1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: FM'de Ülkeler Arasında ki Büyük Fark Neden Kaynaklanıyor, Biz Ne Yapmalıyız

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    han dostum ilginç bir yazı buldum eklemek istiyorm konuya...hani ABD liler diyonya süper çocuk diye lanse edilen ama salt lake takımında bile (bilmem ki başka hangi yıldızlar varya o takımda ) 1 sezonda 11 maç oynayabilen ve 1 gol atan feddy adu için ne yazmışlar...

"2006'da bir başka MLS Ligi ekibi Real Salt Lake'e transfer oldu. Bu ekipte yalnızca 11 resmi maçta forma giyebilen oyuncu bir sezon sonra, 2007'de Portekiz'in Benfica takımına transfer oldu. Bu oyuncunun, özellikle Avrupa'da sahip olduğu şöhretinde Football Manager isimli bilgisayar oyununun payı büyüktür"

artık resmi kayıtlarda bile adamın şöhretinin FM den kaynaklandığını gösteriyor...gerçi daha genç zamanında gençler şampiyonasında iyi işlerde çıkarmıştı hakkınıda yemiyim ama...görüyorsunki amerikalılar işte böyle..
    Valla abicim, bu yazdıklarım en çok benim dikkatimi çekenler Avrupa'da bir Türk takımıyla başarılı olmak için ya cheatimsi taktik-antremana ya da çok çok iyi 8 yabancıya ihtiyacın var çünkü oyundaki 3-4 tane oyuncu hariç hiç bir Türk oyuncu bi takımı şamp. liginde final oynatmaz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Lütfen şimdi bak ben yaptım diye SSler koymayın ilk sezonda üstte söylediklerimi yapmadan (ya da hileye başvurmadan) bunu beceren varsa sadece şanslıdır
    Last edited by Han12 : 31.Mart.2008 at 18:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Quote Originally Posted by Han12 View Post
    Valla abicim, bu yazdıklarım en çok benim dikkatimi çekenler Avrupa'da bir Türk takımıyla başarılı olmak için ya cheatimsi taktik-antremana ya da çok çok iyi 8 yabancıya ihtiyacın var çünkü oyundaki 3-4 tane oyuncu hariç hiç bir Türk oyuncu bi takımı şamp. liginde final oynatmaz...

evet kariyer bölümünde kariyerlerini beğendiğimiz gerçekten çok yenetekli arkadaşlarımız mevcut ama ben FM deki en büyük başarılarımı eldeki süper yabancıları türk yapıp takıma yeni yabancılar alabilince anca oluyor..bu arada kendime ufak tefek sınırlamalarda koydum..mesela aaritalo yu almak bana yasak hani alt yapıdan çıkıp yıldız olsa gam yemem ama ne olduğunu bildiğim adam hak etmeden golleri atınca sanki hile yapıyormuşum gibi geliyor..bende istesem takımımdaki bir iki oyuncuyu şşirip yıldız yapabilirm..ben yapmamışım da bi başkası benim yerme hle yapmış gibi düşünüyorum..içim rahat oynayamıyorum o yüzden almıyorum...

Mesaj Yetkileri