran
21.Ağustos.2006, 22:56
bu adamın seçilmesi hataydı şampiyon olduğumuzdada nefret ediyodum hala nefret ediyorum
Ilhan
22.Ağustos.2006, 09:18
zaten fener sampiyonlugu cimboma vererek en kotu seyi yaptı bence. simdi transfer yap(a)mıyor takım
Burak Duran
22.Ağustos.2006, 12:13
ya bugün fotospor u bi okudum amma çok adam alıyoruz.. mehmet topal, beto falan geliyormuş :D
Ilhan
22.Ağustos.2006, 12:14
betoya gerek yok ama diğerini ilk kez duydum
Burak Duran
22.Ağustos.2006, 12:17
Mehmet Topal istendi
Gerets onay verince, yönetim Dardanelli Mehmet Topal’ı resmen istedi. Başkan Niyazi Önen de teklifi doğruladı
‘Geçmişte üzüldüler ama’
Galatasaray, uzun süredir peşinden koştuğu Dardanelsporlu Mehmet Topal için resmi teklifte bulundu. Dardanelspor Başkanı Niyazi Önen, bu futbolcuları için çok sayıda kulüpten istek geldiğini vurgulayıp, “Ancak şu anda en sıcak teklifi Galatasaray’dan aldık. Sayın Adnan Polat, Adnan Sezgin ve Işın Çelebi, Mehmet Topal için beni aradılar ve görüşmemiz oldu. Geçmişte Hasan Kabze ve Fevzi Elmas transferlerindeki ödemelerde bizi biraz üzdüler, ama şimdi Galatasaray’la bir sorunumuz kalmadı. Anlaşırsak seve seve veririm” dedi.
Fenerbahçe’nin hem kongre, hem de divan kurulu üyesi olduğunun da altını çizen Niyazi Önen sözlerine şöyle devam etti: “Daha önce Aziz Yıldırım da benden Mehmet Topal’ı istemişti. Ancak o andaki şartlarda vermemiştik. Bugün için ise bir şey söyleyemem. Ama bir Fenerbahçeli olarak, üyesi bulunduğum kulüpten şu an yeni bir teklif gelirse ve şartlar da uyarsa, başkana ‘hayır’ diyemem. Ama şimdilik transfer teklifi Galatasaray’dan geldi. İnanıyorum ki Mehmet Topal, Süper Lig’de futbolunu daha da büyütecektir.”
Tunç Kayacı: Topal tam isabet
Yıllardır alt ligleri izlerim. Bir çok futbolcuyu bu sütunlarda vitrine çıkardık. Kimileri bizi mahcup etmedi, kimilerinde yanıldığımızı gördük. Herşeye rağmen yanılma payımızın az olması bizi sevindirdi. Galatasaray’da, sezon başından beri Saidou’nun yerine bir ön libero arayışı sürüyor. Bir çok yabancı futbolcunun adı dilden dile dolaşıyor. Ben de özel sohbetlerimde “Ya bu adamlar niye gözünü dışarı dikmiş, Dardanelspor’da Mehmet Topal diye bir oyuncu var. yeter de artar bile” serzenişinde bulunuyordum. Gerçekten bugün bana ‘2. liglerden ilk önereceğiniz futbolcu kim’ deseniz, Mehmet Topal’ı söylerdim. 1.87 boyunda, 1986 doğumlu, Dardanelspor’un Malatya Belediye’de oynarken keşfettiği bu genç, gerçekten herşeyiyle tam bir orta alan oyuncusu. İki ceza alanı içinde gidip gelebilen, çok sert şutları olan ve üstün fizik gücüyle Galatasaray için biçilmiş kaftan. Yönetim biraz kesenin ağzını açsın, verdiğini fazlasıyla katlayacaktır, söylemedi demeyin.
Kaynak: Fanatik
Ilhan
22.Ağustos.2006, 12:23
bence yaslı yabacıları almaktan daha ii olur. alınmalı
dnz498
22.Ağustos.2006, 15:34
afrkettinizmi bilmem ama artık E.Gerets'in herhangi bir şekilde sesi çıkmıyor o da anladı artık bu sene bu yönetimin daha transfer falan yapamayacağını
Eray Dengiz
22.Ağustos.2006, 17:50
Bunu çoktan anlamalıydı Gerets. Tamam ŞL'de başarı için transfer şart ama olmayıncada zorlamanın bir anlamı yok. Elimizdekiler ile aslanlar gibi mücadele edip elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız..
Mehmet Topal'a gelince. Peluk'un dediği gibi yaşlı ve yabancı futbolculara verilen o kadar parayı elimzide tutup, genç ve yetenekli futbolculara harcarsak daha olumlu sonuç alırız. Mehmet Topal'ı hiç izlemedim ama söylenenlere göre yetenekli futbolcuymuş..
TaşkınMahmut
22.Ağustos.2006, 18:40
yetenekli olsa B kategorisinde ne işi var :D
Ilhan
22.Ağustos.2006, 18:41
tuncay da a kategorisinden geldi fenere onu unutmayalım taskınmahmut
Eray Dengiz
22.Ağustos.2006, 18:43
Tuncay, Hasan Kabze hatta biraz daha çıtayı yükseltelim Necati, İbrahim Akın gibi isimler hep küçük takımlardan gelip yıldız olan futbolculardır. Ama adamın daha hiç bir maçını izlemedim. Zaten alınıp alınmayacağıda belli değil ya..
SaMaNYoLu
22.Ağustos.2006, 20:45
yetenekli olsa B kategorisinde ne işi var :D
Hasan Kabzede ordaydı, Burak ta ordaydı Bjk nın ;)
eGowiCh
22.Ağustos.2006, 20:50
Bu tip B kategorisi ve A kategorisinden gelen oyuncular genç ve yetenekliyse, mutlaka alınmalı. Tuncay, Kabze, Gökhan Zan, Necati gibi isimler de altlardan geldi.
dnz498
23.Ağustos.2006, 13:22
Monacolu yıldız Galatasaray'a yakın
Orta sahasını güçlendirmek isteyen ve şu ana kadar bir çok futbolcuyu gündemine alan Galatasaray’da yönetim rotasını Fransa’ya çevirdi... Hedef Monacolu yıldız...
Monaco’da huzursuz olduğunu belirterek ayrılmak isteyen 26 yaşındaki milli yıldızın maliyetinin çok uygun olması, sarı-kırmızılıları harekete geçirdi
Orta sahasını güçlendirmek isteyen bu konuda ince eleyip sık dokulan ve şu ana kadar bir çok futbolcuyu gündemine alan G.Saray’da yönetim rotasını Fransa’ya çevirdi. Lens’te forma giyen Diarra’nın transferinin zora girmesi üzerine harekete geçen sarı-kırmızılılar, sezon başında Dinamo Kiev’den Monaco’ya giden Hırvat futbolcu Jerko Leko’ya kancayı attı. Tomas’ın vatandaşının Monaco’da huzursuz olduğunu belirttiği ve yönetime ayrılmak istediğini belirttiği ifade edildi
BİR TAŞLA 2 KUŞ
Cimbom'da yönetimin transferine sıcak baktığı Leko’nun alınması halinde bir taşla iki kuş vurulmuş olacak. Leko’nun transfer edilmesi durumunda bu sezon performansı bir hayli düşen Tomas’ın eski haline dönmesi sağlanacak, ayrıca Leko’nun vatandaşı nedeniyle fazla uyum sorunu yaşamaması sağlanacak. Yönetim, Boleslav’ın geçilip Şampiyonlar Ligi’ne kalması halinde Monaco’daki kura çekimi sırasında Leko için pazarlık masasına oturacak
YILLIĞI 1.1 MILYON EURO
G.Saray Yönetimi, Leko için Monaco kulübüne 1 yıllık kiralama formülü önerecek ve opsiyon hakkı da kendisinde olacak. Orta sahanın sağında da görev alabilen Leko’nun sürekliliğinin olması ve yıllık 1. 1 milyon Euro istemesi de takım içindeki dengeleri bozmayacak. Sarı-kırmızılı yönetim Devler Ligi’ne kalınması halinde kesin takviye yapacak. Olmazsa mevcut kadroyla yola devam edilecek ve genç futbolculara daha fazla şans verilecek.
Kaynak: Vatan
Haber: Gökmen Özdemir
Ilhan
23.Ağustos.2006, 13:29
iyi bir transfer olur bence
İsildur
23.Ağustos.2006, 18:49
Valla artık hiçbir transfer haberine inanmıyorum.Çünkü bizim yönetim uyuyor.
dnz498
23.Ağustos.2006, 18:55
şu turu geçip bir gruplara kalalım büyük ihtimalle bir transfer olacaksa o zaman olacaktır yoksa zor
ÇocuksuMavi
24.Ağustos.2006, 14:47
nolur şu cihanın yerine bi sağ bek.. nollluurr.. yada sabriyi orda oynatın Allah askına yaa....
hp-fm-gs
24.Ağustos.2006, 16:04
Evet kardeş.GS'de sağbek sııntısı da fazla bence...
barahir
24.Ağustos.2006, 16:10
hem sağ hem sol bek fener gibi aynı.
Gravity
24.Ağustos.2006, 22:45
Biz Tolga'yı neden aldık bilen var mı? O adam paşalar gibi sağ bek oynar yani, neden hala kalas Cihan'da ısrar ediliyor yahu? Bu sezon kaç gol yediysek bir parmağı var adamın, ya adam kaçırır ya pas hatası yapar ya da şutun önüne atlayıp Mondi'yi kontrpiyede bırakır. Yeter artık, ben sıkıldım şu adamdan!
Jesus_FB
25.Ağustos.2006, 02:20
gs. fransa liginde oynayan emana diye bir adamlar anlaşmış star sporda izledim şimdi necati de onayladı 24 yaşında kamerunlu ön libero mevkiinde oynayan bir oyuncu
Eray Dengiz
25.Ağustos.2006, 02:21
herşeyin hayırlısı. umarım yararlı olur. genç futbolcu
eGowiCh
25.Ağustos.2006, 02:38
Emena Galatasaray'da!
Kamerunlu ön libero Galatasaray'da! 24 yaşında. Song önermiş. Hayırlı olsun.
scolari12111
25.Ağustos.2006, 03:10
hayırlsı olsun.
cengoo76
25.Ağustos.2006, 03:17
http://img177.imageshack.us/img177/1867/emanatx6.jpg (http://imageshack.us)
appiah'ın kopyası bir adam gs'ye çok faydalı olur gelirse ben 3 kere maçını izledim biri kamerun 2'si toulouse çok beğendim..
ibo
25.Ağustos.2006, 03:18
ismini daha önce hiç duymamıştım şimdi FM de bi bakıcam kendisine nede olsa FM bir oyun değil simülasyon... umarım hayırlı olur...
Jesus_FB
25.Ağustos.2006, 03:40
valal hiç tanımıdağım bir adam sadece fm'deki özelliklerine baktım ordan anladığım kadarıyla dm'den daha çok amr'yi daha iyi oynayan bir adam yani benim özelliklerinden çıkardığım sonuç bu :D
SYLaR
25.Ağustos.2006, 07:11
Benim de ismini ilk defa duyduğum bir adam.Bu yüzden biraz şüphelerim var
Burak Duran
25.Ağustos.2006, 10:21
Teknik ve oyun kurma kapasitesi yüksek bir oyuncu... Tarık özellikleri oyunda biraz sallama gerçek hayatta adam sadece 2 gol attı ligde bi amr en az 5-7 gol arası atmalı :D fizik bakımında appiahın bir benzeri. çok hırslı bir oyuncu tek kötü yanı top kapmada biraz sert ve çabuk kart yiyen bir oyuncu....
buyrun oynadığı maç sayısı ve attığı gol
01-02 Toulouse 32 2
02-03 Toulouse 35 3
03-04 Toulouse 33 3
04-05 Toulouse 38 3
05-06 Toulouse 26 2
06-07 Toulouse 3 0
Emurafu
25.Ağustos.2006, 12:34
beyler bu oyuncu cok çimbom bunu en cok appiah benzedigi için almıs
kısacası bu oyuncu ile appiah gücleri aynıtmıs
sert sutları var güclü fizigini iyi kullanıyor
gorkemyilmazkarasu
25.Ağustos.2006, 13:56
iyidir iyi hayırlısı olsun biran önce takıma alışır inşallah...
Emurafu
25.Ağustos.2006, 14:29
Achille Emana,
Süleyman Rodop son Carrusca transferini bildiği için ve artık son bir hafta olduğundan dolayı bende umutlandım. Süleyman Rodop bu gece açıkladı bu ismi, oyuncu ile anlaşılmış, Song önermiş, bonservisi de alınmak üzereymiş..
Geçen sene Lyon ilgilenmiş, en gelecek vaadeden birileri olarak yorumlanmış bu resimde..
http://img242.imageshack.us/img242/1884/emanajn8sg6.th.jpg (http://img242.imageshack.us/my.php?image=emanajn8sg6.jpg)
Lyon Lens'li Diarra'yı alamasaydı muhtemelen bunu alırdı gönderdiği Diarra'nın yerine.
arsenal istemiş idda edilmiş
Arsenal are prepared to challenge Lyon for the signing of Toulouse midfielder Achille Emana, if reports are to be believed. It became clear that Lyon boss Gerrard Houllier was interested in signing the talented 23-year-old after a statement appeared on Toulouse's official website on Monday. It read: "The excellent relationships between TFC (Toulouse) and Achille Emana have enabled us to see that Lyon and especially Gerard Houllier have directly approached Achille Emana." However, ex-Gunner Tony Adams recently attended a Toulouse match, scouting the player for Arsene Wenger. 'I am here for Emana,' he said. 'Arsene Wenger asked me to come and see him play. I believe he is looking for a midfielder to replace Patrick Vieira.' Despite this talk, Lyon chairman Olivier Sadran has insisted he has no desire to sell the Cameroonian, saying: 'I have not tried to find a replacement because I think Achille will stay.' However, he added that if the player does move, it will be to Lyon, rather than Arsenal: 'I have an agreement with the player. If Lyon give us a cheque with the required bank guarantees, he will leave. But be careful, the price is £4.77million, that means there are several other things besides, but I won't tell you what.' It seems, therefore, that the Gunners' hunt for a replacement for Vieira will go on...
Arsenal'in istediği iddia edilmiş.
Ilhan
25.Ağustos.2006, 14:42
gazetede geleceğin onemli yıldızlarından yazıyor.
saidou'dan daha cok iş yapacağı kesin.
bu arada paylaşım için teşekkürler dostum
Emurafu
25.Ağustos.2006, 14:45
önemli degil kardes bende baska siteden arastıryorum yani kısacasdı bu oyuncu nasıl biri oldugu yukarda verdigim yorumlar ve yazılardan belli
m_o_11
25.Ağustos.2006, 17:03
Volkan Arslan Denizli'de!
Denizlispor, Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Volkan Arslan'ın transferini bitirdi. Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç'in raporu doğrultusunda bir süredir orta sahaya takviye arayışlarını sürdüren, önce Galatasaray'dan Zafer Şakar, daha sonra da Gençlerbirliği'nden Sedat Yeşilkaya'yı renklerine bağlayan Yeşil-siyahlı yönetim, bu sezon Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Volkan Arslan transferinde de mutlu sona ulaştı.
Volkan'ın transferi için İstanbul'da bulunan Denizlispor Genel Menajeri Can Çobanoğlu'nun Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat ile Volkan'ın transferi konusunda anlaştığı, tecrübeli futbolcunun da Denizlisor'a gelmeyi kabul ettiği öğrenildi.
Yeşil-siyahlı takımda sezon sonuna kadar kiralık olarak oynayacak Volkan'ın, gelecek hafta başında Denizli'de düzenlenecek törenle imza atacağı öğrenildi.
