Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
Evet çok yakından takip ediyorum. Hatta senın bilmediğin çok fazla şeyi biliyorum.Yazdıklarını keşke yollamadan önce okusa idin. Çünkü yazdıklarının doğruluk payı çok düşük. Benim yazdıklarımı iyi okudunmu. Orada belirtiyorum 1 puan arttıgını. Ayrıca koydugum profildeki 8.0.0daki agüeorunun 1 puanlarını düşür. Kafa 7 den 6 ya düşüyor. 8.0.2de ise 12 demekki aradaki fark ozaman 6 puan oldu. Ayrıca 7-8 günde özellikler 1 puan artmıyor. O kadarda değil. Sen benim demek istediğimi anlamamıssın. Eğer 6 puan artacaksa araştırma şefi bunu 8.0.0da standardına ulaştıracaktı. Misal Kafa vurusunu 10 yapardı. Son sürümdede 2 puanda artırıp 12 olurdu. Aniden 6 puan artırmanın ne oldugunu araştırmacı olmadıgın için bilmiyorsun. Ki ben kafa vurusu 12 neden oldu demiyorum bile. Aradaki kıyaslamyı gösteriyorum. Sense bana gelmiş 8-9 tane kafa ile gol atmıssa diyorsun.Daha fazla bilgiler edin araştırma hakkında. Daha fazla şey oku. Senın 2 sürüm bekleyipte akıllık yaptı dediğin adamlar Türkiye liglerinin 10 katı daha şişik oyuncular yaratıyor..
gerçekten anlayamadım.
daha somut olabilirmisiniz acaba.oku derken ne okuyim bunun kitabı mı var.tavsiye ettiğiniz varsa?yeteri kadar bildiğimi düşünüyorum.
benim ya da başkasının bilmediği şeyi paylaşabilirsiniz merak ettim şahsen.

neye göre yanlış neye göre doğru?yanlışlarıda merak ettim.çünkü yazdığım şeyden eminim.
özelden belirtebilirsin.

neyden 1 puan düşüyoruz anlamadım.zaten o profil agüeronun 8.0.0. da oyun başındaki değerleri.atletico ile çalıştım agüeronun değerleri kısa bir süre sonra 1 er puan arttı 1-2 özellik dışında 8.0.2 ile aynı oldu.chelsea ile kariyer açtım ilk fırsatta transfer ettim hemen oyun başında 5-6 gün içinde oyuncunun özellikleri 1 er puan gene arttı.7-8 gün lafın gelişi dedim abartmıyorum 2 hafta olsun hatta 1 ay olsun artıyor.
8.0.2 oynadım oyuncunum özellikleri 1.5 sene aynı kaldı sadece hızı 17 den 18 oldu.1.5 sene sonunda.

8.0.1 ile 8.0.0 hemen hemen aynı,oyunda herkesin özelliği değiştiği bir sürüm değil.8.0.0 dan yakın bir taihte çıktı.o dönemde oyuncunun yaptığı bazı şeyleri tesadüfen yaptıklarını düşünmüş olabilirler.mesela o dönemde rastgele 1-2 kafa golü atmış.daha sonra bunu sürekli yapınca 12 ye yükseltmişler.aynı şekilde diğer bir kaç özellik.
atletico araştırmacıları kendisini çok da iyi tanıyamamış olamaz mı.

akıllık yaptı dediğim araştırmacılar.başka oyuncularda hata yapmış olabilirler beni ilgelendirmez.onların savunucusu değilim.

deivid 8.0.0 da deividin kafası 13-14 ken 17-18 oluyor 8.0.2 de
teknik 12 den 14-15 oluyor
uzun şutu 11 den 17-18 oluyor peki bu ner demek.demek ki türkiyede de olabiliyormuş böyle bir şey mesela ben araştırmacı olmamama rağmen biliyorum.peki böyle bir artış olması ne demek tanrıdan deivide'e özel bir yetenek gelmesi mi aniden yoksa deivid in istikrar yakalayıp kafa ve uzun şutlarda mükemmel bir istatik yakalamış olması mı.

agüero 19 yaşında günden güne kendini geliştiren bir genç süperstar siz ne desenizde.oyundaki değerleri fazlasıyla hak ediyor.şu anda dünyanın en iyi genci fifa ve tuttosport.gençler world cup tescilli.fiyatı markası reyes forlan maxi lusi garcia maniche simao nun önünde kendini gösterip takımın en çok forması satılan oyuncu olmasına kadar kalitesi biliniyor.haketmediği bir özellik varsa tartışalım.