Originally Posted by
Baba Hamdi
Çok alakalı bir yanıt oldu gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum :)
Her şey SI için olunca akan sular duruyor.Onlar için bire bir her şeyi uygulayacağız,onların her dediğini yerine getireceğiz, ama yerine getirmeye çalışırken bir üst sınırda kalacak olmak ise,yok olmaz olamaz imkansız.
Sonr biri gelir işte olayı Türk usulune cevirerek çevir kazı yanmasın durumlarına getirmeye çalışır.Ben imzanın 10 bini geçeceğine inanıyorum zaten.Geçmezse de üst sınırda kalan bi sey ne dediğiniz gibi üniversite methoduna göre bakılır ne başka bir şeye göre. Burası iş dünyası ve kusura bakmayın iş dünyası konusunda bana pek bir şey öğretebileceğinizi sanmıyorum.
Tüm bakış açıları SI tarafına açık diğer taraflara kapalı.Emret SI padişahım, padişahım sen çok yaşa gibi durumlar.
Bakalım demo kesinlikle çıkar ama satış diyelimki 8000 binlerde 9000 binlerde kaldı hatta 9995 oldu da gittiler yok 5 sayı eksik dediler, kimse bu firmanın ahlakanından bana tek kelime söz etmesin.
Bu bir kaç saat boyunca yazan bir çok kişinin görüşlerine katılıyorum.
Demek istediğimin çoğunuda Aydın zaten tek cümlede özetlemiş.Bu konu hakkında ayrıca bir şey demeye gerek görmüyorum.
Konuyla ilgili çok ilgili iseniz bunlardan önce bize yanıt vermiyolar dediğiniz pek çok konunun yanıtı SI 'ın forumlarında mevcut,ordakileri iyice okuyun burdakileri iyice bilgilendirirn 9999 ile 10000'in savunuculuğunu yapmadan önce.
Ya da burdaki kişilerin sorularını yöneltin yanıtlasınlar, alacak durumda olan çoğu kişi karmaşık hale geldi ,hem de kendi forumları tarafından da getirdiler,şimdi bizim sistem boyle ,satış sistemimiz boyle,yok dvd boyle olacak ,yok şu şöyle olacak.
Orda 500 üzerinde mesaj ve aralarında verilen yanıtlar var.Onları iyicene inceleyin kendi yorumlarınızıda yazarak belirtin ki burda alacak olan kardeşlerimizde bilgilensinler.
9999 sadece teferruat.