Ilhan
25.Ağustos.2006, 17:08
gs dogru yaptı volkanı gondermekle. tekniği zayıf bir adamdı. pek faydalı olamıyordu. yerine genc olarak mehmet güven yedek bekler. şans verildiğinde de mehmet güven oynar
scolari12111
25.Ağustos.2006, 18:40
tanımıyorum ama yorumlara bakınca stili konusunda fikrim oluştu ve bence burada iş yapar.
eGowiCh
25.Ağustos.2006, 19:27
Emana'yı izleyen var mı aranızda? İzleyen varsa yorumlarını yazsın lütfen. Ben hiç izlemedim. Toulouse ligde 11. sırada bulunuyor. 3 maç yapmış 4 puan almış.
Diarra gelse bomba olurdu, o adam süper. Keşke o gelseydi.
SYLaR
25.Ağustos.2006, 19:30
Volkan Arslan Denizli'de!
Denizlispor, Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Volkan Arslan'ın transferini bitirdi. Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç'in raporu doğrultusunda bir süredir orta sahaya takviye arayışlarını sürdüren, önce Galatasaray'dan Zafer Şakar, daha sonra da Gençlerbirliği'nden Sedat Yeşilkaya'yı renklerine bağlayan Yeşil-siyahlı yönetim, bu sezon Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Volkan Arslan transferinde de mutlu sona ulaştı.
Volkan'ın transferi için İstanbul'da bulunan Denizlispor Genel Menajeri Can Çobanoğlu'nun Galatasaray 2. Başkanı Adnan Polat ile Volkan'ın transferi konusunda anlaştığı, tecrübeli futbolcunun da Denizlisor'a gelmeyi kabul ettiği öğrenildi.
Yeşil-siyahlı takımda sezon sonuna kadar kiralık olarak oynayacak Volkan'ın, gelecek hafta başında Denizli'de düzenlenecek törenle imza atacağı öğrenildi.
oh be en sonunda bu volkan denen neydiği belirsiz adamdan kurtulduk.Darısı necati ve cihanın başına:D.bunlardanda bir kurtulsak
enesao
25.Ağustos.2006, 19:53
ohh be allahtan kiralik gitmis bende satildi diye korktum... volkan yine ilk geldigi sezondaki volkan olacaktir buna inaniyorum..
SYLaR
25.Ağustos.2006, 20:02
volkandan artık futbolcu falan olamaz.Seneye artık bonservisiyle versinler gitsin kurtulalım bu volkandan
scolari12111
25.Ağustos.2006, 22:05
volkan gitti cihan kaldı:D
ibo
25.Ağustos.2006, 22:11
arkadaşlar bu kadar da nankör olmayalım hepsinin kapasitesi belli oyuıcular zaten ve hepsinin geçen yılki o onurlu şampiyonlukta payı var...
Emurafu
26.Ağustos.2006, 01:32
emanayı dört gözle bekliyom cimboma gelmesini
emanayı merak edenler için bu macı kacırmayın
27 Ağustos 2006 Pazar - 19.00
Toulouse - Nice (Naklen)
KANAL A
Burak Duran
26.Ağustos.2006, 01:36
kesin izlerim :D
Emurafu
26.Ağustos.2006, 01:56
tabi hürmet kardes zevkli mac olur izleyin kacırmayınnn omacı bekliyomm
Gravity
26.Ağustos.2006, 02:46
Galatasaray'dan kiralık olarak gidipte dönen oyuncular metamorfoz geçirip geliyorlar. Ümit Karan ve Arda en güzel iki örnek. Seneye Volkan'a da aynı şey olursa şaşırmam o nedenle :)
SefaReis66
26.Ağustos.2006, 02:50
volkan 10 sene kiralık oynasa bile bi şey olmaz
yetenek yok arkadaş adamda sadece topa sert vuruyo o kadar başka bi işe yaradığı yok
bi de şu cihanı gönderdik mi tamamdır :D
Emurafu
26.Ağustos.2006, 03:01
volkan 10 sene kiralık oynasa bile bi şey olmaz
yetenek yok arkadaş adamda sadece topa sert vuruyo o kadar başka bi işe yaradığı yok
bi de şu cihanı gönderdik mi tamamdır :D
bu arkadas cok haklıama diger kiralık oyuncular
istanbulsporda UGUR erdoganbu hafta gol attı
İstanbul belediyesi cafercan ,mülayim
denizlispor zafer sakar
gaziantepsporugur demirok
bu arada bence aydın yılmaz kesin kiralanması lazım çünkü bu sene oynamsı zor en fazlka 3veya 4 mac oynar
Eray Dengiz
26.Ağustos.2006, 03:07
Anakonda çok haklısın.. Adamlar yedek bekleyip veya altyapıda oynayacağına kiralanırsa böyle takımlarımıza daha faydalı olurlar..
Ferhat'ı hatta Özgürcan'ınıda kiralanmasını isterdim ama onların mevkileri tehlikeli olduğu için gerekli oluyorlar..
Galatasaray 2-3 sene sonra mükemmel olacaktır.. Transfer yapmadan bu takım Türkiye'nin en iyi takımı olacak..
Emurafu
26.Ağustos.2006, 03:11
tabi ermoo kardes aydın kesin gitmesi lazım bu sene
G.Saray'ın transfer dosyası
Osman Tanburacı transferde sessiz bir dönem geçiren Galatasaray'ın içinde bulunduğu durumu kaleme aldı. İşte Osman Tanburacı'nın yazı dizisinin ilk bölümü:
Transfer var mıııı? Cevap; yooook!
"Artık suskun kalamam! Galatasaraylı binlerce taraftar bana öylesine mailler atıyor ki “onların dileklerini gündeme getirmemek saygısızlık olur” dedim ve başladım ilgililerle görüşmeye…
Aslında Galatasaray’da kuş uçsa haberim oluyor evvelallah ama yine de bilgileri doğrulamak gerek ki sizlere mahcup olmayayım.
Kimseler de “hayır öyle değildi” demesin…
Transferin bini bi para…
Malum her transfer mevsimi bütün kulüplere yüzlerce futbolcu transfer edilir ama sezon açılınca bu isimlerden ya biri ya ikisi vardır…
Yani transferde üç ay boyunca türlü dedikodu çıkar, sonuç çıkmaz!
İstisnalar hariç!…
Çünkü para yok!
Türkiye transfer yapamaz!
Türk takımları öyle taraftarın beklediği gibi “flaş” transfer yapamaz!
Fenerbahçe dahil…
Yani sade transfer yapamayan Galatasaray değil…
Gelenler “çıkma” futbolculardır. Çünkü “flaş”lara, “star”lara artık para yetmez!
Hele Dünya Kupası olduğu yıl herkes uçar!
İnanmayın…
Kanmayın!
Gazetelere de kızmayın!
Her gün o sayfalar dolacak.
Yöneticiler doğru bilgi vermezse, medya da palavra yazacak. Her gün elli isim dolaşacak…
O sayfalar dolacak…
Doğru bilgi yine superspor.com’da olacak…
Galatasaray hiç transfer yapamaz!
Bunun ayıbı yok. Galatasaray transfer yapamaz!
Daha geçen sene şampiyon olmuş kadronun futbolcularına 7.5 milyon dolar borç var. Onlar ödenmeden yabancı transferi olmaz.
Dürüst Canaydın bunu hiç yapmaz! Yapamaz!
Düşünün bir kere Gravesen’e (ben de istiyorum ama…) 4 milyon dolar verilecek, şampiyon kadro alacaklı kalacak!
O-la-maz…
Galatasaray bunu yapamaz…
Gravesen’in bir bacağı…
Ey Galatasaraylı taraftar; transfer isteme!
Daha dün üçüncü kez seçilmiş Başkanın Özhan Canaydın’a destek ol!
Ya da para ver transfer yapılsın…
Adnan Polat kampanya açtı da ne oldu?
Toplanan para 1.5 eski trilyon.
Gravesen’in bir bacağı!…
O zaman sus ve otur, para yok!
Görev; güzel lafla zaman çalmak!
Ey taraftar! Kanmayın ve star transferinde ısrarcı da olmayın!
Dört senedir star alamayan Başkan Özhan Canaydın bakın ne diyormuş;
Ben medyanın yalancısıyım;
“Mutlaka üç star alınsın diyorum ama Adnan Polat itiraz ediyor, paramız yok, diyor”
Pes be birader!...
Ne zamandan beri Galatasaray’da bilhassa Özhan Başkan’ın olduğu yerde söz bir başkasının oluyor. Adnan Polat bile olsa…
Geçiniz.
Galatasaray böyle “çocuk temsilleriyle” gün geçiremez!
Galatasaray’da hiçbir beyin de böyle masallarla uyutulamaz!
Gerçek şudur;
Galatasaray star transferi yapamaz!
Her gün bir başka “flaş” lafla zaman çalınır!...
Hayal kurmayın
Avrupa’da futbola devam etmeye kararlı yabancı bize gelmez…
Yani ayakları yere sağlam basanlar gelmez…
Alex gibiler…
Anelka gibiler…
Heinze gibiler, Ailton gibiler, Juanfran gibiler gelir…
Bir de şu var;
Her yabancı ile takıntılıyız. UEFA’da ki dosyalar tavan yapmış. Yabancıların gerekçesi de şu; Paramı alamadım!
Galatasaray’ın ise Ribery gibi çok önemli bir handikapı var. Adam ”paramı alamadım ve tüydüm” diyor…
Bir daha başka yabancı keş parayı almadan gelir mi?
Tekrar ediyorum. Türkiye’de hangi takıma gelirse gelsin yabancı futbolcu para garantisi istiyor. Öyle “at imzayı vadesinde alırsın” yok!
Yabancı kontrgaranti istiyor. Nakit istiyor, olmadı banka teminatı istiyor.
Alırsa geliyor almazsa mümkünü yok!
Galatasaray da bu parayı ve kefaleti bulmakta zorlanıyor.
Onun için Galatasaray transfer yapamaz, dedikoduyla gün geçirir!
Yakın geçmişe bir bakın
Özhan Canaydın göreve geldiğinden beri; Lucescu, Fatih Terim, Hagi, Ergun Gürsoy, Bülent Tulun en zor dönemlerde görev yaptı…
Herkes görevini bitirdi ve gitti… Işınlandı…
Galatasaray yine şampiyon, ama hala kimse beğenmiyor!
Başkanı da Genel Kurul değiştirmiyor…
Ne yapacağız şimdi?
Bekle gör…
Canaydın’a sabır göster…
Transfer isterük!
Bunları bilmenizi istiyorum. Çünkü bazı bilgiler olmadan Yeniçeriler gibi “Transfer isterük” demenin bir faydası yok!
Para yok para…
Bulunamadı da…
Seyrantepe uykuda…
Ali Sam Yen kuytuda…
Riva da bugün yarın yeşil alan olursa kimse şaşmasın!...
Galatasaray oraya “Park Orman” yapsa hem daha karlı olur hem kendi yapabilir hem daha çabuk hayata geçer…
Galatasaray yaz dönemlerinde para keser…
Şimdi olacak şudur;
Başkan Canaydın şöyle diyormuş;
“Transfer isteyen yönetici cebinden parayı çıkartır, transferi yapar!”
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla!
Lafım Adnan Polat’a…
Yönetimde bunlar konuşuluyor…
Adnan Polat da ertesi günü şöyle beyanat veriyor;
“Paramız yok alamayız!”
Hani Adnan alırdı?
Üç gün sonra yönetimin bütünlüğü bozulursa Galatasaray daha zor günler yaşar.
Herkes istim üzerinde, “al atını tımarını” diyecek olanlar var…
Ali Gürsoy dedi bile…
Aman Dikkat!
Şampiyonuz transfer istemez!
Canaydın şöyle diyecek, laf arasında dedi bile, haklıydı da: “Galatasaray bu senenin şampiyonu demek ki takımımız iyi, niye transfer yapalım ki…”
El hak doğrudur.
“Canaydın Başkan, Galatasaray şampiyon”
Belki de son anda Canaydın cebinden parayı çıkartır ve iş ortağı Haim Fresco’ya bir futbolcu buldurur.
Yapar mı yapar!
O zaman devam edelim…
Haim Fresco ile de ipler gergin…
Laurent Robert yüzünden…
Hani şu geldiği gibi dönan Laurant…
Bay Fresco her şeyi hazırlıyor Robert İstanbul’a geliyor…
Yüzüne bakan yok!
Başkan Canaydın dahil…"
Eray Dengiz
26.Ağustos.2006, 03:16
Şöyle uzaktan okudum.. Gazeteler konusunda çok haklı.. Böyle boş boş transfer haberleri olmazsa o gazeteler nasıl dolacak çok haklı..
Transfer beklememizde yanlış olur, o da çok doğru. Kulübün ne halde olduğunu bizden iyi bilen yoktur.. Ama biz taraftarız her sene transfer görmek isteriz.. Yönetim elinden geleni yapıp bu zor durumda 4 tane transfer yaptı bunada şükür demeliyiz.. Bundan sonrası futbolcularda.. ŞL'de ilerleyebildikleri kadar ilerleyip, maç kazanıp kendi paralarını kendileri çıkarması lazım..
Emurafu
26.Ağustos.2006, 03:37
bu emane iyi topcu gelirse iyi olur
Meziyet
26.Ağustos.2006, 10:42
Çok isim geçti ama en iyisi GRAVESEN di tabii ki
Emurafu
26.Ağustos.2006, 12:52
Aldo Duscher
G.Saray yönetimi, İspanya’nın Deportivo La Coruna takımında forma giyen Arjantinli ön libero Aldo Duscher’e transfer teklifinde bulundu
26.08.2006
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi vizesi alır almaz yönetim de transfer atağına hız verdi. Bu konuda bizzat devreye giren Canaydın’ın Arjantinli yıldızı bir-iki gün içinde İstanbul’a getirmesi bekleniyor
Deportivo’da oynuyor
Galatasaray’da teknik direktör Eric Gerets’in ısrarla istediği ön libero mevkii için kanca attığı son futbolcunun ismini transfer sezonunun kapanmasına 5 gün kala FANATİK ele geçirdi. Şampiyonlar Ligi’ne kalınmasının ardından elindeki kadroyu yeterli bulmayan ve ön libero mevkiine mutlaka bir transfer isteyen Belçikalı teknik direktörün bu istediğini dikkate alan yönetim, İspanya’nın Deportivo La Coruna takımında forma giyen Aldo Duscher’e transfer teklifinde bulundu.
Emana da beklemede
Önceki gün FANATİK’e yabancı transferini bir hafta içinde bitireceklerini söyleyen Başkan Özhan Canaydın’ın bu oyuncu için İspanyol yöneticilerle pazarlık masasına oturduğu ve transferin 1-2 gün içinde netleşeceği ifade edildi. Bu arada Sarı-Kırmızılılar’ın Duscher transferinin suya düşmesi halinde rotasını Fransa’nın Toulouse takımında oynayan Kamerunlu Achille Emana’ya çevirmesi bekleniyor.
Duscher kimdir
Adı: Aldo Pedro
Soyadı: Duscher
Doğum Tarihi: 22.03.1979
Boyu: 1.74 m
Kilosu: 72 kg
Mevkii: Orta saha
Uyruğu: Arjantin
kaynak fanatik
ibo
26.Ağustos.2006, 13:03
ya şimdi bu Aldo Duscher nereden çıktı. bu oyuncu hakkında bilgisi olan?
Emurafu
26.Ağustos.2006, 13:09
kardesim bu oyuncuyu ben tanırıyorum kendisi arjantinli arjantin milli takımında oynamıs bir oyuncu ortasahada pas yüzdesi cok iyi
kendisi iyi bir oyuncu
dick
26.Ağustos.2006, 13:31
Yaşı da iyi ama geleceğini sanmıyorum.Dediğim gibi bize henüz ismi olmamış ama çok şey vaadeden bir adam lazım.Gidip Deportivo'dan adam alamayız şu mali durumda.
Bir ara Juan Manuel Torres diyorlardı keşke alsalardı onu tam aradığımız adamdı.
