Originally Posted by
PesimiSTyLa
Ca konusu ayrı bir konu. Kaldı ki Ca nın oyuncunun performansını pek etkilemedigini biliyoruz. Burada kimsenin Güizanın cası 140 a cekilsin dedigini sanmıyorum. Benim sayfalardır demek istedigim 18 Finishingin abartı oldugudur. 18 finishing olupta composureyi düşük tutsan da oyunda o oyuncunun gol atmasını engelleyemiyorsun. 20 den asagı düşmüyor gol sayısı hiç bir sezonda. Örnegin Pogrebnyak. Finishing yüksek, composure düşük ama adam oyunda leblebi gibi gol atıyor. Benim demek istedigim 18 olan finishing in abartı oldugu. Bunu da demiyorum ki 11 lere 12 lere cekelim. 2-3 puan bunun düşmesi gerektigini söylüyorum. Bu da yarım sezon izlemiş oldugumuz Güiza karsısında cok normal bir durum. Kacırdıgı, atamadıgı goller ortada. Kaldı ki 2-3 puan finishing de düşürmeye gitmek Güizayı yerden yere vurmakta degildir yani.
Birincisi CA ayrı bir konu falan değil belki en önemli konu ....neden Çünkü bir oyuncuya verilen PA ya ulaşıp ulaşmayacağı bile belli değildir yani yüksek PA sahibi bir oyuncu oyunda belkide bu değere hiç ulaşamayabilir bile ama CA mevcut oyuna başlama yeteneğidir ...
oyuncunun performanmsını CA etkilemiyor sözünü de şaka sanıyorum..Halbuki en önemli hususlardan biri...
Senin için demiyorum dostum üstüne alınma ama bağlayıcı yazmışın kimse 140 a çekilsin demiyor diyerek diğer insanlar içinde konuşmuşsun...
kimse Guizanın CA sı 140 çekilsin demiyor diyorsun ya...
keşke öyle deseler...
hani somut bir şekilde 140 çekilsin denilse daha makbule geçer...
ama BELEŞÇİ GOLCÜ..YILLRCA İKİNCİ LİGDE SÜRÜNMÜŞ..KENDİNDEN BEKLENİLMEYENİ YAPMIŞ..Fenerbahçe araştırmacıları hep böyle oyuncuları çok yükseltiyor...Objektif araştırma yok..Fnerbahçe hep olduğundan fazla göteriliyor..
bunlar mı somut eleştiri.
ben finishingin 2-3 puan indirilmesi taleplerine bir diyeceğim yok..adam gibi hangi özellikleri iyi hangi özellikleri kötü konuşulur bu doğrudur...benim sözüm fenerbahçenin yıllardan beri kadro kalitesini finansal gücünü çekemeyen fanatiklere..
ilk fırsatta fenerbahçeye ve fenerbahçe araştırmasına var güçleriyle şuursuzca saldranlara..onlar kendilerini iyi biliyor..
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali