1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: FM'de Ülkeler Arasında ki Büyük Fark Neden Kaynaklanıyor, Biz Ne Yapmalıyız

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Not: 2009/10 sezonunda UEFA kupasini kazandim..

Sampiyonlar Liginde grubumda Lyon ve Roma'nin ardindan 8 puan ile 3. oldum. Sirayla Levski, Udinese, Portsmouth, Feyenoord ve CSKA Moskova'yi yendim.
    Abi pardon da senin becerinin olduğu kadar nispeten kolay takımlarla oynamanın verdiği bir fırsatta var bence UEFA'yı kazanmanda... bu saydığın takımların hangisi (UEFA'da oynadıkların) Avrupa'nın eliti...

Ben bi de şamp. ligini Türk oyuncularla kazanmak değil ama en azından belki bi yarı final görmek olabilir diye düşünüyorum ama bu şartlarda namümkün gs kapısına kadar geldi, şu an fener'in hala şansı var yarı final için bence...
    Abi ayrıca dediğim gibi Arjantin Brezilya liglerine tamam dersek bile Konya kalecisi Kahriman'ın PA 155 Hakan Yakın'ın 160 (Ve ligi domine eden oyuncuo olabiliyor) İsrail'de 6-7 tane -9 PA'lı oyuncu var Romanya'da Stancu ve Sburlea gibi iki inanılmaz yetenek var vs. vs. bence bunlar Arj. ve Br. liglerinin kalite tartışmasından daha önemli

Artık inşallah kimse İsrail, Romen ya da Sırp liginin Türkiye liginden daha kaliteli olduğunu iddia etmez
    Last edited by Han12 : 01.Nisan.2008 at 10:26

Mesaj Yetkileri