Emurafu
26.Ağustos.2006, 13:38
arkadasım bu yalan haber ama bu oynucu kendisi gelmek istiuyor gelelelim gercek haberlere
Millet sürüsüne bereket, bir sürü isimli yıldız futbolcu aldı. Ben şahsen sırf transfer için transfere karşıyım ama son bilgileri de vermek istedim.
Yöneticilerimiz şu an Monaco'da. Transfer olursa bu transfer buradan olacak, Fransa'dan..
3 isim hakkında duyum aldım, olabilecek isimler hakkında.. Fransa bağlantıları güçlü olan yönetimimiz mutlaka bir oyuncu alacak, kafanız rahat olsun. Gerrard çok üst düzey bir oyuncu ama göbekte oynuyor, ön libero değil, bakalım.
Umarım Emana olur.. 3 isim de kötü değil.
Emana
Leko
Gerrard (Monaco)
dick
26.Ağustos.2006, 13:56
Avrupa'daki futbolcu fiyatlarının pahalılığı Galatasaray yönetimini pes ettirdi.
Aylardır büyük çaba sarfetmelerine rağmen, bütçelerine uygun yabancı ön libero bulamayan sarı kırmızılılar, transfer yapmama kararı aldı. Son olarak gündeme gelen Kamerunlu Achille Emana için, kulübü Toulouse’un 5 milyon Euro bonservis bedeli istemesi nedeniyle bu oyuncudan da vazgeçildi.
Transfer işleriyle uğraşan Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve Kulüp Sportif Direktörü Mustafa Turgun, "Kime el atsak, ya kulübü bırakmıyor, ya kendisi gelmek istemiyor, ya da çok para isteniyor. Avrupa pazarı adeta akşam pazarına dönmüş durumda. Bütün futbolcular çok pahalı" diye konuştular. Şimdilik transfer çalışmalarına ara verdiklerini ifade eden Sezgin ve Turgun, kulübün mali şartlarına uygun kaliteli isim buldukları taktirde renklerine bağlayacaklarını söylediler.
Kaynak:Turksportal
enesao
26.Ağustos.2006, 14:06
o zaman sampiyonlar liginde Gerets den basari beklemesinleer...
Emurafu
26.Ağustos.2006, 14:20
hayır kardesim vazgecilmediiii
yönetim siyahi bir oyuncu alcak bu yüzden fransadalar
Nedvedmania
26.Ağustos.2006, 15:52
tabi ermoo kardes aydın kesin gitmesi lazım bu sene
G.Saray'ın transfer dosyası
Osman Tanburacı transferde sessiz bir dönem geçiren Galatasaray'ın içinde bulunduğu durumu kaleme aldı. İşte Osman Tanburacı'nın yazı dizisinin ilk bölümü:
Transfer var mıııı? Cevap; yooook!
"Artık suskun kalamam! Galatasaraylı binlerce taraftar bana öylesine mailler atıyor ki “onların dileklerini gündeme getirmemek saygısızlık olur” dedim ve başladım ilgililerle görüşmeye…
Aslında Galatasaray’da kuş uçsa haberim oluyor evvelallah ama yine de bilgileri doğrulamak gerek ki sizlere mahcup olmayayım.
Kimseler de “hayır öyle değildi” demesin…
Transferin bini bi para…
Malum her transfer mevsimi bütün kulüplere yüzlerce futbolcu transfer edilir ama sezon açılınca bu isimlerden ya biri ya ikisi vardır…
Yani transferde üç ay boyunca türlü dedikodu çıkar, sonuç çıkmaz!
İstisnalar hariç!…
Çünkü para yok!
Türkiye transfer yapamaz!
Türk takımları öyle taraftarın beklediği gibi “flaş” transfer yapamaz!
Fenerbahçe dahil…
Yani sade transfer yapamayan Galatasaray değil…
Gelenler “çıkma” futbolculardır. Çünkü “flaş”lara, “star”lara artık para yetmez!
Hele Dünya Kupası olduğu yıl herkes uçar!
İnanmayın…
Kanmayın!
Gazetelere de kızmayın!
Her gün o sayfalar dolacak.
Yöneticiler doğru bilgi vermezse, medya da palavra yazacak. Her gün elli isim dolaşacak…
O sayfalar dolacak…
Doğru bilgi yine superspor.com’da olacak…
Galatasaray hiç transfer yapamaz!
Bunun ayıbı yok. Galatasaray transfer yapamaz!
Daha geçen sene şampiyon olmuş kadronun futbolcularına 7.5 milyon dolar borç var. Onlar ödenmeden yabancı transferi olmaz.
Dürüst Canaydın bunu hiç yapmaz! Yapamaz!
Düşünün bir kere Gravesen’e (ben de istiyorum ama…) 4 milyon dolar verilecek, şampiyon kadro alacaklı kalacak!
O-la-maz…
Galatasaray bunu yapamaz…
Gravesen’in bir bacağı…
Ey Galatasaraylı taraftar; transfer isteme!
Daha dün üçüncü kez seçilmiş Başkanın Özhan Canaydın’a destek ol!
Ya da para ver transfer yapılsın…
Adnan Polat kampanya açtı da ne oldu?
Toplanan para 1.5 eski trilyon.
Gravesen’in bir bacağı!…
O zaman sus ve otur, para yok!
Görev; güzel lafla zaman çalmak!
Ey taraftar! Kanmayın ve star transferinde ısrarcı da olmayın!
Dört senedir star alamayan Başkan Özhan Canaydın bakın ne diyormuş;
Ben medyanın yalancısıyım;
“Mutlaka üç star alınsın diyorum ama Adnan Polat itiraz ediyor, paramız yok, diyor”
Pes be birader!...
Ne zamandan beri Galatasaray’da bilhassa Özhan Başkan’ın olduğu yerde söz bir başkasının oluyor. Adnan Polat bile olsa…
Geçiniz.
Galatasaray böyle “çocuk temsilleriyle” gün geçiremez!
Galatasaray’da hiçbir beyin de böyle masallarla uyutulamaz!
Gerçek şudur;
Galatasaray star transferi yapamaz!
Her gün bir başka “flaş” lafla zaman çalınır!...
Hayal kurmayın
Avrupa’da futbola devam etmeye kararlı yabancı bize gelmez…
Yani ayakları yere sağlam basanlar gelmez…
Alex gibiler…
Anelka gibiler…
Heinze gibiler, Ailton gibiler, Juanfran gibiler gelir…
Bir de şu var;
Her yabancı ile takıntılıyız. UEFA’da ki dosyalar tavan yapmış. Yabancıların gerekçesi de şu; Paramı alamadım!
Galatasaray’ın ise Ribery gibi çok önemli bir handikapı var. Adam ”paramı alamadım ve tüydüm” diyor…
Bir daha başka yabancı keş parayı almadan gelir mi?
Tekrar ediyorum. Türkiye’de hangi takıma gelirse gelsin yabancı futbolcu para garantisi istiyor. Öyle “at imzayı vadesinde alırsın” yok!
Yabancı kontrgaranti istiyor. Nakit istiyor, olmadı banka teminatı istiyor.
Alırsa geliyor almazsa mümkünü yok!
Galatasaray da bu parayı ve kefaleti bulmakta zorlanıyor.
Onun için Galatasaray transfer yapamaz, dedikoduyla gün geçirir!
Yakın geçmişe bir bakın
Özhan Canaydın göreve geldiğinden beri; Lucescu, Fatih Terim, Hagi, Ergun Gürsoy, Bülent Tulun en zor dönemlerde görev yaptı…
Herkes görevini bitirdi ve gitti… Işınlandı…
Galatasaray yine şampiyon, ama hala kimse beğenmiyor!
Başkanı da Genel Kurul değiştirmiyor…
Ne yapacağız şimdi?
Bekle gör…
Canaydın’a sabır göster…
Transfer isterük!
Bunları bilmenizi istiyorum. Çünkü bazı bilgiler olmadan Yeniçeriler gibi “Transfer isterük” demenin bir faydası yok!
Para yok para…
Bulunamadı da…
Seyrantepe uykuda…
Ali Sam Yen kuytuda…
Riva da bugün yarın yeşil alan olursa kimse şaşmasın!...
Galatasaray oraya “Park Orman” yapsa hem daha karlı olur hem kendi yapabilir hem daha çabuk hayata geçer…
Galatasaray yaz dönemlerinde para keser…
Şimdi olacak şudur;
Başkan Canaydın şöyle diyormuş;
“Transfer isteyen yönetici cebinden parayı çıkartır, transferi yapar!”
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla!
Lafım Adnan Polat’a…
Yönetimde bunlar konuşuluyor…
Adnan Polat da ertesi günü şöyle beyanat veriyor;
“Paramız yok alamayız!”
Hani Adnan alırdı?
Üç gün sonra yönetimin bütünlüğü bozulursa Galatasaray daha zor günler yaşar.
Herkes istim üzerinde, “al atını tımarını” diyecek olanlar var…
Ali Gürsoy dedi bile…
Aman Dikkat!
Şampiyonuz transfer istemez!
Canaydın şöyle diyecek, laf arasında dedi bile, haklıydı da: “Galatasaray bu senenin şampiyonu demek ki takımımız iyi, niye transfer yapalım ki…”
El hak doğrudur.
“Canaydın Başkan, Galatasaray şampiyon”
Belki de son anda Canaydın cebinden parayı çıkartır ve iş ortağı Haim Fresco’ya bir futbolcu buldurur.
Yapar mı yapar!
O zaman devam edelim…
Haim Fresco ile de ipler gergin…
Laurent Robert yüzünden…
Hani şu geldiği gibi dönan Laurant…
Bay Fresco her şeyi hazırlıyor Robert İstanbul’a geliyor…
Yüzüne bakan yok!
Başkan Canaydın dahil…"
abi naptın ya tarih yazdın :D:D:D (//o)
Emurafu
26.Ağustos.2006, 17:41
emanayı dört gözle bekliyom cimboma gelmesini
emanayı merak edenler için bu macı kacırmayın
Toulouse - Nice (Naklen)
KANAL A
tekrar söylüyorum bu macı kacırmayın
dnz498
26.Ağustos.2006, 18:11
emana'yı daha öncedende izlediğimde dikkatimi çeken oyunculardandı ama bizim yönetimin ona ve kulübüne istediği paayı vemesi bana zor geliyor işin doğrusu çünkü arada çok büyük rakam farkları var
Burak Duran
26.Ağustos.2006, 18:33
emana da gelmezse yeter derim artık
Eray Dengiz
26.Ağustos.2006, 19:17
Hadi biz Diarra, Vogel ve Gravensen'den vazgeçtik bari Emana'yı getirin..
Umarım bu transfer olur..
emintay
26.Ağustos.2006, 19:42
Bİzm GenÇlerİmİz Zaten Çok İyİ.bİz Artik Yildiz İstİyoruz Yahuu...Şampİyonlar Lİgİnde Bu Adam Bze BİŞİ Katamaz Bu Sene. Yİnede Yabanci GenÇlere Verİlen Önem GÜzel
dnz498
26.Ağustos.2006, 19:46
Bİzm GenÇlerİmİz Zaten Çok İyİ.bİz Artik Yildiz İstİyoruz Yahuu...Şampİyonlar Lİgİnde Bu Adam Bze BİŞİ Katamaz Bu Sene. Yİnede Yabanci GenÇlere Verİlen Önem GÜzel
sen bi şu adamı bi izle kadeşim ondan sonra yine konuşlım derim
Didier Zokoro'yu da kimse tanımıyodu ama adam tam GS'nin ilacıydı Dünya Kupası sayesinde alamadık. Bu maddi durumlada yıldız alamayacağımıza göre yıldız yaratmamız geekiyor.
Not: Hogeldin aramıza
M.Scofield
26.Ağustos.2006, 20:07
emana da gelmezse yeter derim artık
ben hiç inanmıyorumda
Emurafu
26.Ağustos.2006, 20:23
alın size bir haber daha emana yı porstmouth klübü transfer etmiş ama calısma izni nedeniyle vaz gecmiş
bu oynucu büyük ihtimal bize gelcek
gezenti
26.Ağustos.2006, 22:37
şöyle diyim ben 2002 dünya kupasında beckhamı sakatlayan adamdır kendisi ömrüm boyunca unutmam bunu...
İsildur
26.Ağustos.2006, 23:50
Emana gelmiyor!
Saray Sportif Direktörü Mustafa Turgut G.Saray - G.Antepspor maçından önce yaptığı açıklamada Kamerunlu Emana'nın transferinin yaklaşık bir hafta önce 'olumsuz' şekilde sonuçlandığını ve oyuncuyla anlaşmalarına rağmen kulübünün futbolcuyu bırakmadığını belirtti.
Ön libero arayışlarını sürdüren Galatasaray, Fransa'nın Toulouse takımında forma giyen Kamerunlu oyuncu Achille Emana'nın transferi için geçtiğimiz hafta Fransa'da önemli girişimlerde bulunmuştu.
Emurafu
27.Ağustos.2006, 00:09
ben öyle birsey duymadım hangi kanalda duydun
Burak Duran
27.Ağustos.2006, 00:15
emana gelmiyor hatta kimse gelmiyor... lig tv de açıkladılar
Emurafu
27.Ağustos.2006, 00:25
evetya şimdi gördüm burak kardes gelmiyormus cok üzüldüm
ama baskasını alcaklarına eminim
alırlar ama kimi?????????????????????*
Burak Duran
27.Ağustos.2006, 00:28
2 kişiyle görüşmeler sürüyormuş gelme ihtimalleri %10 muş
Emurafu
27.Ağustos.2006, 00:32
sana katılıyorum burak kardes ama kesin bir trsnfer var acaba kim az kaldı transfer dönemini bitmesine
aslında biz manuel torres kesin alıuyorduk ama gerets kısa boylu oldugu için onu istemedi
sanki iyisini alabilyorlar
SefaReis66
27.Ağustos.2006, 01:00
emana gol atmış takımında şimdi gördüm keşke izleseydik maçı
Emurafu
27.Ağustos.2006, 01:05
ne diin kardes sen emananın macı yarın
saat 19:00 baslıcak kanal a naklen
ha bu arada yöneticilerin dediklerine göre emana işi yattı
BU BİR KOMPLO TEORİSİMİ
İlk yarıda, baskılı görünen bir oyun, Silik Okan ve Tolga yüzünden etkisiz bir oyun..
İkinci yarı, % 20'lik Ümit Karan oyunda, sahanın en iyisi Ayhan Akman dışarda..
Yanımdakilere diyorum, maç bitti, herkes boş boş yüzüme bakıyor..
+ + +
2 yıldır bağıra bağıra zaaf bir orta saha.
Buraya getirilen Okan Buruk, Adnan Polat kontenjanından takımı katlediyor..
Aynı mevkii de kesilen Mehmet Güven.
Transfer yapmayan, Allah'ın lütfü şampiyonluğu 3 ay görmemişler gibi kutlayan bir yönetim.. Kupayı kaldırırken kupayı kendine doğru çeken bir başkan.
+ + +
gene bir başka baskı yüzünden, Tomas'ın yerine Tolga geliyor.. Dikkat ederseniz Gerets bunu Boleslav deplasmanında değil ligde yapıyor.
Ve berbat bir ikinci yarı.. Cihan + Tolga karşımı yenen boktan bir gol, Hakan'ın çırpınışı ve kaçan, üstüste kaçan goller..
Genç Arda'nın sayesinde % 20 hazır olan ve en az 1/2 aya ihtiyacı olan Ümit karşımı bir gol.
İliç'in oyundan çıkarken Gerets ile olan ilişkisi.. gerets İliç çıkınca maçın bittiğini biliyor..
Carrusca'yı inadına oynatmayıp, bitirmek istemesi..
+ + +
Kafam dağınık, aklıma geldikçe yazdım.
Gerets idealist bir hoca.. Ve diyorum ki takımı yakıyor yönetimle ters düşmesi sebebiyle.
