Quote Originally Posted by furkan58 View Post
Ümit Karan: "Fenerbahçenin Şampiyon olmasını istemediğim için Trabzonspor'a gol atmak istememişimdir.Uygun pozisyonda Sezer'e pas vermedim"

Buradan bunu anlıyorsanız Neyse siz 2006'da Sergen'in geriye dönmesine de kendim ilerlemek istedim dersiniz
Öyle bir ifade yok işte, ben bulamadım. "Trabzonspor'a gol atmak istememişimdir" diye bir cümle göremedim ben.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
@Walter Sakana

El İnsaf !

Konu Fenerbahçe olunca en ufak kelimeleri bile tutup "Bu şikenin kanıtıdır" diye mahkeme önüne serilir. Başkaları yapınca; efendim bu hatırdır gönül meselesidir denir. Allah aşkına o zaman kapatalım kepenkleri, kim kimin şampiyon olmasını istiyorsa ona bilensin diğerine maçı bıraksın. Onur 2010'da Fenerbahçe maçında hayatının maçını oynadı sırf arkadaşı Ozan İpek hatırına (!) Ertesi sene Bursaspor başkanı, Trabzon ile Fenerbahçe şampiyonluk için çekişirken, Kadıköyde Fenerle berabere kalıp Trabzonda yenililence "Diyetimizi ödedik" diyorsa ve bunların hepsi Hatır, Gönül işiyse gerçekten mücadele boşunadır.

Fenerbahçeli olduğu gerekçesiyle senin bile inanmadığın insanlar aynı durumlarla itham edilince hapis yatar yargılanır, diğerleri ellerini kollarını sallayarak dolaşır. Sonrada adalet tecelli eder (yersen)
Holosko'dan yaptığım alıntının Ümit Karan'dan yaptığın alıntıdan pek bir farkı yok değil mi?

Evet o 4 kişiye inanmıyorum çünkü bu kişiler soruşturmada kendilerini aklamaya çalışan kişilerdi aynı Ümit gibi. Sonuçta suçu kabul etmelerini beklemiyorsundur sanırım şike yapmış olsalar bile? Bu kişilerde suçu kabul etmediler (gerçekten suçsuz veya değiller o ayrı) ve bununla da kalmayıp Trabzon'a suç attılar (Fenerbahçeli kimlikleri burada devreye girdi benim için). Aylardır sessiz kalan insanlar nedense aylar sonra Trabzondan teşvik geldiğini hatırlayıveriyorlar anlatmak istediğim bu. İnanmama sebebim bu. Madem Trabzondan teşvik gelmişti neden bu 4 kişiden en azından 1 tanesi çıkıpta buna yönelik bir şikayette veya açıklamada bulunmadı bu kadar zamandır?

Şunu da ekleyeyim; "Falanca kişiler kulüpler yapınca normal biz yapınca şike" yorumunu yaptığınız zaman şikeyi kabul etmiş oluyorsunuz. Ayrıca gerek Aziz Yıldırım'ın gerek sizin burada geçmiş sezonlarla ilgili iddialarınız hakkında ortada bir soruşturma falan var mı Galatasaray'ın kayıp 1m doları dışında? Biz en azından açılmış bir soruşturma üzerinde konuşuyoruz, soruşturmada adı geçen kişiler, kulüpler ve maçlar hakkında konuşuyoruz. Bu soruşturmada ön plana çıkan kulüp Fenerbahçe ise elbette Fenerbahçe hakkında konuşacağız. Bahsettiklerinizin (Onur, Bursaspor, GS-Denizli maçı vs...) bu soruşturmada adı geçiyor mu? Geçmiyor, o zaman ne diye onları konuşalım. Siz bunu Fenerbahçe düşmanlığıyla bağdaştırmak istiyorsanız o sizin bileceğiniz bir şey.