Gerets'in burada bir gram zerre suçu yok.. Adam öyle bir şampiyonluktan sonra Ronaldinho'yu istese yeri, dangalak yöneticiler 3 ay yan gelip yatmaktan tek icraat yapamıyor..
Galatasaray Sk nin sorunu yönetim felan değil. Galatasaray Sk yönetilmiyor. Kişisel egolarını tatmin etme uğruna, klübü batağa sürükleyen bir grup görgüsüz..
YORUMLAR BEKLİYORUM
tombul taho
27.Ağustos.2006, 03:01
arkadaşlar hepimiz takımımızı gerçekten destekliyoruz. "hep destek tam destek" fenerlisi olsun bjklisi olsun anteplisi olsun. herkes takımına yürekten bağlı ve iyi gününde kötü gününde yanında oluyor. buraya kadar herşey tamam.
ben biraz dertliyim artık. hatta bayaa bayaa dertliyim ve gerçekten buraya ilk defa tuttuğum takımın aleyhinde yazılar yazacam. öncelikle arkadaşlarımın bazıları benimle aynı fikirde tabii ki olmayacaklar ama tabii ki herkesin düşüncesi farklı o yüzden hepimiz saygı duyuyoruz birbirimizin düşündüklerine...
bakın ben ezelden beri (1988 doğumluyum) galatasaraylıyımdır. gerçek bi taraftar olduğuma inanırım. kötü günlerde ağlarım bile noolacak bu takımın hali diye. ama şimdi bakıyorum da ben hatayı teknik direktör de görüyorum. neden diye soracak olursanız hemen izah edeyim :
bi kere carruscayı madem aldın neden 83'ten sonra oyuna sokuyosun ? bu adam 83'ten sonra ısınacak mı ? gol mu atacak veya attıracak ? hangibirini yapacak ? zaten daha takıma alışmamış. ayrıca bilmiyorum dikkat ediyomusunuz ama ben iliçin daha galatasaray formasıyla 90 dk maçı tamamladığını çok nadir gördüm. bu adamın iliç'e bi takıntısı falan var diye düşünüyorum. yani sahanın en iyilerinden biri olan adamı sen çıkartıyosan + daha yeni transfer ettiğin takıma alışması gereken bi adamı da 83'te oyuna sokuyosan kusura bakma ama bana göre sen şuanda futbol bilmiosun demektir.
ayrıca ümit karan'ın oyuna girmesi de hatadır. bildiğim kadarıyla ümit karan daha tam düzelmedi. ya çocuğun saktlığı (Allah korusun) tekrardan nüksetseydi? o zaman ne yapacaktın ? insanlar seni suçlayacaktı. tamam gol atmış olabilir. ama bu riske girilmezdi bence. dikkat ettiyseniz dizindeki bandajla oynadı ümit karan.
yani gerets yönetimle arasında sorun war diye takımı madem çökertmek istiyosa sen de yönetim olarak gerets'e gereken dersi vereceksin. bu böyle devam ederse (açık konuşuyorum) şampiyonlar liginde değil galibiyet almak biz gol bile atamayız. acilen buna bi çare bulunmalı. ayrıca ben şuanda teknik direktörden gerçekten memnun değilim. ve bu olanlardan sonrada geçen sene bizi bu adamın değil oyuncularımızın şampiyon yaptığına inanmaya başladım.
sizlerin düşüncesini bekliyorum bu konuda..
saygılar...
Jesus_FB
27.Ağustos.2006, 03:23
gerets büyük maçların adamı değil diye düşünüyordum ama bugünkü yorumlara bakılırsa herkes geretsin alıp 2 puanı antepe hediye ettiğini söylüyor
eGowiCh
27.Ağustos.2006, 04:31
Gerets'in işler yolundayken sistemi değiştirmesi çok eleştirildi. İlkyarı rakip orta sahayı geçemezken, ikinci yarı daha çok kontratak yapmaya başlamışlar. Bu yüzden Gerets, işler yolundayken sistemi bozduğundan tepki topladı ve Antep'e 2 puanı hediye etti diyorlar.
S-B-Z
27.Ağustos.2006, 04:43
ya bu arada alakasız ama iki arkadaşın imzasında resim görüyorum,bu yasak değilmi?
SefaReis66
27.Ağustos.2006, 04:43
ne diin kardes sen emananın macı yarın
saat 19:00 baslıcak kanal a naklen
sen bi hafta geride kalmışın kardeşim touluse nice la geçen hafta oynadı 1-0 kazandı bugün da troyes deplasmanına gitti ve 2-1 kazandı emana da 2. golü attı biraz araştır istersen
S-B-Z
27.Ağustos.2006, 04:46
sen bi hafta geride kalmışın kardeşim touluse nice la geçen hafta oynadı 1-0 kazandı bugün da troyes deplasmanına gitti ve 2-1 kazandı emana da 2. golü attı biraz araştır istersen
araştırmacı forumculuk diye buna derim ben işte :D
SefaReis66
27.Ağustos.2006, 04:54
araştırmacı forumculuk diye buna derim ben işte :D
sizler için araştırdım sizler için buldum :D
her nerde yaşanıyor ve yaşatılıyorsa :D
S-B-Z
27.Ağustos.2006, 04:57
sizler için araştırdım sizler için buldum :D
her nerde yaşanıyor ve yaşatılıyorsa :D
:D:D:D:D:D:D
Emurafu
27.Ağustos.2006, 10:50
egowich kardes kezman resmini niye koyuyorsuyn bu sayfaya yasak degilmi
kardes al arastırdım bak mac ne zaman
Kanal A birbirinden heyecanlı karşılaşmalarla futbol zevkini ekranlarınıza naklen taşımaya devam ediyor.
Fransa Birinci Ligi'nde bu haftasonu maç programı şöyle:
26 Ağustos 2006 Cumartesi - 18.15
Nice - O. Lyon (Naklen)
Toulouse - Nice (Naklen)
27 Ağustos 2006 Pazar - 22.00
St. Etienne - Lens
kardes bir dahada bilip bilmeden konusma
ya bu arada kezman resmi burda ne arıyor yasak degilmi burası sarı kırmızılıların yeri degilmi bu neye bizimi kıskandırıyorsunuz abartmayın biraz
Jesus_FB
27.Ağustos.2006, 12:05
egowich kardes kezman resmini niye koyuyorsuyn bu sayfaya yasak degilmi
ya bu arada kezman resmi burda ne arıyor yasak degilmi burası sarı kırmızılıların yeri degilmi bu neye bizimi kıskandırıyorsunuz abartmayın biraz
O kezman resmini egemen imzasına koymuş o yüzden şu an bakarasan egemenin yazdığı her mesajda o resmi görürsün ama egemen bir şeyi unutmuş bu forumda imzaya resim eklemek Yasak!!!
Eray Dengiz
27.Ağustos.2006, 13:34
Bu saatten sonra transfer yapılmaz heralde.. Elimizdekiler ile çok rahat oynayabiliriz.. Elimizde Carrusca, Sabri, Arda gibi gençlerimiz var. Ümit Karan, Hasan Kabze, Hasan Şaş, İlic gibi gol yollarında etkili adamlarımız var. Bu 7 futbolcuyu ilk 11'de güzel bir düzen içerisinde oturtturabilirsek bu sene başarılı oluruz..
Transferden çok Ali Sami Yen çimlerini değitirseler sanki çok daha iyi olacak. Bir gün en istenmedik yerde bir futbolcumuz sakatlanacak ondan sonra ah'lara vah'lara başlayacağız..
LaKe
27.Ağustos.2006, 13:40
Bu saatten sonra transfer yapılmaz heralde.. Elimizdekiler ile çok rahat oynayabiliriz.. Elimizde Carrusca, Sabri, Arda gibi gençlerimiz var. Ümit Karan, Hasan Kabze, Hasan Şaş, İlic gibi gol yollarında etkili adamlarımız var. Bu 7 futbolcuyu ilk 11'de güzel bir düzen içerisinde oturtturabilirsek bu sene başarılı oluruz..
Transferden çok Ali Sami Yen çimlerini değitirseler sanki çok daha iyi olacak. Bir gün en istenmedik yerde bir futbolcumuz sakatlanacak ondan sonra ah'lara vah'lara başlayacağız..
Abi zaten kadromuz kötü değilki. Gerçekten iyi bir kadromuz var. Ama bi türlü düzen sağlanamıyor. Çok saçma kadrolarla maça çıkıyoruz.
Eray Dengiz
27.Ağustos.2006, 13:44
Haklısın. Önce ki maçlardan mecburiyetten çıkıyorduk ama sakatlarımızda iyileştiğine göre artık kadromuzu kullanabiliriz. Okan ve Hakan'ı bu takımdan kesmeliyiz. Ayhan'ın yerine Arda'yı orada deneyebiliriz. Böylece Carrusca'yı oynatırız.. En azından yeni transfer niye oynamadı diye sormazlar..
Koray Düşova
27.Ağustos.2006, 13:51
Zavallı Gerets kim olsa kabul ediyor mecburen, Kayserispor'lu Johssonn'u alacaz deseler ona da ok dicek nerdeyse,mecbur adam...
Neyse bence Emana kaliteli bir oyuncu,hem ofansif hemde defansif özellikleri var,zaten ofansif orta saha olarak başlamış profesyonel futbol yaşamına,sonradan fizik kuvveti yüksek olduğu için ön liberoda görev verilmiş,gol atma beceresi çok yüksek değil ancak asist ve olumlu pas yüzdesini yüksek bazda tutabilen bir oyuncu,bence tam GS'ye gerekli adam,yani daha da kötüsü bir Zikos alınacaktı kazayla daha önce, ondan kat kat iyidir,potansiyeli yüksek,Kamerun milli takımı değişime gidiyor,Achille'de bu değişimde yer alıyor ve ilerde çok sık izleyebileceğimiz bir oyuncu,Song'a gelince; Emana'yı o önerdi,Song daha önce gittiği takımlara hep bu tarz oyuncular önermiştir mesela Liverpool'a Bernard Diomede ve Aboubakar Camara'ya Song referans vermiş zamanında,pekte kötü niyetli olduğunu sanmıyorum ama neden olmasın çocuk babası ve çocuklarını düşünmek zorunda,aslında iyilikte yapıyor çünkü yönetimin kimseyi alma niyeti yok,istese Emana'yı bilmem kimi 2 günde getirirler...
Dipnot:Marsilya'da geçen ay Emana'ya teklif yapmış ancak aynı cevabı almış yani 5 milyon euro, fiyatı pahalı olduğu için vazgeçmiş,Marsilya'ya da öneren Oruma ,geçen sezon Essien satıldığında Lyon'da ilgilenmiş,yani anlayacağınız fiyatı bu yüzden şişik ancak Emana'nın gelecek sezon Lyon'a gitmesi söz konusu çünkü Houlier Emana'yı çok beğendiğini açıklamış...
Artık dünya üzerinde ön liberolar milyon dolarlar eurolar ediyor,yönetim hangi çağdışı düşünceyle sadece forvetlerin pahalı olduğunu düşünmekte? Ön libero kıtlığı var dünya üzerinde ve Afrika kıtası bu konuda yetenekli adamlar yetiştiriyor,çok koşan basan fizik gücü yüksek ön liberolar hep Afrika'dan çıkmakta artık dikkat edin,Emana bunlardan biri,istenilen paraya değer bir oyuncu,4-5 yıl hizmet edebilir,buna değmez mi??
http://www.camfoot.com/joueurs/emana/emana110.jpg
Burak Duran
27.Ağustos.2006, 13:53
Toulouse maçı dündü kanal a yanlış yazıyor... neyse artık emana falanda yalan oldu izlemeye gerek yok
Chile
27.Ağustos.2006, 15:18
Şampiyonlar Ligi GS için hezimete dönüşebilir ve bu durum beni çok tedirgin edior. bu kadro ile yürümez!
barahir
27.Ağustos.2006, 15:33
walla dünki maçta ii sinyaller almadım ben takviye şart.
Silent Island
27.Ağustos.2006, 15:45
Dünkü maçta futbolcuların da gerets'in de hatası büyüktü.inşallah toparlanıp iyi işler çıkarmaya başlarlar.ama Fenerbahçe bugün maçı alırsa fark 6 puan oluyor.Ki sezonun ilk 4 maçında 6 puan fark kötü işlere yol açabilir.
Emurafu
27.Ağustos.2006, 19:19
hadi ama galatasaray trnsfer bekliyom sizden yarın hafta bası ya gazete de baska oynucu haberi cıkar zaten
rustem goldberg
27.Ağustos.2006, 22:23
ya dunku macta Hakan'ın yuzunden berabere kaldık.bi insan maçta 4-5 rahat gol pozisyonunu kaçırırmı yaw.hasan kabze duzelse Umit Hasan oynar.cok manyak oynayıp gideriz
BeaChBoY
27.Ağustos.2006, 22:31
Bi kere bu kadroyla şampiyonlar ligi yürümez takım genel olarak iyi bi kadroya sahip olmasına rağmen gerets in oynattığı düzen de iyi bi ön libero ihtiyacı var şampiyonlar ligi mehmet güven ve okan la yürümez kaliteli bi önlibero mutlaka alınmalı ama adnan polat başka transfer yapmayacaklarını açıklamış galatasaray için gerçekten kötü
gezenti
27.Ağustos.2006, 22:36
ya bu geretsi anlamıyorum ön licero diye yırtınacaktın madem ne diye saidoyu gönderdin ne diye volkanı kiraladın.senin elinde ergün gibi istikrar abidesi bir insan bir var koy onu oraya oynuyomu oynamıyormu bir dene bu adamı anlamak elde değil...
Eray Dengiz
27.Ağustos.2006, 23:24
Gezenti belki haklısın Saidou konusunda ama Ergün o bölge için yetersiz olabilir. Belki oyun kurma bakımından tamam ama top karşılama, koşma bakımından zayıf kalabilir. O bölgeye hızlı, hemen oyun kurabilecek bir oyuncu lazım.
gorkemyilmazkarasu
28.Ağustos.2006, 00:06
herkes transfer lazım diyor transfer olmazsa olmaz diyor ama olur arkadaşlar ilk yarıyı izleyen arkadaşlar görmüştür ki ayhan ve yanına okan olmasa bile mehmet güven gayet güzel işler yapabilir ama çift önlibero oynarsak mecburen takım tek forvete kalıyo geretsde bunu sevmiyo sanırım ve çift forvete dönüp tek önlibero bırakınca işler arap saçına dönüyor...geçen sene bu taktik tuttu çünkü elimizde saidoo gibi ciğersiz bi adam vardı...ama sen tek önlibero okanı bırakırsan bu takımın ipini çekersin...yani problem olan aslında bu takımda tek önlibero oynayabilecek kapasitede adam olmaması..böyle bi adamın yoksa ve imkanında yoksa çift önlibero oyna tek forvete dön arkadan tek forvete yardımcı olucak çok oyuncu var zaten ilic,hasan,arda gerektiğinde önliberolardan biride çıkıyor ileri mesela ayhan...yani çözüm tek forvet çift önlibero oynamamızdır bence...
Emurafu
28.Ağustos.2006, 01:08
arkadasım ergün ön liberoda oynarsa orası yol gecen hanı olur ergün agır bir oyuncu
saidou biz göndermedik kendizi bizden gizli olarak gitti nantes ile anlastı
bu arada kork mayın bir ön libero trnsferi kesin olcakama bu kim
e_mali
28.Ağustos.2006, 11:58
Bi ara Dardanelli bir topçuyu istiyodu GS, gelecek vaad eden bir on libero idi. O da mı olmadı? Son durumu nedir, bilen var mı?
Burak Duran
28.Ağustos.2006, 12:27
galiba adam teklif götürmemişler benim bildiğim bu
Berkaiser
28.Ağustos.2006, 12:41
Galatasaray için transfer 1 Ocak'a kadar kapanmış gibi görünüyor.Bu saatten sonra transfer yapabileceğimizi sanmıyorum.
LaKe
28.Ağustos.2006, 12:54
Galatasaray için transfer 1 Ocak'a kadar kapanmış gibi görünüyor.Bu saatten sonra transfer yapabileceğimizi sanmıyorum.
Bende. Ama sağlam bir ön liberonun gelmesi fena olmazdı.
Emurafu
28.Ağustos.2006, 12:55
arkadasım sarı kırmızılılar transfer yapacak bu yüzden ön libero trnsferini persembe gününe kadar bitirmeyi planlıyor listedeki 3 oyuncudan biri alıncakmıs kesin
bunlardan biri
deportivolu DUSCHER iyisallah ol gelir zaten ononu gelme ihtimali büyük
Duscher , deportivo´nun arjantinli onliberosu. Deportivo'nun teknik adami onun gitmesine izin verdi , baska kuluplerde talep olmuslardi bir ara (Manchester, AS roma ) ama almadilar , deportivo nekadar ister bilemiyorum ama bunu alirlarsa COK iyi olur , adam yanilmiyorsan 27 yasinda su an ve gelirse bize cok faydali olur. Insalllahhh gelir.
BeaChBoY
28.Ağustos.2006, 13:25
mutlaka bi transfer yapılmalı ancak adnan polat transferi bitirdiklerini açıkladı yani galatasaray ın 1 ocak a kadar bu kötü gidişi sürecek
Emurafu
28.Ağustos.2006, 14:06
yok arkadasım özhan canaydın kızmıs onlara artık su transferi 3 gün içinde bitirin demiş duscher yada costodio 3 gün içinde istanbula gitereceklermiş
baktım ikiside iyi oyuncu
Eray Dengiz
28.Ağustos.2006, 14:35
Bi ara Dardanelli bir topçuyu istiyodu GS, gelecek vaad eden bir on libero idi. O da mı olmadı? Son durumu nedir, bilen var mı?
Hangisi oldu ki :) Yüzlerce isim duyduk hiçbiri olmadı..
Emurafu
28.Ağustos.2006, 14:43
ama bu sefer transfer var ya duscher yada custodio ikiside iyi oyuncu
Eray Dengiz
28.Ağustos.2006, 14:46
İnşallah.. Daha transfer sezonu bitmedi.. Örnek vermek gerekirse, Ribery son gün gelmişti.. Son güne kadar beklemekte fayda var..
TaşkınMahmut
28.Ağustos.2006, 16:42
ben Gerets Olsam
Mondragon
D.Sol:Orhan Ak
Göbek: Song, Tolga
D.Sağ: Uğur
Ön Libero : Cihan
O.Sol : Arda
O.Sağ: Okan
Serbest: İliç
Forvet: Hasan Kabze , Umit Karan
Tabi transfer olmazsa.Ama Necati ve Hasan ı kadroya dahi almam.benim görüşüm arkadaşlar bu.Cihanın asıl mevkiisi zaten Ön Libero. Kocaelindeyken nasıldı?
Eğer transfer olursa 10 Numara ya alınsın.Ön libero diye kasıyor Gerets.Forvetede İliç , Ümit koyulsun.Bakın bakalım takıma o zaman.
SefaReis66
28.Ağustos.2006, 16:45
kardes al arastırdım bak mac ne zaman
Kanal A birbirinden heyecanlı karşılaşmalarla futbol zevkini ekranlarınıza naklen taşımaya devam ediyor.
Fransa Birinci Ligi'nde bu haftasonu maç programı şöyle:
26 Ağustos 2006 Cumartesi - 18.15
Nice - O. Lyon (Naklen)
Toulouse - Nice (Naklen)
27 Ağustos 2006 Pazar - 22.00
St. Etienne - Lens
kardes bir dahada bilip bilmeden konusma
kardeş bu nice her gün maç mı yapıyor sorun sende deil o zaman alıntı yaptığın sitede touluse bi hafta önce nice la oynadı 1-0 kaazandı bu hafta da troyes deplasmanında 2-1 kazandı emana da gol attı
neyse konuyu bölmeyelim nasıl osla alamadık adamı atsa ne olur atmasa ne olur :D
Marcelo Salas
28.Ağustos.2006, 16:53
Bu sene her kulvarda Galatasarayın işini çok zor görüyorum. İnsallah sert bi kayaya çarpmayız..
Burak Duran
28.Ağustos.2006, 17:36
fotospor Galatasaray'ın emana yı 1 yıllığına kiraladığını yazıyor
dinaMYt
28.Ağustos.2006, 18:04
galatasaray hangi menejerlerle çalışıyor çok merak ediyorum.bize yaklaşık 7 yıldır her transfer sezonunda kabir azabı çektiriyorlar.her sene gravesenlerden pireslerden rivaldolardan başlayan transfer serüveni petrelerle heinzlarla okan buruklarla noktalanıyor.birisi çıkıp bu adamlara çakıl taşıyla futbolcu alınamayacağını iyi futbolcu almak istiyorsalar paraya kıymaları gerektiğini söylemeli.yok eğer benim param yok diyorsanız boşuna taraftarı transfer sezonunun başında ümitlendirmeyin..ıkın erkek gibi bu sezon transfer yapmayacağız deyin bizde boşu boşuna ümitlenmeyelim.
bakalım bu seneki 31 ağustosta bizi hangi kazma bekliyor.her sene böyle bir adamı bulup getiriyorlar ve her sene o son gün alınan adam devre arası gelmeden gönderilmeye çalışılıyor.o gönderdiğimiz futbolculara ödediğimiz parayla şimdi 5 tane ön libero alınırdı.bi tanesi hala gönderilemedi bile.tamam bu takım bize türkiyede avrupada sayısız sevinç yaşattı ama her ağustos ayı geldiğinde bu takım bizi kabız etmekten başka işe yaramıyor.yok akıllansalar bir senede temmuz ayında tüm transferleri bitirebilseler içim yanmayacak.ama her sene aynı terane.şimdi de çıkmışlar en iyi transferimiz arda diyorlar.haberleri yok galiba gerets orta sahanın ortasına adam istedi.yok en iyi transfer arda ise carruscayı niye aldınız?birde çıkmışlar takımımız yeterli diyorlar her maç 2 gol yiyen 4 haftada 6 puan kaybeden takımın neresi yeterli şampiyonlar ligindeki hedef nedir?orası muamma.
birde artık ocakta alırız ön liberoyu diye haberler çıktı şimdi.fikstürden haberi yok bunların.şampiyonlar liginden elendikten sonra istersen vierayı getir ön liberoyu ne işimize yarar?
şimdi önümüzde iki şık var:ya avrupanın vasatı aşamayan klubunden bulabilecekleri en ucuz elden düşme adamı getirip bize yıldız oyuncu diye yutturacaklar yada biz gençlerimize güveniyoruz gerekirse ocakta transfer yaparız diyecekler.ikisi de aynı kapıya çıkıyor ama neyse biz galatasarayı gönülden desteklemeye devam edeceğiz birde aklı başında yöneticilerimiz olursa ne ala.
e_mali
28.Ağustos.2006, 18:17
galatasaray hangi menejerlerle çalışıyor çok merak ediyorum.bize yaklaşık 7 yıldır her transfer sezonunda kabir azabı çektiriyorlar.her sene gravesenlerden pireslerden rivaldolardan başlayan transfer serüveni petrelerle heinzlarla okan buruklarla noktalanıyor.birisi çıkıp bu adamlara çakıl taşıyla futbolcu alınamayacağını iyi futbolcu almak istiyorsalar paraya kıymaları gerektiğini söylemeli.yok eğer benim param yok diyorsanız boşuna taraftarı transfer sezonunun başında ümitlendirmeyin..ıkın erkek gibi bu sezon transfer yapmayacağız deyin bizde boşu boşuna ümitlenmeyelim.
bakalım bu seneki 31 ağustosta bizi hangi kazma bekliyor.her sene böyle bir adamı bulup getiriyorlar ve her sene o son gün alınan adam devre arası gelmeden gönderilmeye çalışılıyor.o gönderdiğimiz futbolculara ödediğimiz parayla şimdi 5 tane ön libero alınırdı.bi tanesi hala gönderilemedi bile.tamam bu takım bize türkiyede avrupada sayısız sevinç yaşattı ama her ağustos ayı geldiğinde bu takım bizi kabız etmekten başka işe yaramıyor.yok akıllansalar bir senede temmuz ayında tüm transferleri bitirebilseler içim yanmayacak.ama her sene aynı terane.şimdi de çıkmışlar en iyi transferimiz arda diyorlar.haberleri yok galiba gerets orta sahanın ortasına adam istedi.yok en iyi transfer arda ise carruscayı niye aldınız?birde çıkmışlar takımımız yeterli diyorlar her maç 2 gol yiyen 4 haftada 6 puan kaybeden takımın neresi yeterli şampiyonlar ligindeki hedef nedir?orası muamma.
birde artık ocakta alırız ön liberoyu diye haberler çıktı şimdi.fikstürden haberi yok bunların.şampiyonlar liginden elendikten sonra istersen vierayı getir ön liberoyu ne işimize yarar?
şimdi önümüzde iki şık var:ya avrupanın vasatı aşamayan klubunden bulabilecekleri en ucuz elden düşme adamı getirip bize yıldız oyuncu diye yutturacaklar yada biz gençlerimize güveniyoruz gerekirse ocakta transfer yaparız diyecekler.ikisi de aynı kapıya çıkıyor ama neyse biz galatasarayı gönülden desteklemeye devam edeceğiz birde aklı başında yöneticilerimiz olursa ne ala.
Daha ne soylenebilir, aynen katılıyorum...
cengoo76
28.Ağustos.2006, 20:50
fotospor Galatasaray'ın emana yı 1 yıllığına kiraladığını yazıyor
Fotospor iki gün önce gravesen, öncesinde beto,öncesinde almeida corintihias'da oynjyomuş ki öyle bir adam yok öncesinde de diarra'yı istanbul'a getirdi :) :)
nart_susruko
28.Ağustos.2006, 22:04
biz beklemekten bıktık basın yalan haberden bıkmadı..
bitsin artık bu çile..
Emurafu
28.Ağustos.2006, 22:17
bitecek kardes 3 gün bekle
(/1) SICAK SICAK HABER
(/1) TAMAMEN YENİ HABERönceden de gündeydi şimdide gündemde
Galatasaray aradığı ortasaha oyuncusunu buldu. Sarı-kırmızılar, Milan’da oynayan İsviçreli ortasaha oyuncusu Johann Vogel’le her konuda anlaştı.
Sarı-kırmızılı yönetime yakın kaynaklar Vogel’in transferini doğruladı. Teknik Direktör Eric Gerets’in ısrarla istediği Vogel’le, İtalya’da yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alındı. Vogel’le her konuda anlaşma sağlanırken, ortasaha oyuncusunun bir kaç gün içerisinde resmi imza atacağı öğrenildi.
Türkiye ile İsviçre arasında oynanan maçta da gündeme gelen Vogel, Milan’da fazla forma şansı bulamasa da İsviçre’nin Euro 2008 Elemeleri kadrosuna çağrılmıştı.
Vogel Kimdir?
8 Mart 1977’de Cenevre’de doğan Vogel, profesyonel futbol kariyerine ülkesinin Grasshoppers takımında başladı. İlk kez 22.7.1992’de Xamax’a karşı oynayan 1.77 boyunda ve 71 kilo ağırlığındaki futbolcu, altı yıl Grasshoppers’ın formasını giydi. 1999-2000 sezonunda Hollanda’nın PSV Eindhoven takımına transfer olan Vogel, burada geçirdiği altı sezonun ardından 2005-2006 sezonunda Milan’a transfer oldu. Vogel Milan’da geçirdiği bir yıl boyunca fazla forma şansı bulamadı.
kaynak radyospor:confused:
biliyorum bu oyuncuyu kimse istemiyor ama bana göre galatasarayın tam aradıgı oyuncu bence hem şampiyonlar ligi tecrübesi var hemde psv yi iyi tanıyor
yüksek pas yüzdeesi var bence yararlı olur
Jesus_FB
29.Ağustos.2006, 00:02
gelsin artık şu adam pek sevmiyoruz türk halkı olarak ama işte kader :D
Emurafu
29.Ağustos.2006, 00:05
mühim olan sevmemek degil önemli olan takıma yara saglasın bence gelirse vogel ortasah cok rahatlar ayhan iyi iş cıkarırlar
nekop
29.Ağustos.2006, 00:07
abi vogeli alıcagınıza bizim hasan ücüncüyü verek size daha iyi bu adamın hasandan pek farkı yok...
rhan_17
29.Ağustos.2006, 00:11
kesinlikle katılıyorum..söyleyecek söz bırakmamışsın...
Emurafu
29.Ağustos.2006, 00:12
abi vogeli alıcagınıza bizim hasan ücüncüyü verek size daha iyi bu adamın hasandan pek farkı yok...
kardes saka mı diyonsen hasanla bu adamı kıyaslamam bile
ANAKONDA52 FARKI
COK SICAK BİR HABER DAHA
CİM BOM'DA CASTILLO SESLERİ!..
28 Ağustos 2006 19:36
Galatasaray aradığı ön liberoyu Güney Amerika'da buldu.. Sarı Kırmızılıların Almanya 2006 Dünya Kupası'nda oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Ekvator'un orta sahadaki yıldız isimlerinden biri olan Segundo Castillo ile görüşmelere başladığı öğrenildi..
24 yaşındaki genç oyuncu 1,78 boyunda ve 77 kilo. Ülkesinde El Nacional takımında forma giyiyor. 2000-2002 yılları arasında ülkesinin Espoli takımında forma giyen Castillo, 68 maçta 11 gol atmayı başarmıştı.
CASTILLO KİMDİR?
İsim : Segundo CASTILLO
Mevkii : Orta Saha
Doğum Tarihi : 15 – Mayıs - 1982
Uyruğu : Ekvator
Doğum Yeri : Esmeraldas
Kulübü : El Nacional (Ekvator)
Boy : 1.78 m.
Kilo : 77 kg.
Milli Olma Sayısı : 13
Milli Takımla ilk maçı : 12- Şubat - 2003
Milli Takımla son maçı : 25- Haziran - 2006
Lig Kariyeri :
2000 : Espoli – 8 maç – 0 gol
2001 : Espoli – 28 maç – 2 gol
2002 : Espoli – 30 maç – 9 gol
2003 : El Nacional – 13 maç – 0 gol
2004 : El Nacional – 32 maç – 0 gol
2005 : El Nacional – 48 maç – 8 gol
2006 : El Nacional – 18 maç – 3 gol
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
oyuncuya gelirsek iyi bir oyuncu ortasahada tas gibi bir oyuncu dünya kupasında begendigim bir oyuncuydu ama bu trnsferin olma ihtimali düsükmüş
Jesus_FB
29.Ağustos.2006, 00:12
yalnız bu vogel öyle çok top kapan bir adam değil daha çok oyun kuran tipte bir adam takımın pres eksikliğini vogel kapayamayabilir
rhan_17
29.Ağustos.2006, 00:14
bitecek kardes 3 gün bekle
(/1) SICAK SICAK HABER
(/1) TAMAMEN YENİ HABERönceden de gündeydi şimdide gündemde
Galatasaray aradığı ortasaha oyuncusunu buldu. Sarı-kırmızılar, Milan’da oynayan İsviçreli ortasaha oyuncusu Johann Vogel’le her konuda anlaştı.
Sarı-kırmızılı yönetime yakın kaynaklar Vogel’in transferini doğruladı. Teknik Direktör Eric Gerets’in ısrarla istediği Vogel’le, İtalya’da yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alındı. Vogel’le her konuda anlaşma sağlanırken, ortasaha oyuncusunun bir kaç gün içerisinde resmi imza atacağı öğrenildi.
Türkiye ile İsviçre arasında oynanan maçta da gündeme gelen Vogel, Milan’da fazla forma şansı bulamasa da İsviçre’nin Euro 2008 Elemeleri kadrosuna çağrılmıştı.
Vogel Kimdir?
8 Mart 1977’de Cenevre’de doğan Vogel, profesyonel futbol kariyerine ülkesinin Grasshoppers takımında başladı. İlk kez 22.7.1992’de Xamax’a karşı oynayan 1.77 boyunda ve 71 kilo ağırlığındaki futbolcu, altı yıl Grasshoppers’ın formasını giydi. 1999-2000 sezonunda Hollanda’nın PSV Eindhoven takımına transfer olan Vogel, burada geçirdiği altı sezonun ardından 2005-2006 sezonunda Milan’a transfer oldu. Vogel Milan’da geçirdiği bir yıl boyunca fazla forma şansı bulamadı.
kaynak radyospor:confused:
biliyorum bu oyuncuyu kimse istemiyor ama bana göre galatasarayın tam aradıgı oyuncu bence hem şampiyonlar ligi tecrübesi var hemde psv yi iyi tanıyor
yüksek pas yüzdeesi var bence yararlı olur
kim gelecekse gelsin ön libero pozisyonuna transfer şart...zaten vogel gelirse muhteşem olur vogel o pozisyon için biçilmiş kaftan keza galatasaray çok fazla top kaybı ile oynuyor...bu kadar top kaybı yapan bir takımın zorlu maçlarda başarılı olması imkansız...
Emurafu
29.Ağustos.2006, 00:22
tabi vogel gelirse topu ayakta tutma yüzdemiz fazla olur tecrübeli
ama su castillo da iyi oyuncu fizik gücü muhtesem rakibi sahada yoran ve cok top kapn biri onunda sanırım pas yüzdesi en azından saidou gibi
tekrar söylüyorum nekop kardes bir hasan ile vogel nasıl aynı olabilir yapma yawww
Jesus_FB
29.Ağustos.2006, 00:26
peki sizce gs için şu an top kapıp, rakibi yoran bir adam mı yoksa oyun kuran iyi pas yapan birimi gerekiyor?
Emurafu
29.Ağustos.2006, 00:35
peki sizce gs için şu an top kapıp, rakibi yoran bir adam mı yoksa oyun kuran iyi pas yapan birimi gerekiyor?
oyun kuran pas yapan buda gelirse vogel olabilir
keske hepsi olsa onda top kapma gibi becerileri
sanalkardes
29.Ağustos.2006, 11:32
arkadaşlar vogel gelirse sizin dediğiniz gibi de işimiz daha kolay olur.2 gün içinde istanbuldaymış
SYLaR
29.Ağustos.2006, 11:34
yeter be bi adam alamadık gitti
Bi mevkiye adam lazım o mevkiye 20 adamın ismi geçti
Burak Duran
29.Ağustos.2006, 12:19
G.Saray, Castillo'yu tranfer edecek
Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Ekvador'un Nacional takımında oynayan 24 yaşındaki ön liberoyu almak için harekete geçtiler.
Castillo bombası
G.Saray, El Nacional takımında oynayan ön libero Segundo Castillo'nun peşinde.
Transfer döneminin sona ermesine 3 gün kalırken, G.Saray aradığı ön liberoyu Güney Amerika'da buldu. Sarı-kırmızılı yönetimin 2006 Dünya Kupası'nda Ekvador forması giyen ve beğeni toplayan Segondo Castillo ile görüştükleri belirtildi. 24 yaşındaki genç oyuncu 1.78 boyunda ve 77 kilo. Ülkesinde El Nacional forması
giyen Castillo eski takımı Espoli'de yıldızlaştı ve Nacional'e transfer oldu. Espoli'de 68 maçta 11 gol attı. Geçen yıl 48 maçta 8 gol kaydeden oyuncu 14 kez Ekvador Milli Takımı forması giydi.
LİNDEROTH DA OLMADI
G.SARAY yönetimin oyuncu ile yaptığı ilk görüşmenin olumlu geçtiği dile getirildi. Castillo'nun teklife sıcak baktığı kaydedildi. Sarı- kırmızılıların birkaç gün içinde bu transferi sonuçlandırmayı amaçladıkları belirtildi. Bu arada G.Saray'ın ön libero için istediği İsveçli Tobias Linderoth'un transferi suya düştü. Linderoth'un kulübü Kopenhagen, Ajax'ı eleyip Şampiyonlar Ligi'ne girince 27 yaşındaki oyuncuyu satmaktan vazgeçti.
Kaynak : üzülerek yazıyorum Fotomaç
SYLaR
29.Ağustos.2006, 12:37
emena castillo gravesen vogel diarra linderoth atrıca bochumlu adam bu kadar kişiyi biz sadece ön libero için istedik dahada birini alamadık
Emurafu
29.Ağustos.2006, 14:34
haklısın hürmet kardes zaten ben castillo trnsferini dün aksam verdim sıcak sıvak
Jesus_FB
29.Ağustos.2006, 17:43
CUSTODIO GALATASARAY'DA İDDİASI!..
Teknik Direktör Gerets'in ısrarla istediği ön libero için girişimlerini sürdüren Galatasaray'da yönetim transfer döneminin bitimine günler kala bombayı patlatmak üzere.
Portekiz'in önemli ve güvenilir gazetelerinden biri olan Ojogo, Sarı Kırmızılıların Sporting Lizbon'un kaptanı Custodio Miguel Dias de Castro ile her konuda anlaştığını yazdı. 23 yaşında olmasına rağmen takım kaptanlığına kadar yükselen ve takımı ile 2008 yılına kadar sözleşmesi olan futbolcu ile yapılan anlaşmanın 6 milyon Euro tutarında olduğu ve 5 yıllık sözleşme imzalanacağı iddia edildi.
Custodio Kimdir?
Adı: Custodio Miguel Dias de Castro
Doğum Tarihi: 24.05.1983
Boy: 1.80
Kilo: 75 kg
Eray Dengiz
29.Ağustos.2006, 17:45
Sporting Lizbon ise güzeldir.. Selman'a danışmak lazım.. Yine bir sürü haber çıkıyor inanmak istiyorum ama daha erken..
ibo
29.Ağustos.2006, 18:31
hayddaaa bir sürü adam var listede ama şimdi giderler son gün petre gibi faydasız bir adam getirirlerse o zaman işimiz bozuk :(
Burak Duran
29.Ağustos.2006, 18:36
yok yok kimse gelmicek siz rahat olun
Emurafu
29.Ağustos.2006, 18:43
beyler bu custpdio süper oyuncu 2veya 3 defa macını izlrd,im büyük ihtimal geliyormus
dnz498
29.Ağustos.2006, 18:50
yok yok kimse gelmicek siz rahat olun
hah işte acı gerçek :mad:
geçtim artık transfer olmasından eldekilerde patır patır ayrılıyor takımdan Saido, Volkan, Yalçın Ayhan hatta bi habere göre Ergün bile ayrılmak üzere gençleri saymıyorum bile
EreN
29.Ağustos.2006, 20:42
beyler bu custpdio süper oyuncu 2veya 3 defa macını izlrd,im büyük ihtimal geliyormus
Zaten sana kalsa herkes geliyor..:rolleyes:
Eray Dengiz
29.Ağustos.2006, 21:01
hah işte acı gerçek :mad:
geçtim artık transfer olmasından eldekilerde patır patır ayrılıyor takımdan Saido, Volkan, Yalçın Ayhan hatta bi habere göre Ergün bile ayrılmak üzere gençleri saymıyorum bile
zaten onlar forma şansı bulamayan futbolcularımızdı.. artık devir değişti.. Uefa kupasından sonra takımımız genç futbolcu yetiştirme olayını girdi.. o zamandan bu zaman çok iyi futbolcular gelişti.. şimdi onların zamanı..
Emurafu
29.Ağustos.2006, 21:41
Özgürcan ve Uğur kiralanacak
Galatasaray, teknik direktör Eric Gerets'in isteğiyle genç oyuncuları Özgürcan ve Uğur'u kiralama kararı aldı.
Sarı kırmızılı takım özellikle Hasan Kabze ve Ümit Karan'ın iyileşmesinin ardından forma şansı bulmakta sıkıntı yaşacak olan Özgürcan'ın Arda'nın gelişmesinde izlenen yol takip edilerek, genç golcünün transferin bitimine 2 gün kala bir Süper Lig ya da Lig A'nın iddialı takımlarından birine kiralamayı düşünüyor.
COK KATILIYORUM
Zaten sana kalsa herkes geliyor..:rolleyes:
her kardes ben kendinmi uyduruyom biraz haber dinle ve bak geldinmi görürrüz keske gelse
SYLaR
29.Ağustos.2006, 21:59
bence uğurun kiralnmaması lazım.Sağ bekde cihandan daha iyi iş yapacağı kesin
Eray Dengiz
29.Ağustos.2006, 22:15
Yok yok çok iyi oldu aksine.. Çünkü bu gidişle Cihan sakatlanmadan kimseye o formayı vermeyecek.. Uğur ve Özgürcan gideceği takımlarda banko oynayacak..
Arda örneği gibi düşünün.. Yönetim bu seneyi değil geleceği istiyor.. Gelecek açıktır.. Uğur ve Özgürcan öyle bir dönecek ki takıma.. Böylece hem forvet hemde sağ bek sıkıntımız ortadan kalkacak. Seneye Necati gönderilebilir, Hakan Şükür futbolu bırakabilir.. Bunları düşünürsek hazır olmayıp yedek kalan bir Özgürcan mı yoksa gittiği takımda daima oynayacak bir Özgürcan mı? Aynı şey Uğur içinde geçerli.. Çok iyi oldu bu.. Bir kaç futbolcumuz daha kiralanmıştı..
Uğur, Uğur, Özgürcan, Zafer, Cafercan, Oğuz, Ferhat, Arda, Aydın
Bunların içinden, Aydın'da kiralanabilir..
Özgürcan'ı Ersun hoca alabilir.. Oynatırda..
SYLaR
29.Ağustos.2006, 22:18
Necatinin bana kalırsa şimdiden gönderilmesi lazım.Takıma hiçbir pozitif özellik katmıyor
Emurafu
29.Ağustos.2006, 22:26
kardes necati gitmez hiçbieyere evet ugur giderse arda gibi olur böylelikle cihan yedege gidebilir
Gravity
29.Ağustos.2006, 23:16
Bir defa daha demiştim, Galatasaray'dan kiralık olarak giden kozaya giren tırtıl gibi kelebeğe dönüşüp geliyor. O bakımdan bütün gençler kiralık olarak gitse çok hayırlı bir iş olacak gibi geliyor bana Galatasaray açısından.
LaKe
29.Ağustos.2006, 23:23
Custodio, gelirse hele hele de bu kadar kısa sürede bu transferi yapabilirsek süper olur. Ama hiç sanmıyorum.
cengoo76
30.Ağustos.2006, 00:49
2 mesajdan biri Anaconda'nın ne kadar yaşam dolu,umut dolu bir insan transfer transfer die tutuşuyor bir carrusca'ya kaldık bir gs'li olarak üzüntülüyüm...ama bu kadro ile bile sakatlar iyileşince ligin tozunu attırırız gerçi önemli olan şl ama fenerin 100. yılında şampiyonluk ii olurdu bea...
Anaconda sen gs'nin yönetiminde olsan transfer manyağı olurduk :) :D
rhan_17
30.Ağustos.2006, 01:02
bence uğurun kiralnmaması lazım.Sağ bekde cihandan daha iyi iş yapacağı kesin
aynı fikirdeyim...hatta bence güvenilip ilkonbir de oynatılmalı...
Emurafu
30.Ağustos.2006, 10:37
Galatasaray Vogel'le anlaştı
Cimbom'un, Milan'ın başarılı orta saha oyuncusu Vogel ile her konuda anlaştığı öğrenildi. İsviçreli yıldızın cuma gününe kadar sarı-kırmızılı kulübe imza atması bekleniyor.
Müjde yakın
Sarı-kırmızılı ekip, Vogel'le her konuda anlaşırken, Milan'ın kesin yanıtını beklemeye başladı. Portekiz basını ise "Custodio G.Saray'da" diye yazdı.
G.Saray'da ön libero açığı kendisini fazlasıyla hissettirirken, transfer sezonunun bitmesine 3 gün kala sarı-kırmızılılar çalışmalarına hız verdi. Gerets'in ısrarla istediği oyuncular arasında yer alan Vogel'le İtalya'da yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanırken, şimdi Milan'ın vereceği yanıt bekleniyor.
YOKSA CUSTODİO MU!
Milan'ın
Oliveira'ya karşılık olarak Vogel'i Real Betis'e vermek istediği, transferin iki kulüp arasındaki görüşmelere bağlı olduğu ifade edildi. Bu arada Portekiz'in saygın gazetelerinden Ojogo, Galatasaray'ın S. Lizbon'un kaptanı Custodio ile anlaştığını iddia etti. Cimbom'un Lizbon'a 6 milyon euro ödeyeceği duyuruldu
kaynak pas fotomac
e_mali
30.Ağustos.2006, 10:41
Su ana kadar forumlara atılan mesajlarla ilgili bilgi:
GS transfer haberleri 2005 mesaj (bu mesajla 2006 :) )
FB transfer haberleri 2289 mesaj
BJK transfer haberleri 600 mesaj
Peki hangi takım daha çok transfer yaptı?
Cok ilginc di mi? FB ve GS az transfer yapmasına karsın forumda cok mesaj almıs, kimse yanlıs anlamasın bunu sunun icin yazdım. Gazeteler GS ve FB icin ne kadar cok sallama haber yapmıs.
BJK transferi erken bitirmese belki onunda cok yukarlarda olcaktı.
rhan_17
30.Ağustos.2006, 10:45
Galatasaray Vogel'le anlaştı
Cimbom'un, Milan'ın başarılı orta saha oyuncusu Vogel ile her konuda anlaştığı öğrenildi. İsviçreli yıldızın cuma gününe kadar sarı-kırmızılı kulübe imza atması bekleniyor.
Müjde yakın
Sarı-kırmızılı ekip, Vogel'le her konuda anlaşırken, Milan'ın kesin yanıtını beklemeye başladı. Portekiz basını ise "Custodio G.Saray'da" diye yazdı.
G.Saray'da ön libero açığı kendisini fazlasıyla hissettirirken, transfer sezonunun bitmesine 3 gün kala sarı-kırmızılılar çalışmalarına hız verdi. Gerets'in ısrarla istediği oyuncular arasında yer alan Vogel'le İtalya'da yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanırken, şimdi Milan'ın vereceği yanıt bekleniyor.
YOKSA CUSTODİO MU!
Milan'ın
Oliveira'ya karşılık olarak Vogel'i Real Betis'e vermek istediği, transferin iki kulüp arasındaki görüşmelere bağlı olduğu ifade edildi. Bu arada Portekiz'in saygın gazetelerinden Ojogo, Galatasaray'ın S. Lizbon'un kaptanı Custodio ile anlaştığını iddia etti. Cimbom'un Lizbon'a 6 milyon euro ödeyeceği duyuruldu
kaynak pas fotomac
off...off...hergün biri ile anlaşılıp istanbul a getiriliyor ama şu ana kadar bir faliyet göremedik...
ayrıca vogel in real betis e yakın olduğunuda okumuştum...
sanalkardes
30.Ağustos.2006, 11:14
abi bugün de transfer dönemini kapattık oyuncu almıycaz diyolar.
Emurafu
30.Ağustos.2006, 11:37
hepsi yalana kardes cimbom trnsfer yapcak gerets yüzünü güldürmek için korkma ama kim
Vogel'de sona doğru
G.Saray transfer döneminin bitmesine 2 gün kala atağa geçti. Bir yandan El Nacional’in orta saha oyuncusu Segundo Castillo ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı kulübün, yeniden temas kurduğu Milanlı Johann Vogel’i bitirme noktasına geldiği öğrenildi. İtalyan ekibin, göndermek istediği İsviçreli yıldızı G.Saray’a bedelsiz vereceği açıklanırken, oyuncunun talep ettiği 1.7 milyon Euro sarı-kırmızılı yönetimce kabul edildi.
MILANO’YA GİDİYORLAR
Milan'ın sportif direktörü Ariedo Braida ile her konuda anlaşan G.Saraylı kurmaylar transfere son noktayı koymak için bugün Milano’ya gidiyor. Teknik direktör Eric Gerets’in “Orta sahada toparlayıcı bir oyuncuya ihtiyacım var. Mutlaka transfer yapmalıyız. İyi bir 6 numara alabilirsek gruptan çıkma şansımız çok yükselir” sözleri üzerine bir kez daha Vogel ve kulübü Milan’ın kapısını çalan yönetim, tüm pürüzleri gidererek İsviçreli orta saha oyuncusunu yarın İstanbul’a getirip imza attırmayı planlıyor.
R.BETİS VE A.VILLA DA TALİP
Milan'da forma şansı bulamayan Vogel’in özellikle Şampiyonlar Ligi’nde oynayabilmek için G.Saray’ı tercih ettiği belirtildi. Oliviera’yı Milan’a satan İspanyol kulübü Real Betis de İsviçreli yıldızı kadrosuna katmak istiyordu. Bunun yanı sıra orta sahada savunma yönünde sıkıntılar yaşayan Aston Villa da bir süredir Vogel’le görüşmelerini sürdürüyordu. Bu noktada G.Saray Devler Ligi’nde oynama avantajını kullanarak transferi bitirdi.
G.Saray’ın, artık imzaya kalan Vogel’le ilgili tek endişesi, Türkiye’nin İsviçre ile oynadığı Dünya Kupası eleme maçındaki olaylar. Yönetim, olayların baş aktörlerinden İsviçreli futbolcunun protesto edilmesinden çekiniyor
Burak Duran
30.Ağustos.2006, 12:57
adnan polat ve y.kurulu geretse oyuncu alamayacaklarını söyledi
Del Piero_10
30.Ağustos.2006, 13:00
hakikaten dünyanın en beceriksiz yönetimi
Şampiyonlar liginde çok üzülürler ama
lazyboy7
30.Ağustos.2006, 13:05
coook sagflam bı yerden vogel gelıcek dıe duydum.umarım bnalon haber diildir
Emurafu
30.Ağustos.2006, 13:26
ya hepsi yalan hürmet kardes öyle demişlewr ama yalan oyuncu alıcakalr
Eray Dengiz
30.Ağustos.2006, 13:28
Önümüzde 1 gün kaldı. Bu günlerde haber gelecektir.. Kim gelir kim gelmez bilemem ama bu kadar suskun olan bir yönetim elbet birini getirir.. Galatasaray yönetimi genç ve gelecek vaad eden futbolcuları çok iyi gözlüyor. Umarım yine bu tarz gelecek vaad eden bir futbolcu alırlar.. Bu saatten sonra yaşlı futbolcu bizim işimize yaramaz..
Burak Duran
30.Ağustos.2006, 13:35
vogel çok genç :D
Emurafu
30.Ağustos.2006, 13:37
aynen ama hürmet kardes keske o gelse
suanda vogel ve custodio ikisi süperrrrrr onlar gelse iyi olur
bence yönetimede biraz agır eleştiri yapıyoruz para yok adamların yapcak bir seyi yok çünkü fazla borc yapmak istemiyorlar
Burak Duran
30.Ağustos.2006, 13:42
o zaman en baştan beri adam alcaz demeselerdi...
e_mali
30.Ağustos.2006, 14:14
son iki gun... GS bir on libero almazsa sorunlar devam eder gibi.
Hatta Gerets bile gidebilir bu durumda.
Emurafu
30.Ağustos.2006, 14:17
zaten gerets i sevindirmek iiçin bir ön libero kesin gelecek
bize bu borcları yapan faruk süren özhan canaydın ne yapsın
Eray Dengiz
30.Ağustos.2006, 16:55
Volkan gitti Ergün sırada
G.Saray'da yaprak dökümü... Volkan, Ankaraspor ile anlaştı. Ergün de ayrılmayı düşünüyor
Galatasaray ile Volkan Arslan'ın yolları ayrıldı. 2002-03 sezonunun ikinci yarısında Kocaeli'den transfer edilen tecrübeli oyuncunun, karşılıklı anlaşmaya varılarak sözleşmesi fesh edildi. 69 kez sarı-kırmızılı formayı giyen ve 7 gol atan Volkan, bugün Ankara'ya imza atacak. Bu arada 12 yıldır Galatasaray'da oynayan Ergün'ün de forma bulamaması nedeniyle ayrılmayı düşündüğü ifade edildi. A.Gücü ve G.Birliği'nin Ergün'ün peşinde olduğu öğrenildi.
---
Müjde yakın
Sarı-kırmızılı ekip, Vogel'le her konuda anlaşırken, Milan'ın kesin yanıtını beklemeye başladı. Portekiz basını ise "Custodio G.Saray'da" diye yazdı
YOKSA CUSTODİO MU!
Milan'ın Oliveira'ya karşılık olarak Vogel'i Real Betis'e vermek istediği, transferin iki kulüp arasındaki görüşmelere bağlı olduğu ifade edildi. Bu arada Portekiz'in saygın gazetelerinden Ojogo, Galatasaray'ın S. Lizbon'un kaptanı Custodio ile anlaştığını iddia etti. Cimbom'un Lizbon'a 6 milyon euro ödeyeceği duyuruldu.
---
Gravesen Celtic'te
Teknik direktör Erik Gerets'in Galatasaray'a önerdiği isimler arasında yer alan Gravesen, Celtic'le anlaştı. İngiliz takımlarında oynamak istediğini açıklayan Danimarkalı oyuncunun, İskoçların cazip teklifini geri çeviremediği bildirildi.
Kalemi olan yazıyor..
rhan_17
30.Ağustos.2006, 17:04
Ricardo Oliveira’yı İtalyan Kulübü AC Milan’a satan Real Betis, bu transfer karşılığında AC Milan’dan İsviçreli Vogel’i transfer etmişti. Real Betis Vogel ile bir kaç gün içinde sözleşme imzalayacağını duyurdu.
Emurafu
30.Ağustos.2006, 17:12
vogelk gitti gecmiş olsun real betisde saglık kontrölünden gecti inanmayanlar resmi sitesine girsin
Nedvedmania
30.Ağustos.2006, 17:13
yav anlamadım şimdi volkan denizliyemi gitti yoksa ANKARA yamı
Oghuse
30.Ağustos.2006, 17:16
volkan ankaraya gitti
Emurafu
30.Ağustos.2006, 17:24
Serge Die geldi geliyor
Erciyes'e Yalçın'ı verdik, onlar da Die'yi kadro dışı bırakmışlar. Geçen seneki performansı ile en az 2 Saidou eder.. Bizim çapsız yönetimin şu an alabileceği tek adamdır..
bu habere sakın sasırmayın
Burak Duran
30.Ağustos.2006, 17:47
allah akıl fikir versin derim bu adam gelirse
Eray Dengiz
30.Ağustos.2006, 18:17
yok yok bu adam çok pahalı gelir bize.. daha böyle ucuz adam yokmuydu?
dick
30.Ağustos.2006, 18:21
İkinci ligte nispeten ucuz oyuncular var.O da olmadı bizim mahallede bi arkadaş var süper libero o gelsin:D
dnz498
30.Ağustos.2006, 19:22
son iki gün vah bize vahlar yine bize
TR.CaPTaiN
30.Ağustos.2006, 19:53
Madem yerine adam alamayacaksınız ne diye saidou yu yolluyorsunuz. Yönetim sanki gerets i zor durumda bırakmak için elinden geleni yapıyor
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=40093&uniq_id=1157552162
Eray Dengiz
30.Ağustos.2006, 20:21
Bu sene taraftar ve yönetim olarak başarılı beklememeliyiz.. Geçen sene yaptığımız o desteklememe işini bir kenara bırakıp başarı olmasa bile, yenilsekte, berabere kalsakta bari takımı destekleyelim.. Bu takım yönetimin değil bizimdir..
Emurafu
30.Ağustos.2006, 21:02
en azından die iyidir beyler
Madem yerine adam alamayacaksınız ne diye saidou yu yolluyorsunuz. Yönetim sanki gerets i zor durumda bırakmak için elinden geleni yapıyor
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=40093&uniq_id=1157552162
bilmeyenler saidou biz yollamadık kendisi kontratı bittigi için gizli yine gidip nantes ile anlastı biz yollamadıkkk
sanalkardes
30.Ağustos.2006, 22:58
abi giden var ama gelen yok.beceriksiz bi yönetimimiz var
uAburak89
30.Ağustos.2006, 23:05
Junichi İnamoto geliomuş galiba son dk transferi anca bu kadar olur zaten ...
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=14562
Berkaiser
30.Ağustos.2006, 23:09
Mr.T-shirt gelir ancak bize.:D
Emurafu
30.Ağustos.2006, 23:11
inamoto hayırlı olsun star tv de alt yazı gecti cimbomla anlasmıs bu sefer kesinnnn inamoto geliyormus
uAburak89
30.Ağustos.2006, 23:13
Hocam adam muamma ya o kadar isim geçtikten sora pes diorum bari afrikadan bi adam gelseydi..
lazyboy7
30.Ağustos.2006, 23:14
kesin mı geldı mı şimdi??
afrikası -avusturalya sı yok hacı bu işin onemlı olan kımsenın tanımnası dııl.bızim onu futboluyla tanımamız...
uAburak89
30.Ağustos.2006, 23:16
GS bu kesin bişey diyemessin :D
Afrikalı futbolcular genelde savaçı oluo güçlü fizikleriyle bana göre en ideal ön liberö tipidir .. Bkz Appiah ...
Emurafu
30.Ağustos.2006, 23:18
Eğer gerçekse süper transfer olur.. Kendisi hem iyi futbolcudur.. Hemde uzakdoğu pazarı vardır.. Doğru bir strateji ile uzakdoğu pazarına forma satışı yapabiliriz..
hatta tribüne jabon seyirci cekeriz yanlz bu trnsfer kesin gibi
bu arada inamoto gelelim en azından kendisi iyi futbolcu o kadar kötü biri degil
kıvrak teknigi ve cok sert frikigi var
uAburak89
30.Ağustos.2006, 23:21
Abi umarım faydalı olur Galatasaray için... Hangi taraftar gidipte İnamoto forması alır ben yeni forma alıcam İnamoto yerine Ü. Karan yazdırıım daha ii.. Japon pazarından daha önemlisi performansı umarım beni yanıltır biraz ön yargılı yaklaştım galiba :)
dick
30.Ağustos.2006, 23:24
Nasıl oyuncu bilmem ama japonlar çok sever böyle şeyleri acayip forma satarız:D
Emurafu
30.Ağustos.2006, 23:27
beyler inamoto kimmi buyrunn ama süper bir oyuncu bütcemizie göre iyi
buyrun bu golleri izleyin
http://www.youtube.com/watch?v=sVNcJMQhR5o
buda muhtesem teknigiizleyin
http://www.youtube.com/watch?v=XSHFiXO35JE hem ronaldinho ile oynadıgı reklam
kendisi 2002 world cupta bile gol attı
YORUMLAR SİZİN
uAburak89
30.Ağustos.2006, 23:35
Goller ve teknik gayet ii 2 ayağınıda çok ii kullanabilio ... Biraz koşar , Sisteme ayak uydurur ve de takıma hemen adapte olursa yemede yanında yat :)
lazyboy7
30.Ağustos.2006, 23:37
adam ıyı ye benzıo ama bole videolarına bakılarak alınan adamları gorduk...umarım faydalı olur.tabı gelırse..
Burak Duran
30.Ağustos.2006, 23:39
inamoto eskiden iyiydi artık fos inşallah gelmez
Emurafu
30.Ağustos.2006, 23:39
beyler bir yorum buldum bakın adam ingilterede yasıyormus,
ben ingiltere yasiyorum. bu adam ilk once arsenal geldi ama orda basarili olamadi. sonra fulham gitti orda cok sans bulamadi hem sakatik vardi. ama cimbom ginde iyi oyuncu aldi bence topla iyi cikan ve her kafa koyan bir futbolcu ama yildiz deyil. graveson ve vogel den sonra alinicak en iyi futbolcudu benceeee, zaten japoon yanin onemli futbolcusu
yapma hürmet kardes sende kimseyi begenmiyom bunda sükür ama yinede uyum sagalrsa süper oyuncu
Burak Duran
30.Ağustos.2006, 23:42
inamoto japon milli takımında zor kadroya giriyordu gerçekten boş bir oyuncu inşallah gelmez boşuna para
rhan_17
30.Ağustos.2006, 23:42
inamoto gelsinde sonra konuşuruz...
Emurafu
30.Ağustos.2006, 23:46
yaw hürmet kardes yapmaaaa ya yinede iyi oyuncu tabi birazda haklısın ama ne yapalım yetenegi var uyum sorunu atlatırsa iyi olur tribüne japon seyirci ceker üstelilk formada satarız
hürmet kardes sana üzücü bir haberim var bu adam kesinm geliyor cimboma yarın geliyormus bütün haberler yazıyor ve söylüyor
Burak Duran
30.Ağustos.2006, 23:47
geçmiş olsun camiamıza bu adam 5 para etmez sokağa atılmış bir kaç milyon euro daha
Inamoto, bu sezon ise West Bromwich Albion formasıyla ligde 3 maçta toplam 31 dakika oynama şansı buldu.
bu herşeyi açıklamaya yeter herhalde
uAburak89
30.Ağustos.2006, 23:49
geçmiş olsun camiamıza bu adam 5 para etmez sokağa atılmış bir kaç milyon euro daha
Umarım seni yanıltır ... Son dk transferlerinden pek hayır gelmez ama ... Özhan olduğu sürece böle adamlara alışıcaz :D
Ve takımı 2. lig te olmasına rağmen oynayamamış ilginç ;)
Emurafu
30.Ağustos.2006, 23:55
Ofansif yönü ile ön plana çıkan bir ön libero..
yinede ilginç bir japon almamız türkiyeye belkide ilk defa bir japon gelcek futbolcu olaraK
bence uyum sorunu fazla yasamaz cünkü avrupayı tanıyan biri bence saidounun yerini doldurabilecek biri
artık kesin geliyor cimboma hayırlı olsun bakalım gerets yüzü gülecekmi yarın
Jesus_FB
30.Ağustos.2006, 23:57
kesin olarak alınmış mı? eğer öyleyse çok yanlış bir seçim bence
Burak Duran
30.Ağustos.2006, 23:59
DK de ise sadece ve sadece 20 dakika oynamış
Emurafu
30.Ağustos.2006, 23:59
.::GALATASARAY'A UZAK DOĞU'DAN BİR TOP CAMBAZI::.
Bir dönem Nike sponsorluğundaki free-style top cambazlarından biri olan Inamoto üstün top tekniği ile tanınıyor ve henüz lise çağında profesyonel bir futbol takımı tarafından transfer edilmiş bir oyuncu.
Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Galatasaray A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin Inamoto transferini doğrularken sıcak temas halinde olduklarını futbolcuyla ilgili olarak sadece ufak pürüzlerin kaldığını belirtti.
Inamoto'nun perşembe günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
.::INAMOTO KİMDİR?::.
Inamoto Galatasaray'da !..
Transfer sezonunun kapanmasına sadece bir gün kala Galatasaray aradığı oyuncuyu buldu: Junichi Inamoto. Peki Inamoto kimdir?
Galatasaray’ın yeni transferi Junichi Inamoto’yu sizler için büyüteç altına aldık. Inamoto kimdir ve nasıl bir kariyere sahiptir? Hepsini sizin için inceledik. İşte Inamoto…
Japon futbolunun yetiştirdiği en önemli oyunculardan olan Inamoto 18 Eylül 1979’da dünyaya geldi. Futbol kariyerine 1997 yılında Gamba Osaka takımında başlayan Inamoto, 2001 yılında Arsenal forması için Ada’ya geldi. Arsenal’de aradığını bulamayan oyuncu 2002 yılında Fulham’a, 2004 yılında da kiralık olarak Cardiff City’e gitti. Son olarak da 2005 yılından beri West Bromwich Albion formasını giyen Japon oyuncu şimdi Galatasaray için Ada’dan ayrılıyor.
Junichi Inamoto 65 kez giydiği Japonya formasıyla da 4 gol kaydetti. Defansif orta saha mevkiinde oynayan Inamoto Japonya’dan ayrıldıktan sonra ilk kez Ada dışına çıkıyor.
İşte Inamoto’nun kısaca kariyeri:
1997-2001 Gamba Osaka 118 maç, 16 gol
2001-2002 Arsenal 0 maç, 0 gol
2002-2004 Fulham 41 maç, 4 gol
2004-2005 Cardiff City (Kiralık) 14 maç, 0 gol
2005-2006 West Bromwich Albion 28 maç, 0 gol
2006- … Galatasaray
2000-… Japonya 65 maç, 4 gol
BEYLER KESİN GELDİ YARIN İMZAYA GELİYOR BÜTÜN HABER SİTELERİ AYNISINI YAZIYOR CİMBOMUN RESMİ SİTESİ BİLE YAZIYOR YANİ YENİ ÖN LİBERO İNAMOTO
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 00:00
valla bütün ajanslar yazıyo allahım inşallah yalandır!!
Universal
31.Ağustos.2006, 00:01
Galatasaray için hayırlı olsun diyecem ama kızmayın da bu oyuncu kim yerinde olsam tanınmayan ama Avrupa vatandaşı olan bir oyuncu alırdım daha iyi olurdu.
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 00:01
resmi sitede yazmıyor!
lazyboy7
31.Ağustos.2006, 00:04
yazıo
http://www.webaslan.com/haberler/19346.php
Emurafu
31.Ağustos.2006, 00:04
yazıyor kardes şimdi bak galatasaray.com girin bakın
ÜZÜLEN ÜZÜLSÜN KESİN ALDIK
buarada inamoto kimmi batuhan kardes imzamda video var izleee
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 00:05
orası reesmi site değil. galatasaray.org resmi site
lazyboy7
31.Ağustos.2006, 00:06
bide bu videoya baklın isterseniz
http://www.youtube.com/watch?v=nT9sur1YD2Q
webaslan.com GS nin resmı sitesidir.!!!
mahoo
31.Ağustos.2006, 00:07
galatasaray.com resmi site deil ki... inş gelmez...
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 00:08
hahaha webaslan değil resmi site... www.galatasaray.org gir bak arkadaşım yuh yani
Emurafu
31.Ağustos.2006, 00:09
yaa şimid resmi site kavgası etmeyin
BU OYUNCU YARIN GELİYOR BÜTÜN HABER SİTESİ YAZIYOR STAR TV BOYNA ALT YAZI GECİYOR GELİNCE GÖRÜRSÜNÜZ BU OYUNCU OKADAR KÖTÜ DEGİL PARA YOK TAKIMDA BUNA SÜKÜR ŞİMDİ ÖNEMLİ OLAN OYUNCUYA DESTEK CIKMAK SANKİ FENERE GELEN KEZMAN COK FORMDA
WEBASLAN dedigide her zaman dogru
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 00:09
evet destek çıkmak lazım sokağa atılan paralara
TR.CaPTaiN
31.Ağustos.2006, 00:12
en azından die iyidir beyler
bilmeyenler saidou biz yollamadık kendisi kontratı bittigi için gizli yine gidip nantes ile anlastı biz yollamadıkkk
gs gibi bir klübün saidou gibi dünya yıldızı olmayan sıradan bir oyuncuyu bile kaptırması ilginc gercekten gerets e yazık oluyor
lazyboy7
31.Ağustos.2006, 00:12
poardon ufak bı karısıklık olmus.. :D webaslan daydım gaza gelmişim :D
......
cvp olarakda heuz konusmak ıcın erken değil mı.bence erken adam orda burda nasıl oynamıs onemlı dııl onemlı olan bizde nasıl oynıcagı.
mahoo
31.Ağustos.2006, 00:13
nese geldiyse hayırlı olsundan başka söz gerekmez inş hepimizi utandırır rakiplerimizi kıskandırır ..
Emurafu
31.Ağustos.2006, 00:13
gelince herkeze sahada agzının payını verir inamoto ozaman konusuruz
suanda konusmak erken adam daha 3 mac oynasın ozaman para bosa mi gitti yoksa iyi transfermi konusuruz
Jesus_FB
31.Ağustos.2006, 00:17
SEZGİN : "UCUZA MAL ETTİK!.."
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, İnamoto transferinin ardından Lig Tv internet sitesine yaptığı açıklamada, Japon yıldızla 1 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
"İnamoto'yu oldukça düşük bir maliyetle aldık. Böyle kaliteli bir futbolcuyu bu fiyata aldığımız için mutluyuz." diyen Sezgin, toplam maliyetin 1 milyon Euro'nun altında olduğunu söyledi.
Transferin hemen hemen kesinleştiğini ancak imza atılmadan kesin bir şey söylenemeyeceğini belirten Adnan Sezgin, "Bir mucize olmazsa İnamoto yarın gelecek ve imza atacak. Sözleşme ilk etapta 1 yıllık olacak. Ancak İnamoto'nun bonservisi de elimizde olacak." dedi.
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 00:17
west bro da bile 3 maç oynayamamış adam bizde nasıl oynayacak :)
lazyboy7
31.Ağustos.2006, 00:18
onun yerınde adam olmadıından SS oynıcak bence.ç.
Universal
31.Ağustos.2006, 00:18
Arkadaşalar size şaşırdım kaldım bir oyuncu bu kadar mı büyütülür biz Edu ile De Sauza hatta Kezman'ı bile bu kadar büyütmedik inşallah iyi oyuncu çıkarda utanırım güzel maçlar izleriz.
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 00:19
SEZGİN : "UCUZA MAL ETTİK!.."
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, İnamoto transferinin ardından Lig Tv internet sitesine yaptığı açıklamada, Japon yıldızla 1 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
"İnamoto'yu oldukça düşük bir maliyetle aldık. Böyle kaliteli bir futbolcuyu bu fiyata aldığımız için mutluyuz." diyen Sezgin, toplam maliyetin 1 milyon Euro'nun altında olduğunu söyledi.
Transferin hemen hemen kesinleştiğini ancak imza atılmadan kesin bir şey söylenemeyeceğini belirten Adnan Sezgin, "Bir mucize olmazsa İnamoto yarın gelecek ve imza atacak. Sözleşme ilk etapta 1 yıllık olacak. Ancak İnamoto'nun bonservisi de elimizde olacak." dedi.
nolur mucize olsun nolur
Emurafu
31.Ağustos.2006, 00:19
GELMİCEK DİYENLER BUYRUN YARIN İSTANBULDA
Adnan Sezgin: Anlaşma 1 yıllık
Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin, İnamoto transferinin ardından www.ligtv.com.tr 'ye yaptığı açıklamada, Japon yıldızla 1 yıllık sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx...&haber_id=1263
bonservisi bizde oldugu için begenirsek sözlesme uzatıcaz
BURAK KARDES DEMEKKİ SOKAGA PARA ATMaMISLAR FAZLA BU KADARDA KIZMA BEGENİRSEK SÖZLESME UZATMA OPSİYONUMUZ VAR
beyler bu arada saat 23:45 ntv de spor servisi var izleyin
mahoo
31.Ağustos.2006, 00:20
Arkadaşalar size şaşırdım kaldım bir oyuncu bu kadar mı büyütülür biz Edu ile De Sauza hatta Kezman'ı bile bu kadar büyütmedik inşallah iyi oyuncu çıkarda utanırım güzel maçlar izleriz.
inş utanırsın dostum:D
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 00:20
büyüten yok ki ben üzüntüden kahroluyom
lazyboy7
31.Ağustos.2006, 00:24
buyutmuyoruz yorum yapıoruz...2 arasında bayaa buyuk fark war ayırt edilmesı kolay..
Jesus_FB
31.Ağustos.2006, 00:25
bence galatasarayın aylardır aradığı ön libero bu adam olmamalıydı. yani şampiyonlar liginde oynayacak bir takım olarak geçen yıl sadece yarım saat oynamış futboldan uzak kalmış birinin alınmasına aklım ermiyor kimse kızmasın, darılmasın beni yanlış da anlamasın ama transfer olsun diye yapılmış bir tarnsfer gibi geldi bana
Bu arada ilk defa bir japon türkiyede oynayacak heralde değil mi?
Emurafu
31.Ağustos.2006, 00:28
arkadaşlar bazı arkadaşlarımız inamotoyu gerek japon olduğundan(nesi varsa japon olmanın) gerekse de isminin çok fazla duyulmadığından sanki kötü bi transfer yapmışız gbi konuşuo adam hem milli takımının vazgeçilmezi hem de arsenal de oynamış(hoş,tutunamamış ama..) bi oyuncudur bunlarıyapmak kolay mı ki?ne kdar ii bi transfer gerçekleştrdğimizi zaman geçtikçe göreceksnz
mahoo
31.Ağustos.2006, 00:28
belli yeteneğe sahip sönmüş oyncuları parlatmak kolaydır bundan sonra iş gerets e düşüo bnce...
Universal
31.Ağustos.2006, 00:30
büyüten yok ki ben üzüntüden kahroluyom
Ben büyütenleri gördüm merak etme senin üzüldüğünü ilk mesajda da söylemiştin. :)
Nedvedmania
ya starda habire alt yazı geçiyo
imzaladımı imzalıcakmı + nasıl birisi bu adam
Burak Duran
arkadaşlar bazı arkadaşlarımız inamotoyu gerek japon olduğundan(nesi varsa japon olmanın) gerekse de isminin çok fazla duyulmadığından sanki kötü bi transfer yapmışız gbi konuşuo adam hem milli takımının vazgeçilmezi hem de arsenal de oynamış(hoş,tutunamamış ama..) bi oyuncudur bunlarıyapmak kolay mı ki?ne kdar ii bi transfer gerçekleştrdğimizi zaman geçtikçe göreceksnz
milli takımın vazgeçilmezi değil... DK de toplam 20 dakika oynamış
the_dunker
31.Ağustos.2006, 00:31
dünya kupasında 20 dk da olsa oynamış bi oyuncu... en azından orda oynayacak bi oyuncuları var artık gs nin..
Emurafu
31.Ağustos.2006, 00:34
ya starda habire alt yazı geçiyo
imzaladımı imzalıcakmı + nasıl birisi bu adam
nasıl bir oyuncumu buyur bir baska video beyler izleyin bu baska video
http://www.youtube.com/watch?v=nT9sur1YD2Q
ayrıca benim imzamdaki iki video da izleee onlarda baska
eGowiCh
31.Ağustos.2006, 00:34
Evet, ilk Japon. Daha önce Lee Young oynamıştı, Koreli :)
TR.CaPTaiN
31.Ağustos.2006, 00:35
İnamoto iyi transfer ama Zico inamoto yu oynatmıyordu;)
İnş Türk futboluna yarar saglar uyum sorununu asarsa Türkiye için yeterli fakat S.L nde ne yapar bilinmez
Sekopej
31.Ağustos.2006, 00:38
Arsenal'a transfer olmuş anakonda. Senin verdiğin bilgilerde 0 maç 0 gol diyordu. Bence de aranan adam bu olmamalıydı. Ha gelir iyi oynar sözüm yok ama siz hep demiyor muydunuz gençlerimiz var diye? Mehmet Güven hayli hayli oynayabilirdi. Bir de Burak'ın dediği gibi 2.ligde 30 dakika oynamış olması da düşündürüyor.
Ayrıca yaşı da 30'un üzerinde galiba. Ama inşallah faydalı olur. Türkiye'de zaten iş yapar Avrupa'da büyük maçlarda başarılı olur inşallah....
Berkaiser
31.Ağustos.2006, 00:38
Inamoto Arsenal'e oynadığı oyunla değil Japon olması sayesinde gelmişti.Arsenal'in amacı Japonya'da Inamoto formaları satmaktı.Nispeten de başarılı oldular bu konuda.Arsenal'de pek fazla forma şansı bulamadı.Arsenal taraftarları da Japonya'da patlayan Inamoto formalarından dolayı ona Mr.T-shirt adını vermişlerdi.
Inamoto'nun birçok maçını izledim.Kesinlikle kötü bir oyuncu değil.Ama kabul etmeliyiz ki bir Gravesen ya da Maniche de değil.Orta sınıf bir oıyuncu bölgesinde.Japon Milli Takımı'nda bile pek fazla forma şansı bulamadı Dünya Kupası'nda.Ama eğer gelirse Inamoto'nun Galatasaray'da faydalı işler yapabileceğini düşünüyorum.Bu transfer gerçekleşirse ön libero bölgesindeki açığımızı kapatabileceğimizi düşünüyorum.
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 00:42
evet bizim yönetim tam prof oldu :D ama ucuz adam alma profu :D
Emurafu
31.Ağustos.2006, 00:43
Arsenal'a transfer olmuş anakonda. Senin verdiğin bilgilerde 0 maç 0 gol diyordu. Bence de aranan adam bu olmamalıydı. Ha gelir iyi oynar sözüm yok ama siz hep demiyor muydunuz gençlerimiz var diye? Mehmet Güven hayli hayli oynayabilirdi. Bir de Burak'ın dediği gibi 2.ligde 30 dakika oynamış olması da düşündürüyor.
Ayrıca yaşı da 30'un üzerinde galiba. Ama inşallah faydalı olur. Türkiye'de zaten iş yapar Avrupa'da büyük maçlarda başarılı olur inşallah....
yası 27 yasında dedigim gibi fazla konusmayalım önce bir oynasın sonra hep beraber elestiri yaparız yada seviniri geldigine
bonserviz bizde olduguna göre begenirsek sözleme imzalama yetkisi bizde yani opsiyon bizdeeee işte bu iyi yönetimde az oynadıgını düsünerek 1 yıl imzalttı duruma göre sözlesme uzatcaz
NTV SPOR BASLADI NTV ACIN
Berkaiser
31.Ağustos.2006, 00:45
Şimdi Japonya'da Galatasaray Store açarsak zengin oluruz işte.Borçların altından kurtulmanın yolunu bulduk.:D
Sekopej
31.Ağustos.2006, 00:45
Tamam ben yanlış bilgilendirilmişim. Ne diyeyim hayırlı olsun ama benim bile beklediğim bir transfer değildi yani. Ama GS'li arkadaşlar memnunsa sorun yok....
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 00:47
memnun değilim :D lig tv üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum o derece
Universal
31.Ağustos.2006, 00:48
memnun değilim :D lig tv üyeliğimi iptal ettirmeyi düşünüyorum o derece
Sanrım tek sen sevinmedim. :)
Emurafu
31.Ağustos.2006, 00:49
hürmet kardes yapacak bir sey yok sanki para varr
NTV ACIN NTVSPOR VAR
Burak Duran
31.Ağustos.2006, 00:49
şokta olanlar daha yazamıyo ondan :D
adam almasınlar para yoksa bunu alcaklarına kimseyi almasınlar m.güven le devam edelim
DeDe
31.Ağustos.2006, 00:51
adam almasınlar para yoksa bunu alcaklarına kimseyi almasınlar m.güven le devam edelim
şu konuyla ilgili başka bişey demiyorum..
ibo
31.Ağustos.2006, 00:53
gerçekten yazık. bunuda seneye yollarız artık :mad: